Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download ""

Transcript

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΟΔΑΣ SUR MEASURE:::ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ Κατηγορία Εργαστήριο Επίπεδο Διάρκεια Έναρξη Κόστος (εβδομάδες) Σχέδιο Μόδας Σχέδιο Μόδας Ι Ι 10 x 2 ½ ώρες Οκτώβριος Ιανουάριος 2012 Σχέδιο Μόδας ΙΙ ΙΙ 10 x 2 ½ ώρες Ιανουάριος Απρίλιος 2012 Σχέδιο Μόδας ΙΙΙ ΙΙΙ 10 x 2 ½ ώρες Απρίλιος Οκτώβριος 2012 Σχέδιο Μόδας ΙV IV 20 x 2 ½ ώρες Οκτώβριος Ιστορία/Κοινωνιολογία Αναφορές & Σχόλια Όλα τα επίπεδα Σεπτέμβρης-Ιούνιος Οκτώβριος 2011 Ελεύθερη συμμετοχή Μόδας σε θέματα Μόδας (ανά 15 μέρες) Πατρόν/Ραπτική Φούστα Ι Ι 10 x 3 ώρες Οκτώβριος Ιανουάριος 2012 Αρχάριες Μαμάδες & Ι 10 x 3 ώρες Οκτώβριος Παιδιά Φούστα ΙΙ ΙΙ 10 x 3 ώρες Οκτώβριος Ιανουάριος 2012 Απρίλιος 2012 Φόρεμα Ι ΙΙ 10 x 3 ώρες Οκτώβριος Ιανουάριος 2012 Απρίλιος 2012 Παντελόνι ΙΙΙ 10 x 3 ώρες Ιανουάριος Φόρεμα ΙΙ ΙΙΙ 10 x 3 ώρες Ιανουάριος Απρίλιος 2012 Σακάκι ΙV 10 x 3 ώρες Οκτώβρης Παλτό ΙV 10 x 3 ώρες Οκτώβρης Φόρεμα ΙΙΙ ΙV 10 x 3 ώρες Απρίλιος Οκτώβριος 2012 Moulage ΙV 10 x 3 ώρες Οκτώβριος Χειροτεχνία Πλέξιμο/Βελονάκι Ι Ι 10 x 2 ½ ώρες + Οκτώβριος x2 ½ ώρες ανοιχτό σαλόνι πλεξίματος Ιανουάριος 2012 Σημείωση: Ο πίνακας είναι προσωρινός. Στις 17 Σεπτεμβρίου είστε όλοι καλεσμένοι στην Ανοιχτή Ημέρα Εργαστηρίου, για να πάρετε το τελικό πρόγραμμα, να δείτε το χώρο, να συνομιλήσετε με τους διδάσκοντες και να κάνετε την εγγραφή σας.

20 Μπορώ να συμμετέχω σε περισσότερα από ένα εργαστήρια ανά διδακτική περίοδο; Μπορούμε να επιλέξουμε όσα εργαστήρια θέλουμε αρκεί α) να ανήκουν σε διαφορετικές κατηγορίες και β) να μην ανήκουν σε διαφορετικά επίπεδα της ίδιας κατηγορίας. Για παράδειγμα, μπορούμε να κάνουμε Φούστα Ι και Σχέδιο Μόδας, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε Φούστα Ι και Φόρεμα Ι συγχρόνως, αφού ανήκουν σε ξεχωριστά επίπεδα δυσκολίας και το ένα θεωρείται προπαρασκευαστικό του δεύτερου. Φυσικά, θα πρέπει τα εργαστήρια που μας ενδιαφέρουν να μην συμπίπτουν, δηλαδή να μη γίνονται την ίδια ημέρα και ώρα. Ποιες ημέρες και ώρες γίνονται τα εργαστήρια; Οι ημέρες και ώρες θα ανακοινωθούν αφού συγκεντρωθούν οι φόρμες ενδιαφέροντος που θα μας αποστείλετε. Ανάλογα με τις ώρες και μέρες της εβδομάδας που η πλειοψηφία των ενδιαφερομένων θα προτιμήσει, θα βγει και το τελικό πρόγραμμα. Με ποιο τρόπο γίνεται η πληρωμή για τη συμμετοχή μου στα εργαστήρια; Οι συμμετέχοντες μπορούν να πληρώνουν σε δύο δόσεις: η πρώτη δόση καταβάλλεται με την εγγραφή 15 ημέρες πριν την έναρξη του εργαστηρίου, ενώ η δεύτερη στο 5 ο σεμινάριο. Για πληρωμές με πιστωτική κάρτα η πληρωμή γίνεται κατά την εγγραφή, αλλά το ποσό μπορεί να διασπαστεί σε τέσσερις δόσεις. Για τα εργαστήρια που έχουν μεγαλύτερη των δέκα εβδομάδων διάρκεια, οι δόσεις είναι αντίστοιχα περισσότερες. Γίνεται κάποια έκπτωση σε όσους συμμετέχουν σε περισσότερα από ένα εργαστήρια; Όσοι θελήσουν να συμμετάσχουν σε περισσότερα από ένα εργαστήρια θα λάβουν έκπτωση 15%. Πώς μπορώ να κρατήσω μια θέση; Εφόσον το πρόγραμμα δεν είναι τελικό, προς το παρόν δεν μπορείτε να κάνετε κράτηση θέσης. Να είστε πάντως σίγουροι πως θα προσπαθήσουμε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας σε σχέση με τα ωράρια και τα εργαστήρια. Γι αυτό είναι πολύ σημαντικό να μας απαντήσετε όσο το δυνατό αμεσότερα σε σχέση με το ποια εργαστήρια σας ενδιαφέρουν. Δίνεται κάποια πιστοποίηση σπουδών; Τα εργαστήρια της ΤΗΕΙΑ απευθύνονται κατεξοχήν σε ερασιτέχνες που έχουν πάθος με το ένδυμα και σε ανθρώπους που σκέφτονται να ασχοληθούν επαγγελματικά στο μέλλον. Το πρόγραμμα δεν έχει δημιουργηθεί με σκοπό να καλύψει όλες τις πτυχές της μόδας, αν και είναι στόχος μας να το εμπλουτίζουμε συνεχώς, με ομιλίες, σεμινάρια, προβολές και ό,τι άλλο μπορεί να συμπληρώσει τη θεματολογία μας. Από εμάς θα πάρετε ένα πιστοποιητικό παρακολούθησης, το οποίο όμως δεν είναι αναγνωρισμένο από κάποιον κρατικό οργανισμό. Μας ενδιαφέρει να μάθετε πολλά και να περάσετε όμορφα! Γιατί δεν αναφέρονται διαφορετικά επίπεδα στο Πλέξιμο και στο Πατρόν-Ραπτική για Μαμάδες και Παιδιά; Και τα δύο αυτά εργαστήρια είναι αρχαρίων. Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου, η ίδια ομάδα μπορεί να συνεχίσει στο επόμενο επίπεδο εφόσον το επιθυμεί!

21 Πόσα άτομα συμμετέχουν σε κάθε εργαστήριο; Ανάλογα με το αντικείμενο και τον αριθμό των διδασκόντων, σε κάθε εργαστήριο συμμετέχουν από 10 ως 15 άτομα. Θέλουμε να κρατάμε τον αριθμό μικρό ώστε να γίνεται σωστή δουλειά και να φεύγουμε νιώθοντας πως έχουμε μάθει! Αξίζει να σημειωθεί πως στα εργαστήρια Πατρόν/Ραπτικής οι διδάσκοντες είναι δύο.