ΘΕΩΡΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΓΕΝΕΣΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ. 1. Στην αρχή γεννήθηκε το χάος [ απόλυτο κενό - σκοτάδι ].

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΘΕΩΡΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΓΕΝΕΣΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ. 1. Στην αρχή γεννήθηκε το χάος [ απόλυτο κενό - σκοτάδι ]."

Transcript

1 1 ΘΕΩΡΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΓΕΝΕΣΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ 1. Στην αρχή γεννήθηκε το χάος [ απόλυτο κενό - σκοτάδι ]. 2. Έπειτα γεννήθηκε ο αιθέρας [ μεγάλες ταχύτητες σωματιδίων ύλης με μορφή ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων ]. 3. Ύστερα γεννήθηκαν το φως και οι γαίες, σύγκρουση ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων με αλυσιδωτές αντιδράσεις που είχε ως αποτέλεσμα ΥΛΗ ΦΩΤΟΝΙΑ ΣΤΡΟΦΟΡΜΗ - ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ :α) ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ β) ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ γ) ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ [ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ, ΙΣΧΥΡΕΣ- ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ ]. Το σύμπαν είναι ένας σφαιρικός επιταγχυντής ο οποίος περιστρέφεται γύρω από τον εαυτόν του με μεγάλη ταχύτητα.(στροφορμή spin) Το σύμπαν δεν διαστέλλεται ούτε συστέλλεται είναι σταθερό, ως προς το μέγεθος. Το σύμπαν είναι η μήτρα όλων των μαζών φωτεινών και γαιών, στερεής μάζας που βρίσκονται εντός αυτού. Π.χ. ο ήλιος είναι μια φωτεινή μάζα και η γη μας είναι μια γαία στερεής μάζας, οι οποίες έχουν σφαιρικό σχήμα διότι οι ηλεκτρομαγνητικές δυνάμεις που ενεργούν από την μεμβράνη του σύμπαντος προς τις μάζες πιέζουν τις μάζες να πάρουν τελικό σχήμα σφαιρικό. Οι ηλεκτρομαγνητικές δυνάμεις που ενεργούν επάνω στις μάζες ονομάζονται Δυνάμεις Αντιβαρύτητας FA και εξασκούνται σε όλες τις μάζες φωτεινές και στερεές που βρίσκονται στους κόλπους του σφαιρικού Σύμπαντος.. Για τη γέννηση (Α) του φωτός, (Β) των στερεών μαζών, (Γ) των αλληλεπιδράσεων μεταξύ τους, έγινε στην αρχή εκπομπή ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων όλων των συχνοτήτων της ύλης από σημείο του εσωτερικού του κενού Σύμπαντος, από τον δημιουργό πομπό (πλάστη, δημιουργό, ανώτατη ενεργειακή δύναμη, αρχιτέκτονα του σύμπαντος, θεό ).

2 2

3 3 Ενεργειακές Συγκρούσεις Στοιχειωδών Υποατομικών Σωματιδίων Επίπεδη Τομή Σύγκρουσης Σωματιδίων Σημείωση: Τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα διαδίδονται στο χώρο σφαιρικά (και όχι κυκλικά και επίπεδα), δηλαδή οι μονάδες τους θα πρέπει να υπολογίζονται σε μονάδες όγκου σφαίρας (χιλιόσφαιρες ) και όχι σε χιλιόκυκλους. Η ανωτέρω σημείωση είναι σημαντική, διότι η ταυτόχρονη σύγκρουση τεσσάρων χιλιόσφαιρων στο σημείο ο- των κάθετων αξόνων Χ, Ψ παράγουν : Φωτεινή Ύλη και Στερεή Ύλη - Στροφορμή και Θερμότητα- Ηλεκτρομαγνητική Ενέργεια - Πυρηνική Ενέργεια Ηλεκτρομαγνητικές Ισχυρές και Ασθενείς Αλληλεπιδράσεις. Η βαρύτητα (Ηλεκτρομαγνητική δύναμη που αποκτάται με στροφορμή ) είναι ίση με την αντιβαρύτητα του Σύμπαντος και ισορροπούν B= FA (νόμος THEODOROS VAGGALIS). Σχ. 5

4 4 Το ανωτέρω Σχ. 5 μας δείχνει ένα Big Bang ανακλώμενων ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων από τη μεμβράνη του σύμπαντος, που στο σημείο μηδέν συγκρούονται τέσσερις χιλιόσφαιρες ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων με μεγάλη επιτάγχυση ταυτόχρονα και παράγεται φωτεινή ύλη, δηλαδή ηλεκτρομαγνητική ενέργεια σωματιδίων με μήκος κύματος αντιστρόφως ανάλογο της ενέργεια τους, ( κυματοσωματιδιακός δυϊσμός ) υπόθεση de Broglie. H φωτεινή ύλη είναι σύγκρουση τεσσάρων χιλιόσφαιρων ταυτόχρονα. Αυτή ονομάζεται Γέννηση Αστέρα και παράγεται (μετά τη σύγκρουση ) φωτεινή ύλη διάπυρη. Στο κέντρο της φωτεινής ύλης γίνονται πυρηνικές σχάσεις και στην περιφέρεια της σφαίρας πυρηνικές συντήξεις, διότι τα στοιχεία που είναι πιο ηλεκτροθετικά και βαριά συσσωρεύονται προς το κέντρο. Ενώ τα στοιχεία που είναι ελαφρά και πιο ηλεκτραρνητικά, συσσωρεύονται στην περιφέρεια της φωτεινής σφαιρικής ύλης. Σχ. 6 VIDEO ΗΛΙΟΥ - VIDEO ΗΛΙΟΥ ME ΥΠΕΡΦΩΤΙΣΜΟ που φαίνονται οι πυρηνικές αντιδράσεις στο πυρήνα και στην περιφέρεια. Η φωτεινή ύλη ή άστρα ή ήλιοι είναι μάζες που παράγουν φωτόνια, θερμότητα, ηλεκτρομαγνητικά κύματα όλων των φασμάτων και ραδιενεργών, εκπέμπουν μεγάλες ποσότητες ιόντων στο σύμπαν και έχουν δυο στροφορμές μια κατά τον άξονα του Χ και μία κατά τον άξονα του Ψ, έτσι συσσωρεύουν την ύλη τους προς το κέντρο. Τα αστρικά πτώματα όπως ο λευκός Νάνος και ο αστέρας νετρονίων είναι αποτέλεσμα της μεγάλης στροφορμής, η οποία συσσωρεύει όλο και περισσότερο τη μάζα τους, λόγω της γήρανσης του αστέρα και τις καύσεις όλων των πυρηνικών υλών. Επέρχεται στο τέλος η ουδετεροποίηση του αστέρα ( σε αστέρα νετρονίων ) με πολύ μεγάλη στροφορμή και τεράστια συμπύκνωση της μάζας. Οι αστέρες νετρονίων είναι το DNA του γαλαξία που είχε δημιουργηθεί στο παρελθόν. Σημείωση: Όσο μικραίνει τη μάζα του ένας αστέρας, τόσο περισσότερο μεγαλώνει τη στροφορμή του προς τους δύο άξονες Χ, Ψ και παράγει παλμούς (ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία ) pulsar.

5 5 Σχ.7 Σχ.8 Υπερκαινοφανείς αστέρας ή ( supernova ) είναι διάφοροι τύποι αστρικών εκρήξεων που παράγουν εξαιρετικά φωτεινά αντικείμενα. Για παράδειγμα όταν πάψει ο αστέρας να περιστρέφεται κατά τους δυο άξονες Χ και Ψ, δηλαδή όταν πάψει η στροφορμή κατά τον άξονα του Χ, ή κατά τον άξονα του Ψ, τότε το αστρικό υλικό σκορπά κυκλικά στο σύμπαν, όπου γίνονται οι τελευταίες πυρηνικές αντιδράσεις και σβήνει. Άλλες μορφές supernova είναι: λόγο της μεγάλης στροφορμής ενός λευκού νάνου, κατά τους δύο άξονες του Χ και του Ψ, παράγονται τεράστιες ελκτικές δυνάμεις οι οποίες απορροφούν τους γύρω πλανήτες και τα άστρα που βρίσκονται κοντά του. Αφού φτάσει στο όριο chandrasekhar θα υποστεί θερμοπυρηνική έκρηξη. Η έκρηξη εκτινάσσει μεγάλο μέρος του αστρικού υλικού με μεγάλη δύναμη. Οι supernova αυτοί έχουν παντού την ίδια μέγιστη απόλυτη λαμπρότητα.

6 6 ΣΤΕΡΕΕΣ ΜΑΖΕΣ Στη σύγκρουση των σφαιρικών ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων, που γίνεται στο σημείο Ο, δηλαδή -1<Ο<1 το Big Bang σχηματίζει φωτεινή ύλη. Όμως για συγκρούσεις που αποκλίνουν μικρότερες του 1 και μεγαλύτερες του 1 και στους δυο άξονες ταυτόχρονα, σχηματίζονται οι στερεές γαίες οι οποίες και μετά από Big Bang είναι διάπυρες, αποκτούν απόσταση από τη φωτεινή ύλη και περιστρέφονται κατά τον άξονα του Ψ με στροφορμή και κατά τον άξονα του Χ με λιγότερη στροφορμή, η οποία ανάλογα με την απόσταση από την φωτεινή ύλη, μειώνεται η στροφορμή του άξονα Χ και ψύχεται η ύλη σιγά σιγά. Κατά την μείωση της στροφορμής του άξονα Χ εκτοξεύονται διάπυρες μάζες προς τα έξω και σχηματίζονται τα selinium (φεγγάρια ) και αυτά με τη σειρά τους ψύχονται και αποκτούν στροφορμή ως προς τον άξονα Χ ή προς τον άξονα Ψ. Τέλος οι στερεές γαίες αφού γίνουν στερεά, ο όγκος τους και η στροφορμή τους, είναι αντιστρόφως ανάλογη του τετραγώνου της απόστασης. Εδώ ισχύει η σχέση: Σχ.9 Οι ηλεκτρομαγνητικές δυνάμεις που αναπτύσσονται μεταξύ της στερεής ύλης και της φωτεινής μάζας είναι F=B=FA Μια πλήρη ισορροπία η οποία εξαρτάται από την στροφορμή της στερεής μάζας και την στροφορμή της φωτεινής μάζας.

7 7 Σε κάθε στερεή ύλη, οι δυνάμεις που εξασκούνται είναι περίπου ίδιες με τις δυνάμεις της μηχανικής φυσικής. Σχ.10 Π.χ. Γη και ο Ήλιος Δηλαδή λόγω στροφορμής της γης έχει εφαρμοστεί ηλεκτρομαγνητικό πεδίο έλξης (Β), λόγω της δράσης του σύμπαντος έχει εφαρμοστεί ηλεκτρομαγνητικό πεδίο Άπωσης (FA) και λόγω της απόστασης από τη φωτεινή ύλη, έχει εφαρμοστεί ηλεκτρομαγνητικό πεδίο αλληλεπίδρασης των δύο όγκων ( Ασθενής Δύναμη αλληλεπίδρασης ) (F). Νόμος: Σε σταθερές συνθήκες θερμοκρασίας, οι ηλεκτρομαγνητικές δυνάμεις που εξασκούνται επάνω σε κάθε στερεή μάζα, είναι μεταξύ τους ίσες F=FA=B είναι όλες δυνάμεις ηλεκτρομαγνητικές και ισορροπούν σε σταθερό σημείο. Της φωτεινής μάζας η δύναμη F (ηλεκτρομαγνητική αλληλεπίδρασης) είναι η κεντρομόλος στις στερεές μάζες.

8 8 ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΘΕΩΡΙΑ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΩΝ ΡΑΓΩΝ Όλες οι μάζες της ύλης ( και οι φωτεινές )είναι ερμαφρόδιτες, δηλαδή είναι ιονισμένες και έχουν εξωτερικά στην περιφέρεια τους αρνητικό φορτίο Q, ενώ το θετικό +Q το έχουν στον άξονα περιστροφής οι στερεές γαίες και οι φωτεινές στο κέντρο τους. Ο ιονισμένος Αιθέρας του Σύμπαντος, εξασκεί την ηλεκτρομαγνητική δύναμη FA αντιβαρύτητας. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ Στους γαλαξίες του σύμπαντος ισχύουν οι ακόλουθες ισότητες. Β φωτεινής ύλης = Β1+Β2+Β3+Β4 F φωτεινής ύλης = F1+F2+F3+F4 FA φωτεινής ύλης = FA1+FA2+FA3+FA4 Σχ.11 Στο σύμπαν υπάρχουν και γαλαξίες που οι ήλιοι τους έχουν σωπάσει, έχουν σβήσει χωρίς να έχουν χάσει την γαλαξιακή τους μορφή, παράγοντας ηλεκτρομαγνητισμό και κρατώντας όλους τους πλάνητες τους σε τροχές. Αυτοί οι γαλαξίες ονομάζονται γαλαξίες σκοτεινής ύλης.

9 9 Στο σύμπαν υπάρχουν και άστρα ( ήλιοι ) οι οποίοι δεν ανήκουν σε κάποιο γαλαξία, είναι άστρα μοναχικά διότι κατά τη δημιουργία τους, δηλαδή την πρόσκρουση στο σημείο μηδέν των τεσσάρων χιλιόσφαιρων των ανακλώμενων ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων, απορρόφησαν όλη τη μάζα στο κέντρο, την συγκράτησαν με την διπλή στροφορμή τους και λάμπουν μόνοι. Όπως και να έχει το σύμπαν, με την αντιβαρύτητα FA ( ηλεκτρομαγνητική ενέργεια ) συμπεριφέρεται ( όπως ακριβώς συμπεριφέρεται το νερό, με την άνωση στους διάφορους υλικούς όγκους), δηλαδή εδώ ανάλογα το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του όγκου, δέχεται και την αντιβαρύτητα FA σαν άνωση. Τα άστρα και οι γαλαξίες επικοινωνούν μεταξύ τους, με διάφορους ενεργειακούς δρόμους ( ηλεκτρομαγνητικά κύματα ) και μεταφέρουν πληροφορίες και ενέργειες από το ένα στο άλλο. Οι ενεργειακοί δρόμοι αυτοί είναι αρμονικά κατανεμημένοι στο σύμπαν και σε μορφή σφαιρική. Κάθε ομάδα αστέρων και γαλαξιών κινούνται στην περιφέρεια μιας ηλεκτρομαγνητικής σφαίρας. ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΙΚΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Στο σύμπαν δεν υπάρχει χρόνος και δεν χρειάζεται ο χρόνος σε κανένα υπολογισμό, διότι ο χρόνος είναι ένα μέτρο τοπικό για το βαρυτικό επίπεδο της γης και για τοπικά πειράματα και φαινόμενα που συμβαίνουν επί της γης. Στο σύμπαν οι μονάδες που πρέπει να χρησιμοποιούμε είναι μονάδες: συχνοτήτων, περιόδων, μηκών κύματος, στροφορμής, ηλεκτρομαγνητισμού, ενέργειας, πυρηνικής ενέργειας, ισχυρής και ασθενής, κυκλικής κίνησης και FA αντιβαρύτητας. Ο όρος χρόνος και χωροχρόνος, είναι έννοιες μη συμβατές με το σύμπαν και η θεωρία μας, τους ακυρώνει. Στο σύμπαν δεν γίνεται τίποτα με συνάρτηση του ανθρώπινου χρόνου. Όσο για το φωτόνιο το οποίο περνώντας κοντά από τις μάζες καμπυλώνει αυτό οφείλεται, διότι η απειροελάχιστη μάζα του, επηρεάζεται από το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο της μάζας που διέρχεται το φωτόνιο αφενός και αφετέρου καμία κίνηση στο σύμπαν δεν είναι ευθύγραμμη, όλες οι κινήσεις είναι καμπύλες με τάση να ολοκληρώσουν τον κύκλο. ΚΕΝΟ: Το απόλυτο κενό στο σύμπαν, υπήρχε πριν την εκπομπή των πρώτων ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων. Έπειτα από τα πρώτα ηλεκτρομαγνητικά κύματα, το σύμπαν ιονίστηκε και δημιουργήθηκε ο αιθέρας, ο οποίος είναι το αίτιο της FA αντιβαρύτητας. Ο αιθέρας καλύπτει περίπου το 88% του σύμπαντος, ενώ το 12% καλύπτουν όλες οι μάζες του σύμπαντος.

10 10 Σχ.12 ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ: Οι μαύρες τρύπες στον σύμπαν απορροφούν ύλη, φωτεινή ύλη, φωτεινή ενέργεια, κινητική ενέργεια, θερμική ενέργεια και τις μετατρέπουν σε ηλεκτρομαγνητική ενέργεια, την οποίαν την εκπέμπουν προς το σύμπαν με μεγάλη ταχύτητα. Οι μαύρες τρύπες ανακυκλώνουν την ύλη σε ενέργεια, από τη οποία με την θεωρία γένεσης αστέρων, θα γεννηθούν νέα Άστρα και νέοι γαλαξίες. Οι μαύρες τρύπες δημιουργούνται ως εξής : Κατά την ταυτόχρονη σύγκρουση 6 ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων, ( 6 χιλιόσφαιρων ) στο σημείο Ο των καθέτων αξόνων Χ, Ψ, Ω οι οποίοι καλύπτουν τις διαστάσεις μήκος, πλάτος, ύψος,τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα αποκτούν στροφορμή (spin) υψηλής ενέργειας, με κέντρο το σημείο μηδέν (Ο) και άξονες Χ, Ψ, Ω. Έτσι απορροφούν όλες τις διαστάσεις της ύλης και τις μετατρέπουν σε ηλεκτρομαγνητικό κύμα υψηλής ενεργείας. Δηλαδή στις μαύρες τρύπες υπάρχει μια τρισδιάστατη δύνη ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων, με κοινό κέντρο και άξονες περιστροφής, τους κάθετους Χ για πλάτος, Ψ για μήκος, Ω για ύψος. Εκεί απορροφάται κάθε μορφή ύλης και σωματιδίου, συμπιέζεται λόγο της υψηλής στροφορμής και μετατρέπεται σε ενέργεια μεγάλης ταχύτητας. Από τις μαύρες τρύπες, δεν μπορούν να διαφύγουν ούτε τα φωτόνια. Η αντιβαρύτητα λύνει κάθε απορία για το σύμπαν αλλά και για το μικρότερο άτομο της κβαντικής φυσικής. Γεφυρώνει την κβαντική φυσική, με την γενική σχετικότητα. Διότι η κβαντική φυσική βρίσκει εφαρμογή στις υποατομικές κλίμακες, ενώ η θεωρία της σχετικότητας βρίσκει εφαρμογή στο σύμπαν. Με την θεωρία της αντιβαρύτητας FA δηλαδή της ιονισμένης ελεύθερης ενέργειας ή του ηλεκτρομαγνητικού χάους ή του αιθέρα, κατανοούν όλοι οι επιστήμονες και οι επιστήμες της φυσικής, της χημείας, της φιλοσοφίας κ.λ.π., ότι το μέσον που εξελίσσονται όλοι οι νόμοι της φυσικής και χημείας είναι ο (αιθέρας ). Δηλαδή αυτό που ονομάζουμε άυλο, το οποίο βρίσκεται παντού στο σύμπαν και που καταλαμβάνει χώρο περίπου το 88%.

11 11 Ο αιθέρας συμπεριφέρεται ως προς τα σώματα της ύλης ( φωτεινής και στερεής ), όπως το νερό με τις διάφορες ύλες. Δηλαδή ο αιθέρας προσφέρει ηλεκτρομαγνητική άνωση στα σώματα της ύλης, ενώ οι ύλες με την κινητική τους ενέργεια και την στροφορμή τους, αποκτούν ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, ικανό να τους δώσει άνωση επάνω σε μία χιλιόσφαιρα του αιθέρα. ( βλέπε περισσότερα πυρηνική αντιβαρύτητα ). Νόμος Αντιβαρύτητας Theodoros Vaggalis H αντιβαρύτητα είναι η ενέργεια δράσης του σύμπαντος ενώ η βαρύτητα είναι η ενέργεια αντίδρασης των μαζών του σύμπαντος. Το σημείο ισορροπίας των δυο ενεργειών ονομάζουμε αιώρηση. B=FA ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ THEODOROS VAGGALIS 1.Ο κόσμος της ύλης είναι ο πρωτόγονος κόσμος. Ο κόσμος του άυλου είναι ο κόσμος υψηλού πολιτισμού. 2.Ο κόσμος της ύλης έχει ορισμένα ηλεκτρομαγνητικά φάσματα. Ο κόσμος του άυλου έχει όλα τα φάσματα. 3.Από τον κόσμο του άυλου δημιουργείται η ύλη που αυτή είναι το σχολείο και η προετοιμασία για το άυλο.

12 12 ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΒΑΡΥΤΗΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Όλα τα στοιχεία του ανωτέρω περιοδικού συστήματος, εάν τα είχαμε αναλύσει ως προς τις ιδιότητές τους, στο πλανήτη Άρη ή στη σελήνη, θα είχαν σίγουρα διαφορά ως προς, 1) ατομικό Βάρος, 2) μοριακό Βάρος, 3) πυκνότητα, 4) στο σημείο τήξης, 5) στο σημείο πήξης, 6) στη διαλυτότητα τους στο νερό, 7) στη διάμετρο του ατόμου, 8) στις ηλεκτρομαγνητικές δυνάμεις ισχυρές και ασθενείς των ατόμων. Όπως καταλαβαίνεται λοιπόν οι ιδιότητες των ατόμων ή μορίων κάθε στοιχείου έχουν εξάρτηση από την βαρύτητα που έχει εφαρμοστεί στον κάθε πλανήτη.

13 13 ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ νόμο αντιβαρύτητας THEODOROS VAGGALIS : << Κάθε μάζα έχει και το μικρότερο μόριο της προσανατολισμένο ηλεκτρομαγνητικά >>. ΑΡΑ Όλες οι ιδιότητες των ατόμων επηρεάζονται από το βαρυτικό πεδίο ή αλλιώς από το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο λόγο στροφορμής κάθε πλανήτη. ΣΥΝΕΠΩΣ Σε αντιβαρυτικό χώρο π.χ. στον αιθέρα του σύμπαντος θα είχαμε το τελειότερο περιοδικό σύστημα για τα ανωτέρω στοιχεία και τις ακριβείς μετρήσεις για κάθε στοιχείο. Στον αντιβαρυτηκό χώρο (π.χ. αιθέρα), βλέπουμε το άτομο να εξαρτάται από την στροφορμή του πυρήνα, ο οποίος περιστρέφεται κατά τον άξονα Χ και συγχρόνως κατά τον άξονα τον Ψ, με μια διπλή στροφορμή και κέντρο περιστροφής το σημείο (Ο) τομής των δύο αξόνων. Έτσι συσσωρεύει όλα τα υποατομικά σωματίδια προς το κέντρο του πυρήνα, με θετικό και ουδέτερο φορτίο, ενώ στην περιφέρεια του πυρήνα σχηματίζεται ιονισμός με αρνητικό φορτίο, το οποίο ξεκινά με μεγάλη ισχύ από την περιφέρεια του πυρήνα και καταλήγει στην εξωτερική στοιβάδα με την λιγότερη ισχύ. Το κάθε ηλεκτρόνιο καταλαμβάνει την ανάλογη στοιβάδα, Νόμος Αντιβαρύτητας. Όπου Q1 είναι το ιονισμένο αρνητικό φορτίο του πυρήνα του ατόμου στην στοιβάδα αυτή και Q2 είναι το ιονισμένο αρνητικό φορτίο του περιστρεφόμενου όγκου V του ηλεκτρονίου. Οι αποστάσεις των ηλεκτρονίων από το πυρήνα και η περιφερειακή κίνησή τους, καθορίζονται από τις εξής παραμέτρους: 1. από το αρνητικό φορτίο ιονισμού του πυρήνα λόγω διπλής στροφορμής με κοινό κέντρο. 2. το αρνητικό φορτίο ιονισμού του ηλεκτρονίου λόγω στροφορμής γύρω από τον άξονα του 3. από τον όγκο V του ηλεκτρονίου 4. από FA δύναμη αντιβαρύτητας

14 14 Όταν δεν επιδρούν εξωτερικοί παράγοντες, το ηλεκτρόνιο κινείται επάνω στη στοιβάδα του, όπως το τρένο επάνω στις ράγες. ΘΕΩΡΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΩΝ ΡΑΓΩΝ THEODOROS VAGGALIS. Δηλαδή το ηλεκτρόνιο κινείται στην ανάλογη απόσταση από το πυρήνα με βάση το μαθηματικό τύπο FA ΑΝΤΙΒΑΡΥΤΗΤΑΣ THEODOROU VAGGALI ΠΙΘΑΝΕΣ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΩΝ Π.χ. Οι ανωτέρω περίεργες πορείες των ηλεκτρονίων οφείλονται: 1) από τον ιονισμό ( αρνητικό φορτίο ) που παράγει ο πυρήνας με αυτή τη μορφή στοιβάδας, 2) από επέμβαση εξωτερικών παραγόντων π.χ. α) διαφοροποίηση FA αντιβαρύτητας, β) από διάφορα ηλεκτρομαγνητικά πεδία, γ) από διαφοροποίηση θερμοκρασίας. Στο σύμπαν οι αστροφυσικοί απορούν για τις περίεργες πορείες πλανητών και γαλαξιών. Οι εξηγήσεις που δόθηκαν στο μικρόκοσμο, ισχύουν και για το σύμπαν.

15 15 STANDARD MODEL To καθιερωμένο πρότυπο σωματιδιακής φυσικής, περιγράφει το άτομο συγχρόνως περιγράφει και τα υποατομικά σωματίδια του πυρήνα, επίσης περιγράφει τις ισχυρές και ασθενείς ηλεκτρομαγνητικές αλληλεπιδράσεις στο πυρήνα και στα ηλεκτρόνια. Π.χ. Σχ.2 ΠΥΡΗΝΙΚΗ ANTIBARYTHTA THEODOROS VAGGALIS Σχ.3 Tο μοντέλο ατόμου του THEODOROU VAGGALI έχει ως εξής:

16 16

17 17 Σχ.7 4. ΠΡΩΤΟΝΙΟ ΣΕ ΣΤΡΟΦΟΡΜΗ Του (Χ ) άξονα ΥΠΟΘΕΤΙΚΟ (Δεν υπάρχει διότι θα είχε γίνει σελίνιουμ ή νeτρίνο ) ΝΕΤΡΟΝΙΟ Ν Άρα : 1) Λόγω της στροφορμής των υποατομικών σωματιδίων ένα μέρος του ατόμου έχει ουδετεροποιηθεί, το οποίο από πειράματα φαίνεται να είναι ½ της μάζας του ατόμου και είναι τα Ν νετρόνια τα οποία ονομάζουμε αποθήκη πληροφοριών του ατόμου back up ( DNA του ατόμου). Επίσης χρησιμεύει σαν λιπαντικό για την τριβή μεταξύ των πρωτονίων του πυρήνα. Το Ν νετρόνιο διασπώμενο μπορεί να δώσει ένα ίδιο άτομο με πρωτόνια νετρόνια ηλεκτρόνια - selinium ( νετρίνα ). Πολλαπλασιασμός του ίδιου ατόμου ( πολλαπλασιασμός της ύλης ). Σημείωση το νέο άτομο για την κατασκευή νέων νετρονίων, θα απορροφήσει ηλεκτρομαγνητική ενέργεια από το χώρο της FA αντιβαρύτητας. Το Ν νετρόνιο είναι αποτέλεσμα της διπλής στροφορμής του πρωτονίου του πυρήνα του ατόμου, διότι ένα μέρος της ενεργείας λόγω στροφορμής έχει ουδετεροποιηθεί. Πειραματικά φαίνεται ότι όσο αυξάνουμε το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο ή ( βαρυτικό πεδίο ) στο εξωτερικό περιβάλλον του ατόμου, τότε ο πυρήνας του ατόμου αναγκάζεται σε μεγαλύτερη στροφορμή άρα και σε μεγαλύτερη συμπύκνωση μέχρι το σημείο, που όλο το άτομο να γίνει ένας πυρήνας Νετρονίων π.χ. Αστέρες Νετρονίων. ΠΡΩΤΟΝΙΟ P 2) Ένα μέρος του πυρήνα του ατόμου έχει συσσωρεύσει, λόγω της διπλής στροφορμής Χ,Ψ με κέντρο το ( ο ), όλα τα υποατομικά σωματίδια με θετικό φορτίο (+) προς το κέντρο του σφαιρικού πυρήνα του πρωτονίου, ενώ στην περιφέρεια του σφαιρικού πυρήνα έχει συσσωρεύσει όλο το αρνητικό φορτίο ( - ), το οποίο εκτείνεται σφαιρικά ως την τελευταία στοιβάδα, ( τροχιά ηλεκτρονίου ). Δηλαδή ιόντα αρνητικού (-) φορτίου ξεκινούν από την περιφέρεια του πρωτονίου με μεγάλη ισχύ και καταλήγουν με την μικρότερη ισχύ στην εξωτερική στοιβάδα. Σχ.8

18 18 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΟ e 3.Είναι σωμάτιο το οποίο περιστρέφεται στον άξονα (Ψ), η περιστροφή αυτή του προσφέρει ηλεκτρομαγνητικό πεδίο ως εξής: θετικό (+) από το κέντρο του άξονα έως το βόρειο πόλο σε ευθεία γραμμή, ενώ όλη η υπόλοιπη σφαιρική επιφάνεια του ηλεκτρονίου έχει αρνητικό (-) φορτίο. Η στροφορμή του ηλεκτρονίου καθορίζει το αρνητικό φορτίο στην επιφάνεια του όγκου του ηλεκτρονίου. Η απόστασή του από το πυρήνα του ατόμου, καθορίζεται από το τύπο της FA αντιβαρύτητας THEODOROS VAGGALIS. Δηλαδή η απόσταση από τον πυρήνα είναι η ρίζα του γινομένου του ιονισμένου φορτίου Q1 (-) του πυρήνα, επί του ιονισμένου φορτίου Q2 του όγκου V, επί το όγκο V, διά της FA αντιβαρύτητας του όγκου V. ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΑΙΩΡΗΣΗΣ FA=B THEODOROS VAGGALIS ΑΡΑ: η FA του ηλεκτρονίου ισούται με το βάρος του ηλεκτρονίου 4.Ονομάζουμε το σωματίδιο πολύ μικρής μάζας, μικρότερη του ηλεκτρονίου και είναι δορυφόρος του ηλεκτρονίου. Έχει στροφορμή κατά τον άξονα του (Χ) και ιδιότητες ίδιες με του ηλεκτρονίου, τα περισσότερα των ηλεκτρονίων έχουν ένα ή περισσότερα σελίνιουμ, τα οποία περιστρέφονται σε τροχιά γύρω από τα ηλεκτρόνια και σ αυτά ισχύει ο τύπος: Το σελίνιουμ προσθέτει ηλεκτρομαγνητική ενέργεια στο ηλεκτρόνιο.

19 19 Σχ.10 Σελίνιουμ Το σελίνιουμ είναι το σωματίδιο που περιστρέφεται γύρω από το ηλεκτρόνιο και συγκρατείται στη τροχιά του, με πολύ ασθενής ηλεκτρομαγνητική αλληλεπίδραση. Αποτέλεσμα είναι να κινείται ελεύθερα από άτομο σε άτομο με την επίδραση μικρών ηλεκτρομαγνητικών δυνάμεων. Είναι υπεύθυνο για την αγωγιμότητα των υλικών σε κανονικές συνθήκες, επίσης αυτά είναι υπεύθυνα όταν βρίσκονται προσανατολισμένα σε βόρειο και νότιο πόλο, για το μαγνητισμό των μετάλλων. Αυτά είναι υπεύθυνα για το φωτοηλεκτρικό φαινόμενο δηλαδή εκπέμπονται σελίνιουμ ( S ) από ύλη, όταν λαμβάνουν την απαιτούμενη ενέργεια από ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία. Τα σελίνιουμ σε συνεργασία με τα ηλεκτρόνια μας δίνουν τα χρώματα της ύλης, (απορρόφηση ηλεκτρομαγνητικού φάσματος φωτός). Στα σελίνιουμ S οφείλονται οι ημιαγωγοί και μονωτές, όταν το άτομο ενός στοιχείου δεν περιέχει σελίνιουμ στα ηλεκτρόνια δεν είναι δυνατή η διέλευση ηλεκτρικού ρεύματος. Για παράδειγμα : τα πλαστικά το γυαλί και ο εβονίτης δεν περιέχουν σελίνιουμ στα ηλεκτρόνια. Οι ημιαγωγοί έχουν σελίνιουμ στα ηλεκτρόνια, που βρίσκονται στις κοντινότερες στοιβάδες προς τον πυρήνα. Αυτό σημαίνει ότι για να αποδεσμευτούν και να μετακινηθούν, χρειάζονται ορισμένες προϋποθέσεις όπως αύξηση της θερμοκρασίας, ή πρόσπτωση φωτός, ή ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας. Τέτοια υλικά είναι το πυρίτιο και το γερμάνιο. Αυτό το μικρό σωματίδιο μετατρέπεται σε φωτόνιο όταν λάβει ηλεκτρομαγνητική ενέργεια ή αλλάξει απότομα η θερμοκρασία του. Το φωτόνιο είναι το μικρότερο άτομο που υπάρχει στο σύμπαν, δείτε γιατί. Όταν το S σελίνιουμ λάβει ηλεκτρομαγνητική ενέργεια κατά πολύ μεγαλύτερη του φορτίου Q2 του όγκου του, τότε αυξάνεται η στροφορμή του όγκου V του σελίνιουμ, με αποτέλεσμα ο σφαιρικός όγκος του σελίνιουμ, να έχει μετατραπεί σε ένα ευθύγραμμο τμήμα -Α Β+ όπου (Α-), έχει συσσωρευτεί όλο το αρνητικό φορτίο και (Β+) έχει συσσωρευτεί όλο το θετικό φορτίο. (δηλαδή το σελίνιουμ έχει μετατραπεί σε ένα ηλεκτρομαγνητικό δίπολο, που η απεικόνισή του είναι ένα ευθύγραμμο τμήμα -Α Β+ λόγω της μεγάλης στροφορμής ).

20 20 Όμως η ηλεκτρομαγνητική ενέργεια που δρα επάνω στο σελίνιουμ, το κάνει ένα ηλεκτρομαγνητικό δίπολο. Έχει αυξηθεί η αντιβαρύτητα του όγκου με αποτέλεσμα το ηλεκτρομαγνητικό ευθύγραμμο δίπολο, αναγκάζεται να στραφεί και γύρω από τον εαυτόν του με κέντρο, το μέσον του ηλεκτρομαγνητικού δίπολου Α ο Β+ Δηλαδή το σελίνιουμ S λόγο μεταβολής του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου του, αυξάνει την στροφορμή του ως προς τον άξονα ( Χ) και αποκτά στροφορμή ως προς τον άξονα (Ψ), λόγο της αύξησης της αντιβαρύτητας του, με αποτέλεσμα να μετατρέπεται σε ένα μικρό πρωτόνιο (δηλαδή στην γένεση ενός μικρού ατομικού άστρου, με περισσότερη ηλεκτρομαγνητική ενέργεια και αυτό μετατρέπεται σε φωτόνιο). Το φωτόνιο λόγω του ότι έχει μετατρέψει σχεδόν όλο τον όγκο του σε ηλεκτρομαγνητικό φορτίο και η αντιβαρύτητα είναι υψηλή, δεν είναι δυνατόν να υπολογίσουμε τον όγκο του ο οποίος υπάρχει και είναι απειροελάχιστος. Το φωτόνιο αποτελείται από ένα μικροπρωτόνιο, ένα μικρονετρόνιο, ένα μικροηλεκτρόνιο και ένα μικροσελίνιουμ. Συμπέρασμα η ύλη έχει την ίδια μορφή από το μικρόκοσμο έως το μεγάκοσμο, δηλαδή από το μικρότερο υποατομικό σωματίδιο, έως το μεγαλύτερο υλικό σώμα του σύμπαντος. Τα σελίνιουμ (S) δηλαδή οι δορυφόροι των ηλεκτρονίων (e ) μεταφέρουν το DNA του ατόμου που γεννήθηκε ( με μορφή ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας ). Ενώ το φωτόνιο που λόγω εξωτερικής νέας ηλεκτρομαγνητικής επίδρασης, είναι η νέα γέννηση ενός μικρού ατόμου και μεταφέρει το DNA της μετάλλαξης του σελίνιουμ, που γεννήθηκε με την επίδραση του νέου ηλεκτρομαγνητικού πεδίου. Τα φωτόνια μετάλλαξης παράγονται π.χ. κατά την εφαρμογή τάσης σε αγωγό που έχει μεγάλη αντίσταση, δηλαδή σε καλώδιο που στα άκρα του, έχουμε ηλεκτρική πηγή και σε σειρά μια αντίσταση( λαμπτήρα ). Τότε τα σελίνιουμ διαρρέουν τον αγωγό με αυξημένη την στροφορμή τους λόγω της πόλωσης ( ηλεκτρικής ενέργειας ) και μετατρέπονται σε πρωτόνια, λόγω διπλής στροφορμής. Όταν πλησιάζουν την αντίσταση, την θερμαίνουν και τα πρωτόνια που περνούν από την μικρή διατομή της αντίστασης, αυξάνουν την θερμοκρασία τους και υπόκεινται σε πυρηνική σχάση στο κέντρο και σύντηξη στην περιφέρεια, μεταλλάσσονται σε φωτόνια. ΑΡΑ: Τα σελίνιουμ μεταλλάσσονται σε πρωτόνια. Τα πρωτόνια μεταλλάσσονται σε φωτόνια τα οποία ταξιδεύουν στον αιθέρα σφαιρικά και απορροφούνται από τα υλικά σώματα. Στις φωτεινές πηγές ιόντων η μετάλλαξη των σελίνιουμ σε φωτόνια γίνεται ευκολότερα. Σημείωση μέρος των φωτονίων μετά την αντίσταση μετατρέπονται και πάλι σε πρωτόνια και συνεχίζουν το ταξίδι τους προς το αρνητικό πόλο. ΝΟΜΟΣ Όλα τα στοιχεία και όλα τα ουράνια σώματα έχουν την τάση να επιστρέφουν στο ενεργειακό επίπεδο γένεσης δηλαδή στο ενεργειακό επίπεδο που ήταν κατά την υλοποίησή τους.

21 21 ΚΑΝΟΝΑΣ Όσο αυξάνουμε την ηλεκτρομαγνητική ενέργεια του χώρου που βρίσκεται το μικρότερο υλικό σωματίδιο, τόσο μεγαλύτερη αποδόμηση υφίσταται. Π.Χ. το σελίνιουμ γίνεται ένα μικρό πρωτόνιο και ταξιδεύει με μεγάλη ταχύτητα κατά μήκος ενός αγωγού ή του αιθέρα, με διαφορά τάσης από το θετικό (+) προς το αρνητικό (-). Αν αυξήσουμε περισσότερο την ηλεκτρομαγνητική ενέργεια του χώρου, τότε και το ηλεκτρόνιο αποκτά διπλή στροφορμή γίνεται πρωτόνιο και ταξιδεύει κατά μήκος ενός αγωγού ή του αιθέρα, με διαφορά τάσης από θετικό (+) προς αρνητικό (-). Εδώ παρατηρούνται αύξηση των θερμοκρασιών του αγωγού και αποδόμηση του ατόμου. Αν αυξήσουμε ακόμη περισσότερο την ηλεκτρομαγνητική ενέργεια του χώρου, τότε ταξιδεύει κατά μήκος ενός αγωγού ή του αιθέρα και ο πυρήνας πρωτονίου παρασύροντας μαζί του και το νετρόνιο. ΓΙΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: Φωτεινής σβούρας στο σκοτάδι ή χρωματισμένης κόκκινης σβούρας στο φως. Σχ. (11) Σβούρα χρωματισμένη κόκκινη Σχ.(12) Περιστρεφόμενη σβούρα με μεγάλη στροφορμή, το χρώμα καταλαμβάνει τον άξονα(ψ) τείνει να γίνει ευθύγραμμο τμήμα λόγω περιστροφής, έχουμε ηλεκτρομαγνητικό (+), (-) στα άκρα.

22 22 Σχ. (13 ) Η σβούρα περιστρέφεται κατά τον άξονα των (Ψ) με στροφορμή και συγχρόνως ετοιμάζουμε να τη περιστρέψουμε και κατά τον άξονα των (Χ) έτσι ώστε οι άξονες να έχουν σημείο τομής το κέντρο του δίπολου ΑΒ Σχ. (14) Η σβούρα σε διπλή στροφορμή κατά τον άξονα (Ψ) και (Χ) έχει την οπτική εικόνα μιάς σφαίρας που το θετικό φορτίο βρίσκεται στο χώρο του κόκκινου, ενώ το αρνητικό βρίσκεται στην περιφέρεια και εκτείνεται και πέρα από την περιφέρεια της σφαίρας ιονίζοντας το γύρω χώρο.

23 23 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΒΑΡΥΤΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ THEODOROS VAGGALIS Το Σχ. 12 είναι όμοιο με την κίνηση των ηλεκτρονίων, ενώ η ίδια στροφορμή στον άξονα του (Χ) μας δίνει την κίνηση των σελίνιουμ. Εδώ φαίνεται ότι το ηλεκτρόνιο και το σελίνιουμ δεν έχουν μόνο αρνητικό φορτίο, αλλά ότι είναι δίπολα και ανάλογα με την στροφορμή τους, ρυθμίζεται και το φορτίο τους. Επίσης αν παρατηρήσουμε το ηλεκτρομαγνητικό χρώμα της σβούρας, το οποίο είναι κόκκινο ανάλογα την στροφορμή παίρνει και το ανάλογο σχήμα. Επίσης εάν κατά την στροφορμή της σβούρας ελέγξουμε τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία που παρουσιάζονται, θα δούμε ότι για την δεξιόστροφη σβούρα, όλο το περιστρεφόμενο σώμα παράγει αρνητικό φορτίο εκτός από το σημείο Α το οποίο παράγει θετικό φορτίο ως ακόλουθο σχήμα (15) Σχ. (15) Στο σχήμα (14) η σβούρα κάνει διπλή στροφορμή, με κοινό κέντρο και άξονες (Χ) και (Ψ). Εδώ βλέπουμε την κίνηση ενός πρωτονίου που ο πυρήνας του είναι το κόκκινο χρώμα της σβούρας και θετικό φορτίο, ενώ η περιφέρεια της σφαίρας και το γύρω περιβάλλον, έχει ιόντα αρνητικού φορτίου. Επίσης εδώ παρατηρούμε πως το ηλεκτρομαγνητικό του κόκκινου χρώματος λόγω της στροφορμής, παίρνει το σχήμα μιας μικρής σφαίρας, δηλαδή συσσώρευση των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων. Σχ.(16)

24 24 Τα ίδια φαινόμενα παρατηρούνται κατά την στροφορμή μιας φωτεινής σβούρας σε σκοτάδι και εδώ παρατηρούμε το ηλεκτρομαγνητικό του φωτός να συσσωρεύεται. ΣΕΛΙΝΙΟΥΜ ΚΑΙ ΝΕΤΡΙΝΟ Τα νετρίνο ήταν πρόταση του Pauli τα οποία και παρατηρήθηκαν κατά την ραδιενεργό β διάσπαση των πυρήνων με εκπομπή ηλεκτρονίων. Πρόκειται για σωματίδια που αλληλεπιδρούν ασθενώς με την ύλη. Τα σελίνιουμ είναι τα ίδια σωματίδια με τα νετρίνα, μόνο που βρίσκονται σε θέση δορυφόρου των ηλεκτρονίων. Τα σελίνιουμ είναι σωματίδια που χρησιμοποιούν τα έμβια όντα π.χ. κοπάδια ψαριών - κοπάδια πουλιών κοπάδια ζώων και σχηματίζουν αγέλες αλλά και εκπέμπουν και λαμβάνουν αντιδράσεις. Είναι η γλώσσα των φυτών, των μυρμηγκιών είναι η γλώσσα του μυαλού του ανθρώπου την οποία δεν χρησιμοποιούν οι άνθρωποι, διότι έχουν κατασκευάσει γλώσσα με ήχους. Τα σελίνιουμ με ηλεκτρομαγνητικά κύματα μεταφέρουν πληροφορίες. Τα κύτταρα τα χρησιμοποιούν για την μεταξύ τους συνεννόηση. Ο άνθρωπος τα χρησιμοποιεί για την τηλεπάθεια, τηλεμεταφορά. Η σκέψη και η μνήμη του ανθρώπου λειτουργεί με τα ηλεκτρομαγνητικά σελίνιουμ. Τα σελίνιουμ είναι εκείνα που μαγνητίζουν (με ηλεκτρομαγνητισμό) μέταλλα και λοιπά και χρησιμοποιούνται στην μνήμη των P.C καρτών κ.λ.π. Όλες οι πνευματικές ενέργειες του ανθρώπου λειτουργούν με τα σελίνιουμ. Η προσευχή προς τον θεό, μεταφέρει ηλεκτρομαγνητικά σελίνιουμ. Αυτή είναι η βασική γλώσσα επικοινωνίας με τον Θεό και τους Αγίους. Τα σελίνιουμ όταν μάθουμε να τα χρησιμοποιούμε με την θέληση μας σε συνεργασία με τα κύτταρα, πομπούς και δέκτες του εγκεφάλου μας, θα επικοινωνούμε με το άυλο και με την ψυχή ζωντανών και νεκρών= άυλων ζωντανών. Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ = ΑΥΛΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΣΩΜΑ, είναι το μέσο επικοινωνίας με την ύλη και το άυλο, τα σελίνιουμ είναι η γλώσσα επικοινωνίας. Όταν θα κατανοήσουν και θα μελετήσουν όλοι καλά τη θεωρία άυλου και υλικού THEODOROS VAGGALIS <<Αντιβαρύτητα FA>> θα καλυφθεί κάθε προβληματισμός, κενό, απορία., στην επιστήμη της φυσικής. Θα επικρατήσει η τεχνολογία των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων, του ηλεκτρομαγνητισμού και της ελεύθερης ενέργειας, αιώνιας ενέργειας της FA αντιβαρύτητας, με την οποία θα γίνει: η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του ΘΕΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ του ΥΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ και του ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ. Η αρχαία Ελληνική Γλώσσα είναι κατασκευασμένη από συχνότητες σελίνιουμ, είναι η γλώσσα ύλης και άυλου (αιθέρα). Η αρχαία Ελληνική γλώσσα ήχων και ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας, έχει κατασκευαστεί με μαθηματικούς αριθμούς που δηλώνουν συχνότητες. Π.χ. ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΝΤΙΒΑΡΥΤΗΤΑΣ ΕΣΤΙ= ΜΥΣΤΙΚΟΝ ΘΕΟΔΩΡΟΥ Σ. ΒΑΓΓΑΛΗ=2.796 ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΒΑΓΓΑΛΗ =3.170 ΕΥΡΕΣΙΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΒΑΡΥΤΗΤΟΣ=3.170

25 25 Επανερχόμενοι στα σελίνιουμ αυτά μεταδίδονται ηλεκτρομαγνητικά, σε διάφορα μήκη κύματος, σε διάφορες συχνότητες και σε διάφορες φάσεις. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ Νόμος αντιβαρύτητας THEODOROS VAGGALIS H FA δεν εξαρτάται από το χρόνο διότι είναι αιώνια. Η FA είναι δύναμη προερχόμενη από τον αιθέρα και δρα επάνω σε κάθε ύλη. Εξαρτάται από το ενεργειακό του σύμπαντος και ενεργειακό της ύλης, έχει φορά αντίθετη στη δύναμη της βαρύτητας των υλικών σωμάτων. FA = είναι ανυσματικό μέγεθος FA Σχ.(17) Συμβολίζεται στη μηχανική αντίθετη της φοράς του βάρους όμως στην πραγματικότητα ενεργεί όπως στο (σχήμα 18)

26 26 Δηλαδή FA δρα ως ηλεκτρομαγνητική πίεση στην ύλη, με κατεύθυνση από το άπυρο προς το κέντρο της ύλης. Ενώ η ύλη για να ισορροπήσει την FA αποκτά στροφορμή της οποίας το ηλεκτρομαγνητικό φορτίο επιφάνειας του όγκου της ύλης είναι ίσο και ομώνυμο με το φορτίο της FA ΑΡΑ : FA = Β (Βάρος) ΑΥΤΗ Η ΙΣΟΤΗΤΑ ΕΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΥΛΗ ΜΕ ΤΟ ΑΥΛΟ ( αιθέρα ). ΝΟΜΟΣ : Η αντιβαρύτητα ( FA ) είναι ενέργεια δράσης του σύμπαντος, ενώ η βαρύτητα ( Β ) είναι η ενέργεια αντίδρασης των μαζών του σύμπαντος. Το σημείο ισορροπίας των δύο ενεργειών ονομάζουμε αιώρηση FA = Β ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΑΟΡΑΤΟΥ ΚΑΝΟΝΑΣ : ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΟΛΙΚΗ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ = ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΝΤΙΒΑΡΥΤΗΤΟΣ ΥΛΙΚΩΝ ΜΑΖΩΝ +ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΗΛΕΚΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ E = Ε (FA) + Ε ( ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ) ΝΟΜΟΣ: ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΩΝ ΡΑΓΩΝ ( έχει ισχύ από το μικρότερο σωματίδιο της ύλης, έως το μεγαλύτερο σώμα του σύμπαντος) Π.χ.Η περιστροφή του ηλεκτρονίου γύρω από το πυρήνα του ατόμου, του σελίνιουμ γύρω από το ηλεκτρόνιο, της γης γύρω από τον ήλιο, του κρόνου γύρω από τον ήλιο, της σελήνης γύρω από τη γη, κ.λ.π. ΕΧΟΥΝ απόσταση σταθερή και καθορίζεται από τον τύπο : Από το νόμο αιώρησης έχουμε : FA = Β

27 27 ΟΠΟΥ: V ΣΧΗΜΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΟΓΚΟΥ ΑΝΟΜΟΙΟΓΕΝΟΥΣ Ή ΟΜΟΙΟΓΕΝΟΥΣ Συμπέρασμα: Τροχιά είναι η απόσταση R η οποία είναι ίση με την τετραγωνική ρίζα του γινομένου των ομώνυμων ιονισμένων φορτίων Q1 ( παραγόμενο από την στροφορμή του πυρήνα ), επί Q2 (παραγόμενο από την στροφορμή του ηλεκτρονίου), επί τον όγκο V του ηλεκτρονίου, διά το βάρος του ηλεκτρονίου. Όταν οι ανωτέρω παράμετροι είναι σταθερές η τροχιά του ηλεκτρονίου ή ( του πλανήτη ή του δορυφόρου )είναι σταθερή και ισχύει η τριπλή ισότητα μόνο επάνω στην τροχιά FA = Β = F Όπου : FA αντιβαρύτητα( ηλεκτρομαγνητικού σύμπαντος ) Β βάρος ( ηλεκτρονίου-σελίνιουμ ) ( Πλανήτη - δορυφόρου) F ΔΥΝΑΜΗ ΚΕΝΤΡΟΜΟΛΟΣ ή ΑΣΘΕΝΗΣ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΗ ή ΑΣΘΕΝΗΣ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ Αυτή είναι η συνισταμένη των F1 = δύναμη αλληλεπίδραση του ηλεκτρονίου και των F2 = δύναμη αλληλεπίδραση του πυρήνα ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:

28 28 Αυτή η τριπλή ισορροπία των δυνάμεων καθορίζει την μια και μοναδική τροχιά κάθε περιστρεφόμενου ηλεκτρονίου ( ή δορυφόρου ή πλανήτη). Στους πυρήνες λαμβάνει μέρος η ισχυρή αλληλεπίδραση, η ισχυρή πυρηνική δύναμη. Οι επιστήμονες της πυρηνικής φυσικής για να εξηγήσουν την σταθερότητα του πυρήνα όπου βρίσκονται συγκεντρωμένα τα πρωτόνια τα οποία θα έπρεπε να απωθούνται αφού έχουν θετικό ηλεκτρικό φορτίο χώρισαν τον πυρήνα των πρωτονίων σε υποατομικά σωματίδια τα οποία ονόμασαν αδρόνια βαρυόνια μεσόνια, αργότερα ανακάλυψαν τα quark. Δηλαδή τρία quark δύο ( up ) και ένα (down) τα οποία είναι και υπεύθυνα για τις ισχυρές δυνάμεις που συγκρατούν τα πρωτόνια, καθώς και τις ασθενείς δυνάμεις που συγκρατούν τα ηλεκτρόνια. Η ανωτέρω άποψη των σεβαστών επιστημόνων δεν έχει αποδειχθεί ποτέ. ΘΕΩΡΙΑ ΑΝΤΙΒΑΡΥΤΗΤΑΣ THEODOROS VAGGALIS H ισχυρή πυρηνική αλληλεπίδραση εξηγείται από το παράδειγμα της χρωματισμένης κόκκινης σβούρας ή της φωτεινής σβούρας στο σκοτάδι. Στον πυρήνα τα πρωτόνια συνδέονται μεταξύ τους στον άξονα τον κάθετο στους (Χ) και (Ψ) δηλαδή στον άξονα (Ω). Σ αυτό το σημείο η πολικότητα του πυρήνα είναι αρνητική και συνδέονται όπως συνδέονται όλα τα ηλεκτρομαγνητικά δίπολα, έλκει ο θετικός πόλος του ενός πρωτονίου τον αρνητικό του άλλου. Η διπλή στροφορμή που εκτελεί το πρωτόνιο του δίνει ισχυρή ηλεκτρομαγνητική ενέργεια θετικού φορτίου προς το κέντρο. Στη μηχανική φυσική οι δυνάμεις απεικονίζονται.

29 29 Σχ.(21) Το πρωτόνιο απορροφά προς το κέντρο την αντιβαρύτητα FA και το βάρος του Β και παράγει μια κεντρομόλο δύναμη ( Ω ) που εξέρχεται από τον άξονα ( Ω). Για τα άστρα π.χ. τον ήλιο ισχύει το παρακάτω: Η κεντρομόλος (Ω) κατευθύνεται προς το σύμπαν είναι μια και μοναδική και χρησιμεύει σαν δύναμη ασθενής αλληλεπίδρασης με άλλη ύλη, ηλεκτρομαγνητικά πολύ δυνατότερη του ήλιου π.χ. Σκοτεινή ύλη ή μαύρη τρύπα. Έτσι ο ήλιος συμπαρασύρει όλο τον γαλαξία σε μια κυκλική μεγάλη πορεία η οποία έχει κεντρομόλο την δύναμη ( Ω). ΑΝΤΙΥΛΗ : είναι η θεωρία του παράλληλου σύμπαντος, ή του σύμπαντος που βρίσκεται το ένα μέσα στο άλλο και ισχύει. Όπως επίσης ισχύει το αντιπρωτόνιο, αντινετρόνιο, αντιηλεκτρόνιο, αντισελίνιουμ ως μορφές αντιύλης, όπως και να έχει τα ανωτέρω λειτουργούν αφαιρετικά δηλαδή Ε (ύλης)- Ε (αντιύλης)= Ε(υπόλοιπο ύλης). ΘΕΩΡΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ Η κβαντική φυσική έχει αποδείξει ότι τα σωματίδια της ύλης έχουν κυματική συμπεριφορά, δηλαδή μεταδίδονται υπό μορφή ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων. Η ταυτότητα της ύλης κάθε στοιχείου υπάρχει στα σελίνιουμ. Είναι το μικρότερο σωματίδιο της ύλης που με μικρή ενέργεια γίνεται εύκολα η μετακίνησή του. Επίσης κάθε σωματίδιο ύλης έχει υλοποιηθεί από ένα σύνολο ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων, που έπειτα από την σύγκρουση γένεσης (υλοποίηση) μετετράπει σε ύλη. ΘΕΩΡΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΥΛΗΣ (ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΑ) Μεταφορά ύλης γίνεται κατά την ηλεκτρομαγνητική εκπομπή των σελίνιουμ από πομπό σε δέκτη. Με την ίδια τακτική αλλά με ισχυρά ηλεκτρομαγνητικά μεταφέρεται ολόκληρο το άτομο ενός στοιχείου από τον πομπό στον δέκτη.

30 30 ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΘΕΩΡΙΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΥΛΗΣ Η αντιβαρύτητα FA είναι η ηλεκτρομαγνητική ενέργεια του σύμπαντος που βοηθάει στον πολλαπλασιασμό της ύλης. Όταν λοιπόν γνωρίζουμε την ταυτότητα των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων σε φάση που χρειάζεται ένα στοιχείο της ύλης και με την βοήθεια ενός μόνο σελίνιουμ σε χώρο αντιβαρυτικό, μπορούμε να πολλαπλασιάσουμε το στοιχείο αυτό από ένα σε δυο ή περισσότερα. ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΘΕΩΡΙΑ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΙΘΕΡΑ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ-ΜΟΡΙΑΚΟΙ ΕΠΙΤΑΧΥΝΤΕΣ ή ΘΕΩΡΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΘΕΡΑ ΑΠΟΡΡΗΤΟ Τρόποι παραγωγής αντιβαρύτητας, μηχανική αντιβαρύτητας, αντιβαρύτητα στον άνθρωπο και δυνατότητα του ανθρώπου να ίπταται ή να περπατά στον αιθέρα. ΑΠΟΡΡΗΤΟ

31 31

32 32 Η FA αντιβαρύτητα έρχεται να συμπληρώσει τα κενά που έχουμε στη φυσική επιστήμη. Έτσι κάνει τη φυσική επιστήμη σε συνεργασία με την γεωμετρία τα μαθηματικά, την ιατρική και τη φιλοσοφία να αναπτύξει υψηλή τεχνολογία και πολιτισμό. Οι ικανότητες του ανθρώπου φτάνουν σε αρκετά υψηλό επίπεδο. Ο άνθρωπος πολύ γρήγορα γίνεται υπεράνθρωπος. Χρειάζεται οι ηγέτες μας και εμείς οι ίδιοι αυτά να τα χρησιμοποιούμε με αγάπη προς τον άνθρωπο και προς ολόκληρο το σύμπαν. ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 1. Κατασκευή μοριακού επιταχυντή ο οποίος αποδίδει υψηλές ενέργειες. Λαμβάνει ενέργεια από το FA ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, δηλαδή από το πεδίο της αιώνιας ελεύθερης ενέργειας της αντιβαρύτητας FA και αποδίδεται όπως εμείς θέλουμε να την χρησιμοποιήσουμε σε κινητική κυκλική μηχανική ηλεκτρομαγνητική ηλεκτρική μαγνητική θερμική πυρηνική αντιβαρυτική βαρυτική. 2. Κατασκευή μηχανισμού υψηλής FA αντιβαρύτητας για να ίπτανται διαφόρου σχήματος και όγκου υλικά σώματα. 3. Κατασκευή αντιβαρυτικών μηχανισμών για τον άνθρωπο, παρόμοια με τους μηχανισμούς των μυθικών Θεών του Ολύμπου. 4.Κατασκευή μηχανισμού υψηλής ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας έτσι ώστε να κατευθύνει πυρηνικές αντιδράσεις χωρίς μεγάλους κινδύνους. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ασπίδα από εξωτερικούς παράγοντες σε υλικά ίσως και στον άνθρωπο. Δηλαδή παρόμοιο με τον εξωτερικό ατμοσφαιρικό μανδύα της γης.

33 33 ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ THEODOROS VAGGALIS ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ HELLAS GALAXY THEODORO