ΥΠΟΤΡΟΦΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΖΑ ΒΟΔΕΝΩΝ (ΕΔΕΣΣΗΣ)

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΥΠΟΤΡΟΦΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΖΑ ΒΟΔΕΝΩΝ (ΕΔΕΣΣΗΣ)"

Transcript

1 ΥΠΟΤΡΟΦΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΖΑ ΟΔΕΝΩΝ (ΕΔΕΣΣΗΣ) Με την ίδρυση το 1870 της ουλγαρικής Εξαρχίας (ουλγαρική σχισματική εκκλησία), οι χριστιανοί της Μακεδονίας χωρίστηκαν σε Πατριαρχικούς (Έλληνες) και σε Εξαρχικούς (ουλγάρους). Η βουλγαρική προπαγάνδα χρησιμοποίησε όλα τα μέσα για να προσηλυτίσει στην Εξαρχία τους σλαβόφωνους τους οποίους θεωρούσε ουλγάρους, ενώ αυτοί στη συντριπτική τους πλειοψηφία ήσαν Έλληνες. Ο αγώνας διεξήχθη κυρίως σε εκπαιδευτικό και εκκλησιαστικό πεδίο, και η ουλγαρική κυβέρνηση διέθεσε τεράστια ποσά για να ιδρύσει σχολεία στη Μακεδονία και από πολύ νωρίς και στα οδενά. Το ελληνικό κράτος προ του κινδύνου της βουλγαρικής διείσδυσης επιδοτούσε τα ελληνικά σχολεία της σκλαβωμένης Μακεδονίας μέσω του «Συλλόγου προς δίάδοσιν τών Ελληνικών ραμμάτων κατά το διάστημα , και από το 1887 και μετά μέσω της «Επιτροπής προς ένίσχυσιν της Ελληνικής Εκκλησίας και Παιδείας. Η πληρωμή των εκπαιδευτικών και των υποτρόφων σπουδαστών και μαθητών γινόταν ανά τετραμηνία με απόδειξη, και τέτοιες αποδείξεις, με ωραίες ελληνικές σφραγίδες των σχολείων, υπάρχουν πολλές στους σχετικούς φακέλλους του Ιστορικού Αρχείου ΥΠΕΞ 1. Ο Κωνσταντίνος Παπαρρηγόπουλος ως Πρόεδρος του «Συλλόγου προς δίάδοσιν των Ελληνικών ραμμάτων σε έκθεση του την η Μαρτίου 1888 προς το Υπουργείο Εξωτερικών τονίζει:... Κράτιστον δε τών ημετέρων οπλών είναι η δι ' υποτροφιών παρασκευή ιερέων, διδασκάλων και άλλων εγχωρίων πρακτόρων Σε έγγραφο του Προξένου Θεσσαλονίκης. Δοκού της Προς τον Κύριον Πρόεδρον της προς ένίσχυσιν της Ελληνικής Εκκλησίας και Παιδείας Επιτροπής αναφέρει: Κατόπιν του υπ' αριθ. 9 και από 18 Ιουλίου έγγραφου μου αποστέλλω ϋμίν συνημμένως ώδε τον ύποσχεθέντα έλεγχον τών ενιαυσίων εξετάσεων τών έν ερροία, οδενοις, εβγελή και Στρουμνίτση ημετέρων υποτρόφων, öv κατήρτισα έκ προσφάτως διαβιβασθέντων μοι μερικών έλεγχων έξ έκαστης τών μνημονευθεισών πόλεων. Έκ του έλεγχου τούτου προκύπτει δτι οι μέν έν ερροία 4 υπότροφοι θά μείνωσιν οι αυτοί τής κατά τό άπιόν σχολικόν έτος, διότι, ως μέ έπληροφόρησαν, θά σχηματιστή και ' υμνασιακή τάξις έν τή πόλει εκείνη. Έκ δέ τών έν οδενοις 1. Τιμόθεος Τιμοθεάδης, «Σφραγίδες του Καζά οδενών (Εδέσσης), ντοκουμέντα της εκπαιδευτικής και εθνικής δραστηριότητας, περ. Εδεσσηνόςΐ (Έδεσσα 2001). 2. Έκθεσις Κωνσταντίνου Παπαρρηγόπουλου τής προς τό ΎπουργεΧον Εξωτερικών, Φ. 1888/ΑΑΚ/, Ι.Α.Υ.Ε. 3. Έγγραφον Προξένου Θεσσαλονίκης. Δοκοϋ, Άρ. Πρωτ. 12/ , προς τον Κύριον Πρόεδρον τής «Προς ένίσχυσιν τής Ελληνικής Εκκλησίας και Παιδείας Επιτροπής, Φ. 1889/ΑΑΚ/, Εκπαιδευτικά χορηγήματα, Ι.Α.Υ.Ε.

2 268 Ιωάννα Τ. Τιμοθεάδου δύο παύονται υποτροφίας ώς μη προβιβασθέντες, επομένως θ' άντικατασταθώσι δια δύο άλλων. Έκ των 6 εν εβγελή οι τρεις πρώτοι απολύονται και ούτοι δε θ' άντικατασταθώσι δια τριών άλλων. Τέλος εκ τών 9 εν Στρουμνίτοϊ] της μεν Καλλιόπης Νικολάου, περί ής έγένετο εν τω υπ' αριθ. 566 και από 29 παρελθόντος Ιουλίου εγγράφου υμών, άποσυρθείσης κατά 'Άπρίλιον παρελθόντα, δύο δε αποκλειομένων της υποτροφίας ώς άπροβιβάστων, αϊ θέσεις αυτών θ' άναπληρωθώσι δια τριών άλλων. Ή κατάστασις τών αποσυρόμενων η παυομένων υποτρόφων γίνεται καθ' α έγραψα προς υμάς εν τω υπ' αριθ. 45 και από λήγοντος μηνός. Στο Ιστορικό Αρχείο του ΥΠΕΞ υπάρχουν αποδείξεις πληρωμής σε οκτώ υποτρόφους του σχολικού έτους και μιας υποτρόφου του σχολικού έτους από τα οδενά 4 : 1) Ευστάθιος Στουγιαννάκης, μαθητής τάξεως του υμνασίου, λαμβάνει υποτροφία 1 οθωμανική λίρα ανά διμηνία, τους μήνες Μάρτιο-Απρίλιο, Μάιο-Ιούνιο, Ιούλιο-Αύγουστο 1889, με αντίστοιχη απόδειξη κάθε δίμηνο, την οποία υπογράφει ο λαβών και ο Πρόξενος. Δοκός και έχει τη σφραγίδα της Σχολικής Εφορείας (ιδέ φωτοτυπίες αποδείξεων). Ο Ευστάθιος Στουγιαννάκης γεννήθηκε στην Έδεσσα το Σπούδασε στην αρχή στο Διδασκαλείο Θεσσαλονίκης δάσκαλος, και αργότερα στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Παντρεύτηκε τη Μαρία Κολιούσκα, Νηπιαγωγό και απέκτησαν δύο παιδιά, τον Δημήτριο, που έγινε Φιλόλογος, και τον Αλέξανδρο, Μαθηματικό-Τυπογράφο. Εκλέχθηκε δύο φορές ουλευτής Πέλλας (19, 1920). Πέραν των πολλών άρθρων του έγραψε δύο βιβλία: Ή Ιστορία της Ναούσης 1925 και Ή 'Έδεσσα ή Μακεδόνικη εν τη Ιστορία Με το τελευταίο βιβλίο ανακηρύχθηκε διδάκτορας της Φιλολογίας. Υπήρξε σημαντική προσωπικότητα της Εδέσσης, Ναούσης και Θεσσαλονίκης όπου πέθανε στις ) Προκόπιος αλταδώρος, μαθητής τάξεως υμνασίου, λαμβάνει υποτροφία 1 οθωμανική λίρα ανά διμηνία, τους μήνες Μάρτιο-Απρίλιο, Μάιο-Ιούνιο, Ιούλιο-Αύγουστο 1889, με αντίστοιχη απόδειξη κάθε δίμηνο, την οποία υπογράφει ο λαβών και ο Πρόξενος. Δοκός και έχει τη σφραγίδα της Σχολικής Εφορείας. Ο Προκόπιος αλταδώρος παντρεύτηκε την Ανδρομάχη, αδελφή του εωργίου Στουγιαννάκη και απέκτησαν τρία παιδιά, τον Σοφοκλή, τον Αναστάσιο (έγινε δάσκαλος) και την Αναστασία υιός της οποίας είναι ο Αρχιμανδρίτης π. εώργιος Καρβουνιάρης στην Ορθόδοξη Εκκλησία του Λονδίνου. 3) Νικόλαος Πετρίτσης, μαθητής της τάξεως υμνασίου, λαμβάνει υποτροφία 1 οθωμανική λίρα ανά διμηνία, τους μήνες Μάρτιο-Απρίλιο, 4. Ό.π., Μακεδονία, Φ. 1889/ΑΑΚ/, Ι. Α.Υ.Ε.

3 Υπότροφοι από τον Καζά οδενών (Εδέσσης) 269 Μάιο-Ιούνιο, Ιούλιο-Αύγουστο 1889, με αντίστοιχη απόδειξη κάθε δίμηνο, την οποία υπογράφει ο λαβών και ο Πρόξενος. Δοκός και έχει τη σφραγίδα της Σχολικής Εφορείας. 4) Ιωάννης Στογιάνου, μαθητής της ΣΤ ' τάξεως του Αστικού Σχολείου λαμβάνει υποτροφία 1 οθωμανική λίρα ανά διμηνία τους μήνες Μάρτιο- Απρίλιο, Μάιο-Ιούνιο, Ιούλιο-Αύγουστο 1889, επίσης με αποδείξεις υπογραφόμενες από τον λαβόντα και τον Πρόξενο Ε. Δοκό, και με σφραγίδα. 5) Ελένη Κούση Τάση, μαθήτρια της τάξεως του Παρθεναγωγείου, λαμβάνει υποτροφία 1 οθωμανική λίρα ανά διμηνία, τους μήνες Μάρτιο- Απρίλιο, Μάιο-Ιούνιο, Ιούλιο-Αύγουστο 1889, με αντίστοιχη απόδειξη κάθε δίμηνο, την οποία υπογράφει η λαβούσα και ο Πρόξενος Ε. Δοκός, και έχει τη σφραγίδα της Σχολικής Εφορείας. 6) Κωσταντίνος Μπουδάτσης, μαθητής της ΣΤ ' τάξεως του Αστικού Σχολείου, λαμβάνει υποτροφία 1 οθωμανική λίρα ανά διμηνία, τους μήνες Μάρτιο-Απρίλιο και Ιούλιο-Αύγουστο 1889, με αντίστοιχη απόδειξη κάθε δίμηνο, την οποία υπογράφει ο λαβών και ο Πρόξενος Ε. Δοκός, και έχει τη σφραγίδα της Σχολικής Εφορείας. 7) Δημήτριος Πούλκος, μαθητής ' τάξεως Ευμνασίου, λαμβάνει υποτροφία 1 οθωμανική λίρα ανά διμηνία, τους μήνες Μάρτιο-Απρίλιο 1889, με απόδειξη την οποία υπογράφει ο λαβών και ο Πρόξενος Ε. Δοκός, και έχει τη σφραγίδα της Σχολικής Εφορείας. 8) Μιχαήλ ΠαπαΕρηγορίου, μαθητής Ε ' Ευμνασίου, λαμβάνει υποτροφία 1 οθωμανική λίρα ανά διμηνία, τους μήνες Μάρτιο-Απρίλιο 1889, με απόδειξη την οποία υπογράφει ο λαβών και ο Πρόξενος Ε. Δοκός, και είναι σφραγισμένη με τη σφραγίδα της Σχολικής Εφορείας. 9) Αναστασία αλταδώρου εκ οδενών, υπότροφος παρά τω Έλληνικω Παρθεναγωγεία) Θεσσαλονίκης, έλαβε από την Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης υποτροφία της Α ' τετραμηνίας του σχολικού έτους οθωμανικές λίρες, με απόδειξη την οποία υπογράφει η υπότροφος, η Διευθύντρια Ε λένη Μπουκουβάλα ότι φοιτά τακτικά και θεωρεί ο Πρόξενος Ε. Ευγενιάδης. Ο Πρόξενος Θεσσαλονίκης Λάμπρος Κορομηλάς σε επιστολή του προς την Αικατερίνη Λασκαρίδου, Πρόεδρον του Εκπαιδευτικού τμήματος της Ενώσεως των Ελληνίδων, υποδεικνύει την Αναστασία Κ. Καλαϊτζή απόφοιτον της Ε ' τάξεως του Παρθεναγωγείου Θεσσαλονίκης ως υπότροφον του Διδασκαλείου Νηπιαγωγών που διευθύνει η Αικ. Λασκαρίδου στην Αθήνα και σημειώνει συγχρόνως...έκτος της ορισθείσης ήδη "Όλγας 'Αντωνίου εκ οδενών Επιστολή Προξένου Λάμπρου Κορομηλα προς την Αικ. Λασκαρίδου, Πρόεδρον της Ενώσεως Ελληνίδων Εκπαιδευτικών, , Φ. 1905/ΑΑΚ/Η', Ι.Α.Υ.Ε.

4 270 Ιωάννα Τ. Τιμοθεάδου ) Όλγα Αντωνίου εκ οδενών, υπότροφος στο Διδασκαλείο Νηπιαγωγών Αθηνών που διευθύνει η Αικ. Λασκαρίδου, όπως προκύπτει από επιστολή του Προξένου Λ. Κορομηλά στις προς την Αικ. Λασκαρίδου 6. ) ια τις μαθήτριες της ' τάξεως υμνασίου Αφροδίτη άτσου και Καλλιόπη Τουσίμπτση, ο Αθανάσιος Φράγκος με επιστολή του προς το Προξενείο Θεσσαλονίκης στις παρακαλεί να προσληφθούν υπότροφοι για να παρακολουθήσουν τα μαθήματα του Παρθεναγωγείου Θεσσαλονίκης 7. Η Αφροδίτη άτσου αργότερα πρόσφερε πολύτιμες υπηρεσίες ως δασκάλα στο Παρθεναγωγείο οδενών. Σε άλλο σημείο της τρισέλιδης επιστολής του ο Φράγκος σημειώνει: Είναι ακόμη ανάγκη να χορηγηται και εις άπορους μαθητάς των ενταύθα σχολείων τετράλιρος τουλάχιστον υποτροφία, διότι μεγάλη ένδεια μαστίζει την πόλιν (οδενά) και τα χωρία απόρροια οϋσα των αντίξοων περιστάσεων, και πολλοί νέοι καίπερ θέλοντες νά μάθωσιν ολίγα περισσότερα γράμματα αποσύρονται και επιδίδονται εις τέχνας διότι δεν δύνανται οι γονείς των νά τους συντηρήσωσι Ο Αθανάσιος Φράγκος στη μυστική αλληλογραφία του με το Εθνικό Κέντρο χρησιμοποιούσε συνήθως το ψευδώνυμο «Παρμενίων. Το Κέντρο Αμύνης οδενών αποτελείται από την τριανδρία Δημ. Ι. Ρίζος, Ιατρός (Πρόεδρος), Αθανάσιος Φράγκος, Καθηγητής (ραμματεύς) και Ι. Χατζηνίκος, ιομήχανος (Ταμίας). Η ανέκδοτη εισέτι αλληλογραφία του Αθανασίου Φράγκου είναι πολύτιμη πηγή πληροφοριών για την εκπαιδευτική και εθνική δραστηριότητα των οδενών την περίοδο του Μακεδόνικου Αγώνα, από την οποία αναδύεται η ηγετική του φυσιογνωμία στα εκπαιδευτικά ζητήματα και τις εθνικές κινητοποιήσεις των οδενών. Ο Αθαν. Φράγκος γεννήθηκε το 1856, το 1889 νυμφεύτηκε την εκ Θεσσαλονίκης δασκάλα Μαριγούδα Πέτρου με την οποία απέκτησε έξι παιδιά. Πλήρες βιογραφικό σημείωμα για τον Αθαν. Φράγκο δεν υπάρχει παρά μόνο διάσπαρτες αναφορές στο πολυσχιδές έργο του. Ο Αθαν. Φράγκος διευθύνει το ημιγυμνάσιο οδενών επί τριάντα περίπου χρόνια... δεξιώς και πολλαχώς εύεργετήσας την σπουδάζουσα νεολαία, όπως αναφέρει ο Ευστάθιος Στουγιαννάκης 9. Το Ημιγυμνάσιο οδενών λειτούργησε μέχρι το σχολικό έτος και με την προσθήκη κάθε χρόνο μιας τάξης έφτασε το σχολικό έτος σε πλήρες Εξατάξιο υμνάσιο. 6. Ό.π. 7. Έγγραφον Αθανασίου Φράγκου της εκ της Μητροπόλεως οδενών προς το Προξενεΐον Θεσσαλονίκης, Φ. 1905//29.5., Ι.Α.Υ.Ε. 8. Ό.π. 9. Ευστάθιος Στουγιαννάκης, Έδεσσα ή Μακεδόνικη εν τ/? ιστορία, Έκδοσις Τύποις Ε. Ι. Στουγιαννάκη, Θεσσαλονίκη 1932 (επανέκδοση από τη Λαογραφική Εταιρεία, Έδεσσα 2001).

5 Υπότροφοι από τον Καζά οδενών (Εδέσσης) 271 ) Λιλή λάχου, γεννήθηκε στα οδενά το 1886, όπου τελειώνει το Παρθεναγωγείο με Άριστα. Ακολούθως με υποτροφία, μετά τετραετή φοίτηση στο Αρσάκειο Αθηνών, διορίζεται το 1904 διευθύντρια του Παρθεναγωγείου οδενών. Παράλληλα με το εκπαιδευτικό έργο της πρόσφερε και τις υπηρεσίες της ως ραμματεύς στην «'Αγαθοεργό Αδελφότητα Αεσποινών Εδέσσης που ιδρύθηκε την ίδια χρονιά. Αφού δίδαξε για λίγο χρονικό διάστημα και στη Στρώμνιτσα, ο Πρόξενος Λάμπρος Κορομηλάς τη μετέθεσε στη Θεσσαλονίκη όπου ανέλαβε ως διευθύντρια του Υποδιδασκαλείου Θηλέων Θεσσαλονίκης, γιατί ήταν πολύ δραστήρια και την ήθελε συνεργάτη του. Οι ούλγαροι θορυβημένοι από το μεγάλο εκπαιδευτικό και εθνικό της έργο, πλήρωσαν τον τουρκαλβανό καβάση του Οικοτροφείου του Παρθεναγωγείου, ονόματι Αμπεντίν, ο οποίος τη δολοφόνησε μέσα στο Παρθεναγωγείο τη νύχτα της 30ής Οκτωβρίου Η κηδεία της έγινε στη Θεσσαλονίκη πάνδημη και την έκλαψε όλη η Ελληνική κοινότητα της πόλης και οι διαμένοντες στη Θεσσαλονίκη Εδεσσαίοι. Την περίοδο του Μακεδόνικου Αγώνα και μέχρι το 19, το Ελληνικό κράτος ίδρυσε Οικοτροφεία για τη μόρφωση και περίθλαψη των τέκνων ανδρών πεσόντων εν Μακεδονία ή δολοφονηθέντων υπό ουλγάρων ή προσηνεγκότων τη περιμαχήτω χώρα κολλάς και ποικίλας έθνικάς υπηρεσίας. Έτσι λειτούργησαν τα Οικοτροφεία ενιτσών 14, οδενών, Στρωμνίτσης, ευγελής 17, Σερρών 18, Αλιστράτης 19, Πετρίτσης 20. Τα Οικοτροφεία αυτά παρείχαν στέγη, τροφή και η διδασκαλία των μαθημάτων γινόταν εντός του Οικοτροφείου, ενώ το Εθνικό Οικοτροφείο Αθηνών 21 παρείχε στους υπο-. Ιωάννα Τ. Τιμοθεάδου, «Οικοτροφεία Θηλέων μέχρι το 19, περ. Εδεσσηνός 2 (Έδεσσα 2001).. 'Αγγελική Μεταλληνοΰ-Τσιώμου, Λεύκωμα 'Αγώνος ( ), θεσσαλονίκη Ό.π.. Έγγραφον τοΰ Ελληνικοί) Προξενείου Θεσσαλονίκης προς το Ύπουργεΐον Έξωτερι - κών με θέμα Οικοτροφεία, την , Φ. 1906/Α/23, Ι.Α.Υ.Ε. (στο εξής: Έγγραφον) και Οικοτροφεία Εσωτερικού: ενιτσών, οδενών, Στρωμνίτσης, ευγελής, Σερρών, Άλιστράτης, Πετρίτσης, Φ. 19/ΑΑΚ/', Ι.Α.Υ.Ε. (στο εξής: Οικοτροφεία Εσωτερικού). 14. λ. ΟΙκοτροφεΙα Εσωτερικού, ό.π. και Τιμόθεος Τιμοθεάδης, «Το Οικοτροφείο ενιτσών, περ. Φίλιππος 5 (1993).. Οικοτροφεία Εσωτερικού, ό.π. και Τιμόθεος Τιμοθεάδης, «Το Οικοτροφείο οδενών, Εφημ. Εδεσσαϊκή , Έδεσσα (στο εξής: «Οικοτροφείο οδενών).. Οικοτροφεία Εσωτερικού, ό.π. 17. Ό.π. 18. Ό.π. 19. Ό.π. 20. Ό.π. 21. Έθνικόν ΟίκοτροφεΧον εν 'Αθήναις ( ), Στατιστικός πίναξ των εν τω Έθνικω Οικοτροφείου κατά τό σχολικό έτος ΟΊκοτρόφων, Φ. 19//53, Ι.Α.Υ.Ε. και Τιμόθεος Τιμοθεάδης, «Εθνικόν Οικοτροφείον Αθηνών, Εφημ. Εδεσσαίος ( ), Έδεσσα.

6 272 Ιωάννα Τ. Τιμοθεάδου τροφούς στέγη και τροφή και φοιτούσαν σε Σχολεία, στο Διδασκαλείο, στο Πανεπιστήμιο. Το ίδιο γινόταν με το Οικοτροφείο Θηλέων Θεσσαλονίκης για υπότροφες δασκάλες-νηπιαγωγούς 22, και το Οικοτροφείο Αρρένων Θεσσαλονίκης για υποτρόφους δασκάλους, και τα δύο δε Οικοτροφεία στεγάζονταν σε ενοικιαζόμενα κτίρια 23. ) Η Μαρία Νικολάου από το Μεσημέρι οδενών σπουδάζει Νηπιαγωγός και είναι το 1906 υπότροφος του Ελληνικού Οικοτροφείου Θηλέων, αναφέρονται επίσης μία υπότροφος από τη έροια και πέντε από τα ενιτσά το ίδιο σχολικό έτος Υπότροφοι του Καζά οδενών στο Εθνικό Οικοτροφείο Αθηνών κατά το σχολικό έτος : 14) Χρήστος Ιωαννίδης, από το Ποζάρτσκο (Πόζαρ ή Λουτράκι), ετών ' Δημοτικού, χρονολογία εγγραφής 27 Δεκεμβρίου 1908, με α/α στον πίνακα το 5, και στη στήλη παρατηρήσεις: Ό πατήρ αύτοϋ έδολοφονήθη υπό ουλγάρων (ο πίνακας αναφέρει 5 υποτρόφους). ) Ιωάννης Παπαδημητρίου, από Μπάχοβον (Πρόμαχοι), ετών, Δημοτικού, χρονολογία εγγραφής Σεπτεμβρίου 1907, α/α στον πίνακα. Ό πατήρ αύτοϋ παραμένει ώς ιερεύς είς το χωρίον του. ) Πέτρος Χρηστίδης, από Πρεμποδίστα (Σωσάνδρα), ετών, Δημοτικού, χρονολογία εγγραφής 23 Νοεμβρίου 1907, α/α στον πίνακα. 17) Δημήτριος Καπετανόπουλος, από Κατράνιτσα (Πύργοι), ετών 17, ' υμνασίου, χρονολογία εγγραφής Σεπτεμβρίου 1908, α/α στον πίνακα 50, είναι ορφανός πατρός. Έγινε αξιωματικός κι έφθασε τον βαθμό του Στρατηγού. 18) Χρήστος Μάρκου, Τρέσεν (Όρμα), ετών 14, ΣΤ ' Δημοτικού, χρονολογία εγγραφής 14 Σεπτεμβρίου 1907, α/α 55, ό πατήρ αύτοϋ παραμένει είς το χωρίον. 19) Αθανάσιος Τσάμης, οδενά, ετών, ' Δημοτικού, χρονολογία εγγραφής 3 Νοεμβρίου 1907, α/α 57. Ό πατήρ αύτοϋ παραμένει ώς διδάσκαλος είς οδενά. 20) Ιωάννης Σεραφείμ, ραμματίκοβον (Κάτω ραμματικόν), ετών, υμνασίου, χρονολογία εγγραφής Νοεμβρίου 1907, α/α 67. Ό πατήρ αύτοϋ εφονεύθη αγωνιζόμενος εν Μακεδονία. Τον έχει στεφανώσει ο Κων- 22. λ. σημ. και Τιμόθεος Τιμοθεάδης, «Ελληνικό οικοτροφείο Θηλέων Θεσσαλονίκης 1906, Ανακοίνωση στο ΙΘ ' Πανελλήνιο Ιστορικό Συνέδριο της Ελληνικής Ιστορικής Εταιρείας , Α.Π.Θ. (στο εξής: «Οικοτροφείο Θηλέων Θεσσαλονίκης). 23. Έγγραφον, ό.π. 24. Τιμοθεάδης, «Οικοτροφείο Θηλέων Θεσσαλονίκης, ό.π. 25. Οικοτροφεία Εσωτερικού, ό.π. (σημ. ) Τιμοθεάδης, «Οικοτροφείον οδενών, ό.π. (σημ. ).

7 Υπότροφοι από τον Καζά οδενών (Εδέσσης) 273 σταντίνος Μαζαράκης (Ακρίτας), κι αργότερα έγινε αξιωματικός κι έφθασε τον βαθμό του Συνταγματάρχου. 21) Αθανάσιος Αθανασίου, Πρεμπόδιστα (Σωσάνδρα), ετών, υμνασίου, χρονολογία εγγραφής 24 Σεπτεμβρίου 1907, α/α 70. Ό πατήρ αύτοϋ παραμένει εις το χωρίον του. 22) Μιχαήλ ρ. αλιώζης, ραμματίκοβον (Κάτω ραμματικόν), ετών 19, ' υμνασίου, χρονολογία εγγραφής Ιανουαρίου 1908, α/α 87. Ό πατήρ αύτοϋ παραμένει εις το χωρίον τον. 23) Νικόλαος Τσιπλάκης, Όσσιανη (Αρχάγγελος), ετών, υμνασίου χρονολογία εγγραφής Ιανουαρίου 1908, α/α 93, ορφανός πατρός. 24) Λάζαρος Παπαευαγγέλου, Όστροβον (Αρνισσα), ετών 17, υμνασίου, χρονολογία εγγραφής Ιανουαρίου 1908, α/α ) Χρήστος Ιωάννου, Μεσημέριον, ετών 17, ' υμνασίου, χρονολογία εγγραφής 1 Σεπτεμβρίου 1908, α/α 97. Ό πατήρ αύτοϋ παραμένει ως διδάσκαλος εις το χωρίον του. Ο Χρήστος Ιωάννου έγινε αξιωματικός και έφθασε τον βαθμό του στρατηγού. 26) εώργιος Παράσχου, Κατράνιτσα (Πύργοι), ετών 19, υμνασίου, χρονολογία εγγραφής Ιανουαρίου 1908, α/α 1. Ό πατήρ αύτοϋ εδολοφονήθη υπό ουλγάρων. Ο εώργιος Παράσχου σπούδασε Ιατρική και άνοιξε Χειρουργική Κλινική στην Έδεσσα. Κατάλογος Μαθητών Οικοτροφείου οδενών το σχολικόν έτος α/α Ονοματεπώνυμον Ιωάννης Ευαγγέλου ασίλειος Παπαδημητρίου Ιωάννης Τσίτσης Ευστάθιος Κίτσου Χρήστος Μπίνου Κωνσταντίνος ιαννάκης Αναστάσιος Αθανασίου Χρήστος Παπαγεωργίου Χρήστος Παπαοικονόμου Ζαχαρίας Δερούλης Πασχάλης Κανελής Νικ. Παπαδημητρίου Χρήστος Αθανασίου Χρήστος Παπαδημητρίου Ηλικία Πατρίς Τσερκόβιανη Πόδος Μεσημέριον Μπάχοβον Έδεσσα Τάξις 26. Οικοτροφεία Εσωτερικού, ό.π. (σημ. ) Τιμοθεάδης, «Οικοτροφείον οδενών, ό.π. (σημ. ).

8 274 Ιωάννα Τ. Τιμοθεάδου Νικόλαος Χατζηιώσης εώργιος Παπαδόπουλος Ιωάννης Χρήστου Αντώνιος Αθανασίου Παρίσης Σωτηρίου Τρύφων ιώντης εώργιος Κωνσταντίνου Ιωάννης Πετρίδης Αθανάσιος Ευσταθίου Ιωάννης Τρύφωνος Τρύφων Παναγιώτου Σταύρος Δάφου Κωνσταντίνος ιάντσης Χρήστος Κωνσταντίνου Δημήτριος Λαζαρίδης Κώστας Δημητρίου Αθανάσιος ουδρουσένος Σωτήριος Μπόσκου ρηγόριος Καραγιάννης Θωμάς Παπακωνσταντίνου Ιωάννης Θωμά Απόστολος Τάνης Ευστάθιος Στώϊκος Νικόλαος Μπέση Αργύριος Νικολάου Νικόλαος εωργίου Όστροβον Νησίον Τσερνέσιβον Τρέσινον Πριπίδηστα Στράιστα ραμματίκοβον Στρούπινον ευγελή Προφ. Ηλία ενιτσά Τέχοβον ιάντσιστα Κοζούσενη λάδοβον Κ. Κασάνοβον Οσλίνη ' ' ' ' Κατάλογος των μαθητών τον Οικοτροφείου Εδέσσης κατά το α/α Ονοματεπώνυμον Χρήστος Κρούντσης Χρήστος Αναστασίου Ιωάννης Θωμάς Ευάγγελος άντσου Κωνσταντίνος Λιπορλής Ιωάννης Ευαγγέλου Αθανάσιος Σαμαράς Ευάγγελος ιαννάκης Ηλικία 9 8 Πατρίς Έδεσσα Μπάχοβον ιάντσιστα Έδεσσα Τσαρκόβιανη όλτσηστα Μεσημέριον Τάξις ' ' 27. Ό.π.

9 Υπότροφοι από τον Καζά οδενών (Εδέσσης) ασίλειος Παπαδημητρίου Χρήστος Κωνσταντίνου Διονύσιος ιουρτίδης Ιωάννης Μανιάτης Δημήτριος Ιωαννίδης Αναστάσιος Καζάρσκος Θωμάς Παπακωνσταντίνου Νικόλαος Μπέσης Αργύρης Νικολάου Χρήστος Μπίνου Χρήστος Μιλτιάδου Νικόλαος Πέτρου Αναστάσιος Κίτσου Κωνσταντίνος ιάντσης ρηγόριος ΠαπαΠαναγιώτου Ιωάννης Τσίτσης Νικόλαος Εμμανουήλ Πασχάλης Κανελής Τρύφων Ειόντης Ευάγγελος Μούνδης Αθανάσιος Ζαχαριάδης Ευστάθιος Στώϊκος Πασχάλης Χρήστου Σταύρος Δάφου Ζαχαρίας Χερούλης Χρήστος Παπαεωργίου Χρήστος ΠαπαΟικονόμου ρηγόριος Καραγιάννης Αθανάσιος Μπέτου Αθανάσιος Ευσταθίου Αποστόλης Τάνης Παρίσης Σωτηρίου Ιωάννης Χρήστου Χρήστος ΠαπαΔημητρίου Ιωάννης Τρύφωνος Νικόλαος Μπαϊναλής Νικόλαος Χατζηιώσης ασίλειος ΧατζηΑντωνίου Σταύρος Ορυζάρσκης εώργιος Κωνσταντίνου Τσαρκόβιανη Στρούπινον λάδοβον Μεσημέριον ιαννάκοβον Έδεσσα ιάντσηστα λάδοβον Κ. Κοπάνοβον Μεσημέριον Τσαρνέσοβον Στράιστα Πόδος Στρούπινον Στράϊστα Πόδος Όσλιανη Μπάχοβον Νησίον Έδεσσα άβροβτση Κοζούσενη Μπάχοβον ραμματίκοβον Μπάχοβον Τέχοβον Τσερναρέκα Πριπίδηστα Κοζούσενη Νησίον Όστροβον Έδεσσα Στράϊστα Όσλιανη Έδεσσα ενιτσά Ορυζάρτση Τσαρνέσοβον

10 276 Ιωάννα Τ. Τιμοθεάδου 49. Ευστάθιος Κίτσου 5 0. Αντώνιος Αθανάσιου 51. Νικόλαος ΠαπαΔημητρίου 52. εώργιος Μπόσκου 5 3. ασίλειος Μπόϊσκου 54. εώργιος Ευαγγ. Σόφτσης 55. Κωνσταντίνος Δημητρίου 56. Αναστάσιος Τουσίμης Πόδος Όστροβον Μπάχοβον ενιτσά Ζορμπά Τσερναρέκα Προφ. Ηλία λάδοβον ' ' ' Διευθυντής του Οικοτροφείου το σχολικό έτος είναι ο Χρήστος Τσάμης, ενώ θεωρεί τις καταστάσεις δαπανών, ως Πρόεδρος της Εφορείας, ο Μητροπολίτης Τιμόθεος: Στις καταστάσεις δαπανών αναφέρονται ως προμηθευτές του Οικοτροφείου τα μαγαζιά των ρηγορίου Νούσκα, Τάση Μάσα, ρηγορίου Τσίτση, Αδελφών Πίγκα 28. Στην τελευταία σελίδα του καταλόγου των μαθητών του Οικοτροφείου γράφει: Πάντες οι μαθηταί σλαβόφωνοι πλην δύο βλαχόφωνοι από Τσερναρέκα, ενώ αναφέρεται επίσης ότι αρκετοί είναι παιδιά φονευθέντων από τους ουλγάρους. Οι γονείς των μαθητών του Οικοτροφείου των σχολικών ετών 19-, 19- και τα παιδιά τους μιλούσαν και το σλαβόφωνο (βουλγαρόφωνο) ιδίωμα χωρίς αυτό να επηρεάζει την ελληνική τους συνείδηση, γιατί ήσαν ακραιφνείς Έλληνες, και αυτό το απέδειξαν ιδιαίτερα κατά την περίοδο του Μακεδόνικου Αγώνα. Η συμβολή των Οικοτροφείων στο εκπαιδευτικό έργο υπήρξε σημαντική για την ελληνοπρεπή μόρφωση των παιδιών αυτών. Ασφαλώς υπήρχαν και άλλοι υπότροφοι του Καζά οδενών γιατί και οι κατάλογοι των εκπαιδευτικών και λοιπών χορηγημάτων στο Ιστορικό Αρχείο του ΥΠΕΞ, πολλές φορές αναφέρουν τους φορείς που ελάμβαναν τα βοηθήματα χωρίς να καταγραφούν αναλυτικά τα ονόματα των υποτρόφων. Πολλοί διαβάζοντας τα ονόματα των μαθητών του Οικοτροφείου οδενών και των υπολοίπων υποτρόφων, ασφαλώς θα ανακαλύψουν με συγκίνηση κάποιον προγονό τους, παππού, πατέρα, ή κοντινό συγγενή. Θα ήταν ενδιαφέρουσα μια ερευνητική εργασία για την πορεία και εξέλιξη τους αργότερα στην ελεύθερη πλέον Μακεδονία και την υπόλοιπη Ελλάδα. Ενδιαφέρον για την ίδρυση Οικοτροφείων κατά την υπόψη κρίσιμη περίοδο μέχρι το 19 εκδηλώθηκε και για άλλες πόλεις και κωμοπόλεις της Μακεδονίας (έροια, Δοϊράνη, Μπογδάντσα κ.ά.), που τελικά δεν πραγματοποιήθηκαν για διάφορους λογούς και κυρίως οικονομικούς 29. ια τη έ- 28. ΌΜ. 29. Έγγραφον, ό.π.

11 Υπότροφοι από τον Καζά οδενών (Εδέσσης) 277 ροια μάλιστα στο ανώτερο έγγραφο 30 υπάρχει ολόκληρη σελίδα από την οποία μεταφέρω τα εξής: έρροια: 'Αποστέλλω πρόσοψιν και κάτοψιν τον εν θεμελίοις μεγάρου, και είναι μέγαρον των Σχολείων ερροίας. Μέχρι τονδε εχονσιν έξοδενθή λίραι. Τό κτίριον θέλη περιλάβω ολα τα σχολεία ερροίας πλην τον Παρθεναγωγείον. Δια την άποπεράτωσιν αντον σνμφώνως προς το σχέδιον άπαιτηθήσονται κατά λεπτομερή προνπολογισμόν σννταχθέντα νπό τον κ. Παιωνίδον λίραι 1800, προς προσθήκην δε ενός πατώματος δι ' Οίκοτροφεΐον Οίκοτρόφων λίραι 800. Ή Κοινότης ερροίας μόνον 0 λίρας έχει σήμερον διαθέσιμονς δια το κτίριον, και ως εχονσιν τα κοινοτικά εις αντήν φαίνεται οτι ουδέποτε θά κατορθώση να αύξηση το ποσόν τοντο και το κτίριον ουδέποτε θά νψωθή, εκτός εάν ενρεθή γενναιόδωρος τις ερροιεύς, όπερ άπίθανον... Έκ των ανωτέρω εξάγεται οτι σήμερον δεν είναι δννατόν νά γίνη τό Οίκοτροφεΐον επί τον κτιρίον της Σχολής και κατ' ανάγκην εάν ενρεθώσι τά χρήματα εκ τον Τσονφλείον ή άλλον κληροδοτήματος, τό Οίκοτροφεΐον θά κτισθή εις άλλο μέρος ΙΩΑΝΝΑ Τ. ΤΙΜΟΘΕΑΔΟΥ 30. Ό.π. 31. Ό.π.

12 SUMMARY Ioanna Timotheadou, Scholars from Kazas Vodenon. The Macedonian Stuggle lasted from 1870 to 19. Bulgarian propaganda used all means available to attract the Slavian-speaking population to converting to Exarchy. Being deemed Bulgarian, they were main target, while actually the majority of this population was Greek. The Stuggle mainly took place on the educational and religious field and the Bulgarian government spent huge amounts of money to found schools in Macedonia, including Vodena. The Greek State in view of the danger of Bulgarian penetration, supported the Greek schools of Macedonia financially between through the «Association for promotion of Greek Education and from 1887 and on through the «Committee for support of the Greek Church and Education. The payment of the teachers and the scholars was 4monthly on receipt that was validated by the Bishop of Vodena or the Thessaloniki Consul. This study has gathered the details of dozens of students from the Vodena Kazas, that were Greek State scholars and later became teachers and scientists. There is also presented the list of residents of the Oikotrofeio Vodenon, who were mostly orphans of parents either killed in action or murdered by the Bulgarians and received the hospitality of the foundation. These institutions, in their own way, also contributed to the educational procedure.

13 Υπότροφοι από τον Καζά οδενών (Εδέσσης) 279 Yl**4f-fl'*l < " 7 -α^<λ Ä*^ *f&&*&

14 ; ; Ιωάννα Τ. Τιμοθεάδου /> iv> / ' Щ& CS&&Ï Й/ТУ й?дйг &^ус*&2^&^ efflagbb. ' > ' * : *

15 Υπότροφοι από τον Καζά οδενών (Εδέσσης) 281 ~7?''? Ща 'àc */fi& <> 3&* ^^ Й?^ f^ Ф*- ê^f&f?/ а&йш}^ 4WÌ.' *.. :. V.- - ;X-r;.:.:,....:> ". " ' : - ' ' ' ' VУ- : r... Р ш. : _ -ν ; : : "' " -.: / ч. ":

Β' έτους - Τμήματα ΒΑ1

Β' έτους - Τμήματα ΒΑ1 Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017 Β' έτους - Τμήματα ΒΑ1 Α.Μ. Επώνυμο Όνομα Πατρώνυμο 10757 ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 10859 ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 10780 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 10879 ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΛΟΓΕΣ Ι.Σ.Α. 12/13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ (ΑΡΣΙ ΝΥΣΤΕΡΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΕΝΟΒΑ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ)

ΕΚΛΟΓΕΣ Ι.Σ.Α. 12/13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ (ΑΡΣΙ ΝΥΣΤΕΡΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΕΝΟΒΑ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ) ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΞΕΝΟΦΩΝ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΑΛΜΥΡΟΥΔΗ ΜΑΡΙΑ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του ΓΕΝΝΑΔΙΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΟΛΓΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝΤΖΕΛ ΑΛΒΕΡΤΟΣ του ΔΑΡΙΟΥ ΑΡΓΥΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΟΡΤΗΣ

ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΟΡΤΗΣ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΟΡΤΗΣ Υπάρχουν στοιχεία από το έτος 1946. Από τα μαθητολόγια για το έτος 1946 καταγράψαμε τους μαθητές όλων των τάξεων, ενώ για τα επόμενα έτη καταγράψαμε μόνο τους μαθητές

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΥΣΔΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2016 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΥΣΔΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2016 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΥΣΔΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2016 αα Συνδυασμός Υποψήφιος Σύνολο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ 1 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΕΩΤ.Ε.Ε. ΤΜΗΜΑ ΕΚΔΟΣΕΩΝ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 64, 546 31 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΛ.: 2310 278817-8, FAX: 2310

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΝΩΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ή ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ Η/Υ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΝΩΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ή ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ Η/Υ Η Επιτροπή Πιστοποίησης, αφού εξέτασε τις συνθήκες των εξετάσεων πιστοποίησης που διεξήχθησαν σύμφωνα με τις διατάξεις της Κ.Υ.Α. 121929/Η/31-07-2014 (Φ.Ε.Κ. 2123/Β /01-08-2014) και έλεγξε την ορθότητα

Διαβάστε περισσότερα

α/α ονοματεπώνυμο συνοικία χρονολογία

α/α ονοματεπώνυμο συνοικία χρονολογία 11.2 Η εκπαίδευση στη Σιάτιστα το 18ο, 19ο και τις αρχές του 20ου αιώνα: Αλφαβητικός κατάλογος όσων εκπαιδευτικών γνωρίζουμε ότι δίδαξαν στη Στοιχειώδη Εκπαίδευση στη Σιάτιστα α/α ονοματεπώνυμο συνοικία

Διαβάστε περισσότερα

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2012 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2012 ΔΕΥ ΤΡΙ ΤΕΤ ΠΕΜ ΠΑΡ ΣΑΒ ΚΥΡ ΔΕΥ ΤΡΙ ΤΕΤ ΠΕΜ ΠΑΡ ΣΑΒ ΚΥΡ. Δημοτικό Σχολείο Παλαιοχωρίου δεκαετία 1940

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2012 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2012 ΔΕΥ ΤΡΙ ΤΕΤ ΠΕΜ ΠΑΡ ΣΑΒ ΚΥΡ ΔΕΥ ΤΡΙ ΤΕΤ ΠΕΜ ΠΑΡ ΣΑΒ ΚΥΡ. Δημοτικό Σχολείο Παλαιοχωρίου δεκαετία 1940 Η Μ Ε Ρ Ο Λ Ο Γ Ι Ο 2 0 1 2 150 χρόνια Δημοτικά Σχολεία Παλαιοχωρίου α ο & Καψοράχης ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ Τ Α ΚΑΨΟΡΑΧΙΤΩΝ Α - ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΤΩΝ Α Ι Ω ΜΑΚΡΥΝΕΙΑΣ Α Ο ΑΓΙΟΣ NΙΚΟΛΑΟΣ Ι Κ Ο Λ Α Ο Σ 13 14 15 16 28 29 30

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας α/α Ονοματεπώνυμο Όνομα πατρός Υποψήφια 1. Φωτεινή-Νιόβη Παυλίδου Κωνσταντίνος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας επικεφαλής του Συνδυασμού:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ Α' (ΕΝΙΑΙΟΣ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ)

ΠΙΝΑΚΑΣ Α' (ΕΝΙΑΙΟΣ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΙΝΑΚΑΣ Α' (ΕΝΙΑΙΟΣ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ) Διαγωνισμός : 1/364Μ/28 / 2/8/28 Πλήρωση με σειρά προτεραιότητας δεκατεσσάρων (14) συνολικώς θέσεων των κατηγοριών Τεχνολιγικής Εκπαίδευσης,Δευτεροβάθμιας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΕΩΤ.Ε.Ε. ΤΜΗΜΑ ΕΚΔΟΣΕΩΝ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ Θεσσαλονίκη, 21 Μαρτίου 2018 ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 64, 546 31 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΛ.:

Διαβάστε περισσότερα

Πράξη 23 η /3-9-2013

Πράξη 23 η /3-9-2013 Πράξη 23 η /3-9-2013 Α Χίου ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΠΕ 70- ΟΛΟΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΛΥΜΠΕΡΑΤΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΣΠΥΡΙΔΩΝ Κάμπου ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 7 ο Χίου ΚΑΝΕΛΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΩΤΗΡΙΟΣ 3 ο Χίου ΝΙΚΗΦΟΡΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑ 1094 ΕΔΑΦΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΙΙ

ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑ 1094 ΕΔΑΦΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΙΙ ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑ 1094 ΕΔΑΦΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΙΙ Δελτίο βαθμολογίας Κανονικής Περιόδου για το Θερινό εξάμηνο του 2008 Διδάσκοντες: ΓΚΑΖΕΤΑΣ Γ., ΠΡΩΤΟΝΟΤΑΡΙΟΣ Ι., ΓΕΩΡΓΙΑΝΝΟΥ Β., ΓΕΡΟΛΥΜΟΣ Ν., ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

www.kalymnikifilia.gr

www.kalymnikifilia.gr Η επιρροή του ελληνικού πολιτισμού και της ελληνικής γλώσσας στη διαμόρφωση του ρωσικού εκπαιδευτικού συστήματος (το παράδειγμα των Εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της Μόσχας) ΒΑΝΤΙΜ ΓΙΑΡΟΒΟÏ Kαθηγητής μουσικής

Διαβάστε περισσότερα

Π.ΛΥΠ. ΛΥΚΕΙΟ ΑΝΑΒΡΥΤΩΝ Λ.ΚΗΦΙΣΙΑΣ 184 Τ.Κ ΚΗΦΙΣΙΑ ΤΗΛ

Π.ΛΥΠ. ΛΥΚΕΙΟ ΑΝΑΒΡΥΤΩΝ Λ.ΚΗΦΙΣΙΑΣ 184 Τ.Κ ΚΗΦΙΣΙΑ ΤΗΛ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ /ΝΣΗ Π.Ε. &.Ε. ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΑΒΡΥΤΑ 22-06-2015 /ΝΣΗ /ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Β ΑΘΗΝΑΣ ΠΡΟΤΥΠΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΝΑΒΡΥΤΩΝ Π.ΛΥΠ. ΛΥΚΕΙΟ ΑΝΑΒΡΥΤΩΝ Λ.ΚΗΦΙΣΙΑΣ 184

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ & ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΔΕ ΚΩΔΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ : 102

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ & ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΔΕ ΚΩΔΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ : 102 Α.Μ Μ. ΕΠΩΝΥ ΥΜΟ ΟΝΟΜ ΜΑ ΑΡΙΘΜ Μ. ΤΑΥΤΟ ΟΤ. ΕΝΤΟΠΙΟ ΟΤΗΤΑ ΣΕΙΡΑ ΕΠΙΚΟΥΡΙΑΣ ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ / Σ Σ ΑΝΕΡΓΙΑΣ μήνες) ΧΡΟΝΟΣ (σε μ ΑΝΗΛΙΚΑ Α ή ΕΝΗΛΙΚΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟ ΟΜΕΝΑ ΤΕΚΝΑ (αριθμ.. τέκνων) ΙΑΖΕΥΓΜΕΝΟΣ ΧΗΡΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΝΕΔΙΒΙΜ-ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ - ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Αριθ. Πρωτ.: 660/1/1658 (17-01-2014)

ΙΝΕΔΙΒΙΜ-ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ - ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Αριθ. Πρωτ.: 660/1/1658 (17-01-2014) ΙΝΕΔΙΒΙΜ-ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ - ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Αριθ. Πρωτ.: 660/1/1658 (17-01-2014) AA ONOMA ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΠΤΥΧΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΉΣ Α.Ε.Ι. ΜΕΤΑ- ΠΤΥΧΙΑΚΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΈΡΕΥΝΑΣ

ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΈΡΕΥΝΑΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 251/07-09-2016 ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Την 7 η Σεπτεμβρίου 2016, ημέρα Τετάρτη, και ώρα 15:00 μ.μ., πραγματοποιήθηκε, έπειτα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Θεσσαλονίκη: 02-08-2013 Αριθμ. Πρωτ. : 10667 ΑΠΟΦΑΣΗ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Θεσσαλονίκη: 02-08-2013 Αριθμ. Πρωτ. : 10667 ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ----- Ταχ. Δ/νση: Λεωφ. Γεωργικής Σχολής 65 Τ.Κ. Πόλη: 57001, Θεσσαλονίκη

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2018-19 1. ΙΔΡΥΜΑ ΑΝΔΡΕΑ ΤΣΑΡΑ (ν) Συνεx ιζόμενες υποτροφίες: 1. Ζαΐμης Σωτήριος του Γεωργίου (2.200,00 ευρώ) 2. Φραντζόλας Χρήστος του Γεωργίου (2.200,00 ευρώ) 3. Παίξος Χαράλαμπος

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Τακτικής Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας 15 Ιανουαρίου 2014

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Τακτικής Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας 15 Ιανουαρίου 2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΧΑΪΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Τακτικής Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας 15

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΛΟΓΕΣ Ι.Σ.Α. 12/13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΙΑΤΡΩΝ ΔΗ.ΠΑ.Κ. ΙΑΤΡΩΝ

ΕΚΛΟΓΕΣ Ι.Σ.Α. 12/13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΙΑΤΡΩΝ ΔΗ.ΠΑ.Κ. ΙΑΤΡΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΘΕΟΦΑΝΗΣ του ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΥ ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΑΝΘΟΥΛΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΡΤΕΜΙΟΥ ΓΑΖΗ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

74,26 61,5 31,38 27,46 26,12 25,04 22,6 22,17 20,73 15,99

74,26 61,5 31,38 27,46 26,12 25,04 22,6 22,17 20,73 15,99 ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ: ΠΕ00 ΠΕΣΥΠ ΣΕΛΕΤΕ/ΑΣΠΑΙΤΕ ΚΙΜΟΥΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΜΑΡΙΝΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΦΩΤΙΟΣ ΡΑΔΑΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

3. Π.Ε.Σ.Γ.Μ & Κ.Σ. ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 19ης & 21ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012

3. Π.Ε.Σ.Γ.Μ & Κ.Σ. ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 19ης & 21ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 Αριθ. Πρωτ.: 187 Άλιμος, 28 Δεκεμβρίου 2012 Προς : 1. Διευθυντή Μουσικού Σχολείου Αλίμου 2. Ένωση Συλλόγων Γονέων Δήμου Αλίμου 3. Π.Ε.Σ.Γ.Μ & Κ.Σ. 4. Δήμου Αλίμου Τμήμα Παιδείας ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΒΑΣΕΙΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ2 ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΒΑΣΕΙΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ2 ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΒΑΣΕΙΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ2 ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΕΙΣ Παρακαλούνται οι μεταφορείς του μαθήματος που χρωστούν το Εργαστήριο Βάσεις Δεδομένων ΙΙ, να προσέλθουν για τη διεξαγωγή της εξέτασης στο κτίριο Λαϊκής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΝΩΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ή ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ Η/Υ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΝΩΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ή ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ Η/Υ Η Επιτροπή Πιστοποίησης, αφού εξέτασε τις συνθήκες των εξετάσεων πιστοποίησης που διεξήχθησαν σύμφωνα με τις διατάξεις της Κ.Υ.Α. 121929/Η/31-07-2014 (Φ.Ε.Κ. 2123/Β /01-08-2014) και έλεγξε την ορθότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΟΚΤΩ ΜΗΝΩΝ (8)

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΟΚΤΩ ΜΗΝΩΝ (8) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΟΡΕΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΝΠΔΔ (Φο.Δ.Σ.Α.) ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Ταχ. Διεύθυνση :ΦΡΑΓΚΩΝ 6-8 Ταχ. Κώδικας :546 26 Τηλέφωνο :(2310) 508-800 Fax :(2310)

Διαβάστε περισσότερα

Κατάσταση Μ.Ο. μαθητών

Κατάσταση Μ.Ο. μαθητών Σχολικό έ Ημ/ Κατάσταση Μ.Ο. μαθητών Τάξη Εγγραφής: Α/Α Επώνυμο μαθητή Όνομα μαθητή Α Όνομα πατέρα Μέσος Όρος Μέσος Όρος Ολογράφως Χαρακτηρισμός μέσου όρου 1 ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ ΣΟΦΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 2 ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΛΟΓΕΣ Ι.Σ.Α. 21/22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ (ΔΗ.ΠΑ.Κ) ΓΙΑΤΡΩΝ

ΕΚΛΟΓΕΣ Ι.Σ.Α. 21/22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ (ΔΗ.ΠΑ.Κ) ΓΙΑΤΡΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΛΩΝΙΣΤΙΩΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΑΓΓΛΗΣ ΦΩΤΙΟΣ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΔΡΑΚΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΖΩΡΗ ΣΟΦΙΑ του

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης οι :

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης οι : ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση προβολής της ταινίας «Κρίνα στο Χιόνι», παραγωγής Δήμου Αμυνταίου σε σκηνοθεσία Χρήστου Σκούρα και σύνθεση ιστορικών πηγών Ιωάννας Μακρή, την

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ. Γλυκά Νερά Αρ.Πρωτ.: Φ.25/1386

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ. Γλυκά Νερά Αρ.Πρωτ.: Φ.25/1386 ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΟΡΘΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ Γλυκά Νερά 20-01-2016 Η Δ/ντρια Π.Ε. Αν. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης - Πρόγραμμα Καλλικράτης" ( ΦΕΚ 87/τ. Α /07-072010).

Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης - Πρόγραμμα Καλλικράτης ( ΦΕΚ 87/τ. Α /07-072010). ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Νικήτη 14 Μαΐου 2014 ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Αριθμός Πρωτ: 9634 ΔΗΜΟΣ ΣΙΘΩΝΙΑΣ Ταχ. Δ/νση :630 88 Νικήτη Πληροφορίες: Χολογγούνη Αθανασία Τηλέφωνο : (2375350105 ) FAX : (23750) 23244 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Επιμορφωτικές Διημερίδες Ειδικής Εκπαίδευσης για εκπαιδευτικούς προερχόμενους από τη Γενική Εκπαίδευση

Θέμα: Επιμορφωτικές Διημερίδες Ειδικής Εκπαίδευσης για εκπαιδευτικούς προερχόμενους από τη Γενική Εκπαίδευση ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 4 H & 2 Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΤΜΗΜΑ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ Γραμματεία

ΣΧΟΛΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΤΜΗΜΑ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ Γραμματεία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΧΟΛΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΤΜΗΜΑ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ Γραμματεία ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Πληροφορίες: Χρήστος Αρβανίτης Θεσσαλονίκη, 14-1-2015 Τηλ. : 2310 99 5447 Fax:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από τα πρακτικά της με αριθμό 06 ης Τακτικής Συνεδρίασης της 31 ης Μαρτίου ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ.114/ Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Λήψη απόφασης περί

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του Ελευθερίου. ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Κωνσταντίνου. ΛΑΖΑΝΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ (ΧΑΡΗΣ) του Αλκιβιάδη. ΜΠΙΝΕΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του Φωτίου

ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του Ελευθερίου. ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Κωνσταντίνου. ΛΑΖΑΝΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ (ΧΑΡΗΣ) του Αλκιβιάδη. ΜΠΙΝΕΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του Φωτίου ος ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ: ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του Ελευθερίου ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΛΑΖΑΝΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ (ΧΑΡΗΣ) του Αλκιβιάδη ΜΠΙΝΕΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του Φωτίου ΣΙΑΚΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ του Ιωάννη ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Παιδαγωγοί και παιδαγωγική σκέψη στον ελληνόφωνο χώρο (18ος αιώνας- Μεσοπόλεμος)

Παιδαγωγοί και παιδαγωγική σκέψη στον ελληνόφωνο χώρο (18ος αιώνας- Μεσοπόλεμος) ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ Παιδαγωγοί και παιδαγωγική σκέψη στον ελληνόφωνο χώρο (18ος αιώνας- Μεσοπόλεμος) Ενότητα 12: Η Παιδαγωγική στα Διδασκαλεία (20ός αι.)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ" Υπηρεσία : ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΒΡΕΦΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ "Ο

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ Υπηρεσία : ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΒΡΕΦΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο Α.Μ. ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ ΑΡΙΘΜ. ΤΑΥΤΟΤ. ΚΩΛΥΜΑ 8ΜΗΝΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ(1) / ΣΕΙΡΑ ΕΠΙΚΟΥΡΙΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ (σε μήνες) ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ (αριθμ. τέκνων) ΤΕΚΝΟ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΑ ΤΥΠΟΣ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ 1 ΕΝΓ ΜΠΑΜΠΑΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΗΛΙΑΣ 2 Ειδική Αγωγή ΛΙΟΥΤΑ ΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 3 Ειδική Αγωγή ΚΑΣΤΑΝΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΝΔΡΕΑΣ-ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΑ ΤΥΠΟΣ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ 1 ΕΝΓ ΜΠΑΜΠΑΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΗΛΙΑΣ 2 Ειδική Αγωγή ΛΙΟΥΤΑ ΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 3 Ειδική Αγωγή ΚΑΣΤΑΝΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΝΔΡΕΑΣ-ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΑ ΤΥΠΟΣ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ 1 ΕΝΓ ΜΠΑΜΠΑΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΗΛΙΑΣ 2 Ειδική Αγωγή ΛΙΟΥΤΑ ΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 3 Ειδική Αγωγή ΚΑΣΤΑΝΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΝΔΡΕΑΣ-ΙΩΑΝΝΗΣ 4 Ειδική Αγωγή ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 5 Ειδική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ - ΠΙΝΑΚΑΣ 1: - ΙΔΙΩΤΕΣ

ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ - ΠΙΝΑΚΑΣ 1: - ΙΔΙΩΤΕΣ ΠΕ12.08-ΧΗΜΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 1. 4400****** ΦΟΥΝΤΑΡΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΟΦΙΑ ΠΕ12.08-ΧΗΜΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 2. 7493****** ΜΠΕΣΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΕ12.08-ΧΗΜΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 3. 3416****** Φορλίδας

Διαβάστε περισσότερα

ΚΡΙΤΗΡΙΑ (1) (2) (6) (7) (8) (9) (10)

ΚΡΙΤΗΡΙΑ (1) (2) (6) (7) (8) (9) (10) ΠΑΤΡΟΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ sort sort ΞΗΡΑΚΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΩΤΗΡΙΟΣ 1 ΥΦΑΝΤΙ ΟΥ ΝΙΚΗ ΘΕΟΧΑΡΗΣ 2 ΚΑΤΑΡΑΧΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΘΩΜΑΣ 3 ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 4 ΓΙΑΖΙΤΖΟΓΛΟΥ ΣΟΦΙΑ ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΣ 5 ΘΕΟΥ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΗΜΗΤΡΙΟΣ 6

Διαβάστε περισσότερα

Μαρία Σαμοθρακίτη(Α.Μ. 8110117)

Μαρία Σαμοθρακίτη(Α.Μ. 8110117) Διοίκηση Έργων και Προγραμμάτων (5 ο Εξάμηνο): Ομάδες και Θέματα Εργασιών Λέκτορας Κωνσταντίνος Ν. Ανδρουτσόπουλος Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας (ΔΕΤ) Στα πλαίσια του μαθήματος της Διοίκησης

Διαβάστε περισσότερα

Αγωγή και Εκπαίδευση στη Νεώτερη Ελλάδα

Αγωγή και Εκπαίδευση στη Νεώτερη Ελλάδα Αγωγή και Εκπαίδευση στη Νεώτερη Ελλάδα Στο πλαίσιο του Νεοελληνικού Διαφωτισμού έγινε σημαντική προσπάθεια Να συσταθούν σχολεία Nα γραφτούν βιβλία Nα εισαχθούν οι θετικές επιστήμες Nα καταπολεμηθεί ο

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΚΕΙΟ ΒΕΡΓΙΝΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2012-2013

ΛΥΚΕΙΟ ΒΕΡΓΙΝΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2012-2013 ΛΥΚΕΙΟ ΒΕΡΓΙΝΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2012-2013 1 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΒΡΑΒΕΙΩΝ 1. Βραβείο Φυσικής Καθηγητικού Συλλόγου στη μνήμη Προκόπη Τάκη Το βραβείο επιδίδει ο Κυριάκος Ερωτοκρίτου ΒΔ. Απονέμεται στον τελειόφοιτο μαθητή

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΙΤΛΟΥ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΛΗΡΟΥΧΟΥ. 1 Ρακιτζής Αριστοτέλης του Ιωάννη και της Νίνας αγροτικός 38143/

ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΙΤΛΟΥ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΛΗΡΟΥΧΟΥ. 1 Ρακιτζής Αριστοτέλης του Ιωάννη και της Νίνας αγροτικός 38143/ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΕΡΡΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΚΥΛΙΚΕΙΩΝ ΕΠΑ.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΟΡΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΚΥΛΙΚΕΙΩΝ ΕΠΑ.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΟΡΙΟΠΟΙΗΣΗΣ Έτος : 0 Προκήρυξη: Β0900/09-0-0 ΓΑΛΑΤΣΙ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΑΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 99**** ΠΑΠΑΖΑΦΕΙΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΙΩΑΝΝΗΣ 789**** 8 0 ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΒΕΡΒΙΤΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 0**** ΠΑΡΑΣΧΗ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ **** ΣΚΑΡΤΣΟΥΝΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΞΗ 8η. Το Σ.Σ. του ΠΕΚ Πάτρας βρισκόμενο σε απαρτία ασχολήθηκε με το παρακάτω θέμα:

ΠΡΑΞΗ 8η. Το Σ.Σ. του ΠΕΚ Πάτρας βρισκόμενο σε απαρτία ασχολήθηκε με το παρακάτω θέμα: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ -------- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π. & Δ. ΕΚΠ/ΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΕΚ ΠΑΤΡΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Πάτρα, 17/02/2015 Αριθμ. Πρωτ.: 125 ΠΡΑΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

Εορτασμός " Ημέρας Mνήμης του Μακεδονικού Αγώνα" Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016 Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α

Εορτασμός  Ημέρας Mνήμης του Μακεδονικού Αγώνα Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016 Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ωραιόκαστρο 11/10/2016 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ Ταχ. Δ/νση : Κομνηνών 76 Τηλ. : 2313304002-4091 Εορτασμός " Ημέρας Mνήμης του Μακεδονικού Αγώνα" Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΤΛΟΣ Οι θρησκευτικές εικόνες ως μέσον έκφρασης του θρησκευτικού συναισθήματος 9ο Δημοτικό Σχολείο Μυτιλήνης Τάξη: ΣΤ 1 Σχολικό έτος: 2006 07 Υπεύθυνη δασκάλα: Σπανού Σοφία «Όταν πρόκειται να αρχίσεις

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικό Κλήρωσης για την πλήρωση κενών θέσεων σχολικού έτους στην Α Τάξη Πειραματικού Γενικού Λυκείου Ηρακλείου

Πρακτικό Κλήρωσης για την πλήρωση κενών θέσεων σχολικού έτους στην Α Τάξη Πειραματικού Γενικού Λυκείου Ηρακλείου Πρακτικό Κλήρωσης για την πλήρωση κενών θέσεων σχολικού έτους 2015-16 στην Α Τάξη Πειραματικού Γενικού Λυκείου Ηρακλείου Στο Ηράκλειο σήμερα Τετάρτη 09-09-2015, ώρα 12:30, στο διδακτήριο του Πειραματικού

Διαβάστε περισσότερα

ΠANEΠIΣTHMIO AIΓAIOY ΣΧΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ Π.Μ.Σ

ΠANEΠIΣTHMIO AIΓAIOY ΣΧΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ Π.Μ.Σ ΠANEΠIΣTHMIO AIΓAIOY ΣΧΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ Π.Μ.Σ. «ΝΕΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΣΗΣ» Ρόδος, 0/08/016 Α.Π. 0 ΣΤΟ ΟΡΘΟ ΛΟΓΩ

Διαβάστε περισσότερα

502 Φυσική Ανθρωπολογία

502 Φυσική Ανθρωπολογία ξάμηνο: 201400008 201400009 201400010 201400015 201400016 201400021 201400022 201400023 201400024 201400026 201400027 201400028 201400030 201400031 201400034 201400035 201400039 201400170 Βανδώρου Φαίδρα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α KOMMA: ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ KOMMA: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ KOMMA: ΣΥΝΟΛΟ. Σειρά Ψηφοδελτίου Υποψήφιοι Κυκλάδων ΑΜΙΓΗ Κυκλάδων.

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α KOMMA: ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ KOMMA: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ KOMMA: ΣΥΝΟΛΟ. Σειρά Ψηφοδελτίου Υποψήφιοι Κυκλάδων ΑΜΙΓΗ Κυκλάδων. ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Σειρά Ψηφοδελτίου Υποψήφιοι ΑΜΙΓΗ 1 Βουτσίνος Μάριος του Ιωάννη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΝΩΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ή ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ Η/Υ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΝΩΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ή ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ Η/Υ Η Επιτροπή Πιστοποίησης, αφού εξέτασε τις συνθήκες των εξετάσεων πιστοποίησης που διεξήχθησαν σύμφωνα με τις διατάξεις της Κ.Υ.Α. 121929/Η/31-07-2014 (Φ.Ε.Κ. 2123/Β /01-08-2014) και έλεγξε την ορθότητα

Διαβάστε περισσότερα

Φλώρινα: 24/07/2017 Αρ. Πρωτ.: 3481

Φλώρινα: 24/07/2017 Αρ. Πρωτ.: 3481 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ------------ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΥΣΔΕ ------------

Διαβάστε περισσότερα

2 ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων

2 ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων 2 ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΛΗΡΩΘΕΝΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ Α ΤΑΞΗΣ, 2017-2018 ΚΟΡΙΤΣΙΑ 1 ΚΟΝΤΑΞΗ ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΤΙΓΟΝΗ 2 ΠΑΠΠΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΡΙΑ 3 ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΕΕ ΔΕΕ 511 511.02 Μάριος Αβρααμίδης 08.12.2018 1600-1900 2 Αίθ. 5 Γεώργιος Τσιότρας Παναγιώτης Μινογιάννης 512 512.02 Δημήτρης Καλλές 15.12.2018 1030-1330 2 Αμφ. 2 Παρασκευή Καπετανοπούλου Απόστολος Δασίλας

Διαβάστε περισσότερα

Κατάσταση Μ.Ο. μαθητών

Κατάσταση Μ.Ο. μαθητών 1ο ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΙΛΚΙΣ ΤΕΡΜΑ ΠΑΛΑΙΑ ΣΦΑΓΕΙΑ ΚΙΛΚΙΣ 61100 Τηλέφωνα: 2341020041 Fax: 2341075165 Email: mail@1lyk-kilkis.kil.sch.gr Κατάσταση Μ.Ο. μαθητών Σ Ημ/ Τάξη Εγγραφής: Α Παράσταση Υπολογισμού

Διαβάστε περισσότερα

Βράβευση των εισαχθέντων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση το 2015, από τα Λύκεια του Δήμου Ορχομενού.

Βράβευση των εισαχθέντων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση το 2015, από τα Λύκεια του Δήμου Ορχομενού. Βράβευση των εισαχθέντων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση το 2015, από τα Λύκεια του Δήμου Ορχομενού. Και φέτος ο Δήμος Ορχομενού διοργάνωσε μια λιτή τελετή για τη βράβευση των εισαχθέντων στην τριτοβάθμια

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ. Αποφασίζουμε

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ. Αποφασίζουμε ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ & ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΜΗΜΑ Α ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΝΩΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ή ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ Η/Υ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΝΩΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ή ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ Η/Υ Η Επιτροπή Πιστοποίησης, αφού εξέτασε τις συνθήκες των εξετάσεων πιστοποίησης που διεξήχθησαν σύμφωνα με τις διατάξεις της Κ.Υ.Α. 121929/Η/31-07-2014 (Φ.Ε.Κ. 2123/Β /01-08-2014) και έλεγξε την ορθότητα

Διαβάστε περισσότερα

Για το Πειθαρχικό Συμβούλιο οι υποψήφιοι έλαβαν τους έξης ψήφους, ανά παράταξη - με bold οι εκλεγείς

Για το Πειθαρχικό Συμβούλιο οι υποψήφιοι έλαβαν τους έξης ψήφους, ανά παράταξη - με bold οι εκλεγείς Για το Πειθαρχικό Συμβούλιο οι υποψήφιοι έλαβαν τους έξης ψήφους, ανά παράταξη - με bold οι εκλεγείς ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΔΗ.Κ.Ι. Ι.Σ.Α ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΥΡΓΑΚΗΣ ΒΛΑΣΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Μπακαδήμα Μαρία, προϊσταμένη Γ.Α.Κ. 1 Αρχείων Ν. Αιτωλ/νίας

Μπακαδήμα Μαρία, προϊσταμένη Γ.Α.Κ. 1 Αρχείων Ν. Αιτωλ/νίας Μπακαδήμα Μαρία, προϊσταμένη Γ.Α.Κ. 1 Αρχείων Ν. Αιτωλ/νίας 2 3 Σχολικό έτος 1944-1945 Δημοτικό Σχολείο Αγίας Τριάδος Ενδεικτικό Γ τάξεως του μαθητή Χρίστου Δ. Ανδρεόπουλου 4 Σχολικό έτος 1944-1945 Δημοτικό

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Μαρούσι, 7-10-2010 Α/ΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Αρ. Πρωτ. 101554 /Δ2 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣ/ΚΟΥ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ

ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Μαρούσι, 7-10-2010 Α/ΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Αρ. Πρωτ. 101554 /Δ2 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣ/ΚΟΥ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Βαθμός Ασφαλείας: Να διατηρηθεί μέχρι: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Μαρούσι, 7-10-2010 Α/ΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Αρ. Πρωτ. 101554 /Δ2

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ. ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΡΕΘΥΜΝΗΣ Αρκαδίου , Ρέθυμνο Τηλ.:

ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ. ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΡΕΘΥΜΝΗΣ Αρκαδίου , Ρέθυμνο Τηλ.: ΚΩΔΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ: 101 ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ: ΔΕ ΜΟΔΙΣΤΡΙΚΗΣ ΑΤΟΜΩΝ: 1 ΑΙΤΗΣΕΩΝ: 2 ΚΑΤΑΤΑΣΣΟΝΤΑΙ: 0 ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΝΤΑΙ: 2 1 2 3 4 5 6 7 ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΟΝ. ΠΑΤΡΟΣ Δ.Τ. Η θέση δεν καλύπτεται. Η αίτηση του κ. Στυλιανού Ρουκουνάκη

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗMΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ( Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ. ) ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΚΛΙΣΘΕΝΤΩΝ ΣΟΧ1/2017

ΔΗMΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ( Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ. ) ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΚΛΙΣΘΕΝΤΩΝ ΣΟΧ1/2017 ΠΕ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΩΝ (107) 1 ΕΥΑΓΓΕΛΟΓΙΩΡΓΟΥ ΕΛΕΑΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 2 ΧΑΛΚΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 3 ΚΟΚΚΑΛΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ ΕΛΛΙΠΗ ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ (Η/Υ) 4 ΜΗΛΙΑΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

01 Η TAKTIKH ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Ιανουαρίου 2017

01 Η TAKTIKH ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Ιανουαρίου 2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από τα πρακτικά της με αριθμό 01 ης Τακτικής Συνεδρίασης της 13 ης Ιανουαρίου 2017 ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ.012/2017 Π Ε Ρ Ι

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Ι ΘΕΩΡΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΜΕΝΟΣ

ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Ι ΘΕΩΡΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΜΕΝΟΣ /09/0 ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Ι Σελίδα ΣΜΥΡΝΕΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 8 ΦΙΛΙΠΠΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΤΣΑΜΠΕΚΗΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΛΑΧΟΥ ΚΥΡΙΑΚΉ ΣΦΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΟΥ ΑΘΗΝΑ ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α Σ Η. Έχοντας υπόψη: Μαρούσι, Αριθ. πρωτ /Ν1

Α Π Ο Φ Α Σ Η. Έχοντας υπόψη: Μαρούσι, Αριθ. πρωτ /Ν1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΑΥΤΟΤΕΛΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΜΗΜΑ Β - ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ Α/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ - - - - - Ταχ. Δ/νση:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΛΟΓΕΣ Ι.Σ.Α. 21/22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ (Α.Ρ.Σ.Ι. - ΝΥΣΤΕΡΙ - ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΙΑΤΡΩΝ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ)

ΕΚΛΟΓΕΣ Ι.Σ.Α. 21/22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ (Α.Ρ.Σ.Ι. - ΝΥΣΤΕΡΙ - ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΙΑΤΡΩΝ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ) ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΛ ΟΝΤΑΤ ΜΟΥΣΑ του ΖΑΛ ΑΡΓΥΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΑΣΛΑΝΙΔΗ ΠΑΡΘΕΝΑ του ΠΑΥΛΟΥ ΒΕΛΟΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΓΟΜΑΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΔΑΝΔΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ ΔΡΙΤΣΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΟΧ 3/2017 ΠΛΗΡΩΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ KΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΟΜΕΝΩΝ ΚΩ ΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ 102/103 - ΠΕ/ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ

ΣΟΧ 3/2017 ΠΛΗΡΩΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ KΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΟΜΕΝΩΝ ΚΩ ΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ 102/103 - ΠΕ/ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΣΟΧ 3/2017 ΠΛΗΡΩΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ KΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΟΜΕΝΩΝ ΚΩ ΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ 102/103 - ΠΕ/ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ ΜΗΛΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΙΣ Α. φροντιστήρια ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ

ΠΡΙΣ Α. φροντιστήρια ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ φροντιστήρια ΠΡΙΣ Α ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ α/α Ονοματεπώνυμο Μόρια Σχέδιο Σχολείο Σχολή Σειρά ΤΣΑΚΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 18.937 ΚΑΣΤΡΙΤΣΙ ΝΟΜΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΓΕΩΡΓΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ 18.835 13ο ΝΟΜΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ (Ε.Ε.Π.) ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2014 Κύριος Πίνακας Α - ΠΕ23 ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ - ΜΕ ΣΧΟΛ. ΨΥΧΟΛ.

ΕΙΔΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ (Ε.Ε.Π.) ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2014 Κύριος Πίνακας Α - ΠΕ23 ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ - ΜΕ ΣΧΟΛ. ΨΥΧΟΛ. ΕΙΔΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ (Ε.Ε.Π.) ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 214 Κύριος Πίνακας Α - Α/Α Ίδιος 67%-8% ανάπηρος Ίδιος >8% ανάπηρος Σεμινάριο 4 ωρών Δνσεις & Προτίμησης 1 ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ (Ε.Ε.Π.) ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2014 Κύριος Πίνακας Α - ΠΕ23 ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ - ΜΕ ΣΧΟΛ. ΨΥΧΟΛ.

ΕΙΔΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ (Ε.Ε.Π.) ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2014 Κύριος Πίνακας Α - ΠΕ23 ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ - ΜΕ ΣΧΟΛ. ΨΥΧΟΛ. ΕΙΔΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ (Ε.Ε.Π.) ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 214 Κύριος Πίνακας Α - Α/Α Ίδιος 67%-8% ανάπηρος Ίδιος >8% ανάπηρος Σεμινάριο 4 ωρών Δνσεις & Προτίμησης 1 ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΡΙΤΗΡΙΑ (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8)

ΚΡΙΤΗΡΙΑ (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) ΠΑΤΡΟΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ & Σ 1 ΣΙΟΥΜΠΟΥΡΑ ΜΥΡΤΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ξ640252 ΟχιΝαι 1 1 0 0 0 0 0 19,00 5 0 0 0 0 0 0 380,00 35 Οχι 1 Ναι 415,00 1 2 ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΟΛΓΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Σ877217 ΟχιΝαι Α 11 4 0 0 0

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Ι ΘΕΩΡΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΜΕΝΟΣ

ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Ι ΘΕΩΡΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΜΕΝΟΣ 0/09/00 ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Ι Σελίδα ΜΟΣΧΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΠΑΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΦΙΛΙΠΠΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΛΩΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΙΜΑΚΑΜΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΡΑΚΙΤΖΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΑΥΔ ΑΥΔ ΑΥΔ 511 511.02 Μάριος Αβρααμίδης 08.12.2018 1600-1900 3Δ 200 Χρυστάλλα Μαραθεύτη Αδαμαντίνη Περατικού 512 512.02 Δημήτρης Καλλές 15.12.2018 1030-1330 3Δ 208 Αντώνης Κάκας Ιωάννα Σιακαλλή 513 513.02

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ (Ε.Ε.Π.) ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2014 Πίνακας - ΠΕ25 ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ

ΕΙΔΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ (Ε.Ε.Π.) ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2014 Πίνακας - ΠΕ25 ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ (Ε.Ε.Π.) ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 1 Πίνακας - Α/Α Ίδιος 67%-8% ανάπηρος Ίδιος >8% ανάπηρος Σεμινάριο ωρών Δνσεις & Προτίμησης 1 ΓΚΑΡΕΤΣΑ ΛΕΟΝΤΙΝΑ 1Ε 6Μ 5Η

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

ΤΜΗΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΜΗΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ 1η Σεπτεμβρίου - 14 Ιανουαρίου 15 Ιανουαρίου - 14 Ιουνίου ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΝΩΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ή ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ Η/Υ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΝΩΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ή ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ Η/Υ Η Επιτροπή Πιστοποίησης, αφού εξέτασε τις συνθήκες των εξετάσεων πιστοποίησης που διεξήχθησαν σύμφωνα με τις διατάξεις της Κ.Υ.Α. 121929/Η/31-07-2014 (Φ.Ε.Κ. 2123/Β /01-08-2014) και έλεγξε την ορθότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ & ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ. Ειδικότητα : ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΦΥΛΑΞΗΣ. (3) (4) (5) (6α) (6β) (7) (8)

ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ & ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ. Ειδικότητα : ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΦΥΛΑΞΗΣ. (3) (4) (5) (6α) (6β) (7) (8) ΠΟΛΥΤΕΚΝΗΣ ΤΡΙΤΕΚΝΗΣ 4 ΠΛΙΑΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΗ 111796 Οχι 4 41 17 0 200 0 0 0 755 170 0 0 Οχι 1.125,00 1 22 ΣΤΑΝΤΖΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ Χ 505312 Οχι 4 24 48 0 200 0 0 0 480 444 0 0 Οχι 1.124,00 2

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ( ΑΚΕ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ)

ΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ( ΑΚΕ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ) ΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ( ΑΚΕ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ) ΨΗΦΟ ΕΛΤΙΟ ΕΚΛΟΓΗΣ ΜΕΛΩΝ ΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΕΩΠΟΝΟΙ 1. ΒΡΥΖΑΣ ΖΗΣΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ 2. ΓΕΩΡΓΙΑ ΟΥ ΑΘΗΝΑ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 3. ΓΙΑΛΑΜΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός αποφάσεως 5929/2010 ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ (Διαδικασία Εκούσιας Δικαιοδοσίας)

Αριθμός αποφάσεως 5929/2010 ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ (Διαδικασία Εκούσιας Δικαιοδοσίας) ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Αριθμός αποφάσεως 5929/2010 ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ (Διαδικασία Εκούσιας Δικαιοδοσίας) Αποτελούμενο από τους Δικαστές Ελένη Τσίτσιου Πρόεδρο Πρωτοδικών, Κωνσταντίνα Λέκκου

Διαβάστε περισσότερα

Εορτασμός "Ημέρας Mνήμης του Μακεδονικού Αγώνα" Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017 Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α

Εορτασμός Ημέρας Mνήμης του Μακεδονικού Αγώνα Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017 Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ωραιόκαστρο 11/10/2017 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ Ταχ. Δ/νση : Κομνηνών 76 Τηλ. : 2313304002-4091 Εορτασμός "Ημέρας Mνήμης του Μακεδονικού Αγώνα" Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

Διαβάστε περισσότερα

30 ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ ΛΟΥΚΟΥΜΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΙΩΑΝΝΗΣ 29 ΝΑΙ 6,64 730, ,25 71,75 982,15

30 ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ ΛΟΥΚΟΥΜΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΙΩΑΝΝΗΣ 29 ΝΑΙ 6,64 730, ,25 71,75 982,15 ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΟΡΙΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ Υπηρεσία: ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ Έργο: "ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΩΝ" ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ "ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΓΩΓΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΌ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΖΕΦΥΡΟΥ ΕΩΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 513 513.02 * Χαρίκλεια Καρακώστα 14.01.2017 1030-1330 4 3Α Β211 Κρίστης Σεργίδης Χρυσάνθη Δημητρίου 514 514.02 * Χριστίνα Παπαδημητρίου 07.01.2017 1030-1330 4 3Α Β205 Έφη Κυπριανίδου Δάφνη Καϊτελίδου 611

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΒΑΣ. ΚΩΝ/ΝΟΥ 15 α Ναύπλιο 16/02/2015 ΤΗΛ. : 27520-23488 ΚΙΝ. ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΡΙΑΣ : 6947562807 E- mail ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΡΙΑΣ: pappajoan@hotmail.com ΠΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΦΩΤΙΟΣ 19 19/20 ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ ΕΙΚΟΣΤΑ Άριστα

ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΦΩΤΙΟΣ 19 19/20 ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ ΕΙΚΟΣΤΑ Άριστα Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ 1 ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΦΩΤΙΟΣ 19 19/20 ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ ΕΙΚΟΣΤΑ Άριστα 2 ΚΑΡΑΣΕΪΤΑΝΙΔΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΛΑΖΑΡΟΣ 19 17/20 ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και ΔΕΚΑΕΠΤΑ ΕΙΚΟΣΤΑ Άριστα 3 ΤΣΕΝΙΚΛΗ ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Γεωργίου. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Λεωνίδα. ΜΑΝΗ-ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΝΝΑ του Ευαγγέλου. ΜΠΕΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Ιωάννη

ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Γεωργίου. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Λεωνίδα. ΜΑΝΗ-ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΝΝΑ του Ευαγγέλου. ΜΠΕΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Ιωάννη ος ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ: ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Γεωργίου ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Λεωνίδα ΜΑΝΗ-ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΝΝΑ του Ευαγγέλου ΜΠΕΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Ιωάννη ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Θωμά ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ & ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ YΕ ΦΥΛΑΚΩΝ -ΝΥΧΤΟΦΥΛΑΚΩ ΚΩΔΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ : 104

ΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ & ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ YΕ ΦΥΛΑΚΩΝ -ΝΥΧΤΟΦΥΛΑΚΩ ΚΩΔΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ : 104 Φορέας : Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου Υπηρεσία : Δ/νση Διοικητικού-Οικονομικού Έδρα Υπηρεσίας : Κόρινθος Διάρκεια Σύμβασης : από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης (πρίν της 31-12-2019)και έως 24 μήνες

Διαβάστε περισσότερα

Στη Συνεδρίαση παραβρέθηκε και η κα Μπότσαρη Χρυσάνθη υπάλληλος του Δήμου, για την

Στη Συνεδρίαση παραβρέθηκε και η κα Μπότσαρη Χρυσάνθη υπάλληλος του Δήμου, για την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από τα πρακτικά της με αριθμό 30 ης Τακτικής Συνεδρίασης της 13 ης Δεκεμβρίου 2016 ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ.434/2016 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Λήψη απόφασης

Διαβάστε περισσότερα

þÿ¼ ½ ±Â : ÁÌ» Â Ä Å ÃÄ ²µ þÿä Å ÃÇ»¹º Í Á³ Å

þÿ¼ ½ ±Â : ÁÌ» Â Ä Å ÃÄ ²µ þÿä Å ÃÇ»¹º Í Á³ Å Neapolis University HEPHAESTUS Repository School of Economic Sciences and Business http://hephaestus.nup.ac.cy Master Degree Thesis 2015 þÿ ½»Åà Äɽ µ½½ ¹Î½ Ä Â þÿ±¾¹»ì³ à  º±¹ Ä Â þÿ±à ĵ»µÃ¼±Ä¹ºÌÄ Ä±Â

Διαβάστε περισσότερα

1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΙΛΚΙΣ 21ης Ιουνίου 2, Κιλκίς 61100 Κιλκίς Τηλέφωνο: 2341022338 Fax: 2341022338 email: mail@1gym-kilkis.kil.sch.gr

1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΙΛΚΙΣ 21ης Ιουνίου 2, Κιλκίς 61100 Κιλκίς Τηλέφωνο: 2341022338 Fax: 2341022338 email: mail@1gym-kilkis.kil.sch.gr 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΙΛΚΙΣ 21ης Ιουνίου 2, Κιλκίς 61100 Κιλκίς Τηλέφωνο: 2341022338 Fax: 2341022338 email: mail@1gym-kilkis.kil.sch.gr Αριστεία Σχολικό Έτος2011-2012 Τάξη: Α - Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ Όνομα α/α Επώνυμο Όνομα

Διαβάστε περισσότερα

Στη Συνεδρίαση παραβρέθηκε και η κα Μπότσαρη Χρυσάνθη υπάλληλος του Δήμου, για την τήρηση των πρακτικών.

Στη Συνεδρίαση παραβρέθηκε και η κα Μπότσαρη Χρυσάνθη υπάλληλος του Δήμου, για την τήρηση των πρακτικών. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από τα πρακτικά της με αριθμό 03 ης Τακτικής Συνεδρίασης της 31 ης Ιανουαρίου 2017 ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ.029/2017 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Λήψη απόφασης

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Εγγραφές μαθητών για τη σχολική χρονιά 2008 2009

Θέμα: Εγγραφές μαθητών για τη σχολική χρονιά 2008 2009 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Αρ. Φακ.: 7.11.11.2.8 Aρ. Τηλ.: 22800661 Αρ. Φαξ: 22428277 E-mail: 10 Δεκεμβρίου 2007 Διευθυντές/Διευθύντριες Δημοτικών Σχολείων Θέμα: Εγγραφές μαθητών

Διαβάστε περισσότερα

Εκλογική Περιφέρεια. Καταχωρημένα Τμήματα 229

Εκλογική Περιφέρεια. Καταχωρημένα Τμήματα 229 ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 1 ) ΓΚΟΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ 793 2 ) ΑΓΓΕΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ 508 3 ) ΓΚΙΟΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ 415 4 ) ΜΑΝΙΑΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 402 5 ) ΚΡΟΚΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΗΤΡΙ ΚΩΝΣΤΑΝ 911 Χωρίς Εξειδικευμένη εμπειρία τουλάχιστον έξι (6) μηνών σε εργασίες συναρμολόγησης ή επισκευής δομικών

ΔΗΜΗΤΡΙ ΚΩΝΣΤΑΝ 911 Χωρίς Εξειδικευμένη εμπειρία τουλάχιστον έξι (6) μηνών σε εργασίες συναρμολόγησης ή επισκευής δομικών ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΣΟΧ 134/29.03.2018 ΤΕΥΧΟΥΣ ΑΣΕΠ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ 104 'ΔΕ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΔΟΜΗΣ Α/Φ' ΑΠΟΚΛΕΙΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΥΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ Α/Α Επώνυμο Ονομα Πατρός Μητρός Πρωτόκολλο

Διαβάστε περισσότερα

Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων

Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων ΙΔΙΩΤΙΚΟ - ΙΣΟΤΙΜΟ ΛΥΚΕΙΟ - ΑΡΣΑΚΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ (ΚΩΔ. 0680030) 13034357 ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΕΜΠ 11028689 ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΠΕΡΙΚΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΡΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Δ/νση: (249) - Δ/ΝΣΗ Δ.Ε. ΑΧΑΪΑΣ ΓΕΝ. ΛΥΚ. ΑΙΓΕΙΡΑΣ (ΚΩΔ. 0666010)

Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Δ/νση: (249) - Δ/ΝΣΗ Δ.Ε. ΑΧΑΪΑΣ ΓΕΝ. ΛΥΚ. ΑΙΓΕΙΡΑΣ (ΚΩΔ. 0666010) ΓΕΝ. ΛΥΚ. ΑΙΓΕΙΡΑΣ (ΚΩΔ. 0666010) 13034247 ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΠΑΤΡΑ) 8ο ΓΕΝ. ΛΥΚ. ΠΑΤΡΩΝ (ΚΩΔ. 0651081) 12029438 ΚΙΜΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΑΣΙΑ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ - ΓΡΑΦΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΕΟΕΣΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ - ΓΡΑΦΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΕΟΕΣΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ - ΓΡΑΦΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΕΟΕΣΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ ΣΕ ΑΝΩΜΑΛΟ ΕΔΑΦΟΣ ΑΡΡΕΝΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ 4000 ΜΕΤΡΑ ΣΧΟΛΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα