ΣΤΕΓΑΣΜΕΝΗ ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ«ΠΑΓΚΟ»

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΣΤΕΓΑΣΜΕΝΗ ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ«ΠΑΓΚΟ»"

Transcript

1

2 ΣΤΕΓΑΣΜΕΝΗ ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ«ΠΑΓΚΟ»

3 ΤΟ FARMERS REPUBLIC ΦΕΡΝΕΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΕΝΤΕ ΑΣΤΕΡΩΝ ΣΕ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ίνει δύναµη στους Έλληνες παραγωγούς και νέες ευκαιρίες και δυνατότητες αγορών στους καταναλωτές Θέλετε να ξενιάσετε από το βάσανο της µετακίνησης και την ταλαιπωρία που συχνά συνοδεύουν τις καθηµερινές αγορές σας τροφίµων; Ψάχνετε έξυπνες, ασφαλείς και εγγυηµένες λύσεις που θα ικανοποιούν τις ανάγκες σας όποτε και όπου θέλετε; Επιθυµείτε να έχετε στη διάθεσή σας τα πιο φρέσκα και ανώτερης ποιότητας φρούτα και λαχανικά, απευθείας, από επιλεγµένους καλλιεργητές και αγρούς, αλλά και εκλεκτές τυποποιη- µένες προτάσεις της ελληνικής παραγωγής τροφίµων; Και, µάλιστα, στην κουζίνα σας, την ώρα του βάζετε την κατσαρόλα στη φωτιά; Πιστεύετε πως δικαιούστε αγνά αγαθά στις καλύτερες τιµές και σας έχει γίνει συνείδηση ότι µε τις επιλογές σας µπορείτε να στηρίξετε τον µόχθο των παραγωγών του τόπου µας; Το Γίνε Αγρότης δηµιουργεί το Farmers Republic για να δώσει πειστικές απαντήσεις µε την λειτουργία του σε αυτά, και δεκάδες άλλα ερωτήµατα και σύγχρονες απαιτήσεις του καταναλωτικού κοινού. Όπως έκανε και µε τα on line περιβόλια του, που κέρδισαν την εµπιστοσύνη δεκάδων καλλιεργητών και εκατοντάδων νοικοκυριών τα οποία, από το 2012, παραλαµβάνουν τους καρπούς της γης τους, κάθε εβδοµάδα, στο σπίτι.?! Το Farmers Republic αποτελεί το επόµενο τολµηρό και καινοτόµο βήµα, πάντα µε µε γνώµονα την καλύτερη εξυπηρέτηση όσων ήδη µας έχουν τιµήσει επιλέγοντας τις υπηρεσίες µας, αλλά και εκείνων που θα θελήσουν να µας γνωρίσουν και να µας κρίνουν. Πραγµατοποιώντας τις αγορές τους είτε ηλεκτρονικά (www.farmersrepublic.gr), είτε επί τόπου, στις εγκαταστάσεις µας στον Άγιο Στέφανο. Σε ένα κτίριο 1200 τ.µ. δηµιουργήσαµε µία εστία της ελληνικής διατροφής που δίνει επιχειρηµατική διέξοδο σε αυστηρά επιλεγµένους παραγωγούς και προϊόντα από όλη τη χώρα. Στη διάθεσή τους, και µε στόχο την οικοδόµηση στενότερων σχέσεων µε τους καταναλωτές, θέτουµε τον ηλεκτρονικό «πάγκο» µας, αλλά και ένα σηµείο φυσικής παρουσίας τους, σε στεγασµένη λαϊκή αγορά και σε παντοπωλείο.

4 ΤΟ FARMERS REPUBLIC ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΚΟ: ίνει τη δυνατότητα και για on line αγορές, από τον ηλεκτρονικό «πάγκο» του, που τροφοδοτείται από τους παραγωγούς κάθε µέρα και πραγµατοποιεί διανοµές κατ οίκον. e-shop ιαθέτει παντοπωλείο, που παραµένει ανοιχτό κάθε µέρα. παντοπωλείο λαϊκή αγορά Στις εγκαταστάσεις του λειτουργεί εβδοµαδιαία λαϊκή αγορά, σε έναν υπερσύγχρονο και υψηλής αισθητικής κλιµατιζόµενο χώρο, που βρίσκεται σε κοµβικό σηµείο των βορείων προαστίων. ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΨΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ

5 3 απλά βήµατα για online αγορές

6 Το Farmers Republic αποτελεί ένα ξεχωριστό περιβάλλον διάθεσης τροφίµων, στα πρότυπα των Farmers Markets που κερδίζουν έδαφος διεθνώς και, ειδικά, της λονδρέζικης Borought Market, η οποία αποτελεί σηµείο αναφοράς διεθνώς για τους αγοραστές υψηλών απαιτήσεων. Εδώ τον πρώτο λόγο έχουν η ποιότητα και η µοναδικότητα των προϊόντων, οι ιδιαίτερες γευστικές προτάσεις, οι πιο αγνοί καρποί της ελληνικής γης. Εκλεκτά αγαθά, που δηµιουργήθηκαν µε ιδιαίτερη φροντίδα από ανθρώπους µε µεράκι και όραµα. Οι καταναλωτές του Farmers Republic µπορούν να κάνουν τις αγορές τους για το καθηµερινό τραπέζι µέσα από µία µεγάλη ποικιλία βιολογικών, αλλά και άλλων, απόλυτα αγνών προϊόντων, µε ταυτότητα και ιστορία. Παράλληλα, το Farmers Republic λειτουργεί ως πολυχώρος, φιλοξενώντας διαδραστικές εκδηλώσεις ενηµέρωσης, εκπαίδευσης και αναψυχής, ενώ γίνεται κόµβος επικοινωνίας των παραγωγών µε τους καταναλωτές και «όχηµα» εξωστρέφειας.

7 ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΣΗΣ Το Farmers Republic γίνεται, ταυτόχρονα, κιβωτός της ελληνικής φύσης, αφού δίνει έµφαση στα προϊόντα βιολογικής και παραδοσιακής καλλιέργειας, στους παραδοσιακούς τρόπους παραγωγής και στη διαιώνιση σπόρων και ποικιλιών που αναπτύχθηκαν και ευδοκίµησαν µε το πέρασµα του χρόνου στον τόπο µας, και σήµερα σπανίζουν.

8 ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΜΕ ΕΠΙΡΡΟΗ Την «τιµητική» τους έχουν, βέβαια, οι επισκέπτες του Farmers Republic. Εδώ δεν είναι απλώς καταναλωτές και αγοραστές, αλλά συµµέτοχοι σε µία προσπάθεια να τεθούν νέες βάσεις στο εµπόριο τροφίµων. Βάσεις που θα εξασφαλίζουν στο τραπέζι της ελληνικής οικογένειας αγνά και ποιοτικά προϊόντα και, δίκαιους όρους συναλλαγής, επ ωφελεία της υγείας αλλά και της τσέπης. Τόσο ο χώρος της λαϊκής αγοράς, όσο και το παντοπωλείο, είναι διαµορφωµένα ώστε να γεµίζουν τα καλάθια, αλλα και το µάτι! Στη διάθεση των καταναλωτών τίθεται µία πανδαισία προϊόντων, χρωµάτων και γεύσεων, ένα πανόραµα της ελληνικής διατροφής: Εκλεκτά λαχανικά, φρούτα, τυροκοµικά, κρεατικά, αλλαντικά, µέλια, ξηροί καρποί, ζυµαρικά, έλαια, γλυκά, είδη αρτοποιίας, και αµέτρητα άλλα αγαθά, πραγµατικά «διαµάντια», βρίσκουν τη θέση τους στα ράφια και τους πάγκους µας. Οι συνθήκες είναι ιδανικές και ο χώρος µας συναγωνίζεται σε γούστο ακόµα τα πιο καλαίσθητα καταστήµατα της πόλης!

9 Η αυστηρή επιλογή των παραγωγών που φιλοξενούνται στο Farmers Republic και ο τρόπος λειτουργίας µας εγγυώνται τα πιο φρέσκα αγαθά, στις καλύτερες τιµές! Εδώ ο πολίτης αποκτά δύναµη και δυνατότητα επιρροής. Η απευθείας επαφή των παραγωγών µε τους καταναλωτές, δηµιουργεί ένα πλαίσιο αµφίδροµης επικοινωνίας και οικοδόµησης προσωποποιηµένων και ισότιµων σχέσεων αλληλεπίδρασης. Ο αγρότης µαθαίνει τις ανάγκες των πελατών του από «πρώτο χέρι» και ο πελάτης µεταφέρει στην «πηγή» τις επιθυµίες του, διαµορφώνοντας ένα περιβάλλον αµοιβαίας εκτίµησης και εµπιστοσύνης. Το Farmers Republic θέλει να γίνει συνώνυµο της εξυπηρέτησης, γι αυτό και δίνει µεγάλη σηµασία και στην παραµικρή λεπτοµέρεια. Ακούει, λοιπόν, τη γνώµη των πελατών του, και έναι έτοιµο µε άµεσες κινήσεις να βελτιώσει τυχόν αστοχίες. Οι επισκέπτες µας πριν βγουν για τις αγορές τους δεν χρειάζεται πια να ενηµερώνονται για το δελτίο καιρού. Στη λαϊκή αγορά του Farmers Republic δεν βρέχει, δεν έχει κρύο, ούτε ζέστη. Ο συνωστισµός και τα συγκρουόµενα καροτσάκια ΕΝ έχουν θέση εδώ!

10 ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ Το Farmers Republic φιλοδοξεί να κάνει τις αγορές µοναδική εµπειρία! Στο πλαίσιο αυτό, έχει ήδη προγραµµατίσει µία σειρά ενηµερωτικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις, όπως σεµινάρια, διαλέξεις, και γευστικά δρώµενα, που έχουν στο επίκεντρό τους τα αγαθά της ελληνικής γης. ίνει βήµα σε διακεκριµένους επιστήµονες και επαγγελµατίες του χώρου, όπως διατροφολόγοι, chefs, γεωπόνοι, παιδαγωγοί και επιχειρηµατίες, θέλοντας να συµβάλλει στην ενηµέρωση και την εκπαίδευση τόσο των παραγωγών, όσο και των καταναλωτών. Οι δράσεις αυτές αφορούν στους τρόπους και τα µέσα καλλιέργειας, στην ιδιαίτερη ταυτότητα των τοπικών προϊόντων, στην ιστορία τους, στη διαµόρφωση διατροφικής συνείδησης. Το κτίριο µας έχει διαµορφωθεί µε τρόπο που να καλύπτει ακόµα και τις πλέον απαιτητικές ανάγκες τόσο των παραγωγών όσο και των επισκεπτών-καταναλωτών. Ξεχωρίζει για την αισθητική και τον σύγχρονο εξοπλισµό του, ενώ έχει δοθεί έµφαση στον εκθεσιακό του χαρακτήρα. ιαθέτει υποδοµές και οπτικοακουστικά µέσα, που επιτρέπουν και εγγυώνται την οργανωτική επιτυχία κάθε είδους επιχειρηµατικών, ενηµερωτικών, εκπαιδευτικών και επιστηµονικών εκδηλώσεων.

11 ΠΑΡΑΓΩΓΕ, ΠΙΑΣΕ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ Η συνεργασία µε το Farmers Republic γίνεται µε ξεκάθαρους όρους, χαµηλό κόστος και εξασφαλίζει πολλαπλά οφέλη για τους αγρότες (και όσους ασχολούνται µε την παραγωγή, τυποποίηση και διάθεση τροφίµων), όπως: 1 παντοπωλείο e-shop Σηµείο «λιανικής» στο παντοπωλείο και, παράλληλο, ηλεκτρονικό σηµείο πώλησης µέσω του e-shop, όπου ο καταναλωτής µπορεί να επιλέγει προϊόν από συγκεκριµένο προµηθευτή / παραγωγό / brand. Εφαρµόζεται η διαδικασία της παρακαταθήκης, µε µία µικρή προµήθεια και εκκαθάριση στα τέλη κάθε µήνα. 2 λαϊκή αγορά Πρόσβαση στην πρώτη στεγασµένη και κλιµατιζόµενη λαϊκή αγορά, µε ένα ηµερήσιο εισιτήριο. Την ευθύνη για την πώληση την έχει ο ίδιος ο παραγωγός, ο οποίος ορίζει τις τιµές, εισπράττει και εκδίδει τις αποδείξεις.

12 3 ιακεκριµένα σηµεία προβολής προϊόντων διατίθενται µε συµβολική χρέωση µηνιαίου δικαιώµατος χρήσης, κατόπιν συµφωνίας. 4 Πρόγραµµα διαχείρισης (εφαρµογή) των παραγγελιών µέσω του κινητού του. 8 9 Οπτικοακουστικό Σε ειδικές προθήκες, και στους πάγκους της λαικής αγοράς και στα ράφια του παντοπωλείου, προβάλλεται το βιογραφικό των παραγωγών και η µέθοδος καλλιέργειας και παρασκευής των προϊόντων τους, καθώς και η ιστορία των περιοχών όπου αναπτύσσουν την δράση τους. και έντυπο υλικό που παρουσιάζεται στο χώρο εστιάζει σε ιδιαίτερα προϊόντα και πρόσωπα, τα οποία έχουν διαγράψει αξιοζήλευτές πορείες στον χώρο της ελληνικής διατροφής, κάνοντας τη «διαφορά». 5 7 ΙΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ. 6Eξαγωγικές δυνατότητες µε «όχηµα» το Farmers Republic και τις διεθνείς συνεργασίες του. Yποστηρικτικές υπηρεσίες marketing και βελτίωσης των καλλιεργειών, σε χαµηλές τιµές, µε την βοήθεια συνεργαζόµενων γεωπόνων, τεχνολόγων τροφίµων, φορέων ελέγχου και εταιρειών πιστοποίησης, διάθεσης σπόρων, εργαλείων, εξοπλισµού, συσκευασιών, γραφιστών κ.α. το κτηνοτρόφο, τον οικοτέχνη και τον βιοτέχνη των τροφίµων, δηµιουργώντας ένα τριπλό «κανάλι» δίκαιου εµπορίου και συνθήκες ανάπτυξης του κλάδου, που ευνοούν την απασχόληση στη χώρα µας. κατανάλωσης, επαναφέροντας τις αξίες και την ηθική στη διάθεση των τροφίµων. ικανότητες, τις παραδόσεις και τις αξίες του λαού µας, δηµιουργώντας ένα επεκτατικό και εξωστρεφές µοντέλο ανάπτυξης.

13 ΧΥΜΟΙ ΚΑΙ ΣΑΛΑΤΕΣ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ Από την στέγη της ελληνικής διατροφής, δεν θα µπορούσε, βέβαια, να λείπει, ο χώρος όπου θα χτυπά η «καρδιά» της. Ο λόγος για την κουζίνα, τον χώρο εστίασης του Farmers Republic, όπου οι επισκέπτες των εγκαταστάσεων µας, όπως και οι φιλοξενούµενοι παραγωγοί, θα δοκιµάζουν τις γευστικές αντοχές των ουρανίσκων τους! Η κουζίνα µας ξεχυλίζει από δροσιά και φρεσκάδα και υπόσχεται γαστριµαργικές απολαύσεις σε όλους τους γευστικούς τόνους. Κάποιες φορές είναι γλυκιά, άλλοτε πικάντικη, ενώ ξετρελαίνεται για τα αλµυρά και έχει αδυναµία στον καφέ! Για την φιλοξενία της έχει να το λέει όλη η περιοχή. Και στην γοητεία της ειναι δύσκολο να αντισταθεί ο οποιοσδήποτε. Στα θέλγητρά της υπέκυψαν ακόµα και διακεκριµένοι σεφ, που βάζουν τις ποδιές τους για να υποδεχτούν και να κεράσουν µε µαγειρικές εκπλήξεις τους επισκέπτες του Farmers Republic. Η κουζίνα µας διαθέτει και χρησιµοποιεί στα προσφερόµενα είδη την «αφρόκρεµα» της ελληνικής παραγωγής, µε την φιλοδοξία ότι θα κερδίσει τις εντυπώσεις τόσο από γευστικής, όσο και από αισθητικής άποψης. Και επειδή τίποτα δεν είναι τόσο πειστικό όσο µία δοκιµή, οι επισκέπτες µπορούν οι ίδιοι να φτιάξουν επί τόπου φρεσκοστιµµένους χυµούς και σαλάτες µε τα φρούτα και τα λαχανικά από την αγορά των παραγωγών.

14 ΕΥΚΟΛΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ελίν Λεύκης Το Farmers Republic βρίσκεται στο κόµβο του Αγίου Στεφάνου, σε στρατηγικό σηµείο των βορείων προαστίων, µε εύκολη πρόσβαση και από τα δύο ρεύµατα της εθνικής οδού Αθηνών-Λαµίας. Λεωφόρος Κρυονερίου Για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών, στον υπαίθριο χώρο του κτιρίου έχουν οριοθετηθεί δεκάδες θέσεις δωρεάν στάθµευσης, µε πρόβλεψη για τα άτοµα µε ειδικές ικανότητες. Έχουµε µεριµνήσει, επίσης, για την απρόσκοπτη και άνετη πρόσβασή τους στις εγκαταστάσεις, καθώς και για την µετακινήσή τους τόσο στην αγορά των παραγωγών φρούτων και λαχανικών όσο και στο κατάστηµα των τυποποιηµένων προϊόντων. Χίου 1 ΕΘΝΙΚΗ Ο ΟΣ ΑΘΗΝΩΝ - ΛΑΜΙΑΣ Farmers Republic: Χίου 1, στο 23ο χλµ. Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαµίας, Κόµβος Αγίου Στεφάνου, Κρυονέρι Τηλ.: , ΤΚ: 14568,

15 ΜΑΝΑΒΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΟ ΣΑΣ ΠΕΡΙΒΟΛΙ Για όσους θέλουν µόνιµες λύσεις υπάρχει το Γίνε Αγρότης (www.gineagrotis.gr). Από το 2012 τροφοδοτεί σε εβδοµαδιαία βάση εκατοντάδες νοικοκυριά στην Αθήνα µε ολόφρεσκα και ποιοτικά προϊόντα, τα οποία καλλιεργούν για λογαριασµό των συνδροµητών - στα περιβόλια που έχουν σπείρει οι ίδιοι µέσω διαδικτύου - οι συνεργαζόµενοι παραγωγοί. ΤΟ ΓΙΝΕ ΑΓΡΟΤΗΣ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ: 1,5 χρόνος λειτουργίας 350 συνδροµητές 70 συνεργαζόµενοι παραγωγοί εγγεγραµµένοι χρήστες αιτήµατα παραγωγών για συνεργασία likers 200 αναφορές σε ελληνικά και διεθνή ΜΜΕ

Αλυσίδες. Μάρκετ 62 FrancHise Success τευχοσ 46

Αλυσίδες. Μάρκετ 62 FrancHise Success τευχοσ 46 Αλυσίδες Σούπερ Μάρκετ 62 FrancHise Success τευχοσ 46 Η αγορά - Οι τάσεις - Οι ευκαιρίες Το σύγχρονο λιανεμπόριο Πρόκειται για μια αγορά με υψηλό βαθμό συγκέντρωσης και με έντονο ανταγωνισμό. Η ποικιλία

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση έξυπνων καρτών για αγορές μέσω διαδικτύου. Έρευνα για την ασφάλεια και την εμπιστοσύνη των χρηστών. Ανατολή Αραπίδου

Χρήση έξυπνων καρτών για αγορές μέσω διαδικτύου. Έρευνα για την ασφάλεια και την εμπιστοσύνη των χρηστών. Ανατολή Αραπίδου Τ.Ε.Ι. ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ Χρήση έξυπνων καρτών για αγορές μέσω διαδικτύου. Έρευνα για την ασφάλεια και την εμπιστοσύνη των χρηστών. Ανατολή Αραπίδου Οκτώβριος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ Α. Τ. Ε. Ι. ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ : ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΣΠΟΥ ΑΣΤΡΙΑ: ΦΟΥΡΛΑ ΑΡΙΣΤΕΑ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΓΚΑΛΑΝΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 0 ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ Στον καθηγητή

Διαβάστε περισσότερα

ΤεχνοπολH ΑΝΟΙΞΗ 2015. Το ανοιξιάτικο φεστιβάλ γεύσεων από το «αθηνόραμα» Παρασκευή 8/5: 4-9 μ.μ. Σάββατο 9/5 και Κυριακή 10/5: 10 π.μ.-9 μ.μ.

ΤεχνοπολH ΑΝΟΙΞΗ 2015. Το ανοιξιάτικο φεστιβάλ γεύσεων από το «αθηνόραμα» Παρασκευή 8/5: 4-9 μ.μ. Σάββατο 9/5 και Κυριακή 10/5: 10 π.μ.-9 μ.μ. ΤεχνοπολH Δημου Αθηναιων Παρασκευή 8/5: 4-9 μ.μ. Σάββατο 9/5 και Κυριακή 10/5: 10 π.μ.-9 μ.μ. Γενική είσοδος 6 Παιδιά κάτω των 12 ετών δωρεάν ΑΝΟΙΞΗ 2015 Το ανοιξιάτικο φεστιβάλ γεύσεων από το «αθηνόραμα»

Διαβάστε περισσότερα

ΤεχνοπολH ΑΝΟΙΞΗ 2015. Το ανοιξιάτικο φεστιβάλ γεύσεων από το «αθηνόραμα» Παρασκευή 8/5: 4-9 μ.μ. Σάββατο 9/5 και Κυριακή 10/5: 10 π.μ.-9 μ.μ.

ΤεχνοπολH ΑΝΟΙΞΗ 2015. Το ανοιξιάτικο φεστιβάλ γεύσεων από το «αθηνόραμα» Παρασκευή 8/5: 4-9 μ.μ. Σάββατο 9/5 και Κυριακή 10/5: 10 π.μ.-9 μ.μ. ΤεχνοπολH Δημου Αθηναιων Παρασκευή 8/5: 4-9 μ.μ. Σάββατο 9/5 και Κυριακή 10/5: 10 π.μ.-9 μ.μ. Γενική είσοδος 6 Παιδιά κάτω των 12 ετών δωρεάν ΑΝΟΙΞΗ 2015 Το ανοιξιάτικο φεστιβάλ γεύσεων από το «αθηνόραμα»

Διαβάστε περισσότερα

Εστίαση και franchising. Μια αγορά πάντα στην επικαιρότητα με πρωταγωνιστή τον πελάτη

Εστίαση και franchising. Μια αγορά πάντα στην επικαιρότητα με πρωταγωνιστή τον πελάτη Εστίαση και franchising Μια αγορά πάντα στην επικαιρότητα με πρωταγωνιστή τον πελάτη Νέα πρότυπα και Νέες Τάσεις σε έναν κλάδο που παρουσιάζει αξιοσημείωτη αντοχή στην κρίση, με τις αλυσίδες προσανατολισμένες

Διαβάστε περισσότερα

Διπλωματική Εργασία: Η εφαρμογή του Ηλεκτρονικού Εμπορίου (e-commerce) στα Goody s

Διπλωματική Εργασία: Η εφαρμογή του Ηλεκτρονικού Εμπορίου (e-commerce) στα Goody s ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΑΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (Π.Μ.Σ.) Διπλωματική Εργασία: Η εφαρμογή του Ηλεκτρονικού Εμπορίου (e-commerce) στα Goody s Φοιτήτρια: Μπεκίρη Αλκέτα

Διαβάστε περισσότερα

Γιώργος Βογιατζάκης Διευθύνων Σύμβουλος και Γενικός Διευθυντής Μαρινόπουλος A.E. ΕΚΔΟΤΗΣ: ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

Γιώργος Βογιατζάκης Διευθύνων Σύμβουλος και Γενικός Διευθυντής Μαρινόπουλος A.E. ΕΚΔΟΤΗΣ: ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. Η ανάπτυξη, λέξη πολυσήμαντη, λέξη χρωματισμένη, λέξη για πολλούς λυτρωτική, επανήλθε στο επίκεντρο της πολιτικής κουβέντας, από την οποία για ένα χρονικό διάστημα, εν μέσω δύσκολης περιόδου έξι μηνών,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2013

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2013 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2013 Α. O ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 5 B. ΣΥΝΟΨΗ 6 Γ. ΜΗΝΥΜΑ TOY ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ 8 Δ. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ 10 1. Η Μαρινόπουλος 11 2. Προϊόντα 13 3. Δίκτυο 16 4. Διακυβέρνηση

Διαβάστε περισσότερα

Περίπτωση καλής πρακτικής

Περίπτωση καλής πρακτικής Περίπτωση καλής πρακτικής Περίπτωση καλής πρακτικής: ΑΛΩΑ (Πηγή: άρθρο Καθημερινής 6/11/2008 Της ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΜΑΝΔΡΑΚΟΥ, Φωτογραφίες: ΚΑΝΑΡΗΣ ΤΣΙΓΚΑΝΟΣ) ΑΛΩΑ Bioshop - blogger Αρχελάου 19, Παγκράτι Τ 210

Διαβάστε περισσότερα

Εκρηκτικές γεύσεις Ακόμα πιο πολλές γεύσεις! Με τη διορατικότητα και την εμπειρία της, η Vita Epsilon δημιουργεί νέο κατάλογο

Εκρηκτικές γεύσεις Ακόμα πιο πολλές γεύσεις! Με τη διορατικότητα και την εμπειρία της, η Vita Epsilon δημιουργεί νέο κατάλογο ΟΜΑΔΙΚΗ ΘΗΡΑΣ 31 ΕΠΙΣΤΟΛ Η NEWS Μονόλιθος (είσοδος αεροδρομίου), Σαντορίνη τηλ.: 22860 32430 fax: 22840 32930 info@vitaepsilon.gr www.vitaepsilon.gr Περιοδική Ενημερωτική Έκδοση της Vita Epsilon Ε.Π.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

επι γησ Συμβολαιακή γεωργία και κτηνοτροφία Εγγυημένο εισόδημα για τον αγρότη

επι γησ Συμβολαιακή γεωργία και κτηνοτροφία Εγγυημένο εισόδημα για τον αγρότη περιοδικη έκδοση για την αγροτική οικονομία απο την τραπεζα πειραιως επι γησ 01 τευχοσ Νο Ιούνιος 2014 εξαγωγές Φρούτα και λάδι κερδίζουν τις αγορές του κόσμου Made in greece Ενιαίο σήμα για τα ελληνικά

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΟΣ ΚΑΛΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΣΗΤΕΙΑΣ

Ο ΗΓΟΣ ΚΑΛΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΣΗΤΕΙΑΣ Ο ΗΓΟΣ ΚΑΛΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΣΗΤΕΙΑΣ Ο ΗΓΟΣ ΚΑΛΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ Σητεία 2015 1 Η

Διαβάστε περισσότερα

ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΑ: ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: ΤΣΙΑΝΤΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΑ: ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: ΤΣΙΑΝΤΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ & ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΑ: ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: ΤΣΙΑΝΤΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΡΤΑ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2006 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 Εισαγωγή στο η-επιχειρείν....5 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2 Το CRM στην επιχείρηση 2.1 Το CRM και ο ρόλος

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονικό Εμπόριο. Το ηλεκτρονικό εμπόριο μπορεί να οριστεί από τέσσερις διαφορετικές οπτικές γωνίες:

Ηλεκτρονικό Εμπόριο. Το ηλεκτρονικό εμπόριο μπορεί να οριστεί από τέσσερις διαφορετικές οπτικές γωνίες: Ηλεκτρονικό Εμπόριο Πρόκειται για κάθε είδος εμπορικής συναλλαγής μεταξύ προσώπων (φυσικών και μη) που πραγματοποιείται με ηλεκτρονικά μέσα. Είναι η διάθεση και αγοραπωλησία προϊόντων ηλεκτρονικά, η διεκπεραίωση

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ BOUTIQUE, ART &DESIGN

ΘΕΜΑ: ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ BOUTIQUE, ART &DESIGN 1 ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ: ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ BOUTIQUE, ART &DESIGN ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ:ΧΑΤΖΗΡΙΖΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Για το νέο Δήμο Νάουσας. επανεκκίνηση τώρα!

Για το νέο Δήμο Νάουσας. επανεκκίνηση τώρα! Για το νέο Δήμο Νάουσας επανεκκίνηση τώρα! Αγαπητοί συνδημότισσες και συνδημότες, αγαπητοί φίλοι της «Ενωτικής Κίνησης Πολιτών», Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία ενόψει των δημοτικών εκλογών του Νοεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2011-2012. Υπεύθυνα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2011-2012. Υπεύθυνα ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2011-2012 Υπεύθυνα 2 MAΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 3 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Α. O ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 4 B. ΣΥΝΟΨΗ 6 Γ. ΜΗΝΥΜΑ TOY ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (ΤΕΙ) ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (ΤΕΙ) ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (ΤΕΙ) ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Η Ελληνική αγορά κρασιού: Προϊόντα και σύγχρονοι τρόποι προώθησης σε Ελληνική και Διεθνή αγορά ΠΤΥΧΙΑΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

«Υγιεινή πολυτέλεια, σε κάθε γεύµα της ηµέρας. Και... ξεχάστε το κουκούτσι! Μόνο από την Άλτις»

«Υγιεινή πολυτέλεια, σε κάθε γεύµα της ηµέρας. Και... ξεχάστε το κουκούτσι! Μόνο από την Άλτις» ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΑΘΗΜΑ: ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: ΙΟΡ ΑΝΗΣ ΛΑ ΟΠΟΥΛΟΣ ΟΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

101 ΣOXYET ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2010 ΡΟΥΑ ΚΑΙ ΜΑΤ: ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΠΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΩΝ

101 ΣOXYET ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2010 ΡΟΥΑ ΚΑΙ ΜΑΤ: ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΠΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΩΝ TEYXOΣ 101 5 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2010 24 Θέμα Τα μενού του χειμώνα Με τη θερινή σαιζόν να τελειώνει, ζητήσαμε από γνωστούς ανθρώπους της μαζικής εστίασης στην Ελλάδα να μας μιλήσουν για

Διαβάστε περισσότερα

ΑΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ

ΑΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΑΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Σαρμανιώτης Χρ., ΜΒΑ, Δρ ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΕΣ Κουράτου Ελένη Μητκάκη Ζωή Θεσσαλονίκη 2006 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

Excellence Awards 2013

Excellence Awards 2013 Excellence Awards 2013 ΒΕΛΤΙΣΤΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΤΟ ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Για 2η χρονιά επιβραβεύθηκαν καινοτόµες πρακτικές του κλάδου Στις 11 Ιουλίου, σε µια λαµπερή τελετή όπου συµµετείχαν εκπρόσωποι των

Διαβάστε περισσότερα

OΛΑ ΞΕΚIΝΗΣΑΝ ΜΕ ΜΕΡAΚΙ ΚΑΙ ΠAΘΟΣ ΓΙΑ ΚΑΛO ΚΑΦE

OΛΑ ΞΕΚIΝΗΣΑΝ ΜΕ ΜΕΡAΚΙ ΚΑΙ ΠAΘΟΣ ΓΙΑ ΚΑΛO ΚΑΦE ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ 2 1. OΛΑ ΞΕΚIΝΗΣΑΝ ΜΕ ΜΕΡAΚΙ ΚΑΙ ΠAΘΟΣ ΓΙΑ ΚΑΛO ΚΑΦE Η ιστορία μας ξεκινά το 2008 µε τη λειτουργία του πρώτου καταστήµατος στην οδό ηρώων Πολυτεχνείου από τον ιδρυτή της αλυσίδας τον

Διαβάστε περισσότερα

Στο πέρασμα των αιώνων δεν υπήρξαν ουσιαστικές αλλαγές στη διαδικασία παραγωγής του, η οποία πραγματοποιείται μέσα από τρία στάδια:

Στο πέρασμα των αιώνων δεν υπήρξαν ουσιαστικές αλλαγές στη διαδικασία παραγωγής του, η οποία πραγματοποιείται μέσα από τρία στάδια: ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ Το ελαιόλαδο είναι το έλαιο που λαμβάνεται από τους καρπούς του ελαιόδεντρου με μέσα μηχανικά και επεξεργασία φυσική. Είναι ένα προϊόν απολύτως φυσικό που αφομοιώνεται από

Διαβάστε περισσότερα

Το Marketing και η συμβολή του Στην προώθηση των Βιολογικών Προϊόντων

Το Marketing και η συμβολή του Στην προώθηση των Βιολογικών Προϊόντων Το Marketing και η συμβολή του Στην προώθηση των Βιολογικών Προϊόντων Aναγνώστου Παναγιώτης Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, Διοίκηση Επιχειρήσεων ΑΤΕΙ Πάτρας pananagnostou@gmail.com Πανταζή Αικατερίνη Διοίκηση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΣΧΕ ΙΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΣΧΕ ΙΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ Πόθου Μαριάννα και Σκλαβούνος Ιωάννης ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΣΧΕ ΙΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1: Ορισμός Μarketing-Management. 1.1 Ορισμός Μarketing 1.2 Κύριος Ορισμός Management. ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2: Ο Κλάδος γρήγορης

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1: Ορισμός Μarketing-Management. 1.1 Ορισμός Μarketing 1.2 Κύριος Ορισμός Management. ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2: Ο Κλάδος γρήγορης ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ ΑΜ11627 ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΠΑΤΣΙΚΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ:FLOCAFE MARKETING-MANAGMENT. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας. Τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης. Θέμα πτυχιακής εργασίας:

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας. Τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης. Θέμα πτυχιακής εργασίας: ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας Τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης Θέμα πτυχιακής εργασίας: ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ ΚΡΕΤΑ

Διαβάστε περισσότερα