Όσα έγιναν ή προγραμματίζονται να γίνουν, είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ της Διοίκησης του Δήμου και των κατοίκων της πόλης μας.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Όσα έγιναν ή προγραμματίζονται να γίνουν, είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ της Διοίκησης του Δήμου και των κατοίκων της πόλης μας."

Transcript

1

2 Spiros Panas

3 Αγαπητοί Συνδημότες Το 2010 λάβαμε από τη μεγάλη πλειοψηφία των συμπολιτών μας την εντολή να οδηγήσουμε τον ενιαίο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης σε μια νέα εποχή δημιουργίας και ανάπτυξης. Να δημιουργήσουμε την καλύτερη πόλη της Ελλάδας. Από τις αρχές του 2011, με επικεφαλής το Δήμαρχο Γρηγόρη Κασιδόκωστα, ξεκινήσαμε την προσπάθεια να υλοποιήσουμε το στόχο αυτό. Έγιναν σημαντικά βήματα προς αυτή την κατεύθυνση κι από τον Απρίλιο του 2012, που είχα την τιμή να διαδεχθώ το Γρηγόρη Κασιδόκωστα στη θέση του Δημάρχου, η προσπάθεια μας εντατικοποιήθηκε. Όλα τα έργα και οι παρεμβάσεις που έγιναν από τότε ως σήμερα, υπηρετούσαν ένα στόχο, ένα όραμα: Να διαφυλάξουμε τη φυσιογνωμία του τόπου μας, να βελτιώσουμε την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των κατοίκων, να δημιουργήσουμε ένα Δήμο σύγχρονο και ανθρώπινο, αντάξιο των υψηλών προσδοκιών μας. Στο μικρό αυτό διάστημα των 3 περίπου ετών, πετύχαμε πολλά. Γνωρίζαμε ότι δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε προβλήματα και ελλείψεις ετών από τη μια μέρα στην άλλη, αλλά κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι πλέον όλα τα ζητήματα της πόλης, έχουν μπει σε σειρά. Όσα έγιναν ή προγραμματίζονται να γίνουν, είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ της Διοίκησης του Δήμου και των κατοίκων της πόλης μας. Μαζί δημιουργήσαμε, όλα όσα απολαμβάνουμε σήμερα. Το έργο μας σε όλη την πόλη, σε κάθε γειτονιά, αναδεικνύει τη συνέπεια των λόγων με τις πράξεις μας. Είναι η δική μας απάντηση αυτοπεποίθησης και αισιοδοξίας στις δυσκολίες της εποχής, που διανύει η χώρα μας. Με τη δική σας στήριξη, θα συνεχίσουμε το έργο και την προσπάθειά μας. Θα στηριχθούμε στις ισχυρές βάσεις του έργου μας και θα προχωρήσουμε μπροστά, με σχέδιο και πρόγραμμα, για να κάνουμε ακόμη περισσότερα τα επόμενα χρόνια. Με τη δική σας εμπιστοσύνη, όλοι μαζί ενωμένοι, συνεχίζουμε. Φιλικά Σπύρος Πανάς Δήμαρχος Βάρης - Βούλας- Βουλιαγμένης

4 Οι προτεραιότητες μας Από την πρώτη μέρα που η Διοίκηση μας, ανέλαβε τα καθήκοντά της, έδωσε προτεραιότητα: Στη διοικητική ενοποίηση των τριών διαφορετικών αυτοδιοικητικών οργανισμών, σε έναν ενιαίο Δήμο. Στη διασφάλιση της ενιαίας διοικητικής λειτουργίας του Δήμου, με αποκορύφωμα το νέο εγκεκριμένο οργανόγραμμα βάση του οποίου λειτουργούν οι δημοτικές υπηρεσίες από το Μάιο του Στην αποτύπωση της πραγματικής οικονομικής κατάστασης. Στην ενίσχυση της διαφάνειας και της αποτελεσματικότητας σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας των δημοτικών υπηρεσιών. Στην ενεργοποίηση και αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού. Στην κατάρτιση, ψήφιση και έγκριση του νέου Στρατηγικού Σχεδίου και του νέου ολοκληρωμένου Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου. Στην αντιμετώπιση των ζητημάτων της καθημερινότητας των συμπολιτών μας. Στην συστηματική προβολή και υλοποίηση ενός ευρύτατου σχεδίου διεκδικήσεων, που στόχο έχουν την ενίσχυση των υποδομών του Δήμου και την προστασία της φυσιογνωμίας της πόλης μας. Στην υλοποίηση μιας σειράς έργων, δράσεων και μελετών, που αφορούν όλες τις Δημοτικές Ενότητες. Στην αναβάθμιση και ενίσχυση των κοινωνικών δομών και υπηρεσιών του Δήμου, ώστε να προσφέρουμε ένα αποτελεσματικό δίχτυ στήριξης και προστασίας σε αυτούς που μας χρειάζονται.

5 Οι διεκδικήσεις μας 04/05 Ζούμε σε έναν τόπο ξεχωριστό, με υψηλή ποιότητα ζωής και περιβάλλον εξαιρετικής αισθητικής. Στόχος μας είναι αυτή η μοναδικότητα να διατηρηθεί και να ενισχυθεί. Στο πλαίσιο αυτό διεκδικούμε: Να περάσει στην κυριότητα του Δήμου το παραλιακό μέτωπο, που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της φυσιογνωμίας της πόλης μας, προκειμένου να το προστατέψουμε και να το αναδείξουμε με υπεύθυνο και βιώσιμο τρόπο. Μάλιστα για πρώτη φορά κατατέθηκε μετά από παρέμβασή μας, σχετική τροπολογία στη Βουλή για το θέμα. Για αυτό το σκοπό έχει ήδη ανατεθεί και η μελέτη για ένα πρότυπο ενιαίο παραλιακό μέτωπο, μια διδακτική διαδρομή που αφορά στο περιβάλλον και την ανάδειξη των αρχαιοτήτων. Η διαμόρφωσή του θα ξεκινά από το κάμπινγκ της Βούλας με τη δημιουργία ενός Βοτανικού Πάρκου και θα καταλήγει στο δικό μας «φρυγανότοπο», στην ελεύθερη παραλία της Βάρκιζας. Όλη η διαδρομή θα διατρέχεται από ποδηλατόδρομο και πεζόδρομο. Κατά μήκος αυτής της διαδρομής, σε όλες τις ακτές, θα διαμορφωθούν οικολογικά πάρκα, με παιδικές χαρές, εσωτερικούς πεζόδρομους και ποδηλατοδρόμους και ελεύθερη πρόσβαση στη θάλασσα. Να διασφαλίσουμε την ελεύθερη και χωρίς κανένα εμπόδιο πρόσβαση όλων των κατοίκων της Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης στις παραλίες της πόλης μας. Να διαφυλάξουμε τις υφιστάμενες χρήσεις γης που αναδεικνύουν την οικιστική φυσιογνωμία της περιοχής μας και να κρατήσουμε μακριά από την πόλη μας την απειλή της άναρχης εμπορικής ανάπτυξης. Να εξασφαλίσουμε τη χρηματοδότηση από εθνικά και ευρωπαϊκά χρηματοδοτικά προγράμματα που θα μας επιτρέψουν να προχωρήσουμε σε έργα και παρεμβάσεις που αφορούν στην ενίσχυση της αντιπλημμυρικής θωράκισης και του αποχετευτικού δικτύου της πόλης, στη δημιουργία σύγχρονων εκπαιδευτικών μονάδων, στη βελτίωση του οδικού δικτύου, στην κατασκευή νέων αθλητικών εγκαταστάσεων και στην αναβάθμιση των υφιστάμενων αθλητικών μας υποδομών, στην απόκτηση ελεύθερων χώρων για την ενίσχυση του αστικού πρασίνου, κλπ. Να προχωρήσει η επέκταση της Γραμμής του ΜΕΤΡΟ, από το Ελληνικό στη Βούλα.

6 Διαφάνεια και εντιμότητα στην οικονομική διαχείριση Η αποτύπωση της πραγματικής οικονομικής κατάστασης του νέου ενιαίου Δήμου αλλά και η διαχείριση της νέας πραγματικότητας, όπως αυτή διαμορφώθηκε από την κατακόρυφη μείωση της κρατικής χρηματοδότησης της Αυτοδιοίκησης, αποτέλεσαν προτεραιότητες για μας. Οι κάτοικοι του Δήμου πρέπει να γνωρίζουν ότι : Η χρηματοδότηση των Δήμων από το κράτος, μειώθηκε την περίοδο κατά 70%. Από την αρχή της θητείας μας ως σήμερα, ο Δήμος λειτουργεί με λιγότερο προσωπικό. Ο συνολικός αριθμός των απασχολούμενων στο Δήμο έχει μειωθεί κατά 370 άτομα, σε σχέση με τον Ιανουάριο του Τα χρέη και οι εκκρεμότητες από το παρελθόν Ο Δήμος μας επιβαρύνθηκε στο νέο ξεκίνημά του με υψηλότατα χρέη άνω των ευρώ που κληρονόμησε από το παρελθόν. Στις υποχρεώσεις κάθε Δήμου έχουν προστεθεί και τα ποσά, μη δεδουλευμένων τόκων για δάνεια που είχαν ληφθεί πριν την 1/1/2011 και που θα επιβαρύνουν το νέο Δήμο Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης για τα επόμενα χρόνια. Ο κίνδυνος χρεοκοπίας εξαιτίας της υποθεσης Μ.Ε.Ε.Κ.Β. Επίσης, εκκρεμεί εναντίον του Δήμου Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης αγωγή ύψους ευρώ, από την υπό εκκαθάριση αστική εταιρεία με την επωνυμία «Μετοχική Εταιρεία Εκμεταλλεύσεως του Κτήματος Βούλας (ΜΕΕΚΒ)», για πράξεις και παραλείψεις του πρ. Δήμου Βούλας, ποσό το οποίο δεν συμπεριλαμβάνεται στον ανωτέρω πίνακα.

7 Με διαφάνεια και αποτελεσματικότητα, αντιστρέψαμε την κατάσταση Παρά τη δύσκολη οικονομική κατάσταση του Δήμου και τα χρέη που κληρονομήσαμε, με συστηματική δουλειά και διαφανή διαχείριση πετύχαμε: 1 Αύξηση των εσόδων μας Διεκδικήσαμε και εισπράξαμε αυτά που οι προηγούμενες Διοικήσεις δεν ζητούσαν ποτέ. Το ποσό αυτό υπερβαίνει τα ευρώ που προέρχονται από: Οφειλές ιδιωτών παρελθόντων ετών Οφειλές οργανωμένων ακτών που δεν είχαν αναζητηθεί ποτέ Δημοτικά τέλη και τέλη κατάληψης κοινοχρήστων χώρων που δεν είχαν αναζητηθεί ποτέ 06/07 2 Παράγουμε πλεόνασμα Η εκτέλεση του προϋπολογισμού το 2013 έκλεισε με πλεόνασμα άνω του ευρώ. Τα έσοδα που εισπράχθηκαν ανήλθαν σε ευρώ, ενώ ο Δήμος δαπάνησε ευρώ. 3 Μειώσαμε τα παλιά χρέη Από ευρώ το 2011 τα χρέη του Δήμου μειώθηκαν σε λιγότερα από ευρώ σήμερα. 4 Στηριζόμαστε στις δυνάμεις μας Στηριζόμαστε στις δικές μας δυνάμεις, για να κάνουμε έργο στο Δήμο. Στο Τεχνικό Πρόγραμμα του 2013 εντάχθηκαν έργα και μελέτες ύψους ευρώ, με ορίζοντα υλοποίησης 2-3 ετών. Το 2014 εκτός από τα συνεχιζόμενα έργα εντάσσονται και νέα ύψους ευρώ. Αξίζει να αναφερθεί ότι για πρώτη φορά εκτελέστηκε το 40,6 % του Τεχνικού Προγράμματος δηλαδή έργα ύψους ευρώ. 5 Μείωση Δημοτικών τελών «Παγώσαμε» τα δημοτικά τέλη από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε τη διοίκηση του Δήμου. Προχωρήσαμε σε μείωση των δημοτικών τελών με στόχο τη σταδιακή εξισορρόπηση μεταξύ των τριών Δημοτικών Ενοτήτων, ενώ τα δημοτικά τέλη μειώθηκαν και σε συγκεκριμένες επαγγελματικές κατηγορίες, προκειμένου να ενισχύσουμε την τοπική επιχειρηματικότητα. 6 Μειώσαμε τις λειτουργικές δαπάνες Μειώσαμε τις λειτουργικές δαπάνες από το 2012 στο 2013, ευρώ από το 2013 στο 2014, ευρώ Σύνολο: ευρώ.

8

9 08/09 Το Έργο μας στη Βάρη Όλοι μαζί, Δήμος, Τοπικοί Σύλλογοι και πολίτες, εργαστήκαμε για να δώσουμε λύσεις που κάνουν καλύτερη την καθημερινότητα των κατοίκων της Βάρης.

10 Πολεοδομικές Παρεμβάσεις Nέο Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο Βάρης Πετύχαμε ο Οργανισμός Ρυθμιστικού Σχεδίου Αθήνας να προωθήσει τις απαραίτητες διαδικασίες για την έγκριση του νέου Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου Βάρης. Με το νέο Γ.Π.Σ., θα μπορέσει ο Δήμος να προχωρήσει στην υλοποίηση ολοκληρωμένων παρεμβάσεων και έργων υποδομής που είναι απαραίτητα για τη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων. Οριοθέτηση Ρέματος Κόρμπι Ολοκληρώθηκε η διαδικασία οριοθέτησης του ρέματος στην περιοχή Κόρμπι. Διευθέτηση Ρέματος Κόρμπι Διεκδικήσαμε και πετύχαμε να εγκριθεί από την Περιφέρεια Αττικής η υποβολή για χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ του έργου «Διευθέτηση Ρέματος Κόρμπι, από τη Λ. Βάρης- Κορωπίου, μέχρι εκβολή», προϋπολογισμού ευρώ. Κύρωση Πράξης Εφαρμογής στο Κόρμπι Ολοκληρώθηκε η 1η Ανάρτηση για την κύρωση της πράξης εφαρμογής στο Κόρμπι. Πρόκειται για ένα δύσκολο εγχείρημα, δεδομένων των ιδιομορφιών της περιοχής, που όμως μετά από πολλά χρόνια δρομολογείται πλέον μεθοδικά η επίλυσή του. Κύρωση Πράξης Εφαρμογής στον Ασύρματο Ολοκληρώθηκε η 4η Ανάρτηση για την κύρωση της πράξης εφαρμογής στον Ασύρματο. Ενημέρωση Δημοτικού Συμβουλίου για το ΓΠΣ Βάρης

11 10/11 Επέκταση Σχεδίου Πόλης στη Λαθούριζα Προχώρησαν οι απαραίτητες διαδικασίες για την επέκταση του Σχεδίου Πόλεως στη Λαθούριζα. Πετυχημένες παρεμβάσεις στο Υ.Π.ΕΚ.Α. για το Χέρωμα 1. Έγινε προσβολή του Π.Δ. για τη προστασία του Υμηττού στο Συμβούλιο Επικρατείας, προκειμένου να εξαιρεθεί η περιοχή Χέρωμα από τη ζώνη προστασίας. 2. Μετά από παρέμβαση μας στο ΥΠΕΚΑ, πετύχαμε να ενταχθούν τα κτίσματα της περιοχής Χέρωμα στο Ν. 4178/2013, ώστε σε πρώτη φάση οι ιδιοκτήτες της περιοχής να απαλλαγούν, μέσω της ένταξης τους στις ευεργετικές διατάξεις του, από το άγχος της κατεδάφισης των κατοικιών τους και της πληρωμής υπέρογκων προστίμων. 3. Για πρώτη φορά υπάρχει ρητή πρόβλεψη για τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν ώστε επιτέλους η περιοχή να ενταχθεί στον οικιστικό ιστό της πόλης. Παρεμβάσεις στη Βάρκιζα Υλοποιήθηκαν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για τη νομιμοποίηση της παραλίας και του λιμανιού της Βάρκιζας. Χέρωμα Βάρης Παραλία Βάρκιζας

12 Έργα Υποδομής - Μελέτες Οδοποιία Μηλαδέζας Έχει ολοκληρωθεί περισσότερο από το 95% του έργου που αφορά την οδοποιία της Μηλαδέζας, προϋπολογισμού ευρώ. Έχουν ασφαλτοστρωθεί πάνω από τ.μ. οδικού δικτύου και έχουν πραγματοποιηθεί εκτεταμένες πεζοδρομήσεις με τοποθέτηση κυβόλιθων σε δρόμους της περιοχής. Οδοποιία περιοχής «Ασύρματος» Έχει ολοκληρωθεί το σύνολο του έργου που αφορά την οδοποιία στην περιοχή Ασύρματος, προϋπολογισμού ευρώ. Πραγματοποιήθηκαν ασφαλτοστρώσεις, οδοστρώσεις, κρασπεδώσεις, διανοίξεις και αποκαταστάσεις οδών, καθώς και πλακοστρώσεις. Ανακατασκευή Πλατείας Εθνικής Αντίστασης (Πηγάδι) στο Κόρμπι Υλοποιήθηκε η πλήρης ανάπλαση και ανακατασκευή της Πλατείας Εθνικής Αντίστασης στο Κόρμπι. Με το έργο αναβαθμίστηκε ο δημόσιος χώρος και η πλατεία έγινε λειτουργική και φιλόξενη για τους κατοίκους της περιοχής. Οδοποιία στον Ασύρματο Πεζοδρόμηση στη Μηλαδέζα Πλατεία Πηγάδι στο Κόρμπι Ασφαλτόστρωση στην οδό Μαρώτη

13 12/13 Ανέγερση Ιερού Ναού Προφήτη Ηλία στο Κόρμπι Εγκρίθηκε η τροποποίηση του ρυμοτομικού σχεδίου στην περιοχή Κόρμπι, με σκοπό την ανέγερση του νέου Ιερού Ναού του Προφήτη Ηλία και τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου. Γίνεται πράξη το όραμα των κατοίκων για τη δημιουργία του Ναού στην περιοχή και παράλληλα εξασφαλίζεται με τη συνύπαρξη πλατείας - εκκλησίας ένας χώρος που θα αποτελέσει πόλο έλξης, δίνοντας ταυτότητα και αναγνωρισιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Βάρης. Κατασκευή Δικτύου απορροής ομβρίων σε Βάρη - Βάρκιζα - Λαθούριζα Ολοκληρώθηκε η κατασκευή των δικτύων απορροής όμβριων υδάτων που αφορούν τις περιοχές Βάρης, Βάρκιζας και Λαθούριζας. Το έργο έχει προϋπολογισμό ευρώ, εκτελείται από την Περιφέρεια Αττικής και αφορά την κατασκευή μέτρων δικτύου ομβρίων υδάτων. Με την ολοκλήρωση του ενισχύθηκε η αντιπλημμυρική προστασία της περιοχής. Συνδέσεις με δίκτυο αποχέτευσης Συνδέσεις ακινήτων με το δίκτυο αποχέτευσης της περιοχής. Διαγραμμίσεις οδών και κυκλοφοριακές παρεμβάσεις Πραγματοποιήθηκαν διαγραμμίσεις οδών, ενίσχυση της οδικής σήμανσης και κυκλοφοριακές παρεμβάσεις σε συγκεκριμένα σημεία της Βάρης, με στόχο τη βελτίωση των κυκλοφοριακών συνθηκών και την ενίσχυση της ασφάλειας πεζών και οχημάτων. Αναβάθμιση της Βάρκιζας Πραγματοποιήθηκαν εργασίες αναβάθμισης στην παραλία της Βάρκιζας και στην πλατεία Βάρκιζας. Εκτεταμένες Φυτεύσεις Πραγματοποιήθηκαν νέες φυτεύσεις σε διάφορες περιοχές (παραλία Βάρκιζας, συμβολή Παραλιακής Λεωφόρου με Β. Κωνσταντίνου, πλατεία Δήμα, Πλατεία Ηρώων, κλπ). Προφήτης Ηλίας στο Κόρμπι Έργο δικτύου αγωγών ομβρίων υδάτων

14 3ος Βρεφονηπιακός Σταθμός Βάρης Ολοκληρώθηκε η τροποποίηση του εγκεκριμένου σχεδίου στο Ο.Τ. 179 στη Βάρκιζα, προκειμένου να προχωρήσει η ανέγερση του 3ου Βρεφονηπιακού Σταθμού Βάρης. Ολοκλήρωση μελέτης και διεκδίκηση χρηματοδότησης για την αντιπλημμυρική προστασία της Μηλαδέζας Ολοκληρώθηκαν και κατατέθηκαν στην Περιφέρεια Αττικής οι αναγκαίες μελέτες, για την χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ των έργων αντιπλημμυρικής προστασίας της Μηλαδέζας. Η μελέτη αφορά την κατασκευή αγωγού ομβρίων υδάτων που θα διασχίζει τις οδούς Α. Διάκου, Κοιμήσεως Θεοτόκου και Σάμου. Το κόστος υπολογίζεται στα ευρώ. Εκπόνηση μελετών για Αναπλάσεις Πλατειών Εκπονήθηκαν μελέτες που αφορούν την ανακατασκευή πλατειών σε όλη τη Δ.Ε. Βάρης, με στόχο τη διεκδίκηση χρηματοδότησης μέσω του ΕΣΠΑ. Οι μελέτες αφορούν την κατασκευή της πρότυπης βιοκλιματικής πλατείας 25ης Μαρτίου στη Μηλαδέζα, την πλατεία Ζησιμοπούλου στη Βάρκιζα, την πλατεία Βάρκιζας και την πλατεία στα Ο.Τ. 360 και 361 στη Μηλαδέζα, έργο το οποίο έχει ήδη δημοπρατηθεί. Αλιευτικό Καταφύγιο Βάρκιζας Έχουν προβλεφθεί κονδύλια για την προμήθεια εξοπλισμού, με στόχο την αναβάθμιση του αλιευτικού καταφυγίου Βάρκιζας. Παιδικές χαρές Ανακατασκευάσαμε πλήρως την παιδική χαρά στην παραλία της Βάρκιζας. Τοποθετήθηκαν νέα όργανα στις παιδικές χαρές στο Χέρωμα. Παράλληλα, προχωράμε σταδιακά στην πιστοποίηση όλων των παιδικών χαρών στο Δήμο μας με στόχο την ασφάλεια και τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών. Βρεφονηπιακός σταθμός Μηλαδέζας

15 Κοινωνικές - Εκπαιδευτικές - Πολιτιστικές Υποδομές και Παρεμβάσεις 14/15 3ο Δημοτικό Σχολείο Ασύρματος Παραδόθηκε στους μαθητές το νέο σχολικό κτίριο που φιλοξενεί το 3ο Δημοτικό Σχολείο Βάρης, στην περιοχή Ασύρματος. Το έργο ολοκληρώθηκε το 2013, αφού εξασφαλίστηκε από τη σημερινή Δημοτική Αρχή η χρηματοδότηση για την ολοκλήρωσή του, μέσω της ένταξης του στο ΠΕΠ Αττικής. Νέος Βρεφονηπιακός Σταθμός Μηλαδέζας Παραδόθηκε στις οικογένειες της πόλης ο Νέος Βρεφονηπιακός Σταθμός της Μηλαδέζας. Ο σταθμός κόστισε ευρώ και χρηματοδοτήθηκε από το ΕΣΠΑ. 2ο Ενιαίο Λύκειο Βάρης Ολοκληρώθηκε η παραχώρηση τμήματος του Ο.Τ. 164, για την ανέγερση του 2ου Ενιαίου Λυκείου Βάρης, για το οποίο θα διεκδικήσουμε χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ. Δημιουργία Δικτύου Πολιτιστικών Χώρων Εντάχθηκε στο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου η εκπόνηση μελέτης για τη δημιουργία Αρχαιολογικού - Λαογραφικού Μουσείου και Πολιτιστικού Κέντρου, ενώ ανατέθηκε η μελέτη για το Ανοιχτό Θέατρο στη θέση «Γούρνα». Εκπόνηση μελετών για νέες αθλητικές εγκαταστάσεις Εκπονείται η μελέτη για κατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων μπάσκετ στη Μηλαδέζα και μπάσκετ και τένις στο Δίλοφο καθώς και η μελέτη για την κατασκευή κολυμβητηρίου στη Μηλαδέζα. Παιδική χαρά στην παραλία Βάρκιζας 3ο Δημοτικό Σχολείο Ασυρμάτου

16

17 16/17 Το Έργο μας στη Βούλα Από το 2011 μέχρι σήμερα υλοποιήθηκαν σημαντικά έργα και παρεμβάσεις και στη Βούλα, με στόχο να παραμείνει Κηπούπολη.

18 Παραλιακό Μέτωπο Αναβάθμιση του παραλιακού μετώπου, με απομάκρυνση παράνομων κατασκευών και χρήσεων. Ένωση της πόλης με τη θάλασσα με αναπλάσεις και αισθητικές παρεμβάσεις στο παραλιακό μέτωπο της Βούλας, με φυτεύσεις διαμόρφωση διαδρομών περιπάτου και πλήρης ανακατασκευή της παιδικής χαράς. Προστασία από την άναρχη στάθμευση με οριοθέτηση των χώρων στάθμευσης με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος και των έργων ανάπλασης. Έκδοση ψηφίσματος που εκφράζει την αντίθεσή μας σε κάθε προσπάθεια επέμβασης και υποβάθμισης του φυσικού περιβάλλοντος στην νήσο Υδρούσα. Χρήσεις Γης Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και με παρεμβάσεις μας αποδείξαμε ότι αποτελεί αδιαπραγμάτευτη θέση μας πως η Βούλα είναι περιοχή αποκλειστικής κατοικίας. Φυσικό - Οικιστικό Περιβάλλον Απομάκρυνση από το Πανόραμα Βούλας του παράνομου χώρου Μεταφόρτωσης απορριμμάτων. Αναστολή οικοδομικών εργασιών στο Ο.Τ. 306 Β στη Βούλα, με στόχο τη δημιουργία μεγάλου πάρκου. Κατεδάφιση του αυθαίρετου κτίσματος που βρισκόταν σε κοινόχρηστο χώρο, στη συμβολή των οδών Κωστή Παλαμά και Παπάγου. Οριστικό τέλος στις παράνομες κοπές και κλαδεύσεις δέντρων. Υλοποίηση προγράμματος ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών σε θέματα προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος. Αναδασώσεις για την ενίσχυση των πνευμόνων πρασίνου της περιοχής. Ανάπλαση παραλιακού μετώπου Πράσινο δώμα στο 1ο λύκειο Βούλας

19 18/19 Άνοιγμα Β Πλάζ Βούλας Κατεδάφιση αυθαίρετου κτίσματος στην Παπάγου. Παιδική χαρά στο παραλιακό μέτωπο Βούλας Δενδροφύτευση στο λόφο Πευκωτό

20 Έργα Υποδομής - Μελέτες Κατασκευή αίθουσας πολλαπλών χρήσεων και τοποθέτηση ανελκυστήρα στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Βούλας. Συστηματική προσπάθεια για την κατασκευή 3ου Γυμνασίου - Λυκείου στη Βούλα με επανεπιβολή απαλλοτρίωσης στο ΟΤ 251 και επανασυγκρότηση της επιτροπής καταλληλότητας που ενέκρινε την καταλληλότητα κατασκευής στο συγκεκριμένο χώρο. Εξασφάλιση χρηματοδότησης για κατασκευή «πράσινου δώματος» στο 1ο Λύκειο Βούλας προϋπολογισμού ευρώ. Ένταξη στο Πρόγραμμα ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ 4 σχολείων της Βούλας για την εξοικονόμηση ενέργειας, έργο προυπολογισμού ευρώ. Κατασκευή δαπέδου ασφαλείας στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Βούλας στο Πανόραμα. Ολοκλήρωση της ανακατασκευής του περιβάλλοντος χώρου του Αθλητικού Κέντρου Βούλας. Εκπόνηση μελέτης για την πλήρη ανακατασκευή του Αθλητικού Κέντρου Βούλας με στόχο τη χρηματοδότηση του έργου. Ανακατασκευή αθλητικών χώρων Πλατείας Εθνικής Αντίστασης. Ανακατασκευή γηπέδου μπάσκετ Πλατείας Άλσους, στο Πανόραμα. Κατασκευή ποδηλατοδρόμων σε περιοχές της Βούλας. Αναβάθμιση όλων των παιδικών χαρών της Βούλας με τοποθέτηση νέων οργάνων για την ασφάλεια των παιδιών μας. Κατασκευή δικτύου αγωγών ομβρίων υδάτων στη Βούλα (προϋπολογισμού ευρώ) στις οδούς Αιόλου, Κυδωνιών, Δημητρακοπούλου, Σοφοκλέους, Παλαιολόγου, Βουτυρά, Άρεως, Κέας και Υγείας. Συνδέσεις ακινήτων με το δίκτυο αποχέτευσης. Γήπεδο μπάσκετ στο Πανόραμα Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων 2ου Δημοτικού Σχολείου

21 20/21 Έναρξη εργασιών πλήρους ανακατασκευής της πλατείας Άλσους στο Πανόραμα. Δημιουργία οικολογικού πάρκου στην οδό Ζακύνθου. Κηποτεχνική ανάπλαση τμήματος της Πλατείας Θέμιδος. Εκπόνηση μελέτης για την ανάπλαση της πλατείας Ιμίων και της οδού Βασιλέως Παύλου στη Βούλα. Ανάδειξη του Πάρκου Ηρώων Πολυτεχνείου και της Πλατείας Μπακογιάννη, με κλαδεύσεις, καθαρισμούς και μεταφυτεύσεις. Φροντίδα και διαμόρφωση πάρκων, ενίσχυση πρασίνου και δενδροφυτεύσεις. Ένταξη στο Πρόγραμμα ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ της αναβάθμισης του δικτύου δημοτικού φωτισμού στην οδό Βασ. Παύλου, στις πλατείες Εθνικής Αντίστασης, Ιμίων και Ηρώων με την τοποθέτηση φωτιστικών, λαμπτήρων χαμηλής κατανάλωσης και συστημάτων διαχείρισης, έργο προϋπολογισμού ευρώ. Ανακατασκευή του οδοστρώματος στην οδό Καρπενησίου στο Πανόραμα. Ολοκλήρωση της μελέτης για την αντιστήριξη της Οδού Τεπελενίου στο Πανόραμα. Αναβάθμιση των συνθηκών οδικής ασφάλειας στο Πανόραμα, μπροστά από το 3ο Δημοτικό Σχολείο. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη συμβολή των οδών Σωκράτους και Ιπποκράτους. Κατασκευή και συντήρηση πεζοδρομίων, σε όλη τη Βούλα. Εκπονείται η μελέτη για τη μετατροπή της οδού Ζακύνθου σε δρόμο ήπιας κυκλοφορίας με την κατασκευή αθλητικού άξονα (πεζόδρομου - ποδηλατόδρομου και δρόμου ήπιας κυκλοφορίας) που θα συνδέει το Πανόραμα με την περιοχή Εξοχή. Ενίσχυση της οδικής σήμανσης. Εκπόνηση μελέτης για την τοποθέτηση ηχοπετασμάτων επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης. Ανακατασκευή οδοστρώματος Καρπενησίου Αντιστήρριξη Τεπελενίου

22

23 22/23 Το Έργο μας στη Βουλιαγμένη Προστατεύουμε τη φυσιογνωμία της περιοχής και ενισχύουμε το φυσικό περιβάλλον.

24 Κατασκευή Γυμνασίου Βουλιαγμένης Παραδόθηκε στους μαθητές το νέο σχολικό κτίριο που φιλοξενεί το Γυμνάσιο Βουλιαγμένης. Το έργο ολοκληρώθηκε αφού εξασφαλίστηκε από τη σημερινή Δημοτική Αρχή η χρηματοδότηση για την ολοκλήρωσή του. Η κατασκευή του νέου Γυμνασίου κόστισε ευρώ. Ανάπλαση του Μεγάλου Καβουρίου Παραδόθηκε στους κατοίκους το πρότυπο Οικολογικό και Αρχαιολογικό Πάρκο που δημιουργήσαμε στο Μεγάλο Καβούρι. Μια παρέμβαση με περιβαλλοντική διάσταση που αποτελούσε όραμα ζωής. Η ολοκλήρωσή της ανάπλασης με τη δημιουργία αυτού του μοναδικού Πάρκου αναδεικνύει την ξεχωριστή ομορφιά και τα ιστορικά στοιχεία της περιοχής και προστατεύει τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της. Ανακήρυξη περιοχών Βουλιαγμένης σε Αρχαιολογικούς χώρους Διεκδικήσαμε από το Υπουργείο Πολιτισμού και πετύχαμε να ανακηρυχθούν περιοχές της Βουλιαγμένης ως αρχαιολογικοί χώροι. Με τον τρόπο αυτό αφενός αναδεικνύονται οι αρχαιότητες του τόπου, αφετέρου προστατεύεται η ξεχωριστή οικιστική φυσιογνωμία της Βουλιαγμένης. Δυναμική διεκδίκηση στην υπόθεση του Αστέρα Κινητοποιήσαμε το Δημοτικό Συμβούλιο και την τοπική κοινωνία και συναντηθήκαμε με την πολιτική ηγεσία της χώρας, προκειμένου να αποτρέψουμε την οικοπεδοποίηση της έκτασης του Αστέρα Βουλιαγμένης και τη δημιουργία μιας μικρής πόλης στα όρια της. Πετύχαμε να υιοθετηθεί τελικά ένα επενδυτικό σχέδιο ήπιας τουριστικής εκμετάλλευσης, που δεν θα μετατρέπει το ομορφότερο πράσινο ακρωτήρι της Μεσογείου, σε «γκρίζο». Παρεμβάσεις που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής 1. Ενίσχυση πρασίνου και νέες δενδροφυτεύσεις σε γειτονιές της Βουλιαγμένης. 2. Δεντροφύτευση 400 δασικών δέντρων, στο λόφο Παπαναστασίου. 3. Υλοποίηση έργων κατασκευής και συντήρησης πεζοδρομίων. 4. Ολοκλήρωση της αναβάθμισης του Κοιμητηρίου στη Βουλιαγμένη. 5. Δημιουργία Κ.Α.Π.Η.. 6. Αναβάθμιση της λειτουργίας του Κοινωνικού Ξενώνα Βουλιαγμένης. 7. Ανακατασκευή των παιδικών χαρών με νέα όργανα που προσφέρουν ασφάλεια στα παιδιά. 8. Συνδέσεις ακινήτων με το δίκτυο αποχέτευσης.

25 24/25 Εγκαίνια Γυμνασίου Βουλιαγμένης Εργασίες στο Μ. Καβούρι

26 Το Έργο μας για την Καθημερινότητα

27 26/27

28 Καθαριότητα Καθημερινή αποκομιδή απορριμμάτων από 14 απορριμματοφόρα που εκτελούν σε ημερήσια βάση 17 δρομολόγια και συλλέγουν καθημερινά πάνω από 130 τόνους απορριμμάτων. Προμήθεια και τοποθέτηση μπλέ και πράσινων κάδων απορριμμάτων. Προμήθεια και τοποθέτηση μεταλλικών και ξύλινων δοχείων απορριμμάτων για κοινόχρηστους χώρους. Εκπονήθηκε η μελέτη για την εφαρμογή ολοκληρωμένου συστήματος διαχείρισης απορριμμάτων. Πλήρης αναδιοργάνωση της υπηρεσίας με σκοπό την αποτελεσματικότερη λειτουργία. Εγκατάσταση συστήματος τηλεματικής στα οχήματα της υπηρεσίας καθαριότητας, με στόχο την αναβάθμιση των υπηρεσιών και τη μείωση του κόστους λειτουργίας. Πολιτική Προστασία Κατάρτιση και Εφαρμογή Επιχειρησιακού Σχεδίου Πολιτικής Προστασίας και για τις τρεις Δημοτικές Ενότητες. Αναβάθμιση της δημοτικής ομάδας πυρασφάλειας της Δ.Ε. Βουλιαγμένης και δημιουργία αντίστοιχων ομάδων στις Δ.Ε. Βούλας και Βάρης. Αξιοποίηση των εθελοντικών ομάδων. Αγορά μικρού πυροσβεστικού οχήματος για τις ανάγκες πυροπροστασίας της πόλης και εξασφάλιση ενός ακόμη ίδιου τύπου οχήματος, από τον ΣΠΑΥ για τον ίδιο σκοπό. Εβδομάδα Πρόληψης Υγείας Κ.Α.Π.Η. Βουλιαγμένης

29 Δημοτικές Υπηρεσίες Κοινωνική Μέριμνα 28/29 Θεσμοθέτηση της Ημέρας Δημότη με στόχο την άμεση επαφή της Δημοτικής Αρχής με τους πολίτες. Λειτουργία της Γραμμής Δημότη, μέσω της οποίας μπορούν να απευθύνονται οι κάτοικοι και να επιλύουν ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα. Στήριξη στις εργαζόμενες οικογένειες της πόλης με τη λειτουργία και τη διαρκή αναβάθμιση των 4 Δημοτικών Παιδικών Σταθμών μας και τη φιλοξενία 190 παιδιών, καλύπτοντας το 100% των αιτημάτων. Φιλοξενία δεκάδων παιδιών, στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών. Λειτουργία Προγράμματος ΒΟΗΘΕΙΑ στο ΣΠΙΤΙ, με την παροχή κοινωνικής νοσηλευτικής, οικιακής και φυσιοθεραπευτικής φροντίδας σε συμπολίτες μας. Δωρεάν χορήγηση της ΚΑΡΤΑΣ ΔΗΜΟΤΗ, μέσω της οποίας οι συμπολίτες μας απολαμβάνουν μια σειρά από προνόμια, τα οποία εμπλουτίζονται διαρκώς. Δημιουργία Μητρώου Εθελοντών. Ανάθεση μελέτης για την οργάνωση και το σχεδιασμό κυκλοφορίας και στάθμευσης στο Δήμο για την ασφάλεια πεζών και οδηγών. Παροχή στήριξης σε περισσότερους από 200 συμπολίτες μας με τη διανομή τροφίμων, ειδών πρώτης ανάγκης και εύρεση εργασίας. Παροχή συμβουλευτικής και ψυχολογικής υποστήριξης σε συμπολίτες μας. Δημιουργία και Λειτουργία Κοινωνικού Ιατρείου και Φαρμακείου, που στελεχώνεται από 12 ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων, 3 φαρμακοποιούς και 19 λειτουργούς υγείας διαφόρων ειδικοτήτων, οι οποίοι προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους. Αναβάθμιση όλων των ΚΑΠΗ της πόλης για την καλύτερη εξυπηρέτηση των 1800 μελών τους. Λειτουργία Ιατρείου Διακοπής Καπνίσματος. Διενέργεια εθελοντικών αιμοδοσιών. Υλοποίηση δράσεων συλλογής φαρμάκων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Ιατρείου. Υλοποίηση προγραμμάτων πρόληψης της υγείας με δωρεάν εξετάσεις και εμβολιασμούς εκατοντάδων πολιτών. Υπογραφή μνημονίου συνεργάσιας με το ΚΑΑΠ Βούλας (πρώην ΠΙΚΠΑ). Στήριξη των δράσεων του Παιδικού Χωριού SOS στη Βάρη.

30 Πολιτισμός - Αθλητισμός - Παιδεία Συντηρήσεις των σχολείων του Δήμου μας, με μονώσεις, κατασκευές αύλειων χώρων κ.α. Μεταφορά μαθητών σε καθημερινή βάση από και προς τα σχολεία της πόλης. Χρηματοδότηση των Συλλόγων της πόλης, με απόλυτη διαφάνεια και σαφή κριτήρια. Λειτουργία 5 τμημάτων πολιτιστικών - δημιουργικών δραστηριοτήτων. Διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων (φεστιβάλ, θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, κλπ). Προμήθεια νέου εξοπλισμού για την κάλυψη των αναγκών των αθλητικών εγκαταστάσεων. Aδειοδότηση των δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων, μετά από παρέμβαση της Δημοτικής Αρχής. Με την κ. Ελένη Γλύκατζη - Αρβελέρ Πολιτιστική Εκδήλωση του Δήμου μας Αθλητικό κέντρο Βούλας Αθλητικοί χώροι πλατείας Εθνικής Αντιστάσεως Στον αγώνα παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Αστέρα Βάρης - ΑΕΚ

31 Όλα τα έργα και οι παρεμβάσεις που έγιναν την περίοδο , υπηρετούν ένα στόχο: Τη διαφύλαξη της φυσιογνωμίας του τόπου μας, τη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας, τη λειτουργία ενός σύγχρονου Δήμου, με ανθρώπινο πρόσωπο, αντάξιου των υψηλών προσδοκιών μας.

32 Β. Παύλου ( είσοδος από Μ. Ασίας 9), , Βούλα Τηλ: info@spirospanas.gr w w w. s p i r o s p a n a s. g r

Δίνουμε λογαριασμό στους πολίτες

Δίνουμε λογαριασμό στους πολίτες Δίνουμε λογαριασμό στους πολίτες Δήμος Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης Σπύρος Πανάς, Δήμαρχος 2012-2013 ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ NEΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ Τους τελευταίους 18 μήνες έγιναν σημαντικά έργα στην πόλη μας,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΒΑΡΗΣ-ΒΟΥΛΑΣ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2015 ΑΞΟΝΑΣ 1 ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ 1.105.627,17

ΔΗΜΟΣ ΒΑΡΗΣ-ΒΟΥΛΑΣ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2015 ΑΞΟΝΑΣ 1 ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ 1.105.627,17 15/10/2014 ΔΗΜΟΣ ΒΑΡΗΣ-ΒΟΥΛΑΣ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ 2015 ΑΞΟΝΑΣ 1 ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ 1.105.627,17 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ- ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΑΞΟΝΑΣ 2 2.453.746,79

Διαβάστε περισσότερα

To Σχέδιο μας. για μια «πράσινη πόλη», με οικιστικό χαρακτήρα και σύγχρονες υποδομές

To Σχέδιο μας. για μια «πράσινη πόλη», με οικιστικό χαρακτήρα και σύγχρονες υποδομές To Σχέδιο μας για μια «πράσινη πόλη», με οικιστικό χαρακτήρα και σύγχρονες υποδομές Αγαπητοί Συνδημότες To Πρόγραμμα της Δημοτικής Παράταξης «Ανεξάρτητη Κίνηση Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης» είναι αποτέλεσμα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2011-2014

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2011-2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2011-2014 ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ Άξονας 1: Περιβάλλον και ποιότητα ζωής Στρατηγικός Στόχος: Δήμος

Διαβάστε περισσότερα

Σχέδιο ομιλίας για εγκαίνια Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού στο Σωρό

Σχέδιο ομιλίας για εγκαίνια Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού στο Σωρό Σχέδιο ομιλίας για εγκαίνια Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού στο Σωρό Αγαπητοί κάτοικοι της περιοχής του Σωρού Με ιδιαίτερη χαρά σήμερα, ως Δήμαρχος βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να εγκαινιάζω έναν ακόμη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βούλα, ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ.: 3954 ΔΗΜΟΣ ΒΑΡΗΣ - ΒΟΥΛΑΣ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βούλα, ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ.: 3954 ΔΗΜΟΣ ΒΑΡΗΣ - ΒΟΥΛΑΣ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βούλα, 2-2-2015 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ.: 3954 ΔΗΜΟΣ ΒΑΡΗΣ - ΒΟΥΛΑΣ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ 4 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Αρ. Πράξης : 4 Αρ. Απόφασης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΞΟΝΕΣ ΜΕΤΡΑ ΓΕΝΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ

ΑΞΟΝΕΣ ΜΕΤΡΑ ΓΕΝΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΑΞΟΝΕΣ ΜΕΤΡΑ ΓΕΝΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΑΞΟΝΕΣ ΜΕΤΡΑ ΓΕΝΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΑΞΟΝΑΣ 1 : ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ Μέτρο 1.1 : Φυσικό Περιβάλλον - Πράσινο Μέτρο 1.2 : Οικιστική και πολεοδομική

Διαβάστε περισσότερα

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς για την περίοδο 2014-2019 έθεσε τους βασικούς στόχους της δημοτικής οικονομικής πολιτικής:

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς για την περίοδο 2014-2019 έθεσε τους βασικούς στόχους της δημοτικής οικονομικής πολιτικής: Ο Δήμαρχος Κηφισιάς για την περίοδο 2014-2019 έθεσε τους βασικούς στόχους της δημοτικής οικονομικής πολιτικής: Την ορθολογική διαχείριση των χρημάτων των συμπολιτών μας. Την αποτελεσματική διεκδίκηση νέων

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΙΚΟΣ Γ. ΧΙΩΤΑΚΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΙΚΟΣ Γ. ΧΙΩΤΑΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Κηφισιά 03/ 03/ 2014 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΙΚΟΣ Γ. ΧΙΩΤΑΚΗΣ «Η δική μας διοίκηση απέδειξε

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ URBAN ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ URBAN - ΕΛΛΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ URBAN ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ URBAN - ΕΛΛΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ: Δημοτικό αναψυκτήριο και βελτίωση εξοπλισμού στα αποδυτήρια του θεάτρου ΦΟΡΕΑΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ:ΔΗΜΟΣ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΟΥ: 44.020,54 ευρώ ( 15.000.000 δρχ. ) ΤΕΛΙΚΗ ΔΑΠΑΝΗ: 27.684,62

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΕΝΟΥ

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΕΝΟΥ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΕΝΟΥ Α. Στοιχεία ερωτηθέντος: (Η συμπλήρωση των στοιχείων αυτών δεν είναι υποχρεωτική). 1. Δημότης Φύλο Άνδρας Γυναίκα Ηλικία 18-24

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΜΑΝΔΡΑΣ-ΕΙΔΥΛΛΙΑΣ (ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2012)

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΜΑΝΔΡΑΣ-ΕΙΔΥΛΛΙΑΣ (ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2012) ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΜΑΝΔΡΑΣ-ΕΙΔΥΛΛΙΑΣ (ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 0) Ι. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΑΝΔΡΑΣ A/A ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ - ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΗΓΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΚΤΙΡΙΑΚΑ ος Παιδικός Σταθμός

Διαβάστε περισσότερα

Συνάντηση για τα Σχολεία του Δήμου μας. 20 Μαρτίου 2013

Συνάντηση για τα Σχολεία του Δήμου μας. 20 Μαρτίου 2013 Συνάντηση για τα Σχολεία του Δήμου μας 20 Μαρτίου 2013 ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΑΡΗΣ ΧΡΟΝΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΑ ΕΤΗ 2005-2012 2005-2006 2006-2007 2007-2008 2008-2009 2009-2010 2010-2011 2011-2012 ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Πρωτ. Δήμου Ιλίου: 27352/31-05-2011 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 15η Τακτική Συνεδρίαση Οικονομική Επιτροπής ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ την 26-05-2011

Αρ. Πρωτ. Δήμου Ιλίου: 27352/31-05-2011 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 15η Τακτική Συνεδρίαση Οικονομική Επιτροπής ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ την 26-05-2011 Αρ. Πρωτ. Δήμου Ιλίου: 27352/31-05-2011 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 15η Τακτική Συνεδρίαση Οικονομική Επιτροπής ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ την 26-05-2011 Η Οικονομική Επιτροπή Ιλίου συνήλθε στο Δημαρχιακό Μέγαρο

Διαβάστε περισσότερα

AΠΟΦΑΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΡΜΙΟΝΗΣ 60/2011

AΠΟΦΑΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΡΜΙΟΝΗΣ 60/2011 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΡΜΙΟΝΗΣ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Εκ του πρακτικού της υπ αριθμ. 11 ης /2011 Συνεδρίασης του Τοπικού Συμβουλίου ΘΕΜΑ 1 ο : «Κατάρτιση Επιχειρησιακού

Διαβάστε περισσότερα

Η προαγωγή της δημόσιας υγείας σε τοπικό επίπεδο, περνά ξεκάθαρα από την του φυσικού και κοινωνικού περιβάλλοντος και από την υγιών συμπεριφορών σε

Η προαγωγή της δημόσιας υγείας σε τοπικό επίπεδο, περνά ξεκάθαρα από την του φυσικού και κοινωνικού περιβάλλοντος και από την υγιών συμπεριφορών σε Η προαγωγή της δημόσιας υγείας σε τοπικό επίπεδο, περνά ξεκάθαρα από την του φυσικού και κοινωνικού περιβάλλοντος και από την υγιών συμπεριφορών σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο. Στην κατεύθυνση αυτή,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΛΕΒΑΔΕΩΝ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΛΕΒΑΔΕΩΝ 2015-2019 ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ Α ΦΑΣΗΣ «ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ» ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Φύλο Άνδρας Γυναίκα Ηλικία 18-30 30-65 65- και πάνω Περιοχή Κατοικίας Προσωπικά Στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ 2013 ΣΥΝΟΛΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2013 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Α' Συνεχιζόμενα ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Δ' Αποχέτευση - Ομβρια 289.496,86 76.00 3.896.666,63 10 42.214,00 ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ-ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Το Σχέδιό μας, για μια Ανθρώπινη Πόλη

Το Σχέδιό μας, για μια Ανθρώπινη Πόλη Ο Στόχος μας: Μαρούσι, Προάστιο Ξανά Ανθρώπινη Πόλη, με σύγχρονες υποδομές 1. Οικονομική εξυγίανση 2. Νέα Πολεοδομική Στρατηγική 3. Αναγέννηση Γειτονιάς 4. Ενίσχυση Κοινωνικών Δομών 5. Διεκδίκηση Πόρων

Διαβάστε περισσότερα

11.637.342 3.152.399 8.484.943 3.432.609 83.709 3.348.900 1.600.200 300 1.599.900

11.637.342 3.152.399 8.484.943 3.432.609 83.709 3.348.900 1.600.200 300 1.599.900 ΧΟΛAΡΓΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 03.12.2012 Τριτ. Δημοτική Κοινότητα Δ/νση Δράση Περιγραφή Τρόπος εκέλεσης 73 11.637.342 3.152.399 8.484.943 731 ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ, ΕΡΓΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ 3.432.609

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας I. Νέα έργα και μελέτες έτους 2016 Δήμου Διονύσου

Πίνακας I. Νέα έργα και μελέτες έτους 2016 Δήμου Διονύσου Πίνακας I. Νέα έργα και μελέτες έτους 2016 Δήμου Προϋπολογισμός α/α Κ.Α. Τίτλος έργου Ίδιοι Πόροι Χρηματοδότηση Σύνολο Παρατηρήσεις 10. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ 10.7413.0001 Μελέτη αξιοποίησης

Διαβάστε περισσότερα

Δίνοντας ζωή στην Πόλη της Ορεστιάδας

Δίνοντας ζωή στην Πόλη της Ορεστιάδας ΟΣΑΑ Ορεστιάδας 2007-2013 Δίνοντας ζωή στην Πόλη της Ορεστιάδας Δήμος Ορεστιάδας Σκοπός Η ανάπλαση, χωρική και κοινωνική ανασυγκρότηση, βιώσιμη οικονομική και κοινωνική αναζωογόνηση στοχευμένου θύλακα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΟΥ ΕΡΕΤΡΙΑΣ 2014-2019 ΗΜΟΣΙΑ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ Α ΦΑΣΗΣ «ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΣ» ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΟΥ ΕΡΕΤΡΙΑΣ 2014-2019 ΗΜΟΣΙΑ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ Α ΦΑΣΗΣ «ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΣ» ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΟΥ ΕΡΕΤΡΙΑΣ 2014-2019 ΗΜΟΣΙΑ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ Α ΦΑΣΗΣ «ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΣ» ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Φύλο Άνδρας Γυναίκα Ηλικία 18-30 30-65 65-και πάνω Περιοχή Κατοικίας: Προσωπικά Στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

Προσωπικά Στοιχεία (προαιρετικά) Ονοματεπώνυμο: Διεύθυνση:.. Τηλέφωνο:... Email:...

Προσωπικά Στοιχεία (προαιρετικά) Ονοματεπώνυμο: Διεύθυνση:.. Τηλέφωνο:... Email:... ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ 2015-2019 ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ Ενεργός πολίτης Δήμου Λευκάδας Στοιχεία ερωτηθέντος: Φύλο Άνδρας Γυναίκα Ηλικία 18-30 30-45 45-65 65- και πάνω Περιοχή Κατοικίας:

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΩΝ 2016

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΩΝ 2016 ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΩΝ 206 ΣΥΝΟΛΑ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΟΛΟ ΝΕΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΥΝΟΛΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΩΝ ΕΡΓΩΝ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΩΣΗ 206 4.849.736,00.68.900,00.568.788,66.568.788,66 6.48.524,66

Διαβάστε περισσότερα

11.966.303 4.527.500 7.438.803 19.600 19.600 0 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΤΙΡΙΟΥ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟΥ Κ.Λ.Π. ΣΤΙΣ ΟΔΟΥΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΚΑΙ ΛΑΡΝΑΚΟΣ

11.966.303 4.527.500 7.438.803 19.600 19.600 0 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΤΙΡΙΟΥ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟΥ Κ.Λ.Π. ΣΤΙΣ ΟΔΟΥΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΚΑΙ ΛΑΡΝΑΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ - 18/11/2013 Τριτ. Δημοτική Κοινότητα Δ/νση Δράση Περιγραφή Τρόπος εκέλεσης 73 11.966.303 4.527.500 7.438.803 731 ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ, ΕΡΓΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2012 ΝΕΑ ΕΡΓΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2012 ΝΕΑ ΕΡΓΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2012 ΝΕΑ ΕΡΓΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ Α/Α ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ 2012 2013 2014 ΕΣΠΑ ΕΠΕΡΑ 1 Ανάπλαση - Ανακατασκευή Πλατείας Ηρώων 2.814.255,44 2 Καθαιρέσεις αυθαιρέτων 73.800,00 3 Διαμόρφωση

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2012-2014 Φίλες και φίλοι συνδημότες, Εκπονούμε το επιχειρησιακό πρόγραμμα της Αγίας Βαρβάρας για την τριετία 2012-2014. Το επιχειρησιακό

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΑΣ

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΑΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΑΣ 2012 ΣΥΝΟΛΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2012 Συνεχιζόµενα Οικοδοµικά Οδοποιία Αποχέτευση ΣΥΝΟΛΟ Αθροισµα : Η-Μ 397.176,52 12.10 4.178.117,20 10 78.781,83 20 4.654.075,55

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΩΝ 2012

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΩΝ 2012 ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΩΝ 2012 ΣΥΝΟΛΑ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΩΣΗ 2012 ΣΥΝΟΛΟ ΝΕΩΝ ΕΡΓΩΝ 8.311.136,00 3.465.001,00 ΣΥΝΟΛΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΩΝ ΕΡΓΩΝ 1.949.624,00 1.949.624,00 ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ 10.260.760,00

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Στο πλαίσιο της νέας προγραμματικής περιόδου 2014-2020 ο Δήμος Αγρινίου προετοιμάζει στρατηγική ολοκληρωμένης αστικής ανάπτυξης. Βιώσιμη στρατηγική για αστική ανάπτυξη παύει πλέον

Διαβάστε περισσότερα

Ομιλία Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, για την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης. για τη βιοκλιματική ανάπλαση του Κέντρου Αμαρουσίου

Ομιλία Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, για την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης. για τη βιοκλιματική ανάπλαση του Κέντρου Αμαρουσίου Ομιλία Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, για την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης για τη βιοκλιματική ανάπλαση του Κέντρου Αμαρουσίου Κυρίες και κύριοι, Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας καλωσορίσω

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Α Π Ο Φ Α Σ Η ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 32/2012

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Α Π Ο Φ Α Σ Η ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 32/2012 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ - ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΒΑΡΗΣ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το 10 ο Πρακτικό της συνεδρίασης την 30/09/2012 του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΕΡΓΑ ΚΑ 20: Υπηρεσίες Καθαριότητος και Ηλεκτροφωτισμού

ΝΕΑ ΕΡΓΑ ΚΑ 20: Υπηρεσίες Καθαριότητος και Ηλεκτροφωτισμού ΝΕΑ ΕΡΓΑ 2016 ΚΑ 20: Υπηρεσίες Καθαριότητος και Ηλεκτροφωτισμού 1 Αντικατάσταση φωτισμού (κολωνάκια και ιστοί φωτισμού) σε πλατείες και κοινόχρηστους χώρους του Δήμου 100,000.00 20-7332.001 2 Αντικατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Εκ του πρακτικού της υπ αριθμ. 10 ης /2012 Συνεδρίασης του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Ερμιόνης ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 53/2012

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Εκ του πρακτικού της υπ αριθμ. 10 ης /2012 Συνεδρίασης του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Ερμιόνης ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 53/2012 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΡΜΙΟΝΗΣ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Εκ του πρακτικού της υπ αριθμ. 10 ης /2012 Συνεδρίασης του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Ερμιόνης ΘΕΜΑ 1

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ Οικονόμου Δημήτρης Γεωπόνος Γ.Π.Α. Μέλος Δ.Σ. Π.Ε.Ε.Γ.Ε.Π. Αθήνα 9 Φεβρουαρίου 2012 1 Τι είναι η πράσινη ανάπλαση Η Η λειτουργική Η Η περιβαλλοντική

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΕΡΓΩΝ ΕΤΟΥΣ 2013 (Μάϊος 2013)

ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΕΡΓΩΝ ΕΤΟΥΣ 2013 (Μάϊος 2013) ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΕΡΓΩΝ ΕΤΟΥΣ 2013 (Μάϊος 2013) Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες Στις σημερινές δύσκολες συνθήκες η έγκυρη ενημέρωση για το

Διαβάστε περισσότερα

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΙΙ: ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ Ε.Μ.Π. ΣΧΟΛΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΙΙ: ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ Ε.Μ.Π. ΣΧΟΛΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΙΙ: ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ Ε.Μ.Π. ΣΧΟΛΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΝΘΙΜΟΥ ΕΛΕΝΑ-04107602, ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΙΩΑΝΝΑ-04107601 6 Ο ΕΞΑΜΗΝΟ ΔΙΔΑΣΚΟΥΣΑ: Σ.ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ ΣΤΟΧΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

4η Τροποποίηση ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΠΙΣΤΩΣΗΣ ΠΙΣΤΩΣΗ 2015 ΕΣΟΔΑ ΙΔΙΑ ΕΣΟΔΑ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟΥ ΙΑΣ

4η Τροποποίηση ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΠΙΣΤΩΣΗΣ ΠΙΣΤΩΣΗ 2015 ΕΣΟΔΑ ΙΔΙΑ ΕΣΟΔΑ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟΥ ΙΑΣ TEXNIKO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015 (μετά την 4η Τροποποίηση) ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΠΙΣΤΩΣΗΣ A/A ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠ/ΜΟΥ Δ Η Μ Ο Σ Ζ Ω Γ Ρ Α Φ Ο Υ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2014 ΠΙΣΤΩΣΗ 2015 ΕΣΟΔΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 2016 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ

ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 2016 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Ο Μ Β Ρ Ι Α - ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ 1 25-73 ΕΠΕΚΤΑΣΕΙΣ ΑΓΩΓΩΝ - ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ 25.000,00 2 25-7312.040 ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΕΡΓΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ 1.920.000,92 3 25-7312.035

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΩΝ 2017

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΩΝ 2017 ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΩΝ 2017 ΣΥΝΟΛΑ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΟΛΟ ΝΕΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΥΝΟΛΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΩΝ ΕΡΓΩΝ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ Σ ΠΙΣΤΩΣΗ 2017 3.413.045,00 853.045,00 1.103.343,00 1.103.343,00 4.516.388,00

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΙΟΥ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΙΟΥ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΙΟΥ ΒΑΣΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΚΤΑΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΙ 37.000 στρ. 710 κάτοικοι ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Αγροτική και γεωργική παραγωγή ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΝΕΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΑ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΝΕΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2011 KA ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΝΕΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΑ 25.6262.30 Συντήρηση αντλιοστασίων κλπ. 20.000,00 20.000,00 25.6264.30 Συντήρηση Η/Μ συντριβανιών και λοιπων αυτοματισμών. 40.000,00

Διαβάστε περισσότερα

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση στην Ελλάδα

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση στην Ελλάδα Η Τοπική Αυτοδιοίκηση στην Ελλάδα Ιωακειμίδης Γιώργος Δήμαρχος Αγ. Ιωάννη Ρέντη, εκπρόσωπος Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδας Όλες οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης τα τελευταία χρόνια προσπαθούν

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΤΟΥΛΗ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ

ΟΜΙΛΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΤΟΥΛΗ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΟΜΙΛΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΤΟΥΛΗ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ Αγαπητοί κάτοικοι Με ιδιαίτερη χαρά σήμερα, ως Δήμαρχος βρίσκομαι στην ευχάριστη θεση να εγκαινιάζω έναν ακόμη

Διαβάστε περισσότερα

"Σχεδιασμός και χάραξη πολιτικής για έργα βελτίωσης κτιριακών εγκαταστάσεων και κοινοχρήστων χώρων"

Σχεδιασμός και χάραξη πολιτικής για έργα βελτίωσης κτιριακών εγκαταστάσεων και κοινοχρήστων χώρων ΑΝΟΙΚΤΗ ΗΜΕΡΙΔΑ "Ενεργειακή και Περιβαλλοντική Αναβάθμιση Δημόσιων Χώρων: Καινοτόμες Μέθοδοι και Προοπτικές "Σχεδιασμός και χάραξη πολιτικής για έργα βελτίωσης κτιριακών εγκαταστάσεων και κοινοχρήστων

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΣΑΤΑ ΘΗΣΕΑΣ LEADER ΕΣΠΑ ΠΔΕ ΣΥΝΟΛΟ 2016 Χ , , , , , , , , ,00 6.

ΔΗΜΟΣ ΣΑΤΑ ΘΗΣΕΑΣ LEADER ΕΣΠΑ ΠΔΕ ΣΥΝΟΛΟ 2016 Χ , , , , , , , , ,00 6. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΙΟΥΛΙΔΑΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ Βελτίωση -Επέκταση δικτύου ύδρευσης Ιουλίδας Επισκευή πηγών Δ.Δ. Ιουλίδας ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜ ΕΝΟ 2014 ΔΗΜΟΣ ΣΑΤΑ ΘΗΣΕΑΣ LEADER ΕΣΠΑ ΠΔΕ ΣΥΝΟΛΟ 2016 Χ 1.315.762,57

Διαβάστε περισσότερα

Παρακαλούμε για την υποβολή των προτάσεων, παρατηρήσεων και σχολίων έως τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015.

Παρακαλούμε για την υποβολή των προτάσεων, παρατηρήσεων και σχολίων έως τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ 2015-2019 ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ Α ΦΑΣΗ «ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ» ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Φύλο Άνδρας Γυναίκα Ηλικία 18-30 30-65 65- και πάνω Περιοχή Κατοικίας Προσωπικά Στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτικός Απολογισμός ανά τμήμα και γραφείο της Δ/νσης της χρονικής περιόδου Mαρτίου Απριλίου 2015

Αναλυτικός Απολογισμός ανά τμήμα και γραφείο της Δ/νσης της χρονικής περιόδου Mαρτίου Απριλίου 2015 Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Σκοπός: Η Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών έχει σκοπό την μελέτη, εκτέλεση και συντήρηση των κάθε είδους τεχνικών έργων του Δήμου, με στόχο την έγκαιρη, οικονομική και άριστη από επιστημονικής

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ (2011)

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ (2011) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ (2011) ΑΡΙΘΜΟΣ Α/Α ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΑ ΕΡΓΑ - ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΟΣΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ 1 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΤΙΡΙΟΥ Κ.Α.Π.Η 31/2008

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΖΗΡΟΥ 2014-2019

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΖΗΡΟΥ 2014-2019 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΖΗΡΟΥ 2014-2019 ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ Α ΦΑΣΗΣ «ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ» ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Φύλο Άνδρας Γυναίκα Ηλικία 18-30 30-65 65- και πάνω Περιοχή Κατοικίας Προσωπικά Στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

1 ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΡΜΙΟΝΗΣ 11/2011 ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 11 /2011

1 ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΡΜΙΟΝΗΣ 11/2011 ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 11 /2011 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΡΜΙΟΝΗΣ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Εκ του πρακτικού της υπ αριθμ. 4 ης /2011 Συνεδρίασης του Τοπικού Συμβουλίου ΘΕΜΑ 1 ο : «Κατάρτιση Επιχειρησιακού

Διαβάστε περισσότερα

Επέκταση προσθήκη κερκίδας στο Γήπεδο "Στέλιος Καλαϊτζης" Κατασκευή Γ Βρεφονηπιακού ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2009 ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣ ΜΟΣ 2009

Επέκταση προσθήκη κερκίδας στο Γήπεδο Στέλιος Καλαϊτζης Κατασκευή Γ Βρεφονηπιακού ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2009 ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣ ΜΟΣ 2009 ΤΕΧΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2009 ΚΩΔ 15 ΥΠΗΡΕΙΕ ΠΟΛΙΤΙΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ υντηρήσεις Δημοτικών Κτιρίων υντηρήσεις και Επισκευές Δημοτικών κτιρίων προνοιακού χαρακτήρα υντηρήσεις χώρων Αθλητισμού Πολιτισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2018

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 08 ΓΕΝΙΚΑ Α. ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΣΤΟ ΕΤΟΣ 08 ποσό προϋπολογ. Περιβαλλοντική μελέτη για την αδειόδοτηση γεωτρήσεων και πηγαδιών του Δήμου.845,00

Διαβάστε περισσότερα

Παραδείγματα δεικτών για την παρακολούθηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος των Δήμων

Παραδείγματα δεικτών για την παρακολούθηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος των Δήμων Π.Ε.Δ. Κεντρικής Μακεδονίας Παραδείγματα δεικτών για την παρακολούθηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος των Δήμων Ηλίας Λίτσος Μηχανικός Παραγωγής, Msc Περιφ. Ανάπτυξη Περιεχόμενο εισήγησης I. Βασικές έννοιες

Διαβάστε περισσότερα

Ιδιωτικοποίηση του Ελληνικού Έξωση του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης και φορέων από τις εγκαταστάσεις τους

Ιδιωτικοποίηση του Ελληνικού Έξωση του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης και φορέων από τις εγκαταστάσεις τους ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ Ανοιχτό Δημοτικό Συμβούλιο 18 Δεκεμβρίου 2013 Ιδιωτικοποίηση του Ελληνικού Έξωση του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης και φορέων από τις εγκαταστάσεις τους Ροδή Γεωργακάκη Αντιδήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

Στη λήψη της παρούσας απόφασης ψήφισε ΚΑΤΑ: Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χ. Πατεράκης.

Στη λήψη της παρούσας απόφασης ψήφισε ΚΑΤΑ: Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χ. Πατεράκης. Συζήτηση επί των διατάξεων των Νόμων 3023/2002 & 3202/2003 σχετικά με τον καθορισμό τρόπου προβολής και τις εκλογικές δαπάνες των υποψήφιων Συνδυασμών κατά την προεκλογική περίοδο. :: Αρ. αποφ.: 254/2006

Διαβάστε περισσότερα

Δράσεις εξοικονόμησης ενέργειας και μείωσης ρύπων του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Αικ. Φωτέα Μηχανολόγος Μηχανικός Dr Διεύθυνση Τεχνικής Υπηρεσίας

Δράσεις εξοικονόμησης ενέργειας και μείωσης ρύπων του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Αικ. Φωτέα Μηχανολόγος Μηχανικός Dr Διεύθυνση Τεχνικής Υπηρεσίας Δράσεις εξοικονόμησης ενέργειας και μείωσης ρύπων του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Αικ. Φωτέα Μηχανολόγος Μηχανικός Dr Διεύθυνση Τεχνικής Υπηρεσίας Ο ρόλος της τοπικής Αυτοδιοίκησης απέναντι στις προκλήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Βασικές πληροφορίες ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Δήμος: Μεταμόρφωσης Όνομα: Φανή Χατζή Θέση: Γραμματέας Αντιδημάρχου Κοιν.Πολιτικής, Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού Ηλ. Δ/νση: dep@metamorfossi.gr Ημερομηνία

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ 2012-2014

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ 2012-2014 ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ 2012-2014 ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011 Σελίδα 1 ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Ε.Π. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Η συμπλήρωση των στοιχείων που ακολουθεί

Διαβάστε περισσότερα

Αλλαγή στα κοινωνικά, οικονομικά και πολεοδομικά δεδομένα της περιοχής του Κέντρου της Πόλης

Αλλαγή στα κοινωνικά, οικονομικά και πολεοδομικά δεδομένα της περιοχής του Κέντρου της Πόλης Αλλαγή στα κοινωνικά, οικονομικά και πολεοδομικά δεδομένα της περιοχής του Κέντρου της Πόλης Ο Δήμος Λεμεσού πρωτοστάτησε για την δημιουργία του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου στο κέντρο της πόλης αφού πίστευε

Διαβάστε περισσότερα

Οι Άξονες, τα Μέτρα και οι στόχοι του Στρατηγικού Σχεδίου

Οι Άξονες, τα Μέτρα και οι στόχοι του Στρατηγικού Σχεδίου Οι Άξονες, τα Μέτρα και οι στόχοι του Στρατηγικού Σχεδίου Άξονας 1 : Περιβάλλον και Ποιότητα Ζωής 1.1. Φυσικό και οικιστικό περιβάλλον 1.1.1 1.1.2 1.1.3 1.1.4 Βελτίωση, προστασία και αποκατάσταση του φυσικού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΝΤΑ ΜΕΛΗ : 10 ΑΠΟΝΤΑ ΜΕΛΗ : 0

ΠΑΡΟΝΤΑ ΜΕΛΗ : 10 ΑΠΟΝΤΑ ΜΕΛΗ : 0 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 13 ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2016 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΔΑΦΝΗΣ-ΥΜΗΤΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΑΦΝΗΣ ΘΕΜΑ: Εισήγηση της Δημοτικής Κοινότητας Δάφνης των Έργων & Μελετών που πρέπει να περιλαμβάνονται

Διαβάστε περισσότερα

Στρατόπεδο Aσηµακοπούλου. Παραλία

Στρατόπεδο Aσηµακοπούλου. Παραλία Στάδιο Στρατόπεδο Aσηµακοπούλου Παραλία Λιµανάκι Σφαγείων Καρνάγιο Το Περιγιάλι όπως είναι σήμερα. Η γραμμή περιγράφει τη περιοχή που διαμορφώνεται σε μια νέα, πρότυπη πόλη στα ανατολικά της Καβάλας. Η

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 2018

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 2018 ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 2018 Ο προϋπολογισμός του 2018 συντάχθηκε από την Οικονομική Υπηρεσία, λαμβάνοντας για άλλη μια φορά υπόψη τις μειώσεις των εσόδων, όπως προκύπτουν από τις Κυβερνητικές αποφάσεις,

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκλήρωση αποκατάστασης κτηριακών μετώπων περιοχής Αγ. Σπυρίδωνος ,00 Ανακατασκευή καθέτων οδών στις Ι.Θεοτόκη και Γερ.Μαρκορά 100.

Ολοκλήρωση αποκατάστασης κτηριακών μετώπων περιοχής Αγ. Σπυρίδωνος ,00 Ανακατασκευή καθέτων οδών στις Ι.Θεοτόκη και Γερ.Μαρκορά 100. Α : ΕΡΓΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΌ ΣΑΤΑ A1 Ανακατασκευή οδών Σπ. Ραθ και Σπ. Βασιλείου 180.000,00 A2 Ανάπλαση άλσους φυλακών 80.000,00 Διαμόρφωση χώρων για τη δημιουργία υπαίθριων χώρων στάθμευσης 150.000,00

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ - ΠΕΥΚΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2015

ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ - ΠΕΥΚΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2015 Α. ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2015 ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ - ΠΕΥΚΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2015 ΚΩΔΙΚΟΣ I. ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 1 Συντήρηση και επισκευή Δημοτικών κτιρίων 10-6261.0001 24.000,00 ΣΑΤΑ 2 Συντήρηση και επισκευή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΙΦΝΟΥ 2012-2014 ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΙΦΝΟΥ 2012-2014 ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΙΦΝΟΥ 0-0 ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ Το παρόν ερωτηματολόγιο παρουσιάζεται σαν συμπλήρωμα του Επιχειρησιακού προγράμματος του Δήμου Σίφνου για τα έτη 0 0, το

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ 2007-2013 ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 7- ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΣΤΗΝ ΠΚΜ ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 61-ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Εθνικό Πρόγραμμα για την Επανεκκίνηση της Αθήνας, τη Δημιουργία Θέσεων Εργασίας και τη Στήριξη της Κοινωνικής Συνοχής

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Εθνικό Πρόγραμμα για την Επανεκκίνηση της Αθήνας, τη Δημιουργία Θέσεων Εργασίας και τη Στήριξη της Κοινωνικής Συνοχής Δευτέρα, 9 Απριλίου 2012 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Εθνικό Πρόγραμμα για την Επανεκκίνηση της Αθήνας, τη Δημιουργία Θέσεων Εργασίας και τη Στήριξη της Κοινωνικής Συνοχής Υπογράφηκε σήμερα 09/04 από την Υπουργό Ανάπτυξης,

Διαβάστε περισσότερα

Καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους

Καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους Καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους 1 O Δήμος Αμαρουσίου υλοποιεί μια ολοκληρωμένη περιβαλλοντική πολιτική, που στόχο έχει να διασφαλίσει καλύτερη ποιότητα ζωής, σε όλους όσους ζουν ή εργάζονται στην πόλη

Διαβάστε περισσότερα

«Αστικό Περιβάλλον, προβλήματα και προτάσεις προς μια βιώσιμη πόλη. Το παράδειγμα της Ελευσίνας»

«Αστικό Περιβάλλον, προβλήματα και προτάσεις προς μια βιώσιμη πόλη. Το παράδειγμα της Ελευσίνας» «Αστικό Περιβάλλον, προβλήματα και προτάσεις προς μια βιώσιμη πόλη. Το παράδειγμα της Ελευσίνας» Ερμιόνη Φρεζούλη «Βιωσιμότητα των Δημόσιων Υπαίθριων Χώρων στην Πόλη» Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011 Ινστιτούτο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΩΝ ΕΡΓΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ ΕΤΟΥΣ 2013

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΩΝ ΕΡΓΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ ΕΤΟΥΣ 2013 ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΩΝ ΕΡΓΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ ΕΤΟΥΣ 2013 ΠΡΟΤΕΡΑΙΟ- ΤΗΤΑ (Α ή Β ή Γ) ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤ Α (ΤΟΠΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜ Α) ΝΕΑ ΣΥΝΕΧΙ- ΖΟΜΕΝΗ ΔΡΑΣΗ ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΔΡΑΣΗΣ Α Αχαρνές Νέα 01.01.01

Διαβάστε περισσότερα

Α. Από ευρωπαϊκούς πόρους του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Βόρειο

Α. Από ευρωπαϊκούς πόρους του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Βόρειο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΧΡΗΑΜΑΤΟΔΟΤΕΙ/ΥΛΟΠΟΙΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΛΗΜΝΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 27,4 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΛΗΜΝΟΣ Α. Από ευρωπαϊκούς πόρους του Επιχειρησιακού

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Συνοπτική Παρουσίαση

ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Συνοπτική Παρουσίαση ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2015 2019 Συνοπτική Παρουσίαση ΑΞΟΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΆΞΟΝΑΣ 1 ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΜΕΤΡΟ 1.1. ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΔΙΚΤΥΑ ΈΡΓΑ ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ ΜΕΤΡΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΤI ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΘΕΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ; ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ; ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ; ΜΠΟΡΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ;

ΤI ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΘΕΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ; ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ; ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ; ΜΠΟΡΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ; ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΘΕΑ ΤI ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ; ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ; ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ; ΜΠΟΡΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ; Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΩΘΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ; ΤI ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 Δ Η Μ Ο Σ Α Ρ Τ Α Ι Ω Ν Βασικές πληροφορίες ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 Δήμος: Αρταίων Όνομα: Κομηλάγιου Δήμητρα Θέση: Υπάλληλος στη Δ/νση Προγραμματισμού, Οργάνωσης & ΤΠΕ Ηλ. Δ/νση: komilagiou@arta.gr Ημερομηνία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΥΣΤΟΥ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΥΣΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΥΣΤΟΥ 2016-2020 ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ Α ΦΑΣΗΣ «ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ» ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Φύλο Άνδρας Γυναίκα Ηλικία 18-30 30-65 65- και πάνω Περιοχή Κατοικίας Προσωπικά Στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΠΛΙΟ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΗΠΑΛΙΑΠΟΛΗ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑ

ΝΑΥΠΛΙΟ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΗΠΑΛΙΑΠΟΛΗ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑ ΝΑΥΠΛΙΟ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΗΠΑΛΙΑΠΟΛΗ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑ 1 Η ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ 2 Τα εργαλεία ανάγνωσης της ταυτότητας της πόλης. Τα εργαλεία

Διαβάστε περισσότερα

1.ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΣ 2015 1.ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΑ 2014

1.ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΣ 2015 1.ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΑ 2014 .ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΣ 05 ΤΙΤΛΟΣ Συντήρηση ηλεκτροφωτισμού οδών 05.700,00.000,00 ΙΔΙΟΙ ΠΟΡΟΙ Συντήρηση & επέκταση ηλεκτροφωτισμού γηπέδων αθλοπαιδιών 05.700,00 5.000,00 ΙΔΙΟΙ ΠΟΡΟΙ Συντήρηση ηλεκτ/μηχ/κων εγκαταστάσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2011-2014

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2011-2014 ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2011-2014 Η Αποστολή του Δήμου Αμπελοκήπων - Μενεμένης που αποτελεί τον λειτουργίας του ή αλλιώς τον υπέρτατο λόγο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

Σεβασµός στο ηµότη. Περιβαλλοντικές παρεµβάσεις Aναβάθµιση Ποιότητας ζωής

Σεβασµός στο ηµότη. Περιβαλλοντικές παρεµβάσεις Aναβάθµιση Ποιότητας ζωής Σεβασµός στο ηµότη Συνεργασία µε τους πολίτες και θεσµικούς φορείς, ενάντια σε ακραίες συµπεριφορές και νοοτροπίες, που προσβάλλουν και αποδυναµώνουν το ηµοκρατικό αίσθηµα. Ενδυνάµωση της ηµοκρατικής ενότητας

Διαβάστε περισσότερα

Πρότυπος βιοκλιματικός σχεδιασμός στην Ελευσίνα

Πρότυπος βιοκλιματικός σχεδιασμός στην Ελευσίνα ΠΕΔΑ ΤΟΠΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚA PORTALS ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΕΔΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΝΟΜΟΙ ΔΙΑΦΟΡΑ Home / Ποδήλατο / Πρότυπος βιοκλιματικός σχεδιασμός στην Ελευσίνα Πρότυπος βιοκλιματικός σχεδιασμός στην Ελευσίνα 20 Σεπ 2016

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΤΟΥΣ 2012 ΧΑΪΔΑΡΙ, ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2011

ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΤΟΥΣ 2012 ΧΑΪΔΑΡΙ, ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2011 ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΤΟΥΣ 2012 ΧΑΪΔΑΡΙ, ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2011 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ Α/Α ΤΙΤΛΟΣ ΔΡΑΣΗΣ ΕΙΔΟΣ ΔΡΑΣΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 15 ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΚΟΝΙΤΣΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΚΟΝΙΤΣΑΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΚΟΝΙΤΣΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΚΟΝΙΤΣΑΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΚΟΝΙΤΣΑΣ 2015-2019 ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ Τι είναι το Ε.Π. του Δήμου και ποιος είναι ο σκοπός του Το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα (Ε.Π.) είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΑΝΑ ΠΗΓΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΑΝΑ ΠΗΓΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΑΝΑ ΠΗΓΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΕΣΠΑ Ψηφιακό Μουσείο " Η ΣΜΥΡΝΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΗΠΕΙΡΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ" Προμήθεια αυτοματοποιημένου συστήματος κοινοχρήστων ποδηλάτων Δ.Ν.Σ. ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ Αναγνώριση της περιοχής μελέτης Προβλήματα και ελλείψεις στην κυκλοφοριακή λειτουργία και τις μεταφορικές υποδομές Αυξημένος φόρτος διέλευσης

Διαβάστε περισσότερα

ένα αειφόρο πρότυπο Ήβη Νανοπούλου Αρχιτέκτων - Διευθύνων σύμβουλος ΘΥΜΙΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΑΕΜ

ένα αειφόρο πρότυπο Ήβη Νανοπούλου Αρχιτέκτων - Διευθύνων σύμβουλος ΘΥΜΙΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΑΕΜ Η πόλη ως καταλύτης για ένα αειφόρο πρότυπο ανάπτυξης Ήβη Νανοπούλου Αρχιτέκτων - Διευθύνων σύμβουλος ΘΥΜΙΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΑΕΜ Διαπιστώσεις Πού ζούμε ; Ο χάρτης αναπαριστά τη συγκέντρωση πληθυσμού

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ. «Βελτίωση αστικών υποδομών περιοχής Προφήτη Ηλία Καρπενησίου»

ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ. «Βελτίωση αστικών υποδομών περιοχής Προφήτη Ηλία Καρπενησίου» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ : 37 / 2017 ΤΙΤΛΟΣ: «Βελτίωση αστικών υποδομών περιοχής Προφήτη Ηλία Καρπενησίου» ΠΡΟΫΠ/ΣΜΟΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΑΞΟΝΑΣ 1 ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Μέτρο 1.1. 1.1.1 Αναβάθμιση της ποιότητας του αστικού χώρου Διασφάλιση και διεύρυνση χώρων και ελεύθερων και κοινόχρηστων χώρων

Διαβάστε περισσότερα

Στο Δήμο Κοζάνης η έκταση του Σιδηροδρομικού Σταθμού για 99 χρόνια

Στο Δήμο Κοζάνης η έκταση του Σιδηροδρομικού Σταθμού για 99 χρόνια ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας Πλατεία Νίκης 1-2ος όροφος TK-50100 Τηλ. (Εσωτερικό) : +30 2461 3 50305 E-mail: mme@kozanh.gr Προς ενημέρωση συντακτών Κοζάνη, 4 Μαΐου 2017

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Βασικές Πληροφορίες Δήμος : Θάσου ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Όνομα: Γεωργαλή - Νικήτα Αγγελική Θέση: Αιρετός, Πρόεδρος ΝΠΔΔ «Δημαρωγός» Ηλ. Δ/νση : dimarogos@thassos.gr Ημερομηνία λήψης απόφασης για την

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΩΝ 2014

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΩΝ 2014 ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΩΝ 2014 ΣΥΝΟΛΑ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΩΣΗ 2014 ΣΥΝΟΛΟ ΝΕΩΝ ΕΡΓΩΝ 7.586.186,00 2.102.012,00 ΣΥΝΟΛΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΩΝ ΕΡΓΩΝ 2.298.590,72 2.298.590,72 ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ 9.884.776,72

Διαβάστε περισσότερα

1.1.1 Διαχείριση και αποκατάσταση των προβλημάτων ρύπανσης των υδάτων για ύδρευση και άρδευση, καθώς και των θαλάσσιων υδάτων

1.1.1 Διαχείριση και αποκατάσταση των προβλημάτων ρύπανσης των υδάτων για ύδρευση και άρδευση, καθώς και των θαλάσσιων υδάτων Σύμφωνα με τα υπ αριθμόν 1.Π.Δ 185/2007 ''Όργανα και διαδικασία κατάρτισης, παρακολούθησης και των επιχειρησιακών προγραμμάτων των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Ο.Τ.Α) α' βαθμού'' με το οποίο καθορίστηκε

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρησιακά Προγράμματα Δήμων

Επιχειρησιακά Προγράμματα Δήμων Ενημερωτικές Συναντήσεις Νεοεκλεγέντων Αιρετών Θεσσαλονίκη, 10 Ιουλίου 2019 Επιχειρησιακά Προγράμματα Δήμων Βίκυ Φλέγγα Οικονομολόγος, Msc Περιφερειακή Ανάπτυξη Υπεύθυνη Τομέα Οικονομικής Ανάπτυξης ΕΕΤΑΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ 1. Απομονωμένο και αναξιοποίητο κέντρο 2. Αναξιοποίητοι ελεύθεροι χώροι στις γειτονιές της πόλης 3. Αναξιοποίητες περιοχές φυσικού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ 4/15-3-2011 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΡΑΜΑΣ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ 4/15-3-2011 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΡΑΜΑΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ 4/15-3-2011 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΡΑΜΑΣ Στη Δράμα και στο Δημοτικό Κατάστημα, σήμερα 15 Μαρτίου 2011, ημέρα Τρίτη και ώρα 09.00, συνήλθε σε συνεδρίαση η Εκτελεστική

Διαβάστε περισσότερα