Ένας οδηγός για. τη συνδιαλλαγή

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Ένας οδηγός για. τη συνδιαλλαγή"

Transcript

1 . Ένας οδηγός για τη συνδιαλλαγή

2 Η δωρεάν υπηρεσία μας μπορεί να βοηθήσει να επιλύσετε το παραπονό σας χωρίς τα έξοδα και άγχος της προσφυγής στα δικαστήρια..

3 Ποιο είμαστε; Η υπηρεσία Financial Ombudsman Service (FOS) Αυστραλία (Υπηρεσία Χρηματοοικονομικού Διαμεσολαβητή) παρέχει δίκαια, αμερόληπτη και προσιτή διευθέτηση διαφορών σε καταναλωτές που δεν μπορούν να επιλύσουν τις διαφορές τους με τις χρηματοοικονομικές επιχειρήσεις. Στα μέλη μας συμπεριλαμβάνονται τράπεζες, ασφαλιστικές εταιρείες, χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι, εταιρείες συλλογής χρέων και άλλες επιχειρήσεις που παρέχουν χρηματοοικονομικά προϊόντα και υπηρεσίες. Ο μη-κερδοσκοπικός, μη-κρατικός οργανισμός FOS, επιλύει τις διαφορές γρήγορα και αποτελεσματικά, παρέχοντας μια φθηνότερη λύση από την προσφυγή σε δικαστήριο. Η υπηρεσία μας παρέχεται δωρεάν στους αιτούντες, και τα έξοδα της διαχείρησης της υπηρεσίας καλύπτονται από τα μέλη μας. Πώς βοηθoύμε Διευθετούμε τις διαφορές μεταξύ των καταναλωτών και των παροχών των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών: με τρόπο συνεργάσιμο, αποτελεσματικό, έγκαιρο και δίκαιο με ελάχιστες διατυπώσεις και τεχνική λεπτομέρεια, και με όσο γίνεται περισσότερη διαφάνεια, λαμβάνοντας υπόψη τις υποχρεώσεις μας όσον αφορά την εχεμύθεια και το ιδιωτικό απόρρητο. Αυτό απαιτεί κατανόηση της διαφοράς απ όλες τις απόψεις, με αμεροληψία, και τη λήψη αποφάσεων βάσει των συγκεκριμένων δεδομέων και περιστάσεων τις κάθε διαφοράς.

4 Τι είναι συνδιαλλαγή και πώς μπορεί να με βοηθήσει Συνδιαλλαγή είναι μια μέθοδος με την οποία η FOS προασπαθεί να επιλύσει το παράπονο που έχετε με την τράπεζα, ασφαλιστική εταιρεία ή άλλη επιχείρηση που παρέχει χρηματοοικονομικές υπηρεσίες. Διοργανώνουμε τηλεδιάσκεψη όπου συμμετέχετε εσείς, ο οργανισμός με τον οποίο έχετε παράπονο, και εμάς, για να σας δώσουμε την ευκαιρία να συζητήσετε τα ζητήματα σχετικά με το παράπονο. Σ αυτό το φυλλάδιο αναφερόμαστε σε τέτοια τηλεδιάσκεψη ως συνεδρίαση συμβιβασμού. Οι συνδιαλλάκτες μας είναι ειδικευμένοι μεσολαβητές. Είναι ουδέτεροι και βοηθούν εσάς και τον οργανισμό με τον οποίο έχετε το παράπονο να συζητήσετε τα θέματα που σας απασχολούν και να προσδιορίσετε ποια είναι τα ζητήματα και να τα συζητήσετε. Όταν υπάρχει εξειδικευμένο πρόσωπο να καθοδηγήσει τη συζήτηση διευκολύνονται όλοι έτσι ώστε να συζητήσουν τα ζητήματα. Στόχος της συνδιαλλαγής είναι να καταλήξει η συζήτηση σε επίλυση της διαφοράς με την οποία συμφωνείτε και εσείς και ο πάροχος των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Αυτό δεν επιτυγχάνεται κάθε φορά, ωστόσο θεωρούμε ότι η συνδιαλλαγή είναι ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος για να αποκτήσουν και τα δύο μέρη μια καλύτερη κατανόηση της διαφοράς τους.

5 . Π οιος αποφασίζει αν θα διεξαχθεί συνδιαλλαγή; Η συζήτηση του προβλήματος πολλές φορές αποτελεί αποτελεσματικό τρόπο με τον οποίο μπορούμε να βρούμε μια λύση. Εμείς θα επανεξετάσουμε τα δεδομένα της διαφοράς και θα κρίνουμε αν δύναται να είναι βοηθητική η συνδιαλλαγή. Αν εμείς πιστεύουμε ότι η συνδιαλλαγή θα σας βοηθήσει να καταλήξετε σε συμφωνία μαζί τον πάροχο χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, θα επικοινωνήσουμε και με τους δυό σας να συζητήσουμε. Μπορείτε να μας ζητήσετε να διοργανώσουμε συνδιαλλαγή οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Ο πάροχος των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών μπορεί επίσης να ζητήσει συνδιαλλαγή αν πιστεύει ότι πρόκειται να βοηθήσει να καταλήξετε σε συμφωνία. Εμείς θα εξετάσουμε την αίτηση και θα συζητήσουμε τη χρησιμότητα αυτής της επιλογής για την περίπτωσή σας και με τους δυό σας.

6 Ποιος είναι ο συνδιαλλάκτης και ποιος είναι ο ρόλος του; Ο συνδιαλλάκτης πολλές φορές, όμως όχι πάντοτε, θα είναι το ίδιο άτομο που χειρίζεται τη διαφορά σας. Οι συνδιαλλάκτες της FOS είναι καταρτισμένοι έτσι ώστε να διευκολύνουν τη συζήτηση μεταξύ εσάς και του πάροχου χρηματοοικονομικών υπηρεσιών για να συζητήσετε ανοιχτά τη διαφορά σας και να καταλήξετε σε συμφωνία. Διασφαλίζει ότι και τα δύο μέρη καταλαβαίνουν αυτό συμφωνούν. Ο συνδιαλλάκτης: διεξάγει τη συνδιαλλαγή θέτει ερωτήσεις, προσφέρει πληροφορίες και βοηθά στον προσδιορισμό μιας λύσης όμως δεν είναι συνήγορος ούτε για σας ούτε για τον πάροχο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών δεν μπορεί να δώσει νομική συμβουλή παρέχει πληροφορίες σχετικά με εναλλακτικές λύσεις προς επίλυση της διαφοράς σε περίπτωση που η συνδιαλλαγή δε λύσει όλα τα προβλήματα μπορεί να τερματίσει τη συνδιαλλαγή οποιαδήποτε στιγμή αν γίνεται κατάχρηση της διαδικασίας από οποιαδήποτε από τα μέρη.

7 . Κατά τη διάρκεια μιας συνδιαλλαγής ο ρόλος μου είναι να καθοδηγώ τη συζήτηση και να προσπαθήσω για κάποια λύση στην οποία συμφωνείτε και εσείς και ο πάροχος των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Θα παροτρύνω και τους δυό σας να συζητήσετε τα θέματα που σας απασχολούν, και τις οποιεσδήποτε ιδέες σας για την επίλυση της διαφοράς που μπορεί να έχετε. Elizabeth O Brien, FOS Διαχειρίστρια Υποθέσεων

8 Τι απογίνονται οι πληροφορίες που αποκαλύπτονται κατά τη συνδιαλλαγή; Δεν επιτρέπεται η καταγραφή της συνδιαλλαγής από τα συμμετέχοντα μέρη. Κατά τη διαδικασία συνδιαλλαγής εσείς και ο πάροχος χρηματοοικονομικών υπηρεσιών παρέχετε πληροφορίες σχετικά με τα δεδομένα της διαφοράς και περιορίζετε τα θέματα στα οποία διαφωνείτε. Για παράδειγμα, ίσως να καταφέρετε να συμφωνήσετε σε ορισμένα θέματα της διαφοράς αλλά όχι σε όλα. Σε περίπτωση που δεν επιλύεται η διαφορά μέσω της συνδιαλλαγής, μπορεί να χρησιμοποιήσουμε κάποιες από τις πληροφορίες που αποκαλύφθηκαν στη συνδιαλλαγή αν προχωρήσουμε σε περαιτέρω εξέταση της διαφοράς. Για παράδειγμα, μπορεί να κρίνουμε βοηθητικό να χρησιμοποιήσουμε αποκαλλυμένες πληροφορίες σχετικά με υπολογισμούς, συμφωνημένα θέματα ή νέα δεδομένα αφού εξακολουθούμε να χειριζόμαστε τη διαφορά. Αν με τον πάροχο χρηματοοικονομικών υπηρεσιών επιλύσετε τη διαφορά εμείς καταγράφουμε τη συμφωνία σας. Αυτό το κάνουμε σε περίπτωση που προκύψουν ερωτήσεις αργότερα. Μπορείτε να μου πείτε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία συνδιαλλαγής; Πριν από την τηλεδιάσκεψη: Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας και με τον πάροχο χρηματοοικονομικών υπηρεσιών για να συζητήσουμε τα ζητήματα του παραπόνου σας και για να βεβαιώσουμε τη διαδικασία της συνδιαλλαγής.

9 Κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης Η συνδιαλλαγή είναι μια ευκαιρία για σας και τον πάροχο χρηματοοικονομικών υπηρεσιών να μιλήσετε απευθείας ο ένας στον άλλο όπου εμείς θα καθοδηγούμε τη συζήτηση. Ο συνδιαλλάκτης διοργανώνει τη συνδιαλλαγή. Θα: Υποδεχτεί και συστήσει όλα τα πρόσωπα. Εξηγήσει το ρόλο του συνδιαλλάκτη και τους όρους που πρέπει να τηρηθούν κατά τη διάρκεια της συνδιαλλαγής. Βοηθήσει να προσδιοριστούν τα κύρια ζητήματα και θα βεβαιώσει την ημερήσια διάταξη. Καλέσει εσάς και τον πάροχο χρηματοοικονομικών υπηρεσιών να συζητήσετε τα θέματα που σας απασχολούν πιο αναλυτικά και να διατυπώσετε τις επιθυμίες σας όσον αφορά τη λύση τους. Σας βοηθήσει και τους δυό να εξετάσετε τα ζητήματα και να θέσετε ερωτήσεις ο καθένας προς τον άλλο για να διευκρινήσετε το θέμα. Βοηθήσει να συζητήσετε τους δυνατούς τρόπους προς την επίλυση της διαφοράς. Μιλήσει ιδιαίτερα μαζί με εσάς και τον πάροχο χρηματοοικονομικών υπηρεσιών κατά τη τηλεδιάσκεψη για να συζητήσει και να διευκρινήσει ερωτηματα και θέματα που θίχτηκαν, και να διερευνήσει πιθανές λύσεις.

10 FINANCIAL OMBUDSMAN SERVICE Επικοινωνεί και με τα δύο μέρη ΣΥΝΔΙΑΛΛΑΚΤΗΣ Εξηγεί τη διαδικασία συνδιαλλαγής Ορίζει ημερομηνία για τη συνδιαλλαγή Βεβαιώνει τα ζητήματα και τις λεπτομέρειες με τα μέρη προτού λάβει χώρα η συνδιαλλαγή ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ Η ΣΥΝΔΙΑΛΛΑΓΗ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ Δηλώνεται εγγράφως Καταγράφεται στο αρχείο Επιλύεται η διαφορά Κλείνει η υπόθεση ΜΗ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ Όπου κριθεί κατάλληλο, η διαφορά ετοιμάζεται για περαιτέρω διερεύνηση και Εισήγηση ή Απόφαση ΕΚΔΟΣΗ ΕΙΣΗΓΗΣΗΣ Ή ΑΠΟΦΑΣΗΣ (επίσημη έγγραφη απόφαση) ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ

11 Τι συμβαίνει όταν επιτυγχάνεται συμφωνία στη συνδιαλλαγή; Καταγράφουμε τους όρους της συμφωνίας. Θα βεβαιώσουμε εγγράφως τους όρους της συμφωνίας με επιστολή και στα δύο μέρη ύστερα από τη συνδιαλλαγή. Αν έχετε καθόλου απορίες σχετικά με τους όρους συμφωνίας πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσα σε 7 ημέρες. Μερικές φορές ο πάροχος των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών θα καταρτίσει συμφωνητικό έγγραφο για να υπογράψετε. Αυτό το έγγραφο θα πρέπει να αντικαθρεφτίζει τη συμφωνία μεταξύ των μερών. Αν δεν είναι αυτή η περίπτωση θα χρειαστεί να μας ενημερώσετε. Εάν έχετε καθόλου ερωτήσεις σχετικά με το συμφωνητικό έγγραφο του παρόχου χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, να τις συζητήσετε με το συνδιαλλάκτη. Ωστόσο ο συνδιαλλάκτης δεν μπορεί να σας δώσει νομική συμβουλή. Μπορείτε να συμβουλευτείτε δικό σας νομικό σύμβουλο σχετικά με τη διαφορά αν σας χρειάζεται.

12 Τι συμβαίνει σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί συμφωνία στη συνδιαλλαγή; Σε περίπτωση που δεν καταφέραμε να σας βοηθήσουμε να έρθετε σε συμφωνία μέσω συνδιαλλαγής ή περαιτέρω διαπραγματεύσεων, πιθανώς να εκτελέσουμε περαιτέρω αναλυτική διερεύνηση σε προσπάθεια να επιλύσουμε τη διαφορά σας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ίσως να μπορέσουμε να σας δώσουμε μια ιδέα κατά τη συνδιαλλαγή σχετικά με το πιθανό αποτέλεσμα της διερεύνησής μας. Σε άλλες περιπτώσεις, μπορεί να χρειαστεί να καλέσουμε εσάς ή τον πάροχο χρηματοοκονομικών υπηρεσιών να μας δώσετε περισσότερες πληροφορίες προτού πάρουμε απόφαση σχετικά με τη διαφορά. Τύποι αποτελεσμάτων της συνδιαλλαγής Το αποτέλεσμα της συνδιαλλαγής κρίνεται από εσάς και τον πάροχο χρηματοοκονομικών υπηρεσιών. Μερικά παραδείγματα είναι: Πλήρης διακανονισμός της απαίτησης. Διακανονισμός όπου υπάρχει συμφωνία της μερικής απαίτησης, όπου και τα δύο μέρη είναι πρόθυμα να συμβιβαστούν. Συμφωνία ότι χρειάζονται περισσότερες πληροφορίες. Παρέχεται επεξήγηση η οποία συζητείται, και αυτή η επεξήγηση επιλύει τα ζητήματα της διαφοράς. Προσφορά περαιτέρω υπηρεσιών σε μειωμένο κόστος ή χωρίς χρέωση.

13 Συμφωνία για συνέχιση ή τερματισμό της επαγγελματικής σχέσης. Απολογία. Σε περιπτώσεις οικονομικής δυσχέρειας, διακανονισμός αποπληρωμής ή συμφωνημένο χρονικό πλαίσιο για την πώληση της περιουσίας που εξασφαλίζει το δάνειο, εάν δεν είναι δυνατό να εξοφληθεί το δάνειο με άλλο τρόπο. Τι αναμένεται από εμένα; Αναμένεται ότι και τα δύο μέρη θα: Αποδείξουν ότι δεσμεύονται στην επίλυση της διαφοράς. Προσεγγίσουν τη συνδιαλλαγή με ανοιχτό μυαλό και καλόπιστα. Είναι ειλικρινείς και πρόθυμοι να μιλήσουν ανοιχτά για τα ζητήματα. Διασφαλίσουν ότι βρίσκονται κοντά στο τηλέφωνο κατά την κανονισμένη ώρα για να ξεκινήσει η συνδιαλλαγή στην ώρα της. Ειδοποιήσουν το συνδιαλλάκτη εκ των προτέρων σε εξαιρετική περίπτωση, όπως έκτακτο περιστατικό ιατρικής φύσης, που σημαίνει ότι δεν θα μπορέσετε να συμμετάσχετε στη συνδιαλλαγή στην προγραμματισμένη ώρα. Πόση ώρα θα διαρκέσει; Οι περισσότερες συνδιαλλαγές διαρκούν περίπου δύο ώρες, όμως μπορεί να πάρει και περισσότεροη ώρα. Όποιος συμμετέχει στη τηλεδιάσκεψη μπορεί να ζητήσει διάλειμμα οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της συνδιαλλαγής.

14 Χρειάζεται να πληρώσω εκπρόσωπο; Δεν χρειάζεστε νομικό εκπρόσωπο ούτε χρειάζεται να πληρώσετε για άλλη μορφή στήριξης όταν συμμετέχετε σε συνδιαλλαγή της FOS. Μπορείτε να επιλέξετε να προσλάβετε κάποιον, όπως δικηγόρο, να σας εκπροσωπήσει, όμως εσείς θα είστε υπεύθυνοι για τα έξοδα. Μπορώ να έχω παρόν άλλο πρόσωπο; Μπορεί να αποφασίσετε να καλέσετε κάποιο άτομο, όπως μέλος της οικογένειας, σύντροφο ή φιλικό πρόσωπο στη συνδιαλλαγή, για συμπαράσταση. Εάν επιλέξετε να έχετε παρόν άτομο για συμπαράσταση, πρέπει να μας δώσετε το όνομά τους εκ των προτέρων. Διατίθεται δωρεάν βοήθεια; Μάλιστα, μπορεί να κριθείτε επιλέξιμοι για δωρεάν νομική βοήθεια και οικονομική συμβουλευτική. Για πληροφορίες σχετικά με δωρεάν νομική βοήθεια στην πολιτεία σας δείτε: Μπορείτε επίσης να καλέσετε την Financial Counselling Australia στην από 9.30πμ έως 4:30μμ Δευτέρα έως Παρασκευή. Μπορείτε επίσης να δείτε: corporate/find-a-counsellor.

15 Κατάλογος ελέγχου Χρησιμοποιήστε αυτόν τον κατάλογο ελέχου για να βεβαιωθείτε ότι είστε έτοιμοι για τη συνδιαλλαγή. Τοποθετήστε τον κάπου που θα τον βλέπετε τακτικά, για να βεβαιωθείτε ότι έχετε αποπερατώσει όλα όσα χρειάζονται. Πράγματα που πρέπει να κάνω Να συλλογιστώ τα κύρια ζητήματα της διαφοράς μου και τι θέλω να πω. Να εξετάσω τη διαφορά απ όλες τις απόψεις, συμπεριλαμβανομένης της άποψης του άλλου μέρους. Να σκεφτώ πώς θέλω να επιλυθεί η διαφορά. Πρέπει να έχω υπόψη μου ότι η συνδιαλλαγή είναι μια ευκαιρία για δημιουργητικές λύσεις. Να βεβαιωθώ ότι έχω αντίτυπο όλων των εγγράφων και αλληλογραφίας στα οποία μπορεί να χρειαστεί να αναφερθώ κατά τη διάρκεια της συνδιαλλαγής και να διασφαλίσω ότι τα έχω καλά διοργανωμένα για να μπορώ να βρω εύκολα τις πληροφορίες που χρειάζομαι. Να σκεφτώ αν θέλω να έχω παρόν στην συνδιαλλαγή μέλος της οικογένειας/σύντροφό μου/φιλικό πρόσωπο για συμπαράσταση. Να βεβαιωθώ ότι το σχετικό πρόσωπο αποδέχεται και να ειδοποιήσω την FOS για την παρουσία τους. Να βεβαιωθώ ότι είμαι διαθέσιμος κατά την ημερομηνία της συνδιαλλαγής και ότι έχω αφήσει ελεύθερο αρκετό χρόνο σε περίπτωση που τυχόν διαρκέσει περισσότερο από δύο ώρες. Να βεβαιωθώ ότι είμαι σε θέση να συμφωνήσω σε κάποια λύση εκείνη την ημέρα. Αυτό μπορεί να σημαίνει την εκ των προτέρων απόκτηση συναίνεσης από τρίτο πρόσωπο να προχωρήσω με ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

16 Επικοινωνήστε μαζί μας Προτείνουμε να δείτε την ιστοσελίδα μας για πλήρες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας. Αν θέλετε να σας βοηθήσουμε να επιλύσετε κάποια διαφορά που έχετε, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση επιγραμμικά. Για να μιλήσετε με το προσωπικό εξυπηρέτησης πελατών καλέστε (1800 FOS AUS)*. Λοιπά χρήσιμα στοιχεία επικοινωνίας είναι: GPO Box 3 Melbourne VIC *9πμ έως 5μμ Ώρα Μελβούρνης Οι κλήσεις σ αυτόν τον αριθμό δεν χρεώνονται στο άτομο που καλεί, ωστόσο μερικοί που καλούν από κινητά τηλέφωνα θα επιβαρυνθούν χρεώσεις, αναλόγως της σύμβασης/σχεδίου που έχουν με την εταιρεία τηλεφωνίας τους. Βεβαιώνεται η ακρίβεια των στοιχείων κατά τη δημοσίευση (Ιούλιος 2015) Εκτυπωμένο σε περιβαλλοντικά υπεύθυνο χαρτί

Πώς να διευθετήσετε μια καταγγελία

Πώς να διευθετήσετε μια καταγγελία Πώς να διευθετήσετε μια καταγγελία The Australian Financial Complaints Authority (AFCA) βοηθάει άτομα και μικρές επιχειρήσεις να διευθετήσουν καταγγελίες που αφορούν χρηματοπιστωτικά προϊόντα και υπηρεσίες.

Διαβάστε περισσότερα

Έντυπο αίτησης διευθέτησης διαφοράς

Έντυπο αίτησης διευθέτησης διαφοράς 1. Προσωπικά στοιχεία: Αιτών Παρακαλούμε τοποθετήστε ένα εδώ αν ο ένας ή περισσότεροι από τους Αιτούντες ταυτίζεται ως προέλευσης Αβορίγινων ή των Νήσων Torres Strait *. * Αυτή η ερώτηση είναι προαιρετική

Διαβάστε περισσότερα

Κύρια στοιχεία της Ετήσιας Ανασκόπησης

Κύρια στοιχεία της Ετήσιας Ανασκόπησης Greek Κύρια στοιχεία της Ετήσιας Ανασκόπησης 2009-2010 Η χρονιά συνοπτικά 23.790 νέες διαφορές, μια αύξηση 6% σε σύγκριση με την περασμένη χρονιά 21.543 διαφορές επιλύθηκαν, μια αύξηση 27% σε σύγκριση

Διαβάστε περισσότερα

Επικέντρωση στην παροχή υπηρεσιών

Επικέντρωση στην παροχή υπηρεσιών Greek Επικέντρωση στην παροχή υπηρεσιών Ετήσια Ανασκόπηση 2012-2013 Μήνυμα από το Γενικό Διαμεσολαβητή Οι στόχοι του Επιχειρησιακού Σχεδίου μας για το 2012-2013 αφορούσαν τη βελτίωση της διαδικασίας της

Διαβάστε περισσότερα

Το δικαίωμά σας για ένσταση κατά της απόφασης για την απαίτησή σας

Το δικαίωμά σας για ένσταση κατά της απόφασης για την απαίτησή σας Το δικαίωμά σας για ένσταση κατά της απόφασης για την απαίτησή σας Το δικαίωμά σας για ένσταση κατά της απόφασης για την απαίτησή σας Υπηρεσία Κοινωνικής Ασφάλισης επιθυμεί Η να έχει διαβεβαιωθεί ότι λαμβάνετε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΔΙΑΡθΡΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΩΝ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΔΙΑΡθΡΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΩΝ ΕYΡΩΣYΣΤΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΔΙΑΡθΡΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΩΝ Εισαγωγή H Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου ("Κεντρική Τράπεζα") στο πλαίσιο της ευρύτερης ευθύνης της έναντι του αυξημένου

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Κώδικα Συμπεριφοράς για το Χειρισμό Δανειοληπτών που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου

Οδηγός Κώδικα Συμπεριφοράς για το Χειρισμό Δανειοληπτών που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΚYΠΡΟY ΕYΡΩΣYΣΤΗΜΑ Οδηγός Κώδικα Συμπεριφοράς για το Χειρισμό Δανειοληπτών που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου Ιούνιος 2015 Το έγγραφο αυτό είναι

Διαβάστε περισσότερα

Aίτηση καταγγελίας. 1. Προσωπικά στοιχεία: Καταγγέλλων. 2. Στοιχεία επιχείρησης

Aίτηση καταγγελίας. 1. Προσωπικά στοιχεία: Καταγγέλλων. 2. Στοιχεία επιχείρησης Aίτηση καταγγελίας 1. Προσωπικά στοιχεία: Καταγγέλλων Παρακαλούμε σημειώστε εδώ με τικ αν ένας ή περισσότεροι από τους καταγγέλλοντες προσδιορίζονται ως έχοντες καταγωγή αυτοχθόνων Αβορίγινων και Νησιωτών

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνική υποστήριξη λογισμικού HP

Τεχνική υποστήριξη λογισμικού HP Τεχνική υποστήριξη λογισμικού HP Τεχνολογικές υπηρεσίες HP βάσει συμβολαίου Τεχνικά δεδομένα Η τεχνική υποστήριξη λογισμικού HP παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες απομακρυσμένης υποστήριξης για προϊόντα λογισμικού

Διαβάστε περισσότερα

Ενότητα εκπαίδευσης και κατάρτισης για τις δεξιότητες ηγεσίας. Αξιολόγηση Ικανοτήτων

Ενότητα εκπαίδευσης και κατάρτισης για τις δεξιότητες ηγεσίας. Αξιολόγηση Ικανοτήτων 3 Ενότητα εκπαίδευσης και κατάρτισης για τις δεξιότητες ηγεσίας Αξιολόγηση Ικανοτήτων Αξιολόγηση Ικανοτήτων Γενική Περιγραφή της Ενότητας: Αυτή η ενότητα στοχεύει στην αξιολόγηση των ηγετικών ικανοτήτων

Διαβάστε περισσότερα

Έντυπο Αίτησης Αναθεώρησης

Έντυπο Αίτησης Αναθεώρησης Έντυπο Αίτησης Αναθεώρησης Το Γραφείο του Αυστραλιανού Επιτρόπου Πληροφοριών (the OAIC) μπορεί να αναθεωρήσει μια απόφαση σχετικά με το νόμο περί Ελεύθερης Πληροφόρησης (FOI) που ελήφθη από μια υπηρεσία

Διαβάστε περισσότερα

Χάρτης Ποιότητας των Yπηρεσιών του Δικτύου των Ευρωπαϊκών Κέντρων Καταναλωτή

Χάρτης Ποιότητας των Yπηρεσιών του Δικτύου των Ευρωπαϊκών Κέντρων Καταναλωτή Χάρτης Ποιότητας των Yπηρεσιών του Δικτύου των Ευρωπαϊκών Κέντρων Καταναλωτή To Δίκτυο των Ευρωπαϊκών Κέντρων Καταναλωτή (Δίκτυο Ε.Κ.Κ.) περιλαμβάνει 30 Κέντρα σε όλα τα κράτη μέλη της Ε.Ε., τη Νορβηγία

Διαβάστε περισσότερα

Αρχική διαγνωστική αξιολόγηση, σύναψη συμβολαίου, και διερεύνηση. Διδάσκουσα: Δέσποινα Σιδηροπούλου-Δημακάκου

Αρχική διαγνωστική αξιολόγηση, σύναψη συμβολαίου, και διερεύνηση. Διδάσκουσα: Δέσποινα Σιδηροπούλου-Δημακάκου Αρχική διαγνωστική αξιολόγηση, σύναψη συμβολαίου, και διερεύνηση Διδάσκουσα: Δέσποινα Σιδηροπούλου-Δημακάκου Είναι σημαντικό για τον επαγγελματικό σύμβουλο να δώσει την απαιτούμενη προσοχή στο τι έχει

Διαβάστε περισσότερα

Οδικός χάρτης για την Καλύτερη Εξυπηρέτηση του Καταναλωτή

Οδικός χάρτης για την Καλύτερη Εξυπηρέτηση του Καταναλωτή 4 απλά βήματα για να «μιλήσετε» με την επιχείρηση αποτελεσματικά Υποστήριξη και επικοινωνία: κλειδί της ικανοποίησης του Καταναλωτή Οδικός χάρτης για την Καλύτερη Εξυπηρέτηση του Καταναλωτή Σημείο εκκίνησης

Διαβάστε περισσότερα

Κώδικας Δεοντολογίας διαπιστευµένων διαµεσολαβητών ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ

Κώδικας Δεοντολογίας διαπιστευµένων διαµεσολαβητών ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ Κώδικας Δεοντολογίας διαπιστευµένων διαµεσολαβητών (Υ.Α 109088/20-13 ΦΕΚ 2824/2011 Β) Άρθρο 1 ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ 1.1 Προσόντα Οι διαµεσολαβητές πρέπει να είναι διαπιστευµένοι από

Διαβάστε περισσότερα

Συχνές Ερωτήσεις για τον Κώδικα εοντολογίας του Ν.4224/2013 1) Ποιός είναι ο σκοπός του Κώδικα εοντολογίας;... 2

Συχνές Ερωτήσεις για τον Κώδικα εοντολογίας του Ν.4224/2013 1) Ποιός είναι ο σκοπός του Κώδικα εοντολογίας;... 2 Συχνές Ερωτήσεις για τον Κώδικα εοντολογίας του Ν.4224/2013 1) Ποιός είναι ο σκοπός του Κώδικα εοντολογίας;... 2 2) Ποιοι υπάγονται στον Κώδικα εοντολογίας;... 2 3) Τι απαιτείται από τους δανειολήπτες

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Πλαίσιο και Επισκόπηση Εισαγωγή Η εταιρεία «Celebrity International Movers SA» χρειάζεται να συλλέγει και να χρησιμοποιεί συγκεκριμένες πληροφορίες για τα πρόσωπα. Τα πρόσωπα αυτά μπορεί να είναι πελάτες,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ (ΣΥ.ΠΡΟ.ΔΑ.Τ.)

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ (ΣΥ.ΠΡΟ.ΔΑ.Τ.) ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ (ΣΥ.ΠΡΟ.ΔΑ.Τ.) ---------------------------------- 12/02/2015 UΣυνοπτική Γενική Ενημέρωση Δανειοληπτών Αγαπητοί Δανειολήπτες, Αν λόγω της οικονομικής κρίσης, η

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ Ποιος είναι ο σκοπός αυτού του εγγράφου; ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ Η G4S είναι ένας «Υπεύθυνος Επεξεργασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα». Αυτό σημαίνει ότι είμαστε υπεύθυνοι να αποφασίσουμε πώς

Διαβάστε περισσότερα

Βήμα πρώτο - Άνοιγμα νέου λογαριασμού ή επιλογή υφιστάμενου λογαριασμού πληρωμών σε άλλο πάροχο υπηρεσιών πληρωμών

Βήμα πρώτο - Άνοιγμα νέου λογαριασμού ή επιλογή υφιστάμενου λογαριασμού πληρωμών σε άλλο πάροχο υπηρεσιών πληρωμών Ο παρών Οδηγός εξηγεί πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε, εφόσον επιθυμείτε να μεταφέρετε τον λογαριασμό πληρωμών σας σε άλλο πάροχο υπηρεσιών πληρωμών. Η διαδικασία αλλαγής λογαριασμού είναι απλή, ενώ τυχόν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΕΙΤΕ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΕΙΤΕ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΕΙΤΕ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ Η οδηγία για τις υπηρεσίες θα προσφέρει στον καταναλωτή ευκολότερη πρόσβαση σε ευρύτερο φάσμα υπηρεσιών καλύτερης ποιότητας σε ολόκληρη την ΕΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή στις διάφορες μεθόδους επίλυσης διαφορών. Μαρίνα Κυπριανού ράκου RIBA, ARB, FCIArb, DipArb

Εισαγωγή στις διάφορες μεθόδους επίλυσης διαφορών. Μαρίνα Κυπριανού ράκου RIBA, ARB, FCIArb, DipArb Εισαγωγή στις διάφορες μεθόδους επίλυσης διαφορών Μαρίνα Κυπριανού ράκου RIBA, ARB, FCIArb, DipArb Εναλλακτικοί μέθοδοι επίλυσης διαφορών Πρόθεση στα οικοδομικά συμβόλαια: όλα να γίνουν βάση συμφωνίας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός για τους φροντιστές ασθενών και των οικογενειών

Οδηγός για τους φροντιστές ασθενών και των οικογενειών Greek Rights and Responsibilities Οδηγός για τους φροντιστές ασθενών και των οικογενειών Περιεχόμενα Η Περίθαλψη της Υγείας σας Τα Δικαιώματα & οι Υποχρεώσεις σας...3 Πρόσβαση Έχετε το δικαίωμα σε υγειονομική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Mercedes-Benz Bank Ενημερωτικό φυλλάδιο βάσει Ν.4224/2013 Σελίδα 1

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Mercedes-Benz Bank Ενημερωτικό φυλλάδιο βάσει Ν.4224/2013 Σελίδα 1 Ενημερωτικό Φυλλάδιο προς τους δανειολήπτες με οικονομικές δυσχέρειες, πιστωτικού ιδρύματος Mercedes-Benz Bank Polska Υποκατάστημα Ελλάδας ΑΕ Έκδοση Δεκεμβρίου 2014 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Έννοια Συνεργάσιμου Δανειολήπτη

Διαβάστε περισσότερα

Συχνές Ερωτήσεις για τον Κώδικα εοντολογίας του Ν.4224/2013

Συχνές Ερωτήσεις για τον Κώδικα εοντολογίας του Ν.4224/2013 Συχνές Ερωτήσεις για τον Κώδικα εοντολογίας του Ν.4224/2013 1) Ποιός είναι ο σκοπός του Κώδικα εοντολογίας; 2) Ποιοι υπάγονται στον Κώδικα εοντολογίας; 3) Τι απαιτείται από τους δανειολήπτες που υπάγονται

Διαβάστε περισσότερα

Αγωνίζεστε να ανταποκριθείτε στην πληρωμή της οφειλής σας; Χρήσιμος οδηγός για να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες αποπληρωμής των οφειλών σας.

Αγωνίζεστε να ανταποκριθείτε στην πληρωμή της οφειλής σας; Χρήσιμος οδηγός για να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες αποπληρωμής των οφειλών σας. Αγωνίζεστε να ανταποκριθείτε στην πληρωμή της οφειλής σας; Χρήσιμος οδηγός για να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες αποπληρωμής των οφειλών σας. 1. Η δέσμευσή μας προς εσάς Στην Eurobank κατανοούμε ότι η τρέχουσα

Διαβάστε περισσότερα

Πλαίσιο Θεραπευτικής Συνεργασίας

Πλαίσιο Θεραπευτικής Συνεργασίας Πλαίσιο Θεραπευτικής Συνεργασίας Μαρία Γκλιάου Όπως σας έχει ή θα σας επεξηγηθεί προφορικά κατά τη διάρκεια της πρώτης συνεδρίας, η θεραπεία είναι μια σχέση που λειτουργεί εν μέρει λόγω των σαφώς προσδιορισμένων

Διαβάστε περισσότερα

FXGLOBE LIMITED. Ρυθμιζόμενη από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς της Κύπρου Αριθμός Αδείας 205/13 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ

FXGLOBE LIMITED. Ρυθμιζόμενη από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς της Κύπρου Αριθμός Αδείας 205/13 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ FXGLOBE LIMITED Ρυθμιζόμενη από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς της Κύπρου Αριθμός Αδείας 205/13 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ Σύμφωνα με την παράγραφο 13 της Οδηγίας DI144-2007-01 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ - ΕNAΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ

ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ - ΕNAΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Χρ. Περδικάκης Μ. Πρωτοπαπαδάκη και συνεργάτες www.ltas.gr ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ - ΕNAΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2017 Τι είναι η Διαµεσολάβηση;

Διαβάστε περισσότερα

Συχνές Ερωτήσεις για τον Κώδικα Δεοντολογίας του ν.4224/2013

Συχνές Ερωτήσεις για τον Κώδικα Δεοντολογίας του ν.4224/2013 Συχνές Ερωτήσεις για τον Κώδικα Δεοντολογίας του ν.4224/2013 1) Ποιός είναι ο σκοπός του Κώδικα Δεοντολογίας;... 1 2) Ποιοι υπάγονται στον Κώδικα Δεοντολογίας;... 2 3) Τι απαιτείται από τους δανειολήπτες

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ Σελίδα 2/ 5 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ 1 Ιουνίου 2015 1. Διαδικασία Επίλυσης Διαφορών Η Τράπεζα από τις 30/09/2013 έχει θεσπίσει ανεξάρτητη εσωτερική

Διαβάστε περισσότερα

DVD Παραπόνων Καταναλωτών Φροντίδας Ηλικιωμένων ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΓΙΑ ΒΙΝΤΕΟ

DVD Παραπόνων Καταναλωτών Φροντίδας Ηλικιωμένων ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΓΙΑ ΒΙΝΤΕΟ DVD Παραπόνων Καταναλωτών Φροντίδας Ηλικιωμένων ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΓΙΑ ΒΙΝΤΕΟ «Έχω μια ανησυχία - Ένα βίντεο για τους ηλικιωμένους που λαμβάνουν φροντίδα, τις οικογένειες και φίλους τους» Noeline Brown

Διαβάστε περισσότερα

CatholicCare Sydney Προστατεύοντας τα δικαιωμάτα σας

CatholicCare Sydney Προστατεύοντας τα δικαιωμάτα σας CatholicCare Sydney Προστατεύοντας τα δικαιωμάτα σας Το δικαίωμά σας να παραπονεθείτε CatholicCare Sydney Greek Translation Protecting Your Rights ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ Το δικαίωμά σας να παραπονεθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Πρότυπα Υπηρεσιών Αναπηρίας και Η Υπηρεσία Σας Eύκολη Ελληνική Απόδοση

Πρότυπα Υπηρεσιών Αναπηρίας και Η Υπηρεσία Σας Eύκολη Ελληνική Απόδοση Πρότυπα Υπηρεσιών Αναπηρίας και Η Υπηρεσία Σας Eύκολη Ελληνική Απόδοση 1 Greek Σχετικά με αυτό το βιβλίο Αυτό το βιβλίο σάς λέει τα πάντα σχετικά με τα 12 Πρότυπα Υπηρεσιών Αναπηρίας (Disability Services

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΚΑΙΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ/ΑΙΤΙΑΣΕΩΝ

ΔΙΚΑΙΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ/ΑΙΤΙΑΣΕΩΝ ΔΙΚΑΙΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ/ΑΙΤΙΑΣΕΩΝ ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΣ Τα Ασφαλιστικά γραφεία G.M.L Insurance Agent Ltd έχουν θέσει ως στόχο τους τη συνεχή βελτίωση της εξυπηρέτησης

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΟΛΙΚΗΣ ΑΡΘΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΙΣΧΙΟΥ

ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΟΛΙΚΗΣ ΑΡΘΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΙΣΧΙΟΥ Σελίδα 1 ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΟΛΙΚΗΣ ΑΡΘΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΙΣΧΙΟΥ Για τον ασθενή: Επώνυμο: Όνομα: Ημερομηνία γέννησης: Νοσοκομείο: Άνδρας / Γυναίκα: Υπεύθυνος επαγγελματίας υγείας / Τίτλος εργασίας......

Διαβάστε περισσότερα

Αναστασοπούλου Ι. Βλαχοπούλου Μ. Γιαννακούλιας Απ. Γραβιάς Γ. Θανασούλη Θ.

Αναστασοπούλου Ι. Βλαχοπούλου Μ. Γιαννακούλιας Απ. Γραβιάς Γ. Θανασούλη Θ. ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ Αναστασοπούλου Ι. Βλαχοπούλου Μ. Γιαννακούλιας Απ. Γραβιάς Γ. Θανασούλη Θ. Θεοχάρης Δημ. Κατσαούνη Αδ. Κατσιγιάννης Κ. Κωτσάκη Αικ. Μεϊδάνης Χαρ. Μπαλάδη Νικ.

Διαβάστε περισσότερα

Είναι σημαντικό, ωστόσο, να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες με τη σωστή σειρά.

Είναι σημαντικό, ωστόσο, να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες με τη σωστή σειρά. 1 Ο παρών Οδηγός εξηγεί πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε, εφόσον επιθυμείτε να μεταφέρετε τον προσωπικό ατομικό τραπεζικό σας λογαριασμό (ταμιευτηρίου ή τρεχούμενο) και τις πληρωμές σας, όπως πάγιες εντολές

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ YOUSTICE

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ YOUSTICE ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ YOUSTICE Βήμα 1: #1 Διαχείριση του παραπόνου του πελάτη από το κατάστημα INSTALLED BASE 3 ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΔΥΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ Για την επίλυση διαφορών μεταξύ ηλεκτρονικών καταστημάτων (e-shops) και πελατών

Διαβάστε περισσότερα

Ταχυδρομικώς στο: Credit and Investments Ombudsman Case Management Fax: Mail: PO Box A252, Sydney South NSW 1235

Ταχυδρομικώς στο: Credit and Investments Ombudsman Case Management Fax: Mail: PO Box A252, Sydney South NSW 1235 Εντυπο Καταγγελίας Διαμεσολαβητής Πίστωσης και επενδύσεων Ταχυδρομικώς στο: Credit and Investments Ombudsman Case Management Fax: 02 9273 8440 Mail: PO Box A252, Sydney South NSW 1235 Το παρόν έντυπο θα

Διαβάστε περισσότερα

Βήμα πρώτο - Άνοιγμα νέου λογαριασμού ή επιλογή υφιστάμενου λογαριασμού πληρωμών σε άλλο πάροχο υπηρεσιών πληρωμών

Βήμα πρώτο - Άνοιγμα νέου λογαριασμού ή επιλογή υφιστάμενου λογαριασμού πληρωμών σε άλλο πάροχο υπηρεσιών πληρωμών Ο παρών Οδηγός εξηγεί πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε, εφόσον επιθυμείτε να μεταφέρετε τον λογαριασμό πληρωμών σας σε άλλο πάροχο υπηρεσιών πληρωμών. 1 Η διαδικασία αλλαγής λογαριασμού είναι απλή, ενώ τυχόν

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΌΣ ΑΛΛΑΓΉΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΏΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΏΝ

ΟΔΗΓΌΣ ΑΛΛΑΓΉΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΏΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΏΝ ΟΔΗΓΌΣ ΑΛΛΑΓΉΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΏΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΏΝ Οδηγός αλλαγής τραπεζικών λογαριασμών Ο παρών Οδηγός εξηγεί πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε, εφόσον επιθυμείτε να μεταφέρετε τον λογαριασμό πληρωμών σας σε άλλο πάροχο

Διαβάστε περισσότερα

EL 1 EL ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΚΩ ΙΚΑΣ ΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΕΣ

EL 1 EL ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΚΩ ΙΚΑΣ ΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΕΣ EL EL EL ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΚΩ ΙΚΑΣ ΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΕΣ Στον παρόντα κώδικα δεοντολογίας καθορίζονται ορισµένες αρχές, τις οποίες οι επιµέρους διαµεσολαβητές µπορούν να επιλέξουν οικειοθελώς να

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ I ΓΕΝΙΚΕΣ ΙΑΤΑΞΕΙΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΤΜΗΜΑ I ΓΕΝΙΚΕΣ ΙΑΤΑΞΕΙΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΜΗΜΑ I ΓΕΝΙΚΕΣ ΙΑΤΑΞΕΙΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Άρθρο 1 Σύµβαση Συναλλαγών Ηλεκτρικής Ενέργειας 1. Στο Σύστηµα Συναλλαγών Ηλεκτρικής Ενέργειας, στο οποίο περιλαµβάνονται ο ΗΕΠ,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕΥ

ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕΥ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕΥ Πρόγραμμα Νέα Γενιά σε Δράση INFO KIT Μέρος 1 Μάης 2011 Εισαγωγή Το έγγραφο αυτό προορίζεται για τους εθελοντές και τους φορείς που συμμετέχουν στην ΕΕΥ. Δίνει σαφείς πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ Καταρχάς, βασική προϋπόθεση για το κλείσιμο μιας συνάντησης είναι να έχουμε εξακριβώσει και πιστοποιήσει ότι μιλάμε με τον υπεύθυνο που λαμβάνει μια απόφαση συνεργασίας ή επηρεάζει

Διαβάστε περισσότερα

Επίλυση αμφισβητήσεων, αξιώσεων και αντιστροφών χρέωσης.

Επίλυση αμφισβητήσεων, αξιώσεων και αντιστροφών χρέωσης. Επίλυση αμφισβητήσεων, αξιώσεων και αντιστροφών χρέωσης. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να προκύψουν προβλήματα με μια παραγγελία. Σε αυτές τις περιπτώσεις, είμαστε εδώ για να σας καθοδηγήσουμε. Πιθανές

Διαβάστε περισσότερα

Τι είδους τηλεφωνήματα δέχεται η Γραμμή Πληροφόρησης για την Εμπορία Ανθρώπων (1109);

Τι είδους τηλεφωνήματα δέχεται η Γραμμή Πληροφόρησης για την Εμπορία Ανθρώπων (1109); 1109 ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Τι είδους τηλεφωνήματα δέχεται η Γραμμή Πληροφόρησης για την Εμπορία Ανθρώπων (1109); Ποιός μπορεί να τηλεφωνήσει; Ποιές είναι οι ώρες λειτουργίας της Γραμμής 1109; Τα τηλεφωνήματα

Διαβάστε περισσότερα

Προβαίνοντας σε άµεσες σχετικές διορθωτικές ενέργειες και επικοινωνώντας µε τον ενδιαφερόµενο για τη διευθέτηση του θέµατος.

Προβαίνοντας σε άµεσες σχετικές διορθωτικές ενέργειες και επικοινωνώντας µε τον ενδιαφερόµενο για τη διευθέτηση του θέµατος. ΣΕΛΙ Α 1 ΑΠΟ 5 1. Αντικείµενο, Πεδίο Εφαρµογής και Πολιτική του Φορέα Καθορισµός των µεθόδων που ακολουθούνται από τον GMCert για την αντιµετώπιση οποιασδήποτε έκφρασης παραπόνων, ενστάσεων και διαφορών

Διαβάστε περισσότερα

Χρηµατοοικονοµικής ΣΥΝ ΕΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΙNSURANCE ASSOCIATION OF CYPRUS

Χρηµατοοικονοµικής ΣΥΝ ΕΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΙNSURANCE ASSOCIATION OF CYPRUS Ενιαίος Φορέας Εξώδικης Επίλυσης ιαφορών Χρηµατοοικονοµικής Φύσης ικαστική διαδικασία Μονόδροµος για επίλυση διαφορών Μακρόχρονη και δαπανηρή ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ Συµπληρώνει ένα σοβαρό κενό Ενισχύει

Διαβάστε περισσότερα

Έγγραφο δικαιωμάτων. Τα δικαιώματά σας:

Έγγραφο δικαιωμάτων. Τα δικαιώματά σας: Έγγραφο δικαιωμάτων Το φυλλάδιο αυτό σας παρέχει σημαντικές πληροφορίες όσον αφορά τα δικαιώματά σας όταν βρίσκεστε στο αστυνομικό τμήμα. Με τον όρο δικαιώματα εννοούμε σημαντικές ελευθερίες και δυνατότητες

Διαβάστε περισσότερα

Μια εισαγωγή στο δίκτυο nbn

Μια εισαγωγή στο δίκτυο nbn Μια εισαγωγή στο δίκτυο nbn 1 Τι είναι το δίκτυο nbn της Αυστραλίας; 2 Τι είναι να γίνει; 3 Πώς γίνεται μεταφορά στο δίκτυο nbn 4 Τι άλλο επηρεάζεται; 5 Ό, τι χρειάζεται να κάνετε στη συνέχεια 1 Τι είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ Αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας των διατάξεων της Οδηγίας 2007/66/ΕΚ για τις διαδικασίες προσφυγής στον τομέα της σύναψης δημοσίων συμβάσεων Η συμπλήρωση των πεδίων με * είναι

Διαβάστε περισσότερα

Κοινοπολιτειακό Κέντρο Ανάπαυλας και Carelink του Northern Sydney. Υπηρεσίες για Φροντιστές

Κοινοπολιτειακό Κέντρο Ανάπαυλας και Carelink του Northern Sydney. Υπηρεσίες για Φροντιστές Ενημερωτικό Εγχειρίδιο Φροντιστή Κοινοπολιτειακό Κέντρο Ανάπαυλας και Carelink του Northern Sydney Υπηρεσίες για Φροντιστές Freecall: 1800 052 222* *οι κλήσεις από κινητά τηλέφωνα χρεώνονται με τις ισχύουσες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ Έγκριση Δ.Σ. 751, 27/06/2019 Περιεχόμενα Περιεχόμενα... 2 Προοίμιο - πεδίο εφαρμογής - νομική βάση... 3 Ορισμοί... 4 Στόχοι... 4 Αρμόδια μονάδα για την αντιμετώπιση των παραπόνων... 4 Υποχρεώσεις της Τράπεζας...

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Βέλτιστης Εκτέλεσης Εντολών

Πολιτική Βέλτιστης Εκτέλεσης Εντολών Allianz A.E..A.K. Πολιτική Βέλτιστης Εκτέλεσης Εντολών Ημερομηνία: 15/1/2016 ν. 4099/2012 & ν. 3606/2007 1. Εισαγωγή Η Allianz ΑΕ ΑΚ, (η Εταιρία), συμμορφούμενη με το υφιστάμενο νομοθετικό και κανονιστικό

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4010, 8/7/2005.Ο ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΘΕΣΠΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2005

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4010, 8/7/2005.Ο ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΘΕΣΠΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2005 .Ο ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΘΕΣΠΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2005 Για σκοπούς εναρμόνισης με την πράξη της Ευρωπαϊκής Κοινότητας με τίτλο: Επίσημη Εφημερίδα της Ε.Ε.:

Διαβάστε περισσότερα

Ενότητα εκπαίδευσης και κατάρτισης για τις δεξιότητες ηγεσίας

Ενότητα εκπαίδευσης και κατάρτισης για τις δεξιότητες ηγεσίας 3 Ενότητα εκπαίδευσης και κατάρτισης για τις δεξιότητες ηγεσίας Επίλυση προβλήματος Οι ενότητες κατάρτισης για τις δεξιότητες ηγεσίας έχουν αναπτυχθεί για να σας βοηθήσουν να προετοιμαστείτε για το Συνέδριο

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτική συζήτηση ή Δήλωση παραίτησης

Ενημερωτική συζήτηση ή Δήλωση παραίτησης Ενημερωτική συζήτηση ή Δήλωση παραίτησης mammo-programm.de Αξιότιμη συμμετέχουσα στο πρόγραμμα Screening μαστογραφίας, Έχετε το δικαίωμα για ιατρική ενημερωτική συζήτηση πριν την εξέταση μαστογραφίας.

Διαβάστε περισσότερα

Μορφές εναλλακτικών μηχανισμών επίλυσης διαφορών

Μορφές εναλλακτικών μηχανισμών επίλυσης διαφορών Μορφές εναλλακτικών μηχανισμών επίλυσης διαφορών Ημερίδα ΔΝΥ Ιωάννα Δ. Σισμανίδη Εναλλακτικοί μηχανισμοί επίλυσης διαφορών H δικαστική οδός δεν είναι η πλέον αποτελεσματική για την επίλυση διαφορών ιδιωτικού

Διαβάστε περισσότερα

Μάιος Εξοικειωθείτε με το υλικό υποστήριξης του ECHA που διατίθεται στη διεύθυνση: https://echa.europa.eu/el/reach-2018/.

Μάιος Εξοικειωθείτε με το υλικό υποστήριξης του ECHA που διατίθεται στη διεύθυνση: https://echa.europa.eu/el/reach-2018/. 1 (11) Document Title Πώς να σχεδιάσετε την καταχώρισή Εισαγωγή Η διαδικασία καταχώρισης ξεκινάει με το στάδιο της προκαταχώρισης και ολοκληρώνεται με την επιτυχή υποβολή του φακέλου καταχώρισης. Ο που

Διαβάστε περισσότερα

Yπηρεσίες Βοήθειας 24 ώρες το 24ωρο

Yπηρεσίες Βοήθειας 24 ώρες το 24ωρο Yπηρεσίες Βοήθειας 24 ώρες το 24ωρο Ο νέος, σύγχρονος τρόπος ασφάλισης! Η Anytime αντιπροσωπεύει τη νέα εποχή στην ιδιωτική ασφάλιση. Πρόκειται για έναν νέο μοναδικό τρόπο να ασφαλιστείτε εύκολα, σίγουρα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Γ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ. Άρθρο 10 Σκοπός Οργάνωση

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Γ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ. Άρθρο 10 Σκοπός Οργάνωση ΚΕΦΑΛΑΙΟ Γ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ Άρθρο 10 Σκοπός Οργάνωση 1. Το Ελληνικό Κέντρο Εναλλακτικής Επίλυσης Χρηματοοικονομικών Διαφορών (εφεξής και ως «ΕΚΕΕΧΔ») που

Διαβάστε περισσότερα

6. Δικαίωμα προσφυγής στο Χρηματοοικονομικό Επίτροπο

6. Δικαίωμα προσφυγής στο Χρηματοοικονομικό Επίτροπο 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Εισαγωγή 2. Δικαιώματα των δανειοληπτών 3. Υποχρεώσεις των δανειοληπτών 4. Αναδιαρθρώσεις δανείων 5. Δικαιώματα Εγγυητών 6. Δικαίωμα προσφυγής στο Χρηματοοικονομικό Επίτροπο 2 ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Διαβάστε περισσότερα

Δικαιώματα και Υποχρεώσεις

Δικαιώματα και Υποχρεώσεις Δικαιώματα και Υποχρεώσεις Greek του προσώπου που λαμβάνει φροντίδα Rights & Responsibilities of the person receiving care Συνεχίζοντας την Αποστολή των Μοναχών του Τάγματος Sisters of the Little Company

Διαβάστε περισσότερα

Κώδικας δεοντολογίας στη χρήση των ψυχομετρικών εργαλείων ΦΠΨ36 1

Κώδικας δεοντολογίας στη χρήση των ψυχομετρικών εργαλείων ΦΠΨ36 1 Κώδικας δεοντολογίας στη χρήση των ψυχομετρικών εργαλείων ΦΠΨ36 1 Ο σύμβουλος έχει την ευθύνη για την ορθή δεοντολογικά χρήση των ψυχομετρικών εργαλείων. Πιο συγκεκριμένα, πρέπει να: ΦΠΨ36 2 Ενεργεί με

Διαβάστε περισσότερα

Ενότητα εκπαίδευσης και κατάρτισης για τις δεξιότητες ηγεσίας

Ενότητα εκπαίδευσης και κατάρτισης για τις δεξιότητες ηγεσίας 3 Ενότητα εκπαίδευσης και κατάρτισης για τις δεξιότητες ηγεσίας Εποικοδομητική κριτική Οι ενότητες κατάρτισης για τις δεξιότητες ηγεσίας έχουν αναπτυχθεί για να σας βοηθήσουν να προετοιμαστείτε για το

Διαβάστε περισσότερα

Θεματική Ενότητα: ΔΕΟ 11 Εισαγωγή στη Διοικητική Επιχειρήσεων και Οργανισμών. 1 η Γραπτή Εργασία. Ενδεικτικές Απαντήσεις

Θεματική Ενότητα: ΔΕΟ 11 Εισαγωγή στη Διοικητική Επιχειρήσεων και Οργανισμών. 1 η Γραπτή Εργασία. Ενδεικτικές Απαντήσεις Πρόγραμμα Σπουδών: Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών Θεματική Ενότητα: ΔΕΟ 11 Εισαγωγή στη Διοικητική Επιχειρήσεων και Οργανισμών Ακαδημαϊκό Έτος: 2018-19 1 η Γραπτή Εργασία Ενδεικτικές Απαντήσεις Θέμα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΝΤΟΛΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΝΤΟΛΩΝ Σελίδα 1 ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΝΤΟΛΩΝ Σκοπός Ο Νόµος αρ.144(ι)2007 που προνοεί για την παροχή επενδυτικών υπηρεσιών, την άσκηση επενδυτικών δραστηριοτήτων, τη λειτουργία ρυθµιζόµενων αγορών και άλλα συναφή

Διαβάστε περισσότερα

PRODUCT PROFILE ΕΊΣΠΡΑΞΗ ΛΗΞΙΠΡΌΘΕΣΜΩΝ ΑΠΑΙΤΉΣΕΩΝ

PRODUCT PROFILE ΕΊΣΠΡΑΞΗ ΛΗΞΙΠΡΌΘΕΣΜΩΝ ΑΠΑΙΤΉΣΕΩΝ PRODUCT PROFILE ΕΊΣΠΡΑΞΗ ΛΗΞΙΠΡΌΘΕΣΜΩΝ ΑΠΑΙΤΉΣΕΩΝ Η συστηματική, μεθοδική και στρατηγικά σχεδιασμένη προσέγγιση που ακολουθούν τα καταρτισμένα στελέχη της εταιρίας μας, αποτελεί το καθοριστικό στοιχείο

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ Προϊστάμενος Διεύθυνσης. Οδυσσέας Πυλάλης. Παρουσίαση: «Πρακτικά ζητήματα αμοιβαίου διακανονισμού»

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ Προϊστάμενος Διεύθυνσης. Οδυσσέας Πυλάλης. Παρουσίαση: «Πρακτικά ζητήματα αμοιβαίου διακανονισμού» ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ Προϊστάμενος Διεύθυνσης Οδυσσέας Πυλάλης Παρουσίαση: «Πρακτικά ζητήματα αμοιβαίου διακανονισμού» ΑΘΗΝΑ, 8 Μαΐου 2017 Τι είναι ο αμοιβαίος διακανονισμός; Η διαδικασία

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗΣ. Άρθρο 4 Σκοπός Ορισμοί

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗΣ. Άρθρο 4 Σκοπός Ορισμοί ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗΣ Άρθρο 4 Σκοπός Ορισμοί 1. Ο Ελληνικός Χρηματοοικονομικός Μεσολαβητής (ΕΧΜ) που αποδίδεται στην αγγλική γλώσσα ως «Hellenic Financial Ombudsman» (HFO),

Διαβάστε περισσότερα

Διαμεσολάβηση και Βιοηθική

Διαμεσολάβηση και Βιοηθική Διαμεσολάβηση και Βιοηθική Διεπιστημονικό Συνέδριο Ιατρική Ευθύνη και Βιοηθική ΙΙ, Αθήνα, 14-15/03/2014 Πανεπιστημίου Κύπρου 1 Διαφορές βιοηθικής διαμεσολάβησης από κλασική διαμεσολάβηση Πανεπιστημίου

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΟΔΗΓΟΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ

Ο ΟΔΗΓΟΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Το κέντρο πληροφοριών σας για νέες ιδέες και επιλογές οικιακής φροντίδας Η υπηρεσία Home Care Today (Οικιακή Φροντίδα Σήμερα) βοηθά

Διαβάστε περισσότερα

Δημήτριος Παυλάκης. Ο ρόλος του Μεσολαβητή Τραπεζικών Επενδυτικών Υπηρεσιών στη σημερινή οικονομική συγκυρία

Δημήτριος Παυλάκης. Ο ρόλος του Μεσολαβητή Τραπεζικών Επενδυτικών Υπηρεσιών στη σημερινή οικονομική συγκυρία Δημήτριος Παυλάκης Ο ρόλος του Μεσολαβητή Τραπεζικών Επενδυτικών Υπηρεσιών στη σημερινή οικονομική συγκυρία Παγκόσμια οικονομική συγκυρία Διασυνοριακές διαφορές Στατιστικά στοιχεία Σύμφωνα με τα στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

16350/12 ΑΓΚ/γπ 1 DG D 2A

16350/12 ΑΓΚ/γπ 1 DG D 2A ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ Βρυξέλλες, 22 Νοεμβρίου 2012 (03.11) (OR. en) Διοργανικός φάκελος: 2011/0204 (COD) 16350/12 JUSTCIV 335 CODEC 2706 ΣΗΜΕΙΩΜΑ της: Προεδρίας προς: το Συμβούλιο αριθ. προηγ.

Διαβάστε περισσότερα

5. Πακέτα Φροντίδας στο Σπίτι

5. Πακέτα Φροντίδας στο Σπίτι 5. Πακέτα Φροντίδας στο Σπίτι Αν θέλετε να μείνετε στο σπίτι σας καθώς γερνάτε, αλλά χρειάζεστε κάποια βοήθεια με δουλειές όπως καθάρισμα και προετοιμασία γευμάτων, ή με τη μεταφορά, έτσι ώστε να μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΚΙΝ ΥΝΕΥΣΗ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΟ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4: Ασφάλεια, δικαιώµατα, και νοµικές υποχρεώσεις

ΙΑΚΙΝ ΥΝΕΥΣΗ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΟ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4: Ασφάλεια, δικαιώµατα, και νοµικές υποχρεώσεις ΙΑΚΙΝ ΥΝΕΥΣΗ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΝΕΦΟΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4: Ασφάλεια, δικαιώµατα, και νοµικές υποχρεώσεις ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4: ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ 1. Ασφάλεια, δικαιώµατα, και νοµικές υποχρεώσεις

Διαβάστε περισσότερα

10788/2/15 REV 2 ADD 1 ΘΚ/ακι 1 DPG

10788/2/15 REV 2 ADD 1 ΘΚ/ακι 1 DPG Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Βρυξέλλες, 1 Οκτωβρίου 2015 (OR. en) Διοργανικός φάκελος: 2013/0309 (COD) 10788/2/15 REV 2 ADD 1 ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Θέμα: TECOM 161 COMPET 361 MI 481 CONSOM 126 CODEC

Διαβάστε περισσότερα

Εκτίμηση αναγκών & Κοινωνικός Σχεδιασμός. Μάθημα 2 ο Κοινωνικός Σχεδιασμός. Κούτρα Κλειώ Κοινωνική Λειτουργός PhD, MPH

Εκτίμηση αναγκών & Κοινωνικός Σχεδιασμός. Μάθημα 2 ο Κοινωνικός Σχεδιασμός. Κούτρα Κλειώ Κοινωνική Λειτουργός PhD, MPH Εκτίμηση αναγκών & Κοινωνικός Σχεδιασμός Μάθημα 2 ο Κοινωνικός Σχεδιασμός Κούτρα Κλειώ Κοινωνική Λειτουργός PhD, MPH kkoutra@staff.teicrete.gr 1 Κοινωνικός Σχεδιασμός 2 Κοινωνικός Σχεδιασμός Αναφέρεται

Διαβάστε περισσότερα

Τουριστικές Μονάδες».

Τουριστικές Μονάδες». 1 Περιεχόμενα 1. Εισαγωγή... 3 2. Διαπιστεύσεις: Πιστοποίηση Ε.ΚΕ.ΠΙΣ. Πιστοποίηση DQS DIN EN ISO 9001:2008... 4 3. Κατηγορίες Υποψηφίων που Γίνονται Δεκτοί στο Πρόγραμμα - Τρόπος Eνταξης... 5 4. Το ΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΟ

Διαβάστε περισσότερα

FAQ για τη Δημοπρασία μηνός Δεκεμβρίου 2012 για τη ΔΕΠΑ

FAQ για τη Δημοπρασία μηνός Δεκεμβρίου 2012 για τη ΔΕΠΑ FAQ για τη Δημοπρασία μηνός Δεκεμβρίου 2012 για τη ΔΕΠΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ ΔΕΠΑ 1. Τι γίνεται αν δεν εξασφαλίσω ποσότητα ;...2 2. Όροι πληρωμής του ΦΑ μέσω της Δημοπρασίας...2 3. Μεταβολή ποσότητας

Διαβάστε περισσότερα

15 τρόποι διαχείρισης αρνητικών σχολίων και κριτικής. Wake up to Booking.yeah

15 τρόποι διαχείρισης αρνητικών σχολίων και κριτικής. Wake up to Booking.yeah 15 τρόποι διαχείρισης αρνητικών σχολίων και κριτικής Wake up to Booking.yeah Ως γνωστόν δεν γίνεται να τους ικανοποιήσετε όλους κι αυτό ισχύει φυσικά και στον τομέα της φιλοξενίας. Όταν στο σπίτι σας μένουν

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΕΣΚΑΤΗΣ εσκάτη 11/03/2014 Αρ. Πρωτ.: 2865 14SYMV001915136 2014-03-11 ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟ ΟΤΗΣΗΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Οι Εξελίξεις στην Ταχυδρομική Αγορά: Ρυθμιστικές Παρεμβάσεις και Προοπτικές Ανάπτυξης

Οι Εξελίξεις στην Ταχυδρομική Αγορά: Ρυθμιστικές Παρεμβάσεις και Προοπτικές Ανάπτυξης Οι Εξελίξεις στην Ταχυδρομική Αγορά: Ρυθμιστικές Παρεμβάσεις και Προοπτικές Ανάπτυξης Αθηνά Ράλλη - Δικηγόρος Mάρτιος 2009 Περιεχόμενα Παρουσίασης Υποχρεώσεις ταχυδρομικών επιχειρήσεων Γενικής Άδειας Προσφερόμενες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Βρυξέλλες, 27.11.2017 COM(2017) 661 final ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ σχετικά με την επανεξέταση των άρθρων 13, 18 και 45 όσον αφορά τις εξουσίες

Διαβάστε περισσότερα

α) Παρέχει πλήρη και επικαιροποιημένα στοιχεία επικοινωνίας στους δανειστές ή σε όποιον ενεργεί νομίμως για λογαριασμό τους.

α) Παρέχει πλήρη και επικαιροποιημένα στοιχεία επικοινωνίας στους δανειστές ή σε όποιον ενεργεί νομίμως για λογαριασμό τους. Στις 27 Αυγούστου του 2014, η Τράπεζα της Ελλάδος θέσπισε τον Κώδικα Δεοντολογίας του Ν. 4224/2013 (ΦΕΚ Β 2289/2014), όπως ισχύει, βάσει του οποίου τα Πιστωτικά Ιδρύματα της χώρας καλούνται να προσαρμόσουν

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ (ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ) ΤΗΣ VOLTERRA

ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ (ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ) ΤΗΣ VOLTERRA ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ (ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ) ΤΗΣ VOLTERRA Α. Γενικά Η VOLTERRA, ως Προμηθευτής Ηλεκτρικής Ενέργειας και έχοντας ως αντικειμενικό στόχο

Διαβάστε περισσότερα

Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων σας στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Κοινού της Άρτεμις

Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων σας στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Κοινού της Άρτεμις Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων σας στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Κοινού της Άρτεμις Αυτή η Δήλωση παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης και ανταλλαγής προσωπικών δεδομένων σχετικά με φυσικά

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ

ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ Preventing Hnur Related Vilence by educatin and dialgue thrugh Immigrant NGOs ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ Ντοκιμαντέρ του CNN για την βία που σχετίζεται με την τιμή ΟΝΟΜΑ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ: Flkuniversitetet ΧΩΡΑ: Σουηδία

Διαβάστε περισσότερα

Ενότητα εκπαίδευσης και κατάρτισης για τις δεξιότητες ηγεσίας

Ενότητα εκπαίδευσης και κατάρτισης για τις δεξιότητες ηγεσίας 3 Ενότητα εκπαίδευσης και κατάρτισης για τις δεξιότητες ηγεσίας Επικοινωνία με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) Οι ενότητες κατάρτισης για τις δεξιότητες ηγεσίας έχουν αναπτυχθεί για να σας βοηθήσουν

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπήστε την καρδιά σας

Αγαπήστε την καρδιά σας Αγαπήστε την καρδιά σας Σύντομος οδηγός για την υποστήριξη της καρδιακής ανάρρωσης Greek Στο νοσοκομείο Εξιτήριο από το νοσοκομείο Σχέδιο ανάρρωσης Στο νοσοκομείο Τι συνέβη στην καρδιά μου; Η κατανόηση

Διαβάστε περισσότερα

Οδικός χάρτης για την Καλύτερη Εξυπηρέτηση του Καταναλωτή

Οδικός χάρτης για την Καλύτερη Εξυπηρέτηση του Καταναλωτή 4 απλά βήματα για να «μιλήσετε» με την επιχείρηση αποτελεσματικά Υποστήριξη και επικοινωνία: κλειδί της ικανοποίησης του Καταναλωτή Οδικός χάρτης για την Καλύτερη Εξυπηρέτηση του Καταναλωτή Σημείο εκκίνησης

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΕΝΤΕ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΤΟΫΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΡΘΡΟ 5.1. Ορισμοί. 1. Για τους σκοπούς του παρόντος κεφαλαίου, ισχύουν οι ακόλουθοι ορισμοί:

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΕΝΤΕ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΤΟΫΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΡΘΡΟ 5.1. Ορισμοί. 1. Για τους σκοπούς του παρόντος κεφαλαίου, ισχύουν οι ακόλουθοι ορισμοί: ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΕΝΤΕ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΤΟΫΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΡΘΡΟ 5.1 Ορισμοί 1. Για τους σκοπούς του παρόντος κεφαλαίου, ισχύουν οι ακόλουθοι ορισμοί: α) οι ορισμοί στο παράρτημα Α της συμφωνίας ΥΦΠ β) οι ορισμοί

Διαβάστε περισσότερα

Από τη μεγάλη γκάμα των δεξιοτήτων ζωής που μπορεί κανείς να αναπτύξει παρακάτω παρουσιάζονται τρεις βασικοί άξονες.

Από τη μεγάλη γκάμα των δεξιοτήτων ζωής που μπορεί κανείς να αναπτύξει παρακάτω παρουσιάζονται τρεις βασικοί άξονες. Δεξιότητες ζωής είναι οι ικανότητες οι οποίες συμβάλλουν σε μια πετυχημένη, παραγωγική και γεμάτη ικανοποίηση ζωή. Οι δεξιότητες ζωής αποτελούν το σύνολο των στάσεων και συμπεριφορών που προσφέρουν στους

Διαβάστε περισσότερα

ATHOS ASSET MANAGEMENT Α.Ε.Δ.Α.Κ. Πολιτική Αποφυγής Σύγκρουσης Συμφερόντων

ATHOS ASSET MANAGEMENT Α.Ε.Δ.Α.Κ. Πολιτική Αποφυγής Σύγκρουσης Συμφερόντων ATHOS ASSET MANAGEMENT Α.Ε.Δ.Α.Κ. Πολιτική Αποφυγής Σύγκρουσης Συμφερόντων Εκδόθηκε: Ιούλιος 2017 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η παρούσα πολιτική αφορά τα μέτρα που λαμβάνει η Εταιρεία προκειμένου να εντοπίζει και να διαχειρίζεται

Διαβάστε περισσότερα

Ο «ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ» ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΑΣ!

Ο «ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ» ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΑΣ! Ο «ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ» ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΑΣ! ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ THΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ Ο Συνήγορος του Πελάτη της Εθνικής Τράπεζας είναι

Διαβάστε περισσότερα

Ενότητα εκπαίδευσης και κατάρτισης για τις δεξιότητες ηγεσίας

Ενότητα εκπαίδευσης και κατάρτισης για τις δεξιότητες ηγεσίας 3 Ενότητα εκπαίδευσης και κατάρτισης για τις δεξιότητες ηγεσίας Παρακινώντας τους άλλους Οι ενότητες κατάρτισης για τις δεξιότητες ηγεσίας έχουν αναπτυχθεί για να σας βοηθήσουν να προετοιμαστείτε για το

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ

ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε. Χαλκοκονδύλη 30, 104 32 Αθήνα, email: info@dei.com.gr Α.Φ.Μ. 090000045, Δ.Ο.Υ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ, Αριθμός Μητρώου Συμμετεχόντων

Διαβάστε περισσότερα

Αναζήτηση Φορέα Συνεργασίας

Αναζήτηση Φορέα Συνεργασίας Αναζήτηση Φορέα Συνεργασίας Η Πρακτική Άσκηση του Ιονίου Πανεπιστημίου απευθύνεται σε φοιτητές/τριες και των 6 τμημάτων του ιδρύματος, οι οποίοι έχουν ολοκληρώσει το ΣΤ Εξάμηνο Σπουδών τους κι επιθυμούν

Διαβάστε περισσότερα