ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ"

Transcript

1

2

3 ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ Από τη δηµιουργία του πρώτου Ελληνικού, αναγνωρίσιµου ποδηλατικού brand σε µια εταιρεία που εξάγει στην Ευρώπη τα τελευταία 20 χρόνια. 1926: Η εταιρεία ξεκινάει τη δραστηριότητά της στην Πάτρα ως Αφοί Μανιατόπουλοι. Οι δραστηριότητές της περιλαµβάνουν την εισαγωγή και εµπορία ποδηλάτων, εξαρτηµάτων και αξεσουάρ. 1955: Κατοχυρώνεται κι αρχίζει να γίνεται γνωστό το εµπορικό σήµα IDEAL. Ξεκινάει η παραγωγή ποδηλάτων µε το σήµα IDEAL. Το δίκτυο πωλήσεων αναπτύσσεται καλύπτοντας ολόκληρη την Ελλάδα. 1987: Ιδρύεται και εδραιώνεται η εταιρεία µε τη σύγχρονή της µορφή ως «Νίκος Μανιατόπουλος Α.Ε.» 1991: Η «Νίκος Μανιατόπουλος Α.Ε.» µεταφέρεται στις σηµερινές ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στον Άγιο Βασίλειο Πατρών. 1995: Η εταιρεία ξεκινά την εξαγωγική της δραστηριότητα και σταδιακά αναπτύσσει παρουσία σε περισσότερες από 20 χώρες σε όλη την Ευρώπη. Αποτελεί τον «πρεσβευτή» της ελληνικής ποδηλατικής βιοµηχανίας µε συµµετοχή σε σηµαντικές διεθνείς εκθέσεις. 2004: Η Ideal συµµετέχει στους Ολυµπιακούς Αγώνες του 2004, τόσο στο ΜΤΒ όσο και στο Τρίαθλο. Τα ποδήλατά της αποτελούν την επιλογή αθλητών από την Ελλάδα, τη Ρουµανία και την Κύπρο και σε επόµενες Ολυµπιάδες. 2015: Παρουσιάζεται το ORAMA, το πρώτο ποδήλατο Ideal µε ηλεκτρική υποβοήθηση, βασισµένο στο σύστηµα STEPS της Shimano. Με το ποδήλατο αυτό η εταιρεία µπαίνει δυναµικά και στο συνεχώς αναπτυσσόµενο χώρο των pedelecs.

4

5 Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ IDEaL ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ Η Ideal αποτελεί αναµφίβολα την µεγαλύτερη εταιρεία κατασκευής ποδηλάτων στην Ελλάδα. Με πλήρη γκάµα ποδηλάτων, από παιδικά έως και αγωνιστικών προδιαγραφών για δρόµο ή βουνό, η Ideal καινοτοµεί, δηµιουργεί και υποστηρίζει δυναµικά και ουσιαστικά την ελληνική ποδηλατική σκηνή. Με συνεχή παρουσία στο δίκτυο των ελληνικών καταστηµάτων, µε έντονη εξαγωγική δραστηριότητα και µέσα από ολοκληρωµένες χορηγίες οµάδων, η εταιρεία διασφαλίζει τη σταθερή της παρουσία στην Ελληνική και Ευρωπαϊκή αγορά. Η διαδικασία της εξέλιξης των ποδηλάτων ξεκινάει από τα κορυφαία µοντέλα δρόµου και βουνού, ακολουθώντας τις τάσεις της παγκόσµιας ποδηλατικής βιοµηχανίας. Την επιλογή αυτή ακολουθεί και η Ideal εξελίσσοντας συνεχώς τα µοντέλα Race Pro Team και Stage Team. Μετά την παρουσίαση του Race Pro Team 29 το 2013, ακολούθησε η έκδοση των 27.5 το Από το 2012 η Stage Team ενσωµατώνει την ηλεκτρονική µετάδοση Di2 της Shimano. Τα ποδήλατα Ideal εξελίσσονται χρόνο µε το χρόνο σε όλα τα επίπεδα, γεωµετρία, περιφερειακά και αισθητική, µε στόχο να ανταποκρίνονται στις διαρκώς αυξανόµενες και συχνά µεταβαλλόµενες απαιτήσεις των αθλητών. Από την τεχνογνωσία και την εξέλιξη των κορυφαίων µοντέλων κερδίζουν σηµαντικά και τα υπόλοιπα µοντέλα των αντίστοιχων κατηγοριών δρόµου και βουνού. Γεωµετρία και λειτουργικότητα δοκιµάζονται στους αγώνες και στη συνέχεια µεταφέρονται στα πιο οικονοµικά µοντέλα. Το αποτέλεσµα είναι ποδήλατα αξιόπιστα, λειτουργικά και προσιτά, µε δυνατότητες αναβάθµισης. Τα ποδήλατα Ideal για την πόλη και για καθηµερινή χρήση είναι η άλλη όψη του ίδιου νοµίσµατος. Οι ανάγκες της σύγχρονης εναλλακτικής µετακίνησης µέσα και έξω από τις πόλεις δηµιουργούν νέες τάσεις. Τα ποδήλατα γίνονται λιτά, κοµψά, πρακτικά εργαλεία, µε δυνατότητα µεταφοράς καθηµερινών αντικειµένων. Η εταιρεία παρακολουθεί, αφουγκράζεται και προσφέρει ποδήλατα λύσεις µέσα από ειδικές υποκατηγορίες ποδηλάτων. Τα διπλωτά συµπληρώνουν την πρόταση για ποδήλατα αστικής µετακίνησης. Τα παιδικά ποδήλατα αντιµετωπίζονται µε τον ίδιο ακριβώς βαθµό ευθύνης και αναπτύσσονται µέσα από τις ίδιες διαδικασίες, µε προδιαγραφές και ποιοτικά χαρακτηριστικά αντάξια του ονόµατος Ideal.

6

7 ΤΟ orama Το όραµα της Ideal για το µέλλον είναι ηλεκτρικό και ακούει στο όνοµα... ORAMA. Είναι το πρώτο ποδήλατο Ideal µε ηλεκτρική υποβοήθηση και αποτελεί µία από τις πιο σύγχρονες και ουσιαστικές προτάσεις αστικής µετακίνησης. Το αλουµινένιο πλαίσιο µε γεωµετρία χαµηλής πρόσβασης low step είναι ειδικά σχεδιασµένο για τον ηλεκτρικό κινητήρα STEPS της Shimano. Με κύριο σωλήνα τύπου «άλφα» και ειδικές ενισχύσεις σε καίρια σηµεία επιτυγχάνει λειτουργικότητα και ακαµψία, χωρίς να θυσιάζει την άνεση και την κατευθυντικότητα που απαιτεί ένα ποδήλατο πόλης. Η έκδοση Orama 320-ED είναι εξοπλισµένη µε το τελευταίας γενιάς ηλεκτρονικό σύστηµα 8 εσωτερικών ταχυτήτων Alfine Di2 της Shimano. Κλειστού τύπου, µε ελάχιστες ανάγκες συντήρησης, πλήρως ρυθµιζόµενο µε την ηλεκτρονική πλατφόρµα e-tube της Shimano, δηµιουργεί ένα µοντέρνο σύνολο µε πρωτόγνωρη αίσθηση φιλικότητας και λειτουργικότητας. Η έκδοση Orama 320-E χρησιµοποιεί ένα κλασσικό σύστηµα 10 εξωτερικών ταχυτήτων κατηγορίας ΧΤ. Και οι δύο εκδόσεις χρησιµοποιούν υδραυλικά δισκόφρενα µε ρότορες 180 χιλιοστών και ανάρτηση µε υδραυλικό κλείδωµα από το τιµόνι. Το σύστηµα STEPS της Shimano προσφέρει τρία επίπεδα υποβοήθησης, οικονοµικό, κανονικό και σπορ, µέγιστη ταχύτητα 25km/h, µέγιστη αυτονοµία 125 χιλιόµετρα, και µπαταρία ιόντων λιθίου µε χρόνο φόρτισης 4 ώρες.

8

9 ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Ο σχεδιασµός και η εξέλιξη των ποδηλάτων Ideal είναι ελληνική υπόθεση. Βασίζεται στην τεχνογνωσία των ανθρώπων της Ideal, και έχει να κάνει τόσο µε το βιοµηχανικό σχεδιασµό όσο και µε τη γνώση της εξέλιξης των τεχνολογιών. Σηµείο εκκίνησης είναι τα πλαίσια των ποδηλάτων. Η επιλογή του υλικού, η αποτύπωση της γεωµετρίας, ο καθορισµός των σωλήνων και των κολλήσεων και όλες εκείνες οι µικρές λεπτοµέρειες που κάνουν τη συναρµολόγηση και συντήρηση του τελικού προϊόντος φιλική αλλά και τη χρήση του λειτουργική και απολαυστική. Ακολουθούν τα βασικά συστήµατα µετάδοσης κίνησης και πέδησης. Δηλαδή τα ντεραγιέρ, οι λεβιέδες, ο δισκοβραχίονας, τα φρένα. Όµως σπουδή και µελέτη απαιτούν και οι ρότορες, οι µανέτες, η αλυσίδα, η κασέτα, ακόµα και τα συρ- µατόσχοινα µε τα καλώδια. Στόχος είναι πάντα η ασφάλεια, η αξιοπιστία, η βελτιστοποίηση της απόδοσης προς το κόστος. Το πακέτο συµπληρώνουν τα λεγόµενα περιφερειακά, όρος γενικευµένος αλλά µε αναλύσεις και προεκτάσεις που πολλές φορές κάνουν τη διαφορά ανάµεσα σε µια αδιάφορη ποδηλατοβόλτα και µια εµπειρία που εξελίσσεται σε προσµονή για την επόµενη φορά. Ακούγεται ίσως υπερβολικό, όµως και σε αυτά τα περιφερειακά οι άνθρωποι της Ideal που κάνουν το σχεδιασµό και την ανάπτυξη του προϊόντος δίνουν µεγάλη σηµασία. Ευρωπαϊκά πρότυπα ασφάλειας, καθαρά πλαστικά απόλυτα αβλαβή για το παιδί, τον άνθρωπο και το περιβάλλον, τιµόνια, λαιµοί και σέλλες µε αρχές εργονοµίας και ανατοµίας, ζάντες, ακτίνες και ελαστικά µε ποιοτικά αναβαθµισµένες και σταθερές διαδικασίες παραγωγής. Ο κύκλος δηµιουργίας ξεκινάει από τους υποστηριζόµενους αθλητές και τις χορηγούµενες οµάδες. Σχεδόν πάντα είναι µαζί µας για πολλά πολλά χρόνια. Είναι µέλη της οµάδας µας, είναι φίλοι και συνάδελφοι. Δοκιµάζουν, προτείνουν, αξιολογούν. Ο κύκλος συνεχίζεται µε τους δικούς µας ανθρώπους που σχεδιάζουν, δοκιµάζουν, κοστολογούν, εναλλάσουν και ανταλλάσουν εµπειρίες και προβληµατισµούς µε προµηθευτές αλλά και ανταγωνιστές - συνοδοιπόρους. Και ο κύκλος δηµιουργίας των ποδηλάτων Ideal κλείνει µε τους ανθρώπους που κάνουν στο εργοστάσιο µας στην Πάτρα, τη συναρµολόγηση του τελικού προϊόντος. Μια διαδικασία που θεωρείται από κάποιους απλή αλλά που έχει καταφέρει να αποδώσει στα δικά µας Ελληνικά ποδήλατα Ideal µια διεθνή φήµη ποιοτικού και έντιµου προϊόντος. Τα ποδήλατα Ideal προορίζονται για χρήστες που αγαπούν το ποδήλατο. Όπως το αγαπούν κι εκείνοι που δηµιουργούν τα ποδήλατα Ideal. Γι αυτό και έχουν φανατικούς «φίλους».

10

11 ΤΟ «ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΙΚΟ»! Στην εποχή του διαδικτύου και του eshopping, το «ποδηλατάδικο» - µικρό ή µεγάλο αποτελεί το χώρο όπου οι λάτρεις του ποδηλάτου έχουν περάσει µερικές από τις πιο όµορφες στιγµές της ζωής τους. Η µυρωδιά των ελαστικών, η αίσθηση του µετάλλου ή των ανθρακονηµάτων στο χέρι καθώς κάποιος περιεργάζεται ή µάλλον... χαϊδεύει το πλαίσιο που ονειρεύεται να αποκτήσει, δεν µπορούν να αντικατασταθούν από το ποντίκι του υπολογιστή ή την οθόνη αφής του tablet. Το ποδηλατάδικο είναι ο χώρος που βλέπεις, ακούς, µαθαίνεις. Εκεί που ανακαλύπτεις τις µικρές λεπτοµέρειες, εκείνες που σε κάνουν από πελάτη-ποδηλάτη. Η Ideal γνωρίζει πως το «ποδηλατάδικο» είναι η ψυχή της ποδηλατικής αγοράς και το υποστηρίζει. Με αδιάκοπη επικοινωνία πολλαπλών µορφών προσπαθεί να το εκπαιδεύει σε νέες τεχνολογίες, να το ενηµερώνει για τις εξελίξεις, να το υποστηρίζει σε τεχνογνωσία και marketing. Γιατί το ποδήλατο δεν µπορεί να υπάρξει χωρίς το ποδηλατάδικο. Όπως το ποδήλατο είναι σύγχρονο όσο και η απλότητα που εκφράζει, έτσι και το ποδηλατάδικο µπορεί να αποτελέσει την πιο σύγχρονη και ανθρώπινη έκφραση του εµπορίου.

12 MOUNTAINBIKE RacE PRo TEam29 marathon racer! Έχοντας ήδη διακριθεί στους περισσότερους ελληνικούς αγώνες, το Race Pro Team με τους τροχούς 29 ιντσών είναι αναμφισβήτητα ένα καθαρόαιμο marathon αγωνιστικό ΜΤΒ! Mε επανασχεδιασμένo πλαίσιο που χαρακτηρίζεται από κωνικό κούτελο για βελτιωμένη ακαμψία και κατευθυντικότητα, πρεσαριστά ρουλεμάν μεσαίας τριβής για κορυφαία μεταφορά δύναμης, άξονα 12mm στο πίσω κέντρο για αυξημένη στιβαρότητα και την εσωτερική δρομολόγηση των καλωδίων, το 29άρι Race Pro Team είναι σχεδιασμένο για να κερδίζει! Frame... Hardtail 29, carbon, Tapered Head Tube, Press Fit BB, 12mm Rear Axle, 38/43/48/53cm Fork... FOX 32 Kashima Float 29 CTD, 100 mm, Tapered Steerer, 15mm QR Transmission... Shimano Deore XT Shadow+, RD-M786-SGS // Shimano Deore XT, FC-M785, 38-24Τ Brakes... Shimano Deore XT, BR-M785 Hydraulic Disc Brakes, 180/160mm Wheels...Shimano Deore XT, Complete Wheelset WH-M785-F15/R12-29

13 MOUNTAINBIKE BoommaX27.5 Καθαρόαιμο ΜΤΒ για όλους! Mε ένα υψηλής ποιότητας αλουμινένιο πλαίσιο κατασκευασμένο από σωλήνες πολλαπλής διατομής αλλά και με κωνικού σχήματος κούτελο για βελτιωμένη στιβαρότητα και κατευθυντικότητα, το νέο BOOMMAX της IDEAL απογειώνει την απόδοση εκτός δρόμου. Με ανάρτηση RST από μαγνήσιο διαδρομής 100 χιλιοστών, που κλειδώνει υδραυλικά από το τιμόνι για απότομες αναβάσεις ή οδήγηση σε ομαλό τερέν. Προσεγμένα περιφερειακά και υδραυλικά δισκόφρενα Shimano ολοκληρώνουν το απόλυτα ισορροπημένο σύνολο! Frame... Hardtail 27.5, AL6061-T4/T6, Tapered Head Tube 40/44/48/52/56cm Fork... RST Omega-27.5-RL, 100mm, Remote Lock Out, Magnesium Lowers Transmission... Shimano Deore XT Shadow, RD-M781-SGS, Direct Mount // Shimano FC-M522, T Brakes... Shimano BR-M395 Hydraulic Disc Brakes, 180/160mm

14 ROADBIKE STaGE TEam Πιο προηγμένη από ποτέ! Η ολοκαίνουρια Stage Team είναι εδώ, με πλήρως επανασχεδιασμένο πλαίσιο και πιρούνι! To νέο πλαίσιο διαθέτει μεσαία τριβή με πρεσαριστά ρουλεμάν για πιο αποτελεσματική μεταφορά δύναμης, εσωτερική δρομολόγηση των καλωδίων και φυσικά κωνικό κούτελο για βελτιωμένη κατευθυντικότητα! Εξοπλισμένη με την ολοκαίνουρια 11τάχυτη ηλεκτρονική Ultegra, η νέα Stage Team είναι η πιο προηγμένη Stage Team που έγινε ποτέ! Frame... Race-Proven Road Geometry, Tapered Head Tube, Press Fit BB, Internal Cable Routing, 45/48/51/54/57/60cm Fork... Road Carbon, Tapered Steerer Transmission... Shimano Ultegra Di2, RD-6870 // Shimano Ultegra, FC-6800, 50-34T Brakes... Shimano Ultegra, BR-6800

15 ROADBIKE STaGE 105 Ποδηλασία δρόμου για όλους! Το εισιτήριο για το μαγικό κόσμο της ποδηλασίας δρόμου λέγεται STAGE 105 και αποτελεί μια θαυμάσια επιλογή για πολλά, ευχάριστα χιλιόμετρα στο δρόμο. Με πλαίσιο αλουμινίου και περιφερειακά Shimano 105, το STAGE είναι ό,τι χρειάζεται κανείς για να ξεκινήσει την ενασχόληση με την ποδηλασία δρόμου! Και να τη συνεχίσει. Frame... Race-Proven Road Geometry, AL6061-T4/T6, Tapered Head Tube, Internal Cable Routing, 45/48/51/54/57/60cm Fork... Carbon with Aluminium Tapered Steerer Transmission... Shimano 105, RD-5800 // Shimano 105, FC-RS500, 50-34T Brakes... Shimano 105, BR-5800

16 CITYBIKE citylife Χρώμα σημαίνει στιλ! Όποια και αν είναι η διάθεση, όποιο και αν είναι το στιλ σας, ένα είναι το ποδήλατο! Σε 5 διαφορετικά χρώματα, λευκό περλέ, μεταλλικό καφέ ή χακί, κρεμ ή μαύρο, το CITYLIFE είναι σχεδιασμένο για να σας ταξιδεύει στην πόλη με άνεση και στιλ! Εξοπλισμένο με σχάρα, καλάθι, φτερά και φώτα έχει ότι χρειάζεστε για τις περιπλανήσεις στην πόλη! Και αν σας προβληματίζουν οι ανηφόρες, το CITYLIFE διαθέτει 7 διαφορετικές ταχύτητες! Frame... City Loop 28, AL6061-T4/T6, 40/46/51cm Transmission... Shimano Tourney, RD-TX35 // Prowheel 38T Brakes... Miranda Cold Forged V-Brakes Equipment... SKS fenders, AXA lighting set, Selle Royal saddle

17 CITYBIKE citycom Φρέσκα χρώματα, φρέσκος αέρας στην πόλη! Ότι χρειάζεται κάποιος για την κίνηση στην πόλη! Απλότητα, όμορφη εμφάνιση, άνεση! Το CITYCOM τα έχει όλα. Επτά ταχύτητες ώστε οι ανηφόρες να μην αποτελέσουν ποτέ ξανά εμπόδιο, νέους συνδυασμούς χρωμάτων και αλουμινένιο πλαίσιο με πιρούνι από ατσάλι για βελτιωμένη απορροφητικότητα. Με τον χαμηλό οριζόντιο σωλήνα, η πρόσβαση στην άνετη σέλα της Selle Royal γίνεται ακόμα πιο εύκολη ώστε να απολαμβάνετε κάθε σας διαδρομή! Frame... City 28, AL6061-T4/T6, 46/53 cm - 40/46 cm Transmission... Shimano Tourney, RD-TX35 // Prowheel 38T Brakes... Miranda Cold Forged V-Brakes Equipment... SKS fenders, Selle Royal saddle, Herrmans chain-case

18 SPORT TOURINGBIKE TRaVELoN Το ταξίδι αρχίζει! Νέοι προορισμοί, κοντά ή μακριά, το TRAVELON σε παρακινεί να τους ανακαλύψεις μαζί του, μόνος ή με φίλους. Σχεδιασμένο για να σε πάει όσο μακριά του ζητήσεις, εξοπλίζεται με ό,τι θα χρειαστείς για το επόμενο ποδηλατικό σου ταξίδι αλλά και την καθημερινή σου διαδρομή προς τη δουλειά. Σχάρα μεταφοράς στο πίσω μέρος για τις βαλίτσες ή την τσάντα για τις καθημερινές μετακινήσεις σου, φτερά και φώτα για να είσαι πάντα ασφαλής. Frame... Trekking 28, AL6061-T4/T6, 42/46/50/54/58cm - 40/46/53 cm Fork... RST Neon-ML, 60mm, Mechanical Lock Out, Preload Adjustment Transmission... Shimano Acera, RD-M390-SGS // Shimano Altus, FC-M371, T Brakes...Shimano BR-M355 Hydraulic Disc Brakes 160/160mm

19 TREKKING OFF ROADBIKE optimus Ανακαλύψτε νέους δρόμους! Άσφαλτος, χώμα, άσφαλτος, δάση, εξοχή! Κάπως έτσι είναι η ζωή με ένα trekking μοντέλο της IDEAL! Το OPTIMUS διαθέτει όλα όσα χρειάζεται κάποιος για μία νέα περιπέτεια στο ύπαιθρο! Με στιβαρό και ελαφρύ πλαίσιο αλουμινίου, αμορτισέρ με κλείδωμα, 24 ταχύτητες, υδραυλικά δισκόφρενα και άνετη σέλα, τα Τrekking μοντέλα της IDEAL είναι η καλύτερη επιλογή για ατέλειωτες βόλτες σε άσφαλτο και χώμα! Frame... Cross 28, AL6061-T4/T6, 42/46/50/54/58 cm Fork... RST Nova-ML, 60mm, Mechanical Lock Out, Preload Adjustment Transmission... Shimano Acera, RD-M360-SGS // Shimano FC-M171, T Brakes... Shimano BR-M355 Hydraulic Disc Brakes 160/160mm

20 URBAN CITYBIKE FUNcoRE o πιο ευχάριστος τρόπος να κινείσαι! Μετακίνηση ή αναψυχή; Όποια και αν είναι η απάντησή σας, το FUNCORE είναι το ποδήλατο που θα σας πάει γρήγορα και με στιλ στον προορισμό σας! Με διακριτικές γραμμές και γραφικά, το FUNCORE είναι ένα από τα ομορφότερα Ideal που σχεδιάσαμε ποτέ! Όσο για την απόδοσή του, τα περιφερειακά και τα δισκόφρενα της Shimano φροντίζουν για την άψογη, απροβλημάτιστη λειτουργία του! Frame... Urban-Fitness 28, AL6061-T4/T6, 44/48/53 cm Fork... Urban-Fitness, Aluminium with CrMo Steerer Transmission... Shimano Acera, RD-M390-SGS // Shimano Altus, FC-M371, T Brakes... Shimano BR-M396 Hydraulic Disc Brakes 160/160mm

21 PEDELECBIKE orama 320-ED Νέα εποχή στη μετακίνηση Ο ορισμός του ποδηλάτου μετακίνησης ακούει στο όνομα ORAMA. Έτσι ακριβώς όπως οραματιζόμαστε τη μετακίνηση του μέλλοντος στην πόλη. Εύχρηστη, ευέλικτη, αποδοτική, διακριτική. Το ORAMA της Ideal καταφέρνει να προσφέρει όλα αυτά και ακόμα περισσότερα! Η ηλεκτροκίνηση με την υπογραφή της Shimano και του συστήματος STEPS προσφέρουν κορυφαία αυτονομία και αποτελεσματικότητα σε κάθε πεταλιά, ενώ ο υπόλοιπος εξοπλισμός εναρμονίζεται απόλυτα με τις απαιτήσεις της μετακίνησης στην πόλη. Frame... Pedelec 28, AL6061-T4/T6, STEPS, 42/47/52cm Fork... RST Vita-RL, 60mm, Remote Lock Out, Preload Adjustment Transmission... Shimano Alfine Di2, SG-S505 // Shimano STEPS Drive Unit, DU-E6001 Brakes... Shimano T446 Hydraulic Disc Brakes, 180/180 mm

22 ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ Η Ideal εξελίσσει τα αγωνιστικά της µοντέλα, µε βάση την εµπειρία και τις ανάγκες των αθλητών που υποστηρίζει. Για το 2014 η εταιρεία υποστηρίζει αρκετούς µεµονωµένους αθλητές, τόσο στο ΜΤΒ µε τα κορυφαία Race Pro Team όσο και στο δρόµο µε τα Stage Team, καθώς και στο ορεινό και το ολυµπιακό Τρίαθλο. Από τις χορηγίες ξεχωρίζουν αυτές δύο ολοκληρωµένων επαγγελµατικών οµάδων της SMF Team στην Ελλάδα και της Ideal Geiger στη Ρουµανία. SMF Team Η πρώτη ελληνική επαγγελµατική οµάδα ΜΤΒ UCI ιδρύθηκε το 2014 µε στόχο να αναδείξει την ελληνική ορεινή ποδηλασία, αξιοποιώντας νέους, ικανούς και ταλαντούχους αθλητές. Οι αθλητές της οµάδας cross country, οδηγούν τα Ideal Race Pro Team 29 εξοπλισµένα µε περιφερειακά Shimano XTR και αναρτήσεις Fox. H oµάδα κατάφερε να κυριαρχήσει στη συντριπτική πλειοψηφία των αγώνων XC στην Ελλάδα, µε αξιόλογη παρουσία και σε αγώνες του εξωτερικού. Οι αθλητές της SMF Team: Δηµήτρης Αντωνιάδης Αλέξανδρος Βροχίδης Αλέξανδρος Ιορδανίδης Χαρούν Μολλά Δηµήτρης Χασαπίδης Ideal Geiger Team Η οµάδα µε τις περισσότερες διακρίσεις σε αγώνες ορεινής ποδηλασίας της Ρουµανίας, εξοπλίζεται µε Ideal Race Pro Team 29. Οι αθλητές της οµάδας έλαβαν µέρος σε αγώνες στη Ρου- µανία, στις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, σε Κύπρο και Ελλάδα. Οι αθλητές της Ideal Geiger Team: Tudor Oprea Lucian Logigan Cristian Losonczi Fabian Gandil Robert Kovacs Francisc Saro i Mihai Tipuri Ulisse Gheduzzi Tudor Radu Ştefan Constantin Robert Sofronie Mircea Radovici KaNTE ΚΛΙΚ ΚΑΙ LIKE! Ο επίσηµος ιστότοπος της εταιρείας Ideal. Εδώ θα βρείτε όλα τα µοντέλα της τρέχουσας χρονιάς αλλά και προηγούµενων ετών µε πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά και φωτογραφίες. Η επίσηµη σελίδα στο Facebook της Ideal αποτελεί µια δυναµική κοινότητα χρηστών Ideal που σήµερα συγκεντρώνει πάνω από fans. Εκεί θα βρείτε νέα για τα ποδήλατα Ideal, σχόλια και εµπειρίες από χρήστες, δράσεις για το ποδήλατο αλλά και άρθρα και ιδέες που φιλοξενούνται από άλλα ποδηλατικά sites. Όλος ο κόσµος του ποδηλάτου Το αποτελεί τη νέα πρόταση της εταιρείας Ν. Μανιατόπουλος ΑΕ, για έγκαιρη και έγκυρη ενηµέρωση σχετικά µε τα brands που παράγει ή αντιπροσωπεύει. Νέα από την παγκόσµια ποδηλατική αγορά, θέµατα που αφορούν τους έλληνες επαγγελµατίες του χώρου του ποδηλάτου αλλά και τους καταναλωτές, αποτελούν τη θεµατολογία ενός νέου ιστότοπου για την ενηµέρωση και την προώθηση του ποδηλάτου στη χώρα µας.

23

24 ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ/ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ΜΒΙΚΕ CREATIVE, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΖΕΡΒΟΣ

START κωδ.: 641006 MOUNTAIN BIKE START 26. Σκελετός C-T: 19 Hi-Ten Steel. Δισκοβραχίονας 42/34/24Τ. Φρένα V-Brakes. Πίσω ντεραγιέρ SHIMANO Tourney TZ

START κωδ.: 641006 MOUNTAIN BIKE START 26. Σκελετός C-T: 19 Hi-Ten Steel. Δισκοβραχίονας 42/34/24Τ. Φρένα V-Brakes. Πίσω ντεραγιέρ SHIMANO Tourney TZ START 26 MOUNTAIN BIKE Ξεκινήστε την ποδηλασία με το οικονομικότερο μοντέλο της UNIMAC. Ένα mountain bike 26, με χειριστήρια και πίσω σασμάν SHIMANO. Κατάλληλο για διαδρομές εκτός δρόμου ή στην πόλη. START

Διαβάστε περισσότερα

www.ecobike.com www.lamdagreen.gr

www.ecobike.com www.lamdagreen.gr Ηλεκτρικά ποδήλατα που κατασκευάζονται στην Ισπανία με την τελευταία τεχνολογία. www.ecobike.com www.lamdagreen.gr Αντιπρόσωποι για την Ελλάδα: ΛΑΜΔΑ ΑΕ Α. Μεταξά 2 & Καλυφτάκη, Κ. Κηφισιά Τηλ: 210 620

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρικό ποδήλατο. Από τον Παναγιώτη Σαμαρά

Ηλεκτρικό ποδήλατο. Από τον Παναγιώτη Σαμαρά Ηλεκτρικό ποδήλατο Από τον Παναγιώτη Σαμαρά Γενικά Έπειτα από την έντονη παρουσία των ηλεκτρικών ποδηλάτων όλο και περισσότερο στην ποδηλασία και ιδιαίτερα μετά την ειδική κατηγορία e-bike σε αγώνες enduro

Διαβάστε περισσότερα

Ανοίξτε δρόμο στον μύθο

Ανοίξτε δρόμο στον μύθο Racer Special Stone Ανοίξτε δρόμο στον μύθο Αρχικά ήταν το μέλλον Κομψή, Ιταλίδα, δικύλινδρη, με μια μοναδική ιστορία. Το πάθος, η συγκίνηση και η περιπέτεια χρόνο με το χρόνο δυναμώνουν... Η αναζήτηση

Διαβάστε περισσότερα

νεότητα νεότητα ευεξία αντοχή υγεία αναζωογόνηση fitness φύση ψυχαγωγία απόδοση δύναµη παρέα εξοικονόµηση οικολογία πρακτικότητα θέληση ενδυνάµωση

νεότητα νεότητα ευεξία αντοχή υγεία αναζωογόνηση fitness φύση ψυχαγωγία απόδοση δύναµη παρέα εξοικονόµηση οικολογία πρακτικότητα θέληση ενδυνάµωση www.unimac.gr Ανανέωση µε στυλ! Πάνε παντού! στην πόλη στην εξοχή στη βόλτα στο παιχνίδι στο ταξίδι στη μετακίνηση στις διακοπές ενδυνάµωση ευεξία αναψυχή νεότητα ζωντάνια δύναµη ψυχαγωγία φύση παιχνίδι

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM!

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! Με τη δυναμική σχεδίαση, το ελαφρύ πλαίσιο και το καθαρόαιμο DNA του Yamaha X-MAX, αυτό το σκούτερ γενικής χρήσης και υψηλής απόδοσης έχει κατασκευαστεί για μια συναρπαστική

Διαβάστε περισσότερα

DESIGN ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΠΑΘΟΣ

DESIGN ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΠΑΘΟΣ DESIGN ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΠΑΘΟΣ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΣΠΟΡ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΚΟΥ DESIGN. Από τους πρωτοπόρους των αρχών του 20ού αιώνα, η ιστορία της Gilera είναι συνώνυμο της Ιταλικής επιτυχίας που εξακολουθεί

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΤΟΛΗ//MOUNTAIN. Αποστολή στη χώρα των Βάσκων. ΒΗ Lynx 6 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ. Από τον Δημήτρη Σπύρου. 44 MBMagazine. MBMagazine 45

ΑΠΟΣΤΟΛΗ//MOUNTAIN. Αποστολή στη χώρα των Βάσκων. ΒΗ Lynx 6 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ. Από τον Δημήτρη Σπύρου. 44 MBMagazine. MBMagazine 45 ΑΠΟΣΤΟΛΗ//MOUNTAIN Αποστολή στη χώρα των Βάσκων ΒΗ Lynx 6 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Από τον Δημήτρη Σπύρου 44 MBMagazine MBMagazine 45 ΑΠΟΣΤΟΛΗ//MOUNTAIN 1 2 3 1. Ο κύριος Weagle σκουπίζει προσεκτικά κάποια γράσα που

Διαβάστε περισσότερα

Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ

Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ LX Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ Με την εμφάνιση των 3-βάλβιδων κινητήρων 125 και 150 κυβικών, που προσφέρουν απαράμιλλη ισορροπία μεταξύ επιδόσεων και οικονομίας καυσίμου, η Vespa LX και η Vespa

Διαβάστε περισσότερα

www.facebook.com/hondamotogreece ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ ΑΕΒΜΕ Λ. ΑΘΗΝΩΝ 71, 101 73 ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ.: 210 3483.300, FAX: 210 3477.003 www.honda.gr Κ λ α σ σ ι κ ή γ ο η τ

Διαβάστε περισσότερα

MEET THE NEW VESPA GTS. DOYOUVESPA.COM

MEET THE NEW VESPA GTS. DOYOUVESPA.COM MEET THE NEW VESPA GTS. DOYOUVESPA.COM 300 IE ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΙ ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΗ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΥΛ: Η VESPA GTS ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ. Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 300 cc, Ο ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΤΗ ΓΚΑΜΑ VESPA, ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Τίποτα δεν περιορίζει το στυλ σας στο νέο Kia Picanto. Αυτό το εντυπωσιακό μικρό αυτοκίνητο, παρέχει επίπεδα τεχνολογίας και άνεσης που δεν

Διαβάστε περισσότερα

Το καλύτερο SYM. SYM Citycom 300. Το Citycom 300i είναι το scooter που φέρνει τη SYM μπροστά από τις παραδοσιακές δυνάμεις του χώρου

Το καλύτερο SYM. SYM Citycom 300. Το Citycom 300i είναι το scooter που φέρνει τη SYM μπροστά από τις παραδοσιακές δυνάμεις του χώρου Το καλύτερο SYM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: AUTOMAG ΜΟΤΟ ΔΟΚΙΜΕΣ 073 SYM Citycom 300 ΚΕΙΜΕΝΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΤΡΟΧΕΙΛΟΣ Το Citycom 300i είναι το scooter που φέρνει τη SYM μπροστά από τις παραδοσιακές δυνάμεις του χώρου Τις

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΗ

ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΗ ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΥΛ ΤΗΣ VESPA ΜΕ ΤΗ ΣΠΟΡ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ, Η VESPA SPRINT ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΝΕΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ,

Διαβάστε περισσότερα

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ.

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ. www.toyota.gr Μοναδική σχεδίαση Νέα σχεδιαστική φιλοσοφία «J-Playful» που αναδεικνύει το χαρούμενο, «παιχνιδιάρικο» και νεανικό του χαρακτήρα. Εμβληματική σχεδίαση στην μπροστινή μάσκα με το χαρακτηριστικό

Διαβάστε περισσότερα

Explorer 860. RST OMEGA TNL, Hydraulic Lock-out, Travel: 100mm. SHIMANO BRM486, Εμπ./Οπ. Υδραυλικά Δισκόφρενα

Explorer 860. RST OMEGA TNL, Hydraulic Lock-out, Travel: 100mm. SHIMANO BRM486, Εμπ./Οπ. Υδραυλικά Δισκόφρενα Explorer 860 Σκελετός: Μέγεθος: Λευγέδες Ταχ.: Σασμάν Εμπ.: Σασμάν Οπ.: Δισκοβραχίονας: Κέντρα: Χρώματα: Alloy 7005 (T4/T6) BALLISTIC Triple Butted frame 47cm & 53cm RST OMEGA TNL, Hydraulic Lock-out,

Διαβάστε περισσότερα

Το πρώτο ελληνικό ποδήλατο Downhill(Liolios 222DH) Συντάχθηκε απο τον/την Παρασκευή, 30 Ιούνιος :12. Γιώργος Λιόλιος

Το πρώτο ελληνικό ποδήλατο Downhill(Liolios 222DH) Συντάχθηκε απο τον/την Παρασκευή, 30 Ιούνιος :12. Γιώργος Λιόλιος Γιώργος Λιόλιος Ως ηθικός αυτουργός της ιστορίας που θα διαβάσετε, οφείλω να δηλώσω πως το αμαρτωλό παρελθόν μου περιλαμβάνει μερικά χρόνια σαν οδηγός motocross και περισσότερα σαν μηχανικός μοτοσικλετών,

Διαβάστε περισσότερα

Φτάστε στα άκρα. MT-09 Street Rally

Φτάστε στα άκρα. MT-09 Street Rally Φτάστε στα άκρα Η MT-09 Street Rally διαθέτει αποκλειστικά καινούργια εξαρτήματα κουστουμιού και πλαισίου, καθιστώντας αυτή τη μοτοσυκλέτα υψηλών επιδόσεων με τρικύλινδρο κινητήρα υψηλής ροπής ακόμη πιο

Διαβάστε περισσότερα

Η ταχύτητα του σκότους

Η ταχύτητα του σκότους Η ταχύτητα του σκότους Μια νέα σκοτεινή έκρηξη καταφτάνει - και μόλις νιώσετε τις απόλυτες επιδόσεις της, θα καταλάβετε αμέσως ότι έχετε μπει πραγματικά στη σκοτεινή πλευρά της Ιαπωνίας. Αυτή η ειδική

Διαβάστε περισσότερα

TMAX SX. Ξαναγράφει τους κανόνες του MAX

TMAX SX. Ξαναγράφει τους κανόνες του MAX . Ξαναγράφει τους κανόνες του MAX Εκτός από τη λίστα με τα κυριότερα στοιχεία του TMAX που υπάρχουν στη βασική έκδοση, το σπορ διαθέτει ορισμένα ειδικά χαρακτηριστικά. Με το σύστημα D-MODE μπορείτε να

Διαβάστε περισσότερα

Yamaha YZF-R1M. Γίνετε ένα με μια R1

Yamaha YZF-R1M. Γίνετε ένα με μια R1 Yamaha. Γίνετε ένα με μια R1 Η αγωνιστική μοτοσυκλέτα είναι μια ειδική έκδοση της R1 και διαθέτει ακόμα πιο υψηλές εργοστασιακές προδιαγραφές, ώστε να μπορεί κάθε οδηγός αγώνων και κάθε αναβάτης που τρέχει

Διαβάστε περισσότερα

XCITING 400i ABS. Σχεδιάσαμε το πιο σύγχρονο scooter. της κατηγορίας. Εσείς, δεν έχετε παρά να ζήσετε μαζί του: μια νέα εμπειρία οδήγησης!

XCITING 400i ABS. Σχεδιάσαμε το πιο σύγχρονο scooter. της κατηγορίας. Εσείς, δεν έχετε παρά να ζήσετε μαζί του: μια νέα εμπειρία οδήγησης! XCITING 400i ABS Σχεδιάσαμε το πιο σύγχρονο scooter της κατηγορίας. Εσείς, δεν έχετε παρά να ζήσετε μαζί του: μια νέα εμπειρία οδήγησης! Θέλεις να κινηθείς γρήγορα αλλά και με άνεση. Να έχεις στην διάθεσή

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>>

Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>> The new Kia Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>> Επαναπροσδιορίστε τη σκέψη σας! Διαγράψτε την παλιά νοοτροπία. Αποκτήστε την τελευταία έκδοση της οικογένειας του Kia Cee d. Το

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΠΙ ΤΟ ΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΠΙ ΤΟ ΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ! ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΠΙ ΤΟ ΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ! Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΙΟΥ Αξιόπιστη, οικονομική και ασφαλής μετακίνηση. ΤΟ μοντέρνας αισθητικής και κορυφαίας αξιοπιστίας Honda SupraX HelmIn σχεδιάστηκε για να κάνει τηn καθημερινή

Διαβάστε περισσότερα

Toyota Hybrid. Ηλίας Καραϊσκός Αγγελική Τσενέ

Toyota Hybrid. Ηλίας Καραϊσκός Αγγελική Τσενέ Toyota Hybrid Ηλίας Καραϊσκός Αγγελική Τσενέ Η σημερινή μας agenda Toyota & Hybrid Η τεχνολογία Toyota Hybrid Μοναδικά οφέλη Toyota Hybrid Γκάμα Test Drive Η Toyota στον κόσμο Δηλαδή Kaizen προκαλώντας

Διαβάστε περισσότερα

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωµα τροποποίησης των προδιαγραφών και του εξοπλισµού λόγω της εξελισσόµενης ανάπτυξης της παραγωγής. Τα χρώµατα και τα δείγµατα των διακοσµητικών του φυλλαδίου µπορεί

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος περιεχομένων ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ...3 ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ...4 ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ΜΟΛΥΒΔΟΥ...5 ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ΛΙΘΙΟΥ...

Κατάλογος περιεχομένων ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ...3 ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ...4 ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ΜΟΛΥΒΔΟΥ...5 ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ΛΙΘΙΟΥ... Κατάλογος περιεχομένων ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ...3 ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ...4 ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ΜΟΛΥΒΔΟΥ...5 ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ΛΙΘΙΟΥ...5 ΣΥΝΔΕΣΗ PEDELEC (PAS)...6 ΦΟΡΤΙΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ...6 ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΜΕ ΔΙΣΚΟΦΡΕΝΑ...7

Διαβάστε περισσότερα

Δόμηση. Επαγγελματισμός. Όραμα. Άνθρωπος

Δόμηση. Επαγγελματισμός. Όραμα. Άνθρωπος ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ-ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΞΗΡΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΙΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Δόμηση Επαγγελματισμός Όραμα Άνθρωπος Εμπειρία Αξιοπιστία Αναζητούμε τους τρόπους, τα υλικά, τις προδιαγραφές

Διαβάστε περισσότερα

ES GIBT NUR EIN ORIGINAL. MONO ENA EINAI TΟ ΓΝΗΣΙO

ES GIBT NUR EIN ORIGINAL. MONO ENA EINAI TΟ ΓΝΗΣΙO ES GIBT NUR EIN ORIGINAL. MONO ENA EINAI TΟ ΓΝΗΣΙO Αγαπητοί φίλοι του ποδηλάτου, με μεγάλη μας χαρά, σας παρουσιάζουμε τα μοντέλα της EBIKE για τη χρονιά 2015. Οι σημαντικότερες εξελίξεις των EBIKE με

Διαβάστε περισσότερα

SCOOTERS - CUBS - MOTORCYCLES - ATVS LINEUP. www.gorgolis.gr. www.gorgolis.gr

SCOOTERS - CUBS - MOTORCYCLES - ATVS LINEUP. www.gorgolis.gr. www.gorgolis.gr SCOOTERS - CUBS - MOTORCYCLES - ATVS LINEUP 2015 www.gorgolis.gr www.gorgolis.gr 300i CBS 400i CBS/ABS MAXSYM 600i ABS Η απόλαυση στο maximum! 400i CBS 400i ABS 33.3/7000 33.3/7000 35.7/5500 35.7/5500

Διαβάστε περισσότερα

Sedna. εκλεπτυσμένη αισθητική

Sedna. εκλεπτυσμένη αισθητική Sedna εκλεπτυσμένη αισθητική 1 2 Slim design Ευκολία Κατοικία Sedna: εργάζεται μαζί σας Η Schneider Electric δημιούργησε και σας προσφέρει τη νέα σειρά διακοπτικού υλικού Sedna. Η σειρά Sedna χαρακτηρίζεται

Διαβάστε περισσότερα

εκλεπτυσμένη αισθητική

εκλεπτυσμένη αισθητική Sedna εκλεπτυσμένη αισθητική Φεβρουάριος 2013 1 2 Slim design Ευκολία Κατοικία Sedna: Συνεργάζεται μαζί σας Η Schneider Electric δημιούργησε και σας προσφέρει τη σειρά διακοπτικού υλικού Sedna. Η σειρά

Διαβάστε περισσότερα

BEVERLY, ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ

BEVERLY, ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ B E V E R L Y BEVERLY, ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ Το Beverly SportTouring είναι η νέα ναυαρχίδα ανάμεσα στα σκούτερ με μεγάλους τροχούς της Piaggio, που συνδυάζει την κομψότητα και την απαράμιλλη δυναμική

Διαβάστε περισσότερα

LINE UP 2013-14. www.gorgolis.gr

LINE UP 2013-14. www.gorgolis.gr LINE UP 2013-14 www.gorgolis.gr Τροχοί 12 Symphony SR 50-125-150 Ο νέος κυρίαρχος της πόλης Κινητήρας Ισχύς (Hp/rpm) Ροπή (Nm/rpm) Σύστημα Ψύξης Τροφοδοσία Φρένο μπροστά Φρένο πίσω Ελαστικό Εμπρός Ελαστικό

Διαβάστε περισσότερα

FELCO 801. www.felco801.com. Ηλεκτρικό ψαλίδι κλαδέματος. βιώστε την ταχύτητα

FELCO 801. www.felco801.com. Ηλεκτρικό ψαλίδι κλαδέματος. βιώστε την ταχύτητα FELCO 801 Ηλεκτρικό ψαλίδι κλαδέματος βιώστε την ταχύτητα www.felco801.com FELCO 801 Το ιδανικό εργαλείο για εντατική εργασία κλαδέματος 2 Κόβει γρήγορα, είναι ελαφρύ και εργονομικό. Το FELCO 801 είναι

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικά Χαρακτηριστικά NC750X

Τεχνικά Χαρακτηριστικά NC750X Τεχνικά Χαρακτηριστικά NC750X Κινητήρας: Υγρόψυκτος 4-χρονος 8-βάλβιδος, 1ΕΕΚ, 2 κύλινδροι σε σειρά Κυβισμός: 745 κ.εκ. Σχέση Συμπίεσης: 10.7 : 1, Μέγιστη Ισχύς: 40.3 kw @ 6,250 σ.α.λ., Μέγιστη Ροπή: 68.0

Διαβάστε περισσότερα

NEW FLY 125 3V / 50 4T4V

NEW FLY 125 3V / 50 4T4V NEW FLY 125 3V / 50 4T4V Η πόλη είναι το φυσικό του περιβάλλον. Από το πρωί μέχρι το βράδυ, μετατρέπει σε απόλαυση κάθε μετακίνησή σας. Συμπαγείς διαστάσεις και τροχοί 12 το καθιστούν εξαιρετικά ευέλικτο.

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλη δύναμη σε μικρό μέγεθος.

Μεγάλη δύναμη σε μικρό μέγεθος. Μεγάλη δύναμη σε μικρό μέγεθος. Expert Universal Easy New Compact Generation Easy Universal Expert Η νέα γενιά Compact κρουστικών δραπάνων της Bosch. Είτε πρόκειται για το Easy, το Universal ή το Expert

Διαβάστε περισσότερα

1 η ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ

1 η ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 1 η ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: * Η κριτική επιτροπή αποτελείται από την ομάδα Zorzilia, τον Γιώργο Πιτερό, έναν εκπρόσωπο της ομάδας Bikeart και έναν εκπρόσωπο του Mbike.

Διαβάστε περισσότερα

ORTHOPEDICS AND HEALTH PRODUCTS. Νέα προϊόντα

ORTHOPEDICS AND HEALTH PRODUCTS. Νέα προϊόντα ORTHOPEDICS AND HEALTH PRODUCTS ORTHOPEDICS AND HEALTH PRODUCTS Νέα προϊόντα Συμπληρωματικός κατάλογος Σεπτέμβριος 2016 108 cm 65 ή 60 cm 09-2-146 MOBILITY POWER CHAIR VT61018 Εύκολο στη χρήση. Μοντέρνος

Διαβάστε περισσότερα

FELCO 820. Ηλεκτρικό ψαλίδι κλαδέματος. Μία εξατομικευμένη, ολοκληρωμένη λύση www.felco820.com

FELCO 820. Ηλεκτρικό ψαλίδι κλαδέματος. Μία εξατομικευμένη, ολοκληρωμένη λύση www.felco820.com FELCO 820 Ηλεκτρικό ψαλίδι κλαδέματος Μία εξατομικευμένη, ολοκληρωμένη λύση www.felco820.com FELCO 820 Μία εξατομικευμένη, ολοκληρωμένη λύση Πλήρως σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στην Ελβετία, στη Watch

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ 1 Σύµφωνες µε τις περιβαλλοντικές προδιαγραφές όλης της Ευρώπης!! 2 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ADURO ΜΟΝΤΕΛΟ Σελίδα Aduro 1 Με συρτάρι 3

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ

ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ www.hella.com/brakesystems 12 1 ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ Συνδυάζουμε την μοναδική τεχνολογία φρένων με επαγγελματική υποστήριξη πελατών, έμφαση στην καινοτομία με κορυφαία τεχνική

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΓΚΑΜΑ DERBI MOTO 2012 ΝΕΑ ΓΚΑΜΑ DERBI. www.derbi.com/gr

ΝΕΑ ΓΚΑΜΑ DERBI MOTO 2012 ΝΕΑ ΓΚΑΜΑ DERBI. www.derbi.com/gr ΝΕΑ ΓΚΑΜΑ DERBI MOTO 2012 ΝΕΑ ΓΚΑΜΑ DERBI www.derbi.com/gr GPR 125/50 Senda DRD 125 R/SM Terra Adventure 125 Cross City 125 Senda DRD 50 R/SM ΝΕΑ ΓΚΑΜΑ MOTO DERBI GPR 125 Η ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικά Χαρακτηριστικά CB650F ABS

Τεχνικά Χαρακτηριστικά CB650F ABS Τεχνικά Χαρακτηριστικά CB650F ABS STREET CB650F ABS Κινητήρας: Υγρόψυκτος 16-βαλβιδος 2ΕΕΚ 4-κυλινδρος σε σειρά Κυβισμός: 649 κ.εκ. Διάμετρος x Διαδρομή: 67 x 46 χιλ. Σχέση Συμπίεσης: 11.4:1 Μέγιστη Ισχύς:

Διαβάστε περισσότερα

Ανάλυση των καταπονήσεων των ποδηλατικών σκελετών

Ανάλυση των καταπονήσεων των ποδηλατικών σκελετών Ανάλυση των καταπονήσεων των ποδηλατικών σκελετών του [1] Ας μιλήσουμε για...σωλήνες!!! Σήμερα θα ακουμπήσουμε μαζί ένα θέμα που πολλοί το θεωρούν ταμπού. Ένα θέμα που...υποτίθεται πως αφορά τους...γνώστες

Διαβάστε περισσότερα

Quargo ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΟΜΕΝΟ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

Quargo ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΟΜΕΝΟ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ σειρά Quargo Quargo QUARGO, Ο ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ Ευέλικτο, συμπαγές και αξιόπιστο: Το Quargo είναι το πιο ανταγωνιστικό επαγγελματικό όχημα που υπάρχει σήμερα στην αγορά. Το Quargo

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα H Εταιρία 5-9 Πέργολα Star 10-15 Πέργολα Magna Star 16-21 Πέργολα Mega 23-27 Πέργολα Arch 28-33 Πέργολα Top Star 34-39 Πέργολα Persa

Περιεχόμενα H Εταιρία 5-9 Πέργολα Star 10-15 Πέργολα Magna Star 16-21 Πέργολα Mega 23-27 Πέργολα Arch 28-33 Πέργολα Top Star 34-39 Πέργολα Persa ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2014 Περιεχόμενα H Εταιρία 5-9 Πέργολα Star 10-15 Πέργολα Magna Star 16-21 Πέργολα Mega 23-27 Πέργολα Arch 28-33 Πέργολα Top Star 34-39 Πέργολα Persa 40-45 Κάθετη Κασετίνα Star 46-49

Διαβάστε περισσότερα

Το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» και η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε., Μέλος της Συμμαχίας «Δρόμοι στο Μέλλον» ενημερώνουν για τα οφέλη της Οικολογικής Οδήγησης

Το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» και η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε., Μέλος της Συμμαχίας «Δρόμοι στο Μέλλον» ενημερώνουν για τα οφέλη της Οικολογικής Οδήγησης Το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» και η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε., Μέλος της Συμμαχίας «Δρόμοι στο Μέλλον» ενημερώνουν για τα οφέλη της Οικολογικής Οδήγησης Γιατί Οικολογική Οδήγηση; Η έννοια της αυτοκίνησης είναι συνδεδεμένη

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλληλος εξοπλισμός ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΗ. Σωστή θέση πάνω στο ποδήλατο

Κατάλληλος εξοπλισμός ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΗ. Σωστή θέση πάνω στο ποδήλατο Μπάρδης Κων/νος Διδάκτωρ Eπιστήμης Διαιτολογίας & Διατροφής Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, Μεταδιδακτορικός Ερευνητής στο Πανεπιστήμιο του Αρκάνσας των ΗΠΑ & Εργοφυσιολόγος (Msc) Κατάλληλος εξοπλισμός ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

SUPER BIKE SUPER SCOOTER SRV 850 SRV 850 ABS

SUPER BIKE SUPER SCOOTER SRV 850 SRV 850 ABS BIKE SUPER SCOOTER SRV 850 SRV 850 ABS BIKE SUPER SCOOTER ΑΝ ΑΝΑΖΗΤΑσ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΤΟ ΣΠΟΡ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΗ, ΤΟ SRV 850 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ SCOOTER ΓΙΑ ΣΕΝΑ. Δημιουργήθηκε από

Διαβάστε περισσότερα

Πρόταση Χορηγού Επικοινωνίας

Πρόταση Χορηγού Επικοινωνίας Η Κρήτη φιλοξενεί περήφανα τον 1ο διεθνήαγώνατουworld Cycling Tour 2011-2012, που διεξάγεται σε 8 χώρες από τη UCI, www.uciworldcyclingtour.com Πρόταση Χορηγού Επικοινωνίας Προφίλ Διοργάνωσης σε Αριθμούς

Διαβάστε περισσότερα

CC-14. Page 1 ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Κοντέρ Ποδηλάτου EXTEND CC-14

CC-14. Page 1 ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Κοντέρ Ποδηλάτου EXTEND CC-14 ΕΛΛΗΝΙΚΑ Κοντέρ Ποδηλάτου EXTEND CC-14 Παρακαλούμε, διαβάστε προσεκτικά το φυλλάδιο οδηγιών πριν από τη χρήση. Διατηρήστε το σε ένα ασφαλές μέρος και χρησιμοποιήστε το όποτε κρίνεται σκόπιμο. Ο χιλιομετρητής

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΑΧΥΚΙΝΗΤΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΡΟΛΟ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΚΥΡΩΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΑΧΥΚΙΝΗΤΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΡΟΛΟ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΚΥΡΩΣΗΣ ΤΑΧΥΚΙΝΗΤΟΥ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΚΥΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΤΑΣΜΑΤΟΣ 0 Τα Ταχυκίνητα Βιομηχανικά Ρολά είναι ηλεκτρικά κινούμενες διατάξεις, που προορίζονται για την κάλυψη ανοιγμάτων και πιστοποιούνται βάσει

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ 1 ΕΛΑΣΤΙΚΟ

ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ 1 ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ 1 ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΔΗΓΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Η Pirelli είναι μία μάρκα με παγκόσμια αναγνωρισιμότητα για τις βασικές αξίες της, κυρίως τις επιδόσεις

Διαβάστε περισσότερα

Renault ΕΠΑΓΓΕλΜΑΤΙκΑ ΟχήΜΑΤΑ

Renault ΕΠΑΓΓΕλΜΑΤΙκΑ ΟχήΜΑΤΑ Renault Επαγγελματικά Οχήματα Renault Pro+ Το + του επαγγελματία Η Renault, με παρουσία στην αγορά Επαγγελματικών Οχημάτων για πάνω από έναν αιώνα, παρέχει στους επαγγελματίες πελάτες της καινοτόμες λύσεις

Διαβάστε περισσότερα

σειρά Ape ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ Ape.indd 1 18/3/2009 1:00:36 µµ

σειρά Ape ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ Ape.indd 1 18/3/2009 1:00:36 µµ σειρά Ape ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ Ape.indd 1 18/3/2009 1:00:36 µµ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΞΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥΧΡΗΣΤΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Από τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και μέχρι σήμερα οι τροχοί

Διαβάστε περισσότερα

VELIS EVO ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

VELIS EVO ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ VELIS EVO ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ARISTON ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗ ΓΚΑΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΝΕΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΚΟΛΙΑ VELIS EVO: Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ ΜΕ

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED.

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Τα προϊόντα που διαθέτουμε αναπτύσσονται σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας και βλέπουμε τους εαυτούς μας ως ηγέτες

Διαβάστε περισσότερα

DOWNTOWN 350i ABS. Sport Touring Reinvented

DOWNTOWN 350i ABS. Sport Touring Reinvented DOWNTOWN 350i ABS Sport Touring Reinvented Με το αρχικό μοντέλο να έχει πετύχει πωλήσεις πάνω από 100.000 μονάδες σε όλο τον κόσμο, η KYMCO παρουσιάζει το εντελώς νέο Downtown 350, στοχεύοντας στην άνεση

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Οff-roader - για καθημερινότητα και περιπέτεια! 12 Μαΐου Η 20η επέτειος των πολυτελών SUV της Mercedes-Benz

Δελτίο Τύπου. Οff-roader - για καθημερινότητα και περιπέτεια! 12 Μαΐου Η 20η επέτειος των πολυτελών SUV της Mercedes-Benz Δελτίο Τύπου Η 20η επέτειος των πολυτελών SUV της Mercedes-Benz 12 Μαΐου 2017 Οff-roader - για καθημερινότητα και περιπέτεια! Έχουν περάσει είκοσι χρόνια από τότε που η Mercedes-Benz παρουσίασε την M-Class

Διαβάστε περισσότερα

Honda Mobility MOBILITY

Honda Mobility MOBILITY Υβριδική Τεχνολογία Honda Εισηγητής: Νίκος Ξυδιάς Τεχνικός Εκπαιδευτής Honda 1 Honda Mobility MOBILITY 3 3 To Όραµα της Honda Επιθυµούµε να είµαστε µία Εταιρία την Ύπαρξη της οποίας θέλει η Κοινωνία (we

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ ΕΡΓΟ : Προμήθεια δικύκλων Ηράκλειο 25 / / 20 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Σκοπός Οι παρακάτω

Διαβάστε περισσότερα

Ποδηλατικός Σύλλογος Napoca Ενεργός τουρισμός- τουρισμός με ποδήλατα στην επαρχία Cluj

Ποδηλατικός Σύλλογος Napoca Ενεργός τουρισμός- τουρισμός με ποδήλατα στην επαρχία Cluj Ποδηλατικός Σύλλογος Napoca Ενεργός τουρισμός- τουρισμός με ποδήλατα στην επαρχία Cluj Radu Mititean - Clubul de Cicloturism Napoca Τοποθεσία Ο χάρτης με τις 100 ποδηλατικές διαδρομές στην περιοχή Cluj

Διαβάστε περισσότερα

Ασφάλεια και Συμπεριφορά

Ασφάλεια και Συμπεριφορά Περιεχόμενα Περιεχόμενα... 1 Συγχαρητήρια!... 2 Ασφάλεια και Συμπεριφορά... 3 MTB BMX Dirt... 4 Trekking Trekking-Offroad ATB... 6 Children's Bike Juvenile Road Bike... 6 City Bike Touring Bike Sports

Διαβάστε περισσότερα

οι έξυπνες χωροσυνθέσεις

οι έξυπνες χωροσυνθέσεις οι έξυπνες χωροσυνθέσεις κ α ι ν ο τ ο µ ί α Τα έξυπνα συστήµατα φαίνονται από τα υλικά τους. Μέταλλο και ανθεκτικό διαφανές πολυκαρβονικό είναι ο συνδυασµός που εγγυάται µεγάλη διάρκεια ζωής! Ακόµα σύνδεσµοι,

Διαβάστε περισσότερα

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟ TOYOTA ΝΕΟ TOYOTA YARIS ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΟΤΑ YARIS ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΦΥΙΑ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Η ΕΥΦΥΗΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ, ΓΕΜΑΤΗ ΣΤΥΛ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΑΝΕΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ THE ALL NEW KIA ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ Ας δημιουργήσουμε ένα αντικείμενο πόθου, είπε ο Υπεύθυνος Σχεδιασμού της Kia, Peter Schreyer, στην ομάδα διεθνών σχεδιαστών του. Το σχέδιό του

Διαβάστε περισσότερα

Υπαίθριες Δραστηριότητες Αναψυχής

Υπαίθριες Δραστηριότητες Αναψυχής ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ Υπαίθριες Δραστηριότητες Αναψυχής Υπαίθριες Δραστηριότητες Αναψυχής: Ορεινή ποδηλασία Νικόλαος Θεοδωράκης Επίκουρος Καθηγητής Τ.Ε.Φ.Α.Α

Διαβάστε περισσότερα

1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής

1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής Περιγραφή S 417 HDH Τεχνικά στοιχεία Μήκος 14.050 mm Φάρδος 2.550 mm Ύψος 3.860 mm Εσωτερικό ύψος διαδρόμου 2.100 mm Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) 1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός 7.110 mm Μεταξόνιο πίσω 1.350 mm

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4 ΑΝΑΓΕΝΝΗΤΙΚΗ ΠΕΔΗΣΗ

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4 ΑΝΑΓΕΝΝΗΤΙΚΗ ΠΕΔΗΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4 ΑΝΑΓΕΝΝΗΤΙΚΗ ΠΕΔΗΣΗ Ένα από τα πλεονεκτήματα της χρήσης των ηλεκτρικών κινητήρων για την κίνηση οχημάτων είναι η εξοικονόμηση ενέργειας κατά τη διάρκεια της πέδησης (φρεναρίσματος) του οχήματος.

Διαβάστε περισσότερα

CC-14 WL. Page 1 ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Κοντέρ Ποδηλάτου EXTEND CC-14 WL

CC-14 WL. Page 1 ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Κοντέρ Ποδηλάτου EXTEND CC-14 WL ΕΛΛΗΝΙΚΑ Κοντέρ Ποδηλάτου EXTEND CC-14 WL Παρακαλούμε, διαβάστε προσεκτικά το φυλλάδιο οδηγιών πριν από τη χρήση. Διατηρήστε το σε ένα ασφαλές μέρος και χρησιμοποιήστε το όποτε κρίνεται σκόπιμο. Ο χιλιομετρητής

Διαβάστε περισσότερα

Φρένα, Συστήματα. Συμβουλευτικός Οδηγός Τεχνικού Συμβούλου. Φρένα, Συστήματα Διεύθυνσης & Ανάρτησης

Φρένα, Συστήματα. Συμβουλευτικός Οδηγός Τεχνικού Συμβούλου. Φρένα, Συστήματα Διεύθυνσης & Ανάρτησης 04 Συμβουλευτικός Οδηγός Τεχνικού Συμβούλου Φρένα, Συστήματα Διεύθυνσης & Ανάρτησης - Σφαιρικός(-οί) Σύνδεσμος(-οι) 4.1 - Δαγκάνες Φρένων 4.2 - Σωληνώσεις Φρένων, Ελαστικοί Σωλήνες & Συνδέσεις 4.3 - Τακάκια

Διαβάστε περισσότερα

RR ENDURO 2T 250/300 MY2014

RR ENDURO 2T 250/300 MY2014 Δελτίο_Τύπου_2013_18 10/7/2013 Τα νέα Beta RR 2T του 2014 Betamotor S.p.A. authorised importer 29 Ν. Dimitrakopoulou street, ATHENS 11742,, Tel: +30 210 9211877-9225930 http://www.betamotor.gr, e-mail:

Διαβάστε περισσότερα

«Άρωνας ΜΤΒ XC 2017 Αλφα Μέγα»

«Άρωνας ΜΤΒ XC 2017 Αλφα Μέγα» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ «Άρωνας ΜΤΒ XC 2017 Αλφα Μέγα» Το Εθνικό Δάσος Αθαλάσσας αποτελεί πηγή ζωής για τη Λευκωσία. Χάρις σε αυτό ο αέρας της κυπριακής πρωτεύουσας καθαρίζεται από τη σκόνη

Διαβάστε περισσότερα

Σας παρουσιάζουμε το AutoDome Easy Την ιδανική λύση για εφαρμογές μεσαίας κλίμακας

Σας παρουσιάζουμε το AutoDome Easy Την ιδανική λύση για εφαρμογές μεσαίας κλίμακας Σας παρουσιάζουμε το AutoDome Easy Την ιδανική λύση για εφαρμογές μεσαίας κλίμακας Κάμερα PTZ, σχεδιασμένη για τέλεια εφαρμογή Όταν ένα σύστημα σταθερής κάμερας μίνι θόλου δεν προσφέρει αυτό που χρειάζεστε

Διαβάστε περισσότερα

Τα «μικρά» της Renault που αγαπήθηκαν σε κάθε εποχή

Τα «μικρά» της Renault που αγαπήθηκαν σε κάθε εποχή Τα «μικρά» της Renault που αγαπήθηκαν σε κάθε εποχή Καθώς πλησιάζει το λανσάρισμα του νέου Twingo, ας θυμηθούμε τα μικρά αυτοκίνητα της Renault, που όλα ανταποκρίθηκαν με επιτυχία στις ξεχωριστές ανάγκες

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά 5GL. Τρακτέρ χαμηλού προφίλ 57 kw (75 hp) 65 kw (85 hp) (97/68 EC)

Σειρά 5GL. Τρακτέρ χαμηλού προφίλ 57 kw (75 hp) 65 kw (85 hp) (97/68 EC) Σειρά 5GL Τρακτέρ χαμηλού προφίλ 57 kw (75 hp) 65 kw (85 hp) (97/68 EC) 2 Τρακτέρ σειράς 5GL Επισκόπηση 5G Χαμηλού προφίλ Μια καινούργια λύση από την John Deere Μπορεί να είναι μικρό σε μεγεθος και ευέλικτο,

Διαβάστε περισσότερα

SCOOTERS. www.aprilia.com.gr

SCOOTERS. www.aprilia.com.gr SCOOTERS www.aprilia.com.gr ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ 49 παγκόσμιοι τίτλοι, εκατοντάδες νίκες στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα MotoGP, μια μεγάλη σειρά Ευρωπαϊκών και Ιταλικών τίτλων. Αυτή είναι η Aprilia,

Διαβάστε περισσότερα

SYM MAXSYM 600i, ΑΒS ΠΛΗΡΗΣ ΔΟΚΙΜΗ

SYM MAXSYM 600i, ΑΒS ΠΛΗΡΗΣ ΔΟΚΙΜΗ SYM MAXSYM 600i, ΑΒS ΠΛΗΡΗΣ ΔΟΚΙΜΗ Από scooternet 05/05/2014 Στην κατηγορία: ΠΛΗΡΕΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ Μεγάλο μέγεθος μικρή τιμή Το μεγαλύτερο σε κυβισμό σκούτερ της SYM είναι πραγματικότητα, αποτελώντας πλέον την

Διαβάστε περισσότερα

Ζάντες ελαφρού κράματος Ford. Feel the difference

Ζάντες ελαφρού κράματος Ford. Feel the difference Ζάντες ελαφρού κράματος Ford Feel the difference Ζάντες ελαφρού κράματος Ford Πηγαίνοντας πιο μακριά Ειδικά κατασκευασμένες για το Ford σας Οι ζάντες ελαφρού κράματος Ford είναι σχεδιασμένες να κάνουν

Διαβάστε περισσότερα

SETUP-Συμβουλές για το RBR

SETUP-Συμβουλές για το RBR SETUP-Συμβουλές για το RBR Το Διαφορικό Το διαφορικό έχει 3 λειτουργίες στο αυτοκίνητο: 1. Μεταφέρει τη δύναμη από τον κινητήρα στους τροχούς. 2. Επιτρέπει τους τροχούς σε κάθε άκρη των αξόνων να περιστρέφονται

Διαβάστε περισσότερα

Telecoms. Retail. Τοµείς δραστηριοποίησης: Wholesale. στο χώρο της διανοµής προϊόντων τεχνολογίας µέσω της εταιρείας WestNet Distribution

Telecoms. Retail. Τοµείς δραστηριοποίησης: Wholesale. στο χώρο της διανοµής προϊόντων τεχνολογίας µέσω της εταιρείας WestNet Distribution Ο Όµιλος Εταιριών Olympia, του επιχειρηµατία Πάνου Γερµανού, αποτελεί σηµείο αναφοράς για την ελληνική επιχειρηµατική σκηνή ήδη από τη δεκαετία του 1980 και συνεχίζει αδιάλειπτα να στηρίζει την εθνική

Διαβάστε περισσότερα

>> Φορτίστε. Φύγατε. smart electric bike.

>> Φορτίστε. Φύγατε. smart electric bike. smart infocenter (Δωρεάν κλήση από σταθερό δίκτυο. Οι χρεώσεις κλήσεων από κινητό δίκτυο μπορεί να διαφέρουν.) 800 11 76000 GR-el Σχετικά με το περιεχόμενο του εντύπου: Μετά την 01. 03. 12, ημερομηνία

Διαβάστε περισσότερα

Νέα Γενιά. ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.newgrandvitara.gr

Νέα Γενιά. ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.newgrandvitara.gr Νέα Γενιά 09/2008 99000-GVITA-008 ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ SUZUKI ΦΥΤΕΥΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ! Η Suzuki Motor Corporation και η Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε. διατηρούν το δικαίωμα να τροποποιούν, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση,

Διαβάστε περισσότερα

DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP

DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP Φτιαγμένο στα μέτρα της δουλειάς σας. Φτιαγμένο στα μέτρα της πόλης σας. Ο κατάλληλος σύμμαχος για τη δουλειά σας, το νέο Doblò Work Up είναι η ιδανική λύση για όσους χρειάζονται περισσότερο

Διαβάστε περισσότερα

Upright Bike / Recumbent Bike / Elliptical / Rower

Upright Bike / Recumbent Bike / Elliptical / Rower Upright Bike / Recumbent Bike / Elliptical / Rower ΣΕΙΡΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ PROMASTER Ελλειπτικό E12s Οθόνη LED 10x24mm Dot matrix πολλαπλών ενδείξεων, 3 οθόνες 7 τμημάτων LED και 16 χαρακτήρων οθόνη μηνυμάτων

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες ασφάλειας Προειδοποίηση! Προειδοποίηση! Προσοχή κίνδυνος!

Οδηγίες ασφάλειας Προειδοποίηση! Προειδοποίηση! Προσοχή κίνδυνος! Οδηγίες ασφάλειας Λανθασμένη χρήση της συσκευής αυτής μπορεί να προκαλέσει κίνδυνο καταστροφής της ίδιας ή άλλων συσκευών, ακόμα και τραυματισμό ή θάνατο. Προειδοποίηση! Ρεύμα 36V. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ. Η

Διαβάστε περισσότερα

Πανεπιστήµιο Πατρών Τµήµα ιαχείρισης Περιβάλλοντος & Φυσικών Πόρων ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΜΗ ΕΝΙΚΩΝ ΡΥΠΩΝ

Πανεπιστήµιο Πατρών Τµήµα ιαχείρισης Περιβάλλοντος & Φυσικών Πόρων ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΜΗ ΕΝΙΚΩΝ ΡΥΠΩΝ Πανεπιστήµιο Πατρών Τµήµα ιαχείρισης Περιβάλλοντος & Φυσικών Πόρων ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΜΗ ΕΝΙΚΩΝ ΡΥΠΩΝ Πατερέλης ηµήτριος 855 Ζαγγανάς ηµήτριος 885 Επιβλέπων : Κουτελιέρης Φ. Αγρίνιο, 03/07/2013

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΕΡΙΟΥ Τ.Θ.: 12665, 2251 ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΚΥΠΡΟΣ. Τ: +357 22 482 000 Φ: +357 22 485 380 Ε: nkm@cytanet.com.cy www.nkmetal.com.

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΕΡΙΟΥ Τ.Θ.: 12665, 2251 ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΚΥΠΡΟΣ. Τ: +357 22 482 000 Φ: +357 22 485 380 Ε: nkm@cytanet.com.cy www.nkmetal.com. NICOLAIDES & KOUNTOURIS Metal Company Ltd ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΕΡΙΟΥ Τ.Θ.: 12665, 2251 ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΚΥΠΡΟΣ Τ: +357 22 482 000 Φ: +357 22 485 380 Ε: nkm@cytanet.com.cy www.nkmetal.com.cy Ουσιαστική Υποστήριξη

Διαβάστε περισσότερα

Η HKS είναι ένας από τους κορυφαίους οίκους βελτιώσεων στο κόσμο.

Η HKS είναι ένας από τους κορυφαίους οίκους βελτιώσεων στο κόσμο. Λιπαντικά Απόλυτων Επιδόσεων! Η HKS είναι ένας από τους κορυφαίους οίκους βελτιώσεων στο κόσμο. Μέσα από τη μεγάλη εμπειρία της στη σχεδίαση και κατασκευή κινητήρων & συστημάτων μετάδοσης υψηλών επιδόσεων,

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικός Φάκελος Δικτύου Franchise

Ενημερωτικός Φάκελος Δικτύου Franchise Ενημερωτικός Φάκελος Δικτύου Franchise Click to edit Master subtitle style 13/4/2011 Επιχειρηματική πρόταση συνεργασίας Mini Sports Club Έχουμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία να σας προσφέρουμε μια κερδοφόρο

Διαβάστε περισσότερα

e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ

e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωμα να παρουσιάσει αλλαγές στις προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά του εξοπλισμού λόγω της συνεχούς εξέλιξης των προϊόντων της. Οι φωτογραφίες που περιλαμβάνονται

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ Το IDROFAN εναρμονίζεται άριστα με τα νέα πρότυπα για κτίρια χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης,

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικά στοιχεία. Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω. Ύψος χώρου οδηγού. Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής

Τεχνικά στοιχεία. Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω. Ύψος χώρου οδηγού. Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής Περιγραφή S 431 DT Τεχνικά στοιχεία Μήκος Φάρδος Ύψος Εσ. ύψος διαδρόμου κάτω Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος

Διαβάστε περισσότερα

Dedicated Home Theater Ό,τι έχετε φανταστεί το κάνουμε πραγματικότητα

Dedicated Home Theater Ό,τι έχετε φανταστεί το κάνουμε πραγματικότητα Dedicated Home Theater Ό,τι έχετε φανταστεί το κάνουμε πραγματικότητα Μελέτες Home Theater Για τους λάτρεις του κινηματογράφου Η Acoustic Design, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις Dedicated Home Theater.

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα Διαχείρισης, Ελέγχου και Παρακολούθησης Ασθενοφόρων και Περιστατικών

Σύστημα Διαχείρισης, Ελέγχου και Παρακολούθησης Ασθενοφόρων και Περιστατικών Σύστημα Διαχείρισης, Ελέγχου και Παρακολούθησης Ασθενοφόρων και Περιστατικών Η LINK Technologies Α.Ε. ιδρύθηκε το 2002 με στόχο να καταστεί πυρήνας καινοτομικών λύσεων Τηλεματικής αναβαθμίζοντας καθημερινά

Διαβάστε περισσότερα

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους σας για την παρουσία σας στη σημερινή μας εκδήλωση.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους σας για την παρουσία σας στη σημερινή μας εκδήλωση. Εισαγωγή-χαιρετισμός Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους σας για την παρουσία σας στη σημερινή μας εκδήλωση. Το 2015 ήταν μια ιστορική και εξαιρετικά δύσκολη χρονιά για τη χώρα μας, για τον λαό μας, για όλους

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή S 416 GT HD

Περιγραφή S 416 GT HD Περιγραφή S 416 GT HD Τεχνικά στοιχεία Μήκος Φάρδος Ύψος Εσωτερικό ύψος διαδρόμου Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής Κυβισμός

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΑ ΧΟΜΠΙ

ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΑ ΧΟΜΠΙ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΑ ΧΟΜΠΙ Ομάδα: Κωστόπουλος Δημήτρης Θωμάς Γιώργος Κάρδαμα Αναστασία Σιαπέρα Ηρώ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΡΑΛΙΑΣ Υπεύθυνη καθηγήτρια: Νεκταρία Λουκοπούλου Περιεχόμενα: - Εισαγωγή - Ποδηλασία

Διαβάστε περισσότερα