Η Ελλάδα επιζεί στους αιώνες λόγω της κουλτούρας της. Έτσι δεν θα γίνουμε ούτε υπάλληλοι ούτε γκαρσόνια υπάκουα της Ε.Ε.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Η Ελλάδα επιζεί στους αιώνες λόγω της κουλτούρας της. Έτσι δεν θα γίνουμε ούτε υπάλληλοι ούτε γκαρσόνια υπάκουα της Ε.Ε."

Transcript

1 Οι Έλληνες έχουν την περηφάνεια της φυλής τους, νιώθουν όντας Έλληνες έχουν την ευθύνη να είναι αντάξια των προγόνων τους. Η πεποίθηση τους, ότι κατάγονται από τον Ηρακλή, τον Πλάτωνα, τον Περικλή, μπορεί ίσως να είναι μια ουτοπία, μια αυθυποβολή χιλιετιών, όμως αυτή η αυθυποβολή, γίνεται πίστη, ασκεί το κάτι γόνιμο στην ψυχή μας. Χάρη σ αυτό επιζήσαμε σαν Έλληνες. Μετά από τόσους αιώνες εισβολών, σφαγών, λιμών, θα έπρεπε κανονικά να έχουμε εξαφανισθεί. Κι όμως υπάρχουμε, μέσο της πίστης οτι είμαστε ένα έθνος μια θρησκεία. Η Ελλάδα επιζεί στους αιώνες λόγω της κουλτούρας της. Έτσι δεν θα γίνουμε ούτε υπάλληλοι ούτε γκαρσόνια υπάκουα της Ε.Ε. Θα ορθώσουμε ανάστημα, ούτε θα γίνουμε μετανάστες στην ίδια μας την χώρα. Ούτε θα παραδώσουμε τα κλειδιά στην Γερμανία. Ούτε θα παραδώσουμε την χώρα στους μετανάστες. Κανένας τους δεν μιλάει για εργασία. Όλοι τους μιλούν για θέσεις εργασίες. ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Σκοπός μας είναι η σχετικά γρήγορη αντιμετώπιση της κάμψης και να αρχίσει να αναπτύσσετε ανοδικά. Αυτός ο στόχος θα επιτευχθεί ως εξής: Στήριξη του αγροτικού τομέα. Να αρχίσουμε να παράγουμε σιτηρά, βαμβάκι. Στήριξη την κτηνοτροφίας: Πρέπει να σταματήσουμε να εισάγουμε βοδινό κρέας και χοιρινό από το εξωτερικό. Αυτάρκεια στην παραγωγή Γάλακτος. Στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Με μικρό αριθμό εργαζομένων έως 10 άτομα. Ειδικά: Σταθερά τιμολόγια της ΔΕΗ για 5 χρόνια Στήριξη των εργαζομένων μέσω προγραμμάτων του ΟΑΕΔ. Χαμηλός συντελεστής Φ.Π.Α. φορολογικό σύστημα που θα είναι σταθερό για 10 χρόνια. Αδειοδότηση των επιχειρήσεων αυθημερόν

2 Στήριξη της επαγγελματικής στέγης. Βιομηχανία: Προώθηση της βιομηχανίας μεταποίησης αγροτικών προϊόντων. π.χ Εργοστάσιο μεταποίησης πατάτας σε προτηγανισμένη. Αύξηση της ετήσιας παραγωγής ζάχαρης. Σύνδεση της βιομηχανίας αλεύρων με την Ελληνική παραγωγή σιταριού ώστε να εξασφαλίσουμε δουλειά στους αγρότες, φτηνό και ανταγωνιστικό κόστος στα άλευρα. Ανάπτυξη της βιομηχανίας αμύλου. Από το καλαμπόκι με την μεταποίηση και επεξεργασία θα αναπτύξουμε την βιομηχανία νισεστέ, γλυκόζης και ελαίου από αυτό. Ενέργεια Ανάπτυξη των φωτοβολταικών στοιχείων σε άγονες εκτάσεις. Ανάπτυξη Αιολικών πάρκων. Σκοπός είναι μέσα σε 2 χρόνια η Ελλάδα να γίνει αυτάρκης ενεργειακά. Μείωση του ισοζυγίου τρεχουσών συναλλαγών υπέρ της Ελλάδας, αυτό μπορεί να γίνει με διμερείς σχέσεις μεταξύ της χώρας και κάποιας άλλης όμορων συμφερόντων. π.χ Εξαγωγή αγροτικών προϊόντων στη Ρωσία και εισαγωγή πετρελαίου και φυσικού αερίου. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Σκοπός της παιδείας μας είναι να δημιουργήσει πολίτες οι οποίοι να είναι ικανοί να στηρίξουν την Ελλάδα Στην Α Εκπαίδευση: Θα δώσουμε έμφαση στην καλή γνώση των Ελληνικών, των Μαθηματικών, των Αγγλικών και της Πληροφορικής.

3 Στην Β Εκπαίδευση: Θα δώσουμε έμφαση στις θετικές επιστήμες. Μαθηματικά - Φυσική - Πληροφορική - Βιολογία Οι δεξιότητες αυτές θα καταστήσουν τον αυριανό νέο ικανό να διαχειριστεί και την πιο δύσκολη κατάσταση. Δίνουμε έμφαση στην επαγγελματική παιδεία. Είναι αναγκαίο να αναβαθμιστούν τα ΕΠΑΛ με νέες ειδικότητες οι οποίες θα βοηθήσουν την βιοτεχνία και την μεταποίηση. Παράδειγμα κοπτική - ραπτική, πατρονίστ, δημιουργία τεχνολογίας ξύλου. ΕΠΑΛ - Μαγειρικής - Ζαχαροπλαστικής - Τουριστικών επαγγελμάτων. Στην τριτοβάθμια εκπαίδευση δίνουμε σημασία στην ανάπτυξη έρευνας στα πανεπιστήμια ώστε η τεχνολογία και εξειδίκευση να βοηθήσει στην καταπολέμηση της ανεργίας. Ανάπτυξη Δικτύων Υπολογιστών και Τεχνολογίες Διαδικτύου Ανάπτυξη Χημείας και Τεχνολογίας τροφίμων Ανάπτυξη Βιοτεχνολογίας με έμφαση στην Ιατρική Ανάπτυξη καινούριων φαρμάκων στην Ιατρική Ανάπτυξη καινούριων υλικών στην οδοντιατρική Ανάπτυξη τεχνολογίας παρασκευής οινοπνεύματος Ανάπτυξη τεχνολογίας ισχυρών κραμάτων σιδήρου Παραγωγή Βιοκαυσίμου από φυτά. Υγεία: Σκοπός μας είναι να αυξηθεί ποιοτικά η ζωή των πολιτών. Αυτό μπορεί να γίνει ως εξής: Προγράμματα πρόληψης κατά του καπνίσματος από την ηλικία των παιδιών του Δημοτικού

4 Ανάδειξη της σχέσης του Αθλητισμού και Υγείας. Ανάδειξη του μεσογειακού τρόπου διατροφής και επιστροφής στην Ελληνική Διατροφή. Ανάδειξη προγραμμάτων κατά του αλκοόλ και των ναρκωτικών. Μείωση των φαρμάκων στα απολύτως αναγκαία. Μείωση της παχυσαρκίας μέσω προγραμμάτων μαζικού αθλητισμού. Ποιοτική αναβάθμιση του τομέα της Υγείας μέσω νέων μεθόδων θεραπείας και πρωτοπορίας. Αλιεία: Ανάπτυξη της υδατοκαλλιέργειας με εξαγωγικό σκοπό Τουρισμός: Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη του ποιοτικού τουρισμού έμφαση θα δώσουμε στην καθαριότητα των ακτών, στην αναβάθμιση των καταλυμάτων, στην αναβάθμιση του ποιοτικού φαγητού, στις λογικές τιμές των καταλυμάτων, στην συνέπεια και στην καθαριότητα. όσο πιο συνεπής και πιο καθαρός είσαι, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να αποκτήσεις σταθερούς πελάτες. Θέσπιση στο υπουργείο Εμπορίου τμήματος εξαγωγών όπου θα ελέγχονται σχολαστικά τα προϊόντα που εξάγονται ώστε αυτά να δίνουν κύρος και συνέπεια στο προφίλ της Ελλάδας. Εκείνο που προέχει είναι η ποιότητα των προϊόντων μας που θα εξάγονται προς ξένα κράτη και η συνέπεια ολοκλήρωσης των συμβολαίων. Ασφαλιστικό: Ένας ασφαλιστικός φορέας για όλους τους Έλληνες πολίτες. Με κατηγορίες απο 1-10 Ανάλογα με τα χρήματα που θα συνεισφέρει ο κάθε πολίτης θα δικαιούται και της ανάλογης σύνταξης.

5 Ένας αριθμός Ασφαλιστικής κάλυψης για κάθε πολίτη από την στιγμή της γέννησης του. Δημόσια Διοίκηση Σκοπός μας είναι να κάνουμε εύκολη την ζωή των πολιτών γι' αυτό επεκτείνουμε την ηλεκτρονική χρήση σε όλους τους τομείς του Δημοσίου. Αποφυγή γραφειοκρατίας - εξοικονόμηση εργατοωρών - αποφυγή χρηματισμού. Καθιέρωση δήλωσης πόθεν έσχες για όλους τους δημοσίους υπαλλήλους και Λειτουργούς. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Μείωση του προσωπικού των Δήμων που απασχολούνται με γραφειοκρατικά ζητήματα και αύξηση του προσωπικού που ασχολείται με καθαριότητα, πράσινο και Δημοτική αστυνομία. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Σκοπός μας είναι ο Έλληνας πολίτης να αισθάνεται ασφαλής στην πατρίδα του και να υπάρχει σχέση εμπιστοσύνης και συνεργασίας της αστυνομίας με τους πολίτες. Για τον σκοπό αυτό προτείνουμε: Μείωση του δείκτη τροχαίων ατυχημάτων Κάμερες ασφαλείας στα φανάρια Μείωση του δείκτη κλοπών στο μηδέν Μείωση του δείκτη εγκλημάτων κατά ζωής στο μηδέν Αυστηροποίηση των νόμων για καταλήψεις δημοσίων χώρων, χουλιγκανισμούς Μείωση του ηλεκτρονικού εγκλήματος Άμυνα; Σκοπός μας είναι η υπεράσπιση της πατρίδας μας και των εθνικών μας συμφερόντων σε συνάρτηση με την εξωτερική πολιτική.

6 Κατάργηση των μικρών μονάδων και οργάνωση του Στρατού ξηράς σε Αυτοκινούμενες ταξιαρχίες Υψηλό φρόνημα των ενόπλων δυνάμεων Οργάνωση της Αεροπορίας στρατού ώστε να φυλάει όλα τα χερσαία σύνορα με ελικόπτερα Αεροπορία: υψηλή εκπαίδευση, τεχνογνωσία και υψηλό φρόνημα Πολεμικό ναυτικό: περιπολίες στις θάλασσες και εκσυγχρονισμός των πολεμικών συνόρων ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Σκοπός του τραπεζικού συστήματος είναι η χρηματοδότηση όλων των επιχειρήσεων με χαμηλό επιτόκιο Χρηματοδότηση μικρών επιχειρήσεων Χρηματοδότηση Βιομηχανιών με εξαγωγικό προσανατολισμό Χρηματοδότηση ερευνητικών προγραμμάτων με έμφαση στην Βιοτεχνολογία Χρηματοδότηση του Αγροτικού τομέα με λιπάσματα, σπόρια κλπ. Μετανάστευση Κάθε μετανάστης που εισέρχεται στη ώρα μας πρέπει να διαθέτει νόμιμα χαρτιά. Για την παραμονή του απαιτείται σεβασμός των νόμων της Ελλάδας, σεβασμός της θρησκείας, σεβασμός των ηθών και των παραδόσεων μας. Για να παραμείνει κάποιος στην Ελλάδα χρειάζεται να διαθέτει ΑΜΑ. ΙΚΑ. ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, ΤΟΠΟΣ ΜΟΝΙΜΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ, ΔΟΥΛΕΙΑ (150 ΕΝΣΗΜΑ) ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΟΙΚΙΟΣΤΑΣΙΟ. Αν δεν διαθέτει τα απαραίτητα δικαιολογητικά απελαύνεται και τα έξοδα του ταξιδιού του τα αναλαμβάνει η πρεσβεία του. Δικαιοσύνη: Η δικαιοσύνη είναι πυλώνας ενός κράτους ευνοούμενων πολιτών.

7 Όλα τα δικαστήρια πρέπει να γίνονται μέσα σε 6 μήνες από την τέλεση του αδικήματος. Φυλακές: Αποσυμφόρηση των φυλακών από τους αλλοδαπούς κρατούμενους Χρέωση των εξόδων απέλασης στα κράτη τους Εξωτερική πολιτική: Σκοπός της εξωτερικής πολιτικής είναι η καλή σχέση με όλα τα κράτη και η εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος Δημιουργία και ανάπτυξη διεύθυνσης εμπορίου με όλα τα κράτη της γης. Πλουτοπαραγωγικές πηγές - ΑΟΖ Ανάπτυξη των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας και θεσμοθέτηση της ΑΟΖ ώστε να γίνουν ανεξάρτητοι ενεργειακά και χρηματοπιστωτικά Εξωτερικό χρέος Σκοπός μας είναι να απαλλαγούμε από το βαρίδιο του εξωτερικού χρέους. Ρύθμιση του για 50 χρόνια με χαμηλό επιτόκιο 1%. Αποπληρωμή σταδιακά μέσω της εκμετάλλευσης των υδρογονανθράκων Αποπληρωμή σταδιακά προσφέροντας την αγροτική παραγωγή μας π.χ βαμβάκι ώστε να μειωθεί σταδιακά. Μέσω της ανάπτυξης πετυχαίνονται αύξηση του ΑΕΠ κατά 4% ετησίως μέσω των εξαγωγών. Σχέσεις με Ευρωπαϊκή Ένωση Αν η Ευρωπαϊκή Ένωση εξυπηρετεί το συμφέρον του Ελληνικού Λαού, τότε είμαστε σε θέση να σεβαστούμε τους θεσμούς, διαφορετικά δεν τους σεβόμαστε και δεν υπογράφουμε την καταδίκη του Ελληνικού λαού. Σκοπός μας είναι η Ελλάδα του χθες, του σήμερα και του αύριο.

8 Το βασικό μας μέλημα είναι η Ελλάδα του αύριο να είναι Ελλάδα να παραμείνει σε χέρια ελληνικά όσο ζούμε και αναπνέουμε Γι' αυτό ισχυριζόμαστε ότι είμαστε ένα κόμμα εθνικιστικό - πατριωτικό Δεν θέλουμε να γίνουμε υπάλληλοι στην χώρα Δεν θέλουμε να ξεπουλήσουμε την χώρα μας αντί πινακίου φακής Δεν θέλουμε να γίνουμε το φτηνό εργασιακό δυναμικό της Γερμανικής - Ευρώπης Δεν θέλουμε να δώσουμε την θέση μας στην Ελλάδα και να αντικατασταθούμε από τα 3 εκατομμύρια φτωχούς τριτοκοσμικούς μετανάστες και λαθρομετανάστες Θέλουμε η πρωτεύουσα μας Αθήνα να αντιπροσωπεύει την Ελλάδα και όχι τον τρίτο κόσμο. Θέλουμε αξιοπρεπές μεροκάματο να ζούμε και όχι επαιτεία στην Ευρώπη Αν δεν μας δανείζουν, αν μας χλευάζουν στην Ευρώπη, εμείς θα ακολουθήσουμε τον δρόμο μας, της αξιοπρέπειας του πολιτισμού και δεν χρειαζόμαστε το ευρώ τους. Εμείς χρειαζόμαστε Ειρήνη, Εργασία δεν θα γίνουμε Κινεζική αποικία της Ευρώπης Δεν θα γίνουμε Γερμανική αποικία Παραχωρώντας τα 15 αεροδρόμια Δεν θα γίνουμε αζέρικη αποικία να εξαρτόμαστε από το αζέρικο αέριο να μας το πουλάνε στην τιμή που θέλουν και πόσο θέλουν Θέλουμε η Ελλάδα να ανήκει στους Έλληνες. Αθλητισμός: Ο αθλητισμός είναι μέρος της παιδείας μας και θα έχει ως στόχους το ευ αγωνίζεσθε. Δηλαδή την συμμετοχή των αθλητών και όχι την νίκη Την ευγενή άμυλα δίχως το χρηματικό κίνητρο Την προαγωγή της υγείας των πολιτών Εφαρμόζοντας το ρητό νους υγιής, εν σώματι υγιές Την πειθαρχία και την ευγένεια

9 Γιατί λαός δίχως πειθαρχία και δίχως ευγένεια δεν μπορεί να προοδεύσει υλικά και πνευματικά. Την απαγόρευση της βίας στα γήπεδα και στους χώρους του μαζικού αθλητισμού. Στις ιστορικές στιγμές που ζούμε, καλούμαστε να πάρουμε τις σημαντικότερες αποφάσεις και δράσεις που θα καθορίσουν τόσο το τώρα όσο και το αύριο των παιδιών μας. Η διάγνωση των αιτιών των προβλημάτων είναι ότι δώσαμε βάση στους πολιτικούς και την Ε.Ε να λύσει τα προβλήματα μας Τα προγράμματα, αρχής γενομένης, εφαρμόστηκαν με τον προχειρότατο τρόπο απ' έξω και κόπηκαν και ράφτηκαν όπως όπως σε ένα άλλο σώμα με άλλες διαστάσεις και άλλους όρους αναπνοής. Πρέπει να αντισταθούμε στην βαρβαρότητα όπως έρχεται μεταμφιεσμένη, σαν τρόικα ή σαν γκρουπ Βρυξελλών έχουμε άνομες συμμαχίες και προσυμφωνημένες υποδουλώσεις από τα κομμάτια της υποταγής. Υπάρχει μια μεθόδευση και οιονεί καθυπόταξη της Ελλάδας και του ελεύθερου πνεύματος της θέλουν τον πλήρη εξευτελισμό μας και την ατίμωση μας.

10 ΜΕΤΡΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ 1. Βασικός μοχλός ανάπτυξης η Βιομηχανία τροφίμων και ποτών 2. Διαχείριση του περιβάλλοντος και του φυσικού πλούτου της χώρας 3. Παραγωγική ανασυγκρότηση και βιώσιμη ανάπτυξη 4. Κλειδί για την ανάπτυξη της κτηνοτροφίας η γενετική βελτίωση 5. Αύξηση του ζωικού κεφαλαίου της χώρας μας 6. Αύξηση του ποσοστού των Ελληνικών Ιχθυοκαλλιεργειών 7. Αύξηση της παραγωγής σιτηρών και ζάχαρης στην Ελλάδα 8. Ανάπτυξη της Βιοτεχνίας ενδύσεως 9. Ανάπτυξη και ενεργειακή αυτάρκεια στην Ελλάδα 10. Αύξηση της ποιότητας και τις ισότητας στην εκπαίδευση 11. Ανάπτυξη αγωγού φυσικού αερίου ΚΥΠΡΟΥ - ΕΛΛΑΔΑΣ - ΙΤΑΛΙΑΣ 12. Εξέλιξη της Ελλάδας σε Ενεργειακό κόμβο της Ευρώπης 13. ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ και ΑΝΑΓΝΩΡΙΙΜΗ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο της θάλασσας, αποκλειστικής οικονομικής ζώνης (ΑΟΖ) 14. Ανάπτυξη Ενεργειακών Καλλιεργειών 15. Ανάπτυξη της συμβολαιακής Γεωργίας μεταξύ Βιομηχανίας - Συνεταιρισμό 16.Αύξηση των Ελληνικών εξαγωγών 17. Μείωση των εισαγωγών Αγροτικών προϊόντων και υποπροϊόντων 18. Εθνικό σχέδιο στο ασφαλιστικό ώστε να εξασφαλίζεται με διαρθρωτικές παρεμβάσεις η βιωσιμότητα 19. Ανάπτυξη προληπτική Ιατρικής << Κάλλιον του θεραπεύειν το προλαμβάνειν>> 20. Μεταναστευτικός σεβασμός των δικαιωμάτων των πολιτών της χώρας υποδοχής και πιστή εφαρμογή των νόμων 21. Δικαίωμα του πολίτη στην Ασφάλεια του 22. Αποσύνδεση του Λυκείου από την εισαγωγή στην Γ' βάθμια εκπαίδευση 23. Δικαιοσύνη αντικειμενική κι αμερόληπτη εφαρμογή και τήρηση των νόμων 24. Μέτρα για την αποσυμφόρηση των φυλακών 25. Άμεσες παρεμβάσεις για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας 26. Ανάπτυξη μεταφορών μέσω σιδηροδρόμου 27. Απλοποίηση και σταθερό φορολογικό σύστημα

Κτηνοτροφία Ορεινών Περιοχών & Κοινωνική Επιχειρηματικότητα ΚΑΝΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ, ΑΝΑΠΛ. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ

Κτηνοτροφία Ορεινών Περιοχών & Κοινωνική Επιχειρηματικότητα ΚΑΝΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ, ΑΝΑΠΛ. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Κτηνοτροφία Ορεινών Περιοχών & Κοινωνική Επιχειρηματικότητα ΚΑΝΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ, ΑΝΑΠΛ. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Η κτηνοτροφία στην Ελλάδα σήμερα Προσωρινά Αποτελέσματα Παραγωγής Γεωργικών

Διαβάστε περισσότερα

Στη Β Αθήνας. Νίκος Δένδιας. Μπορεί! Υποψήφιος Βουλευτής Β Αθήνας

Στη Β Αθήνας. Νίκος Δένδιας. Μπορεί! Υποψήφιος Βουλευτής Β Αθήνας Στη Β Αθήνας Νίκος Δένδιας Μπορεί! Υποψήφιος Βουλευτής Β Αθήνας Στη Β Αθήνας Νίκος Δένδιας Μπορεί! 11 βασικές θέσεις του Νίκου Δένδια, για τους πολίτες της Β Αθήνας Έχουμε ένα μεγάλο πατριωτικό καθήκον

Διαβάστε περισσότερα

Äà Ļ» Æê Aποτελέσματα διαβούλευσης με την κοινωνία

Äà Ļ» Æê Aποτελέσματα διαβούλευσης με την κοινωνία Ä»» Æ ¹ Äà Ļ» Æê Ιούνιος - Ιούλιος 2016 Aποτελέσματα διαβούλευσης με την κοινωνία για το κυβερνητικό μας πρόγραμμα Φύλο Ηλικίες Γυναίκες 22.2% 60+ 17.1% εώς 29 10.6% 30-39 20.5% Άνδρες 77.8% 50-59 22.6%

Διαβάστε περισσότερα

Ταμείου Αγροτικής Επιχειρηματικότητας,

Ταμείου Αγροτικής Επιχειρηματικότητας, Παρέμβαση του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου της Τράπεζας Πειραιώς κ. Χριστόδουλου Αντωνιάδη, στο συνέδριο «Αριστοτέλης» της ΕΕΔΕ, στις 28 Νοεμβρίου 2014, στη Θεσσαλονίκη Χρηματοδοτικά Νέα Εργαλεία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: κ. Βουτσινάς Γεώργιος, Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ιουλίδας «Η Καστριανή» Κέα - Νομού Κυκλάδων Fax:

ΠΡΟΣ: κ. Βουτσινάς Γεώργιος, Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ιουλίδας «Η Καστριανή» Κέα - Νομού Κυκλάδων Fax: Νικόλαος Μανιός Βουλευτής Νομού Κυκλάδων-ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ταχ. Δ/νση: Βουλής 4 Τ.Κ.: 10562 Τηλ.: 210 3236061, 210 3706463 Αθήνα, 1 Δεκεμβρίου 2016 ΠΡΟΣ: κ. Βουτσινάς Γεώργιος, Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού

Διαβάστε περισσότερα

Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) Συνέντευξη Τύπου

Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) Συνέντευξη Τύπου Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) Συνέντευξη Τύπου Τετάρτη, 21 Μαρτίου, 2018 Οικονομία Επαναφορά εταιρικού φορολογικού συντελεστή από 12,5% σε 10%. Κατάργηση της εργοδοτικής εισφοράς στο Ταμείο

Διαβάστε περισσότερα

Ομιλία Προέδρου Συνεταιρισμού ΘΕΣγη, Παναγιώτη Καλφούντζου Συνέδριο Economist Λάρισα, 3 Μαϊόυ 2018

Ομιλία Προέδρου Συνεταιρισμού ΘΕΣγη, Παναγιώτη Καλφούντζου Συνέδριο Economist Λάρισα, 3 Μαϊόυ 2018 Ομιλία Προέδρου Συνεταιρισμού ΘΕΣγη, Παναγιώτη Καλφούντζου Συνέδριο Economist Λάρισα, 3 Μαϊόυ 2018 Κυρίες και Κύριοι, Είναι αλήθεια πως η οικονομική κρίση, στη δίνη της οποίας βρίσκεται ακόμη η χώρα μας,

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση Νέας Προγραμματικής Περιόδου ΕΣΠΑ (ΣΕΣ) 2014-2020

Παρουσίαση Νέας Προγραμματικής Περιόδου ΕΣΠΑ (ΣΕΣ) 2014-2020 Παρουσίαση Νέας Προγραμματικής Περιόδου ΕΣΠΑ (ΣΕΣ) 2014-2020 Είναι το τρίτο πρόγραμμα μεταξύ των 28 το οποίο εγκρίνεται από την Κομισιόν. Ταχεία υποβολή και έγκριση των επιμέρους Επιχειρησιακών Προγραμμάτων.

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση Στρατηγικής Συνεργασίας ΥΔΜΗΔ ΟΟΣΑ. Αθήνα, Μάιος 2014

Παρουσίαση Στρατηγικής Συνεργασίας ΥΔΜΗΔ ΟΟΣΑ. Αθήνα, Μάιος 2014 Παρουσίαση Στρατηγικής Συνεργασίας ΥΔΜΗΔ ΟΟΣΑ Αθήνα, Μάιος 2014 Παρουσίαση του Σκοπού του Έργου και των Βασικών Στόχων Υφιστάμενη Κατάσταση Ο σκοπός του έργου Βασικοί Στόχοι- Οφέλη Τα κόστος της γραφειοκρατίας

Διαβάστε περισσότερα

Επιτυχόντες ανά Σχολή περιόδου 2000-2004

Επιτυχόντες ανά Σχολή περιόδου 2000-2004 Επιτυχόντες ανά Σχολή περιόδου 2000-2004 ΣΧΟΛΗ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 12 ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ & ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 2 ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 9 ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ 3 ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ 1 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Παραγωγικά συστήματα προβάτων και αιγών: Βιοποικιλότητα, τοπικές φυλές και προϊόντα τους

Παραγωγικά συστήματα προβάτων και αιγών: Βιοποικιλότητα, τοπικές φυλές και προϊόντα τους Παραγωγικά συστήματα προβάτων και αιγών: Βιοποικιλότητα, τοπικές φυλές και προϊόντα τους Αξίες και προκλήσεις στον τομέα της αιγο-προβατοτροφίας. Ποιες είναι οι προοπτικές για την ανάπτυξη δικτύων συνεργασίας;

Διαβάστε περισσότερα

Προσωπικά Στοιχεία (προαιρετικά) Ονοματεπώνυμο: Διεύθυνση:.. Τηλέφωνο:... Email:...

Προσωπικά Στοιχεία (προαιρετικά) Ονοματεπώνυμο: Διεύθυνση:.. Τηλέφωνο:... Email:... ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ 2015-2019 ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ Ενεργός πολίτης Δήμου Λευκάδας Στοιχεία ερωτηθέντος: Φύλο Άνδρας Γυναίκα Ηλικία 18-30 30-45 45-65 65- και πάνω Περιοχή Κατοικίας:

Διαβάστε περισσότερα

Έγκριση του νέου ΕΣΠΑ για την περίοδο 2014-2020 από την Ε.Ε

Έγκριση του νέου ΕΣΠΑ για την περίοδο 2014-2020 από την Ε.Ε Έγκριση του νέου ΕΣΠΑ για την περίοδο 2014-2020 από την Ε.Ε ΕΣΠΑ 2014-2020 Το 3 ο πρόγραμμα μεταξύ των 28 που εγκρίνεται από την Κομισιόν Ταχεία υποβολή και έγκριση των επιμέρους Επιχειρησιακών Προγραμμάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2014 2020

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2014 2020 ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ 1 1. ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ 1.1 Αναφερθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Α. Τακτικός προϋπολογισμός. 1.Κωδικοί αριθμοί Φορέων - Ειδικών Φορέων κατά Υπουργείο (από 01/01/2016)

Α. Τακτικός προϋπολογισμός. 1.Κωδικοί αριθμοί Φορέων - Ειδικών Φορέων κατά Υπουργείο (από 01/01/2016) Α. Τακτικός προϋπολογισμός 1. αριθμοί Φορέων - Ειδικών Φορέων κατά Υπουργείο (από 01/01/2016) Νέοι 01 ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 01 03 ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 03 07 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ Πανελληνιά Ένωση Νέων Αγροτών ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ Η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών έχει προτείνει μια σειρά από λύσεις για την εν γένει ανασυγκρότηση της πρωτογενούς παράγωγης Ειδικότερα:

Διαβάστε περισσότερα

Α. Τακτικός προϋπολογισμός. 1.Κωδικοί αριθμοί Φορέων - Ειδικών Φορέων κατά Υπουργείο (από 01/01/2015)

Α. Τακτικός προϋπολογισμός. 1.Κωδικοί αριθμοί Φορέων - Ειδικών Φορέων κατά Υπουργείο (από 01/01/2015) Α. Τακτικός προϋπολογισμός 1. αριθμοί Φορέων - Ειδικών Φορέων κατά Υπουργείο (από 01/01/2015) Νέοι 01 ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 01 03 ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 03 05 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

H ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ Γεωργία είναι το σύνολο των δραστηριοτήτων που σχετίζονται µε την καλλιέργεια του εδάφους της γης µε σκοπό την παραγωγή φυτ

H ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ Γεωργία είναι το σύνολο των δραστηριοτήτων που σχετίζονται µε την καλλιέργεια του εδάφους της γης µε σκοπό την παραγωγή φυτ ΗΓΕΩΡΓΙΚΗΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΚΑΡΑΣΑΒΒΑ Α 2 H ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ Γεωργία είναι το σύνολο των δραστηριοτήτων που σχετίζονται µε την καλλιέργεια του εδάφους της γης µε σκοπό την παραγωγή

Διαβάστε περισσότερα

Α. Τακτικός προϋπολογισμός. 1.Κωδικοί αριθμοί Φορέων - Ειδικών Φορέων κατά Υπουργείο (από 01/01/2016)

Α. Τακτικός προϋπολογισμός. 1.Κωδικοί αριθμοί Φορέων - Ειδικών Φορέων κατά Υπουργείο (από 01/01/2016) Α. Τακτικός προϋπολογισμός 1. αριθμοί Φορέων - Ειδικών Φορέων κατά Υπουργείο (από 01/01/2016) Νέοι 01 ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 01 03 ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 03 07 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Δήμος Σαλαμίνας ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Δήμος Σαλαμίνας ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Δήμος Σαλαμίνας ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Σας κάνουμε γνωστό, ότι ο Δήμος

Διαβάστε περισσότερα

26 δισ. ευρώ. δισ. ευρώ 20% 80%

26 δισ. ευρώ. δισ. ευρώ 20% 80% Το Εταιρικό Σύμφωνο για το Πλαίσιο Ανάπτυξης (ΕΣΠΑ) 2014-20 είναι το στρατηγικό σχέδιο για την ανάπτυξη της χώρας που επιδιώκει την επίτευξη των στόχων της πολιτικής Συνοχής και της Στρατηγικής «Ευρώπη

Διαβάστε περισσότερα

Ερωτηματολόγιο για 5 ο και 6 ο Προσυνέδριο

Ερωτηματολόγιο για 5 ο και 6 ο Προσυνέδριο Ερωτηματολόγιο για 5 ο και 6 ο Προσυνέδριο Περιφερειακή ανάπτυξη και Αυτοδιοίκηση 1. Ποια από τις παρακάτω θέσεις σας εκφράζει περισσότερο; (1 επιλογή) Το πολιτικό σύστημα έχει νοιαστεί περισσότερο για

Διαβάστε περισσότερα

Α. Τακτικός προϋπολογισμός. 1.Κωδικοί αριθμοί Φορέων - Ειδικών Φορέων κατά Υπουργείο (από 01/01/2017)

Α. Τακτικός προϋπολογισμός. 1.Κωδικοί αριθμοί Φορέων - Ειδικών Φορέων κατά Υπουργείο (από 01/01/2017) Α. Τακτικός προϋπολογισμός 1. αριθμοί Φορέων - Ειδικών Φορέων κατά Υπουργείο (από 01/01/2017) Νέοι 01 ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 01 03 ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 03 05 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ νέο 150

Διαβάστε περισσότερα

9 ΝΕΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ Οκτώβριος 2017

9 ΝΕΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ Οκτώβριος 2017 9 ΝΕΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ Οκτώβριος 2017 ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ Ο Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, οργανώνει την υποδοχή,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΝΟΜΟΥ 2016

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΝΟΜΟΥ 2016 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΝΟΜΟΥ 2016 Ο νέος νόμος δίνει μεγαλύτερη έμφαση στην ενίσχυση μικρομεσαίων και νεοσύστατων εταιρειών, στην ανάπτυξη των συνεταιρισμών, της κοινωνικής οικονομίας και των δημοτικών

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσµατα ερωτηµατολογίου

Αποτελέσµατα ερωτηµατολογίου Αποτελέσµατα ερωτηµατολογίου 18.036 Συµµετέχοντες στο ερωτηµατολόγιο για το 2 ο Προσυνέδριο της ΝΔ Ηλικία Επίπεδο σπουδών έως 34: 35-44: 45-54: 55-64: 65+ : 14,1% 23,6% 30,7% 20,1% 11,5% Υποχρεωτική: 0,8%

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΜΕΛΟΥΣ Η ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ HEMEXPO ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΟΙΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΜΕΛΟΥΣ Η ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ HEMEXPO ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΟΙΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΜΕΛΟΥΣ Η ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ HEMEXPO ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΟΙΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ Η παρούσα έρευνα πραγματοποιείται στο πλαίσιο μελέτης από την HEMEXPO

Διαβάστε περισσότερα

Επιτυχόντες ανά Σχολή περιόδου 2005-2009

Επιτυχόντες ανά Σχολή περιόδου 2005-2009 Επιτυχόντες ανά Σχολή περιόδου 2005-2009 ΣΧΟΛΗ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 7 ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ & ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 1 ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 25 ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ 3 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2011-2014

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2011-2014 ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2011-2014 Η Αποστολή του Δήμου Αμπελοκήπων - Μενεμένης που αποτελεί τον λειτουργίας του ή αλλιώς τον υπέρτατο λόγο

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ. ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΖΩΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ Δ/νση Αστικής και Δημοτικής Κατάστασης Διεύθυνση Ειδικού Ληξιαρχείου

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ. ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΖΩΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ Δ/νση Αστικής και Δημοτικής Κατάστασης Διεύθυνση Ειδικού Ληξιαρχείου ΥΠΟΧΡΕΟΣ ΦΟΡΕΑΣ Εσωτερικών ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΖΩΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ Δ/νση Αστικής και Δημοτικής Κατάστασης Ειδικού Ληξιαρχείου, 1.3 Οικονομίας και Ανάπτυξης Εμπορίου/ ΓΕΜΗ και Διαδικασίες πριν

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑΚΩΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΟΚΟΜΙΑΣ

ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑΚΩΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΟΚΟΜΙΑΣ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑΚΩΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΟΚΟΜΙΑΣ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ 6142 Οι πτυχιούχοι του Τμήματος με βάση τις εξειδικευμένες επιστημονικές και τεχνικές γνώσεις τους ασχολούνται

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ. Δήμος Σοφάδων ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

ΣΧΕΔΙΟ. Δήμος Σοφάδων ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2014-2019 Δήμος Σοφάδων ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ 79 ΕΝΤΥΠΟ ΕΠ_08: ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ 2.1. ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΟΦΑΔΩΝ Ο Δήμος Σοφάδων, όπως διαμορφώθηκε μετά

Διαβάστε περισσότερα

Ερωτήσεις για υποψηφίους Ευρωβουλευτές

Ερωτήσεις για υποψηφίους Ευρωβουλευτές Ερωτήσεις για υποψηφίους Ευρωβουλευτές Στοιχεία υποψηφίου Όνομα * Νικόλαος Επώνυμο * Γιαννής Κόμμα με το οποίο είναι υποψήφιος/α * Νέα Δημοκρατία Δ/νση ηλεκτρονικής επικοινωνίας * Τηλέφωνο * Ιστοσελίδα:

Διαβάστε περισσότερα

Τομέας Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος

Τομέας Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος 1 ο ΕΠΑΛ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ Τομέας Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΚΛΑΔΟΙ ΤΗΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΦΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΖΩΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΛΙΕΙΑ - ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΔΑΣΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ Β ΛΥΚΕΙΟΥ : ΤΟΜΕΑΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ-ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Προτεραιότητες Εθνικής και Περιφερειακής Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης. Αγροδιατροφικό Σύμπλεγμα

Προτεραιότητες Εθνικής και Περιφερειακής Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης. Αγροδιατροφικό Σύμπλεγμα ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Προτεραιότητες Εθνικής και Περιφερειακής Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης Αγροδιατροφικό Σύμπλεγμα Κοντζικλίδης Ευθύµιος Περιφέρεια Θεσσαλίας / Ειδική Υπηρεσία ιαχείρισης Προτεραιότητες

Διαβάστε περισσότερα

Παρακαλούμε για την υποβολή των προτάσεων, παρατηρήσεων και σχολίων έως τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015.

Παρακαλούμε για την υποβολή των προτάσεων, παρατηρήσεων και σχολίων έως τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ 2015-2019 ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ Α ΦΑΣΗ «ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ» ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Φύλο Άνδρας Γυναίκα Ηλικία 18-30 30-65 65- και πάνω Περιοχή Κατοικίας Προσωπικά Στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

274 Γεωπονίας, Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος Θεσσαλίας (Βόλος)

274 Γεωπονίας, Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος Θεσσαλίας (Βόλος) 274 Γεωπονίας, Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος Θεσσαλίας (Βόλος) Ίδρυση και Φυσιογνωμία του Τμήματος Το Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής και Ζωικής Παραγωγής ιδρύθηκε το 1984. Η εκπαιδευτική λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

Ερωτήσεις για υποψηφίους Ευρωβουλευτές

Ερωτήσεις για υποψηφίους Ευρωβουλευτές Ερωτήσεις για υποψηφίους Ευρωβουλευτές Στοιχεία υποψηφίου Όνομα * ΜΑΡΙΑ Επώνυμο * ΣΤΑΥΡΙΝΟΥΔΗ Κόμμα με το οποίο είναι υποψήφιος/α * ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ Δ/νση ηλεκτρονικής επικοινωνίας * Τηλέφωνο * Ιστοσελίδα:

Διαβάστε περισσότερα

Η Κτηνοτροφία σήμερα: προβλήματα & προοπτικές

Η Κτηνοτροφία σήμερα: προβλήματα & προοπτικές Η Κτηνοτροφία σήμερα: προβλήματα & προοπτικές Dr Παπαδόπουλος Σεραφείμ Κατεύθυνση Ζωικής Παραγωγής Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων ΤΕΙ Θεσσαλίας Πηγή φωτογραφίας: Helexpo Zootechnia 2011 Η κτηνοτροφία στην Ελλάδα

Διαβάστε περισσότερα

Εξειδίκευση Αξόνων Στρατηγικής 2014-2020.

Εξειδίκευση Αξόνων Στρατηγικής 2014-2020. Εξειδίκευση Αξόνων Στρατηγικής 2014-2020. Γεώργιος Γιαννούσης Γ.Γ. Δημοσίων Επενδύσεων - ΕΣΠΑ Κατευθύνσεις Εθνικής Αναπτυξιακής Στρατηγικής Αναπτυξιακό όραμα: «Η συμβολή στην αναγέννηση της ελληνικής οικονομίας

Διαβάστε περισσότερα

Νίκος Ροδόπουλος Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Logistics Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της OnLine Data AE Μέλος Εθνικού Συμβουλίου Εφοδιαστικής

Νίκος Ροδόπουλος Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Logistics Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της OnLine Data AE Μέλος Εθνικού Συμβουλίου Εφοδιαστικής Νίκος Ροδόπουλος Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Logistics Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της OnLine Data AE Μέλος Εθνικού Συμβουλίου Εφοδιαστικής Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης 11% ΑΕΠ για την Ε.Α. &

Διαβάστε περισσότερα

Σύμφωνα με έρευνα του ΣΕΒ επαγγέλματα με ζήτηση στο μέλλον είναι τα ακόλουθα:

Σύμφωνα με έρευνα του ΣΕΒ επαγγέλματα με ζήτηση στο μέλλον είναι τα ακόλουθα: Τουρισμός: Υπολογίζεται ότι θα δημιουργήσει 220.000 θέσεις εργασίας την επόμενη δεκαετία. Παρά το αρνητικό στοιχείο της εποχικότητας υπάρχουν σημαντικές προοπτικές σε επαγγέλματα όπως : Υπεύθυνος οργάνωσης

Διαβάστε περισσότερα

Αειφορία και Αγροτική ανάπτυξη Δρ Ηλίας Ελευθεροχωρινός, Καθηγητής, Εργαστήριο Γεωργίας, Γεωπονική Σχολή, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Αειφορία και Αγροτική ανάπτυξη Δρ Ηλίας Ελευθεροχωρινός, Καθηγητής, Εργαστήριο Γεωργίας, Γεωπονική Σχολή, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Αειφορία και Αγροτική ανάπτυξη Δρ Ηλίας Ελευθεροχωρινός, Καθηγητής, Εργαστήριο Γεωργίας, Γεωπονική Σχολή, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Αειφορία και Αγροτική ανάπτυξη Αειφόρος αγροτική ανάπτυξη

Διαβάστε περισσότερα

Εμπειρογνώμονας Υπεύθυνος τομέα Υπεύθυνος έργου

Εμπειρογνώμονας Υπεύθυνος τομέα Υπεύθυνος έργου Κατάλογος Γενικών Περιγραμμάτων ανά Τομέα Πολιτικής 1. Κατάρτιση και διαχείριση δημοσίων πολιτικών α/α Κωδικός Γ.Π. 1 1.1 Προϊστάμενος Γενικής Διεύθυνσης 2 1.2 Προϊστάμενος Διεύθυνσης 3 1.3 Προϊστάμενος

Διαβάστε περισσότερα

Α Τάξη. Β & Γ Τάξη. 2 ο ΕΠΑ.Λ ΣΕΡΡΩΝ. Τομείς και Ειδικότητες. Ομάδες Προσανατολισμού. Διοίκησης και Οικονομίας

Α Τάξη. Β & Γ Τάξη. 2 ο ΕΠΑ.Λ ΣΕΡΡΩΝ. Τομείς και Ειδικότητες. Ομάδες Προσανατολισμού. Διοίκησης και Οικονομίας ο ΕΠΑ.Λ ΣΕΡΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΔΥΟ () ΚΥΚΛΟΙ ΣΠΟΥΔΩΝ ΜΕΤΑΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΑΞΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ Γ ΕΠΑ.Λ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ Β ΕΠΑ.Λ Α ΕΠΑ.Λ Α Τάξη Διοίκησης και Οικονομίας Ομάδες Προσανατολισμού

Διαβάστε περισσότερα

Η έννοια της Αειφόρου Ανάπτυξης προσδιορίζεται ως το είδος της ανάπτυξης που ικανοποιεί τις ανάγκες του παρόντος χωρίς να θέτει σε κίνδυνο τη

Η έννοια της Αειφόρου Ανάπτυξης προσδιορίζεται ως το είδος της ανάπτυξης που ικανοποιεί τις ανάγκες του παρόντος χωρίς να θέτει σε κίνδυνο τη Η έννοια της Αειφόρου Ανάπτυξης προσδιορίζεται ως το είδος της ανάπτυξης που ικανοποιεί τις ανάγκες του παρόντος χωρίς να θέτει σε κίνδυνο τη δυνατότητα των μελλοντικών γενεών να ικανοποιήσουν τις δικές

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕΤΑ ΤΟ 2013 ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕΤΑ ΤΟ 2013 ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕΤΑ ΤΟ 2013 ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2012 1 Ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας του αγροδιατροφικού τομέα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Εκ του υπ αριθμ. 10/ πρακτικού έκτακτης συνεδριάσεως της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Εκ του υπ αριθμ. 10/ πρακτικού έκτακτης συνεδριάσεως της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΡΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Εκ του υπ αριθμ. 10/21-11-2016 πρακτικού έκτακτης συνεδριάσεως της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας. Αρ. Αποφ. 30/2016 «Περί συμμετοχής

Διαβάστε περισσότερα

Ερωτήσεις για υποψηφίους Ευρωβουλευτές

Ερωτήσεις για υποψηφίους Ευρωβουλευτές Ερωτήσεις για υποψηφίους Ευρωβουλευτές Στοιχεία υποψηφίου Όνομα * Γεώργιος Σταύρος Επώνυμο * Κρεμλής Κόμμα με το οποίο είναι υποψήφιος/α * Νέα Δημοκρατία Δ/νση ηλεκτρονικής επικοινωνίας * Τηλέφωνο * Ιστοσελίδα:

Διαβάστε περισσότερα

Ερωτήσεις για υποψηφίους Ευρωβουλευτές

Ερωτήσεις για υποψηφίους Ευρωβουλευτές Ερωτήσεις για υποψηφίους Ευρωβουλευτές Στοιχεία υποψηφίου Όνομα * Ανδρέας Επώνυμο * Σταλίδης Κόμμα με το οποίο είναι υποψήφιος/α * Ελεύθερη Πατρίδα Δ/νση ηλεκτρονικής επικοινωνίας * Τηλέφωνο * Ιστοσελίδα:

Διαβάστε περισσότερα

Ερωτήσεις για υποψηφίους Ευρωβουλευτές

Ερωτήσεις για υποψηφίους Ευρωβουλευτές Ερωτήσεις για υποψηφίους Ευρωβουλευτές Στοιχεία υποψηφίου Όνομα * ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Επώνυμο * ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ Κόμμα με το οποίο είναι υποψήφιος/α * ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Δ/νση ηλεκτρονικής επικοινωνίας * Τηλέφωνο * Ιστοσελίδα:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΥΣΤΟΥ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΥΣΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΥΣΤΟΥ 2016-2020 ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ Α ΦΑΣΗΣ «ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ» ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Φύλο Άνδρας Γυναίκα Ηλικία 18-30 30-65 65- και πάνω Περιοχή Κατοικίας Προσωπικά Στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

Ερωτήσεις για υποψηφίους Ευρωβουλευτές

Ερωτήσεις για υποψηφίους Ευρωβουλευτές Ερωτήσεις για υποψηφίους Ευρωβουλευτές Στοιχεία υποψηφίου Όνομα * ΘΕΟΔΩΡΑ_ΚΥΡΙΑΚΗ Επώνυμο * ΦΙΛΑΝΔΡΑ Κόμμα με το οποίο είναι υποψήφιος/α * Το ΠΟΤΑΜΙ Δ/νση ηλεκτρονικής επικοινωνίας * Τηλέφωνο * Ιστοσελίδα:

Διαβάστε περισσότερα

Αναπτυξιακές Προτεραιότητες Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας η Αναπτυξιακή Ημερίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Αναπτυξιακές Προτεραιότητες Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας η Αναπτυξιακή Ημερίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας 1η Αναπτυξιακή Ημερίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για το Σχεδιασμό της Προγραμματικής Περιόδου 2014-2020 2020 Αναπτυξιακές Προτεραιότητες Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας 2014 2020 Αγγελική Ωραιοπούλου

Διαβάστε περισσότερα

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017 Χαιρετισμός του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη κατά την τελετή αποφοίτησης του Πανεπιστημίου Κύπρου. Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017 Σεβαστές μου πρυτανικές αρχές, Κυρίες και κύριοι. Είναι χαρά και

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΛΥΣΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΕΔεΚΟΠ Αθήνα 15 Φεβρουαρίου 2017

ΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΛΥΣΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΕΔεΚΟΠ Αθήνα 15 Φεβρουαρίου 2017 ΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΛΥΣΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΕΔεΚΟΠ Αθήνα 15 Φεβρουαρίου 2017 ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΡΙΟΛΗΣ Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης Πάντειο Πανεπιστήμιο, ΙΚΕ Δημήτρης Μπάτσης, & ΕΔεΚΟΠ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ: Κατανάλωση ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ: Επενδύσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ 1. Ενιαίο μισθολόγιο (σε συνεργασία με ΥΠΟΙΚ) βαθμολόγιο, συμπεριλαμβανομένης και της αλλαγής του τρόπου αξιολόγησης και προαγωγής προσωπικού

Διαβάστε περισσότερα

Ερωτήσεις για υποψηφίους Ευρωβουλευτές

Ερωτήσεις για υποψηφίους Ευρωβουλευτές Ερωτήσεις για υποψηφίους Ευρωβουλευτές Στοιχεία υποψηφίου Όνομα * ΗΛΙΑΣ Επώνυμο * ΚΩΝΣΤΑΣ Κόμμα με το οποίο είναι υποψήφιος/α * ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ Δ/νση ηλεκτρονικής επικοινωνίας * Τηλέφωνο * Ιστοσελίδα:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ & ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ Τμήμα Αγροτικής Στατιστικής

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ & ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ Τμήμα Αγροτικής Στατιστικής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ & ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ Τμήμα Αγροτικής Στατιστικής Στατιστική επεξεργασία και ανάλυση: Λεωνίδας Σπανέλλης, Στατιστικολόγος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΡΟΜΟΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΠΑ.Λ.

ΔΡΟΜΟΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΠΑ.Λ. ΔΡΟΜΟΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΠΑ.Λ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Κωνσταντίνος Καλτσάς ΔΡΑΜΑΣ Σχολικός Σύμβουλος ΠΕ17.03 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η ΔΕΟΚ

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η ΔΕΟΚ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η ΔΕΟΚ ΠΕΜΠΤΗ, 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 HILTON PARK, ΛΕΥΚΩΣΙΑ Κυρίες και κύριοι, Με ιδιαίτερη χαρά

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΗ ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΘΝΙΚΗ ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΛΙΜΕΝΩΝ & ΛΙΜΕΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2005 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, ανταποκρινόμενο στην ανάγκη για

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΜΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Ι ΡΥΜΑΤΟΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΕΣΜΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Ι ΡΥΜΑΤΟΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ Υπηρεσία Έρευνας και ιεθνών Σχέσεων, Γραφείο Κατάρτισης Προτάσεων Μάρτιος 2008 ΕΣΜΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Ι ΡΥΜΑΤΟΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ 2008-2010 6/3/2008 9:47 πµ 1 ΠΟΛΥΘΕΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΡΕΥΝΑΣ 6/3/2008 9:47 πµ

Διαβάστε περισσότερα

Ερωτήσεις για υποψηφίους Ευρωβουλευτές

Ερωτήσεις για υποψηφίους Ευρωβουλευτές Ερωτήσεις για υποψηφίους Ευρωβουλευτές Στοιχεία υποψηφίου Όνομα * ΓΙΩΡΓΟΣ Επώνυμο * ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Κόμμα με το οποίο είναι υποψήφιος/α * ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ Δ/νση ηλεκτρονικής επικοινωνίας * Τηλέφωνο * Ιστοσελίδα:

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ Παπαδόπουλος Θεόδωρος Πρόεδρος ΠΣΔΜΗ EEinS2015 - International Conference ENVIRONMENT & ENERGY in SHIPS 2015 Διαπιστώσεις Ο τοµέας των κατασκευών, που

Διαβάστε περισσότερα

Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας. Εθνική Στρατηγική ΕΤΑΚ για την Έξυπνη Εξειδίκευση Αγροδιατροφή

Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας. Εθνική Στρατηγική ΕΤΑΚ για την Έξυπνη Εξειδίκευση Αγροδιατροφή Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας Εθνική Στρατηγική ΕΤΑΚ για την Έξυπνη Εξειδίκευση 2014-2020 Αγροδιατροφή Θωμάς Μπαρτζάνας Ερευνητής ΕΚΕΤΑ / ΙΕΤΕΤΘ Συντονιστής Πλατφόρμας Αγροδιατροφής Αλυσίδα

Διαβάστε περισσότερα

Α/Α ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΕΘΝΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΩΡΕΣ 1 ΟΙΚΟΝΟΜΙA - EΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ 1.1 Καινοτομία Επιχειρηματικότητα Διοίκηση Επιχειρήσεων 25 1.

Α/Α ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΕΘΝΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΩΡΕΣ 1 ΟΙΚΟΝΟΜΙA - EΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ 1.1 Καινοτομία Επιχειρηματικότητα Διοίκηση Επιχειρήσεων 25 1. Α/Α ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΕΘΝΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΩΡΕΣ 1 ΟΙΚΟΝΟΜΙA - EΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ 1.1 Καινοτομία Επιχειρηματικότητα Διοίκηση Επιχειρήσεων 25 1.2 Κοινωνική Οικονομία και Κοινωνική Επιχειρηματικότητα 50 1.3

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτική Ημερίδα Teaming for Excellence

Ενημερωτική Ημερίδα Teaming for Excellence Ενημερωτική Ημερίδα Teaming for Excellence Εθνικές Προτεραιότητας της Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης και Διαδικασία Εξασφάλισης Επιστολής Υποστήριξης Χ ρ ί σ τ ο ς Α σ π ρ ή ς Λ ε ι τ ο υ ρ γ ό ς Π ρ

Διαβάστε περισσότερα

Έργα Υποδομών: μπορούμε να συμβάλουμε στην επιτυχή σύζευξή τους με το «αστικό» περιβάλλον και την αειφορία;

Έργα Υποδομών: μπορούμε να συμβάλουμε στην επιτυχή σύζευξή τους με το «αστικό» περιβάλλον και την αειφορία; Διεπιστημονική προσέγγιση στα ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ :Τεχνολογία, Περιβάλλον, Πολιτισμός Έργα Υποδομών: μπορούμε να συμβάλουμε στην επιτυχή σύζευξή τους με το «αστικό» περιβάλλον και την αειφορία; Κλειώ Αξαρλή,

Διαβάστε περισσότερα

1. ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΠΑ.Λ. ΑΝΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΜΕΑ ΟΜΑΔΑΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΤΩΝ Β & Γ ΤΑΞΕΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΠΑ.Λ.

1. ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΠΑ.Λ. ΑΝΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΜΕΑ ΟΜΑΔΑΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΤΩΝ Β & Γ ΤΑΞΕΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΠΑ.Λ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Δ/ΝΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΤΜΗΜΑ Α ----- Ταχ. Δ/νση: Ανδρέα Παπανδρέου 37

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΙΡΑΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ

ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΙΡΑΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΙΡΑΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ Πρόγραμμα Μεταρρυθμίσεων (2015 2017) για τη στήριξη της γεωργίας και της αγροτικής βιομηχανίας στην Αλβανία Από 1/1/2015 πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Δελτίο Τύπου Αθήνα, 16 Ιουνίου 2014

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Δελτίο Τύπου Αθήνα, 16 Ιουνίου 2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ EΡΓΑΣΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Δελτίο Τύπου Αθήνα, 16 Ιουνίου 2014 Χαιρετισμός του Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γιάννη Βρούτση στο Ευρωπαϊκό

Διαβάστε περισσότερα

Δίνοντας ζωή στην Πόλη της Ορεστιάδας

Δίνοντας ζωή στην Πόλη της Ορεστιάδας ΟΣΑΑ Ορεστιάδας 2007-2013 Δίνοντας ζωή στην Πόλη της Ορεστιάδας Δήμος Ορεστιάδας Σκοπός Η ανάπλαση, χωρική και κοινωνική ανασυγκρότηση, βιώσιμη οικονομική και κοινωνική αναζωογόνηση στοχευμένου θύλακα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Στο Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Ευρώτα μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Στο Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Ευρώτα μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΕΥΤΩΤΑ Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες

Διαβάστε περισσότερα

«ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΟΜΑΔΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ»

«ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΟΜΑΔΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ» «ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΟΜΑΔΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ» Α/Α ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 1 Στόχος προγράμματος 2 Δικαιούχοι προγράμματος Προϋποθέσεις 3 Υποστήριξη έργων

Διαβάστε περισσότερα

Η Βιομηχανική Επανάσταση δεν ήταν ένα επεισόδιο με αρχή και τέλος ακόμη βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η Βιομηχανική Επανάσταση δεν ήταν ένα επεισόδιο με αρχή και τέλος ακόμη βρίσκεται σε εξέλιξη. ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΑΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΩΝ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΖΑΝΑΣ Η Βιομηχανική Επανάσταση δεν ήταν ένα επεισόδιο με αρχή και τέλος ακόμη

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ. «Ρυθμίσεις για την ίδρυση και λειτουργία κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων»

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ. «Ρυθμίσεις για την ίδρυση και λειτουργία κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων» ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ «Ρυθμίσεις για την ίδρυση και λειτουργία κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων» ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Γενικά Ο κλάδος της κτηνοτροφίας αποτελεί έναν από τους βασικότερους

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ Ενημερώνουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Καρπενήσι : 28 Δεκεμβρίου 2012 ΝΟΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Καρπενήσι : 28 Δεκεμβρίου 2012 ΝΟΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Καρπενήσι : 28 Δεκεμβρίου 2012 ΝΟΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ Αρ. Πρωτ. : 27329 ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ταχ. Δ/νση :Ύδρας 6, Καρπενήσι Ταχ. Κώδικας :36100 Πληροφορίες :Γραφείο Δημάρχου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ» 2014-2020. Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ» 2014-2020. Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ» 2014-2020 Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση Οι Άξονες Προτεραιότητας 6,7,8,και 9 περιλαµβάνουν τις παρεµβάσεις του τοµέα

Διαβάστε περισσότερα

273 Γεωπονίας Θεσσαλονίκης

273 Γεωπονίας Θεσσαλονίκης 273 Γεωπονίας Θεσσαλονίκης Σκοπός Το Τμήμα έχει σκοπό την ανάδειξη επιστημόνων ικανών στο σχεδιασμό, στην κατάρτιση και την εφαρμογή μελετών και προγραμμάτων, με απώτερο στόχο την αύξηση της γεωργικής

Διαβάστε περισσότερα

Μηδενική Φτώχεια. Όμως κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα σε μια καλύτερη ζωή. κάνουμε; τι μπορούμε. στην. της φτώχειας, παντού! ΑΠΟ ΤΗ: ΜΑΡΓΚΡΙΤ ΝΤΕ ΧΙΡ

Μηδενική Φτώχεια. Όμως κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα σε μια καλύτερη ζωή. κάνουμε; τι μπορούμε. στην. της φτώχειας, παντού! ΑΠΟ ΤΗ: ΜΑΡΓΚΡΙΤ ΝΤΕ ΧΙΡ Στόχος 1: Μηδενική Φτώχεια Δίνουμε τέλος σε όλες τις μορφές της φτώχειας, παντού! Περίπου οι μισοί άνθρωποι στον κόσμο ζουν μέσα στη φτώχεια. Όμως κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα σε μια καλύτερη ζωή. Εμείς

Διαβάστε περισσότερα

(ΝΕΟ) ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ

(ΝΕΟ) ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΑΞΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΠΤΥΧΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟΥ 4 ΙΕΚ ΔΙΠΛΩΜΑ ΕΠΙΠΕΔΟΥ 4 ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ) ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ + ΠΤΥΧΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟΥ 3 ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Γ' ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ Μαθήματα

Διαβάστε περισσότερα

Ερωτήσεις για υποψηφίους Ευρωβουλευτές

Ερωτήσεις για υποψηφίους Ευρωβουλευτές Ερωτήσεις για υποψηφίους Ευρωβουλευτές Στοιχεία υποψηφίου Όνομα * Κωνσταντίνος Επώνυμο * Καραγιάννης Κόμμα με το οποίο είναι υποψήφιος/α * Ελεύθερη Πατρίδα Δ/νση ηλεκτρονικής επικοινωνίας * Τηλέφωνο *

Διαβάστε περισσότερα

Ερωτήσεις για υποψηφίους Ευρωβουλευτές

Ερωτήσεις για υποψηφίους Ευρωβουλευτές Ερωτήσεις για υποψηφίους Ευρωβουλευτές Στοιχεία υποψηφίου Όνομα * Νικόλαος Επώνυμο * Χρυσόγελος Κόμμα με το οποίο είναι υποψήφιος/α * Οικολογία ΠΡΑΣΙΝΟΙ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ Δ/νση ηλεκτρονικής επικοινωνίας * Τηλέφωνο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ Β : TO ΔΙΚΑΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ Β : TO ΔΙΚΑΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ Β : TO ΔΙΚΑΙΟ Κεφάλαιο 2: Ατομικά & Κοινωνικά Δικαιώματα Περιεχόμενα 1. Δικαιώματα & υποχρεώσεις 2. Άσκηση & κατάχρηση δικαιώματος 3. Τα ατομικά δικαιώματα 4. Τα πολιτικά δικαιώματα

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνολογική Προοπτική Διερεύνηση στην Ελλάδα (2001-2021)

Τεχνολογική Προοπτική Διερεύνηση στην Ελλάδα (2001-2021) Τεχνολογική Προοπτική Διερεύνηση στην Ελλάδα (2001-2021) Προοπτικές για την Ελληνική Γεωργία και την Ανάπτυξη της Υπαίθρου Εμμανουήλ Γ. Κούκιος Καθηγητής ΕΜΠ Επιστημονικός Υπεύθυνος Έργου Το Έργο χρηματοδοτήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

Την ασφαλή κράτηση ατόμων που παραπέμπονται σ αυτό από τα Δικαστήρια.

Την ασφαλή κράτηση ατόμων που παραπέμπονται σ αυτό από τα Δικαστήρια. Τμήμα Φυλακών Η πολιτική του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως της Κυπριακής Δημοκρατίας και κατ επέκταση του Τμήματος Φυλακών στηρίζεται στο τετράπτυχο: Ασφάλεια ανθρωπιστική μεταχείριση διαπαιδαγώγηση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ LEADER 2014-2020 Κεντρικού και Νοτίου Έβρου Υπομέτρο 19.2 Σκοπός Βασικός στόχος του Υπομέτρου 19.2 του LEADER 2014-2020, είναι ιδιωτικού χαρακτήρα παρεμβάσεις,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ. Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η (Αριθμός 4Κ/2019) ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΣΕΩΝ

ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ. Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η (Αριθμός 4Κ/2019) ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΣΕΩΝ ΚΩΔ. ΘΕΣΗΣ ΚΛΑΔΟΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΦΟΡΕΑΣ/ΤΟΜΕΙΣ ΑΠΟΔΕΚΤΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΚΑΙ ΤΕΚΝΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΚΑΙ ΤΕΚΝΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

Ερωτήσεις για υποψηφίους Ευρωβουλευτές

Ερωτήσεις για υποψηφίους Ευρωβουλευτές Ερωτήσεις για υποψηφίους Ευρωβουλευτές Στοιχεία υποψηφίου Όνομα * Θεοδόσιος Επώνυμο * Ρετσίνας Κόμμα με το οποίο είναι υποψήφιος/α * Δημιουργία Ξανά Δ/νση ηλεκτρονικής επικοινωνίας * Τηλέφωνο * Ιστοσελίδα:

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Σύστημα Εισαγωγής Υποψηφίων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Νέο Σύστημα Εισαγωγής Υποψηφίων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση Νέο Σύστημα Εισαγωγής Υποψηφίων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση Α. ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΣΠΟΥΔΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 3ο Επιστημονικό Πεδίο Επιστημών Υγείας και Ζωής α) Βιολογία Γενικής Παιδείας [

Διαβάστε περισσότερα

Διακήρυξη των εκπροσώπων της ελληνικής βιομηχανίας για μια ΝΕΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διακήρυξη των εκπροσώπων της ελληνικής βιομηχανίας για μια ΝΕΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Διακήρυξη των εκπροσώπων της ελληνικής βιομηχανίας για μια ΝΕΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η βιομηχανική πολιτική αποτελεί εθνική ανάγκη για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης, την οικονομική

Διαβάστε περισσότερα

Μεταρρύθμιση της Κοινής Αλιευτικής Πολιτικής (ΚΑλΠ) Προς ένα καλύτερο μέλλον για τα ιχθυοαποθέματα και τους αλιείς

Μεταρρύθμιση της Κοινής Αλιευτικής Πολιτικής (ΚΑλΠ) Προς ένα καλύτερο μέλλον για τα ιχθυοαποθέματα και τους αλιείς Μεταρρύθμιση της Κοινής Αλιευτικής Πολιτικής (ΚΑλΠ) Προς ένα καλύτερο μέλλον για τα ιχθυοαποθέματα και τους αλιείς Η πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με μια ματιά Δράση ενάντια στην υπεραλίευση, με στόχο

Διαβάστε περισσότερα

Η προσπάθεια ξεκίνησε!

Η προσπάθεια ξεκίνησε! Συνάδελφε, φίλε μηχανικέ, οι Μηχανικοί Ενάντια στην Κρίση είμαστε μηχανικοί αρνούμενοι τις παλιές κομματικές τοποθετήσεις στις γνωστές παρατάξεις του ΤΕΕ προεκτάσεις των πολιτικών παρατάξεων των φιλομνημονιακών

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑΤΙΚΟΙ ΑΞΟΝΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ Εξαρτησιογόνες Ουσίες ( καπνός, αλκοόλ, ναρκωτικά )

ΘΕΜΑΤΙΚΟΙ ΑΞΟΝΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ Εξαρτησιογόνες Ουσίες ( καπνός, αλκοόλ, ναρκωτικά ) ΘΕΜΑΤΙΚΟΙ ΑΞΟΝΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ Εξαρτησιογόνες Ουσίες ( καπνός, αλκοόλ, ναρκωτικά ) Ασθένειες: AIDS, ηπατίτιδα Β, Μεσογειακή αναιμία, καρδιαγγειακά νοσήματα, ασθένειες στο εργασιακό περιβάλλον,

Διαβάστε περισσότερα

Πρόταση Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης για τη διαμόρφωση των κατευθύνσεων Αναπτυξιακής Στρατηγικής Προγραμματικής Περιόδου 2014-2020

Πρόταση Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης για τη διαμόρφωση των κατευθύνσεων Αναπτυξιακής Στρατηγικής Προγραμματικής Περιόδου 2014-2020 Πρόταση Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης για τη διαμόρφωση των κατευθύνσεων Αναπτυξιακής Στρατηγικής Προγραμματικής Περιόδου 2014-2020 2020 Γεν. Διευθυντής Αναπτυξιακού Κώστας Καλούδης Αναπτυξιακού

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΚΑ: ΙΔΡΥΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ Εισήγηση: Α.Μουρτσιάδης, Προϊστάμενος Γενικής Διεύθυνσης Γενική παρατήρηση

Διαβάστε περισσότερα