ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ"

Transcript

1

2

3 ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ Από τη δηµιουργία του πρώτου Ελληνικού, αναγνωρίσιµου ποδηλατικού brand σε µια εταιρεία που εξάγει στην Ευρώπη τα τελευταία 20 χρόνια. 1926: Η εταιρεία ξεκινάει τη δραστηριότητά της στην Πάτρα ως Αφοί Μανιατόπουλοι. Οι δραστηριότητές της περιλαµβάνουν την εισαγωγή και εµπορία ποδηλάτων, εξαρτηµάτων και αξεσουάρ. 1955: Κατοχυρώνεται κι αρχίζει να γίνεται γνωστό το εµπορικό σήµα IDEAL. Ξεκινάει η παραγωγή ποδηλάτων µε το σήµα IDEAL. Το δίκτυο πωλήσεων αναπτύσσεται καλύπτοντας ολόκληρη την Ελλάδα. 1987: Ιδρύεται και εδραιώνεται η εταιρεία µε τη σύγχρονή της µορφή ως «Νίκος Μανιατόπουλος Α.Ε.» 1991: Η «Νίκος Μανιατόπουλος Α.Ε.» µεταφέρεται στις σηµερινές ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στον Άγιο Βασίλειο Πατρών. 1995: Η εταιρεία ξεκινά την εξαγωγική της δραστηριότητα και σταδιακά αναπτύσσει παρουσία σε περισσότερες από 20 χώρες σε όλη την Ευρώπη. Αποτελεί τον «πρεσβευτή» της ελληνικής ποδηλατικής βιοµηχανίας µε συµµετοχή σε σηµαντικές διεθνείς εκθέσεις. 2004: Η Ideal συµµετέχει στους Ολυµπιακούς Αγώνες του 2004, τόσο στο ΜΤΒ όσο και στο Τρίαθλο. Τα ποδήλατά της αποτελούν την επιλογή αθλητών από την Ελλάδα, τη Ρουµανία και την Κύπρο και σε επόµενες Ολυµπιάδες. 2015: Παρουσιάζεται το ORAMA, το πρώτο ποδήλατο Ideal µε ηλεκτρική υποβοήθηση, βασισµένο στο σύστηµα STEPS της Shimano. Με το ποδήλατο αυτό η εταιρεία µπαίνει δυναµικά και στο συνεχώς αναπτυσσόµενο χώρο των pedelecs.

4

5 Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ IDEaL ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ Η Ideal αποτελεί αναµφίβολα την µεγαλύτερη εταιρεία κατασκευής ποδηλάτων στην Ελλάδα. Με πλήρη γκάµα ποδηλάτων, από παιδικά έως και αγωνιστικών προδιαγραφών για δρόµο ή βουνό, η Ideal καινοτοµεί, δηµιουργεί και υποστηρίζει δυναµικά και ουσιαστικά την ελληνική ποδηλατική σκηνή. Με συνεχή παρουσία στο δίκτυο των ελληνικών καταστηµάτων, µε έντονη εξαγωγική δραστηριότητα και µέσα από ολοκληρωµένες χορηγίες οµάδων, η εταιρεία διασφαλίζει τη σταθερή της παρουσία στην Ελληνική και Ευρωπαϊκή αγορά. Η διαδικασία της εξέλιξης των ποδηλάτων ξεκινάει από τα κορυφαία µοντέλα δρόµου και βουνού, ακολουθώντας τις τάσεις της παγκόσµιας ποδηλατικής βιοµηχανίας. Την επιλογή αυτή ακολουθεί και η Ideal εξελίσσοντας συνεχώς τα µοντέλα Race Pro Team και Stage Team. Μετά την παρουσίαση του Race Pro Team 29 το 2013, ακολούθησε η έκδοση των 27.5 το Από το 2012 η Stage Team ενσωµατώνει την ηλεκτρονική µετάδοση Di2 της Shimano. Τα ποδήλατα Ideal εξελίσσονται χρόνο µε το χρόνο σε όλα τα επίπεδα, γεωµετρία, περιφερειακά και αισθητική, µε στόχο να ανταποκρίνονται στις διαρκώς αυξανόµενες και συχνά µεταβαλλόµενες απαιτήσεις των αθλητών. Από την τεχνογνωσία και την εξέλιξη των κορυφαίων µοντέλων κερδίζουν σηµαντικά και τα υπόλοιπα µοντέλα των αντίστοιχων κατηγοριών δρόµου και βουνού. Γεωµετρία και λειτουργικότητα δοκιµάζονται στους αγώνες και στη συνέχεια µεταφέρονται στα πιο οικονοµικά µοντέλα. Το αποτέλεσµα είναι ποδήλατα αξιόπιστα, λειτουργικά και προσιτά, µε δυνατότητες αναβάθµισης. Τα ποδήλατα Ideal για την πόλη και για καθηµερινή χρήση είναι η άλλη όψη του ίδιου νοµίσµατος. Οι ανάγκες της σύγχρονης εναλλακτικής µετακίνησης µέσα και έξω από τις πόλεις δηµιουργούν νέες τάσεις. Τα ποδήλατα γίνονται λιτά, κοµψά, πρακτικά εργαλεία, µε δυνατότητα µεταφοράς καθηµερινών αντικειµένων. Η εταιρεία παρακολουθεί, αφουγκράζεται και προσφέρει ποδήλατα λύσεις µέσα από ειδικές υποκατηγορίες ποδηλάτων. Τα διπλωτά συµπληρώνουν την πρόταση για ποδήλατα αστικής µετακίνησης. Τα παιδικά ποδήλατα αντιµετωπίζονται µε τον ίδιο ακριβώς βαθµό ευθύνης και αναπτύσσονται µέσα από τις ίδιες διαδικασίες, µε προδιαγραφές και ποιοτικά χαρακτηριστικά αντάξια του ονόµατος Ideal.

6

7 ΤΟ orama Το όραµα της Ideal για το µέλλον είναι ηλεκτρικό και ακούει στο όνοµα... ORAMA. Είναι το πρώτο ποδήλατο Ideal µε ηλεκτρική υποβοήθηση και αποτελεί µία από τις πιο σύγχρονες και ουσιαστικές προτάσεις αστικής µετακίνησης. Το αλουµινένιο πλαίσιο µε γεωµετρία χαµηλής πρόσβασης low step είναι ειδικά σχεδιασµένο για τον ηλεκτρικό κινητήρα STEPS της Shimano. Με κύριο σωλήνα τύπου «άλφα» και ειδικές ενισχύσεις σε καίρια σηµεία επιτυγχάνει λειτουργικότητα και ακαµψία, χωρίς να θυσιάζει την άνεση και την κατευθυντικότητα που απαιτεί ένα ποδήλατο πόλης. Η έκδοση Orama 320-ED είναι εξοπλισµένη µε το τελευταίας γενιάς ηλεκτρονικό σύστηµα 8 εσωτερικών ταχυτήτων Alfine Di2 της Shimano. Κλειστού τύπου, µε ελάχιστες ανάγκες συντήρησης, πλήρως ρυθµιζόµενο µε την ηλεκτρονική πλατφόρµα e-tube της Shimano, δηµιουργεί ένα µοντέρνο σύνολο µε πρωτόγνωρη αίσθηση φιλικότητας και λειτουργικότητας. Η έκδοση Orama 320-E χρησιµοποιεί ένα κλασσικό σύστηµα 10 εξωτερικών ταχυτήτων κατηγορίας ΧΤ. Και οι δύο εκδόσεις χρησιµοποιούν υδραυλικά δισκόφρενα µε ρότορες 180 χιλιοστών και ανάρτηση µε υδραυλικό κλείδωµα από το τιµόνι. Το σύστηµα STEPS της Shimano προσφέρει τρία επίπεδα υποβοήθησης, οικονοµικό, κανονικό και σπορ, µέγιστη ταχύτητα 25km/h, µέγιστη αυτονοµία 125 χιλιόµετρα, και µπαταρία ιόντων λιθίου µε χρόνο φόρτισης 4 ώρες.

8

9 ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Ο σχεδιασµός και η εξέλιξη των ποδηλάτων Ideal είναι ελληνική υπόθεση. Βασίζεται στην τεχνογνωσία των ανθρώπων της Ideal, και έχει να κάνει τόσο µε το βιοµηχανικό σχεδιασµό όσο και µε τη γνώση της εξέλιξης των τεχνολογιών. Σηµείο εκκίνησης είναι τα πλαίσια των ποδηλάτων. Η επιλογή του υλικού, η αποτύπωση της γεωµετρίας, ο καθορισµός των σωλήνων και των κολλήσεων και όλες εκείνες οι µικρές λεπτοµέρειες που κάνουν τη συναρµολόγηση και συντήρηση του τελικού προϊόντος φιλική αλλά και τη χρήση του λειτουργική και απολαυστική. Ακολουθούν τα βασικά συστήµατα µετάδοσης κίνησης και πέδησης. Δηλαδή τα ντεραγιέρ, οι λεβιέδες, ο δισκοβραχίονας, τα φρένα. Όµως σπουδή και µελέτη απαιτούν και οι ρότορες, οι µανέτες, η αλυσίδα, η κασέτα, ακόµα και τα συρ- µατόσχοινα µε τα καλώδια. Στόχος είναι πάντα η ασφάλεια, η αξιοπιστία, η βελτιστοποίηση της απόδοσης προς το κόστος. Το πακέτο συµπληρώνουν τα λεγόµενα περιφερειακά, όρος γενικευµένος αλλά µε αναλύσεις και προεκτάσεις που πολλές φορές κάνουν τη διαφορά ανάµεσα σε µια αδιάφορη ποδηλατοβόλτα και µια εµπειρία που εξελίσσεται σε προσµονή για την επόµενη φορά. Ακούγεται ίσως υπερβολικό, όµως και σε αυτά τα περιφερειακά οι άνθρωποι της Ideal που κάνουν το σχεδιασµό και την ανάπτυξη του προϊόντος δίνουν µεγάλη σηµασία. Ευρωπαϊκά πρότυπα ασφάλειας, καθαρά πλαστικά απόλυτα αβλαβή για το παιδί, τον άνθρωπο και το περιβάλλον, τιµόνια, λαιµοί και σέλλες µε αρχές εργονοµίας και ανατοµίας, ζάντες, ακτίνες και ελαστικά µε ποιοτικά αναβαθµισµένες και σταθερές διαδικασίες παραγωγής. Ο κύκλος δηµιουργίας ξεκινάει από τους υποστηριζόµενους αθλητές και τις χορηγούµενες οµάδες. Σχεδόν πάντα είναι µαζί µας για πολλά πολλά χρόνια. Είναι µέλη της οµάδας µας, είναι φίλοι και συνάδελφοι. Δοκιµάζουν, προτείνουν, αξιολογούν. Ο κύκλος συνεχίζεται µε τους δικούς µας ανθρώπους που σχεδιάζουν, δοκιµάζουν, κοστολογούν, εναλλάσουν και ανταλλάσουν εµπειρίες και προβληµατισµούς µε προµηθευτές αλλά και ανταγωνιστές - συνοδοιπόρους. Και ο κύκλος δηµιουργίας των ποδηλάτων Ideal κλείνει µε τους ανθρώπους που κάνουν στο εργοστάσιο µας στην Πάτρα, τη συναρµολόγηση του τελικού προϊόντος. Μια διαδικασία που θεωρείται από κάποιους απλή αλλά που έχει καταφέρει να αποδώσει στα δικά µας Ελληνικά ποδήλατα Ideal µια διεθνή φήµη ποιοτικού και έντιµου προϊόντος. Τα ποδήλατα Ideal προορίζονται για χρήστες που αγαπούν το ποδήλατο. Όπως το αγαπούν κι εκείνοι που δηµιουργούν τα ποδήλατα Ideal. Γι αυτό και έχουν φανατικούς «φίλους».

10

11 ΤΟ «ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΙΚΟ»! Στην εποχή του διαδικτύου και του eshopping, το «ποδηλατάδικο» - µικρό ή µεγάλο αποτελεί το χώρο όπου οι λάτρεις του ποδηλάτου έχουν περάσει µερικές από τις πιο όµορφες στιγµές της ζωής τους. Η µυρωδιά των ελαστικών, η αίσθηση του µετάλλου ή των ανθρακονηµάτων στο χέρι καθώς κάποιος περιεργάζεται ή µάλλον... χαϊδεύει το πλαίσιο που ονειρεύεται να αποκτήσει, δεν µπορούν να αντικατασταθούν από το ποντίκι του υπολογιστή ή την οθόνη αφής του tablet. Το ποδηλατάδικο είναι ο χώρος που βλέπεις, ακούς, µαθαίνεις. Εκεί που ανακαλύπτεις τις µικρές λεπτοµέρειες, εκείνες που σε κάνουν από πελάτη-ποδηλάτη. Η Ideal γνωρίζει πως το «ποδηλατάδικο» είναι η ψυχή της ποδηλατικής αγοράς και το υποστηρίζει. Με αδιάκοπη επικοινωνία πολλαπλών µορφών προσπαθεί να το εκπαιδεύει σε νέες τεχνολογίες, να το ενηµερώνει για τις εξελίξεις, να το υποστηρίζει σε τεχνογνωσία και marketing. Γιατί το ποδήλατο δεν µπορεί να υπάρξει χωρίς το ποδηλατάδικο. Όπως το ποδήλατο είναι σύγχρονο όσο και η απλότητα που εκφράζει, έτσι και το ποδηλατάδικο µπορεί να αποτελέσει την πιο σύγχρονη και ανθρώπινη έκφραση του εµπορίου.

12 MOUNTAINBIKE RacE PRo TEam29 marathon racer! Έχοντας ήδη διακριθεί στους περισσότερους ελληνικούς αγώνες, το Race Pro Team με τους τροχούς 29 ιντσών είναι αναμφισβήτητα ένα καθαρόαιμο marathon αγωνιστικό ΜΤΒ! Mε επανασχεδιασμένo πλαίσιο που χαρακτηρίζεται από κωνικό κούτελο για βελτιωμένη ακαμψία και κατευθυντικότητα, πρεσαριστά ρουλεμάν μεσαίας τριβής για κορυφαία μεταφορά δύναμης, άξονα 12mm στο πίσω κέντρο για αυξημένη στιβαρότητα και την εσωτερική δρομολόγηση των καλωδίων, το 29άρι Race Pro Team είναι σχεδιασμένο για να κερδίζει! Frame... Hardtail 29, carbon, Tapered Head Tube, Press Fit BB, 12mm Rear Axle, 38/43/48/53cm Fork... FOX 32 Kashima Float 29 CTD, 100 mm, Tapered Steerer, 15mm QR Transmission... Shimano Deore XT Shadow+, RD-M786-SGS // Shimano Deore XT, FC-M785, 38-24Τ Brakes... Shimano Deore XT, BR-M785 Hydraulic Disc Brakes, 180/160mm Wheels...Shimano Deore XT, Complete Wheelset WH-M785-F15/R12-29

13 MOUNTAINBIKE BoommaX27.5 Καθαρόαιμο ΜΤΒ για όλους! Mε ένα υψηλής ποιότητας αλουμινένιο πλαίσιο κατασκευασμένο από σωλήνες πολλαπλής διατομής αλλά και με κωνικού σχήματος κούτελο για βελτιωμένη στιβαρότητα και κατευθυντικότητα, το νέο BOOMMAX της IDEAL απογειώνει την απόδοση εκτός δρόμου. Με ανάρτηση RST από μαγνήσιο διαδρομής 100 χιλιοστών, που κλειδώνει υδραυλικά από το τιμόνι για απότομες αναβάσεις ή οδήγηση σε ομαλό τερέν. Προσεγμένα περιφερειακά και υδραυλικά δισκόφρενα Shimano ολοκληρώνουν το απόλυτα ισορροπημένο σύνολο! Frame... Hardtail 27.5, AL6061-T4/T6, Tapered Head Tube 40/44/48/52/56cm Fork... RST Omega-27.5-RL, 100mm, Remote Lock Out, Magnesium Lowers Transmission... Shimano Deore XT Shadow, RD-M781-SGS, Direct Mount // Shimano FC-M522, T Brakes... Shimano BR-M395 Hydraulic Disc Brakes, 180/160mm

14 ROADBIKE STaGE TEam Πιο προηγμένη από ποτέ! Η ολοκαίνουρια Stage Team είναι εδώ, με πλήρως επανασχεδιασμένο πλαίσιο και πιρούνι! To νέο πλαίσιο διαθέτει μεσαία τριβή με πρεσαριστά ρουλεμάν για πιο αποτελεσματική μεταφορά δύναμης, εσωτερική δρομολόγηση των καλωδίων και φυσικά κωνικό κούτελο για βελτιωμένη κατευθυντικότητα! Εξοπλισμένη με την ολοκαίνουρια 11τάχυτη ηλεκτρονική Ultegra, η νέα Stage Team είναι η πιο προηγμένη Stage Team που έγινε ποτέ! Frame... Race-Proven Road Geometry, Tapered Head Tube, Press Fit BB, Internal Cable Routing, 45/48/51/54/57/60cm Fork... Road Carbon, Tapered Steerer Transmission... Shimano Ultegra Di2, RD-6870 // Shimano Ultegra, FC-6800, 50-34T Brakes... Shimano Ultegra, BR-6800

15 ROADBIKE STaGE 105 Ποδηλασία δρόμου για όλους! Το εισιτήριο για το μαγικό κόσμο της ποδηλασίας δρόμου λέγεται STAGE 105 και αποτελεί μια θαυμάσια επιλογή για πολλά, ευχάριστα χιλιόμετρα στο δρόμο. Με πλαίσιο αλουμινίου και περιφερειακά Shimano 105, το STAGE είναι ό,τι χρειάζεται κανείς για να ξεκινήσει την ενασχόληση με την ποδηλασία δρόμου! Και να τη συνεχίσει. Frame... Race-Proven Road Geometry, AL6061-T4/T6, Tapered Head Tube, Internal Cable Routing, 45/48/51/54/57/60cm Fork... Carbon with Aluminium Tapered Steerer Transmission... Shimano 105, RD-5800 // Shimano 105, FC-RS500, 50-34T Brakes... Shimano 105, BR-5800

16 CITYBIKE citylife Χρώμα σημαίνει στιλ! Όποια και αν είναι η διάθεση, όποιο και αν είναι το στιλ σας, ένα είναι το ποδήλατο! Σε 5 διαφορετικά χρώματα, λευκό περλέ, μεταλλικό καφέ ή χακί, κρεμ ή μαύρο, το CITYLIFE είναι σχεδιασμένο για να σας ταξιδεύει στην πόλη με άνεση και στιλ! Εξοπλισμένο με σχάρα, καλάθι, φτερά και φώτα έχει ότι χρειάζεστε για τις περιπλανήσεις στην πόλη! Και αν σας προβληματίζουν οι ανηφόρες, το CITYLIFE διαθέτει 7 διαφορετικές ταχύτητες! Frame... City Loop 28, AL6061-T4/T6, 40/46/51cm Transmission... Shimano Tourney, RD-TX35 // Prowheel 38T Brakes... Miranda Cold Forged V-Brakes Equipment... SKS fenders, AXA lighting set, Selle Royal saddle

17 CITYBIKE citycom Φρέσκα χρώματα, φρέσκος αέρας στην πόλη! Ότι χρειάζεται κάποιος για την κίνηση στην πόλη! Απλότητα, όμορφη εμφάνιση, άνεση! Το CITYCOM τα έχει όλα. Επτά ταχύτητες ώστε οι ανηφόρες να μην αποτελέσουν ποτέ ξανά εμπόδιο, νέους συνδυασμούς χρωμάτων και αλουμινένιο πλαίσιο με πιρούνι από ατσάλι για βελτιωμένη απορροφητικότητα. Με τον χαμηλό οριζόντιο σωλήνα, η πρόσβαση στην άνετη σέλα της Selle Royal γίνεται ακόμα πιο εύκολη ώστε να απολαμβάνετε κάθε σας διαδρομή! Frame... City 28, AL6061-T4/T6, 46/53 cm - 40/46 cm Transmission... Shimano Tourney, RD-TX35 // Prowheel 38T Brakes... Miranda Cold Forged V-Brakes Equipment... SKS fenders, Selle Royal saddle, Herrmans chain-case

18 SPORT TOURINGBIKE TRaVELoN Το ταξίδι αρχίζει! Νέοι προορισμοί, κοντά ή μακριά, το TRAVELON σε παρακινεί να τους ανακαλύψεις μαζί του, μόνος ή με φίλους. Σχεδιασμένο για να σε πάει όσο μακριά του ζητήσεις, εξοπλίζεται με ό,τι θα χρειαστείς για το επόμενο ποδηλατικό σου ταξίδι αλλά και την καθημερινή σου διαδρομή προς τη δουλειά. Σχάρα μεταφοράς στο πίσω μέρος για τις βαλίτσες ή την τσάντα για τις καθημερινές μετακινήσεις σου, φτερά και φώτα για να είσαι πάντα ασφαλής. Frame... Trekking 28, AL6061-T4/T6, 42/46/50/54/58cm - 40/46/53 cm Fork... RST Neon-ML, 60mm, Mechanical Lock Out, Preload Adjustment Transmission... Shimano Acera, RD-M390-SGS // Shimano Altus, FC-M371, T Brakes...Shimano BR-M355 Hydraulic Disc Brakes 160/160mm

19 TREKKING OFF ROADBIKE optimus Ανακαλύψτε νέους δρόμους! Άσφαλτος, χώμα, άσφαλτος, δάση, εξοχή! Κάπως έτσι είναι η ζωή με ένα trekking μοντέλο της IDEAL! Το OPTIMUS διαθέτει όλα όσα χρειάζεται κάποιος για μία νέα περιπέτεια στο ύπαιθρο! Με στιβαρό και ελαφρύ πλαίσιο αλουμινίου, αμορτισέρ με κλείδωμα, 24 ταχύτητες, υδραυλικά δισκόφρενα και άνετη σέλα, τα Τrekking μοντέλα της IDEAL είναι η καλύτερη επιλογή για ατέλειωτες βόλτες σε άσφαλτο και χώμα! Frame... Cross 28, AL6061-T4/T6, 42/46/50/54/58 cm Fork... RST Nova-ML, 60mm, Mechanical Lock Out, Preload Adjustment Transmission... Shimano Acera, RD-M360-SGS // Shimano FC-M171, T Brakes... Shimano BR-M355 Hydraulic Disc Brakes 160/160mm

20 URBAN CITYBIKE FUNcoRE o πιο ευχάριστος τρόπος να κινείσαι! Μετακίνηση ή αναψυχή; Όποια και αν είναι η απάντησή σας, το FUNCORE είναι το ποδήλατο που θα σας πάει γρήγορα και με στιλ στον προορισμό σας! Με διακριτικές γραμμές και γραφικά, το FUNCORE είναι ένα από τα ομορφότερα Ideal που σχεδιάσαμε ποτέ! Όσο για την απόδοσή του, τα περιφερειακά και τα δισκόφρενα της Shimano φροντίζουν για την άψογη, απροβλημάτιστη λειτουργία του! Frame... Urban-Fitness 28, AL6061-T4/T6, 44/48/53 cm Fork... Urban-Fitness, Aluminium with CrMo Steerer Transmission... Shimano Acera, RD-M390-SGS // Shimano Altus, FC-M371, T Brakes... Shimano BR-M396 Hydraulic Disc Brakes 160/160mm

21 PEDELECBIKE orama 320-ED Νέα εποχή στη μετακίνηση Ο ορισμός του ποδηλάτου μετακίνησης ακούει στο όνομα ORAMA. Έτσι ακριβώς όπως οραματιζόμαστε τη μετακίνηση του μέλλοντος στην πόλη. Εύχρηστη, ευέλικτη, αποδοτική, διακριτική. Το ORAMA της Ideal καταφέρνει να προσφέρει όλα αυτά και ακόμα περισσότερα! Η ηλεκτροκίνηση με την υπογραφή της Shimano και του συστήματος STEPS προσφέρουν κορυφαία αυτονομία και αποτελεσματικότητα σε κάθε πεταλιά, ενώ ο υπόλοιπος εξοπλισμός εναρμονίζεται απόλυτα με τις απαιτήσεις της μετακίνησης στην πόλη. Frame... Pedelec 28, AL6061-T4/T6, STEPS, 42/47/52cm Fork... RST Vita-RL, 60mm, Remote Lock Out, Preload Adjustment Transmission... Shimano Alfine Di2, SG-S505 // Shimano STEPS Drive Unit, DU-E6001 Brakes... Shimano T446 Hydraulic Disc Brakes, 180/180 mm

22 ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ Η Ideal εξελίσσει τα αγωνιστικά της µοντέλα, µε βάση την εµπειρία και τις ανάγκες των αθλητών που υποστηρίζει. Για το 2014 η εταιρεία υποστηρίζει αρκετούς µεµονωµένους αθλητές, τόσο στο ΜΤΒ µε τα κορυφαία Race Pro Team όσο και στο δρόµο µε τα Stage Team, καθώς και στο ορεινό και το ολυµπιακό Τρίαθλο. Από τις χορηγίες ξεχωρίζουν αυτές δύο ολοκληρωµένων επαγγελµατικών οµάδων της SMF Team στην Ελλάδα και της Ideal Geiger στη Ρουµανία. SMF Team Η πρώτη ελληνική επαγγελµατική οµάδα ΜΤΒ UCI ιδρύθηκε το 2014 µε στόχο να αναδείξει την ελληνική ορεινή ποδηλασία, αξιοποιώντας νέους, ικανούς και ταλαντούχους αθλητές. Οι αθλητές της οµάδας cross country, οδηγούν τα Ideal Race Pro Team 29 εξοπλισµένα µε περιφερειακά Shimano XTR και αναρτήσεις Fox. H oµάδα κατάφερε να κυριαρχήσει στη συντριπτική πλειοψηφία των αγώνων XC στην Ελλάδα, µε αξιόλογη παρουσία και σε αγώνες του εξωτερικού. Οι αθλητές της SMF Team: Δηµήτρης Αντωνιάδης Αλέξανδρος Βροχίδης Αλέξανδρος Ιορδανίδης Χαρούν Μολλά Δηµήτρης Χασαπίδης Ideal Geiger Team Η οµάδα µε τις περισσότερες διακρίσεις σε αγώνες ορεινής ποδηλασίας της Ρουµανίας, εξοπλίζεται µε Ideal Race Pro Team 29. Οι αθλητές της οµάδας έλαβαν µέρος σε αγώνες στη Ρου- µανία, στις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, σε Κύπρο και Ελλάδα. Οι αθλητές της Ideal Geiger Team: Tudor Oprea Lucian Logigan Cristian Losonczi Fabian Gandil Robert Kovacs Francisc Saro i Mihai Tipuri Ulisse Gheduzzi Tudor Radu Ştefan Constantin Robert Sofronie Mircea Radovici KaNTE ΚΛΙΚ ΚΑΙ LIKE! Ο επίσηµος ιστότοπος της εταιρείας Ideal. Εδώ θα βρείτε όλα τα µοντέλα της τρέχουσας χρονιάς αλλά και προηγούµενων ετών µε πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά και φωτογραφίες. Η επίσηµη σελίδα στο Facebook της Ideal αποτελεί µια δυναµική κοινότητα χρηστών Ideal που σήµερα συγκεντρώνει πάνω από fans. Εκεί θα βρείτε νέα για τα ποδήλατα Ideal, σχόλια και εµπειρίες από χρήστες, δράσεις για το ποδήλατο αλλά και άρθρα και ιδέες που φιλοξενούνται από άλλα ποδηλατικά sites. Όλος ο κόσµος του ποδηλάτου Το αποτελεί τη νέα πρόταση της εταιρείας Ν. Μανιατόπουλος ΑΕ, για έγκαιρη και έγκυρη ενηµέρωση σχετικά µε τα brands που παράγει ή αντιπροσωπεύει. Νέα από την παγκόσµια ποδηλατική αγορά, θέµατα που αφορούν τους έλληνες επαγγελµατίες του χώρου του ποδηλάτου αλλά και τους καταναλωτές, αποτελούν τη θεµατολογία ενός νέου ιστότοπου για την ενηµέρωση και την προώθηση του ποδηλάτου στη χώρα µας.

23

24 ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ/ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ΜΒΙΚΕ CREATIVE, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΖΕΡΒΟΣ

START κωδ.: 641006 MOUNTAIN BIKE START 26. Σκελετός C-T: 19 Hi-Ten Steel. Δισκοβραχίονας 42/34/24Τ. Φρένα V-Brakes. Πίσω ντεραγιέρ SHIMANO Tourney TZ

START κωδ.: 641006 MOUNTAIN BIKE START 26. Σκελετός C-T: 19 Hi-Ten Steel. Δισκοβραχίονας 42/34/24Τ. Φρένα V-Brakes. Πίσω ντεραγιέρ SHIMANO Tourney TZ START 26 MOUNTAIN BIKE Ξεκινήστε την ποδηλασία με το οικονομικότερο μοντέλο της UNIMAC. Ένα mountain bike 26, με χειριστήρια και πίσω σασμάν SHIMANO. Κατάλληλο για διαδρομές εκτός δρόμου ή στην πόλη. START

Διαβάστε περισσότερα

CITY BIKES 700C & 26

CITY BIKES 700C & 26 2016 / 17 CITY BIKES 700C & 26 Με το κατάλληλο ποδήλατο, η ζωή μας στην πόλη μπορεί να είναι πιο απλή, πιο όμορφη, πιο εύκολη, πιο αποτελεσματική. Πιο... Beretta δηλαδή. CITY BIKES CITYLINE WHEEL SIZE

Διαβάστε περισσότερα

www.ecobike.com www.lamdagreen.gr

www.ecobike.com www.lamdagreen.gr Ηλεκτρικά ποδήλατα που κατασκευάζονται στην Ισπανία με την τελευταία τεχνολογία. www.ecobike.com www.lamdagreen.gr Αντιπρόσωποι για την Ελλάδα: ΛΑΜΔΑ ΑΕ Α. Μεταξά 2 & Καλυφτάκη, Κ. Κηφισιά Τηλ: 210 620

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρικό ποδήλατο. Από τον Παναγιώτη Σαμαρά

Ηλεκτρικό ποδήλατο. Από τον Παναγιώτη Σαμαρά Ηλεκτρικό ποδήλατο Από τον Παναγιώτη Σαμαρά Γενικά Έπειτα από την έντονη παρουσία των ηλεκτρικών ποδηλάτων όλο και περισσότερο στην ποδηλασία και ιδιαίτερα μετά την ειδική κατηγορία e-bike σε αγώνες enduro

Διαβάστε περισσότερα

Ανοίξτε δρόμο στον μύθο

Ανοίξτε δρόμο στον μύθο Racer Special Stone Ανοίξτε δρόμο στον μύθο Αρχικά ήταν το μέλλον Κομψή, Ιταλίδα, δικύλινδρη, με μια μοναδική ιστορία. Το πάθος, η συγκίνηση και η περιπέτεια χρόνο με το χρόνο δυναμώνουν... Η αναζήτηση

Διαβάστε περισσότερα

DESIGN ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΠΑΘΟΣ

DESIGN ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΠΑΘΟΣ DESIGN ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΠΑΘΟΣ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΣΠΟΡ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΚΟΥ DESIGN. Από τους πρωτοπόρους των αρχών του 20ού αιώνα, η ιστορία της Gilera είναι συνώνυμο της Ιταλικής επιτυχίας που εξακολουθεί

Διαβάστε περισσότερα

Νέα Honda παπιά και scooters Συνοπτική προϊοντική ενημέρωση

Νέα Honda παπιά και scooters Συνοπτική προϊοντική ενημέρωση Νέα Honda παπιά και scooters Συνοπτική προϊοντική ενημέρωση 29 Ιουνίου 2017 110 VARIO 125 BEAT 110 Το απλό δεν ήταν ποτέ τόσο εντυπωσιακό Κυβισμός: 125κ.εκ. Μέγιστη Ισχύς: 8,9 hp / 7.250 σ.α.λ. Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM!

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! Με τη δυναμική σχεδίαση, το ελαφρύ πλαίσιο και το καθαρόαιμο DNA του Yamaha X-MAX, αυτό το σκούτερ γενικής χρήσης και υψηλής απόδοσης έχει κατασκευαστεί για μια συναρπαστική

Διαβάστε περισσότερα

SYM Wolf Café Racer 300i

SYM Wolf Café Racer 300i [ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ 2018] SYM Wolf Café Racer 300i Το Wolf Café Racer 300i είναι ένα μοντέλο πρότυπο για τους φίλους των vintage μοτοσικλετών που προστίθεται στη γκάμα της SYM. Κινείται

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Τίποτα δεν περιορίζει το στυλ σας στο νέο Kia Picanto. Αυτό το εντυπωσιακό μικρό αυτοκίνητο, παρέχει επίπεδα τεχνολογίας και άνεσης που δεν

Διαβάστε περισσότερα

νεότητα νεότητα ευεξία αντοχή υγεία αναζωογόνηση fitness φύση ψυχαγωγία απόδοση δύναµη παρέα εξοικονόµηση οικολογία πρακτικότητα θέληση ενδυνάµωση

νεότητα νεότητα ευεξία αντοχή υγεία αναζωογόνηση fitness φύση ψυχαγωγία απόδοση δύναµη παρέα εξοικονόµηση οικολογία πρακτικότητα θέληση ενδυνάµωση www.unimac.gr Ανανέωση µε στυλ! Πάνε παντού! στην πόλη στην εξοχή στη βόλτα στο παιχνίδι στο ταξίδι στη μετακίνηση στις διακοπές ενδυνάµωση ευεξία αναψυχή νεότητα ζωντάνια δύναµη ψυχαγωγία φύση παιχνίδι

Διαβάστε περισσότερα

MEET THE NEW VESPA GTS. DOYOUVESPA.COM

MEET THE NEW VESPA GTS. DOYOUVESPA.COM MEET THE NEW VESPA GTS. DOYOUVESPA.COM 300 IE ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΙ ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΗ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΥΛ: Η VESPA GTS ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ. Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 300 cc, Ο ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΤΗ ΓΚΑΜΑ VESPA, ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

www.facebook.com/hondamotogreece ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ ΑΕΒΜΕ Λ. ΑΘΗΝΩΝ 71, 101 73 ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ.: 210 3483.300, FAX: 210 3477.003 www.honda.gr Κ λ α σ σ ι κ ή γ ο η τ

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΗ

ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΗ ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΥΛ ΤΗΣ VESPA ΜΕ ΤΗ ΣΠΟΡ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ, Η VESPA SPRINT ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΝΕΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ,

Διαβάστε περισσότερα

Το καλύτερο SYM. SYM Citycom 300. Το Citycom 300i είναι το scooter που φέρνει τη SYM μπροστά από τις παραδοσιακές δυνάμεις του χώρου

Το καλύτερο SYM. SYM Citycom 300. Το Citycom 300i είναι το scooter που φέρνει τη SYM μπροστά από τις παραδοσιακές δυνάμεις του χώρου Το καλύτερο SYM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: AUTOMAG ΜΟΤΟ ΔΟΚΙΜΕΣ 073 SYM Citycom 300 ΚΕΙΜΕΝΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΤΡΟΧΕΙΛΟΣ Το Citycom 300i είναι το scooter που φέρνει τη SYM μπροστά από τις παραδοσιακές δυνάμεις του χώρου Τις

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση!

Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση! Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση! Οι επιλογές σας είναι οι εξής: Μπορείτε να περνάτε το χρόνο σας καθηλωμένοι στη στάση του λεωφορείου, μέσα στο μετρό, αναζητώντας θέση να παρκάρετε ή μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

SCOOTERS - MOTORCYCLES - BIKES

SCOOTERS - MOTORCYCLES - BIKES 2017 www.gorgolis.gr SCOOTERS - MOTORCYCLES - BIKES SPECIAL 600i ABS EDITION MAXSYM 400i ABS Η απόλαυση στο maximum! 400i ABS 600i ABS Κινητήρας /Αρ.Βαλβ 4χρόνος - Υγρόψυκτος / 4 Ισχύς (Hp/rpm) 33.3/7000

Διαβάστε περισσότερα

Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ

Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ LX Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ Με την εμφάνιση των 3-βάλβιδων κινητήρων 125 και 150 κυβικών, που προσφέρουν απαράμιλλη ισορροπία μεταξύ επιδόσεων και οικονομίας καυσίμου, η Vespa LX και η Vespa

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΤΟΛΗ//MOUNTAIN. Αποστολή στη χώρα των Βάσκων. ΒΗ Lynx 6 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ. Από τον Δημήτρη Σπύρου. 44 MBMagazine. MBMagazine 45

ΑΠΟΣΤΟΛΗ//MOUNTAIN. Αποστολή στη χώρα των Βάσκων. ΒΗ Lynx 6 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ. Από τον Δημήτρη Σπύρου. 44 MBMagazine. MBMagazine 45 ΑΠΟΣΤΟΛΗ//MOUNTAIN Αποστολή στη χώρα των Βάσκων ΒΗ Lynx 6 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Από τον Δημήτρη Σπύρου 44 MBMagazine MBMagazine 45 ΑΠΟΣΤΟΛΗ//MOUNTAIN 1 2 3 1. Ο κύριος Weagle σκουπίζει προσεκτικά κάποια γράσα που

Διαβάστε περισσότερα

Η επιθυμία εξισώνεται με την ανάγκη

Η επιθυμία εξισώνεται με την ανάγκη Η επιθυμία εξισώνεται με την ανάγκη Κατασκευασμένο με το πραγματικό DNA του TMAX, το σάς προσφέρει το στυλ, το γόητρο και την υψηλή ποιότητα ενός maxi σκούτερ σε συνδυασμό με την άνεση και την οικονομική

Διαβάστε περισσότερα

Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα

Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα Θυμόμαστε πριν περίπου δέκα χρόνια σε μια παρουσίαση Ιαπωνικής εταιρίας, που μας είχε τονίσει ο υπεύθυνος τεχνικού τμήματος το πόσο δύσκολο

Διαβάστε περισσότερα

WWW.VESPA ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΩΣ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ. ΜΕ ΤΗΝ PRIMAVERA, Η VESPA ΚΑΘΙΕΡΩΘΗΚΕ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΩΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ. ΣΗΜΕΡΑ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΣΤΥΛ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.

Διαβάστε περισσότερα

Το πρώτο ελληνικό ποδήλατο Downhill(Liolios 222DH) Συντάχθηκε απο τον/την Παρασκευή, 30 Ιούνιος :12. Γιώργος Λιόλιος

Το πρώτο ελληνικό ποδήλατο Downhill(Liolios 222DH) Συντάχθηκε απο τον/την Παρασκευή, 30 Ιούνιος :12. Γιώργος Λιόλιος Γιώργος Λιόλιος Ως ηθικός αυτουργός της ιστορίας που θα διαβάσετε, οφείλω να δηλώσω πως το αμαρτωλό παρελθόν μου περιλαμβάνει μερικά χρόνια σαν οδηγός motocross και περισσότερα σαν μηχανικός μοτοσικλετών,

Διαβάστε περισσότερα

Ιπτάμενοι αναβάτες. YZ125

Ιπτάμενοι αναβάτες. YZ125 Ιπτάμενοι αναβάτες Για να διαπρέψετε στο motocross πρέπει να έχετε 'γράψει' πολλές ώρες στους αγώνες. Έτσι, εάν πραγματικά θέλετε να φτάσετε στην κορυφή, θα χρειαστείτε ικανότητες, καλή φόρμα, αποφασιστικότητα

Διαβάστε περισσότερα

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ.

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ. www.toyota.gr Μοναδική σχεδίαση Νέα σχεδιαστική φιλοσοφία «J-Playful» που αναδεικνύει το χαρούμενο, «παιχνιδιάρικο» και νεανικό του χαρακτήρα. Εμβληματική σχεδίαση στην μπροστινή μάσκα με το χαρακτηριστικό

Διαβάστε περισσότερα

Yamaha YZF-R1M. Γίνετε ένα με μια R1

Yamaha YZF-R1M. Γίνετε ένα με μια R1 Yamaha. Γίνετε ένα με μια R1 Η αγωνιστική μοτοσυκλέτα είναι μια ειδική έκδοση της R1 και διαθέτει ακόμα πιο υψηλές εργοστασιακές προδιαγραφές, ώστε να μπορεί κάθε οδηγός αγώνων και κάθε αναβάτης που τρέχει

Διαβάστε περισσότερα

Renault Mégane 1.5 dci 110 (vid.)

Renault Mégane 1.5 dci 110 (vid.) Renault Mégane 1.5 dci 110 (vid.) H Renault είναι μια εταιρία με έντονη τη γαλλική κουλτούρα. Αυτό σημαίνει πως από τη μια ακολουθεί την πεπατημένη, από την άλλη όμως αφήνει πάντα το στίγμα της. Λαμπρά

Διαβάστε περισσότερα

XCITING 400i ABS. Σχεδιάσαμε το πιο σύγχρονο scooter. της κατηγορίας. Εσείς, δεν έχετε παρά να ζήσετε μαζί του: μια νέα εμπειρία οδήγησης!

XCITING 400i ABS. Σχεδιάσαμε το πιο σύγχρονο scooter. της κατηγορίας. Εσείς, δεν έχετε παρά να ζήσετε μαζί του: μια νέα εμπειρία οδήγησης! XCITING 400i ABS Σχεδιάσαμε το πιο σύγχρονο scooter της κατηγορίας. Εσείς, δεν έχετε παρά να ζήσετε μαζί του: μια νέα εμπειρία οδήγησης! Θέλεις να κινηθείς γρήγορα αλλά και με άνεση. Να έχεις στην διάθεσή

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>>

Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>> The new Kia Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>> Επαναπροσδιορίστε τη σκέψη σας! Διαγράψτε την παλιά νοοτροπία. Αποκτήστε την τελευταία έκδοση της οικογένειας του Kia Cee d. Το

Διαβάστε περισσότερα

Η ταχύτητα του σκότους

Η ταχύτητα του σκότους Η ταχύτητα του σκότους Μια νέα σκοτεινή έκρηξη καταφτάνει - και μόλις νιώσετε τις απόλυτες επιδόσεις της, θα καταλάβετε αμέσως ότι έχετε μπει πραγματικά στη σκοτεινή πλευρά της Ιαπωνίας. Αυτή η ειδική

Διαβάστε περισσότερα

Δόμηση. Επαγγελματισμός. Όραμα. Άνθρωπος

Δόμηση. Επαγγελματισμός. Όραμα. Άνθρωπος ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ-ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΞΗΡΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΙΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Δόμηση Επαγγελματισμός Όραμα Άνθρωπος Εμπειρία Αξιοπιστία Αναζητούμε τους τρόπους, τα υλικά, τις προδιαγραφές

Διαβάστε περισσότερα

Πριν από 30 χρόνια η Dehler σχεδίασε το Dehler 34, ένα

Πριν από 30 χρόνια η Dehler σχεδίασε το Dehler 34, ένα p παρουσίαση Dehler 34 Ο θρύλος ξαναγεννιέται ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΡΟΥΔΑ Πριν από 30 χρόνια η Dehler σχεδίασε το Dehler 34, ένα σκάφος με το οποίο η εταιρεία γρήγορα καθιερώθηκε στον κόσμο του yachting. Από τότε

Διαβάστε περισσότερα

Explorer 860. RST OMEGA TNL, Hydraulic Lock-out, Travel: 100mm. SHIMANO BRM486, Εμπ./Οπ. Υδραυλικά Δισκόφρενα

Explorer 860. RST OMEGA TNL, Hydraulic Lock-out, Travel: 100mm. SHIMANO BRM486, Εμπ./Οπ. Υδραυλικά Δισκόφρενα Explorer 860 Σκελετός: Μέγεθος: Λευγέδες Ταχ.: Σασμάν Εμπ.: Σασμάν Οπ.: Δισκοβραχίονας: Κέντρα: Χρώματα: Alloy 7005 (T4/T6) BALLISTIC Triple Butted frame 47cm & 53cm RST OMEGA TNL, Hydraulic Lock-out,

Διαβάστε περισσότερα

Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180

Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180 Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180 Πόσο πιο όμορφη, αναρωτιέσαι μόλις την πρωτοδείς. Είχαμε τη χαρά να οδηγήσουμε πέρυσι, παρόμοια εποχή, μια SLC και τώρα, στη μέση του καλοκαιριού ζούμε ξανά με μια

Διαβάστε περισσότερα

FELCO 801. www.felco801.com. Ηλεκτρικό ψαλίδι κλαδέματος. βιώστε την ταχύτητα

FELCO 801. www.felco801.com. Ηλεκτρικό ψαλίδι κλαδέματος. βιώστε την ταχύτητα FELCO 801 Ηλεκτρικό ψαλίδι κλαδέματος βιώστε την ταχύτητα www.felco801.com FELCO 801 Το ιδανικό εργαλείο για εντατική εργασία κλαδέματος 2 Κόβει γρήγορα, είναι ελαφρύ και εργονομικό. Το FELCO 801 είναι

Διαβάστε περισσότερα

SCOOTERS - CUBS - MOTORCYCLES - ATVS LINEUP. www.gorgolis.gr. www.gorgolis.gr

SCOOTERS - CUBS - MOTORCYCLES - ATVS LINEUP. www.gorgolis.gr. www.gorgolis.gr SCOOTERS - CUBS - MOTORCYCLES - ATVS LINEUP 2015 www.gorgolis.gr www.gorgolis.gr 300i CBS 400i CBS/ABS MAXSYM 600i ABS Η απόλαυση στο maximum! 400i CBS 400i ABS 33.3/7000 33.3/7000 35.7/5500 35.7/5500

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ

ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ www.hella.com/brakesystems 12 1 ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ Συνδυάζουμε την μοναδική τεχνολογία φρένων με επαγγελματική υποστήριξη πελατών, έμφαση στην καινοτομία με κορυφαία τεχνική

Διαβάστε περισσότερα

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωµα τροποποίησης των προδιαγραφών και του εξοπλισµού λόγω της εξελισσόµενης ανάπτυξης της παραγωγής. Τα χρώµατα και τα δείγµατα των διακοσµητικών του φυλλαδίου µπορεί

Διαβάστε περισσότερα

BEVERLY, ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ

BEVERLY, ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ B E V E R L Y BEVERLY, ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ Το Beverly SportTouring είναι η νέα ναυαρχίδα ανάμεσα στα σκούτερ με μεγάλους τροχούς της Piaggio, που συνδυάζει την κομψότητα και την απαράμιλλη δυναμική

Διαβάστε περισσότερα

Δοκιμάζουμε το νέο Skoda Kodiaq (vid.)

Δοκιμάζουμε το νέο Skoda Kodiaq (vid.) Δοκιμάζουμε το νέο Skoda Kodiaq (vid.) Ίσως πρόκειται για το πιο τολμηρό βήμα της Skoda τα τελευταία χρόνια. Στη συνεχώς αναπτυσσόμενη κατηγορία των SUV προτάσσει το στέρνο της και παρουσιάζει ένα πληθωρικό

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος περιεχομένων ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ...3 ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ...4 ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ΜΟΛΥΒΔΟΥ...5 ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ΛΙΘΙΟΥ...

Κατάλογος περιεχομένων ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ...3 ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ...4 ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ΜΟΛΥΒΔΟΥ...5 ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ΛΙΘΙΟΥ... Κατάλογος περιεχομένων ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ...3 ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ...4 ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ΜΟΛΥΒΔΟΥ...5 ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ΛΙΘΙΟΥ...5 ΣΥΝΔΕΣΗ PEDELEC (PAS)...6 ΦΟΡΤΙΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ...6 ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΜΕ ΔΙΣΚΟΦΡΕΝΑ...7

Διαβάστε περισσότερα

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA ΝΕΟ ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA Το νέο Toyota Corolla σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας συναρπαστικής εποχής για το Νο 1 σε πωλήσεις αυτοκίνητο στον κόσμο. Με τη μοναδική υβριδική τεχνολογία 4ης γενιάς διαθέσιμη σε

Διαβάστε περισσότερα

Toyota Hybrid. Ηλίας Καραϊσκός Αγγελική Τσενέ

Toyota Hybrid. Ηλίας Καραϊσκός Αγγελική Τσενέ Toyota Hybrid Ηλίας Καραϊσκός Αγγελική Τσενέ Η σημερινή μας agenda Toyota & Hybrid Η τεχνολογία Toyota Hybrid Μοναδικά οφέλη Toyota Hybrid Γκάμα Test Drive Η Toyota στον κόσμο Δηλαδή Kaizen προκαλώντας

Διαβάστε περισσότερα

Δοκιμή SYM Jet14 125i L/C: Καθημερινά πολύτιμο

Δοκιμή SYM Jet14 125i L/C: Καθημερινά πολύτιμο Δοκιμή SYM Jet14 125i L/C: Καθημερινά πολύτιμο Ευέλικτο, όμορφο, σύγχρονο, οικονομικό. Το SYM Jet 14 125i L/C είναι το scooter που ψάχνετε. Ποιος είπε πως τα scooter των 125 κ.εκ. δεν δικαιούνται υγρόψυκτους

Διαβάστε περισσότερα

Απογειώστε τις αισθήσεις σας

Απογειώστε τις αισθήσεις σας Απογειώστε τις αισθήσεις σας Η κορυφαία σε πωλήσεις Tracer 900 ανασχεδιάστηκε πλήρως και διαθέτει πλέον νέα τελειοποιημένη εξωτερική σχεδίαση και βελτιωμένη εργονομία που την κάνουν ακόμα πιο ελκυστική

Διαβάστε περισσότερα

TMAX SX. Ξαναγράφει τους κανόνες του MAX

TMAX SX. Ξαναγράφει τους κανόνες του MAX . Ξαναγράφει τους κανόνες του MAX Εκτός από τη λίστα με τα κυριότερα στοιχεία του TMAX που υπάρχουν στη βασική έκδοση, το σπορ διαθέτει ορισμένα ειδικά χαρακτηριστικά. Με το σύστημα D-MODE μπορείτε να

Διαβάστε περισσότερα

Τα «μικρά» της Renault που αγαπήθηκαν σε κάθε εποχή

Τα «μικρά» της Renault που αγαπήθηκαν σε κάθε εποχή Τα «μικρά» της Renault που αγαπήθηκαν σε κάθε εποχή Καθώς πλησιάζει το λανσάρισμα του νέου Twingo, ας θυμηθούμε τα μικρά αυτοκίνητα της Renault, που όλα ανταποκρίθηκαν με επιτυχία στις ξεχωριστές ανάγκες

Διαβάστε περισσότερα

Φτάστε στα άκρα. MT-09 Street Rally

Φτάστε στα άκρα. MT-09 Street Rally Φτάστε στα άκρα Η MT-09 Street Rally διαθέτει αποκλειστικά καινούργια εξαρτήματα κουστουμιού και πλαισίου, καθιστώντας αυτή τη μοτοσυκλέτα υψηλών επιδόσεων με τρικύλινδρο κινητήρα υψηλής ροπής ακόμη πιο

Διαβάστε περισσότερα

Super Cub 125 ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Super Cub 125 ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Super Cub 125 ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ SUPER CUB 125 Το Honda Cub πωλείται μαζικά σε όλο τον κόσμο εδώ και έξι δεκαετίες. Είναι μια οικονομική και αξιόπιστη μοτοσυκλέτα που έχει γίνει κλασική χάρη στα δικά

Διαβάστε περισσότερα

Η Φιλοσοφία της FREI

Η Φιλοσοφία της FREI Η Φιλοσοφία της FREI Αυτό που αποκαλούμε έμπνευση είναι απλά το αποτέλεσμα της σωστής συνεργασίας ενός ολόκληρου κόσμου. Σε μια εποχή που χαρακτηρίζεται από πληθώρα δυνατοτήτων και εικόνων, η αφθονία των

Διαβάστε περισσότερα

08/2018. Επίσημος Εισαγωγέας - Διανομέας Ελλάδος

08/2018. Επίσημος Εισαγωγέας - Διανομέας Ελλάδος Σκοπός αυτού του ενημερωτικού φυλλαδίου είναι να σας κάνει μία πρώτη, συνοπτική παρουσίαση του νέου CR-V. Για πληροφορίες σχετικά με το μοντέλο μπορείτε να απευθυνθείτε στο επίσημο δίκτυο επιβατικών αυτοκινήτων

Διαβάστε περισσότερα

BMW: Οδηγούμε την νέα σειρά 5 στην Ελλάδα (vid.)

BMW: Οδηγούμε την νέα σειρά 5 στην Ελλάδα (vid.) BMW: Οδηγούμε την νέα σειρά 5 στην Ελλάδα (vid.) Το ξέρατε πως το πιο αναγνωρίσιμο μοντέλο της BMW, μετά από έρευνα, είναι η σειρά 5? Παρά λοιπόν το γεγονός πως θα περιμέναμε η σειρά 3 να έχει αυτό τον

Διαβάστε περισσότερα

911 λόγοι για να ζεις

911 λόγοι για να ζεις 911 λόγοι για να ζεις Η αγάπη μας και οι εκτίμησή μας για τα μοντέλα της Porsche είναι τεράστια. Είχαμε την τύχη μέχρι σήμερα να οδηγήσουμε πολλά μοντέλα της εταιρίας και πάντα αφήναμε τη θέση οδήγησης

Διαβάστε περισσότερα

NEW FLY 125 3V / 50 4T4V

NEW FLY 125 3V / 50 4T4V NEW FLY 125 3V / 50 4T4V Η πόλη είναι το φυσικό του περιβάλλον. Από το πρωί μέχρι το βράδυ, μετατρέπει σε απόλαυση κάθε μετακίνησή σας. Συμπαγείς διαστάσεις και τροχοί 12 το καθιστούν εξαιρετικά ευέλικτο.

Διαβάστε περισσότερα

12x. κωδ κωδ κωδ Ποδήλατο AMIGO 24 κωδ Ανάρτηση Τύπος φρένων. Ποδήλατο MAVERICK 26. Ποδήλατο BULL 26 κωδ.

12x. κωδ κωδ κωδ Ποδήλατο AMIGO 24 κωδ Ανάρτηση Τύπος φρένων. Ποδήλατο MAVERICK 26. Ποδήλατο BULL 26 κωδ. ΕΩΣ 28/05/2016 04 169 14,08 Ποδήλατο MAVERICK 26 Ποδήλατο BULL 26 κωδ.352818 179 14,92 κωδ.361527 18 SHIMANO 199 16,59 199 16,59 εμπρός 18 SHIMANO Εμπρός ZOOM κωδ.350169 κωδ.361504 Ποδήλατο MONSTER ΗΤ

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED.

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Τα προϊόντα που διαθέτουμε αναπτύσσονται σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας και βλέπουμε τους εαυτούς μας ως ηγέτες

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Η BMW τόλμησε και μετονόμασε την ανοικτή έκδοση, την Coupe και την Gran Coupe, της σειράς 3, σε σειρά 4 το 2013. Η ιστορική αυτή επιλογή, μόνο σαν θετική μπορεί να κριθεί, μιας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΠΙ ΤΟ ΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΠΙ ΤΟ ΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ! ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΠΙ ΤΟ ΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ! Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΙΟΥ Αξιόπιστη, οικονομική και ασφαλής μετακίνηση. ΤΟ μοντέρνας αισθητικής και κορυφαίας αξιοπιστίας Honda SupraX HelmIn σχεδιάστηκε για να κάνει τηn καθημερινή

Διαβάστε περισσότερα

Ξεσηκώστε τη σκοτεινή πλευρά σας

Ξεσηκώστε τη σκοτεινή πλευρά σας Ξεσηκώστε τη σκοτεινή πλευρά σας Η έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει διασκέδαση, εξοικονόμηση χρημάτων και πραγματική απόλαυση! Τα πάντα σε αυτή την ευέλικτη naked μοτοσυκλέτα, από τη μεγάλη ροπή της μέχρι

Διαβάστε περισσότερα

Γεννημένη για να κυριαρχεί

Γεννημένη για να κυριαρχεί Γεννημένη για να κυριαρχεί Η είναι μια πραγματική ευκαιρία. Μια απολαυστική εμπειρία οδήγησης που εξασφαλίζεται από την τεχνολογία αιχμής που χρησιμοποιείται και επηρεάζεται από μια απαράμιλλη ιστορική

Διαβάστε περισσότερα

Ταξιδεύοντας στον μαγικό κόσμο των Mercedes-Benz SL

Ταξιδεύοντας στον μαγικό κόσμο των Mercedes-Benz SL Ταξιδεύοντας στον μαγικό κόσμο των Mercedes-Benz SL Η 3 η γενιά SL έμεινε στην παραγωγή για 17 χρόνια, από το 1972 έως το 1989 σχεδόν χωρίς καμία αλλαγή στο αμάξωμά της και αυτό δεν είναι τυχαίο. Είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΕΙΝΗ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΑΝΑΨΥΧΗΣ

ΟΡΕΙΝΗ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΟΡΕΙΝΗ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΑΝΑΨΥΧΗΣ Ας ξεκινήσουμε Το ποδήλατο ορεινής ποδηλασίας (ΜΤΒ) Το ποδήλατο ορεινής ποδηλασίας ή ποδήλατο βουνού έχει σχεδιαστεί για να μην αντιμετωπίζει προβλήματα όταν κινείται σε λασπώδης

Διαβάστε περισσότερα

Τρελαινόμαστε με το Αbarth 595 Competizione

Τρελαινόμαστε με το Αbarth 595 Competizione Τρελαινόμαστε με το Αbarth 595 Competizione Με την αναβίωση του FIAT 500 η ιταλική φίρμα έκανε μια πολύ σωστή εμπορική κίνηση, που ακόμα και σήμερα χαρίζει αναρίθμητες πωλήσεις. Ωστόσο στην καρδιά μας

Διαβάστε περισσότερα

εκλεπτυσμένη αισθητική

εκλεπτυσμένη αισθητική Sedna εκλεπτυσμένη αισθητική Φεβρουάριος 2013 1 2 Slim design Ευκολία Κατοικία Sedna: Συνεργάζεται μαζί σας Η Schneider Electric δημιούργησε και σας προσφέρει τη σειρά διακοπτικού υλικού Sedna. Η σειρά

Διαβάστε περισσότερα

FELCO 820. Ηλεκτρικό ψαλίδι κλαδέματος. Μία εξατομικευμένη, ολοκληρωμένη λύση www.felco820.com

FELCO 820. Ηλεκτρικό ψαλίδι κλαδέματος. Μία εξατομικευμένη, ολοκληρωμένη λύση www.felco820.com FELCO 820 Ηλεκτρικό ψαλίδι κλαδέματος Μία εξατομικευμένη, ολοκληρωμένη λύση www.felco820.com FELCO 820 Μία εξατομικευμένη, ολοκληρωμένη λύση Πλήρως σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στην Ελβετία, στη Watch

Διαβάστε περισσότερα

LINE UP 2013-14. www.gorgolis.gr

LINE UP 2013-14. www.gorgolis.gr LINE UP 2013-14 www.gorgolis.gr Τροχοί 12 Symphony SR 50-125-150 Ο νέος κυρίαρχος της πόλης Κινητήρας Ισχύς (Hp/rpm) Ροπή (Nm/rpm) Σύστημα Ψύξης Τροφοδοσία Φρένο μπροστά Φρένο πίσω Ελαστικό Εμπρός Ελαστικό

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ 1 Σύµφωνες µε τις περιβαλλοντικές προδιαγραφές όλης της Ευρώπης!! 2 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ADURO ΜΟΝΤΕΛΟ Σελίδα Aduro 1 Με συρτάρι 3

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου

Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου Καθηγήτρια ΦΕΡΦΥΡΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Τμήμα ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΟΥ - ΕΠΙΠΛΟΥ Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου Η σχεδίαση με τον παραδοσιακό τρόπο απαιτεί αυξημένο χρόνο, ενώ

Διαβάστε περισσότερα

ES GIBT NUR EIN ORIGINAL. MONO ENA EINAI TΟ ΓΝΗΣΙO

ES GIBT NUR EIN ORIGINAL. MONO ENA EINAI TΟ ΓΝΗΣΙO ES GIBT NUR EIN ORIGINAL. MONO ENA EINAI TΟ ΓΝΗΣΙO Αγαπητοί φίλοι του ποδηλάτου, με μεγάλη μας χαρά, σας παρουσιάζουμε τα μοντέλα της EBIKE για τη χρονιά 2015. Οι σημαντικότερες εξελίξεις των EBIKE με

Διαβάστε περισσότερα

Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως

Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως PHILIPS InStyle Κρεμαστό φωτιστικό Attilio ματ χρώμιο LED Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως Αυτά τα λεπτά, φουτουριστικά, επίπεδα κρεμαστά φωτιστικά αιωρούνται κομψά από ένα λεπτό καλώδιο και είναι απόλυτα

Διαβάστε περισσότερα

SL Συρόμενο Θερμομονωτικό. για μοναδικές. επιδόσεις

SL Συρόμενο Θερμομονωτικό. για μοναδικές. επιδόσεις SL 2900 Συρόμενο Θερμομονωτικό Σύστημα για μοναδικές συναρπαστικές επιδόσεις SL 2900 Το πνεύμα της εποχής; Το έχει προσπεράσει προ πολλού 3 SL 2900 Το SL 2900 είναι το μοναδικό συρόμενο σύστημα με εκτροπή

Διαβάστε περισσότερα

ORTHOPEDICS AND HEALTH PRODUCTS. Νέα προϊόντα

ORTHOPEDICS AND HEALTH PRODUCTS. Νέα προϊόντα ORTHOPEDICS AND HEALTH PRODUCTS ORTHOPEDICS AND HEALTH PRODUCTS Νέα προϊόντα Συμπληρωματικός κατάλογος Σεπτέμβριος 2016 108 cm 65 ή 60 cm 09-2-146 MOBILITY POWER CHAIR VT61018 Εύκολο στη χρήση. Μοντέρνος

Διαβάστε περισσότερα

Volvo fh με i-save ΠΟΤΈ Η ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΗ ΚΑΥΣΊΜΟΥ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΤΌΣΟ ΑΠΛΉ

Volvo fh με i-save ΠΟΤΈ Η ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΗ ΚΑΥΣΊΜΟΥ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΤΌΣΟ ΑΠΛΉ Volvo fh με i-save ΠΟΤΈ Η ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΗ ΚΑΥΣΊΜΟΥ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΤΌΣΟ ΑΠΛΉ Το απόλυτο φορτηγό μεγάλων αποστάσεων Όταν πρόκειται για οικονομία καυσίμου, το θέμα δεν είναι μόνο πόση οικονομία μπορείτε να κάνετε

Διαβάστε περισσότερα

Οι νέες TIGER 800 XC και XR

Οι νέες TIGER 800 XC και XR ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 7 Νοεμβρίου 2017 Οι νέες TIGER 800 XC και XR Η Triumph Motorcycles παρουσιάζει τις ολοκαίνουργιες Tiger 800 XC και XR, που απέκτησαν φανατικούς φίλους και έγιναν οι απολύτως πιο ποθητές μοτοσυκλέτες

Διαβάστε περισσότερα

ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΤΣΕΡΚΙ. ΒΑΜΒΑΚΑΣ VAMVACAS est

ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΤΣΕΡΚΙ.   ΒΑΜΒΑΚΑΣ VAMVACAS est ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΤΣΕΡΚΙ www.vamvacas.gr www.vamvacas.gr ORGAPACK λύσεις Έργαλεία χειρός Για διαφορετικές εφαρμογές PP = Πολυπροπυλένιο ΡΕΤ = Πολυεστέρας

Διαβάστε περισσότερα

Σκοτεινή αχτίδα. MT-10

Σκοτεινή αχτίδα. MT-10 Σκοτεινή αχτίδα Ισχύς. Ροπή. Ευελιξία. Η MT-10 είναι η μοτοσυκλέτα που περιμένατε. Είναι η πιο ισχυρή MT που δημιουργήθηκε ποτέ. Και ήρθε η ώρα να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο του σκότους. Έχετε οδηγήσει

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγούμε το αγαπημένο αυτοκίνητο της οικογένειας Ανιέλι (vid.)

Οδηγούμε το αγαπημένο αυτοκίνητο της οικογένειας Ανιέλι (vid.) Οδηγούμε το αγαπημένο αυτοκίνητο της οικογένειας Ανιέλι (vid.) Η επαφή με την A. Ισμαήλος Α.Ε. έχει προσθέσει μια νέα διάσταση στην επαγγελματικής μας ζωή. Σε μια εποχή που "κυνηγάμε" τη συνεχώς την παρουσίαση

Διαβάστε περισσότερα

1 η ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ

1 η ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 1 η ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: * Η κριτική επιτροπή αποτελείται από την ομάδα Zorzilia, τον Γιώργο Πιτερό, έναν εκπρόσωπο της ομάδας Bikeart και έναν εκπρόσωπο του Mbike.

Διαβάστε περισσότερα

DAYTONA EDISON 50, Πλήρης Δοκιμή

DAYTONA EDISON 50, Πλήρης Δοκιμή DAYTONA EDISON 50, Πλήρης Δοκιμή Έντισον και ηλεκτρισμός Για πρώτη φορά στην δίτροχη καριέρα μας δοκιμάζουμε επί πέντε μέρες ένα ηλεκτρικό σκούτερ. Είναι το Daytona Edison 50 και λόγω του ότι είναι φθηνό

Διαβάστε περισσότερα

People S 125/150. Η Kymco μεταμορφώνει κυριολεκτικά το People S, με νέα εμφάνιση, νέο πλαίσιο, νέα ανάρτηση και νέους κινητήρες προδιαγραφών Euro4!

People S 125/150. Η Kymco μεταμορφώνει κυριολεκτικά το People S, με νέα εμφάνιση, νέο πλαίσιο, νέα ανάρτηση και νέους κινητήρες προδιαγραφών Euro4! Η Kymco μεταμορφώνει κυριολεκτικά το People S, με νέα εμφάνιση, νέο πλαίσιο, νέα ανάρτηση και νέους κινητήρες προδιαγραφών Euro4! Προσφέρεται σε δύο εκδόσεις 125 και 150cc που απευθύνονται στον πλέον απαιτητικό

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ 1 ΕΛΑΣΤΙΚΟ

ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ 1 ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ 1 ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΔΗΓΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Η Pirelli είναι μία μάρκα με παγκόσμια αναγνωρισιμότητα για τις βασικές αξίες της, κυρίως τις επιδόσεις

Διαβάστε περισσότερα

Δοκιμάζουμε το Renault Twingo Energy 0.9 TCe

Δοκιμάζουμε το Renault Twingo Energy 0.9 TCe Δοκιμάζουμε το Renault Twingo Energy 0.9 TCe Πάει αρκετός καιρός από τότε που σας είχαμε παρουσιάσει δοκιμή μιας έκδοσης του Renault Twingo. Ήταν τον Σεπτέμβρη του 2015 αλλά μας φαίνεται σα να ήταν χθες!

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΠΩΛΗΣΗΣ ΜΕ ΤΤ ΚΑΙ ΦΠΑ (ΑΠΛΟ ΧΡΩΜΑ)

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΠΩΛΗΣΗΣ ΜΕ ΤΤ ΚΑΙ ΦΠΑ (ΑΠΛΟ ΧΡΩΜΑ) i10 ΤΙΜΗ ΠΩΛΗΣΗΣ ΜΕ ΤΤ, ΦΠΑ ΚΑΙ ΛΙΑΝΙΚΗΣ H29501 i10 1.0B 65hp ACTIVE 10,890 800 10,090 420 H29504 i10 1.0B 65hp STYLE 11,690 800 10,890 420 H29503 i10 1.0B 65hp STYLE NAVI 11,690 800 10,890 420 H29508

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΟΤΡΑ Μηχανικά & Υδραυλικά άροτρα

ΑΡΟΤΡΑ Μηχανικά & Υδραυλικά άροτρα ΑΡΟΤΡΑ Μηχανικά & Υδραυλικά άροτρα Reliable & quality ploughs ΑΡΟΤΡΑ Η στιβαρή κατασκευή και ο μοντέρνος σχεδιασμός στα άροτρα Kariotakis είναι αυτό που τα διακρίνει έτσι ώστε να είναι εύκολη η προσαρμογή

Διαβάστε περισσότερα

DOWNTOWN 350i ABS. Sport Touring Reinvented

DOWNTOWN 350i ABS. Sport Touring Reinvented DOWNTOWN 350i ABS Sport Touring Reinvented Με το αρχικό μοντέλο να έχει πετύχει πωλήσεις πάνω από 100.000 μονάδες σε όλο τον κόσμο, η KYMCO παρουσιάζει το εντελώς νέο Downtown 350, στοχεύοντας στην άνεση

Διαβάστε περισσότερα

Sedna. εκλεπτυσμένη αισθητική

Sedna. εκλεπτυσμένη αισθητική Sedna εκλεπτυσμένη αισθητική 1 2 Slim design Ευκολία Κατοικία Sedna: εργάζεται μαζί σας Η Schneider Electric δημιούργησε και σας προσφέρει τη νέα σειρά διακοπτικού υλικού Sedna. Η σειρά Sedna χαρακτηρίζεται

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλληλος εξοπλισμός ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΗ. Σωστή θέση πάνω στο ποδήλατο

Κατάλληλος εξοπλισμός ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΗ. Σωστή θέση πάνω στο ποδήλατο Μπάρδης Κων/νος Διδάκτωρ Eπιστήμης Διαιτολογίας & Διατροφής Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, Μεταδιδακτορικός Ερευνητής στο Πανεπιστήμιο του Αρκάνσας των ΗΠΑ & Εργοφυσιολόγος (Msc) Κατάλληλος εξοπλισμός ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Quargo ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΟΜΕΝΟ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

Quargo ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΟΜΕΝΟ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ σειρά Quargo Quargo QUARGO, Ο ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ Ευέλικτο, συμπαγές και αξιόπιστο: Το Quargo είναι το πιο ανταγωνιστικό επαγγελματικό όχημα που υπάρχει σήμερα στην αγορά. Το Quargo

Διαβάστε περισσότερα

σειρά Ape ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ Ape.indd 1 18/3/2009 1:00:36 µµ

σειρά Ape ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ Ape.indd 1 18/3/2009 1:00:36 µµ σειρά Ape ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ Ape.indd 1 18/3/2009 1:00:36 µµ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΞΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥΧΡΗΣΤΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Από τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και μέχρι σήμερα οι τροχοί

Διαβάστε περισσότερα

οι έξυπνες χωροσυνθέσεις

οι έξυπνες χωροσυνθέσεις οι έξυπνες χωροσυνθέσεις κ α ι ν ο τ ο µ ί α Τα έξυπνα συστήµατα φαίνονται από τα υλικά τους. Μέταλλο και ανθεκτικό διαφανές πολυκαρβονικό είναι ο συνδυασµός που εγγυάται µεγάλη διάρκεια ζωής! Ακόµα σύνδεσµοι,

Διαβάστε περισσότερα

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟ TOYOTA ΝΕΟ TOYOTA YARIS ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΟΤΑ YARIS ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΦΥΙΑ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Η ΕΥΦΥΗΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ, ΓΕΜΑΤΗ ΣΤΥΛ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΑΝΕΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

Το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» και η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε., Μέλος της Συμμαχίας «Δρόμοι στο Μέλλον» ενημερώνουν για τα οφέλη της Οικολογικής Οδήγησης

Το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» και η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε., Μέλος της Συμμαχίας «Δρόμοι στο Μέλλον» ενημερώνουν για τα οφέλη της Οικολογικής Οδήγησης Το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» και η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε., Μέλος της Συμμαχίας «Δρόμοι στο Μέλλον» ενημερώνουν για τα οφέλη της Οικολογικής Οδήγησης Γιατί Οικολογική Οδήγηση; Η έννοια της αυτοκίνησης είναι συνδεδεμένη

Διαβάστε περισσότερα

SYM JET14 200i ABS: Πλήρης Δοκιμή O μικρός πολεμιστής

SYM JET14 200i ABS: Πλήρης Δοκιμή O μικρός πολεμιστής SYM JET14 200i ABS: Πλήρης Δοκιμή O μικρός πολεμιστής * Κυβισμός: 168,9 cc * Ιπποδύναμη: 12 ίπποι, στις 8.000 rpm * Tελική: 102 km/h * Βάρος: 134 kg Μικρό είναι το SYM Jet14 200i ABS μόνο στο μέγεθος,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΑΧΥΚΙΝΗΤΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΡΟΛΟ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΚΥΡΩΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΑΧΥΚΙΝΗΤΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΡΟΛΟ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΚΥΡΩΣΗΣ ΤΑΧΥΚΙΝΗΤΟΥ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΚΥΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΤΑΣΜΑΤΟΣ 0 Τα Ταχυκίνητα Βιομηχανικά Ρολά είναι ηλεκτρικά κινούμενες διατάξεις, που προορίζονται για την κάλυψη ανοιγμάτων και πιστοποιούνται βάσει

Διαβάστε περισσότερα

Ανάλυση των καταπονήσεων των ποδηλατικών σκελετών

Ανάλυση των καταπονήσεων των ποδηλατικών σκελετών Ανάλυση των καταπονήσεων των ποδηλατικών σκελετών του [1] Ας μιλήσουμε για...σωλήνες!!! Σήμερα θα ακουμπήσουμε μαζί ένα θέμα που πολλοί το θεωρούν ταμπού. Ένα θέμα που...υποτίθεται πως αφορά τους...γνώστες

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικά Χαρακτηριστικά NC750X

Τεχνικά Χαρακτηριστικά NC750X Τεχνικά Χαρακτηριστικά NC750X Κινητήρας: Υγρόψυκτος 4-χρονος 8-βάλβιδος, 1ΕΕΚ, 2 κύλινδροι σε σειρά Κυβισμός: 745 κ.εκ. Σχέση Συμπίεσης: 10.7 : 1, Μέγιστη Ισχύς: 40.3 kw @ 6,250 σ.α.λ., Μέγιστη Ροπή: 68.0

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλη δύναμη σε μικρό μέγεθος.

Μεγάλη δύναμη σε μικρό μέγεθος. Μεγάλη δύναμη σε μικρό μέγεθος. Expert Universal Easy New Compact Generation Easy Universal Expert Η νέα γενιά Compact κρουστικών δραπάνων της Bosch. Είτε πρόκειται για το Easy, το Universal ή το Expert

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλος, εύκολος στη χρήση δίσκος χωράει οτιδήποτε χρειάζεστε.

Μεγάλος, εύκολος στη χρήση δίσκος χωράει οτιδήποτε χρειάζεστε. A-dec 200 Μεγάλος, εύκολος στη χρήση δίσκος χωράει οτιδήποτε χρειάζεστε. Σχεδιασμένο για τη δική σας ευκολία. Ο καλύτερος τρόπος να γνωρίζεις τι χρειάζονται οι οδοντίατροι από ένα οδοντιατρικό μηχάνημα

Διαβάστε περισσότερα

Στα Ζαγοροχώρια με MINI Clubman One D

Στα Ζαγοροχώρια με MINI Clubman One D Στα Ζαγοροχώρια με MINI Clubman One D Όταν ξέρεις πως μέσα σε μια εβδομάδα θα διανύσεις πάνω από 1500 km κάνεις προσεκτική επιλογή της παρέας σου. Σε συνεργασία λοιπόν με το πάντα εξυπηρετικό τμήμα δημοσίων

Διαβάστε περισσότερα

VELIS EVO ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

VELIS EVO ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ VELIS EVO ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ARISTON ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗ ΓΚΑΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΝΕΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΚΟΛΙΑ VELIS EVO: Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ ΜΕ

Διαβάστε περισσότερα