ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ "Διαφημιζόμενος": Η Ιστοσελίδα που θα διαφημίζετε µέσω affiliate marketing (πρόγραµµα συνεργασίας).

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ. 1.2.1 "Διαφημιζόμενος": Η Ιστοσελίδα www.texnitesonline.gr που θα διαφημίζετε µέσω affiliate marketing (πρόγραµµα συνεργασίας)."

Transcript

1 ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΟΙ 1.1 Οι παρόντες Όροι Χρήσης αποτελούν το Συμφωνητικό Παροχής Υπηρεσιών (το "Συμφωνητικό") που συνάπτεται μεταξύ της Mindfusion ΕΠΕ (εφεξής αποκαλούμενης "MF") και των εγγεγραμμένων χρηστών της (εφεξής αποκαλούμενοι "Affiliates"). 1.2 Στο παρόν Συμφωνητικό, οι ακόλουθες λέξεις και εκφράσεις θα έχουν τις ακόλουθες έννοιες: "Διαφημιζόμενος": Η Ιστοσελίδα που θα διαφημίζετε µέσω affiliate marketing (πρόγραµµα συνεργασίας) "Υπηρεσία": Το διαδικτυακό πρόγραμμα affiliate marketing γνωστό ως " Affiliate Marketing" µέσω του οποίου παρέχεται η απαραίτητη τεχνολογία και υποδομή ώστε οι Affiliates να προωθούν υπηρεσίες της ιστοσελίδας του Διαφημιζόμενου και να κερδίζουν χρήματα για αυτό "Σύνδεσµοι": Οι υπερσύνδεσμοι / hyperlinks (κείμενο, κουμπί, banner ή οποιαδήποτε άλλη αποδεκτή μορφή) που παραπέμπουν στην ιστοσελίδα του διαφημιζόμενου "Ιδιοκτησία Affiliate": Οποιαδήποτε ιστοσελίδα του Affiliate ή άλλος διαδικτυακός χώρος που έχει εγκριθεί από τη MF και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τοποθέτηση Συνδέσμων "Κώδικας Συμπεριφοράς": Οι υποχρεώσεις του Affiliate οι οποίες περιγράφονται αναλυτικά στην ιστοσελίδα της Υπηρεσίας και οι οποίες αποτελούν αναπόσπαστο όρο του παρόντος Συµφωνητικού "Επισκέπτης": Οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο κάνει click σε ένα Σύνδεσµο και µεταφέρθεί στην ιστοσελίδα του ιαφηµιζόµενου "Πρόγραμμα διαφημιζομένου": Το σύνολο κανόνων που καθορίζουν τους τρόπους και τους περιορισμούς µε βάση τους οποίους ένας Affiliate μπορεί να κερδίσει χρήματα προωθώντας Επισκέπτες στην ιστοσελίδα του διαφημιζομένου "Προμήθεια": Τα χρήματα που απεκόμισε ο Affiliate κατευθύνοντας Επισκέπτες στην Ιστοσελίδα του διαφημιζομένου, όπου οι Επισκέπτες πραγματοποίησαν µια προσυμφωνημένη ενέργεια µε βάση τους όρους του Προγράμματος του διαφημιζομένου, η οποία ενέργεια εγκρίθηκε από τον διαφημιζόμενο "Έγκυρο Click": Το click που κάνει εθελοντικά και σκόπιμα ένας Επισκέπτης σε έναν Σύνδεσμο μέσα στην Ιδιοκτησία του Affiliate, µε σκοπό να επισκεφθεί την ιστοσελίδα του διαφημιζόμενου. Τα έγκυρα Clicks περιλαμβάνουν µόνο clicks που είναι σύμφωνα µε το παρόν Συμφωνητικό και τον Κώδικα Συμπεριφοράς.

2 2. ΕΓΓΡΑΦΗ 2.1 Η επιτυχία της Υπηρεσίας προϋποθέτει πως η MF θέτει αυστηρά κριτήρια ως προς τους Affiliates που συμμετέχουν στην Υπηρεσία. Η MF ως εκ τούτου, ελέγχει όλες τις αιτήσεις των Affiliates προτού γίνουν δεκτές. 2.2 Ο Affiliate υποχρεούται να παρέχει στη MF αληθείς, ακριβείς και ολοκληρωμένες πληροφορίες κατά την εγγραφή του στην Υπηρεσία. 2.3 Η MF διατηρεί το δικαίωμα να ελέγξει και να επιβεβαιώσει ανά πάσα στιγμή την αλήθεια και ακρίβεια οποιασδήποτε πληροφορίας. Σε περίπτωση που οι πληροφορίες του Affiliate βρεθούν ανακριβείς ή ψευδείς η MF διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει την αίτηση εγγραφής του. 2.4 Για τη συμμετοχή ενός Affiliate στην Υπηρεσία απαιτείται να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του/της. 2.5 Η MF θα αποφασίζει κατά τη διακριτική της ευχέρεια εάν κάποιος θα γίνει Affiliate. Η απόφαση της MF θα είναι τελική και δεν θα υπόκειται σε αμφισβήτηση ή έλεγχο. 2.6 Εφόσον η MF αποδεχτεί µια αίτηση εγγραφής, θα δημιουργήσει ένα λογαριασμό για τον συγκεκριμένο Affiliate. Αυτό δεν δίνει αυτόματα το δικαίωμα στον Affiliate να χρησιμοποιεί τους Συνδέσμους του Διαφημιζόμενου καθώς ο Διαφημιζόμενος διατηρεί το δικαίωμα να επιλέξει τους Affiliates που θα συμμετέχουν στο Πρόγραμμα του. 2.7 Κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο μπορεί να έχει µόνο έναν λογαριασμό Affiliate. Εάν διαπιστωθεί η χωρίς πρότερη έγκριση από τη MF διατήρηση 2 ή παραπάνω λογαριασμών, η MF διατηρεί το δικαίωμα να τους διαγράψει όλους πλην ενός. 3. ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ AFFILIATE 3.1 O Affiliate µπορεί να τοποθετεί τους Συνδέσµους του Διαφημιζόμενου µόνο στις Ιδιοκτησίες του που έχουν γνωστοποιηθεί στη MF και εγκριθεί από αυτήν. 3.2 Οι Σύνδεσµοι δεν πρέπει να παραπλανούν τους Επισκέπτες. Οι Σύνδεσµοι πρέπει να τοποθετούνται µε µόνη σκοπιµότητα τη δηµιουργία Έγκυρων Clicks. 3.3 Οι Affiliates δεν πρέπει να αποστέλλουν αυτόκλητα ή που µπορούν για άλλους λόγους να χαρακτηριστούν ως spam. Εάν η MF ανακαλύψει ότι κάποιος Affiliate αποστέλλει τέτοια που περιέχουν Συνδέσµους ιαφηµιζοµένων, η MF διατηρεί το δικαίωµα να διαγράψει αµέσως το λογαριασµό του. 3.4 Η MF θα παρέχει στον κάθε Affiliate ένα κωδικό για την πρόσβασή του στην Υπηρεσία, τον οποίο ο Affiliate υποχρεούται να διατηρεί ασφαλή. 3.5 Ο Affiliate συµφωνεί να µην χρησιµοποιήσει το όνοµα κάποιου άλλου προσώπου µε την πρόθεση να πλαστοπροσωπήσει αυτό το πρόσωπο ή να εξαπατήσει άλλους χρήστες σχετικά µε την πραγµατική ταυτότητά του. 3.6 Ο Affiliate οφείλει να κρατά ανά πάσα στιγµή ενήµερο τον λογαριασµό του µε τα σωστά στοιχεία του. Σε περίπτωση που οι πληροφορίες του Affiliate βρεθούν ανακριβείς ή ψευδείς, η MF διατηρεί το δικαίωµα να διακόψει τον λογαριασµό του χωρίς προειδοποίηση. Η MF επίσης, διατηρεί το δικαίωµα να παρακρατήσει την πληρωµή οποιασδήποτε Προµήθειας ή/και οποιασδήποτε άλλης αµοιβής.

3 3.7 Ο Affiliate αποδέχεται ότι η MF θα ενεργεί µε βάση τις πληροφορίες και/ή οδηγίες που η MF εύλογα πιστεύει ότι προέρχονται από τον Affiliate. Η MF δεν θα έχει ευθύνη έναντι στον Affiliate εάν αποδειχτεί ότι τέτοιες πληροφορίες ή/και οδηγίες έχουν προέλθει από άλλη πηγή. 3.8 Ο Affiliate πρέπει να ενηµερώσει άµεσα τη MF µε εάν: Ο Affiliate πιστεύει ότι έχει ή µπορεί να πραγµατοποιηθεί µη εξουσιοδοτηµένη χρήση του κωδικού που αναφέρεται στην παράγραφο Ο Affiliate υποπτεύεται ή γνωρίζει κάποιες επιβεβαιωµένες ή πιθανές καταχρήσεις της Υπηρεσίας. 3.9 Ο Affiliate υποχρεούται να µην τροποποιεί τους Συνδέσµους τους οποίους του παρέχει η Υπηρεσία καθώς και τυχόν δηµιουργικά (banners κλπ.) που τους συνοδεύουν. Οποιαδήποτε παραβίαση αυτής της παραγράφου (3.8) θα: οδηγήσει στο να λαµβάνουν οι Επισκέπτες ανακριβείς ή ανάρµοστες πληροφορίες και ως συνέπεια να δυσφηµείται η Υπηρεσία του Διαφημιζόμενου δικαιοδοτεί τη MF να τερµατίζει το Συµφωνητικό σύµφωνα µε την παράγραφο ΚΩ ΙΚΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ 4.1 Ο Affiliate συνοµολογεί µε τη MF να τηρεί κατά γράµµα τον Κώδικα Συµπεριφοράς. 4.2 Η MF διατηρεί το δικαίωµα να τροποποιεί και να ανανεώνει κατά καιρούς τον Κώδικα Συµπεριφοράς ούτως ώστε αυτός να αντικατοπτρίζει, στο σηµείο που αυτό είναι εφικτό, ηθικές πρακτικές µε βάση τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία. Η MF θα αναρτά τον αναθεωρηµένο Κώδικα Συµπεριφοράς στην ιστοσελίδα της Υπηρεσίας. Είναι υποχρέωση του Affiliate να τον εξετάζει και να παραµένει γνώστης τέτοιων αλλαγών. 4.3 Ο Affiliate συµφωνεί να τηρεί κατά γράµµα οποιονδήποτε συµπληρωµατικό κώδικα συµπεριφοράς ή οποιουσδήποτε επιπλέον όρους θέτει ο ιαφηµιζόµενος για τη συµµετοχή του Affiliate στο Πρόγραµµά του. 5. ΠΛΗΡΩΜΕΣ 5.1 Η MF πληρώνει τους Affiliates την 10η ηµέρα κάθε µήνα για τις Προµήθειες που προέκυψαν τον προ-προηγούµενο µήνα. Π.χ. για αγορές ή άλλες ενέργειες οι οποίες εγκρίθηκαν µέσα στον µήνα Μάρτιο, η πληρωµή θα γίνει την 10η ημέρα του Μαΐου. Η ηµεροµηνία πραγµατοποίησης της αγοράς ή άλλης ενέργειας δεν επηρεάζει την ηµεροµηνία πληρωµής, αυτή επηρεάζεται µόνο από την ηµεροµηνία στην οποία εγκρίθηκε από τον ιαφηµιζόµενο η ενέργεια και άρα προέκυψε η αντίστοιχη Προµήθεια. 5.2 Η MF δεν θα έχει καµία υποχρέωση να πληρώσει τον Affiliate εάν δεν καταφέρει να εισπράξει τα αντίστοιχα χρήµατα από τον ιαφηµιζόµενο. 5.3 Όλα τα στατιστικά συλλέγονται και υπολογίζονται από τη MF και αυτά είναι τα µόνα έγκυρα στατιστικά που θα χρησιµοποιούνται από τη MF για να αποφασίσει αν υπάρχει πληρωτέα Προµήθεια.

4 5.4 Ο Affiliate δε θα πληρώνεται Προµήθεια εάν το υπόλοιπο στον Λογαριασµό του Affiliate είναι µικρότερο από 50 ή κάποιο µεγαλύτερο ποσό εφόσον το έχει επιλέξει ο Affiliate. Οποιοδήποτε ποσό κάτω από αυτά τα όρια θα παραµένει στο Λογαριασµό του Affiliate. 6. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ Ε ΟΜΕΝΩΝ 6.1 Τα προσωπικά δεδοµένα του Affiliate που συλλέγονται από τη MF επεξεργάζονται βάσει του Ν. 2472/1997 περί προστασίας προσωπικών δεδοµένων και των σχετικών τροποποιήσεών του. 6.2 Για να µπορέσει η MF να βελτιώσει ή να προωθήσει την Υπηρεσία, η MF µπορεί να παράγει στατιστικά στοιχεία ή έγγραφα σχετικά µε την χρήση της Υπηρεσίας. Καµία από αυτές τις πληροφορίες δεν θα προσδιορίζει την ταυτότητα του Affiliate. 6.3 Ο Affiliate, µε τη συµµετοχή του στο Πρόγραµµα του ιαφηµιζόµενου, κατανοεί και συναινεί στην απόκτηση στοιχείων από τον ιαφηµιζόµενο σχετικά µε την Ιδιοκτησία του όπως π.χ. το όνοµα χώρου (domain name) µιας ιστοσελίδας στην οποία ο Affiliate έχει τοποθετήσει ένα Σύνδεσµο µέσω του οποίου στέλνει επισκέπτες στην ιστοσελίδα του ιαφηµιζόµενου. 7. ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ 7.1 Η MF διατηρεί το δικαίωµα να τροποποιήσει αυτό το Συµφωνητικό ανά πάσα στιγµή. Επιπρόσθετα, η MF µπορεί να προσθέσει, αλλάξει, αναστείλει ή διακόψει οποιαδήποτε πλευρά της Υπηρεσίας ανά πάσα στιγµή. Και στις 2 περιπτώσεις η MF θα ενηµερώσει τους Affiliates µέσω ή µέσω της ιστοσελίδας της Υπηρεσίας για αυτές τις αλλαγές. Κατόπιν λήψης αυτής της ειδοποίησης, ο Affiliate µπορεί αµέσως να αποσυρθεί από την Υπηρεσία δίνοντας στην MF γραπτή ειδοποίηση. Εφόσον τέτοια ειδοποίηση δεν έχει δοθεί στη MF µέσα σε µια εβδοµάδα, τότε θα θεωρείται ότι ο Affiliate έχει συναινέσει σε αυτές τις αλλαγές. 7.2 Η MF διατηρεί το δικαίωµα να προβεί σε µηδενισµό τυχόν Προµηθειών οφειλόµενων στον Affiliate αν σε οποιαδήποτε περίοδο 12 µηνών ο Affiliate δεν συνδεθεί στο λογαριασµό του στην ιστοσελίδα της Υπηρεσίας. 7.3 Εάν η MF ανακαλύψει ότι αθετείται αυτό το Συµφωνητικό, τότε η MF µπορεί να αναστείλει τον Λογαριασµό του Affiliate και / ή να τροποποιήσει / απενεργοποιήσει οποιουσδήποτε Συνδέσµους. Σε τέτοιες περιστάσεις, σύµφωνα µε την παράγραφο 11, η MF µπορεί να παρακρατήσει οποιοδήποτε ποσό οφειλόµενο στον Affiliate προερχόµενο από χρήση της Υπηρεσίας πριν από τον τερµατισµό. 7.4 Εάν πραγµατοποιηθεί κάποιο Έγκυρο Click προς την ιστοσελίδα που έχει κλείσει ή που είναι για οποιοδήποτε λόγο µη προσβάσιµη, η MF διατηρεί το δικαίωµα να ανακατευθύνει τον Επισκέπτη σε εναλλακτική ιστοσελίδα άλλου ιαφηµιζόµενου. 8. ΧΡΗΣΗ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΤΩΝ 8.1 Το παρόν Συµφωνητικό δεν παραχωρεί στον Affiliate κανένα δικαίωµα χρήσης του ονόµατος της MF, οποιουδήποτε κατοχυρωµένου ή µη κατοχυρωµένου σήµατος κατατεθέντος ή σχεδιαστικών δικαιωµάτων της MF χωρίς την προηγούµενη έγγραφη έγκριση της MF.

5 9. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΩΝ 9.1 Η Υπηρεσία, η χρήση της και τα αποτελέσµατα από τη χρήση της παρέχονται «ως έχουν» και δεν παρέχονται από τη MF εγγυήσεις ποιότητας ή άλλες εγγυήσεις οποιουδήποτε είδους για την Υπηρεσία. 9.2 Η MF δεν θα φέρει ευθύνη για (i) οποιαδήποτε έµµεση, ειδική, συµπτωµατική ή επακόλουθη απώλεια φήµης που προκύπτει από τη χρήση ή την ανικανότητα χρήσης της Υπηρεσίας ή οποιωνδήποτε πληροφοριών στην ιστοσελίδα της Υπηρεσίας ή οποιασδήποτε ιστοσελίδας µέσω υπερσυνδέσµου, συµπεριλαµβάνοντας, χωρίς περιορισµούς, χαµένα κέρδη, διακοπή εργασιών, απώλεια δεδοµένων του Affiliate, ακόµα και αν η MF έχει ενηµερωθεί για την πιθανότητα τέτοιων ζηµιών ή (ii) οποιαδήποτε απαίτηση αποδοτέα σε λάθη, παραλείψεις ή αλλες ανακρίβειες στην ιστοσελίδα της Υπηρεσίας ή σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα µε την οποία συνδέεται η ιστοσελίδα της Υπηρεσίας µέσω υπερσυνδέσµου. 9.3 Η MF δεν φέρει καµία ευθύνη ή υπαιτιότητα σε σχέση µε το Πρόγραµµα του ιαφηµιζόµενου που αποτελεί κοµµάτι της Υπηρεσίας. Καµία εγγύηση δεν µπορεί να δοθεί αναφορικά στην απόδοση των Προγραµµάτων αυτών. 9.4 Ο Affiliate θα απαλλάξει την MF και τα στελέχη της, τους διευθυντές της, υπαλλήλους, αντιπροσώπους κλπ. από οποιαδήποτε υπαιτιότητα και ευθύνη απώλειας, ζηµιών, τραυµατισµού ή εξόδων (συµπεριλαµβανοµένων νοµικών εξόδων) που έµµεσα ή άµεσα προκύπτουν από ή συσχετίζονται µε οτιδήποτε σχετικό µε αυτό το Συµφωνητικό. 10. ΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ 10.1 Το παρόν Συµφωνητικό έχει ισχύ από την ηµεροµηνία εγγραφής του Affiliate στην Υπηρεσία Το παρόν Συµφωνητικό µπορεί να τερµατιστεί και από τις δύο πλευρές, οποιαδήποτε στιγµή, εάν δοθεί γραπτή ειδοποίηση ενός µήνα Και τα δύο µέρη µπορούν άµεσα να τερµατίσουν το παρόν Συµφωνητικό εφόσον το άλλο µέρος αθετεί τις υποχρεώσεις του. Σύµφωνα µε την παράγραφο 7.3, εάν ο Affiliate αθετήσει τις υποχρεώσεις του, η MF θα παρακρατήσει οποιαδήποτε Προµήθεια ή άλλη αµοιβή τυχόν οφειλόµενη στον Affiliate Εάν ο Affiliate αθετήσει οποιονδήποτε από τους όρους των παραγράφων 3 και 4 και, ως συνέπεια ο ιαφηµιζόµενος ζητήσει από τη MF να αφαιρέσει τον Affiliate από το πρόγραµµα του ιαφηµιζόµενου, τότε η MF θα αναστείλει άµεσα τη συµµετοχή του Affiliate στο πρόγραµµα του ιαφηµιζόµενου. Είναι στη διακριτική ευχέρεια της MF να επιτρέψει στον Affiliate να συνεχίσει να συµµετέχει σε προγράµµατα του ιαφηµιζόµενου Ο Τερµατισµός αυτού του Συµφωνητικού δεν περιορίζει την ισχύ οποιωνδήποτε δικαιωµάτων ή υποχρεώσεων των µερών που προέκυπταν πριν την ηµεροµηνία τερµατισµού. 11. ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ 11.1 Με τον τερµατισµό του Συµφωνητικού, ο Affiliate υποχρεούται να αφαιρέσει άµεσα όλους τους Συνδέσµους από την Ιδιοκτησία του. Ο Affiliate δεν θα δικαιούται καµία Προµήθεια που αντιστοιχεί σε πωλήσεις ή ενέργειες που πραγµατοποιήθηκαν µετά από την ηµεροµηνία τερµατισµού.

6 11.2 Ο Affiliate δεν θα έχει κανένα δικαίωµα µετά από τον τερµατισµό αυτού του Συµφωνητικού να χρησιµοποιήσει (1) οποιαδήποτε κατοχυρωµένα ή µη κατοχυρωµένα σήµατα κατατεθέντα ή σχεδιαστικά δικαιώµατα, (2) οποιαδήποτε ονόµατα χώρου (domain names), (3) οποιαδήποτε κείµενα, εικόνες, banners, (4) οποιαδήποτε άλλα έργα που δηµιουργήθηκαν από ή για τη MF ή τον Διαφημιζόμενο. 12. ΓΕΝΙΚΑ 12.1 Το παρόν Συµφωνητικό αντιπροσωπεύει ολόκληρη τη συµφωνία µεταξύ των µερών και υπερκαλύπτει κάθε προηγούµενη συµφωνία και επικοινωνία των µερών, προφορική ή γραπτή. Καµία άλλη δήλωση ή ισχυρισµός, γραπτή ή προφορική, δεν µπορεί να αποτελέσει όρο αυτού του Συµφωνητικού Κανένα µέρος δεν θα φέρει ευθύνη για οποιαδήποτε αποτυχία, αδυναµία ή καθυστέρηση τήρησης των υποχρεώσεών του, όπως αυτές αναλύονται στο παρόν, η οποία προκύπτει από απεργίες, εξεγέρσεις, πυρκαγιές, πληµµύρες, σεισµούς, καταιγίδες, εκρήξεις, πολέµους, κυβερνητικές ενέργειες ή οποιοδήποτε άλλο λόγο ο οποίος είναι υπεράνω ελέγχου του εν λόγω µέρους. ΚΩΔΙΚΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ Ο Κώδικας Συµπεριφοράς χρησιµοποιεί τους ίδιους ορισµούς µε τους Όρους Χρήσης του Linkwise Affiliate Network. 1. Περιεχόµενο της Ιδιοκτησίας του Affiliate 1.1 Ο Affiliate µπορεί να τοποθετήσει Συνδέσµους στην Ιδιοκτησία του µόνο αφού έχει παράσχει στην MF τα ονόµατα χώρου (domain names) των ιστοσελίδων που την αποτελούν και αυτά έχουν εγκριθεί από τη MF. Η MF διατηρεί το δικαίωµα να ακυρώσει Προµήθειες που έχουν προέλθει από σελίδες που δεν έχουν δηλωθεί σε αυτήν. 1.2 Οι Affiliates συµφωνούν να µην παρέχουν, προωθούν, διανέµουν, τοποθετούν ή µε οποιοδήποτε άλλο τρόπο δηµοσιεύουν στην Ιδιοκτησία τους περιεχόµενο που είναι δυσφηµιστικό, άσεµνο, πορνογραφικό, καταχρηστικό ή µε οποιοδήποτε άλλο τρόπο είναι αµφισβητήσιµο, εξαπατά ή παραβαίνει οποιονδήποτε νόµο. Οι Affiliates επιπλέον συµφωνούν να µην τοποθετούν Συνδέσµους σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα είναι πορνογραφική (ή που απεικονίζει πορνογραφικό υλικό ή διαφηµίσεις), που προωθεί ή επικροτεί τη βία, τη θρησκοληψία ή το µίσος, ή που προωθεί οποιαδήποτε παράνοµη ενέργεια συµπεριλαµβανοµένων (χωρίς να αποκλείονται άλλες περιπτώσεις) warez, cracking, hacking. 1.3 Η Ιδιοκτησία του Affiliate πρέπει να συµµορφώνεται µε τους κανόνες δεοντολογίας της διαφήµισης. Οι Affiliates δεν πρέπει να υποστηρίζουν, διαφηµίζουν, ή προωθούν µε οποιοδήποτε τρόπο στην Ιδιοκτησία τους διαφηµιστικό λογισµικό (κοινώς γνωστό ως "adware" ή "spyware"). Οι Affiliates πρέπει να φροντίζουν ώστε οποιαδήποτε πληροφορία στην ιστοσελίδα του Affiliate που αναφέρεται σε αγαθά ή υπηρεσίες που πωλούνται από τον ιαφηµιζόµενο, είναι ακριβής, κατανοητή και µη παραπλανητική. 2. Αθέµιτη εκµετάλλευση της Υπηρεσίας

7 2.1 Οι Affiliates πρέπει να δρουν ηθικά και λογικά αναφορικά στη χρήση της Υπηρεσίας και στην αποστολή Έγκυρων Clicks προς τους ιαφηµιζόµενους. Οι Affiliates δεν πρέπει να κάνουν τίποτα (ή επιτρέψουν οτιδήποτε να συµβεί) το οποίο θα έχει ως αποτέλεσµα ο ιαφηµιζόµενος να πληρώσει τον Affiliate Προµήθεια για πωλήσεις ή άλλες ενέργειες τις οποίες ο Affiliate δεν επέφερε νόµιµα και µε βάση τους κανόνες δεοντολογίας. 2.2 Οι Affiliates δεν πρέπει να χρησιµοποιούν τρόπους ή τεχνικές που σχετίζονται µε spyware, adware, malware, robots, forced clicks, automatic openings, automatic cookie dropping ή cookie stuffing. 2.3 Κάθε Affiliate είναι υπεύθυνος για την ποιότητα και την προέλευση της κίνησης που παρέχει στην Υπηρεσία και τον ιαφηµιζόµενο. Σύµφωνα µε την παράγραφο 3.1 του παρόντος Κώδικα Συµπεριφοράς η προέλευση της κίνησης πρέπει να αποκαλύπτεται στη MF. Ακόµα και αν η MF δώσει την άδεια σε κάποιον Affiliate να αποκτήσει κίνηση µέσω τρίτων προµηθευτών, ο Affiliate παραµένει υπεύθυνος για την ποιότητα και την προέλευση αυτής της κίνησης. 2.4 Οι Affiliates δεν µπορούν να τοποθετήσουν οποιοδήποτε λογισµικό στον υπολογιστή του Επισκέπτη το οποίο να µπορεί να παρακάµπτει cookies ή να προωθεί ή να εµφανίζει Συνδέσµους, ούτε µπορούν οι Affiliates να χρησιµοποιούν οποιοδήποτε τέτοιο λογισµικό που τοποθετήθηκε από άλλους. 2.5 Οι Affiliates δεν µπορούν να αγοράσουν, να χορηγήσουν άδεια, ή να λειτουργήσουν οποιοδήποτε όνοµα χώρου (domain name) το οποίο είναι παρόµοιο σε βαθµό που µπορεί να προκαλέσει σύγχυση µε το URL οποιασδήποτε ιστοσελίδας του ιαφηµιζόµενου. 2.6 Η παρούσα λίστα απαγορεύσεων δεν είναι εξαντλητική. Εάν κάποιος Affiliate παραβιάσει το πνεύµα αυτών των προϋποθέσεων, είτε η MF θεωρήσει τη συµπεριφορά κάποιου Affiliate ως ανήθικη ή αντιδεοντολογική, η MF διατηρεί το δικαίωµα να τερµατίσει τη συµµετοχή του συγκεκριµένου Affiliate στην Υπηρεσία και να παρακρατήσει τυχόν οφειλόµενες Προµήθειες σύµφωνα µε την παράγραφο 7.3 του Συµφωνητικού της Υπηρεσίας. Η απόφαση της MF σχετικά µε αυτό θα είναι τελική και δεν θα υπόκειται σε εξέταση και αµφισβήτηση.

ΟΡΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ AFFILIATE

ΟΡΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ AFFILIATE ΟΡΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ AFFILIATE 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΟΙ 1.1 Οι παρόντες Όροι Συνεργασίας αποτελούν το Συµφωνητικό Παροχής Υπηρεσιών (το "Συµφωνητικό") που συνάπτεται µεταξύ της ιδιωτικής κεφαλαιουχικής εταιρείας

Διαβάστε περισσότερα

Όροι χρήσης διαδικτυακού τόπου της Nestlé

Όροι χρήσης διαδικτυακού τόπου της Nestlé Όροι χρήσης διαδικτυακού τόπου της Nestlé Ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε αυτόν τον διαδικτυακό τόπο. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους όρους χρήσης του διαδικτυακού τόπου της Nestlé που περιλαμβάνονται

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Χρήσης. Προοίμιο

Όροι Χρήσης. Προοίμιο Όροι Χρήσης Προοίμιο Η Mondelez Europe Services GmbH και η Mondelez Ελλάς ΑΕ, συνδεδεμένες εταιρείες του ομίλου εταιρειών Mondelēz International Inc. είναι κάτοχοι και χειριστές της παρούσας ιστοσελίδας.

Διαβάστε περισσότερα

Αποκήρυξη ευθυνών. Συλλογή Προσωπικών Πληροφοριών

Αποκήρυξη ευθυνών. Συλλογή Προσωπικών Πληροφοριών Αποκήρυξη ευθυνών Του γραφείου προώθησης ιατροτεχνολογικών προϊόντων Δ.Καρβούνης δεσμεύεται να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να παρέχει στα μέλη του τα καλύτερα δυνατά προϊόντα και υπηρεσίες.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ. Η Εταιρεία

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ. Η Εταιρεία ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ Η Εταιρεία Η Safe Services Α.Ε. δηµιουργήθηκε το 2016 και είναι µια πρωτοπόρα εταιρεία στον χώρο του ηλεκτρονικού εµπορίου αλλά και στην παροχή ολοκληρωµένων προγραµµάτων πιστότητας και επιβράβευσης

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «COSMOTE ΚΙΝΗΤΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΕ» και τον δ.τ. COSMOTE (εφεξής COSMOTE) που εδρεύει στο Μαρούσι, Λ. Κηφισίας 99 (ΑΦΜ 094493766,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ Α. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ Α. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ Α. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ 1. Εισαγωγή : Ο παρών διαδικτυακός τόπος αποτελεί την ηλεκτρονική ιστοσελίδα της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΓΡΑΕΡΙΩΝ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣTO ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ YELLOW IN FASHION ΤΗΣ ΜΤΝ ΣΤΟ FACEBOOK

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣTO ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ YELLOW IN FASHION ΤΗΣ ΜΤΝ ΣΤΟ FACEBOOK ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣTO ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ YELLOW IN FASHION ΤΗΣ ΜΤΝ ΣΤΟ FACEBOOK 1. Αντικείμενο του Διαγωνισμού. Η MTN Cyprus Ltd (περαιτέρω ο «Διοργανωτής») προκηρύσσει διαγωνισμό με τίτλο «MTN MADWALK INVITATIONS»

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτικές Ιστοσελίδας 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018 COMPUTER STUDIO A.E.

Πολιτικές Ιστοσελίδας 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018 COMPUTER STUDIO A.E. Μελέτη Συμμόρφωσης στον Κανονισμό Nο 679/2016 της Ευρωπαϊκής Ένωσης περί Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων για την Ελληνική Εταιρεία Ψυχαναλυτικής Ψυχοθεραπείας Πολιτικές Ιστοσελίδας 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Παροχής Υπηρεσιών Εφαρμογών Ογκομέτρησης Δεξαμενών

Όροι Παροχής Υπηρεσιών Εφαρμογών Ογκομέτρησης Δεξαμενών Όροι Παροχής Υπηρεσιών Εφαρμογών Ογκομέτρησης Δεξαμενών Τελευταία ενημέρωση: 06/06/2014 Οι υπηρεσίες που σας παρέχει η Εφαρμογή Ογκομέτρησης Δεξαμενών ( ΕΟΔ ) υπόκεινται στους ακόλουθους Όρους Παροχής

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ PLAY90.GR

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ PLAY90.GR ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ PLAY90.GR Παρακαλούµε διαβάστε προσεκτικά τους όρους χρήσης. Εφόσον χρησιµοποιείτε τις υπηρεσίες του play90.gr, αυτό σηµαίνει αυτόµατα την ανεπιφύλακτη αποδοχή εκ µέρους σας όλων των όρων που

Διαβάστε περισσότερα

Οι ακόλουθοι Όροι ισχύουν για την υπηρεσία Alpha Alerts Καρτών (εφεξής η «Υπηρεσία») :

Οι ακόλουθοι Όροι ισχύουν για την υπηρεσία Alpha Alerts Καρτών (εφεξής η «Υπηρεσία») : ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ALPHA ALERTS ΚΑΡΤΩΝ ΤΗΣ ALPHA BANK CYPRUS LTD Οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις (εφεξής «οι Όροι») θα διέπονται από τους Γενικούς Όρους και Προϋποθέσεις της Alpha

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Χρήσης Ιστοσελίδας

Όροι Χρήσης Ιστοσελίδας Όροι Χρήσης Ιστοσελίδας Η Cardlink (στο εξής ΕΤΑΙΡΕΙΑ) δημιούργησε τον δικτυακό τόπο www.cardlink.gr για να προσφέρει πληροφορίες και υπηρεσίες στους επισκέπτες του. Οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο

Διαβάστε περισσότερα

Όροι χρήσης. 1. Γενικά

Όροι χρήσης. 1. Γενικά Όροι χρήσης 1. Γενικά Οι όροι και προϋποθέσεις χρήσης του διαδικτυακού τόπου www.metonkyriako.gr, οι οποίοι διατυπώνονται κατά τρόπο σαφή, συγκεκριμένο και εύληπτο διέπουν τη χρήση των ηλεκτρονικών σελίδων

Διαβάστε περισσότερα

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα (ή «Ιστοσελίδα»), της MIKEL.

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα   (ή «Ιστοσελίδα»), της MIKEL. Όροι Χρήσης Αναθεωρήθηκαν 8 Νοεμβρίου 2018 Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα www.mikelcoffee.com (ή «Ιστοσελίδα»), της MIKEL. Από εδώ μπορείτε να λάβετε πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας και

Διαβάστε περισσότερα

Όροι χρήσης. Εισαγωγή. Όροι Χρήσης. Αναστολή/Διακοπή υπηρεσιών

Όροι χρήσης. Εισαγωγή. Όροι Χρήσης. Αναστολή/Διακοπή υπηρεσιών Όροι χρήσης Εισαγωγή Οι παρακάτω όροι χρήσης έχουν τεθεί από τον ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας και ορίζουν τη σχέση μεταξύ επισκεπτών/χρηστών/συνδρομητών και της ιστοσελίδας www.χχχχχ.gr («ιστοσελίδα»). Οι

Διαβάστε περισσότερα

Τα προσωπικά δεδομένα σας που συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε μέσω της χρήσης του ιστότοπου και των ηλεκτρονικών υπηρεσιών μας.

Τα προσωπικά δεδομένα σας που συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε μέσω της χρήσης του ιστότοπου και των ηλεκτρονικών υπηρεσιών μας. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ 1. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ Η εταιρεία με την επωνυμία «Midnight Dolphin Ltd», που στο Λονδίνο, Μεγάλη Βρετανία, με αριθμό μητρώου 09803896 (εφεξής «Εταιρεία») δεσμεύεται να προστατεύει το απόρρητο

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Πολιτική Απορρήτου Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Πολιτική Απορρήτου Ημερομηνία έναρξης ισχύος: Νοέμβριος 2018 Η V.L. Toolbox Express Computer Solutions Ltd ("εμείς", "σ εμάς" ή "μας") λειτουργεί τον ιστότοπο https://vltoolbox.com.cy/

Διαβάστε περισσότερα

Ο Διαγωνισμός διοργανώνεται από την «ΡΕΚΙΤ ΜΠΕΝΚΙΖΕΡ ΕΛΛΑΣ ΧΗΜΙΚΑ ΑΒΕΕ» (εφεξής «η Εταιρεία») και την «HAVAS WORLWIDE ATHENS ΑΕ»

Ο Διαγωνισμός διοργανώνεται από την «ΡΕΚΙΤ ΜΠΕΝΚΙΖΕΡ ΕΛΛΑΣ ΧΗΜΙΚΑ ΑΒΕΕ» (εφεξής «η Εταιρεία») και την «HAVAS WORLWIDE ATHENS ΑΕ» ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «TUNE IN» στο FACEBOOK. ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Ο Διαγωνισμός διοργανώνεται από την «ΡΕΚΙΤ ΜΠΕΝΚΙΖΕΡ ΕΛΛΑΣ ΧΗΜΙΚΑ ΑΒΕΕ» (εφεξής «η Εταιρεία») και την «HAVAS WORLWIDE

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Χρήσης. Γενικά. Πρόσβαση στο δικτυακό τόπο της RASH Media

Όροι Χρήσης. Γενικά. Πρόσβαση στο δικτυακό τόπο της RASH Media Όροι Χρήσης Εχετε επισκεφθεί τη δικτυακή μας πύλη http://www.rash.gr Ελπίζουμε ότι θα επωφεληθείτε από την περιήγησή σας και θα ανακαλύψετε άφθονες προτάσεις για να μορφοποιήσετε την προσωπική ή επαγγελματική

Διαβάστε περισσότερα

Φόρμα Επικοινωνίας ΠΡΟΟΙΜΙΟ

Φόρμα Επικοινωνίας ΠΡΟΟΙΜΙΟ ΠΡΟΟΙΜΙΟ Η Πολιτική Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα καλύπτει και αφορά τις προϋποθέσεις συλλογής και διαχείρισης των προσωπικών στοιχείων των αναγνωστών / επισκεπτών / χρηστών / μελών από

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ Άρθρο 1 - Εφαρμογή 1.1 Oι γενικοί όροι και προϋποθέσεις που δηλώνονται παρακάτω ( Όροι & Προϋποθέσεις ) ισχύουν και σχηματίζουν μέρος όλων των προσφορών και συναλλαγών των (πολυμεσικών)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ Σκοπός του παρόντος είναι η ενημέρωση σχετικά με την πολιτική προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα του επισκέπτη/χρήστη

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ/ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ/ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ/ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1.1 Ο ιστότοπος utopiamedia.gr, αποτελεί ένα δικτυακό τόπο διάθεσης υπηρεσιών σε Ελλάδα και Κύπρο μέσω του Διαδικτύου και ανήκει στην

Διαβάστε περισσότερα

Όροι και Προϋποθέσεις. HSBC Global View

Όροι και Προϋποθέσεις. HSBC Global View Όροι και Προϋποθέσεις HSBC Global View Η υπηρεσία HSBC Global View (η «Υπηρεσία») παρέχεται από την HSBC Holdings plc και τις θυγατρικές της σε όλο τον κόσμο (κάθε μια από τις οποίες θα εννοείται όταν

Διαβάστε περισσότερα

4. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ 4.1. Ο Διαχειριστής λαµβάνει όλα τα εύλογα µέτρα για την διασφάλιση των Προσωπικών Δεδοµένων που υπόκειν

4. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ 4.1. Ο Διαχειριστής λαµβάνει όλα τα εύλογα µέτρα για την διασφάλιση των Προσωπικών Δεδοµένων που υπόκειν 1. ΓΕΝΙΚΟΙ, ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 1.1. Οι παρόντες όροι χρήσης (Γενικοί Όροι Χρήσης) αποτελούν τους κανόνες και τις προϋποθέσεις χρήσης του διαδικτυακού ιστοτόπου (web site) «http://peloponnisossearch.com»

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ Άρθρο 1 - Εφαρμογή 1.1 Oι γενικοί όροι και προϋποθέσεις που δηλώνονται παρακάτω ( Όροι & Προϋποθέσεις ) ισχύουν και σχηματίζουν μέρος όλων των προσφορών και συναλλαγών των (πολυμεσικών)

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου. Εισαγωγή. Πλαίσιο προστασίας δεδομένων. 1. Στοιχεία πελατών και πολιτών. Μάϊος 2018

Πολιτική Απορρήτου. Εισαγωγή. Πλαίσιο προστασίας δεδομένων. 1. Στοιχεία πελατών και πολιτών. Μάϊος 2018 Πολιτική Απορρήτου Εισαγωγή Η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε ποιες πληροφορίες συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα της SKG THESSALONIKI

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΟΙΜΙΟ ΕΓΓΡΑΦΗ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΟΙΜΙΟ ΕΓΓΡΑΦΗ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ H PROGRAMMA η εταιρεία που δημιούργησε τον δικτυακό τόπο programma.com.gr προσφέρει τις υπηρεσίες της υπό τους κάτωθι όρους χρήσης τους οποίους ο επισκέπτης / χρήστης των σελίδων του δικτυακού

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου. Παρακαλούμε, διαβάστε την παρούσα Πολιτική Απορρήτου προσεκτικά.

Πολιτική Απορρήτου. Παρακαλούμε, διαβάστε την παρούσα Πολιτική Απορρήτου προσεκτικά. Πολιτική Απορρήτου Η ιστοσελίδα μας Dietbook.gr έχει δεσμευτεί να διατηρήσει ένα υψηλό πρότυπο, ώστε να προστατεύσει τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών. Στο τμήμα «Πολιτική Απορρήτου» θα θέλαμε να μοιραστούμε

Διαβάστε περισσότερα

Όροι και προϋποθέσεις χρήσης

Όροι και προϋποθέσεις χρήσης Όροι και προϋποθέσεις χρήσης 1. Αποδοχή Η πρόσβαση και η χρήση αυτού του δικτυακού τόπου υπόκεινται στους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις και σε όλους τους νόμους που εφαρμόζονται σχετικά. Με την πρόσβαση

Διαβάστε περισσότερα

Επιστροφή χρημάτων Κωδικός Κατάλληλα προϊόντα HP

Επιστροφή χρημάτων Κωδικός Κατάλληλα προϊόντα HP Όροι & προϋποθέσεις 1. Σύμφωνα με τους υπόλοιπους παρόντες όρους και προϋποθέσεις, οι πελάτες μπορούν να διεκδικήσουν το ποσό της επιστροφής χρημάτων για τα επιλεγμένα προϊόντα HP που απεικονίζονται στον

Διαβάστε περισσότερα

Plus500UK Limited. Πολιτική Απορρήτου

Plus500UK Limited. Πολιτική Απορρήτου Plus500UK Limited Πολιτική Απορρήτου Πολιτική Απορρήτου Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Plus500 Η προστασία της ιδιωτικής ζωής και της διαφύλαξης των προσωπικών και οικονομικών πληροφοριών των

Διαβάστε περισσότερα

Αυτό το έγγραφο διέπει τη σχέση σας με την ΦΟΡΤΙΣ Εμπορική ΑΕ όταν χρησιμοποιείτε τις online υπηρεσίες μας.

Αυτό το έγγραφο διέπει τη σχέση σας με την ΦΟΡΤΙΣ Εμπορική ΑΕ όταν χρησιμοποιείτε τις online υπηρεσίες μας. Όροι και κανονισμοί του site Αυτό το έγγραφο διέπει τη σχέση σας με την ΦΟΡΤΙΣ Εμπορική ΑΕ όταν χρησιμοποιείτε τις online υπηρεσίες μας. Όροι υπηρεσιών Προσφέρουμε σε εσάς τις υπηρεσίες μας που υπόκεινται

Διαβάστε περισσότερα

Σχολιασµός άρθρων Η υπηρεσία του σχολιασµού των άρθρων παρέχει στους επισκέπτες χρήστες τη δυνατότητα να παραθέτουν τα σχόλια και τις απόψεις τους

Σχολιασµός άρθρων Η υπηρεσία του σχολιασµού των άρθρων παρέχει στους επισκέπτες χρήστες τη δυνατότητα να παραθέτουν τα σχόλια και τις απόψεις τους Όροι χρήσης Η χρήση της ηλεκτρονικής σελίδας και των υπηρεσιών του politisnews.gr από τον επισκέπτη/ χρήστη προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συµφωνία του µε τους παρακάτω όρους χρήσης, που ισχύουν για το σύνολο

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ Με το παρόν καθορίζονται οι όροι χρήσης των υπηρεσιών που παρέχονται διαδικτυακά µέσω της ιστοσελίδας https://client.offersaroundme.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ Με το παρόν καθορίζονται οι όροι χρήσης των υπηρεσιών που παρέχονται διαδικτυακά µέσω της ιστοσελίδας https://client.offersaroundme. ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ Με το παρόν καθορίζονται οι όροι χρήσης των υπηρεσιών που παρέχονται διαδικτυακά µέσω της ιστοσελίδας https://client.offersaroundme.mobi (στο εξής «η Ιστοσελίδα») και της αντίστοιχης εφαρµογής

Διαβάστε περισσότερα

Υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων είναι η BIC ΒΙΟΛΕΞ, η οποία εδρεύει στη διεύθυνση Αγίου Αθανασίου 58, Άνοιξη, Αττικής

Υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων είναι η BIC ΒΙΟΛΕΞ, η οποία εδρεύει στη διεύθυνση Αγίου Αθανασίου 58, Άνοιξη, Αττικής ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ Υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων είναι η BIC ΒΙΟΛΕΞ, η οποία εδρεύει στη διεύθυνση Αγίου Αθανασίου 58, Άνοιξη, Αττικής 145 69 1. Δήλωση Απορρήτου Ο όμιλος BIC (ήτοι, η Société BIC και

Διαβάστε περισσότερα

1. διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας plision.eu (στο εξής Ιστοσελίδα )

1. διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας plision.eu (στο εξής Ιστοσελίδα ) ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ Στο παρών κείμενο περιγράφονται και καθορίζονται οι όροι χρήσης των υπηρεσιών και πληροφοριών, που παρέχονται από την εταιρία Envirelectric (στο εξής η «ΕΤΑΙΡΕΙΑ») 1. διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας

Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστούμε που επιλέξατε το FrontMail για τις ανάγκες της Επικοινωνίας σας! Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους όρους χρήσης.

Ευχαριστούμε που επιλέξατε το FrontMail για τις ανάγκες της Επικοινωνίας σας! Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους όρους χρήσης. Ευχαριστούμε που επιλέξατε το FrontMail για τις ανάγκες της Επικοινωνίας σας! Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους όρους χρήσης. Όροι χρήσης Με τη χρήση των υπηρεσιών FrontMail ή την δημιουργία λογαριασμού,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ Αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ Αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι: Οι παρόντες Όροι Χρήσης Ιστοσελίδων της Abbott Laboratories (εφεξής καλούμενοι «Όροι Χρήσης») διέπουν την πρόσβαση σας σε ιστοσελίδες που ελέγχονται από την Abbott Laboratories, συμπεριλαμβανομένων των

Διαβάστε περισσότερα

Links to other sites ("Δεσμοί με άλλες ιστοσελίδες") Η ιστοσελίδας μας περιλαμβάνει links ("δεσμούς") προς άλλα web sites τα οποία και δεν

Links to other sites (Δεσμοί με άλλες ιστοσελίδες) Η ιστοσελίδας μας περιλαμβάνει links (δεσμούς) προς άλλα web sites τα οποία και δεν Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη των υπηρεσιών του site (stathiskotidis.gr) υπόκειται στους όρους του παρόντος κειμένου καθώς και από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Χρήσης της Paixnidiaxl.gr

Όροι Χρήσης της Paixnidiaxl.gr Όροι Χρήσης της Paixnidiaxl.gr Εισαγωγή Στο δικτυακό τόπο www.paixnidiaxl.gr (από εδώ και στο εξής Ιστοσελίδα) μπορείτε να παίζετε παιχνίδια, να εγγραφείτε για το ενημερωτικό δελτίο και να δημιουργήσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΚΛΗΡΩΣΗ ΜΕ ΔΩΡΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ TOY PUBLIC BLOG

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΚΛΗΡΩΣΗ ΜΕ ΔΩΡΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ TOY PUBLIC BLOG ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΚΛΗΡΩΣΗ ΜΕ ΔΩΡΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ TOY PUBLIC BLOG 1. Η εταιρεία με την επωνυμία «RETAIL WORLD (ΡΙΤΕΪΛ ΓΟΥΟΡΛΝΤ) ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ Γενικά Η ιστοσελίδα www.dpd.gr (στο εξής "η ιστοσελίδα") ανήκει στην εταιρεία με την επωνυμία DPD Dynamic Parcel Distribution GmbH & Co. KG, που εδρεύει στο Aschaffenburg Γερμανίας

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΜΕ ΚΑΡΤΑ»

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΜΕ ΚΑΡΤΑ» ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΜΕ ΚΑΡΤΑ» Η ΔΕΗ Α.Ε δημιούργησε τη νέα υπηρεσία «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΜΕ ΚΑΡΤΑ» (στο εξής «Υπηρεσία») για την πληρωμή λογαριασμών ηλεκτρικού

Διαβάστε περισσότερα

Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης του Cardlink Portal

Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης του Cardlink Portal Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης του Cardlink Portal Τελευταία τροποποίηση: 29 Ιουνίου 2018 Η εταιρία «ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΚΑΡΝΤΛΙΝΚ», με διεύθυνση

Διαβάστε περισσότερα

Δήλωση Απορρήτου και Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Δήλωση Απορρήτου και Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Δήλωση Απορρήτου και Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Η ART-εμείς, Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση (Κοιν.Σ.Επ.) στην οποία ανήκει ο παρόν δικτυακός τόπος http://www.artemeis.gr/, δεσμεύεται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Stars for Europe Greece

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Stars for Europe Greece ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Stars for Europe Greece 1. Ο παρών διαγωνισμός διοργανώνεται από την Athens Voice για λογαριασμό της εταιρείας με την επωνυμία Stars for Europe Greece 2. Στο διαγωνισμό μπορούν

Διαβάστε περισσότερα

Οροι χρήσης. Όροι Χρήσης

Οροι χρήσης. Όροι Χρήσης Οροι χρήσης Όροι Χρήσης Η χρήση της παρούσας Διαδικτυακής Πύλης www.tpd.gr υπόκειται στους όρους που παρατίθενται στη συνέχεια. Η χρήση της Διαδικτυακής Πύλης αποτελεί τεκμήριο ότι ο επισκέπτης χρήστης

Διαβάστε περισσότερα

Διαγωνισμός απο το e-zwdia.gr

Διαγωνισμός απο το e-zwdia.gr Διαγωνισμός απο το e-zwdia.gr Ι. Εισαγωγή 1. Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «INFOTYPE ΕΠΕ.» (εφεξής καλούμενη «INFOTYPE»), που εδρεύει στην Αγία Παρασκευή Αττικής, διοργανώνει τον παρόντα διαγωνισμό

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ H Υδρογραφική Υπηρεσία Πολεμικού Ναυτικού (ΥΥ) δεσμεύεται ότι θα προστατεύει το απόρρητο των προσωπικών δεδομένων που

Διαβάστε περισσότερα

του διαδικτυακού τόπου τον οποίο διαχειρίζεται η One Breath Mindful Living Υπηρεσίες Ψυχικής

του διαδικτυακού τόπου  τον οποίο διαχειρίζεται η One Breath Mindful Living Υπηρεσίες Ψυχικής Όροι Χρήσης 1. Προοίμιο Σκοπός του παρόντος είναι η παράθεση των όρων και προϋποθέσεων που διέπουν τη χρήση (εφεξής Όροι Χρήσης ) του διαδικτυακού τόπου www.onebreath.eu τον οποίο διαχειρίζεται η One Breath

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου. Ορισμοί

Πολιτική Απορρήτου. Ορισμοί Πολιτική Απορρήτου Ημερομηνία έναρξης ισχύος: 24 Μαΐου 2018 Η i2s SA ("εμείς", "εμείς" ή "μας") λειτουργεί την ιστοσελίδα www.i2s.gr (η "Υπηρεσία"). Αυτή η σελίδα σάς ενημερώνει για τις πολιτικές μας σχετικά

Διαβάστε περισσότερα

2012 PEOPLECERT. All rights reserved Process: Physical & Information Security ID No: PIS_D_01-4ver02.2_GR/ 29.10.12 Page 1 of 5

2012 PEOPLECERT. All rights reserved Process: Physical & Information Security ID No: PIS_D_01-4ver02.2_GR/ 29.10.12 Page 1 of 5 Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης και Υπηρεσιών O δικτυακός αυτός τόπος (www.peoplecert.org) και οι συσχετιζόμενες με αυτόν ηλεκτρονικές υπηρεσίες (π.χ. passport.peoplecert.org, candidate.peoplecert.org, webcandidate.peoplecert.org,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ BICWORLD.COM Τελευταία τροποποίηση Ιούνιος Δήλωση προστασίας απορρήτου.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ BICWORLD.COM Τελευταία τροποποίηση Ιούνιος Δήλωση προστασίας απορρήτου. Με τη χρήση αυτού του Ιστότοπου, συμφωνείτε με την παρούσα ηλεκτρονική Πολιτική Απορρήτου. Υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων είναι η,societe BIC, η οποία εδρεύει στη διεύθυνση 14 rue Jeanne d Asnieres 92611

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Πολιτική Απορρήτου 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Πολιτική Απορρήτου 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η παρούσα πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (εφεξής «Πολιτική Απορρήτου») αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των Όρων Χρήσης της Ιστοσελίδας www.hellagro.gr (εφεξής «Ιστοσελίδα»).

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIE ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIE ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIE ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟ: Ο όμιλος Warranty κατανοεί ότι το απόρρητό σας είναι σημαντικό για εσάς και ότι ενδιαφέρεστε για τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούνται τα προσωπικά

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΜΕ ΚΑΡΤΑ»

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΜΕ ΚΑΡΤΑ» ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΜΕ ΚΑΡΤΑ» Η ΔΕΗ Α.Ε δημιούργησε τη νέα υπηρεσία «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΜΕ ΚΑΡΤΑ» (στο εξής «Υπηρεσία») για την πληρωμή λογαριασμών ηλεκτρικού

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Τελευταία ενημέρωση: 13 Φεβρουαρίου 2017 Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων καλύπτει τις προϋποθέσεις συλλογής και διαχείρισης των προσωπικών στοιχείων

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Η εταιρεία, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΜΠΡΕΣ-ΣΤΑΦΙΔΕΣ ΝΕΜΕΑΣ, με σεβασμό στην προστασία της εμπιστευτικότητας και της ιδιωτικότητας των πληροφοριών που της παρέχονται, συμμορφώνεται

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ Οποιαδήποτε χρήση εκ μέρους σας του δικτυακού τόπου που λειτουργεί από την εταιρεία «Ξενοδοχοχειακή και Τουριστική Αιγαίου ΑΕ» και τις συνδεδεμένες με αυτήν εταιρείες

Διαβάστε περισσότερα

Kindle για PC Άδεια και όροι χρήσης

Kindle για PC Άδεια και όροι χρήσης Kindle για PC Άδεια και όροι χρήσης ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ AMAZON DIGITAL SERVICES, INC. (ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΕΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, Η "AMAZON" Ή "ΕΜΕΙΣ"). ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Διαβάστε περισσότερα

Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα ( δπχ) σε συμμόρφωση με τον Κανονισμό ΕΕ 2016/679 ΓΚΠΔ ( GDPR )

Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα ( δπχ) σε συμμόρφωση με τον Κανονισμό ΕΕ 2016/679 ΓΚΠΔ ( GDPR ) Χρησιμοποιούμε cookies, τα οποία προσφέρουν μια σειρά από λειτουργίες, οι οποίες ενισχύουν την εμπειρία σας στην χρήση της ιστοσελίδας μας και των microsites. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας και τα

Διαβάστε περισσότερα

2008 Nokia. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώµατος. Οι επωνυµίες Nokia, Nokia Connecting People και Nseries είναι εµπορικά σήµατα ή σήµατα κατατεθέντα

2008 Nokia. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώµατος. Οι επωνυµίες Nokia, Nokia Connecting People και Nseries είναι εµπορικά σήµατα ή σήµατα κατατεθέντα Λήψη! Τεύχος 1 2008 Nokia. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώµατος. Οι επωνυµίες Nokia, Nokia Connecting People και Nseries είναι εµπορικά σήµατα ή σήµατα κατατεθέντα της Nokia Corporation. Το Nokia tune είναι

Διαβάστε περισσότερα

Όροι χρήσης ιστοσελίδας

Όροι χρήσης ιστοσελίδας Όροι χρήσης ιστοσελίδας 1. ΠΡΟΟΙΜΙO 1.1. Οι παρόντες όροι χρήσης αποτελούν τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας www.frulite.gr (εφεξής η «Ιστοσελίδα»), η οποία προσφέρεται προς

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ Α) ΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ Α) ΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ Α) ΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ Ο Κώδικας αφορά όλες τις διαφημίσεις για κάθε είδους προϊόντα και υπηρεσίες. Ο Κώδικας ορίζει τους κανόνες επαγγελματικής δεοντολογίας και

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ DATE. Γενικές πληροφορίες για χρήση της υπηρεσίας

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ DATE. Γενικές πληροφορίες για χρήση της υπηρεσίας ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ DATE Γενικές πληροφορίες για χρήση της υπηρεσίας Η Υπηρεσία Date by InternetQ (εφεξής καλούµενη η Υπηρεσία ) έχει δηµιουργηθεί από την εταιρία «ΙΝΤΕRNETQ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ 1. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗΣ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ 1. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ Η εταιρεία με την διακριτική επωνυμία ES4U (Energy Solutions for You εφεξής «ES4U») δημιούργησε την παρούσα Διαδικτυακή Πύλη (εφεξής «Διαδικτυακή Πύλη») για να προσφέρει πληροφορίες και υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ABO

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ABO ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ABO 1 Με στόχο την ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας της Amway, των προϊόντων Amway, της Επιχειρηματικής Ευκαιρίας Amway και την υποστήριξη των Ιδιοκτητών Επιχείρησης Amway

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ KΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «Online Survey» Ημερομηνία 3/12/2015

ΟΡΟΙ KΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «Online Survey» Ημερομηνία 3/12/2015 ΟΡΟΙ KΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «Online Survey» Ημερομηνία 3/12/2015 Ο Διαγωνισμός «Online Survey» (εφεξής «Διαγωνισμός») διενεργείται από την εταιρεία με την επωνυμία Marketing Greece ΑΕ, που εδρεύει

Διαβάστε περισσότερα

Όροι χρήσης. 1. Εισαγωγή

Όροι χρήσης. 1. Εισαγωγή Όροι χρήσης 1. Εισαγωγή 1.1. Ο παρών διαδικτυακός χώρος «andreasmichailos.gr» είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα διάθεσης δικηγορικών υπηρεσιών της εταιρείας με την επωνυμία «ΜΙΧΑΗΛΟΣ-ΠΕΓΚΑ Α.Ε.» που εδρεύει

Διαβάστε περισσότερα

Εάν δεν συμφωνείτε με την παρούσα Πολιτική, μη χρησιμοποιείτε,, το application ή άλλα τα

Εάν δεν συμφωνείτε με την παρούσα Πολιτική, μη χρησιμοποιείτε,, το application ή άλλα τα Η ELASTRAK SA (και εν γένει ο όμιλος ΕΛΤΡΑΚ), δηλώνει ότι σέβεται την ιδιωτική ζωή (ιδιωτικότητα- privacy) και συμμορφώνεται με την ισχύουσα νομοθεσία περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων και της ιδιωτικής

Διαβάστε περισσότερα

Έντυπο Προσφοράς Αγοράς Ακινήτου προς την Τράπεζα Κύπρου Δημόσια Εταιρία Λτδ [η «Τράπεζα»]

Έντυπο Προσφοράς Αγοράς Ακινήτου προς την Τράπεζα Κύπρου Δημόσια Εταιρία Λτδ [η «Τράπεζα»] Έντυπο Προσφοράς Αγοράς Ακινήτου προς την Τράπεζα Κύπρου Δημόσια Εταιρία Λτδ [η «Τράπεζα»] Ημερομηνία:.../.../... Προς: Τράπεζα Κύπρου Δημόσια Εταιρία Λτδ Διεύθυνση: Λεωφόρος Κυρηνείας 97, Αγλαντζιά, 2114

Διαβάστε περισσότερα

Σε ποιον διαβιβάζουμε/γνωστοποιούμε αυτά τα δεδομένα. Πώς αντιμετωπίζουμε τα δικαιώματα προστασίας δεδομένων σας

Σε ποιον διαβιβάζουμε/γνωστοποιούμε αυτά τα δεδομένα. Πώς αντιμετωπίζουμε τα δικαιώματα προστασίας δεδομένων σας ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ 1. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ Η ανώνυμη εταιρεία «ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΣΑΜΑΡΑΣ Α.Ε.» που εδρεύει στην Αθήνα επί της Λεωφ.Αθηνών αρ. 90 με ΑΦΜ: 094176994, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ, (εφεξής «Η εταιρεία») δεσμεύεται να προστατεύει

Διαβάστε περισσότερα

Άδεια και Όροι Χρήσης του Kindle για iphone Ψηφιακό Περιεχόμενο Το Κατάστημα Kindle. Χρήση του Ψηφιακού Περιεχομένου. Περιορισμοί.

Άδεια και Όροι Χρήσης του Kindle για iphone Ψηφιακό Περιεχόμενο Το Κατάστημα Kindle. Χρήση του Ψηφιακού Περιεχομένου. Περιορισμοί. Άδεια και Όροι Χρήσης του Kindle για iphone ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ AMAZON DIGITAL SERVICES, INC. (ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΕΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ,, Η «AMAZON» Ή «ΕΜΕΙΣ»).

Διαβάστε περισσότερα

Hotel Perrakis Όροι χρήσης

Hotel Perrakis Όροι χρήσης Hotel Perrakis Όροι χρήσης Ο χρήστης των σελίδων και των υπηρεσιών του hotelperrakis.com παραχωρεί τη συγκατάθεσή του στους κατωτέρω όρους χρήσης, που ισχύουν για το σύνολο του περιεχοµένου, των υπηρεσιών,

Διαβάστε περισσότερα

Στην Αθήνα σήμερα την. μεταξύ των κάτωθι συμβαλλόμενων:

Στην Αθήνα σήμερα την. μεταξύ των κάτωθι συμβαλλόμενων: ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ: ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Στην Αθήνα σήμερα την. μεταξύ των κάτωθι συμβαλλόμενων: 1. αφ ενός της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας

Διαβάστε περισσότερα

Λογισμικό Aegate - Όροι χρήσης

Λογισμικό Aegate - Όροι χρήσης Λογισμικό Aegate - Όροι χρήσης Οι παρόντες όροι χρήσης ("Όροι") ισχύουν ανάμεσα σε εσάς ("Εσείς") και την Aegate Limited της Aegate Ltd, H9 The Courtyard, Melbourn Science Park, Melbourn, Herts, SG8 6HB,

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Διαγωνισμού «ELPEDISON IRONMAN»

Όροι Διαγωνισμού «ELPEDISON IRONMAN» Όροι Διαγωνισμού «ELPEDISON IRONMAN» 1. H ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ELPEDISON ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και τον διακριτικό τίτλο «ELPEDISON ΑΕ» με έδρα στο Μαρούσι Αττικής

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Χρήσης σελίδας Εθνικής Τράπεζας στο Twitter. Σας ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε τη σελίδα της Εθνικής Τράπεζας στο Twitter.

Όροι Χρήσης σελίδας Εθνικής Τράπεζας στο Twitter. Σας ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε τη σελίδα της Εθνικής Τράπεζας στο Twitter. Όροι Χρήσης σελίδας Εθνικής Τράπεζας στο Twitter Αγαπητοί φίλοι, Σας ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε τη σελίδα της Εθνικής Τράπεζας στο Twitter. Είναι ιδιαίτερη χαρά για μας να μοιραζόμαστε τα νέα μας μαζί

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα http://www.globonweb.com, το περιεχόμενο της οποίας ανήκει εξ ολοκλήρου στον ΓΟΥΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟ (GLOBONWEB), με την ιδιότητά του ως παρόχου υπηρεσιών

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ KIDOM

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ KIDOM ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ KIDOM Ο διαγωνισµός KIDOM διοργανώνεται από την εταιρεία, ΤΗΛΕΚΙΝΗΣΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, Αποστόλου Παύλου 4, Μαρούσι, ΑΦΜ 094475540,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ BLACKBERRY ID

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ BLACKBERRY ID ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ BLACKBERRY ID ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΕΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ BLACKBERRY ID ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΕΛΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ BLACKBERRY ID ΠΡΕΠΕΙ

Διαβάστε περισσότερα

Διοργανωτές διαγωνισμού

Διοργανωτές διαγωνισμού Διοργανωτές διαγωνισμού Η εταιρία περιορισμένης ευθύνης με την επωνυμία «Cambo Industries Digital ΙΚΕ», που εδρεύει στην Αθήνα (οδός Ιάκχου 8) (εφεξής καλούμενη ως «Cambo Industries») έχει αναλάβει να

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ / ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ / ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ / ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1.1 Ο ιστότοπος utopiamedia.gr, είναι ένας δικτυακός τόπος διάθεσης υπηρεσιών μέσω του Διαδικτύου που δημιούργησε η επιχείρηση με την επωνυμία

Διαβάστε περισσότερα

Safe Hunter Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Απορρήτου

Safe Hunter Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Απορρήτου Safe Hunter Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Απορρήτου H Εταιρεία δημιούργησε τον παρόντα Διαδικτυακό Τόπο με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση των πελατών της. Δύναται να προβαίνει σε χρήση συγκεκριμένων

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ Υ Π Η Ρ Ε Σ Ι Ω Ν SKIAS. engineering

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ Υ Π Η Ρ Ε Σ Ι Ω Ν SKIAS. engineering ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ Υ Π Η Ρ Ε Σ Ι Ω Ν Αριστοτέλους 121, 73100, Χανιά Κρήτης, Τηλ: 2821051544 - Fax: 2821051184 - Web: www.skias-.gr Π Ρ Ο Φ Ι Λ Το exetastiki.gr αναπτύχθηκε το 2007 από το Τεχνικό

Διαβάστε περισσότερα

Σε περίπτωση απόκλισης ερμηνείας, υπερισχύει το κείμενο στην αγγλική γλώσσα.

Σε περίπτωση απόκλισης ερμηνείας, υπερισχύει το κείμενο στην αγγλική γλώσσα. Σε περίπτωση απόκλισης ερμηνείας, υπερισχύει το κείμενο στην αγγλική γλώσσα. Όροι Χρήσης XtraMath Παρακαλούμε όπως διαβάσετε προσεκτικά τους παρακάτω Όρους Λειτουργίας. Με τη δημιουργία ενός λογαριασμού

Διαβάστε περισσότερα

3. Η κάρτα Priority Pass δεν αποτελεί ούτε κάρτα πληρωμής ούτε απόδειξη αξιοπιστίας και η προσπάθεια ανάλογης χρήσης της συνιστά απάτη.

3. Η κάρτα Priority Pass δεν αποτελεί ούτε κάρτα πληρωμής ούτε απόδειξη αξιοπιστίας και η προσπάθεια ανάλογης χρήσης της συνιστά απάτη. Όροι χρήσης 1. Ο κάτοχος της κάρτας συμφωνεί ότι κάνοντας χρήση της κάρτας Priority Pass, συμφωνεί και αποδέχεται τους Όρους Χρήσης. Οι όροι αυτοί θα υπερισχύουν έναντι οποιωνδήποτε άλλων όρων και προϋποθέσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 1. Η εταιρία «Α. ΜΑΤΑΛΩΝ Ε. ΤΖΑΦΟΥ Α.Ε.», εφεξής αναφερόμενη και ως Εταιρία, διοργανώνει διαγωνισμό μέσω της εφαρμογής MALLFOX με τίτλο Κερδίστε ένα Βραβευμένο συμβατό μελάνι

Διαβάστε περισσότερα

-Δε γίνεται καμία επεξεργασία κανενός είδους προσωπικών δεδομένων για χρήστες από Ελλάδα-

-Δε γίνεται καμία επεξεργασία κανενός είδους προσωπικών δεδομένων για χρήστες από Ελλάδα- Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων -Δε γίνεται καμία επεξεργασία κανενός είδους προσωπικών δεδομένων για χρήστες από Ελλάδα- Αυτή η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αφορά τους τρόπους με

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ -ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ Ι. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ -ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ Ι. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ -ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ Ι. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Την παρούσα ιστοσελίδα, www.ckbsm-realestate.com

Διαβάστε περισσότερα

Γενικοί Όροι & Πολιτική Αγορών της Fon

Γενικοί Όροι & Πολιτική Αγορών της Fon Γενικοί Όροι & Πολιτική Αγορών της Fon Ορισµοί Όροι και Προϋποθέσεις: Οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις Πώλησης Εξοπλισµού (εφεξής: «ΟΠΠΕ»). Fon Technology, S.L.: Η Εταιρία η οποία προµηθεύει ή πωλεί τα

Διαβάστε περισσότερα

Όροι και Προϋποθέσεις Συμμετοχής στην Ηλεκτρονική Υπηρεσία Απόκτησης Ακαδημαϊκής Ταυτότητας

Όροι και Προϋποθέσεις Συμμετοχής στην Ηλεκτρονική Υπηρεσία Απόκτησης Ακαδημαϊκής Ταυτότητας Όροι και Προϋποθέσεις Συμμετοχής στην Ηλεκτρονική Υπηρεσία Απόκτησης Ακαδημαϊκής Ταυτότητας 1. Η «Ηλεκτρονική Υπηρεσία Απόκτησης Ακαδημαϊκής Ταυτότητας» παρέχεται από το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ. ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ ekloges.paomprosta.gr ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

ΟΡΟΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ. ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ ekloges.paomprosta.gr ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΟΡΟΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ ekloges.paomprosta.gr ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ Α. Γενικοί Όροι Πρόσβασης και Χρήσης Σύμφωνα με τις διατάξεις του Καταστατικού και της αποφάσεις του Διοικητικού

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ «ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ» ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ «ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ» ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ Γ Ε Ν Ι Κ Α Τα ακόλουθα αφορούν αποκλειστικά και μόνο στην ενότητα «ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ» της ιστοσελίδας www.oeetak.gr του Περιφερειακού Τμήματος Ανατολικής Κρήτης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (O.E.E.T.A.K.),

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ. Η αποδοχή της συµφωνίας

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ. Η αποδοχή της συµφωνίας ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ Καλώς ήρθατε στους όρους και προϋποθέσεις χρήσης της ιστοσελίδας του ΕΣΕΑΠ (εφεξής "Όροι Χρήσης"). Παρακαλούµε διαβάστε αυτούς τους όρους χρήσης προσεκτικά. Με τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας,

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΙΟΥ I ACCEPT ( ΑΠΟΔΟΧΗ ), ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ

ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΙΟΥ I ACCEPT ( ΑΠΟΔΟΧΗ ), ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΙΟΥ I ACCEPT ( ΑΠΟΔΟΧΗ ), ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΥΜΒΑΣΗ, ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ MICROSOFT ( ΟΡΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

Διαγωνισμός απο το e-zwdia.gr

Διαγωνισμός απο το e-zwdia.gr Διαγωνισμός απο το e-zwdia.gr Ι. Εισαγωγή 1. Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «INFOTYPE ΕΠΕ.» (εφεξής καλούμενη «INFOTYPE»), που εδρεύει στην Αγία Παρασκευή Αττικής, διοργανώνει τον παρόντα διαγωνισμό

Διαβάστε περισσότερα