ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ"

Transcript

1 Γκάμα Προϊόντων

2 Η συλλογική δουλειά με σένα τον πελάτη, έχει ως στόχο όχι μόνο την επισκευή αλλά και τη διάγνωση της αιτίας του προβλήματος με τελικό σκοπό να δουλέψουμε πάνω στην αναβάθμιση και τη βελτίωση της παραγωγικής σας διαδικασίας ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ Οι μηχανικοί επισκευών της Radicon είναι έτοιμοι και περιμένουν 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες τον χρόνο για να παρέχουν τις ακόλουθες υπηρεσίες ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε στον κόσμο. Επισκευές στον χώρο σας Επισκευές, επιδιορθώσεις & αναβαθμίσεις Ανταλλακτικά κιβωτίων ταχυτήτων Διαχείριση στοιχείων Οι εξειδικευμένοι μηχανικοί με την εμπειρία τους και την αφοσίωσή τους μπορούν να σας παρέχουν τις υπηρεσίες τους για επιδιορθώσεις απλές μέχρι και πολυσύνθετες επισκευές μειωτήρων οποιασδήποτε μάρκας και για οποιοδήποτε τύπο βιομηχανίας.

3 ΗΛΕΚΤΡΟΜΕΙΩΤΗΡΕΣ ΜΕ ΟΔΟΝΤΩΤΟΥΣ ΤΡΟΧΟΥΣ Σειρά M - κινητήρες και μειωτήρες με ελικοειδείς οδοντωτούς τροχούς σε ευθεία παράταξη Κινητήρες οδοντωτών τροχών δοκιμασμένου σχεδιασμού με ξηρά σύνδεση μεταξύ κινητήρα και μειωτήρα για εύκολη αφαίρεση του κινητήρα. Σειρά K - κινητήρες και μειωτήρες με ελικοειδείς οδοντωτούς τροχούς και μετάδοση με ελικοειδείς κωνικούς οδοντωτούς τροχούς υπό ορθή γωνία Οι βασικές διαστάσεις σε ολόκληρη τη σειρά αντιστοιχούν πλήρως με αυτές πολλών κατασκευαστών επιτρέποντας εύκολη τοποθέτηση σε υφιστάμενες εφαρμογές. Σειρά C - κινητήρες και μειωτήρες με οδοντωτούς τροχούς σε ζεύξη με ελικοειδείς ατέρμονες κοχλίες υπό ορθή γωνία Διατίθενται με το Σύστημα Drywell για μέγιστη προστασία από την αλλοίωση του λαδιού σε εφαρμογές μίξης και αερισμού των κατακόρυφων αξόνων. Σειρά F - κινητήρες και μειωτήρες με ελικοειδείς οδοντωτούς τροχούς παράλληλης αξονικής ανάρτησης Διατίθενται με το σύστημα κωνικών δακτυλίων της κορυφαίας εταιρείας της αγοράς KIBO για να προσφέρουν αφαίρεση των κοίλων ατράκτων και των μειωτήρα χωρίς προβλήματα. 01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10, 13, και 14 Έως 90kW Έως Nm 3.6/1 έως 58/1 σε 2 φάσεις, έως 16200/1 σε συνδυασμένη μορφή Πλαίσια IEC από 63 έως , 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10, και 12 Έως 90kW Έως Nm 8.0/1 έως 160/1 σε τρεις φάσεις, έως 35000/1 σε συνδυασμένη μορφή Πλαίσια IEC από 63 έως , 04, 05, 06, 07, 08, 09, και 10 Έως 45kW Έως Nm 8.0/1 έως 250/1 σε δύο φάσεις, έως 60000/1 σε συνδυασμένη μορφή Πλαίσια IEC από 63 έως , 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10, 11 και 12 Έως 110 kw Έως Nm 5.0/1 έως 100/1 σε 2 φάσεις, έως 5600/1 σε συνδυασμένη μορφή Κοίλη άτρακτος: 25 mm έως 100 mm Πλαίσια IEC από 63 έως 225 Συνολικό κόστος χρήσης Είτε χρησιμοποιείτε συστήματα μετάδοσης και γραμμικής κίνησης στη γραμμή παραγωγής της μονάδας σας, είτε είστε κατασκευαστής μηχανημάτων που επιθυμείτε να προσφέρετε στον πελάτη σας τα πλέον αξιόπιστα μηχανήματα, εμείς αναγνωρίζουμε τη σπουδαιότητα της ελαχιστοποίησης του συνολικού κόστους χρήσης. Η «στιβαρή αξιοπιστία», η εξασφάλιση μέγιστης διάρκειας ζωής και ο φιλικός προς το χρήστη σχεδιασμός κάνουν τη χρήση και τη συντήρηση των προϊόντων μας εύκολη υπόθεση. Τώρα μπορείτε να επικεντρωθείτε στους σημαντικούς τομείς της καθημερινής σας δραστηριότητας και να ξενοιάσετε μια και καλή από το «κεφάλαιο μειωτήρες».

4 ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΜΕΙΩΤΗΡΕΣ & ΜΕΙΩΤΗΡΕΣ ΜΕ ΑΤΕΡΜΟΝΑ Σειρά G - συστήματα οδοντωτών τροχών με ελικοειδή παράλληλη αξονική και κωνική ελικοειδή υπό ορθή γωνία μετάδοση Σειρά J - μειωτήρες ταχύτητας με ελικοειδή αξονική ανάρτηση Σειρά BS - κινητήρες και μειωτήρες με οδοντωτούς τροχούς σε ζεύξη με ατέρμονες κοχλίες υπό ορθή γωνία Σειρά A Ενσωματώνουν απόλυτη στεγανοποίηση 3 φάσεων, σχεδιασμό διαιρούμενης θήκης οδοντωτών τροχών για εύκολη συντήρηση. Διατίθενται με το μοναδικό σύστημα κωνικών δακτυλίων KIBO για να προσφέρουν αφαίρεση των μειωτήρα κοίλων ατράκτων χωρίς προβλήματα. Κοινό συμπαγές περίβλημα αλουμινίου. Η σειρά με επίστρωση Tufram και κοίλη άτρακτο από ανοξείδωτο χάλυβα διατίθεται για εφαρμογές πλύσης σε μονάδες τροφίμων. Οι μονάδες Μεσαίου Μεγέθους και Βαρέως Τύπου της Σειράς A μπορούν να αναρτηθούν σε θέσεις κάτω από τον ατέρμονα, πάνω από τον ατέρμονα και σε κατακόρυφη θέση ως προς τον άξονα εξόδου και παρέχουν πολλές επιλογές διάταξης του άξονα. 14, 15, 16, 17, 18, 19, 21, 22 Έως 1.500kW Έως Nm 6.3/1 έως 315/1 σε πολλαπλές φάσεις, έως 70000/1 σε συνδυασμένη μορφή Άξονας εξόδου: Διάμετρος έως 240mm Πλαίσια IEC από 200 έως /12, 21/22, 31/32, 51/52, 71/72, 100, 110, 125, 140, 160, 190 Έως 618kW Έως Nm 5:1 έως 20:1 Κοίλη άτρακτος: 35 έως 190mm Β3 Πλαίσια IEC από 90 έως , 50, 63, 71 Έως 6,5kW Έως 310Nm 6.67/1 έως 104/1 (χωρίς προκαταρκτικό βήμα) Κοίλη άτρακτος: 20 έως 35mm Πλαίσια IEC από 63 έως , 510, 610, 730, 860, 1002, 1252, 1602, 2002, 10, 12, 14, 17, 20, Έως 718kW Έως Nm από 5:1 έως 70:1 με απλή μείωση και 4900/1 με μορφή διπλής μείωσης Άξονας εξόδου: 190mm Εξατομικευμένες & Συστηματικές Λύσεις Αναγνωρίζουμε ότι ένα προϊόν στο ράφι δεν είναι πάντα η καλύτερη λύση για τις ανάγκες των πελατών μας. Οι αρχές σχεδιασμού που ενσωματώνουμε στη σειρά προϊόντων μας παρέχουν τη δυνατότητα μιας υψηλού βαθμού ευελιξίας στα προϊόντα, επιτρέποντας μας να προσφέρουμε πολλές εναλλακτικές λύσεις. Οι ομάδες των πεπειραμένων πωλητών και μηχανικών μας μπορούν να σας προσφέρουν ολοκληρωμένες προτάσεις για συστήματα μετάδοσης και γραμμικής κίνησης. Με ειδικές τροποποιήσεις προϊόντων οι προτάσεις μας μπορούν να προσαρμοστούν στις απόλυτα δικές σας ανάγκες.

5 έλεγχος κίνησης & αντλίες Σειρά BD με Κοχλίες Ανύψωσης Αντλία με οδοντωτούς τροχούς Roloid ΣΥΝΔΕΤΗΡΕΣ ΖΕΥΞΗΣ της Σειράς X Παρέχονται ως μεμονωμένα προϊόντα ή ενσωματωμένα σε πλήρη πακέτα γραμμικής κίνησης. Κατάλληλα για πολυάριθμες εφαρμογές όπως γραμμική κίνηση, τοποθέτηση, πίεση και ρύθμιση φορτίων. Κατάλληλη για άντληση μεγάλου εύρους λιπαντικών ρευστών, με εφαρμογές όπως Μηχανές, Συμπιεστές, Μειωτήρες, Έλαστρα, Εργαλειομηχανές, Σετ αντλιών και Στροβίλους. Η έκδοση HST έχει σχεδιαστεί ειδικά για εφαρμογές κοχλιοφόρων συμπιεστών. Μια ευρεία γκάμα από συνδέσμους αξόνων, συνδυαστικούς, τύπου οδοντωτών τροχών, τύπου πείρου και δακτυλίου Κωνικού Δακτυλίου και Nylicon, με πρόβλεψη για παράλληλη αντιστάθμιση και γωνιακή απώλεια εξίσου, ουσιαστικά χωρίς ανάγκη συντήρησης, που προσφέρει άριστη ανθεκτικότητα. 27, 40, 58, 66, 86, 100, 125, 200 Χωρητικότητα φορτίου: 1 Kg έως 100 τόνοι Γραμμική ταχύτητα: διατίθεται κατασκευή ανοξείδωτου χάλυβα έως 5m/ λεπτό 9, 7, 6, 5, 4, 3, 2.5, 2, 1,5 Ρυθμός ροής: έως λίτρα/ λεπτό Παρέχουμε μεγέθη αξόνων με διάμετρο έως και 540mm Χωρητικότητα φορτίου: Έως Nm * Δε διατίθεται πιστοποίηση Atex H Εξειδίκευση εφαρμογών στις υπηρεσίες σας Η απαράμιλλη εξειδίκευση σε εφαρμογές πελατών επί σειρά 150 ετών μας επιτρέπει να σας παρέχουμε τη βέλτιστη λύση για τις δικές σας ανάγκες στο χώρο της μετάδοσης κίνησης. Η ομάδα των μηχανικών μας είναι διαθέσιμη για να εξετάσει τις ανάγκες σας, να κατανοήσει τα προβλήματά σας και να σας προτείνει την καλύτερη δυνατή λύση ενός συστήματος μετάδοσης ή γραμμικής κίνησης προκειμένου να βελτιστοποιηθεί η λειτουργία του εξοπλισμού σας και να ελαχιστοποιηθεί το συνολικό κόστος λειτουργίας. Atex - Όλα μας τα προϊόντα μπορούν να παρέχονται με πιστοποίηση Atex σε τυπικούς χρόνους παράδοσης *

6 Ανταλλακτικά κιβωτίων ταχυτήτων Η Radicon έχει πλέον την ικανότητα να σχεδιάζει, να κατασκευάζει και να σας προμηθεύει ειδικούς μειωτήρες για την αντικατάσταση οποιασδήποτε μάρκας μειωτήρα, είτε παλιού είτε νέου με ελάχιστες αλλαγές και χρόνο παύσης της παραγωγής. Αξιοποιώντας την εμπειρία και τη γνώση, η Radicon μπορεί να κατασκευάζει μειωτήρες στη βάση like-for-like αυξάνοντας την ισχύ και τη ροπή σε ένα ήδη υπάρχον κουτί μειωτήρα. Τα ανταλλακτικά των μειωτήρων μπορούν να σχεδιαστούν με ακρίβεια όπως τα αρχικά ενσωματώνοντας την τεχνολογία που διασφαλίζει λιγότερη και ευκολότερη συντήρηση για ολόκληρη τη διάρκεια ζωής του. Με την ικανότητα κατασκευής μειωτήρων με τις ακριβείς προδιαγραφές των ήδη υπαρχόντων, το κύριο εμπόδιο στην αναβάθμιση εξαλείφεται καθότι οι νέοι μειωτήρες λειτουργούν σε ένα απόλυτα ίδιο κουτί, ελαχιστοποιούν το χρόνο παύσης και το κόστος μετατροπών της μονάδας σας. Ανταλλακτικά Η Radicon μπορεί να παρέχει ανταλλακτικά για οποιαδήποτε μάρκα μειωτήρων είτε τωρινών είτε παλαιών, συμπεριλαμβανομένων των ακολούθων: David Brown Falk Siemens Flender Renold Hansen SEW Santasalo TGW Κιβώτιο ταχυτήτων κύλισης εισόδου Η Radicon πρόσφατα διέθεσε ανταλλακτικά σε μεγάλο Τελικό Χρήστη του Ηνωμένου Βασιλείου για την κατασκευή χάλυβα. Απαίτηση ήταν η αντικατάσταση ενός υπάρχοντος κιβωτίου ταχυτήτων χωρίς τροποποιήσεις στην βάση τοποθέτησης και τον εξοπλισμό. Μεμονωμένο κιβώτιο ταχυτήτων helical με αναλογία 1/1 Μεμονωμένος άξονας σταθερής εισόδου επέκτασης και διπλοί Άξονες εξόδου Μεταδίδει 17kW σε ταχύτητα 263 RPM Για τη διασφάλιση της καταλληλότητας, το κιβώτιο ταχυτήτων παρέχει παράγοντα συντήρησης 8,24 σε ισχύ σύμφωνα με τα κριτήρια επιλογής AG MA 2001-B88.

7 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΜΕΙΩΤΗΡΩΝ Η Radicon μπορεί να προσφέρει μεγάλο εύρος υψηλής ποιότητας προσαρμοσμένων μειωτήρων για κάθε είδος βιομηχανίας και εφαρμογής. Η μεγάλη εμπειρία μας στο σχεδιασμό, τα τεχνικά θέματα και η εξειδίκευση στη βιομηχανία διασφαλίζουν την εξαιρετική ποιότητα, την αξιοπιστία και τη διάρκεια των προσαρμοσμένων μειωτήρων. Η ομάδα μηχανικών της Radicon με αφοσίωση συνεργάζεται με τον κάθε πελάτη για να εγγυηθεί πως τα προϊόντα μας αποτελούν την καταλληλότερη λύση. Ταυτόχρονα, παρέχουν υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας προϊόντα για τα οποία η Radicon είναι γνωστή: ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ & ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Παραγωγή ενέργειας Μειωτήρες για πύργο ψύξης Μειωτήρες για καταστροφέα λιγνίτη Μειωτήρες για προθερμαντήρα αέρα Τσιμεντοβιομηχανία Μειωτήρες για Μύλο Άλεσης Ανταλλακτικά μετασκευών Χαλυβας Μειωτήρες για τη συρματοποίηση και την περιέλιξη Μειωτήρες για έλαστρα Κιβώτια ταχυτήτων Επεξεργασία υλικών Μειωτήρες για ανυψωτικούς γερανούς Μειωτήρες για γερανογέφυρες Μειωτήρες για μεταφορικές ταινίες βαρέως Ελαστομερή και Πλαστικά Μειωτήρες για ανμείκτες τύπου Banbury Μειωτήρες τύπου «calendar» με πολλαπλούς άξονες Ζάχαρη Πλανητικοί μειωτήρες Μειωτήρες για τν άλεση της ζάχαρης Διπλοί μειωτήρες σε διάταξη εν σειρά για Οδηγός μείκτη Banbury Η Radicon ολοκλήρωσε πρόσφατα μια παραγγελία αντικατάστασης του Οδηγού μείκτη Banbury για μια μεγάλη κατασκευή Ελαστικών στην Νότια Αφρική. Ο προσαρμοσμένος μειωτήρας σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε με τις ίδιες ακριβώς προδιαγραφές με το αρχικό κιβώτιο ταχυτήτων για την ελαχιστοποίηση παρεμβολών και διακοπής. Γραναζωτός μειωτήρας με μία είσοδο και δύο άξονες εξόδου Σχέση μείωσης 15/1 Δύο κινητήρες 860kW που λειτουργούν στις 900rpm 2 άξονες εξόδου με απόσταση μεταξύ των κέντρων 622mm.

8 Η Radicon πιστεύει στις ποιοτικές σχέσεις σε τεχνικά θέματα με τους πελάτες μας, οι οποίες ενισχύουν τους κοινούς μας στόχους. Η εταιρεία μας και το ανθρώπινο δυναμικό μας έχουν δεσμευτεί στη δημιουργία μακροχρόνιων συνεργασιών, οι οποίες είναι τόσο αξιόπιστες όσο τα προϊόντα μας και τόσο ομαλές όσο οι υπηρεσίες μας. Η Radicon και η θυγατρική της εταιρία Benzlers αποτελούν πλέον μέρος της Elecon Engineering, της μεγαλύτερης και γρηγορότερα αναπτυσσόμενης βιομηχανίας κατασκευής μειωτήρων στην Ασία. Η συνεργασία αυτή σημαίνει πως μπορούμε να προσφέρουμε στον πελάτη μας μια εμπλουτισμένη ποικιλία έτοιμων ή κατά παραγγελία λύσεων, συμπεριλαμβανομένου των ανταλλακτικών, και όλα αυτά με την ποιότητα των προϊόντων και την τεχνική εξειδίκευση που απαιτείται και παρέχεται από την Radicon. Benzlers Radicon Denmark Finland France +33 (0) (0) Germany Italy: Sweden The Netherlands Radicon Australia Thailand United Kingdom +44 (0) USA Kiriakos Hatzopoulos S.A

Γερανογέφυρα αλουμινίου, κινητή, διπλός φορέας, μέγιστο φορτίο kg και kg

Γερανογέφυρα αλουμινίου, κινητή, διπλός φορέας, μέγιστο φορτίο kg και kg Γερανογέφυρα αλουμινίου, κινητή, διπλός φορέας, μέγιστο φορτίο 1.000 kg και 1.500 kg Μήκος φορέα (ολικό) Μήκος φορέα (καθαρή απόσταση) Ωφέλιμο μήκος Περιοχή ρύθμισης Στήριγμα φορέα Ολικό ύψος Πλάτος πλευρικού

Διαβάστε περισσότερα

Σχήμα: Κιβώτιο ταχυτήτων με ολισθαίνοντες οδοντωτούς τροχούς.

Σχήμα: Κιβώτιο ταχυτήτων με ολισθαίνοντες οδοντωτούς τροχούς. ΑΣΚΗΣΗ 1 Ένας οδοντωτός τροχός με ευθείς οδόντες, z = 80 και m = 4 mm πρόκειται να κατασκευασθεί με συντελεστή μετατόπισης x = + 0,5. Να προσδιοριστούν με ακρίβεια 0,01 mm: Τα μεγέθη της οδόντωσης h α,

Διαβάστε περισσότερα

Γερανογέφυρα αλουμινίου, κινητή, μέγιστο φορτίο 1.000 kg και 1.500 kg

Γερανογέφυρα αλουμινίου, κινητή, μέγιστο φορτίο 1.000 kg και 1.500 kg Μήκος φορέα (καθαρή απόσταση) Γερανογέφυρα αλουμινίου, κινητή, μέγιστο φορτίο 1.000 kg και 1.500 kg Μήκος φορέα (ολικό) Ωφέλιμο μήκος Περιοχή ρύθμισης Στήριγμα φορέα Πλάτος πλευρικού πλαισίου 290 Ολικό

Διαβάστε περισσότερα

Έλεγχος Κίνησης

Έλεγχος Κίνησης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Πειραιά Τεχνολογικού Τομέα 1501 - Έλεγχος Κίνησης Ενότητα: Οδοντωτοί Τροχοί (Γρανάζια) - Μέρος Α Μιχαήλ Παπουτσιδάκης Τμήμα Αυτοματισμού Άδειες Χρήσης Το

Διαβάστε περισσότερα

HD 18/50-4 Cage Classic *EU

HD 18/50-4 Cage Classic *EU HD 18/50-4 Cage Classic: Το μηχάνημα καθαρισμού εξαιρετικά υψηλής πίεσης από την κατηγορία UHP compact με σχεδιασμό με κινητό κλωβό, απόδοση καθαρισμού 30 kw, πίεση εργασίας 500 bar και ρυθμό ροής νερού

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ

ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ www.hella.com/brakesystems 12 1 ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ Συνδυάζουμε την μοναδική τεχνολογία φρένων με επαγγελματική υποστήριξη πελατών, έμφαση στην καινοτομία με κορυφαία τεχνική

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΡΑΝΟΓΕΦΥΡΑ ΜΕ ΒΑΡΟΥΛΚΟ ΑΛΥΣΙΔΑΣ CLX ΓΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΥΨΩΣΗΣ ΦΟΡΤΙΩΝ

ΓΕΡΑΝΟΓΕΦΥΡΑ ΜΕ ΒΑΡΟΥΛΚΟ ΑΛΥΣΙΔΑΣ CLX ΓΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΥΨΩΣΗΣ ΦΟΡΤΙΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΓΕΡΑΝΟΙ ΓΕΡΑΝΟΙ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΓΕΡΑΝΟΙ ΛΙΜΕΝΩΝ ΦΟΡΤΗΓΑ ΑΝΥΨΩΣΗΣ ΒΑΡΕΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΕΡΒΙΣ ΣΕΡΒΙΣ ΕΡΓΑΛΕΙOΜΗΧΑΝΩΝ ΓΕΡΑΝΟΓΕΦΥΡΑ ΜΕ ΒΑΡΟΥΛΚΟ ΑΛΥΣΙΔΑΣ CLX ΓΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΥΨΩΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά 5GL. Τρακτέρ χαμηλού προφίλ 57 kw (75 hp) 65 kw (85 hp) (97/68 EC)

Σειρά 5GL. Τρακτέρ χαμηλού προφίλ 57 kw (75 hp) 65 kw (85 hp) (97/68 EC) Σειρά 5GL Τρακτέρ χαμηλού προφίλ 57 kw (75 hp) 65 kw (85 hp) (97/68 EC) 2 Τρακτέρ σειράς 5GL Επισκόπηση 5G Χαμηλού προφίλ Μια καινούργια λύση από την John Deere Μπορεί να είναι μικρό σε μεγεθος και ευέλικτο,

Διαβάστε περισσότερα

1501 - Έλεγχος Κίνησης

1501 - Έλεγχος Κίνησης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Πειραιά Τεχνολογικού Τομέα 1501 - Έλεγχος Κίνησης Ενότητα: Οδοντωτοί Τροχοί (Γρανάζια) - Μέρος Β Μιχαήλ Παπουτσιδάκης Τμήμα Αυτοματισμού Άδειες Χρήσης Το

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών Τμήμα Μηχανολογίας ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ Κώστας Κιτσάκης Μηχανολόγος Μηχανικός ΤΕ MSc Διασφάλιση ποιότητας Επιστημονικός Συνεργάτης Άσκηση 1 Στο κιβώτιο ταχυτήτων

Διαβάστε περισσότερα

Έλεγχος Κίνησης ISL. Intelligent Systems Labοratory

Έλεγχος Κίνησης ISL. Intelligent Systems Labοratory Έλεγχος Κίνησης ISL Intelligent Systems Labοratory 1 Ηέννοιατηςκίνησης "µηχανική κίνηση είναι η µεταβολή της θέσης ενός υλικού σηµείου στο χώρο" µηχανική κίνηση = θέση στο χώρο υλικό σηµείο = µάζα κίνηση

Διαβάστε περισσότερα

www.schilling-fn.de Ελληνική Γκάμα προϊόντων Γερανογέφυρες αλουμινίου Διάφορα Παρελκόμενα Ειδικές κατασκευές

www.schilling-fn.de Ελληνική Γκάμα προϊόντων Γερανογέφυρες αλουμινίου Διάφορα Παρελκόμενα Ειδικές κατασκευές Ελληνική Γερανογέφυρες αλουμινίου Διάφορα Παρελκόμενα Ειδικές κατασκευές Γκάμα προϊόντων Γερανογέφυρες αλουμινίου Διάφορα Παρελκόμενα Ειδικές κατασκευές 1 2 Από τη σύνταξη Γεια σας!... από τη σύλληψη

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΞΥΠΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΑ ΠΛΥΝΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ. ipso.com. Κατάλογος βιομηχανικών πλυντικών συστημάτων

Η ΕΞΥΠΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΑ ΠΛΥΝΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ. ipso.com. Κατάλογος βιομηχανικών πλυντικών συστημάτων Η ΕΞΥΠΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΑ ΠΛΥΝΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Κατάλογος βιομηχανικών πλυντικών συστημάτων Πλυντήρια Στεγνωτήρια Κύλινδροι Σιδερώματος Επαγγελματικός και Ημι-επαγγελματικός Εξοπλισμός ipso.com Η ΕΞΥΠΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες ελικοειδών συμπιεστών Grasso SSP1. Βιβλίο συντήρησης (Αρχική γλώσσα, Γερμανικά) P_252515_4

Μονάδες ελικοειδών συμπιεστών Grasso SSP1. Βιβλίο συντήρησης (Αρχική γλώσσα, Γερμανικά) P_252515_4 Βιβλίο συντήρησης (Αρχική γλώσσα, Γερμανικά) P_252515_4 Πνευματικά δικαιώματα Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. Δεν επιτρέπεται η ανατύπωση ή η διάδοση κανενός τμήματος με κανέναν τρόπο (εκτύπωση,

Διαβάστε περισσότερα

Ψυκτικές Μηχανές 28/9/2012. Υποπλοίαρχος (Μ) Α.Δένδης ΠΝ 1. Ψυκτικές Μηχανές (4.1) Ψυκτικές Μηχανές (4.1) Ψυκτικές Μηχανές (4.1)

Ψυκτικές Μηχανές 28/9/2012. Υποπλοίαρχος (Μ) Α.Δένδης ΠΝ 1. Ψυκτικές Μηχανές (4.1) Ψυκτικές Μηχανές (4.1) Ψυκτικές Μηχανές (4.1) Ψυκτικές Μηχανές Συμπιεστες Επανάληψη 1. Ποιός είναι ο σκοπός λειτουργίας του συμπιεστή; 4 Συμπύκνωση 3 Εκτόνωση Συμπίεση 1 Ατμοποίηση 2 Υποπλοίαρχος (Μ) Α.Δένδης Π.Ν. 1 2 Επανάληψη 2. Ποιά μεγέθη του

Διαβάστε περισσότερα

Γερανογέφυρα αλουμινίου, στατική, μέγιστο φορτίο 1.000 kg και 1.500 kg

Γερανογέφυρα αλουμινίου, στατική, μέγιστο φορτίο 1.000 kg και 1.500 kg Γερανογέφυρα αλουμινίου, στατική, μέγιστο φορτίο 1.000 kg και 1.0 kg Μήκος φορέα (ολικό) Μήκος φορέα (καθαρή απόσταση) Ύψος πλευρικού πλαισίου Πλάτος πλευρικού πλαισίου Ολικό ύψος Σημείο ανάρτησης στο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. Κόλλιας ΕΠΕ Σελίδα 2/6 D.Z, Ver 2 nd, Διεύθυνση : 3 ο χλμ. Εθνικής Οδού Κατερίνης Θεσσαλονίκης Κατερίνη

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. Κόλλιας ΕΠΕ Σελίδα 2/6 D.Z, Ver 2 nd, Διεύθυνση : 3 ο χλμ. Εθνικής Οδού Κατερίνης Θεσσαλονίκης Κατερίνη Kollias Industrial Doors ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΝΑΔΙΠΛΟΥΜΕΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ RD12 0 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΑΝΑΔΙΠΛΟΥΜΕΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ RD12 Οι Αναδιπλούμενες Πόρτες Μεγάλων Διαστάσεων αποτελούν διατάξεις προοριζόμενες για την

Διαβάστε περισσότερα

Οδοντωτοί τροχοί. Εισαγωγή. Είδη οδοντωτών τροχών. Σκοπός : Μετωπικοί τροχοί με ευθύγραμμους οδόντες

Οδοντωτοί τροχοί. Εισαγωγή. Είδη οδοντωτών τροχών. Σκοπός : Μετωπικοί τροχοί με ευθύγραμμους οδόντες Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο Σχολή Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών Διδάσκοντες : X. Παπαδόπουλος Λ. Καικτσής Οδοντωτοί τροχοί Εισαγωγή Σκοπός : Μετάδοση περιστροφικής κίνησης, ισχύος και ροπής από έναν άξονα

Διαβάστε περισσότερα

Σχήμα 22: Αλυσίδες κυλίνδρων

Σχήμα 22: Αλυσίδες κυλίνδρων Αλυσοκινήσεις Πλεονεκτήματα ακριβής σχέση μετάδοση λόγω μη ύπαρξης διολίσθησης, η συναρμολόγηση χωρίς αρχική πρόταση επειδή η μετάδοση δεν βασίζεται στην τριβή καθώς επίσης και ο υψηλός βαθμός απόδοσης

Διαβάστε περισσότερα

Εξοπλισμός κουρμπαρίσματος

Εξοπλισμός κουρμπαρίσματος Εξοπλισμός κουρμπαρίσματος Ευρεία γκάμα για συγκεκριμένες ανάγκες κουρμπαρίσματος και διαμόρφωσης άκρων. Ποιότητα που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Τύπος μοντέλων Σελίδα Κουρμπαδόροι Υδραυλικές εγκαταστάσεις

Διαβάστε περισσότερα

Ένας παγκόσμιος όμιλος στην υπηρεσία σας

Ένας παγκόσμιος όμιλος στην υπηρεσία σας Ένας παγκόσμιος όμιλος στην υπηρεσία σας Ισχυρή με τους 10.000 συνεργάτες της, η Leroy-Somer δημιούργησε ένα διεθνές δίκτυο 470 κέντρων εμπειρίας και εξυπηρέτησης, ικανό να σας προσφέρει την εμπορική και

Διαβάστε περισσότερα

Κινητήρες μιας νέας εποχής

Κινητήρες μιας νέας εποχής Κινητήρες μιας νέας εποχής H ABB παρουσιάζει μια νέα γενιά κινητήρων υψηλής απόδοσης βασισμένη στην τεχνολογία σύγχρονης μαγνητικής αντίστασης. Η ΑΒΒ στρέφεται στην τεχνολογία κινητήρων σύγχρονης μαγνητικής

Διαβάστε περισσότερα

Γερανογέφυρα αλουμινίου, κινητή, διπλός φορέας, μέγιστο φορτίο kg και kg

Γερανογέφυρα αλουμινίου, κινητή, διπλός φορέας, μέγιστο φορτίο kg και kg www.schilling-fn.de Γερανογέφυρα αλουμινίου, κινητή, διπλός φορέας, μέγιστο φορτίο 2.000 kg και 3.000 kg Μήκος φορέα (ολικό) Μήκος φορέα (καθαρή απόσταση) Ωφέλιμο μήκος Περιοχή ρύθμισης στηρίγματος φορέα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑ (7 Ο ΕΞΑΜΗΝΟ)

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑ (7 Ο ΕΞΑΜΗΝΟ) ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ - ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑ (7 Ο ΕΞΑΜΗΝΟ) Νίκος Μ. Κατσουλάκος Μηχανολόγος Μηχανικός Ε.Μ.Π., PhD, Msc ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΚΙΝΗΣΗΣ - ΟΔΟΝΤΩΤΟΙ ΤΡΟΧΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

ARV WISENT. New technology from Flensburg

ARV WISENT. New technology from Flensburg New technology from Flensburg ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ARV WISENT... 4-5 Θάλαμος διακυβέρνησης Τεχνικά δεδομένα Διαστάσεων Τεχνικά δεδομένα Βαρών... 6 Τεχνικά δεδομένα Απόδοσης Τεχνικά δεδομένα Συστήματος τροφοδότησης...

Διαβάστε περισσότερα

>> >> << www.klimatika.gr >>>> Η συμπύκνωση με την αιχμή της καινοτομίας. Φιλικοί προς το περιβάλλον για μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας

>> >> << www.klimatika.gr >>>> Η συμπύκνωση με την αιχμή της καινοτομίας. Φιλικοί προς το περιβάλλον για μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας ΕΠΙΤΟΙΧΙΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ ΑΕΡΙΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ Innov Inn oven ens s ADV ADVANCE ANCE Η συμπύκνωση με την αιχμή της καινοτομίας >>> >> Φιλικοί προς το περιβάλλον για μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας

Διαβάστε περισσότερα

Τα πλεονεκτήματα των οδοντωτών τροχών με ελικοειδή δόντια είναι:

Τα πλεονεκτήματα των οδοντωτών τροχών με ελικοειδή δόντια είναι: Οδοντώσεις 1. Ποιος είναι ο λειτουργικός σκοπός των οδοντώσεων (σελ. 227) Λειτουργικός σκοπός των οδοντώσεων είναι η μετάδοση κίνησης σε περιπτώσεις ατράκτων με γεωμετρικούς άξονες παράλληλους, τεμνόμενους

Διαβάστε περισσότερα

HaynesPro WorkshopData - Έκδοση Φορτηγών περιέχει όλα τα τεχνικά στοιχεία που θα χρειαστείτε. WorkshopData Truck Edition

HaynesPro WorkshopData - Έκδοση Φορτηγών περιέχει όλα τα τεχνικά στοιχεία που θα χρειαστείτε. WorkshopData Truck Edition HaynesPro WorkshopData - Έκδοση Φορτηγών περιέχει όλα τα τεχνικά στοιχεία που θα χρειαστείτε WorkshopData Truck Edition WorkshopData - Truck Edition HaynesPro WorkshopData Έκδοση Φορτηγών σας επιτρέπει

Διαβάστε περισσότερα

Γερανογέφυρα αλουμινίου, στατική, διπλός φορέας, μέγιστο φορτίο kg και kg

Γερανογέφυρα αλουμινίου, στατική, διπλός φορέας, μέγιστο φορτίο kg και kg Γερανογέφυρα αλουμινίου, στατική, διπλός φορέας, μέγιστο φορτίο 1.000 kg και 1.0 kg Μήκος φορέα (ολικό) Μήκος φορέα (καθαρή απόσταση) Στήριγμα φορέα Πλάτος πλευρικού πλαισίου Ολικό ύψος Σημείο ανάρτησης

Διαβάστε περισσότερα

Kollias Industrial Doors

Kollias Industrial Doors Kollias Industrial Doors ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΝΑΔΙΠΛΟΥΜΕΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ RD06 0 Οι Αναδιπλούμενες Πόρτες RD06 αποτελούν διατάξεις προοριζόμενες για την κάλυψη ανοιγμάτων, λειτουργώντας ως διαχωριστικό πέτασμα

Διαβάστε περισσότερα

Επισκευή & συντήρηση σωλήνων

Επισκευή & συντήρηση σωλήνων Επισκευή & συντήρηση σωλήνων Ευρεία γκάμα από μία πηγή. Μοναδικός ανθεκτικός σχεδιασμός. Γρήγορη και αξιόπιστη απόδοση. Τύπος μοντέλων Σελίδα Πρέσες δοκιμής κυκλωμάτων 2 9.2 Ψύκτες σωλήνων 2 9.3 Αντλίες

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα μετάδοσης κίνησης προσαρμοζόμενης συχνότητας Κορυφαία απόδοση ψυκτικού συγκροτήματος

Σύστημα μετάδοσης κίνησης προσαρμοζόμενης συχνότητας Κορυφαία απόδοση ψυκτικού συγκροτήματος Σύστημα μετάδοσης κίνησης προσαρμοζόμενης συχνότητας Κορυφαία απόδοση ψυκτικού συγκροτήματος Λύσεις αναβάθμισης που προσαρμόζονται σε πολλά ψυκτικά συγκροτήματα Trane RTAD Trane RTAC Λειτουργικά οφέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΤΛΙΕΣ. 1.-Εισαγωγή-Γενικά. 2.-Χαρακτηριστικές καμπύλες. 3.-Επιλογή Αντλίας. 4.-Αντλίες σε σειρά και σε παράλληλη διάταξη. 5.

ΑΝΤΛΙΕΣ. 1.-Εισαγωγή-Γενικά. 2.-Χαρακτηριστικές καμπύλες. 3.-Επιλογή Αντλίας. 4.-Αντλίες σε σειρά και σε παράλληλη διάταξη. 5. ΑΝΤΛΙΕΣ 1.-Εισαγωγή-Γενικά 2.-Χαρακτηριστικές καμπύλες 3.-Επιλογή Αντλίας 4.-Αντλίες σε σειρά και σε παράλληλη διάταξη 5.-Ειδική Ταχύτητα 1.-Εισαγωγή-Γενικά - Μετατροπή μηχανικής ενέργειας σε υδραυλική

Διαβάστε περισσότερα

ΟΧΗΜΑΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ LEOPARD 2

ΟΧΗΜΑΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ LEOPARD 2 Nέα Τεχνολογία από το Flensburg ΟΧΗΜΑΤΑ AEV WISENT ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ EXCAVATOR LEOPARD 2 ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ AEV WISENT Τα τρία Θωρακισμένα Οχήματα Υποστήριξης... 3 Θωρακισμένο Όχημα Ανάκτησης WISENT... 3 Θωρακισμένο

Διαβάστε περισσότερα

Πολυαξονικά Φορτηγά DAF. Ανθεκτικά, αποτελεσματικά και αξιόπιστα

Πολυαξονικά Φορτηγά DAF. Ανθεκτικά, αποτελεσματικά και αξιόπιστα Πολυαξονικά Φορτηγά DAF Ανθεκτικά, αποτελεσματικά και αξιόπιστα Πολυαξονικά οχήματα CF Σχεδιασμένα για σκληρή δουλειά Το CF αποτελεί ένα όχημα πολλαπλών εφαρμογών, σχεδιασμένο για βαριές δουλειές. Τα

Διαβάστε περισσότερα

Στοιχεία Μηχανών ΙΙ. Α. Ασκήσεις άλυτες. Άσκηση Α.1: Πλήρης υπολογισμός οδοντοτροχών με ευθεία οδόντωση

Στοιχεία Μηχανών ΙΙ. Α. Ασκήσεις άλυτες. Άσκηση Α.1: Πλήρης υπολογισμός οδοντοτροχών με ευθεία οδόντωση Στοιχεία Μηχανών ΙΙ Α. Ασκήσεις άλυτες Άσκηση Α.1: Πλήρης υπολογισμός οδοντοτροχών με ευθεία οδόντωση Περιγραφή της κατασκευής: Σε μία αποθήκη υλικών σιδήρου χρησιμοποιείται μία γερανογέφυρα ανυψωτικής

Διαβάστε περισσότερα

παγωτό ΠΑΓΩΤΟ SOFT & FROZEN YOGURT... 437-440 ΜΗΧΑΝΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΑΓΩΤΟΥ...441-449 ΣΥΝΘΕΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ...448-449 ΠΑΣΤΕΡΙΩΤΕΣ...

παγωτό ΠΑΓΩΤΟ SOFT & FROZEN YOGURT... 437-440 ΜΗΧΑΝΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΑΓΩΤΟΥ...441-449 ΣΥΝΘΕΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ...448-449 ΠΑΣΤΕΡΙΩΤΕΣ... παγωτό ΠΑΓΩΤΟ SOFT & FROZEN YOGURT... 437-440 ΜΗΧΑΝΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΑΓΩΤΟΥ...441-449 ΣΥΝΘΕΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ...448-449 ΠΑΣΤΕΡΙΩΤΕΣ...450-451 - KATAΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ ΑΤΣΑΛΙ ή ΣΕ ΕΚΔΟΣΗ VERNICIATO - ΚΑΤΟΠΙΝ

Διαβάστε περισσότερα

Γ ΤΑΞΗ ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Α ) & ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΠΑΛ

Γ ΤΑΞΗ ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Α ) & ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΠΑΛ ΑΡΧΗ ΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Γ ΤΑΞΗ ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Α ) & ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΠΑΛ ΤΕΤΑΡΤΗ 9/04/07 - ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑ: ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΗΧΑΝΩΝ ΣΥΝΟΛΟ ΣΕΛΙΔΩΝ: ΠΕΝΤΕ (5) ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΘΕΜΑ ο ) Να χαρακτηρίσετε τις προτάσεις που

Διαβάστε περισσότερα

Graco Σειρά EP Τεχνολογία αντλήσεως με σωλήνα

Graco Σειρά EP Τεχνολογία αντλήσεως με σωλήνα Graco Σειρά EP Τεχνολογία αντλήσεως με σωλήνα Μονός κύλινδρος πιέζει μία χαμηλής τριβής σωλήνα σε μία πλήρη περιέλιξη 360 Περισσότερη ροή ανά περιστροφή σε σχέση με συμβατικούς σχεδιασμούς Πίεση μόνο μία

Διαβάστε περισσότερα

Ένα πρωτοποριακό σύστημα για διαχείριση λυμάτων: Wilo-Rexa FIT και Rexa PRO. Έντυπο προϊόντος.

Ένα πρωτοποριακό σύστημα για διαχείριση λυμάτων: Wilo-Rexa FIT και Rexa PRO. Έντυπο προϊόντος. Ένα πρωτοποριακό σύστημα για διαχείριση λυμάτων: Wilo-Rexa FIT και Rexa PRO. Έντυπο προϊόντος. Οι σύνθετες απαιτήσεις χρειάζονται απλές λύσεις. Ώστε να γίνει πιο εύκολη όχι μόνο η δουλειά αλλά και η λήψη

Διαβάστε περισσότερα

KLEEMANN ΛΥΣΕΙΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ. Σχεδίαση κατά παραγγελία Τυποποιημένα πακέτα Πακέτο πλήρους ανελκυστήρα- πλήρης αποξήλωση

KLEEMANN ΛΥΣΕΙΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ. Σχεδίαση κατά παραγγελία Τυποποιημένα πακέτα Πακέτο πλήρους ανελκυστήρα- πλήρης αποξήλωση ΛΥΣΕΙΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ KLEEMANN ΛΥΣΕΙΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ H σειρά της KLEEMANN Modernisation Solutions σας προσφέρει εξατομικευμένες, αξιόπιστες και συμβατές λύσεις. Είτε επιλέξετε ολική ή μερική ανακαίνιση, σχεδίαση

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. Διοίκηση Εργοταξίου

ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. Διοίκηση Εργοταξίου ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. Διοίκηση Εργοταξίου Διδάσκων: Γιάννης Χουλιάρας Μηχανές ανυψώσεως και μεταφοράς δομικών υλικών. Χρησιμοποιούμενες μηχανές και μεθοδολογία χρήσης σε διάφορα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΟΥ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΡΟΛΟΥ E.M.D.R.S

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΟΥ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΡΟΛΟΥ E.M.D.R.S ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΟΥ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΡΟΛΟΥ E.M.D.R.S 0 Τα Ηλεκτροκίνητα Διαιρούμενα Ρολά αποτελούν διατάξεις οι οποίες προορίζονται για την κάλυψη μεγάλων ανοιγμάτων (>12m), όπου καθίσταται αδύνατη η τοποθέτηση

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα Ηλεκτροκίνησης. Automation and Drives

Συστήματα Ηλεκτροκίνησης. Automation and Drives Εξοικονόμηση Ενέργειας Οικονομική και Οικολογική σημασία Ηλεκτρικά κινητήρια συστήματα: αντιπροσωπεύουν 70 % της βιομηχανικής ενεργειακής κατανάλωσης Ενεργειακό δυναμικό εξοικονόμησης ανά έτος (μόνο στη

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ. Μηχανική όραση Cognex... για μέγιστη αξιοπιστία στην παραγωγή. Τρόφιμα & Ποτά

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ. Μηχανική όραση Cognex... για μέγιστη αξιοπιστία στην παραγωγή. Τρόφιμα & Ποτά ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Μηχανική όραση Cognex... για μέγιστη αξιοπιστία στην παραγωγή. Τρόφιμα & Ποτά Ένα ευρύ φάσμα λύσεων Οι αισθητήρες μηχανικής όρασης της Cognex παρέχουν στη βιομηχανία τροφίμων & ποτών

Διαβάστε περισσότερα

KRIOS AC. Μηχανήματα πλήρωσης. Παρουσίαση και πληροφορίες για τα διαθέσιμα μηχανήματα

KRIOS AC. Μηχανήματα πλήρωσης. Παρουσίαση και πληροφορίες για τα διαθέσιμα μηχανήματα KRIOS AC Μηχανήματα πλήρωσης Παρουσίαση και πληροφορίες για τα διαθέσιμα μηχανήματα Μηχανήματα πλήρωσης Η KRIOS διαθέτει στην γκάμα της μηχανήματα πλήρωσης (STAZIONI DI CARICA) ψυκτικών υγρών και ψυκτέλαιων,

Διαβάστε περισσότερα

SafeLite Γενικά π ει

SafeLite Γενικά π ει Γενικά π ει π ει Αξιόπιστη και λειτουργική λύση Όταν η ασφάλεια εξαρτάται από την απόφαση που παίρνουμε, με τις αξιόπιστες και λειτουργικες συσκευές μας θα έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. Με σχεδιασμό, ανάπτυξη

Διαβάστε περισσότερα

ΤΥΠΟΙ. τύπου ανεμιστήρες όλων των τύπων, αξονικούς Διατίθενται όλοι οι τύποι των αξονικών και

ΤΥΠΟΙ. τύπου ανεμιστήρες όλων των τύπων, αξονικούς Διατίθενται όλοι οι τύποι των αξονικών και Περιγραφή Tύποι Τεχνικά στοιχεία Η Μηχαναγροτική ΑΕ κατασκευάζει βιομηχανικού ΤΥΠΟΙ τύπου ανεμιστήρες όλων των τύπων, αξονικούς και φυγοκεντρικούς, και αξιοποιόντας την Διατίθενται όλοι οι τύποι των αξονικών

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ALOUSYSTEM. Alousystem 100inox

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ALOUSYSTEM. Alousystem 100inox ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ALOUSYSTEM Alousystem 100inox Το σύστημα αλουμινίου Alousystem 100inox αποτελεί ένα από τα πιο αξιόπιστα συρόμενα συστήματα της αγοράς. Διαθέτει ανοξείδωτο οδηγό για ομαλή, αθόρυβη και χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

Έτσι αλλάζουν οι επαγγελματίες τις αντλίες νερού

Έτσι αλλάζουν οι επαγγελματίες τις αντλίες νερού Έτσι αλλάζουν οι επαγγελματίες τις αντλίες νερού 2 Wasserpumpe Αντλία νερού 3 Μην χάνετε την ψυχραιμία σας Αντικατάσταση της αντλίας νερού Σε περίπτωση ελαττωματικής αντλίας νερού, υπάρχουν δύο διαφορετικές

Διαβάστε περισσότερα

ABB drives στη βιομηχανία τροφίμων και ποτών. ABB Group April 1, 2013 Slide 1

ABB drives στη βιομηχανία τροφίμων και ποτών. ABB Group April 1, 2013 Slide 1 ABB drives στη βιομηχανία τροφίμων και ποτών April 1, 2013 Slide 1 Η αγορά των AC drives ανά κλάδο το έτος 2010 Market study ARC2011 Η βιομηχανία τροφίμων και ποτών αποτελεί το δεύτερο μεγαλύτερο κλάδο.

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ Το IDROFAN εναρμονίζεται άριστα με τα νέα πρότυπα για κτίρια χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης,

Διαβάστε περισσότερα

για τη βιομηχανία της πέτρας

για τη βιομηχανία της πέτρας Αδαμαντοφόρα εργαλεία για τη βιομηχανία της πέτρας 1 Πλεονεκτήματα της δέσμευσής μας προς τους πελάτες Από το 1937, η Diamant Boart είναι δεσμευμένη προς τους πελάτες της. Η δέσμευση αυτή σημαίνει ότι

Διαβάστε περισσότερα

Μηχανήματα κοπής πρέμνων

Μηχανήματα κοπής πρέμνων Μηχανήματα κοπής πρέμνων Υδραυλικό Ελκυστήρας FSI power-tech ApS Η εταιρεία FSI power-tech ApS ιδρύθηκε από τον Henning Schmidt το 2002 και σχεδιάζει και κατασκευάζει μηχανήματα κοπής πρέμνων. Καθώς πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλη δύναμη σε μικρό μέγεθος.

Μεγάλη δύναμη σε μικρό μέγεθος. Μεγάλη δύναμη σε μικρό μέγεθος. Expert Universal Easy New Compact Generation Easy Universal Expert Η νέα γενιά Compact κρουστικών δραπάνων της Bosch. Είτε πρόκειται για το Easy, το Universal ή το Expert

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟ

ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟ SERVICE ΤΗΣ HACH Αυξήστε τη σιγουριά, χωρίς έγνοια, γνωρίζοντας ότι έχετε αφήσει τη και τις του εξοπλισμού σας στα χέρια των ειδικών. ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

22. ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ PELLETS

22. ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ PELLETS Τα πάντα για τις ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΘΕΡΜΑΝΣΕΙΣ 375 22. ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ PELLETS Ο καυστήρας pellet είναι μία συσκευή που αποστολή έχει την τροφοδοσία του λέβητα με καύσιμο, του άναμμα της φλόγας, την παροχή του αέρα καύσης

Διαβάστε περισσότερα

High-Speed Milling. Παρουσίαση σχεδιασμού εργαλειομηχανής - HSM. High-Speed Milling. Γ.Βοσνιάκος-ΕΡΓΑΛΕΙΟΜΗΧΑΝΕΣ

High-Speed Milling. Παρουσίαση σχεδιασμού εργαλειομηχανής - HSM. High-Speed Milling. Γ.Βοσνιάκος-ΕΡΓΑΛΕΙΟΜΗΧΑΝΕΣ High-Speed Milling Παρουσίαση σχεδιασμού εργαλειομηχανής - HSM Γ.Βοσνιάκος-ΕΡΓΑΛΕΙΟΜΗΧΑΝΕΣ High-Speed Milling Άδεια Χρήσης Το παρόν υλικό υπόκειται σε άδειες χρήσης Creative Commons και δημιουργήθηκε στο

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ Ι

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ Ι ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ Ι. ΕΡΓΑΛΕΙΟΜΗΧΑΝΕΣ: ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΚΙΒΩΤΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ - ΟΔΟΝΤΟΚΙΝΗΣΗ ΓΚΛΩΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ dimglo@teiath.gr Εργαστήριο Επεξεργασίας Ιατρικού Σήματος και

Διαβάστε περισσότερα

Lunkenheimer ΕΙΚΟΝΑ 604 ΚΟΥΜΠΩΤΗ ΒΑΛΒΙΔΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗΣ DN (NPS 2-24) ASME Κλάση 150, 300 ΚΑΙ 600

Lunkenheimer ΕΙΚΟΝΑ 604 ΚΟΥΜΠΩΤΗ ΒΑΛΒΙΔΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗΣ DN (NPS 2-24) ASME Κλάση 150, 300 ΚΑΙ 600 DN 50-600 (NPS 2-24) ASME Κλάση 150, 300 ΚΑΙ 600 Η F604 είναι μια κουμπωτή βαλβίδα απομονώσεως ειδικά σχεδιασμένη για βαριά χρήση σε εργασίες αλουμίνας και εξόρυξης, στις οποίες απαντάται καθαλάτωση και

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder.

Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder. Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder. Κορυφαία ισχύς για υψηλές απαιτήσεις. Το Arocs Loader και το Arocs Grounder. Για ιδιαίτερα υψηλό ωφέλιμο φορτίο και ακραία φορτία. Με το Arocs Loader και το

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΤΛΙΕΣ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ & ΠΑΧΥΡΡΕΥΣΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ

ΑΝΤΛΙΕΣ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ & ΠΑΧΥΡΡΕΥΣΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ Στην Ελλάδα μόνο οι αντλίες ΕΜΗΚΑΜ έχουν Πιστοποίηση Αντιεκρηκτικότητας ΑΤΕΧ Πτερυγιοφόρες αντλίες Γραναζωτές αντλίες Αντλητικά συγκροτήματα Αντλίες κενού Βάνες εσωτερικές Ανέμες υδραυλικές ηλεκτρικές

Διαβάστε περισσότερα

Πλανητικά μίξερ BE5 300 W. (από 15 έως 220 ανά λεπτό)

Πλανητικά μίξερ BE5 300 W. (από 15 έως 220 ανά λεπτό) Πλανητικά Μίξερ 2 dito electrolux πλανητικά μίξερ Πλανητικά μίξερ Πανίσχυρα, κατασκευασμένα για να αντέχουν σε φορτία. Η Dito Electrolux προσφέρει πλούσια γκάμα πλανητικών μίξερ από 5 έως 80 λίτρων, για

Διαβάστε περισσότερα

Φύλλο στοιχείων: Wilo-Drain MTS 40/31 (3~400 V)

Φύλλο στοιχείων: Wilo-Drain MTS 40/31 (3~400 V) Φύλλο στοιχείων: Wilo-Drain MTS 40/31 (3~400 V) Καμπύλη Wilo-Drain MTS 40-50 Hz - 2900 1/min Συγκρότημα Μέγιστο ύψος άντλησης H max 31 m Μέγιστη ποσότητα άντλησης Q max 14 m 3 /h Βέλτιστο μανομετρικό ύψος

Διαβάστε περισσότερα

>> >> >> << www.klimatika.gr >> S ustainable Comfor t. Vivadens. Η καλύτερη επένδυση στην συμπύκνωση

>> >> >> << www.klimatika.gr >> S ustainable Comfor t. Vivadens. Η καλύτερη επένδυση στην συμπύκνωση ΗΛΙΟΘΕΡΜΙΑ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ / ΑΕΡΙΟΥ Vivadens ΕΠΙΤΟΙΧΙΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ ΑΕΡΙΟΥ EASYLIFE Η καλύτερη επένδυση στην συμπύκνωση >> >> >> Εξοικονόμηση ενέργειας Ζεστό

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΠΛΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΚΟΠΗΣ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΔΡΟΒΟΛΗΣ (WATERJET) Η ΤΕΛΕΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΗΣ ΚΟΠΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΥΛΙΚΑ!

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΠΛΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΚΟΠΗΣ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΔΡΟΒΟΛΗΣ (WATERJET) Η ΤΕΛΕΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΗΣ ΚΟΠΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΥΛΙΚΑ! ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΠΛΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΚΟΠΗΣ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΔΡΟΒΟΛΗΣ (WATERJET) WJ-VERSATILE: Bασικά χαρακτηριστικά Η ΤΕΛΕΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΗΣ ΚΟΠΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΥΛΙΚΑ! Διπλή τεχνολογία κοπής με

Διαβάστε περισσότερα

Ποιότητα και απόδοση TOP QUALITY. www.solarworld-hellas.com

Ποιότητα και απόδοση TOP QUALITY. www.solarworld-hellas.com Ποιότητα και απόδοση SOLARWORLD TOP QUALITY www.solarworld-hellas.com ΝΕΟ! 25 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΡΑΜΜΙΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΣE 5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ* Κορυφαία προϊόντα για κάθε εφαρμογή Στις

Διαβάστε περισσότερα

AΥΤΟΚΑΘΑΡΙΖOΜΕΝΟ ΣΤΟΙΧΕIΟ ΦIΛΤΡΑΝΣΗΣ. Αυτοκαθαριζόμενη εσχάρα τύπου μεταφορικής ταινίας

AΥΤΟΚΑΘΑΡΙΖOΜΕΝΟ ΣΤΟΙΧΕIΟ ΦIΛΤΡΑΝΣΗΣ. Αυτοκαθαριζόμενη εσχάρα τύπου μεταφορικής ταινίας AΥΤΟΚΑΘΑΡΙΖOΜΕΝΟ ΣΤΟΙΧΕIΟ ΦIΛΤΡΑΝΣΗΣ Αυτοκαθαριζόμενη εσχάρα τύπου μεταφορικής ταινίας Αυτοκαθαριζόμενη εσχάρα τύπου μεταφορικής ταινίας CE Θωρακίσεις ασφαλείας από ατύχημα Η εσχάρα VANGUARD V2 διαθέτει

Διαβάστε περισσότερα

Μηχανήματα κοπής πρέμνων

Μηχανήματα κοπής πρέμνων Μηχανήματα κοπής πρέμνων Μηχανοκίνητο Υδραυλικό Αναρτώμενο FSI power-tech ApS Η εταιρεία FSI power-tech ApS ιδρύθηκε από τον Henning Schmidt το 2002 και σχεδιάζει και κατασκευάζει μηχανήματα κοπής πρέμνων.

Διαβάστε περισσότερα

Μηχανήματα κοπής πρέμνων

Μηχανήματα κοπής πρέμνων Μηχανήματα κοπής πρέμνων Υδραυλικό σύστημα 2018 Αναρτώμενο FSI power-tech ApS Η εταιρεία FSI Power-tech ApS ιδρύθηκε από τον Henning Schmidt το 2002 και σχεδιάζει και κατασκευάζει μηχανήματα κοπής πρέμνων.

Διαβάστε περισσότερα

Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ & ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ & ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ

Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ & ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ & ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ & ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΑ Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α & ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ Ο Όμιλος SABO ιδρύθηκε το 1984 και η έδρα του στεγάζεται στο Βασιλικό Ευβοίας σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 25.000

Διαβάστε περισσότερα

ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΕΣ ΜΟΝΗΣ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗΣ 1450RPM. Χαμηλής - Μέσης Πίεσης. Ηλεκτροκινητήρες υψηλών προδιαγραφών IP-55 κλάση F.

ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΕΣ ΜΟΝΗΣ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗΣ 1450RPM. Χαμηλής - Μέσης Πίεσης. Ηλεκτροκινητήρες υψηλών προδιαγραφών IP-55 κλάση F. ΥΓΟΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΑΠΟΡΡΟΗΤΗΡΕΣ ΜΟΝΗΣ ΑΝΑΡΡΟΗΣΗΣ 1RPM 1 Χαμηλής - Μέσης Πίεσης. Ηλεκτροκινητήρες υψηλών προδιαγραφών IP-55 κλάση F. IF - 4 Κατασκευή κελύφους από γαλβανισμένο χαλυβδοέλασμα. τερωτή κουταλοειδούς

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΕΡΟΨΥΚΤΟΥ ΨΥΚΤΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ (ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 13/2018)

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΕΡΟΨΥΚΤΟΥ ΨΥΚΤΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ (ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 13/2018) ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΕΡΟΨΥΚΤΟΥ ΨΥΚΤΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ (ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 13/2018) 1. ΓΕΝΙΚΑ Ο Διαγωνισμός αφορά την προμήθεια και εγκατάσταση αερόψυκτου ψυκτικού συγκροτήματος για την κάλυψη των

Διαβάστε περισσότερα

5.1. Χωροταξικός Σχεδιασμός Κριτήρια αξιολόγησης Χωροταξικού Σχεδιασμού Δραστηριότητες Χωροταξικού Σχεδιασμού...

5.1. Χωροταξικός Σχεδιασμός Κριτήρια αξιολόγησης Χωροταξικού Σχεδιασμού Δραστηριότητες Χωροταξικού Σχεδιασμού... ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5. ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Περιεχόμενα 5.1. Χωροταξικός Σχεδιασμός... 2 5.2. Κριτήρια αξιολόγησης Χωροταξικού Σχεδιασμού... 4 5.3. Δραστηριότητες Χωροταξικού Σχεδιασμού... 5 5.4. Τύποι Χωροταξίας...

Διαβάστε περισσότερα

ASTRA ARGO ΑΡΧΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ.

ASTRA ARGO ΑΡΧΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Αντλίες Αποστράγγισης & Λυμάτων ASTRA ARGO ΑΡΧΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Οι σειρές ASTRA, ARGO αποτελούν μία ολοκληρωμένη επιλογή αντλιών με σκοπό την εύκολη σε χρήση και παράλληλα ποιοτική οικιακή εφαρμογή. Η επιλογή

Διαβάστε περισσότερα

Tόρνοι Εξαρτήματα ΟΚ ΕΛΕΓΜΕΝΑ 15-12 τορνοι 2011 δ).indd 2 15/12/2011 5:54:29 μμ

Tόρνοι Εξαρτήματα ΟΚ ΕΛΕΓΜΕΝΑ 15-12 τορνοι 2011 δ).indd 2 15/12/2011 5:54:29 μμ Tόρνοι Εξαρτήματα OPTI D180 X 300 VARIO Στιβαρός τόρνος γενικής χρήσης με ψηφιακή ένδειξη ταχύτητας Πλεονεκτήματα Σκληρυμένες και ρεκτιφιαρισμένες γλύστρες Σκληρυμένος κώνος ατράκτου (DIN 6350) Εγγυημένη

Διαβάστε περισσότερα

15η Ενότητα: Περιστροφική κίνηση

15η Ενότητα: Περιστροφική κίνηση 15η Ενότητα: Περιστροφική κίνηση σύστημα περιστροφικής κίνησης δομή και χαρακτηριστικά σημαντικές σχέσεις Χαμηλοθώρης ISL I nt el l i gent Syst ems Lab ΜΗΧΑΤΡΟΝΙΚΗ 1 Σύστημα περιστροφικής κίνησης Τρία

Διαβάστε περισσότερα

ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΣΚΥΡΟ ΕΜΑΤΟΣ

ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΣΚΥΡΟ ΕΜΑΤΟΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΣΚΥΡΟ ΕΜΑΤΟΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ - ΜΟΝΤΕΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ ΓΕΝΙΚEΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Το σκυρόδεµα αποτελείται από τσιµέντο, αµµοχάλικα, νερό, και

Διαβάστε περισσότερα

Πλαίσιο 4 2. Πλαίσιο 6 2. Πλαίσιο 6 4. Πλαίσιο 8 2. Πλαίσιο 8 4

Πλαίσιο 4 2. Πλαίσιο 6 2. Πλαίσιο 6 4. Πλαίσιο 8 2. Πλαίσιο 8 4 ΔΙΑΤΑΞΗ / ΥΨΟΣ ΣΑΣΙ / ΜΕΤΑΞΟΝΙΟ (διαστάσεις σε dm) Πλαίσιο Πλαίσιο 6 2 Πλαίσιο 6 4 Πλαίσιο 8 2.5 Πλαίσιο.5.5 64.5 RADDT-GR 53 53 RADDT-G2 64 62 47 1 ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΙΑΤΑΞΗ / ΥΨΟΣ ΣΑΣΙ / ΜΕΤΑΞΟΝΙΟ (διαστάσεις

Διαβάστε περισσότερα

α. Οι ήλοι κατασκευάζονται από ανθρακούχο χάλυβα, χαλκό ή αλουμίνιο. Σ

α. Οι ήλοι κατασκευάζονται από ανθρακούχο χάλυβα, χαλκό ή αλουμίνιο. Σ ΑΡΧΗ ΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Γ ΤΑΞΗ ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Α ) & ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Β ) ΣΑΒΒΑΤΟ 6/04/206 - ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑ: ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΗΧΑΝΩΝ ΣΥΝΟΛΟ ΣΕΛΙΔΩΝ: ΠΕΝΤΕ (5) ΘΕΜΑ ο ) Να χαρακτηρίσετε τις προτάσεις

Διαβάστε περισσότερα

DUCATO NATURAL POWER

DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER Το όχημα έχει ρυθμιστεί να λειτουργεί κανονικά με φυσικό αέριο, ενώ υπάρχει αυτόματο σύστημα εναλλαγής σε βενζίνη όταν το φυσικό αέριο πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΑΝΤΛΙΕΣ. Στην Ελλάδα, μόνο οι αντλίες ΕΜΗΚΑΜ έχουν Πιστοποίηση Αντιεκρηκτικότητας ΑΤΕΧ.

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΑΝΤΛΙΕΣ. Στην Ελλάδα, μόνο οι αντλίες ΕΜΗΚΑΜ έχουν Πιστοποίηση Αντιεκρηκτικότητας ΑΤΕΧ. Στην Ελλάδα, μόνο οι αντλίες ΕΜΗΚΑΜ έχουν Πιστοποίηση Αντιεκρηκτικότητας ΑΤΕΧ. Πτερυγιοφόρες αντλίες Ανοξείδωτες πτερυγιοφόρες αντλίες Γραναζωτές αντλίες Ανοξείδωτες γραναζωτές αντλίες Αντλητικά συγκροτήματα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών Τμήμα Μηχανολογίας ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ Κώστας Κιτσάκης Μηχανολόγος Μηχανικός ΤΕ MSc Διασφάλιση ποιότητας Επιστημονικός Συνεργάτης Άσκηση Να βρεθεί η περιστροφική

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. Διοίκηση Εργοταξίου

ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. Διοίκηση Εργοταξίου ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. Διοίκηση Εργοταξίου Διδάσκων: Γιάννης Χουλιάρας Στοιχεία μετάδοσης κίνησης (ιμάντες, αλυσίδες, οδοντωτοί τροχοί). Κινητήρες εσωτερικής καύσης. Μηχανές ηλεκτρικές,

Διαβάστε περισσότερα

LUNKENHEIMER ΕΙΚΌΝΑ 603 ΒΑΛΒΊΔΑ ΑΠΟΜΌΝΩΣΗΣ ΚΛΊΣΗΣ DN (NPS 2-24) ASME ΚΛΆΣΗ 150, 300 ΚΑΙ 600

LUNKENHEIMER ΕΙΚΌΝΑ 603 ΒΑΛΒΊΔΑ ΑΠΟΜΌΝΩΣΗΣ ΚΛΊΣΗΣ DN (NPS 2-24) ASME ΚΛΆΣΗ 150, 300 ΚΑΙ 600 D 50-600 (PS 2-24) ASME ΚΛΆΣΗ 150, 300 ΚΑΙ 600 Η F603 είναι μια γωνιακή βαλβίδα απομονώσεως ειδικά σχεδιασμένη για βαριά χρήση σε εργασίες αλουμίνας και εξόρυξης, στις οποίες απαντάται καθαλάτωση και διάβρωση

Διαβάστε περισσότερα

L 191/26 Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης

L 191/26 Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης L 191/26 Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης 23.7.2009 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (ΕΚ) αριθ. 640/2009 ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ της 22ας Ιουλίου 2009 σχετικά με την εφαρμογή της οδηγίας 2005/32/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

Αξιοπιστία Εξοπλισμού και Εγκαταστάσεων. Λύσεις για την Βιομηχανική Συντήρηση

Αξιοπιστία Εξοπλισμού και Εγκαταστάσεων. Λύσεις για την Βιομηχανική Συντήρηση Αξιοπιστία Εξοπλισμού και Εγκαταστάσεων Λύσεις για την Βιομηχανική Συντήρηση Doug Martin; E. l. du Pont de Nemours and Company Η Αξιοπιστία Ξεκινάει από Εδώ Το πρώτο βήμα προς την αξιοπιστία του εξοπλισμού

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες ξηρής και υγρής αναρρόφησης NT 45/1 Tact

Σκούπες ξηρής και υγρής αναρρόφησης NT 45/1 Tact Σκούπες ξηρής και υγρής αναρρόφησης NT 45/1 Tact H NT 45/1 Τact είναι μια εύχρηστη και ισχυρή μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης για επαγγελματικές εφαρμογές. Είναι εξοπλισμένη με το καινοτόμο, κατοχυρωμένο

Διαβάστε περισσότερα

ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΤΣΕΡΚΙ. ΒΑΜΒΑΚΑΣ VAMVACAS est

ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΤΣΕΡΚΙ.   ΒΑΜΒΑΚΑΣ VAMVACAS est ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΤΣΕΡΚΙ www.vamvacas.gr www.vamvacas.gr ORGAPACK λύσεις Έργαλεία χειρός Για διαφορετικές εφαρμογές PP = Πολυπροπυλένιο ΡΕΤ = Πολυεστέρας

Διαβάστε περισσότερα

7 η ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΣΚΗΣΗ

7 η ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΣΚΗΣΗ 7 η ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΑΚΤΙΝΙΚΟ Ε ΡΑΝΟ ΟΛΙΣΘΗΣΗΣ 7.1 Εδρανα Τα έδρανα αποτελούν φορείς στήριξης και οδήγσης κινούµενων µηχανολογικών µερών, όπως είναι οι άξονες, -οι οποίοι καταπονούνται µόνο σε κάµψη

Διαβάστε περισσότερα

Επαναφορτιζόμενη μηχανή κοπής σωλήνων. REMS Akku-Cento 22 V. Νέο. for Professionals

Επαναφορτιζόμενη μηχανή κοπής σωλήνων. REMS Akku-Cento 22 V. Νέο. for Professionals Επαναφορτιζόμενη μηχανή κοπής σωλήνων REMS Akku-Cento 22 V Νέο for Professionals Ευρεσιτεχνία EP 1 782 904 Απίστευτα γρήγορα. Κάθετα. Χωρίς ρινίσματα. Χωρίς εξωτερικά γρέζια. Στεγνά. Γερμανικό προϊόν ποιότητας

Διαβάστε περισσότερα

Όλα τα γρανάζια είναι κατασκευασµένα από χρωµιο-µολυβδενιούχο χάλυβα µε όριο θραύσης

Όλα τα γρανάζια είναι κατασκευασµένα από χρωµιο-µολυβδενιούχο χάλυβα µε όριο θραύσης ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΑΕΡΟΝΑΥΠΗΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ 265 00 ΠΑΤΡΑ, ΕΛΛΑΣ UNIVERSITY OF PATRAS SCHOOL OF ENGINEERING DEPARTMENT of MECHANICAL ENGINEERING

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακό Σύστημα Ανακοινώσεων και Φωνητικού Συναγερμού Praesideo Μετάδοση μηνυμάτων κάτω απο οποιεσδήποτε συνθήκες

Ψηφιακό Σύστημα Ανακοινώσεων και Φωνητικού Συναγερμού Praesideo Μετάδοση μηνυμάτων κάτω απο οποιεσδήποτε συνθήκες Ψηφιακό Σύστημα Ανακοινώσεων και Φωνητικού Συναγερμού Praesideo Μετάδοση μηνυμάτων κάτω απο οποιεσδήποτε συνθήκες 2 Συσκευή Ανακοινώσεων και Φωνητικού Συναγερμού Praesideo από την Bosch Κρατήστε το κοινό

Διαβάστε περισσότερα

S. Bi. Automations Σταματίου Βιομηχανικοί Αυτοματισμοί

S. Bi. Automations Σταματίου Βιομηχανικοί Αυτοματισμοί Industrial Automation S. Bi. Automations Σταματίου Βιομηχανικοί Αυτοματισμοί Προϊόντα Βιομηχανικού Αυτοματισμού Έξυπνες λύσεις για τη σύγχρονη βιομηχανία SMART STOP ΕΞΥΠΝΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΔΙΕΡΓΑΣΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΆ ΈΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΆΜΕΣΗ ΠΑΡΆΔΟΣΗ

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΆ ΈΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΆΜΕΣΗ ΠΑΡΆΔΟΣΗ ΓΕΡΑΝΟΓΈΦΥΡΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΊΑΣ ΓΕΡΑΝΟΓΈΦΥΡΕΣ ΠΥΡΗΝΙΚΏΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΉΡΩΝ ΓΕΡΑΝΟΓΈΦΥΡΕΣ ΛΙΜΈΝΩΝ ΦΟΡΤΗΓΆ ΑΝΎΨΩΣΗΣ ΒΑΡΈΟΥ ΤΎΠΟΥ ΣΥΝΤΉΡΗΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΎ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΆ ΈΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΆΜΕΣΗ ΠΑΡΆΔΟΣΗ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ 2 Konecranes

Διαβάστε περισσότερα

Σιγουριά για το μέλλον χάρη στην τεχνογνωσία των ειδικών

Σιγουριά για το μέλλον χάρη στην τεχνογνωσία των ειδικών Σιγουριά για το μέλλον χάρη στην τεχνογνωσία των ειδικών Συνεχής ανάπτυξη προϊόντων Η περαιτέρω ανάπτυξη και τελειοποίηση αποτελούν μια συνεχή διαδικασία που επιτελείται από το εξειδικευμένο τμήμα έρευνας

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή κατασκευαστικής σειράς: Wilo-DrainLift TMP 32

Περιγραφή κατασκευαστικής σειράς: Wilo-DrainLift TMP 32 Περιγραφή κατασκευαστικής σειράς: Wilo-DrainLift TMP 32 Σχεδιασμός Μονάδα άντλησης λυμάτων (υπέργεια εγκατάσταση) Εφαρμογές Μονάδα άντλησης λυμάτων για την αυτόματη αποστράγγιση ντους, νιπτήρων, πλυντηρίων

Διαβάστε περισσότερα

ΜΗΧΑΝΕΣ. Τα πλεονεκτήματα των μηχανών είναι τα ακόλουθα: 1) Δεν υπάρχει όριο στη δύναμη και στην αντοχή των μηχανών.

ΜΗΧΑΝΕΣ. Τα πλεονεκτήματα των μηχανών είναι τα ακόλουθα: 1) Δεν υπάρχει όριο στη δύναμη και στην αντοχή των μηχανών. ΜΗΧΑΝΕΣ Μηχανή ονομάζουμε κάθε επινόηση του ανθρώπου που αυξάνει τη δύναμη του και την απόδοση του και διευκολύνει την εργασία του. Πιο ειδικά, μηχανή ονομάζουμε κάθε συσκευή που χρησιμοποιείτε για την

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΑΠΕΖΟΕΙΔΕΙΣ ΙΜΑΝΤΕΣ. Σχήμα 16: Τραπεζοειδείς μεταδόσεις. 1.Προσδιορισμός του συντελεστή λειτουργίας c 2 από τον ακόλουθο πίνακα:

ΤΡΑΠΕΖΟΕΙΔΕΙΣ ΙΜΑΝΤΕΣ. Σχήμα 16: Τραπεζοειδείς μεταδόσεις. 1.Προσδιορισμός του συντελεστή λειτουργίας c 2 από τον ακόλουθο πίνακα: ΤΡΑΠΕΖΟΕΙΔΕΙΣ ΙΜΑΝΤΕΣ Σχήμα 16: Τραπεζοειδείς μεταδόσεις 1.Προσδιορισμός του συντελεστή λειτουργίας c 2 από τον ακόλουθο πίνακα: ΠΙΝΑΚΑΣ 6 : Πίνακας συντελεστών λειτουργίας c 2 για τραπεζοειδείς ιμάντες

Διαβάστε περισσότερα

Volvo fh με i-save ΠΟΤΈ Η ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΗ ΚΑΥΣΊΜΟΥ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΤΌΣΟ ΑΠΛΉ

Volvo fh με i-save ΠΟΤΈ Η ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΗ ΚΑΥΣΊΜΟΥ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΤΌΣΟ ΑΠΛΉ Volvo fh με i-save ΠΟΤΈ Η ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΗ ΚΑΥΣΊΜΟΥ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΤΌΣΟ ΑΠΛΉ Το απόλυτο φορτηγό μεγάλων αποστάσεων Όταν πρόκειται για οικονομία καυσίμου, το θέμα δεν είναι μόνο πόση οικονομία μπορείτε να κάνετε

Διαβάστε περισσότερα