>> Φορτίστε. Φύγατε. smart electric bike.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download ">> Φορτίστε. Φύγατε. smart electric bike."

Transcript

1 smart infocenter (Δωρεάν κλήση από σταθερό δίκτυο. Οι χρεώσεις κλήσεων από κινητό δίκτυο μπορεί να διαφέρουν.) GR-el Σχετικά με το περιεχόμενο του εντύπου: Μετά την , ημερομηνία έκδοσης του παρόντος εντύπου, ενδέχεται να προκύψουν τροποποιήσεις στο προϊόν. Ο κατασκευαστής διατηρεί το δικαίωμα τροποποιήσεων στην κατασκευή και τη μορφή, χρωματικών αποκλίσεων καθώς και τροποποιήσεων της συσκευασίας παράδοσης στη διάρκεια του χρόνου παράδοσης, εφόσον οι τροποποιήσεις ή αποκλίσεις είναι λογικές για τον πελάτη λαμβάνοντας υπόψη το συμφέρον του πωλητή. Εφόσον ο πωλητής ή ο κατασκευαστής χρησιμοποιήσει για το χαρακτηρισμό της παραγγελίας ή του αντικειμένου αγοράς κωδικούς ή αριθμούς, δεν προκύπτουν κανενός είδους δικαιώματα από το γεγονός αυτό και μόνο. Οι εικόνες μπορεί να περιέχουν αξεσουάρ και εξαρτήματα που δεν ανήκουν στο βασικό εξοπλισμό. Οι χρωματικές αποκλίσεις εξαρτώνται από την τεχνολογία εκτύπωσης. Το έντυπο αυτό μπορεί επίσης να περιέχει τύπους και υπηρεσίες που δεν προσφέρονται σε μεμονωμένες χώρες. Οι δηλώσεις που αφορούν στις νομοθετικές, νομικές και φορολογικές διατάξεις και επιπτώσεις ισχύουν μόνο για την Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας τη χρονική στιγμή έκδοσης του παρόντος εντύπου. Για συγκεκριμένες πληροφορίες απευθυνθείτε στους Εξουσιοδοτημένους Διανομείς smart. >> Φορτίστε. Φύγατε. smart electric bike. smart Μέλος του ομίλου Daimler AG Daimler AG, Stuttgart, smart MM, 7129 lebf 12-00/0412 Printed in Germany

2 >> Έτοιμο να κατακτήσει την πόλη. Μετακινήσεις στην πόλη σε δύο τροχούς. Η πόλη βρίσκεται σε διαρκή κίνηση. Συνεχώς εξελίσσεται καθημερινά. Έτσι, τίθενται συνεχώς νέες προκλήσεις κυρίως ως προς την κυκλοφορία. Γι αυτό η smart αναζητά τρόπους, να κάνει τις μετακινήσεις στην πόλη καλύτερες και ευκολότερες. Με ιδέες που δίνουν σήμερα απαντήσεις σε ερωτήσεις του αύριο και προκαλούν το κατεστημένο. Όπως για παράδειγμα: Μπορεί κανείς να κυκλοφορεί στην πόλη εύκολα και άνετα σε δύο τροχούς; Το smart electric bike (smart ebike) δίνει τη δική του απάντηση. Μεταφέρει τη δύναμη καινοτομίας της smart από το δρόμο στον ποδηλατόδρομο. Με ένα Pedelec (Pedal Electric Cycle) που συνδυάζει την έξυπνη λειτουργικότητα με την πρωτοποριακή τεχνολογία και την ξεχωριστή σχεδίαση. Μια λύση που κάνει την κυκλοφορία στην πόλη όχι απλώς ομορφότερη αλλά και ευκολότερη: Σε κάθε πεταλιά σάς υποστηρίζει ο ηλεκτροκινητήρας και σας προσφέρει την αναγκαία ενέργεια, για να φτάνετε στον προορισμό σας. Έτσι, δεν βρίσκεται μόνο η πόλη σε διαρκή κίνηση, αλλά κι εσείς. Το smart electric bike σε πράσινο «electric»/λευκό «crystal» διατίθεται προς το παρόν με ασπρόμαυρη σέλα. Το φθινόπωρο 2012, θα μπορείτε όμως να την αλλάξετε με μια πράσινη-λευκή σέλα σε κάποιον Εξουσιοδοτημένο Διανομέα smart. Το smart electric bike παραδίδεται από το εργοστάσιο με προστατευτικά πλαίσια και ενσωματωμένα φώτα και πληροί τις απαιτήσεις του κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

3 ΚΛΑΣΙΚΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ: ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ SMART. Το smart ebike προπορεύεται και με τη σχεδίασή του.

4 >> Η μορφή της λειτουργικότητας. Η σχεδίαση μιλάει με σαφήνεια. Το smart ebike δίνει στην ποδηλασία την ομορφότερη μορφή. Γύρω από το σύστημα κίνησης σχεδιάστηκε μια εμφάνιση που απέχει πολύ από την κλασική σχεδίαση των ηλεκτρικών ποδηλάτων και φέρει ξεκάθαρα την υπογραφή smart. Σημαντικά εξαρτήματα σχεδιάστηκαν εξαρχής ειδικά για το smart ebike. Το αποτέλεσμα είναι αναμφίβολα smart, χάρη στη διχρωμία και το μίγμα υλικών. Χαρακτηριστική είναι και η συμβολή των ακτίνων που με τη σχεδίασή τους ολοκληρώνουν τη συνολική εμφάνιση.

5 Ένα πλαίσιο εκτός συνηθισμένων πλαισίων. Εδώ η αυτόνομη σχεδιαστική γλώσσα είναι ιδιαίτερα σημαντική. Το περίβλημα της μπαταρίας ενσωματώνεται αρμονικά στο συνολικό σχεδιασμό και με την αντίθεση υλικών και χρωμάτων ξεχωρίζει από το πλαίσιο αλουμινίου. Έτσι, το smart ebike είναι αναμφίβολα smart.

6 Η σέλα από υψηλής ποιότητας και επεξεργασίας υλικό δεν είναι απλώς ευχάριστη στην αφή. Χάρη στη δυναμική γραμμή και τη διχρωμία της συμπαρασύρει κι όλα τα βλέμματα.

7 Αναβάθμιση του ποδηλατόδρομου. Αυτά που κάνουν το smart ebike να ξεχωρίζει.

8 >> Κινείται για εσάς. Ο κινητήρας προσφέρει την αναγκαία ισχύ. Με την υποβοήθηση του ηλεκτροκινητήρα, το ποδήλατο γίνεται ηλεκτρικό ποδήλατο: Ο ηλεκτροκινητήρας υποστηρίζει τη μυϊκή σας δύναμη και αντί να κουράζεστε κάνοντας πεντάλ, κινείστε ξεκούραστα. Με κάθε πεταλιά, συνειδητοποιείτε πόσο εύκολα μπορείτε να διανύετε ακόμη και δύσκολες διαδρομές. Είναι εφικτό χάρη στον κινητήρα χωρίς ψήκτρες στο μουαγιέ του πίσω τροχού της BionX, που σας προσφέρει τέσσερις βαθμίδες στη λειτουργία μετάδοσης κίνησης. Έτσι, μπορείτε πάντα να επιλέγετε, πόσο θέλετε να σας υποβοηθήσει ο ηλεκτροκινητήρας ισχύος 250 Watt* κατά την οδήγηση μέχρι μια ταχύτητα 25 km/h. Επιπλέον, μπορείτε να κινήστε με υψηλότερες ταχύτητες χρησιμοποιώντας τη δική σας μυϊκή δύναμη. Φυσικά, έχετε πάντα τη δυνατότητα να οδηγείτε το smart ebike χωρίς υποβοήθηση: απλώς απενεργοποιείτε τις βαθμίδες μετάδοσης κίνησης και συνεχίζετε με τη λειτουργία απλού ποδηλάτου. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε μία από τις βαθμίδες δυναμό και να αποφασίσετε πόση ενέργεια θα θέλατε να τροφοδοτείται στην μπαταρία όταν κάνετε πεντάλ ή οδηγείτε σε κατηφόρα. Είτε σε λειτουργία ποδηλάτου, συστήματος κίνησης ή δυναμό: Αλλάζετε τις ταχύτητες μέσω του μηχανισμού αλλαγής 3 ταχυτήτων της SRAM. Επίσης: Για ηλεκτρικό ποδήλατο, δεν χρειάζεστε ούτε ασφάλεια ούτε άδεια οδήγησης και μπορείτε να χρησιμοποιείτε τους ποδηλατοδρόμους. Πάμε μπροστά με πλήρη ισχύ: Τέσσερις μπάρες στη βασική οθόνη δείχνουν τις βαθμίδες μετάδοσης κίνησης. Κερδίζουμε πίσω όλη την ενέργεια: Επίσης τέσσερις μπάρες σας δείχνουν, πόσο φορτίζει το δυναμό την μπαταρία. * Η τιμή ισχύος ισχύει για τη Γερμανία. Είναι πιθανό να υπάρχουν αποκλίσεις ανάλογα με τη χώρα, βλ. Ενότητα «Τεχνικά χαρακτηριστικά».

9 >> Η ενέργεια στην ομορφότερη εκδοχή της. Μπαταρία που την αισθάνεσαι χωρίς να τη βλέπεις. Η μπαταρία εναρμονίζεται απόλυτα με τις καθαρές σχεδιαστικές γραμμές του smart ebike: Εντάσσεται αρμονικά στο πλαίσιο και διακρίνεται για την ισχύ της όταν κάνετε πεντάλ. Η μικρή μπαταρία ιόντων λιθίου με ονομαστική απόδοση 423 βατώρες συγκαταλέγεται στις ισχυρότερες μπαταρίες της αγοράς. Έτσι, διαθέτει αρκετή ισχύ για να σας προσφέρει αυτονομία έως 100 km ανάλογα με τον οδηγό, τον τρόπο οδήγησης, το έδαφος και την επιλεγμένη βαθμίδα μετάδοσης κίνησης ή δυναμό. Επιπλέον, η θέση της μπαταρίας εξασφα λίζει σταθερή και ασφαλή οδική συμπεριφορά: Ενσωματωμένη στο πιρούνι του πλαισίου, δημιουργεί ιδανικό αντίβαρο του κινητήρα στον πίσω τροχό.

10 >> Παντού θα βρείτε μία πρίζα. Η φόρτιση είναι απλή υπόθεση. Όπου κι αν βρίσκεται το smart ebike, σίγουρα υπάρχει μια πρίζα κάπου κοντά. Έτσι, τα επόμενα 100 km οδηγικής απόλαυσης είναι εγγυημένα: Απλώς συνδέστε τη μπαταρία στην πρίζα, φορτίστε την και συνεχίστε. Το smart ebike με το φορτιστή μπορεί να συνδέεται απευθείας σε οποιαδήποτε οικιακή πρίζα. Διαφορετικά, μπορείτε να ξεκλειδώσετε την κλειδαριά της μπαταρίας, να αφαιρέσετε την μπαταρία περίπου τριών κιλών από το πλαίσιο και τη φορτίσετε ξεχωριστά. Μετά από περίπου πέντε ώρες, έχει φτάσει η φόρτισή της από 0 στο 100 % και η φωτεινή ένδειξη φόρτισης στο περίβλημα της μπαταρίας γίνεται πράσινη. Εάν πραγματικά δεν μπορείτε να βρείτε μία πρίζα, μπορείτε να τη φορτίσετε με λίγη μυϊκή δύναμη. Επιλέξτε στη βασική οθόνη μία από τις τέσσερις βαθμίδες δυναμό: Έτσι, ο κινητήρας μετατρέπεται σε δυναμό και η μπαταρία αντλεί ενέργεια όσο εσείς οδηγείτε.

11 >> Ένα στολίδι, ακόμη και χωρίς καδένα. Ο ιμάντας από ανθρακονήματα σας πάει αξιόπιστα στον προορισμό σας. Το smart ebike δεν χρειάζεται την κοινή καδένα. Αντ αυτής αποκτά 118 δόντια διατεταγμένα σε έναν οδοντωτό ιμάντα από ανθρακονήματα υψηλής αντοχής, με τον οποίο ξεχνάτε τα γνωστά προβλήματα μιας καδένας. Ο ιμάντας όμως συνδυάζει κι άλλα πλεονεκτήματα: Έχει διπλάσια διάρκεια ζωής από μία καδένα, δεν χρειάζεται λίπανση ούτε συντήρηση, είναι αθόρυβος και ζυγίζει μόλις 80 γραμμάρια. Ένα ακόμη θετικό στοιχείο αυτής της high tech λύσης: έχει και εξαιρετική εμφάνιση.

12 >> Μείνετε ενημερωμένοι ενώ οδηγείτε. Η κεντρική μονάδα ελέγχου σας δείχνει το δρόμο. Είτε θέλετε να ξέρετε που βρίσκετε ο προορισμός σας είτε πόση απόσταση έχετε ήδη διανύσει: Στο τιμόνι του smart ebike βρίσκεστε στο προσωπικό σας κέντρο πληροφόρησης και ελέγχου. Έτσι, τα πάντα είναι στο χέρι σας και στο οπτικό σας πεδίο. Βάση για smart phone: Με την προαιρετική βάση για smart phone, ο κινητός σας σύντροφος αποκτά μια ασφαλή θέση στο smart ebike. Έτσι μπορείτε, για παράδειγμα, να πλοηγήστε άνετα από το smart phone σας όποιος κι αν είναι ο προορισμός σας. Χάρη στη διεπαφή USB του βασικού εξοπλισμού, μπορεί ταυτόχρονα να φορτίζεται στη διάρκεια της διαδρομής. Λειτουργίες ειδικά προσαρμοσμένες στο smart ebike θα προσφέρει από το φθινόπωρο 2012 η εφαρμογή smart ebike. Βασική οθόνη: Με τη βασική οθόνη του βασικού εξοπλισμού έχετε τον πλήρη έλεγχο του smart ebike: Χειρίζεστε τις βασικές λειτουργίες των βαθμίδων μετάδοσης κίνησης και δυναμό, το φως ή ενημερώνεστε για την ώρα, τα ημερήσια χιλιόμετρα και την υπολειπόμενη ενέργεια. Επιπλέον, με τη βασική οθόνη μπορείτε να βλέπετε πάντα τη μέση και την τρέχουσα ταχύτητά σας με το πάτημα ενός κουμπιού. Όταν την αφαιρείτε λειτουργεί κι ως αντικλεπτική προστασία, καθώς ο κινητήρας μπορεί να τεθεί σε λειτουργία μόνο όταν είναι συνδεδεμένη η βασική οθόνη.

13 >> Όποιος φρενάρει, φτάνει πιο μακριά. Τα φρένα προσφέρουν ασφάλεια και ενέργεια. Με το smart ebike έχετε διπλό κέρδος όταν φρενάρετε: επιπλέον οδική ασφάλεια χάρη στα υψηλής ποιότητας δισκόφρενα και καλύτερη φόρτιση της μπαταρίας χάρη στην αξιοποίηση της κινητικής ενέργειας που εκλύεται. Το υδραυλικό σύστημα δισκόφρενων της Magura εξασφαλίζει υψηλή ισχύ και ασφάλεια πέδησης ακόμη και στη βροχή. Οι διάτρητοι δίσκοι φρένων διαμέτρου 180 mm στεγνώνουν συνεχώς από το νερό. Το μπροστινό φρένο ελέγχει και την ανάκτηση ενέργειας. Ως έναυσμα αρκεί μία ντίζα στον αριστερό μοχλό φρένου: σταματά την υποβοήθηση από τον ηλεκτροκινητήρα, κι αρχίζει να τροφοδοτείται κινητική ενέργεια στην μπαταρία. Επιπλέον, η ανάκτηση ενέργειας μπορεί να ρυθμιστεί και χειροκίνητα στη βασική οθόνη: κάτι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν οδηγείτε σε μεγάλες κατηφόρες.

14 >> Η πρωτοπορία στο βασικό εξοπλισμό. Τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του smart ebike. Μπαταρία: Με 423 βαττώρες έχετε αυτονομία έως και 100 χιλιομέτρων. Κεντρική μονάδα ελέγχου: Με τη βασική οθόνη έχετε τα πάντα στο οπτικό σας πεδίο όταν οδηγείτε, ενώ με τη διεπαφή USB συνδέετε το smart phone σας. Κινητήρας: Με υποβοήθηση 250 Watt* οδηγείτε χαλαρά και εύκολα μέσα στην πόλη. Ο κινητήρας στη λειτουργία δυναμό χρησιμεύει ταυτόχρονα για την παροχή ενέργειας. Ιμάντας ανθρακονημάτων: Με τον ιμάντα από υψηλής αντοχής ανθρακονήματα, εξασφαλίζεται η μετάδοση ισχύος στον πίσω τροχό αξιόπιστα, χωρίς να απαιτείται λίπανση ή συντήρηση. Φρένα: Με τα υδραυλικά δισκόφρενα απολαμβάνετε επιπλέον ασφάλεια όταν φρενάρετε. * Η τιμή ισχύος ισχύει για τη Γερμανία. Είναι πιθανό να υπάρχουν αποκλίσεις ανάλογα με τη χώρα, βλ. Ενότητα «Τεχνικά χαρακτηριστικά».

15 Έτσι το ebike θα γίνει το δικό σας bike. Διαμορφώστε το προσωπικό σας smart ebike.

16 >> Διπλά μοναδικό. Το χρώμα δίνει τον τόνο. Αρκεί μια ματιά, για να αναγνωρίσεις ένα smart. Ο χαρακτηριστικός σχεδιασμός δύο υλικών και δύο χρωμάτων δίνει και στο smart ebike την απαράμιλλη εμφάνισή του. Το smart ebike διατίθεται σε δύο ελκυστικές χρωματικές εκδόσεις: Σε λευκό «crystal» με λεπτομέρειες σε πράσινο «electric» και σε σκούρο γκρι ματ με λεπτομέρειες σε πορτοκαλί «flame». Όποια έκδοση κι αν επιλέξετε, κι οι δύο αποπνέουν σπορτίφ εκφραστικότητα και διαθέτουν διακοσμητικές λεπτομέρειες στη σέλα, τον πίσω οδοντωτό τροχό, τα δισκόφρενο, το κουδούνι και τις λαβές του τιμονιού. Λευκό «crystal» με λεπτομέρειες σε πράσινο «electric» Σκούρο γκρι ματ με λεπτομέρειες σε πορτοκαλί «flame»

17 >> Τόσο ξεχωριστό όσο κι εσείς. Τα αξεσουάρ για περισσότερες δυνατότητες. Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός. Και μπορεί να είναι. Το smart ebike μπορείτε να το ρυθμίζετε εύκολα στο σωματότυπό σας και τις ανάγκες σας. Για να μην αισθάνεστε μόνο ελευθερία, αλλά και άνεση όπως ακριβώς σας αξίζει. Εκτός από την κατάλληλη σέλα είναι και θέμα κατάλληλης θέσης καθίσματος. Επιλέξτε, λοιπόν, τον αναπαυτικότερο για το σώμα σας συνδυασμό από τις δύο βάσεις σέλας και τα δύο διαφορετικά τιμόνια. Με σχάρα και βάση για smart phone είναι εξοπλισμένοι για όλα όσα μπορεί να προκύψουν στην καθημερινότητά σας. Η σχάρα* κάνει το ποδήλατο κατάλληλο και για μεταφορά αντικειμένων. Στην ενσωματωμένη θήκη-δίχτυ** μπορείτε να τοποθετείται μικρά αντικείμενα άλλη μια χαρακτηριστική λύση smart. Η βάση σέλας διατίθεται, εκτός από τη ίσια έκδοση του βασικού εξοπλισμού, και σε γωνιώδη έκδοση. Ο Εξουσιοδοτημένος Διανομέας smart θα προσαρμόσει το ύψος της βάσης της σέλας στο δικό σας σωματότυπο. Bild wird ersetzt durch die Variante mit Netztaschen! Το τιμόνι διατίθεται σε δύο εκδόσεις: Επίπεδο και sport ως εργοστασιακός εξοπλισμός ή υπερυψωμένο και άνετο ως αξεσουάρ. Έτσι μπορείτε να επιλέξετε την κατάλληλη θέση καθίσματος για το δικό σας σωματότυπο. Η βάση για smart phone* προσφέρει μια ασφαλή θέση στο ποδήλατο για τον κινητό σας σύντροφο. Χάρη στους ευέλικτους βραχίονες στήριξης, ενδείκνυται για όλα τα μεγέθη οθονών μεταξύ 3,5" και 4,3". Μπορεί να ρυθμιστεί χειροκίνητα σε κάθετη ή οριζόντια θέση. * Διαθέσιμη από το φθινόπωρο ** Παρόμοια με την εικόνα.

18 >> Όποια κι αν είναι τα σχέδιά σας. Η ebike Collection είναι μέσα σε όλα. Το κατάλληλο αξεσουάρ για κάθε περίσταση: Είτε πάτε για ψώνια, εκδρομή είτε στη δουλειά σας η Collection προσφέρει το σωστό μίγμα design και λειτουργικότητας. Στη smart ebike Collection τα στοιχεία κλειδιά είναι οι καθαρές σχεδιαστικές γραμμές και η χαρακτηριστική διχρωμία. Μπουφάν ή κλειδαριά ποδηλάτου, κράνος ή τσάντα, ολοκληρώνουν την εμφάνισή σας στην παραμικρή λεπτομέρεια. Η τσάντα αποσκευών. Πολύς χώρος για να παίρνετε μαζί σας όλα όσα θέλετε. Αδιάβροχη από πολυεστέρα. Διάφορες εσωτερικές επιφάνειες, μεταβλητό κλείσιμο, χώρος για έγγραφα DIN A4 και notebook έως 15,4". Αντιολισθητικός ιμάντας ώμου με μαλακή επένδυση. Διαστάσεις: περ. 36 cm x 34 cm x 14 cm. Η τσάντα ώμου. Έχετε τα σημαντικότερα πάντα μαζί σας και καλά προστατευμένα από άνεμο και βροχή. Αδιάβροχη, με θήκη-δίχτυ για μπουκάλι, αφαιρούμενη, επενδυμένη θήκη για laptop και ρυθμιζόμενο ιμάντα ώμου. Διαστάσεις: περ. 40 cm x 34 cm x 15 cm. Το κράνος. Προστατεύει και έχει τη σωστή εμφάνιση. 21 οπές αερισμού και επένδυση από δίχτυ. Βάρος με προσωπίδα περ. 285 g. Πρότυπα: EN DIN 1078/TÜV GS/ CE/CPSC. Σε πράσινο «electric»/λευκό «crystal» ή σκούρο γκρι ματ/πορτοκαλί «flame». Διαστάσεις cm (XS/S) και cm (M/L). Το μπουφάν. Ούτε κρύο, ούτε ζέστη, αλλά ακριβώς η σωστή θερμοκρασία. Αντιανεμικό, αδιάβροχο μέχρι βροχόπτωση 5000 mm και από υλικό που αναπνέει. Με κουκούλα κρυμμένη μέσα στο γιακά. 100 % PU. Μεγέθη: XS XL γυναικείο (πράσινο «electric»/λευκό «crystal»). S XXL ανδρικό (σκούρο γκρι ματ/πορτοκαλί «flame»). Η κλειδαριά ποδηλάτου. Η αντικλεπτική προστασία με στυλ και καινοτόμο αρθρωτό σχεδιασμό. Υψηλότερη προστασία, μέγιστη ευελιξία, ταχύτητα τοποθέτηση. Πολύ ελαφριά, μικρό μέγεθος κλειδαριάς, με θήκη μεταφοράς. Μήκος: 90 cm.

19 ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΑΣ ΚΙΝΟΥΝ. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του smart ebike.

20 1735 mm 572 smart ebike Τεχνικά χαρακτηριστικά smart ebike: Pedelec (Pedal Electric Cycle) Σύστημα μετάδοσης κίνησης: Κινητήρας: Ηλεκτροκινητήρας χωρίς ψήκτρες στο μουαγιέ του πίσω τροχού της BionX Ισχύς: 250 W ονομαστική* Μέγ. ταχύτητα υποβοήθησης: 25 km/h** Μέγ. ροπή στρέψης: 35 Nm Μηχανισμός αλλαγής ταχυτήτων: Ανάκτηση ενέργειας: Ναι Βαθμίδες μετάδοσης κίνησης/δυναμό: από 4 ενσωματωμένο SRAM I-Motion 3 (μηχανισμός αλλαγής 3 ταχυτήτων) Μπαταρία (αφαιρούμενη): Τύπος: Ιόντων λιθίου (48 V) Χωρητικότητα: 423 Wh Τάση: 48 V Βάρος: 3,3 kg Χρόνος φόρτισης: (0 100 %) περ. 5 ώρες (20 80 %) περ. 3 ώρες Κύκλοι φόρτισης: 500 (με 80 % υπολειπόμενη χωρητικότητα) Αυτονομία: έως 100 km*** Πιρούνι: smart Design Υλικό: Αλουμίνιο Σετ ρουλεμάν τιμονιού: CaneCreek Φώτα: Busch & Müller, smart Design Φώτα εμπρός: Τεχνολογία LED με λειτουργία φώτων ημέρας Φώτα πίσω: Τεχνολογία LED Ελαστικά: Ελαστικά (ΕΤ/ΠΤ): Continental EcoContact Plus, 26" x 1,75" Ακτίνες (ΕΤ/ΠΤ): smart Design Φρένα: Τύπος: Magura MT4, υδραυλικά δισκόφρενα, Ø 180 mm, με λειτουργία ανάκτησης ενέργειας (εμπρός) Τιμόνι: smart Design Λαβές: Ergon GP1 Βάση τιμονιού: smart Design Πετάλια: Ergon PC2 Σέλα: smart Design 288 Ιμάντας: Τύπος: Οδοντωτός ιμάντας ανθρακονημάτων 118 T της Gates Τροχαλία ιμάντα εμπρός: CDC 50T της Gates Τροχαλία ιμάντα πίσω: CDC 22T της Gates Πλαίσιο: smart Design Υλικό: Αλουμίνιο Μέγεθος: M Βάρος: 26,1 kg Μέγ. ωφέλιμο φορτίο: 114 kg (συμπ. αποσκευών) Διαστάσεις (Π x Μ x Υ): 75,5 cm x 173,5 cm x 99 cm * Τιμή αναφοράς Γερμανίας. Αποκλείσεις ανάλογα με τη χώρα: 250 Watt για χώρες της ΕΕ εκτός Μ. Βρετανίας, 350 Watt για ΗΠΑ/ΚΑΝΑΔΑ. ** με μυϊκή δύναμη μπορούν να επιτυγχάνονται υψηλότερες ταχύτητες. *** ανάλογα με τον οδηγό, τον τρόπο οδήγησης, το έδαφος και τη βαθμίδα μετάδοσης κίνησης και δυναμό.

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM!

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! Με τη δυναμική σχεδίαση, το ελαφρύ πλαίσιο και το καθαρόαιμο DNA του Yamaha X-MAX, αυτό το σκούτερ γενικής χρήσης και υψηλής απόδοσης έχει κατασκευαστεί για μια συναρπαστική

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder.

Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder. Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder. Κορυφαία ισχύς για υψηλές απαιτήσεις. Το Arocs Loader και το Arocs Grounder. Για ιδιαίτερα υψηλό ωφέλιμο φορτίο και ακραία φορτία. Με το Arocs Loader και το

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρικό ποδήλατο. Από τον Παναγιώτη Σαμαρά

Ηλεκτρικό ποδήλατο. Από τον Παναγιώτη Σαμαρά Ηλεκτρικό ποδήλατο Από τον Παναγιώτη Σαμαρά Γενικά Έπειτα από την έντονη παρουσία των ηλεκτρικών ποδηλάτων όλο και περισσότερο στην ποδηλασία και ιδιαίτερα μετά την ειδική κατηγορία e-bike σε αγώνες enduro

Διαβάστε περισσότερα

Αθόρυβη οδήγηση χωρίς ρύπους στην πόλη: Τα Vito E-Cell Van καλύπτουν χλμ για τους πελάτες μας

Αθόρυβη οδήγηση χωρίς ρύπους στην πόλη: Τα Vito E-Cell Van καλύπτουν χλμ για τους πελάτες μας Δελτίο Τύπου Αθόρυβη οδήγηση χωρίς ρύπους στην πόλη: Τα Vito E-Cell Van καλύπτουν 650.000χλμ για τους πελάτες μας 14 Φεβρουαρίου 2012 Το πρώτο Van στον κόσμο με εργοστασιακό ηλεκτρικό σύστημα κίνησης δοκιμάστηκε

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Polo BlueMotion

Το νέο Polo BlueMotion Το νέο Polo BlueMotion ΣΕ ΠΕΙΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ. TO NEO POLO BLUEMOTION ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΧΑΜΗΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ CO₂.

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα Mercedes-AMG GT. Σχεδιασμένη από πρωταθλητές.

Η νέα Mercedes-AMG GT. Σχεδιασμένη από πρωταθλητές. Mercedes-AMG GT. T Η νέα Mercedes-AMG GT. Σχεδιασμένη από πρωταθλητές. S Ήρθε για να σας απογειώσει. Είναι εδώ. Η δήλωση από το Affalterbach: μακρύ καπό, θέση οδηγού τοποθετημένη αρκετά πίσω, φαρδύ και

Διαβάστε περισσότερα

www.ecobike.com www.lamdagreen.gr

www.ecobike.com www.lamdagreen.gr Ηλεκτρικά ποδήλατα που κατασκευάζονται στην Ισπανία με την τελευταία τεχνολογία. www.ecobike.com www.lamdagreen.gr Αντιπρόσωποι για την Ελλάδα: ΛΑΜΔΑ ΑΕ Α. Μεταξά 2 & Καλυφτάκη, Κ. Κηφισιά Τηλ: 210 620

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά 5GL. Τρακτέρ χαμηλού προφίλ 57 kw (75 hp) 65 kw (85 hp) (97/68 EC)

Σειρά 5GL. Τρακτέρ χαμηλού προφίλ 57 kw (75 hp) 65 kw (85 hp) (97/68 EC) Σειρά 5GL Τρακτέρ χαμηλού προφίλ 57 kw (75 hp) 65 kw (85 hp) (97/68 EC) 2 Τρακτέρ σειράς 5GL Επισκόπηση 5G Χαμηλού προφίλ Μια καινούργια λύση από την John Deere Μπορεί να είναι μικρό σε μεγεθος και ευέλικτο,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΜΕΤΑΚΙΝΗ- ΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΜΕΤΑΚΙΝΗ- ΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ smart infocenter (Δωρεάν κλήση από σταθερό δίκτυο. Οι χρεώσεις κλήσεων από κινητό δίκτυο μπορεί να διαφέρουν.) 00800 11 67000 GR-el Είμαστε πρόθυμοι να αποσύρουμε το smart σας με τρόπο φιλικό προς το περιβάλλον

Διαβάστε περισσότερα

Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ

Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ LX Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ Με την εμφάνιση των 3-βάλβιδων κινητήρων 125 και 150 κυβικών, που προσφέρουν απαράμιλλη ισορροπία μεταξύ επιδόσεων και οικονομίας καυσίμου, η Vespa LX και η Vespa

Διαβάστε περισσότερα

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ.

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ. www.toyota.gr Μοναδική σχεδίαση Νέα σχεδιαστική φιλοσοφία «J-Playful» που αναδεικνύει το χαρούμενο, «παιχνιδιάρικο» και νεανικό του χαρακτήρα. Εμβληματική σχεδίαση στην μπροστινή μάσκα με το χαρακτηριστικό

Διαβάστε περισσότερα

MEET THE NEW VESPA GTS. DOYOUVESPA.COM

MEET THE NEW VESPA GTS. DOYOUVESPA.COM MEET THE NEW VESPA GTS. DOYOUVESPA.COM 300 IE ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΙ ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΗ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΥΛ: Η VESPA GTS ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ. Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 300 cc, Ο ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΤΗ ΓΚΑΜΑ VESPA, ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Your Best Choice for Marine Equipment. Προσφορές Οκτωβρίου.

Your Best Choice for Marine Equipment. Προσφορές Οκτωβρίου. Your Best Choice for arine Equipment Προσφορές Οκτωβρίου www.eval.gr ΣΑΚΑΚΙ ΝΙΤΣΕΡΑΔΑΣ POPUAR ΑΠΟ ΤΗΝ VIKING (κωδικός 02507* - 02508*) άνεσης σακάκι νιτσεράδων VIKING. Έχει κουκούλα με κορδόνι, μπροστινό

Διαβάστε περισσότερα

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune Το eetle Dune Το eetle Cabriolet Dune Stage driving. Το eetle Dune και το eetle Cabriolet Dune μετατρέπουν τον δρόμο σε θεαματική πίστα, χάρη στις σπορ αναρτήσεις και το διευρυμένο μετατρόχιο αλλά και

Διαβάστε περισσότερα

BEVERLY, ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ

BEVERLY, ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ B E V E R L Y BEVERLY, ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ Το Beverly SportTouring είναι η νέα ναυαρχίδα ανάμεσα στα σκούτερ με μεγάλους τροχούς της Piaggio, που συνδυάζει την κομψότητα και την απαράμιλλη δυναμική

Διαβάστε περισσότερα

ORTHOPEDICS AND HEALTH PRODUCTS. Νέα προϊόντα

ORTHOPEDICS AND HEALTH PRODUCTS. Νέα προϊόντα ORTHOPEDICS AND HEALTH PRODUCTS ORTHOPEDICS AND HEALTH PRODUCTS Νέα προϊόντα Συμπληρωματικός κατάλογος Σεπτέμβριος 2016 108 cm 65 ή 60 cm 09-2-146 MOBILITY POWER CHAIR VT61018 Εύκολο στη χρήση. Μοντέρνος

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος περιεχομένων ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ...3 ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ...4 ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ΜΟΛΥΒΔΟΥ...5 ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ΛΙΘΙΟΥ...

Κατάλογος περιεχομένων ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ...3 ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ...4 ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ΜΟΛΥΒΔΟΥ...5 ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ΛΙΘΙΟΥ... Κατάλογος περιεχομένων ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ...3 ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ...4 ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ΜΟΛΥΒΔΟΥ...5 ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ΛΙΘΙΟΥ...5 ΣΥΝΔΕΣΗ PEDELEC (PAS)...6 ΦΟΡΤΙΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ...6 ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΜΕ ΔΙΣΚΟΦΡΕΝΑ...7

Διαβάστε περισσότερα

DESIGN ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΠΑΘΟΣ

DESIGN ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΠΑΘΟΣ DESIGN ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΠΑΘΟΣ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΣΠΟΡ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΚΟΥ DESIGN. Από τους πρωτοπόρους των αρχών του 20ού αιώνα, η ιστορία της Gilera είναι συνώνυμο της Ιταλικής επιτυχίας που εξακολουθεί

Διαβάστε περισσότερα

ΚΙΤ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ

ΚΙΤ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ Κατάλογος περιεχομένων ΚΙΤ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ...2 ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ...3 ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ...4 ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ΜΟΛΥΒΔΟΥ...5 ΣΥΝΔΕΣΗ ΡΥΘΜΙΣΤΗ και ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ΛΙΘΙΟΥ...7 ΣΥΝΔΕΣΗ PEDELEC

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>>

Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>> The new Kia Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>> Επαναπροσδιορίστε τη σκέψη σας! Διαγράψτε την παλιά νοοτροπία. Αποκτήστε την τελευταία έκδοση της οικογένειας του Kia Cee d. Το

Διαβάστε περισσότερα

99000-SWIFT-014 02/2015

99000-SWIFT-014 02/2015 99000-SWIFT-014 02/2015 5MT ΑΝΕΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 1,2 L 5MT GL+ GL+ Ηλεκτρική υποβοήθηση τιμονιού Ρύθμιση τιμονιού καθ ύψος Ρύθμιση τιμονιού τηλεσκοπική Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική 205.040.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 24 993,27 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση: 001

Διαβάστε περισσότερα

Αναπνεύστε ελευθερία. Αποπνεύστε ελευθερία.

Αναπνεύστε ελευθερία. Αποπνεύστε ελευθερία. GLE. Αναπνεύστε ελευθερία. Αποπνεύστε ελευθερία. Δυναμισμός. Πυγμή. Η τέχνη της ανεξαρτησίας. Όποιος συνδυάζει αυτά τα χαρακτηριστικά αποπνέει μία ηρεμία, ξέρει να εκτιμά όσα έχει καταφέρει και να απολαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

START κωδ.: 641006 MOUNTAIN BIKE START 26. Σκελετός C-T: 19 Hi-Ten Steel. Δισκοβραχίονας 42/34/24Τ. Φρένα V-Brakes. Πίσω ντεραγιέρ SHIMANO Tourney TZ

START κωδ.: 641006 MOUNTAIN BIKE START 26. Σκελετός C-T: 19 Hi-Ten Steel. Δισκοβραχίονας 42/34/24Τ. Φρένα V-Brakes. Πίσω ντεραγιέρ SHIMANO Tourney TZ START 26 MOUNTAIN BIKE Ξεκινήστε την ποδηλασία με το οικονομικότερο μοντέλο της UNIMAC. Ένα mountain bike 26, με χειριστήρια και πίσω σασμάν SHIMANO. Κατάλληλο για διαδρομές εκτός δρόμου ή στην πόλη. START

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλη δύναμη σε μικρό μέγεθος.

Μεγάλη δύναμη σε μικρό μέγεθος. Μεγάλη δύναμη σε μικρό μέγεθος. Expert Universal Easy New Compact Generation Easy Universal Expert Η νέα γενιά Compact κρουστικών δραπάνων της Bosch. Είτε πρόκειται για το Easy, το Universal ή το Expert

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΗ

ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΗ ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΥΛ ΤΗΣ VESPA ΜΕ ΤΗ ΣΠΟΡ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ, Η VESPA SPRINT ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΝΕΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ,

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή B 180 d Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μαύρο "night" Τροχός Ζάντες αλουμινίου[ 16"] 40.6 cm, 10 ακτινών Επένδυση Ύφασμα venlo μαύρο Διακοσμητικά

Διαβάστε περισσότερα

MP3 YOURBAN: ΚΟΜΨΟ, ΣΥΜΠΑΓΕΣ, ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗ

MP3 YOURBAN: ΚΟΜΨΟ, ΣΥΜΠΑΓΕΣ, ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗ MP3 YOURBAN LT MP3 YOURBAN MP3 YOURBAN: ΚΟΜΨΟ, ΣΥΜΠΑΓΕΣ, ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

NEW FLY 125 3V / 50 4T4V

NEW FLY 125 3V / 50 4T4V NEW FLY 125 3V / 50 4T4V Η πόλη είναι το φυσικό του περιβάλλον. Από το πρωί μέχρι το βράδυ, μετατρέπει σε απόλαυση κάθε μετακίνησή σας. Συμπαγείς διαστάσεις και τροχοί 12 το καθιστούν εξαιρετικά ευέλικτο.

Διαβάστε περισσότερα

Ether Applications (ΑΙΘΗΡ) όλη σας η ενέργεια

Ether Applications (ΑΙΘΗΡ) όλη σας η ενέργεια Ether Applications (ΑΙΘΗΡ) όλη σας η ενέργεια Δραστηριότητα στον χώρο της ενέργειας στην Ελλάδα, τα Βαλκάνια και την Κύπρο Γραφεία Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις Έμφαση στις ανάγκες του πελάτη Εταιρική

Διαβάστε περισσότερα

XCITING 400i ABS. Σχεδιάσαμε το πιο σύγχρονο scooter. της κατηγορίας. Εσείς, δεν έχετε παρά να ζήσετε μαζί του: μια νέα εμπειρία οδήγησης!

XCITING 400i ABS. Σχεδιάσαμε το πιο σύγχρονο scooter. της κατηγορίας. Εσείς, δεν έχετε παρά να ζήσετε μαζί του: μια νέα εμπειρία οδήγησης! XCITING 400i ABS Σχεδιάσαμε το πιο σύγχρονο scooter της κατηγορίας. Εσείς, δεν έχετε παρά να ζήσετε μαζί του: μια νέα εμπειρία οδήγησης! Θέλεις να κινηθείς γρήγορα αλλά και με άνεση. Να έχεις στην διάθεσή

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα H Εταιρία 5-9 Πέργολα Star 10-15 Πέργολα Magna Star 16-21 Πέργολα Mega 23-27 Πέργολα Arch 28-33 Πέργολα Top Star 34-39 Πέργολα Persa

Περιεχόμενα H Εταιρία 5-9 Πέργολα Star 10-15 Πέργολα Magna Star 16-21 Πέργολα Mega 23-27 Πέργολα Arch 28-33 Πέργολα Top Star 34-39 Πέργολα Persa ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2014 Περιεχόμενα H Εταιρία 5-9 Πέργολα Star 10-15 Πέργολα Magna Star 16-21 Πέργολα Mega 23-27 Πέργολα Arch 28-33 Πέργολα Top Star 34-39 Πέργολα Persa 40-45 Κάθετη Κασετίνα Star 46-49

Διαβάστε περισσότερα

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟ TOYOTA ΝΕΟ TOYOTA YARIS ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΟΤΑ YARIS ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΦΥΙΑ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Η ΕΥΦΥΗΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ, ΓΕΜΑΤΗ ΣΤΥΛ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΑΝΕΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

Toyota Hybrid. Ηλίας Καραϊσκός Αγγελική Τσενέ

Toyota Hybrid. Ηλίας Καραϊσκός Αγγελική Τσενέ Toyota Hybrid Ηλίας Καραϊσκός Αγγελική Τσενέ Η σημερινή μας agenda Toyota & Hybrid Η τεχνολογία Toyota Hybrid Μοναδικά οφέλη Toyota Hybrid Γκάμα Test Drive Η Toyota στον κόσμο Δηλαδή Kaizen προκαλώντας

Διαβάστε περισσότερα

Δυναμικό, Ευέλικτο με Λιγότερα από 40 g CO 2 /km: Opel Flextreme

Δυναμικό, Ευέλικτο με Λιγότερα από 40 g CO 2 /km: Opel Flextreme 10 Σεπτεμβρίου, 2007 Δυναμικό, Ευέλικτο με Λιγότερα από 40 g CO 2 /km: Opel Flextreme Σπορ πρωτότυπο ενός όγκου λανσάρει καινοτομίες και παρουσιάζει την επαναστατική αρχιτεκτονική E-Flex Αυτονομία 55 km,

Διαβάστε περισσότερα

TMAX SX. Ξαναγράφει τους κανόνες του MAX

TMAX SX. Ξαναγράφει τους κανόνες του MAX . Ξαναγράφει τους κανόνες του MAX Εκτός από τη λίστα με τα κυριότερα στοιχεία του TMAX που υπάρχουν στη βασική έκδοση, το σπορ διαθέτει ορισμένα ειδικά χαρακτηριστικά. Με το σύστημα D-MODE μπορείτε να

Διαβάστε περισσότερα

Renault ΕΠΑΓΓΕλΜΑΤΙκΑ ΟχήΜΑΤΑ

Renault ΕΠΑΓΓΕλΜΑΤΙκΑ ΟχήΜΑΤΑ Renault Επαγγελματικά Οχήματα Renault Pro+ Το + του επαγγελματία Η Renault, με παρουσία στην αγορά Επαγγελματικών Οχημάτων για πάνω από έναν αιώνα, παρέχει στους επαγγελματίες πελάτες της καινοτόμες λύσεις

Διαβάστε περισσότερα

Γεωργικά Μηχανήματα (Εργαστήριο)

Γεωργικά Μηχανήματα (Εργαστήριο) Ελληνική Δημοκρατία Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ηπείρου Γεωργικά Μηχανήματα (Εργαστήριο) Ενότητα 8 : Γεωργικός Ελκυστήρας Σύστημα Διεύθυνσης - Σύστημα Πέδησης Δρ. Δημήτριος Κατέρης Εργαστήριο 8 ο ΣΥΣΤΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Το καλύτερο SYM. SYM Citycom 300. Το Citycom 300i είναι το scooter που φέρνει τη SYM μπροστά από τις παραδοσιακές δυνάμεις του χώρου

Το καλύτερο SYM. SYM Citycom 300. Το Citycom 300i είναι το scooter που φέρνει τη SYM μπροστά από τις παραδοσιακές δυνάμεις του χώρου Το καλύτερο SYM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: AUTOMAG ΜΟΤΟ ΔΟΚΙΜΕΣ 073 SYM Citycom 300 ΚΕΙΜΕΝΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΤΡΟΧΕΙΛΟΣ Το Citycom 300i είναι το scooter που φέρνει τη SYM μπροστά από τις παραδοσιακές δυνάμεις του χώρου Τις

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Τίποτα δεν περιορίζει το στυλ σας στο νέο Kia Picanto. Αυτό το εντυπωσιακό μικρό αυτοκίνητο, παρέχει επίπεδα τεχνολογίας και άνεσης που δεν

Διαβάστε περισσότερα

Μηχανήματα κοπής πρέμνων

Μηχανήματα κοπής πρέμνων Μηχανήματα κοπής πρέμνων Μηχανοκίνητο Υδραυλικό Αναρτώμενο FSI power-tech ApS Η εταιρεία FSI power-tech ApS ιδρύθηκε από τον Henning Schmidt το 2002 και σχεδιάζει και κατασκευάζει μηχανήματα κοπής πρέμνων.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ THE ALL NEW KIA ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ Ας δημιουργήσουμε ένα αντικείμενο πόθου, είπε ο Υπεύθυνος Σχεδιασμού της Kia, Peter Schreyer, στην ομάδα διεθνών σχεδιαστών του. Το σχέδιό του

Διαβάστε περισσότερα

Euro IV (Blue Tec 4) 6 - κύλινδροι - V - κινητήρας. Διάμετρος / διαδρομή

Euro IV (Blue Tec 4) 6 - κύλινδροι - V - κινητήρας. Διάμετρος / διαδρομή Περιγραφή S 411 HD Τεχνικά στοιχεία Μήκος 10.160 mm Φάρδος 2.550 mm Ύψος 3.760 mm Εσωτερικό ύψος διαδρόμου 2.100 mm Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) 1.060 mm Μεταξόνιο 4.985 mm Εμπρόσθιος πρόβολος 2.215 mm Οπίσθιος

Διαβάστε περισσότερα

DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP

DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP Φτιαγμένο στα μέτρα της δουλειάς σας. Φτιαγμένο στα μέτρα της πόλης σας. Ο κατάλληλος σύμμαχος για τη δουλειά σας, το νέο Doblò Work Up είναι η ιδανική λύση για όσους χρειάζονται περισσότερο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός & Πληροφορίες για το καρότσι: Thule Urban Glide

Οδηγός & Πληροφορίες για το καρότσι: Thule Urban Glide Οδηγός & Πληροφορίες για το καρότσι: Thule Urban Glide Eαν είσαι στην αναζήτηση για ένα καινούργιο καρότσι και ψάχνεις για το τέλειο υβριδικό καρότσι βόλτας στην πόλη, στο έχουμε ήδη βρει! Το Thule Urban

Διαβάστε περισσότερα

ONSITE ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΕΥΧΟΣ 38 ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014 ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΝΤΟΧΗ

ONSITE ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΕΥΧΟΣ 38 ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014 ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΝΤΟΧΗ ONSITE ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΕΥΧΟΣ 38 ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014 ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΝΤΟΧΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΕΙΡΑΣ XR ΝΕΑ ΥΨΗΛΗ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ Σχεδιασμένες για να αποθηκεύουν περισσότερη ενέργεια - παρέχοντας στα XR εργαλεία μεγαλύτερη

Διαβάστε περισσότερα

FELCO 801. www.felco801.com. Ηλεκτρικό ψαλίδι κλαδέματος. βιώστε την ταχύτητα

FELCO 801. www.felco801.com. Ηλεκτρικό ψαλίδι κλαδέματος. βιώστε την ταχύτητα FELCO 801 Ηλεκτρικό ψαλίδι κλαδέματος βιώστε την ταχύτητα www.felco801.com FELCO 801 Το ιδανικό εργαλείο για εντατική εργασία κλαδέματος 2 Κόβει γρήγορα, είναι ελαφρύ και εργονομικό. Το FELCO 801 είναι

Διαβάστε περισσότερα

www.facebook.com/hondamotogreece ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ ΑΕΒΜΕ Λ. ΑΘΗΝΩΝ 71, 101 73 ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ.: 210 3483.300, FAX: 210 3477.003 www.honda.gr Κ λ α σ σ ι κ ή γ ο η τ

Διαβάστε περισσότερα

Μηχανήματα κοπής πρέμνων

Μηχανήματα κοπής πρέμνων Μηχανήματα κοπής πρέμνων Υδραυλικό σύστημα 2018 Αναρτώμενο FSI power-tech ApS Η εταιρεία FSI Power-tech ApS ιδρύθηκε από τον Henning Schmidt το 2002 και σχεδιάζει και κατασκευάζει μηχανήματα κοπής πρέμνων.

Διαβάστε περισσότερα

Ταξιδεύοντας στον μαγικό κόσμο των Mercedes-Benz SL

Ταξιδεύοντας στον μαγικό κόσμο των Mercedes-Benz SL Ταξιδεύοντας στον μαγικό κόσμο των Mercedes-Benz SL Η 3 η γενιά SL έμεινε στην παραγωγή για 17 χρόνια, από το 1972 έως το 1989 σχεδόν χωρίς καμία αλλαγή στο αμάξωμά της και αυτό δεν είναι τυχαίο. Είναι

Διαβάστε περισσότερα

1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής

1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής Περιγραφή S 417 HDH Τεχνικά στοιχεία Μήκος 14.050 mm Φάρδος 2.550 mm Ύψος 3.860 mm Εσωτερικό ύψος διαδρόμου 2.100 mm Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) 1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός 7.110 mm Μεταξόνιο πίσω 1.350 mm

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική 253.909.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 36 061,63 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

Το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» και η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε., Μέλος της Συμμαχίας «Δρόμοι στο Μέλλον» ενημερώνουν για τα οφέλη της Οικολογικής Οδήγησης

Το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» και η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε., Μέλος της Συμμαχίας «Δρόμοι στο Μέλλον» ενημερώνουν για τα οφέλη της Οικολογικής Οδήγησης Το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» και η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε., Μέλος της Συμμαχίας «Δρόμοι στο Μέλλον» ενημερώνουν για τα οφέλη της Οικολογικής Οδήγησης Γιατί Οικολογική Οδήγηση; Η έννοια της αυτοκίνησης είναι συνδεδεμένη

Διαβάστε περισσότερα

Νέα Honda παπιά και scooters Συνοπτική προϊοντική ενημέρωση

Νέα Honda παπιά και scooters Συνοπτική προϊοντική ενημέρωση Νέα Honda παπιά και scooters Συνοπτική προϊοντική ενημέρωση 29 Ιουνίου 2017 110 VARIO 125 BEAT 110 Το απλό δεν ήταν ποτέ τόσο εντυπωσιακό Κυβισμός: 125κ.εκ. Μέγιστη Ισχύς: 8,9 hp / 7.250 σ.α.λ. Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

WWW.VESPA ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΩΣ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ. ΜΕ ΤΗΝ PRIMAVERA, Η VESPA ΚΑΘΙΕΡΩΘΗΚΕ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΩΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ. ΣΗΜΕΡΑ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΣΤΥΛ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.

Διαβάστε περισσότερα

BMW Motorrad. Απόλυτο Μηχάνημα Οϑήγησης. Οδηγίες χειρισμού. Κάλυμμα σκούτερ

BMW Motorrad. Απόλυτο Μηχάνημα Οϑήγησης. Οδηγίες χειρισμού. Κάλυμμα σκούτερ BMW Motorrad Απόλυτο Μηχάνημα Οϑήγησης Οδηγίες χειρισμού Κάλυμμα σκούτερ Στοιχεία μοτοσικλέτας / εμπόρου Στοιχεία μοτοσικλέτας Στοιχεία εμπόρου Μοντέλο Υπεύθυνος για το Service Αριθμός αναγνώρισης οχήματος

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΊΣ ...8 ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΣΕ ΘΗΚΕΣ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΉΚΕΣ

ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΊΣ ...8 ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΣΕ ΘΗΚΕΣ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΉΚΕΣ ...8 ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΣΕ ΘΗΚΕΣ... 0 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ... 3 ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ... 4... 6 ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΊΣ ΜΕ ΡΆΦΙΑ... 7 ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΉΚΕΣ ΕΡΓΟΤΑΞΊΟΥ... 7 ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΉΚΕΣ... 9 ΣΥΛΛΟΓΈΣ ΕΡΓΑΛΕΊΩΝ 7 ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΙΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.suzuki.gr 20 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες ασφάλειας Προειδοποίηση! Προειδοποίηση! Προσοχή κίνδυνος!

Οδηγίες ασφάλειας Προειδοποίηση! Προειδοποίηση! Προσοχή κίνδυνος! Οδηγίες ασφάλειας Λανθασμένη χρήση της συσκευής αυτής μπορεί να προκαλέσει κίνδυνο καταστροφής της ίδιας ή άλλων συσκευών, ακόμα και τραυματισμό ή θάνατο. Προειδοποίηση! Ρεύμα 36V. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ. Η

Διαβάστε περισσότερα

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ drive the change ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ροζ μποεμ ΖΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ζαντες amperatrice 15" μαυρο nacre ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 1.2 16V Σύστημα μετάδοσης κίνησης/κιβώτιο

Διαβάστε περισσότερα

STUDIO VII Ηλεκτρικό Ποδήλατο Οχημα

STUDIO VII Ηλεκτρικό Ποδήλατο Οχημα STUDIO VII Ηλεκτρικό Ποδήλατο Οχημα ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: Ηλεκτρικό ποδήλατο όχημα Ηλεκτρικό είναι ένα ποδήλατο με μπαταρία, η οποία τροφοδοτεί τον ηλεκτροκινητήρα που βρίσκεται συνήθως στον μπροστινό τροχό.

Διαβάστε περισσότερα

Ανοίξτε δρόμο στον μύθο

Ανοίξτε δρόμο στον μύθο Racer Special Stone Ανοίξτε δρόμο στον μύθο Αρχικά ήταν το μέλλον Κομψή, Ιταλίδα, δικύλινδρη, με μια μοναδική ιστορία. Το πάθος, η συγκίνηση και η περιπέτεια χρόνο με το χρόνο δυναμώνουν... Η αναζήτηση

Διαβάστε περισσότερα

BMW Motorrad. Απόλυτο Μηχάνημα Οδήγησης. Οδηγίες χειρισμού. Σάκος ρεζερβουάρ

BMW Motorrad. Απόλυτο Μηχάνημα Οδήγησης. Οδηγίες χειρισμού. Σάκος ρεζερβουάρ BMW Motorrad Απόλυτο Μηχάνημα Οδήγησης Οδηγίες χειρισμού Σάκος ρεζερβουάρ Γενικές οδηγίες z Εισαγωγή Ο σάκος ρεζερβουάρ της BMW Motorrad είναι ο ιδανικός συνοδός για εκδρομές με τη μοτοσικλέτα. ΗBMW Motorrad

Διαβάστε περισσότερα

Αποτρύγωση πιο άνετα και απλά από ποτέ

Αποτρύγωση πιο άνετα και απλά από ποτέ Αποτρύγωση πιο άνετα και απλά από ποτέ Η απόλυτη τεχνολογία πιεζοηλεκτρικού ξέστρου Νέο Tigon+ Το Tigon+ είναι το πιεζοηλεκτρικό ξέστρο απαράμιλλης τεχνολογίας που ανέπτυξε η W&H. Οι μοναδικές δυνατότητές

Διαβάστε περισσότερα

ΔΩΣΤΕ ΖΩΗ ELIOT BY LEGRAND ΓΙΑ EΞΥΠΝΑ ΣΥΝΔΕΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ

ΔΩΣΤΕ ΖΩΗ ELIOT BY LEGRAND ΓΙΑ EΞΥΠΝΑ ΣΥΝΔΕΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ELIOT BY LEGRAND ΓΙΑ EΞΥΠΝΑ ΣΥΝΔΕΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΔΩΣΤΕ ΖΩΗ ΣΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ, ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ELIOT BY LEGRAND, ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΌΤΗΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΑΧΥΚΙΝΗΤΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΡΟΛΟ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΚΥΡΩΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΑΧΥΚΙΝΗΤΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΡΟΛΟ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΚΥΡΩΣΗΣ ΤΑΧΥΚΙΝΗΤΟΥ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΚΥΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΤΑΣΜΑΤΟΣ 0 Τα Ταχυκίνητα Βιομηχανικά Ρολά είναι ηλεκτρικά κινούμενες διατάξεις, που προορίζονται για την κάλυψη ανοιγμάτων και πιστοποιούνται βάσει

Διαβάστε περισσότερα

Φτάστε στα άκρα. MT-09 Street Rally

Φτάστε στα άκρα. MT-09 Street Rally Φτάστε στα άκρα Η MT-09 Street Rally διαθέτει αποκλειστικά καινούργια εξαρτήματα κουστουμιού και πλαισίου, καθιστώντας αυτή τη μοτοσυκλέτα υψηλών επιδόσεων με τρικύλινδρο κινητήρα υψηλής ροπής ακόμη πιο

Διαβάστε περισσότερα

Δοκιμάζουμε το νέο Skoda Kodiaq (vid.)

Δοκιμάζουμε το νέο Skoda Kodiaq (vid.) Δοκιμάζουμε το νέο Skoda Kodiaq (vid.) Ίσως πρόκειται για το πιο τολμηρό βήμα της Skoda τα τελευταία χρόνια. Στη συνεχώς αναπτυσσόμενη κατηγορία των SUV προτάσσει το στέρνο της και παρουσιάζει ένα πληθωρικό

Διαβάστε περισσότερα

Το πρώτο ελληνικό ποδήλατο Downhill(Liolios 222DH) Συντάχθηκε απο τον/την Παρασκευή, 30 Ιούνιος :12. Γιώργος Λιόλιος

Το πρώτο ελληνικό ποδήλατο Downhill(Liolios 222DH) Συντάχθηκε απο τον/την Παρασκευή, 30 Ιούνιος :12. Γιώργος Λιόλιος Γιώργος Λιόλιος Ως ηθικός αυτουργός της ιστορίας που θα διαβάσετε, οφείλω να δηλώσω πως το αμαρτωλό παρελθόν μου περιλαμβάνει μερικά χρόνια σαν οδηγός motocross και περισσότερα σαν μηχανικός μοτοσικλετών,

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικά στοιχεία. Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω. Ύψος χώρου οδηγού. Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής

Τεχνικά στοιχεία. Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω. Ύψος χώρου οδηγού. Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής Περιγραφή S 431 DT Τεχνικά στοιχεία Μήκος Φάρδος Ύψος Εσ. ύψος διαδρόμου κάτω Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED.

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Τα προϊόντα που διαθέτουμε αναπτύσσονται σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας και βλέπουμε τους εαυτούς μας ως ηγέτες

Διαβάστε περισσότερα

www.schilling-fn.de Ελληνική Γκάμα προϊόντων Γερανογέφυρες αλουμινίου Διάφορα Παρελκόμενα Ειδικές κατασκευές

www.schilling-fn.de Ελληνική Γκάμα προϊόντων Γερανογέφυρες αλουμινίου Διάφορα Παρελκόμενα Ειδικές κατασκευές Ελληνική Γερανογέφυρες αλουμινίου Διάφορα Παρελκόμενα Ειδικές κατασκευές Γκάμα προϊόντων Γερανογέφυρες αλουμινίου Διάφορα Παρελκόμενα Ειδικές κατασκευές 1 2 Από τη σύνταξη Γεια σας!... από τη σύλληψη

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΙΣ ...8 ΘΗΚΕΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ...10 ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΘΗΚΕΣ ...13 ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΙΣ ΜΕ ΡΑΦΙΑ ...14 ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΕΣ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟΥ ...

ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΙΣ ...8 ΘΗΚΕΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ...10 ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΘΗΚΕΣ ...13 ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΙΣ ΜΕ ΡΑΦΙΑ ...14 ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΕΣ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟΥ ... ...8 ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΙΣ ΘΗΚΕΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ...10...13 ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΘΗΚΕΣ...14 ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΙΣ ΜΕ ΡΑΦΙΑ...15 ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΕΣ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟΥ...15 ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΕΣ...17 ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ www.expert-tool.com 7 ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

BMW Motorrad. The Ultimate Riding Machine. Οδηγίες χειρισμού. Σάκος ρεζερβουάρ

BMW Motorrad. The Ultimate Riding Machine. Οδηγίες χειρισμού. Σάκος ρεζερβουάρ BMW Motorrad The Ultimate Riding Machine Οδηγίες χειρισμού Σάκος ρεζερβουάρ Γενικές οδηγίες z Εισαγωγή Ο σάκος ρεζερβουάρ της BMW Motorrad είναι ο ιδανικός συνοδός για εκδρομές με τη μοτοσικλέτα. Η BMW

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ 1 ΕΛΑΣΤΙΚΟ

ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ 1 ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ 1 ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΔΗΓΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Η Pirelli είναι μία μάρκα με παγκόσμια αναγνωρισιμότητα για τις βασικές αξίες της, κυρίως τις επιδόσεις

Διαβάστε περισσότερα

TANDEM σύστημα οδηγών

TANDEM σύστημα οδηγών σύστημα οδηγών βασικά περιεχόμενα Πλήρης επέκταση Συρτάρι/εσωτερικό συρτάρι 560H/566H - Κρυφός οδηγός, πλήρης επέκτασης με ενσωματωμένο BLUMOTION για αθόρυβο και άνετο κλείσιμο - inside για απαράμιλλη

Διαβάστε περισσότερα

Το Golf GTI - Το Golf GTD

Το Golf GTI - Το Golf GTD Το Golf GTI - Το Golf GTD ΑΠΛΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ. Το GTI είναι μόνο ένα. Και τώρα, στην έβδομη γενιά του, παραμένει ένα γνήσιο GTI, στην παραμικρή του λεπτομέρεια. Αυτό σημαίνει ότι επιταχύνει ακόμη πιο γρήγορα

Διαβάστε περισσότερα

BMW Motorrad. The Ultimate Riding Machine. Εγχειρίδιο ιδιοκτήτη. Σάκος ρεζερβουάρ

BMW Motorrad. The Ultimate Riding Machine. Εγχειρίδιο ιδιοκτήτη. Σάκος ρεζερβουάρ BMW Motorrad The Ultimate Riding Machine Εγχειρίδιο ιδιοκτήτη Σάκος ρεζερβουάρ Στοιχεία μοτοσικλέτας / εμπόρου Στοιχεία μοτοσικλέτας Στοιχεία εμπόρου Μοντέλο Υπεύθυνος για το Service Αριθμός πλαισίου Κυρία

Διαβάστε περισσότερα

CC-14. Page 1 ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Κοντέρ Ποδηλάτου EXTEND CC-14

CC-14. Page 1 ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Κοντέρ Ποδηλάτου EXTEND CC-14 ΕΛΛΗΝΙΚΑ Κοντέρ Ποδηλάτου EXTEND CC-14 Παρακαλούμε, διαβάστε προσεκτικά το φυλλάδιο οδηγιών πριν από τη χρήση. Διατηρήστε το σε ένα ασφαλές μέρος και χρησιμοποιήστε το όποτε κρίνεται σκόπιμο. Ο χιλιομετρητής

Διαβάστε περισσότερα

1. Τι είναι η Κινηματική; Ποια κίνηση ονομάζεται ευθύγραμμη;

1. Τι είναι η Κινηματική; Ποια κίνηση ονομάζεται ευθύγραμμη; ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2 ο ΚΙΝΗΣΗ 2.1 Περιγραφή της Κίνησης 1. Τι είναι η Κινηματική; Ποια κίνηση ονομάζεται ευθύγραμμη; Κινηματική είναι ο κλάδος της Φυσικής που έχει ως αντικείμενο τη μελέτη της κίνησης. Στην Κινηματική

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. Εικόνα 1

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. Εικόνα 1 ΤΑΧΥΚΙΝΗΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ RSD ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΚΥΡΙΩΝ 0 Οι Ταχυκίνητες Πόρτες (ταχυπόρτες) είναι ηλεκτρικά κινούμενες διατάξεις, κατάλληλα κατασκευασμένες για βιομηχανικούς χώρους, αποθήκες και χώρους υγειονομικού

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΓΕΘΗ A/B. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΚΕΤΑΡΙΣΜΑΤΟΣ Bάpoς αvά: 13,5 kg Διαστάσεις αvά: 58 x 40 x 29 cm 5 50 9 ХΡΩΜΑΤΑ. White 102. Black 312.

ΜΕΓΕΘΗ A/B. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΚΕΤΑΡΙΣΜΑΤΟΣ Bάpoς αvά: 13,5 kg Διαστάσεις αvά: 58 x 40 x 29 cm 5 50 9 ХΡΩΜΑΤΑ. White 102. Black 312. ,, σελίδες αντιανεμικα 100-103 γιλεκα 104-109 τζακετ 110-113 SOL S SURF 32000 ΑΝΤΙΑΝΕΜΙΚΟ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ UNISEX ΠΑΙΔΙΚΉ ΈΚΔΟΣΗ: SURF KIDS-32300 ΣΕΛ. 123 ΠΟΙΟTHTA: 100% νάϋλον 210t αδιάβροχο ΣΤΥΛ: ΚΛΑΣΙΚΟ άνοιγμα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Το συγκεκριμένο όχημα πληρεί τις παρακάτω προδιαγραφές: GB6675-2003/EN71 GB19865/EN62115 Ιδανικό για ηλικία: 4-8 ετών Κωδ./Code: 412154 Τηλεχειριστήριο τεσσάρων

Διαβάστε περισσότερα

ΦΎΛΛΟ ΔΕΔΟΜΈΝΩΝ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑΣ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ Εσωτερικού χώρου LED γιρλάνδες

ΦΎΛΛΟ ΔΕΔΟΜΈΝΩΝ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑΣ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ Εσωτερικού χώρου LED γιρλάνδες ΦΎΛΛΟ ΔΕΔΟΜΈΝΩΝ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑΣ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ Εσωτερικού χώρου LED γιρλάνδες ΠΕΡΙΟΧΈΣ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣ Εξωτερικοί χώροι Διακοσμητικός οικιακός φωτισμός ΠΛΕΟΝΕΚΤΉΜΑΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ Έτοιμο για εγκατάσταση Αποδοτική έκδοση

Διαβάστε περισσότερα

in Greece #1 in awning systems Open Space Technology

in Greece #1 in awning systems Open Space Technology markilux.gr markilux MX-1 Το πιο εξελιγμένο σύστημα σκίασης για οικιακή κι επαγγελματική χρήση. Η κασέτα με συνολικό βάθος 62 εκ. προστατεύει τα παράθυρα και την πρόσοψη. Εξοπλίζεται με shadeplus, φωτισμό

Διαβάστε περισσότερα

Sedna. εκλεπτυσμένη αισθητική

Sedna. εκλεπτυσμένη αισθητική Sedna εκλεπτυσμένη αισθητική 1 2 Slim design Ευκολία Κατοικία Sedna: εργάζεται μαζί σας Η Schneider Electric δημιούργησε και σας προσφέρει τη νέα σειρά διακοπτικού υλικού Sedna. Η σειρά Sedna χαρακτηρίζεται

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180 Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή C 180 Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μεταλλικό ασημί "diamond" Τροχός Ζάντες αλουμινίου [17"] 43.2 cm, σχεδιασμός 5 διπλών ακτινών Επένδυση

Διαβάστε περισσότερα

Η ταχύτητα του σκότους

Η ταχύτητα του σκότους Η ταχύτητα του σκότους Μια νέα σκοτεινή έκρηξη καταφτάνει - και μόλις νιώσετε τις απόλυτες επιδόσεις της, θα καταλάβετε αμέσως ότι έχετε μπει πραγματικά στη σκοτεινή πλευρά της Ιαπωνίας. Αυτή η ειδική

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚO ΑΜΑΞΙΔΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ΗΛΕΚΤΡΙΚO ΑΜΑΞΙΔΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚO ΑΜΑΞΙΔΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Το ηλεκτρικό αμαξίδιο είναι εύκολο στη χρήση. Ο χρήστης μπορεί να κινήσει το αμαξίδιο μπροστά, πίσω ή να περιστραφεί στο ίδιο σημείο και όλα αυτά

Διαβάστε περισσότερα

Quargo ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΟΜΕΝΟ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

Quargo ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΟΜΕΝΟ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ σειρά Quargo Quargo QUARGO, Ο ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ Ευέλικτο, συμπαγές και αξιόπιστο: Το Quargo είναι το πιο ανταγωνιστικό επαγγελματικό όχημα που υπάρχει σήμερα στην αγορά. Το Quargo

Διαβάστε περισσότερα

10 Το δεύτερό σας σπίτι. 16 Mazda2 Core. 21 Mazda2 Sport. 22 Δύο φορές μοναδικό.

10 Το δεύτερό σας σπίτι. 16 Mazda2 Core. 21 Mazda2 Sport. 22 Δύο φορές μοναδικό. Mazda2 Mazda2. 5 Αποκτήστε το καλύτερο κι από τους δύο κόσμους. Ευέλικτοι χώροι σε ένα κομψό εξωτερικό. 6 Γνωρίστε τον άλλο σας εαυτό. Προετοιμαστείτε για μια δυναμική οδηγική εμπειρία. 8 Χώροι και ευελιξία

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικά Χαρακτηριστικά CB650F ABS

Τεχνικά Χαρακτηριστικά CB650F ABS Τεχνικά Χαρακτηριστικά CB650F ABS STREET CB650F ABS Κινητήρας: Υγρόψυκτος 16-βαλβιδος 2ΕΕΚ 4-κυλινδρος σε σειρά Κυβισμός: 649 κ.εκ. Διάμετρος x Διαδρομή: 67 x 46 χιλ. Σχέση Συμπίεσης: 11.4:1 Μέγιστη Ισχύς:

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή S 416 GT HD

Περιγραφή S 416 GT HD Περιγραφή S 416 GT HD Τεχνικά στοιχεία Μήκος Φάρδος Ύψος Εσωτερικό ύψος διαδρόμου Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής Κυβισμός

Διαβάστε περισσότερα

εκλεπτυσμένη αισθητική

εκλεπτυσμένη αισθητική Sedna εκλεπτυσμένη αισθητική Φεβρουάριος 2013 1 2 Slim design Ευκολία Κατοικία Sedna: Συνεργάζεται μαζί σας Η Schneider Electric δημιούργησε και σας προσφέρει τη σειρά διακοπτικού υλικού Sedna. Η σειρά

Διαβάστε περισσότερα

Renault Mégane 1.5 dci 110 (vid.)

Renault Mégane 1.5 dci 110 (vid.) Renault Mégane 1.5 dci 110 (vid.) H Renault είναι μια εταιρία με έντονη τη γαλλική κουλτούρα. Αυτό σημαίνει πως από τη μια ακολουθεί την πεπατημένη, από την άλλη όμως αφήνει πάντα το στίγμα της. Λαμπρά

Διαβάστε περισσότερα

1. Ποια μεγέθη ονομάζονται μονόμετρα και ποια διανυσματικά;

1. Ποια μεγέθη ονομάζονται μονόμετρα και ποια διανυσματικά; ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2 ο ΚΙΝΗΣΗ 2.1 Περιγραφή της Κίνησης 1. Ποια μεγέθη ονομάζονται μονόμετρα και ποια διανυσματικά; Μονόμετρα ονομάζονται τα μεγέθη τα οποία, για να τα προσδιορίσουμε πλήρως, αρκεί να γνωρίζουμε

Διαβάστε περισσότερα

401 LW12 Πρωτεύουσα Γυναικεία Πουκαμίσα 24 Kingsmill 210 g Μαύρο, Μπλέ σκούρο, Λευκό XS - 3XL Λιλά S - XXL LW13 Μοντέρνα Πουκαμίσα 24

401 LW12 Πρωτεύουσα Γυναικεία Πουκαμίσα 24 Kingsmill 210 g Μαύρο, Μπλέ σκούρο, Λευκό XS - 3XL Λιλά S - XXL LW13 Μοντέρνα Πουκαμίσα 24 400 Συλλογή για Γυναίκες Αυτή η αποκλειστική σειρά ενδυμάτων εργασίας για γυναίκες έχει σχεδιαστεί για άνεση και στυλ. Το υψηλής ποιότητας ύφασμα Kingsmill κόβεται για να δώσει μια κολακευτική τακτοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικά Χαρακτηριστικά NC750X

Τεχνικά Χαρακτηριστικά NC750X Τεχνικά Χαρακτηριστικά NC750X Κινητήρας: Υγρόψυκτος 4-χρονος 8-βάλβιδος, 1ΕΕΚ, 2 κύλινδροι σε σειρά Κυβισμός: 745 κ.εκ. Σχέση Συμπίεσης: 10.7 : 1, Μέγιστη Ισχύς: 40.3 kw @ 6,250 σ.α.λ., Μέγιστη Ροπή: 68.0

Διαβάστε περισσότερα

FELCO 820. Ηλεκτρικό ψαλίδι κλαδέματος. Μία εξατομικευμένη, ολοκληρωμένη λύση www.felco820.com

FELCO 820. Ηλεκτρικό ψαλίδι κλαδέματος. Μία εξατομικευμένη, ολοκληρωμένη λύση www.felco820.com FELCO 820 Ηλεκτρικό ψαλίδι κλαδέματος Μία εξατομικευμένη, ολοκληρωμένη λύση www.felco820.com FELCO 820 Μία εξατομικευμένη, ολοκληρωμένη λύση Πλήρως σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στην Ελβετία, στη Watch

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Νέο Yaris 2017 Σύντομος οδηγός Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Nέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων Το σωστό μέγεθος για το μέλλον Ο νέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων συμβαδίζει με την τάση της βιομηχανίας προς κινητήρες

Διαβάστε περισσότερα