ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΝΕΟΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΤΗ ΦΡΟΥΡΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΝΕΟΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΤΗ ΦΡΟΥΡΑ ΛΑΡΙΣΑΣ"

Transcript

1 1 η ΣΤΡΑΤΙΑ/EU-OHQ «ΑΧΙΛΛΕΑΣ» Β ΚΛΑΔΟΣ ΔΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΝΕΟΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΤΗ ΦΡΟΥΡΑ ΛΑΡΙΣΑΣ -/-

2 ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΟΥ Αγαπητέ Κύριε-α Συνάδελφε. Με διαταγή του Γενικού Επιτελείου μετατίθεστε στη φρουρά Λάρισας. Η υπηρεσία βρίσκεται τόσο στο πλευρό σας όσο και της οικογένειας σας και θα προσπαθήσει να σας βοηθήσει σε κάθε πρόβλημα που θα αντιμετωπίσετε, καθ όλο το χρονικό διάστημα που θα υπηρετείτε στη φρουρά Λάρισας. Για το λόγο αυτό ενεργοποιήθηκε και λειτουργεί το Τμήμα Μέριμνας Προσωπικού της 1 ης Στρατιάς, με το οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο , (ΕΨΑΔ: ) εάν επιθυμείτε, για την παροχή οιασδήποτε πληροφορίας που μπορεί να σας διευκολύνει στην εγκατάσταση σας στη Φρουρά. Με εκτίμηση - Ο - Διοικητής

3 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΝΕΟΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ 1 ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ Η 1 η ΣΤΡΑΤΙΑ, είναι ο μεγαλύτερος των Μειζόνων Σχηματισμών. Συγκροτήθηκε στις 20 Φεβ 1947 με έδρα το Βόλο και με πρώτο Διοικητή τον Αντιστράτηγο Δημήτριο Γιαντζή. Το 1949 μετακινήθηκε στην Κοζάνη και το 1952 μεταστάθμευσε οριστικά στη Λάρισα στο Στρατόπεδο «ΜΑΝΩΛΑΚΗ-ΣΑΡΙΜΒΕΗ», που το 1995 μετονομάσθηκε σε Στρατόπεδο «ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΛΑΣΤΗΡΑ». Από την επανένταξή μας στο ΝΑΤΟ το 1980 μέχρι την 1 η Ιουλίου 1999 η 1 η ΣΤΡΑΤΙΑ λειτούργησε υπό διπλή ιδιότητα, ως εθνικό και ως χερσαίο συμμαχικό Στρατηγείο στη χώρα μας. Την 1 η Ιουλίου 1999, με την υπαγωγή του Συμμαχικού Στρατηγείου υπό το ΓΕΕΘΑ, αποδεσμεύτηκε από τις συμμαχικές δραστηριότητες. Το κτίριο του Στρατηγείου ολοκληρώθηκε το 1968 και είναι διακοσμημένο με μνημεία από την Ελληνική ιστορία. Στο προαύλιό του υπάρχουν τα ηρώα της Ι Μεραρχίας Πεζικού και του 4 ου Συντάγματος Πεζικού. Στην είσοδο και το κεντρικό κλιμακοστάσιο εκτίθενται αντίγραφα αρχαίων αγαλμάτων και στηλών. Μακεδονικά όπλα και μαρμάρινα γλυπτά συνθέτουν την εικόνα της αιωνιότητας της αποστολής και των αγώνων του Ελληνικού Έθνους. Επιβλητική είναι η νωπογραφία του Γρανικού ποταμού, πρώτης νίκης του Μεγάλου Αλεξάνδρου κατά των Περσών, αντίγραφο ομώνυμου πίνακα του ζωγράφου Αλεξανδράκη. Εντυπωσιακή είναι η Αίθουσα Τιμών με το μικρό μουσείο φορητού οπλισμού, τις προτομές ηρώων της αρχαίας και σύγχρονης Ελλάδας και τις φωτογραφίες των διατελεσάντων Διοικητών της 1 ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ από το Το έμβλημα της 1 ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ αποτελείται από τον ήλιο της Βεργίνας και το ρητό ΕΣΤ ΑΝ ΤΗΝ ΑΥΤΗΝ ΟΔΟΝ ΙΗ. Ο 16άκτινος ήλιος είναι σύμβολο της Μακεδονικής Δυναστείας και απεικονίζεται στη λάρνακα του Φιλίππου Β, πατέρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Ανακαλύφθηκε στο βασιλικό τάφο στη Βεργίνα το 1978, από τον αείμνηστο αρχαιολόγο Μανώλη Ανδρόνικο. Η 1 η ΣΤΡΑΤΙΑ υιοθέτησε το 16ακτινο ήλιο ως έμβλημά της το 1984.

4 Το ρητό ΕΣΤ ΑΝ ΤΗΝ ΑΥΤΗΝ ΟΔΟΝ ΙΗ, αποτελεί απόσπασμα της απάντησης των Αθηναίων στις δελεαστικές προτάσεις του Στρατηγού των Περσών Μαρδόνιου, την άνοιξη του 479 π.χ., πριν από την ένδοξη μάχη των Πλαταιών. Ο Μαρδόνιος προσπάθησε να πάρει με το μέρος του τους Αθηναίους και τους υποσχέθηκε να αυξήσει σε έκταση την Αθηναϊκή Ηγεμονία και να οικοδομήσει την πόλη και τα Ιερά που είχαν κάψει οι Πέρσες, αν οι Αθηναίοι συμμαχούσαν μαζί του. Ολόκληρη η απάντηση έχει ως εξής: «όσο ο ήλιος ακολουθεί τον ίδιο δρόμο, ποτέ δεν θα συμμαχήσουμε με τον Ξέρξη, αλλά θα του αντιστεκόμαστε υπερασπίζοντας τη χώρα μας με τη βοήθεια των θεών και των ηρώων» Το ρητό επελέγη για το έμβλημα το 1969.

5 ΠΑΡΟΧΕΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ 1 ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ Εντός του Στρδου «ΣΤΓΟΥ ΝΙΚ. ΠΛΑΣΤΗΡΑ», λειτουργούν οι παρακάτω εγκαταστάσεις : ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ Βρίσκεται στη δυτική πλευρά του στρδου στην περιοχή των ΣΟΑ, με είσοδο από την Α πύλη. Διαθέτει είδη τροφίμων, τμήματα στρατιωτικών ειδών, τμήμα μαναβικής, ειδών ένδυσης, αυτόματο πωλητή φρέσκου γάλακτος και κέντρο ποδολογίας και περιποίησης άκρων. Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Πρωινές ώρες: 08:00 14:00 από Τρίτη μέχρι Σάββατο. Απογευματινές ώρες: Τρίτη και Πέμπτη 17:00 20:00 (χειμερινό ωράριο) και 18:00-21:00 (θερινό ωράριο).

6 Δικαίωμα εισόδου έχουν: Με την επίδειξη υπηρεσιακής ταυτότητας οι ε.ε. και ε.α. Αξκοί Υπξκοί των ΕΔ και Σωμάτων Ασφαλείας καθώς και οι Μ.Υ/ΥΕΘΑ. Με ειδικό δελτίο εισόδου που εκδίδεται από το Στρδο «ΣΤΓΟΥ ΝΙΚ. ΠΛΑΣΤΗΡΑ», οι σύζυγοι και τα τέκνα όλων των παραπάνω, οι συνταξιούχοι Μ.Υ/ΥΕΘΑ και οι λοιποί δικαιούμενοι. Διαθέτει χώρο στάθμευσης για μεγάλο αριθμό οχημάτων. ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Βρίσκεται στη δυτική πλευρά του στρδου στην περιοχή των ΣΟΑ, με είσοδο από την Α πύλη. Περιλαμβάνει: Ανοικτό Γυμναστήριο Διαθέτει: Γήπεδο ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ και τένις. Στίβος δρόμων και σκάμμα για άλμα εις μήκος. Κτίριο λουτρών WC και αποδυτηρίων. Λειτουργεί καθημερινά από 10:00 μέχρι τη δύση του ήλιου.

7 Κλειστό Γυμναστήριο και Σάουνα Είναι πλήρως εξοπλισμένο με σύγχρονα μηχανήματα και όργανα γυμναστικής, ποδήλατα γυμναστικής, διάδρομοι κλπ. Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Από εφαρμογής θερινής ώρας: Καθημερινές: 10:00-13:00 και 18:00 22:30. Σάββατο: 11:00 14:00 και 18:00-21:00. Κυριακές και Αργίες: 10:00-14:00. Από εφαρμογής χειμερινής ώρας: Καθημερινές: 10:00-13:00 και 17:00 21:30. Σάββατο: 11:00 14:00 και 17:00-20:00. Κυριακές και Αργίες: 10:00-14:00. Τις ημέρες των επίσημων αργιών παραμένει κλειστό. Δικαίωμα εισόδου και χρησιμοποίησης του Αθλητικού Κέντρου έχουν: Με την επίδειξη της υπηρεσιακής ταυτότητας οι ε.ε. Αξκοί Υπξκοί του ΣΞ και οι Μ.Υ/ΥΕΘΑ. Με ειδικό δελτίο εισόδου που εκδίδεται από το Στρδο «ΣΤΓΟΥ ΝΙΚ. ΠΛΑΣΤΗΡΑ» οι σύζυγοι και τα τέκνα όλων των παραπάνω. Διαθέτει χώρο στάθμευσης για ικανό αριθμό οχημάτων. Λεπτομέρειες λειτουργίας καθορίζονται στη ΒαΔ 3-3/2007 της 1 ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/ΔΑΣΕΚΠ.

8 ΘΕΡΙΝΗ ΛΕΣΧΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ Βρίσκεται στη βορειοανατολική πλευρά του στρδου παραπλεύρως του Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, με είσοδο από τη Β πύλη. Λειτουργεί κατά τη θερινή περίοδο καθημερινά, πλην της Δευτέρας. Τις βραδινές ώρες από 19:00 μέχρι 00:30, σερβίρονται φαγητά της ώρας. Λεπτομέρειες καθορίζονται στη ΒαΔ 8-1/2006 της 1 ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/ΔΠΣΣ

9 ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ (ΚΙΟΣΚΙ) Βρίσκεται στο χώρο μεταξύ του Στρατιωτικού Πρατηρίου και των ΣΟΑ, με είσοδο από την Α πύλη. Λειτουργεί τις ώρες του Στρατιωτικού Πρατηρίου και επιπλέον κατά το χειμερινό ωράριο από 17:00-21:00, με δυνατότητα παράτασης μέχρι λήξεως ποδοσφαιρικών αγώνων ή άλλων αθλητικών εκδηλώσεων. Διαθέτει είδη κυλικείου (και επιπλέον σουβλάκια και πίτσες [κατά τις βραδινές ώρες]), μπαρ και τηλεόραση. Είναι δυνατή η πρόσβαση στους ενοίκους των ΣΟΑ, πελάτες του Στρκού Πρατηρίου και λοιπούς επισκέπτες. Κατά τις εργάσιμες μόνο ημέρες από 14:00 μέχρι 15:30, λειτουργεί για τη διάθεση γεύματος σε πακέτο, το οποίο έχει παραγγελθεί τηλεφωνικά μέχρι την 08:00 στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Λάρισας (τηλ.3615).

10 ΨΗΣΤΑΡΙΑ BBQ (ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ) Βρίσκεται παραπλεύρως του αναψυκτηρίου (κιόσκι). Διατίθεται ελεύθερα στους ενοίκους των ΣΟΑ. Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά πλην των ωρών κοινής ησυχίας. ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ Βρίσκεται στη βορειοανατολική πλευρά του στρδου, παραπλεύρως του κολυμβητηρίου, με είσοδο από την οδό Ηρώων Πολυτεχνείου ή την πύλη Β του στρδου. Στον Ιερό Ναό τελείται κάθε Κυριακή Θεία Λειτουργία καθώς και όλες οι λοιπές αγιαστικές πράξεις τις ημέρες των εορτών.

11 Είναι δυνατή η τέλεση γάμου, βαπτίσεως και αγιαστικών πράξεων, κατόπιν αιτήσεως και εγκρίσεως από την Ιεραρχία της 1 ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ, έναντι συμβολικού τιμήματος. Λεπτομέρειες καθορίζονται στη ΒαΔ 4-12/2006 της 1 ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/ΔΠΣΣ

12 ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ Λειτουργεί στο χώρο των ΣΟΑ Νοσοκομείου και φιλοξενεί παιδιά, ηλικίας από 2 ½ έως 4 ετών. Αιτήσεις υποβάλλονται από 1 Ιουνίου έως 20 Αυγούστου. Η κατάθεση των αιτήσεων από τους δικαιούχους, είναι δυνατή και στη Μονάδα που υπηρετούν, εάν τους έχει κοινοποιηθεί μετάθεση στο τρέχον έτος για τη Φρουρά Λάρισας. Οι Σχηματισμοί Μονάδες, υποβάλλουν έγκαιρα τις αιτήσεις απευθείας στο Βρεφονηπιακό Σταθμό Λάρισας. Η οργάνωση και λειτουργία του (δικαίωμα συμμετοχής, δικαιολογητικά κλπ), καθορίζονται στη ΒαΔ 4-8/2009 της 1 η ΣΤΡΑΤΙΑΣ/ΔΙΠΡΟ.

13 ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ Υπάρχουν στη διάθεση των παιδιών παιδικές χαρές στις παρακάτω θέσεις: Έμπροσθεν της Θερινής Λέσχης Αξκών Φρουράς Λάρισας. Στο χώρο των ΣΟΑ και πλησίον του Μπάρμπεκιου. Η ασφάλεια των παιδιών είναι με μέριμνα των γονέων ή συνοδών. ΛΕΣΧΗ ΑΞΚΩΝ ΦΡΟΥΡΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (ΛΑΦΛ) Βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της πόλης, στη γωνία των οδών Κύπρου και Φιλελλήνων. Διαθέτει χώρους εστιατορίων ανωτάτων, ανωτέρων και κατωτέρων, καθώς και αίθουσα καφετέριας. Το εστιατόριο, προσφέρει καθημερινά (πλην αργιών) τις μεσημβρινές ώρες, 3 είδη μαγειρευτών φαγητών και της ώρας, ενώ τις βραδινές ώρες μόνο φαγητά της ώρας (εξαιρείται η θερινή περίοδος όπου δεν λειτουργεί, κατά την οποία λειτουργεί η θερινή λέσχη στο χώρο του κολυμβητηρίου του Στρδου «ΣΤΓΟΥ ΝΙΚ. ΠΛΑΣΤΗΡΑ»). Κατά τις ημέρες των αργιών προσφέρονται στο χώρο των εστιατορίων μόνο φαγητά της ώρας, τόσο τις μεσημβρινές όσο και τις βραδινές ώρες.

14 Στην αίθουσα της καφετέριας προσφέρονται καφέδες, αναψυκτικά και ποτά. Ώρες λειτουργίας: Εστιατόριο: Χειμερινό ωράριο: Καθημερινές: 14:00 16:00 και 20:00 23:00. Αργίες: 13:00 15:00 και 20:00 23:00. Θερινό ωράριο: Καθημερινές: 13:30 15:30. Αργίες: 13:00 15:00. Κατά τις βραδινές ώρες λειτουργεί η θερινή λέσχη. Καφετέρια: Χειμερινό ωράριο: Καθημερινές: 09:00 14:00 και :00. Αργίες: 09:00 14:00 και :00. Η αίθουσα της Λέσχης διατίθεται για διάφορες εκδηλώσεις (χορούς, γενέθλια, συνεστιάσεις κλπ), κατόπιν αίτησης του ενδιαφερόμενου και έγκρισης της Ιεραρχίας της 1 ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ. Δε διαθέτει χώρο στάθμευσης οχημάτων και υπάρχει δυσχέρεια εξεύρεσης χώρου στις παράπλευρες οδούς (Σε απόσταση περίπου 600 μ. από τη Λέσχη, στην πλατεία Λαού, υπάρχει υπόγειος χώρος στάθμευσης επί πληρωμή) Λεπτομέρειες καθορίζονται στη ΒαΔ 8-1/2006 της 1 ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/ΔΠΣΣ. ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟ ΦΡΟΥΡΑΣ Βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, πλησίον της πλατείας Ταχυδρομείου, στη γωνία των οδών 28 ης Οκτωβρίου και Παπακυριαζή. Επανδρώνεται με οδοντίατρους για θεραπευτικές και προσθετικές εργασίες. Ώρες λειτουργίας: Εργάσιμες ημέρες από 08:30 13:30. Διαθέτει χώρο στάθμευσης οχημάτων. ΞΕΝΩΝΕΣ ΦΡΟΥΡΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ Στο πλαίσιο της παροχής διευκολύνσεων σε επισκέπτες - φιλοξενούμενούς της 1 ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ, διατίθενται ως ξενώνες τα παρακάτω οικήματα: α. Στο κτίριο επί της οδού Μανωλάκη 2, πλησίον της Στρατιωτικής Λέσχης στο κέντρο της πόλης:

15 (1) Ένα διαμέρισμα στον 1ο όροφο, με 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι και λοιπούς βοηθητικούς χώρους. Eξυπηρετεί αποκλειστικά και μόνο Ανώτατους Αξκούς, ε.ε. ή ε.α., οι οποίοι είναι μέλη του Ανώτατου Στρατιωτικού Συμβουλίου (ΑνΣΣ) ή έχουν διατελέσει ως μέλη του ΑνΣΣ. (2) Ένα διαμέρισμα στον 2ο όροφο, με 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι και λοιπούς βοηθητικούς χώρους. Εξυπηρετεί αποκλειστικά και μόνο Ανώτατους Αξκούς β. Τη μεζονέτα «ΣΤ1», στο κτιριακό συγκρότημα των ΣΟΑ Ανωτάτων, εντός του Στρδου «ΠΛΑΣΤΗΡΑ», με 3 υπνοδωμάτια - σαλόνι και λοιπούς βοηθητικούς χώρους, η οποία εξυπηρετεί αποκλειστικά και μόνο Ανώτατους Αξκούς (Ξενώνας Ανωτάτων Οδού Ιωαννίνων). γ. Πέντε δωμάτια - ξενώνες (1 δίκλινο, 2 τρίκλινα και 2 τετράκλινα), έναντι του γυμναστηρίου του Στρδου «ΠΛΑΣΤΗΡΑ». Η διάθεσή των γίνεται, κατόπιν αίτησης προς την 1 η ΣΤΡΑΤΙΑ/ΔΥΔΜ (τηλ ) και έγκρισης της Ιεραρχίας της 1 ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ. ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΟΙΚΗΜΑΤΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΦΡΟΥΡΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ Διατίθενται συνολικά 189 οικήματα, από τα οποία 185 είναι εντός του Στρδου ΠΛΑΣΤΗΡΑ σε 5 συγκροτήματα και 4 οικήματα στην οδό Μανωλάκη στο κέντρο της πόλης. Λεπτομέρειες καθορίζονται στη ΒαΔ 9-7/2012 της 1 ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/ΔΥΔΜ.

16 ΚΑΑΥ ΦΡΟΥΡΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ Διατίθενται 64 διαμερίσματα για τον παραθερισμό των στελεχών τα οποία βρίσκονται στον Πλαταμώνα Ν. Πιερίας (τηλ ). Λεπτομέρειες καθορίζονται στη ΒαΔ 9-6/2010 της 1 ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/ΔΠΣΣ. ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ Η πόλη της Λάρισας, βρίσκεται στο κέντρο του ομώνυμου νομού. Διασχίζεται από τον Πηνειό ποταμό, ο οποίος διαμέσου της κοιλάδας των Τεμπών εκβάλει στο Αιγαίο. Ο Πηνειός ποταμός, κατά την αρχαιοελληνική θρησκεία ήταν ποτάμιος θεός και γύρω από αυτόν είχαν αναπτυχθεί πολλοί μύθοι, κυρίως σε σχέση με τη γονιμότητα. Ο Πηνειός, ο Όλυμπος και η Όσσα, που χαμηλώνοντας αγκαλιάζονται με τις ακτές του Αγαίου Πελάγους, αποτελούν συνθέσεις σπάνιας ομορφιάς φυσικού περιβάλλοντος, δίνοντας στον άνθρωπο τη δυνατότητα να αγγίξει τη φύση σε χαρισματικές στιγμές της. Αρχαιολογικά ευρήματα αποδεικνύουν την κατοίκηση της περιοχής από τους προϊστορικούς χρόνους. Πολυάριθμοι προϊστορικοί οικισμοί, με κυριότερους αυτούς στην Άργισσα, Οτζάκι, Αγία Σοφία κ.α., μαρτυρούν πως η ανθρώπινη περιπέτεια στην περιοχή χρονολογεί αρκετές χιλιάδες χρόνια. Η Λάρισα αρχικά αποτελούσε νησίδα εντός της λίμνης της Θεσσαλίας. Μετά την μετατροπή της

17 λίμνης σε πεδιάδα, κατοικήθηκε από την Ελληνική φυλή των Πελασγών, που της έδωσαν το όνομα Λάρισα, το οποίο σημαίνει ακρόπολη. Το «Φρούριο» βρίσκεται στο λόφο του φρουρίου ή Αγίου Αχιλλίου, όπου θεωρείται πως ήταν και η ακρόπολη της αρχαίας Λάρισας, με ίχνη κατοίκησης από το π.χ. Στις παρυφές του φρουρίου, αποκαλύφθηκε μεγάλο τμήμα του αρχαίου θεάτρου του 3 ου αιώνα π.χ., χτισμένο κατά τα πρότυπα του θεάτρου του Διονύσου της Αθήνας. Κατά τη μυθολογία κτίστηκε μετά τον κατακλυσμό από τον Λάρισο, γιο του Πελασγού. Η κάθοδος και εγκατάσταση των Περραιβών, των Μαγνητών, των Θεσσαλών, η εξέλιξη της γεωργοκτηνοτροφίας, η συγκρότηση πιο οργανωμένων οικισμών, η οχύρωσή τους, δίνουν την εικόνα της ζωής μετά το 1200 π.χ., αποκαλύπτοντας έναν πολιτιστικό μετασχηματισμό που και πάλι έχει σαν πυρήνα του την εκμετάλλευση της γης και τη λατρεία της γονιμότητας. Την πόλη διοίκησε επί πολλά έτη η μεγάλη οικογένεια των Αλευαδών. Κατά την ακμή της διέθετε μεγάλο στάδιο, ωδείο, θέατρα και πολλούς ναούς. Η περιοχή της Λάρισας βρέθηκε, με την εμφάνιση του Φιλίππου Β, υπό Μακεδονική κυριαρχία (354 π.χ.), η οποία θα δώσει τη θέση της στη Ρωμαϊκή μετά τη μάχη στις Κυνός Κεφαλές (197 π.χ.). Το 325 μ.χ. ο πρώτος επίσκοπος Λαρίσης Αχίλλιος, συμμετείχε στην Α Οικουμενική Σύνοδο. Ο Αχίλλιος θα ανακηρυχθεί Άγιος και θα γίνει πολιούχος της πόλης, η μνήμη του οποίου τιμάται την 15 Μαΐου. Το 981 μ.χ. η πόλη καταστράφηκε από το Βούλγαρο Τσάρο και ανοικοδομήθηκε από το Βασίλειο Β. Πολιορκήθηκε από τους Νορμανδούς, ενώ κατά την Φραγκοκρατία έγινε πρωτεύουσα δουκάτου. Καταλήφθηκε από τους Τούρκους το Το 1770 η Λάρισα καταστράφηκε από τους Τουρκαλβανούς, μετά την αποτυχημένη επανάσταση του Ορλώφ. Οι Έλληνες, με επικεφαλής το δεσπότη, κατέφυγαν στον Τύρναβο, απ όπου επέστρεψαν το Τότε ανοικοδομήθηκε ο μεγαλοπρεπής ναός του Αγίου Αχιλλίου. Η τουρκοκρατία για την περιοχή τελείωσε στις 31 Αυγ 1881, αφού ήδη από τον Ιούνιο του ίδιου χρόνου είχε υπογραφεί η παραχώρησή της στην Ελλάδα. Νέα δοκιμασία για την περιοχή υπήρξε ο ελληνοτουρκικός πόλεμος το Η Λάρισα αποτέλεσε βάση του στρατού σε όλους τους πολέμους. Γι αυτό το λόγο υπήρξε στόχος εχθρικών δυνάμεων. Την 31 Μαρ 1941 η πόλη ερειπώθηκε από μεγάλο σεισμό. Οι Γερμανοί, λίγες μέρες μετά, ολοκλήρωσαν την καταστροφή με μεγάλο βομβαρδισμό. Σήμερα στη Λάρισα, λειτουργούν αρκετές βιομηχανίες, καθώς επίσης σημαντική είναι η αγροτική παραγωγή. Στη Λάρισα εδρεύει πανεπιστημιακή Ιατρική Σχολή, Σχολή Βιοχημείας Βιοτεχνολογίας, Ανώτατο τεχνολογικό ίδρυμα (ΑΤΕΙ) και Αγροτική Σχολή από το 1903 (Αβερώφειος). Διαθέτει επίσης αρχαιολογικό και λαογραφικό μουσείο καθώς και σύγχρονη πινακοθήκη. Τα έθιμα και οι παραδόσεις της πόλης δε διαφέρουν από τα έθιμα και τις παραδόσεις που χαρακτηρίζουν άλλες ελληνικές περιοχές. Κάθε χρόνο, στις 25 Σεπτεμβρίου γίνεται

18 στη σκεπαστή αγορά της Νεάπολης το πανηγύρι της Λάρισας. Παλιά ήταν μια μεγάλη ζωοπανήγυρη, σήμερα είναι μια εμποροπανήγυρη. Στο πανηγύρι αυτό πουλιέται και ο φημισμένος χαλβάς Φαρσάλων. ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ 1 η ΣΤΡΑΤΙΑ Τ/Κ η ΣΤΡΑΤΙΑ Δ/ΚΕΠΙΧ ΕΛΑΣ Ασφάλεια ΕΛΑΣ Τροχαία ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ 404 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο: Τρικάλων 1 και Λαγού γωνία, Τηλ κέντρο Γενικό Νοσοκομείο Κουτλιμπάνειο-Τριανταφύλλειο Λάρισας: Τσακάλωφ 1, Τηλεφ. Κέντρο , Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας: Τηλεφ. Κέντρο ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ Στρατιωτικό Φαρμακείο Λάρισας. ( Εδρεύει στο 404 ΓΣΝ) ΤΗΛ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Υπεραστικό ΚΤΕΛ: , Αστικό ΚΤΕΛ: Σταθμός ΟΣΕ:

19 ΣΧΟΛΕΙΑ Νηπιαγωγεία Α/Α ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 1 1ο ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑ ΕΡΜΟΓΕΝΟΥΣ ο ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ ο ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑ ΑΛΕΥΑΔΩΝ ο ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑ ΜΑΓΡΙΕ ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ο ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑ ΑΓΙΑΣ ο ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑ ΡΟΔΟΠΗΣ ο ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑ ΑΙΟΛΟΥ ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑ ΔΩΔΩΝΗΣ ο ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ο ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑ ΜΥΡΩΝ ο ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑ ΜΥΡΩΝ ο ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΛΛΙΣΘΕΝΗ-ΘΕΟΦΙΛΟΥ ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑ ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟΥ ο ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ο ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ο ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑ ΓΑΡΙΤΣΙΟΥ-ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ο ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑ ΠΑΡΝΗΘΟΣ ο ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑ Γ. ΙΩΑΝΝΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ο ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑ ΗΡΑΚΛΕΙΑΝΟΥ ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑ ΕΡΜΟΓΕΝΟΥΣ ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΦΑΣΟΥΛΑ ο ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ο ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑ ΑΥΛΩΝΟΣ - ΑΒΔΗΡΩΝ ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ο ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑ ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑ ΑΓΙΑΣ ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑ ΧΡΥΣΟΧΟΟΥ ο ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ο ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΠΤΕΡΥΓΑ ΜΑΧΗΣ ο ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ο ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ο ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑ ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟΥ 24A ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑ ΚΛΕΑΡΧΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ο ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑ ΠΟΛ. ΖΗΛΟΥ - ΚΑΛΑΜΑ ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ ο ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑ ΑΙΟΛΟΥ

20 42 45ο ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑ ΧΡΥΣΟΧΟΟΥ ο ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑ ΑΛΕΥΑΔΩΝ ο ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑ ΜΑΓΡΙΕ ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑ ΔΩΔΩΝΗΣ ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΛΛΙΣΘΕΝΗ - ΘΕΟΦΙΛΟΥ ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑ Γ. ΙΩΑΝΝΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ο ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑ ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟΥ ο ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑ ΜΑΝΟΥ ΛΟΪΖΟΥ ο ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑ ΓΑΡΙΤΣΙΟΥ - ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑ Τ.Ε.Ι. ΛΑΡΙΣΑΣ ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ ο ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑ ΑΓΙΑΣ ΛΑΥΡΑΣ Δημοτικά Α/Α ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 1 1ο ολοήμερο Λάρισας Ιουστινιανού 24 Α ο ολοήμερο Λάρισας Ηπείρου ο ολοήμερο Λάρισας Ιουστινιανού ο ολοήμερο Λάρισας Κουμουνδούρου ο Λάρισας Χρυσοχόου ο ολοήμερο Λάρισας 31ης Αυγούστου ο ολοήμερο Λάρισας Κουμουνδούρου ο Λάρισας Σκαρλάτου Σούτσου ο ολοήμερο Λάρισας Αλευάδων ο ολοήμερο Λάρισας Αιόλου ο Λάρισας Πλάτωνος ο ολοήμερο Λάρισας Αρκαδίου ο ολοήμερο Λάρισας Λεμεσού ο ολοήμερο Λάρισας Γερουλάνου ο ολοήμερο Λάρισας Χατζοπούλου ο ολοήμερο Λάρισας Εθν. Αντίστασης ο ολοήμερο Λάρισας Ι. Μαγριέ ο ολοήμερο Λάρισας Αντ. Φασούλα ο ολοήμερο Λάρισας Ακαρνανίας ο ολοήμερο Λάρισας Μύρων ο ολοήμερο Λάρισας Κλ. Πατέρα ο ολοήμερο Λάρισας Καλλισθένη Θεοφίλου ο ολοήμερο Λάρισας Πελοποννήσου & Ιωάννου ο ολοήμερο Λάρισας Ακαρνανίας ο ολοήμερο Λάρισας 1 ης Μεραρχίας ο ολοήμερο Λάρισας Αβδήρων - Αυλώνος ο ολοήμερο Λάρισας Ηρακλειανού ο Λάρισας 31ης Αυγούστου ο ολοήμερο Λάρισας Κουμουνδούρου ο ολοήμερο Λάρισας Πάρνηθας ο ολοήμερο Λάρισας Εθν. Αντίστασης ο Λάρισας Πλάτωνος

21 33 36ο ολοήμερο Λάρισας Χρυσοχόου ο ολοήμερο Λάρισας Κουμουνδούρου ο Λάρισας Μύρων ο ολοήμερο Λάρισας Πλούτωνος ο Λάρισας Ιουστινιανού ο ολοήμερο Λάρισας Μάνου Λοΐζου ο ολοήμερο Λάρισας Χατζοπούλου ο Λάρισας Αγ. Λαύρας ο Ειδικό ΔΣ Λάρισας - ΔΑΔ Πάρνηθας Ολοήμερο Ειδικό ΔΣ Λάρισας Μουσών Ολοήμερο Ειδικό ΔΣ Γιάννουλης Παπάγου 49-Γιάννουλη º ολοήμερο Γιάννουλης Κουλουψούζη 25-Γιάννουλη º ολοήμερο Γιάννουλης Σταδίου 12-Γιάννουλη º ολοήμερο Γιάννουλης (Μ.Μερκούρη) Γιάννουλη (εργατ. κατοικίες) Κοιλάδας Κοιλάδα ολοήμερο Τερψιθέας Τερψιθέα º ολοήμερο Φαλάνης Φαλάνη Γυμνάσια Α/Α ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 1 1o Γυμνάσιο Λάρισας ΗΠΕΙΡΟΥ-ΑΝΘ. ΓΑΖΗ o Γυμνάσιο Λάρισας ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ o Γυμνάσιο Λάρισας ΤΕΡΜΑ ΟΔΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ-ΛΑΡΙΣΑΣ o Γυμνάσιο Λάρισας ΗΠΕΙΡΟΥ-ΑΝΘ. ΓΑΖΗ o Γυμνάσιο Λάρισας ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟΥ ΚΑΙ ΒΟΥΤΣΙΛΑ o Γυμνάσιο Λάρισας ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ-ΚΑΡΑΟΛΗ o Γυμνάσιο Λάρισας ΑΡΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΙΟΥ o Γυμνάσιο Λάρισας ΛΑΓΟΥ ΤΕΡΜΑ o Γυμνάσιο Λάρισας ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ - ΛΑΚΩΝΙΑΣ o Γυμνάσιο Λάρισας ΗΡΑΚΛΕΙΑΝΟΥ o Γυμνάσιο Λάρισας ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ o Γυμνάσιο Λάρισας ΤΕΡΜΑ ΡΟΔΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ o Γυμνάσιο Λάρισας ΛΕΜΕΣΟΥ ΚΑΛΛΙΣΘΕΝΗ o Γυμνάσιο Λάρισας ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ-ΚΑΡΚΑΒΙΤΣΑ Εσπερινό Γυμνάσιο Λάρισας ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟΥ ΒΟΥΤΣΙΛΑ o Γυμνάσιο Λάρισας & Λ.Τ. ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΥ-ΓΚΙΚΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ(ΓΥΜΝΑΣΙΟ-ΛΥΚΕΙΟ) ΤΑΣΟΥ ΛΕΙΒΑΔΙΤΗ Γυμνάσιο Νίκαιας ΟΔΟΣ ΧΑΛΚΗΣ ΝΙΚΑΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ Γυμνάσιο Αγιάς ΜΕΤΑΞΟΧΩΡΙΟΥ Γυμνάσιο Γόννων ΓΟΝΝΟΙ o Γυμνάσιο Ελασσόνας ΠΡΩΤΗΣ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ ΤΕΡΜΑ Γυμνάσιο Τσαριτσάνης & Λ.Τ. ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ

22 23 Γυμνάσιο Συκουρίου ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ Γυμνάσιο Μακρυχωρίου & Λ.Τ. ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ ΛΑΡΙΣΑΣ o Γυμνάσιο Φαρσάλων ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ o Γυμνάσιο Φαρσάλων ΠΕΡΙΦ. ΟΔΟΣ ΑΘΗΝΩΝ-ΦΑΡΣΑΛΩΝ Γυμνάσιο Μεγάλου Ευϋδρίου Μ. ΕΥΥΔΡΙΟ Γυμνάσιο Βαμβακούς ΒΑΜΒΑΚΟΥ Γυμνάσιο Αμπελώνα Γ.ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ-Δ.ΣΟΛΩΜΟΥ o Γυμνάσιο Τυρνάβου ΛΑΡΙΣΗΣ o Γυμνάσιο Τυρνάβου ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ Γυμνάσιο Αργυροπουλίου ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ ΛΑΡΙΣΑΣ Γυμνάσιο Πυργετού ΠΥΡΓΕΤΟΣ Λύκεια Α/Α ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 1 1 ο Λύκειο Ηπείρου & Α. Γαζή ο Λύκειο Αιόλου ο Λύκειο Καρδίτσης Τέρμα ο Λύκειο Α. Γαζή & Λογιωτάτου ο Λύκειο Ιουνστινιανού & Κομνηνών ο Λύκειο Μεραρχίας & Καραολή ο Λύκειο Λακωνίας & Ακαρνανίας ο Λύκειο Ρόδου Τέρμα ο Λύκειο Χατζοπούλου & Καρκαβίτσα ο Λύκειο Ηρακλειανού Τέρμα ο Λύκειο Δημοσθένους ΜΟΥΣΙΚΟ Λύκειο Τ. Λειβαδίτη ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΟ Λύκειο Καλλισθένη

23 ΕΘΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ Αγ. Θωμάς : Γραμματεία : Στάδιο : Κολυμβητήριο Β Πυρήνας : Κλειστό Γυμναστήριο : Κοζάνης Τέρμα, τηλ Κλειστό Βαρέων Αθλημάτων :

24 ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΩΝ ΜΕ ΤΟ ΥΕΘΑ ΚΑΙ ΛΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ Αυτ. Τηλ. (2410) 1. ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΙ - ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Βαγενάς Απόστολος Παναγούλη 2 Λάρισα ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ - ΙΑΤΡΙΚΗ Ε.Π.Ε. Αεροδρομίου 61 Λάρισα ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ Α.Ε. Παλαμά 10 Λάρισα EUROMEDICA ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΟΛΥΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ Α.Ε. Γεωργιάδου 21 Λάρισα Καρανίκας Χρήστος Κούμα 34 Λάρισα Καρτσαφλέκης Αριστείδης Νεοφύτου 7 Λάρισα Κοντονίκας Θεόδωρος Παναγούλη 6 Λάρισα Κυργιάννης Στέργιος Παναγούλη 34 Λάρισα Λέκκας Ανδριανός Παναγούλη 34 Λάρισα Μπαρός Κων/νος Μανωλάκη Λάρισα Υγεία- Ιατρική Απεικόνιση Α.Ε. Γεωργιάδου 26 Λορ Μαβίλη Λάρισα ΑΛΛΕΡΓΙΟΛΟΓΟΙ

25 ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Αστάρας Νικόλαος 28ης Οκτωβρίου 14 Λάρισα Παπαδούλη Ασπασία Κύπρου 57 Λάρισα Πούλιος Γεώργιος Σκ. Σούτσου 3 Λάρισα Χαρισούλης Στέφανος Δευκαλίωνος 16 Λάρισα ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Αγκαρίτσι Ροξάνα Ογλ 3Α Λάρισα Γουβάλας Αριστείδης Ρούσβελτ 26 Λάρισα Δαβίδη Ιωάννα Ηπείρου 76 Λάρισα Καρβούνης Κων/νος Κούμα 23 Λάρισα Κωστάκου Χρυσούλα Μανδηλαρά Λάρισα Κωνσταντίνου Κων/νος Κούμα 40 Λάρισα Νταβέλης Ιωάννης Σκαρλάτου Σούτσου 3 Λάρισα Πατέρας Σταύρος Παναγούλη 18 Λάρισα Παπαδιδασκάλου Φιλώττας 28ης Οκτωβρίου Λάρισα Ρίζος Χρήστος Κύπρου 12 Λάρισα Τσικούρας Αντώνιος Παναγούλη 31 Λάρισα

26 4. ΓΕΝΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Μαρκούλης Νικόλαος Κοζάνης 26 Γιάννουλη Σολωμός Ανδρέας Παναγούλη 39 Λάρισα ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Αλεξανδρής Ηλίας Παναγούλη 39 Λάρισα Βερυκούκη Χριστίνα Ασκληπιού 17 Λάρισα Γκρέτσης Παναγιώτης Νεοφύτου 2 Λάρισα Δημηνίκου Γεωργία Παπακυριαζή 8 Λάρισα Καρβέλλα Κων/να Κουμουνδούρου 11 Λάρισα Καρβέλας Στυλιανός Μ.Αλεξάνδρου 4 Λάρισα Καργιώτης Αθανάσιος Μανδηλαρά 35 Λάρισα Καρύδας Βασίλειος Ηπείρου 78 Λάρισα Λουλάκης Ιωάννης Πατρόκλου 5 Λάρισα Λιούπης Κων/νος Καναδά 3 Φάρσαλα Μάνδαλος Δημήτριος 31 Αυγούστου 15 Λάρισα Μπουλιμάρης Αχιλλέας Νεοφύτου 9 Λάρισα Ντάνος Αθανάσιος 31ης Αυγούστου & Όγλ 5 Λάρισα Ντούσιας Σωτήριος Λιβανάτων 1 Λάρισα

27 Παπαγιαννάκης Ιωάννης Παλαμά 7 Λάρισα Πετρωτού Αντωνία Ασκληπιού 30 Λάρισα Πιστόλας Χαράλαμπος Ρούσβελτ 42 & Κωλέττη 1 Λάρισα Ρίζος Αστέριος Μανδηλαρά 35 Λάρισα Σούρλας Δημήτριος Πατρόκλου 8 Λάρισα Σούρλας Γεώργιος Ηπείρου 78 Λάρισα Στυλοπούλου Βίλμα-Μαρίνα 23ης Οκτωβρίου 31 Λάρισα Τζινάλας Χρήστος Όγλ 3α Λάρισα Φώτος Αστέριος Χαλβαντζάς Νεκτάριος Καραολή & Δημητρίου 42 Παπαναστασίου 53 Λάρισα Λάρισα ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Βασιλείου Ευφημία Κύπρου 45 Λάρισα 3 Γαβριήλ Κων/νος Νεοφύτου 1 Λάρισα Γαργάλα Χριστίνα Κούμα 32 Λάρισα Καλπαδάκη Ευφημία Παναγούλη Λάρισα Μίζιος Παναγιώτης Ογλ 3Α Λάρισα Μιχαλέμπαση Καφία Μεγ.Αλεξάνδρου 41 Λάρισα Σουλτσιώτου Σοφία Μανδηλαρά 5Α Λάρισα Φαναρτζής Παναγιώτης Αθ.Διάκου 2 Λάρισα

28 7. ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Αγοραστής Γεράσιμος Κωλέτη 1 Λάρισα Καραπιπέρης Αντώνιος Παναγούλη 10 Λάρισα Κουρδή Γεωργ'ιου Ελένη Κ Παλαμά 11 Λάρισα Μωυσίδης Ανάστης Ρούσβελτ Λάρισα Παπαμαργαρίτης Κων/νος Ασκληπιού Λάρισα Ριζούλης Αχιλλέας Υψηλάντου 1 Λάρισα Ταμουρίδης Νικόλαος Παναγούλη 9 Λάρισα ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Αγγελόπουλος Άγγελος Αθ. Διάκου 1 Λάρισα Αγραφιώτης Ηλίας Παναγούλη 12 Λάρισα Αθανασίου Χρήστος Ηλιοδώρου 10&Πατρόκλου Λάρισα Ανδρεανίδης Ηλίας Παπαναστασίου Λάρισα Γκιόκας Στέφανος Παναγούλη 12 Λάρισα Γκουνιαρούδης Δημήτριος Παναγούλη 44 Λάρισα Δαλαμπύρας Παναγιώτης Παλαμά 11 Λάρισα Δρίβας Σωτήριος Παναγούλη 39 Λάρισα

29 Έξαρχος Πέτρος Χατζημιχάλη 71 Λάρισα Εξάρχου Αγγελική Ιεζεκιήλ 9 Φάρσαλα Ζαχαρός Νικόλαος Μανδηλαρά 42 & Παναγούλη Λάρισα Κάσσος Δημήτριος Μανδηλαρά 25Α Λάρισα Κατσαφλιάνης Στέργιος Παπακυριαζή 8 Λάρισα Κουτσούκης Σπυρίδων Παναγούλη 34 Λάρισα Κωστούλας Ιωάννης Μανδηλαρά 5Α Λάρισα Λιάπη Γεωργία Κύπρου 57 Λάρισα Μαλλιάρας Γεώργιος Κύπρου &Ογλ 3Α Λάρισα Μέρας Μιχαήλ Κούμα 26 Λάρισα Μεριστούδης Γεώργιος Παναγούλη 34 Λάρισα Μήσιος Αθανάσιος Αλ. Παναγούλη 9 Λάρισα Μίχος Παναγιώτης Παναγούλη 12 Λάρισα Μπαλάσκας Ανδρέας Βενιζέλου 28 Λάρισα Μπουχλαριώτης Δημήτριος Ασκληπιού 27 Λάρισα Νικόπουλος Χρήστος Αχιλλέως 8-Καναδά 2 Φάρσαλα Ξιώνης Θεόδωρος Ισάυρων 1 Λάρισα Παπαδημητρίου Χρήστος Παπακυριαζή 42 Λάρισα Πατσίκας Χαράλαμπος Παναγούλη 9 Λάρισα Πικρός Κων/νος Θερμοπυλών 34 Αμπελώνας Πραττής Νικόλαος Αλ Παναγούλη 2 Λάρισα Σαμαράς Σπύρος Παναγούλη 12 Λάρισα

30 Σάπκας Ιωάννης Παναγούλη 34 Λάρισα Σερίφης Απόστολος Πολυτεχνείου 7 Τύρναβος Στασινοπούλου-Αντωνιάδη Στεφανία Κούμα 40 Λάρισα Σταυροθεόδωρος Χρήστος Ασκληπιού 26 Λάρισα Τριανταφύλλου Βασίλειος Ρούσβελτ 42 & Κωλέτη 1 Λάρισα Τσαλόπουλος Ευριπίδης Βενιζέλου 28 Λάρισα Ψώφακας Απόστολος Αγ.Δημητρίου 4 Τύρναβος ΚΥΤΤΑΡΟΛΟΓΟΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Γεροκώστα Άρτεμις Παπακυριαζή 9 Λάρισα Κελεπούρη Καίτη Κούμα 37 Λάρισα Κυπαρισσούς Ιωάννης Νικηταρά 3 Λάρισα Στρατηγουλάκου Κυριακή Ηπείρου 103 Λάρισα Φιλίππου Φωτεινή Ρούσβελτ Λάρισα ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΙ - ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Ακριβούση Ευαγγελία Ηλιοδώρου 12 Λάρισα Βαλάση-Χυτούδη Μαρία Παναγούλη 9 Λάρισα Γιαννοπούλου-Κατσαϊτη Δήμητρα Παναγούλη 2 Λάρισα

31 Γιαννούλας Ιωάννης Ερυθρού Σταυρού1-3 Λάρισα Γκίζας Αθανάσιος Παπακυριάζη 3 Λάρισα Γκόγκα Αικατερίνη Χατζημιχάλη 73 Λάρισα Ζαμπέτας Βασίλειος Παλαμά 10 Λάρισα Ζαχίδης Δημήτριος Παναγούλη 9 Λάρισα ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΥΑΓ. ΠΑΠΠΑΔΑ & ΣΙΑ Ο.Ε. "ΒΙΟΑΝΑΛΥΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ" ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ Νούσια Σοφία & ΣΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ Ε.Ε. "ΒΙΟΤΕΣΤ Ε.Ε." Πανός 3 Λάρισα Ανθ. Γαζή 22 Λάρισα Καλοχάρη Μαρία Ρούσβελτ 42 Λάρισα Καραβάκα Ελένη Κοραή 4 Λάρισα Καραβασόλης Βασίλειος Γρηγοροπούλου 11 Λάρισα Καραγιάννης Αλέξανδρος 28ης Οκτωβρίου 14 Λάρισα Κατή Χρυσούλα Βενιζέλου 28 Λάρισα Κατσαμάκα Βασιλική 28ης Οκτωβρίου 36 Λάρισα Κολύρας Απόστολος Ρούσβελτ 24 Λάρισα Κονταξής Ιωάννης Αχιλλέως 5 Φάρσαλα Κουτσογιάννη Δήμητρα Νεοφύτου 1 & Κύπρου Λάρισα Λαμπρονίκου Ελ.-Σουλτούκη Ουρ. Ο.Ε. Κύπρου 45 Λάρισα Μάικου Γεωργία Παναγούλη 2 Λάρισα Μανίκα Μαρία Ασκληπιού 9-11 Λάρισα Μεϊμάρογλου Ιωάννης Ασκληπιού 30 Λάρισα ΜΠΑΜΠΑΛΙΑΡΗ Β.-ΧΕΛΙΔΩΝΗ Α. ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΙΑΤΡΙΚΗ Ο. Ε. Ασκληπιού 41 Λάρισα

32 Μπανιός Μάρκος Μανδηλαρά 46 Λάρισα Μπέη Θεσσαλία Τσακάλωφ 8 Ελασσόνα Μυλωνά Ελένη Παλαμά 10 Λάρισα Νασίκας Θεόδωρος Ασκληπιού 38 Λάρισα Ξηρομερίτης Ευθύμιος Αλ. Παναγούλη 18 Λάρισα Πανταζής Ευριπίδης Δήμητρας 14 Λάρισα Παπαγεωργίου Ιωάννης Παπαναστασίου 73 Λάρισα Παπαδοπούλου-Πράττη Ελένη Παναγούλη 2 Λάρισα Παπαθανασίου Νικόλαος Πατρόκλου 21 Λάρισα Πέππα Αικατερίνη Ηπείρου 76 Λάρισα Περώνη-Σολωμού Φωτεινή Παναγούλη 39 Λάρισα Πολίτη Καλλιόπη Καναδά 12 Φάρσαλα Πολίτη Κων/να Πολυτεχνείου 17 Τύρναβος Πουτσιάκας Δημήτριος Σκοπάδων 19 Λάρισα Πραττή Αναστασία Αλ. Παναγούλη 2 Λάρισα Ράπτη Στυλιανή Κύπρου 21 Λάρισα Ράπτης Γεώργιος Κοραή 4 Λάρισα Ράπτης Χαράλαμπος Κούμα 9 Λάρισα Ριζούλη Αικατερίνη Υψηλάντου 1 Λάρισα Σαλγκάμη Αγλαϊα Παναγούλη 31 Λάρισα Τάσου Θάλεια Μανδηλαρά 25Α Λάρισα Τζημουζιώγα-Δοκοπούλου Ασπασία Κούμα 34 Λάρισα

33 Τσίπα Βαϊα Ρούσβελτ 26 Λάρισα Τσούμα-Τακούδη Βασιλική Ψαρρών 2 Λάρισα Φιλοκώστα-Ιωαννίδου Ελισάβετ Παλαμά 2 Λάρισα Φώτου Ιωάνμνα Τύρναβος Τύρναβος Χατζηζήση Ελένη Κούμα 42 Λάρισα ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Αγγελάκης Κων/νος Ηλιοδώρου 8 Λάρισα Γκράβας Ιωάννης Παναγούλη 10 Λάρισα Νούλας Γεώργιος 25ης Μαρτίου 19 Λάρισα Παγίτσας Ιωάννης Λ. Κατσώνη 25 Λάρισα Πινακά Αικατερίνη Παπακυριαζή 53 Λάρισα Τρίγκα Αγλαϊα Παναγούλη 12 Λάρισα Χαρπαντίδης Γεώργιος Όγλ 3Α Λάρισα ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ

34 13. ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Γκανάς Σταμάτης Βελλή 6 Λάρισα Μάριος Μιχαήλ Φρίξου 3 Λάρισα Πλουμίδης Γεώργιος Κούμα 34 Λάρισα Σαμαρά Ευαγγελία Μπιζανίου 1 Λάρισα Σουργκούνης Φώτιος Παναγούλη 9 Λάρισα Τσιρβούλης Ιωάννης Θεπφράστου 60 Λάρισα ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Αγοραστίδης Ιωάννης Παναγούλη 18 Λάρισα Ζιμπής Αριστείδης Νεοφύτου 9 Λάρισα Ηλιόπουλος Κων/νος Παλαμά 1 Λάρισα Θωμάς Φώτιος Αλ. Παναγούλη 9 Λάρισα Κακαράντζα Μαρία Ανθ. Γαζή 54 Λάρισα Καραμίχος Κων/νος Παπαναστασίου 70 Λαρισα Κατσώχης Αθανάσιος Αθ. Διάκου 3 Λάρισα Κωνσταντίνου Αθανάσιος Παναγούλη 65 Λαρισα

35 Λαζαρίδης Στέφανος Παναγούλη 12 Λάρισα Μιτουάλι Α. Αχμέντ 28ης Οκτωβρίου 14 Λάρισα Παλαιοχωρλίδης Ηλίας Παπαναστασίου 66 Λάρισα Σκαφίδας Κυριάκος Ασκληπιού 9-11 Λάρισα Σιμιτζή Αθανασία Νεοφύτου 2 Λάρισα Χαϊδεμενάκης Στυλιανός Μ.Αντύπα 1 Λάρισα ΟΥΡΟΛΟΓΟΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Κακκάς Γρηγόριος Πατροκλου 26 Λάρισα Κοντοχρήστος Θεόδωρος Μαυροδήμου 7 Ελασσόνα Κουτσογιάννης Ευστάθιος Μανδηλαρά 19 Λάρισα Ξηρομερίτης Μάριος Παπαναστασίου 53 Λάρισα Σκρέκας Θωμάς Ασκληπιού 9-11 Λάρισα Τράντος Αναστάσιος Νεοφύτου 2-Κύπρου Λάρισα ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Αγγελουσοπούλου Βάια Ρούσβελτ 32 Λάρισα Αντωνίου Χρήστος Παπακυριαζή 45 Λάρισα Αχταρόπουλος Αθανάσιος Παπακυριαζή 8 Λάρισα

36 Ζησούλης Ιωάννης Ασκληπιού 38 Λάρισα Ζιούλη Ελεονώρα Νεοφύτου 1 Λάρισα Καλαϊτζής Ιωάννης Ασκληπιού 9-11 Λάρισα Καραβάκα Σοφία Παπαναστασίου 70 Λάρισα Καραναστάσης Ευάγγελος 28ης Οκτωβρίου 7 Λάρισα Καριπίδης Ιωάννης 6ης Οκτωβρίου 113 Ελασσόνα Κουφάκης Δημήτριος Παναγούλη 9 Λάρισα Κουφάκης Ιωάννης Παναγούλη 9 Λάρισα Μάνος Γεώργιος Κούμα 2 Λάρισα Μπαντράς Νικόλαος Παπακυριαζή 8 Λάρισα Μπέης Παναγιώτης Παπαναστασίου Λάρισα Νάτσιου Μαρία Μπουκουβάλα 2 Λάρισα Παγγέας Δημήτριος Καραολή και Δημητρίου 14 Τύρναβος Παπαδάκου Μαρία Αλ. Παναγούλη 31 Λάρισα Πίπης Γεώργιος Ερυθρού Σταυρού 9 Λάρισα Ρήγα Μαγδαληνή Ρούσβελτ 24 Λάρισα Ρίζος Στέλιος Νικηταρά 2&23ης Οκτωβρίου Λάρισα Σαλγκάμης Γεώργιος Κύπρου 57 Λάρισα Σαμαρά Ακριβή Παρασκευή Κούμα 26 Λάρισα Σινόπουλος Δημήτριος 28ης Οκτωβρίου 16 Λάρισα Τράντου Βασιλική Παναγούλη 31&Κοραή Λάρισα Τσάτσαρης Σωτήριος Παπακυριαζή 37 Λάρισα

37 Τσιαμπαλής Ιωάννης Δευκαλίωνος 11 Λάρισα Τσιρούκης Κων/νος Πρωτοπαπαδάκη 10 Λάρισα Τσουρής Δημήτριος Παπαναστασίου 53 Λάρισα Χρυσοχόου Φώτιος Παναγούλη 6 Λάρισα ΠΑΘΟΛΟΓΟΑΝΑΤΟΜΟΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Σκορδάς Βασίλειος Νεοφύτου 9 Λάρισα ΠΑΘΟΛΟΓΟΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Αδαμόπουλος Ευάγγελος Σίφνου 18 Λάρισα Αθανασιάς Χρήστος Πατρόκλου 15 Λάρισα Αναγνώστου Νίκη Ασκληιού Λάρισα Βολιώτης Ευάγγελος Ασκληπιού 34 Λάρισα Γιαννούτσος Χρήστος Ρούσβελτ 36 Λάρισα Γκέμμας Δημήτριος Παναγούλη 44 Λάρισα Γκουτζίδης Ματθαίος Χατζημιχάλη 63 Λάρισα Γούτου Μαρία Νικοτσαρά 1Α&Λ.Κατσώνη Λάρισα Γραντζή Μαριάννα Ηπείρου 76 Λάρισα Δράμπας Απόστολος Παναγούλη 31 Λάρισα

38 Δράμπα Βασιλική Παναγούλη 31 Λάρισα Εξάρχου-Γκαραγκάνη Βάϊα Ανθ.Γαζή 1-Κεντάυρων Λάρισα Ζαγανάς Μιχαήλ Ιάσονος 4 Λάρισα Ιωάννου Αναστασία Παναγούλη 2 Λάρισα Καϊτανίδης Κων/νος Κωλέτη 1 Λάρισα Καπετάνος Γεώργιος Παπαναστασίου 53 Λάρισα Καραμήτσου Δέσποινα Ελευθερίας 40 Αμπελώνας Καρράς Γεώργιος Νεοφύτου 1 Λάρισα Κρανιώτης Δημήτριος Παναγούλη 2 Λάρισα Κρίκης Ναπολέων Κούμα 4 Λάρισα Κυβέλος Δημήτριος Ρούσβελτ Λάρισα Κυτούδης Κυριάκος Μανδηλαρά Λάρισα Μακρίδης Γεώργιος Παναγούλη 73 Λάρισα Μπαμνάρας Θεόδωρος Αγ.Δημητρίου 12 Τύρναβος Μπάρδας Αλέξανδρος Όγλ 3Α Λάρισα Μυζίθρας Κων/νος Ασκληπιού 41 Λάρισα Ναρής Γεώργιος Ρούσβελτ 20 Λάρισα Παναγιώτου Αστέριος Μ. Αλεξάνδρου 29 Λάρισα Παπαδημούλη Παναγιώτα Μ. Αλεξάνδρου 41 Λάρισα Παπαχρήστος Δημήτριος Πάνου 3 & Κύπρου Λάρισα Ριζάκης Νεκτάριος Παναγούλη 12 Λάρισα Σβάρνας Αθανάσιος Παναγούλη 27 Λάρισα

39 Ταστεμίρογλου Κων/νος Πατρόκλου 21 Φάρσαλα Τερζούδης Ιωάννης Κουμουνδούρου 1 Λάρισα Τζινάλα Ευγενία Στ. Καράσσυ Τύρναβος Τούλης Γεώργιος Ηφαίστου 4 Λάρισα Τσαλκιτζής Σίμων Παναγούλη 53 & Βουλγαροκτόνου 7 Λάρισα Τσαντίλης Διονύσιος Ηπείρου 76 Λάρισα Τσικρίκη Αικατερίνη Παπακυριαζή 37 Λάρισα Χαλίτσιος Γεώργιος Κύπρου 57 Λάρισα Χουλιαρόπουλος Κων/νος Βενιζέλου 28 Λάρισα ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Αποστολάκη Πελαγία 28ης Οκτωβρίου 12 Λάρισα Βότσιου-Τζαφέρη Μάχη Πατρόκλου 9 Λάρισα Γερογιάννης Χρήστος Παναγούλη 39 Λάρισα Γιαννακόπουλος Κων/νος Δευκαλίωνος 7 Λάρισα Γκάγκα Φαίδρα Πρωτοπαπαδάκη 10 Λάρισα Γκασδράνης Στυλιανός Παναγούλη 44 & Ηπείρου Λάρισα Γκόλτσος Παντελής Ρούσβελτ 42 & Κωλέττη 1 Λάρισα Γκουντή Μαρία Κύπρου Λάρισα Γούσιου Αναστασία Ασκληπιού Λάρισα

40 Ζυγογιώργος Αστέριος Ηπείρου 76 Λάρισα Καμπάνι Τάρεκ Μιχαήλ Ασκληπιού 9-11 Λάρισα Καούνα Αναστασία Παναγούλη 9 Λάρισα Καραγιάννη Δέσποινα 28ης Οκτωβρίου 14 & Κούμα Λάρισα Καρδούλας Αχιλλέας Παναγούλη Λάρισα Κατσάβα Άννα Κούμα 32 Λάρισα Κουκουφίκη Μαριάνθη Ηλιοδώρου 12 Λάρισα Κουτουβού Μαρία Β'Συντ/τος Ιππικού 3 Φάρσαλα Κουτσογιώργος Αλέξανδρος Γ.Αβέρωφ 18 Λάρισα Κρομμύδας Βασίλειος Θεοτοκοπούλου 1 Φάρσαλα Κωνσταντούλα Θεοδώρα Μανδηλαρά 48Α Λάρισα Μαντζιαφός Νικόλαος Κουμουνδούρου 3 Λάρισα Μαχούχα Αλεξάνδρα Παναγούλη 2 Λάρισα Μιαρίυη Φραγκούλα Θεμιστοκλέους 6 Ελασσόνα Μπουραντά Αγγελική Ασκληπιού 27 Λάρισα Μπουσμπούκης Ιωάννης Ασκληπιού 31 Λάρισα Μυσίρης Σπήλιος Παναγούλη Λάρισα Νταμάγκα Γεωργία Φαρσάλων 164 Λάρισα Ντικούδη Μαρία Κοζάνης 26 Λάρισα Γιάννουλη Πανάγος Αντώνιος Μανδηλαρά 29 Λάρισα Πελεκούδα Ελένη Κούμα 42 Λάρισα Περιστέρη Μαρία Χατζημιχάλη 65 Λάρισα Ρίζου - Σακελλάρη Χρυσή Ασκληπιού 41 Λάρισα

41 Σούκιας Νικόλαος Ασκληπιού 41 Λάρισα Σουλτάνα Αλεξάνδρα Παναγούλη 65 Λάρισα Σπανούδης Γρηγόριος Παπακυριαζή 47 Λάρισα Στάθη Μαρία Κούμα 40 Λάρισα Τσάμπουρα Ζήσω Ηλιοδώρου10 Λάρισα Τσιτσιρίκη-Καραμήτσου Δώρα Παναγούλη 9 Λάρισα Τσιώρα Βάια Παναγούλη 55 Λάρισα Φωτοπούλου Αθανασία Ηπείρου 80 Λάρισα Χατζηαθανασιάδου Ειρήνη Θερμοπυλών 3 Αμπελώνας Χατζηκυπριανού Αθηνά Σίφνου 18 Λάρισα Χρυσανθοπούλου Ντενίζ Ηπείρου 65 Λάρισα ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Αλμασίδου Δέσποινα Βενιζέλου 28 Λάρισα Αλμπαντάκης Κων/νος Ηφαίστου 6 Λάρισα Δημουλής Ανδρέας Παπαναστασίου Λάρισα Καλούσης Ιωάννης Παναγούλη 44 & Ηπείρου Λάρισα Καλφούντζος Γεώργιος Μανδηλαρά 42 Λάρισα Κεχαγιόγλου Φίλιππος Παπακυριαζή 53 Λάρισα Κουρή Μαρία Κύπρου 57 Λάρισα Τριανταφύλλου Ιωάννης Κύπρου & Ογλ 3Α Λάρισα

42 21. ΠΥΡΗΝΙΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Καραλοΐζος Λάζαρος Όγλ 3α Λάρισα Κουτσαμπέλας Κων/νος Κύπρου 24 Λάρισα Τσίκλας Παύλος Σκαρλ. Σούτσου 7 Λάρισα ΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΟΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Ζιώγας Αθανάσιος Κύπρου 1 & Ογλ 3α Λάρισα Ντάβας Ευάγγελος Κενταύρων 34 Λάρισα ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Οικονόμου Αικατερίνη Παπακυριαζή 53 Λάρισα Φαρμακευτικός Σύλλογος Λάρισας Μανδηλαρά 40 Λάρισα ΦΥΣΙΑΤΡΟΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ

43 ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ 6 ΧΛΜ Λαρ -Τυτν Λάρισα ΑΝΙΜUS 8 ΧΛΜ Λαρ-Τρικ Λάρισα 8518/51 AΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ Α.Ε. Βενιζέλου 141 Λάρισα Κολυδάς Νικόλαος Βενιζέλου 141 Λάρισα Κουλούλας Ευθύμιος 23ης Οκτωβρίου 15 Λάρισα Μπαλαής Βασίλειος 28ης Οκτωβρίου 1 Λάρισα Νούσιας Βασίλειος Μανωλάκη Λάρισα Σαραμούρτση Αικατερίνη Φρίξου 1 Λάρισα ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Αγορογιάννης Κων/νος Ψαρρών 1 Λάρισα Αναστασίου Αναστάσιος Μανδηλαρά 55 Λάρισα Αναστασόπουλος Ιωάννης Κύπρου 72 Λάρισα Γκανάτσιος Απόστολος Κ. Λουλέ 6 Τύρναβος Γκασδράνης Στυλιανός Δευκαλίωνος 11 Λάρισα Ζαχαρής Γεώργιος Νικοτσάρα 9 Λάρισα Καλαμπάκας Κων/νος Ιουστινιανού 30 Λάρισα Καραδήμας Βασίλειος Λαμίας 80 Φάρσαλα Καραϊσκος Κων/νος Δαγκλή 5 Λάρισα Κουρίτας Στέργιος Μανδηλαρά 60 Λάρισα

44 Κουρλός Αντώνιος Ασκληπιού 39 Λάρισα Κωνσταντάς Αναστάσιος Αθ. Διάκου 3 Τύρναβος Κωστόπουλος Δήμος 28ης Οκτωβρίου 14 Λάρισα Λιάπης Θεόδωρος 23ης Οκτωβρίου 28 Λάρισα Μανούδης Αθανάσιος Μανδηλαρά 40 Λάρισα Μοντέρ Μπουνέννι Παναγούλη 12 Λάρισα Μπόρας Στέφανος 28ης Οκτωβρίου 19 Λάρισα Παρλάντζας Βασίλειος Μανωλάκη 4 Λάρισα Πάσχος Ηλίας Βουλγαροκτόνου 5 Έλασσόνα Περδίκης Γεώργιος Ιάσονος 2 Λάρισα Πινακάς Στέφανος 25ης Μαρτίου 7 Λάρισα Πουλούλης Κων/νος Ηρ.Πολυτεχνείου 169 Λάρισα Ταμπάκη - Καλέση Μαρία Παναγούλη 2 Λάρισα Τζέκας Θωμάς Κουμουνδούρου 8 Λάρισα Τσιγγέλης Νικόλαος Αυξεντίου 4 Ελασσόνα Τσιλιάκος Απόστολος Μπουκουβάλα 4 Λάρισα Τσιτσιλιάγκος Κων/νος Αθ. Διάκου 19 Λάρισα Χαπίτας Κίμων Κύπρου 72 Λάρισα Χύτας Δημήτριος Ασκληπιού 17 Λάρισα ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ

45 Αναγνωστούλης Σταύρος Παπακυριαζή 5 Λάρισα Καναβός Ευάγγελος Μανδηλαρά 40 Λάρισα Κουκάρας Διονύσιος Κούμα 32 Λάρισα Ξηρός Νικόλαος Νεοφύτου 1 Λάρισα Πραντσούδης Ευριπίδης Χειρουργός Παίδων Μανωλάκη Λάρισα Τσομάκος Κων/νος Μανωλάκη 9 Λάρισα Τσούμας Δημήτριος Μεγ.Αλεξάνδρου 17Α&Κούμα Λάρισα Φαφουλάκης Φραγκίσκος Παπακυριαζή 13 Λάρισα ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Χατζηιωάννου-Τζούτσα Έλενα Ασκληπιού 39 Λάρισα ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΟΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Βαλιάκος Ηλίας 28ης Οκτωβρίου 16 Λάρισα Βέργος Ιωάννης Παναγούλη 9 Λάρισα Βόγιας Ιωάννης Ασκληπιού 36 Λάρισα Διαμαντής Ζήσης Ηπείρου Λάρισα

46 Παναγιωτακοπούλου Αγγελική Παπακυριαζή 21 Λάρισα Πετρόπουλος Ιωάννης Κούμα 21 Λάρισα Σιμόπουλος Γεώργιος Παπακυριαζή Λάρισα Σταϊκίδης Νικόλαος Μανδηλαρά 42 Λάρισα Στυλοπούλου Νικολέττα Ασκληπιού 21 Λάρισα Φίλιος Δημήτριος Φιλοκώστας Αριστείδης Μανδηλαρά 46 Νεοφύτου 9 Λάρισα Λάρισα

47 ΧΑΡΤΗΣ ΝOΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

48

49

50

51

52

53

54

55

56

57

58

59

60

61

62 Το Τμήμα Μέριμνας Προσωπικού της 1 ης Στρατιάς είναι Πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία με την προσδοκία ότι θα μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε Τηλέφωνα Επικοινωνίας: ΕΨΑΔ: Σας ευχόμαστε καλή εγκατάσταση και παραμονή στην πόλη της Λάρισας Σύνταξη-Επιμέλεια Σχης (ΥΝ) Μαλέτσικα Ελευθερία

ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ Ν. ΛΑΡΙΣΗΣ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ Ν. ΛΑΡΙΣΗΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ Ν. ΛΑΡΙΣΗΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΩΝ Α/Α ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΙΑΤΡΩΝ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΙΝΗΤΟ 1 ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΣ ΒΑΓΕΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΝΕΟΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΝΕΟΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ - 3 - ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΝΕΟΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ 1 ΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ Η 1 η ΣΤΡΑΤΙΑ, είναι ο μεγαλύτερος των Μειζόνων Σχηματισμών. Συγκροτήθηκε στις 20 Φεβ 1947 με έδρα το Βόλο και με πρώτο Διοικητή

Διαβάστε περισσότερα

2410236589 ΧΡΥΣΟΧΟΟΥ 2 ΤΚ 41221 Σχολείο Λάρισας 36ον Δημοτικό 2410280989

2410236589 ΧΡΥΣΟΧΟΟΥ 2 ΤΚ 41221 Σχολείο Λάρισας 36ον Δημοτικό 2410280989 Α/Α ΠΑΛΙΕΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΚΟΙΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 1 61 Ειδικό Ειδικό 2 24 7ον 32ον 2410612715 ΜΟΥΣΩΝ ΤΚ 41334 2410234740 ΑΓΙΑΣ 2 ΤΚ 41221 6977773853 3 Ειδικό 2410591258 ΠΑΠΑΓΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ Ο ΗΓΟΥ ΝΕΟΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ. Σελίδα 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 2

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ Ο ΗΓΟΥ ΝΕΟΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ. Σελίδα 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 2 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» ΣΤΗ Φ.440/42/19500/Σ.849 1 η ΣΤΡΑΤΙΑ «ΑΧΙΛΛΕΑΣ» Β ΚΛΑ ΟΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ 30 Μαϊ 12 ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ Ο ΗΓΟΥ ΝΕΟΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ Σελίδα 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 2

Διαβάστε περισσότερα

Δράση "Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής" ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΛΕΞΙΜΩΝ ΔΟΜΩΝ ΑΝΑ ΝΟΜΟ

Δράση Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΛΕΞΙΜΩΝ ΔΟΜΩΝ ΑΝΑ ΝΟΜΟ ΟΤΑ : Δήμος Αγιάς Δομές στον ΟΤΑ: 1 Ηρακλείδης Δήμου Αγιάς 21465 Ηρακλειδής Δήμου Αγιάς - Παιδικός Διεύθυνση: Καλυψώς Αλεξούλη 27 Τ.Κ. 40003 Αγιά Τηλέφωνο: 249350122-3 35 2.500,00 Ωράριο: 07:00-15:00 Σελίδα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ Ε ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ Ε ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ Ε ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Τ.Υ.Π.Ε.Τ. κ. Δημήτριος ΜΠΕΡΤΕΣ τ: 2410 596310 (δ: 46310 ) Α Λ Ι Β Ε Ρ Ι ΕΥΒΟΙΟΪΑΤΡΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΛΕΜΠΕΣΗ 3 22230 23959 Α Μ Α Ρ Υ Ν

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ Ε ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ Ε ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ Ε ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Τ.Υ.Π.Ε.Τ. κ. Δημήτριος ΜΠΕΡΤΕΣ τ: 2410 596310 (δ: 46310 ) Α Λ Ι Β Ε Ρ Ι ΕΥΒΟΙΟΪΑΤΡΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΛΕΜΠΕΣΗ 3 22230 23959 Α Μ Α Ρ Υ Ν

Διαβάστε περισσότερα

Β' έτους - Τμήματα ΒΑ1

Β' έτους - Τμήματα ΒΑ1 Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017 Β' έτους - Τμήματα ΒΑ1 Α.Μ. Επώνυμο Όνομα Πατρώνυμο 10757 ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 10859 ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 10780 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 10879 ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Β Ο Λ Ο Σ Θ Η Β Α Κ Α Μ Μ Ε Ν Α Β Ο Υ Ρ Λ Α ΥΓΕΙΑ ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΟΛΟΥ Α.Ε.

Β Ο Λ Ο Σ Θ Η Β Α Κ Α Μ Μ Ε Ν Α Β Ο Υ Ρ Λ Α ΥΓΕΙΑ ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΟΛΟΥ Α.Ε. Β Ο Λ Ο Σ ΒΛΑΣΤΑΡΙΔΟΥ- ΦΛΕΒΟΤΟΜΑ ΧΛΟΗ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 9 24210 37654 ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑ ΒΟΛΟΥ Α.Ε. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ 23 24210 24003, -4, -5 ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΒΟΛΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 9 24210 22203 ΥΓΕΙΑ ΙΑΤΡΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Α/Α ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΙΑΤΡΩΝ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ 1 ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΣ ΚΥΡΜΑΝΙΔΟΥ ΕΥΤΕΡΠΗ ΚΑΣΣΑΝΔΡΟΥ 15 23510-26222 6974505454 2

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ

ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Α. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ- Β. ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗΣ 158847 ΓΚΙΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΕ01 3,5 13 16,5 ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ - 170732 ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΕ05 3,5 12,875 16,375

Διαβάστε περισσότερα

Λάρισα, 16-07-2015 Αριθ. Πρωτ.: 677

Λάρισα, 16-07-2015 Αριθ. Πρωτ.: 677 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Δ/ΝΣΗ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΥΣΔΕ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ ----- Ταχ. Δ/νση: Καλλιθέας 11 Τ.Κ. - Πόλη:

Διαβάστε περισσότερα

Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Σχολικό Έτος:

Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Σχολικό Έτος: Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Σχολικό Έτος: 2015-2016 ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΡΑΞΗ: 54/11-09-2015 ΓΕΡΑΣΑΚΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ 168348 ΠΕ06 ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΩΡΑΡΙΟΥ ΣΤΟ 10 Ο ΓΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΙΑ 8 ΩΡΕΣ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ 166416

Διαβάστε περισσότερα

ΠΥΣΔΕ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΡΑΞΗ 59/ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΩΡΑΡΙΟΥ ΠΕ01

ΠΥΣΔΕ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΡΑΞΗ 59/ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΩΡΑΡΙΟΥ ΠΕ01 ΠΥΣΔΕ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2015-2016 ΠΡΑΞΗ 59/ 18-09-2015 ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΩΡΑΡΙΟΥ ΠΕ01 178907 ΠΕ01 ΓΑΡΟΥΦΑΛΙΑ ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΓΕΛ ΑΓΙΑΣ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΩΡΑΡΙΟΥ ΓΙΑ 4 ΩΡΕΣ ΣΤΟ Γ/ΣΙΟ ΑΓΙΑΣ. 165470 ΠΕ01

Διαβάστε περισσότερα

Α.Π.: 526 ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Δ/ΝΣΗ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΥΣΔΕ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ

Α.Π.: 526 ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Δ/ΝΣΗ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΥΣΔΕ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Λάρισα, 26-06-2015 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, Α.Π.: 526 ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Δ/ΝΣΗ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΥΣΔΕ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ Ταχ. δ/νση : Καλλιθέας

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ Ν. ΚΙΛΚΙΣ

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ Ν. ΚΙΛΚΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ Ν. ΚΙΛΚΙΣ Α/Α ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΙΑΤΡΩΝ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ 1 ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟΣ ΗΛΙΑΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΟΛΩΝΟΣ 4 23410-27023 6977514380 2 ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΣΠΑΡΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτική κατάσταση εξοπλισμού ανά περιφερειακή ενότητα και κατηγορία εξοπλισμού

Αναλυτική κατάσταση εξοπλισμού ανά περιφερειακή ενότητα και κατηγορία εξοπλισμού Αναλυτική κατάσταση εξοπλισμού ανά περιφερειακή ενότητα και κατηγορία εξοπλισμού ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ.ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΜΠΟΛΩΤΗΣ ΘΩΜΑΣ, 4300 ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ν. ΧΑΡΙΤΟΥ 7 5Η ΥΠΕ & ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΠΕΔΥ ΜΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 4300

Διαβάστε περισσότερα

ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (ΠΕ11)

ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (ΠΕ11) Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡ. Δ/ΝΣΗ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Δ/ΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΥΣΠΕ ΛΑΡΙΣΑΣ Λάρισα 8-10-2013 Ταχ. Δ/νση : Δήμητρας & Γαριβάλδη 10 Τ.Κ

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτική κατάσταση εξοπλισμού ανά περιφερειακή ενότητα και κατηγορία εξοπλισμού

Αναλυτική κατάσταση εξοπλισμού ανά περιφερειακή ενότητα και κατηγορία εξοπλισμού Αναλυτική κατάσταση εξοπλισμού ανά περιφερειακή ενότητα και κατηγορία εξοπλισμού Περιφέρεια ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ.ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΜΠΟΛΩΤΗΣ ΘΩΜΑΣ, 4300 ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ν. ΧΑΡΙΤΟΥ 7 5Η ΥΠΕ & ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΠΕΔΥ ΜΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΥΣΔΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2016 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΥΣΔΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2016 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΥΣΔΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2016 αα Συνδυασμός Υποψήφιος Σύνολο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ 1 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτική κατάσταση εξοπλισμού ανά περιφερειακή ενότητα και κατηγορία εξοπλισμού

Αναλυτική κατάσταση εξοπλισμού ανά περιφερειακή ενότητα και κατηγορία εξοπλισμού Αναλυτική κατάσταση εξοπλισμού ανά περιφερειακή ενότητα και κατηγορία εξοπλισμού ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ.ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΜΠΟΛΩΤΗΣ ΘΩΜΑΣ, 4300 ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ν. ΧΑΡΙΤΟΥ 7 5Η ΥΠΕ & ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΠΕΔΥ ΜΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 4300

Διαβάστε περισσότερα

1. Όλες τις σχολικές μονάδες της Δ.Δ.Ε. ν. Λάρισας Τηλέφωνο : FAX :

1. Όλες τις σχολικές μονάδες της Δ.Δ.Ε. ν. Λάρισας Τηλέφωνο : FAX : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ------ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Λάρισα, 24-09-2015 Δ/ΝΣΗ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ Αρ. πρωτ: 1166 ΠΥΣΔΕ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ -----

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΑ ENIAIA ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΓΝ-ΓΝ ΛΑΡΙΣΑΣ. εκκρεμεί πιστοποιητικό 2 ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ

ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΑ ENIAIA ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΓΝ-ΓΝ ΛΑΡΙΣΑΣ. εκκρεμεί πιστοποιητικό 2 ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΑ ENIAIA ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΓΝ-ΓΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ Α/Α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΨΕΩΣ ΠΤΥΧΙΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤΟΚ. ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτική κατάσταση εξοπλισμού ανά περιφερειακή ενότητα και κατηγορία εξοπλισμού

Αναλυτική κατάσταση εξοπλισμού ανά περιφερειακή ενότητα και κατηγορία εξοπλισμού Αναλυτική κατάσταση εξοπλισμού ανά περιφερειακή ενότητα και κατηγορία εξοπλισμού ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ.ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 5Η ΥΠΕ & ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΠΕΔΥ ΜΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 4300 ΙΕΖΙΚΙΗΛ 38 Α EUROMEDICA ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ Α.Ε,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΑ ENIAIA ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΓΝ-ΓΝ ΛΑΡΙΣΑΣ. εκκρεμεί πιστοποιητικό 2 ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ

ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΑ ENIAIA ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΓΝ-ΓΝ ΛΑΡΙΣΑΣ. εκκρεμεί πιστοποιητικό 2 ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΑ ENIAIA ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΓΝ-ΓΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ Α/Α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΨΕΩΣ ΠΤΥΧΙΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤΟΚ. ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΘΕΜΑ : «Αναλυτικά αποτελέσματα εκλογών του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων και εφαρμογή πενθημέρου»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΘΕΜΑ : «Αναλυτικά αποτελέσματα εκλογών του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων και εφαρμογή πενθημέρου» Τρίκαλα 20.06.2008 Αρ. Πρωτ.:2033 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΘΕΜΑ : «Αναλυτικά αποτελέσματα εκλογών του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων και εφαρμογή πενθημέρου» Τα αποτελέσματα που προέκυψαν από τις αρχαιρεσίες του Εμπορικού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ΜΕΛΩΝ ΔΕΠ - ΕΔΙΠ - ΕΤΕΠ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ΜΕΛΩΝ ΔΕΠ - ΕΔΙΠ - ΕΤΕΠ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ΜΕΛΩΝ ΔΕΠ - ΕΔΙΠ - ΕΤΕΠ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Α/Α 1 ΚΑΝΤΑΡΤΖΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Α 2810022 2

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ: "ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ" (ΔΙΠ) ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ B

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ: ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ (ΔΙΠ) ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ B ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ: "ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ" (ΔΙΠ) ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ B Α/Α EΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΕΡΑ ΣΕΙΡΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 1 ΤΖΩΡΤΖΑΚΗ ΕΛΕΝΗ ΗΛΙΑΣ 297 229/54004572 2 ΓΕΩΡΓΙΤΣΑΝΑΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Πατρων. παραγωγού ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ ΦΟΡΤΙΑ

Πατρων. παραγωγού ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ ΦΟΡΤΙΑ Εντολές συλλογής (κουπόνια) ΦΟΡΤΙΑ ΓΙΑ 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Αριθ. κουπονιού Ημερ/νία εντολής Επώνυμο παραγωγού Όνομα παραγωγού Πατρων. παραγωγού ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ ΦΟΡΤΙΑ 722137 17/8/2015

Διαβάστε περισσότερα

ΚΡΙΤΗΡΙΑ (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8)

ΚΡΙΤΗΡΙΑ (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) ΠΑΤΡΟΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ & Σ 1 ΣΙΟΥΜΠΟΥΡΑ ΜΥΡΤΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ξ640252 ΟχιΝαι 1 1 0 0 0 0 0 19,00 5 0 0 0 0 0 0 380,00 35 Οχι 1 Ναι 415,00 1 2 ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΟΛΓΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Σ877217 ΟχιΝαι Α 11 4 0 0 0

Διαβάστε περισσότερα

ΣΩΣΤΟ ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ(1) / ΣΕΙΡΑ ΕΠΙΚΟΥΡΙΑΣ. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ (αρ. ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΜΟΝΟΓΟΝΕΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ. (αριθμ. ανήλικων ΑΝΗΛΙΚΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗΣ

ΣΩΣΤΟ ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ(1) / ΣΕΙΡΑ ΕΠΙΚΟΥΡΙΑΣ. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ (αρ. ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΜΟΝΟΓΟΝΕΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ. (αριθμ. ανήλικων ΑΝΗΛΙΚΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗΣ ΠΟΛΥΣ (αριθμ. (αριθμ. Υπηρεσία: ΤΜΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ & Σ Υπ αριθμ. Σ.Ο.Χ : 1/2015 1 ΑΛΗΜΠΑΛΗ ΜΑΡΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ρ035678 Οχι Οχι 1 12 0 6 1 0 0 60 800 0 300 30 0 0 420,00 Οχι 1 Οχι

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτική κατάσταση εξοπλισμού ανά περιφερειακή ενότητα και κατηγορία εξοπλισμού

Αναλυτική κατάσταση εξοπλισμού ανά περιφερειακή ενότητα και κατηγορία εξοπλισμού Αναλυτική κατάσταση εξοπλισμού ανά περιφερειακή ενότητα και κατηγορία εξοπλισμού ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ.ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 5Η ΥΠΕ & ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΠΕΔΥ ΜΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 4300 ΙΕΖΙΚΙΗΛ 38 Α EUROMEDICA ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ Α.Ε,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 421 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 18/2019 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 421 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 18/2019 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 421 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 18/2019 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

1ο ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΠΡΩΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΚΟΥΤΣΟΠΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ-ΑΝΘΗ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΠΕ02

1ο ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΠΡΩΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΚΟΥΤΣΟΠΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ-ΑΝΘΗ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΠΕ02 ΓΕΝΙΚΟ 1 ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΓΚΟΡΙΛΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕ04.02 ΓΕΝΙΚΟ 2 ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΔΑΣΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕ03 ΓΕΝΙΚΟ 3 ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΕ11 ΓΕΝΙΚΟ 4 ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

A/A ΜΗΤΡΩΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΝΥΜΟ 1 125 ΑΓΓΕΛΗ-ΚΑΝΤΖΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 2 120 ΑΓΓΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 3 24 ΑΓΓΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ 4 312

A/A ΜΗΤΡΩΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΝΥΜΟ 1 125 ΑΓΓΕΛΗ-ΚΑΝΤΖΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 2 120 ΑΓΓΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 3 24 ΑΓΓΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ 4 312 1 125 ΑΓΓΕΛΗ-ΚΑΝΤΖΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 2 120 ΑΓΓΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 3 24 ΑΓΓΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ 4 312 ΑΓΓΕΛΗ-ΤΖΕΡΠΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 5 393 ΑΛΠΕΡΤΗΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 6 220 ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑ 1094 ΕΔΑΦΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΙΙ

ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑ 1094 ΕΔΑΦΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΙΙ ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑ 1094 ΕΔΑΦΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΙΙ Δελτίο βαθμολογίας Κανονικής Περιόδου για το Θερινό εξάμηνο του 2008 Διδάσκοντες: ΓΚΑΖΕΤΑΣ Γ., ΠΡΩΤΟΝΟΤΑΡΙΟΣ Ι., ΓΕΩΡΓΙΑΝΝΟΥ Β., ΓΕΡΟΛΥΜΟΣ Ν., ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτική κατάσταση εξοπλισμού ανά περιφερειακή ενότητα και κατηγορία εξοπλισμού

Αναλυτική κατάσταση εξοπλισμού ανά περιφερειακή ενότητα και κατηγορία εξοπλισμού Αναλυτική κατάσταση εξοπλισμού ανά περιφερειακή ενότητα και κατηγορία εξοπλισμού ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ.ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΗΛΙΑΔΟΥ-ΠΑΠΠΑ ΜΑΡΙΑΣ, 4300 ΑΖΑ 6 ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟΥ Α.Ε, 4300 ΜΥΡΜΙΔΟΝΩΝ 6

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Λάρισα 30-6-2011

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Λάρισα 30-6-2011 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Λάρισα 30-6-2011 ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 36 ΘΕΜΑ: «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΘΕΣΕΩΝ ΦΟΡΤΟΕΚΦΟΡΤΩΣΗΣ : α) επί

Διαβάστε περισσότερα

www.alambra.org.cy ΧΟΡΗΓΟΣ: ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΥΜΠΙΩΝ - ΑΛΑΜΠΡΑΣ

www.alambra.org.cy ΧΟΡΗΓΟΣ: ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΥΜΠΙΩΝ - ΑΛΑΜΠΡΑΣ www.alambra.org.cy Ειρήνης 4, 2563 Αλάμπρα, Λευκωσία, Τηλ: 22522457, Φαξ: 22526402 E-mail: koin.symalambras@cytanet.com.cy, Αρχαιολογικός Οικισμός Αλάμπρας Αιωνόβιο δέντρο, Φραγκοελιά Ειρήνης 4, 2563 Αλάμπρα,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ (Ι.Ε.Κ.)

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ (Ι.Ε.Κ.) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: 59952/30-08-2017 Φ.Ε.Κ.: 1961/Β'/30-06-2016 ΣΧ. ΕΤΟΣ: 2017-2018 Ο.Α.Ε.Δ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΟΡΤΗΣ

ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΟΡΤΗΣ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΟΡΤΗΣ Υπάρχουν στοιχεία από το έτος 1946. Από τα μαθητολόγια για το έτος 1946 καταγράψαμε τους μαθητές όλων των τάξεων, ενώ για τα επόμενα έτη καταγράψαμε μόνο τους μαθητές

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΠΕΔΙΟΥ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΠΕΔΙΟΥ 1 BOTAZZI THERESE ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΙΛΟΜΕΝΗ 340370805078 ΣΚΑΛΑ ΜΑΡΙΝΑΣ 16/4/2019 08:00-17:00 16/4/2019 2 CANAJ DONIKA CEMAN LIRI 340370805077 ΣΚΑΛΟΥΣ 16/4/2019 08:00-17:00 16/4/2019 3 CANAJ DONIKA CEMAN LIRI 340370805071

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΝΩΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ή ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ Η/Υ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΝΩΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ή ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ Η/Υ Η Επιτροπή Πιστοποίησης, αφού εξέτασε τις συνθήκες των εξετάσεων πιστοποίησης που διεξήχθησαν σύμφωνα με τις διατάξεις της Κ.Υ.Α. 121929/Η/31-07-2014 (Φ.Ε.Κ. 2123/Β /01-08-2014) και έλεγξε την ορθότητα

Διαβάστε περισσότερα

74,26 61,5 31,38 27,46 26,12 25,04 22,6 22,17 20,73 15,99

74,26 61,5 31,38 27,46 26,12 25,04 22,6 22,17 20,73 15,99 ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ: ΠΕ00 ΠΕΣΥΠ ΣΕΛΕΤΕ/ΑΣΠΑΙΤΕ ΚΙΜΟΥΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΜΑΡΙΝΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΦΩΤΙΟΣ ΡΑΔΑΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Παρόλα αυτά, αρκετοί γιατροί όλων των ειδικοτήτων έσπευσαν ήδη να συμβληθούν με τον ΕΟΠΥΥ.

Παρόλα αυτά, αρκετοί γιατροί όλων των ειδικοτήτων έσπευσαν ήδη να συμβληθούν με τον ΕΟΠΥΥ. Πρεμιέρα με απεργίες σήμερα για τον Ενιαίο Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) καθώς και οι Θεσσαλοί γιατροί, επισήμως, αντιδρούν στις προϋποθέσεις συνεργασίας με το νέο οργανισμό. Παρόλα αυτά,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΧΟΛΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΧΟΛΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΧΟΛΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Πειραιάς, 22 10 2014 Η ορκωμοσία των πτυχιούχων του Τμήματος Ναυτιλιακών Σπουδών, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΩΝ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΚΟΧ 50.702 /1/ 2012

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΩΝ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΚΟΧ 50.702 /1/ 2012 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ» ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 7: «ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ» ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΑΞΗΣ: «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΘΕΣΕΩΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕΣΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Α/Α ΕΠΙΘΕΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ ΚΛΑΔΟΣ

Α/Α ΕΠΙΘΕΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ ΚΛΑΔΟΣ ΟΡΙΟ 5 ΑΝΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ Σ ΕΝΙΑΙΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΣΧ. ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ Ε.Κ. 1. ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ- ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ Α.Ε.Ι. Ή (0,5 ) ) 2. ΚΡΙΤΗΡΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔΙΚΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ. ΒΛΑΧΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ β X X X X X ΑΘΗΝΑ. ΚΑΠΡΑΛΟΥ ΘΕΜΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ β X X X X X ΑΘΗΝΑ

ΚΩΔΙΚΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ. ΒΛΑΧΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ β X X X X X ΑΘΗΝΑ. ΚΑΠΡΑΛΟΥ ΘΕΜΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ β X X X X X ΑΘΗΝΑ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ & ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ. ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ: ΔΕ Βοηθητικό Προσωπικό. ΚΩΔΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ : 102 Ειδικότητα : ΔΕ Βοηθητικό Προσωπικό ΚΡΙΤΗΡΙΑ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ & ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ. ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ: ΔΕ Βοηθητικό Προσωπικό. ΚΩΔΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ : 102 Ειδικότητα : ΔΕ Βοηθητικό Προσωπικό ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΑΤΡΟΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ sort ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ & Σ ΣΟΧ12/25/22/5/2017 ΖΩΤΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΑΖ737052 Ναι 1 12 0 Οχι Οχι 20 300 0 0 0 300 1 Ναι 600,00 1 ΣΟΧ12/4/16/5/2017 ΜΩΫΣΙΔΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΙ814214 Ναι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΩΝ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΚΟΧ.Π /1/2013

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΩΝ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΚΟΧ.Π /1/2013 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ» ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 8: «ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ» ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ» ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ Ν. ΠΕΛΛΑΣ

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ Ν. ΠΕΛΛΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ Ν. ΠΕΛΛΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΕΔΕΣΣΑΣ Α/Α ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΙΑΤΡΩΝ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ 1 ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΣ ΘΩΜΑΪΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ - ΡΟΜΠΕΡΤΟ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 12 & ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ

Διαβάστε περισσότερα

DESIGNED BY NETINFO PLC

DESIGNED BY NETINFO PLC DESIGNED BY NETINFO PLC Τηλ: 22652090 Φαξ: 22652690 Ο πρόεδρος, τα μέλη και το προσωπικό του Κοινοτικού Συμβουλίου Πλατανιστάσας, σας εύχονται Ευτυχισμένο το Νέο Έτος 2011 Κοπή της βασιλόπιτας από τον

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΘΑΛΗ 2014-2015 Ν.ΑΧΑΪΑΣ

ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΘΑΛΗ 2014-2015 Ν.ΑΧΑΪΑΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΘΑΛΗ 2014-2015 Ν.ΑΧΑΪΑΣ B' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΕΙΟ 1 ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ- ΑΓΙΩΤΑΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ-ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΑΤΡΩΝ 2 ΒΛΑΣΤΑΡΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΡΣΑΚΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ 3 ΒΟΥΤΣΙΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: 59952/ Φ.Ε.Κ.: ΣΧ. ΕΤΟΣ: 1961/Β'/ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Ο.Α.Ε.Δ.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: 59952/ Φ.Ε.Κ.: ΣΧ. ΕΤΟΣ: 1961/Β'/ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Ο.Α.Ε.Δ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: 59952/30-08-2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Φ.Ε.Κ.: ΣΧ. ΕΤΟΣ: 1961/Β'/30-06-2016 2017-2018 Ο.Α.Ε.Δ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Β ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΜΑΡΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ ΒΟΛΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΡΑΠΤΟΥ ΠΑΚΑΣ ΑΛΕΞΙΟΣ- ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Β ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΜΑΡΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ ΒΟΛΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΡΑΠΤΟΥ ΠΑΚΑΣ ΑΛΕΞΙΟΣ- ΓΕΩΡΓΙΟΣ Β ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΜΑΡΚΟΣ 4ο ΒΟΛΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΙΔΙΩΤ. ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΡΑΠΤΟΥ ΠΑΚΑΣ ΑΛΕΞΙΟΣ- ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1 / 33 4ο ΓΚΑΣΔΡΟΓΚΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟΥ ΖΕΡΒΑ ΜΑΡΙΑ - ΕΛΕΝΗ 10ο ΧΥΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 15ο 2 / 33 ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Εντολές συλλογής (κουπόνια) ΦΟΡΤΙΑ ΓΙΑ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Εντολές συλλογής (κουπόνια) ΦΟΡΤΙΑ ΓΙΑ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Εντολές συλλογής (κουπόνια) ΝΟΜΙΚΟΣ ΦΟΡΤΙΑ ΓΙΑ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΩΠΑΙΣ Αριθ. κουπονιού Ημερ/νία εντολής Επώνυμο παραγωγού Όνομα παραγωγού Πατρων. παραγωγού ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ ΦΟΡΤΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ - ΠΙΝΑΚΑΣ 1: - ΙΔΙΩΤΕΣ

ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ - ΠΙΝΑΚΑΣ 1: - ΙΔΙΩΤΕΣ ΠΕ12.08-ΧΗΜΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 1. 4400****** ΦΟΥΝΤΑΡΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΟΦΙΑ ΠΕ12.08-ΧΗΜΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 2. 7493****** ΜΠΕΣΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΕ12.08-ΧΗΜΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 3. 3416****** Φορλίδας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 395 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 14/2016 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 395 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 14/2016 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 395 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 14/2016 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΘΕΜΑ: Λήψη Κανονιστικής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 425 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 18/2019 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 425 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 18/2019 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 425 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 18/2019 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΘΕΜΑ: Λήψη Κανονιστικής

Διαβάστε περισσότερα

ΛΙΣΤΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΝΑ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ

ΛΙΣΤΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΝΑ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ Σελίδα : 1 10ος ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΒΡΕΦΙΚΟ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ 1 14789 Μ. Κ. ΑΝΤΩΝΗΣ 290 2 14790 Μ. Ι. ΑΝΤΩΝΗΣ 290 3 15087 Τ. Κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 280 ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ 1 14350 Μ. Α. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Μαρία Σαμοθρακίτη(Α.Μ. 8110117)

Μαρία Σαμοθρακίτη(Α.Μ. 8110117) Διοίκηση Έργων και Προγραμμάτων (5 ο Εξάμηνο): Ομάδες και Θέματα Εργασιών Λέκτορας Κωνσταντίνος Ν. Ανδρουτσόπουλος Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας (ΔΕΤ) Στα πλαίσια του μαθήματος της Διοίκησης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΣΕΙΣΜΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΣΕΙΣΜΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΣΕΙΣΜΩΝ ΕΤΟΣ 2013 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ (Ι.Ε.Κ.)

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ (Ι.Ε.Κ.) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: 59952/30-08-2017 Φ.Ε.Κ.: 1961/Β'/30-06-2016 ΣΧ. ΕΤΟΣ: 2017-2018 Ο.Α.Ε.Δ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΗΜΝΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΗΜΝΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΗΜΝΟΥ ΔΗΜΟΣ ΛΗΜΝΟΥ 201 Άνδρες και γυναίκες που είναι γραμμένοι στον Εκλογικό Κατάλογο της Τοπικής Κοινότητας Ατσικής από ΑΒΡΑΚΩΤΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του Κωνσταντίνου μέχρι και ΚΑΦΕΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Σχολικό Έτος:

Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Σχολικό Έτος: Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Σχολικό Έτος: 2015-2016 ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΡΑΞΗ: 52/09-09-2015 ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΜΗΤΡΩΟΥ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΜΥΛΩΝΑ ΦΩΤΕΙΝΗ 175576 ΠΕ02 ΠΟΥΛΤΣΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ 183565 ΠΕ02 ΓΚΙΟΥΜΟΥΣΙΑ ΕΛΕΝΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΟΡΙΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΟΡΙΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ Α/Α Υποψηφίων προς πρόσληψη Αριθμός Αίτησης Συναφούς εμπειριας (έως 84 μήνες Μόρια Δεύτερου Τίτλου Σπουδών (σε συναφές αντικείμενο) ΗΜΕΡ/ΝIA: ΥΠΗΡΕΣΙΑ: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: ΘΕΣΕΙΣ: ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΟΡΙΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ - ΠΙΝΑΚΑΣ 5: - ΑΠΟΚΛΕΙΟΜΕΝΟΙ

ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ - ΠΙΝΑΚΑΣ 5: - ΑΠΟΚΛΕΙΟΜΕΝΟΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΓΕΩΠΟΝΟΙ ΑΕΙ-ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΙ ΤΕΙ 2859****** ΤΣΟΥΡΑΠΑ ΑΝΝΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΕ14.04.02-ΓΕΩΠΟΝΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ 2. 5207******

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2010-2011

ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2010-2011 ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2010-2011 α/α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ 1 ΑΓΓΕΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ 2 ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Η Διευθύντρια της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας

Η Διευθύντρια της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ --- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Από τον Δήμο Καλαμπάκας ανακοινώθηκαν τα ονόματα των βρεφών και νηπίων που επανεγγραφονται και εγγραφονται στους παιδικούς σταθμούς.

Από τον Δήμο Καλαμπάκας ανακοινώθηκαν τα ονόματα των βρεφών και νηπίων που επανεγγραφονται και εγγραφονται στους παιδικούς σταθμούς. Από τον Δήμο Καλαμπάκας ανακοινώθηκαν τα ονόματα των βρεφών και νηπίων που επανεγγραφονται και εγγραφονται στους παιδικούς σταθμούς. Τα ομόματα είναι: Α/Α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟΝ ΠΑΙΔΙΟΥ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΕΡΑ ΒΡΕΦΗ 1 /

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ (αριθμ. τέκνων) ΤΡΙΤΕΚΝΟΣ ή ΤΕΚΝΟ. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ (αριθμ. τέκνων) ΤΕΚΝΟ ΜΟΝΟΓΟΝΕΙΚΗΣ. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ (αρ. τέκνων) ΓΟΝΕΑΣ ΜΟΝΟΓΟΝΕΙΚΗΣ

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ (αριθμ. τέκνων) ΤΡΙΤΕΚΝΟΣ ή ΤΕΚΝΟ. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ (αριθμ. τέκνων) ΤΕΚΝΟ ΜΟΝΟΓΟΝΕΙΚΗΣ. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ (αρ. τέκνων) ΓΟΝΕΑΣ ΜΟΝΟΓΟΝΕΙΚΗΣ ΠΑΤΡΟΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ & Σ 64 ΜΑΡΟΥΛΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΜ444068 Οχι Οχι 1 12 17,25 60 80 800 0 0 0 0 0 0 345,00 420 0 160 Οχι 1 Οχι 1.725,00 1 51 ΔΡΑΝΔΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Φ826064 Οχι Οχι

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας Κατάταξης Φοιτητών Πρακτικής Άσκησης για το Ακαδημαϊκό Έτος

Πίνακας Κατάταξης Φοιτητών Πρακτικής Άσκησης για το Ακαδημαϊκό Έτος Πίνακας Κατάταξης Φοιτητών Πρακτικής Άσκησης για το Ακαδημαϊκό Έτος 2018-2019 2116089 ΜΑΥΡΙΚΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 0,92738 2115026 ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ 0,91675 2114025 ΔΕΤΣΗ ΜΙΧΑΕΛΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 960 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 43/2018 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 960 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 43/2018 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 960 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 43/2018 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΔ.1/ ΦΕΚ 386/ τ.β' / )

ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΔ.1/ ΦΕΚ 386/ τ.β' / ) PARASKEVI 1 KARAVI (ΚΑΡΑΒΗ) (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ) ΓΙΑΓΚΟΣ 401838 1316 14,53 14,53 10 0,3 10 15 29,83 3858 3858 150 28/9/1962 179,83 3855,3856,3859,3863,3865,3877,3881,388 2,3893,3896,3907,3913,3914,3916,3923,3 925,3936,3938,3939,3946,3953,3977,3983,3984,3985,3999,4000,4001,4002,4003,40

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΒΑΣΕΙΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ2 ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΒΑΣΕΙΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ2 ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΒΑΣΕΙΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ2 ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΕΙΣ Παρακαλούνται οι μεταφορείς του μαθήματος που χρωστούν το Εργαστήριο Βάσεις Δεδομένων ΙΙ, να προσέλθουν για τη διεξαγωγή της εξέτασης στο κτίριο Λαϊκής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Λάρισα 02-10-2014

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Λάρισα 02-10-2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Λάρισα 02--201 ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 99 ΘΕΜΑ: Αποδοχή δωρεάς φρέσκου γάλακτος. Στη Λάρισα σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

Αριστεία. 1 ΛΕΚΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 20 ΕΙΚΟΣΙ Άριστα. 2 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 20 ΕΙΚΟΣΙ Άριστα

Αριστεία. 1 ΛΕΚΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 20 ΕΙΚΟΣΙ Άριστα. 2 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 20 ΕΙΚΟΣΙ Άριστα 2ο ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ Αριστεία Τάξη Εγγραφής: Α' Α/Α Επώνυμο μαθητή Όνομα μαθητή Όνομα πατέρα Μέσος Μέσος Όρος Ολογράφως Όρος Χαρακτηρισμός μέσου όρου 1 ΛΕΚΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 20

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ (μετά την εξέταση των ενστάσεων) Δ/ΝΣΗ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ Ο/Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ Σ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ (μετά την εξέταση των ενστάσεων) Δ/ΝΣΗ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ Ο/Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ Σ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΠΕ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ ΜΑΓΓΕΡΑ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΕΙΔΙΚΟ Δ/ΝΣΗ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ Ο/Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ Σ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΕΙΔΙΚΟ 1η ΕΠΙΛΟΓΗ 15,5000 ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΙΙ (6) (7) (8) (9) (10) (11) (12) Οχι Ναι , , Οχι 1 Ναι 1.140,00 16

ΠΙΝΑΚΑΣ ΙΙ (6) (7) (8) (9) (10) (11) (12) Οχι Ναι , , Οχι 1 Ναι 1.140,00 16 ΠΑΤΡΟΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΙΝΑΚΑΣ ΙΙ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ 493 Καρώνης Παναγιώτης Θεόδωρος Χ 898502 Οχι Ναι 1 12 7,39 95 800 0 0 0 0 0 0 295,60 420 0 0 Οχι 1 Ναι 1.515,60 1 511 Τσαρούχη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΝΩΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ή ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ Η/Υ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΝΩΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ή ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ Η/Υ Η Επιτροπή Πιστοποίησης, αφού εξέτασε τις συνθήκες των εξετάσεων πιστοποίησης που διεξήχθησαν σύμφωνα με τις διατάξεις της Κ.Υ.Α. 121929/Η/31-07-2014 (Φ.Ε.Κ. 2123/Β /01-08-2014) και έλεγξε την ορθότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΗΤΡΙ ΚΩΝΣΤΑΝ 911 Χωρίς Εξειδικευμένη εμπειρία τουλάχιστον έξι (6) μηνών σε εργασίες συναρμολόγησης ή επισκευής δομικών

ΔΗΜΗΤΡΙ ΚΩΝΣΤΑΝ 911 Χωρίς Εξειδικευμένη εμπειρία τουλάχιστον έξι (6) μηνών σε εργασίες συναρμολόγησης ή επισκευής δομικών ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΣΟΧ 134/29.03.2018 ΤΕΥΧΟΥΣ ΑΣΕΠ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ 104 'ΔΕ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΔΟΜΗΣ Α/Φ' ΑΠΟΚΛΕΙΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΥΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ Α/Α Επώνυμο Ονομα Πατρός Μητρός Πρωτόκολλο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 619 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 37/2014 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 619 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 37/2014 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 619 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 37/2014 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΘΕΜΑ: «Μείωση Δημοτικών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 352 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 12/2018 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 352 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 12/2018 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 352 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 12/2018 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΘΕΜΑ: Λήψη κανονιστικής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Μ.Ε. ΟΙ 84 ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Μ.Ε. ΟΙ 84 ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Μ.Ε. ΟΙ 84 ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ Ανακοινώθηκαν από την Κεντρική Διοίκηση της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας ( Ε. Μ. Ε.) στην Αθήνα, τα ονόματα των μαθητών των Γυμνασίων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 873 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 40/2018 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 873 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 40/2018 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 873 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 40/2018 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΘΕΜΑ: Λήψη κανονιστικής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ ΜΗΤΡΩΝΥΜΟ

ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ ΜΗΤΡΩΝΥΜΟ ΑΑ ΑΑ ΡΟΗΣ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ ΜΗΤΡΩΝΥΜΟ 1 1 ΖΑΡΚΑΝΤΖΑ ΣΥΜΕΛΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 2 3 ΣΙΩΖΗ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ 3 4 ΧΑΣΙΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΖΩΙΤΣΑ 4 5 ΤΣΕΛΕΠΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ ΣΥΜΕΩΝ ΕΥΣΕΒΙΑ 5

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα : Απόφαση Σύστασης της Περιφερειακής Ομάδας Δράσεων Πρόληψης (ΠΟΔΠ) της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπ/σης Θεσσαλίας

Θέμα : Απόφαση Σύστασης της Περιφερειακής Ομάδας Δράσεων Πρόληψης (ΠΟΔΠ) της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπ/σης Θεσσαλίας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ---- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π. & Δ. ΕΚΠ/ΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ---- Ταχ. Δ/νση: Μανδηλαρά 23 Τ.Κ. - Πόλη: 41222 Λάρισα Ιστοσελίδα: Πληροφορίες: Βαλιάζη Μαριλη

Διαβάστε περισσότερα

A/A ΕΠΩΝΥΜΟ ONOMA ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ ΚΩΔΙΚΟΣ Ν.Π. Α1

A/A ΕΠΩΝΥΜΟ ONOMA ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ ΚΩΔΙΚΟΣ Ν.Π. Α1 1 ΑΓΑΘΟΥ ΑΘΗΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 10140005 ΕΠΙΤΥΧΩΝ/ΟΥΣΑ ΕΠΙΤΥΧΩΝ/ΟΥΣΑ 2 ΑΔΑΜΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 10140010 ΕΠΙΤΥΧΩΝ/ΟΥΣΑ 3 ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΕΣΤΗΣ 10140015 ΕΠΙΤΥΧΩΝ/ΟΥΣΑ ΕΠΙΤΥΧΩΝ/ΟΥΣΑ 4 ΑΛΕΞΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

:20 Σελίδα 1 από 11

:20 Σελίδα 1 από 11 1 264 ΓΚΙΡΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 200 2 242 ΠΟΥΛΙΑΣΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΘΩΜΑΣ 200 3 322 ΚΑΨΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ 200 4 61 ΚΙΟΤΤΟΥ ΣΑΒΒΑΣ ΜΙΧΑΗΛ 200 5 211 ΦΡΑΓΚΟΥ ΜΑΡΙΑ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ 200 6 97 ΤΑΜΠΟΥΛΙΔΟΥ ΕΛΕΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 200

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ

ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ A/A ΕΠΩΝΥΜΟ ΌΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ 1 NΙΚΟΛΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΩΤΗΡΗΣ 2 ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης - Πρόγραμμα Καλλικράτης" ( ΦΕΚ 87/τ. Α /07-072010).

Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης - Πρόγραμμα Καλλικράτης ( ΦΕΚ 87/τ. Α /07-072010). ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Νικήτη 14 Μαΐου 2014 ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Αριθμός Πρωτ: 9634 ΔΗΜΟΣ ΣΙΘΩΝΙΑΣ Ταχ. Δ/νση :630 88 Νικήτη Πληροφορίες: Χολογγούνη Αθανασία Τηλέφωνο : (2375350105 ) FAX : (23750) 23244 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ/ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ - Α ΦΑΣΗ. Κωδικός Ειδικότητας

ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ/ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ - Α ΦΑΣΗ. Κωδικός Ειδικότητας 1 587384 ΙΩΑΝΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΕ06 4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΒΥΡΩΝΑ (ΕΛ. ΓΛΥΚΑΤΖΗ-ΑΡΒΕΛΕΡ) 105ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ 96,95 2 207687 ΤΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΕ06 32ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ 4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΒΥΡΩΝΑ (ΕΛ. ΓΛΥΚΑΤΖΗ-ΑΡΒΕΛΕΡ)

Διαβάστε περισσότερα

Χαμηλή ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΑΘ. ΔΙΑΚΟΥ ΛΟΥΤΡΑ ΥΠΑΤΗΣ / 01/10/10-15/11/2010 09/07/2010-30/09/2010. Χαμηλή 01/10/10-31/10/2010 09/07/2010-30/09/2010

Χαμηλή ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΑΘ. ΔΙΑΚΟΥ ΛΟΥΤΡΑ ΥΠΑΤΗΣ / 01/10/10-15/11/2010 09/07/2010-30/09/2010. Χαμηλή 01/10/10-31/10/2010 09/07/2010-30/09/2010 ESPERIA ΚΥΡΙΑΚΗ ΨΑΡΟΓΙΑΝΝΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΑΘ. ΔΙΑΚΟΥ ΛΟΥΤΡΑ ΥΠΑΤΗΣ / ΤΗΛ 09 090 FAX 090 : 0/0/0//00 : 09/0/000/09/00 ΑΓΓΕΛΗΣ ΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΑ ΤΗΛ 09 FAX 09 : : 0/0/0/0/00 09/0/000/09/00,, PARKING ΑΙΓΛΗ

Διαβάστε περισσότερα

Εκλογική Περιφέρεια. Καταχωρημένα Τμήματα 88

Εκλογική Περιφέρεια. Καταχωρημένα Τμήματα 88 ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ 1 ) ΓΚΟΛΦΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ 1859 2 ) ΣΚΙΑΘΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ 992 3 ) ΠΕΦΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ 851 4 ) ΛΑΓΓΟΥΡΑ ΜΑΡΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ 840 5 ) ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του

Διαβάστε περισσότερα

Ιανουάριος. Κτήριο του Κοινοτικού Συμβουλίου. 1 Βασίλης 6 Θεοφάνης, Φώτης 7 Ιωάννης, Πρόδρομος 11 Θεοδόσης 17 Αντώνης

Ιανουάριος. Κτήριο του Κοινοτικού Συμβουλίου. 1 Βασίλης 6 Θεοφάνης, Φώτης 7 Ιωάννης, Πρόδρομος 11 Θεοδόσης 17 Αντώνης Τερσεφάνου 2014 ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΕΡΣΕΦΑΝΟΥ, Ιανουάριος Κτήριο του Κοινοτικού Συμβουλίου 1 Βασίλης 6 Θεοφάνης, Φώτης 7 Ιωάννης, Πρόδρομος 11 Θεοδόσης 17 Αντώνης 18 Θανάσης, Κύριλλος 19 Μακάριος 20 Ευθύμιος

Διαβάστε περισσότερα

για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ :105 Ειδικότητα : ΠΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ Η Επιτροπή Διενέργειας και Αξιολόγησης εν ελλείψει: ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. Η ΣΟΧ Πρόεδρος: 3/2011 Θεοφανία Παπαδοπούλου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΛΟΓΕΣ Ι.Σ.Α. 21/22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ (ΔΗ.ΠΑ.Κ) ΓΙΑΤΡΩΝ

ΕΚΛΟΓΕΣ Ι.Σ.Α. 21/22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ (ΔΗ.ΠΑ.Κ) ΓΙΑΤΡΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΛΩΝΙΣΤΙΩΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΑΓΓΛΗΣ ΦΩΤΙΟΣ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΔΡΑΚΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΖΩΡΗ ΣΟΦΙΑ του

Διαβάστε περισσότερα

Ονομασία Σχολείου Επώνυμο Όνομα Πατρώνυμο. 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΥΡΓΟΥ ΠΑΠΑΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟ

Ονομασία Σχολείου Επώνυμο Όνομα Πατρώνυμο. 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΥΡΓΟΥ ΠΑΠΑΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΚΛΟΓΕΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΑ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΥΡΓΟΥ ΠΑΠΑΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΥΡΓΟΥ ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΥΡΓΟΥ ΜΠΟΣΜΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΧΡΗΣΤΟΣ 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΥΡΓΟΥ ΦΩΤΕΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ & ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΔΕ ΠΛΗΡΩΣΗ ΠΕΝΤΕ (5) ΘΕΣΕΩΝ ΚΩΔΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ : 100

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ & ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΔΕ ΠΛΗΡΩΣΗ ΠΕΝΤΕ (5) ΘΕΣΕΩΝ ΚΩΔΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ : 100 ΠΑΤΡΟΣ sort ΠΛΗΡΩΣΗ ΠΕΝΤΕ ΘΕΣΕΩΝ 71 ΚΟΥΤΙΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΙ 836220 Οχι Ναι 1 18,00 37 67 0 0 360,00 0 259 0 134 Οχι 1 Ναι 753,00 1 14 ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΑΙ 566217 Οχι Ναι 1 15,00

Διαβάστε περισσότερα