ΣΤΕΓΑΣΜΕΝΗ ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ«ΠΑΓΚΟ»

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΣΤΕΓΑΣΜΕΝΗ ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ«ΠΑΓΚΟ»"

Transcript

1

2 ΣΤΕΓΑΣΜΕΝΗ ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ«ΠΑΓΚΟ»

3 ΤΟ FARMERS REPUBLIC ΦΕΡΝΕΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΕΝΤΕ ΑΣΤΕΡΩΝ ΣΕ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ίνει δύναµη στους Έλληνες παραγωγούς και νέες ευκαιρίες και δυνατότητες αγορών στους καταναλωτές Θέλετε να ξενιάσετε από το βάσανο της µετακίνησης και την ταλαιπωρία που συχνά συνοδεύουν τις καθηµερινές αγορές σας τροφίµων; Ψάχνετε έξυπνες, ασφαλείς και εγγυηµένες λύσεις που θα ικανοποιούν τις ανάγκες σας όποτε και όπου θέλετε; Επιθυµείτε να έχετε στη διάθεσή σας τα πιο φρέσκα και ανώτερης ποιότητας φρούτα και λαχανικά, απευθείας, από επιλεγµένους καλλιεργητές και αγρούς, αλλά και εκλεκτές τυποποιη- µένες προτάσεις της ελληνικής παραγωγής τροφίµων; Και, µάλιστα, στην κουζίνα σας, την ώρα του βάζετε την κατσαρόλα στη φωτιά; Πιστεύετε πως δικαιούστε αγνά αγαθά στις καλύτερες τιµές και σας έχει γίνει συνείδηση ότι µε τις επιλογές σας µπορείτε να στηρίξετε τον µόχθο των παραγωγών του τόπου µας; Το Γίνε Αγρότης δηµιουργεί το Farmers Republic για να δώσει πειστικές απαντήσεις µε την λειτουργία του σε αυτά, και δεκάδες άλλα ερωτήµατα και σύγχρονες απαιτήσεις του καταναλωτικού κοινού. Όπως έκανε και µε τα on line περιβόλια του, που κέρδισαν την εµπιστοσύνη δεκάδων καλλιεργητών και εκατοντάδων νοικοκυριών τα οποία, από το 2012, παραλαµβάνουν τους καρπούς της γης τους, κάθε εβδοµάδα, στο σπίτι.?! Το Farmers Republic αποτελεί το επόµενο τολµηρό και καινοτόµο βήµα, πάντα µε µε γνώµονα την καλύτερη εξυπηρέτηση όσων ήδη µας έχουν τιµήσει επιλέγοντας τις υπηρεσίες µας, αλλά και εκείνων που θα θελήσουν να µας γνωρίσουν και να µας κρίνουν. Πραγµατοποιώντας τις αγορές τους είτε ηλεκτρονικά ( είτε επί τόπου, στις εγκαταστάσεις µας στον Άγιο Στέφανο. Σε ένα κτίριο 1200 τ.µ. δηµιουργήσαµε µία εστία της ελληνικής διατροφής που δίνει επιχειρηµατική διέξοδο σε αυστηρά επιλεγµένους παραγωγούς και προϊόντα από όλη τη χώρα. Στη διάθεσή τους, και µε στόχο την οικοδόµηση στενότερων σχέσεων µε τους καταναλωτές, θέτουµε τον ηλεκτρονικό «πάγκο» µας, αλλά και ένα σηµείο φυσικής παρουσίας τους, σε στεγασµένη λαϊκή αγορά και σε παντοπωλείο.

4 ΤΟ FARMERS REPUBLIC ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΚΟ: ίνει τη δυνατότητα και για on line αγορές, από τον ηλεκτρονικό «πάγκο» του, που τροφοδοτείται από τους παραγωγούς κάθε µέρα και πραγµατοποιεί διανοµές κατ οίκον. e-shop ιαθέτει παντοπωλείο, που παραµένει ανοιχτό κάθε µέρα. παντοπωλείο λαϊκή αγορά Στις εγκαταστάσεις του λειτουργεί εβδοµαδιαία λαϊκή αγορά, σε έναν υπερσύγχρονο και υψηλής αισθητικής κλιµατιζόµενο χώρο, που βρίσκεται σε κοµβικό σηµείο των βορείων προαστίων. ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΨΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ

5 3 απλά βήµατα για online αγορές

6 Το Farmers Republic αποτελεί ένα ξεχωριστό περιβάλλον διάθεσης τροφίµων, στα πρότυπα των Farmers Markets που κερδίζουν έδαφος διεθνώς και, ειδικά, της λονδρέζικης Borought Market, η οποία αποτελεί σηµείο αναφοράς διεθνώς για τους αγοραστές υψηλών απαιτήσεων. Εδώ τον πρώτο λόγο έχουν η ποιότητα και η µοναδικότητα των προϊόντων, οι ιδιαίτερες γευστικές προτάσεις, οι πιο αγνοί καρποί της ελληνικής γης. Εκλεκτά αγαθά, που δηµιουργήθηκαν µε ιδιαίτερη φροντίδα από ανθρώπους µε µεράκι και όραµα. Οι καταναλωτές του Farmers Republic µπορούν να κάνουν τις αγορές τους για το καθηµερινό τραπέζι µέσα από µία µεγάλη ποικιλία βιολογικών, αλλά και άλλων, απόλυτα αγνών προϊόντων, µε ταυτότητα και ιστορία. Παράλληλα, το Farmers Republic λειτουργεί ως πολυχώρος, φιλοξενώντας διαδραστικές εκδηλώσεις ενηµέρωσης, εκπαίδευσης και αναψυχής, ενώ γίνεται κόµβος επικοινωνίας των παραγωγών µε τους καταναλωτές και «όχηµα» εξωστρέφειας.

7 ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΣΗΣ Το Farmers Republic γίνεται, ταυτόχρονα, κιβωτός της ελληνικής φύσης, αφού δίνει έµφαση στα προϊόντα βιολογικής και παραδοσιακής καλλιέργειας, στους παραδοσιακούς τρόπους παραγωγής και στη διαιώνιση σπόρων και ποικιλιών που αναπτύχθηκαν και ευδοκίµησαν µε το πέρασµα του χρόνου στον τόπο µας, και σήµερα σπανίζουν.

8 ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΜΕ ΕΠΙΡΡΟΗ Την «τιµητική» τους έχουν, βέβαια, οι επισκέπτες του Farmers Republic. Εδώ δεν είναι απλώς καταναλωτές και αγοραστές, αλλά συµµέτοχοι σε µία προσπάθεια να τεθούν νέες βάσεις στο εµπόριο τροφίµων. Βάσεις που θα εξασφαλίζουν στο τραπέζι της ελληνικής οικογένειας αγνά και ποιοτικά προϊόντα και, δίκαιους όρους συναλλαγής, επ ωφελεία της υγείας αλλά και της τσέπης. Τόσο ο χώρος της λαϊκής αγοράς, όσο και το παντοπωλείο, είναι διαµορφωµένα ώστε να γεµίζουν τα καλάθια, αλλα και το µάτι! Στη διάθεση των καταναλωτών τίθεται µία πανδαισία προϊόντων, χρωµάτων και γεύσεων, ένα πανόραµα της ελληνικής διατροφής: Εκλεκτά λαχανικά, φρούτα, τυροκοµικά, κρεατικά, αλλαντικά, µέλια, ξηροί καρποί, ζυµαρικά, έλαια, γλυκά, είδη αρτοποιίας, και αµέτρητα άλλα αγαθά, πραγµατικά «διαµάντια», βρίσκουν τη θέση τους στα ράφια και τους πάγκους µας. Οι συνθήκες είναι ιδανικές και ο χώρος µας συναγωνίζεται σε γούστο ακόµα τα πιο καλαίσθητα καταστήµατα της πόλης!

9 Η αυστηρή επιλογή των παραγωγών που φιλοξενούνται στο Farmers Republic και ο τρόπος λειτουργίας µας εγγυώνται τα πιο φρέσκα αγαθά, στις καλύτερες τιµές! Εδώ ο πολίτης αποκτά δύναµη και δυνατότητα επιρροής. Η απευθείας επαφή των παραγωγών µε τους καταναλωτές, δηµιουργεί ένα πλαίσιο αµφίδροµης επικοινωνίας και οικοδόµησης προσωποποιηµένων και ισότιµων σχέσεων αλληλεπίδρασης. Ο αγρότης µαθαίνει τις ανάγκες των πελατών του από «πρώτο χέρι» και ο πελάτης µεταφέρει στην «πηγή» τις επιθυµίες του, διαµορφώνοντας ένα περιβάλλον αµοιβαίας εκτίµησης και εµπιστοσύνης. Το Farmers Republic θέλει να γίνει συνώνυµο της εξυπηρέτησης, γι αυτό και δίνει µεγάλη σηµασία και στην παραµικρή λεπτοµέρεια. Ακούει, λοιπόν, τη γνώµη των πελατών του, και έναι έτοιµο µε άµεσες κινήσεις να βελτιώσει τυχόν αστοχίες. Οι επισκέπτες µας πριν βγουν για τις αγορές τους δεν χρειάζεται πια να ενηµερώνονται για το δελτίο καιρού. Στη λαϊκή αγορά του Farmers Republic δεν βρέχει, δεν έχει κρύο, ούτε ζέστη. Ο συνωστισµός και τα συγκρουόµενα καροτσάκια ΕΝ έχουν θέση εδώ!

10 ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ Το Farmers Republic φιλοδοξεί να κάνει τις αγορές µοναδική εµπειρία! Στο πλαίσιο αυτό, έχει ήδη προγραµµατίσει µία σειρά ενηµερωτικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις, όπως σεµινάρια, διαλέξεις, και γευστικά δρώµενα, που έχουν στο επίκεντρό τους τα αγαθά της ελληνικής γης. ίνει βήµα σε διακεκριµένους επιστήµονες και επαγγελµατίες του χώρου, όπως διατροφολόγοι, chefs, γεωπόνοι, παιδαγωγοί και επιχειρηµατίες, θέλοντας να συµβάλλει στην ενηµέρωση και την εκπαίδευση τόσο των παραγωγών, όσο και των καταναλωτών. Οι δράσεις αυτές αφορούν στους τρόπους και τα µέσα καλλιέργειας, στην ιδιαίτερη ταυτότητα των τοπικών προϊόντων, στην ιστορία τους, στη διαµόρφωση διατροφικής συνείδησης. Το κτίριο µας έχει διαµορφωθεί µε τρόπο που να καλύπτει ακόµα και τις πλέον απαιτητικές ανάγκες τόσο των παραγωγών όσο και των επισκεπτών-καταναλωτών. Ξεχωρίζει για την αισθητική και τον σύγχρονο εξοπλισµό του, ενώ έχει δοθεί έµφαση στον εκθεσιακό του χαρακτήρα. ιαθέτει υποδοµές και οπτικοακουστικά µέσα, που επιτρέπουν και εγγυώνται την οργανωτική επιτυχία κάθε είδους επιχειρηµατικών, ενηµερωτικών, εκπαιδευτικών και επιστηµονικών εκδηλώσεων.

11 ΠΑΡΑΓΩΓΕ, ΠΙΑΣΕ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ Η συνεργασία µε το Farmers Republic γίνεται µε ξεκάθαρους όρους, χαµηλό κόστος και εξασφαλίζει πολλαπλά οφέλη για τους αγρότες (και όσους ασχολούνται µε την παραγωγή, τυποποίηση και διάθεση τροφίµων), όπως: 1 παντοπωλείο e-shop Σηµείο «λιανικής» στο παντοπωλείο και, παράλληλο, ηλεκτρονικό σηµείο πώλησης µέσω του e-shop, όπου ο καταναλωτής µπορεί να επιλέγει προϊόν από συγκεκριµένο προµηθευτή / παραγωγό / brand. Εφαρµόζεται η διαδικασία της παρακαταθήκης, µε µία µικρή προµήθεια και εκκαθάριση στα τέλη κάθε µήνα. 2 λαϊκή αγορά Πρόσβαση στην πρώτη στεγασµένη και κλιµατιζόµενη λαϊκή αγορά, µε ένα ηµερήσιο εισιτήριο. Την ευθύνη για την πώληση την έχει ο ίδιος ο παραγωγός, ο οποίος ορίζει τις τιµές, εισπράττει και εκδίδει τις αποδείξεις.

12 3 ιακεκριµένα σηµεία προβολής προϊόντων διατίθενται µε συµβολική χρέωση µηνιαίου δικαιώµατος χρήσης, κατόπιν συµφωνίας. 4 Πρόγραµµα διαχείρισης (εφαρµογή) των παραγγελιών µέσω του κινητού του. 8 9 Οπτικοακουστικό Σε ειδικές προθήκες, και στους πάγκους της λαικής αγοράς και στα ράφια του παντοπωλείου, προβάλλεται το βιογραφικό των παραγωγών και η µέθοδος καλλιέργειας και παρασκευής των προϊόντων τους, καθώς και η ιστορία των περιοχών όπου αναπτύσσουν την δράση τους. και έντυπο υλικό που παρουσιάζεται στο χώρο εστιάζει σε ιδιαίτερα προϊόντα και πρόσωπα, τα οποία έχουν διαγράψει αξιοζήλευτές πορείες στον χώρο της ελληνικής διατροφής, κάνοντας τη «διαφορά». 5 7 ΙΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ. 6Eξαγωγικές δυνατότητες µε «όχηµα» το Farmers Republic και τις διεθνείς συνεργασίες του. Yποστηρικτικές υπηρεσίες marketing και βελτίωσης των καλλιεργειών, σε χαµηλές τιµές, µε την βοήθεια συνεργαζόµενων γεωπόνων, τεχνολόγων τροφίµων, φορέων ελέγχου και εταιρειών πιστοποίησης, διάθεσης σπόρων, εργαλείων, εξοπλισµού, συσκευασιών, γραφιστών κ.α. το κτηνοτρόφο, τον οικοτέχνη και τον βιοτέχνη των τροφίµων, δηµιουργώντας ένα τριπλό «κανάλι» δίκαιου εµπορίου και συνθήκες ανάπτυξης του κλάδου, που ευνοούν την απασχόληση στη χώρα µας. κατανάλωσης, επαναφέροντας τις αξίες και την ηθική στη διάθεση των τροφίµων. ικανότητες, τις παραδόσεις και τις αξίες του λαού µας, δηµιουργώντας ένα επεκτατικό και εξωστρεφές µοντέλο ανάπτυξης.

13 ΧΥΜΟΙ ΚΑΙ ΣΑΛΑΤΕΣ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ Από την στέγη της ελληνικής διατροφής, δεν θα µπορούσε, βέβαια, να λείπει, ο χώρος όπου θα χτυπά η «καρδιά» της. Ο λόγος για την κουζίνα, τον χώρο εστίασης του Farmers Republic, όπου οι επισκέπτες των εγκαταστάσεων µας, όπως και οι φιλοξενούµενοι παραγωγοί, θα δοκιµάζουν τις γευστικές αντοχές των ουρανίσκων τους! Η κουζίνα µας ξεχυλίζει από δροσιά και φρεσκάδα και υπόσχεται γαστριµαργικές απολαύσεις σε όλους τους γευστικούς τόνους. Κάποιες φορές είναι γλυκιά, άλλοτε πικάντικη, ενώ ξετρελαίνεται για τα αλµυρά και έχει αδυναµία στον καφέ! Για την φιλοξενία της έχει να το λέει όλη η περιοχή. Και στην γοητεία της ειναι δύσκολο να αντισταθεί ο οποιοσδήποτε. Στα θέλγητρά της υπέκυψαν ακόµα και διακεκριµένοι σεφ, που βάζουν τις ποδιές τους για να υποδεχτούν και να κεράσουν µε µαγειρικές εκπλήξεις τους επισκέπτες του Farmers Republic. Η κουζίνα µας διαθέτει και χρησιµοποιεί στα προσφερόµενα είδη την «αφρόκρεµα» της ελληνικής παραγωγής, µε την φιλοδοξία ότι θα κερδίσει τις εντυπώσεις τόσο από γευστικής, όσο και από αισθητικής άποψης. Και επειδή τίποτα δεν είναι τόσο πειστικό όσο µία δοκιµή, οι επισκέπτες µπορούν οι ίδιοι να φτιάξουν επί τόπου φρεσκοστιµµένους χυµούς και σαλάτες µε τα φρούτα και τα λαχανικά από την αγορά των παραγωγών.

14 ΕΥΚΟΛΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ελίν Λεύκης Το Farmers Republic βρίσκεται στο κόµβο του Αγίου Στεφάνου, σε στρατηγικό σηµείο των βορείων προαστίων, µε εύκολη πρόσβαση και από τα δύο ρεύµατα της εθνικής οδού Αθηνών-Λαµίας. Λεωφόρος Κρυονερίου Για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών, στον υπαίθριο χώρο του κτιρίου έχουν οριοθετηθεί δεκάδες θέσεις δωρεάν στάθµευσης, µε πρόβλεψη για τα άτοµα µε ειδικές ικανότητες. Έχουµε µεριµνήσει, επίσης, για την απρόσκοπτη και άνετη πρόσβασή τους στις εγκαταστάσεις, καθώς και για την µετακινήσή τους τόσο στην αγορά των παραγωγών φρούτων και λαχανικών όσο και στο κατάστηµα των τυποποιηµένων προϊόντων. Χίου 1 ΕΘΝΙΚΗ Ο ΟΣ ΑΘΗΝΩΝ - ΛΑΜΙΑΣ Farmers Republic: Χίου 1, στο 23ο χλµ. Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαµίας, Κόµβος Αγίου Στεφάνου, Κρυονέρι Τηλ.: , ΤΚ: 14568, info@farmersrepublic.gr

15 ΜΑΝΑΒΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΟ ΣΑΣ ΠΕΡΙΒΟΛΙ Για όσους θέλουν µόνιµες λύσεις υπάρχει το Γίνε Αγρότης ( Από το 2012 τροφοδοτεί σε εβδοµαδιαία βάση εκατοντάδες νοικοκυριά στην Αθήνα µε ολόφρεσκα και ποιοτικά προϊόντα, τα οποία καλλιεργούν για λογαριασµό των συνδροµητών - στα περιβόλια που έχουν σπείρει οι ίδιοι µέσω διαδικτύου - οι συνεργαζόµενοι παραγωγοί. ΤΟ ΓΙΝΕ ΑΓΡΟΤΗΣ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ: 1,5 χρόνος λειτουργίας 350 συνδροµητές 70 συνεργαζόµενοι παραγωγοί εγγεγραµµένοι χρήστες αιτήµατα παραγωγών για συνεργασία likers 200 αναφορές σε ελληνικά και διεθνή ΜΜΕ

Φρέσκα βιολογικά φρούτα και λαχανικά με ένα κλικ στην πόρτα σας!

Φρέσκα βιολογικά φρούτα και λαχανικά με ένα κλικ στην πόρτα σας! Φρέσκα βιολογικά φρούτα και λαχανικά με ένα κλικ στην πόρτα σας! Ονομασία και περιγραφή της επιχείρησης Επωνυμία: To Bostanaki Έδρα: Αγία Κυριακή Αττικής Νομική μορφή: Ατομική επιχείρηση Αντικείμενο: Παραγωγή

Διαβάστε περισσότερα

Αξιοποίηση των τοπικών πόρων στη δημιουργία νέων προϊόντων και υπηρεσιών: Η εμπειρία των επιχειρήσεων ACORDO - Corfu Specialty Foods και Ambelonas

Αξιοποίηση των τοπικών πόρων στη δημιουργία νέων προϊόντων και υπηρεσιών: Η εμπειρία των επιχειρήσεων ACORDO - Corfu Specialty Foods και Ambelonas Αξιοποίηση των τοπικών πόρων στη δημιουργία νέων προϊόντων και υπηρεσιών: Η εμπειρία των επιχειρήσεων ACORDO - Corfu Specialty Foods και Ambelonas Corfu ACORDO - Corfu Specialty Foods Artisan + natural

Διαβάστε περισσότερα

The Network. Η πλατφόρμα μας

The Network. Η πλατφόρμα μας The Network Το THE FOOD NETWORK της OnlyDeli.com, αποτελεί μια διαδικτυακή πλατφόρμα παρουσίασης και πώλησης τροφίμων. Παραγωγοί, μεταποιητές και έμποροι από όλη την Ελλάδα έχουν την δυνατότητα να προβάλουν

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΓΕΩΠΑΡΚΟΥ

ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΓΕΩΠΑΡΚΟΥ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΓΕΩΠΑΡΚΟΥ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΚΟΠΟΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΤΟΠΙΚΑ ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ Σκοπός του συγκεκριμένου Σήματος είναι η πιστοποίηση των προϊόντων

Διαβάστε περισσότερα

Ενότητα 1: Marketing βιολογικών προϊόντων

Ενότητα 1: Marketing βιολογικών προϊόντων Ενότητα 1: Marketing βιολογικών προϊόντων Διάλεξη 1.3: Στρατηγικές Marketing για τα βιολογικά προϊόντα Εργαστήριο Πληροφορικής Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών http://infolab.aua.gr Δομή παρουσίασης Εισαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

Υπεύθυνη Project Κα. Λένα Καλίνινα: Τ: , ,

Υπεύθυνη Project Κα. Λένα Καλίνινα: Τ: , , Ο Μόνιμος Εκθεσιακός Πολυχώρος Ελληνικών Προϊόντων στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Μόσχας είναι πλέον γεγονός! Το Κέντρο Επικοινωνίας & Εμπορίου ανέβασε τα ρολά για να συστήσει τα εκλεκτά προϊόντα Ελληνικής

Διαβάστε περισσότερα

Μήνυµα µας είναι: ποιοτικά προϊόντα ως βάση της διατροφής µας

Μήνυµα µας είναι: ποιοτικά προϊόντα ως βάση της διατροφής µας Η ονοµασία µας, «Γεύσεις καθ οδόν» θέλει από την µία να δηλώσει την κινητικότητα, την διαρκή αλληλεπίδραση των γαστρονοµικών συνηθειών στο ευρύτερο χώρο της Μεσογείου και πως καθόρισαν την παραγωγή του

Διαβάστε περισσότερα

EΞΠΟΤΡΟΦ 2014: 24-27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΑΘΗΝΑ

EΞΠΟΤΡΟΦ 2014: 24-27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΑΘΗΝΑ ΘΕΜΑ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΞΠΟΤΡΟΦ EΞΠΟΤΡΟΦ 2014: 24-27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΑΘΗΝΑ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ Μια νέα σε

Διαβάστε περισσότερα

acert Ευρωπαϊκός Οργανισµός Πιστοποίησης Α.Ε ιεύθυνση Μάρκετινγκ & Πωλήσεων Πιστοποίηση των Αγροτικών Προϊόντων και Επιχειρηµατικότητα στα Βαλκάνια

acert Ευρωπαϊκός Οργανισµός Πιστοποίησης Α.Ε ιεύθυνση Μάρκετινγκ & Πωλήσεων Πιστοποίηση των Αγροτικών Προϊόντων και Επιχειρηµατικότητα στα Βαλκάνια acert Ευρωπαϊκός Οργανισµός Πιστοποίησης Α.Ε ιεύθυνση Μάρκετινγκ & Πωλήσεων Πιστοποίηση των Αγροτικών Προϊόντων και στα Βαλκάνια Ποιότητα Ως ποιότητα µπορούµε να ονοµάσουµε την ικανοποίηση ενός συνόλου

Διαβάστε περισσότερα

Ενότητα 2: : Διαχείριση επιχειρήσεων βιολογικών προϊόντων

Ενότητα 2: : Διαχείριση επιχειρήσεων βιολογικών προϊόντων Ενότητα 2: : Διαχείριση επιχειρήσεων βιολογικών προϊόντων Διάλεξη 2.6: Διαχείριση πωλήσεων σε επιχειρήσεις βιολογικών προϊόντων Εργαστήριο Πληροφορικής Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών http://infolab.aua.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ «ΣΗΜΑΤΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ» ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ «ΣΗΜΑΤΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ» ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ «ΣΗΜΑΤΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ» ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ «ΣΗΜΑΤΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ» ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

27-30 Νοεμβρίου 2015 Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, Αθήνα

27-30 Νοεμβρίου 2015 Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, Αθήνα 27-30 Νοεμβρίου 2015 Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, Αθήνα Η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» πραγματοποιείται από 27 έως 30 Νοεμβρίου 2015 στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στην Αθήνα για πρώτη φορά. Η Γαστρονομία, ο

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί να επενδύσεις στα express market;

Γιατί να επενδύσεις στα express market; Το δίκτυο που σε ενώνει με την επιτυχία To πρώτο βήμα προς την επιτυχία είναι η σωστή επιλογή δικτύου. Και το βασικό συστατικό μιας δυνατής σχέσης είναι η εμπιστοσύνη. Γιατί να επενδύσεις στα express market;

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΓΕΩΠΑΡΚΟΥ

ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΓΕΩΠΑΡΚΟΥ ΤΟΠΙΚΟ ΣΜΦΩΝΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΓΕΩΠΑΡΚΟ ΦΛΛΟ ΕΛΕΓΧΟ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΣΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ Επωνυμία επιχείρησης Αντικείμενο παραγωγής (προϊόντα διατροφής, αντικείμενα τέχνης, αντικείμενα οικιακής

Διαβάστε περισσότερα

«Αναδιάρθρωση της καλλιέργειας του καπνού µε άλλες ανταγωνιστικές καλλιέργειες»

«Αναδιάρθρωση της καλλιέργειας του καπνού µε άλλες ανταγωνιστικές καλλιέργειες» «Αναδιάρθρωση της καλλιέργειας του καπνού µε άλλες ανταγωνιστικές καλλιέργειες» Έρευνα καταναλωτικών συνηθειών Νοµού Αιτωλοακαρνανίας Υπεύθυνος έργου: Χρήστος Φωτόπουλος, Καθηγητής Πανεπιστηµίου Ιωαννίνων

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΞΕΠΗΔΗΣΕ Η GAEA, ΜΑΝΑ ΓΗ ΜΗΤΕΡΑ ΟΛΩΝ 2

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΞΕΠΗΔΗΣΕ Η GAEA, ΜΑΝΑ ΓΗ ΜΗΤΕΡΑ ΟΛΩΝ 2 1 ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΞΕΠΗΔΗΣΕ Η GAEA, ΜΑΝΑ ΓΗ ΜΗΤΕΡΑ ΟΛΩΝ 2 GAEA ΙΣΧΥΡΟ ΟΡΑΜΑ Ίδρυση:1995 Αφορμή: Έλλειψη ελληνικών ποιοτικών προϊόντων στις διεθνείς αγορές Στόχος και όραμα της να αποτελέσει την Κορυφαία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ «ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΑ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ» ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ «ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΑ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ» ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ «ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΑ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ» ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Α. Όροι και Ορισμοί Β. Σκοπός Σήματος Ποιότητας Κρητικής Κουζίνας της Περιφέρειας Κρήτης Γ. Προδιαγραφές Γ.1. Υποχρεωτικά

Διαβάστε περισσότερα

3 rd 15 16 17 IOYNIOY 2012 TEXNOΠΟΛΙΣ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.

3 rd 15 16 17 IOYNIOY 2012 TEXNOΠΟΛΙΣ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. 3 rd 15 16 17 IOYNIOY 2012 TEXNOΠΟΛΙΣ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ Υπό την Αιγίδα: Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ΕΝΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΚΤΥΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΙΚΤΥΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Οµιλία κας Μαρίας Βογιατζή ίκτυο Βιολογικών Προϊόντων Θεσσαλονίκη, Σάββατο 7 Μαρτίου 2009 Η ενίσχυση της Βιολογικής Γεωργίας Η βιολογική γεωργία αποτελεί έναν κλάδο του πρωτογενή τοµέα, ο οποίος συµβάλει

Διαβάστε περισσότερα

21-24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 Μ.E.C.

21-24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 Μ.E.C. Νέα εποχή! με Εξωστρέφεια! Νέα δυναμική! με Προσαρμογή στις Εξελίξεις! 21-24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 Μ.E.C. Νέα Εποχή! με Νέα Έκθεση! Η Αξιοποίηση των προηγούμενων επιτυχημένων διοργανώσεων στην αγορά των παραδοσιακών

Διαβάστε περισσότερα

ρ. ιονύσης Σκαρµέας ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΡΕΥΝΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΓΟΡΑΣΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΠΡΟΙΟΝ ΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΒΟΛΗ

ρ. ιονύσης Σκαρµέας ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΡΕΥΝΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΓΟΡΑΣΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΠΡΟΙΟΝ ΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΡΕΥΝΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΓΟΡΑΣΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΠΡΟΙΟΝ ΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ Τι είναι Μάρκετινγκ; Ηδιαδικασία σχεδιασµού

Διαβάστε περισσότερα

e-laickey Business Plan

e-laickey Business Plan e-laickey Business Plan Μια συνηθισμένη ημέρα Πολύ ακριβά πλήρωσα τα φρούτα! Που θα βρω ποιοτικά μαρούλια; Προλαβαίνω να πάω λαϊκή; Η ιδέα γεννήθηκε... Με ένα χτύπημα από καροτσάκι λαϊκής! Η ιδέα είναι

Διαβάστε περισσότερα

Κρήτη. κρίση: Η ανάπτυξη των κρητικών προϊόντων εν µέσω κρίσης

Κρήτη. κρίση: Η ανάπτυξη των κρητικών προϊόντων εν µέσω κρίσης Κρήτη κρίση: VS Η ανάπτυξη των κρητικών προϊόντων εν µέσω κρίσης Εικόνα της Κρήτης σε σχέση με την υπόλοιπη Ελλάδα O Χαμηλότερα υπότιτλος ποσοστά ανεργίας στο νησί με της 2,5 μονάδες σελίδας κάτω από τον

Διαβάστε περισσότερα

Franchise Concept Book

Franchise Concept Book Franchise Concept Book Παράγουμε σπιτικά προϊόντα χρησιμοποιώντας αγνά και φρέσκα υλικά μετά από συνεχή έρευνα. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας τα ποιοτικότερα παγωτά και παγωμένα γιαούρτια.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΠΟ 2.300

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΠΟ 2.300 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ INTERNATIONALE GRUENE WOCHE BERLIN ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΠΟ 2.300 Η παγκόσμια σημαντικότερη εκθεσιακή πλατφόρμα των γεωργικών επιχειρήσεων Αγαπητοί συνεργάτες, Η εταιρεία GREAT Greek Exports

Διαβάστε περισσότερα

Ανάπτυξη Σχεδίου Μάρκετινγκ

Ανάπτυξη Σχεδίου Μάρκετινγκ Ανάπτυξη Σχεδίου Μάρκετινγκ Επίπεδα σχεδίου µάρκετινγκ Στρατηγικό Επιλογή Αγοράς στόχου Καθορισµός Πρότασης αξίας Ανάλυση των ευκαιριών της αγοράς Τακτικό Χαρακτηριστικά προϊόντος Προώθηση Προβολή Εξυπηρέτηση

Διαβάστε περισσότερα

Γενικό Λύκειο Μύρινας Λήµνου Λεωφόρος ηµοκρατίας 16 T.K. 81400 Τηλ: 2245024553 και 2254025560 e-mail: mail@lyk-myrin.les.sch.gr

Γενικό Λύκειο Μύρινας Λήµνου Λεωφόρος ηµοκρατίας 16 T.K. 81400 Τηλ: 2245024553 και 2254025560 e-mail: mail@lyk-myrin.les.sch.gr Γενικό Λύκειο Μύρινας Λήµνου Λεωφόρος ηµοκρατίας 16 T.K. 81400 Τηλ: 2245024553 και 2254025560 e-mail: mail@lyk-myrin.les.sch.gr Εργασία των µαθητών της Β τάξης Κώστα Κουντουρά και Νίκου Μονοκρούσου για

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ. Μανόλης Στρατάκης, FORTHnet AE

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ. Μανόλης Στρατάκης, FORTHnet AE ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Μανόλης Στρατάκης, Συνεργάτες Αγροαναπτυξιακή Ηρακλείου ΕΘ.Ι.ΑΓ.Ε Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ηρακλείου ΤΕΙ Κρήτης Το Ύπαιθρος Τι είναι; Το

Διαβάστε περισσότερα

O πελάτης στο επίκεντρο

O πελάτης στο επίκεντρο Ημερίδα ΕΕΤΤ Ποιότητα Τηλεπικοινωνιακών Υπηρεσιών & Προστασία Καταναλωτών O πελάτης στο επίκεντρο Η εξυπηρέτηση του πελάτη κομβικό σημείο για την εδραίωση σχέσεων εμπιστοσύνης Tom Στράτος, Διευθυντής Εξυπηρέτησης

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ Μελιού και Μελισσοκομικών Προϊόντων. Θωμάς Σιούτης Γεωπόνος Αγροτικής Οικονομίας, ΜΒΑ, MSc. Επιστημονικός Συνεργάτης Ελληνικής Γεωργίας

ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ Μελιού και Μελισσοκομικών Προϊόντων. Θωμάς Σιούτης Γεωπόνος Αγροτικής Οικονομίας, ΜΒΑ, MSc. Επιστημονικός Συνεργάτης Ελληνικής Γεωργίας ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ Μελιού και Μελισσοκομικών Προϊόντων Θωμάς Σιούτης Γεωπόνος Αγροτικής Οικονομίας, ΜΒΑ, MSc. Επιστημονικός Συνεργάτης Ελληνικής Γεωργίας ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ; Ένας προσανατολισμός μία επιχειρηματική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ WINTER FANCY FOOD SHOW 2019

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ WINTER FANCY FOOD SHOW 2019 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ Αγαπητοί συνεργάτες, WINTER FANCY FOOD SHOW 2019 Η εταιρεία μετά την απόλυτη επιτυχία της έκθεσης το 2018 με χαρά

Διαβάστε περισσότερα

ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΓΑΒΡΙΗΛ ΔΑΣΟΛΟΓΟΣ- ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΓΑΒΡΙΗΛ ΔΑΣΟΛΟΓΟΣ- ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΓΑΒΡΙΗΛ ΔΑΣΟΛΟΓΟΣ- ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ 1 2 ΕΙΝΑΙ: ένας ουσιαστικός τρόπος να συμπληρώνει η οικογένεια το εισόδημά της όλο το χρόνο ένας τρόπος να βρουν απασχόληση οι νέοι, οι αγρότισσες, οι κάτοικοι

Διαβάστε περισσότερα

«Το Ελληνικό Μέλι ως Επώνυμο Προϊόν» Γκουλιαδίτη Φρειδερίκη Γεωπόνος, MSc Κέντρο Μελισσοκομίας Αττικής 1

«Το Ελληνικό Μέλι ως Επώνυμο Προϊόν» Γκουλιαδίτη Φρειδερίκη Γεωπόνος, MSc Κέντρο Μελισσοκομίας Αττικής 1 «Το Ελληνικό Μέλι ως Επώνυμο Προϊόν» Γκουλιαδίτη Φρειδερίκη Γεωπόνος, MSc Κέντρο Μελισσοκομίας Αττικής 1 Ποιο είναι το θέμα μας «Το Ελληνικό Μέλι ως Επώνυμο Προϊόν» Περιγράφοντας την αγορά Το ελληνικό

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ TRATA Greece

ΝΕΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ TRATA Greece ΞΕΧΩΡΙΣΕ ΑMΕΣΩΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ «MΕΓΑΛΩΣΕ» ΓΡΗΓΟΡΑ! ΝΕΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ TRATA Greece Συνδυάζεται εύκολα με φυσικά και αγαπημένα συστατικά! ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΗ! Πιστή στο όραμά

Διαβάστε περισσότερα

PARATUS EUROPE Memo Δεκέμβριος 16

PARATUS EUROPE Memo Δεκέμβριος 16 PARATUS EUROPE Memo Δεκέμβριος 16 Μάθετε τα πάντα για το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο, σε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα από επαγγελματίες για επαγγελματίες! Το μόνο που οδηγεί σε επαγγελματική πιστοποίηση!

Διαβάστε περισσότερα

«Αναδιάρθρωση της καλλιέργειας του καπνού µε άλλες ανταγωνιστικές καλλιέργειες»

«Αναδιάρθρωση της καλλιέργειας του καπνού µε άλλες ανταγωνιστικές καλλιέργειες» «Αναδιάρθρωση της καλλιέργειας του καπνού µε άλλες ανταγωνιστικές καλλιέργειες» Έρευνα καταναλωτικών συνηθειών Νοµού Ροδόπης Υπεύθυνος έργου: Χρήστος Φωτόπουλος, Καθηγητής Πανεπιστηµίου Ιωαννίνων Εισηγητής:

Διαβάστε περισσότερα

Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών

Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών 27.11 1.12.2019 Διοργάνωση επίσημης ελληνικής συμμετοχής Με την υποστήριξη: Με την αιγίδα: Η έκθεση H διεθνής έκθεση FOOD & LIFE είναι η μεγαλύτερη καταναλωτική έκθεση

Διαβάστε περισσότερα

Σύγχρονες τάσεις στην προώθηση γαλακτοκομικών προϊόντων στις διεθνείς αγορές. Ανδρέας Χαρδαλούπας marketing manager Ελασσόνα 2018

Σύγχρονες τάσεις στην προώθηση γαλακτοκομικών προϊόντων στις διεθνείς αγορές. Ανδρέας Χαρδαλούπας marketing manager Ελασσόνα 2018 Σύγχρονες τάσεις στην προώθηση γαλακτοκομικών προϊόντων στις διεθνείς αγορές Ανδρέας Χαρδαλούπας marketing manager Ελασσόνα 2018 Δεν υπάρχει τύχη απλά καλό marketing Το marketing είναι δυστυχώς από τους

Διαβάστε περισσότερα

Ηέννοιατωναγροτικών προϊόντων ΝΤΟΥΜΗΠ. Α.

Ηέννοιατωναγροτικών προϊόντων ΝΤΟΥΜΗΠ. Α. Ηέννοιατωναγροτικών προϊόντων ΝΤΟΥΜΗΠ. Α. 1 Έννοιατωναγροτικώνπροϊόντων Αγροτικά προϊόντα είναι υλικά αγαθά που παράγονταιαπόφυτάκαιζώαµετο συνδυασµό των διαφόρων συντελεστών της αγροτικήςπαραγωγής, δηλαδήτουεδάφους,

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας Sinialo στο έπιπλο

Το δικό σας Sinialo στο έπιπλο 2 παρουσίαση Το δικό σας Sinialo στο έπιπλο Ένας συνεταιρισμός, μία φιλοσοφία και 70 καταστήματα μέλη σε όλη την Ελλάδα. Τι σημαίνουν αυτά; Όμιλος Sinialo! Γνωρίστε τον! Επιμέλεια Γεωργία Αλεξίου Στη σημερινή

Διαβάστε περισσότερα

Φωτογραφίες από τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις της Παγκρήτιας Έκθεσης, στην Αθήνα.

Φωτογραφίες από τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις της Παγκρήτιας Έκθεσης, στην Αθήνα. 2 Φωτογραφίες από τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις της Παγκρήτιας Έκθεσης, στην Αθήνα. ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 30 Οκτωβρίου έως 5 Νοεμβρίου 2015 Προϊόντα Γεύσεις Υπηρεσίες Πολιτισμός ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

PARATUS EUROPE Memo Σεπτέμβριος 15

PARATUS EUROPE Memo Σεπτέμβριος 15 PARATUS EUROPE Memo Σεπτέμβριος 15 Μάθετε τα πάντα για το Ελαιόλαδο, σε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα από επαγγελματίες για επαγγελματίες! Το μόνο που οδηγεί σε επαγγελματική πιστοποίηση! Εκπαιδευτικά Προγράμματα

Διαβάστε περισσότερα

3 ο Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος και Τυριού Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας 21, 22, 23 Οκτωβρίου 2011. χαράζει το δρόμο της επιχειρηματικότητας ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

3 ο Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος και Τυριού Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας 21, 22, 23 Οκτωβρίου 2011. χαράζει το δρόμο της επιχειρηματικότητας ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 3 ο Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος και Τυριού Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας 21, 22, 23 Οκτωβρίου 2011 χαράζει το δρόμο της επιχειρηματικότητας Ο σημαντικότερος θεσμός για τα γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΘΕΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ

ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΘΕΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ANUFOOD Eurasia Κωνσταντινούπολη 14 έως 16 Μαϊου 2015 στο εκθεσιακό κέντρο TUYAP. ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΘΕΣΗΣ Οι επαγγελµατίες του κλάδου Τροφίµων- Ποτών περιµένουν µε ανυποµονησία την.ε. ANUFOOD Eurasia που για πρώτη

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρικοί Πελάτες. Προσαρμόζοντας τα logistics στο On line grocery

Εταιρικοί Πελάτες. Προσαρμόζοντας τα logistics στο On line grocery Εταιρικοί Πελάτες Προσαρμόζοντας τα logistics στο On line grocery Η e-fresh.gr είναι ένα ηλεκτρονικό super market που παραδίδει την παραγγελία σας σε λίγες ώρες από την υποβολή της Τι δημιουργήσαμε; Ένα

Διαβάστε περισσότερα

1η PRIVATE LABEL. 1-3 Οκτωβρίου 2010. Διεθνής Έκθεση Προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας. HELEXPO PALACE, Αθήνα

1η PRIVATE LABEL. 1-3 Οκτωβρίου 2010. Διεθνής Έκθεση Προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας. HELEXPO PALACE, Αθήνα 1η PRIVATE LABEL Διεθνής Έκθεση Προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας 1-3 Οκτωβρίου 2010 HELEXPO PALACE, Αθήνα Ο κλάδος της Private Label στην Ελλάδα βρίσκεται ακόμη σε πρώιμο στάδιο σε σχέση με άλλες Ευρωπαϊκές

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση συμμετοχής στην Έκθεση-Ελληνικών Τροφίμων-Ποτών και Λοιπών Προϊόντων «HELLO HELLAS-2015»

Πρόσκληση συμμετοχής στην Έκθεση-Ελληνικών Τροφίμων-Ποτών και Λοιπών Προϊόντων «HELLO HELLAS-2015» Πρόσκληση συμμετοχής στην Έκθεση-Ελληνικών Τροφίμων-Ποτών και Λοιπών Προϊόντων «HELLO HELLAS-2015» Η Novelty Systems Ltd. σας καλεί να συμμετάσχετε στην Έκθεση- Παρουσίαση Ελληνικών Τροφίμων- Ποτών και

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονικό Εμπόριο. Ενότητα 3: Ηλεκτρονικό Επιχειρηματικό Σχέδιο Σαπρίκης Ευάγγελος Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Γρεβενά)

Ηλεκτρονικό Εμπόριο. Ενότητα 3: Ηλεκτρονικό Επιχειρηματικό Σχέδιο Σαπρίκης Ευάγγελος Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Γρεβενά) Ηλεκτρονικό Εμπόριο Ενότητα 3: Ηλεκτρονικό Επιχειρηματικό Σχέδιο Σαπρίκης Ευάγγελος Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Γρεβενά) Άδειες Χρήσης Το παρόν εκπαιδευτικό υλικό υπόκειται σε άδειες χρήσης Creative

Διαβάστε περισσότερα

20 21 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

20 21 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 20 21 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ Δικτύωση Eκδηλώσεις Έκθεση Γαστρονομία Νέες καλλιέργειες Επιστημονικές Ημερίδες Παρουσίαση τοπικής ταυτότητας ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Οι Β2Β Ηλεκτρονικές Αγορές µε απλά λόγια

Οι Β2Β Ηλεκτρονικές Αγορές µε απλά λόγια Οι Β2Β Ηλεκτρονικές Αγορές µε απλά λόγια Κουργιαντάκης Μάρκος Υποψήφιος ιδάκτορας Τµήµατος Οικονοµικών Πανεπιστηµίου Κρήτης- Συνεργάτης του Επιµελητηρίου για τη δηµιουργία του Ηλεκτρονικού Κέντρου Εµπορίου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ. Άργος, 06 Μαρτίου 2015 Αρ.Πρωτ:0876/ Φ.121

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ. Άργος, 06 Μαρτίου 2015 Αρ.Πρωτ:0876/ Φ.121 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Κορίνθου 23-21200 Άργος Πλ. Δερβενακίων Τηλ.: 27510 67216,63023 fax : 27510 24595 E-mail : ebear@otenet.gr Site : www.arcci.gr Άργος, 06 Μαρτίου 2015 Αρ.Πρωτ:0876/

Διαβάστε περισσότερα

1η έκθεση αγροτικής ανάπτυξης. καλλιεργώντας το μέλλον. 18-20 Οκτωβρίου 2014 MEC Παιανίας

1η έκθεση αγροτικής ανάπτυξης. καλλιεργώντας το μέλλον. 18-20 Οκτωβρίου 2014 MEC Παιανίας 1η έκθεση αγροτικής ανάπτυξης καλλιεργώντας το μέλλον 18-20 Οκτωβρίου 2014 MEC Παιανίας Τι περιλαμβανει η FARMER EXPO hellas Μηχανολογικό εξοπλισμό για: - Γεωργικές & Φυτικές Καλλιέργειες - Ζωικές Καλλιέργειες

Διαβάστε περισσότερα

23 η DETROP BOUTIQUE SHOW ATHENS 2014

23 η DETROP BOUTIQUE SHOW ATHENS 2014 23 η DETROP BOUTIQUE SHOW ATHENS 2014 ΔΙΕΘΝΗΣ ΈΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ-ΠΟΤΩΝ "DETROP BOUTIQUE SHOW ATHENS 2014" Διοργανωτής: ΔΕΘ-HELEXPO Α.Ε. Τόπος: ATHENS-HELEXPO MAROUSSI Ημερομηνίες: 14/03/2014-16/03/2014 Ωράριο

Διαβάστε περισσότερα

Η Τοπικότητα & η δυναμική της τοποθέτησής της

Η Τοπικότητα & η δυναμική της τοποθέτησής της Ενότητα 1: Τοποθέτηση Κεφάλαιο 8 Η Τοπικότητα & η δυναμική της τοποθέτησής της Dr. Andrea Grimm Dr. Astin Malschinger 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΝΟΤΗΤΑ 1 ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ Κεφάλαιο 8: Η Τοπικότητα και η δυναμική της τοποθέτησής

Διαβάστε περισσότερα

Προϋπολογισμός: 3.650.000 Ευρώ Φορέας υλοποίησης: Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορείου ΟΠΕ ΑΕ Χρηματοδότηση: Συγχρηματοδότηση από την Ελλάδα και

Προϋπολογισμός: 3.650.000 Ευρώ Φορέας υλοποίησης: Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορείου ΟΠΕ ΑΕ Χρηματοδότηση: Συγχρηματοδότηση από την Ελλάδα και Προϋπολογισμός: 3.650.000 Ευρώ Φορέας υλοποίησης: Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορείου ΟΠΕ ΑΕ Χρηματοδότηση: Συγχρηματοδότηση από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Αγαπητοί συνεργάτες, Η εταιρεία GREAT Greek Exports and Trade με χαρά σας προσκαλεί να συμμετέχετε στη Δ.Ε. PLMA World of Private Label, στις 19-20 Μαΐου 2015 στο Άμστερνταμ, Ολλανδία,

Διαβάστε περισσότερα

Δικτύωση Eκδηλώσεις Έκθεση Γαστρονομία Νέες καλλιέργειες Επιστημονικές Ημερίδες Παρουσίαση τοπικής ταυτότητας

Δικτύωση Eκδηλώσεις Έκθεση Γαστρονομία Νέες καλλιέργειες Επιστημονικές Ημερίδες Παρουσίαση τοπικής ταυτότητας Δικτύωση Eκδηλώσεις Έκθεση Γαστρονομία Νέες καλλιέργειες Επιστημονικές Ημερίδες Παρουσίαση τοπικής ταυτότητας ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ Χαιρετίζω την πραγματοποίηση του Φεστιβάλ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΙΡΑΙΩΣ 226, ΤΑΥΡΟΣ 177 78, ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ. 210-3469606, ΦΑΞ 210-3469906, A. ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ

ΠΕΙΡΑΙΩΣ 226, ΤΑΥΡΟΣ 177 78, ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ. 210-3469606, ΦΑΞ 210-3469906, A. ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 226, ΤΑΥΡΟΣ 177 78, ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ. 210-3469606, ΦΑΞ 210-3469906, A. ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ 1. Τυποποίηση και Συσκευασία Η τυποποίηση, σε συνδυασμό με την αρχή της αμοιβαίας αναγνώρισης μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομη Ιστορία του Έργου

Σύντομη Ιστορία του Έργου Σύντομη Ιστορία του Έργου Η ιστορία του «LOCPROII» βρίσκει τις ρίζες της στην επιτυχημένη ολοκλήρωση ενός έργου Interreg IIIA με όνομα «LOCPRO». Η εκ των υστέρων γνώση από το «LOCPRO» κατέστησε εμφανές

Διαβάστε περισσότερα

Εικόνες από μια επιτυχημένη έκθεση

Εικόνες από μια επιτυχημένη έκθεση Εικόνες από μια επιτυχημένη έκθεση Οι εκθέτες και τα προϊόντα 145 Έλληνες παραγωγοί προϊόντων έδωσαν το «παρών» και κέρδισαν τους απαιτητικούς επισκέπτες που πέρασαν το κατώφλι της Helexpo, σταμάτησαν

Διαβάστε περισσότερα

EL Eνωµένη στην πολυµορφία EL A7-0174/50. Τροπολογία. Julie Girling εξ ονόµατος της Οµάδας ECR

EL Eνωµένη στην πολυµορφία EL A7-0174/50. Τροπολογία. Julie Girling εξ ονόµατος της Οµάδας ECR 9.4.2014 A7-0174/50 50 Αιτιολογική σκέψη 5 α (νέα) (5 α) Τα µέτρα που πρέπει να ληφθούν από τα κράτη µέλη µπορούν να περιλαµβάνουν τη χρήση οικονοµικών µέσων, όπως τιµολόγηση, η οποία έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΛΑΪΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΛΑΪΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΛΑΪΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ Σκοπός της εργασίας Κατά πόσο οι καταναλωτές της Θεσσαλονίκης γνωρίζουν τα βιολογικά προϊόντα Αν αγοράζουν βιολογικά

Διαβάστε περισσότερα

MEDIA KIT. Αριστοτέλους 21, Πειραιάς T: , -47 E:

MEDIA KIT. Αριστοτέλους 21, Πειραιάς T: , -47 E: MEDIA KIT Αριστοτέλους 21, 186 48 Πειραιάς T: 216 800 11 46, -47 E: info@oinomelos.com www.oinomelos.com Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ Η Oinomelos είναι μία νέα, καινοτόμος ελληνική εταιρεία. Πρωτοτυπούμε αξιοποιώντας

Διαβάστε περισσότερα

Ανταγωνιστικότητα, Δίκτυα Διανομής και Εμπορία Βιολογικής Αιγοπροβατοτροφίας Δρ. Ηλίας Βλάχος Λέκτορας Διοίκηση Επιχειρήσεων

Ανταγωνιστικότητα, Δίκτυα Διανομής και Εμπορία Βιολογικής Αιγοπροβατοτροφίας Δρ. Ηλίας Βλάχος Λέκτορας Διοίκηση Επιχειρήσεων Ανταγωνιστικότητα, Δίκτυα Διανομής και Εμπορία Βιολογικής Αιγοπροβατοτροφίας Δρ. Ηλίας Βλάχος Λέκτορας Διοίκηση Επιχειρήσεων Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αγρίνιο, 17-18 Ιανουαρίου 2004 1 Ερευνητικές Ερωτήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Έτοιμο Φαγητό σε Πακέτο

Έτοιμο Φαγητό σε Πακέτο Πρακτική Εξάσκηση Μάρκετινγκ Έτοιμο Φαγητό σε Πακέτο Dr. Andrea Grimm Dr. Astin Malschinger 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΞΑΣΚΗΣΗ Έτοιμο Φαγητό σε Πακέτο Συγγραφείς: Δρ. Andrea Grimm, Δρ. Astin Malschinger Παραπομπή

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Σ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΕΟΣΟΕ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 49. Θέμα: «ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ» Κύριε Πρόεδρε, Κύριε Διευθυντά,

Π Ρ Ο Σ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΕΟΣΟΕ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 49. Θέμα: «ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ» Κύριε Πρόεδρε, Κύριε Διευθυντά, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΜΠΕΛΟΟΙΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Λ. ΡΙΑΝΚΟΥΡ 73, 115 23 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ: (210) 6923102 6923291 6928224 FAX: (210) 6981182 e-mail : keosoe@otenet.gr Αριθμ. πρωτ. 186/694 Αθήνα, 17 Σεπτεμβρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ Σεπτέμβρης 2015 (περιλαμβάνει τα πιο πρόσφατα διαθέσιμα στοιχεία από τις αντίστοιχες πηγές ) Πηγές Στοιχείων: Μητρώο Μελών Ε.Ε.Α. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ INTERNATIONALE GRUENE WOCHE BERLIN ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ GREEK AGORA

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ INTERNATIONALE GRUENE WOCHE BERLIN ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ GREEK AGORA ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ INTERNATIONALE GRUENE WOCHE BERLIN ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ GREEK AGORA Η παγκόσμια σημαντικότερη εκθεσιακή πλατφόρμα των γεωργικών επιχειρήσεων Αγαπητοί συνεργάτες, Η εταιρεία GREAT Trade Exhibitions

Διαβάστε περισσότερα

4 o. Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος & Τυριού. της επιχειρηµατικότητας. χαράζει το δρόµο. Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας Οκτωβρίου 2016

4 o. Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος & Τυριού. της επιχειρηµατικότητας. χαράζει το δρόµο. Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας Οκτωβρίου 2016 4 o Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος & Τυριού Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας 14 15 16 Οκτωβρίου 2016 ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ χαράζει το δρόµο της επιχειρηµατικότητας Ο σημαντικότερος

Διαβάστε περισσότερα

«ΟΡΘΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ» Γκουλιαδίτη Φρειδερίκη Γεωπόνος Κέντρο Μελισσοκομίας ΠΑΣΕΓΕΣ

«ΟΡΘΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ» Γκουλιαδίτη Φρειδερίκη Γεωπόνος Κέντρο Μελισσοκομίας ΠΑΣΕΓΕΣ «ΟΡΘΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ» Γκουλιαδίτη Φρειδερίκη Γεωπόνος Κέντρο Μελισσοκομίας ΠΑΣΕΓΕΣ Ποιο είναι το θέμα μας Η Ελληνική μελισσοκομία έχει κατακτήσει σημαντική θέση στην ελληνική αγροτική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΤΑ ΦΡΕΣΚΑ ΠΑΝΤΑ ΝΟΣΤΙΜΑ ΠΑΝΤΑ ΜΙΝΟS

ΠΑΝΤΑ ΦΡΕΣΚΑ ΠΑΝΤΑ ΝΟΣΤΙΜΑ ΠΑΝΤΑ ΜΙΝΟS ΠΑΝΤΑ ΦΡΕΣΚΑ ΠΑΝΤΑ ΝΟΣΤΙΜΑ ΠΑΝΤΑ ΜΙΝΟS ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1989 Η MINOS FOODS AEBE συστάθηκε το 1989, από το όραµα του ιδρυτή της, Αντώνιου Πλευράκη, µε στόχο τη δηµιουργία µιας βιοµηχανίας τροφίµων, που να

Διαβάστε περισσότερα

www.trikala-chamber.gr

www.trikala-chamber.gr ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ PORTAL ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ www.trikala-chamber.gr 1 Το νέο Portal βρίσκεται πλέον στη διάθεση του κοινού ανοίγοντας ένα παράθυρο συνεργασίας με όλο τον κόσμο. Ο νέος επιχειρηματικός

Διαβάστε περισσότερα

MICRO: Ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των πολύ μικρών επιχειρήσεων σε αγροτικές περιοχές Ενότητα No 1 : Marketing/Προώθηση & Ηλεκτρονικό εμπόριο

MICRO: Ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των πολύ μικρών επιχειρήσεων σε αγροτικές περιοχές Ενότητα No 1 : Marketing/Προώθηση & Ηλεκτρονικό εμπόριο MICRO: Ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των πολύ μικρών επιχειρήσεων σε αγροτικές περιοχές Ενότητα No 1 : Marketing/Προώθηση & Ηλεκτρονικό εμπόριο Επιμέλεια των φορέων του έργου: Irish Rural Link National

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΤΕΧΝΙΑ. Μικρής κλίμακας μεταποίηση αγροτικών προϊόντων που παράγει ο επαγγελματίας αγρότης στην κατοικία του ή στην εκμετάλλευση του.

ΟΙΚΟΤΕΧΝΙΑ. Μικρής κλίμακας μεταποίηση αγροτικών προϊόντων που παράγει ο επαγγελματίας αγρότης στην κατοικία του ή στην εκμετάλλευση του. ΟΙΚΟΤΕΧΝΙΑ Μικρής κλίμακας μεταποίηση αγροτικών προϊόντων που παράγει ο επαγγελματίας αγρότης στην κατοικία του ή στην εκμετάλλευση του. ΟΙΚΟΤΕΧΝΙΑ Μικρής κλίμακας μεταποίηση αγροτικών προϊόντων που παράγει

Διαβάστε περισσότερα

NEWS TICKET GO TO ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ. Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

NEWS TICKET GO TO ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ. Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, TICKET NEWS ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, 08 όπως σας είχαμε υποσχεθεί, στην Edenred συνεχίζουμε δυναμικά τη δράση μας και το 2013, προσπαθώντας σε

Διαβάστε περισσότερα

ικτύωση εκδηλώσεις έκθεση γαστρονοµία Νέες καλλιέργειες Επιστηµονικές Ηµερίδες παρουσίαση τοπικής ταυτότητας

ικτύωση εκδηλώσεις έκθεση γαστρονοµία Νέες καλλιέργειες Επιστηµονικές Ηµερίδες παρουσίαση τοπικής ταυτότητας ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙ Α ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΝΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑ ΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ ΕΛΛΑ ΟΣ ικτύωση εκδηλώσεις έκθεση γαστρονοµία Νέες καλλιέργειες Επιστηµονικές Ηµερίδες

Διαβάστε περισσότερα

3000 B.C. Organic Extra Virgin Olive Oil

3000 B.C. Organic Extra Virgin Olive Oil Το Κτήµα Κοτσώνη βρίσκεται στη Βορειοανατολική Πελοπόννησο, στην περιφέρεια των Αρχαίων Μυκηνών και του Άργους. Μια λοφώδης περιοχή που από την αρχαιότητα φηµίζεται για το φυσικό της κάλλος αλλά και την

Διαβάστε περισσότερα

Βαρόμετρο ΕΒΕΘ Μάρτιος 2017 Αφιέρωμα στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο

Βαρόμετρο ΕΒΕΘ Μάρτιος 2017 Αφιέρωμα στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο Βαρόμετρο ΕΒΕΘ Μάρτιος 2017 Αφιέρωμα στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο Βαρόμετρο ΕΒΕΘ Μάρτιος 2017 Αφιέρωμα στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο Απόψεις Καταναλωτών Νομός Θεσσαλονίκης Καταναλωτές Εσείς προσωπικά, πραγματοποιείτε

Διαβάστε περισσότερα

Q&A. Γιατί να ενταχθώ σε ένα δίκτυο;

Q&A. Γιατί να ενταχθώ σε ένα δίκτυο; Q & A 1 2 Γιατί να ενταχθώ σε ένα δίκτυο; Το νέο ανταγωνιστικό πεδίο, η νέα καταναλωτική συμπεριφορά και συνολικά το νέο τοπίο δημιουργεί ασφυκτική πίεση στις ανεξάρτητες επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται

Διαβάστε περισσότερα

VPRC ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Φεβρουάριος - Μάρτιος 2009

VPRC ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Φεβρουάριος - Μάρτιος 2009 ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ 2007-2008 2008 Η ΟΜΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Ποια τµήµατα της επιχείρησής σας κυρίως επιλαµβάνονται των θεµάτων καταναλωτή; επιχειρήσεων, πολλαπλές απαντήσεις,,

Διαβάστε περισσότερα

Κύρια σημεία συζήτησης

Κύρια σημεία συζήτησης Κύρια σημεία συζήτησης Ο κλάδος έχει μέλλον? Σίγουρα με αρκετές αλλαγές κυρίως σε νοοτροπίες ο κλάδος όχι μόνο θα έχει μέλλον αλλά και κατά την περίοδο της κρίσης μπορεί να λειτουργήσουν τα καταστήματα

Διαβάστε περισσότερα

Απολογισμός Δράσεων 2013

Απολογισμός Δράσεων 2013 Απολογισμός Δράσεων 2013 Ο Απολογισμός Δράσεων 2013 έχει σκοπό να προσφέρει μια εικόνα για το βασικό έργο του Ιδρύματος τη χρονιά που πέρασε μέσα από την παρουσίαση επιλεγμένων προγραμμάτων. Δράσεις που

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος Προϊόντων Retail 2018

Κατάλογος Προϊόντων Retail 2018 Κατάλογος Προϊόντων Retail 2018 tel. 2102463925 sales@ergastiriocastello.gr www.ergastiriocastello.gr Αξιότιμες κυρίες & κύριοι, σας επισυνάπτουμε τον κατάλογο των προϊόντων μας καθώς και μια σύντομη παρουσίαση

Διαβάστε περισσότερα

Η αγορά των βιολογικών προϊόντων Δρ Πολυμάχη Συμεωνίδου. «Βιολογικά Προϊόντα: Προοπτικές και τάσεις του κλάδου» Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010, ΕΒΕΑ

Η αγορά των βιολογικών προϊόντων Δρ Πολυμάχη Συμεωνίδου. «Βιολογικά Προϊόντα: Προοπτικές και τάσεις του κλάδου» Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010, ΕΒΕΑ Η αγορά των βιολογικών προϊόντων Δρ Πολυμάχη Συμεωνίδου Η ενίσχυση του κλάδου των βιολογικών Στην Ελλάδα το βιολογικό επιδοτήθηκε αλλά ελάχιστες αποτελεσματικές επενδύσεις στόχος τα στρέμματα και όχι το

Διαβάστε περισσότερα

Μάρκετινγκ και Συμπεριφορά Πελατών Αναψυχής Ι

Μάρκετινγκ και Συμπεριφορά Πελατών Αναψυχής Ι ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ Μάρκετινγκ και Συμπεριφορά Πελατών Αναψυχής Ι Αθλητικό μάρκετινγκ: Διανομή αθλητικού προϊόντος Νικόλαος Θεοδωράκης Επίκουρος Καθηγητής

Διαβάστε περισσότερα

28 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019 HONG-KONG - ΚΙΝΑ

28 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019 HONG-KONG - ΚΙΝΑ 28 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019 HONG-KONG - ΚΙΝΑ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Η ΕΚΘΕΣΗ Εταιρείες που παράγουν, εισάγουν και εμπορεύονται προϊόντα από τις παρακάτω κατηγορίες Βιολογικά τρόφιμα & ποτά Φυσική υγεία & Ευεξία

Διαβάστε περισσότερα

Ταμείου Αγροτικής Επιχειρηματικότητας,

Ταμείου Αγροτικής Επιχειρηματικότητας, Παρέμβαση του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου της Τράπεζας Πειραιώς κ. Χριστόδουλου Αντωνιάδη, στο συνέδριο «Αριστοτέλης» της ΕΕΔΕ, στις 28 Νοεμβρίου 2014, στη Θεσσαλονίκη Χρηματοδοτικά Νέα Εργαλεία

Διαβάστε περισσότερα

Επεξεργασία Μεταποίηση. ΝτουµήΠ. Α.

Επεξεργασία Μεταποίηση. ΝτουµήΠ. Α. Επεξεργασία Μεταποίηση ΝτουµήΠ. Α. 1 Επεξεργασία Μεταποίηση Ως επεξεργασία ή µεταποίηση ενός πρωτογενούς γεωργικού προϊόντος χαρακτηρίζεται το σύνολο των χειρισµών και επεµβάσεων µετά τη συγκοµιδή του,

Διαβάστε περισσότερα

Η 17 η χρονιά της μοναδικής έκθεσης στη Μέση Ανατολή για Φυσικά & Βιολογικά προϊόντα

Η 17 η χρονιά της μοναδικής έκθεσης στη Μέση Ανατολή για Φυσικά & Βιολογικά προϊόντα Η 17 η χρονιά της μοναδικής έκθεσης στη Μέση Ανατολή για Φυσικά & Βιολογικά προϊόντα ORGANIC & NATURAL PRODUCTS EXPO 2019 Ημερομηνία 3-5 Δεκεμβρίου 2019 Ώρες 10:00 18.00 Χώρος Χρόνος Πρόσβαση Dubai Convention

Διαβάστε περισσότερα

Ευρετήριο. Δροσοσταλίδα Υπηρεσίες προβολής και προώθησης Σελίδα 1

Ευρετήριο. Δροσοσταλίδα Υπηρεσίες προβολής και προώθησης Σελίδα 1 Ευρετήριο Δροσοσταλίδα...2 Δωρεάν Καταχωρήσεις...3 Καταχώρηση στο Ευρετήριο...3 Καταχωρήσεις Εκδηλώσεων, Άρθρων & videos...4 Ολοκληρωμένη προβολή με banner...5 Επιλεγμένες εκδηλώσεις στο εβδομαδιαίο newsletter...6

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ 3o Θερινό Σχολείο Νεανικής Επιχειρηματικότητας. Gr-eco

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ 3o Θερινό Σχολείο Νεανικής Επιχειρηματικότητας. Gr-eco ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ 3o Θερινό Σχολείο Νεανικής Επιχειρηματικότητας Gr-eco Ομάδα Εργασίας: Αλεξία Μελλίδη: Φοιτήτρια Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής Λήμνου Μίζερος Νικόλαος: Απόφοιτος Παιδαγωγικού Τμήματος

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: ΧΡΗΣΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΜΕΣΩΝ. Τίτλος Συμμετοχής: READY BUSINESS. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): READY BUSINESS

Ermis Media. Κατηγορία: ΧΡΗΣΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΜΕΣΩΝ. Τίτλος Συμμετοχής: READY BUSINESS. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): READY BUSINESS Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ EUROFRESH FRUITS Η καμπάνια προώθησης φρέσκων φρούτων (κεράσι, ακτινίδιο, πορτοκάλι, καρπούζι, επιτραπέζια σταφύλια) στην Ρωσία, Ουκρανία και Κίνα αποτελεί μια πρωτοβουλία

Διαβάστε περισσότερα

Trade Marketing activities that really work. Κωνσταντίνος Γεωργιάδης Sales Trainer

Trade Marketing activities that really work. Κωνσταντίνος Γεωργιάδης Sales Trainer Trade Marketing activities that really work Κωνσταντίνος Γεωργιάδης Sales Trainer Merenda Activation '' Βάζοντας τους Shoppers στο παιχνίδι! '' Μια τυπική μέρα στην Ελλάδα ξεκινάει κάπως έτσι Συνεχίζει

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Μύλοι Λούλη: 4 η Έκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητας Φροντίζουμε για το Μέλλον

Δελτίο Τύπου. Μύλοι Λούλη: 4 η Έκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητας Φροντίζουμε για το Μέλλον Αθήνα, 30 Οκτωβρίου 2018 Δελτίο Τύπου Μύλοι Λούλη: 4 η Έκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητας Φροντίζουμε για το Μέλλον Η εταιρεία Μύλοι Λούλη, με βαθιά ιστορία και παράδοση 7 γενιών, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά

Διαβάστε περισσότερα

Αυτά και πολλά άλλα ερωτήματα καλύπτονται από το 12ωρο διαδικτυακό σεμινάριο του e-school by agronomist.gr

Αυτά και πολλά άλλα ερωτήματα καλύπτονται από το 12ωρο διαδικτυακό σεμινάριο του e-school by agronomist.gr Το e-school by agronomist.gr θα διοργανώσει ένα νέο σεμινάριο με θέμα: «Εξαγωγές Αγροτικών Προϊόντων: Προσεγγίζοντας της αγορά των ΗΠΑ», τον Μάρτιο του 2014. Οι περισσότεροι ειδικοί και μη, συμφωνούν στην

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ H NEA ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΥΛΗ ΤΩΝ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ H NEA ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΥΛΗ ΤΩΝ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ Αγαπητοί συνεργάτες, ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ H NEA ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΥΛΗ ΤΩΝ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ Η εταιρεία GREAT Greek Exports and Trade με χαρά σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στην 2 η Δ.Ε. FOODAFRICA Cairo

Διαβάστε περισσότερα

Ορεινή µορφολογία, ακραίες καιρικές συνθήκες, µικρή

Ορεινή µορφολογία, ακραίες καιρικές συνθήκες, µικρή ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ (ορεινή περιοχή Καλαβρύτων - Ανατολικής Αιγιαλείας) ΟΡΕΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ / ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Γεωµορφολογικά κλιµατικά χαρακτηριστικά Ορεινή µορφολογία,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗ ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑ 76 CM ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ 107 CM ΔΙΠΛΕΣ ΘΥΡΕΣ 33 CM ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΥΣΤΗΡΑ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗ ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑ 76 CM ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ 107 CM ΔΙΠΛΕΣ ΘΥΡΕΣ 33 CM ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΥΣΤΗΡΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΕΥΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ Επεκ τείνετε το χώρο διαβίωσής σας και Κάθε προϊόν της Wolf φτιάχνεται με σ τους υπαίθριους χώρους του

Διαβάστε περισσότερα