ËÁfi µúâê Ó appleù ÍË

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ËÁfi µúâê Ó appleù ÍË"

Transcript

1 ËÁfi µúâê Ó appleù ÍË ŒÓ Ú ÛÈÌÔ «Ô ËÁfi ÂappleÈ ˆÛË» ÁÈ ÙËÓ ÛËÌÂÚÈÓ ÛÔ appleâú Ì Ì! ÚÔ fióù Ì ΠÈÓÔÙÔÌ ÌÈ Î Ï È appleô ÂÏ ıâúòóô Ó Ù ÚÈ ÙË Ì Ì.

2 Φορητός αποστειρωτής πιπίλας Medifit MD-612 ƒ Í ÙËÓ appleèapple Ï apple ÏÈ, ̈Úfi ÌÔ, ÂÓ appleâèú ÂÈ! ÒÚ ÙÔ appleï ÛÈÌÔ Î È Ë appleôûùâ ÚˆÛË Á ÓÔÓÙ È ÛÙËÓ ÙÛ ÓÙ ÌÔ! Τι είναι: Μικρή κι εύχρηστη φορητή συσκευή µέσα στην οποία τοποθετείται η πιπίλα και καθαρίζεται αποτελεσµατικά από µικρόβια και βακτηρίδια. Κάνει και για θηλές µπιµπερό.. Τι κάνει: Εξαλείφει έως και το 99% των µικροβίων και βακτηριδίων από πιπίλες και θηλές µέσα σε έξι µε επτά λεπτά, χάρη στην τεχνολογία των υπεριωδών ακτίνων. Γιατί να το αποκτήσει η µαµά: Γιατί οι πιπίλες όλο πέφτουν κάτω! Έχοντας τον φορητό αποστειρωτή µαζί της, δεν θα ανησυχεί πια για την υγιεινή της πιπίλας του µωρού της. Ούτε για την θηλή που κατά λάθος λερώθηκε. Χρησιµοποιείται παντού! Στην παραλία, στο αυτοκίνητο, στο ταξίδι, στη βόλτα στα µαγαζιά

3 Αυτοθερµαινόµενο µπιµπερό iiamo Τι είναι: Το iiamo go είναι το µοναδικό αυτοθερµαινόµενο µπιµπερό παγκοσµίως που µπορεί να ζεστάνει το γάλα του µωρού οπουδήποτε, χωρίς ηλεκτρισµό, χωρίς καλώδια, χωρίς περιορισµούς! Πρωτοποριακά σχεδιασµένο από τον βραβευµένο σχεδιαστή Karim Rashid (Good Design Award, Innovation Award). Με θηλή σιλικόνης, ΒΡΑ free, κατά των κολικών, ιδανικό και για το µητρικό γάλα! ŒÓ ÌappleÈÌappleÂÚfi ÌÔÓÙ ÚÓ Ù ÓË! ÙË ˆ Ì Ô Ì ÚÒÌ Î È ÛÙ Ï! applefi ÓˆÚ ÙÔ ÈÎfi ÌÔ ÌˆÚfi Ì ı ÓÂÈ ÛÙËÓ Ù ÓË! ÏÔ Ì ÙÔÓ ÎfiÛÌÔ Ì appleèô fiìôúêô...î È Ó ıâúì ÓÂÙ È ÌfiÓÔ ÙÔ! Τι κάνει: Χάρη στον ειδικό θερµαντήρα µιας χρήσης iiamo warm που περιέχει µόνο αλάτι και νερό, ζεσταίνει το γάλα του µωρού σας έως τους 37 ο C, σε 4 λεπτά! Ενώ µε την πρόσθετη βάση iiamo more το µετατρέπετε σε απλό µπιµπερό 380ml, και µε το στόµιο iiamo drink σε µπουκάλι νερού, για να το χρησιµοποιείτε για πολύ καιρό ακόµη! Γιατί να το αποκτήσει η µαµά: Για να απολαύσει τη βόλτα και την εκδροµή χωρίς άγχος για το γεύµα του µωρού της, αφού το iiamo go αναλαµβάνει να ζεστάνει το γάλα οπουδήποτε κι αν βρίσκεται. Με τις έξτρα προσθήκες, θα ζήσει πολύ καιρό µαζί µε αυτό το εντυπωσιακό καλό µπιµπερό, απολαµβάνοντας χρώµα και ντιζάιν!

4 Σακουλάκια αποθήκευσης µητρικού γάλακτος Pump & Save της Medela Ÿappleˆ ÎÚÈ Ò Ê Ï Ì ٠ÊÚ ÛÎ ÙÚfiÊÈÌ! Ô Á Ï ÌÔ, ÛÙÔÓ Î Ù ÎÙË! appleôıëîâ ˆ ÁÈ Ó ˆ! ŒÙÛÈ ÌappleÔÚÂ Ó ÓÂÈ ÙÔ ÌËÙÚÈÎfi Á Ï Î È Ô Ìapple Ìapple Î È Ë ÁÈ ÁÈ. Τι είναι: Προ-αποστειρωµένα σακουλάκια που επιτρέπουν να αποθηκεύεται µε ασφάλεια το µητρικό γάλα στο ψυγείο ή στην κατάψυξη. Στοιβάζονται εύκολα το ένα επάνω στο άλλο, παρέχοντας τη µέγιστη εξοικονόµηση χώρου. Τι κάνει: Τα σακουλάκια είναι αποστειρωµένα εσωτερικά, µε διπλό τοίχωµα, δεν διαθέτουν ΒΡΑ, κι έχουν στεγανό φερµουάρ. Προσαρµόζονται απευθείας στο θήλαστρο, έτσι δεν υπάρχει απώλεια γάλακτος ούτε µεσολαβεί «µετάγγιση». Γράφοντας πάνω στο σακουλάκι την ηµεροµηνία και την ποσότητα, γνωρίζετε µε ακρίβεια πόσο και πότε αντλήσατε. Πρακτικό και υγιεινό! Γιατί να το αποκτήσει η µαµά: Βοηθάει τη µητέρα που θηλάζει να δηµιουργήσει µια «τράπεζα» µητρικού γάλακτος στο ψυγείο ή στην κατάψυξη για ώρα ανάγκης ή για προγραµµατισµένα γεύµατα κατά την απουσία της από το σπίτι. Την αποδεσµεύει από τα µπουκάλια και τον όγκο τους. Μπορεί να φυλάξει µεγάλη ποσότητα, για πολλούς µήνες, εξοικονοµώντας χώρο στον καταψύκτη της.

5 Θήλαστρο Natural της PHILIPS AVENT Τι είναι: Προηγµένο ηλεκτρονικό θήλαστρο που πλησιάζει πιο κοντά στην φυσική άντληση µητρικού γάλακτος ακολουθώντας τη διαδικασία που συµβαίνει κατά τον θηλασµό, χάρη στα ειδικά σχεδιασµένα πέταλα σιλικόνης και στις τρεις ταχύτητες άντλησης. Τι κάνει: Τα πέταλα σιλικόνης κατά την χρήση κάνουν µασάζ στο στήθος ºÈÏÈÎfi ÛÙÔ appleâúè ÏÏÔÓ ÙÔ ÛÙ ıô! ªÂ Ó Î Ïfi ı Ï ÛÙÚÔ ÂÓ ÛÙ Ì Ù ÙÔÓ ıëï ÛÌfi! και βοηθούν στη φυσική ροή και στην προώθηση του µητρικού γάλακτος. Παράλληλα, οι 3 εναλλακτικές ταχύτητες του θήλαστρου σάς επιτρέπουν να δηµιουργήσετε κάθε φορά την κατάλληλη «συνθήκη άντλησης» που προτιµάτε. Έτσι, η διαδικασία γίνεται άνετη, προσοµοιάζοντας κατά το δυνατόν στον φυσικό θηλασµό. εν χρειάζεται να σκύβετε προς τα µπρος. Γιατί να το αποκτήσει η µαµά: Κάνει την άντληση του µητρικού γάλακτος πιο άνετη από ποτέ! Χαρίζει µια ξεκούραστη εµπειρία στη µητέρα που θέλει να βγάλει και να αποθηκεύσει το γάλα της. Το θήλαστρο είναι πολύ απλό στην συναρµολόγηση, καθαρίζεται εύκολα κι αποτελεί τον σύµµαχο της µαµάς στον θηλασµό. Στο σπίτι, στη δουλειά και παντού!

6 Libero Baby Soft, πάνες για νεογέννητα µε προστασία του αφαλού. Ó ÌÂ ÓÔÈÁÌ ÛÙÔÓ Ê Ïfi, ÁÈ ÓÂÔÁ ÓÓËÙ! appleôèâ ÊÔÚ Ë Ï ÛË Ú ÛÎÂÙ È ÛÙËÓ appleèô appleï ÛÎ Ë. Τι είναι: Οι πάνες Libero Baby Soft No1 & No2 είναι ειδικά σχεδιασµένες ώστε να προστατεύουν τον αφαλό των νεογέννητων, χάρη στην καινοτοµία «Navel care». Τι κάνει:σχεδιασµένη για νεογέννητα, έχει στο ζωνάκι ένα έξυπνο κόψιµο σε σχήµα U για να µην πιέζεται η τρυφερή περιοχή του αφαλού. Με αυτόν τον τρόπο αποφεύγονται οι ερεθισµοί κατά τις πρώτες εβδοµάδες. Γιατί να το αποκτήσει η µαµά: Το διάστηµα µετά τον τοκετό οι περισσότερες νέες µαµάδες ανησυχούν για τον αφαλό του µωρού τους. Η πάνα Baby Soft, µε την εγγύηση της ποιότητας Libero, φροντίζει ο ευαίσθητος αφαλός να µην ερεθιστεί. Αποτέλεσµα, µαµάδες ήρεµες που ζουν περισσότερες µοναδικές στιγµές µε το νέο τους µωράκι.

7 Βρεφικό πιστολάκι Chicco Τι είναι:πιστολάκι µόνο για βρέφη και νήπια! Έχει κατασκευαστεί για να ικανοποιεί τις δικές τους τρυφερές ανάγκες, γι αυτό η θερµοκρασία του µελετηµένα είναι 25 ο C περίπου πιο χαµηλή από τα πιστολάκια «των µεγάλων». Τι κάνει: Στεγνώνει οµοιόµορφα φροντίζοντας τα µαλλάκια αλλά και το κεφαλάκι του µωρού. Κάνει το στέγνωµα, µετά το µπάνιο, εύκολο κι ασφαλές. Γιατί να το αποκτήσει η µαµά: Γιατί το πιστολάκι της είναι ÓÙ Ô ÛÙÔ ÌfiÓÈÌÔ Á Ô ÌÔ! appleèù ÏÔ, Ó appleèûùôï ÎÈ ÌfiÓÔ ÁÈ Ú ÊË! σχεδιασµένο για ενήλικες και δεν µπορεί να ταιριάξει στο ευαίσθητο κεφαλάκι του µωρού της. Και στην πιο χαµηλή σκάλα, είναι πολύ δυνατό. Με το βρεφικό πιστολάκι το στέγνωµα των µαλλιών θα γίνει µια αγαπηµένη στιγµή στην οικογενειακή ζωή. «È Û, Ìapple Ìapple, ÂÈ ÙÒÚ ÙÔ appleèûùôï ÎÈ ÛÔ!»

8 Μάρσιπος Soft & Dream της Chicco Ô ˆ ÛÙËÓ ÁÎ ÏÈ ÌÔ ÎÈ fi È ÛÙ ÚÈ! ªappleÔÚÒ Ó ˆ ÙÔ ÌˆÚfi ÁÎ ÏÈ Î È Ù Ùfi ÚÔÓ Ó Ô Ï ˆ ÛÙÔ ÎÔÌappleÈÔ ÙÂÚ. Τι είναι: Ένας έξυπνος µάρσιπος που προσφέρει επιπλέον υπηρεσίες στη µαµά και στο µωρό, χάρη στη δυνατότητά του να γυρνάει από την κάθετη θέση σε ύπτια. Κάνει έτσι τη βόλτα πιο άνετη. ιευκολύνει όµως και τη ζωή στο σπίτι. Τι κάνει: ιαθέτει τρεις θέσεις τοποθέτησης του µωρού: Την κλασική κάθετη, κοιτώντας το µωρό µπροστά ή τον γονιό, και την ύπτια. Όταν το µωρό αποκοιµηθεί ή όταν πεινάσει, άµα θηλάζετε, απλώς αλλάζετε θέση. Με το Soft & Dream αλλάζει θέση ο µάρσιπος κι όχι το µωρό! Γιατί να το αποκτήσει η µαµά: Έχει αγκαλιά το µωρό περισσότερη ώρα και, ταυτόχρονα, τα χέρια της ελεύθερα. Χάρη στην ύπτια θέση, ο µάρσιπος αυτός δεν εξυπηρετεί µόνο στην µεταφορά αλλά επιτρέπει στη µαµά να θηλάζει εύκολα κι εκτός σπιτιού. Ακόµη, εξυπηρετεί στις δύσκολες ώρες στο σπίτι που το µωρό θέλει συνέχεια τη µαµά του.

9 Bib expresso της Beaba Τι είναι: Καινοτόµα σχεδιαστικά συσκευή που ετοιµάζει σε µισό λεπτό το γάλα του µωρού, µε την απλή διαδικασία σαν να ετοιµάζει έναν καφέ εσπρέσσο! Αποσπώµενη, λειτουργεί πρόσθετα κι ως θερµαντήρας και συσκευή bain-marie. ιαθέτει ειδική θήκη για αποστείρωση στα µικροκύµατα τριών µπιµπερό και µεταφορά. Τι κάνει: Σε 30 δευτερόλεπτα ετοιµάζει το γάλα του µωρού σας εγγυηµένα Ô Ï appleï ÛÙËÓ ÌË Ó ÙÔ ÂÛappleÚ ÛÛÔ. Ùfi ÚÔÓ ÙÒÚ ı ÊÙÈ ÓÔ Ì ÙÔ appleúˆèófi Ì ÚfiÊËÌ, ̈Úfi ÌÔ! στην σωστή θερµοκρασία, ούτε πολύ ζεστό ούτε πολύ κρύο, στους 37 ο C. Και µάλιστα µπορείτε να το ετοιµάσετε µε το ένα χέρι, όσο κρατάτε το µωρό αγκαλιά! Η ροή του νερού ανακατεύει την σκόνη του γάλακτος και κάνει το γάλα εύπεπτο. Ταιριάζει µε όλα τα µπιµπερό της αγοράς, είναι BPA free, και διαθέτει σύστηµα αυτόµατου καθαρισµού στον ατµό. Γιατί να το αποκτήσει η µαµά: Ετοιµάζει η µαµά το γάλα του µωρού µε την ίδια ταχύτητα κι ευκολία που φτιάχνει τον καφέ της. Χωρίς να πρέπει να αφήσει κάπου το µωρό όσο του φτιάχνει το γάλα. Με τις χρήσιµες πρόσθετες λειτουργίες του της καλύπτει µια επείγουσα ανάγκη για θερµαντήρα ή για να αποστειρώσει µπιµπερό και πιπίλες στα µικροκύµατα. Έχει µοντέρνο ντιζάιν και οµορφαίνει τον πάγκο της κουζίνας.

10 Θήκη σαλιάρα µε κουταλάκι για τη βόλτα Û ÏÈ Ú appleô Ù ÎÚ Ù ÂÈ fiï Ì Û ÙË! ÙËÓ ÙÛ ÓÙ ÌÔ Ì ÌÂ ÙË ı ÎË ÙˆÓ Á ÏÈÒÓ ÌÔ. Τι είναι: Σαλιάρα που διπλώνει και κλείνει µε φερµουάρ σχηµατίζοντας εύχρηστη αδιάβροχη θήκη. Περιλαµβάνει εύκαµπτο κουταλάκι σιλικόνης. Μικρή για να χωράει στην γυναικεία τσάντα, και µε θηλιά για να κρεµιέται στο καρότσι. Η σαλιάρα είναι πανεύκολη στο καθάρισµα, αδιάβροχη και απόλυτα ασφαλής για το µωρό, χωρίς φθαλάτες, bpa ή pvc. Τι κάνει:οπουδήποτε, ακόµη και για ένα απρογραµµάτιστο γιαουρτάκι στις κούνιες, µπορείτε να ταΐσετε το παιδάκι χωρίς να λερωθεί, αφού τα υπολείµµατα πέφτουν στον σκληρό γυριστό ποδόγυρο (catcher) στο κάτω µέρος της σαλιάρας. Χάρη στο διακριτικό µέγεθος της θήκης και στην αδιάβροχη σύνθεση, κάνει περιττή την τσάντα-αλλαξιέρα. Μπαίνει στην τσάντα σας! Γιατί να το αποκτήσει η µαµά: Έχει τα βασικά εργαλεία ταΐσµατος πάντα έτοιµα και παντού µαζί της. Παύουν συνηθισµένοι πονοκέφαλοι των µαµάδων κατά τις εξόδους όπως πού θα βρει καθαρό κατάλληλο κουταλάκι, ή πού θα βάλει τα λερωµένα µέχρι να φτάσει σπίτι. Η θήκη σαλιάρα µε κουταλάκι είναι τόσο βολική που µπαίνει και στη µικρή γυναικεία τσάντα σας. Η µαµά ξαναγίνεται γυναίκα!

11 Ατµοµάγειρας Natural Steam Cooker της Chicco Τι είναι: Ατµοµάγειρας που τα κάνει όλα! Μαγείρεµα και οµογενοποίηση σε µία συσκευή! Τι κάνει:μαγειρεύει µε ατµό, ζεσταίνει τα φαγητά, ξεπαγώνει, επιπλέον οµογενοποιεί, αναµιγνύει και ψιλοκόβει την τροφή! Όταν µαγειρευτεί το φαγητό, απλώς το αναποδογυρίζετε στην περιοχή µε τις λεπίδες και περνάτε την τροφή του µωρού από τη φάση του µαγειρέµατος στη φάση της οµογενοποίησης! Τόσο εύκολα και γρήγορα! ÎÔ ÚÌ ÁÂ Ì Ù ÁÈ ÌˆÚ! ÓÔ ÁÂÈ Ë fiúâíë ÙË Ì Ì ÁÈ Ì ÁÂÈÚÈÎÔ appleâèú Ì ÙÈÛÌÔ. È ÙÔ ÌˆÚÔ, ÁÈ ÙÈ ÓÔÛÙÈÌÈ ÙË Ì Ì. ŸÏÔÈ Â ÚÈÛÙËÌ ÓÔÈ! Γιατί να το αποκτήσει η µαµά: Γιατί της απλοποιεί τη ζωή της στην κουζίνα. Με µία συσκευή και µε µία κίνηση, η µαγειρική διαδικασία ολοκληρώνεται. Έχει χρόνο να δοκιµάσει νέες συνταγές για µωρά και παιδάκια ή να φτιάξει τις δικές της!

12 Θερµόµετρο Υγρόµετρο δωµατίου Beurer ΗΜ 16 ŸÙ Ó ÌÔÁÂÏ ÂÈ ÙÔ ÓıÚˆapple ÎÈ ÛÙËÓ ÔıfiÓË, ÌÔÁÂÏ ˆ ÎÈ ÂÁÒ. Ô ÊÙÈ Í, ̈Úfi ÌÔ, Ó ˆÌ ÙÈÔ Ì  ÚÈÛÙÂ Û Óı ÎÂ Ó ÂÈ. ÔÈÌ ÛÔ, ÁÁÂÏÔ È ÌÔ. Τι είναι: Μικρή κοµψή συσκευή που διαθέτει δύο δείκτες: είκτη της θερµοκρασίας µε εύρος από 0 έως +50 ο C και µε ακρίβεια µέτρησης 0,1 ο C, και δείκτη υγρασίας από 10-99%. Με βοηθητικά επεξηγηµατικά εικονίδια που δείχνουν αν τα επίπεδα υγρασίας στο δωµάτιο είναι καλά ή όχι. Τι κάνει: Μετράει κι εµφανίζει στην οθόνη ταυτόχρονα και την θερµοκρασία και την υγρασία του δωµατίου. Μια σηµαντική πληροφορία ιδιαίτερα όταν πρόκειται για βρεφικό δωµάτιο. Γιατί να το αποκτήσει η µαµά: Έτσι έχει αξιόπιστη και πιο ολοκληρωµένη εικόνα ότι το µωρό της κοιµάται σε ένα δωµάτιο που έχει τις σωστές συνθήκες διαµονής τόσο από άποψη θερµοκρασίας όσο και σε επίπεδα υγρασίας. Νιώθει µεγαλύτερη ασφάλεια ότι παρέχει ένα καλό περιβάλλον διαβίωσης στο µωρό της. Είναι µια απλή κι εύχρηστη µέθοδος «διάγνωσης» του χώρου.

13 Εξελιγµένη φορητή συσκευή ενδοεπικοινωνίας PHILIPS AVENT Τι είναι: Φορητή και επεκτάσιµη συσκευή επικοινωνίας µε το µωρό, ψηφιακής τεχνολογίας, απόλυτα αξιόπιστη. Με διαρκή σύνδεση και παροχή εικόνας 24 ώρες από οποιοδήποτε σηµείο του σπιτιού! Τι κάνει: Με το ειδικό κλιπ λαιµού ή ζώνης, είναι µαζί σας στο σπίτι παντού Û ÛÎÂ ÁÚ appleóô ÊÚÔ Úfi! ŸÏÔ ÙÔ 24ˆÚÔ, applefi ÔappleÔÈÔ appleôùâ ÛËÌÂ Ô ÙÔ ÛappleÈÙÈÔ. ÓÙ Ô apple ÚÒÓ! και πάντα. Είτε είναι µέρα είτε νύχτα έχετε συνεχώς εικόνα χάρη στην ευδιάκριτη οθόνη LCD 2,4 ιντσών υπερύθρων και την αυτόµατη επιλογή του καταλληλότερου καναλιού, από 120 κανάλια, που εξασφαλίζει την καλύτερη σύνδεση χωρίς παρεµβολές. Συνδέεται µε έως και 4 κάµερες ώστε να βλέπετε το µωρό από πολλά δωµάτια. Μόλις εντοπίσει θόρυβο στο δωµάτιο του µωρού η συσκευή ενεργοποιείται αυτόµατα. Έχει zoom και µετατόπιση κι έτσι βλέπετε την παραµικρή κίνηση του µωρού. Γιατί να το αποκτήσει η µαµά: Επιζητεί την ασφάλεια κι αυτή η συσκευή τής την προσφέρει, αφού βλέπει συνέχεια το µωρό της, χωρίς καµιά διακοπή ή παρεµβολή, και σε απόσταση 150 µέτρων. Είναι φορητή, πολύ εύχρηστη κι επεκτείνεται άµα θέλει.

14 Γιογιό-τσαντούλα My Carry Potty Ÿappleˆ ÔÈ ÛÈÏÂ! ÙÔÌÈÎ ÙÔ Ï Ù ÙÔ apple È ÈÔ Ì apple ÂÈ fiappleô ÎÈ ÂÌÂ!! ÌÈÎÚfi È ÛÙÈ ÎÔÈÓfi ÚËÛÙÂ ÙÔ Ï ÙÂ ı appleú appleâè Ó Ì ıô Ó Ó Ô Ó ˆÚ Ù ÌÈÎÚ apple È È! Τι είναι: Ένα πρακτικό γιογιό σε σχέδιο µικρής τσαντούλας, απόλυτα στεγανό, που µεταφέρεται παντού. Είναι υγιεινό και εκπαιδευτικό. Βραβεία Best toilet/potty training product της LBP Μεγ. Βρετανίας, The Nursery Industry Awards κ.α. Τι κάνει: Το My Carry Potty χρησιµοποιείται παντού και εύκολα, χωρίς σακούλα. Κλείνει στεγανά δίχως διαρροή ή οσµές. Γιατί να το αποκτήσει η µαµά:βάζει τέλος στην «αγωνία» της µήπως το παιδάκι ζητήσει τουαλέτα όταν βρίσκονται έξω από το σπίτι. Στη µεταβατική πολύπαθη φάση της εκπαίδευσης της τουαλέτας, δεν χρειάζεται πια πάνα εκτός σπιτιού. Παράλληλα, το µικρό παιδί έχοντας την ασφάλεια πως η τουαλέτα του είναι εκεί, δεν κρατάει την ανάγκη του και δεν πιέζεται. Αποτέλεσµα, ένα πιο χαρούµενο παιδί και καθόλου «ατυχήµατα». Γενικά, επειδή είναι όµορφο σαν παιχνίδι και δικό του, το My Carry Potty κάνει την εκπαίδευση της τουαλέτας πιο εύκολη.

15 Οικολογικές, πλενόµενες πάνες PoPoLiNi Τι είναι: Οι παλιές πάνες σε µοντέρνα έκδοση. Από οργανικό ύφασµα, 100% πιστοποιηµένο οικολογικό βαµβάκι, χρησιµοποιούνται όπως οι συνηθισµένες πάνες µιας χρήσης µόνο που αυτές πλένονται στο πλυντήριο και ξαναχρησιµοποιούνται. Είναι ένα µέγεθος (one size) και κάνουν στο µωρό για όλη τη διάρκεια που θα φοράει πάνα: Από 3 έως 15 κιλά. Ï ÛË ÛÙËÓ Ú ÛË! ªÈ ÊÔÚ Î Óˆ ÙÔ ÍÔ Ô Î È ÍÂÌappleÂÚ Â ˆ applefi apple ÓÂ! È ÙÔ appleâúè ÏÏÔÓ ÍÂÌappleÂÚ Â ÂÈ applefi ÙÈ ÏÂÚˆÌ Ó apple Ó ÙÔ ÌˆÚÔ ÌÔ. ŒÓ ÙfiÓÔ ÏÈÁfiÙÂÚ ÛÎÔ apple È appleôïôá Ô Ó ÁÈ Î ıâ apple È. Τι κάνει: Ό,τι κάνει µια αποτελεσµατική και υγιεινή πάνα αλλά µε διαφορετικό τρόπο. Από βαµβάκι ελεγχόµενης καλλιέργειας, χωρίς φυτοφάρµακα και χηµικά, είναι πιστοποιηµένα φιλική στη µωρουδίστικη επιδερµίδα. Αποτελείται από την πάνα (ένα µέγεθος) και το βρακάκι (τέσσερα µεγέθη). Για αυξηµένη προστασία κι ευκολότερο καθάρισµα, επιδέχεται ένα λεπτό φύλλο εσωτερικά το οποίο πετάτε µετά. εν θέλουν σιδέρωµα. Γιατί να το αποκτήσει η µαµά: Από οικολογική ευαισθησία. Χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα και στην υγιεινή, βοηθάει το περιβάλλον, αφού δεν το επιβαρύνει συνέχεια µε λερωµένες πάνες. Πρόσθετα, κάνει µεγάλη οικονοµία αφού δεν αγοράζει πάνες παρά µόνο µία φορά. Και τις έχει τζάµπα στο δεύτερο παιδί!

16 Στα Βρεφικά Πολυκαταστήµατα ΛΗΤΩ βρίσκετε κάτω από µία στέγη τη µεγαλύτερη ποικιλία σε βρεφικά και παιδικά είδη καθώς και σε προϊόντα εγκυµοσύνης. Χιλιάδες κωδικοί! Ελάτε στο πιο κοντινό σας ΛΗΤΩ ή επισκεφθείτε το γνωρίστε προϊόντα χρήσιµα από επώνυµες αξιόπιστες µάρκες και βρείτε αυτά που ταιριάζουν στο δικό σας τρόπο ζωής! Σκανάρετε εδώ µε smartphone. Αττική: Κηφισός - Μεσογείων - Κηφισιά - Πειραιώς - Άλιµος, Θεσσαλονίκη: Ωραιόκαστρο - Καλαµαριά, Λάρισα, Πάτρα, Τρίπολη, Ηράκλειο, Ιωάννινα και σε πολλές πόλεις σε όλη την Ελλάδα! Αναζητήστε τα καταστήµατα στο τηλ.:

Πίνακες και ερµάρια. διανοµής. ƒ 2010. Plexo 3 στεγανοί πίνακες από 2 έως 72 στοιχεία (σ. 59) Practibox χωνευτοί πίνακες από 6 έως 36 τοιχεία (σ.

Πίνακες και ερµάρια. διανοµής. ƒ 2010. Plexo 3 στεγανοί πίνακες από 2 έως 72 στοιχεία (σ. 59) Practibox χωνευτοί πίνακες από 6 έως 36 τοιχεία (σ. χωνευτοί σ. 56 Nedbox χωνευτοί από 12 έως 56 στοιχεία σ. 58 από 1 έως 6 στοιχεία σ. 62 XL 3 160 από 48 έως 144 στοιχεία και ερµάρια διανοµής ισχύος XL 3 σ. 68 Ράγες, πλάτες στήριξης και µετώπες σ. 77 0

Διαβάστε περισσότερα

ÁÈ Ù apple È È appleô ı apple ÓÂ ÛÙË μã Ù ÍË

ÁÈ Ù apple È È appleô ı apple Ó ÛÙË μã Ù ÍË ÁÈ Ù apple È È appleô ı apple Ó ÛÙË μã Ù ÍË Δ Àƒ π ø ø º π π π ª Δ ƒàªª π μàƒπ π ø π π π ª Δ Δƒ À π ƒ Àà ƒ ªÀ π π ª ª Δπ ø, π Δ Ã π, ø ƒ ºπ, ƒ Δ ƒ Δπ Δ Δ, ƒπ π ª ª ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Με το πέρασμα του χρόνου

Διαβάστε περισσότερα

À π. apple Ú Â ÁÌ Ù. π À Ã ª ªπ À À À. ÂÚ ÛÙÈÔ ÙÔ fiêâïô ÙˆÓ appleúôóôèòó ÙË

À π. apple Ú Â ÁÌ Ù. π À à ª ªπ À À À. ÂÚ ÛÙÈÔ ÙÔ fiêâïô ÙˆÓ appleúôóôèòó ÙË ÂÚ ÛÙÈÔ ÙÔ fiêâïô ÙˆÓ appleúôóôèòó ÙË À π Àªµ 2008-2010 π À à ª ªπ À À À appleâíëáëì ÙÈÎ apple Ú Â ÁÌ Ù Η υπογραφή της νέας Συλλογικής Σύµβασης µεταξύ ΕΤΥΚ ΚΕΣΤ για τα έτη 2008 2010 θεωρήθηκε µια µεγάλη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΤΟΜΙΚ Η ΤΡΑΠΕΖ Α ΓΑΛΑΚΤ ΟΣ

ΑΤΟΜΙΚ Η ΤΡΑΠΕΖ Α ΓΑΛΑΚΤ ΟΣ ΑΤΟΜΙΚ Η ΤΡΑΠΕΖ Α ΓΑΛΑΚΤ ΟΣ Καλοπίση Χρυσή Μαία - IBCLC Γ.Ν.Καβάλας Ο λόγος που η μητέρα αντλεί το γάλα της θα καθορίσει τη μέθοδο που θα χρησιμο-ποιήσει, το αν και πως θα αποθηκεύσει το μητρικό γάλα και

Διαβάστε περισσότερα

ÁÈ Ù apple È È appleô ı apple ÓÂ ÛÙË ã Ù ÍË

ÁÈ Ù apple È È appleô ı apple Ó ÛÙË ã Ù ÍË ÁÈ Ù apple È È appleô ı apple Ó ÛÙË ã Ù ÍË Δ Àƒ π ø ø º π π π ª Δ ƒàªª π μàƒπ π øπ π π ª Δ Δƒ À π ƒ Àà ƒ ªÀ π π ª ª Δπ ø, π Δ Ã π, ø ƒ ºπ, ƒ Δ ƒ Δπ Δ Δ, ƒπ π ª ª ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Το καλοκαίρι έχει έρθει

Διαβάστε περισσότερα

Βρεφικά προϊόντα με αγάπη

Βρεφικά προϊόντα με αγάπη Βρεφικά προϊόντα με αγάπη Βρεφικά προϊόντα με αγάπη Ποτηράκια (*PP) Υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία από τη γέννηση ενός μωρού; Πρόκειται για ένα ανεπανάληπτο γεγονός, που υπόσχεται μια συναρπαστική νέα αρχή

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΗΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΕ ΞΕΝΟ ΓΑΛΑ. Στην περίπτωση που για κάποιο σοβαρό λόγο δεν είναι εφικτός ο μητρικός

ΤΕΧΝΗΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΕ ΞΕΝΟ ΓΑΛΑ. Στην περίπτωση που για κάποιο σοβαρό λόγο δεν είναι εφικτός ο μητρικός ΤΕΧΝΗΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΕ ΞΕΝΟ ΓΑΛΑ Στην περίπτωση που για κάποιο σοβαρό λόγο δεν είναι εφικτός ο μητρικός θηλασμός δίνεται στο μωρό ξένο γάλα χρησιμοποιώντας μπιμπερό. H επιλογή του κατάλληλου γάλακτος είναι

Διαβάστε περισσότερα

Αντιμετώπιση προβλημάτων στο θηλασμό. Θηλασμός και πρώιμη επιστροφή στην εργασία

Αντιμετώπιση προβλημάτων στο θηλασμό. Θηλασμός και πρώιμη επιστροφή στην εργασία 1 η Συνάντηση Αντιμετώπιση προβλημάτων στο θηλασμό. Θηλασμός και πρώιμη επιστροφή στην εργασία Υπερφόρτωση Θηλάζουμε από την αρχή και τακτικά το μωρό Ελέγχουμε τη σωστή θέση και σίτισή Ζεστό μπάνιο και

Διαβάστε περισσότερα

6. Aπόκριες 7. Πάσχα

6. Aπόκριες 7. Πάσχα TÈ Ù ÍË Â Ó È ÌÔ Ô appleôïèùèûìfi ; 1. O πολιτισµός του τόπου µας 2. Mια επίσκεψη στο µουσείο 3. Tι συµβαίνει στην περιοχή µας; 4. Kάθε τόπος τα έθιµά του και ο χρόνος τα δικά του... 5. Tο βιβλίο των παροιµιών

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΑΒΑΘΑ ΨΑΡΑΔΕΣ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2011

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΑΒΑΘΑ ΨΑΡΑΔΕΣ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2011 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΑΒΑΘΑ ΨΑΡΑΔΕΣ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ µ Àª È Ó Í applefiï ÙÔ Á Ú ˆ, ÌË ÌÂ Ï appleâè Î È ÁÂÏ Ì È Ï ÁÔ Ï ÓÈ ÚË, Û Ó Ú Î È Û Ó ÚÎ ÚË... I ÓÔ ÚÈÔ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

Διαβάστε περισσότερα

μητρικός θηλασμός Θέση «λίκνο» Θέση Rugby Ξαπλωμένη είναι χρήσιμο γιατί

μητρικός θηλασμός Θέση «λίκνο» Θέση Rugby Ξαπλωμένη είναι χρήσιμο γιατί τα απαραίτητα Ήταν μια πολύ συγκινητική στιγμή όταν είδα τον Στέφανο να ετοιμάζει το πρώτο μπιμπερό για τη μικρή μας. Και τι τρυφερή στιγμή όταν το χεράκι της έσφιξε το δάχτυλό του! Εκείνη ήταν ήρεμη και

Διαβάστε περισσότερα

ÓfiÙËÙ 1. ÚÈıÌÔ Î È appleú ÍÂÈ

ÓfiÙËÙ 1. ÚÈıÌÔ Î È appleú ÍÂÈ ÓfiÙËÙ ÚÈıÌÔ Î È appleú ÍÂÈ ª ı Óˆ: ÚÈıÌÔ Î È appleú ÍÂÈ º ÛÈÎÔ ÚÈıÌÔ È ÚÈıÌÔ 0,, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9,... ÔÓÔÌ ÔÓÙ È Ê ÛÈÎÔ. ıâ Ê ÛÈÎfi ÚÈıÌfi, ÂÎÙfi applefi ÙÔ 0, appleúôî appleùâè applefi ÙÔÓ appleúôëáô

Διαβάστε περισσότερα

Γεια σου, ήταν να ήξερες κάποιους γενικούς κανόνες συγγραφής (Â Ó È Î appleôèôè applefi ÙÔ appleô

Γεια σου, ήταν να ήξερες κάποιους γενικούς κανόνες συγγραφής (Â Ó È Î appleôèôè applefi ÙÔ appleô Γεια σου, Είμαι ο Δαμιανός. Το πρώτο μου βιβλίο Ο αδελφός της Ασπασίας έγινε best seller ή ευπώλητο όπως λένε άλλοι, μα αυτό δε χρειάζεται να σου το πω, μιας και το ξέρεις κι εσύ πολύ καλά. Κι εγώ ο πιο

Διαβάστε περισσότερα

MÐÙË + ÊÁËÁÌÁÊÉ 3 μπώλ σε 1 Δυνατά σημεία προώθησης

MÐÙË + ÊÁËÁÌÁÊÉ 3 μπώλ σε 1 Δυνατά σημεία προώθησης Ýîõðíá âñåöéêü ðñïúüíôá 3 μπώλ σε 1 Το μπώλ με το καλαμάκι κάνει ευκολότερο & πιο διασκεδαστικό για το παιδί να πίνει/τρώει σούπες,φρουτόκρεμα,δημητριακά κτλ. Η ελαστική υποδοχή το μετατρέπει σε μπώλ/συγκρατητή

Διαβάστε περισσότερα

(ON THE JOB TRAINING) ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗ «ΚΑΤΑ ΤΗ ΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ» ΕΠΙΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΗΜΟΣΙΩΝ ΧΩΡΩΝ /

(ON THE JOB TRAINING) ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗ «ΚΑΤΑ ΤΗ ΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ» ΕΠΙΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΗΜΟΣΙΩΝ ΧΩΡΩΝ / Επαγγελµατικό προφίλ: ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΟΡΟΦΩΝ (ΟΡΟΦΟΚΟΜΟΣ) Επίπεδο: 2 εξιότητες Θέµατα Συνδεδεµένες δεξιότητες C1 ΗΓΕΙΤΑΙ, ΕΠΙΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΣΧΕ ΙΑΖΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος Ψύξης 2017 Κρατήστε μέσα όλη τη φρεσκάδα Mini Bars Ιδανική λύση για δωμάτια ξενοδοχείων, αλλά και για κουζίνες με περιορισμένο χώρο. Η πλούσια σειρά Mini Bars Inventor είναι εδώ για να ικανοποιήσει

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ π ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ π ΑΣΤΙΚΗΣ π ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΡΟΣ ΤΡΙΤΟΥΣ π

ΑΙΤΗΣΗ π ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ π ΑΣΤΙΚΗΣ π ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΡΟΣ ΤΡΙΤΟΥΣ π ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ «Η ΕΘΝΙΚΗ» ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 1891 ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΡ.Μ.Α.Ε.: 12840/05 B 86/20 Α.Φ.Μ.: 094003849 Δ.Ο.Υ.: ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΛΕΩΦ.

Διαβάστε περισσότερα

Βρεφικά προϊόντα με αγάπη

Βρεφικά προϊόντα με αγάπη Βρεφικά προϊόντα με αγάπη Ποτηράκια Easy Cup με χερουλάκια Το πρώτο ποτηράκι του μωρού 310ml Κωδικός: 803 4042894441022 5,40 9,00 πλαστικό στήριξης 4 NEO Δεν στάζει Γερό εκπαιδευτικό ποτηράκι με ανατομικά

Διαβάστε περισσότερα

ÂÚÈÂ fiìâó. ã ÂÚ Ô Ô ã ÂÚ Ô Ô ã ÂÚ Ô Ô ã ÂÚ Ô Ô ã ÂÚ Ô Ô. μã ÂÚ Ô Ô μã ÂÚ Ô Ô μã ÂÚ Ô Ô μã ÂÚ Ô Ô μã ÂÚ Ô Ô

ÂÚÈ fiìâó. ã ÂÚ Ô Ô ã ÂÚ Ô Ô ã ÂÚ Ô Ô ã ÂÚ Ô Ô ã ÂÚ Ô Ô. μã ÂÚ Ô Ô μã ÂÚ Ô Ô μã ÂÚ Ô Ô μã ÂÚ Ô Ô μã ÂÚ Ô Ô ÂÚÈ fiìâó ã ÂÚ Ô Ô ã ÂÚ Ô Ô ã ÂÚ Ô Ô ã ÂÚ Ô Ô ã ÂÚ Ô Ô È ÚÈıÌÔ Ì ÚÈ ÙÔ ÃÒÚÔ Î È Û Ì Ù ÂÊ Ï ÈÔ : ÚÔÛ Ó ÙÔÏÈÛÌfi ÛÙÔ ÒÚÔ... ÂÊ Ï ÈÔ : ˆÌÂÙÚÈÎ Û Ì Ù... ÂÊ Ï ÈÔ : ÁÎÚÈÛË Î È ÂÎÙ ÌËÛË appleôûôù ÙˆÓ... ÂÊ

Διαβάστε περισσότερα

Εξασφαλίστε υγιεινή ατµόσφαιρα

Εξασφαλίστε υγιεινή ατµόσφαιρα Εξαφανίστε την υγρασία Εξοικονοµήστε χρήµατα Εξασφαλίστε υγιεινή ατµόσφαιρα Στεγνώστε τα ρούχα σας κατάλογος 2015 Rise 8 έως 100 *30/330/650 Χαμ./Μεσ./Υψ. [db] 39/43/48 Αφυγραντήρας Desiccant χωρίς συμπιεστή.

Διαβάστε περισσότερα

Γεωγραφία Ε Δημοτικού. Μαθαίνω για την Ελλάδα

Γεωγραφία Ε Δημοτικού. Μαθαίνω για την Ελλάδα Γεωγραφία Ε Δημοτικού Μαθαίνω για την Ελλάδα ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΚΡΙΤΕΣ-ΑΞΙΟΛΟΓΗΤΕΣ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΣΗ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝOΣ TOY ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ KAI ΥΠΕΥΘΥΝOΣ TOY ΥΠΟΕΡΓΟΥ ΕΞΩΦΥΛΛΟ Κωστής Κουτσόπουλος,

Διαβάστε περισσότερα

ÓfiÙËÙ 1 ã ÂÚ Ô Ô ã ÂÚ Ô Ô ã ÂÚ Ô Ô ã ÂÚ Ô Ô ã ÂÚ Ô Ô

ÓfiÙËÙ 1 ã ÂÚ Ô Ô ã ÂÚ Ô Ô ã ÂÚ Ô Ô ã ÂÚ Ô Ô ã ÂÚ Ô Ô ÓfiÙËÙ ã appleâú Ô Ô ã appleâú Ô Ô ã appleâú Ô Ô ã appleâú Ô Ô ã appleâú Ô Ô Ì Ì È: ÀappleÂÓı ÌÈÛË ã T ÍË È Ó ÂappleÈÏ ÛÔ ÌÂ Ó appleúfi ÏËÌ, ÙÔ È Ô ÌÂ appleúôûâîùèî ÒÛÙÂ Ó Î Ù ÓÔ ÛÔ - ÌÂ ÙÈ appleïëúôêôú

Διαβάστε περισσότερα

www.infosociety.gr www.hellaskps.gr www.observatory.gr www.ependyseis.gr www.e-oikonomia.gr www.kep.gov.gr www.culture.gr www.edet.

www.infosociety.gr www.hellaskps.gr www.observatory.gr www.ependyseis.gr www.e-oikonomia.gr www.kep.gov.gr www.culture.gr www.edet. www.infosociety.gr www.hellaskps.gr www.observatory.gr www.ependyseis.gr www.e-oikonomia.gr www.kep.gov.gr www.culture.gr www.edet.gr www.ebusinessforum.gr www.sch.gr www.ika.gr www.ekt.gr www.ktpae.gr

Διαβάστε περισσότερα

Λύσεις για την Υγεία στο Σπίτι. Κατάλογος Προϊόντων

Λύσεις για την Υγεία στο Σπίτι. Κατάλογος Προϊόντων Λύσεις για την Υγεία στο Σπίτι Κατάλογος Προϊόντων Πίνακας Περιεχομένων Πιεσόμετρα 4-5 Νεφελοποιητές 6-7 Θερμόμετρα 8 Καθημερινότητα 9 Βρεφική Φροντίδα 10 Πιεσόμετρα CHECKY Πιεσόμετρο- ΑΥΤΟΜΑΤΟ Το Πιεσόμετρο

Διαβάστε περισσότερα

Ο ecotec pro με μία ματιά

Ο ecotec pro με μία ματιά Επιτοίχιοι λέβητες αερίου συμπύκνωσης ecotec pro Προηγμένη τεχνολογία θέρμανσης για όλους Ο λέβητας ecotec pro με την πρωτοποριακή τεχνολογία συμπυκνώσεως φτάνει σε βαθμό απόδοσης, ο οποίος ξεπερνά κατά

Διαβάστε περισσότερα

Î È appleúô Ï Ì Ù ÓÙ ÍË 36

Î È appleúô Ï Ì Ù ÓÙ ÍË 36 ƒπ ÃOª ƒo O π O ª πøª 9 º πo ƒøδo: Δ À ƒª Δ π ÀΔπ π π π 1.1 ÓÓÔÈ ÙÔ appleâúì ÛÔ 16 1.2 ÀappleÂÚÌ Û, ÎÔÈÓˆÓ Î È ÂÎapple  ÛË 18 1.3 ÂˆÚ Â Ì ıëûë Î È appleâúì Û 27 1.4 ÚfiÙ apple Ú ÛË appleôïôáèûùòó Î È

Διαβάστε περισσότερα

Ιδιοφυής από τη φύση της:

Ιδιοφυής από τη φύση της: Ιδιοφυής από τη φύση της: η νέα πιπίλα NUK Genius. Πώς μπορώ να ηρεμώ το μωρό μου; Για τα μωρά κάθε μέρα είναι μια περιπέτεια - ο έξω κόσμος είναι πολύ πιο χρωματιστός, θορυβώδης και εντυπωσιακός από την

Διαβάστε περισσότερα

Yπεύθυνη και συνεπής

Yπεύθυνη και συνεπής Π ε λ ά τ η ς, Π ο ι ό τ η τ α, Έ ρ ε υ ν α, Α ν ά π τ υ ξ η Yπεύθυνη και συνεπής Καινοτομία Yψηλή προστιθέμενη αξία Aνάπτυξη ανθρωπίνου δυναμικού Ο σεβασμός στο περιβάλλον και τους φυσικούς πόρους αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα

ª π.. ƒ ø π º ƒ. È ËÙÔ ÌÂÓÂ ÂÈ ÈÎfiÙËÙÂ, Ù apple Ú ÙËÙ appleúôûfióù Î È ÙÔ Â Ô ÙË Û Ì ÛË appleâúèáú ÊÔÓÙ È Î ÙˆÙ Úˆ. π π À & ƒ π ƒ π & π ƒπ ª

ª π.. ƒ ø π º ƒ. È ËÙÔ ÌÂÓ ÂÈ ÈÎfiÙËÙÂ, Ù apple Ú ÙËÙ appleúôûfióù Î È ÙÔ Â Ô ÙË Û Ì ÛË appleâúèáú ÊÔÓÙ È Î ÙˆÙ Úˆ. π π À & ƒ π ƒ π & π ƒπ ª ª π.. ƒ ø π º ƒ «ª π.» appleâ ı ÓË ÁÈ ÙË Û ÓÙ ÍË ÙÔ ıóèîô ÙËÌ ÙÔÏÔÁ Ô appleúôûî Ï ÙÔ ÂÓ È ÊÂÚfiÌÂÓÔ ÁÈ ÙËÓ appleô ÔÏ ÈÙ ÛÂˆÓ ÂΠψÛË ÂÓ È Ê ÚÔÓÙÔ, appleúôîâèì ÓÔ Ó ÛÙÂÏ ÒÛÂÈ ÙÈ ÂÓÙÚÈÎ ÙË ÀappleËÚÂÛ Â.

Διαβάστε περισσότερα

Στάθμη θορύβου Χαμ./Μεσ./Υψ. [db(a)] 39/43/48

Στάθμη θορύβου Χαμ./Μεσ./Υψ. [db(a)] 39/43/48 Rise *30/330/650 8 έως 100 Χαμ./Μεσ./Υψ. [db] 39/43/48 Αφυγραντήρας Desiccant χωρίς συμπιεστή. Ιδανική λύση για χώρους με ανεπαρκή θέρμανση. Εξαφανίστε την υγρασία Μέγιστη απόδοση ακόμα και σε χαμηλές

Διαβάστε περισσότερα

Ηρεμία, με τρόπο φυσικό. Η διαφορά μιας πιπίλας NUK

Ηρεμία, με τρόπο φυσικό. Η διαφορά μιας πιπίλας NUK Ηρεμία, με τρόπο φυσικό. Η διαφορά μιας πιπίλας NUK Πιπίλα NUK - για υγιή ανάπτυξη. Σε συνεργασία με ειδικούς όπως παιδιάτρους, μαίες, ορθοδοντικούς και διατροφολόγους, η NUK αναπτύσσει προϊόντα που βοηθούν

Διαβάστε περισσότερα

Απλά θα είναι μαζί σας...

Απλά θα είναι μαζί σας... Απλά θα είναι μαζί σας... κάθε φορά που χρειάζεστε ζεστό νερό! Τα μπόιλερ με αντλία θερμότητας της ADTHERM εχουν σχεδιαστεί για παραγωγή ζεστού νερού χρήσης με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά: COP ΕΩΣ 3,2 ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟ

Διαβάστε περισσότερα

Βρεφικό κάθισμα αυτοκίνητου για μωρό ένα απαραίτητο αξεσουάρ.

Βρεφικό κάθισμα αυτοκίνητου για μωρό ένα απαραίτητο αξεσουάρ. Βρεφικά είδη Μεταφέροντας το μωρό Μπορείτε να χρησιμοποιείτε καθημερινά μάρσιπο, ακόμη και για μετακινήσεις εντός του σπιτιού, όταν το μωρό θέλει αγκαλίτσα. Το καροτσάκι διευκολύνει πολλές μαμάδες καλύτερα

Διαβάστε περισσότερα

Πώς μπορώ να ταΐσω καλύτερα το μωρό μου από τις πρώτες μέρες;

Πώς μπορώ να ταΐσω καλύτερα το μωρό μου από τις πρώτες μέρες; Πώς μπορώ να ταΐσω καλύτερα το μωρό μου από τις πρώτες μέρες; Η Bébé Confort Maternity, ο ειδικός στο τάισμα με θηλασμό και μπιμπερό, σάς παρέχει τις γνώσεις και τις συμβουλές που χρειάζεστε από την αρχή.

Διαβάστε περισσότερα

Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ! Kωδ. αρ. 0893 140 Βιομηχανικό καθαριστικό 500ml. Kωδ. αρ. 0890 25 Ενεργό καθαριστικό υαλοπινάκων 500ml

Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ! Kωδ. αρ. 0893 140 Βιομηχανικό καθαριστικό 500ml. Kωδ. αρ. 0890 25 Ενεργό καθαριστικό υαλοπινάκων 500ml Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ! Οι αναγνώστες των γερμανικών περιοδικών Auohaus & Auo Service Praxis επέλεξαν τη Würh ως την καλύτερη μάρκα στο χώρο προϊόντων περιποίησης. Αποκτήστε τώρα κι εσείς την ποιότητα της

Διαβάστε περισσότερα

1. H ηλεκτρική ενέργεια στη ζωή µας. 2. Kάνουµε οικονοµία στην ηλεκτρική ενέργεια

1. H ηλεκτρική ενέργεια στη ζωή µας. 2. Kάνουµε οικονοµία στην ηλεκτρική ενέργεια H ËÏÂÎÙÚÈÎ ÂÓ ÚÁÂÈ ÛÙË ˆ Ì 1. H ηλεκτρική ενέργεια στη ζωή µας 2. Kάνουµε οικονοµία στην ηλεκτρική ενέργεια 146 1. H ËÏÂÎÙÚÈÎ ÂÓ ÚÁÂÈ ÛÙË ˆ Ì È È, Ó ÂÊÂ Ú ÙË, Ô ˆÌ ŒÓÙÈÛÔÓ, ÊÙÈ Í ÙËÓ appleúòùë Ï Ìapple.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: Εταιρεία VALEO Formosa Office Building 4F 3, 161, Sung The Road Taipei, Taiwan, R.O.C.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: Εταιρεία VALEO Formosa Office Building 4F 3, 161, Sung The Road Taipei, Taiwan, R.O.C. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: Εταιρεία VALEO Formosa Office Building 4F 3, 161, Sung The Road Taipei, Taiwan, R.O.C. P/N: 700351626(09.03) ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ: Διαβάστε τις οδηγίες προσεκτικά και απευθυνθείτε στις

Διαβάστε περισσότερα

ÂÚÈÂ fiìâó. ã ÂÚ Ô Ô ã ÂÚ Ô Ô ã ÂÚ Ô Ô ã ÂÚ Ô Ô ã ÂÚ Ô Ô. μã ÂÚ Ô Ô μã ÂÚ Ô Ô μã ÂÚ Ô Ô μã ÂÚ Ô Ô μã ÂÚ Ô Ô

ÂÚÈÂ fiìâó. ã ÂÚ Ô Ô ã ÂÚ Ô Ô ã ÂÚ Ô Ô ã ÂÚ Ô Ô ã ÂÚ Ô Ô. μã ÂÚ Ô Ô μã ÂÚ Ô Ô μã ÂÚ Ô Ô μã ÂÚ Ô Ô μã ÂÚ Ô Ô 2 3 ÂÚÈÂ fiìâó ã ÂÚ Ô Ô ã ÂÚ Ô Ô ã ÂÚ Ô Ô ã ÂÚ Ô Ô ã ÂÚ Ô Ô ÂÊ Ï ÈÔ : Ì Ì È fi,ùè Ì ı applefi ÙËÓ ã Ù ÍË... ÂÊ Ï ÈÔ 2: È ÂÈÚ ÔÌ È ÚÈıÌÔ ˆ ÙÔ 0.000... 5 ÂÊ Ï ÈÔ 3: ÓˆÚ ˆ ÙÔ ÚÈıÌÔ ˆ ÙÔ 20.000... 9 ÂÊ Ï ÈÔ

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί Πλαίσιο; Οι διακρίσεις μας!

Γιατί Πλαίσιο; Οι διακρίσεις μας! ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ Γιατί Πλαίσιο; 1. Ασυναγώνιστη υποστήριξη. Service Η/Υ μέσα σε 4 ώρες σε 20 σημεία στην Ελλάδα. 12ωρη δωρεάν τηλεφωνική υποστήριξη. Συναρμολόγηση Η/Υ στα μέτρα σας. ιαρκής αναβάθμιση Η/Υ 4ωρη

Διαβάστε περισσότερα

ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΕΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ STANDARD

ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΕΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ STANDARD ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΕΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ STANDARD Με προσυναρμολογημένο πολλαπλό προσαρμογέα Επανακλειόμενη, μεμονωμένη συσκευασία Δυνατότητα συνδυασμού διαφόρων μηκών Χαμηλό κόστος αποθήκευσης και ελάχιστες ανάγκες

Διαβάστε περισσότερα

ÌÂ ÌÂ Ù Ê ÛÈÎ Ê ÈÓfiÌÂÓ

ÌÂ ÌÂ Ù Ê ÛÈÎ Ê ÈÓfiÌÂÓ Εισαγωγικό Μάθημα 1 ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΣΤΗ ΦΥΣΗ Ύλη και ενέργεια Σ αυτό και στο επόμενο μάθημα, θα κάνουμε μια γενική αναφορά στα αντικείμενα μελέτης δύο βασικών φυσικών επιστημών, της φυσικής και της χημείας.

Διαβάστε περισσότερα

Aries Dual ÙÔÈ ÔÈ Ï ËÙÂ ÂÚ Ô C 145-01 BRAND NAME

Aries Dual ÙÔÈ ÔÈ Ï ËÙ ÂÚ Ô C 145-01 BRAND NAME GR Aries Dual ÙÔÈ ÔÈ Ï ËÙ ÂÚ Ô BRAND NAME C 145-01 apple ÙÔÈ ÔÈ Ï ËÙ ÂÚ Ô Aries Dual π º π À π Ã π À ƒ π π ªπ Àæ π Ï ËÙ ARIES DUAL LINE ÛÙËÓ Î ÔÛË CTFS Ó ÎÂÈ ÛÙËÓ Î ÙËÁÔÚ ÙÚÈÒÓ ÛÙÂÚÈÒÓ ( ) Ë ÔappleÔ

Διαβάστε περισσότερα

Καινοτομία και Επιχειρήσεις

Καινοτομία και Επιχειρήσεις Καινοτομία και Επιχειρήσεις Πηγές Καινοτομίας Παράγοντες ενίσχυσης Καινοτομίας Καινοτομία και Επιχειρήσεις Οικονομικό Περιβάλλον και Καινοτομία Πηγές Καινοτομίας Ενδογενεις - Επιχείρησεις - Απροσμενο εξωτερικό

Διαβάστε περισσότερα

º πo 2: À ª π Ã πƒπ OπO π π ª ƒπø

º πo 2: À ª π Ã πƒπ OπO π π ª ƒπø º πo 2: À ª π Ã πƒπ OπO π π ª ƒπø Η βασική απαίτηση για ένα σύστηµα διαχείρισης ποιότητας είναι ότι ο οργανισµός θα πρέπει να προσδιορίσει και να διαχειριστεί την οικογένεια των απαραίτητων διεργασιών

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή PHILIPS LED Σφαιρικοί 7 W (60 W) E27 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Σχεδίαση που τραβά την προσοχή Γνώριμα σχήματα που έχετε αγαπήσει. Καταναλώνουν περίπου 80% λιγότερη ενέργεια από τους παραδοσιακούς

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Σφαιρικοί 10,5 W (75 W) E27 Ψυχρό φως ημέρας Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό

Διαβάστε περισσότερα

Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως

Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως PHILIPS InStyle Κρεμαστό φωτιστικό Attilio ματ χρώμιο LED Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως Αυτά τα λεπτά, φουτουριστικά, επίπεδα κρεμαστά φωτιστικά αιωρούνται κομψά από ένα λεπτό καλώδιο και είναι απόλυτα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΛΟΙ ΠΡΑΚΤΙΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΝΕΡΟΥ

ΑΠΛΟΙ ΠΡΑΚΤΙΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΝΕΡΟΥ ΑΠΛΟΙ ΠΡΑΚΤΙΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΝΕΡΟΥ Με απλούς πρακτικούς τρόπους, µπορούµε όλοι µας να κάνουµε µία προσπάθεια ώστε να µειώσουµε την κατανάλωση νερού στο µπάνιο, στην κουζίνα, και στον κήπο. ΤΡΟΠΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

Σύµβολο κοµψότητας & στυλ.

Σύµβολο κοµψότητας & στυλ. INGLESINA Classica Pram 0 6m ÔéìÞ ËéáíéêÞò: 966,00 Σύµβολο κοµψότητας & στυλ. AB05B0ECR Port Bebé Ecru Τιµή Λιανικής: 590,00 AE05A3000 Βάση Χρωµίου Τιµή Λιανικής: 376,00 IN - CL00-10 AC05B6ECR Κάθισµα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΛΕΠΤΑ ΦΑΝΚΟΙΛΣ ΝΕΡΟΥ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΛΕΠΤΑ ΦΑΝΚΟΙΛΣ ΝΕΡΟΥ ΤΑ ΝΕΑΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΑ ΦΑΝΚΟΙΛΣ ΝΕΡΟΥ ΜΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΚΟΜΨΟΤΕΡΟ ΣΩΜΑ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΣΑΣ. Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Ένας λαμπτήρας, τρεις ρυθμίσεις φωτισμού

Ένας λαμπτήρας, τρεις ρυθμίσεις φωτισμού PHILIPS LED Λαμπτήρας 14-7-3,5 W (100 W) B22 Ζεστό/πολύ ζεστό/έξτρα ζεστό Χωρίς ρύθμιση έντασης Ένας λαμπτήρας, τρεις ρυθμίσεις φωτισμού Μερικές φορές, θέλετε να αλλάξετε την ατμόσφαιρα του χώρου σας,

Διαβάστε περισσότερα

Θερμοστάτης χώρου touch με οθόνη LCD

Θερμοστάτης χώρου touch με οθόνη LCD Θερμοστάτης χώρου touch με οθόνη LCD ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ O ΗΤ 300 touch θερμοστάτης χώρου έχει χωριστές εξόδους για εντολή μόνο θέρμανσης και μόνο ψύξης. Ο χρήστης μπορεί να προσαρμόσει τον θερμοστάτη

Διαβάστε περισσότερα

º ø 36 π MEGASTORE K. ΑΠΟΘΗΚΕΣ - ΕΚΘΕΣΗ. 17ο χλμ Λεωφ. Μαραθώνος, Παλλήνη. 17ο χλμ Λεωφ. Σπατών, Παλλήνη

º ø 36 π MEGASTORE K. ΑΠΟΘΗΚΕΣ - ΕΚΘΕΣΗ. 17ο χλμ Λεωφ. Μαραθώνος, Παλλήνη. 17ο χλμ Λεωφ. Σπατών, Παλλήνη MEGASTORE 17ο χλμ Λεωφ. Μαραθώνος, Παλλήνη ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΑΠΟ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ: Έξοδος Νο 15 (Παλλήνη), αριστερά για 2.5 km. ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΑΠΟ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑ: Έξοδος

Διαβάστε περισσότερα

ƒ π ø π ø - Ó ıâ ÙÔ appleèô ÔÈÎÔÓÔÌÈÎfi, ÙfiÙÂ Ó ÓÔÈÎÈ ÛÔ ÌÂ ÙÔ ÏÏÔ appleô Â Ó È Î È ÊıËÓfiÙÂÚÔ...

ƒ π ø π ø - Ó ıâ ÙÔ appleèô ÔÈÎÔÓÔÌÈÎfi, ÙfiÙÂ Ó ÓÔÈÎÈ ÛÔ ÌÂ ÙÔ ÏÏÔ appleô Â Ó È Î È ÊıËÓfiÙÂÚÔ... ƒ π ø π ø - Ô ÚÂÙÈÚ Â Â ÙËÓ ˆÚ ÈfiÙÂÚË ı appleãfiï Î È Ù Ó Î È ÛÙËÓ Î Ï ÙÂÚË appleâúèô. - È, ÁÈ Ùfi Ù Ó Î È ÙÔ ÎÚÈ fiùâúô! - Ó ıâ ÙÔ appleèô ÔÈÎÔÓÔÌÈÎfi, ÙfiÙÂ Ó ÓÔÈÎÈ ÛÔ ÌÂ ÙÔ ÏÏÔ appleô Â Ó È Î È ÊıËÓfiÙÂÚÔ...

Διαβάστε περισσότερα

Μείνετε πάντα σε επαφή

Μείνετε πάντα σε επαφή ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Μείνετε πάντα σε επαφή με το σπίτι σας 01 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Βασισμένο στην τεχνολογία Z wave+ Συμβατό με συσκευές που λειτουργούν στο σύστημα IoT - Internet Of Things Η εφαρμογή

Διαβάστε περισσότερα

Τα νέα θερμαντικά σώματα αδρανείας

Τα νέα θερμαντικά σώματα αδρανείας Θερμαντικά Σώματα αδρανείας της ELNUR Η νέα τεχνολογία της ELNUR, η οποία έχει κατοχυρωθεί με ευρεσιτεχνία, δεν χρησιμοποιεί κανένα τύπο θερμικού υγρού. Βασίζεται σε έναν πρωτεύοντα πομπό θερμότητας, που

Διαβάστε περισσότερα

Πώς να αρχίσετε το τάισμα με το μπιμπερό

Πώς να αρχίσετε το τάισμα με το μπιμπερό Πώς να αρχίσετε το τάισμα με το μπιμπερό Η επιστροφή στην εργασία και η απόσταση από το βρέφος σας είναι ορισμένοι μόνο από τους λόγους για τους οποίους οι μητέρες αποφασίζουν να ταΐσουν τα βρέφη τους

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Luster 5,5 W (40 W) E14 Ψυχρό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Κερί 7 W (60 W) E14 Ψυχρό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να φωτίζετε

Διαβάστε περισσότερα

Η μεγαλύτερη καινοτομία, για να τρέφεται σωστά το μωρό σας!

Η μεγαλύτερη καινοτομία, για να τρέφεται σωστά το μωρό σας! Η μεγαλύτερη καινοτομία, για να τρέφεται σωστά το μωρό σας! Τα Dr. Brown s είναι τα μοναδικά μπιμπερό που διαθέτουν εσωτερικό σύστημα διέλευσης του αέρα. Χάρις σε αυτή την πατενταρισμένη καινοτομία, στο

Διαβάστε περισσότερα

ISBN 960-431-204-9. K ıâ ÁÓ ÛÈÔ ÓÙ Ù appleô appleôáú ÊÂÙ È applefi ÙÔÓ Û ÁÁÚ Ê Â ÙÂÚË Î ÔÛË 1993

ISBN 960-431-204-9. K ıâ ÁÓ ÛÈÔ ÓÙ Ù appleô appleôáú ÊÂÙ È applefi ÙÔÓ Û ÁÁÚ Ê Â ÙÂÚË Î ÔÛË 1993 2 K ıâ ÁÓ ÛÈÔ ÓÙ Ù appleô appleôáú ÊÂÙ È applefi ÙÔÓ Û ÁÁÚ Ê Â ÙÂÚË Î ÔÛË 1993 Copyright 1989, 1993,. ËÌËÙÚÔappleÔ ÏÔ - æˆìôappleô ÏÔ ISBN 960-431-204-9 Φωτοστοιχειοθεσία-Eκτ πωση: Bι λιοπωλείο: Π. ZHTH

Διαβάστε περισσότερα

Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED

Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED PHILIPS mygarden Φανοστάτης/στύλος Dusk ανθρακί LED Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED Αιχμαλωτίστε την ενέργεια του ήλιου με το στύλο φωτισμού Philips mygarden Dusk. Ο ηλιακός συλλέκτης υψηλής

Διαβάστε περισσότερα

ΨΥΞΗ. E À ƒ À À. ñ æ ÁÂÈÔÎ Ù ÎÙÂ - No Frost ñ æ ÁÂÈÔÎ Ù ÎÙÂ - Στατική Ψύξη ñ appleôúù æ ÁÂ -

ΨΥΞΗ. E À ƒ À À. ñ æ ÁÂÈÔÎ Ù ÎÙÂ - No Frost ñ æ ÁÂÈÔÎ Ù ÎÙÂ - Στατική Ψύξη ñ appleôúù æ ÁÂ - ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2010 ΨΥΞΗ ñ æ ÁÂÈÔÎ Ù ÎÙÂ - No Frost ñ æ ÁÂÈÔÎ Ù ÎÙÂ - Στατική Ψύξη ñ appleôúù æ ÁÂ - No Frost ñ appleôúù æ ÁÂ - Στατική Ψύξη ñ ªÔÓfiappleÔÚÙ æ ÁÂ ñ Συντηρητής Κρασιών ñ ıâùôè Î Ù ÎÙÂ ñ ÚÈ

Διαβάστε περισσότερα

Η. Εκπαιδευτική δραστηριότητα: Ελληνικό Τραπεζικό Ινστιτούτο (ΕΤΙ)

Η. Εκπαιδευτική δραστηριότητα: Ελληνικό Τραπεζικό Ινστιτούτο (ΕΤΙ) Η. Εκπαιδευτική δραστηριότητα: Ελληνικό Τραπεζικό Ινστιτούτο (ΕΤΙ) Το 2005 ήταν χρονιά προκλήσεων και αυξηµένων απαιτήσεων για το ΕΤΙ. Το εκπαιδευτικό πρόγραµµα εµπλουτίστηκε µε νέα θεµατολογία, σηµαντικό

Διαβάστε περισσότερα

Θερμαντήρες νερού χρήσης. Τι είναι πιο πολύτιμο από το νερό; Tο ζεστό νερό! Logalux SU Logalux ST Logalux LT Logalux SM Logalux PL

Θερμαντήρες νερού χρήσης. Τι είναι πιο πολύτιμο από το νερό; Tο ζεστό νερό! Logalux SU Logalux ST Logalux LT Logalux SM Logalux PL Τι είναι πιο πολύτιμο από το νερό; Tο ζεστό νερό! SU ST LT SM PL 1 Buderus Ανόδιο μαγνησίου Το πρώτο πράγμα με το οποίο ερχόμαστε στη ζωή μας σε επαφή είναι το ζεστό νερό. Ίσως γι αυτό νιώθουμε ένα ζεστό

Διαβάστε περισσότερα

Η ευτυχία να σε φροντίζουν με αγάπη. ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

Η ευτυχία να σε φροντίζουν με αγάπη. ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ Η ευτυχία να σε φροντίζουν με αγάπη. ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ 2016 ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΓΥΑΛΙΝΑ ΣΤΕΝΑ ΜΕ ΘΗΛΗ ΣΙΛΙΚΟΝΗ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΛΙΚΩΝ Α61-60039-00 ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΜΕ ΚΛΙΣΗ 250ml ΘΗΛΗ ΚΑΟΥΤΣΟΥΚ

Διαβάστε περισσότερα

HMHTPHΣ TZIOBAΣ O ΘEOTOKAΣ, H EΥΡΩΠΗ KAI H ΓENIA TOY 30

HMHTPHΣ TZIOBAΣ O ΘEOTOKAΣ, H EΥΡΩΠΗ KAI H ΓENIA TOY 30 HMHTPHΣ TZIOBAΣ O ΘEOTOKAΣ, H EΥΡΩΠΗ KAI H ΓENIA TOY 30 Συµπληρώνονται φέτος 100 χρόνια από τη γέννηση του Γιώργου Θεοτοκά στην Kωνσταντινούπολη το 1905 από Xιώτες γονείς και σχεδόν 40 χρόνια από το θάνατό

Διαβάστε περισσότερα

1.2 Μικροοργανισμοί. Ωφέλιμα μικρόβια. Αποτελέσματα της διδασκαλίας. Γενικές Πληροφορίες. Προετοιμασία εκ των προτέρων (10 λεπ.)

1.2 Μικροοργανισμοί. Ωφέλιμα μικρόβια. Αποτελέσματα της διδασκαλίας. Γενικές Πληροφορίες. Προετοιμασία εκ των προτέρων (10 λεπ.) 1.2 Μικροοργανισμοί Ωφέλιμα μικρόβια Σύνδεσμος στην εθνική ύλη Κύριο στάδιο 2 Sc1: 1a, 1b, 2a, 2b, 2c, 2d, 2g, 2j Sc2:1a, 2b, 2g, 5f Μονάδα σπουδών Μονάδα 6 Μικροοργανισμοί Εκτιμώμενος χρόνος διδασκαλίας

Διαβάστε περισσότερα

FONDLIGHT. Ψ η φ ι α κ ό θ ε ρ μ ό μ ε τ ρ ο α υ τ ι ο ύ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

FONDLIGHT. Ψ η φ ι α κ ό θ ε ρ μ ό μ ε τ ρ ο α υ τ ι ο ύ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ FONDLIGHT Ψ η φ ι α κ ό θ ε ρ μ ό μ ε τ ρ ο α υ τ ι ο ύ Εύκολη χρήση με το πάτημα ενός κουμπιού Αξιόπιστα αποτελέσματα σε 1 δευτερόλεπτο Φωτιζόμενη LCD Οθόνη Ειδοποίηση πυρετού 10 Μνήμες Ακρίβεια μέτρησης

Διαβάστε περισσότερα

7 Ελεύθερος χρόνος. Δείτε, πείτε και δείξτε. Aσχολούμαι με τα σπορ, με. το καράτε την ποδηλασία το γουίντ-σέρφινγκ

7 Ελεύθερος χρόνος. Δείτε, πείτε και δείξτε. Aσχολούμαι με τα σπορ, με. το καράτε την ποδηλασία το γουίντ-σέρφινγκ 7 Ελεύθερος χρόνος Δείτε, πείτε και δείξτε Aσχολούμαι με τα σπορ, με το κολύμπι την ιππασία το καράτε την ποδηλασία το γουίντ-σέρφινγκ 61 Μαζεύω γραμματόσημα νομίσματα κοχύλια φωτογραφίες Παρακολουθώ τηλεόραση

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Σποτ 3,1 W (25 W) GU10 Λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να φωτίζετε

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή PHILIPS LED Κερί E14 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Σχεδίαση που τραβά την προσοχή Γνώριμα σχήματα που έχετε αγαπήσει. Καταναλώνουν περίπου 80% λιγότερη ενέργεια από τους παραδοσιακούς λαμπτήρες χάρη

Διαβάστε περισσότερα

PLAYMOBIL PLAYMOBIL

PLAYMOBIL PLAYMOBIL από Χρονών 2017 Με τη σειρά PLAYMOBIL 1.2.3. τα παιδιά αποκτούν επιτέλους μία σειρά PLAYMOBIL αποκλειστικά για τη νηπιακή ηλικία. Τα φωτεινά χρώματα είναι προσεκτικά επιλεγμένα και οι άκρες των παιχνιδιών

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Luster 5,5 W (40 W) E27 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ

Διαβάστε περισσότερα

LICESAFE ΝΕΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΠΡΟΙΟΝ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΕΙΡΕΣ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ

LICESAFE ΝΕΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΠΡΟΙΟΝ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΕΙΡΕΣ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΝΕΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΠΡΟΙΟΝ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΕΙΡΕΣ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ Η οικολογική τσάντα αποθήκευσης ρούχων LiceSafe είναι η νέα πρόταση για την πρόληψη της ψείρας της κεφαλής και προσφέρει μοναδική αποτελεσματικότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΚΚ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΛΕΠΤΑ FAN COILS ΝΕΡΟΥ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΑΕΡΑ-ΝΕΡΟΥ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΚΚ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΛΕΠΤΑ FAN COILS ΝΕΡΟΥ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΑΕΡΑ-ΝΕΡΟΥ Τα νέας σχεδίασης ultrathin με μικρότερο και κομψότερο σώμα, μπορούν να γίνουν η επιλογή για τη θέρμανση ψύξη του χώρο σας. Η απόδοση των fan coils αυτού του τύπου είναι η ίδια συγκρινόμενα με τα κλασικά

Διαβάστε περισσότερα

Tα παιχνίδια άλλοτε και σήµερα. Πώς λέγεται κάθε παιχνίδι; Nα το γράψεις κάτω από κάθε εικόνα.

Tα παιχνίδια άλλοτε και σήµερα. Πώς λέγεται κάθε παιχνίδι; Nα το γράψεις κάτω από κάθε εικόνα. T Ù ÍË apple È Ó È ÌÔ ÏÏÔÙÂ Î È Û ÌÂÚ Tα παιχνίδια άλλοτε και σήµερα Σ. Σαββίδης, Γύρω γύρω όλοι Πώς λέγεται κάθε παιχνίδι; Nα το γράψεις κάτω από κάθε εικόνα. Ποια παιχνίδια έπαιζαν τα παιδιά άλλοτε,

Διαβάστε περισσότερα

NEO H ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΝΤΟΝΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ!

NEO H ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΝΤΟΝΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ! NEO H ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΝΤΟΝΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ! KAINOTOMIA: ΝΕΑ ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΦΗ ΚΟLESTON ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΑΦΡΟΥ Τώρα η µόνιµη βαφή αφρός της Koleston σας δίνει την ακαταµάχητη δύναµη του έντονου χρώµατος

Διαβάστε περισσότερα

Αλλαγή ρυθμίσεων φωτισμού χωρίς αλλαγή λαμπτήρων

Αλλαγή ρυθμίσεων φωτισμού χωρίς αλλαγή λαμπτήρων PHILIPS LED Σποτ 1,5-3,5-5 W (5-20-50 W) GU10 Χωρίς ρύθμιση έντασης Αλλαγή ρυθμίσεων φωτισμού χωρίς αλλαγή λαμπτήρων Μερικές φορές, θέλετε να αλλάξετε την ατμόσφαιρα του χώρου σας, ώστε να ταιριάζει με

Διαβάστε περισσότερα

Αυτοπροσωπογραφίες του Van Gogh

Αυτοπροσωπογραφίες του Van Gogh BÈÔÁÚ ÊÈÎ Â Ë Αυτοπροσωπογραφίες του Van Gogh µèôáú ÊÈÎ Â Ë ÙËÓ Ê ÁËÛË, ÂÎÙfi applefi ÙËÓ ËÛË, appleô ÌÂÏÂÙ Û Ì ÛÙËÓ appleúôëáô ÌÂ- ÓË ÂÓfiÙËÙ, Ó ÎÔ Ó Î È ÔÈ ÈËÁ ÛÂÈ Î È ÔÈ Ì ÚÙ Ú Â (appleúôêôúèî ÁÚ -

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Κερί 5,5 W (40 W) E14 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να

Διαβάστε περισσότερα

kefalaio 1_2 26-07-06 18:22 Page 7 Eισαγωγή

kefalaio 1_2 26-07-06 18:22 Page 7 Eισαγωγή kefalaio 1_2 26-07-06 18:22 Page 7 Eισαγωγή kefalaio 1_2 26-07-06 18:22 Page 8 8 kefalaio 1_2 26-07-06 18:22 Page 9 1. È Ù Î È appleò ÌÂÏÂÙÔ ÌÂ ÙËÓ πûùôú ÙÔ Ì ıëì Ùfi ı appleïëúôêôúëıô ÌÂ: τι είναι η Ιστορία

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή PHILIPS LED Λαμπτήρας 7 W (60 W) E27 Ψυχρό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Σχεδίαση που τραβά την προσοχή Γνώριμα σχήματα που έχετε αγαπήσει. Καταναλώνουν περίπου 80% λιγότερη ενέργεια από τους παραδοσιακούς

Διαβάστε περισσότερα

Ò Ó Î Ù ÓÔ ÛÂÙÂ ÙËÓ ÂÈıÒ

Ò Ó Î Ù ÓÔ ÛÂÙÂ ÙËÓ ÂÈıÒ Ò Ó Î Ù ÓÔ ÛÂÙÂ ÙËÓ appleâèıò Ÿσοι διαθέτουν το χάρισμα της πειθούς έχουν τη δύναμη να αιχμαλωτίζουν το κοινό, να μεταβάλλουν τις απόψεις των άλλων και να μεταπείθουν τους αντιπάλους τους προς όφελός τους.

Διαβάστε περισσότερα

Τα Medela διατίθενται στα φαρμακεία και στα παιδικά καταστήματα New Baby City, Mothercare και Mamatoto.

Τα Medela διατίθενται στα φαρμακεία και στα παιδικά καταστήματα New Baby City, Mothercare και Mamatoto. INTERNATIONAL SALES Medela AG, Medical Technology Lättichstrasse 4b 6341 Baar/Switzerland Phone +41 (0)41 769 51 51 Fax +41 (0)41 769 51 00 ism@medela.ch www.medela.com CYPRUS Marathon Trading 35 Kilkis

Διαβάστε περισσότερα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα PHILIPS LED Λαμπτήρας (με ρύθμιση έντασης) 5,5 W (40 W) E27 Απαλή λάμψη Με ρύθμιση έντασης Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα Οι λαμπτήρες LED της Philips με την απαλή λάμψη προσφέρουν

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΕΣ MADE IN SWEDEN. Η λύση για τον περιορισμό της υγρασίας, προστατεύει την υγεία και την περιουσία μας.

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΕΣ MADE IN SWEDEN. Η λύση για τον περιορισμό της υγρασίας, προστατεύει την υγεία και την περιουσία μας. MADE IN SWEDEN ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΕΣ Η λύση για τον περιορισμό της υγρασίας, προστατεύει την υγεία και την περιουσία μας. Ιδανικοί σε χώρους που παραμένουν κλειστοί ή δεν αερίζονται επαρκώς π.χ. ντουλάπες, ντουλάπια,

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή PHILIPS LED Luster 2,2 W (25 W) E14 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Σχεδίαση που τραβά την προσοχή Γνώριμα σχήματα που έχετε αγαπήσει. Καταναλώνουν περίπου 80% λιγότερη ενέργεια από τους παραδοσιακούς

Διαβάστε περισσότερα

11ο. Παγκρήτιο Περιφερικό Συμπόσιο Γενικής Ιατρικής. 7 9 Οκτωβρίου 2011 Ξενοδοχείο Candia Maris Hράκλειο

11ο. Παγκρήτιο Περιφερικό Συμπόσιο Γενικής Ιατρικής. 7 9 Οκτωβρίου 2011 Ξενοδοχείο Candia Maris Hράκλειο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ Περιφερικό Τμήμα Κρήτης 11ο Παγκρήτιο Περιφερικό Συμπόσιο Γενικής Ιατρικής 7 9 Οκτωβρίου 2011 Ξενοδοχείο Candia Maris Hράκλειο ΟΡΓΑΝΩTIKH KAI EΠIΣTHMONIKH EΠITPOΠH Αντώνης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗ ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑ 76 CM ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ 107 CM ΔΙΠΛΕΣ ΘΥΡΕΣ 33 CM ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΥΣΤΗΡΑ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗ ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑ 76 CM ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ 107 CM ΔΙΠΛΕΣ ΘΥΡΕΣ 33 CM ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΥΣΤΗΡΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΕΥΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ Επεκ τείνετε το χώρο διαβίωσής σας και Κάθε προϊόν της Wolf φτιάχνεται με σ τους υπαίθριους χώρους του

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή PHILIPS LED Λαμπτήρας 7 W (60 W) E27 Ψυχρό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Σχεδίαση που τραβά την προσοχή Γνώριμα σχήματα που έχετε αγαπήσει. Καταναλώνουν περίπου 80% λιγότερη ενέργεια από τους παραδοσιακούς

Διαβάστε περισσότερα

«ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ»

«ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ» ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ» Ένα ερωτηµατολόγια σχετικό µε την ασφάλεια των τροφίµων (οι σωστές απαντήσεις θα δοθούν µε άλλο έντυπο). Διαλέξτε την απάντηση που περιγράφει

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΑΨΟΓΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΖΩΑ ΣΑΣ.

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΑΨΟΓΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΖΩΑ ΣΑΣ. ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΑΨΟΓΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΖΩΑ ΣΑΣ. Με το Mini O θα έχετε πάντα το κεφάλι σας ήσυχο. Το C2mini

Διαβάστε περισσότερα

Mathimata 01-22 04-08-06 14:50 Page 1. Δ ÛÔ Ï ÈÙÛ ÓÔ - apple ÁÚËÁÔÚ Ô ÏÒÛÛ ËÌÔÙÈÎÔ. ª ı Óˆ Ó È ˆ Î È Ó ÁÚ Êˆ  ÎÔÏ Î È ÁÚ ÁÔÚ

Mathimata 01-22 04-08-06 14:50 Page 1. Δ ÛÔ Ï ÈÙÛ ÓÔ - apple ÁÚËÁÔÚ Ô ÏÒÛÛ ËÌÔÙÈÎÔ. ª ı Óˆ Ó È ˆ Î È Ó ÁÚ Êˆ  ÎÔÏ Î È ÁÚ ÁÔÚ Mathimata 01-22 04-08-06 14:50 Page 1 Δ ÛÔ Ï ÈÙÛ ÓÔ - apple ÁÚËÁÔÚ Ô ÏÒÛÛ ËÌÔÙÈÎÔ ª ı Óˆ Ó È ˆ Î È Ó ÁÚ Êˆ  ÎÔÏ Î È ÁÚ ÁÔÚ ø Mathimata 01-22 04-08-06 14:50 Page 9 ÚÔapple Ú ÛΠÛÙÈÎ ª ı Ì Ù Mathimata

Διαβάστε περισσότερα

Με απλούς τρόπους μπορούμε να μειώσουμε τη κατανάλωση νερού στο μπάνιο, στην κουζίνα, και στον κήπο.

Με απλούς τρόπους μπορούμε να μειώσουμε τη κατανάλωση νερού στο μπάνιο, στην κουζίνα, και στον κήπο. Πρακτικοί τρόποι εξοικονόμησης νερού Με απλούς τρόπους μπορούμε να μειώσουμε τη κατανάλωση νερού στο μπάνιο, στην κουζίνα, και στον κήπο. Τρόποι εξοικονόμησης νερού στο μπάνιο 1. Ελέγξτε για διαρροή το

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή PHILIPS LED Λαμπτήρας 7 W (60 W) E27 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Σχεδίαση που τραβά την προσοχή Γνώριμα σχήματα που έχετε αγαπήσει. Καταναλώνουν περίπου 80% λιγότερη ενέργεια από τους παραδοσιακούς

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή PHILIPS LED Λαμπτήρας 11,5 W (100 W) E27 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Σχεδίαση που τραβά την προσοχή Γνώριμα σχήματα που έχετε αγαπήσει. Καταναλώνουν περίπου 80% λιγότερη ενέργεια από τους παραδοσιακούς

Διαβάστε περισσότερα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα PHILIPS LED Λαμπτήρας (με ρύθμιση έντασης) 11 W (75 W) E27 Απαλή λάμψη Με ρύθμιση έντασης Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα Οι λαμπτήρες LED της Philips με την απαλή λάμψη προσφέρουν

Διαβάστε περισσότερα

Συστη ματα επιισκέψιμων οροφών & Betoboard

Συστη ματα επιισκέψιμων οροφών & Betoboard Συστη ματα επιισκέψιμων οροφών & Betoboard Ô ˆ ÈÎfi Â Ô ÂÚÈÁÚ Ê Â Ô ª ÎÔ Ï ÙÔ ÈÌ Á µ ÚÔ (kg) 5.1 Ï Î ÔÚÔÊ Πλάκες ορυκτών ινών AMF* ( κατηγορία ακαυστότητας Α2 - s1,d0 ) Σύστημα C - Εμφανές σύστημα Σειρά

Διαβάστε περισσότερα