Η Ελλάδα επιζεί στους αιώνες λόγω της κουλτούρας της. Έτσι δεν θα γίνουμε ούτε υπάλληλοι ούτε γκαρσόνια υπάκουα της Ε.Ε.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Η Ελλάδα επιζεί στους αιώνες λόγω της κουλτούρας της. Έτσι δεν θα γίνουμε ούτε υπάλληλοι ούτε γκαρσόνια υπάκουα της Ε.Ε."

Transcript

1 Οι Έλληνες έχουν την περηφάνεια της φυλής τους, νιώθουν όντας Έλληνες έχουν την ευθύνη να είναι αντάξια των προγόνων τους. Η πεποίθηση τους, ότι κατάγονται από τον Ηρακλή, τον Πλάτωνα, τον Περικλή, μπορεί ίσως να είναι μια ουτοπία, μια αυθυποβολή χιλιετιών, όμως αυτή η αυθυποβολή, γίνεται πίστη, ασκεί το κάτι γόνιμο στην ψυχή μας. Χάρη σ αυτό επιζήσαμε σαν Έλληνες. Μετά από τόσους αιώνες εισβολών, σφαγών, λιμών, θα έπρεπε κανονικά να έχουμε εξαφανισθεί. Κι όμως υπάρχουμε, μέσο της πίστης οτι είμαστε ένα έθνος μια θρησκεία. Η Ελλάδα επιζεί στους αιώνες λόγω της κουλτούρας της. Έτσι δεν θα γίνουμε ούτε υπάλληλοι ούτε γκαρσόνια υπάκουα της Ε.Ε. Θα ορθώσουμε ανάστημα, ούτε θα γίνουμε μετανάστες στην ίδια μας την χώρα. Ούτε θα παραδώσουμε τα κλειδιά στην Γερμανία. Ούτε θα παραδώσουμε την χώρα στους μετανάστες. Κανένας τους δεν μιλάει για εργασία. Όλοι τους μιλούν για θέσεις εργασίες. ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Σκοπός μας είναι η σχετικά γρήγορη αντιμετώπιση της κάμψης και να αρχίσει να αναπτύσσετε ανοδικά. Αυτός ο στόχος θα επιτευχθεί ως εξής: Στήριξη του αγροτικού τομέα. Να αρχίσουμε να παράγουμε σιτηρά, βαμβάκι. Στήριξη την κτηνοτροφίας: Πρέπει να σταματήσουμε να εισάγουμε βοδινό κρέας και χοιρινό από το εξωτερικό. Αυτάρκεια στην παραγωγή Γάλακτος. Στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Με μικρό αριθμό εργαζομένων έως 10 άτομα. Ειδικά: Σταθερά τιμολόγια της ΔΕΗ για 5 χρόνια Στήριξη των εργαζομένων μέσω προγραμμάτων του ΟΑΕΔ. Χαμηλός συντελεστής Φ.Π.Α. φορολογικό σύστημα που θα είναι σταθερό για 10 χρόνια. Αδειοδότηση των επιχειρήσεων αυθημερόν

2 Στήριξη της επαγγελματικής στέγης. Βιομηχανία: Προώθηση της βιομηχανίας μεταποίησης αγροτικών προϊόντων. π.χ Εργοστάσιο μεταποίησης πατάτας σε προτηγανισμένη. Αύξηση της ετήσιας παραγωγής ζάχαρης. Σύνδεση της βιομηχανίας αλεύρων με την Ελληνική παραγωγή σιταριού ώστε να εξασφαλίσουμε δουλειά στους αγρότες, φτηνό και ανταγωνιστικό κόστος στα άλευρα. Ανάπτυξη της βιομηχανίας αμύλου. Από το καλαμπόκι με την μεταποίηση και επεξεργασία θα αναπτύξουμε την βιομηχανία νισεστέ, γλυκόζης και ελαίου από αυτό. Ενέργεια Ανάπτυξη των φωτοβολταικών στοιχείων σε άγονες εκτάσεις. Ανάπτυξη Αιολικών πάρκων. Σκοπός είναι μέσα σε 2 χρόνια η Ελλάδα να γίνει αυτάρκης ενεργειακά. Μείωση του ισοζυγίου τρεχουσών συναλλαγών υπέρ της Ελλάδας, αυτό μπορεί να γίνει με διμερείς σχέσεις μεταξύ της χώρας και κάποιας άλλης όμορων συμφερόντων. π.χ Εξαγωγή αγροτικών προϊόντων στη Ρωσία και εισαγωγή πετρελαίου και φυσικού αερίου. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Σκοπός της παιδείας μας είναι να δημιουργήσει πολίτες οι οποίοι να είναι ικανοί να στηρίξουν την Ελλάδα Στην Α Εκπαίδευση: Θα δώσουμε έμφαση στην καλή γνώση των Ελληνικών, των Μαθηματικών, των Αγγλικών και της Πληροφορικής.

3 Στην Β Εκπαίδευση: Θα δώσουμε έμφαση στις θετικές επιστήμες. Μαθηματικά - Φυσική - Πληροφορική - Βιολογία Οι δεξιότητες αυτές θα καταστήσουν τον αυριανό νέο ικανό να διαχειριστεί και την πιο δύσκολη κατάσταση. Δίνουμε έμφαση στην επαγγελματική παιδεία. Είναι αναγκαίο να αναβαθμιστούν τα ΕΠΑΛ με νέες ειδικότητες οι οποίες θα βοηθήσουν την βιοτεχνία και την μεταποίηση. Παράδειγμα κοπτική - ραπτική, πατρονίστ, δημιουργία τεχνολογίας ξύλου. ΕΠΑΛ - Μαγειρικής - Ζαχαροπλαστικής - Τουριστικών επαγγελμάτων. Στην τριτοβάθμια εκπαίδευση δίνουμε σημασία στην ανάπτυξη έρευνας στα πανεπιστήμια ώστε η τεχνολογία και εξειδίκευση να βοηθήσει στην καταπολέμηση της ανεργίας. Ανάπτυξη Δικτύων Υπολογιστών και Τεχνολογίες Διαδικτύου Ανάπτυξη Χημείας και Τεχνολογίας τροφίμων Ανάπτυξη Βιοτεχνολογίας με έμφαση στην Ιατρική Ανάπτυξη καινούριων φαρμάκων στην Ιατρική Ανάπτυξη καινούριων υλικών στην οδοντιατρική Ανάπτυξη τεχνολογίας παρασκευής οινοπνεύματος Ανάπτυξη τεχνολογίας ισχυρών κραμάτων σιδήρου Παραγωγή Βιοκαυσίμου από φυτά. Υγεία: Σκοπός μας είναι να αυξηθεί ποιοτικά η ζωή των πολιτών. Αυτό μπορεί να γίνει ως εξής: Προγράμματα πρόληψης κατά του καπνίσματος από την ηλικία των παιδιών του Δημοτικού

4 Ανάδειξη της σχέσης του Αθλητισμού και Υγείας. Ανάδειξη του μεσογειακού τρόπου διατροφής και επιστροφής στην Ελληνική Διατροφή. Ανάδειξη προγραμμάτων κατά του αλκοόλ και των ναρκωτικών. Μείωση των φαρμάκων στα απολύτως αναγκαία. Μείωση της παχυσαρκίας μέσω προγραμμάτων μαζικού αθλητισμού. Ποιοτική αναβάθμιση του τομέα της Υγείας μέσω νέων μεθόδων θεραπείας και πρωτοπορίας. Αλιεία: Ανάπτυξη της υδατοκαλλιέργειας με εξαγωγικό σκοπό Τουρισμός: Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη του ποιοτικού τουρισμού έμφαση θα δώσουμε στην καθαριότητα των ακτών, στην αναβάθμιση των καταλυμάτων, στην αναβάθμιση του ποιοτικού φαγητού, στις λογικές τιμές των καταλυμάτων, στην συνέπεια και στην καθαριότητα. όσο πιο συνεπής και πιο καθαρός είσαι, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να αποκτήσεις σταθερούς πελάτες. Θέσπιση στο υπουργείο Εμπορίου τμήματος εξαγωγών όπου θα ελέγχονται σχολαστικά τα προϊόντα που εξάγονται ώστε αυτά να δίνουν κύρος και συνέπεια στο προφίλ της Ελλάδας. Εκείνο που προέχει είναι η ποιότητα των προϊόντων μας που θα εξάγονται προς ξένα κράτη και η συνέπεια ολοκλήρωσης των συμβολαίων. Ασφαλιστικό: Ένας ασφαλιστικός φορέας για όλους τους Έλληνες πολίτες. Με κατηγορίες απο 1-10 Ανάλογα με τα χρήματα που θα συνεισφέρει ο κάθε πολίτης θα δικαιούται και της ανάλογης σύνταξης.

5 Ένας αριθμός Ασφαλιστικής κάλυψης για κάθε πολίτη από την στιγμή της γέννησης του. Δημόσια Διοίκηση Σκοπός μας είναι να κάνουμε εύκολη την ζωή των πολιτών γι' αυτό επεκτείνουμε την ηλεκτρονική χρήση σε όλους τους τομείς του Δημοσίου. Αποφυγή γραφειοκρατίας - εξοικονόμηση εργατοωρών - αποφυγή χρηματισμού. Καθιέρωση δήλωσης πόθεν έσχες για όλους τους δημοσίους υπαλλήλους και Λειτουργούς. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Μείωση του προσωπικού των Δήμων που απασχολούνται με γραφειοκρατικά ζητήματα και αύξηση του προσωπικού που ασχολείται με καθαριότητα, πράσινο και Δημοτική αστυνομία. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Σκοπός μας είναι ο Έλληνας πολίτης να αισθάνεται ασφαλής στην πατρίδα του και να υπάρχει σχέση εμπιστοσύνης και συνεργασίας της αστυνομίας με τους πολίτες. Για τον σκοπό αυτό προτείνουμε: Μείωση του δείκτη τροχαίων ατυχημάτων Κάμερες ασφαλείας στα φανάρια Μείωση του δείκτη κλοπών στο μηδέν Μείωση του δείκτη εγκλημάτων κατά ζωής στο μηδέν Αυστηροποίηση των νόμων για καταλήψεις δημοσίων χώρων, χουλιγκανισμούς Μείωση του ηλεκτρονικού εγκλήματος Άμυνα; Σκοπός μας είναι η υπεράσπιση της πατρίδας μας και των εθνικών μας συμφερόντων σε συνάρτηση με την εξωτερική πολιτική.

6 Κατάργηση των μικρών μονάδων και οργάνωση του Στρατού ξηράς σε Αυτοκινούμενες ταξιαρχίες Υψηλό φρόνημα των ενόπλων δυνάμεων Οργάνωση της Αεροπορίας στρατού ώστε να φυλάει όλα τα χερσαία σύνορα με ελικόπτερα Αεροπορία: υψηλή εκπαίδευση, τεχνογνωσία και υψηλό φρόνημα Πολεμικό ναυτικό: περιπολίες στις θάλασσες και εκσυγχρονισμός των πολεμικών συνόρων ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Σκοπός του τραπεζικού συστήματος είναι η χρηματοδότηση όλων των επιχειρήσεων με χαμηλό επιτόκιο Χρηματοδότηση μικρών επιχειρήσεων Χρηματοδότηση Βιομηχανιών με εξαγωγικό προσανατολισμό Χρηματοδότηση ερευνητικών προγραμμάτων με έμφαση στην Βιοτεχνολογία Χρηματοδότηση του Αγροτικού τομέα με λιπάσματα, σπόρια κλπ. Μετανάστευση Κάθε μετανάστης που εισέρχεται στη ώρα μας πρέπει να διαθέτει νόμιμα χαρτιά. Για την παραμονή του απαιτείται σεβασμός των νόμων της Ελλάδας, σεβασμός της θρησκείας, σεβασμός των ηθών και των παραδόσεων μας. Για να παραμείνει κάποιος στην Ελλάδα χρειάζεται να διαθέτει ΑΜΑ. ΙΚΑ. ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, ΤΟΠΟΣ ΜΟΝΙΜΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ, ΔΟΥΛΕΙΑ (150 ΕΝΣΗΜΑ) ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΟΙΚΙΟΣΤΑΣΙΟ. Αν δεν διαθέτει τα απαραίτητα δικαιολογητικά απελαύνεται και τα έξοδα του ταξιδιού του τα αναλαμβάνει η πρεσβεία του. Δικαιοσύνη: Η δικαιοσύνη είναι πυλώνας ενός κράτους ευνοούμενων πολιτών.

7 Όλα τα δικαστήρια πρέπει να γίνονται μέσα σε 6 μήνες από την τέλεση του αδικήματος. Φυλακές: Αποσυμφόρηση των φυλακών από τους αλλοδαπούς κρατούμενους Χρέωση των εξόδων απέλασης στα κράτη τους Εξωτερική πολιτική: Σκοπός της εξωτερικής πολιτικής είναι η καλή σχέση με όλα τα κράτη και η εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος Δημιουργία και ανάπτυξη διεύθυνσης εμπορίου με όλα τα κράτη της γης. Πλουτοπαραγωγικές πηγές - ΑΟΖ Ανάπτυξη των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας και θεσμοθέτηση της ΑΟΖ ώστε να γίνουν ανεξάρτητοι ενεργειακά και χρηματοπιστωτικά Εξωτερικό χρέος Σκοπός μας είναι να απαλλαγούμε από το βαρίδιο του εξωτερικού χρέους. Ρύθμιση του για 50 χρόνια με χαμηλό επιτόκιο 1%. Αποπληρωμή σταδιακά μέσω της εκμετάλλευσης των υδρογονανθράκων Αποπληρωμή σταδιακά προσφέροντας την αγροτική παραγωγή μας π.χ βαμβάκι ώστε να μειωθεί σταδιακά. Μέσω της ανάπτυξης πετυχαίνονται αύξηση του ΑΕΠ κατά 4% ετησίως μέσω των εξαγωγών. Σχέσεις με Ευρωπαϊκή Ένωση Αν η Ευρωπαϊκή Ένωση εξυπηρετεί το συμφέρον του Ελληνικού Λαού, τότε είμαστε σε θέση να σεβαστούμε τους θεσμούς, διαφορετικά δεν τους σεβόμαστε και δεν υπογράφουμε την καταδίκη του Ελληνικού λαού. Σκοπός μας είναι η Ελλάδα του χθες, του σήμερα και του αύριο.

8 Το βασικό μας μέλημα είναι η Ελλάδα του αύριο να είναι Ελλάδα να παραμείνει σε χέρια ελληνικά όσο ζούμε και αναπνέουμε Γι' αυτό ισχυριζόμαστε ότι είμαστε ένα κόμμα εθνικιστικό - πατριωτικό Δεν θέλουμε να γίνουμε υπάλληλοι στην χώρα Δεν θέλουμε να ξεπουλήσουμε την χώρα μας αντί πινακίου φακής Δεν θέλουμε να γίνουμε το φτηνό εργασιακό δυναμικό της Γερμανικής - Ευρώπης Δεν θέλουμε να δώσουμε την θέση μας στην Ελλάδα και να αντικατασταθούμε από τα 3 εκατομμύρια φτωχούς τριτοκοσμικούς μετανάστες και λαθρομετανάστες Θέλουμε η πρωτεύουσα μας Αθήνα να αντιπροσωπεύει την Ελλάδα και όχι τον τρίτο κόσμο. Θέλουμε αξιοπρεπές μεροκάματο να ζούμε και όχι επαιτεία στην Ευρώπη Αν δεν μας δανείζουν, αν μας χλευάζουν στην Ευρώπη, εμείς θα ακολουθήσουμε τον δρόμο μας, της αξιοπρέπειας του πολιτισμού και δεν χρειαζόμαστε το ευρώ τους. Εμείς χρειαζόμαστε Ειρήνη, Εργασία δεν θα γίνουμε Κινεζική αποικία της Ευρώπης Δεν θα γίνουμε Γερμανική αποικία Παραχωρώντας τα 15 αεροδρόμια Δεν θα γίνουμε αζέρικη αποικία να εξαρτόμαστε από το αζέρικο αέριο να μας το πουλάνε στην τιμή που θέλουν και πόσο θέλουν Θέλουμε η Ελλάδα να ανήκει στους Έλληνες. Αθλητισμός: Ο αθλητισμός είναι μέρος της παιδείας μας και θα έχει ως στόχους το ευ αγωνίζεσθε. Δηλαδή την συμμετοχή των αθλητών και όχι την νίκη Την ευγενή άμυλα δίχως το χρηματικό κίνητρο Την προαγωγή της υγείας των πολιτών Εφαρμόζοντας το ρητό νους υγιής, εν σώματι υγιές Την πειθαρχία και την ευγένεια

9 Γιατί λαός δίχως πειθαρχία και δίχως ευγένεια δεν μπορεί να προοδεύσει υλικά και πνευματικά. Την απαγόρευση της βίας στα γήπεδα και στους χώρους του μαζικού αθλητισμού. Στις ιστορικές στιγμές που ζούμε, καλούμαστε να πάρουμε τις σημαντικότερες αποφάσεις και δράσεις που θα καθορίσουν τόσο το τώρα όσο και το αύριο των παιδιών μας. Η διάγνωση των αιτιών των προβλημάτων είναι ότι δώσαμε βάση στους πολιτικούς και την Ε.Ε να λύσει τα προβλήματα μας Τα προγράμματα, αρχής γενομένης, εφαρμόστηκαν με τον προχειρότατο τρόπο απ' έξω και κόπηκαν και ράφτηκαν όπως όπως σε ένα άλλο σώμα με άλλες διαστάσεις και άλλους όρους αναπνοής. Πρέπει να αντισταθούμε στην βαρβαρότητα όπως έρχεται μεταμφιεσμένη, σαν τρόικα ή σαν γκρουπ Βρυξελλών έχουμε άνομες συμμαχίες και προσυμφωνημένες υποδουλώσεις από τα κομμάτια της υποταγής. Υπάρχει μια μεθόδευση και οιονεί καθυπόταξη της Ελλάδας και του ελεύθερου πνεύματος της θέλουν τον πλήρη εξευτελισμό μας και την ατίμωση μας.

10 ΜΕΤΡΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ 1. Βασικός μοχλός ανάπτυξης η Βιομηχανία τροφίμων και ποτών 2. Διαχείριση του περιβάλλοντος και του φυσικού πλούτου της χώρας 3. Παραγωγική ανασυγκρότηση και βιώσιμη ανάπτυξη 4. Κλειδί για την ανάπτυξη της κτηνοτροφίας η γενετική βελτίωση 5. Αύξηση του ζωικού κεφαλαίου της χώρας μας 6. Αύξηση του ποσοστού των Ελληνικών Ιχθυοκαλλιεργειών 7. Αύξηση της παραγωγής σιτηρών και ζάχαρης στην Ελλάδα 8. Ανάπτυξη της Βιοτεχνίας ενδύσεως 9. Ανάπτυξη και ενεργειακή αυτάρκεια στην Ελλάδα 10. Αύξηση της ποιότητας και τις ισότητας στην εκπαίδευση 11. Ανάπτυξη αγωγού φυσικού αερίου ΚΥΠΡΟΥ - ΕΛΛΑΔΑΣ - ΙΤΑΛΙΑΣ 12. Εξέλιξη της Ελλάδας σε Ενεργειακό κόμβο της Ευρώπης 13. ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ και ΑΝΑΓΝΩΡΙΙΜΗ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο της θάλασσας, αποκλειστικής οικονομικής ζώνης (ΑΟΖ) 14. Ανάπτυξη Ενεργειακών Καλλιεργειών 15. Ανάπτυξη της συμβολαιακής Γεωργίας μεταξύ Βιομηχανίας - Συνεταιρισμό 16.Αύξηση των Ελληνικών εξαγωγών 17. Μείωση των εισαγωγών Αγροτικών προϊόντων και υποπροϊόντων 18. Εθνικό σχέδιο στο ασφαλιστικό ώστε να εξασφαλίζεται με διαρθρωτικές παρεμβάσεις η βιωσιμότητα 19. Ανάπτυξη προληπτική Ιατρικής << Κάλλιον του θεραπεύειν το προλαμβάνειν>> 20. Μεταναστευτικός σεβασμός των δικαιωμάτων των πολιτών της χώρας υποδοχής και πιστή εφαρμογή των νόμων 21. Δικαίωμα του πολίτη στην Ασφάλεια του 22. Αποσύνδεση του Λυκείου από την εισαγωγή στην Γ' βάθμια εκπαίδευση 23. Δικαιοσύνη αντικειμενική κι αμερόληπτη εφαρμογή και τήρηση των νόμων 24. Μέτρα για την αποσυμφόρηση των φυλακών 25. Άμεσες παρεμβάσεις για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας 26. Ανάπτυξη μεταφορών μέσω σιδηροδρόμου 27. Απλοποίηση και σταθερό φορολογικό σύστημα

ΒΑΣΙΚΟΙ ΑΞΟΝΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ & ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΒΑΣΙΚΟΙ ΑΞΟΝΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ & ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΥΡΙΖΑ Τμήμα μικρομεσαίων επιχειρήσεων ΒΑΣΙΚΟΙ ΑΞΟΝΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ & ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2014 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ. 2.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ ΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 2012 ΤΕΥΧΟΣ 51

ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ ΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 2012 ΤΕΥΧΟΣ 51 ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ 2012 ΤΕΥΧΟΣ 51 ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ περιεχόμενα - ταυτότητα ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΣΗ 1 η Δημόσια Διαβούλευση

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΣΗ 1 η Δημόσια Διαβούλευση ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΣΗ 1 η Δημόσια Διαβούλευση 1 Προγραμματική Ιδεολογία 1. Το οικονομικοκοινωνικό πλέγμα του παγκόσμιου συστήματος, όπως έχει διαμορφωθεί, δεν δημιουργεί τις αναγκαίες

Διαβάστε περισσότερα

Ο ρόλος των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων και οι προοπτικές της ελληνικής οικονομίας

Ο ρόλος των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων και οι προοπτικές της ελληνικής οικονομίας Ο ρόλος των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων και οι προοπτικές της ελληνικής οικονομίας Μάιος 2014 Τα μεγάλα διμερή Επιμελητήρια (Ελληνοαμερικανικό, Ελληνοβρετανικό, Ελληνογαλλικό, Ελληνογερμανικό, Ελληνοϊταλικό,

Διαβάστε περισσότερα

Ι ΡΥΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ Τσάµη Καρατάσου 11, 11742 Αθήνα Tηλ.: 210 92 11 200-10, Fax: 210 92 33 977

Ι ΡΥΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ Τσάµη Καρατάσου 11, 11742 Αθήνα Tηλ.: 210 92 11 200-10, Fax: 210 92 33 977 Ι ΡΥΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ Τσάµη Καρατάσου 11, 11742 Αθήνα Tηλ.: 210 92 11 200-10, Fax: 210 92 33 977 ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΣΧΟΛΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ - ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Κυρία Πρόεδρε Κυρίες και Κύριοι Βουλευτές,

Κυρία Πρόεδρε Κυρίες και Κύριοι Βουλευτές, Κυρία Πρόεδρε Κυρίες και Κύριοι Βουλευτές, Η ανάκτηση της λαϊκής μας κυριαρχίας, η αποκατάσταση του ισότιμου ρόλου της χώρας μας στο θεσμικό πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής

Διαβάστε περισσότερα

Copyright 2011 Ίδρυμα Οικονομικών & Βιομηχανικών Ερευνών

Copyright 2011 Ίδρυμα Οικονομικών & Βιομηχανικών Ερευνών Κύριο Ι ΡΥΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ FOUNDATION FOR ECONOMIC & INDUSTRIAL RESEARCH Τσάµη Καρατάσου 11, 117 42 Αθήνα, Tηλ.: 210 92 11 200-10, Fax: 210 92 33 977, www.iobe.gr 11 Tsami Karatassou,

Διαβάστε περισσότερα

Απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις

Απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις Απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις των 10 πρώτων ημερών Τον τελευταίο καιρό η πολιτική αντιπαράθεση των κομμάτων στην Ελλάδα περιστρέφεται γύρω από τα ερωτήματα: Μνημονιακός ή αντιμνημονιακός; Ευρώ ή

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ! ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ! ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ! ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ Θέσεις της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) για την αντιμετώπιση της Οικονομικής Κρίσης και για την ανάπτυξη της Ελληνικής Οικονομίας. ΑΘΗΝΑ - ΜΑΡΤΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Το μανιφέστο της Ομοσπονδίας των Νέων Ευρωπαίων Πράσινων (ΟΝΕΠ) (FYEG Common Manifesto)

Το μανιφέστο της Ομοσπονδίας των Νέων Ευρωπαίων Πράσινων (ΟΝΕΠ) (FYEG Common Manifesto) Το μανιφέστο της Ομοσπονδίας των Νέων Ευρωπαίων Πράσινων (ΟΝΕΠ) (FYEG Common Manifesto) 1. Κοινωνική Ευρώπη Για μια κοινωνική Ευρώπη της αλληλεγγύης, για μία Ευρώπη αντίθετη στην αθέμιτη πολιτική λιτότητας!

Διαβάστε περισσότερα

Αρωματικά φυτά. Ο θησαυρός της ελληνικής γης με... άρωμα ανάπτυξης

Αρωματικά φυτά. Ο θησαυρός της ελληνικής γης με... άρωμα ανάπτυξης ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 03 ΤΕΥΧΟΣ Νο ΜΑΡΤΙΟΣ 2015 Αρωματικά φυτά Ο θησαυρός της ελληνικής γης με... άρωμα ανάπτυξης ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Η ανταγωνιστικότητα περνά

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρησιακό Σχέδιο «Καλάθι Αγροτικών Προϊόντων Περιφέρειας Ηπείρου» Εισαγωγή

Επιχειρησιακό Σχέδιο «Καλάθι Αγροτικών Προϊόντων Περιφέρειας Ηπείρου» Εισαγωγή Εισαγωγή 2 1 Ποιότητα και ασφάλεια τροφίμων 4 2 Οι τάσεις στην παγκόσμια γεωργία και παραγωγή / διάθεση τροφίμων 8 21 Έκθεση των ΟΟΣΑ-FAO «Γεωργική Επιθεώρηση για το 2011» 8 22 Η νέα ΚΑΠ και η επίδρασή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΑΝΟ ΔΡΑΣΗΣ 2021 ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΔΙΑΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΠΛΑΝΟ ΔΡΑΣΗΣ 2021 ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΔΙΑΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΛΑΝΟ ΔΡΑΣΗΣ 2021 ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΔΙΑΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ PROGRAMMA.indd 1 Μήνυμα του Υποψηφίου Δημάρχου Αθηναίων Άρη Σπηλιωτόπουλου Η Αθήνα μπορεί να γίνει μια σύγχρονη, ζωντανή πόλη. Η υποδειγματική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΕΘΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΘΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Η ανασυγκρότηση της χώρας μας, με σκοπό την επανεκκίνηση της οικονομίας και της ανάπτυξης, απαιτεί χρόνο, επενδύσεις, καθώς και ένα σταθερό οικονομικό περιβάλλον.

Διαβάστε περισσότερα

Εθνικό Πρόγραμμα Μεταρρυθμίσεων 2015

Εθνικό Πρόγραμμα Μεταρρυθμίσεων 2015 Εθνικό Πρόγραμμα Μεταρρυθμίσεων 2015 Απρίλιος 2015 Το Εθνικό Πρόγραμμα Μεταρρυθμίσεων του 2015 Συντονίστηκε από το Συμβούλιο Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Οικονομικών σε συνεργασία με τα Υπουργεία

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΛΟΓΟΣ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για τον αθλητισμό και τη φυσική αγωγή εντάσσεται στη στρατηγική της κοινωνικής και παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας. Η προγραμματική πρόταση του

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΥΡΏΠΗ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΊ

ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΥΡΏΠΗ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΊ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΥΡΏΠΗ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΊ Το 2014, θα έχουμε την ευκαιρία να διαμορφώσουμε το μέλλον της Ευρώπης σε μια κρίσιμη καμπή της ιστορίας της ηπείρου μας. Σε αυτές τις εκλογές, η επιλογή σας μπορεί να αποδυναμώσει

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ (2014 2020) ΝΕΟ «ΕΣΠΑ». Δεκέμβριος 2013

ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ (2014 2020) ΝΕΟ «ΕΣΠΑ». Δεκέμβριος 2013 ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ (2014 2020) ΝΕΟ «ΕΣΠΑ». Δεκέμβριος 2013 1. Η ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΣΠΑ 2007-2013 Με λιγότερο από δυό χρόνια για την ολοκλήρωση των Επιχειρησιακών Προγραμμάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΑΘΗΝΑ, 09 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013-12-06-1 -

ΣΧΕΔΙΟ ΑΘΗΝΑ, 09 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013-12-06-1 - Εταιρικό Σύμφωνο για το Πλαίσιο Ανάπτυξης (ΕΣΠΑ) 2014-2020 ΣΧΕΔΙΟ ΑΘΗΝΑ, 09 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013-12-06-1 - ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1 ΣΥΝΑΦΕΙΑ ΜΕ ΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ «ΕΥΡΩΠΗ 2020» ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ...6 1.1

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ

ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΣΧΟΛΕΣ Α.Ε.Ι. ΚΑΙ Τ.Ε.Ι ΣΤΟ 5 Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Το 5 ο πεδίο περιλαμβάνει τμήματα τα οποία επικεντρώνονται κυρίως στις

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΖΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗN ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ

ΜΑΖΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗN ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΖΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗN ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ σελ. 1 Φίλες και Φίλοι, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Στις εκλογές της 18ης Μαΐου η χώρα συνεχίζει την προσπάθεια, η Δυτική Ελλάδα αλλάζει σελίδα.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΠΡΟΤΥΠΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΕ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΠΡΟΤΥΠΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΕ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΠΡΟΤΥΠΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΕ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Με κύριο γνώμονα την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών προς τον πολίτη, οι τοπικές αυτοδιοικητικές αρχές που

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΑΡΧΕΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΑΡΧΕΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΑΡΧΕΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ» 10 01 10 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ...4 Α ΜΕΡΟΣ.

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Τραπεζική Παρουσία Στον Τομέα Των Άμεσων Ξένων Επενδύσεων Στα Βαλκάνια Η Περίπτωση Της Ρουμανίας

Ελληνική Τραπεζική Παρουσία Στον Τομέα Των Άμεσων Ξένων Επενδύσεων Στα Βαλκάνια Η Περίπτωση Της Ρουμανίας ΔΗΛΩΣΗ Η διατριβή αυτή είναι πρωτότυπη και εκπονήθηκε αποκλειστικά και μόνο για την απόκτηση του Μεταπτυχιακού Τίτλου «Οικονομική και Επιχειρησιακή Στρατηγική», του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Στρατηγική και Πολιτικές για Ταχεία Περιφερειακή Ανάπτυξη, Ισχυρές Επιχειρήσεις και Αποτελεσματικό Ανθρώπινο Δυναμικό ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2013 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΛΟΓΟΣ.. 3 ΚΕΦΑΛΑΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα πτυχιακής εργασίας:

Θέμα πτυχιακής εργασίας: ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ Θέμα πτυχιακής εργασίας: «ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΝ ΝΗΣΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ» ' φ *" /Α νδρος Μακρόνησος

Διαβάστε περισσότερα

Το Μέλλον της Κλωστοϋφαντουργίας και Παραγωγής Βαµβακιού στην Θεσσαλία

Το Μέλλον της Κλωστοϋφαντουργίας και Παραγωγής Βαµβακιού στην Θεσσαλία ThessalyTex:Τεχνολογική Πλατφόρμα Καινοτομίας για την Θεσσαλική Κλωστοϋφαντουργία Το Μέλλον της Κλωστοϋφαντουργίας και Παραγωγής Βαµβακιού στην Θεσσαλία Τελική Έκθεση της Συμβουλευτικής Επιτροπής της Τεχνολογικής

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΔΩΡΗΤΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ 1 ΕΚΑΤ. ΘΕΣΕΙΣ ΧΑΘΗΚΑΝ - ΟΛΟΚΛΗΡΟΙ ΚΛΑΔΟΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ- ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΤΣΟΥΛΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΙΓ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ

ΕΘΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΙΓ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΕΘΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΙΓ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ( ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ) Διπλωματική Εργασία Θέμα: "Η νομοθετική κατοχύρωση και προστασία της εργασίας" ΕΠΙΒΛΕΠΟΝΤΕΣ:

Διαβάστε περισσότερα