Η Ν καταλαμβάνει 8 έδρες, ο ΣΥΡΙΖΑ 3, το ΠΑΣΟΚ 1, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 1, η Χρυσή Αυγή 2, το ΚΚΕ 1 και η ημοκρατική Αριστερά 1 έδρα.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Η Ν καταλαμβάνει 8 έδρες, ο ΣΥΡΙΖΑ 3, το ΠΑΣΟΚ 1, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 1, η Χρυσή Αυγή 2, το ΚΚΕ 1 και η ημοκρατική Αριστερά 1 έδρα."

Transcript

1 Α' Αθηνών Η Ν καταλαμβάνει 8 έδρες, ο ΣΥΡΙΖΑ 3, το ΠΑΣΟΚ 1, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 1, η Χρυσή Αυγή 2, το ΚΚΕ 1 και η ημοκρατική Αριστερά 1 έδρα. Από τη Ν επανεκλέγονται οι Όλγα Κεφαλογιάννη,. Αβραμόπουλος, Προκόπης Παυλόπουλος και Φωτεινή Πιπιλή, επανακάμπτει στην πολιτική σκηνή ο Νικήτας Κακλαμάνης και εκλέγονται για πρώτη φορά ο Ανδρέας Ψυχάρης, ο Νότης Μηταράκης και Βασίλης Κικίλιας. Από τον ΣΥΡΙΖΑ εκλέγονται ο Αλέξης Τσίπρας, η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Νίκος Βούτσης. Από το ΠΑΣΟΚ εκλέγεται μόνον ο Κώστας Σκανδαλίδης και μένουν εκτός Βουλής οι: Άννα ιαμαντοπούλου, Νάσος Αλευράς, Παύλος Γερουλάνος, Παντελής Οικονόμου και Χρήστος Παπουτσής. Από τους Ανεξάρτητους Έλληνες εκλέγεται η Έλενα Κουντουρά. Από την Χρυσή Αυγή εκλέγονται ο Νίκος Μιχαλολιάκος και ο Ιωάννης Βουλδής. Β Αθηνών Από την Ν εκλέγονται 14 βουλευτές. Επανεκλέγονται οι Κυριάκος Μητσοτάκης, Κωστής Χατζηδάκης, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Αργύρης Ντινόπουλος, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, 'Αρης Σπηλιωτόπουλος, Πάνος Παναγιωτόπουλος, Γεράσιμος Γιακουμάτος, Βύρων Πολύδωρας, και Γιάννης Παπαθανασίου. Εκλέγεται και ο 'Αδωνις Γεωργιάδης ο οποίος μεταπήδησε από τον ΛΑΟΣ. Επανέρχονται στη νέα Βουλή οι Κατερίνα Παπακώστα και η Σοφία Βούλτεψη και εκλέγεται για πρώτη φορά η 'Αννα Καραμανλή.

2 Από τον ΣΥΡΙΖΑ εκλέγονται οι Σοφία Σακοράφα, Παναγιώτης Κουρουμπλής (και οι δύο προερχόμενοι από το ΠΑΣΟΚ που είχαν ανεξαρτητοποιηθεί) ημήτρης Παπαδημούλης, Γιάννης ραγασάκης, Ρένα ούρου, ημήτρης Στρατούλης, Ολγα- Νάντια Βαλαβάνη, Πέτρος Τατσόπουλος, Ευκλείδης Τσακαλώτος. Από το ΠΑΣΟΚ επανεκλέγονται ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, ο Μίμης Ανδρουλάκης και Απόστολος Κακλαμάνης. εν επανεκλέγονται οι Γιάννης Ραγκούσης, Πέτρος Ευθυμίου, Γιώργος Κουτρουμάνης, Μιλένα Αποστολάκη, ημήτρης Ρέππας, 'Αννα Νταλάρα, Χρήστος Πρωτόπαπας, Τηλέμαχος Χυτήρης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Γιάννης Βούρος και Ροδούλα Ζήση, ενώ δεν εκλέγεται και η Αθηνά ρέττα. Από τους Ανεξάρτητους Έλληνες εκλέγονται ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος, ο Γιάννης ημαράς, ο Βασίλης Καπερνάρος, ο Γιάννης Μανώλης και ο Παύλος Κοντογιαννίδης. Από την Χρυσή Αυγή εκλέγονται ο γενικός γραμματέας του κόμματος Νίκος Μιχαλολιάκος, η Ελένη Ζαρούλια και ο Γιώργος Γερμένης. Περιφέρεια Αττικής Με τη Νέα ημοκρατία εκλέγεται ο Μάκης Βορίδης, ο οποίος μεταπήδησε από τον ΛΑΟΣ στη Ν, επανεκλέγονται ο Αθανάσιος Μπούρας και ο Γιώργος Βλάχος και πρωτοεκλέγεται η Γεωργία Μαρτίνου. εν επανεκλέγεται ο Νικόλαος Καντερές. Με τον ΣΥΡΙΖΑ εκλέγονται ο Αλέξης Μητρόπουλος και ο Νάσος Αθανασίου. Από το ΠΑΣΟΚ επανεκλέγεται μόνον η Εύη Χριστοφιλοπούλου και μένουν εκτός Βουλής ο Ντίνος Βρεττός, ο Παντελής Ασπραδάκης, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου. Με το ψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων εκλέγονται ο Παύλος Χαϊκάλης και Ευγενία Αρβανίτη-Πρεβεζάνου. Από το ΚΚΕ εκλέγεται ο Ιωάννης Γκιόκας. Με την Χρυσή Αυγή εκλέγεται ο Ηλίας Κασιδιάρης.

3 Από την ΗΜΑΡ εκλέγεται ο Βασίλειος Οικονόμου αλλά εκτός Βουλής έμεινε ο Αθανάσιος Λεβέντης. Α Πειραιά Από την Ν εκλέγεται ο Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, από τον ΣΥΡΙΖΑ επανεκλέγεται ο Θοδωρής ρίτσας από τους Ανεξάρτητους Έλληνες εκλέγεται ο Παναγιώτης Μελάς, από το ΚΚΕ επανεκλέγεται η Ελπίδα Παντελάκη, από την ΗΜΑΡ η Μαρία Ρεπούση και από την Χρυσή Αυγή ο Νικόλαος Κούζηλος. Το ΠΑΣΟΚ δεν βγάζει έδρα και ως εκ τούτου δεν επανεκλέγονται από το ΠΑΣΟΚ ο ημήτρης Καρύδης και ο Μανώλης Μπεντενιώτης όπως και ο Βαϊτσης Αποστολάτος από τον ΛΑΟΣ. Β Πειραιά Από τη Ν επανεκλέγεται ο Γιάννης Τραγάκης, από το ΠΑΣΟΚ ο ημήτρης Λιντζέρης, από τον ΣΥΡΙΖΑ επανεκλέγεται ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και πρωτοεκλέγεται η Τζένη Βαμβακά. Από τους Ανεξάρτητους Έλληνες εκλέγεται ο Γιάννης Κουράκος, από το ΚΚΕ επανεκλέγεται η ιαμάντω Μανωλάκου, από την Χρυσή Αυγή εκλέγεται ο Ιωάννης Λαγός και από την ημοκρατική Αριστερά η Μαρία Γιαννακάκη. εν εκλέγονται από το ΠΑΣΟΚ ο Γρηγόρης Νιώτης και ο Γιάννης ιαμαντίδης, από τη Ν ο Αναστάσιος Νεράντζης και από το ΚΚΕ η Βέρα Νικολαϊδου η οποία είχε ενταχτεί στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας σε μη εκλόγιμη θέση. Εκτός Βουλής θα βρεθεί ο Γιώργος Ανατολάκης ο οποίος εκλέγονταν με τον ΛΑΟΣ. Περιφέρεια Ηπείρου Στην Άρτα εκλέγονται τρεις βουλευτές, από τη Ν, τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ. Από την Ν εκλέγεται ο Κωνσταντίνος Στύλιος, από τον ΣΥΡΙΖΑ η Όλγα Γεροβασίλη και από το ΠΑΣΟΚ ο Χρήστος Γκόκας. εν επανεκλέγονται ο Κωνσταντίνος Παπασιώζος (Ν ) και ο ημήτρης Τσιρώνης (ΠΑΣΟΚ).

4 Στα Ιωάννινα επανεκλέγονται ο Κώστας Τασούλας και ο Σταύρος Καλογιάννης από τη Ν. Έδρα καταλαμβάνει ο ΣΥΡΙΖΑ που εκλέγει τον Χρήστο Μαντά και το ΚΚΕ το οποίο εκλέγει τον Νίκο Έξαρχο. Από το ΠΑΣΟΚ εκλέγεται ο Μιχάλης Κασσής, ενώ δεν επανεκλέγονται ο Μιχάλης Παντούλας και ο Θανάσης Οικονόμου. Τη μονοεδρική της Θεσπρωτίας «κερδίζει» η Ν και επιστρέφει στη Βουλή ο πρώην υφυπουργός Αντώνης Μπέζας στη θέση του Χρήστου Κατσούρα από το ΠΑΣΟΚ. Στην Πρέβεζα επανεκλέγεται ο ημήτρης Τσουμάνης από την Ν και εκλέγεται από το ΠΑΣΟΚ ο Βασίλης Ιωάννου. Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης Στη ράμα με τη Νέα ημοκρατία εκλέγεται ο ημήτρης Κυριαζίδης (χάνει ο Μαργαρίτης Τζίμας), το ΠΑΣΟΚ χάνει μία έδρα, αυτή που κατείχε η Χαρά Κεφαλίδου, και επανεκλέγεται μόνο ο Χρήστος Αηδόνης. Από τους Ανεξάρτητους Έλληνες εκλέγεται ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Νίκος Σμολοκτός. Στον Έβρο εκλέγει δύο βουλευτές η Ν, το ΠΑΣΟΚ εκλέγει μόνο έναν βουλευτή, από τρεις που εκλέχθηκαν το 2009 και έναν βουλευτή εκλέγουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Η Ν εκλέγει τον Κυριάκο Γεροντόπουλο και επανεκλέγει τον Αλέξη ερμεντζόπουλο. Από το ΠΑΣΟΚ εκλέγεται ο Γιώργος Ντόλιος και εκτός Βουλής μένουν Ελένη Τσιαούση και Όλγα Ρενταρή-Τέντε. Από τους Ανεξάρτητους Έλληνες αν δεν επιλέξει την έδρα ο Πάνος Καμμένος εκλέγεται ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Στην Καβάλα το ΠΑΣΟΚ χάνει τις δύο από τις τρεις έδρες που κατείχε και επανεκλέγεται μόνο ο Μιχάλης Τιμοσίδης ενώ χάνουν οι πρώην βουλευτές ημήτρης Παπουτσής και Σάββας Εμινίδης. Από τη Ν επανεκλέγεται ο Νίκος Παναγιωτόπουλος και επιστρέφει στη Βουλή ο Γιώργος Καλαντζής ενώ εκλέγεται και ο Γιάννης

5 Πασχαλίδης. από τον ΣΥΡΙΖΑ εκλέγεται ο ημήτρης Εμμανουηλίδης. Στην Ξάνθη εκλέγεται από ένας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, της Ν και του ΠΑΣΟΚ. Από τη Ν επανεκλέγεται ο Αλέξανδρος Κοντός, από το ΠΑΣΟΚ που χάνει μια έδρα εκλέγεται ο ημήτρης Σαλτούρος ενώ από τον ΣΥΡΙΖΑ εκλέγεται ο Ζεϊμπέκ Χουσεϊν. Στη Ροδόπη εκλέγονται από ένας βουλευτής της Ν, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ. Από το ΠΑΣΟΚ επανεκλέγεται ο Χατζή Οσμάν Αχμέτ και εκτός Βουλής μένει ο Γιώργος Πεταλωτής. Από τη Ν επανεκλέγεται ο Ευριπίδης Στυλιανίδης και από τον ΣΥΡΙΖΑ εκλέγεται ο Καρά Γιουσούφ Αϊχαν. Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας Στα Γρεβενά χάνει την έδρα το ΠΑΣΟΚ και ο Αθανάσιος Χαντάβας μένει εκτός Βουλής και εκλέγεται βουλευτής με τη Ν ο Τιμολέων Κοψαχείλης. Στην Καστοριά εκλέγεται ένας βουλευτής από τη Ν και ένας από τους Ανεξάρτητους Έλληνες ενώ εκτός Βουλής μένει ο Φίλιππος Πετσάλνικος αφού το ΠΑΣΟΚ χάνει την έδρα. Από τη Ν εκλέγεται η Μαρία Αντωνίου και από τους Ανεξάρτητους Έλληνες ο Συμεών Κουμπάνης. Στην Κοζάνη επανεκλέγεται ο Γιώργος Κασαπίδης από τη Ν και εκτός Βουλής μένει ο Μιχάλης Παπαδόπουλος. Με το ΠΑΣΟΚ επανεκλέγεται ο Πάρις Κουκουλόπουλος και μένουν εκτός οι Αλέξανδρος Αθανασιάδης και Ιωάννης Βλατής. Με τους Ανεξάρτητους Έλληνες εκλέγεται η Ραχήλ Μακρή. Με το ΚΚΕ εκλέγεται ο Κώστας Σταμπολίδης και με τη ΗΜΑΡ η Θεοδώρα Τσικαρδάκη. Στη Φλώρινα επανεκλέγεται με τη Ν ο Ευστάθιος Κωνσταντινίδης και από το ΠΑΣΟΚ εκλέγεται ο Νίκος Σαμαράς. Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

6 Στην Α Θεσσαλονίκης η Ν κέρδισε 6 έδρες και εκλέγει τους Ι. Ιωαννίδη, Κώστα Γκιουλέκα, Σταύρο Καλαφάτη, Έλενα Ράπτη, Κωνσταντίνο Καραμανλή, Γιώργο Ορφανό. Το ΠΑΣΟΚ κερδίζει μία έδρα και εκλέγει τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο. Ο ΣΥΡΙΖΑ εκλέγει τρεις βουλευτές τους Αναστάσιο Κουράκη, Γιάννη Αμανατίδη, Γιώργο Αρχοντόπουλο, το ΚΚΕ εκλέγει 2 βουλευτές τους Γιάννη Ζιώγα και Θεοδόσιο Κωνσταντινίδη, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες εκλέγουν δύο βουλευτές την Χρυσούλα Παταγάνα, και τον Χαράλαμπο Αηδονόπουλο. Η ΗΜ. ΑΡ εκλέγει μία βουλευτίνα και επιστρέφει η Ξηροτύρη Αικατερίνη και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εκλέγει έναν βουλευτή τον Αντώνιο Γρέγο. Στη Β' Θεσσαλονίκης παίρνουν από μία έδρα Ν, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, Ανεξάρτητοι Έλληνες, ΗΜΑΡ και Χρυσή Αυγή Από τη Ν εκλέγονται Θεόδωρος Καράογλου, από το ΠΑΣΟΚ ο Χάρης Τσιόκας, από τον ΣΥΡΙΖΑ η Λίτσα Αμανατίδου, από το ΚΚΕ η Ελένη Γερασιμίδου, από τους Ανεξάρτητους Έλληνες ο Απόστολος Χαρουπάκης, από τη ΗΜ.ΑΡ η Αικατερίνη Μάρκου και από τη Χρυσή Αυγή ο Πολύβιος Ζησιμόπουλος. Στην Ημαθία κέρδισαν από μία έδρα, ΣΥΡΙΖΑ, Ανεξάρτητοι Έλληνες, ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ. Με τον ΣΥΡΙΖΑ εκλέγεται η Ξανθίππη Καρανίκα, από το ΠΑΣΟΚ ο Άγγελος Τόλκας, από τους Ανεξάρτητους Έλληνες ο Κωνσταντίνος Γιοβανόπουλος, και από το ΚΚΕ η Σοφρόνωφ-Ιωάννα Ταμπάκη. Στο Κιλκίς επίσης από μία έδρα έχουν η Ν με τον Γιώργο Γεωργαντά, ενώ με το ΠΑΣΟΚ επανεκλέγεται ο Θεόδωρος Παραστατίδης και με τον ΣΥΡΙΖΑ νέο πρόσωπο η Ειρήνη-Ελένη Αγαθοπούλου. Στην Πέλλα η Ν κέρδισε δύο έδρες (Γιώργος Καρασμάνης, Αλκιβιάδης Νουσηκύρου), το ΠΑΣΟΚ μία (Θεοδώρα Τζάκρη), οι Ανεξάρτητοι Έλληνες μία (Αθανάσιος Γραμματικόπουλος).

7 Στην Πιερία έλαβε τρεις έδρες η Ν (Κωνσταντίνος Κουκοδήμος, Γιώργος Κωνσταντόπουλος, ημήτρης Χριστογιάννης) και μία έδρα οι Ανεξάρτητοι Έλληνες (Ευγένιος Παπαδόπουλος). Στις Σέρρες η Ν έχει τρεις έδρες (Μενέλαος Βλάχβεης, Φωτεινή Αραμπατζή, Θεόφιλος Λεονταρίδης). Μία έδρα έχει το ΠΑΣΟΚ (Μάρκος Μπόλαρης). Επίσης μία έδρα έχουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες (Μαρία Κόλλια Τσαρουχά), ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (Νικήτας Σιώης), ΗΜ.ΑΡ (Ευάγγελος Φωτίου) Στη Χαλκιδική έχουν από μία έδρα, Ν (Ευθύμιος Καρανάσιος) ΠΑΣΟΚ (Γιάννης ριβελέγκας) και ΣΥΡΙΖΑ (Αικατερίνη Ιγγλέζη) Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας Στην Αιτωλοακαρνανία από την Ν, επανεκλέγονται ο Μάριος Σαλμάς και ο Κωνσταντίνος Καραγκούνης. Από τον ΣΥΡΙΖΑ εκλέγεται ο Γιώργος Βαρεμένος. Από το ΠΑΣΟΚ επανεκλέγεται ο Θανάσης Μωραΐτης. Από τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» εκλέγεται ο ημήτρης Σταμάτης (ο οποίος προέρχεται από τη Ν ). Από το ΚΚΕ που εκλέγει έναν βουλευτή προηγούνται οι Νίκος Μωραΐτης και Παναγιώτης Νικολόπουλος. Από τη ημοκρατική Αριστερά που εκλέγει και αυτή έναν βουλευτή, εκτός του Φώτη Κουβέλη, προηγούνται οι Παύλος Θεοδωρίδης και Βασίλης Πατρώνης. Από τη Χρυσή Αυγή που εκλέγει έναν βουλευτή, προηγούνται σε σταυρούς οι Κώστας Μπαρμπαρούσης και Λεωνίδας Σταθόπουλος. Στην Αχαΐα από τη Νέα ημοκρατία, που καταλαμβάνει δύο έδρες, προηγούνται οι Αθανάσιος Νταβλούρος, Νίκος Νικολόπουλος και Μιχάλης Μπεκίρης. Στον ΣΥΡΙΖΑ που λαμβάνει επίσης δύο έδρες, εκτός από τον Αλέξη Τσίπρα, προηγούνται σε σταυρούς οι Μαρία Κανελλοπούλου και Βασίλης Χατζηλάμπρου. Στο ΠΑΣΟΚ που εκλέγει μία έδρα, πρώτος είναι ο Γιώργος Παπανδρέου και ακολουθούν οι Κώστας Σπηλιόπουλος και Αθανάσιος Παπαδόπουλος. Από το ΚΚΕ που εκλέγει έναν βουλευτή,

8 προηγούνται οι Νίκος Καραθανασόπουλος και ημήτρης Αγγελόπουλος, ενώ στην ημοκρατική Αριστερά που εκλέγει έναν βουλευτή προηγείται ο Νίκος Τσούκαλης και ακολουθεί η Ελένη Ακτύπη. Από το ψηφοδέλτιο των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» που επίσης εκλέγουν έναν βουλευτή, προηγείται ο Γιώργος Νταβρής και ακολουθεί η Σπυριδούλα Αναγνωστοπούλου. Τέλος από τη Χρυσή Αυγή που θα εκλέξει έναν βουλευτή πρώτος έρχεται σε σταυρούς ο Μιχάλης Αρβανίτης και έπεται ο Αναστάσιος Γιαχαλής. Στην Ηλεία από την Νέα ημοκρατία επανεκλέγονται ο Κώστας Τζαβάρας και η ιονυσία Αυγερινοπούλου και από το ΠΑΣΟΚ ο Γιάννης Κουτσούκος, ενώ εκτός Βουλής μένει ο Μιχάλης Κατρίνης. Με τους Ανεξάρτητους Έλληνες εκλέγεται ο Γιάννης Κωνσταντόπουλος, από τον ΣΥΡΙΖΑ εκλέγεται η Έφη Γεωργοπούλου-Σάλταρη και από τη Χρυσή Αυγή ο Νικόλαος Κρέσπης. Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας Από τις τέσσερις έδρες της Βοιωτίας τις τρεις παίρνει η Νέα ημοκρατία και τη μία ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ το ΠΑΣΟΚ δεν καταλαμβάνει έδρα, οπότε και δεν επανεκλέγεται η Βασιλική Τσόνογλου. Με την Ν εκλέγονται για πρώτη φορά ο Γιάννης Καράμπελας και επανέρχονται οι παλαιοί βουλευτές Ανδρέας Κουτσούμπας και Ευάγγελος Μπασιάκος. Με τον ΣΥΡΙΖΑ εκλέγεται ο Γιάννης Σταθάς. Ο Μιχάλης Γιαννάκης ο οποίος ήταν στην προηγούμενη Βουλή βουλευτής της Ν εκλέγεται πλέον με το ψηφοδέλτιο Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Η Άρια Αγάτσα η οποία μεταπήδησε από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στο ψηφοδέλτιο της Ν στη Βοιωτία, δεν εξελέγη. Στην Εύβοια οι έξι έδρες κατανέμονται από μία στον ΣΥΡΙΖΑ, τους Ανεξάρτητους Έλληνες, το ΠΑΣΟΚ, τη Χρυσή Αυγή, το ΚΚΕ και τη ημοκρατική Αριστερά. Η Νέα ημοκρατία δεν εκλέγει βουλευτή οπότε ο Σίμος Κεδίκογλου μένει εκτός Βουλής και εκλέγεται ο Κώστας Μαρκόπουλος ο οποίος μεταπήδησε από το ψηφοδέλτιο της Ν στους Ανεξάρτητους Έλληνες.

9 Την έδρα του ΠΑΣΟΚ καταλαμβάνει ο Συμεών Κεδίκογλου, επανεκλεγόμενος, ενώ μένουν εκτός Βουλής η Κατερίνα Περλεπέ - Σηφουνάκη. Με τον ΣΥΡΙΖΑ επανέρχεται στο Κοινοβούλιο ο ημήτρης Αποστόλου. Με την ΗΜΑΡ εκλέγεται ο ημήτρης Αναγνωστάκης. Από την Χρυσή Αυγή μπαίνει ο Νικόλαος Μίχος και μένει εκτός η Ουρανία Παπαδάκη Παπανδρέου από τον ΛΑΟΣ. Οι πέντε έδρες της Φθιώτιδας κατανέμονται σε πέντε κόμματα. Με τη Ν επανεκλέγεται ο Χρήστος Σταϊκούρας, με τον ΣΥΡΙΖΑ εκλέγεται ο Βασίλης Κυριακάκης, με το ΠΑΣΟΚ επανεκλέγεται ο Νίκος Τσώνης, με τους Ανεξάρτητους Έλληνες εκλέγεται ο Θεόδωρος Χειμάρας και με την Χρυσή Αυγή ο Αποστόλης Γκλέτσος (σ.σ.: δεν πρόκειται για τον δήμαρχο Στυλίδας Απόστολο Γκλέτσο). Από το ΠΑΣΟΚ μένουν εκτός Βουλής η Κατερίνα Μπατζελή και η Τόνια Αντωνίου. Τη μονοεδρική της Ευρυτανίας «κερδίζει» η Ν με την οποία εκλέγεται ο Κώστας Κοντογεώργος. Ως εκ τούτου δεν επανεκλέγεται ο Ηλίας Καρανίκας από το ΠΑΣΟΚ. Στη μονοεδρική της Φωκίδας την οποία παίρνει η Ν εκλέγεται η Ασπασία Μανδρέκα. Ως εκ τούτου δεν επανεκλέγεται η Αφροδίτη Παπαθανάση η οποία κατείχε από το ΠΑΣΟΚ την έδρα στην προηγούμενη Βουλή. Περιφέρεια Θεσσαλίας Στην Καρδίτσα με τη Ν επανεκλέγονται ο Κώστας Τσιάρας και ο Σπύρος Ταλιαδούρος ενώ εκλέγεται και η Ασημίνα Σκόνδρα. Με τον ΣΥΡΙΖΑ εκλέγεται ο Νίκος Μιχαλάκης και με το ΚΚΕ εκλέγεται ο Βαγγέλης Μπούτας. εν εξελέγη η Μαρία Θεοχάρη από το ΠΑΣΟΚ. Στη Λάρισα από τη Ν επανεκλέγεται ο Μάξιμος Χαρακόπουλος και εκλέγεται ο Χρήστος Κέλλας. Με το ΠΑΣΟΚ επανεκλέγεται ο Φίλιππος Σαχινίδης ενώ εκτός Βουλής μένει ο Βασίλης Έξαρχος και η Βασιλική Αλεξανδρίδου. Με το ΚΚΕ εκλέγεται ο Γιώργος Λαμπρούλης και εκτός Βουλής είναι ο Αντώνης Σκυλλάκος που είχε κατέλθει υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο Επικρατείας σε μη εκλόγιμη θέση. Με τον ΣΥΡΙΖΑ επανεκλέγεται η Ηρώ ιώτη. Με τη ΗΜΑΡ εκλέγεται ο Θωμάς Ψύρρας. Με τη Χρυσή Αυγή ο Χρυσοβαλάντης

10 Αλεξόπουλος. Εκτός Βουλής είναι και ο Αστέριος Ροντούλης που το 2009 είχε εκλεγεί με το ΛΑΟΣ. Στη Μαγνησία το ΠΑΣΟΚ έμεινε χωρίς βουλευτή. Με τη Ν εκλέγεται ο Θανάσης Νάκος, με το ΚΚΕ ο Απόστολος Νάνος, ο πρόεδρος της Ν Αντώνης Σαμαράς ήταν υποψήφιος στη Μαγνησία και τη Μεσσηνία αλλά φαίνεται ότι επιλέγει την Μεσσηνία. Με τη ΗΜΑΡ ο Παρίσης Μουτσινάς, με τους Ανεξάρτητους Έλληνες η Μαρίνα Χρυσοβελώνη και με τη Χρυσή Αυγή ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος. Εκτός Βουλής έμεινε ο Κωνσταντίνος Καρτάλης αλλά και η Ροδούλα Ζήση που είχε κατέλθει υποψήφια στη Β Αθήνας. Εκτός και ο Παύλος Μαρκάκης που το 2009 είχε εκλεγεί με το ΛΑΟΣ. Στα Τρίκαλα με τη Ν εκλέγεται ο Ηλίας Βλαχογιάννης και επανεκλέγεται ο Κώστας Σκρέκας. Με το ΠΑΣΟΚ εκλέγεται ο Γιώργος Οικονόμου και με το ΚΚΕ επανεκλέγεται ο Αχιλλέας Κανταρτζής. Με τη ΗΜΑΡ εκλέγεται ο Γιώργος Κυρίτσης. Εκτός Βουλής μένουν από το ΠΑΣΟΚ ο Χρήστος Χάιδος και ο Χρήστος Μαγκούφης. Περιφέρεια Πελοποννήσου Στην Αργολίδα με τη Ν επανεκλέγεται ο Γιάννης Ανδριανός. Με το ΠΑΣΟΚ επανεκλέγεται ο Ιωάννης Μανιάτης και με τον ΣΥΡΙΖΑ εκλέγεται ο ημήτρης Κοδέλας. Στην Αρκαδία επανεκλέγεται με τη Ν ο Ανδρέας Λυκουρέντζος. Με το ΠΑΣΟΚ επανεκλέγεται ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και με τον ΣΥΡΙΖΑ εκλέγεται για πρώτη φορά Κώστας Ζαχαριάς. Στην Κορινθία εκλέγονται με τη Ν ο τέως Νομάρχης Νίκος Ταγαράς και ο Χρήστος ήμας. Με τον ΣΥΡΙΖΑ εκλέγεται η Μαρία Θελερίτη και με τη Χρυσή Αυγή ο Ευστάθιος Μπούκουρας. Το ΠΑΣΟΚ δεν εκλέγει βουλευτή στην Κορινθία και εκτός Βουλής μένουν οι Πάνος Μπεγλίτης, η Αικατερίνη Φαρμάκη-Γκέκη. Εκτός Βουλής μένει από τη Ν και ο Κώστας Κόλλιας. Στη Λακωνία με τη Ν επανεκλέγεται ο Θανάσης αβάκης και με το ΠΑΣΟΚ επανεκλέγεται ο Λεωνίδας Γρηγοράκος. Με τον ΣΥΡΙΖΑ

11 εκλέγεται ο Σταύρος Αραχωβίτης. Εκτός Βουλής μένει από τη Ν ο Γρηγόρης Αποστολάκος καθώς η Ν χάνει μία έδρα. Στη Μεσσηνία η Ν εκλέγει δύο βουλευτές. Με τη Ν εκλέγονται οι Γιάννης Λαμπρόπουλος και ο ημήτρης Σαμπαζιώτης αλλά αν ο Πρόεδρος της Ν επιλέξει την έδρα της Μεσσηνίας στην οποία ήταν υποψήφιος χάνει την έδρα ο κ. Σαμπαζιώτης. Με το ΠΑΣΟΚ επανεκλέγεται η Νάντια Γιαννακοπούλου. Με τον ΣΥΡΙΖΑ εκλέγεται ο Θανάσης Πετράκος και με τη Χρυσή Αυγή ο ημήτρης Κουκούτσης. Εκτός Βουλής έμεινε ο ημήτρης Κουσελάς από το ΠΑΣΟΚ, ο Οδυσσέας Βουδούρης που είχε φύγει από το ΠΑΣΟΚ ήταν υποψήφιος με τη ΗΜΑΡ. Περιφέρεια Ιονίου Στη Ζάκυνθο τη μονοεδρική κερδίζει η Ν και εκλέγεται ο ιονύσης Γάσπαρος. Εκτός μένει από το ΠΑΣΟΚ η Μαρία Κλαυδιανού. Στην Κέρκυρα ο ΣΥΡΙΖΑ εκλέγει τον Στέφανο Σαμοϊλη. Το ΚΚΕ επανεκλέγει τον Χαράλαμπο Χαραλάμπους και η Ν επανεκλέγει το Νίκο ένδια. Εκτός μένει από το ΠΑΣΟΚ η Άντζελα Γκερέκου. Στην Κεφαλονιά τη μονοεδρική παίρνει ο ΣΥΡΙΖΑ και εκλέγει την Αφροδίτη Θεοπεφτάκου. Εκτός μένει από το ΠΑΣΟΚ ο Σπύρος Μοσχόπουλος. Στη Λευκάδα τη μονοεδρική παίρνει η Ν και εκλέγει το Θ. Σολδάτο. Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου Στη Λέσβο με τη Ν εκλέγεται ο Παύλος Βογιατζής, με το ΚΚΕ ο ημήτρης Καραγιάννης και με τον ΣΥΡΙΖΑ ο Γιάννης Σερδελής. Εκτός Βουλής έμεινε από το ΠΑΣΟΚ ο Νίκος Σηφουνάκης και ο Σπύρος Γαληνός που ήταν υποψήφιος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Στη Σάμο τη μονοεδρική παίρνει το ΚΚΕ και εκλέγεται ο ημήτρης Μαυρατζώτης. Εκτός Βουλής έμεινε από το ΠΑΣΟΚ ο Πυθαγόρας Βαρδίκος.

12 Στη Χίο με τη Ν επανεκλέγεται ο Κώστας Μουσουρούλης και από το ΠΑΣΟΚ εκλέγεται ο Κώστας Τριαντάφυλλος. Εκτός Βουλής έμεινε από το ΠΑΣΟΚ η Ελπίδα Τσουρή. Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου Στις Κυκλάδες επανεκλέγεται με τη Ν ο Γιάννης Βρούτσης, με τους Ανεξάρτητους Έλληνες εκλέγεται ο Μάριος Βουτσίνος και με το ΣΥΡΙΖΑ εκλέγεται ο Νίκος Συρμαλένιος. Εκτός Βουλής έμειναν από το ΠΑΣΟΚ οι Παναγιώτης Ρήγας και ο Γιώργος Παπαμανώλης. Στα ωδεκάνησα με τη Ν εκλέγονται οι Β. Υψηλάντης, Μάνος Κόνσολας, Γιάννης Παππάς. Με τους Ανεξάρτητους Έλληνες εκλέγεται η Μίκα Ιατρίδη και με το ΠΑΣΟΚ ο ημήτρης Κρεμαστινός. Εκτός Βουλής μένουν οι Γιώργος Νικητιάδης, Νίκος Ζωίδης από το ΠΑΣΟΚ και ο Γιώργος Κασσάρας που ήταν υποψήφιος με την Κοινωνική Συμφωνία. Περιφέρεια Κρήτης Στο Ηράκλειο με τη Ν εκλέγονται οι Μανώλης Κεφαλογιάννης, Μ. Σενετάκης, Γ. εικτάκης. Με το ΠΑΣΟΚ επανεκλέγεται ο Βασίλης Κεγκέρογλου. Με το ΚΚΕ εκλέγεται ο Μ. Συντυχάκης, με τον ΣΥΡΙΖΑ επανεκλέγεται ο Μ. Κριτσωτάκης, με τη ΗΜΑΡ επανεκλέγεται ο Ιωάννης Μιχελογιαννάκης και με τους Ανεξάρτητους Έλληνες ο Ε. Μαριάς. Εκτός Βουλής μένουν η Μαρία Σκραφνάκη, Φραγκίσκος Παρασύρης. Στα Χανιά με τη Ν εκλέγονται οι Μανούσος Βολουδάκης, Κυριάκος Βιρβιδάκης και Κώστας Γύπαρης. Με τον ΣΥΡΙΖΑ εκλέγεται ο Γ. Σταθάκης. Εκτός Βουλής έμεινε η Ευαγγελία Κουρουπάκη, ο Σήφης Βαλυράκης και ο Ευτύχης αμιανάκης όλοι τους από το ΠΑΣΟΚ. Στο Ρέθυμνο η έδρα της Ν περνάει στον ΣΥΡΙΖΑ. Με το ΠΑΣΟΚ εκλέγεται ο Μανώλης Όθωνας και με τον ΣΥΡΙΖΑ ο Αν. Ξανθός. Στο Λασίθι δεν υπήρξαν αλλαγές αφού επανεκλέγεται βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ ο Μιχάλης Καρχιμάκης με τη Ν ο Γιάννης Πλακιωτάκης.

13

Ηλίας Θεοδωρίδης ( ΗΜΑΡ Πέλλα) Βασίλης Γιουματζίδης (ΠΑΣΟΚ Πέλλα) Κώστας Κιλτίδης (ΛΑΟΣ Α Θεσσαλονίκης) Γιώργος Φραγγίδης (ΠΑΣΟΚ Κιλκίς)

Ηλίας Θεοδωρίδης ( ΗΜΑΡ Πέλλα) Βασίλης Γιουματζίδης (ΠΑΣΟΚ Πέλλα) Κώστας Κιλτίδης (ΛΑΟΣ Α Θεσσαλονίκης) Γιώργος Φραγγίδης (ΠΑΣΟΚ Κιλκίς) Ηλίας Θεοδωρίδης ( ΗΜΑΡ Πέλλα) Βασίλης Γιουματζίδης (ΠΑΣΟΚ Πέλλα) Κώστας Κιλτίδης (ΛΑΟΣ Α Θεσσαλονίκης) Γιώργος Φραγγίδης (ΠΑΣΟΚ Κιλκίς) Κωνσταντίνος Παπασιώζος (Ν Άρτα) ημήτρης Τσιρώνης (ΠΑΣΟΚ Άρτα) Μιχάλης

Διαβάστε περισσότερα

1)ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ. ημοσιογράφοι: (22)

1)ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ. ημοσιογράφοι: (22) 1)ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ημοσιογράφοι: (22) -Αβραμίδης Γαβριήλ (Ανεξάρτητοι Έλληνες) -Νάσος Αθανασίου (ΣΥΡΙΖΑ) -Γιάννης Ανδριανός (Ν..) -Μίμης Ανδρουλάκης (Ανεξάρτητος) -Φωτεινή Αραμπατζή(Ν..) -Γιώργος Βαρεμένος(ΣΥΡΙΖΑ)

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. 1. Σαμαράς Αντώνης (Μεσσηνίας) 2. Δημήτρης Αβραμόπουλος (Α Αθηνών) 3. Αθανασίου Χαράλαμπος (Επικρατείας)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. 1. Σαμαράς Αντώνης (Μεσσηνίας) 2. Δημήτρης Αβραμόπουλος (Α Αθηνών) 3. Αθανασίου Χαράλαμπος (Επικρατείας) ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1. Σαμαράς Αντώνης (Μεσσηνίας) 2. Δημήτρης Αβραμόπουλος (Α Αθηνών) 3. Αθανασίου Χαράλαμπος (Επικρατείας) 4. Ανδριανός Γιάννης (Αργολίδος) 5. Αντωνίου Μαρία (Καστοριάς) 6. Αραμπατζή Φωτεινή

Διαβάστε περισσότερα

Προς: ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΟΥΛΗΣ κ. Ευάγγελο Μεϊµαράκη. Αθήνα, 29 Ιανουαρίου 2013. Θέµα: Κάπνισµα εντός του Κοινοβουλίου. Αξιότιµε κ. Πρόεδρε,

Προς: ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΟΥΛΗΣ κ. Ευάγγελο Μεϊµαράκη. Αθήνα, 29 Ιανουαρίου 2013. Θέµα: Κάπνισµα εντός του Κοινοβουλίου. Αξιότιµε κ. Πρόεδρε, Προς: ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΟΥΛΗΣ κ. Ευάγγελο Μεϊµαράκη Αθήνα, 29 Ιανουαρίου 2013 Θέµα: Κάπνισµα εντός του Κοινοβουλίου Αξιότιµε κ. Πρόεδρε, Αποφασίσαµε να απευθυνθούµε σε σας γιατί η κατάσταση που επικρατεί σχεδόν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ. 1. Ντόρα Μπακογιάννη (ΝΔ) 2. Αθανασίου Χαράλαμπος (ΝΔ) 3. Λαζαρίδης Χρύσανθος (ΝΔ) 4. Μιχελάκης Ιωάννης (ΝΔ) 5. Γλέζος Εμμανουήλ (ΣΥΡΙΖΑ)

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ. 1. Ντόρα Μπακογιάννη (ΝΔ) 2. Αθανασίου Χαράλαμπος (ΝΔ) 3. Λαζαρίδης Χρύσανθος (ΝΔ) 4. Μιχελάκης Ιωάννης (ΝΔ) 5. Γλέζος Εμμανουήλ (ΣΥΡΙΖΑ) ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ 1. Ντόρα Μπακογιάννη (ΝΔ) 2. Αθανασίου Χαράλαμπος (ΝΔ) 3. Λαζαρίδης Χρύσανθος (ΝΔ) 4. Μιχελάκης Ιωάννης (ΝΔ) 5. Γλέζος Εμμανουήλ (ΣΥΡΙΖΑ) 6. Φωτίου Θεανώ (ΣΥΡΙΖΑ) 7. Δήμας Πύρρος (ΠΑΣΟΚ) 8.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΜΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ: Βουλευτής Β' Αθηνών ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ: Γκιουλέκας Κώστας Βουλευτής Α Θεσσαλονίκης

ΤΟΜΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ: Βουλευτής Β' Αθηνών ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ: Γκιουλέκας Κώστας Βουλευτής Α Θεσσαλονίκης ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Αβραμόπουλος Δημήτρης ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΙ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ: Εποπτεία επί των Τομέων Εξωτερικής Πολιτικής, Άμυνας, Δημόσιας Διοίκησης, Πολιτισμού, Τουρισμού, Προστασίας του Πολίτη, Παιδείας, Δικαιοσύνης

Διαβάστε περισσότερα

α/α Επώνυμο Όνομα Περιφέρεια 2012 Κόμμα 2012 Περιφέρεια 2015 Κόμμα 2015 1 Μπακογιάννη Ντόρα Επικρατείας ΝΔ Α' Αθηνών ΝΔ 2 Αθανασίου Χαράλαμπος

α/α Επώνυμο Όνομα Περιφέρεια 2012 Κόμμα 2012 Περιφέρεια 2015 Κόμμα 2015 1 Μπακογιάννη Ντόρα Επικρατείας ΝΔ Α' Αθηνών ΝΔ 2 Αθανασίου Χαράλαμπος α/α Επώνυμο Όνομα Περιφέρεια 2012 Κόμμα 2012 Περιφέρεια 2015 Κόμμα 2015 1 Μπακογιάννη Ντόρα Επικρατείας ΝΔ Α' Αθηνών ΝΔ 2 Αθανασίου Χαράλαμπος Επικρατείας ΝΔ Λέσβου ΝΔ 3 Λαζαρίδης Χρύσανθος Επικρατείας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΚΟΝΑ ΔΡΩΝΤΩΝ: Δείκτες Αξιολόγησης Προσώπων / Πολιτικών Αρχηγών

ΕΙΚΟΝΑ ΔΡΩΝΤΩΝ: Δείκτες Αξιολόγησης Προσώπων / Πολιτικών Αρχηγών ΕΙΚΟΝΑ ΔΡΩΝΤΩΝ: Δείκτες Αξιολόγησης Προσώπων / Πολιτικών Αρχηγών Ι. Βαθμός εμπιστοσύνης σε Α. Σαμαρά Α. Τσίπρα για την αντιμετώπιση θεμάτων οικονομικής, εξωτερικής, κοινωνικής πολιτικής και θέματα διαφάνειας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ Α ΑΘΗΝΩΝ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ Α ΑΘΗΝΩΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ Ντόρα Μπακογιάννη Νέα Δημοκρατία Σταύρος Δήμας Χαράλαμπος Αθανασίου Νέα Δημοκρατία Σταύρος Δήμας Χρύσανθος Λαζαρίδης Νέα Δημοκρατία Σταύρος Δήμας Γιάννης Μιχελάκης Νέα Δημοκρατία Σταύρος Δήμας

Διαβάστε περισσότερα

ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ Σ.Ν ΤΥΧΕΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ

ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ Σ.Ν ΤΥΧΕΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ Σ.Ν ΤΥΧΕΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ Πρόεδρος ΠΑ.ΣΟ.Κ B ΑΘΗΝΑΣ Παπανδρέου Βασιλική (Βάσω) http://www.vpapandreou.gr/ info@vpapandreou.gr Αντιπρόεδρο ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Διαβάστε περισσότερα

Στοιχεία για τη συμμετοχή των γυναικών στις Εθνικές Εκλογές της 6 ης Μαΐου 2012

Στοιχεία για τη συμμετοχή των γυναικών στις Εθνικές Εκλογές της 6 ης Μαΐου 2012 Στοιχεία για τη συμμετοχή των γυναικών στις Εθνικές Εκλογές της 6 ης Μαΐου 2012 Διεύθυνση Προγραμματισμού, Ανάπτυξης και Απασχόλησης Σελίδα 1 ιεύθυνση Προγραµµατισµού, Ανάπτυξης και Απασχόλησης Μάιος 2012

Διαβάστε περισσότερα

Φύλλο1 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ Α' ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΣΟΚ / ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ Α' ΑΘΗΝΩΝ Α' ΑΘΗΝΩΝ. Παφίλης Αθανάσιος ΚΚΕ Α' ΑΘΗΝΩΝ Β' Αθηνών

Φύλλο1 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ Α' ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΣΟΚ / ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ Α' ΑΘΗΝΩΝ Α' ΑΘΗΝΩΝ. Παφίλης Αθανάσιος ΚΚΕ Α' ΑΘΗΝΩΝ Β' Αθηνών Ραγκούσης Ιωάννης ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ Παναρίτη Ελένη (Έλενα) ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ Μόσιαλος Ηλίας ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ Γερουλάνος Παύλος ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ Σιούφας Δημήτριος Ν.Δ. ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ Τσουμάνη - Σπέντζα Ευγενία Ν.Δ. ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ Συζήτηση επί των Προγραμματικών Δηλώσεων της Κυβέρνησης (Συνεδρίαση 2 ης ημέρας: Δευτέρα 9/2/2015) Ώρα έναρξης: 11.15 Ώρα λήξης:

Διαβάστε περισσότερα

Γυναίκες υποψήφιες και εκλεγμένες στις Εθνικές Εκλογές της 17 ης Ιουνίου 2012 ΕΚΘΕΣΗ. Διεύθυνση Προγραμματισμού, Ανάπτυξης και Απασχόλησης Σελίδα 1

Γυναίκες υποψήφιες και εκλεγμένες στις Εθνικές Εκλογές της 17 ης Ιουνίου 2012 ΕΚΘΕΣΗ. Διεύθυνση Προγραμματισμού, Ανάπτυξης και Απασχόλησης Σελίδα 1 Γυναίκες υποψήφιες και εκλεγμένες στις Εθνικές Εκλογές της 17 ης Ιουνίου 2012 ΕΚΘΕΣΗ Διεύθυνση Προγραμματισμού, Ανάπτυξης και Απασχόλησης Σελίδα 1 Διεύθυνση Προγραμματισμού, Ανάπτυξης και Απασχόλησης Ιούνιος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΚΟΝΑ ΔΡΩΝΤΩΝ: Δείκτες Αξιολόγησης Προσώπων / Πολιτικών Αρχηγών

ΕΙΚΟΝΑ ΔΡΩΝΤΩΝ: Δείκτες Αξιολόγησης Προσώπων / Πολιτικών Αρχηγών ΕΙΚΟΝΑ ΔΡΩΝΤΩΝ: Δείκτες Αξιολόγησης Προσώπων / Πολιτικών Αρχηγών Ι. Καταλληλότερος Πρωθυπουργός (καθ υπόδειξη/ δίπολο) ΙI. Εικόνα Πολιτικών Αρχηγών ΙIΙ. Βαθμός εμπιστοσύνης σε Α. Σαμαρά Α. Τσίπρα για την

Διαβάστε περισσότερα

airetos.gr Άρθρο 129 Α του ν.3852/2010: Με το σταυρό προτίμησης ο εκλογέας εκφράζει την προτίμησή του Αριθμός εδρών εκλογικής περιφέρειας

airetos.gr Άρθρο 129 Α του ν.3852/2010: Με το σταυρό προτίμησης ο εκλογέας εκφράζει την προτίμησή του Αριθμός εδρών εκλογικής περιφέρειας airetos.gr Άρθρο 129 Α του ν.3852/2010: Με το σταυρό προτίμησης ο εκλογέας εκφράζει την προτίμησή του Αριθμός εδρών εκλογικής περιφέρειας Μέγιστος αριθμός επιτρεπόμενων σταυρών προτίμησης προς έναν (1)

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΞΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΡΑΣΗΣ «ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΖΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΞΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΡΑΣΗΣ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΞΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΡΑΣΗΣ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΞΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΡΑΣΗΣ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 211-212

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΞΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΡΑΣΗΣ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΞΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΡΑΣΗΣ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΞΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΡΑΣΗΣ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 212-213

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ Α1 ΣΥΝΟΛΟ ΔΙΑΒΙΒΑΣΕΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2018 (ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ/ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ )

ΠΙΝΑΚΑΣ Α1 ΣΥΝΟΛΟ ΔΙΑΒΙΒΑΣΕΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2018 (ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ/ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ) ΠΙΝΑΚΑΣ Α1 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΥΝΟΛΟ ΔΙΑΒΙΒΑΣΕΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2018 (ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ/ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ) ΠΛΗΘΟΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΚΤΗΣΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΥΡΩ 120.333,220 ΕΘΝΙΚΗ.

ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΥΡΩ 120.333,220 ΕΘΝΙΚΗ. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΥΡΩ 120.333,220 ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΗΣ ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΣ ΕΥΡΩ 667.000,000 ΚΥΠΡΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΗΣ ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΣ ΕΥΡΩ 153.000,000 ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΚΟΖΑΝΗΣ. ΑΛΕΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΕΥΡΩ 180.000,00 ΕΘΝΙΚΗ ΑΛΕΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Μονάδες 1 3 10 3 3 20 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΡΑΜΑΣ Δωμάτια 73 173 173 119 49 587 Κλίνες 147 365 352 217 92 1.173 Μονάδες 3 2 19 29 10 63 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ Μονάδες 1 3 11 2 3 20 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΡΑΜΑΣ Δωμάτια 73 173 222 68 49 585 Κλίνες 147 365 449 121 92 1.174 Μονάδες 3 2 19 28 10 62 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Σας κοινοποιούμε πίνακες στους οποίους φαίνονται τα κενά που απέμειναν στη Π.Ε. σε όλες τις ειδικότητες, μετά τις αποσπάσεις που έγιναν στις 26.08.14.

Σας κοινοποιούμε πίνακες στους οποίους φαίνονται τα κενά που απέμειναν στη Π.Ε. σε όλες τις ειδικότητες, μετά τις αποσπάσεις που έγιναν στις 26.08.14. Μπράτης Δημήτρης Αιρετός του ΚΥΣΠΕ d.mpratis@gmail.com http://www.mpratis.gr Τηλ. 6974750402 2103312790-2103442884 Fax: 2103246893 Παληγιάννης Βασίλειος Αιρετός Κ.Υ.Σ.Π.Ε. paligiannis@hotmail.gr Τηλ. 6974750409

Διαβάστε περισσότερα

«ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ»

«ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» ΕΣΠΑ 214-22 Επιχειρησιακό Πρόγραµµα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου υναµικού, Εκπαίδευση και ια Βίου Μάθηση» (ΕΠ ΑΝΑ Ε ΒΜ) 214-22 13 Περιφερειακά Επιχειρησιακά Προγράµµατα (ΠΕΠ) 214 22 ΡΑΣΗ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ Κ.Ο. ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ε.Κ.Μ.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ Κ.Ο. ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ε.Κ.Μ. ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ Κ.Ο. ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ε.Κ.Μ. Για την κατάργηση της πολιτικής επιστράτευσης εργαζοµένων πριν και µετά την κήρυξη απεργίας Αιτιολογική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΞΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΡΑΣΗΣ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΜΕΣΩ ΠΑΡΟΧΗΣ ΚΑΤ

Διαβάστε περισσότερα

Πέρκας Στέλιος Τηλ

Πέρκας Στέλιος Τηλ Οι βάσεις των μεταθέσεων εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης όλων των ειδικοτήτων Έτη 2010,2009, 2008, 2007 και 2006. Πέρκας Στέλιος Τηλ. 6976865548 2341022276 email: sperkas@sch.gr Οι βάσεις των

Διαβάστε περισσότερα

GREEKAMERICANNEWSAGENCY

GREEKAMERICANNEWSAGENCY 2012 GREEKAMERICANNEWSAGENCY GREEKAMERICANNEWSAGENCY ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ 285.467.00 KBC BANK S A ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ 500.000.00 MARFIN ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ

Διαβάστε περισσότερα

Μέσες Τιμές Λιανικής ανά Νομό για την 25/1/2016

Μέσες Τιμές Λιανικής ανά Νομό για την 25/1/2016 Αθήνα, 26-01-2016 Αρ. Πρωτ.: 8320 Μέσες Τιμές Λιανικής ανά Νομό για την 25/1/2016 ΑΤΤΙΚΗΣ 1,306 1,549 1,502 0,945 0,686 0,644 ΑΙΤΩΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 1,361 1,621 1,546 0,993 0,734 0,723 ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ 1,339

Διαβάστε περισσότερα

Μέσες Τιμές Λιανικής ανά Νομό για την 31/8/2015

Μέσες Τιμές Λιανικής ανά Νομό για την 31/8/2015 Αθήνα, 01-09-2015 Αρ. Πρωτ.: 88326 Μέσες Τιμές Λιανικής ανά Νομό για την 31/8/2015 ΑΤΤΙΚΗΣ 1,413 1,667 1,614 1,101 0,647 ΑΙΤΩΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 1,468 1,717 1,650 1,143 0,000 0,715 ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ 1,455 1,679

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤ/ΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΤΑ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ Δ/ΣΗΣ ΟΤΑ Ταχ. Δ/νση: Σταδίου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕ71 ΠΕ70.50 ΡΟΗ ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΥΠΟΣ

ΠΕ71 ΠΕ70.50 ΡΟΗ ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΥΠΟΣ ΠΕ71 ΠΕ70.50 ΡΟΗ 1 ΕΑΕ ΓΚΕΝΑ ΣΑΝΤΡΑ-ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΙΩΑΝΝ ΝΤΟΡΟΤΑ ΠΕ71 452 Α Μαγνησίας Δ/ΝΣΗ Π.Ε. ΜΑΓΝΙΑΣ 2 ΕΑΕ ΓΕΡΟΣΤΑΘΟΥ ΝΙΚΟΛΙΑ ΧΡΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΕ71 527 Α Μαγνησίας Δ/ΝΣΗ Π.Ε. ΜΑΓΝΙΑΣ 3 ΕΑΕ ΦΕΡΤΕΚΛΙΔΗ ΑΝΝΑ-ΜΑΟΥΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

Μέσες Τιμές Λιανικής ανά Νομό για την 17/12/2015

Μέσες Τιμές Λιανικής ανά Νομό για την 17/12/2015 Αθήνα, 18-12-2015 Αρ. Πρωτ.: 131956 Μέσες Τιμές Λιανικής ανά Νομό για την 17/12/2015 ΑΤΤΙΚΗΣ 1,357 1,603 1,553 1,036 0,763 0,674 ΑΙΤΩΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 1,413 1,654 1,603 1,080 0,806 0,741 ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ 1,385

Διαβάστε περισσότερα

Μέσες Τιμές Λιανικής ανά Νομό για την 17/9/2015

Μέσες Τιμές Λιανικής ανά Νομό για την 17/9/2015 Αθήνα, 18-09-2015 Αρ. Πρωτ.: 95724 Μέσες Τιμές Λιανικής ανά Νομό για την 17/9/2015 ΑΤΤΙΚΗΣ 1,412 1,653 1,603 1,108 0,666 ΑΙΤΩΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 1,464 1,704 1,633 1,147 0,000 0,732 ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ 1,437 1,667

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΘΜΙΔΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΕΝΑ

ΒΑΘΜΙΔΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΕΝΑ ΒΑΘΜΙΔΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΕΝΑ Α Αθήνας (Π.Ε.) ΑΓΩΓΗΣ 2 Α Αθήνας (Π.Ε.) ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ -17 Α Αθήνας (Π.Ε.) ΔΑΣΚΑΛΟΙ -32 Β Αθήνας (Π.Ε.) ΑΓΩΓΗΣ 5 Β Αθήνας (Π.Ε.) ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ -22 Β Αθήνας (Π.Ε.) ΔΑΣΚΑΛΟΙ -16

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Γ. ΒΛΑΣΗΣ Βουλευτής Ν. Αρκαδίας ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Δελτίο Τύπου

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Γ. ΒΛΑΣΗΣ Βουλευτής Ν. Αρκαδίας ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Δελτίο Τύπου Τρίπολη, 7 Φεβρουαρίου 2017 Δελτίο Τύπου Κώστας Βλάσης: «Όμηροι των μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ οι πυροσβέστες πενταετούς υποχρέωσης. Οφείλετε να λύσετε άμεσα το θέμα της μονιμοποίησής

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΑΔΕΣ 33 101 213 643 280 1.270 ΔΩΜΑΤΙΑ 6.553 9.627 11.087 17.972 4.804 50.043 ΚΛΙΝΕΣ 12.565 18.096 20.716 33.537 9.193 94.107

ΜΟΝΑΔΕΣ 33 101 213 643 280 1.270 ΔΩΜΑΤΙΑ 6.553 9.627 11.087 17.972 4.804 50.043 ΚΛΙΝΕΣ 12.565 18.096 20.716 33.537 9.193 94.107 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2005 ΑΘΗΝΑ ΜΟΝΑΔΕΣ 14 33 43 102 64 256 ΔΩΜΑΤΙΑ 3.948 3.989 3.232 3.914 1.396 16.479 ΚΛΙΝΕΣ 7.408 7.304 5.894 7.182 2.648 30.436 ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΜΟΝΑΔΕΣ 8 22 9 39 ΔΩΜΑΤΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ ΚΛΑΔΟΣ ΕΛΛΕΙΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ. Α Αθήνας (Π.Ε.) ΑΓΓΛΙΚΗΣ - 68 Α Αθήνας (Π.Ε.) ΦΥΣΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ ΚΛΑΔΟΣ ΕΛΛΕΙΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ. Α Αθήνας (Π.Ε.) ΑΓΓΛΙΚΗΣ - 68 Α Αθήνας (Π.Ε.) ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ ΚΛΑΔΟΣ ΕΛΛΕΙΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Α Αθήνας (Π.Ε.) ΑΓΓΛΙΚΗΣ - 68 Α Αθήνας (Π.Ε.) - 65 Α Αθήνας (Π.Ε.) ΜΟΥΣΙΚΗΣ - 4 Β Αθήνας (Π.Ε.) ΑΓΓΛΙΚΗΣ 55 Β Αθήνας (Π.Ε.) 74 Β Αθήνας (Π.Ε.) ΜΟΥΣΙΚΗΣ 4 Γ Αθήνας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΡΑΣΗ "ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ"

ΔΡΑΣΗ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΕΣΠΑ 2014-2020 Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση" (ΕΠ ΑΝΑΔΕΔΒΜ) 2014-2020 13 Περιφερειακά Επιχειρησιακά Προγράμματα (ΠΕΠ) 2014-2020 ΔΡΑΣΗ "ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Γ. Παρασκευή 18 Μαΐου 2012 (Απόγευµα)

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Γ. Παρασκευή 18 Μαΐου 2012 (Απόγευµα) ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Γ Παρασκευή 18 Μαΐου 2012 (Απόγευµα) ΘΕΜΑΤΑ Α. ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1. Επικύρωση Πρακτικών, σελ. 37 2. Ειδική Ηµερήσια Διάταξη: Εκλογή τριών Αντιπροέδρων από την πρώτη σε δύναµη

Διαβάστε περισσότερα

Τροπολογία Προσθήκη. Θέμα: Επαναφορά του ΕΦΚ πετρελαίου θέρμανσης στα επίπεδα Μαρτίου 2011. Α. ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

Τροπολογία Προσθήκη. Θέμα: Επαναφορά του ΕΦΚ πετρελαίου θέρμανσης στα επίπεδα Μαρτίου 2011. Α. ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Τροπολογία Προσθήκη Στο σ/ν, αρμοδιότητας Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, «Περιβαλλοντική αναβάθμιση και ιδιωτική πολεοδόμηση Βιώσιμη ανάπτυξη οικισμών Ρυθμίσεις δασικής νομοθεσίας»

Διαβάστε περισσότερα

Ελάχιστη μοναδιαία αξία

Ελάχιστη μοναδιαία αξία ΠΙΝΑΚΑΣ 1 Εύρος διακύμανσης Κωδικός Περιφέρεια Ελάχιστη μοναδιαία αξία Μέγιστη μοναδιαία αξία 1 Βοσκότοπος 29,59 13.302,06 2 Αρόσιμη έκταση 36,02 25.039,94 3 Δενδρώνες- Αμπελώνες 44,21 14.591,53 ΠΙΝΑΚΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Στοιχεία από το Survey: Β5: Εκτεταμένα Στοιχεία Σχολικών Μονάδων Στη συγκεκριμένη «ενότητα» δίνονται στοιχεία για τον αριθμό των Τμημάτων, τους

Στοιχεία από το Survey: Β5: Εκτεταμένα Στοιχεία Σχολικών Μονάδων Στη συγκεκριμένη «ενότητα» δίνονται στοιχεία για τον αριθμό των Τμημάτων, τους Στοιχεία από το Survey: Β5: Εκτεταμένα Στοιχεία Σχολικών Μονάδων Στη συγκεκριμένη «ενότητα» δίνονται στοιχεία για τον αριθμό των Τμημάτων, τους ενεργούς Μαθητές και τους Εκπαιδευτικούς της κάθε σχολικής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΙΤΗΜΑ / ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΙΤΗΜΑ / ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ o Την κ. Πρόεδρο του Αρείου Πάγου o Τον κ. Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου o Τους κ.κ. Διευθύνοντες τις Εισαγγελίες Πλημμελειοδικών και Εφετών της χώρας o Τους κ.κ.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΡΑΣΗ "ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ"

ΔΡΑΣΗ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΕΣΠΑ 2014-2020 Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση" (ΕΠ ΑΝΑΔΕΔΒΜ) 2014-2020 13 Περιφερειακά Επιχειρησιακά Προγράμματα (ΠΕΠ) 2014-2020 ΔΡΑΣΗ "ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ I ΝΕΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ Α' ΔΙΜΗΝΟ ΤΩΝ ΕΤΩΝ

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ I ΝΕΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ Α' ΔΙΜΗΝΟ ΤΩΝ ΕΤΩΝ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ I ΝΕΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ Α' ΔΙΜΗΝΟ ΤΩΝ ΕΤΩΝ 2011-2010 ΕΤΟΣ ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ - ΕΙΔΟΣ ΠΛΗΡΗΣ ΑΛΛΑΓΗ ΠΛΗΡΟΥΣ ΜΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ - ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ 2011

Διαβάστε περισσότερα

«ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ»

«ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» ΕΣΠΑ 2014-2020 Επιχειρησιακό Πρόγραµµα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου υναµικού, Εκπαίδευση και ια Βίου Μάθηση» (ΕΠ ΑΝΑ Ε ΒΜ) 2014-2020 13 Περιφερειακά Επιχειρησιακά Προγράµµατα (ΠΕΠ) 2014 2020 ΡΑΣΗ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Μετεκπαιδεύτηκαν Κατέχουν

Μετεκπαιδεύτηκαν Κατέχουν Ώρα: 10:52:54 Σελίδα 1 από 5 ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ 12240 6751 3831 2003 2852 1279 314 170 4192 2647 940 609 111 43 ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑ & ΘΡΑΚΗ 459 207 36 10 205 75 18 7 170 100 23 14 7 1 ΝΟΜΟΣ ΡΑΜΑΣ 66 27 18 3

Διαβάστε περισσότερα

«ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ»

«ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» ΕΣΠΑ 2014-2020 Επιχειρησιακό Πρόγραµµα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου υναµικού, Εκπαίδευση και ια Βίου Μάθηση» (ΕΠ ΑΝΑ Ε ΒΜ) 2014-2020 13 Περιφερειακά Επιχειρησιακά Προγράµµατα (ΠΕΠ) 2014 2020 ΡΑΣΗ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ : «Καθορισμός αριθμού θέσεων για μετάταξη εκπαιδευτικών Δ.Ε. στην Π.Ε. και σε Διοικητικές θέσεις φορέων του Υ.ΠΑΙ.Θ»

ΘΕΜΑ : «Καθορισμός αριθμού θέσεων για μετάταξη εκπαιδευτικών Δ.Ε. στην Π.Ε. και σε Διοικητικές θέσεις φορέων του Υ.ΠΑΙ.Θ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ----- Ταχ. Δ/νση: Α. Παπανδρέου 37 Τ.Κ. Πόλη:151 80 Μαρούσι Ιστοσελίδα: www.minedu.gov.gr Τηλέφωνο:

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΗΘΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ 2ης ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ 1 Δέτση Μαρία Αθηνών 2 Ζήρδας Άγγελος Αθηνών 3 Κορτέσης Παναγιώτης Αθηνών 4 Λυμπερόπουλος

ΒΟΗΘΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ 2ης ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ 1 Δέτση Μαρία Αθηνών 2 Ζήρδας Άγγελος Αθηνών 3 Κορτέσης Παναγιώτης Αθηνών 4 Λυμπερόπουλος ΒΟΗΘΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ 2ης ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 2017-18 ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΠΣ 1 Δέτση Μαρία Αθηνών 2 Ζήρδας Άγγελος Αθηνών 3 Κορτέσης Παναγιώτης Αθηνών 4 Λυμπερόπουλος Δημήτριος Αθηνών 5 Νιδριώτης Μιχαήλ Αθηνών 6 Καλαμπόκης

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ : «Καθορισμός αριθμού θέσεων για μετάταξη εκπαιδευτικών Δ.Ε. στην Π.Ε. και σε Διοικητικές θέσεις φορέων του Υ.ΠΑΙ.Θ»

ΘΕΜΑ : «Καθορισμός αριθμού θέσεων για μετάταξη εκπαιδευτικών Δ.Ε. στην Π.Ε. και σε Διοικητικές θέσεις φορέων του Υ.ΠΑΙ.Θ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ----- Να διατηρηθεί μέχρι: Βαθμός Ασφαλείας: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΑΔΑ: Μαρούσι, 13-08-2013 Αριθ.Πρωτ.: 111967/Δ2

Διαβάστε περισσότερα

Ταχ. Διεύθυνση : Ευαγγελιστρίας 2 Ταχ. Κώδικας : 101 83 Πληροφορίες : Θ. Φλώρος Τηλέφωνα : 210 3741131 Φαξ : 210 3741140 E-mail: te.ekloges@ypes.

Ταχ. Διεύθυνση : Ευαγγελιστρίας 2 Ταχ. Κώδικας : 101 83 Πληροφορίες : Θ. Φλώρος Τηλέφωνα : 210 3741131 Φαξ : 210 3741140 E-mail: te.ekloges@ypes. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 2010 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ Αριθ. Πρωτ.: ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΚΛΟΓΩΝ Ταχ. Διεύθυνση : Ευαγγελιστρίας

Διαβάστε περισσότερα

Στη νέα Βουλή ο ΣΥΡΙΖΑ εκλέγει 149 βουλευτές, 76 η Ν, από 17 η Χρυσή Αυγή και το Ποτάµι, 15 το ΚΚΕ, και από 13 οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και το ΠΑΣΟΚ.

Στη νέα Βουλή ο ΣΥΡΙΖΑ εκλέγει 149 βουλευτές, 76 η Ν, από 17 η Χρυσή Αυγή και το Ποτάµι, 15 το ΚΚΕ, και από 13 οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και το ΠΑΣΟΚ. Στη νέα Βουλή ο ΣΥΡΙΖΑ εκλέγει 149 βουλευτές, 76 η Ν, από 17 η Χρυσή Αυγή και το Ποτάµι, 15 το ΚΚΕ, και από 13 οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και το ΠΑΣΟΚ. Σε 14 από τις 56 εκλογικές περιφέρειες, η Ν αναδείχθηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤ/ΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΤΑ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ Δ/ΣΗΣ ΟΤΑ Ταχ. Δ/νση: Σταδίου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Γ. Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012 (Απόγευµα)

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Γ. Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012 (Απόγευµα) ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Γ Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012 (Απόγευµα) ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1. Επικύρωση Πρακτικών, σελ. 39, 42 2. Ειδική Ηµερήσια Διάταξη: Εκλογή τριών Αντιπροέδρων από την πρώτη σε δύναµη

Διαβάστε περισσότερα

Περιφερειακές εκλογές. 26 ης Μαΐου Μορφή και περιεχόμενο ψηφοδελτίων. περιφερειακών εκλογών. Σύντομος οδηγός- Υπόδειγμα ψηφοδελτίου

Περιφερειακές εκλογές. 26 ης Μαΐου Μορφή και περιεχόμενο ψηφοδελτίων. περιφερειακών εκλογών. Σύντομος οδηγός- Υπόδειγμα ψηφοδελτίου Περιφερειακές εκλογές 26 ης Μαΐου 2019 Μορφή και περιεχόμενο ψηφοδελτίων περιφερειακών εκλογών Σύντομος οδηγός- Υπόδειγμα ψηφοδελτίου Υπουργείο Εσωτερικών Δ/νση Οργάνωσης & Λειτουργίας Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ ΚΛΑΔΟΣ ΕΛΛΕΙΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ ΚΛΑΔΟΣ ΕΛΛΕΙΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Μπράτης Δημήτρης Αιρετός του ΚΥΣΠΕ d.mpratis@gmail.com http://www.mpratis.gr Τηλ. 6974754 1179-144884 Fax: 14689 Παληγιάννης Βασίλειος Αιρετός Κ.Υ.Σ.Π.Ε. paligiannis@hotmail.gr Τηλ. 69747549 Fax: 14487

Διαβάστε περισσότερα

«ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ»

«ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» ΕΣΠΑ 2014-2020 Επιχειρησιακό Πρόγραµµα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου υναµικού, Εκπαίδευση και ια Βίου Μάθηση» (ΕΠ ΑΝΑ Ε ΒΜ) 2014-2020 13 Περιφερειακά Επιχειρησιακά Προγράµµατα (ΠΕΠ) 2014 2020 ΡΑΣΗ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΑ ΤΥΠΟΣ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ 1 ΕΝΓ ΜΠΑΜΠΑΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΗΛΙΑΣ 2 Ειδική Αγωγή ΛΙΟΥΤΑ ΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 3 Ειδική Αγωγή ΚΑΣΤΑΝΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΝΔΡΕΑΣ-ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΑ ΤΥΠΟΣ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ 1 ΕΝΓ ΜΠΑΜΠΑΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΗΛΙΑΣ 2 Ειδική Αγωγή ΛΙΟΥΤΑ ΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 3 Ειδική Αγωγή ΚΑΣΤΑΝΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΝΔΡΕΑΣ-ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΑ ΤΥΠΟΣ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ 1 ΕΝΓ ΜΠΑΜΠΑΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΗΛΙΑΣ 2 Ειδική Αγωγή ΛΙΟΥΤΑ ΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 3 Ειδική Αγωγή ΚΑΣΤΑΝΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΝΔΡΕΑΣ-ΙΩΑΝΝΗΣ 4 Ειδική Αγωγή ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 5 Ειδική

Διαβάστε περισσότερα

Διευθύνσεις εμβέλειας των Κέντρων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διευθύνσεις εμβέλειας των Κέντρων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διευθύνσεις εμβέλειας των Κέντρων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης για τη σχολική χρονιά 2010-2011 Ανατολικού Ολύμπου Πιερίας Ανατ. Θεσ/κης, Δυτ. Θεσ/κης, Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών, Χαλκιδικής,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΞΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΡΑΣΗΣ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΜΕΣΩ ΠΑΡΟΧΗΣ ΚΑΤ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ : «Καθορισμός αριθμού θέσεων για μετάταξη εκπαιδευτικών Δ.Ε. στην Π.Ε. και σε Διοικητικές θέσεις φορέων του Υ.ΠΑΙ.Θ»

ΘΕΜΑ : «Καθορισμός αριθμού θέσεων για μετάταξη εκπαιδευτικών Δ.Ε. στην Π.Ε. και σε Διοικητικές θέσεις φορέων του Υ.ΠΑΙ.Θ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ----- Να διατηρηθεί μέχρι: Βαθμός Ασφαλείας: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΑΔΑ: Μαρούσι, 13-08-2013 Αριθ.Πρωτ.: 111967/Δ2

Διαβάστε περισσότερα

ΔΡΑΣΗ "ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ"

ΔΡΑΣΗ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΕΣΠΑ 2014-2020 Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση" (ΕΠ ΑΝΑΔΕΔΒΜ) 2014-2020 13 Περιφερειακά Επιχειρησιακά Προγράμματα (ΠΕΠ) 2014-2020 ΔΡΑΣΗ "ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΞΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΡΑΣΗΣ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΜΕΣΩ ΠΑΡΟΧΗΣ ΚΑΤ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΞΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΡΑΣΗΣ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2012-2013

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΞΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΡΑΣΗΣ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2012-2013 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΞΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΡΑΣΗΣ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2012-2013

Διαβάστε περισσότερα

«ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ»

«ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» ΕΣΠΑ 214-22 Επιχειρησιακό Πρόγραµµα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου υναµικού, Εκπαίδευση και ια Βίου Μάθηση» (ΕΠ ΑΝΑ Ε ΒΜ) 214-22 13 Περιφερειακά Επιχειρησιακά Προγράµµατα (ΠΕΠ) 214 22 ΡΑΣΗ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Υπουργοί και Υφυπουργοί (από έως σήμερα) Σημερινή ηγεσία

Υπουργοί και Υφυπουργοί (από έως σήμερα) Σημερινή ηγεσία Υπουργοί και Υφυπουργοί (από 24.07.1974 έως σήμερα) Σημερινή ηγεσία 26.01.2015- σήμερα: Κυβέρνηση Αλέξη Τσίπρα 27.1.2015 - σήμερα : Νίκος Παππάς Υφυπουργός στον πρωθυπουργό και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΞΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΡΑΣΗΣ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΞΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΡΑΣΗΣ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΞΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΡΑΣΗΣ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2013-2014

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΔΑ: 4ΑΛ3Κ-6Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤ/ΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΤΑ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ Δ/ΣΗΣ ΟΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

14PROC002340258 2014-10-14

14PROC002340258 2014-10-14 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Να διατηρηθεί μέχρι: Βαθμός Ασφαλείας: Βαθμός Προτεραιότητας: ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

:20/06/2007 sed01pin10 : 10:16:52 10: )- IT0688

:20/06/2007 sed01pin10 : 10:16:52 10: )- IT0688 : Ώρα: 10:16:52 ΠΙΝΑΚΑΣ 10: ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗ - Σελίδα 1 από 5 - Γ Ε Ν Ι Κ Ο Σ Υ Ν Ο Λ Ο 3629 3464 ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑ & ΘΡΑΚΗ 208 203 ΝΟΜΟΣ ΡΑΜΑΣ 50 50 ΝΟΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ 38 38 ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ 76 76 ΝΟΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΞΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΡΑΣΗΣ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2012-2013

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΞΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΡΑΣΗΣ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2012-2013 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΞΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΡΑΣΗΣ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2012-2013

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Μαρούσι, ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ Αρ. Πρωτ. : 15629

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Μαρούσι, ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ Αρ. Πρωτ. : 15629 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Μαρούσι, 16-12-2013 ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ Αρ. Πρωτ. : 15629 Ταχ. Δ/νση : Α. Παπανδρέου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 27653 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 1977 13 Αυγούστου 2013 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. 111967/Δ2 Καθορισμός αριθμού θέσεων για μετάταξη, εκπαιδευ τικών Δ.Ε. στην Π.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΡΑΣΗ "ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ"

ΔΡΑΣΗ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΕΣΠΑ 2014-2020 Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση" (ΕΠ ΑΝΑΔΕΔΒΜ) 2014-2020 13 Περιφερειακά Επιχειρησιακά Προγράμματα (ΠΕΠ) 2014-2020 ΔΡΑΣΗ "ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Η σύνθεση των 13 νέων πρωτοβάθμιων περιφερειακών πειθαρχικών συμβουλίων για τους εκπαιδευτικούς

Η σύνθεση των 13 νέων πρωτοβάθμιων περιφερειακών πειθαρχικών συμβουλίων για τους εκπαιδευτικούς Η σύνθεση των 13 νέων πρωτοβάθμιων περιφερειακών πειθαρχικών συμβουλίων για τους εκπαιδευτικούς ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ 1. Ρένεση Νικολέττα του Ιωάννη, Πάρεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου 2. Γεωργία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ ΜΗΤΡΩΝΥΜΟ

ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ ΜΗΤΡΩΝΥΜΟ ΑΑ ΑΑ ΡΟΗΣ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ ΜΗΤΡΩΝΥΜΟ 1 1 ΖΑΡΚΑΝΤΖΑ ΣΥΜΕΛΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 2 3 ΣΙΩΖΗ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ 3 4 ΧΑΣΙΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΖΩΙΤΣΑ 4 5 ΤΣΕΛΕΠΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ ΣΥΜΕΩΝ ΕΥΣΕΒΙΑ 5

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΥΣΔΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2016 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΥΣΔΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2016 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΥΣΔΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2016 αα Συνδυασμός Υποψήφιος Σύνολο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ 1 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΣΑΚΙΔΗΣ. Δημοτικός Σύμβουλος Καλαμάτας Καθηγητής Πληροφορικής

ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΣΑΚΙΔΗΣ. Δημοτικός Σύμβουλος Καλαμάτας Καθηγητής Πληροφορικής ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΣΑΚΙΔΗΣ Δημοτικός Σύμβουλος Καλαμάτας Καθηγητής Πληροφορικής Ι. ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΔΡΩΝ ΚΑΘΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ Οι συνδυασμοί που πανελλαδικά έλαβαν ποσοστό μεγαλύτερο του 3%, μοιράζονται αναλογικά τις 250

Διαβάστε περισσότερα

Ώρα: 10:31:35 ΜΑΘΗΤΕΣ(ΝΗΠΙΑ) ΤΩΝ ΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ Σελίδα 1 από 5 ----- Νοµός ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ 137572 67589 56288 27809 80521 39453 763 327 ΜΟΝΟΘΕΣΙΟ 35402 17261 15378 7542 19765 9600

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ 4343/2015. Κύρωση του Απολογισμού του Κράτους οικονομικού έτους Κύρωση του Απολογισμού του Κράτους οικονομικού έτους 2013.

ΝΟΜΟΣ 4343/2015. Κύρωση του Απολογισμού του Κράτους οικονομικού έτους Κύρωση του Απολογισμού του Κράτους οικονομικού έτους 2013. ΝΟΜΟΣ 4343/2015 Κύρωση του Απολογισμού του Κράτους οικονομικού έτους 2013. ΝΟΜΟΣ ΥΠ ΑΡΙΘΜ.4343 ΦΕΚ Α 146/13.11.2015 Κύρωση του Απολογισμού του Κράτους οικονομικού έτους 2013. Ο ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΞΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΡΑΣΗΣ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΞΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΡΑΣΗΣ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΞΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΡΑΣΗΣ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2013-2014

Διαβάστε περισσότερα

Ποιοι είναι οι 300 της νέας Βουλής

Ποιοι είναι οι 300 της νέας Βουλής Ποιοι είναι οι 300 της νέας Βουλής Εκλογές 2015: Τα τελικά αποτελέσµατα - Η αποχή στο 36,13% - Τα κόµµατα που δεν µπήκαν στη Βουλή συγκέντρωσαν 8,62% Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ Τρίτη, 27 Ιανουαρίου 2015 Ελαφρώς µειωµένη

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ

ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Μονάδες 1 0 0 1 2 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΒΡΟΥ Οικίσκοι 0 0 0 0 0 Θέσεις 216 0 0 105 321 Μονάδες 1 1 2 0 4 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΑΣΟΥ Οικίσκοι 0 0 0 0 0 Θέσεις 303 195

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΞΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΡΑΣΗΣ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΞΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΡΑΣΗΣ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΞΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΡΑΣΗΣ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2012-2013

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΛΗΞΕΩΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2002/2003

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΛΗΞΕΩΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2002/2003 Ώρα: 12:27:44 ΠΙΝΑΚΑΣ 18: ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗ - ΗΜΟΤΙΚΑ - Σελίδα 1 από 16 ----------------------------------------------------------------------------------------T Α Ξ Η ---------------------------------------------------------

Διαβάστε περισσότερα

Ώρα: 09:55:11 Σελίδα 2 από 5 ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 107 5

Ώρα: 09:55:11 Σελίδα 2 από 5 ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 107 5 : Ηµ/νία:15/10/2009 sed02pin3 Ώρα: 09:55:11 Σελίδα 1 από 5 Γενικά Χαρακτηριστικά Εργαστήρια που χρησιµοποιούν Σχ. Αρ. Τµηµάτων Απ' αυτά Αρ.ολ/ων διδασκαλίας Αίθουσα ΥΠΑ, µονάδες που αποκλειστικά τµηµάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΛΟ ΤΑΞΗ Α ΤΑΞΗ Β ΤΑΞΗ Γ ΥΠΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΝΟΜΟΣ ΦΟΡΕΑΣ

ΣΥΝΟΛΟ ΤΑΞΗ Α ΤΑΞΗ Β ΤΑΞΗ Γ ΥΠΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΝΟΜΟΣ ΦΟΡΕΑΣ sed03pin10 Ηµ/νία: 17/10/2007 ΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗ - ΓΥΜΝΑΣΙΑ - Σελίδα 1 από 5 ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ 12601 3848 7139 2097 4120 1288 1342 463 ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑ & ΘΡΑΚΗ 970 319 582 197 306 94 82 28 ΝΟΜΟΣ ΡΑΜΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Καθορισμός ανώτατου ορίου εκλογικών δαπανών ανά υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο και ανά συνδυασμό για τις περιφερειακές εκλογές».

ΘΕΜΑ: «Καθορισμός ανώτατου ορίου εκλογικών δαπανών ανά υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο και ανά συνδυασμό για τις περιφερειακές εκλογές». ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 4 Απριλίου 2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθ. Πρωτ.: 13703 ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΚΛΟΓΩΝ Ταχ. Διεύθυνση : Ευαγγελιστρίας 2 Ταχ. Κώδικας : 101

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ Γενική Διεύθυνση Δ/νση : Διοικητικού Τμήμα : Προσωπικού Μεσογείων 45-Τ.Θ 14103-Τ.Κ.11510 Πληροφορίες : Α. Τσαμάτης Τηλ.: 210 74 90 479 Fax : 74 88 282 283 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΩΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ. 1 ης & 2 ης ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ - ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΘΗΝΑ - 21 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΩΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ. 1 ης & 2 ης ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ - ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΘΗΝΑ - 21 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015 ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2015-2016 ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΩΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ 1 ης & 2 ης ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ - ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΘΗΝΑ - 21 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015 Τόπος : Αθήνα ΑΠΟ - ΕΩΣ ΣΥΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΕΠΣ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗ 12.00-14.00

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ : «Αποτελέσματα κλήρωσης στα Ομαδικά Αθλήματα των Πανελλήνιων Αγώνων Λυκείων Ελλάδας και Κύπρου σχ. έτους »

ΘΕΜΑ : «Αποτελέσματα κλήρωσης στα Ομαδικά Αθλήματα των Πανελλήνιων Αγώνων Λυκείων Ελλάδας και Κύπρου σχ. έτους » ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ----- ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ---- ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΥΣΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. β) το Υπουργείο Ανάπτυξης,- Γενική Διεύθυνση Εσωτερικού Εμπορίου, Κλιμάκια Ελέγχου Λαϊκών Αγορών και Υπαίθριου Εμπορίου (ΚΕΛΑΥΕ)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. β) το Υπουργείο Ανάπτυξης,- Γενική Διεύθυνση Εσωτερικού Εμπορίου, Κλιμάκια Ελέγχου Λαϊκών Αγορών και Υπαίθριου Εμπορίου (ΚΕΛΑΥΕ) Αθήνα, 29 Αυγούστου 2012 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο πρόεδρος της ΚΕΕΕ και του ΕΒΕΑ κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος απέστειλε σήμερα επιστολή στον υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Κωστή

Διαβάστε περισσότερα

Περιφέρεια Α' ΑΘΗΝΩΝ Α/Α. Συνδυασμοί και μεμονωμένοι υποψήφιοι. Αριθμοί ψηφοδελτίων κατά τη σειρά εξαγωγής τους από την κάλπη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Περιφέρεια Α' ΑΘΗΝΩΝ Α/Α. Συνδυασμοί και μεμονωμένοι υποψήφιοι. Αριθμοί ψηφοδελτίων κατά τη σειρά εξαγωγής τους από την κάλπη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Περιφέρεια Α' ΑΘΗΝΩΝ 1ος ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ: ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 0 2ος ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ: ΣΥΡΙΖΑ ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ 0 3ος ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ 0 Περιφέρεια Α' ΑΘΗΝΩΝ 4ος ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ: ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

Ώρα: 11:02:55 Σελίδα 2 από 5 ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 86

Ώρα: 11:02:55 Σελίδα 2 από 5 ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 86 : Ηµ/νία:11/06/2008 sed02pin3 Ώρα: 11:02:55 Σελίδα 1 από 5 Γενικά Χαρακτηριστικά Εργαστήρια που χρησιµοποιούν Σχ. Αρ. Τµηµάτων Απ' αυτά Αρ.ολ/ων διδασκαλίας Αίθουσα ΥΠΑ, µονάδες που αποκλειστικά τµηµάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΞΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΡΑΣΗΣ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2014-2015

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΞΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΡΑΣΗΣ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2014-2015 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΞΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΡΑΣΗΣ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2014-2015

Διαβάστε περισσότερα

:17/12/ : - ) sed01pin12 : 10:20: , IT0688

:17/12/ : - ) sed01pin12 : 10:20: , IT0688 Ώρα: 10:20:14 ΜΑΘΗΤΕΣ(ΝΗΠΙΑ) ΤΩΝ ΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ Σελίδα 1 από 5 ----- Νοµός ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ 140340 68747 57434 28534 81901 39769 1005 444 ΜΟΝΟΘΕΣΙΟ 38670 18929 17012 8428 21343 10352

Διαβάστε περισσότερα

Λογιστικό έτος: 2011 Οργανική Μονάδα Έδρα Τοπική Αρμοδιότητα ΔΙΓΕΑΠ Εκμεταλλεύσεις Δαπάνη (1) (2) = (1) X 140 Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας κat

Λογιστικό έτος: 2011 Οργανική Μονάδα Έδρα Τοπική Αρμοδιότητα ΔΙΓΕΑΠ Εκμεταλλεύσεις Δαπάνη (1) (2) = (1) X 140 Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας κat Λογιστικό έτος: 2011 Οργανική Μονάδα Έδρα Τοπική Αρμοδιότητα ΔΙΓΕΑΠ Εκμεταλλεύσεις Δαπάνη Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας κat Θράκης Κομοτηνή 467 65.380,00 ΔΑΟΚ Δράμας Δράμα ΠΕ Δράμας 100 14.000,00 ΔΑΟΚ

Διαβάστε περισσότερα