85Χρόνια Τελειότητα στην Συσκευασία Γιορτινά Χαμόγελα CHALLENGES IN PACKAGING OFFICIAL NEWS REPORT FEBRUARY 2017

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "85Χρόνια Τελειότητα στην Συσκευασία Γιορτινά Χαμόγελα CHALLENGES IN PACKAGING OFFICIAL NEWS REPORT FEBRUARY 2017"

Transcript

1 CHALLENGES IN PACKAGING OFFICIAL NEWS REPORT FEBRUARY Χρόνια Τελειότητα στην Συσκευασία Κομποστοποιήσιμα Εύκαμπτα Υλικά Συσκευασίας και Βίο-υλικά Γιορτινά Χαμόγελα Χορηγία στο Γυμνάσιο Παρακαλάμου Ανασκόπηση 2016

2 85Χρόνια Τελειότητα στην Συσκευασία 85 Χρόνια Τελειότητα στη Συσκευασιά Η εταιρεία Α. Χατζόπουλος Α.Ε. έκλεισε φέτος τα 85 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην ελληνική και διεθνή αγορά. Η εορταστική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 21 Νοεμβρίου 2016 στο ξενοδοχείο Porto Palace της Θεσσαλονίκης και παρευρέθηκαν όλοι οι εργαζόμενοι της εταιρείας με τις οικογένειές τους καθώς και πολλοί συνεργάτες. Η εταιρεία Α. Χατζόπουλος Α.Ε. ιδρύθηκε το 1931 σαν παραγωγός χαρτοσακούλας, ενώ το 1981 πραγματοποίησε την είσοδό της στην αγορά των εύκαμπτων υλικών συσκευασίας. Σήμερα η εταιρεία παραμένει μια οικογενειακή επιχείρηση και διαθέτει τα προϊόντα της σε πάνω από 25 χώρες διεθνώς. Το ανθρώπινο δυναμικό είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη της εταιρείας, καθώς αποτελεί το πολυτιμότερο πλεονέκτημα και την κινητήρια δύναμή της. Άνθρωποι και επιχείρηση συνδέονται άρρηκτα μεταξύ τους βάσει σημαντικών αξιών, όπως η εκτίμηση, ο σεβασμός, η συνέπεια και η ευαισθησία. Χάρη σε αυτό το δέσιμο και στην άριστη ποιότητα των προϊόντων μας καταφέραμε στο πέρασμα των ετών να βγούμε από τα όρια της Ελλάδας και να αναπτυχθούμε διεθνώς, παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας. Το έτος 2016 συνεχίσαμε την ισχυρή αναπτυξιακή μας πορεία έχοντας σταθερά υψηλή αύξηση των εξαγωγών, χαρακτηριστικό που αποτελεί πυλώνα για τη μελλοντική μας ανάπτυξη και την αειφόρα πορεία της επιχείρησης. Επιδίωξή μας θα είναι πάντα η επίτευξη, όχι απλά καλών, αλλά εξαιρετικών αποδόσεων με γνώμονα την ικανοποίηση των πελατών μας και την ανιδιοτελή προσφορά στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο. Με την ευκαιρία της γιορτής των 85ετών, η επιχείρηση βράβευσε όσους εργαζόμενους έχουν συμπληρώσει 10ετία και 20ετία συνεχούς προσφοράς, αναγνωρίζοντας και έμπρακτα τη συμμετοχή τους στην εξέλιξη της επιχείρησης.

3 Κομποστοποιήσιμα εύκαμπτα υλικά συσκευασίας και βίο-υλικά Κομποστοποιήσιμα εύκαμπτα υλικά συσκευασίας και βίο-υλικά Τα πολυμερή που προορίζονται για χρήση στην εύκαμπτη συσκευασία παράγονται, στο μεγαλύτερο ποσοστό τους, από παράγωγα πετρελαίου. Στα πλαίσια της αειφόρου ανάπτυξης γίνεται, τα τελευταία χρόνια, προσπάθεια παραγωγής πολυμερών τα οποία είναι πιο φιλικά προς το περιβάλλον, τόσο σε επίπεδο παραγωγής τους αλλά και κατόπιν της χρήσης τους. Τέτοια υλικά είναι τα βίο-υλικά (bio-based materials) και τα κομποστοποιήσιμα υλικά (compostable materials). Ένα πολυμερές μπορεί να χαρακτηριστεί ως βίο-υλικό όταν κάποιο ποσοστό του έχει παραχθεί με ρητίνες προερχόμενες από ανανεώσιμες πηγές, όπως άμυλο, κυτταρίνη και γαλακτικό οξύ. Κομποστοποιήσιμο ονομάζεται το πολυμερές, το οποίο αποσυντίθεται μετά τη χρήση και απόρριψή του σε σύντομο χρονικό διάστημα (<6 μήνες), παράγοντας νερό, διάφορα αέρια και βιομάζα. Το ενδιαφέρον για τα παραπάνω έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια από τις βιομηχανίες τροφίμων λόγω των ποικίλων πλεονεκτημάτων τους. Φιλικότερα προς το περιβάλλον και με μειωμένο ανθρακικό αποτύπωμα είναι δύο από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα σε σχέση με τα απλά συνθετικά πολυμερή. Τα υλικά αυτά μπορούν να παραχθούν χωρίς προβλήματα με τις παρούσες τεχνολογίες και στους υπάρχοντες μηχανολογικούς εξοπλισμούς, όπως ένα πλαστικό. Επίσης, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συσκευασίες τροφίμων, μιας και έχουν παρόμοιες ιδιότητες με τα απλά υλικά (μηχανικές αντοχές, θερμοσυγκόλληση, κατάλληλα για επαφή με τρόφιμο, εκτυπωσιμότητα κτλ.). Τα κομποστοποιήσιμα πολυστρωματικά υλικά (laminates) που προορίζονται για εύκαμπτη συσκευασία θα πρέπει να περιέχουν, εκτός των «πλαστικών» στρωμάτων, το κατάλληλο υλικό συγκόλλησης (κόλλα) αλλά και το κατάλληλο μελάνι σε περίπτωση εκτύπωσής τους. Ιδιαίτερα στην περίπτωση των εκτυπωμένων υλικών, θα πρέπει, σύμφωνα με τη νομοθεσία, η συνολική ποσότητα μελάνης που θα χρησιμοποιηθεί, να μην ξεπερνάει το 5% του βάρους της συνολικής δομής, ο μέγιστος αριθμός χρωμάτων να είναι, πέντε (5) χρώματα για το εικαστικό και κάθε χρώμα δεν θα πρέπει να ξεπερνάει το 1% του βάρους της δομής.

4 Κομποστοποιήσιμα εύκαμπτα υλικά συσκευασίας και βίο-υλικά Για να χαρακτηριστεί ένα υλικό ως βίο-υλικό, θα πρέπει να περιέχει στη μάζα του >20% πολυμερές, το οποίο παράχθηκε από ανανεώσιμες πηγές. Έτσι, μπορεί να πιστοποιηθεί ως ΟΚ bio-based από τον οργανισμό Vincotte και να λάβει, ανάλογα με το ποσοστό, το αντίστοιχο σήμα. Αντίστοιχη πιστοποίηση υπάρχει και για κομποστοποιήσιμα υλικά από τον οργανισμό «Vincotte» («OΚ home compost»). Η Α. Χατζόπουλος Α.Ε., στα πλαίσια της έρευνάς της στον τομέα της προστασίας του περιβάλλοντος έχει αναπτύξει 2 δομές εκτυπωμένες φλεξογραφικά, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμη και για απαιτητικά σε barriers προϊόντα, όπως ο καφές (τριπλή δομή με επιμετάλλωση συνολικού πάχους 95μm) αλλά και διάφορα άλλα, όπου οι απαιτήσεις τους στους φραγμούς δεν είναι τόσο αυστηρές (διπλή δομή με δυνατότητα διαφάνειας, συνολικού πάχους 75μm). Οι δομές αυτές μπορούν να πιστοποιηθούν τόσο ως bio-based αλλά και ως compostable.

5 Γιορτινά Χαμόγελα Για ακόμα μία φορά η Α. Χατζόπουλος Α.Ε. έδειξε το ήθος και την ανθρωπιά που τη χαρακτηρίζουν, έμπρακτα, προσφέροντας χρήματα στα ιδρύματα: Παιδικά Χωριά SOS και Ορφανοτροφείο Θηλέων Θεσσαλονίκης «Η Μέλισσα». Γιορτινά ΧΑΜΟΓΕΛΑ Η δωρεά αυτή υλοποιήθηκε κατά τη διάρκεια των Χριστουγεννιάτικων εορτών, όταν η ανάγκη για αγάπη, υποστήριξη και συμπαράσταση στους συνανθρώπους μας είναι ακόμα μεγαλύτερη. Το Ορφανοτροφείο Θηλέων «Η Μέλισσα» ιδρύθηκε με σκοπό τη φροντίδα των ορφανών και άπορων κοριτσιών τα οποία έχουν απομακρυνθεί από τις οικογένειές τους με δικαστική απόφαση λόγω κακομεταχείρισης, κακοποίησης ή εγκατάλειψης. Σκοπός του ιδρύματος είναι να παρέχει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη φροντίδα που θα λάμβαναν τα παιδιά σε ένα υγιές οικογενειακό περιβάλλον. Το έργο του ιδρύματος κατά γενική ομολογία είναι εξαιρετικό. Τα Παιδικά Χωριά SOS, γνωστά σε όλους, φροντίζουν για την προστασία των παιδιών που φιλοξενούν σε μακρόχρονη, συνεχή και σταθερή βάση. Ξεκινάει από την βρεφική-παιδική ηλικία και συνεχίζεται έως ότου το παιδί, προετοιμασμένο κατάλληλα, ηθικά, κοινωνικά και επαγγελματικά, καταστεί ικανό να σταθεί μόνο του στην κοινωνία. Η εταιρεία μας, Α. Χατζόπουλος Α.Ε., πάντα υποστηρίζει και επικροτεί ενέργειες που στόχο έχουν τη βελτίωση της ανθρώπινης ζωής.

6 Χορηγία στο Γυμνάσιο Παρακαλάμου Χορηγία στο Γυμνάσιο Παρακαλάμου Η Α. Χατζόπουλος Α.Ε. για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στάθηκε αρωγός στην πραγματοποίηση της 3ήμερης σχολικής εκδρομής του Γυμνασίου Παρακαλάμου, επιδοτώντας την εκδρομή με το ποσό των 500. Με αυτή την κίνηση, οι μικροί μαθητές εισέπραξαν μεγάλη χαρά, και το όνειρό τους για την υλοποίηση της εκπαιδευτικής εκδρομής, έγινε και φέτος πραγματικότητα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Γυμνάσιο Παρακαλάμου βρίσκεται στο ακριτικό χωριό Πωγώνι, του Νομού Ιωαννίνων, που απέχει μόλις 20χλμ. από την Ελληνοαλβανική μεθόριο. Στο σχολείο φοιτούν 25 μαθητές, κυρίως αγροτικών οικογενειών. Η ανθρωποκεντρική κουλτούρα της επιχείρησής μας δεν θα μπορούσε παρά να ταυτίζεται με ενέργειες όπως η παραπάνω, που στόχο έχουν την προσφορά στον άνθρωπο, αλλά και σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Κάτι τέτοιο είναι ακόμη πιο αναγκαίο αυτή την εποχή, που η χώρα μας βιώνει δύσκολες οικονομικές συνθήκες με αντίστοιχες κοινωνικές επιπτώσεις.

7 Ανασκόπηση 2016 Ανασκόπηση 2016 YEAR Το 2016 αποτέλεσε μία ακόμη ξεχωριστή και επιτυχημένη χρονιά για την Α. Χατζόπουλος Α.Ε. Μία χρονιά, η οποία σηματοδοτήθηκε από τον εορτασμό των 85 χρόνων από την ίδρυση της επιχείρησης, αλλά και από τη συνέχιση της βελτίωσης των αποτελεσμάτων της. Η εταιρεία μας σημείωσε θετικά αποτελέσματα με αύξηση των πωλήσεων κατά 6%, εκ των οποίων το 73% προέρχεται από εξαγωγές σε περισσότερες από 25 χώρες, κυρίως της ΒΔ Ευρώπης. Το γεγονός αυτό ενδυναμώνει τη μεγιστοποίηση της εξωστρέφειας της Α. Χατζόπουλος Α.Ε. Συνοπτικά, κατά τη διάρκεια του οικονομικού έτους 2016 πραγματοποιήθηκαν τα παρακάτω: Στα πλαίσια της συνεχούς βελτίωσης και ανάπτυξης, αλλά και της ενδυνάμωσης των ανταγωνιστικών της πλεονεκτημάτων, συνεχίσαμε τις επενδυτικές μας δραστηριότητες. Ενδεικτικά οι κυριότερες επενδύσεις του 2016: Δύο νέα κοπτικά υψηλής ταχύτητας κοπής, με δυνατότητα παραγωγής ρόλων μεγάλης διαμέτρου. Επένδυση σε Full HD Φλεξογραφία (Esko Full HD Flexo CDI), η οποία δίνει τη δυνατότητα παραγωγής κλισέ κατάλληλα για εκτύπωση υψηλότερης πυκνότητας και ευκρίνειας. Η Full HD Flexo παρέχει ποιότητα εκτύπωσης σχεδόν ίδια με αυτή της βαθυτυπίας, με εξαιρετικά υψηλή πυκνότητα μελανιών και χρωμάτων, σε πιο ανταγωνιστικό κόστος. Νέα triplex in line λαμιναριστική μηχανή κατάλληλη για λαμινάρισμα με κόλλες με ή χωρίς διαλύτη (solvent based ή solvent free) και δυνατότητα άμεσης μετατροπής σε δύο λαμιναριστικές μηχανές για duplex εφαρμογές (tandem machine). Η συγκεκριμένη επένδυση αυξάνει την παραγωγική μας δυναμικότητα στο στάδιο του λαμιναρίσματος κατά 50%, με άμεσο όφελος την εξυπηρέτηση των πελατών μας. Η Α. Χατζόπουλος Α.Ε., προσανατολισμένη στην τεχνογνωσία και στην εξειδίκευση στα εύκαμπτα υλικά συσκευασίας, αλλά και σε συνεργασία με τους προμηθευτές της, πρότεινε νέες καινοτόμες και εξειδικευμένες λύσεις στους συνεργάτες της, ενισχύοντας την διαφοροποίηση στη συσκευασία του προϊόντος: α) Special επιχρίσματα (λάκα/βερνίκι), όπως η paper touch λάκα που δίνει την αίσθηση της χάρτινης συσκευασίας στην αφή και την όψη, η velvet touch λάκα, η οποία δίνει βελούδινη αίσθηση στο άγγιγμα της συσκευασίας από τον καταναλωτή, η soft touch λάκα, που προσδίδει απαλότητα στο άγγιγμα και matte effect στην όψη, η tactile λάκα, η οποία δίνει μία ανάγλυφη αίσθηση και εμφάνιση, καθώς επίσης και η φωσφορίζουσα λάκα, η οποία μπορεί να τονίσει συγκεκριμένα σημεία του εικαστικού μίας συσκευασίας τα οποία θα φωσφορίζουν στο σκοτάδι. β) Aνάπτυξη συσκευαστικής λύσης, triplex εφαρμογής, για τις σακούλες καπνού με κύριο στόχο τη διατήρηση του προϊόντος και των βασικών οργανοληπτικών του χαρακτηριστικών (άρωμα, γεύση, υγρασία) και παράλληλα τη διασφάλιση της απαιτούμενης υψηλής εκτυπωτικής ποιότητας. γ) Aνάπτυξη προηγμένων και με αειφόρο χαρακτήρα λύσεων για την αντικατάσταση του αλουμινίου στις συσκευασίες (aluminum-free packages) που αφορούν επιμεταλλωμένα υλικά (PET ή PP). Η Α. Χατζόπουλος Α.Ε. ανέπτυξε λύσεις που προσφέρουν φραγμούς με τιμές πολύ κοντά σε αυτές του αλουμινίου όπως η δομή PP/PPmet/PP αλλά και η χρήση co-extruded υλικών όπως το PE/EVOH/PE, αντί του αλουμινίου, για συσκευασίες που δεν απαιτούν ιδιαίτερους φραγμούς στην υγρασία.

8 Ανασκόπηση 2016 Τη χρονιά αυτή, η εταιρεία εγκαινίασε τη σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων PACS Packaging & Converting School, με κύριο σκοπό την παροχή γνώσεων σχετικά με την εύκαμπτη συσκευασία. Στο PACS συμμετείχαν 130 επισκέπτες από 10 χώρες της Ευρώπης και από τομείς που σχετίζονται με τις προμήθειες, πωλήσεις και marketing, καθώς και τεχνικά τμήματα εταιρειών. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, ποικίλα θέματα παρουσιάστηκαν από δώδεκα υψηλού προφίλ ομιλητές, προερχόμενοι από διάφορους τομείς της συσκευασίας. Τα θέματα που αναπτύχθηκαν αφορούσαν στις τάσεις και καινοτομίες στην αγορά των εύκαμπτων υλικών συσκευασίας, προ-εκτυπωτικές διαδικασίες για Βαθυτυπία και Φλεξογραφία, Stand-Up Pouches, μελάνια εκτύπωσης και κόλλες στην εύκαμπτη συσκευασία, συνδυασμοί υλικών και ιδιότητες υψηλού φραγμού, αειφορία στην εύκαμπτη συσκευασία, σχεδιασμός εύκαμπτης συσκευασίας και ιδιότητες υλικών, βασικά χαρακτηριστικά υλικών και συσκευαστικές γραμμές παραγωγής και νομοθεσία στη συσκευασία. Το εκπαιδευτικό αυτό σεμινάριο κρίθηκε ως εξαιρετικό από το σύνολο των συμμετεχόντων, γεγονός που δεσμεύει την εταιρεία μας για τη συνέχιση και τη βελτιστοποίηση αντίστοιχων εκδηλώσεων. Κατά τη διάρκεια του 2016, η Α. Χατζόπουλος Α.Ε. δήλωσε δυναμικό «παρών» σε δύο από τις μεγαλύτερες εκθέσεις υλικών συσκευασίας, στην FachPack (Γερμανία) και στην All4Pack (Γαλλία), εκθέσεις που συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον επαγγελματιών του κλάδου της συσκευασίας από όλο τον κόσμο. Η εταιρεία μας συμμετείχε ως εκθέτης και παρουσίασε όλες τις εφαρμογές της στον τομέα της εύκαμπτης συσκευασίας. Στα πλαίσια της συνεχούς έρευνας και ανάπτυξης για νέες καινοτόμες λύσεις στον τομέα της εύκαμπτης συσκευασίας, η Α. Χατζόπουλος Α.Ε. συμμετείχε για πρώτη φορά στον διαγωνισμό Packaging Innovation Awards 2016 και απέσπασε δύο βραβεία στην ενότητα Food και στην κατηγορία των εύκαμπτων συσκευασιών. Η εταιρεία μας απέσπασε το βραβείο silver, για το προϊόν Kellogg s Cereal Bars, συσκευασία με δομή υλικών χωρίς να περιλαμβάνει αλουμινόφυλλο ή επιμετάλλωση (OPP/PET & cold seal), δομή που ταυτόχρονα προσδίδει φραγμούς σε οξυγόνο, υγρασία και άρωμα, με βελτιωμένους περιβαλλοντικός δείκτες και μειωμένου συνολικού πάχους υλικού κατά 17,7%. Επίσης, απέσπασε το βραβείο bronze, για το προϊόν Caricol 20ml Fruit Puree-Stick, συσκευασία με δομή υλικών (PET/OPA/CPP) που προσδίδει υψηλούς φραγμούς σε υγρασία, οξυγόνο και άρωμα, κατάλληλη για ευαίσθητα προϊόντα που φιλοξενούνται σε συσκευασίες sticks, όπως οι φρουτοπολτοί. Οι συγκεκριμένες βραβεύσεις ενδυνάμωσαν το κύρος και την αξιοπιστία της εταιρείας μας στον κλάδο, στα πλαίσια τόσο της τεχνογνωσίας όσο και των ποιοτικών παραγωγικών αποτελεσμάτων.

9 Ανασκόπηση 2016 Γιορτάσαμε τα 85 χρόνια από την ίδρυση της επιχείρησης το Μία περίοδος σταθερής και συνεχούς ανάπτυξης, που αξίως αντιπροσωπεύεται από την αγάπη και το πάθος για αυτό που οι άνθρωποί της πράττουν καθημερινά με στόχο την τελειότητα. Πυξίδα στο μακρύ αυτό ταξίδι, οι αρχές της εταιρείας μας: Αξιοκρατία, Γνώση, Ανθρωπιά, Ποιότητα, Ήθος. Η τήρηση των παραπάνω αρχών θα συνεχίσει να αποτελεί δέσμευση για όλους στην Α. Χατζόπουλος Α.Ε., καθορίζοντας τη φιλοσοφία και την κουλτούρα της επιχείρησης, την καθημερινή λειτουργία της αλλά και τις σχέσεις της με τους συνεργάτες μας. Η δέσμευση της Α. Χατζόπουλος Α.Ε., σχετικά με την κοινωνική ευθύνη και προσφορά, συνεχίστηκε με συναφείς δράσεις κατά τη διάρκεια του έτους. Η εταιρεία μας στάθηκε αρωγός στο διαγωνισμό First Lego League Greece 2016 καλύπτοντας τις ανάγκες της αγοράς εκπαιδευτικού υλικού, ένδυσης και υλικοτεχνικής υποδομής της ομάδας ρομποτικής του 3ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου. Επίσης, εκπρόσωποι της εταιρείας μας παρέδωσαν 200 οπτικές ίνες, μήκους 2 μέτρων και δυνατότητας αλλαγής χρωμάτων, στο Ολοήμερο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης, για παιδιά με αυτισμό. Παράλληλα, εθελοντές αιμοδότες της εταιρείας μας απέδειξαν για ακόμη μία φορά την κοινωνική τους ευαισθησία με τη συμμετοχή τους στην Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας. Τέλος, με τη συμμετοχή εκπροσώπων της Α. Χατζόπουλος Α.Ε. στον 11ο Διεθνή Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος ολοκληρώθηκαν για το έτος 2016 οι δραστηριότητες στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας μας. Η Α. Χατζόπουλος Α.Ε. ευχαριστεί θερμά το σύνολο των συνεργατών της και δηλώνει υπεύθυνα τη δέσμευσή της για συνέχιση της βελτιστοποίησής της στον κλάδο της εύκαμπτης συσκευασίας, προβλέποντας πάντα σε ένα και μοναδικό στόχο, την τελειότητα στη συσκευασία. ευχαριστού ε

10 Έδρα: Εργοστάσιο Hatzopoulos Germany, Mr. Antonis Proedrou Siebenbrückenweg Landshut Germany Tel: +49 (0) proedrou@hatzopoulos.gr Εργοστάσιο

Συνοπτική ΕΚΘΕΣΗ ΕΤΑΙΡικήΣ κοινωνικήσ υπευθυνοτητασ Κοινωνία. Παιδεία. Περιβάλλον. Εργαζόμενοι. (σελ. 8) (σελ. 10) (σελ. 14) (σελ.

Συνοπτική ΕΚΘΕΣΗ ΕΤΑΙΡικήΣ κοινωνικήσ υπευθυνοτητασ Κοινωνία. Παιδεία. Περιβάλλον. Εργαζόμενοι. (σελ. 8) (σελ. 10) (σελ. 14) (σελ. Συνοπτική ΕΚΘΕΣΗ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ υπευθυνοτητασ 2016 Περιβάλλον Παιδεία Κοινωνία Εργαζόμενοι (σελ. 6) (σελ. 8) (σελ. 10) (σελ. 14) 2 3 Όραμα & Στρατηγική Η εταιρεία Μπάρμπα Στάθης, αξιοποιώντας συστηματικά

Διαβάστε περισσότερα

To σήμερα και το αύριο στην αγορά εργασίας. Α. Χατζόπουλος Α.Ε. Θεόδωρος Παρασκευόπουλος, Packaging Specialist, 2017

To σήμερα και το αύριο στην αγορά εργασίας. Α. Χατζόπουλος Α.Ε. Θεόδωρος Παρασκευόπουλος, Packaging Specialist, 2017 To σήμερα και το αύριο στην αγορά εργασίας Α. Χατζόπουλος Α.Ε. Θεόδωρος Παρασκευόπουλος, Packaging Specialist, 2017 paraskevopoulos@hatzopoulos.gr 1 Overview Εταιρία Χατζόπουλος και εύκαμπτη συσκευασία

Διαβάστε περισσότερα

μια συσκευασία γεμάτη πλεονεκτήματα

μια συσκευασία γεμάτη πλεονεκτήματα παρουσιάζει μια συσκευασία γεμάτη πλεονεκτήματα Λίγα λόγια για την εταιρεία Η Αιγέας Φλεξογραφική ιδρύθηκε το 1996 από πολύπειρα στελέχη που προέρχονται από το χώρο των εκτυπώσεων εύκαμπτης συσκευασίας

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Μύλοι Λούλη: 4 η Έκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητας Φροντίζουμε για το Μέλλον

Δελτίο Τύπου. Μύλοι Λούλη: 4 η Έκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητας Φροντίζουμε για το Μέλλον Αθήνα, 30 Οκτωβρίου 2018 Δελτίο Τύπου Μύλοι Λούλη: 4 η Έκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητας Φροντίζουμε για το Μέλλον Η εταιρεία Μύλοι Λούλη, με βαθιά ιστορία και παράδοση 7 γενιών, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά

Διαβάστε περισσότερα

Η λύση για τη. Βιοδιασπώµενα. πλαστική σακούλα. Compounds και Masterbatches

Η λύση για τη. Βιοδιασπώµενα. πλαστική σακούλα. Compounds και Masterbatches Η λύση για τη βιοδιασπώµενη πλαστική σακούλα Βιοδιασπώµενα Compounds και Masterbatches Οι σακούλες που παράγονται µε το Compound BIO563 µπορούν να φέρουν το σήµα: Το Kritilen Compound BIO563 είναι κατάλληλο

Διαβάστε περισσότερα

Site: http://csrnews.gr/ Publication date: 11/12/2013 12:53. Bazaar από τη Νέα Γενιά Ζηρίδη

Site: http://csrnews.gr/ Publication date: 11/12/2013 12:53. Bazaar από τη Νέα Γενιά Ζηρίδη Site: http://csrnews.gr/ Publication date: 11/12/2013 12:53 http://csrnews.gr/9120/bazaar-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b7-%ce%bd%ce%ad%ce%b1-%ce%b3%ce%b5%ce%bd Bazaar από τη Νέα Γενιά Ζηρίδη Τα παιδιά,

Διαβάστε περισσότερα

Νέα Επένδυση! CHALLENGES IN PACKAGING OFFICIAL NEWS REPORT OCTOBER 2014. Αυτόµατη Ροµποτική Γραµµή, AutoCON.

Νέα Επένδυση! CHALLENGES IN PACKAGING OFFICIAL NEWS REPORT OCTOBER 2014. Αυτόµατη Ροµποτική Γραµµή, AutoCON. CHALLENGES IN PACKAGING OFFICIAL NEWS REPORT OCTOBER 2014 Νέα Επένδυση! Αυτόµατη Ροµποτική Γραµµή, AutoCON. Βασικές Οδηγίες Προεκτυπωτικού Σταδίου ΒαθυτυπικήςΤεχνολογίας Εκτύπωσης Εύκαµπτων Υλικών Συσκευασίας.

Διαβάστε περισσότερα

Sustainable 3 rd Party Logistics ΑΘΗΝΑ, 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015

Sustainable 3 rd Party Logistics ΑΘΗΝΑ, 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015 Sustainable 3 rd Party Logistics ΑΘΗΝΑ, 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015 1 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ 2 Η Π.Α.Ε.Γ.Α.Ε. (Προνομιούχος Ανώνυμος Εταιρεία Γενικών Αποθηκών Ελλάδος) είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία παροχής υπηρεσιών

Διαβάστε περισσότερα

Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων / Junior Achievement Greece

Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων / Junior Achievement Greece Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων / Junior Achievement Greece JA Worldwide Σήμερα: O μεγαλύτερος οργανισμός εφαρμογής εκπαιδευτικών προγραμμάτων επιχειρηματικότητας στον κόσμο. JA Europe Αποστολή: Υποστηρίζει

Διαβάστε περισσότερα

Ευκαιρίες και προκλήσεις των Εξαγωγών Τροφίμων στις ΗΠΑ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης Διευθύνων Σύμβουλος, Pelopac ABEE

Ευκαιρίες και προκλήσεις των Εξαγωγών Τροφίμων στις ΗΠΑ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης Διευθύνων Σύμβουλος, Pelopac ABEE Ευκαιρίες και προκλήσεις των Εξαγωγών Τροφίμων στις ΗΠΑ Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης Διευθύνων Σύμβουλος, Pelopac ABEE Πως ξεκινήσαμε Η Pelopac σήμερα Προϊόντα Ελιές Πιπεριές Μεζέδες / Antipasti Tapenades/Dips

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ. «Είμαστε εδώ» για το Περιβάλλον

ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ. «Είμαστε εδώ» για το Περιβάλλον ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ «Είμαστε εδώ» για το Περιβάλλον Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΕΙΝΑΙ «ΕΔΩ» ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία, συμπληρώνοντας, φέτος, 50 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα, ανανεώνει τη δέσμευση

Διαβάστε περισσότερα

COMMUNICATION ON PROGRESS (COP) 2013

COMMUNICATION ON PROGRESS (COP) 2013 COMMUNICATION ON PROGRESS (COP) 2013 Απρίλιος 2014 Περιεχόμενα 1. H Εταιρία 2. Δήλωση Δέσμευσης Διοίκησης 3. Δέσμευση προς την Αγορά 4. Ανθρώπινα Δικαιώματα 5. Συνθήκες Εργασίας 6. Περιβάλλον 7. Καταπολέμηση

Διαβάστε περισσότερα

Η Εταιρεία Σταθερά βήµατα εξέλιξης και ανάπτυξης

Η Εταιρεία Σταθερά βήµατα εξέλιξης και ανάπτυξης Η Εταιρεία Σταθερά βήµατα εξέλιξης και ανάπτυξης Η εταιρεία GFP (Georgiou Flexible Packaging), µε ιδιοκτήτη και Διευθύνων Σύµβουλο τον Κώστα Γεωργίου, δραστηριοποιείται στην παραγωγή εύκαµπτης πλαστικής

Διαβάστε περισσότερα

COMMUNICATION ON PROGRESS (COP)

COMMUNICATION ON PROGRESS (COP) COMMUNICATION ON PROGRESS (COP) Ιανουάριος 2012 Περιεχόμενα 1. H Εταιρία 2. Δήλωση Δέσμευσης Διοίκησης 3. Δέσμευση προς την Αγορά 4. Ανθρώπινα Δικαιώματα- Συνθήκες Εργασίας 5. Περιβάλλον 6. Καταπολέμηση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΓΟΡΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΓΟΡΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΓΟΡΑ 500.000.000.000 $ 100.000 επιχειρήσεις 5.000.000 εργαζόμενοι 96.000.000.000 $ Αμερική 70.000.000.000 $ Ιαπωνία 25.000.000.000 $ Γερμανία 25 30 κιλά ετησίως κατά κεφαλή παγκόσμια κατανάλωση

Διαβάστε περισσότερα

Μελάνια και Επιστρώσεις Τεχνολογία, χρήση και εφαρμογή στις μεθόδους εκτύπωσης με εκτυπωτική πλάκα

Μελάνια και Επιστρώσεις Τεχνολογία, χρήση και εφαρμογή στις μεθόδους εκτύπωσης με εκτυπωτική πλάκα Μελάνια και Επιστρώσεις Τεχνολογία, χρήση και εφαρμογή στις μεθόδους εκτύπωσης με εκτυπωτική πλάκα Πηνελόπη Νικητοπούλου, Δρ. Ελισάβετ Γεωργιάδου Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο Σχολή Εφαρμοσμένων Τεχνών

Διαβάστε περισσότερα

NEA ΕΠΕΝ ΥΣΗ CHALLENGES IN PACKAGING OFFICIAL NEWS REPORT FEBRUARY 2015 ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

NEA ΕΠΕΝ ΥΣΗ CHALLENGES IN PACKAGING OFFICIAL NEWS REPORT FEBRUARY 2015 ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ CHALLENGES IN PACKAGING OFFICIAL NEWS REPORT FEBRUARY 2015 NEA ΕΠΕΝ ΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ EΠΑΙΝΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΤΗΝ Α. ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

company profile ΒIOMETAΛ

company profile ΒIOMETAΛ company profile ΒIOMETAΛ 1 Η εταιρι α «ΒΙΟΜΕΤΑΛ Α.Ε.», ει ναι η μεγαλύτερη εταιρι α παραγωγής υδροροών στα Βαλκάνια και σι γουρα μια από τις μεγαλύτερες εταιρι ες της Ευρώπης. Ει ναι μια επιχει ρηση που

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ. Ν. ΜΟΥΣΙΟΠΟΥΛΟΣ Κοσµήτορας Πολυτεχνικής Σχολής Α.Π.Θ.

ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ. Ν. ΜΟΥΣΙΟΠΟΥΛΟΣ Κοσµήτορας Πολυτεχνικής Σχολής Α.Π.Θ. Ν. ΜΟΥΣΙΟΠΟΥΛΟΣ Κοσµήτορας Πολυτεχνικής Σχολής Α.Π.Θ. ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Η ΟΠΠ αποτελεί Ευρωπαϊκή προσέγγιση µε στόχοτην: Εγκαθίδρυση µοντέλου ανάπτυξης µε γνώµονα τη βιωσιµότητα Εξασφάλιση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ. Βασίλης Μπούγιας Γενικός Διευθυντής MULTIVAC HELLAS Μ.ΕΠΕ.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ. Βασίλης Μπούγιας Γενικός Διευθυντής MULTIVAC HELLAS Μ.ΕΠΕ. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Βασίλης Μπούγιας Γενικός Διευθυντής MULTIVAC HELLAS Μ.ΕΠΕ. 1 MULTIVAC ο ηγέτης στη συσκευασία Ποια είναι η MULTIVAC 2 3 MULTIVAC ο ηγέτης στη συσκευασία

Διαβάστε περισσότερα

www.berling.gr Company Profile

www.berling.gr Company Profile www.berling.gr Company Profile Μια ζωή γεμάτη χρώμα Η εταιρεία BERLING ABEE - ΚΥΡΙΑΚΟΣ Γ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ιδρύθηκε το 1968 με την αρχική επωνυμία ΚΥΡΙΑΚΟΣ Γ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. Μετά από μετασχηματισμό

Διαβάστε περισσότερα

Η οικογένεια Καραγεωργίου δημιουργεί την πρώτη εταιρεία που συσκεύασε τα όσπρια και το ρύζι, αλλάζοντας την συγκεκριμένη αγορά και τον τρόπο της

Η οικογένεια Καραγεωργίου δημιουργεί την πρώτη εταιρεία που συσκεύασε τα όσπρια και το ρύζι, αλλάζοντας την συγκεκριμένη αγορά και τον τρόπο της 1968 Η οικογένεια Καραγεωργίου δημιουργεί την πρώτη εταιρεία που συσκεύασε τα όσπρια και το ρύζι, αλλάζοντας την συγκεκριμένη αγορά και τον τρόπο της παραδοσιακής πώλησης από τον πάγκο του μπακάλη στο

Διαβάστε περισσότερα

Σύγχρονες τάσεις στην προώθηση γαλακτοκομικών προϊόντων στις διεθνείς αγορές. Ανδρέας Χαρδαλούπας marketing manager Ελασσόνα 2018

Σύγχρονες τάσεις στην προώθηση γαλακτοκομικών προϊόντων στις διεθνείς αγορές. Ανδρέας Χαρδαλούπας marketing manager Ελασσόνα 2018 Σύγχρονες τάσεις στην προώθηση γαλακτοκομικών προϊόντων στις διεθνείς αγορές Ανδρέας Χαρδαλούπας marketing manager Ελασσόνα 2018 Δεν υπάρχει τύχη απλά καλό marketing Το marketing είναι δυστυχώς από τους

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ. Μηχανική όραση Cognex... για μέγιστη αξιοπιστία στην παραγωγή. Τρόφιμα & Ποτά

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ. Μηχανική όραση Cognex... για μέγιστη αξιοπιστία στην παραγωγή. Τρόφιμα & Ποτά ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Μηχανική όραση Cognex... για μέγιστη αξιοπιστία στην παραγωγή. Τρόφιμα & Ποτά Ένα ευρύ φάσμα λύσεων Οι αισθητήρες μηχανικής όρασης της Cognex παρέχουν στη βιομηχανία τροφίμων & ποτών

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΛΑΜΙΑΣ. Ενθάρρυνση Επιχειρηματικών Δράσεων, Καινοτομικών Εφαρμογών και Μαθημάτων Επιλογής Φοιτητών ΤΕΙ Λάρισας - Λαμίας PLEASE ENTER

ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΛΑΜΙΑΣ. Ενθάρρυνση Επιχειρηματικών Δράσεων, Καινοτομικών Εφαρμογών και Μαθημάτων Επιλογής Φοιτητών ΤΕΙ Λάρισας - Λαμίας PLEASE ENTER ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΛΑΜΙΑΣ Ενθάρρυνση Επιχειρηματικών Δράσεων, Καινοτομικών Εφαρμογών και Μαθημάτων Επιλογής Φοιτητών ΤΕΙ Λάρισας - Λαμίας PLEASE ENTER ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 12 «ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΛΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Εισηγήτρια: Κατερίνα Γρυμπογιάννη, Επικεφαλής Επιθεωρήτρια της TUV Rheinland Α.Ε. 1 13/7/2012 ΗΜΕΡΙΔΑ: ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ

Εισηγήτρια: Κατερίνα Γρυμπογιάννη, Επικεφαλής Επιθεωρήτρια της TUV Rheinland Α.Ε. 1 13/7/2012 ΗΜΕΡΙΔΑ: ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ Εφαρμογή Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας στις υπηρεσίες Υγείας: Προϋπόθεση για την ανάπτυξη και την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών. (ISO 9001 ISO 22000 ISO 14001 ISO 27001 ISO 50001 OHSAS 18001) Σχετικές

Διαβάστε περισσότερα

Γνωρίστε μας. Πρώτες ύλες, επεξεργασία και τεχνικά χαρακτηριστικά

Γνωρίστε μας. Πρώτες ύλες, επεξεργασία και τεχνικά χαρακτηριστικά 1 Γνωρίστε μας Υποδομή/Πελάτες Τεχνογνωσία/Καινοτομία Υψηλή τεχνολογία Ποιότητα/pre-press Σχεδιαστικό τμήμα Βιβλιοδεσία/Κυτιοποιία Υψηλή κατάρτιση Ανθρώπινο δυναμικό Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στον

Διαβάστε περισσότερα

Κοινωνική Αλληλεγγύη

Κοινωνική Αλληλεγγύη ??? 28.5.14 1 Κοινωνική Αλληλεγγύη 2009 2013 200Κ ευρώ για τη στήριξη Κοινωνικών Παντοπωλείων και σίτιση απόρων 1,5 εκατ. ευρώ σε δωρεές πετρελαίου θέρμανσης για στήριξη ευπαθών κοινωνικά ομάδων (άνεργοι,

Διαβάστε περισσότερα

Franchise Concept Book

Franchise Concept Book Franchise Concept Book Παράγουμε σπιτικά προϊόντα χρησιμοποιώντας αγνά και φρέσκα υλικά μετά από συνεχή έρευνα. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας τα ποιοτικότερα παγωτά και παγωμένα γιαούρτια.

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης. E - learning. Μάρκετινγκ Και Επικοινωνία Σε Εκπαιδευτικές Μονάδες. Οδηγός Σπουδών

Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης. E - learning. Μάρκετινγκ Και Επικοινωνία Σε Εκπαιδευτικές Μονάδες. Οδηγός Σπουδών Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης E - Learning Μάρκετινγκ Και Επικοινωνία Σε Εκπαιδευτικές Μονάδες E - learning Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning ) του Πανεπιστημίου

Διαβάστε περισσότερα

σας παρέχει προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές, πάντα όμως σε συνάρτηση με τα καλύτερα ποιοτικά standards.

σας παρέχει προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές, πάντα όμως σε συνάρτηση με τα καλύτερα ποιοτικά standards. σας παρέχει προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές, πάντα όμως σε συνάρτηση με τα καλύτερα ποιοτικά standards. Η ADP ιδρύθηκε το 2002 µε σκοπό την παροχή υπηρεσιών και προϊόντων στον χώρο της διαφήμισης και

Διαβάστε περισσότερα

Φιλοξενία - Εστίαση. - Ξενοδοχεία, Εστιατόρια, Καφέ

Φιλοξενία - Εστίαση. - Ξενοδοχεία, Εστιατόρια, Καφέ Φιλοξενία - Εστίαση - Ξενοδοχεία, Εστιατόρια, Καφέ Φιλοξενία Καθαροί και άνετοι χώροι για εσάς και για τους επισκέπτες σας. Ως συνεργάτης σας στα θέματα καθαρισμού, η Nilfisk μπορεί να σας βοηθήσει να

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρηματικότητα. Κωνσταντίνα Ματαλιωτάκη Επιχειρηματική Σύμβουλος Επιμελητηρίου Χανίων

Επιχειρηματικότητα. Κωνσταντίνα Ματαλιωτάκη Επιχειρηματική Σύμβουλος Επιμελητηρίου Χανίων Επιχειρηματικότητα Κωνσταντίνα Ματαλιωτάκη Επιχειρηματική Σύμβουλος Επιμελητηρίου Χανίων Γραφείο Επιχειρηματικής Υποστήριξης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων ΟΡΙΣΜΟΣ Επιχειρηματικότητα είναι η ιδιότητα ενός ατόμου

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας Προτεινόµενων Πτυχιακών Εργασιών για το εαρινό εξάµηνο

Πίνακας Προτεινόµενων Πτυχιακών Εργασιών για το εαρινό εξάµηνο ΣΧΟΛΗ: ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΜΗΜΑ: ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΜΕΑΣ: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ Α/Α Τίτλος Νέων Θεµάτων Πτυχιακών Μέλος Ε.Π. Σύντοµη Περιγραφή 1 Ιστορική εξέλιξη της Βιβλιοδεσίας. Αθυµαρίτου Φιλίππα

Διαβάστε περισσότερα

Αειφόρα σχολεία και προαγωγή της Υγείας

Αειφόρα σχολεία και προαγωγή της Υγείας Αειφόρα σχολεία και προαγωγή της Υγείας Μαρία Δημοπούλου Υπεύθυνη Π.Ε Α Δ/νσης Π.Ε Αθηνών Συντονίστρια Τοπικού Δικτύου «Αειφόρα σχολεία Α Δ/νσης Π.Ε Αθηνών» ΤΟΠΙΚΟΥΔΙΚΤΥΟ ςχολειων AEΙΦΟΡΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΗΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΟΙ ΧΑΙΤΟΓΛΟΥ ΑΒΕΕ. Από το 1924

ΑΦΟΙ ΧΑΙΤΟΓΛΟΥ ΑΒΕΕ. Από το 1924 ΑΦΟΙ ΧΑΙΤΟΓΛΟΥ ΑΒΕΕ Από το 1924 Η εταιρία με μια ματιά Ιδρύθηκε το 1924 οικογενειακή επιχείρηση (3 ης γενιάς ) Άριστο δίκτυο προμήθειας σησαμιού Αγοράζει το 4% του εμπορευόμενου σησαμιού παγκοσμίως Ιδιόκτητη

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας Sinialo στο έπιπλο

Το δικό σας Sinialo στο έπιπλο 2 παρουσίαση Το δικό σας Sinialo στο έπιπλο Ένας συνεταιρισμός, μία φιλοσοφία και 70 καταστήματα μέλη σε όλη την Ελλάδα. Τι σημαίνουν αυτά; Όμιλος Sinialo! Γνωρίστε τον! Επιμέλεια Γεωργία Αλεξίου Στη σημερινή

Διαβάστε περισσότερα

Ποια είναι η ΕΔΑ ΘΕΣΣ

Ποια είναι η ΕΔΑ ΘΕΣΣ Ποια είναι η ΕΔΑ ΘΕΣΣ Η ΕΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε. ιδρύθηκε στις 30.12.2016 και ασκεί τις δραστηριότητες του Διαχειριστή Δικτύου Διανοµής Φυσικού Αερίου εντός των γεωγραφικών περιοχών του Νοµού Θεσσαλονίκης

Διαβάστε περισσότερα

8ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΗN CIMCOOL FLUID TECHNOLOGY

8ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΗN CIMCOOL FLUID TECHNOLOGY 1 3 2 4 5 6 78 8ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΗN CIMCOOL FLUID TECHNOLOGY 1 2 ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΈΝΗ ΣΕΙΡΆ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ ΒΑΣΙΣΜΈΝΗ ΣΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΊΑ Η Cimcool είναι μία παγκόσμια εταιρία με εξειδίκευση στην προμήθεια υγρών για την

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ. Με εκτίμηση, Εκ μέρους της Διοίκησης Γιώργος Κατσαούνης Αθήνα,07 Νοεμβρίου 2017 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ. Με εκτίμηση, Εκ μέρους της Διοίκησης Γιώργος Κατσαούνης Αθήνα,07 Νοεμβρίου 2017 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ Αθήνα,07 Νοεμβρίου 2017 ΠΡΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Η AUTOPASS είναι ένα Ιδιωτικό ΚΤΕΟ που ιδρύθηκε το 2017 με σκοπό να παρέχει υψηλές υπηρεσίες ασφάλειας στο χώρο της αυτοκίνησης.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ Ο.Ε.Φ. ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ «Η Ε Ν Ω Σ Η» ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ Ο.Ε.Φ. ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ «Η Ε Ν Ω Σ Η» ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ Ο.Ε.Φ. ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ «Η Ε Ν Ω Σ Η» ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ Θεματική Ενότητα: Εφαρμογή τεχνικών καλλιέργειας οι οποίες συμβάλλουν στην μείωση του

Διαβάστε περισσότερα

STRETCH FILM ΧΕΙΡΟΣ - ΜΗΧΑΝΗΣ / ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ / ΤΣΕΡΚΙΑ / ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΓΩΝΙΕΣ ΥΛΙΚΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ / ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ / ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

STRETCH FILM ΧΕΙΡΟΣ - ΜΗΧΑΝΗΣ / ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ / ΤΣΕΡΚΙΑ / ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΓΩΝΙΕΣ ΥΛΙΚΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ / ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ / ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ STRETCH FILM ΧΕΙΡΟΣ - ΜΗΧΑΝΗΣ / ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ / ΤΣΕΡΚΙΑ / ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΓΩΝΙΕΣ ΥΛΙΚΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ / ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ / ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΣΥΣKEΥΑΣΙΑΣ CORELESS STRETCH FILM ΧΕΙΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΤΟΚΥΛΙΝΔΡΟ

Διαβάστε περισσότερα

Τίτλος Ειδικού Θεματικού Προγράμματος: «Διοίκηση, Οργάνωση και Πληροφορική για Μικρομεσαίες

Τίτλος Ειδικού Θεματικού Προγράμματος: «Διοίκηση, Οργάνωση και Πληροφορική για Μικρομεσαίες ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΒΑΣΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΙΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ Τίτλος Ειδικού Θεματικού Προγράμματος: «Διοίκηση, Οργάνωση και Πληροφορική για Μικρομεσαίες

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας Προτεινόμενων Πτυχιακών Εργασιών για το εαρινό εξάμηνο

Πίνακας Προτεινόμενων Πτυχιακών Εργασιών για το εαρινό εξάμηνο ΣΧΟΛΗ: ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΜΗΜΑ: ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΜΕΑΣ: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ Α/Α Τίτλος Νέων Θεμάτων Πτυχιακών Μέλος Ε.Π. Σύντομη Περιγραφή 1 Ιστορική εξέλιξη της Βιβλιοδεσίας. Αθυμαρίτου Φιλίππα

Διαβάστε περισσότερα

CASE STUDY: ΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ

CASE STUDY: ΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ CASE STUDY: ΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ Απρίλιος 2013 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Close the Loop πρόσφατα ολοκλήρωσε μελέτη υπολογισμού του Ανθρακικού Αποτυπώματος ελαιόλαδου, το οποίο διατίθεται από την εταιρεία Σελλάς

Διαβάστε περισσότερα

Δόμηση. Επαγγελματισμός. Όραμα. Άνθρωπος

Δόμηση. Επαγγελματισμός. Όραμα. Άνθρωπος ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ-ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΞΗΡΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΙΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Δόμηση Επαγγελματισμός Όραμα Άνθρωπος Εμπειρία Αξιοπιστία Αναζητούμε τους τρόπους, τα υλικά, τις προδιαγραφές

Διαβάστε περισσότερα

COMMUNICATION ON PROGRESS (COP) 2012

COMMUNICATION ON PROGRESS (COP) 2012 COMMUNICATION ON PROGRESS (COP) 2012 Μάρτιος 2013 Περιεχόμενα 1. H Εταιρία 2. Δήλωση Δέσμευσης Διοίκησης 3. Ανθρώπινα Δικαιώματα- Συνθήκες Εργασίας 4. Περιβάλλον 5. Δέσμευση προς την Αγορά 6. Καταπολέμηση

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρική Παρουσίαση Φεβ 2013

Εταιρική Παρουσίαση Φεβ 2013 Εταιρική Παρουσίαση Φεβ 2013 Η εταιρεία Η DOPPLER ΑΒΕΕ ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2000. Τον Νοέμβριο του 2000 η εταιρεία εγκαταστάθηκε σε ιδιόκτητο κτίριο επιφάνειας 4500 τ.μ. στο Βιομηχανικό Πάρκο Πολυκάστρου

Διαβάστε περισσότερα

#1 σε πωλήσεις εμφιαλωμένου νερού στην Ελλάδα ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε.

#1 σε πωλήσεις εμφιαλωμένου νερού στην Ελλάδα ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. #1 σε πωλήσεις εμφιαλωμένου νερού στην Ελλάδα ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. Περιεχόμενα ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε., η εταιρία Εξαγωγική Δραστηριότητα Παρουσία σε διεθνή έκθεση Προϊόντα Καινοτομία Παραγωγική δυναμικότητα ανά προϊόν

Διαβάστε περισσότερα

Πριν συνεχίσω όμως,θα μου επιτρέψετε να σας αναφέρω μερικές πληροφορίες για την ένωση μας. Σας υπόσχομαι να είμαι σύντομος.

Πριν συνεχίσω όμως,θα μου επιτρέψετε να σας αναφέρω μερικές πληροφορίες για την ένωση μας. Σας υπόσχομαι να είμαι σύντομος. ΘΕΜΑ: Ομιλία προέδρου ΠΕΤΕΤ στο 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Greek Lipid Forum «ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΛΙΠΙΔΙΩΝ» Αθήνα 5/10/2017 Α.Π: 171005_1 Κυρίες και κύριοι Ευχαριστώ θερμά την οργανωτική επιτροπή

Διαβάστε περισσότερα

Δρ. Βλάχβεη Ασπασία, Αναπ. Καθ. Τμήματος Διεθνούς Εμπορίου. marketing. Κυριότερες έννοιες

Δρ. Βλάχβεη Ασπασία, Αναπ. Καθ. Τμήματος Διεθνούς Εμπορίου. marketing. Κυριότερες έννοιες Δρ. Βλάχβεη Ασπασία, Αναπ. Καθ. Τμήματος Διεθνούς Εμπορίου marketing Κυριότερες έννοιες Η φιλοσοφία του μάρκετινγκ Μάρκετινγκ με επίκεντρο την παραγωγή:στόχος να αυξηθεί η παραγωγή ώστε να μειωθεί το κόστος

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΘΗΝΑ, ΙΟΥΝΙΟΣ 2014 ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ & ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ, PROLEPSIS Η ΑΝΑΓΚΗ Η οικονομική

Διαβάστε περισσότερα

Ο δρόμος προς την ανάπτυξη

Ο δρόμος προς την ανάπτυξη Ο δρόμος προς την ανάπτυξη Χρηματοδοτικό Μοντέλο της SciFY Βασίλης Γιαννακόπουλος Marketing manager SciFY.org Image courtesy of Stuart Miles / FreeDigitalPhotos.net Βασίλης Γιαννακόπουλος Marketing Management

Διαβάστε περισσότερα

... ν. α ν α π α π ρά ρά ο γ υμε τη Γε ύση κ α κ ι α ι τ ο τ Ά ρω μ α σ ε έ να ν α τ ρό φιμ ι ο μ..

... ν. α ν α π α π ρά ρά ο γ υμε τη Γε ύση κ α κ ι α ι τ ο τ Ά ρω μ α σ ε έ να ν α τ ρό φιμ ι ο μ.. Η σχέση Δημιουργώντας μνήμη Η απόλαυση Η ικανότητά μας..να παράγουμε τη Γεύση και το Άρωμα σε ένα τρόφιμο. Η εταιρεία μας Η PROVIL είναι μία Ελληνική εταιρεία που εδώ και 25 χρόνια έχει ως αποκλειστική

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών Τμήμα Μηχανολογίας ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ Κώστας Κιτσάκης Μηχανολόγος Μηχανικός ΤΕ MSc Διασφάλιση ποιότητας Επιστημονικός Συνεργάτης Οργάνωση Ανάπτυξης Ενός

Διαβάστε περισσότερα

Natech MyFleet. Σύστημα αδιάλειπτης παρακολούθησης και διαχείρισης στόλου οχημάτων

Natech MyFleet. Σύστημα αδιάλειπτης παρακολούθησης και διαχείρισης στόλου οχημάτων Natech MyFleet Σύστημα αδιάλειπτης παρακολούθησης και διαχείρισης στόλου οχημάτων MyFleet Σύνοψη Το σύστημα MYFLEET είναι ένα σύστημα αδιάλειπτης παρακολούθησης και διαχείρισης στόλου επίγειων, εναέριων

Διαβάστε περισσότερα

Από τη δέσμευση στην υλοποίηση του Σχεδίου Δράσης Αειφόρου Ενέργειας 2020 Σ.Δ.Α.Ε. του Δήμου Φαρσάλων

Από τη δέσμευση στην υλοποίηση του Σχεδίου Δράσης Αειφόρου Ενέργειας 2020 Σ.Δ.Α.Ε. του Δήμου Φαρσάλων Από τη δέσμευση στην υλοποίηση του Σχεδίου Δράσης Αειφόρου Ενέργειας 2020 Σ.Δ.Α.Ε. του Δήμου Φαρσάλων Καρδίτσα, 10-06-2017 ΆΡΗΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ, Δήμαρχος Φαρσάλων ΘΕΛΟΥΡΑ ΗΛΕΚΤΡΑ, Ειδική Συνεργάτις - Πολιτικός

Διαβάστε περισσότερα

Η Στρατηγική Έξυπνης Εξειδίκευσης (RIS3)

Η Στρατηγική Έξυπνης Εξειδίκευσης (RIS3) Η Στρατηγική Έξυπνης Εξειδίκευσης (RIS3) της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Κωστάρας Γεώργιος Μονάδα Α Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης ΕΠ Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Email: gkostaras@mou.gr Τι είναι

Διαβάστε περισσότερα

Χρηματοδότηση σε αρχικό στάδιο ανάπτυξης: μια γενική προσέγγιση

Χρηματοδότηση σε αρχικό στάδιο ανάπτυξης: μια γενική προσέγγιση Χρηματοδότηση σε αρχικό στάδιο ανάπτυξης: μια γενική προσέγγιση (βασισμένη στο μοντέλο στρατηγικής που αναπτύχθηκε για το έργο SEED REG) Ε.Κ.Ε.Τ.Α. Εθνικό Κέντρο Έρευνας & Τεχνολογικής Ανάπτυξης Εισαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΛΕΝΗ ΚΟΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΣ. 5o ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΛΑΜΙΑ 24 ΜΑΪΟΥ 2018 Αξιότιμοι συμμετέχοντες, Ως Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία Ανταγωνιστικού Πλεονεκτήματος μέσω των Συστημάτων Ποιότητας στον Αγροδιατροφικό Τομέα

Δημιουργία Ανταγωνιστικού Πλεονεκτήματος μέσω των Συστημάτων Ποιότητας στον Αγροδιατροφικό Τομέα Δημιουργία Ανταγωνιστικού Πλεονεκτήματος μέσω των Συστημάτων Ποιότητας στον Αγροδιατροφικό Τομέα Αχιλλέας Κοντογεώργος Επίκ. Καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών Αναστάσιος Σέμος Καθηγητής Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου

Διαβάστε περισσότερα

adecco.gr Δελτίο Τύπου

adecco.gr Δελτίο Τύπου Δελτίο Τύπου ΣΤΑΘΕΡΑ ΑΝΟΔΙΚΗ ΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΟΥ ΑΞΙΟΛΟΓΕΙ ΠΩΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΥΨΗΛΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ, ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΟΥΝ «ΕΛΚΥΣΤΙΚΕΣ»

Διαβάστε περισσότερα

Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν A. Η Δέσμευση της Διοίκησης...3. Κυρίαρχος Στόχος του Ομίλου ΤΙΤΑΝ και Κώδικας Δεοντολογίας...4. Εταιρικές Αξίες Ομίλου ΤΙΤΑΝ...

Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν A. Η Δέσμευση της Διοίκησης...3. Κυρίαρχος Στόχος του Ομίλου ΤΙΤΑΝ και Κώδικας Δεοντολογίας...4. Εταιρικές Αξίες Ομίλου ΤΙΤΑΝ... «ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ & ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΟΜΙΛΟΥ ΤΙΤΑΝ» Μάιος 2008 1 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν A Η Δέσμευση της Διοίκησης......3 Κυρίαρχος Στόχος του Ομίλου ΤΙΤΑΝ και Κώδικας Δεοντολογίας...4 Εταιρικές Αξίες Ομίλου

Διαβάστε περισσότερα

Ομάδες Παραγωγών προκλήσεις και ευκαιρίες. Οργάνωση της παραγωγής Η αναγκαιότητα που δεν συμβαίνει

Ομάδες Παραγωγών προκλήσεις και ευκαιρίες. Οργάνωση της παραγωγής Η αναγκαιότητα που δεν συμβαίνει Ομάδες Παραγωγών προκλήσεις και ευκαιρίες Οργάνωση της παραγωγής Η αναγκαιότητα που δεν συμβαίνει Τι είναι ομάδα παραγωγών Ένωση παραγωγών αγροτικών προϊόντων για την επίτευξη συγκεκριμένων στόχων που

Διαβάστε περισσότερα

LAMDA Flisvos Marina Α.Ε. Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

LAMDA Flisvos Marina Α.Ε. Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη 2015 Easter Bazaar ΑΛΜΑ Ο Σύλλογος ΑΛΜΑ πραγματοποίησε από 28 έως 29 Μαρτίου 2015 στη Μαρίνα Φλοίσβου Πασχαλινό bazaar με σκοπό την πώληση Πασχαλινών αντικείμενων, καθώς και την ενημέρωση των επισκεπτών

Διαβάστε περισσότερα

http://www.economics.edu.gr 7

http://www.economics.edu.gr 7 6 ΑΡΧΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ 1.3 Λειτουργίες της Επιχείρησης 1.3.1 Η αλυσίδα των Επιχειρησιακών Λειτουργιών Όπως κάθε οργανισµός, έτσι και η επιχείρηση, προκειµένου να ζήσει, ν ανταποκριθεί

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ Ενότητα 6η: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Κοζάνη) Άδειες Χρήσης Το παρόν εκπαιδευτικό υλικό υπόκειται σε άδειες

Διαβάστε περισσότερα

Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών Τμήμα Επιστήμης Διατροφής-Διαιτολογίας

Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών Τμήμα Επιστήμης Διατροφής-Διαιτολογίας Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών Τμήμα Επιστήμης Διατροφής-Διαιτολογίας Πρακτική Άσκηση στη Βιομηχανία-Αναλυτική Έκθεση Πεπραγμένων «Sunday s Gastronomy Catering»-Αφοί Στενιώτη Ο.Ε Έδρα:Μαγνησίας 51 και

Διαβάστε περισσότερα

Nanocellulose / Νανοκυτταρίνη

Nanocellulose / Νανοκυτταρίνη Nanocellulose / Νανοκυτταρίνη Παρουσίαση ενός καινοτομικού προϊόντος με εξαιρετικές έως απίστευτες μελλοντικές προοπτικές τον 21 ο αιώνα! του Γεωργίου Μαντάνη, Καθηγητή ΤΕΙ/Θ Courtesy: Prof. Arthur Ragauskas,

Διαβάστε περισσότερα

Πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει μία ιδέα; Το πάθος σας για δημιουργία ανοίγει τον δρόμο.

Πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει μία ιδέα; Το πάθος σας για δημιουργία ανοίγει τον δρόμο. Πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει μία ιδέα; Το πάθος σας για δημιουργία ανοίγει τον δρόμο. Έλληνας «Επιχειρηματίας της Χρονιάς» 2019 Ενδεικτικό ερωτηματολόγιο Προφίλ Μεγαλώσατε σε επιχειρηματικό/εμπορικό περιβάλλον;

Διαβάστε περισσότερα

1η PRIVATE LABEL. 1-3 Οκτωβρίου 2010. Διεθνής Έκθεση Προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας. HELEXPO PALACE, Αθήνα

1η PRIVATE LABEL. 1-3 Οκτωβρίου 2010. Διεθνής Έκθεση Προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας. HELEXPO PALACE, Αθήνα 1η PRIVATE LABEL Διεθνής Έκθεση Προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας 1-3 Οκτωβρίου 2010 HELEXPO PALACE, Αθήνα Ο κλάδος της Private Label στην Ελλάδα βρίσκεται ακόμη σε πρώιμο στάδιο σε σχέση με άλλες Ευρωπαϊκές

Διαβάστε περισσότερα

OΡΓΑΝΟΛΗΠΤΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΕΛΙΑ. Θανάσης Κερασιώτης Χημικός Μηχανικός Ε.Μ.Π. Διευθυντής Παραγωγής ΓΑΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ Α.Β.Ε.Ε.

OΡΓΑΝΟΛΗΠΤΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΕΛΙΑ. Θανάσης Κερασιώτης Χημικός Μηχανικός Ε.Μ.Π. Διευθυντής Παραγωγής ΓΑΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ Α.Β.Ε.Ε. OΡΓΑΝΟΛΗΠΤΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΕΛΙΑ Θανάσης Κερασιώτης Χημικός Μηχανικός Ε.Μ.Π. Διευθυντής Παραγωγής ΓΑΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ Α.Β.Ε.Ε. Σύντομη παρουσίαση της GAEA Η GAEA είναι μια Ελληνική εταιρεία

Διαβάστε περισσότερα

Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού

Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΝΕΟΛΑΙΑ 2 Το όραμά μας: Συμβολή στη διαμόρφωση εγγράμματων πολιτών με δεξιότητες, υπευθυνότητα, δημοκρατικό ήθος, ιστορική ταυτότητα αλλά

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρηματική ευφυΐα και τουρισμός

Επιχειρηματική ευφυΐα και τουρισμός Σεμινάρια Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας Επιχειρηματική ευφυΐα και τουρισμός Σπύρος Αβδημιώτης Αθανάσιος Δερμετζόπουλος Θεσσαλονίκη, 30 Σεπτεμβρίου 2015 Σε μια Ευρώπη/ Ελλάδα που επαναπροσδιορίζει

Διαβάστε περισσότερα

Πυψηλής ποιότητας, πάντα με εξειδίκευση και

Πυψηλής ποιότητας, πάντα με εξειδίκευση και Safety First αρέχουμε προϊόντα και υπηρεσίες πυρασφάλειας Πυψηλής ποιότητας, πάντα με εξειδίκευση και πιστοποίηση, τηρώντας όλες τις διεθνείς προδιαγραφές και νομοθεσίες. Σφραγίδα εγγύησης αποτελεί η πιστοποίησή

Διαβάστε περισσότερα

GLOBAL CERT. Τουριστικά Αγγλικά & άλλες γλώσσες

GLOBAL CERT. Τουριστικά Αγγλικά & άλλες γλώσσες GLOBAL CERT Τουριστικά Αγγλικά & άλλες γλώσσες Η PALSO με την πολυετή επιτυχημένη πορεία της στον κλάδο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης & πιστοποίησης και η GLOBAL CERT με την εμπειρία της και την άρτια τεχνογνωσία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ MARKETING ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ_21 & 23/5/ 2019 Παρασκευή, 17 Μαϊου :00

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ MARKETING ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ_21 & 23/5/ 2019 Παρασκευή, 17 Μαϊου :00 Το Επιστημονικό Σεμινάριο Marketing Ασφαλιστικών Υπηρεσιών εντάσσεται στο πλαίσιο της ακαδημαϊκής συνεργασίας του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς και προσφέρει την

Διαβάστε περισσότερα

Αρχές Διοίκησης και Οργάνωση Παραγωγής

Αρχές Διοίκησης και Οργάνωση Παραγωγής Αρχές Διοίκησης και Οργάνωση Παραγωγής 2015-16 Α.Τσίπουρας Εισαγωγή Στόχος του μαθήματος Σύγχρονες παγκόσμιες εξελίξεις, απελευθέρωση αγορών, ηλεκτρονικό εμπόριο Ανταγωνιστικό Περιβάλλον, Taxύτατες αλλαγές

Διαβάστε περισσότερα

Ξενοδοχειακή. Πολιτική

Ξενοδοχειακή. Πολιτική Ξενοδοχειακή Πολιτική 1. Περιβαλλοντική πολιτική 2. Πολιτική βιωσιμότητας 3. Πολιτική προσωπικού 4. Πολιτική υγείας και ασφάλειας 5. Πολιτική για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τα δικαιώματα των παιδιών 6.

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α «ΕΛΛΑΔΑ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ!»

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α «ΕΛΛΑΔΑ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ!» 2 Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α «ΕΛΛΑΔΑ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ!» Τα Εκπαιδευτήρια ΓΕΙΤΟΝΑ με βαθιά πίστη στον ελεύθερο άνθρωπο, των ανοιχτών, ευρωπαϊκών και οικουμενικών οριζόντων, σχεδίασαν για το σχολικό έτος

Διαβάστε περισσότερα

Τα πρότυπα στην υπηρεσία της βιώσιμης ανάπτυξης. Νέες απαιτήσεις για τις επιχειρήσεις και ευκαιρίες που αναδεικνύονται.

Τα πρότυπα στην υπηρεσία της βιώσιμης ανάπτυξης. Νέες απαιτήσεις για τις επιχειρήσεις και ευκαιρίες που αναδεικνύονται. Τα πρότυπα στην υπηρεσία της βιώσιμης ανάπτυξης. Νέες απαιτήσεις για τις επιχειρήσεις και ευκαιρίες που αναδεικνύονται. Μαρία Νομικού, Υπεύθυνη Συστημάτων Διαχείρισης Μία παρουσίαση για τον ANTIPOLLUTION

Διαβάστε περισσότερα

Franchise Concept Book

Franchise Concept Book Franchise Concept Book Παράγουμε σπιτικά προϊόντα χρησιμοποιώντας αγνά και φρέσκα υλικά μετά από συνεχή έρευνα. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας τα ποιοτικότερα παγωτά και παγωμένα γιαούρτια.

Διαβάστε περισσότερα

Χ ΑΙ Ρ ΕΤΙΣΜΟ Σ ΔΗΜ ΑΡ Χ Ο Υ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛ ΩΣ Η ΑΛ Λ ΗΛΕΓΓΥΗΣ «ΟΛΟΙ ΜΑΖ Ι ΜΙ Α ΑΓ Κ ΑΛ Ι Α»

Χ ΑΙ Ρ ΕΤΙΣΜΟ Σ ΔΗΜ ΑΡ Χ Ο Υ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛ ΩΣ Η ΑΛ Λ ΗΛΕΓΓΥΗΣ «ΟΛΟΙ ΜΑΖ Ι ΜΙ Α ΑΓ Κ ΑΛ Ι Α» Χ ΑΙ Ρ ΕΤΙΣΜΟ Σ ΔΗΜ ΑΡ Χ Ο Υ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛ ΩΣ Η ΑΛ Λ ΗΛΕΓΓΥΗΣ «ΟΛΟΙ ΜΑΖ Ι ΜΙ Α ΑΓ Κ ΑΛ Ι Α» 12.04.2014 Κυρίες και κύριοι, Οι μέρες που ζούμε είναι κρίσιμες. Η εποχή που βιώνουμε δεν είναι εύκολη για κανέναν.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΒΑΣΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΒΑΣΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΒΑΣΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ κατά τη σχολική χρονιά 2014-2015 υλοποιήσαμε πρόγραμμα αγωγής σταδιοδρομίας με θέμα «Ο Εθελοντισμός ως βασική

Διαβάστε περισσότερα

Κοινωνική Ιατρική Ψυχολογική Υποστήριξη Ασθενών Καρκίνου ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

Κοινωνική Ιατρική Ψυχολογική Υποστήριξη Ασθενών Καρκίνου ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ Κοινωνική Ιατρική Ψυχολογική Υποστήριξη Ασθενών Καρκίνου ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ Η ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΣΘΕΝΩΝ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ; Πάμε μαζί; ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΤΟΡΙΚΟ χαρτοκιβωτίων πλαστικά κιβώτια πλαστικά αναδιπλούμενα κιβώτια

ΙΣΤΟΡΙΚΟ χαρτοκιβωτίων πλαστικά κιβώτια πλαστικά αναδιπλούμενα κιβώτια ΙΣΤΟΡΙΚΟ Το σύστημα συσκευασίας RE-TRAY είναι αποτέλεσμα πολύχρονης έρευνας. Όπως είναι γνωστό οι συνθήκες της αγοράς διαφοροποιούνται με την πάροδο του χρόνου, τα οικονομικά και περιβαλλοντικά προβλήματα

Διαβάστε περισσότερα

4 η στο πλαίσιο των...

4 η στο πλαίσιο των... ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Σ 7-8-9 NOEMBΡIOY Αγαπητοί συνάδελφοι, Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της έκθεσης και των εκδηλώσεων ΜΕΑΤ DAYS, που θα πραγματοποιηθεί στις 7-8-9 Νοεμβρίου στο, (Διεθνές Αεροδρόμιο

Διαβάστε περισσότερα

3 ο Ετήσιο Capital Link CSR Forum «Ο Άνθρωπος για τον Άνθρωπο» Το όραμα γίνεται ευθύνη. Ευθύνη μας ένας καλύτερος κόσμος.

3 ο Ετήσιο Capital Link CSR Forum «Ο Άνθρωπος για τον Άνθρωπο» Το όραμα γίνεται ευθύνη. Ευθύνη μας ένας καλύτερος κόσμος. 3 ο Ετήσιο Capital Link CSR Forum «Ο Άνθρωπος για τον Άνθρωπο» Το όραμα γίνεται ευθύνη. Ευθύνη μας ένας καλύτερος κόσμος. Mανίνα Μενιδιάτη ιευθύντρια ημοσίων Σχέσεων, Citi Ελλάδος Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΧΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΧΑΡΤΟΝΙΟΥ ΩΣ ΥΛΙΚΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΟΜΑΔΑ: ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΧΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΧΑΡΤΟΝΙΟΥ ΩΣ ΥΛΙΚΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΟΜΑΔΑ: ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΧΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΧΑΡΤΟΝΙΟΥ ΩΣ ΥΛΙΚΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΟΜΑΔΑ: ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΧΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΧΑΡΤΟΝΙΟΥ ΩΣ ΥΛΙΚΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

«Το Ελληνικό Μέλι ως Επώνυμο Προϊόν» Γκουλιαδίτη Φρειδερίκη Γεωπόνος, MSc Κέντρο Μελισσοκομίας Αττικής 1

«Το Ελληνικό Μέλι ως Επώνυμο Προϊόν» Γκουλιαδίτη Φρειδερίκη Γεωπόνος, MSc Κέντρο Μελισσοκομίας Αττικής 1 «Το Ελληνικό Μέλι ως Επώνυμο Προϊόν» Γκουλιαδίτη Φρειδερίκη Γεωπόνος, MSc Κέντρο Μελισσοκομίας Αττικής 1 Ποιο είναι το θέμα μας «Το Ελληνικό Μέλι ως Επώνυμο Προϊόν» Περιγράφοντας την αγορά Το ελληνικό

Διαβάστε περισσότερα

Πρωτοβουλία για την Καινοτομία

Πρωτοβουλία για την Καινοτομία Πρωτοβουλία για την Καινοτομία Ολοκληρωµένα Προγράµµατα, Πρωτοβουλίες και Δικτυώσεις για την ανάπτυξη δεξιοτήτων και ικανοτήτων Καινοτομίας Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

Capital Link 7 th Annual Greek Shipping Forum

Capital Link 7 th Annual Greek Shipping Forum Capital Link 7 th Annual Greek Shipping Forum Opportunities & Challenges Tuesday, February 16, 2016 Athens, Greece Το 2016 CAPITAL LINK GREEK SHIPPING LEADERSHIP AWARD απενεμήθη στους κκ. Νίκο Α. Τσαβλίρη,

Διαβάστε περισσότερα

Παραγωγή επώνυμων Ελληνικών αγροτικών προϊόντων υψηλής ποιότητας Β.Χάϊτας γεωπόνος, MSc Διευθύνων Σύμβουλος

Παραγωγή επώνυμων Ελληνικών αγροτικών προϊόντων υψηλής ποιότητας Β.Χάϊτας γεωπόνος, MSc Διευθύνων Σύμβουλος Παραγωγή επώνυμων Ελληνικών αγροτικών προϊόντων υψηλής ποιότητας Β.Χάϊτας γεωπόνος, MSc Διευθύνων Σύμβουλος B.Χάϊτας Black sea conference, 19.6.2013 1 AGRITEX ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΕ Με όραμα την παραγωγή Ελληνικών

Διαβάστε περισσότερα

Κώδικας Επαγγελματικής Ηθικής και Δεοντολογίας Μέλους Σ.Ε.Σ.Α.Ε. Σεβασμός, Εμπιστοσύνη, Συνέπεια, Ακεραιότητα, Εντιμότητα

Κώδικας Επαγγελματικής Ηθικής και Δεοντολογίας Μέλους Σ.Ε.Σ.Α.Ε. Σεβασμός, Εμπιστοσύνη, Συνέπεια, Ακεραιότητα, Εντιμότητα Κώδικας Επαγγελματικής Ηθικής και Δεοντολογίας Μέλους Σ.Ε.Σ.Α.Ε. Υπηρετούμε και βιώνουμε τις Αξίες: Σεβασμός, Εμπιστοσύνη, Συνέπεια, Ακεραιότητα, Εντιμότητα Προς τον σκοπό αυτό, αυτοδεσμευόμαστε σε όλα

Διαβάστε περισσότερα

To 1 ο Κλιματικά Ουδέτερο Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο στον κόσμο και η Οικολογική Σήμανση

To 1 ο Κλιματικά Ουδέτερο Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο στον κόσμο και η Οικολογική Σήμανση To 1 ο Κλιματικά Ουδέτερο Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο στον κόσμο και η Οικολογική Σήμανση ποια είναι η GAEA Η GAEA είναι μια Ελληνική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1995 προκειμένου να καλύψει το κενό που υπήρχε

Διαβάστε περισσότερα

Αγροτικά Προϊόντα Μικρών Παραγωγών

Αγροτικά Προϊόντα Μικρών Παραγωγών Ενότητα 2 Σχέδιο Μάρκετινγκ Κεφάλαιο 2 Αγροτικά Προϊόντα Μικρών Παραγωγών Δρ. Andrea Grimm Δρ. Astin Malschinger ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 2 ΕΝΟΤΗΤΑ 2 ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ Κεφάλαιο 2: Αγροτικά Προϊόντα μικρών παραγωγών

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση σχετικά με το περιβάλλον Εκπαίδευση για το περιβάλλον Εκπαίδευση στο περιβάλλον

Εκπαίδευση σχετικά με το περιβάλλον Εκπαίδευση για το περιβάλλον Εκπαίδευση στο περιβάλλον Περιβαλλοντική Εκπαίδευση (ΠΕ) ονομάζεται η διδασκαλία του τρόπου λειτουργίας του οικοσυστήματος και στόχος της είναι η αλλαγή της συμπεριφοράς των ανθρώπων προς μια αειφορική κατεύθυνση Εκπαίδευση σχετικά

Διαβάστε περισσότερα

ΗΔράσημας. «ΜΠΡΑΒΟ και ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε ΟΛΟΥΣ!»

ΗΔράσημας. «ΜΠΡΑΒΟ και ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε ΟΛΟΥΣ!» ΗΔράσημας Με πρωτοβουλία της Διευθύντριας του Σχολείου μας κυρίας Χρυστάλλας Χόπλαρου και με τη σύμφωνη γνώμη όλων των δασκάλων και των μαθητών του σχολείου, όπως αυτή εκφράστηκε σε συνεδρίες του Διδασκαλικού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΕΒ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ. 2o Θερινό Σχολείο Νεανικής Επιχειρηματικότητας ΜΚΕ Παν.

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΕΒ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ. 2o Θερινό Σχολείο Νεανικής Επιχειρηματικότητας ΜΚΕ Παν. ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΕΒ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ 2o Θερινό Σχολείο Νεανικής Επιχειρηματικότητας ΜΚΕ Παν.Αιγαίου ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ! σε συνεργασία με τα ελληνικά Πανεπιστημιακά Ιδρύματα

Διαβάστε περισσότερα

Ποιοι είμαστε. Τι προσφέρουμε. Η φιλοσοφία μας. Εταιρική Ταυτότητα

Ποιοι είμαστε. Τι προσφέρουμε. Η φιλοσοφία μας. Εταιρική Ταυτότητα Εταιρική Ταυτότητα Ποιοι είμαστε H NETConsulting αποτελείται από μία ομάδα έμπειρων ατόμων στον τομέα της πληροφορικής, με εξειδίκευση, τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία στον χώρο. Κύριο χαρακτηριστικό

Διαβάστε περισσότερα