ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΥ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΥ"

Transcript

1 ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ NAYTIKOY Ν. Π... Γραφεία: Ι. Παπαρρηγοπούλου & Π.Π. Γερµανού Πλατεία Κλαυθµώνος Αθήνα ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Τηλ.: FAX: ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΥ 1. ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ 2. ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ -ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ 3. ΣΕΛΙΔΑ ΕΙΣΟΔΟΥ 4. ΣΕΛΙΔΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ 5. ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΜΟΡΙΩΝ 6. ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ 7. ΣΕΛΙΔΑ ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ 8. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΑΑΝ 9. ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΕΑΑΝ 10. ΜΕΘΟΔΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΜΟΡΙΩΝ 11. ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟ 1-ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ Η παραλαβή των αιτήσεων παραθερισμού για τα μέλη της ΕΑΑΝ γίνεται πλέον μόνο ηλεκτρονικά. Έτσι με την παρούσα εφαρμογή γίνεται αυτόματη καταχώρηση της αίτησης παραθερισμού και δεν απαιτείται αποστολή σε έντυπη μορφή. Σε κάθε σελίδα της εφαρμογής, στο κάτω μέρος υπάρχουν σταθερά οι επιλογές : Αρχική σελίδα Επιστροφή στην ιστοσελίδα της ΕΑΑΝ Οδηγίες χρήσης Έτσι ανά πάσα στιγμή μπορείτε : να επιστρέψετε στην αρχική σελίδα της εφαρμογής να επιστρέψετε στην ιστοσελίδα της ΕΑΑΝ να διαβάσετε τις οδηγίες χρήσης Οι οδηγίες χρήσης ανοίγουν σε νέα καρτέλα, χωρίς να επηρεάζεται η ροή της εφαρμογής. Έτσι για να επιστρέψετε από τις οδηγίες χρήσης στην εφαρμογή, πατήστε την καρτέλα όπου τρέχει η εφαρμογή, ενώ παράλληλα θα έχετε και στην τρέχουσα καρτέλα διαθέσιμες τις οδηγίες (δείτε την επόμενη εικόνα).

2 KANTE ΚΛΙΚ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΡΤΕΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ KANTE ΚΛΙΚ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΡΤΕΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ Μπορείτε να κλείσετε την καρτέλα βοήθειας όταν δεν την χρειάζεστε και να την ανοίξετε πάλι όσες φορές χρειαστείτε τις οδηγίες. Σε κάθε οθόνη της εφαρμογής υπάρχουν με κόκκινα γράμματα τα σημεία που πρέπει να προσέξετε. Διευκρινίζεται ότι : Δεν υπάρχει κίνδυνος λάθους και οι αιτήσεις καταχωρούνται αυτόματα. Αν δεν έχει καταχωρηθεί αίτηση τότε οδηγείστε στη διαδικασία καταχώρησης. Αν ήδη καταχωρήσατε την αίτησή σας, όταν επανέλθετε μπορείτε να δείτε και να εκτυπώσετε την καταχώρηση που έχετε κάνει όσες φορές θέλετε, αλλά δεν εμφανίζεται ξανά η διαδικασία καταχώρησης. Αν κάτι δεν πήγε καλά και δεν καταχωρήθηκε η αίτησή σας, μπορείτε να επαναλάβετε τα βήματα της καταχώρησης. Η εφαρμογή επιτρέπει μόνο μία καταχώρηση αίτησης για κάθε παραθεριστική περίοδο και σε κάθε λάθος επιλογή, εμφανίζει μήνυμα για την καθοδήγησή σας. Αν ξεκινήσετε την καταχώρηση, πρέπει να την ολοκληρώσετε. Αν έχετε αμφιβολία για την επιθυμίας σας, μπορείτε κλείσετε την εφαρμογή, αλλά όταν επανέλθετε θα κάνετε πλήρη υποβολή. Δεν μπορείτε να τροποποιήσετε ή να διαγράψετε την ήδη υποβληθείσα αίτηση. Σε περίπτωση λάθους, μπορείτε να μας στείλετε ή ΦΑΞ με τον αριθμό αίτησης και τα στοιχεία σας και να ζητήσετε την διαγραφή της αίτησης, οπότε να επαναλάβετε εκ νέου καταχώρηση. Οι διευθύνσεις αποστολής είναι : paratherismos@eaan.gr και ΦΑΞ :

3 2-ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ -ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ Στην αρχική σελίδα για να εισέλθετε στην εφαρμογή πρέπει να κάνετε κλικ στην εικόνα KANTE ΚΛΙΚ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ 3-ΣΕΛΙΔΑ ΕΙΣΟΔΟΥ Στην σελίδα εισόδου εμφανίζεται μία φόρμα όπου πρέπει να καταχωρήσετε τα αντίστοιχα προσωπικά σας στοιχεία όπως αυτά αναγράφονται στην Ταυτότητα που έχετε παραλάβει από την ΕΑΑΝ. (Αν ο αριθμός ταυτότητας σας της ΕΑΑΝ δεν είναι της μορφής τότε δείτε τις αναλυτικές οδηγίες στο τέλος του παρόντος αρχείου βοήθειας) Προσοχή διότι αν καταχωρήσετε διαφορετικά στοιχεία, η εφαρμογή δεν θα σας επιτρέψει να εισέλθετε. - Επί πλέον στοιχεία που απαιτούνται είναι ο αριθμός μητώου ΜΤΝ καθώς και μία τυχαία συμβολοσειρά που πρέπει να αντιγράψετε όπως εμφανίζεται στην οθόνη. - Ο αριθμός μητρώου ΜΤΝ ζητείται ώστε αν για κάποιο λόγο, κάποιος τρίτος έχει στα χέρια του την Ταυτότητά σας (της ΕΑΑΝ) θα πρέπει να έχει και τον αριθμό μητρώου ΜΤΝ που δεν αναγράφεται στην ταυτότητα αυτή. (O αριθμός μητρώου ΜΤΝ έχει επτά (7) ψηφία και συνήθως πρώτο ψηφίο είναι το 3) - Η συμβολοσειρά τέλος είναι γενικός τρόπος ασφάλειας για εφαρμογές που τρέχουν μέσω διαδικτύου ώστε να αποτρέπεται η παραβίαση της εφαρμογής. Αν κάνετε λάθος σε κάποια στοιχεία ή καθυστερήσετε λίγο, ίσως χρειαστεί να καταχωρήσετε εκ νέου την τυχαία συμβολοσειρά, καθώς αυτή ανανεώνεται σε μικρό χρονικό διάστημα (ΔΥΟ ΛΕΠΤΩΝ) για λόγους ασφαλείας. Όλα τα παραπάνω ίσως σας δυσκολεύουν, αλλά είναι για την ασφάλεια των προσωπικών σας στοιχείων. Τέλος αφού ολοκληρώσετε την ορθή καταχώρηση των στοιχείων σας κάνετε κλικ στο «Σύνδεση» Αν δεν μπορείτε να εισέλθετε στο σύστημα, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Ε.Α.Α.Ν. ή στείλτε σχετικό μήνυμα με το πρόβλημά σας και τα στοιχεία επικοινωνίας σας και αρμόδιος χειριστής θα επικοινωνήσει μαζί σας (επικοινωνία γίνεται μόνο μέσω ή ΦΑΞ). Παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε μαζί μας με διότι είναι εύκολο να σας απαντήσουμε ή να επικοινωνήσουμε και πάλι μαζί σας.

4 Οι διευθύνσεις αποστολής είναι : paratherismos@eaan.gr και ΦΑΞ : ΣΕΛΙΔΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ Μόλις εισέλθετε στην εφαρμογή, εμφανίζονται τα στοιχεία επικοινωνίας σας (διεύθυνση, τηλ. κλπ) τα οποία καλόν είναι να ελέγξετε και να κάνετε τις απαραίτητες συμπληρώσεις ή διορθώσεις ώστε να μπορεί η ΕΑΑΝ να επικοινωνήσει μαζί σας εάν χρειαστεί. Επίσης η ορθή διεύθυνση κατοικίας απαιτείται για την αποστολή του περιοδικού «ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΙ ΑΠΟΗΧΟΙ». Μετά την αποκατάσταση της ορθότητας των στοιχείων σας κάνετε κλικ στο «Συνέχεια» Αν έχετε ήδη καταχωρήσει αίτηση παραθερισμού, τότε θα μεταβείτε κατευθείαν στη σελίδα προεπισκόπησης - εκτύπωσης της αίτησης. 5-ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΜΟΡΙΩΝ Σε αυτό το βήμα έχετε την δυνατότητα να δείτε τα μόρια που θα λάβετε, σύμφωνα πάντα με τα προσωπικά βαθμολογούμενα στοιχεία (πχ βαθμός, έτη αποστρατείας κλπ), αλλά και τα βαθμολογούμενα στοιχεία από το ιστορικό παραθερισμού σας σαν μέλος της ΕΑΑΝ. Στον τρέχοντα υπολογισμό ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ τα μόρια που αφορούν ΑΜΕΑ καθώς επίσης ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ τα παιδιά άνω των 18 ΕΤΩΝ. Αν συνεχίσετε στην καταχώρηση της αίτησης, εκεί υπάρχουν αντίστοιχα κουτάκια επιλογής (check-box) τόσο για ΑΜΕΑ όσο και για τα παιδιά άνω των 18 ετών και αν επιλεγούν, τα αντίστοιχα μόρια θα εμφανιστούν επιπρόσθετα στο τελικό έντυπο της αίτησης. Αν κατά τη συμπλήρωση της αίτησης έχετε πρόβλημα (κυρίως στα παιδιά), τότε σταματήστε την διαδικασία κλείνοντας τη σελίδα στον φυλλομετρητή σας (browser) και επικοινωνήστε με την ΕΑΑΝ Για τον τρόπο υπολογισμού των μορίων και τον τρόπο επιλογής για παραθερισμό, παρακαλούμε διαβάστε τις παραγράφους 10. ΜΕΘΟΔΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΜΟΡΙΩΝ και 11. ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟ του παρόντος κειμένου Μετά τον έλεγχο των μορίων : Αν διαπιστώσετε ότι υπάρχει κάποιο λάθος στα εμφανιζόμενα στοιχεία, διακόψτε την διαδικασία και επικοινωνήστε με την ΕΑΑΝ για την αποκατάσταση των λαθών και θα μπορέσετε να επανέλθετε αργότερα για την καταχώρηση της αίτησή σας. Αν συμφωνείτε με τα εμφανιζόμενα στοιχεία, προχωρήστε στο επόμενο στάδιο για την καταχώρηση της αίτησής σας. 6-ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ Εδώ θα καταχωρήσετε την επιθυμία παραθερισμού σας (Παραθεριστικό Κέντρο, Περίοδος κλπ). Επιλέξτε αρχικά το παραθεριστικό κέντρο για να εμφανιστούν οι περίοδοι. Ανάλογα με την ιδιότητα, κατηγορία ή βαθμό σας η εφαρμογή σας δίνει επιλογή μόνο στα Παραθεριστικά Κέντρα που έχετε δικαίωμα παραθερισμού. Οι δύο πρώτες περίοδοι πρέπει να συμπληρωθούν υποχρεωτικά. Οι Γ και Δ είναι προαιρετικές και «μη καλοκαιρινές» Αν καταχωρήσετε «μη καλοκαιρινή» περίοδο στις Α και Β επιθυμίες, αυτές λαμβάνουν μέρος στην επιλογική διαδικασία με βάση τα μόριά σας και τη σειρά επιθυμίας σας.

5 Οι Γ και Δ επιθυμίες λαμβάνονται υπ όψη μόνο αν υπάρξουν κενές θέσεις στις μη καλοκαιρινές περιόδους (και πάντα κατά σειρά μορίων). Αν επιλέξετε το πεδίο ΑΜΕΑ ή για τα τέκνα το πεδίο Βεβαίωση Σπουδών, θα πρέπει να προσκομίσετε στη συνέχεια τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά (χωρίς δικαιολογητικά τα μόρια δεν θα ληφθούν υπ όψη). Για τα φιλοξενούμενα μέλη παραθερισμού α. απαιτείται ο αριθμός μόνο για τα επί πλέον μέλη. Δηλαδή το μέλος που υποβάλει την αίτηση, εάν είναι έγγαμος δεν αναφέρει αριθμητικά τον εαυτό του και την σύζυγό του. Επίσης τα παιδιά που είναι προστατευόμενα μέλη και λαμβάνουν μόρια δεν αναφέρονται επίσης. β. Για τα Ιδιωτικά ξενοδοχεία δεν συμπληρώνετε φιλοξενούμενα μέλη. Όταν ολοκληρώσετε κάνετε κλικ στο «Υποβολή Αίτησης» 7-ΣΕΛΙΔΑ ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ Σε αυτή την σελίδα εμφανίζεται η αίτηση σύμφωνα με τα στοιχεία που καταχωρήσατε και μπορείτε να ελέγξετε τα στοιχεία και τα μόριά σας. Στο κάτω μέρος των μορίων εμφανίζεται το σύνολο των μορίων και ο Πίνακας συμμετοχής σας (ανάλογα με τα πρόσφατα έτη παραθερισμού αν έχετε απορίες, δείτε την μέθοδο υπολογισμού σύμφωνα με την απόφαση του ΔΣ για την διαδικασία και τους όρους μοριοδότησης). Επίσης στο επάνω δεξί μέρος της οθόνης υπάρχει η εικόνα εκτυπωτή, στην οποία αν κάνετε κλικ μπορείτε να εκτυπώσετε την αίτησή σας (η εκτύπωση δεν είναι απαραίτητη, αφού όσο διαρκεί η υποβολή αιτήσεων, μπορείτε να εισέλθετε και να δείτε και πάλι την αίτησή σας) ή να κάνετε κλικ στο «Επιστροφή στην Ε.Α.Α.Ν.» και θα μεταβείτε στην ιστοσελίδα της ΕΑΑΝ. Τέλος με την ολοκλήρωση της καταχώρησης μπορείτε να επιλέξετε μία από τις επιλογές που έχετε στο κάτω μέρος της οθόνης, ή απλά να κλείσετε το φυλλομετρητή σας. ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ Αν κατά τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης έχετε επιλέξει κάποιο από τα πεδία «ΑΜΕΑ» ή «Βεβαίωση Σπουδών», θα πρέπει έγκαιρα να αποστείλετε τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά στην Ε.Α.Α.Ν. για να λάβετε τα σχετικά μόρια. Αν κατά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων διαπιστώσετε ότι υπάρχει απόκλιση ανάμεσα στα τελικά μόρια που λάβατε και τα μόρια που εμφανίζονται στην αίτηση, ελέγξτε εάν τα τελικά μόρια ανταποκρίνονται στην πραγματική κατάστασή σας. Αν πιστεύετε ότι τα τελικά μόρια είναι ορθά τότε οφείλετε να αποδεχθείτε την μεταβολή, διαφορετικά επικοινωνήστε με την Ε.Α.Α.Ν. Για κάθε επί πλέον πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ΕΑΑΝ με στο τηλεφωνικά στο (δύσκολα θα σας απαντήσουμε λόγω φόρτου εργασίας) ή αποστέλλοντας ΦΑΞ στο και ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΑΑΝ Τα μέλη που υπέβαλλαν αίτηση για παραθερισμό και ανήκουν σε ειδική κατηγορία (ΑΜΕΑ πολύτεκνοι) ή όσοι πρέπει να αποστείλουν τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά για προστατευόμενα μέλη (τέκνα από 18 έως 24 ετών που σπουδάζουν), πρέπει να στείλουν τα δικαιολογητικά στην ΕΑΑΝ ψηφιακά (όχι έντυπα) με ή ΦΑΞ μέχρι την ημερομηνία που γίνονται δεκτές και οι αιτήσεις παραθερισμού. Οι διευθύνσεις αποστολής είναι : paratherismos@eaan.gr και ΦΑΞ :

6 Προσοχή στα παρακάτω : - Στα δικαιολογητικά να αναγράφονται ευκρινώς τα στοιχεία σας και επάνω δεξιά ο αριθμός αίτησης που υποβλήθηκε (και σας απέδωσε η εφαρμογή). - Εάν δεν αποσταλούν έγκαιρα και ορθά τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά, δεν θα ληφθούν υπ όψιν τα αντίστοιχα μόρια. - Όσοι έχουν αποστείλει τα απαραίτητα δικαιολογητικά μετά το έτος 2014 και έχουν ενταχθεί ήδη από την ΕΑΑΝ σε ειδική κατηγορία (ΑΜΕΑ, πολύτεκνοι) δεν απαιτείται αποστολή εκ νέου, εκτός αν έχουν αλλάξει τα δεδομένα. 9-ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΕΑΑΝ Ο αριθμός ταυτότητας της Ε.Α.Α.Ν. είναι της μορφής Αν στην ταυτότητά σας έχετε έναν απλό αριθμό από 2 έως 5 ψηφία, τότε θα πρέπει να τον καταχωρήσετε στο σύστημα ηλεκτρονικής αίτησης παραθερισμού στην παραπάνω μορφή. Αν για παράδειγμα είστε Απόστρατος (δηλαδή κύριο μέλος της ΕΑΑΝ), κατηγορία ΠΝ και έχετε αριθμό ταυτότητας 325 θα πρέπει να τον μετατρέψετε ως εξής : Για το πρώτο νούμερο θα πρέπει να βάλετε 1 ΠΝ 2 (Ε)ΠΝ 3 ΛΣ (για το παράδειγμά μας 1) Για το δεύτερο νούμερο, βάζετε την παύλα ( ) και μετά τον αριθμό της ταυτότητας που έχετε προσθέτοντας μπροστά τόσα μηδενικά, ώστε να γίνει πενταψήφιο (για το παράδειγμά μας 00325) Για το τρίτο νούμερο, βάζετε την επόμενη παύλα ( ) και μετά 0 Κύριο μέλος (δηλαδή οι απόστρατοι) 1 Πρώτο θυγατρικό μέλος (Σύζυγος ή τέκνο) 2 Δεύτερο θυγατρικό κ.ο.κ. Για το παράδειγμά μας ο αριθμός ταυτότητας θα είναι από 325 σε Αν και πάλι δεν μπορείτε να εισέλθετε στο σύστημα, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Ε.Α.Α.Ν. ή στείλτε σχετικό μήνυμα με το πρόβλημά σας και τα στοιχεία επικοινωνίας σας και αρμόδιος χειριστής θα επικοινωνήσει μαζί σας (ενδείκνυται για να λάβετε σχετική απάντηση - ενημέρωση). Οι διευθύνσεις αποστολής είναι : paratherismos@eaan.gr και ΦΑΞ :

7 10-ΜΕΘΟΔΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΜΟΡΙΩΝ Τα αναφερόμενα στις επόμενες δύο παραγράφους είναι σύμφωνα με τον ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΥ της Ε.Α.Α.Ν. (ΠΡΑΚΤΙΚΑ Συνεδριάσεως του ΔΣ/ΕΑΑΝ της 13ης Υπ Αριθ. 44) αντίγραφο του οποίου μπορείτε να βρείτε στην επόμενη ηλεκτρονική διεύθυνση, δηλαδή στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Α.Α.Ν. : ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ (ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ) Η βαθμολογία (μοριοδότηση) των αιτήσεων γίνεται με βάση τα παρακάτω κριτήρια για τους αποστράτους και τις χήρες: (1).- Αποστρατευτικός βαθμός (όχι συνταξιοδοτικός). (2).- Προσωπική και οικογενειακή κατάσταση. (3).- Έτη παραθερισμού τελευταίας πενταετίας. (4).- Έτη εν αποστρατεία. (5).- Έτη μη παραθερισμού 1.- Αποστρατευτικός βαθμός (όχι συνταξιοδοτικός) Αντιναύαρχος μόρια 130 Υποναύαρχος μόρια 120 Αρχιπλοίαρχος μόρια 110 Πλοίαρχος μόρια 100 Αντιπλοίαρχος μόρια 90 Πλωτάρχης μόρια 85 Υποπλοίαρχος μόρια 80 Ανθυποπλοίαρχος μόρια 75 Σημαιοφόρος μόρια 70 Ανθυπασπιστής μόρια 65 2α.- Προσωπική και οικογενειακή κατάσταση Οι έγγαμοι λαμβάνουν επιπλέον 100 μόρια Οι εν χηρεία λόγω θανάτου συζύγου λαμβάνουν 50 μόρια (οι άγαμοι δεν λαμβάνουν μόρια) 2β.- Μόρια τέκνων Για τα τέκνα (άγαμα ή μη εργαζόμενα μέχρι 25 ετών και μόνο εφόσον αποτελούν προστατευόμενα μέλη) λαμβάνονται επιπρόσθετα : 30 μόρια για το πρώτο παιδί, 40 για το δεύτερο, 50 για το τρίτο, 60 μόρια από το τέταρτο και για κάθε επί πλέον παιδί Για τα άνω των 18 ετών απαιτείται Υπεύθυνη Δήλωση ότι πληρούν τις ανωτέρω προϋποθέσεις και αντίγραφο της τελευταίας φορολογικής δήλωσης Ε1 του μέλους, στην οποία να αναγράφονται τα ονόματα των εν λόγω τέκνων. 2γ.- Α.Μ.Ε.Α. Για λόγους υγείας Α.Μ.Ε.Α. 30 μόρια επί πλέον (για όσους είναι Α.Μ.Ε.Α. ή έχουν σύζυγο ή τέκνο Α.Μ.Ε.Α. Διευκρινίζεται ότι σύμφωνα με την Υ.Α. Αριθμ. Φ.400/32/82424/Σ.343 (ΦΕΚ 1139Β/2011) "Διοικητικά και άλλα ευεργετικά μέτρα για κατηγορίες στρατιωτικού προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων που αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα και οξέα κοινωνικά προβλήματα", Α.Μ.Ε.Α. είναι τα άτομα που χρειάζονται βοήθεια ετέρου ατόμου. Δηλαδή ορίζονται τα άτομα που δε μπορούν να εξασφαλίσουν μόνα τους όλες ή ένα μέρος από τις ανάγκες μιας φυσιολογικής ατομικής και κοινωνικής ζωής, λόγω κάποιας εκ γενετής ή επίκτητης σωματικής, διανοητικής ή ψυχικής βλάβης και έχουν ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω.

8 Ο καθορισμός του ποσοστού αναπηρίας αποδεικνύεται με πρόσφατη ιατρική γνωμάτευση των οικείων κατά Κλάδο Υγειονομικών Επιτροπών των Ενόπλων Δυνάμεων ή των οικείων πρωτοβάθμιων υγειονομικών επιτροπών ή με γνωμάτευση του Διευθυντή κλινικής νοσηλευτικού ιδρύματος του Ν.Δ. 2592/1953 (ΦΕΚ Α 254) ή άλλων νοσηλευτικών ιδρυμάτων που αποτελούν νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου. 3.- Έτη παραθερισμού τελευταίας πενταετίας Για κάθε έτος παραθερισμού τελευταίας πενταετίας αφαιρούνται 10 μόρια (αντί να προστεθούν 10 μόρια για κάθε έτος μη παραθερισμού. Αυτό προέκυψε κατόπιν σχετικής Υπουργικής απόφασης) 4.- Έτη εν αποστρατεία Για κάθε έτος από την αποστρατεία λαμβάνονται 2 μόρια (Οι χήρες λαμβάνουν 2 μόρια για κάθε έτος χηρείας). 5.- Έτη μη παραθερισμού Όποιος παραθέρισε το προηγούμενο έτος λαμβάνει -70 μόρια. Όποιος παραθέρισε δύο χρόνια πριν λαμβάνει μόρια -60. Συνεχίζεται για κάθε έτος μη παραθερισμού αφαιρούμενων 10 μορίων μέχρι του 8ου έτους όπου λαμβάνει μηδέν (0) μόρια. Έτσι για το τελευταίο έτος παραθερισμού αφαιρούνται από 0 έως -70 μόρια ανάλογα με την απόσταση του (χρονικά σε έτη από το τρέχον έτος) αντί να προστεθούν 10 μόρια για κάθε έτος μη παραθερισμού. Αυτό προέκυψε επίσης κατόπιν σχετικής Υπουργικής απόφασης. Τα έτη μη παραθερισμού μετρώνται από την αποστρατεία (εγγραφή μέλους στην Ε.Α.Α.Ν.) ή από το τελευταίο έτος παραθερισμού. Σε αυτά δεν προσμετρούνται παραθερισμοί σε παραθεριστικά κέντρα του Π.Ν. τις δευτερεύουσες περιόδους. Ο μέγιστος χρόνος μη παραθερισμού είναι τα 7 έτη, που στατιστικά είναι ο μέσος όρος της συχνότητας παραθερισμού των αποστράτων. Όποιος έχει να παραθερίσει 8 ή περισσότερα έτη λαμβάνει αρνητικά μόρια ΜΗΔΈΝ (0). 11-ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟ ΠΙΝΑΚΕΣ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΥ Η επεξεργασία των στοιχείων των Αιτήσεων Υπεύθυνων Δηλώσεων των Μελών εκτελείται αυτόματα από τον Η/Υ της ΕΑΑΝ και ως αποτέλεσμα αυτής εκδίδονται 4 πίνακες για κάθε παραθεριστικό κέντρο και παραθεριστική περίοδο του ΠΝ και ξεχωριστά για τα ιδιωτικά Ξενοδοχεία/πανσιόν/ενοικιαζόμενα δωμάτια, δηλαδή: α. Ο πίνακας (Α) «ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΒΑΣΕΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ (ΜΟΡΙΩΝ) ΤΟΥΣ». Σ αυτόν τον πίνακα αναφέρονται αυτοί που παραθερίζουν καθώς και οι αναπληρωματικοί. β. Ο πίνακας (Β) «ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΕΝΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΤΟΣ ΑΠΟ ΓΕΝ ΚΑΙ ΕΑΑΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΚΑ ΚΕΝΤΡΑ» (ΕΚΠΕ). γ. Ο πίνακας (Γ) «ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΕΝΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΤΟΣ ΑΠΟ ΓΕΝ ΚΑΙ ΕΑΑΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ» (ΕΚΔΕ). δ. Ο πίνακας (Δ) «ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΕΝΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΤΟΣ ΑΠΟ ΓΕΝ ΚΑΙ ΕΑΑΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ» (ΕΚΤΕ). Δ. ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΥ ΜΕΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟ Η επιλογή των υποψηφίων για παραθερισμό γίνεται σύμφωνα με τις επιθυμίες των μελών και τα μόρια που έχουν συγκεντρώσει. Αρχικά γίνεται επιλογή από όσους βρίσκονται στον πίνακα Α και αν υπάρχουν ακόμη κενές θέσεις, τότε η επιλογική διαδικασία συνεχίζεται από τους εγγεγραμμένους στον πίνακα Δ (ΕΚΤΕ) της ίδιας περιόδου και εν συνεχεία με την ίδια λογική από τους πίνακες Γ (ΕΚΔΕ) και Β (ΕΚΠΕ).

9 ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΕΡΙΟΔΩΝ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΥ Κάθε δικαιούμενος υποβολής αιτήσεως παραθερισμού, θα προσδιορίζει πρώτη και δεύτερη προτίμηση και το σύστημα της μηχανοργάνωσης θα τον κατατάσσει ανάλογα με τα μόριά του και σε σχέση και με τους υπολοίπους που έχουν υποβάλει αίτηση για αυτές τις δύο περιόδους. Σε περίπτωση μη εξυπηρετήσεως κατά την πρώτη ή δεύτερη προτίμησή του, αναγράφεται ως αναπληρωματικός σε όποια από τις δύο προτιμήσεις του κατέχει καλύτερη σειρά, ως αναπληρωματικός ή έχει περισσότερες πιθανότητες παραθερισμού.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΥ ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ NAYTIKOY Ν. Π... Γραφεία: Ι. Παπαρρηγοπούλου & Π.Π. Γερµανού Πλατεία Κλαυθµώνος 105 61 Αθήνα ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Τηλ.: 210 33 10 430 210 33 10 431 FAX: 210 33 10 429 ΟΔΗΓΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ Συνεδριάσεως του ΔΣ/ΕΑΑΝ της 13 ης -02-2014 Υπ Αριθ. 44

ΠΡΑΚΤΙΚΑ Συνεδριάσεως του ΔΣ/ΕΑΑΝ της 13 ης -02-2014 Υπ Αριθ. 44 ΠΡΑΚΤΙΚΑ Συνεδριάσεως του ΔΣ/ΕΑΑΝ της 13 ης -02-2014 Υπ Αριθ. 44 ΘΕΜΑ 1 ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΥ Ε.Α.Α.Ν. (ΚΑ.ΠΑ.-ΕΑΑΝ) ΣΧΕΤ.: α. ΝΔ 1171/20-5-1972 (Περί Ενώσεων Αποστράτων Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων)

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΕΑΑΝ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΕΑΑΝ ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ NAYTIKOY Ν. Π... Γραφεία: Ι. Παπαρρηγοπούλου & Π.Π. Γερµανού Πλατεία Κλαυθµώνος 105 61 Αθήνα ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Τηλ.: 210 33 10 430 210 33 10 431 FAX: 210 33 10 429 ΟΔΗΓΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΣ ΜΕΛΩΝ ΕΑΑΝ

ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΣ ΜΕΛΩΝ ΕΑΑΝ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΣ ΜΕΛΩΝ ΕΑΑΝ Στα παραθεριστικά κέντρα (ΠΝ - Ιδιωτικά ξενοδοχεία πανσιόν ενοικιαζόμενα δωμάτια). Διαγραφή μορίων. Απόκτηση μορίων. Λοιπές διατάξεις. ΣΧΕΤΙΚΑ: α. Ν.Δ. Υπ αριθ. 1171 Περί Ενώσεων

Διαβάστε περισσότερα

Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας Υγειονομική Σχολή Αθηνών 1929-1994. Οδηγός Υποβολής. Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτήσεων για τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών

Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας Υγειονομική Σχολή Αθηνών 1929-1994. Οδηγός Υποβολής. Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτήσεων για τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας Υγειονομική Σχολή Αθηνών 1929-1994 Οδηγός Υποβολής Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτήσεων για τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών 2014 Εισαγωγή Κατά το Ακαδημαϊκό έτος 2014-2015, θα

Διαβάστε περισσότερα

Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας Υγειονομική Σχολή Αθηνών 1929-1994. Οδηγός Υποβολής

Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας Υγειονομική Σχολή Αθηνών 1929-1994. Οδηγός Υποβολής Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας Υγειονομική Σχολή Αθηνών 1929-1994 Οδηγός Υποβολής Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτήσεων για τo Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ (μερικής φοίτησης) Διετούς

Διαβάστε περισσότερα

Εύδοξος - Δήλωση Συγγραμμάτων

Εύδοξος - Δήλωση Συγγραμμάτων Εύδοξος - Δήλωση Συγγραμμάτων Το πρόγραμμα «Εύδοξος» αφορά στη διανομή Συγγραμμάτων των Τεχνολογικών και Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων της Επικράτειας. Στόχος του Πληροφοριακού Συστήματος (ΠΣ) της Δράσης είναι

Διαβάστε περισσότερα

Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας Υγειονομική Σχολή Αθηνών Οδηγός Υποβολής. Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτήσεων για τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών

Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας Υγειονομική Σχολή Αθηνών Οδηγός Υποβολής. Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτήσεων για τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας Υγειονομική Σχολή Αθηνών 1929-1994 Οδηγός Υποβολής Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτήσεων για τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών 2012 Εισαγωγή Κατά το Ακαδημαϊκό έτος 2012-2013, θα

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Εφαρμογή Pegasus. Αικατερίνη Γκιόκα ΟΑΕΔ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Εγχειρίδιο χρήσης. Εφαρμογή Pegasus. Αικατερίνη Γκιόκα ΟΑΕΔ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ Εγχειρίδιο χρήσης Εφαρμογή Pegasus ΟΑΕΔ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ 1 ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ 1. Στην Αρχική σελίδα της Εφαρμογής υπάρχουν τρεις διαφορετικές

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Εφαρμογή Pegasus ΟΑΕΔ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Εγχειρίδιο χρήσης. Εφαρμογή Pegasus ΟΑΕΔ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ Εγχειρίδιο χρήσης Εφαρμογή Pegasus ΟΑΕΔ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ 1 ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ 1. Στην Αρχική σελίδα της Εφαρμογής υπάρχουν τρεις διαφορετικές

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ 19.101 ΑΝΕΡΓΩΝ. Οθόνες Βήματα Υποβολής Αίτησης από Πιστοποιημένους Χρήστες

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ 19.101 ΑΝΕΡΓΩΝ. Οθόνες Βήματα Υποβολής Αίτησης από Πιστοποιημένους Χρήστες ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ 19.101 ΑΝΕΡΓΩΝ Οθόνες Βήματα Υποβολής Αίτησης από Πιστοποιημένους Χρήστες ΒΗΜΑ 1ο Επιλέγετε 2 ΒΗΜΑ 2ο Επιλέγετε 3 ΒΗΜΑ 3ο Επιλέγετε 4 ΒΗΜΑ 4ο Κάνετε είσοδο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΤΗ. Ηλεκτρονική Υποβολή Α.Π.Δ.

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΤΗ. Ηλεκτρονική Υποβολή Α.Π.Δ. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΤΗ Ηλεκτρονική Υποβολή Α.Π.Δ. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1) Είσοδος στην εφαρμογή 2) Δημιουργία Περιόδου Υποβολής 2.α) Ακύρωση Περιόδου Υποβολής 3) Μέθοδος Υποβολής: Συμπλήρωση Φόρμας 3.α) Συμπλήρωση

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Εφαρμογή Pegasus ΟΑΕΔ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Εγχειρίδιο χρήσης. Εφαρμογή Pegasus ΟΑΕΔ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ Εγχειρίδιο χρήσης Εφαρμογή Pegasus ΟΑΕΔ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ 1. Στην Αρχική σελίδα της Εφαρμογής υπάρχουν τρεις διαφορετικές

Διαβάστε περισσότερα

Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας Υγειονομική Σχολή Αθηνών Οδηγός Υποβολής

Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας Υγειονομική Σχολή Αθηνών Οδηγός Υποβολής Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας Υγειονομική Σχολή Αθηνών 1929-1994 Οδηγός Υποβολής Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτήσεων για ταπρογράμματαμεταπτυχιακώνσπουδών ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Εφαρμογή Pegasus ΟΑΕΔ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Εγχειρίδιο χρήσης. Εφαρμογή Pegasus ΟΑΕΔ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ Εγχειρίδιο χρήσης Εφαρμογή Pegasus ΟΑΕΔ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ 1 Σχήμα 1 Στο επάνω μέρος της Εφαρμογής Pegasus στη μαύρη μπάρα, δίδονται σύντομες βασικές πληροφορίες.

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Εφαρμογής Προσωπικού Ιδρυμάτων/Ερευνητικών Φορέων

Εγχειρίδιο Χρήσης Εφαρμογής Προσωπικού Ιδρυμάτων/Ερευνητικών Φορέων ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ Εγχειρίδιο Χρήσης Εφαρμογής Προσωπικού ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Δημιουργία Λογαριασμού... 4 2. Διαδικασία υποβολής αίτησης... 13 3. Διόρθωση αίτησης κατόπιν

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ για ΚΑΑΥ Δηλώνω υπεύθυνα τα ακόλουθα:

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ για ΚΑΑΥ Δηλώνω υπεύθυνα τα ακόλουθα: ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ: 1. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ, Η ΑΙΤΗΣΗ ΘΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ. (Βασικά Στοιχεία είναι

Διαβάστε περισσότερα

Simplifying Complexity. Οδηγός Χρήσης Διαδικτυακής Πλατφόρμας

Simplifying Complexity. Οδηγός Χρήσης Διαδικτυακής Πλατφόρμας Simplifying Complexity Οδηγός Χρήσης Διαδικτυακής Πλατφόρμας Περιεχόμενα 1 Εισαγωγή... 2 2 Οδηγίες Χρήσης... 2 2.1 Πρώτη Εγγραφή στην Πλατφόρμα... 2 2.2 Είσοδος στην Πλατφόρμα...4 2.3 Δημιουργία Καρτέλας

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Τμήμα Ε Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Εφαρμογών Τομέων Διά Βίου Μάθησης, Νέας Γενιάς και Έρευνας-Τεχνολογίας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Online Εγγραφών για τις Εξετάσεις LRN & Awards International

Οδηγός Online Εγγραφών για τις Εξετάσεις LRN & Awards International Οδηγός Online Εγγραφών για τις Εξετάσεις LRN & Awards International Version 2 Περιεχόμενα ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ... 3 ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ... 3 ΑΤΟΜΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ... 4 ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ... 5 ΧΡΗΣΗ ΟΜΑΔΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας περιεχομένων. Περιεχόμενα ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΟΥ ΧΡΗΣΤΗ 1 ΣΥΝΔΕΣΗ ΧΡΗΣΤΗ 4 ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΧΡΗΣΤΗ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ 5 ΝΕΑ ΑΙΤΗΣΗ 6

Πίνακας περιεχομένων. Περιεχόμενα ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΟΥ ΧΡΗΣΤΗ 1 ΣΥΝΔΕΣΗ ΧΡΗΣΤΗ 4 ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΧΡΗΣΤΗ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ 5 ΝΕΑ ΑΙΤΗΣΗ 6 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά το παρόν εγχειρίδιο και τις σύντομες οδηγίες για την ομαλή λειτουργία της πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης του προγράμματος «Θεαίτητος». Πίνακας περιεχομένων

Διαβάστε περισσότερα

Simplifying Complexity. Οδηγός Χρήσης Διαδικτυακής Πλατφόρμας

Simplifying Complexity. Οδηγός Χρήσης Διαδικτυακής Πλατφόρμας Simplifying Complexity Οδηγός Χρήσης Διαδικτυακής Πλατφόρμας Περιεχόμενα 1 Εισαγωγή... 2 2 Οδηγίες Χρήσης... 2 2.1 Πρώτη Εγγραφή στην Πλατφόρμα... 2 2.2 Είσοδος στην Πλατφόρμα... 4 2.3 Δημιουργία Καρτέλας

Διαβάστε περισσότερα

Δήλωση Ε9 ΕΝ.Φ.Ι.Α. 1. Ποιες υπηρεσίες παρέχονται στα Φυσικά πρόσωπα (ΦΠ) μέσω της εφαρμογής του

Δήλωση Ε9 ΕΝ.Φ.Ι.Α. 1. Ποιες υπηρεσίες παρέχονται στα Φυσικά πρόσωπα (ΦΠ) μέσω της εφαρμογής του Δήλωση Ε9 ΕΝ.Φ.Ι.Α. 1. Ποιες υπηρεσίες παρέχονται στα Φυσικά πρόσωπα (ΦΠ) μέσω της εφαρμογής του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Περιουσιολογίου; Από την υπηρεσία αυτή τα Φυσικά πρόσωπα μπορούν

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Online Εγγραφών για τις Εξετάσεις LRN & Awards International

Οδηγός Online Εγγραφών για τις Εξετάσεις LRN & Awards International Οδηγός Online Εγγραφών για τις Εξετάσεις LRN & Awards International Version 1 Περιεχόμενα ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ... 3 ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ... 3 ΑΤΟΜΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ... 4 ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ... 5 ΧΡΗΣΗ ΟΜΑΔΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΘΗΤΕΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΜΑΘΗΤΕΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Η υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης υποψηφίων από τα Δημόσια ΙΕΚ εποπτείας του Υπουργείου Παιδείας για τη Μαθητεία ξεκινά επιλέγοντας στο κέντρο τη «Δημιουργία λογαριασμού».

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ Ε.Κ.Δ.Δ.Α.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ Ε.Κ.Δ.Δ.Α. ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ Ε.Κ.Δ.Δ.Α. Με την επιλογή του συνδέσμου βρίσκεστε στην πρώτη σελίδα της εφαρμογής (Εικόνα 1). Για να ξεκινήσετε την εγγραφή σας στο νέο μητρώο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΣ ΜΕΛΩΝ Ε.Α.Α.Α. 2019

ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΣ ΜΕΛΩΝ Ε.Α.Α.Α. 2019 ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΣ ΜΕΛΩΝ Ε.Α.Α.Α. 2019 ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΥ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Ε.Α.Α.Α., ΣΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ Προκειμένου να διασφαλιστεί

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΝΕΧΙΣΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ

ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΝΕΧΙΣΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΝΕΧΙΣΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ 1. Στην αρχική σελίδα (Εικόνα 1), το σύστημα ONLINE σας ενημερώνει για τις εξής εκκρεμότητες που είναι πιθανόν να έχετε: Εικόνα 1 Α) Δήλωση Συνέχισης

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΝΕΧΙΣΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ

ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΝΕΧΙΣΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΝΕΧΙΣΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ 1. Στην αρχική σελίδα (Εικόνα 1), το σύστημα ONLINE σας ενημερώνει για τις εξής εκκρεμότητες που είναι πιθανόν να έχετε: Εικόνα 1 Α) Δήλωση Συνέχισης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ Μ.Ο.Δ..ΜΟΝΑΔΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Α.Ε. 1 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. Εγγραφή στο σύστημα...3

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΩΤΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΦΡΟΥΡΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΩΣ ΕΤΟΥΣ 2016

ΕΡΩΤΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΦΡΟΥΡΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΩΣ ΕΤΟΥΣ 2016 ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Β ΚΛΑΔΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ Τηλέφ. (Εσωτ.): 3884 ΕΡΩΤΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΦΡΟΥΡΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΩΣ ΕΤΟΥΣ 2016 ΓΕΝΙΚΑ 1. E: Είναι υποχρεωτικό να μπω στο army.gr για

Διαβάστε περισσότερα

1. Ποιες υπηρεσίες παρέχονται στα Φυσικά πρόσωπα (ΦΠ) μέσω της εφαρμογής του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Περιουσιολογίου;

1. Ποιες υπηρεσίες παρέχονται στα Φυσικά πρόσωπα (ΦΠ) μέσω της εφαρμογής του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Περιουσιολογίου; Οδηγίες ΓΓΔΕ: Οι 37 απαντήσεις για τη σωστή συμπλήρωση του Ε9 ΕΙΔΗΣΕΙΣ Η ECON ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ Σας ενημερώνει και σας υπενθυμίζει Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΗ Οδηγίες ΓΓΔΕ: Οι 37 απαντήσεις για τη σωστή συμπλήρωση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 2010

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 2010 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 2010 Μ.Ο.Δ..ΜΟΝΑΔΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Α.Ε. 1 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. Εγγραφή στο σύστημα...3 2.

Διαβάστε περισσότερα

Online Τιμολόγηση Ηλεκτρονική Αίτηση Ασφάλισης Βασικές οδηγίες λειτουργίας

Online Τιμολόγηση Ηλεκτρονική Αίτηση Ασφάλισης Βασικές οδηγίες λειτουργίας Online Τιμολόγηση Ηλεκτρονική Αίτηση Ασφάλισης Βασικές οδηγίες λειτουργίας Grand Μεσίτες Ασφαλίσεων Α.Ε. Σας καλοσωρίζουμε στο σύστημα Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης και Αποστολής Αιτήσεων (συντομ. ΗΤΑΑ) της

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ για ΚΑΑΥ (ΑΠΟ ΟΡΦΑΝΙΚΟ ΜΕΛΟΣ) Δηλώνω υπεύθυνα τα ακόλουθα:

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ για ΚΑΑΥ (ΑΠΟ ΟΡΦΑΝΙΚΟ ΜΕΛΟΣ) Δηλώνω υπεύθυνα τα ακόλουθα: ΓΙΑ ΟΡΦΑΝΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠPOΣ: (1)... ΑΡΙΘ. ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ Ε.Α.Α.Σ. * Αριθμ. Πρωτοκόλλου./ Ημερ. Υποβολής : (2)... ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες εγγραφής στις διαδικτυακές εφαρμογές του Ε.Ο.Φ.

Οδηγίες εγγραφής στις διαδικτυακές εφαρμογές του Ε.Ο.Φ. Οδηγίες εγγραφής στις διαδικτυακές εφαρμογές του Ε.Ο.Φ. 1. Οδηγείστε στην Διαδικτυακή Πύλη του Οργανισμού (http://www.eof.gr) μέσω του διαθέσιμου προγράμματος πλοήγησης, του υπολογιστή σας. 2. Επιλέξτε

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. ΜΗΤΡΩΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ του ΚΑΝΕΠ ΓΣΕΕ

Εγχειρίδιο χρήσης. ΜΗΤΡΩΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ του ΚΑΝΕΠ ΓΣΕΕ Εγχειρίδιο χρήσης ΜΗΤΡΩΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ του ΚΑΝΕΠ ΓΣΕΕ Εισαγωγή στο Μητρώο Επιμορφωτών Εκπαιδευτών Ενηλίκων Εφόσον είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο, ανοίξτε το φυλλομετρητή Microsoft

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Διαχείρισης Web Portal ΤΕΑ-ΕΑΠΑΕ για τις Κατασκηνώσεις 2019 Διαδικασία Κράτησης θέσεως Κατασκήνωσης

Οδηγίες Διαχείρισης Web Portal ΤΕΑ-ΕΑΠΑΕ για τις Κατασκηνώσεις 2019 Διαδικασία Κράτησης θέσεως Κατασκήνωσης Οδηγίες Διαχείρισης ΤΕΑ-ΕΑΠΑΕ για τις Κατασκηνώσεις 2019 Διαδικασία Κράτησης θέσεως Κατασκήνωσης 1 Αγαπητοί Ασφαλισμένοι/Συνταξιούχοι, Σας παρουσιάζουμε αναλυτικές οδηγίες για τον τρόπο διαχείρισης των

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα Πρακτικής Άσκησης Εγχειρίδιο χρήσης Φοιτητή

Σύστημα Πρακτικής Άσκησης Εγχειρίδιο χρήσης Φοιτητή Σύστημα Πρακτικής Άσκησης Εγχειρίδιο χρήσης Φοιτητή Σύντομη περιγραφή και σειρά εικόνων για την χρήση του Πληροφοριακού Υποσυστήματος της Πρακτικής Άσκησης από τους Φοιτητές Έκδοση: 2.0 Ημερομηνία 10/02/2017

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομη περιγραφή 5. Για να ξεκινήσετε 6. Οι οθόνες του προγράμματος 8. Εγκατάσταση προγράμματος 6 Δημιουργία κωδικών χρήστη 7

Σύντομη περιγραφή 5. Για να ξεκινήσετε 6. Οι οθόνες του προγράμματος 8. Εγκατάσταση προγράμματος 6 Δημιουργία κωδικών χρήστη 7 Σύντομη περιγραφή 5 Για να ξεκινήσετε 6 Εγκατάσταση προγράμματος 6 Δημιουργία κωδικών χρήστη 7 Οι οθόνες του προγράμματος 8 Αρχική οθόνη 8 Στοιχεία ασθενή 9 Εργασίες - Ραντεβού 10 Εικόνες 11 Ημερολόγιο

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΠΣΚΕ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΠΣΚΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΠΣΚΕ Με την πληκτρολόγηση του ονόματος χρήστη και του κωδικού και κάνοντας κλικ στο πεδίο «ΕΙΣΟΔΟΣ» εισέρχεστε στην επόμενη οθόνη και κάνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Online Εγγραφών για τις Εξετάσεις LRN January 2019

Οδηγός Online Εγγραφών για τις Εξετάσεις LRN January 2019 Οδηγός Online Εγγραφών για τις Εξετάσεις LRN January 2019 Περιεχόμενα ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ... 3 ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ... 4 ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΕΣ... 5 ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ... 6 ΧΡΗΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Ναυτίλος. Σύστημα Ηλεκτρονικής Υποβολής Αιτήσεων Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Πανεπιστημίου Αιγαίου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Ναυτίλος. Σύστημα Ηλεκτρονικής Υποβολής Αιτήσεων Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Πανεπιστημίου Αιγαίου Πανεπιστήμιο Αιγαίου Ναυτίλος Σύστημα Ηλεκτρονικής Υποβολής Αιτήσεων Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Πανεπιστημίου Αιγαίου Εγχειρίδιο Χρήσης για τον υποψήφιο Έκδοση 1.4.1 Περιεχόμενα 1. Εισαγωγικά... 3 2. Εγγραφή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. Πρόσβαση στην Καταγραφή και Εγχειρίδιο Χρήσης Εφαρµογών για ιευθύνσεις και Γραφεία Εκπαίδευσης

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. Πρόσβαση στην Καταγραφή και Εγχειρίδιο Χρήσης Εφαρµογών για ιευθύνσεις και Γραφεία Εκπαίδευσης ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Πρόσβαση στην Καταγραφή και Εγχειρίδιο Χρήσης Εφαρµογών για ιευθύνσεις και Γραφεία Εκπαίδευσης ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ Περιεχόµενα Περιεχόµενα... - 1 - Εισαγωγή... - 2 - Σηµείο πρόσβασης και αναγνώριση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΤΗ. Ηλεκτρονική Υποβολή Α.Π.Δ.

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΤΗ. Ηλεκτρονική Υποβολή Α.Π.Δ. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΤΗ Ηλεκτρονική Υποβολή Α.Π.Δ. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1) Είσοδος στην εφαρμογή 2) Δημιουργία Περιόδου Υποβολής 2.α) Ακύρωση Περιόδου Υποβολής 2.β) Αντιγραφή από προηγούμενη περίοδο 3) Μέθοδος

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)

Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD) EfarE Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD) Εφαρμογή Ηλεκτρονικής Υποβολής Αίτησης για Ένταξη στο T.E.B.A. ΠΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ. Ηλεκτρονική Υποβολή Α.Π.. Οικοδοµοτεχνικών Έργων

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ. Ηλεκτρονική Υποβολή Α.Π.. Οικοδοµοτεχνικών Έργων ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ Ηλεκτρονική Υποβολή Α.Π.. Οικοδοµοτεχνικών Έργων ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΗΛΩΣΕΩΝ Α.Π.. ΟΙΚ/ΚΟΥ ΕΡΓΟΥ 3 Οδηγός Εισόδου στην Ηλεκτρονική Υποβολή Α.Π.. 5 ιαχείριση Ηλεκτρονικών

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμογή Ηλεκτρονικής Υποβολής Δηλώσεων Ε9. Οδηγίες Χρήσης

Εφαρμογή Ηλεκτρονικής Υποβολής Δηλώσεων Ε9. Οδηγίες Χρήσης Εφαρμογή Ηλεκτρονικής Υποβολής Δηλώσεων Ε9 Οδηγίες Χρήσης Πίνακας Περιεχομένων 1. Αρχική οθόνη... 3 2. Αρχική Οθόνη Πιστοποιημένου Χρήστη... 4 2.1. Οριστικοποίηση της Περιουσιακής Εικόνας... 5 2.2. Καρτέλες

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ. 1. Δημιουργία λογαριασμού χρήστη του ιστοτόπου [σελ. 1]

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ. 1. Δημιουργία λογαριασμού χρήστη του ιστοτόπου [σελ. 1] ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΒΗΜΑΤΑ 1. Δημιουργία λογαριασμού χρήστη του ιστοτόπου [σελ. 1] 2. Καταχώρηση ταυτότητας φορέα [σελ. 4] Ι. Γενικές πληροφορίες II. Στοιχεία επικοινωνίας

Διαβάστε περισσότερα

Εύδοξος Δήλωση Συγγραμμάτων

Εύδοξος Δήλωση Συγγραμμάτων Εύδοξος Δήλωση Συγγραμμάτων Το πρόγραμμα «Εύδοξος» αφορά στη διανομή Συγγραμμάτων των Τεχνολογικών και Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων της Επικράτειας. Στόχος του Πληροφοριακού Συστήματος (ΠΣ) της Δράσης είναι

Διαβάστε περισσότερα

Παραθερισμός Προσωπικού ΠΑ για το Έτος 2017

Παραθερισμός Προσωπικού ΠΑ για το Έτος 2017 Παραθερισμός Προσωπικού ΠΑ για το Έτος 2017 1. Σε συνέχεια υλοποίησης των ανωτέρω σχετικών και προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή και απρόσκοπτη διεξαγωγή της παραθεριστικής περιόδου θέματος, επισημαίνονται

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Online Εγγραφών για τις Εξετάσεις LRN 2018

Οδηγός Online Εγγραφών για τις Εξετάσεις LRN 2018 Οδηγός Online Εγγραφών για τις Εξετάσεις LRN 2018 Version 6 Περιεχόμενα ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ... 3 ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ... 4 ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΕΣ... 5 ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ... 6 ΧΡΗΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

1. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ

1. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ 1. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ Η ακαδημαϊκή ταυτότητα αποτελεί μέσο φυσικής ταυτοποίησης και ψηφιακής αυθεντικοποίησης του κατόχου της, ενώ υποστηρίζει και υπηρεσίες ψηφιακής υπογραφής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΤΩΝ / ΕΛΕΓΚΤΩΝ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΤΩΝ / ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΤΩΝ / ΕΛΕΓΚΤΩΝ Ν.3908/2011 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1.Εγγραφή στο σύστημα...3 2. Είσοδος στο σύστημα...4 3. Υποβολή Αίτησης...6

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. Πρόσβαση στην Καταγραφή και Εγχειρίδιο Χρήσης για Σχολικές Μονάδες Π/θµιας

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. Πρόσβαση στην Καταγραφή και Εγχειρίδιο Χρήσης για Σχολικές Μονάδες Π/θµιας ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Πρόσβαση στην Καταγραφή και Εγχειρίδιο Χρήσης για Σχολικές Μονάδες Π/θµιας ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Περιεχόµενα ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ... - 1 - ΕΙΣΑΓΩΓΗ...2 ΣΗΜΕΙΟ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΧΡΗΣΤΩΝ...3 ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ (Γονείς/Κηδεμόνες μαθητών) του συστήματος e-eggrafes

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ (Γονείς/Κηδεμόνες μαθητών) του συστήματος e-eggrafes ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ (Γονείς/Κηδεμόνες μαθητών) του συστήματος e-eggrafes ΜΗΝΥΜΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ: Δεν βρέθηκε μαθητής στο Πληροφοριακό Σύστημα του Σχολείου (myschool) με τα στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Συμπλήρωσης και Αποστολής Ε5

Οδηγίες Συμπλήρωσης και Αποστολής Ε5 Οδηγίες Συμπλήρωσης και Αποστολής Ε5 Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας οδηγιών συμπλήρωσης και αυτόματης αποστολής εντύπου Ε5. Παρακάτω προτείνεται

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ Ι.Ε.Κ., 1ης ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ Ι.Ε.Κ., 1ης ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ Ι.Ε.Κ., 1ης ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 Για να μπορέσετε να ξεκινήσετε τη διαδικασία υποβολής

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτικά Φύλλα Μισθοδοσίας

Αναλυτικά Φύλλα Μισθοδοσίας Αναλυτικά Φύλλα Μισθοδοσίας Εγχειρίδιο Χρήσης ΚΕΠΥΕΣ 1 Περιεχόμενα ` ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ... 3 ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ... 3 ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΝΑΛΥΤΙΚΩΝ ΦΥΛΛΩΝ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ... 8 ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΤΗΣΕΙΣ... 12 Αλλαγή Email...

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες για την Ηλεκτρονική Υποβολή των Δηλώσεων Φορολογικής

Οδηγίες για την Ηλεκτρονική Υποβολή των Δηλώσεων Φορολογικής Οδηγίες για την Ηλεκτρονική Υποβολή των Δηλώσεων Φορολογικής Απαλλαγής Γενικά Οι Δηλώσεις Φορολογικής Απαλλαγής του Ν.3299/2004 συμπληρώνονται Ηλεκτρονικά στο Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Κρατικών

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα Αναγνώρισης/Αντιστοιχίας Μαθημάτων. Εγχειρίδιο Χρήσης - Φοιτητές

Σύστημα Αναγνώρισης/Αντιστοιχίας Μαθημάτων. Εγχειρίδιο Χρήσης - Φοιτητές Σύστημα Αναγνώρισης/Αντιστοιχίας Μαθημάτων Εγχειρίδιο Χρήσης - Φοιτητές Πίνακας Περιεχομένων Σκοπός του συστήματος... 2 Σύνδεση στο σύστημα... 2 Γενικές Οδηγίες... 2 Λειτουργίες Συστήματος... 2 Αίτημα

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ & ΑΔΕΙΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ & ΑΔΕΙΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ & ΑΔΕΙΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Η Υπηρεσία διαχείρισης αιτήσεων & αδειών προσωπικού δίνει τη δυνατότητα στους συναλλασσόμενους με τη Διοικητική Υπηρεσία του Ιδρύματος να

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΤΗ. Ηλεκτρονική Υποβολή Α.Π.Δ.

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΤΗ. Ηλεκτρονική Υποβολή Α.Π.Δ. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΤΗ Ηλεκτρονική Υποβολή Α.Π.Δ. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1) Είσοδος στην εφαρμογή 2) Δημιουργία Περιόδου Υποβολής 2.α) Ακύρωση Περιόδου Υποβολής 2.β) Αντιγραφή από προηγούμενη περίοδο 3) Μέθοδος

Διαβάστε περισσότερα

Εργαλείο Μετατροπής Αρχείων

Εργαλείο Μετατροπής Αρχείων ALPHA BANK Εργαλείο Μετατροπής Αρχείων Εγχειρίδιο Χρήσεως Περιεχόμενα Γενικά... 3 Μετατροπή Αρχείων Εισόδου... 3 Μετατροπή Αρχείων Εξόδου... 7 Μηνύματα Λάθους... 11 2 Γενικά Το Εργαλείο Μετατροπής Αρχείων

Διαβάστε περισσότερα

Συμπλήρωση μηχανογραφικού δελτίου 2013

Συμπλήρωση μηχανογραφικού δελτίου 2013 Συμπλήρωση μηχανογραφικού δελτίου 2013 1 Δικαιούχοι υποβολής μηχανογραφικού 2 Υποψήφιοι ΓΕ.Λ και ΕΠΑΛ-Β για το 90% των θέσεων που πήραν βεβαίωση πρόσβασης το 2013. Υποψήφιοι ΓΕ.Λ και ΕΠΑΛ-Β για το 10%

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα Πρακτικής Άσκησης Εγχειρίδιο χρήσης Φοιτητή

Σύστημα Πρακτικής Άσκησης Εγχειρίδιο χρήσης Φοιτητή Σύστημα Πρακτικής Άσκησης Εγχειρίδιο χρήσης Φοιτητή Σύντομη περιγραφή και σειρά εικόνων για την χρήση του Πληροφοριακού Υποσυστήματος της Πρακτικής Άσκησης από τους Φοιτητές Έκδοση: 2.1 Ημερομηνία 5/3/2018

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ. Πρόγραμμα Διαχείρισης Α.Π.Δ.

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ. Πρόγραμμα Διαχείρισης Α.Π.Δ. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ Πρόγραμμα Διαχείρισης Α.Π.Δ. Περιεχόμενα ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 Εγκατάσταση του προγράμματος 1 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2 Οδηγίες χρήσης προγράμματος με παράδειγμα 2 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3 Αντιγραφή Α.Π.Δ. προηγούμενης περιόδου

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα Κεντρικής Υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών ΑΕΙ

Σύστημα Κεντρικής Υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών ΑΕΙ Σύστημα Κεντρικής Υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών ΑΕΙ Οδηγός Χρήσης Εφαρμογής Γραφείων Πρακτικής Άσκησης Αφού πιστοποιηθεί ο λογαριασμός που δημιουργήσατε στο πρόγραμμα «Άτλας» ως Γραφείο Πρακτικής,

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Εφαρμογής Βελτίωσης Περιεχομένου δήλωσης Ε9

Οδηγίες Χρήσης Εφαρμογής Βελτίωσης Περιεχομένου δήλωσης Ε9 Οδηγίες Χρήσης Εφαρμογής Βελτίωσης Περιεχομένου δήλωσης Ε9 1. Οθόνη εισόδου στην εφαρμογή βελτίωσης περιεχομένου Δηλώσεων Ε9 Για την είσοδο στην εφαρμογή απαιτείται να συμπληρωθούν (Εικόνα 1): Ο Α.Φ.Μ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 2010

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 2010 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 2010 Μ.Ο.Δ..ΜΟΝΑΔΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Α.Ε. 1 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. Εγγραφή στο σύστημα...3 2.

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης. για ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ

Εγχειρίδιο Χρήσης. για ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ Εγχειρίδιο Χρήσης για ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ «ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΡΓΟΥ/ΜΕΛΕΤΗΣ/ΣΥΝΑΦΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ - Ανοικτές διαδικασίες με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή» Έκδοση

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ

Ο ΗΓΙΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ 1 Περιεχόµενα 1. ΓΕΝΙΚΑ... 3 2. Εγγραφή στο Πληροφοριακό Σύστηµα... 3 3. Είσοδος στο σύστηµα... 5 4. Υποβολή πρότασης... 6 5. Ολοκλήρωση ηλεκτρονικής υποβολής... 10 6. On

Διαβάστε περισσότερα

Τους γρίφους του εντύπου Ε9 καλούνται να αποκρυπτογραφήσουν οι...

Τους γρίφους του εντύπου Ε9 καλούνται να αποκρυπτογραφήσουν οι... Τους γρίφους του εντύπου Ε9 καλούνται να αποκρυπτογραφήσουν οι... ΕΙΔΗΣΕΙΣ Η ECON ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ Σας ενημερώνει και σας υπενθυμίζει Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΗ Προθεσμία μέχρι 30 Ιουνίου για τη δήλωση των ακινήτων

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες υποβολής Αιτήματος Λήψης Προκαταβολής

Οδηγίες υποβολής Αιτήματος Λήψης Προκαταβολής ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΕΣΠΑ 2007-2013 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ» «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΝΕΩΝ»

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσβαση στο ηλεκτρονικό σύστημα μέσω της Διαδικτυακής Πύλης του Οργανισμού ΠΡΟΣΟΧΗ: Εφαρμόζεται μόνο για τις εθνικές τροποποιήσεις αδειών κυκλοφορίας

Πρόσβαση στο ηλεκτρονικό σύστημα μέσω της Διαδικτυακής Πύλης του Οργανισμού ΠΡΟΣΟΧΗ: Εφαρμόζεται μόνο για τις εθνικές τροποποιήσεις αδειών κυκλοφορίας Πρόσβαση στο ηλεκτρονικό σύστημα μέσω της Διαδικτυακής Πύλης του Οργανισμού ΠΡΟΣΟΧΗ: Εφαρμόζεται μόνο για τις εθνικές τροποποιήσεις αδειών κυκλοφορίας 1. Οδηγείστε στην Διαδικτυακή Πύλη του Οργανισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΚΕΥΜΑΤΩΝ Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΈΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ 2018 Έκδοση 1.1

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΥΠΕΡΗΛΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΙΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΥΠΕΡΗΛΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΥΠΕΡΗΛΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΙΑ 2η Έκδοση (7 Απριλίου 2011) Με αυτή την υπηρεσία, ο Ανταποκριτής καλείται να επιβεβαιώσει ηλεκτρονικά ότι έλαβε από

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΑΣΘΕΝΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΚΔΟΣΗ 1.0

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΑΣΘΕΝΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΚΔΟΣΗ 1.0 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΑΣΘΕΝΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΚΔΟΣΗ 1.0 2012 Τµήµα Οργάνωσης & Πληροφορικής - 1 - ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ Εγχειρίδιο Εφαρμογής Φοιτητών Πίνακας Εικόνων Εικόνα 1.1. Εκκίνηση της διαδικασία εγγραφής...5 Εικόνα 1.2. Σελίδα εγγραφής...6 Εικόνα 1.3. Είσοδος

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Συστήµατος ιαχείρισης Αιτήσεων Υποψηφίων Συνεργατών ΑΤΕΙ Καλαµάτας

Εγχειρίδιο Χρήσης Συστήµατος ιαχείρισης Αιτήσεων Υποψηφίων Συνεργατών ΑΤΕΙ Καλαµάτας ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΗΣ 1. Εγγραφή Χρήστη Για να µπορείτε να υποβάλλεται αιτήσεις προς τα Τµήµατα του ΤΕΙ θα πρέπει προηγουµένως να έχετε εγγραφεί στο σύστηµα έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση στις υπηρεσίες που σας

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Υποβολής Αίτησης Φυσικών Προσώπων Μπορείτε να έχετε πρόσβαση για την υποβολή της αίτησης στην ακόλουθη διεύθυνση.

Εγχειρίδιο Υποβολής Αίτησης Φυσικών Προσώπων Μπορείτε να έχετε πρόσβαση για την υποβολή της αίτησης στην ακόλουθη διεύθυνση. Εγχειρίδιο Υποβολής Αίτησης Φυσικών Προσώπων Μπορείτε να έχετε πρόσβαση για την υποβολή της αίτησης στην ακόλουθη διεύθυνση. http://agroadvisors.elgo.gr Μόλις μεταβείτε στη διεύθυνση αυτή, εμφανίζεται

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσβαση στο ηλεκτρονικό σύστημα μέσω της ιστοσελίδας του Οργανισμού

Πρόσβαση στο ηλεκτρονικό σύστημα μέσω της ιστοσελίδας του Οργανισμού Πρόσβαση στο ηλεκτρονικό σύστημα μέσω της ιστοσελίδας του Οργανισμού 1. Ο ενδιαφερόμενος επιλέγει την επίσημη ιστοσελίδα του Ε.Ο.Φ. (http://www.eof.gr) μέσω του διαθέσιμου προγράμματος πλοήγησης, του υπολογιστή

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Αιτήσεων Πανελληνίων ΓΕΛ

Οδηγός Αιτήσεων Πανελληνίων ΓΕΛ Οδηγός Αιτήσεων Πανελληνίων ΓΕΛ Αίτηση Δήλωση Πανελληνίων Εξετάσεων (Γενικά) Από την Καρτέλα ΜΑΘΗΤΕΣ- > Πανελλήνιες Εξετάσεις -> Δηλώσεις Συμμετοχής Πανελληνίων μπορείτε να εισάγετε τις Αιτήσεις Συμμετοχής

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα Αναγνώρισης/Αντιστοιχίας Μαθημάτων. Εγχειρίδιο Χρήσης Φοιτητές

Σύστημα Αναγνώρισης/Αντιστοιχίας Μαθημάτων. Εγχειρίδιο Χρήσης Φοιτητές Σύστημα Αναγνώρισης/Αντιστοιχίας Μαθημάτων Εγχειρίδιο Χρήσης Φοιτητές Πίνακας Περιεχομένων Σκοπός του συστήματος... 2 Σύνδεση στο σύστημα... 2 Γενικές Οδηγίες... 2 Λειτουργίες Συστήματος... 2 Αίτημα Αναγνώρισης

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός. για τα στελέχη των Αρμόδιων Αρχών. παραλαβής γνωστοποίησης έναρξης λειτουργίας οικονομικών δραστηριοτήτων.

Οδηγός. για τα στελέχη των Αρμόδιων Αρχών. παραλαβής γνωστοποίησης έναρξης λειτουργίας οικονομικών δραστηριοτήτων. Οδηγός για τα στελέχη των Αρμόδιων Αρχών παραλαβής γνωστοποίησης έναρξης λειτουργίας οικονομικών δραστηριοτήτων www.notifybusiness.gov.gr (Άσκηση οικονομικών δραστηριοτήτων του Ν. 4442/16) Υπουργείο Οικονομίας

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήστη. Περιεχόμενα

Εγχειρίδιο Χρήστη. Περιεχόμενα Περιεχόμενα 1. Εγχειρίδιο Χρήστη 1. Εγγραφή Χρήστη... 2 2. Επεξεργασία Λογαριασμού... 4 3. Δημιουργία Αίτησης... 6 3.1 Επιλογή Περιφέρειας, Περιφερειακής Ενότητας, Δήμου... 8 3.2 Εισαγωγή Μελών... 9 3.3

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Υποβολής Αίτησης Φυσικών Προσώπων Μπορείτε να έχετε πρόσβαση για την υποβολή της αίτησης στην ακόλουθη διεύθυνση.

Εγχειρίδιο Υποβολής Αίτησης Φυσικών Προσώπων Μπορείτε να έχετε πρόσβαση για την υποβολή της αίτησης στην ακόλουθη διεύθυνση. Εγχειρίδιο Υποβολής Αίτησης Φυσικών Προσώπων Μπορείτε να έχετε πρόσβαση για την υποβολή της αίτησης στην ακόλουθη διεύθυνση. http://agroadvisors.elgo.gr Μόλις μεταβείτε στη διεύθυνση αυτή, εμφανίζεται

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου

Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου Bee Group Α.Ε. [Type the company name] [Pick the date] Εγχειρίδιο λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Αρχική Σελίδα... 3 2. Δημιουργία Λογαριασμού... 3 3.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΣΕ Δ.Ι.Ε.Κ. ΤΟΥ ΥΠ.Π.Ε.Θ.

ΑΙΤΗΣΗ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΣΕ Δ.Ι.Ε.Κ. ΤΟΥ ΥΠ.Π.Ε.Θ. Αρχική Σελίδα ΑΙΤΗΣΗ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΣΕ Δ.Ι.Ε.Κ. ΤΟΥ ΥΠ.Π.Ε.Θ. Προκειμένου να ξεκινήσετε τη διαδικασία της αίτησης στο Πληροφοριακό Σύστημα Υποβολής Αιτήσεων, πρέπει να δημιουργήσετε λογαριασμό. Αυτό

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ

ΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ ΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ 1. Εισαγωγή ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΗΧΑΝΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ e - University / Unistudent Το εργαλείο Unistudent έχει υλοποιηθεί για να διευκολύνει τους φοιτητές του Ιδρύματος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΩΝ ΦΥΛΛΩΝ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ 1.1. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη στην διεύθυνση

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΩΝ ΦΥΛΛΩΝ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ 1.1. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη στην διεύθυνση ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΩΝ ΦΥΛΛΩΝ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ 1.1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Απο το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού παρέχεται η δυνατότητα προβολής των φύλλων μισθοδοσίας του Στρατιωτικού και Πολιτικού Προσωπικού

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Συμμετοχής σε Ψηφοφορία για την ανάδειξη Διευθυντή Σχολής ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ 2014

Εγχειρίδιο Συμμετοχής σε Ψηφοφορία για την ανάδειξη Διευθυντή Σχολής ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ 2014 Εγχειρίδιο Συμμετοχής σε Ψηφοφορία για την ανάδειξη Διευθυντή Σχολής ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ 2014 Ο ψηφοφόρος λαμβάνει στην ηλεκτρονική του διεύθυνση μήνυμα όπως το παρακάτω με το οποίο καλείται να ψηφίσει. Το μήνυμα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΑΑΣ Υποβολή Αιτήσεων Παραθερισμού για τα ΚΑΑΥ «Αγ. Ανδρέα» Παραθεριστικής Περιόδου Έτους 2017.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΑΑΣ Υποβολή Αιτήσεων Παραθερισμού για τα ΚΑΑΥ «Αγ. Ανδρέα» Παραθεριστικής Περιόδου Έτους 2017. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΑΑΣ Υποβολή Αιτήσεων Παραθερισμού για τα ΚΑΑΥ «Αγ. Ανδρέα» Παραθεριστικής Περιόδου Έτους 2017. Φέρεται σε γνώση των Μελών της Ε.Α.Α.Σ. ότι μετά την έκδοση της Διαταγής του ΓΕΣ στις 4 Απρ. 2017

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας Περιεχομένων. Εγχειρίδιο Χρήσης Υπηρεσίες Φοιτητή Σελίδα 1 / 10

Πίνακας Περιεχομένων. Εγχειρίδιο Χρήσης Υπηρεσίες Φοιτητή Σελίδα 1 / 10 Πίνακας Περιεχομένων 1. Υπηρεσίες Φοιτητή... 3 1.1 Ακαδημαϊκή Δομή... 3 1.2 Καρτέλα Φοιτητή... 3 Σταθερή Διεύθυνση... 3 Επισκόπηση Διεύθυνσης... 3 Στοιχεία Ανεξάρτητα από Διεύθυνση... 4 1.3 Έλεγχος Κανόνων

Διαβάστε περισσότερα

Μόλις ο χρήστης επιλέξει την επιλογή αυτή µεταφέρεται αυτόµατα στο σύστηµα Ηλεκτρονικής Υποβολής των Προτάσεων:

Μόλις ο χρήστης επιλέξει την επιλογή αυτή µεταφέρεται αυτόµατα στο σύστηµα Ηλεκτρονικής Υποβολής των Προτάσεων: Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΡΑΣΗ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΙNTERREG III Α ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2008 1 1. ΓΕΝΙΚΑ Η ηλεκτρονική Υποβολή της Πρότασης πραγµατοποιείται µέσω του Πληροφοριακού Συστήµατος

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Συμπλήρωσης της Έκθεσης Ολοκλήρωσης

Οδηγίες Συμπλήρωσης της Έκθεσης Ολοκλήρωσης -0 Οδηγίες Συμπλήρωσης της Έκθεσης Ολοκλήρωσης H διαδικασία συνοπτικά Κάθε επιχείρηση της οποίας η πρόταση βρίσκεται σε κατάσταση «Σε υλοποίηση», έχει το δικαίωμα να υποβάλει ηλεκτρονικά Έκθεση ολοκλήρωσης.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Διαχείρισης Web Portal ΤΕΑ-ΕΑΠΑΕ για τις Κατασκηνώσεις Διαδικασία Κράτησης θέσεως Κατασκήνωσης

Οδηγίες Διαχείρισης Web Portal ΤΕΑ-ΕΑΠΑΕ για τις Κατασκηνώσεις Διαδικασία Κράτησης θέσεως Κατασκήνωσης Οδηγίες Διαχείρισης Web Portal ΤΕΑ-ΕΑΠΑΕ για τις Κατασκηνώσεις Διαδικασία Κράτησης θέσεως Κατασκήνωσης 1 Αγαπητοί Ασφαλισμένοι/Συνταξιούχοι, Σας παρουσιάζουμε αναλυτικές οδηγίες για τον τρόπο διαχείρισης

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΥΛΙΚΩΝ

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΥΛΙΚΩΝ Εισαγωγή γνωματεύσεων διαβητικών υλικών στο internet (eδαπυ) 1. Εισάγουμε τον κωδικό χρήστη και το συνθηματικό για να εισέλθουμε στην εφαρμογή https://apps.ika.gr/econsummedsuppl/faces/login.xhtml.

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμογή Ηλεκτρονικής Υποβολής Αίτησης για Ένταξη στο Πρόγραμμα Αντιμετώπισης της Ανθρωπιστικής Κρίσης ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Εφαρμογή Ηλεκτρονικής Υποβολής Αίτησης για Ένταξη στο Πρόγραμμα Αντιμετώπισης της Ανθρωπιστικής Κρίσης ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Εφαρμογή Ηλεκτρονικής Υποβολής Αίτησης για Ένταξη στο Πρόγραμμα Αντιμετώπισης της Ανθρωπιστικής Κρίσης 17/4/2015 Εφαρμογή Ηλεκτρονικής Υποβολής Αίτησης για Ένταξη στο Πρόγραμμα Αντιμετώπισης της Ανθρωπιστικής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΛΙΣΤΑ ΣΧΗΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΕΛ. 2 ΛΙΣΤΑ ΣΧΗΜΑΤΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1 ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ...

Διαβάστε περισσότερα