Με τα γκολ στα Ευρωπαϊκά ντέρμπι στο στοίχημα

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Με τα γκολ στα Ευρωπαϊκά ντέρμπι στο στοίχημα"

Transcript

1 Με τα γκολ στα Ευρωπαϊκά ντέρμπι στο στοίχημα Γειά χαρά σε όλους, αυτή η αγωνιστική στην Σούπερ Λιγκ δεν υπάρχει κάποιο μεγάλο ματς, όμως περιέχει πολλά σημαντικά παιχνίδια με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον για όλες τις θέσεις. Στην Ευρώπη είχαμε ένα αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό, ενώ η ΑΕΚ θα πάει στην Αυστρία και αν δεν χάσει θα βρεθεί στην επόμενη φάση των 32 του Γιουρόπα Λιγκ. Το σημαντικότερο παιχνίδι θα γίνει στο Περιστέρι όπου ο Ατρόμητος θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό με τα γνωστά προβλήματα, ας τα δούμε πιο αναλυτικά τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε. Με αρκετές απουσίες ο Παναθηναϊκός Στο Περιστέρι ο Ατρόμητος θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό, στο σημαντικότερο σημερινό παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο δυνατές ομάδες και θα έχει αρκετό ενδιαφέρον για το φίλαθλο κοινό. Ο Ατρόμητος έπεσε στην τρίτη, μαζί με τον Ολυμπιακό, στους 20 βαθμούς, έχοντας πέντε νίκες, πέντε ισοπαλίες και μία ήττα, έχοντας σκοράρει 12 φορές και δεχτεί πέντε γκολ, που αποτελεί την καλύτερη επίδοση στην κατηγορία. Στο γήπεδο του, έχει δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες, έχοντας δεχτεί μόνο ένα τέρμα, στο πρώτο ματς που έδωσε φέτος εκεί, μετά έχει τέσσερα ματς χωρίς να παραβιαστεί η εστία του. Την προηγούμενη αγωνιστική έκανε την πρώτη του ήττα, χάνοντας με 2-2 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, παρότι βρέθηκε μπροστά στο σκορ. Συνολικά έχει οχτώ στα 11 under 2,5 και τέσσερα στα πέντε εντός έδρας. ο Νταμίρ Κάναντι ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία δεν μετέχουν οι τρεις τραυματίες, Μανούσος, Βασιλείου και Οριόλ. Οι 19 ποδοσφαιριστές που αντίθετα βρίσκονται σε αυτή είναι οι εξής: Μίρκοβιτς, Γιαννιώτης, Καρασαλίδης, Νάτσος, Κυριακίδης, Χατζηισαΐας, Ούμπιντες, Γιαννούλης, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Βασιλακάκης, Μενσά, Στρούγγης, Ντάουντα, Μάντσον, Ουάρντα, Ρισβάνης, Ντιγκινί και Μπουσούλατζιτς. Από την άλλη ο Παναθηναϊκός είναι στην όγδοη θέση με 14 βαθμούς (-2 από τιμωρία), με συνολικό ρεκόρ τέσσερις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες, έχοντας εννιά γκολ υπέρ και οχτώ κατά. Ενώ στην Λεωφόρο, είναι αήττητος, μακριά από αυτή, δεν έχει ακόμα νίκη, αλλά σε πέντε ματς έχει πάρει μόνο δύο βαθμούς, έχοντας πετύχει μόλις δύο γκολ. Μέχρι τώρα έχει μόνο ένα παιχνίδι με πάνω από τρία γκολ, εκτός έδρας έχει μόνο under 2,5. Την προηγούμενη αγωνιστική, δεν μπόρεσε να κερδίσει στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, προηγήθηκε με 1-0, νωρίς στο ματς, αλλά στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Λιβάγια έφερε το ματς στα ίσια κάνοντας το 1-1 με σουτ που κόντραρε στον Χούλτ.

2 Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει να διαχειριστεί ένα βουνό από προβλήματα και απουσίες βασικών παικτών. Δεν μπορεί να υπολογίζει τους Ροντρίγκο Μολέντο, Λούκας Βιγιαφάνιες, Δημήτρη Κουρμπέλη, Ουσμάν Κουλιμπαλί, Ματίας Γιόχανσον και φυσικά τον βραζιλιάνο Λουτσιάνο, ενώ το μοναδικό θετικό γεγονός αφορά στην επιστροφή του Αντρές Τσάβες. Στην αποστολή θα βρεθούν για πρώτη φορά Αυλωνίτης και Ινσούα και κάποιο παίκτες από την ακαδημία, η αποστολή αποτελείται από τους: Βλαχοδήμος, Διούδης, Χουλτ, Ινσούα, Κουτρουμπής, Κολοβέτσιος, Αυλωνίτης, Ρέις, Σιλά, Δώνης, Λουντ, Μουνιέ, Καμπέσας, Χατζηγιοβάνης, Άλτμαν, Χίλιεμαρκ, Μολίνς, Τσάβες, Στάικος, Τζανδάρης, Εμμανουηλίδης. Προγνωστικά στοιχήματος Ατρόμητος Παναθηναϊκός: Περίεργο ματς, με τόσες απουσίες που έχει ο Παναθηναϊκός θα αλλοιωθεί η αγωνιστική του ταυτότητα και δεν είναι εμφανές πως θα εμφανιστεί στον αγωνιστικό χώρο, ενώ αναμένω να δω πως θα αντιδράσει ο Ατρόμητος μετά την πρώτη φετινή ήττα του. Ο Ατρόμητος είναι φαβορί στις στοιχηματικές εταιρίες, ενώ τα λίγα γκολ είναι σε πολύ μικρή απόδοση και δεν αξίζει, θα ρισκάρω για την συμμετοχή και μόνο στην ισοπαλία, η οποία είναι σε απόδοση 3,05 στις νομιμες εταιρειες στοιχηματων Ατρόμητος Παναθηναϊκός Χ σε απόδοση 3,05 Χαμηλά η μπάλα στα Γιάννενα Στα Γιάννενα ο τοπικός ΠΑΣ υποδέχεται την Ξάνθη, με τις δύο ομάδες να μην είναι τόσο άνετες βαθμολογικά, παρότι είναι ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Ο ΠΑΣ Γιάννενα είναι στην ένατη θέση με 14 βαθμούς, τέσσερις πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και απολογισμό τρεις νίκες, πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες, έχοντας σκοράρει και δεχτεί από 13 γκολ. Μπροστά στο κοινό του είναι αήττητος με δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες και γκολ επτά υπέρ και τέσσερα κατά. Συνολικά έχει επτά στα 11 under 2,5 και τρία στα πέντε under 2,5 εντός έδρας. Στα πέντε πρόσφατα έχει μόνο μία ήττα και δύο νίκες. Ο Γιάννης Πετράκης δεν έχει διαθέσιμους, τον ανέτοιμο Ροντρίγκες, αλλά και τους Μπέριο, Νικολιά, Περιστερίδη, Βενετικίδη, Ζαχαρό, Ζώγκο, Ντόλοβατ και Αποστολόπουλο που έμειναν εκτός αποστολής. Αντίθετα, στην αποστολή επέστρεψαν οι Βιδάλ και Χαλκιαδάκης. Αυτή απαρτίζεται από τους: Βελλίδη, Γιαννίκογλου, Μαυροπάνος, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλα, Μιχαήλ, Κοζορώνη, Καρανίκα, Σκόνδρα, Μπετρά, Κόντε, Μανθάτη, Σολτάνι, Γαρουφαλιά, Γιάκο, Λίλα, Ναδάλες, Βιδάλ και Χαλκιαδάκη. Η Ξάνθη ανέβηκε στην πέμπτη θέση με 16 βαθμούς, έχοντας ρεκόρ τέσσερις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες, έχοντας πετύχει 11 γκολ και δεχτεί οχτώ τέρματα. Εκτός έδρας έχει τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες, έχοντας δεχτεί τέσσερα γκολ. Συνολικά έχει μόνο ένα over 2,5 και οχτώ no goal. Μετά από ένα αρνητικό σερί, προέρχεται από δύο νίκες με Παναιτωλικό και Πανιώνιο, πραγματοποιώντας μεστές εμφανίσεις με αποτελεσματικότητα.

3 Στην αποστολή δεν βρίσκονται οι τιμωρημένοι Μπρίτο, Μπαξεβανίδης και οι τραυματίες Καμαρά και Τριάδης. Η αποστολή αποτελείται από τους: Ζίβκοβιτς, Γκαραβέλης, Κασάδο, Συλλά, Χατζητερζόγλου, Ορφανίδης Λ., Σβάρνας, Λισγάρας, Φλίσκας, Μεχία, Λουσέρο, Ορφανίδης Π., Ντε Λούκας, Κίκε, Ρότσε, Μελιόπουλος, Φασίδης, Κάστρο, Γέντρισεκ Προγνωστικά στοιχήματος ΠΑΣ Γιάννενα Ξάνθη: Ο ΠΑΣ αντλεί δύναμη από την έδρα του, παίρνοντας αποτελέσματα, η Ξάνθη είναι σκληροτράχηλη, δέχεται γκολ μόνο με «αίμα», αναμένω πάλι κλειστό ματς με λίγα γκολ, το under 2,5 είναι σε απόδοση 1,45 στις νομιμες εταιρειες στοιχηματων στα Προγνωστικά στοιχήματος. ΠΑΣ Γιάννενα Ξάνθη under 2,5 σε απόδοση 1,45 Μονομαχία παραμονής στην Ριζούπολη Στην Ριζούπολη ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται την Λαμία, σε ένα σημαντικό ματς, με τι δύο ομάδες να παλεύουν για την παραμονή τους, στην Σούπερ Λιγκ. Ο Απόλλων Σμύρνης βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με δέκα βαθμούς, έχοντας απολογισμό δύο νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες, έχει σκοράρει εννιά φορές και δεχτεί 12 γκολ. Ενώ εκτός δεν έχει ακόμα νίκη, στην Ριζούπολη έχει δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα, δεχόμενη τέσσερα τέρματα σε αυτά τα ματς. Συνολικά έχει εννιά στα 11 under 2,5 και τέσσερα στα πέντε under 2,5, με τα επτά να είναι με no goal. Την προηγούμενη αγωνιστική σταμάτησε το αήττητο σερί των τεσσάρων αγώνων, με την ήττα στην Λάρισα με 1-0 στο τέλος του ματς. Χωρίς τον ανέτοιμο Αργεντινό κεντρικό αμυντικό Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι θα παραταχθεί ο Απόλλων Σμύρνης. Ο Ζόραν Βούλιτς συμπεριέλαβε στην αποστολή τους: Τσόβιτς, Χουάντερσον, Κοντοέ, Ντάσιο, Κούρο, Ελμπάζ, Μπιτζιμίν, Κύργια, Βαλλιάνο, Παπάζογλου, Χουάρεζ, Ανιέτε, Κονέ, Μενδρινό, Μάατσι, Σιατραβάνη, Αλμπάνη, Κιταμπάλα και Καστιγέχος. Η νεοφώτιστη Λαμία είναι στην δέκατη θέση με 13 βαθμούς, μόνο τρεις πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού και απολογισμό τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, με γκολ οχτώ υπέρ και 12 κατά. Εκτός Λαμίας έχει μία νίκη, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες, έχοντας σκοράρει μόλις τρία γκολ σε αυτά. Συνολικά έχει οχτώ στα 11 under 2,5 και no goal, μάλιστα προέρχεται από τέσσερα συνεχόμενα, όπου στα ίδια ματς είναι αήττητη, με μία νίκη όμω και τρεις ισοπαλίες. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός Ανέστης Αναστασιάδης είναι τραυματίας, ο οποίος είναι ο πρώτος του φετινού πρωταθλήματος που δεν θα αγωνιστεί. Αντίθετα στην αποστολή των Φθιωτών συμπεριλήφθηκε, ο Πατρίκ Βουό που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και τέθηκε, στην διάθεση του έμπειρου τεχνικού Μπάμπη Τεννέ.

4 Η αποστολή είναι: Παπαδόπουλος, Μελίσσας, Κουκόλης, Ασίγκμπα, Κουτρομάνος, Παντελιάδης, Ομο, Μπλάζιτς, Αναστασόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Ακόστα, Πίτι, Λινάρδος, Μπουλούλης, Βάντερσον, Φράγκος, Τσούκαλος και Βουό. Προγνωστικά στοιχήματος Απόλλων Σμύρνης Λαμία: Οι δύο ομάδες φαίνεται να έχουν βρει ρυθμό και έχουν ξεκινήσει να παίρνουν αποτελέσματα, παλεύοντας σε όλα τα ματς, το σημερινό ματς είναι πολύ σημαντικό και θα τα δώσουν όλα, περιμένω να είναι επιφυλακτικές και δεν θα δούμε πολλά γκολ, το under 2,5 είναι σε απόδοση 1,44 στις νομιμες εταιρειες στοιχηματων Απόλλων Σμύρνης Λαμία under 2,5 σε απόδοση 1,44 Προγνωστικά στοιχήματος Σούπερ Λιγκ Σαββάτου Ατρόμητος Παναθηναϊκός Χ σε απόδοση 3,05 ΠΑΣ Γιάννενα Ξάνθη under 2,5 σε απόδοση 1,45 Απόλλων Σμύρνης Λαμία under 2,5 σε απόδοση 1,44 Καλημέρα σας, αφήνουμε πίσω μας την πέμπτη αγωνιστική των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων και επικεντρωνόμαστε στις εγχώριες διοργανώσεις που υπάρχουν πολλά και σημαντικά παιχνίδια, αλλά και πολλά ντέρμπι σχεδόν σε όλα τα πρωταθλήματα. Για άλλη μία φορά τα γκολ στα ντέρμπι μπορούν να μας στείλουν στο ταμείο του στοίχημα, βγάζοντας μας από την δύσκολη θέση των προβλέψεων, πάμε να τα δούμε αναλυτικότερα, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε Λίβερπουλ Τσέλσι με γεμάτα δίχτυα Η 13η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας περιλαμβάνει το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην Λίβερπουλ και την Τσέλσι, όπου οι δύο ομάδες θέλουν τους τρεις βαθμούς, για να κρατήσουν επαφή με τις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Η Λίβερπουλ βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 22 βαθμούς και απολογισμό έξι νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες, έχοντας σκοράρει 24 φορές και δεχτεί 17 γκολ. Στην έδρα της είναι αήττητη με τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες, έχοντας παραβιαστεί η εστία της μόνο μία φορά σε αυτά τα ματς. Συνολικά έχει 8 στα 12 over 2,5, με έξι γκολ γκολ, ενώ προέρχεται από τέσσερα over 2,5 στα πρόσφατα ματς. Μεσοβδόμαδα για το Τσάμπιονς Λιγκ, προηγήθηκε με 0-3 της Σεβίλλης, αλλά τελικά δεν πήρε την νίκη, αφού η γηπεδούχος κατάφερε να ισοφαρίσει σε 3-3. Από την άλλη η Τσέλσι είναι τρίτη θέση με 25 βαθμούς, έναν πίσω από την Γιουνάϊτεντ και εννιά πίσω από την Σίτι, το ρεκόρ της είναι οχτώ νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες, με γκολ 23 υπέρ και 10 κατά. Μακριά από την έδρα της έχει πέντε νίκες και μία ήττα. Συνολικά έχει επτά στα 12 over 2,5, ενώ

5 εκτός έδρας έχει μόνο ένα ματς με κάτω από τρία γκολ. Στο Τσάμπιονς Λιγκ κέρδισε εύκολα εκτός έδρας την Καραμπάγκ, χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα. Στοίχημα Λίβερπουλ Τσέλσι: Σε καλή αγωνιστική κατάσταση ο δύο ομάδες που προέρχονται από νίκες στο πρωτάθλημα, θα τα δώσουν όλα για την νίκη και περιμένω παιχνίδι με φάσεις και πολλά γκολ, το γκολ γκολ είναι σε απόδοση 1,55 στις νομιμες εταιρειες στοιχηματων Λίβερπουλ Τσέλσι γκολ γκολ σε απόδοση 1,55 Συνεχίζει νικηφόρα η Ίντερ Στην Σέριε Α η Κάλιαρι υποδέχεται την εξαιρετική φέτος Ίντερ που είναι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και επιθυμεί να παραμείνει κοντά σε Νάπολι και Γιουβεντους. Η Κάλιαρι είναι στην 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 15 βαθμούς, έχοντας πέντε νίκες και οχτώ ήττες, με γκολ 12 υπέρ και 21 κατά. Στην έδρας της έχει τρεις νίκες και τρεις ήττες, με μοιρασμένα γκολ. Αγωνίζεται ανοικτά, για αυτό το λόγο δεν έχει ισοπαλία ακόμα, αν της βγει το παιχνίδι κερδίζει, διαφορετικά χάνει. Συνολικά έχει οχτώ στα 13 over 2,5 και τα ίδια στα γκολ γκολ. Η Ιντερ είναι στην δεύτερη θέση με 33 βαθμούς, δύο πάνω από την Γιουβέντους και δύο πίσω από την Νάπολι, παραμένει αήττητη με δέκα νίκες και τρεις ισοπαλίες, έχοντας πετύχει 25 γκολ και δεχτεί εννιά. Εκτός έδρας έχει τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες από Νάπολι και Μπολόνια. Σχεδόν μοιρασμένα τα αποτελέσματα της στα σύνολο γκολ. Στοίχημα Κάλιαρι Ίντερ: Η Κάλιαρι είναι μία μέτρια ομάδα με περιορισμένες δυνατότητες, η Ίντερ είναι μία εξαιρετική ομάδα και δεν είναι τυχαία αήττητη και στην δεύτερη θέση, σήμερα περιμένω να συνεχίσει νικηφόρα, το διπλό μας προσφέρεται σε απόδοση 1,65 στις νομιμες εταιρειες στοιχηματων Κάλιαρι Ίντερ 2 σε απόδοση 1,65 Ντέρμπι στην κοιλάδα του Ρουρ Στην Μπουντεσλίγκα θα γίνει το ντέρμπι τη κοιλάδας του Ρουρ ανάμεσα στην Ντόρτμουντ και την Σάλκε, όπου οι μεν γηπεδούχοι θέλουν να επανέλθουν στις νίκες και οι δε φιλοξενούμενοι να συνεχίσουν με νίκη και να μείνουν ψηλά στην βαθμολογία. Η Ντορτμουντ έχει πέσει στην πέμπτη θέση, μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα της, με 20 βαθμούς και απολογισμό έξι νίκες, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, έχοντας πετύχει 29 φορές και δεχτεί 16 γκολ. Στην έδρα της σε πέντε ματς έχει τρεις νίκες και δύο ήττες, έχοντας σκοράρει 16 γκολ σε αυτά τα ματς. Συνολικά μετράει 10 στα 12 over 2,5, με τα επτά να είναι με γκολ γκολ. Είναι

6 εκτός φόρμας, μετρά πέντε ματς χωρίς νίκη, έχοντας μόλις έναν βαθμό σε αυτά τα τελευταία παιχνίδια. Στο Τσάμπιονς Λιγκ συνέχισε τις κακές εμφανίσεις, χάνοντας εντός έδρας από την Τότεναμ με 1-2. Η Σάλκε, είναι στην δεύτερη θέση με 23 βαθμούς, έξι πίσω από την Μπάγερν, έχοντας επτά νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες με γκολ 16 υπέρ και 10 κατά. Μακριά από το γήπεδο της έχει τρεις νίκες και δύο ήττες με γκολ 5-4. Η Σάλκε αντίθετα με την Ντόρτμουντ κάνει πολύ μικρά σκορ, έχοντας 9 στα 12 under 2,5, μάλιστα προέρχεται από επτά συνεχή under 2,5, ενώ είναι αήττητη στα έξι πρόσφατα ματς. Betcatalog Στοίχημα Ντόρτμουντ Σάλκε: Δυνατό ντέρμπι με αντιπαλότητα, έτσι όπως είναι η Ντόρτμούντ, σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να την εμπιστευτείς, λόγω όμως του τρόπου παιχνιδιού της, μπορεί να γίνει ένα ανοικτό ματς με πολλά εκατέρωθεν γκολ, ίδια απόδοση στο over 2,5 και το γκολ γκολ, θα προτιμήσω το γκολ γκολ σε απόδοση 1,57 στις νομιμες εταιρειες στοιχηματων Ντόρτμουντ γκολ γκολ σε απόδοση 1,57 Προβλέψεις στο πάμε στοίχημα Σαββάτο Λίβερπουλ γκολ γκολ σε απόδοση 1,55 Κάλιαρι 2 σε απόδοση 1,65 Ντόρτμουντ γκολ γκολ σε απόδοση 1,57

Παμε στοιχημα: Μάχες παραμονής παντού

Παμε στοιχημα: Μάχες παραμονής παντού Παμε στοιχημα: Μάχες παραμονής παντού Καλημέρα σας, σε όλα τα πρωταθλήματα, φτάνουμε προς το τέλος και έτσι γίνονται πραγματικές μάχες σε όλα τα μέτωπα του βαθμολογικού πίνακα. Φτωχό το σημερινό αγωνιστικό

Διαβάστε περισσότερα

Προγνωστικα: Κλειστό ματς στην Ριζούπολη

Προγνωστικα: Κλειστό ματς στην Ριζούπολη Προγνωστικα: Κλειστό ματς στην Ριζούπολη Καλημέρα σας, τελειώνουν οι διακοπές και από την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε πλήρες αγωνιστικό πρόγραμμα από σχεδόν σε όλα τα πρωταθλήματα. Το σημερινό πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

Γκολ και φαβορί μας οδηγούν στο παμε στοιχημα

Γκολ και φαβορί μας οδηγούν στο παμε στοιχημα Γκολ και φαβορί μας οδηγούν στο παμε στοιχημα Καλημέρα σας, συνεχίζεται η προτελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου στην Σούπερ Λιγκ, σήμερα με τέσσερις αναμετρήσεις, από όλο το φάσμα του πρωταθλήματος.

Διαβάστε περισσότερα

Μικρό αγωνιστικό πρόγραμμα με προοπτικές

Μικρό αγωνιστικό πρόγραμμα με προοπτικές Μικρό αγωνιστικό πρόγραμμα με προοπτικές Γεία χαρά σε όλους, ολοκληρώνεται ουσιαστικά η αγωνιστική σε όλα τα πρωταθλήματα πριν την διακοπή για τα μπαράζ των Εθνικών ομάδων για την πρόκριση στο Μουντιάλ

Διαβάστε περισσότερα

Άλλη μία ευκαιρία για διπλό ο Παναθηναϊκός

Άλλη μία ευκαιρία για διπλό ο Παναθηναϊκός Άλλη μία ευκαιρία για διπλό ο Παναθηναϊκός Γεία χαρά σε όλους σας, μπαίνουμε πλέον στην τελευταία δεκάδα αγώνων στην Σούπερ Λιγκ και υπάρχουν πολλά ανοικτά μέτωπα σε πολλές θέσεις της βαθμολογίες. Δεν

Διαβάστε περισσότερα

Με την δύναμη της Τούμπας για την κορυφή

Με την δύναμη της Τούμπας για την κορυφή Με την δύναμη της Τούμπας για την κορυφή Καλημέρα σας, ολοκληρώνονται σήμερα οι τελευταίες αναμετρήσεις των εγχώριων πρωταθλημάτων, πριν την Ευρωπαϊκή εβδομάδα που έχουμε από αύριο, μία αγωνιστική πολύ

Διαβάστε περισσότερα

Η φόρμα δείχνει τον δρόμο στα προγνωστικα

Η φόρμα δείχνει τον δρόμο στα προγνωστικα Η φόρμα δείχνει τον δρόμο στα προγνωστικα Καλή εβδομάδα σε όλους μας, εξαιρετική η χθεσινή μέρα με τέσσερα στα τέσσερα επιτυχημένα προτεινόμενα σημεία στην Σούπερ Λιγκ, με δύο πολύ καλές αποδόσεις στα

Διαβάστε περισσότερα

Non Stop Bet προγνωστικα στην Πρέμιερ Λιγκ

Non Stop Bet προγνωστικα στην Πρέμιερ Λιγκ Non Stop Bet προγνωστικα στην Πρέμιερ Λιγκ Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους σας με υγεία και ευτυχία, στην Αγγλική Πρέμιερ Λιγκ, είναι καθιερωμένο τις γιορτές να μη σταματούν να παίζουν μπάλα και

Διαβάστε περισσότερα

Παιχνίδια παραμονής παντού στα πρωταθλήματα

Παιχνίδια παραμονής παντού στα πρωταθλήματα Παιχνίδια παραμονής παντού στα πρωταθλήματα Καλημέρα σας, ολοκληρώνονται σήμερα η αγωνιστική στα περισσότερα πρωταθλήματα, με κάποιες αναμετρήσεις που απομένουν. Στην Ελληνική Σούπερ Λιγκ, χτες έγιναν

Διαβάστε περισσότερα

Περίεργα ματς στην Σούπερ Λιγκ για παμε στοιχημα

Περίεργα ματς στην Σούπερ Λιγκ για παμε στοιχημα Περίεργα ματς στην Σούπερ Λιγκ για παμε στοιχημα Περίεργα ματς σήμερα στην Σούπερ Λιγκ για το παμε στοιχημα Γεία χαρά σε όλους, Σάββατο σήμερα και στην Ελληνική Σούπερ Λιγκ υπάρχουν τρία ματς, όπως κάθε

Διαβάστε περισσότερα

Με ντέρμπι και φαβορί στα σημερινά προγνωστικά

Με ντέρμπι και φαβορί στα σημερινά προγνωστικά Με ντέρμπι και φαβορί στα σημερινά προγνωστικά Γεία χαρά σε όλους, πριν την διακοπή για τα μπαράζ που θα δώσει η Εθνική μας με την Κροατία για την πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ 2018, διεξάγεται

Διαβάστε περισσότερα

Εύκολη αποστολή για Ολυμπιακό, δύσκολη για Παναθηναϊκό

Εύκολη αποστολή για Ολυμπιακό, δύσκολη για Παναθηναϊκό Εύκολη αποστολή για Ολυμπιακό, δύσκολη για Παναθηναϊκό Καλημέρα σε όλους σας, στην Σούπερ Λιγκ διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου και μετά από αυτήν οι περισσότερες ομάδες θα μπορούν να

Διαβάστε περισσότερα

Ματς για όλα τα γούστα στην Σούπερ Λιγκ

Ματς για όλα τα γούστα στην Σούπερ Λιγκ Ματς για όλα τα γούστα στην Σούπερ Λιγκ Ματς για όλα τα γούστα στην επανέναρξη της Σούπερ Λιγκ το Σάββατο Καλημέρα σας, στην έναρξη της Σούπερ Λιγκ, μετά την διακοπή για τα παιχνίδια των Εθνικών ομάδων,

Διαβάστε περισσότερα

Τα φαβορί ορίζουν το παιχνίδι στα προγνωστικά στοιχήματος

Τα φαβορί ορίζουν το παιχνίδι στα προγνωστικά στοιχήματος Τα φαβορί ορίζουν το παιχνίδι στα προγνωστικά στοιχήματος Καλημέρα σε όλους σας, συμπληρώνονται σήμερα οι αγωνιστικές, με τα τελευταία παιχνίδια των πρωταθλημάτων και παρόλα τα λίγα ματς, αυτά έχουν σχετική

Διαβάστε περισσότερα

Ευκαιρία να ανέβει πάλι στην κορυφή η ΑΕΚ

Ευκαιρία να ανέβει πάλι στην κορυφή η ΑΕΚ Ευκαιρία να ανέβει πάλι στην κορυφή η ΑΕΚ Καλημέρα σας, Δευτέρα σήμερα και το αγωνιστικό πρόγραμμα είναι πολύ μικρό και οι επιλογές μας ελάχιστες, καλό είναι να πάρουμε κάποιες ανάσες, ρίχνοντας τους ρυθμούς

Διαβάστε περισσότερα

Πάμε στοίχημα: Για το πρώτο διπλό ο Παναθηναϊκός

Πάμε στοίχημα: Για το πρώτο διπλό ο Παναθηναϊκός Πάμε στοίχημα: Για το πρώτο διπλό ο Παναθηναϊκός Καλημέρα σε όλους σας, άλλο ένα τριήμερο με πολλά και ενδιαφέροντα ματς για την Ελληνική Σούπερ Λιγκ, έχουμε μπροστά μας, με πολλά μέτωπα ανοικτά. Σήμερα,

Διαβάστε περισσότερα

Να Βρεθεί μόνη πρώτη στην κορυφή η ΑΕΚ

Να Βρεθεί μόνη πρώτη στην κορυφή η ΑΕΚ Να Βρεθεί μόνη πρώτη στην κορυφή η ΑΕΚ Να βρεθεί μόνο στην κορυφή του πρωταθλήματος η ΑΕΚ Γεία σας, σχετικά καλός είναι ο χθεσινός απολογισμός, αν μας έκανε την χάρη και η Άντερλεχτ όλα θα ήταν τέλεια,

Διαβάστε περισσότερα

Δύσκολη έξοδος για την ΑΕΚ στην Τρίπολη

Δύσκολη έξοδος για την ΑΕΚ στην Τρίπολη Δύσκολη έξοδος για την ΑΕΚ στην Τρίπολη Καλημέρα σας, συνεχίζεται η αγωνιστική στην Σούπερ Λιγκ με τέσσερις αναμετρήσεις για όλα τα γούστα, χτες ο Παναθηναϊκός παρότι δεν ήταν πολύ καλός, πήρε την νίκη

Διαβάστε περισσότερα

Μονομαχίες σε κορυφή και ουρά στην Σούπερ Λιγκ

Μονομαχίες σε κορυφή και ουρά στην Σούπερ Λιγκ Μονομαχίες σε κορυφή και ουρά στην Σούπερ Λιγκ Καλημέρα σας, εν μέσω καρναβαλιού και τριημέρου, διεξάγεται κανονική αγωνιστική στην Σούπερ Λιγκ όπου υπάρχουν μονομαχίες σε όλες τις θέσεις του βαθμολογικού

Διαβάστε περισσότερα

Μονομαχίες για όλα τα γούστα στην Super League

Μονομαχίες για όλα τα γούστα στην Super League Μονομαχίες για όλα τα γούστα στην Super League Καλημέρα σας, όπως όλα τα πρωταθλήματα έτσι και η Super League φτάνει στο τέλος, με τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν. Σήμερα, η αγωνιστική περιλαμβάνει παιχνίδια

Διαβάστε περισσότερα

Παιχνίδι με τα γκολ για άλλη μία Παρασκευή

Παιχνίδι με τα γκολ για άλλη μία Παρασκευή Παιχνίδι με τα γκολ για άλλη μία Παρασκευή Γεία χαρά σε όλους, τελείωσε και η τέταρτη αγωνιστικών των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων, προσφέροντας μας έντονες συγκινήσεις και πανδαισία γκολ. Οι δύο Ελληνικές

Διαβάστε περισσότερα

Τελευταίο βήμα πριν τον τελικό

Τελευταίο βήμα πριν τον τελικό Τελευταίο βήμα πριν τον τελικό Γεία χαρά σε όλους σας, συνεχίζονται σήμερα οι αγώνες των κυπέλλων αλλά και η υπόλοιπη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Το σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα είναι λίγο μεγαλύτερο

Διαβάστε περισσότερα

Με τρία ματς ξεκινά η αγωνιστική στην Super League

Με τρία ματς ξεκινά η αγωνιστική στην Super League Με τρία ματς ξεκινά η αγωνιστική στην Super League Με τρεις αναμετρήσεις ξεκινά 20η αγωνιστική της Super League, που είναι πολύ σημαντική από την κορυφή μέχρι την ουρά του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι που

Διαβάστε περισσότερα

Τα φώτα στην Σεριε Α την Παρασκευή

Τα φώτα στην Σεριε Α την Παρασκευή Τα φώτα στην Σεριε Α την Παρασκευή Καλημέρα σας καλό μήνα σε όλους, αφήνουμε πίσω τα κύπελλα και επικεντρωνόμαστε στα εγχώρια πρωταθλήματα που ξεκινούν σήμερα, πριν την τελευταία στροφή των Ευρωπαϊκών

Διαβάστε περισσότερα

Προγνωστικα από όλη την Ευρώπη

Προγνωστικα από όλη την Ευρώπη Προγνωστικα από όλη την Ευρώπη Καλημέρα σας, ενώ το αγωνιστικό πρόγραμμα είναι γεμάτο, αυτό, δεν έχει καθόλου ποιότητα, χωρίς μεγάλες αναμετρήσεις, με ματς από μικρομεσαίες ομάδες. Στην Ελλάδα, δεν γίνονται

Διαβάστε περισσότερα

Μεσημεριανό Ελ Κλάσικο Ρεάλ Μαδρίτης Μπαρτσελόνα

Μεσημεριανό Ελ Κλάσικο Ρεάλ Μαδρίτης Μπαρτσελόνα Μεσημεριανό Ελ Κλάσικο Ρεάλ Μαδρίτης Μπαρτσελόνα Γεία χαρά σε όλους, η αγωνιστική στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, πριν την διακοπή για τις γιορτές, περιλαμβάνει την μονομαχία του Ελ Κλάσικο ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης

Διαβάστε περισσότερα

Προτάσεις στοιχήματος Κυριακής 11/12/2016

Προτάσεις στοιχήματος Κυριακής 11/12/2016 Προτάσεις στοιχήματος Κυριακής 11/12/2016 Καλημέρα σας, σημαντικές αναμετρήσεις υπάρχουν και σήμερα για όλα τα πρωταθλήματα, παρά το ότι το μυαλό των παικτών είναι στις διακοπές των Χριστουγέννων. Στην

Διαβάστε περισσότερα

Για να μείνει στην κορυφή η ΑΕΚ

Για να μείνει στην κορυφή η ΑΕΚ Για να μείνει στην κορυφή η ΑΕΚ Καλημέρα σας, άλλη μία γεμάτη ημέρα έχουμε μπροστά μας, με παιχνίδια για όλα τα γούστα, ενώ την επόμενη εβδομάδα υπάρχουν αγώνες για το Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα Λιγκ,

Διαβάστε περισσότερα

Για την υπέρβαση στο Τορίνο ο Ολυμπιακός

Για την υπέρβαση στο Τορίνο ο Ολυμπιακός Για την υπέρβαση στο Τορίνο ο Ολυμπιακός Για την υπέρβαση στο Τορίνο ο Ολυμπιακός με την Γιουβέντους Καλημέρα σας, ολοκληρώνεται σήμερα η δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου ξεχωρίζει

Διαβάστε περισσότερα

Προγνωστικά over 2,5 και Goal goal στο πρόγραμμα της Παρασκευής

Προγνωστικά over 2,5 και Goal goal στο πρόγραμμα της Παρασκευής Προγνωστικά over 2,5 και Goal goal στο πρόγραμμα της Παρασκευής Καλημέρα σας, ολοκληρώθηκαν χτες οι όμιλοι των δύο Ευρωπαϊκών διοργανώσεων και πλέον Ευρωπαϊκά ματς θα έχουμε μετά τις γιορτές, τον Φεβρουάριο.

Διαβάστε περισσότερα

Για την συμμετοχή και μόνο στο πάμε στοίχημα

Για την συμμετοχή και μόνο στο πάμε στοίχημα Για την συμμετοχή και μόνο στο πάμε στοίχημα Για την συμμετοχή και μόνο στο σημερινό πάμε στοίχημα Γειά χαρά σε όλους, αφήνουμε πίσω το διήμερο που ήμασταν σε φουλ ρυθμούς, έχοντας μέτριο απολογισμό στα

Διαβάστε περισσότερα

Προτασεις παμε στοιχημα με φιλοξενούμενα φαβορί

Προτασεις παμε στοιχημα με φιλοξενούμενα φαβορί Προτασεις παμε στοιχημα με φιλοξενούμενα φαβορί Καλημέρα σε όλους σας, συνεχίζει η αγωνιστική στην Σούπερ Λιγκ, όπου πραγματικά υπάρχουν μάχες παντού, σε όλα τα μέτωπα της βαθμολογίας. Χτες, Ολυμπιακός

Διαβάστε περισσότερα

Με ντέρμπι και έδρες στα προγνωστικά

Με ντέρμπι και έδρες στα προγνωστικά Με ντέρμπι και έδρες στα προγνωστικά Με ντέρμπι και έδρες στα προγνωστικά του Σαββάτου 30/09/2017 Γεία χαρά σε όλους, τα φώτα πλέον πέφτουν στα παιχνίδια των πρωταθλημάτων, οπότε οι ομάδες απαιτούνται

Διαβάστε περισσότερα

Ντέρμπι αιωνίων στην Λεωφόρο Παναθηναϊκός Ολυμπιακός

Ντέρμπι αιωνίων στην Λεωφόρο Παναθηναϊκός Ολυμπιακός Ντέρμπι αιωνίων στην Λεωφόρο Παναθηναϊκός Ολυμπιακός Γειά χαρά σε όλους, χρονιά πολλά για την εθνική επέτειο, μετά τα παιχνίδι του κυπέλλου Ελλάδος που είχαμε μεσοβδόμαδα, ξεκινάει σήμερα Σάββατο η ένατη

Διαβάστε περισσότερα

Τα στατιστικά δίνουν σημεία στο στοίχημα

Τα στατιστικά δίνουν σημεία στο στοίχημα Τα στατιστικά δίνουν σημεία στο στοίχημα Καλημέρα σας, σήμερα Κυριακή περιλαμβάνει τέσσερα ματς, όπως κάθε φορά και αναμένονται μάχες σε όλα τα μέτωπα. Χτες ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής του αιώνιου

Διαβάστε περισσότερα

Χωρίς τους μεγάλους το Σάββατο στην Super League

Χωρίς τους μεγάλους το Σάββατο στην Super League Χωρίς τους μεγάλους το Σάββατο στην Super League Αφήνουμε πίσω μας τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όπου ολοκληρώθηκαν οι όμιλοι στις δύο διοργανώσεις και μπαίνουμε σε ρυθμούς εγχώριων πρωταθλημάτων. Στην

Διαβάστε περισσότερα

Οι άμυνες μας ανοίγουν τον δρόμο στα προγνωστικα

Οι άμυνες μας ανοίγουν τον δρόμο στα προγνωστικα Οι άμυνες μας ανοίγουν τον δρόμο στα προγνωστικα Γεία χαρά σε όλους σας, αφήνουμε πίσω τους το φτωχό μεσοβδομαδιάτικο αγωνιστικό πρόγραμμα και έχουμε μπροστά ματς, ένα γεμάτο αγωνιστικό τριήμερο. Σήμερα,

Διαβάστε περισσότερα

Προγνωστικά στοιχήματος Serie A στην εμβόλιμη αγωνιστική

Προγνωστικά στοιχήματος Serie A στην εμβόλιμη αγωνιστική Προγνωστικά στοιχήματος Serie A στην εμβόλιμη αγωνιστική Γεία χαρά σε όλους, αυτή η εβδομάδα είναι αφιερωμένη στα παιχνίδια κυπέλλου που γίνονται στις Ευρωπαϊκές χώρες, αφού υπάρχει κενό από άλλες διοργανώσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Παμε στοιχημα με ντέρμπι σε όλη την Ευρώπη

Παμε στοιχημα με ντέρμπι σε όλη την Ευρώπη Παμε στοιχημα με ντέρμπι σε όλη την Ευρώπη Δύσκολη έξοδο στην Νέα Σμύρνη ο Ολυμπιακός για την Σούπερ Λιγκ Καλημέρα σας, έχουν ξεκινήσει πλέον τα εγχώρια πρωταθλήματα, έχοντας μπροστά μας δυνατές αναμετρήσεις,

Διαβάστε περισσότερα

Με στόχο την τρίτη θέση στην Λισσαβώνα ο Ολυμπιακός

Με στόχο την τρίτη θέση στην Λισσαβώνα ο Ολυμπιακός Με στόχο την τρίτη θέση στην Λισσαβώνα ο Ολυμπιακός Καλημέρα σας, ολοκληρώνεται σήμερα η πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και των υπόλοιπων τεσσάρων ομίλων, όπου, όπως αναφέραμε και χτες

Διαβάστε περισσότερα

Κάνουμε παιχνίδι με Ρόμα και Μονακό

Κάνουμε παιχνίδι με Ρόμα και Μονακό Κάνουμε παιχνίδι με Ρόμα και Μονακό Καλημέρα σε όλους σας, τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια ολοκληρώθηκαν χτες, χαρίζοντας μας έντονες συγκινήσεις και όμορφες ποδοσφαιρικές στιγμές, σε όλα τα μέτωπα. Σήμερα, Παρασκευή,

Διαβάστε περισσότερα

Κίνητρο, φόρμα και γκολ οδηγός μας για το στοιχημα

Κίνητρο, φόρμα και γκολ οδηγός μας για το στοιχημα Κίνητρο, φόρμα και γκολ οδηγός μας για το στοιχημα Καλημέρα σας, φουλ αγωνιστική δράση άλλη μία φορά υπάρχει αυτό το Σαββατοκύριακο, όπου διεξάγονται οι τελευταίες αγωνιστικές των περισσότερων πρωταθλημάτων.

Διαβάστε περισσότερα

Ημέρα φαβορί στην Serie A

Ημέρα φαβορί στην Serie A Ημέρα φαβορί στην Serie A Καλημέρα σας, άλλη ημέρα σήμερα, όπου το αγωνιστικό πρόγραμμα, είναι γεμάτο με σημαντικές αναμετρήσεις, όλων των μεγάλων ομάδων, στα περισσότερα πρωταθλήματα. Σήμερα, θα ασχοληθώ

Διαβάστε περισσότερα

Από εκεί που μείναμε στα προγνωστικά

Από εκεί που μείναμε στα προγνωστικά Από εκεί που μείναμε στα προγνωστικά Από εκεί που μείναμε το Σαββατοκύριακο στα προγνωστικά της Δευτέρας Καλημέρα σας, αν και δεν έγινε το απόλυτο των προτάσεων μας χτες, είχαμε μία πολύ καλή συγκομιδή,

Διαβάστε περισσότερα

Φαβορί μακριά από την έδρα του με αρκετή τύχη

Φαβορί μακριά από την έδρα του με αρκετή τύχη Φαβορί μακριά από την έδρα του με αρκετή τύχη Καλημέρα σε όλους σας, περιορισμένο πρόγραμμα υπάρχει σήμερα στο πρόγραμμα, όποτε και οι επιλογές μας στο πάμε στοίχημα είναι περιορισμένες. Αυτή την εβδομάδα

Διαβάστε περισσότερα

Φαβορί και κίνητρο στα σημερινα προγνωστικα

Φαβορί και κίνητρο στα σημερινα προγνωστικα Φαβορί και κίνητρο στα σημερινα προγνωστικα Καλημέρα σας, ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες οι ημιτελικοί του Champions League και Europa League και προέκυψαν τα δύο ζευγάρια των τελικών των δύο Ευρωπαϊκών

Διαβάστε περισσότερα

Παιχνίδι με τα γκολ στην εμβόλιμη αγωνιστική της Ligue 1

Παιχνίδι με τα γκολ στην εμβόλιμη αγωνιστική της Ligue 1 Παιχνίδι με τα γκολ στην εμβόλιμη αγωνιστική της Ligue 1 Γεία χαρά σε όλου σας, έχουν ξεκινήσει πλέον ο δεύτερος γύρος των περισσότερων πρωταθλημάτων, έχουμε περάσει πλέον το μισό και μπαίνουμε σιγά σιγά

Διαβάστε περισσότερα

Με γκολ ανοίγει το γεμάτο τριήμερο

Με γκολ ανοίγει το γεμάτο τριήμερο Με γκολ ανοίγει το γεμάτο τριήμερο Γειά χαρά σε όλους σας, συνεχίζουμε χωρίς σταματημό και αυτό το τριήμερο με φουλ αγωνιστικό πρόγραμμα. Σήμερα, Παρασκευή, ξεκινούν τα περισσότερα μεγάλα πρωταθλήματα,

Διαβάστε περισσότερα

Στα Αθηναϊκά γήπεδα κρίνονται οι ψηλές θέσεις της Super League

Στα Αθηναϊκά γήπεδα κρίνονται οι ψηλές θέσεις της Super League Στα Αθηναϊκά γήπεδα κρίνονται οι ψηλές θέσεις της Super League Καλημέρα σας, φτάνοντας στο μέσο της αγωνιστικής περιόδου, στην Super League διεξάγεται η ένατη αγωνιστική, με πολλά κρίσιμα παιχνίδια σε

Διαβάστε περισσότερα

Κερδίζει αυτή την φορά ο Ολυμπιακός

Κερδίζει αυτή την φορά ο Ολυμπιακός Κερδίζει αυτή την φορά ο Ολυμπιακός Κερδίζει αυτή την φορά ο Ολυμπιακός τον Αστέρα για το κύπελλο Καλημέρα σας, συνεχίζουμε με φουλ ρυθμούς, διότι αυτή την εβδομάδα υπάρχουν αγώνες κυπέλλου αλλά και ματς

Διαβάστε περισσότερα

Προβλεψεις στοιχηματος: Μάχη τετράδας το Άρσεναλ Λίβερπουλ

Προβλεψεις στοιχηματος: Μάχη τετράδας το Άρσεναλ Λίβερπουλ Προβλεψεις στοιχηματος: Μάχη τετράδας το Άρσεναλ Λίβερπουλ Καλημέρα σε όλους σας, έχουμε μπει ήδη σε εορταστικό mood, ενώ ξεκινάει σήμερα και το εορταστικό αγωνιστικό πρόγραμμα στα πρωταθλήματα που έχουν

Διαβάστε περισσότερα

Τον πρώτο λόγο τα φαβορί της Δευτέρας

Τον πρώτο λόγο τα φαβορί της Δευτέρας Τον πρώτο λόγο τα φαβορί της Δευτέρας Καλημέρα σας, καλή εβδομάδα σε όλους, ολοκληρώνονται σήμερα οι αγωνιστικές στα πρωταθλήματα, όπου υπάρχουν φαβορί με πολλές πιθανότητες επαλήθευσης. Χτες, είχαμε πολύ

Διαβάστε περισσότερα

Για την ανατροπή η ΑΕΚ στο κύπελλο Ελλάδας

Για την ανατροπή η ΑΕΚ στο κύπελλο Ελλάδας Για την ανατροπή η ΑΕΚ στο κύπελλο Ελλάδας Καλημέρα σας, σχεδόν γεμάτο το αγωνιστικό πρόγραμμα σήμερα, με αρκετές επιλογές σε πολλά ματς. Σήμερα, υπάρχει ο δεύτερος επαναληπτικός του κυπέλλου Ελλάδος,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΚ Ολυμπιακός, πράξη τρίτη στο ΟΑΚΑ

ΑΕΚ Ολυμπιακός, πράξη τρίτη στο ΟΑΚΑ ΑΕΚ Ολυμπιακός, πράξη τρίτη στο ΟΑΚΑ Καλημέρα σας, δεν υπάρχει ποιότητα στο μεσοβδομαδιάτικο αγωνιστικό πρόγραμμα για αυτό το λόγο, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή των προτεινόμενων σημείων.

Διαβάστε περισσότερα

Προγνωστικά στοιχήματος Γερμανίας και Ιταλίας

Προγνωστικά στοιχήματος Γερμανίας και Ιταλίας Προγνωστικά στοιχήματος Γερμανίας και Ιταλίας Για την δεύτερη θέση του Τσάμπιονς Λιγκ Ρόμα και Νάπολι στην Serie A Για την προτελευταία αγωνιστική της Serie A σήμερα Σάββατο πραγματοποιούνται δύο αναμετρήσεις,

Διαβάστε περισσότερα

Σε Κρήτη και Ξάνθη ολοκληρώνεται η εμβόλιμη η Super League

Σε Κρήτη και Ξάνθη ολοκληρώνεται η εμβόλιμη η Super League Σε Κρήτη και Ξάνθη ολοκληρώνεται η εμβόλιμη η Super League Ολοκληρώνεται η εμβόλιμη αγωνιστική στην Super League, που ουσιαστικά κλείνει ο πρώτος γύρος, που είχε αναβληθεί στα μέσα του Δεκέμβρη. Δύο αναμετρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Τετράδα από τα ματς της Δευτέρας

Τετράδα από τα ματς της Δευτέρας Τετράδα από τα ματς της Δευτέρας Καλημέρα σας, ολοκληρώνονται σήμερα οι αγωνιστικές των πρωταθλημάτων, πριν την διακοπή για τις Εθνικές ομάδες. Η Σούπερ Λιγκ ολοκληρώνεται στην Ξάνθη, όπου η τοπική ομάδα

Διαβάστε περισσότερα

Μάχες παντού πριν την τελική ευθεία των πρωταθλημάτων

Μάχες παντού πριν την τελική ευθεία των πρωταθλημάτων Μάχες παντού πριν την τελική ευθεία των πρωταθλημάτων Γειά χαρά σε όλους, αφήνουμε πίσω μας τον θεσμού του κυπέλλου και επικεντρωνόμαστε στα εγχώρια πρωταθλήματα, που μπαίνουν στην τελική τους ευθεία.

Διαβάστε περισσότερα

Προγνωστικα: Επιστρέφει στην κορυφή η ΑΕΚ

Προγνωστικα: Επιστρέφει στην κορυφή η ΑΕΚ Προγνωστικα: Επιστρέφει στην κορυφή η ΑΕΚ Καλημέρα σε όλους σας, Δευτέρα σήμερα και το αγωνιστικό πρόγραμμα είναι μικρό και οι επιλογές μας περιορισμένες και χρειάζεται προσοχή και χαμηλούς ρυθμούς. Για

Διαβάστε περισσότερα

Αρχίζει να ξεκαθαρίζει η κατάσταση στους ομίλους

Αρχίζει να ξεκαθαρίζει η κατάσταση στους ομίλους Αρχίζει να ξεκαθαρίζει η κατάσταση στους ομίλους Καλημέρα σε όλους, ξεκινούν σήμερα οι Ευρωπαϊκές διοργανώσεις που αναμένονται από όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου έντονα και με αγωνία. Αυτή είναι η Πέμπτη

Διαβάστε περισσότερα

Τα φώτα σε Φλωρεντία και Μαδρίτη

Τα φώτα σε Φλωρεντία και Μαδρίτη Τα φώτα σε Φλωρεντία και Μαδρίτη Αφήνουμε πίσω μας τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και επιστρέφουμε πάλι στα εγχώρια πρωταθλήματα που μπαίνουν στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου. Στην Ελληνική

Διαβάστε περισσότερα

Φαβορί με αξία στις προβλέψεις στοίχημα

Φαβορί με αξία στις προβλέψεις στοίχημα Φαβορί με αξία στις προβλέψεις στοίχημα Φαβορί με αξία στις προβλέψεις στοίχημα στο τριήμερο Καλημέρα σας, συνεχίζουμε σε φουλ ρυθμούς και αυτό το τριήμερο που έχουμε μπροστά μας και πριν την Ευρωπαϊκή

Διαβάστε περισσότερα

Επανεκκίνηση στην Super League

Επανεκκίνηση στην Super League Επανεκκίνηση στην Super League Ξεκινά πάλι σήμερα η Super League, έπειτα από την διακοπή για τις γιορτές και μετά τις αναμετρήσεις του κυπέλλου Ελλάδος. Σήμερα, υπάρχουν τρία παιχνίδια για την κατηγορία,

Διαβάστε περισσότερα

Μονομαχίες παντού για την Ευρώπη

Μονομαχίες παντού για την Ευρώπη Μονομαχίες παντού για την Ευρώπη Καλημέρα σας, μπορεί το σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα να είναι μικρό, αλλά έχει κάποια παιχνίδια στα οποία μπορούμε να βασιστούμε, με το κίνητρο να είναι ισχυρό σε κάποιες

Διαβάστε περισσότερα

Μάχες παντού με τα φώτα στο Περιστέρι

Μάχες παντού με τα φώτα στο Περιστέρι Μάχες παντού με τα φώτα στο Περιστέρι Άλλα τρία σημαντικά παιχνίδια υπάρχουν σήμερα στην 11η αγωνιστική της Super League, με μάχες σε όλα τα μέτωπα. Σίγουρα, όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στο Περιστέρι,

Διαβάστε περισσότερα

Boxing Day με Premier League στο πάμε στοίχημα

Boxing Day με Premier League στο πάμε στοίχημα Boxing Day με Premier League στο πάμε στοίχημα Καλημέρα σας, χρόνια πολλά σε όλους με υγεία και ευτυχία, σήμερα έχουν την καθιερωμένη Boxing Day στην Αγγλία, με τους Άγγλους να περνούν την αργία τους στα

Διαβάστε περισσότερα

Στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ, στην Ριζούπολη ο Παναθηναϊκός

Στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ, στην Ριζούπολη ο Παναθηναϊκός Στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ, στην Ριζούπολη ο Παναθηναϊκός Καλημέρα σε όλους σας, ξεκινά σήμερα άλλη μία σημαντική αγωνιστική για την Σούπερ Λιγκ, όπου γίνεται μάχη σε πολλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Κλασικά

Διαβάστε περισσότερα

Για την υπέρβαση στο Μιλάνο η ΑΕΚ με Μίλαν

Για την υπέρβαση στο Μιλάνο η ΑΕΚ με Μίλαν Για την υπέρβαση στο Μιλάνο η ΑΕΚ με Μίλαν Καλημέρα σας, ημέρα Γιουρόπα Λιγκ σήμερα, όπου διεξάγεται η τρίτη αγωνιστική, που μπορεί να ξεκαθαρίσει κάπως η κατάσταση των ομίλων. Χτες, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

Προβλέψεις στοιχήματος

Προβλέψεις στοιχήματος Προβλέψεις στοιχήματος Προβλέψεις στοιχήματος στα παιχνίδια της Λιγκ 1 την Κυριακή Στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής της Λιγκ 1 στην Γαλλία, σήμερα Κυριακή υπάρχουν τρία σημαντικά παιχνίδια με μονομαχίες

Διαβάστε περισσότερα

Μονομαχία Ολυμπιακού ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη

Μονομαχία Ολυμπιακού ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη Μονομαχία Ολυμπιακού ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη Καλήμερα σας, διεξάγονται σήμερα τέσσερα ματς για την όγδοη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, όπου υπάρχουν παιχνίδια με έντονο ενδιαφέρον, αλλά αυτό που σίγουρα ξεχωρίζει

Διαβάστε περισσότερα

Αποστολή στον Κάμπο για τον Ολυμπιακό

Αποστολή στον Κάμπο για τον Ολυμπιακό Αποστολή στον Κάμπο για τον Ολυμπιακό Καλημέρα σας, συνεχίζεται σήμερα η αγωνιστική στην Ελληνική Σούπερ Λιγκ, με τέσσερις σημαντικές αναμετρήσεις, αφού πολλά μέτωπα είναι ανοικτά. Χτες ΠΑΟΚ και ΑΕΚ κέρδισαν

Διαβάστε περισσότερα

Η φόρμα δίνει σημεία στην Σέριε Α

Η φόρμα δίνει σημεία στην Σέριε Α Η φόρμα δίνει σημεία στην Σέριε Α Καλημέρα σας, αρχίζουμε σιγά σιγά να μπαίνουμε σε κανονικούς ρυθμούς, διότι ξεκινούν τα πρωταθλήματα, μετά την διακοπή των εορτών. Σήμερα, το αγωνιστικό πρόγραμμα δεν

Διαβάστε περισσότερα

Μάχες πεντάδας σε Λεωφόρο και Νέα Σμύρνη

Μάχες πεντάδας σε Λεωφόρο και Νέα Σμύρνη Μάχες πεντάδας σε Λεωφόρο και Νέα Σμύρνη Γεία χαρά σε όλους σας, στην Σούπερ Λιγκ έχουν μείνει επτά αγωνιστικές μέχρι το φινάλε και πλέον τα πάντα είναι ανοικτά σε όλα τα μέτωπα. Σήμερα Σάββατο, υπάρχουν

Διαβάστε περισσότερα

Η ανάγκη βαθμών καθορίζουν τα αποτελέσματα στο παμε στοιχημα

Η ανάγκη βαθμών καθορίζουν τα αποτελέσματα στο παμε στοιχημα Η ανάγκη βαθμών καθορίζουν τα αποτελέσματα στο παμε στοιχημα Καλημέρα σας, περιορισμένο το αγωνιστικό πρόγραμμα σήμερα, οπότε περιορισμένες είναι και οι επιλογές μας στο πάμε στοίχημα. Υπάρχουν παιχνίδια

Διαβάστε περισσότερα

Βήμα πρόκρισης για ΑΕΚ και Λυών

Βήμα πρόκρισης για ΑΕΚ και Λυών Βήμα πρόκρισης για ΑΕΚ και Λυών Καλημέρα σε όλους σας, φτωχό το σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα, με λίγες αναμετρήσεις που μπορεί να βασιστείς στο στοιχημα. Σήμερα, ολοκληρώνεται η εμβόλιμη αγωνιστική στην

Διαβάστε περισσότερα

Μάχες σε όλα τα ανοικτά μέτωπα στα πρωταθλήματα

Μάχες σε όλα τα ανοικτά μέτωπα στα πρωταθλήματα Μάχες σε όλα τα ανοικτά μέτωπα στα πρωταθλήματα Καλημέρα σας, ξεκινάμε δυναμικά από σήμερα Παρασκευή, αφού σε όλα σχεδόν τα πρωταθλήματα οι αγώνες γίνονται όσον τον δυνατόν νωρίτερα, λόγω των Ευρωπαϊκών

Διαβάστε περισσότερα

Ντέρμπι στην Serie A, φαβορί σε Μπουντεσλίγκα και Γαλλία και Ελλαδα

Ντέρμπι στην Serie A, φαβορί σε Μπουντεσλίγκα και Γαλλία και Ελλαδα Ντέρμπι στην Serie A, φαβορί σε Μπουντεσλίγκα και Γαλλία και Ελλαδα Η αγωνιστική στην Super League ξεκινά σήμερα Σάββατο με δύο παιχνίδια που ανοίγουν την 21η αγωνιστική ημέρα. Μόνο ο Ολυμπιακός συνεχίζει

Διαβάστε περισσότερα

Επικίνδυνη έξοδο στα Γιάννενα για την ΑΕΚ

Επικίνδυνη έξοδο στα Γιάννενα για την ΑΕΚ Επικίνδυνη έξοδο στα Γιάννενα για την ΑΕΚ Η αγωνιστική στην Σούπερ Λιγκ ολοκληρώνεται χρονικά στα Γιάννενα, όπου ο ΠΑΣ υποδέχεται την ΑΕΚ. Οι δύο ομάδες δεν ξεκίνησαν καλά στο κύπελλο Ελλάδος και σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

Να κάνει βήμα πρόκρισης η ΑΕΚ με την Ντιναμό Κιέβου

Να κάνει βήμα πρόκρισης η ΑΕΚ με την Ντιναμό Κιέβου Να κάνει βήμα πρόκρισης η ΑΕΚ με την Ντιναμό Κιέβου Γειά χαρά σε όλους σας, αφήνουμε πίσω το Τσάμπιονς Λιγκ και έχουμε σήμερα τα πρώτα ματς για τους 32 του Γιουρόπα Λιγκ. Η μοναδική Ελληνική συμμετοχή

Διαβάστε περισσότερα

Πάμε στοίχημα με την τρίτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ

Πάμε στοίχημα με την τρίτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ Πάμε στοίχημα με την τρίτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ Καλημέρα σας, αφήνουμε πίσω τα εγχώρια πρωταθλήματα, διότι μπροστά μας έχουμε Ευρωπαϊκές αναμετρήσεις τόσο για το Τσάμπιονς Λιγκ όσο και το Γιουρόπα

Διαβάστε περισσότερα

Μονομαχίες με φόντο την δεύτερη θέση

Μονομαχίες με φόντο την δεύτερη θέση Μονομαχίες με φόντο την δεύτερη θέση Καλημέρα σας, ξεκινά πάλι η Σούπερ Λιγκ, όπου μετά την διακοπή από τον υφυπουργό και λόγω των Εθνικών ομάδων, έχουμε πάλι πλήρη αγωνιστική δράση. Έτσι, όπως έχει γίνει

Διαβάστε περισσότερα

Φόρμα και γκολ στο δρόμο για το ταμείο

Φόρμα και γκολ στο δρόμο για το ταμείο Φόρμα και γκολ στο δρόμο για το ταμείο Γεία χαρά σε όλους σας, η εβδομάδα που διανύουμε περιέχει κύπελλα, Λιγκ Καπ και κάποιες εμβόλιμες αγωνιστικές σε κάποια πρωταθλήματα. Το αγωνιστικό πρόγραμμα σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

Κερδίζει και περιμένει το ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός

Κερδίζει και περιμένει το ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός Κερδίζει και περιμένει το ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός Με δύο αναμετρήσεις ξεκινά η 19η αγωνιστική της Super League, η οποία έχει πολλή ενδιαφέρον με πολλές ανοικτές θέσεις ακόμα, όπου γίνεται μία μάχη ανάμεσα σε

Διαβάστε περισσότερα

Τέλος πρώτου γύρου στην Γαλλία

Τέλος πρώτου γύρου στην Γαλλία Τέλος πρώτου γύρου στην Γαλλία Καλημέρα σε όλους σας, περίεργη περίοδο διανύουμε αυτή την εποχή, λίγο πριν την διακοπή για τις γιορτές. Στο αγωνιστικό πρόγραμμα υπάρχουν παιχνίδια από τα Ευρωπαϊκά κύπελλα,

Διαβάστε περισσότερα

Προτελευταία αγωνιστική στην Serie A

Προτελευταία αγωνιστική στην Serie A Προτελευταία αγωνιστική στην Serie A Καλημέρα σας, ολοκληρώνονται πλέον όλα τα πρωταθλήματα και όλα τα παιχνίδια γίνονται την ίδια ώρα. Σήμερα, διεξάγονται οι αγωνιστικές στην Premier League και στην Serie

Διαβάστε περισσότερα

Να φύγει με διπλό από την Λαμία

Να φύγει με διπλό από την Λαμία Να φύγει με διπλό από την Λαμία Η αγωνιστική στην Σούπερ Λιγκ, τελειώνει σήμερα στην Λαμία, όπου η τοπική ομάδα θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό. Οι δύο ομάδες αγωνίζονται και στο κύπελλο Ελλάδος, για την

Διαβάστε περισσότερα

Οι πρωτοπόροι μας οδηγούν στα πάμε στοίχημα

Οι πρωτοπόροι μας οδηγούν στα πάμε στοίχημα Οι πρωτοπόροι μας οδηγούν στα πάμε στοίχημα Γειά χαρά σε όλους σας, οδεύουμε πλέον προς τις γιορτές και την διακοπή των περισσότερων πρωταθλημάτων, αλλά και την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου. Στην Ελληνική

Διαβάστε περισσότερα

Κρίσιμες αναμετρήσεις σε όλα τα μέτωπα

Κρίσιμες αναμετρήσεις σε όλα τα μέτωπα Κρίσιμες αναμετρήσεις σε όλα τα μέτωπα Καλημέρα σας, αφήνουμε πίσω μας τα Ευρωπαϊκά ματς, όπου μας χάρισαν έντονες συγκινήσεις και μεγάλες ανατροπές, μη αναμενόμενες σε πολλές περιπτώσεις. Σήμερα, έχουμε

Διαβάστε περισσότερα

Πάμε στοίχημα προγνωστικά με φαβορί και γκολ

Πάμε στοίχημα προγνωστικά με φαβορί και γκολ Πάμε στοίχημα προγνωστικά με φαβορί και γκολ Καλημέρα σας, συνεχίζεται η κούρσα της Σούπερ Λιγκ και το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο αφού σε όλες τις θέσεις γίνεται πραγματική μάχη, από πολλές ομάδες, τόσο

Διαβάστε περισσότερα

Προγνωστικά: Για την πρόκριση η ΑΕΚ στην Βιέννη

Προγνωστικά: Για την πρόκριση η ΑΕΚ στην Βιέννη Προγνωστικά: Για την πρόκριση η ΑΕΚ στην Βιέννη Καλημέρα σε όλους σας, ολοκληρώθηκαν χτες οι όμιλοι του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου προέκυψαν οι 16 ομάδες που θα παίξουν στην επόμενη φάση για να φτάσουν στον

Διαβάστε περισσότερα

Να συνεχίσουν νικηφόρα ΑΕΚ και Αστέρας Τρίπολης

Να συνεχίσουν νικηφόρα ΑΕΚ και Αστέρας Τρίπολης Να συνεχίσουν νικηφόρα ΑΕΚ και Αστέρας Τρίπολης Τρεις αγωνιστικές απομένουν για να ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος της Super League, έτσι σήμερα ξεκινά η 13η αγωνιστική στην διοργάνωση, που περιλαμβάνει πολλά

Διαβάστε περισσότερα

Όλα ανοικτά στο Europa League

Όλα ανοικτά στο Europa League Όλα ανοικτά στο Europa League Γεία χαρά σε όλους, ολοκληρώθηκε χτες η πέμπτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, που ξεκαθάρισε κάπως η κατάσταση, ενώ σήμερα διεξάγεται η πέμπτη αγωνιστική του Europa League

Διαβάστε περισσότερα

Με δύο αναμετρήσεις ξεκινά η αγωνιστική στην Λα Λιγκα

Με δύο αναμετρήσεις ξεκινά η αγωνιστική στην Λα Λιγκα Με δύο αναμετρήσεις ξεκινά η αγωνιστική στην Λα Λιγκα Καλημέρα σε όλους σας, πολύ φτωχό είναι το μεσοβδομαδιάτικο αγωνιστικό πρόγραμμα, τις επόμενες μέρες οι επιλογές μας θα είναι περιορισμένες. Αυτό που

Διαβάστε περισσότερα

Αθηναϊκό ντέρμπι στο ΟΑΚΑ ΑΕΚ Παναθηναϊκός

Αθηναϊκό ντέρμπι στο ΟΑΚΑ ΑΕΚ Παναθηναϊκός Αθηναϊκό ντέρμπι στο ΟΑΚΑ ΑΕΚ Παναθηναϊκός Καλημέρα σας, σημαντική αγωνιστική στην Σούπερ Λιγκ, όπου μπορεί να κριθούν κάποια πράγματα, από την κορυφή εώς τον πάτο της βαθμολογίας. Στο ΟΑΚΑ διεξάγεται

Διαβάστε περισσότερα

Τσάμπιονς Λιγκ Βασιλεία Μάντσεστερ Σίτι και Γιουβέντους Τότεναμ

Τσάμπιονς Λιγκ Βασιλεία Μάντσεστερ Σίτι και Γιουβέντους Τότεναμ Τσάμπιονς Λιγκ Βασιλεία Μάντσεστερ Σίτι και Γιουβέντους Τότεναμ Καλημέρα σας, ξεκινά πάλι το Τσάμπιονς Λιγκ και όλοι οι φίλαθλοι περιμένουν με αγωνία αυτές τις αναμετρήσεις, για να απολαύσουν την χαρά

Διαβάστε περισσότερα

Αναμέτρηση πεντάδας και αποδείξεων στο Περιστέρι

Αναμέτρηση πεντάδας και αποδείξεων στο Περιστέρι Αναμέτρηση πεντάδας και αποδείξεων στο Περιστέρι Καλημέρα σας, ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα είναι η έβδομη αγωνιστική στην Σούπερ Λιγκ, με πολλά αποτελέσματα που έχουν αλλάξει την κατάσταση. Ο ΠΑΟΚ πέρασε από

Διαβάστε περισσότερα

Οι έδρες καθορίζουν τις προβλέψεις στοιχήματος

Οι έδρες καθορίζουν τις προβλέψεις στοιχήματος Οι έδρες καθορίζουν τις προβλέψεις στοιχήματος Οι έδρες καθορίζουν τις σημερινές προβλέψεις στοιχήματος Παρασκευής Καλημέρα σας, ολοκληρώθηκε η δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και του

Διαβάστε περισσότερα

Στο Κίεβο για την πρόκριση η ΑΕΚ

Στο Κίεβο για την πρόκριση η ΑΕΚ Στο Κίεβο για την πρόκριση η ΑΕΚ Καλημέρα σας, χτες έγιναν οι πρώτες αγώνες στην φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ και απομένουν πλέον να βγουν οι ομάδες που θα περάσουν στον επόμενο γύρο. Σήμερα, για το

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλα παιχνίδια παντού στην Ευρώπη

Μεγάλα παιχνίδια παντού στην Ευρώπη Μεγάλα παιχνίδια παντού στην Ευρώπη Η αγωνιστική ημέρα στην Super League ολοκληρώνεται στην Τούμπα και στο Περιστέρι, με δύο πολύ όμορφες και με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Λάρισα

Διαβάστε περισσότερα

Αμφίρροπες αναμετρήσεις στο Champions League

Αμφίρροπες αναμετρήσεις στο Champions League Αμφίρροπες αναμετρήσεις στο Champions League Γειά χαρά σε όλους σας, ολοκληρώνονται σήμερα τα πρώτα παιχνίδια για την φάση των 16 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην Ευρώπη. Πάλι σήμερα, υπάρχουν

Διαβάστε περισσότερα