AQUAPULSE AQ1B. υποβρύχιος ανιχνευτής μετάλλων επιλογές & αξεσουάρ για έρευνα σε θάλασσα και ξηρά

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "AQUAPULSE AQ1B. υποβρύχιος ανιχνευτής μετάλλων επιλογές & αξεσουάρ για έρευνα σε θάλασσα και ξηρά"

Transcript

1 AQUAPULSE AQ1B υποβρύχιος ανιχνευτής μετάλλων επιλογές & αξεσουάρ για έρευνα σε θάλασσα και ξηρά Ανιχνευτές Μετάλλων Κυρίτσης Λεωφ. Αθηνών 193, Χαϊδάρι (έναντι ΚΤΕΟ) Τ F K web O υποβρύχιος ανιχνευτής μετάλλων Aquapulse 1Β είναι ένα ανθεκτικό και πλήρως προσαρμοζόμενο μηχάνημα για κάθε είδους υποβρύχια έρευνα. Στεγανότητα για καταδύσεις με τη κυρίως μονάδα του έως 100 μέτρα βάθος. Έχει 3 επιλογές στερέωσης της μονάδας. Tα βύσματα Ikelite και τα δυο ρυθμιστικά κουμπιά της μονάδας επιτρέπουν στους υποβρύχιους ανιχνευτές μετάλλων Aquapulse να χρησιμοποιούν όλα τα αξεσουάρ AQ1B της AQUASCAN. Έτσι μπορείτε να συνδέσετε το κατάλληλο δίσκο και τύπο ακουστικού για κάθε χρήση. Η ενσωματωμένη μπαταρία NiMH έχει αυτονομία για 10 ώρες συνεχούς χρήσης. Η νέα μικροκαμωμένη έκδοση του Aquapulse 1B είναι ελαφρύτερη από τις προηγούμενες, και έχει μεγαλύτερη αντοχή στο δύσκολο υποβρύχιο περιβάλλον.

2 Οι βασικές εκδόσεις Aquapulse AQ στάνταρ 20 εκ. κιτ Περιλαμβάνει κυρίως μονάδα, ιμάντα γρήγορης απόσπασης, ακουστικό δόνησης, φορτιστή και δίσκο 20 εκ. με χειρολαβή. Αυτή είναι οι ποιο μικροκαμωμένη και οικονομική έκδοση του Aquapulse 1B. Η κοντή αναδιπλούμενη χειρολαβή επιτρέπει στο δύτη να μανουβράρει το δίσκο ανάλογα με τις απαιτήσεις και να τον αποθηκεύει. Αυτή η έκδοση έχει τη μεγαλύτερη ευαισθησία σε πολύ μικρά χρυσά αντικείμενα λόγω του επικεντρωμένου πεδίου έρευνας. AQ στάνταρ 25 εκ. κιτ Περιλαμβάνει κυρίως μονάδα, ιμάντα γρήγορης απόσπασης, ακουστικό δόνησης, φορτιστή και δίσκο 25 εκ. με τηλεσκοπική χειρολαβή. Αυτή η έκδοση έχει ελαφρώς ισχυρότερο δίσκο από του κιτ 20 εκ. και καλύτερη πρόσβαση λόγω μακρύτερης χειρολαβής. Αυτή η λαβή επιτρέπει σύντομη χρήση σε παραλία και ξηρά. Για εκτεταμένη χρήση στη ξηρά η ανατομική ράβδος - που παρέχεται με το κιτ 38 εκ. είναι ποιο πρακτική. AQ στάνταρ 38 εκ. κιτ Περιλαμβάνει κυρίως μονάδα, ιμάντα γρήγορης απόσπασης, ακουστικό δόνησης, φορτιστή και δίσκο 38 εκ. με ανατομική ράβδο. Αυτή η έκδοση είναι η δυνατότερη, γενικής χρήσης, λόγω του ισχυρού πεδίου ενέργειας που παράγεται από το δισκο 38 εκ. Επίσης η έκδοση αυτή επιτρέπει μεγάλο πλάτος σάρωσης περίπου 3 μ. και βαθιά διείσδυση σε όλους τους τύπους υλικών του πυθμένα.

3 Εμπορική έκδοση Aquapulse AQ.1.0XX_C Αυτή η έκδοση περιλαμβάνει τα καλύτερα στοιχεία του Aquapulse, τοποθετημένα μέσα σε μια ανθεκτική και αδιάβροχη βαλίτσα τύπου Peli. Περιλαμβάνει τα ακόλουθα στοιχεία Aquapulse: Aquapulse 1B μονάδα, Ακουστικό δόνησης, AC φορτιστή, Υποβρύχια ακουστικά, 90 εκ. probe, Θηλιά στερέωσης D, ζώνη στήθους, αδιάβροχη βαλίτσα τύπου Peli style case με διαμορφωμένο αφρολέξ, δίσκο 38 εκ. και ανατομική ράβδο (AQ.1.010_S) ή 25 εκ. δίσκο και εκτεταμένη χειρολαβή (AQ.1.030_S) Αυτή η έκδοση είναι η ελάχιστη προτιμώμενη διαρρύθμιση για επιχειρήσεις κατάδυσης εμπορικού τύπου, λόγω χαρακτηριστικών, ευκολίας μεταφοράς και αποθήκευσης ( το AQ.1.010_C εικονίζεται παρακάτω )

4 Επαγγελματική έκδοση Aquapulse AQ.1.0XX_Ρ Οι επαγγελματικές εκδόσεις του Aquapulse 25 εκ., και 38 εκ., αποτελούν το απόλυτο υποβρύχιο εργαλείο έρευνας μετάλλων για τον έμπειρο δύτη. Παρέχεται με αυτές και ένα υψηλής ισχύος probe φερίτη αντί του βασικού, και αυτό αποδίδει μεγαλύτερο βάθος εντοπισμού σε γωνίες και αναμεταξύ από σχισμές βράχων. Όπως και με άλλες εκδόσεις, εμπεριέχεται σε μία αδιάβροχη βαλίτσα. Όλα τα πηνία και probe έχουν το μεγάλης αντοχής «κόκκινο» καλώδιο. (AQ.1.010_P 38 εκ., Επαγγελματική έκδοση εικονίζεται παρακάτω) Σημειώστε ότι η παρακάτω εικόνα δεν δείχνει το κόκκινο καλώδιο.

5 Αξεσουάρ Αquapulse 1B - ήχος AQ ακουστικό δόνησης Πλήρως αδιάβροχο ακουστικό δόνησης που χρησιμοποιεί υποβρύχιο βύσμα Ikelite για σύνδεση με τη μονάδα του ανιχνευτή Aquapulse AQ1B. Τοποθετείται στο πίσω μέρος του κεφαλιού κάτω από τη κουκούλα, ή κάτω από το αυτί, ενώ βρισκόμαστε υποβρυχίως, επιτρέποντας στο δύτη να ακούει καθαρά τις αλλαγές στον τόνο ήχου του ανιχνευτή, όταν εντοπίζεται μέταλλο. AQ Ακουστικά ξηράς Ανθεκτικά ακουστικά για χρήση εκτός νερού, επιτρέπουν στο Aquapulse AQ1B να δουλεύει σαν ένας πανίσχυρος ανιχνευτής μετάλλων ξηράς. Τα ακουστικά παρέχουν ρυθμιζόμενη ένταση ήχου και ταιριάζουν άνετα στο χειριστή. AQ Υποβρύχια ακουστικά Ανθεκτικά ακουστικά για υποβρύχια χρήση, σαν εναλλακτική επιλογή του ακουστικού δόνησης. Είναι ιδιαιτέρως χρήσιμα σε θερμά νερά, εκεί όπου η κουκούλα δεν φοριέται από το δύτη. Παρέχουν ποιο ενισχυμένο επίπεδο έντασης ήχου που αυξάνει την ικανότητα του δύτη να αντιληφθεί και τις ποιο ελαφρές αλλαγές στην έξοδο του ηχητικού σήματος του ανιχνευτή.

6 Αξεσουάρ Αquapulse 1B στήριξη AQ Ανατομική ράβδος Αυτό το σετ ράβδων χρησιμοποιείται συνήθως με το δίσκο 38 εκ., αλλά επίσης θα δουλεύει και με τους δίσκους 20 και 25 εκ. 2 velcro λωρίδες σταθεροποιούν την υποδοχή κάτω από το μπράτσο του χειριστή και επιτρέπουν την άνετη στήριξη του δίσκου για μεγάλης διάρκειας χρήση. Η κονσόλα του AQ1B μπορεί να στερεωθεί με ασφάλεια στο κάτω μέρος της υποδοχής μπράτσου ( εικονίζεται ). AQ Τηλεσκοπική χειρολαβή Συνήθως χρησιμοποιείται με το δίσκο 25 εκ., ( επίσης δουλεύει με τους δίσκους 20 εκ. και 38 εκ. ) αυτή η λαβή GRP είναι πλήρως ρυθμιζόμενη από 60 εκ έως 102 εκ. μήκος. Η εικόνα δείχνει πλήρως εκτεταμένη τη λαβή συνδεδεμένη με δίσκο 25 εκ. AQ Λαβή γρήγορης αποσυναρμολόγησης Αυτή η κοντή λαβή σχεδιάστηκε για χρήση με το δίσκο 20 εκ. (AQ.3.001) όταν αποθηκεύεται στη αδιάβροχη θήκη μας, που παρέχεται σαν στάνταρ με την επαγγελματική έκδοση.

7 Αξεσουάρ Αquapulse 1B ανίχνευση Όσα σημειώνονται με * παρέχονται με υψηλής αντοχής «κόκκινο» καλώδιο. Προσθέστε το γράμμα R στο κωδικό, με τη παραγγελία σας. AQ * 20 εκ. δίσκος Πλήρως αδιάβροχος και μικροκαμωμένος δίσκος με κοντή λαβή μήκους 30 εκ. Ιδανικός για ανεύρεση μικρών αντικειμένων λόγω του επικεντρωμένου πεδίου έρευνας του. AQ * 20 εκ. δίσκος με 2 μ. καλώδιο Όμοιο με το AQ.4.080, αλλά χωρίς λαβή. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τηλεσκοπική λαβή (AQ.4.001), ανατομική ράβδο (AQ.4.000) η ιμάντα γρήγορης απόσπασης (AQ.4.002) AQ * 25 εκ. δίσκος Πλήρως αδιάβροχος δίσκος μεσαίου μεγέθους, εναλλακτική επιλογή από τους δίσκους 20 εκ. & 38 εκ. Συνήθως χρησιμοποιείται με τηλεσκοπική λαβή (AQ.4.001) AQ * 38 εκ. δίσκος Πλήρως αδιάβροχος δίσκος μεγάλου μεγέθους. Δίνει το μέγιστο δυνατό βάθος εντοπισμού. Όταν χρησιμοποιείται με την ανατομική ράβδο (AQ.4.000) παρέχει καλό εύρος σάρωσης και κάλυψης υποβρυχίως επίσης καλή σταθερότητα για χρήση στη ξηρά.

8 Αξεσουάρ Αquapulse 1B ανίχνευση Όσα σημειώνονται με * παρέχονται με υψηλής αντοχής «κόκκινο» καλώδιο. Προσθέστε το γράμμα R στο κωδικό, με τη παραγγελία σας. AQ εκ. δίσκος με 20 μ. καλώδιο Όμοιο με το AQ.3.003, αλλά με ενισχυμένο καλώδιο 20 μέτρων. Το μεγάλο μήκος καλωδίου επιτρέπει στο δίσκο να ρυμουλκείται αργά πίσω από μια βάρκα, η απλά να βυθιστεί και να ερευνάει παρασυρόμενο. Αυτό το αξεσουάρ επιτρέπει να εντοπιστεί η περιοχή που περιοχή μεταλλικά αντικείμενα πρώτα και μετά να αναλάβει ο δύτης επιτόπια ανίχνευση. Είναι αναντικατάστατο για εκτεταμένη έρευνα ρηχού νερού σε συνθήκες χαμηλής ορατότητας. AQ * 30 εκ. probe Πλήρως αδιάβροχος αισθητήρας probe, μήκους 30 εκ. για έρευνα σε μικρές ρωγμές και σκάψιμο μέσα σε άμμο και ίζημα. Η διάμετρος του είναι 22 χιλ. AQ * 90 εκ. probe Όμοιο με AQ.3.040, αλλά με μεγαλύτερο μήκος, ρυθμιζόμενο έως 90 εκ. για έρευνα μέσα σε βαθύτερες ρωγμές.

9 Αξεσουάρ Αquapulse 1B ανίχνευση Όσα σημειώνονται με * παρέχονται με υψηλής αντοχής «κόκκινο» καλώδιο. Προσθέστε το γράμμα R στο κωδικό, με τη παραγγελία σας. 4 εκ. probe υψηλής ενέργειας Αισθητήρας ισχυρότερος από το AQ.3.040/1. Με διάμετρο 4 εκ. είναι τόσο ισχυρό όσο ο δίσκος 20 εκ. Επεκτείνεται σε 1,1 μ. συνολικό μήκος. 4 εκ. probe υψηλής ενέργειας ( για βαλίτσα Peli ) Όπως το προηγούμενο, είναι ο ίδιος αισθητήρας με κοντύτερη λαβή ώστε να χωράει μέσα στην αδιάβροχη βαλίτσα μας. Αυτή η έκδοση επεκτείνεται στα 900 χιλ. από 620 χιλ. AQ εκ. probe υψηλής ενέργειας με 30 μ. καλώδιο Αυτή η έκδοση του AQ έχει 30 μ. Ενισχυμένου καλωδίου. Αυτό του επιτρέπει να κατεβαίνει σε βαθιές χαράδρες για έρευνα μετάλλου χωρίς να χρειαστεί να κατέβει και ο δύτης.

10 Αξεσουάρ Αquapulse 1B ανίχνευση AQ «πηνίο παλάμης» μινιατούρα Αυτός ο μίνι δίσκος σχεδιάστηκε στο μέγεθος ενός ακουστικού δόνησης. Είναι 44 χιλ. σε διάμετρος και πάχος 14 χιλ. Επίσης σχεδιάστηκε ώστε να φοριέται μέσα στο γάντι του δύτη, σε περιοχή που καλύπτεται από απολιθώματα όλων των ειδών. Το σκεπτικό είναι να πιάνει ο δύτης ένα απολίθωμα τη φορά και να εντοπίζει αν κρύβεται μέταλλο μέσα του ή όχι. Για αποστάσεις ανίχνευσης δείτε το τελευταίο μέρος του φυλλαδίου αυτού.

11 Αξεσουάρ Αquapulse 1B διάφορα AQ.4.010/1/2/5 φορτιστής μπαταριών Από 100v έως 240v τάση ρεύματος, παρέχεται με Βρετανική, Ευρωπαϊκή Βόρειο-αμερικάνικη και Αυστραλέζικη πρίζα. Το βύσμα 8 επαφών επιτρέπει τη χρήση και άλλων πριζών αν απαιτηθεί. Ο φορτιστής θα γεμίσει τις άδειες μπαταριές σε 14 ώρες. Η αυτόματη διακοπή της φόρτισης επιτρέπει να αφήσετε το φορτιστή στο Aquapulse για μακρύτερο χρονικό διάστημα χωρίς να προκύψει βλάβη. AQ AQ1B μονάδα Είναι η καρδιά του Aquapulse. Έχει 2 κουμπιά για ρύθμιση του πηνίου που συνδέθηκε και για απόρριψη αχρήστων μετάλλων, πχ καπάκια αλουμινίου κτλ. Τα βύσματα Ikelite είναι πολύ ανθεκτικά και επιτρέπουν γρήγορη αλλαγή πηνίων και ακουστικών. Στεγανή στα 100 μ. βάθος. Ύψος 190 χιλ. Διάμετρος 100 χιλ. Βάρος 1 κ. AQ ζώνη στήθους Με το γρήγορο & ασφαλές Velcro, αυτή η ρυθμιζόμενη ζώνη με γρήγορη απόσπαση είναι ιδανική επιλογή στερέωσης και παρέχεται στο βασικό εξοπλισμό όλων των εκδόσεων. AQ αγκράφα D Με το γρήγορο & ασφαλές Velcro, αυτή η αγκράφα D επιτρέπει να κρεμαστεί η μονάδα σε ένα σύνδεσμο ασφαλείας

12 Δείγματα μετάλλων για δοκιμή ( βάθη εντοπισμού στην επόμενη σελίδα ) περιγραφή διαστάσεις χιλιοστά / ίντσες βάρος γραμμάρια / ουγγιές

13 Βάθη εντοπισμού Ανάλογα το μέγεθος δίσκου ή probe

LORENZ DEEPMAX Z1 εξοπλισμός & αξεσουάρ

LORENZ DEEPMAX Z1 εξοπλισμός & αξεσουάρ LORENZ DEEPMAX Z1 εξοπλισμός & αξεσουάρ Δίσκος 26 εκ. TIMH 300 EΥΡΩ Αυτός ο δίσκος βασικά εξελίχθηκε στους ανιχνευτές μετάλλων LORENZ DEEPMAX Z1 για εντοπισμό πολύ μικρών μεταλλικών αντικειμένων, όπως

Διαβάστε περισσότερα

Ο καλύτερος παλμικός ανιχνευτής στο κόσμο!

Ο καλύτερος παλμικός ανιχνευτής στο κόσμο! Ο καλύτερος παλμικός ανιχνευτής στο κόσμο! LORENZ DEEPMAX Z1 ανιχνευτές μετάλλων χρυσού παλμικής επαγωγής - Πρόλογος Ο χειρισμός του νέου Lorenz Z1 γίνεται μέσω τριών μόνο πλήκτρων! Ο ανιχνευτής μετάλλων

Διαβάστε περισσότερα

κεντρική μονάδα των Lorenz Deepmax X5 & Lorenz Deepmax X6

κεντρική μονάδα των Lorenz Deepmax X5 & Lorenz Deepmax X6 Οι ανιχνευτές DEEPMAX X5 & X6 έχουν την ίδια απόδοση. Το X6 έχει εσωτερικό καταγραφέα δεδομένων με GPS, ο χειριστής μεταφέρει τα δεδομένα σε laptop για να δεί τις εικόνες των στόχων αφού ολοκληρώσει την

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ 1. ΕΙΔΟΣ Φορητή Μικροφωνική Εγκατάσταση για τις ανάγκες κάλυψης τελετών Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου/ΑΛΣ ΕΛ-ΑΚΤ. 2. ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Ο υπό προμήθεια μικροφωνικός εξοπλισμός συνίσταται

Διαβάστε περισσότερα

Με μόνο 3 πλήκτρα χειρίζεστε το νέο Ζ1!.

Με μόνο 3 πλήκτρα χειρίζεστε το νέο Ζ1!. LORENZ DEEPMAX Z1 παλμικοί ανιχνευτές μετάλλων - Περιγραφή Με μόνο 3 πλήκτρα χειρίζεστε το νέο Ζ1!. Οι ανιχνευτές μετάλλων LORENZ DEEPMAX Z1 αντιπροσωπεύουν τη νεότερη εξέλιξη στους παλμικούς ανιχνευτές

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος περιεχομένων ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ...3 ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ...4 ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ΜΟΛΥΒΔΟΥ...5 ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ΛΙΘΙΟΥ...

Κατάλογος περιεχομένων ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ...3 ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ...4 ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ΜΟΛΥΒΔΟΥ...5 ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ΛΙΘΙΟΥ... Κατάλογος περιεχομένων ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ...3 ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ...4 ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ΜΟΛΥΒΔΟΥ...5 ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ΛΙΘΙΟΥ...5 ΣΥΝΔΕΣΗ PEDELEC (PAS)...6 ΦΟΡΤΙΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ...6 ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΜΕ ΔΙΣΚΟΦΡΕΝΑ...7

Διαβάστε περισσότερα

940 SM - Ενισχυμένος μηχανισμός

940 SM - Ενισχυμένος μηχανισμός * ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΡΟΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ 940 SM - Ενισχυμένος μηχανισμός 2.000.000 κινήσεις Eγγυημένη απόδοση καλής λειτουργίας Μονόφυλλη, Δίφυλλη & Τηλεσκοπική, Συνεχής λειτουργία. * Κανένας φόβος για

Διαβάστε περισσότερα

PLV Electronics Κολάρο Φέρμας PLV Electronics

PLV Electronics Κολάρο Φέρμας PLV Electronics PLV Electronics Κολάρο Φέρμας PLV Electronics PLV 050- Dog Traiiner Οδηγίίες Χρήσης Πίνακας Περιεχομένων Πίνακας Περιεχομένων...2 2. Συσκευασία...3 3. Περιγραφή της συσκευής...4 4. Προετοιμασία της συσκευής...5

Διαβάστε περισσότερα

NT 14/1 Ap Te Adv. Πτυσσόμενη χειρολαβή. Δε χρειάζεται σκύψιμο, ούτε τράβηγμα. Η μηχανή μεταφέρεται με την πρακτική χειρολαβή για εύκολη μεταφορά.

NT 14/1 Ap Te Adv. Πτυσσόμενη χειρολαβή. Δε χρειάζεται σκύψιμο, ούτε τράβηγμα. Η μηχανή μεταφέρεται με την πρακτική χειρολαβή για εύκολη μεταφορά. Η μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης NT 14/1 Eco Τe Advanced είναι κάτι παραπάνω από μια απλή ηλεκτρική σκούπα. Αποτελεί την ιδανική μηχανή για τεχνίτες - σχεδιασμένη σε στενή συνεργασία με επαγγελματίες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΙΣ ΟΔΗΡΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΙΣ ΟΔΗΡΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΟΧΗ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΙΣ ΟΔΗΡΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ Τα κράματα των μετάλλων που έχουν μείνει θαμμένα για μεγάλο χρονικό διάστημα, σαπίζουν και μπορεί κάποια φορά να δώσουν σήμα χρυσού.

Διαβάστε περισσότερα

Ζώνες και τσάντες μεταφοράς εργαλείων

Ζώνες και τσάντες μεταφοράς εργαλείων Ζώνες και τσάντες μεταφοράς Μια ιστορία ποιότητας Όλα ξεκίνησαν το 1932 στις ΗΠΑ όταν η ανάγκη για ασφαλή μεταφορά στις μεγάλες και ιδιαίτερες κατασκευές της Αμερικής ήταν η αφορμή για την δημιουργία της

Διαβάστε περισσότερα

BD 50/50 C Bp Classic

BD 50/50 C Bp Classic Η μηχανή περιποίησης δαπέδου BD 50/50 Bp Classic είναι ένα βασικό μοντέλο στην πρώτη κατηγορία των μπαταριοκίνητων μηχανημάτων. Απόδοση επιφάνειας μέχρι 2.000 τμ/ ώρα. 1 2 3 4 1 2 Προσιτό εισαγωγικό μοντέλο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ

ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ BASIC PROFI TECHNIK Το Qbrick System είναι το πιο προηγμένο αλληλένδετο σύστημα αποθήκευσης εργαλείων. Οι ανθεκτικές, ευρύχωρες και λειτουργικές εργαλειοθήκες του Qbrick System

Διαβάστε περισσότερα

NT 611 Eco K. Ενσωματωμένη αντλία ακάθαρτου νερού

NT 611 Eco K. Ενσωματωμένη αντλία ακάθαρτου νερού Σκούπα υγρής-ξηρής αναρρόφησης με ένα μοτέρ για επαγγελματική χρήση με χωρητικότητα κάδου 55 l, για όλες τις εφαρμογές στη βιομηχανία, στο εμπόριο και στον καθαρισμό κτιρίων. 1 Ενσωματωμένη αντλία ακάθαρτου

Διαβάστε περισσότερα

Καθημερινή χρήση. Ποτέ μη χρησιμοποιείτε οινόπνευμα ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδήποτε μέρος των ηχείων!

Καθημερινή χρήση. Ποτέ μη χρησιμοποιείτε οινόπνευμα ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδήποτε μέρος των ηχείων! BeoLab 8002 Οδηγός Καθημερινή χρήση 3 Όταν ολοκληρώσετε την εγκατάσταση των ηχείων όπως περιγράφεται στις παρακάτω σελίδες, συνδέστε ολόκληρο το σύστημα στο ρεύμα. Η ενδεικτική λυχνία ανάβει κόκκινη,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ

ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ BASIC PROFI TECHNIK Όλα υπό έλεγχο Το Qbrick System προσφέρει πολλές έξυπνες λύσεις που διευκολύνουν την εργασία: - Υψηλή στεγανότητα σε νερό και μικροσωματίδια (σκόνη) - Μεγάλες

Διαβάστε περισσότερα

FM/MW/SW1,2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΗΨΗΣ, ΜΕ ΦΑΚΟ,ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ

FM/MW/SW1,2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΗΨΗΣ, ΜΕ ΦΑΚΟ,ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ FM/MW/SW1,2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΗΨΗΣ, ΜΕ ΦΑΚΟ,ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ. ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Καθαρίστε τη συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευή Πεδίου Για Την Μέτρηση Ηλεκτρικής Αγωγιμότητας, Υγρασίας και ph Εδάφους

Συσκευή Πεδίου Για Την Μέτρηση Ηλεκτρικής Αγωγιμότητας, Υγρασίας και ph Εδάφους Συσκευή Πεδίου Για Την Μέτρηση Ηλεκτρικής Αγωγιμότητας, Υγρασίας και ph Εδάφους Εγχειρίδιο χρήσης Η παρούσα συσκευή πεδίου είναι ένα σύστημα μέτρησης χαρακτηριστικών εδάφους, όπως η Ηλεκτρική αγωγιμότητα,

Διαβάστε περισσότερα

NEW ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΘΕΡΜΙΚΗΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ HD38S LD38S HD19S LD19S Θεσσαλονίκη

NEW ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΘΕΡΜΙΚΗΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ HD38S LD38S HD19S LD19S Θεσσαλονίκη NEW ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΘΕΡΜΙΚΗΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ HD38S LD38S HD19S LD19S ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Μεγάλη απόσταση παρατήρησης. Αποτελεσµατική λειτουργία σε συνθήκες οµίχλης ή καπνού. Μέγεθος ανιχνευτή 384x88. Μεγάλο εύρος

Διαβάστε περισσότερα

Ζώνες και τσάντες μεταφοράς εργαλείων

Ζώνες και τσάντες μεταφοράς εργαλείων Ζώνες και τσάντες μεταφοράς Μια ιστορία ποιότητας Όλα ξεκίνησαν το 1932 στις ΗΠΑ όταν η ανάγκη για ασφαλή μεταφορά στις μεγάλες και ιδιαίτερες κατασκευές της Αμερικής ήταν η αφορμή για την δημιουργία της

Διαβάστε περισσότερα

Ζώνες και Τσάντες Μεταφοράς Εργαλείων

Ζώνες και Τσάντες Μεταφοράς Εργαλείων Ζώνες και Τσάντες Μεταφοράς Εργαλείων Μια ιστορία ποιότητας Όλα ξεκίνησαν το 1932 στις ΗΠΑ όταν η ανάγκη για ασφαλή μεταφορά στις μεγάλες και ιδιαίτερες κατασκευές της Αμερικής ήταν η αφορμή για την δημιουργία

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης για ψεκαστήρα πλάτης μπαταρίας 16Lt

Οδηγίες χρήσης για ψεκαστήρα πλάτης μπαταρίας 16Lt Οδηγίες χρήσης για ψεκαστήρα πλάτης μπαταρίας 16Lt Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Art Nr.:010395 Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης πριν την λειτουργία. Προσοχή! Ο ψεκαστήρας έχει

Διαβάστε περισσότερα

BeoLab 12. BeoLab 12 1

BeoLab 12. BeoLab 12 1 BeoLab 12 BeoLab 12 1 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Μην εκθέτετε αυτή τη συσκευή σε σταγόνες ή πιτσιλιές και βεβαιωθείτε ότι δεν τοποθετείτε αντικείμενα με υγρά, όπως ανθοδοχεία, πάνω στη συσκευή. Το προϊόν απενεργοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

NT 65/2 Ap *EU. Άγκιστρο αποθήκευσης σωλήνα και εύκαμπτων σωλήνων αναρρόφησης. Ενσωματωμένος σωλήνας αποστράγγισης (ανθεκτικός στο πετρέλαιο)

NT 65/2 Ap *EU. Άγκιστρο αποθήκευσης σωλήνα και εύκαμπτων σωλήνων αναρρόφησης. Ενσωματωμένος σωλήνας αποστράγγισης (ανθεκτικός στο πετρέλαιο) Η NT 65/2 Ap είναι μια ισχυρή μηχανή ξηρής-υγρής αναρρόφησης, με 2 μοτέρ, για επαγγελματικές εφαρμογές. Η αναρροφητική ισχύς της παραμένει σχεδόν συνεχής. 1 Άγκιστρο αποθήκευσης σωλήνα και εύκαμπτων σωλήνων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΤΕKΤΟΝΙΚΗ ΚΗΠΩΝ

ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΤΕKΤΟΝΙΚΗ ΚΗΠΩΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΤΕKΤΟΝΙΚΗ ΚΗΠΩΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΤΕKΤΟΝΙΚΗ ΚΗΠΩΝ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΤΕKΤΟΝΙΚΗ ΚΗΠΩΝ Τάση Της

Διαβάστε περισσότερα

NT 14/1 Ap Te Adv. Πτυσσόμενη χειρολαβή. Δε χρειάζεται σκύψιμο, ούτε τράβηγμα. Η μηχανή μεταφέρεται με την πρακτική χειρολαβή για εύκολη μεταφορά.

NT 14/1 Ap Te Adv. Πτυσσόμενη χειρολαβή. Δε χρειάζεται σκύψιμο, ούτε τράβηγμα. Η μηχανή μεταφέρεται με την πρακτική χειρολαβή για εύκολη μεταφορά. Η μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης NT 14/1 Eco Τe Advanced είναι κάτι παραπάνω από μια απλή ηλεκτρική σκούπα. Αποτελεί την ιδανική μηχανή για τεχνίτες - σχεδιασμένη σε στενή συνεργασία με επαγγελματίες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΕΣΑΡΙΣΤΗ ΣΥΣΦΙΞΗ. Αρ. μοντέλων. Δυνατότητα mm. Τύπος. Σελίδα

ΠΡΕΣΑΡΙΣΤΗ ΣΥΣΦΙΞΗ. Αρ. μοντέλων. Δυνατότητα mm. Τύπος. Σελίδα Πρέσες σύσφιξης Διαθέτουν αυτόματη ολοκλήρωση κύκλου για να διασφαλίζεται η ίδια αξιόπιστη, στεγανή σύνδεση κάθε φορά. Κατασκευασμένες με υψηλά στάνταρ για υψηλή ποιότητα και μεγάλη ανθεκτικότητα συνοδευόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση. AD200. Εγχειρίδιο χρήσης

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση.  AD200. Εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome AD200 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 2 2 Το ηχείο σύνδεσης 3 Εισαγωγή 3 Περιεχόμενα συσκευασίας

Διαβάστε περισσότερα

C meitrack" Οδηγός Γρήγορης Χρήσης

C meitrack Οδηγός Γρήγορης Χρήσης C meitrack" Οδηγός Γρήγορης Χρήσης 1 Ευχαριστούμε για την αγορά αυτού του MT90. Αυτή η συσκευή θα σας προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας GPS εντοπισμού όπου βασίζεται σε εξαιρετική τεχνολογία και τα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Owner s Guide. December 6, 2010 NSOG-1.0-100

Οδηγός χρήστη. Owner s Guide. December 6, 2010 NSOG-1.0-100 Οδηγός χρήστη Owner s Guide December 6, 2010 NSOG-1.0-100 2 2 Νομικές πληροφορίες Legal Πνευματικά δικαιώματα 2011 Google Inc. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Copyright 2010 Google Inc. All rights reserved.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ

ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ BASIC PROFI TECHNIK Όλα υπό έλεγχο Το Qbrick System προσφέρει πολλές έξυπνες λύσεις που διευκολύνουν την εργασία: - Υψηλή στεγανότητα σε νερό και μικροσωματίδια (σκόνη) - Μεγάλες

Διαβάστε περισσότερα

NT 48/1. Αυτό το μηχάνημα είναι μία σκούπα ξηρής και υγρής αναρρόφησης εξαιρετικά ανθεκτική, λειτουργική, ισχυρή, με μέγιστες εργονομικές ιδιότητες.

NT 48/1. Αυτό το μηχάνημα είναι μία σκούπα ξηρής και υγρής αναρρόφησης εξαιρετικά ανθεκτική, λειτουργική, ισχυρή, με μέγιστες εργονομικές ιδιότητες. Αυτό το μηχάνημα είναι μία σκούπα ξηρής και υγρής αναρρόφησης εξαιρετικά ανθεκτική, λειτουργική, ισχυρή, με μέγιστες εργονομικές ιδιότητες. 1 Άδειασμα κάδου Εύκολα προσβάσιμος σωλήνας αποστράγγισης για

Διαβάστε περισσότερα

NT 35/1 Tact Te. Σύστημα Tact (Αυτόματο σύστημα αυτόματου καθαρισμού φίλτρων) Πρίζα

NT 35/1 Tact Te. Σύστημα Tact (Αυτόματο σύστημα αυτόματου καθαρισμού φίλτρων) Πρίζα Η NT 35/1 Tact Te είναι μια εύχρηστη και ισχυρή μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης για επαγγελματικές εφαρμογές. Είναι εξοπλισμένη με το καινοτόμο, κατοχυρωμένο με πατέντα σύστημα Tact, για αυτόματο καθαρισμό

Διαβάστε περισσότερα

Ισχυρή μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης με κάδο χωρητικότητας 70 l και έως τρία μοτέρ.

Ισχυρή μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης με κάδο χωρητικότητας 70 l και έως τρία μοτέρ. Ισχυρή μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης με κάδο χωρητικότητας 70 l και έως τρία μοτέρ. 1 Αποθήκευση εξαρτημάτων επάνω στο μηχάνημα 3 Εργονομική λαβή Πλατύς προφυλακτήρας με θέση αποθήκευσης εξαρτημάτων.

Διαβάστε περισσότερα

KM 70/30 C Bp Pack Adv

KM 70/30 C Bp Pack Adv Σάρωθρο πεζού χειριστή με πολύ καλό έλεγχο σε ευθεία γραμμή. Βούρτσα για κάθε επιφάνεια και εύκολη ρύθμιση κεντρικής κυλινδρικής βούρτσας. 2 3 4 2 Ρυθμιζόμενη χειρολαβή Μέγιστη εργονομία χάρη στις τρεις

Διαβάστε περισσότερα

NT 35/1 Tact Te. Ιδανικές ενώσεις. Σύστημα Tact (Αυτόματο σύστημα αυτόματου καθαρισμού φίλτρων)

NT 35/1 Tact Te. Ιδανικές ενώσεις. Σύστημα Tact (Αυτόματο σύστημα αυτόματου καθαρισμού φίλτρων) Η NT 35/1 Tact Te είναι μια εύχρηστη και ισχυρή μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης για επαγγελματικές εφαρμογές. Εξοπλισμένη με το καινοτόμο, κατοχυρωμένο με πατέντα σύστημα Tact. 1 2 3 4 1 2 Σύστημα Tact

Διαβάστε περισσότερα

ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ? ...δεν «μασάνε» πουθενά! ΔΥΝΑΤΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ. αναγκη για. Εργαλεία χειρός κήπου ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2016

ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ? ...δεν «μασάνε» πουθενά! ΔΥΝΑΤΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ. αναγκη για. Εργαλεία χειρός κήπου ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2016 ΔΥΝΑΤΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2016 οι προσφορές ισχύουν εως εξαντλήσεως των αποθεμάτων αναγκη για ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ? Εργαλεία χειρός κήπου &...δεν «μασάνε» πουθενά! ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΚΗΠΟΥ ΚΛΑΔΕΥΤΗΡΙ BYPASS ΨΑΛΙΔΑ

Διαβάστε περισσότερα

T 15/1. Πολύ ευέλικτο καλώδιο ρεύματος highflex

T 15/1. Πολύ ευέλικτο καλώδιο ρεύματος highflex Με τη σκούπα ξηρής αναρρόφησης, εκσυγχρονίζεται η υπάρχουσα επαγγελματική σειρά της Kärcher. Το μοντέλο αυτό επαναπροσδιορίζει τη θέση της σε αυτό τον κλάδο της αγοράς. 1 Πολύ ευέλικτο καλώδιο ρεύματος

Διαβάστε περισσότερα

BeoLab 12. BeoLab 12 2 BeoLab 12 3

BeoLab 12. BeoLab 12 2 BeoLab 12 3 BeoLab 12 BeoLab 12 2 BeoLab 12 3 Οι τεχνικές προδιαγραφές, τα χαρακτηριστικά και η χρήση τους υπόκεινται σε μεταβολή χωρίς προειδοποίηση. 3511053 Έκδοση 1.0 1201 Καθημερινή χρήση 3 Όταν ολοκληρώσετε την

Διαβάστε περισσότερα

NS2000 Ψεκαστήρας Μπαταρίας Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

NS2000 Ψεκαστήρας Μπαταρίας   Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης NS2000 Ψεκαστήρας Μπαταρίας Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης πριν την λειτουργία. Προσοχή! Ο ψεκαστήρας έχει σχεδιαστεί για χρήση με χημικά που μπορεί

Διαβάστε περισσότερα

Δασικά Εργαλεία Και Αξεσουάρ

Δασικά Εργαλεία Και Αξεσουάρ Δασικά εργαλεία Δασικά Εργαλεία Και Αξεσουάρ ΠΛΑΣΤΙΚΈΣ ΣΦΉΝΕΣ Δυνατές, ανθεκτικές και ελαφρές. Διαθέτουν εγκοπές για εξαιρετικό κράτημα στο ξύλο. Οι σφήνες 561109 και 570726 είναι κατασκευασμένες με υψηλής

Διαβάστε περισσότερα

NT 65/2 Ap *EU. Άγκιστρο αποθήκευσης σωλήνα και εύκαμπτων σωλήνων αναρρόφησης. Ενσωματωμένος σωλήνας αποστράγγισης (ανθεκτικός στο πετρέλαιο)

NT 65/2 Ap *EU. Άγκιστρο αποθήκευσης σωλήνα και εύκαμπτων σωλήνων αναρρόφησης. Ενσωματωμένος σωλήνας αποστράγγισης (ανθεκτικός στο πετρέλαιο) Η NT 65/2 Ap είναι μια ισχυρή μηχανή ξηρής-υγρής αναρρόφησης, με 2 μοτέρ, για επαγγελματικές εφαρμογές. Η αναρροφητική ισχύς της παραμένει σχεδόν συνεχής χάρη στον αποτελεσματικό καθαρισμό του επίπεδου

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης. GSC-SJ1 Ηλιακή Φαροσειρήνα

Εγχειρίδιο Χρήσης. GSC-SJ1 Ηλιακή Φαροσειρήνα Εγχειρίδιο Χρήσης GSC-SJ1 Ηλιακή Φαροσειρήνα ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Ενσωματωμένο με μία ασύρματη σειρήνα strobe και μία κεντρική μονάδα, το σύστημα μπορεί να λειτουργήσει όχι μόνο ως μία ασύρματη σειρήνα

Διαβάστε περισσότερα

NT 611 Eco K. Ενσωματωμένη αντλία ακάθαρτου νερού

NT 611 Eco K. Ενσωματωμένη αντλία ακάθαρτου νερού Σκούπα υγρής-ξηρής αναρρόφησης με ένα μοτέρ για επαγγελματική χρήση με χωρητικότητα κάδου 55 l, για όλες τις εφαρμογές στη βιομηχανία, στο εμπόριο και στον καθαρισμό κτιρίων. 1 Ενσωματωμένη αντλία ακάθαρτου

Διαβάστε περισσότερα

B 80 W Bp. Αυτόματη επιλογή πλήρωσης. Με roller ή δίσκο

B 80 W Bp. Αυτόματη επιλογή πλήρωσης. Με roller ή δίσκο Μηχανή περιποίησης δαπέδου πεζού χειριστή, εξοπλισμένη με κεφαλή βούρτσας νέας τεχνολογίας, ιδιαίτερα ευέλικτη σε μεγάλες επιφάνειες. Με πλάτος εργασία από 65 έως 75 cm. 1 Αυτόματη επιλογή πλήρωσης 3 Με

Διαβάστε περισσότερα

NT 35/1 Tact. Σύστημα Tact (Αυτόματο σύστημα αυτόματου καθαρισμού φίλτρων)

NT 35/1 Tact. Σύστημα Tact (Αυτόματο σύστημα αυτόματου καθαρισμού φίλτρων) Η μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης NT 35/1 Tact είναι μια εύχρηστη και ισχυρή μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης για επαγγελματικές εφαρμογές. Είναι εξοπλισμένη με το καινοτόμο, κατοχυρωμένο με πατέντα σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

CashConcepts CCE 112 NEO

CashConcepts CCE 112 NEO CashConcepts CCE 112 NEO Μπορείτε να κατεβάσετε το εγχειρίδιο δωρεάν και σε διάφορες γλώσσες από τη διεύθυνση www.cce.tm, από την καρτέλα FAQ. Περιγραφή Μπροστινή όψη 1 Γραμμή LED Πράσινη = Τα χαρτονομίσματα

Διαβάστε περισσότερα

Λειτουργία / Τρόπος χρήσης. Υποδείξεις ασφαλείας. Σύμβολα

Λειτουργία / Τρόπος χρήσης. Υποδείξεις ασφαλείας. Σύμβολα Διαβάστε τις πλήρεις οδηγίες χειρισμού και το συνημμένο τεύχος Υποδείξεις εγγύησης και πρόσθετες υποδείξεις. Τηρείτε τις αναφερόμενες οδηγίες. Φυλάσσετε με προσοχή αυτά τα έγγραφα. Λειτουργία / Τρόπος

Διαβάστε περισσότερα

Το κινητό σας συνεργείο PROFESSIONAL

Το κινητό σας συνεργείο PROFESSIONAL Το κινητό σας συνεργείο PROFESSIONAL PROFI TECHNIK BASIC Όλα υπό έλεγχο Το Qbrick System προσφέρει πολλές έξυπνες λύσεις που διευκολύνουν την εργασία: - Υψηλή στεγανότητα σε νερό και μικροσωματίδια (σκόνη)

Διαβάστε περισσότερα

NT 14/1 Ap Adv. Πτυσσόμενη χειρολαβή. Δε χρειάζεται σκύψιμο, ούτε τράβηγμα. Η μηχανή μεταφέρεται με την πρακτική χειρολαβή για εύκολη μεταφορά.

NT 14/1 Ap Adv. Πτυσσόμενη χειρολαβή. Δε χρειάζεται σκύψιμο, ούτε τράβηγμα. Η μηχανή μεταφέρεται με την πρακτική χειρολαβή για εύκολη μεταφορά. Η μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης NT 14/1 Eco Advanced είναι κάτι παραπάνω από μια απλή ηλεκτρική σκούπα. Αποτελεί την ιδανική μηχανή για τεχνίτες - σχεδιασμένη σε στενή συνεργασία με επαγγελματίες από

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ! ΜΕΤΡΑ & ΑΛΦΑΔΙΑ LASER

ΝΕΑ! ΜΕΤΡΑ & ΑΛΦΑΔΙΑ LASER ΝΕΑ! ΜΕΤΡΑ & ΑΛΦΑΔΙΑ LASER Μετρητής αποστάσεων laser WDM 2-18 Το WDM2-18 είναι ένας πρακτικός μετρητής αποστάσεων laser ακριβείας για μετρήσεις μηκών και υπολογισμούς επιφανειών. Εύκολη και γρήγορη εργασία

Διαβάστε περισσότερα

T 15/1. Πολύ ευέλικτο καλώδιο ρεύματος highflex

T 15/1. Πολύ ευέλικτο καλώδιο ρεύματος highflex Με τη σκούπα ξηρής αναρρόφησης, εκσυγχρονίζεται η υπάρχουσα επαγγελματική σειρά της Kärcher. Το μοντέλο αυτό επαναπροσδιορίζει τη θέση της σε αυτό τον κλάδο της αγοράς. 1 Πολύ ευέλικτο καλώδιο ρεύματος

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΙΣ ...8 ΘΗΚΕΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ...10 ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΘΗΚΕΣ ...13 ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΙΣ ΜΕ ΡΑΦΙΑ ...14 ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΕΣ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟΥ ...

ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΙΣ ...8 ΘΗΚΕΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ...10 ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΘΗΚΕΣ ...13 ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΙΣ ΜΕ ΡΑΦΙΑ ...14 ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΕΣ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟΥ ... ...8 ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΙΣ ΘΗΚΕΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ...10...13 ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΘΗΚΕΣ...14 ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΙΣ ΜΕ ΡΑΦΙΑ...15 ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΕΣ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟΥ...15 ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΕΣ...17 ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ www.expert-tool.com 7 ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ισχυρή μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης με κάδο χωρητικότητας 70 l και έως τρία μοτέρ.

Ισχυρή μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης με κάδο χωρητικότητας 70 l και έως τρία μοτέρ. Ισχυρή μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης με κάδο χωρητικότητας 70 l και έως τρία μοτέρ. 1 Αποθήκευση εξαρτημάτων επάνω στο μηχάνημα 3 Εργονομική λαβή Πλατύς προφυλακτήρας με θέση αποθήκευσης εξαρτημάτων.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΘΕΡΜΑΣΤΡΑΣ ΜΕ ΥΠΕΡΥΘΡΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΜΕ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΗ ΛΑΜΠΑ CARBON

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΘΕΡΜΑΣΤΡΑΣ ΜΕ ΥΠΕΡΥΘΡΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΜΕ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΗ ΛΑΜΠΑ CARBON www.colorato.net ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΘΕΡΜΑΣΤΡΑΣ ΜΕ ΥΠΕΡΥΘΡΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΜΕ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΗ ΛΑΜΠΑ CARBON ΜΟΝΤΕΛΟ: CLHR-0015FC Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν τη χρήση της συσκευής και διατηρήστε τις για

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα Ελαιοσυλλογής

Προϊόντα Ελαιοσυλλογής Προϊόντα Ελαιοσυλλογής ΕΛΑΙΟΡΑΒΔΙΣΤΙΚΑ VOLPI - OLYTECH Σε 12V & 48V Μήκος 210cm-310cm Βάρος 2,5Kgr 579,00 Τα πάντα για την ελιά 31,00 299,00 329,00 ΤΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΕΛΑΙΟΡΑΒΔΙΣΤΙΚΟ... Ευρεία κίνηση ταλάντωσης

Διαβάστε περισσότερα

Παραμυθιάς 4 Γλυκά Νερά Τηλ YI 4K+ Action camera. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την YI 4K+ Action Camera

Παραμυθιάς 4 Γλυκά Νερά Τηλ YI 4K+ Action camera. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την YI 4K+ Action Camera YI 4K+ Action camera Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την YI 4K+ Action Camera 1 1. Πακέτο μηχανής 2 2. Ξεκινάμε να γνωρίσουμε τη κάμερα 3 4.Μεγάφωνο 8.Κάλυμα μπαταρίας 5.Δείκτης λειτουργίας μηχανής 6.Κουμπί

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες ασφάλειας Προειδοποίηση! Προειδοποίηση! Προσοχή κίνδυνος!

Οδηγίες ασφάλειας Προειδοποίηση! Προειδοποίηση! Προσοχή κίνδυνος! Οδηγίες ασφάλειας Λανθασμένη χρήση της συσκευής αυτής μπορεί να προκαλέσει κίνδυνο καταστροφής της ίδιας ή άλλων συσκευών, ακόμα και τραυματισμό ή θάνατο. Προειδοποίηση! Ρεύμα 36V. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ. Η

Διαβάστε περισσότερα

DUTEST pro. Οδηγίες χρήσεως. Mehrsprachige Anleitung unter www.benning.de Multilingual manuals at

DUTEST pro. Οδηγίες χρήσεως. Mehrsprachige Anleitung unter www.benning.de Multilingual manuals at DUTEST pro Οδηγίες χρήσεως Mehrsprachige Anleitung unter www.benning.de Multilingual manuals at D F E I S 6 1 2 3 J 4 5 7 8 9 T.-Nr: 10115279.01 Stand: 09-2014 09/ 2014 DUTEST pro Οδηγίες χειρισμού DUTEST

Διαβάστε περισσότερα

ΚΙΤ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ

ΚΙΤ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ Κατάλογος περιεχομένων ΚΙΤ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ...2 ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ...3 ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ...4 ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ΜΟΛΥΒΔΟΥ...5 ΣΥΝΔΕΣΗ ΡΥΘΜΙΣΤΗ και ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ΛΙΘΙΟΥ...7 ΣΥΝΔΕΣΗ PEDELEC

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ Έξυπνα Συστήματα Συναγερμού και Κάμερες Ασφαλείας Προστατεύουν αποτελεσματικά τα αγαπημένα σας πρόσωπα και την περιουσία σας Έκδοση 05-2011 Υβριδικοί Επαγγελματικοί

Διαβάστε περισσότερα

NT 35/1 Tact. Σύστημα Tact (Αυτόματο σύστημα αυτόματου καθαρισμού φίλτρων)

NT 35/1 Tact. Σύστημα Tact (Αυτόματο σύστημα αυτόματου καθαρισμού φίλτρων) Η μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης NT 35/1 Tact είναι μια εύχρηστη και ισχυρή μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης για επαγγελματικές εφαρμογές. Είναι εξοπλισμένη με το καινοτόμο, κατοχυρωμένο με πατέντα σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΑΝΑ ΕΤΗΣ ΜΕ ΑΠΟΣΒΕΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΙΠΛΟ ΑΓΚΙΣΤΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΑΝΑ ΕΤΗΣ ΜΕ ΑΠΟΣΒΕΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΙΠΛΟ ΑΓΚΙΣΤΡΟ ΑΝΑ ΕΤΗΣ ΜΕ ΑΠΟΣΒΕΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΙΠΛΟ ΑΓΚΙΣΤΡΟ 831009780 Το σύστηµα θα καλύπτει τις βασικές απαιτήσεις του ΕΝ 355 και θα αποτελείται: Από δύο αναδέτες µήκους 1 m ο καθένας οι οποίοι θα καταλήγουν σε άγκιστρα

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΡΟΠΟΙ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ Η Διεθνής Ηλεκτροτεχνική Επιτροπή (IEC) καθιέρωσε τέσσερις τυποποιημένους τρόπους οι οποίοι αποτελούν τις κύριες μεθόδους φόρτισης των ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Διαβάστε περισσότερα

FELCO 801. www.felco801.com. Ηλεκτρικό ψαλίδι κλαδέματος. βιώστε την ταχύτητα

FELCO 801. www.felco801.com. Ηλεκτρικό ψαλίδι κλαδέματος. βιώστε την ταχύτητα FELCO 801 Ηλεκτρικό ψαλίδι κλαδέματος βιώστε την ταχύτητα www.felco801.com FELCO 801 Το ιδανικό εργαλείο για εντατική εργασία κλαδέματος 2 Κόβει γρήγορα, είναι ελαφρύ και εργονομικό. Το FELCO 801 είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΙΣΧΥΟΣ. νεα προϊοντα 2013. DPX 3 250 με πολυόργανο μετρήσεων. DPX 3 αυτόματοι διακόπτες. Αυτόματοι διακόπτες ισχύος.

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΙΣΧΥΟΣ. νεα προϊοντα 2013. DPX 3 250 με πολυόργανο μετρήσεων. DPX 3 αυτόματοι διακόπτες. Αυτόματοι διακόπτες ισχύος. ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΙΣΧΥΟΣ Αυτόματοι διακόπτες ισχύος DPX Αυτόματοι διακόπτες ισχύος DMX Διακόπτες φορτίου νεο σ. 24 DPX 3 60 από 6 Α έως 60 Α νεο σ. 27 DPX 3 250 με πολυόργανο μετρήσεων νεο σ. 32 DMX 3 Διακόπτες

Διαβάστε περισσότερα

NT 65/2 Ap *EU. Άγκιστρο αποθήκευσης σωλήνα και εύκαμπτων σωλήνων αναρρόφησης. Ενσωματωμένος σωλήνας αποστράγγισης (ανθεκτικός στο πετρέλαιο)

NT 65/2 Ap *EU. Άγκιστρο αποθήκευσης σωλήνα και εύκαμπτων σωλήνων αναρρόφησης. Ενσωματωμένος σωλήνας αποστράγγισης (ανθεκτικός στο πετρέλαιο) Η NT 65/2 Ap είναι μια ισχυρή μηχανή ξηρής-υγρής αναρρόφησης, με 2 μοτέρ, για επαγγελματικές εφαρμογές. Η αναρροφητική ισχύς της παραμένει σχεδόν συνεχής. 1 Άγκιστρο αποθήκευσης σωλήνα και εύκαμπτων σωλήνων

Διαβάστε περισσότερα

T 10/1 Adv. Πλατύ, στρογγυλό, μόνιμο κύριο φίλτρο από πλενόμενο νάυλον

T 10/1 Adv. Πλατύ, στρογγυλό, μόνιμο κύριο φίλτρο από πλενόμενο νάυλον Με τη νέα επαγγελματική σκούπα Τ 10/1 επεκτείνουμε το πρόγραμμα ξηρής αναρρόφησης με ένα μηχάνημα που είναι σχεδιασμένο ειδικά για το target group του κατασκευαστικού κλάδου. 1 Πλατύ, στρογγυλό, μόνιμο

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρολογικά εργαλεία

Ηλεκτρολογικά εργαλεία Ηλεκτρολογικά εργαλεία Τα ηλεκτρολογικά εργαλεία RIDGID συνδυάζουν την καινοτομία με την αποτελεσματικότητα, ώστε οι εργασίες συρματοκοπής, σύσφιξης ακροδεκτών και διάτρησης ελασμάτων να πραγματοποιούνται

Διαβάστε περισσότερα

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού:

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού: Εισαγωγή: ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402 Το ρολόι είναι ιδανικό για ασφάλεια και κρυφή παρακολούθηση. Μια κάμερα και ένας αναγνώστης καρτών Micro SD (η κάρτα Micro SD δεν περιλαμβάνεται) για εγγραφή είναι κρυμμένα

Διαβάστε περισσότερα

NT 65/2 Tact². Αυτόματο σύστημα καθαρισμού φίλτρων Tact². Εύκολη μεταφορά

NT 65/2 Tact². Αυτόματο σύστημα καθαρισμού φίλτρων Tact². Εύκολη μεταφορά Τα ειδικά συστήματα Tact² της Kärcher είναι ιδιαίτερα δημοφιλή χάρη στο υψηλό επίπεδο ευελιξίας τους και την άριστη απόδοσή τους, τη συμπαγή κατασκευή τους και τον πρακτικό σχεδιασμό τους. Η NT 65/2 Tact²

Διαβάστε περισσότερα

Leica Roteo Περιστρεφόμενα αλφάδια laser

Leica Roteo Περιστρεφόμενα αλφάδια laser Leica Roteo Περιστρεφόμενα αλφάδια laser All-round perfection Δυνατές επιδόσεις σε όλα τα επίπεδα Τα περιστρεφόμενα laser Leica Roteo είναι αποδοτικά σε οποιαδήποτε εργασία αλφαδιάσματος. Τοποθετημένα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης BBC6000

Οδηγίες Χρήσης BBC6000 Οδηγίες Χρήσης BBC6000 Οδηγίες χρήσης BBC6000 ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ 6Α, 12V, 120W, max. 80Ah Περίληψη Ο συγκεκριμένος τύπος φορτιστή είναι σχεδιασμένος για φόρτιση μπαταριών 6V και 12V καθώς και πολλαπλάσιων

Διαβάστε περισσότερα

NT 35/1 Tact Bs. Η ιδανική σκούπα για αρτοποιεία

NT 35/1 Tact Bs. Η ιδανική σκούπα για αρτοποιεία Εύχρηστη μηχανή ξηρής-υγρής αναρρόφησης με ένα μοτέρ, αυτόματο σύστημα καθαρισμού των φίλτρων - ΤACT - και κάδο όγκου 35, κατάλληλη για κάθε τύπου εφαρμογές σε αρτοποιεία και εργαστήρια ζαχαροπλαστικής.

Διαβάστε περισσότερα

Βάση επέκτασης ΗΡ 2700 Ultra-Slim Οδηγός χρήσης

Βάση επέκτασης ΗΡ 2700 Ultra-Slim Οδηγός χρήσης Βάση επέκτασης ΗΡ 2700 Ultra-Slim Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2009: ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2009: ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2009: ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ST 006 ΜΠΟΥΛΟΝΙ ΑΓΚΥΡΩΣΗΣ Μπουλόνι αγκύρωσης σε μορφή βίδας που προσδένει την κατασκευή, χωρίς να γίνονται ορατές οι αλυσίδες (ενώνονται κάτω από την κατασκευή). Με

Διαβάστε περισσότερα

Your Best Choice for Marine Equipment. Προσφορές Οκτωβρίου.

Your Best Choice for Marine Equipment. Προσφορές Οκτωβρίου. Your Best Choice for arine Equipment Προσφορές Οκτωβρίου www.eval.gr ΣΑΚΑΚΙ ΝΙΤΣΕΡΑΔΑΣ POPUAR ΑΠΟ ΤΗΝ VIKING (κωδικός 02507* - 02508*) άνεσης σακάκι νιτσεράδων VIKING. Έχει κουκούλα με κορδόνι, μπροστινό

Διαβάστε περισσότερα

UHF ΠΟΜΠΟ ΕΚΤΗΣ ΧΕΙΡΟΣ (ΜΠΑΝΤΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ PMR446/LPD433)

UHF ΠΟΜΠΟ ΕΚΤΗΣ ΧΕΙΡΟΣ (ΜΠΑΝΤΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ PMR446/LPD433) UHF ΠΟΜΠΟ ΕΚΤΗΣ ΧΕΙΡΟΣ (ΜΠΑΝΤΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ PMR446/LPD433) ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ Παρακαλώ ελέγξτε προσεκτικά ότι η συσκευασία περιέχει τα παρακάτω μέρη : 2 x Βασική Μονάδα (μηχάνημα με την κεραία)

Διαβάστε περισσότερα

Βεβαιωθείτε ότι το ακουστικό είναι πλήρως φορτισμένο πριν τη χρήση.

Βεβαιωθείτε ότι το ακουστικό είναι πλήρως φορτισμένο πριν τη χρήση. BTCLIPARDP ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 1-Bluetooth Ακουστικό 2-Πλήκτρο αναδίπλωσης καλωδίου ακουστικού 3-LED φως ένδειξης 4-Πλήκτρο πολλαπλών χρήσεων 5- Πλήκτρα + και της έντασης 6-Μικρόφωνο 7-Υποδοχή φόρτισης ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

NT 45/1 Tact. NT 45/1 Tact, ,

NT 45/1 Tact. NT 45/1 Tact, , H NT 45/1 Τact είναι μια εύχρηστη και ισχυρή μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης για επαγγελματικές εφαρμογές. Είναι εξοπλισμένη με το καινοτόμο, κατοχυρωμένο με πατέντα σύστημα Tact, για αυτόματο καθαρισμό

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΝΙΧΝΕΥΤΙΚΟΥ ΦΡΟΥΡΟΥ ΛΕΜΦΑΔΕΝΑ. ΜΕΣΩ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ - γ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΝΙΧΝΕΥΤΙΚΟΥ ΦΡΟΥΡΟΥ ΛΕΜΦΑΔΕΝΑ. ΜΕΣΩ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ - γ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΝΙΧΝΕΥΤΙΚΟΥ ΦΡΟΥΡΟΥ ΛΕΜΦΑΔΕΝΑ ΜΕΣΩ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ - γ ΓΕΝΙΚΑ Σύστημα Ανιχνευτή φρουρού λεμφαδένα μέσω ακτινοβολίας γ για τις ανάγκες του Τμήματος της Πυρηνικής Ιατρικής.

Διαβάστε περισσότερα

INVERTER SC-IR ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ

INVERTER SC-IR ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ INVERTER SC-IR ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ Στοιχεία: ΟΘΟΝΗ LCD 1) Λειτουργία φόρτισης Όταν είναι σε χρήση, η LCD οθόνη δείχνει το τρέχον φορτίο: 2) Λειτουργία χρήσης Όταν είναι σε λειτουργία χρήσης, οι ενδείξεις στην οθόνη

Διαβάστε περισσότερα

...smart technology ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

...smart technology ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ MADE IN GERMANY...smart technology ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ Για περισσότερο από 50 χρόνια η γερμανική εταιρία Brennenstuhl καινοτομεί στην ανάπτυξη νέων προϊόντων ηλεκτρονικού & ηλεκτρολογικού εξοπλισμού με

Διαβάστε περισσότερα

Εάν το subwoofer σιγήσει τον ήχο, η ενδεικτική λυχνία γίνεται πορτοκαλί.

Εάν το subwoofer σιγήσει τον ήχο, η ενδεικτική λυχνία γίνεται πορτοκαλί. BeoLab 11 Οδηγός ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος πυρκαγιάς ή ηλεκτροπληξίας, μην εκθέτετε αυτή τη συσκευή σε βροχή ή υγρασία. Μην εκθέτετε αυτή τη συσκευή σε σταγόνες ή πιτσιλιές και βεβαιωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Kαλώς ήλθατε. Οδηγός ταχείας εγκατάστασης. Σύνδεση. Εγκατάσταση. Απόλαυση

Kαλώς ήλθατε. Οδηγός ταχείας εγκατάστασης. Σύνδεση. Εγκατάσταση. Απόλαυση Ψηφιακό ασύρματο τηλέφωνο SE 140 Ψηφιακό ασύρματο τηλέφωνο με αυτόματο τηλεφωνητή SE 145 Kαλώς ήλθατε Οδηγός ταχείας εγκατάστασης 1 2 3 Σύνδεση Εγκατάσταση Απόλαυση Περιεχόμενα συσκευασίας SE140/SE145

Διαβάστε περισσότερα

IVR-L 120/24-2 Tc Me Dp

IVR-L 120/24-2 Tc Me Dp Η σκούπα αναρρόφησης IVR-L 120/24-2 Tc Me Dp oil με χωρητικότητα κάδου 120 L και αυτόνομη αντλία barrel, είναι ιδανική για την αναρρόφηση, το διαχωρισμό και την επιστροφή λιπαντικών ψύξης 1 360 ακτίνα

Διαβάστε περισσότερα

Πακέτο μικροφώνων SingStar Βιβλίο οδηγιών

Πακέτο μικροφώνων SingStar Βιβλίο οδηγιών Πακέτο μικροφώνων SingStar Βιβλίο οδηγιών SCEH-0001 7010522 2010 Sony Computer Entertainment Europe Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το πακέτο μικροφώνων SingStar. Προτού χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΕΣΑΡΙΣΤΗ ΣΥΣΦΙΞΗ. Δυνατότητα mm. Σελίδες

ΠΡΕΣΑΡΙΣΤΗ ΣΥΣΦΙΞΗ. Δυνατότητα mm. Σελίδες Πρέσες σύσφιξης Διαθέτουν αυτόματη ολοκλήρωση κύκλου για να διασφαλίζεται η ίδια αξιόπιστη, στεγανή σύνδεση κάθε φορά. Κατασκευασμένες με υψηλά στάνταρ για υψηλή ποιότητα και μεγάλη ανθεκτικότητα συνοδευόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Έξυπνα συστήματα συναγερμού και κάμερες ασφαλείας που προστατεύουν αποτελεσματικά τους αγαπημένους σας και την περιουσία σας

Έξυπνα συστήματα συναγερμού και κάμερες ασφαλείας που προστατεύουν αποτελεσματικά τους αγαπημένους σας και την περιουσία σας ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ Έξυπνα συστήματα συναγερμού και κάμερες ασφαλείας που προστατεύουν αποτελεσματικά τους αγαπημένους σας και την περιουσία σας Υβριδικοί Επαγγελματικοί Συναγερμοί

Διαβάστε περισσότερα

NT 27/1. Φίλτρο φυσίγγιο με σύστημα πλωτήρα. Ανθεκτικός προφυλακτήρας

NT 27/1. Φίλτρο φυσίγγιο με σύστημα πλωτήρα. Ανθεκτικός προφυλακτήρας Η NT 27/1 Me είναι μια μηχανή υγρής και ξηρής αναρρόφησης, υψηλής απόδοσης, για επαγγελματική χρήση. Είναι ιδιαίτερα συμπαγής και εξοπλισμένη με πολλά και χρήσιμα εξαρτήματα. 1 Φίλτρο φυσίγγιο με σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

MproS1 Εγχειρίδιο Χρήσης

MproS1 Εγχειρίδιο Χρήσης MproS1 Εγχειρίδιο Χρήσης Περιεχόμενα > Για επιστροφή στα περιεχόμενα υπάρχει το σύμβολο δίπλα από τους σελιδοδείκτες. Εισαγωγή.... Μpros

Διαβάστε περισσότερα

K 4 Silent. K 4 Silent, ,

K 4 Silent. K 4 Silent, , Τέλος πια στα μπερδεμένα λάστιχα και στους κόμπους! Το K4 Silent προσφέρει το λάστιχο PremiumFlex με σύστημα που αποτρέπει το σχηματισμό κόμπων και γυρισμάτων του λάστιχου. Το μηχάνημα είναι εξοπλισμένο

Διαβάστε περισσότερα

NT 35/1 Tact Bs. Η ιδανική σκούπα για αρτοποιεία

NT 35/1 Tact Bs. Η ιδανική σκούπα για αρτοποιεία Εύχρηστη μηχανή ξηρής-υγρής αναρρόφησης με ένα μοτέρ, αυτόματο σύστημα καθαρισμού των φίλτρων - ΤACT - και κάδο όγκου 35, κατάλληλη για εφαρμογές σε αρτοποιεία & εργαστήρια ζαχαροπλαστικής. 1 Η ιδανική

Διαβάστε περισσότερα

KM 75/40 W Bp Pack. Σάρωθρο πεζού χειριστή, μπαταριοκίνητο. Περιλαμβάνει μπαταρία και ηλεκτρονικά ελεγχόμενο. Εύκολη συντήρηση

KM 75/40 W Bp Pack. Σάρωθρο πεζού χειριστή, μπαταριοκίνητο. Περιλαμβάνει μπαταρία και ηλεκτρονικά ελεγχόμενο. Εύκολη συντήρηση Σάρωθρο πεζού χειριστή, μπαταριοκίνητο. Περιλαμβάνει μπαταρία και ηλεκτρονικά ελεγχόμενο φορτιστή. 1 2 3 4 1 2 Κάδος απορριμμάτων με λαβή Κάδος απορριμμάτων με λαβές σε εσοχή εύκολη αφαίρεση και άδειασμα.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ HAVSTA. Σειρά αποθήκευσης. ΟΔΗΓΙΕΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ Ξύλο: Καθαρίστε με ένα πανί και ήπιο καθαριστικό. Σκουπίστε με ένα καθαρό πανί.

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ HAVSTA. Σειρά αποθήκευσης. ΟΔΗΓΙΕΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ Ξύλο: Καθαρίστε με ένα πανί και ήπιο καθαριστικό. Σκουπίστε με ένα καθαρό πανί. ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ HAVSTA Σειρά αποθήκευσης ΟΔΗΓΙΕΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ Ξύλο: Καθαρίστε με ένα πανί και ήπιο καθαριστικό. Σκουπίστε με ένα καθαρό πανί. Γυαλί: Καθαρίστε με ένα πανί και υγρό για τα τζάμια. Σκουπίστε με

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΙΝΙ DV 100 WP

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΙΝΙ DV 100 WP ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΙΝΙ DV 100 WP 0 Mini Αδιάβροχη Βιντεοκάμερα Εισαγωγή Η DV 100 WP είναι μια πολύ μικρή βιντεοκάμερα η οποία χρησιμεύει κυρίως για την εγγραφή βίντεο σε εξωτερικούς χώρους. Λόγω της εύκολης

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες δίσκου. Οδηγός χρήσης

Μονάδες δίσκου. Οδηγός χρήσης Μονάδες δίσκου Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD280/CD285

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD280/CD285 Οδηγός γρήγορης έναρξης CD280/CD285 Τι περιέχεται στη συσκευασία Συσκευή χειρός * Σταθμός βάσης (CD285) Σταθμός βάσης (CD280) Βάση φόρτισης * Τροφοδοτικό * Καλώδιο τηλεφώνου ** Εγχειρίδιο χρήσης Οδηγός

Διαβάστε περισσότερα

Dell Vostro 1310/1510/1710/2510 Πληροφορίες για την εγκατάσταση και τα χαρακτηριστικά

Dell Vostro 1310/1510/1710/2510 Πληροφορίες για την εγκατάσταση και τα χαρακτηριστικά A ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Η ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ υποδηλώνει δυνητική υλική ζημιά, σωματική βλάβη ή θάνατο. Dell Vostro 1310/1510/1710/2510 Πληροφορίες για την εγκατάσταση και τα χαρακτηριστικά Vostro 1310 1 2 3 4 5 6 13

Διαβάστε περισσότερα

MACO RUSTICO. Μηχανισμοί πατζουριών. Οδηγίες τοποθέτησης. Τεχνολογία σε κίνηση

MACO RUSTICO. Μηχανισμοί πατζουριών. Οδηγίες τοποθέτησης. Τεχνολογία σε κίνηση MACO RUSTICO Μηχανισμοί πατζουριών Οδηγίες τοποθέτησης! Προσοχή!!! Ακολουθείστε πιστά τις οδηγίες συναρμολόγησης. Σε αντίθετη περίπτωση, υπάρχει κίνδυνος για την ασφάλειά σας! Υπολογισμός και συναρμολόγηση

Διαβάστε περισσότερα