ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΝΕΟΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΗΝ 33 Μ/Κ ΤΑΞ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΝΕΟΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΗΝ 33 Μ/Κ ΤΑΞ"

Transcript

1 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΝΕΟΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΗΝ 33 Μ/Κ ΤΑΞ ΜΑΙΟΣ 2012

2 - 2 - Αξιότιµε κύριε-α Με διαταγή του ΓΕΣ µετατίθεστε σε Μονάδα της περιοχής ευθύνης της 33 Μ/Κ ΤΑΞ. Η Υπηρεσία βρίσκεται τόσο στο πλευρό σας όσο και στο πλευρό της οικογένειάς και θα προσπαθήσει να σας βοηθήσει σε κάθε πρόβληµα που θα αντιµετωπίσετε, καθ όλο το χρονικό διάστηµα που θα υπηρετείτε στη φρουρά. Για το λόγο αυτό ενεργοποιήθηκε και λειτουργεί το Τµήµα Μέριµνας Προσωπικού, µε υπεύθυνο τον ντή του 1ου ΕΓ Λγό (ΠΖ) Χρήστο Σταύρου και βοηθό τον Υπλγο (ΠΖ) Αµβρόσιο Χριστοδούλου, µε τους οποίους µπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα ,53421, ΕΨΑ , , εάν επιθυµείτε, για την παροχή στοιχείων προς εξεύρεση κατοικίας ή οιασδήποτε άλλης πληροφορίας που µπορεί να σας διευκολύνει στην εγκατάστασή σας στη Φρουρά Πολυκάστρου. Πληροφορίες µπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του ΓΕΣ(www.army.gr) στην επιλογή ΠΥΛΗ (Πληροφορίες Περιοχής) Με εκτίµηση Ο ιοικητής της 33 Μ/Κ ΤΑΞ

3 - 3 - ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ Η Ταξιαρχία έχει ως έµβληµα της τον Μέγα Αλέξανδρο επιβαίνοντα στο άλογό του, το γνωστό Βουκεφάλα. Η φράση «ΑΝΙΚΗΤΩΝ ΑΠΤΕΤΑΙ ΟΥ ΑΙ ΗΣ» δηλαδή «Τους Ανίκητους δεν τους αγγίζει ούτε ο χάρος», που είναι γραµµένη στο έµβληµα, είναι απόσπασµα από τα επιτύµβια επιγράµµατα της Παλατινής Ανθολογίας του Παρµενίωνα του Μακεδόνα και αναφέρεται στο Μ.Αλέξανδρο. Αποτελεί δε το πιστεύω των Αξκών και οπλιτών της Ταξιαρχίας.

4 - 4 - *ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ α. *Η Ταξχία προέρχεται από αναδιοργάνωση και µετονοµασία του 33 ΣΠ, το οποίο *συγκροτήθηκε το 1914, στη ΦΛΩΡΙΝΑ*, υπό την XII MΠ. β. *Πήρε µέρος στην Μικρασιατική Εκστρατεία, υπαγόµενη στην Μεραρχία Κρήτης, µε τον τίτλο «Σύνταγµα Κυδωνιών». Την 1η Ιαν 1921 µετονοµάστηκε πάλι σε 33 Σύνταγµα Πεζικού. γ. *Έλαβε µέρος στον Ελληνο-ϊταλικό Πόλεµο, όπου έδωσε τη σπουδαιότερη µάχη το Νοέµβριου του 1940, στη «Μπίγλιστα», (περιοχή χλµ. ανατολικά της Κορυτσάς). δ. *Πήρε επίσης µέρος και στις επιχειρήσεις ως 43η Ταξιαρχία, µετά το τέλος των οποίων µεταστάθµευσε *στην ΜΕΘΩΝΗ ΠΙΕΡΙΑΣ και µετονοµάσθηκε σε 33 ΣΠ. ε. *Τον Ιούλιο του 1963 µεταστάθµευσε οριστικά στο Πολύκαστρο και το 1979 αναδιοργανώθηκε σε Μ/Κ Ταξιαρχία. στ. *Από µετονοµάζεται σε 33 Μ/Κ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ «ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΥ ΩΝΙΩΝ». ζ. *Η θέση του Στρατηγείου είναι στο Στρατόπεδο «ΑΛΕΣΤΑ ΛΟΥΚΑ», *στο 1ο χλµ της επαρχιακής οδού ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ - ΕΥΖΩΝΩΝ.

5 - 5 - ΧΑΡΤΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ

6 - 6 - ΧΑΡΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ

7 - 7 - ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΛΕΩΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ - Το Πολύκαστρο, έδρα του οµώνυµου ήµου, βρίσκεται στο Νοµό Κιλκίς, σε απόσταση περίπου 30 χλµ. δυτικά από την πόλη του Κιλκίς, ανάµεσα στον Αξιό ποταµό και την εθνική οδό Θεσσαλονίκης Ευζώνων, µια από τις εξόδους της χώρας προς τα Βαλκάνια. - Κωµόπολη µε κατοίκους, είναι εµπορικά ανεπτυγµένη, διαθέτει ξενοδοχεία, κέντρα διασκέδασης και φηµίζεται για τα παραδοσιακά έθιµα και δρώµενα που διατηρούν ζωντανή την παράδοση και την ιστορία του. - Από πλευράς συγκοινωνιών (πλέον του οδικού δικτύου) το πλησιέστερο Α/ είναι το Α/ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑ στη Θεσ/νικη, ενώ ο πλησιέστερος Σιδ/κός Σταθµός είναι ο Σ.Σ Κρηστώνης Κιλκίς.

8 - 8 - ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ - Γύρω από το Πολύκαστρο βρίσκονται πολλά αξιόλογα µέρη που αξίζει να επισκεφθείτε όταν έρθετε σε αυτή την ακριτική γωνιά της χώρας µας, όπως : Τα ερείπια του κάστρου, στο παλιό Γυναικόκαστρο. Χτίστηκε στην κορυφή απόκρηµνου λόφου από τον αυτοκράτορα Ανδρόνικο Γ Παλαιολόγο ( ), για να ενισχύσει τη βόρεια αµυντική γραµµή της Θεσσαλονίκης. Ήταν τόσο καλά οχυρωµένο ώστε πίστευαν ότι θα µπορούσαν να το υπερασπιστούν και γυναίκες. Γι αυτό του δόθηκε αυτό το όνοµα. Στο εσωτερικό του κάστρου ανασκάπτονται θεµέλια διαφόρων κτιρίων των Βυζαντινών Χρόνων. Η ανασκαφή του νεκροταφείου του οικισµού της Πρώιµης Εποχής του Σιδήρου, που βρισκόταν στο λόφο του Γυναικόκαστρου. Ενδιαφέρον προξενεί το γεγονός ότι οι περισσότεροι νεκροί βρέθηκαν καµένοι, πράγµα ασυνήθιστο στα άλλα µακεδονικά νεκροταφεία της εποχής αυτής. Τα οστά ήταν µαζεµένα µέσα σε αγγεία, αµφορείς και οινοχόες συνήθως που σκεπάζονταν από λιθοσωρούς που σχηµάτιζαν τύµβο. Πλάι την κοίτη του ποταµού Αξιού δεσπόζει η όµορφη Αξιούπολη, µε το «Μουσείο Φυσικής Ιστορίας». Επίσης εδώ αξίζει να επισκεφθεί κανείς την ειδυλλιακή τοποθεσία «Μεγάλο Ρέµα», που προσφέρεται για ψάρεµα και διασκέδαση στα κέντρα της περιοχής. Καθώς και το «Φράγµα του Μεταλλείου» µε λίµνη µήκους 2 χιλιοµέτρων και βάθους 35 µέτρων.

9 - 9 - Η Γουµένισσα είναι κτισµένη στους Ανατολικούς πρόποδες του πανέµορφου Πάικου σε υψόµετρο 250 µ. διατηρώντας την παραδοσιακή της φυσιογνωµία. Αποτελεί κέντρο αµπελουργίας και φηµίζεται εδώ και αιώνες για τα κρασιά της. Η πόλη µε χώρους γευσιγνωσίας και την χαρακτηριστική Μακεδονίτικη αρχιτεκτονική της αποτελεί µια όαση γαλήνης για τον επισκέπτη. Αξιόλογος είναι και ο τρίκλιτος Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου χτισµένος το 1864 µε το µαρµάρινο τέµπλο του και τις θαυµάσιες εικόνες του από το 1825 και οι Ι. Μονές του Αγίου Ραφαήλ και Αγίου Νικοδήµου. Πέρα από τον Μοναστηριακό τουρισµό, τις γεύσεις των «δρόµων του Κρασιού», την πολιτιστική και αρχιτεκτονική της οµορφιά, αξίζει να επισκεφθεί κανείς και το Λαογραφικό Μουσείο Αλευρά. Αξιοπρόσεκτα είναι τα πολιτιστικά δρώµενα της περιοχής. Γιορτές και πανηγύρια τελούνται µε ξεχωριστή λαµπρότητα τηρώντας έθιµα και παραδόσεις, ενώ άλλες ποικίλες εκδηλώσεις µε παραδοσιακό χαρακτήρα ή λαϊκά γλέντια συγκεντρώνουν τον κόσµο της περιοχής. Σε όλα αυτά βέβαια πρωταγωνιστικό ρόλο κατέχουν τα περίφηµα «Χάλκινα της Γουµένισσας». Η Γουµένισσα ήταν επίσης κέντρο µεταξουργίας ενώ σώζεται το παλιό εργοστάσιο «Χρυσαλλίς». Το Πάικο, ένα από τα ωραιότερα, γραφικότερα και µεγαλειώδη βουνά της Ελλάδας γοητεύει τον κάθε επισκέπτη µε τα υπέροχα δάση του, τις ρεµατιές, τα γάργαρα νερά του και τα πανέµορφα χωριά του. Η Γρίβα, η Κάρπη, η Καστανερή, τα Λιβάδια και άλλα αξιόλογα χωριά έχουν να προσφέρουν τόσα πολλά στους επισκέπτες, συνδυάζοντας το πανέµορφο τοπίο µε τους οργανωµένους χώρους δασικής αναψυχής. Το οροπέδιο προσφέρεται για σκι και η γύρω περιοχή για ορειβασία και περιπάτους. Το µικρό αεροδρόµιο της Νέας Καβάλας, όπου µπορούν να ασκηθούν οι φίλοι του αεραθλητισµού. Η Κούπα µε τα υπέροχα τοπία και τα πυκνά δάση της, το ιστορικό Σκρά που έπαιξε σηµαντικό ρόλο στον Α Παγκόσµιο Πόλεµο και φηµίζεται για τους πανέµορφους καταρράκτες του.

10 Η Ειδοµένη µε το «Καλλιτεχνικό Χωριό» που υποδέχεται καλλιτέχνες από κάθε γωνιά της Ευρώπης, είναι µερικά µόνο από τα µέρη που αξίζει να επισκεφθείτε όταν έρθετε σε αυτή την ακριτική γωνιά της χώρας µας.

11 ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗ Στην περιοχή ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ λειτουργούν τα παρακάτω σχολεία: 1 ο Νηπιαγωγείο, ΝΣΗ: Πολύκαστρο, τηλ: ο Νηπιαγωγείο, ΝΣΗ: Πολύκαστρο, τηλ: ο Νηπιαγωγείο Πολυκάστρου,Τηλ: ο ηµοτικό Σχολείο, ΝΣΗ: Πολύκαστρο, τηλ: ο ηµοτικό Σχολείο, ΝΣΗ: Πολύκαστρο, τηλ: ο ηµοτικό Σχολείο, ΝΣΗ: Πολύκαστρο, τηλ: Γυµνάσιο, ΝΣΗ: Πολύκαστρο, τηλ: Λύκειο, ΝΣΗ: Πολύκαστρο, τηλ: ΕΠΑΛ. Λύκειο, ΝΣΗ: Αξιούπολη, τηλ: ΣΟΣ 1 ος ηµοτικός Παιδικός Σταθµός Πολυκάστρου Τηλ: ος ηµοτικός Παιδικός Σταθµός Πολυκάστρου Τηλ: ηµοτικός Παιδικός Σταθµός Βαφειχωρίου Τηλ: ηµοτικός Παιδικός Σταθµός Ποντοηράκλειας Τηλ:

12 ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Στην περιοχή ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ λαµβάνουν χώρα οι ακόλουθες κοινωνικές δραστηριότητες: Εβδοµάδα παιδικού Βιβλίου Παραδοσιακό Καρναβάλι Άσπρου Πολιτιστικοί Σύλλογοι: α. Σύλλογος Ποντίων β. Σύλλογος Μικρασιατών γ. Σύλλογος Ανατολικορωµυλιωτών δ. Σύλλογος Σαρακατσαναίων ηµοτική Βιβλιοθήκη στο ηµοτικό Κέντρο Πληροφόρησης και Πολιτισµού Πολυκάστρου- ΝΣΗ: Κεντρική Πλατεία Πολυκάστρου Τηλ: ηµοτική Βιβλιοθήκη στην Αξιούπολη Λέσχη Αξιωµατικών Φρουράς Πολυκάστρου -13- Φιλαρµονική Πολυκάστρου ηµοτικό Ωδείο Πολυκάστρου Πολιτιστικός Σεπτέµβρης - Αλησµόνητες Πατρίδες ιάρκειας ηµερών, κινητή εορτή µέσα στον Σεπτέµβρη. Τηλέφωνο Πολιτιστικού Κέντρου Πολυκάστρου: Πολυκαστρινά ιάρκειας 10 ηµερών, κινητή εορτή µε βάση την εορτή του Αγίου Πνεύµατος. Τηλέφωνο Πολιτιστικού Κέντρου Πολυκάστρου:

13 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Στην περιοχή ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ λαµβάνουν χώρα οι ακόλουθες αθλητικές δραστηριότητες: Αθλητική Ένωση Πολυκάστρου Ποδοσφαιρική Οµάδα Α (τοπική) κατηγορία Αθλητικός Όµιλος Καβαλιωτών Ποδοσφαιρική Οµάδα Β κατηγορία Αίαντας Πολυκάστρου Ποδοσφαιρική Οµάδα Β κατηγορία Πολυκαστρινός Αθλητικός Όµιλος Όµιλος Καλαθοσφαίρισης "ΜΑΚΕ ΟΝΕΣ" ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Στην περιοχή ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ λειτουργούν οι παρακάτω αθλητικές εγκαταστάσεις : Γήπεδο Αντισφαίρεσης Γήπεδο Ποδοσφαίρου 5Χ5 ηµοτικό Αθλητικό Συγκρότηµα Ανοιχτό (Ποδοσφαίρου-Καλαθοσφαίρισης Στίβου) -15- Κλειστό µε παρκέ -Τηλ. Επικοινωνίας: Στίβος -ΑΣ Ολυµπιάς 96-Τηλ Αεραθλητικό Κέντρο Πολυκάστρου-Οικισµός Ν. Καβάλα Τηλ:

14 ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΣΟΑ- ΛΑΦ Πρατήριο Πολυκάστρου Ωράριο Λειτουργίας : Τρίτη - Σάββατο π.µ µ.µ, απογεύµατα Τρίτη-Πέµπτη , τηλ: επικοινωνίας ΛΑΦ Πολυκάστρου Λειτουργεί στο κέντρο της πόλης και εξυπηρετεί τα στελέχη της Φρουράς σύµφωνα µε τα προβλεπόµενα. ΣΟΑ Στην περιοχή ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ υπάρχουν τα παρακάτω ΣΟΑ: Άνω ΣΟΑ Πολυκάστρου, Πλατεία 28ης Οκτωβρίου, Πολύκαστρο, 33 διαµερίσµατα. Κάτω ΣΟΑ Πολυκάστρου, Κιλκίς 52, Πολύκαστρο, 10 διαµερίσµατα ΣΟΑ Γουµένισσας, 8 διαµερίσµατα. ΣΟΑ ροσάτου, 6 διαµερίσµατα. Τηλέφωνο επικοινωνίας: ΙΑΜΟΝΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Στη Φρουρά Πολυκάστρου στις οµώνυµες κωµοπόλεις και τα γειτονικά χωριά. Σε ακτίνα 80 χλµ από την έδρα της Ταξιαρχίας κατόπιν εγκρίσεως της Ταξιαρχίας (εφόσον πληρούνται τα κριτήρια που καθορίζονται στη σχετική Γενική ιαταγή).

15 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΙΑΜΟΝΗΣ ΞΕΝΟ ΟΧΕΙΑ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ ΑΣΤΡΟ ΝΣΗ: Ολυµπίου ιός 1 - Πολύκαστρο, τηλ: , όνοµα επικοινωνίας: Ισαάκ Τοσουνίδης, 24 κλίνες διαµερίσµατα. ΒΙΕΝΝΑ ΝΣΗ: Θεµιστοκλέους 13 - Πολύκαστρο τηλ: , όνοµα επικοινωνίας: Κυριακίδης Ευγένιος, 12 κλίνες διαµερίσµατα. ΟΛΥΜΠΙΟΝ ΝΣΗ: Θεµιστοκλέους 14 - Πολύκαστρο, τηλ: , όνοµα επικοινωνίας: Κυριακίδης Ευγένιος, 10 κλίνες διαµερίσµατα. ΠΑΡΚ ΝΣΗ: Τέρµα Σταδίου - Πολύκαστρο τηλ: , όνοµα επικοινωνίας: Χρήστος Καρακασίδης, 13 κλίνες διαµερίσµατα. ΟΡΦΕΑΣ, ΝΣΗ: Ακοκαλίδου και 23 ης Ιουνίου -Πολύκαστρο, Τηλ: , 8 κλίνες-διαµερίσµατα. ΒΕΡΓΙΝΑ, Πλατεία Ευζώνων-Εύζωνοι,Τηλ ΧΑΡΑ, Εύζωνοι-Βόρεια είσοδος οικισµού-τηλ

16 ΝΟΣΗΛΕΙΑ Υγειονοµική περίθαλψη παρέχεται από το ΣΤΕΠ της Φρουράς και το 424 ΓΣΝΘ στη Θεσ/νικη. Επίσης λειτουργεί Κέντρο Υγείας στο Πολύκαστρο τηλ , ενώ στο Κιλκίς και στη Γουµένισσα λειτουργεί Νοσοκοµείο. Στην περιοχή ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ υπάρχουν οι παρακάτω ιατροί: Γιακά Ευδοξία, Μικροβιολόγος, ΝΣΗ: Μ. Αλεξάνδρου 95 - Πολύκαστρο, τηλ: Κωνσταντόπουλος Ιωάννης, Γυναικολόγος-Μαιευτήρας, ΝΣΗ: Τραπεζούντος 1 Πολύκαστρο, τηλ: Θεοδοσιάδης Ιωάννης, Καρδιολόγος, ΝΣΗ: Θερµοπυλών 4Α - Πολύκαστρο, τηλ: Μηνοβγίδης Ισίδωρος, Καρδιολόγος, ΝΣΗ: Θερµοπυλών 4 - Πολύκαστρο, τηλ: Μπαβέλης Αναστάσιος, Οφθαλµίατρος, ΝΣΗ: Κιλκίς & Θερµοπυλών - Πολύκαστρο, τηλ: Παυλίδης Στέργιος, Πνευµονολόγος, Μ. Αλεξάνδρου 95 - Πολύκαστρο, τηλ: Παρδάλης Κων/νος, Παθολόγος, Σταδίου 11 - Πολύκαστρο, τηλ: Αµπντάλα Ισάµ, Ορθοπεδικός, ΝΣΗ: Μιαούλη 5 Πολύκαστρο, τηλ: Καδεµλόγλου Ιορδάνης, Φυσικοθεραπευτής, ΝΣΗ: Μ. Αλεξάνδρου 75 - Πολύκαστρο, τηλ: Αµανατίδου Άννα-Χειρουργός Οφθαλµίατρος- ΝΣΗ: Κιλκίς και Θερµοπυλών 10 - Πολύκαστρο,Τηλ: Στην περιοχή ΑΞΙΟΥΠΟΛΕΩΣ, υπάρχουν οι παρακάτω ιατροί: ηµητριάδης Αντώνιος, Παιδίατρος, ΝΣΗ: Αξιούπολη, τηλ: Ξανθόπουλος Βαλσάµης, Μικροβιολόγος, ΝΣΗ: Αξιούπολη, τηλ: Κοροµηλάς Κων/νος, Ορθοπεδικός, ΝΣΗ: Αξιούπολη, τηλ: Απτουραµάνη Μαρία, Παιδίατρος, ΝΣΗ: Αξιούπολη, τηλ: Παυλίδης Γεώργιος, Άνευ ΝΣΗ: Αξιούπολη, τηλ:

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ Ο ΗΓΟΥ

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ Ο ΗΓΟΥ 2 ΙΙ Μ/Κ ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΠΕΖΙΚΟΥ 1 ο ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ Ο ΗΓΟΥ 1. Χαιρετισµός Στρατηγού ιοικητή ΙΙ Μ/Κ ΜΠ Σελίδα 3 2. Έµβληµα ΙΙ Μ/Κ ΜΠ 4 3. Σύντοµη Ιστορία ΙΙ Μ/Κ ΜΠ 5-6 4. Ιστορία της

Διαβάστε περισσότερα

50 Μ/Κ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ «ΑΨΟΣ»

50 Μ/Κ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ «ΑΨΟΣ» 50 Μ/Κ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ «ΑΨΟΣ» 1 Ο ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΣ Ο ΗΓΟΣ ΝΕΟΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΤΗΝ 50 Μ/Κ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΜΑΙΟΣ, 2012 -2- ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΙΟΙΚΗΤΟΥ Αγαπητέ Κύριε-α Συνάδελφε.

Διαβάστε περισσότερα

Β ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Β ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Β ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Ο ΗΓΟΣ ΝΕΟΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΕΤΟΥΣ 2012 ΜΑΪΟΣ 2012 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ α/α Τίτλος Σελίδα 1. Προσφώνηση κτού Β ΣΣ 3 2. Έµβληµα Β Σώµατος Στρατού 4 3.

Διαβάστε περισσότερα

ΧΙΙ Μ/Κ ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΠΕΖΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΧΙΙ Μ/Κ ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΠΕΖΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ - 1 - ΧΙΙ Μ/Κ ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΠΕΖΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΧΙΙΙ ΤΘΤ 1 Ο ΕΓ/ΓΜΠ - 2 - ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΚΤΗ ΦΡΟΥΡΑΣ Αγαπητέ Κύριε-α Συνάδελφε, Με διαταγή του Γενικού Επιτελείου µετατίθεστε στη φρουρά

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΙΟΙΚΗΤΟΥ

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΙΟΙΚΗΤΟΥ -2- ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΙΟΙΚΗΤΟΥ Αγαπητή/έ Κυρία/Κύριε συνάδελφε. Με διαταγή του Γενικού Επιτελείου µετατίθεστε στη Φρουρά Ξάνθης. Η Υπηρεσία βρίσκεται τόσο στο πλευρό σας όσο και στο πλευρό της οικογένειάς σας

Διαβάστε περισσότερα

9 Μ/Π ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΠΕΖΙΚΟΥ «Α ΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ» ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΣ Ο ΗΓΟΣ ΝΕΟΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΜΑΙΟΣ 2012

9 Μ/Π ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΠΕΖΙΚΟΥ «Α ΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ» ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΣ Ο ΗΓΟΣ ΝΕΟΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΜΑΙΟΣ 2012 9 Μ/Π ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΠΕΖΙΚΟΥ «Α ΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ» ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΣ Ο ΗΓΟΣ ΝΕΟΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΜΑΙΟΣ 2012 ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΚΤΗ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ Αξιότιµε Κύριε-α Με διαταγή του ΓΕΣ µετατίθεστε σε Μονάδα της περιοχής ευθύνης

Διαβάστε περισσότερα

Β ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Β ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Β ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Ο ΗΓΟΣ ΝΕΟΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΕΤΟΥΣ 2013 ΜΑΪΟΣ 2013 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ α/α Τίτλος Σελίδα 1. Προσφώνηση κτού Β ΣΣ 3 2. Έµβληµα Β Σώµατος Στρατού 4 3.

Διαβάστε περισσότερα

Με διαταγή του Γενικού Επιτελείου µετατίθεστε στο Στρατηγείο της 34 Μ/Κ Ταξιαρχία Πεζικού.

Με διαταγή του Γενικού Επιτελείου µετατίθεστε στο Στρατηγείο της 34 Μ/Κ Ταξιαρχία Πεζικού. 34 Μ/Κ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΠΕΖΙΚΟΥ Αγαπητέ Κύριε-α Συνάδελφε. Με διαταγή του Γενικού Επιτελείου µετατίθεστε στο Στρατηγείο της 34 Μ/Κ Ταξιαρχία Πεζικού. Η Υπηρεσία βρίσκεται τόσο στο πλευρό σας όσο και της οικογενείας

Διαβάστε περισσότερα

11 Μαΐου 2012. Με διαταγή του Γενικού Επιτελείου µετατίθεστε Σε Μονάδα της περιοχής ευθύνης της 34 Μ/Κ Ταξιαρχία Πεζικού.

11 Μαΐου 2012. Με διαταγή του Γενικού Επιτελείου µετατίθεστε Σε Μονάδα της περιοχής ευθύνης της 34 Μ/Κ Ταξιαρχία Πεζικού. 34 Μ/Κ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΠΕΖΙΚΟΥ 11 Μαΐου 2012 Αγαπητέ Κύριε-α Συνάδελφε. Με διαταγή του Γενικού Επιτελείου µετατίθεστε Σε Μονάδα της περιοχής ευθύνης της 34 Μ/Κ Ταξιαρχία Πεζικού. Η Υπηρεσία βρίσκεται τόσο στο

Διαβάστε περισσότερα

ΧΙΙ Μ/Κ ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΠΕΖΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΧΙΙ Μ/Κ ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΠΕΖΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ - 1 - ΧΙΙ Μ/Κ ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΠΕΖΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΧΙΙΙ ΤΘΤ 1 Ο ΕΓ/ΓΜΠ ΜΑΙΟΣ 2012 - 2 - ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΚΤΗ ΦΡΟΥΡΑΣ Αγαπητέ Κύριε-α Συνάδελφε, Με διαταγή του Γενικού Επιτελείου µετατίθεστε

Διαβάστε περισσότερα

3η MIK TAΞ - ΡΙΜΙΝΙ 1o EΠΙTEΛIKO ΓPAΦEIO ΓPAΦEIO MEPIMNAΣ ΠΡOΣΩΠΙKOY ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΝΕΟΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΤΗ ΦΡΟΥΡΑ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

3η MIK TAΞ - ΡΙΜΙΝΙ 1o EΠΙTEΛIKO ΓPAΦEIO ΓPAΦEIO MEPIMNAΣ ΠΡOΣΩΠΙKOY ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΝΕΟΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΤΗ ΦΡΟΥΡΑ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ 3η MIK TAΞ - ΡΙΜΙΝΙ 1o EΠΙTEΛIKO ΓPAΦEIO ΓPAΦEIO MEPIMNAΣ ΠΡOΣΩΠΙKOY ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΝΕΟΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΤΗ ΦΡΟΥΡΑ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ -2- ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΟΥ Αγαπητέ Κύριε-α Συνάδελφε. Με διαταγή

Διαβάστε περισσότερα

VIII ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΠΕΖΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΝΕΟΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΤΗΝ VIII ΜΠ

VIII ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΠΕΖΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΝΕΟΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΤΗΝ VIII ΜΠ VIII ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΠΕΖΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΝΕΟΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΤΗΝ VIII ΜΠ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΟΥ VIII ΜΠ..3 2. ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΗΣ VIII ΜΠ 4 3. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Αξιότιµε Κύριε-α, Με εκτίµηση. ιοικητής της 96 Α ΤΕ «ΧΙΟΣ»

Αξιότιµε Κύριε-α, Με εκτίµηση. ιοικητής της 96 Α ΤΕ «ΧΙΟΣ» Αξιότιµε Κύριε-α, Με διαταγή του ΓΕΣ µετατίθεστε σε Μονάδα της περιοχής ευθύνης της 96 Α ΤΕ «ΧΙΟΣ». ΗΥπηρεσίαβρίσκεταιστοπλευρόσαςόσοκαιστοπλευρότης οικογένειάς σας και θα προσπαθήσει να σας βοηθήσει σε

Διαβάστε περισσότερα

Να έλθει σε πρώτη επαφή το ΚΕΕΜ µε το µετατιθέµενο στη δύναµή της προσωπικό.

Να έλθει σε πρώτη επαφή το ΚΕΕΜ µε το µετατιθέµενο στη δύναµή της προσωπικό. 1 Σκοπός του Φυλλαδίου Σκοπός του παρόντος φυλλαδίου είναι : Να έλθει σε πρώτη επαφή το ΚΕΕΜ µε το µετατιθέµενο στη δύναµή της προσωπικό. Να ενηµερώσει αυτό σε θέµατα τα οποία έχουν σχέση µε : Την ιστορία

Διαβάστε περισσότερα

- 2 - ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΙΟΙΚΗΤΟΥ

- 2 - ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΙΟΙΚΗΤΟΥ ` - 2 - ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΙΟΙΚΗΤΟΥ Αγαπητέ Κύριε-α Συνάδελφε. Με διαταγή του Γενικού Επιτελείου Στρατού, µετατίθεστε στη φρουρά Πλάτης, στην ακριτική περιοχή του Β. ΕΒΡΟΥ. Μια περιοχή µε πολύχρονη ιστορία και

Διαβάστε περισσότερα

Αξιότιμε Κύριε-α, Με εκτίμηση. Διοικητής της 96 ΑΔΤΕ «ΧΙΟΣ»

Αξιότιμε Κύριε-α, Με εκτίμηση. Διοικητής της 96 ΑΔΤΕ «ΧΙΟΣ» Αξιότιμε Κύριε-α, Με διαταγή του ΓΕΣ μετατίθεστε σε Μονάδα της περιοχής ευθύνης της 96 ΑΔΤΕ «ΧΙΟΣ». Η Υπηρεσία βρίσκεται στο πλευρό σας όσο και στο πλευρό της οικογένειάς σας και θα προσπαθήσει να σας

Διαβάστε περισσότερα

10 Μ/Π ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΠΕΖΙΚΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΝΕΟΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ

10 Μ/Π ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΠΕΖΙΚΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΝΕΟΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ 10 Μ/Π ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΠΕΖΙΚΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΝΕΟΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΜΑΪΟΣ 2013 Περιεχόμενα Οδηγού Χαιρετισμός Δκτη 10 Μ/Π ΤΑΞΠΖ Χαιρετισμός Δκτη 10 Μ/Π ΤΑΞΠΖ 4 Έμβλη μα Σχη ματισμού 5 Ιστορικά Στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΟΥ

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΟΥ -2- ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΟΥ Αγαπητέ Κύριε-α Συνάδελφε. Με διαταγή του Γενικού Επιτελείου Στρατού, μετατίθεστε στη φρουρά Πλάτης, στην ακριτική περιοχή του Β. ΕΒΡΟΥ. Μια περιοχή με πολύχρονη ιστορία και πολλές

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητέ Κύριε-α Συνάδελφε. Με διαταγή του ΓΕΣ µετατίθεστε στην 7 Μ/Κ ΤΑΞ.

Αγαπητέ Κύριε-α Συνάδελφε. Με διαταγή του ΓΕΣ µετατίθεστε στην 7 Μ/Κ ΤΑΞ. 7 η Μ/Κ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ «ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟΣ» Αγαπητέ Κύριε-α Συνάδελφε Με διαταγή του ΓΕΣ µετατίθεστε στην 7 Μ/Κ ΤΑΞ. Η Υπηρεσία βρίσκεται τόσο στο πλευρό σας όσο και της οικογενείας σας και θα προσπαθήσει να σας

Διαβάστε περισσότερα

Β ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Β ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Β ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΟΔΗΓΟΣ ΝΕΟΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΕΤΟΥΣ 2010 ΜΑΡΤΙΟΣ 2010 , -1- ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ α/α Τίτλος Σελίδα 1. Προσφώνηση Δκτού Β ΣΣ. 1 2. Έμβλημα Β Σώματος

Διαβάστε περισσότερα

Με διαταγή του ΓΕΣ μετατίθεστε σε Μονάδα της ΧΧVΙ ΤΘΤ.

Με διαταγή του ΓΕΣ μετατίθεστε σε Μονάδα της ΧΧVΙ ΤΘΤ. ΜΑΡΤΙΟΣ 2014 Αγαπητέ Κύριε-α Συνάδελφε. Με διαταγή του ΓΕΣ μετατίθεστε σε Μονάδα της ΧΧVΙ ΤΘΤ. Η Υπηρεσία βρίσκεται τόσο στο πλευρό σας όσο και της οικογένειάς σας και θα προσπαθήσει να σας βοηθήσει σε

Διαβάστε περισσότερα

15 η Μ/Π ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΠΕΖΙΚΟΥ

15 η Μ/Π ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΠΕΖΙΚΟΥ 15 η Μ/Π ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΠΕΖΙΚΟΥ 1 ο ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΣ Ο ΗΓΟΣ ΜΑΙΟΣ 2012 2 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΣ Ο ΗΓΟΣ 1. ΓΕΝΙΚΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ α. Έµβληµα του Σχηµατισµού Το έµβληµα της Ταξιαρχίας είναι το µυθολογικό

Διαβάστε περισσότερα

Με διαταγή του ΓΕΣ μετατίθεστε σε Μονάδα της ΧΧVΙ ΤΘΤ.

Με διαταγή του ΓΕΣ μετατίθεστε σε Μονάδα της ΧΧVΙ ΤΘΤ. ΜΑΪΟΣ 2013 Αγαπητέ Κύριε-α Συνάδελφε. Με διαταγή του ΓΕΣ μετατίθεστε σε Μονάδα της ΧΧVΙ ΤΘΤ. Η Υπηρεσία βρίσκεται τόσο στο πλευρό σας όσο και της οικογένειάς σας και θα προσπαθήσει να σας βοηθήσει σε κάθε

Διαβάστε περισσότερα

29 Μ/Π ΤΑΞ ΠΖ ΧΧΙ ΤΘΤ 1 ο ΕΓ/ΓΜΠ 1 ο ΕΓ/ΓΜΠ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΣ Ο ΗΓΟΣ ΝΕΟΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΤΗ ΦΡΟΥΡΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

29 Μ/Π ΤΑΞ ΠΖ ΧΧΙ ΤΘΤ 1 ο ΕΓ/ΓΜΠ 1 ο ΕΓ/ΓΜΠ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΣ Ο ΗΓΟΣ ΝΕΟΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΤΗ ΦΡΟΥΡΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ 29 Μ/Π ΤΑΞ ΠΖ ΧΧΙ ΤΘΤ 1 ο ΕΓ/ΓΜΠ 1 ο ΕΓ/ΓΜΠ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΣ Ο ΗΓΟΣ ΝΕΟΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΤΗ ΦΡΟΥΡΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΜΑΪΟΣ 2012 - 1 - ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΙΟΙΚΗΤΟΥ Αγαπητέ Κύριε-α Συνάδελφε. Με διαταγή του Γενικού Επιτελείου

Διαβάστε περισσότερα

Σκοπός του Φυλλαδίου

Σκοπός του Φυλλαδίου 1 Σκοπός του Φυλλαδίου Σκοπός του παρόντος φυλλαδίου είναι : Να έλθει σε πρώτη επαφή η Ταξιαρχία µε το µετατιθέµενο στη δύναµή της προσωπικό. Να ενηµερώσει αυτό σε θέµατα τα οποία έχουν σχέση µε : Την

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΝΕΟΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΤΗΝ 31 Μ/Κ ΤΑΞ «ΚΑΜΙΑ»

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΝΕΟΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΤΗΝ 31 Μ/Κ ΤΑΞ «ΚΑΜΙΑ» ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΝΕΟΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΤΗΝ 31 Μ/Κ ΤΑΞ «ΚΑΜΙΑ» ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΗΣ 31 Μ/Κ ΤΑΞ «Κάμια»... 4 ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ... 4 ΡΗΤΟ... 4 Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ 31 Μ/Κ ΤΑΞ «Κάμια»... 5 ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ... 6 ΦΕΡΕΣ...

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΣ Ο ΗΓΟΣ ΝΕΟΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕ / ΙΚΕ (IV MΠ)

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΣ Ο ΗΓΟΣ ΝΕΟΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕ / ΙΚΕ (IV MΠ) ΙΟΙΚΗΣΗ ΚΕΝΤΡΩΝ (IV ΜΠ ) ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΣ Ο ΗΓΟΣ ΝΕΟΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕ / ΙΚΕ (IV MΠ) ΜΑΙΟΣ 2015 2 ΙΟΙΚΗΣΗ ΚΕΝΤΡΩΝ (IV ΜΠ «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ») Αγαπητέ Κύριε α Συνάδελφε Με διαταγή του

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ Ο ΗΓΟΥ ΝΕΟΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ Ο ΗΓΟΥ ΝΕΟΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ Ο ΗΓΟΥ ΝΕΟΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ Κ. ΤΑΞΙΑΡΧΟΥ. 2. ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ. 3. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ. 4. ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ 9 ΧΑΡΤΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ 24

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ 9 ΧΑΡΤΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ 24 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΙΟΙΚΗΤΟΥ ΥΒ 3 ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΥΒ 4 ΘΕΣΗ ΥΒ 5 ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΥΒ 6 ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ 7 ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ 9 ΧΑΡΤΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

1η ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ. ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΟΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΤΟΥΣ 2012 ΣΤΗΝ 1η ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΣΤΡΑΤΟΥ

1η ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ. ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΟΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΤΟΥΣ 2012 ΣΤΗΝ 1η ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΣΤΡΑΤΟΥ 1η ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΟΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΤΟΥΣ 2012 ΣΤΗΝ 1η ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΣΤΡΑΤΟΥ Σκοπός του Φυλλαδίου Σκοπός του παρόντος φυλλαδίου είναι : Να έλθει

Διαβάστε περισσότερα