ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ,00 ΤΙΜΗ ΣΕ ΣΥΝΟΛΑ ,00

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 10.000,00 ΤΙΜΗ ΣΕ ΣΥΝΟΛΑ 43.000,00"

Transcript

1 Ελληνική ηµοκρατία Νοµός Σερρών ήµος Ηράκλειας Αρ. Μελέτης : 9 /2015 Έργο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ» Χρηµατοδότηση: ΗΜΟΤΙΚΟΙ ΠΟΡΟΙ Προϋπολογισµός: ,00 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Η παρούσα µελέτη αφορά την προµήθεια ανταλλακτικών για την επισκευή και συντήρηση των οχηµάτων και µηχανηµάτων του ήµου Ηράκλειας. Η µελέτη αφορά µόνο την προµήθεια των ανταλλακτικών, τα ανταλλακτικά θα τοποθετούνται από το προσωπικό του ήµου και από εξωτερικά συνεργεία όπου αυτό είναι απαραίτητο. Τα υπό προµήθεια είδη θα διαχωριστούν σε οµάδες οµοειδών ανά κατηγορία οχηµάτων µηχανηµάτων. ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΑΝΑ ΟΜΑ Α ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΟΜΑ ΕΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ -ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΤΙΜΗ ΣΕ ΟΜΑ Α-1 -ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ - ΗΜΙΦΟΡΤΗΓΑ 4Χ4 ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ 5.000,00 ΟΜΑ Α-2 ΧΟΡΤΟΚΟΠΤΙΚΑ 4.000,00 ΟΜΑ Α-3 ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ - ΓΚΡΕΙΤΕΡ -ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΗΜΑ - ΦΟΡΤΗΓΑ - ΣΚΑΠΤΙΚΟ - JCB - ΙΑΒΟΛΑΚΙ ,00 ΟΜΑ Α-4 ΤΡΑΚΤΕΡ -ΤΡΑΚΤΕΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΚΑ 4.000,00 ΟΜΑ Α-5 ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΑ - ΚΑΛΑΘΟΦΟΡΟ 8.000,00 ΟΜΑ Α-6 ΣΑΡΩΘΡΑ ,00 ΣΥΝΟΛΑ ,00 Ανάδοχος ανακηρύσσεται αυτός που θα προσφέρει το µεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης σε ακέραιες µονάδες στις τιµές του ενδεικτικού προϋπολογισµού. Οι ενδιαφερόµενοι θα µπορούν να καταθέσουν προσφορά για όλες τις οµάδες µαζί ή για κάθε επιµέρους, ακόµη και για µία οµάδα. Εάν περισσότεροι του ενός προσφέρουν την ίδια τιµή, διενεργείται κλήρωση µεταξύ τους. Ο ήµο Ηράκλειας διατηρεί στόλο οχηµάτων και µηχανηµάτων για τις ανάγκες του.τα οχήµατα αυτά θέλουν συντήρηση - επισκευή, τόσο σε τακτική βάση, όσο και σε έκτακτες περιπτώσεις όπως βλάβες αβαρίες κτλ. Ο ήµος διαθέτει εξειδικευµένο προσωπικό για ορισµένες εργασίες. Τα παραπάνω απαιτούν ανταλλακτικά σε προµήθεια µεγάλης κλίµακας για την κάλυψη των αναγκών Συνεπώς κρίνεται σκόπιµη και αναγκαία η προµήθεια των εν λόγω υλικών από το ήµο Ηράκλειας. Η σύνταξη της µελέτης βασίστηκε σε στοιχεία από προηγούµενες χρονιές, τα οποία δίνουν µία εικόνα για τις βλάβες που προκύπτουν συχνότερα, επίσης οι ενδεικτικές τιµές έχουν προκύψει µετά από µια σχετική έρευνα αγοράς. Κατά τη σύνταξη της µελέτης λήφθηκε υπόψη και η παρακάτω πράξη του Ελεγκτικού Συνεδρίου. «Σύµφωνα µε την ΕΣ Τµ. VI 3368/2011, ΕΣ Κλιµ. Ζ 457/2012 και λαµβάνοντας υπ'όψιν τα εξής: α) ότι τα ανταλλακτικά προορίζονται για βλάβες οι οποίες δεν

2 µπορούν να προβλεφθούν, και β) η αποθεµατοποίηση των υλικών, αντί της τµηµατικής προµήθειας µόνο των ανταλλακτικών που είναι αναγκαία για την εµφανιζόµενη εκάστοτε βλάβη, είναι δυσχερής ως προς την αποθήκευση και οικονοµικά ασύµφορη, αφ' ενός µεν επειδή δεσµεύει σηµαντικούς πόρους του φορέα, αφ ετέρου δε επειδή τα αποθεµατοποιηµένα ανταλλακτικά µπορεί να µη χρησιµοποιηθούν ποτέ και τελικά να απαξιωθούν. Για όλους τους παραπάνω λόγους στη παρούσα µελέτη δεν καθορίζονται οι ποσότητες των ζητούµενων ανταλλακτικών αλλά µόνο οι εκτιµώµενες ετήσιες δαπάνες.» Οι κωδικοί δαπανών για, ανταλλακτικά και εξαρτήµατα οχηµάτων, µεταφορικών µέσων,µηχανηµάτων έργου και χορτοκοπτικών, οι οποίοι αντιστοιχούν στο σύνολο των οχηµάτων και µηχανηµάτων έργων είναι. Κ.Α. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΟΣΟ ( ) Ανταλλακτικά µεταφορικών µέσων 5.000, Ανταλλακτικά µηχανηµάτων & οχηµάτων Υπ. Καθαριότητας & Ηλεκτροφωτισµού , Ανταλλακτικά µηχανηµάτων & οχηµάτων της Υπηρεσίας Τεχνικών Έργων , Ανταλλακτικά λοιπών µηχανηµάτων χλοκοπτηκά τρακτέρ.8.000,00 Η ενδεικτικά προϋπολογισθείσα δαπάνη προµήθειας ανταλλακτικών ανέρχεται στα ,00 ευρώ µε Φ.Π.Α.. Σηµειώνεται ότι δεν είναι υποχρεωτική η προµήθεια και εκταµίευση ολόκληρου του αναφερόµενου ποσού εφόσον οι πραγµατικές ανάγκες αποδειχθούν µικρότερες των προβλεπόµενων. Τη Το κόστος της προµήθειας των «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ» θα καλυφθεί από τα έσοδα του ήµου. Η προµήθεια θα πραγµατοποιηθεί σύµφωνα µε τις εξής διατάξεις : µε αριθµό 11389/ΦΕΚ 185 Β / απόφαση του Υπ. Εσωτερικών «Ενιαίος Κανονισµός Προµηθειών Οργανισµών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Ε. Κ. Π. Ο. Τ. Α.)». Το Ν. 2286/ΦΕΚ 19 Α / «Προµήθειες του ηµοσίου Τοµέα και ρυθµίσεις συναφών θεµάτων». Το Ν. 3463/ (ΦΕΚ 114 Α ) «Κύρωση του Κώδικα ήµων και Κοινοτήτων». Το Ν. 2307/ΦΕΚ 13 Α / «Προσαρµογή νοµοθεσίας αρµοδιότητας Υπουργείου Εσωτερικών στις διατάξεις για τη Νοµαρχιακή Αυτοδιοίκηση και άλλες διατάξεις». Το Ν. 1797/ΦΕΚ 164 Α /1988 «Προµήθειες του δηµοσίου τοµέα και ρυθµίσεις συναφών θεµάτων». Το N. 3731/ΦΕΚ 263 Α / «Αναδιοργάνωση της δηµοτικής αστυνοµίας και ρυθµίσεις λοιπών θεµάτων αρµοδιότητας Υπουργείου Εσωτερικών» και ιδιαίτερα την 13η παράγραφο του 20ου άρθρου. Το N. 3852/ΦΕΚ 87 Α / «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωµένης ιοίκησης - Πρόγραµµα Καλλικράτης». Το N. 3861/ΦΕΚ 112 Α / «Ενίσχυση της διαφάνειας µε την υποχρεωτική ανάρτηση νόµων και πράξεων των κυβερνητικών, διοικητικών και αυτοδιοίκητων οργάνων στο διαδίκτυο «Πρόγραµµα ιαύγεια» και άλλες διατάξεις».

3 Το Π.. 166/2003 (ΦΕΚ 138 Α / ) «Προσαρµογή της ελληνικής νοµοθεσίας στην οδηγία 2000/35 της για την καταπολέµηση των καθυστερήσεων στις εµπορικές συναλλαγές». Η συνολική δαπάνη ανέρχεται σε σαράντα τρις χιλιάδες Euro (43.000,00 ) µε Φ. Π. Α. 23 %. Ηράκλεια Ηράκλεια Ηράκλεια Οι Συντάξαντες Ο Προϊστάµενος του Τµήµατος Τεχνικών Υπηρεσιών & Πολεοδοµίας Θεοδοσίου Γεώργιος Πολ. Μηχ/κός Τ.Ε. Θεωρήθηκε Ο Προϊστάµενος της /σης Τεχνικών Υπηρεσιών Πολεοδοµίας & Περιβάλλοντος Κεχαγιάς Αθανάσιος Ε Τεχνικών (Μηχανών αυτ/των οµάδα µηχανολογικών ειδικοτήτων) Μπούσιος ηµήτριος Τοπογράφος Μηχ/κος Τ.Ε. Παπαβασιλείου Αργύρης Πολιτικός Μηχανικός, M.Sc.

4 Ελληνική ηµοκρατία Νοµός Σερρών ήµος Ηράκλειας Αρ. Μελέτης : 9/2015 Έργο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ» Χρηµατοδότηση: ΗΜΟΤΙΚΟΙ ΠΟΡΟΙ Προϋπολογισµός: ,00 ΕΝ ΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ 2015 ( ) Σύµφωνα µε την ΕΣ Τµ. VI 3368/2011, ΕΣ Κλιµ. Ζ 457/2012 και λαµβάνοντας υπ' όψιν τα εξής: α) ότι τα ανταλλακτικά προορίζονται για βλάβες οι οποίες δεν µπορούν να προβλεφθούν, και β) η αποθεµατοποίηση των υλικών, αντί της τµηµατικής προµήθειας µόνο των ανταλλακτικών που είναι αναγκαία για την εµφανιζόµενη εκάστοτε βλάβη, είναι δυσχερής ως προς την αποθήκευση και οικονοµικά ασύµφορη, αφ' ενός µεν επειδή δεσµεύει σηµαντικούς πόρους του φορέα, αφ ετέρου δε επειδή τα αποθεµατοποιηµένα ανταλλακτικά µπορεί να µη χρησιµοποιηθούν ποτέ και τελικά να απαξιωθούν. Για όλους τους παραπάνω λόγους στη παρούσα µελέτη δεν καθορίζονται οι ποσότητες των ζητούµενων ανταλλακτικών και οι ποσότητες των επιµέρους εργασιών αλλά µόνο οι εκτιµώµενες ετήσιες δαπάνες. ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΝ ΕΙΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΑΝΑ ΟΜΑ Α ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΟΜΑ ΕΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ -ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΤΙΜΗ ΣΕ ΟΜΑ Α-1 -ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ - ΗΜΙΦΟΡΤΗΓΑ 4Χ4 ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ 5.000,00 ΟΜΑ Α-2 ΧΟΡΤΟΚΟΠΤΙΚΑ 4.000,00 ΟΜΑ Α-3 ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ - ΓΚΡΕΙΤΕΡ -ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΗΜΑ - ΦΟΡΤΗΓΑ -ΣΚΑΠΤΙΚΟ - JCB - ΙΑΒΟΛΑΚΙ ,00 ΟΜΑ Α-4 ΤΡΑΚΤΕΡ -ΤΡΑΚΤΕΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΚΑ 4.000,00 ΟΜΑ Α-5 ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΟΦΟΡΑ - ΚΑΛΑΘΟΦΟΡΟ 8.000,00 ΟΜΑ Α-6 ΣΑΡΩΘΡΑ ,00 ΣΥΝΟΛΑ ,00 Οι Συντάξαντες Θεοδοσίου Γεώργιος Πολ. Μηχ/κός Τ.Ε. Ο Προϊστάµενος του Τµήµατος Τεχνικών Υπηρεσιών & Πολεοδοµίας Θεωρήθηκε Ο Προϊστάµενος της /σης Τεχνικών Υπηρεσιών Πολεοδοµίας & Περιβάλλοντος Κεχαγιάς Αθανάσιος Ε Τεχνικών (Μηχανών αυτ/των οµάδα Μηχανολογικών ειδικοτήτων) Μπούσιος ηµήτριος Τοπογράφος Μηχ/κος Τ.Ε. Παπαβασιλείου Αργύρης Πολιτικός Μηχανικός, M.Sc.

5 Ελληνική ηµοκρατία Νοµός Σερρών ήµος Ηράκλειας Αρ. Μελέτης : 9 /2015 Έργο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ» Χρηµατοδότηση: ΗΜΟΤΙΚΟΙ ΠΟΡΟΙ Προϋπολογισµός: ,00 ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ - ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ Τα ανταλλακτικά-εξαρτήµατα θα είναι αρίστης ποιότητας και κατασκευής, θα βρίσκονται σε καλή κατάσταση θα είναι καινούργια και θα προέρχονται από αναγνωρισµένους διεθνώς οίκους κατασκευής ανταλλακτικών. Θα πληρούν τις απαιτούµενες ελάχιστες προδιαγραφές του κατασκευαστή.είναι υποχρέωση του αναδόχου να αποδεικνύει ότι είναι κατάλληλα για χρήση στα οχήµατα µηχανήµατα του ήµου. Θα συνοδεύονται µε τα αναγκαία πιστοποιητικά διασφάλισης ποιότητας ISO, CE κτλ. και θα παρέχουν τις απαιτούµενες εγγυήσεις όταν και όποτε απαιτηθεί από την Υπηρεσία. Ο ήµος δύναται να δέχεται και ανταλλακτικά συµβατά και όχι µόνο γνήσια εφόσον αυτά πληρούν τις ελάχιστες προδιαγραφές του κατασκευαστή. Σε περίπτωση κατά την οποία ο προµηθευτής θα προσκοµίσει συµβατά ανταλλακτικά µε τα γνήσια θα προσκοµίζει υπεύθυνη δήλωση ότι αυτά είναι κατάλληλα για τον συγκεκριµένο τύπο οχήµατος και θα ζητείται όµως κατά την παράδοση και η προσκόµιση βεβαίωσης ότι καλύπτουν τις προδιαγραφές τους κατασκευαστή. Επίσης σε κάθε περίπτωση θα παρέχει και εγγύηση καλής λειτουργίας των ανταλλακτικών για ένα έτος ή όση παρέχει ο κατασκευαστής του ανταλλακτικού. Σε περίπτωση µη κατάλληλου µη συµβατού ανταλλακτικού ο ανάδοχος θα πρέπει να το αντικαταστήσει άµεσα µε άλλο κατάλληλο. Όσον αφορά στα ανταλλακτικά αυτά θα πρέπει να συνοδεύονται από πιστοποιητικό CE, εκτός αν κάποια εξ αυτών εξαιρούνται της υποχρέωσης αυτής από τις αντίστοιχες οδηγίες. Τα πιστοποιητικά CE είναι διάρκειας ισχύος τεσσάρων έως πέντε ετών και εκδίδονται ανάλογα µε τα οριζόµενα από τις αντίστοιχες Οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι συµµετέχοντες στο διαγωνισµό είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για την ορθή σύνταξη των προσφορών τους. Τονίζεται ότι οι ποσότητες των προς προµήθεια ανταλλακτικών δεν είναι δεσµευτικές για το ήµο καθώς θα εξαρτηθούν από τις ανάγκες που θα προκύψουν κατά τη διάρκεια ισχύος της σύµβασης και οι οποίες δεν είναι δυνατόν να προϋπολογιστούν εκ των προτέρων. Συνεπώς µπορεί να µην δαπανηθεί το σύνολο του προϋπολογισθέντος ποσού. Επίσης ο ανάδοχος θα πρέπει να µεριµνήσει για τη µεταφορά των ανταλλακτικών στο αµαξοστάσιο του ήµου ή όπου αλλού του υποδείξει ο ήµος, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση. Εάν κάποιος από τους όρους του παρόντος άρθρου της παρούσης µελέτης πάψει να ικανοποιείται από τους µειοδότες κατά τη διάρκεια ισχύος της σύµβασης ο ήµος δύναται να τον κηρύξει έκπτωτο.

6 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΑΝΑ ΟΜΑ Α ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΟΜΑ ΕΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ -ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΤΙΜΗ ΣΕ ΟΜΑ Α-1 -ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ - ΗΜΙΦΟΡΤΗΓΑ 4Χ4 ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ 5.000,00 ΟΜΑ Α-2 ΧΟΡΤΟΚΟΠΤΙΚΑ 4.000,00 ΟΜΑ Α-3 ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ - ΓΚΡΕΙΤΕΡ -ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΗΜΑ - ΦΟΡΤΗΓΑ -ΣΚΑΠΤΙΚΟ - JCB - ΙΑΒΟΛΑΚΙ ,00 ΟΜΑ Α-4 ΤΡΑΚΤΕΡ -ΤΡΑΚΤΕΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΚΑ 4.000,00 ΟΜΑ Α-5 ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΟΦΟΡΑ - ΚΑΛΑΘΟΦΟΡΟ 8.000,00 ΟΜΑ Α-6 ΣΑΡΩΘΡΑ ,00 ΣΥΝΟΛΑ ,00 Η συνολική προσφερόµενη έκπτωση θα επιβάλλεται και θα αναγράφεται επί του εκάστου τιµολογίου. Κατά την παράδοση θα υπάρχει το τιµολόγιο µε την έκπτωση και αντίγραφο του τιµοκαταλόγου της επιχείρησης. Λόγω του ότι δεν µπορεί να προβλεφθεί η ποσότητα και το είδος των ανταλλακτικών που θα προκύψουν, παρατίθενται παραρτήµατα µε πίνακες για την βοήθεια των υποψηφίων αναδόχων, µε τους τύπους και τα στοιχεία των οχηµάτων του ήµου καθώς και πίνακας µε τα συνηθέστερα ζητούµενα ανταλλακτικά συντηρήσεων επισκευής.

7 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΟΜΑ Α-1 -ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ - ΗΜΙΦΟΡΤΗΓΑ 4Χ4 ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ Α/ Α Έ ΙΟΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΜΑΡΚΑ - ΤΥΠΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙ ΑΣ 1 ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ MERCEDES ΚΗΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ FIAT IVECO ΚΗΥ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟ HYUNDAI ΚΗΙ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟ PEUGEOT ΚΗΙ9519 OCTAVIA 5 ΕΠΙΒΑΤΙΚΟ SCODA ΚΗΗ4533 TOYOTA 6 4Χ4 HILUX ΚΗΥ Χ4 MAZDA ΚΗΥ5216 ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 1ΗΣ Α ΕΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ WDB OM442 23/11/2006 ZCFA IAD B 20/4/2009 NLUWWH7WP52 ZO32121 G4US 3/4/2006 VF36DRFJC RFU 25/6/2007 TMBCUZIZXB CAX 20/6/2011 UFWS KD 21/8/2003 UMZUFBUE G6 16/2/1999 ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΤΙΜΗ ΣΕ 5.000,00 Α/ Α Έ ΙΟΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΜΑΡΚΑ - ΤΥΠΟΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΟΜΑ Α-2 ΧΟΡΤΟΚΟΠΤΙΚΑ ΕΙ ΟΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ 1 ΘΑΜΝΟΚΟΠΤΙ ΚΟ ΤΕΜ. 2 STILL ES 460 ΜΠΟΥΖΙ - ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΟΣ - ΧΕΙΡΟΜΙΖΑ - ΚΟΡ ΟΝΙ ΧΕΙΡΟΜΙΖΑΣ - ΣΕΤ ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ( ΦΛΑΝΤΖΕΣ ΚΥΛΚΙΝ ΡΟΙ ΠΙΣΤΟΝΙ) 2 ΘΑΜΝΟΚΟΠΤΙ ΚΟ ΤΕΜ. 3 HUSQVARNA 343R ΜΠΟΥΖΙ- ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΟΣ - ΧΕΙΡΟΜΙΖΑ- ΜΙΣΙΝΕΖΑ ΚΟΡ ΟΝΙ 3MM ΚΥΛΙΝ ΡΟ ΠΙΣΤΟΝΙ ΣΕΤ ΓΕΝΙΚΗΣ 3 ΑΣΦΑΛΤΟΚΟΠ ΤΕΣ ΤΕΜ. 1 BELLE A FS 350 ΜΠΟΥΖΙ- ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΟΣ- ΧΕΙΡΟΜΙΖΑ 4 ΣΠΡΟΧΤΑ ΤΕΜ. 3 BRIGGS - STRATTON ΜΠΟΥΖΙ - ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΟΣ - ΧΕΙΡΟΜΙΖΑ - ΚΥΛΚΙΝ ΡΟ ΠΙΣΤΟΝΙ ΣΕΤ 5 ΑΛΙΣΟΠΡΙΟΝΟ ΤΕΜ.1 HUSQVARNA 55 ΜΠΟΥΖΙ- ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΟΣ - ΑΛΥΣΙ Α- ΣΕΤ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ (ΦΛΑΝΤΖΕΣ ΚΥΛΙΝ ΡΟΣ ΠΙΣΤΟΝΙ) ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΤΙΜΗ ΣΕ 4.000,00

8 ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΟΜΑ Α-3 ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ - ΓΚΡΕΙΤΕΡ -ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΗΜΑ - ΦΟΡΤΗΓΑ -ΣΚΑΠΤΙΚΟ - JCB - ΙΑΒΟΛΑΚΙ Α/ Α 1 Έ ΙΟΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΦΟΡΤΗΓΟ ΑΝΑΤΡΕΠΟΜΕ ΝΟ ΜΑΡΚΑ - ΤΥΠΟΣ IVECO ΚΥΚΛΟΦΟΡΙ ΑΣ ΚΗΥ5271 ΠΛΑΙΣΙΟΥ WUMB1VMT00C ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 1ΗΣ Α ΕΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ C 14/3/ ΦΟΡΤΗΓΟ MERCEDES ΚΗΗ /9/ ΦΟΡΤΗΓΟ MERCEDES ΚΗΥ OM /3/ ΒΥΤΙΟΦΟΡΟ MERCEDES ΚΗΥ ΦΟΡΤΗΓΟ MERCEDES ΚΗΥ ΓΚΡΕΙΤΕΡ XOZHON ΜΕ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΗ ΜΑ 9 ΦΟΡΤΗΓΟ MERCEDES ΚΗΙ5704 WDB WDB G / OM441 5/7/ /7/ /4/2009 UNIMOC ΜΕ WDB D /5/2009 WDB652003IK OM441 30/12/ ΦΟΡΤΗΓΟ MERCEDES ΚΗΙ OM314 1/8/ ΓΚΡΕΙΤΕΡ KOMATSU ΜΕ45768 G5ZA /11/ ΒΥΤΙΟΦΟΡΟ 170D 17F ΜΕ ΦΟΡΤΗΓΟ ΑΝΑΤΡΕΠΟΜΕ ΝΟ MERCEDES ΚΗΥ ΦΟΡΤΗΓΟ FORD FORD ΚΗΗ4514 WDB652163IK WFOUMFE109W OM441 9/7/2003 WL 22/1/ ΓΚΡΕΙΤΕΡ MITSUBISHI ΜΕ82218-ΙΧ 3GA /3/ ΦΟΡΤΩΤΗΣ KOMATSU ΜΕ F D 106 7FA 17/10/2000 SLP3CXSYSYE04 17 ΣΚΑΠΤΙΚΟ JCB ΜΕ AK50640U087640G 11/5/ JCB JCB ΜΕ H 1/6/2001 ΜΕ ΙΑΒΟΛΑΚΙ VENIERI ΙΧ HPC 5/5/ JCB 3D -4 TURBO ΜΕ IP ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΤΙΜΗ ΣΕ ,00

9 Α/ Α Έ ΙΟΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΜΑΡΚΑ - ΤΥΠΟΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΟΜΑ Α-4 ΤΡΑΚΤΕΡ -ΤΡΑΚΤΕΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΚΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙ ΑΣ 1 ΤΡΑΚΤΕΡ DEUTZ ΑΜ ΤΡΑΚΤΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΠΑΡΚΑ ΤΡΑΚΤΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΠΑΡΚΑ HUSQVARNA ΤΥΠΟΣ CT 154 HUSQVARNA ΤΥΠΟΣ CT 154 ΠΛΑΙΣΙΟΥ DO1 5354WTM 2083 ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 1ΗΣ Α ΕΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ SN /1/ ΤΡΑΚΤΕΡ KUBOTA ΑΜ W0009 1/1/ ΤΡΑΚΤΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΠΑΡΚΑ ΤΡΑΚΤΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΠΑΡΚΑ HUSQVARNA ΤΥΠΟΣ CT 171 HUSQVARNA ΤΥΠΟΣ CT 171 ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΤΙΜΗ ΣΕ 4.000,00 Α/ Α Έ ΙΟΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΡΙΜΜΑΤΟ ΦΟΡΟ ΑΠΟΡΙΜΜΑΤΟ ΦΟΡΟ ΑΠΟΡΙΜΜΑΤΟ ΦΟΡΟ ΑΠΟΡΙΜΜΑΤΟ ΦΟΡΟ ΜΑΡΚΑ - ΤΥΠΟΣ NISSAN MERCEDES MERCEDES IVECO ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΟΜΑ Α-5 ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΟΦΟΡΑ - ΚΑΛΑΘΟΦΟΡΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙ ΑΣ ΚΗΙ9543 ΚΗΥ9056 ΚΗΥ5247 ΚΗΗ ΚΑΛΑΘΟΦΟΡΟ MERCEDES ΜΕ ΑΠΟΡΙΜΜΑΤΟ ΦΟΡΟ ΑΠΟΡΙΜΜΑΤΟ ΦΟΡΟ MERCEDES MERCEDS ΚΗΥ5156 ΚΗΗ4511 ΠΛΑΙΣΙΟΥ VWAWUTTK WDB IK ZCFAIVM AIWDB & WDB WDB L ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 1ΗΣ Α ΕΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 15BE4T18 3/11/2008 OM906LA 27/2/2002 F4AE3681E 24/11/ /10/ /6/1995 OM 906 LA 24/11/2009 ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΤΙΜΗ ΣΕ 8.000,00

10 ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΟΜΑ Α-6 ΣΑΡΩΘΡΑ Α/ Α Έ ΙΟΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΜΑΡΚΑ - ΤΥΠΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙ ΑΣ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 1ΗΣ Α ΕΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 1 ΣΑΡΩΘΡΟ MERCEDES ΜΕ92779 WDB & OM366VII & OM ΣΑΡΩΘΡΟ IVECO ΜΕ45759 D & FIAT PERKINS 100E18 CM50186* D* 7/7/ ΣΑΡΩΘΡΟ ΜΕ P U 20/1/1993 ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΤΙΜΗ ΣΕ ,00

11 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 2 ΕΝ ΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΥΝΗΘΕΣΤΕΡΑ ΖΗΤΟΥΜΕΝΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΝΑ ΟΧΗΜΑ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ KHI9543 Απορριµµατοφόρο ΑΜ Τρακτέρ ΚΗΗ 4537 Φορτηγό ΦΙΛΤΡΟ ΛΑ ΙΟΥ ΦΙΛΤΡΟ ΛΑ ΙΟΥ ΦΙΛΤΡΟ ΛΑ ΙΟΥ ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΟΣ ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΟΣ ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΟΣ ΦΙΛΤΡΟ Α/C ΦΙΛΤΡΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΦΙΛΤΡΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΦΙΛΤΡΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΙΜΑΝΤΕΣ ΛΑΜΠΕΣ ΙΜΑΝΤΕΣ ΠΡΟ ΦΙΛΤΡΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΦΙΛΤΡΟ Υ ΡΑΥΛΙΚΟΥ ΦΙΛΤΡΟ Υ ΡΑΥΛΙΚΟΥ ΚΗΙ 9503 ΚΗΥ 3066 ΙΜΑΝΤΕΣ Λεωφορείο Φορτηγό ΦΙΛΤΡΟ Υ ΡΑΥΛΙΚΟΥ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ ΦΙΛΤΡΟ ΛΑ ΙΟΥ ΦΙΛΤΡΟ ΛΑ ΙΟΥ ΚΗΥ 5271 Φορτηγό ανατρεπόµενο ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΟΣ ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΟΣ ΦΙΛΤΡΟ ΛΑ ΙΟΥ ΦΙΛΤΡΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΦΙΛΤΡΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΟΣ ΙΜΑΝΤΕΣ ΙΜΑΝΤΕΣ ΛΑΜΠΕΣ ΦΑΝΑΡΙΑ ΠΙΣΩ ΦΙΛΤΡΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΦΙΛΤΡΟ Υ ΡΑΥΛΙΚΟΥ ΦΙΛΤΡΟ Υ ΡΑΥΛΙΚΟΥ ΠΡΟ ΦΙΛΤΡΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΗΥ 9056 Απορριµµατοφόρο ΚΗΥ 5256 Βυτιοφόρο ΙΜΑΝΤΕΣ ΦΙΛΤΡΟ ΛΑ ΙΟΥ ΦΙΛΤΡΟ ΛΑ ΙΟΥ ΦΙΛΤΡΟ Υ ΡΑΥΛΙΚΟΥ ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΟΣ ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΟΣ ΜΕ Σάρωθρο ΦΙΛΤΡΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΦΙΛΤΡΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΦΙΛΤΡΟ ΛΑ ΙΟΥ Χ 2 ΠΡΟ ΦΙΛΤΡΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΙΜΑΝΤΕΣ ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΟΣ Χ 2 ΙΜΑΝΤΕΣ ΛΑΜΠΕΣ ΦΙΛΤΡΟ Υ ΡΑΥΛΙΚΟΥ ΦΙΛΤΡΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ Χ 2 ΦΙΛΤΡΟ Υ ΡΑΥΛΙΚΟΥ ΚΗΥ 5157 Φορτηγό ΙΜΑΝΤΕΣ ΚΗΥ 5247 Απορριµµατοφόρο ΦΙΛΤΡΟ ΛΑ ΙΟΥ ΦΙΛΤΡΟ Υ ΡΑΥΛΙΚΟΥ Χ2 ΦΙΛΤΡΟ ΛΑ ΙΟΥ ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΟΣ ΜΕ Φορτωτής ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΟΣ ΦΙΛΤΡΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΦΙΛΤΡΟ ΛΑ ΙΟΥ ΦΙΛΤΡΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΙΜΑΝΤΕΣ ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΟΣ ΙΜΑΝΤΕΣ ΦΙΛΤΡΟ Υ ΡΑΥΛΙΚΟΥ ΦΙΛΤΡΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΦΙΛΤΡΟ Υ ΡΑΥΛΙΚΟΥ ΦΑΝΑΡΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΙΜΑΝΤΕΣ ΜΕ Γκρέιτερ ΦΙΛΤΡΟ Υ ΡΑΥΛΙΚΟΥ ΤΡΑΚΤΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΠΑΡΚΑ ΦΙΛΤΡΟ ΛΑ ΙΟΥ ΦΙΛΤΡΟ ΛΑ ΙΟΥ ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΟΣ ΜΕ Σάρωθρο ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΟΣ ΦΙΛΤΡΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΦΙΛΤΡΟ ΛΑ ΙΟΥ Χ 2 ΦΙΛΤΡΟ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΙΜΑΝΤΕΣ ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΟΣ Χ 2 ΜΠΟΥΖΙ ΦΙΛΤΡΟ Υ ΡΑΥΛΙΚΟΥ ΦΙΛΤΡΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ Χ 2 ΙΜΑΝΤΕΣ ΙΜΑΝΤΕΣ ΜΕ Σάρωθρο ΦΙΛΤΡΟ Υ ΡΑΥΛΙΚΟΥ Χ2 ΣΚΟΥΠΕΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΠΛΑΙΝΕΣ ΚΗΙ 5717 Επιβατικό ΦΙΛΤΡΟ ΛΑ ΙΟΥ ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΟΣ

12 ΜΕ Γκρέιτερ ΦΙΛΤΡΟ ΛΑ ΙΟΥ ΦΙΛΤΡΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΦΙΛΤΡΟ ΛΑ ΙΟΥ ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΟΣ ΙΜΑΝΤΕΣ ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΟΣ ΦΙΛΤΡΟ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΦΙΛΤΡΟ Υ ΡΑΥΛΙΚΟΥ ΦΙΛΤΡΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΜΠΟΥΖΙ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ ΙΜΑΝΤΕΣ ΙΜΑΝΤΕΣ ΚΗΗ 4512 Απορριµµατοφόρο ΦΙΛΤΡΟ Υ ΡΑΥΛΙΚΟΥ ΦΙΛΤΡΟ Α/C ΦΙΛΤΡΟ ΛΑ ΙΟΥ ΦΙΛΤΡΟ ΤΡΙΚΟΥΒΕΡΤΟΥ ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΟΣ ΛΑΜΕΣ ΑΚΡΟΛΕΠΙ Α ΒΙ ΕΣ ΚΟΜΠΛΕ ΚΗΙ 9519 Επιβατικό ΦΙΛΤΡΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΗΥ 5251 Λεωφορείο ΦΙΛΤΡΟ ΛΑ ΙΟΥ ΠΡΟ ΦΙΛΤΡΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΦΙΛΤΡΟ ΛΑ ΙΟΥ ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΟΣ ΙΜΑΝΤΕΣ ΛΑΜΠΕΣ ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΟΣ ΦΙΛΤΡΟ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΦΙΛΤΡΟ Υ ΡΑΥΛΙΚΟΥ ΦΙΛΤΡΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΜΠΟΥΖΙ ΦΙΛΤΡΟ ΚΑΜΠΙΝΑΣ ΙΜΑΝΤΕΣ ΦΙΛΤΡΟ Υ ΡΑΥΛΙΚΟΥ ΙΜΑΝΤΕΣ ΦΙΛΤΡΟ Α/C ΚΗΙ 4533 Επιβατικό ΚΗΙ 5704 Φορτηγό ΦΙΛΤΡΟ ΛΑ ΙΟΥ ΤΡΑΚΤΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΠΑΡΚΑ ΦΙΛΤΡΟ ΛΑ ΙΟΥ ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΟΣ ΦΙΛΤΡΟ ΛΑ ΙΟΥ ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΟΣ ΦΙΛΤΡΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΠΡΟ ΦΙΛΤΡΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΟΣ ΦΙΛΤΡΟ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΦΙΛΤΡΟ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΜΠΟΥΖΙ ΙΜΑΝΤΕΣ ΜΠΟΥΖΙ ΙΜΑΝΤΕΣ ΦΙΛΤΡΟ Υ ΡΑΥΛΙΚΟΥ ΙΜΑΝΤΕΣ ΦΙΛΤΡΟ Α/C ΦΑΝΑΡΙΑ ΠΙΣΩ ΚΥΛΙΝ ΡΟΠΙΣΤΟΝΟ ΦΑΝΑΡΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΗΙ 9092 Φορτηγό ΜΕ Βυτιοφόρο ΜΕ Γκρέιτερ ΦΙΛΤΡΟ ΛΑ ΙΟΥ ΦΙΛΤΡΟ ΛΑ ΙΟΥ ΦΙΛΤΡΟ ΛΑ ΙΟΥ ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΟΣ ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΟΣ ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΟΣ ΦΙΛΤΡΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΦΙΛΤΡΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΦΙΛΤΡΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΠΡΟ ΦΙΛΤΡΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΙΜΑΝΤΕΣ ΛΑΜΠΕΣ ΙΜΑΝΤΕΣ ΙΜΑΝΤΕΣ ΦΙΛΤΡΟ Υ ΡΑΥΛΙΚΟΥ ΦΙΛΤΡΟ Υ ΡΑΥΛΙΚΟΥ ΦΙΛΤΡΟ ΤΡΙΚΟΥΒΕΡΤΟΥ ΚΗΥ Χ4 ΤΡΑΚΤΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΠΑΡΚΑ ΚΗΥ 5216 Φορτηγό Mazda ΦΙΛΤΡΟ ΛΑ ΙΟΥ ΦΙΛΤΡΟ ΛΑ ΙΟΥ ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΟΣ ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΟΣ ΦΙΛΤΡΟ ΛΑ ΙΟΥ ΦΙΛΤΡΟ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΦΙΛΤΡΟ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΟΣ ΜΠΟΥΖΙ ΜΠΟΥΖΙ ΦΙΛΤΡΟ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΙΜΑΝΤΕΣ ΙΜΑΝΤΕΣ ΜΠΟΥΖΙ ΦΙΛΤΡΟ Α/C ΚΥΛΙΝ ΡΟ ΠΙΣΤΟΝΙ ΙΜΑΝΤΕΣ ΦΙΛΤΡΟ Α/C ΑΝΩ ΣΕΤ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΜΕ Γκρέιτερ ΤΡΑΚΤΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΠΑΡΚΑ ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΟΣ ΜΕ Σάρωθρο ΦΙΛΤΡΟ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΦΙΛΤΡΟ ΛΑ ΙΟΥ ΦΙΛΤΡΟ ΛΑ ΙΟΥ Χ 2 ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΟΣ ΦΙΛΤΡΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΦΙΛΤΡΟ ΛΑ ΙΟΥ ΜΠΟΥΖΙ ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΟΣ Χ 2

13 ΙΜΑΝΤΕΣ ΦΙΛΤΡΟ Υ ΡΑΥΛΙΚΟΥ ΦΙΛΤΡΟ ΤΡΙΚΟΥΒΕΡΤΟΥ ΙΜΑΝΤΕΣ ΜΕ JCB ΦΙΛΤΡΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ Χ 2 ΙΜΑΝΤΕΣ ΦΙΛΤΡΟ Υ ΡΑΥΛΙΚΟΥ Χ2 ΚΗΥ 5156 Απορριµµατοφόρο ΦΙΛΤΡΟ ΛΑ ΙΟΥ ΜΕ Καλαθοφόρο ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΟΣ ΦΙΛΤΡΟ ΛΑ ΙΟΥ ΦΙΛΤΡΟ ΛΑ ΙΟΥ ΦΙΛΤΡΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΟΣ ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΟΣ ΙΜΑΝΤΕΣ ΦΙΛΤΡΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΦΙΛΤΡΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΦΙΛΤΡΟ Υ ΡΑΥΛΙΚΟΥ ΙΜΑΝΤΕΣ ΙΜΑΝΤΕΣ ΦΙΛΤΡΟ Υ ΡΑΥΛΙΚΟΥ ΦΙΛΤΡΟ ΤΡΙΚΟΥΒΕΡΤΟΥ ΚΗΥ 9090 Φορτηγό ανατρεπόµενο ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ ΦΑΝΑΡΙΑ ΠΙΣΩ ΦΑΝΑΡΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΗΗ 4511 Απορριµµατοφόρο ΦΙΛΤΡΟ ΛΑ ΙΟΥ ΜΕ Σκαπτικό ΦΙΛΤΡΟ ΛΑ ΙΟΥ ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΟΣ ΦΙΛΤΡΟ ΛΑ ΙΟΥ ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΟΣ ΦΙΛΤΡΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΟΣ ΦΙΛΤΡΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΗΗ 4514 Φορτηγό Ford ΦΙΛΤΡΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΙΜΑΝΤΕΣ ΦΙΛΤΡΟ ΛΑ ΙΟΥ ΙΜΑΝΤΕΣ ΦΙΛΤΡΟ Υ ΡΑΥΛΙΚΟΥ ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΟΣ ΦΙΛΤΡΟ Υ ΡΑΥΛΙΚΟΥ ΦΙΛΤΡΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΜΕ ΦΙΛΤΡΟ ΤΡΙΚΟΥΒΕΡΤΟΥ ιαβολάκι ΛΑΜΠΕΣ ΦΙΛΤΡΟ ΛΑ ΙΟΥ ΙΜΑΝΤΕΣ ΑΜ Τρακτέρ ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΟΣ ΦΙΛΤΡΟ Α/C ΦΙΛΤΡΟ ΛΑ ΙΟΥ ΦΙΛΤΡΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΟΣ ΙΜΑΝΤΕΣ ΦΙΛΤΡΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΦΙΛΤΡΟ Υ ΡΑΥΛΙΚΟΥ ΙΜΑΝΤΕΣ ΦΙΛΤΡΟ ΤΡΙΚΟΥΒΕΡΤΟΥ ΦΙΛΤΡΟ Υ ΡΑΥΛΙΚΟΥ ΛΑΜΕΣ ΑΚΡΟΛΕΠΙ Α ΒΙ ΕΣ ΚΟΜΠΛΕ Οι Συντάξαντες Θεοδοσίου Γεώργιος Πολ. Μηχ/κός ΤΕ Ο Προϊστάµενος του Τµήµατος Τεχνικών Υπηρεσιών & Πολεοδοµίας Θεωρήθηκε Ο Προϊστάµενος της /σης Τεχνικών Υπηρεσιών Πολεοδοµίας & Περιβάλλοντος Κεχαγιάς Αθανάσιος Ε Τεχνικών Μπούσιος ηµήτριος Τοπογράφος Μηχ/κος Τ.Ε. Παπαβασιλείου Αργύρης Πολιτικός Μηχανικός, M.Sc.

14 Ελληνική ηµοκρατία Νοµός Σερρών ήµος Ηράκλειας Αρ. Μελέτης : 9 /2015 ΤΙΤΛΟΣ: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ» Χρηµατοδότηση: ΗΜΟΤΙΚΟΙ ΠΟΡΟΙ Προϋπολογισµός: ,00 ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙ ΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΑΡΘΡΟ 1 O : Η παρούσα µελέτη αφορά την προµήθεια ανταλλακτικών για την επισκευή και συντήρηση των οχηµάτων και µηχανηµάτων του ήµου Ηράκλειας. Η µελέτη αφορά µόνο την προµήθεια των ανταλλακτικών, τα ανταλλακτικά θα τοποθετούνται από το προσωπικό του ήµου και από εξωτερικά συνεργεία όπου αυτό είναι απαραίτητο. Τα υπό προµήθεια είδη θα διαχωριστούν σε οµάδες οµοειδών ανά κατηγορία οχηµάτων µηχανηµάτων. ΑΡΘΡΟ 2 O : Ισχύουσες διατάξεις Η προµήθεια θα πραγµατοποιηθεί σύµφωνα µε τις εξής διατάξεις : Τη µε αριθµό 11389/ΦΕΚ 185 Β / απόφαση του Υπ. Εσωτερικών «Ενιαίος Κανονισµός Προµηθειών Οργανισµών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Ε. Κ. Π. Ο. Τ. Α.)». Το Ν. 2286/ΦΕΚ 19 Α / «Προµήθειες του ηµοσίου Τοµέα και ρυθµίσεις συναφών θεµάτων». Το Ν. 3463/ (ΦΕΚ 114 Α ) «Κύρωση του Κώδικα ήµων και Κοινοτήτων». Το Ν. 2307/ΦΕΚ 13 Α / «Προσαρµογή νοµοθεσίας αρµοδιότητας Υπουργείου Εσωτερικών στις διατάξεις για τη Νοµαρχιακή Αυτοδιοίκηση και άλλες διατάξεις». Το Ν. 1797/ΦΕΚ 164 Α /1988 «Προµήθειες του δηµοσίου τοµέα και ρυθµίσεις συναφών θεµάτων». Το N. 3731/ΦΕΚ 263 Α / «Αναδιοργάνωση της δηµοτικής αστυνοµίας και ρυθµίσεις λοιπών θεµάτων αρµοδιότητας Υπουργείου Εσωτερικών» και ιδιαίτερα την 13 η παράγραφο του 20 ου άρθρου. Το N. 3852/ΦΕΚ 87 Α / «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωµένης ιοίκησης - Πρόγραµµα Καλλικράτης». Το N. 3861/ΦΕΚ 112 Α / «Ενίσχυση της διαφάνειας µε την υποχρεωτική ανάρτηση νόµων και πράξεων των κυβερνητικών, διοικητικών και αυτοδιοικητικών οργάνων στο διαδίκτυο «Πρόγραµµα ιαύγεια» και άλλες διατάξεις». Το Π.. 166/2003 (ΦΕΚ 138 Α / ) «Προσαρµογή της ελληνικής νοµοθεσίας στην οδηγία 2000/35 της για την καταπολέµηση των καθυστερήσεων στις εµπορικές συναλλαγές». ΑΡΘΡΟ 3 O : Συµβατικά στοιχεία Τα συµβατικά στοιχεία της µελέτης είναι : α) Τεχνική περιγραφή β) Ενδεικτικός προϋπολογισµός γ) Τιµολόγιο Τεχνικές Προδιαγραφές δ) Γενική & Ειδική Συγγραφή Υποχρεώσεων ε) Σχέδιο ιακήρυξης

15 ΑΡΘΡΟ 4 O : Εγγύηση συµµετοχής Κάθε προσφορά συνοδεύεται από εγγύηση συµµετοχής υπέρ του συµµετέχοντος για ποσό που θα καλύπτει το 2% της συνολικής ενδεικτικά προϋπολογισθείσας αξίας, χωρίς το Φ.Π.Α δηλαδή τουλάχιστον 699,20. ΑΡΘΡΟ 5 O : Τιµές προσφορών Η οικονοµική προσφορά του υποψήφιου προµηθευτή, ο οποίος θα αναλάβει τελικά την παρούσα προµήθεια, θα αποτελεί αναπόσπαστο µέρος της σχετικής σύµβασης. Συνεπώς, σε αυτή την περίπτωση οι τιµές µονάδας της προσφοράς ή το ποσοστό έκπτωσης του προµηθευτή για τα προς προµήθεια είδη θα παραµένουν σταθερά για όσο θα είναι σε ισχύ η σύµβαση για την παρούσα προµήθεια, δηλαδή τουλάχιστον µέχρι την πραγµατοποίηση και της τελευταίας παράδοσης, µε την οποία θα ολοκληρωθεί η παράδοση των συνολικών ποσοτήτων των προς προµήθεια ειδών που προβλέπεται στην παρούσα µελέτη. Οποιαδήποτε αλλαγή τους από την πλευρά του προµηθευτή θα απορρίπτεται ως απαράδεκτη και αντίθετη στους όρους της σύµβασης. Σηµειώνεται εδώ ότι σε κάθε υποψήφιο προµηθευτή θα διατίθεται έντυπο προϋπολογισµού προσφοράς, παρόµοιας µορφής µε τον πίνακα ενδεικτικού προϋπολογισµού της παρούσας µελέτης, το οποίο ο υποψήφιος προµηθευτής θα µπορεί να συµπληρώνει, για την κατάθεση της οικονοµικής προσφοράς του. Επίσης, σηµειώνεται ότι η οικονοµική προσφορά εκάστου υποψήφιου προµηθευτή µπορεί να αναφέρεται και σε µία οµάδα ή οµάδες των υπό προµήθεια ανταλλακτικών.(μπορεί να δοθεί προσφορά για µία ή περισσότερες ή για όλες τις οµάδες οχηµάτων). ΑΡΘΡΟ 6 O : Σύµβαση Ο ανάδοχος της προµήθειας, µετά την κατά νόµο έγκριση του αποτελέσµατος αυτής, είναι υποχρεωµένος να προσέλθει προς υπογραφή της σύµβασης και να καταθέσει την κατά το 7 ο άρθρο της παρούσας εγγύηση για την καλή εκτέλεση αυτής. ΑΡΘΡΟ 7 O : Εγγύηση καλής εκτέλεσης - Πληρωµή Η εγγύηση καλής εκτέλεσης της σύµβασης καθορίζεται σε 5 % της συµβατικής αξίας της προµήθειας και παρέχεται µε µια ή δύο εγγυητικές επιστολές. Η εγγύηση καλής εκτέλεσης της σύµβασης επιστρέφεται στον ανάδοχο της προµήθειας µετά την οριστική ποσοτική και ποιοτική παραλαβή των προς προµήθεια ειδών από την αρµόδια επιτροπή και την εκκαθάριση των τυχόν απαιτήσεων µεταξύ των δύο συµβαλλόµενων. Η πληρωµή του προµηθευτή θα γίνεται σταδιακά κατά τη διάρκεια της καλής εκτέλεσης της προµήθειας και µε τη σύνταξη των σχετικών πρωτοκόλλων παραλαβής και την προσκόµιση των τιµολογίων. ΑΡΘΡΟ 8 O : Ποινικές ρήτρες Έκπτωση του αναδόχου Εάν υπάρξει αδικαιολόγητη υπέρβαση της συµβατικής προθεσµίας εκτέλεσης της προµήθειας, µπορεί να επιβληθούν σε βάρος του αναδόχου κυρώσεις σύµφωνα µε το 33 ο άρθρο της 11389/1993 Υπουργικής Απόφασης. Επίσης, εάν ο ανάδοχος δεν προσέλθει εντός της προθεσµίας αυτής µπορεί να κηρυχθεί έκπτωτος σύµφωνα µε το 35 ο άρθρο της 11389/1993 Υπουργικής Απόφασης, εκτός αν η καθυστέρηση θεωρείται αναγκαία, οπότε η παράταση δίνεται από το ηµοτικό Συµβούλιο ύστερα από σχετική αίτηση του αναδόχου. ΑΡΘΡΟ 9 O : Πληµµελής κατασκευή Εφ όσον τα προς προµήθεια είδη δεν ανταποκρίνονται στους όρους της σύµβασης ή εµφανίζουν ελαττώµατα, ο ανάδοχος είναι υποχρεωµένος να τα αποκαταστήσει ή βελτιώσει σύµφωνα µε τις ισχύουσες διατάξεις. Λόγω της φύσης των προς προµήθεια ειδών, ανταλλακτικά, µπορεί να διαπιστωθεί η ακαταλληλότητα ενός ανταλλακτικού κατά την τοποθέτηση του στο όχηµα, σε αυτή την περίπτωση το ανταλλακτικό επιστρέφεται στον ανάδοχο και αυτός οφείλει να το αντικαταστήσει µε άλλο κατάλληλο, άµεσα, χωρίς καµία επιπλέον οικονοµική επιβάρυνση του ήµου.

16 ΑΡΘΡΟ 10 O : Φόροι - τέλη κρατήσεις Ο ανάδοχος επιβαρύνεται µε όλους τους φόρους, τα τέλη και τις κρατήσεις που ισχύουν κατά την ηµέρα διενέργειας του διαγωνισµού. Στην τιµή προσφοράς θα περιλαµβάνεται η προµήθεια και η µεταφορά των ανταλλακτικών στις αποθήκες στου ήµου στις προβλεπόµενες συσκευασίες. ο ανάδοχος υποχρεούται σε όλες τις επιβαρύνσεις και οι κρατήσεις του προµηθευτή που προβλέπονται από την νοµοθεσία. ΑΡΘΡΟ 11 O : Εξοφλητικός λογαριασµός Ο εξοφλητικός λογαριασµός εκδίδεται µετά την παραλαβή των προς προµήθεια ειδών. ΑΡΘΡΟ 12 O : Χρόνος και τόπος παράδοσης. Η παράδοση των υλικών θα γίνετε τµηµατικά, από την υπογραφή της σύµβασης η οποία θα έχει ετήσια διάρκεια και µπορεί να παραταθεί για άλλους 3 µήνες, ανάλογα µε τις ανάγκες του ήµου. Οι παραδόσεις θα γίνουν σε χώρο που θα οριστεί από τoν ήµο Ηράκλειας. Πριν από κάθε παράδοση, θα προηγείται η παραγγελία από τον ήµο Ηράκλειας των αντίστοιχων υλικών και ποσοτήτων. Η παράδοση των υλικών και των αντίστοιχων ποσοτήτων κάθε παραγγελίας πρέπει να ολοκληρώνεται σε δύο (2) εργάσιµες ηµέρες το πολύ από την ηµέρα που ο προµηθευτής ειδοποιείται για την αντίστοιχη παραγγελία. ΑΡΘΡΟ 13 O : Παράδοση και παραλαβή των προς προµήθεια ειδών Τα προς προµήθεια είδη θα παραδίδονται στο ήµο και θα τοποθετούνται σε αποθηκευτικούς χώρους του ήµου από εργαζόµενους του προµηθευτή που θα αναλάβει την παρούσα προµήθεια. Ο προµηθευτής αναλαµβάνει την πλήρη ευθύνη για την έγκαιρη, σωστή και χωρίς οποιοδήποτε πρακτικό πρόβληµα για το ήµο και την αρµόδια επιτροπή παραλαβής παράδοση των προς προµήθεια ειδών. Η παραλαβή των προς προµήθεια ειδών ενεργείται από την αρµόδια επιτροπή παρουσία του αναδόχου. Εάν κατά την παραλαβή διαπιστωθεί απόκλιση από τις συµβατικές τεχνικές προδιαγραφές, η επιτροπή παραλαβής µπορεί να προτείνει ή την τέλεια απόρριψη ή τη µερική αυτής ή την αντικατάσταση των όποιων ανωµαλιών. Εάν ο ανάδοχος δεν συµµορφωθεί προς τις προτάσεις της επιτροπής, εντός της από της ίδιας οριζόµενης προθεσµίας, ο ήµος δικαιούται να προβεί στην τακτοποίηση τούτων σε βάρος και για λογαριασµό του αναδόχου και κατά τον πλέον πρόσφορο για τις ανάγκες και τα συµφέροντα αυτού τρόπο. Για την κάλυψη των σχετικών δαπανών χρησιµοποιείται η εγγύηση του αναδόχου. Η παραλαβή των παραπάνω ειδών ενεργείται βάσει των κείµενων διατάξεων ως την πάροδο του συµβατικού χρόνου εγγύησης. ΑΡΘΡΟ 14 O Ο ήµος διατηρεί το δικαίωµα να αυξοµειώνει, όταν κρίνει τούτο αναγκαίο, τις ποσότητες των προς προµήθεια ειδών και ο ανάδοχος είναι υποχρεωµένος να εκτελέσει την προµήθεια όπως θα τροποποιείται, καθόσον είναι αδύνατον να προβλεφθεί µε ακρίβεια ο ακριβής αριθµός και τα είδη των ανταλλακτικών που θα χρειασθούν. Η αύξηση ή η µείωση αυτή θα αφορά ενδεχόµενη µεταβολή µε βάση τις πραγµατικές ανάγκες του ήµου. εν είναι δεσµευτική από τη µεριά του ήµου η χρησιµοποίηση όλου του διαθέσιµου κονδυλίου. ΑΡΘΡΟ 15 O Στην τιµή περιλαµβάνεται η προµήθεια και η προσκόµιση των ειδών στο ήµο στο Αµαξοστάσιο ή σε µέρος που θα υποδειχθεί. ΑΡΘΡΟ 16 O ο ήµος έχει το δικαίωµα επιστροφής των ανταλλακτικών που δεν ταιριάζουν στα οχήµατα για τα οποία προορίζονται και ο προµηθευτής θα υποχρεούται να τα αντικαταστήσει, άµεσα µε άλλα κατάλληλα, χωρίς καµία επιβάρυνση του ήµου. Το παραπάνω δικαίωµα θα υφίσταται ακόµη και εάν αυτά έχουν παραληφθεί από την αρµόδια επιτροπή, λόγω της φύσης των υλικών. Υπάρχει περίπτωση η

17 συσκευασία να αναφέρει τα σωστά αλλά µετά την εξαγωγή του παλαιού ανταλλακτικού από το προς επισκευή όχηµα, να διαπιστώνεται ότι δεν ταιριάζει. ΑΡΘΡΟ 17 O Σε περίπτωση αστοχίας του υλικού ( ελάττωµα κατασκευής), ο ήµος δικαιούται να επιστρέψει το ανταλλακτικό και ο προµηθευτής υποχρεούται να το αντικαταστήσει άµεσα µε άλλο καινούργιο, χωρίς οικονοµική επιβάρυνση του ήµου. Το παραπάνω δικαίωµα θα υφίσταται ακόµη και εάν αυτά έχουν παραληφθεί από την αρµόδια επιτροπή, λόγω της φύσης των υλικών. Η παραπάνω δέσµευση θα ισχύει για έξι µήνες από την ηµεροµηνία τοποθέτησης του ανταλλακτικού. ΑΡΘΡΟ 18 O Η προµήθεια θα γίνει µε τµηµατική παραλαβή των ανταλλακτικών που προβλέπονται στη µελέτη, σύµφωνα µε τον προγραµµατισµό του ήµου. Επίσης επισηµαίνεται ότι ο ήµος έχει δικαίωµα να µην προµηθευτεί όλες τις ποσότητες που αναφέρονται στη παρούσα µελέτη, όπως προβλέπεται από τη νοµοθεσία. ΑΡΘΡΟ 19 O Ο προµηθευτής σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να έχει τη δυνατότητα αν του ζητηθεί να προµηθεύσει τον ήµο µ όλη τη ποσότητα των ανταλλακτικών που αναφέρονται στη παρούσα µελέτη εντός είκοσι (20) ηµερών. Ηράκλεια Ηράκλεια Ηράκλεια Οι Συντάξαντες Ο Προϊστάµενος του Τµήµατος Τεχνικών Υπηρεσιών & Πολεοδοµίας Θεωρήθηκε Ο Προϊστάµενος της /σης Τεχνικών Υπηρεσιών Πολεοδοµίας & Περιβάλλοντος Θεοδοσίου Γεώργιος Πολ. Μηχ/κός. ΤΕ Κεχαγιάς Αθανάσιος Ε Τεχνικών (Μηχανών αυτ/των οµάδα µηχανολογικών ειδικοτήτων) Μπούσιος ηµήτριος Τοπογράφος Μηχ/κος Τ.Ε. Παπαβασιλείου Αργύρης Πολιτικός Μηχανικός, M.Sc.

13REQ

13REQ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ 13REQ001611193 2013-09-10 ΕΡΓΟ: Προµήθεια κηπευτικού χώµατος Κ.Α. 35.66990055 Κ.Μ. : Π 88/2013 ΠΡΟΫΠ: 14.991,24 (µε Φ.Π.Α. 23%)) 1

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ---------------------- Ταχ. /νση: Πλ. Μπακογιάννη 2 Ταχ. Κώδικας: 62 400 Τηλέφωνο: 2325 3 50108 Φαξ: 2325

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ & ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ 2015-2016 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑ ΑΣ ΑΡΙΘΜ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 5/2015 ΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΘΕΣΠΙΕΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 169.674,81 ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

Προμήθεια αεροπανώ για εκδηλώσεις του Δήμου Ιλίου

Προμήθεια αεροπανώ για εκδηλώσεις του Δήμου Ιλίου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Προμήθεια αεροπανώ για εκδηλώσεις του Δήμου Ιλίου K. Μ. : Π27/2011 ΠΡΟΫΠ. : 4.797,00 με το Φ. Π. Α. ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Η παρούσα

Διαβάστε περισσότερα

Προμήθεια λαμπτήρων εξοικονόμησης ενέργειας (LED) για τη συντήρηση του εορταστικού στολισμού του ήμου

Προμήθεια λαμπτήρων εξοικονόμησης ενέργειας (LED) για τη συντήρηση του εορταστικού στολισμού του ήμου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Προμήθεια λαμπτήρων εξοικονόμησης ενέργειας (LED) για τη συντήρηση του εορταστικού στολισμού του Κ. Μ.: Π122/2014 K.A: 30.6654.0016

Διαβάστε περισσότερα

Ανανέωση Αδειών Χρήσης Λογισμικού

Ανανέωση Αδειών Χρήσης Λογισμικού ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ Ανανέωση Αδειών Χρήσης Λογισμικού Κ. Μ. : Π117/2014 ΠΡΟΫΠ. : 14.873,16 με το Φ. Π. Α. α/α Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Προµήθεια ειδών και ενοικίαση εξοπλισµού. για το 8 ο Καλοκαιρινό Φεστιβάλ των. Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθµών Κ.Μ. : Π 57/2014

Προµήθεια ειδών και ενοικίαση εξοπλισµού. για το 8 ο Καλοκαιρινό Φεστιβάλ των. Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθµών Κ.Μ. : Π 57/2014 εξοπλισµού για το 8 ο Καλοκαιρινό Φεστιβάλ των Παιδικών και Κ.Μ. : Π 57/2014 ΠΡΟΫΠ.: 5.242,67 µε Φ. Π. Α. ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Η παρούσα τεχνική έκθεση αφορά την προµήθεια ειδών και ενοικίαση εξοπλισµού για

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ : ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΩΝ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.

ΕΡΓΟ : ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΩΝ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΟ : ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΩΝ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. K.Μ. : Π 47/ 2014 ΠΡΟΫΠ. : 5.000,00 ( με Φ.Π.Α.) K.A. : 15.6261.0002 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Η

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ. ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΒΕΝΖΙΝΟΚΙΝΗΤΩΝ ΧΟΡΤΟΚΟΠΤΙΚΩΝ και ΧΛΟΟΚΟΠΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

ΜΕΛΕΤΗ. ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΒΕΝΖΙΝΟΚΙΝΗΤΩΝ ΧΟΡΤΟΚΟΠΤΙΚΩΝ και ΧΛΟΟΚΟΠΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΒΕΝΖΙΝΟΚΙΝΗΤΩΝ ΧΟΡΤΟΚΟΠΤΙΚΩΝ και ΧΛΟΟΚΟΠΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 3.150,00 Ευρώ (µε Φ.Π.Α.) Συντάκτης: ΣΤΕΛΛΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ. Ανανέωση αδειών χρήσης λογισμικού

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ. Ανανέωση αδειών χρήσης λογισμικού ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ Ανανέωση αδειών χρήσης λογισμικού Κ. Μ. : Π109/2011 ΠΡΟΫΠ. : 14.858,40 με το Φ. Π. Α. ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ. ΕΡΓΟ: Προμήθεια αναλωσίμων για τα μηχανήματα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ. ΕΡΓΟ: Προμήθεια αναλωσίμων για τα μηχανήματα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΡΓΟ: Προμήθεια αναλωσίμων για τα μηχανήματα Κ.Μ. : Π 35/2013 ΠΡΟΫΠ: 5.830,20 (με ΦΠΑ) Κ.Α.: 6699.0019

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΤΕΡ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΥ ΣΤΟ Κ.Ε.Π ΤΟΥ Δ. ΙΛΙΟΥ

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΤΕΡ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΥ ΣΤΟ Κ.Ε.Π ΤΟΥ Δ. ΙΛΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΤΕΡ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΥ ΣΤΟ Κ.Ε.Π ΤΟΥ Δ. ΙΛΙΟΥ Κ. Μ. : Π 149/2014 ΠΡΟΫΠ. : 1.069,99 με το Φ. Π. Α. ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Η

Διαβάστε περισσότερα

Προμήθεια φωτοτυπικών και εκτυπωτών. για τις ανάγκες των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών

Προμήθεια φωτοτυπικών και εκτυπωτών. για τις ανάγκες των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ για τις ανάγκες των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Κ.Μ. : Π 87 / 2014 ΠΡΟΫΠ.: 4.741,65 με Φ. Π. Α. ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Η παρούσα τεχνική έκθεση αφορά την προμήθεια φωτοτυπικών και εκτυπωτών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΡΓΟ: Προμήθεια κηπευτικού χώματος Κ.Μ. : Π28/2011 ΠΡΟΫΠ: 14.946,96 (με ΦΠΑ 23%) 1 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΗΠΕΥΤΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ : Καθαρισμός Συντήρηση των αποκριάτικων στολών για το έτος 2015

ΕΡΓΟ : Καθαρισμός Συντήρηση των αποκριάτικων στολών για το έτος 2015 . ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΡΓΟ : Καθαρισμός Συντήρηση των αποκριάτικων στολών για το έτος 2015 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Η παρούσα μελέτη αφορά τον καθαρισμό συντήρηση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ. Προμήθεια σάκων απορριμμάτων K. Μ. : Π 34/11 ΠΡΟΫΠ: 30.976,57

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ. Προμήθεια σάκων απορριμμάτων K. Μ. : Π 34/11 ΠΡΟΫΠ: 30.976,57 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ Προμήθεια σάκων απορριμμάτων K. Μ. : Π 34/11 ΠΡΟΫΠ: 30.976,57 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Προμήθεια σάκων απορριμμάτων ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ. Προμήθεια υγρών για καθαρισμό και απολύμανση κάδων απορριμμάτων. K.M.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ. Προμήθεια υγρών για καθαρισμό και απολύμανση κάδων απορριμμάτων. K.M. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ Προμήθεια υγρών για καθαρισμό και απολύμανση κάδων απορριμμάτων. K.M. : Π51 /11 ΠΡΟΫΠ. : 15000,00 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Προμήθεια υγρών για

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ. ΕΡΓΟ: Προμήθεια καλαθιών απορριμμάτων

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ. ΕΡΓΟ: Προμήθεια καλαθιών απορριμμάτων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΡΓΟ: Προμήθεια καλαθιών απορριμμάτων Α.Μ. : Π 93/2012 ΠΡΟYΠ: 14.944,50 (με Φ.Π.Α.) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ /NΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ /NΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ /NΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ «Προμήθεια ετικετών εκτυπωτών, για τις ΠΡΟΫΠ. : 307,50 με το Φ. Π. Α. Περιεχόμενα: 1. Τεχνική Έκθεση 2. Τεχνικές Προδιαγραφές 3. Τιμολόγιο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΡΓΟ: Προμήθεια υδραυλικών υλικών για τη Δ/νση Γεωτεχνικών Υπηρεσιών Κ.Μ. : Π 72/2011 ΠΡΟΥΠ: 1.940,94 (με ΦΠΑ) ΤΕΧΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΗ 2015 ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙ ΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΗ 2015 ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙ ΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΗΠΕ ΟΥ 5Χ5 ΣΤΗ ΣΚΑΛΑ ΠΑΤΜΟΥ 119.275,79 (συµπεριλαµβανοµένου ΦΠΑ 16%) ΧΡΗΣΗ 2015 ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ : Φωτογραφική κάλυψη εκδηλώσεων

ΕΡΓΟ : Φωτογραφική κάλυψη εκδηλώσεων . ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΡΓΟ : Φωτογραφική κάλυψη εκδηλώσεων ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Η παρούσα μελέτη αφορά την φωτογραφική κάλυψη εκδηλώσεων. Η

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Προμήθεια και διανομή της έκδοσης του περιοδικού Κ. Μ. : Π19/2010 ΠΡΟΫΠ. : 69.597,00 με το Φ. Π. Α. ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Η παρούσα μελέτη

Διαβάστε περισσότερα

Αγορά/Ανανέωση Αδειών Χρήσης Λογισμικού

Αγορά/Ανανέωση Αδειών Χρήσης Λογισμικού ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ Αγορά/Ανανέωση Αδειών Χρήσης Λογισμικού Κ. Μ. : Π79/2015 ΠΡΟΫΠ. : 14.851,02 με το Φ. Π. Α. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ : Υπηρεσίες Διανομής Ανακοινώσεων Τύπου (τηλεανακοινώσεις)

ΕΡΓΟ : Υπηρεσίες Διανομής Ανακοινώσεων Τύπου (τηλεανακοινώσεις) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΡΓΟ : Υπηρεσίες Διανομής Ανακοινώσεων Τύπου K. Μ. : Π65/2011 ΠΡΟΫΠ. : 2.398,50 με το Φ. Π. Α. K.A. : 00.6451 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ. ΕΡΓΟ: Προμήθεια καλαθιών απορριμμάτων

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ. ΕΡΓΟ: Προμήθεια καλαθιών απορριμμάτων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΡΓΟ: Προμήθεια καλαθιών απορριμμάτων Κ.Μ. : Π 92 /2014 ΠΡΟΥΠ: 14.981,40 (με ΦΠΑ) K.A: 6654.0003 Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Ε Κ Θ Ε Σ Η Η παρούσα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟΥ- ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟΥ

ΕΡΓΟ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟΥ- ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. «ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΙΛΙΟΥ» ΕΡΓΟ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟΥ- ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 33.320,42 με Φ.Π.Α. Ν.Π.Δ.Δ. «ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΙΛΙΟΥ»

Διαβάστε περισσότερα

«ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΥ ΜΑΞΙΛΑΡΙΟΥ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕ Ο ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ ΡΑ ΙΟΦΩΝΙΑΣ»

«ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΥ ΜΑΞΙΛΑΡΙΟΥ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕ Ο ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ ΡΑ ΙΟΦΩΝΙΑΣ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΥ ΜΑΞΙΛΑΡΙΟΥ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕ Ο ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ» Κ.Μ. : Π 131/2014 Κ. Α. : 15.6261.0005 ΠΡΟΫΠ : 4.920,00

Διαβάστε περισσότερα

Προμήθεια φωτοαντιγραφικού σχεδίων scanner για

Προμήθεια φωτοαντιγραφικού σχεδίων scanner για ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Προμήθεια φωτοαντιγραφικού σχεδίων scanner για την Τεχνική Υπηρεσία Κ.Μ: Π 76/2014 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Για την κάλυψη των αναγκών της

Διαβάστε περισσότερα

«Προμήθεια σχολικών ειδών για απόρους, έτους 2014»

«Προμήθεια σχολικών ειδών για απόρους, έτους 2014» ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ Δ/NΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ έτους 2014» Κ.Μ.: Π116/2014 ΠΡΟΫΠ.: 2.864,06 με το Φ.Π.Α. Περιεχόμενα: 1. Τεχνική Έκθεση 2. Τεχνικές Προδιαγραφές 3. Ενδεικτικός Προϋπολογισμός

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ. ΕΡΓΟ: Προμήθεια έτοιμου χλοοτάπητα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ. ΕΡΓΟ: Προμήθεια έτοιμου χλοοτάπητα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΡΓΟ: Προμήθεια έτοιμου χλοοτάπητα Α.Μ. : Π 14/2012 ΠΡΟYΠ: 9.998,24 (με Φ.Π.Α. 13%) ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ : Προμήθεια ανταλλακτικών κάδων απορριμμάτων

ΕΡΓΟ : Προμήθεια ανταλλακτικών κάδων απορριμμάτων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ /ΝΣΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΕΡΓΟ : Προμήθεια ανταλλακτικών κάδων απορριμμάτων Κ.Μ. : Π101/2014 ΠΡΟΫΠ : 14.950,65 με

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. ΕΡΓΟ: Συντήρηση και επισκευή λοιπών μηχανημάτων

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. ΕΡΓΟ: Συντήρηση και επισκευή λοιπών μηχανημάτων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΡΓΟ: Συντήρηση και επισκευή λοιπών μηχανημάτων Α.Μ. : Π42/2012 K.A. : 35/6264.0001 ΠΡΟYΠ: 7.000 (με Φ.Π.Α.) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Άγιος Δημήτριος: 13/12/2013 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθμός Πρωτοκόλλου:5081 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΟΠΚΑΠ) ΣΥΜΒΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ :18 /2015 ΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΤΜΗΜΑ ΑΣΤΙΚΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ :18 /2015 ΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΤΜΗΜΑ ΑΣΤΙΚΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ :18 /2015 ΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΑΣΤΙΚΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ Μ Ε Λ Ε Τ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: 1. ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ 2. ΕΝ ΕΙΚΤΙΚΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ: <<Προμήθεια Μηχανημάτων για τη Δ/νση Γεωτεχνικών Υπηρεσιών >>

ΕΡΓΟ: <<Προμήθεια Μηχανημάτων για τη Δ/νση Γεωτεχνικών Υπηρεσιών >> ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΡΓΟ: Κ.Μ. : Π 87/2010 ΠΡΟΫΠ : 9046,65

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ : ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΓΗΠΕ ΩΝ ΜΕ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ.

ΕΡΓΟ : ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΓΗΠΕ ΩΝ ΜΕ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ. ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΟ : ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΓΗΠΕ ΩΝ ΜΕ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ Κ.Μ. : Π 44/ 2014 ΠΡΟΫΠ : 15.000,00 ( µε Φ.Π.Α.) Κ.Α. : 15.6261.0003 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Για να αντιµετωπιστούν αποτελεσµατικά τα προβλήµατα που έχουν

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΑΣΣΑΛΩΝ, ΚΗΠΕΥΤΙΚΟΥ ΧΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΟΥ Ε ΑΦΟΥΣ» Α.Μ. 68/15 ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΑΝΗ: 7.423,05 (µε Φ.Π.Α.)

ΜΕΛΕΤΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΑΣΣΑΛΩΝ, ΚΗΠΕΥΤΙΚΟΥ ΧΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΟΥ Ε ΑΦΟΥΣ» Α.Μ. 68/15 ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΑΝΗ: 7.423,05 (µε Φ.Π.Α.) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΡΜΟ ΙΑ: ΚΑΛΑΦΑΤΗ ΝΙΚΟΛ Ταχ. /νση: Παράδροµος Αττικής Οδού Τ.Κ. 15234 Τηλ. 210 6891463 Email:tmima.prasinou@halandri.gr ΜΕΛΕΤΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΑΣΣΑΛΩΝ, ΚΗΠΕΥΤΙΚΟΥ ΧΩΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΥΠΟΛΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟ Αρ. Μελέτης: 52 /2012 ΕΡΓΟ: Προµήθεια φίλτρων οχηµάτων- µηχ/των έργων ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ Δ/ΝΣΗ ΜΗΧ/ΚΟΥ & ΚΑΘ/ΤΟΣ. Προμήθεια προκατασκευασμένων οστεοθηκών KΜ. :Π133/10 ΠΡΟΫΠ: 45.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ Δ/ΝΣΗ ΜΗΧ/ΚΟΥ & ΚΑΘ/ΤΟΣ. Προμήθεια προκατασκευασμένων οστεοθηκών KΜ. :Π133/10 ΠΡΟΫΠ: 45. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ Δ/ΝΣΗ ΜΗΧ/ΚΟΥ & ΚΑΘ/ΤΟΣ Προμήθεια προκατασκευασμένων οστεοθηκών KΜ. :Π133/10 ΠΡΟΫΠ: 45.000 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Προμήθεια προκατασκευασμένων οστεοθηκών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ Δ/ΝΣΗ ΜΗΧ/ΚΟΥ & ΚΑΘ/ΤΟΣ. Προμήθεια κάδων κομποστοποίησης KΜ. :Π81/10 ΠΡΟΫΠ: 25.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ Δ/ΝΣΗ ΜΗΧ/ΚΟΥ & ΚΑΘ/ΤΟΣ. Προμήθεια κάδων κομποστοποίησης KΜ. :Π81/10 ΠΡΟΫΠ: 25. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ Δ/ΝΣΗ ΜΗΧ/ΚΟΥ & ΚΑΘ/ΤΟΣ Προμήθεια κάδων κομποστοποίησης KΜ. :Π81/10 ΠΡΟΫΠ: 25.000 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Προμήθεια κάδων κομποστοποίησης ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΟΥ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. «ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΙΛΙΟΥ» ΕΡΓΟ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΟΥ Κ.Μ. : Π 4 / 2011 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 29.708,78 με το Φ.Π.Α. ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

15REQ002711645 2015-04-17. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤ. ΜΑΚ.- ΘΡΑΚΗΣ φυτοπαθολογικού υλικού» ΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡ/ΝΤΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ

15REQ002711645 2015-04-17. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤ. ΜΑΚ.- ΘΡΑΚΗΣ φυτοπαθολογικού υλικού» ΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡ/ΝΤΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Προµήθεια : «Προµήθεια ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Προµήθεια : «Προµήθεια ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Ο ήµος Κοµοτηνής, προκειµένου να συντηρήσει τους υπάρχοντες χώρους πρασίνου και τους χώρους των κοιµητηρίων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ /ΝΣΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ. Προμήθεια υγρών για καθαρισμό και απολύμανση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ /ΝΣΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ. Προμήθεια υγρών για καθαρισμό και απολύμανση ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ /ΝΣΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Προμήθεια υγρών για καθαρισμό και απολύμανση κάδων απορριμμάτων. K.M. : Π08/2014 ΠΡΟΫΠ. : 14.946,96 ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ. ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 19.500 συν ΦΠΑ 23%

ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ. ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 19.500 συν ΦΠΑ 23% ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 19.500 συν ΦΠΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ : Υπηρεσίες ενημέρωσης μέσω διαδικτύου

ΕΡΓΟ : Υπηρεσίες ενημέρωσης μέσω διαδικτύου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΡΓΟ : Υπηρεσίες ενημέρωσης μέσω διαδικτύου K. Μ. : Π47/2012 ΠΡΟΫΠ.: 1.845,00 με το Φ. Π. Α. ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Κ. Μ. : Π220/2016. ΠΡΟΫΠ.: 3.493,08 με το Φ. Π. Α. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Κ. Μ. : Π220/2016. ΠΡΟΫΠ.: 3.493,08 με το Φ. Π. Α. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΡΓΟ : Ετήσια συντήρηση σιντριβανιού στην πλατεία ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Η παρούσα μελέτη αφορά στην ετήσια συντήρηση του σιντριβανιού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ : Υπηρεσίες ενημέρωσης μέσω διαδικτύου

ΕΡΓΟ : Υπηρεσίες ενημέρωσης μέσω διαδικτύου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΡΓΟ : Υπηρεσίες ενημέρωσης μέσω διαδικτύου K. Μ. : Π42/2013 ΠΡΟΫΠ.: 1.230,00 με το Φ. Π. Α. ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ Δ/ΝΣΗ Τ.Υ.ΠΕΡ/ΝΤΟΣ & ΠΟΛ/ΜΙΑΣ Συντήρηση και επισκευή των οχημάτων και μηχανημάτων του Δήμου Καλαμπάκας & προμήθεια των ανταλλακτικών για το έτος 2017-2018

Διαβάστε περισσότερα

«Προµήθεια στύλων ρυθµιστικών πινακίδων»

«Προµήθεια στύλων ρυθµιστικών πινακίδων» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «Προµήθεια στύλων ρυθµιστικών πινακίδων» Κ.Μ. : Π 126/2015 Κ. Α. : 30.6654.0022 ΠΡΟΫΠ : 6.642,00 (µε Φ.Π.Α.) ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Για

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ Προμήθεια αναλωσίμων για μηχανές γραφείου K. Μ. : Π141/2014 ΠΡΟΫΠ. : 9.594,00 με το Φ. Π. Α. ΤΕΧΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: ΤΙΤΛΟΣ: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΔΡΑΝΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΔΩΝ» Χρηματοδότηση: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ

ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: ΤΙΤΛΟΣ: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΔΡΑΝΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΔΩΝ» Χρηματοδότηση: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: 1. Τεχνική Περιγραφή 2. Τεχνικές Προδιαγραφές 3. Ενδεικτικός Προϋπολογισμός 4. Συγγραφή Υποχρεώσεων 1 1. ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Η παρούσα μελέτη συντάσσεται από την Τεχνική Υπηρεσία του

Διαβάστε περισσότερα

«Προµήθεια µελανιών εκτύπωσης για τους Plotter της Τεχνικής Υπηρεσίας»

«Προµήθεια µελανιών εκτύπωσης για τους Plotter της Τεχνικής Υπηρεσίας» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «Προµήθεια µελανιών εκτύπωσης για τους Plotter της Τεχνικής Υπηρεσίας» Κ.Μ. : Π 54/2016 Κ. Α. : 30.6613.0002 ΠΡΟΫΠ : 979,08 (µε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν. Φιλ/φεια: 14 /4/2016 NΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ: 7329 ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν. Φιλ/φεια: 14 /4/2016 NΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ: 7329 ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν. Φιλ/φεια: 14 /4/2016 NΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ: 7329 ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Διενέργειας με τη συνοπτική διαδικασία της απευθείας ανάθεσης

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΟΥ - ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΕΡΓΟ : Προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού έτους 2016 - Δ.Ε. Νέστορος- Δ.Ε. Μεθώνης - Δ.Ε. Κορώνης - Δ.Ε. Παπαφλέσσα ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΑΡΘΡΟ 1

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ : Αποµαγνητοφώνηση πρακτικών συνεδριάσεων ηµοτικού Συµβουλίου έτους 2015

ΕΡΓΟ : Αποµαγνητοφώνηση πρακτικών συνεδριάσεων ηµοτικού Συµβουλίου έτους 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΕΡΓΟ : Αποµαγνητοφώνηση πρακτικών συνεδριάσεων ηµοτικού Συµβουλίου έτους 2015 K. Μ. : Π153/2014 ΠΡΟΫΠ. :

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ. ΕΡΓΟ: Προμήθεια σπόρου χλοοτάπητα

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ. ΕΡΓΟ: Προμήθεια σπόρου χλοοτάπητα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΠΟΡΟΥ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ Α.Μ.: Π55/2010 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΡΓΟ: Προμήθεια σπόρου χλοοτάπητα Α.Μ. : Π 55/2012 ΠΡΟYΠ: 7.435,40

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ. ΕΡΓΟ: Προμήθεια λιπασμάτων

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ. ΕΡΓΟ: Προμήθεια λιπασμάτων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΡΓΟ: Προμήθεια λιπασμάτων Α.Μ. : Π73/2011 ΠΡΟΫΠ: 14.407,50 (με το Φ.Π.Α.) ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Η παρούσα

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΟΣ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ. Aριθµός Μελέτης : 3 / 2016

ΗΜΟΣ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ. Aριθµός Μελέτης : 3 / 2016 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΕΡΡΩΝ ΤΙΤΛΟΣ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ Α ΡΑΝΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΗΜΟΤΙΚΩΝ Ο ΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική περιγραφή 2. Τεχνικές προδιαγραφές, 3. Ενδεικτικός Προϋπολογισµός 4. Συγγραφή υποχρεώσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ. Αποφράξεις δικτύου αποχέτευσης

ΜΕΛΕΤΗ. Αποφράξεις δικτύου αποχέτευσης 18ης Οκτωβρίου 18, 582 00 Έδεσσα τηλ. 2381025555, fax. 2381051255 e-mail: deyae@hol.gr Εργασία: Αποφράξεις δικτύου αποχέτευσης Προϋπολογισμός: 30.100,00 (με Φ.Π.Α.) Αριθμός Μελέτης: 35/2013 ΜΕΛΕΤΗ Αποφράξεις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΤΟΣ 2015 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ ΑΡΘ ΜΕΛΕΤΗΣ : 47 ΜΕΛΕΤΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΤΟΣ 2015 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ ΑΡΘ ΜΕΛΕΤΗΣ : 47 ΜΕΛΕΤΗ ΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ ΑΡΘ ΜΕΛΕΤΗΣ : 47 ΜΕΛΕΤΗ ΕΡΓΟ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙ ΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: 1.ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ 2.ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ 3.ΕΝΤΥΠΟ

Διαβάστε περισσότερα

Προμήθεια φωτοαντιγραφικού χαρτιού και φακέλων για το έτος 2011

Προμήθεια φωτοαντιγραφικού χαρτιού και φακέλων για το έτος 2011 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Προμήθεια φωτοαντιγραφικού χαρτιού και φακέλων για K. Μ. : Π11/2011 ΠΡΟΫΠ. : 14.944,50 με το Φ. Π. Α.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Ταχ. Διεύθυνση : Εμμανουήλ Παππά 10, Πολύγυρος Ταχ. Κώδικας : 63100 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: Προμήθεια ανταλλακτικών

Διαβάστε περισσότερα

Προμήθεια ιατρικού εξοπλισμού (σπιρόμετρα) για τις λειτουργικές ανάγκες των Δημοτικών Ιατρείων

Προμήθεια ιατρικού εξοπλισμού (σπιρόμετρα) για τις λειτουργικές ανάγκες των Δημοτικών Ιατρείων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ Δ/ΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ Προμήθεια ιατρικού εξοπλισμού (σπιρόμετρα) για τις λειτουργικές ανάγκες των Δημοτικών Ιατρείων Κ. Μ. : Π 59 /2011

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 11 /2017 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 11 /2017 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 11 /2017 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΕΡΓΟ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ------------------------------------ ΚΙΝΗΣΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ & ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΑΙΟΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ ΕΤΟΥΣ 2018

Διαβάστε περισσότερα

«Προμήθεια φαρμακευτικού και υγειονομικού υλικού, για τις ανάγκες της Κοινωνικής Υπηρεσίας Δήμου Ιλίου, έτους 2015»

«Προμήθεια φαρμακευτικού και υγειονομικού υλικού, για τις ανάγκες της Κοινωνικής Υπηρεσίας Δήμου Ιλίου, έτους 2015» ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ υλικού, για τις ανάγκες της Κοινωνικής Υπηρεσίας Δήμου Ιλίου, έτους 2015» Περιεχόμενα: 1. Τεχνική Έκθεση 2. Τεχνικές Προδιαγραφές 3. Τιμολόγιο Τιμές εφαρμογής 4. Ενδεικτικός Προϋπολογισμός

Διαβάστε περισσότερα

«Προμήθεια αναλώσιμων ειδών λειτουργίας συσσιτίων, έτους 2015»

«Προμήθεια αναλώσιμων ειδών λειτουργίας συσσιτίων, έτους 2015» ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ Δ/NΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ λειτουργίας συσσιτίων, έτους 2015» Κ.Μ. Π21/2015 ΠΡΟΫΠ. : 11.860,89 με το Φ.Π.Α. Περιεχόμενα: 1. Τεχνική Έκθεση 2. Τεχνικές Προδιαγραφές 3.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦ. ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΕΛΛΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Οι τεχνικές προδιαγραφές αφορούν την προμήθεια αναλώσιμων υλικών (λαδιών, φίλτρων κλπ.) για τις ανάγκες

Διαβάστε περισσότερα

CPV: «Υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης Ψυκτικών συγκροτηµάτων» Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η ΕΚΘΕΣΗ

CPV: «Υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης Ψυκτικών συγκροτηµάτων» Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εργασία συντήρησης & επισκευής ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ κλιµατιστικών όλων των υπηρεσιών ΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ του ήµου Μαραθώνος, έτους 2017 ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Αρ.Μελέτης 10/18-05-2017 Τ Ε Χ Ν Ι Κ

Διαβάστε περισσότερα

Σελίδα 1 από 5 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ

Σελίδα 1 από 5 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ ΕΡΓΟ : Απαραίτητες εργασίες για εκδηλώσεις της Κοινωνικής Υπηρεσίας έτους 2011 (Ηχητική κάλυψη) K. Μ.: Π 36 /2011

Διαβάστε περισσότερα

150 40 6.000,00 100 40 4.000,00 175 40 7.000,00 50 40 2.000,00 225 40 9.000,00 45 40 1.800,00 125 40 5.000,00

150 40 6.000,00 100 40 4.000,00 175 40 7.000,00 50 40 2.000,00 225 40 9.000,00 45 40 1.800,00 125 40 5.000,00 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Παροχή Υπηρεσιών: «Συντήρηση και επισκευή των ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ Μεταφορικών µέσων και µηχανηµάτων ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ήµου Σερρών» /ΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ Για το έτος 2014 ΤΜΗΜΑ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Κ.Μ. : Π 2/2016

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Κ.Μ. : Π 2/2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «Προµήθεια γάλακτος εργατοτεχνικού προσωπικού του ήµου για τις ανάγκες συµβασιοποίηση του εν εξελίξει» Κ.Μ. : Π 2/2016 Κ. Α.

Διαβάστε περισσότερα

15REQ

15REQ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ /ΝΣΗ ΠΕΡΙΒ/ΝΤΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΜΕΛΕΤΗ υπ αριθµόν 27 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΡΕΚΛΩΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 1.789,65 Ευρώ (µε Φ.Π.Α.) Συντάκτης: Σερήφ Ζουχάλ ΚΟΜΟΤΗΝΗ 3/3/2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Προμήθεια ειδών για την συντήρηση και επισκευή οργάνων και μηχανημάτων γυμναστικής στα δημοτικά γυμναστήρια.

Προμήθεια ειδών για την συντήρηση και επισκευή οργάνων και μηχανημάτων γυμναστικής στα δημοτικά γυμναστήρια. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Δ Η Μ Ο Σ Ι Λ Ι Ο Υ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Προμήθεια ειδών για την συντήρηση και επισκευή οργάνων και μηχανημάτων γυμναστικής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν. Φιλ/φεια: 2/12/2015 NΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ: ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν. Φιλ/φεια: 2/12/2015 NΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ: ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν. Φιλ/φεια: 2/12/2015 NΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ: 24702 ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Διενέργειας για την εκτέλεση προμήθειας ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: Α) ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

**************************** * Μ Ε Λ Ε Τ Η * **************************** υπ' αριθ. 23 / 2017

**************************** * Μ Ε Λ Ε Τ Η * **************************** υπ' αριθ. 23 / 2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ **************************** * Μ Ε Λ Ε Τ Η * **************************** υπ' αριθ. 23 / 2017 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ (ΑΜΟΛΥΒ ΗΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ) ΕTOYΣ 2017-2018 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΑΡΘΡΟ 3 0

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΑΡΘΡΟ 3 0 ΕΡΓΟ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΑΡΩΘΡΟΥ 2m3 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Ταχ. Δ/νση: Βιομηχανική Περιοχή Ταχ. Κωδ. :. Τηλ : 2813409630 Fax : 2813409619 ΠΡΟΫΠ. :165000,00 με το Φ.Π.Α. ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

Μ Ε Λ Ε Τ Η Υπ αριθ. : 4/13 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ : ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 58.794,62 ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ : ΕΣΟ Α ΗΜΟΥ ΣΥΝΤΑΞΑΣ: ΛΕΜΟΝΗΣ ΙΟΡ ΑΝΗΣ 1 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ- ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ Η παρούσα µελέτη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ: 41/2018 Μ Ε Λ Ε Τ Η : «Προμήθεια ασφαλίστρων μεταφορικών μέσων» Προϋπολογισμός: ,00. ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Συνοπτικός Διαγωνισμός

ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ: 41/2018 Μ Ε Λ Ε Τ Η : «Προμήθεια ασφαλίστρων μεταφορικών μέσων» Προϋπολογισμός: ,00. ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Συνοπτικός Διαγωνισμός ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ: 41/2018 Μ Ε Λ Ε Τ Η : «Προμήθεια ασφαλίστρων μεταφορικών μέσων» Προϋπολογισμός: 34.500,00 ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Συνοπτικός Διαγωνισμός Ο ΣΥΝΤΑΞΑΣ: Κουρτάκης Φώτης Μηχ. Μηχανικός Τ.Ε ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ. ΕΡΓΟ: «Προµήθεια λιπασµάτων»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ. ΕΡΓΟ: «Προµήθεια λιπασµάτων» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΡΓΟ: «Προµήθεια λιπασµάτων» Α.Μ. : Π 108/2014 ΠΡΟΫΠ : 1.695,00 (µε το Φ.Π.Α.) Κ.Α. : 35.6693.0001 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Η παρούσα τεχνική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΜΗΧΑΝΟΡΓΑΝΩΣΗΣ. Προμήθεια διαδρασικών πινάκων

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΜΗΧΑΝΟΡΓΑΝΩΣΗΣ. Προμήθεια διαδρασικών πινάκων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΜΗΧΑΝΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Προμήθεια διαδρασικών πινάκων Κ. Μ. : Π71/2010 ΠΡΟΫΠ. : 27.951,00 με το Φ. Π. Α. ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΑΡΘΡΟ 1

Διαβάστε περισσότερα

Μ Ε Λ Ε Τ Η 67/2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Δ/ΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

Μ Ε Λ Ε Τ Η 67/2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Δ/ΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ Μ Ε Λ Ε Τ Η 67/2014 ΕΡΓΟ : ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΕΤΟΥΣ 2015 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 47.914,00 ΕΥΡΩ ΕΤΟΣ : 2014-2015 Κ.Α : 02.10.6253.001

Διαβάστε περισσότερα

************************************* * Μ Ε Λ Ε Τ Η * ************************************* υπ αρ. 14/2015 ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΡΩΝ

************************************* * Μ Ε Λ Ε Τ Η * ************************************* υπ αρ. 14/2015 ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ Δ/ΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΟΣ ************************************* * Μ Ε Λ Ε Τ Η * ************************************* υπ αρ. 14/2015 ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ /νση: Προσχολικής Αγωγής Νέστορος 101, Ίλιον Τηλέφωνο: 2132030178, -190 Fax: 210-2696866 e-mall: ilionbns@lllon.gr ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Η παρούσα τεχνική έκθεση αφορά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ : Μ Ε Λ Ε Τ Η υπ. αριθµ. 11 / 2016 ΣΕΡΡΕΣ

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ : Μ Ε Λ Ε Τ Η υπ. αριθµ. 11 / 2016 ΣΕΡΡΕΣ Μ Ε Λ Ε Τ Η υπ. αριθµ. 11 / 2016 Π Ρ Ο Μ Η Θ Ε Ι Α : «Προµήθεια και κατασκευή» Π Ρ Ο Ϋ Π Ο Λ Ο Γ Ι Σ Μ Ο Σ : 15.450,40 µε Φ.Π.Α Σ Υ Ν Τ Α Ξ Α Σ : ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ : 1.ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ 2.ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 3.ΠΡΟΜΕΤΡΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΜΗΜΑ ΚΙΝΗΣΗΣ & ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΜΗΜΑ ΚΙΝΗΣΗΣ & ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ Μ Ε Λ Ε Τ Η Υπ αριθ.: 39/14 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟΥ (ΣΑΣΜΑΝ) ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 8.610,00 ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ: ΕΣΟ Α ΗΜΟΥ ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: ΠΡΟΜΕΤΡΗΣΗ-ΕΝ ΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Α/Α ΕΙ ΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ Α/Τ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΑΡΘΡΟ 1 ο : Αντικείμενο της προμήθειας. Η παρούσα Γενική Συγγραφή Υποχρεώσεων, αφορά στην προμήθεια σωλήνων ύδρευσης αποχ/σης, όπως περιγράφεται στις τεχνικές προδιαγραφές της

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΑΡΘΡΟ 1 ο : Αντικείμενο της προμήθειας Η παρούσα Γενική Συγγραφή Υποχρεώσεων αφορά στην προμήθεια μεμβρανών αντίστροφης όσμωσης, όπως περιγράφεται στις τεχνικές προδιαγραφές

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙ ΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙ ΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΕΡΓΟ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΟΔΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΦΟΡΕΑΣ: ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 73.800,00

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΡΓΟ: «Προμήθεια πλαστικών σάκων απορριμμάτων» Α.Μ. : Π 10/2014 ΠΡΟΫΠ: 36.215,50 (με ΦΠΑ) Κ.Α.: 2066.34.0001, 3566.34001, 456699 ΤΕΧΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Ταχ. Διεύθυνση: Οιδίποδος 8 & Πρωτέως 20 Ταχ. Κώδικας: 15238 Πάτημα Χαλανδρίου Τηλέφωνο: 210 6017054,210 6017056 Φαξ: 210

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΚΗΠΩΝ

ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΚΗΠΩΝ Πληροφ.: ΤΣΑΜΙΤΑ Π. ΤΗΛ.: 2221351181 ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΚΗΠΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 45.000,00 ΕΥΡΩ 2012 1 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΚΗΠΩΝ ΕΤΟΥΣ 2012 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Η μελέτη αυτή αφορά την

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΗΜΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΗΜΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Η παρούσα έκθεση αναφέρεται στην προµήθεια - τοποθέτηση καινούργιων ελαστικών µε σύγχρονο και πρωτοποριακό σχεδιασµό πέλµατος για την καλύτερη πρόσφυση στο έδαφος, κατάλληλα για χρήση

Διαβάστε περισσότερα

CPV: 39715210-2 Κ.Α.: 70.7135.017

CPV: 39715210-2 Κ.Α.: 70.7135.017 ΑΡΙΘΜ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 81 / 2015 θερµαντικών σωµάτων Γυµνασίου ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 19.999,80 µε το Φ.Π.Α. CPV: 39715210-2 Κ.Α.: 70.7135.017 ΕΡΓΟ: ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Με την παρούσα µελέτη προϋπολογισµού 20.000,00 µε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΗΜΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ. Προµήθεια ελαστικών για τις ανάγκες των αυτοκινήτων και µηχανηµάτων έργου του ήµου Καρπενησίου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΗΜΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ. Προµήθεια ελαστικών για τις ανάγκες των αυτοκινήτων και µηχανηµάτων έργου του ήµου Καρπενησίου Καρπενήσι 03-11-2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΗΜΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ /ΝΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΥΠΟ ΟΜΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ Προµήθεια ελαστικών για τις ανάγκες των αυτοκινήτων και µηχανηµάτων έργου του ήµου Καρπενησίου

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΞΟΔΩΝ Πληρ.: Σιώμπου Αγλαΐα Κυδωνίας 29, Χάνια Κρήτης, Τ.Κ. 73 135 Τηλ.: 28213-41760, Φαξ 28213-41763 www.chania.gr, email: g-promitheies@chania.gr

Διαβάστε περισσότερα

Προμήθεια αναλώσιμων σαρώθρων για τα μηχανοκίνητα σάρωθρα του Δήμου.

Προμήθεια αναλώσιμων σαρώθρων για τα μηχανοκίνητα σάρωθρα του Δήμου. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΥ & ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ Προμήθεια αναλώσιμων σαρώθρων για τα μηχανοκίνητα σάρωθρα του Δήμου. Κ.Μ.: Π76/2011 ΠΡΟΥΠ.:15.000,00

Διαβάστε περισσότερα

Μ Ε Λ Ε Τ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΕΤΟΥΣ 2012

Μ Ε Λ Ε Τ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΕΤΟΥΣ 2012 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Οδός 25 η & Πλ. Αγ. Τριάδας, 16777, Ελληνικό Μ Ε Λ Ε Τ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΕΤΟΥΣ 2012 ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 59.752,00

Διαβάστε περισσότερα

Προμήθεια αναλώσιμων σαρώθρων για τα μηχανοκίνητα σάρωθρα του Δήμου.

Προμήθεια αναλώσιμων σαρώθρων για τα μηχανοκίνητα σάρωθρα του Δήμου. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Προμήθεια αναλώσιμων σαρώθρων για τα μηχανοκίνητα σάρωθρα του Δήμου. Κ.Μ.: Π45/2015

Διαβάστε περισσότερα

Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ A.B.S ( Υ.Μ.Ε. 28366/2098/06 )»

Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ A.B.S ( Υ.Μ.Ε. 28366/2098/06 )» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ A.B.S ( Υ.Μ.Ε. 28366/2098/06 )» Αριθ. Μελέτης: 76/2013 Aρ. Πρωτ. : 80502 Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα