Θεσσαλονίκη Αριθ. Πρωτ. : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Θεσσαλονίκη Αριθ. Πρωτ. : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ"

Transcript

1 7 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 3 ης ΥΠΕ. (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ) ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «Γ.ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» - Ψ.Ν.Θ. Οργανική Μονάδα Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη Αριθ. Πρωτ. : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Το Γ.Ν.Θ. «Γ. Παπανικολάου» - Ψ.Ν.Θ.(Οργανική Μονάδα Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης) ανακοινώνει ότι στα πλαίσια υλοποίησης του Προγράμματος Προμηθειών και Υπηρεσιών Υγείας έτους 2015 και διενέργειας Κοινού Συνοπτικού Διαγωνισμού με αντικείμενο τις Υπηρεσίες Απολύμανσης και Εξολόθρευσης, τίθενται σε Δημόσια Διαβούλευση οι τεχνικές προδιαγραφές του διαγωνισμού, όπως αυτές έχουν συνταχθεί από αρμόδια Επιτροπή του Νοσοκομείου. Η διάρκεια της διαβούλευσης ορίζεται για το χρονικό διάστημα από 20 Ιουνίου 2017 έως 26 Ιουνίου Τυχόν παρατηρήσεις ενδιαφερομένων δύναται να αποσταλούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση promithies@psychothes.gr καθώς και στο Fax : του Γραφείου Προμηθειών του Γ.Ν.Θ. «Γ. Παπανικολάου» - Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, υπόψη κ. Ταχματζίδου Αλεξάνδρας τηλ. : Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

2 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗΣΓΙΑ ΤΟΥ Γ.Ν.Θ. «Γ.ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» - Ψ.Ν.Θ. (Οργανική Μονάδα Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης) CPV ( ) ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΝΑΔΟΧΟΥ 1. Η ανάδοχος εταιρεία υποχρεούται στην πραγματοποίηση του έργου που θα αναλάβει σε όλους του χώρους του Γ.Ν.Θ. Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ όπως και όλες τις εξωτερικές - εποπτευόμενες δομές του συμπεριλαμβανομένων και των διαμερισμάτων 2. Στις κλινικές εντός του Νοσοκομείου απαιτείται η μηνιαία επίσκεψη του συνεργείου για την προληπτική εξόντωση έρποντων εντόμων. 3. Στους αποθηκευτικούς χώρους όπως και σε χώρους που δεν χρησιμοποιούνται οι επισκέψεις θα πραγματοποιούνται προληπτικά ανά δίμηνο τόσο για έντομα όσο και τρωκτικά. 4. Στις εξωνοσοκομειακές δομές οι επισκέψεις θα πραγματοποιούνται υποχρεωτικά ανά δίμηνο για προληπτικούς λόγους, εκτός από τις περιπτώσεις που εμφανίζονται έντονα προβλήματα και απαιτείται εντατικό πρόγραμμα δράσης. 5. Σε οποιοδήποτε χώρο εντός ή εκτός του Νοσοκομείου, που παρατηρούνταιεμφανίζονται έντονα προβλήματα, ο ανάδοχος θα λειτουργεί, εφαρμόζοντας έκτακτα προγράμματα επισκέψεων μέχρι της επίτευξης του επιθυμητού αποτελέσματος (ανά τρεις ή πέντε μέρες, κ.λπ. κατά περίπτωση) πάντα σε συνεννόηση με τον υπεύθυνο του τμήματος. 6. Σε κτίρια και χώρους γραφείων πλην των κλινικών, το συνεργείο υποχρεούται σε προληπτικές επισκέψεις ανά δίμηνο. 7. Σε κάθε επίσκεψή του συνεργείου στις κλινικές για την εφαρμογή μυοκτονίας ή εντομοκτονίας το συνεργείο υποχρεούται να επιδίδει ενυπόγραφη βεβαίωση εφαρμογής των ενεργειών του την οποία συνυπογράφει η προϊσταμένη ή κάποιος υπεύθυνος της βάρδιας στο τμήμα εφαρμογής. Οι συγκεκριμένες βεβαιώσεις παραδίδονται και στις ΝΕΛ του Νοσοκομείου. Στις βεβαιώσεις θα αναφέρεται: το είδος εργασίας που εφαρμόστηκε, τα φάρμακα που χρησιμοποιήθηκαν, το είδος της επίσκεψης (τακτική έκτακτη) και η ημερομηνία. 8. Το συνεργείο είναι υποχρεωμένο να καλύπτει άμεσα όλες τις έκτακτες ανάγκες (μετά από τηλεφωνική επικοινωνία και ενημέρωση από τις ΝΕΛ.) μέσα σε ώρες μετά την ειδοποίηση.

3 9. Ο ανάδοχος θα πρέπει να έχει τη δυνατότητα εφαρμογής και απολυμάνσεων σε περίπτωση που αυτές απαιτηθούν για συγκεκριμένους λόγους. 10. Ο ανάδοχος του έργου υποχρεούται να προσκομίσει με την προσφορά του: την άδεια λειτουργίας εν ισχύ αναγνωρισμένη και εγκεκριμένη από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, πιστοποιητικό συστήματος διασφάλισης ποιότητας κατά το ISO 9001:20015, πιστοποιητικό περιβαλλοντικής διαχείρισης ISO 14001:2004, συμβόλαιο ασφαλιστικής κάλυψης αστικής ευθύνης προς τρίτους, την πρόσφατη κατάσταση των φαρμάκων από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων, τομέα φυτικής παραγωγής και Φυτοπροστασίας, τα πλήρη εγχειρίδια των φαρμάκων που θα χρησιμοποιηθούν στο χώρο, τις οδηγίες χρήσης και τα δελτία ασφαλείας (MSDS) για τα προϊόντα που θα χρησιμοποιηθούν, καθώς και σχετικές εγκρίσεις των προϊόντων που θα χρησιμοποιηθούν (υπουργικές αποφάσεις εν ισχύ). 11. Για την καταπολέμηση των τρωκτικών σε χώρους όπου η χρήση χημικών μέσων δεν απέδωσε τα αναμενόμενα αποτελέσματα, θα πρέπει να υπάρχει από τον ανάδοχο η δυνατότητα δόλωσης με ειδικούς πακτωμένους, δολωματικούς σταθμούς ασφαλείας, οι οποίοι θα τοποθετηθούν περιμετρικά των κτιρίων που εμφανίζουν προβλήματα. Ο αριθμός των παγίδων απαιτείται να είναι ανάλογος των μέτρων κάλυψης του κτιρίου ώστε να υπάρχει αποτελεσματικότητα. Η επιλογή της συγκεκριμένης μεθόδου αντιμετώπισης θα γίνεται κατόπιν συνεννόησης με την ΝΕΛ. 12. Ο έλεγχος των παγίδων τρωκτικών εξωτερικών χώρων(δολοματικοί σταθμοί) και η αντικατάσταση των δολωμάτων θα πραγματοποιείται τουλάχιστον μια φορά το μήνα και η κατανάλωση- αποτελέσματα του ελέγχου θα παραδίδονται καταγεγραμμένα σε ειδική φόρμα στην Νοσηλεύτρια Επιτήρησης Λοιμώξεων (ΝΕΛ) 13. Οι επισκέψεις του συνεργείου σε οποιοδήποτε χώρο θα εφαρμόζονται αυστηρά υπό τον έλεγχο και την καθοδήγηση του υπεύθυνου υπάλληλου του χώρου. 14. Στις περιπτώσεις που οι ψεκασμοί για ιπτάμενα και έρποντα έντομα, με συγκεκριμένα φάρμακα κρίνονται αναποτελεσματικοί θα πραγματοποιείται αλλαγή των φαρμάκων ή θα γίνεται συνδυαστικά και η χρήση τζέλ (τύπου Γολιάθ). 15. Σε τμήματα με ιδιαίτερα προβλήματα από κατσαρίδες, μετά από κάθε ψεκασμό θα τοποθετούνται παγίδες προσέλκυσης(ορμόνης) ώστε να ελέγχεται η αποτελεσματικότητα των ψεκασμών και της εξόντωσης.

4 16. Η ανάδοχος εταιρεία υποχρεούται να καταθέτει στις ΝΕΛ μηνιαίες καταστάσεις όπως προαναφέρεται στην παράγραφο 6 για όλα τα τμήματα που επισκέφτηκε. 17. Στους περισσότερους χώρους οι επισκέψεις του συνεργείου για τις διάφορες εργασίες θα πραγματοποιούνται σε πρωινό ωράριο για τον καλύτερο έλεγχο από τους υπεύθυνους των τμημάτων και δεν θα παρακωλύεται το έργο της υπηρεσίας. Μόνο κατόπιν συνεννόησης με τον υπεύθυνο του τμήματος ή τη ΝΕΛ θα μπορούν να πραγματοποιούνται επισκέψεις σε απογευματινές ώρες. 18. Για το κτίριο που στεγάζει την κλινική Παρατεινόμενης Νοσηλείας- ΑΡΓΩ Σχολείο Εξαρτήσεων όπου τα προβλήματα από τρωκτικά είναι έντονα, θα τοποθετηθούν πακτωμένοι αριθμημένοι δολωματικοί σταθμοί με κλειδί ασφαλείας, περιμετρικά των κτιρίων, σε ικανοποιητικό αριθμό για τους χώρους κάλυψης, οι οποίοι θα ελέγχονται από την εταιρεία σε μηνιαία βάση. Παράλληλα για τους συγκεκριμένους χώρους θα εφαρμοστούν εντατικά προγράμματα εξόντωσης και στο εσωτερικό των κτιρίων για την καλύτερη αποτελεσματικότητα. 19. Η ανάδοχος εταιρεία υποχρεούται να επιβλέπει και να ελέγχει την δόλωση του κτιρίου των Οξέων, του κτιρίου της Διοίκησης, το Κυλικείο «Φάρος» και το κτίριο των Μαγειρείων, καθώς εκεί υπάρχουν ήδη τοποθετημένοι εξωτερικοί δολωματικοί σταθμοί για τρωκτικά. Σχετική μηνιαία αναφορά ελέγχου θα παραδίδεται στην Ν.Ε.Λ. 20. Στις υποχρεώσεις του αναδόχου εντάσσονται και οι ψεκασμοί για τα κουνούπια και προνυμφοκτονία, όπου για την αποτελεσματικότητα αυτής από τον Απρίλιο έως και τον Οκτώβριο θα εφαρμόζονται ψεκασμοί ανά 20ημερο σε συγκεκριμένους υποδεικνυόμενους εξωτερικούς χώρους και φρεάτια, ή και δομές εκτός νοσοκομείου σε συνεννόηση τόσο με την τεχνική υπηρεσία όσο και με τις ΝΕΛ. Για τις συγκεκριμένες εργασίες θα παραδίδονται και οι ανάλογες βεβαιώσεις εφαρμογής των μέτρων στις ΝΕΛ. 21. Στις υποχρεώσεις της εταιρείας εντάσσεται η καταπολέμηση και εξόντωση των μελισσών σφηκών και των φωλιών τους όταν προκύψουν ως θέματα στους χώρους του Νοσοκομείου και των δομών του. 22. Στις υποχρεώσεις της εταιρείας εντάσσεται η καταπολέμηση φιδιών σε όλες τις δομές του Νοσοκομείου στην περίπτωση που προκύψει πρόβλημα (πλην των τμημάτων που επιβάλλεται υποχρεωτικά) και 23. Τέλος στις υποχρεώσεις της εταιρείας εντάσσεται η δυνατότητα απολύμανσης και άλλων χώρων του Νοσοκομείου, πλην των τμημάτων στα οποία απαιτούνται και αναφέρονται ακολούθως.

5 ΚΤΙΡΙΟ ΜΑΓΕΙΡΕΙΩΝ Για το κτίριο των Μαγειρείων Αποθήκη Τροφίμων, η ανάδοχος εταιρεία απαιτείται να ελέγχει σε μηνιαία βάση: Εξωτερικά: τους 25 δολωματικούς σταθμούς περιμετρικά του κτιρίου (δόλωση ή τυχόν αντικατάσταση από φθορές). Εσωτερικά: τους 10 σταθμούς μηχανικής παγίδευσης τρωκτικών, να συντηρεί τις 12 ηλεκτρικές εντομοπαγίδες, να εφαρμόζει προγράμματα υπολειμματικών ψεκασμών για κατσαρίδες, να εφαρμόζει τους θερινούς μήνες προγράμματα καταπολέμησης ιπτάμενων εντόμων, να καταθέτει τα απαραίτητα έγγραφα για τον φάκελο Αρχείου όπως καθορίζονται από την Μελέτη Haccp (πρόγραμμα επισκέψεων, βεβαίωση Μυοκτονίας Απεντόμωσης, φύλλα ελέγχου δολοματικών σταθμών, φύλλα ελέγχου εντομοπαγίδων, διορθωτικές ενέργειες, λίστα φαρμάκων, φυλλάδια MSDS, προληπτικά μέτρα και δελτία ασφαλείας ), Αντίγραφα βεβαιώσεων των εφαρμογών θα παραδίδονται και στις ΝΕΛ. 1. Παράλληλα για τους συγκεκριμένους χώρους (μαγειρεία /αποθήκη τροφίμων) στους ήδη υπάρχοντες δολωματικούς σταθμούς η ανάδοχος εταιρεία υποχρεούται να αντικαθιστά το φάρμακο (δόλωμα) όπως και τους τυχόν κατεστραμμένους σταθμούς. 2. Για τα έρποντα έντομα (κατσαρίδες) θα εφαρμόζεται πρόγραμμα υπολειμματικών ψεκασμών σε μηνιαία βάση, σε συνδυασμό με χρήση δολωμάτων σε μορφή gel, ενώ παράλληλα ο έλεγχο των πληθυσμών θα πραγματοποιείται με παγίδες προσέλκυσης (χρήση ορμόνης). 3. Για την καταπολέμηση των ιπτάμενων εντόμων τους θερινούς μήνες θα εφαρμόζονται υπολειμματικοί ψεκασμοί στον περιβάλλοντα χώρο οι οποίοι θα επαναλαμβάνονται ανά 20 μέρες. Παράλληλα θα τοποθετείται ειδικό επίχρισμα ή άλλης μορφής παγίδες ιπτάμενων εντόμων, για τον περιορισμό τους. 4. Στο χώρο των μαγειρείων υπάρχουν τρεις (3) ηλεκτρικές εντομοπαγίδες με λαμπτήρες η συντήρηση και αντικατάσταση των οποίων βαρύνει τον ανάδοχο. 5.Στον φάκελο Αρχείου (Απεντομώσεις Μυοκτονίες) για τα μαγειρεία η ανάδοχος εταιρεία υποχρεούται να αναφέρει τα παρακάτω: α. το πρόγραμμα των επισκέψεων, β. τις αποτυπωμένες θέσεις των δολοματικών σταθμών και των εντομοπαγίδων, στην υπάρχουσα κάτοψη των μαγειρείων, γ. βεβαίωση Μυοκτονίας - Απεντόμωσης σε μηνιαία βάση, δ. τα φύλλα ελέγχου δολοματικών σταθμών,

6 ε. τα φύλλα ελέγχου εντομοπαγίδων, στ. το εγχειρίδιο που να αναφέρει τα προληπτικά μέτρα και τα δελτία ασφαλείας των φαρμάκων που χρησιμοποιούνται στις διάφορες εργασίες, ζ. το εγχειρίδιο που θα αναφέρει τις διορθωτικές ενέργειες που θα πραγματοποιηθούν σε περίπτωση ύπαρξης προβλημάτων με έντομα και τρωκτικά, η. την άδεια της εταιρείας αναγνωρισμένη και εγκεκριμένη από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, θ. την λίστα των φαρμάκων που θα χρησιμοποιηθούν τα οποία θα είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ι. Φυλλάδια και MSDS των συνήθως χρησιμοποιούμενων. ΤΜΗΜΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΡΤΕΡΩΝ & ΟΙΚΟΤΡΟΦΕΙΟ ΠΟΛΙΧΝΗΣ 1. Σε μηνιαία βάση θα προγραμματίζονται υποχρεωτικές επισκέψεις για εντομοκτονίες και καταπολέμηση τρωκτικών. 2. Απολυμάνσεις θα πραγματοποιούνται κατόπιν συνεννόησης όταν απαιτούνται για συγκεκριμένους λόγους και μόνο σε συγκεκριμένους υποδεικνυόμενους χώρους. Η απολύμανση θα πραγματοποιείται μόνο με σκευάσματα εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ. κατά προτίμηση χωρίς αλδεϋδες και χωρίς υπολειμματική δράση με φάσμα δραστικότητας κατά ιών βακτηρίων και μυκήτων συμπεριλαμβανομένου και του μυκοβακτηριδίου της φυματίωσης. 3. Τους καλοκαιρινούς μήνες (Απρίλιο-Οκτώβριο) θα εφαρμόζονται μέτρα απώθησης φιδιών. Οι εργασίες κατά περίπτωση μπορούν να περιλαμβάνουν συνδυασμένη χρήση παγίδων, μέσων οφιοαπώθησης, ή και ψεκασμό και ανάλογα με το μέγεθος των προβλημάτων. 4. Όλες οι εγκαταστάσεις θα δολωθούν με πακτωμένους δολοματικούς σταθμούς που θα ελέγχονται σε μηνιαία βάση. Τα αποτελέσματα των ελέγχων θα παραδίδονται στη ΝΕΛ 5. Αν απαιτείται θα εφαρμόζονται ψεκασμοί για την καταπολέμηση των ιπτάμενων εντόμων όπως επίσης και ψεκασμοί για την προνυμφοκτονία σε συγκεκριμένα υποδεικνυόμενα σημεία που μπορεί να αποτελούν σημεία εκκόλαψης 6. Αν απαιτείται θα πρέπει να εφαρμοστεί δίκτυο παγίδων έρποντων εντόμων (gel, ή τροφικό δόλωμα) για την καταπολέμησή τους. Για την αποτελεσματικότητα ή όχι των εργασιών θα κατατίθεται αναφορά καλής εκτέλεσης εργασιών από την ΝΕΛ ή την επιτροπή ελέγχου προς το Γραφείο Προμηθειών και τις Οικονομικές Υπηρεσίες, η οποία θα κοινοποιείται και στη διοίκηση για την γνωστοποίηση τυχόν προβλημάτων.

7 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗΣΓΙΑ ΤΟΥ Γ.Ν.Θ. «Γ.ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» - CPV ( ) Γενικοί όροι Η ανάδοχος εταιρεία υποχρεούται στην πραγματοποίηση του έργου που θα αναλάβει σε όλους του χώρους του Γ.Ν.Θ. Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ καθώς και στο Ιατροπαιδαγωγικό κέντρο του Νοσοκομείου που βρίσκεται στην οδό Μαβίλη 11 (2 ος και 3 ος όροφος) στην περιοχή πλατείας Δημοκρατίας. Η ανάδοχος εταιρεία πρέπει να διαθέτει ισχύουσα άδεια καταπολέμησης εντόμων και τρωκτικών σε κατοικημένους χώρους από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, την οποία θα επισυνάπτει σε φωτοαντίγραφο. Η ανάδοχος εταιρεία οφείλει να προσκομίσει στοιχεία αποδεικτικά της επιστημονικής και επιχειρησιακής επάρκειας της καθώς και στοιχεία πιστοποίησης εκτέλεσης ανάλογου έργου σε κατ ελάχιστον τρία (3) νοσοκομεία του ΕΣΥ. Η ανάδοχος εταιρεία θα πρέπει να διαθέτει πιστοποιητικό συστήματος διασφάλισης ποιότητας κατά το ISO 9001:2008 για παροχή υπηρεσιών ελέγχου παρασίτων, επισυναπτόμενο σε αντίγραφο. Η ανάδοχος εταιρεία θα πρέπει να διαθέτει πιστοποιητικό υγιεινής και ασφάλειας στην εργασία κατά το πρότυπο ΕΛΟΤ 1801:2008/OHSAS 18001:2007, το οποίο θα επισυναφθεί με αντίγραφο. Η ανάδοχος εταιρεία θα πρέπει να διαθέτει πιστοποιητικό συστήματος περιβαλλοντικής διαχείρισης σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 14001:2004, επισυναπτόμενο σε αντίγραφο. Η ανάδοχος εταιρεία θα πρέπει να διαθέτει συμβόλαιο ασφαλιστικής κάλυψης έναντι αστικής ευθύνης προς τρίτους για βλάβη, σε πρόσωπα ή υλικά που μπορεί να επέλθει κατά τη διάρκεια ή εξαιτίας των πραγματοποιούμενων εφαρμογών. Ουδεμία ευθύνη φέρει το Νοσοκομείο, εξαιτίας πράξης ή παράλειψης των υπαλλήλων του εργολάβου. Να προσκομιστεί φωτοαντίγραφο της ασφαλιστικής κάλυψης. Η ανάδοχος εταιρεία ευθύνεται αστικά και ποινικά για όλο το προσωπικό της. Η ανάδοχος εταιρεία θα πρέπει να διαθέτει μόνιμο επιστημονικό προσωπικό με εκπαίδευση και εμπειρία στο αντικείμενο. Όλες οι εφαρμογές θα πρέπει να πραγματοποιούνται υπό την επίβλεψη

8 έμπειρων στο αντικείμενο επιστημόνων, οι οποίοι θα υπογράφουν και τα εκδιδόμενα πιστοποιητικά. Η ανάδοχος εταιρεία είναι υποχρεωμένη να εκδίδει πιστοποιητικό για όλων των ειδών τις εργασίες που εκτελεί. Όλες οι δράσεις θα πρέπει να γίνονται με την αποτελεσματικότητα, ασφάλεια και διακριτικότητα που απαιτείται, όπως ορίζουν οι διεθνείς προδιαγραφές, η κείμενη νομοθεσία και σύμφωνα με τις υποδείξεις του Νοσοκομείου. Κατά τη διάρκεια των εφαρμογών δεν επιτρέπεται να παρεμποδίζεται η εργασία του προσωπικού του Νοσοκομείου από τα συνεργεία του αναδόχου. Οι εφαρμογές δεν πρέπει να προκαλούν δυσοσμία στους χώρους του Νοσοκομείου και να προκαλούν ζημιά στα τρόφιμα. Η ανάδοχος εταιρεία με την προσφορά της οφείλει να περιγράψει ακριβώς τον εξοπλισμό και τα σκευάσματα που θα χρησιμοποιήσει. Τα σκευάσματα (εντομοκτόνα μυοκτόνα κλπ υλικά) που θα χρησιμοποιούνται πρέπει να είναι εγκεκριμένα από τους αρμόδιους φορείς και υπηρεσίες, και να πληρούν όλες τις προδιαγραφές των σύγχρονων εντομοκτόνων, τρωκτικοκτόνων κ.α. Η ανάδοχος εταιρεία υποχρεούται να καταθέσει τις άδειες εγκρίσεως των σκευασμάτων και τα Φύλλα Δεδομένων Ασφαλείας Προϊόντος (MSDS) στο Νοσοκομείο. Κριτήριο επιλογής των σκευασμάτων είναι η ελάχιστη τοξικότητα σε σχέση με το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα, η μέγιστη ασφάλεια εφαρμογής τους, η δυνατότητα χρήσης τους χωρίς παρεμπόδιση των λειτουργιών του Νοσοκομείου, η διακριτικότητα της εφαρμογής τους και η μη πρόκληση βλάβης στην υγεία των ασθενών και του προσωπικού. Με την ανάθεση του έργου η ανάδοχος εταιρεία θα πρέπει να πραγματοποιήσει επιθεώρηση του συνόλου των εγκαταστάσεων, θα καταγράψει την υφιστάμενη κατάσταση και θα εκτιμήσει τα προβλήματα με στόχο να εκπονήσει στρατηγική αντιμετώπισή τους. Να διατηρεί κάτοψη των εγκαταστάσεων του Νοσοκομείου και του Ιατροπαιδαγωγικού Κέντρου με αρίθμηση/επισήμανση των σταθμών δόλωσης ή απώθησης. Να συνεργάζεται και να δέχεται τον έλεγχο και τις υποδείξεις των αρμόδιων υπαλλήλων του Νοσοκομείου και συγκεκριμένα της Επόπτριας Δημόσιας Υγείας, της Επιτροπής Νοσοκομειακών Λοιμώξεων, της Προϊσταμένης της Επιστασίας καθώς και των αρμόδιων υπαλλήλων του Ιατροπαιδαγωγικού κέντρου. Να προσκομίζει στους αρμόδιους υπαλλήλους του Νοσοκομείου δελτία ελέγχου όλων των εργασιών που περιγράφονται, όπου θα καταγράφονται τα αποτελέσματα του ελέγχου (τα θετικά και τα αρνητικά), καθώς και εκθέσεις όλων των ενεργειών (προγραμματισμένων ή έκτακτων).

9 Όλες οι έκτακτες περιπτώσεις θα πρέπει να αντιμετωπίζονται άμεσα ή εντός 24ωρου από την τηλεφωνική ειδοποίηση, ανάλογα με τη φύση του προβλήματος και μετά από συνεννόηση με τους αρμόδιους υπαλλήλους του Νοσοκομείου. Το κόστος των εργασιών καθώς και των υλικών και των δραστικών ουσιών που θα χρησιμοποιηθούν θα βαρύνει εξ ολοκλήρου την ανάδοχο εταιρεία. ΕΙΔΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Έλεγχος ερπόντων εντόμων (κατσαρίδες, μυρμήγκια, κλπ) Η ανάδοχος εταιρεία είναι υποχρεωμένη να διενεργεί εντομοκτονίες στους χώρους του Νοσοκομείου καθώς και του Ιατροπαιδαγωγικού κέντρου, που καταλαμβάνει τον 2 ο και 3 ο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Μαβίλη 11ως εξής: Προληπτικά, επί μη ύπαρξης προβλήματος μία φορά το μήνα στους χώρους υψηλού υγειονομικού ενδιαφέροντος (μαγειρεία, διανομεία, κουζίνες κλπ), ενώ επί ύπαρξης προβλήματος άμεσα και όχι αργότερα από 24 ώρες από τη λήψη τηλεφωνικής ειδοποίησης. Θα πρέπει να εγκαταστήσει δίκτυο παρακολούθησης ερπόντων εντόμων σε όλες τις κτιριακές δομές του Νοσοκομείου, προκειμένου να παρακολουθείται δυναμικά η ένταση και η φύση του προβλήματος και να πιστοποιείται η απουσία ερπόντων εντόμων. Θα πρέπει να εγκαταστήσει δίκτυο παγίδων ερπόντων εντόμων σε κρίσιμα σημεία των κτιριακών εγκαταστάσεων. Το δίκτυο θα αποτελείται από ατοξικές παγίδες σύλληψης ερπόντων εντόμων, οι οποίες θα περιέχουν τροφικό δόλωμα και κολλώδη επιφάνεια. Η ανάδοχος εταιρεία υποχρεούται να παραδώσει στο Νοσοκομείο πλήρη περιγραφή αυτών των παγίδων. Το είδος των παγίδων σύλληψης θα πρέπει να αναφέρεται στην τεχνική προσφορά. Η ανάδοχος εταιρεία υποχρεούται να παραδίδει μηνιαίες εκθέσεις πεπραγμένων όπου θα παρουσιάζονται τα αποτελέσματα των επιθεωρήσεων, συμπεράσματα και ενδεχόμενες προτάσεις. Εκτός από τα χημικά προϊόντα, ο ανάδοχος υποχρεούται να διαθέτει και εναλλακτικές μεθόδους καταπολέμησης (οικολογικές). Σε υπόγειους χώρους, ισόγειους χώρους και στο σύνολο των φρεατίων, θα γίνονται ψεκαστικές εφαρμογές υπολειμματικότητας σε τακτά χρονικά διαστήματα. Η καταπολέμηση ερπόντων εντόμων θα γίνει στους χώρους των κτιριακών εγκαταστάσεων με χρήση τζελ, εφαρμογές που θα επαναλαμβάνονται όποτε παρουσιαστεί ανάγκη, προκειμένου να ελεγχθεί η όποια προσβολή εντόμων,

10 με σκοπό την μόνιμη και καθολική απουσία τους. Η ανάδοχος εταιρεία υποχρεούται να αντιμετωπίσει περιπτώσεις προσβολής άλλων παρασίτων όπως ψύλλοι, κοριοί κλπ. με τη χρήση άοσμων, μη τοξικών και αβλαβών σκευασμάτων για τον άνθρωπο. Οι δραστικές φαρμακευτικές ουσίες που θα χρησιμοποιηθούν να είναι φιλικές προς τους ασθενείς και εγκεκριμένες από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για τη συγκεκριμένη χρήση και θα αναφέρονται οι ονομασίες, η σύστασή τους, οι οδηγίες χρήσης και τα αντίδοτά τους. Έλεγχος ιπτάμενων εντόμων Η ανάδοχος εταιρεία είναι υποχρεωμένη να διενεργεί έλεγχο ιπτάμενων εντόμων, στους χώρους του Νοσοκομείου καθώς και του Ιατροπαιδαγωγικού κέντρου, που καταλαμβάνει τον 2 ο και 3 ο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Μαβίλη 11ως εξής: Επί διαπίστωσης προβλήματος είναι δυνατόν να ζητηθεί ειδικός ψεκασμός σε εξωτερικούς χώρους αναπαραγωγής και ανάπαυσης ιπταμένων εντόμων. Ειδικότερα στο χώρο των μαγειρείων και των διανομείων θα τοποθετείται ειδικό επίχρισμα ή και κατάλληλες παγίδες ιπτάμενων εντόμων, πάντα σε συνεννόηση με τους αρμόδιους υπαλλήλους του Νοσοκομείου. Το Νοσοκομείο διαθέτει στο χώρο των μαγειρείων τρεις (3) ηλεκτρικές εντομοπαγίδες με λαμπτήρες και ειδική κολλητική επιφάνεια. Συντήρηση και αντικατάσταση των κολλητικών επιφανειών καθώς και των λαμπτήρων. Μύγες: Εξωτερικά, στο χώρο των σκουπιδιών, διασκορπισμός ή ψεκασμός ανασταλτικού ρυθμιστή της ανάπτυξης ατελών σταδίων της μύγας με φάρμακα υπολειμματικής διάρκειας. Κουνούπια: Καταπολέμηση των προνυμφών με την τοποθέτηση ειδικής ταμπλέτας ή χρήση υγρού ψεκάσματος με φορητούς ψεκαστήρες χειρός στις εστίες υψηλού φορτίου εντός του Νοσοκομείου όπως ο βιολογικός καθαρισμός, τα λιμνάζοντα ύδατα, σε σημειακές πηγές (βαρέλια), φρεάτια και λοιπές εστίες αναπαραγωγής κουνουπιών ανά μήνα από τον Απρίλιο έως και το Σεπτέμβριο, σύμφωνα με τις υποδείξεις της Επόπτριας Δημόσιας Υγείας, της Επιτροπής Νοσοκομειακών Λοιμώξεων ή της Προϊστάμενης Επιστασίας. Ενδεχομένως, η προνυμφοκτονία να λάβει χώρα σε συνδυασμό με δράσεις περιορισμένης ή εντοπισμένης ακμαιοκτονίας (κωνωποκτονίας) με εναλλακτικούς ψεκασμούς, σε χώρους πράσινου και εξωτερικά περιμετρικά των κτιριακών εγκαταστάσεων. Μέλισσες: Καταπολέμηση και εξόντωση των μελισσών σφηκών και των φωλιών τους. Διάφορα έντομα: Καταπολέμηση των νυμφών και εντόμων που εμφανίζονται στα δέντρα.

11 Οι δραστικές φαρμακευτικές ουσίες που θα χρησιμοποιηθούν να είναι φιλικές προς τους ασθενείς και εγκεκριμένες από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για τη συγκεκριμένη χρήση και θα αναφέρονται οι ονομασίες, η σύστασή τους, οι οδηγίες χρήσης και τα αντίδοτά τους. Η ανάδοχος εταιρεία υποχρεούται να παραδίδει μηνιαίες εκθέσεις πεπραγμένων σχετικά με τον έλεγχο ιπτάμενων εντόμων, με συμπεράσματα και ενδεχόμενες προτάσεις Έλεγχος τρωκτικών Η ανάδοχος εταιρεία είναι υποχρεωμένη να διενεργεί μυοκτονίες στους χώρους του Νοσοκομείου καθώς και του Ιατροπαιδαγωγικού κέντρου, που καταλαμβάνει τον 2 ο και 3 ο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Μαβίλη 11ως εξής: Έλεγχος όλων των δολωματικών σταθμών, που είναι τοποθετημένοι περιμετρικά των κτιρίων του Νοσοκομείου και αντικατάσταση των δολωμάτων, τουλάχιστον μια φορά το μήνα. Η ανάδοχος εταιρεία με την ανάθεση του έργου και στη διάρκεια του θα πρέπει να αντικαταστήσει τυχόν φθαρμένους και ελαττωματικούς δολωματικούς σταθμούς με νέους, στο υφιστάμενο δίκτυο. Οι δολωματικοί σταθμοί θα πρέπει να είναι υψηλής αντοχής και ασφαλείας με ειδικό κλειδί, προκειμένου να καταστεί απαγορευτική η προσέγγιση ανθρώπων ή άλλων θηλαστικών πέραν των τρωκτικών. Το κόστος για την αντικατάσταση των φθαρμένων δολωματικών σταθμών ή την εγκατάσταση νέων θα βαρύνει την Εταιρεία. Ανάλογα με την εκτίμηση και τις ανάγκες που τυχόν προκύψουν, οι δολωματικοί σταθμοί μπορούν να αυξηθούν αριθμητικά και να επεκταθούν σε επιπλέον χώρους έτσι ώστε να διασφαλίζεται μόνιμα και πιστοποιημένα η απουσία τρωκτικών στους χώρους του Νοσοκομείου. Όλοι οι δολωματικοί σταθμοί θα αριθμηθούν, θα στερεωθούν μόνιμα στο έδαφος θα διαθέτουν την κατάλληλη σήμανση και θα επισημανθούν σε κατόψεις των κτιρίων. Οι δολωματικοί σταθμοί θα φέρουν μόνιμα συμπαγή τρωκτικοκτόνα σκευάσματα που θα επιτρέπουν την εκτίμηση της κατανάλωσης τους και δεν θα ενέχουν τον κίνδυνο διασποράς στο περιβάλλον. Στους εσωτερικούς χώρους του Νοσοκομείου μόνο εφόσον υπάρξει πρόβλημα και αμέσως μετά τη λήψη τηλεφωνικής ειδοποίησης, με τοποθέτηση προστατευμένων δολωμάτων, ακίνδυνων για την υγεία των ασθενών και του προσωπικού και πάντα μετά από συνεννόηση με την Επόπτρια Δημόσιας Υγείας, την Επιτροπή Νοσοκομειακών Λοιμώξεων ή την Προϊστάμενη Επιστασίας. Στους χώρους των μαγειρείων και των διανομείων τροφής και σε άλλους

12 ευαίσθητους χώρους που τυχόν επισημανθούν, δεν θα γίνεται χρήση τρωκτικοκτόνων σκευασμάτων. Στην περίπτωση ενεργής προσβολής σε εσωτερικούς χώρους, η αντιμετώπιση θα είναι άμεση και με τη χρήση μηχανικών μέσων σύλληψης (κόλες, παγίδες κλπ), την εφαρμογή εντατικού προγράμματος καταπολέμησης, με καθημερινές επιθεωρήσεις της προσβεβλημένης περιοχής και του περιβάλλοντα αυτής χώρου, μέχρι την πιστοποίηση επίλυσης του προβλήματος. Καταγραφή και αναφορά στην Επόπτρια Δημόσιας Υγείας ή στην Προϊστάμενη Επιστασίας των σταθμών που πιθανόν έχουν υποστεί φθορές ή έχουν καταστραφεί, έτσι ώστε να ακολουθήσει η άμεση αντικατάστασή τους. Το κόστος αντικατάστασής τους θα βαρύνει την εταιρεία. Οι δραστικές φαρμακευτικές ουσίες που θα χρησιμοποιηθούν να είναι φιλικές προς τους ασθενείς και εγκεκριμένες από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για τη συγκεκριμένη χρήση και θα αναφέρονται οι ονομασίες, η σύστασή τους, οι οδηγίες χρήσης και τα αντίδοτά τους. Η ανάδοχος εταιρεία υποχρεούται να παραδίδει μηνιαίες εκθέσεις πεπραγμένων όπου θα παρουσιάζονται τα ευρήματα των παγίδων του δικτύου μυοκτονίας, οι βεβαιώσεις επισκέψεων και τα όποια συμπεράσματα και προτάσεις. Οφιοαπώθηση Η ανάδοχος εταιρεία είναι υποχρεωμένη να προβαίνει σε εργασίες, ως εξής: Οι εργασίες θα διενεργούνται κατά το χρονικό διάστημα από τον Απρίλιο έως και τον Οκτώβριο. Οι εργασίες θα λαμβάνουν χώρα προληπτικά, σε τακτική μηνιαία βάση κατά το προαναφερθέν χρονικό διάστημα, επί μη ύπαρξης προβλήματος, ενώ σε έκτακτο πρόβλημα άμεσα και όχι αργότερα από 24 ώρες από τη λήψη τηλεφωνικής ειδοποίησης. Τα σημεία εφαρμογής θα είναι η περίμετρος του οικοπέδου, ύποπτοι χώροι όπου εντοπίζονται φίδια (φρεάτια, χώροι με έντονη βλάστηση κλπ), αλλά και σημεία εξωτερικά και περιμετρικά των κτιρίων. Οι εργασίες να περιλαμβάνουν συνδυασμένη χρήση παγίδων και άλλων στερεών μέσων οφιοαπώθησης, καθώς και ψεκασμό με υγρά μέσα απώθησης, αναλόγως του χώρου και του προβλήματος. Οι εργασίες δεν θα λαμβάνουν χώρα σε καμία περίπτωση εντός των κτιρίων. Τα φαρμακευτικά σκευάσματα που θα χρησιμοποιούνται, θα είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για τη συγκεκριμένη χρήση και θα αναφέρονται η ονομασία, η σύστασή τους, οι

13 Απολύμανση οδηγίες χρήσης τους και τα αντίδοτά τους. Η Εταιρεία υποχρεούται να αναλάβει χωρίς πρόσθετο κόστος τη διενέργεια εξειδικευμένης απολύμανσης σε συγκεκριμένο περιορισμένο χώρο (υπόγειοι διάδρομοι, νεκροθάλαμοι, ψυκτικοί θάλαμοι προσωρινής αποθήκευσης Επικίνδυνων Απόβλητων Υγειονομικών Μονάδων κλπ) μια φορά το μήνα, ή όποτε κριθεί αναγκαίο σε έκτακτη ανάγκη άμεσα και όχι αργότερα από 24 ώρες από τη λήψη τηλεφωνικής ειδοποίησης μετά από υπόδειξη της Επόπτριας Δημόσιας Υγείας, της Επιτροπής Νοσοκομειακών Λοιμώξεων ή της Προϊσταμένης της Επιστασίας. Η απολύμανση να γίνεται με τη χρήση εγκεκριμένου απολυμαντικού σκευάσματος από τον Ε.Ο.Φ. με ευρύ φάσμα δράσης κατά ιών (ιός ηπατίτιδας, AIDS/HIV), βακτηρίων, μυκήτων και σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να φέρει υπολειμματική δράση και αθροιστικές ιδιότητες. Το σκεύασμα θα πρέπει να είναι ελεύθερο αλδεϋδών και να μην περιέχει ειδικότερα φορμαλδεΰδη ή οποιαδήποτε άλλη αλδεΰδη. Τα σκευάσματα αυτά επίσης, δεν πρέπει να είναι ερεθιστικά σε βλεννογόνους και στο αναπνευστικό κατά την χρήση τους και να εξασφαλίζει άριστο καθαρισμό και απορρύπανση. Ενδείκνυνται η εφαρμογή αυτών με την χρήση της μεθόδου ψυχρής εκ νέφωσης ή μέσω ψεκασμού χαμηλής πίεσης ανάλογα με τον χώρο εφαρμογής. Απαιτείται η ομοιόμορφη κάλυψη όλου του όγκου του προς απολύμανση χώρου και των αντικειμένων που περιέχονται σε αυτόν με το συγκεκριμένο σκεύασμα. Η απολύμανση στους ανωτέρω χώρους θα πραγματοποιείται παράλληλα με την εφαρμογή απεντόμωσης μυοκτονίας, όταν αυτό δεν έρχεται σε αντίθεση με τις οδηγίες χρήσης των προϊόντων. Η εφαρμογή θα γίνεται σε χρόνο κατά τον οποίο δεν διαταράσσεται η λειτουργία του χώρου και θα γνωστοποιείται στους αρμόδιους υπαλλήλους του Νοσοκομείου ο χρόνος που απαιτείται για την ασφαλή επαναχρησιμοποίηση του χώρου και τα ειδικά μέτρα προφύλαξης που συστήνονται. Η ανταπόκριση της Εταιρείας στην απαίτηση των αρμοδίων υπαλλήλων του Νοσοκομείου για εξειδικευμένη απολύμανση χώρου, να μην υπερβαίνει τις 12 ώρες από τη λήψη σχετικής ειδοποίησης, ώστε η επαναχρησιμοποίηση του χώρου να γίνεται το ταχύτερο δυνατό. Απώθηση πτηνών Θα εφαρμόζεται πρόγραμμα απώθησης πτηνών από έμπειρο τεχνικό προσωπικό με διάφορα υλικά όπως είναι η χρήση ειδικού τζελ εκφοβισμού, όπου υπάρχει πρόβλημα μετά από τις υποδείξεις της Επόπτριας Δημόσιας Υγείας, της Επιτροπής Νοσοκομειακών Λοιμώξεων ή της Προϊσταμένης της Επιστασίας, με τρόπους που να μην προκαλούν βλάβη στο οικοσύστημα.

14 Απόσμηση Θα εφαρμόζεται μετά τις υποδείξεις της Επόπτριας Δημόσιας Υγείας, της Επιτροπής Νοσοκομειακών Λοιμώξεων ή της Προϊσταμένης της Επιστασίας. Το υπό προμήθεια υλικό πρέπει να είναι κατάλληλο για τη συνεχόμενη απόσμηση. Θα πρέπει να είναι σε μορφή τζελ (ευκολότερη εφαρμογή και τοποθέτηση σε θήκη), από αδρανή υλικά και μείγμα ενεργών συστατικών, τα οποία θα απελευθερώνονται ομοιόμορφα με εξαέρωση, έτσι ώστε σε αέρια φάση να αλληλεπιδράσουν με τα συστατικά που προκαλούν την οσμή μετατρέποντάς τη σε αβλαβές και άοσμο υλικό. Η σύσταση των ενεργών συστατικών τα οποία θα απελευθερώνονται να επιτυγχάνουν την βέλτιστη επεξεργασία του αέρα και να μην είναι τοξικά καθώς η εφαρμογή ενός τέτοιου προϊόντος σε δημόσιους χώρους προσιτούς σε όλους επιφέρει σημαντικούς κινδύνους. Επίσης, δεν πρέπει να περιέχουν χημικές ουσίες οι οποίες είναι επικίνδυνες για τους χρήστες και το περιβάλλον και θα υποβάλλονται οι σχετικές βεβαιώσεις του κατασκευαστή για τη συγκεκριμένη χρήση,την ονομασία, τη σύστασή τους, τις οδηγίες χρήσης τους και τα αντίδοτά τους. Θεσσαλονίκη Η Επιτροπή σύνταξης των Κοινών Τεχνικών Προδιαγραφών: 1. Τζιμίτση Αλεξία, ΤΕ Νοσηλευτριών 2. Χατζίδου Στεργιανή, ΠΕ Διοικ/κού Λογ/κού 3. Μπαλικτσή Ελενη, ΤΕ Δημ. Υγείας

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «A» ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΦΙΟΑΠΩΘΗΣΗ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «A» ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΦΙΟΑΠΩΘΗΣΗ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «A» ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΦΙΟΑΠΩΘΗΣΗ 1. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ Το αντικείμενο του προκηρυσσόμενου έργου είναι η παροχή του συνόλου των υπηρεσιών

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ- ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΓΟΥ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ- ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΓΟΥ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ- ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΓΟΥ Γενικοί όροι Με την ανάθεση του έργου ο ανάδοχος θα πραγματοποιήσει επιθεώρηση του συνόλου των εγκαταστάσεων, θα καταγράψει την υφιστάμενη κατάσταση και θα εκτιμήσει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΔΑ: 65Α2ΟΡΡ3-2ΑΛ Αρ.Πρωτ.: 711/15.02.2018 ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη ετήσιας σύμβασης με εταιρεία για την εκτέλεση εργασιών απεντόμωσης-μυοκτονίας-οφιοαπώθησης

Διαβάστε περισσότερα

Παρακαλούµε όπως αποστείλετε γραπτές σφραγισµένες προσφορές για την ανάδειξη αναδόχου για «Απολύµανση απεντόµωση µυοκτονία

Παρακαλούµε όπως αποστείλετε γραπτές σφραγισµένες προσφορές για την ανάδειξη αναδόχου για «Απολύµανση απεντόµωση µυοκτονία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ YΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ &ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ιοίκηση 6 ης Υγειονοµικής Περιφέρειας Πελοποννήσου - Ιονίων Νήσων - Ηπείρου & υτικής Ελλάδας ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΕΥΚΑ ΑΣ ΤΜΗΜΑ : ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

Τρίπολη: 9/6/2016 Η ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

Τρίπολη: 9/6/2016 Η ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ Τρίπολη: 9/6/2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 6 η ΥΓ. ΠΕΡ. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ»

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΑΠΑΝΗΣ 7.380,00 ΕΎΡΩ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. ΤΟΠΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΟΠΟΣ ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΑΠΑΝΗΣ 7.380,00 ΕΎΡΩ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. ΤΟΠΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΟΠΟΣ ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ «ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ» ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 343 ΧΑΪΔΑΡΙ TMHMA : OIKONOMIKOY ΧΑΪΔΑΡΙ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 ΓΡΑΦΕΙΟ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΗΛ : 213 2046171 170 Τ.Κ.124 61

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Έρευνα αγοράς για την παροχή υπηρεσιών απολύμανσης, απεντόμωσης και μυοκτονίας των εγκαταστάσεων του ΕΚΑ,

Θέμα: Έρευνα αγοράς για την παροχή υπηρεσιών απολύμανσης, απεντόμωσης και μυοκτονίας των εγκαταστάσεων του ΕΚΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 η ΥΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Πληροφορίες: Νικηφόρος Γεώργιος Σπύρου Θεολόγου 1 & Λεωφ. Φυλής 8 η στάση, 13122 ΙΛΙΟΝ Τηλ.: 2132015276 Φαξ: 213.20.15.348

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗΣ ΜΥΟΚΤΟΝΙΑΣ ( ) ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΖΟΜΕΝΗΣ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗΣ ΜΥΟΚΤΟΝΙΑΣ ( ) ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΖΟΜΕΝΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗΣ ΜΥΟΚΤΟΝΙΑΣ (90922000-6) ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΖΟΜΕΝΗΣ ΔΑΠΑΝΗΣ 4.000 ΜΕ ΦΠΑ. Κατόπιν της υπ αριθ. 353/27-7-2015

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΡΟΣ. Κοιν: ΘΕΜΑ: Συλλογή προσφορών για την απεντόμωση & απολύμανση του Νοσοκομείου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΡΟΣ. Κοιν: ΘΕΜΑ: Συλλογή προσφορών για την απεντόμωση & απολύμανση του Νοσοκομείου. ΓΕΝΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 2 ης Υ.ΠΕ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΥΡΟΥ «ΒΑΡΔΑΚΕΙΟ ΚΑΙ ΠΡΩΪΟ» & ΓΝ-ΚΥ ΝΑΞΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Βα/Πρ. Ταχυδρομική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΚΑΙ ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΓΝ-ΚΥ ΝΑΞΟΥ

ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΚΑΙ ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΓΝ-ΚΥ ΝΑΞΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 2 ΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ-ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΝΑΞΟΥ Χώρα Νάξου Τ.Κ. 84300 ΑΦΜ 997558878 Δ.Ο.Υ. Νάξου Γραφείο Αν. Διοικητή

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗΣ, ΜΥΟΚΤΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ»

Θέμα: «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗΣ, ΜΥΟΚΤΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ» . ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 5 η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας Γ.Ν Λιβαδειάς Γ.Ν Θηβών Νοσοκομειακή Μονάδα Θήβας Ταχ. Δ/νση: Θέση Κουμέρκι, Τ. Κ. 32 200, Θήβα Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

Μ E Λ Ε Τ Η ΕΡΓΑΣΙΑ: ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΕΝΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ.

Μ E Λ Ε Τ Η ΕΡΓΑΣΙΑ: ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΕΝΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ. Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΑΡ. ΜΕΛΕΤ.: 30 /2017 Μ E Λ Ε Τ Η ΕΡΓΑΣΙΑ: ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΕΝΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ. Κ.Α. 20. 6277.0006 CPV : 90922000-6 Υπηρεσίες καταπολέμησης επιβλαβών εντόμων ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ 1) ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΓΟΣ 26/02/2016 ΑΡ. ΠΡΩΤ. : 1668

ΑΡΓΟΣ 26/02/2016 ΑΡ. ΠΡΩΤ. : 1668 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 6 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΑΡΓΟΥΣ ΤΜΗΜΑ : ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΑΧ. ΔΙΕΥΘ.: ΚΟΡΙΝΘΟΥ 191 Τ.Κ. 21231 ΑΡΓΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:ΑΠΟΣ.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ (α/α 42/15)

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ (α/α 42/15) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 η Υ.ΠΕ. ΑΤΤΙΚΗΣ Γ.Ν. «ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ- ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ» ΥΠΟΔ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Τμήμα Προμηθειών Γ.Ν.A. «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ» Βασ. Σοφίας 80 115 28 ΑΘΗΝΑ Πληροφορίες: Α. Μέξιας ΤΗΛ-FAX:213 2162138 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Τ Ι Μ Ο Λ Ο Γ Ι Ο Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α Σ Αθήνα, 22 Μαΐου 2012 ΠΡΟΣ: ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) ΑΧΑΡΝΩΝ 417, Τ.Κ. 111 43, ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ.: 2102517292 & 2131311568-9, FAX:210-2517292 ΕΠΩΝΥΜΙΑ:..

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΗΝΑ 15/7/14. ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ:ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ Τμ. Προμηθειών ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΦΠΑ

ΑΘΗΝΑ 15/7/14. ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ:ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ Τμ. Προμηθειών ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΦΠΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 η Υ.ΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Τηλεφ : 213-20 88 715 Fax: 213-20 88 530 Πληροφορίες : Δ.Παρασκευοπούλου ΑΘΗΝΑ 15/7/14 ΑΡ.ΠΡΩΤ:12955 ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ:ΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Yπηρεσίες καθαριότητας και εξυγίανσης σε αστικές ή αγροτικές ζώνες(υπηρεσίες απεντόμωσης, μυοκτονίας και απολύμανσης)

ΘΕΜΑ: Yπηρεσίες καθαριότητας και εξυγίανσης σε αστικές ή αγροτικές ζώνες(υπηρεσίες απεντόμωσης, μυοκτονίας και απολύμανσης) Θήβα: 30-11-2012 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρ.Πρωτ.: οικ.δ.σ. 1082 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 5η Υ.ΠΕ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΗΒΑΣ Τμήμα: Προμηθειών Προς: ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομικό Τμήμα/ Γραφείο Προμηθειών ΔΡΑΜΑ Πληροφορίες: Δαούτης Βασίλειος Αρ.Πρωτ.: ΤΗΛ.: /228 FAX :

Οικονομικό Τμήμα/ Γραφείο Προμηθειών ΔΡΑΜΑ Πληροφορίες: Δαούτης Βασίλειος Αρ.Πρωτ.: ΤΗΛ.: /228 FAX : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 4 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΡΑΜΑΣ Οικονομικό Τμήμα/ Γραφείο Προμηθειών ΔΡΑΜΑ 22.11.2017 Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Θεσ/νίκη, 17-9-2015 Υπεύθυνος: Αγγελίδης Δημήτρης Αριθμ. Πρωτ.: 2897 Τηλ: 2313 022631 Προς: Κάθε ενδιαφερόμενο 47 / 2015

ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Θεσ/νίκη, 17-9-2015 Υπεύθυνος: Αγγελίδης Δημήτρης Αριθμ. Πρωτ.: 2897 Τηλ: 2313 022631 Προς: Κάθε ενδιαφερόμενο 47 / 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Θεσ/νίκη, 17-9-2015 Υπεύθυνος: Αγγελίδης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Βαθμός Προτεραιότητας: ΚΟΙΝΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. Δ/νση : Τέρμα Αργυροκάστρου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΑΠΑΝΗΣ 7.440,00 ΕΎΡΩ ΣΥΜΠ/ΝΟΥ Φ.Π.Α. ΤΟΠΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΑΠΑΝΗΣ 7.440,00 ΕΎΡΩ ΣΥΜΠ/ΝΟΥ Φ.Π.Α. ΤΟΠΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ«ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ» ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 343 ΧΑΪΔΑΡΙ ΤΚ12461 TMHMA : OIKONOMIKOY ΧΑΪΔΑΡΙ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016 ΓΡΑΦΕΙΟ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΗΛ : 213 2046170 171 ΑΡΙΘ.

Διαβάστε περισσότερα

14PROC

14PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 3 ης ΥΠΕ (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ) ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ-Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ» 14PROC002307896 2014-09-25 ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΑΡΙΘΜ.ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

α. Ν.2955/2001 β. Ν. 4412/2016 γ. Ν. 2286/ 1995 άρθρο 2 παρ. 12, περ.γ δ. Ν. 3329/2005 όπως ισχύει σήμερα.

α. Ν.2955/2001 β. Ν. 4412/2016 γ. Ν. 2286/ 1995 άρθρο 2 παρ. 12, περ.γ δ. Ν. 3329/2005 όπως ισχύει σήμερα. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 6 ησ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, ΗΠΕΙΡΟΥ & ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Ιωάννινα 10-01-2017 Αριθ. Πρωτ. 548 Τμήμα : Προμηθειών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Καστοριά, 10 Ιουνίου 2016 3 η Δ.Υ.ΠΕ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. Δ/νση: Μαυριωτίσσης Ταχ. Κώδικας: 52 100 Καστοριά Τηλέφωνο:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΟΜΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΧΕΠΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩN ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ: Προμηθειών ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2313 303061 ΓΡΑΦΕΙΟ:

Διαβάστε περισσότερα

15PROC002862042 2015-06-22

15PROC002862042 2015-06-22 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΤ TMHMA ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Νίκης 2, 145 61 ΚΗΦΙΣΙΑ Πληροφορίες: Αριστείδης Γαλανάκης Τηλ. 213 2086333, φαξ 213 2086757 prom3@kat-hosp.gr Κηφισιά, 10-06-2015 Αριθ.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ (ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ) ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ (ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ) ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ Ικαρία, 25-11-2016 Αρ. πρωτ.: 5479 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ (ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ) ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ Οι συµµετέχοντες πρέπει να είναι νοµικά πρόσωπα που δραστηριοποιούνται στον τοµέα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΑΤΡΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Πάτρα,

ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΑΤΡΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Πάτρα, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΑΤΡΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Πάτρα, 12-6-2017 Ταχ. Δ/νση : Τέρμα Λεωφόρου Ιπποκράτους Π.Γ.Ν Πατρών (Ρίο) Ταχ. Κώδικας : 26500 Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (Ο.Λ.Θ. Α.Ε.) Αρ. Μ.Α.Ε.: 42807/06/Β/99/30 Αρ.Γ.Ε.ΜΗ:58231004000 ΕΔΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Θεσσαλονίκη: 06/11/2015 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ «ΕΝΤΟΜΥΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ» Γ.Ν. ΣΕΡΡΩΝ ΚΕΦΙΑΠ ΝΙΓΡΙΤΑΣ & ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ CPV 90921000-9

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ «ΕΝΤΟΜΥΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ» Γ.Ν. ΣΕΡΡΩΝ ΚΕΦΙΑΠ ΝΙΓΡΙΤΑΣ & ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ CPV 90921000-9 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Σέρρες 28 / 11 / 2014 ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 4 Η Υ.ΠΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ Αριθ. Πρωτ. : 13681 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΕΡΡΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. 3ο χιλ. Εθν. Οδού

Διαβάστε περισσότερα

128 1.880 3.115 2.571 3.910

128 1.880 3.115 2.571 3.910 ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ 128 ΣΕΤΗ Τηλέφ: 210 891 5040-43 Fax: 210 891 5008 Καβούρι, 7 Απρ 2015 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ 5/2015 1. Η 128 ΣΕΤΗ προκηρύσσει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν. Φιλ/φεια: 8 / 2 /2016 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ: 2069 ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ- ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν. Φιλ/φεια: 8 / 2 /2016 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ: 2069 ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ- ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν. Φιλ/φεια: 8 / 2 /2016 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ: 2069 ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ- ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Διενέργειας για την εκτέλεση εργασίας

Διαβάστε περισσότερα

Απεντόμωση Μυοκτονία & Απολύμανση Δημοτικών Κτιρίων ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

Απεντόμωση Μυοκτονία & Απολύμανση Δημοτικών Κτιρίων ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Με τη μελέτη αυτή προβλέπεται η σύναψη σύμβασης παροχής υπηρεσιών με ανάδοχο ο οποίος θα εκτελέσει την εργασία «Απεντόμωση Μυοκτονία & Απολύμανση Δημοτικών Κτιρίων» κατά το έτος 2016. Ο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ. Αθήνα, 21/ 11 /2013 ΕΘΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ. Αθήνα, 21/ 11 /2013 ΕΘΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Αθήνα, 21/ 11 /2013 ΕΘΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ 13PROC001732795 Αρ. Πρωτ.: 2013-11-21 ΕΣΔΥ/ 1835 ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. - ΤΗΛ. 2731093364 FAX. 27 ΠΡΟΣ : ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ Κοινοποίηση : ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. - ΤΗΛ. 2731093364 FAX. 27 ΠΡΟΣ : ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ Κοινοποίηση : ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 6 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ & ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΣΠΑΡΤΗΣ Ημερομηνία : 07-08-2014 Αρ. Πρωτοκ. : 9637 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ημερομηνία 30/08/ Η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ) Αρ. Πρωτ.: 9805 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΜΑΘΙΑΣ (Υ.Μ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ημερομηνία 30/08/ Η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ) Αρ. Πρωτ.: 9805 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΜΑΘΙΑΣ (Υ.Μ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ημερομηνία 30/08/2017 3 Η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ) Αρ. Πρωτ.: 9805 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΜΑΘΙΑΣ (Υ.Μ. ΒΕΡΟΙΑΣ) Προς ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Ανθούλας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

ΠΡΟΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ «ΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ» N.Π... ΙΕΡΑ Ο ΟΣ 343-124 61, ΧΑΪ ΑΡΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΛΟΙΜΩΞΕΩΝ ΑΡΜΟ ΙΟΣ: Σέρµπος Αθ. ΤΗΛ.213 2046321 Αρ. Πρωτ.: 8145/789985

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΑΡΙΘΜΟΣ Π 26 / 2013

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΑΡΙΘΜΟΣ Π 26 / 2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 4 η Δ.Υ.ΠΕ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΕΡΡΩΝ 3 Ο ΧΙΛ.ΕΘΝ. ΟΔΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΔΡΑΜΑΣ Σέρρες Αριθ. Πρωτ. ΤΜΗΜΑ: Προμηθειών Πληρ. : Π. ΒΑΒΑΛΕΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

«ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΙΑΣ, ΜΥΟΚΤΟΝΙΑΣ, ΟΦΥΟΑΠΩΘΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ Γ.Ν. ΔΡΑΜΑΣ»,

«ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΙΑΣ, ΜΥΟΚΤΟΝΙΑΣ, ΟΦΥΟΑΠΩΘΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ Γ.Ν. ΔΡΑΜΑΣ», ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 4 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΡΑΜΑΣ Οικονομικό Τμήμα / Γραφείο Προμηθειών ΔΡΑΜΑ 25.10.2018 Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Κ Α Ε 0899 Δημόσιου πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού του ΑΤΕΙ-Θ, προϋπολογισμού δαπάνης 8.000,00 με ΦΠΑ του διαγωνισμού 03/15.

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Κ Α Ε 0899 Δημόσιου πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού του ΑΤΕΙ-Θ, προϋπολογισμού δαπάνης 8.000,00 με ΦΠΑ του διαγωνισμού 03/15. ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Α.Τ.Ε.Ι) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Ταχ.Κώοδικας : Λιβαδέιαο

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Ταχ.Κώοδικας : Λιβαδέιαο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Ταχ.Δ/νση: Σοφοκλέους 15 Ταχ.Κώοδικας : 32100 Λιβαδέιαο Πληροφοριοές: Κ. ΜΙΧΑΛΗΣ Τηλ: 22613-50873

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΗΝΑ 2-12-2014 ΔΙΟΙΚΗΣΗ 1 ης ΥΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΗΝΑ 2-12-2014 ΔΙΟΙΚΗΣΗ 1 ης ΥΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΗΝΑ 2-12-2014 ΔΙΟΙΚΗΣΗ 1 ης ΥΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» Ταχ. Δ/νση : Θηβών & Παπαδιαμαντοπούλου, Γουδή Τ.Κ. : 11527 Υπηρεσία : Τμ. Προμηθειών

Διαβάστε περισσότερα

Μ E Λ Ε Τ Η ΕΡΓΑΣΙΑ: ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΕΝΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ.

Μ E Λ Ε Τ Η ΕΡΓΑΣΙΑ: ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΕΝΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ. Μ E Λ Ε Τ Η ΕΡΓΑΣΙΑ: ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΕΝΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ. ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ 1) ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 2) ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 3) ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑ : ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΕΝΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 η Υ.ΠΕ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 η Υ.ΠΕ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 η Υ.ΠΕ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» Διεύθυνση: Βασ. Σοφίας 114 Τ.Κ. Πόλη: 115 27 Αθήνα Πληροφορίες: Δ. Παρασκευοπούλου Τηλέφωνο: 213-2088715 Fax: 213-2088530 e-mail:

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗΣ ΜΥΟΚΤΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ "ΙΡΙΣ"

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗΣ ΜΥΟΚΤΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ ΙΡΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ «ΙΡΙΣ» Δ/νση : Λαγκαδά 293 Τ.Κ 56430 Σταυρούπολη Αρ. πρωτ: 1034/13-09-2017 Τμήμα : Προμηθειών Τηλ:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑ ΕΙΞΗ ΑΝΑ ΟΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗΣ-ΜΥΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ, Ι.ΕΚ.Ρ. ΚΑΙ ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ.Ρ.

ΑΝΑ ΕΙΞΗ ΑΝΑ ΟΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗΣ-ΜΥΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ, Ι.ΕΚ.Ρ. ΚΑΙ ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ.Ρ. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 2η Υ.ΠΕ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟ ΟΥ «ΑΝ ΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝ ΡΕΟΥ» - Γ.Ν. Κ.Υ. ΚΩ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ» - Γ.Ν. Κ.Υ. ΚΑΛΥΜΝΟΥ «ΤΟ ΒΟΥΒΑΛΕΙΟ» ΟΡΓΑΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Τρωκτικά: Οικιακό Ποντίκι (Mus Musculus), Αρουραίος (Rattus Norvoepicus, Rattus Rattus)

Τρωκτικά: Οικιακό Ποντίκι (Mus Musculus), Αρουραίος (Rattus Norvoepicus, Rattus Rattus) TEXNIKEΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗΣ ΜΥΟΚΤΟΝΙΑΣ ΧΩΡΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ (ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΚΕΝΤΡΟ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ - ΔΙΕΚ) ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΘΕΙΣΑ ΔΑΠΑΝΗ 8.000,00

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Α Α: ΒΛ4046906Ψ-ΣΑΕ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Α Α: ΒΛ4046906Ψ-ΣΑΕ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Α Α: ΒΛ4046906Ψ-ΣΑΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 2 η Υ.ΠΕ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ «ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ» ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ «Η ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ» ----------------------------------------------------------------

Διαβάστε περισσότερα

Ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου Α.Ε. διενεργεί πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τις «ΕΡΓΑΣΙEΣ

Ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου Α.Ε. διενεργεί πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τις «ΕΡΓΑΣΙEΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Λιμάνι Ηρακλείου - Τ.Θ. 1068, 711 10, Ηράκλειο Κρήτης Αρμόδιος: Λυτινάκη Χρυσούλα Τηλ/Fax: 2810-338137 / 2810-226.110 E-mail: info@portheraklion.gr - website: www.portheraklion.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΜΥΟΚΤΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΙΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΜΥΟΚΤΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΔΑ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Καστοριά, 20/8/2018 3 η Υ.ΠΕ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Αριθμ. Πρωτ.: 6668 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΡΟΣ Ταχ.Δ/νση: Μαυριωτίσσης ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ Ταχ.Κώδικας: 52 100 Καστοριά

Διαβάστε περισσότερα

Το ΤΕΙ Ηπείρου προσκαλεί

Το ΤΕΙ Ηπείρου προσκαλεί ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Άρτα, 10 /06/2014 Αρ. Πρωτ.: Φ.23/2860 ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ιεύθυνση: Κτίριο ιοίκησης, Γέφυρα Αράχθου, ΤΚ 47100, Άρτα Τηλέφωνο: 2681050005,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 η Υ.ΠΕ. ΑΤΤΙΚΗΣ Γ.Ν. «ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ- ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ» ΥΠΟΔ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Τμήμα Προμηθειών Γ.Ν.A. «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ» Βασ. Σοφίας 80 115 28 ΑΘΗΝΑ Πληροφορίες: Α. Μέξιας Τηλ.-fax: 213 2162138

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ 1. ΓΡ. ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΑΤΡΑ,

ΠΡΟΣ 1. ΓΡ. ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΑΤΡΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 6 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑ ΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ: Επιτροπή Σύνταξης Προδιαγραφών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΆΘΕΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΏΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΉΣ ΜΥΟΚΤΟΝΊΑΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΊΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΠΔΕ 2019

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΆΘΕΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΏΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΉΣ ΜΥΟΚΤΟΝΊΑΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΊΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΠΔΕ 2019 ΑΔΑ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Καστοριά, 20/8/2019 3 η Υ.ΠΕ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Αριθμ. Πρωτ.: 6256 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΡΟΣ Ταχ.Δ/νση: Μαυριωτίσσης ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ Ταχ.Κώδικας: 52 100 Καστοριά

Διαβάστε περισσότερα

«Πρόσκληση Υποβολής Προσφορών για την παροχή υπηρεσιών ΘΕΜΑ :

«Πρόσκληση Υποβολής Προσφορών για την παροχή υπηρεσιών ΘΕΜΑ : ΕΛΛΗΝΙΚΉ 1 Η Υ.ΠΕ. ΑΤΤΙΚΉΣ ΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΓΕΝΙΚΟΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΑΘΗΝΩΝ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» ΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΠΟ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. /νση: Βασ. Σοφίας 114 Τ.Κ.: 115 27 Αθήνα, Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

17PROC

17PROC ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ:. ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ- ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ AΡ.ΠΡΩΤ.: 578 ΠΛΗΡ: Α. ΝΤΑΣΙΟΥ ΗΜΕΡ: 12/1/2017 ΤΗΛ: 213 2058558 FAX: 213 2058614 E-mail: ntasiou-and@sismanoglio.gr

Διαβάστε περισσότερα

15PROC

15PROC INFORMATICS DEVELOPMEN T AGENCY Digitally signed by INFORMATICS DEVELOPMENT AGENCY Date: 2015.10.26 14:23:37 EET Reason: Location: Athens ΑΔΑ: 6ΘΔΙ4690ΒΣ-ΩΑ9 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 3ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC Αρ. Προκήρυξης: 209/ΠΕΕ/16 Αρ. Πρωτ.: ΓΠ οικ./3601/1-8-2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΑΜΕΙΟ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΤΑ.Π.Ι.Τ. (Ν.Π.Δ.Δ.)

Διαβάστε περισσότερα

17PROC

17PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΑΤΡΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Πάτρα, 12-6-2017 Αρ πρωτ : 6779 Ταχ. Δ/ νση : Τέρμα Λεωφόρου Ιπποκράτους Π. Γ. Ν Πατρών ( Ρίο) Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

15PROC003172235 2015-10-15

15PROC003172235 2015-10-15 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 6 η ΥΓ. ΠΕΡ. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗ: 15/10/2015 ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, ΗΠΕΙΡΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ: 20049 ΚΑΙ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ» ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

15PROC

15PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 1 ης Υ.ΠΕ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΦΡΟΔIΣΙΩΝ & ΔΕΡΜΑΤΙΚΩΝ ΝΟΣΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ: Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΤΜΗΜΑ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

Αναρτητέα στο διαδίκτυο. Έχοντας υπόψη: ΕΛΛΗΝΙΚΗ. 1 Η Υ.ΠΕ. ΑΤΤΙΚΗΣ Καταχωριστέα στο ΚΗΜ ΗΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ»

Αναρτητέα στο διαδίκτυο. Έχοντας υπόψη: ΕΛΛΗΝΙΚΗ. 1 Η Υ.ΠΕ. ΑΤΤΙΚΗΣ Καταχωριστέα στο ΚΗΜ ΗΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αναρτητέα στο διαδίκτυο 1 Η Υ.ΠΕ. ΑΤΤΙΚΗΣ Καταχωριστέα στο ΚΗΜ ΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» ΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΠΟ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την παροχή υπηρεσιών

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την παροχή υπηρεσιών Α.Π.: ΚΥ/2017/444 Αθήνα, 28/04/2017 Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την παροχή υπηρεσιών «Απεντόμωσης, μυοκτονίας και μικροβιοκτονίας στα κτίρια όπου στεγάζονται οι υπηρεσίες του ΚΕΘΕΑ στον Νομό

Διαβάστε περισσότερα

ΚΤΙΡΙΑΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ή ΧΩΡΟΣ

ΚΤΙΡΙΑΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ή ΧΩΡΟΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ Β/BΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΑΙΑΣ-ΧΟΡΤΙΑΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ: ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΣΤΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ-ΛΥΚΕΙΑ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 7.380,00 ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Η παρούσα μελέτη αφορά

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Θεσσαλονίκη 29-12-2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Θεσσαλονίκη 29-12-2014 7 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 3 ης Υ.ΠΕ. (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ) Γ.Ν.Θ. «Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ»-Ψ.Ν.Θ. Οργανική Μονάδα Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη 29-12-2014 Αριθ. Πρωτ. : 24370 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Το Γ.Ν.Θ.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΝΟ 30/2016

ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΝΟ 30/2016 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 1 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟ - ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ» Δ/νση: Λεωφ. Αλεξάνδρας 171 115 22 ΑΘΗΝΑ Αθήνα, 12-7-16 Τηλ:.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 7 η ΥΠΕ ΚΡΗΤΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 7 η ΥΠΕ ΚΡΗΤΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 7 η ΥΠΕ ΚΡΗΤΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΑΝΙΑ: 27-03 -2019 ΑΡ. ΠΡΩΤΟΚ:7104 ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων «Ο Άγιος Γεώργιος»

Διαβάστε περισσότερα

18PROC

18PROC ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΤΕΟ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ- ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ AΡ.ΠΡΩΤ.: 9803 ΠΛΗΡ: Α. ΝΤΑΣΙΟΥ ΗΜΕΡ: 7/5/2018 ΤΗΛ: 213 2058558 FAX: 213 2058614 E-mail: ntasiou-and@sismanoglio.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Π Ε Ρ Ι Φ Ε Ρ Ε Ι Α Κ Ρ Η Τ Η Σ ΓΕΝ. /ΝΣΗ ΕΣΩΤ. ΛΕΙΤ/ΓΙΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ηράκλειο, 22 Ιανουαρίου 2014 Αρ. Πρωτ.: 8929 Ταχ. /νση: Πλ. Ελευθερίας Ταχ. Κώδικας: 712.01

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Νο 3 η /2015

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Νο 3 η /2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΔΙΑΣΥΝΔΕΟΜΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΧΕΠΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΙΔΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 6 η ΥΓ. ΠΕΡ. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗ, 31-7-2014 ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, ΗΠΕΙΡΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ: 15065 ΚΑΙ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ» ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓO: Aπολύμανση κτιρίων και αύλειoυ χώρου στο εργοτάξιο Μπίμπιζα 1 και στο Δημοτικό Κοιμητήριο.

ΕΡΓO: Aπολύμανση κτιρίων και αύλειoυ χώρου στο εργοτάξιο Μπίμπιζα 1 και στο Δημοτικό Κοιμητήριο. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΥ & ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΕΡΓO: Aπολύμανση κτιρίων και αύλειoυ χώρου στο εργοτάξιο Μπίμπιζα 1 και στο Δημοτικό Κοιμητήριο.

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ - ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ

ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ - ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ ΚΩΔΙΚΟΣ CPV: 90920000-2 ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ - ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. - ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 2. - ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 3. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Η παρούσα μελέτη αφορά εργασίες Απολύμανσης

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Ε Ν Ι Α Φ Ε Ρ Ο Ν Τ Ο Σ Α.Δ. 175/ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗΤΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΑΕΡΟΔΙΑΚΟΜΙΔΩΝ ΕΚΑΒ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Ε Ν Ι Α Φ Ε Ρ Ο Ν Τ Ο Σ Α.Δ. 175/ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗΤΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΑΕΡΟΔΙΑΚΟΜΙΔΩΝ ΕΚΑΒ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚ. & ΟΙΚ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. Δ/νση : Τέρμα οδού Υγείας & Μεσογείων Ταχ. Κώδικας : 11527

Διαβάστε περισσότερα

15REQ002609937 2015-03-03

15REQ002609937 2015-03-03 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ- ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΛΕΟ ΟΜΙΑΣ-ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ============================ ΕΡΓΟ :

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ 6/201 /2016 «ΓΙΑ ΕΤΗΣΙΑ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ, ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ (ΑΝΑ ΜΗΝΑ)» ΠΡΟ ΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 3.038,00

ΜΕΛΕΤΗ 6/201 /2016 «ΓΙΑ ΕΤΗΣΙΑ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ, ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ (ΑΝΑ ΜΗΝΑ)» ΠΡΟ ΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 3.038,00 ιεύθυνση: Μιαούλη 4 Τριανδρία Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 55337 Τηλ. 2310989280 «ΓΙΑ ΕΤΗΣΙΑ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ, ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ (ΑΝΑ ΜΗΝΑ)» ΜΕΛΕΤΗ 6/201 /2016 ΠΡΟ ΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 3.038,00 1 ιεύθυνση: Μιαούλη 4, Τ.Κ.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΔΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΔΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθμ. Πρωτ. : 11010 2η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ Πειραιάς: 25-08-2017 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ «ΤΖΑΝΕΙΟ» ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΜΠΑΡΓΙΑΤΑΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV INFORMATICS DEVELOPMEN T AGENCY Digitally signed by INFORMATICS DEVELOPMENT AGENCY Date: 2014.12.11 09:14:42 EET Reason: Location: Athens ΑΔΑ: ΩΣ5Α4690Β3-7ΜΩ ΣΥΜΒΑΣΗ υπ αριθμ. 1112014 ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Θεσσαλονίκη Αριθ. Πρωτ. : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

Θεσσαλονίκη Αριθ. Πρωτ. : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ 7 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 3 ης ΥΠΕ. (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ) ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «Γ.ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» - Ψ.Ν.Θ. Οργανική Μονάδα Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη 18-11-2015 Αριθ. Πρωτ. : 20682

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ, ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ, ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Πληροφορίες : Α. Ευαγγελίδης Τηλέφωνο : 23210 49109 FAX : 23210 46556 Σέρρες, 06-11-2017 Email : prom@teicm.gr Α.Π.:...3809...

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (Ε.Κ.Ε.Τ.Α.) 6ο χλμ. Χαριλάου Θέρμης 57001 Θέρμη, Θεσσαλονίκη Θέρμη Θεσσαλονίκης,15-02-2016 Αριθμ. Πρωτ.: 237/15-02-2016 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗΣ ΜΥΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗΣ ΜΥΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 9471/6781 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 20/04/2017 ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΗΛ/ΦΑΞ 210-4092265 Email: dimospromithies@gmail.com ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗΣ ΜΥΟΚΤΟΝΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

2. Την 32/2015 Απόφαση Διοικητικού Συμβουλίου, με την οποία συγκροτήθηκε η Επιτροπή Διενέργειας διαγωνισμών υπηρεσιών, εργασιών για το έτος 2015.

2. Την 32/2015 Απόφαση Διοικητικού Συμβουλίου, με την οποία συγκροτήθηκε η Επιτροπή Διενέργειας διαγωνισμών υπηρεσιών, εργασιών για το έτος 2015. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Π.Ε ΚΙΛΚΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΙΛΚΙΣ (ΔΕΥΑΚ) ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: 1 ο χιλιόμετρο Κιλκίς Ξηρόβρυση, 61100 Κιλκίς ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ: 23410

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΠΡΟΫΠ.: 18.000,00 ΜΕ Φ.Π.Α. 23% Α.Μ.: 21/2015 CPV: 90722200-6 ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ Άρθρο 1 Αντικείµενο του διαγωνισµού Αντικείµενο του παρόντος διαγωνισµού είναι η ανάθεση των εργασιών απολύµανσης,

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ. Του:. Δ/νση: Τηλ.:

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ. Του:. Δ/νση: Τηλ.: ΜΕΡΟΣ ' ΥΠΟΔΕΙΓΜ ΠΡΟΣΦΟΡΣ Του:. Δ/νση: Τηλ.: / ΚΤΗΓΟΡΙ ΕΡΓΣΙΩΝ CPV ΜΟΝΔ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΠΟΣΟΤΗΤ 1 Καθαρισμός Διαμερισμάτων 90911000-6 τ.μ. 3.000 2 μονού στρώματος 90600000-3 τεμάχιο 85 ύπνου 3 καναπέ/ πολυθρόνας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΑΣΙΑ: «Παροχή υπηρεσιών Απεντόμωσης και μυοκτονίας στο κυνοκομείο. Αριθμ. μελέτης : 4/2015. Παροχή Υπηρεσιών:

ΕΡΓΑΣΙΑ: «Παροχή υπηρεσιών Απεντόμωσης και μυοκτονίας στο κυνοκομείο. Αριθμ. μελέτης : 4/2015. Παροχή Υπηρεσιών: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΛΙΕΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑ: «Παροχή υπηρεσιών Απεντόμωσης

Διαβάστε περισσότερα

16PROC ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

16PROC ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΚΡΗΤΗΣ Ταχ. Δ/νση : Εσταυρωμένος - 71004 Ταχ. Θυρίδα :1939 Πληροφορίες : Ε.Ντρετάκη Τηλ. : 2810379137 Φαξ : 2810379395 Ηράκλειο, 06-06-2016

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 3 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ)

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 3 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ) ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 3 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ) ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΙ ΙΚΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΙΑΚ. 9 η /2009 Για την Ανάθεση της Απεντόµωσης και Μυοκτονίας

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΛΟ : ,12 ΦΠΑ 23% : 5.983,71 ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ : ,83

ΣΥΝΟΛΟ : ,12 ΦΠΑ 23% : 5.983,71 ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ : ,83 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ: Απολυμάνσεις κτιρίων, οχημάτων, Δημ. Ν/Φ και έλεγχος Καταπολέμηση Ασιατικού κουνουπιού.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν. Φιλ/φεια: 8 /2/2016 NOMOΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ: 2070 ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ. Προς: Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν. Φιλ/φεια: 8 /2/2016 NOMOΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ: 2070 ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ. Προς: Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν. Φιλ/φεια: 8 /2/2016 NOMOΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ: 2070 ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ Προς: Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Διενέργειας για την εκτέλεση εργασίας < ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ ΚΗΦΙΣΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ, ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ, ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Πληροφορίες : Α. Ευαγγελίδης Τηλέφωνο : 23210 49109 FAX : 23210 46556 Σέρρες, 15 09 2017 Email : prom@teicm.gr Α.Π.:..

Διαβάστε περισσότερα

«Απεντομώσεις και μυοκτονίες στους χώρους του Γ.Π.Α. για χρονικό διάστημα ενός έτους»

«Απεντομώσεις και μυοκτονίες στους χώρους του Γ.Π.Α. για χρονικό διάστημα ενός έτους» ΕΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΩΟΝΙΚΟ ΑΝΕΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Αθήνα 1-10-2013 ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΗΡΕΣΙΑ Τμήμα Κατασκευών & Επισκευών ΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Γ. Χρονόπουλος, ολιτικός Μηχανικός Ταχ. Δ/νση: Ιερά Οδός 75, 11855, Τηλ.: 210-529 4879

Διαβάστε περισσότερα

16REQ

16REQ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΠΡΑΣΙΝΟΥ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΜΕΛΕΤΗ: ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΠΤΑ (7) ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΚΤΙΡΙΑΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΓΕΝ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΠΤΑ (7) ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΚΤΙΡΙΑΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΓΕΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΠΤΑ (7) ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΚΤΙΡΙΑΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΓΕΝ 1. Ο αδειούχος συντηρητής θα είναι υπεύθυνος για την καλή, αδιάλειπτη λειτουργία και συντήρηση των

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Καβάλα 23/05/2016 Αριθ. Πρωτ.1156 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) Α.Μ.Θ. Δ/ΝΣΗ: Διοικητικού - Οικονομικού ΤΜΗΜΑ: Μισθοδοσίας, Αποζημιώσεων, Προμηθειών & Περιουσίας ΤΑΧ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

Διαβάστε περισσότερα

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η κατανόηση και εφαρμογή της Μυοκτονίας και της Απεντόμωσης. Αναλυτικά το πρόγραμμα των διαλέξεων διαμορφώνεται ως εξής :

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η κατανόηση και εφαρμογή της Μυοκτονίας και της Απεντόμωσης. Αναλυτικά το πρόγραμμα των διαλέξεων διαμορφώνεται ως εξής : Η απεντόμωση και η μυοκτονία έχουν ως σκοπό τον έλεγχο του πληθυσμού των εντόμων και των τρωκτικών αντίστοιχα τα οποία είναι επικίνδυνα για την υγεία του ανθρώπου και την απώθηση από τους χώρους όπου ζει

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α Σ Η Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΛΤΑ

Α Π Ο Φ Α Σ Η Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΛΤΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΤΑ Σίνδος, 18/04/2017 Διεύθυνση Οικονομικών ΑΡ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 387 Υπηρεσιών ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ.: 11027 Τμήμα Προϋπολογισμού Λογιστηρίου και

Διαβάστε περισσότερα

Γ.Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ ΠΑΝΑΝΕΙΟ Λεωφ. Κνωσού, Τ.Θ. 44, Ηράκλειο Κρήτης ΑΦΜ 999082972, Β ΟΥ Ηρακλείου

Γ.Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ ΠΑΝΑΝΕΙΟ Λεωφ. Κνωσού, Τ.Θ. 44, Ηράκλειο Κρήτης ΑΦΜ 999082972, Β ΟΥ Ηρακλείου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 7 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ Γ.Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ ΠΑΝΑΝΕΙΟ Λεωφ. Κνωσού, Τ.Θ. 44, Ηράκλειο Κρήτης ΑΦΜ 999082972, Β ΟΥ Ηρακλείου Τµήµα Προµηθειών ΗΡΑΚΛΕΙΟ,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ «ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ «ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ «ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» Χανιά 20/05/2016 Αριθμ. Πρωτ. 8745 Ταχ. Διεύθυνση : Μουρνιές Κυδωνίας Ταχ. Κωδ. : 73300 Πληροφορίες :ΣΥΜΝΙΑΝΑΚΗ ΑΡΓΥΡΩ (έγγραφο)

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΕΔΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΑΡΑΣΙΤΩΝ Α.Π.Θ.

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΕΔΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΑΡΑΣΙΤΩΝ Α.Π.Θ. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΕΔΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΑΡΑΣΙΤΩΝ Α.Π.Θ. Θεσσαλονίκη 2011 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ...3 2 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΡΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ...3 2.1 ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα