Αρκούρ Α. Κλωντ Travel Star ΕΠΕ. Αδαμίδης Ιορδάνης Pangosmion Travel & Adventures. Αθήνα. Για το Διοικητικό Συμβούλιο «ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ»

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Αρκούρ Α. Κλωντ Travel Star ΕΠΕ. Αδαμίδης Ιορδάνης Pangosmion Travel & Adventures. Αθήνα. Για το Διοικητικό Συμβούλιο «ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ»"

Transcript

1 Αδαμίδης Ιορδάνης Pangosmion Travel & Adventures Γεννήθηκε το 1973 Σπουδές: Οικονομικό Πειραιώς Επαγγελματική Εμπειρία: : Part Time απασχόληση ως συνοδός Υπαιθρίων Δραστηριοτήτων 1996-Σήμερα: Υπεύθυνος Σχεδιασμού & Πωλήσεων στο Τουριστικό Γραφείο PANGOSMION TRAVEL & ADVENTURES 2004: ΑΘΗΝΑ Υπεύθυνος Λεωφορειακού Δικτύου Δημοσιογράφων Σεμινάρια-Εκθέσεις: Σεμινάριο Ορεινής διάσωσης/ Σχολές Rafting & Kayak /Σεμινάρια Χειμερινών Σπορ στο Εξωτερικό /Παρακολούθηση Σεμιναρίων για Team Building Activities στην Ουαλία και Σκοτία (Παραμονή 5 μήνες) /Σχολές Ορειβασίας Αναρρίχησης - Σκι Μέλος ΗΑΤΤΑ Συντονιστής Επιτροπής Υπαιθρίων Δραστηριοτήτων ΗΑΤΤΑ Μέλος Επιτροπής ΟΕΕΚ Συνεργασία με πολλά περιοδικά & εφημερίδες σε θέματα Τουρισμού. Αναγνώστου Δημήτριος Helios Travel Γεννήθηκε στην το Απόφοιτος Λυκείου Τουριστικό Ξενοδοχειακό Κολέγιο Σταενγκεμπεργκ Βαυαρία Bachelor Hospitality Management Luton University σήμερα : Manager Helios Hellas Αρκούρ Α. Κλωντ Travel Star ΕΠΕ Απόφοιτος λυκείου Εργάστηκε ως υπάλληλος στο ΝΙΝΑ ΤΟΥΡΣ ΕΠΕ από το Μετέχει στο εταιρικό κεφάλαιο του Τravel Star ΕΠΕ από το 1988, του ΝΙΝΑ ΤΟΥΡΣ ΕΠΕ από το 1989 και του EXELIXIS Ταξιδιωτικοί Σύμβουλοι από το Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΗΑΤΤΑ και επικεφαλής της Επιτροπής Αεροπορικών θεμάτων. Επίσης, συμμετέχει στην Επιτροπή Ακτοπλοϊκών Θεμάτων και στην Επιτροπή Εισερχόμενου Τουρισμού/ αγορά Κίνας του ΗΑΤΤΑ.

2 Ασημακοπούλου Λίβε 24 Hours TEK AE Κόρινθος Ημερ. Γεν.: 10 / 10 / Ανώτερη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Mechelen-Βέλγιο Εκπρόσωπος της Airtour - Sunair Αεροδρομίου Ζαβεντέμ -Βρυξέλλες Οργάνωση συνεδρίων και δημόσιες σχέσεις Ulysses Tours/Βέλγιο 1994-σήμερα Γραφείο Γεν. Τουρισμού «24 ΩΡΕΣ ΑΕ» στη Κόρινθο, Πρόεδρος ΔΣ Δ/νουσα Σύμβουλος Υπ/μα στο Λουτράκι 1996-σήμερα Γραφείο Ενοικίασης Αυτοκινήτων «24 ΩΡΕΣ Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων ΕΠΕ» στο Λουτράκι, Διαχειρίστρια 1999-σήμερα ΤΕΟΜ ΛΗΒΑΤΕΚ, Τουριστικά Λεωφορεία με έργο τη μεταφορά των πελατών του Casino Λουτρακίου από, Διαχειρίστρια Συνολικά οι 3 εταιρείες απασχολούν 21 άτομα προσωπικό, ασχολούνται κυρίως με incoming, incentives, και τις μεταφορές με τα λεωφορεία Βάνας Φώτης Vanas Travel Γεννήθηκε στην το Απόφοιτος Λογιστικής Σχολής Προϊστάμενος Ελεγκτηρίου & Λογιστηρίου στο Ξενοδοχείο King Palace Προϊστάμενος Ελεγκτηρίου & Λογιστηρίου στο Ξενοδοχείο Astir Palace Βουλιαγμένης Γεν. Δ/ντής Olympic Holidays Ελλάδος Manos Holidays Δ/ντής Ελλάδας Γεν. Δ/ντής Ελλάδας Grecian Holidays Ιδιοκτήτης του Vanas Travel Πλούσια αρθρογραφία στα περιοδικά «Τουριστικά Θέματα» και «Τουρισμός & Οικονομία». Συμμετοχή στο ΗΑΤΤΑ ως Ταμίας από το , ως Γ Αντιπρόεδρος από το και Ταμίας από το Βασιλάκης Κωνσταντίνος Karoukas Travel Κέρκυρα Γεννημένος το Μέλος του Δ.Σ. του ΗΑΤΤΑ Συμμετέχω ξανά στο ψηφοδέλτιο διότι πιστεύω ότι υπάρχουν ακόμη πολλά πράγματα να γίνουν. Πρόεδρος της Δ.Ε. του Παραρτήματος Κέρκυρας. Συνεχείς επαφές με τις αρχές του τόπου - συμμετοχή σε διάφορες επιτροπές που αφορούν τα τουριστικά πράγματα στην Κέρκυρα και στους Παξούς. Ασχολούμαι με τον τουρισμό από το 1978, με ενοικιάσεις αυτοκινήτων και λίγο αργότερα ανοίγω το πρώτο μου γραφείο γενικού τουρισμού με αντικείμενο τις εκδρομές και την είσοδο πελατών στην Κέρκυρα κυρίως από Γερμανία και Ιταλία.

3 Βεκρής Μάρκος Top Level Tours Γεννήθηκα στην, σπούδασα Οικονομικά στην Ιταλία και τελείωσα την σχολή τουριστικών σπουδών στο πανεπιστήμιο της Μπολώνιας. Είμαι στο επάγγελμα από το 1981 και από το 1991 είμαι ιδιοκτήτης του τουριστικού γραφείου ΤΟΠ ΛΕΒΕΛ ΤΟΥΡΣ. Είμαι μέλος του H.A.T.T.A από την αρχή της καριέρας μου και τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιήθηκα στις επιτροπές για τον εισερχόμενο τουρισμό και για τα ζητήματα VISA SHENGHEN. Είμαι παντρεμένος και έχω 2 κόρες. Βισβίκης Νικόλαος Vis Travel Βόλος Μέλος του απερχόμενου Δ.Σ. του HATTA. Υπεύθυνος της Επιτροπής Ακτοπλοϊκών Θεμάτων, (ο HATTA του απένειμε εύφημο μνεία για την δραστηριότητά του). Μετείχε ενεργά σε καίρια θέματα όπως: κώδικας δεοντολογίας σχολικών εκδρομών, πράσινες εβδομάδες σχολείων, εκδρομές Εργατικής Εστίας, κατοχύρωση επαγγέλματος, κώδικας δεοντολογίας μεταξύ πελατών - ξενοδοχείων - πρακτόρων, Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, αλλαγή καταστατικού κ.α. Κάτοχος πτυχίων ΑΣΟΕΕ και master του SUNY (N.Y.) Βουρεξάκης Γρηγόρης Hellenic Tours Προϋπηρεσία 30 χρόνια στο HELLENIC TOURS υπεύθυνος για τα οικονομικά και την μηχανογραφική οργάνωση. Θέση: Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος. Η σχέση του με το ΗΑΤΤΑ ξεκίνησε πριν από 8 χρόνια με συμμετοχή του σε οικονομικές επιτροπές για θέματα Φ.Π.Α. κτλ. Εκλέχθηκε μέλος του Δ.Σ. του ΗΑΤΤΑ τον οποία και εκπροσωπεί σε οικονομικές επιτροπές στην E.C.T.A.A.

4 Γασπαράτος Αλέξανδρος Alexis Tours Γεννήθηκα στην Κεφαλονιά. Η οικογένειά μου μετοίκησε στην το Δραστηριοποιήθηκε στον τομέα των Δημοσίας Χρήσεως Αυτοκινήτων. Μετά την αποφοίτησή μου από την Ανωτάτη Βιομηχανική Πειραιώς ενεργοποιήθηκα στην οικογενειακή επιχείρηση " ΕΤΑΜ " Γραφείο Γενικού Τουρισμού, που είχε ιδρυθεί το 1960 και που είχε στην κατοχή της 25 Τουριστικά Λεωφορεία. Στη συνέχεια ίδρυσα την εταιρεία " ALEXIS TOURS " το 1986, που έχει στην κατοχή της 18 Τουριστικά Λεωφορεία. Ασχολήθηκα με τα συνδικαλιστικά του κλάδου μας και ήμουν 18 χρόνια Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων Ελλάδος. Συνεχίζω δε την συνδικαλιστική μου και είμαι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΟΕΤ. Γκιόκας Κωνσταντίνος Carlson Wagonlit Travel Carlson Wagonlit Travel Γενικός Διευθυντής Ελλάδας & Σλοβενίας Δραστηριότητες: Μέλος της Επιτροπής Αεροπορικών Θεμάτων του ΗΑΤΤΑ, Εισηγητής Πανεπιστημίου Πειραιώς Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα, Μέλος ΣΕΤΕ, Μέλος SKAL Club Σπουδές: Γερμανική Σχολή Αθηνών, Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων, MBA - General Management Ξένες Γλώσσες: Αγγλικά, Γερμανικά Θεωρώ ότι είναι ξεκάθαρη η ανάγκη για επανατοποθέτηση του κλάδου ως παροχείς συμβουλευτικών υπηρεσιών και διαχείρισης ταξιδιωτικών εξόδων. Ευαγγέλου Ιωάννης Epsilon Travel Απόφοιτος Τουριστικής Οικονομίας του Queen University του Καναδά. Ασχολείται με τον τουρισμό 40 χρόνια. Ιδιοκτήτης των εταιρειών: Charter Center (Πτήσεις Charter), Epsilon Travel (εισερχόμενος τουρισμός και διοργάνωση συνεδρίων), Daphne Tours (τουριστικά λεωφορεία). Έχει διατελέσει μέλος του Δ.Σ. του ΗΑΤΤΑ επί σειρά ετών ως μέλος, Ταμίας και Πρόεδρος. Επίσης είναι Πρόεδρος του ACVB, της BAFTAA, Αντιπρόεδρος στο ΣΕΤΕ και μέλος του ΣΕΠΟΣ.

5 Ευσταθίου Αλέξανδρος Dolphin of Skiathos Σκιάθος Hμερομηνία Γέννησης: Εκπαίδευση: Σχολή Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΤΕ) Θεσσαλονίκης, Σχολή Μηχανολόγων-Μηχανικών Πανεπιστήμιο Τεργέστης Ιταλίας (όχι πτυχίο) Επαγγελματική Εμπειρία 2001 έως σήμερα Πρόεδρος, Διευθύνων Σύμβουλος και μετόχος της εταιρείας Dolphin of Skiathos SA έως σήμερα Διευθυντής της Εταιρείας Hellenic Island Services Σκιάθου, Διευθύνων Σύμβουλος και μέτοχος της εταιρείας Dolphin of Skiathos SA, Διευθυντής Υποκαταστήματος Plotin Travel Σκιάθου, Υπεύθυνος ξενοδοχείου MARO-Αφοι Κλημεντόπουλοι, Αγ. Ιωάννης Πηλίου. Ξένες Γλώσσες Αγγλικά, Ιταλικά, Γερμανικά 1998-έως σήμερα Μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Τουρισμού Μαγνησίας Πρόεδρος Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Σκιάθου Ζορπίδης Μιχάλης Ζορπίδης Τουριστικός Οργανισμός Θεσσαλονίκη Γεννήθηκε το Νοέμβριο του Αποφοίτησε από το 6ο Λύκειο Θεσ/νίκης. Με τον τουρισμό άρχισε να ασχολείται από τα 18 του χρόνια ξεκινώντας τις σπουδές του στο τουριστικό marketing. Εκλέχθηκε Γεν. Γραμματέας του Συνδέσμου Πρακτόρων Τουρισμού Μακεδονίας Θράκης στα 20 χρόνια του. Διετέλεσε από τότε Πρόεδρος του Συνδέσμου Πρακτόρων Τουρισμού Μακεδονίας Θράκης, Αντιπρόεδρος του HATTA και μέλος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων. Διευθύνει με επίκεντρο τη Θεσσαλονίκη τον Τουριστικό Οργανισμό Ζορπίδη με 11 υποκαταστήματα και 115 ιδιόκτητα λεωφορεία. Στον αθλητισμό υπήρξε αθλητής των ομάδων Βόλεϊ του Άρη και του Τρίτωνα. Υπηρέτησε για πολλά χρόνια τον αθλητισμό της Θεσσαλονίκης συμμετέχοντας στη διοίκηση της ΑΕ Ποντίων, του Τρίτωνα και του Άρη. Σήμερα είναι αντιδήμαρχος εκπαίδευσης στο Δήμο Θεσσαλονίκης, πρόεδρος στο Ίδρυμα Άγιος Στυλιανός και πρόεδρος Ομοσπονδίας Πρακτόρων Τουρισμού Μακεδονίας και Θράκης. Ιωακειμίδης Ιωακείμ Venus Travel Ξεκίνησε την καριέρα του το 1973 στη Ολυμπιακή Αεροπορία, το 1977 συνεργάσθηκε με το Venus Travel όπου από το 1985 είναι συνιδιοκτήτης και διευθυντής. Τα τελευταία δύο χρόνια είναι μέλος της Επιτροπής Αεροπορικών Θεμάτων του ΗΑΤΤΑ.

6 Καζούλλης Ιωάννης Inter Med Travel Consultants Ασχολείται με τον τουρισμό από το 1972 αρχίζοντας από την οικογενειακή επιχείρηση Από το 1975 συνεργάζεται με την Travellers International, ως Vice President Eastern Mediterranean, έναν από τους μεγαλύτερους ταξιδιωτικούς οργανισμούς που διακινούσε τους πελάτες της TWA Getaway Vacations σε όλο τον κόσμο Το 1986 ιδρύει την InterMed Travel Consultants με κύριο αντικείμενο την διακίνηση και εξυπηρέτηση επιβατών κρουαζιερόπλοιων, Incentives και Congresses Κατρακάζος Νικόλαος By Ship Travel Σάμος Είναι ιδιοκτήτης του τουριστικού γραφείου BY SHIP TRAVEL AE που λειτουργεί από το 1982 έχει έδρα την Σάμο και ασχολείται με την παροχή όλου του φάσματος των τουριστικών υπηρεσιών. Είναι ηλικίας 39 ετών απόφοιτος της ΑΣΟΕΕ και σήμερα είναι Πρόεδρος των Τουριστικών Πρακτόρων της Σάμου και πρόεδρος του Λιμενικού ταμείου του νομού ΣΑΜΟΥ. Είναι επίσης πρόεδρος της ναυτικής εταιρείας Σαμιακές γραμμές που είναι ιδιοκτήτρια 4 πλοίων που εκτελούν δρομολόγια και εκδρομές στην Τουρκία και τα γειτονικά της Σάμου νησιά. Κατσιώκαλης Πέτρος Sirios Travel Κατερίνη Σπουδές: Απόφοιτος τμήματος κοινωνιολογίας του Ecole Pigiere de Paris : Υπάλληλος Ρεσεψιόν σε Ξενοδοχεία του Νομού Πιερίας (Platamon Beach, Olympian Bay, Olympios Zeus, Stella) : Διευθυντής / Μέτοχος στο Τουριστικό Γραφείο SIRIOS TRAVEL με έδρα την Παραλία Κατερίνης και δραστηριότητες στον εισερχόμενο Τουρισμό : Διευθύνων Σύμβουλος / Μέτοχος στην ΟΛΥΜΠΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΑΕ, εταιρία με έδρα την Παραλία Κατερίνης και δραστηριότητες Άλλες δραστηριότητες : Γεν. Γραμματέας της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων Πιερίας : Μέλος του ΔΣ του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πιερίας

7 Κελαϊδίτης Νικόλαος Passepartout Γεννημένος στην το 1969, στα μαθητικά μου χρόνια υπήρξα μέλος πολιτικής νεολαίας με έντονη συνδικαλιστική δράση, με σπουδές Διοίκησης Επιχειρήσεων στην Αγγλία, με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Στρατηγική Προώθηση και Πλάνα Επικοινωνίας Τουρισμού. Καθώς υπήρξα και μέλος της UNICEF από Εργάζομαι συνεχώς από το 1987 και είμαι ιδιοκτήτης Τουριστικού Γραφείου από το Ήμουν μέλος 4 επιτροπών του ΗΑΤΤΑ το Μιλώ Αγγλικά και Γαλλικά. Κοντός Βασίλειος Corfu Holidays Κέρκυρα Ημ. Γέννησης: 23/04/ /1977 Σπουδές Αρχιτεκτονικής στο Πανεπιστήμιο Ρώμης 1965/σήμερα Οικογενειακό Ξενοδοχείο 1976/σήμερα Τουριστικό Γραφείο Εξερχόμενο & Εισερχόμενου Τουρισμού. Μέλος της ΙΑΤΑ από το Τουριστικά Πούλμαν 1998/2000 Σπουδές σε επίπεδο MBA στον Στρατηγικό Σχεδιασμό Συνδικαλιστική Δράση: ΟΝΝΕΔ Κέρκυρας, Αντιπρόεδρος Τουριστικών Πρακτόρων Κέρκυρας, Πρόεδρος Τουριστικών Πρακτόρων Κέρκυρας, Αντιπρόεδρος ΠΟΕΤ, Μέλος Δ.Σ. Επιμελητηρίου Κέρκυρας σήμερα Πρόεδρος Δ.Σ. Επιμελητηρίου Κέρκυρας Κοινωνική Δράση: 1980-σήμερα Μέλος Ροταριανού Ομίλου Κέρκυρας, 1991 σήμερα Πρόξενος Σουηδίας (Κέρκυρα Θεσπρωτία Ιωάννινα Λευκάδα), 1994-σήμερα Ιδρυτικό Μέλος & Μέλος Δ.Σ. της Kerkyra Lines, Πρόεδρος Ροταριανού Ομίλου Κέρκυρας Κουρκουνάκης Κωνσταντίνος Kourkounis Tours Ηράκλειο

8 Κυριακάκης Μιχάλης Kyriakakis Tours Χανιά Γεννήθηκα στα Χανιά Κρήτης το Το 1979 ίδρυσα την εταιρία ΑΦΟΙ ΚΥΡΙΑΚΑΚΗ Ο.Ε. που με το πέρασμα του χρόνου, με σκληρή προσωπική δουλειά, με την ποιότητα των υπηρεσιών της αλλά και με την αγάπη και υποστήριξη του κόσμου κατάφερε να γίνει μία από τις μεγαλύτερες τουριστικές επιχειρήσεις της Κρήτης. H πολυετής πείρα της στον τομέα του τουρισμού, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό (28 άτομα) αλλά κυρίως η αγάπη και η υποστήριξη του πελάτη, δίνουν όλα τα εφόδια στο KYRIAKAKIS TRAVEL να εκπληρώνει τους στόχους που έχει θέσει. Μπίθας Θεόδωρος Eurostar SA / Travel Plan Ο Θεόδωρος Μπίθας γεννήθηκε το 1947 στην ορεινή Ηλεία. Αναγκάστηκε από πολύ νέος να έρθει στην και να εργασθεί σε ταξιδιωτικό γραφείο, στις αρχές της δεκαετίας του 60, τελειώνοντας συνάμα τις σπουδές του. Από το 1981 εργάζεται στη EUROSTAR SA / TRAVEL PLAN, όπου πέρασε από διάφορα τμήματα σαν προϊστάμενος και από το 1986, μέχρι σήμερα είναι Γενικός Διευθυντής του Travel Plan, οδηγώντας την εταιρία σε μια επιτυχή πορεία με αποτέλεσμα σήμερα να είναι ο μεγαλύτερος ταξιδιωτικός οργανισμός. Γνωρίζει αγγλικά, είναι έγγαμος και πατέρας δύο αγοριών. Σταύρος Μπουζάνης Monogram Travel Ημερ. Γεν.: 29 / 8 /58 Σπουδές : Πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών Πανεπιστημίου Αθηνών Γλώσσες : Αγγλικά - Ισπανικά Επαγγελματική Εμπειρία : :Μέλος τού γραφείου του Έλληνα επιτρόπου στις Βρυξέλλες κ Γρηγόρη Βάρφη : Διευθυντής τού γραφείου τού Ε.Ο.Τ στην Ισπανία : Ιδιοκτήτης και διαχειριστής τού τουριστικού γραφείου εισερχόμενου τουρισμού LATIN SUN : Παράλληλα με το LATIN SUN, μέτοχος και συνδιαχειριστής του τουριστικού γραφείου MONOGRAM TRAVEL 2001 μέχρι και σήμερα : Μέτοχος και Πρόεδρος του Δ.Σ της Monogram Travel S.A πού προέκυψε από την συνένωση των εταιρειών Latin Sun, Monogram Travel l.t.d και Olympia Expertours.

9 Παπαδοπούλου Ελένη Travel Trade Επί σειρά ετών με τιμάτε με την εμπιστοσύνη σας. Αγωνιστήκαμε μαζί με πάθος για την υπεράσπιση και την προώθηση των αιτημάτων του κλάδου μας. Στη δύσκολη για τον τουρισμό περίοδο που διανύουμε θα με βρείτε και πάλι πρωτοπόρο και συμπαραστάτη σε κοινούς αγώνες. Περισσότερο από ποτέ χρειαζόμαστε μαχητικούς εκπροσώπους, ικανούς να απαιτήσουν τα δίκαιά μας. Υπόσχομαι να είμαι ένας από αυτούς. Προσδοκώντας ότι θα με τιμήσετε για μια ακόμη φορά με την ψήφο μας. Παπαηλίας Συμεών Grefis Holidays Ιωάννινα Γεννήθηκε το Απόφοιτος του Παντείου Πανεπιστημίου, του Τμήματος Κοινωνιολογίας. Σήμερα είναι ιδιοκτήτης των ταξιδιωτικών γραφείων GREFIS HOLIDAYS & PIANETA HOLIDAYS τα οποία εξειδικεύονται στην διοργάνωση οργανωμένων εκδρομών στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και της μεταφορικής εταιρίας TRAVEL CHAIN, η οποία διαθέτει 5 ιδιόκτητα πολυτελή λεωφορεία, τελευταίας τεχνολογίας. Η έδρα των εταιριών είναι η και τα υποκαταστήματα εδρεύουν στην Θεσσαλονίκη και τα Ιωάννινα. Παπαλέξης Νικόλαος ATU Ltd. Πάτρα Απόφοιτος της Σχολής Τουριστικών και Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων, Οικονομικών Επιστημών Ο.Π.Ε Θεσσαλονίκης, Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων ΣΤΕ Πάρνηθας και Μεταπτυχιακών σπουδών στην Ελβετία. Δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Πάτρα, όντας εταίρος σε δύο τουριστικά γραφεία το Achaia Travel Union & το Peloponnese Travel Services. Επίσης, έχει αναλάβει με την εταιρεία του την εκμετάλλευση του ξενοδοχείου KALOGRIA BEACH. Είναι Γενικός Γραμματέας του ΗΑΤΤΑ και Πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Επιχειρήσεων Δυτικής Ελλάδας (ΕΤΕΔΕ). Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά και Ιταλικά.

10 Πατρίκιος Γεράσιμος Amphitrion / Prisma Travel Προϋπηρεσία στις Ethiopian Airlines και Swissair. Ιδρυτικό στέλεχος του Diners World Travel. Assist Manager στο American Express Travel Service. Ιδρυτής του Prisma Travel το οποίο συγχωνεύτηκε το 2004 με το Amphitrion. Συμμετοχή στην επιτροπή Αεροπορικών Θεμάτων του ΗΑΤΤΑ που με συνεχείς επαφές και διαπραγματεύσεις έκανε σημαντικό έργο εν όψει των εξελίξεων στον αεροπορικό κλάδο. Σερέτης Αντώνης 24 Hours Travel & Tours Ιδρυτικό Μέλος και Πρόεδρος του Ομίλου Επιχειρήσεων «24 ΩΡΕΣ» Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρίας «24 ΩΡΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΤΑΞΙΔΙΑ Α.Ε.» με έδρα την και υποκαταστήματα σε, Πειραιά, Κύπρο και Τσεχία. Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρίας «ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΙΣΧΥΣ Α.Ε.» ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ Πρακτορείων ΠΡΟΠΟ & Λαχείων σε Πλ. Ομονοίας & Ηλιούπολη. Μέλος του Δ.Σ. του H.A.T.T.A : Σύσταση και λειτουργία ιδιόκτητων επιχειρήσεων με κύριο αντικείμενο την πρακτόρευση λαχείων, ΠΡΟΠΟ και ιπποδρομιακού στοιχήματος. 1989: Ίδρυση της Εταιρίας «24 Ώρες Τουρισμός Ταξίδια Α.Ε.» στην με έδρα το κατάστημα της Πλατείας Συντάγματος. 1993: Ίδρυση των Υποκαταστημάτων σε Κόρινθο και Λουτράκι και εν συνεχεία 2002: Εκλογή ως μέλος του Δ.Σ. του Η.Α.Τ.Τ.Α. 2004: Ίδρυση μαζί με άλλους 100 τουρ. Πράκτορες της εταιρίας «Ελληνική Ταξιδιωτική Ισχύς Α.Ε.» στην οποία και ανέλαβε τη θέση του Δ. Συμβούλου. 2004: Ίδρυση της εταιρίας «24 HOURS TRAVEL SERVICE PRAGUE» με έδρα την Πράγα της Τσεχίας. Στίβενσον Νάσος Alvia Travel Nassos A. Stephenson was born and educated in the UK and he has been involved in the Tourism industry for the last 25 years. In 1999, he found his own incoming company, Alvia, that specialises in representation of Tour Operators in Northern Greece and Destination Management as well as Conference Organizer with head offices located in Athens. His modern views and approaches to the international market have established Alvia as a leading company within the industry.

11 Στυλιανόπουλος Ανδρέας Navigator Travel Γεννήθηκε στην το 1964 Απόφοιτος Σχολής Μωραΐτη, Τουριστικές και Ξενοδοχειακές σπουδές στην Ελβετία, (Λοζάννη), εργάστηκε στην Γενεύη, Ζυρίχη. Μετεκπαίδευση στις ΗΠΑ εργασία και παραμονή για 12 χρόνια. Επαναπατρισμός στην Ελλάδα το Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής του ταξιδιωτικού οργανισμού Navigator. Μιλάει και γράφει Αγγλικά, Γαλλικά και Ισπανικά. Είναι Μέλος της Επιτροπής Τουρισμού του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου, Αθηναϊκής Λέσχης, CLIA. Έγγαμος. Τζιβανίδου Ιωάννα Concorde Voyages Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη, απόφοιτος Γενικού Λυκείου και πτυχιούχος Αμερικανικού Κολεγίου PITMAN στον τομέα του Marketing. Από το 1978 ασχολήθηκε ενεργά με τον εξερχόμενο τουρισμό σε διοικητικές θέσεις. Διετέλεσε μέλος των HATTA LADIES την περίοδο 1994/1995. Από το 1999 είναι ιδιοκτήτρια του CONCORDE VOYAGES, Tour operator specialized για Γαλλία και αντιπρόσωπος του Γαλλικού Τουρισμού στην Ελλάδα από το Τρέντζος Αθανάσιος Heronia Γεννήθηκε το 1975 στην. Είναι απόφοιτος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Marketing του B.C.A. Ασχολείται με τον τουρισμό από το 1992, στo τμήμα πωλήσεων του HERONIA Travel. Σήμερα είναι συνιδιοκτήτης και Υπεύθυνος Marketing & Επικοινωνίας στο HERONIA Travel. Επίσης, συμμετέχει στις Επιτροπές Εισερχόμενου Τουρισμού/ αγορά Κίνας και αγορά Ρωσίας του ΗΑΤΤΑ.

12 Τριγκάκης Εμμανουήλ Hellenic Vision Travel Γεννήθηκα στο Πόρτο-Χέλι. Το 1978 ξεκίνησα σαν Ναυτικός Πράκτορας στο Πόρτο-Χέλι και παράλληλα ασχολήθηκα με το υπό ιδιοκτησία μου Ξενοδοχείο ΑΛΚΥΩΝ. Το 1980 ίδρυσα το πρώτο μου Τουριστικό γραφείο στο Πόρτο-Χέλι με τον διακριτικό τίτλο Hellenic Vision Travel και στην συνέχεια το 1984 στην κάτω από την ίδια επωνυμία. Η πορεία μου μέχρι σήμερα στον Τουρισμό διακρίνεται από επιτυχίες, αυτό φαίνεται από την συνεχή ανοδική πορεία, την αξιοπιστία μου στην Τουριστική Αγορά αλλά και τους ;άξιους συνεργάτες που με περιβάλλουν. Στόχος μου είναι να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στον κλάδο μας Τσάτσος Μελίτων Meliton Travel Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην, κάτοχος πτυχίου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και μεταπτυχιακού σε «Tourism Planning and Development» του Πανεπιστημίου του Surrey. Ασχολείται με τον Τουρισμό από το 1989, είναι ιδιοκτήτης γραφείου από το 1997, και καθηγητής τουριστικών σπουδών από το Ασχολείται ενεργά με τον ΗΑΤΤΑ συμμετέχοντας σε διάφορες επιτροπές όπως των «αεροπορικών θεμάτων». Έχει ασχοληθεί εκτενώς με την Τουριστική Ανάπτυξη της Ελλάδας και σε τομείς όπως τουρισμός για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες, Τουριστική Εκπαίδευση κα Τσιλίδης Λύσσανδρος Travel Credit Promotion Γεννηθείς το 1952 στην Αίγυπτο. Εκπαίδευση: University Degree in Economics, Shipping Administration από το Polytechnic Moorgate στο Λονδίνο, Marketing & Management Administration από το Κολέγιο St. Patrick στο Λονδίνο. Ξένες Γλώσσες: Αγγλικά, Αραβικά Εμπειρία: 34 χρόνια στην τουριστική βιομηχανία. 3 φορές εκλεγείς Πρόεδρος του ΗΑΤΤΑ. Μέλος Δ.Σ. ΕΟΤ για 3 χρόνια. Μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ενοικιάσεως Αυτοκινήτων για 4 χρόνια. Μέλος του Δ.Σ. της ECTAA για 5 χρόνια. Ενεργό μέλος Δ.Σ. ΗΑΤΤΑ για 22 χρόνια.

13 Φίλη (Πετροπούλου) Αργυρώ Erkyna Travel Πάρος Γεννήθηκε το 1966 στην. Η ενασχόλησή της με τον τομέα του Τουρισμού ξεκίνησε από την οικογενειακή επιχείρηση CRECA TOURS (Κίμων Φίλης). Από το 1986 συνέχισε με την επιχείρηση ERKYNA TRAVEL,που πλέον εδρεύει στην Πάρο και έχει επεκταθεί με τον σύζυγό της Δημήτριο Πετρόπουλο και στον χώρο της ακτοπλοίας ( κεντρικοί πράκτορες BLUE STAR FERRIES). Πρόσφατα επεκτάθηκε και στον χώρο των ξενοδοχείων με την ίδρυση της AKROTEL EΠΕ. Χλιαουτάκης Εμμανουήλ Alpha Odeon Holidays Ρέθυμνο Είμαι 40 χρόνων, κατάγομαι από την Κρήτη και από το Ρέθυμνο. Είμαι παντρεμένος και έχω δυο γιους και μια κόρη. Φιλοδοξία μου, αν εκλεγώ στο νέο Δ.Σ. του ΗΑΤΤΑ, είναι να εργαστώ σκληρά, ασταμάτητα, με πνεύμα συνεργασίας και με συντονιστή και καθοδηγητή ελπίζω ξανά τον Γιάννη Ευαγγέλου, να πετύχομε να στηρίξομε την επαγγελματική μας υπόσταση αλλά και να επιβιώσομε στους πραγματικά δύσκολους και ανταγωνιστικούς καιρούς που διανύομε.

14 Σχοινάς Δημήτρης The Travel World House Για την Ελεγκτική Επιτροπή Εκπαίδευση : 2004 Απόφοιτος τουριστικών επαγγελμάτων. Πρακτική εξάσκηση : Υπάλληλος 2 χρόνια στο NUOVA TRAVEL. Ξένες γλώσσες : Αγγλικά : Πτυχίο Lower of Cambridge University. Προϋπηρεσία : : Υπάλληλος σε ταξιδιωτικό γραφείο ( NUOVA TRAVEL ) : Ιδιοκτήτης ταξιδιωτικού γραφείου. Τσιλίδης Γεώργιος George s Travel Service Για την Ελεγκτική Επιτροπή - Ημερομηνία Γέννησης:, 09/12/ Σπουδές: Οικονομικά: City of London College, Τουριστικές Σπουδές: Holborn College - Επαγγελματική Δραστηριότητα: Υπάλληλος στο τουριστικό γραφείο Maria Livada Travel, 1967 μέχρι σήμερα Ιδιοκτήτης και Διευθυντής του George s Travel Service Ltd. Δραστηριότητες: Πρόεδρος της ASTA HELLAS, Κυβερνήτης ASTA INTERNATIONAL Area 11 (Ελλάδα, Κύπρος, Ισραήλ, Γιουγκοσλαβία, Τουρκία, Ρουμανία, Βουλγαρία), Ταμίας της ASTA INTERNATIONAL, Κυβερνήτης area 11 ASTA INTERNATIONAL, Ταμίας της ASTA INTERNATIONAL, & Μέλος Δ.Σ. HATTA, Μέλος Δ.Σ. ΠΟΕΤ, Γεν. Γραμματέας 1991 μέχρι σήμερα Ιδρυτικό μέλος & μέλος του Δ.Σ. ΣΕΤΕ Χρονάκη Φλώρα Road Tours Για την Ελεγκτική Επιτροπή Απόφοιτος Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Ζυρίχης Από το ανέλαβα το Management στα Ξενοδοχεία Blue Sea και Palm Beach στην Κρήτη. Μέλος της Ένωσης Ξενοδόχων Κρήτης και του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Από το 1998 έως το 2000 ασχολήθηκα με συνεδριακό τουρισμό και management τουριστικών επιχειρήσεων. Από το 2002 έως σήμερα έχω το τουριστικό γραφείο apo 2002 Road Tours.

15 Αργύρης Μιχαήλ Conceptours «Ενωτική Ταξιδιωτική Κίνηση» Ημερομηνία Γέννησης 11/11/1970 Εργασιακή Προϋπηρεσία 01/2004 Σήμερα Conceptours Managing Director 11/ /2003 Conceptours Marketing Director 11/ /2001 Conceptours Sales Executive 2/1994 5/1995 Life Bar - Bar Manager 6/1991 9/1993 (part time) Conceptours Welcome Services - Operations 5/1990 7/1990 Casey Jones (London) Staff Supervisor 10/1989 4/1990 Casey Jones (London) Customer Service Σπουδές Western International University (Phoenix, Arizona) MBA in Marketing Western International University (Phoenix, Arizona) BSc in Management Γλώσσες Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά (Πολύ λίγα) Βασιλειάδης Στάθης Andy s Tours «Ενωτική Ταξιδιωτική Κίνηση» Γεννήθηκε το Είναι απόφοιτος γυμνασίου και έχει κάνει σπουδές Business Management στο Richmond College του Λονδίνου. Είναι παντρεμένος και έχει δύο αγόρια 13 και 21 ετών. Μετά την ολοκλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία στην οικογενειακή επιχείρηση Andy s Tours, δίπλα στον πατέρα και δάσκαλο του. Ο όμιλος των εταιρειών του οποίου σήμερα ηγείται αποτελείται από τρεις ανώνυμες και μία ΕΠΕ, απασχολώντας 85 μόνιμους συνεργάτες. Βλάχος Απόστολος A.V. Tours «Ενωτική Ταξιδιωτική Κίνηση» Γεννήθηκε στη Λευκάδα το 1952, όπου τέλειωσε και τις Γυμνασιακές του σπουδές. Από πολύ νωρίς ασχολήθηκε με τις τουριστικές μεταφορές ως ιδιοκτήτης τουριστικών λεωφορείων. Το 1974 ιδρύει το Γραφείο Γενικού Τουρισμού AV Tours. Έχει διατελέσει μέλος του Δ.Σ του HATTA και σήμερα είναι μέλος του Δ.Σ της ΠΟΕΤ και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Λεωφορείων.

16 Γκίνης Σπύρος Ginis Vacances «Ενωτική Ταξιδιωτική Κίνηση» Γεννήθηκε στην Κέρκυρα τo Αποφοίτησε στο Α Νυκτερινό Γυμνάσιο Πειραιά και σπούδασε στη Πάντειο Διευθυντής Πωλήσεων στο «Μανοs» Διευθυντής / Πρόεδρος ΔΣ «Ginis Sa» Αντιπρόεδρος, Μέλος ΔΣ ΗΑΤΤΑ σχεδόν συνεχώς Πρόεδρος ΔΣ ΠΕΤΑΓΑ Αντιπρόεδρος ΔΣ Ομοσπονδίας ΠΟΕΤ Μέλος ΙΑΤΑ, ΑSTA, Skal, UFTAA,Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου «Γιατροί Χωρίς Σύνορα», «Φαρμακοποιοί του Κόσμου» Διακρίσεις: Aργυρό Μετάλλιο της Πόλης των Παρισίων, Αργυρή Πλακέτα του Κυπριακού Τουρισμού. Ελ Ταουϊλ Δημήτρης Pilgrims International Travel «Ενωτική Ταξιδιωτική Κίνηση» Ημ/νία Γέννησης : 21/10/1973 στο Κάιρο - Αίγυπτος Απόφοιτος Μέσης Τουριστικής Σχολής Ξένες Γλώσσες: Αγγλικά, Αραβικά Διευθυντής κρατήσεων ξενοδοχείων και μετακινήσεων στο πρακτορείο PILGRIMS TRAVEL AGENCY L.T.D. Υπεύθυνος Αθλητικών Διοργανώσεων εντός και εκτός Ελλάδος Κατάρας Γεώργιος Athens Express «Ενωτική Ταξιδιωτική Κίνηση»

17 Μακρής Θανάσης Byzantine Travel «Ενωτική Ταξιδιωτική Κίνηση» Γεννήθηκε στην το Δραστηριοποιείται στον τομέα του τουρισμού και το εμπορίου τα τελευταία 20 χρόνια. Είναι ιδιοκτήτης Διευθυντής του BYZANTINE TRAVEL και πρόεδρος της OCTOPUS ΑΕ. Μιλάει αγγλικά και γαλλικά. Υπήρξε μέλος της Ελληνοαραβικής Ένωσης (1982), του Σερβοελληνικού Συνδέσμου (1986) και συμμετείχε σε συνέδρια για πολιτικά και κοινωνικά θέματα στον χώρο των Βαλκανίων και της Μέσης Ανατολής. Μέλος του Δ.Σ. ΗΑΤΤΑ και Πρόεδρος του συνδυασμού ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ. Μούσμπε Κατερίνα Mid East Travel «Ενωτική Ταξιδιωτική Κίνηση» Σπουδές :Πτυχιούχος Γαλλικού Ινστιτούτου Πτυχιούχος Νομικής Σχολής Γλώσσες : Ελληνικά Αραβικά Αγγλικά - Γαλλικά Επάγγελμα :Ιδιοκτήτρια του Πρακτορείου Μid-East Travel, που λειτουργεί από το 1983 με προσωπικό 30 άτομα και με ειδικότητα στα Επαγγελματικά Ταξίδια, Ναυτική Κίνηση, Ταξίδια Κινήτρων, Συνέδρια, Εισερχόμενος και Εξερχόμενος Τουρισμός Συνεργασίες: Επίσημη Αντιπρόσωπος του Συριακού Υπουργείου Τουρισμού στην Ελλάδα Επίσημη Αντιπρόσωπος Emirates Holidays στην Ελλάδα. Σαρρής Χρήστος Sarris Travel «Ενωτική Ταξιδιωτική Κίνηση» Τόπος γέννησης: Λυγουριό, Αργολίδας, 1937 Επαγγελματική πείρα: Από το 1963, διατηρεί τουριστικό γραφείο, με την ονομασία Sarris Travel Agency και διοργανώνει ταξίδια σε όλο τον κόσμο. Επαγγελματικές δραστηριότητες Ιδιοκτήτης τουριστικών λεωφορείων, ενασχόληση με εισερχόμενο και εξερχόμενο τουρισμό. Από τη δεκαετία του 1970, διοργάνωση επιτυχημένων εκδρομών στη Βόρεια Αμερική και την Άπω Ανατολή. Το 1980 διοργάνωση, για πρώτη φορά, ταξιδιού στο Βόρειο ακρωτήριο της Νορβηγίας. Το 1993 διοργάνωση, για πρώτη φορά, εκδρομής στην Ανταρκτική. Επανειλημμένες εκδρομές σε Αφρική, Ασία, Αυστραλία και Νότια Αμερική. Διοργάνωση εκδρομών για συλλόγους Συμμετοχή τα τελευταία χρόνια σε εκθέσεις στο εσωτερικό και το εξωτερικό.

18 Σκρέτας Στάθης ES Tours «Ενωτική Ταξιδιωτική Κίνηση» Γεννήθηκε στο Βόλο το Απόφοιτος Ανωτέρας Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Ρόδου και Τουριστικής Σχολής Λωζάνης. Ομιλεί 3 γλώσσες και ασχολείται με τον τουρισμό 37 χρόνια. Διευθύνει την Εταιρεία ΕΣ ΤΟΥΡΣ ΕΛΛΑΣ ΑΕ. Εκ των ιδρυτών και πρόεδρος επί 8 χρόνια της Ένωσης Αποφοίτων Σχολών Τουριστικών Επαγγελμάτων, της οποίας είναι επίτιμος πρόεδρος. Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών, γενικός γραμματέας επί 14 χρόνια της Ομοσπονδίας Τουριστικών Λεωφορείων και Τουριστικών Γραφείων (σημερινή ΠΟΕΤ), μέλος του ΗΑΤΤΑ 26 χρόνια και μετέχει του Δ.Σ. επί 18 συνεχόμενα, εκ των οποίων 2 γενικός γραμματέας και 4 Α Αντιπρόεδρος. Ως Αντιπρόεδρος του ΤΑΝΠΥ έχει πετύχει την αλλαγή του συστήματος ρύθμισης χρεών. Συνεχής παρουσία, αγώνες, σε πλειάδα θεμάτων που απασχολούν τον κλάδο, συμμετοχή σε επιτροπές κ.λ.π, για διάφορα νομοσχέδια, τον νόμο κατά των ΚΤΕΛ, τον νόμο για τα ΤΕΟΜ, συλλογικές συμβάσεις υπαλλήλων τουριστικών γραφείων, οδηγών, ξεναγών, θέματα αεροδρομίων και το Ελευθέριος Βενιζέλος. Έχει επίσης υπηρετήσει θετικά μέχρι και σήμερα τον κλάδο υπηρετώντας 6 διαφορετικούς προέδρους

19 Μουλά Λεμονιά Travel Elegance Για την Εφορευτική Επιτροπή Γεννήθηκα 05 Ιουνίου 1970 στα Λουτρά Αιδηψού της Εύβοιας, όπου και μεγάλωσα. Ερχόμενη στην το 1989 ασχολήθηκα για λίγα χρόνια στην οργάνωση και διοίκηση γραφείου μεγάλης εταιρείας ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Από το 1997 ξεκίνησα στον τουρισμό εργαζόμενη στην οργάνωση τμήματος υπηρεσιών και κρατήσεων επαγγελματικού ταξιδιού και VIP ταξιδιών, στην οργάνωση Συνεδρίων και Ταξιδιών Κινήτρων, υπεύθυνη προσωπικού του τμήματος υπηρεσιών. Το 2004 δημιούργησα το TRAVEL ELEGANCE, επιθυμώντας να δώσω την δική μου προσωπική συνδρομή στον χώρο του τουρισμού, εισερχόμενου και εξερχόμενου. Λατρεύω να ταξιδεύω, ειδικά στα πιο παράξενα μέρη του κόσμου. Ασχολούμαι ακόμη με την διαιτησία στο άθλημα του Βόλεϊ με ιδιαίτερες επιτυχίες και διακρίσεις, καθώς και με την πολιτιστική ανάπτυξη της ιδιαίτερης πατρίδας μου, στη Βόρεια Εύβοια, μέσω εκπολιτιστικού συλλόγου. Νταϊάνα - Κωνσταντίνα Παναγιωτοπούλου LA GRECA D.M.C. *Conventions-Incentives -Events* LA GRECA TRAVEL SERVICE *FITs & Groups* Member of FILOXENIA '04 (Official Accommodations for 2004 Olympic Games) Για την Εφορευτική Επιτροπή Γεννημένη στην, απ' όπου από το 1960 έως το 1965 εργάστηκε ως διπλωματούχος ξεναγός στα Γαλλικά και Αγγλικά και το 1965 ίδρυσε μαζί με τον σύζυγο της την εταιρία LA GRECA TRAVEL SERVICE, που από τότε έως σήμερα έχει παρέχει υπηρεσίες σε πολλές εκατοντάδες VIP μεμονωμένων και γκρουπς, Συνέδρων και Incentive groups. To 1995 ιδρύθηκε η εταιρία LA GRECA D.M.C. η οποία ασχολείται με γεγονότα, συνέδρια και incentives. Παπαδέας Πάρης Papadeas Tours Για την Εφορευτική Επιτροπή Εργάστηκε σε τουριστικό γραφείο μαθητής και φοιτητής κοντά στον πατέρα του, σε όλες τις θέσεις, από εξωτερικές δουλειές μέχρι που ανέλαβε την οικογενειακή επιχείρηση. Είναι απόφοιτος ΤΕΙ Τουριστικών Επιχειρήσεων και ξέρει αγγλικά και γερμανικά

20 Τσουκιάς Μιχάλης Trekking Hellas Για την Εφορευτική Επιτροπή Ο Μιχάλης Τσουκιάς, γεννήθηκε το 1955 στην. Σπούδασε αρχιτεκτονική στο Μιλάνο και ασχολήθηκε ενεργά με την ορειβασία συμμετέχοντας σε διεθνείς ορειβατικές αποστολές στα Ιμαλάια, Άνδεις, Ανταρκτική, Άλπεις κ.α. Είναι Οδηγός Βουνού, Οδηγός Ποταμού και Εκπαιδευτής Διάσωσης. Από το 1985 είναι διευθύνων σύμβουλος της Trekking Hellas. Έχει υπάρξει πρόεδρος του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου, αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ορειβατικής Ομοσπονδίας και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Οδηγών Βουνού.

Εκλογές 39 ης Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης Μελών Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος. ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ Μάιος 2014

Εκλογές 39 ης Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης Μελών Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος. ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ Μάιος 2014 Εκλογές 39 ης Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης Μελών Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ Μάιος 2014 Α. Υποψηφίων για το Διοικητικό Συμβούλιο Αλεξανδρίδης Αναστάσιος του Χρήστου (ΑΛΟΥΜΥΛ

Διαβάστε περισσότερα

ΝΙΚΟΛΑΣ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΣ Αντιπρόεδρος ΔΣ και Πρόεδρος Επιτροπής Βορείου Ελλάδος, Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο

ΝΙΚΟΛΑΣ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΣ Αντιπρόεδρος ΔΣ και Πρόεδρος Επιτροπής Βορείου Ελλάδος, Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΝΙΚΟΛΑΣ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΣ Αντιπρόεδρος ΔΣ και Πρόεδρος Επιτροπής Βορείου Ελλάδος, Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο Ο Νικόλαος Μπακατσέλος είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της Πυραμίς Μεταλλουργία

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ ΑΛΙΦΡΑΓΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΝΟΥΣΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Τηλ.2310 539817 Fax 2310 541933 www.sbbe.gr email : info@sbbe.gr

Τηλ.2310 539817 Fax 2310 541933 www.sbbe.gr email : info@sbbe.gr ΑΠ.228 Θεσσαλονίκη, 15 Ιουνίου 2015 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Ε Γ Κ Υ Κ Λ Ι Ο Σ 1 8 / 2 0 1 5 Προς τις Βιοµηχανίες & τους Συνδέσµους Μέλη του Σ.Β.Β.Ε. Θέµα : Ανακήρυξη υποψηφίων για την εκλογή ιοικητικού Συµβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Υποψήφια Περιφερειάρχης Φωτεινή-Νιόβη Παυλίδου Η Νιόβη Παυλίδου είναι διπλωματούχος Μηχανολόγος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

A. Tsokkos Hotels Public Ltd

A. Tsokkos Hotels Public Ltd Leaders in Tourism TM A. Tsokkos Hotels Public Ltd Ετήσια Έκθεση 2011 πρωταράς αγία νάπα πάφος sharm el sheikh Tsokkos Group renaissance wellness & spa SAKURA 桜 ristorante italiano Mykonos greek Tavern

Διαβάστε περισσότερα

Έκθεση Πεπραγμένων 1 ου Πανελληνίου Διαγωνισμού Καινοτομίας & Νεανικής Επιχειρηματικότητας «ideatree»

Έκθεση Πεπραγμένων 1 ου Πανελληνίου Διαγωνισμού Καινοτομίας & Νεανικής Επιχειρηματικότητας «ideatree» Έκθεση Πεπραγμένων 1 ου Πανελληνίου Διαγωνισμού Καινοτομίας & Νεανικής Επιχειρηματικότητας «ideatree» Ιούλιος 2014 Περιεχόμενα 1 Επιτελική σύνοψη...4 2 Στατιστικά Στοιχεία...5 3 Χορηγίες και Υποστήριξη...8

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαιδευτικά Προγράμματα KPMG Σεπτέμβριος 2012 Ιούλιος 2013

Εκπαιδευτικά Προγράμματα KPMG Σεπτέμβριος 2012 Ιούλιος 2013 cutting through complexity PEOPLE SERVICES Εκπαιδευτικά Προγράμματα KPMG Σεπτέμβριος 2012 Ιούλιος 2013 Ξεπεράστε τους στόχους σας με όχημα την KPMG kpmg.com/gr Αγαπητοί συνεργάτες, Με χαρά και υπερηφάνεια

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΤΟΜΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ ΟΜΙΛΗΤΩΝ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ ΟΜΙΛΗΤΩΝ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΤΟΜΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ ΟΜΙΛΗΤΩΝ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ Η Ρόδη Κράτσα έχει εκλεγεί Ευρωβουλευτής µε τη Ν.. το 1999, 2004 και 2009 καθώς και Α Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ Mega Trends: τι αλλάζει στους όρους του παιχνιδιού

10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ Mega Trends: τι αλλάζει στους όρους του παιχνιδιού ΠΕΜΠΤΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ METROPOLITAN HOTEL ATHENS Η ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ Mega Trends: τι αλλάζει στους όρους του παιχνιδιού 2024 ΜΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ SUPPLY

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαιδευτικά Προγράμματα KPMG

Εκπαιδευτικά Προγράμματα KPMG cutting through complexity PEOPLE SERVICES Εκπαιδευτικά Προγράμματα KPMG Σεπτέμβριος 2011 Ιούλιος 2012 kpmg.com/gr Αγαπητοί συνεργάτες, Αισίως συμπληρώνουμε 11 χρόνια δυναμικής και επιτυχημένης παρουσίας

Διαβάστε περισσότερα

25-28 Οκτωβρίου 2008. Ξενοδοχείο Elysium - Πάφος (25 Οκτωβρίου) Ξενοδοχείο Hilton - Λευκωσία (26-28 Οκτωβρίου) ΚΥΠΡΟΣ

25-28 Οκτωβρίου 2008. Ξενοδοχείο Elysium - Πάφος (25 Οκτωβρίου) Ξενοδοχείο Hilton - Λευκωσία (26-28 Οκτωβρίου) ΚΥΠΡΟΣ 5 o Δικαιοσύνη, Εποπτικές Αρχές και Εποπτευόµενοι Φορείς στο νέο Ευρωπαϊκό Χρηµατοπιστωτικό Περιβάλλον Τριήµερο Συνέδριο 25-28 Οκτωβρίου 2008 Ξενοδοχείο Elysium - Πάφος (25 Οκτωβρίου) Ξενοδοχείο Hilton

Διαβάστε περισσότερα

Γενική Συνέλευση. Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Γενική Συνέλευση. Τρίτη 10 Ιουνίου 2014 Γενική Συνέλευση Τρίτη 10 Ιουνίου 2014 Υποψηφιότητες Frank Thibaut Διευθυντής Διοδίων, Εμπορικής Διαχείρισης και Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης, Αττικές Διαδρομές O Frank Τhibaut γεννήθηκε στο Καμερούν το 1968.

Διαβάστε περισσότερα

Ημερίδα Επαγγελματικoύ Προσανατολισμού Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Ημερίδα Επαγγελματικoύ Προσανατολισμού Τρίτη 5 Μαΐου 2015 Ημερίδα Επαγγελματικoύ Προσανατολισμού Τρίτη 5 Μαΐου 2015 για µαθητές/τριες Γ Γυμνασίου, Α, Β Λυκείου και IB1 Diploma Programme Η ιεύθυνση των Εκπαιδευτηρίων Κωστέα-Γείτονα ευχαριστεί θερµά τους διακεκριµένους

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικά Σώματα Μεσολαβητών και Διαιτητών του Ο.ΜΕ.Δ.

Ειδικά Σώματα Μεσολαβητών και Διαιτητών του Ο.ΜΕ.Δ. 2013 Ειδικά Σώματα Μεσολαβητών και Διαιτητών του Ο.ΜΕ.Δ. Βιογραφικά Σημειώματα ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ Επιμέλεια: Τμήμα Βιβλιοθήκης Μάρτιος 2013 2 Ειδικό Σώμα Μεσολαβητών 3 4 Αγγελοπούλου

Διαβάστε περισσότερα

Επανεκκινώντας. την ανάπτυξη. Στρατηγικές επενδύσεις στην πράσινη ενέργεια στην Ελλάδα. www.aenergyinvestments.gr

Επανεκκινώντας. την ανάπτυξη. Στρατηγικές επενδύσεις στην πράσινη ενέργεια στην Ελλάδα. www.aenergyinvestments.gr Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Ηλεκτρισμού Ελλάδος (ΣΕΗΕ) Επανεκκινώντας την ανάπτυξη Στρατηγικές επενδύσεις στην πράσινη ενέργεια στην Ελλάδα 20-21 IANOYAΡΙΟΥ 2012 ΑΘΗΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ DIVANI CARAVEL www.aenergyinvestments.gr

Διαβάστε περισσότερα

«Η ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» ΣΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ

«Η ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» ΣΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ «Η ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» ΣΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΥΒΟΝΝΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Για αυτά που γίνονται και για αυτά που μπορούν να γίνουν... ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Αγγελόπουλος Βασίλειος Δάσκαλος Ειδικής Αγωγής- Καθηγητής Γεννήθηκε στον Αριστομένη Μεσσηνίας. Σπούδασε φυσικοθεραπεία

Διαβάστε περισσότερα

Το καλύτερο δίκτυο Agency της. Παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία

Το καλύτερο δίκτυο Agency της. Παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία Καλή Χρονιά Ιανουάριος 2012 8η έκδοση Δίκτυο Agency: Πρωταθλητές Πωλήσεων...και το 2012 Το καλύτερο δίκτυο Agency της Ελληνικής Ασφαλιστικής Αγοράς επιβεβαίωσε τη φήμη του και το 2011! Ο στόχος της Νέας

Διαβάστε περισσότερα

πουργού Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Άρη Σπηλιωτόπουλου με το δήμαρχο Θεσσαλονίκης Ψωμιάδη πουργού Τουριστικής Σπηλιωτόπουλου με

πουργού Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Άρη Σπηλιωτόπουλου με το δήμαρχο Θεσσαλονίκης Ψωμιάδη πουργού Τουριστικής Σπηλιωτόπουλου με Συναντήσεις Σπηλιωτόπουλου με νομάρχη και δήμαρχο Θεσσαλονίκης 1 2 Συναντήσεις με το νομάρχη και το δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ.κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη και Βασίλη Παπαγεωργόπουλο είχε ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ C O L L E G E B U L L E T I N Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α 01 Μήνυμα του Προέδρου 02 Οι σταθμοί του Mediterranean College 04 H αποστολή και το όραμα 05 Προτεραιότητα στην επαγγελματική

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Κοινή διακήρυξη του Γ.Γ. Παγκόσµιου Οργανισµού Τουρισµού Francesco Frangialli και του Προέδρου της ιεθνούς Ολυµπιακής Επιτροπής Jacques Rogge, µε αφορµή την Παγκόσµια Ηµέρα Τουρισµού, στις 27 Σεπτεµβρίου

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ

Ο ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ Ο ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ Δέσποινα Σ. Γαλανάκη Πτυχίο Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Υποβληθείσα για το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΥ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΥ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ Διοργάνωση: 15 + 5 ελληνικά case studies 29 Μαϊου 2012 Sofitel Athens Airport ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΥ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ Επιστημονική Υποστήριξη: Υπό την Αιγίδα SUPPLY CHAIN INSTITUTE LTD ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ην-Ων ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΗΣ TELLAS ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ. ΤΟΜΟΣ 1, Νο 3 Ιούλιος - Σεπτέμβριος 2008 Τιμή 5 ευρώ

Ην-Ων ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΗΣ TELLAS ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ. ΤΟΜΟΣ 1, Νο 3 Ιούλιος - Σεπτέμβριος 2008 Τιμή 5 ευρώ ΤΟΜΟΣ 1, Νο 3 Ιούλιος - Σεπτέμβριος 2008 Τιμή 5 ευρώ Ην-Ων Ειδική Τρίμηνη Κρητική Επιχειρηματική Έκδοση www.e-inon.gr ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΗΣ TELLAS ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ Kωνσταντίνος Πριγκιπάκης ISSN 1791-019 17 1-4019 ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Διαβάστε περισσότερα

Ημέρα Επαγγελματικής Ενημέρωσης

Ημέρα Επαγγελματικής Ενημέρωσης CAREER DAY ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΝ ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ Ημέρα Επαγγελματικής Ενημέρωσης 7 Φεβρουαρίου 2011 ΗΜΕΡΑ Σ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ 7 Φεβρουαρίου 2011 Οι Διευθύνσεις των Λυκείων

Διαβάστε περισσότερα

«Σπουδές Διοίκησης Επιχειρήσεων στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό»

«Σπουδές Διοίκησης Επιχειρήσεων στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό» ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ «Σπουδές Διοίκησης Επιχειρήσεων στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό» Άρης Μεχίλης ΑΜ: 7432

Διαβάστε περισσότερα

Δημοτική Αναγέννηση \ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΉ ΚΊΝΗΣΗ

Δημοτική Αναγέννηση \ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΉ ΚΊΝΗΣΗ ( / ^ γ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΘΗΝ Χ., 3ΥΣ 5 ΝΑ ΤΩΝ ΚΥΘΗΡΙΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΚΥΘΗΡΑΪΚΟΥ ΛΑΟΥ - ΙΔΡΥΤΗΣ: ΠΑΝ Γ. ΚΑΣΙΜΑΤΗΣΙ ΕΚΔΟΤΗΣ Δ/ΝΤΗΣ ΚΑΛΛΙΓΕΡΟΣ * ΕΔΡΑ: ΠΙΤΣΙΝΙΑΝΙΚΑ ΚΥΘΗΡΑ ΓΡΑΦΕΙΑ:

Διαβάστε περισσότερα

Director, Regulatory Affairs Mytilineos Holdings S.A. and Chairman of Institute of Energy for South East Europe (IENE)

Director, Regulatory Affairs Mytilineos Holdings S.A. and Chairman of Institute of Energy for South East Europe (IENE) Dr. JOHN (YANNIS) DESYPRIS Director, Regulatory Affairs Mytilineos Holdings S.A. and Chairman of Institute of Energy for South East Europe (IENE) Born 1952, a Chemical Engineer (UK), PhD in fuels and energy

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ

ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΣΧΟΛΕΣ Α.Ε.Ι. ΚΑΙ Τ.Ε.Ι ΣΤΟ 5 Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Το 5 ο πεδίο περιλαμβάνει τμήματα τα οποία επικεντρώνονται κυρίως στις

Διαβάστε περισσότερα