5. ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΑΠΟ ASCII ΑΡΧΕΙΟ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "5. ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΑΠΟ ASCII ΑΡΧΕΙΟ"

Transcript

1

2

3 5. ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΑΠΟ ASCII ΑΡΧΕΙΟ Είναι δυνατή η ενημέρωση της απογραφής μέσω αρχείων ASCII. Όσον αφορά το αρχείο ειδών είναι δυνατόν μέσω αυτής της διαδικασίας να ενημερωθεί η εφαρμογή με την απογραφή των ειδών που έχει γίνει με φορητές συσκευές. Απαραίτητη προϋπόθεση η γραμμογράφηση του αρχείου να είναι όπως αναφέρεται παρακάτω. 5.1 Ενημέρωση Απογραφής Πελατών\Προμηθευτών 1. Η γραμμογράφηση του αρχείου θα πρέπει να είναι ως εξής: Θα πρέπει το αρχείο να έχει ως διαχωριστικό (;) ή «tab» Πεδίο Τιμή Πελάτης\ Προμηθευτής Κωδικός Πελάτη\ Προμηθευτή Χρέωση Πίστωση Π.χ. 3; ;150,00;; 3; ;230,50;; 5; ;;120,10; 5; ;;700,45; 3=Πελάτης, 5=Προμηθευτής Κωδικός Πελάτη\ Προμηθευτή Ποσό Χρέωσης ή κενό Ποσό Πίστωσης ή κενό 2. Από την επιλογή «Πωλήσεις-Αγορές\Βοηθητικές Εργασίες\Εργασίες Έναρξης Χρήσης\Μαζική Απογραφή Πελατών\Προμηθευτών», συμπληρώνετε όλα τα υποχρεωτικά πεδία και επιλέγετε «Ενημέρωση». Στην επόμενη οθόνη που εμφανίζεται θα πατήσετε «Ανάκτηση Από Αρχείο» και θα επιλέξετε το αρχείο με τα Υπόλοιπα των Πελατών ή των Προμηθευτών. Αυτόματα θα συμπληρωθεί η συγκεκριμένη οθόνη με τις τιμές που είχε το αρχείο ASCII. Πατώντας «Ενημέρωση» γίνεται η αποθήκευση των δεδομένων στην εφαρμογή. ΣΗΜΕΙΩΣΗ Εάν κάποιοι Πελάτες\Προμηθευτές που υπάρχουν στο αρχείο δεν υπάρχουν στην εφαρμογή, δε θα ενημερώσει καθόλου τα ποσά για αυτούς τους Πελάτες\Προμηθευτές. Εάν θέλετε να γίνει αυτό, πρέπει πρώτα να καταχωρήσετε τους Πελάτες\Προμηθευτές από την επιλογή «Πωλήσεις- Αγορές\Κύριες Εργασίες\Διαχείριση Πελατών ή Προμηθευτών».

4 5.2 Ενημέρωση Απογραφής Ειδών 1. Η γραμμογράφηση του αρχείου θα πρέπει να είναι ως εξής: Θα πρέπει το αρχείο να έχει ως διαχωριστικό (;) ή tab Πεδίο Κωδικός Είδους Αποθήκη Ποσότητα 1 Ποσότητα 2 Συν. Αξία (FIFO) Συν. Αξία (LIFO) Συν. Αξία (Μέση Τιμή) Συν. Αξία (Τελ.Τιμή) Τιμή Κωδικός Είδους Ο κωδικός της Αποθήκης Ποσότητα 1 ή κενό Ποσότητα 2 ή κενό Συν. Αξία (FIFO) ή Κενό Συν. Αξία (FIFO) ή κενό Συν. Αξία (Μέση Τιμή) ή κενό Συν. Αξία (Τελ.Τιμή) ή κενό Π.χ. 4720;01;151,00;302,00;151,00;151,00;151,00;151,00; 000;02;15,00;0,00;321,54;2000,00;21,44;54,69; ;01;15,00;0,00;321,54;2000,00;21,44;54,69; 2. Από την επιλογή«αποθήκη\βοηθητικές Εργασίες\Μαζικές Απογραφές\Μαζική Απογραφή Ειδών» συμπληρώνετε όλα τα υποχρεωτικά πεδία και επιλέγετε «Ενημέρωση». Στην επόμενη οθόνη που εμφανίζεται θα πατήσετε «Ανάκτηση Από Αρχείο» και θα επιλέξετε το αρχείο με τα Υπόλοιπα των Ειδών. Αυτόματα θα συμπληρωθεί η συγκεκριμένη οθόνη με τις τιμές που είχε το αρχείο ASCII. Πατώντας «Ενημέρωση» γίνεται η αποθήκευση των δεδομένων στην εφαρμογή. ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ 1. Εάν κάποια είδη που υπάρχουν στο αρχείο δεν υπάρχουν στην εφαρμογή, δε θα ενημερώσει καθόλου αυτά τα είδη. Εάν θέλετε να γίνει αυτό, πρέπει πρώτα να καταχωρήσετε τα είδη από την επιλογή«αποθήκη\κύριες Εργασίες\Διαχείριση Ειδών». 2. Εάν στο αρχείο μέσα έχετε και υπόλοιπα για κάποια είδη από διαφορετικούς αποθηκευτικούς χώρους, τότε η εφαρμογή θα ενημερώσει τα υπόλοιπα μόνο για τα είδη της αποθήκης που έχετε επιλέξει στην πρώτη οθόνη. Εάν θέλετε να ενημερωθούν και τα υπόλοιπα των άλλων αποθηκευτικών χώρων, τότε πρέπει να αποθηκεύσετε την απογραφή για τη συγκεκριμένη αποθήκη και να ξανακάνετε απογραφή για τον άλλον αποθηκευτικό χώρο.

5 5.3 Απογραφή Ειδών Γενικής Λογιστικής 1. Η γραμμογράφηση του αρχείου θα πρέπει να είναι ως εξής: Θα πρέπει το αρχείο να έχει ως διαχωριστικό (;) ή tab Πεδίο Τιμή Κωδικός είδους Κωδικός Είδους Περιγραφή είδους Περιγραφή είδους Κατηγορία είδους Κωδικός Κατηγορίας είδους Μονάδα Μέτρησης Κωδικός Μονάδας Μέτρησης είδους Ποσότητα Είδους Ποσότητα είδους Τιμή Μονάδος Τιμή Μονάδος Π.χ ;ΦΡΥΓΑΝΙΕΣ ΠΑΠ/ΛΟΥ ΣΙΤΟΥ ΧΩΡΙΣ 255ΓΡ;0001;A001;64,000; ;ΦΡΥΓΑΝΙΕΣ ΠΑΠ/ΛΟΥ ΣΙΤ.ΧΩΡΙΣ (3+1)510ΓΡ;0001;A001;36,000;1, ;ΦΡΥΓΑΝΙΕΣ ΠΑΠ/ΛΟΥ ΣΙΚΑΛ.ΧΩΡΙΣ 160ΓΡ;0001;A001;44,000;0,91 2. Από την επιλογή «Απογραφή Αποθήκης\Κύριες Εργασίες\Διαχείριση Ειδών» πατήστε την επιλογή «Ανάκτηση Από Αρχείο» και επιλέξτε το αρχείο με τα Υπόλοιπα των Ειδών. Αυτόματα θα συμπληρωθεί η συγκεκριμένη οθόνη με τις τιμές που είχε το αρχείο ASCII. Πατώντας «Αποθήκευση» γίνεται η αποθήκευση των δεδομένων στην εφαρμογή.

6 5.4 Ενημέρωση Απογραφής Λογαριασμών 1. Η γραμμογράφηση του αρχείου θα πρέπει να είναι ως εξής: Θα πρέπει το αρχείο να έχει ως διαχωριστικό (;) ή tab Πεδίο Τιμή Κωδικός Λογαριασμού Χρέωση Πίστωση Π.χ ;150,00;; ;;320,55; ;470,65;; Κωδικός Λογαριασμού Ποσό Χρέωσης ή κενό Ποσό Πίστωσης ή κενό 2. Από την επιλογή «Παράμετροι\Βοηθήματα Utilities\Μαζικές Απογραφές\Μαζική Απογραφή Λογαριασμών», συμπληρώνετε όλα τα υποχρεωτικά πεδία και επιλέγετε «Ενημέρωση». Στην επόμενη οθόνη που εμφανίζεται θα πατήσετε «Ανάκτηση Από Αρχείο» και θα επιλέξετε το αρχείο με τα Υπόλοιπα των Λογαριασμών. Αυτόματα θα συμπληρωθεί η συγκεκριμένη οθόνη με τις τιμές που είχε το αρχείο ASCII. Πατώντας «Ενημέρωση» γίνεται η αποθήκευση των δεδομένων στην εφαρμογή. ΣΗΜΕΙΩΣΗ Εάν κάποιοι Λογαριασμοί που υπάρχουν στο αρχείο δεν υπάρχουν στην εφαρμογή, δε θα ενημερώσει καθόλου τα ποσά για αυτούς τους λογαριασμούς. Εάν θέλετε να γίνει αυτό πρέπει πρώτα να καταχωρήσετε τους λογαριασμούς από την επιλογή «Οικονομική Διαχείριση\Γενική Λογιστική\Κύριες Εργασίες\Διαχείριση Λογαριασμών».

7 5.5 Φυσική Απογραφή Έχετε τη δυνατότητα να κάνετε φυσική απογραφή των ειδών σας και να την καταχωρήσετε στην εφαρμογή, ώστε να διορθώσετε τα υπόλοιπα των ειδών σε περίπτωση που δε συμφωνουν με τα υπόλοιπα της εφαρμογής. Με τη συγκεκριμένη εργασία η εφαρμογή θα δημιουργήσει αυτόματα κίνηση την οποία έχετε τη δυνατότητα να μεταβάλετε, ακόμη και να διαγράψετε. Πηγαίνετε στην επιλογή «Αποθήκη\ Βοηθητικές Εργασίες\ Μαζικές Απογραφές\Φυσική Απογραφή Ειδών» Από Χρήση: εμφανίζεται αυτόματα η χρήση στην οποία είστε συνδεμένοι Αποθήκη: επιλέγετε τον αποθηκευτικό χώρο για τον οποίο θα κάνετε φυσική απογραφή Ταξινόμηση ως προς: με ποιον τρόπο θα είναι ταξινομημένα τα είδη Έως ημερομηνία: μέχρι ποια ημερομηνία θα υπολογίσει η εφαρμογή το υπόλοιπο του κάθε είδους Τα υπόλοιπα μη υποχρεωτικά κριτήρια βοηθούν να περιορίσετε τα είδη που θα εμφανιστούν στην επόμενη οθόνη. Επειδή η εφαρμογή θα κάνει εγγραφή στην εμπορική διαχείριση, συμπληρώνετε τα πεδία στα «Στοιχεία Ενημέρωσης» ως εξής: Φόρμα : Την καταχωρητική φόρμα στην οποία θα γίνει η καταχώρηση. Συνήθως χρησιμοποιείται η φόρμα «Εσωτερική Διακίνηση». Παραστατικό: το παραστατικό με το οποίο θα γίνει η κίνηση. Συνήθως χρησιμοποιείται το παραστατικό «Εσωτερική Διακίνηση», μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα παραστατικό «Φυσική Απογραφή». Ημ/νια Εγγραφής: Την ημερομηνία με την οποία θα γίνει η καταχώρηση. Αιτιολογία: Την αιτιολογία για την εγγραφή που θα γίνει π.χ «Διαφορές Φυσικής Απογραφής». Διαγραφή Κινήσεων: Εάν έχετε κάνει ήδη φυσική απογραφή, πληκτρολογώντας τα στοιχεία που είχατε δηλώσει όταν κάνατε τη φυσική απογραφή σας μπορείτε να διαγράψετε τη συγκεκριμένη κίνηση. Πατώντας «Ενημέρωση» εμφανίζεται η οθόνη

8 Υπόλοιπο 1 ης Ποσότητας: το υπόλοιπο του είδους μέχρι την ημερομηνία που έχετε επιλέξει στα κριτήρια. Υπόλοιπο 2 ης Ποσότητας: ο υπόλοιπο του είδους μέχρι την ημερομηνία που έχετε επιλέξει στα κριτήρια εάν έχετε 2 μονάδες μέτρησης. Απογραφή 1 ης Ποσότητας: καταχωρείτε το πραγματικό υπόλοιπο του είδους, όπως προκύπτει από τη φυσική απογραφή. Απογραφή 2 ης Ποσότητας: καταχωρείτε το πραγματικό υπόλοιπο του είδους, όπως προκύπτει από τη φυσική απογραφή. Διαφορά 1 ης Ποσότητας: η εφαρμογή εμφανίζει αυτόματα την ποσότητα που πρέπει να προσθαφαιρέσει, ώστε να συμφωνήσει το υπόλοιπο της εφαρμογής με το υπόλοιπο της φυσικής απογραφής ΣΗΜΕΙΩΣΗ Η εφαρμογή υπολογίζει την ποσότητα που πρέπει να προσθέσει ή να αφαίρεσει λαμβάνοντας υπόψη τις παραμέτρους που έχει το παραστατικό το tab «Έκδοση». Οι ποσότητες με τις οποίες η εφαρμογή θα κάνει την εγγραφή εμφανίζονται στη στήλη «Διαφορ. 1 ης Ποσότητας». Αφού ολοκληρώσετε τις αλλαγές και πατήσετε F12, τότε η εφαρμογή θα δημιουργήσει μια εγγραφή για την απογραφή με τις διαφορές που έχουν προκύψει. Στην επιλογή «Αποθήκη\Κύριες Εργασίες\Κινήσεις Ειδών\Εσωτερική Διακίνηση» πατώντας «Ctrl+F9» μπορείτε να καλέσετε την κίνηση όπου φαίνονται οι διαφορές που έπρεπε να γίνουν, ώστε τα υπόλοιπα των ειδών να είναι ίδια με τη φυσική απογραφή. Τη συγκεκριμένη εγγραφή έχετε τη δυνατότητα να τη μεταβάλετε.

Academia Financials Γενική Λογιστική, WinEra ERP, WinEra Essential

Academia Financials Γενική Λογιστική, WinEra ERP, WinEra Essential 1. Δημιουργείτε την νέα χρήση από την επιλογή «Διάφορα/Παράμετροι/Διαχείριση- Παράμετροι Εταιριών/Διαχείριση Εταιριών». Πληκτρολογείτε τον κωδικό της εταιρίας σας και πατάτε enter. Στην ένδειξη «Χρήσεις»

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικά Θέματα Παραμετροποίησης 14. ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ

Ειδικά Θέματα Παραμετροποίησης 14. ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ 14. ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ Το WinEra σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε όσα σενάρια προϋπολογισμών θέλετε για Λογαριασμούς, Πελάτες, Προμηθευτές, Είδη και Πωλητές. Έτσι ανά πάσα στιγμή υπάρχει η δυνατότητα

Διαβάστε περισσότερα

Επιλέγοντας το «Προεπιλογή» κάθε φορά που θα συνδέεστε στην εφαρμογή θα βρίσκεστε στη νέα χρήση.

Επιλέγοντας το «Προεπιλογή» κάθε φορά που θα συνδέεστε στην εφαρμογή θα βρίσκεστε στη νέα χρήση. ΑΝΟΙΓΜΑ ΝΕΑΣ ΧΡΗΣΗΣ Δημιουργείτε τη νέα χρήση από την επιλογή «Παράμετροι/Παράμετροι Εταιρίας/ Διαχείριση Εταιριών». Πληκτρολογείτε τον κωδικό της εταιρίας σας και πατάτε Enter. Στην ένδειξη «Χρήσεις»

Διαβάστε περισσότερα

4. ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ DOS

4. ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ DOS 4. ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ DOS 4.1 Μεταφορά εταιριών από BUSINESS Β σε WINERA 1. Στο δίσκο που είναι εγκατεστημένο το BUSINESS B εγκαθιστάτε την εφαρμογή BUSINESS Γ. 2. Ανοίγετε μία εταιρεία στο BUSINESS

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Βάσης Δεδομένων (dbadmin)

Διαχείριση Βάσης Δεδομένων (dbadmin) Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > Εμπορική Διαχείριση > Διαχείριση Βάσης Δεδομένων (dbadmin) Διαχείριση Βάσης Δεδομένων (dbadmin) Μέσα από τη διαχείριση βάσης δεδομένων

Διαβάστε περισσότερα

21. ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ

21. ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ 21. ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ 1. Από την επιλογή «Οικονομική Διαχείριση\Αναλυτική Λογιστική\Πίνακες\Κατηγορίες Επιμερισμού» δημιουργείτε μια κατηγορία επιμερισμού, την οποία αργότερα θα συνδέσετε με κάποιον

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ Σύμφωνα με το άρθρο 36, παράγραφος 5 του ν.4036\2012 προβλέπεται η καταγραφή της Λιανικής πώλησης γεωργικών φαρμάκων

Διαβάστε περισσότερα

3. ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΠΙΝΑΚΩΝ

3. ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΠΙΝΑΚΩΝ 3. ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΠΙΝΑΚΩΝ 3.1 Μεταφορά Δεδομένων από ASCII (Utilities) Απαραίτητες προϋποθέσεις για σωστή μεταφορά από αρχείο ASCII 1. Θα πρέπει να γνωρίζετε ποια ακριβώς πεδία βρίσκονται στο αρχείο ASCII και

Διαβάστε περισσότερα

Διαγραφή Επιλέγετε Διαγραφή για να διαγράψετε μία ήδη υπάρχουσα διαδικασία εισαγωγής ASCII

Διαγραφή Επιλέγετε Διαγραφή για να διαγράψετε μία ήδη υπάρχουσα διαδικασία εισαγωγής ASCII Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > Διαχείριση Βάσης Δεδομένων (dbadmin) > Αρχεία Αρχεία Εισαγωγή από αρχείο ASCII Με την εργασία αυτή έχετε την δυνατότητα να εισάγετε

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικά Θέματα Παραμετροποίησης 18. ΑΞΙΟΓΡΑΦΑ

Ειδικά Θέματα Παραμετροποίησης 18. ΑΞΙΟΓΡΑΦΑ 18. ΑΞΙΟΓΡΑΦΑ Στην επιλογή «Αξιόγραφα\Κύριες Εργασίες\Διαχείριση Αξιογράφων» καταχωρείτε, προβάλλετε, τροποποιείτε ή, ακόμη, και διαγράφετε τα αξιόγραφα. Στο tab «Βασικά» διαχειρίζεστε τα βασικά στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

13. ΔΙΑΧΕΡΙΣΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΗΦΑΙΣΤΟΣ

13. ΔΙΑΧΕΡΙΣΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΗΦΑΙΣΤΟΣ 13. ΔΙΑΧΕΡΙΣΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΗΦΑΙΣΤΟΣ Από τις 15 Φεβρουαρίου 2008 ισχύει το νέο καθεστώς φορολόγησης του πετρελαίου θέρμανσης όπως ορίζεται στις ΠΟΛ. 1012/2007 και ΠΟΛ. 1018/2008. Οι επιτηδευματίες εκμεταλλευτές

Διαβάστε περισσότερα

10. ΠΑΡΤΙΔΕΣ ΣΕΙΡΙΑΚΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ

10. ΠΑΡΤΙΔΕΣ ΣΕΙΡΙΑΚΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ 10. ΠΑΡΤΙΔΕΣ ΣΕΙΡΙΑΚΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ 10.1 Παρτίδες Υπάρχουν είδη τα οποία παρακολουθούνται ως προς τις εισαγωγές και τις εξαγωγές τους από την αποθήκη με την μέθοδο των παρτίδων. Παρτίδες είναι ο αριθμός τεμαχίων

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΦΥΡΑ ΣΥΝ ΕΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

ΓΕΦΥΡΑ ΣΥΝ ΕΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΓΕΦΥΡΑ ΣΥΝ ΕΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α ΕΝΟΤΗΤΑ 1...1 ΠΛΗΚΤΡΑ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ...2 ΕΝΟΤΗΤΑ 2...3 ΓΕΦΥΡΑ ΣΥΝ ΕΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ...4 - Ρυθµίσεις

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία Τακτοποιητικών Κινήσεων Πελάτη & Προμηθευτή

Δημιουργία Τακτοποιητικών Κινήσεων Πελάτη & Προμηθευτή Δημιουργία Τακτοποιητικών Κινήσεων Πελάτη & Προμηθευτή Περιεχόμενα Δημιουργία Τακτοποιητικών Κινήσεων Πελάτη & Προμηθευτή... 3 Δημιουργία Απογραφικής Κίνησης Πελατών... 3 Διόρθωση Υπολοίπου Πελατών...

Διαβάστε περισσότερα

Μηνιαίες Συγκεντρωτικές1 Καταστάσεις1

Μηνιαίες Συγκεντρωτικές1 Καταστάσεις1 Μηνιαίες Συγκεντρωτικές1 Καταστάσεις1 Σύντομες Οδηγίες Χρήσης 1/4/2014 Σελίδα 1 από 12 8 2014 Rowega Consulting Ltd. i. ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ Κατά την εκκίνηση της εφαρµογής, εµφανίζεται στην οθόνη

Διαβάστε περισσότερα

Φυσική Απογραφή & Παραστατικά Αποθήκης

Φυσική Απογραφή & Παραστατικά Αποθήκης Φυσική Απογραφή & Παραστατικά Αποθήκης Περιεχόμενα Διαδικασία Φυσικής Απογραφής... 3 Συμπλήρωση φόρμας... 3 Βήματα Απογραφής... 5 Εισαγωγή Αρχείου Απογραφής... 9 Εκτυπώσεις Φυσικής Απογραφής... 10 Λίστα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΤΩΝ Ε.Α.Φ.Δ.Σ.Σ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛ.1195/2018

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΤΩΝ Ε.Α.Φ.Δ.Σ.Σ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛ.1195/2018 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΤΩΝ Ε.Α.Φ.Δ.Σ.Σ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛ.1195/2018 Με την έκδοση 6.20.04 το WinEra ERP υποστηρίζει τις αλλαγές στους Ε.Α.Φ.Δ.Σ.Σ. σύμφωνα με την

Διαβάστε περισσότερα

Η. ΠΙΘΑΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ... 227

Η. ΠΙΘΑΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ... 227 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Η. ΠΙΘΑΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ... 227 1. ΓΕΝΙΚΑ... 227 2. ΓΕΝΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ... 228 3. ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ... 230 4. ΑΞΙΟΓΡΑΦΑ... 232 4. ΑΣΦΑΛΕΙΑ... 232 copyright DATA COMMUNICATION ΠΙΘΑΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ Η.

Διαβάστε περισσότερα

WinEra Σύστημα Εμπορικής Διαχείρισης ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

WinEra Σύστημα Εμπορικής Διαχείρισης ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ WinEra Σύστημα Εμπορικής Διαχείρισης ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ A. Δημιουργία Εταιρίας...2 B. Καταχώρηση Πελατών / Προμηθευτών...2 Γ. Καταχώρηση Ειδών...3 Δ. Κινήσεις Τιμολόγησης Πελατών Προμηθευτών...4 Ε. Καταχώρηση

Διαβάστε περισσότερα

Academia Financials ΕΣΟΔΑ ΕΞΟΔΑ

Academia Financials ΕΣΟΔΑ ΕΞΟΔΑ Academia Financials ΕΣΟΔΑ ΕΞΟΔΑ copyright DATA COMMUNICATION 3 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Δ. ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ... 1 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 1 2. ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΕΣΟΔΩΝ - ΕΞΟΔΩΝ... 1 2.1 ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικά Θέματα Παραμετροποίησης 2.ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗ

Ειδικά Θέματα Παραμετροποίησης 2.ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗ 2.ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗ 2.1 Παραμετροποίηση Φόρμας Καταχώρησης Η δημιουργία φορμών δεν έχει σχέση μόνο με τη μορφή της οθόνης καταχώρησης, αλλά και με το ποια παραστατικά μπορούν να μετασχηματιστούν σε παραστατικά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΟΔΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ. Ενέργειες Ανοίγματος Χρήσης & Μεταφοράς Υπολοίπων

ΠΕΡΙΟΔΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ. Ενέργειες Ανοίγματος Χρήσης & Μεταφοράς Υπολοίπων ΠΕΡΙΟΔΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ Ενέργειες Ανοίγματος Χρήσης & Μεταφοράς Υπολοίπων Version 2.0 Οκτώβριος 2017 Περιεχόμενα Εισαγωγή... 4 Άνοιγμα Χρήσης... 4 Άνοιγμα Χρήσης... 4 Μεταφορές Υπολοίπων στην νέα Χρήση...

Διαβάστε περισσότερα

7. ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΕΠΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

7. ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΕΠΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ 7. ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΕΠΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ 7.1 Εισαγωγή Κινήσεων (Τιμολόγηση επί Αυτοκινήτου) Από το συγκεκριμένο Υποσύστημα (Module) έχετε τη δυνατότητα να κάνετε εξαγωγή αρχείων της εφαρμογής σε μορφή ASCII και να

Διαβάστε περισσότερα

Κατάσταση Αποτελεσμάτων Β.6

Κατάσταση Αποτελεσμάτων Β.6 Κατάσταση Αποτελεσμάτων Β.6 Με τις διατάξεις του ν.4308/2014 για τα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα δίνεται η δυνατότητα στις πολύ μικρές οντότητες (καθαρός κύκλος εργασιών μέχρι 1.500.000 ευρώ) της παραγράφου

Διαβάστε περισσότερα

Με την επιλογή Κατάσταση Αρχείων εμφανίζεται ένας πίνακας με όλα τα Αρχεία της εφαρμογής και τον Αριθμό των Εγγραφών που έχουν εισαχθεί.

Με την επιλογή Κατάσταση Αρχείων εμφανίζεται ένας πίνακας με όλα τα Αρχεία της εφαρμογής και τον Αριθμό των Εγγραφών που έχουν εισαχθεί. Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > Γενική Λογιστική > Εργασίες Αρχείων Εργασίες Αρχείων Κατάσταση Αρχείων Με την επιλογή Κατάσταση Αρχείων εμφανίζεται ένας πίνακας

Διαβάστε περισσότερα

Academia Financials Γενική Λογιστική ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Academia Financials Γενική Λογιστική ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 05010103/03/12 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Δ. ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ... 179 1. ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ... 179 2. ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΗ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ (Μ.Υ.Φ)... 180 copyright DATA COMMUNICATION

Διαβάστε περισσότερα

Έκδοση νέας Μηνιαίας Κατάστασης ΜΥΦ από το WINERA ERP

Έκδοση νέας Μηνιαίας Κατάστασης ΜΥΦ από το WINERA ERP Έκδοση νέας Μηνιαίας Κατάστασης ΜΥΦ από το WINERA ERP Α. ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Η έκδοση 5.91.00 του WinEra ERP υποστηρίζει την έκδοση της νέας Μηνιαίας Κατάστασης ΜΥΦ, η οποία πρέπει να υποβάλλεται

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία Οριστικής Δήλωσης Φ.Μ.Υ.

Δημιουργία Οριστικής Δήλωσης Φ.Μ.Υ. Δημιουργία Οριστικής Δήλωσης Φ.Μ.Υ. Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Δημιουργίας Οριστικής Δήλωσης Φ.Μ.Υ. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία Παραστατικού Αγοράς- Πώλησης και Μετασχηματισμοί

Δημιουργία Παραστατικού Αγοράς- Πώλησης και Μετασχηματισμοί Δημιουργία Παραστατικού Αγοράς- Πώλησης και Μετασχηματισμοί Περιεχόμενα Δημιουργία Παραστατικού Αγοράς... 3 Καρτέλα Παραστατικού Αγοράς... 3 Καρτέλα Βασικό... 4 Καρτέλα Πρόσθετα Στοιχεία... 5 Καρτέλες

Διαβάστε περισσότερα

Είδη. Σε αυτό το εγχειρίδιο περιγράφεται η Δημιουργία, Μεταβολή, Διαγραφή και Αναζήτηση ενός είδους

Είδη. Σε αυτό το εγχειρίδιο περιγράφεται η Δημιουργία, Μεταβολή, Διαγραφή και Αναζήτηση ενός είδους Είδη Σε αυτό το εγχειρίδιο περιγράφεται η Δημιουργία, Μεταβολή, Διαγραφή και Αναζήτηση ενός είδους Περιεχόμενα Δημιουργία Νέου Είδους 3 Καρτέλα Βασικά Στοιχεία 4 Καρτέλα Πολιτική Τιμολόγησης 7 Στην καρτέλα

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία Οριστικής Δήλωσης Φ.Μ.Υ.

Δημιουργία Οριστικής Δήλωσης Φ.Μ.Υ. Δημιουργία Οριστικής Δήλωσης Φ.Μ.Υ. Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Δημιουργίας Οριστικής Δήλωσης Φ.Μ.Υ. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών

Διαβάστε περισσότερα

Pylon Entry. Είδη. Στη διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία Μεταβολή Διαγραφή - Αναζήτηση ενός είδους

Pylon Entry. Είδη. Στη διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία Μεταβολή Διαγραφή - Αναζήτηση ενός είδους Pylon Entry Είδη Στη διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία Μεταβολή Διαγραφή - Αναζήτηση ενός είδους Περιεχόμενα Δημιουργία Νέου Είδους... 3 Καρτέλα Βασικά Στοιχεία... 4 Καρτέλα Πολιτική Τιμολόγησης...

Διαβάστε περισσότερα

Για να δείτε όλες τις εγγραφές της εκτύπωσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα βελάκια.

Για να δείτε όλες τις εγγραφές της εκτύπωσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα βελάκια. Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > PRISMA Win Εμπορικό > Πελάτες > Εκτυπώσεις Εκτυπώσεις Λογιστικές Καρτέλα Πελάτη Στην Καρτέλα του Πελάτη εμφανίζονται αναλυτικά,

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Επαγγελματιών Εταιρίας

Διαχείριση Επαγγελματιών Εταιρίας Διαχείριση Επαγγελματιών Εταιρίας Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Διαχείρισης Ελεύθερων Επαγγελματιών Εταιρίας. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία

Διαβάστε περισσότερα

22. ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ. Γενικά

22. ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ. Γενικά 22. ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Γενικά 1. Πώς μπορώ να δω την έκδοση της εφαρμογής μου; Πηγαίνετε στη γραμμή εντολών (task bar), στο επάνω μέρος της οθόνης, στην επιλογή «Βοήθεια\ Πληροφορίες» και δείτε την ένδειξη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΛΛΑΓΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ Έκδοση 3.2014.1

ΑΛΛΑΓΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ Έκδοση 3.2014.1 ΑΛΛΑΓΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ Έκδοση 3.2014.1 1. Δημιουργία Μεταβολή Καρτέλας Λογιστικής. Αν η καρτέλα έχει τύπο Λογιστικής και μορφή Κινούμενη, τότε ενεργοποιείται το πεδίο Αριθμός ΦΤΜ στην θέση του πεδίου Επάγγελμα.

Διαβάστε περισσότερα

Υπολογισμός Φορολογικής Αναμόρφωσης

Υπολογισμός Φορολογικής Αναμόρφωσης Υπολογισμός Φορολογικής Αναμόρφωσης Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας Υπολογισμού Φορολογικής Αναμόρφωσης στην εφαρμογή Λογιστική Διαχείριση. Παρακάτω

Διαβάστε περισσότερα

EBS Version Entersoft Business Suite Entersoft CRM

EBS Version Entersoft Business Suite Entersoft CRM EBS Version 4.4.2.3 Entersoft Business Suite Entersoft CRM Νέα χαρακτηριστικά και επεκτάσεις Περιεχόμενα Συνοπτική περιγραφή περιεχομένων έκδοσης 3 Entersoft ERP... 3 Entersoft ERP 4 Αλλαγές στον Φ.Π.Α....

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Επαγγελματιών Εταιρίας

Διαχείριση Επαγγελματιών Εταιρίας Διαχείριση Επαγγελματιών Εταιρίας Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Διαχείρισης Ελεύθερων Επαγγελματιών Εταιρίας. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικά Θέματα Παραμετροποίησης 19.ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Ειδικά Θέματα Παραμετροποίησης 19.ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 19.ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 19.1 Διαχείριση Ισολογισμού Με την εγκατάσταση της έκδοσης 5.00, και εφόσον κατά την εγκατάσταση έχετε κάνει αντικατάσταση των Πρότυπων βάσεων σας, στην επιλογή «Οικονομική Διαχείριση\Ισολογισμός

Διαβάστε περισσότερα

Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής.

Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής. Απογραφή Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας διαχείρισης Απογραφής Ειδών. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ Σύμφωνα με το άρθρο 36, παράγραφος 5 του ν.4036/2012 προβλέπεται η καταγραφή της λιανικής πώλησης γεωργικών φαρμάκων

Διαβάστε περισσότερα

Α. ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΟ FARMAKONET ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ 1) Θα πρέπει να κάνετε Κλείσιμο Έτους και να δουλεύετε στο τρέχον έτος.

Α. ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΟ FARMAKONET ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ 1) Θα πρέπει να κάνετε Κλείσιμο Έτους και να δουλεύετε στο τρέχον έτος. Α. ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΟ FARMAKONET ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ 1) Θα πρέπει να κάνετε Κλείσιμο Έτους και να δουλεύετε στο τρέχον έτος. 2) Η διαδικασία της απογραφής θα πρέπει να ξεκινήσει και να ολοκληρωθεί σε χρόνο που

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΒΑΣΙΚΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΑΣΙΚΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Στο πρόγραμμα κάνουμε είσοδο πληκτρολογώντας Username DC Password DC Βασικά πλήκτρα F8 κάνει εκτύπωση (πρέπει να είμαστε στο κατάλληλο πεδίο) F9 κάνει αναζήτηση F12 κάνει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΟΔΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ. Ενέργειες Ανοίγματος Χρήσης & Μεταφοράς Υπολοίπων

ΠΕΡΙΟΔΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ. Ενέργειες Ανοίγματος Χρήσης & Μεταφοράς Υπολοίπων ΠΕΡΙΟΔΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ Ενέργειες Ανοίγματος Χρήσης & Μεταφοράς Υπολοίπων Περιεχόμενα Εισαγωγή... 3 Άνοιγμα Χρήσης... 3 Άνοιγμα Χρήσης... 3 Μεταφορές Υπολοίπων στη νέα Χρήση... 4 Μεταφορά Υπολοίπων Ειδών...

Διαβάστε περισσότερα

Μελίσσια, 16 Ιουνίου 2010. Οδηγός Εξαγωγής Συγκεντρωτικών Καταστάσεων ΚΕΠΥΟ από InnovEra

Μελίσσια, 16 Ιουνίου 2010. Οδηγός Εξαγωγής Συγκεντρωτικών Καταστάσεων ΚΕΠΥΟ από InnovEra Μελίσσια, 16 Ιουνίου 2010 Οδηγός Εξαγωγής Συγκεντρωτικών Καταστάσεων ΚΕΠΥΟ από InnovEra Εισαγωγή Αρχείων-Objects για τη συγκεντρωτική ΚΕΠΥΟ (ΜΥΦ) Πριν προχωρήσετε στη διαδικασία της εξαγωγής των συγκεντρωτικών

Διαβάστε περισσότερα

G-Remote Banking e-banking ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

G-Remote Banking e-banking ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ Σε αυτή την ενότητα, σας δίνεται η δυνατότητα να εκτελέσετε µεταφορές χρηµατικών ποσών από λογαριασµούς σας στη GENIKI Bank σε πολλούς λογαριασµούς τρίτων στη GENIKI Bank, µε

Διαβάστε περισσότερα

Νέες δυνατότητες (έκδοση 5.01b)

Νέες δυνατότητες (έκδοση 5.01b) Νέες δυνατότητες (έκδοση 5.01b) Πί νακας περίεχομε νων ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕ ΔΕΙΓΜΑ... 2 ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ TECDOC... 4 Setup TecDoc... 4 Browser TecDoc... 5 ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΩΝ... 6 Πίνακες και

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας περιεχομένων Πελάτες... 2

Πίνακας περιεχομένων Πελάτες... 2 Πίνακας περιεχομένων Πελάτες... 2 Αποθήκη... 6 Διαθεσιμότητα... 7 Προϊόντα με παραστατικά... 9 Πωλήσεις... 9 Έκδοση απόδειξης λιανικής πώλησης... 9 Τιμολόγιο... 11 Δελτίο αποστολής... 12 Αναφορές... 16

Διαβάστε περισσότερα

Έκδοση νέας Μηνιαίας Κατάστασης ΜΥΦ από το ACADEMIA FINANCIALS ΕΣΟΔΑ ΕΞΟΔΑ

Έκδοση νέας Μηνιαίας Κατάστασης ΜΥΦ από το ACADEMIA FINANCIALS ΕΣΟΔΑ ΕΞΟΔΑ Έκδοση νέας Μηνιαίας Κατάστασης ΜΥΦ από το ACADEMIA FINANCIALS ΕΣΟΔΑ ΕΞΟΔΑ Η έκδοση 3.20.21 του ACADEMIA FINANCIALS ΕΣΟΔΑ ΕΞΟΔΑ υποστηρίζει την έκδοση της νέας Μηνιαίας Κατάστασης ΜΥΦ, η οποία πρέπει να

Διαβάστε περισσότερα

Data Communication A.E.

Data Communication A.E. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ RBS 101 ΝΕΤ Προϋπόθεση για να γίνει η εγκατάσταση του φορολογικού μηχανισμού RBS 101 NET είναι να χρησιμοποιηθεί ο νέος οδηγός του προγράμματος και να είστε στην τελευταία έκδοση του προγράμματος.

Διαβάστε περισσότερα

Χρήσεις: Στην καρτέλα Χρήσεις βλέπετε και δημιουργείτε τις Χρήσεις άνα ημερολογιακό έτος.

Χρήσεις: Στην καρτέλα Χρήσεις βλέπετε και δημιουργείτε τις Χρήσεις άνα ημερολογιακό έτος. Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > POS Manager > Ρυθμίσεις Ρυθμίσεις Βασικά Εταιρία: Στην καρτέλα εταιρία συμπληρώνετε τα στοιχεία της εταιρείας σας (Επωνυμία, Φορολογικά

Διαβάστε περισσότερα

Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής.

Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής. Έκδοση Παραστατικών Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας Έκδοσης Παραστατικών στην εφαρμογή της Extra. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την

Διαβάστε περισσότερα

Οικονοµική Χρήση - Μεταφορές Υπολοίπων

Οικονοµική Χρήση - Μεταφορές Υπολοίπων Άνοιγµα Οικονοµικής Χρήσης Μεταφορές Υπολοίπων Η εργασία καταχώρησης της οικονοµικής χρήσης επιλέγεται ως εξής : Οργάνωση Εφαρµογής Χρήσεις Οργάνωση Αρχεία Οικονοµικές Χρήσεις Στοιχεία Χρήσης Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ Σύμφωνα με το άρθρο 36, παράγραφος 5 του ν.4036/2012 προβλέπεται η καταγραφή της λιανικής πώλησης γεωργικών φαρμάκων

Διαβάστε περισσότερα

Παράμετροι Εφαρμογής. Γενικές. Published on PRISMA Win Help - Megasoft (

Παράμετροι Εφαρμογής. Γενικές. Published on PRISMA Win Help - Megasoft ( Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > PRISMA Win Εμπορικό > Εργαλεία > Παράμετροι Εφαρμογής Παράμετροι Εφαρμογής Γενικές Μηνύματα Σφαλμάτων χειρισμού: επιλέγετε το πεδίο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης V 1.02

Οδηγίες Χρήσης V 1.02 e-myf εφαρμογή διαχείρισης Συγκεντρωτικής Τιμολογίων σύμφωνο με τον ΚΦΑΣ Οδηγίες Χρήσης V 1.02 Περιεχόμενα Σελίδα Έναρξη εφαρμογής 2 Παραστατικά Εσόδων 2 Συγκεντρωτικά εσόδων 2 Συγκεντρωτικά εξόδων 6 Συγκεντρωτικά

Διαβάστε περισσότερα

ιαχείριση Ειδών Εγγυοδοσίας*

ιαχείριση Ειδών Εγγυοδοσίας* ιαχείριση Ειδών Εγγυοδοσίας* *Ισχύει εάν η εφαρµογή υποστηρίζει τη «ιαχείριση Ειδών Εγγυοδοσίας» Έχοντας προµηθευτεί τη συγκεκριµένη διαχείριση µπορείτε να καταχωρείτε στο αρχείο των ειδών τα Είδη Εγγυοδοσίας

Διαβάστε περισσότερα

Είσοδος στην εφαρμογή Δημιουργία Εταιρίας Καρτέλα Στοιχεία εταιρίας: Καρτέλα Πρόσθετα στοιχεία: Καρτέλα Τράπεζα:...

Είσοδος στην εφαρμογή Δημιουργία Εταιρίας Καρτέλα Στοιχεία εταιρίας: Καρτέλα Πρόσθετα στοιχεία: Καρτέλα Τράπεζα:... Περιεχόμενα Είσοδος στην εφαρμογή... 3 Δημιουργία Εταιρίας... 5 Καρτέλα Στοιχεία εταιρίας:... 6 Καρτέλα Πρόσθετα στοιχεία:... 6 Καρτέλα Τράπεζα:... 7 Καρτέλα λογιστική:... 9 Καρτέλα e-mail info... 9 Δημιουργία

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικά Θέματα Παραμετροποίησης 16. OPEN ITEMS

Ειδικά Θέματα Παραμετροποίησης 16. OPEN ITEMS 16. OPEN ITEMS Τα Open Items είναι η δημιουργία εγγραφών που βασίζονται σε συμφωνίες μελλοντικών εισπράξεων ή πληρωμών για παραστατικά που θα εκδοθούν ή θα ληφθούν και, στη συνέχεια, η αντιστοίχηση των

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ (ΜΕ ΤΜΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΓΡΑΦΕΣ)

ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ (ΜΕ ΤΜΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΓΡΑΦΕΣ) ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ (ΜΕ ΤΜΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΓΡΑΦΕΣ) Με την διαδικασία που ακολουθεί μπορείτε να καταχωρήσετε την απογραφή σας στο πρόγραμμα FarmakoNet, με σκοπό να ξεκινήσετε να παρακολουθείτε υπόλοιπα για τα

Διαβάστε περισσότερα

$ Προϊόντα Γράψτε τον κωδικό του προϊόντος και πατήστε Επεξεργασία. Κατόπιν γράψτε την περιγραφή του προϊόντος,την οµάδα,την µονάδα µέτρησης, την συσκευασία,τα πακέτα, την 2 η µονάδα µέτρησης, τις µερίδες,

Διαβάστε περισσότερα

ΦΥΣΙΚΗ ΑΠΟΓΡΑΦΗ & ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΘΗΚΗΣ

ΦΥΣΙΚΗ ΑΠΟΓΡΑΦΗ & ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΦΥΣΙΚΗ ΑΠΟΓΡΑΦΗ & ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΘΗΚΗΣ 1. Προετοιμασία Απογραφής Πριν από την διαδικασία Απογραφής θα πρέπει να προηγηθούν τα παρακάτω βήματα: α. Επανεκκίνηση Κάνετε έξοδο από το Farmakonet και επανεκκίνηση

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονική υποβολή εντύπου Ε7 Βεβαίωση Δήλωση Εργοδότη για Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου

Ηλεκτρονική υποβολή εντύπου Ε7 Βεβαίωση Δήλωση Εργοδότη για Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου Ηλεκτρονική υποβολή εντύπου Ε7 Βεβαίωση Δήλωση Εργοδότη για Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τον χρήστη να κατανοήσει την ηλεκτρονική Υποβολή Εντύπων. Παρακάτω

Διαβάστε περισσότερα

Χρονική Τακτοποίηση Εσόδων & Εξόδων (Απλογραφικά βιβλία)

Χρονική Τακτοποίηση Εσόδων & Εξόδων (Απλογραφικά βιβλία) Χρονική Τακτοποίηση Εσόδων & Εξόδων (Απλογραφικά βιβλία) Γενικά Με τις διατάξεις του ν.4308/2014 για τα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην υποχρέωση των οντοτήτων για την εφαρμογή

Διαβάστε περισσότερα

Νέες δυνατότητες εφαρμογών PRISMA Win

Νέες δυνατότητες εφαρμογών PRISMA Win Νέες δυνατότητες εφαρμογών PRISMA Win Αριθμός Έκδοσης: 7.0.1.0002 Εμπορικές εφαρμογές Η Εξέλιξη των εφαρμογών PRISMA Win δε σταματά ποτέ! Παρακάτω μπορείτε να δείτε νέες δυνατότητες που προστέθηκαν στις

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονική υποβολή εντύπου Ε5 Αναγγελία Οικειοθελούς Αποχώρησης

Ηλεκτρονική υποβολή εντύπου Ε5 Αναγγελία Οικειοθελούς Αποχώρησης Ηλεκτρονική υποβολή εντύπου Ε5 Αναγγελία Οικειοθελούς Αποχώρησης Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τον χρήστη να κατανοήσει την ηλεκτρονική Υποβολή Εντύπων. Παρακάτω προτείνονται

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ Με την έκδοση 6.00.43 το WinEra ERP παρέχει τη δυνατότητα Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης στις επιχειρήσεις που επιθυμούν να την εφαρμόσουν σε σύνολο ή σε μέρος των συναλλαγών

Διαβάστε περισσότερα

1. Μετά την είσοδο στο SEPAnet, επιλέγουμε την ενότητα Δηλώσεις. Εμφανίζεται το βασικό μενού.

1. Μετά την είσοδο στο SEPAnet, επιλέγουμε την ενότητα Δηλώσεις. Εμφανίζεται το βασικό μενού. Οδηγίες τρόπου χρήσης της εφαρμογής για την έκδοση τιμολογίου εκτελωνιστικών υπηρεσιών στο SEPAnet. παροχής 1. Μετά την είσοδο στο SEPAnet, επιλέγουμε την ενότητα Δηλώσεις. Εμφανίζεται το βασικό μενού.

Διαβάστε περισσότερα

Εργαλεία. Επιλογή Εταιρίας-Χρήσης. Εργασίες Χρήσεις. Άνοιγμα νέας χρήσης. Published on PRISMA Win Help - Megasoft (

Εργαλεία. Επιλογή Εταιρίας-Χρήσης. Εργασίες Χρήσεις. Άνοιγμα νέας χρήσης. Published on PRISMA Win Help - Megasoft ( Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > PRISMA Win Εμπορικό > Εργαλεία Εργαλεία Επιλογή Εταιρίας-Χρήσης Με την εργασία Επιλογή Εταιρίας-Χρήσης εμφανίζονται στην οθόνη σας

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Εισπράξεων. Στη διαδικασία αυτή περιγράφεται η διαχείριση των εισπράξεων

Διαχείριση Εισπράξεων. Στη διαδικασία αυτή περιγράφεται η διαχείριση των εισπράξεων Διαχείριση Εισπράξεων Στη διαδικασία αυτή περιγράφεται η διαχείριση των εισπράξεων Περιεχόμενα Δημιουργία είσπραξης μετρητών 3 Δημιουργία είσπραξης πιστωτικών καρτών 6 Δημιουργία είσπραξης αξιογράφου 11

Διαβάστε περισσότερα

Έκδοση 5.12.1.0 15/09/2014. Νέα λειτουργικότητα - Βελτιώσεις

Έκδοση 5.12.1.0 15/09/2014. Νέα λειτουργικότητα - Βελτιώσεις Έκδοση 5.12.1.0 15/09/2014 Η έκδοση 5.12.1.0, περιλαμβάνει : Νέα λειτουργικότητα Βελτιώσεις Δήλωση εργοδότη για λήξη σύμβασης ορισμένου χρόνου ή έργου (Ε7) xml αρχείο Δήλωση εργοδότη για λήξη σύμβασης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΦΠΑ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 39β ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΦΠΑ

ΕΙΔΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΦΠΑ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 39β ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΦΠΑ ΕΙΔΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΦΠΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 39β ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΦΠΑ Η έκδοση 5.91.18 του WinEra ERP καλύπτει τις ανάγκες που προκύπτουν από την εφαρμογή του Ειδικού Καθεστώτος Καταβολής ΦΠΑ σύμφωνα με

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία πληρωμής μετρητών Πεδία Παραστατικού Πληρωμής Δημιουργία πληρωμής αξιογράφων Καταχώρηση Αξιογράφου...

Δημιουργία πληρωμής μετρητών Πεδία Παραστατικού Πληρωμής Δημιουργία πληρωμής αξιογράφων Καταχώρηση Αξιογράφου... Δημιουργία πληρωμής Περιεχόμενα Δημιουργία πληρωμής μετρητών... 3 Πεδία Παραστατικού Πληρωμής... 4 Δημιουργία πληρωμής αξιογράφων... 6 Καταχώρηση Αξιογράφου... 8 Αντιγραφή παραστατικού πληρωμής... 10 Ακύρωση

Διαβάστε περισσότερα

Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας των αριθμοδεικτών. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία

Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας των αριθμοδεικτών. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία Αριθμοδείκτες Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας των αριθμοδεικτών. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει

Διαβάστε περισσότερα

Αλλαγή Συντελεστών ΦΠΑ

Αλλαγή Συντελεστών ΦΠΑ Αλλαγή Συντελεστών ΦΠΑ Για την ορθή και ασφαλή αλλαγή των συντελεστών ΦΠΑ που ισχύουν από της 01/06/2016, η UNISOFT ενσωμάτωσε στην εφαρμογή «ΚΕΦΑΛΑΙΟ E.R.P.» την εργασία «Αλλαγή συντελεστών ΦΠΑ» (1).

Διαβάστε περισσότερα

Σύλλογος Οδηγίες Χρήσης Εφαρμογής

Σύλλογος Οδηγίες Χρήσης Εφαρμογής Σύλλογος Οδηγίες Χρήσης Εφαρμογής Εφαρμογή Διαχείρισης Συλλόγων - Σωματείων Καταχώρηση Νέου Μέλους Στην Φόρμα Καταχώρησης Νέου Μέλους τα πεδία με αστερίσκο και με έντονη γραφή είναι υποχρεωτικά για την

Διαβάστε περισσότερα

Για την ορθή λειτουργία των υπολογισμών διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες

Για την ορθή λειτουργία των υπολογισμών διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες Μελίσσια, 23 Μαρτίου 2012 Οδηγίες για την αλλαγή των τιμών της Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας σύμφωνα με την εγκύκλιο του Υπουργείου Εργασίας με Αριθ. Πρωτ. 4601/304 / 12-3-2012 Μετά την

Διαβάστε περισσότερα

Epsilon Net PYLON Platform

Epsilon Net PYLON Platform Epsilon Net PYLON Platform Διαδικασίες Γρήγορης Παραμετροποίησης V1.0 / 06-2014 Page 1 of 29 Περιεχόμενα 1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 3 2 ΒΗΜΑΤΑ... 4 2.1 Εγκατάσταση Φορολογικών Μηχανισμών... 4 2.2 Σύνδεση (Log-in)...

Διαβάστε περισσότερα

Αρχική: Μπορείτε να δείτε τα προϊόντα μας με τους εξής δύο τρόπους:

Αρχική: Μπορείτε να δείτε τα προϊόντα μας με τους εξής δύο τρόπους: Καλώς Ήλθατε στο νέο μας site και eshop www.summerdreameditions.gr Σε περίπτωση που χρειάζεστε βοήθεια για το e-shop μας ακολουθεί ένας σύντομος οδηγός χρήσης. Αρχική: Μπορείτε να δείτε τα προϊόντα μας

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή Αρχείων από Εμπορικό Epsilon

Εισαγωγή Αρχείων από Εμπορικό Epsilon Εισαγωγή Αρχείων από Εμπορικό Epsilon Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει στην κατανόηση της διαδικασίας εισαγωγής αρχείου εγγραφών της Γενικής Λογιστικής από εφαρμογές της Business.

Διαβάστε περισσότερα

Αρχική Σελίδα χωρίς να έχει πραγματοποιηθεί Σύνδεση

Αρχική Σελίδα χωρίς να έχει πραγματοποιηθεί Σύνδεση Αρχική Σελίδα χωρίς να έχει πραγματοποιηθεί Σύνδεση Όταν ανοίγουμε το site, εμφανίζεται η παρακάτω εικόνα: Μπορεί να γίνει περιήγηση στο site χωρίς να έχουμε κάνει σύνδεση, όμως πολλές επιλογές, όπως εγγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείρισης Αποδείξεων Πετρελαίου Θέρμανσης

Διαχείρισης Αποδείξεων Πετρελαίου Θέρμανσης Διαχείρισης Αποδείξεων Πετρελαίου Θέρμανσης Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας διαχείρισης Αποδείξεων Πετρελαίου Θέρμανσης. Παρουσιάζονται οι διαδικασίες

Διαβάστε περισσότερα

ΒΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ ΔΙΑΣΑΦΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ στο SEPAdesk

ΒΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ ΔΙΑΣΑΦΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ στο SEPAdesk ΒΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ ΔΙΑΣΑΦΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ στο SEPAdesk Α. Καταχώρηση στοιχείων διασάφησης Για την διασφάλιση των δεδομένων του προγράμματος SEPAdesk, θα πρέπει να ορίσετε κωδικό πρόσβασης στον προσωπικό

Διαβάστε περισσότερα

Pylon Entry. Υπηρεσίες. Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή και Αναζήτηση υπηρεσίας

Pylon Entry. Υπηρεσίες. Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή και Αναζήτηση υπηρεσίας Pylon Entry Υπηρεσίες Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή και Αναζήτηση υπηρεσίας Περιεχόμενα Δημιουργία Νέας Υπηρεσίας... 3 Καρτέλα Βασικά Στοιχεία... 4 Καρτέλα Προτεινόμενες

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ (ΜΕ ΤΜΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΓΡΑΦΕΣ)

ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ (ΜΕ ΤΜΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΓΡΑΦΕΣ) ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ (ΜΕ ΤΜΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΓΡΑΦΕΣ) Η παρακάτω διαδικασία αφορά τον μηχανογραφικό τρόπο απογραφής και σε περίπτωση υποχρεωτικής απογραφής θα πρέπει πρώτα να συνεννοηθείτε με τον λογιστή σας. Με

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ SOFTONE

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ SOFTONE ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ SOFTONE ΑΠΟΓΡΑΦH-ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΧΡΗΣΗ **ΠΡΟΣΟΧΗ** Προτείνεται να εκτελείται δημιουργία Εφεδρικού Αντιγράφου(Back up) πριν από την παρακάτω εργασία. ΒΗΜΑ 1 ο Κάνουμε εισαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΗΡΙΩΝ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΗΡΙΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΗΡΙΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1.Γενικές παρατηρήσεις... 3 1.2 Είσοδος στην εφαρμογή... 4 2. Πίνακας αναφορών... 5 2.1 Περιγραφή του πίνακα αναφορών... 6 2.3 Ταξινόμηση... 6 3. Προσθήκη/επεξεργασία

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Εισαγωγής Νέων Εγγραφών Εσόδων Εξόδων και Άρθρων Γενικής Λογιστικής

Διαχείριση Εισαγωγής Νέων Εγγραφών Εσόδων Εξόδων και Άρθρων Γενικής Λογιστικής Διαχείριση Εισαγωγής Νέων Εγγραφών Εσόδων Εξόδων και Άρθρων Γενικής Λογιστικής ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. Εισαγωγή Νέας εγγραφής Εσόδου Εξόδου και Άρθρου Γενικής Λογιστικής.... 4 1.1. Διαδικασία εισαγωγής

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείρισης Πρότυπων Εγγραφών Εσόδων Εξόδων και Άρθρων Γενικής Λογιστικής

Διαχείρισης Πρότυπων Εγγραφών Εσόδων Εξόδων και Άρθρων Γενικής Λογιστικής Διαχείρισης Πρότυπων Εγγραφών Εσόδων Εξόδων και Άρθρων Γενικής Λογιστικής ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1.Δημιουργία Πρότυπων εγγραφών Εσόδων Εξόδων και Άρθρων Γενικής Λογιστικής.... 4 1.1. Διαδικασία Δημιουργίας

Διαβάστε περισσότερα

Αφού ολοκληρώσετε την ενημέρωση των στοιχείων στις λίστες, μπορείτε να καταχωρήσετε τη διασάφηση εισαγωγής.

Αφού ολοκληρώσετε την ενημέρωση των στοιχείων στις λίστες, μπορείτε να καταχωρήσετε τη διασάφηση εισαγωγής. Καταχώρηση στοιχείων διασάφησης εισαγωγής Αφού ολοκληρώσετε την ενημέρωση των στοιχείων στις λίστες, μπορείτε να καταχωρήσετε τη διασάφηση εισαγωγής. Από το αρχικό μενού του συστήματος επιλέγετε Δηλώσεις,

Διαβάστε περισσότερα

Pylon Entry. Προμηθευτές. Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία-Μεταβολή- Διαγραφή Αναζήτηση ενός προμηθευτή

Pylon Entry. Προμηθευτές. Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία-Μεταβολή- Διαγραφή Αναζήτηση ενός προμηθευτή Pylon Entry Προμηθευτές Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία-Μεταβολή- Διαγραφή Αναζήτηση ενός προμηθευτή Περιεχόμενα Δημιουργία Νέου Προμηθευτή... 3 Καρτέλα Βασικά Στοιχεία... 5 Καρτέλα Εμπορικά

Διαβάστε περισσότερα

«Κρυπτογράφηση Εταιριών»

«Κρυπτογράφηση Εταιριών» «Κρυπτογράφηση Εταιριών» Πριν την είσοδό σας στην εφαρμογή πατήστε το πλήκτρο «Live Update» ώστε να ενημερώσετε την εφαρμογή με την τελευταία έκδοση (3.00.15). Προστέθηκε η επιλογή «Κρυπτογράφηση Εταιριών».

Διαβάστε περισσότερα

01 SOLUTIONS HELLAS Ε.Π.Ε. Χελμού 20, Τ.Κ Μαρούσι Αττικής Τηλ.: Fax:

01 SOLUTIONS HELLAS Ε.Π.Ε. Χελμού 20, Τ.Κ Μαρούσι Αττικής Τηλ.: Fax: 01 SOLUTIONS HELLAS Ε.Π.Ε. Χελμού 20, Τ.Κ. 151 25 Μαρούσι Αττικής Τηλ.: 215.5500880 Fax: 215.5500883 E-mail: info@01solutions.gr Πίνακας Περιεχομένων 1. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΡΧΕΙΩΝ... 5 1.1. Ενημέρωση Λογιστικού

Διαβάστε περισσότερα

Field Service Management ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

Field Service Management ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Field Service Management ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΕΝΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ... 4 2. ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΜΕΝΟΥ ΚΑΡΤΕΛΑΣ... 5 3. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΕΛΑΤΗ... 6 4. ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΗ... 6 5. ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ/ΔΙΑΓΡΑΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικά Θέματα Παραμετροποίησης 8. ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΛΙΑΝΙΚΗ

Ειδικά Θέματα Παραμετροποίησης 8. ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΛΙΑΝΙΚΗ 8. ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΛΙΑΝΙΚΗ Έχετε τη δυνατότητα να συνδέσετε το Winera με ταμειακή μηχανή με δύο τρόπους: A. Με On Line Ενημέρωση: Η ταμειακή συνδέεται με το Winera και ο χρήστης εκδίδει αποδείξεις από την ταμειακή

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονική Υπηρεσία Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Συγγραμμάτων και Λοιπών Βοηθημάτων ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΩΝ

Ηλεκτρονική Υπηρεσία Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Συγγραμμάτων και Λοιπών Βοηθημάτων ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΩΝ Ηλεκτρονική Υπηρεσία Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Συγγραμμάτων και Λοιπών Βοηθημάτων ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΩΝ 1 Διαχείριση συγγραμμάτων Εφαρμογής Γραμματειών Κατά την προετοιμασία για τη διανομή

Διαβάστε περισσότερα

Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής.

Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής. Έκδοση Παραστατικών Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας Έκδοσης Παραστατικών στην εφαρμογή της Λογιστικής. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση της έκδοσης 5.30

Εγκατάσταση της έκδοσης 5.30 Μελίσσια, 25 Φεβρουαρίου 2010 Εγκατάσταση της έκδοσης 5.30 Περιεχόμενα Φακέλου Ο φάκελος που παραλάβατε περιέχει 1 CD και τις οδηγίες που διαβάζετε. Αντίγραφα Ασφαλείας Λόγω των μετασχηματισμών που θα

Διαβάστε περισσότερα

Δ ιαδικασία I ntrastat

Δ ιαδικασία I ntrastat Διαδικασία Intrastat 1 Περιεχόμενα Γενική περιγραφή... 3 Ενότητα Αποθήκη... 3 Ενότητα Υπηρεσίες... 4 Ενότητα Συναλλασσόμενοι (Πελάτες / Προμηθευτές).... 5 Τύπος Συναλλαγής (Πελατών / Προμηθευτών)... 6

Διαβάστε περισσότερα