Πανόραµα Βιρµανίας Χρυσός Βράχος Χριστούγεννα, 13 ηµέρες

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Πανόραµα Βιρµανίας Χρυσός Βράχος Χριστούγεννα, 13 ηµέρες"

Transcript

1 Πανόραµα Βιρµανίας Χρυσός Βράχος Χριστούγεννα, 13 ηµέρες ιανυκτερεύσεις: Γιανγκόν (2), Μπαγκάν (2), Μανταλέι (1), Πιν Ου Λουίν (1), Μανταλέι (1), Πιντάγια (1), Λίµνη Ίνλε (2), Κιαϊκτίγιο (1) Γενικά Η Βιρµανία είναι µια χώρα που σίγουρα εντυπωσιάζει. Η µακρόχρονη ιστορία της που συνδέθηκε µε κατακτήσεις και µεταναστεύσεις λαών, δηµιούργησε ένα πολιτισµικό καλειδοσκόπιο που αποτυπώθηκε ανεξίτηλα στα µνηµεία της. Ένα από τα πιο θρησκευόµενα έθνη του κόσµου, ταύτισε την λατρεία του Βούδα µε την καθηµερινή του ζωή. Αυτή ίσως είναι η πιο εντυπωσιακή εικόνα που εισπράττει ο ταξιδιώτης στην Βιρµανία. Ναοί και µοναστήρια, µοναδικά µνηµεία πολιτισµού και εικόνες µιας καθηµερινότητας που έχει χαθεί εδώ και δεκαετίες στις γειτονικές χώρες, επιβιώνουν εδώ και υπογραµµίζουν µε τον πιο εύγλωττο τρόπο την αυθεντικότητα και την απλοϊκότητα ενός λαού που ακόµα δεν έχει παρασυρθεί από την δύνη της παγκοσµιοποίησης. Ένα ταξίδι στην Βιρµανία είναι σίγουρα ένα ταξίδι στον χρόνο.

2 ΤΟ ΤΑΞΙ Ι ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ Η εµπειρία που µας έχουν χαρίσει τα πολλαπλά ταξίδια µας στη Βιρµανία, όταν ακόµη ο προορισµός ήταν άγνωστος στους περισσότερους, µας δίνουν την δυνατότητα να παρέχουµε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Είµαστε οι ΠΡΩΤΟΙ που επισκεφθήκαµε το κορυφαίο αξιοθέατο του Χρυσού Βράχου, ένα από τα πιο φηµισµένα θρησκευτικά σύµβολα της ΝΑ Ασίας. Τα δείπνα µας είναι κυρίως µέσα στα ξενοδοχεία και λίγα µόνο σε τοπικά εστιατόρια για να γνωρίσουµε την τοπική κουζίνα. Πολυτελή ξενοδοχεία φηµισµένων αλυσίδων Sedona, Myanmar Treasure, Melia! Χρησιµοποιούµε τέσσερις εσωτερικές πτήσεις για να κάνουµε το ταξίδι σας πιο ξεκούραστο. Επισκεπτόµαστε το Πιν Ου Λουίν, την υπέροχη κηπούπολη της Ανατολής. Κρουαζιέρα στο Μπαγκάν για να απολαύσουµε το ηλιοβασίλεµα αλλά και βόλτα µε άµαξες. Εκδροµή συνδυαστική µε οινογνωσία στους αµπελώνες του Κόκκινου βουνού. Πραγµατοποιούµε µια µοναδική διαδροµή µε το τραίνο στη γέφυρα Gokhteik Viaduct. Μοναδικές βαρκάδες στη µαγευτική λίµνη Ίνλε, επίσκεψη σε γραφικά χωριά ντόπιων φυλών.

3 Ηµερήσιο Πρόγραµµα Ηµέρα 1η: Αθήνα / Θεσσαλονίκη - Γιανγκόν Πτήση για την Γιανγκόν, την πρωτεύουσα της Βιρµανίας ή Μυανµάρ όπως είναι η νέα ονοµασία της χώρας, µέσω ενδιάµεσου σταθµού. Ηµέρα 2η: Γιανγκόν Άφιξη το πρωί στην Γιανγκόv, γνωστή ως ο Κήπος της Ανατολής. Μια πόλη αρκετά νέα αφού έγινε πρωτεύουσα του κράτους µόλις τα τέλη του 19ου αιώνα όταν τα βρετανικά στρατεύµατα κατέλαβαν την Άνω Μπούρµα και έτσι έληξε η περίοδος του τελευταίου βασιλείου της Βιρµανίας. Η βρετανική κατοχή έδωσε στην πρωτεύουσα µια αρχοντιά µε την σύγχρονη ρυµοτοµία και τα αποικιοκρατικού ρυθµού κτίρια. Η πόλη, πνιγµένη στο πράσινο θεωρείται δικαίως µία από τις ωραιότερες πόλεις της Ν.Α. Ασίας (αν και από το 2006 σταµάτησε να εκτελεί χρέη επίσηµης πρωτεύουσας, ρόλο που επωµίστηκε η νεοσύστατη Νάι Πι Τάου 320 χλµ. βόρεια της Yangon). Ολοήµερη ξενάγηση της πόλης όπου µεταξύ των άλλων θα επισκεφθούµε τον καθεδρικό ναό της Παρθένου Μαρίας, την Παγόδα Σούλε και την περίφηµη τοπική αγορά Σκοτ. Στη συνέχεια µας περιµένει η απαστράπτουσα παγόδα Σβεταγκόν µε το χρυσό χρώµα. Πραγµατικά εντυπωσιακό το θέαµα καθώς γύρω από την κεντρική παγόδα βρίσκονται δεκάδες ναΐσκοι σε λευκό και χρυσό που δηµιουργούν µια µυστηριακή ατµόσφαιρα και µας προσφέρουν µια εικόνα µαγική. Το βράδυ θα µεταφερθούµε στις όχθες της Βασιλικής Λίµνης όπου δεσπόζει το κτίριο Καραβέικ, χτισµένο στο σχήµα του µυθολογικού πτηνού Καραβέικ και θα απολαύσουµε ένα εορταστικό δείπνο µε φολκλορικό σώου στο φηµισµένο εστιατόριο Karaweik Royal Barge. Ηµέρα 3η: Γιανγκόν Μπαγκάν Πρωινή πτήση για το Μπαγκάν. Η αρχαία πόλη του Μπαγκάν ξεχωρίζει όχι µόνο για τα πολυάριθµα θρησκευτικά µνηµεία, αλλά και για την υπέροχη αρχιτεκτονική των κτισµάτων, καθώς και για τη συµβολή τους στον σχεδιασµό των ναών στην Βιρµανία. Το σχήµα και η κατασκευή του κάθε κτιρίου είναι ιδιαίτερα σηµαντική για τους Βουδιστές. Το κάθε στοιχείο έχει τη δική του πνευµατική σηµασία. Θα επισκεφθούµε την πολύχρωµη τοπική αγορά και αµέσως µετά η σηµερινή µέρα είναι ολόκληρη αφιερωµένη στους ναούς του Μπαγκάν, τον δεύτερο σπουδαιότερο αρχαιολογικό χώρο της Ασίας µετά το Ανγκόρ στη Καµπότζη. Σε µια έκταση 41 τετρ. χιλιοµέτρων περισσότεροι από ναοί του 11ου και 13ου αιώνα αφηγούνται το ιστορικό και θρησκευτικό παρελθόν της χώρας. Η σηµερινή ξενάγηση θα σας κόψει την ανάσα. Η επίσκεψή µας περιλαµβάνει τη χρυσή παγόδα Σβεζιγκόν, την παγόδα Νταµαγιάνγκ (ο µεγαλύτερος ναός στο Μπαγκάν), τον ναό Χτινλοµίνλο τον εντυπωσιακό ναό Κουµπιακούι µε τις υπέροχες τοιχογραφίες του 11ου αιώνα και φυσικά τον Ναό Ανάντα, τον ωραιότερο ναό του Μπαγκάν, σχεδόν «Γοτθικού» στυλ. Η ώρα του δειλινού είναι πράγµατι µαγευτική καθώς οι ναοί φωτίζονται από τις τελευταίες θαµπές ακτίνες του ήλιου και δηµιουργούν ένα παραµυθένιο τοπίο.

4 Ηµέρα 4η: Μπαγκάν (Ηφαίστειο Πόπα) Σήµερα θα αναχωρήσουµε για το όρος Πόπα, ένα ανενεργό ηφαίστειο µέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας. Γι αυτό που είναι όµως περισσότερο γνωστό το όρος Πόπα είναι το εντυπωσιακό µοναστήρι Πόπα Τανγκαλά που βρίσκεται σκαρφαλωµένο στην κορυφή και είναι αφιερωµένο σε µυθολογικές θεότητες του βουδισµού. Ανεβαίνοντας τα 777 σκαλιά ως την κορυφή βρισκόµαστε µπροστά σε µια εκπληκτική θέα που κόβει την ανάσα. Αργά το απόγευµα θα απολαύσουµε µια βαρκάδα στον ποταµό Ιραουάντι πριν επιστρέψουµε στο Μπαγκάν. Το βράδυ θα απολαύσουµε ένα πλούσιο δείπνο σε εστιατόριο µε πολιτιστικούς χορούς, για να γευθούµε την τοπική κουζίνα της χώρας. Ηµέρα 5η: Μπαγκάν Μανταλέι Πρωινή πτήση για το Μανταλέι. Η µέρα µας θα ξεκινήσει µε επίσκεψη στην Αµαραπούρα, την αρχαία πρωτεύουσα της Βιρµανίας. Στη συνέχεια θα έχουµε την ευκαιρία να επισκεφθούµε το µεγαλύτερο Βουδιστικό Μοναστήρι της χώρας, το Μαχακανταγιόν, που φιλοξενεί πάνω από µοναχούς και να παρατηρήσουµε από κοντά τις συνήθειες και τον τρόπο ζωής τους. Επιστροφή στο Μανταλέι και ξενάγηση στην πιο ιερή Παγόδα της περιοχής, Μαχαµούνι όπου φιλοξενείται ιερότατο άγαλµα του Βούδα. Η Μανταλέι φηµίζεται για την κατεργασία του µαρµάρου, τον µοναδικό τρόπο µε τον οποίο χρησιµοποιούν τα φύλλα χρυσού, για να «ντύσουν» τις παγόδες και τα αγάλµατα του Βούδα. Κατά τη διάρκεια της ξενάγησής µας θα έχουµε την ευκαιρία να δούµε από κοντά αυτή την διαδικασία. Η σηµερινή µας µέρα θα κλείσει µε την επιβίβασή µας σε πλοιάριο, όπου πλέοντας κατά µήκος του ποταµού Ιραουάντι θα επισκεφθούµε την παγόδα Μινγκούν µε την µεγαλύτερη καµπάνα του κόσµου που ζυγίζει 90 τόνους! Ωστόσο είναι βέβαιο ότι το ενδιαφέρον θα µονοπωλήσουν οι ξύλινες βάρκες που κινούνται κατά µήκος του ποταµού, µε τις κατάφυτες όχθες από µπαµπού και τις δεκάδες παγόδες και ιερά όπου βουδιστές µοναχοί και µαθητευόµενοι προσπαθούν στην ηρεµία του τοπίου να φτάσουν στη «νιρβάνα». Ακόµη θα επισκεφθούµε την Παγόδα Κουθοντάου όπου φυλάσσεται το µεγαλύτερο βουδιστικό βιβλίο στον κόσµο. Η µέρα µας θα κλείσει πάνω στο λόφο της Μανταλέι θαυµάζοντας µέσα στο ηλιοβασίλεµα την οµορφιά της πόλης. Ηµέρα 6η: Μανταλέι - Πιν Ου Λουίν Οδική µεταφορά για την περιοχή του Πιν Ου Λουίν, της πόλης των λουλουδιών όπως ποιητικά αποκαλείται, που βρίσκεται σε υψόµετρο 1.070µ και που την εποχή της αποικιοκρατίας ήταν γνωστή µε το όνοµα Μαιµιό και αποτέλεσε τη θερινή πρωτεύουσα της αποικίας της Μπούρµα, όπως ήταν γνωστή τότε η χώρα. Τα αποικιακού ρυθµού σπίτια κρυµµένα µέσα σε τεράστιους ευκάλυπτους, πεύκα και βελανιδιές δίνουν µια µοναδική εικόνα την οποία θα απολαύσουµε γυρνώντας την πόλη! Η επίσκεψή µας στον Εθνικό Βοτανικό Κήπο θα µας αποκαλύψει έναν πολύχρωµο παράδεισο από άγριες ορχιδέες, ντάλιες, πολλά είδη εξωτικών δένδρων και φυτών. Το απόγευµα θα περπατήσουµε στο κέντρο της µικρής γοητευτικής πόλης και θα θαυµάσουµε την παγόδα Μαχααντ Τουκανθάρ.

5 Ηµέρα 7η: Πιν Ου Λουίν - Γκοκ Τέικ - Μανταλέι Αµέσως µετά το πρωινό αναχωρούµε για τον σιδηροδροµικό σταθµό της πόλης και επιβιβαζόµαστε στο τραίνο για µια µοναδική διαδροµή κατά µήκος της πιο διάσηµης γέφυρας της χώρας, της Viaduct Gokhteik. Η ιδιαίτερη αυτή οδογέφυρα κατασκευάστηκε το 1900 από τους Βρετανούς και στην εποχή της ήταν η δεύτερη ψηλότερη γέφυρα στον κόσµο! Επιστροφή στο γνώριµο Μανταλέι. Πριν την επιστροφή µας θα δούµε το ηλιοβασίλεµα από την πολύφωτογραφηµένη ξύλινη γέφυρα Ου Μπειν, µήκους µέτρων που κατασκευάστηκε το 1850 και θεωρείται η παλιότερη και µακρύτερη γέφυρα στον κόσµο από ξύλο τικ. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ηµέρα 8η: Μανταλέι - Πιντάγια Πρωινή πτήση για το Χέχο. Η γραφική διαδροµή µέσα από τους καταπράσινους λόφους και τους ορυζώνες θα µας φέρει στην Πιντάγια. Θα επισκεφθούµε το οµώνυµο σπήλαιο το οποίο είναι γεµάτο µε ιερά αγάλµατα του Βούδα σε µια εκπληκτική ποικιλία σχηµάτων και υλικών. Σύµφωνα µε την τελευταία καταµέτρηση τα αγάλµατα υπολογίζονται σε 8.500, µερικά από τα οποία είναι τοποθετηµένα εκεί αιώνες πριν από προσκυνητές από όλη την χώρα, και άλλα τα έχουν αφήσει προσκυνητές που έχουν έρθει εδώ από όλες τις γωνιές του κόσµου. Ηµέρα 9η: Πιντάγια - Λίµνη Ίνλε Αναχώρηση οδικώς για την Λίµνη Ίνλε. Στη διαδροµή µας βρίσκεται και το Μοναστήρι Σβε Γιαν Πι που αγαπούν ιδιαίτερα οι φωτογράφοι για τα µοναδικά παράθυρά του σε οβάλ σχήµα και όταν οι µοναχοί στέκονται µπροστά σε αυτά χαρίζουν µοναδικές φωτογραφίες. Στη συνέχεια µεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο µας. Το ίδιο απόγευµα θα εξερευνήσουµε µε πλοιάριο κρυµµένες γωνιές της υδάτινης πολιτείας όπου συνυπάρχει η λατρεία του Βούδα µε τον παραδοσιακό και άκρως φωτογραφικό τρόπο ζωής των κατοίκων της λίµνης. Πλωτοί κήποι και σπίτια πάνω σε πασσάλους, ψαράδες που ψαρεύουν µε τον παραδοσιακό τρόπο της περιοχής και παγόδες που καθρεφτίζονται στα νερά συνθέτουν το σκηνικό της ζωής στην λίµνη. Μέρος της ξενάγησής µας θα είναι και η Μεγάλη Παγόδα µε τις εξαιρετικές εικόνες του Βούδα αλλά και το Μοναστήρι Να Πι Κάου που είναι διάσηµο για τις εκπαιδευµένες από τους µοναχούς γάτες του! Ηµέρα 10η: Λίµνη Ίνλε Σήµερα θα συνεχίσουµε την ξενάγηση στην λίµνη µε πλοιάριο και θα επισκεφθούµε το χωριό Ιν Ντείν, της µειονότητας Πάο. Κατά την πλωτή διαδροµή µας αφήνουµε πίσω τις καλαµιές και παρακολουθούµε την βλάστηση της ζούγκλας να γίνεται όλο και πυκνότερη στις όχθες, λίγο πριν εµφανιστεί ξαφνικά µπροστά µας το χωριό. Θα αφεθούµε στη µυστικιστική ατµόσφαιρα που δηµιουργούν οι παγόδες στην κορυφή του λόφου του Ιν Ντείν και θα περιηγηθούµε στο χωριό των Πάο. Το απόγευµα θα πραγµατοποιήσουµε µια εκδροµή µε παραδοσιακά τουκ τουκ / ποδήλατα στην περιοχή του «Κόκκινου Βουνού» µε τους αµπελώνες και θα θαυµάσουµε το υπέροχο ηλιοβασίλεµα στη διάρκεια του δείπνου µας µε συνοδεία οινογνωσίας! Ηµέρα 11η: Λίµνη Ίνλε Μανταλέι Γιανγκόν Κιαικτίγιο (Χρυσός Βράχος) Πρωινή πτήση για τη γνώριµη Γιανγκόν (γνωστότερη ως Ραγκούν την εποχή της αποικιοκρατίας). Άφιξη στην Γιανγκόν και άµεση αναχώρηση για την Νοτιοανατολική Βιρµανία και την περιοχή των Μον. Στη διαδροµή θα επισκεφθούµε την παγόδα Κιαικπουν µε τα τέσσερα τεράστια αντικριστά αγάλµατα του Βούδα. Το απόγευµα θα φτάσουµε στο µάλλον «άγνωστο» χωριό, που ακούει στο ιδιόρρυθµο για τη γλώσσα µας όνοµα Κιαικτίγιο, που όµως έχει το προνόµιο να είναι το µέρος που βρίσκεται η περίφηµη παγόδα µε τον εντυπωσιακό Χρυσό Βράχο, ένα από τα πιο φηµισµένα θρησκευτικά σύµβολα της Ν.Α. Ασίας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και πρώτη γνωριµία µε τον περίπατό µας γύρω από την ολόχρυση παγόδα. Ηµέρα 12η: Κιαικτίγιο (Χρυσός Βράχος) - Γιανγκόν Πρωινή επίσκεψη στο διάσηµο µνηµείο που είναι ένας ολόχρυσος βράχος από γρανίτη που αιωρείται στην άκρη του οµώνυµου λόφου, σε ύψος 1.100µ. από το επίπεδο της θάλασσας και που στην κορυφή του βρίσκεται η µικρή παγόδα που του έδωσε και το όνοµά του. Η κατάνυξη των πιστών, το απόκοσµο θέαµα του βράχου σε συνδυασµό µε το υπέροχο

6 τοπίο καθιστούν την σηµερινή επίσκεψη µια σπάνια ταξιδιωτική εµπειρία. Επιστροφή οδικώς στην Γιανγκόν. Κατά την διαδροµή µας θα επισκεφθούµε την Παγόδα Σουεµαντάου, την υψηλότερη της Βιρµανίας. Άφιξη, δείπνο και διανυκτέρευση. Ηµέρα 13η: Γιανγκόν Αθήνα / Θεσσαλονίκη Νωρίς το πρωί µεταφορά στο αεροδρόµιο όπου µέσω ενδιάµεσου σταθµού θα επιστρέψουµε στην Ελλάδα. υνατότητα προαιρετικής ταξιδιωτικής ασφάλισης για ταξιδιώτες έως 75 ετών µε κόστος 15 Ζητήστε µας τον αναλυτικό πίνακα παροχών κατά την εγγραφή σας Αναχωρήσεις & Τιµές Σά 23/12/2017 ιαµονή: 4* sup., 5* Ξενοδοχεία - Bonus Price. ίκλινο: 1895, Μονόκλινο: 2555, Φόροι: 965 Παρατηρήσεις: Οι παραπάνω τιµές είναι σε Ευρώ κατ' άτοµο, περιλαµβάνουν ΦΠΑ και ισχύουν για τη συγκεκριµένη αναχώρηση. Όπου εµφανίζονται τιµές Bonus Price αυτές ισχύουν για έγκαιρες εγγραφές και για περιορισµένο αριθµό θέσεων. Επιβάρυνση εσωτερικών πτήσεων µε Aegean από/προς Θεσσαλονίκη: κατόπιν ζήτησης. Αν οι προτεινόµενες ηµεροµηνίες, η διάρκεια ή το πρόγραµµα του ταξιδιού δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας, επικοινωνήστε µαζί µας και οι έµπειροι συνεργάτες µας θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε µαζί το ταξίδι που ονειρεύεστε. Το ταξίδι περιλαµβάνει: Αεροπορικά εισιτήρια (οικονοµική θέση): Qatar Airways ιαµονή: 4*, 4* sup., 5* Ξενοδοχεία Μεταφορές Τέλη εισόδων (π.χ. µουσεία): κατά τη διάρκεια των ξεναγήσεων Ασφάλεια αστικής ευθύνης Ξεναγήσεις και εκδροµές Αντιπρόσωπο/Συνοδό Ταξιδιωτικό φάκελο µε χρήσιµες πληροφορίες Φ.Π.Α ΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα προσφερόµενα ή αναγράφεται ως προαιρετικό/προτεινόµενο. Ατοµική προαιρετική ταξιδιωτική ασφάλιση κόστος 15. Η ροή του προγράµµατος ενδέχεται να διαφοροποιηθεί χωρίς να παραλείπεται κάτι.

7 Πτήσεις ΗΜ/ΝΙΑ ΙΑ ΡΟΜΗ ΑΝΑΧ. ΑΦΙΞΗ 23/12 Αθήνα Ντόχα /12 Ντόχα Γιανγκόν /01 Γιανγκόν Ντόχα /01 Ντόχα Αθήνα Απαραίτητα Απαραίτητο διαβατήριο µε εξάµηνη ισχύ από την ηµεροµηνία εξόδου από τη χώρα. Απαραίτητη σκαναρισµένη έγχρωµη φωτοτυπία του διαβατηρίου σας και µία έγχρωµη φωτογραφία διαστάσεων 4,6 µήκος Χ 3,8 πλάτος τουλάχιστον 2 εβδοµάδες πριν την αναχώρηση.

Πανόραμα Βιρμανίας Χρυσός Βράχος Πάσχα 2017, 13 ημέρες

Πανόραμα Βιρμανίας Χρυσός Βράχος Πάσχα 2017, 13 ημέρες Κολοκοτρώνη 7 Κηφισιά Τ.Κ 145 62 Τηλ. 216 7000 420 email: info@planetholidays.gr website: www.planetholidays.gr Πανόραμα Βιρμανίας Χρυσός Βράχος Πάσχα 2017, 13 ημέρες Ημέρα 1: Αθήνα /Θεσσαλονίκη - Γιανγκόν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΒΙΡΜΑΝΙΑΣ Γιανγκόν Μπαγκάν - Πιντάγια - Λίμνη Ίνλε - Πιν Ου Λουίν - Μανταλέι - Νγκουέ Σόνγκ - Γιανγκόν

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΒΙΡΜΑΝΙΑΣ Γιανγκόν Μπαγκάν - Πιντάγια - Λίμνη Ίνλε - Πιν Ου Λουίν - Μανταλέι - Νγκουέ Σόνγκ - Γιανγκόν Διάρκεια: 14 ημέρες Αναxωρήσεις: 23/12 ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΒΙΡΜΑΝΙΑΣ Γιανγκόν Μπαγκάν - Πιντάγια - Λίμνη Ίνλε - Πιν Ου Λουίν - Μανταλέι - Νγκουέ Σόνγκ - Γιανγκόν Η Βιρμανία είναι μια χώρα που σίγουρα εντυπωσιάζει.

Διαβάστε περισσότερα

Πανόραμα Βιρμανίας Χρυσός Βράχος, 13 ημέρες

Πανόραμα Βιρμανίας Χρυσός Βράχος, 13 ημέρες Ηράκλειο : Ζωγράφου 12 τηλ. 2810 280040-fax 2810281506 Αθήνα : Σαχτούρη 103 Πειραιάς τηλ. 210 3319761 e-mail : roundtravel@roundtravel.gr www.roundtravel.gr Πανόραμα Βιρμανίας Χρυσός Βράχος, 13 ημέρες

Διαβάστε περισσότερα

Πανόραμα Βιρμανίας Χρυσός Βράχος

Πανόραμα Βιρμανίας Χρυσός Βράχος Ηράκλειο : Ζωγράφου 12 τηλ. 2810 280040-fax 2810281506 Αθήνα : Σαχτούρη 103 Πειραιάς τηλ. 210 3319761 e-mail : roundtravel@roundtravel.gr www.roundtravel.gr Πανόραμα Βιρμανίας Χρυσός Βράχος 13 μέρες αναχ.

Διαβάστε περισσότερα

Πανόραμα Βιρμανίας 14 ημέρες

Πανόραμα Βιρμανίας 14 ημέρες Ηράκλειο : Ζωγράφου 12 τηλ. 2810 280040-fax 2810281506 Αθήνα : Σαχτούρη 103 Πειραιάς τηλ. 210 3319761 e-mail : roundtravel@roundtravel.gr www.roundtravel.gr Πανόραμα Βιρμανίας 14 ημέρες Διανυκτερεύσεις:

Διαβάστε περισσότερα

Πανόραμα Βιρμανίας, Βόρεια Ταϊλάνδη 20 ημέρες

Πανόραμα Βιρμανίας, Βόρεια Ταϊλάνδη 20 ημέρες Ηράκλειο : Ζωγράφου 12 τηλ. 2810 280040-fax 2810281506 Αθήνα : Σαχτούρη 103 Πειραιάς τηλ. 210 3319761 e-mail : roundtravel@roundtravel.gr www.roundtravel.gr Πανόραμα Βιρμανίας, Βόρεια Ταϊλάνδη 20 ημέρες

Διαβάστε περισσότερα

Πανόραμα Βιρμανίας. Διαν/σεις: Γιανγκόν (3), Μπαγκάν (2), Πιν Ο Λγουίν (1), Μανταλέι (2), Πιντάγια (1), Λίμνη Ίνλε (2)

Πανόραμα Βιρμανίας. Διαν/σεις: Γιανγκόν (3), Μπαγκάν (2), Πιν Ο Λγουίν (1), Μανταλέι (2), Πιντάγια (1), Λίμνη Ίνλε (2) Κατηγορία: Ομαδικά Ταξίδια Διάρκεια: 13 ημέρες Τομέας: ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΣΙΑ Πανόραμα Βιρμανίας Διαν/σεις: Γιανγκόν (3), Μπαγκάν (2), Πιν Ο Λγουίν (1), Μανταλέι (2), Πιντάγια (1), Λίμνη Ίνλε (2) Τιμές &

Διαβάστε περισσότερα

Τσεχία: Πράγα Κάρλοβυ Βάρυ, 5 ηµέρες

Τσεχία: Πράγα Κάρλοβυ Βάρυ, 5 ηµέρες Τσεχία: Πράγα Κάρλοβυ Βάρυ, 5 ηµέρες ιανυκτερεύσεις: Πράγα (4) Γενικά Από τις οµορφότερες πόλεις της Ευρώπης, πλούσια σε πολιτιστικές εκδηλώσεις, που όσες φορές και να την επισκεφθεί κανείς, ποτέ δεν την

Διαβάστε περισσότερα

Αλσατία Μέλανας ρυµός ρόµοι του Κρασιού, 5 ηµέρες

Αλσατία Μέλανας ρυµός ρόµοι του Κρασιού, 5 ηµέρες Αλσατία Μέλανας ρυµός ρόµοι του Κρασιού, 5 ηµέρες ιανυκτερεύσεις: Στρασβούργο (3), Φρανκφούρτη (1) Γενικά Σας παρουσιάζουµε ένα ιδιαίτερο οµαδικό ταξίδι στην Ευρώπη: Αλσατία Μέλανας ρυµός ρόµοι του Κρασιού,

Διαβάστε περισσότερα

Πατάγια, Ταϊλάνδη, Ατομικά & Γαμήλια Ταξίδια, 8 ημέρες

Πατάγια, Ταϊλάνδη, Ατομικά & Γαμήλια Ταξίδια, 8 ημέρες Τομέας: ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΣΙΑ, Τύπος ταξιδιού: Ατομικά Πατάγια, Ταϊλάνδη, Ατομικά & Γαμήλια Ταξίδια, 8 ημέρες Διανυκτερεύσεις: Πατάγια (5) Γενικά H Πατάγια βρίσκεται σε απόσταση μόνο 2 ώρες με το αυτοκίνητο,

Διαβάστε περισσότερα

Σουλτανάτο του Ομάν Κάστρα της Ερήμου, Μπαχρέιν, 5 ημέρες

Σουλτανάτο του Ομάν Κάστρα της Ερήμου, Μπαχρέιν, 5 ημέρες Ηράκλειο : Ζωγράφου 12 τηλ. 2810 280040-fax 2810281506 Αθήνα : Σαχτούρη 103 Πειραιάς τηλ. 210 3319761 e-mail : roundtravel@roundtravel.gr www.roundtravel.gr Σουλτανάτο του Ομάν Κάστρα της Ερήμου, Μπαχρέιν,

Διαβάστε περισσότερα

Βελιγράδι Νόβι Σαντ Πάσχα 2017, 5 ηµέρες

Βελιγράδι Νόβι Σαντ Πάσχα 2017, 5 ηµέρες Βελιγράδι Νόβι Σαντ Πάσχα 2017, 5 ηµέρες ιανυκτερεύσεις: Βελιγράδι (4) Γενικά Μια πόλη καταπράσινη, γεµάτη πάρκα, πόλη ζωντανή τόσο την ηµέρα όσο και την νύχτα µε γραφικές µποέµ συνοικίες, ταβερνάκια,

Διαβάστε περισσότερα

Πανόραµα Ταϊλάνδης ορεσίβιες φυλές Χριστούγεννα, 12 ηµέρες

Πανόραµα Ταϊλάνδης ορεσίβιες φυλές Χριστούγεννα, 12 ηµέρες Τοµέας: ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΣΙΑ, Τύπος ταξιδιού: Οµαδικά Πανόραµα Ταϊλάνδης ορεσίβιες φυλές Χριστούγεννα, 12 ηµέρες ιανυκτερεύσεις: Τσιάνγκ Ράι (2), Τσιάνγκ Μάι (3), Σουκοτάι (1), Αγιουτάγια (1), Μπανγκόκ

Διαβάστε περισσότερα

2η ΗΜΕΡΑ: ΓΙΑΝΓΚΟΝ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ, ΕΙΠΝΟ ΚΑΛΟΣΩΡΙΣΜΑΤΟΣ ΜΕ ΦΟΛΚΟΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ)

2η ΗΜΕΡΑ: ΓΙΑΝΓΚΟΝ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ, ΕΙΠΝΟ ΚΑΛΟΣΩΡΙΣΜΑΤΟΣ ΜΕ ΦΟΛΚΟΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ) Μαγική Βιρµανία ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚ ΡΟΜΗΣ 1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ - ΓΙΑΝΓΚΟΝ Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο και πτήση µέσω ενδιάµεσου σταθµού για τη µεγαλύτερη πόλη της Βιρµανίας, τη Γιανγκόν ή Ρανγκούν, όπως ήταν η παλαιότερη

Διαβάστε περισσότερα

ΚΛΑΣΙΚΗ ΚΙΝΑ (10 μέρες) ΣΑΓΚΑΗ ΞΙΤΑΝΓΚ ΧΑΝΓΚΤΣΟΟΥ - ΣΟΥΤΣΟΟΥ - ΠΕΚΙΝΟ

ΚΛΑΣΙΚΗ ΚΙΝΑ (10 μέρες) ΣΑΓΚΑΗ ΞΙΤΑΝΓΚ ΧΑΝΓΚΤΣΟΟΥ - ΣΟΥΤΣΟΟΥ - ΠΕΚΙΝΟ ΚΛΑΣΙΚΗ ΚΙΝΑ (10 μέρες) ΣΑΓΚΑΗ ΞΙΤΑΝΓΚ ΧΑΝΓΚΤΣΟΟΥ - ΣΟΥΤΣΟΟΥ - ΠΕΚΙΝΟ Λίμνη Γουέστ - Σινικό Τείχος- Απαγορευμένη Πόλη - Tιέν Aν Mεν Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων - Ναός του Ουρανού- Πύργος Jin Mao Αναχωρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

BIENNH 4,5,6 ΗΜΕΡΕΣ. Αναχωρήσεις: 23/12, 30/12,04/01

BIENNH 4,5,6 ΗΜΕΡΕΣ. Αναχωρήσεις: 23/12, 30/12,04/01 BIENNH 4,5,6 ΗΜΕΡΕΣ Αναχωρήσεις: 23/12, 30/12,04/01 1ηµέρα: ΑΘΗΝΑ ΒΙΕΝΝΗ (Ξενάγηση Πόλης ) Πτήση για Βιέννη. Άφιξη και ακολουθεί πανοραµική ξενάγηση στα πιο σπουδαία αξιοθέατα. Θα γνωρίσουµε το ρινγκ µε

Διαβάστε περισσότερα

9 ημέρες 8 νύχτες Colombo Habarana Dambulla - Kandy Pinawella - Nuwara Eliya Katharagama

9 ημέρες 8 νύχτες Colombo Habarana Dambulla - Kandy Pinawella - Nuwara Eliya Katharagama 9 ημέρες 8 νύχτες Colombo Habarana Dambulla - Kandy Pinawella - Nuwara Eliya Katharagama 1 η 2 η ημέρα Αθήνα Κολόμπο - Νεγκόμπο Αναχώρηση από την Αθήνα και άφιξη στην πρωτεύουσα της Σρι Λάνκα Colombo με

Διαβάστε περισσότερα

Βερολίνο Πότσνταµ, 4 ηµέρες

Βερολίνο Πότσνταµ, 4 ηµέρες Βερολίνο Πότσνταµ, 4 ηµέρες Γενικά ιανυκτερεύσεις: Βερολίνο (3) Mε την ενοποίηση της Γερµανίας, το 1989, το Βερολίνο πήρε την θέση που του άρµοζε. Πόλη 'αριστοκρατική' µε φαρδιές λεωφόρους και µεγαλόπρεπα

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΒΙΡΜΑΝΙΑ. (13 μέρες) Αναχωρήσεις 23/12, 2/1, 20/2, 23/3, 27/4 Τιμές κατ άτομο

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΒΙΡΜΑΝΙΑ. (13 μέρες) Αναχωρήσεις 23/12, 2/1, 20/2, 23/3, 27/4 Τιμές κατ άτομο ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΒΙΡΜΑΝΙΑ (13 μέρες) Γιανγκόν Χρυσή Παγόδα Πυάου- Μπαγκάν Μανταλέϊ Σανγκαίγκ Αμαραπούρα Ίνβα Μινγκούν Πιντάγια Λίμνη Ινλέ Αναχωρήσεις 23/12, 2/1, 20/2, 23/3, 27/4 Τιμές κατ άτομο Δίκλινο 1.890

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΚΙΝΑΣ (10 μέρες) ΣΑΓΚΑΗ ΣΙΤΑΝΓΚ ΧΑΝΓΚΤΣΟΟΥ - ΣΙΑΝ - ΠΕΚΙΝΟ

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΚΙΝΑΣ (10 μέρες) ΣΑΓΚΑΗ ΣΙΤΑΝΓΚ ΧΑΝΓΚΤΣΟΟΥ - ΣΙΑΝ - ΠΕΚΙΝΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΚΙΝΑΣ (10 μέρες) ΣΑΓΚΑΗ ΣΙΤΑΝΓΚ ΧΑΝΓΚΤΣΟΟΥ - ΣΙΑΝ - ΠΕΚΙΝΟ Λίμνη Ξιχού - Πήλινος Στρατός- Σινικό Τείχος- Απαγορευμένη Πόλη - Tιέν Aν Mεν Θερινά Ανάκτορα - Ναός του Ουρανού Αναχωρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Βελιγράδι Νόβι Σαντ, 4 ημέρες

Βελιγράδι Νόβι Σαντ, 4 ημέρες Βελιγράδι Νόβι Σαντ, 4 ημέρες Διανυκτερεύσεις: Βελιγράδι (3) Γενικά Το όνομα Βελιγράδι σημαίνει "λευκή πόλη". Στην πραγματικότητα όμως η πρωτεύουσα της Σερβίας είναι μια πόλη καταπράσινη, γεμάτη πάρκα,

Διαβάστε περισσότερα

Βερολίνο (Πότσνταμ), 4 ημέρες

Βερολίνο (Πότσνταμ), 4 ημέρες Βερολίνο (Πότσνταμ), 4 ημέρες Διανυκτερεύσεις: Βερολίνο (3) Γενικά Mε την ενοποίηση της Γερμανίας, το 1989, το Βερολίνο πήρε την θέση που του άρμοζε. Πόλη 'αριστοκρατική' με φαρδιές λεωφόρους και μεγαλόπρεπα

Διαβάστε περισσότερα

Πράγα. History. Πράγα, Κάρλοβυ Βάρυ, (Τσέσκυ Κρούμλοβ) Στην καρδιά του Μολδάβα. Ομαδικό ταξίδι - 4, 5 μέρες

Πράγα. History. Πράγα, Κάρλοβυ Βάρυ, (Τσέσκυ Κρούμλοβ) Στην καρδιά του Μολδάβα. Ομαδικό ταξίδι - 4, 5 μέρες Πράγα Ομαδικό ταξίδι - 4, 5 μέρες Πράγα, Κάρλοβυ Βάρυ, (Τσέσκυ Κρούμλοβ) Στην καρδιά του Μολδάβα Prague History Πτήση για την Πράγα - Περιήγηση στην πόλη Πρωτεύουσα της Τσεχίας, την πόλη που μοιάζει με

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ. Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι. Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8

ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ. Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι. Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 Με πτήσεις των Βαλτικών Αερογραμμών Λάρνακα Ρίγα BT 658 03:10 06:55 Ρίγα Λάρνακα

Διαβάστε περισσότερα

Βαρσοβία, Κρακοβία, Άουσβιτς Χριστούγεννα, 5 ηµέρες

Βαρσοβία, Κρακοβία, Άουσβιτς Χριστούγεννα, 5 ηµέρες Βαρσοβία, Κρακοβία, Άουσβιτς Χριστούγεννα, 5 ηµέρες ιανυκτερεύσεις: Κρακοβία (3), Βαρσοβία (2) Γενικά Στο ταξίδι Βαρσοβία, Κρακοβία, Άουσβιτς Χριστούγεννα επισκεπτόµαστε µεταξύ άλλων δύο από τις πιο αξιόλογες

Διαβάστε περισσότερα

Σε ένα μοναδικό γεωγραφικό ανάγλυφο στα νοτιανατολικά της Ασίας, η Βιρμανία, εξωτική και απόμακρη, προσελκύει ταξιδιώτες από κάθε άκρη του πλανήτη

Σε ένα μοναδικό γεωγραφικό ανάγλυφο στα νοτιανατολικά της Ασίας, η Βιρμανία, εξωτική και απόμακρη, προσελκύει ταξιδιώτες από κάθε άκρη του πλανήτη Σε ένα μοναδικό γεωγραφικό ανάγλυφο στα νοτιανατολικά της Ασίας, η Βιρμανία, εξωτική και απόμακρη, προσελκύει ταξιδιώτες από κάθε άκρη του πλανήτη που θέλουν να βιώσουν αυθεντικές στιγμές της ασιατικής

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο

ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο Φρανκφούρτη-Κρουαζιέρα Ρήνου- Άμστερνταμ-Βόλενταμ-Χάγη-Ντέλφ- Ρότερνταμ-Βρυξέλλες-Μπρούζ- Λουξεμβούργο-Στρασβούργο-Χαιδελβέργη Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΩΤΙΚΗ ΤΑΙΛΑΝΔΗ Με πτήσεις της GULF AIR

ΕΞΩΤΙΚΗ ΤΑΙΛΑΝΔΗ Με πτήσεις της GULF AIR ΕΞΩΤΙΚΗ ΤΑΙΛΑΝΔΗ Με πτήσεις της GULF AIR ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 11/7, 18/7, 6/8, 8/8 Με πτήσεις της GULF AIR Λάρνακα Mπαχρέιν GF 942 13:20 16:35 Μπαχρέιν Μπανγκόκ GF 152 22:20 09:30+1 Μπανγκόκ Μπαχρέιν GF 151 21:30

Διαβάστε περισσότερα

Ινδουιστικά Βασίλεια της Ιάβα, Μπαλί, 12 ημέρες

Ινδουιστικά Βασίλεια της Ιάβα, Μπαλί, 12 ημέρες Ηράκλειο : Ζωγράφου 12 τηλ. 2810 280040-fax 2810281506 Αθήνα : Σαχτούρη 103 Πειραιάς τηλ. 210 3319761 e-mail : roundtravel@roundtravel.gr www.roundtravel.gr Ινδουιστικά Βασίλεια της Ιάβα, Μπαλί, 12 ημέρες

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ)

ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ) Πράγα 5 μέρες / 4 νύχτες Πρόγραμμα ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ) Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Πράγα. Άφιξη στην χρυσή πόλη και συνάντηση με τον τοπικό ξεναγό μας, επιβίβαση στο

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΑ 3η Πάρκο Φρούσκα Γκόρα - «Άγιο Όρος» Σερβίας - Νόβι Σαντ - Sremski Karlovci

ΗΜΕΡΑ 3η Πάρκο Φρούσκα Γκόρα - «Άγιο Όρος» Σερβίας - Νόβι Σαντ - Sremski Karlovci Βελιγράδι 5 μέρες 25/04, 27/04, 13/06 Η πρωτεύουσα της Σερβίας, το Βελιγράδι, είναι χτισμένη στην συμβολή δύο ποταμών, του Σάββα και του Δούναβη. Μία πόλη γεμάτη αντιθέσεις και ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Η

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ Θεσσαλονίκη-Τέμπη-Καλαμπάκα- Τρίκαλα-Πύλη-Ελάτη-Περτούλι- Μετέωρα-Μέτσοβο-Γρεβενά- Καστοριά-Πρέσπες-Νυμφαίο- Πτολεμαίδα-Κοζάνη-Φλώρινα- Εδεσσα-Νάουσα Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΥΑ ΣΑΦΑΡΙ ΜΟΜΠΑΣΑ

ΚΕΝΥΑ ΣΑΦΑΡΙ ΜΟΜΠΑΣΑ ΚΕΝΥΑ ΣΑΦΑΡΙ ΜΟΜΠΑΣΑ Πάρκο Αμπερντάρες, Λίμνες Ναϊβάσα & Νακούρου, Μασάι Μάρα, Μομπάσα 10 ΗΜΕΡΕΣ / 7 ΝΥΧΤΕΣ από 1 750 ΑΤΟΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 19 (Αναχωρήσεις κάθε Δευτέρα με ελάχιστη

Διαβάστε περισσότερα

5ήµερη προσκυνηµατική εκδροµή στην Αµοργό

5ήµερη προσκυνηµατική εκδροµή στην Αµοργό 5ήµερη προσκυνηµατική εκδροµή στην Αµοργό Η Αµοργός, το νησί του ''Απέραντου Γαλάζιου'', βρίσκεται στο νοτιοανατολικό άκρο των Κυκλάδων, σε απόσταση 136 ναυτικών µιλίων από τον Πειραιά. Είναι µακρόστενο

Διαβάστε περισσότερα

Μόναχο, Κάστρα Βαυαρίας, Νυρεµβέργη, 4 ηµέρες

Μόναχο, Κάστρα Βαυαρίας, Νυρεµβέργη, 4 ηµέρες Μόναχο, Κάστρα Βαυαρίας, Νυρεµβέργη, 4 ηµέρες ιανυκτερεύσεις: Μόναχο (3) Γενικά Mόναχο, Νυρεµβέργη, Κάστρο Νόισβανστάιν, Όµπεραµεργκάου, Γκάρµις Παρτενκίρχεν Το ταξίδι Μόναχο Κάστρα Βαυαρίας Νυρεµβέργη

Διαβάστε περισσότερα

Βερολίνο Πότσνταµ Χριστούγεννα & Πρωτοχρονιά, 5 ηµέρες

Βερολίνο Πότσνταµ Χριστούγεννα & Πρωτοχρονιά, 5 ηµέρες Βερολίνο Πότσνταµ Χριστούγεννα & Πρωτοχρονιά, 5 ηµέρες ιανυκτερεύσεις: Βερολίνο (4) Γενικά Γνωρίστε την πάλαι ποτέ πρωτεύουσα της Γερµανίας στο ταξίδι Βερολίνο Πότσνταµ Χριστούγεννα & Πρωτοχρονιά. Mε την

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΝΖΑΝΙΑ ΣΑΦΑΡΙ. Αρούσα Νγκόρονγκόρο, Πάρκο Σερεγκέτι, Λίμνη Μανυάρα. 7 ΗΜΕΡΕΣ / 5 ΝΥΧΤΕΣ από 2450 ΑΤΟΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ

ΤΑΝΖΑΝΙΑ ΣΑΦΑΡΙ. Αρούσα Νγκόρονγκόρο, Πάρκο Σερεγκέτι, Λίμνη Μανυάρα. 7 ΗΜΕΡΕΣ / 5 ΝΥΧΤΕΣ από 2450 ΑΤΟΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΑΝΖΑΝΙΑ ΣΑΦΑΡΙ Αρούσα Νγκόρονγκόρο, Πάρκο Σερεγκέτι, Λίμνη Μανυάρα 7 ΗΜΕΡΕΣ / 5 ΝΥΧΤΕΣ από 2450 ΑΤΟΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 19 (Αναχωρήσεις κάθε Τρίτη, με ελάχιστη συμμετοχή 2 ατόμων)

Διαβάστε περισσότερα

Ιορδανία - Άγιοι Τόποι, 6 ηµέρες

Ιορδανία - Άγιοι Τόποι, 6 ηµέρες Ιορδανία - Άγιοι Τόποι, 6 ηµέρες ιανυκτερεύσεις: Αµµάν (3), Ιερουσαλήµ (2) Γενικά Αµµάν - Πέτρα - Ιερουσαλήµ - Νεκρά Θάλασσα Η Ιορδανία, χωνευτήρι πολιτισµών, µε τοπία ιδιαίτερης οµορφιάς, σηµαντικούς

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΚΙΝΑ. Εμπειρία ζωής η επίσκεψη στο θρυλικό πήλινο στρατό! Αναχωρήσεις: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8. Με πτήσεις της EMIRATES

ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΚΙΝΑ. Εμπειρία ζωής η επίσκεψη στο θρυλικό πήλινο στρατό! Αναχωρήσεις: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8. Με πτήσεις της EMIRATES ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΚΙΝΑ Εμπειρία ζωής η επίσκεψη στο θρυλικό πήλινο στρατό! Αναχωρήσεις: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8 Με πτήσεις της EMIRATES Λάρνακα Ντουμπάι EK 110 20:05 01:00+1 Ντουμπάι Πεκίνο EK 306

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτιστικό Πανόραµα Φιλιππίνων - Μπορακάϋ, 15 ηµέρες

Πολιτιστικό Πανόραµα Φιλιππίνων - Μπορακάϋ, 15 ηµέρες Πολιτιστικό Πανόραµα Φιλιππίνων - Μπορακάϋ, 15 ηµέρες ιανυκτερεύσεις: Μανίλα (5), Βιγκάν (1), Σαγκάδα (1), Μπανάουε (2), Σεµπού (2), Μπορακάυ (2) Γενικά Ένα διαφορετικό οδοιπορικό σε ένα άγνωστο στην Ελλάδα

Διαβάστε περισσότερα

Η µαγική Βιρµανία Χριστούγεννα 2017

Η µαγική Βιρµανία Χριστούγεννα 2017 Η µαγική Βιρµανία Χριστούγεννα 2017 ιάρκεια: 14 ΗΜΕΡΕΣ τιµή από 2079 Travel Identity Το Round Travel βρίσκεται σε µια συνεχή αναζήτηση του διαφορετικού και του "παραπάνω". Αναζητούµε άγνωστες πτυχές της

Διαβάστε περισσότερα

Ρουµανία- Τρανσυλβανία- Καρπάθια 4 ηµέρες αεροπορικώς Θεοφάνεια

Ρουµανία- Τρανσυλβανία- Καρπάθια 4 ηµέρες αεροπορικώς Θεοφάνεια Ρουµανία- Τρανσυλβανία- Καρπάθια 4 ηµέρες αεροπορικώς Θεοφάνεια Τιµή: 390 Αναχώρηση: 05/01 Περιγραφή Ταξιδιού 1η µέρα: Aθήνα - Βουκουρέστι - Παλάτι Πέλες- Μοναστήρι Σινάια Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο «Ελ.

Διαβάστε περισσότερα

Βιέννη. Δάση Βιέννης - Μάγιερλινγκ - Σάλτσμπουργκ. 4, 5 ημέρες. Αναχωρήσεις : 05, 10, 28/04, 24/05

Βιέννη. Δάση Βιέννης - Μάγιερλινγκ - Σάλτσμπουργκ. 4, 5 ημέρες. Αναχωρήσεις : 05, 10, 28/04, 24/05 Βιέννη Δάση Βιέννης - Μάγιερλινγκ - Σάλτσμπουργκ 4, 5 ημέρες Αναχωρήσεις : 05, 10, 28/04, 24/05 1η μέρα: Αθήνα Βιέννη (ξενάγηση) Πτήση για Βιέννη. Άφιξη και ακολουθεί πανοραμική ξενάγηση στα πιο σπουδαία

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ VERSUS CLUB:

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ VERSUS CLUB: ΑΘΗΝΑ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, T.K.10557 Τηλ. 2103232800 Fax: 210 3232450 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Καλαποθάκη 7-9, Δίπλα στην Πλατεία Αριστοτέλους, T.K.546 24 Τηλ. 2310 230001 Fax: 2310 230777 Email: info@versus-travel.gr

Διαβάστε περισσότερα

Βαρσοβία Κρακοβία Ζακοπάνε από Θεσσαλονίκη, 6 ηµέρες

Βαρσοβία Κρακοβία Ζακοπάνε από Θεσσαλονίκη, 6 ηµέρες Βαρσοβία Κρακοβία Ζακοπάνε από Θεσσαλονίκη, 6 ηµέρες ιανυκτερεύσεις: Κρακοβία (3), Βαρσοβία (2) Γενικά Οι δυο πιο αξιόλογες πόλεις της Πολωνίας, Βαρσοβία και Κρακοβία, ένα µοναδικό κράµα αρχιτεκτονικής

Διαβάστε περισσότερα

Βαρσοβία, Κρακοβία, Άουσβιτς, Αλατορυχεία, 5 ημέρες

Βαρσοβία, Κρακοβία, Άουσβιτς, Αλατορυχεία, 5 ημέρες Βαρσοβία, Κρακοβία, Άουσβιτς, Αλατορυχεία, 5 ημέρες Διανυκτερεύσεις: Κρακοβία (2), Βαρσοβία (2) Γενικά Οι δυο πιο αξιόλογες πόλεις της Πολωνίας, Βαρσοβία και Κρακοβία, αποτελούν ένα μοναδικό κράμα αρχιτεκτονικής

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΡΑΝΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΝΗΣΙ ΛΟΚΡΟΥΜ ΜΟΣΤΑΡ

ΤΙΡΑΝΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΝΗΣΙ ΛΟΚΡΟΥΜ ΜΟΣΤΑΡ ΤΙΡΑΝΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΝΗΣΙ ΛΟΚΡΟΥΜ ΜΟΣΤΑΡ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 6/46 ΗΜΕΡΕΣ Περιλαμβάνονται: Μεταφορές/περιηγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3*. Ημιδιατροφή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΒΙΕΤΝΑΜ. Ανόι, Χα Λονγκ, Χουέ, Ντανάνγκ, Σαϊγκόν, Δέλτα του Μεκόνγκ. 10 ΗΜΕΡΕΣ / 7 ΝΥΧΤΕΣ από ΑΤΟΜΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΒΙΕΤΝΑΜ. Ανόι, Χα Λονγκ, Χουέ, Ντανάνγκ, Σαϊγκόν, Δέλτα του Μεκόνγκ. 10 ΗΜΕΡΕΣ / 7 ΝΥΧΤΕΣ από ΑΤΟΜΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΒΙΕΤΝΑΜ Ανόι, Χα Λονγκ, Χουέ, Ντανάνγκ, Σαϊγκόν, Δέλτα του Μεκόνγκ 10 ΗΜΕΡΕΣ / 7 ΝΥΧΤΕΣ από 1.145 ΑΤΟΜΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ Αναχωρήσεις καθημερινά με ελάχιστη συμμετοχή 2 ατόμων!!! ΑΠΡΙΛΙΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2018

Διαβάστε περισσότερα

Η μαγική Βιρμανία. Ένα ανεπανάληπτο οδοιπορικό σε μία Χώρα - Αποκάλυψη. Με τον περίφημο Χρυσό Βράχο (Golden Rock) 4 Εσωτερικές πτήσεις

Η μαγική Βιρμανία. Ένα ανεπανάληπτο οδοιπορικό σε μία Χώρα - Αποκάλυψη. Με τον περίφημο Χρυσό Βράχο (Golden Rock) 4 Εσωτερικές πτήσεις Η μαγική Βιρμανία Ένα ανεπανάληπτο οδοιπορικό σε μία Χώρα - Αποκάλυψη Με τον περίφημο Χρυσό Βράχο (Golden Rock) 4 Εσωτερικές πτήσεις Αναχωρήσεις : 26.01, 26.02, 09.03, 23.03, 20.04, 26.05 14 ημέρες Η μαγική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝ ΕΙΚΤΙΚΟ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΕΝ ΕΙΚΤΙΚΟ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ένα µοναδικό σταυροδρόµι πολιτισµών και ηπείρων. Βυζαντινά µνηµεία, παλάτια σουλτάνων, γραφικά παζάρια µε µεθυστικά αρώµατα Ανατολής, θαλασσινές µυρωδιές στις όχθες του Βόσπορου & της θάλασσας του Μαρµαρά.

Διαβάστε περισσότερα

Πανόραμα Βιετνάμ, Ατομικά Ταξίδια, 10 ημέρες

Πανόραμα Βιετνάμ, Ατομικά Ταξίδια, 10 ημέρες Τομέας: ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΣΙΑ, Τύπος ταξιδιού: Ατομικά Πανόραμα Βιετνάμ, Ατομικά Ταξίδια, 10 ημέρες Διανυκτερεύσεις: Ανόι (2), Χα Λονγκ (1), Χόι Αν (2), Σαϊγκόν (Χο Τσι Μίνχ) (2) Γενικά Το Βιετνάμ είναι

Διαβάστε περισσότερα

KALAΜΙ ΤRΑVEL ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. ΕΚΔΡΟΜΕΣ- ΤΑΞΙΔΙΑ- ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ- ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΛ- ΦΑΞ: ΚΙΝΗΤΑ: FACEBOOK: KalamiCorfu

KALAΜΙ ΤRΑVEL ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. ΕΚΔΡΟΜΕΣ- ΤΑΞΙΔΙΑ- ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ- ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΛ- ΦΑΞ: ΚΙΝΗΤΑ: FACEBOOK: KalamiCorfu KALAΜΙ ΤRΑVEL ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΚΔΡΟΜΕΣ- ΤΑΞΙΔΙΑ- ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ- ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΛ- ΦΑΞ: 26610 81581 ΚΙΝΗΤΑ: 693 2930643 FACEBOOK: KalamiCorfu 5 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΑΠΟ 12 ΕΩΣ 16 IOYΛΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Επικοινωνήσουμε μαζί μας με για περοσσότερες λεπτομέριες για το ταξίδι αυτό.

Επικοινωνήσουμε μαζί μας με  για περοσσότερες λεπτομέριες για το ταξίδι αυτό. MONAXO- ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ Επικοινωνήσουμε μαζί μας με e-mail loggia@otenet.gr για περοσσότερες λεπτομέριες για το ταξίδι αυτό. ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ - ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΝΟΪΣΒΑΝΣΤΑΪΝ ΟΜΠΕΡΑΜΕΡΓΚΑΟΥ ΑΝΑΧ. : 22,23,26,29,30

Διαβάστε περισσότερα

ΚΙΝΑ - Υδάτινες πόλεις & πήλινος στρατός ΣΑΓΚΑΗ ΣΙΤΑΝΓΚ ΧΑΝΤΖΟΟΥ - ΣΙΑΝ ΠΕΚΙΝΟ (10 μέρες 7 νύχτες)

ΚΙΝΑ - Υδάτινες πόλεις & πήλινος στρατός ΣΑΓΚΑΗ ΣΙΤΑΝΓΚ ΧΑΝΤΖΟΟΥ - ΣΙΑΝ ΠΕΚΙΝΟ (10 μέρες 7 νύχτες) ΚΙΝΑ - Υδάτινες πόλεις & πήλινος στρατός ΣΑΓΚΑΗ ΣΙΤΑΝΓΚ ΧΑΝΤΖΟΟΥ - ΣΙΑΝ ΠΕΚΙΝΟ (10 μέρες 7 νύχτες) Λίμνη Σιχού Πήλινος Στρατός Σινικό Τείχος Απαγορευμένη Πόλη Tιέν Aν Mεν Θερινά Ανάκτορα Ναός του Ουρανού

Διαβάστε περισσότερα

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και πτήση για την Θεσσαλονίκη. Άφιξη, παραλαβή και αναχωρούμε για τον Λιθότοπο που βρίσκεται στις όχθες της

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και πτήση για την Θεσσαλονίκη. Άφιξη, παραλαβή και αναχωρούμε για τον Λιθότοπο που βρίσκεται στις όχθες της ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8, 25/8 Με απευθείας πτήσεις της Cyprus Airways Λάρνακα Θεσσαλονίκη CY 426 09:30 11:30 Θεσσαλονίκη Λάρνακα CY 427 12:30 14:30

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Αγαπητοί συνεργάτες, Το γραφείο µας σε συνεργασία µε την Ένωση Ξενοδοχείων Αρκαδίας και µε τη στήριξη των ήµων Τρίπολης, Γορτυνίας και του Επιµελητήριο Αρκαδίας σας προσκαλούν να συµµετέχετε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ* ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΠΑΣΧΑ 2014 ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΠΡΕΣΠΕΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ* ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΠΑΣΧΑ 2014 ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΠΡΕΣΠΕΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ* ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΠΑΣΧΑ 2014 ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΠΡΕΣΠΕΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ Μεγάλη Παρασκευή 18/4/2014 Αναχώρηση από Πειραιά στις 07:30 με προορισμό την Καστοριά μέσω Εθνικής Οδού Αθήνας-Θεσσαλονίκης. Θα ακολουθηθεί η διαδρομή

Διαβάστε περισσότερα

Μόναχο, Κάστρα Βαυαρίας, Νυρεµβέργη, 5 ηµέρες

Μόναχο, Κάστρα Βαυαρίας, Νυρεµβέργη, 5 ηµέρες Μόναχο, Κάστρα Βαυαρίας, Νυρεµβέργη, 5 ηµέρες ιανυκτερεύσεις: Μόναχο (4) Γενικά Mόναχο, Νυρεµβέργη, Κάστρο Νόισβανστάιν, Όµπεραµεργκάου, Γκάρµις Παρτενκίρχεν Το ταξίδι Μόναχο Κάστρα Βαυαρίας Νυρεµβέργη

Διαβάστε περισσότερα

Κουάλα Λουμπούρ Μαλαισία Ατομικά Εξωτικά Ταξίδια, 8 ημέρες

Κουάλα Λουμπούρ Μαλαισία Ατομικά Εξωτικά Ταξίδια, 8 ημέρες Τομέας: ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΣΙΑ, Τύπος ταξιδιού: Ατομικά 03/01/2017 07:28 Κουάλα Λουμπούρ Μαλαισία Ατομικά Εξωτικά Ταξίδια, 8 ημέρες Διανυκτερεύσεις: Κουάλα Λουμπούρ (5) Γενικά Η πρωτεύουσα της Μαλαισίας προβάλει

Διαβάστε περισσότερα

Πάσχα στο νησί της Αφροδίτης 28/04/05 02/05/05 1η Ηµέρα Μ. Πέµπτη 28/04/05 : 2η Ηµέρα Μ. Παρασκευή 29/04/05 : 3η Ηµέρα Μ.

Πάσχα στο νησί της Αφροδίτης 28/04/05 02/05/05 1η Ηµέρα Μ. Πέµπτη 28/04/05 : 2η Ηµέρα Μ. Παρασκευή 29/04/05 : 3η Ηµέρα Μ. Πάσχα στο νησίί της Αφροδίίτης 28/04/05 02/05/05 1η Ηµέρα Μ. Πέµπτη 28/04/05 : Αναχώρηση από το Βόλο και µετάβαση στο αεροδρόµιο της Ν. Αγχιάλου και µε απευθείας πτήση για την Κύπρο, το νησί της Αφροδίτης.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ 8 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ 880 ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ. Ιστορική Ταϊλάνδη -Στο Φως της Unesco

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ 8 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ 880 ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ. Ιστορική Ταϊλάνδη -Στο Φως της Unesco ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ 8 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ 880 ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ Ιστορική Ταϊλάνδη -Στο Φως της Unesc 1η μέρα: Αθήνα - Πτήση Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση με ενδιάμεση αλλαγή αεροσκάφους για τη Tαυλάνδη, ένα από

Διαβάστε περισσότερα

Χριστουγεννιάτικες αγορές στο Λονδίνο

Χριστουγεννιάτικες αγορές στο Λονδίνο Χριστουγεννιάτικες αγορές στο Λονδίνο 4, 5 μέρες στο Λονδίνο για τις Χριστουγεννιάτικες αγορές σας. Πρόγραμμα (4 μέρες) Ημέρα 1 Αθήνα - Λονδίνο (νυχτερινός γύρος πόλης) Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πρωινή

Διαβάστε περισσότερα

Περού. Ατομικό / Γαμήλιο ταξίδι

Περού. Ατομικό / Γαμήλιο ταξίδι Περού Ατομικό / Γαμήλιο ταξίδι Περού: Μια από τις πιο γοητευτικές χώρες της Νότιας Αμερικής, το Περού, φέρει μέχρι σήμερα τη σφραγίδα των αρχαίων ινδιάνικων πολιτισμών και των Ισπανών κατακτητών του. Οι

Διαβάστε περισσότερα

ΡOMANTIKH ΑΛΣΑΤΙΑ-ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ

ΡOMANTIKH ΑΛΣΑΤΙΑ-ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ ΡOMANTIKH ΑΛΣΑΤΙΑ-ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ 4, 5 μέρες Στρασβούργο - Μπάντεν Μπάντεν - Εγκισέμ - Κολμάρ - Ρίκβιρ - λίμνη Τίτιζε - καταρράκτες Triberg - Φρανκφούρτη. Διαμονή στο ξενοδοχείο HILTON STRASBOURG 4* Sup.

Διαβάστε περισσότερα

Πουκέτ, Ατομικά & Γαμήλια Ταξίδια, 8 ημέρες

Πουκέτ, Ατομικά & Γαμήλια Ταξίδια, 8 ημέρες Τομέας: ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΣΙΑ, Τύπος ταξιδιού: Ατομικά Πουκέτ, Ατομικά & Γαμήλια Ταξίδια, 8 ημέρες Διανυκτερεύσεις: Πουκέτ (5) Γενικά Tο Πουκέτ είναι το μεγαλύτερο σε έκταση νησί της Ταϊλάνδης με υπέροχες

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΞΙ ΙΩΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ VERSUS CLUB:

ΤΑΞΙ ΙΩΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ VERSUS CLUB: ΑΘΗΝΑ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, T.K.10557 Τηλ. 2103232800 Fax: 210 3232450 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Καλαποθάκη 7-9, ίπλα στην Πλατεία Αριστοτέλους, T.K.546 24 Τηλ. 2310 230001 Fax: 2310 230777 Email: info@versus-travel.gr

Διαβάστε περισσότερα

Πράγα Βιέννη Βουδαπέστη

Πράγα Βιέννη Βουδαπέστη Πράγα Βιέννη Βουδαπέστη 8 ΜΕΡΕΣ 20/07, 03 & 17/08 Πρόγραμμα ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ) Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Πράγα. Άφιξη στην χρυσή πόλη και συνάντηση με τον τοπικό

Διαβάστε περισσότερα

Πανόραμα Βιετνάμ Καμπότζη 12 μέρες 16 Απριλίου 2014

Πανόραμα Βιετνάμ Καμπότζη 12 μέρες 16 Απριλίου 2014 Σίνα 14 & Ακαδημίας, 10672, Αθήνα, τηλ: 210 3642707, fax: 210 3648252 e-mail: info@cosmorama.gr, www.cosmorama.gr Πανόραμα Βιετνάμ Καμπότζη 12 μέρες 16 Απριλίου 2014 Το Βιετνάμ είναι μία από τις ωραιότερες

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΡΒΙΑ ΒΟΣΝΙΑ. Βελιγράδι-Νοβισάντ-Κράλιεβο-Ξύλινη Πόλη-Βίσεγκραντ-Σαράγεβο-Μόσταρ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8

ΣΕΡΒΙΑ ΒΟΣΝΙΑ. Βελιγράδι-Νοβισάντ-Κράλιεβο-Ξύλινη Πόλη-Βίσεγκραντ-Σαράγεβο-Μόσταρ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8 ΣΕΡΒΙΑ ΒΟΣΝΙΑ Βελιγράδι-Νοβισάντ-Κράλιεβο-Ξύλινη Πόλη-Βίσεγκραντ-Σαράγεβο-Μόσταρ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8 Με απευθείας πτήσεις των Σέρβικων Αερογραμμών Λάρνακα Βελιγράδι JU

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔΥ - ΒΙΕΝΝΗ

ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔΥ - ΒΙΕΝΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η Ε Κ Δ Ρ Ο Μ Η ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔΥ - ΒΙΕΝΝΗ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΝΑΥΛΩΜΕΝΗ ΠΤΗΣΗ ΑΠΟ / ΠΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 5 νύχτες /6 ημέρες 1η Μέρα: Ηράκλειο - Πράγα/ Ξενάγηση Παλιά

Διαβάστε περισσότερα

Κουάλα Λούµπουρ-Ταµάν Νεγκάρα Ατοµικά ταξίδια, 8 ηµέρες

Κουάλα Λούµπουρ-Ταµάν Νεγκάρα Ατοµικά ταξίδια, 8 ηµέρες Τοµέας: ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΣΙΑ, Τύπος ταξιδιού: Ατοµικά Κουάλα Λούµπουρ-Ταµάν Νεγκάρα Ατοµικά ταξίδια, 8 ηµέρες ιανυκτερεύσεις: Κουάλα Λουµπούρ (3), Ταµάν Νεγκάρα άσος της βροχής (2) Γενικά Το Ταµάν Νεγκάρα,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 4 & 5ηµέρες αεροπορικώς Αναχ: Κάθε Πέµπτη από 07/05 έως και 18/06/15

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 4 & 5ηµέρες αεροπορικώς Αναχ: Κάθε Πέµπτη από 07/05 έως και 18/06/15 www.vrakastravel.gr, sales@vrakastravel.gr ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ- ΕΚ ΡΟΜΕΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΠΟΥΛΜΑΝ-ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 7,,18.31 ΠΕΙΡΑΙΑΣ THΛ.211720102 211 72010, FAX 211 7201018 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔH - ΒΙΕΝΝΗ

ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔH - ΒΙΕΝΝΗ Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η Ε Κ Δ Ρ Ο Μ Η ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔH - ΒΙΕΝΝΗ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΝΑΥΛΩΜΕΝΗ ΠΤΗΣΗ 5 νύχτες /6 ημέρες 1η Μέρα: Πράγα/ Ξενάγηση Παλιά πόλη Αναχώρηση από Κρήτη νωρίς το πρωί για την πόλη μουσείο

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση πενθήμερης εκδρομή της Γ τάξης Λυκείου του 4ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου στη Θεσσαλονίκη

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση πενθήμερης εκδρομή της Γ τάξης Λυκείου του 4ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου στη Θεσσαλονίκη Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση πενθήμερης εκδρομή της Γ τάξης Λυκείου του 4ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου στη Θεσσαλονίκη Μάρτιος 2012 Η Προσφορά ισχύει για ελάχιστη συμμετοχή 95 μαθητών και 5 συνοδών

Διαβάστε περισσότερα

website:

website: Κολοκοτρώνη 7 Κηφισιά Τ.Κ 145 62 Τηλ. 216 7000 420 email: info@planetholidays.gr website: www.planetholidays.gr ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ 4/5/6ΗΜΕΡΗ 23,23,24,27,29 & 31/12, 02 & 03/01 1 Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση το πρωί για

Διαβάστε περισσότερα

Μπανγκόκ Πουκετ - Σιγκαπούρη (12 ημέρες /9 νύχτες) 3 νύχτες στην Μπανγκόκ-4 νύχτες στο Πουκετ -2 νύχτες στην Σιγκαπούρη Ομαδικό πρόγραμμα

Μπανγκόκ Πουκετ - Σιγκαπούρη (12 ημέρες /9 νύχτες) 3 νύχτες στην Μπανγκόκ-4 νύχτες στο Πουκετ -2 νύχτες στην Σιγκαπούρη Ομαδικό πρόγραμμα Μπανγκόκ Πουκετ - Σιγκαπούρη (12 ημέρες /9 νύχτες) 3 νύχτες στην Μπανγκόκ-4 νύχτες στο Πουκετ -2 νύχτες στην Σιγκαπούρη Ομαδικό πρόγραμμα Αναχωρήσεις 2015-2016 Φεβρουάριος : 12, 25 Μάρτιος : 04, 13, 25

Διαβάστε περισσότερα

Η μαγική Βιρμανία. Ένα ανεπανάληπτο οδοιπορικό σε μία Χώρα - Αποκάλυψη. Με τον περίφημο Χρυσό Βράχο (Golden Rock) 4 Εσωτερικές πτήσεις

Η μαγική Βιρμανία. Ένα ανεπανάληπτο οδοιπορικό σε μία Χώρα - Αποκάλυψη. Με τον περίφημο Χρυσό Βράχο (Golden Rock) 4 Εσωτερικές πτήσεις Η μαγική Βιρμανία Ένα ανεπανάληπτο οδοιπορικό σε μία Χώρα - Αποκάλυψη Με τον περίφημο Χρυσό Βράχο (Golden Rock) 4 Εσωτερικές πτήσεις Αναχωρήσεις : 23.12, 06.01 14 ημέρες Η μαγική Βιρμανία Ένα ειδικό πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

Πανόραµα Τανζανίας Ζανζιβάρη Χριστούγεννα, 10 ηµέρες

Πανόραµα Τανζανίας Ζανζιβάρη Χριστούγεννα, 10 ηµέρες Πανόραµα Τανζανίας Ζανζιβάρη Χριστούγεννα, 10 ηµέρες ιανυκτερεύσεις: Ζανζιβάρη (4), Λίµνη Μανιάρα (1), Σερενγκέτι (2), Νγκόρο Νγκόρο (1) Γενικά Το έδαφος της Τανζανίας έχει διατηρήσει και αποκαλύψει µέχρι

Διαβάστε περισσότερα

H Λισαβόνα 5* Καλοκαίρι 2017 ιάρκεια: 4,5 ΗΜΕΡΕΣ τιµή από 529

H Λισαβόνα 5* Καλοκαίρι 2017 ιάρκεια: 4,5 ΗΜΕΡΕΣ τιµή από 529 H Λισαβόνα 5* Καλοκαίρι 2017 ιάρκεια: 4,5 ΗΜΕΡΕΣ τιµή από 529 Travel Identity Η Λισαβόνα στην πιο πλήρη και πλούσια µορφή της. Ένα ταξίδι σε µία σύγχρονη πρωτεύουσα, που διατηρεί ατόφια την αρχιτεκτονική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΓΑ 4,5 ΗΜΕΡΕΣ. Αναχωρήσεις:22,23/12

ΠΡΑΓΑ 4,5 ΗΜΕΡΕΣ. Αναχωρήσεις:22,23/12 ΠΡΑΓΑ 4,5 ΗΜΕΡΕΣ Αναχωρήσεις:22,23/12 1ηµέρα: ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΑΓΑ ( Stare Mesto/ Nove Mesto) Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο και πτήση για Πράγα. Άφιξη και ξεκινάµε να γνωρίσουµε τη παλιά πόλη της Πράγας. Θα δούµε

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕ ΠΤΗΣΗ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΜΕ ΠΤΗΣΗ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ ΚΑΡΠΑΘΙΑ ΤΡΑΝΣΥΛΒΑΝΙΑ ΣΟΦΙΑ 8ήµερη αεροπορική οδική εκδροµή. ΜΕ ΠΤΗΣΗ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 30 ΜΑΪΟΥ - 06 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 μόνο 380 + 100 φόροι! 1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚ ΡΟΜΗΣ 1 η ηµέρα,

Διαβάστε περισσότερα

Νεπάλ Σαφάρι, Κατµαντού, Ποκάρα, Πάρκο Τσιτουάν, Σαφάρι Τίγρη και Ρινόκερου Χριστούγεννα 2017 ιάρκεια: 9 ΗΜΕΡΕΣ

Νεπάλ Σαφάρι, Κατµαντού, Ποκάρα, Πάρκο Τσιτουάν, Σαφάρι Τίγρη και Ρινόκερου Χριστούγεννα 2017 ιάρκεια: 9 ΗΜΕΡΕΣ Νεπάλ Σαφάρι, Κατµαντού, Ποκάρα, Πάρκο Τσιτουάν, Σαφάρι Τίγρη και Ρινόκερου Χριστούγεννα 2017 ιάρκεια: 9 ΗΜΕΡΕΣ τιµή από 990 Travel Identity Ένα ταξίδι στην αγκαλιά των Ιµαλαΐων, που αγάπησαν οι Έλληνες

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΥΣΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΙΝΔΙΑΣ Δελχί, Άγκρα, Τζαϊπούρ

ΧΡΥΣΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΙΝΔΙΑΣ Δελχί, Άγκρα, Τζαϊπούρ ΧΡΥΣΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΙΝΔΙΑΣ Δελχί, Άγκρα, Τζαϊπούρ 7 ΗΜΕΡΕΣ / 5 ΝΥΧΤΕΣ από 870 ΑΤΟΜΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ 1η Νοεμβρίου 2018 31 Οκτωβρίου 2019 Καθημερινές αναχωρήσεις με ελάχιστη συμμετοχή 2 ατόμων!!! ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: ΑΣΙΑ (ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Βραζιλία Ιγκουασού Αργεντινή Χριστούγεννα, 12 ηµέρες

Βραζιλία Ιγκουασού Αργεντινή Χριστούγεννα, 12 ηµέρες Βραζιλία Ιγκουασού Αργεντινή Χριστούγεννα, 12 ηµέρες ιανυκτερεύσεις: Ρίο Ντε Τζανέιρο (3), Ιγκουαζού (2), Μπουένος Άιρες (4) Γενικά Αυτές τις γιορτές κάνετε δώρο στον εαυτό σας το ταξίδι Βραζιλία Ιγκουασού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΧΑ 2019 ΚΕΡΚΥΡΑ. Οδική εκδρομή. 4, 5 ημέρες. από 245,00. Αναχωρήσεις. 25 Απριλίου 2019 & 26 Απριλίου 2019

ΠΑΣΧΑ 2019 ΚΕΡΚΥΡΑ. Οδική εκδρομή. 4, 5 ημέρες. από 245,00. Αναχωρήσεις. 25 Απριλίου 2019 & 26 Απριλίου 2019 ΠΑΣΧΑ 2019 ΚΕΡΚΥΡΑ Οδική εκδρομή 4, 5 ημέρες από 245,00 Αναχωρήσεις 25 Απριλίου 2019 & 26 Απριλίου 2019 Ανακαλύψτε την ανοιξιάτικη ομορφιά της γιορτινής Κέρκυρας με μοναδικά έθιμα, υπέροχες διαδρομές στη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΓΑ - Κάρλοβι Βάρυ 3, 4 & 5 ημέρες

ΠΡΑΓΑ - Κάρλοβι Βάρυ 3, 4 & 5 ημέρες ΠΡΑΓΑ - Κάρλοβι Βάρυ 3, 4 & 5 ημέρες Η Πράγα πρωτεύουσα της Τσεχίας, «Χρυσή Πόλη» ή «Πόλη των εκατό πύργων» όπως έχει χαρακτηριστεί, μοναδική & πολύ καλά διατηρημένη ως σήμερα. Η γεωγραφική της θέση, την

Διαβάστε περισσότερα

Μαλαισία Βόρνεο -Σιγκαπούρη

Μαλαισία Βόρνεο -Σιγκαπούρη Μαλαισία Βόρνεο -Σιγκαπούρη Ατομικό ταξίδι Αναχώρηση: 01/04 Ημέρες: 10 Αποκλειστική πρόταση του Versus Travel, που έχει στο ενεργητικό του δεκάδες πραγματοποιήσεων και εκατοντάδες ευχαριστημένων ταξιδιωτών.

Διαβάστε περισσότερα

Ε Κ Δ Ρ Ο Μ Η Σ Τ Η ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Ε Κ Δ Ρ Ο Μ Η Σ Τ Η ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ Ε Κ Δ Ρ Ο Μ Η Σ Τ Η ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011 6µέρες / 5νύχτες ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΝΑΥΛΩΜΕΝΗ ΠΤΗΣΗ ΑΠΟ / ΠΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 1 η ΜΕΡΑ 29.3.2011 ΗΡΑΚΛΕΙΟ- ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ξενάγηση πόλεως Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο

Διαβάστε περισσότερα

Πασχαλινή απόδραση στην Κέρκυρα No 2 (20/03/13)

Πασχαλινή απόδραση στην Κέρκυρα No 2 (20/03/13) 1 Ginis Vacances S.A Travel Organization Athens: 2325 Ermou st. 10563 Tel: 0030 210 3250401 Fax: 0030 210 3254745 Email: domestic1@ginis.gr http://www.ginis.gr Αναχώρηση: 2 Μαΐου 5 ηµέρες Πασχαλινή απόδραση

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡOΝΙΑ, ΘΕΟΦΑΝΕΙA

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡOΝΙΑ, ΘΕΟΦΑΝΕΙA ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡOΝΙΑ, ΘΕΟΦΑΝΕΙA Μόλις τελείωσα τα προγράµµατα σας Ελπίζω περάσετε ΚΑΛΑ!!! ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ!!! Χρόνια σας Αγαπητοί συνεργάτες, στις Επόμενες σελίδες θα βρείτε τα Day By Day προγράμματα μας

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΟΦΙΑ-BANSKO 4&5ΜΕΡΕΣ ΑΝΑΧ:19.20,22,23,24, 25,26, 27,29,30.12 & 2, 3.01.2016

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΟΦΙΑ-BANSKO 4&5ΜΕΡΕΣ ΑΝΑΧ:19.20,22,23,24, 25,26, 27,29,30.12 & 2, 3.01.2016 ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΟΦΙΑ-BANSKO 4&5ΜΕΡΕΣ ΑΝΑΧ:19.20,22,23,24, 25,26, 27,29,30.12 & 2, 3.01.2016 1η ΜΕΡΑ : ΑΘΗΝΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΡΙΛΑΣ - ΣΟΦΙΑ Συγκέντρωση και αναχώρηση με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό για ΣΟΦΙΑ.

Διαβάστε περισσότερα

5 Μέρες/4νύχτες στην Κωνσταντινούπολη αεροπορικώς σε κεντρικό ξενοδοχείο 4 αστέρων από 9/6 έως 13/6

5 Μέρες/4νύχτες στην Κωνσταντινούπολη αεροπορικώς σε κεντρικό ξενοδοχείο 4 αστέρων από 9/6 έως 13/6 5 Μέρες/4νύχτες στην Κωνσταντινούπολη αεροπορικώς σε κεντρικό ξενοδοχείο 4 αστέρων από 9/6 έως 13/6 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ Η ΓΕΦΥΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ Ένα ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη δεν είναι μόνο μια μοναδική

Διαβάστε περισσότερα

Η πρώτη εξόρμηση της νέας χρονιάς! Τετραήμερη εκδρομή του συλλόγου μας 5-8 / 1 / 2017 στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας!

Η πρώτη εξόρμηση της νέας χρονιάς! Τετραήμερη εκδρομή του συλλόγου μας 5-8 / 1 / 2017 στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας! Η πρώτη εξόρμηση της νέας χρονιάς! Τετραήμερη εκδρομή του συλλόγου μας 5-8 / 1 / 2017 στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας! Θέλουμε πάντα να βρίσκεστε σε ταξιδιωτική διάθεση και ετοιμότητα και έτσι, λίγες μέρες

Διαβάστε περισσότερα

ΣΙΚΕΛΙΑ ΣΥΡΑΚΟΥΣΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. ΚΑΤΑΝΙΑ - ΤΑΟΡΜΙΝΑ - ΑΚΡΑΓΑΝΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΗ ΑΙΤΝΑ ΝΟΤΟΣ ΑΒΟΛΑ 5μέρες 445 με απ ευθείας πτήσεις από ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΣΙΚΕΛΙΑ ΣΥΡΑΚΟΥΣΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. ΚΑΤΑΝΙΑ - ΤΑΟΡΜΙΝΑ - ΑΚΡΑΓΑΝΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΗ ΑΙΤΝΑ ΝΟΤΟΣ ΑΒΟΛΑ 5μέρες 445 με απ ευθείας πτήσεις από ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΣΙΚΕΛΙΑ ΣΥΡΑΚΟΥΣΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΤΑΝΙΑ - ΤΑΟΡΜΙΝΑ - ΑΚΡΑΓΑΝΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΗ ΑΙΤΝΑ ΝΟΤΟΣ ΑΒΟΛΑ 5μέρες 445 με απ ευθείας πτήσεις από ΗΡΑΚΛΕΙΟ 1η ΗΜΕΡΑ : ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΤΑΝΙΑ - ΤΑΟΡΜΙΝΑ - ΣΥΡΑΚΟΥΣΕΣ Αναχώρηση από την

Διαβάστε περισσότερα

Βουδαπέστη Βιέννη Πράγα

Βουδαπέστη Βιέννη Πράγα Βουδαπέστη Βιέννη Πράγα 8 μέρες 29/06, 13 & 27/07, 10/08 Ταξίδι στις ωραιότερες πόλεις της κεντρικής Ευρώπης. Η γοητευτική και ρομαντική Βουδαπέστη, η οποία συνδυάζει αρμονικά το παλιό με το καινούριο,

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΗ ΑΠΟ & ΠΡΟΣ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 15-20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010

ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΗ ΑΠΟ & ΠΡΟΣ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 15-20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010 Καζαµπλάνκα, Φεζ, Μαρακές, Ραµπάτ, Μεκνές ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΗ ΑΠΟ & ΠΡΟΣ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 15-20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010 5 Νύκτες / 6 ηµέρες Στο ταξίδι µας θα ξεναγηθούµε σε παλάτια, τζαµιά, µνηµεία, θα περιπλανηθούµε

Διαβάστε περισσότερα

Τήνος 3 ηµέρες. Οδική εκδροµή στην Τήνο 3 ηµέρες

Τήνος 3 ηµέρες. Οδική εκδροµή στην Τήνο 3 ηµέρες Τήνος 3 ηµέρες Οδική εκδροµή στην Τήνο 3 ηµέρες 1η ηµέρα: Ραφήνα - Τήνος Συγκέντρωση στα γραφεία µας στις 07:30 και αναχώρηση µε ενδιάµεσες στάσεις για Ραφήνα απ όπου θα πάρουµε το πλοίο για την Τήνο.

Διαβάστε περισσότερα

Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: 28/03/2012-01/04/2012 ή εναλλακτικά 04/04/2012 08/04/2012

Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: 28/03/2012-01/04/2012 ή εναλλακτικά 04/04/2012 08/04/2012 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΗΜΕΡΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΜΕ ΒΑΣΙΚΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΤΗΣ Β ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: 28/03/2012-01/04/2012

Διαβάστε περισσότερα

10 ΜΕΡΕΣ, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Δεκεμβρίου Ιανουαρίου 2018

10 ΜΕΡΕΣ, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Δεκεμβρίου Ιανουαρίου 2018 ΝΑΙΡΟΜΠΙ ΛΙΜΝΗ ΝΑΙΒΑΣΑ ΜΑΣΑΙ ΜΑΡΑ ΜΟΜΠΑΣΑ 10 ΜΕΡΕΣ, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2017 24 Δεκεμβρίου 2017 02 Ιανουαρίου 2018 ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ Η Κένυα είναι η πιο ελκυστική χώρα της ανατολικής Αφρικής. Εκεί ο επισκέπτης

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΠΩΝΙΑ Α Τ Ε Λ Ι Ω Τ Η

ΙΑΠΩΝΙΑ Α Τ Ε Λ Ι Ω Τ Η ΙΑΠΩΝΙΑ Α Τ Ε Λ Ι Ω Τ Η Α Ν Α Κ Α Λ Υ Ψ Η Βουνό Φούτζι και λιμνη Χακόνε Κιότο Καμακούρα Universal Studios Ντίσνεϋλαντ TRAVEL & TOURS Α Π Α Ρ Α Μ Ι Λ Λ Η Φ Υ Σ Ι Κ Η Ο Μ Ο Ρ Φ Ι Α ΒΟΥΝΟ ΦΟΥΤΖΙ & ΛΙΜΝΗ ΧΑΚΟΝΕ

Διαβάστε περισσότερα