17PROC

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "17PROC"

Transcript

1 INFORMATICS DEVELOPMEN T AGENCY Digitally signed by INFORMATICS DEVELOPMENT AGENCY Date: :26:39 EEST Reason: Location: Athens ΑΔΑ: Ω9ΥΒ4653ΠΩ-0ΞΩ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & Εποπτείας Αποθηκών Τμήμα Υλοποίησης Προμηθειών Συνοπτικών Διαδικασιών Tαχ. Διεύθυνση : Ακτή Βασιλειάδη, Πύλη Ε1-Ε2 Τ.K. : (Λιμένας Πειραιώς) Πληροφορίες : Υποπλοίαρχος Λ.Σ. ΚΟΥΝΗ Σ. Σημαιοφόρος Λ.Σ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Η. Τηλέφωνο : Fax : dipea.c@ yna. gov.gr ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Πειραιάς, 06/04/2017 Α.Π. : /26040/2017 ΠΡΟΣ : Ως Π.Δ. ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΕΜΑ : «Προκήρυξη Συνοπτικού Μειοδοτικού Διαγωνισμού για την προμήθεια υγειονομικού και φαρμακευτικού υλικού προς κάλυψη αναγκών πληρωμάτων Περιπολικών Πλοίων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., άμεσα συνυφασμένων με την αντιμετώπιση του προσφυγικού θέματος, προϋπολογισμού πενήντα επτά χιλιάδων πενήντα επτά Ευρώ και σαράντα λεπτών #57.057,40 # (απαλλασσομένου Φ.Π.Α.)». Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Έχοντας υπόψη : 1. Τις διατάξεις : α. Του Ν. 2859/2000 (Φ.Ε.Κ. Α 248) «Κύρωση Κώδικα Φόρου Προστιθέμενης Αξίας», όπως τροποποίηθηκε και ισχύει. β. Του Ν. 3861/2010 (Φ.Ε.Κ. Α 112) «Περί Ενίσχυσης Διαφάνειας με την υποχρεωτική ανάρτηση νόμων και πράξεων κυβερνητικών, διοικητικών και αυτοδιοικητικών οργάνων στο διαδίκτυο Πρόγραμμα Διαύγεια». γ. Του Ν. 3871/2010 (Φ.Ε.Κ. Α 141) άρθρ. 21 «Περί Δημοσιονομικής Διαχείρισης και Ευθύνης Ανάληψης Υποχρέωσης» δ. Του Ν.3922/2011 (Φ.Ε.Κ. Α 35) «Σύσταση Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής και άλλες διατάξεις». ε. Του Ν. 4270/14 (Φ.Ε.Κ. Α 143) «Αρχές δημοσιονομικής διαχείρισης και εποπτείας (ενσωμάτωση της Οδηγίας 2011/85/ΕΕ) - δημόσιο λογιστικό και άλλες διατάξεις». στ. Του Ν. 4412/2016 (Φ.Ε.Κ. Α 147) «Δημόσιες Συμβάσεις Έργων, Προμηθειών και Υπηρεσιών (προσαρμογή στις Οδηγίες 2014/24/ΕΕ και 2014/25/ΕΕ)». ζ. Του Π.Δ. 81/2014 (Φ.Ε.Κ. Α 125) «Αναδιάρθρωση περιφερειακών Διοικήσεων Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής (...)» η. Του Π.Δ. 103/2014 (Φ.Ε.Κ. Α 170) «Οργανισμός Υπουργείου Ναυτιλίας & Αιγαίου».

2 θ. Του Π.Δ. 70/2015 (Φ.Ε.Κ. Α 114) «(...) Ανασύσταση του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου και μετονομασία του σε Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής (...)». ι. Του Π.Δ. 125/2016 (Φ.Ε.Κ. 210 Α') «Διορισμός Υπουργών, Αναπληρωτών Υπουργών και Υφυπουργών». ια. Του άρθρου 32 της Αριθ /35289/2015/ Υ.Α. (Φ.Ε.Κ Β') «Μεταβιβάζουμε στο Διευθυντή Προμηθειών και Εποπτείας Αποθηκών το δικαίωμα να υπογράφει «Με εντολή Υπουργού», κατόπιν εισήγησης της αρμόδιας οργανικής μονάδας πρώην ΥΝΑ (Π.Δ. 103/2014 ως ισχύει), τα ακόλουθα έγγραφα και πράξεις: 1. Θέματα συμβάσεων προμηθειών παροχής υπηρεσιών για ποσά έως ,99 ευρώ, που αφορούν ιδίως κάθε είδους διακηρύξεις για την υπογραφή συμβάσεων προμήθειας αγαθών και παροχής υπηρεσιών και κάθε είδους αποφάσεις διενέργειας πάσης φύσεως μειοδοτικών διαγωνισμών/διαπραγμάτευσης για προμήθεια ειδών ή εκτέλεση εργασιών, την έκδοση αποφάσεων αποδοχής ή απόρριψης των δικαιολογητικών συμμετοχής σε διαγωνισμούς προμηθειών, των τεχνικών και οικονομικών προσφορών, την έκδοση αποφάσεων κρίσης αποτελεσμάτων διαγωνισμών και την υπογραφή συμβάσεων. 2. Έκδοση και αποστολή περίληψης διακηρύξεων για δημοσίευση και γνωστοποίηση όπου απαιτείται, αναφορικά με προμήθειες αγαθών και παροχή υπηρεσιών, ανεξαρτήτως ποσού. 3. Έκδοση ανακοινώσεων για την κρίση των αποτελεσμάτων διαγωνισμών και αναθέσεων προμηθειών αγαθών και παροχής υπηρεσιών, η οποία έχει πραγματοποιηθεί από το εκάστοτε αρμόδιο προς τούτο όργανο και μέριμνα για τη δημοσίευση και γνωστοποίηση αυτών όπου απαιτείται, ανεξαρτήτως ποσού. 4. Έγγραφα διαβίβασης στην Ενιαία Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων του διοικητικού φακέλου για την παροχή σύμφωνης γνώμης της ως προς την προσφυγή στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης». 2. Την Αριθ. Πρωτ. : /58402/2016/ Απόφαση Υ.ΝΑ.Ν.Π./Γ.Δ.Ο.Υ./ΔΙ.Π.Ε.Α. Α με θέμα: «Συγκρότηση Επιτροπών Αξιολόγησης Αποτελεσμάτων ( ) έτους 2016 Υ.ΝΑ.Ν.Π.» (ΑΔΑ : ΩΗ034653ΠΩ-9ΧΠ) όπως τροποποιήθηκε και ισχύει. 3. Την ΠΟΛ. : 1180/ Απόφαση Γεν. Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων (Φ.Ε.Κ. Β 4086/ ). 4. Το Αριθ. Πρωτ. : /6626/2017/ Μήνυμα Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου Υ.Ο.Θ.Ε. Β. 5. Το Αριθ. Πρωτ. : /14813/2017/ Μήνυμα Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου Υ.Ο.Θ.Ε. Β. 6. Το Αριθ. Πρωτ. : /17592/2017/ Φ.Ε.Σ. Υ.ΝΑ.Ν.Π./Γ.Δ.Ο.Υ./ΔΙ.Π.Ε.Α. 3 Ο. 7. Το Αριθ. Πρωτ. : /18282/2017/ Φ.Ε.Σ. Υ.ΝΑ.Ν.Π./Γ.Δ.Ο.Υ./ΔΙ.ΠΡ.Ο.Π. Β (ΑΔΑΜ : 17REQ ). 8. Το Αριθ. Πρωτ. : /19290/2017/ Μήνυμα Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου Υ.Ο.Θ.Ε. Β. 9. Το Αριθ. Πρωτ. : /20867/2017/ Φ.Ε.Σ. Υ.Υ./Τμήμα 1 Ο (ΑΔΑΜ : 17REQ ). 10. Το από Μήνυμα Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου Υ.Υ. 11. Η Αριθμ. Πρωτ. : /24889/2017/ Απόφαση Υ.ΝΑ.Ν.Π./Γ.Δ.Ο.Υ./ΔΙ.Π.Ε.Α. 2 Ο (ΑΔΑ : 68ΩΒ4653ΠΩ-ΘΛΝ).

3 Προκηρύσσει Συνοπτικό μειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές, για την προμήθεια υγειονομικού και φαρμακευτικού υλικού προς κάλυψη αναγκών πληρωμάτων Περιπολικών Πλοίων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., άμεσα συνυφασμένων με την αντιμετώπιση του προσφυγικού θέματος, προϋπολογισμού πενήντα επτά χιλιάδων πενήντα επτά Ευρώ και σαράντα λεπτών #57.057,40 # (απαλλασσομένου Φ.Π.Α., συμπεριλαμβανομένων των προβλεπόμενων κρατήσεων), σύμφωνα με το Τεύχος Τεχνικών Προδιαγραφών που αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της παρούσης και με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή. ΓΕΝΙΚΟΙ & ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΡΘΡΟ 1 ο ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό υποβάλλουν, επί αποδείξει, τους φακέλους προσφοράς τους, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παρούσα, με τους εξής τρόπους : α. Την αποστολή τους στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής/Γ.Δ.Ο.Υ./ΔΙ.Π.Ε.Α. 3 ο (Ακτή Βασιλειάδη, Πύλες Ε1-Ε2, Πειραιάς, Γραφείο 425), ταχυδρομικώς, με συστημένη επιστολή ή με εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, με την απαραίτητη όμως προϋπόθεση ότι αυτές θα περιέρχονται μέχρι την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα της ημερομηνίας διενέργειας του διαγωνισμού. β. Την κατάθεσή τους ιδιοχείρως, είτε αυτοπροσώπως είτε με ειδικά προς τούτο εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο, κατά την καταληκτική ημερομηνία στην αρμόδια Επιτροπή Αξιολόγησης Αποτελεσμάτων Προχείρων Διαγωνισμών, ήτοι την ημέρα που θα διενεργηθεί ο διαγωνισμός : Ημ/νία : , ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00 Τόπος διενέργειας : Ακτή Βασιλειάδη, Πύλες Ε1-Ε2, Λιμάνι Πειραιά 3 ος όροφος αίθουσα συνεδριάσεων αρ. 317 Η έναρξη υποβολής προσφορών που κατατίθενται κατά την καταληκτική ημερομηνία στο αρμόδιο γνωμοδοτικό όργανο, κηρύσσεται από τον πρόεδρο αυτού, μισή ώρα πριν από την ώρα λήξης. Προσφορές, που κατατίθενται μετά την κήρυξη της λήξης παραλαβής από τον πρόεδρο του γνωμοδοτικού οργάνου, είναι εκπρόθεσμες και επιστρέφονται από την Υπηρεσία που διενεργεί το διαγωνισμό, χωρίς να αποσφραγισθούν.

4 Προσφορές που υποβάλλονται ή περιέρχονται με οποιονδήποτε άλλο τρόπο στην Υπηρεσία μετά την παρέλευση της ανωτέρω ημερομηνίας και ώρας, θεωρούνται εκπρόθεσμες και επιστρέφονται από την Υπηρεσία που διενεργεί το διαγωνισμό, χωρίς να αποσφραγισθούν. Η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει δημόσια από την αρμόδια Επιτροπή Αξιολόγησης Αποτελεσμάτων Προχείρων Διαγωνισμών. Οι προσφορές υπογράφονται και μονογράφονται ανά φύλλο από τους οικονομικούς φορείς. Κατά τη διενέργεια του διαγωνισμού δικαιούνται να παρίστανται οι προσφέροντες ή οι εξουσιοδοτημένοι εκπρόσωποί τους, εφόσον έχει υποβληθεί με την προσφορά σχετικό παραστατικό εκπροσώπησης. Οι προσφέροντες μπορούν να καταθέσουν προσφορά : (α) είτε για το σύνολο των ειδών και των δύο (02) ομάδων (Υγειονομικό και φαρμακευτικό υλικό), (β) είτε τμηματικά για το σύνολο των ειδών έκαστης ομάδας (Υγειονομικό ή φαρμακευτικό υλικό). Δικαίωμα υποβολής προσφοράς για κάποιο/α είδος/η επιτρέπεται μόνο για τα είδη της ομάδας (Α) (Υγειονομικό υλικό), κατά τα οριζόμενα στην παρ. I του Τεύχους των Τεχνικών Προδιαγραφών. Προσφορά που είναι αόριστη και ανεπίδεκτη εκτίμησης ή είναι υπό αίρεση, απορρίπτεται ως απαράδεκτη, κατόπιν αιτιολογημένης γνωμοδότησης της αρμόδιας Επιτροπής Αξιολόγησης Αποτελεσμάτων Προχείρων Διαγωνισμών. Ως απαράδεκτες απορρίπτονται επίσης οι προσφορές που παρουσιάζουν ουσιώδεις αποκλίσεις από τις Τεχνικές Προδιαγραφές, οι οποίες αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της παρούσης. Όλα τα έγγραφα και τα στοιχεία του διαγωνισμού και όλα τα έγγραφα και τα στοιχεία του φακέλου προσφοράς θα πρέπει να έχουν συνταχθεί ή επίσημα μεταφρασθεί στην Ελληνική γλώσσα, με εξαίρεση αυστηρά τεχνικούς όρους, για τους οποίους δεν υπάρχει αντίστοιχη δόκιμη μετάφραση στην Ελληνική και οι οποίες ενδέχεται να είναι στην Αγγλική γλώσσα. Εξαίρεση αποτελούν και τα επισυναπτόμενα στην τεχνική προσφορά έντυπα, σχέδια και λοιπά τεχνικά στοιχεία που μπορεί να είναι στην Αγγλική γλώσσα. ΑΡΘΡΟ 2 ο ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν : α. φυσικά ή νομικά πρόσωπα β. ενώσεις προμηθευτών (συμπεριλαμβανομένων των προσωρινών συμπράξεων) που υποβάλλουν κοινή προσφορά και πληρούν τους όρους και τις προϋποθέσεις που καθορίζονται στην παρούσα. Επισημαίνεται ότο στο διαγωνισμό του φαρμακευτικού υλικού μπορούν να πάρουν μέρος μόνο φαρμακεία διότι τα φάρμακα πωλούνται μόνο δια χειρός φαρμακοποιού. Οι υποψήφιοι ανάδοχοι πρέπει να πληρούν τις διατάξεις της Υ.Α. ΔΥ8δ/Γ.Π. οικ/1348 (Φ.Ε.Κ. 32 Β /2004), κατά τα οριζόμενα στην παρ. II του Τεύχους των Τεχνικών Προδιαγραφών.

5 ΑΡΘΡΟ 3 ο ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ Μέσα στον κυρίως φάκελο της προσφοράς τοποθετούνται ως κάτωθι τρεις (03) ανεξάρτητοι και σφραγισμένοι φάκελοι, για καθένα εκ των οποίων ισχύουν τα κάτωθι : 1. Στον κύριο φάκελο της προσφοράς και σε κάθε φάκελο εντός του κυρίου φακέλου προσφοράς πρέπει να αναγράφονται ευκρινώς : α) Η φράση : ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ «Προμήθεια υγειονομικού και φαρμακευτικού υλικού προς κάλυψη αναγκών πληρωμάτων Περιπολικών Πλοίων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., άμεσα συνυφασμένων με την αντιμετώπιση του προσφυγικού θέματος, προϋπολογισμού πενήντα επτά χιλιάδων πενήντα επτά Ευρώ και σαράντα λεπτών #57.057,40 # (απαλλασσομένου Φ.Π.Α., συμπεριλαμβανομένων των προβλεπόμενων κρατήσεων)». β) Η πλήρης επωνυμία της αρμόδιας Υπηρεσίας που διενεργεί τον διαγωνισμό (Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής/Γ.Δ.Ο.Υ./ΔΙ.Π.Ε.Α. 3 ο ). γ) Ο αριθμός της Απόφασης Διενέργειας του Διαγωνισμού (Αριθ. Πρωτ. : /26040/2017/ ). δ) Η ημερομηνία διενέργειας του διαγωνισμού (19/04/2017). ε) Η καταληκτική ημερομηνία (ημερομηνία λήξης προθεσμίας υποβολής προσφορών) (19/04/2017). στ) Τα στοιχεία του οικονομικού φορέα. ζ) Η ένδειξη : «ΝΑ ΑΝΟΙΧΘΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ». 2. Στο σφραγισμένο φάκελο «ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ» περιλαμβάνεται, επί ποινή απόρριψης, το Τυποποιημένο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης (Τ.Ε.Υ.Δ.) του άρθρου 79 παρ. 4 του N. 4412/2016 (Φ.Ε.Κ. Α 147) κατά το επισυναπτόμενο υπόδειγμα. Διευκρινίζεται ότι δεν απαιτείται η συμπλήρωση των μερών IV και V του Τ.Ε.Υ.Δ. 3. Στο σφραγισμένο φάκελο «ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ» τοποθετούνται κάθε έγγραφο και δικαιολογητικό που τεκμηριώνει την τεχνική επάρκεια του οικονομικού φορέα (του προσφέροντος) σύμφωνα με το Τεύχος Τεχνικών Προδιαγραφών, το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της παρούσης. Ο φάκελος της τεχνικής προσφοράς θα πρέπει οπωσδήποτε να περιλαμβάνει, επί ποινή απόρριψης : 1. Τους πίνακες συμμόρφωσης στην ελληνική γλώσσα, συμπληρωμένους κατά τα οριζόμενα στο τεύχος των τεχνικών προδιαγραφών, 2. Ρητή δέσμευση αποδοχής όλων των όρων του τεύχους των τεχνικών προδιαγραφών και της προκήρυξης με πλήρη τεχνική περιγραφή στην ελληνική γλώσσα, σε πλήρη ανταπόκριση -

6 παραπομπή (ανά κεφάλαιο και παράγραφο) με τις τεχνικές προδιαγραφές και τους λοιπούς όρους της προκήρυξης ώστε να επιτυγχάνεται αντικειμενική αξιολόγηση. 3. Υπεύθυνη Δήλωση του N. 1599/1986 (Φ.Ε.Κ. Α 75) υπογεγγραμένη από το νόμιμο εκπρόσωπο της προμηθεύτριας εταιρίας που επιθυμεί να υποβάλει προσφορά με την οποία θα δηλώνονται τα κάτωθι : (α) το εργοστάσιο κατασκευής των υλικών (επωνυμία,διεύθυνση), καθώς και τον τόπο εγκατάστασής τους. Το εργοστάσιο κατασκευής διαθέτει σύστηµα διασφάλισης ποιότητας ISO 9001 ή αντίστοιχο εκδοθέν από κατάλληλο φορέα διαπιστεύσεων σε ισχύ, με πεδίο εφαρμογής σχετικό με την κατασκευή των υπό προμήθεια ειδών. (β) Τα προς προµήθεια υλικά είναι καινούργια, αµεταχείριστα, πλήρη, προσφάτης και ανθεκτικής κατασκευής, σύγχρονης τεχνολογίας, να φέρουν σήμανση CE, είναι σύµφωνα µε τους κανόνες της τέχνης και της επιστήµης, όπως αυτοί ορίζονται στην ισχύουσα Ελληνική ή άλλη επίσηµη Φαρµακοποιία χώρας της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή των Η.Π.Α. Είναι κατάλληλα για τον σκοπό τον οποίο προορίζονται, ήτοι έχουν την προβλεπόµενη άδεια κυκλοφορίας ή ειδική άδεια του Ε.Ο.Φ. και πληρούν όλους τους όρους της τεχνικής περιγραφής. (γ) Όλα τα φαρµακευτικά ιδιοσκευάσµατα είναι πρόσφατης παραγωγής. Κατά την ηµέρα παράδοσης στην Υπηρεσία η ηµεροµηνία παραγωγής δε θα απέχει πάνω από έξι (6) µήνες. Η χρονική διάρκεια χρήσης τους πρέπει να είναι τουλάχιστον είκοσι τέσσερις (24) µήνες από την ηµεροµηνία παράδοσης. (δ) Τα είδη του Υγειονομικού υλικού είναι πρόσφατης παραγωγής. Κατά την ηµέρα παράδοσης στην Υπηρεσία η ηµεροµηνία παραγωγής δεν θα απέχει πάνω από έξι (6) µήνες. Η χρονική διάρκεια χρήσης τους πρέπει να είναι τουλάχιστον είκοσι τέσσερις (24) µήνες από την ηµεροµηνία παράδοσης. (ε) Όσον αφορά το φαρμακευτικό υλικό, στον περιέκτη του φαρµάκου (φιαλίδιο, φύσιγγα, BLISTER κ.λ.π.) ή/και στην εξωτερική συσκευασία θα αναγράφονται : (i) Η κοινόχρηστη ονοµασία του δραστικού συστατικού και η περιεχόµενη ποσότητα. (ii) Η εµπορική ονοµασία του ιδιοσκευάσµατος. (iii) Φαρµακοτεχνική µορφή. (iv) Ο αριθµός παρτίδας παραγωγής. (v) Η ηµεροµηνία παραγωγής. (vi) Η ηµεροµηνία λήξης. (vii) Οι συνθήκες διατήρησης. 4. Αντίγραφο ισχύοντος πιστοποιητικού, της παραγράφου 3(α). 5. Εγχειρίδια με τα τεχνικά χαρακτηριστικά (prospectus) και πιστοποιητικά έγκρισης, για τα είδη της παραγράφου 3(γ), όπου απαιτείται. 6.Εγχειρίδια με τα τεχνικά χαρακτηριστικά (prospectus) και πιστοποιητικά έγκρισης και πιστοποιήσεων,για τα είδη της παραγράφου 3(δ), όπου απαιτείται. 4. Στο σφραγισμένο φάκελο «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ», ο οποίος υποβάλλεται υποχρεωτικά : (α) είτε για το σύνολο των ειδών και των δύο (02) ομάδων (Υγειονομικό και

7 φαρμακευτικό υλικό), (β) είτε τμηματικά για το σύνολο των ειδών έκαστης ομάδας (Υγειονομικό ή 17PROC φαρμακευτικό υλικό) Δικαίωμα υποβολής προσφοράς για κάποιο/α είδος/η επιτρέπεται μόνο για τα είδη της ομάδας (Α) (Υγειονομικό υλικό), κατά τα οριζόμενα στην παρ. I του Τεύχους των Τεχνικών Προδιαγραφών. Στην οικονομική προσφορά θα περιλαμβάνονται επί ποινή απόρριψης τα κάτωθι : (i) Πλήρης και σαφής περιγραφή του προσφερόμενου είδους. (ii) Η προσφερόμενη τιμή σε Ευρώ η οποία θα αναγράφεται αριθμητικώς και ολογράφως. Σε περίπτωση διαφοροποίησης μεταξύ της αναγραφόμενης τιμής αριθμητικώς και ολογράφως, λαμβάνεται υπ όψιν η τιμή ολογράφως. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται οι υπέρ τρίτων κρατήσεις και κάθε άλλη επιβάρυνση κατά την κείμενη νομοθεσία μη συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. για παράδοση των συμβατικών ειδών στον τόπο και με τον τρόπο που προβλέπεται στα έγγραφα της σύμβασης. (iii) Ο χρόνος ισχύος της προσφοράς. (v) Οι προσφέροντες υποχρεούνται να αναλύουν το τίμημα της προσφοράς τους σύμφωνα με τον πίνακα που ακολουθεί : ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Α/Α ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΑΝΑ TMX ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΤΙΜΗ Προσφορές οι οποίες : -υποβάλλονται από οικονομικούς φορείς που δε διαθέτουν τα απαιτούμενα προσόντα, -όσων η τιμή υπερβαίνει τον συνολικό προϋπολογισμό των ,40 (απαλλασσομένου Φ.Π.Α.), τους επιμέρους προυπολογισμούς ήτοι για την Ομάδα (Α), Υγειονομικό Υλικό, τις ,00 (απαλλασσομένου Φ.Π.Α.), για την Ομάδα (Β), Φαρμακευτικό Υλικό, τις 5.759,40 (απαλλασσομένου Φ.Π.Α.) καθώς και τους ξεχωριστούς ανά είδος προυπολογισμούς της ομάδας Α, -δε δίνουν τις τιμές σε Ευρώ ή που καθορίζουν σχέση Ευρώ προς ξένο νόμισμα, -δε δηλώνουν με σαφήνεια τη προσφερόμενη τιμή, - θέτουν όρο αναπροσαρμογής των τιμών, - ορίζουν χρόνο ισχύος μικρότερο από τον προβλεπόμενο στο άρθρο 4 της παρούσης και -αποκλίνουν από τους απαράβατους όρους της παρούσης απορρίπτονται ως απαράδεκτες. Επίσης, δε γίνονται δεκτές εναλλακτικές προσφορές και απορρίπτονται ως απαράδεκτες.

8 ΑΡΘΡΟ 4 Ο ΙΣΧΥΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ Ως χρόνος ισχύος των προσφορών ορίζεται το διάστημα των τεσσάρων (04) μηνών από την επομένη της διενέργειας του διαγωνισμού. Η ισχύς της προσφοράς μπορεί να παρατείνεται εγγράφως, εφόσον τούτο ζητηθεί από την Υπηρεσία, πριν από τη λήξη της, κατά ανώτατο όριο για χρονικό διάστημα ίσο με το προβλεπόμενο από την προκήρυξη. Μετά την λήξη και του παραπάνω ανωτάτου ορίου χρόνου παράτασης ισχύος της προσφοράς, τα αποτελέσματα του διαγωνισμού υποχρεωτικά ματαιώνονται, εκτός εάν η Αναθέτουσα Αρχή κρίνει, κατά περίπτωση, αιτιολογημένα ότι η συνέχιση του διαγωνισμού εξυπηρετεί το δημόσιο συμφέρον, οπότε οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό μπορούν να επιλέξουν, είτε να παρατείνουν την προσφορά τους, εφόσον τους ζητηθεί πριν την πάροδο του ανωτέρω ανωτάτου ορίου παράτασης της προσφοράς τους, είτε όχι. Στην τελευταία περίπτωση, η διαγωνιστική διαδικασία συνεχίζεται με όσους παρέτειναν τις προσφορές τους. ΑΡΘΡΟ 5 ο ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ Σε περίπτωση ένστασης κατά πράξης της Αρχής, η προθεσμία άσκησης της είναι πέντε (05) ημέρες από την κοινοποίηση της προσβαλλόμενης πράξης στον ενδιαφερόμενο οικονομικό φορέα. Για την άσκηση ένστασης κατά της προκήρυξης, η ένσταση υποβάλλεται μέχρι πέντε (05) ημέρες πριν την καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών. Η ένσταση υποβάλλεται ενώπιον της Αναθέτουσας Αρχής, η οποία αποφασίζει εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερών, μετά την άπρακτη πάροδο της οποίας τεκμαίρεται η απόρριψη της ένστασης. Για το παραδεκτό της άσκησης ένστασης, απαιτείται, με την κατάθεση της ένστασης, η καταβολή παραβόλου υπέρ του Δημοσίου ποσού ίσου με το ένα τις εκατό (1%) επί της εκτιμώμενης αξίας της σύμβασης. Το παράβολο αυτό αποτελεί δημόσιο έσοδο. Το παράβολο επιστρέφεται με πράξη της Αναθέτουσας Αρχής, αν η ένσταση γίνει δεκτή από το αποφασίζον διοικητικό όργανο. ΑΡΘΡΟ 6 ο ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ Εγγύηση Καλής Εκτέλεσης Ο Ανάδοχος υποχρεούται- κατά τα ρητώς οριζόμενα στο άρθρο 72 του N. 4412/2016 (Φ.Ε.Κ. Α 147)- στην υποβολή Εγγύησης Καλής Εκτέλεσης της σύμβασης κατά την υπογραφή αυτής ύψους 5% επί της συμβατικής αξίας εκτός ΦΠΑ και καταπίπτει σε περίπτωση παράβασης των όρων της σύμβασης. Η Εγγύηση Καλής Εκτέλεσης της Σύμβασης καλύπτει συνολικά και χωρίς διακρίσεις την εφαρμογή όλων των όρων της σύμβασης και κάθε απαίτηση της Αναθέτουσας Αρχής έναντι του

9 Αναδόχου. Ο χρόνος ισχύος της Εγγύησης Καλής Εκτέλεσης ορίζεται στους τέσσερις (04) μήνες από 17PROC την υπογραφή της σύμβασης Η εγγύηση καλής εκτέλεσης επιστρέφεται στο σύνολό της μετά την οριστική ποιοτική και ποσοτική παραλαβή του συνόλου του αντικειμένου της σύμβασης. Εάν στο πρωτόκολλο οριστικής ποιοτικής και ποσοτικής παραλαβής υπάρχουν παρατηρήσεις ή υπάρχει εκπρόθεσμη παράδοση, η επιστροφή της εγγύησης γίνεται μετά την αντιμετώπιση των παρατηρήσεων και του εκπροθέσμου. Ως προς το περιεχόμενο των εγγυήσεων και τα πιστωτικά ιδρύματα που τις εκδίδουν ισχύουν τα ρητώς οριζόμενα στις παρ. 3 & 4 του άρθρου 72 του Ν. 4412/2016. ΑΡΘΡΟ 7 ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ Ο χρόνος παράδοσης των υπό προμήθεια ειδών θα είναι ο συντομότερος δυνατός και δεν θα υπερβαίνει την Η παράδοση των υπό προμήθεια ειδών θα πραγματοποιηθεί με ευθύνη και δαπάνες του αναδόχου. Προσφορά με χρόνο μεγαλύτερο από τον παραπάνω αποτελεί ουσιώδη απόκλιση και η προσφορά απορρίπτεται ως απαράδεκτη. Ο συμβατικός χρόνος παράδοσης είναι δυνατό να παραταθεί σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 206 του Ν. 4412/2016, ύστερα από σχετικό αίτημα του αναδόχου, που υποβάλλεται προ λήξης του συμβατικού χρόνου. ΑΡΘΡΟ 8 ο ΠΑΡΑΔΟΣΗ - ΠΑΡΑΛΑΒΗ Ως τόπος παράδοσης των υπό προμήθεια ειδών ορίζεται το κεντρικό κτίριο του Υ.ΝΑ.Ν.Π./Α.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ./Δ.Π. Δ ΑΠΟΘΗΚΕΣ/Α.Υ.Α. (Ακτή Βασιλειάδη, Πύλη Ε1-Ε2, Πειραιάς). Ο προ- µηθευτής υποχρεούται να µεταφέρει και να παραδώσει τα είδη πλήρη µε μέριμνα και δικά του έξοδα στον τόπο παράδοσης που έχει ορισθεί. Η οριστική ποιοτική και ποσοτική παραλαβή των ειδών θα πραγματοποιηθεί από την αρμόδια Επιτροπή Παραλαβής του Υ.ΝΑ.Ν.Π. κατά τα οριζόμενα στην κείμενη νομοθεσία. ΑΡΘΡΟ 9 ο ΠΛΗΡΩΜΗ Η πληρωμή θα γίνεται σε Ευρώ, μετά την οριστική ποιοτική και ποσοτική παραλαβή των υπό προμήθεια ειδών και την προσκόμιση από τον ανάδοχο των απαραίτητων δικαιολογητικών πληρωμής. Για την πληρωμή απαιτούνται κατ ελάχιστο τα κάτωθι δικαιολογητικά : α. Πρωτόκολλο οριστικής ποιοτικής και παραλαβής των υπό προμήθεια ειδών από την αρμόδια επιτροπή παραλαβής,. β. Τιμολόγιο

10 γ. Πιστοποιητικά Φορολογικής και Ασφαλιστικής Ενημερότητας, και πρόσφατο απόσπασμα ποινικού μητρώου από το οποίο προκύπτει ότι ο οικονομικός φορέας δεν εμπίπτει σε καμία από τις περιπτώσεις που αναφέρονται στην παράγραφο 1 του άρθρου 73 του Ν. 4412/2016 (Α 147). δ. Ο,τιδήποτε άλλο ζητηθεί κατά το στάδιο ελέγχου των δικαιολογητικών πληρωμής. ΑΡΘΡΟ 10 ο ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ Ο Ανάδοχος κηρύσσεται υποχρεωτικά έκπτωτος από την ανάθεση που έγινε στο όνομά του και από κάθε δικαίωμα που απορρέει από αυτήν, με απόφαση του αρμόδιου αποφαινομένου οργάνου, ύστερα από γνωμοδότηση του αρμόδιου οργάνου αν δεν εκπληρώσει τις συμβατικές του υποχρεώσεις ή δε συμμορφωθεί με τις γραπτές εντολές της Υπηρεσίας, που είναι σύμφωνες με τη σύμβαση ή τις κείμενες διατάξεις και εάν υπερέβη τη συνολική προθεσμία εκτέλεσης της σύμβασης, λαμβανομένων υπόψη των παρατάσεων. Ο οικονομικός φορέας δεν κηρύσσεται έκπτωτος από την κατακύρωση ή σύμβαση, όταν η σύμβαση δεν υπεγράφη ή η υπηρεσία δεν παρασχέθηκε με ευθύνη του φορέα, καθώς και όταν συντρέχουν λόγοι ανωτέρας βίας. Αναφορικά με τις επιβαλλόμενες στον έκπτωτο οικονομικό φορέα κυρώσεις, έχουν εφαρμογή τα ρητώς οριζόμενα στην παρ. 4. του άρθρου 203 του Ν. 4412/2016. Η Αναθέτουσα Αρχή δύναται ιδίως να προβεί σε μονομερή λύση της σύμβασης εφόσον συντρέχουν οι προβλεπόμενες από το άρθρο 133 του Ν. 4412/2016 προϋποθέσεις καθώς και στην επιβολή των προβλεπόμενων από το άρθρο 207 του Ν. 4412/2016 κυρώσεων για εκπρόθεσμη παράδοση. ΑΡΘΡΟ 11 ο ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ 1. Το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής/Α.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. διατηρεί το δικαίωµα κατακύρωσης της προμήθειας για ολόκληρη την ποσότητα ή μεγαλύτερη κατά ποσοστό 30% ή μικρότερη κατά ποσοστό 50%. Για κατακύρωση μέρους της ποσότητας κάτω του καθοριζόμενου από τα έγγραφα της σύμβασης ποσοστού, απαιτείται προηγούμενη αποδοχή από τον προμηθευτή. 2. Η δαπάνη δεν μπορεί να υπερβαίνει το ποσό των πενήντα επτά χιλιάδων πενήντα επτά Ευρώ και σαράντα λεπτών #57.057,40 # (απαλλασσομένου Φ.Π.Α., συμπεριλαμβανομένων των προβλεπόμενων κρατήσεων) και τους επιμέρους προυπολογισμούς ήτοι για την Ομάδα (Α), Υγειονομικό Υλικό, τις ,00 (απαλλασσομένου Φ.Π.Α.), για την Ομάδα (Β), Φαρμακευτικό Υλικό, τις 5.759,40 (απαλλασσομένου Φ.Π.Α.) καθώς και τους ξεχωριστους ανά είδος προυπολογισμούς της ομάδας Α, και θα βαρύνει την Επείγουσα Συνδρομή 2015 του Τ.Ε.Α. 3. ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

11 -Τα υπό προμήθεια είδη υπόκεινται στις παρακάτω κρατήσεις (επί της συμβατικής αξίας), οι οποίες 17PROC βαρύνουν τον προμηθευτή : ,06% υπέρ ΕΑΑΔΗΣΥ Τέλος Χαρτοσήμου 3% επί του ΕΑΑΔΗΣΥ ΟΓΑ χαρτοσήμου 20% επί του Τέλους Χαρτοσήμου 3% Επί της τιμολογιακής αξίας γίνεται παρακράτηση φόρου εισοδήματος 4%. 4. Κανένας υποψήφιος δεν μπορεί, σε οποιαδήποτε περίπτωση, να επικαλεσθεί προφορικές απαντήσεις εκ μέρους της Υπηρεσίας, σχετικά με τους όρους της παρούσης. 5. Η αρμόδια Επιτροπή έχει τη διακριτική ευχέρεια να ζητήσει από τους προσφέροντες να προσκομίσουν οποιοδήποτε από τα αποδεικτικά μέσα προβλέπονται στο άρθρο 80 του Ν. 4412/2016 (Φ.Ε.Κ. Α 147). 6. Οι φάκελοι των Οικονομικών Προσφορών, για όσες προσφορές δεν κρίθηκαν κατά την αξιολόγηση των τεχνικών και λοιπών στοιχείων αποδεκτές, δεν αποσφραγίζονται αλλά επιστρέφονται μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας του διαγωνισμού. 7. Η σύμβαση υπογράφεται από τον ανάδοχο ή το νόμιμο εκπρόσωπό του με νόμιμα θεωρημένη εξουσιοδότηση αυτού, στα γραφεία της Αναθέτουσας Αρχής στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής/ Γ.Δ.Ο.Υ./ΔΙ.Π.Ε.Α. 3 ο (Ακτή Βασιλειάδη, Πύλες Ε1 Ε2, Λιμάνι Πειραιά), εντός είκοσι (20) ημερών από την κοινοποίηση σχετικής έγγραφης ειδικής πρόσκλησης, άλλως θα κηρυχθεί έκπτωτος, σύμφωνα με τα οριζόμενα στα άρθρα 105 και 203 του Ν. 4412/2016 (Φ.Ε.Κ. Α 147). 8. Για ό,τι δεν προβλέπεται από το κείμενο της παρούσης, ισχύουν οι διατάξεις του Ν. 4412/2016 (Φ.Ε.Κ. Α 147). 9. Σχετική Ανακοίνωση να καταχωρηθεί στην ιστοσελίδα του Υπουργείου ( και του Α.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ( μαζί με το σώμα των Τεχνικών Προδιαγραφών για δεκατέσσερεις (14) ημέρες. 10. Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με κατευθυντήριες οδηγίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και τους αριθ & 1049/2014 Κανονισμούς (ΕΕ), τα υπό προμήθεια είδη θα φέρουν σήμανση σχετικά με το φορέα χρηματοδότησης του έργου (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι). Οι σχετικές λεπτομέρειες θα καθορισθούν κατόπιν συνεννόησης του προμηθευτή με την Υπηρεσία Υγειονομικού και την Υπηρεσία Ολοκληρωμένης Θαλάσσιας Επιτήρησης του Α.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. κατά την εκτέλεση της σύμβασης. 11. Να κοινοποιηθεί για άμεση εκτέλεση.- Με εντολή Υπουργού Ο Διευθυντής Προμηθειών και Εποπτείας Αποθηκών Πλοίαρχος Λ.Σ. ΠΡΟΚΟΠΗΣ Παναγιώτης

12 ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΝΤΑΙ : α. Τεύχος Τεχνικών Προδιαγραφών (Σελ. 17) β. Παράρτημα Ι, Υπόδειγμα αυτοκόλλητης πινακίδας (Σελ. 01) γ. Υπόδειγμα Εγγυητικής Επιστολής Καλής Εκτέλεσης (Σελ. 02) δ. Υπόδειγμα Τ.Ε.Υ.Δ. (Σελ. 22) ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ : Ι. ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ : 1. Πρόεδρος Επιτροπής Αξιολόγησης Αποτελεσμάτων Πρόχειρων Διαγωνισμών έτους 2016 Πλωτάρχης Λ.Σ. ΧΑΡΙΣΟΠΟΥΛΟΥ Α. (μέσω Δ.Π.Ν.) 2. Αναπληρωτής Πρόεδρος Επιτροπής Αξιολόγησης Αποτελεσμάτων Πρόχειρων Διαγωνισμών έτους 2016 Πλωτάρχης Λ.Σ. ΠΑΠΑΔΟΔΗΜΑ Π. (μέσω Δ.Α.Π.ΘΑ.Σ.) 3. Υ.ΝΑ.Ν.Π./Α.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ./Υ.Υ. 4. Υ.ΝΑ.Ν.Π./Α.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ./Δ.Π. Δ ΑΠΟΘΗΚΕΣ/Α.Υ.Α. ΙΙ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΝΟΜΗ (μέσω Ηλ/κού Ταχ/μείου) : 1. Γραφ. κ. Υπουργού (υ.τ.α.) 2. Γραφ. κ. Γ.Γ. (υ.τ.α.) 3. Γραφ. κ. Α.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (υ.τ.α.) 4. Γραφ. κ. Γ.Δ.Ο.Υ. (υ.τ.α.) 5. ΔΙ.Π.Ε.Α. Α - Β 6. ΔΙ.ΠΡ.Ο.Π. Β 7. Υ.Ο.Θ.Ε. 8. Δ.Ε.Μ.

13 ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ»

14 I. ΓΕΝΙΚΑ : Στην παρούσα περιγράφονται οι τεχνικές προδιαγραφές για την προμήθεια υγειονομικού και φαρμακευτικού υλικού προς κάλυψη αναγκών πληρωμάτων Περιπολικών Πλοίων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., άμεσα συνυφασμένων με την αντιμετώπιση του προσφυγικού θέματος, συνολικού προϋπολογισμού #57.057,40 # (απαλλασσομένου Φ.Π.Α.), όπως αυτά περιγράφονται στον πίνακα που ακολουθεί. Πηγή Χρηματοδότησης : Η παρούσα δαπάνη θα χρηματοδοτηθεί από την Επείγουσα Συνδρομή 2015 του Ταμείου Εσωτερικής Ασφάλειας. ΟΜΑΔΑ Α Β ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΠΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ CPV ΥΠΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΟΥΣ ,00 ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΩΝ 5.759,40 ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ #57.057,40 # Οι προσφέροντες μπορούν να καταθέσουν προσφορά : (α) είτε για το σύνολο των ειδών και των δύο (02) ομάδων (Υγειονομικό και φαρμακευτικό υλικό), (β) είτε τμηματικά για το σύνολο των ειδών έκαστης ομάδας (Υγειονομικό ή φαρμακευτικό υλικό). Δικαίωμα υποβολής προσφοράς για κάποιο/α είδος/η επιτρέπεται μόνο για τα είδη της ομάδας (Α) (Υγειονομικό υλικό), κατά τα οριζόμενα στην παρ. I του Τεύχους των Τεχνικών Προδιαγραφών. ΙΙ. ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ : Στο διαγωνισμό του φαρμακευτικού υλικού μπορούν να πάρουν μέρος ΜΟΝΟ φαρμακεία διότι τα φάρμακα πωλούνται μόνο δια χειρός φαρμακοποιού. Οι υποψήφιοι ανάδοχοι πρέπει να πληρούν τις διατάξεις της Υ.Α. ΔΥ8δ/Γ.Π. οικ/1348 (Φ.Ε.Κ. 32 Β /2004). III. ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗΣ : Ως κριτήριο κατακύρωσης ορίζεται η χαμηλότερη τιμή. IV. ΤΟΠΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ : Ως τόπος παράδοσης των ειδών ορίζονται οι εγκαταστάσεις του Υ.ΝΑ.Ν.Π./Α.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ./Δ.Π. Δ ΑΠΟΘΗΚΕΣ/Α.Υ.Α που βρίσκονται στο κεντρικό κτίριο Υ.ΝΑ.Ν.Π. V. ΧΡΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ : Ο χρόνος παράδοσης των ειδών θα είναι ο συντομότερος δυνατός και δεν θα υπερβαίνει την Η παράδοση των ειδών δύναται να πραγματοποιηθεί και τμηματικά. Οι προμηθευτές έχουν την ευθύνη και την οικονομική επιβάρυνση για τη μεταφορά και παράδοση των υπό προμήθεια ειδών στον τόπο παράδοσης. VI. ΣΗΜΑΝΣΗ : Σύμφωνα με κατευθυντήριες οδηγίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και τους αριθ & 1049/2014 Κανονισμούς (ΕΕ), τα υπό προμήθεια είδη θα φέρουν σήμανση σχετικά με το φορέα χρηματοδότησης του έργου (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι). Οι σχετικές λεπτομέρειες θα καθορισθούν κατόπιν συνεννόησης του προμηθευτή με την Υπηρεσία Υγειονομικού και την Υπηρεσία Ολοκληρωμένης Θαλάσσιας Επιτήρησης του Α.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. κατά την εκτέλεση της σύμβασης. VIΙ. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΦΑΚΕΛΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ : 1. Υπεύθυνη Δήλωση του N. 1599/1986 (Φ.Ε.Κ. Α 75) υπογεγγραμένη από το νόμιμο εκπρόσωπο της προμηθεύτριας εταιρίας που επιθυμεί να υποβάλει προσφορά με την οποία θα δηλώνονται τα κάτωθι : (α) Το εργοστάσιο κατασκευής των υλικών (επωνυμία,διεύθυνση), καθώς και τον τόπο εγκατάστασής τους. Το εργοστάσιο κατασκευής διαθέτει σύστηµα διασφάλισης ποιότητας ISO 9001 ή αντίστοιχο εκδοθέν από κατάλληλο φορέα διαπιστεύσεων σε ισχύ, με πεδίο εφαρμογής σχετικό με την κατασκευή των υπό προμήθεια ειδών. (β) Τα προς προµήθεια υλικά είναι καινούργια, αµεταχείριστα, πλήρη, προσφάτης και ανθεκτικής κατασκευής, σύγχρονης τεχνολογίας, να φέρουν σήμανση CE, είναι σύµφωνα µε τους κανόνες της

15 τέχνης και της επιστήµης, όπως αυτοί ορίζονται στην ισχύουσα Ελληνική ή άλλη επίσηµη Φαρµακοποιία χώρας της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή των Η.Π.Α. Είναι κατάλληλα για τον σκοπό τον οποίο προορίζονται, ήτοι έχουν την προβλεπόµενη άδεια κυκλοφορίας ή ειδική άδεια του Ε.Ο.Φ. και πληρούν όλους τους όρους της τεχνικής περιγραφής. (γ) Όλα τα φαρµακευτικά ιδιοσκευάσµατα είναι πρόσφατης παραγωγής. Κατά την ηµέρα παράδοσης στην Υπηρεσία η ηµεροµηνία παραγωγής δε θα απέχει πάνω από έξι (6) µήνες. Η χρονική διάρκεια χρήσης τους πρέπει να είναι τουλάχιστον είκοσι τέσσερις (24) µήνες από την ηµεροµηνία παράδοσης. (δ) Τα είδη του Υγειονομικού υλικού είναι πρόσφατης παραγωγής. Κατά την ηµέρα παράδοσης στην Υπηρεσία η ηµεροµηνία παραγωγής δεν θα απέχει πάνω από έξι (6) µήνες. Η χρονική διάρκεια χρήσης τους πρέπει να είναι τουλάχιστον είκοσι τέσσερις (24) µήνες από την ηµεροµηνία παράδοσης. (ε) Όσον αφορά το φαρμακευτικό υλικό, στον περιέκτη του φαρµάκου (φιαλίδιο, φύσιγγα, BLISTER κ.λ.π.) ή/και στην εξωτερική συσκευασία θα αναγράφονται : (i) Η κοινόχρηστη ονοµασία του δραστικού συστατικού και η περιεχόµενη ποσότητα. (ii) Η εµπορική ονοµασία του ιδιοσκευάσµατος. (iii) Φαρµακοτεχνική µορφή. (iv) Ο αριθµός παρτίδας παραγωγής. (v) Η ηµεροµηνία παραγωγής. (vi) Η ηµεροµηνία λήξης. (vii) Οι συνθήκες διατήρησης. 2. Πίνακες Συμμόρφωσης. 3. Αντίγραφο ισχύοντος πιστοποιητικού, της παραγράφου 1(α). 4. Εγχειρίδια με τα τεχνικά χαρακτηριστικά (prospectus) και πιστοποιητικά έγκρισης, για τα είδη της παραγράφου 1(γ), όπου απαιτείται. 5. Εγχειρίδια με τα τεχνικά χαρακτηριστικά (prospectus) και πιστοποιητικά έγκρισης και πιστοποιήσεων,για τα είδη της παραγράφου 1(δ), όπου απαιτείται.. 6. Οτιδήποτε άλλο ζητείται στο σχετικό άρθρο της προκήρυξης. Τρόπος συμπλήρωσης φυλλαδίου συμμόρφωσης συμμετεχόντων με τεχνικές προδιαγραφές και απαιτήσεις. Επεξήγηση των στηλών των πινάκων : Στήλη ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ : Στα κελιά της στήλης αυτής περιγράφονται αναλυτικά οι αντίστοιχοι τεχνικοί όροι, υποχρεώσεις ή επεξηγήσεις, για τα οποία θα πρέπει να δοθο θν αντίστοιχες απαντήσεις. Στήλη ΑΠΑΙΤΗΣΗ : Στα κελιά της στήλης αυτής έχουν συμπληρωθεί : Η λέξη ΝΑΙ, που σημαίνει ότι η αντίστοιχη προδιαγραφή είναι υποχρεωτική για τον προμηθευτή. Για τις περιπτώσεις όπου υπάρχει ΝΑΙ σε τίτλο απαιτήσεων ο οποίος αναλύεται σε επιμέρους χαρακτηριστικά θεωρείται ότι η απαίτηση περιλαμβάνει όλα τα επιμέρους χαρακτηριστικά και πρέπει να δοθεί απάντηση για το καθένα χωριστά. Η συγκεκριμένη επισήμανση δεν ισχύει όταν υπάρχει επιμέρους ανάλυση για την απαίτηση του κάθε ειδικού χαρακτηριστικού. Μία τιμή (π.χ. αριθμητική) που σημαίνει υποχρεωτικό μέγεθος της προδιαγραφής (μέγιστο ή ελάχιστο). Η φράση Να αναφερθεί, που σημαίνει ότι θα πρέπει υποχρεωτικά να αναφερθεί στο αντίστοιχο πεδίο της προσφοράς, μία τιμή ή μία περιγραφή. Στήλη ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ : Στα κελιά της στήλης αυτής σημειώνεται υποχρεωτικά η απάντηση του προμηθευτή που θα έχει : Την ένδειξη ΝΑΙ, εάν από την προσφορά πληρούται η αντίστοιχη προδιαγραφή ή αναλαμβάνεται η συγκεκριμένη υποχρέωση ή την ένδειξη ΟΧΙ σε αντίθετη περίπτωση. Μία τιμή (π.χ. αριθμητική) από την οποία θα προκύπτει εάν ικανοποιείται ή όχι η αντίστοιχη προδιαγραφή. Μία τιμή ή μία περιγραφή σε περίπτωση που στη στήλη ΑΠΑΙΤΗΣΗ του αντίστοιχου πεδίου υπάρχει η φράση Να αναφερθεί. Στήλη ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ : Στη στήλη αυτή αναγράφονται υποχρεωτικά οι παραπομπές ανά κελί, σε άλλα σημεία της προσφοράς, τεχνικά φυλλάδια, εγχειρίδια ή φωτοτυπίες τμημάτων τους, δημοσιεύματα κ.λ.π. από τα οποία τεκμηριώνονται και αιτιολογούνται πλήρως και με σαφήνεια οι απαντήσεις της προηγούμενης στήλης της προσφοράς. Ανάλογα αναγράφεται οτιδήποτε άλλο ζητείται από τον Φορέα (βεβαίωση, μελέτη, δήλωση, πρόγραμμα, πιστοποίηση κ.λ.π.). Τονίζεται ότι είναι υποχρεωτική η απάντηση και η αντίστοιχη παραπομπή, σε όλα τα σημεία των πινάκων και η παροχή όλων των πληροφοριών που ζητούνται.

16 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

17 Α/Α 1 Γάντια ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΠΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΟΥΣ ιατρικά μη αποστειρωμέ να κουτί (100 γάντια/κουτί) 2 Οινόπνευμα 70% 3 Ψυκτικό υγρό σπρέι 4 Γάζες αποστειρωμέ νες κουτί διαστάσεων 15 Χ 15 (12τεμ/κουτί) CPV ΕΙΔΟΥΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΟΜΑΔΑΣ Α ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΥΠΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΟΥΣ Υλικό κατασκευής: α)φυσικό ελαστικό LATEX ή άλλο υλικό. Να εξασφαλίζουν και να διατηρούν κατά τη χρήση τους απόλυτη προστασία από τυχόν επιμολύνσεις τόσο για τον ασθενή όσο και για το χρήστη. Να έχουν άριστη εφαρμογή και σωστή αφή και να μην προκαλούν ερεθισμούς στους χρήστες. Να είναι κατασκευασμένα κατά τέτοιο τρόπο ώστε να μειώνουν στο ελάχιστο βιολογικούς κινδύνους που απορρέουν από ουσίες που ελευθερώνονται από αυτά, οι οποίες είναι γνωστές με βάση τα τελευταία στοιχεία, ότι μπορεί να δημιουργήσουν παρενέργειες. Τέτοιες ουσίες μπορεί να είναι: χημικές ουσίες, ενδοτοξίνες, υδατοδιαλυτές πρωτεΐνες και πεπτίδια. Πρέπει να ανταποκρίνονται στα ευρωπαϊκά πρότυπα : ΕΛΟΤ ΕΝ 455 {-1 (Έλεγχος για την ανίχνευση οπών), -2 (Δοκιμή και έλεγχο των φυσικών ιδιοτήτων των γαντιών όπως και τα κατώτερα όρια αντοχής), -3 (Αξιολόγηση της βιολογικής ασφάλειας)}. Να είναι ομοιόμορφα πουδραρισμένα. Να μην περιέχουν πυριτικό μαγνήσιο. Να φέρουν σήμανση ποιότητας CE η οποία να τοποθετείται στα γάντια σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από την ΔΥ7/2480/1994. Να είναι πρόσφατης παραγωγής και κατά την παραλαβή η ημερομηνία παραγωγής τους να μην είναι προγενέστερη των έξι μηνών από αυτή της παραλαβής. Να διατίθεται σε μεγέθη medium και large. Να αναγράφεται το εργοστάσιο και η χώρα κατασκευής Οινόπνευμα, (ΑΙΘΥΛΙΚΗ ΑΛΚΟΟΛΗ 70%), συσκευασία των 250ml τουλάχιστον Σπρέι συνθετικού πάγου τουλάχιστον 200ml Η απορροφητική γάζα βάμβακος, να είναι ύφασμα βάμβακος, από βαμβάκι 100%, απλής ύφανσης που έχει υποστεί πλήρη λεύκανση και κάθαρση, με υψηλή απορρόφηση ύδατος. Η υπό προμήθεια γάζα θα πρέπει να πληρεί τους όρους του εναρμονισμένου πρότυπου ΕΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΠΡΟΫΠΟ- ΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΝΑ ΕΙΔΟΣ size M ΚΥΤΙΟ 8.940, size L , ΦΙΑΛΗ 1.600, ΦΙΑΛΗ 640, ΚΥΤΙΟ 648,00

18 14079:2003 και ειδικότερα να είναι τελείως λευκή, άοσμη, χωρίς ελαττώματα ύφανσης (σχίσματα, παραφασάδα, συσσωματώματα κλωστών κ.λ.π.) και να μην παρουσιάζει κατά τόπους ρυπαρή εμφάνιση από οποιεσδήποτε ουσίες (μηχανέλαια, κόλλα, θειούχα ή χλωριούχα κατάλοιπα κ.λ.π.) να είναι σιδερωμένη και να μην είναι ή φαίνεται λοξοϋφασμένη (η γωνία σύγκλισης του στήμονα με την κρόκη να είναι 90 μοίρες). Η συσκευασία πρέπει να πληρεί τις ακόλουθες απαιτήσεις: έτοιμη διπλωμένη γάζα 12 (ply) 15X15 cm ανά τεμάχιο (χωρίς ατέλειες-ξέφτια ή χνούδια). ισομετρικό πάχος της κλωστής σε όλη την ύφανση. Οι γάζες θα είναι συσκευασμένες σε πακέτα. Τα υλικά συσκευασίας δεν πρέπει να επηρεάζουν το περιεχόμενο, πρέπει να παρέχουν προστασία από την υγρασία, τη ρύπανση και να αντέχουν στη μεταφορά. 5 Χλωρίνη 2 lt Σταθεροποιημένο διάλυμα 6 Επίδεσμοι 10cm υποχλωριώδους νατρίου (4,8%-5%). Να είναι λεπτόρρευστη και να προσφέρει προστασία από μικρόβια και απολύμανση. Σε συσκευασία των 2 lt Να αποτελούνται από χαρακτηριστικό ύφασμα απλής ύφανσης, καθαρό και χωρίς ενώσεις του οποίου οι μεν στήμονες να αποτελούνται από πλαστικοποημένες ίνες πολυαμίδης οι δε κρόκοι από ίνες βάμβακος ή βισκόζης. Το μήκος του επιδέσμου σε πλήρη έκταση να είναι τουλάχιστον διπλάσιο του αρχικού. Το επανακτούμενο μήκος να μην είναι μεγαλύτερο από τα 2/3 του μήκους σε πλήρη έκταση. Διαστάσεις: πλάτος 10cm. μήκος από 4 έως 4,5 m σε κατάσταση έκτασης τουλάχιστον. Όλοι οι ελαστικοί επίδεσμοι να διαθέτουν εντός της συσκευασίας τους και τα κατάλληλα clips για την καλή σταθεροποίησή τους κατά τη χρήση τους. Να είναι διαπερατοί από τον αέρα, αντιαλλεργικοί και να παραμένουν ελαστικοί για όσο το ΦΙΑΛΗ 5.200, ΤΕΜ 175,00

19 δυνατόν μεγαλύτερη διάρκεια χρήσης. Να μπορούν να απορροφούν τυχόν εκκρίσεις που εξέρχονται από το σημείο εφαρμογής τους. Συσκευασία: κάθε επίδεσμος να είναι συσκευασμένος εντός κατάλληλου σάκου από σελοφάν ο οποίος να είναι στεγανός. 7 Λευκοπλάστ Διάσταση σε φάρδος 2,5cm. 400 ΤΕΜ 160,00 8 Λευκοπλάστη με γάζα κουτί (20 τεμάχια/ κουτί μεσαίο μέγεθος) 9 Ταινίες σύγκλισης δέρματος (Αυτοκόλλητα ράμματα πακέτο) H ταινία του λευκοπλάστη να είναι κατασκευασμένη από ύφασμα βαμβακερό ή συνθετικό (βισκόζη) ή σύμμικτο υλικό. Το χρώμα της ταινίας να είναι λευκό. Στη μια επιφάνεια της ταινίας να υπάρχει ομοιόμορφα επιστρωμένη κολλητική ουσία που μπορεί να είναι φυσική ελαστομερής ύλη ή ελαστικό (KREP) ή συνθετικό ελαστομερές κλπ στο οποίο να πειέχεται οξείδιο του ψευδάργυρου. Το βάρος του υφάσματος της ταινίας να μην είναι μικρότερο από 125 gr ανά m2. Περιεκτικότητα οξειδίου του ψευδαργύρου στην κολλητική ύλη όχι μικρότερη από 10%. Η ταινία να είναι διαπερατή στον αέρα και τους υδρατμούς. Να κόβεται με το χέρι και να σταθεροποιεί επιδέσμους και επιθέματα κάθε τύπου. Ο λευκοπλάστης να είναι συσκευασμένος σε πηνία. Τα πηνία να είναι συσκευασμένα σε κυτία των τεμαχίων Αυτοκόλλητος επίδεσμος. Να αντιστέκεται σε νερό και ακαθαρσίες. Να έχει δυνατή επικόλληση. Να είναι κατασκευασμένο από υλικό που επιτρέπει στην επιδερμίδα να αναπνέει. Να διαθέτουν απορροφητική κομπρέσα βισκόζης. Ενδείκνυται για την κάλυψη μικροτραυματισμών. Να είναι σε strips μεγέθους 30Χ72 mm στο χρώμα του δέρματος. Λευκοπλάστης μακρόστενος Ταινίες σύγκλισης δέρματος (αυτοκόλλητα ράμματα) διαστάσεων 12mm X 100mm (κουτί/100 blister/6 ταινίες). Να είναι κατασκευασμένες από κατάλληλο μη υφασμένο υλικό (να 400 ΚΥΤΙΟ 160,00 20 ΚΥΤΙΟ 660,00

20 δηλωθεί η σύνθεση-τύπος) στο 10 Οξυζενέ συσκευασία των 100ml 11 Βαμβάκι πακέτο των 70 gr 12 Αντισηπτικό υγρό χεριών δέρματος αλκοολούχο τουλάχιστον 500ml (ΑΛΚΟΟΛΗ 70%) 13 Σάκοι μεταφοράς πτωμάτων οποίο έχει επιστρωθεί κατάλληλη αντιαλλεργική κολλητική ύλη (να δηλωθεί ποια). Να είναι αεροδιαπερατές (πορώδες υλικό), να έχουν μεγάλη αντοχή και να προσφέρουν μεγάλης διάρκειας και ικανοποιητική συγκόλληση με την επιδερμίδα. Να είναι αποστειρωμένες (να δηλωθεί μέθοδος αποστείρωσης). Να είναι συσκευασμένες ανά 6 σε κάθε πακέτο Υπεροξείδιο του υδρογόνου τουλάχιστον (3 %) ως αντισηπτικό διάλυμα Το υδρόφιλο βαμβάκι θα είναι άριστης ποιότητας σύμφωνα με τις απαιτήσεις της ισχύουσας ελληνικής φαρμακοποιίας: (βάμβαξ απορροφητικός). Να είναι ατομική εντός πλαστικού στεγανού περιβλήματος που θα προστατεύει το περιεχόμενο από υγρασία και σκόνη και να επιτρέπει την τμηματική κατανάλωσή του Να προσφέρεται υπό μορφή απαραιτήτως γέλης με ποσοστό αλκοόλης τουλάχιστον 70% και να αποκλείονται τα ιωδοφόρα σκευάσματα. Να είναι βακτηριοκτόνο, μυκητοκτόνο, φυματιοκτόνο, ιοκτόνο (κατά λιπόφιλων ιών). Να μην περιέχει αλλεργιογόνα συστατικά καθώς ούτε αρώματα και χρωστικές. Να περιέχει γλυκερίνη (για αποφυγή ερεθισμών), να είναι έτοιμο προς χρήση, σε συσκευασίες τουλάχιστον των 500 ml και να προσφέρονται με ειδικές αντλίες χρήσης του. Να κατατεθεί η άδεια του σκευάσματος από τον Ε.Ο.Φ. ως βιοκτόνο κατηγορίας ΤΠ1 για την Υγιεινή του Ανθρώπου Θα πρέπει να είναι ελαφρύς και ανθεκτικός στην κατασκευή του με μεγάλη αντοχή σε σκίσιμο, τρύπημα και διαρροή και να αποκλείει την διαφυγή των σωματικών υγρών και οσμών. Ιδανικός για ασφαλή μεταφορά πτωμάτων.να είναι ενισχυμένος με 2 στρώματα, το εξωτερικό σώμα να είναι κατασκευασμένο από νάιλον αδιαβροχο ύφασμα 210D τουλάχιστον και η εσωτερική επένδυση να είναι από PVC 200 ΦΙΑΛΗ 70, ΤΕΜ 385, ΤΕΜ 7.500, ΤΕΜ 9.600,00

21 θερμοκολλημένο και χωρίς ραφές 14 Βάμμα Ιωδίου τουλάχιστον 240ml (Τύπου Βetadine ή ισοδύναμο) ώστε να είναι 100% υδατοστεγής. Να φέρει εγκάρσια τουλάχιστον 2 ιμάντες υψηλής αντοχής που να καταλήγουν σε 2 χειρολαβές έκοστος για την ασφαλή μεταφορά του πτώματος.το φερμουάρ από την εσωτερική μερία θα πρέπει να είναι ολόσωμο και να φέρει πατιλέτα (εσωτερική προέκταση του υφάσματος του σάκου) περίπου 1 cm μήκους, ώστε να αποτρέπει την διαρροή των σωματικών υγρών προς τα έξω.να διαθέτει διαφανή θήκη στο πάνω μερος του ώστε να τοποθετούνται τα στοιχεία του νεκρού.διάρκεια ζωής άνω των δύο (2) ετών.χρώματος μαύρου με διαστάσεις: μήκος: cm και πλάτος: 85-95cm ώστε να χωράει μεγαλόσωμος ενήλικας έως 150kg ΦΙΑΛΗ 660,00 ΣΥΝΟΛΟ ,00 ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΟΜΑΔΑΣ Β ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ Α/Α ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΥΠΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΟΥΣ CPV 1 Δραστική ουσία : desloratadine Μόρφη : tb Περιεκτικότητα : 5MG/TAB (Τύπου Aerius ή ισοδύναμο) 2 Δραστική ουσία : Hydrocortisone sodium succinate Μορφή : injection Περιεκτικότητα : 250MG/2ML - (Tύπου Solu Cortef ή ισοδύναμο) 3 Δραστική ουσία : methylprednisolone succinate Μορφή : injection Περιεκτικότητα : 40MG/ML - (Τύπου Solu Medrol ή ισοδύναμο) 4 Δραστική ουσία : Cetirizine Hcl Μορφή : tb Περιεκτικότητα : 10MG/TAB - (Τύπου Zirtek ή ισοδύναμο) 5 Δραστική ουσία : salbutamol Μορφή : inhaler Περιεκτικότητα : 100UG/{inh} - (Τύπου Aerolin ή ισοδύναμο) ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ ΕΙΔΟΥΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΒΤ inj inj ΒΤ ITEM 6 Δραστική ουσία : acetylsalicylic acid Moρφή : tb Περιεκτικότητα : 500MG/TAB - (Tύπου Aspirin ή ισοδύναμο) 7 Δραστική ουσία : (1) capropril, (2) hydrochlorothiazide Moρφή : tb Περιεκτικότητα : 50MG/TAB (1) + 25MG/TAB (2) - (Τύπου Superace ή ισοδύναμο) 8 Δραστική ουσία : paracetamol Moρφή : tb Περιεκτικότητα : 500MG/TAB - (Tύπου Depon ή ισοδύναμο) 9 Δραστική ουσία : (1) paracetamol + (2) vit. C Moρφή : eff. tb Περιεκτικότητα : 330MG/TAB (1) + 200MG/TAB (2) - (Τύπου Depon με βιταμίνη C ή ισοδύναμο) ΒΤ ΒΤ ΒΤ ΒΤ

22 10 Δραστική ουσία : (1) paracetamol + (2) caffeine + (3) codeine Moρφή : tb Περιεκτικότητα : 400MG/TAB (1) + 10MG/TAB (2) + 50MG/TAB (3) - (Tύπου Lonarid -N ή ισοδύναμο) 11 Δραστική ουσία : (1) paracetamol + (2) caffeine Μορφή : tb Περιεκτικότητα : 500MG/TAB (1) + 65MG/TAB (2) - (Tύπου Panadol Extra ή ισοδύναμο) 12 Δραστική ουσία : mefenamic acid Μορφή : tb Περιεκτικότητα : 500MG/TAB - (Tύπου Ponstan ή ισοδύναμο) 13 Δραστική ουσία : dimetindene Μορφή : gel Περιεκτικότητα : 1MG/gr - (Τύπου Fenistil ή ισοδύναμο) 14 Δραστική ουσία : (1) catalase + (2) neomycin Μορφή : spray Περιεκτικότητα : 2.7MG/gr (1) MG/gr (2) - (Τύπου Pulvo - 47 ή ισοδύναμο) 15 Δραστική ουσία : ΠΡΟΒΙΤΑΜΙΝΗ Β5 Μορφή : cream Περιεκτικότητα : 5%/gr - (Tύπου Bepanthol ΟΙΝΤΜΕΝΤ ή ισοδύναμο) 16 Δραστική ουσία : (1) betamethasone valerate + (2) fusidic acid Μορφή : cream Περιεκτικότητα : 20MG/G (1) + 1MG/G (2) - (Τύπου Fucicort ή ισοδύναμο) 17 Δραστική ουσία : fusidic acid Μορφή : cream Περιεκτικότητα : 20MG/G - (Τύπου Fucidin ή ισοδύναμο) 18 Δραστική ουσία : bromazepam Μορφή : tb Περιεκτικότητα : 1.5MG/TAB - (Tύπου Lexotanil ή ισοδύναμο) 19 Δραστική ουσία : nimesulide Μορφή : tb Περιεκτικότητα : 100mg/tb (Τύπου Mesulid ή ισοδύναμο) 20 Δραστική ουσία : (1) paracetamol + (2) pseudoephedrine Μορφή : tb Περιεκτικότητα : 500MG/TAB (1) + 30MG/TAB (2) - (Τύπου Panadol cold and flu ή ισοδύναμο) 21 Δραστική ουσία : (1) naphazoline + (2) boric acid Μορφή : sol_drops Περιεκτικότητα : 1MG/ML (1) + 10MG/ML (2) - (Tύπου Septobore ή ισοδύναμο) 22 Δραστική ουσία : tobramycin Μορφή : sol_drops Περιεκτικότητα : 3MG/ML - (Τύπου Tobrex ή ισοδύναμο) 23 Δραστική ουσία : (1) tobramycin + (2) dexamethasone Μορφή : sol_drops Περιεκτικότητα : 3MG/ML (1) + 1MG/ML (2) - (Τύπου Tobradex ή ισοδύναμο) 24 Δραστική ουσία : diazepam Μορφή : inj. - Περιεκτικότητα : 10mg/2ml - (Τύπου Stedon ή ισοδύναμο) 25 Δραστική ουσία : diclofenac sodium Μορφή : tb. - Περιεκτικότητα : 100MG/TAB - (Tύπου Voltaren ή ισοδύναμο) ΒΤ ΒΤ ΒΤ ITEM ITEM ITEM ITEM ITEM BT BT BT ITEM ITEM ITEM BT BT 26 Δραστική ουσία : omeprazole Μορφή : tb. - Περιεκτικότητα : 20mg/tb - (Τύπου Losec ή ισοδύναμο) 27 Δραστική ουσία : ranitidine Μορφή : tb. - Περιεκτικότητα : 150MG/TAB - (Τύπου Zantac ή ισοδύναμο) 28 Δραστική ουσία : loperamide hcl Μορφή : caps Περιεκτικότητα : 2MG/CAP - (Τύπου Imodium ή ισοδύναμο) 29 Δραστική ουσία : dimenhydrinate Μορφή : tb Περιεκτικότητα : 50MG/TAB - (Tύπου Drimen ή ισοδύναμο) 30 Δραστική ουσία : prednisolone Μορφή : tb Περιεκτικότητα : 5MG/TAB - (Τύπου Prezolon ή ισοδύναμο) BT BT BT BT BT ΣΥΝΟΛΟ 5.759,40

23 ΠΙΝΑΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

24 ΠΙΝΑΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Α ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ Α/Α ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ 1 Γάντια ιατρικά μη αποστειρωμένα κουτί (100 γάντια/κουτί) (CPV ). Υλικό κατασκευής: α) φυσικό ελαστικό LATEX ή άλλο υλικό. Να εξασφαλίζουν και να διατηρούν κατά τη χρήση τους απόλυτη προστασία από τυχόν επιμολύνσεις τόσο για τον ασθενή όσο και για το χρήστη. Να έχουν άριστη εφαρμογή και σωστή αφή και να μην προκαλούν ερεθισμούς στους χρήστες. Να είναι κατασκευασμένα κατά τέτοιο τρόπο ώστε να μειώνουν στο ελάχιστο βιολογικούς κινδύνους που απορρέουν από ουσίες που ελευθερώνονται από αυτά, οι οποίες είναι γνωστές με βάση τα τελευταία στοιχεία, ότι μπορεί να δημιουργήσουν παρενέργειες. Τέτοιες ουσίες μπορεί να είναι: χημικές ουσίες, ενδοτοξίνες, υδατοδιαλυτές πρωτεΐνες και πεπτίδια. Πρέπει να ανταποκρίνονται στα ευρωπαϊκά πρότυπα:ελοτ ΕΝ 455 {-1 (Έλεγχος για την ανίχνευση οπών), -2 (Δοκιμή και έλεγχο των φυσικών ιδιοτήτων των γαντιών όπως και τα κατώτερα όρια αντοχής), -3 (Αξιολόγηση της βιολογικής ασφάλειας)}. Να είναι ομοιόμορφα πουδραρισμένα. Να μην περιέχουν πυριτικό μαγνήσιο. Να φέρουν σήμανση ποιότητας CE η οποία να τοποθετείται στα γάντια σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από την ΔΥ7/2480/1994. Να είναι πρόσφατης παραγωγής και κατά την παραλαβή η ημερομηνία παραγωγής τους να μην είναι προγενέστερη των έξι μηνών από αυτή της παραλαβής. Να διατίθεται σε μεγέθη medium και large. Να αναγράφεται το εργοστάσιο και η χώρα κατασκευής size M ΚΥΤΙΑ size L ΚΥΤΙΑ 2 Οινόπνευμα 70% (CPV ) ΦΙΑΛΕΣ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ Οινόπνευμα, (ΑΙΘΥΛΙΚΗ ΑΛΚΟΟΛΗ 70%), συσκευασία των 250ml τουλάχιστον. ΝΑΙ 3 Ψυκτικό υγρό σπρέι (CPV ). 400 ΦΙΑΛΕΣ ΝΑΙ Σπρέι συνθετικού πάγου τουλάχιστον 200ml. 4 Γάζες αποστειρωμένες κουτί διαστάσεων 15 Χ 15 (12τεμ/κουτί) (CPV ). Η απορροφητική γάζα βάμβακος, να είναι ύφασμα βάμβακος, από βαμβάκι 100%, απλής ύφανσης που έχει υποστεί πλήρη λεύκανση και κάθαρση, με υψηλή απορρόφηση ύδατος. Η υπό προμήθεια γάζα θα πρέπει να πληρεί τους όρους του εναρμονισμένου πρότυπου ΕΝ 14079:2003 και ειδικότερα να είναι τελείως λευκή, άοσμη, χωρίς ελαττώματα ύφανσης (σχίσματα, παραφασάδα, συσσωματώματα κλωστών κ.λ.π.) και να μην παρουσιάζει κατά τόπους ρυπαρή εμφάνιση από οποιεσδήποτε ουσίες (μηχανέλαια, κόλλα, θειούχα ή ΝΑΙ 800 ΚΥΤΙΑ ΝΑΙ ΝΑΙ

25 χλωριούχα κατάλοιπα κ.λ.π.) να είναι σιδερωμένη και να μην είναι ή φαίνεται λοξοϋφασμένη (η γωνία σύγκλισης του στήμονα με την κρόκη να είναι 90 μοίρες). Η συσκευασία πρέπει να πληρεί τις ακόλουθες απαιτήσεις: έτοιμη διπλωμένη γάζα 12 (ply) 15X15 cm ανά τεμάχιο (χωρίς ατέλειες-ξέφτια ή χνούδια). ισομετρικό πάχος της κλωστής σε όλη την ύφανση. Οι γάζες θα είναι συσκευασμένες σε πακέτα. Τα υλικά συσκευασίας δεν πρέπει να επηρεάζουν το περιεχόμενο, πρέπει να παρέχουν προστασία από την υγρασία, τη ρύπανση και να αντέχουν στη μεταφορά. 5 Χλωρίνη 2 lt (CPV ) ΦΙΑΛΕΣ ΝΑΙ ΝΑΙ Σταθεροποιημένο διάλυμα υποχλωριώδους νατρίου (4,8%-5%). Να είναι λεπτόρρευστη και να προσφέρει προστασία από μικρόβια και απολύμανση. Σε συσκευασία των 2 lt. ΝΑΙ 6 Επίδεσμοι 10cm (CPV ). 500 ΤΕΜ ΝΑΙ Να αποτελούνται από χαρακτηριστικό ύφασμα απλής ύφανσης, καθαρό και χωρίς ενώσεις του οποίου οι μεν στήμονες να αποτελούνται από πλαστικοποημένες ίνες πολυαμίδης οι δε κρόκοι από ίνες βάμβακος ή βισκόζης. Το μήκος του επιδέσμου σε πλήρη έκταση να είναι τουλάχιστον διπλάσιο του αρχικού. Το επανακτούμενο μήκος να μην είναι μεγαλύτερο από τα 2/3 του μήκους σε πλήρη έκταση. Διαστάσεις: πλάτος 10cm. μήκος από 4 έως 4,5 m σε κατάσταση έκτασης τουλάχιστον. Όλοι οι ελαστικοί επίδεσμοι να διαθέτουν εντός της συσκευασίας τους και τα κατάλληλα clips για την καλή σταθεροποίησή τους κατά τη χρήση τους. Να είναι διαπερατοί από τον αέρα, αντιαλλεργικοί και να παραμένουν ελαστικοί για όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διάρκεια χρήσης. Να μπορούν να απορροφούν τυχόν εκκρίσεις που εξέρχονται από το σημείο εφαρμογής τους. Συσκευασία: κάθε επίδεσμος να είναι συσκευασμένος εντός κατάλληλου σάκου από σελοφάν ο οποίος να είναι στεγανός. ΝΑΙ 7 Λευκοπλάστ (CPV ). 400 ΤΕΜ ΝΑΙ Διάσταση σε φάρδος 2,5cm. H ταινία του λευκοπλάστη να είναι κατασκευασμένη από ύφασμα βαμβακερό ή συνθετικό (βισκόζη) ή σύμμικτο υλικό. Το χρώμα της ταινίας να είναι λευκό. Στη μια επιφάνεια της ταινίας να υπάρχει ομοιόμορφα επιστρωμένη κολλητική ουσία που μπορεί να είναι φυσική ελαστομερής ύλη ή ελαστικό (KREP) ή συνθετικό ελαστομερές κλπ στο οποίο να πειέχεται οξείδιο του ψευδάργυρου. Το βάρος του υφάσματος της ταινίας να μην είναι μικρότερο από 125 gr ανά m2. Περιεκτικότητα οξειδίου του ψευδαργύρου στην κολλητική ύλη όχι μικρότερη από 10%. Η ταινία να είναι διαπερατή στον αέρα και τους υδρατμούς. Να κόβεται με το χέρι και ΝΑΙ ΝΑΙ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΙΔΟΣ Α : ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 200.136,04

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & Εποπτείας Αποθηκών Τμήμα Υλοποίησης Προμηθειών Συνοπτικών Διαδικασιών Tαχ.

Διαβάστε περισσότερα

β. Του Π.Δ.118/07 (ΦΕΚ 150 Α /07) «Κανονισμός Προμηθειών Δημοσίου». ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

β. Του Π.Δ.118/07 (ΦΕΚ 150 Α /07) «Κανονισμός Προμηθειών Δημοσίου». ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & Εποπτείας Αποθηκών Τμήμα Υλοποίησης Προμηθειών Συνοπτικών Διαδικασιών ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ

Διαβάστε περισσότερα

β. Του Ν. 3871/10 (ΦΕΚ 141 Α /10) άρθρ. 21 «περί Δημοσιονομικής Διαχείρισης και Ευθύνης ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

β. Του Ν. 3871/10 (ΦΕΚ 141 Α /10) άρθρ. 21 «περί Δημοσιονομικής Διαχείρισης και Ευθύνης ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & Εποπτείας Αποθηκών Τμήμα Υλοποίησης Προμηθειών Συνοπτικών Διαδικασιών ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΧΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΩΝ για την «ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ»

ΠΑΡΟΧΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΩΝ για την «ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ» ΠΑΡΟΧΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΩΝ για την «ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ» Σε συνέχεια της Ανακοίνωσης-Πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την προμήθεια Yγειονομικού και Φαρμακευτικού Υλικού έτους

Διαβάστε περισσότερα

Καλαμάτας), Αντικάλαμος Μεσσηνίας ΤΚ 24100, Καλαμάτα

Καλαμάτας), Αντικάλαμος Μεσσηνίας ΤΚ 24100, Καλαμάτα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Καλαμάτα, 28/1/2016 6 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Αρ.Πρωτ.: 1377 ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ- ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ Τμήμα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΑΖΑΣ ΥΔΡΟΦΙΛΗΣ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΗΣ

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΑΖΑΣ ΥΔΡΟΦΙΛΗΣ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΗΣ Κηφισιά, 30-11-2015 Αριθ. πρωτ. 14830 ΕΛΛΗΝΙΚ Η ΔΗΜΟΚΡ ΑΤΙΑ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΤ TMHMA ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Νίκης 2, 145 61 ΚΗΦΙΣΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ 67/2015 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΩΣ ΠΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΩΝ ΓΑΝΤΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ Γ. Ν. ΑΜΦΙΣΣΑΣ

ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΩΝ ΓΑΝΤΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ Γ. Ν. ΑΜΦΙΣΣΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Υπουργείο Υγείας 5η Υ.Πε. Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας Ημ/νία : 13-Ιουλ-15 Αρ. πρωτ. : 659 /ΔΣ/15 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΜΦΙΣΣΑΣ Διεύθυνση Διοικητικού Οικονομικό Τμήμα Ταχ. Δ/νση... 33100

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΑΡΙΘΜ. 16/2014

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΑΡΙΘΜ. 16/2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 4 Η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ» ΤΜΗΜΑ: Οικονομικού ΓΡΑΦΕΙΟ: Προμηθειών ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2310 898395 FAX: 2310

Διαβάστε περισσότερα

15PROC002859695 2015-06-19

15PROC002859695 2015-06-19 ΑΔΑ: 6ΒΔΤ469Η25-ΜΝΠ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ( Ε.Ο.Φ.) Ν.Π.Δ.Δ. ΑΔΑΜ: Δ/νση: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Χολαργός 18/6/2015 Τμήμα: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Αρ.Διακήρυξης: 06 / 2015 Μεσογείων

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α ΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ

Α Π Ο Φ Α ΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ AΡΧΗΓΕΙΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ ΚΛΑΔΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΥΛΙΚΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΜΗΜΑ 3 ο Tαχ. Διεύθυνση : Ακτή Βασιλειάδη,

Διαβάστε περισσότερα

<< Προμήθεια δαπέδου γυμναστικής ασφαλείας για τις ανάγκες του Αυτοτελούς Τμήματος Αθλητισμού, Νέας Γενιάς, Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης.

<< Προμήθεια δαπέδου γυμναστικής ασφαλείας για τις ανάγκες του Αυτοτελούς Τμήματος Αθλητισμού, Νέας Γενιάς, Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ / Αριθμ. 4

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ / Αριθμ. 4 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ 1 Η ΥΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ «Γ.Ν.Α Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ-ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ- ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» Ν.Π.Δ.Δ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ 1: ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΕ Κ.Η.Μ.ΔΗ.Σ.,

Διαβάστε περισσότερα

Προμήθεια θερμοψυκτών δικτύου

Προμήθεια θερμοψυκτών δικτύου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ Προμήθεια θερμοψυκτών δικτύου K. Μ.: Π120/2017 ΠΡΟΫΠ.: 3.943,20 με Φ.Π.Α. ΆΡΘΡΟ 1 Αντικείμενο της προμήθειας-τεχνική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝ/ΚΩΝ ΥΠΗΡ. Αθήνα, 13-12-2013 Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΧΗΜ. ΥΠΗΡ. ΤΜΗΜΑ ΓΕΝΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΧΡΗΣΕΩΣ Γ99/Γ/158/6511 & ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥ Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΕΝ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα : 11-05-2017 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Αριθ. Πρωτ. : 23143 ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΡΓΟΥ (Παραδοτέο 1.1.2)

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΡΓΟΥ (Παραδοτέο 1.1.2) ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΡΓΟΥ (Παραδοτέο 1.1.2) Περίληψη διαγωνισμού της αριθ.2/2018 Διακήρυξης Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής/Επιτελικής Δομής ΕΣΠΑ 1 / 1 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Πειραιάς, 30 12 2011 ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ- Αριθ.Πρωτ.: 7215.2.6/ 124 /2011 ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ/ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΜΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Μηχανή Παγοτρίμματος Ποσότητα: 1 A/A Περιγραφή/ Προδιαγραφές

Μηχανή Παγοτρίμματος Ποσότητα: 1 A/A Περιγραφή/ Προδιαγραφές ΑΔΑ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Ζάκυνθος, 25/09/2017 Αρ. πρωτ.: 1649 Προς: Κάθε Ενδιαφερόμενο. Θέμα: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για την προμήθεια τριών (3) επαγγελματικών μηχανών παγοτρίμματος του

Διαβάστε περισσότερα

Αριθ.Πρωτ:921 Αθήνα, 11 Ιουλίου 2012 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟY ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ

Αριθ.Πρωτ:921 Αθήνα, 11 Ιουλίου 2012 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟY ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ Αριθ.Πρωτ:921 Αθήνα, 11 Ιουλίου 2012 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟY ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ INFORMATICS DEVELOPMEN T AGENCY Digitally signed by INFORMATICS DEVELOPMENT AGENCY Date: 2014.11.07 15:28:44 EET Reason: Location: Athens ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ : 7Β7Λ7-70 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πειραιάς, 7/07/0 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ: 6 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΔΑΜ: PROC009878 0-07-7 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

1η Υ.ΠΕ. ΑΤΤΙΚΗΣ - ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Κ. Α. Τ.

1η Υ.ΠΕ. ΑΤΤΙΚΗΣ - ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Κ. Α. Τ. 1η Υ.ΠΕ. ΑΤΤΙΚΗΣ - ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Κ. Α. Τ. ΕΙΔΟΣ : ΙΑΤΡΙΚΗ ΓΑΖΑ CPV : 33141114-2 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΙΔΗ: 1. ΓΑΖΑ ΑΠΛΗ ΛΕΥΚΗ 10Χ10 12ply 2. ΓΑΖΑ ΑΠΛΗ ΛΕΥΚΗ ΜΕΤΡΙΚΗ (ΕΠΙ ΜΕΤΡΟ) 3. ΓΑΖΑ ΑΚΤΙΝΟΣΚΙΕΡΗ

Διαβάστε περισσότερα

13PROC

13PROC 13PROC001803258 2013-12-23 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝ/ΚΩΝ ΥΠΗΡ. Αθήνα, 19-12-2013 Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΧΗΜ. ΥΠΗΡ. ΤΜΗΜΑ ΓΕΝΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΧΡΗΣΕΩΣ Γ99/Γ/160/6735 & ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΛΕΙΑΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ. Ταχ. Δ/νση : Ευαγγελιστρίας 128. Ταχ. Κώδικας : 27200 ΔΗΜΗΤΡΑ. Τηλ.

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΛΕΙΑΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ. Ταχ. Δ/νση : Ευαγγελιστρίας 128. Ταχ. Κώδικας : 27200 ΔΗΜΗΤΡΑ. Τηλ. ΑΜΑΛΙΑΔΑ 12/07/2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθμ. Πρωτ. 2499 10771 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & Κ.Α. 6η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΛΕΙΑΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ Γραφείο : Προμηθειών Ταχ. Δ/νση :

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΤΡΙΚΗ ΓΑΖΑ ΕΙΔΗ - ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ. 1) 29.200 τεμάχια γάζα λαπαροτομίας, διαστάσεων 40Χ40cm, πιθανής δαπάνης 9.000,00 ΕΥΡΩ συμπ/νου του ΦΠΑ

ΙΑΤΡΙΚΗ ΓΑΖΑ ΕΙΔΗ - ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ. 1) 29.200 τεμάχια γάζα λαπαροτομίας, διαστάσεων 40Χ40cm, πιθανής δαπάνης 9.000,00 ΕΥΡΩ συμπ/νου του ΦΠΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΓΑΖΑ ΕΙΔΗ - ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ 1) 29.200 τεμάχια γάζα λαπαροτομίας, διαστάσεων 40Χ40cm, πιθανής δαπάνης 9.000,00 ΕΥΡΩ συμπ/νου του ΦΠΑ 2) 10.950 τεμάχια γάζα λαπαροτομίας, διαστάσεων 45Χ45cm, πιθανής δαπάνης

Διαβάστε περισσότερα

1. Η παρ. 5 του άρθρου 18 του ν. 4412/2016 (Α 147), αντικαθίσταται ως εξής:

1. Η παρ. 5 του άρθρου 18 του ν. 4412/2016 (Α 147), αντικαθίσταται ως εξής: Άρθρο 107 N.4497/17 (Α 171) Τροποποιήσεις του ν. 4412/2016 (Α 147) 1. Η παρ. 5 του άρθρου 18 του ν. 4412/2016 (Α 147), αντικαθίσταται «5. Η αθέτηση της υποχρέωσης της παραγράφου 2 συνιστά σοβαρό επαγγελματικό

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ:

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ Α.Π.: 154/ 18-9-2013 Θεσσαλονίκη, 18/9/2013 ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ: «Tην προμήθεια και την εγκατάσταση του εξοπλισμού του Οδοντιατρείου που θα στεγαστεί στο κτίριο

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Λιμάνι Ηρακλείου - Τ.Θ. 1068, , Ηράκλειο Κρήτης. Ηράκλειο, Αρ. Πρωτ.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Λιμάνι Ηρακλείου - Τ.Θ. 1068, , Ηράκλειο Κρήτης. Ηράκλειο, Αρ. Πρωτ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Λιμάνι Ηρακλείου - Τ.Θ. 1068, 711 10, Ηράκλειο Κρήτης Ηράκλειο, 23.01.2018 Αρ. Πρωτ.: 382 Τηλ/Fax: 2810-338116 / 2810-226.110 E-mail: info@portheraklion.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΑΝΤΙΩΝ (CPV: ).

ΘΕΜΑ: ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΑΝΤΙΩΝ (CPV: ). ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 6 η ΥΓ. ΠΕΡ. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ» ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ :ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: Ενδιαφερόμενους οικονομικούς Ταχ.Κωδ. : Πληροφ. : Αλεξάνδρα Γατσίδη Τηλέφ. : Fax :

ΠΡΟΣ: Ενδιαφερόμενους οικονομικούς Ταχ.Κωδ. : Πληροφ. : Αλεξάνδρα Γατσίδη Τηλέφ. : Fax : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 01/12/2017 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Aρ.πρωτ. 49277 ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ, ΥΠΟΔΟΜΩΝ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ & ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α ΣΗ Ο Υ Π Ο Υ Ρ Γ Ο Σ Ν Α Υ Τ Ι Λ Ι Α Σ Κ Α Ι Α Ι Γ Α Ι Ο Υ

Α Π Ο Φ Α ΣΗ Ο Υ Π Ο Υ Ρ Γ Ο Σ Ν Α Υ Τ Ι Λ Ι Α Σ Κ Α Ι Α Ι Γ Α Ι Ο Υ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ- ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ Πειραιάς, 01 04 2014 ΚΛΑΔΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & Αρ. Φακ: 353.7-12 / 2014 ΥΛΙΚΟΤΕΧΝΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Να εξασφαλίζουν και να διατηρούν κατά την χρήση τους απόλυτη προστασία από αντίστοιχη επιμόλυνση και για τον ασθενή και για τον χρήστη των γαντιών. Να έχουν άριστη εφαρμογή και σωστή

Διαβάστε περισσότερα

1) 2944,62 με Φ.Π.Α. 2) 738,00 με Φ.Π.Α 3) 153,75 με Φ.Π.Α ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΑΤΡΑΣ

1) 2944,62 με Φ.Π.Α. 2) 738,00 με Φ.Π.Α 3) 153,75 με Φ.Π.Α ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΑΤΡΑΣ ΑΔΑ: ΩΥΡ2ΟΡ1Π-51Λ INFORMATICS DEVELOPMEN T AGENCY Digitally signed by INFORMATICS DEVELOPMENT AGENCY Date: 2016.05.31 13:09:54 EEST Reason: Location: Athens ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. Πρόχειρου Διαγωνισμού με έγγραφες σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή.

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. Πρόχειρου Διαγωνισμού με έγγραφες σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή. n Θεσσαλονίκη 21/12/2009 Αρ. Πρωτ.: 29087 ΓΡΑΦΕΙΟ : Διοικητικό-Οικονομικό ΠΛΗΡΟΦ.: Αθανασίου Φωτεινή ΤΗΛΕΦ: 031-326 452 Ε-mail: Athanasiou@elog.gr Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Πρόχειρου Διαγωνισμού με έγγραφες σφραγισμένες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Σπάρτη 21/07/2017 ΝΟΜΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ Αριθ. Πρωτ: ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΡΤΗΣ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ. Ο Δήμαρχος Σπάρτης

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Σπάρτη 21/07/2017 ΝΟΜΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ Αριθ. Πρωτ: ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΡΤΗΣ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ. Ο Δήμαρχος Σπάρτης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Σπάρτη 21/07/2017 ΝΟΜΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ Αριθ. Πρωτ: 19601 ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΡΤΗΣ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ Ο Δήμαρχος Σπάρτης προκηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό για την επιλογή αναδόχου

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΙΩΝ ΜΟΥΣΕΙΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΙΩΝ ΜΟΥΣΕΙΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΙΩΝ ΜΟΥΣΕΙΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ (ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ), ΓΙΑ ΤΗΝ 1 Η ΔΙΕΘΝΗ TRIENNALE ΧΑΡΑΚΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ & ΑΝΟΙΚΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΧΑΡΑΚΤΙΚΗΣ, ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ 2.1 ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΧΟΡΗΓΗΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ «ΧΑΡΤΟΒΑΜΒΑΚΑ» (Συνολική προϋπολογισθείσα δαπάνη ,00) ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΧΟΡΗΓΗΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ «ΧΑΡΤΟΒΑΜΒΑΚΑ» (Συνολική προϋπολογισθείσα δαπάνη ,00) ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ ΘΩΡΑΚΟΣ ΑΘΗΝΩΝ «Η ΣΩΤΗΡΙΑ» ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 152 - Τ.Κ. 11527 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΔ/ΝΣΗ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Ηράκλειο, 16/04/2019 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΕΚΑΒ

Ηράκλειο, 16/04/2019 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΕΚΑΒ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ Ηράκλειο, 16/04/2019 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΕΚΑΒ Αριθ. Πρωτ. : 1642 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΕΚΑΒ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

με δημοσίευση 1044/2015 Για την ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ Α.Ε. (ΚΩΔ. Ε04) χαμηλότερη τιμή Διακήρυξη 1044/2015 Σελίδα 1 από 7

με δημοσίευση 1044/2015 Για την ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ Α.Ε. (ΚΩΔ. Ε04) χαμηλότερη τιμή Διακήρυξη 1044/2015 Σελίδα 1 από 7 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ με δημοσίευση 1044/2015 Για την ανάθεση του έργου ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΚΟΖΑΝΗ ΛΑΡΙΣΑ ΚΟΖΑΝΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ (ΚΩΔ. Ε04) Κριτήριο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑff ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 2 ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑff ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 2 ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑff ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 2 ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ Πειραιάς 15-6-2016 ΑΡΙΘΜ. :Α05/15-6-2016 ΘΕΜΑ :«ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Ε Ν Ι Α Φ Ε Ρ Ο Ν Τ Ο Σ Α.Δ. 18/ ΓΙΑ ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Ε Ν Ι Α Φ Ε Ρ Ο Ν Τ Ο Σ Α.Δ. 18/ ΓΙΑ ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: 6Ο2ΝΟΡ1Π-ΟΕΤ ΑΔΑΜ: 16PROC003749627 ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚ. & ΟΙΚ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση υποβολής προσφορών για την προμήθεια 6 συσσωρευτών για τα τηλεφωνικά κέντρα των κτιρίων Αμαλιάδος 17 και Μεσογείων 119.

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση υποβολής προσφορών για την προμήθεια 6 συσσωρευτών για τα τηλεφωνικά κέντρα των κτιρίων Αμαλιάδος 17 και Μεσογείων 119. 17.10.2018 09:10:54 Ακριβές Αντίγραφο Ψηφιακά υπογεγραμμένο από Παρασκευή Παναγιωτοπούλου Α. Π.: ΥΠΕΝ/ΔΠΥΔΥ/70717/2292 Ημ/νία: 17/10/2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑ ΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Σ,ΥΠΟΔ ΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑ Σ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

ΑΠΟΦΑ ΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Σ,ΥΠΟΔ ΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑ Σ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (Πρώην ΥΝΑ) ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & Εποπτείας Αποθηκών Τμήμα Υλοποίησης Προμηθειών Συνοπτικών

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΡΙΜΕΛΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ...

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΡΙΜΕΛΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ... ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 17/02/2017 ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Αριθ. Πρωτ.: 1553 Πρώην Σχολή Ευελπίδων Κτήριο 6 - Γραφείο 102 ΤΗΛ / FAX: 210.8841617 ΤΗΛ: 210.8213248 Πληροφορίες: Κ. Πιτσαρή

Διαβάστε περισσότερα

Ταχ. Δ/νση : Λυκούργου 12 10551 Αθήνα Πληροφορίες : Χρυσοβιτσιώτου Β. Τηλέφωνο : 2131500094-97 FAX : 2103251014 E mail : economics@mtpy.

Ταχ. Δ/νση : Λυκούργου 12 10551 Αθήνα Πληροφορίες : Χρυσοβιτσιώτου Β. Τηλέφωνο : 2131500094-97 FAX : 2103251014 E mail : economics@mtpy. Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Αθήνα, 8/9/2011 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΚΙΝ. ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Αριθ.Πρωτ.: 23898 ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Ταχ. Δ/νση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ- ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ- ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ- ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ AΡ.ΠΡΩΤ.:.. ΠΛΗΡ: ΤΣΕΛΛΟΣΓ. ΗΜΕΡ:. ΤΗΛ: 213 2058448 FAX: 213 2058614 E-mail:tsellos@sismanoglio.gr

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΑΣΩΝ & ΑΓΡΟΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Δ/ΝΣΗ ΔΑΣΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ & ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΜΗΜΑ: Γ ------------------------------------------------

Διαβάστε περισσότερα

Ταχ. Δ/νση : Λυκούργου 12 10551 Αθήνα Πληροφορίες : Χρυσοβιτσιώτη Β. Τηλέφωνο : 2131500094-97 FAX : 2103251014 E mail : economics@mtpy.

Ταχ. Δ/νση : Λυκούργου 12 10551 Αθήνα Πληροφορίες : Χρυσοβιτσιώτη Β. Τηλέφωνο : 2131500094-97 FAX : 2103251014 E mail : economics@mtpy. Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Αθήνα, 1/ 2 /2012 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ Αριθ.Πρωτ.: 10053 ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Ταχ. Δ/νση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΟΓΑ ΕΤΟΥΣ 2006 ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΡΚΩΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ - ΛΟΓΙΣΤΩΝ

ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΟΓΑ ΕΤΟΥΣ 2006 ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΡΚΩΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ - ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 30-6- 2011 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ Δ Ι Ο Ι Κ Η Σ Η Αριθ. Πρωτ. 31732 ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΛΑΔΟΣ Δ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αριθ. Διακ.: 14/2011 ΤΜΗΜΑ Δ3 ΕΠΙΜΕΛΗΤΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΡΑΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ Γ. Ν. ΑΜΦΙΣΣΑΣ

ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΡΑΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ Γ. Ν. ΑΜΦΙΣΣΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Υπουργείο Υγείας 5 η Υ.Πε. Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΜΦΙΣΣΑΣ Διεύθυνση Διοικητικού Οικονομικό Τμήμα Ημ/νία: 23-Οκτ-2014 Αρ. πρωτ.: 874/ΔΣ/14 Ταχ. Δ/νση... 33100

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ D.S. SEALS ΓΙΑ Π ΠΛΣ-413

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ D.S. SEALS ΓΙΑ Π ΠΛΣ-413 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ D.S. SEALS ΓΙΑ Π ΠΛΣ-413 Ι. ΓΕΝΙΚΑ Στην παρούσα περιγράφονται οι τεχνικές προδιαγραφές για την προμήθεια ανταλλακτικών D.S. SEALS για το ΠΠΛΣ 413.

Διαβάστε περισσότερα

«Προμήθεια μπαταρίας απινιδωτή των Δημοτικών Ιατρείων Ιλίου»

«Προμήθεια μπαταρίας απινιδωτή των Δημοτικών Ιατρείων Ιλίου» ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ K.Μ. : Π141/2018 ΠΡΟΫΠ.: 396,80 με το Φ.Π.Α. Κ.Α.Ε.: 15.6699.0001 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: 1) Τεχνική Έκθεση Προϋπολογισθείσα Δαπάνη 2) Τεχνικές Προδιαγραφές 3) Ενδεικτικός Προϋπολογισμός

Διαβάστε περισσότερα

«Προμήθεια αναλώσιμων ειδών λειτουργίας συσσιτίων, έτους 2018»

«Προμήθεια αναλώσιμων ειδών λειτουργίας συσσιτίων, έτους 2018» ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ συσσιτίων, έτους 2018» Κ.Μ.: Π78/2018 K.A.: 15.6699.0003 Περιεχόμενα: 1. Τεχνική Έκθεση 2. Τεχνικές Προδιαγραφές 3. Ενδεικτικός Προϋπολογισμός 4. Συγγραφή

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑ

ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑ 22/05/2017 Αριθ πρωτ. 7719 Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΥΠΟΚ/ΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

46.760,45 συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ

46.760,45 συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ- ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ AΡ.ΠΡΩΤ.: 16978 ΠΛΗΡ: ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΗΜΕΡ: 11/7/2014 ΤΗΛ: 213 2058394 FAX: 213 2058614 E-mail:mailto:panagopoulou@sismanoglio.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣ: 80 ΑΔΤΕ/4 o ΕΓ ΚΟΙΝ.: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ 4 ο Γραφείο Τηλ. Εσωτ: 123 Φ.600/30/523 Σ.90 Λέρος,26 Ιαν 18 ΘΕΜΑ: ΣΧΕΤ.: Συμβάσεις Διαγωνισμοί α. Ν.Δ. 721/70 (ΦΕΚ Α 251) «Περί Οικονομικής Μερίμνης

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΡΙΘΜ. 1106/2016

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΡΙΘΜ. 1106/2016 ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ Α.Ε. ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΡΙΘΜ. 1106/2016 Για την προμήθεια ΔΙΑΦΑΝΩΝ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΩΝ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΦΑΚΕΛΩΝ «ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ Α.Ε.» (Προϋπολογιζόμενη δαπάνη 75.000 ΕΥΡΩ) Κριτήριο

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ- ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ Αλεξανδρούπολη, 18 11 2014 Κ.Λ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ Αρ. Φακ: 331.1/ 2014 Αριθμ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΑΒ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ & ΟΙΚ. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Λάρισα, 14 Μαΐου 2018 Αρ.Πρωτ: 3165 Ταχ. Δ/νση : Μεζούρλο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Νάξος,29 /12/2015 Αριθ. Πρωτ.: 26509 ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Νάξος,29 /12/2015 Αριθ. Πρωτ.: 26509 ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Νάξος,29 /12/2015 Αριθ. Πρωτ.: 26509 ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΠΡΑΣΙΝΟΥ,

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΑΡΙΘΜ. 15/2015

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΑΡΙΘΜ. 15/2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 4 Η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ» ΤΜΗΜΑ: Οικονομικού ΓΡΑΦΕΙΟ: Προμηθειών ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2310 898395 FAX: 2310

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση υποβολής προσφοράς προμήθειας γνησίων τυμπάνων για τις λειτουργικές ανάγκες του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας (Υ.Π.ΕΝ).

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση υποβολής προσφοράς προμήθειας γνησίων τυμπάνων για τις λειτουργικές ανάγκες του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας (Υ.Π.ΕΝ). ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα : 27-03-2017 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Αριθ. Πρωτ. : 1529 ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΟΜΒΡΙΩΝ»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΟΜΒΡΙΩΝ» ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Λιμάνι Ηρακλείου - Τ.Θ. 1068, 711 10, Ηράκλειο Κρήτης Αρμόδιος: Λυτινάκη Χρυσούλα Τηλ/Fax: 2810-338137 / 2810-226.110 E-mail: info@portheraklion.gr - website: www.portheraklion.gr

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC INFORMATICS DEVELOPMEN T AGENCY Digitally signed by INFORMATICS DEVELOPMENT AGENCY Date: 2016.11.22 14:17:40 EET Reason: Location: Athens ΑΔΑ: ΩΑ4Δ4ΧΙ-ΖΘΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

Β ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Β ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ Β ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α Σάµος, 28 Απριλίου 2015 Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Α Σ Τ Υ Ν Ο Μ Ι Α ΓΕΝ. ΠΕΡ. ΑΣΤΥΝ. /ΝΣΗ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Διαστάσεις: 151mm x 118mm x 27mm και πάχος 0,23mm.

Διαστάσεις: 151mm x 118mm x 27mm και πάχος 0,23mm. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Αθήνα, 12 / 03 / 2018 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ, ΥΠΟΔΟΜΩΝ Α.Π. οικ.: 5696 & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Α-1 ΟΡΟΙ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΑΡΘΡΟ 1 ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

Α-1 ΟΡΟΙ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΑΡΘΡΟ 1 ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ Α-1 ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» στη διακήρυξη Φ.965/56/6551420/Σ.3218 ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Α4 ΤΜΗΜΑ IV 17 Οκτ 16 ΟΡΟΙ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΑΡΘΡΟ 1 ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 1. Οι Υποψήφιοι Ανάδοχοι

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΡΙΘ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 11/2012 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ο Δήμος Νέας Σμύρνης διακηρύσσει ότι εκτίθεται

Διαβάστε περισσότερα

17PROC

17PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟ 13/1/2017 Αρ. Πρωτ.32. Προκήρυξη Συνοπτικού Μειοδοτικού Διαγωνισμού για την υλοποίηση της ενέργειας ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΦΥΛΑΞΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση υποβολής προσφορών για την προμήθεια ειδικών μεταλλικών δοχείων δειγματοληψίας υγρών καυσίμων

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση υποβολής προσφορών για την προμήθεια ειδικών μεταλλικών δοχείων δειγματοληψίας υγρών καυσίμων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Αθήνα, 05/ 12 / 2017 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αριθ. Πρωτ. οικ.: 49743 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ, ΥΠΟΔΟΜΩΝ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ».

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ». ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 1 η Υ.ΠΕ. ΑΤΤΙΚΗΣ Γ.Ν.Α. «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ - ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» Ν.Π.Δ.Δ. ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ 1: ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ: ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΤΜΗΜΑ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες: Μ. Μπάκα Αριθμ. Πρωτ.: Ημερομηνία: 02/12/2013

Πληροφορίες: Μ. Μπάκα Αριθμ. Πρωτ.: Ημερομηνία: 02/12/2013 Διεύθυνση Διοικητικού- Οικονομικού Τμήμα Μισθοδοσίας, Αποζημιώσεων, Προμηθειών & Περιουσίας Διεύθυνση: Τέρμα Μαγνησίας 621 24 Σέρρες : (23210) 49106 Fax: (23210) 46556 Πληροφορίες: Μ. Μπάκα Αριθμ. Πρωτ.:

Διαβάστε περισσότερα

α. Τις διατάξεις των (α) έως και (ζ) σχετικών

α. Τις διατάξεις των (α) έως και (ζ) σχετικών ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣ: 80 ΑΔΤΕ/4 o ΕΓ 5 ΚΟΙΝ.: 4 ο Γραφείο Τηλ. Εσωτ: 123 Φ.600/337/12822 Σ.1601 Λέρος,22 Δεκ 17 ΘΕΜΑ: Συμβάσεις Διαγωνισμοί ΣΧΕΤ.: α. Ν.Δ. 721/70 (ΦΕΚ Α 251) «Περί Οικονομικής Μερίμνης

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΓΑΖΑ ΥΔΡΟΦΙΛΗ ΑΚΤΙΝΟΣΚΙΕΡΗ ΕΠΙΔΕΣΜΟΙ ΓΑΖΑΣ 5CMΧ5M ΕΠΙΔΕΣΜΟΙ ΓΑΖΑΣ 10CMΧ5M ΓΑΖΑ ΛΑΠΑΡΟΤΟΜΙΑΣ 40Χ40CM, 8 PLY ΓΑΖΑ ΓΑΖΩΜΕΝΗ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΗ 8 ΦΥΛΛΩΝ 10Χ20CM ΓΑΖΑ ΑΙΜΟΣΤΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΟΞΕΙΔΩΜΕΝΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ 02Ε/18

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ 02Ε/18 ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Σούδα: 06-06-18 ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ 02Ε/18 ΕΝΤΟΛΗ ΕΡΕΥΝΑΣ ΑΓΟΡΑΣ Α/Α ΕΙΔΟΣ M/M ΠΟΣ. NSN ΤΕΧΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Α Ρ. 2 5/

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Α Ρ. 2 5/ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 4 η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ι Π Π Ο Κ Ρ Α Τ Ε Ι Ο Κωνσταντινουπόλεως αρ. 49, 546 42 Θεσσαλονίκη Υποδιεύθυνση Οικονομικού

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, Αρ. Πρ.: ΔΙΠΥΔΥ/Φ.500/24272 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ

Αθήνα, Αρ. Πρ.: ΔΙΠΥΔΥ/Φ.500/24272 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ Αθήνα, 21.7.2017 Αρ. Πρ. ΔΙΠΥΔΥ/Φ.500/24272 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ, ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Στο παρόν περιγράφονται οι τεχνικές προδιαγραφές :

Στο παρόν περιγράφονται οι τεχνικές προδιαγραφές : ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ : (Α) ΓΙΑ Τ HN ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ - ΑΝΑΓΟΜΩΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ Υ.ΝΑ.Ν.Π., ΠΑΡΑΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ Υ.ΝΑ.Ν.Π. (Β) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΚΟΣΙ ΤΕΣΣΑΡΩΝ (24)

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ Τόπος Ερμούπολη 2/11/16 ΠΡΥΤΑΝΗΣ Α.Π.: 374 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης, για τις ανάγκες των Περιφερειακών Διευθύνσεων του Πανεπιστημίου

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση υποβολής προσφορών για την προμήθεια Μηχανογραφικού Χαρτιού (ζυγολόγια) για το Γραφείο Σμυριδωρυχείων Νάξου.

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση υποβολής προσφορών για την προμήθεια Μηχανογραφικού Χαρτιού (ζυγολόγια) για το Γραφείο Σμυριδωρυχείων Νάξου. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Αθήνα 27/11 / 2017 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αριθ. Πρωτ.οικ.: 48373 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ, ΥΠΟΔΟΜΩΝ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

15PROC

15PROC ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Α. Βλάχος ΤΗΛ.: 2103377185 Fax 2103377173 e-mail a.vlachos@cmc.gov.gr Αθήνα, 03/11/2015 Αρ. Πρ.: 3719 Πληροφορίες επί αντικειμένου ελέγχου: Ν. Τριανταφύλλου

Διαβάστε περισσότερα

Ημερομηνία Διενέργειας 18.07.2014 Γενικό Νοσοκομείου Αττικής Σισμανόγλειο- Αμαλία Τόπος Διενέργειας

Ημερομηνία Διενέργειας 18.07.2014 Γενικό Νοσοκομείου Αττικής Σισμανόγλειο- Αμαλία Τόπος Διενέργειας ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ- ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ AΡ.ΠΡΩΤ: 16430 ΠΛΗΡ: Χ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΗΜΕΡ: 07.07.2014 ΤΗΛ: 213 2058458 FAX: 213 2058614 E-mail: anastasiou@sismanoglio.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΡΙΘΜ /2016

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΡΙΘΜ /2016 ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ Α.Ε. ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΡΙΘΜ. 1113 /2016 Για την προμήθεια ΧΑΡΤΙΝΩΝ ΦΑΚΕΛΩΝ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ «ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ Α.Ε.» (Προϋπολογιζόμενη δαπάνη 12.000 ΕΥΡΩ) Κριτήριο κατακύρωσης:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (Ο.Λ.Θ. Α.Ε.) Αρ. Μ.Α.Ε.: 42807/06/Β/99/30 ΓΕ.ΜΗ. 58231.004000 ΕΔΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΟΡΟΙ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Για την

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση υποβολής προσφορών για την προμήθεια ειδών βαψίματος»

ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση υποβολής προσφορών για την προμήθεια ειδών βαψίματος» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Αθήνα, 04 /05/ 2018 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ, ΥΠΟΔΟΜΩΝ Αριθ. πρωτ. οικ.: 9007 & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: 6Η42ΩΗΜ-ΘΩ8 ΑΔΑΜ: 15PROC002846228

ΑΔΑ: 6Η42ΩΗΜ-ΘΩ8 ΑΔΑΜ: 15PROC002846228 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Γούρνες 15-06-2015 Αριθμός πρωτ. 11980 ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ Ο Δήμος Χερσονήσου Νομού ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ»

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ» Ο Δήμαρχος Λαρισαίων διακηρύσσει Πρόχειρο Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ»

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & Εποπτείας Αποθηκών Τμήμα Υλοποίησης Προμηθειών Συνοπτικών Διαδικασιών Tαχ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ( της παρ. 3 του άρθρου 120 του Ν. 4412/2016 )

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ( της παρ. 3 του άρθρου 120 του Ν. 4412/2016 ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Καρδαμύλη, 29 Μαΐου 2019 ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ Αριθμός πρωτοκόλλου: 3713 ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ταχ. Δ/νση : Καρδαμύλη Μεσσηνίας -Τ.Κ. :24022 Τηλ. Επικ. : +30-2721-3-60923

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη Συνοπτικού Διαγωνισμού. Συνολικής Προϋπολογιζόμενης Πίστωσης 7.750,23 με ΦΠΑ

Προκήρυξη Συνοπτικού Διαγωνισμού. Συνολικής Προϋπολογιζόμενης Πίστωσης 7.750,23 με ΦΠΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΤ TMHMA ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Νίκης 2, 145 61 ΚΗΦΙΣΙΑ Πληροφορίες: Ουρανία Ζιάκα Τηλ. 213 2086657, φαξ 213 2086757 Prom5@kat-hosp.gr Κηφισιά, 04-04-2018 Αριθ.Πρωτ.:4969/16-04-18

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: ΣΑΚΟΦΙΛΤΡΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΝ ΦΙΛΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΡΤΑΣ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: ΣΑΚΟΦΙΛΤΡΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΝ ΦΙΛΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΡΤΑΣ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 6 Π ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ- ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ-Δ. ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΡΤΑΣ ΤΜΗΜΑ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΛΟΦΟΣ ΠΕΡΑΝΘΗΣ 47100 ΑΡΤΑ ΤΗΛ.:

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Πρόσκληση υποβολής προσφορών για την προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης για τις ανάγκες υπηρεσιών του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας

Θέμα: Πρόσκληση υποβολής προσφορών για την προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης για τις ανάγκες υπηρεσιών του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 04/ 12 / 2017 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Aρ. πρωτ.οικ. :49421 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ, ΥΠΟΔΟΜΩΝ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν.ΣΜΥΡΝΗ: 04.04.2012 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΡ.ΜΕΛ.: 14/2012 KA: 35.6699.0001 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ «Χλοοτάπητα και βελτιωτικών εδάφους για χώρους πρασίνου» ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΑΤΡΑΣ Αριθμ. πρωτ. 18850 ΤΜΗΜΑ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Πάτρα 12-6-2012 ΜΟΝΑΔΑ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ Μεγ. Αλεξάνδρου 1 263.34 Πάτρα Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑ

ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑ 22 /10/2018 Αριθ πρωτ. 18670 Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΥΠΟΚ/ΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΡΙΘΜ. 1099/16

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΡΙΘΜ. 1099/16 ΕΕΤΤ ΑΜ: 01-200 Γενική Άδεια Ταχυδρομικών Υπηρεσιών ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΡΙΘΜ. 1099/16 Για την προμήθεια «ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΣΑΚΩΝ» «ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ Α.Ε.» Προυπολογιζόμενη δαπάνη 28.000

Διαβάστε περισσότερα

1. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΓΑΝΤΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗΣ/ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ LATEX ΜΗ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΑ. A. Τα προσφερόμενα γάντια πρέπει να φέρουν σε ευκρινή θέση του τελικού

1. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΓΑΝΤΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗΣ/ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ LATEX ΜΗ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΑ. A. Τα προσφερόμενα γάντια πρέπει να φέρουν σε ευκρινή θέση του τελικού 1. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΓΑΝΤΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗΣ/ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ LATEX ΜΗ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΑ. A. Τα προσφερόμενα γάντια πρέπει να φέρουν σε ευκρινή θέση του τελικού περιέκτη τους την προβλεπόμενη σήμανση CE, η οποία αποδεικνύει

Διαβάστε περισσότερα

Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών

Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ Δ/νση : Χρήστου Λαδά 6, 10561 Πληροφορίες : Γραφείο Προμηθειών Τηλ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ Αθήνα 23/04/2015 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Αριθμ.πρωτ.: 54 ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ Αθήνα 23/04/2015 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Αριθμ.πρωτ.: 54 ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Ανακοίνωση συγκ.προσφ.πλακών γείωσης (Δ.3004.2015).doc ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΑΔΑΜ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ Αθήνα 23/04/2015 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Αριθμ.πρωτ.:

Διαβάστε περισσότερα