ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ"

Transcript

1 Γκάμα Προϊόντων

2 Η συλλογική δουλειά με σένα τον πελάτη, έχει ως στόχο όχι μόνο την επισκευή αλλά και τη διάγνωση της αιτίας του προβλήματος με τελικό σκοπό να δουλέψουμε πάνω στην αναβάθμιση και τη βελτίωση της παραγωγικής σας διαδικασίας ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ Οι μηχανικοί επισκευών της Radicon είναι έτοιμοι και περιμένουν 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες τον χρόνο για να παρέχουν τις ακόλουθες υπηρεσίες ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε στον κόσμο. Επισκευές στον χώρο σας Επισκευές, επιδιορθώσεις & αναβαθμίσεις Ανταλλακτικά κιβωτίων ταχυτήτων Διαχείριση στοιχείων Οι εξειδικευμένοι μηχανικοί με την εμπειρία τους και την αφοσίωσή τους μπορούν να σας παρέχουν τις υπηρεσίες τους για επιδιορθώσεις απλές μέχρι και πολυσύνθετες επισκευές μειωτήρων οποιασδήποτε μάρκας και για οποιοδήποτε τύπο βιομηχανίας.

3 ΗΛΕΚΤΡΟΜΕΙΩΤΗΡΕΣ ΜΕ ΟΔΟΝΤΩΤΟΥΣ ΤΡΟΧΟΥΣ Σειρά M - κινητήρες και μειωτήρες με ελικοειδείς οδοντωτούς τροχούς σε ευθεία παράταξη Κινητήρες οδοντωτών τροχών δοκιμασμένου σχεδιασμού με ξηρά σύνδεση μεταξύ κινητήρα και μειωτήρα για εύκολη αφαίρεση του κινητήρα. Σειρά K - κινητήρες και μειωτήρες με ελικοειδείς οδοντωτούς τροχούς και μετάδοση με ελικοειδείς κωνικούς οδοντωτούς τροχούς υπό ορθή γωνία Οι βασικές διαστάσεις σε ολόκληρη τη σειρά αντιστοιχούν πλήρως με αυτές πολλών κατασκευαστών επιτρέποντας εύκολη τοποθέτηση σε υφιστάμενες εφαρμογές. Σειρά C - κινητήρες και μειωτήρες με οδοντωτούς τροχούς σε ζεύξη με ελικοειδείς ατέρμονες κοχλίες υπό ορθή γωνία Διατίθενται με το Σύστημα Drywell για μέγιστη προστασία από την αλλοίωση του λαδιού σε εφαρμογές μίξης και αερισμού των κατακόρυφων αξόνων. Σειρά F - κινητήρες και μειωτήρες με ελικοειδείς οδοντωτούς τροχούς παράλληλης αξονικής ανάρτησης Διατίθενται με το σύστημα κωνικών δακτυλίων της κορυφαίας εταιρείας της αγοράς KIBO για να προσφέρουν αφαίρεση των κοίλων ατράκτων και των μειωτήρα χωρίς προβλήματα. 01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10, 13, και 14 Έως 90kW Έως Nm 3.6/1 έως 58/1 σε 2 φάσεις, έως 16200/1 σε συνδυασμένη μορφή Πλαίσια IEC από 63 έως , 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10, και 12 Έως 90kW Έως Nm 8.0/1 έως 160/1 σε τρεις φάσεις, έως 35000/1 σε συνδυασμένη μορφή Πλαίσια IEC από 63 έως , 04, 05, 06, 07, 08, 09, και 10 Έως 45kW Έως Nm 8.0/1 έως 250/1 σε δύο φάσεις, έως 60000/1 σε συνδυασμένη μορφή Πλαίσια IEC από 63 έως , 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10, 11 και 12 Έως 110 kw Έως Nm 5.0/1 έως 100/1 σε 2 φάσεις, έως 5600/1 σε συνδυασμένη μορφή Κοίλη άτρακτος: 25 mm έως 100 mm Πλαίσια IEC από 63 έως 225 Συνολικό κόστος χρήσης Είτε χρησιμοποιείτε συστήματα μετάδοσης και γραμμικής κίνησης στη γραμμή παραγωγής της μονάδας σας, είτε είστε κατασκευαστής μηχανημάτων που επιθυμείτε να προσφέρετε στον πελάτη σας τα πλέον αξιόπιστα μηχανήματα, εμείς αναγνωρίζουμε τη σπουδαιότητα της ελαχιστοποίησης του συνολικού κόστους χρήσης. Η «στιβαρή αξιοπιστία», η εξασφάλιση μέγιστης διάρκειας ζωής και ο φιλικός προς το χρήστη σχεδιασμός κάνουν τη χρήση και τη συντήρηση των προϊόντων μας εύκολη υπόθεση. Τώρα μπορείτε να επικεντρωθείτε στους σημαντικούς τομείς της καθημερινής σας δραστηριότητας και να ξενοιάσετε μια και καλή από το «κεφάλαιο μειωτήρες».

4 ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΜΕΙΩΤΗΡΕΣ & ΜΕΙΩΤΗΡΕΣ ΜΕ ΑΤΕΡΜΟΝΑ Σειρά G - συστήματα οδοντωτών τροχών με ελικοειδή παράλληλη αξονική και κωνική ελικοειδή υπό ορθή γωνία μετάδοση Σειρά J - μειωτήρες ταχύτητας με ελικοειδή αξονική ανάρτηση Σειρά BS - κινητήρες και μειωτήρες με οδοντωτούς τροχούς σε ζεύξη με ατέρμονες κοχλίες υπό ορθή γωνία Σειρά A Ενσωματώνουν απόλυτη στεγανοποίηση 3 φάσεων, σχεδιασμό διαιρούμενης θήκης οδοντωτών τροχών για εύκολη συντήρηση. Διατίθενται με το μοναδικό σύστημα κωνικών δακτυλίων KIBO για να προσφέρουν αφαίρεση των μειωτήρα κοίλων ατράκτων χωρίς προβλήματα. Κοινό συμπαγές περίβλημα αλουμινίου. Η σειρά με επίστρωση Tufram και κοίλη άτρακτο από ανοξείδωτο χάλυβα διατίθεται για εφαρμογές πλύσης σε μονάδες τροφίμων. Οι μονάδες Μεσαίου Μεγέθους και Βαρέως Τύπου της Σειράς A μπορούν να αναρτηθούν σε θέσεις κάτω από τον ατέρμονα, πάνω από τον ατέρμονα και σε κατακόρυφη θέση ως προς τον άξονα εξόδου και παρέχουν πολλές επιλογές διάταξης του άξονα. 14, 15, 16, 17, 18, 19, 21, 22 Έως 1.500kW Έως Nm 6.3/1 έως 315/1 σε πολλαπλές φάσεις, έως 70000/1 σε συνδυασμένη μορφή Άξονας εξόδου: Διάμετρος έως 240mm Πλαίσια IEC από 200 έως /12, 21/22, 31/32, 51/52, 71/72, 100, 110, 125, 140, 160, 190 Έως 618kW Έως Nm 5:1 έως 20:1 Κοίλη άτρακτος: 35 έως 190mm Β3 Πλαίσια IEC από 90 έως , 50, 63, 71 Έως 6,5kW Έως 310Nm 6.67/1 έως 104/1 (χωρίς προκαταρκτικό βήμα) Κοίλη άτρακτος: 20 έως 35mm Πλαίσια IEC από 63 έως , 510, 610, 730, 860, 1002, 1252, 1602, 2002, 10, 12, 14, 17, 20, Έως 718kW Έως Nm από 5:1 έως 70:1 με απλή μείωση και 4900/1 με μορφή διπλής μείωσης Άξονας εξόδου: 190mm Εξατομικευμένες & Συστηματικές Λύσεις Αναγνωρίζουμε ότι ένα προϊόν στο ράφι δεν είναι πάντα η καλύτερη λύση για τις ανάγκες των πελατών μας. Οι αρχές σχεδιασμού που ενσωματώνουμε στη σειρά προϊόντων μας παρέχουν τη δυνατότητα μιας υψηλού βαθμού ευελιξίας στα προϊόντα, επιτρέποντας μας να προσφέρουμε πολλές εναλλακτικές λύσεις. Οι ομάδες των πεπειραμένων πωλητών και μηχανικών μας μπορούν να σας προσφέρουν ολοκληρωμένες προτάσεις για συστήματα μετάδοσης και γραμμικής κίνησης. Με ειδικές τροποποιήσεις προϊόντων οι προτάσεις μας μπορούν να προσαρμοστούν στις απόλυτα δικές σας ανάγκες.

5 έλεγχος κίνησης & αντλίες Σειρά BD με Κοχλίες Ανύψωσης Αντλία με οδοντωτούς τροχούς Roloid ΣΥΝΔΕΤΗΡΕΣ ΖΕΥΞΗΣ της Σειράς X Παρέχονται ως μεμονωμένα προϊόντα ή ενσωματωμένα σε πλήρη πακέτα γραμμικής κίνησης. Κατάλληλα για πολυάριθμες εφαρμογές όπως γραμμική κίνηση, τοποθέτηση, πίεση και ρύθμιση φορτίων. Κατάλληλη για άντληση μεγάλου εύρους λιπαντικών ρευστών, με εφαρμογές όπως Μηχανές, Συμπιεστές, Μειωτήρες, Έλαστρα, Εργαλειομηχανές, Σετ αντλιών και Στροβίλους. Η έκδοση HST έχει σχεδιαστεί ειδικά για εφαρμογές κοχλιοφόρων συμπιεστών. Μια ευρεία γκάμα από συνδέσμους αξόνων, συνδυαστικούς, τύπου οδοντωτών τροχών, τύπου πείρου και δακτυλίου Κωνικού Δακτυλίου και Nylicon, με πρόβλεψη για παράλληλη αντιστάθμιση και γωνιακή απώλεια εξίσου, ουσιαστικά χωρίς ανάγκη συντήρησης, που προσφέρει άριστη ανθεκτικότητα. 27, 40, 58, 66, 86, 100, 125, 200 Χωρητικότητα φορτίου: 1 Kg έως 100 τόνοι Γραμμική ταχύτητα: διατίθεται κατασκευή ανοξείδωτου χάλυβα έως 5m/ λεπτό 9, 7, 6, 5, 4, 3, 2.5, 2, 1,5 Ρυθμός ροής: έως λίτρα/ λεπτό Παρέχουμε μεγέθη αξόνων με διάμετρο έως και 540mm Χωρητικότητα φορτίου: Έως Nm * Δε διατίθεται πιστοποίηση Atex H Εξειδίκευση εφαρμογών στις υπηρεσίες σας Η απαράμιλλη εξειδίκευση σε εφαρμογές πελατών επί σειρά 150 ετών μας επιτρέπει να σας παρέχουμε τη βέλτιστη λύση για τις δικές σας ανάγκες στο χώρο της μετάδοσης κίνησης. Η ομάδα των μηχανικών μας είναι διαθέσιμη για να εξετάσει τις ανάγκες σας, να κατανοήσει τα προβλήματά σας και να σας προτείνει την καλύτερη δυνατή λύση ενός συστήματος μετάδοσης ή γραμμικής κίνησης προκειμένου να βελτιστοποιηθεί η λειτουργία του εξοπλισμού σας και να ελαχιστοποιηθεί το συνολικό κόστος λειτουργίας. Atex - Όλα μας τα προϊόντα μπορούν να παρέχονται με πιστοποίηση Atex σε τυπικούς χρόνους παράδοσης *

6 Ανταλλακτικά κιβωτίων ταχυτήτων Η Radicon έχει πλέον την ικανότητα να σχεδιάζει, να κατασκευάζει και να σας προμηθεύει ειδικούς μειωτήρες για την αντικατάσταση οποιασδήποτε μάρκας μειωτήρα, είτε παλιού είτε νέου με ελάχιστες αλλαγές και χρόνο παύσης της παραγωγής. Αξιοποιώντας την εμπειρία και τη γνώση, η Radicon μπορεί να κατασκευάζει μειωτήρες στη βάση like-for-like αυξάνοντας την ισχύ και τη ροπή σε ένα ήδη υπάρχον κουτί μειωτήρα. Τα ανταλλακτικά των μειωτήρων μπορούν να σχεδιαστούν με ακρίβεια όπως τα αρχικά ενσωματώνοντας την τεχνολογία που διασφαλίζει λιγότερη και ευκολότερη συντήρηση για ολόκληρη τη διάρκεια ζωής του. Με την ικανότητα κατασκευής μειωτήρων με τις ακριβείς προδιαγραφές των ήδη υπαρχόντων, το κύριο εμπόδιο στην αναβάθμιση εξαλείφεται καθότι οι νέοι μειωτήρες λειτουργούν σε ένα απόλυτα ίδιο κουτί, ελαχιστοποιούν το χρόνο παύσης και το κόστος μετατροπών της μονάδας σας. Ανταλλακτικά Η Radicon μπορεί να παρέχει ανταλλακτικά για οποιαδήποτε μάρκα μειωτήρων είτε τωρινών είτε παλαιών, συμπεριλαμβανομένων των ακολούθων: David Brown Falk Siemens Flender Renold Hansen SEW Santasalo TGW Κιβώτιο ταχυτήτων κύλισης εισόδου Η Radicon πρόσφατα διέθεσε ανταλλακτικά σε μεγάλο Τελικό Χρήστη του Ηνωμένου Βασιλείου για την κατασκευή χάλυβα. Απαίτηση ήταν η αντικατάσταση ενός υπάρχοντος κιβωτίου ταχυτήτων χωρίς τροποποιήσεις στην βάση τοποθέτησης και τον εξοπλισμό. Μεμονωμένο κιβώτιο ταχυτήτων helical με αναλογία 1/1 Μεμονωμένος άξονας σταθερής εισόδου επέκτασης και διπλοί Άξονες εξόδου Μεταδίδει 17kW σε ταχύτητα 263 RPM Για τη διασφάλιση της καταλληλότητας, το κιβώτιο ταχυτήτων παρέχει παράγοντα συντήρησης 8,24 σε ισχύ σύμφωνα με τα κριτήρια επιλογής AG MA 2001-B88.

7 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΜΕΙΩΤΗΡΩΝ Η Radicon μπορεί να προσφέρει μεγάλο εύρος υψηλής ποιότητας προσαρμοσμένων μειωτήρων για κάθε είδος βιομηχανίας και εφαρμογής. Η μεγάλη εμπειρία μας στο σχεδιασμό, τα τεχνικά θέματα και η εξειδίκευση στη βιομηχανία διασφαλίζουν την εξαιρετική ποιότητα, την αξιοπιστία και τη διάρκεια των προσαρμοσμένων μειωτήρων. Η ομάδα μηχανικών της Radicon με αφοσίωση συνεργάζεται με τον κάθε πελάτη για να εγγυηθεί πως τα προϊόντα μας αποτελούν την καταλληλότερη λύση. Ταυτόχρονα, παρέχουν υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας προϊόντα για τα οποία η Radicon είναι γνωστή: ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ & ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Παραγωγή ενέργειας Μειωτήρες για πύργο ψύξης Μειωτήρες για καταστροφέα λιγνίτη Μειωτήρες για προθερμαντήρα αέρα Τσιμεντοβιομηχανία Μειωτήρες για Μύλο Άλεσης Ανταλλακτικά μετασκευών Χαλυβας Μειωτήρες για τη συρματοποίηση και την περιέλιξη Μειωτήρες για έλαστρα Κιβώτια ταχυτήτων Επεξεργασία υλικών Μειωτήρες για ανυψωτικούς γερανούς Μειωτήρες για γερανογέφυρες Μειωτήρες για μεταφορικές ταινίες βαρέως Ελαστομερή και Πλαστικά Μειωτήρες για ανμείκτες τύπου Banbury Μειωτήρες τύπου «calendar» με πολλαπλούς άξονες Ζάχαρη Πλανητικοί μειωτήρες Μειωτήρες για τν άλεση της ζάχαρης Διπλοί μειωτήρες σε διάταξη εν σειρά για Οδηγός μείκτη Banbury Η Radicon ολοκλήρωσε πρόσφατα μια παραγγελία αντικατάστασης του Οδηγού μείκτη Banbury για μια μεγάλη κατασκευή Ελαστικών στην Νότια Αφρική. Ο προσαρμοσμένος μειωτήρας σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε με τις ίδιες ακριβώς προδιαγραφές με το αρχικό κιβώτιο ταχυτήτων για την ελαχιστοποίηση παρεμβολών και διακοπής. Γραναζωτός μειωτήρας με μία είσοδο και δύο άξονες εξόδου Σχέση μείωσης 15/1 Δύο κινητήρες 860kW που λειτουργούν στις 900rpm 2 άξονες εξόδου με απόσταση μεταξύ των κέντρων 622mm.

8 Η Radicon πιστεύει στις ποιοτικές σχέσεις σε τεχνικά θέματα με τους πελάτες μας, οι οποίες ενισχύουν τους κοινούς μας στόχους. Η εταιρεία μας και το ανθρώπινο δυναμικό μας έχουν δεσμευτεί στη δημιουργία μακροχρόνιων συνεργασιών, οι οποίες είναι τόσο αξιόπιστες όσο τα προϊόντα μας και τόσο ομαλές όσο οι υπηρεσίες μας. Η Radicon και η θυγατρική της εταιρία Benzlers αποτελούν πλέον μέρος της Elecon Engineering, της μεγαλύτερης και γρηγορότερα αναπτυσσόμενης βιομηχανίας κατασκευής μειωτήρων στην Ασία. Η συνεργασία αυτή σημαίνει πως μπορούμε να προσφέρουμε στον πελάτη μας μια εμπλουτισμένη ποικιλία έτοιμων ή κατά παραγγελία λύσεων, συμπεριλαμβανομένου των ανταλλακτικών, και όλα αυτά με την ποιότητα των προϊόντων και την τεχνική εξειδίκευση που απαιτείται και παρέχεται από την Radicon. Benzlers Radicon Denmark Finland France +33 (0) (0) Germany Italy: Sweden The Netherlands Radicon Australia Thailand United Kingdom +44 (0) USA Kiriakos Hatzopoulos S.A

Σειρά Προϊόντων Fendt 2007

Σειρά Προϊόντων Fendt 2007 Σειρά Προϊόντων Fendt 2007 Σειρά Προϊόντων Fendt 2007 Tεχνολογία ελκυστήρων για όλες τις απαιτήσεις Η εταιρεία Fendt προσφέρει ελκυστήρες για όλες τις εργασίες µηχανικής ισχύος από 65 µέχρι 360HP. Όλες

Διαβάστε περισσότερα

DAF XF105. Το νέο πρότυπο

DAF XF105. Το νέο πρότυπο DAF XF105 Το νέο πρότυπο XF105: άνεση, ισχύς και απόδοση Κατασκευασμένο για μεταφορές μεγάλων αποστάσεων Χαμηλό λειτουργικό κόστος, μεγαλύτερη ικανοποίηση του οδηγού και υψηλό επίπεδο αξιοπιστίας: τα

Διαβάστε περισσότερα

NORTEC first class - second hand

NORTEC first class - second hand NORTEC first class - second hand Ανοίγουμε νέους δρόμους NORTEC Rent I Μηχανήματα κατόπιν παραγγελίας I Μεταχειρισμένα μηχανήματα με νέο ρομποτικό μηχανισμό I Εγγύηση ποιότητας I Με εστίαση στην εξυπηρέτηση

Διαβάστε περισσότερα

Ενεργειακή σήμανση. Νέες ετικέτες για μονάδες παραγωγής θερμότητας και θερμαντήρες νερού. Οδηγίες για καταστήματα και εγαταστάτες. Με στόχο το Α!

Ενεργειακή σήμανση. Νέες ετικέτες για μονάδες παραγωγής θερμότητας και θερμαντήρες νερού. Οδηγίες για καταστήματα και εγαταστάτες. Με στόχο το Α! Ενεργειακή σήμανση Νέες ετικέτες για μονάδες παραγωγής θερμότητας και θερμαντήρες νερού Οδηγίες για καταστήματα και εγαταστάτες Με στόχο το Α! Καλά ενημερωμένοι Περιεχόμενα Χρήσιμες πληροφορίες 4 Ετικέτες

Διαβάστε περισσότερα

Θρυμματιστές ξύλου TP για κηπουρικές και δασοκομικές εργασίες. D e N m ARk. ReLIAb L e

Θρυμματιστές ξύλου TP για κηπουρικές και δασοκομικές εργασίες. D e N m ARk. ReLIAb L e Θρυμματιστές ξύλου TP για κηπουρικές και δασοκομικές εργασίες D esigne D m ANufACtuR e D D e N m ARk ReLIAb L e ChI pping Get the Job LINDDANA Στη Linddana είμαστε ειδικοί στους θρυμματιστές ξύλου. Τόσο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ: <<ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ ΠΕΡΟΝΟΦΟΡΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ>>

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ: <<ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ ΠΕΡΟΝΟΦΟΡΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ>> Α.Τ. Ε. Ι. ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΜΕΑΣ: ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ: ΣΠΟΥΔΑΣΤΗΣ: ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΕΚΠAIΔΕΥΤΙΚΟΣ: ΧΑΡΑΜΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Η ιδανική οικολογική λύση για ατομική θέρμανση και παραγωγή ζεστού νερού για οικιακή χρήση!

Η ιδανική οικολογική λύση για ατομική θέρμανση και παραγωγή ζεστού νερού για οικιακή χρήση! ƭƾǃLjǖdžǔ ƴǖǎǒǟNjǎǚǔLjǔ ƴǖǎDžǖǂǔǎƾǎLjǔ ƭdžnjǖǐǖǒdžǀǂǔ Η ιδανική οικολογική λύση για ατομική θέρμανση και παραγωγή ζεστού νερού για οικιακή χρήση! ƭƾǃLjǖdžǔ ƴǖǎǒǟNjǎǚǔLjǔ ƴǖǎDžǖǂǔǎƾǎLjǔ ƭdžnjǖǐǖǒdžǀǂǔ Τεχνολογία Συμπύκνωσης

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες συναρμολόγησης και λειτουργίας

Οδηγίες συναρμολόγησης και λειτουργίας Τεχνολογία μετάδοσης κίνησης \ Αυτοματισμοί μετάδοσης κίνησης \ Ενσωμάτωση συστήματος \ Υπηρεσίες Οδηγίες συναρμολόγησης και λειτουργίας Βιομηχανικοί μειωτήρες Πλανητικοί ηλεκτρομειωτήρες Σειρά P002 P082

Διαβάστε περισσότερα

Βιομηχανική επεξεργασία σκυροδέματος.

Βιομηχανική επεξεργασία σκυροδέματος. Σκυρόδεμα επαγγελματικής ποιότητας: Ασφαλείς διαδικασίες, σταθερά αποτελέσματα, καθαρές λύσεις. Η βιομηχανική κατασκευή σκυροδέματος απαιτεί ασφάλεια, επαναληψιμότητα, υπολογίσιμες δαπάνες και αξιόπιστους

Διαβάστε περισσότερα

INA. είναι γνήσια; είναι ΙΝΑ! πολλαπλασιαστές από την NGK. Προϊόντα DENSO στη γκάμα της εταιρίας μας ΤΕΥΧΟΣ 01 ΑΠΡΙΛΙΟΣ - ΙΟΥΝΙΟΣ 2013

INA. είναι γνήσια; είναι ΙΝΑ! πολλαπλασιαστές από την NGK. Προϊόντα DENSO στη γκάμα της εταιρίας μας ΤΕΥΧΟΣ 01 ΑΠΡΙΛΙΟΣ - ΙΟΥΝΙΟΣ 2013 ΤΕΥΧΟΣ 01 ΑΠΡΙΛΙΟΣ - ΙΟΥΝΙΟΣ 2013 INA είναι γνήσια; είναι ΙΝΑ! πολλαπλασιαστές από την NGK Προϊόντα DENSO στη γκάμα της εταιρίας μας Ο κατάλογος της Ιαπωνικής ενισχύεται σημαντικά με την επίτευξη συμφωνίας

Διαβάστε περισσότερα

Farmall A 65 to 113 hp

Farmall A 65 to 113 hp Farmall A 65 to 113 hp 2 ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΜΕ ΚΑΜΑΡΙ ΕΝΑ FARMALL A Εισαγωγή Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ ΤΡΑΚΤΕΡ: ΕΥΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΑ, ΕΥΕΛΙΚΤΑ, ΙΣΧΥΡΑ Περισσότερα από 160 χρόνια εμπειρίας στη γεωργία έχουν δώσει στην Case IH μια

Διαβάστε περισσότερα

Βιομηχανικοί μειωτήρες: Μειωτήρες στροφών ελικοειδή γρανάζια και με κωνικά γρανάζια σειράς X..

Βιομηχανικοί μειωτήρες: Μειωτήρες στροφών ελικοειδή γρανάζια και με κωνικά γρανάζια σειράς X.. Τεχνολογία μετάδοσης κίνησης \ Αυτοματισμοί μετάδοσης κίνησης \ Ενσωμάτωση συστήματος \ Υπηρεσίες Βιομηχανικοί μειωτήρες: Μειωτήρες στροφών ελικοειδή γρανάζια και με κωνικά γρανάζια σειράς X.. Έκδοση 11/2008

Διαβάστε περισσότερα

GREE, making BETTER air conditioners. αντλίες θερμότητας αέρος νερού 2011-12

GREE, making BETTER air conditioners. αντλίες θερμότητας αέρος νερού 2011-12 GREE, making BETTER air conditioners αντλίες θερμότητας αέρος νερού 2011-12 GREE, making BETTER air conditioners ηλεκτρική ισχύς θερμοκρασία περιβάλλοντος διαθέσιμη ενέργεια Η GREE Electric Appliances

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα σωλήνων τεχνολογίας Flowtite. Τεχνικά χαρακτηριστικά PDF-VERSION!

Συστήματα σωλήνων τεχνολογίας Flowtite. Τεχνικά χαρακτηριστικά PDF-VERSION! Συστήματα σωλήνων τεχνολογίας Flowtite Τεχνικά χαρακτηριστικά 1 Διαδικασία παραγωγής 3 2 Πολυστρωματική επικόλληση σωλήνα 4 3 Οφέλη του προϊόντος 4 Χαρακτηριστικά & οφέλη... 4 4 Εφαρμογές 5 5 Πρότυπα απόδοσης

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ. Του φοιτητή του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών της πολυτεχνικής σχολής του Πανεπιστήμιου Πατρών

ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ. Του φοιτητή του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών της πολυτεχνικής σχολής του Πανεπιστήμιου Πατρών ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΤΟΜΕΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Διευθυντής: Καθηγητής Δρ.- Μηχ. Αθανάσιος

Διαβάστε περισσότερα

GREE, making BETTER air conditioners. αντλίες θερμότητας αέρος νερού 2011-12

GREE, making BETTER air conditioners. αντλίες θερμότητας αέρος νερού 2011-12 GREE, making BETTER air conditioners αντλίες θερμότητας αέρος νερού 2011-12 GREE, making BETTER air conditioners ηλεκτρική ισχύς θερμοκρασία περιβάλλοντος διαθέσιμη ενέργεια Η GREE Electric Appliances

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ & ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΊΕΣ ΜΑΣ

ΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ & ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΊΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ & ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΊΕΣ ΜΑΣ Ανελκυστήρας Gen2Σ ενεργειακής κλάσης Α. Οηγεί την Ιοιότητα ανέλκυσης σε ανώτερο ειίιεο. 9 ια μια Ιράσινη Ιοιότητα ιαρόμων ειιλέξτε τη νέα γενιά συστημάτων Προϊόντα OTIS

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ Το Χθες, το Σήμερα και το Αύριο της Αυτοκίνησης

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ Το Χθες, το Σήμερα και το Αύριο της Αυτοκίνησης ειδήσεις ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ Το Χθες, το Σήμερα και το Αύριο της Αυτοκίνησης Επιστροφή στα παλαιά (οικονομικά για αυτοκίνητα 10ετίας και βάλε), παιχνίδια με τις λέξεις (γνήσια, πρώτης ή ποιότητας πρώτης τοποθέτησης,

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο. Μειωτήρες και ηλεκτροµειωτήρες. Έκδοση 07/2006 11359005 / EL

Εγχειρίδιο. Μειωτήρες και ηλεκτροµειωτήρες. Έκδοση 07/2006 11359005 / EL Ηλεκτροµειωτήρες \ Βιοµηχανικοί µειωτήρες \ Ηλεκτρονικά κινητήριων µηχανισµών \ Αυτοµατισµοί \ Υπηρεσίες Μειωτήρες και ηλεκτροµειωτήρες Έκδοση 07/2006 11359005 / EL Εγχειρίδιο SEW-EURODRIVE Driving the

Διαβάστε περισσότερα

Επισκόπηση. www.behrhellaservice.com

Επισκόπηση. www.behrhellaservice.com Επισκόπηση Προϊόντων www.behrhellaservice.com Behr Hella Service: Ο αξιόπιστος ειδικός στη διαχείριση θερμότητας. Η Behr Hella Service συνδυάζει κορυφαία τεχνογνωσία τεχνικής υποστήριξης με μια ευρεία

Διαβάστε περισσότερα

Σπαστές Βιομηχανικές Πόρτες Μεγαλύτερη ασφάλεια με την πρωτοποριακή ανθρωποθυρίδα

Σπαστές Βιομηχανικές Πόρτες Μεγαλύτερη ασφάλεια με την πρωτοποριακή ανθρωποθυρίδα ΝΕΟ: Πόρτες ASP / ASR με αόρατες ενώσεις πάνελ Στα συνήθη πλαστικά τζάμια, τα γδαρσίματα και τα κατάλοιπα καθαρισμού είναι αναπόφευκτα. Μόνιμα καλή ορατότητα με τα τζάμια DURATEC της Hörmann Σπαστές Βιομηχανικές

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Atego. Διανομές. 6,5 16 τόνοι.

Το νέο Atego. Διανομές. 6,5 16 τόνοι. Το νέο Atego. Διανομές. 6,5 16 τόνοι. Το νέο Atego. Το νέο σημείο αναφοράς στις διανομές. Περιεχόμενα Αξία 6 7 Χρήσεις 8 17 Καμπίνα, εξοπλισμός 10 13 Κινητήρες, κιβώτιο ταχυτήτων 14 15 Οδηγική άνεση,

Διαβάστε περισσότερα

Change for LiFE. αντλίες θερμότητας αέρος νερού 2013-14

Change for LiFE. αντλίες θερμότητας αέρος νερού 2013-14 Change for LiFE αντλίες θερμότητας αέρος νερού 2013-14 GREE, making BETTER air conditioners Η GREE Electric Appliances Inc είναι ο 1ος μεγαλύτερος κατασκευαστής συστημάτων κλιματισμού παγκοσμίως Η GREE

Διαβάστε περισσότερα

More care. Built in. BL71, BL71 Plus

More care. Built in. BL71, BL71 Plus More care. Built in. ΦΟΡΤΩΤΗΣ ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ VOLVO BL71, BL71 Plus ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ. Ο Φορτωτής Εκσκαφέας Volvo BL71 αποτελεί προϊόν μακροχρόνιας έρευνας και εξέλιξης σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. για ζεστό νερό & θέρμανση

ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. για ζεστό νερό & θέρμανση ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ 100% ενέργεια, εντελώς δωρεάν για πάντα για ζεστό νερό & θέρμανση Τιρόλο H χώρα των βουνών. Τόσο όμορφο που κόβει την ανάσα, μέσα στη φύση, με εξαιρετική ποιότητα ζωής. Ακριβώς

Διαβάστε περισσότερα

Γεννήτριες Υδραντλίες Μεταφορείς

Γεννήτριες Υδραντλίες Μεταφορείς Γεννήτριες Υδραντλίες Μεταφορείς ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Χρήσιμες Καινοτομίες 04 Γεννήτριες 06 ΣΧΕΣΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ Μια σχέση που χτίστηκε και εξελίσσεται καθημερινά. Είναι η ίδια η φιλοσοφία της Honda. Μια πορεία στο

Διαβάστε περισσότερα

Οι ειδικοί στην σπορά ακριβείας. Πνευματική σπαρτική μηχανή με διπλούς δίσκους. www.monosem.com

Οι ειδικοί στην σπορά ακριβείας. Πνευματική σπαρτική μηχανή με διπλούς δίσκους. www.monosem.com Οι ειδικοί στην σπορά ακριβείας Πνευματική σπαρτική μηχανή με διπλούς δίσκους www.monosem.com GR PLUS ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ NG PLUS Πρωτοεμφανιζόμενη την δεκαετία του 70 στις Η.Π.Α, η ιδέα της γραμμικής

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Atego. Κατασκευαστικός τομέας. 7,5 16 τόνοι.

Το νέο Atego. Κατασκευαστικός τομέας. 7,5 16 τόνοι. Το νέο Atego. Κατασκευαστικός τομέας. 7,5 16 τόνοι. Το νέο Atego. Ένας γνήσιος επαγγελματίας στον κατασκευαστικό τομέα. Περιεχόμενα Αξία 6 7 Χρήσεις 8 15 Καμπίνα, εξοπλισμός 10 11 Κινητήρες, κιβώτιο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Συστηµάτων. Προϊ ντα, υπηρεσίες και συστήµατα ελέγχου για ολοκληρωµένες λ σεις κλιµατισµο και ψ ξης σε εµπορικές και βιοµηχανικές αγορές

Οδηγός Συστηµάτων. Προϊ ντα, υπηρεσίες και συστήµατα ελέγχου για ολοκληρωµένες λ σεις κλιµατισµο και ψ ξης σε εµπορικές και βιοµηχανικές αγορές Οδηγός Συστηµάτων Προϊ ντα, υπηρεσίες και συστήµατα ελέγχου για ολοκληρωµένες λ σεις κλιµατισµο και ψ ξης σε εµπορικές και βιοµηχανικές αγορές ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Σύστηµα µόνο ψύξης Σύστηµα αντλίας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. Αυτοματισμοί Elvox. Ακρίβεια και έλεγχος σε κάθε κίνηση.

ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. Αυτοματισμοί Elvox. Ακρίβεια και έλεγχος σε κάθε κίνηση. ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ Αυτοματισμοί Elvox. Ακρίβεια και έλεγχος σε κάθε κίνηση. Απόδοση νέας γενιάς: αυτοματισμοί Elvox, αξιοπιστία στην οποία μπορείτε να βασιστείτε. Επανασχεδιασμός ολόκληρης της σειράς για κορυφαία

Διαβάστε περισσότερα