Δελτίο δεδομένων ασφαλείας

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Δελτίο δεδομένων ασφαλείας"

Transcript

1 Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/14 ΕΝΟΤΗΤΑ 1: Στοιχεία ουσίας / μίγματος και εταιρείας /επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Heliogen Blue K Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μίγματος και αντενδεικνυόμενες χρήσεις Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις: βιομηχανικά χημικά 1.3. Στοιχεία του προμηθευτή του δελτίου δεδομένων ασφαλείας Εταιρεία: BASF SE Ludwigshafen GERMANY Διεύθυνση επαφής: BASF Hellas S.A. Sindos Industrial Area Sindos GREECE Τηλέφωνο: Διεύθυνση aris.tsaousakis@basf.com 1.4. Αριθμός τηλεφώνου επείγουσας ανάγκης International emergency number: Τηλέφωνο: ΕΝΟΤΗΤΑ 2: Προσδιορισμός των κινδύνων 2.1. Ταξινόμηση της ουσίας ή του μείγματος Σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΕ) Νο.1272/2008 [CLP] Δεν είναι αναγκαίο να ταξινομηθεί το προϊόν σύμφωνα με τα κριτήρια της GHS.

2 Σελίδα: 2/ Στοιχεία επισήμανσης Σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΕ) Νο.1272/2008 [CLP] Το προϊόν δεν χρειάζεται προειδοποιητική ετικέτα κινδύνου σύμφωνα με τα κριτήρια της GHS Άλλοι κίνδυνοι Σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΕ) Νο.1272/2008 [CLP] Ενδεχομένως, στο κεφάλαιο αυτό παρέχονται πληροφορίες σχετικά με άλλους κινδύνους, οι οποίοι δεν οδηγούν σε ταξινόμηση, αλλά ενδέχεται να συμβάλλουν στη γενική επικινδυνότητα της ουσίας ή του μείγματος. Το προϊόν υπό ορισμένες συνθήκες είναι ικανό να προκαλέσει έκρηξη σκόνης. ΕΝΟΤΗΤΑ 3: Σύνθεση /στοιχεία για τα συστατικά 3.1. Ουσίες 3.2. Μείγματα Χημική φύση πιγμέντο χαλκού-φθαλοκυανίνης C.I. Pigment Blue 15:3 Επικίνδυνα συστατικά (GHS) σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) No. 1272/2008 Δεν είναι γνωστοί συγκεκριμένοι κίνδυνοι. ΕΝΟΤΗΤΑ 4: Μέτρα πρώτων βοηθειών 4.1. Περιγραφή των μέτρων πρώτων βοηθειών Αφαιρέστε το μολυσμένο ρουχισμό. Σε περίπτωση εισπνοής: Εάν προκύψουν δυσκολίες μετά από την εισπνοή σκόνης, μεταφέρετε το θύμα σε καθαρό αέρα και ζητήστε ιατρική φροντίδα. Σε περίπτωση επαφής με το δέρμα: Να ξεπλένεται επιμελώς με σαπούνι και νερό.

3 Σελίδα: 3/14 Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια: Τα μάτια που έχουν επηρεαστεί να πλένονται για τουλάχιστον 15 λεπτά κάτω από τρεχούμενο νερό κρατώντας τα βλέφαρα ανοικτά. Σε περίπτωση κατάποσης: Να ξεπλύνετε το στόμα και μετά να πιείτε άφθονο νερό Σημαντικότερα συμπτώματα και επιδράσεις, άμεσες ή μεταγενέστερες Συμπτώματα: Δεν είναι γνωστή κάποια ιδιαίτερη αντίδραση του ανθρώπινου σώματος στο προϊόν Ένδειξη οιασδήποτε απαιτούμενης άμεσης ιατρικής φροντίδας και ειδικής θεραπείας Αγωγή: Να γίνεται συμπτωματική αγωγή (απολύμανση, ζωτικές λειτουργίες), δεν είναι γνωστό συγκεκριμένο αντίδοτο. ΕΝΟΤΗΤΑ 5: Μέτρα για την καταπολέμηση της πυρκαγιάς 5.1. Πυροσβεστικά μέσα Κατάλληλα μέσα πυρόσβεσης: ξηρή σκόνη, αφρός Ακατάλληλα μέσα πυρόσβεσης, για λόγους ασφαλείας: διοξείδιο του άνθρακα Πρόσθετα στοιχεία: Αποφύγετε την ανάδευση του υλικού/προϊόντος λόγω του κινδύνου έκρηξης σκόνης Ειδικοί κίνδυνοι που προκύπτουν από την ουσία ή το μείγμα επιβλαβείς ατμοί Έκλυση ατμών/ομίχλης. Οι ουσίες/ομάδες ουσιών που αναφέρονται μπορούν να εκλυθούν σε περίπτωση πυρκαγιάς Συστάσεις για τους πυροσβέστες Ειδικός εξοπλισμός προστασίας: Να φοράτε αυτόνομη αναπνευστική συσκευή. Συμπληρωματικά στοιχεία: Ο βαθμός του κινδύνου εξαρτάται από το καιγόμενο συστατικό και τις συνθήκες πυρκαγιάς. Το μολυσμένο νερό πυρόσβεσης πρέπει να απορρίπτεται σύμφωνα με τους επίσημους κανονισμούς. ΕΝΟΤΗΤΑ 6: Μέτρα για την αντιμετώπιση τυχαίας έκλυσης 6.1. Προσωπικές προφυλάξεις, προστατευτικός εξοπλισμός και διαδικασίες έκτακτης ανάγκης Αποφύγετε το σχηματισμό σκόνης. Χρησιμοποιείτε ένδυση ατομικής προστασίας.

4 Σελίδα: 4/ Περιβαλλοντικές προφυλάξεις Περιορίστε την εξάπλωση του μολυσμένου νερού/νερού πυρόσβεσης. Μην τα διοχετεύετε σε αποχετεύσεις/ επιφανειακά ύδατα/ αποθέματα υπογείων υδάτων Μέθοδοι και υλικά για περιορισμό και καθαρισμό Για μικρές ποσότητες: Συλλέξτε με κατάλληλο υλικό και απορρίψτε. Για μεγάλες ποσότητες: Εγκλωβίσετε με υλικό που δεσμεύει την σκόνη και απορρίψετε κατάλληλα. Αποφύγετε τη δημιουργία σκόνης Παραπομπή σε άλλα τμήματα Πληροφορίες σχετικά με τον έλεγχο έκθεσης / προστασία εργαζομένων και θέματα διάθεσης αποβλήτων μπορεί να βρεθούν στα κεφάλαια 8 και 13. ΕΝΟΤΗΤΑ 7: Χειρισμός και αποθήκευση 7.1. Προφυλάξεις για ασφαλή χειρισμό Η αναπνοή πρέπει να προστατεύεται όταν μεταγγίζονται μεγάλες ποσότητες χωρίς τοπικό εξαερισμό. Προστασία από πυρκαγιά και έκρηξη: Αποφύγετε το σχηματισμό σκόνης. Λάβετε προστατευτικά µέτρα έναντι ηλεκτροστατικών εκκενώσεων Συνθήκες για την ασφαλή φύλαξη, συμπεριλαμβανομένων τυχόν ασυμβίβαστων Επιπλέον στοιχεία σχετικά με τις συνθήκες αποθήκευσης: Διατηρείτε τον περιέκτη ερμητικά κλειστό και ξηρό. Να διατηρείται σε δροσερό χώρο Ειδική τελική χρήση ή χρήσεις Για τις χρήσεις που αναφέρονται στο κεφάλαιο 1, θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψην οι συμβουλές του κεφαλαίου 7. ΕΝΟΤΗΤΑ 8: Έλεγχος της έκθεσης στο προϊόν /ατομική προστασία 8.1. Παράμετροι ελέγχου Συστατικά με όρια επαγγελματικής έκθεσης Δεν είναι γνωστά όρια επαγγελματικής έκθεσης Έλεγχοι έκθεσης Εξοπλισμός ατομικής προστασίας Αναπνευστική προστασία:

5 Σελίδα: 5/14 Κατάλληλη αναπνευστική προστασία για χαμηλότερες συγκεντρώσεις ή βραχυχρόνια επίδραση. Φίλτρο σωματιδίων μεσαίας αποτελεσματικότητας για στερεά και υγρά σωματίδια(π.χ. EN 143 ή 149, τύπος P2 ή FFP2). Προστασία ματιών: Γυαλιά ασφαλείας με πλευρικά προστατευτικά (γυαλιά πλαισίου) (EN 166) Γενικά μέτρα ασφάλειας και υγιεινής Ο χειρισμός να γίνεται σε συμφωνία με καλή βιομηχανική υγιεινή και πρακτικές ασφαλείας. Για να εμποδισθεί η μόλυνση κατά τον χειρισμό, θα πρέπει να χρησιμοποιούνται κλειστές φόρμες εργασίας και γάντια. ΕΝΟΤΗΤΑ 9: Φυσικές και χημικές ιδιότητες 9.1. Στοιχεία για τις βασικές φυσικές και χημικές ιδιότητες Μορφή: σκόνη Χρώμα: μπλε Οσμή: άοσμο Κατώφλι οσμής: απροσδιόριστο Τιμή ph: 5-7 (50 g/l, 20 C) Σημείο τήξεως: > 180 C (1.013 hpa) Σημείο ζέσεως: απροσδιόριστο Σημείο ανάφλεξης: Δεν συντρέχει λόγος διενέργειας μελέτης. Ρυθμός εξάτμισης: Το προϊόν είναι μη πτητικό στερεό. Αναφλεξιμότητα: δεν είναι πολύ εύφλεκτο Κατώτερο όριο εκρηκτικότητας: Για στερεά δεν αφορά την ταξινόμηση και επισήμανση. Ανώτερο όριο εκρηκτικότητας: Για στερεά δεν αφορά την ταξινόμηση και επισήμανση. Θερμοκρασία ανάφλεξης: > 500 C (VDI 2263, σελίδα 1, 2.6) Τάση ατμών: Δεν έχει εφαρμογή Πυκνότητα: 1,6 g/cm3 (20 C) Σχετική πυκνότητα: περ. 1,6 Σχετική πυκνότητα ατμών (ως προς τον αέρα): Το προϊόν είναι μη πτητικό στερεό. Διαλυτότητα σε νερό: αδιάλυτο

6 Σελίδα: 6/14 Διαλυτότητα (ποιοτική) διαλύτης(ες): οργανικοί διαλύτες διαλυτό Διαλυτότητα (ποσοτική) : αδιάλυτο Συντελεστής κατανομής n-οκτανόλης/νερού (log Kow): Δεν συντρέχει λόγος διενέργειας μελέτης. Αυτανάφλεξη: δεν είναι αυτοαναφλέξιμο Θερμική αποικοδόμηση: Δεν αποσυντίθεται εάν φυλάσσεται και τυγχάνει χειρισμού όπως συνιστάται / υποδεικνύεται. Ιξώδες, δυναμικό: Δεν συντρέχει λόγος διενέργειας μελέτης. Κίνδυνος έκρηξης: μη εκρηκτικό Ιδιότητες που ευνοούν την ανάπτυξη της πυρκαγιάς: δεν βοηθά τη διάδοση της φωτιάς 9.2. Άλλες πληροφορίες Ικανότητα αυτοθέρμανσης: Δεν είναι αυτοθερμαινόμενη ουσία. Ελάχιστη ενέργεια ανάφλεξης: Το προϊόν είναι ικανό να προκαλέσει έκρηξη σκόνης. Φαινόμενη πυκνότητα: kg/m3 Υγροσκοπικότητα: Μη υγροσκοπικό Επιφανειακή τάση: Κοκομετρική κατανομή: Δεν έχει εφαρμογή Δεν υπάρχουν διαθέσιμα στοιχεία. ΕΝΟΤΗΤΑ 10: Σταθερότητα και αντιδρασιμότητα Αντιδρασιμότητα Δεν προκαλεί επικίνδυνες αντιδράσεις εάν φυλάσσεται και τυγχάνει χειρισμού όπως συνίσταται / υποδεικνύεται Χημική σταθερότητα Το προϊόν είναι σταθερό εάν αποθηκεύεται και τυγχάνει χειρισμού όπως συνίσταται / υποδεικνύεται Πιθανότητα επικίνδυνων αντιδράσεων Κίνδυνος έκρηξης σκόνης Συνθήκες προς αποφυγή Δες ΔΔΑ τμήμα 7 - Χειρισμός και αποθήκευση.

7 Σελίδα: 7/ Μη συμβατά υλικά Ουσίες που πρέπει να αποφεύγονται: Δεν είναι γνωστές ουσίες οι οποίες θα πρέπει να αποφεύγονται Επικίνδυνα προϊόντα αποσύνθεσης Επικίνδυνα προϊόντα αποικοδόμησης: Δε σχηματίζονται επικίνδυνα προϊόντα αποικοδόμησης εάν φυλάσσεται και τυγχάνει χειρισμού όπως συνίσταται / υποδεικνύεται. ΕΝΟΤΗΤΑ 11: Τοξικολογικές πληροφορίες Πληροφορίες για τις τοξικολογικές επιπτώσεις Οξεία τοξικότητα Εκτίμηση της οξείας τοξικότητας: Πρακτικά μη τοξικό μετά από μία μόνο κατάποση. Πειραματικά δεδομένα/ από υπολογισμό: LD50 αρουραίος (από το στόμα): > mg/kg LC50 (με εισπνοή): Δεν δικαιολογείται επιστημονικά η διενέργεια μελέτης. LD50 αρουραίος (από το δέρμα): > mg/kg Ερεθιστική δράση Πειραματικά δεδομένα/ από υπολογισμό: Προσβολή του δέρματος / ερεθισμός κουνέλι: μη ερεθιστικό (ΟΟΣΑ - Οδηγία 404) Σοβαρές βλάβες στα μάτια / ερεθισμός κουνέλι: μη ερεθιστικό (ΟΟΣΑ - Οδηγία 405) Ευαισθητοποίηση αναπνευστικών οδών/δέρματος Εκτίμηση της ευαισθητοποίησης:

8 Σελίδα: 8/14 Η χημική δομή δεν υποδεικνύει ευαισθητοποιητική επίδραση. Το προϊόν δεν έχει υποβληθεί σε δοκιμή. Τα στοιχεία έχουν προκύψει από τις ιδιότητες των Πειραματικά δεδομένα/ από υπολογισμό: ινδικό χοιρίδιο: Μη ευαισθητοποιητικό. (Οδηγία ΟΟΣΑ 406) Μεταλλαξιογένεση βλαστοκυττάρων Εκτίμηση της ικανότητας μεταλλαξιογένεσης: Η χημική δομή δεν δημιουργεί οποιαδήποτε υποψία για τέτοια δράση. Το προϊόν δεν έχει ελεγχθεί πλήρως. Η πρόταση έχει προκύψει τμηματικά από προϊόντα με παρόμοια δομή ή σύσταση. Καρκινογόνος δράση Αξιολόγηση της ικανότητας καρκινογένεσης: Η χημική δομή δεν δημιουργεί οποιαδήποτε υποψία για τέτοια δράση. Πληροφορίες για: αιθάλη Αξιολόγηση της ικανότητας καρκινογένεσης: Η IARC (International Agency for Research on Cancer) έχει κατατάξει την ουσία αυτή στην ομάδα 2Β (Ο παράγοντας μπορεί να είναι καρκινογόνος για τους ανθρώπους). Σε μακροχρόνιες μελέτες με ζώα, στις οποίες η ουσία δόθηκε σε υψηλές συγκεντρώσεις μέσω της αναπνοής, παρατηρήθηκε καρκινογόνος επίδραση. Δεν έχει βρεθεί μέχρι στιγμής μία σαφής ένδειξη αυξημένου κινδύνου καρκίνου σε ανθρώπους. Aπό άλλες μελέτες με αρουραίους και ποντίκια δεν συνάγεται καρκινογόνο δυναμικό Τοξικότητα για την αναπαραγωγή Εκτίμηση της αναπαραγωγικής τοξικότητας: Η χημική δομή δεν δημιουργεί οποιαδήποτε υποψία για τέτοια δράση. Το προϊόν δεν έχει ελεγχθεί πλήρως. Η πρόταση έχει προκύψει τμηματικά από προϊόντα με παρόμοια δομή ή σύσταση. Τοξικότητα για την ανάπτυξη Εκτίμηση της ικανότητας τερατογένεσης: Η χημική δομή δεν δημιουργεί οποιαδήποτε υποψία για τέτοια δράση. Το προϊόν δεν έχει ελεγχθεί πλήρως. Η πρόταση έχει προκύψει τμηματικά από προϊόντα με παρόμοια δομή ή σύσταση. Τοξικότητα σε συγκεκριμένα όργανα στόχους (απλή έκθεση) Απλή εκτίμηση STOT: Με βάση τις διαθέσιμες πληροφορίες, δεν αναμένεται να παρουσιασθεί τοξικότητα για συγκεκριμένα όργανα μετά από απλή έκθεση. Παρατηρήσεις: Το προϊόν δεν έχει υποβληθεί σε δοκιμή. Τα στοιχεία έχουν προκύψει από τις ιδιότητες των

9 Σελίδα: 9/14 Τοξικότητα επαναλαμβανόμενων δόσεων και τοξικότητα για συγκεκριμένα όργανα στόχους (επαναλαμβανόμενη έκθεση) Εκτίμηση της τοξικότητας επαναλαμβανόμενης δόσης: Σε πειράματα με ζώα δεν παρατηρήθηκαν δυσμενείς επιδράσεις μετά από επανηλειμμένη έκθεση. Το προϊόν δεν έχει ελεγχθεί πλήρως. Η πρόταση έχει προκύψει τμηματικά από προϊόντα με παρόμοια δομή ή σύσταση. Κίνδυνος κατά την αναπνοή Δεν αναμένεται κίνδυνος κατά την αναπνοή. ΕΝΟΤΗΤΑ 12: Οικολογικές πληροφορίες Τοξικότητα Εκτίμηση της τοξικότητας σε υδατικό περιβάλλον: Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ότι το προϊόν δεν έχει οξεία τοξική δράση σε υδρόβιους οργανισμούς. Δεν εμφανίζονται τοξικές επιδράσεις μέσα στο όριο της διαλυτότητας. Δεν αναμένεται αναστολή της αποικοδομητικής ικανότητας της ενεργοποιημένης ιλύος όταν εισαχθεί σε εγκαταστάσεις βιολογικού καθαρισμού σε αρκετά χαμηλές συγκεντρώσεις. Τοξικότητα για τα ψάρια: LC50 (96 h) > 100 mg/l, Leuciscus idus Υδρόβια ασπόνδυλα: EC50 (48 h) > 100 mg/l, Daphnia magna Υδρόβια φυτά: EC50 (72 h), άλγες απροσδιόριστο Μικροοργανισμοί/Επίδραση στην ενεργοποιημένη ιλύ: EC50 > 100 mg/l, Pseudomonas putida (DIN Μέρος 27 (προσχέδιο)) Χρόνια τοξικότητα για τα ψάρια: Δεν συντρέχει λόγος διενέργειας μελέτης. Χρόνια τοξικότητα σε υδρόβια ασπόνδυλα: NOEC (21 d) > 1 mg/l, Daphnia magna (Οδηγία ΟΟΣΑ 211, ημιστατικό)

10 Σελίδα: 10/14 Οι λεπτομέρειες της τοξικής επίδρασης σχετίζονται με την ονομαστική συγκέντρωση. Το προϊόν δεν έχει δοκιμαστεί. Η δήλωση αυτή έχει προκύψει από ουσίες / προϊόντα παρόμοιας μορφής ή της σύνθεσης. Εκτίμηση της επίγειας τοξικότητας: Δεν δικαιολογείται επιστημονικά η διενέργεια μελέτης Ανθεκτικότητα και ικανότητα αποδόμησης Εκτίμηση της βιοαποικοδόμησης και εξάλειψης (H2O): Απομακρύνεται αποτελεσματικά από το νερό με προσρόφηση σε ενεργοποιημένη ιλύ. Το προϊόν δεν είναι πολύ διαλυτό στο νερό και επομένως μπορεί να διαχωριστεί από το νερό μηχανικά σε κατάλληλες εγκαταστάσεις επεξεργασίας αποβλήτων Δυνατότητα βιοσυσσώρευσης Εκτίμηση δυνατότητας βιοσυσσώρευσης: Δεν αναμένεται σημαντική συσσώρευση σε οργανισμούς. Δυναμικό βιοσυσσώρευσης: Δεν δικαιολογείται επιστημονικά η διενέργεια μελέτης Κινητικότητα στο έδαφος Εκτίμηση κινδύνων μεταφοράς μεταξύ περιβαλλοντικών διαμερισμάτων.: Πτητικότητα: Η ουσία δεν θα εξατμισθεί στην ατμόσφαιρα από την επιφάνεια του νερού. Προσρόφηση στο έδαφος: Δεν αναμένεται προσρόφηση στη στερεά φάση του εδάφους Αποτελέσματα της αξιολόγησης ΑΒΤ και αααβ Σύμφωνα με το Παράρτημα XIII του κανονισμού (ΕΕ) No.1907/2006 για τις χημικές ουσίες REACH (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals).: Το προϊόν δεν περιέχει καμμιά ουσία που να ικανοποιεί τα κριτήρια ΑΒΤ (ανθεκτικές, βιοσυσσωρεύσιμες, τοξικές) ή αααβ (άκρως ανθεκτικές / άκρως βιοσυσσωρεύσιμες) Άλλες αρνητικές επιπτώσεις Το προϊόν δεν περιέχει ουσίες που απαριθμούνται στο παράρτημα Ι του κανονισμού (ΕΚ) 2037/2000 σχετικά με τις ουσίες που καταστρέφουν τη στιβάδα του όζοντος Πρόσθετα στοιχεία Απορροφήσιμο οργανικά ενωμένο αλογόνο (AOX): Σύμφωνα με τη συνταγή του, το προϊόν περιέχει οργανικά ενωμένο αλογόνο. Μπορεί να αυξήσει την τιμή ΑΟΧ στην υπερχείλιση των εγκαταστάσεων καθαρισμού νερού ή εάν φθάσει τα ύδατα. Το προϊόν περιέχει: χαλκός Τα βαρέα μέταλλα που αναφέρθηκαν είναι παρόντα σε μορφή συμπλόκου ως βασικού συστατικού της χρωστικής ουσίας.

11 Σελίδα: 11/14 Πρόσθετες παρατηρήσεις - περιβαλλοντική τύχη & διαδρομή: Η επεξεργασία σε μονάδες βιολογικών καθαρισμών αποβλήτων πρέπει να γίνεται σύμφωνα με τους τοπικούς και επίσημους κανονισμούς. Άλλες οικοτοξικολογικές συμβουλές: Να μην απελευθερώνεται το προϊόν στο περιβάλλον χωρίς έλεγχο. ΕΝΟΤΗΤΑ 13: Στοιχεία σχετικά με τη διάθεση Μέθοδοι διαχείρισης αποβλήτων Πρέπει να απορρίπτονται ή να αποτεφρώνονται σύμφωνα με τους τοπικούς κανονισμούς. Μολυσμένη συσκευασία: Συσκευασία που δεν έχει μολυνθεί μπορεί να ξαναχρησιμοποιηθεί. Συσκευασίες που δεν μπορούν να καθαριστούν θα πρέπει να απορρίπτονται με τον ίδιο τρόπο όπως τα περιεχόμενα. ΕΝΟΤΗΤΑ 14: Πληροφορίες σχετικά με τη μεταφορά Επίγεια μεταφορά ADR Αριθμός UN: Οικεία ονομασία αποστολής κατά UN: Κλάση/κλάσεις κινδύνου κατά τη μεταφορά: Ομάδα συσκευασίας: Περιβαλλοντικοί κίνδυνοι: Ειδικές προφυλάξεις για τον χρήστη RID Αριθμός UN: Οικεία ονομασία αποστολής κατά UN: Κλάση/κλάσεις κινδύνου κατά τη μεταφορά: Δεν ταξινομείται ως επικίνδυνο υπό τους κανονισμούς για τη μεταφορά Δεν αναφέρεται Δεν ταξινομείται ως επικίνδυνο υπό τους κανονισμούς για τη μεταφορά

12 Σελίδα: 12/14 Ομάδα συσκευασίας: Περιβαλλοντικοί κίνδυνοι: Ειδικές προφυλάξεις για τον χρήστη Δεν αναφέρεται Μεταφορά με εσωτερική ναυσιπλοΐα ADN Αριθμός UN: Οικεία ονομασία αποστολής κατά UN: Κλάση/κλάσεις κινδύνου κατά τη μεταφορά: Ομάδα συσκευασίας: Περιβαλλοντικοί κίνδυνοι: Ειδικές προφυλάξεις για τον χρήστη: Δεν ταξινομείται ως επικίνδυνο υπό τους κανονισμούς για τη μεταφορά Δεν αναφέρεται Mεταφορά με σκάφος εσωτερικής ναυσιπλοΐας φορτίων χύδην Μη αξιολογημένος/η/ο Θαλάσσια μεταφορά IMDG Sea transport IMDG Δεν ταξινομείται ως επικίνδυνο υπό τους κανονισμούς για τη μεταφορά Αριθμός UN: UN number: Not applicable Οικεία ονομασία UN proper shipping Not applicable αποστολής κατά UN: name: Κλάση/κλάσεις κινδύνου Transport hazard Not applicable κατά τη μεταφορά: class(es): Ομάδα συσκευασίας: Packing group: Not applicable Περιβαλλοντικοί κίνδυνοι: Environmental Not applicable Ειδικές προφυλάξεις για τον χρήστη Δεν αναφέρεται hazards: Special precautions for user None known Αεροπορική μεταφορά IATA/ICAO Air transport IATA/ICAO Δεν ταξινομείται ως επικίνδυνο υπό τους κανονισμούς για τη μεταφορά

13 Σελίδα: 13/14 Αριθμός UN: UN number: Not applicable Οικεία ονομασία UN proper shipping Not applicable αποστολής κατά UN: name: Κλάση/κλάσεις κινδύνου Transport hazard Not applicable κατά τη μεταφορά: class(es): Ομάδα συσκευασίας: Packing group: Not applicable Περιβαλλοντικοί κίνδυνοι: Environmental Not applicable Ειδικές προφυλάξεις για τον χρήστη Δεν αναφέρεται hazards: Special precautions for user None known Αριθμός UN Δείτε τις σχετικές καταχωρήσεις για τον "Aριθμό UN" στους αντίστοιχους κανονισμούς στους παραπάνω πίνακες Οικεία ονομασία αποστολής κατά UN Δείτε τις σχετικές καταχωρήσεις για την "Οικεία ονομασία αποστολής κατά UN" / "UN proper shipping name" στους αντίστοιχους κανονισμούς στους παραπάνω πίνακες Κλάση/κλάσεις κινδύνου κατά τη μεταφορά Δείτε τις σχετικές καταχωρήσεις για την "Κλάση/κλάσεις κινδύνου κατά τη μεταφορά" / Transport hazard class(es) στους αντίστοιχους κανονισμούς στους παραπάνω πίνακες Ομάδα συσκευασίας Δείτε τις σχετικές καταχωρήσεις για την "Ομάδα συσκευασίας" / Packing group στους αντίστοιχους κανονισμούς στους παραπάνω πίνακες Περιβαλλοντικοί κίνδυνοι Δείτε τις σχετικές καταχωρήσεις για τους "Περιβαλλοντικούς κινδύνους" / "Environmental hazards" στους αντίστοιχους κανονισμούς στους παραπάνω πίνακες Ειδικές προφυλάξεις για τον χρήστη Δείτε τις σχετικές καταχωρήσεις για τις "Ειδικές προφυλάξεις για τον χρήστη" / "Special precautions for user" στους αντίστοιχους κανονισμούς στους παραπάνω πίνακες Χύδην μεταφορά σύμφωνα με το παράρτημα II της σύμβασης MARPOL 73/78 και του κώδικα IBC Transport in bulk according to Annex II of MARPOL73/78 and the IBC Code Κανονισμός: Εγκεκριμένη αποστολή: Όνομα ρυπαντή: Κατηγορία ρύπανσης: Μη αξιολογημένος/η/ο Μη αξιολογημένος/η/ο Μη αξιολογημένος/η/ο Μη αξιολογημένος/η/ο Regulation: Shipment approved: Pollution name: Pollution category: Not evaluated Not evaluated Not evaluated Not evaluated

14 Σελίδα: 14/14 Τύπος πλοίου: Μη αξιολογημένος/η/ο Ship Type: Not evaluated ΕΝΟΤΗΤΑ 15: Πληροφορίες σχετικά με τις κανονιστικές διατάξεις Κανονισμοί/νομοθεσία σχετικά με την ασφάλεια, την υγεία και το περιβάλλον για την ουσία ή το μείγμα Σε περίπτωση που εφαρμόζονται και άλλες κανονιστικές διατάξεις που δεν αναφέρονται ήδη σε αυτό το δελτίο δεδομένων ασφαλείας, τότε αυτές περιγράφονται σε αυτό το υποκεφάλαιο Αξιολόγηση χημικής ασφάλειας Δεν έχει γίνει ακόμη Εκτίμηση Χημικού Κινδύνου (CSA) εξαιτίας των χρονικών περιθωρίων για καταχώριση ΕΝΟΤΗΤΑ 16: Άλλες πληροφορίες Τα στοιχεία που περιέχονται σ αυτή τη δημοσίευση βασίζονται στην τρέχουσα γνώση και εμπειρία. Ενόψει των πολλών παραγόντων που μπορούν να επηρεάσουν την κατεργασία και την εφαρμογή του προϊόντος μας, αυτά τα στοιχεία δεν απαλλάσσουν τον αγοραστή από την υποχρέωση να διεξαγάγει δικές του έρευνες και δοκιμές, ούτε αυτά τα στοιχεία υπονοούν κάποια εγγύηση για ορισμένες ιδιότητες, ούτε την καταλληλότητα του προϊόντος για συγκεκριμένη χρήση. Οποιεσδήποτε περιγραφές, δεδομένα, αναλογίες, βάρη κλπ. που δίνονται στο παρόν μπορούν να τροποποιηθούν χωρίς προηγούμενη ενημέρωση και δεν αποτελούν συμφωνημένη συμβατική ποιότητα του προϊόντος. Είναι υπευθυνότητα του αποδέκτη των προϊόντων μας να εξασφαλίσει ότι τηρούνται οποιαδήποτε αποκλειστικά δικαιώματα και ισχύοντες νόμοι και νομοθεσία. Κάθετες γραμμές στο αριστερό περιθώριο υποδεικνύουν μια τροποποίηση από την προηγούμενη έκδοση.

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/13 ΕΝΟΤΗΤΑ 1: Στοιχεία ουσίας / μίγματος και εταιρείας /επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Heliogen Blue D 7110 F 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/7 1. Στοιχεία ουσίας/ παρασκευάσματος και της εταιρίας Paliogen Red Violet K 5411 Χρήση: χρωστική για την βιομηχανία πλαστικών ειδών Εταιρεία: BASF SE 67056 Ludwigshafen

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/14 ΕΝΟΤΗΤΑ 1: Στοιχεία ουσίας / μίγματος και εταιρείας /επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Heliogen Blue L 6975 F 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/9 1. Στοιχεία ουσίας / μίγματος και εταιρείας /επιχείρησης Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Cromophtal Yellow L 1061 HD Χημικό όνομα: Βενζιμιδαζολόνη Αριθμός CAS: 31837-42-0

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/14 ΕΝΟΤΗΤΑ 1: Στοιχεία ουσίας / μίγματος και εταιρείας /επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Heliogen Blue K 7104 LW 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/6 1. Στοιχεία ουσίας/ παρασκευάσματος και της εταιρίας Mearlin Sparkle Gold 9212P Χρήση: χρωστική για βιομηχανική χρήση Εταιρεία: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/14 ΕΝΟΤΗΤΑ 1: Στοιχεία ουσίας / μίγματος και εταιρείας /επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Heliogen Blue L 6989 F 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/14 ΕΝΟΤΗΤΑ 1: Στοιχεία ουσίας / μίγματος και εταιρείας /επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Heliogen Blue K 7097 Χημικό όνομα: τετραβενζο-5,10,15,20-διαζαπορφυρινοφθαλοκυανίνη

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/7 1. Στοιχεία ουσίας / μίγματος και εταιρείας /επιχείρησης Magnetic Pigment 345 BASF Χρήση: χρωστική για βιομηχανική χρήση Εταιρεία: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/14 ΕΝΟΤΗΤΑ 1: Στοιχεία ουσίας / μίγματος και εταιρείας /επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Heliogen Green L 8735 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/13 ΕΝΟΤΗΤΑ 1: Στοιχεία ουσίας / μίγματος και εταιρείας /επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Eupolen PE Black 00-6005 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/15 ΕΝΟΤΗΤΑ 1: Στοιχεία ουσίας / μίγματος και εταιρείας /επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Heliogen Blue L 6960 F 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/15 ΕΝΟΤΗΤΑ 1: Στοιχεία ουσίας / μίγματος και εταιρείας /επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Heliogen Blue L 7085 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο δεδομένων ασφαλείας

ελτίο δεδομένων ασφαλείας ελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/15 ΕΝΟΤΗΤΑ 1: Στοιχεία ουσίας / μίγματος και εταιρείας /επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Heliogen Blue L 6700 F 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/14 ΕΝΟΤΗΤΑ 1: Στοιχεία ουσίας / μίγματος και εταιρείας /επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Cromophtal Violet D 5800 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/14 ΕΝΟΤΗΤΑ 1: Στοιχεία ουσίας / μίγματος και εταιρείας /επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Eupolen PE Green 87-3001 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/14 ΕΝΟΤΗΤΑ 1: Στοιχεία ουσίας / μίγματος και εταιρείας /επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Heliogen Blue K 6911 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/13 ΕΝΟΤΗΤΑ 1: Στοιχεία ουσίας / μίγματος και εταιρείας /επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Lumina Royal Copper 9390H 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/12 ΕΝΟΤΗΤΑ 1: Στοιχεία ουσίας / μίγματος και εταιρείας /επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Ultramid B40 LN Χημικό όνομα: πολυαμίδιο (ΡΑ 6) Αριθμός CAS:

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/13 ΕΝΟΤΗΤΑ 1: Στοιχεία ουσίας / μίγματος και εταιρείας /επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Efka PB 2744 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/7 1. Στοιχεία ουσίας/ παρασκευάσματος και της εταιρίας Luviskol K 90 Powder Χρήση: πολυμερές, καλλυντικό συστατικό Εταιρεία: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY Διεύθυνση

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/13 ΕΝΟΤΗΤΑ 1: Στοιχεία ουσίας / μίγματος και εταιρείας /επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Oracet Black 045 FA 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/13 ΕΝΟΤΗΤΑ 1: Στοιχεία ουσίας / μίγματος και εταιρείας /επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Lanette Wax Ao 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/13 ΕΝΟΤΗΤΑ 1: Στοιχεία ουσίας / μίγματος και εταιρείας /επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Irgazin Red L 3661 HD 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/13 ΕΝΟΤΗΤΑ 1: Στοιχεία ουσίας / μίγματος και εταιρείας /επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Cosmedia GEL CC 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο δεδομένων ασφαλείας

ελτίο δεδομένων ασφαλείας ελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/14 ΕΝΟΤΗΤΑ 1: Στοιχεία ουσίας / μίγματος και εταιρείας /επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Irgalite Rubine D 4242 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/12 ΕΝΟΤΗΤΑ 1: Στοιχεία ουσίας / μίγματος και εταιρείας /επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Cegesoft VP 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/14 ΕΝΟΤΗΤΑ 1: Στοιχεία ουσίας / μίγματος και εταιρείας /επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Cromophtal Violet D 5800 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/13 ΕΝΟΤΗΤΑ 1: Στοιχεία ουσίας / μίγματος και εταιρείας /επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Arganyl PW LS 9830 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/14 ΕΝΟΤΗΤΑ 1: Στοιχεία ουσίας / μίγματος και εταιρείας /επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Irgalite Yellow K 1415 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο δεδομένων ασφαλείας

ελτίο δεδομένων ασφαλείας ελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/13 ΕΝΟΤΗΤΑ 1: Στοιχεία ουσίας / μίγματος και εταιρείας /επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος VINAPOR DF 2922 F 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/13 ΕΝΟΤΗΤΑ 1: Στοιχεία ουσίας / μίγματος και εταιρείας /επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Sovermol 805 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/13 ΕΝΟΤΗΤΑ 1: Στοιχεία ουσίας / μίγματος και εταιρείας /επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Sqisandryl LS 9905 Χημικό όνομα: SQISANDRYL LS 9905 1.2. Συναφείς

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/13 ΕΝΟΤΗΤΑ 1: Στοιχεία ουσίας / μίγματος και εταιρείας /επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Laroflex MP 60 Χημικό όνομα: LAROFLEX MP 60 1.2. Συναφείς

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/7 1. Σοιχεία ουσίας / μίγματος και εταιρείας /επιχείρησης Irgazin Orange K 2890 Χρήση: χρωστική ουσία Εταιρεία: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY Διεύθυνση επαφής:

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/14 ΕΝΟΤΗΤΑ 1: Στοιχεία ουσίας / μίγματος και εταιρείας /επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Orasol Blue 855 Χημικό όνομα: Χρωστική φθαλοκυανίνης χαλκού

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/7 1. Στοιχεία ουσίας / μίγματος και εταιρείας /επιχείρησης Paliotol Yellow K 1760 FP Χρήση: χρωστική ουσία Εταιρεία: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY Διεύθυνση επαφής:

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/7 1. Στοιχεία ουσίας/ παρασκευάσματος και της εταιρίας Flamenco Green 820C Χρήση: καλλυντικό συστατικό Εταιρεία: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY Διεύθυνση επαφής:

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/13 ΕΝΟΤΗΤΑ 1: Στοιχεία ουσίας / μίγματος και εταιρείας /επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Sicopal Blue K 6210 Χημικό όνομα: SICOPAL Blue K 6210 Αριθμός

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/13 ΕΝΟΤΗΤΑ 1: Στοιχεία ουσίας / μίγματος και εταιρείας /επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Cutina FS 45 Χημικό όνομα: Παλμιτικό στεατικό οξύ 1.2. Συναφείς

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/12 ΕΝΟΤΗΤΑ 1: Στοιχεία ουσίας / μίγματος και εταιρείας /επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Oracet Blue 700 FA Χημικό όνομα: μ,μ'-[(9,10-διυδρο-9,10-διοξο-1,4-ανθρυλενο)διιμινο]δις[2,4,6-

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/14 ΕΝΟΤΗΤΑ 1: Στοιχεία ουσίας / μίγματος και εταιρείας /επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Laropal A 81 Χημικό όνομα: Ρητίνη ουρίας-αλδεΰδης 1.2. Συναφείς

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο δεδομένων ασφαλείας

ελτίο δεδομένων ασφαλείας ελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/13 ΕΝΟΤΗΤΑ 1: Στοιχεία ουσίας / μίγματος και εταιρείας /επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Phytosoothe LS 9766 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/13 ΕΝΟΤΗΤΑ 1: Στοιχεία ουσίας / μίγματος και εταιρείας /επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Sicopal Blue K 6310 Χημικό όνομα: Sicopal Blue P 6310 Αριθμός

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/13 ΕΝΟΤΗΤΑ 1: Στοιχεία ουσίας / μίγματος και εταιρείας /επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Irgazin Yellow L 1030 Χημικό όνομα: 3,3'-[(2-μεθυλ-1,3-φαινυλενο)διιμινο]δις[4,5,6,7-τετραχλωρο-1H-ισοϊνδολ-1-όνη]

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/14 ΕΝΟΤΗΤΑ 1: Στοιχεία ουσίας / μίγματος και εταιρείας /επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Magnetic Pigment 345 BASF Χημικό όνομα: magnetite Αριθμός

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/13 ΕΝΟΤΗΤΑ 1: Στοιχεία ουσίας / μίγματος και εταιρείας /επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Cloisonne Satin Bronze 250M 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/13 ΕΝΟΤΗΤΑ 1: Στοιχεία ουσίας / μίγματος και εταιρείας /επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Cosmedia SP Χημικό όνομα: Πολυακρυλικό νάτριο 1.2. Συναφείς

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο δεδομένων ασφαλείας

ελτίο δεδομένων ασφαλείας ελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/13 ΕΝΟΤΗΤΑ 1: Στοιχεία ουσίας / μίγματος και εταιρείας /επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Pluracare E 8000 Flakes Χημικό όνομα: πολυαιθυλενογλυκόλη Αριθμός

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/7 1. Στοιχεία ουσίας / μίγματος και εταιρείας /επιχείρησης Rheovis AS 1956 Χρήση: Πρώτη ύλη, μόνο για βιομηχανική χρήση Εταιρεία: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/13 ΕΝΟΤΗΤΑ 1: Στοιχεία ουσίας / μίγματος και εταιρείας /επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Gluadin WLM Benz 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο δεδομένων ασφαλείας

ελτίο δεδομένων ασφαλείας ελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/14 ΕΝΟΤΗΤΑ 1: Στοιχεία ουσίας / μίγματος και εταιρείας /επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Heliogen Blue D 7110 F 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/13 ΕΝΟΤΗΤΑ 1: Στοιχεία ουσίας / μίγματος και εταιρείας /επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Lumogen F Red 305 Χημικό όνομα: perylene dye Αριθμός καταχώρησης

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/12 ΕΝΟΤΗΤΑ 1: Στοιχεία ουσίας / μίγματος και εταιρείας /επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Lipofructyl Argan LS 9779 Χημικό όνομα: Έλαια πυρήνων Argan

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/13 ΕΝΟΤΗΤΑ 1: Στοιχεία ουσίας / μίγματος και εταιρείας /επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Rheovis PU 1331 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/14 ΕΝΟΤΗΤΑ 1: Στοιχεία ουσίας / μίγματος και εταιρείας /επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Pigmosol Blue 6900 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/8 1. Σοιχεία ουσίας / μίγματος και εταιρείας /επιχείρησης Paliotol Yellow L 1970 Χρήση: χρωστικές για την βιομηχανία χρωμάτων,λακκών και βερνικιών Εταιρεία: BASF SE

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/7 1. Σοιχεία ουσίας / μίγματος και εταιρείας /επιχείρησης Paliotol Yellow K 1760 Χρήση: χρωστική ουσία Εταιρεία: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY Διεύθυνση επαφής:

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/14 ΕΝΟΤΗΤΑ 1: Στοιχεία ουσίας / μίγματος και εταιρείας /επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Cinquasia Violet L 5125 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/14 ΕΝΟΤΗΤΑ 1: Στοιχεία ουσίας / μίγματος και εταιρείας /επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Reflecks (TM) Multidimensions Shifting Sapphire G680D 1.2.

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/12 1. Στοιχεία ουσίας / μίγματος και εταιρείας /επιχείρησης Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Graphitan Vintage Black EH 1326 Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/10 1. Στοιχεία ουσίας / μίγματος και εταιρείας /επιχείρησης Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Paliogen Red L 3885 Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/13 ΕΝΟΤΗΤΑ 1: Στοιχεία ουσίας / μίγματος και εταιρείας /επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Paliogen Red K 3580 Χημικό όνομα: Pigment Red 149 Αριθμός

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/12 ΕΝΟΤΗΤΑ 1: Στοιχεία ουσίας / μίγματος και εταιρείας /επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Monomuls 90-O18 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/14 ΕΝΟΤΗΤΑ 1: Στοιχεία ουσίας / μίγματος και εταιρείας /επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Joncryl 601 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/13 ΕΝΟΤΗΤΑ 1: Στοιχεία ουσίας / μίγματος και εταιρείας /επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Flamenco Blue 620C 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/13 ΕΝΟΤΗΤΑ 1: Στοιχεία ουσίας / μίγματος και εταιρείας /επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Emulgade 1000 NI 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/10 1. Στοιχεία ουσίας / μίγματος και εταιρείας /επιχείρησης Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Efka MI 6745 Χημικό όνομα: Παράγωγο φθαλοκυανίνης Συναφείς προσδιοριζόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/13 ΕΝΟΤΗΤΑ 1: Στοιχεία ουσίας / μίγματος και εταιρείας /επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Dermican PW LS 9838 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/13 ΕΝΟΤΗΤΑ 1: Στοιχεία ουσίας / μίγματος και εταιρείας /επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Dispex Ultra FA 4488 Χημικό όνομα: Carboxylic acid, polyether

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/10 1. Στοιχεία ουσίας / μίγματος και εταιρείας /επιχείρησης Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Paliotan Red L 3745 Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/12 ΕΝΟΤΗΤΑ 1: Στοιχεία ουσίας / μίγματος και εταιρείας /επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Vit-A-Like PW LS 9898 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/13 ΕΝΟΤΗΤΑ 1: Στοιχεία ουσίας / μίγματος και εταιρείας /επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Magnapearl 3100 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο δεδομένων ασφαλείας

ελτίο δεδομένων ασφαλείας ελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/13 ΕΝΟΤΗΤΑ 1: Στοιχεία ουσίας / μίγματος και εταιρείας /επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Flamenco Ultra Silk 2500 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/14 ΕΝΟΤΗΤΑ 1: Στοιχεία ουσίας / μίγματος και εταιρείας /επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Paliotol Yellow L 0960 HD Χημικό όνομα: C.I. Pigment Yellow

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/7 1. Στοιχεία ουσίας/ παρασκευάσματος και της εταιρίας Pluracare F 68 G Χρήση: πολυμερές, καλλυντικό συστατικό Εταιρεία: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY Διεύθυνση

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/13 ΕΝΟΤΗΤΑ 1: Στοιχεία ουσίας / μίγματος και εταιρείας /επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Radianskin PW LS 9918 Χημικό όνομα: (R)-2-(4-υδροξυφαινοξυ)προπιονικό

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/7 1. Στοιχεία ουσίας / μίγματος και εταιρείας /επιχείρησης Cromophtal Orange K 2960 Χρήση: χρωστική ουσία Εταιρεία: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY Διεύθυνση επαφής:

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο δεδομένων ασφαλείας

ελτίο δεδομένων ασφαλείας ελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/13 ΕΝΟΤΗΤΑ 1: Στοιχεία ουσίας / μίγματος και εταιρείας /επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Cromophtal Yellow K 1310 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο δεδομένων ασφαλείας

ελτίο δεδομένων ασφαλείας ελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/13 ΕΝΟΤΗΤΑ 1: Στοιχεία ουσίας / μίγματος και εταιρείας /επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Cloisonne Blue 626C 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/7 1. Στοιχεία ουσίας/ παρασκευάσματος και της εταιρίας Micro-Sorb 300 LVM Χρήση: χημικό για την χημική βιομηχανία Εταιρεία: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY Διεύθυνση

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/15 ΕΝΟΤΗΤΑ 1: Στοιχεία ουσίας / μίγματος και εταιρείας /επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Irgalite Scarlet K 4165 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο δεδοµένων ασφαλείας

ελτίο δεδοµένων ασφαλείας ελτίο δεδοµένων ασφαλείας Σελίδα: 1/6 1. Στοιχεία ουσίας/ παρασκευάσµατος και της εταιρίας Thermoplast Blue 670 Χρήση: χρωστική για την βιοµηχανία πλαστικών ειδών Εταιρεία: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/12 ΕΝΟΤΗΤΑ 1: Στοιχεία ουσίας / μίγματος και εταιρείας /επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος ULTRADUR B 4300 G10 BLACK 05110 POLYBUTYLENE TEREPHTHALATE

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/12 ΕΝΟΤΗΤΑ 1: Στοιχεία ουσίας / μίγματος και εταιρείας /επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Hydropalat WE 3169 Χημικό όνομα: μεθυλοξιράνιο, πολυμερές

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/9 1. Στοιχεία ουσίας / μίγματος και εταιρείας /επιχείρησης Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Ultramid A34 01 Χημικό όνομα: πολυαμίδιο (PA 66) Συναφείς προσδιοριζόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/15 ΕΝΟΤΗΤΑ 1: Στοιχεία ουσίας / μίγματος και εταιρείας /επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Attagel 30 Printed 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/13 ΕΝΟΤΗΤΑ 1: Στοιχεία ουσίας / μίγματος και εταιρείας /επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Controx VP C 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/14 ΕΝΟΤΗΤΑ 1: Στοιχεία ουσίας / μίγματος και εταιρείας /επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Oracet Yellow 125 Χημικό όνομα: Υδροξυ-3 κινοφθαλόνη Αριθμός

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/14 ΕΝΟΤΗΤΑ 1: Στοιχεία ουσίας / μίγματος και εταιρείας /επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Laropal A 101 Χημικό όνομα: ρητίνη ουρίας - αλδεΰδης 1.2.

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/13 ΕΝΟΤΗΤΑ 1: Στοιχεία ουσίας / μίγματος και εταιρείας /επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Cutina HR Powder Χημικό όνομα: Υδρογονωμένο κικινέλαιο Αριθμός

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο δεδομένων ασφαλείας

ελτίο δεδομένων ασφαλείας ελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/13 ΕΝΟΤΗΤΑ 1: Στοιχεία ουσίας / μίγματος και εταιρείας /επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Cromophtal Yellow K 1410 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/13 ΕΝΟΤΗΤΑ 1: Στοιχεία ουσίας / μίγματος και εταιρείας /επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Cetiol RLF 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/10 1. Στοιχεία ουσίας / μίγματος και εταιρείας /επιχείρησης Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Eupolen PE Blue 69-1501 Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/14 ΕΝΟΤΗΤΑ 1: Στοιχεία ουσίας / μίγματος και εταιρείας /επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Lanette 22 Χημικό όνομα: Βεχενυλική αλκοόλη Αριθμός καταχώρησης

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/9 1. Στοιχεία ουσίας / μίγματος και εταιρείας /επιχείρησης Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος ULTRADUR B 4520 UNCOLORED POLYBUTYLENE TEREPHTHALATE Συναφείς προσδιοριζόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/14 ΕΝΟΤΗΤΑ 1: Στοιχεία ουσίας / μίγματος και εταιρείας /επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Paliotol Yellow K 1700 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/13 ΕΝΟΤΗΤΑ 1: Στοιχεία ουσίας / μίγματος και εταιρείας /επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Dehyquart C 4046 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/12 ΕΝΟΤΗΤΑ 1: Στοιχεία ουσίας / μίγματος και εταιρείας /επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Pluracare E 4000 Flakes Χημικό όνομα: πολυαιθυλενογλυκόλη

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/14 ΕΝΟΤΗΤΑ 1: Στοιχεία ουσίας / μίγματος και εταιρείας /επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Mearlin Exterior Fine Pearl 139V 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες

Διαβάστε περισσότερα