ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ"

Transcript

1

2

3 ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ Από τη δηµιουργία του πρώτου Ελληνικού, αναγνωρίσιµου ποδηλατικού brand σε µια εταιρεία που εξάγει στην Ευρώπη τα τελευταία 20 χρόνια. 1926: Η εταιρεία ξεκινάει τη δραστηριότητά της στην Πάτρα ως Αφοί Μανιατόπουλοι. Οι δραστηριότητές της περιλαµβάνουν την εισαγωγή και εµπορία ποδηλάτων, εξαρτηµάτων και αξεσουάρ. 1955: Κατοχυρώνεται κι αρχίζει να γίνεται γνωστό το εµπορικό σήµα IDEAL. Ξεκινάει η παραγωγή ποδηλάτων µε το σήµα IDEAL. Το δίκτυο πωλήσεων αναπτύσσεται καλύπτοντας ολόκληρη την Ελλάδα. 1987: Ιδρύεται και εδραιώνεται η εταιρεία µε τη σύγχρονή της µορφή ως «Νίκος Μανιατόπουλος Α.Ε.» 1991: Η «Νίκος Μανιατόπουλος Α.Ε.» µεταφέρεται στις σηµερινές ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στον Άγιο Βασίλειο Πατρών. 1995: Η εταιρεία ξεκινά την εξαγωγική της δραστηριότητα και σταδιακά αναπτύσσει παρουσία σε περισσότερες από 20 χώρες σε όλη την Ευρώπη. Αποτελεί τον «πρεσβευτή» της ελληνικής ποδηλατικής βιοµηχανίας µε συµµετοχή σε σηµαντικές διεθνείς εκθέσεις. 2004: Η Ideal συµµετέχει στους Ολυµπιακούς Αγώνες του 2004, τόσο στο ΜΤΒ όσο και στο Τρίαθλο. Τα ποδήλατά της αποτελούν την επιλογή αθλητών από την Ελλάδα, τη Ρουµανία και την Κύπρο και σε επόµενες Ολυµπιάδες. 2015: Παρουσιάζεται το ORAMA, το πρώτο ποδήλατο Ideal µε ηλεκτρική υποβοήθηση, βασισµένο στο σύστηµα STEPS της Shimano. Με το ποδήλατο αυτό η εταιρεία µπαίνει δυναµικά και στο συνεχώς αναπτυσσόµενο χώρο των pedelecs.

4

5 Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ IDEaL ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ Η Ideal αποτελεί αναµφίβολα την µεγαλύτερη εταιρεία κατασκευής ποδηλάτων στην Ελλάδα. Με πλήρη γκάµα ποδηλάτων, από παιδικά έως και αγωνιστικών προδιαγραφών για δρόµο ή βουνό, η Ideal καινοτοµεί, δηµιουργεί και υποστηρίζει δυναµικά και ουσιαστικά την ελληνική ποδηλατική σκηνή. Με συνεχή παρουσία στο δίκτυο των ελληνικών καταστηµάτων, µε έντονη εξαγωγική δραστηριότητα και µέσα από ολοκληρωµένες χορηγίες οµάδων, η εταιρεία διασφαλίζει τη σταθερή της παρουσία στην Ελληνική και Ευρωπαϊκή αγορά. Η διαδικασία της εξέλιξης των ποδηλάτων ξεκινάει από τα κορυφαία µοντέλα δρόµου και βουνού, ακολουθώντας τις τάσεις της παγκόσµιας ποδηλατικής βιοµηχανίας. Την επιλογή αυτή ακολουθεί και η Ideal εξελίσσοντας συνεχώς τα µοντέλα Race Pro Team και Stage Team. Μετά την παρουσίαση του Race Pro Team 29 το 2013, ακολούθησε η έκδοση των 27.5 το Από το 2012 η Stage Team ενσωµατώνει την ηλεκτρονική µετάδοση Di2 της Shimano. Τα ποδήλατα Ideal εξελίσσονται χρόνο µε το χρόνο σε όλα τα επίπεδα, γεωµετρία, περιφερειακά και αισθητική, µε στόχο να ανταποκρίνονται στις διαρκώς αυξανόµενες και συχνά µεταβαλλόµενες απαιτήσεις των αθλητών. Από την τεχνογνωσία και την εξέλιξη των κορυφαίων µοντέλων κερδίζουν σηµαντικά και τα υπόλοιπα µοντέλα των αντίστοιχων κατηγοριών δρόµου και βουνού. Γεωµετρία και λειτουργικότητα δοκιµάζονται στους αγώνες και στη συνέχεια µεταφέρονται στα πιο οικονοµικά µοντέλα. Το αποτέλεσµα είναι ποδήλατα αξιόπιστα, λειτουργικά και προσιτά, µε δυνατότητες αναβάθµισης. Τα ποδήλατα Ideal για την πόλη και για καθηµερινή χρήση είναι η άλλη όψη του ίδιου νοµίσµατος. Οι ανάγκες της σύγχρονης εναλλακτικής µετακίνησης µέσα και έξω από τις πόλεις δηµιουργούν νέες τάσεις. Τα ποδήλατα γίνονται λιτά, κοµψά, πρακτικά εργαλεία, µε δυνατότητα µεταφοράς καθηµερινών αντικειµένων. Η εταιρεία παρακολουθεί, αφουγκράζεται και προσφέρει ποδήλατα λύσεις µέσα από ειδικές υποκατηγορίες ποδηλάτων. Τα διπλωτά συµπληρώνουν την πρόταση για ποδήλατα αστικής µετακίνησης. Τα παιδικά ποδήλατα αντιµετωπίζονται µε τον ίδιο ακριβώς βαθµό ευθύνης και αναπτύσσονται µέσα από τις ίδιες διαδικασίες, µε προδιαγραφές και ποιοτικά χαρακτηριστικά αντάξια του ονόµατος Ideal.

6

7 ΤΟ orama Το όραµα της Ideal για το µέλλον είναι ηλεκτρικό και ακούει στο όνοµα... ORAMA. Είναι το πρώτο ποδήλατο Ideal µε ηλεκτρική υποβοήθηση και αποτελεί µία από τις πιο σύγχρονες και ουσιαστικές προτάσεις αστικής µετακίνησης. Το αλουµινένιο πλαίσιο µε γεωµετρία χαµηλής πρόσβασης low step είναι ειδικά σχεδιασµένο για τον ηλεκτρικό κινητήρα STEPS της Shimano. Με κύριο σωλήνα τύπου «άλφα» και ειδικές ενισχύσεις σε καίρια σηµεία επιτυγχάνει λειτουργικότητα και ακαµψία, χωρίς να θυσιάζει την άνεση και την κατευθυντικότητα που απαιτεί ένα ποδήλατο πόλης. Η έκδοση Orama 320-ED είναι εξοπλισµένη µε το τελευταίας γενιάς ηλεκτρονικό σύστηµα 8 εσωτερικών ταχυτήτων Alfine Di2 της Shimano. Κλειστού τύπου, µε ελάχιστες ανάγκες συντήρησης, πλήρως ρυθµιζόµενο µε την ηλεκτρονική πλατφόρµα e-tube της Shimano, δηµιουργεί ένα µοντέρνο σύνολο µε πρωτόγνωρη αίσθηση φιλικότητας και λειτουργικότητας. Η έκδοση Orama 320-E χρησιµοποιεί ένα κλασσικό σύστηµα 10 εξωτερικών ταχυτήτων κατηγορίας ΧΤ. Και οι δύο εκδόσεις χρησιµοποιούν υδραυλικά δισκόφρενα µε ρότορες 180 χιλιοστών και ανάρτηση µε υδραυλικό κλείδωµα από το τιµόνι. Το σύστηµα STEPS της Shimano προσφέρει τρία επίπεδα υποβοήθησης, οικονοµικό, κανονικό και σπορ, µέγιστη ταχύτητα 25km/h, µέγιστη αυτονοµία 125 χιλιόµετρα, και µπαταρία ιόντων λιθίου µε χρόνο φόρτισης 4 ώρες.

8

9 ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Ο σχεδιασµός και η εξέλιξη των ποδηλάτων Ideal είναι ελληνική υπόθεση. Βασίζεται στην τεχνογνωσία των ανθρώπων της Ideal, και έχει να κάνει τόσο µε το βιοµηχανικό σχεδιασµό όσο και µε τη γνώση της εξέλιξης των τεχνολογιών. Σηµείο εκκίνησης είναι τα πλαίσια των ποδηλάτων. Η επιλογή του υλικού, η αποτύπωση της γεωµετρίας, ο καθορισµός των σωλήνων και των κολλήσεων και όλες εκείνες οι µικρές λεπτοµέρειες που κάνουν τη συναρµολόγηση και συντήρηση του τελικού προϊόντος φιλική αλλά και τη χρήση του λειτουργική και απολαυστική. Ακολουθούν τα βασικά συστήµατα µετάδοσης κίνησης και πέδησης. Δηλαδή τα ντεραγιέρ, οι λεβιέδες, ο δισκοβραχίονας, τα φρένα. Όµως σπουδή και µελέτη απαιτούν και οι ρότορες, οι µανέτες, η αλυσίδα, η κασέτα, ακόµα και τα συρ- µατόσχοινα µε τα καλώδια. Στόχος είναι πάντα η ασφάλεια, η αξιοπιστία, η βελτιστοποίηση της απόδοσης προς το κόστος. Το πακέτο συµπληρώνουν τα λεγόµενα περιφερειακά, όρος γενικευµένος αλλά µε αναλύσεις και προεκτάσεις που πολλές φορές κάνουν τη διαφορά ανάµεσα σε µια αδιάφορη ποδηλατοβόλτα και µια εµπειρία που εξελίσσεται σε προσµονή για την επόµενη φορά. Ακούγεται ίσως υπερβολικό, όµως και σε αυτά τα περιφερειακά οι άνθρωποι της Ideal που κάνουν το σχεδιασµό και την ανάπτυξη του προϊόντος δίνουν µεγάλη σηµασία. Ευρωπαϊκά πρότυπα ασφάλειας, καθαρά πλαστικά απόλυτα αβλαβή για το παιδί, τον άνθρωπο και το περιβάλλον, τιµόνια, λαιµοί και σέλλες µε αρχές εργονοµίας και ανατοµίας, ζάντες, ακτίνες και ελαστικά µε ποιοτικά αναβαθµισµένες και σταθερές διαδικασίες παραγωγής. Ο κύκλος δηµιουργίας ξεκινάει από τους υποστηριζόµενους αθλητές και τις χορηγούµενες οµάδες. Σχεδόν πάντα είναι µαζί µας για πολλά πολλά χρόνια. Είναι µέλη της οµάδας µας, είναι φίλοι και συνάδελφοι. Δοκιµάζουν, προτείνουν, αξιολογούν. Ο κύκλος συνεχίζεται µε τους δικούς µας ανθρώπους που σχεδιάζουν, δοκιµάζουν, κοστολογούν, εναλλάσουν και ανταλλάσουν εµπειρίες και προβληµατισµούς µε προµηθευτές αλλά και ανταγωνιστές - συνοδοιπόρους. Και ο κύκλος δηµιουργίας των ποδηλάτων Ideal κλείνει µε τους ανθρώπους που κάνουν στο εργοστάσιο µας στην Πάτρα, τη συναρµολόγηση του τελικού προϊόντος. Μια διαδικασία που θεωρείται από κάποιους απλή αλλά που έχει καταφέρει να αποδώσει στα δικά µας Ελληνικά ποδήλατα Ideal µια διεθνή φήµη ποιοτικού και έντιµου προϊόντος. Τα ποδήλατα Ideal προορίζονται για χρήστες που αγαπούν το ποδήλατο. Όπως το αγαπούν κι εκείνοι που δηµιουργούν τα ποδήλατα Ideal. Γι αυτό και έχουν φανατικούς «φίλους».

10

11 ΤΟ «ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΙΚΟ»! Στην εποχή του διαδικτύου και του eshopping, το «ποδηλατάδικο» - µικρό ή µεγάλο αποτελεί το χώρο όπου οι λάτρεις του ποδηλάτου έχουν περάσει µερικές από τις πιο όµορφες στιγµές της ζωής τους. Η µυρωδιά των ελαστικών, η αίσθηση του µετάλλου ή των ανθρακονηµάτων στο χέρι καθώς κάποιος περιεργάζεται ή µάλλον... χαϊδεύει το πλαίσιο που ονειρεύεται να αποκτήσει, δεν µπορούν να αντικατασταθούν από το ποντίκι του υπολογιστή ή την οθόνη αφής του tablet. Το ποδηλατάδικο είναι ο χώρος που βλέπεις, ακούς, µαθαίνεις. Εκεί που ανακαλύπτεις τις µικρές λεπτοµέρειες, εκείνες που σε κάνουν από πελάτη-ποδηλάτη. Η Ideal γνωρίζει πως το «ποδηλατάδικο» είναι η ψυχή της ποδηλατικής αγοράς και το υποστηρίζει. Με αδιάκοπη επικοινωνία πολλαπλών µορφών προσπαθεί να το εκπαιδεύει σε νέες τεχνολογίες, να το ενηµερώνει για τις εξελίξεις, να το υποστηρίζει σε τεχνογνωσία και marketing. Γιατί το ποδήλατο δεν µπορεί να υπάρξει χωρίς το ποδηλατάδικο. Όπως το ποδήλατο είναι σύγχρονο όσο και η απλότητα που εκφράζει, έτσι και το ποδηλατάδικο µπορεί να αποτελέσει την πιο σύγχρονη και ανθρώπινη έκφραση του εµπορίου.

12 MOUNTAINBIKE RacE PRo TEam29 marathon racer! Έχοντας ήδη διακριθεί στους περισσότερους ελληνικούς αγώνες, το Race Pro Team με τους τροχούς 29 ιντσών είναι αναμφισβήτητα ένα καθαρόαιμο marathon αγωνιστικό ΜΤΒ! Mε επανασχεδιασμένo πλαίσιο που χαρακτηρίζεται από κωνικό κούτελο για βελτιωμένη ακαμψία και κατευθυντικότητα, πρεσαριστά ρουλεμάν μεσαίας τριβής για κορυφαία μεταφορά δύναμης, άξονα 12mm στο πίσω κέντρο για αυξημένη στιβαρότητα και την εσωτερική δρομολόγηση των καλωδίων, το 29άρι Race Pro Team είναι σχεδιασμένο για να κερδίζει! Frame... Hardtail 29, carbon, Tapered Head Tube, Press Fit BB, 12mm Rear Axle, 38/43/48/53cm Fork... FOX 32 Kashima Float 29 CTD, 100 mm, Tapered Steerer, 15mm QR Transmission... Shimano Deore XT Shadow+, RD-M786-SGS // Shimano Deore XT, FC-M785, 38-24Τ Brakes... Shimano Deore XT, BR-M785 Hydraulic Disc Brakes, 180/160mm Wheels...Shimano Deore XT, Complete Wheelset WH-M785-F15/R12-29

13 MOUNTAINBIKE BoommaX27.5 Καθαρόαιμο ΜΤΒ για όλους! Mε ένα υψηλής ποιότητας αλουμινένιο πλαίσιο κατασκευασμένο από σωλήνες πολλαπλής διατομής αλλά και με κωνικού σχήματος κούτελο για βελτιωμένη στιβαρότητα και κατευθυντικότητα, το νέο BOOMMAX της IDEAL απογειώνει την απόδοση εκτός δρόμου. Με ανάρτηση RST από μαγνήσιο διαδρομής 100 χιλιοστών, που κλειδώνει υδραυλικά από το τιμόνι για απότομες αναβάσεις ή οδήγηση σε ομαλό τερέν. Προσεγμένα περιφερειακά και υδραυλικά δισκόφρενα Shimano ολοκληρώνουν το απόλυτα ισορροπημένο σύνολο! Frame... Hardtail 27.5, AL6061-T4/T6, Tapered Head Tube 40/44/48/52/56cm Fork... RST Omega-27.5-RL, 100mm, Remote Lock Out, Magnesium Lowers Transmission... Shimano Deore XT Shadow, RD-M781-SGS, Direct Mount // Shimano FC-M522, T Brakes... Shimano BR-M395 Hydraulic Disc Brakes, 180/160mm

14 ROADBIKE STaGE TEam Πιο προηγμένη από ποτέ! Η ολοκαίνουρια Stage Team είναι εδώ, με πλήρως επανασχεδιασμένο πλαίσιο και πιρούνι! To νέο πλαίσιο διαθέτει μεσαία τριβή με πρεσαριστά ρουλεμάν για πιο αποτελεσματική μεταφορά δύναμης, εσωτερική δρομολόγηση των καλωδίων και φυσικά κωνικό κούτελο για βελτιωμένη κατευθυντικότητα! Εξοπλισμένη με την ολοκαίνουρια 11τάχυτη ηλεκτρονική Ultegra, η νέα Stage Team είναι η πιο προηγμένη Stage Team που έγινε ποτέ! Frame... Race-Proven Road Geometry, Tapered Head Tube, Press Fit BB, Internal Cable Routing, 45/48/51/54/57/60cm Fork... Road Carbon, Tapered Steerer Transmission... Shimano Ultegra Di2, RD-6870 // Shimano Ultegra, FC-6800, 50-34T Brakes... Shimano Ultegra, BR-6800

15 ROADBIKE STaGE 105 Ποδηλασία δρόμου για όλους! Το εισιτήριο για το μαγικό κόσμο της ποδηλασίας δρόμου λέγεται STAGE 105 και αποτελεί μια θαυμάσια επιλογή για πολλά, ευχάριστα χιλιόμετρα στο δρόμο. Με πλαίσιο αλουμινίου και περιφερειακά Shimano 105, το STAGE είναι ό,τι χρειάζεται κανείς για να ξεκινήσει την ενασχόληση με την ποδηλασία δρόμου! Και να τη συνεχίσει. Frame... Race-Proven Road Geometry, AL6061-T4/T6, Tapered Head Tube, Internal Cable Routing, 45/48/51/54/57/60cm Fork... Carbon with Aluminium Tapered Steerer Transmission... Shimano 105, RD-5800 // Shimano 105, FC-RS500, 50-34T Brakes... Shimano 105, BR-5800

16 CITYBIKE citylife Χρώμα σημαίνει στιλ! Όποια και αν είναι η διάθεση, όποιο και αν είναι το στιλ σας, ένα είναι το ποδήλατο! Σε 5 διαφορετικά χρώματα, λευκό περλέ, μεταλλικό καφέ ή χακί, κρεμ ή μαύρο, το CITYLIFE είναι σχεδιασμένο για να σας ταξιδεύει στην πόλη με άνεση και στιλ! Εξοπλισμένο με σχάρα, καλάθι, φτερά και φώτα έχει ότι χρειάζεστε για τις περιπλανήσεις στην πόλη! Και αν σας προβληματίζουν οι ανηφόρες, το CITYLIFE διαθέτει 7 διαφορετικές ταχύτητες! Frame... City Loop 28, AL6061-T4/T6, 40/46/51cm Transmission... Shimano Tourney, RD-TX35 // Prowheel 38T Brakes... Miranda Cold Forged V-Brakes Equipment... SKS fenders, AXA lighting set, Selle Royal saddle

17 CITYBIKE citycom Φρέσκα χρώματα, φρέσκος αέρας στην πόλη! Ότι χρειάζεται κάποιος για την κίνηση στην πόλη! Απλότητα, όμορφη εμφάνιση, άνεση! Το CITYCOM τα έχει όλα. Επτά ταχύτητες ώστε οι ανηφόρες να μην αποτελέσουν ποτέ ξανά εμπόδιο, νέους συνδυασμούς χρωμάτων και αλουμινένιο πλαίσιο με πιρούνι από ατσάλι για βελτιωμένη απορροφητικότητα. Με τον χαμηλό οριζόντιο σωλήνα, η πρόσβαση στην άνετη σέλα της Selle Royal γίνεται ακόμα πιο εύκολη ώστε να απολαμβάνετε κάθε σας διαδρομή! Frame... City 28, AL6061-T4/T6, 46/53 cm - 40/46 cm Transmission... Shimano Tourney, RD-TX35 // Prowheel 38T Brakes... Miranda Cold Forged V-Brakes Equipment... SKS fenders, Selle Royal saddle, Herrmans chain-case

18 SPORT TOURINGBIKE TRaVELoN Το ταξίδι αρχίζει! Νέοι προορισμοί, κοντά ή μακριά, το TRAVELON σε παρακινεί να τους ανακαλύψεις μαζί του, μόνος ή με φίλους. Σχεδιασμένο για να σε πάει όσο μακριά του ζητήσεις, εξοπλίζεται με ό,τι θα χρειαστείς για το επόμενο ποδηλατικό σου ταξίδι αλλά και την καθημερινή σου διαδρομή προς τη δουλειά. Σχάρα μεταφοράς στο πίσω μέρος για τις βαλίτσες ή την τσάντα για τις καθημερινές μετακινήσεις σου, φτερά και φώτα για να είσαι πάντα ασφαλής. Frame... Trekking 28, AL6061-T4/T6, 42/46/50/54/58cm - 40/46/53 cm Fork... RST Neon-ML, 60mm, Mechanical Lock Out, Preload Adjustment Transmission... Shimano Acera, RD-M390-SGS // Shimano Altus, FC-M371, T Brakes...Shimano BR-M355 Hydraulic Disc Brakes 160/160mm

19 TREKKING OFF ROADBIKE optimus Ανακαλύψτε νέους δρόμους! Άσφαλτος, χώμα, άσφαλτος, δάση, εξοχή! Κάπως έτσι είναι η ζωή με ένα trekking μοντέλο της IDEAL! Το OPTIMUS διαθέτει όλα όσα χρειάζεται κάποιος για μία νέα περιπέτεια στο ύπαιθρο! Με στιβαρό και ελαφρύ πλαίσιο αλουμινίου, αμορτισέρ με κλείδωμα, 24 ταχύτητες, υδραυλικά δισκόφρενα και άνετη σέλα, τα Τrekking μοντέλα της IDEAL είναι η καλύτερη επιλογή για ατέλειωτες βόλτες σε άσφαλτο και χώμα! Frame... Cross 28, AL6061-T4/T6, 42/46/50/54/58 cm Fork... RST Nova-ML, 60mm, Mechanical Lock Out, Preload Adjustment Transmission... Shimano Acera, RD-M360-SGS // Shimano FC-M171, T Brakes... Shimano BR-M355 Hydraulic Disc Brakes 160/160mm

20 URBAN CITYBIKE FUNcoRE o πιο ευχάριστος τρόπος να κινείσαι! Μετακίνηση ή αναψυχή; Όποια και αν είναι η απάντησή σας, το FUNCORE είναι το ποδήλατο που θα σας πάει γρήγορα και με στιλ στον προορισμό σας! Με διακριτικές γραμμές και γραφικά, το FUNCORE είναι ένα από τα ομορφότερα Ideal που σχεδιάσαμε ποτέ! Όσο για την απόδοσή του, τα περιφερειακά και τα δισκόφρενα της Shimano φροντίζουν για την άψογη, απροβλημάτιστη λειτουργία του! Frame... Urban-Fitness 28, AL6061-T4/T6, 44/48/53 cm Fork... Urban-Fitness, Aluminium with CrMo Steerer Transmission... Shimano Acera, RD-M390-SGS // Shimano Altus, FC-M371, T Brakes... Shimano BR-M396 Hydraulic Disc Brakes 160/160mm

21 PEDELECBIKE orama 320-ED Νέα εποχή στη μετακίνηση Ο ορισμός του ποδηλάτου μετακίνησης ακούει στο όνομα ORAMA. Έτσι ακριβώς όπως οραματιζόμαστε τη μετακίνηση του μέλλοντος στην πόλη. Εύχρηστη, ευέλικτη, αποδοτική, διακριτική. Το ORAMA της Ideal καταφέρνει να προσφέρει όλα αυτά και ακόμα περισσότερα! Η ηλεκτροκίνηση με την υπογραφή της Shimano και του συστήματος STEPS προσφέρουν κορυφαία αυτονομία και αποτελεσματικότητα σε κάθε πεταλιά, ενώ ο υπόλοιπος εξοπλισμός εναρμονίζεται απόλυτα με τις απαιτήσεις της μετακίνησης στην πόλη. Frame... Pedelec 28, AL6061-T4/T6, STEPS, 42/47/52cm Fork... RST Vita-RL, 60mm, Remote Lock Out, Preload Adjustment Transmission... Shimano Alfine Di2, SG-S505 // Shimano STEPS Drive Unit, DU-E6001 Brakes... Shimano T446 Hydraulic Disc Brakes, 180/180 mm

22 ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ Η Ideal εξελίσσει τα αγωνιστικά της µοντέλα, µε βάση την εµπειρία και τις ανάγκες των αθλητών που υποστηρίζει. Για το 2014 η εταιρεία υποστηρίζει αρκετούς µεµονωµένους αθλητές, τόσο στο ΜΤΒ µε τα κορυφαία Race Pro Team όσο και στο δρόµο µε τα Stage Team, καθώς και στο ορεινό και το ολυµπιακό Τρίαθλο. Από τις χορηγίες ξεχωρίζουν αυτές δύο ολοκληρωµένων επαγγελµατικών οµάδων της SMF Team στην Ελλάδα και της Ideal Geiger στη Ρουµανία. SMF Team Η πρώτη ελληνική επαγγελµατική οµάδα ΜΤΒ UCI ιδρύθηκε το 2014 µε στόχο να αναδείξει την ελληνική ορεινή ποδηλασία, αξιοποιώντας νέους, ικανούς και ταλαντούχους αθλητές. Οι αθλητές της οµάδας cross country, οδηγούν τα Ideal Race Pro Team 29 εξοπλισµένα µε περιφερειακά Shimano XTR και αναρτήσεις Fox. H oµάδα κατάφερε να κυριαρχήσει στη συντριπτική πλειοψηφία των αγώνων XC στην Ελλάδα, µε αξιόλογη παρουσία και σε αγώνες του εξωτερικού. Οι αθλητές της SMF Team: Δηµήτρης Αντωνιάδης Αλέξανδρος Βροχίδης Αλέξανδρος Ιορδανίδης Χαρούν Μολλά Δηµήτρης Χασαπίδης Ideal Geiger Team Η οµάδα µε τις περισσότερες διακρίσεις σε αγώνες ορεινής ποδηλασίας της Ρουµανίας, εξοπλίζεται µε Ideal Race Pro Team 29. Οι αθλητές της οµάδας έλαβαν µέρος σε αγώνες στη Ρου- µανία, στις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, σε Κύπρο και Ελλάδα. Οι αθλητές της Ideal Geiger Team: Tudor Oprea Lucian Logigan Cristian Losonczi Fabian Gandil Robert Kovacs Francisc Saro i Mihai Tipuri Ulisse Gheduzzi Tudor Radu Ştefan Constantin Robert Sofronie Mircea Radovici KaNTE ΚΛΙΚ ΚΑΙ LIKE! Ο επίσηµος ιστότοπος της εταιρείας Ideal. Εδώ θα βρείτε όλα τα µοντέλα της τρέχουσας χρονιάς αλλά και προηγούµενων ετών µε πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά και φωτογραφίες. Η επίσηµη σελίδα στο Facebook της Ideal αποτελεί µια δυναµική κοινότητα χρηστών Ideal που σήµερα συγκεντρώνει πάνω από fans. Εκεί θα βρείτε νέα για τα ποδήλατα Ideal, σχόλια και εµπειρίες από χρήστες, δράσεις για το ποδήλατο αλλά και άρθρα και ιδέες που φιλοξενούνται από άλλα ποδηλατικά sites. Όλος ο κόσµος του ποδηλάτου Το αποτελεί τη νέα πρόταση της εταιρείας Ν. Μανιατόπουλος ΑΕ, για έγκαιρη και έγκυρη ενηµέρωση σχετικά µε τα brands που παράγει ή αντιπροσωπεύει. Νέα από την παγκόσµια ποδηλατική αγορά, θέµατα που αφορούν τους έλληνες επαγγελµατίες του χώρου του ποδηλάτου αλλά και τους καταναλωτές, αποτελούν τη θεµατολογία ενός νέου ιστότοπου για την ενηµέρωση και την προώθηση του ποδηλάτου στη χώρα µας.

23

24 ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ/ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ΜΒΙΚΕ CREATIVE, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΖΕΡΒΟΣ

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ ADVENTURE Ο κόσμος της ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ Όπου κι αν βρεθείς, όπου κι αν θελήσεις να βρεθείς, η Honda διαθέτει τον ιδανικό σύντροφο για να ζήσεις την περιπέτεια της ζωής σου. Σε κακοτράχαλα μονοπάτια, σε επαρχιακούς

Διαβάστε περισσότερα

WAVE 110i & INNOVA 125i

WAVE 110i & INNOVA 125i WAVE 110i & INNOVA 125i Αξιόπιστη, οικονομική και ασφαλής μετακίνηση Τα μοντέρνας αισθητικής και κορυφαίας αξιοπιστίας παπιά Honda που σχεδιάστηκαν για να κάνουν τη καθημερινή σου μετακίνηση ευκολότερη,

Διαβάστε περισσότερα

SIMPLY CLEVER. Nέα ŠKODA Superb

SIMPLY CLEVER. Nέα ŠKODA Superb SIMPLY CLEVER Nέα ŠKODA Superb Περνάτε πολύ χρόνο της ζωής σας στο αυτοκίνητο. Νέα ŠKODA Superb. Ασύγκριτη άνεση. Δύσκολα μπορεί κανείς να φανταστεί το σημερινό μας κόσμο χωρίς ταξίδια. Μπορεί με το αυτοκίνητό

Διαβάστε περισσότερα

SIMPLY CLEVER. Νέα ŠKODA octavia Octavia

SIMPLY CLEVER. Νέα ŠKODA octavia Octavia SIMPLY CLEVER Νέα ŠKODA octavia Octavia Η αίσθηση της έκπληξης και του θαυμασμού είναι σπάνια μεν, αλλά προκαλεί μεγάλη χαρά. Εάν θέλουμε να μας εκπλήσσουν συνεχώς διάφορα πράγματα, δεν χρειάζεται να αλλάξουμε

Διαβάστε περισσότερα

Το Via no. TREND, AMBIENTE και AVANTGARDE.

Το Via no. TREND, AMBIENTE και AVANTGARDE. Το Via no. TREND, AMBIENTE και AVANTGARDE. Το Viano 3 Το Via no. Ελευθερία κινήσεων για μια ζωή. Περιεχόμενα. Ένα «μικρό» θαύμα. Πρωτοποριακή σχεδίαση. Το Viano άνετο, οικονομικό και φιλικό προς το περιβάλλον

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ: Αξιολόγηση Websites Συστημάτων Ηλεκτρονικού

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ BOUTIQUE, ART &DESIGN

ΘΕΜΑ: ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ BOUTIQUE, ART &DESIGN 1 ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ: ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ BOUTIQUE, ART &DESIGN ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ:ΧΑΤΖΗΡΙΖΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

E-Class Saloon και Estate.

E-Class Saloon και Estate. E-Class Saloon και Estate. λα αυτά μιλάει την εντελώς προσωπική της γλώσσα. Το εμπρόσθιο τμήμα δύν φάλαιο. Καλώς ήλθατε στο σπίτι σας. E-Class Saloon. Προαιρετικά μπορεί να σι θα γίνει ο ιδανικός συντροφός

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. ΤΟ VOLVO S40 Επιδόσεις 6 Περιβάλλον του οδηγού 10 Ψυχαγωγία μέσα στο αυτοκίνητο 16 Προσωπική ασφάλεια 18 Ασφάλεια και περιβάλλον 20

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. ΤΟ VOLVO S40 Επιδόσεις 6 Περιβάλλον του οδηγού 10 Ψυχαγωγία μέσα στο αυτοκίνητο 16 Προσωπική ασφάλεια 18 Ασφάλεια και περιβάλλον 20 ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ VOLVO ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΚΑΙ Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΟΥΤ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΥΠΑΡΧΕΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΟΙΚΩΝ ΜΟΔΑΣ

ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΟΙΚΩΝ ΜΟΔΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΟΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Actros. Διεθνείς και εθνικές μεταφορές. 18 26 τόνοι.

Το νέο Actros. Διεθνείς και εθνικές μεταφορές. 18 26 τόνοι. Το νέο Actros. Διεθνείς και εθνικές μεταφορές. 18 26 τόνοι. Η εφαρμογή ipad για το νέο Actros. Κάνετε λήψη τώρα. Ανακαλύψτε το νέο Actros εν κινήσει. Με τη νέα εφαρμογή για ipad θα δείτε ενδιαφέρουσες

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Dacia Duster. Το έχετε ξεχωρίσει.

Νέο Dacia Duster. Το έχετε ξεχωρίσει. Νέο Dacia Duster Νέο Dacia Duster. Το έχετε ξεχωρίσει. Σε έναν κόσμο που οι πραγματικές αξίες έχουν αρχίσει να ατονούν, που οι τάσεις της μόδας διαδέχονται η μία την άλλη με ξέφρενους ρυθμούς, που η τεχνολογία

Διαβάστε περισσότερα

το περιοδικό για τη φανοποιία - βαφή του αυτοκινήτου

το περιοδικό για τη φανοποιία - βαφή του αυτοκινήτου ΚΩΔΙΚΟΣ 1391 Έτος 18 - Τεύχος 215 Νοέμβριος 2011-1 ISSN 1106-2665 Έντυπο κλειστό Αρ. αδείας: 670/6/93 το περιοδικό για τη φανοποιία - βαφή του αυτοκινήτου EQUIP AUTO: Μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας Η νέα

Διαβάστε περισσότερα

6. Πληροφορική και Κοινωνία

6. Πληροφορική και Κοινωνία 6. Πληροφορική και Κοινωνία 6.1. Εισαγωγή Στο παρόν κεφάλαιο γίνεται προσπάθεια να οριστεί, να καταγραφεί και να οριοθετηθεί, ο ρόλος της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών στην Ελληνική κοινωνία του

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ & FRANCHISING

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ & FRANCHISING ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ & FRANCHISING Το franchising δημιουργεί κερδοφόρους ορίζοντες στις οικογενειακές επιχειρήσεις 78 FrancHise Success τευχοσ 45 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ & FRANCHISING Το franchising

Διαβάστε περισσότερα

Nestlé Ελλάς Βιωσιμότητα & Δημιουργία Αμοιβαίου Οφέλους Απολογισμός 2011

Nestlé Ελλάς Βιωσιμότητα & Δημιουργία Αμοιβαίου Οφέλους Απολογισμός 2011 Nestlé Ελλάς Βιωσιμότητα & Δημιουργία Αμοιβαίου Οφέλους Απολογισμός 2011 1 Στην σελίδα 79 θα βρείτε την Φόρμα Αξιολόγησης του Απολογισμού μας. Περιμένουμε τη γνώμη σας! 2 Nestlé Ελλάς / Bιωσιμότητα και

Διαβάστε περισσότερα

«ON LINE ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΞΕΝΟ ΟΧΕΙΑ» ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ ΘΕΜΑ:

«ON LINE ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΞΕΝΟ ΟΧΕΙΑ» ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ ΘΕΜΑ: ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ : ΒΡΕΤΤΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΣΑΜΠΙΚΟΥ ΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ (ΑΜ 3402) ΣΑΒΒΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΑΜ 4535) ΘΕΜΑ: «ON LINE

Διαβάστε περισσότερα

LeasePlan. Discover. NewPlan Νέα μοντέλα - Έκθεση Γενεύης 2011. BestPlan Volvo S60 vs. Audi A4 vs. Opel Insignia vs. VW Passat

LeasePlan. Discover. NewPlan Νέα μοντέλα - Έκθεση Γενεύης 2011. BestPlan Volvo S60 vs. Audi A4 vs. Opel Insignia vs. VW Passat Discover SPRING LeasePlan NewPlan Νέα μοντέλα - Έκθεση Γενεύης 2011 BestPlan Volvo S60 vs. Audi A4 vs. Opel Insignia vs. VW Passat LatestPlan Τα νέα της LeasePlan TechPlan Οι νέες τεχνολογίες στα αυτοκίνητα

Διαβάστε περισσότερα

ιπλωµατική Εργασία: Πληροφοριακά συστήµατα στη ιοίκηση Τουρ. Επιχειρήσεων Φοιτητής : Σκούλης Αθανάσιος Επιβλέπων καθηγητής : Αντωνιάδης Νικόλαος

ιπλωµατική Εργασία: Πληροφοριακά συστήµατα στη ιοίκηση Τουρ. Επιχειρήσεων Φοιτητής : Σκούλης Αθανάσιος Επιβλέπων καθηγητής : Αντωνιάδης Νικόλαος ιπλωµατική Εργασία: Πληροφοριακά συστήµατα στη ιοίκηση Τουρ. Επιχειρήσεων Φοιτητής : Σκούλης Αθανάσιος Επιβλέπων καθηγητής : Αντωνιάδης Νικόλαος Περίληψη Οι νέες τεχνολογίες της Πληροφορικής, του ιαδικτύου

Διαβάστε περισσότερα

Energy. Intelligent. Παρουσιάζουμε τη Schneider Electric TV!

Energy. Intelligent. Παρουσιάζουμε τη Schneider Electric TV! Intelligent Ιούνιος 2011 Energy Έξυπνες και αποδοτικές λύσεις διαχείρισης ενέργειας από την παραγωγή έως την τελική διανομή Παρουσιάζουμε τη Schneider Electric TV! Το μέρος όπου μπορείτε να βρείτε τρέχοντα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΧΟΝΔΡΟΚΟΥΚΗΣ

ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΧΟΝΔΡΟΚΟΥΚΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΜΗΜΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα: Logistics ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΠΟΡΩΝ (ERP) ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ: ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΜΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ. ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΑ ΥΨΗ.

ΧΑΜΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ. ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΑ ΥΨΗ. Φθινόπωρο/Χειμώνας 2014/2015 ΧΑΜΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ. ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΑ ΥΨΗ. ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ: Σετ ζαντών MINI με χειμερινά ελαστικά. ΓΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ: Αξεσουάρ MINI. ΓΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΥΚΟΛΙΑ: Συστήματα

Διαβάστε περισσότερα

3.1.1. Η Αξιοποίηση των ΤΠΕ στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση

3.1.1. Η Αξιοποίηση των ΤΠΕ στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση 3. Εκπαίδευση 3.1. Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση 3.1.1. Η Αξιοποίηση των ΤΠΕ στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση 3.1.1.1. Το Ελληνικό Πρωτοβάθμιο Σχολείο 1 και η Νέα Πρόκληση των ΤΠΕ Η ταχύτατη ανάπτυξη των Επιστημών

Διαβάστε περισσότερα

Σχέδιο Δράσης για την εφαρμογή του Ηλεκτρονικού Εμπορίου από τις εμπορικές επιχειρήσεις της Ελασσόνας

Σχέδιο Δράσης για την εφαρμογή του Ηλεκτρονικού Εμπορίου από τις εμπορικές επιχειρήσεις της Ελασσόνας Σχέδιο Δράσης για την εφαρμογή του Ηλεκτρονικού Εμπορίου από τις εμπορικές επιχειρήσεις της Ελασσόνας Στα πλαίσια του έργου ανάπτυξης κόμβου ηλεκτρονικού εμπορίου για τον Εμπορικό Σύλλογο Ελασσόνας το

Διαβάστε περισσότερα

Τώρα και e - autoservice Με ένα κ λ ικ τ α βλέπεις όλα...

Τώρα και e - autoservice Με ένα κ λ ικ τ α βλέπεις όλα... ISSN 1106-2665 Έντυπο κλειστό Αρ. αδείας: 670/6/93 ΚΩ ΙΚΟΣ 1611 ΕΤΟΣ 29 - ΤΕΥΧΟΣ 334 - ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2011-1 για την τεχνολογία και το aftermarket του αυτοκινήτου Τώρα και e - autoservice Με ένα κ λ ικ τ

Διαβάστε περισσότερα

Στην πραγματοποίηση σημαντικών

Στην πραγματοποίηση σημαντικών Hotel Restaurant Cafeteria Προτάσεις, ιδέες και λύσεις από την αγορά προμηθευτών Στην πραγματοποίηση σημαντικών επενδύσεων προχωρούν οι ξενοδοχειακές μονάδες εκσυγχρονίζοντας, εμπλουτίζοντας ή επεκτείνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Τουριστικές επενδύσεις 3,6 δισ. στον αναπτυξιακό νόμο

Τουριστικές επενδύσεις 3,6 δισ. στον αναπτυξιακό νόμο Hotel Restaurant Cafeteria Τουριστικές επενδύσεις 3,6 δισ. στον αναπτυξιακό νόμο Τουριστικές επενδύσεις συνολικού προϋπολογισμού 3,6 δισ. ευρώ έχουν ενταχθεί στις διατάξεις του Αναπτυξιακού Νόμου από τις

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος αξεσουάρ για όλα τα μοντέλα. Feel the difference. All-model accessory catalogue

Κατάλογος αξεσουάρ για όλα τα μοντέλα. Feel the difference. All-model accessory catalogue 01.2010 GR Το έντυπο αυτό ήταν ακριβές κατά το χρόνο έκδοσής του. Πολιτική της Ford, όμως, είναι η συνεχής βελτίωση των προϊόντων της. Η Ford διατηρεί πάντα το δικαίωμα να αλλάζει τις προδιαγραφές, τα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ & ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ WMS. Μελέτη περίπτωσης: Ο.Ε.Δ.Β

ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ & ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ WMS. Μελέτη περίπτωσης: Ο.Ε.Δ.Β ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ: LOGISTICS (ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ) ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ: ΧΟΝΔΡΟΚΟΥΚΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ, ΑΝ.ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ Α.Ε. ΤΕΥΧΟΣ 36. To e-pass έφθασε και στη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου 2-3

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ Α.Ε. ΤΕΥΧΟΣ 36. To e-pass έφθασε και στη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου 2-3 τα νέα της ΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ Α.Ε. ΤΕΥΧΟΣ 36 To e-pass έφθασε και στη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου 2-3 Η άνοιξη στους κήπους της... Αττικής Οδού 10-11 Οδηγός ασφαλείας για συνεπιβάτη

Διαβάστε περισσότερα