Modernity and Tradition in Make-up. Αφρική:Μοντερνισμός & Παράδοση. Make up Artist :Lorraine Nontlantla Nombewu(Nότιος Αφρική)

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Modernity and Tradition in Make-up. Αφρική:Μοντερνισμός & Παράδοση. Make up Artist :Lorraine Nontlantla Nombewu(Nότιος Αφρική)"

Transcript

1 Global Face Art 2011 Κωνσταντινούπολη 21,22,23 Οκτωβρίου ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ African Style Modernity and Tradition in Make-up Αφρική:Μοντερνισμός & Παράδοση Make up Artist :Lorraine Nontlantla Nombewu(Nότιος Αφρική) Asian Aesthetics Chinese Fashion Dreams in Make-up Aσία:Fashion Dreams από την Κίνα Make up Artist:Dora Yan(Tαϊβάν) Latin-American Expressions Modern Latino Make-up Trends Λατινική Αμερική: Mοντέρνες Τάσεις Make up Artist:Gervasio Larrivey(Aργεντινή) Arabian Delight High end fashion make-up from the Gulf Αραβία:Fashion Make up από τον Περσικό κόλπο Μake up Artist: Sumaiya Al Riyami (Oμάν)

2 Cultural Link Between Europe And Asia Ευρώπη & Ασία κάντε link στη Τουρκία 1. Turkish Beauty Make-up in the 21st century Τουρκία 21os αιώνας Βeauty Make up Make up Artist:Neriman Eroz (Τουρκία) 2. Mythical make-up of historical Anatolian tradition Η μυθολογική παράδοση της Ανατολής στο μακιγιάζ. Make up Artist:Macit Muhittin Kavuncu(Τουρκία) Trends from New York City En Vogue Make-up styles and techniques from a fashion metropolis Νέα Υόρκη:Μake up styles & τεχνικές από την μητρόπολη της μόδας.make up Artist: Kevin James Bennett (USA) Corrective Make-Up Style Camouflage for face, body and soul Τεχνικές Camouflage για το πρόσωπο, το σώμα και την ψυχή Make up Artist:Malu Wilz (Γερμανία)

3 Make-Up Art Design Expressive face and body make-up as a collage devoted to the works of Dali and Hundertwasser Graphic Art make up :Face and Body Make up ένα κολάζ εμπνευσμένο και αφιερωμένο στους ζωγράφους Dali και Ηundertwasser Μake up Artist:Natalia Pavlova (Ρωσία) High Definition Make-Up Modern application techniques Tεχνικές Ηigh Definition Μake up Artist:Jos Brands(Bέλγιο) Color Forecast New looks for 2012/2013 Tάσεις Χρώματα Μόδα για το 2012/2013 Dr.Matthias Lergenmuller(Γερμανία)

4 ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ African Style Modernity and Tradition in Make-up Αφρική:Μοντερνισμός & Παράδοση Make up Artist :Lorraine Nontlantla Nombewu(Nότιος Αφρική) Η Notlantla Nombewu σχεδιάζει μακιγιάζ για επιδείξεις μόδας, φωτογραφήσεις και events (όπως τα DRUM, TV PLUS, SOUL, MOVE, YOU) κ.α. Πολλές φορές ενσωματώνει αφρικάνικα παραδοσιακά στοιχεία άλλοτε σε ειδικές και άλλοτε σε trendy δημιουργίες. Επιπλέον ειδικεύεται στο νυφικό μακιγιάζ. Έχει μεγάλη εμπειρία στον τομέα και πολλές γυναίκες, της εμπιστεύονται το μακιγιάζ τους, την ημέρα του γάμου τους. Eδώ και 14 χρόνια εργάζεται στη Νοτιοαφρικανική Τηλεόραση, είναι διευθύντρια του τμήματος make-up και hair-styling για την τηλεοπτική σειρά Generations. Συνεργάζεται με διάσημες Νοτιοαφρικανές ηθοποιούς. Συγχρόνως εξειδικεύεται στις τεχνικές των special effects καλύπτοντας τις ανάγκες των παραγωγών και σε αυτόν το τομέα. Asian Aesthetics Aσία:Fashion Dreams από την Κίνα Make up Artist:Dora Yan(Tαϊβάν) Η Dora Yan είναι η κορυφαία makeup artist του team της KRYOLAN στην Ταϊβάν. Έχει δουλέψει στο χώρο της διαφήμισης και της μόδας, σε περιοδικά, επιδείξεις νυφικών και σε πολλά άλλα events. Για πολλά χρόνια τώρα σχεδιάζει μακιγιάζ για τη σειρά AnBang. Στους πελάτες της συμπεριλαμβάνεται το τοπ μόντελ Zhang Zi Lin από την Κίνα, Miss World του Η Dora Yan ειδικεύεται στη haute couture και στo avant-garde make up. Μπορεί με εκπληκτική ευκολία να δημιουργήσει ένα μακιγιάζ σε 5 λεπτά ή ένα νέο κούρεμα σε 10 λεπτά. Σε επείγουσες περιπτώσεις, εκμεταλλευόμενη τις δεξιότητές της, δημιουργεί με τα χέρια της υπέροχα μακιγιάζ και νέα στιλ. Είναι μία πραγματική «ταχυδακτυλουργός» του μακιγιάζ με καταπληκτική επιδεξιότητα και στα δύο χέρια.

5 Turkish Beauty Make-up in the 21st century Τουρκία 21os αιώνας Βeauty Make up Make up Artist:Neriman Eroz (Τουρκία) Στο βιογραφικό της συμπεριλαμβάνεται η συνεργασία της με άλλους makeup artists στην όπερα της Κωνσταντινούπολης και η ευθύνη και υλοποίηση του μακιγιάζ για 3 χρόνια στο μουσικοχορευτικό γκρουπ Sultans of the Dance. Επίσης, ήταν υπεύθυνη για το μακιγιάζ σε διάφορες κινηματογραφικές ταινίες, όπως το G.O.R.A. Η Neriman Eroz δουλεύει στον κινηματογράφο, την τηλεόραση, τη διαφήμιση και σε φωτογραφίσεις μόδας, τόσο στην Τουρκία όσο και στο εξωτερικό. Επίσης, διδάσκει στο Institute for Skin Care and Make-Up του Πανεπιστημίου Aydin της Κων/πόλης καθώς και στην KRYOLAN Make- Up Academy. Mythical make-up of historical Anatolian tradition Η μυθολογική παράδοση της Ανατολής στο μακιγιάζ. Make up Artist:Macit Muhittin Kavuncu(Τουρκία) Πριν από 40 χρόνια ο Macit Muhittin Kavuncu μπήκε στο χώρο της τέχνης, διευθύνοντας την Εθνική Όπερα και το Μπαλέτο στην Άγκυρα. Ο Macit Muhittin Kavuncu ειδικεύεται στο νυφικό μακιγιάζ, στις εφαρμογές προσθετικών και στα special effects. Στην Τουρκία θεωρείται καινοτόμος στο καλλιτεχνικό μακιγιάζ. Επίσης, δίνει διαλέξεις σε πανεπιστήμια,παρουσιάζει τεχνικές σε εργαστήρια και σε διεθνή σεμινάρια. Σε workshops της KRYOLAN Professional Make-Up, έχει παρουσιάσει την τεχνική για τη δημιουργία του μακιγιάζ της Shamaran μιας θεότητας από την ασιατική μυθολογία, η οποία συχνά απεικονίζεται ως μια σοφή και καλή γυναίκα, με κορμό ανθρώπου και ουρά φιδιού.

6 Make-Up Art Design Expressive face and body make-up as a collage devoted to the works of Dali and Hundertwasser Graphic Art make up :Face and Body Make up ένα κολάζ εμπνευσμένο και αφιερωμένο στους ζωγράφους Dali και Ηundertwasser Μake up Artist:Natalia Pavlova (Ρωσία) Η Natalia Pavlova είναι υπεύθυνη για το σχεδιασμό δημιουργικού μακιγιάζ που αποκαλύπτει τις διάφορες πλευρές ενός project. Χάρη στη δημιουργικότητά της, μπορεί να μετατρέπει μουντά και σοβαρά θέματα σε εντυπωσιακές δημιουργίες με πολλή φαντασία. Χαρακτηριστικά της δουλειάς της είναι οι φωτεινές εικόνες και τα χαρούμενα χρώματα. Η Natalia Pavlova σχεδιάζει μακιγιάζ όχι μόνο για το πρόσωπο και το σώμα, αλλά δημιουργεί τη συνολική εικόνα σχεδιάζοντας ταυτόχρονα το styling στα μαλλιά, εφαρμόζοντας περούκες, εμπνεόμενη κοστούμια, αξεσουάρ, και διακοσμήσεις. Συνεργάζεται με διάσημα πρόσωπα και δουλεύει σε φωτογραφήσεις και επιδείξεις μόδας, στον τύπο και την τηλεόραση, σε καλλιστεία και πολλά άλλα σόου. Κατά τη διάρκεια της καριέρας της, έχει δημιουργήσει πάρα πολλές εικόνες, οι οποίες είναι πάντα πρωτότυπες και μοναδικές. Latin-American Expressions Modern Latino Make-up Trends Λατινική Αμερική: Mοντέρνες Τάσεις Make up Artist:Gervasio Larrivey(Aργεντινή) Ο Gervasio Larrivey έχει δουλέψει σε πάνω από 50 θεατρικές παραγωγές, στην όπερα, το μπαλέτο και διάφορα σόου. Ως σχεδιαστής μακιγιάζ και ειδικός στο art και fantasy make-up, έχει συνεργαστεί με τους γνωστότερους φωτογράφους της Αργεντινής και έχει μιλήσει στα πιο δημοφιλή περιοδικά μόδας της χώρας. Για δέκα χρόνια ήταν υπεύθυνος για το μακιγιάζ της παρέλασης στο πιο διάσημο καρναβάλι της Αργεντινής, βάφοντας κάθε φορά με το team του πάνω από άτομα. Ο Gervasio Larrivey έχει δικό του make-up studio στο Μπουένος Άιρες και διδάσκει επαγγελματικό μακιγιάζ.

7 Corrective Make-Up Style Camouflage for face, body and soul Τεχνικές Camouflage για το πρόσωπο, το σώμα και την ψυχή Make up Artist:Malu Wilz (Γερμανία) Η Malu Wilz είναι διεθνώς αναγνωρισμένη make-up artist στο καθημερινό μακιγιάζ, στο fantasy make-up και το body painting. Ειδικεύεται στο καμουφλάζ, βοηθώντας ανθρώπους με δερματικές ανωμαλίες και αποχρωματισμούς να αποκτήσουν μία απόλυτα φυσική εμφάνιση. Από το 1987 λειτουργεί τη δικιά της σχολή μακιγιάζ στο Άαχεν της Γερμανίας, όπου διοργανώνει και σεμινάρια. Το 2000 ίδρυσε το δικό της Beauty Center, γιατί της αρέσει να ανακαλύπτει, να δημιουργεί και να εξατομικεύει το καλύτερο στιλ για κάθε γυναίκα. Το 2008 πήρε το βραβείο A Life of Beauty, το οποίο απονέμεται από την Düsseldorf Fair Corporation σε αυτούς που συμβάλλουν στην εξέλιξη του επαγγελματικού μακιγιάζ. High Definition Make-Up Modern application techniques Tεχνικές Ηigh Definition Μake up Artist:Jos Brands(Bέλγιο) Ο Jos Brands αγαπά τη διδασκαλία και έχει δουλέψει για τον κινηματογράφο, την τηλεόραση, το θέατρο, για σχεδιαστές μόδας σε φωτογραφήσεις και διαφημιστικά σποτ. Από την αρχή ενδιαφερόταν να ανακαλύψει όσα δεν ήξερε και να τα βελτιώσει. Ο Jos Brands εδώ και 10 χρόνια είναι ο υπεύθυνος του team μακιγιάζ της KRYOLAN. Συμμετέχει σε σεμινάρια διδάσκοντας τις τεχνικές αερογράφου για πρόσωπο και σώμα(body painting). Με κατανοητό τρόπο, εξηγεί και παρουσιάζει τις πρωτοποριακές τεχνικές για μακιγιάζ high definition, οι οποίες θα χρησιμοποιούνται μελλοντικά στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο σε όλο τον κόσμο. Ο Jos Brands εστιάζει στο πρόσωπο, γιατί φανερώνει πολλά στοιχεία του χαρακτήρα μας. Οι εκφράσεις του προσώπου μπορούν να πάρουν άλλη μορφή με το επαγγελματικό μακιγιάζ, και αυτό μας επιτρέπει να δημιουργούμε διαφορετικές όψεις για το ίδιο πρόσωπο.

8 Color Forecast New looks for 2012/2013 Tάσεις Χρώματα Μόδα για το 2012/2013 Dr.Matthias Lergenmuller(Γερμανία) Η εταιρεία Merck KGaA προμηθεύει τη βιομηχανία καλλυντικών με χημικές πρώτες ύλες. Πρόκειται για συστατικά που χρησιμοποιούνται σε προϊόντα για το πρόσωπο και το σώμα, σε αντιηλιακά και σε καλλυντικά. Ο Dr. Matthias Lergenmüller, Διευθυντής του Cosmetics Business Unit του Merck, είναι εξειδικευμένος στην έρευνα και τη χρήση των σωματιδίων που υπάρχουν στα καλλυντικά. Με διδακτορικό στη χημεία, έχει διεξάγει έρευνα κυρίως στην οργανική χημεία. Ο Dr. Matthias Lergenmüller είναι αναγνωρισμένος επιστήμονας και θα παρουσιάσει για την KRYOLAN τις νέες τάσεις της μόδας για το Η KRYOLAN θα δείξει τα νέα στιλ μακιγιάζ που βασίζονται στις νέες τάσεις. Trends from New York City : En Vogue Make-up styles and techniques from a fashion metropolis Νέα Υόρκη:Μake up styles & τεχνικές από την μητρόπολη της μόδας. Make up Artist: Kevin James Bennett (USA)Ο Kevin-James Benett είναι αναγνωρισμένος makeup artist εδώ και 20 χρόνια. Ξεκίνησε ως πωλητής και σύντομα ειδικεύτηκε στη φωτογράφηση και στο μακιγιάζ για καλλιστεία. Έχει κερδίσει δύο Έμμυ για τη δουλειά του στην τηλεόραση. Περιοδικά όπως τα Vogue, Glamour, Elle, In Style, American Salon και Skin δημοσιεύουν συχνά άρθρα του,στα οποία απαντά με ευαισθησία και χιούμορ σε ερωτήσεις ομορφιάς. Ως συντάκτης και συγγραφέας του makeup411.com αθρογραφεί για το μακιγιάζ και τα καλλυντικά, ενώ ως έμπειρος ομιλητής και εκπαιδευτικός συμμετέχει συχνά σε διαλέξεις και σεμινάρια. Ο Kevin-James Benett ίδρυσε το 2010 το MADE makeup art + design enterprises NYC. Η εταιρεία του παρέχει επαγγελματική εκπαίδευση για μακιγιάζ στον κινηματογράφο, τη φωτογράφηση και τις επιδείξεις μόδας, ενώ συγχρόνως κάνει προώθηση προϊόντων.

9 Arabian Delight High end fashion make-up from the Gulf Αραβία:Fashion Make up από τον Περσικό κόλπο Μake up Artist: Sumaiya Al Riyami (Oμάν) Η Sumaiya Al Riyami ειδικεύεται στο fashion make up, το high-definition make up και το νυφικό μακιγιάζ. Είναι πάντα ενημερωμένη για τις νέες τάσεις της μόδας και συνεργάζεται με τραγουδιστές, μοντέλα και σταρ της τηλεόρασης. Οι δημιουργίες της Sumaiya Al Riyami δημοσιεύονται σε αραβικά και διεθνή περιοδικά μόδας και είναι περιζήτητες από fashion shows σε όλο τον κόσμο. Τηλεοπτικά κανάλια όπως τα Oman TV, Qatar TV και MBC Channel τη συμβουλεύονται πάνω σε θέματα ομορφιάς και εμφάνισης. Είναι η πρώτη γυναίκα από την Αραβία που συνεργάζεται με το KRYOLAN International Make-up Team σε διάφορα διεθνή events. Το 2009 δούλεψε με make-up artists της KRYOLAN στα καλλιστεία Miss Universe στις Μπαχάμες. Η Sumaiya Al Riyami διευθύνει ένα στούντιο ομορφιάς στο Μουσκάτ και το 2010 βραβεύτηκε ως μια από τις πιο επιτυχημένες γυναίκες στο Ομάν.

Πρόγραμμα Σπουδών «ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ & SPECIAL EFFECTS»

Πρόγραμμα Σπουδών «ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ & SPECIAL EFFECTS» Πρόγραμμα Σπουδών «ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ & SPECIAL EFFECTS» ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΕΤΟΣ 2018-2019 Γίνε περιζήτητη makeup artist! Το μακιγιάζ αποτελεί ένα επάγγελμα με απεριόριστες δυνατότητες δημιουργίας και άπειρες

Διαβάστε περισσότερα

Professional Workshops 2012-2013

Professional Workshops 2012-2013 Professional Workshops 2012-2013 Συνεχή Σεμινάρια Εξειδίκευσης με πρακτική εξάσκηση Νυφικό Μακιγιάζ 4ωρο Workshop Ποια είναι τα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουμε στο μακιγιάζ; 1)Xρωματολογία 2) Επιλογή

Διαβάστε περισσότερα

PRAXIS Hair & Beauty School ΚΟΜΜΩΤΙΚΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΟΝΥΧΟΠΛΑΣΤΙΚΗ Σύντομα Βιογραφικά Εκπαιδευτών. Δημήτρης Μάγγος, Hair Stylist, REDKEN artist

PRAXIS Hair & Beauty School ΚΟΜΜΩΤΙΚΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΟΝΥΧΟΠΛΑΣΤΙΚΗ Σύντομα Βιογραφικά Εκπαιδευτών. Δημήτρης Μάγγος, Hair Stylist, REDKEN artist PRAXIS Hair & Beauty School ΚΟΜΜΩΤΙΚΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΟΝΥΧΟΠΛΑΣΤΙΚΗ Σύντομα Βιογραφικά Εκπαιδευτών Δημήτρης Μάγγος, Hair Stylist, REDKEN artist Ο Δημήτρης Μάγγος είναι κομμωτής και καταξιωμένος REDKEN

Διαβάστε περισσότερα

Κλάδοι Σπουδών ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Κλάδοι Σπουδών ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ Το εξειδικευμένο Κολέγιο Αισθητικής και Εναλλακτικών Θεραπειών και Επαγγελματικού Μακιγιάζ Τo Susini College είναι Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης με μια συνεχή και επιτυχημένη πορεία στο

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαιδευτική και Επαγγελματική σταδιοδρομία των μαθητών της ειδικότητας Αισθητικής Τέχνης. Νταουντάκη Ελένη ΠΕ 18.04 1

Εκπαιδευτική και Επαγγελματική σταδιοδρομία των μαθητών της ειδικότητας Αισθητικής Τέχνης. Νταουντάκη Ελένη ΠΕ 18.04 1 Εκπαιδευτική και Επαγγελματική σταδιοδρομία των μαθητών της ειδικότητας Αισθητικής Τέχνης. Νταουντάκη Ελένη ΠΕ 18.04 1 Το επάγγελμα του/της της Αισθητικού Αισθητικός : ένα σύγχρονο, περιζήτητο και προσοδοφόρο

Διαβάστε περισσότερα

ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ - ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΟ - ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2013/14

ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ - ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΟ - ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2013/14 ΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΟ - ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2013/14 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: Interior Styling Αρχές Χρωματολογίας & Εργονομίας χώρου Ένας Γάλλος θεωρητικός είχε χαρακτηρίσει τον Interior Stylist (Στυλίστα Εσωτερικών

Διαβάστε περισσότερα

ΝΈΟΙ ΔΡΌΜΟΙ ΟΜΟΡΦΙΆΣ

ΝΈΟΙ ΔΡΌΜΟΙ ΟΜΟΡΦΙΆΣ ΝΈΟΙ ΔΡΌΜΟΙ ΟΜΟΡΦΙΆΣ με το MENU ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΩΤΗΡΙΟΥ WE L VE OUR CLIENTS MENU ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ για Νέους Δρόμους Ομορφιάς! Με πάθος για τελειότητα, συνεχές ενδιαφέρον για την εξέλιξη της κομμωτικής Μόδας και συνεχείς

Διαβάστε περισσότερα

Breaking Art Workshop δημιουργικής συνεργασίας για νέους χορογράφους και συνθέτες

Breaking Art Workshop δημιουργικής συνεργασίας για νέους χορογράφους και συνθέτες Σοφία Μαυραγάνη & Θάνος Πολυμενέας - Λιοντήρης Breaking Art Workshop δημιουργικής συνεργασίας για νέους χορογράφους και συνθέτες Ιανουάριος Μάρτιος 2018 Υποβολή αιτήσεων έως: 30 Οκτωβρίου 2017 Έναρξη workshop:

Διαβάστε περισσότερα

LAB2ART : Festivart 2014

LAB2ART : Festivart 2014 ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ LAB2ART : Festivart 2014 To FestivArt είναι ένας ετήσιος θεσμός επικοινωνίας των τεχνών και της δημιουργικής έκφρασης που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες,

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: E1. ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Τίτλος Συμμετοχής: Smart Beauty by Dust + Cream. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Dust +Cream

Ermis Media. Κατηγορία: E1. ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Τίτλος Συμμετοχής: Smart Beauty by Dust + Cream. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Dust +Cream Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ 11-13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014 ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΕΚΘΕΣΗ 11-13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014 ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΘΕΣΗ 11-13 ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 3 Αγαπητοί φίλοι εκθέτες, Σας καλωσορίζουμε στην έκθεση EURO Wedding and more. Η STATUS ΕΚΘΕΣΙΑΚΗ είναι μία εταιρεία οργάνωσης Εκθέσεων και Διαφήμισης με εμπειρία στο χώρο

Διαβάστε περισσότερα

ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΑΝΟΙΞΗ 2014. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΧΕΙΜΩΝΑΣ-ΑΝΟΙΞΗ 2014

ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΑΝΟΙΞΗ 2014. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΧΕΙΜΩΝΑΣ-ΑΝΟΙΞΗ 2014 ΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΧΕΙΜΩΝΑΣ-ΑΝΟΙΞΗ 2014 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: Interior Styling Αρχές Χρωματολογίας & Εργονομίας χώρου Ένας Γάλλος θεωρητικός είχε χαρακτηρίσει τον Interior Stylist (Στυλίστα Εσωτερικών χώρων)

Διαβάστε περισσότερα

Εσείς είστε το κέντρο σε οτιδήποτε κάνουμε!

Εσείς είστε το κέντρο σε οτιδήποτε κάνουμε! 2019 Indola Ed(you)cation Όλα τα σεμινάρια είναι σχεδιασμένα από κομμωτές για κομμωτές, ώστε να αποκτήσετε τις καλύτερες δεξιότητες και την επαγγελματική εξειδίκευση που χρειάζεστε για να χτίσετε την καριέρα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤ ΠΑΤΡΟΝΙΣΤ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤ ΠΑΤΡΟΝΙΣΤ Επαγγελματικό προφίλ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤ ΠΑΤΡΟΝΙΣΤ Ο Μοντελίστ Πατρονίστ είναι ο επαγγελματίας ο οποίος είναι ο συνεργάτης βοηθός του Σχεδιαστή/ρια Μόδας Ενδυματολόγου Στιλίστ. Είναι το άτομο που

Διαβάστε περισσότερα

Bauhaus 19 - Bauhaus Open House. Πρόγραμμα για Παιδιά και Εφήβους ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ-ΗΧΟΙ-ΧΡΩΜΑΤΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΛΕΥΚΟΙ ΚΥΒΟΙ-ΦΩΣ-ΣΚΙΑ 4 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

Bauhaus 19 - Bauhaus Open House. Πρόγραμμα για Παιδιά και Εφήβους ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ-ΗΧΟΙ-ΧΡΩΜΑΤΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΛΕΥΚΟΙ ΚΥΒΟΙ-ΦΩΣ-ΣΚΙΑ 4 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ Δελτίο Τύπου 24/01/2019 Bauhaus 19 - Bauhaus Open House Πρόγραμμα για Παιδιά και Εφήβους ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ-ΗΧΟΙ-ΧΡΩΜΑΤΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΛΕΥΚΟΙ ΚΥΒΟΙ-ΦΩΣ-ΣΚΙΑ 4 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ----------------------------------------------------------------------------

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Υποτροφιών Fulbright Ακαδημαϊκού Έτους για Έλληνες Πολίτες

Πρόγραμμα Υποτροφιών Fulbright Ακαδημαϊκού Έτους για Έλληνες Πολίτες Πρόγραμμα Υποτροφιών Fulbright Ακαδημαϊκού Έτους 2018-2019 για Έλληνες Πολίτες To Ίδρυμα Fulbright προκηρύσσει νέο κύκλο υποτροφιών για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 Οι υποτροφίες απευθύνονται σε καθηγητές/ερευνητές,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΓΙΑ «ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ - ΧΕΙΜΩΝΑ 2015/16»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΓΙΑ «ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ - ΧΕΙΜΩΝΑ 2015/16» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΓΙΑ «ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ - ΧΕΙΜΩΝΑ 2015/16» Οι τάσεις για το 2016/2017 είναι μοναδικές και φαίνεται να διαφοροποιούνται από τις καθαρά vintage γραμμές που μας επηρέασαν τις προηγούμενες χρονιές.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2012 - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2012

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2012 - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2012 2012 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2012 - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2012 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: Visual Merchandising, η τέχνη του displaying και της δημιουργίας μιας βιτρίνας 26 Ιαν Τεχνικές προβολής προϊόντων και

Διαβάστε περισσότερα

Τίτλος δράσης: Λανσάρισμα HAIR COLOR Avon Cosmetics

Τίτλος δράσης: Λανσάρισμα HAIR COLOR Avon Cosmetics Τίτλος δράσης: Λανσάρισμα HAIR COLOR Avon Cosmetics Τα Social Media της εταιρίας Καλλυντικών Avon «γεννήθηκαν» τον Απρίλιο του 2010. Δημιουργήθηκε η επίσημη σελίδα της Avon στο facebook και ταυτόχρονα

Διαβάστε περισσότερα

Tοποθεσία: θα ανακοινωθεί σύντομα.α

Tοποθεσία: θα ανακοινωθεί σύντομα.α Follow US Κυριακή 12 Φεβρουαρίου / Ηράκλειο Κρήτης Palinoia 1 st Advanced Fashion Education Eυθυμίου Μάρκος, Καρούλιας Δημήτρης, Στεφανάκη Κική,Χιωτογλάκης Γιώργος Η συνεχόμενη επανάληψη μιας πράξης μέχρι

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟ ΕΩΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΑΠΟ ΕΩΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΠΟ 16.06 ΕΩΣ 02.07 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 16.06 Οι fashion editors του InStyle δίνουν στιλιστικές ιδέες δηµιουργώντας τους συνδυασµούς µε βάση τα «Crop Tops» ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.06 Styling tips για smart

Διαβάστε περισσότερα

Η BELLISSIMA ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Η BELLISSIMA ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ Η BELLISSIMA ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ Όχι μόνο τα μαλλιά, αλλά και το δέρμα, το σώμα και τα νύχια.τέσσερις περιοχές όπου η Bellissima αναπτύσσει ήδη τις πιο εκπληκτικές τεχνολογίες.

Διαβάστε περισσότερα

Μεταπτυχιακό στην Ψυχολογία Εργασίας

Μεταπτυχιακό στην Ψυχολογία Εργασίας Μεταπτυχιακό στην Ψυχολογία Εργασίας Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο με ιστορία 35 ετών, πρωτοπορεί από το 1982 στην ιδιωτική τριτοβάθμια εκπαίδευση. Είναι το μοναδικό Κολλέγιο στην Ελλάδα

Διαβάστε περισσότερα

Πνευµατικά ικαιώµατα

Πνευµατικά ικαιώµατα Πνευµατικά ικαιώµατα Το παρόν είναι πνευµατική ιδιοκτησία της ACTA Α.Ε. και προστατεύεται από την Ελληνική και Ευρωπαϊκή νοµοθεσία που αφορά τα πνευµατικά δικαιώµατα. Απαγορεύεται ρητώς η δηµιουργία αντιγράφου,

Διαβάστε περισσότερα

CONTEMPORARY VISUAL CULTURE ----------------------------------- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ CRAIG GREEN ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΤΑ DESIGNS OF THE YEAR AWARDS

CONTEMPORARY VISUAL CULTURE ----------------------------------- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ CRAIG GREEN ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΤΑ DESIGNS OF THE YEAR AWARDS CONTEMPORARY VISUAL CULTURE ----------------------------------- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ CRAIG GREEN ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΤΑ DESIGNS OF THE YEAR AWARDS Έκθεση 20 Μαρτίου - 7 Ιουλίου 2013 Design Museum Shad Thames London

Διαβάστε περισσότερα

Graffiti. Γκράφιτι είναι η αναγραφή κειμένου όπως συνθημάτων ή η ζωγραφική σε επιφάνειες που συνήθως βρίσκονται σε δημόσιους χώρους.

Graffiti. Γκράφιτι είναι η αναγραφή κειμένου όπως συνθημάτων ή η ζωγραφική σε επιφάνειες που συνήθως βρίσκονται σε δημόσιους χώρους. GRAFFITI Graffiti Γκράφιτι είναι η αναγραφή κειμένου όπως συνθημάτων ή η ζωγραφική σε επιφάνειες που συνήθως βρίσκονται σε δημόσιους χώρους. Τα είδη του Graffiti Το γκράφιτι χωρίζεται σε δύο κατηγορίες:

Διαβάστε περισσότερα

«Το Πορτοκάλι με την Περόνη» υλικό εργασίας

«Το Πορτοκάλι με την Περόνη» υλικό εργασίας «Το Πορτοκάλι με την Περόνη» υλικό εργασίας θεατρικές ασκήσεις και δημιουργικές δραστηριότητες Συμπεριλαμβάνεται CD με φωτογραφικό υλικό Το πορτοκάλι με την περόνη: υλικό εργασίας θεατρικές ασκήσεις και

Διαβάστε περισσότερα

Τελικός τίτλος σπουδών:

Τελικός τίτλος σπουδών: Επωνυμία προγράμματος: Τελικός τίτλος σπουδών: ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (ΠΤΥΧΙΟ) Πτυχίο Ο γραφίστας ασχολείται με τη μελέτη, τη διαμόρφωση και γενικότερα την αισθητική επιμέλεια κάθε είδους εκτυπωτικής εργασίας.

Διαβάστε περισσότερα

H πρώτη Ακαδημία Κλινικής Αρωματοθεραπείας στην Ελλάδα

H πρώτη Ακαδημία Κλινικής Αρωματοθεραπείας στην Ελλάδα H πρώτη Ακαδημία Κλινικής Αρωματοθεραπείας στην Ελλάδα Αποκτήστε πιστοποιημένο δίπλωμα με το πιο έγκυρο πρόγραμμα σπουδών Satelitte School of Penny Price Academy IFPA CERTIFIED H πρώτη Ακαδημία Κλινικής

Διαβάστε περισσότερα

κύρος, εμπειρία λάμψη

κύρος, εμπειρία λάμψη ΣΟ ΓΕΓΟΝΟ Η εταιρεία ETOILE PRODUCTIONS οργανώνει φέτος, για δέκατη συνεχή χρονιά, έναν ελληνικό διαγωνισμό ομορφιάς, συνέχεια του MISTER INTERNATIONAL GREECE, με τον τίτλο «MR & MISS INTERNATIONAL BEAUTY

Διαβάστε περισσότερα

Τι είναι σημαντικό για εσάς;

Τι είναι σημαντικό για εσάς; CROP BOTTOM 117325 GR 09/2012 Τι είναι σημαντικό για εσάς; το πρόσθετο εισόδημα να είστε ο εργοδότης του εαυτού σας περισσότερη ελευθερία να έχετε τον έλεγχο του μέλλοντός σας η οικογένεια κάποια εξτρά

Διαβάστε περισσότερα

Τελος, είμαστε πάντα κοντά στις φοιτήτριες αισθηιτκής με ειδικές τιμές και πακέτα προσφορών!

Τελος, είμαστε πάντα κοντά στις φοιτήτριες αισθηιτκής με ειδικές τιμές και πακέτα προσφορών! H εταιρεία Kybella ιδρύθηκε το 1990 με σκοπό να καλύψει όλες τις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία που δραστηριοποιείται στο χώρο της αισθητικής. Αποκλειστικές συνεργασίες με κορυφαίους κατασκευαστές

Διαβάστε περισσότερα

for your special moments... come to the experts

for your special moments... come to the experts for your special moments... come to the experts KTIMA XRISTIDI // ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ // UNFORGETTABLE MOMENTS Το Κτήμα Καταπράσινη έκταση 10 στρεμμάτων με ελαιόδεντρα και απεριόριστη μαγευτική θέα στον

Διαβάστε περισσότερα

Σ Χ Ε Δ Ι Ο ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΥΠ ΑΡΙΘΜ.

Σ Χ Ε Δ Ι Ο ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΥΠ ΑΡΙΘΜ. Σ Χ Ε Δ Ι Ο ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΥΠ ΑΡΙΘΜ. «Καθορισμός Προσόντων και Δικαιολογητικών για την Πρόσληψη Διδακτικού Προσωπικού των Ανωτέρων Σχολών Κινηματογραφίας Τηλεόρασης» Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

POSEIDONIA HAIRWORKS Hair Expert Λοΐζος Ιωάννου Λοΐζου Ιωάννου, η χρήση κορυφαίων προϊόντων POSEIDONIA HAIRWORKS Hair Expert Loizos Ioannou

POSEIDONIA HAIRWORKS Hair Expert Λοΐζος Ιωάννου Λοΐζου Ιωάννου, η χρήση κορυφαίων προϊόντων POSEIDONIA HAIRWORKS Hair Expert Loizos Ioannou ATHENS - SPETSES Το POSEIDONIA HAIRWORKS σας καλωσορίζει στον υπέροχο κόσμο της ομορφιάς! Οι εκλεκτοί μας πελάτες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια σειρά από υπηρεσίες που παρέχει ο Hair Expert Λοΐζος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΕ FOCUS ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ!!!

ΚΑΝΕ FOCUS ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ!!! ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Τρίτη 08 Νοεμβρίου 2009 ΚΑΝΕ FOCUS ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ!!! Παρέα με τον GADGETAKIA, τον Mr. CHEAPMAN, τον Mr. PRACTICAL, τον GAMER, τον DESIGN FREAK, τον Mr. IDIMON, τον Mr. DISPISTO, τον PC SPECIALIST

Διαβάστε περισσότερα

See More. Feel More. Σαγηνευτικά χρώματα. Αποκαλυπτική φωτεινότητα. Εντονότερη αντίθεση.

See More. Feel More. Σαγηνευτικά χρώματα. Αποκαλυπτική φωτεινότητα. Εντονότερη αντίθεση. See More. Feel More. Σαγηνευτικά χρώματα. Αποκαλυπτική φωτεινότητα. Εντονότερη αντίθεση. Ανακαλύψτε την ολοκαίνουρια SUHD TV της SAMSUNG. Η SUHD TV της Samsung έχει σχεδιαστεί για να σαγηνέψει όλες τις

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2012. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS

ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2012. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2012 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2012 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: Interior Styling & Κατάστημα. Ιδέες και προτάσεις προβολής προϊόντων και υπηρεσιών βασισμένες στις τάσεις διακόσμησης 2012/13

Διαβάστε περισσότερα

π 3 μέσα στην 32η Athens International Jewellery Show 1-4 Μαρτίου 2019, Metropolitan Expo

π 3 μέσα στην 32η Athens International Jewellery Show 1-4 Μαρτίου 2019, Metropolitan Expo Η CHEAPART συνεχίζει και επεκτείνει τη συνεργασία της με τη ΔΕΘ στην 32η Athens International Jewellery Show. Αξιοποιώντας το δημιουργικό δυναμικό του design και της τέχνης, τρεις καταξιωμένοι οργανισμοί

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Διαλέξεων ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ

Πρόγραμμα Διαλέξεων ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ Πρόγραμμα Διαλέξεων ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ Κύκλος επτά (7) διαλέξεων, με την συμμετοχή εννέα (9) κορυφαίων ομιλητών, με κοινό χαρακτηριστικό γνώρισμα την πρωτοποριακή σκέψη. Στόχος των ομιλιών είναι

Διαβάστε περισσότερα

"Δημιουργώντας ένα όνειρο που δεν θέλετε να ξυπνήσετε από αυτό πότε".

Δημιουργώντας ένα όνειρο που δεν θέλετε να ξυπνήσετε από αυτό πότε. Περιγραφή Μάρκετινγκ / Οργάνωση Event/ Δημιουργική Προώθηση Αποστολή Εμείς απλά πιστεύουμε στη δύναμη του μάρκετινγκ και της δημιουργικότητας σε εκδηλώσεις. Στόχος μας είναι να ανεβάσουμε τον πήχη και

Διαβάστε περισσότερα

Στόχος του σεμιναρίου. Σε ποιους απευθύνεται. Οφέλη

Στόχος του σεμιναρίου. Σε ποιους απευθύνεται. Οφέλη Στόχος του σεμιναρίου Το LinkedIn σεμινάριο είναι ένα σεμινάριο διάρκειας 8 ωρών το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τη Socialab την Τρίτη 21 Απριλίου με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες όσων επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν

Διαβάστε περισσότερα

ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2012 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2013

ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2012 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2013 ΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2012 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2013 -Ο ρόλος του Interior Stylist. Πηγές ενημέρωσης και έμπνευσης (Περιοδικά - ιστοσελίδες). ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: Interior Styling Αρχές Χρωματολογίας & Εργονομίας

Διαβάστε περισσότερα

12, 13 & 14 Ιανουαρίου Ένα τριήμερo αφιερωμένο στους μελλόνυμφους και νέους γονείς

12, 13 & 14 Ιανουαρίου Ένα τριήμερo αφιερωμένο στους μελλόνυμφους και νέους γονείς 12, 13 & 14 Ιανουαρίου 2019 Ένα τριήμερo αφιερωμένο στους μελλόνυμφους και νέους γονείς Agenda The Fashion Show Ζάππειο Μέγαρο Production Publicity Target Group General Sponsors Sponsoring Packages Designers-Bridal

Διαβάστε περισσότερα

GROUP OF COMPANIES PROGRAMME....follow us

GROUP OF COMPANIES PROGRAMME....follow us GROUP OF COMPANIES 2017 PROGRAMME...follow us Τhe Company Barber EDUCATION step by step Στέλιος Καρούσος Barber Team GROUP OF COMPANIES Η εταιρεία The Art of Colour ιδρύθηκε το 1994 με 20χρονη δράση και

Διαβάστε περισσότερα

Το μεγαλύτερο portal για τον γάμο και την βάπτιση στο Ελληνικό ιντερνετ

Το μεγαλύτερο portal για τον γάμο και την βάπτιση στο Ελληνικό ιντερνετ Το μεγαλύτερο portal για τον γάμο και την βάπτιση στο Ελληνικό ιντερνετ 2001 2013 Το www.gamosorganosi.gr είναι προϊόν της εταιρείας SOP Internet, η οποία επίσης εκδίδει τo μοναδικό περιοδικό γάμου στην

Διαβάστε περισσότερα

Οι παραστατικές τέχνες στον δημόσιο χώρο

Οι παραστατικές τέχνες στον δημόσιο χώρο Οι παραστατικές τέχνες στον δημόσιο χώρο Μετά το εικαστικό project "Gradient: From Gray to Color Scale" που διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία και άφησε το αποτύπωμά του στην πόλη, τη σκυτάλη παίρνει για τα τέλη

Διαβάστε περισσότερα

See More. Feel More. Σαγηνευτικά χρώματα. Αποκαλυπτική φωτεινότητα. Εντονότερη αντίθεση.

See More. Feel More. Σαγηνευτικά χρώματα. Αποκαλυπτική φωτεινότητα. Εντονότερη αντίθεση. See More. Feel More. Σαγηνευτικά χρώματα. Αποκαλυπτική φωτεινότητα. Εντονότερη αντίθεση. Ανακαλύψτε την ολοκαίνουρια SUHD TV της SAMSUNG. Η SUHD TV της Samsung έχει σχεδιαστεί για να σαγηνέψει όλες τις

Διαβάστε περισσότερα

Αντιηλιακή Φροντίδα Αδυνάτισμα Καλλυντικά Μακιγιάζ Βρεφική & Παιδική Φροντίδα

Αντιηλιακή Φροντίδα Αδυνάτισμα Καλλυντικά Μακιγιάζ Βρεφική & Παιδική Φροντίδα Καλοκαίρι e-catalogue 2012 Αντιηλιακή Φροντίδα Αδυνάτισμα Καλλυντικά Μακιγιάζ Βρεφική & Παιδική Φροντίδα Αντιηλιακή Φροντίδα Κάντε έκπτωση στην τσέπη σας όχι στην εμφάνιση Κάθε γυναίκα οφείλει να δείχνει

Διαβάστε περισσότερα

Ημερίδα Εκπαίδευση Ενηλίκων: Εμπειρίες & Δράσεις

Ημερίδα Εκπαίδευση Ενηλίκων: Εμπειρίες & Δράσεις Ακαδημία Πλάτωνος Οι δρόμοι της Γνώσης Ημερίδα Εκπαίδευση Ενηλίκων: Εμπειρίες & Δράσεις Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β&Μ Θεοχαράκη 12/10/2015 www.plato-academy.gr Ακαδημία Πλάτωνος Οι δρόμοι της

Διαβάστε περισσότερα

Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ

Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΒΑΣΙΚΟΣ ΟΡΙΣΜΟΣ Κατά την Gillian Dyer. «Διαφήμιση η διάδοση μιας είδησης με τη φήμη, με τον προφορικό λόγο ή με δημοσίευμα, των αρετών ενός προσώπου ή πράγματος». ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

ANAKOINΩΣΗ ΤΥΠΟΥ. Η Σοφία η μέλισσα ταξίδεψε και έπαιξε με παιδιά έξι Δημοτικών σχολείων στις επαρχίες της Κύπρου. Λευκωσία, 7 Δεκεμβρίου 2015

ANAKOINΩΣΗ ΤΥΠΟΥ. Η Σοφία η μέλισσα ταξίδεψε και έπαιξε με παιδιά έξι Δημοτικών σχολείων στις επαρχίες της Κύπρου. Λευκωσία, 7 Δεκεμβρίου 2015 ANAKOINΩΣΗ ΤΥΠΟΥ Επικοινωνία: Γραφείο Επικοινωνίας Τομέας Προώθησης και Προβολής, Πανεπιστήμιο Κύπρου Τηλ. 22894304 ηλ. διεύθυνση: prinfo@ucy.ac.cy ιστοσελίδα: www.pr.ucy.ac.cy ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Λευκωσία,

Διαβάστε περισσότερα

Το μεγάλο περιοδικό γάμου για την Β. Ελλάδα και την Θεσσαλία

Το μεγάλο περιοδικό γάμου για την Β. Ελλάδα και την Θεσσαλία Το μεγάλο περιοδικό γάμου για την Β. Ελλάδα και την Θεσσαλία Ιστορικό Το περιοδικό Προτάσεις Γάμου είναι προϊόν της εταιρείας SOP internet, η οποία επίσης διαχειρίζεται, το μεγαλύτερο portal για τον γάμο

Διαβάστε περισσότερα

MSc Cognitive Behavioural Psychotherapies (University of Bolton, UK)

MSc Cognitive Behavioural Psychotherapies (University of Bolton, UK) Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ Το NEW YORK COLLEGE προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία για ολοκληρωμένες πανεπιστημιακές σπουδές στην Ελλάδα, οι οποίες οδηγούν σε Αμερικάνικο ή Ευρωπαϊκό πτυχίο από διεθνούς κύρους

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Οι μαθητές της δευτέρας λυκείου αντιμετωπίζουν σε αυτή την ηλικία ένα από τα ποιο κρίσιμα ερωτήματα και διλλήματα της ζωής τους, τον επαγγελματικό προσανατολισμό

Διαβάστε περισσότερα

Προϋποθέσεις Επιτυχούς Συμμετοχής σε Έκθεση

Προϋποθέσεις Επιτυχούς Συμμετοχής σε Έκθεση Προϋποθέσεις Επιτυχούς Συμμετοχής σε Έκθεση Ενημερωτική Παρουσίαση Ομοσπονδίας Εργοδοτών & Βιομηχάνων 6 Οκτωβρίου 2015 Αντώνης Γιωργάκη 1 Network Brand Services The WTC Cyprus Advantage 2 WORLD TRADE CENTER

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκοί και Λατινοαμερικάνικοι χοροί

Ευρωπαϊκοί και Λατινοαμερικάνικοι χοροί Ευρωπαϊκοί και Λατινοαμερικάνικοι χοροί Tάνγκο Το τάνγκο ξεκίνησε να χορεύεται πριν από το 1900. Γεννήθηκε στην Αργεντινή και την Ουρουγουάη, αλλά διαδόθηκε σχεδόν σε όλον τον κόσμο. Υπάρχει επίσης και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2521 / 22.05.2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2521 / 22.05.2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2521 / 22.05.2015 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν.4072/2012

Διαβάστε περισσότερα

Πώς Να Χρησιμοποιήσετε το YouTube για την Επιχείρησή σας. Annabelle McVine, winescribble.com

Πώς Να Χρησιμοποιήσετε το YouTube για την Επιχείρησή σας. Annabelle McVine, winescribble.com Πώς Να Χρησιμοποιήσετε το YouTube για την Επιχείρησή σας Annabelle McVine, winescribble.com Ερώτηση: Τι είναι το YouTube; Είναι ένας ιστότοπος κοινοποίησης βίντεο Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης

Διαβάστε περισσότερα

Επι Mένοντας Διεθνώς. Λίζα Μάγιερ. Managing Director, Fortis Venustas

Επι Mένοντας Διεθνώς. Λίζα Μάγιερ. Managing Director, Fortis Venustas Επι Mένοντας Διεθνώς Λίζα Μάγιερ Managing Director, Fortis Venustas Reinventing your Business Διαγράφοντας το παρελθόν και χαράζοντας το μέλλον Υπάρχει μέλλον μετά την κρίση; Ηκρίσηοδηγεί στην αναζήτηση

Διαβάστε περισσότερα

ΖHΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΕΥΡΩ*

ΖHΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΕΥΡΩ* 02 03 ΖHΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΕΥΡΩ* *Χρησιμοποιήστε την κάρτα σας σε κάθε επίσκεψη, κερδίστε ευρώ, εξαργυρώστε σε υπηρεσίες. Με καθεμία από τις παρακάτω υπηρεσίες κερδίζετε: ΚΟΥΡΕΜΑ 3 ΧΤΕΝΙΣΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Διήμερο Σεμινάριο Θεάτρου για Εκπαιδευτικούς κάθε ειδικότητας που ασχολούνται με το σχολικό θέατρο

ΘΕΜΑ: Διήμερο Σεμινάριο Θεάτρου για Εκπαιδευτικούς κάθε ειδικότητας που ασχολούνται με το σχολικό θέατρο ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 7.7.02.27 13 Σεπτεμβρίου 2013 Διευθυντές, Διευθύντριες Δημόσιων και Ιδιωτικών Σχολείων Μέσης και Τεχνικής Επαγγελματικής

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Ωρολόγιο Πρόγραμμα των μαθημάτων των Α, Β και Γ τάξεων Καλλιτεχνικού Γυμνασίου και των Α, Β και Γ τάξεων Γενικού Καλλιτεχνικού Λυκείου»

ΘΕΜΑ: «Ωρολόγιο Πρόγραμμα των μαθημάτων των Α, Β και Γ τάξεων Καλλιτεχνικού Γυμνασίου και των Α, Β και Γ τάξεων Γενικού Καλλιτεχνικού Λυκείου» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Παράλληλα, οι εργοδότες στον τομέα της Γεωργίας καταγράφουν τις πιο αδύναμες προοπτικές απασχόλησης, με Προοπτικές της τάξης του +16%.

Παράλληλα, οι εργοδότες στον τομέα της Γεωργίας καταγράφουν τις πιο αδύναμες προοπτικές απασχόλησης, με Προοπτικές της τάξης του +16%. ManpowerGroup Mesogeion 2-4 Athens Tower 115 27 Athens T: 210 69 27 400 F: 210 32 48 644 www.manpowergroup.gr MEDIA CONTACT: Vasso Tsouni 211-1069963 vtsouni@manpowergroup.gr Δελτίο Τύπου UNDER STRICT

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ: ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΞΟΔΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ

ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ: ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΞΟΔΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ Δελτίο Τύπου ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ: ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΞΟΔΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ 1 στους 3 γονείς κάνει δεύτερη δουλειά και εργάζεται

Διαβάστε περισσότερα

Ένα τριήμερo αφιερωμένο στους μελλόνυμφους και νέους γονείς

Ένα τριήμερo αφιερωμένο στους μελλόνυμφους και νέους γονείς Ένα τριήμερo αφιερωμένο στους μελλόνυμφους και νέους γονείς style stage BRIDAL EXPO Η BRIDAL EXPO, η πρώτη έκθεση της χρονιάς που αφορά στο γάμο και στη βάπτιση συγκεντρώνει περισσότερα από 6.000 ζευγάρια

Διαβάστε περισσότερα

Εκ μέρους των συναδέλφων που στελεχώνουμε το Τμήμα Μηχανικών Σχεδίασης

Εκ μέρους των συναδέλφων που στελεχώνουμε το Τμήμα Μηχανικών Σχεδίασης Αγαπητοί/ές μελλοντικοί/ές φοιτητές/τριες, Εκ μέρους των συναδέλφων που στελεχώνουμε το Τμήμα Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Σύρο, σας καλωσορίζω στη σύντομη

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Τηλεόραση. Τίτλος Συμμετοχής: Valentine Mega Channel Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Lacta

Ermis Media. Κατηγορία: Τηλεόραση. Τίτλος Συμμετοχής: Valentine Mega Channel Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Lacta Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Stylist PORTFOLIO

Stylist PORTFOLIO Stylist PORTFOLIO 2013-2014 Χαιρετισμός από τον ιδρυτή της σχολής Αγαπητέ Στυλίστα και Επαγγελματία της Μόδας, σε καλωσορίζω στο AthensFashionClub, την μοναδική επιχείρηση Μόδας στην Ελλάδα που συνδυάζει

Διαβάστε περισσότερα

κόσμου τους θυσαυρούς που δεν

κόσμου τους θυσαυρούς που δεν μες στο μουσείο, μες στο μουσείο μια μερα μπήκα με φόρα κι εγω, μη με τραβάτε μη μου κολλάτε, απ το μουσείο δεν θέλω Στο Μουσείο να βγω. Τρέχω Οδηγίες προς τους εκπαιδευτικούς τρέχω μές στα δωμάτια, μ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΨΑΡΑΚΗ ΕΓΡΑΠΣΗ ΕΡΓΑΙΑ Νο 1

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΨΑΡΑΚΗ ΕΓΡΑΠΣΗ ΕΡΓΑΙΑ Νο 1 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Ψηφιακή προσωπικότητα.3 χεδιασμός γραμματοσειράς...4 χολιασμός 12 Matrix..13 2 Ψηφιακή προσωπικότητα (κέλος Α) Η ψηφιακή προσωπικότητα η οποία θα συμμετέχει στις εργασίες της θεματικής ενότητας

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΣΥΠ Στερεάς Ελλάδας

ΚΕΣΥΠ Στερεάς Ελλάδας ΚΕΣΥΠ Στερεάς Ελλάδας 2016 Τι είναι επιχειρηματικότητα; ΜΥΘΟΙ, ΕΙΔΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ & ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ Ο επιχειρηματίας γεννιέται ή γίνεται; Ποιόν επιχειρηματία θαυμάζετε και γιατί; Ποιο είναι το όραμά

Διαβάστε περισσότερα

it feeds from the strength of the branches which itself comes from the peaceful darkness of water and earth.

it feeds from the strength of the branches which itself comes from the peaceful darkness of water and earth. Well-being is like the leaf of an old tree: it feeds from the strength of the branches which itself comes from the peaceful darkness of water and earth. 2 1. Polis Hammam Concept Η POLIS HAMMAM είναι η

Διαβάστε περισσότερα

Ο χορός είναι μορφή καλλιτεχνικής και αθλητικής έκφρασης η οποία αναφέρεται στην κίνηση του σώματος, συνήθως ρυθμική και σύμφωνη με τη μουσική,όπως η

Ο χορός είναι μορφή καλλιτεχνικής και αθλητικής έκφρασης η οποία αναφέρεται στην κίνηση του σώματος, συνήθως ρυθμική και σύμφωνη με τη μουσική,όπως η Ο χορός είναι μορφή καλλιτεχνικής και αθλητικής έκφρασης η οποία αναφέρεται στην κίνηση του σώματος, συνήθως ρυθμική και σύμφωνη με τη μουσική,όπως η ανθρώπινη γλώσσα, δεν υπάρχει μονάχα ένα είδος. Σε

Διαβάστε περισσότερα

ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ (Sigmund Freud, Carl G. Jung, Jacques Lacan) Εισηγητές: Μαρία Καρκανιά Ελένη Ρηγούτσου Δρ. Μαρία Κατσιφαράκη Μαριάνθη Κιουρτσόγλου ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Μέθοδοι Ψυχοθεραπείας

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΡΙΑ ΤΣΑΓΚΑΡΗ ΝΙΚΗΤΡΙΑ

ΜΑΡΙΑ ΤΣΑΓΚΑΡΗ ΝΙΚΗΤΡΙΑ Δελτίο Τύπου ΜΑΡΙΑ ΤΣΑΓΚΑΡΗ ΝΙΚΗΤΡΙΑ του Πρώτου Βραβείου της Νεανικής Καλλιτεχνικής Σκηνής της Μεσογείου από το HYam, σε συνεργασία με το Ίδρυμα-Fondation Jean-Luc Lagardère Agence L art en plus Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ

Διαβάστε περισσότερα

2016 ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ ΚΙΤ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

2016 ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ ΚΙΤ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ 2016 ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ ΚΙΤ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ Οι ταξιδιώτες παγκοσμίως εμπιστεύονται το TripAdvisor Με περισσότερες από 320 εκατομμύρια κριτικές και γνώμες για ξενοδοχεία, εστιατόρια και αξιοθέατα

Διαβάστε περισσότερα

Ερωτηματολόγιο για τη χρήση της Οπτικής Διδασκαλίας και της Ψηφιακής Αφήγηση ως εκπαιδευτικά εργαλεία.

Ερωτηματολόγιο για τη χρήση της Οπτικής Διδασκαλίας και της Ψηφιακής Αφήγηση ως εκπαιδευτικά εργαλεία. Ερωτηματολόγιο για τη χρήση της Οπτικής Διδασκαλίας και της Ψηφιακής Αφήγηση ως εκπαιδευτικά εργαλεία. Τα πεδία με αστερίσκο () είναι υποχρεωτικά. Παρακαλώ συμπληρώστε το παρακάτω ερωτηματολόγιο της έρευνας

Διαβάστε περισσότερα

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επιλέξεις τον ιδανικό συνεργάτη. Εμείς έχουμε 25. Όσους και τα χρόνια μας!

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επιλέξεις τον ιδανικό συνεργάτη. Εμείς έχουμε 25. Όσους και τα χρόνια μας! Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επιλέξεις τον ιδανικό συνεργάτη. Εμείς έχουμε 25. Όσους και τα χρόνια μας! Εμπειρία. Είναι μεγάλη όσα και τα χρόνια μας στο χώρο της επικοινωνίας. Στρατηγική. Είναι η φιλοσοφία

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ Ι «Η Θεωρητική έννοια της Μεθόδου Project» Αγγελική ρίβα ΠΕ 06

ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ Ι «Η Θεωρητική έννοια της Μεθόδου Project» Αγγελική ρίβα ΠΕ 06 ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ Ι «Η Θεωρητική έννοια της Μεθόδου Project» Αγγελική ρίβα ΠΕ 06 1590 1765 η Μέθοδος Project σε σχολές Αρχιτεκτονικής στην Ευρώπη 1765 1880 συνήθης µέθοδος διδασκαλίας - διάδοσή της στην

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Δημιουργική Ευρώπη Γραφείο Δημιουργική Ευρώπη Ελλάδας Ειρήνη Κομνηνού Προϊσταμένη του Τμήματος Ευρωπαϊκής Ένωσης/ΔΔΣΕΕ/ΥΠΠΟΑ

Πρόγραμμα Δημιουργική Ευρώπη Γραφείο Δημιουργική Ευρώπη Ελλάδας Ειρήνη Κομνηνού Προϊσταμένη του Τμήματος Ευρωπαϊκής Ένωσης/ΔΔΣΕΕ/ΥΠΠΟΑ Πρόγραμμα Δημιουργική Ευρώπη 2014-2020 Γραφείο Δημιουργική Ευρώπη Ελλάδας Ειρήνη Κομνηνού Προϊσταμένη του Τμήματος Ευρωπαϊκής Ένωσης/ΔΔΣΕΕ/ΥΠΠΟΑ Ευρωπαϊκή Επιτροπή Education, Audiovisual and Culture Executive

Διαβάστε περισσότερα

Stylist PORTFOLIO

Stylist PORTFOLIO Stylist PORTFOLIO 2014-2015 Χαιρετισμός από τον ιδρυτή της σχολής Αγαπητέ Στυλίστα και Επαγγελματία της Μόδας, σε καλωσορίζω στο AthensFashionClub, την μοναδική επιχείρηση Μόδας στην Ελλάδα που συνδυάζει

Διαβάστε περισσότερα

Ξένοι ηθοποιοί. Ερευνητική Εργασία Project Αθανασία Στραβοκώστα Α 5 Πηγές: Βικιπαίδεια

Ξένοι ηθοποιοί. Ερευνητική Εργασία Project Αθανασία Στραβοκώστα Α 5 Πηγές: Βικιπαίδεια Ξένοι ηθοποιοί Ερευνητική Εργασία Project Αθανασία Στραβοκώστα Α 5 Πηγές: Βικιπαίδεια Λεονάρντο Ντι Κάπριο Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο είναι Αμερικανός ηθοποιός. Ξεκίνησε την καριέρα του με τηλεοπτικές διαφημίσεις

Διαβάστε περισσότερα

MPhil / PhD in Psychology (University of Bolton, UK)

MPhil / PhD in Psychology (University of Bolton, UK) MPhil / PhD in Psychology (University of Bolton, UK) Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ Το NEW YORK COLLEGE προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία για ολοκληρωμένες πανεπιστημιακές σπουδές στην Ελλάδα, οι οποίες οδηγούν

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Ε1 Τηλεόραση. Τίτλος Συμμετοχής: Jumping Fish Music Project: Μια νέα μουσική εκπομπή

Ermis Media. Κατηγορία: Ε1 Τηλεόραση. Τίτλος Συμμετοχής: Jumping Fish Music Project: Μια νέα μουσική εκπομπή Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Είναι το Life Coaching για εσένα;

Είναι το Life Coaching για εσένα; Τι είναι το life coaching; Είναι το Life Coaching για εσένα; Το life coaching, όπως αναγράφεται στην ιστοσελίδα της International Coach Federation, και σε δική μου μετάφραση, είναι η διαδικασία μέσα από

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: E1. ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Τίτλος Συμμετοχής: Ποιος θέλεις να είσαι σήμερα; Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Studio pro

Ermis Media. Κατηγορία: E1. ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Τίτλος Συμμετοχής: Ποιος θέλεις να είσαι σήμερα; Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Studio pro Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΟΜ 102 Α'ΤΡΙΜΗΝΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2014 ΕΒΔΟΜΑΔΑ 7 Μια μαύρη δεκαετία για την ανθρωπότητα καθώς ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος είναι στο προσκήνιο. Η επιβίωση του ανθρώπου είναι πιο

Διαβάστε περισσότερα

Η Σύγχρονη Μεθοδολογία Δυναμικής Αύξησης Πωλήσεων σε Επιλεγμένους Πελάτες Target Sales

Η Σύγχρονη Μεθοδολογία Δυναμικής Αύξησης Πωλήσεων σε Επιλεγμένους Πελάτες Target Sales Πρόγραμμα Ανάπτυξης Το πρόγραμμα Ανάπτυξης αποτελείται από μια σειρά συμπυκνωμένων πρακτικών σεμιναρίων εργαστηρίων σχεδιασμένα να αυξήσουν την αποτελεσματικότητα σε βασικές εργασίες - κλειδιά των σημερινών

Διαβάστε περισσότερα

Ενότητα στις Εικαστικές Τέχνες

Ενότητα στις Εικαστικές Τέχνες Ενότητα στις Εικαστικές Τέχνες Τίτλος: Ιστορίες δωματίων Βαθμίδα: 2 Τάξη: Ε Διάρκεια: 6 Χ 80 Περιγραφή Ενότητας Οι μαθητές και οι μαθήτριες μέσα από διάφορες δραστηριότητες που αφορούν στο δωμάτιό τους

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ERASMUS Το σχολείο μας τη φετινή χρονιά υλοποίησε 2 ευρωπαϊκά προγράμματα. Το 1 ο αφορά τη δράση ΚΑ1 και το 2 ο τη δράση ΚΑ2

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ERASMUS Το σχολείο μας τη φετινή χρονιά υλοποίησε 2 ευρωπαϊκά προγράμματα. Το 1 ο αφορά τη δράση ΚΑ1 και το 2 ο τη δράση ΚΑ2 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ERASMUS+ 04.06.2015 Το σχολείο μας τη φετινή χρονιά υλοποίησε 2 ευρωπαϊκά προγράμματα. Το 1 ο αφορά τη δράση ΚΑ1 και το 2 ο τη δράση ΚΑ2 ΚΑ1 1 η διαφάνεια: Τον Ιούλιο του 2014 εγκρίθηκε από

Διαβάστε περισσότερα

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑΣ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑΣ ΟΡΟΣ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑΣ Με τον όρο ενδυμασία το σύνολο των ενδυμάτων για την εξωτερική εμφάνιση του ανθρώπου, ενώ ο όρος ένδυμα καλύπτει κάθε αντικείμενο κατασκευασμένο από οποιοδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

Το Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ αποτελεί το μεγαλύτερο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης που οδηγεί σε αναγνωρισμένο Κρατικό Δίπλωμα από το Υπουργείο Παιδείας

Το Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ αποτελεί το μεγαλύτερο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης που οδηγεί σε αναγνωρισμένο Κρατικό Δίπλωμα από το Υπουργείο Παιδείας Το Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ αποτελεί το μεγαλύτερο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης που οδηγεί σε αναγνωρισμένο Κρατικό Δίπλωμα από το Υπουργείο Παιδείας Λειτουργεί σύμφωνα με τις διατάξεις του Υπουργείου Παιδείας

Διαβάστε περισσότερα

ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ (Sigmund Freud, Carl G. Jung, Jacques Lacan) Εισηγητές: Μαρία Καρκανιά Ελένη Ρηγούτσου Δρ.

ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ (Sigmund Freud, Carl G. Jung, Jacques Lacan) Εισηγητές: Μαρία Καρκανιά Ελένη Ρηγούτσου Δρ. ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ (Sigmund Freud, Carl G. Jung, Jacques Lacan) Εισηγητές: Μαρία Καρκανιά Ελένη Ρηγούτσου Δρ. Μαρία Κατσιφαράκη ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Μέθοδοι Ψυχοθεραπείας Ψυχαναλυτική Προσέγγιση

Διαβάστε περισσότερα

Education 2018 Follow us!

Education 2018 Follow us! Education 2018 Follow us! DANDELION COLLECTION Αθήνα 28 Iανουαρίου @The Art of Colour PALINOIA EDUCATION PRESENTS DANDELION COLLECTION Επίσημη παρουσίαση! Αθήνα 28 Iανουαρίου 2018 @The Art of Colour Ώρα

Διαβάστε περισσότερα

Επενδύστε στον άνθρωπο επενδύστε στο μέλλον

Επενδύστε στον άνθρωπο επενδύστε στο μέλλον Επενδύστε στον άνθρωπο επενδύστε στο μέλλον INFOLAB σημαίνει: Παρουσία 17 ετών στο χώρο της εκπαίδευσης Tailor made Εκπαιδευτικά προγράμματα Προσανατολισμός στις ανάγκες της επιχείρησης Διαρκής Αξιολόγηση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ - ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2014/15

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ - ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2014/15 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ in-design SEMINARS ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ - ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2014/15 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: Interior Styling Αρχές Χρωματολογίας & Εργονομίας χώρου (σύστημα NCS & τάσεις 2015/16) Περιγραφή: Ένας Γάλλος θεωρητικός είχε χαρακτηρίσει

Διαβάστε περισσότερα

Dedicated Home Theater Ό,τι έχετε φανταστεί το κάνουμε πραγματικότητα

Dedicated Home Theater Ό,τι έχετε φανταστεί το κάνουμε πραγματικότητα Dedicated Home Theater Ό,τι έχετε φανταστεί το κάνουμε πραγματικότητα Μελέτες Home Theater Για τους λάτρεις του κινηματογράφου Η Acoustic Design, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις Dedicated Home Theater.

Διαβάστε περισσότερα

A Legend of Beauty - Intimissimi On Ice 2017

A Legend of Beauty - Intimissimi On Ice 2017 / ΣΤΙΛ / FASHION NEWS A Legend of Beauty - Intimissimi On Ice 2017 Ένα αφιέρωμα στις γυναίκες, το ταλέντο και την ομορφιά, με πηγή έμπνευσης τη θηλυκότητα. Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου 2017 Η νέα, πολυαναμενόμενη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ Φεβρουάριος 2016 (Νο 33 / τεύχος 1 ο ) Η ενημερωτική Εγκύκλιος περιλαμβάνει πληροφορίες για θέματα διεθνών συνεργασιών, διαγωνισμών, εκθέσεων, προμηθειών, αναφορές για οικονομικόεπιχειρηματικό

Διαβάστε περισσότερα