Αρκούρ Α. Κλωντ Travel Star ΕΠΕ. Αδαμίδης Ιορδάνης Pangosmion Travel & Adventures. Αθήνα. Για το Διοικητικό Συμβούλιο «ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ»

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Αρκούρ Α. Κλωντ Travel Star ΕΠΕ. Αδαμίδης Ιορδάνης Pangosmion Travel & Adventures. Αθήνα. Για το Διοικητικό Συμβούλιο «ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ»"

Transcript

1 Αδαμίδης Ιορδάνης Pangosmion Travel & Adventures Γεννήθηκε το 1973 Σπουδές: Οικονομικό Πειραιώς Επαγγελματική Εμπειρία: : Part Time απασχόληση ως συνοδός Υπαιθρίων Δραστηριοτήτων 1996-Σήμερα: Υπεύθυνος Σχεδιασμού & Πωλήσεων στο Τουριστικό Γραφείο PANGOSMION TRAVEL & ADVENTURES 2004: ΑΘΗΝΑ Υπεύθυνος Λεωφορειακού Δικτύου Δημοσιογράφων Σεμινάρια-Εκθέσεις: Σεμινάριο Ορεινής διάσωσης/ Σχολές Rafting & Kayak /Σεμινάρια Χειμερινών Σπορ στο Εξωτερικό /Παρακολούθηση Σεμιναρίων για Team Building Activities στην Ουαλία και Σκοτία (Παραμονή 5 μήνες) /Σχολές Ορειβασίας Αναρρίχησης - Σκι Μέλος ΗΑΤΤΑ Συντονιστής Επιτροπής Υπαιθρίων Δραστηριοτήτων ΗΑΤΤΑ Μέλος Επιτροπής ΟΕΕΚ Συνεργασία με πολλά περιοδικά & εφημερίδες σε θέματα Τουρισμού. Αναγνώστου Δημήτριος Helios Travel Γεννήθηκε στην το Απόφοιτος Λυκείου Τουριστικό Ξενοδοχειακό Κολέγιο Σταενγκεμπεργκ Βαυαρία Bachelor Hospitality Management Luton University σήμερα : Manager Helios Hellas Αρκούρ Α. Κλωντ Travel Star ΕΠΕ Απόφοιτος λυκείου Εργάστηκε ως υπάλληλος στο ΝΙΝΑ ΤΟΥΡΣ ΕΠΕ από το Μετέχει στο εταιρικό κεφάλαιο του Τravel Star ΕΠΕ από το 1988, του ΝΙΝΑ ΤΟΥΡΣ ΕΠΕ από το 1989 και του EXELIXIS Ταξιδιωτικοί Σύμβουλοι από το Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΗΑΤΤΑ και επικεφαλής της Επιτροπής Αεροπορικών θεμάτων. Επίσης, συμμετέχει στην Επιτροπή Ακτοπλοϊκών Θεμάτων και στην Επιτροπή Εισερχόμενου Τουρισμού/ αγορά Κίνας του ΗΑΤΤΑ.

2 Ασημακοπούλου Λίβε 24 Hours TEK AE Κόρινθος Ημερ. Γεν.: 10 / 10 / Ανώτερη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Mechelen-Βέλγιο Εκπρόσωπος της Airtour - Sunair Αεροδρομίου Ζαβεντέμ -Βρυξέλλες Οργάνωση συνεδρίων και δημόσιες σχέσεις Ulysses Tours/Βέλγιο 1994-σήμερα Γραφείο Γεν. Τουρισμού «24 ΩΡΕΣ ΑΕ» στη Κόρινθο, Πρόεδρος ΔΣ Δ/νουσα Σύμβουλος Υπ/μα στο Λουτράκι 1996-σήμερα Γραφείο Ενοικίασης Αυτοκινήτων «24 ΩΡΕΣ Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων ΕΠΕ» στο Λουτράκι, Διαχειρίστρια 1999-σήμερα ΤΕΟΜ ΛΗΒΑΤΕΚ, Τουριστικά Λεωφορεία με έργο τη μεταφορά των πελατών του Casino Λουτρακίου από, Διαχειρίστρια Συνολικά οι 3 εταιρείες απασχολούν 21 άτομα προσωπικό, ασχολούνται κυρίως με incoming, incentives, και τις μεταφορές με τα λεωφορεία Βάνας Φώτης Vanas Travel Γεννήθηκε στην το Απόφοιτος Λογιστικής Σχολής Προϊστάμενος Ελεγκτηρίου & Λογιστηρίου στο Ξενοδοχείο King Palace Προϊστάμενος Ελεγκτηρίου & Λογιστηρίου στο Ξενοδοχείο Astir Palace Βουλιαγμένης Γεν. Δ/ντής Olympic Holidays Ελλάδος Manos Holidays Δ/ντής Ελλάδας Γεν. Δ/ντής Ελλάδας Grecian Holidays Ιδιοκτήτης του Vanas Travel Πλούσια αρθρογραφία στα περιοδικά «Τουριστικά Θέματα» και «Τουρισμός & Οικονομία». Συμμετοχή στο ΗΑΤΤΑ ως Ταμίας από το , ως Γ Αντιπρόεδρος από το και Ταμίας από το Βασιλάκης Κωνσταντίνος Karoukas Travel Κέρκυρα Γεννημένος το Μέλος του Δ.Σ. του ΗΑΤΤΑ Συμμετέχω ξανά στο ψηφοδέλτιο διότι πιστεύω ότι υπάρχουν ακόμη πολλά πράγματα να γίνουν. Πρόεδρος της Δ.Ε. του Παραρτήματος Κέρκυρας. Συνεχείς επαφές με τις αρχές του τόπου - συμμετοχή σε διάφορες επιτροπές που αφορούν τα τουριστικά πράγματα στην Κέρκυρα και στους Παξούς. Ασχολούμαι με τον τουρισμό από το 1978, με ενοικιάσεις αυτοκινήτων και λίγο αργότερα ανοίγω το πρώτο μου γραφείο γενικού τουρισμού με αντικείμενο τις εκδρομές και την είσοδο πελατών στην Κέρκυρα κυρίως από Γερμανία και Ιταλία.

3 Βεκρής Μάρκος Top Level Tours Γεννήθηκα στην, σπούδασα Οικονομικά στην Ιταλία και τελείωσα την σχολή τουριστικών σπουδών στο πανεπιστήμιο της Μπολώνιας. Είμαι στο επάγγελμα από το 1981 και από το 1991 είμαι ιδιοκτήτης του τουριστικού γραφείου ΤΟΠ ΛΕΒΕΛ ΤΟΥΡΣ. Είμαι μέλος του H.A.T.T.A από την αρχή της καριέρας μου και τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιήθηκα στις επιτροπές για τον εισερχόμενο τουρισμό και για τα ζητήματα VISA SHENGHEN. Είμαι παντρεμένος και έχω 2 κόρες. Βισβίκης Νικόλαος Vis Travel Βόλος Μέλος του απερχόμενου Δ.Σ. του HATTA. Υπεύθυνος της Επιτροπής Ακτοπλοϊκών Θεμάτων, (ο HATTA του απένειμε εύφημο μνεία για την δραστηριότητά του). Μετείχε ενεργά σε καίρια θέματα όπως: κώδικας δεοντολογίας σχολικών εκδρομών, πράσινες εβδομάδες σχολείων, εκδρομές Εργατικής Εστίας, κατοχύρωση επαγγέλματος, κώδικας δεοντολογίας μεταξύ πελατών - ξενοδοχείων - πρακτόρων, Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, αλλαγή καταστατικού κ.α. Κάτοχος πτυχίων ΑΣΟΕΕ και master του SUNY (N.Y.) Βουρεξάκης Γρηγόρης Hellenic Tours Προϋπηρεσία 30 χρόνια στο HELLENIC TOURS υπεύθυνος για τα οικονομικά και την μηχανογραφική οργάνωση. Θέση: Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος. Η σχέση του με το ΗΑΤΤΑ ξεκίνησε πριν από 8 χρόνια με συμμετοχή του σε οικονομικές επιτροπές για θέματα Φ.Π.Α. κτλ. Εκλέχθηκε μέλος του Δ.Σ. του ΗΑΤΤΑ τον οποία και εκπροσωπεί σε οικονομικές επιτροπές στην E.C.T.A.A.

4 Γασπαράτος Αλέξανδρος Alexis Tours Γεννήθηκα στην Κεφαλονιά. Η οικογένειά μου μετοίκησε στην το Δραστηριοποιήθηκε στον τομέα των Δημοσίας Χρήσεως Αυτοκινήτων. Μετά την αποφοίτησή μου από την Ανωτάτη Βιομηχανική Πειραιώς ενεργοποιήθηκα στην οικογενειακή επιχείρηση " ΕΤΑΜ " Γραφείο Γενικού Τουρισμού, που είχε ιδρυθεί το 1960 και που είχε στην κατοχή της 25 Τουριστικά Λεωφορεία. Στη συνέχεια ίδρυσα την εταιρεία " ALEXIS TOURS " το 1986, που έχει στην κατοχή της 18 Τουριστικά Λεωφορεία. Ασχολήθηκα με τα συνδικαλιστικά του κλάδου μας και ήμουν 18 χρόνια Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων Ελλάδος. Συνεχίζω δε την συνδικαλιστική μου και είμαι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΟΕΤ. Γκιόκας Κωνσταντίνος Carlson Wagonlit Travel Carlson Wagonlit Travel Γενικός Διευθυντής Ελλάδας & Σλοβενίας Δραστηριότητες: Μέλος της Επιτροπής Αεροπορικών Θεμάτων του ΗΑΤΤΑ, Εισηγητής Πανεπιστημίου Πειραιώς Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα, Μέλος ΣΕΤΕ, Μέλος SKAL Club Σπουδές: Γερμανική Σχολή Αθηνών, Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων, MBA - General Management Ξένες Γλώσσες: Αγγλικά, Γερμανικά Θεωρώ ότι είναι ξεκάθαρη η ανάγκη για επανατοποθέτηση του κλάδου ως παροχείς συμβουλευτικών υπηρεσιών και διαχείρισης ταξιδιωτικών εξόδων. Ευαγγέλου Ιωάννης Epsilon Travel Απόφοιτος Τουριστικής Οικονομίας του Queen University του Καναδά. Ασχολείται με τον τουρισμό 40 χρόνια. Ιδιοκτήτης των εταιρειών: Charter Center (Πτήσεις Charter), Epsilon Travel (εισερχόμενος τουρισμός και διοργάνωση συνεδρίων), Daphne Tours (τουριστικά λεωφορεία). Έχει διατελέσει μέλος του Δ.Σ. του ΗΑΤΤΑ επί σειρά ετών ως μέλος, Ταμίας και Πρόεδρος. Επίσης είναι Πρόεδρος του ACVB, της BAFTAA, Αντιπρόεδρος στο ΣΕΤΕ και μέλος του ΣΕΠΟΣ.

5 Ευσταθίου Αλέξανδρος Dolphin of Skiathos Σκιάθος Hμερομηνία Γέννησης: Εκπαίδευση: Σχολή Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΤΕ) Θεσσαλονίκης, Σχολή Μηχανολόγων-Μηχανικών Πανεπιστήμιο Τεργέστης Ιταλίας (όχι πτυχίο) Επαγγελματική Εμπειρία 2001 έως σήμερα Πρόεδρος, Διευθύνων Σύμβουλος και μετόχος της εταιρείας Dolphin of Skiathos SA έως σήμερα Διευθυντής της Εταιρείας Hellenic Island Services Σκιάθου, Διευθύνων Σύμβουλος και μέτοχος της εταιρείας Dolphin of Skiathos SA, Διευθυντής Υποκαταστήματος Plotin Travel Σκιάθου, Υπεύθυνος ξενοδοχείου MARO-Αφοι Κλημεντόπουλοι, Αγ. Ιωάννης Πηλίου. Ξένες Γλώσσες Αγγλικά, Ιταλικά, Γερμανικά 1998-έως σήμερα Μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Τουρισμού Μαγνησίας Πρόεδρος Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Σκιάθου Ζορπίδης Μιχάλης Ζορπίδης Τουριστικός Οργανισμός Θεσσαλονίκη Γεννήθηκε το Νοέμβριο του Αποφοίτησε από το 6ο Λύκειο Θεσ/νίκης. Με τον τουρισμό άρχισε να ασχολείται από τα 18 του χρόνια ξεκινώντας τις σπουδές του στο τουριστικό marketing. Εκλέχθηκε Γεν. Γραμματέας του Συνδέσμου Πρακτόρων Τουρισμού Μακεδονίας Θράκης στα 20 χρόνια του. Διετέλεσε από τότε Πρόεδρος του Συνδέσμου Πρακτόρων Τουρισμού Μακεδονίας Θράκης, Αντιπρόεδρος του HATTA και μέλος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων. Διευθύνει με επίκεντρο τη Θεσσαλονίκη τον Τουριστικό Οργανισμό Ζορπίδη με 11 υποκαταστήματα και 115 ιδιόκτητα λεωφορεία. Στον αθλητισμό υπήρξε αθλητής των ομάδων Βόλεϊ του Άρη και του Τρίτωνα. Υπηρέτησε για πολλά χρόνια τον αθλητισμό της Θεσσαλονίκης συμμετέχοντας στη διοίκηση της ΑΕ Ποντίων, του Τρίτωνα και του Άρη. Σήμερα είναι αντιδήμαρχος εκπαίδευσης στο Δήμο Θεσσαλονίκης, πρόεδρος στο Ίδρυμα Άγιος Στυλιανός και πρόεδρος Ομοσπονδίας Πρακτόρων Τουρισμού Μακεδονίας και Θράκης. Ιωακειμίδης Ιωακείμ Venus Travel Ξεκίνησε την καριέρα του το 1973 στη Ολυμπιακή Αεροπορία, το 1977 συνεργάσθηκε με το Venus Travel όπου από το 1985 είναι συνιδιοκτήτης και διευθυντής. Τα τελευταία δύο χρόνια είναι μέλος της Επιτροπής Αεροπορικών Θεμάτων του ΗΑΤΤΑ.

6 Καζούλλης Ιωάννης Inter Med Travel Consultants Ασχολείται με τον τουρισμό από το 1972 αρχίζοντας από την οικογενειακή επιχείρηση Από το 1975 συνεργάζεται με την Travellers International, ως Vice President Eastern Mediterranean, έναν από τους μεγαλύτερους ταξιδιωτικούς οργανισμούς που διακινούσε τους πελάτες της TWA Getaway Vacations σε όλο τον κόσμο Το 1986 ιδρύει την InterMed Travel Consultants με κύριο αντικείμενο την διακίνηση και εξυπηρέτηση επιβατών κρουαζιερόπλοιων, Incentives και Congresses Κατρακάζος Νικόλαος By Ship Travel Σάμος Είναι ιδιοκτήτης του τουριστικού γραφείου BY SHIP TRAVEL AE που λειτουργεί από το 1982 έχει έδρα την Σάμο και ασχολείται με την παροχή όλου του φάσματος των τουριστικών υπηρεσιών. Είναι ηλικίας 39 ετών απόφοιτος της ΑΣΟΕΕ και σήμερα είναι Πρόεδρος των Τουριστικών Πρακτόρων της Σάμου και πρόεδρος του Λιμενικού ταμείου του νομού ΣΑΜΟΥ. Είναι επίσης πρόεδρος της ναυτικής εταιρείας Σαμιακές γραμμές που είναι ιδιοκτήτρια 4 πλοίων που εκτελούν δρομολόγια και εκδρομές στην Τουρκία και τα γειτονικά της Σάμου νησιά. Κατσιώκαλης Πέτρος Sirios Travel Κατερίνη Σπουδές: Απόφοιτος τμήματος κοινωνιολογίας του Ecole Pigiere de Paris : Υπάλληλος Ρεσεψιόν σε Ξενοδοχεία του Νομού Πιερίας (Platamon Beach, Olympian Bay, Olympios Zeus, Stella) : Διευθυντής / Μέτοχος στο Τουριστικό Γραφείο SIRIOS TRAVEL με έδρα την Παραλία Κατερίνης και δραστηριότητες στον εισερχόμενο Τουρισμό : Διευθύνων Σύμβουλος / Μέτοχος στην ΟΛΥΜΠΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΑΕ, εταιρία με έδρα την Παραλία Κατερίνης και δραστηριότητες Άλλες δραστηριότητες : Γεν. Γραμματέας της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων Πιερίας : Μέλος του ΔΣ του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πιερίας

7 Κελαϊδίτης Νικόλαος Passepartout Γεννημένος στην το 1969, στα μαθητικά μου χρόνια υπήρξα μέλος πολιτικής νεολαίας με έντονη συνδικαλιστική δράση, με σπουδές Διοίκησης Επιχειρήσεων στην Αγγλία, με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Στρατηγική Προώθηση και Πλάνα Επικοινωνίας Τουρισμού. Καθώς υπήρξα και μέλος της UNICEF από Εργάζομαι συνεχώς από το 1987 και είμαι ιδιοκτήτης Τουριστικού Γραφείου από το Ήμουν μέλος 4 επιτροπών του ΗΑΤΤΑ το Μιλώ Αγγλικά και Γαλλικά. Κοντός Βασίλειος Corfu Holidays Κέρκυρα Ημ. Γέννησης: 23/04/ /1977 Σπουδές Αρχιτεκτονικής στο Πανεπιστήμιο Ρώμης 1965/σήμερα Οικογενειακό Ξενοδοχείο 1976/σήμερα Τουριστικό Γραφείο Εξερχόμενο & Εισερχόμενου Τουρισμού. Μέλος της ΙΑΤΑ από το Τουριστικά Πούλμαν 1998/2000 Σπουδές σε επίπεδο MBA στον Στρατηγικό Σχεδιασμό Συνδικαλιστική Δράση: ΟΝΝΕΔ Κέρκυρας, Αντιπρόεδρος Τουριστικών Πρακτόρων Κέρκυρας, Πρόεδρος Τουριστικών Πρακτόρων Κέρκυρας, Αντιπρόεδρος ΠΟΕΤ, Μέλος Δ.Σ. Επιμελητηρίου Κέρκυρας σήμερα Πρόεδρος Δ.Σ. Επιμελητηρίου Κέρκυρας Κοινωνική Δράση: 1980-σήμερα Μέλος Ροταριανού Ομίλου Κέρκυρας, 1991 σήμερα Πρόξενος Σουηδίας (Κέρκυρα Θεσπρωτία Ιωάννινα Λευκάδα), 1994-σήμερα Ιδρυτικό Μέλος & Μέλος Δ.Σ. της Kerkyra Lines, Πρόεδρος Ροταριανού Ομίλου Κέρκυρας Κουρκουνάκης Κωνσταντίνος Kourkounis Tours Ηράκλειο

8 Κυριακάκης Μιχάλης Kyriakakis Tours Χανιά Γεννήθηκα στα Χανιά Κρήτης το Το 1979 ίδρυσα την εταιρία ΑΦΟΙ ΚΥΡΙΑΚΑΚΗ Ο.Ε. που με το πέρασμα του χρόνου, με σκληρή προσωπική δουλειά, με την ποιότητα των υπηρεσιών της αλλά και με την αγάπη και υποστήριξη του κόσμου κατάφερε να γίνει μία από τις μεγαλύτερες τουριστικές επιχειρήσεις της Κρήτης. H πολυετής πείρα της στον τομέα του τουρισμού, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό (28 άτομα) αλλά κυρίως η αγάπη και η υποστήριξη του πελάτη, δίνουν όλα τα εφόδια στο KYRIAKAKIS TRAVEL να εκπληρώνει τους στόχους που έχει θέσει. Μπίθας Θεόδωρος Eurostar SA / Travel Plan Ο Θεόδωρος Μπίθας γεννήθηκε το 1947 στην ορεινή Ηλεία. Αναγκάστηκε από πολύ νέος να έρθει στην και να εργασθεί σε ταξιδιωτικό γραφείο, στις αρχές της δεκαετίας του 60, τελειώνοντας συνάμα τις σπουδές του. Από το 1981 εργάζεται στη EUROSTAR SA / TRAVEL PLAN, όπου πέρασε από διάφορα τμήματα σαν προϊστάμενος και από το 1986, μέχρι σήμερα είναι Γενικός Διευθυντής του Travel Plan, οδηγώντας την εταιρία σε μια επιτυχή πορεία με αποτέλεσμα σήμερα να είναι ο μεγαλύτερος ταξιδιωτικός οργανισμός. Γνωρίζει αγγλικά, είναι έγγαμος και πατέρας δύο αγοριών. Σταύρος Μπουζάνης Monogram Travel Ημερ. Γεν.: 29 / 8 /58 Σπουδές : Πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών Πανεπιστημίου Αθηνών Γλώσσες : Αγγλικά - Ισπανικά Επαγγελματική Εμπειρία : :Μέλος τού γραφείου του Έλληνα επιτρόπου στις Βρυξέλλες κ Γρηγόρη Βάρφη : Διευθυντής τού γραφείου τού Ε.Ο.Τ στην Ισπανία : Ιδιοκτήτης και διαχειριστής τού τουριστικού γραφείου εισερχόμενου τουρισμού LATIN SUN : Παράλληλα με το LATIN SUN, μέτοχος και συνδιαχειριστής του τουριστικού γραφείου MONOGRAM TRAVEL 2001 μέχρι και σήμερα : Μέτοχος και Πρόεδρος του Δ.Σ της Monogram Travel S.A πού προέκυψε από την συνένωση των εταιρειών Latin Sun, Monogram Travel l.t.d και Olympia Expertours.

9 Παπαδοπούλου Ελένη Travel Trade Επί σειρά ετών με τιμάτε με την εμπιστοσύνη σας. Αγωνιστήκαμε μαζί με πάθος για την υπεράσπιση και την προώθηση των αιτημάτων του κλάδου μας. Στη δύσκολη για τον τουρισμό περίοδο που διανύουμε θα με βρείτε και πάλι πρωτοπόρο και συμπαραστάτη σε κοινούς αγώνες. Περισσότερο από ποτέ χρειαζόμαστε μαχητικούς εκπροσώπους, ικανούς να απαιτήσουν τα δίκαιά μας. Υπόσχομαι να είμαι ένας από αυτούς. Προσδοκώντας ότι θα με τιμήσετε για μια ακόμη φορά με την ψήφο μας. Παπαηλίας Συμεών Grefis Holidays Ιωάννινα Γεννήθηκε το Απόφοιτος του Παντείου Πανεπιστημίου, του Τμήματος Κοινωνιολογίας. Σήμερα είναι ιδιοκτήτης των ταξιδιωτικών γραφείων GREFIS HOLIDAYS & PIANETA HOLIDAYS τα οποία εξειδικεύονται στην διοργάνωση οργανωμένων εκδρομών στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και της μεταφορικής εταιρίας TRAVEL CHAIN, η οποία διαθέτει 5 ιδιόκτητα πολυτελή λεωφορεία, τελευταίας τεχνολογίας. Η έδρα των εταιριών είναι η και τα υποκαταστήματα εδρεύουν στην Θεσσαλονίκη και τα Ιωάννινα. Παπαλέξης Νικόλαος ATU Ltd. Πάτρα Απόφοιτος της Σχολής Τουριστικών και Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων, Οικονομικών Επιστημών Ο.Π.Ε Θεσσαλονίκης, Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων ΣΤΕ Πάρνηθας και Μεταπτυχιακών σπουδών στην Ελβετία. Δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Πάτρα, όντας εταίρος σε δύο τουριστικά γραφεία το Achaia Travel Union & το Peloponnese Travel Services. Επίσης, έχει αναλάβει με την εταιρεία του την εκμετάλλευση του ξενοδοχείου KALOGRIA BEACH. Είναι Γενικός Γραμματέας του ΗΑΤΤΑ και Πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Επιχειρήσεων Δυτικής Ελλάδας (ΕΤΕΔΕ). Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά και Ιταλικά.

10 Πατρίκιος Γεράσιμος Amphitrion / Prisma Travel Προϋπηρεσία στις Ethiopian Airlines και Swissair. Ιδρυτικό στέλεχος του Diners World Travel. Assist Manager στο American Express Travel Service. Ιδρυτής του Prisma Travel το οποίο συγχωνεύτηκε το 2004 με το Amphitrion. Συμμετοχή στην επιτροπή Αεροπορικών Θεμάτων του ΗΑΤΤΑ που με συνεχείς επαφές και διαπραγματεύσεις έκανε σημαντικό έργο εν όψει των εξελίξεων στον αεροπορικό κλάδο. Σερέτης Αντώνης 24 Hours Travel & Tours Ιδρυτικό Μέλος και Πρόεδρος του Ομίλου Επιχειρήσεων «24 ΩΡΕΣ» Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρίας «24 ΩΡΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΤΑΞΙΔΙΑ Α.Ε.» με έδρα την και υποκαταστήματα σε, Πειραιά, Κύπρο και Τσεχία. Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρίας «ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΙΣΧΥΣ Α.Ε.» ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ Πρακτορείων ΠΡΟΠΟ & Λαχείων σε Πλ. Ομονοίας & Ηλιούπολη. Μέλος του Δ.Σ. του H.A.T.T.A : Σύσταση και λειτουργία ιδιόκτητων επιχειρήσεων με κύριο αντικείμενο την πρακτόρευση λαχείων, ΠΡΟΠΟ και ιπποδρομιακού στοιχήματος. 1989: Ίδρυση της Εταιρίας «24 Ώρες Τουρισμός Ταξίδια Α.Ε.» στην με έδρα το κατάστημα της Πλατείας Συντάγματος. 1993: Ίδρυση των Υποκαταστημάτων σε Κόρινθο και Λουτράκι και εν συνεχεία 2002: Εκλογή ως μέλος του Δ.Σ. του Η.Α.Τ.Τ.Α. 2004: Ίδρυση μαζί με άλλους 100 τουρ. Πράκτορες της εταιρίας «Ελληνική Ταξιδιωτική Ισχύς Α.Ε.» στην οποία και ανέλαβε τη θέση του Δ. Συμβούλου. 2004: Ίδρυση της εταιρίας «24 HOURS TRAVEL SERVICE PRAGUE» με έδρα την Πράγα της Τσεχίας. Στίβενσον Νάσος Alvia Travel Nassos A. Stephenson was born and educated in the UK and he has been involved in the Tourism industry for the last 25 years. In 1999, he found his own incoming company, Alvia, that specialises in representation of Tour Operators in Northern Greece and Destination Management as well as Conference Organizer with head offices located in Athens. His modern views and approaches to the international market have established Alvia as a leading company within the industry.

11 Στυλιανόπουλος Ανδρέας Navigator Travel Γεννήθηκε στην το 1964 Απόφοιτος Σχολής Μωραΐτη, Τουριστικές και Ξενοδοχειακές σπουδές στην Ελβετία, (Λοζάννη), εργάστηκε στην Γενεύη, Ζυρίχη. Μετεκπαίδευση στις ΗΠΑ εργασία και παραμονή για 12 χρόνια. Επαναπατρισμός στην Ελλάδα το Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής του ταξιδιωτικού οργανισμού Navigator. Μιλάει και γράφει Αγγλικά, Γαλλικά και Ισπανικά. Είναι Μέλος της Επιτροπής Τουρισμού του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου, Αθηναϊκής Λέσχης, CLIA. Έγγαμος. Τζιβανίδου Ιωάννα Concorde Voyages Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη, απόφοιτος Γενικού Λυκείου και πτυχιούχος Αμερικανικού Κολεγίου PITMAN στον τομέα του Marketing. Από το 1978 ασχολήθηκε ενεργά με τον εξερχόμενο τουρισμό σε διοικητικές θέσεις. Διετέλεσε μέλος των HATTA LADIES την περίοδο 1994/1995. Από το 1999 είναι ιδιοκτήτρια του CONCORDE VOYAGES, Tour operator specialized για Γαλλία και αντιπρόσωπος του Γαλλικού Τουρισμού στην Ελλάδα από το Τρέντζος Αθανάσιος Heronia Γεννήθηκε το 1975 στην. Είναι απόφοιτος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Marketing του B.C.A. Ασχολείται με τον τουρισμό από το 1992, στo τμήμα πωλήσεων του HERONIA Travel. Σήμερα είναι συνιδιοκτήτης και Υπεύθυνος Marketing & Επικοινωνίας στο HERONIA Travel. Επίσης, συμμετέχει στις Επιτροπές Εισερχόμενου Τουρισμού/ αγορά Κίνας και αγορά Ρωσίας του ΗΑΤΤΑ.

12 Τριγκάκης Εμμανουήλ Hellenic Vision Travel Γεννήθηκα στο Πόρτο-Χέλι. Το 1978 ξεκίνησα σαν Ναυτικός Πράκτορας στο Πόρτο-Χέλι και παράλληλα ασχολήθηκα με το υπό ιδιοκτησία μου Ξενοδοχείο ΑΛΚΥΩΝ. Το 1980 ίδρυσα το πρώτο μου Τουριστικό γραφείο στο Πόρτο-Χέλι με τον διακριτικό τίτλο Hellenic Vision Travel και στην συνέχεια το 1984 στην κάτω από την ίδια επωνυμία. Η πορεία μου μέχρι σήμερα στον Τουρισμό διακρίνεται από επιτυχίες, αυτό φαίνεται από την συνεχή ανοδική πορεία, την αξιοπιστία μου στην Τουριστική Αγορά αλλά και τους ;άξιους συνεργάτες που με περιβάλλουν. Στόχος μου είναι να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στον κλάδο μας Τσάτσος Μελίτων Meliton Travel Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην, κάτοχος πτυχίου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και μεταπτυχιακού σε «Tourism Planning and Development» του Πανεπιστημίου του Surrey. Ασχολείται με τον Τουρισμό από το 1989, είναι ιδιοκτήτης γραφείου από το 1997, και καθηγητής τουριστικών σπουδών από το Ασχολείται ενεργά με τον ΗΑΤΤΑ συμμετέχοντας σε διάφορες επιτροπές όπως των «αεροπορικών θεμάτων». Έχει ασχοληθεί εκτενώς με την Τουριστική Ανάπτυξη της Ελλάδας και σε τομείς όπως τουρισμός για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες, Τουριστική Εκπαίδευση κα Τσιλίδης Λύσσανδρος Travel Credit Promotion Γεννηθείς το 1952 στην Αίγυπτο. Εκπαίδευση: University Degree in Economics, Shipping Administration από το Polytechnic Moorgate στο Λονδίνο, Marketing & Management Administration από το Κολέγιο St. Patrick στο Λονδίνο. Ξένες Γλώσσες: Αγγλικά, Αραβικά Εμπειρία: 34 χρόνια στην τουριστική βιομηχανία. 3 φορές εκλεγείς Πρόεδρος του ΗΑΤΤΑ. Μέλος Δ.Σ. ΕΟΤ για 3 χρόνια. Μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ενοικιάσεως Αυτοκινήτων για 4 χρόνια. Μέλος του Δ.Σ. της ECTAA για 5 χρόνια. Ενεργό μέλος Δ.Σ. ΗΑΤΤΑ για 22 χρόνια.

13 Φίλη (Πετροπούλου) Αργυρώ Erkyna Travel Πάρος Γεννήθηκε το 1966 στην. Η ενασχόλησή της με τον τομέα του Τουρισμού ξεκίνησε από την οικογενειακή επιχείρηση CRECA TOURS (Κίμων Φίλης). Από το 1986 συνέχισε με την επιχείρηση ERKYNA TRAVEL,που πλέον εδρεύει στην Πάρο και έχει επεκταθεί με τον σύζυγό της Δημήτριο Πετρόπουλο και στον χώρο της ακτοπλοίας ( κεντρικοί πράκτορες BLUE STAR FERRIES). Πρόσφατα επεκτάθηκε και στον χώρο των ξενοδοχείων με την ίδρυση της AKROTEL EΠΕ. Χλιαουτάκης Εμμανουήλ Alpha Odeon Holidays Ρέθυμνο Είμαι 40 χρόνων, κατάγομαι από την Κρήτη και από το Ρέθυμνο. Είμαι παντρεμένος και έχω δυο γιους και μια κόρη. Φιλοδοξία μου, αν εκλεγώ στο νέο Δ.Σ. του ΗΑΤΤΑ, είναι να εργαστώ σκληρά, ασταμάτητα, με πνεύμα συνεργασίας και με συντονιστή και καθοδηγητή ελπίζω ξανά τον Γιάννη Ευαγγέλου, να πετύχομε να στηρίξομε την επαγγελματική μας υπόσταση αλλά και να επιβιώσομε στους πραγματικά δύσκολους και ανταγωνιστικούς καιρούς που διανύομε.

14 Σχοινάς Δημήτρης The Travel World House Για την Ελεγκτική Επιτροπή Εκπαίδευση : 2004 Απόφοιτος τουριστικών επαγγελμάτων. Πρακτική εξάσκηση : Υπάλληλος 2 χρόνια στο NUOVA TRAVEL. Ξένες γλώσσες : Αγγλικά : Πτυχίο Lower of Cambridge University. Προϋπηρεσία : : Υπάλληλος σε ταξιδιωτικό γραφείο ( NUOVA TRAVEL ) : Ιδιοκτήτης ταξιδιωτικού γραφείου. Τσιλίδης Γεώργιος George s Travel Service Για την Ελεγκτική Επιτροπή - Ημερομηνία Γέννησης:, 09/12/ Σπουδές: Οικονομικά: City of London College, Τουριστικές Σπουδές: Holborn College - Επαγγελματική Δραστηριότητα: Υπάλληλος στο τουριστικό γραφείο Maria Livada Travel, 1967 μέχρι σήμερα Ιδιοκτήτης και Διευθυντής του George s Travel Service Ltd. Δραστηριότητες: Πρόεδρος της ASTA HELLAS, Κυβερνήτης ASTA INTERNATIONAL Area 11 (Ελλάδα, Κύπρος, Ισραήλ, Γιουγκοσλαβία, Τουρκία, Ρουμανία, Βουλγαρία), Ταμίας της ASTA INTERNATIONAL, Κυβερνήτης area 11 ASTA INTERNATIONAL, Ταμίας της ASTA INTERNATIONAL, & Μέλος Δ.Σ. HATTA, Μέλος Δ.Σ. ΠΟΕΤ, Γεν. Γραμματέας 1991 μέχρι σήμερα Ιδρυτικό μέλος & μέλος του Δ.Σ. ΣΕΤΕ Χρονάκη Φλώρα Road Tours Για την Ελεγκτική Επιτροπή Απόφοιτος Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Ζυρίχης Από το ανέλαβα το Management στα Ξενοδοχεία Blue Sea και Palm Beach στην Κρήτη. Μέλος της Ένωσης Ξενοδόχων Κρήτης και του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Από το 1998 έως το 2000 ασχολήθηκα με συνεδριακό τουρισμό και management τουριστικών επιχειρήσεων. Από το 2002 έως σήμερα έχω το τουριστικό γραφείο apo 2002 Road Tours.

15 Αργύρης Μιχαήλ Conceptours «Ενωτική Ταξιδιωτική Κίνηση» Ημερομηνία Γέννησης 11/11/1970 Εργασιακή Προϋπηρεσία 01/2004 Σήμερα Conceptours Managing Director 11/ /2003 Conceptours Marketing Director 11/ /2001 Conceptours Sales Executive 2/1994 5/1995 Life Bar - Bar Manager 6/1991 9/1993 (part time) Conceptours Welcome Services - Operations 5/1990 7/1990 Casey Jones (London) Staff Supervisor 10/1989 4/1990 Casey Jones (London) Customer Service Σπουδές Western International University (Phoenix, Arizona) MBA in Marketing Western International University (Phoenix, Arizona) BSc in Management Γλώσσες Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά (Πολύ λίγα) Βασιλειάδης Στάθης Andy s Tours «Ενωτική Ταξιδιωτική Κίνηση» Γεννήθηκε το Είναι απόφοιτος γυμνασίου και έχει κάνει σπουδές Business Management στο Richmond College του Λονδίνου. Είναι παντρεμένος και έχει δύο αγόρια 13 και 21 ετών. Μετά την ολοκλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία στην οικογενειακή επιχείρηση Andy s Tours, δίπλα στον πατέρα και δάσκαλο του. Ο όμιλος των εταιρειών του οποίου σήμερα ηγείται αποτελείται από τρεις ανώνυμες και μία ΕΠΕ, απασχολώντας 85 μόνιμους συνεργάτες. Βλάχος Απόστολος A.V. Tours «Ενωτική Ταξιδιωτική Κίνηση» Γεννήθηκε στη Λευκάδα το 1952, όπου τέλειωσε και τις Γυμνασιακές του σπουδές. Από πολύ νωρίς ασχολήθηκε με τις τουριστικές μεταφορές ως ιδιοκτήτης τουριστικών λεωφορείων. Το 1974 ιδρύει το Γραφείο Γενικού Τουρισμού AV Tours. Έχει διατελέσει μέλος του Δ.Σ του HATTA και σήμερα είναι μέλος του Δ.Σ της ΠΟΕΤ και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Λεωφορείων.

16 Γκίνης Σπύρος Ginis Vacances «Ενωτική Ταξιδιωτική Κίνηση» Γεννήθηκε στην Κέρκυρα τo Αποφοίτησε στο Α Νυκτερινό Γυμνάσιο Πειραιά και σπούδασε στη Πάντειο Διευθυντής Πωλήσεων στο «Μανοs» Διευθυντής / Πρόεδρος ΔΣ «Ginis Sa» Αντιπρόεδρος, Μέλος ΔΣ ΗΑΤΤΑ σχεδόν συνεχώς Πρόεδρος ΔΣ ΠΕΤΑΓΑ Αντιπρόεδρος ΔΣ Ομοσπονδίας ΠΟΕΤ Μέλος ΙΑΤΑ, ΑSTA, Skal, UFTAA,Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου «Γιατροί Χωρίς Σύνορα», «Φαρμακοποιοί του Κόσμου» Διακρίσεις: Aργυρό Μετάλλιο της Πόλης των Παρισίων, Αργυρή Πλακέτα του Κυπριακού Τουρισμού. Ελ Ταουϊλ Δημήτρης Pilgrims International Travel «Ενωτική Ταξιδιωτική Κίνηση» Ημ/νία Γέννησης : 21/10/1973 στο Κάιρο - Αίγυπτος Απόφοιτος Μέσης Τουριστικής Σχολής Ξένες Γλώσσες: Αγγλικά, Αραβικά Διευθυντής κρατήσεων ξενοδοχείων και μετακινήσεων στο πρακτορείο PILGRIMS TRAVEL AGENCY L.T.D. Υπεύθυνος Αθλητικών Διοργανώσεων εντός και εκτός Ελλάδος Κατάρας Γεώργιος Athens Express «Ενωτική Ταξιδιωτική Κίνηση»

17 Μακρής Θανάσης Byzantine Travel «Ενωτική Ταξιδιωτική Κίνηση» Γεννήθηκε στην το Δραστηριοποιείται στον τομέα του τουρισμού και το εμπορίου τα τελευταία 20 χρόνια. Είναι ιδιοκτήτης Διευθυντής του BYZANTINE TRAVEL και πρόεδρος της OCTOPUS ΑΕ. Μιλάει αγγλικά και γαλλικά. Υπήρξε μέλος της Ελληνοαραβικής Ένωσης (1982), του Σερβοελληνικού Συνδέσμου (1986) και συμμετείχε σε συνέδρια για πολιτικά και κοινωνικά θέματα στον χώρο των Βαλκανίων και της Μέσης Ανατολής. Μέλος του Δ.Σ. ΗΑΤΤΑ και Πρόεδρος του συνδυασμού ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ. Μούσμπε Κατερίνα Mid East Travel «Ενωτική Ταξιδιωτική Κίνηση» Σπουδές :Πτυχιούχος Γαλλικού Ινστιτούτου Πτυχιούχος Νομικής Σχολής Γλώσσες : Ελληνικά Αραβικά Αγγλικά - Γαλλικά Επάγγελμα :Ιδιοκτήτρια του Πρακτορείου Μid-East Travel, που λειτουργεί από το 1983 με προσωπικό 30 άτομα και με ειδικότητα στα Επαγγελματικά Ταξίδια, Ναυτική Κίνηση, Ταξίδια Κινήτρων, Συνέδρια, Εισερχόμενος και Εξερχόμενος Τουρισμός Συνεργασίες: Επίσημη Αντιπρόσωπος του Συριακού Υπουργείου Τουρισμού στην Ελλάδα Επίσημη Αντιπρόσωπος Emirates Holidays στην Ελλάδα. Σαρρής Χρήστος Sarris Travel «Ενωτική Ταξιδιωτική Κίνηση» Τόπος γέννησης: Λυγουριό, Αργολίδας, 1937 Επαγγελματική πείρα: Από το 1963, διατηρεί τουριστικό γραφείο, με την ονομασία Sarris Travel Agency και διοργανώνει ταξίδια σε όλο τον κόσμο. Επαγγελματικές δραστηριότητες Ιδιοκτήτης τουριστικών λεωφορείων, ενασχόληση με εισερχόμενο και εξερχόμενο τουρισμό. Από τη δεκαετία του 1970, διοργάνωση επιτυχημένων εκδρομών στη Βόρεια Αμερική και την Άπω Ανατολή. Το 1980 διοργάνωση, για πρώτη φορά, ταξιδιού στο Βόρειο ακρωτήριο της Νορβηγίας. Το 1993 διοργάνωση, για πρώτη φορά, εκδρομής στην Ανταρκτική. Επανειλημμένες εκδρομές σε Αφρική, Ασία, Αυστραλία και Νότια Αμερική. Διοργάνωση εκδρομών για συλλόγους Συμμετοχή τα τελευταία χρόνια σε εκθέσεις στο εσωτερικό και το εξωτερικό.

18 Σκρέτας Στάθης ES Tours «Ενωτική Ταξιδιωτική Κίνηση» Γεννήθηκε στο Βόλο το Απόφοιτος Ανωτέρας Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Ρόδου και Τουριστικής Σχολής Λωζάνης. Ομιλεί 3 γλώσσες και ασχολείται με τον τουρισμό 37 χρόνια. Διευθύνει την Εταιρεία ΕΣ ΤΟΥΡΣ ΕΛΛΑΣ ΑΕ. Εκ των ιδρυτών και πρόεδρος επί 8 χρόνια της Ένωσης Αποφοίτων Σχολών Τουριστικών Επαγγελμάτων, της οποίας είναι επίτιμος πρόεδρος. Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών, γενικός γραμματέας επί 14 χρόνια της Ομοσπονδίας Τουριστικών Λεωφορείων και Τουριστικών Γραφείων (σημερινή ΠΟΕΤ), μέλος του ΗΑΤΤΑ 26 χρόνια και μετέχει του Δ.Σ. επί 18 συνεχόμενα, εκ των οποίων 2 γενικός γραμματέας και 4 Α Αντιπρόεδρος. Ως Αντιπρόεδρος του ΤΑΝΠΥ έχει πετύχει την αλλαγή του συστήματος ρύθμισης χρεών. Συνεχής παρουσία, αγώνες, σε πλειάδα θεμάτων που απασχολούν τον κλάδο, συμμετοχή σε επιτροπές κ.λ.π, για διάφορα νομοσχέδια, τον νόμο κατά των ΚΤΕΛ, τον νόμο για τα ΤΕΟΜ, συλλογικές συμβάσεις υπαλλήλων τουριστικών γραφείων, οδηγών, ξεναγών, θέματα αεροδρομίων και το Ελευθέριος Βενιζέλος. Έχει επίσης υπηρετήσει θετικά μέχρι και σήμερα τον κλάδο υπηρετώντας 6 διαφορετικούς προέδρους

19 Μουλά Λεμονιά Travel Elegance Για την Εφορευτική Επιτροπή Γεννήθηκα 05 Ιουνίου 1970 στα Λουτρά Αιδηψού της Εύβοιας, όπου και μεγάλωσα. Ερχόμενη στην το 1989 ασχολήθηκα για λίγα χρόνια στην οργάνωση και διοίκηση γραφείου μεγάλης εταιρείας ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Από το 1997 ξεκίνησα στον τουρισμό εργαζόμενη στην οργάνωση τμήματος υπηρεσιών και κρατήσεων επαγγελματικού ταξιδιού και VIP ταξιδιών, στην οργάνωση Συνεδρίων και Ταξιδιών Κινήτρων, υπεύθυνη προσωπικού του τμήματος υπηρεσιών. Το 2004 δημιούργησα το TRAVEL ELEGANCE, επιθυμώντας να δώσω την δική μου προσωπική συνδρομή στον χώρο του τουρισμού, εισερχόμενου και εξερχόμενου. Λατρεύω να ταξιδεύω, ειδικά στα πιο παράξενα μέρη του κόσμου. Ασχολούμαι ακόμη με την διαιτησία στο άθλημα του Βόλεϊ με ιδιαίτερες επιτυχίες και διακρίσεις, καθώς και με την πολιτιστική ανάπτυξη της ιδιαίτερης πατρίδας μου, στη Βόρεια Εύβοια, μέσω εκπολιτιστικού συλλόγου. Νταϊάνα - Κωνσταντίνα Παναγιωτοπούλου LA GRECA D.M.C. *Conventions-Incentives -Events* LA GRECA TRAVEL SERVICE *FITs & Groups* Member of FILOXENIA '04 (Official Accommodations for 2004 Olympic Games) Για την Εφορευτική Επιτροπή Γεννημένη στην, απ' όπου από το 1960 έως το 1965 εργάστηκε ως διπλωματούχος ξεναγός στα Γαλλικά και Αγγλικά και το 1965 ίδρυσε μαζί με τον σύζυγο της την εταιρία LA GRECA TRAVEL SERVICE, που από τότε έως σήμερα έχει παρέχει υπηρεσίες σε πολλές εκατοντάδες VIP μεμονωμένων και γκρουπς, Συνέδρων και Incentive groups. To 1995 ιδρύθηκε η εταιρία LA GRECA D.M.C. η οποία ασχολείται με γεγονότα, συνέδρια και incentives. Παπαδέας Πάρης Papadeas Tours Για την Εφορευτική Επιτροπή Εργάστηκε σε τουριστικό γραφείο μαθητής και φοιτητής κοντά στον πατέρα του, σε όλες τις θέσεις, από εξωτερικές δουλειές μέχρι που ανέλαβε την οικογενειακή επιχείρηση. Είναι απόφοιτος ΤΕΙ Τουριστικών Επιχειρήσεων και ξέρει αγγλικά και γερμανικά

20 Τσουκιάς Μιχάλης Trekking Hellas Για την Εφορευτική Επιτροπή Ο Μιχάλης Τσουκιάς, γεννήθηκε το 1955 στην. Σπούδασε αρχιτεκτονική στο Μιλάνο και ασχολήθηκε ενεργά με την ορειβασία συμμετέχοντας σε διεθνείς ορειβατικές αποστολές στα Ιμαλάια, Άνδεις, Ανταρκτική, Άλπεις κ.α. Είναι Οδηγός Βουνού, Οδηγός Ποταμού και Εκπαιδευτής Διάσωσης. Από το 1985 είναι διευθύνων σύμβουλος της Trekking Hellas. Έχει υπάρξει πρόεδρος του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου, αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ορειβατικής Ομοσπονδίας και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Οδηγών Βουνού.

HELLENIC MEMORIES TRAVEL SERVICES. Προσφορά για το Πρότυπο Πειραματικό ΓΕΛ Ηρακλείου

HELLENIC MEMORIES TRAVEL SERVICES. Προσφορά για το Πρότυπο Πειραματικό ΓΕΛ Ηρακλείου Προσφορά για το Πρότυπο Πειραματικό ΓΕΛ Ηρακλείου Ταυτότητα του Hellenic Memories Travel Services Μια επιχείρηση συνεπής με την ιστορία και τις υπηρεσίες. Το Hellenic Memories Travel Services δραστηριοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΠΟΧΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η ΕΠΟΧΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΕΠΟΧΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ INΣΤΙΤΟΥΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ RESEARCH INSTITUTE FOR TOURISM Γεράσιμος Α. Ζαχαράτος Ομότιμος Καθηγητής Τουριστικής Οικονομικής και Διοίκησης Πανεπιστημίου

Διαβάστε περισσότερα

Τουριστικών Επαγγελμάτων ΑΣΤΕ Ρόδου (613)

Τουριστικών Επαγγελμάτων ΑΣΤΕ Ρόδου (613) Τουριστικών Επαγγελμάτων ΑΣΤΕ Ρόδου (613) Η Ανώτερη Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης Ρόδου (ΑΣΤΕΡ), ιδρύθηκε το 1956, ήταν η πρώτη Σχολή στην Ελλάδα και από τότε λειτουργεί στη πραγματικότητα ως αμιγής ξενοδοχειακή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΟΧΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΟΧΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΟΧΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Η συγκέντρωση της τουριστικής ζήτησης σε λίγους μήνες του έτους Μέτρηση Εποχικότητας Διανυκτερεύσεις Αφίξεις Δαπάνες Δείκτες Συγκέντρωσης Herfindahl - Hirschman

Διαβάστε περισσότερα

Δρ. Ιωάννης Μαρκασιώτης

Δρ. Ιωάννης Μαρκασιώτης Δρ. Ιωάννης Μαρκασιώτης Business Analyst Υπηκοότητα: Ελληνική Πόλη Κατοικίας: Καλλιθέα - Αθήνα Έτος Γέννησης: 1960 E-mail: markasiotis@intralot.com Τηλ.: 6937249 359 ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό μας εταιρικό στιλ περιλαμβάνει τέτοια στοιχεία όπως:

Το δικό μας εταιρικό στιλ περιλαμβάνει τέτοια στοιχεία όπως: Ο Τουριστικός Οργανισμός TEZ TOUR ιδρύθηκε το 1994, και κατέχει ηγετική θέση στον τομέα του εξερχόμενου τουρισμού από τις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης καθώς και από χώρες της Ανατολικής Ευρώπης. Σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου: Θανάσης ΠΕΤΡΑΚΟΣ

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου: Θανάσης ΠΕΤΡΑΚΟΣ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου: Θανάσης ΠΕΤΡΑΚΟΣ Tο 1972 εγγράφηκε στο Mαθηματικό Τμήμα της Φυσικομαθηματικής Σχολής του Πανεπιστημίου

Διαβάστε περισσότερα

Παγκόσμιος και Ελληνικός Τουρισμός

Παγκόσμιος και Ελληνικός Τουρισμός ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ RESEARCH INSTITUTE FOR TOURISΜ Παγκόσμιος και Ελληνικός Τουρισμός I. Παγκόσμιος Τουρισμός Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού

Διαβάστε περισσότερα

(Κατά αλφαβητική σειρά)

(Κατά αλφαβητική σειρά) Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα Υποψηφίων για εκλογή στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου κατά την Ετήσια Γενική Συνέλευση που θα γίνει την 1 η Ιουλίου 2015 (Κατά αλφαβητική σειρά) (1) Ονοματεπώνυμο Υποψηφίου:

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοίνωση_Αλλαγές στο ΔΣ_10Δεκ.2013 Επισυνάπτεται ανακοίνωση της εταιρείας Laiki Capital Public Co Ltd.

Ανακοίνωση_Αλλαγές στο ΔΣ_10Δεκ.2013 Επισυνάπτεται ανακοίνωση της εταιρείας Laiki Capital Public Co Ltd. 0067/00005379/el Αλλαγή στη σύνθεση Διοικητικών Συμβούλων/ανώτατων στελεχών (Διορισμοί/Παραιτήσεις) LAIKI CAPITAL PUBLIC CO LTD Ανακοίνωση_Αλλαγές στο ΔΣ_10Δεκ.2013 Επισυνάπτεται ανακοίνωση της εταιρείας

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ. Ενημέρωση για δραστηριότητες της ΕΤΙΝ. Σύντομη παρουσίαση της εταιρείας

ΘΕΜΑ. Ενημέρωση για δραστηριότητες της ΕΤΙΝ. Σύντομη παρουσίαση της εταιρείας Κέρκυρα, 19 Απριλίου 2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Ταχ. Διεύθυνση: Αλυκές Ποταμού Ταχ. Κώδικας: 49100, Κέρκυρα Τηλέφωνο: 2661039606, 2661031696 Fax: 2661042335

Διαβάστε περισσότερα

18.20-18.30 Kαλωσόρισμα από τον πρόεδρο του Συλλόγου HR Society κ. Γκούρα Αθανάσιο

18.20-18.30 Kαλωσόρισμα από τον πρόεδρο του Συλλόγου HR Society κ. Γκούρα Αθανάσιο Σύλλογος Αποφοίτων Μεταπτυχιακού Δ.Α.Δ HR Society 23 Ιανουαρίου ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ Αθήνα, Κτήρια Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων ΟΠΑ Αίθουσα: 601 (6 ος όροφος)

Διαβάστε περισσότερα

Σεμινάρια Τουριστικών Επιχειρήσεων

Σεμινάρια Τουριστικών Επιχειρήσεων Σεμινάρια Τουριστικών Επιχειρήσεων Επιδοτούμενη εκπαίδευση και κατάρτιση των απασχολούμενων στον τουρισμό Οικονομική ενίσχυση της τουριστικής επιχείρησης μέσω επιστροφής εισφορών Ειδικά για τις τουριστικές

Διαβάστε περισσότερα

O Λάιον ΦΩΤΗΣ ΞΗΡΟΓΙΑΝΝΗΣ γεννήθηκε στην ΑΘΗΝΑ στην οδό ΠΑΡΑΣΙΟΥ στην περιοχή του ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΑΧΑΡΝΩΝ. Μεγάλωσε και ανδρώθηκε στον ΒΟΤΑΝΙΚΟ,

O Λάιον ΦΩΤΗΣ ΞΗΡΟΓΙΑΝΝΗΣ γεννήθηκε στην ΑΘΗΝΑ στην οδό ΠΑΡΑΣΙΟΥ στην περιοχή του ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΑΧΑΡΝΩΝ. Μεγάλωσε και ανδρώθηκε στον ΒΟΤΑΝΙΚΟ, O Λάιον ΦΩΤΗΣ ΞΗΡΟΓΙΑΝΝΗΣ γεννήθηκε στην ΑΘΗΝΑ στην οδό ΠΑΡΑΣΙΟΥ στην περιοχή του ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΑΧΑΡΝΩΝ. Μεγάλωσε και ανδρώθηκε στον ΒΟΤΑΝΙΚΟ, ένεκα της μεταφοράς της επιχείρησης του πατρός του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ,

Διαβάστε περισσότερα

FORUM ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ 2ο ΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕ ΡΙΟ HOTEL DIVANI CARAVEL 26 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008

FORUM ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ 2ο ΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕ ΡΙΟ HOTEL DIVANI CARAVEL 26 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 FORUM ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ 2ο ΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕ ΡΙΟ HOTEL DIVANI CARAVEL 26 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 Πρόγραµµα Πέµπτη, 26 Ιουνίου 2008 09:30 10:00 Προσέλευση - Εγγραφή Συνέδρων 10:00 10:15 Σπύρος Ευσταθόπουλος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτα οι Πολίτες ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτος Λόγος στους Πολίτες Δήμος Ιδαλίου...Πρώτα το Δάλι Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι - ΔΗΜΟΣ ΙΔΑΛΙΟΥ 1. Καλλής Θεοκλής Γεννήθηκε στο Δάλι το 1987. Αποφοίτησε

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Μαρουσώ Παπανικολάου Αγίου Χαραλάμπους 6, Άμφισσα, Νομός Φωκίδος Τ.Κ. 33100. Τηλέφωνα Επικοινωνίας : Κινητό: 6937144285

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Μαρουσώ Παπανικολάου Αγίου Χαραλάμπους 6, Άμφισσα, Νομός Φωκίδος Τ.Κ. 33100. Τηλέφωνα Επικοινωνίας : Κινητό: 6937144285 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Μαρουσώ Παπανικολάου Αγίου Χαραλάμπους 6, Άμφισσα, Νομός Φωκίδος Τ.Κ. 33100 Τηλέφωνα Επικοινωνίας : Κινητό: 6937144285 ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: Απρίλιος 2005, Μεταπτυχιακό Δίπλωμα ειδίκευσης στη

Διαβάστε περισσότερα

Η Εταιρεία. Το 2006 η εταιρεία παίρνει άδεια επίσημα από την ΙΑΤΑ, αναβαθμίζοντας έτσι την εξυπηρέτηση των πελατών της με αμεσότητα και ταχύτητα.

Η Εταιρεία. Το 2006 η εταιρεία παίρνει άδεια επίσημα από την ΙΑΤΑ, αναβαθμίζοντας έτσι την εξυπηρέτηση των πελατών της με αμεσότητα και ταχύτητα. ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Η Εταιρεία Η GSS International ιδρύθηκε από τον Κωσταντή Στράτο το 2000 και από τότε είναι μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ). Το 2006 η εταιρεία παίρνει

Διαβάστε περισσότερα

Ο Σχεδιασμός και η Εκπόνηση Προγραμμάτων Πώλησης Υπηρεσιών γύρω από Επαγγελματίες Αθλητές είναι τομέας δράσης της Sports Consulting.

Ο Σχεδιασμός και η Εκπόνηση Προγραμμάτων Πώλησης Υπηρεσιών γύρω από Επαγγελματίες Αθλητές είναι τομέας δράσης της Sports Consulting. Η εταιρία Εταιρία Η εταιρία Έρευνας & Ανάλυσης Valuation & Research Specialists ( VRS ) ιδρύθηκε το έτος 2002 και δραστηριοποιείται στην παροχή εξειδικευμένων χρηματοοικονομικών υπηρεσιών σε εταιρικούς

Διαβάστε περισσότερα

5ο Επιστημονικό Πεδίο ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

5ο Επιστημονικό Πεδίο ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ 3ο Επιστημονικό Πεδίο 3 5ο Επιστημονικό Πεδίο ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Οι πτυχιούχοι της Σχολής: Στατιστικής του Πειραιά εγγράφονται στο Οικονομικό Επιμελητήριο, ενώ του Αιγαίου (2ο Πεδίο) δεν

Διαβάστε περισσότερα

Προσωπικά Στοιχεία: Επαγγελματική Εμπειρία: Βιογραφικό. Όνομα: Άννα Επώνυμο: Κονιδάκη Όνομα Πατρός: Γεώργιος

Προσωπικά Στοιχεία: Επαγγελματική Εμπειρία: Βιογραφικό. Όνομα: Άννα Επώνυμο: Κονιδάκη Όνομα Πατρός: Γεώργιος Προσωπικά Στοιχεία: Όνομα: Άννα Επώνυμο: Κονιδάκη Όνομα Πατρός: Γεώργιος Επαγγελματική Εμπειρία: Διοικητική εμπειρία σε θέση ευθύνης του Δημόσιου Τομέα, (χρόνια): 25+ Επαγγελματική πείρα: Από: 1988 Εώς:

Διαβάστε περισσότερα

Έρευνα Περιφερειακής Κατανοµής της Ετήσιας Τουριστικής απάνης

Έρευνα Περιφερειακής Κατανοµής της Ετήσιας Τουριστικής απάνης Έρευνα Περιφερειακής Κατανοµής της Ετήσιας Τουριστικής απάνης Πίνακας 1:Πλήθος αποκρινόμενων ανά περιφέρεια - Σεπτέμβριος 2013 Περιφέρεια Αποκρινόμενοι Παρατηρήσεις - Θράκη >100 - Κεντρική >100 -

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτα οι Πολίτες ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτος Λόγος στους Πολίτες Δήμος Αγλαντζιάς...Πρώτα η Αγλαντζιά Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι - ΔΗΜΟΣ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ 1. Αβάνης Σάββας Γεννήθηκε στο Προδρόμι της Επαρχίας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΙΩΑΝ. ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ: ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ 27 714 09, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ, ΤΗΛ (2810) 211911-2126640, FAX (2810) 211929, E-mail: info@critida.com ΠΕΡΙΛΗΨΗ - CAREER SUMMARY

Διαβάστε περισσότερα

Βασίλειος Φ. Φίλιος. Συνοπτικό Βιογραφικό

Βασίλειος Φ. Φίλιος. Συνοπτικό Βιογραφικό Βασίλειος Φ. Φίλιος Συνοπτικό Βιογραφικό Πτυχιούχος της Α.Σ.Ο. & Ε.Ε. / Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων. Μεταπτυχιακές σπουδές στο London School of Economics (ειδίκευση στη Λογιστική και Επιχειρηματική Χρηματοδότηση)

Διαβάστε περισσότερα

Πολυσταδιακή δειγματοληψία με χρήση quota ως προς τη γεωγραφική κατανομή του πληθυσμού, το φύλο και την ηλικία.

Πολυσταδιακή δειγματοληψία με χρήση quota ως προς τη γεωγραφική κατανομή του πληθυσμού, το φύλο και την ηλικία. Επωνυμία Εταιρείας ΚΑΠΑ RESEARCH A.E. ΑΡ. ΜΗΤΡ : 5 Επωνυμία όνομα Εντολέα Σκοπός δημοσκόπησης Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά δείγματος Μέγεθος δείγματος/ γεωγραφική κάλυψη ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ Έρευνα κοινής γνώμης

Διαβάστε περισσότερα

(Κατά αλφαβητική σειρά)

(Κατά αλφαβητική σειρά) Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα Υποψηφίων για εκλογή στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου κατά την Ετήσια Γενική Συνέλευση που θα γίνει στις 18 Ιουνίου 2014 (Κατά αλφαβητική σειρά) (1) Ονοματεπώνυμο Υποψηφίου:

Διαβάστε περισσότερα

2-4 Alkmeonidon str., 161 21 Athens, Tel. 210/ 72 56 541-3, 210/ 72 58 486, Fax 210/ 72 58 487 E-mail: hapco@hapco.gr, Website: www.hapco.

2-4 Alkmeonidon str., 161 21 Athens, Tel. 210/ 72 56 541-3, 210/ 72 58 486, Fax 210/ 72 58 487 E-mail: hapco@hapco.gr, Website: www.hapco. ΠΕΜΠΤΗ 8 ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 08.30 09.30 Προσέλευση Εγγραφές 09.30 11.00 Έναρξη εργασιών συνέδριου - Χαιρετισµοί * Πρόεδρος.Σ. HAPCO, κ. Ντίνος Αστράς Υπουργός Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Ανδρέας Λοβέρδος

Διαβάστε περισσότερα

Σπουδάστε Οργάνωση & Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, στη Σπάρτη, με κόστος 250-300 μηνιαίως.

Σπουδάστε Οργάνωση & Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, στη Σπάρτη, με κόστος 250-300 μηνιαίως. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ & ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ Τμήμα Οργάνωσης & Διαχείρισης Αθλητισμού Ορθίας Αρτέμιδος & Πλαταιών, Σπάρτη, 23100 Γραμματεία: κα. Παπαστρατάκου Άννα, Τηλ:

Διαβάστε περισσότερα

Στηρίζουμε και ευχόμαστε σε όλους ολόψυχα καλή επιτυχία! ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Στηρίζουμε και ευχόμαστε σε όλους ολόψυχα καλή επιτυχία! ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΕΟΒΕΑΜΜ δηλώνει δυναμικά παρόν στις προσεχείς δημοτικές και περιφερειακές εκλογές της χώρας μας, μέσα από τους άξιους συναδέλφους μας οι οποίοι παλεύουν για την επίλυση των προβλημάτων του κλάδου μας.

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΝΟΤΗΤΑ ΥΝΕΠΕΙΑ

ΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΝΟΤΗΤΑ ΥΝΕΠΕΙΑ Η ΕΤΑΙΡΙΑ Η Global Trust είναι μια καταξιωμένη εταιρία στο χώρο των χρηματιστηριακών, χρηματοοικονομικών και επενδυτικών υπηρεσιών. Κεντρική δραστηριότητα της είναι η διαχείριση πλούτου (wealth management)

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΙΞΕΙΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΕΤΟΥΣ 2006

ΑΦΙΞΕΙΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΕΤΟΥΣ 2006 ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΑΦΙΞΕΙΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΕΤΟΥΣ Πειραιάς, 10 Ιουλίου 2007 Από τη Γενική Γραμματεία Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας

Διαβάστε περισσότερα

ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ. Jean Claude Nemery, Υπεύθυνος Έργου Email: jc.nemery@univ-reims.fr, Τηλ: +33326913735

ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ. Jean Claude Nemery, Υπεύθυνος Έργου Email: jc.nemery@univ-reims.fr, Τηλ: +33326913735 «Προώθηση της Ολοκλήρωσης στο Σχεδιασμό και την Παροχή Κοινωνικών Υπηρεσιών στις Τοπικές Αρχές μέσω της επαγγελματικής κατάρτισης του προσωπικού τους Μοχλός για την Τοπική Ανάπτυξη» ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΣ ΕΚΠΟΙΖΩ Αλευρίτου Ελένη Γιατρός, από τα ιδρυτικά μέλη και πρόεδρος της Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ. Έχει στην ευθύνη της θέματα υγείας, διατροφής, ασφάλειας τροφίμων και προϊόντων, τυποποίησης προϊόντων-υπηρεσιών,

Διαβάστε περισσότερα

Χάρτες & ÃÚ ÛÈÌÂ ÏËÚÔÊÔÚ Â

Χάρτες & ÃÚ ÛÈÌÂ ÏËÚÔÊÔÚ Â Χάρτες & ÃÚ ÛÈÌÂ ÏËÚÔÊÔÚ Â City of Rhodes Old Town ÃÚ ÛÈÌÂ ÏËÚÔÊÔÚ Â ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΕΣ Απαγορεύεται η εξαγωγή αρχαιοτήτων καθώς και έργων τέχνης τα οποία βρεθήκαν στην Ελλάδα, µε εξαίρεση κάποιες κατηγορίες

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΜΕΑΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΑ ΚΕΝΤΡΑ

ΤΟΜΕΑΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΑ ΚΕΝΤΡΑ Ο επιχειρηματικός τουρισμός αποτελεί έναν από τους πιο ισχυρούς τομείς της τουριστικής αγοράς παγκοσμίως. Συνέργιες Αγορών Ο επιχειρηματικός τουρισμός αποτελεί έναν από τους πιο ισχυρούς τομείς της τουριστικής

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΡΙΖΑ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ-Βιογραφικά και φωτογραφίες των υποψη φίων μας

ΣΥΡΙΖΑ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ-Βιογραφικά και φωτογραφίες των υποψη φίων μας ΣΥΡΙΖΑ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ-Βιογραφικά φωτογραφίες των υποψη φίων μας Βιογραφικό σημείωμα Χρήσ Παπαδόπουλου Γεννήθηκε στη Λευκάδα το 1956Σπούδασε στη σχολή Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ 1 / 7 Εργάστηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΙΞΕΙΣ ΑΛΛΟ ΑΠΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΕΤΟΥΣ 2007

ΑΦΙΞΕΙΣ ΑΛΛΟ ΑΠΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΕΤΟΥΣ 2007 ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑ ΟΣ Πειραιάς, 9 Ιουλίου 28 Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΑΦΙΞΕΙΣ ΑΛΛΟ ΑΠΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΕΤΟΥΣ 27 Από τη Γενική Γραµµατεία Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας

Διαβάστε περισσότερα

Ημερίδα με Τίτλο: Νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες σε διασυνοριακό και τοπικό επίπεδο Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016, Ξενοδοχείο Habitat (Central Hall)

Ημερίδα με Τίτλο: Νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες σε διασυνοριακό και τοπικό επίπεδο Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016, Ξενοδοχείο Habitat (Central Hall) Ημερίδα με Τίτλο: Νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες σε διασυνοριακό και τοπικό επίπεδο Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016, Ξενοδοχείο Habitat (Central Hall) ΣΥΝΤΟΜΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΟΜΙΛΗΤΩΝ Νίκος Ευθυμιάδης, Πρόεδρος του

Διαβάστε περισσότερα

Η ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΩΣ ΜΟΧΛΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ BEST PRACTICES

Η ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΩΣ ΜΟΧΛΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ BEST PRACTICES Η ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΩΣ ΜΟΧΛΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑΤΙ Η ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ? Σε περίοδο διεθνούς κρίσης οι κρουαζιέρα αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα

4o Πανελλήνιο Συνέδριο & Workshops για το Συνεδριακό & Επαγγελματικό Τουρισμό

4o Πανελλήνιο Συνέδριο & Workshops για το Συνεδριακό & Επαγγελματικό Τουρισμό 4o Πανελλήνιο Συνέδριο & Workshops για το Συνεδριακό & Επαγγελματικό Τουρισμό «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΣΥΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΡΙΣΕΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΕ ΡΙΑΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ» 28 & 29 Φεβρουαρίου 2008 Μέγαρο, Διεθνές Συνεδριακό

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτα οι Πολίτες ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτος Λόγος στους Πολίτες Δήμος Μέσα Γειτονιάς...Πρώτα η Μέσα Γειτονιά Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι - ΔΗΜΟΣ ΜΕΣΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ 1. Γρηγορίου Ευστάθιος Γεννήθηκε στην

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΣΕΡΡΩΝ (ΑΙΘΟΥΣΑ Γ. ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ, 3ος όροφος) ΚΙΛΚΙΣ - ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΣΕΡΡΩΝ (ΑΙΘΟΥΣΑ Γ. ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ, 3ος όροφος) ΚΙΛΚΙΣ - ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ "ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΜΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ - ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΕΜΠΟΡΙΟ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Α/Α ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΟΠΟΣ ΩΡΑ ΙΟΡΓΑΝΩΣΗ 1 28/1/2013 ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΣΕΡΡΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Οκτ 97 Σεπ 98: Postgraduate Diploma in Environmental Engineering. Οκτ 95 Σεπ 97: Master Business Administration (Executive MBA)

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Οκτ 97 Σεπ 98: Postgraduate Diploma in Environmental Engineering. Οκτ 95 Σεπ 97: Master Business Administration (Executive MBA) ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Ονοματεπώνυμο: Παναγιώτης N Ξουραφάς Επικοινωνία: Κινητό: 6977 35 45 87 Τηλ:2310 280610 Ημερομηνία Γεννήσεως 25/10/1965 Οικογενειακή Κατάσταση : Έγγαμος Εκπαίδευση Οκτ 97 Σεπ 98: Postgraduate

Διαβάστε περισσότερα

Χρήστος Αλτιπαρμάκης

Χρήστος Αλτιπαρμάκης Τήνου 37 Παλλήνη Τηλ. 211 2140895 Κινητό 697 0022579 e-mail christosaltiparmakis@live.com Χρήστος Αλτιπαρμάκης Προσωπικές Πληροφορίες Εθνικότητα: Ελληνική Ημερομηνία Γέννησης: 23 / 11 / 1966 Τόπος Γέννησης:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΣΥΜΠΡΑΞΕΩΝ ΚΡΗΤΗΣ

ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΣΥΜΠΡΑΞΕΩΝ ΚΡΗΤΗΣ ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΣΥΜΠΡΑΞΕΩΝ ΚΡΗΤΗΣ Ηράκλειο, 20/11/2014 Αρ. Πρωτ.: 53 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πρόγραμμα Συνεδρίου «ΣΥΝ-ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ» Επιτυχημένες πρακτικές Κοινωνικών Επιχειρήσεων από Ελλάδα, Ιταλία και

Διαβάστε περισσότερα

Eυχαριστίες... 3. Διοργάνωση - Οργάνωση... 4. Επιτροπές... 5. Πρόσκληση Προέδρου... 6. Κύρια Θέματα Σεμιναρίου... 7. Επιστημονικό Πρόγραμμα...

Eυχαριστίες... 3. Διοργάνωση - Οργάνωση... 4. Επιτροπές... 5. Πρόσκληση Προέδρου... 6. Κύρια Θέματα Σεμιναρίου... 7. Επιστημονικό Πρόγραμμα... Eυχαριστίες... 3 Διοργάνωση - Οργάνωση... 4 Π ε ρ ι ε χ ό μ ε ν α Επιτροπές... 5 Πρόσκληση Προέδρου... 6 Κύρια Θέματα Σεμιναρίου... 7 Επιστημονικό Πρόγραμμα... 8-10 Γενικές Πληροφορίες... 11-15 2 Eυχαριστίες

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικός τουρισμός: Προοπτικές και δυνατότητες

Ελληνικός τουρισμός: Προοπτικές και δυνατότητες Ελληνικός τουρισμός: Προοπτικές και δυνατότητες 18 Οκτωβρίου 2016 Συνέδριο ΣΕΤΕ: «Ελληνικός Τουρισμός: Νέα Δεδομένα και Μελλοντικές Προκλήσεις» PwC REMACO/ Υπεργολάβος: ΕΚΠΑ Οι επιδόσεις της χώρας αποδεικνύουν

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ''ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 2011 Α' έκδοση: 18/05/11

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ''ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 2011 Α' έκδοση: 18/05/11 Αεροπορικά ταξίδια Εξωτερικού ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ''ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 2011 Α' έκδοση: 18/05/11 Ρώμη 4 10/6 Best Western President 4* πρωινό 525 140 100 4 10/6 Massimo D'Azeglio 4* / Victoria 4* πρωινό 585 180

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Πατρώνυµο: Ειδικότητα: Ηµερ/νια γενν.: Τόπος κατοικίας: Τόπος γέννησης: Εθνικότητα: Υπηκοότητα: Οικογενειακή κατάσταση:

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Πατρώνυµο: Ειδικότητα: Ηµερ/νια γενν.: Τόπος κατοικίας: Τόπος γέννησης: Εθνικότητα: Υπηκοότητα: Οικογενειακή κατάσταση: ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Επώνυµο: Όνοµα: Πατρώνυµο: Ειδικότητα: Ηµερ/νια γενν.: Τόπος κατοικίας: Τόπος γέννησης: Εθνικότητα: Υπηκοότητα: Οικογενειακή κατάσταση: ΣΠΟΝΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΦΩΚΑΣ ή ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση: Στέλλα Κωστοπούλου Επίκουρη Καθηγήτρια

Παρουσίαση: Στέλλα Κωστοπούλου Επίκουρη Καθηγήτρια Παρουσίαση: Στέλλα Κωστοπούλου Επίκουρη Καθηγήτρια ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑΤΟΣ Το Τμήμα Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών (Ο.Π.Ε.) ιδρύθηκε το 1927, ένα από τα 5 ιδρυτικά τμήματα του Α.Π.Θ. Το 1973 εξειδικεύτηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ

ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ 3412 Με την ολοκλήρωση των σπουδών τους οι απόφοιτοι του τμήματος Χρηματοοικονομικής και Ασφαλιστικής διαθέτουν εξειδικευμένες

Διαβάστε περισσότερα

Η Ανάπτυξη του Ελληνικού Τουρισμού

Η Ανάπτυξη του Ελληνικού Τουρισμού Η Ανάπτυξη του Ελληνικού Τουρισμού ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2015 Βελισσαρίου Ευστάθιος Καθηγητής Τουριστικής Οικονομίας 1 Εξέλιξη του τουριστικού φαινομένου στην Ελλάδα 15ος - 19ος αιώνας: Πολιτιστικός τουρισμός επιστημόνων,

Διαβάστε περισσότερα

Βιογραφικό Σημείωμα (Ε.Π.Α.Λ.) Ανώτατο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Α.Τ.Ε.Ι.)

Βιογραφικό Σημείωμα (Ε.Π.Α.Λ.) Ανώτατο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Α.Τ.Ε.Ι.) Βιογραφικό Σημείωμα Επίθετο: Όνομα: Διεύθυνση κατοικίας: Σώτας Γεώργιος-Σπυρίδων Κριάρη 11, Ρέθυμνο Τ.Κ. 74100 E mail: giwrgossm@yahoo.gr Κινητό: 6936868184 Οικογενειακή κατάσταση: Άγαμος Ημερομηνία γέννησης:

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσµατα έρευνας:

Αποτελέσµατα έρευνας: ελτίο Τύπου Έρευνα της Adecco Ελλάδος µε θέµα: «Work-life Balance» Αθήνα, 10 Μαρτίου 2010 Ο όµιλος Adecco, η µεγαλύτερη εταιρία στον τοµέα της παροχής υπηρεσιών ανθρώπινου δυναµικού παγκοσµίως, ανακοίνωσε

Διαβάστε περισσότερα

Ζήτηση αεροπορικών θέσεων Σύγκριση 2013-2014

Ζήτηση αεροπορικών θέσεων Σύγκριση 2013-2014 Ζήτηση αεροπορικών θέσεων Σύγκριση 2013-2014 Dr. Άρης Ίκκος Εισαγωγή - 1 Ως γνωστόν, περίπου 70% του συνόλου του εισερχόμενου τουρισμού στην Ελλάδα, έρχεται στην χώρα αεροπορικώς. Μάλιστα σε πολλά νησιά

Διαβάστε περισσότερα

HELEXPO FILOXENIA 2015 - CONFERENCE Destination Thessaloniki: 365 days of Meetings, Studies, Sports, Cruises & Health

HELEXPO FILOXENIA 2015 - CONFERENCE Destination Thessaloniki: 365 days of Meetings, Studies, Sports, Cruises & Health DESTINATION THESSALONIKI CONFERENCE 2015 Στρατηγική προσέγγιση του 12-μηνου τουρισμού με αθλητικές δραστηριότητες Strategic approach to 12-month tourism with sports activities - International experiences

Διαβάστε περισσότερα

Έρευνα με θέμα: «Η SWOT ανάλυση ως βασική λειτουργία του προγραμματισμού του τουριστικού μάρκετινγκ. Μελέτη περίπτωσης: Σκιάθος».

Έρευνα με θέμα: «Η SWOT ανάλυση ως βασική λειτουργία του προγραμματισμού του τουριστικού μάρκετινγκ. Μελέτη περίπτωσης: Σκιάθος». Έρευνα με θέμα: «Η SWOT ανάλυση ως βασική λειτουργία του προγραμματισμού του τουριστικού μάρκετινγκ. Μελέτη περίπτωσης: Σκιάθος». Το ερωτηματολόγιο έχει συνταχθεί στα πλαίσια πτυχιακής εργασίας του τμήματος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ KAI EKΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑTA 30/03 έως 13/04/2015 H οµή Ενηµέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της Equal Society σας παρουσιάζει τις ευκαιρίες

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΘΗΜΑ 4 ο ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

ΜΑΘΗΜΑ 4 ο ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΜΑΘΗΜΑ 4 ο ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ 1. ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ (www.gnto.gov.gr) v Ίδρυση: έτος 1950 v Αποστολή: οργάνωση, ανάπτυξη και προώθηση του τουρισµού στην Ελλάδα v Δράσεις: τουριστική

Διαβάστε περισσότερα

Κοινωνική Οικονομία Συνεταιριστική Επιχειρηματικότητα

Κοινωνική Οικονομία Συνεταιριστική Επιχειρηματικότητα Κοινωνική Οικονομία Συνεταιριστική Επιχειρηματικότητα Ενότητα 8: Σωματεία και ιδρύματα Δρ. Ανδρονίκη Καταραχιά Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Άδειες Χρήσης Το παρόν εκπαιδευτικό υλικό υπόκειται

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ AΛΤΟΥΒΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ AΛΤΟΥΒΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ 2015 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ AΛΤΟΥΒΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ Β Ι Ο Γ Ρ Α Φ Ι ΚΟ Σ Η Μ Ε Ι Ω Μ Α ΑΛΤΟΥΒΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ Προσωπικές πληροφορίες Οικογενειακή κατάσταση: Eγγαμος Ημερομηνία

Διαβάστε περισσότερα

Έργα του βρίσκονται σε διάφορες ιδιωτικές και δημόσιες συλλογές στην Κύπρο και το εξωτερικό.

Έργα του βρίσκονται σε διάφορες ιδιωτικές και δημόσιες συλλογές στην Κύπρο και το εξωτερικό. Νικόλας Αντωνίου Γεννήθηκε στη Λάρνακα το 1988. Σπούδασε στο Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην Φλώρινα με καθηγητές τον Χάρη Κοντοσφύρη και Μανώλη Πολυμέρη.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΠΑΤΡΑΣ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΠΑΤΡΑΣ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΠΑΤΡΑΣ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΘΕΜΑΤΑ ΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2011-2012 (Η ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ

Διαβάστε περισσότερα

Του Νικόλαου Παναγόπουλου, Λέκτορα Μάρκετινγκ Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΟΥ GSSI

Του Νικόλαου Παναγόπουλου, Λέκτορα Μάρκετινγκ Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΟΥ GSSI Του Νικόλαου Παναγόπουλου, Λέκτορα Μάρκετινγκ Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ 2 ου ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΟΥ GSSI Πριν από μερικές ημέρες (25-27 Ιουνίου) φιλοξενήθηκε και διοργανώθηκε στην

Διαβάστε περισσότερα

Α Μέρος. Ηράκλειο: Μεταφορικές Εταιρείες. Μόνιμη σχέση δύναμης και εμπιστοσύνης με το λιμάνι και την ANEK LINES. αφιέρωμαcargo

Α Μέρος. Ηράκλειο: Μεταφορικές Εταιρείες. Μόνιμη σχέση δύναμης και εμπιστοσύνης με το λιμάνι και την ANEK LINES. αφιέρωμαcargo Φωτογραφίες: Μιχάλης Χριστοδουλάκης Ηράκλειο: Μεταφορικές Εταιρείες Φορτηγά Δ.Χ., νταλίκες, τράκτορες, πάσης φύσεως οχήματα γεμίζουν το μεγαλύτερο λιμάνι της Κρήτης και τρίτο της Ελλάδας από άποψη επιβατικής

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου 19-10-2015

Δελτίο Τύπου 19-10-2015 Ιβήριδος 9, T.K. 54351 Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310 905164, fax: 2310 903721 Email επικοινωνίας: anestis_anastasiadis@yahoo.gr, axmetaloulis@gmail.com Ιστοσελίδα: www.loutropoleis.com Δελτίο Τύπου 19-10-2015

Διαβάστε περισσότερα

Ζήτηση αεροπορικών θέσεων Σύγκριση 2013-2014

Ζήτηση αεροπορικών θέσεων Σύγκριση 2013-2014 Ζήτηση αεροπορικών θέσεων Σύγκριση 2013-2014 Dr. Άρης Ίκκος Εισαγωγή - 1 70% εισερχόμενου τουρισμού έρχεται αεροπορικώς στην Ελλάδα Το ποσοστό αυτό αυξάνεται στο 90% σε πολλά νησιά Ο προγραμματισμός θέσεων

Διαβάστε περισσότερα

Διεθνής Διαγωνισμός Επιχειρηματικής Στρατηγικής Global Management Challenge

Διεθνής Διαγωνισμός Επιχειρηματικής Στρατηγικής Global Management Challenge Διεθνής Διαγωνισμός Επιχειρηματικής Στρατηγικής Global Management Challenge Υπό την Αιγίδα : Global Management Challenge Ο μεγαλύτερος Διεθνής Διαδικτυακός Διαγωνισμός Επιχειρηματικής Στρατηγικής. Διαγωνίζονται

Διαβάστε περισσότερα

Pandemonium. Management. From Groups to Teams

Pandemonium. Management. From Groups to Teams STRATEGY Pandemonium Management From Groups to Teams Πρωτότυπο εργαστήριο βασισμένο στην τεχνική Pandemonium Management που βοηθά να βελτιώσουμε κατακόρυφα την αποτελεσματικότητά μας ως επικεφαλής ή ως

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ Κ Τ Ε Λ

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ Κ Τ Ε Λ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ Κ Τ Ε Λ ΝΟΜΟΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΙΤΩΛ/NIAΣ ΚΤΕΛ ΑΙΤΩΛ/NIAΣ ΑΧΑΪΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ- ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ: 1 ο χλμ. Ε.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ- ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ ΤΗΛ: 26410-22538 ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΘΗΝΩΝ:

Διαβάστε περισσότερα

Στις 4 Οκτώβρη ψηφίζουµε ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ γιατί στη Βουλή πρέπει να υπάρχει µια ισχυρή ριζοσπαστική και παρεµβατική αντιπολίτευση πρέπει να ακούγεται µια εναλλακτική αριστερή πολιτική

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ 2 ο ΙΕΚ Πειραιά Ειδικότητα: Υπάλληλος Τουριστικού Γραφείου ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ Κ. Τσαγκαράκης 06/10/2009 Τουριστικό Μάρκετινγκ 1 Βασικές Έννοιες Τι είναι ο Τουρισμός; Τι είναι Τουρίστας; Τι ονομάζεται

Διαβάστε περισσότερα

TORWAR ARENA, Warsaw 11-12-13 Δεκεμβρίου 2015

TORWAR ARENA, Warsaw 11-12-13 Δεκεμβρίου 2015 TORWAR ARENA, Warsaw 11-12-13 Δεκεμβρίου 2015 Η 1η Αποκλειστική Έκθεση για την Ελλάδα και την Κύπρο στην Πολωνία Υπό την αιγίδα: 1 η Έκθεση GRECKA PANORAMA I CYPR Βαρσοβία, Πολωνία, TORWAR ARENA 11-12-13

Διαβάστε περισσότερα

EVEREST POWER TALK. Ένα Όραμα! Ένας Στόχος! Η Υψηλότερη Κορυφή!

EVEREST POWER TALK. Ένα Όραμα! Ένας Στόχος! Η Υψηλότερη Κορυφή! EVEREST POWER TALK Ένα Όραμα! Ένας Στόχος! Η Υψηλότερη Κορυφή! Την άνοιξη του 2004 σε συνθήκες πρωτόγνωρης δυσκολίας, η πρώτη Ελληνική ορειβατική αποστολή, ύστερα από δεκαετίες αποτυχηµένων προσπαθειών,

Διαβάστε περισσότερα

6 η ιεθνής Έκθεσης Συνεδριακού Τουρισµού IMEX 2008 (Frankfurt a.m., 22-24.04.2008)

6 η ιεθνής Έκθεσης Συνεδριακού Τουρισµού IMEX 2008 (Frankfurt a.m., 22-24.04.2008) ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ THΣ EΛΛΑ ΟΣ ΣΤΟ ΝΤΥΣΣΕΛΝΤΟΡΦ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ Ντύσσελντορφ, 05 Μαΐου 2008 6 η ιεθνής Έκθεσης Συνεδριακού Τουρισµού IMEX 2008 (Frankfurt a.m., 22-24.04.2008) Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Ταυτότητα της Έρευνας... σελ. 4

Ταυτότητα της Έρευνας... σελ. 4 ΕΚΘΕΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: Ταυτότητα της Έρευνας... σελ. 4 ΜΕΡΟΣ Α : Στοιχεία για τους επισκέπτες της Ελλάδας 1. Αριθμός ημερών παραμονής στην Ελλάδα... 7 2. Αριθμός επισκέψεων στην Ελλάδα για διακοπές...

Διαβάστε περισσότερα

Λίγα λόγια για την εταιρία 121 χρόνια λειτουργίας

Λίγα λόγια για την εταιρία 121 χρόνια λειτουργίας Λίγα λόγια για την εταιρία 121 χρόνια λειτουργίας Στις 15 Ιουνίου 1891, ιδρύεται η Εθνική Ασφαλιστική με πρωτοβουλία της Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος & σε συνεργασία με τα 4 κορυφαία ιδρύματα της χώρας Αναπτύσσεται

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΠΑΤΡΑΣ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΠΑΤΡΑΣ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΠΑΤΡΑΣ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΘΕΜΑΤΑ ΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2011-2012 (Η ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΕΥΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΩΝ

ΕΡΕΥΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΩΝ ΕΡΕΥΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΩΝ alco THE PULSE OF SOCIETY ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: ΕΝΤΟΛΕΑΣ: ΤΥΠΟΣ: ΔΕΙΓΜΑ: ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑ: ΧΡΟΝΟΣ: ALCO Ε.Ο.Τ. ΠΟΣΟΤΙΚΗ (ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ) 1.500

Διαβάστε περισσότερα

Mε την υποστήριξη ΟΠΕ, ΕΟΤ, Επιμελητήρια Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας, Ηλείας, ECDC Economic and Commercial Diplomats Club

Mε την υποστήριξη ΟΠΕ, ΕΟΤ, Επιμελητήρια Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας, Ηλείας, ECDC Economic and Commercial Diplomats Club ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 25 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012 Συν-διοργανωτές Invest in Greece - Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος Mε την υποστήριξη ΟΠΕ, ΕΟΤ, Επιμελητήρια

Διαβάστε περισσότερα

Τόπος Γέννησης: ΑΠΛΑΔΑ ΑΝΔΡΕΑ 9-11, ΓΑΖΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΑΠΛΑΔΑ ΑΝΔΡΕΑ 9-11, ΓΑΖΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Τόπος Γέννησης:   ΑΠΛΑΔΑ ΑΝΔΡΕΑ 9-11, ΓΑΖΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΑΠΛΑΔΑ ΑΝΔΡΕΑ 9-11, ΓΑΖΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Επώνυμο: ΚΟΤΣΥΦΟΣ Όνομα: ΝΙΚΟΛΑΟΣ Πατρώνυμο: ΚΙΜΩΝ Μητρώνυμο: ΕΥΓΕΝΙΑ Ημερομηνία Γέννησης: 06/10/1981 Τόπος Γέννησης: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ Σταθερό Τηλέφωνο: 2810823002

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ - ΓΝΩΣΕΙΣ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ - ΓΝΩΣΕΙΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Επώνυμο: Λίτος Όνομα : Χαράλαμπος Όνομα πατρός: Ιωάννης Ημερομηνία Γέννησης : 6 Ιουνίου 1974 Τόπος Γέννησης : Αθήνα Οικογενειακή Κατάσταση : Άγαμος Διεύθυνση : Πολογιώργη

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. β) το Υπουργείο Ανάπτυξης,- Γενική Διεύθυνση Εσωτερικού Εμπορίου, Κλιμάκια Ελέγχου Λαϊκών Αγορών και Υπαίθριου Εμπορίου (ΚΕΛΑΥΕ)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. β) το Υπουργείο Ανάπτυξης,- Γενική Διεύθυνση Εσωτερικού Εμπορίου, Κλιμάκια Ελέγχου Λαϊκών Αγορών και Υπαίθριου Εμπορίου (ΚΕΛΑΥΕ) Αθήνα, 29 Αυγούστου 2012 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο πρόεδρος της ΚΕΕΕ και του ΕΒΕΑ κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος απέστειλε σήμερα επιστολή στον υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Κωστή

Διαβάστε περισσότερα

Click to add subtitle

Click to add subtitle Company LOGO ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Click to add subtitle ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Δ.,ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗ Μ, CRANFIELD UNIVERSITY,SoE Department of Fluid mechanics and Computational

Διαβάστε περισσότερα

Έξυπνες επενδύσεις Μεγάλη απόδοση

Έξυπνες επενδύσεις Μεγάλη απόδοση Your investor partner in Bulgaria Έξυπνες επενδύσεις Μεγάλη απόδοση Developments Your investor partner in Bulgaria Το σκηνικό έχει αλλάξει. Η Βουλγαρία είναι πλέον ένας σημαντικός επενδυτικός προορισμός

Διαβάστε περισσότερα

Διεθνής Διαγωνισμός Επιχειρηματικής Στρατηγικής Global Management Challenge

Διεθνής Διαγωνισμός Επιχειρηματικής Στρατηγικής Global Management Challenge Διεθνής Διαγωνισμός Επιχειρηματικής Στρατηγικής Global Management Challenge Υπό την Αιγίδα : Global Management Challenge Ο μεγαλύτερος Διεθνής Διαδικτυακός Διαγωνισμός Επιχειρηματικής Στρατηγικής. Διαγωνίζονται

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΥ ΓΕΩΤΕΕ ΚΑΤΆ ΠΕΡΙΟΧΗ-ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ * *

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΥ ΓΕΩΤΕΕ ΚΑΤΆ ΠΕΡΙΟΧΗ-ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ * * ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. 14 ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ 2 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ- 1 ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ 1 ΕΡΓΟΛΗΠΤΕΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ 1 ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ 2 ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ 1 ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΕΩΡΓΙΚΑ 2 ΑΓΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 1 ΒΙΟΜΗΧ 1 ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

http://sep4u.gr Oι συνολικές θέσεις εισακτέων το 2009 στα Ελληνικά ΑΕΙ: 4370 και το 2014 3.925

http://sep4u.gr Oι συνολικές θέσεις εισακτέων το 2009 στα Ελληνικά ΑΕΙ: 4370 και το 2014 3.925 1 ο Επιστημονικό Πεδίο Κοινά με άλλα Επιστημονικά Πεδία 1ο και 4ο - Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών (Αγρίνιο) -Πολιτισμικής Τεχ/γίας και Επικ/νίας (Μυτιλήνη) -Τεχνών Ήχου και

Διαβάστε περισσότερα

Δήμος Κάτω Πολεμιδιών

Δήμος Κάτω Πολεμιδιών Πρώτα οι Πολίτες ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτος Λόγος στους Πολίτες Δήμος Κάτω Πολεμιδιών...Πρώτα τα Κάτω Πολεμίδια Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι - ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΩ ΠΟΛΕΜΙΔΙΑ 1. Αλεξάνδρου Γεώργιος - Μηχανολόγος

Διαβάστε περισσότερα

Ο.Τ.Ε.Κ.: Εκπαίδευση, Ειδικότητες, Μαθητική ζωή, Δεξιότητες και Σταδιοδρομία

Ο.Τ.Ε.Κ.: Εκπαίδευση, Ειδικότητες, Μαθητική ζωή, Δεξιότητες και Σταδιοδρομία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ (Ο.Τ.Ε.Κ.) Ο.Τ.Ε.Κ.: Εκπαίδευση, Ειδικότητες, Μαθητική ζωή, Δεξιότητες και Σταδιοδρομία Ημερίδα

Διαβάστε περισσότερα

ABS Α.Ε ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

ABS Α.Ε ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ABS Α.Ε ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ABS Α.Ε Σκοπός: Σκοπός της εταιρίας είναι η ανάπτυξη ανταγωνιστικών και πρωτοποριακών εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Στόχοι:

Διαβάστε περισσότερα

Η ERMIA Hotels & Resorts είναι εταιρία παροχής υπηρεσιών στον ξενοδοχειακό χώρο.

Η ERMIA Hotels & Resorts είναι εταιρία παροχής υπηρεσιών στον ξενοδοχειακό χώρο. Your key to success Η ERMIA Hotels & Resorts είναι εταιρία παροχής υπηρεσιών στον ξενοδοχειακό χώρο. Διατηρώντας τα χαρακτηριστικά της επιχείρησής σας, επικεντρωνόμαστε στην αύξηση των πωλήσεών σας, στην

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Σοφοκλέους 40 Βούλα Αττικής Τ.Κ 16673 Email: akal1949@gmail.com - info@pezoporia.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΘΗΜΑ 10 ο ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 2. ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

ΜΑΘΗΜΑ 10 ο ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 2. ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΑΘΗΜΑ 10 ο ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 2. ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ Ι. ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ Τα αεροπορικά ταξίδια επέτρεψαν να χτιστούν εκπληκτικά θέρετρα σε αποµακρυσµένα νησιά, έχουν ενδυναµώσει τις πολυεθνικές επιχειρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Άριστα (1 st Class)

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Άριστα (1 st Class) 1 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ Επώνυμο: ΜΑΥΡΙΔΗΣ Όνομα: ΗΡΑΚΛΗΣ Ημερομηνία γέννησης: 7 Σεπτεμβρίου 1963 Οικογενειακή κατάσταση: Έγγαμος - 2 παιδιά Διεύθυνση κατοικίας: Μελπομένης 3, Βάρη, Αττική 166 72

Διαβάστε περισσότερα

TORWAR Arena, Βαρσοβία 11-12-13 Δεκεμβρίου 2015

TORWAR Arena, Βαρσοβία 11-12-13 Δεκεμβρίου 2015 TORWAR Arena, Βαρσοβία 11-12-13 Δεκεμβρίου 2015 Η 1 η Αποκλειστική Έκθεση για την Ελλάδα & την Κύπρο στην Πολωνία Τουρισμός & Γαστρονομία www.panoramagreece.com Υπό την αιγίδα: Η 1 η ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

INFORMATICS DEVELOPMEN T AGENCY. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Μαρούσι, Αριθ. Πρωτ.: Δ3 Βαθμός Προτερ.

INFORMATICS DEVELOPMEN T AGENCY. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Μαρούσι, Αριθ. Πρωτ.: Δ3 Βαθμός Προτερ. INFORMATICS DEVELOPMEN T AGENCY Digitally signed by INFORMATICS DEVELOPMENT AGENCY Date: 2016.08.22 15:12:53 EEST Reason: Location: Athens ΑΔΑ: 6Ξ3Α4653ΠΣ-6Δ6 Βαθμός ασφαλείας: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙO

Διαβάστε περισσότερα

Αθλητικός τουρισμός αναψυχής 4Χ4: τέσσερις εποχές Χ τέσσερις γεωγραφικές περιοχές

Αθλητικός τουρισμός αναψυχής 4Χ4: τέσσερις εποχές Χ τέσσερις γεωγραφικές περιοχές Αθλητικός τουρισμός αναψυχής 4Χ4: τέσσερις εποχές Χ τέσσερις γεωγραφικές περιοχές Αχιλλέας E. ΤΖΙΜΑΣ Ιδρυτής του Rhodes Windsurfing, Kitesurfing and Sailing Academy και του project «sportstourismgreece»

Διαβάστε περισσότερα