Ενέργειες CSR Πληροφορίες: Bazaar Κέντρου Ειδικών Ατόμων η "Χαρά" με πασχαλινές λαμπάδες και λιχουδιές για τους επισκέπτες του Golden Hall.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Ενέργειες CSR 2012. Πληροφορίες: Bazaar Κέντρου Ειδικών Ατόμων η "Χαρά" με πασχαλινές λαμπάδες και λιχουδιές για τους επισκέπτες του Golden Hall."

Transcript

1 Ενέργειες CSR 2012 Μάρτιος-Απρίλιος Ημερομηνία: 30 Μαρτίου-7 Απριλίου 2012 Τίτλος: Πασχαλινό Bazaar Κέντρου Ειδικών Ατόμων η "Χαρά" Πληροφορίες: Bazaar Κέντρου Ειδικών Ατόμων η "Χαρά" με πασχαλινές λαμπάδες και λιχουδιές για τους επισκέπτες του Golden Hall. Ημερομηνία: 30 Μαρτίου-13 Απριλίου 2012 Τίτλος: Πασχαλινό Bazaar Συλλόγου Αμυμώνης συνδράμουν στο έργο του συλλόγου με την αγορά χειροποίητων πασχαλινών λαμπάδων και ειδών διακόσμησης. Ημερομηνία: 28 Μαρτίου-18 Απριλίου 2012 Τίτλος: Παρουσία Unicef στο Golden Hall Πληροφορίες: Η Ομάδα της ελληνικής εθνικής επιτροπής Unicef ενημέρωνε τους επισκέπτες του Εμπορικού για το σημαντικό της έργο αλλά και τους παρότρυνε να συμβάλουν στο έργο της με την αγορά προϊόντων της Unicef. Μάιος Ημερομηνία: 14 Μαίου-20 Μαίου 2012 Τίτλος: Περίπτερο Actionaid Πληροφορίες: Η ActionAid η διεθνής μη κυβερνητική αναπτυξιακή οργάνωση για την καταπολέμηση της απόλυτης φτώχειας και της ανισότητας, φιλοξενήθηκε σε ειδικό περίπτερο στο Golden Hall όπου οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να συνδράμουν στο έργο της με την αγορά προϊόντων Actionaid.

2 Ημερομηνία: 7 Μαίου-12 Μαίου /05, 10:00-19:00 - Εκδήλωση Τίτλος: Περίπτερο ΕΛΕΠΑΠ & Εκδήλωση στον προαύλιο Πληροφορίες: Η ΕΛΕΠΑΠ, γιόρτασε τα 75 έτη Προσφοράς στο Παιδί με Αναπηρία στο Golden Hall, με μια σειρά εκδηλώσεων, με στόχο την ευρεία διάδοση του έργου της και την συγκέντρωση εσόδων για στήριξη των ολιστικών προγραμμάτων αποκατάστασης που εφαρμόζει, με διαρκή στόχο τα «Βήματα Ζωής» για το Παιδί με Αναπηρία. Δραστηριότητες και εκδηλώσεις: -Αγώνες skateboard. -Κατασκευές κοσμημάτων, καρτών. -Διαδραστικά παιχνίδια, -Ζωγραφική, με παιδιά ζωγράφων, και έπαθλα. -Graffiti painting για εφήβους. -Μουσική, (νεανικό συγκρότημα, dj) -HipHop (επίδειξη και διαγωνισμός) -Parcour Xορηγοί & υποστηρικτές: Eurobank, Lamda Development, Ford, Starbucks, EL SABOR, Krafts Jacobs, fundastick, Meli Parties, Sound Creations, Chicco, DreamTents και ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ Αθηνών Ιούνιος Ημερομηνία: 6 Ιουνίου -13 Ιουνίου /06, 19:00 20:30 - Gala έναρξης Τίτλος: Έκθεση Τέχνης για Φιλανθρωπικούς σκοπούς: Paintings from Elsewhere - Global Kiter Foundation Πληροφορίες: Στα πλαίσια της έκθεσης Paintings from elsewhere η οποία είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα και διεξήχθη σε κατάστημα του Εμπορικού, παρουσιάστηκαν μοναδικοί και ξεχωριστοί πίνακες που προέρχονταν από το νησί της Καραϊβικής. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν τα έργα τέχνης συνδράμοντας μέσω charity box για την ενίσχυση του οργανισμού. Ιούλιος Αύγουστος Ημερομηνία: 13 Ιουλίου-21 Ιουλίου 2012 Τίτλος: Καλοκαιρινό Bazaar Συλλόγου Αμυμώνης συνδράμουν στο έργο του συλλόγου με την αγορά χειροποίητων καλοκαιρινών accessories και ειδών διακόσμησης.

3 Ημερομηνία: 13 Ιουλίου-20 Ιουλίου 2012 Τίτλος: Ενημέρωση για τη δράση της Greenpeace Πληροφορίες: Οι επισκέπτες του Golden Hall, είχαν την δυνατότητα να ενημερωθούν για τη δράση της Greenpeace, από εθελοντές του Οργανισμού. Ημερομηνία: 23 Ιουλίου-4 Αυγούστου 2012 Τίτλος: Εβδομάδα Βιβλίου και Πολιτισμού Πληροφορίες: Το ΣΚΑΪ Βιβλίο, σε συνεργασία με την Αλυσίδα Πολιτισμού ΙΑΝΟS, προσκάλεσαν το κοινό να ανακαλύψει μοναδικούς τίτλους και αγαπημένους συγγραφείς στον 1 ο όροφο του Golden Hall (πρώην κατάστημα Τσαντίλης) με προσφορές που άγγιζαν έως και το 90%. Μέρος των εσόδων διατέθηκε για την ενίσχυση του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Ευπαθών Ομάδων του Δήμου Αμαρουσίου. Οκτώβριος-Νοέμβριος Ημερομηνία: 11, 12 και 13 Οκτωβρίου 2012 Τίτλος: Τριήμερο bazaar παιδικού βιβλίου σε συνεργασία με το μηνιαίο περιοδικό «MOMMY», το πρώτο σε πωλήσεις περιοδικό στην Ελλάδα για τη νέα μαμά, την εγκυμοσύνη και το παιδί. Πληροφορίες: Το κοινό είχε τη δυνατότητα να αγοράσει οποιοδήποτε βιβλίο, δωρίζοντας τουλάχιστον ένα ευρώ. Όλα τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν διατέθηκαν για την υποστήριξη του Κέντρου Βρεφών η «Μητέρα», Kέντρο επιφορτισμένο με την προστασία παιδιών που στερούνται ομαλού οικογενειακού περιβάλλοντος. Παράλληλα με τις αγορές, μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν εκδηλώσεις, δημιουργικές δραστηριότητες και παιχνίδι. Ημερομηνία: 26 Οκτωβρίου-3 Νοεμβρίου 2012 Τίτλος: Φθινοπωρινό Bazaar Συλλόγου Αμυμώνης συνδράμουν στο έργο του συλλόγου με την αγορά χειροποίητων accessories και ειδών διακόσμησης.

4 Ημερομηνία: : 23 Νοεμβρίου Δεκεμβρίου 2013 Τίτλος:Το Χαμόγελο του Παιδιού στο Golden Hall & Περίπτερο εσωτερικά του GH Πληροφορίες: Το εμπορικό κέντρο θέτοντας για άλλη μία χρονιά σε πρώτο πλάνο τα παιδιά που μας χρειάζονται, συγκέντρωσε με τη βοήθεια όλων είδη πρώτης ανάγκης για τα παιδιά από το «Χαμόγελο του παιδιού» δίνοντας τους την ευκαιρία να γιορτάσουν κι εκείνα όπως όλοι εμείς την έλευση των Χριστουγέννων. Συγκεκριμένα, ο Νερόμυλος του GH αποτέλεσε τη στέγη όπου συγκεντρώνονταν από τους επισκέπτες του Εμπορικού όλες οι προσφορές τους. Για την περαιτέρω ενίσχυση του συλλόγου, τοποθετήθηκαν 3 επιπλέον κουμπαράδες στα κεντρικά χριστουγεννιάτικα stages του Golden Hall, στο Θρόνο του Αη Βασίλη (level 0) και στου Ταχυδρομείου (level +1), όπου οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα συμβολής στο σπουδαίο έργο του Χαμόγελου του Παιδιού. Δεκέμβριος-Ιανουάριος Ημερομηνία: 1 Δεκεμβρίου-6 Ιανουαρίου 2012 Τίτλος: Φθινοπωρινό Bazaar Συλλόγου Αμυμώνης συνδράμουν στο έργο του συλλόγου με την αγορά Χριστουγεννιάτικων ειδών διακόσμησης. Ημερομηνία: 01 έως και 31 Δεκεμβρίου 2012 Τίτλος: WWF PANDA STORE & Εκδηλώσεις Πληροφορίες: στα πλαίσια λειτουργίας του WWF Panda store, διεξήχθη μια σειρά παιδικών δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων στον 1 ο όροφο του Εμπορικού. 1. Παρουσία της μασκώτ Panda: η μασκωτ κρατώντας ένα white board για να γράφουν τα παιδάκια τις ευχές τους για το περιβάλλον, φωτογραφήθηκε μαζί τους χαρίζοντας χαμόγελα. 2. Παιχνίδι «Είμαστε όλοι ένας κόσμος»: σε αυτό το παιχνίδι τα παιδιά έμαθαν για τα απειλούμενα είδη ζώων της Ελλάδας μέσα από ένα ξύλινο παιχνίδι σε μορφή παζλ. 3. Αφήγηση Παραμυθιού με περιβαλλοντικό περιεχόμενο «Όταν έκλαψε ο Άι Βασίλης»: Μία τρυφερή και πρωτότυπη ιστορία όπου ο Άι Βασίλης δείχνει την αγάπη του για τα παιδιά και το περιβάλλον με ένα διαφορετικό τρόπο.

5 Ημερομηνία: 10 Δεκεμβρίου Τίτλος: ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ UNICEF & ΤΗΛΕΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ UNICEF ET1: ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΠΟ GOLDEN HALL Πληροφορίες: Κατά τη διάρκεια του Τηλεμαραθωνίου, πραγματοποιήθηκαν 3 live συνδέσεις από το Golden Hall με το studio της ΕΤ1. Όσοι επισκέφτηκαν το κιόσκι της Unicef συνάντησαν τον Μύρωνα Στρατή, τον Κώστα Μαρτάκη, το συγκρότημα Μέλισσες και τον Μηδενιστή και είχαν τη δυνατότητα να ενισχύσουν έστω και με ένα ευρώ τον μεγάλο τηλεμαραθώνιο για την καταπολέμηση της φτώχειας στην Ελλάδα και στον κόσμο». Ημερομηνία: Σάββατο 15 & 22 Δεκεμβρίου Τίτλος: Η Actionaid στο Golden Hall Πληροφορίες: Ταξιδεύοντας με την ActionAid στις γειτονιές του κόσμου. Merry Kisimusi! Afishapa! Καλά Χριστούγεννα! Κι άλλες τόσες ευχές από όλο τον κόσμο ανακάλυψαν οι επισκέπτες του Golden Hall μέσα από ένα φανταστικό ταξίδι στις γειτονιές του κόσμου με την Actionaid. Σε έναν κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο στον 1ο όροφο του Golden Hall, γονείς και παιδιά είχαν την δυνατότητα να γνωρίσουν, μέσα από συμμετοχικές δραστηριότητες, έθιμα και συνήθειες από χώρες της Αφρικής και να προβληματιστούν γύρω από παγκόσμια ζητήματα, προσεγγίζοντας θέματα όπως αυτό της ανισότητας. Ημερομηνία: 19, 20 και 21 Δεκεμβρίου 2012 Τίτλος: BAZAAR ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ immommy.gr x-mas kids festival ΣΤΟ GOLDEN HALL Πληροφορίες: τριήμερο bazaar παιδικού βιβλίου σε συνεργασία το μηνιαίο περιοδικό «MOMMY». Το κοινό είχε τη δυνατότητα να αγοράσει οποιοδήποτε βιβλίο δωρίζοντας τουλάχιστον ένα ευρώ. Όλα τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν διατεθήκαν για την υποστήριξη του Κέντρου Βρεφών η «Μητέρα», Κέντρο επιφορτισμένο με την προστασία παιδιών που στερούνται ομαλού οικογενειακού περιβάλλοντος. Παράλληλα πραγματοποιήθηκε live του ραδιοφωνικού σταθμού Vima FM όπως και εκδηλώσεις, δημιουργικές δραστηριότητες και παιχνίδι.

6 ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ χαρακτήρα CSR Ημερομηνία: Ιούνιος 2011-Ιούνιος 2012 Τίτλος: Ενίσχυση του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού» Πληροφορίες: Τοποθέτηση κερματοσυλλέκτη στο γραφείο πληροφοριών του Golden Hall για την ενίσχυση του εθελοντικού οργανισμού, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα «Το Χαμόγελο του Παιδιού» Ημερομηνία: Ιούλιος 2011-Ιούλιος 2012 Τίτλος: Ενίσχυση του Συλλόγου «Θεόφιλος» Πληροφορίες: Τοποθέτηση κερματοσυλλέκτη στο γραφείο πληροφοριών του Golden Hall για την ενίσχυση του Μη Κυβερνητικού Οργανισμού Κοινωνικής Φροντίδας «Θεόφιλος»

ΑΘΗΝΑ 14 Η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014. @ info@lemnosinaction.com Λημνιοί της Αθήνας εν Δράσει

ΑΘΗΝΑ 14 Η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014. @ info@lemnosinaction.com Λημνιοί της Αθήνας εν Δράσει ΑΘΗΝΑ 14 Η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 @ info@lemnosinaction.com Λημνιοί της Αθήνας εν Δράσει ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΗΜΝΙΟΙ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ? «Λήμνος γαιάων πολύ φιλτάτη απασέων» Λήμνος, η πιο αγαπημένη απ' όλες τις στεριές Αυτή

Διαβάστε περισσότερα

Απολογισμός Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ» Παρουσίαση των δράσεων, των προγραμμάτων και των εκδηλώσεων που πραγματοποίησε η Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ» μέσα στο 2010.

Απολογισμός Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ» Παρουσίαση των δράσεων, των προγραμμάτων και των εκδηλώσεων που πραγματοποίησε η Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ» μέσα στο 2010. Απολογισμός 2010 Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ» Παρουσίαση των δράσεων, των προγραμμάτων και των εκδηλώσεων που πραγματοποίησε η Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ» μέσα στο 2010. Ποιοι είμαστε: Ο φορέας Κοινωνικές Συνεταιριστικές Δραστηριότητες

Διαβάστε περισσότερα

Christmas Day. Πρόγραµµα Ηµέρας

Christmas Day. Πρόγραµµα Ηµέρας Christmas Day Πρόγραµµα Ηµέρας Θ Ψ Γ Ω Δ Φ Σ Ξ Π Tα έσοδα του Christmas Day θα διατεθούν στα και για την ενίσχυση του Ταµείου Αρωγής & Υποτροφιών. ΔΡΑΣΗ ΠΟΤΕ ΠΟΥ Χορωδία 11:00 Kλειστό Γυμναστήριο Eπίδειξη

Διαβάστε περισσότερα

Απολογισμός Έτους 2008

Απολογισμός Έτους 2008 Απολογισμός Έτους 2008 Ποιοι είμαστε: Ο φορέας Κοινωνικές Συνεταιριστικές Δραστηριότητες Ευπαθών Ομάδων (Κ.Σ.Δ.Ε.Ο.) - «ΕΔΡΑ» είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που δραστηριοποιείται στο χώρο της Ψυχικής

Διαβάστε περισσότερα

Highlights of Emfasis Foundation. Μάιος 2013 Μάιος 2015

Highlights of Emfasis Foundation. Μάιος 2013 Μάιος 2015 Highlights of Emfasis Foundation Μάιος 2013 Μάιος 2015 Στιγμές ορόσημο που θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας! Σε σύντομο χρονικό διάστημα από την έναρξη λειτουργίας μας καταφέραμε να κάνουμε τη διαφορά στην

Διαβάστε περισσότερα

3. Προγράμματα & παρεχόμενες Υπηρεσίες

3. Προγράμματα & παρεχόμενες Υπηρεσίες 1. Λίγα λόγια για εμάς 2. Με μια ματιά 3. Προγράμματα & παρεχόμενες Υπηρεσίες 4. Στελέχωση 5. Εκδηλώσεις Εκπαιδευομένων 6. Αθλητικές δραστηριότητες 7. Bazaar 8. Κοινωνία 9. Περιβάλλον 10.Άλλες δράσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. ΕΣΤΙΑ, Αρτοποιεία Α.Ε.Β.Ε 12. ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Euro L@b Καλαμαριάς 15. FOURLIS Όμιλος Εταιριών 17 ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 19

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. ΕΣΤΙΑ, Αρτοποιεία Α.Ε.Β.Ε 12. ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Euro L@b Καλαμαριάς 15. FOURLIS Όμιλος Εταιριών 17 ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2014 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΑΣΩΓΗ 5 ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ 6 XΡΗΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ - ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΕ 8 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ 9 ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ 10 ΕΣΤΙΑ, Αρτοποιεία Α.Ε.Β.Ε 12 ΕΤΕΑ

Διαβάστε περισσότερα

δράσεις ζωής περιεχόμενα... ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΝΕΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΒΡΕΦΩΝ

δράσεις ζωής περιεχόμενα... ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΝΕΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΒΡΕΦΩΝ δράσεις ζωής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 1937 NEWSLETTER IOYΛΙΟΣ 2011 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΝΕΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΒΡΕΦΩΝ Το Πρόγραμμα Βρεφών της ΕΛΕΠΑΠ στηρίζεται στην

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ. Δάφνη Οικονόμου

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ. Δάφνη Οικονόμου ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Αγαπητοί φίλοι, Το απλό αυτό έντυπο, με εικόνες και κουβέντες, σας φέρνει νέα και στιγμιότυπα από μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά για τον τόπο μας, όπου δοκιμάστηκε σκληρά η ανθεκτικότητα

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Έντυπο Δράσεων Ιδρύματος

Ενημερωτικό Έντυπο Δράσεων Ιδρύματος Κέντρο Ειδικών Ατόµων η «ΧΑΡΑ» Ενημερωτικό Έντυπο Δράσεων Ιδρύματος Αγαπητοί φίλοι και φίλες, Κάθε χρόνο προσπαθούμε να σας μεταφέρουμε μέσα από τις φωτογραφίες και τις λέξεις στιγμές από την καθημερινότητα

Διαβάστε περισσότερα

Φιλανθρωπικά Ιδρύματα (*)

Φιλανθρωπικά Ιδρύματα (*) Φιλανθρωπικά Ιδρύματα (*) 1. Αγκαλιά, Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού. Φιλανθρωπικό μη κερδοσκοπικό σωματείο το οποίο ιδρύθηκε το 1998. Μαζί με το Κέντρο Φροντίδας Μητέρας και Παιδιού ο σύλλογος

Διαβάστε περισσότερα

Απολογισμός Έργου - Δράσεων των Δημοτικών Βιβλιοθηκών Χανίων για το έτος 2011.

Απολογισμός Έργου - Δράσεων των Δημοτικών Βιβλιοθηκών Χανίων για το έτος 2011. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Χανιά: 11-5-12 ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΧΑΝΙΩΝ Πληρ.Χουδαλάκη Παρασκευή Κυδωνίας 29, Χανιά Κρήτης 73135 Τηλ.: 2821341662-3 Fax: 2821093300 www.chania.gr, email: library@chania.gr

Διαβάστε περισσότερα

2 σ ε λ ί δ α σ ε λ ί δ α 3. Όραμα

2 σ ε λ ί δ α σ ε λ ί δ α 3. Όραμα Ποιός περιμένετε να αλλάξει τη χώρα μας προς το καλύτερο; Πως θέλετε να αλλάξει το περιβάλλον που μεγαλώνουν τα παιδιά μας; Ποιός θα το κάνει, αν όχι οι κοινότητες; Στην Αγγλία η κοινότητα των γονέων έφτιαξε

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ. Οι μαθητές μας

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ. Οι μαθητές μας ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ Οι μαθητές μας Υπευθυνότητα απέναντι στους Μαθητές μας Η παροχή εκπαιδευτικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου που πιστοποιείται μέσα από σειρά πιστοποιήσεων και διακρίσεων του σχολείου

Διαβάστε περισσότερα

Τα νέα μας! Δεκέμβριος 2012

Τα νέα μας! Δεκέμβριος 2012 Τα νέα μας! Δεκέμβριος 2012 Έναρξη του Πανελλήνιου Εράνου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για το 2012 «Δίπλα σε εσάς. Απέναντι στην κρίση» Με αφορμή την έναρξη του Πανελλήνιου Εράνου «Δίπλα σε εσάς. Απέναντι

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΑΜΙΝ - ΑΡΧΕΣ - ΣΤΟΧΟΙ

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΑΜΙΝ - ΑΡΧΕΣ - ΣΤΟΧΟΙ 02 ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΑΜΙΝ - ΑΡΧΕΣ - ΣΤΟΧΟΙ Η ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΒΕΝΙΑΜΙΝ: Ο Σύλλογος Προστασίας Παιδιών «ΒΕΝΙΑΜΙΝ» είναι ένας φιλανθρωπικός φορέας, με έδρα την Κατερίνη, και γραφείο στο Los Angeles των Η.Π.Α.

Διαβάστε περισσότερα

Απολογισμός Χρήσης 2013

Απολογισμός Χρήσης 2013 Απολογισμός Χρήσης 2013 2 Περιεχόμενα Απολογισμού Σημαντικά Στοιχεία Χρήσης 2013 6 Kλάδος Λιανικής Οικιακού Εξοπλισμού (καταστήματα IKEA) 8 Κλάδος Λιανικής Αθλητικών Ειδών (καταστήματα INTERSPORT) 12 Κλάδος

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρική Διακυβέρνηση

Εταιρική Διακυβέρνηση Εταιρική Διακυβέρνηση Η Εταιρική Διακυβέρνηση αναφέρεται σε ένα σύνολο αρχών με βάση το οποίο επιδιώκεται η υπεύθυνη οργάνωση, λειτουργία, διοίκηση και έλεγχος μιας επιχείρησης, με μακροπρόθεσμο στόχο

Διαβάστε περισσότερα

Μαζί για μία Καλύτερη Ζωή

Μαζί για μία Καλύτερη Ζωή Μαζί για μία Καλύτερη Ζωή 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Μήνυμα της Διεύθυνσης Κοινωνικής Υπευθυνότητας... σελ. 4 Ο Ομιλός μας...σελ. 5 Οι σημαντικότεροι σταθμοί στην ιστορία του Ομίλου FOURLIS... σελ. 6 Οι εταιρίες του

Διαβάστε περισσότερα

Η πολιτική συμμετοχή Η νεανική επιχειρηματικότητα Η κοινωνική ευαισθησία Ευριπίδης Στυλιανίδης

Η πολιτική συμμετοχή Η νεανική επιχειρηματικότητα Η κοινωνική ευαισθησία Ευριπίδης Στυλιανίδης Η νέα γενιά θα κληθεί να ζήσει και θα προκληθεί να πρωταγωνιστήσει στον κόσμο που έρχεται. Άρα πρέπει να έχει κυρίαρχο λόγο και ρόλο στη διαμόρφωσή του. Η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς του Υπουργείου Εθνικής

Διαβάστε περισσότερα

NEWS LETTER ΙΟΥΝΙΟΣ - ΙΟΥΛΙΟΣ

NEWS LETTER ΙΟΥΝΙΟΣ - ΙΟΥΛΙΟΣ NEWS LETTER ΙΟΥΝΙΟΣ - ΙΟΥΛΙΟΣ 2013 Π ε ρ ι ε χό μ ε ν α - Συνεργασία Fanta και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού 4 - Πρόγραμμα «Νοιάζομαι για την υγεία μου» 5 - Δωρεάν οπωροκηπευτικά από την Ιεράπετρα στη Θεσ/κη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ «ΕΔΡΑ» ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΑΙΤΕΡΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΥΠΑΘΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ «ΕΔΡΑ» ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΑΙΤΕΡΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΥΠΑΘΩΝ ΟΜΑΔΩΝ «ΕΔΡΑ» ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΑΙΤΕΡΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΥΠΑΘΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ 2012 Ε-mail: mko.edra@gmail.com, Url: www.edra-coop.gr ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ: Ο φορέας Κοινωνικές Συνεταιριστικές Δραστηριότητες

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρική Υπευθυνότητα Η Επιχειρηματική μας Επίδραση. στην Αγορά στο Περιβάλλον στους Εργαζόμενους στην Κοινωνία

Εταιρική Υπευθυνότητα Η Επιχειρηματική μας Επίδραση. στην Αγορά στο Περιβάλλον στους Εργαζόμενους στην Κοινωνία Εταιρική Υπευθυνότητα Η Επιχειρηματική μας Επίδραση στην Αγορά στο Περιβάλλον στους Εργαζόμενους στην Κοινωνία 1 Κοινωνικός Απολογισμός 2007 H WIND Hellas προχωρά στην έκδοση Κοινωνικού Απολογισμού, ο

Διαβάστε περισσότερα

2 ΝΕΕΣ ΔΟΜΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ

2 ΝΕΕΣ ΔΟΜΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑΛΠΩΡΗ 2 ΝΕΕΣ ΔΟΜΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ 400 ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ EKE 2014

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ EKE 2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ EKE 2014 Η Alpha Bank στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης συμμετέχει διαχρονικά σε ενέργειες που στόχο έχουν να ενισχύσουν την κοινωνία την παιδεία, τον πολιτισμό,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ (PROJECT)

ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ (PROJECT) ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ (PROJECT) ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ «Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΣΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!» Τμήμα: Β2 Μαθήτες Βάγια Μπιάλα Γιώργος Νίκου Θωμάς Νούραγας Νίκος Παπαγιοβάνης Γιάννης Σακούλας Νικολίνα Σκαρκαλά

Διαβάστε περισσότερα

1ο Βραβείο στον Πανελλήνιο Μαθητικό

1ο Βραβείο στον Πανελλήνιο Μαθητικό ΠΕΡΙΟΔΟΣ Β' ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ "ΣΧΟΛΗΣ ΜΩΡΑΪΤΗ" ΤΕΥΧΟΣ 7 // ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2011 w w w. m o r a i t i s. e d u. g r 1ο Βραβείο στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό για την 9η Ολυμπιάδα Φυσικών Επιστημών της

Διαβάστε περισσότερα

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ «ΑΠΑΝΤΑ» ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ: «Πράσινα νησιά, βιώσιμα νησιά και νησιά ίσων ευκαιριών, με εξωστρέφεια»

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ «ΑΠΑΝΤΑ» ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ: «Πράσινα νησιά, βιώσιμα νησιά και νησιά ίσων ευκαιριών, με εξωστρέφεια» &... προσωπα Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ «ΑΠΑΝΤΑ» ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ: «Πράσινα νησιά, βιώσιμα νησιά και νησιά ίσων ευκαιριών, με εξωστρέφεια» ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Ιωάννης Μαχαιρίδης Περιφερειάρχης Νοτίου

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ 370 «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με αποκλειστικό γνώμονα την παροχή βοήθειας σε παιδιά, τόσο στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως, έχει ως θεμελιώδη αρχή τις διεθνείς συνεργασίες με Οργανώσεις,

Διαβάστε περισσότερα

H ΑΘΗΕΝΟΥ. Μήνυμα Δημάρχου. Διαβάστε ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ

H ΑΘΗΕΝΟΥ. Μήνυμα Δημάρχου. Διαβάστε ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ H ΑΘΗΕΝΟΥ ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΕΝΟΥ Η ΑΘΗΕΝΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚEI ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔIΑΚΙΝΗΣΗ ΑΘΗΕΝΟΥ ΠΥΡΟΪ ΛΕΥΚΩΣΙΑ Μήνυμα Δημάρχου «Συνεχίζουμε με υπομονή και αισιοδοξία προσβλέποντας σε καλύτερες μέρες» Συνδημότισσες,

Διαβάστε περισσότερα