Εσωτερικό designo 24. Εξοπλισμός 26 Βασικός εξοπλισμός 26 Προαιρετικός εξοπλισμός 28 Ζάντες αλουμινίου 32

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Εσωτερικό designo 24. Εξοπλισμός 26 Βασικός εξοπλισμός 26 Προαιρετικός εξοπλισμός 28 Ζάντες αλουμινίου 32"

Transcript

1 CLS - Class.

2 Περιεχόμενα. H CLS - Class 1 Εξωτερική σχεδίαση 4 Ευελιξία 6 Αποδοτικότητα 6 Πετρελαιοκινητήρες 8 Βενζινοκινητήρες 10 AIRMATIC 12 Κιβώτια ταχυτήτων 14 Ασφάλεια 16 Σύστημα φωτισμού στροφών 16 AMG 18 CLS 63 AMG 18 AMG PERFORMANCE STUDIO 19 Εσωτερικό designo 24 Εξοπλισμός 26 Βασικός εξοπλισμός 26 Προαιρετικός εξοπλισμός 28 Ζάντες αλουμινίου 32 Χρωματισμοί και υλικά 34 Χρώματα εξωτερικής βαφής 34 Υφάσματα, δέρμα και διάκοσμος 36 Δυνατότητες συνδυασμών 37 Τεχνικά χαρακτηριστικά 38 Υπηρεσίες 40 Άνεση 20 Εσωτερικό 20

3 H CLS - Class 1 Ένα έργο τέχνης είναι τέλειο μόνο όταν δεν υπάρχουν λόγια να το χαρακτηρίσουν. Υπάρχουν στιγμές που κόβουν την ανάσα. Στιγμές, κατά τις οποίες χάνεστε, παρατηρώντας ένα έργο τέχνης και ξεχνάτε τα πάντα γύρω σας. Η CLS, η συμβίωση ενός sport coupé με ένα άνετο saloon, προσελκύει μαγικά τα βλέμματα και δύσκολα περιγράφεται με λόγια. Απλά πρέπει να τη βιώσετε.

4

5

6 4 Εξωτερική σχεδίαση Υπάρχουν έργα τέχνης που δείχνουν καλύτερα στο δρόμο παρά στο μουσείο. Η εκφραστική σχεδίαση της CLS συνδυάζει με κομψό τρόπο το sport χαρακτήρα ενός coupé με την κομψότητα ενός κλασσικό 4θυρου saloon. Οι χαρακτηριστικές πλευρικές γραμμές της, η εντυπωσιακά κυρτή οροφή και η ανεπανάληπτη σιλουέτα της, της προσδίδουν μία διαχρονική και εκπληκτική εμφάνιση. Εν συντομία : η CLS είναι το αποτέλεσμα μίας εντυπωσιακής σύνθεσης από ευελιξία και άνεση. Όποιος γνωρίζει τη CLS θα διαπιστώσει πως το εμπρόσθιο τμήμα της έγινε ακόμη πιο χαρακτηριστικό. Ανάμεσα από τους χαρακτηριστικούς προβολείς σε σχήμα L βρίσκονται δύο γρίλιες, ενώ η μάσκα συμπληρώνεται από το πλέγμα σε γκρι «Atlas». Το ίδιο πλέγμα βρίσκεται και στους αεραγωγούς του εμπρόσθιου προφυλακτήρα, υπογραμμίζοντας διακριτικά την ιδιαιτερότητα του εμπρόσθιου τμήματος. Ένα ακόμη highlight αποτελούν τα flash σε σχήμα βέλους στους εξωτερικούς καθρέπτες. Τα πίσω φωτιστικά σώματα αποτελούν τον ιδανικό επίλογο.

7

8 6 Καινοτομίες για αποδοτική κινητικότητα. Οι κλιματικές αλλαγές αποτελούν μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις του 21 ου αιώνα. Η δι αρκώς αυξανόμενη κατανάλωση πρώτων υλών αλλάζει τον πλανήτη μας δραστικά. Ως εφευρέτης του αυτοκινήτου, η Mercedes - Benz αισθάνεται υπεύθυνη να συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος και των φυσικών πόρων, εξελίσσοντας πρωτοποριακές τεχνολογίες που δεν θα απαιτούν συμβιβασμούς στην ασφάλεια, την άνεση και την οδηγική απόλαυση. Ο στόχος μας είναι η αντιρρυπαντική κινητικότητα. Για να τον πετύχουμε, εξελίξαμε διάφορες τεχνολογίες, όπως για παράδειγμα τις τεχνολογίες BlueEFFICIENCY. Αυτά το προσαρμοσμένα πακέτα μέτρων μπορούν να μειώσουν την κατανάλωση καυσίμου έως και 12 % : σε κάθε μοντέλο εφαρμόζονται διαφορετικές βελτιώσεις της αεροδυναμικής και της διαχείρισης ενέργειας, για να επιτύχουμε τη μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση καυσίμου. Σε αυτές περιλαμβάνονται ελαστικά με χαμηλό συντελεστή αντίστασης κύλισης, ελαφριά υλικά κατασκευής, αεροδυναμικές αλλαγές του αμαξώματος και η αυτόματη λειτουργία ECO Start - Stop. Στους κινητήρες diesel, η Mercedes - Benz εισήγαγε στην αγορά την τεχνολογία BlueTEC, η οποία βασίζεται στον άμεσο ψεκασμό Common - Rail ( CDI ). Η τεχνολογία αυτή αποτελεί τον ορισμό της καθαρότερης τεχνολογίας πετρελαιοκινητήρων στον κόσμο, διότι μειώνει τα οξείδια του αζώτου έως και 95 %. Πολλά υποσχόμενη είναι και η τεχνολογία HYBRID, ο συνδυασμός ενός αποδοτικότατου κινητήρα εσωτερικής καύσης με ηλεκτροκινητήρα. Οχήματα με αυτήν την τεχνολογία φθάνουν ένα νέο επίπεδο σε θέματα εκπομπών BlueTEC. Η καθαρότερη τεχνολογία πετρελαιοκινητήρων στον κόσμο. Από το Φθινόπωρο 2009 διαθέσιμη στις M -, R- και GL - Class. ρύπων και κατανάλωσης καυσίμου, όπως αποδεικνύει από το 2009 η S - Class. BlueTEC HYBRID ονομάζεται στη Mercedes - Benz η αντίστοιχη τεχνολογία για πετρελαιοκινητήρες. Με αυτήν μπορούμε να συνδυάσουμε τα πλεονεκτήματα ενός υβριδικού οχήματος με αυτά της τεχνολογίας BlueTEC : έξυπνη διαχείριση ενέργειας και μειωμένες εκπομπές ρύπων. Μεγάλες δυνατότητες βλέπουμε και στην έρευνα ηλεκτροκινητήρων καθημερινής χρήσης βασισμένους σε μπαταρίες υψηλής τάσης Volt ιόντων λιθίου. Με την τεχνολογία Concept BlueZERO η Mercedes - Benz παρουσιάζει τρεις συνδυασμούς κινητήρων : Τεχνολογίες BlueEFFICIENCY. Διάφορα μοντέλα, διαφορετικά μέτρα, ένας στόχος : η μέγιστη δυνατήτα αποδοτικότητα.

9 Ευελιξία Αποδοτικότητα 7 ηλεκτροκινητήρας μπαταρίας, ηλεκτροκινητήρας μπαταρίας με κινητήρα εσωτερικής καύσης για την παραγωγή ρεύματος και με ενεργειακές κυψέλες ο οποίος θα διατίθεται στην B - Class F - CELL από το 2010 στα πλαίσια μίας μικρής παραγωγής. Τα ολοκληρωτικά μέτρα αποδοτικότητας για την προστασία του περιβάλλοντος δεν περιλαμβάνει μόνο νέες κινητήριες τεχνολογίες. Με τον όρο Design for Environment ( σχεδιασμός για το περιβάλλον ) μελετάμε ολόκληρο τον κύκλο ζωής ενός οχήματος από τη σχεδίαση έως και την ανακύκλωση. Το ίδιο ισχύει για την κατασκευή και λειτουργία νέων εργοστασίων. Εξοικονομούμε ενέργεια, αποφεύγουμε τις ρυπογόνες ουσίες και χρησιμοποιούμε αυξανόμενα, ανακυκλώσιμες πρώτες ύλες. Επίσης η Mercedes - Benz είναι ο μοναδικός κατασκευαστής αυτοκινήτων στον κόσμο που διαθέτει περιβαλλοντικά πιστοποιητικά από τον ανεξάρτητο φορέα TÜV 1. H TrueBlueSolutions εννοεί και την ενεργή συμβολή της εταιρείας και των συνεργατών σε μέτρα προστασίας του περιβάλλοντος μέσα και έξω από τα εργοστάσια. Ή και την συμμετοχή στην εξέλιξη εναλλακτικών καυσίμων της δεύτερης γενιάς ( BTL / Biomass - to - Liquid ) όπως το SunDiesel, το οποίο δεν βρίσκεται σε ανταγωνισμό με την παραγωγή τροφίμων. Μία ακόμη πτυχή της φιλοσοφίας TrueBlueSolutions αποτελεί ο ερευνητικός τομέας της βιονικής, η οποία, μελετώντας τις δομές και τρόπους κατασκευής στη φύση, βγάζει συμπεράσματα, π.χ. για την αεροδυναμική και τη μείωση βάρους στην κατασκευή αμαξωμάτων. 1 TÜV SÜD Management Service Ε.Π.Ε., Mόναχο. Τεχνολογία HYBRID. Από το Καλοκαίρι του 2009 στην S - Class. Απολαύστε ένα από τα πιο οικονομικά πολυτελή αυτοκίνητα στον κόσμο. Concept BlueZERO. Τρεις τρόποι για οχήματα μηδενικών ρύπων στην καθημερινότητα του μέλλοντος. F - CELL. Αντιρρυπαντική κινητικότητα με την κινητήρια τεχνολογία του μέλλοντος : από το 2010 η B - Class F - CELL μπαίνει στην παραγωγή.

10 8 Ευελιξία Πετρελαιοκινητήρες Όποιος επενδύει σε ένα έργο τέχνης θα πρέπει να γνωρίζει και τις τεχνολογίες που διαθέτει. Η καλή εμφάνιση δεν είναι το παν στη ζωή. Για αυτό το λόγο, οι κινητήρες της CLS εντυπωσιάζουν με τις άριστες επιδόσεις τους. Εάν, για παράδειγμα, δίνετε έμφαση σε μεγάλη ροπή με εξαιρετικά πολιτισμένη λειτουργία και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, τότε μπορείτε να επιλέξετε τη CLS 350 CDI με πετρελαιοκινητήρα V6. Αυτό το μηχανικό σύνολο αποδίδει ισχύ 224 hp και μέγιστη ροπή στρέψης 540 Νm από τις 1600 κιόλας στροφές, εξασφαλίζοντας δυναμική επιτάχυνση και ασυναγώνιστες ρεμπρίζ. CLS 350 CDI Nm kw Εξοπλισμένος με υπερσύγχρονη τεχνολογία Common - Rail - Diesel, ο κινητήρας V6 διαθέτει υψηλή ροπή, ακόμη και από χαμηλές στροφές. Περαιτέρω πληροφορίες για την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές CO 2 θα βρείτε στη σελίδα Στροφές ( σ.α.λ. ) Poπή ( Nm ) lσχύς ( kw ) 0

11

12 10 Ευελιξία Βενζινοκινητήρες Δείχνει τις αρετές του εν κινήσει. Το ταμπεραμέντο της CLS σας θα το επιλέξετε εσείς. Στη διάθεσή σας βρίσκονται δύο κινητήρες V6 και ένας V8. Οι επιλογές ξεκινούν με τη CLS 300. Ο βενζινοκινητήρας της αποδίδει 231 hp και εντυπωσιάζει με την ελαστικότητά του και τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Για πιο sport επιδόσεις διατίθεται η CLS 350 CGI. Και εδώ θα εντυπωσιαστείτε από τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, διότι το καύσιμο ψεκάζεται υπό υψηλή πίεση μέσω πιεζοηλεκτρικών μπεκ απευθείας στο θάλαμο καύσης. Η CLS 350 CGI διαθέτει ονομαστική ισχύ 292 hp. Ακόμη πιο δυναμικές επιδόσεις προσφέρει η CLS 500. Το μηχανικό σύνολο V8 με 388 hp ισχύ μετατρέπει τη sport οδήγηση σε μία ατελείωτη απόλαυση. Όποια όμως και αν είναι η επιλογή σας, η CLS, σε κάθε περίπτωση, θα είναι ένας ευέλικτος και άνετος συνοδός. CLS 300 CLS 350 CGI CLS kw 300 Η επιλογή ενός βενζινοκινητήρα V Nm 170 kw kw 365 Nm Nm ή ενός V8 είναι θέμα γούστου δυναμικές και άνετες μετακινήσεις καθώς και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου προσφέρουν και οι τρεις κινητήρες Στροφές ( σ.α.λ. ) Στροφές ( σ.α.λ. ) Στροφές ( σ.α.λ. ) Poπή ( Nm ) lσχύς ( kw )

13

14 12 Ευελιξία AIRMATIC Μερικές φορές η σκληρότητα είναι απαραίτητη για την επίτευξη της βέλτιστης άνεσης. Λιθόστρωτοι δρόμοι ή αυτοκινητόδρομος - προαιρετικά μπορείτε να «αιωρείστε» πάνω από οποιοδήποτε οδόστρωμα. Διότι με την αερανάρτηση AIRMATIC DC, οι επιρροές της οδηγικής άνεσης από ανωμαλίες του οδοστρώματος θα ανήκουν στο παρελθόν. Έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε τρεις ρυθμίσεις : την άνετη, τη sport - άνετη και τη sport. Για να παραμένει το ύψος του αμαξώματος σταθερό, το σύστημα διαθέτει, επιπλέον, ρύθμιση ύψους αμαξώματος ανεξάρτητη από το φορτίο του οχήματος. Σε γρήγορες μετακινήσεις, το αμάξωμα χαμηλώνει αυτόματα, για να μειωθούν οι κλίσεις και οι ταλαντώσεις. Το AIRMATIC DC διατίθεται στο βασικό εξοπλισμό των 8κύλινδρων εκδόσεων. Το AIRMATIC DC προσαρμόζει την ανάρτηση στη οδήγησή σας, ανεξάρτητα από το φορτίο, εξασφαλίζοντας ακόμη μεγαλύτερη ευστάθεια.

15 Το AIRMATIC DC προσφέρει ακόμη πιο άνετη και sport οδήγηση. Αυτό εξασφαλίζεται μέσω του προσαρμοζόμενου συστήματος απόσβεσης κραδασμών και ταλαντώσεων, το οποίο προσαρμόζει τη σκληρότητα της ανάρτησης στις εκάστοτε οδηγικές συνθήκες. Το σύστημα διαθέτει, αντί για κοινά ελατήρια, ελατήρια ρυθμιζόμενα με αέρα, τα οποία με ηλεκτρονική διαχείριση της πίεσης γίνονται πιο μαλακά ή πιο σκληρά. Κάθε ελατήριο διαθέτει επιπλέον όγκο αέρα, ο οποίος μπορεί, εν ανάγκει, να απενεργοποιηθεί. Εάν οι αισθητήρες καταγράψουν sport οδήγηση, τότε τα ελατήρια γίνονται πιο σκληρά. Το σύστημα όμως ελέγχεται και χειροκίνητα.

16

17 Ευελιξία Κιβώτια ταχυτήτων 15 Μερικοί πιστεύουν στις μαγικές ιδιότητες του αριθμού επτά. Για παράδειγμα οι σχεδιαστές που εξελίσσουν τα κιβώτια ταχυτήτων μας. Η Mercedes - Benz ανέκαθεν κατασκεύαζε εύχρηστα και ανθεκτικά αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων. Και είναι λογικό, διότι πριν από 40 περίπου χρόνια ήμασταν οι πρώτοι που εξοπλίσαμε ένα όχημα με υδραυλικό αυτόματο κιβώτιο. Από τότε έχουν αλλάξει πολλά. Και επειδή η CLS πρέπει να διαθέτει μόνο κορυφαίες τεχνολογικές λύσεις, όλες οι εκδόσεις της διαθέτουν το πρωτοποριακό αυτόματο κιβώ - τιο 7G - TRONIC. Οι επτά σχέσεις εμπρόσθιας μετάδοσης και τα χαμηλότερα άλματα στροφών εξασφαλίζουν ομαλότερες αλλαγές ταχυτήτων χωρίς ενοχλητικές διακοπές ισχύος. Εκτός αυτού, τα προαιρετικά χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων στο τιμόνι δίνουν τη δυνατότητα ακόμη ταχύτερων αλλαγών.

18

19 Ασφάλεια Σύστημα φωτισμού στροφών 17 Σκεφτήκαμε διεξοδικά για να βλέπετε καλύτερα στις στροφές. Διαδρομές με πολλές στροφές ειδικά τη νύχτα απαιτούν μεγάλο βαθμό συγκέντρωσης. Για να μπορείτε να είστε ήρεμοι, ανά πάσα στιγμή, μπορείτε να εξοπλίσετε τη CLS με προβολείς Bi - Xenon, οι οποίοι είναι δύο φορές πιο ισχυροί από ό,τι οι κοινοί προβολείς αλογόνου. Στον ενεργό φωτισμό των στροφών, τα εμπρόσθια φωτιστικά σώματα ακολουθούν την κατεύθυνση του τιμονιού. Οι στροφές φωτίζονται έως και 25 % καλύτερα. Επιπλέον, εν ανάγκει, ο φωτισμός κατεύθυνσης ενεργοποιείται σε ταχύτητες έως και 40 km / h. Όταν στρίβετε, ο αντίστοιχος προβολέας ομίχλης ενεργοποιείται και υποστηρίζει τα φώτα πορείας για τον βέλτιστο δυνατό φωτισμό της στροφής. Το ίδιο ισχύει όταν ενεργοποιείτε τα flash. Ένα ακόμη πλεονέκτημα της τεχνολογίας Bi - Xenon είναι η μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και η χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας των λαμπτήρων σε σχέση με κοινά φωτιστικά σώματα.

20 18 AMG CLS 63 AMG Ένας από τους ωραιότερους τρόπους επίτευξης υψηλών επιδόσεων. Σας ενθουσιάζει τόσο ένα coupé όσο και ένα saloon ; Τότε θα πρέπει να λάβετε μία συνεπή απόφαση, επιλέγοντας τη CLS 63 AMG. Δεν προσφέρει μόνο γνήσια δυναμική αλλά και οπτικά highlights όπως τις ζάντες αλουμινίου AMG 19 ιντσών, σχεδίασης τριπλών ακτίνων. Ο κινητήρας AMG V8 αποδίδει ονομαστική ισχύ 514 hp και ονομαστική ροπή στρέψης 630 Nm. Στο εσωτερικό της CLS 63 AMG σάς περιμένουν πολλά sport χαρακτηριστικά. Εδώ θα βρείτε τα sport καθίσματα AMG με στοιχεία Alcantara και επένδυση δέρματος Nappa. To sport εργονομικό τιμόνι AMG με χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων από αλουμίνιο, από τα οποία μπορείτε να χειρίζεστε χειροκίνητα το AMG SPEEDSHIFT PLUS 7G - TRONIC είναι όμορφο και ταυτόχρονα πρακτικό. Την καλύτερη παρέα σάς κρατάει η οθόνη πολυλειτουργικών ενδείξεων AMG με λειτουργία RACETIMER.

21 AMG AMG PERFORMANCE STUDIO 19 Για ακόμη πιο sport εμφάνιση μπορείτε να εξοπλίσετε το εσωτερικό με προαιρετικά διακοσμητικά στοιχεία AMG από ανθρακονήματα, καθώς και φωτιζόμενα μαρσπιέ επιβίβασης AMG. Προαιρετικά διατίθεται και το εξωτερικό πακέτο ανθρακονημάτων, το οποίο αποτελείται από : ανακλαστήρες, εμπρόσθια ποδιά, καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών, μία διακριτική αεροτομή στην πόρτα του χώρου αποσκευών και λεπτομέρειες ανθρακονημάτων στην πίσω ποδιά. Έτσι, η sport εμφάνιση θα είναι εγγυημένη. Το AMG PERFORMANCE STUDIO σάς προσφέρει περαιτέρω δυνατότητες εξατομίκευσης της CLS 63 AMG, τόσο τεχνικά όσο και εμφανισιακά. Προαιρετικά μπορείτε, για παράδειγμα, να επιλέξετε το AMG Performance Package, το οποίο αποτελείται από εμπρόσθιες αεριζόμενες δισκόπλακες πολλαπλών επιστρώσεων με διάμετρο 390 mm, μπλοκέ διαφορικό πίσω άξονα καθώς και στιλβωμένες ζάντες αλουμινίου AMG 19 ιντσών, σχεδίασης διπλών ακτίνων.

22

23 Άνεση Εσωτερικό 21 Με τη CLS, κάθε προορισμός θα είναι ιδιαίτερος. Μία μικρή διαδρομή ή ένα μεγάλο ταξίδι όλες οι μετακινήσεις σας με τη CLS θα είναι ήρεμες. Διότι στο εσωτερικό, η άνεση είναι γραμμένη με μεγάλα γράμματα. Στα εμπρόσθια καθίσματα, η θέση και το ύψος της έδρας, η κλίση της πλάτης καθώς και το μήκος της έδρας των καθισμάτων μπορούν να ρυθμιστούν εξατομικευμένα με την ηλεκτρική ρύθμιση 4 σημείων. Όμως, στη CLS, δεν έχετε μόνο τον έλεγχο της άνεσης καθισμάτων, αλλά και τον έλεγχο του οχήματος με το τιμόνι σε δέρμα Nappa, σχεδίασης 3 ακτί - νων ( βασικός εξοπλισμός ), το οποίο έχει ωραία εμφάνιση και ακόμη πιο ωραία αίσθηση. Και τα γραφικά των οργάνων της οθόνης πολυλειτουργικών ενδείξεων, χάρη στη sport σχεδίαση και το λευκό φόντο, προσφέρουν μία ακόμη πιο sport αίσθηση. Grand Coupé ο συσχετισμός αυτής της κατηγορίας με τα ξενοδοχεία πολυτελείας είναι δικαιολογημένος. Διότι, ο πολυτελής εξοπλισμός είναι δεδομένος. Στο εσωτερικό της CLS δεν μένει καμία επιθυμία ανεκπλήρωτη σε θέματα άνεσης και ξεκούρασης. Οι χώροι για τα πόδια, για τους αγκώνες και για το κεφάλι είναι τόσο άνετοι όσο σε κανένα άλλο coupé. Η φαρδιά κεντρική κονσόλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν άνετο υποβραχιόνιο, ενώ η ποιοτική επεξεργασία των υλικών του εσωτερικού εξασφαλίζει μία τέτοια ατμόσφαιρα πολυτέλειας που δεν θα θέλετε να αποβιβαστείτε.

24 22 Άνεση Εσωτερικό Μερικές αρετές φαίνονται μόνο στις μεγάλες διαδρομές. Σε ένα αυτοκίνητο υψηλών απαιτήσεων παίζουν ρόλο διάφοροι παράγοντες. Ένας από αυτούς είναι, φυσικά, η οδηγική αίσθηση. Όμως, ιδίας σημασίας είναι η πρότυπη εργονομία και ένα επίπεδο άνεσης που να εκπληρώνει και τις πιο μεγάλες απαιτήσεις. Όλα αυτά μπορούν να απολαύσουν οι επιβαίνοντες της CLS και στις μεγάλες διαδρομές. Ο χώρος επιβατών ενθουσιάζει με δύο άνετα ατομικά καθίσματα, τα οποία προσφέρουν άνεση χώρων για τα πόδια και τους αγκώνες. Και χάρη στο προηγμένο σύστημα αυτόματου κλιματισμού άνεσης THERMOTRONIC ( βασικός εξοπλισμός ), μπορεί ο κάθε επιβάτης να ρυθμίσει ξεχωριστά τη θερμοκρασία, στην οποία θα αισθάνεται ακόμη πιο άνετα. Το προηγμένο σύστημα αυτόματου πολυζωνικού κλιματισμού THERMOTRONIC σάς δίνει, επιπλέον, τη δυνατότητα ξεχωριστής ρύθμισης της θερμοκρασίας και για τους πίσω επιβάτες.

25

26 24 Εσωτερικό designo Όμορφη είναι. Αν θέλετε μπορεί να γίνει και σπάνια. Κάθε άνθρωπος διαφέρει. Για αυτό το λόγο σάς προσφέρουμε τη μεγάλη γκάμα εξοπλισμού designo, ώστε να εξοπλίσετε τη νέα σας CLS σύμφωνα με το δικό σας γούστο και τις δικές σας επιθυμίες. Έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε μία μεγάλη γκάμα εξωτερικών βαφών, πολυτελών αποχρώσεων δέρματος και υψηλής ποιότητας διακόσμου. Έτσι, τα καθίσματα και οι κεντρικές επενδύσεις των θυρών διαθέτουν επένδυση εξαιρετικού δέρματος ( όπως στην εικόνα σε designo «Sand», Χ10 ). Οι χαρακτηριστικές διπλές ραφές στο κέντρο των καθισμάτων καθώς και η πλακέτα designo ενισχύουν τον αέρα της αποκλειστικότητας. Ο διάκοσμος σε ξύλο ή σε γυαλιστερή μαύρη λάκα «Piano» δημιουργεί μία ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Η προαιρετική επένδυση οροφής σε πολυτελές Alcantara, για παράδειγμα σε ανθρακί, ολοκληρώνει ιδανικά την εικόνα του εσωτερικού.

27

28 26 Η πολυτέλεια στη CLS είναι standard και μπορεί να γίνει ακόμη πιο μεγάλη. Η CLS αποτελεί τον ορισμό ενός άνετου αυτοκινήτου. Όποιος θέλει, έχει τη δυνατότητα να επιλέξει από μία μεγάλη γκάμα προαιρετικού εξοπλισμού, για να δημιουρήσει μία ακόμη πιο ξεχωριστή και άνετη CLS. Για παράδειγμα, στο βασικό εξοπλισμό μπορείτε να απολαύσετε το ηχοσύστημα Audio 20 CD, το τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών με επένδυση δέρματος Nappa και το Cruise Control με μεταβλητό περιορι - στή ταχύτητας SPEEDTRONIC. Περαιτέρω στοιχεία για το βασικό εξοπλισμό θα βρείτε στον πίνακα της επόμενης σελίδας. Το τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών σάς δίνει τη δυνατότητα χειρισμού του τηλεφώνου και των διαφόρων λειτουργιών του οχήματος όπως της οθόνης πολυλειτουργικών ενδείξεων καθώς και του ηχοσυστήματος, χωρίς να απομακρύνετε τα χέρια σας από το τιμόνι.

29 Εξοπλισμός Βασικός εξοπλισμός 27 Ο αυτόματος κλιματισμός THERMATIC με σύνθετο φίλτρο και λειτουργία ανακύκλωσης εξασφαλίζει την ιδανική θερμοκρασία στη CLS. Το προηγμένο σύστημα αυτόματου πολυζωνικού κλιματισμού THERMOTRONIC σάς δίνει, επιπλέον, τη δυνατότητα ξεχωριστής ρύθμισης της θερμοκρασίας για κάθε έναν από τους τέσσερις επιβαίνοντες. Βασικός εξοπλισμός ( επιλογές ) ADAPTIVE BRAKE με λειτουργία HOLD AMG SPEEDSHIFT PLUS 7G - TRONIC στη CLS 63 AMG Cruise Control με μεταβλητό περιοριστή ταχύτητας SPEEDTRONIC με πεδητική επέμβαση Sport τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών, σχεδίασης 3 ακτίνων σε δέρμα Nappa Aυτόματο κιβώτιο 7G - TRONIC Αυτόματος κλιματισμός άνεσης 4 ζωνών THERMOTRONIC στον βασικό εξοπλισμό της CLS Ένδειξη διαστημάτων συντήρησης ASSYST PLUS με υπολογιστή συντήρησης Εξωτερικοί καθρέπτες θερμαινόμενοι, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι, με κοίλο, ασφαιρικό κάτοπτρο και ενσωματωμένα flash. Διαθέτουν επίσης ηλεκτρική αναδίπλωση και αυτόματη αντιθαμβωτική λειτουργία Ζώνες ασφαλείας 3 σημείων, εμπρός ρυθμιζόμενες καθ ύψος, πίσω με αυτόματη προσαρμογή ύψους Ηλεκτρικά παράθυρα, 4, με λειτουργία άνεσης και προστασίας Ηλεκτρονικό πρόγραμμα ευστάθειας ESP με σύστημα αντιολίσθησης τροχών Audio 20 CD με πληκτρολόγιο τηλεφώνου, 9 ηχεία και ενσωματωμένη κεραία στο πίσω παρμπρίζ Θερμομονωτικά κρύσταλλα, πίσω ανεμοθώρακας από μονό κρύσταλλο ασφαλείας Καθίσματα οδηγού και συνοδηγού ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα Μετωπικοί αερόσακοι πολλαπλών βαθμίδων, πλευρικοί αερόσακοι εμπρός, αερόσακοι παραθύρων Προσκέφαλα, 4, πίσω ηλεκτρικά αναδιπλούμενα, εμπρόσθια ενεργά NECK - PRO Σύστημα υποβοήθησης πέδησης BAS Υαλοκαθαριστήρες με λειτουργία TOUCH - GO, αδιαβάθμητων διαστημάτων και αισθητήρα βροχής Υδραυλικό τιμόνι εξαρτώμενο από την ταχύτητα ( παραμετρικό ) και κολόνα τιμονιού ασφαλείας Φιλοσοφία ενιαίας ασφάλειας Φίλτρο Μικροσωματιδίων στη CLS 350 CDI

30 28 Με το KEYLESS - GO μπορείτε να ανοίξετε την CLS, χωρίς καν να αγγίξετε το κλειδί εκκίνησης και να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τον κινητήρα από ένα μπουτόν εκκίνησης στον επιλογέα. Εάν θέλετε, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε, για παράδειγμα, τα ιδιαίτερα άνετα, εμπρόσθια δυναμικά αυτορρυθμιζόμενα καθίσματα με πακέτο μνήμης και να κάνετε ακόμη πιο άνετη τη διαβίωσή σας στο εσωτερικό της CLS. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε το αυτόνομο σύστημα ρύθμισης εγγύτητας και ταχύτητας DISTRONIC, για να διατηρείτε σταθερή την απόσταση από τα προπορευόμενα οχήματα και να είστε ακόμη πιο ξεκούραστοι κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Το προαιρετικό τιμόνι με δερμάτινη και ξύλινη επένδυση προσδίδει μία ιδιαίτερα πολυτελή νότα στο εσωτερικό.

31 Εξοπλισμός Προαιρετικός εξοπλισμός 29 Χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων σάς δίνουν τη δυνατότητα sport αλλαγών ταχυτήτων από το τιμόνι. Το πλήκτρο ενεργοποίησης / απενεργοποίησης κινητήρα του προαιρετικού KEYLESS - GO βρίσκεται στον επιλογέα. Τα προαιρετικά ενεργά ανατομικά καθίσματα προσαρμόζονται στον σωματότυπο του εκάστοτε επιβάτη.

32 30 Εάν θέλετε, μπορείτε να αποκτήσετε ένα ηχοσύστημα που να ανταγωνίζεται τον κρυστάλλινο ήχο του κινητήρα. Στο βασικό εξοπλισμό της η CLS διαθέτει το ηχοσύστημα Audio 20 CD με 9 ηχεία. Προαιρετικά διατίθεται το Audio 50 APS. Για μέγιστη δυνατή άνεση και ευχρηστία μπορείτε να επιλέξετε το σύστημα κεντρικού ελέγχου και ενδείξεων COMAND APS. Το πρωτοποριακό αυτό σύστημα συνδυάζει διάφορες λειτουργίες σε μία συσκευή. Με το COMAND APS μπορείτε να χειρίζεστε ακόμη πιο άνετα το ραδιόφωνο, το DVD - Player, το σύστημα πλοήγησης*, καθώς και το τηλέφωνο. Τη βέλτιστη ποιότητα ήχου εξασφαλίζουν το προαιρετικό ηχοσύστημα surround Harman Kardon Logic 7 με 12 ηχεία metal matrix και ισχύ 510 Watt ή το High - End ηχοσύστημα surround AMG με δύο ψηφιακούς ενισχυτές ICEpower και ισχύ 705 Watt. Σε συνδυασμό με το ηχοσύστημα Audio 50 APS με CD - ROM, RDS - Tuner και πληκτρολόγιο τηλεφώνου, το ηχοσύστημα surround Harman Kardon Logic 7 ( προαιρετικά ) προσφέρει την απόλυτη ηχητική πανδαισία. Το High - End ηχοσύστημα surround AMG εξασφαλίζει αξεπέραστη ποιότητα ήχου.

33 Εξοπλισμός Προαιρετικός εξοπλισμός 31 Η ηλεκτρική, γυάλινη, ανυψούμενη / ανοιγόμενη ηλιοροφή επιτρέπει, ανά πάσα στιγμή, την είσοδο δροσερού αέρα στο εσωτερικό. Το προαιρετικό PARKTRONIC σάς ενημερώνει για την απόσταση εμποδίων από τη CLS κατά τη διάρκεια της στάθμευσης. Πακέτο μνήμης για την αποθήκευση ρυθμίσεων των εμπρόσθιων καθισμάτων, της κολόνας τιμονιού και των εξωτερικών καθρεπτών. Προαιρετικός εξοπλισμός ( επιλογές ) COMAND APS, σύστημα κεντρικού ελέγχου και ενδείξεων για ραδιόφωνο / πλοήγηση KEYLESS - GO PARKTRONIC Αντικλεπτικό σύστημα EDW με προστασία κατά της ρυμούλκησης και ασφάλιση εσωτερικού Αυτόνομο σύστημα ρύθμισης εγγύτητας και ταχύτητας DISTRONIC Δυναμικά αυτορυθμιζόμενα καθίσματα οδηγού / συνοδηγού Εμπρόσθια καθίσματα ( με αυτόνομο σύστημα κλιματισμού / θέρμανσης ), και προσκέφαλα άνεσης Ηλεκτρικά ανοιγόμενη / ανυψούμενη γυάλινη ηλιοροφή Ημιενεργή αερανάρτηση AIRMATIC Dual Control για CLS 350 CDI, CLS 300 και CLS 350 CGI 1 Η λειτουργία φωτισμού κατεύθυνσης δεν διατίθεται για την CLS 63 AMG. Ηχοσύστημα Audio 50 APS με σύστημα πλοήγησης με DVD* Ηχοσύστημα surround Harman Kardon Logic 7 με 12 ηχεία υψηλής απόδοσης Πακέτο μνήμης ρυθμίσεων για τις εμπρόσθιες θέσεις, την κολόνα τιμονιού και τους καθρέπτες Προβολείς Bi - Xenon με ενεργό φωτισμό στροφών/λειτουργία φωτισμού κατεύθυνσης 1 στους προβολείς ομίχλης Προεγκατάσταση για κινητό τηλέφωνο στο υποβραχιόνιο με σύστημα ανοικτής ακρόασης και κεραία Σύστημα πλύσης φανών Τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών με επένδυση ξύλου ή δέρματος ( με δερμάτινη επένδυση προαιρετικά με θερμαινόμενη στεφάνη ) Τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών με χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων * Χαρτογράφηση με σημαντική κάλυψη της Αττικής και των κύριων εθνικών οδών.

34 32 Εξοπλισμός Ζάντες αλουμινίου Οι ζάντες αλουμινίου. Ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, σχεδίασης 10 ακτίνων ( βασικός εξοπλισμός CLS 350 CDI, CLS 300, CLS 350 CGI ). Ζάντες αλουμινίου, σχεδίασης 5 ακτίνων, 18 ιντσών ( standard CLS 500, προαιρετικά για 6κύλινδρες εκδόσεις, κωδικός R96 / R36 ). Ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων, στιλβωμένες, με ελαστικά μικτών διαστάσεων ( προαιρετικά, κωδικός R70 ). Ζάντες αλουμινίου, σχεδίασης 8 ακτίνων, 18 ιντσών, με ελαστικά μικτών διαστάσεων ( προαιρετικά, κωδικός 33R ). Ζάντες αλουμινίου AMG, σχεδίασης 5 ακτίνων, 19 ιντσών, στιλβωμένες, με ελαστικά μικτών διαστάσεων ( προαιρετικά, κωδικός 770). Ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, σχεδίασης 7 ακτίνων, με ελαστικά μικτών διαστάσεων ( γνήσια αξεσουάρ ).

35

36 34 Ακαταμάχητα όμορφη. Και ιδιαίτερα ανθεκτική. ΑΚΡΥΛΙΚΕΣ ΒΑΦΕΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΒΑΦΕΣ Η βαφή της CLS σχηματίζει το λαμπερό επίλογο του «έξυπνου» συστήματος αντισκωριακής προστασίας της Mercedes - Benz. Έτσι, το αμάξωμα βάφεται εκτός των άλλων με φωσφορικό ψευδάργυρο και ηλεκτροφόρτιση, τεχνικές, οι οποίες προσφέρουν αντισκωριακή προστασία μεγάλης χρονικής διάρκειας. Εκτός αυτού, για περιβαλλοντολογικούς λόγους, χρησιμοποιού - νται στο μεγαλύτερο μέρος τους βαφές υδατικής βάσης. 040 Μαύρο 197 Μαύρο «Obsidian» 300 Πράσινο «Periclase» 359 Μπλε «Tansanite»

37 Χρωματισμοί και υλικά Χρώματα εξωτερικής βαφής Γκρι «Flint» 775 Ασημί «Iridium» 799 Λευκό «Diamond BRIGHT» 492 Καφέ «Rutil» 792 Ασημί «Palladium» 963 Γκρι «Indium» 544 Κόκκινο «Carneol» 798 Μπεζ «Sanidine»

38 36 Χρωματισμοί και υλικά Υφάσματα, δέρμα και διάκοσμος ΔΕΡΜΑ ΝΑΡΡΑ, ΔΕΡΜΑ ΝΑΡΡΑ Club - Design βασικός εξοπλισμός Προαιρετικός εξοπλισμός / CLS 63 AMG / ΔΕΡΜΑ EXCLUSIVE NAPPA, ΔΕΡΜΑ ΝΑΡΡΑ EXCLUSIVE Club - Design προαιρετικός εξοπλισμός ΥΦΑΣΜΑ / ΔΕΡΜΑ «Biarritz» ΔΕΡΜΑ Βασικός εξοπλισμός 1 Προαιρετικός εξοπλισμός CLS 63 AMG ΔΙΑΚΟΣΜΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ 001 Μαύρο 201 Mαύρο 861 / 811 Μαύρο 281 / 581 Μαύρο Καρυδιά ματ 204 Μπεζ «Cashmere» 864 / 814 Μπεζ «Cashmere» 284 / 584 Μπεζ «Cashmere» Σφένδαμος γυαλιστερός Κόκκινο «Sunset» 867 / 817 Κόκκινο «Sunset» 288 / 588 Γκρι «Basalt» «Laurel» high - gloss Γκρι «Basalt» 868 / 818 Γκρι «Basalt» 1 Βασικός εξοπλισμός CLS Προαιρετικός εξοπλισμός. Καστανιά γυαλιστερή 2

39 Χρωματισμοί και υλικά Δυνατότητες συνδυασμών 37 Δυνατότητες συνδυασμού εξωτερικών βαφών και επενδύσεων εσωτερικού. ΑΚΡΥΛΙΚΕΣ ΒΑΦΕΣ ΥΦΑΣΜΑ /ΔΕΡΜΑ «Biarritz» ΔΕΡΜΑ 1 Μαύρο Μαύρο Μπεζ «Cashmere» Κόκκινο «Sunset» Γκρι «Basalt» ΔΕΡΜΑ ΝΑΡΡΑ Μαύρο Μπεζ «Cashmere» Κόκκινο «Sunset» Γκρι «Basalt» Μαύρο u O O O O O O O O ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΒΑΦΕΣ Μαύρο «Obsidian» u O O O O O O O O Πράσινο «Periclase» u O O t o O O t o Μπλε «Tansanite» u O o t O O o t O Γκρι «Flint» u O o o o O o o o Καφέ «Rutil» u O O o o O O o o Κόκκινο «Carneol» u O O t o O O t o Ασημί «Iridium» u O o O O O o O O Ασημί «Palladium» u O t O O O t O O Μπεζ «Sanidine» u O O t t O O t t Λευκό «Diamond BRIGHT» u O o O O O o O O Γκρι «Indium» u O O t t O O t t u Βασικός εξοπλισμός O Προτείνεται o Πιθανός συνδυασμός t Δεν προτείνεται 1 Βασικός εξοπλισμός CLS 500.

40 38 Τεχνολογία Τεχνικά χαρακτηριστικά Τεχνικά χαρακτηριστικά. CLS 350 CDI CLS 300 CLS 350 CGI CLS 500 CLS 63 AMG Αριθμός κυλίνδρων / διάταξη 6 / V 6 / V 6 / V 8 / V 8 / V Κυβισμός ( cm 3 ) Ονομαστική ισχύς 1 ( hp σε 1 / min ) 224 / / / / / 6800 Ονομαστική ροπή στρέψης 1 ( Nm σε 1 / min ) 540 / / / / / 5200 Συμπίεση 17,7 11,3 12,2 10,7 11,3 Επιτάχυνση km / h ( s ) 7,0 7,7 2 6,7 2 5,4 2 4,5 Τελική ταχύτητα ( km / h ) Διαστάσεις ελαστικών245/45 R 17245/45 R 17245/45 R 17245/40 R / 35 R 19 ( εμπρός ) 285 / 30 R 19 ( πίσω ) Καύσιμο Κατανάλωση καυσίμου 4 ( l / 100 km ) Αστικός / υπεραστικός / μικτός κύκλος Diesel 10,6 11,0 / 5,9 6,4 / 7,6 8,1 Super αμόλυβδη 13,8-14,1 / 7,4-7,7 / 9,8-10,0 Super αμόλυβδη 13,0 13,2 / 7,0 7,2 / 9,1 9,3 Super αμόλυβδη 17,0 17,2 / 8,5 8,7 / 11,6 11,8 Super Plus αμόλυβδη 22,6 / 9,9 / 14,5 Εκπομπές 4 CO 2 ( g / km ) μικτές Χωρητικότητα ρεζερβουάρ ( l )/ ρεζέρβα περ. 80 / 9 80 / 9 80 / 9 80 / 9 80 / 14 Κύκλος στροφής ( m ) 11,2 11,2 11,2 11,2 11,5 Κενό βάρος 6 ( kg ) Μικτό βάρος ( kg ) Στοιχεία σύμφωνα με την Οδηγία 80 / 1269 / ΕΟΚ στην ισχύουσα έκδοση. 2 Με το τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών με χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων ( προαιρετικά ), η επιτάχυνση km / h στο πρόγραμμα χειροκίνητων αλλαγών είναι 0,2 δευτερόλεπτα ταχύτερη. 3 Ηλεκτρονικός περιορισμός. 4 Στοιχεία σύμφωνα με την Oδηγία 80 / 1268 / ΕOΚ στην ισχύουσα έκδοση. Τα στοιχεία δεν αναφέρονται σε ένα συγκεκριμένο όχημα και δεν είναι μέρος της προσφοράς, αλλά εξυπηρετούν στη σύγκριση μεταξύ διαφορετικών οχημάτων. 5 Πληροί την Οδηγία EU5. 6 Στοιχεία σύμφωνα με την Οδηγία 92 / 21 / ΕΕ στην έκδοση 95 / 48 / ΕΕ ( όχημα σε κατάσταση εκκίνησης, πλήρωση δοχείου καυσίμου κατά 90 %, με οδηγό 68 κιλών και αποσκευές 7 κιλών ) για οχήματα με βασικό εξοπλισμό. Ο προαιρετικός εξοπλισμός και τα αξεσουάρ αυξάνουν, κατά κανόνα, την τιμή αυτή.

41 Τεχνολογία Διαστάσεις Όλα τα στοιχεία δίδονται σε χιλιοστά. Οι απεικονιζόμενες διαστάσεις αποτελούν μέσους όρους. Ισχύουν για οχήματα με βασικό εξοπλισμό και χωρίς φορτίο.

42

43 Υπηρεσίες 41 Καιρός να βιώσετε μία νέα εμπειρία. Μία Mercedes - Benz δείχνει την αξία της στο δρόμο. Διότι μόνο στην άσφαλτο θα βιώσετε την κυρίαρχη οδηγική αίσθηση που προσδίδει σε αυτά τα αυτοκίνητα ασύγκριτη ποιότητα. Νιώστε τη δύναμη των πανίσχυρων κινητήρων και την ακρίβεια, με την οποία ανταποκρίνεται το όχημα σε κάθε εντολή σας. Η ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, την οποία βιώνετε κατά τη διάρκεια της οδήγησης μίας Mercedes - Benz, δεν περιγράφεται με λόγια αλλά μένει ανεξίτηλη στις αναμνήσεις σας. Για αυτό το λόγο θέλουμε να σας προσκαλέσουμε για ένα test drive. Στην ιστοσελίδα μας - benz.gr μπορείτε να βρείτε τον πλησιέστερο σε εσάς Εξουσιοδοτημένο Διανομέα Mercedes - Benz. Σας περιμένουμε. Στο διαδίκτυο έχετε επίσης και τη δυνατότητα να γνωρίσετε το μοντέλο της αρεσκείας σας σε μία διαλογική παρουσίαση. Επιβιβαστείτε και γνωρίστε το αυτοκίνητο των ονείρων σας μέσω προσομοιώσεων. Μπορείτε να ζήσετε την εμπειρία σημαντικών λειτουργιών, να εξετάσετε την άνεση του εσωτερικού ή να ενημερωθείτε για τα πλεονεκτήματα του εκάστοτε μοντέλου. Περαιτέρω πληροφορίες στη σελίδα - benz.gr Από τώρα μπορείτε να φέρετε τον κόσμο της Mercedes - Benz και στο κινητό σας. Εκτός από μία παρουσίαση όλων των επιβατικών θα βρείτε διάφορες πληροφορίες για την μάρκα καθώς και προτάσεις διασκέδασης και άμεσης επικοινωνίας με διάφορες υπηρεσίες στη σελίδα

44 Σχετικά με το περιεχόμενο του εντύπου : το παρόν έντυπο δόθηκε για εκτύπωση στις 09 / 02 / Μετά την ημερομηνία αυτή είναι δυνατόν να επέλθουν διαφοροποιήσεις στο προϊόν. O κατασκευαστής διατηρεί τo δικαίωμα για αλλαγές κατά τη διάρκεια τoυ χρόνου παράδοσης στην κατασκευή ή στο σχήμα, για χρωματικές αποκλίσεις και διαφοροποιήσεις στον εξοπλισμό, εφόσον οι αλλαγές και οι διαφοροποιήσεις αυτές παραμένουν εντός λογικών ορίων σε ό,τι αφορά τον αγοραστή, λαμβάνοντας υπόψη και τα συμφέροντα του πωλητή. Εφόσον ο πωλητής ή ο κατασκευαστής χρειαστεί να χρησιμοποιήσει για το χαρακτηρισμό της παραγγελίας ή του αντικειμένου αγοράς κωδικούς ή αριθμούς, δεν προκύπτουν κανενός είδους δικαιώματα από το γεγονός αυτό και μόνο. Oι εικόνες μπορεί να περιέχουν αξεσουάρ και εξαρτήματα που δεν ανήκουν στο βασικό εξοπλισμό. Oι αποκλίσεις στο χρώμα οφείλονται σε τεχνικούς περιορισμούς κατά την εκτύπωση. Το έντυπο αυτό θα έχει διεθνή χρήση. Εντούτοις οι προδιαγραφές και οι συνέπειες σε σχέση με τη νομοθεσία, το ισχύον δίκαιο και τη φορολογία μέχρι και την ημέρα εκτύπωσης του εντύπου ισχύουν μόνο για την Oμοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας. Για συγκεκριμένες πληροφορίες απευθυνθείτε στους Εξουσιοδοτημένους Διανομείς της Mercedes - Benz. - benz.gr Daimler AG, Stuttgart BC / MR / 0709 Printed in Germany

Η νέα γενιά GL - Class.

Η νέα γενιά GL - Class. Η νέα γενιά GL - Class. Φροντίζει τις αισθήσεις, οξύνει την αντίληψη. Η νέα GL - Class συνδυάζει την ελευθερία και την πολυτέλεια με έναν ανεπανάληπτο τρόπο. Πολυτελή υλικά και λαμπερές λεπτομέρειες χρωμίου

Διαβάστε περισσότερα

Μαγνήτης! Δεν έχει νόημα να αντιστέκεστε!

Μαγνήτης! Δεν έχει νόημα να αντιστέκεστε! E - Class Coupé. Μαγνήτης! Δεν έχει νόημα να αντιστέκεστε! Η μηχανή ξύπνησε. Η νέα E - Class Coupé δείχνει το πρόσωπό της. Επιδεικνύει την ομορφιά της. Τεντώνει τους μύες της. Επαναπροσδιορίζει την κομψότητα.

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή B 180 d Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μαύρο "night" Τροχός Ζάντες αλουμινίου[ 16"] 40.6 cm, 10 ακτινών Επένδυση Ύφασμα venlo μαύρο Διακοσμητικά

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα γενιά S - Class.

Η νέα γενιά S - Class. Η νέα γενιά S - Class. Ισχύς Χαρακτηριστικό μίας ανώτερης κλάσης. Εντύπωση προκαλεί η επίτευξη υψηλών στόχων με μικρή προσπάθεια κάτι το οποίο στο άμεσο μέλλον θα αποτελεί μέτρο σύγκρισης και για την κινητικότητα.

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα Mercedes-AMG GT. Σχεδιασμένη από πρωταθλητές.

Η νέα Mercedes-AMG GT. Σχεδιασμένη από πρωταθλητές. Mercedes-AMG GT. T Η νέα Mercedes-AMG GT. Σχεδιασμένη από πρωταθλητές. S Ήρθε για να σας απογειώσει. Είναι εδώ. Η δήλωση από το Affalterbach: μακρύ καπό, θέση οδηγού τοποθετημένη αρκετά πίσω, φαρδύ και

Διαβάστε περισσότερα

Ο ήλιος θα λάμψει περισσότερο. Δυναμική ακόμη και εν στάσει: η sport σχεδίαση του εμπρόσθιου τμήματος εκτείνεται από τη μάσκα σε όλο το καπό.

Ο ήλιος θα λάμψει περισσότερο. Δυναμική ακόμη και εν στάσει: η sport σχεδίαση του εμπρόσθιου τμήματος εκτείνεται από τη μάσκα σε όλο το καπό. E-Class Cabrio. Ο ήλιος θα λάμψει περισσότερο. Δυναμική ακόμη και εν στάσει: η sport σχεδίαση του εμπρόσθιου τμήματος εκτείνεται από τη μάσκα σε όλο το καπό. Προκαλεί δέος και ξυπνάει όλες τις αισθήσεις.

Διαβάστε περισσότερα

H νέα C-Class. Μια κλάση πιο ψηλά.

H νέα C-Class. Μια κλάση πιο ψηλά. C-Class. H νέα C-Class. Μια κλάση πιο ψηλά. Δίνει τον ορισμό της προόδου και κυριαρχεί. Με αεροδυναμική που καταλύει την έννοια της αντίστασης. Βασισμένη σε ένα πλαίσιο που ακολουθεί μόνο τα υψηλότερα

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180 Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή C 180 Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μεταλλικό ασημί "diamond" Τροχός Ζάντες αλουμινίου [17"] 43.2 cm, σχεδιασμός 5 διπλών ακτινών Επένδυση

Διαβάστε περισσότερα

99000-SWIFT-014 02/2015

99000-SWIFT-014 02/2015 99000-SWIFT-014 02/2015 5MT ΑΝΕΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 1,2 L 5MT GL+ GL+ Ηλεκτρική υποβοήθηση τιμονιού Ρύθμιση τιμονιού καθ ύψος Ρύθμιση τιμονιού τηλεσκοπική Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω

Διαβάστε περισσότερα

Χρωματισμοί και υλικά 28 Χρώματα εξωτερικής βαφής 28 Επενδύσεις και διάκοσμοι εσωτερικού 29 Δυνατότητες συνδυασμών 30. Τεχνικά χαρακτηριστικά 31

Χρωματισμοί και υλικά 28 Χρώματα εξωτερικής βαφής 28 Επενδύσεις και διάκοσμοι εσωτερικού 29 Δυνατότητες συνδυασμών 30. Τεχνικά χαρακτηριστικά 31 GLK - Class. Περιεχόμενα. H GLK. 1 Σχεδίαση 2 Άνεση 6 Cockpit 6 Εσωτερικό 8 Ευελιξία 10 Δυνατότητες εκτός δρόμου 10 Αποδοτικότητα 12 Κινητήρες 14 Ασφάλεια 16 Εξοπλισμός 18 Οπτικό πακέτο Off - road 18 Εξωτερικό

Διαβάστε περισσότερα

Αναπνεύστε ελευθερία. Αποπνεύστε ελευθερία.

Αναπνεύστε ελευθερία. Αποπνεύστε ελευθερία. GLE. Αναπνεύστε ελευθερία. Αποπνεύστε ελευθερία. Δυναμισμός. Πυγμή. Η τέχνη της ανεξαρτησίας. Όποιος συνδυάζει αυτά τα χαρακτηριστικά αποπνέει μία ηρεμία, ξέρει να εκτιμά όσα έχει καταφέρει και να απολαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

Υποκλινόμαστε στη δυναμική της.

Υποκλινόμαστε στη δυναμική της. GLE. Coupé. Έντονο στυλ με πολιστισμένο σπορτίφ χαρακτήρα. Γνωρίστε ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει ο κόσμος της αυτοκίνησης σε μία νέα συναρπαστική μορφή: τη μοντέρνα πολυτέλεια μιας Mercedes-Benz. Το

Διαβάστε περισσότερα

Κατακτήστε το μέλλον.

Κατακτήστε το μέλλον. Η S-Class. Κατακτήστε το μέλλον. Ο χρόνος αρχίζει να μετρά μόλις αφήσετε τη θέση στάθμευσης. Η επιβλητική μάσκα της νέας S-Class ξεπροβάλλει και οι ακτίνες του ήλιου αντανακλώνται πάνω στο μυώδες καπό

Διαβάστε περισσότερα

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.suzuki.gr 20 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Διαβάστε περισσότερα

Από την παραγωγή ονείρων της Mercedes - Benz.

Από την παραγωγή ονείρων της Mercedes - Benz. SLK - Class. Από την παραγωγή ονείρων της Mercedes - Benz. Περιεχόμενα. H SLK.4 Ευελιξία6 Σχεδίαση εξωτερικού6 Δυναμική οδήγησης14 Μεταλλική οροφή16 Αποδοτικότητα18 Βενζινοκινητήρες20 Κιβώτια ταχυτήτων24

Διαβάστε περισσότερα

On: Άνεση. Off: Καθημερινότητα.

On: Άνεση. Off: Καθημερινότητα. Η M-Class. On: Άνεση. Off: Καθημερινότητα. Η M-Class μπαίνει σε «λειτουργία άνεσης» πριν ακόμη εκκινήσετε τον κινητήρα. Χάρη στη μεγάλη ευρυχωρία και τα πολυτελή υλικά, νιώθετε αμέσως την αίσθηση άνεσης.

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder.

Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder. Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder. Κορυφαία ισχύς για υψηλές απαιτήσεις. Το Arocs Loader και το Arocs Grounder. Για ιδιαίτερα υψηλό ωφέλιμο φορτίο και ακραία φορτία. Με το Arocs Loader και το

Διαβάστε περισσότερα

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ drive the change ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ροζ μποεμ ΖΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ζαντες amperatrice 15" μαυρο nacre ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 1.2 16V Σύστημα μετάδοσης κίνησης/κιβώτιο

Διαβάστε περισσότερα

«Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που απαιτούν το τέλειο.» Δρ. Dieter Zetsche

«Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που απαιτούν το τέλειο.» Δρ. Dieter Zetsche Η CLC - Class. «Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που απαιτούν το τέλειο.» Δρ. Dieter Zetsche Περιεχόμενα. H CLC. 1 Σχεδίαση 4 Ευελιξία 12 Πετρελαιοκινητήρες

Διαβάστε περισσότερα

13.350 900 300 12.150

13.350 900 300 12.150 ΜΟΝΤΕΛΟ/ΕΚΔΟΣΗ ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΡΟΤ. ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ RENAULT ΔΩΡΕΑΝ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤ. ΤΙΜΗ NEO CLIO Βενζίνη 0.9 TCe Energy 90hp Ecoleader Stop&Start Ηλεκτρονικός έλεγχος ευστάθειας

Διαβάστε περισσότερα

Η ευτυχία κρύβεται στην οδήγηση.

Η ευτυχία κρύβεται στην οδήγηση. E-Class. Saloon. Προσωπικός απολογισμός: Η ευτυχία κρύβεται στην οδήγηση. Από την εντύπωση της πρώτης ματιάς μέχρι το ρίγος στις άκρες των δαχτύλων από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο της γνωριμίας

Διαβάστε περισσότερα

«Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που απαιτούν το καλύτερο.» Δр. Dieter Zetsche

«Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που απαιτούν το καλύτερο.» Δр. Dieter Zetsche Η M - Class. «Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που απαιτούν το καλύτερο.» Δр. Dieter Zetsche Περιεχόμενα. H νέα γενιά M - Class. 4 Εξωτερική σχεδίαση 8 Ευελιξία

Διαβάστε περισσότερα

Εξοπλισμός 28 CL 500 28 CL 500 4MATIC 30 CL 600 32 Βασικός εξοπλισμός 34 Προαιρετικός εξοπλισμός 35 Ζάντες αλουμινίου 36.

Εξοπλισμός 28 CL 500 28 CL 500 4MATIC 30 CL 600 32 Βασικός εξοπλισμός 34 Προαιρετικός εξοπλισμός 35 Ζάντες αλουμινίου 36. CL - Class. Περιεχόμενα. H CL. 1 Ευελιξία 2 Αποδοτικότητα 4 Κινητήρας V8 6 Κινητήρας V12 8 Ανάρτηση 10 Μόνιμη τετρακίνηση 4MATIC 12 Άνεση 14 Cockpit 14 Άνεση καθισμάτων 16 Ασφάλεια 18 Ασφαλής οδήγηση 18

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Polo BlueMotion

Το νέο Polo BlueMotion Το νέο Polo BlueMotion ΣΕ ΠΕΙΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ. TO NEO POLO BLUEMOTION ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΧΑΜΗΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ CO₂.

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα γενιά B-Class. Για τα καλύτερα που θα έρθουν.

Η νέα γενιά B-Class. Για τα καλύτερα που θα έρθουν. Η B-Class. Προσωπική απόδραση, οικογενειακή εκδρομή ή οδηγική απόλαυση στη νέα γενιά της B-Class τα πάντα βρίσκουν άψογα τη θέση τους. Εμπνευστείτε από τις καινοτόμες τεχνολογίες. Εντυπωσιαστείτε από τις

Διαβάστε περισσότερα

GLS Sport Utility Vehicle

GLS Sport Utility Vehicle GLS Sport Utility Vehicle Η νέα ελαφρότητα του είναι. Με το χρόνο, με τα επιτεύγματα και με την εμπειρία δεν μειώθηκαν οι στόχοι μας. Απλώς η διαδρομή μας έγινε ομορφότερη. Πιο σίγουρη. Πιο ασφαλής. Όλα

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Sport ανάρτηση. Εφεδρικός τροχός / Ρεζέρβα ανάγκης / Kit επισκευής ελαστικού (4MOTION & BLUEMOTION) S S S S S. Φώτα ημέρας S S S S S

ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Sport ανάρτηση. Εφεδρικός τροχός / Ρεζέρβα ανάγκης / Kit επισκευής ελαστικού (4MOTION & BLUEMOTION) S S S S S. Φώτα ημέρας S S S S S Νέο Golf Design Generation Highline 4MOTION BLUEMOTION Ατσάλινες ζάντες 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15 Ζάντες αλουμινίου ''Lyon'' 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15 με αντικλεπτικά μπουλόνια ασφαλείας.

Διαβάστε περισσότερα

TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ.

TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. TO TOUAREG. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ. Έκδοση Κυβισμός, Lt Ιπποδύναμη, PS Κατανάλωση, lt/100 km Εκπομπές CO2, gr/km Κιβώτιο Ταχυτήτων, σχέσεις Λιανική Τιμή V6 TDI BlueMotion

Διαβάστε περισσότερα

CLA-Class. Shooting Brake.

CLA-Class. Shooting Brake. CLA-Class. Shooting Brake. Designed for urban hunting. Η νέα CLA Shooting Brake. Η ζωή στη μεγαλούπολη είναι μια περιπέτεια. Τα κτίρια φτάνουν μέχρι τον ουρανό. Νέες περιοχές ξεπετιούνται ξαφνικά, και

Διαβάστε περισσότερα

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle T-Modell Πιο ψηλά. Πιο μακριά. Ζήστε κάθε διαδρομή σας σε ένα νέο επίπεδο: με τη νέα GLC. Πιο προηγμένη και πιο αθλητική από ποτέ και ταυτόχρονα σχεδόν αθόρυβη και αποδοτική

Διαβάστε περισσότερα

Μεγαλειώδες. Μοναδικό.

Μεγαλειώδες. Μοναδικό. V-Class. Μεγαλειώδες. Μοναδικό. Δυναμικό μπροστινό τμήμα και υποδειγματική σχεδίαση. Έχοντας αναπτυχθεί με πάθος για τις χαρές και τις απαιτήσεις της ζωής, η νέα V-Class προσφέρει έναν πολυμορφικό σχεδιασμό

Διαβάστε περισσότερα

PUNTO ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. 1.269hp 1.269hp 1.242 1.242

PUNTO ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. 1.269hp 1.269hp 1.242 1.242 1.269hp 1.269hp 1.242 1.242 3ΘΥΡΟ ΧΧΧ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟΙ ΒΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΑΜΑΞΩΜΑΤΟΣ STD STD ΧΧΧ ΦΩΤΑ ΗΜΕΡΑΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑ STD

Διαβάστε περισσότερα

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωµα τροποποίησης των προδιαγραφών και του εξοπλισµού λόγω της εξελισσόµενης ανάπτυξης της παραγωγής. Τα χρώµατα και τα δείγµατα των διακοσµητικών του φυλλαδίου µπορεί

Διαβάστε περισσότερα

«Η φιλοσοφία μας είναι απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που ψάχνουν το τέλειο.» Dr. Dieter Zetsche

«Η φιλοσοφία μας είναι απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που ψάχνουν το τέλειο.» Dr. Dieter Zetsche H A - Class. «Η φιλοσοφία μας είναι απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που ψάχνουν το τέλειο.» Dr. Dieter Zetsche Περιεχόμενα. H A - Class. 1 Εξωτερική σχεδίαση 6 Ευελιξία 14 Αποδοτικότητα

Διαβάστε περισσότερα

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 5,5 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 5,5 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154 TIVOLI GA ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ & ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗ BAE FWD TD FWD DLX FWD DLX FWD A/T DLX 2 TONE FWD DLX 2 TONE FWD A/T ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ 17.900 18.900 20.200 21.800 21.800 23.400 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance 1.6 105 hp 4X2. Laureate 1.6 105hp 4X2

Ambiance 1.6 105 hp 4X2. Laureate 1.6 105hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp Laureate 1.5 dci 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050

Διαβάστε περισσότερα

«Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που απαιτούν το τέλειο.» Δρ. Dieter Zetsche

«Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που απαιτούν το τέλειο.» Δρ. Dieter Zetsche Η CLC - Class. «Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που απαιτούν το τέλειο.» Δρ. Dieter Zetsche Περιεχόμενα. H CLC. 3 Σχεδίαση 4 Ευελιξία 12 Βενζινοκινητήρες

Διαβάστε περισσότερα

ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMOKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GOLF Ισχύει από 17/10/2012

ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMOKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GOLF Ισχύει από 17/10/2012 ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GLF Ισχύει από 17/10/2012 ΚΩΔΙΚΟΣ MΟΝΤΕΛΟ CC / P / KW ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΠΑ & ΤΕΛΟΣ ΤΑΞ/ΣΗΣ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΜΕ ΑΠΟΣΥΡΣΗ C2 (g/km) ΜΕΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα GLA. Η ελευθερία είναι μεταδοτική.

Η νέα GLA. Η ελευθερία είναι μεταδοτική. GLA-Class. Η νέα GLA. Η ελευθερία είναι μεταδοτική. Με την πρώτη ματιά, η νέα GLA αποκαλύπτει τις δυνατότητές της. Από πού ν αρχίσει κανείς; Καλύτερα ίσως από την παρόρμηση για κίνηση που προκαλεί η μυώδης

Διαβάστε περισσότερα

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ.

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ. www.toyota.gr Μοναδική σχεδίαση Νέα σχεδιαστική φιλοσοφία «J-Playful» που αναδεικνύει το χαρούμενο, «παιχνιδιάρικο» και νεανικό του χαρακτήρα. Εμβληματική σχεδίαση στην μπροστινή μάσκα με το χαρακτηριστικό

Διαβάστε περισσότερα

C - Class Saloon και Estate.

C - Class Saloon και Estate. C - Class Saloon και Estate. «Οδηγική απόλαυση, σχεδίαση, ασφάλεια. Η C - Class είναι μία πραγματική Mercedes. Ζήστε την εμπειρία.» Dr. Dieter Zetsche Περιεχόμενα. H C - Class. 3 Ευελιξία 12 Αποδοτικότητα

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Επιδόσεις και γοητεία: Τα μοντέλα Mercedes-AMG C 63 και AMG GT έτοιμα για την "εκκίνηση"

Επιδόσεις και γοητεία: Τα μοντέλα Mercedes-AMG C 63 και AMG GT έτοιμα για την εκκίνηση Επιδόσεις και γοητεία: Τα μοντέλα Mercedes-AMG C 63 και AMG GT έτοιμα για την "εκκίνηση" Η Mercedes-AMG GmbH επιταχύνει δυναμικά φέτος το φθινόπωρο: τα αστέρια του Paris Motor Show, η νέα Mercedes-AMG

Διαβάστε περισσότερα

Euro IV (Blue Tec 4) 6 - κύλινδροι - V - κινητήρας. Διάμετρος / διαδρομή

Euro IV (Blue Tec 4) 6 - κύλινδροι - V - κινητήρας. Διάμετρος / διαδρομή Περιγραφή S 411 HD Τεχνικά στοιχεία Μήκος 10.160 mm Φάρδος 2.550 mm Ύψος 3.760 mm Εσωτερικό ύψος διαδρόμου 2.100 mm Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) 1.060 mm Μεταξόνιο 4.985 mm Εμπρόσθιος πρόβολος 2.215 mm Οπίσθιος

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM!

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! Με τη δυναμική σχεδίαση, το ελαφρύ πλαίσιο και το καθαρόαιμο DNA του Yamaha X-MAX, αυτό το σκούτερ γενικής χρήσης και υψηλής απόδοσης έχει κατασκευαστεί για μια συναρπαστική

Διαβάστε περισσότερα

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune Το eetle Dune Το eetle Cabriolet Dune Stage driving. Το eetle Dune και το eetle Cabriolet Dune μετατρέπουν τον δρόμο σε θεαματική πίστα, χάρη στις σπορ αναρτήσεις και το διευρυμένο μετατρόχιο αλλά και

Διαβάστε περισσότερα

TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ.

TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. Το νέο Golf Variant 02 ΤΟ ΝΕΟ GOLF VARIANT ΤΟ ΝΕΟ GOLF VARIANT 03 TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. 100% Golf. Μεγαλύτερη φιλοφρόνηση δεν μπορεί να υπάρξει για ένα μοντέλο της κατηγορίας.

Διαβάστε περισσότερα

1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής

1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής Περιγραφή S 417 HDH Τεχνικά στοιχεία Μήκος 14.050 mm Φάρδος 2.550 mm Ύψος 3.860 mm Εσωτερικό ύψος διαδρόμου 2.100 mm Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) 1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός 7.110 mm Μεταξόνιο πίσω 1.350 mm

Διαβάστε περισσότερα

«Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που ψάχνουν το τέλειο.» Dr. Dieter Zetsche

«Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που ψάχνουν το τέλειο.» Dr. Dieter Zetsche H B - Class. «Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που ψάχνουν το τέλειο.» Dr. Dieter Zetsche Περιεχόμενα. H B-Class. 1 Εξωτερική σχεδίαση 4 Ευελιξία 14 Αποδοτικότητα

Διαβάστε περισσότερα

e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ

e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωμα να παρουσιάσει αλλαγές στις προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά του εξοπλισμού λόγω της συνεχούς εξέλιξης των προϊόντων της. Οι φωτογραφίες που περιλαμβάνονται

Διαβάστε περισσότερα

10 Το δεύτερό σας σπίτι. 16 Mazda2 Core. 21 Mazda2 Sport. 22 Δύο φορές μοναδικό.

10 Το δεύτερό σας σπίτι. 16 Mazda2 Core. 21 Mazda2 Sport. 22 Δύο φορές μοναδικό. Mazda2 Mazda2. 5 Αποκτήστε το καλύτερο κι από τους δύο κόσμους. Ευέλικτοι χώροι σε ένα κομψό εξωτερικό. 6 Γνωρίστε τον άλλο σας εαυτό. Προετοιμαστείτε για μια δυναμική οδηγική εμπειρία. 8 Χώροι και ευελιξία

Διαβάστε περισσότερα

500L ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. 1.495hp 1.495hp 1368 1368 XXX ΕΠΙΧΡΩΜΙΩΜΕΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΛΑΒΕΣ ΘΥΡΩΝ STD STD

500L ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. 1.495hp 1.495hp 1368 1368 XXX ΕΠΙΧΡΩΜΙΩΜΕΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΛΑΒΕΣ ΘΥΡΩΝ STD STD 1.495hp 1.495hp 1368 1368 POP POP STAR ΒΕΝΖΙΝΗ ΒΕΝΖΙΝΗ XXX ΕΠΙΧΡΩΜΙΩΜΕΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΛΑΒΕΣ ΘΥΡΩΝ STD STD 008 ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΚΛΕΙ ΩΜΑΤΟΣ ΘΥΡΩΝ STD STD 011 ΤΙΜΟΝΙ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟ ΚΑΘ' ΥΨΟΣ STD

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικά στοιχεία. Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω. Ύψος χώρου οδηγού. Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής

Τεχνικά στοιχεία. Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω. Ύψος χώρου οδηγού. Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής Περιγραφή S 431 DT Τεχνικά στοιχεία Μήκος Φάρδος Ύψος Εσ. ύψος διαδρόμου κάτω Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ. renault. clio ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. drive the change

ΝΕΟ. renault. clio ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. drive the change ΝΕΟ renault clio ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ drive the change ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ CLIO & CLIO SPORT TOURER 1.2 16V 75 ENERGY TCe 90 ENERGY TCe 90 dci 75 ENERGY dci 90 dci 90 EDC ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Nέα ŠKODA Octavia RS: Η ταχύτερη Octavia που κατασκευάστηκε ποτέ

Nέα ŠKODA Octavia RS: Η ταχύτερη Octavia που κατασκευάστηκε ποτέ Nέα ŠKODA Octavia RS: Η ταχύτερη Octavia που κατασκευάστηκε ποτέ > Καθαρό συναίσθημα Η νέα ŠKODA Octavia RS > Τέλειος συνδυασμός του σπορτίφ χαρακτήρα, με την ευρυχωρία και τη λειτουργικότητα. > Από 0

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Τίποτα δεν περιορίζει το στυλ σας στο νέο Kia Picanto. Αυτό το εντυπωσιακό μικρό αυτοκίνητο, παρέχει επίπεδα τεχνολογίας και άνεσης που δεν

Διαβάστε περισσότερα

Γενική επισκοπηση συστηματος οχηματος

Γενική επισκοπηση συστηματος οχηματος Υβριδικο Vlv FE υβριδικο vlv FE Γενική επισκοπηση συστηματος οχηματος Κινητηρας D7F Eur 5 Κινητήρας ντίζελ με παράλληλο υβριδικό Ροπή 3 2 1 Σ.Α.Λ. 1. Ηλεκτροκινητήρας 2. Πετρελαιοκινητήρας 3. Υβριδική

Διαβάστε περισσότερα

NEO TOUAREG. ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ.

NEO TOUAREG. ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. NEO TOUAREG. ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Ιπποδύναμη, PS Μέση Κατανάλωση, lt/100 km Εκπομπές CO2, g/km Λιανική Τιμή ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ. NEO TOUAREG. TERRAIN TECH 3,0lt V6 TDI SCR BMT Tiptronic,

Διαβάστε περισσότερα

Το Golf GTI - Το Golf GTD

Το Golf GTI - Το Golf GTD Το Golf GTI - Το Golf GTD ΑΠΛΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ. Το GTI είναι μόνο ένα. Και τώρα, στην έβδομη γενιά του, παραμένει ένα γνήσιο GTI, στην παραμικρή του λεπτομέρεια. Αυτό σημαίνει ότι επιταχύνει ακόμη πιο γρήγορα

Διαβάστε περισσότερα

DUCATO NATURAL POWER

DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER Το όχημα έχει ρυθμιστεί να λειτουργεί κανονικά με φυσικό αέριο, ενώ υπάρχει αυτόματο σύστημα εναλλαγής σε βενζίνη όταν το φυσικό αέριο πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

Touareg Hybrid Οδηγός συμπεριφοράς υβριδικού συστήματος

Touareg Hybrid Οδηγός συμπεριφοράς υβριδικού συστήματος Touareg Hybrid Οδηγός συμπεριφοράς υβριδικού συστήματος Πίνακας περιεχομένων 1 Συμπεριφορά υβριδικού συστήματος σε διαφορετικές θέσεις του επιλογέα ταχυτήτων...3 2 Συμπεριφορά του αυτοκινήτου στην επιτάχυνση...4

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ Το IDROFAN εναρμονίζεται άριστα με τα νέα πρότυπα για κτίρια χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης,

Διαβάστε περισσότερα

Ολότελα νέο Toyota PROACE

Ολότελα νέο Toyota PROACE ALWAYS A BETTER WAY Ολότελα νέο Toyota PROACE Ο Επαγγελματίας Συνεργάτης σας! Εξοπλισμός Comfort Grade: Ατσάλινες ζάντες 16 ή 17 στο Αυτόματο (additional to Comfort): Αυτόματος πιλότος Ζάντες αλουμινίου

Διαβάστε περισσότερα

500 C ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ XXX ΕΛΑΣΤΙΚΑ 175/65 R14 ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΤΡΟΧΩΝ STD ---- 500 C 500 C. 1.269hp 1.269hp

500 C ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ XXX ΕΛΑΣΤΙΚΑ 175/65 R14 ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΤΡΟΧΩΝ STD ---- 500 C 500 C. 1.269hp 1.269hp 1.269hp 1.269hp 1242 1242 POP XXX ΕΛΑΣΤΙΚΑ 175/65 R14 ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΤΡΟΧΩΝ ---- XXX ΕΠΙΧΡΩΜΙΩΜΕΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΛΑΒΕΣ ΘΥΡΩΝ XXX ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΟΡΟΦΗ (SOFT TOP) 3 ΣΗΜΕΙΩΝ ΜΕ ΤΡΙΤΟ ΠΙΣΩ ΦΩΣ ΦΡΕΝΩΝ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 6,6 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 6,6 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154 TIVOLI GA ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ & ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΕΚΔΟΣΗ BAE FWD TD FWD A/T FWD FWD A/T ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ 17.900 18.900 20.200 21.800 21.800 23.400 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 16.400

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ DOBLO CARGO. www.fiatprofessional.gr

ΝΕΟ DOBLO CARGO. www.fiatprofessional.gr ΝΕΟ DOBLO CARGO. www.fiatprofessional.gr ΝΕΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΝΕΟ ΤΙΜΟΝΙ ΜΕ ΗΧΗΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ UCONNECT ΜΕ ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΌ ΚΆΘΙΣΜΑ ΤΡΙΏΝ ΘΈΣΕΩΝ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΠΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP

DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP Φτιαγμένο στα μέτρα της δουλειάς σας. Φτιαγμένο στα μέτρα της πόλης σας. Ο κατάλληλος σύμμαχος για τη δουλειά σας, το νέο Doblò Work Up είναι η ιδανική λύση για όσους χρειάζονται περισσότερο

Διαβάστε περισσότερα

NEW PANDA NEW PANDA NEW PANDA NEW PANDA 1.2 8v 1.2 8v 69hp 1.2 8v 69hp 69hp 1242 1242 1242 POP LOUNGE LOUNGE 5ΘΥΡΟ 5ΘΥΡΟ 5ΘΥΡΟ ΒΕΝΖΙΝΗ ΒΕΝΖΙΝΗ ΒΕΝΖΙΝΗ - ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ( ) 10.500 11.100

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

E-Class Saloon και Estate.

E-Class Saloon και Estate. E-Class Saloon και Estate. λα αυτά μιλάει την εντελώς προσωπική της γλώσσα. Το εμπρόσθιο τμήμα δύν φάλαιο. Καλώς ήλθατε στο σπίτι σας. E-Class Saloon. Προαιρετικά μπορεί να σι θα γίνει ο ιδανικός συντροφός

Διαβάστε περισσότερα

NEW PANDA ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ NEW PANDA NEW PANDA NEW PANDA. 1.2 8v 69hp 1.2 8v 69hp 1.2 8v 69hp POP 4X2 LOUNGE 4X2 POP 4X2

NEW PANDA ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ NEW PANDA NEW PANDA NEW PANDA. 1.2 8v 69hp 1.2 8v 69hp 1.2 8v 69hp POP 4X2 LOUNGE 4X2 POP 4X2 NEW PANDA NEW PANDA NEW PANDA NEW PANDA 1.2 8v 69hp 1.2 8v 69hp 1.2 8v 69hp 1242 1242 1242 POP 4X2 LOUNGE 4X2 POP 4X2 ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ 5ΘΥΡΟ 5ΘΥΡΟ 5ΘΥΡΟ ΒΕΝΖΙΝΗ ΒΕΝΖΙΝΗ ΒΕΝΖΙΝΗ / ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

E-Class. Saloon και Estate.

E-Class. Saloon και Estate. E-Class. Saloon και Estate. Μαγεία. Saloon. Σκοπός της νέας E-Class είναι να σας διευκολύνει. Ο βασικός εξοπλισμός της έκδοσης Saloon εντυπωσιάζει από όλες τις απόψεις. Ενώ η γραμμή εξοπλισμού ELEGANCE,

Διαβάστε περισσότερα

1. Από ποια μέρη αποτελείται η περιστροφική αντλία πετρελαίου ; Πώς διανέμεται το καύσιμο στους διάφορους κυλίνδρους ;

1. Από ποια μέρη αποτελείται η περιστροφική αντλία πετρελαίου ; Πώς διανέμεται το καύσιμο στους διάφορους κυλίνδρους ; Απαντήσεις στο διαγώνισμα του 6 ου κεφαλαίου 1. Από ποια μέρη αποτελείται η περιστροφική αντλία πετρελαίου ; 197 1. τον κινητήριο άξονα ( περιστρέφεται με τις μισές στροφές του στροφάλου για 4-χρονο κινητήρα

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 1.3L COMFORT PLUS

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 1.3L COMFORT PLUS MAZDA2 3HB 1.3L COMFORT PLUS 1.3L TOURING 1.3L TOURING ALLOY 1.3L EXCLUSIVE 1.5L EXCLUSIVE ΚΥΒΙΣΜΟΣ/CC 1.349 1.349 1.349 1.349 1.498 ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ (PS / σ.α.λ) 75 / 6.000 86 / 6.000 86 / 6.000 86 / 6.000

Διαβάστε περισσότερα

PEUGEOT TAXI. peugeot.gr/taxi

PEUGEOT TAXI. peugeot.gr/taxi PEUGEOT TAXI peugeot.gr/taxi PEUGEOT 301 ΣΤΙΒΑΡΌ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟ Κινητήρας: 1.6cc/100Hp/BlueHDi/Diesel Ροπή: 254Nm/1750σ.α.λ. Στιβαρό και αξιόπιστο, το νέο Peugeot 301 TAXI συγκεντρώνει όλα τα θετικά στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ THE ALL NEW KIA ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ Ας δημιουργήσουμε ένα αντικείμενο πόθου, είπε ο Υπεύθυνος Σχεδιασμού της Kia, Peter Schreyer, στην ομάδα διεθνών σχεδιαστών του. Το σχέδιό του

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού. Κωδικός Τύπου 4533421. Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1)

Προσφορά Επιβατικού. Κωδικός Τύπου 4533421. Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) 1 Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) Κωδικός 001U 0213 0240 0268 0294 0410 0440 04U5 050U 0584 0840 0916 0927 09U6 0B01 0B03 0B51 0B80 0B90 0C65 0E18 0E23 0I09 0I15 0I16 0I22 0I34 0I39 0I60 0J36 0J56 0J60

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 101/2016

ΝΟΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 101/2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΟΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 101/2016 Προμήθεια αυτοκινήτων Δήμου Αγράφων Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Ε Κ Θ Ε Σ Η Με την παρούσα μελέτη προβλέπεται η προμήθεια

Διαβάστε περισσότερα

Μονή ή ιπλή καμπίνα, που φιλοξενεί μέχρι και 4 επιβάτες.

Μονή ή ιπλή καμπίνα, που φιλοξενεί μέχρι και 4 επιβάτες. ΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΧΩΡΟΥ ΦΟΡΤΩΣΗΣ Μήκος Πλάτος Ύψος Ωφέλιμο φορτίο (με οδηγό) ΜΟΝΗ ΚΑΜΠΙΝΑ Μονή ή ιπλή καμπίνα, 1685 mm 1300 mm 540 mm 705 kg που φιλοξενεί μέχρι και 4 επιβάτες. ΙΠΛΗ ΚΑΜΠΙΝΑ 1082 mm 1300 mm 540

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩ 1.3L COMFORT PLUS

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩ 1.3L COMFORT PLUS ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩ MAZDA2 5HB 1.3L COMFORT PLUS 1.3L TOURING 1.3L TOURING ALLOY 1.3L EXCLUSIVE 1.5L EXCLUSIVE ΚΥΒΙΣΜΟΣ/CC 1.349 1.349 1.349 1.349 1.498

Διαβάστε περισσότερα

Πρoηγμένες Λύσεις Φυσικού Αερίου από τη Mercedes-Benz. Αντώνης Ευαγγελούλης, Γενικός Διευθυντής Επαγγελματικών Οχημάτων Mercedes Benz Ελλάς Α.Ε.Ε.

Πρoηγμένες Λύσεις Φυσικού Αερίου από τη Mercedes-Benz. Αντώνης Ευαγγελούλης, Γενικός Διευθυντής Επαγγελματικών Οχημάτων Mercedes Benz Ελλάς Α.Ε.Ε. Πρoηγμένες Λύσεις Φυσικού Αερίου από τη Mercedes-Benz Αντώνης Ευαγγελούλης, Γενικός Διευθυντής Επαγγελματικών Οχημάτων Mercedes Benz Ελλάς Α.Ε.Ε. Transport Show, 1 η Ιουνίου 2014 Η τεχνολογία BlueEFFICIENCY

Διαβάστε περισσότερα

TMAX SX. Ξαναγράφει τους κανόνες του MAX

TMAX SX. Ξαναγράφει τους κανόνες του MAX . Ξαναγράφει τους κανόνες του MAX Εκτός από τη λίστα με τα κυριότερα στοιχεία του TMAX που υπάρχουν στη βασική έκδοση, το σπορ διαθέτει ορισμένα ειδικά χαρακτηριστικά. Με το σύστημα D-MODE μπορείτε να

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί τα σοβαρά πράγματα στη ζωή να μην είναι και διασκεδαστικά;

Γιατί τα σοβαρά πράγματα στη ζωή να μην είναι και διασκεδαστικά; Η B-Class. Όταν η οικογένεια μεγαλώνει και υποδέχεστε ένα νέο μέλος της, είστε εξαρχής προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο: η νέα B-Class προσφέρει ασφάλεια, αφού αναγνωρίζει εκ των προτέρων τι έκπληξη

Διαβάστε περισσότερα

1.6 e-hdi 110 MCP STT CHIC Τελική Λιανική Τιμή 19.790,00 21.990,00 22.990,00

1.6 e-hdi 110 MCP STT CHIC Τελική Λιανική Τιμή 19.790,00 21.990,00 22.990,00 1.6 VTi 120 1.6 HDi 110 1.6 e-hdi 110 MCP STT Τελική Λιανική Τιμή 19.790,00 21.990,00 22.990,00 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ 1.6 VTi 120 1.6 HDi 110 1.6 e-hdi 110 MCP STT 6 αερόσακοι (οδηγού, συνοδηγού, πλευρικοί, οροφής)

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ WAY OF NEWS. Way of Life! ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Νέο ALTO, Multimedia Cyber Station Swift Plug in Hybrid και SX4 FCV Νέο SX4 Οθόνηπίσωεπιβατών

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ WAY OF NEWS. Way of Life! ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Νέο ALTO, Multimedia Cyber Station Swift Plug in Hybrid και SX4 FCV Νέο SX4 Οθόνηπίσωεπιβατών Ηλεκτρονική Περιοδική Έκδοση Δεκέμβριος 2009 Τεύχος 7 WAY OF NEWS Life! ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Νέο ALTO, Multimedia Cyber Station Swift Plug in Hybrid και SX4 FCV Νέο SX4 Οθόνηπίσωεπιβατών ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ Νέο Alto

Διαβάστε περισσότερα

Η κορυφή ανήκει στους επαγγελματίες.

Η κορυφή ανήκει στους επαγγελματίες. Η κορυφή ανήκει στους επαγγελματίες. Θέλετε να κάνετε τη σωστή επιλογή για την επιχείρησή σας; Τότε επιλέξτε ένα από τα επαγγελματικά Fiat. Γιατί μόνο στη Fiat θα βρείτε μία ολοκληρωμένη γκάμα μοντέλων,

Διαβάστε περισσότερα

Νέα CLA. Μη συμβιβάζεσαι!

Νέα CLA. Μη συμβιβάζεσαι! CLA-Class. Νέα CLA. Μη συμβιβάζεσαι! Ξεχάστε όσα έχετε συνηθίσει να βλέπετε: η νέα CLA καταργεί όλους τους κανόνες, εκτός από τους κανόνες αισθητικής. Η επιβλητική μάσκα ψυγείου, η γεμάτη ενέργεια σιλουέτα

Διαβάστε περισσότερα

Επαναστατικό στυλ: η σχεδίαση του εξωτερικού

Επαναστατικό στυλ: η σχεδίαση του εξωτερικού H CLA έρχεται να δημιουργήσει μια νέα κατηγορία, με παγκοσμίως κορυφαία αεροδυναμικά χαρακτηριστικά (αεροδυναμικός συντελεστής Cd 0,22 στην έκδοση BlueEFFICIENCY), πρωτοποριακή σχεδίαση coupe και (προαιρετικά)

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ OUTBACK

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ OUTBACK ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ OUTBACK KINHTHΡΑΣ Τύπος Διάμετρος/Διαδρομή Κυβισμός Σχέση Συμπίεσης Τροφοδοσία Χωρητικότητα δοχείου καυσίμων ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ Mέγιστη Ισχύς (ΗΡ) Mέγιστη Ροπή (Nm) Τελική Ταχύτητα Επιτάχυνση

Διαβάστε περισσότερα

Νέα Γενιά. ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.newgrandvitara.gr

Νέα Γενιά. ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.newgrandvitara.gr Νέα Γενιά 09/2008 99000-GVITA-008 ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ SUZUKI ΦΥΤΕΥΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ! Η Suzuki Motor Corporation και η Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε. διατηρούν το δικαίωμα να τροποποιούν, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση,

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>>

Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>> The new Kia Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>> Επαναπροσδιορίστε τη σκέψη σας! Διαγράψτε την παλιά νοοτροπία. Αποκτήστε την τελευταία έκδοση της οικογένειας του Kia Cee d. Το

Διαβάστε περισσότερα

http://www.skoda.gr https://media.skoda-auto.com USERNAME:primporter PASSWORD: skoda123

http://www.skoda.gr https://media.skoda-auto.com USERNAME:primporter PASSWORD: skoda123 Τιμοκατάλογος ογος 2014 http://www.skoda.gr https://media.skoda-auto.com USERNAME:primporter PASSWORD: skoda123 ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩ Προτεινόμενη Τιμή Πώλησης ŠKODA Octavia G-TEC 5E32K5

Διαβάστε περισσότερα

ρακτήρας της φαίνεται από την πρώτη ματιά. Και αυτό που υπόσχεται η σχεδίαση του ως η άνεση και η πολυτέλεια είναι μιας χαρακτηριστικής

ρακτήρας της φαίνεται από την πρώτη ματιά. Και αυτό που υπόσχεται η σχεδίαση του ως η άνεση και η πολυτέλεια είναι μιας χαρακτηριστικής Η SLK-Class. ρακτήρας της φαίνεται από την πρώτη ματιά. Και αυτό που υπόσχεται η σχεδίαση του ως η άνεση και η πολυτέλεια είναι μιας χαρακτηριστικής Mercedes-Benz. Στο εσωτερ ι παλμοί αυξάνονται κατακόρυφα.

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ KAI ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ KAI ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ KAI ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ NEO FIORINO NEO FIORINO NEO FIORINO 1.4 B EURO 6 1.4 B SX EURO 6 1.4 B SX EURO 6 CNG Επένδυση χώρου φόρτωσης (πλαϊνά) STD STD STD Υδραυλικό τιµόνι STD STD

Διαβάστε περισσότερα

MEET THE NEW VESPA GTS. DOYOUVESPA.COM

MEET THE NEW VESPA GTS. DOYOUVESPA.COM MEET THE NEW VESPA GTS. DOYOUVESPA.COM 300 IE ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΙ ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΗ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΥΛ: Η VESPA GTS ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ. Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 300 cc, Ο ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΤΗ ΓΚΑΜΑ VESPA, ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Πολυαξονικά Φορτηγά DAF. Ανθεκτικά, αποτελεσματικά και αξιόπιστα

Πολυαξονικά Φορτηγά DAF. Ανθεκτικά, αποτελεσματικά και αξιόπιστα Πολυαξονικά Φορτηγά DAF Ανθεκτικά, αποτελεσματικά και αξιόπιστα Πολυαξονικά οχήματα CF Σχεδιασμένα για σκληρή δουλειά Το CF αποτελεί ένα όχημα πολλαπλών εφαρμογών, σχεδιασμένο για βαριές δουλειές. Τα

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ KAI ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ KAI ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ DOBLO` CARGO FIAT PROFESSIONAL 1.4 B EURO 6 ABS 009 Ρυθµιζόµενο τιµόνι ως προς το ύψος 011 Υδραυλικό τιµόνι 014 Ηλεκτρικά παράθυρα 028 Εσωτερικά ρυθµιζόµενοι καθρέπτες 043 Πίνακας οργάνων µε στροφόµετρο

Διαβάστε περισσότερα