Αυτό το εγχειρίδιο είναι απαραίτητο εξάρτηµα του µηχανήµατος εξάσκησής σας: διαβάστε όλες τις οδηγίες του εγχειριδίου πριν αρχίσετε να χρησιµοποιείτε

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Αυτό το εγχειρίδιο είναι απαραίτητο εξάρτηµα του µηχανήµατος εξάσκησής σας: διαβάστε όλες τις οδηγίες του εγχειριδίου πριν αρχίσετε να χρησιµοποιείτε"

Transcript

1 USER S MANUAL

2 Ο ΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Αυτό το εγχειρίδιο είναι απαραίτητο εξάρτηµα του µηχανήµατος εξάσκησής σας: διαβάστε όλες τις οδηγίες του εγχειριδίου πριν αρχίσετε να χρησιµοποιείτε αυτό το µηχάνηµα. Οι παρακάτω προφυλάξεις πρέπει να ακολουθούνται πάντοτε: * Συναρµολογήστε το µηχάνηµα και κάνετε εξάσκηση σε σταθερή και επίπεδη επιφάνεια. * ιατηρείτε το χώρο πίσω από το διάδροµο καθαρό. * Πάντοτε να χρησιµοποιείτε το διάδροµο σε κατάλληλο χώρο π.χ. το λιγότερο 2 πόδια (60 εκ.) καθαρός χώρος από κάθε πλευρά του διαδρόµου. * Ποτέ µην αφήνετε παιδιά επάνω ή κοντά στο διάδροµο. * Ο τάπητας τρεξίµατος του διαδρόµου δε θα σταµατήσει αµέσως σε περίπτωση που κάτι πιαστεί στον τάπητα ή στα ρουλεµάν. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΑΓΚΗΣ: τραβήξτε το κορδόνι του κλειδιού ασφαλείας για να το βγάλετε από τη θέση του. * Βεβαιωθείτε ότι όλα τα µέρη του διαδρόµου έχουν συναρµολογηθεί και οι βίδες και τα παξιµάδια έχουν είναι καλά σφιγµένα. * Μη χρησιµοποιείτε το διάδροµο αν το µηχάνηµα έχει αποσυναρµολογηθεί κατά οποιοδήποτε τρόπο. * Μη φοράτε παπούτσια µε δερµάτινες σόλες ή ψηλά τακούνια και γραβάτα. Εάν έχετε µακριά µαλλιά να τα έχετε πάντοτε µαζεµένα. * Το µηχάνηµα δεν πρέπει να χρησιµοποιείται από άτοµα άνω των 140 κιλών. * Μην κρατάτε στα χέρια σας µικροαντικείµενα και να µη βάζετε ποτέ τα χέρια σας, τα πόδια σας ή οποιοδήποτε άλλο αντικείµενο σε ανοικτά σηµεία του διαδρόµου ή κάτω από αυτόν. * Μην ταρακουνάτε το διάδροµο από τη µία πλευρά στην άλλη. * Πρέπει να προσέχετε όταν ανεβαίνετε και κατεβαίνετε από το διάδροµο. * Μην τοποθετείτε κανένα υγρό σε κανένα µέρος του διαδρόµου. * Προκειµένου να αποφύγετε ενδεχόµενη ηλεκτροπληξία, κρατάτε όλα τα ηλεκτρικά µέρη, όπως το µοτέρ, τα καλώδια και τους διακόπτες µακριά από το νερό. * Μην χρησιµοποιείτε αξεσουάρ τα οποία δεν συστήνει ο κατασκευαστής γιατί αυτά µπορεί να προκαλέσουν τραυµατισµούς σε εσάς και ζηµιές στο µηχάνηµα. * Να κάνετε εξάσκηση µέχρι του σηµείου που σας έχει υποδειχθεί και να µην φθάνετε στα όρια της εξάντλησης. * Εάν αισθανθείτε πόνο ή έχετε οποιοδήποτε ασυνήθιστο σύµπτωµα, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΕΞΑΣΚΗΣΗ και συµβουλευτείτε το γιατρό σας. * Σβήστε το διάδροµο όταν τοποθετείτε ή δουλεύετε κοντά στο πίσω ράουλο (κύλινδρο).

3 Ο ΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΒΗΜΑ1. Σας συνιστούµε να σηκώσετε και να συναρµολογήσετε τον διάδροµο µε βοήθεια ενός ακόµα ενήλικα. ιαβάστε πολύ προσεκτικά όλες τις οδηγίες που αναγράφονται στο εγχειρίδιο και ξεκινήστε την συναρµολόγηση. Χρόνος Συναρµολόγησης : περίπου 30 λεπτά. ΒΗΜΑ 2. Συνδέστε το καλώδιο του αισθητήρα µε το µεσαίο καλώδιο που προεξέχει από την βάση του δεξιού ορθοστάτη. Εισάγετε τη δεξιά και αριστερή χειρολαβή στις βάσεις στήριξης και ασφαλίστε χρησιµοποιώντας 4 βίδες (head bolts) και 4 ροδέλες(washers). Μην σφίξετε τις βίδες µέχρι να ταιρίαξει στην σωστή του θέση το κοµπιούτερ. ** ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΩ ΙΟ ΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΓΚΩΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ.

4 ΒΗΜΑ 3. Τοποθετήστε το άνω εσωτερικό καπάκι της χειρολαβής στη κεντρική χειρολαβή και συνδέστε το καλώδιο του κοµπιούτερ µε την κεντρική υποδοχή του καλωδίου που προεξέχει στο πάνω µέρος του δεξιού/αριστερού ορθοστάτη. Εισάγετε την κεντρική χειρολαβή πρώτα στη δεξιά χειρολαβή, επαναλάβετε το ίδιο µε την αριστερή χειρολαβή. Ασφαλίστε τις χειρολαβές χρησιµοποιώντας βίδες άλλεν (allen head bolts) και αστερωτές ροδέλες (star washers). ΒΗΜΑ 4. Τοποθετήστε τα εξωτερικά καπάκια στη δεξιά και αριστερή χειρολαβή και τα καπάκια των βάσεων του σκελετού και σφίξτε µε στρογγυλές βίδες (round head bolts) (M4*18).

5 ΑΝΑ ΙΠΛΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΩΣΗ ΙΑ ΡΟΜΟΥ 1. ΣΤΕΡΕΩΣΗ ΙΑ ΡΟΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΑ ΙΠΛΩΣΗΣ Πιέστε το πετάλι (stop-plate) µε το πόδι σας, όπως φαίνεται στην παραπάνω φωτογραφία και το κυρίως πλαίσιο θα κατέβει αυτόµατα και σιγά σιγά. 2. ΑΝΑ ΙΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΑ ΡΟΜΟΥ Απλώς διπλώστε το διάδροµο προς τα πάνω απαλά µε τα χέρια σας. ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Όταν εκδιπλώνετε το διάδροµο µην πιέσετε ή χτυπήσετε το κυρίως πλαίσιο µε τα χέρια σας για να αποφύγετε να διπλώσει πάλι ο διάδροµος. Απλώς αφήστε το κυρίως πλαίσιο να πέσει κάτω µόνο του.

6 ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ Καθαρισµός Αφαιρέστε την σκόνη από τον διάδροµο µε ηλεκτρική σκούπα ή µε ένα πανί ελαφρά νοτισµένο.αναδιπλώστε το δάπεδο και καθαρίζετε τακτικά το πάτωµα µε ηλεκτρική σκούπα. Αυτό θα σας βοηθήσει να επιµηκύνετε την διάρκεια της ζωής του διαδρόµου σας. Μην χρησιµοποιείτε ποτέ διαλυτικά στο δάπεδο ή στον τάπητα τρεξίµατος. Η χρήση των διαλυτικών µπορεί να µειώσει την απαραίτητη λίπανση του δαπέδου και του τάπητα. Κεντράρισµα του τάπητα τρεξίµατος Όταν τρέχετε ή περπατάτε, µπορείτε να ασκείτε µεγαλύτερη δύναµη µε το ένα πόδι απ ότι το άλλο. Αυτό θα κάνει τον τάπητα να τρεξίµατος να φύγει από το κέντρο. Αυτός ο διάδροµος έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί ώστε να εξασφαλίζει η σωστή κίνηση του τάπητα να είναι πάντα κεντραρισµένη επάνω στο δάπεδο τρεξίµατος. Περιστασιακά ο τάπητας ίσως χρειάζεται επιπλέον ρύθµιση για να διατηρηθεί κεντραρισµένος. Για να κεντράρετε τον τάπητα, χρησιµοποιείστε το εσώκλειστο κλειδί Allen για να ρυθµίσετε τη θέση του πίσω ράουλου. ιαδικασία κεντραρίσµατος του τάπητα τρεξίµατος 1.)Μην φοράτε φαρδιά ρούχα, γραβάτες, ή φαρδιά κοσµήµατα όταν κάνετε αυτή την ρύθµιση. 2.)Μην στρέφετε ποτέ τα µπουλόνια περισσότερο από ¼ της στροφής κάθε φορά. 3.)Πάντοτε να σφίγγετε την µία πλευρά και να χαλαρώνετε την άλλη για να εµποδίσετε υπερβολικό σφίξιµο ή χαλάρωση του τάπητα. 4.)Λειτουργήστε τον διάδροµο. Ρυθµίστε τον τάπητα όταν λειτουργεί ο διάδροµος µε ( 4 χλµ/ώρα-km/h)χωρίς να βρίσκεται κάποιος πάνω στον τάπητα. Αφού κάνετε την ρύθµιση, περπατήστε επάνω στον τάπητα για 5 λεπτά περίπου για να τον ελέγξετε. Αν είναι απαραίτητο να επαναλάβετε την διαδικασία αλλά ποτέ µην στρέφετε τα µπουλόνια περισσότερο από ¼ της στροφής κάθε φορά. Υπερβολικό σφίξιµο του τάπητα µπορεί να µειώσει σηµαντικά την διάρκεια ζωής του τάπητα. ΑΝ Ο ΤΑΠΗΤΑΣ ΚΛΙΝΕΙ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ : -Στρέψτε το µπουλόνι του αριστερού ράουλου κατά ¼ της στροφής δεξιόστροφα(σφίξιµο τάνυση). -Στρέψτε το µπουλόνι του δεξιού ράουλου κατά ¼ της στροφής αριστερόστροφα(χαλάρωση). ΑΝ Ο ΤΑΠΗΤΑΣ ΚΛΙΝΕΙ ΑΠΟ ΕΞΙΑ : -Στρέψτε το µπουλόνι του δεξιού ράουλου κατά ¼ της στροφής δεξιόστροφα(σφίξιµο τάνυση). -Στρέψτε το µπουλόνι του αριστερού ράουλου κατά ¼ της στροφής αριστερόστροφα(χαλάρωση). ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΑΝΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΑΠΗΤΑ Αν όταν βάζετε το πόδι επάνω στον τάπητα τρεξίµατος, αισθάνεστε να γλιστράει τότε ο τάπητα έχει γίνει ελαστικός και γλιστράει από τα ράουλα. Ολοι οι τάπητες αποκτούν ελαστικότητα µε τον καιρό.αυτή είναι µία φυσιολογική και συνηθισµένη ρύθµιση σε κάθε διάδροµο. Για να µειώσουµε το γλίστρηµα, στρέψτε και τα 2 µπουλόνια Allen του οπίσθιου ράουλου κατά το ¼ της στροφής όπως φαίνεται. οκιµάστε τον διάδροµο ξανά για να ελέγξετε αν γλιστράει. Επαναλάβετε εφόσον είναι απαραίτητο αλλά ποτέ µην στρέφετε τα µπουλόνια του ράουλου περισσότερο από ¼ της στροφής κάθε φορά.

7 ΠΩΣ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ ΣΤΟ ΑΠΕ Ο ΤΟΥ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ 1 ο ΒΗΜΑ Τοποθετείστε τον τάπητα τρεξίµατος έτσι ώστε η ραφή να είναι προς τα πάνω και στο κέντρο του δαπέδου. 2 Ο ΒΗΜΑ Ενώ σηκώνετε την άκρη του τάπητα τρεξίµατος, τοποθετείστε το ακροφύσιο του σπρέι ανάµεσα στον τάπητα τρεξίµατος και το δάπεδο περίπου 6 (ίντσες) από το µπροστινό τµήµα του διαδρόµου. Απλώστε το σπρέι της σιλικόνης στα δάπεδο µετακινώντας το από το µπροστινό µέρος του διαδρόµου προς τα πίσω. Επαναλάβετε την διαδικασία και από την άλλη πλευρά του τάπητα. Ψεκάστε περίπου για 4 δευτερόλεπτα από κάθε πλευρά. 3 Ο ΒΗΜΑ Αφήστε την σιλικόνη να «σταθεί» για ένα λεπτό πριν χρησιµοποιήσετε τον διάδροµο. ΠΡΟΕΙ ΟΠΟΙΗΣΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ : Μην υπέρ λιπάνετε το δάπεδο τρεξίµατος. Υπερβολική ποσότητα λιπαντικού πρέπει να αποµακρυνθεί σκουπίζοντας την µε µία πετσέτα. ΠΡΟΕΙ ΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ Γ ΤΟ ΣΠΡΕΙ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙ ΙΑ!!! Αν υπάρξει κατάποση ή ψεκασµός κατευθείαν στο πρόσωπο ζητήστε ιατρική συµβουλή. Αυτό το προϊόν µπορεί να προκαλέσει βλάβη ή απώλεια αν δεν χρησιµοποιηθεί σύµφωνα µε τις οδηγίες χρήσης του. Αυτό το προϊόν πωλείται για την περίπτωση της λίπανσης και µόνο και µε την προϋπόθεση ότι θα χρησιµοποιείται αποκλειστικά µε ευθύνη του αγοραστή και ότι οι κατασκευαστές και αντιπρόσωποι δεν φέρουν καµία ευθύνη σε σχέση µε αυτό το προϊόν.

8 ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ Οδηγίες Λειτουργίας ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΟΥΜΠΙΩΝ: 1. ΠΑΡΑΘΥΡΑ: 6 παράθυρα,1 παράθυρο LED 8 x 16, 5 LED παράθυρα στόχων εξάσκησης. 2. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ: - 1 ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟ - 24 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ - 3 ΧΡΗΣΤΕΣ - 3 (H.R.C) ΜΕΤΡΗΣΗ ΠΑΛΜΩΝ 2.2. ΠΑΛΜΟΙ ΚΑΡ ΙΑΣ: ΠΑΛΜΟΙ ΧΕΙΡΟΣ (HANDPULSE) 3. ΕΝ ΕΙΞΕΙΣ ΟΘΟΝΗΣ: ανωφέρεια, ταχύτητα, χρόνος, παλµοί, θερµίδες, απόσταση. 4. EΠΙΛΟΓΕΣ ΚΟΥΜΠΙΩΝ: «UP»& «DOWN» :όταν είστε στο SET MODE για επιλογή προγραµµάτων- PROGRAM- (MN>P1~P24>U1~U3>H1~H3),Ρυθµίστε την ανωφέρεια αφού έχετε ξεκινήσει τον διάδροµο «START»-Για να ξεκινήσετε τον διάδροµο. «SET» - για να επιλέξετε την λειτουργία και να επιβεβαιώσετε τις επιλογές σας «ΜΟDE» - για να προ-ρυθµίσετε τον προσωπικό στόχο άσκησής σας (θερµίδες και παλµούς όπως θα φανεί στο παράθυρό σας) «FAST», «LOW» για να ρυθµίσετε και να επιλέξετε την τιµή στο SET MODE, για να ρυθµίσετε την τιµή της ταχύτητας όταν έχετε ξεκινήσει τον διάδροµο. «STOP» για να σταµατήσετε την λειτουργία του διαδρόµου «RESET» για να καθαρίσετε όλες τις τιµές στον στόχο εκγύµνασής σας και να ξεκινήσετε από την αρχή. 3%,6%,9%,12%,κουµπιά γρήγορης επιλογής ανωφέρειας 3K,6K,9K,12K:κουµπιά γρήγορης επιλογής ταχύτητας «SAFETY KEY» ΚΛΕΙ Ι ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ- εισάγετε το κλειδί ασφαλείας όταν ο διάδροµος είναι σε κατάσταση αναµονής. INCLINE στην αριστερή χειρολαβή SPEED στη δεξιά χειρολαβή ΙΑ ΙΚΑΣΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ

9 ON/OFF Manual (set time) SET (set distance) SET (set calories) SET ΠΑΤΗΣΤΕ STRAT ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΝΑ ΤΡΕΧΕΤΕ- RUN MODE- Set Time-Ρύθµιση Ώρας: πατήστε FAST,SLOW να ρυθµίσετε τον χρόνο. Πατήστε SET (10:00-99:00) Πατήστε SET -για να ρυθµίσετε την απόσταση-distance ( km).πατήστε FAST- LOW για να ρυθµίσετε την απόσταση Πατήστε SET Ρυθµίστε Απόσταση-Distance: Πατήστε FAST,SLOW για να κάνετε την ρύθµιση. Πατήστε SET για να ρυθµίσετε τις Θερµίδες Πατήστε SET Πατήστε FAST,SLOW για να κάνετετ την ρύθµιση στις θερµίδες CALO ( K) UP,DOWN KEY P1-P24. Πατήστε SET για να ρυθµίσετε τον χρόνο Ρυθµίστε το Πρόγραµµα: πατήστε SET για την USER1- USER3 UP,DOWN KEY Πατήστε SET Ρυθµίστε τον χρόνο: Πατήστε FAST SLOW για την ρύθµιση του χρόνου ΤΙΜΗ (10-99:00) Πατήστε SET για να µπείτε σε κατάσταση αναµονής UP,DOWN KEY Ρύθµιση Χρήστη: press SET TIME Πατήστε SET Ρυθµίστε τον χρόνο: Πατήστε FAST SLOW για να ρυθµίσετε τον χρόνο(10-99:00) Πατήστε SET ρυθµίστε ΤΑΧΥΤΗΤΑ& ΑΝΩΦΕΡΕΙΑ HRC1- Ρύθµιση Χρόνου: πατήστε FAST SLOW να ρυθµίσετε HRC3 Ρύθµιση Ανωφέρειας: πατήστε UP DOWN να ρυθµίσετε Πατήστε SET για να µπείτε σε κατάσταση αναµονής Πατήστε SET Πατήστε Hrc: Πατήστε SET να ρυθµίσετε τον ΧΡΟΝΟ-Time ΡΥΘΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟΥ: Πατήστε FAST,SLOW (10-99:00) Πατήστε SET να ρυθµίσετε τους Παλµούς- Pulse Πατήστε FAST,SLOW για την επιλογή σας Πατήστε SET αφού την επιλέξετε. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

10 1.1 Χειροκίνητο ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟ-MANUAL (1) Πατήστε τα κουµπιά UP,DOWN :Επιλέξτε πρόγραµµα- PROGRAM- MN P1.. P24 U1 U3 H1.. H3 (2) Πατήστε το κουµπί SET: Επιλέξτε από τις ενδείξεις TIME DIST CALO TIME (3) Πατήστε τα κουµπιά FAST SLOW για να ρυθµίσετε τις τιµές σε κάθε ένδειξη (4) Πατήστε το κουµπί START: για να ξεκινήσετε να τρέχετε (5) Πατήστε το κουµπί MODE: για να αλλάξετε από ΘΕΡΜΙ ΕΣ- CALORI και ΠΑΛΜΟΥΣ-PULSE ΡΥΘΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟΥ TIME- η ένδειξη θα αναβοσβήνει, (10:00-99:00) -αυξάνεται ανά 1 λεπτό της ώρας. Η αρχική τιµή του χρόνου είναι 30 : ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ: DIST Η ένδειξη θα αναβοσβήνει ( ) - αυξάνεται ανά 1 Χλµ. Η αρχική τιµή είναι ΡΥΘΜΙΣΗ ΘΕΡΜΙ ΩΝ CALO Η ένδειξη αναβοσβήνει (10-999) Η αρχική τιµή είναι 30Κcal. 1.2 ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ (P1-P24) ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ

11 (1) Πατήστε τα κουµπιά UP,DOWN για να επιλέξετε το πρόγραµµα που επιθυµείτε µεταξύ: MN P1.. P24 U1 U3 H1.. H3 (2) Πατήστε τοπ κουµπί KEY:για να επιλέξετε την ώρα/χρόνο (3) Πατήστε FAST SLOW για να ρυθµίσετε την τιµή του χρόνου. (4) Πατήστε START KEY:για να ξεκινήσετε να τρέχετε (5) Πατήστε MODE:για να αλλάξετε από ΘΕΡΜΙ ΕΣ- CALORI και ΠΑΛΜΟΥΣ-PULSE ΡΥΘΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟΥ Η ένδειξη του χρόνου ΤΙΜΕ θα αναβοσβήνει (1) Πατήστε το κουµπί SET KEY: για να ρυθµίσετε τον χρόνο (2) Πατήστε FAST SLOW για να επιλέξτε την τιµή του χρόνου (10-99Minutes) (3) Πατήστε START KEY: για να ξεκινήσετε να τρέχετε ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΑΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ SPEED P1 P2 P3 P4 P5 P6 P7 P8 Interval1 2.0KPH 2.0KPH 2.0KPH 2.0KPH 2.0KPH 2.0KPH 3.0KPH 3.0KPH Interval2 2.0KPH 2.0KPH 2.0KPH 2.0KPH 3.0KPH 4.0KPH 6.0KPH 3.0KPH Interval3 2.0KPH 2.0KPH 2.0KPH 2.0KPH 4.0KPH 6.0KPH 6.0KPH 5.0KPH Interval4 8.0KPH 4.0KPH 4.0KPH 6.0KPH 5.0KPH 2.0KPH 6.0KPH 6.0KPH Interval5 8.0KPH 4.0KPH 4.0KPH 6.0KPH 6.0KPH 4.0KPH 8.0KPH 7.0KPH Interval6 6.0KPH 4.0KPH 6.0KPH 6.0KPH 7.0KPH 6.0KPH 8.0KPH 8.0KPH Interval7 6.0KPH 6.0KPH 6.0KPH 6.0KPH 2.0KPH 2.0KPH 8.0KPH 6.0KPH Interval8 6.0KPH 6.0KPH 8.0KPH 6.0KPH 3.0KPH 4.0KPH 3.0KPH 4.0KPH Interval9 6.0KPH 6.0KPH 8.0KPH 8.0KPH 4.0KPH 6.0KPH 3.0KPH 3.0KPH Interval10 4.0KPH 8.0KPH 10.0KPH 8.0KPH 5.0KPH 2.0KPH 3.0KPH 3.0KPH Interval11 4.0KPH 8.0KPH 10.0KPH 8.0KPH 6.0KPH 4.0KPH 3.0KPH 3.0KPH Interval12 4.0KPH 8.0KPH 8.0KPH 8.0KPH 7.0KPH 6.0KPH 6.0KPH 3.0KPH Interval13 4.0KPH 6.0KPH 8.0KPH 10.0KPH 2.0KPH 2.0KPH 6.0KPH 5.0KPH Interval14 3.0KPH 6.0KPH 6.0KPH 10.0KPH 3.0KPH 4.0KPH 6.0KPH 6.0KPH Interval15 3.0KPH 6.0KPH 6.0KPH 6.0KPH 4.0KPH 6.0KPH 8.0KPH 7.0KPH Interval16 3.0KPH 4.0KPH 4.0KPH 6.0KPH 5.0KPH 2.0KPH 8.0KPH 8.0KPH Interval17 2.0KPH 4.0KPH 4.0KPH 6.0KPH 6.0KPH 4.0KPH 8.0KPH 6.0KPH Interval18 2.0KPH 4.0KPH 2.0KPH 2.0KPH 7.0KPH 6.0KPH 3.0KPH 4.0KPH Interval19 2.0KPH 2.0KPH 2.0KPH 2.0KPH 2.0KPH 2.0KPH 3.0KPH 3.0KPH Interval20 1.0KPH 2.0KPH 2.0KPH 2.0KPH 2.0KPH 2.0KPH 3.0KPH 3.0KPH

12 ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΩΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ INCLINE P9 P10 P11 P12 P13 P14 P15 P16 Interval1 0% 0% 1% 2% 2% 2% 3% 3% Interval2 2% 0% 3% 2% 3% 4% 6% 3% Interval3 0% 1% 5% 2% 4% 6% 6% 5% Interval4 2% 1% 7% 6% 5% 2% 6% 6% Interval5 0% 2% 9% 6% 6% 4% 8% 7% Interval6 2% 2% 11% 6% 7% 6% 8% 8% Interval7 0% 3% 9% 6% 2% 2% 8% 6% Interval8 0% 3% 7% 6% 3% 4% 3% 4% Interval9 2% 3% 5% 8% 4% 6% 3% 3% Interval10 0% 4% 7% 8% 5% 2% 3% 3% Interval11 2% 4% 9% 8% 6% 4% 3% 3% Interval12 0% 4% 8% 8% 7% 6% 6% 3% Interval13 2% 3% 7% 10% 2% 2% 6% 5% Interval14 0% 3% 6% 10% 3% 4% 6% 6% Interval15 2% 2% 5% 6% 4% 6% 8% 7% Interval16 0% 1% 4% 6% 5% 2% 8% 8% Interval17 2% 1% 3% 6% 6% 4% 8% 6% Interval18 0% 0% 3% 2% 7% 6% 3% 4% Interval19 2% 2% 2% 2% 2% 2% 3% 3% Interval20 0% 1% 1% 2% 2% 2% 3% 3% ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ &ΑΝΩΦΕΡΕΙΑΑΣ ΑΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ P17 P18 P19 P20 P21 P22 P23 P24 Interval1 3.0KPH 2.0KPH 2.0KPH 2.0KPH 2.0KPH 2.0KPH 2.0KPH 2.0KPH Interval2 3.0KPH 2.0KPH 2.0KPH 6.0KPH 8.0KPH 8.0KPH 3.0KPH 7.0KPH Interval3 5.0KPH 5.0KPH 8.0KPH 10.0KPH 6.0KPH 6.0KPH 4.0KPH 7.0KPH Interval4 5.0KPH 6.0KPH 2.0KPH 6.0KPH 8.0KPH 4.0KPH 5.0KPH 2.0KPH Interval5 3.0KPH 7.0KPH 2.0KPH 2.0KPH 6.0KPH 2.0KPH 6.0KPH 7.0KPH Interval6 3.0KPH 5.0KPH 8.0KPH 6.0KPH 8.0KPH 8.0KPH 7.0KPH 7.0KPH Interval7 5.0KPH 6.0KPH 2.0KPH 10.0KPH 6.0KPH 6.0KPH 8.0KPH 2.0KPH Interval8 5.0KPH 7.0KPH 2.0KPH 6.0KPH 8.0KPH 4.0KPH 9.0KPH 7.0KPH Interval9 3.0KPH 5.0KPH 8.0KPH 2.0KPH 6.0KPH 2.0KPH 10.0KPH 7.0KPH Interval10 3.0KPH 6.0KPH 2.0KPH 6.0KPH 8.0KPH 8.0KPH 9.0KPH 2.0KPH Interval11 5.0KPH 7.0KPH 2.0KPH 10.0KPH 6.0KPH 6.0KPH 8.0KPH 7.0KPH Interval12 5.0KPH 2.0KPH 8.0KPH 6.0KPH 8.0KPH 4.0KPH 7.0KPH 7.0KPH Interval13 3.0KPH 2.0KPH 8.0KPH 2.0KPH 6.0KPH 2.0KPH 7.0KPH 7.0KPH Interval14 3.0KPH 5.0KPH 2.0KPH 6.0KPH 8.0KPH 8.0KPH 6.0KPH 2.0KPH Interval15 5.0KPH 6.0KPH 2.0KPH 10.0KPH 6.0KPH 6.0KPH 6.0KPH 7.0KPH Interval16 5.0KPH 7.0KPH 8.0KPH 6.0KPH 8.0KPH 4.0KPH 5.0KPH 7.0KPH Interval17 3.0KPH 5.0KPH 2.0KPH 2.0KPH 6.0KPH 2.0KPH 5.0KPH 2.0KPH Interval18 3.0KPH 6.0KPH 2.0KPH 6.0KPH 8.0KPH 8.0KPH 4.0KPH 7.0KPH Interval19 5.0KPH 7.0KPH 8.0KPH 10.0KPH 6.0KPH 6.0KPH 4.0KPH 7.0KPH Interval20 5.0KPH 2.0KPH 2.0KPH 6.0KPH 2.0KPH 2.0KPH 3.0KPH 2.0KPH ΑΝΩΦΕΡΕΙΑ P17 P18 P19 P20 P21 P22 P23 P24

13 Interval1 0% 0% 1% 2% 2% 2% 3% 3% Interval2 2% 0% 3% 2% 3% 4% 6% 3% Interval3 0% 1% 5% 2% 4% 6% 6% 5% Interval4 2% 1% 7% 6% 5% 2% 6% 6% Interval5 0% 2% 9% 6% 6% 4% 8% 7% Interval6 2% 2% 11% 6% 7% 6% 8% 8% Interval7 0% 3% 9% 6% 2% 2% 8% 6% Interval8 0% 3% 7% 6% 3% 4% 3% 4% Interval9 2% 3% 5% 8% 4% 6% 3% 3% Interval10 0% 4% 7% 8% 5% 2% 3% 3% Interval11 2% 4% 9% 8% 6% 4% 3% 3% Interval12 0% 4% 8% 8% 7% 6% 6% 3% Interval13 2% 3% 7% 10% 2% 2% 6% 5% Interval14 0% 3% 6% 10% 3% 4% 6% 6% Interval15 2% 2% 5% 6% 4% 6% 8% 7% Interval16 0% 1% 4% 6% 5% 2% 8% 8% Interval17 2% 1% 3% 6% 6% 4% 8% 6% Interval18 0% 0% 3% 2% 7% 6% 3% 4% Interval19 2% 2% 2% 2% 2% 2% 3% 3% Interval20 0% 1% 1% 2% 2% 2% 3% 3% 1.3 ΧΡΗΣΤΕΣ. (U1-U3) INCLINE TIME CALORI/PULSE DISTANCE/PROG SPEED UP DOWN START SET MODE RESET STOP FAST SLOW ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ 1)Πατήστε τα κουµπιά UP,DOWN για να επιλέξετε το πρόγραµµα που επιθυµείτε µεταξύ: MN P1.. P24 U1 U3 H1.. H3 2)Πατήστε τοπ κουµπί KEY:για να επιλέξετε την ώρα/χρόνο 3)Πατήστε START KEY:για να ξεκινήσετε να τρέχετε 4)Πατήστε MODE:για να αλλάξετε από ΘΕΡΜΙ ΕΣ- CALORI και ΠΑΛΜΟΥΣ-PULSE ΡΥΘΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟΥ Η ένδειξη του χρόνου ΤΙΜΕ θα αναβοσβήνει 1)Πατήστε το κουµπί SET KEY: για να ρυθµίσετε τον χρόνο 2)Πατήστε FAST SLOW για να επιλέξτε την τιµή του χρόνου (10-99Minutes) 3)Πατήστε START KEY: για να ξεκινήσετε να τρέχετε ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΝΩΦΕΡΕΙΑΣ&ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ

14 2 Πατήστε το κουµπί SET KEY: για να ρυθµίσετε τον χρόνο 1) Πατήστε το κουµπί SET KEY: για να ρυθµίσετε την ανωφέρεια & ταχύτητα 2) Πατήστε FAST SLOW για να ρυθµίσετε την ταχύητα- SPEED (0.8kph~16.0kph) 3)Πατήστε UP,DOWN για να ρυθµίσετε την ανωφέρεια- INCLINE (0%~15%) 4) Πατήστε START KEY:για να ξεκινήσετε να τρέχετε. 2.1 HRC [ΚΑΡ ΙΑΚΟΙ ΠΑΛΜΟΙ] (H1-H3) ΑΝΩΦΕΡΕΙΑ ΧΡΟΝΟΣ ΘΕΡΜΙ ΕΣ/ΠΑΛΜΟΙ ΑΠΟΣΤΑΣΗ/ΠΡΟΓ. ΤΑΧΥΤΗΤΑ UP DOWN START SET MODE RESET STOP FAST SLOW (ΗΛΙΚΙΑ :13-80) Η αρχική ηλικία είναι 30,HRCPULSE H1-H3 according to age (HRCPULE value is different for same age),on RUN MODE,incline value to be adjusted automatically according to HRCPULSE value,you may also adjust speed to meet your HRCPULSE value under time setting at 30:00. press START KEY,3 minutes in WARMUP, ΡΥΘΜΙΣΤΕ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΡ ΙΑΚΩΝ ΠΑΛΜΩΝ- HRC MODE (1) Πατήστε τις επιλογές UP,DOWN KEY:για να επιλέξετε ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ MN P1.. P24 U1 U3 H1.. H3 (2) Πατήστε SET: για να ρυθµίσετε την ΗΛΙΚΙΑ AGE (3) Πατήστε START:να ξεκινήσετε την άσκησή σας. (4) Πατήστε MODE για να αλλάξετε από ΘΕΡΜΙ ΕΣ- CALORI και ΠΑΛΜΟΥΣ-PULSE ΡΥΘΜΙΣΤΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ- AGE MODE H ένδειξη AGE θα αναβοσβήνει,ρυθµίστε την ηλικία µεταξύ (13-80). Η αρχική ηλικία είναι

15 30,HRCPULSE Καρδιακοί παλµοί βάση της ηλικίας HRC PULSE Θα αναβοσβήνει (1) Πατήστε SET για να ρυθµίσετε την ηλικία, και µετά να πάτε στην ρύθµιση Καρδιακών παλµών (2) Πατήστε FAST SLOW:για να ρυθµίσετε την ηλικία- AGE (13-80) (3) Πατήστε START για να ξεκινήσετε να τρέχετε ΡΥΘΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟΥ TIME TIME TIME TIME (1) Πατήστε SET για να ρυθµίσετε τον χρόνο σε κατάσταση αναµονής STANDBY MODE, και µετά πατήστε πάλι για να ρυθµίσετε HRCPULSE SET TIME STANDBY MODE (2) Πατήστε FAST SLOW για να ρυθµίσετε τον χρόνο (10-99) (3) Πατήστε START για να ξεκινήσετε να τρέχετε.

16 2.1.4 HRC- ΚΑΡ ΙΑΚΟΙ ΠΑΛΜΟΙ ΠΙΝΑΚΑΣ HRC ΗΛΙΚΙΑ and HRC ΠΑΛΜΟΙ AGE H1 H2 H3 AGE H1 H2 H

17 Under HRC MODE:

18

19 ΛΙΣΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ PART NO ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ Q'TY 1 MAIN FRAME 1 2 BASE FRAME 1 3 REAR STABILLZER WITH INCLINE ADJUSTMENT 1 4 LEFT HAND POST BAR 1 5 RIGHT HAND POST BAR 1 6 CENTRAL HANDLE BAR 1 7 HOOK 2 8 COMPUTER 2 9 SAFETY KEY UPPER HANDLE BAR COVER(L.R) 2 BASE FRAME COVER(L.R) 2 12 MOTOR TOP- COVER 1 13 MOTOR DOWN - COVER 1 14 RUNNING BELT 1 15 RUNNING BOARD 十 BOLT M6*52 6 十 BOLT M6*30 2 CUSION PADS 9* 30* WASHER 6.5* 15* NYLON NUTS M PADS FOR SIDE PANEL 8 22 十 BOLT M4* MOVING WHEEL 6 24 HEX BOLTM8* WASHER 8.5* 17* NYLON NUTS M 十 ARC BOLT M4*18 20 END CAP(L.R) 2 十 ARC BOLT M4* DC MOTOR 1 31 MOTOR BASE 1 32 BOLT M8* NEX BOLT M10* MAIN POWER BOARD 1

20 35 十 FLAT BOLT M4* AC CABLE 2 37 GROUND CABLE 1 38 CABLE 1 39 十 ARC BOLT M3*10( 尖头 ) 4 40 ARC END CAP 2 41 ON/OFF SWITCH 1 42 FUSE 1 43 PLUG 1 44 DOWN COVER FOR MAIN FRAME 1 45 十 BOLT M4* INCLINE MOTOR 2 47 HEX BOLT M10* HEX BOLT M10* HEX BOLT M8* HEX M8* ARC WASHER 8.5* 17*2T FRON & REAR ROLLER 1 53 J8 BELT 1 54 REAR END CAP 2 55 BUSHING 2 56 BUSHING 3 57 HEX BOLT M8* HYDRAULIC 100KGS 1 59 BOLT M8* HEX BOLT M8* SPING 1 62 HEX M8* MOVING WHEEL 2 64 PAD 2 65 WIRE CLIP 4 66 HEX BOLT M10* COMPUTER CABLE 3 68 END CAP 2 69 HAND GRIP 2 70 FOAM GRIP 2 71 HANDPULSE PAD 2 72 HAND PULSE CABLE 2 73 NUT M HEX BOLT M8* HEX BOLT M8* STAR WASHER M 十 TYPE BOLT M4*15 3

21 78 十 TYPE BOLT M3* AXLE 2

22 ΕΓΓΥΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΙΑ ΡΟΜΟΥ Η εγγύηση ισχύει για δυο έτη από την ηµεροµηνία αγοράς του προïόντος. Η εγγύηση καλύπτει τυχόν κατασκευαστικό λάθος. Η τυχόν αντικατάσταση ανταλλακτικού είναι στην κρίση των τεχνικών. Η Συναρµολόγηση, έλεγχος και η ρύθµιση του προïόντος βαρύνει τον καταναλωτή. Η εγγύηση ισχύει µόνο για τον πρώτο αγοραστή του προïόντος. Η εγγύηση ισχύει µόνο εάν το προïόν λειτουργεί σε σπίτι (και όχι σε γυµναστήρια, συλλόγους κ.α.). Η επισκευή οποιασδήποτε βλάβης πραγµατοποιείται το συντοµότερο δυνατόν. Κάθε απαίτηση αποζηµίωσης του πελάτη, είτε λόγω έλλειψης ανταλλακτικών είτε λόγω καθυστέρησης επισκευής, δεν είναι δυνατή. Τα έξοδα µεταφοράς του προïόντος από ή προς το συνεργείο της αντιπροσωπείας θα επιβαρύνουν τον πελάτη. Η εγγύηση δεν έχει ισχύει Από υπέρταση στο δίκτυο της ΕΗ.* Όταν η βλάβη προέλθει από κακή χρήση ή κακή συντήρηση, πτώσεις, νερό φωτιά, κεραυνούς. Επίσης η εγγύηση δεν καλύπτει αναλώσιµα υλικά όπως καλώδια, δάπεδο, αισθητήρες, πλαστικά µέρη, τάπητα, τα οποία καταστράφηκαν από κακή χρήση ή άλλης αιτίας. Η εγγύηση δεν καλύπτει βλάβη στο µοτέρ η οποία προήλθε από άτοµα βάρους πέραν των προδιαγραφών του κατασκευαστή. Η εγγύηση δεν καλύπτει βλάβη στο µοτέρ η τα ηλεκτρονικά η µηχανικά µέρη η οποία προήλθε από υπερβολική τάνυση(τέντωµα) του τάπητα. Η εγγύηση δεν καλύπτει βλάβη από υπαιτιότητα µη εξουσιοδοτηµένων ατόµων για την επισκευή η την συντήρηση του διαδρόµου. Η εγγύηση δεν καλύπτει βλάβη που προκλήθηκε από κακή συναρµολογήσει. Για να ισχύει η εγγύηση πρέπει να συνοδεύεται από την απόδειξη αγοράς. Η εταιρία και ο εισαγωγέας δεν ευθύνονται για τυχών τυπογραφικά λάθη. Το προïόν έχει έγκριση κυκλοφορίας στην Ευρωπαïκή Κοινότητα, CE Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις ο χρήστης επιβαρύνεται µε το κόστος επίσκεψης και ανταλλακτικών. *Σε περίπτωση που υπάρχει πρόβληµα στην περιοχή σας µε το δίκτυο της ΕΗ επικοινωνήστε µε το Service του διαδρόµου για την χρήση του ανάλογου εξοπλισµού. ΖΕΥΣ Α.Ε.Β.Ε 17 ΧΛΜ. ΛΕΩΦ. ΝΑΤΟ Τηλ. SERVICE: Από Τρίτη έως Παρασκευή 1.00µµ-4.00µµ Από Τρίτη έως Παρασκευή 1.00µµ-4.00µµ

23 ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΙΑ ΡΟΜΩΝ Προειδοποίηση: παρακαλούµε διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο πριν χρησιµοποιήσετε το διάδροµο και σηµειώστε τα παρακάτω: Ο διάδροµος πρέπει να τοποθετηθεί µέσα σε δωµάτιο όπου δεν υπάρχει υγρασία. Απαγορεύεται το νερό και οποιοδήποτε άλλο αντικείµενο (εκτός Σιλικόνης) να τοποθετείται ή να εισέρχεται µέσα στο διάδροµο. Επίσης µην τοποθετείτε το διάδροµο πάνω σε χαλιά ή µοκέτες, υπάρχει περίπτωση να προκληθεί βλάβη από τα χνούδια και τη σκόνη του χαλιού ή της µοκέτας. Το DC µοτέρ ενδεχοµένως να προκαλέσει σπινθήρα και συνεπώς ο διάδροµος πρέπει να βρίσκεται µακριά από εύφλεκτα και εκρηκτικά αντικείµενα. Να διατηρείτε τα τέσσερα πόδια του διαδρόµου σταθερά στο έδαφος ώστε να διατηρεί οµαλή σταθερότητα. Η πρίζα πρέπει να έχει καλή γείωση και να αποφεύγετε να χρησιµοποιείτε άλλη ηλεκτρική συσκευή στην ίδια παροχή ρεύµατος µε το διάδροµο. Παρακαλούµε να φοράτε αθλητικά ρούχα και παπούτσια προκειµένου να κάνετε διάδροµο και απαγορεύεται αυστηρά να τρέχετε πάνω στο διάδροµο χωρίς παπούτσια. ύο ή περισσότερα άτοµα απαγορεύεται να χρησιµοποιούν το διάδροµο ταυτόχρονα ή διαδοχικά. Να γνωρίζετε ότι το µέγιστο βάρος χρήστη αναγράφεται στις προδιαγραφές του κατασκευαστή. Απαγορεύεται να πατάτε στον τάπητα και να ξεκινάτε το διάδροµο. Παρακαλούµε σταθείτε στις δύο πλευρές του διαδρόµου και κρατήστε τη χειρολαβή πριν ξεκινήσετε το διάδροµο: όταν ξεκινήσει µε τη µικρότερη ταχύτητα, αρχίστε να τρέχετε επάνω στον τάπητα. Ο αισθητήρας παλµών δεν είναι σε καµία περίπτωση ιατρικός εξοπλισµός και το αποτέλεσµα που εµφανίζει είναι απλή ενηµέρωση για το χρήστη. Οι καρδιοπαθείς δεν πρέπει να χρησιµοποιούν το διάδροµο µόνοι τους και απαγορεύεται να χρησιµοποιούν τα προγράµµατα Αυτόµατης Ταχύτητας και Ρύθµισης της Ταχύτητας µέσω των παλµών. Παρακαλούµε σβήστε το διάδροµο (κουµπί power ) αφού τελειώσετε την εξάσκησή σας. Τα παιδιά πρέπει να τα κρατάτε µακριά από το µηχάνηµα όταν λειτουργεί. Στην περίπτωση που ο διάδροµος λειτουργεί για µεγάλο χρονικό διάστηµα µε το µέγιστο βάρος χρήστη και στις µέγιστες ταχύτητες µπορεί να προκληθεί βλάβη στο µοτέρ, το κοµπιούτερ, τον τάπητα ή το δάπεδο. Σε περίπτωση που αισθανθείτε οποιαδήποτε δυσφορία ή αδιαθεσία, παρακαλούµε σταµατήστε αµέσως το διάδροµο. Ο διάδροµος πρέπει να λιπαίνεται κάθε 9-10 ώρες λειτουργίας µε Σιλικόνη. Σε περίπτωση που ο διάδροµος δεν χρησιµοποιείται για µεγάλο χρονικό διάστηµα, απαιτείται να γίνει λίπανση πριν τη χρήση. Ο µέγιστος χρόνος συνεχόµενης χρήσης του διαδρόµου είναι τα λεπτά. Είναι απαραίτητο να γίνει παύση / διάλειµµα για λεπτά. Στην συνέχεια µπορείτε και πάλι να χρησιµοποιήσετε τον διάδροµο σας. Προσοχή! Μη χρησιµοποιείτε σπρέι Σιλικόνης τα οποία περιέχουν Τεφλόν.

U POWER 1250 ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΙΑ ΡΟΜΟΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

U POWER 1250 ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΙΑ ΡΟΜΟΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ U POWER 1250 ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΙΑ ΡΟΜΟΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 1. Πριν από την συναρµολόγηση και λειτουργία, διαβάστε τις οδηγίες χρήσης προσεκτικά. 2. Παρακαλούµε κρατήστε αυτό το εγχειρίδιο για µελλοντική αναφορά.

Διαβάστε περισσότερα

U1300 ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΙΑ ΡΟΜΟΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

U1300 ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΙΑ ΡΟΜΟΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ U1300 ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΙΑ ΡΟΜΟΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 1. Πριν από την συναρµολόγηση και λειτουργία, διαβάστε τις οδηγίες χρήσης προσεκτικά. 2. Παρακαλούµε κρατήστε αυτό το εγχειρίδιο για µελλοντική αναφορά. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

` ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPOWER 152

` ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPOWER 152 ` ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPOWER 152 Ευχαριστούµε που διαλέξατε τα όργανα γυµναστικής µας. Για καλύτερα αποτελέσµατα και για αποφυγή τραυµατισµών, πάντα να κάνετε ασκήσεις προθέρµανσης πριν χρησιµοποιήσετε τον

Διαβάστε περισσότερα

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΙΑ ΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣΟΧΗ : ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΙΑ ΡΟΜΟ, ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΣΥΒΟΥΛΕΥΕΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΑΣ. ΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΤΕ ΠΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡ ΙΑ Η ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ, ΥΣΚΟΛΙΑ Η ΚΑΙ ΥΣΦΟΡΙΑ ΣΤΗΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΥ-ΟΡΓΑΝΟ BR 100 Ο ΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΠΟΛΥ-ΟΡΓΑΝΟ BR 100 Ο ΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΟΛΥ-ΟΡΓΑΝΟ BR 100 Ο ΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ NUMBER DESCRIPTION QUANTITY A MAIN BASE 1 B BACK BASE 1 C GUIDE ROD 2 D LEG EXTENSION SUPPORT 1 E SEAT SUPPORT 1 F METAL SHELL 2 G MAIN

Διαβάστε περισσότερα

YK-BM306 ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΤΗ

YK-BM306 ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΤΗ YK-BM306 ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Παρακαλούµε φυλάξτε αυτό το εγχειρίδιο για να µπορείτε να ανατρέξετε εύκολα. 1.. Είναι σηµαντικό να διαβάσετε ολόκληρο το εγχειρίδιο πριν συναρµολογήσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ RUN 1750

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ RUN 1750 ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ RUN 1750 Παρακαλούµε διαβάστε τις οδηγίες από το εγχειρίδιο λεπτοµερώς πριν από τη χρήση του διαδρόµου. Αποθηκεύστε αυτό το εγχειρίδιο για µελλοντική 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Περιεχόµενα

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑ ΡΟΜΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ WALKPAL

ΙΑ ΡΟΜΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ WALKPAL Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η ΙΑ ΡΟΜΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ WALKPAL Παρόµοια Απεικόνιση ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΛΛΑ ΑΣ & ΚΥΠΡΟΥ Οι οδηγίες έχουν ενηµερωτικό χαρακτήρα και δεν υποκαθιστούν τις εξατοµικευµένες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΟΣ ΚΟΙΛΙΑΚΩΝ (BR-55) EΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΤΗ

ΠΑΓΚΟΣ ΚΟΙΛΙΑΚΩΝ (BR-55) EΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΠΑΓΚΟΣ ΚΟΙΛΙΑΚΩΝ (BR-55) EΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Παρακαλούµε φυλάξτε αυτό το εγχειρίδιο για να µπορείτε να ανατρέξετε εύκολα. 1. Είναι σηµαντικό να διαβάσετε ολόκληρο το εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η LOHAS T5, T6

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η LOHAS T5, T6 Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η LOHAS T5, T6 LOHAS T5 LOHAS T6 µ. µ µ, µ µ µ. µ µ µ. µ µ., µ. LOHAS T5 LOHAS T6 Διάδρομος ALPINE LOHAS T5, Τ6 - Εγχειρίδιο Χρήστη σελ. 2 αριστερά εμπρός δεξιά Διάδρομος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ: E60. Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατασκευαστή

ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ: E60. Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατασκευαστή ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ: E60 R Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατασκευαστή ΕΛΛΗΝΙΚΑ Συναρμολόγηση A Κυρίως Πλαίσιο E Κονσόλα C Πίσω πόδι B Κεντρικός Ορθοστάτης (F3)Σταθερή Λαβή D Εμπρός πόδι (H7)Δοχείο Νερού (F1) Αριστερή

Διαβάστε περισσότερα

Διάδρομος ALPINE LOHAS T4 - σελ. 2

Διάδρομος ALPINE LOHAS T4 - σελ. 2 Διάδρομος LOHAS T µ. µ µ, µ µ µ. µ µ µ. µ µ., µ. Διάδρομος ALPINE LOHAS T - σελ. LOHAS T ΧΡΗΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ Διάδρομος ALPINE LOHAS T - σελ. LOHAS T ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΟΝΣΟΛΑΣ Περιγραφή Πλήκτρων START / STOP: Αυτό

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ

ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ. Διατηρήστε αυτό το εγχειρίδιο για τη μελλοντική αναφορά. Σημαντικές

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ FT-200

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ FT-200 ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ FT-200 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ --------------------------------- P1 2. ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ --------------------------------- P2-P3 3. ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ---------------------------------

Διαβάστε περισσότερα

flï flè flá fló flì fi Ì - 2 -

flï flè flá fló flì fi Ì - 2 - B600 - - flï flè fló flì flá fl fl fi Ì Ó Ô - - ΕΙΚΟΝΑ 3 ΕΙΚΟΝΑ 3 ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΕΜΠΡΟΣ ΠΟΔΙΟΥ Σταθεροποιήστε το πίσω πόδι (C) στο κεντρικό πλαίσιο (Α), χρησιμοποιώντας δύο βίδες (Ν), τις ροδέλες (Ν3) και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ IS901

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ IS901 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ IS901 LEG PRESS & HACK SQUAT ΠΡΟΣΟΧΗ! Διαβάστε προσεκτικά όλες τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν! ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ...1 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ... 2 ΒΑΣΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ελλειπτικό AL402E-S11

Ελλειπτικό AL402E-S11 Ελλειπτικό AL402E-S11 ΠΡΟΣΟΧΗ: ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ Απαραίτητες Οδηγίες Ασφαλείας Παρακαλούμε κρατήστε αυτό το εγχειρίδιο για μελλοντική χρήση! Σας ευχαριστούμε για την

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ BION EXECUTING STANDAR: 6B /6B

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ BION EXECUTING STANDAR: 6B /6B ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ BION EXECUTING STANDAR: 6B4706.1-2005/6B4706.10-2003 Ευχαριστούμε για την αγορά σας. Διαβάστε αυτές τις οδηγίες προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε κυρίως τις οδηγίες ασφαλείας για να γίνεται

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατασκευαστή

Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατασκευαστή E7000P PLUS Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατασκευαστή Κυρίως Πλαίσιο Κονσόλα ΕΡΓΑΛΕΙΑ Πίσω πόδι Κεντρικός ορθοστάτης Εμπρός χειρολαβή Πλαϊνές χειρολαβές Εμπρός πόδι Δοχείο νερού Κάλυμμα συνδέσμου λαβής Κάλυμμα συνδέσμου

Διαβάστε περισσότερα

BSB-510DE ΠΑΓΚΟΣ ΚΟΙΛΙΑΚΩΝ.

BSB-510DE ΠΑΓΚΟΣ ΚΟΙΛΙΑΚΩΝ. BSB-50DE ΠΑΓΚΟΣ ΚΟΙΛΙΑΚΩΝ www.body--sculpture. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Παρακαλούμε φυλάξτε αυτό το εγχειρίδιο για να μπορείτε να ανατρέξετε εύκολα.. Είναι σημαντικό να διαβάσετε ολόκληρο το εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η. Ποδήλατο C-110

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η. Ποδήλατο C-110 Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η Ποδήλατο C-110 Λίστα Ανταλλακτικών και Σχεδιάγραµµα Απεικόνισης... 3-4 Λίστα Υλικού Συσκευασίας...... 5 Οδηγίες Συναρµολόγησης........ 5-7 Βλάβες και Τρόπος Αντιµετώπισης.......

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Εγχειρίδιο λειτουργίας ΜΟΝΤΕΛΟ: Β800P

ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Εγχειρίδιο λειτουργίας ΜΟΝΤΕΛΟ: Β800P ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: Β800P Εγχειρίδιο λειτουργίας ΕΛΛΗΝΙΚΑ Λίστα Εξαρτημάτων A Βασικό πλαίσιο Β Μπροστινός σταθεροποιητής Γ Πίσω σταθεροποιητής Ε Λαβή τιμονιού Κεντρικός σωλήνας στήριξης ΣΤ Σέλα

Διαβάστε περισσότερα

ELLIPTICAL TRAINER. Μοντέλο : VST60. Ελληνικά. Εγχειρίδιο Χρήστη

ELLIPTICAL TRAINER. Μοντέλο : VST60. Ελληνικά. Εγχειρίδιο Χρήστη ELLIPTICAL TRAINER Μοντέλο : VST60 Εγχειρίδιο Χρήστη Ελληνικά Προειδοποίηση: Προσοχή κατά την αποσυσκευασία: Ακουμπήστε το πακέτο στο έδαφος έτσι ώστε το καπάκι να μπορεί να αφαιρεθεί. Αποσυσκευάστε τις

Διαβάστε περισσότερα

LOHAS T5, T6 LOHAS T5 LOHAS T6

LOHAS T5, T6 LOHAS T5 LOHAS T6 LOHAS T5, T6 LOHAS T5 LOHAS T6 µ. µ µ, µ µ µ. µ µ µ. µ µ., µ. LOHAS T5 LOHAS T6 Διάδρομος ALPINE LOHAS T5, Τ6 - σελ. 2 LOHAS T5-T6 ΧΡΗΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ Διάδρομος ALPINE LOHAS T5, Τ6 - σελ. 3 LOHAS T5/Τ6 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΙΣΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ: R60. Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατασκευαστή

ΚΑΘΙΣΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ: R60. Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατασκευαστή ΚΑΘΙΣΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ: R60 R Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατασκευαστή ΕΛΛΗΝΙΚΑ Λίστα Μερών 1 A Κυρίως Πλαίσιο B Πόδι Πίσω E Λαβή Στοπ F Κονσόλα C Πόδι Εμπρός D Κεντρικός Ορθοστάτης G Κάθισμα H Πλάτη Εργαλεία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΣΤΑΤΙΚΟ AL-908B ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ

ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΣΤΑΤΙΚΟ AL-908B ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΣΤΑΤΙΚΟ AL-908B ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ Απαραίτητο! Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο πριν την χρήση. Απαραίτητες Οδηγίες Ασφαλείας Παρακαλούμε κρατήστε το εγχειρίδιο για μελλοντική

Διαβάστε περισσότερα

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η. Ποδήλατο C-120

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η. Ποδήλατο C-120 Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η Ποδήλατο C-120 Λίστα Ανταλλακτικών και Σχεδιάγραµµα Απεικόνισης... 3-4 Λίστα Υλικού Συσκευασίας...... 5 Οδηγίες Συναρµολόγησης........ 5-7 Βλάβες και Τρόπος Αντιµετώπισης.......

Διαβάστε περισσότερα

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η MI 080, MI 100, MI 150

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η MI 080, MI 100, MI 150 Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η MI 080, MI 100, MI 150 Συγχαρητήρια για την απόκτηση του νέου σας διαδρόµου. Για να τον ευχαριστηθείτε και για να γυµναστείτε αποδοτικά και χωρίς προβλήµατα, παρακαλούµε

Διαβάστε περισσότερα

μ 65 www.kinissis.eu μ ALPINE TR800- R1200-3

μ 65 www.kinissis.eu μ ALPINE TR800- R1200-3 TR800 / TR1200 μ μ μ μ, μ, μ,. 3 3 μ μ 5 6 μ ( μ ), 7 μ μ 7 μ 9 μ 10 11 μ / μ 11 μ ; 11 11 μ μ 12 13 μ " " 13 / 14 15 μ μμ 15 / 17 17 ( ) 18 μ 19 μ 19 20 μμ Sports Training [ ] 20 μμ Health Living ( )

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩ ΙΚΟΣ : ΙΑ205 NK-0205 (ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΗΣ) ΠΡΟΣΟΧΗ: - Πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραµµα γυµναστικής, συµβουλευτείτε το γιατρό σας για να σας δώσει την έγκρισή του. - ιαβάστε µε προσοχή όλες τις οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

E850P. Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατασκευαστή

E850P. Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατασκευαστή Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατασκευαστή E850P Λίστα Μερών Κεντρικό Πλαίσιο Κεντρικός Ορθοστάτης Εμπρός Χειρολαβή Πλαϊνές Χειρολαβές Πόδι Εμπρός Πόδι Πίσω Εργαλεία Πεντάλ Ποτηροθήκη Δοχείο Νερού Μετασχηματιστής

Διαβάστε περισσότερα

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η. Ελλειπτικό C-140

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η. Ελλειπτικό C-140 Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η Ελλειπτικό C-140 Περιεχόμενα Λίστα Ανταλλακτικών και Σχεδιάγραμμα Απεικόνισης... 3-5 Λίστα Υλικού Συσκευασίας...... 6 Οδηγίες Συναρμολόγησης........ 7-9 Βλάβες και Τρόπος

Διαβάστε περισσότερα

κυρίως πλαίσιο ΜΠΑΡΕΣ Console/ΚΟΝΣΟΛΑ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ Handle Motor cover / ΚΑΛΥΜΜΑ ΜΟΤΕΡ Side rail /ΠΛΑΙΝΑ ΣΗΜΕΙΑ Rear

κυρίως πλαίσιο ΜΠΑΡΕΣ Console/ΚΟΝΣΟΛΑ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ Handle Motor cover / ΚΑΛΥΜΜΑ ΜΟΤΕΡ Side rail /ΠΛΑΙΝΑ ΣΗΜΕΙΑ Rear ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΙΑ ΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣΟΧΗ : ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΙΑ ΡΟΜΟ, ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΣΥΒΟΥΛΕΥΕΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΑΣ. ΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΤΕ ΠΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡ ΙΑ Η ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ, ΥΣΚΟΛΙΑ Η ΚΑΙ ΥΣΦΟΡΙΑ ΣΤΗΝ

Διαβάστε περισσότερα

E850. Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατασκευαστή

E850. Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατασκευαστή Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατασκευαστή E850 Λίστα Μερών Κεντρικό Πλαίσιο Κεντρικός Ορθοστάτης Εμπρός Χειρολαβή Πλαϊνές Χειρολαβές Πόδι Εμπρός Πόδι Πίσω Εργαλεία Πεντάλ Ποτηροθήκη Δοχείο Νερού N Βίδα N Παξιμάδι

Διαβάστε περισσότερα

E850P. Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατασκευαστή

E850P. Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατασκευαστή Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατασκευαστή E850P Λίστα Μερών Κεντρικό Πλαίσιο Κεντρικός Ορθοστάτης Εμπρός Χειρολαβή Πλαϊνές Χειρολαβές Πόδι Εμπρός Πόδι Πίσω Εργαλεία Πεντάλ Ποτηροθήκη Δοχείο Νερού Μετασχηματιστής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΟΝΗΣΗΣ VIBRATION TRAINER VX 200

ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΟΝΗΣΗΣ VIBRATION TRAINER VX 200 Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΟΝΗΣΗΣ VIBRATION TRAINER VX 200 Παρόµοια Απεικόνιση ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΛΛΑ ΑΣ & ΚΥΠΡΟΥ Συγχαρητήρια για την απόκτηση του νέου σας µηχανήµατος. Για να το

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης R-826/R-827/R-828

Οδηγίες Χρήσης R-826/R-827/R-828 Οδηγίες Χρήσης R-826/R-827/R-828 Περιγραφή Συσκευών R-826/R-827/R-828 1. ΦΤΕΡΩΤΗ 2. ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΛΥΜΜΑΤΟΣ 3. ΚΛΙΠ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΛΥΜΜΑΤΟΣ 4. ΒΑΣΗ 5. ΠΙΣΩ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΛΥΜΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΟΝΗΣΗΣ EXECUTING STANDARD GB4706.1-2005/GB4706.10-2003

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΟΝΗΣΗΣ EXECUTING STANDARD GB4706.1-2005/GB4706.10-2003 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΟΝΗΣΗΣ EXECUTING STANDARD GB4706.1-2005/GB4706.10-2003 Σας ευχαριστούμε για την αγορά του VEKTOR FINLO. Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες προτού να χρησιμοποιήσετε το μηχάνημα

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ

Εγχειρίδιο Χρήσης ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ Εγχειρίδιο Χρήσης ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ Απαραίτητες Οδηγίες Ασφαλείας Σας ευχαριστούμε για την επιλογή των προϊόντων μας. Για την

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑ ΡΟΜΟΣ Perfect Run 20 Ο ΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΦΥΛΑΞΤΕ ΤΙΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ Ο ΗΓΙΕΣ Version 1

ΙΑ ΡΟΜΟΣ Perfect Run 20 Ο ΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΦΥΛΑΞΤΕ ΤΙΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ Ο ΗΓΙΕΣ Version 1 ΙΑ ΡΟΜΟΣ Perfect Run 20 Ο ΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΦΥΛΑΞΤΕ ΤΙΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ Ο ΗΓΙΕΣ Version 1 Ευχαριστούµε που επιλέξατε αυτό το προιόν. Ο διάδροµος θα σας

Διαβάστε περισσότερα

UPOWER 1150 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ

UPOWER 1150 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ UPOWER 0 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΔΙΠΛΩΣΗ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΛΙΣΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

X-FIT Μοντέλο X-FIT Διατηρήστε αυτό το πρωτότυπο εγχειρίδιο. Εγχειρίδιο λειτουργίας ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

X-FIT Μοντέλο X-FIT Διατηρήστε αυτό το πρωτότυπο εγχειρίδιο. Εγχειρίδιο λειτουργίας ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Παρακαλώ διαβάστε όλες τις οδηγίες προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το όργανο γυμναστικής Περιεχόμενα Οδηγίες ασφάλειας X-FIT 1002 ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ Λίστα υλικών Οδηγίες συναρμολόγησης

Διαβάστε περισσότερα

X-FIT 116 ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. Το προϊόν μπορεί να διαφέρει ελάχιστα από την φωτογραφία λόγω ενδεχόμενων αναβαθμίσεων.

X-FIT 116 ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. Το προϊόν μπορεί να διαφέρει ελάχιστα από την φωτογραφία λόγω ενδεχόμενων αναβαθμίσεων. X-FIT 116 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ Το προϊόν μπορεί να διαφέρει ελάχιστα από την φωτογραφία λόγω ενδεχόμενων αναβαθμίσεων. - 1 - Σημαντικές Οδηγίες Ασφάλειας ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Διαβάστε όλες τις

Διαβάστε περισσότερα

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η. Πάγκος Γυμναστικής Β-16

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η. Πάγκος Γυμναστικής Β-16 Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η Πάγκος Γυμναστικής Β-16 ΛΙΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΩΝ 1-1x BACK REST - ΠΛΑΤΗ ΚΑΘΙΣΜΑΤΟΣ 2-1x SEAT PAD - ΚΑΘΙΣΜΑ 3-1x ARMREST ΘΕΣΗ ΧΕΡΙΩΝ 4-1x MAIN BEAM ΚΥΡΙΩΣ ΔΟΚΟΣ 5-1x CROSS BEAM ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

M1.0 ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

M1.0 ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΚΩ ΙΚΟΣ : ΙΑ10 M1.0 ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗ: - Πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραµµα γυµναστικής, συµβουλευτείτε το γιατρό σας για να σας δώσει την έγκρισή του. - ιαβάστε µε προσοχή όλες τις οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

BE-6750D MAΓΝΗΤΙΚΟ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ

BE-6750D MAΓΝΗΤΙΚΟ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ BE-6750D MAΓΝΗΤΙΚΟ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ 1 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σηµαντικές ΟδηγίεςΑσφαλείας 1 Αναλυτικό Συναρµολόγησης ιάγραµµα... 2 Λίστα εξαρτηµάτων. 3 Οδηγίες Συναρ/γησης.. 4 Οδηγίες Ασκήσεων 8 Χειρισµός Κοµπιούτερ.

Διαβάστε περισσότερα

...3... 5 ... 21 ... 16 ... 20 ... 28 ... 31

...3... 5 ... 21 ... 16 ... 20 ... 28 ... 31 MF100 / F210 μ μ μ μ, μ, μ,. ...3...5... 5 μ μ... 6 μμ... 7 μ ( μ )... 7 μ μ... 8 μ... 8 μ... 10... 11 μ / μ... 11... 12 /... 13... 14... 16 μ... 20... 20... 20... 21 μ... 22 μ... 23 μμ... 24 MF100 μ μμ

Διαβάστε περισσότερα

www.kinissis.eu μ ALPINE MF100 MF210 - Οδηγός Άσκησης

www.kinissis.eu μ ALPINE MF100 MF210 - Οδηγός Άσκησης MF100 / F210 μ μ μ μ, μ, μ,. ......3 μ μ...4 μμ...5 μ μ...5 μ...5 μ...7... μ / μ...8...9 /... 10... 11... μ...14 μ...15 μμ...16 MF100 μ μμ (Km/h)...16 MF210 μ μμ (Km/h)...17 μ μμ [Custom User Programs]...18

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ GW-T1000

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ GW-T1000 ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ GW-T1000 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες πριν να χρησιμοποιήσετε τον διάδρομο: ΚΙΝΔΥΝΟΣ: Για να μειώσετε τον κίνδυνο ηλεκτροπληξίας, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες:

Διαβάστε περισσότερα

X-FIT 19 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ

X-FIT 19 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ X-FIT 19 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σημαντικές Πληροφορίες Ασφάλειας 2 Προ-συναρμολόγηση 3 Αναλυτικό Σχεδιάγραμμα 4 Λίστα Εξαρτημάτων 6 Πίνακας Υλικών Συναρμολόγησης 7 Οδηγίες Συναρμολόγησης

Διαβάστε περισσότερα

BDS8000 ΤΡΙΒΕΙΟ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ. Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

BDS8000 ΤΡΙΒΕΙΟ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ.   Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης BDS8000 ΤΡΙΒΕΙΟ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ 1. Οδηγίες ασφαλείας Σημείωση: Για να μειώσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΝΕΝΙΣΤΗΡΑ ΣΤΗΛΗ 47

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΝΕΝΙΣΤΗΡΑ ΣΤΗΛΗ 47 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΝΕΝΙΣΤΗΡΑ ΣΤΗΛΗ 47 Μοντέλο: MTF-16229 Διαβάστε προσεκτικά και κρατήστε τις οδηγίες για μελλοντική αναφορά ΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Κατά τη χρήση οποιασδήποτε ηλεκτρικής συσκευής θα πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

Μαγνητικό Ελλειπτικό Κ-8708Η

Μαγνητικό Ελλειπτικό Κ-8708Η Μαγνητικό Ελλειπτικό Κ-8708Η Εγχειρίδιο χρήσης ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Προσέξτε τις ακόλουθες προφυλάξεις πριν την συναρμολόγηση και την λειτουργία του μηχανήματος. 1. Συναρμολογήστε το μηχάνημα ακριβώς

Διαβάστε περισσότερα

TWIST N SHAPE ΟΡΓΑΝΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

TWIST N SHAPE ΟΡΓΑΝΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Κωδ: ΤΟΥΙΣΤΣΕΙΠ TWIST N SHAPE ΟΡΓΑΝΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης του προϊόντος πριν το χρησιμοποιήσετε. Μέγιστο βάρος χρήστη: 150 kg ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ 1. Πριν ξεκινήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες ασφαλείας ΠΡΟΣΟΧΗ:

Οδηγίες ασφαλείας ΠΡΟΣΟΧΗ: Οδηγίες ασφαλείας ΠΡΟΣΟΧΗ: Προκειμένου να μειωθεί ο κίνδυνος πρόκλησης σοβαρών τραυματισμών, διαβάστε τις ακόλουθες οδηγίες ασφαλείας πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν. 1. Συναρμολογήστε το μηχάνημα σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

Απαραίτητο! Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο πριν την χρήση.

Απαραίτητο! Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο πριν την χρήση. ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΣΤΑΤΙΚΟ AL-432B ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ Απαραίτητο! Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο πριν την χρήση. Απαραίτητες Οδηγίες Ασφαλείας Παρακαλούμε κρατήστε αυτό το εγχειρίδιο για μελλοντική

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845 Ευχαριστούμε για την αγορά του ανεμιστήρα. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν θέσετε σε λειτουργία τη συσκευή. Αγαπητέ

Διαβάστε περισσότερα

HΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΙΑ ΡΟΜΟΣ UPOWER 202

HΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΙΑ ΡΟΜΟΣ UPOWER 202 HΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΙΑ ΡΟΜΟΣ UPOWER 202 Ευχαριστούµε που διαλέξατε τα όργανα γυµναστικής µας. Για καλύτερα αποτελέσµατα και για αποφυγή τραυµατισµών, πάντα να κάνετε ασκήσεις προθέρµανσης πριν χρησιµοποιήσετε τον

Διαβάστε περισσότερα

BM-1200GX-C BEAUTY MASSAGER. www.body--sculpture.com

BM-1200GX-C BEAUTY MASSAGER. www.body--sculpture.com BM-1200GX-C BEAUTY MASSAGER www.body--sculpture.com ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. 1 ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΙΑΓΡΑΜΜΑ.. 2 Ο ΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ.... 3 ΕΞΑΣΚΗΣΗ.... 4 Ο ΗΓΙΕΣ ΑΣΚΗΣΕΩΝ..... 6 ΛΙΣΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ........

Διαβάστε περισσότερα

μ ALPINE TR3000- R4000-2

μ ALPINE TR3000- R4000-2 TR3000 / TR4000 μ μ μ μ, μ, μ,. ...4...6...9...13...19 /...25...28...40...44 -...47...4...6...6 μ μ...7...9 μ ( μ ),...9 μ μ...10 μ...10 μ...11...13 μ / μ...13 μ ;...13...13 μ μ...14...14 μ " "...14 /...15...16

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Καθιστό Ποδήλατο X-FIT 204 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Παρακαλούμε διαβάστε όλες τις οδηγίες χρήσης προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν. Διατηρήστε αυτό εγχειρίδιο για μελλοντική χρήση. Οι

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΛΟ: UTF-673 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΛΗ

ΜΟΝΤΕΛΟ: UTF-673 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΛΗ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: UTF-673 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΛΗ Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση σας στο προϊόν μας. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες αυτές και φυλάξτε τις για μελλοντική χρήση. Παρακαλούμε

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ FT-212

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ FT-212 ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ FT-212 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Χαρακτηριστικά του διαδρόμου ------------------------------- P1 2. Προσοχή και προφυλάξεις ---------------------------- P1-2 3. Οδηγίες συναρμολόγησης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ X-FIT 800. Εγχειρίδιο Χρήστη ΠΡΟΣΟΧΗ!

ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ X-FIT 800. Εγχειρίδιο Χρήστη ΠΡΟΣΟΧΗ! ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ X-FIT 800 Εγχειρίδιο Χρήστη ΠΡΟΣΟΧΗ! Παρακαλώ διαβάστε όλες τις οδηγίες προσεχτικά πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν. Κρατήστε αυτές τις οδηγίες για μελλοντική χρήση. Τα χαρακτηριστικά αυτού

Διαβάστε περισσότερα

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. Τοποθετήστε το καλώδιο του ρεύµατος αποκλειστικά σε µια πρίζα µε γείωση. Αυτό το όργανο πρέπει να είναι πολύ καλά γε

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. Τοποθετήστε το καλώδιο του ρεύµατος αποκλειστικά σε µια πρίζα µε γείωση. Αυτό το όργανο πρέπει να είναι πολύ καλά γε ΚΩ ΙΚΟΣ : ΙΑ305 NK-0305 (ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΗΣ) ΠΡΟΣΟΧΗ: - Πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραµµα γυµναστικής, συµβουλευτείτε το γιατρό σας για να σας δώσει την έγκρισή του. - ιαβάστε µε προσοχή όλες τις οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΜΕ ΣΩΛΗΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ VC640

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΜΕ ΣΩΛΗΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ VC640 ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΜΕ ΣΩΛΗΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ VC640 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Όταν χρησιμοποιείτε μια ηλεκτρική συσκευή, θα πρέπει πάντα να λαμβάνετε τις βασικές προφυλάξεις, περιλαμβανομένων των ακόλουθων:

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΔΙΣΚΟΠΡΙΟΝΟ ΞΥΛΟΥ ΔΥΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ BORMANN BDX

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΔΙΣΚΟΠΡΙΟΝΟ ΞΥΛΟΥ ΔΥΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ BORMANN BDX ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΔΙΣΚΟΠΡΙΟΝΟ ΞΥΛΟΥ ΔΥΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ BORMANN BDX 2500 2 3 4 5 6 Τεχνικά χαρακτηριστικά Τάση 230V/50Hz Ισχύς 1800W Ταχύτητα 4500rpm Δυνατότητα κοπής 43mm Διάμετρος δίσκου 250mm Διαστάσεις Τραπεζιού

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ TORTOLI

ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ TORTOLI ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ TORTOLI Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης 5202650018656 / 5202650018663 / 5202650018670 2 Αγαπητή πελάτισσα, Αγαπητέ πελάτη, Συγχαρητήρια για την αγορά του προϊόντος PRAKTIKER. Όπως όλα

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονική κονσόλα 5.7e

Ηλεκτρονική κονσόλα 5.7e Ηλεκτρονική κονσόλα 5.7e COMPUTER MANUAL Reebok C/B 5.7e-20090219 ! Πριν συναρμολογήσετε ή χρησιμοποιήσετε τον εξοπλισμό σας, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις προφυλάξεις που περιλαμβάνονται στις οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ AL-622Ε ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ

ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ AL-622Ε ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ AL-622Ε ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ Απαραίτητο! Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο πριν την χρήση! Απαραίτητες Οδηγίες ασφαλείας Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το προϊόν μας. Παρακαλούμε

Διαβάστε περισσότερα

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η ΠΟΛΥΠΑΓΚΟΣ ΜΕ ΟΡΘΟΣΤΑΤΕΣ & ΤΡΟΧΑΛΙΑ Β-7

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η ΠΟΛΥΠΑΓΚΟΣ ΜΕ ΟΡΘΟΣΤΑΤΕΣ & ΤΡΟΧΑΛΙΑ Β-7 Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η ΠΟΛΥΠΑΓΚΟΣ ΜΕ ΟΡΘΟΣΤΑΤΕΣ & ΤΡΟΧΑΛΙΑ Β-7 Παρόµοια Απεικόνιση ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΛΛΑ ΑΣ & ΚΥΠΡΟΥ Συγχαρητήρια για την απόκτηση του νέου σας µηχανήµατος γυµναστικής.

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρικός Διάδρομος PX-109

Ηλεκτρικός Διάδρομος PX-109 Ηλεκτρικός Διάδρομος PX-109 Οδηγίες Χρήσης Σημείωση: Όλες οι λειτουργίες, τα χαρακτηριστικά, οι προδιαγραφές και οι λοιπές πληροφορίες για το προϊόν που παρουσιάζονται στο παρόν έγγραφο, μπορούν να αλλάξουν

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ Εγχειρίδιο Χρήσης T-459

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ Εγχειρίδιο Χρήσης T-459 ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ Εγχειρίδιο Χρήσης T-459 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Προφυλάξεις....2 Υλικά και εργαλεία... 3 Σχεδιάγραμμα...... 4 Λίστα Μερών........5 Οδηγίες Συναρμολόγησης..... 6 Οδηγίες Ηλεκτρονικής Κονσόλας......8

Διαβάστε περισσότερα

Adjustable Dumbbell Bench

Adjustable Dumbbell Bench Adjustable Dumbbell Bench ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΠΡΙΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΠΡΙΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Παρακαλούμε διαβάστε όλες τις οδηγίες προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν. Κρατήστε το εγχειρίδιο για μελλοντική χρήση. Οι προδιαγραφές

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ.

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ. Απαραίτητες Οδηγίες Ασφαλείας Σας ευχαριστούμε για την επιλογή των προϊόντων μας. Για

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ Μοντέλα: OUIF-500R, WF-650A3 R, FS-650A1, WF-750R 220-240V~ 50/60Hz Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ Παρακαλούµε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και φυλάξτε τες για µελλοντική αναφορά

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! ΚΑΘΙΣΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ Χ-FIT 205 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Παρακαλούμε διαβάστε όλες τις οδηγίες χρήσης προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν. Διατηρήστε αυτό εγχειρίδιο για μελλοντική χρήση. Οι

Διαβάστε περισσότερα

Επιδαπέδιος ανεμιστήρας Εγχειρίδιο χρήσης. Μοντέλα: MFS / MFS Διαβάστε και φυλάξτε τις οδηγίες για μελλοντική αναφορά

Επιδαπέδιος ανεμιστήρας Εγχειρίδιο χρήσης. Μοντέλα: MFS / MFS Διαβάστε και φυλάξτε τις οδηγίες για μελλοντική αναφορά Επιδαπέδιος ανεμιστήρας Εγχειρίδιο χρήσης Μοντέλα: MFS-16216 / MFS-16217 Διαβάστε και φυλάξτε τις οδηγίες για μελλοντική αναφορά 1 ΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Κατά τη χρήση οποιασδήποτε ηλεκτρικής συσκευής θα

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ FT-400

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ FT-400 ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ FT-400 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Χαρακτηριστικά του διαδρόμου 2. Προσοχή και προφυλάξεις 3. Οδηγίες συναρμολόγησης 4. Λειτουργίες κονσόλας 5. Φροντίδα και συντήρηση 6. Οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

SPEEDING BIKE X-FIT 200. Εγχειρίδιο Χρήσης

SPEEDING BIKE X-FIT 200. Εγχειρίδιο Χρήσης SPEEDING BIKE X-FIT 200 Εγχειρίδιο Χρήσης ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Παρακαλούμε διαβάστε όλες τις οδηγίες προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε το ποδήλατο εκγύμνασης. Διατηρήστε αυτό το εγχειρίδιο για μελλοντική χρήση. Οι

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΕΙΠΤΙΚO X-FIT 708 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ΕΛΛΕΙΠΤΙΚO X-FIT 708 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚO X-FIT 708 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Παρακαλούμε διαβάστε όλες τις οδηγίες προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν. Διατηρήστε το εγχειρίδιο για μελλοντική χρήση. Οι προδιαγραφές για αυτό

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΒΛΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ , 正确的使用 ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ

ΒΙΒΛΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ , 正确的使用 ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ, 正确的使用 Σημαντικές πληροφορίες ασφάλειας Παρακαλώ κρατήστε αυτό το βιβλίο για πάντα! 1. Είναι

Διαβάστε περισσότερα

Επιτραπέζιος ανεμιστήρας

Επιτραπέζιος ανεμιστήρας Επιτραπέζιος ανεμιστήρας Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας 1. Ποτέ μην βάζετε τα δάχτυλα σας ανάμεσα στις σχισμές των προστατευτικών καλυμμάτων του ανεμιστήρα. 2. Μην θέτετε τον ανεμιστήρα σε λειτουργία σε

Διαβάστε περισσότερα

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. Τοποθετήστε το καλώδιο του ρεύµατος αποκλειστικά σε µια πρίζα µε γείωση. Αυτό το όργανο πρέπει να είναι πολύ καλά γε

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. Τοποθετήστε το καλώδιο του ρεύµατος αποκλειστικά σε µια πρίζα µε γείωση. Αυτό το όργανο πρέπει να είναι πολύ καλά γε ΚΩ ΙΚΟΣ : ΙΑ45 NK-45 (ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΗΣ) ΠΡΟΣΟΧΗ: - Πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραµµα γυµναστικής, συµβουλευτείτε το γιατρό σας για να σας δώσει την έγκρισή του. - ιαβάστε µε προσοχή όλες τις οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η. Διάδρομος MI 260

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η. Διάδρομος MI 260 Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η Διάδρομος MI 260 Συγχαρητήρια για την απόκτηση του νέου σας διαδρόμου. Για να τον ευχαριστηθείτε και για να γυμναστείτε αποδοτικά και χωρίς προβλήματα, παρακαλούμε να μελετήσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΔΑΠΕΔΟΥ 18'' ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΔΑΠΕΔΟΥ 18'' ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΔΑΠΕΔΟΥ 18'' ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ: USF-780 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ Όταν χρησιμοποιείτε ηλεκτρικές συσκευές, πρέπει να τηρείτε τους βασικούς

Διαβάστε περισσότερα

www.kinissis.eu, μ μ μ ALPINE TR800- R1200-3

www.kinissis.eu, μ μ μ ALPINE TR800- R1200-3 TR800 / TR1200 μ μ μ μ, μ, μ,. 3 5 μμ 6 μ μ 7 μ 1: μ 7 μ 2: μ 7 μ 3: μ μ μ 8 μ 4: μ - 8 μ 5: μ μμ 9 μ 6: 9 10 10 μ 10 11 μ μ 11 μ μ 12 13 μ 14 μμ μ 14 μ μ, μ μ, μ μ μ : μ μ μ. μ μ, μ μμ,, μ μ, μ. μ, μ

Διαβάστε περισσότερα

www.kinissis.eu μ μ. μ μ ALPINE MF100 MF210-3

www.kinissis.eu μ μ. μ μ ALPINE MF100 MF210-3 MF100 / F210 μ μ μ μ, μ, μ,. ...3... μ........................ 3 μ -... μ... μ... μμ μ... μ μ, μ μ, μ μ μ : μ μ μ. μ μ, μ μμ,, μ μ, μ. μ, μ μ, μ. μ μ. μ, μ μ μ., μ μ, μ μ μ μ. μ μ. μ μ / μ ( 1 μ ) μ. μ

Διαβάστε περισσότερα

Ποδήλατο γυµναστικής Cleo

Ποδήλατο γυµναστικής Cleo ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΤΗ Ποδήλατο γυµναστικής Cleo ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Γενικές οδηγίες & συµβουλές 2 Βήµατα συναρµολόγησης 6 Πρακτικές συµβουλές κατά τη χρήση 3 Συµβουλές προπόνησης 8 Σχεδιάγραµµα ποδηλάτου 4 Εγγύηση

Διαβάστε περισσότερα

Σημαντικές Σημειώσεις Ασφαλείας

Σημαντικές Σημειώσεις Ασφαλείας Σημαντικές Σημειώσεις Ασφαλείας Παρακαλούμε διαβάστε τις παρακάτω πληροφορίες για να εξασφαλίσετε τη σωστή λειτουργία του μηχανήματος. 1 Διαβάστε το εγχειρίδιο προσεκτικά πριν συνδέσετε το μηχάνημα. 2

Διαβάστε περισσότερα

ΜΗΧΑΝΗ ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑΣ ΒΑΡΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΣΠΙΡΑΛ

ΜΗΧΑΝΗ ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑΣ ΒΑΡΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΣΠΙΡΑΛ ΜΗΧΑΝΗ ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑΣ ΒΑΡΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΣΠΙΡΑΛ. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Εγχειρίδιο Χρήσης ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑΣ ΒΑΡΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΗ, ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Νοσοκομειακή Κλίνη Μονόσπαστη με ρόδες AC-403W

Νοσοκομειακή Κλίνη Μονόσπαστη με ρόδες AC-403W Νοσοκομειακή Κλίνη Μονόσπαστη με ρόδες Εγχειρίδιο Χρήσης AC-403W Περιεχόμενα 1. Εισαγωγή 2. Περιγραφή Εξαρτημάτων 3. Οδηγίες Συναρμολόγησης Κλίνης 4. Χρήση της Μανιβέλας 5. Φροντίδα και Συντήρηση 6. Χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

Power Bench ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ

Power Bench ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ Power Bench ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΠΡΙΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΠΡΙΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ

Διαβάστε περισσότερα

Ακολουθείτε πιστά τις οδηγίες όσον αφορά την διάρκεια της άσκησης.

Ακολουθείτε πιστά τις οδηγίες όσον αφορά την διάρκεια της άσκησης. DYACO CT80 44803 Συνδέστε το διάδρομο σε πρίζα σούκο, χωρίς τη μεσολάβηση πολύμπριζου και με ασφάλεια 16 Amp. Το μικρότερο μοτέρ διαδρόμου είναι πολύ μεγαλύτερο από το μοτέρ ενός πλυντηρίου ρούχων. Λιπαίνουμε

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης. X-FIT Platinum+ Το προϊόν μπορεί να διαφέρει ελάχιστα από την φωτογραφία λόγω ενδεχόμενων αναβαθμίσεων του μοντέλου

Εγχειρίδιο Χρήσης. X-FIT Platinum+ Το προϊόν μπορεί να διαφέρει ελάχιστα από την φωτογραφία λόγω ενδεχόμενων αναβαθμίσεων του μοντέλου Εγχειρίδιο Χρήσης X-FIT Platinum+ Το προϊόν μπορεί να διαφέρει ελάχιστα από την φωτογραφία λόγω ενδεχόμενων αναβαθμίσεων του μοντέλου 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σημαντικές Προφυλάξεις 03 Εισαγωγή. 04 Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ MOD. R-131

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ MOD. R-131 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ MOD. R-131 1 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Όταν χρησιµοποιείτε ηλεκτρικές συσκευές, πρέπει να ακολουθείτε βασικές προφυλάξεις ασφαλείας, συµπεριλαµβανοµένων και των ακολούθων:

Διαβάστε περισσότερα

Μπροστινός εκτροχιαστής

Μπροστινός εκτροχιαστής (Greek) DM-TRFD001-01 Εγχειρίδιο αντιπροσώπου ΔΡΟΜΟΥ MTB Τρέκινγκ City Touring/ Απλό Ποδήλατο URBAN SPORT E-BIKE Μπροστινός εκτροχιαστής DEORE XT FD-T8000 DEORE FD-T6000 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ...

Διαβάστε περισσότερα

Bfn8000 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ 3 ΣΕ 1. Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

Bfn8000 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ 3 ΣΕ 1.   Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Bfn8000 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ 3 ΣΕ 1 Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual GR Οδηγίες ασφαλείας Για την ορθή χρήση του ανεμιστήρα, την μείωση των πιθανοτήτων εκδήλωσης πυρκαγιάς, ηλεκτροπληξίας

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ TRIESTE

ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ TRIESTE ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ TRIESTE Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης 5202650077585 ΙΜ_2017_01 Σελ. 1 από 12 Αγαπητή πελάτισσα, Αγαπητέ πελάτη, Συγχαρητήρια για την αγορά του προϊόντος PRAKTIKER. Όπως όλα τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα