ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ;

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ;"

Transcript

1

2 ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ; Η γκάμα του νέου Abarth 595. Τρία επίπεδα βελτιωμένων επιδόσεων. Κινητήρες που αποδίδουν ακόμα περισσότερη ιπποδύναμη: έως και 180 HP. Χαρακτηριστικά τεχνολογίας αιχμής. Η επανάσταση της απόδοσης από την Abarth είναι εδώ. Είστε έτοιμοι για το επόμενο επίπεδο;

3

4 ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ, ΟΜΟΡΦΗ ΜΑΝΙΑ. Κινητήρες, μηχανές, αγώνες πίστας, αγάπη για τα αυτοκίνητα, πάθος για την ταχύτητα. Είναι η αρρώστια, η πολύ όμορφη και τρελή μανία που έχει φτάσει σε ολόκληρη την ανθρωπότητα, η οποία μας έχει κάνει εκείνους τους φλογερούς θαυμαστές εκείνου που είναι όλο και πιο γρήγορο-, εκείνου που είναι όλο και πιο τέλειο μηχανικά. Σε αυτή την αναζήτηση της τελειότητας, σε αυτά τα πειράματα τα οποία βγαίνουν πολύ συχνά από τον βιομηχανικό κλάδο για να μετατραπούν σε καθαρό πάθος, για να μετατραπούν επιτέλους σε μεγαλύτερη ασφάλεια για όσους ταξιδεύουν και σε μεγαλύτερη αποδοτικότητα του κινητήρα, έχουμε βρει φίλους, παθιασμένους συνεργάτες, έμπειρους τεχνικούς, που μας έχουν βοηθήσει, που έχουν πιστέψει σε εμάς. CARLO ABARTH Εθισμένοι στις επιδόσεις. Από το Η μετατροπή μικρών αυτοκινήτων σε αυτοκίνητα επιδόσεων, που αξιοποιούν κάθε πλευρά για να παρέχουν την απόλυτη οδηγική εμπειρία. Αυτό είναι το πνεύμα της Abarth από το 1949.

5 1953 Mille Miglia 1953: Το Abarth-Ferrari 2000 με ένα αρθρωτό πλαίσιο, μία σπουδαία τεχνολογική καινοτομία που κατέστησε δυνατή την σημαντική μείωση του βάρους του αυτοκινήτου και διευκόλυνε επίσης την εύκολη πρόσβαση στον κινητήρα και σε άλλα σημαντικά εξαρτήματα για τους μηχανικούς Τα αυτοκίνητα Abarth 750 Pininfarina ήταν ειδικά κατασκευασμένα για να σπάνε τα ρεκόρ - Μεταξύ της 24ης και της 27ης Ιουλίου, το 1957, έσπασαν 11 ρεκόρ στην Monza σε πάνω από 5000 km σε 3 ώρες με τους Cabianca, Cattini, Guarnieri, Manfredini και Poltronieri Έξι διαδοχικές νίκες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών με αγωνιστικά αυτοκίνητα και αυτοκίνητα sedan μεταξύ Μία περίοδος μεγάλης επιτυχίας με ανταγωνιστικά αυτοκίνητα σε όλες τις κατηγορίες και σε όλες τις χώρες, παρέχοντας σε ένα μεγάλο αριθμό οδηγών την ευκαιρία να απολαύσουν την πρώτη θέση της νίκης. Η πίστα αγώνων στην Monza: τέσσερις νίκες στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κατασκευαστών Touring Car με το Fiat Abarth 1000 TC: το 1965 με τον Ed Swart, το 1966 με τον Giancarlo Baghetti, το 1967 με τον Willi Kauhsen και το 1969 με τον Marsilio Pasotti Στην Imola το 1969, η παρουσίαση του the Abarth 2000 SE Sport, από το οποίο κατασκευάστηκαν 25 πρωτότυπα, επιτρέπει σε πολυάριθμους ιδιώτες οδηγούς αγώνων να επιτύχουν νίκες και σε πίστες αγώνων και σε δοκιμές χρόνου. Σε αυτό το αυτοκίνητο, που έκανε ντεμπούτο στην ανάβαση του Ampus, νικητής ήταν ο Peter Schetty Τα ράλι και το Fiat Abarth 124 Rally το οποίο κέρδισε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το 1975 με τον Maurizio Verini (στην εικόνα στο ράλι του νησιού Elba), ο οποίος επίσης τερμάτισε δεύτερος τρεις φορές στα Παγκόσμια Πρωταθμήματα του

6 ΟΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ. Ξεκινήστε την πρόκληση. Μπείτε μέσα και συναντήστε την πρόκληση. Στο νέο Abarth 595 τα πάντα έχουν βελτιωθεί έτσι ώστε να ξεπεράσουν τις προσδοκίες. Αρπάξτε το τιμόνι και δοκιμάστε το: οι επιδόσεις είναι στα χέρια σας.

7

8 ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΕΙ. Πέρα από το στιλ, επιδόσεις. Κάθε μία λεπτομέρεια του νέου Abarth 595 σχεδιάστηκε να αποδίδει. Ακόμα μεγαλύτερη αποδοτικότητα ψύξης με τον νέο σχεδιασμό του εμπρός προφυλακτήρα. Ακόμα μεγαλύτερη ορατότητα ημέρα και νύχτα με τα πολυ-ελλειπτικά εμπρός φανάρια. Ακόμα μεγαλύτερος έλεγχος στην οδήγηση με το νέο σπορτίβ εργονομικό τιμόνι. Αυτό είναι το νέο Abarth 595, σχεδιασμένο να αποδίδει.

9

10 ΠΡΟΗΓΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΧΩΡΟ. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΣΧΥΣ 180 HP Καθαρή ισχύς για μεγαλύτερες επιδόσεις. Το νέο Abarth 595 είναι εξοπλισμένο με λύσεις οι οποίες εγγυώνται το καλύτερο κράτημα στον δρόμο, σε κάθε κατάσταση. Ένα για όλα: στο 595 Competizione με 180 HP, είναι διαθέσιμο το Abarth D.A.M. (μηχανικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης). Η καλύτερη τεχνολογία για μεγαλύτερες επιδόσεις.

11 ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΕΜΠΡΟΣ Προφυλακτήρας Ακόμα μεγαλύτερη αποδοτικότητα ψύξης (+18%). ΕΞΑΤΜΙΣΗ ABARTH Ακόμα πιο αυθεντικό 595 με τον ήχο των αγωνιστικών εξατμίσεων Record Monza & Record Modena. ABARTH D.A.M. Ακόμα περισσότερος έλεγχος και αποδοτικότητα με το μηχανικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης. ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ Κινητήρες με υψηλότερη απόδοση στα 595 και 595 Turismo. ΝΕΟ ΣΠΟΡΤΙΒ ΤΙΜΟΝΙ Ακρίβεια στην οδήγηση. ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ABARTH ΑΠΟ ΤΗΝ KONI Ακόμα περισσότερος έλεγχος και ευκινησία.

12 ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ. ΠΟΛΥ-ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΑ ΕΜΠΡΟΣ ΦΑΝΑΡΙΑ Σπορτίβ οδήγηση νύχτα και μέρα. Abarth DNA. Μηχανικές και τεχνικές λύσεις που προέρχονται από τους αγώνες: αυτό είναι που κάνει μοναδικό ένα Abarth. Το αποτέλεσμα μίας τεχνογνωσίας η οποία επιτρέπει στο 595 να παραμείνει ένα βήμα μπροστά. ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑΣ ΜΕ ΚΥΨΕΛΟΕΙΔΗ ΜΑΣΚΑ Και γράμματα high-relief Abarth.

13 ΝΕΑ 7 TFT ΜΕ ΓΡΑΦΙΚΑ ABARTH RACING Ακόμα μεγαλύτερος έλεγχος στην απόδοση σας. ΝΕΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ Ακόμα καλύτερα κρατήματα. ΝΕΕΣ ΖΑΝΤΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Για καλύτερη ψύξη των φρένων. ΝΕΟ ΤΙΜΟΝΙ ΑΠΟ ALCANTARA & CARBON FIBRE Στάνταρ στο 595 Competizione, ακόμα μεγαλύτερη αγωνιστική αίσθηση.

14 ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ABARTH. Γεννημένο με το σήμα του Σκορπιού. Πίσω από κάθε Abarth υπάρχει κάτι περισσότερο. Υπάρχει η έμπειρη πινελιά των μηχανικών, των σχεδιαστών και των υψηλού επιπέδου τεχνικών που βασίζονται στο να ξεπερνούν τον εαυτό τους κάθε μέρα. Υπάρχει το πάθος εκείνων που επέλεξαν ένα Abarth, μία κοινότητα η οποία μοιράζεται την αδρεναλίνη του Σκορπιού και το πάθος για οδήγηση. Αυτός είναι ο τρόπος που γεννήθηκε η μοναδικότητα του νέου Abarth 595.

15

16 ΝΕΑ ΓΚΑΜΑ 595

17

18 ΣΧΕΣΗ ΒΑΡΟΥΣ ΜΕ ΙΣΧΥ 7,1 kg/hp ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ km/h 7,8 sec. ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΣΧΥΣ 145 HP ΕΙΔΙΚΗ ΙΣΧΥΣ ΤΩΝ 106 HP/L Πρώτο επίπεδο. Λάβετε θέσεις, έτοιμοι, φύγαμε! Το Abarth 595 είναι η αρχική έκδοση για εκείνους που θέλουν να μπουν μέσα στον κόσμο της Abarth. 1.4 Turbo T-Jet με 145 HP, Torque Transfer Control και στάνταρ λειτουργία Sport, νέα σατινέ χρωμιωμένα φινιρίσματα. Είναι ώρα να αρχίσετε να διασκεδάζετε.

19

20 Εισάγετε οδηγό για να συνεχίσετε. Το εσωτερικό του Abarth 595: νέα σπορτίβ υφασμάτινα καθίσματα και ατσάλινα πεντάλ. Ένα στάνταρ χαρακτηριστικό είναι το νέο σύστημα Uconnect με οθόνη αφής 5 για τις ρυθμίσεις του ήχου και του αυτοκινήτου. Το σύστημα ενσωματώνει χειριστήρια ελέγχου στο τιμόνι με Bluetooth, φωνητικές εντολές για την διαχείριση του τηλεφώνου σας με ασφάλεια και audio streaming για να ακούτε μουσική απευθείας από το δικό σας smarthphone. Επιπλέον, χάρη στις υπηρεσίες Uconnect, το Abarth 595 γίνεται ακόμα πιο κοινωνικό με πρόσβαση σε εφαρμογές όπως το Facebook και το Twitter απευθείας από το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου.

21

22 1.4 TURBO T-JET 145 HP Κινητήρας T-Jet με 4 κυλίνδρους, 1368 cm 3 Ισχύς 145 HP (107 kw) 5500 r/m Μέγιστη ροπή 206 Nm στις 3000 r/m (λειτουργία Sport) Επιτάχυνση 7.8 sec. (0-100 km/h) (8 sec. αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων) Τελική ταχύτητα 210 km/h Σχέση βάρους/ισχύος 7.1 kg/hp ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Εξάτμιση δύο απολήξεων. TTC (Torque Transfer Control) Εμπρός αναρτήσεις με τεχνολογία FSD (Frequency Selective Damping) Σύστημα φρένων Abarth με αεριζόμενους δίσκους φρένων εμπρός 284x22 mm Αεριζόμενοι δίσκοι φρένων πίσω 240x11 mm Ζάντες αλουμινίου Abarth 16 8 ακτίνων με ελαστικά 195/45 Εμπρός φανάρια πολυ-ελλειπτικής σχεδίασης Φώτα ημέρας τύπου LED Υφασμάτινα σπορτίβ καθίσματα Abarth με ρύθμιση ύψους Σπορτίβ ατσάλινα πεντάλ Πίνακας οργάνων με έγχρωμη οθόνη και κουμπί λειτουργίας Sport Air Condition Δερμάτινο τιμόνι με χειριστήρια ελέγχου ηχοσυστήματος Ράδιο Uconnect με οθόνη αφής 5, Bluetooth με 6 ηχεία, audio streaming και θύρες USB/AUX Uconnect LIVE Services Ταμπλό στο χρώμα του αμαξώματος Μαύρα ματ ένθετα εμπρός και πίσω προφυλακτήρα Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι και θερμαινόμενοι εξωτερικοί καθρέφτες, βαμμένοι στο χρώμα του αμαξώματος Χειρολαβές και βάσεις σημάτων με σατινέ χρωμιωμένο φινίρισμα Εμπρός προφυλακτήρας με κυψελοειδή μάσκα Πλευρικά λογότυπα 595 Ηλεκτρικά ανοιγόμενη μαλακή κουκούλα (μόνο στο Convertible) Πίσω αισθητήρες στάθμευσης (μόνο για Convertible)

23 Σπορτίβ ατσάλινα πεντάλ. Ράδιο Uconnect με οθόνη αφής 5, Bluetooth με 6 ηχεία, audio streaming και θύρες USB/AUX. Κινητήρας T-Jet με 4 κυλίνδρους, 1368 cm 3. LED φώτα ημέρας, μαύρα ματ ένθετα εμπρός και πίσω προφυλακτήρα.

24 ΣΧΕΣΗ ΒΑΡΟΥΣ ΜΕ ΙΣΧΥ 6,3 kg/hp ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ km/h 7,3 sec. ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΣΧΥΣ 165 HP ΕΙΔΙΚΗ ΙΣΧΥΣ ΤΩΝ 121 HP/L Δεύτερο επίπεδο: διπλό σκορ. Το Abarth 595 Turismo ανταγωνίζεται σε δύο επίπεδα: στιλ και δύναμη. Τα στάνταρ χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ζάντες Granturismo 17 και μαύρες δαγκάνες φρένων, διπλά χρωμιωμένα ακροσωλήνια εξάτμισης και σατινέ χρωμιωμένα καλύμματα εξωτερικών καθρεφτών. Κάτω από το καπό: 1.4 Turbo T-Jet 165 HP με υπερσυμπιεστή Garret και πίσω αμορτισέρ από την Koni. Γιατί να επιλέξετε μεταξύ σπορτίβ χαρακτήρα και σχεδιασμού όταν μπορείτε να τα έχετε και τα δύο;

25

26 Στο εσωτερικό το καλύτερο στιλ και τεχνολογία. Σπορτίβ καθίσματα από μαύρο δέρμα, σκούρο γκρι ταμπλό και δερμάτινο τιμόνι για να κάνει τέλεια αντίθεση με τα χρωμιωμένα φινιρίσματα του εσωτερικού.

27

28 1.4 TURBO T-JET 165 HP Κινητήρας T-Jet με 4 κυλίνδρους, 1368 cm 3 Ισχύς 165 HP (121 kw) 5500 r/m Μέγιστη ροπή 230 Nm στις 3000 r/m (Sport Mode) Επιτάχυνση 7.3 sec. (0-100 km/h) (7.4 sec. αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων) Τελική ταχύτητα 218 km/h Σχέση βάρους/ισχύος 6.3 kg/hp ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Επιπλέον του εξοπλισμού του 595 Διάτρητοι και αεριζόμενοι δίσκοι πίσω φρένων 240x11 mm Βαμμένες μαύρες δαγκάνες εμπρός φρένων Ζάντες αλουμινίου Granturismo 17 με ελαστικά 205/40 Δερμάτινα σπορτίβ καθίσματα Abarth Σπορτίβ πεντάλ με υποπόδιο, μαρσπιέδες και πόμολο λεβιέ ταχυτήτων από Alutex Προβολείς ομίχλης Πίσω σκούρα κρύσταλλα Ταμπλό σε ματ γκρι απόχρωση Καλύμματα εξωτερικών καθρεφτών σε σατινέ επιχρωμίωση Λογότυπο 595 Turismo πίσω Αυτόματος κλιματισμός Πίσω ανάρτηση Koni με τεχνολογία FSD (Frequency Selective Damping) Φίλτρο αέρος BMC υψηλής απόδοσης Υπερσυμπιεστής Garrett Σύστημα φρένων Abarth με διάτρητους και αεριζόμενους δίσκους εμπρός φρένων 284x22 mm

29 Σειριακό ρομποτικό κιβώτιο ταχυτήτων με πτερύγια αλλαγής ταχυτήτων. Διαθέσιμο κατόπιν ζήτησης, ράδιο Uconnect με οθόνη αφής 7 HD Live με 6 ηχεία, Bluetooth με audio streaming, θύρες USB/AUX. Σπορτίβ πεντάλ με υποπόδιο, μαρσπιέδες και πόμολο λεβιέ ταχυτήτων από Alutex. Διαθέσιμο κατόπιν ζήτησης, ηχοσύστημα BeatsAudio.

30 ΣΧΕΣΗ ΒΑΡΟΥΣ ΜΕ ΙΣΧΥ 5,8 kg/hp ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ km/h 6,7 sec. ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΣΧΥΣ 180 HP ΕΙΔΙΚΗ ΙΣΧΥΣ ΤΩΝ 132 HP/L Τρίτο επίπεδο: ασυμβίβαστη απόδοση. Το Abarth 595 Competizione είναι εφοδιασμένο με ότι χρειάζεται για να ωθήσει τον σπορτίβ χαρακτήρα στα όρια. 180 HP καθαρής αδρεναλίνης με υπερσυμπιεστή Garrett, εμπρός και πίσω αμορτισέρ από την Koni, εξάτμιση Record Monza με 4 ακροσωλήνια και διπλή λειτουργία, τετραπίστονες δαγκάνες φρένων από τη Brembo, ζάντες αλουμινίου διαμαντέ Corsa 17, πλευρικά αυτοκόλλητα Abarth σε Tar Cold Grey. Ένα Abarth χωρίς απολύτως κανένα συμβιβασμό.

31

32 Απλά οδηγήστε το. Aγωνιστικά καθίσματα Abarth Corsa από την Sabelt με μαύρο ύφασμα και Tar Cold Grey ταμπλό, νέο σπορτίβ τιμόνι με δέρμα / alcantara, carbon fiber λεπτομέρειες και viewfinder, πεντάλ, μαρσπιέδες και πόμολο λεβιέ ταχυτήτων από αλουμίνιο. Το φυσικό περιβάλλον ενός πραγματικού πιλότου.

33

34 1.4 TURBO T-JET 180 HP Κινητήρας T-Jet με 4 κυλίνδρους, 1368 cm 3 Ισχύς 180 HP (132 kw) at 5500 r/m Μέγιστη ροπή 250 Nm στις 3000 r/m (λειτουργία Sport) επιτάχυνση 6.7 sec. (0-100 km/h) (6.9 sec. αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων) Τελική ταχύτητα 225 km/h ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Επιπλέον του εξοπλισμού του 595 Turismo Τετραπίστονες δαγκάνες φρένων Brembo Διάτρητοι και αεριζόμενοι δίσκοι φρένων εμπρός 305x28 mm Διάτρητοι και αεριζόμενοι δίσκοι φρένων πίσω 240x11 mm Ζάντες αλουμινίου Corsa 17 με ελαστικά 205/40 Αγωνιστικά καθίσματα Corsa από την Sabelt Σπορτίβ πεντάλ με υποπόδιο και πόμολο λεβιέ ταχυτήτων από αλουμίνιο και μαρσπιέδες carbon fibre Σπορτίβ τιμόνι από δέρμα και Alcantara με viewfinder και λεπτομέρειες carbon Εσωτερικό ντυμένο με Alcantara Ταμπλό και εξωτερικές λεπτομέρειες με Tar Cold Grey φινίρισμα Λογότυπο 595 Competizione πίσω Αγωνιστική εξάτμιση Record Monza τετραπλής απόληξης, διπλής διόδου καυσαερίων. Εμπρός και πίσω ανάρτηση Koni με τεχνολογία FSD (Frequency Selective Damping)

35 Αλουμινένιο πόμολο λεβιέ ταχυτήτων. Σπορτίβ τιμόνι με δέρμα και Alcantara με viewfinder και λεπτομέρειες carbon. Σπορτίβ πεντάλ από αλουμίνιο με υποπόδιο και μαρσπιέδες carbon. Pάδιο Uconnect με οθόνη αφής 7 HD Live με 6 ηχεία, Bluetooth με audio streaming, θύρες USB/AUX.

36 ΠΑΚΕΤΟ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. Κάθε δρόμος είναι πλέον μία νέα πρόκληση. Το νέο Abarth 595 Competizione με πακέτο Performance είναι έτοιμο για την πίστα. Abarth D.A.M. (μηχανικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης) για να εξασφαλίζει μέγιστο έλεγχο των 180 HP. Καθίσματα Abarth Corsa από την Sabelt με δέρμα και Alcantara με σκελετό carbon fibre για μία πραγματική αίσθηση οδήγησης. Ελαφρύτεροι σπορτίβ τροχοί Supersport σε μαύρο ματ. Κρυμμένη κεραία με αλουμινένια τάπα οροφής 595 και κιτ αισθητικής εξατομίκευσης. Κατακτήστε τον δρόμο.

37 Καθίσματα Abarth Corsa από την Sabelt με δέρμα και Alcantara με σκελετό carbon fibre. Μαύρες ματ ζάντες αλουμινίου Supersport. Abarth D.A.M. (μηχανικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης), διαθέσιμο μόνο σε χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων. Τάπα οροφής Aluminum 595.

38 ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΎΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΌ ΣΑΣ ABARTH ΠΑΚΕΤΟ RED Επιλέξτε το στιλ σας. Ένθετα εμπρός και πίσω προφυλακτήρα, καθρεφτών και αυτοκόλλητα σε τρία διαφορετικά χρώματα. Τρία πακέτα για τρία διαφορετικά στιλ αλλά ένας μοναδικός κόσμος αναφοράς: το νέο Abarth 595.

39 ΠΑΚΕΤΟ BLACK ΠΑΚΕΤΟ WHITE

40 ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΑΣΤΕΛ Λευκό Gara Κίτρινο Modena Γκρι Campovolo Γκρι Pista Κόκκινο Abarth ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΤΡΙΠΛΗΣ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗΣ Γκρι Record Γκρι Trofeo Μπλε Podio Μαύρο Scorpione Λευκό Iridato

41 ΔΙΧΡΩΜΙΑ Μαύρο Scorpione / Λευκό Gara Μαύρο Scorpione / Γκρι Record Μαύρο Scorpione / Μπλε Podio Γκρι Pista / Κόκκινο Abarth Γκρι Pista / Γκρι Campovolo

42 ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

43 ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ SOFT TOP Ύφασμα μαύρο (STD στο 595) Δέρμα μαύρο (STD στο Turismo) Δέρμα καφέ Δέρμα κόκκινο Μάυρη μαλακή οροφή Ύφασμα / Alcantara μαύρο (STD στο Competizione) Δέρμα / Alcantara μαύρο με πίσω κέλυφος carbon Δέρμα / Alcantara καφέ με πίσω κέλυφος carbon Γκρι μαλακή οροφή

44 ΕΠΙΛΕΞΤΕ - ΖΑΝΤΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΑΚΤΙΝΕΣ 6,5J x 16 με ελαστικά 195/45 HERITAGE 6,5J x 16 με 195/45 ελαστικά GRANTURISMO 7J x 17 με 205/40 ελαστικά TOURING Διαμαντέ φινίρισμα 7J x 17 με 205/40 ελαστικά TROFEO Διαμαντέ φινίρισμα με ανθρακί γκρι φόντο 7J x 17 με 205/40 ελαστικά SPORT Διαμαντέ φινίρισμα 7J x 17 με 205/40 ελαστικά CORSA Διαμαντέ φινίρισμα 7J x 17 με 205/40 ελαστικά FORMULA Τιτάνιο 7J x 17 με 205/40 ελαστικά FORMULA Μαύρη ματ επεξεργασία 7J x 17 με 205/40 ελαστικά FORMULA Επεξεργασία μαγνησίου 7J x 17 με 205/40 ελαστικά SUPERSPORT Μαύρη ματ επεξεργασία 7J x 17 με 205/40 ελαστικά ΚΩΔΙΚΟΣ 5EV 5ER 6JB 4AY 5FB 55E 6JC 5YN 68P 68Q TURISMO COMPETIZIONE στάνταρ προαιρετικό μη διαθέσιμο

45 ΣΎΣΤΗΜΑ ΦΡΈΝΩΝ ΑΠΌ ΤΗΝ BREMBO ΔΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΔΑΓΚΑΝΕΣ ΦΡΕΝΩΝ ΚΑΠΑΚΙΑ ΜΟΥΑΓΙΕ Συμπαγής δίσκος φρένων 595 Μη βαμμένες δαγκάνες (STD στο 595) Κίτρινες δαγκάνες Κόκκινες δαγκάνες Μαύρες δαγκάνες Κόκκινο Γκρι Διάτρητοι δίσκοι φρένων 595 Turismo Κόκκινο Μαύρο Κίτρινο Αεριζόμενοι διάτρητοι δίσκοι φρένων 305x28 mm, τετραπίστονες δαγκάνες φρένων Brembo διαθέσιμες σε 4 χρώματα: γκρί, κίτρινο, κόκκινο (STD στο Competizione), μαύρο. Μαύρες δαγκάνες (STD στο Turismo) Κίτρινες δαγκάνες Κόκκινες δαγκάνες

46 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ HP 595 Turismo 165 HP 595 Competizione 180 HP ΚΙΝΗΤΉΡΑ ΤΎΠΟΣ ΚΙΝΗΤΉΡΑ, ΚΥΒΙΣΜΌΣ, ΚΎΛΙΝΔΡΟΙ, ΒΑΛΒΊΔΕΣ T-Jet, 1368 cm 3, 4 κύλινδροι σε σειρά, 4 βαλβίδες ανά κύλινδρο T-Jet, 1368 cm 3, 4 κύλινδροι σε σειρά, 4 βαλβίδες ανά κύλινδρο T-Jet, 1368 cm 3, 4 κύλινδροι σε σειρά, 4 βαλβίδες ανά κύλινδρο ΜΈΓΙΣΤΗ ΙΣΧΎΣ 145 HP (107 kw) στις 5500 rpm 165 HP (121 kw) στις 5500 rpm 180 HP (132 kw) στις 5500 rpm ΜΈΓΙΣΤΗ ΡΟΠΉ 206 Nm στις 3000 rpm (λειτουργία Sport) 230 Nm στις 3000 rpm (λειτουργία Sport) 250 Nm στις 3000 rpm (λειτουργία Sport) ΥΠΕΡΣΥΜΠΙΕΣΤΉΣ IHI RHF3-P Garrett GT 1446 Garrett GT 1446 ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΚΙΒΏΤΙΟ ΤΑΧΥΤΉΤΩΝ 5 ΣΧΈΣΕΩΝ ΧΕΙΡΟΚΊΝΗΤΟ ΑΥΤΌΜΑΤΟ ΧΕΙΡΟΚΊΝΗΤΟ ΑΥΤΌΜΑΤΟ ΧΕΙΡΟΚΊΝΗΤΟ ΑΥΤΌΜΑΤΟ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΕΛΙΚΉ ΤΑΧΎΤΗΤΑ (km/h) ΕΠΙΤΆΧΥΝΣΗ km/h ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ και ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΡΥΠΩΝ ΚΑΤΑΝΆΛΩΣΗ ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΎΚΛΟΥ (l/100 km) ΚΑΤΑΝΆΛΩΣΗ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟΎ ΚΎΚΛΟΥ (l/100 km) ΚΑΤΑΝΆΛΩΣΗ ΜΕΙΚΤΟΎ ΚΎΚΛΟΥ (l/100 km) ΕΚΠΟΜΠΈΣ CO 2 (g/km) ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΡΥΠΩΝ EURO 6 EURO 6 EURO 6

47 HP 595 Turismo 165 HP 595 Competizione 180 HP ΕΞΆΤΜΙΣΗ ΚΑΙ ΦΊΛΤΡΟ ΑΈΡΟΣ ΕΞΆΤΜΙΣΗ ΧΡΩΜΙΩΜΈΝΗ ΕΞΆΤΜΙΣΗ ABARTH ΜΕ ΔΙΠΛΌ ΑΚΡΟΣΩΛΉΝΙΟ ΧΡΩΜΙΩΜΈΝΗ ΕΞΆΤΜΙΣΗ ABARTH ΜΕ ΔΙΠΛΌ ΑΚΡΟΣΩΛΉΝΙΟ RECORD MONZA ΔΙΠΛΉΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑΣ ΣΎΣΤΗΜΑ ΕΞΆΤΜΙΣΗΣ ΜΕ 4 ΑΚΡΟΣΩΛΉΝΙΑ ΦΊΛΤΡΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΕΜΠΡΟΣ McPherson με αντιστρεπτική δοκό McPherson με αντιστρεπτική δοκό McPherson με αντιστρεπτική δοκό ΠΊΣΩ Ημιάκαμπτος άξονας με αντιστρεπτική δοκό Ημιάκαμπτος άξονας με αντιστρεπτική δοκό Ημιάκαμπτος άξονας με αντιστρεπτική δοκό ΎΨΟΣ ΑΝΆΡΤΗΣΗΣ Χαμηλωμένη σπορτίβ ανάρτηση Χαμηλωμένη σπορτίβ ανάρτηση Χαμηλωμένη σπορτίβ ανάρτηση ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΕΜΠΡΟΣ Τηλεσκοπικά με βαλβίδα FSD (frequency selective damping) Τηλεσκοπικά με βαλβίδα FSD (frequency selective damping) KONI με FSD (frequency selective damping) ΠΊΣΩ Τηλεσκοπικά KONI με FSD (frequency selective damping) KONI με FSD (frequency selective damping) ΦΡΈΝΑ ΕΜΠΡΟΣ (mm) Αεριζόμενοι δίσκοι φρένων και δίσκοι φρένων Ø 284x22 mm Αεριζόμενοι δίσκοι φρένων και διάτρητοι δίσκοι φρένων Ø 284x22 mm Αεριζόμενοι δίσκοι φρένων 305x28 mm διάτρητοι δίσκοι πίσω φρένων, Σταθερές αλουμινένιες δαγκάνες φρένων Brembo ΠΊΣΩ (mm) δίσκοι πίσω φρένων Ø 240x11 mm Διάτρητοι δίσκοι πίσω φρένων Ø 240x11 mm Διάτρητοι δίσκοι πίσω φρένων Ø 240x11 mm ΖΆΝΤΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΊΟΥ 16 με ελαστικά 195/45 17 με ελαστικά 205/40 17 με ελαστικά 205/40 ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΠΑΤΑΡΊΑ 250 A/50 Ah 250 A/50 Ah 250 A/50 Ah

48 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ HATCHBACK 595 TURISMO CONVERTIBLE 595C TURISMO ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ COMPETIZIONE 595C 595C COMPETIZIONE ΧΡΩΜΙΩΜΈΝΗ ΕΞΆΤΜΙΣΗ ABARTH ΜΕ ΔΙΠΛΌ ΑΚΡΟΣΩΛΉΝΙΟ - - ΣΎΣΤΗΜΑ ΕΞΆΤΜΙΣΗΣ ΔΙΠΛΉΣ ΕΞΌΔΟΥ ΚΑΥΣΑΕΡΊΩΝ RECORD MONZA ΜΕ 4 ΑΚΡΟΣΩΛΉΝΙΑ ΣΎΣΤΗΜΑ ΕΞΆΤΜΙΣΗΣ ΔΙΠΛΉΣ ΕΞΌΔΟΥ ΚΑΥΣΑΕΡΊΩΝ RECORD MODENA ΜΕ 4 ΑΚΡΟΣΩΛΉΝΙΑ - - ΧΩΡΊΣ ΒΑΦΉ ΔΑΓΚΆΝΕΣ ΦΡΈΝΩΝ ΜΑΎΡΕΣ ΔΑΓΚΆΝΕΣ ΦΡΈΝΩΝ - - ΚΌΚΚΙΝΕΣ ΔΑΓΚΆΝΕΣ ΦΡΈΝΩΝ - - ΚΊΤΡΙΝΕΣ ΔΑΓΚΆΝΕΣ ΦΡΈΝΩΝ - - ΤΕΤΡΑΠΊΣΤΟΝΕΣ ΚΌΚΚΙΝΕΣ ΔΑΓΚΆΝΕΣ ΦΡΈΝΩΝ ΑΠΌ ΤΗΝ BREMBO ΤΕΤΡΑΠΊΣΤΟΝΕΣ ΓΚΡΙ ΔΑΓΚΆΝΕΣ ΦΡΈΝΩΝ ΑΠΌ ΤΗΝ BREMBO ΤΕΤΡΑΠΊΣΤΟΝΕΣ ΚΊΤΡΙΝΕΣ ΔΑΓΚΆΝΕΣ ΦΡΈΝΩΝ ΑΠΌ ΤΗΝ BREMBO ΤΕΤΡΑΠΊΣΤΟΝΕΣ ΜΑΎΡΕΣ ΔΑΓΚΆΝΕΣ ΦΡΈΝΩΝ ΑΠΌ ΤΗΝ BREMBO ΠΊΣΩ SPOILER ΔΕΡΜΆΤΙΝΟ ΣΠΟΡ ΤΙΜΌΝΙ ΜΕ VIEWFINDER, ΚΟΥΜΠΙΆ ΕΛΈΓΧΟΥ ΗΧΟΣΥΣΤΉΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΑΤΙΝΈ ΧΡΩΜΙΩΜΈΝΕΣ ΛΕΠΤΟΜΈΡΕΙΕΣ - - ΝΤΥΜΈΝΟ ΜΕ ΔΈΡΜΑ COCKPIT - - ΣΠΟΡΤΊΒ ΤΙΜΌΝΙ ΜΕ ΔΈΡΜΑ ΚΑΙ ALCANTARA ΜΕ VIEWFINDER ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΈΡΕΙΕΣ CARBON ΝΤΥΜΈΝΟ ΜΕ ALCANTARA COCKPIT ΕΜΠΡΌΣ ΠΡΟΒΟΛΕΊΣ XENON ΑΥΤΌΜΑΤΟΙ ΚΙΒΏΤΙΟ ΤΑΧΥΤΉΤΩΝ ΜΤΑ TTC (ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΌ ΔΙΑΦΟΡΙΚΌ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΈΝΗΣ ΟΛΊΣΘΗΣΗΣ) ΠΑΚΕΤΟ PERFORMANCE: Καθίσματα Abarth Corsa από την Sabelt με δέρμα και Alcantara με σκελετό από ανθρακονήματα, μαύρους ματ ελαφρύτερους τροχούς Supersport, Abarth D.A.M. (μηχανικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης), διαθέσιμο μόνο με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, αλουμινένια κεραία στην οροφή, πλευρικές ταινίες Abarth, καλύμματα εξωτερικών καθρεφτών, ένθετα προφυλακτήρων (κόκκινα, μαύρα ή λευκά) ΠΑΚΕΤΟ PERFORMANCE: Καθίσματα Abarth Corsa από την Sabelt με δέρμα και Alcantara με σκελετό από ανθρακονήματα, μαύρους ματ ελαφρύτερους τροχούς Supersport, Abarth D.A.M. (μηχανικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης), διαθέσιμο μόνο με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, πλευρικές ταινίες Abarth, καλύμματα εξωτερικών καθρεφτών, ένθετα προφυλακτήρων (κόκκινα, μαύρα ή λευκά) στάνταρ προαιρετικό μη διαθέσιμο

49 ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ 595 HATCHBACK 595 TURISMO 595 COMPETIZIONE 595C CONVERTIBLE 595C TURISMO ΣΠΟΡΤΊΒ ΠΛΕΥΡΙΚΟΊ ΜΑΡΣΠΙΈΔΕΣ ΠΊΣΩ ΣΚΟΎΡΑ ΚΡΎΣΤΑΛΛΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΆ ΑΝΟΙΓΌΜΕΝΗ ΗΛΙΟΡΟΦΉ "SKY DOME" ΠΑΣΤΈΛ ΧΡΏΜΑ ΓΚΡΙ PISTA ΠΑΣΤΈΛ ΧΡΏΜΑ ΚΌΚΚΙΝΟ ABARTH ΠΑΣΤΈΛ ΧΡΏΜΑ ΚΊΤΡΙΝΟ MODENA ΠΑΣΤΈΛ ΧΡΏΜΑ ΓΚΡΙ CAMPOVOLO ΠΑΣΤΈΛ ΧΡΏΜΑ ΛΕΥΚΌ GARA ΜΕΤΑΛΛΙΚΌ ΧΡΏΜΑ ΜΑΎΡΟ SCORPIONE ΜΕΤΑΛΛΙΚΌ ΧΡΏΜΑ ΓΚΡΙ RECORD ΜΕΤΑΛΛΙΚΌ ΧΡΏΜΑ ΜΠΛΕ PODIO ΜΕΤΑΛΛΙΚΌ ΧΡΏΜΑ ΓΚΡΙ TROFEO ΧΡΏΜΑ ΤΡΙΠΛΉΣ ΕΠΊΣΤΡΩΣΗΣ ΛΕΥΚΌ IRIDATO ΧΡΏΜΑ PISTA ΓΚΡΙ/CAMPOVOLO ΓΚΡΙ ΜΕ ΛΕΥΚΉ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΉ ΓΡΑΜΜΉ - - ΧΡΏΜΑ SCORPIONE ΜΑΎΡΟ/GARA ΛΕΥΚΌ ΜΕ ΚΌΚΚΙΝΗ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΉ ΓΡΑΜΜΉ - - ΧΡΏΜΑ PISTA ΓΚΡΙ/ABARTH ΚΌΚΚΙΝΟ ΜΕ ΛΕΥΚΉ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΉ ΓΡΑΜΜΉ - - ΧΡΏΜΑ SCORPIONE ΜΑΎΡΟ/RECORD ΓΚΡΙ ΜΕ ΛΕΥΚΉ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΉ ΓΡΑΜΜΉ - - ΧΡΏΜΑ SCORPIONE ΜΑΎΡΟ/PODIO ΜΠΛΕ ΜΕ ΛΕΥΚΉ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΉ ΓΡΑΜΜΉ - - ΜΑΤ ΓΚΡΙ ΠΛΕΥΡΙΚΈΣ ΤΑΙΝΊΕΣ ABARTH ΠΛΕΥΡΙΚΌ ΑΥΤΟΚΌΛΛΗΤΟ ABARTH, ΚΑΛΎΜΜΑΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΏΝ ΚΑΘΡΕΦΤΏΝ, ΈΝΘΕΤΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΉΡΑ ΚΌΚΚΙΝΑ, ΛΕΥΚΆ Ή ΜΑΎΡΑ ΚΡΥΜΜΈΝΗ ΚΕΡΑΊΑ ΜΕ ΑΛΟΥΜΙΝΈΝΙΟ ΚΆΛΥΜΜΑ ΟΡΟΦΉΣ ΕΜΠΡΌΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΉΡΑΣ ΜΕ ΚΥΨΕΛΟΕΙΔΉ ΜΆΣΚΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΥΨΩΜΈΝΟ ΛΟΓΌΤΥΠΟ ABARTH ΈΝΘΕΤΟ ΕΜΠΡΌΣ ΚΑΙ ΠΊΣΩ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΉΡΑ ΚΑΛΎΜΜΑΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΏΝ ΚΑΘΡΕΦΤΏΝ ΜΑΎΡΟ ΜΑΤ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΑΜΑΞΩΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΧΡΏΜΑ ΤΟΥ ΑΜΑΞΏΜΑΤΟΣ ΧΡΩΜΙΩΜΕΝΟ ΣΑΤΙΝΕ COLD TAR ΓΚΡΙ COLD TAR ΓΚΡΙ ΜΑΎΡΟ ΜΑΤ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΑΜΑΞΩΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΧΡΏΜΑ ΤΟΥ ΑΜΑΞΏΜΑΤΟΣ ΧΡΩΜΙΩΜΕΝΟ ΣΑΤΙΝΕ 595C COMPETIZIONE COLD TAR ΓΚΡΙ COLD TAR ΓΚΡΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΆ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΆ (ΧΕΙΡΟΛΑΒΈΣ, ΒΆΣΗ ΣΉΜΑΤΟΣ) ΧΡΩΜΙΩΜΕΝΟ ΣΑΤΙΝΕ ΧΡΩΜΙΩΜΕΝΟ ΣΑΤΙΝΕ COLD TAR ΓΚΡΙ ΧΡΩΜΙΩΜΕΝΟ ΣΑΤΙΝΕ ΧΡΩΜΙΩΜΕΝΟ ΣΑΤΙΝΕ COLD TAR ΓΚΡΙ

50 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΌ 595 HATCHBACK 595 TURISMO 595 COMPETIZIONE 595C CONVERTIBLE 595C TURISMO ΤΑΜΠΛΌ ΣΤΟ ΧΡΏΜΑ ΤΟΥ ΑΜΑΞΏΜΑΤΟΣ ΤΑΜΠΛΌ ΜΑΤ ΓΚΡΙ ΤΑΜΠΛΌ TAR COLD GREY ΤΑΜΠΛΌ ΜΕ ΔΑΚΟΣΜΗΤΙΚΌ CARBON ΤΙΜΌΝΙ ΡΥΘΜΙΖΌΜΕΝΟ ΣΕ ΎΨΟΣ ΔΙΑΙΡΟΎΜΕΝΗ ΠΛΆΤΗ ΠΊΣΩ ΚΑΘΊΣΜΑΤΟΣ 50/50 ΚΆΘΙΣΜΑ ΟΔΗΓΟΎ ΡΥΘΜΙΖΌΜΕΝΟ ΣΕ ΎΨΟΣ * * ΔΥΟ ΠΊΣΩ ΠΡΟΣΚΈΦΑΛΑ ΡΥΘΜΙΖΌΜΕΝΑ ΣΕ ΎΨΟΣ * * ΥΦΑΣΜΆΤΙΝΑ ΣΠΟΡ ΚΑΘΊΣΜΑΤΑ ABARTH ΔΕΡΜΆΤΙΝΑ ΣΠΟΡ ΚΑΘΊΣΜΑΤΑ ABARTH ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ABARTH ΜΑΎΡΑ ΥΦΑΣΜΆΤΙΝΑ ΚΑΘΊΣΜΑΤΑ ABARTH CORSA ΑΠΌ ΤΗΝ SABELT ΜΕ TAR COLD GREY ΣΚΕΛΕΤΌ ΚΑΘΊΣΜΑΤΑ ΑΠΌ ΔΈΡΜΑ ΚΑΙ ALCANTARA ABARTH CORSA ΑΠΌ ΤΗΝ SABELT ΜΕ CARBON ΣΚΕΛΕΤΌ - - INFO-ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗ ΡΆΔΙΟ UCONNECT ΜΕ ΟΘΌΝΗ ΑΦΉΣ 5, 6 ΗΧΕΊΑ, AUX-IN ΚΑΙ ΘΎΡΑ USB ΑΝΟΙΧΤΉ ΣΥΝΟΜΙΛΊΑ BLUETOOTH ΜΕ ΚΟΥΜΠΙΆ ΕΛΈΓΧΟΥ ΣΤΟ ΤΙΜΌΝΙ ΚΑΙ AUDIO STREAMING ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ LIVE ΡΆΔΙΟ UCONNECT NAV ΜΕ ΟΘΌΝΗ ΑΦΉΣ 7, 6 ΗΧΕΊΑ, AUX-IN ΚΑΙ ΘΎΡΑ USB ΣΎΣΤΗΜΑ 480 W BEATSAUDIOTM ΜΕ 4 ΗΧΕΊΑ 165 MM, ΈΝΑ 200 MM SUBWOOFER ΚΑΙ 2 TWEETERS 595C COMPETIZIONE στάνταρ προαιρετικό μη διαθέσιμο

51 HATCHBACK 595 TURISMO CONVERTIBLE 595C TURISMO ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ COMPETIZIONE 595C 595C COMPETIZIONE AIR CONDITION ΑΥΤΌΜΑΤΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΌΣ ΠΡΟΒΟΛΕΊΣ ΟΜΊΧΛΗΣ ΠΟΛΥ - ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΆ ΕΜΠΡΌΣ ΦΑΝΆΡΙΑ ΦΏΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑΣ ΗΜΈΡΑΣ (LED DRL) ΗΛΕΚΤΡΙΚΉ ΥΠΟΒΟΉΘΗΣΗ ΣΥΣΤΉΜΑΤΟΣ ΔΙΕΎΘΥΝΣΗΣ DUALDRIVE ΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ SPORT ΗΛΕΚΤΡΙΚΆ ΠΑΡΆΘΥΡΑ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΌ ΚΛΕΊΔΩΜΑ ΘΥΡΏΝ ΘΕΡΜΑΙΝΌΜΕΝΟΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΊ ΚΑΘΡΈΦΤΕΣ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΌΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΎ ΚΛΕΙΔΏΜΑΤΟΣ ΚΙΤ ΕΠΙΣΚΕΥΉΣ ΕΛΑΣΤΙΚΟΎ FIX&GO ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΌΣ ΧΏΡΟΣ ΣΤΟ ΤΑΜΠΛΌ ΚΕΝΤΡΙΚΉ ΚΟΝΣΌΛΑ ΜΕ ΘΎΡΕΣ USB/AUX-IN ΚΑΙ ΠΟΤΗΡΟΘΉΚΕΣ ΠΊΝΑΚΑΣ ΕΝΔΕΊΞΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΆΝΩΝ ΜΕ ΟΘΌΝΗ 7" TFT ΚΙΤ ΚΑΠΝΙΣΤΟΎ ΗΛΕΚΤΡΟΧΡΩΜΙΚΌΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΌΣ ΚΑΘΡΈΦΤΗΣ ΑΝΕΜΟΘΡΆΥΣΤΗΣ ΠΊΣΩ ΑΙΣΘΗΤΉΡΕΣ ΣΤΆΘΜΕΥΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΜΠΡΌΣ ΑΕΡΌΣΑΚΟΙ ΟΔΗΓΟΎ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΎ ΑΕΡΌΣΑΚΟΣ ΓΟΝΆΤΩΝ ΟΔΗΓΟΎ ΠΛΕΥΡΙΚΟΊ ΑΕΡΌΣΑΚΟΙ * * ΑΕΡΌΣΑΚΟΙ ΤΎΠΟΥ ΚΟΥΡΤΊΝΑΣ ABS + EBD ESC, ASR, HILL HOLDER TPMS (ΣΎΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΎΘΗΣΗΣ ΠΊΕΣΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΏΝ) * Μόνο με δερμάτινα σπορτίβ καθίσματα Abarth

52 Οι πληροφορίες και οι εικόνες σε αυτό το φυλλάδιο είναι βασισμένες στα τρέχοντα τεχνικά στοιχεία κατά την στιγμή της εκτύπωσης. Αυτό το φυλλάδιο είναι σχεδιασμένο να παρέχει γενικές πληροφορίες του προϊόντος. Σαν μέρος μίας πολιτικής συνεχούς βελτίωσης των προδιαγραφών, η Abarth & C. S.P.A. διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει οποιαδήποτε στιγμή τις προδιαγραφές, τον τεχνικό εξοπλισμό, τον προαιρετικό εξοπλισμό και τα χρώματα. Για τις πιο πρόσφατες λεπτομέρειες, σας παρακαλούμε να επικοινωνείτε με το επίσημο δίκτυο Διανομέων της Abarth. ΕΘΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΚΑΛΕΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΑΘΟΣ 24hABARTH.MOBILE ΠΕΡΡΙΣΟΤΕΡΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΣΤΗΝ Το App που σας παρέχει πληροφορίες, υπηρεσίες και υποστήριξη Υπηρεσίες για τους πελάτες Επισκεφθείτε το on-line κατάστημα της Abarth στο Φροντίστε το δικό σας Abarth με ένα μόνο κλικ στο abarth.mopar.eu Fiat Marketing S - 11/ Εκτύπωση στην Ιταλία - XX

1.4 T-Jet 180hp Rivale 175th Anniversary

1.4 T-Jet 180hp Rivale 175th Anniversary 6 8 9 Μοντέλο Περιγραφή 595 1.4 T-Jet 145hp 595 595 1.4 T-Jet 160hp Pista 595 1.4 T-Jet 165hp Turismo 595 1.4 T-Jet 180hp Competizione 695 1.4 T-Jet 180hp Rivale 695 1.4 T-Jet 180hp Rivale 175th Anniversary

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

500L ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. 1.495hp 1.495hp 1368 1368 XXX ΕΠΙΧΡΩΜΙΩΜΕΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΛΑΒΕΣ ΘΥΡΩΝ STD STD

500L ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. 1.495hp 1.495hp 1368 1368 XXX ΕΠΙΧΡΩΜΙΩΜΕΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΛΑΒΕΣ ΘΥΡΩΝ STD STD 1.495hp 1.495hp 1368 1368 POP POP STAR ΒΕΝΖΙΝΗ ΒΕΝΖΙΝΗ XXX ΕΠΙΧΡΩΜΙΩΜΕΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΛΑΒΕΣ ΘΥΡΩΝ STD STD 008 ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΚΛΕΙ ΩΜΑΤΟΣ ΘΥΡΩΝ STD STD 011 ΤΙΜΟΝΙ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟ ΚΑΘ' ΥΨΟΣ STD

Διαβάστε περισσότερα

99000-SWIFT-014 02/2015

99000-SWIFT-014 02/2015 99000-SWIFT-014 02/2015 5MT ΑΝΕΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 1,2 L 5MT GL+ GL+ Ηλεκτρική υποβοήθηση τιμονιού Ρύθμιση τιμονιού καθ ύψος Ρύθμιση τιμονιού τηλεσκοπική Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Νέο Yaris 2017 Σύντομος οδηγός Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Nέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων Το σωστό μέγεθος για το μέλλον Ο νέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων συμβαδίζει με την τάση της βιομηχανίας προς κινητήρες

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE SANDERO WLTP 1.0 75hp LIFE 1.0 75hp STYLE ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH * 9.980 10.780 ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΑΣΜΩΝ * 7.772,59 8.395,64 Κατανάλωση (μικτή) lt/100χλμ Εκπομπές CO 2 (g/χλμ)

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO PRO LUDO Μαύροι ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέπτες Μαύροι προφυλακτήρες Δύο ασύμμετρα ανοιγόμενες πίσω πόρτες με παράθυρο Αντιθαμβωτικό πίσω παράθυρο Πίσω υαλοκαθαριστήρας Φιμέ πλευρικά κρύσταλλα και κρύσταλλα

Διαβάστε περισσότερα

13.350 900 300 12.150

13.350 900 300 12.150 ΜΟΝΤΕΛΟ/ΕΚΔΟΣΗ ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΡΟΤ. ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ RENAULT ΔΩΡΕΑΝ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤ. ΤΙΜΗ NEO CLIO Βενζίνη 0.9 TCe Energy 90hp Ecoleader Stop&Start Ηλεκτρονικός έλεγχος ευστάθειας

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance 1.6 105 hp 4X2. Laureate 1.6 105hp 4X2

Ambiance 1.6 105 hp 4X2. Laureate 1.6 105hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp Laureate 1.5 dci 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050

Διαβάστε περισσότερα

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.suzuki.gr 20 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Διαβάστε περισσότερα

Τα επίπεδα εξοπλισμού και τα προαιρετικά χαρακτηριστικά εξοπλισμού ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εκάστοτε αγορά ή τις κατά τόπους νομικές

Τα επίπεδα εξοπλισμού και τα προαιρετικά χαρακτηριστικά εξοπλισμού ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εκάστοτε αγορά ή τις κατά τόπους νομικές Τα επίπεδα εξοπλισμού και τα προαιρετικά χαρακτηριστικά εξοπλισμού ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εκάστοτε αγορά ή τις κατά τόπους νομικές απαιτήσεις. Τα στοιχεία που παρέχονται στο παρόν έντυπο

Διαβάστε περισσότερα

500 C ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ XXX ΕΛΑΣΤΙΚΑ 175/65 R14 ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΤΡΟΧΩΝ STD ---- 500 C 500 C. 1.269hp 1.269hp

500 C ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ XXX ΕΛΑΣΤΙΚΑ 175/65 R14 ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΤΡΟΧΩΝ STD ---- 500 C 500 C. 1.269hp 1.269hp 1.269hp 1.269hp 1242 1242 POP XXX ΕΛΑΣΤΙΚΑ 175/65 R14 ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΤΡΟΧΩΝ ---- XXX ΕΠΙΧΡΩΜΙΩΜΕΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΛΑΒΕΣ ΘΥΡΩΝ XXX ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΟΡΟΦΗ (SOFT TOP) 3 ΣΗΜΕΙΩΝ ΜΕ ΤΡΙΤΟ ΠΙΣΩ ΦΩΣ ΦΡΕΝΩΝ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο. Διαμορφωμένο 04/07/2018. Σύνολο 11.

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο. Διαμορφωμένο 04/07/2018. Σύνολο 11. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο Διαμορφωμένο 04/07/2018 Σύνολο 11.950 με ΦΠΑ /μήνα Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση 11.950 με ΦΠΑ /μήνα Εμφάνιση C3 Hatchback 5 θυρο συμπεριλαμβανόμενα Επίπεδο

Διαβάστε περισσότερα

PUNTO ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. 1.269hp 1.269hp 1.242 1.242

PUNTO ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. 1.269hp 1.269hp 1.242 1.242 1.269hp 1.269hp 1.242 1.242 3ΘΥΡΟ ΧΧΧ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟΙ ΒΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΑΜΑΞΩΜΑΤΟΣ STD STD ΧΧΧ ΦΩΤΑ ΗΜΕΡΑΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑ STD

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp Laureate 1.5 dci 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050

Διαβάστε περισσότερα

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ drive the change ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ροζ μποεμ ΖΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ζαντες amperatrice 15" μαυρο nacre ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 1.2 16V Σύστημα μετάδοσης κίνησης/κιβώτιο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 1.6 BlueHDi 95hp ETG6 S&S L2H1 1.6 BlueHDi 95hp ETG6 S&S L3H1 1.6 BlueHDi 115hp S&S L2H1 1.6 BlueHDi 115hp S&S L3H1 Τροφοδοσία Τύπος καυσίμου Αρ. Κυλίνδρων Κυβισμός (cm3) Αμεσος ψεκασμός, Turbo,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKWAGEN ΕΚΔΟΣΗ CC / P / KW Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική Τιμή προ Φόρων (ΑΠΛΤΠΦ) ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) Polo

Διαβάστε περισσότερα

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 AIRCROSS SUV. Διαμορφωμένο 07/07/2018. Σύνολο 15.

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 AIRCROSS SUV. Διαμορφωμένο 07/07/2018. Σύνολο 15. Το δικό μου C3 AIRCROSS SUV Διαμορφωμένο 07/07/2018 Σύνολο 15.300 με ΦΠΑ /μήνα Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση 15.300 με ΦΠΑ /μήνα Εμφάνιση C3 AIRCROSS SUV συμπεριλαμβανόμενα Επίπεδο έκδοσης

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050 20.050 Κυβισμός (κ.εκ.)

Διαβάστε περισσότερα

PEUGEOT 301 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & BAΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

PEUGEOT 301 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & BAΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ PEUGEOT 301 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & BAΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ PEUGEOT 301 - ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 1.2 PureTech 82hp 1.6 VTi 115hp EAT6 1.6 BlueHDi 100hp Καύσιμο Πετρέλαι ο Τροφοδοσία Ηλεκτρονικός

Διαβάστε περισσότερα

Katakis Επικοινωνία: More info 1 / 24

Katakis   Επικοινωνία: More info 1 / 24 Επικοινωνία: More info 1 / 24 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Skoda - Fabia Condition: Καινούργιο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year: 2019 Drive: Προσθιοκίνητο

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή B 180 d Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μαύρο "night" Τροχός Ζάντες αλουμινίου[ 16"] 40.6 cm, 10 ακτινών Επένδυση Ύφασμα venlo μαύρο Διακοσμητικά

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική 205.040.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 24 993,27 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση: 001

Διαβάστε περισσότερα

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ.

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ. www.toyota.gr Μοναδική σχεδίαση Νέα σχεδιαστική φιλοσοφία «J-Playful» που αναδεικνύει το χαρούμενο, «παιχνιδιάρικο» και νεανικό του χαρακτήρα. Εμβληματική σχεδίαση στην μπροστινή μάσκα με το χαρακτηριστικό

Διαβάστε περισσότερα

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 5,5 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 5,5 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154 TIVOLI GA ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ & ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗ BAE FWD TD FWD DLX FWD DLX FWD A/T DLX 2 TONE FWD DLX 2 TONE FWD A/T ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ 17.900 18.900 20.200 21.800 21.800 23.400 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Leon

Καινούργια - Seat - Leon Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Seat - Leon Condition: Καινούργιο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year: 2019 Drive: Προσθιοκίνητο (FWD) Fuel: Βενζίνη Mileage: 562

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Ibiza

Καινούργια - Seat - Ibiza Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Fuel: Φυσικό Αέριο Exterior Color: Λευκό Price: 16,800 1 / 15 Επικοινωνία: 2 / 15 Επικοινωνία:

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Ibiza

Καινούργια - Seat - Ibiza Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Fuel: Φυσικό Αέριο Exterior Color: Λευκό Price: 16,800 1 / 18 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup)

Διαβάστε περισσότερα

FiatGreece

FiatGreece ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ POP www.fiat.gr FiatGreece 121 STAR Γκρι Γκρι ταμπλό 126 POP OLONA Γκρι Γκρι ταμπλό EASY 125 POP OLONA Κόκκινο Γκρι ταμπλό 371 RUDY Μπεζ Μπεζ ταμπλό LOUNGE Το αυτοκίνητό σας καλύπτεται με 2 χρόνια

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Skoda - Karoq

Καινούργια - Skoda - Karoq Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Skoda - Karoq Condition: Καινούργιο Body Type: 4X4/τζιπ/SUV Transmission: Χειροκίνητο Year: 2019 Drive: Προσθιοκίνητο (FWD) Fuel: Πετρέλαιο Exterior

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΡΥΦΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ NIGHT PANEL ΜΕ LED ---- STD

ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΡΥΦΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ NIGHT PANEL ΜΕ LED ---- STD 1.48v 78hp 1.48v 78hp ALFA MiTo 1368 1368 Progression ΚΡΥΦΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ NIGHT PANEL ΜΕ LED ---- STD ΦΩΤΙZOMENOI ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ ΣΤΑ ΑΛΕΞΗΛΙΑ ---- STD ΤΑΜΠΛΩ SPRINT STD ---- ΤΑΜΠΛΩ COMPETIZIONE (carbon look) ----

Διαβάστε περισσότερα

Visia (Pro) STD SPECS

Visia (Pro) STD SPECS Visia (Pro) Εξοπλισµός Ατσάλινες ζάντες 16" µε ελαστικά 205 R16C (Chassis, KC), 255/70 R16 (DC) Μαύρος εµπρός προφυλακτήρας (KC, DC Chassis) Εµπρός προφυλακτήρας στο χρώµα του αµαξώµατος (DC) Μη προεξέχοντα

Διαβάστε περισσότερα

Ανοίξτε δρόμο στον μύθο

Ανοίξτε δρόμο στον μύθο Racer Special Stone Ανοίξτε δρόμο στον μύθο Αρχικά ήταν το μέλλον Κομψή, Ιταλίδα, δικύλινδρη, με μια μοναδική ιστορία. Το πάθος, η συγκίνηση και η περιπέτεια χρόνο με το χρόνο δυναμώνουν... Η αναζήτηση

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ DOBLO CARGO.

ΝΕΟ DOBLO CARGO. ΝΕΟ DOBLO CARGO. www.fiatprofessional.gr ΝΕΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΝΕΟ ΤΙΜΟΝΙ ΜΕ ΗΧΗΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ UCONNECT ΜΕ ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΌ ΚΆΘΙΣΜΑ ΤΡΙΏΝ ΘΈΣΕΩΝ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΠΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωµα τροποποίησης των προδιαγραφών και του εξοπλισµού λόγω της εξελισσόµενης ανάπτυξης της παραγωγής. Τα χρώµατα και τα δείγµατα των διακοσµητικών του φυλλαδίου µπορεί

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ XXX ΕΛΑΣΤΙΚΑ 175/65 R14 ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΤΡΟΧΩΝ STD ----

ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ XXX ΕΛΑΣΤΙΚΑ 175/65 R14 ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΤΡΟΧΩΝ STD ---- 1 1.269hp 1.269hp 1242 1242 POP LOUNGE XXX ΕΛΑΣΤΙΚΑ 175/65 R14 ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΤΡΟΧΩΝ STD ---- XXX ΕΠΙΧΡΩΜΙΩΜΕΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΛΑΒΕΣ ΘΥΡΩΝ STD STD 008 ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΚΛΕΙ ΩΜΑΤΟΣ ΘΥΡΩΝ STD

Διαβάστε περισσότερα

DESIGN ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΠΑΘΟΣ

DESIGN ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΠΑΘΟΣ DESIGN ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΠΑΘΟΣ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΣΠΟΡ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΚΟΥ DESIGN. Από τους πρωτοπόρους των αρχών του 20ού αιώνα, η ιστορία της Gilera είναι συνώνυμο της Ιταλικής επιτυχίας που εξακολουθεί

Διαβάστε περισσότερα

DUCATO NATURAL POWER

DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER Το όχημα έχει ρυθμιστεί να λειτουργεί κανονικά με φυσικό αέριο, ενώ υπάρχει αυτόματο σύστημα εναλλαγής σε βενζίνη όταν το φυσικό αέριο πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

Τρελαινόμαστε με το Αbarth 595 Competizione

Τρελαινόμαστε με το Αbarth 595 Competizione Τρελαινόμαστε με το Αbarth 595 Competizione Με την αναβίωση του FIAT 500 η ιταλική φίρμα έκανε μια πολύ σωστή εμπορική κίνηση, που ακόμα και σήμερα χαρίζει αναρίθμητες πωλήσεις. Ωστόσο στην καρδιά μας

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ MAZDA6 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ATTRACTION Θερμαινόμενα καθίσματα μπροστά Θερμαινόμενο τιμόνι Αισθητήρες παρκαρίσματος (Εμπρός/Πίσω) Σύστημα προσαρμοστικών προβολέων μπροστά Κάμερα οπισθοπορείας

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Ibiza

Καινούργια - Seat - Ibiza Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza Body Type: Κόμπακτ Fuel: Φυσικό Αέριο Exterior Color: Λευκό Price: 16,800 1 / 17 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza

Διαβάστε περισσότερα

Χρώμα αμαξώματος Bi-tone Cyan Μεταλλικό 460,00. Έκπτωση Προωθητικό Όφελος 800,00. Εσωτερική επένδυση καθισμάτων σε μαύρο χρώμα με γκρι ραφές (FC21)

Χρώμα αμαξώματος Bi-tone Cyan Μεταλλικό 460,00. Έκπτωση Προωθητικό Όφελος 800,00. Εσωτερική επένδυση καθισμάτων σε μαύρο χρώμα με γκρι ραφές (FC21) Yaris Hybrid e-nergy Μοντέλο Yaris Hybrid e-nergy 19.330,00 Χρώμα αμαξώματος Bi-tone Cyan Μεταλλικό 460,00 Έκπτωση Προωθητικό Όφελος 800,00 Ταπετσαρίες Εσωτερική επένδυση καθισμάτων σε μαύρο χρώμα με γκρι

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Ibiza

Καινούργια - Seat - Ibiza Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza Body Type: Κόμπακτ Fuel: Φυσικό Αέριο Exterior Color: Λευκό Price: 16,800 1 / 16 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ DOBLO CARGO. www.fiatprofessional.gr

ΝΕΟ DOBLO CARGO. www.fiatprofessional.gr ΝΕΟ DOBLO CARGO. www.fiatprofessional.gr ΝΕΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΝΕΟ ΤΙΜΟΝΙ ΜΕ ΗΧΗΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ UCONNECT ΜΕ ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΌ ΚΆΘΙΣΜΑ ΤΡΙΏΝ ΘΈΣΕΩΝ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΠΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>>

Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>> The new Kia Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>> Επαναπροσδιορίστε τη σκέψη σας! Διαγράψτε την παλιά νοοτροπία. Αποκτήστε την τελευταία έκδοση της οικογένειας του Kia Cee d. Το

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ MAZDA MXḅ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ EMOTION CHALLENGE ATTRACTION Κινητήρες Χωρητικότητα 1.496 1.496 1.998 1.998 1.759 /AT Μέγιστη Ισχύς [kw (PS) / rpm] 97 (132) / 7.000 97 (132) / 7.000 135 (184)

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Leon

Καινούργια - Seat - Leon Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Seat - Leon Condition: Καινούργιο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year: 2018 Drive: Προσθιοκίνητο (FWD) Fuel: Βενζίνη Exterior Color:

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ PANDA NATURAL POWER. * Οι τιμές κατανάλωσης, όταν χρησιμοποιείται καύσιμο φυσικού αερίου, υπολογίζονται σε Kg/100km

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ PANDA NATURAL POWER. * Οι τιμές κατανάλωσης, όταν χρησιμοποιείται καύσιμο φυσικού αερίου, υπολογίζονται σε Kg/100km PANDA NATURAL POWER PANDA NATURAL POWER PANDA NATURAL POWER Το όχημα έχει ρυθμιστεί να λειτουργεί κανονικά με φυσικό αέριο, ενώ υπάρχει αυτόματο σύστημα εναλλαγής σε βενζίνη, όταν το φυσικό αέριο πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO

NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO NV200 NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO XΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ Μαύρες εξωτερικές χειρολαβές Μαύροι ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέπτες Μαύροι προφυλακτήρες Μεγάλα τάσια τροχών Ζάντες ατσάλινες 14 µε ελαστικά 175/70

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΕΙΣΤΕ ΤΟ ΚΥΜΑ - ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΔΡΟΜΟ

ΟΔΗΓΕΙΣΤΕ ΤΟ ΚΥΜΑ - ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΔΡΟΜΟ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Μία απόλυτη τιμή: βάζοντας τον οδηγό στο κέντρο της διαδικασίας σχεδιασμού έτσι ώστε να παρέχει μοναδικά συναισθήματα. Ξεκινώντας από το το πιο συμπαγές αυτοκίνητο

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟΣ Ο ΗΓΟΥ & ΣΥΝΟ ΗΓΟΥ MULTISTAGE ΙΠΛΟΙ ΠΡΟΕΝΤΑΤΗΡΕΣ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ ΠΙΣΩ ΦΩΤA LED & ΕΜΠΡΟΣ ΦΩΤΑ ΗΜΕΡΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΛΕΙ ΩΜΑ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟ D.N.A. ΕΠΙΛΟΓΕΑΣ ΥΝΑΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ 1.4 TB

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Sport ανάρτηση. Εφεδρικός τροχός / Ρεζέρβα ανάγκης / Kit επισκευής ελαστικού (4MOTION & BLUEMOTION) S S S S S. Φώτα ημέρας S S S S S

ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Sport ανάρτηση. Εφεδρικός τροχός / Ρεζέρβα ανάγκης / Kit επισκευής ελαστικού (4MOTION & BLUEMOTION) S S S S S. Φώτα ημέρας S S S S S Νέο Golf Design Generation Highline 4MOTION BLUEMOTION Ατσάλινες ζάντες 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15 Ζάντες αλουμινίου ''Lyon'' 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15 με αντικλεπτικά μπουλόνια ασφαλείας.

Διαβάστε περισσότερα

TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ.

TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. TO TOUAREG. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ. Έκδοση Κυβισμός, Lt Ιπποδύναμη, PS Κατανάλωση, lt/100 km Εκπομπές CO2, gr/km Κιβώτιο Ταχυτήτων, σχέσεις Λιανική Τιμή V6 TDI BlueMotion

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180 Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή C 180 Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μεταλλικό ασημί "diamond" Τροχός Ζάντες αλουμινίου [17"] 43.2 cm, σχεδιασμός 5 διπλών ακτινών Επένδυση

Διαβάστε περισσότερα

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟ TOYOTA ΝΕΟ TOYOTA YARIS ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΟΤΑ YARIS ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΦΥΙΑ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Η ΕΥΦΥΗΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ, ΓΕΜΑΤΗ ΣΤΥΛ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΑΝΕΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Polo BlueMotion

Το νέο Polo BlueMotion Το νέο Polo BlueMotion ΣΕ ΠΕΙΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ. TO NEO POLO BLUEMOTION ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΧΑΜΗΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ CO₂.

Διαβάστε περισσότερα

Golf ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΕΚΔΟΣΕΙΣ. Active Advance Allstar Exclusive R-Line BLUEMOTION ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. Ισχύει από 23/12/2016

Golf ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΕΚΔΟΣΕΙΣ. Active Advance Allstar Exclusive R-Line BLUEMOTION ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. Ισχύει από 23/12/2016 Golf Active Advance Allstar Exclusive R-Line BLUEMOTION Ζάντες αλουμινίου ''Lyon'' 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15. Ζάντες αλουμινίου ''Toronto'' 6 1/2 J X 16 με ελαστικά 205 /55 / R16 με αντικλεπτικά

Διαβάστε περισσότερα

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό obsidian μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση: Mercerdes-Benz Τύπος C 200 d Κατασκευαστική 205.037.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 31 049,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

Ο Ο Δ Η ΓΟ Σ Σ Τ Ο Κ Ε Ν Τ Ρ Ο

Ο Ο Δ Η ΓΟ Σ Σ Τ Ο Κ Ε Ν Τ Ρ Ο Ο Ο Δ Η ΓΟ Σ Σ Τ Ο Κ Ε Ν Τ Ρ Ο ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟ ΟΔΗΓΟ Η Giulietta είναι ένα αυτοκίνητο Alfa Romeo πριν από οτιδήποτε άλλο. Σχεδιασμένη καθολικά γύρω από τον άνθρωπο, βάζει

Διαβάστε περισσότερα

e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ

e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωμα να παρουσιάσει αλλαγές στις προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά του εξοπλισμού λόγω της συνεχούς εξέλιξης των προϊόντων της. Οι φωτογραφίες που περιλαμβάνονται

Διαβάστε περισσότερα

Created in Barcelona.

Created in Barcelona. SEAT Mii. Created in Barcelona. 1953. Το πρώτο SEAT βγαίνει από τη γραμμή παραγωγής της Βαρκελώνης και μια ολόκληρη χώρα αρχίζει να μετακινείται. Πάνω από 60 χρόνια μετά, μετακινούμε ανθρώπους σε όλο τον

Διαβάστε περισσότερα

scudo ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ www.fiatprofessional.gr

scudo ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ www.fiatprofessional.gr scudo O εξοπλισμός των μοντέλων δύναται να αλλάξει λόγω ειδικών αναγκών της αγοράς ή εξαιτίας νομικών ζητημάτων. Tα στοιχεία του παρόντος καταλόγου δόθηκαν με ενδεικτικό τίτλο. H Fiat διατηρεί το δικαίωμα

Διαβάστε περισσότερα

http://www.skoda.gr https://media.skoda-auto.com USERNAME:primporter PASSWORD: skoda123

http://www.skoda.gr https://media.skoda-auto.com USERNAME:primporter PASSWORD: skoda123 Τιμοκατάλογος ογος 2014 http://www.skoda.gr https://media.skoda-auto.com USERNAME:primporter PASSWORD: skoda123 ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩ Προτεινόμενη Τιμή Πώλησης ŠKODA Octavia G-TEC 5E32K5

Διαβάστε περισσότερα

Βασικός και προαιρετικός εξοπλισμός

Βασικός και προαιρετικός εξοπλισμός Νέο Dacia Duster Διαστάσεις ΟΓΚΟΣ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ (dm 3 ) 2WD 4WD Χωρητικότητα κάτω από την εταζέρα (ISO 3832) 445 376 Μέγιστη χωρητικότητα (με αναδιπλούμενα τα πίσω καθίσματα και μέχρι την οροφή) 1478

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική 253.909.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 36 061,63 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA ΝΕΟ ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA Το νέο Toyota Corolla σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας συναρπαστικής εποχής για το Νο 1 σε πωλήσεις αυτοκίνητο στον κόσμο. Με τη μοναδική υβριδική τεχνολογία 4ης γενιάς διαθέσιμη σε

Διαβάστε περισσότερα

Βασικός και προαιρετικός εξοπλισμός

Βασικός και προαιρετικός εξοπλισμός Dacia Duster Βασικός και προαιρετικός εξοπλισμός Ambiance Sportive Brave ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ Προφυλακτήρες σε μαύρο χρώμα - - Προφυλακτήρες στο χρώμα του αυτοκινήτου (bi-ton) - Εξωτερικές χειρολαβές θυρών

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος τιμοκατάλογος Οκτώβριος 2013.

Προτεινόμενος τιμοκατάλογος Οκτώβριος 2013. Προτεινόμενος τιμοκατάλογος Οκτώβριος 2013. Κωδικός Μοντέλο Περιγραφή Προτεινόμενη τελική τιμή ( ) Όφελος ΦΤΤ λόγω απόσυρσης 2013 ( ) Προτεινόμενη τελική τιμή με όφελος ΦΤΤ λόγω απόσυρσης 2013 ( ) Τέλη

Διαβάστε περισσότερα

ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMOKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GOLF Ισχύει από 17/10/2012

ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMOKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GOLF Ισχύει από 17/10/2012 ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GLF Ισχύει από 17/10/2012 ΚΩΔΙΚΟΣ MΟΝΤΕΛΟ CC / P / KW ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΠΑ & ΤΕΛΟΣ ΤΑΞ/ΣΗΣ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΜΕ ΑΠΟΣΥΡΣΗ C2 (g/km) ΜΕΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ

Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ LX Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ Με την εμφάνιση των 3-βάλβιδων κινητήρων 125 και 150 κυβικών, που προσφέρουν απαράμιλλη ισορροπία μεταξύ επιδόσεων και οικονομίας καυσίμου, η Vespa LX και η Vespa

Διαβάστε περισσότερα

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune Το eetle Dune Το eetle Cabriolet Dune Stage driving. Το eetle Dune και το eetle Cabriolet Dune μετατρέπουν τον δρόμο σε θεαματική πίστα, χάρη στις σπορ αναρτήσεις και το διευρυμένο μετατρόχιο αλλά και

Διαβάστε περισσότερα

NEW PANDA ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ NEW PANDA NEW PANDA NEW PANDA. 1.2 8v 69hp 1.2 8v 69hp 1.2 8v 69hp POP 4X2 LOUNGE 4X2 POP 4X2

NEW PANDA ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ NEW PANDA NEW PANDA NEW PANDA. 1.2 8v 69hp 1.2 8v 69hp 1.2 8v 69hp POP 4X2 LOUNGE 4X2 POP 4X2 NEW PANDA NEW PANDA NEW PANDA NEW PANDA 1.2 8v 69hp 1.2 8v 69hp 1.2 8v 69hp 1242 1242 1242 POP 4X2 LOUNGE 4X2 POP 4X2 ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ 5ΘΥΡΟ 5ΘΥΡΟ 5ΘΥΡΟ ΒΕΝΖΙΝΗ ΒΕΝΖΙΝΗ ΒΕΝΖΙΝΗ / ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Hyundai Tucson S PEC S Tucson 2

Νέο Hyundai Tucson S PEC S Tucson 2 Νέο Hyundai Tucson Εξοπλισμός GL ACCESS GLS COMFORT GLS COMFORT NAVI Ασφάλεια Αερόσακοι μετωπικοί, πλευρικοί & τύπου κουρτίνας ESP & ABS VSM: Σύστημα συνεργασίας ηλεκτρικής υποβοήθησης τιμονιού με ESP

Διαβάστε περισσότερα

PEUGEOT 208 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

PEUGEOT 208 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ PEUGEOT 208 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ PEUGEOT 208 TEXNIKA ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ 1.2 PureTech 82 S&S 1.2 PureTech 110 S&S 1.2 PureTech 110 S&S EAT6 Καύσιμο Τροφοδοσία Ηλεκτρονικός

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 101/2016

ΝΟΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 101/2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΟΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 101/2016 Προμήθεια αυτοκινήτων Δήμου Αγράφων Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Ε Κ Θ Ε Σ Η Με την παρούσα μελέτη προβλέπεται η προμήθεια

Διαβάστε περισσότερα

NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO XΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO XΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑ NV200 NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO XΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ Μαύρες εξωτερικές χειρολαβές Μαύροι ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέπτες Μαύροι προφυλακτήρες Μεγάλα τάσια τροχών Ζάντες ατσάλινες 14 µε ελαστικά 175/70

Διαβάστε περισσότερα

Created in Barcelona.

Created in Barcelona. SEAT Mii. Created in Barcelona. 1953. Το πρώτο SEAT βγαίνει από τη γραμμή παραγωγής της Βαρκελώνης και μια ολόκληρη χώρα αρχίζει να μετακινείται. Πάνω από 60 χρόνια μετά, μετακινούμε ανθρώπους σε όλο τον

Διαβάστε περισσότερα

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο "cosmos" 0,00 Εσωτερική επένδυση:

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο cosmos 0,00 Εσωτερική επένδυση: Mercerdes-Benz Τύπος GLA 180 d Κατασκευαστική 156.912.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 23 047,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο "cosmos" 0,00 Εσωτερική επένδυση: 378

Διαβάστε περισσότερα

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 6,6 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 6,6 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154 TIVOLI GA ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ & ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΕΚΔΟΣΗ BAE FWD TD FWD A/T FWD FWD A/T ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ 17.900 18.900 20.200 21.800 21.800 23.400 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 16.400

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού. Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε 8ο ΧΛΜ ΘΕΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ Σίνδος - Θεσ/νίκης WEB CLIENT. Κωδικός Τύπου

Προσφορά Επιβατικού. Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε 8ο ΧΛΜ ΘΕΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ Σίνδος - Θεσ/νίκης WEB CLIENT. Κωδικός Τύπου 1 Βασικός Εξοπλισμός Οχήματος (1) Κωδικός 014B 0258 0290 0294 0411 0440 0442 0474 0475 0485 0520 0538 0580 0620 0666 0682 0893 0913 0968 0B03 0B51 0K11 0L 0P27 0R05 0U01 0U59 0U60 Περιγραφή Βιβλίο "Χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

VOLVO S60 CROSS COUNTRY Ένας ιδιαίτερος συνδυασμός: στιβαρή εμφάνιση και τολμηρός χαρακτήρας

VOLVO S60 CROSS COUNTRY Ένας ιδιαίτερος συνδυασμός: στιβαρή εμφάνιση και τολμηρός χαρακτήρας ΤΟ ΝΕΟ VOLVO S60 CROSS COUNTRY Ένας ιδιαίτερος συνδυασμός: στιβαρή εμφάνιση και τολμηρός χαρακτήρας Το νέο Volvo S60 Cross Country διαθέτει ένα κομψό στυλ που ξεχωρίζει, με δυνατότητα τετρακίνησης και

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική 213.004.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 39 724,38 Χρώμα βαφής: 149 Μη μεταλλικό "polar" λευκό 0,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 1.3L COMFORT PLUS

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 1.3L COMFORT PLUS MAZDA2 3HB 1.3L COMFORT PLUS 1.3L TOURING 1.3L TOURING ALLOY 1.3L EXCLUSIVE 1.5L EXCLUSIVE ΚΥΒΙΣΜΟΣ/CC 1.349 1.349 1.349 1.349 1.498 ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ (PS / σ.α.λ) 75 / 6.000 86 / 6.000 86 / 6.000 86 / 6.000

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΗ

ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΗ ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΥΛ ΤΗΣ VESPA ΜΕ ΤΗ ΣΠΟΡ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ, Η VESPA SPRINT ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΝΕΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ,

Διαβάστε περισσότερα

Euro IV (Blue Tec 4) 6 - κύλινδροι - V - κινητήρας. Διάμετρος / διαδρομή

Euro IV (Blue Tec 4) 6 - κύλινδροι - V - κινητήρας. Διάμετρος / διαδρομή Περιγραφή S 411 HD Τεχνικά στοιχεία Μήκος 10.160 mm Φάρδος 2.550 mm Ύψος 3.760 mm Εσωτερικό ύψος διαδρόμου 2.100 mm Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) 1.060 mm Μεταξόνιο 4.985 mm Εμπρόσθιος πρόβολος 2.215 mm Οπίσθιος

Διαβάστε περισσότερα

MEET THE NEW VESPA GTS. DOYOUVESPA.COM

MEET THE NEW VESPA GTS. DOYOUVESPA.COM MEET THE NEW VESPA GTS. DOYOUVESPA.COM 300 IE ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΙ ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΗ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΥΛ: Η VESPA GTS ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ. Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 300 cc, Ο ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΤΗ ΓΚΑΜΑ VESPA, ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Hyundai i30 Tourer

Νέο Hyundai i30 Tourer Νέο Hyundai i30 Tourer Εξοπλισμός Active Style Style Navi Premium Navi Ασφάλεια Αερόσακοι μετωπικοί, πλευρικοί & τύπου κουρτίνας ESP & ABS VSM - Σύστημα συνεργασίας τιμονιού με ESP TPMS - Αισθητήρας Χαμηλής

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ VOLKSWAGEN CADDY VAN

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ VOLKSWAGEN CADDY VAN ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ VOLKWAGEN CADDY VAN ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ 27/07/2018 ΕΚΔΟΣΗ CC / P / KW Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική Τιμή προ Φόρων (ΑΠΛΤΠΦ) ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ)

Διαβάστε περισσότερα

Created in Barcelona.

Created in Barcelona. SEAT Alhambra. Created in Barcelona. 1953. Το πρώτο SEAT βγαίνει από τη γραμμή παραγωγής μας στη Βαρκελώνη και μια ολόκληρη χώρα αρχίζει να μετακινείται. Πάνω από 60 χρόνια μετά, μετακινούμε ανθρώπους

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος τιμοκατάλογος Οκτώβριος 2013.

Προτεινόμενος τιμοκατάλογος Οκτώβριος 2013. Προτεινόμενος τιμοκατάλογος Οκτώβριος 2013. Κωδικός Μοντέλο Περιγραφή Προτεινόμενη τελική τιμή ( ) Όφελος ΦΤΤ λόγω απόσυρσης 2013 ( ) Προτεινόμενη τελική τιμή με όφελος ΦΤΤ λόγω απόσυρσης 2013 ( ) Τέλη

Διαβάστε περισσότερα

NEW PANDA NEW PANDA NEW PANDA NEW PANDA 1.2 8v 1.2 8v 69hp 1.2 8v 69hp 69hp 1242 1242 1242 POP LOUNGE LOUNGE 5ΘΥΡΟ 5ΘΥΡΟ 5ΘΥΡΟ ΒΕΝΖΙΝΗ ΒΕΝΖΙΝΗ ΒΕΝΖΙΝΗ - ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ( ) 10.500 11.100

Διαβάστε περισσότερα

ECOSPORT Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_Master.indd BC66-FC67 Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_GRC_GR.indd BC66-BC68 08/12/ :54:50 17/01/ :30:26

ECOSPORT Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_Master.indd BC66-FC67 Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_GRC_GR.indd BC66-BC68 08/12/ :54:50 17/01/ :30:26 ECOSPORT Δημιουργήστε το ιδανικό για σας Ford EcoSport. Ποιος είναι ο δικός σας συνδυασμός; Το Ford EcoSport σας επιτρέπει να επιλέξετε από μία ευρεία συλλογή χρωματικών συνδυασμών. Χρησιμοποιήστε τον

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Hyundai i30. Fastback

Νέο Hyundai i30. Fastback Νέο Hyundai i30 Fastback Εξοπλισμός Ασφάλεια και Συστήματα Hyundai SmartSense TM Active Style Premium Distinctive Αερόσακοι μετωπικοί (2), πλευρικοί (2) & τύπου κουρτίνας (2) ESP & ABS VSM Σύστημα Συνεργασίας

Διαβάστε περισσότερα

Access 1.2 60 hp. Trend 1.2 16V 76hp

Access 1.2 60 hp. Trend 1.2 16V 76hp TWINGO Access 1.2 60 hp Trend 1.2 16V 76hp Dynamic 1.2 16V 76hp Dynamic 1.2 16V 76hp Auto GT Turbo 1.2 100hp TCE Renault Sport 1.6 16V 133hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 8.950 10.150 11.150 12.750 13.100

Διαβάστε περισσότερα