Plus500UK Limited. Πολιτική Απορρήτου

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Plus500UK Limited. Πολιτική Απορρήτου"

Transcript

1 Plus500UK Limited Πολιτική Απορρήτου

2 Πολιτική Απορρήτου Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Plus500 Η προστασία της ιδιωτικής ζωής και της διαφύλαξης των προσωπικών και οικονομικών πληροφοριών των πελατών μας και επισκεπτών της ιστοσελίδας μας είναι υψίστης σημασίας. Οι παρακάτω Δήλωση Απορρήτου εξηγεί τον τρόπο με τον οποίο η Plus500 συλλέγει και προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα. Οι αναφορές σε "Plus500" στην παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Plus500 περιλαμβάνει όλες τις εταιρείες και τμήματα, συμπεριλαμβανομένων Plus500.com. Με το άνοιγμα λογαριασμού Plus500 ή με τη χρήση της ιστοσελίδας της Plus500, δίνετε τη συγκατάθεσή σας για την συλλογή και χρήση προσωπικών πληροφοριών από τη Plus500 όπως εξηγείται στην παρούσα δήλωση. Συλλογή προσωπικών πληροφοριών Συλλέγουμε τις πληροφορίες που απαιτούνται για να ανοίξετε ένα λογαριασμό, για να συναλλάσσεστε αποτελεσματικά και για τη διαφύλαξη του απορρήτου σας. Για να το κάνουμε αυτό, συγκεντρώνουμε πληροφορίες για να μπορέσουμε να αξιολογήσουμε τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Οι πληροφορίες που συλλέγουμε άμεσα από σας περιλαμβάνει πληροφορίες που απαιτούνται για να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας, συμπεριλαμβανομένου ονόματος, ταχυδρομική διεύθυνση, αριθμό τηλεφώνου και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Επιπλέον, συλλέγουμε πληροφορίες που απαιτούνται από το νόμο για να προσδιορίσει ποιος είστε συμπεριλαμβανομένων αριθμό Κοινωνικών Ασφαλίσεων, τον αριθμό διαβατηρίου ή Αριθμό Φορολογικού Μητρώου. Επίσης συλλέγουμε δημογραφικά στοιχεία κατά το άνοιγμα ενός λογαριασμού, συμπεριλαμβανομένου του φύλου, ημερομηνία γέννησης, επάγγελμα και είδος απασχόλησης. Οι ρυθμιστικοί φορείς απαιτούν επίσης να αξιολογηθεί η εμπειρία σας συναλλαγών, το ετήσιο εισόδημα κατά προσέγγιση, την προσέγγιση της καθαρής θέσης και των διαθέσιμων κεφαλαίων επιχειρηματικού κινδύνου, για την αξιολόγηση όλων των οικονομικών σας θέσεων. Μας παρέχετε άμεσα την πλειονότητα των πληροφοριών που συλλέγουμε. Το κάνετε αυτό με την συμπλήρωση της αίτηση και των σχετικών έγγραφών, με την τοποθέτηση εντολής συναλλαγής, στέλνοντας μας ένα , ή με την υποβολή πληροφοριών, απαντώντας σε προωθήσεις ή ειδικών προσφορών. Άλλοι τρόποι λήψης πληροφοριών είναι από (1) παρατηρώντας την χρήση σας της ιστοσελίδας μας, και (2) την παροχή προϊόντων και υπηρεσιών προς εσάς. Η πληροφορία αυτή μας επιτρέπει να σας προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν. Οι πληροφορίες που συλλέγουμε από εσάς έμμεσα περιλαμβάνει το Διεύθυνση Plus500UK Limited Πολιτική Απορρήτου v1 1

3 Διαδικτυακού Πρωτοκόλλου (IP), τύπο του browser, λειτουργικό σύστημα, πάροχος υπηρεσιών Ίντερνετ (ISP), σημάνσεις χρόνου, οι συναλλαγές που διατίθενται και τα κλικ που κάνετε κλικ διαφημιστικά banner. Αυτό το κάνουμε με τη χρήση των cookies, τα οποία είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποστέλλονται από το διακομιστή (Web Server) και αποθηκεύετε στον υπολογιστή σας. Τα cookies μας βοηθούν να σας γνωρίσουμε καλύτερα με την παροχή επιχειρησιακών δεδομένων που χρησιμοποιήσουμε για την ενίσχυση της αλληλεπίδρασης με την ιστοσελίδα μας και την βελτίωση της πλοήγηση και χρηστικότητας. Χρήση των προσωπικών πληροφοριών Η Plus500 χρησιμοποιεί τις πληροφορίες που συλλέγονται από εσάς για να εξακριβώσει την ταυτότητά σας και τις πληροφορίες επικοινωνίας. Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες για τη δημιουργία και εγκατάσταση του λογαριασμού σας, την έκδοση ενός αριθμού λογαριασμού και ασφαλή κωδικό πρόσβασης, τη διατήρηση την δραστηριότητα του λογαριασμού σας και την επικοινωνία μαζί σας με πληροφορίες του λογαριασμού σας. Αυτή η πληροφορία μας βοηθά να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας προς εσάς, να προσαρμόσετε την περιήγηση σας και την εμπειρία σας, να σας ενημερώσουμε για επιπλέον προϊόντα, υπηρεσίες ή προωθητικές ενέργειες που μπορούν να σας ενδιαφέρουν. Αν κλείσετε το λογαριασμό σας με εμάς, η Plus500 θα διατηρήσει τα στοιχεία σας, αλλά θα τα χρησιμοποιεί μόνο για συμμόρφωση με τις κανονιστικές απαιτήσεις και για να επικοινωνήσουμε περιοδικά μαζί σας, για να σας προσφέρουμε την ευκαιρία επανεργοποίησης του λογαριασμού σας ή την συμμετοχή σας σε άλλες πολύτιμες προσφορές. Θυγατρικές και Συνεταίροι της Plus500 H Plus500 μπορεί να δίνει πληροφορίες στις θυγατρικές της αν οι πληροφορίες χρειάζονται για παροχή του προϊόντος ή της υπηρεσίας που ζητήσατε ή να σας προσφέρουν την ευκαιρία συμμετοχής στα προϊόντα ή υπηρεσίες των θυγατρικών μας. Η Plus500 επίσης κοπιάζει για τη δημιουργία εταιρικών σχέσεων και συνεργασιών που μπορεί να περιλαμβάνει κοινές εμπορικές συμφωνίες με άλλες εταιρείες που προσφέρουν υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες, που θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν από τους πελάτες μας. Για να εξασφαλιστεί ότι τα εν λόγω προϊόντα και υπηρεσίες ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας και της παράδοσης με τρόπο που είναι χρήσιμο και σκόπιμο, η Plus500 μπορεί να μοιράζεται ορισμένες προσωπικές πληροφορίες με τους εταίρους της, τις θυγατρικές της και τις συνεργασίες της. Αυτό τους επιτρέπει να κατανοήσουν καλύτερα τις προσφορές που σας είναι πιο σχετικές και χρήσιμες. Στις στρατηγικές μας συνεργασίες, απαιτούμε τον εντοπισμό μιας προσφορά έτσι ώστε να επεκταθεί λόγω της σχέσης μας. Η χρήση των προσωπικών σας δεδομένων είναι περιορισμένη μόνο για τους σκοπούς που προσδιορίζονται στην σχέση μας με τους εταίρους ή τις θυγατρικές. Plus500UK Limited Πολιτική Απορρήτου v1 2

4 Μη συνδεδεμένα τρίτα πρόσωπα Η Plus500 δεν πωλεί, δίνει άδεια, μισθώνει ή με άλλο τρόπο γνωστοποιή τις προσωπικές πληροφορίες σας σε τρίτους για οποιοδήποτε λόγο, εκτός από τις περιπτώσεις που περιγράφονται παρακάτω. Η Plus500 διατηρεί το δικαίωμα να αποκαλύψει τα προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους, όταν απαιτείται από το νόμο κανονιστικών αρχών, της επιβολής του νόμου ή άλλες κρατικές αρχές. Ενδέχεται επίσης να κοινοποιήσουμε τις πληροφορίες σας που είναι απαραίτητες για την φερεγγυότητα σας ή γραφείων είσπραξης, ή όταν είναι αναγκαίο για την προστασία των δικαιωμάτων μας ή την ιδιοκτησία. Για να μας βοηθήσει να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας προς εσάς, μπορούμε να ορίσουμε μια άλλη επιχείρηση για να μας βοηθήσει στην πραγματοποίηση ορισμένων εσωτερικών λειτουργιών όπως η επεξεργασία λογαριασμού, η διεκπεραίωση, εξυπηρέτησης πελατών, έρευνες ικανοποίησης πελατών ή άλλες δραστηριότητες συλλογής στοιχείων σχετικά με την επιχείρηση μας. Μπορεί επίσης να δοθεί μέρος πληροφοριών των πελατών μας από την βάση δεδομένων μας για να μας βοηθήσει στην ανάλυση και να εντοπίσει τις ανάγκες των πελατών και της ενημέρωση προς τους πελάτες για προϊόντα και υπηρεσίες. Χρήση των πληροφοριών που μοιράζονται είναι αυστηρά περιορισμένη στην εκπλήρωση της συνεργασίας και για κανένα άλλο σκοπό. Όλα τα τρίτα μέρη με τα οποία μοιραζόμαστε τις προσωπικές σας πληροφορίες, απαιτούμε την προστασία των προσωπικών πληροφοριών κατά τρόπο παρόμοιο με τον οποίο προστατεύουμε εμείς τα προσωπικά σας δεδομένα. Μεταξύ των πληροφοριών που μπορεί να μοιράζονται είναι πληροφορίες ταυτότητας, όπως όνομα, ταχυδρομική διεύθυνση, ηλεκτρονική διεύθυνση, αριθμός τηλεφώνου και πληροφορίες σχετικά με την δραστηριότητα του λογαριασμού σας. Αν σε οποιαδήποτε στιγμή επιλέξετε την αγορά ενός προϊόντος ή της υπηρεσίας που προσφέρεται από κάποια άλλη εταιρεία, για παράδειγμα κάνοντας κλικ σε μια διαφήμιση σε δικτυακό τόπο που δεν ανήκει ή ελέγχεται από την Plus500, οι προσωπικές πληροφορίες θα μοιραστείτε με την εταιρεία αυτή δεν θα διέπονται πλέον από την δική μας Δήλωση Απορρήτου. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τις πολιτικές απορρήτου ή το περιεχόμενο των ιστοσελίδων που θα σας συνδέσουν και δεν έχουμε τον έλεγχο της χρήσης ή την προστασία των πληροφοριών που παρέχονται από εσάς ή που συλλέγονται από τις ιστοσελίδες αυτές. Κάθε φορά που επιλέγετε την σύνδεση σε μια συν-επώνυμη ιστοσελίδα ή σε μια ιστοσελίδα που συνδέεται, μπορεί να σας ζητηθεί να κάνετε εγγραφή ή να δώσετε άλλες πληροφορίες. Παρακαλώ σημειώστε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε θα είναι προς τρίτους, και θα πρέπει να εξοικειωθείτε με την πολιτική προστασίας της προσωπικών δεδομένων που δημοσιεύονται από το εν λόγω τρίτο μέρος. Επιλογή από την μη γνωστοποίηση των προσωπικών σας πληροφοριών Μπορείτε να μας δώσετε άμεσα οδηγίες να μην αποκαλυφθούν οι μη δημόσιες πληροφορίες προσωπικού σας χαρακτήρα σε ορισμένα τρίτα μέρη. Για να αποκλειστείτε από την διανομή των μη δημόσιων προσωπικών σας πληροφοριών σε τρίτους, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με την Plus500 μέσω των πληροφοριών Plus500UK Limited Πολιτική Απορρήτου v1 3

5 επαφής που αναφέρονται κατωτέρω. Σημειώστε ότι για κοινούς λογαριασμούς, μια μόνο ειδοποίηση από ένα ιδιοκτήτη του κοινού λογαριασμού, ισχύει για όλους τους ιδιοκτήτες του εν λόγω κοινού λογαριασμού. Τέτοια ειδοποίηση πρέπει να γίνει για κάθε χωριστό λογαριασμό που διατηρείτε στη Plus500. Αν θα μοιραστούμε τις πληροφορίες με τρόπο που δεν καλύπτεται στην παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, θα σας ενημερώσουμε για την αλλαγή αυτή, δημοσιεύοντας μια προσθήκη σχετικά με την ιστοσελίδα Plus500, με ανακοίνωση στην "Τα Νέα" του διαδικτυακού μας τόπου και, ενδεχομένως, να έχετε τη δυνατότητα εξαίρεσης από την εν λόγω χρήση. Η ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων Χρησιμοποιούμε λογισμικό ασφαλείας, συστήματα και διαδικασίες για να σας προσφέρουμε ένα ασφαλή εμπορικό περιβάλλον και την προστασία των προσωπικών, οικονομικών και εμπορικών σας πληροφοριών. Όταν ανοίγετε ένα λογαριασμό με εμάς, σας ορίζεται ένας μοναδικός αριθμό λογαριασμού, κωδικός ταυτότητας χρήστη και κωδικό πρόσβασης. Μόνο ένας περιορισμένος αριθμός Plus500 εργαζομένους που έχουν ανάγκη να γνωρίζουν τις πληροφορίες αυτές, θα έχουν πρόσβαση στο λογαριασμό σας, το χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης. Θυμηθείτε: έχετε την τελική ευθύνη για τη διατήρηση του απορρήτου του αριθμού του λογαριασμού σας, το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης. Σας συνιστούμε να μην αποκαλύψετε αυτές τις πληροφορίες σε οποιονδήποτε άλλον. Χρήση των "cookies" Χρησιμοποιούμε cookies για να μας βοηθήσουν στην εξασφάλιση της συναλλακτικής σας δραστηριότητας και για την ενίσχυση της απόδοσης της ιστοσελίδας μας. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποστέλλονται από το διακομιστή μας (Web Server) στον υπολογιστή σας. Τα cookies που χρησιμοποιούνται από την Plus500 δεν περιέχουν προσωπικές πληροφορίες. Επίσης, δεν περιέχουν πληροφορίες λογαριασμού ή τον κωδικό πρόσβασης. Χρησιμοποιούνται από την Plus500 για να μας επιτρέψει στην αναγνωρίσει ότι μια αίτηση σελίδας προέρχεται από ένα πρόσωπο το οποίο είναι ήδη συνδεδεμένο. Η Plus500 μπορεί να δώσει πληροφορίες σχετικά με τους επισκέπτες της ιστοσελίδας της, σε καταξιωμένες διαφημιστικές εταιρείες για την ορθή στόχευση των banners της ιστοσελίδας μας ή και σε άλλους χώρους. Για το σκοπό αυτό, pixel tags (ονομάζεται επίσης clear gifs ή web beacons) μπορεί να χρησιμοποιηθούν για να σημειώνονται οι σελίδες που έχετε επισκεφθεί. Οι πληροφορίες που συλλέγονται από την διαφημιστική εταιρεία, μέσω της χρήσης αυτών των pixel tags δεν είναι προσωπικά. Για τη διαχείριση και τη βελτίωση της ιστοσελίδας της Plus500, μπορεί να χρησιμοποιήσουμε τρίτα άτομα για τον εντοπισμό και την ανάλυση της χρήσης και Plus500UK Limited Πολιτική Απορρήτου v1 4

6 τον όγκο στατιστικών πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων των αιτήσεων των σελίδων, των αιτήσεων εντύπων και την πορεία διακίνησης σας. Αυτό το τρίτο άτομο μπορεί να χρησιμοποιεί cookies για την παρακολούθηση της συμπεριφοράς σας και μπορούν να τοποθετήσουν τα cookies για λογαριασμό της Plus500. Αυτά τα cookies δεν περιέχουν προσωπικά στοιχεία. Αλλαγές στην παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Σε περίπτωση που η Plus500 θα κάνει ουσιαστικές αλλαγές σ αυτή την δήλωση, η αναθεωρημένη Δήλωση Απορρήτου θα αναρτηθεί αμέσως να στην ιστοσελίδα (ες) και θα τοποθετήσουμε ανακοίνωση στην ιστοσελίδα μας (ες) που θα σας πληροφορεί για τις αλλαγές αυτές. Συμφωνείτε να δεχθεί την ανάρτηση αναθεωρημένης δήλωσης ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα ως την κανονική ανακοίνωση προς εσάς. Κάθε διαφορά πάνω στη Δήλωση Απορρήτου αποτελεί αντικείμενο της παρούσας προκήρυξης και της Συμφωνίας Πελατών της Plus500. Αν έχετε απορίες που δεν καλύπτονται από αυτή την δήλωση, παρακαλούμε επικοινωνήστε με έναν εκπρόσωπο της Εξυπηρέτησης Πελατών. Plus500UK Limited Πολιτική Απορρήτου v1 5

7 Plus500UK Limited μια Εξουσιοδοτημένη και Ελεγχόμενη από την Αρχή Χρηματοπιστωτικής Συμπεριφοράς. FRN: Plus500UK Limited 359 Goswell Road London EC1V 7JL Plus500UK Limited Πολιτική Απορρήτου v1 6

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Τελευταία ενημέρωση: 6 Απριλίου 2014. Εισαγωγή

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Τελευταία ενημέρωση: 6 Απριλίου 2014. Εισαγωγή Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Τελευταία ενημέρωση: 6 Απριλίου 2014 Εισαγωγή Η WorldVentures Marketing LLC (η «Εταιρεία» ή «Εμείς»), σέβεται το ιδιωτικό σας απόρρητο και δεσμεύεται για την προστασία

Διαβάστε περισσότερα

-Δε γίνεται καμία επεξεργασία κανενός είδους προσωπικών δεδομένων για χρήστες από Ελλάδα-

-Δε γίνεται καμία επεξεργασία κανενός είδους προσωπικών δεδομένων για χρήστες από Ελλάδα- Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων -Δε γίνεται καμία επεξεργασία κανενός είδους προσωπικών δεδομένων για χρήστες από Ελλάδα- Αυτή η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αφορά τους τρόπους με

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Τελευταία ενημέρωση: 29 Φεβρουάριος, 2016

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Τελευταία ενημέρωση: 29 Φεβρουάριος, 2016 Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Τελευταία ενημέρωση: Εισαγωγή Η WorldVentures Marketing LLC (η «Εταιρεία» ή «Εμείς»), σέβεται το ιδιωτικό σας απόρρητο και δεσμεύεται για την προστασία του μέσα

Διαβάστε περισσότερα

Plus500CY Ltd. Δήλωση Απορρήτου και Πολιτική για αρχεία Cookies

Plus500CY Ltd. Δήλωση Απορρήτου και Πολιτική για αρχεία Cookies Plus500CY Ltd. Δήλωση Απορρήτου και Πολιτική για αρχεία Cookies Δήλωση Απορρήτου και Πολιτική για αρχεία Cookies Η παρούσα ιστοσελίδα λειτουργείται από την Plus500CY Ltd ( εμείς, εμάς ή δικό μας ). Είναι

Διαβάστε περισσότερα

Τα προσωπικά στοιχεία που συλλέγουμε από εσάς μπορεί να περιέχουν: το όνομα,

Τα προσωπικά στοιχεία που συλλέγουμε από εσάς μπορεί να περιέχουν: το όνομα, Πολιτική Απορρήτου 1. Εισαγωγή Είμαστε η Supplies Distributors SA, με έδρα επί της οδού Louis Blériot 5, 4460 Grâce- Hollogne, αριθμό εγγραφής στο Εμπορικό Μητρώο Λιέγης 208.795 και αριθμό φορολογικού

Διαβάστε περισσότερα

Τα προσωπικά δεδοµένα είναι πληροφορίες που αφορούν ένα ταυτοποιήσιµο άτοµο, όπως ορίζεται από την κείµενη νοµοθεσία.

Τα προσωπικά δεδοµένα είναι πληροφορίες που αφορούν ένα ταυτοποιήσιµο άτοµο, όπως ορίζεται από την κείµενη νοµοθεσία. Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδοµένων 1. Εισαγωγή Ο παρών Δικτυακός Τόπος λειτουργεί από την εταιρεία µε την επωνυµία «Ποτοποιία Πλωµαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης ΑΕ» και τις συνδεδεµένες µ αυτήν εταιρείες.

Διαβάστε περισσότερα

Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Johnson Controls

Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Johnson Controls Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Johnson Controls Η Johnson Controls, Inc., και οι συνδεδεμένες εταιρείες αυτής, (συνολικά, Johnson Controls, εμείς, εμάς ή μας) ενδιαφέρονται για την προστασία

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονική Δήλωση περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Ηλεκτρονική Δήλωση περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Ηλεκτρονική Δήλωση περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Custom House Financial (UK) Limited Ημερομηνία έναρξης ισχύος: 1 Νοεμβρίου 2014 Στην Κύπρο, οι υπηρεσίες παρέχονται από την Custom House Financial

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου. Παρακαλούμε, διαβάστε την παρούσα Πολιτική Απορρήτου προσεκτικά.

Πολιτική Απορρήτου. Παρακαλούμε, διαβάστε την παρούσα Πολιτική Απορρήτου προσεκτικά. Πολιτική Απορρήτου Η ιστοσελίδα μας Dietbook.gr έχει δεσμευτεί να διατηρήσει ένα υψηλό πρότυπο, ώστε να προστατεύσει τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών. Στο τμήμα «Πολιτική Απορρήτου» θα θέλαμε να μοιραστούμε

Διαβάστε περισσότερα

στιγμή διαθέσιμη για οποιαδήποτε διευκόλυνση χρειαστείτε στη διαδικασία ανταλλαγής και παροχής πληροφοριών.

στιγμή διαθέσιμη για οποιαδήποτε διευκόλυνση χρειαστείτε στη διαδικασία ανταλλαγής και παροχής πληροφοριών. Δήλωση Απορρήτου Η προστασία του απορρήτου σας είναι σημαντική για την Εταιρεία. Γι αυτό και έχουμε αναπτύξει μια Δήλωση Απορρήτου η οποία καλύπτει το πώς συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε, αποκαλύπτουμε, μεταβιβάζουμε

Διαβάστε περισσότερα

Προσωπικά δεδομένα Υπεύθυνος Επικοινωνίας της Εταιρείας μας σχετικά με ζητήματα Προσωπικών Δεδομένων Προσωπικές Πληροφορίες Που Συλλέγουμε

Προσωπικά δεδομένα Υπεύθυνος Επικοινωνίας της Εταιρείας μας σχετικά με ζητήματα Προσωπικών Δεδομένων Προσωπικές Πληροφορίες Που Συλλέγουμε Προσωπικά δεδομένα Η AIG Europe Limited ("η Εταιρεία"), δεσμεύεται να λαμβάνει τα κατάλληλα μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων τρίτων, τα οποία περιέρχονται εις γνώση της στα πλαίσια της

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ Η FEVE είναι ταγμένη στην προστασία της ιδιωτικότητάς σας και στη συμμόρφωση με την ισχύουσα νομοθεσία περί προστασίας των δεδομένων και της ιδιωτικότητας. Ευελπιστούμε ότι η παρούσα

Διαβάστε περισσότερα

Αποκήρυξη ευθυνών. Συλλογή Προσωπικών Πληροφοριών

Αποκήρυξη ευθυνών. Συλλογή Προσωπικών Πληροφοριών Αποκήρυξη ευθυνών Του γραφείου προώθησης ιατροτεχνολογικών προϊόντων Δ.Καρβούνης δεσμεύεται να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να παρέχει στα μέλη του τα καλύτερα δυνατά προϊόντα και υπηρεσίες.

Διαβάστε περισσότερα

Honda MaRIS Pay & Go. Πολιτική Απορρήτου και Cookies

Honda MaRIS Pay & Go. Πολιτική Απορρήτου και Cookies Honda MaRIS Pay & Go Πολιτική Απορρήτου και Cookies Η Honda αναγνωρίζει τη σημασία της έντιμης και υπεύθυνης χρήσης των προσωπικών σας πληροφοριών. Αυτή η Πολιτική Απορρήτου και Cookies ( Πολιτική ) ισχύει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ. Τελευταία Ενημέρωση 10 Νοεμβρίου 2016

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ. Τελευταία Ενημέρωση 10 Νοεμβρίου 2016 ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ Τελευταία Ενημέρωση 10 Νοεμβρίου 2016 Αυτή η πολιτική διαχείρισης προσωπικών δεδομένων (εφεξής η «Πολιτική») περιγράφει την πρακτική της εταιρείας με την επωνυμία «Μαρκόπουλος Μάρκος

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου της Fon

Πολιτική Απορρήτου της Fon Πολιτική Απορρήτου της Fon Τελευταία αναθεώρηση: Ιούνιος 2015 1. Δεδομένα εγγραφής Κατά την εγγραφή σας στην Υπηρεσία Fon ενδέχεται να συλλέξουμε κάποια στοιχεία όπως όνομα χρήστη, κωδικό εισόδου, διεύθυνση

Διαβάστε περισσότερα

Δήλωση Ιδιωτικότητας

Δήλωση Ιδιωτικότητας Δήλωση Ιδιωτικότητας Ισχύς: 30/9/2013 Τελευταία Ενημέρωση την: 23/10/2015 Η Nestlé Ελλάς Α.Ε. (εφεξής η Nestlé ) δεσμεύεται να προστατεύσει την ιδιωτικότητά σας και να διαφυλάξει την εμπιστοσύνη που δείχνετε

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική για τα cookie

Πολιτική για τα cookie Πολιτική για τα cookie Η BSEU χρησιµοποιεί cookie για να βελτιώνει συνεχώς την εµπειρία των επισκεπτών της διαδικτυακής τοποθεσίας της. Πρώτα από όλα, τα cookie µπορούν να βελτιώσουν άµεσα αυτή την εµπειρία,

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδοµένων

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδοµένων Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδοµένων Τελευταία αναθεώρηση: 6 Απριλίου 2013 Εισαγωγή Η WorldVentures Marketing LLC («Εταιρεία» ή «Εµείς») σεβόµαστε την ιδιωτική σας ζωή και δεσµευόµαστε να την προστατεύουµε

Διαβάστε περισσότερα

RIOT GAMES ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ TOURNAMENT TOOL ΤΟΥ LEAGUE OF LEGENDS ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

RIOT GAMES ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ TOURNAMENT TOOL ΤΟΥ LEAGUE OF LEGENDS ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Τελευταία Τροποποίηση: [ ] RIOT GAMES ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ TOURNAMENT TOOL ΤΟΥ LEAGUE OF LEGENDS ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Η Riot Games, Inc., μία εταιρεία του Delaware των ΗΠΑ, η θυγατρική της, Riot Games,

Διαβάστε περισσότερα

Δήλωση απορρήτου σχετικά με τις πληροφορίες πελατών και online χρηστών

Δήλωση απορρήτου σχετικά με τις πληροφορίες πελατών και online χρηστών Δήλωση απορρήτου σχετικά με τις πληροφορίες πελατών και online χρηστών Η παρούσα Δήλωση απορρήτου σχετικά με τις πληροφορίες πελατών και online χρηστών ("Δήλωση απορρήτου") ισχύει για την Dell Inc. και

Διαβάστε περισσότερα

Δήλωση απορρήτου - Πολιτική χρήσης cookie

Δήλωση απορρήτου - Πολιτική χρήσης cookie Δήλωση απορρήτου - Πολιτική χρήσης cookie Ελεγκτές δεδοµένων Ελεγκτής δεδοµένων Western Union Payment Services Ireland Limited Ηµεροµηνία ισχύος: Αύγουστος 2015 Η παρούσα Πολιτική απορρήτου περιγράφει

Διαβάστε περισσότερα

OnStar Ευρώπης. Δήλωση Ιδιωτικότητάς. Ημερομηνία έκδοσης: Αύγουστος 2016

OnStar Ευρώπης. Δήλωση Ιδιωτικότητάς. Ημερομηνία έκδοσης: Αύγουστος 2016 OnStar Ευρώπης Δήλωση Ιδιωτικότητάς Ημερομηνία έκδοσης: Αύγουστος 2016 Η ιδιωτικότητά σας είναι σημαντική για την OnStar. Η παρούσα Δήλωση Ιδιωτικότητάς εξηγεί ποιες προσωπικές πληροφορίες συλλέγει η OnStar

Διαβάστε περισσότερα

Λογισμικό Aegate - Όροι χρήσης

Λογισμικό Aegate - Όροι χρήσης Λογισμικό Aegate - Όροι χρήσης Οι παρόντες όροι χρήσης ("Όροι") ισχύουν ανάμεσα σε εσάς ("Εσείς") και την Aegate Limited της Aegate Ltd, H9 The Courtyard, Melbourn Science Park, Melbourn, Herts, SG8 6HB,

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική ιδιωτικού απορρήτου της HomeAway

Πολιτική ιδιωτικού απορρήτου της HomeAway Πολιτική ιδιωτικού απορρήτου της HomeAway Τελευταία ενημέρωση: 22 Νοέμβριος 2016 Λήψη ως PDF Αντιμετωπίζουμε σοβαρά το ζήτημα της προστασίας του ιδιωτικού απορρήτου των χρηστών μας. Αυτή η Πολιτική Ιδιωτικού

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική της Nestlé για τα Cookies

Πολιτική της Nestlé για τα Cookies Πολιτική της Nestlé για τα Cookies Τι είναι τα Cookies? Τα Cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που τοποθετούνται στον υπολογιστή σας από τους ιστότοπους, τους οποίους επισκέπτεσθε. Χρησιμοποιούνται ευρέως

Διαβάστε περισσότερα

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Δήλωση Ιδιωτικότητας

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Δήλωση Ιδιωτικότητας ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ερωτήσεις και Απαντήσεις «Κλειδιά» Δήλωση Ιδιωτικότητας Ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ 1. Γενικές πληροφορίες Η Rebels Gaming Ltd (εφεξής «Betrebels») θεωρεί ιδιαίτερα σημαντική την όσο το δυνατό καλύτερη προστασία των προσωπικών στοιχείων όλων των παικτών και παικτριών της. Η συλλογή, επεξεργασία

Διαβάστε περισσότερα

Που πάνε τα στοιχεία (data) μας; Κίνδυνοι από τρίτους φορείς

Που πάνε τα στοιχεία (data) μας; Κίνδυνοι από τρίτους φορείς Που πάνε τα στοιχεία (data) μας; Κίνδυνοι από τρίτους φορείς Παναγιώτης Δρούκας Πρόεδρος ISACA Athens Chapter CISA, CRISC, CGEIT, COBIT 5 (f) 2η Ημερίδα Εσωτερικού Ελέγχου 19 Μαΐου 2016 1 Περιεχόμενα Εισαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ & ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΦΟΡΜΑΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ & ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΦΟΡΜΑΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ & ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΦΟΡΜΑΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ Η ιστοσελίδα www.doctorconnect.gr (η «Ιστοσελίδα») ανήκει και λειτουργεί από την εταιρεία ΑΤΤΑΙΝ Ο.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

Τι είδους πληροφορίες συλλέγονται και πώς;

Τι είδους πληροφορίες συλλέγονται και πώς; ΔΗΛΩΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΑΣ ΤΗΣ RCI Η RCI Eurpe ενδιαφέρεται για τα ζητήματα ιδιωτικότητας και θέλει να εξοικειωθείτε με τον τρόπο συλλογής, χρήσης και γνωστοποίησης των πληροφοριών που εφαρμόζουμε. Η παρούσα

Διαβάστε περισσότερα

Replaced: November 11, 2014

Replaced: November 11, 2014 Πολιτική Απορρήτου Replaced: November 11, 2014 Καλωσήρθατε στον Ιστοχώρο της Travelport (ο παρών «Ιστοχώρος»). Εμείς, στην Travelport (καλούμενοι εφεξής «Travelport», «εµείς», «εµάς» ή «µας») αναγνωρίζουμε

Διαβάστε περισσότερα

REALASH COSMETICS ΕΤΑΙΡΕΊΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΈΝΗΣ ΕΥΘΎΝΗΣ στην οδός Staromiejska 8/12, ΤΚ26-600 Radom, ΑΦΜ 5423234854 ΔΟΥ 200820607, Γ.Ε.

REALASH COSMETICS ΕΤΑΙΡΕΊΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΈΝΗΣ ΕΥΘΎΝΗΣ στην οδός Staromiejska 8/12, ΤΚ26-600 Radom, ΑΦΜ 5423234854 ΔΟΥ 200820607, Γ.Ε. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Πώληση στο online κατάστημα διενεργούνται βάσει των κανονισμών ηλεκτρονικού καταστήματος, το οποίο θα πρέπει να γνωρίζει ο κάθε πελάτης, πριν την παραγγελία. Παραγγελία ισοδυναμεί με αποδοχή

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου www.pizzafan.gr. 1. Γενικά

Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου www.pizzafan.gr. 1. Γενικά Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου www.pizzafan.gr 1. Γενικά Ο δικτυακός τόπος www.pizzafan.gr αποτελεί ιδιοκτησία της ΦΑΝΑΤΙΚΣ ΠΙΤΣΑ ΠΑΡ. ΥΠ & ΕΚΜ. ΕΣΤ ΕΠΕ. Υπεύθυνος Εκπρόσωπος Διαχείρισης Δεδομένων των πελατών

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Χρήσης της Ηλεκτρονικής Υπηρεσίας ιάχείρισης Μετεγγραφών σε Πανεπιστήµια/Τ.Ε.Ι.

Όροι Χρήσης της Ηλεκτρονικής Υπηρεσίας ιάχείρισης Μετεγγραφών σε Πανεπιστήµια/Τ.Ε.Ι. Όροι Χρήσης της Ηλεκτρονικής Υπηρεσίας ιάχείρισης Μετεγγραφών σε Πανεπιστήµια/Τ.Ε.Ι. Η χρήση της διαδικτυακής υπηρεσίας διαχείρισης µετεγγραφών υπόκειται στους όρους που παρατίθενται στη συνέχεια. Η χρήση

Διαβάστε περισσότερα

Ενότητα. Εισαγωγή στη Microsoft Access

Ενότητα. Εισαγωγή στη Microsoft Access Ενότητα 2 Εισαγωγή στη Microsoft Access 2 3 2.1 Το περιβάλλον της Access Το βασικό περιβάλλον της Access φαίνεται στην παρακάτω εικόνα: Εικόνα 2.1: Εισαγωγική οθόνη Στην εισαγωγική οθόνη της Access (εικόνα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ MY EASY WAY

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ MY EASY WAY ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ MY EASY WAY ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου, Ανώνυμη Εταιρεία Παραχώρησης για τον Αυτοκινητόδρομο Τμήμα ΠΑΘΕ Μαλιακός - Κλειδί»,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ/ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ/ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ/ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1.1 Ο ιστότοπος utopiamedia.gr, αποτελεί ένα δικτυακό τόπο διάθεσης υπηρεσιών σε Ελλάδα και Κύπρο μέσω του Διαδικτύου και ανήκει στην

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονική δήλωση απορρήτου για την έρευνα «Η γνώμη του πελάτη»

Ηλεκτρονική δήλωση απορρήτου για την έρευνα «Η γνώμη του πελάτη» Ηλεκτρονική δήλωση απορρήτου για την έρευνα «Η γνώμη του πελάτη» 1. Γενική δήλωση: Η εταιρεία Ford Motor Company σέβεται τον απόρρητο χαρακτήρα των προσωπικών σας δεδομένων και δεσμεύεται ως προς την προστασία

Διαβάστε περισσότερα

Document Cloud (συμπεριλαμβανομένου του Adobe Sign) Πρόσθετοι Όροι Χρήσης

Document Cloud (συμπεριλαμβανομένου του Adobe Sign) Πρόσθετοι Όροι Χρήσης Document Cloud (συμπεριλαμβανομένου του Adobe Sign) Πρόσθετοι Όροι Χρήσης Τελευταία ενημέρωση 16 Ιουνίου 2016. Αντικαθιστά ολόκληρη την προηγούμενη έκδοση. Οι όροι με κεφαλαία γράμματα οι οποίοι χρησιμοποιούνται

Διαβάστε περισσότερα

EXTERNAL PRIVACY POLICY - 4 th ISACA ATHENS CHAPTER CONFERENCE (2014)

EXTERNAL PRIVACY POLICY - 4 th ISACA ATHENS CHAPTER CONFERENCE (2014) EXTERNAL PRIVACY POLICY - 4 th ISACA ATHENS CHAPTER CONFERENCE (2014) Version 1 Approved BoD 72 nd (#14) Effective from 24.09.2014 DOCUMENT HISTORY Version Effective from Approval 1 24.09.2014 BoD 72 nd

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ 6 ΑΝΟΙΓΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ 12 ΦΙΛΟΙ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 17 ΧΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ 28 ΑΠΟΡΡΗΤΟ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΑΛΛΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ 40

ΕΙΣΑΓΩΓΗ 6 ΑΝΟΙΓΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ 12 ΦΙΛΟΙ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 17 ΧΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ 28 ΑΠΟΡΡΗΤΟ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΑΛΛΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ 40 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ 6 ΑΝΟΙΓΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ 12 ΦΙΛΟΙ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 17 ΧΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ 28 ΑΠΟΡΡΗΤΟ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΑΛΛΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ 40 ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΣΕΛΙΔΩΝ 64 ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Χρήσης User Generated Content v.2.0

Όροι Χρήσης User Generated Content v.2.0 Όροι Χρήσης User Generated Content v.2.0 Contents 1. Προοίμιο... 2. Ορισμοί... 3. Νόμιμη χρήση... 4. Πνευματική Ιδιοκτησία και άδειες χρήσης... 5. Περιεχόμενο παραγόμενο από χρήστες... 6. Πολιτική Δεδομένων

Διαβάστε περισσότερα

Υποδοχή και αποστολή εγγράφων μέσω Διαδικτύου Δ. Δημάκος Διευθυντής Γραμματείας Διοίκησης 3 Ιουνίου 2015

Υποδοχή και αποστολή εγγράφων μέσω Διαδικτύου Δ. Δημάκος Διευθυντής Γραμματείας Διοίκησης 3 Ιουνίου 2015 Υποδοχή και αποστολή εγγράφων μέσω Διαδικτύου Δ. Δημάκος Διευθυντής Γραμματείας Διοίκησης 3 Ιουνίου 2015 Τι είναι η Ηλεκτρονική Θυρίδα; η Ηλεκτρονική Θυρίδα είναι ένα ακόμα κανάλι εισόδου / εξόδου εγγράφων

Διαβάστε περισσότερα

Links to other sites ("Δεσμοί με άλλες ιστοσελίδες") Η ιστοσελίδας μας περιλαμβάνει links ("δεσμούς") προς άλλα web sites τα οποία και δεν

Links to other sites (Δεσμοί με άλλες ιστοσελίδες) Η ιστοσελίδας μας περιλαμβάνει links (δεσμούς) προς άλλα web sites τα οποία και δεν Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη των υπηρεσιών του site (stathiskotidis.gr) υπόκειται στους όρους του παρόντος κειμένου καθώς και από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού

Διαβάστε περισσότερα

Καλώς ήλθατε στο δικτυακό τόπο του Ινστιτούτου Οπτικοακουστικών Μέσων (www.iom.gr).

Καλώς ήλθατε στο δικτυακό τόπο του Ινστιτούτου Οπτικοακουστικών Μέσων (www.iom.gr). Καλώς ήλθατε στο δικτυακό τόπο του Ινστιτούτου Οπτικοακουστικών Μέσων (www.im.gr). Όροι και προϋποθέσεις χρήσης Στόχος του δικτυακού αυτού τόπου είναι να ενθαρρύνει την πρόσβαση του κοινού σε πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΑ ΚΑΝΑΛΙΩΝ BBM CHANNELS

ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΑ ΚΑΝΑΛΙΩΝ BBM CHANNELS ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΑ ΚΑΝΑΛΙΩΝ BBM CHANNELS Καλωσορίσατε στα κανάλια BBM Channels, μια λειτουργία κοινωνικής δικτύωσης στο BBM που επεκτείνει το δίκτυο σας πέρα από τον κύκλο της οικογένειας και των φίλων σας και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΛΥΣΗ BLACKBERRY ΣΎΜΒΑΣΗ ΆΔΕΙΑΣ ΧΡΉΣΗΣ ΓΙΑ BLACKBERRY ENTERPRISE SERVICE 12 ΝΈΦΟΣ («ο ΠΡΟΣΘΗΚΗ")

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΛΥΣΗ BLACKBERRY ΣΎΜΒΑΣΗ ΆΔΕΙΑΣ ΧΡΉΣΗΣ ΓΙΑ BLACKBERRY ENTERPRISE SERVICE 12 ΝΈΦΟΣ («ο ΠΡΟΣΘΗΚΗ) ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΛΥΣΗ BLACKBERRY ΣΎΜΒΑΣΗ ΆΔΕΙΑΣ ΧΡΉΣΗΣ ΓΙΑ BLACKBERRY ENTERPRISE SERVICE 12 ΝΈΦΟΣ («ο ΠΡΟΣΘΗΚΗ") ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Για να αποκτήσετε πρόσβαση και / ή να χρησιμοποιήσετε αυτό το σύννεφο

Διαβάστε περισσότερα

Δήλωση Προστασίας Προσωπικών δεδομένων για την εφαρμογή Home Connect

Δήλωση Προστασίας Προσωπικών δεδομένων για την εφαρμογή Home Connect Δήλωση Προστασίας Προσωπικών δεδομένων για την εφαρμογή Home Connect Η εταιρεία Home Connect GmbH, με έδρα στη διεύθυνση Carl-Wery-Strasse 34, 81739 Μόναχο, Γερμανία (στο εξής αναφερόμενη ως Home Connect

Διαβάστε περισσότερα

Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης 1. Όροι Χρήσης Οι δικτυακοί τόποι «www.iky.gr» και «www.llp.gr» ανήκουν στο Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (εφεξής ΙΚΥ). Οι εν λόγω διαδικτυακοί τόποι μέσω τεχνολογικά προηγμένων

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική WHOIS Ονομάτων Τομέα.eu

Πολιτική WHOIS Ονομάτων Τομέα.eu Πολιτική WHOIS Ονομάτων Τομέα.eu 1/7 ΟΡΙΣΜΟΙ Οι όροι που περιγράφονται στους Όρους και τις Προϋποθέσεις και /ή στους Κανόνες Επίλυσης Διαφορών.eu χρησιμοποιούνται στο παρόν με κεφαλαίο το πρώτο γράμμα.

Διαβάστε περισσότερα

4. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ 4.1. Ο Διαχειριστής λαµβάνει όλα τα εύλογα µέτρα για την διασφάλιση των Προσωπικών Δεδοµένων που υπόκειν

4. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ 4.1. Ο Διαχειριστής λαµβάνει όλα τα εύλογα µέτρα για την διασφάλιση των Προσωπικών Δεδοµένων που υπόκειν 1. ΓΕΝΙΚΟΙ, ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 1.1. Οι παρόντες όροι χρήσης (Γενικοί Όροι Χρήσης) αποτελούν τους κανόνες και τις προϋποθέσεις χρήσης του διαδικτυακού ιστοτόπου (web site) «http://peloponnisossearch.com»

Διαβάστε περισσότερα

Όροι χρήσης. 1. Γενικά

Όροι χρήσης. 1. Γενικά Όροι χρήσης 1. Γενικά Οι όροι και προϋποθέσεις χρήσης του διαδικτυακού τόπου www.metonkyriako.gr, οι οποίοι διατυπώνονται κατά τρόπο σαφή, συγκεκριμένο και εύληπτο διέπουν τη χρήση των ηλεκτρονικών σελίδων

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ Δ.Α.ΣΤΑ. Τ.Ε.Ι. ΑΘΗΝΑΣ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ Δ.Α.ΣΤΑ. Τ.Ε.Ι. ΑΘΗΝΑΣ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ Δ.Α.ΣΤΑ. Τ.Ε.Ι. ΑΘΗΝΑΣ Καλώς ήλθατε στον δικτυακό τόπο της Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (Δ.Α.ΣΤΑ.) του Τ.Ε.Ι. Αθήνας http://dasta.teiath.gr. Η επίσκεψη και χρήση των

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ O παρών δικτυακός τόπος http: //www.playopap.gr ( εφεξής η «ιστοσελίδα»), ανήκει στην ΟΠΑΠ Α.Ε. και έχει ως στόχο την πληροφόρηση/ προσωπική ενημέρωση των συνεργατών

Διαβάστε περισσότερα

Vodafone Business Connect

Vodafone Business Connect Vodafone Business Connect Vodafone Business WebHosting Αναλυτικός Οδηγός Χρήσης MSSQL Manager Αναλυτικός οδηγός χρήσης: MS SQL Manager Vodafone Business Connect - Υπηρεσίες φιλοξενίας εταιρικού e-mail

Διαβάστε περισσότερα

Σελίδα 2

Σελίδα 2 Περιεχόμενα Ασφαλής Πλοήγηση... 3 Internet Cookies... 3 Τι είναι τα cookies του internet;... 3 Πως μπορώ να αποκλείσω τα cookies;... 3 Ιδιωτική Περιήγηση... 9 Tι δεν αποθηκεύει η Ιδιωτική Περιήγηση;...

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ ΠΤΥΧΙΑΚΗΣ : ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ (COOKIES)

ΘΕΜΑ ΠΤΥΧΙΑΚΗΣ : ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ (COOKIES) ΘΕΜΑ ΠΤΥΧΙΑΚΗΣ : ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ (COOKIES) ΣΕΡΕΣΙΩΤΗ ΜΑΡΙΑ ΕΞΑΜΗΝΟ : ΠΤΥΧΙΟ Α.Μ 1999 ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ κος ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΣΙΑΝΤΗΣ ΔΩΡΟ -ΕΚΠΛΗΞΗ COOKIES ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ COOKIES ΕΙΝΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΕΩΣ ΣΤΟΥΣ ΜΗΝΙΑΙΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΡΤΩΝ (Alpha e-statements)

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΕΩΣ ΣΤΟΥΣ ΜΗΝΙΑΙΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΡΤΩΝ (Alpha e-statements) ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΕΩΣ ΣΤΟΥΣ ΜΗΝΙΑΙΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΡΤΩΝ (Alpha e-statements) Η Alpha Bank (εφεξής «Τράπεζα») προσφέρει στον Πελάτη κάτοχο (εφεξής «Πελάτης») των καρτών που

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονικό Εμπόριο. Ενότητα 8: Διαδικτυακή Διαφήμιση Σαπρίκης Ευάγγελος Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Γρεβενά)

Ηλεκτρονικό Εμπόριο. Ενότητα 8: Διαδικτυακή Διαφήμιση Σαπρίκης Ευάγγελος Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Γρεβενά) Ηλεκτρονικό Εμπόριο Ενότητα 8: Διαδικτυακή Διαφήμιση Σαπρίκης Ευάγγελος Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Γρεβενά) Άδειες Χρήσης Το παρόν εκπαιδευτικό υλικό υπόκειται σε άδειες χρήσης Creative Commons. Για

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2014-2015 ΓΛΩΣΣΑΡΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2014-2015 ΓΛΩΣΣΑΡΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2014-2015 ΓΛΩΣΣΑΡΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ Λαρισα Καμπέρη ΓΕΝΑΡΗΣ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Adware : Λογισμικό που εμφανίζει διαφημιστικό περιεχ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ABO

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ABO ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ABO 1 Με στόχο την ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας της Amway, των προϊόντων Amway, της Επιχειρηματικής Ευκαιρίας Amway και την υποστήριξη των Ιδιοκτητών Επιχείρησης Amway

Διαβάστε περισσότερα

Συμμόρφωση με το ΠΨΑ Παραδείγματα εφαρμογής

Συμμόρφωση με το ΠΨΑ Παραδείγματα εφαρμογής Συμμόρφωση με το ΠΨΑ Παραδείγματα εφαρμογής ΠΛΑΙΣΙΟ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΥ1. Ο φορέας που προσφέρει την υπηρεσία ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ συμμορφώνεται με το ισχύον θεσμικό-κανονιστικό κανονιστικό πλαίσιο Ψηφιακής

Διαβάστε περισσότερα

F-Secure Anti-Virus for Mac 2015

F-Secure Anti-Virus for Mac 2015 F-Secure Anti-Virus for Mac 2015 2 Περιεχόμενα F-Secure Anti-Virus for Mac 2015 Περιεχόμενα Κεφάλαιο 1: Έναρξη...3 1.1 Διαχείριση συνδρομής...4 1.2 Πώς μπορώ να βεβαιωθώ ότι ο υπολογιστής μου προστατεύεται;...4

Διαβάστε περισσότερα

Ανακαλύψτε την αξία της ηλεκτρονικής τιµολόγησης

Ανακαλύψτε την αξία της ηλεκτρονικής τιµολόγησης Ανακαλύψτε την αξία της ηλεκτρονικής τιµολόγησης m o re than s o f t w a re 6 λόγοι για να επιλέξετε την υπηρεσία Απαλλαγείτε άµεσα από εργασίες που απαιτούν σηµαντικούς πόρους και προσθέτουν πολυπλοκότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ / ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ / ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ / ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1.1 Ο ιστότοπος utopiamedia.gr, είναι ένας δικτυακός τόπος διάθεσης υπηρεσιών μέσω του Διαδικτύου που δημιούργησε η επιχείρηση με την επωνυμία

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Το Microsoft Visio 2013 έχει διαφορετική εμφάνιση από προηγούμενες εκδόσεις. Γι αυτό το λόγο, δημιουργήσαμε αυτόν τον οδηγό για να ελαχιστοποιήσουμε την καμπύλη εκμάθησης. Ενημερωμένα

Διαβάστε περισσότερα

PETSEARCH.GR 1. ΌΡΟΙ ΧΡΉΣΗΣ. Οι παρόντες Όροι Χρήσης ("Συµφωνία") αποτελούν µια νοµικά δεσµευτική συµφωνία µεταξύ του «PetSearch.gr» («PetSearch.

PETSEARCH.GR 1. ΌΡΟΙ ΧΡΉΣΗΣ. Οι παρόντες Όροι Χρήσης (Συµφωνία) αποτελούν µια νοµικά δεσµευτική συµφωνία µεταξύ του «PetSearch.gr» («PetSearch. PETSEARCH.GR 1. ΌΡΟΙ ΧΡΉΣΗΣ. Οι παρόντες Όροι Χρήσης ("Συµφωνία") αποτελούν µια νοµικά δεσµευτική συµφωνία µεταξύ του «PetSearch.gr» («PetSearch.gr") και του χρήστη ("εσείς" ή "σας") σχετικά µε την εκ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ Άρθρο 1 - Εφαρμογή 1.1 Oι γενικοί όροι και προϋποθέσεις που δηλώνονται παρακάτω ( Όροι & Προϋποθέσεις ) ισχύουν και σχηματίζουν μέρος όλων των προσφορών και συναλλαγών των (πολυμεσικών)

Διαβάστε περισσότερα

13 η Διάλεξη. Ενδεικτικές λύσεις ασκήσεων

13 η Διάλεξη. Ενδεικτικές λύσεις ασκήσεων 13 η Διάλεξη Ενδεικτικές λύσεις ασκήσεων 1 Περιεχόμενα 1 η Άσκηση ΠΣ εταιρίας ενοικίασης αυτοκινήτων... 4 2 η Άσκηση ΠΣ ταχυδρομείου... 6 3 η Άσκηση ΒΔ εταιρίας... 9 Χρηματοδότηση... 12 Σημείωμα Αναφοράς...

Διαβάστε περισσότερα

Hilton Worldwide, Inc. Παγκόσμια πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων

Hilton Worldwide, Inc. Παγκόσμια πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων Hilton Worldwide, Inc. Παγκόσμια πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων Τελευταία ενημέρωση: Σεπτέμβριος 2011 Στη Hilton Worldwide, προσπαθούμε να παρέχουμε εξαιρετικά προϊόντα, υπηρεσίες και εμπειρίες

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 1: Έναρξη...3

Κεφάλαιο 1: Έναρξη...3 F-Secure Anti-Virus for Mac 2014 Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Κεφάλαιο 1: Έναρξη...3 1.1 Τι πρέπει να κάνω μετά την εγκατάσταση;...4 1.1.1 Διαχείριση συνδρομής...4 1.1.2 Άνοιγμα του προϊόντος...4 1.2 Πώς

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα http://www.globonweb.com, το περιεχόμενο της οποίας ανήκει εξ ολοκλήρου στον ΓΟΥΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟ (GLOBONWEB), με την ιδιότητά του ως παρόχου υπηρεσιών

Διαβάστε περισσότερα

Νομική Γνωστοποίηση. McAfee Απορρήτου

Νομική Γνωστοποίηση. McAfee Απορρήτου Νομική Γνωστοποίηση περί Απορρήτου Αυτή η Νομική Γνωστοποίηση ενημερώθηκε στις 20 Μαρτίου 2014 ώστε να προστεθεί σύνδεση στη νέα Γνωστοποίηση για τη χρήση cookie της McAfee και να γίνουν ορισμένες τροποποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσιοποιήσεις Μεθοδολογικό Σημείωμα Για την Sanofi Κύπρου

Δημοσιοποιήσεις Μεθοδολογικό Σημείωμα Για την Sanofi Κύπρου Δημοσιοποιήσεις 2015 Μεθοδολογικό Σημείωμα Για την Sanofi Κύπρου ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ο Κώδικας Δημοσιοποίησης της EFPIA απαιτεί από όλες τις εταιρίες μέλη της EFPIA να δημοσιοποιούν τις παροχές που πραγματοποιούν,

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α Σ Η ΑΡ. 91/2013

Α Π Ο Φ Α Σ Η ΑΡ. 91/2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ Αθήνα, 29-07-2013 Αριθ. Πρωτ.: Γ/ΕΞ/5059/29-07-2013 Α Π Ο Φ Α Σ Η ΑΡ. 91/2013 Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα συνεδρίασε

Διαβάστε περισσότερα

Προσωπικά δεδομένα στο Διαδίκτυο: Τα δικαιώματα & οι υποχρεώσεις μας

Προσωπικά δεδομένα στο Διαδίκτυο: Τα δικαιώματα & οι υποχρεώσεις μας Προσωπικά δεδομένα στο Διαδίκτυο: Τα δικαιώματα & οι υποχρεώσεις μας Δρ. Κωνσταντίνος Λιμνιώτης Πληροφορικός Ελεγκτής klimniotis at dpa.gr Τι είναι προσωπικά δεδομένα; Προσωπικά δεδομένα είναι κάθε πληροφορία

Διαβάστε περισσότερα

www.trikala-chamber.gr

www.trikala-chamber.gr ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ PORTAL ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ www.trikala-chamber.gr 1 Το νέο Portal βρίσκεται πλέον στη διάθεση του κοινού ανοίγοντας ένα παράθυρο συνεργασίας με όλο τον κόσμο. Ο νέος επιχειρηματικός

Διαβάστε περισσότερα

Όροι χρήσης. 1.Η προσφερόμενη υπηρεσία. 2.Δεδομένα Παρόχου. Γενικοί όροι χρήσης

Όροι χρήσης. 1.Η προσφερόμενη υπηρεσία. 2.Δεδομένα Παρόχου. Γενικοί όροι χρήσης Όροι χρήσης Με τη χρήση της ιστοσελίδας ( www.diagonismoi-dimosiou.gr ) και τη χρήση της υπηρεσίας "diagonismoi-dimosiou.gr", αποδέχεστε τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις. 1.Η προσφερόμενη υπηρεσία

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονική υπογραφή και Ηλεκτρονική αναγνώριση. Ερωτηματολόγιο Επιτροπής ΜμΕ

Ηλεκτρονική υπογραφή και Ηλεκτρονική αναγνώριση. Ερωτηματολόγιο Επιτροπής ΜμΕ Ηλεκτρονική υπογραφή και Ηλεκτρονική αναγνώριση Ερωτηματολόγιο Επιτροπής ΜμΕ Οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες και συναλλαγές θα πρέπει να είναι αξιόπιστες και εύκολες στη χρήση, όπως στον πραγματικό κόσμο. Ωστόσο,

Διαβάστε περισσότερα

Ασφάλεια στο Διαδίκτυο. Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων. http://internet-safety.sch.gr

Ασφάλεια στο Διαδίκτυο. Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων. http://internet-safety.sch.gr Ασφάλεια στο Διαδίκτυο http://internet-safety.sch.gr Θεμελιώδεις Αρχές (αναφορικά με τους μαθητές): Διαδίκτυο: Βασικά Σημεία Τα παιδιά έχουν το δικαίωμα της ελεύθερης ανάπτυξης της προσωπικότητάς τους.

Διαβάστε περισσότερα

CRM. Σηµειώσεις για το σεµινάριο Αθανάσιος Ν. Σταµούλης. Customer Relationship Management

CRM. Σηµειώσεις για το σεµινάριο Αθανάσιος Ν. Σταµούλης. Customer Relationship Management CRM Σηµειώσεις για το σεµινάριο Αθανάσιος Ν. Σταµούλης Customer Relationship Management Το Customer Relationship Management ή Marketing είναι µια συνολική πελατοκεντρική προσέγγιση που επιτρέπει τον εντοπισµό,

Διαβάστε περισσότερα

Κατευθυντήριες γραμμές

Κατευθυντήριες γραμμές EBA/GL/2015/19 19.10.2015 Κατευθυντήριες γραμμές σχετικά με τις κοινοποιήσεις διαβατηρίου για μεσίτες πιστώσεων βάσει της οδηγίας για την ενυπόθηκη πίστη 1 1. Συμμόρφωση και υποχρεώσεις υποβολής εκθέσεων

Διαβάστε περισσότερα

Ποιες πληροφορίες που συλλέγουμε όταν χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε DogWay.gr & CatWay.gr ιστοσελίδα ή εφαρμογή, ή όταν επικοινωνείτε μαζί μας.

Ποιες πληροφορίες που συλλέγουμε όταν χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε DogWay.gr & CatWay.gr ιστοσελίδα ή εφαρμογή, ή όταν επικοινωνείτε μαζί μας. ΑΠΟΡΡΉΤΟΥ & COOKIES Στο CatWay.gr & DogWay.gr, έχουμε δεσμευτεί να προστατεύουμε το απόρρητο και την ασφάλεια των πελατών μας και τους επισκέπτες της τοποθεσίας, συμπεριλαμβανομένων σας. Τα μέλη της ομάδας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Εγκατάστασης και Χρήσης του Arebas Easy

Οδηγός Εγκατάστασης και Χρήσης του Arebas Easy Σ ε λ ί δ α 1 Οδηγός Εγκατάστασης και Χρήσης του Arebas Easy Περιεχόμενα 1. Download Arebas Easy... 2 2. Εγκατάσταση Arebas Easy... 3 3. Εγγραφή στον Arebas Server... 7 4. Παραμετροποίηση Arebas Easy...

Διαβάστε περισσότερα

Συντάχθηκε απο τον/την A.c.p. TEAM Δευτέρα, 13 Δεκέμβριος :54 - Τελευταία Ενημέρωση Πέμπτη, 25 Ιούλιος :51

Συντάχθηκε απο τον/την A.c.p. TEAM Δευτέρα, 13 Δεκέμβριος :54 - Τελευταία Ενημέρωση Πέμπτη, 25 Ιούλιος :51 Στο κείμενο που ακολουθεί, περιλαμβάνονται οι προϋποθέσεις επίσκεψης, συνεργασίας, και οι όροι χρήσης του δικτυακού μας τόπου, οι νομικοί όροι, που σχετίζονται με τα παραπάνω, και το minimum των απαιτουμένων

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων και Ασφαλείας

Πολιτική Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων και Ασφαλείας Πολιτική Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων και Ασφαλείας Η προστασία και ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων και των πληροφοριών υγείας είναι πρωταρχικής σημασίας για την εταιρεία Outcome Sciences, Inc.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ Υ Π Η Ρ Ε Σ Ι Ω Ν SKIAS. engineering

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ Υ Π Η Ρ Ε Σ Ι Ω Ν SKIAS. engineering ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ Υ Π Η Ρ Ε Σ Ι Ω Ν Αριστοτέλους 121, 73100, Χανιά Κρήτης, Τηλ: 2821051544 - Fax: 2821051184 - Web: www.skias-.gr Π Ρ Ο Φ Ι Λ Το exetastiki.gr αναπτύχθηκε το 2007 από το Τεχνικό

Διαβάστε περισσότερα

5.2. PrivaSee. Miguela Fernandes, Πορτογαλία. Ιδιωτικότητα, το πολυτιμότερο από τα υπάρχοντά μου. Εύκολο Μέτριο Δύσκολο

5.2. PrivaSee. Miguela Fernandes, Πορτογαλία. Ιδιωτικότητα, το πολυτιμότερο από τα υπάρχοντά μου. Εύκολο Μέτριο Δύσκολο Σχέδια μαθημάτων 5.2. PrivaSee Τίτλος Σύντομης Δραστηριότητας Συγγραφέας Θέμα Ικανότητες Επίπεδο Ηλικιακή Ομάδα Διάρκεια Στόχος του μαθήματος Εισαγωγή Εργαλεία PrivaSee Miguela Fernandes, Πορτογαλία Κοινωνικές

Διαβάστε περισσότερα

Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Εξ αποστάσεως εκπαίδευση Εξ αποστάσεως εκπαίδευση 1. ΑΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΗΛΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗ 2. ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΑΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΗΛΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΤΕΙ Καβάλας ΕΠΕΑΕΚ ΙΙ Κατηγορία Πράξεων 4.1.1.στ "Θετικές Ενέργειες υπέρ των γυναικών", ράση V. Συντάκτες: Θάλεια

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί είναι σημαντική η εμφάνιση Το Δίκτυο εμφάνισης Google. Το Δίκτυο εμφάνισης GoogleΓιατί είναι σημαντική η εμφάνιση;

Γιατί είναι σημαντική η εμφάνιση Το Δίκτυο εμφάνισης Google. Το Δίκτυο εμφάνισης GoogleΓιατί είναι σημαντική η εμφάνιση; Το Δίκτυο εμφάνισης GoogleΓιατί είναι σημαντική η εμφάνιση; Ατζέντα Γιατί να διαφημιστώ στο Διαδίκτυο; Τι είναι το Δίκτυο εμφάνισης Google; Κύκλος αγορών πελάτη Γιατί να επιλέξω το Δίκτυο εμφάνισης Google;

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ WESTERN UNION ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ WWW.WORLDBRIDGE.GR

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ WESTERN UNION ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ WWW.WORLDBRIDGE.GR ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ WESTERN UNION ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ WWW.WORLDBRIDGE.GR Η Υπηρεσία παρέχεται από την εταιρία «WorldBridge-Υπηρεσίες Πληρωμών Α.Ε.» («WorldBridge») σε

Διαβάστε περισσότερα

Η Γενική Ταχυδρομική είναι η κορυφαία εταιρεία ταχυμεταφορών στην Ελλάδα

Η Γενική Ταχυδρομική είναι η κορυφαία εταιρεία ταχυμεταφορών στην Ελλάδα Ποιοι είμαστε Η Γενική Ταχυδρομική είναι η κορυφαία εταιρεία ταχυμεταφορών στην Ελλάδα και ιδρύθηκε το 1994 από τους πρωτοπόρους της υπηρεσίας ταχυμεταφορών στην Ελλάδα Σε αριθμούς έχει δίκτυο άνω των

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΙΑΦΗΜΙΣΗΣ 2011

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΙΑΦΗΜΙΣΗΣ 2011 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΙΑΦΗΜΙΣΗΣ 2011 Ισχύει από 01.05.2011 31.12.2011 1. Περιγραφή Υπηρεσίας Η υπηρεσία Πλοηγός, που παρέχεται µέσω του ιστοχώρου www.ploigos.gr, παρέχει δωρεάν γεωγραφική πληροφόρηση και πλοήγηση

Διαβάστε περισσότερα

Προς την Διοίκηση της Εταιρείας (για κοινοποίηση στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ) 27 Φεβρουαρίου 2014

Προς την Διοίκηση της Εταιρείας (για κοινοποίηση στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ) 27 Φεβρουαρίου 2014 ΕΚΘΕΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΗΣ ETAIPEIAΣ «FAST FINANCE ΑΕΠΕΥ» ΣΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 12 ΤΟΥ Ν.3606/2007 ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ 2/452/1.11.2007

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ Ο δικτυακός τόπος unilife.gr αποτελεί ιδιοκτησία της εταιρείας ΓΙΟΥΝΙΛΑΪΦ ΙΚΕ, η οποία εδρεύει στο Π. Φάληρο, Λεωφ. Αμφιθέας 70. Με την είσοδό του στο δικτυακό αυτό τόπο ο επισκέπτης/χρήστης

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ προς ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ & ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ για τις νέες ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ του ΕΤΑΑ ΤΟΜΕΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΟΔΗΓΙΕΣ προς ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ & ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ για τις νέες ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ του ΕΤΑΑ ΤΟΜΕΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ προς ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ & ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ για τις νέες ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ του ΕΤΑΑ ΤΟΜΕΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ Για να αποκτήσει ένας Συμβεβλημένος Ιατρός & Ασφαλισμένος τη δυνατότητα να κάνει χρήση

Διαβάστε περισσότερα

Ακολουθείστε τα παρακάτω 2 απλά βήματα

Ακολουθείστε τα παρακάτω 2 απλά βήματα Ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας για τη διαχείριση του ονόματός σας. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΤΗ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΧΩΡΟΥ [.gr] (Για Νομικά & Φυσικά πρόσωπα) Ακολουθείστε τα παρακάτω 2 απλά βήματα 1.

Διαβάστε περισσότερα