SIMPLY CLEVER. SKODA Yeti

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "SIMPLY CLEVER. SKODA Yeti"

Transcript

1 SIMPLY CLEVER SKODA Yeti

2

3 Το SKODA Yeti: ένα SUV κορυφαίας τεχνολογίας. Και υπάρχουν πολλοί λόγοι για να το αποκτήσετε.

4 Μαγευτικά τοπία που δεν θα βρείτε στο χάρτη.

5

6

7 Για τις γνωστές μικρές περιπέτειες που ξεκινούν ακριβώς έξω από την πόρτα του σπιτιού σας.

8 Ιδανικό για τα φαράγγια των δρόμων, τα εδάφη των εμπορικών κέντρων και τη ζούγκλα της πόλης.

9

10 Το μυστικό του ξεχωριστού σχεδιασμού του νέου Yeti βρίσκεται στο συνδυασμό της στιβαρής εμφάνισης με τη λειτουργικότητα. Το σχήμα της μπροστινής μάσκας είναι κλασικό σχεδιαστικό χαρακτηριστικό της Skoda. Οι προβολείς εκτείνονται κομψά μέχρι τα φτερά και δίνουν στο αυτοκίνητο μία μοναδική έκφραση. Στο τελείωμά τους έχουν τοποθετηθεί στρογγυλοί φανοί με σύστημα φωτισμού "Day Light" (ημερήσια φώτα πορείας) και προβολείς ομίχλης. Εκτός από τα βασικά είδη προβολέων, το Yeti διαθέτει επίσης προβολείς Bi-Χenon με περιστρεφόμενα στοιχεία και μπροστινούς προβολείς ομίχλης με δυναμική γωνιακή κλίση (βλ. φωτογραφία).

11 Τα πίσω φώτα έχουν σχεδιαστεί ώστε να αγκαλιάζουν το πλαϊνό τμήμα του αμαξώματος, ενώ όταν είναι αναμμένα εμφανίζεται το χαρακτηριστικό γράμμα C. Η οδήγησή σας αποκτά μια νέα διάσταση με την ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη πανοραμική ηλιοροφή που σας επιτρέπει να έχετε έναν διάπλατα ανοικτό ορίζοντα.

12 Δαμάστε την άγρια φύση με το πάτημα ενός κουμπιού.

13 Το Yeti διαθέτει κίνηση 4x4, μέσω της πιο προηγμένης τεχνολογίας συμπλέκτη Haldex 4ης γενιάς και λειτουργία εκτός δρόμου (off road button), που ανταποκρίνεται άψογα, ακόμη και όταν το έδαφος γίνεται κυριολεκτικά αφιλόξενο. Το σύστημα εκτός δρόμου περιλαμβάνει λειτουργίες, όπως είναι η υποβοήθηση καθόδου ή η υποβοήθηση εκκίνησης σε πλαγιά, η προσαρμογή των ηλεκτρονικών συστημάτων ABS, ASR και EDS στις συνθήκες οδήγησης εκτός δρόμου και μία πιο ευαίσθητη ρύθμιση του γκαζιού. Το Yeti είναι ένας ιδανικός συνδυασμός άνεσης, λειτουργικότητας και πολυτέλειας με σπορ χαρακτηριστικά, που εκφράζεται με στοιχεία όπως είναι τα ατσάλινα πεντάλ ή τα ενσωματωμένα στους προφυλακτήρες τηλεσκοπικά πλυστικά προβολέων.

14 Πίσω από την ευχάριστη οδήγηση, θα ανακαλύψετε ένα πλήθος από τεχνολογίες αιχμής. Το Yeti προσφέρει μία μεγάλη γκάμα ηχοσυστημάτων, συστημάτων πλοήγησης, συστημάτων εγκατάστασης για τηλέφωνο, καθώς και τιμονιών πολλαπλών λειτουργιών. Μπορεί επίσης να εξοπλιστεί με MDI (Mobile Device Interface), μία υποδοχή τοποθετημένη μπροστά από το λεβιέ ταχυτήτων που επιτρέπει τον έλεγχο μίας εξωτερικής συσκευής ήχου μέσω των πλήκτρων του ραδιοφώνου, του συστήματος πλοήγησης ή του τιμονιού πολλαπλών λειτουργιών. Η υψηλή τεχνολογία αντικατοπτρίζεται ακόμα πιο έντονα στους κινητήρες, κάποιοι από τους οποίους διατίθενται με μπροστινή κίνηση. Ο κινητήρας 1.2 TSI / 105hp διατίθεται επίσης με αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων DSG, κάτι που επιδρά πολύ θετικά στην κατανάλωση καυσίμου. Στον κατάλογο εμπεριέχεται μία πλήρης ανάλυση των κινητήρων με όλα τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά. Το RCD Bolero είναι ένα σύγχρονο ηχοσύστημα με πολλές λειτουργίες και ενσωματωμένο CD-changer 6 δίσκων. Το νέο Sound System σας προσφέρει μία έξοχη ακουστική εμπειρία με 12 ηχεία και ψηφιακό equalizer. Η οθόνη πολλαπλών λειτουργιών Maxi DOT βρίσκεται στο κέντρο του πίνακα οργάνων. Το σύστημα πλοήγησης Columbus προσφέρει, μεταξύ άλλων, λειτουργία πλοήγησης εκτός δρόμου. Αυτή η λειτουργία σας επιτρέπει να καταγράψετε και να αποθηκεύσετε διαδρομές που έχετε διανύσει με το αυτοκίνητό σας σε οδικό δίκτυο χωρίς ψηφιακή χαρτογράφηση (π.χ. σε χωματόδρομους).

15 Αφήστε πίσω σας το κομφούζιο της πόλης. Χωρίς να στερηθείτε τις ανέσεις της.

16 Μεγαλύτερη ασφάλεια. Για να έχετε λιγότερες έγνοιες στο μυαλό σας. Το διπλό σκιάδιο προστατεύει τον οδηγό και το συνοδηγό από την ισχυρή ηλιακή ακτινοβολία στο μπροστινό και πλαϊνό μέρος του αυτοκινήτου. Οι μπροστινοί πλευρικοί αερόσακοι είναι σχεδιασμένοι για να προστατεύουν τη λεκάνη και το στήθος του οδηγού και του συνοδηγού σε περίπτωση πλαγιομετωπικής σύγκρουσης. Τα ρυθμιζόμενα καθ ύψος μπροστινά προσκέφαλα WOKS έχουν σχεδιαστεί για να προστατεύουν αποτελεσματικά τον αυχένα, σε περίπτωση σύγκρουσης από πίσω. Ο αερόσακος του οδηγού είναι τοποθετημένος μέσα στο τιμόνι, ενώ ο αερόσακος του συνοδηγού βρίσκεται στο ταμπλό. Ο αερόσακος του συνοδηγού μπορεί να απενεργοποιηθεί, ώστε να τοποθετήσετε παιδικό κάθισμα στη θέση του συνοδηγού. Οι αεροδυναμικά σχεδιασμένοι υαλοκαθαριστήρες (aero wippers) καθαρίζουν ομοιόμορφα σε όλο το μήκος τους, λόγω της ειδικής κατασκευής τους. Τα πλήκτρα ενεργοποίησης/απενεργοποίησης κάποιων λειτουργιών βρίσκονται στο κάτω μέρος της κεντρικής κονσόλας. Ανάλογα με την έκδοση του εξοπλισμού, θα βρείτε εκεί π.χ.: ASR, αισθητήρες στάθμευσης, λειτουργία εκτός δρόμου, σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών (TPM) και υποβοήθηση στάθμευσης (Parking Assistant).

17 Οι αερόσακοι οροφής, εφόσον ενεργοποιηθούν, δημιουργούν ένα «τείχος» κατά μήκος των παραθύρων που προστατεύει τους επιβάτες μπροστά και πίσω από τυχόν τραυματισμούς στο κεφάλι. Το τρίτο πίσω προσκέφαλο είναι ρυθμιζόμενο καθ ύψος και αυξάνει την ασφάλεια για τον επιβάτη που κάθεται στη μεσαία πίσω θέση. Οι πίσω πλευρικοί αερόσακοι, που ενεργοποιούνται σε πλαϊνή πρόσκρουση, είναι σχεδιασμένοι για να προστατεύουν τη λεκάνη και το στήθος των επιβατών των πίσω καθισμάτων. Τα φώτα επιβίβασης, σχεδιασμένα για να φωτίζουν την περιοχή εισόδου, είναι ενσωματωμένα στους εξωτερικούς καθρέπτες και σας βοηθούν να αποφεύγετε λακκούβες και πέτρες, ενώ μπαίνετε στο αυτοκίνητο με ασφάλεια ακόμη και στο απόλυτο σκοτάδι. Σημαντικό ρόλο στην ασφάλεια παίζει και ο συναγερμός, ο οποίος παρακολουθεί το εσωτερικό του αυτοκινήτου. Διαθέτει σειρήνα με εφεδρική τροφοδοσία και αισθητήρα κλίσης. Ο αερόσακος για τα γόνατα του οδηγού εμποδίζει την επαφή με το κάτω μέρος του ταμπλό και προστατεύει σε περίπτωση σύγκρουσης.

18 Για αυτούς που θέλουν να επιστρέφουν από τα ταξίδια με πολλά περισσότερα πράγματα από απλές φωτογραφίες.

19 VarioFlex (μεταβλητό σύστημα πίσω καθισμάτων) 3 ξεχωριστά πίσω καθίσματα, τα οποία μπορούν να αναδιπλωθούν ή να αφαιρεθούν ανεξάρτητα το ένα από το άλλο. Χώροι αποθήκευσης στα πλαϊνά του χώρου αποσκευών και συρόμενοι γάντζοι. Ενδιάμεσο δάπεδο χώρου αποσκευών. Το σετ διχτυών προσφέρει πολλές δυνατότητες τακτοποίησης του φορτίου.

20 Ντουλαπάκι αποθήκευσης στο επάνω κεντρικό μέρος του ταμπλό. Αναδιπλούμενο τραπεζάκι στην πλάτη των πίσω καθισμάτων. Κεντρική κονσόλα με θήκη αναψυκτικού, θήκη αποθήκευσης και θήκη στυλό. Θήκη μπουκαλιών ενός λίτρου στις θήκες κάθε μπροστινής πόρτας. Θήκη γυαλιών ηλίου στο πάνελ οροφής.

21 Αφαιρούμενος σάκος Unibag. Ράγες οροφής, ασημί (η έκδοση βασικού εξοπλισμού διατίθεται με μαύρες ράγες οροφής). Λειτουργικό πακέτο στο πίσω μέρος του Jumbo Box (σταχτοδοχείο και θήκη για μπουκάλι 1,5 λίτρου). Αναδιπλούμενο τραπεζάκι με θήκη ποτών στο πίσω μέρος των μπροστινών καθισμάτων. Η εύκολα αναδιπλούμενη πλάτη του καθίσματος συνοδηγού, η οποία αυξάνει τη χρηστικότητα του αυτοκινήτου. Εκτεινόμενο διαχωριστικό δίχτυ, που διαχωρίζει το χώρο επιβατών από το χώρο αποσκευών.

22 Εάν έχετε υψηλές απαιτήσεις αναφορικά με την άνεση, τότε είναι το Yeti, στην κατηγορία των SUV, αυτό που θα τις ικανοποιήσει. Ανακαλύψτε απρόσμενη ευρυχωρία σε συνδυασμό με εξαιρετική μεταβλητότητα. Και φυσικά, την ευχάριστη εμπειρία ελέγχου του αυτοκινήτου. Το ταμπλό σχεδιάστηκε αποκλειστικά για το Yeti και θα βρείτε ενστικτωδώς όλες τις λειτουργίες εκεί ακριβώς που τις περιμένατε. Η οδηγική άνεση όλων των επιβατών καλύπτεται από μία γκάμα προϊόντων που είναι διαθέσιμα είτε στο βασικό, είτε στον προαιρετικό εξοπλισμό.

23 Παράθυρα SunSet με πιο σκουρόχρωμο τζάμι, στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Εξωτερικοί καθρέφτες με λειτουργία αυτόματης αναδίπλωσης κατά το κλείδωμα του αυτοκινήτου. Αυτόματο σύστημα κλιματισμού δύο ζωνών Climatronic με ηλεκτρονική ρύθμιση, που περιλαμβάνει φίλτρο οσμών και αυτόματη ανακύκλωση αέρα. Το θερμαινόμενο παρμπρίζ ξεθαμπώνει γρήγορα από την πάχνη ή τους υδρατμούς. Οι οδηγίες του συστήματος υποβοήθησης στάθμευσης εμφανίζονται στην οθόνη Maxi DOT. Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο κάθισμα οδηγού με μνήμη. Cruise control για αυτόματη διατήρηση σταθερής ταχύτητας.

24 Το Yeti GreenLine διατίθεται με τον κινητήρα diesel 1.6 TDI CR DPF/105hp, ο οποίος, από μόνος του, αποτελεί ήδη εγγύηση για οικονομική και συγχρόνως δυναμική οδήγηση. Με ειδικό εξοπλισμό και τροποποιήσεις στο αυτοκίνητο, επιτυγχάνει κατανάλωση καυσίμου σε μικτό κύκλο 4,6 l/100 km με επίπεδο εκπομπών CO 2 μόλις 119 g/km. Το μοντέλο GreenLine προσφέρεται στα ίδια τρία επίπεδα εξοπλισμού με αυτά του βασικού μοντέλου. Το σήμα GreenLine υπάρχει στη μάσκα του ψυγείου, καθώς και στην πέμπτη πόρτα. Η έκδοση εξοπλισμού Active διατίθεται με τις ζάντες αλουμινίου Nevis 7.0J x 16", ενώ οι εκδόσεις Ambition και Experience διατίθενται με τις ζάντες αλουμινίου Moon 7.0J x 16". Όλα τα μοντέλα ζαντών για το Yeti GreenLine διατίθενται με ελαστικά 205/55 R16 με χαμηλή αντίσταση κύλισης. Το σύστημα Start/Stop σβήνει αυτόματα τον κινητήρα, για παράδειγμα, όταν το αυτοκίνητο είναι σταματημένο στα φανάρια ή όταν κινείται σε συνθήκες κυκλοφοριακής συμφόρησης. Πατώντας το πεντάλ του συμπλέκτη, ο κινητήρας τίθεται ξανά σε λειτουργία. Ο οδηγός μπορεί να απενεργοποιήσει το σύστημα Start/Stop με ένα κουμπί που βρίσκεται στην κεντρική κονσόλα. Η μείωση του φορτίου του κινητήρα και η οικονομικότερη λειτουργία υποβοηθούνται επιπρόσθετα από τη λειτουργία ανάκτησης ενέργειας, η οποία εκμεταλλεύεται την κινητική ενέργεια του αυτοκινήτου για τη φόρτιση της μπαταρίας.

25 Το SKODA Yeti GreenLine είναι πλήρως εξοπλισμένο για εξορμήσεις στην ύπαιθρο, ενώ συγχρόνως έχει υψηλή περιβαλλοντική συνείδηση.

26 Η έκδοση εξοπλισμού Experience έχει σχεδιαστεί για αυτούς που αναζητούν ένα υψηλό επίπεδο πολυτέλειας, άνεσης, ιδιαίτερη πρακτικότητα και μέγιστη ασφάλεια. Το σαλόνι Dune με υφασμάτινη ταπετσαρία διατίθεται σε δύο χρωματικούς συνδυασμούς: μαύρο ή Gobi Sand. Το ταμπλό, σε μαύρο-μαύρο ή μαύρο-gobi Sand, διαθέτει επένδυση Cosmic. Ο βασικός εξοπλισμός για την έκδοση Experience περιλαμβάνει επίσης, το μικρό δερμάτινο πακέτο (τιμόνι τεσσάρων ακτινών, λαβή λεβιέ ταχυτήτων και λαβή χειρόφρενου), ρυθμιζόμενα καθ ύψος μπροστινά καθίσματα με στήριγμα για τη μέση, Jumbo Box με ρυθμιζόμενο υποβραχιόνιο μεταξύ των μπροστινών καθισμάτων, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα μπροστινά και πίσω παράθυρα, οθόνη Maxi DOT, σύστημα κλιματισμού δύο ζωνών Climatronic, λειτουργία εκτός δρόμου (για αυτοκίνητα 4x4) και ζάντες αλουμινίου Spitzberg 7.0J x 17". Κατόπιν ειδικής παραγγελίας, η έκδοση Experience μπορεί να διατεθεί με εσωτερικό πολυτελείας Antilope (Alcantara) ή Lynx (δέρμα) και ντεκόρ Boreal (απομίμηση ξύλου).

27 Η έκδοση εξοπλισμού Ambition είναι η ιδανική επιλογή για δυναμικούς οδηγούς που λατρεύουν το σπορ στιλ, αλλά απαιτούν ένα υψηλό επίπεδο άνεσης και ασφάλειας. Το σαλόνι Spirit με υφασμάτινη ταπετσαρία διατίθεται σε δύο χρωματικούς συνδυασμούς, μαύρο-μπλε και μαύρο-ασημί, ενώ η επένδυση των πλαισίων στις πόρτες διατίθεται σε τέσσερις. Το ταμπλό, σε μαύρο-μαύρο ή μαύρο-γκρι, διαθέτει επένδυση Quartz. Ο βασικός εξοπλισμός για την έκδοση Ambition περιλαμβάνει επίσης, επιχρωμιωμένα εσωτερικά χερούλια στις πόρτες, τιμόνι με διακοσμητική λωρίδα χρωμίου, πίνακα οργάνων με οθόνη πολλαπλών λειτουργιών, τρίτο προσκέφαλο πίσω, αναδιπλούμενο τραπεζάκι στην πλάτη των πίσω καθισμάτων, σύστημα στερέωσης με συρόμενους γάντζους στο χώρο αποσκευών και ζάντες αλουμινίου Moon 7.0J x 16. Κατόπιν ειδικής παραγγελίας, η έκδοση Ambition μπορεί να διατεθεί με εσωτερικό πολυτελείας Antilope (Alcantara) ή Lynx (δέρμα).

28 Η έκδοση εξοπλισμού Active αντικατοπτρίζει πλήρως το χαρακτήρα του Yeti. Προσφέρει ένα υψηλό επίπεδο άνεσης που ξεπερνά κατά πολύ το επίπεδο στην κατηγορία των SUV και ταυτόχρονα, σας μαγνητίζει με την πολυτέλειά του. Το σαλόνι Reflex με υφασμάτινη ταπετσαρία διατίθεται σε μαύρο χρώμα. Το ταμπλό, σε μαύρο-μαύρο, διαθέτει επένδυση Graphit. Ο βασικός εξοπλισμός για την έκδοση Active περιλαμβάνει επίσης, ρυθμιζόμενα καθ ύψος μπροστινά καθίσματα, ηλεκτρικούς εξωτερικούς καθρέπτες και μπροστινά παράθυρα, θήκες για μπουκάλι ενός λίτρου, θήκες αποθήκευσης στα μπροστινά καθίσματα, μία κεντρική κονσόλα με θήκη αναψυκτικού, αποθηκευτικό ντουλαπάκι, θήκη στιλό, σύστημα πίσω καθισμάτων VarioFlex και ζάντες αλουμινίου Spectrum 7.0J x 16.

29 Εσωτερικό Reflex (BW) Active μαύρο ύφασμα Εσωτερικό Spirit (DS/DU) Ambition μπλε-μαύρο ύφασμα Εσωτερικό Spirit (DR/DT) Ambition μαύρο-ασημί ύφασμα Εσωτερικό Dune (DR) Experience μαύρο ύφασμα Εσωτερικό Dune (EE) Experience ύφασμα σε χρώμα Gobi Sand Εσωτερικό Antilope (BW/LD) Ambition και Experience μαύρο Alcantara/δέρμα/δερματίνη Εσωτερικό Antilope (ED/EF) Ambition και Experience Alcantara/δέρμα/δερματίνη σε χρώμα Gobi Sand Εσωτερικό Lynx (LA/LC) Ambition και Experience μαύρο δέρμα/δερματίνη Εσωτερικό Lynx (EF) Experience δέρμα/δερματίνη σε χρώμα Gobi Sand Εσωτερικό Χρωματικοί συνδυασμοί Κωδικός χρώματος μαύρο μαύρο-μπλε μαύρο-ασημί Gobi Sand Λευκό Candy uni 9P9P Κόκκινο Corrida uni 8T8T Μπλε Pacific uni Z5Z5 Ασημί Brilliant metallic 8E8E Μπεζ Cappuccino metallic 4K4K Καφέ Mato metallic 1M1M Κόκκινο Brunello metallic X7X7 Μπλε Storm metallic 8D8D Πράσινο Amazonian metallic 7R7R Μπλε Aqua metallic 3U3U Γκρι Platin metallic 2G2G Μαύρο Magic pearl effect 1Z1Z Συνδυασμοί χρωμάτων αμαξώματος και εσωτερικών επενδύσεων: πολύ καλός καλός

30 Ζάντες αλουμινίου Annapurna 7.0J x 17 με γυαλισμένη επιφάνεια για ελαστικά 225/50 R17. Ζάντες αλουμινίου Spitzberg 7.0J x 17 για ελαστικά 225/50 R17. Ζάντες αλουμινίου Dolomite 7.0J x 17 για ελαστικά 225/50 R17. Ζάντες κράματος Nevis 7.0J x 16 για ελαστικά 215/60 R16. Ζάντες αλουμινίου Moon 7.0J x 16 για ελαστικά 215/60 R16. Aτσάλινες ζάντες 7.0J x 16 για ελαστικά 215/60 R16 με τάσια Rif.

31 Λευκό Candy Κόκκινο Corrida Μπλε Pacific Ασημί Brilliant metallic Μπεζ Cappuccino metallic Μπεζ Safari metallic Καφέ Mato metallic Κόκκινο Brunello metallic Μπλε Storm metallic Πράσινο Amazonian metallic Μπλε Aqua metallic Γκρι Platin metallic Πορτοκαλί Terracotta metallic Μαύρο Magic pearl effect Παραδείγματα συνδυασμών χρωμάτων Bicolore Κόκκινο Corrida uni με οροφή σε λευκό Candy Μπλε Lava μεταλλικό με οροφή σε ασημί Brilliant Καφέ Mato μεταλλικό με οροφή σε μπεζ Cappuccino Λευκό Candy uni με οροφή σε μαύρο Magic

32 Tεχνικά χαρακτηριστικά 4x2 Κινητήρας 1.2 TSI/105 hp 1.4 TSI/122 hp 1.6 TDI CR DPF/105 hp 2.0 TDI CR DPF/110 hp 1.8 TSI/160 hp 2.0 TDI CR DPF/110 hp 2.0 TDI CR DPF/140 hp 2.0 TDI CR DPF/170 hp Βενζινοκινητήρας turbo, DOHC Βενζινοκινητήρας turbo, DOHC Πετρελαιοκινητήρας turbo, με υπερτροφοδότη με αυτορυθμιζόμενα πτερύγια, DOHC Πετρελαιοκινητήρας turbo, με υπερτροφοδότη με αυτορυθμιζόμενα πτερύγια, DOHC Βενζινοκινητήρας turbo, DOHC 4x4 Πετρελαιοκινητήρας turbo, με υπερτροφοδότη με αυτορυθμιζόμενα πτερύγια, DOHC Κύλινδροι Κυβισμός (cc) Mέγιστη ισχύς/σ.α.λ. (hp/min -1 ) 105/ / / / / / / /4.200 Mέγιστη ροπή/σ.α.λ. (Nm/min -1 ) 175/ / / / / / / / Οδηγία Ατμοσφαιρικής Ρύπανσης EU5 EU5 EU5 EU5 EU5 EU5 EU5 EU5 Καύσιμα Aμόλυβδη βενζίνη, RON 95/91* Aμόλυβδη βενζίνη, RON 95 Diesel Diesel Aμόλυβδη βενζίνη, RON 95/91* Diesel Diesel Diesel Επιδόσεις Μέγιστη ταχύτητα (km/h) 175 (173) (187) 201 Επιτάχυνση km/h (s) 11,8 (12,0) 10,5 12,1 11,6 8,4 12,2 9,9 (10,2) 8,4 Κατανάλωση καυσίμου 99/100 εντός πόλεως (l/100 km) 7,6 (7,8**) 8,9 5,2 6,6 10,1 7,5 7,1 (7,6) 6,9 εκτός πόλεως (l/100 km) 5,9 (5,7**) 5,9 4,2 4,7 6,9 5,3 5,3 (5,8) 5,3 μεικτή (l/100 km) 6,4 (6,4**) 6,8 4,6 5,4 8,0 6,1 6,0 (6,5) 5,9 Εκπομπές CO 2 (g/km) 149 (149**) (169) 155 Διάμετρος κύκλου στροφής (m) 10,3 10,3 10,3 10,3 10,3 10,3 10,3 10,3 Μετάδοση Tύπος Εμπρόσθια κίνηση Εμπρόσθια κίνηση Εμπρόσθια κίνηση Εμπρόσθια κίνηση 4-κίνηση 4-κίνηση 4-κίνηση 4-κίνηση Συμπλέκτης Κιβώτιο ταχυτήτων Βάρος Υδραυλικός, με μονό δίσκο (Δύο ομοαξονικοί συμπλέκτες, ηλεκτροϋδραυλικής λειτουργίας) Μηχανικό 6 σχέσεων, πλήρως συγχρονισμένο (Αυτόματο DSG 7 σχέσεων) Υδραυλικός, με μονό δίσκο Υδραυλικός, με μονό δίσκο Υδραυλικός, με μονό δίσκο Haldex 4ης γενιάς Haldex 4ης γενιάς (Δύο ομοαξονικοί συμπλέκτες, ηλεκτροϋδραυλικής λειτουργίας) Μηχανικό 6 σχέσεων, πλήρως συγχρονισμένο Μηχανικό 5 σχέσεων, πλήρως συγχρονισμένο Μηχανικό 5 σχέσεων, πλήρως συγχρονισμένο Μηχανικό 6 σχέσεων, πλήρως συγχρονισμένο Haldex 4ης γενιάς Μηχανικό 6 σχέσεων, Μηχανικό 6 σχέσεων, πλήρως συγχρονισμένο πλήρως συγχρονισμένο (Αυτόματο DSG 6 σχέσεων) Απόβαρο με οδηγό (kg)*** (1.370) (1,555) Ωφέλιμο φορτίο χωρίς οδηγό (kg) Ολικό βάρος (kg) (1.915) (2.100) Φορτίο συρόμενου χωρίς φρένα (μεγ. kg) 600 (600) (700) 700 Φορτίο συρόμενου με φρένα 12% (μεγ. kg) (1.200) (2.000) Αμάξωμα 5-θέσιο, 5-θυρο, 2-όγκων Αεροδυναμικός συντελεστής έλξης Cw 0.37 Πλαίσιο Μπροστινός άξονας Πίσω άξονας Σύστημα πέδησης Ανάρτηση τύπου McPherson με κάτω τριγωνικά ψαλίδια και αντιστρεπτική ράβδο Άξονας πολλαπλών συνδέσμων, με έναν επιμήκη και τρεις εγκάρσιους συνδέσμους, με αντιστρεπτική ράβδο Υδραυλικό σύστημα πέδησης διπλού κυκλώματος σε διαγώνια διασύνδεση και υποβοήθηση με κενό και σύστημα Dual Rate μπροστινά φρένα Δισκόφρενα με εσωτερική ψύξη και μονό έμβολο με πλευστές δαγκάνες πίσω φρένα Δισκόφρενα Σύστημα διεύθυνσης Σύστημα διεύθυνσης με κρεμαγιέρα με ηλεκτρομηχανική υποβοήθηση διεύθυνσης Ζάντες 7.0J x 16", 7.0J x 17" Ελαστικά 215/60 R16, 225/50 R17 Υγρά Χωρητικότητα ρεζερβουάρ (l) * Η χρήση βενζίνης με χαμηλό αριθμό οκτανίων μπορεί να επηρεάσει τις επιδόσεις του κινητήρα. ** Ο περιορισμός για το βάρος του πρόσθετου εξοπλισμού των 10 kg για αυτοκίνητα με μηχανικό κιβώτιο και των 40 kg για αυτοκίνητα με αυτόματο κιβώτιο, οδηγεί σε μειωμένη κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO2. *** Ισχύει για το μοντέλο βασικής έκδοσης, βάρος οδηγού 75 kg. ( ) Ισχύει για τις εκδόσεις με αυτόµατο κιβώτιο. Τα στοιχεία δεν ήταν διαθέσιμα κατά το χρόνο της εκτύπωσης.

33 26.7 1,541 1,793 Το SKODA Yeti με μπροστινή κίνηση (1.2 TSI/105 ίπποι, 1.4 TSI/122 ίπποι, 1.6 TDI CR DPF/105 ίπποι για την έκδοση GreenLine και 2.0 TDI CR DPF/110 ίπποι) 1,034 1, l , ,223 1,446 1,437 1,004 1,691 1,537 1,956 SKODA Yeti με τετρακίνηση και συμπλέκτη Haldex 4ης γενιάς (1.8 TSI/160hp και 2.0 TDI CR DPF/110hp, 140hp και 170hp)

34 Τα Γνήσια Αξεσουάρ SKODA προσδίδουν στιλ στο αυτοκίνητό σας, ενώ συγχρόνως αυξάνουν τη χρηστικότητά του. Τα συστήματα μεταφοράς οροφής αποδεικνύονται ιδιαίτερα χρήσιμα για τη μεταφορά διαφόρων ειδών αθλητικού εξοπλισμού. Επίσης διατίθεται μία γνήσια μπαγκαζιέρα SKODA χωρητικότητας 380 λίτρων, η οποία έχει περάσει με επιτυχία τη δοκιμή City Crash. Στο πρόγραμμά μας, το οποίο ουσιαστικά αποτελεί επέκταση του πρόσθετου εξοπλισμού, θα βρείτε διάφορα προϊόντα όπως διακοσμητικές ταινίες, ζάντες κράματος, δερμάτινα προϊόντα, πατάκια, ραδιόφωνα και συστήματα πλοήγησης, μπαγκαζιέρες οροφής, παιδικά καθίσματα και ακόμα και ένα χαριτωμένο παιχνίδι Yeti. Για να προσδώσετε ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στον ιδιαίτερο χαρακτήρα του αυτοκινήτου σας, μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα πακέτα διακοσμητικού εξοπλισμού μας: το πακέτο off-road περιλαμβάνει μεμβράνη για το καπό, διακοσμητικές ταινίες οροφής, ζάντες κράματος, προεκτάσεις θόλων τροχών κ.λπ., ενώ το πακέτο ALU προσφέρει καλύμματα εξωτερικών καθρεφτών, πλαϊνές διακοσμητικές ταινίες, γρίλιες μπροστινού προφυλακτήρα κ.λπ. Για μια πλήρη επισκόπηση του προγράμματος προϊόντων μας, ζητήστε τον κατάλογο ειδικών αξεσουάρ μας από οποιονδήποτε εξουσιοδοτημένο συνεργάτη SKODA. Παιδικό κάθισμα ISOFIX G 0/1, για να διασφαλίσετε ασφαλή ταξίδια για τους μικρούς επιβάτες. Κοτσαδόρος για ρυμουλκό έως kg. Πλαστικός δίσκος πορτ-μπαγκάζ με πλαίσιο αυξημένο κατά 15 cm και επιγραφή Yeti.

35 Εμπορικά προϊόντα Παιχνίδι 2 σε 1 Ξύστρα πάγου Σήμα Μασκότ Yeti Γενικές πληροφορίες SKODA SERVICE Μπορείτε να μας εμπιστευτείτε. Το Κέντρο Τεχνικής Εξυπηρέτησης Skoda βρίσκεται κοντά σας για ο,τιδήποτε χρειαστείτε. Όταν αποκτήσετε το δικό σας Yeti, το έμπειρο και εκπαιδευμένο προσωπικό μας είναι πρόθυμο να κάνει τη συμβίωσή σας μαζί τoυ μία ευχάριστη εμπειρία. Εγγυήσεις για τo Skoda Yeti και τα Γνήσια Ανταλλακτικά Skoda 1. Δύο χρόνια εγγύηση για τα μηχανικά μέρη 2. Τρία χρόνια εγγύηση χρώματος 3. Δώδεκα χρόνια εγγύηση αντισκωριακής προστασίας 4. Δύο χρόνια εγγύηση στα Γνήσια Ανταλλακτικά και Αξεσουάρ Skoda Skoda Road Club Για το καινούριο σας Skoda, σας παρέχουμε δωρεάν οδική βοήθεια για ένα χρόνο, όπου και αν βρίσκεστε στην Ευρώπη. Αραιά Διαστήματα Συντήρησης Λόγω των εξελιγμένων κινητήρων μας, δεv θα έχουμε τη χαρά να σας βλέπουμε αρκετά συχνά. Το Yeti συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πλέον αξιόπιστα αυτοκίνητα, με διαστήματα σέρβις για τους βενζινοκινητήρες κάθε km ή κάθε δύο χρόνια και για τους πετρελαιοκινητήρες κάθε km ή κάθε δύο χρόνια. Αναλύοντας συνεχώς τον τρόπο με τον οποίο οδηγείτε, ο υπολογιστής του αυτοκινήτου υπολογίζει το βέλτιστο διάστημα συντήρησης, υποδεικνύοντάς το στον πίνακα οργάνων. Αυτοκίνητο Εξυπηρέτησης Πελατών Στο Κέντρο Τεχνικής Εξυπηρέτησης Skoda, σας παρέχουμε αυτοκίνητο για την εξυπηρέτησή σας, σε περίπτωση που το δικό σας χρειαστεί να παραμείνει για συντήρηση ή επισκευή περισσότερο από 24 ώρες. Internet Στο δικτυακό τόπο που δημιουργήσαμε για εσάς μπορείτε να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για τo δικό σας Yeti, καθώς και για την υπόλοιπη γκάμα των μοντέλων. Γνήσια Ανταλλακτικά Skoda Τα Γνήσια Ανταλλακτικά Skoda είναι τα ίδια με εκείνα που χρησιμοποιήθηκαν στην κατασκευή του αυτοκινήτου. Ο κατασκευαστής γνωρίζει καλύτερα ποιο ανταλλακτικό προορίζεται για ποια λειτουργία και ποια είναι τα χαρακτηριστικά που απαιτείται να πληρούνται για τη σωστή λειτουργία του αυτοκινήτου, σύμφωνα με την εγγύηση του κατασκευαστή. Πλεονεκτήματα των Γνήσιων Ανταλλακτικών Skoda: Ασφάλεια Κάθε τμήμα και εξάρτημα του αυτοκινήτου έχει τη δική του σημασία και μερικά από αυτά καθορίζουν άμεσα την ασφάλεια των επιβατών του αυτοκινήτου. Το ενδιαφέρον μας για την ασφάλεια αποδεικνύεται π.χ.: από την κατασκευή του αμαξώματος, τους αερόσακους, τις ζώνες ασφάλειας και το σπουδαιότερο, το σύστημα φρένων. Οι ζωές των ανθρώπων μέσα και γύρω από το αυτοκίνητο, καθώς επίσης και το εύρος της πιθανής ζημιάς στο αυτοκίνητο, εξαρτώνται από την ποιότητα και τη λειτουργική αποτελεσματικότητα των φρένων, ειδικά κάτω από ακραίες συνθήκες. Διαθεσιμότητα Χάρη σε ένα πυκνό δίκτυο Κέντρων Τεχνικής Εξυπηρέτησης Skoda, όλοι οι οδηγοί Skoda μπορούν να ικανοποιηθούν. Η SkodaAuto προσφέρει μια πλήρη σειρά εξαρτημάτων και εξοπλισμού που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή του αυτοκινήτου και δεν εστιάζει μόνο στα ανταλλακτικά υψηλού κύκλου εργασιών. Ο ανεφοδιασμός των Γνήσιων Ανταλλακτικών Skoda παρέχεται ακόμα και μετά τη διακοπή παραγωγής του αντίστοιχου μοντέλου. Και αυτό συμβαίνει όχι μόνο κατά τη διάρκεια της νόμιμα καθορισμένης χρονικής περιόδου μετά από τη διακοπή της παραγωγής: - τα απαραίτητα εξαρτήματα για τη λειτουργία του αυτοκινήτου παρέχονται στην αγορά για τουλάχιστον άλλα 15 έτη μετά τη διακοπή παραγωγής του - τα ανταλλακτικά του αυτοκινήτου παρέχονται στην αγορά για τουλάχιστον άλλα 10 έτη μετά τη διακοπή παραγωγής του - τα συστατικά εσωτερικής επένδυσης θυρών και οι τάπητες παρέχονται στην αγορά για τουλάχιστον άλλα 8 έτη μετά από τη διακοπή παραγωγής του Κορυφαία ποιότητα Για να ελέγξει τις ποιοτικές παραμέτρους, το Τμήμα Ανάπτυξης διατηρεί έναν εκτεταμένο χώρο ελέγχου που περιλαμβάνει ένα κύκλωμα δοκιμών σε ακραίες πολικές συνθήκες και συνθήκες ερήμου, καθώς επίσης και εργαστήρια αντοχής υλικών του τμήματος ποιοτικού ελέγχου. Χάρη στη χρήση πρώτης τάξεως υλικών και τεχνολογιών, τα αυθεντικά ανταλλακτικά της Skoda εξασφαλίζουν ασφαλή και ξέγνοιαστη οδήγηση. Η ακριβής συναρμολόγηση εγγυάται αντικατάσταση των φθαρμένων τμημάτων χωρίς περιττές διαδικασίες. Μεγάλη διάρκεια ωφέλιμης ζωής Η χρήση υψηλής ποιότητας υλικών και οι κορυφαίες τεχνολογίες στην παραγωγή των Γνήσιων Ανταλλακτικών Skoda, εξασφαλίζουν τη μέγιστη αξιοπιστία και μακρά διάρκεια ζωής. Αυθεντικές σχεδιαστικές λύσεις Η γνώση που αποκτάται στην παραγωγή και τη λειτουργία απεικονίζεται στην αναζήτηση νέων τεχνικών λύσεων που στοχεύουν στη δημιουργία ενός πραγματικά πρώτης τάξεως προϊόντος, το οποίο θα καλύψει τις απαιτήσεις σας. Νομοθετικές απαιτήσεις και πιστοποίηση Όλα τα Γνήσια Ανταλλακτικά Skoda καλύπτουν τις νομοθετικές απαιτήσεις και εγκρίνονται από την SkodaAuto με βάση την ικανοποίηση των αυστηρότερων κριτηρίων. Με αυτόν τον τρόπο, ο πελάτης απολαμβάνει την εγγύηση ότι τα εξαρτήματα που εγκαθίστανται στο αυτοκίνητό του είναι αξιόπιστα, λειτουργικά και ασφαλή. Προστασία του περιβάλλοντος Η τήρηση όλων των νομικών προτύπων είναι κάτι το αυτονόητο για τη SkodaAuto. Η Γνήσια σειρά Ανταλλακτικών Skoda περιλαμβάνει ανακυκλώσιμα ανταλλακτικά των οποίων η παραγωγή δεν επιβαρύνει το περιβάλλον με απόβλητα, υπερβολική θερμότητα και ρύπανση των υδάτων σε υψηλό βαθμό. Τα επιστρεφόμενα κομμάτια και τα διάφορα άλλα υλικά δεν απορρίπτονται αλλά ανακυκλώνονται, με συνέπεια την επαναχρησιμοποίηση ενός μεγάλου μέρους της εργασίας και της ενέργειας που επενδύθηκε στα ανταλλακτικά αυτά κατά την αρχική κατασκευή τους. Χρηματοδότηση Skoda Εάν επιλέξετε ένα αυτοκίνητο Skoda, η ΒΙΑΜΑΡ Α.Ε. θα σας βοηθήσει να το αποκτήσετε χρησιμοποιώντας τις λύσεις που προσφέρονται στους ιδιώτες και εταιρικούς πελάτες. Η εταιρική σειρά προϊόντων της Χρηματοδότησης Skoda προσφέρει τόσο τη χρηματοδότηση αγοράς, όσο και την μακροχρόνια μίσθωση. Μπορείτε να μάθετε για τρέχοντα χρηματοδοτικά προγράμματα μέσω του Ολοκληρωμένου Συγκροτήματος Skoda, συμπεριλαμβανομένων προσφορών που είναι περιορισμένες χρονικά, αλλά αποδίδουν ενδιαφέροντα οφέλη. Εταιρικές πωλήσεις Εάν ο στόλος αυτοκινήτων σας είναι μεγάλος ή μικρός, εάν είστε εταιρεία ή ακόμη και κρατικός οργανισμός, η ΒΙΑΜΑΡ Α.Ε. και το εξουσιοδοτημένο δίκτυο εμπόρων της, είναι εδώ για σας. Σας προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες που προσαρμόζονται στην επιχείρηση και τις οικονομικές σας ανάγκες, κορυφαία φροντίδα και πρόγραμμα συντήρησης αυτοκινήτων, σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Ακόμη, ανταλλακτικά και πρόγραμμα συντήρησης που εγγυώνται χαμηλές δαπάνες λειτουργίας του στόλου των αυτοκινήτων σας.

36 Η SkodaAuto έχει ως βασική προτεραιότητά της τη δημιουργία και την κατασκευή προϊόντων φιλικών προς το περιβάλλον σε όλες τις φάσεις του κύκλου ζωής τους, με έμφαση στην επιλογή ανακυκλωμένων υλικών. Τα αυτοκίνητα Skoda κατασκευάζονται με προηγμένες τεχνολογικές προδιαγραφές σε υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής που πληρούν τα πιο αυστηρά κριτήρια. Η αντιδιαβρωτική προστασία των βαμμένων μερών του αυτοκινήτου γίνεται αποκλειστικά με ηλεκτροστατική βαφή χωρίς μόλυβδο (KTL) και με υδατοδιαλυτά χρώματα. Ο περιορισμός κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών ρύπων είναι μέρος της στρατηγικής της εταιρείας μας. Οι κινητήρες της SkodaAuto πληρούν τις ισχύουσες οδηγίες για τις εκπομπές ρύπων. Επιπλέον, διατίθενται κινητήρες diesel με Φίλτρο σωματιδίων (DPF). Όλα τα αυτοκίνητα Skoda συμμορφώνονται πλήρως με τους νόμους και τους κανονισμούς για την προστασία του επίγειου και υδάτινου περιβάλλοντος και πληρούν τις τεχνικές προδιαγραφές ασφαλείας και ποιότητας. Η SkodaAuto συμβάλλει στη διατήρηση ενός καθαρού περιβάλλοντος και παρέχει κινητικότητα και άνεση στους πελάτες της. Το περιβαλλοντικό λογότυπο της εταιρείας εκφράζει τη συνείδηση της ευθύνης που έχει η SkodaAuto και το στόχο της για αειφόρο ανάπτυξη με φιλική προσέγγιση προς τη ζωή και τη φύση. Μερικά μοντέλα σε αυτόν τον κατάλογο παρουσιάζονται µε προαιρετικό εξοπλισµό που δεν περιλαμβάνεται απαραίτητα στο βασικό. Όλες οι λεπτομέρειες των τεχνικών χαρακτηριστικών, της σχεδίασης, του εξοπλισμού, των υλικών, των εγγυήσεων και της εμφάνισης παρουσιάζονται με ακρίβεια και όπως ίσχυαν κατά το χρόνο εκτύπωσης του παρόντος. Ωστόσο, ο κατασκευαστής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγών (συμπεριλαμβανομένων των αλλαγών στα τεχνικά χαρακτηριστικά ή στον εξοπλισµό των εκδόσεων). Παρακαλούμε όπως συμβουλευτείτε το Ολοκληρωμένο Συγκρότημα Skoda της περιοχής σας για λεπτομέρειες σχετικά µε το βασικό και τον προαιρετικό εξοπλισµό, τις τρέχουσες τιµές και τους όρους παράδοσης. Ο κατάλογος αυτός έχει τυπωθεί σε χαρτί από κυτταρίνη, το οποίο έχει λευκανθεί χωρίς χλώριο. Το χαρτί είναι 100% ανακυκλώσιμο. Καλωσορίσατε στο Ολοκληρωμένο Συγκρότημα Skoda: 07/11

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική 205.040.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 24 993,27 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση: 001

Διαβάστε περισσότερα

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό obsidian μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση: Mercerdes-Benz Τύπος C 200 d Κατασκευαστική 205.037.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 31 049,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή B 180 d Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μαύρο "night" Τροχός Ζάντες αλουμινίου[ 16"] 40.6 cm, 10 ακτινών Επένδυση Ύφασμα venlo μαύρο Διακοσμητικά

Διαβάστε περισσότερα

http://www.skoda.gr https://media.skoda-auto.com USERNAME:primporter PASSWORD: skoda123

http://www.skoda.gr https://media.skoda-auto.com USERNAME:primporter PASSWORD: skoda123 Τιμοκατάλογος ογος 2014 http://www.skoda.gr https://media.skoda-auto.com USERNAME:primporter PASSWORD: skoda123 ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩ Προτεινόμενη Τιμή Πώλησης ŠKODA Octavia G-TEC 5E32K5

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKWAGEN ΕΚΔΟΣΗ CC / P / KW Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική Τιμή προ Φόρων (ΑΠΛΤΠΦ) ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) Polo

Διαβάστε περισσότερα

99000-SWIFT-014 02/2015

99000-SWIFT-014 02/2015 99000-SWIFT-014 02/2015 5MT ΑΝΕΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 1,2 L 5MT GL+ GL+ Ηλεκτρική υποβοήθηση τιμονιού Ρύθμιση τιμονιού καθ ύψος Ρύθμιση τιμονιού τηλεσκοπική Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω

Διαβάστε περισσότερα

SIMPLY CLEVER. SKODA Roomster

SIMPLY CLEVER. SKODA Roomster SIMPLY CLEVER SKODA Roomster Δείξτε στα παιδιά σας την ομορφιά που υπάρχει γύρω τους. Πάντα υπάρχουν περιθώρια για περισσότερη φαντασία. Το νέο Skoda Roomster έρχεται με μια σειρά σχεδιαστικών αλλαγών

Διαβάστε περισσότερα

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.suzuki.gr 20 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO PRO LUDO Μαύροι ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέπτες Μαύροι προφυλακτήρες Δύο ασύμμετρα ανοιγόμενες πίσω πόρτες με παράθυρο Αντιθαμβωτικό πίσω παράθυρο Πίσω υαλοκαθαριστήρας Φιμέ πλευρικά κρύσταλλα και κρύσταλλα

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Ibiza

Καινούργια - Seat - Ibiza Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Fuel: Φυσικό Αέριο Exterior Color: Λευκό Price: 16,800 1 / 15 Επικοινωνία: 2 / 15 Επικοινωνία:

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 1.6 BlueHDi 95hp ETG6 S&S L2H1 1.6 BlueHDi 95hp ETG6 S&S L3H1 1.6 BlueHDi 115hp S&S L2H1 1.6 BlueHDi 115hp S&S L3H1 Τροφοδοσία Τύπος καυσίμου Αρ. Κυλίνδρων Κυβισμός (cm3) Αμεσος ψεκασμός, Turbo,

Διαβάστε περισσότερα

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ drive the change ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ροζ μποεμ ΖΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ζαντες amperatrice 15" μαυρο nacre ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 1.2 16V Σύστημα μετάδοσης κίνησης/κιβώτιο

Διαβάστε περισσότερα

DUCATO NATURAL POWER

DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER Το όχημα έχει ρυθμιστεί να λειτουργεί κανονικά με φυσικό αέριο, ενώ υπάρχει αυτόματο σύστημα εναλλαγής σε βενζίνη όταν το φυσικό αέριο πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Polo BlueMotion

Το νέο Polo BlueMotion Το νέο Polo BlueMotion ΣΕ ΠΕΙΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ. TO NEO POLO BLUEMOTION ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΧΑΜΗΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ CO₂.

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική 253.909.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 36 061,63 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ DOBLO CARGO.

ΝΕΟ DOBLO CARGO. ΝΕΟ DOBLO CARGO. www.fiatprofessional.gr ΝΕΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΝΕΟ ΤΙΜΟΝΙ ΜΕ ΗΧΗΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ UCONNECT ΜΕ ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΌ ΚΆΘΙΣΜΑ ΤΡΙΏΝ ΘΈΣΕΩΝ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΠΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

SIMPLY CLEVER. NeΟ ŠKODA Yeti

SIMPLY CLEVER. NeΟ ŠKODA Yeti SIMPLY CLEVER NeΟ ŠKODA Yeti Έχετε παρατηρήσει ότι οι κάρτες στάθμευσης μοιάζουν με τα κλειδιά; Και τα δύο έχουν τη τάση να εξαφανίζονται... Πχ όταν βρίσκεστε στην έξοδο του πάρκινγκ και δεν μπορείτε να

Διαβάστε περισσότερα

TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ.

TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. Το νέο Golf Variant 02 ΤΟ ΝΕΟ GOLF VARIANT ΤΟ ΝΕΟ GOLF VARIANT 03 TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. 100% Golf. Μεγαλύτερη φιλοφρόνηση δεν μπορεί να υπάρξει για ένα μοντέλο της κατηγορίας.

Διαβάστε περισσότερα

SIMPLY CLEVER. SKODA Octavia 5

SIMPLY CLEVER. SKODA Octavia 5 SIMPLY CLEVER SKODA Octavia 5 Η πολυτελής εμφάνιση της SKODA Octavia 5 έχει θέσει νέα πρότυπα. Ποιότητα, σχεδίαση και προσιτή τιμή σε έναν μοναδικό συνδυασμό. Χώρος για όλες τις επιθυμίες σας. Το σχήμα

Διαβάστε περισσότερα

SIMPLY CLEVER. NeΟ ŠKODA Yeti

SIMPLY CLEVER. NeΟ ŠKODA Yeti SIMPLY CLEVER NeΟ ŠKODA Yeti Έχετε παρατηρήσει ότι οι κάρτες στάθμευσης μοιάζουν με τα κλειδιά; Και τα δύο έχουν τη τάση να εξαφανίζονται... Πχ όταν βρίσκεστε στην έξοδο του πάρκινγκ και δεν μπορείτε να

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance 1.6 105 hp 4X2. Laureate 1.6 105hp 4X2

Ambiance 1.6 105 hp 4X2. Laureate 1.6 105hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp Laureate 1.5 dci 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Ibiza

Καινούργια - Seat - Ibiza Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza Body Type: Κόμπακτ Fuel: Φυσικό Αέριο Exterior Color: Λευκό Price: 16,800 1 / 16 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza

Διαβάστε περισσότερα

13.350 900 300 12.150

13.350 900 300 12.150 ΜΟΝΤΕΛΟ/ΕΚΔΟΣΗ ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΡΟΤ. ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ RENAULT ΔΩΡΕΑΝ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤ. ΤΙΜΗ NEO CLIO Βενζίνη 0.9 TCe Energy 90hp Ecoleader Stop&Start Ηλεκτρονικός έλεγχος ευστάθειας

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03 ΝΕΟ FIESTA FORD FIESTA Παρουσίαση των μοντέλων Επιλέξτε το Fiesta που σας ταιριάζει. Διαθέσιμο σε μια σειρά από διαφορετικές σχεδιαστικές επιλογές, το νέο Ford Fiesta μπορεί να σας ικανοποιήσει, όποιες

Διαβάστε περισσότερα

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia SIMPLY CLEVER ŠKODA Fabia Τα αυτοκίνητα έχουν τη δική τους γλώσσα. Όταν μιλούν, εμείς ακούμε. Μας λένε από πού έρχονται και πού πηγαίνουν. Ψιθυρίζουν μικρά μυστικά για τους ανθρώπους που μεταφέρουν. Αποκαλύπτουν

Διαβάστε περισσότερα

TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ.

TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. TO TOUAREG. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ. Έκδοση Κυβισμός, Lt Ιπποδύναμη, PS Κατανάλωση, lt/100 km Εκπομπές CO2, gr/km Κιβώτιο Ταχυτήτων, σχέσεις Λιανική Τιμή V6 TDI BlueMotion

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp Laureate 1.5 dci 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050

Διαβάστε περισσότερα

Katakis Επικοινωνία: More info 1 / 24

Katakis   Επικοινωνία: More info 1 / 24 Επικοινωνία: More info 1 / 24 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Skoda - Fabia Condition: Καινούργιο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year: 2019 Drive: Προσθιοκίνητο

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική 213.004.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 39 724,38 Χρώμα βαφής: 149 Μη μεταλλικό "polar" λευκό 0,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Ibiza

Καινούργια - Seat - Ibiza Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Fuel: Φυσικό Αέριο Exterior Color: Λευκό Price: 16,800 1 / 18 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup)

Διαβάστε περισσότερα

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο "cosmos" 0,00 Εσωτερική επένδυση:

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο cosmos 0,00 Εσωτερική επένδυση: Mercerdes-Benz Τύπος GLA 180 d Κατασκευαστική 156.912.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 23 047,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο "cosmos" 0,00 Εσωτερική επένδυση: 378

Διαβάστε περισσότερα

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE SANDERO WLTP 1.0 75hp LIFE 1.0 75hp STYLE ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH * 9.980 10.780 ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΑΣΜΩΝ * 7.772,59 8.395,64 Κατανάλωση (μικτή) lt/100χλμ Εκπομπές CO 2 (g/χλμ)

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού. Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε 8ο ΧΛΜ ΘΕΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ Σίνδος - Θεσ/νίκης WEB CLIENT. Κωδικός Τύπου

Προσφορά Επιβατικού. Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε 8ο ΧΛΜ ΘΕΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ Σίνδος - Θεσ/νίκης WEB CLIENT. Κωδικός Τύπου 1 Βασικός Εξοπλισμός Οχήματος (1) Κωδικός 014B 0258 0290 0294 0411 0440 0442 0474 0475 0485 0520 0538 0580 0620 0666 0682 0893 0913 0968 0B03 0B51 0K11 0L 0P27 0R05 0U01 0U59 0U60 Περιγραφή Βιβλίο "Χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Skoda - Karoq

Καινούργια - Skoda - Karoq Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Skoda - Karoq Condition: Καινούργιο Body Type: 4X4/τζιπ/SUV Transmission: Χειροκίνητο Year: 2019 Drive: Προσθιοκίνητο (FWD) Fuel: Πετρέλαιο Exterior

Διαβάστε περισσότερα

Νέο SkodaRoomster SIMPLY CLEVER

Νέο SkodaRoomster SIMPLY CLEVER SIMPLY CLEVER Νέο SkodaRoomster Η SkodaAuto έχει ως βασική προτεραιότητά της τη δημιουργία και την κατασκευή προϊόντων φιλικών προς το περιβάλλον σε όλες τις φάσεις του κύκλου ζωής τους, με έμφαση στην

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180 Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή C 180 Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μεταλλικό ασημί "diamond" Τροχός Ζάντες αλουμινίου [17"] 43.2 cm, σχεδιασμός 5 διπλών ακτινών Επένδυση

Διαβάστε περισσότερα

PEUGEOT 301 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & BAΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

PEUGEOT 301 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & BAΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ PEUGEOT 301 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & BAΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ PEUGEOT 301 - ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 1.2 PureTech 82hp 1.6 VTi 115hp EAT6 1.6 BlueHDi 100hp Καύσιμο Πετρέλαι ο Τροφοδοσία Ηλεκτρονικός

Διαβάστε περισσότερα

SIMPLY CLEVER ŠKOD A R A R pi A D

SIMPLY CLEVER ŠKOD A R A R pi A D SIMPLY CLEVER ŠKODA Rapid Υπάρχουν πράγματα που το παιδί σας δεν θα μάθει στο σχολείο. Το να κάνουμε πολλά πράγματα ταυτόχρονα δεν είναι πάντα επιλογή, αλλά τις περισσότερες φορές υποχρέωση. Ρωτήστε έναν

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Ibiza

Καινούργια - Seat - Ibiza Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza Body Type: Κόμπακτ Fuel: Φυσικό Αέριο Exterior Color: Λευκό Price: 16,800 1 / 17 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Νέο Yaris 2017 Σύντομος οδηγός Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Nέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων Το σωστό μέγεθος για το μέλλον Ο νέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων συμβαδίζει με την τάση της βιομηχανίας προς κινητήρες

Διαβάστε περισσότερα

Το Transporter Van. Van με μακρύ μεταξόνιο και απλή υπερύψωση. Van με κοντό μεταξόνιο και κανονική οροφή. Van με μακρύ μεταξόνιο και

Το Transporter Van. Van με μακρύ μεταξόνιο και απλή υπερύψωση. Van με κοντό μεταξόνιο και κανονική οροφή. Van με μακρύ μεταξόνιο και Το Transporter Το Transporter Van. Van με κοντό μεταξόνιο και κανονική οροφή. Van με κοντό μεταξόνιο και απλή υπερύψωση. Van με μακρύ μεταξόνιο και κανονική οροφή. Van με μακρύ μεταξόνιο και απλή υπερύψωση.

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Sport ανάρτηση. Εφεδρικός τροχός / Ρεζέρβα ανάγκης / Kit επισκευής ελαστικού (4MOTION & BLUEMOTION) S S S S S. Φώτα ημέρας S S S S S

ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Sport ανάρτηση. Εφεδρικός τροχός / Ρεζέρβα ανάγκης / Kit επισκευής ελαστικού (4MOTION & BLUEMOTION) S S S S S. Φώτα ημέρας S S S S S Νέο Golf Design Generation Highline 4MOTION BLUEMOTION Ατσάλινες ζάντες 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15 Ζάντες αλουμινίου ''Lyon'' 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15 με αντικλεπτικά μπουλόνια ασφαλείας.

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή Χρόνος Εικόνα Κωδικός Τοποθέτησης Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04

Περιγραφή Χρόνος Εικόνα Κωδικός Τοποθέτησης Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04 ΑΞΕΣΟΥΑΡ SPLASH SPORT Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Έτοιμη για βαφή, δεν απαιτεί προεργασία. 0,3h Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Έτοιμες για βαφή, δεν απαιτείται προεργασία. 0,5h Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04

Διαβάστε περισσότερα

e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ

e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωμα να παρουσιάσει αλλαγές στις προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά του εξοπλισμού λόγω της συνεχούς εξέλιξης των προϊόντων της. Οι φωτογραφίες που περιλαμβάνονται

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050 20.050 Κυβισμός (κ.εκ.)

Διαβάστε περισσότερα

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 5,5 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 5,5 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154 TIVOLI GA ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ & ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗ BAE FWD TD FWD DLX FWD DLX FWD A/T DLX 2 TONE FWD DLX 2 TONE FWD A/T ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ 17.900 18.900 20.200 21.800 21.800 23.400 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Νέα SkodaFabia SIMPLY CLEVER

Νέα SkodaFabia SIMPLY CLEVER Νέα SkodaFabia SIMPLY CLEVER Τα αυτοκίνητα έχουν τη δική τους γλώσσα. Όταν μιλούν, εμείς ακούμε. Μας λένε από πού έρχονται και πού πηγαίνουν. Ψιθυρίζουν μικρά μυστικά για τους ανθρώπους που μεταφέρουν.

Διαβάστε περισσότερα

ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMOKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GOLF Ισχύει από 17/10/2012

ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMOKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GOLF Ισχύει από 17/10/2012 ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GLF Ισχύει από 17/10/2012 ΚΩΔΙΚΟΣ MΟΝΤΕΛΟ CC / P / KW ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΠΑ & ΤΕΛΟΣ ΤΑΞ/ΣΗΣ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΜΕ ΑΠΟΣΥΡΣΗ C2 (g/km) ΜΕΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP

DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP Φτιαγμένο στα μέτρα της δουλειάς σας. Φτιαγμένο στα μέτρα της πόλης σας. Ο κατάλληλος σύμμαχος για τη δουλειά σας, το νέο Doblò Work Up είναι η ιδανική λύση για όσους χρειάζονται περισσότερο

Διαβάστε περισσότερα

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA ΝΕΟ ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA Το νέο Toyota Corolla σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας συναρπαστικής εποχής για το Νο 1 σε πωλήσεις αυτοκίνητο στον κόσμο. Με τη μοναδική υβριδική τεχνολογία 4ης γενιάς διαθέσιμη σε

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 101/2016

ΝΟΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 101/2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΟΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 101/2016 Προμήθεια αυτοκινήτων Δήμου Αγράφων Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Ε Κ Θ Ε Σ Η Με την παρούσα μελέτη προβλέπεται η προμήθεια

Διαβάστε περισσότερα

SIMPLY CLEVER. Nέα ŠKODA Superb

SIMPLY CLEVER. Nέα ŠKODA Superb SIMPLY CLEVER Nέα ŠKODA Superb Περνάτε πολύ χρόνο της ζωής σας στο αυτοκίνητο. Νέα ŠKODA Superb. Ασύγκριτη άνεση. Δύσκολα μπορεί κανείς να φανταστεί το σημερινό μας κόσμο χωρίς ταξίδια. Μπορεί με το αυτοκίνητό

Διαβάστε περισσότερα

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Rapid

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Rapid SIMPLY CLEVER ŠKODA Rapid Υπάρχουν πράγματα που το παιδί σας δεν θα μάθει στο σχολείο. Το να κάνουμε πολλά πράγματα ταυτόχρονα δεν είναι πάντα επιλογή, αλλά τις περισσότερες φορές υποχρέωση. Ρωτήστε έναν

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ KAI ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ KAI ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ DOBLO` CARGO FIAT PROFESSIONAL 1.4 B EURO 6 ABS 009 Ρυθµιζόµενο τιµόνι ως προς το ύψος 011 Υδραυλικό τιµόνι 014 Ηλεκτρικά παράθυρα 028 Εσωτερικά ρυθµιζόµενοι καθρέπτες 043 Πίνακας οργάνων µε στροφόµετρο

Διαβάστε περισσότερα

SIMPLY CLEVER. Η νέα ŠKODA Octavia

SIMPLY CLEVER. Η νέα ŠKODA Octavia SIMPLY CLEVER Η νέα ŠKODA Octavia Η αίσθηση της έκπληξης και του θαυμασμού είναι σπάνια μεν, αλλά προκαλεί μεγάλη χαρά. Εάν θέλουμε να μας εκπλήσσουν συνεχώς διάφορα πράγματα, δεν χρειάζεται να αλλάξουμε

Διαβάστε περισσότερα

NISSAN NV300 VAN COMBI

NISSAN NV300 VAN COMBI NISSAN NV300 NISSAN NV300 VAN COMBI NV300 COMBI ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ L2H1 Αριθµός επιβατών 9 ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΙΑΣΤΑΣΕΙΣ Μήκος mm 5399 Πλάτος / Πλάτος µε καθρέπτες mm 1956/2283 Ύψος mm 1971 Μεταξόνιο mm 3498

Διαβάστε περισσότερα

SIMPLY CLEVER ŠKODA RAPID SPACEBACK

SIMPLY CLEVER ŠKODA RAPID SPACEBACK SIMPLY CLEVER ŠKODA RAPID SPACEBACK Θα αλλάξει την αντίληψη που έχετε για το χώρο. Ο χώρος που απολαμβάνουμε περισσότερο είναι ο χώρος που συμβάλαμε να δημιουργηθεί. Εκεί όπου αντανακλούνται τα συναισθήματα,

Διαβάστε περισσότερα

NEO TOUAREG. ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ.

NEO TOUAREG. ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. NEO TOUAREG. ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Ιπποδύναμη, PS Μέση Κατανάλωση, lt/100 km Εκπομπές CO2, g/km Λιανική Τιμή ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ. NEO TOUAREG. TERRAIN TECH 3,0lt V6 TDI SCR BMT Tiptronic,

Διαβάστε περισσότερα

scudo ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ www.fiatprofessional.gr

scudo ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ www.fiatprofessional.gr scudo O εξοπλισμός των μοντέλων δύναται να αλλάξει λόγω ειδικών αναγκών της αγοράς ή εξαιτίας νομικών ζητημάτων. Tα στοιχεία του παρόντος καταλόγου δόθηκαν με ενδεικτικό τίτλο. H Fiat διατηρεί το δικαίωμα

Διαβάστε περισσότερα

Skoda OctaviaTour OctaviaGT 193hp

Skoda OctaviaTour OctaviaGT 193hp SIMPLY CLEVER Για περισσότερο από 100 χρόνια η Skoda κατασκευάζει αυτοκίνητα εφαρµόζοντας ή καθορίζοντας τα τελευταία επιτεύγµατα της τεχνολογίας. Η Octavia κατασκευάζεται σε ένα από τα πλέον σύγχρονα

Διαβάστε περισσότερα

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ.

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ. www.toyota.gr Μοναδική σχεδίαση Νέα σχεδιαστική φιλοσοφία «J-Playful» που αναδεικνύει το χαρούμενο, «παιχνιδιάρικο» και νεανικό του χαρακτήρα. Εμβληματική σχεδίαση στην μπροστινή μάσκα με το χαρακτηριστικό

Διαβάστε περισσότερα

ECOSPORT Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_Master.indd BC66-FC67 Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_GRC_GR.indd BC66-BC68 08/12/ :54:50 17/01/ :30:26

ECOSPORT Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_Master.indd BC66-FC67 Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_GRC_GR.indd BC66-BC68 08/12/ :54:50 17/01/ :30:26 ECOSPORT Δημιουργήστε το ιδανικό για σας Ford EcoSport. Ποιος είναι ο δικός σας συνδυασμός; Το Ford EcoSport σας επιτρέπει να επιλέξετε από μία ευρεία συλλογή χρωματικών συνδυασμών. Χρησιμοποιήστε τον

Διαβάστε περισσότερα

Visia (Pro) STD SPECS

Visia (Pro) STD SPECS Visia (Pro) Εξοπλισµός Ατσάλινες ζάντες 16" µε ελαστικά 205 R16C (Chassis, KC), 255/70 R16 (DC) Μαύρος εµπρός προφυλακτήρας (KC, DC Chassis) Εµπρός προφυλακτήρας στο χρώµα του αµαξώµατος (DC) Μη προεξέχοντα

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ DOBLO CARGO. ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. www.fiatprofessional.gr

ΝΕΟ DOBLO CARGO. ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. www.fiatprofessional.gr ΝΕΟ DOBLO CARGO. Ο εξοπλισμός των μοντέλων δύναται να αλλάξει λόγω ειδικών αναγκών της αγοράς ή εξαιτίας νομικών ζητημάτων. Τα στοιχεία του παρόντος καταλόγου δόθηκαν με ενδεικτικό τίτλο. Η Fia διατηρεί

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟ TOYOTA ΝΕΟ TOYOTA YARIS ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΟΤΑ YARIS ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΦΥΙΑ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Η ΕΥΦΥΗΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ, ΓΕΜΑΤΗ ΣΤΥΛ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΑΝΕΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Leon

Καινούργια - Seat - Leon Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Seat - Leon Condition: Καινούργιο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year: 2019 Drive: Προσθιοκίνητο (FWD) Fuel: Βενζίνη Mileage: 562

Διαβάστε περισσότερα

SIMPLY CLEVER. Νέα ŠKODA octavia Octavia

SIMPLY CLEVER. Νέα ŠKODA octavia Octavia SIMPLY CLEVER Νέα ŠKODA octavia Octavia Η αίσθηση της έκπληξης και του θαυμασμού είναι σπάνια μεν, αλλά προκαλεί μεγάλη χαρά. Εάν θέλουμε να μας εκπλήσσουν συνεχώς διάφορα πράγματα, δεν χρειάζεται να αλλάξουμε

Διαβάστε περισσότερα

www.skoda-auto.gr Καλωσορίσατε στο Ολοκληρωμένο Συγκρότημα Skoda 09/09

www.skoda-auto.gr Καλωσορίσατε στο Ολοκληρωμένο Συγκρότημα Skoda 09/09 Η SkodaAuto έχει ως βασική προτεραιότητά της τη δημιουργία και την κατασκευή προϊόντων φιλικών προς το περιβάλλον σε όλες τις φάσεις του κύκλου ζωής τους, με έμφαση στην επιλογή ανακυκλωμένων υλικών. Τα

Διαβάστε περισσότερα

Τα επίπεδα εξοπλισμού και τα προαιρετικά χαρακτηριστικά εξοπλισμού ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εκάστοτε αγορά ή τις κατά τόπους νομικές

Τα επίπεδα εξοπλισμού και τα προαιρετικά χαρακτηριστικά εξοπλισμού ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εκάστοτε αγορά ή τις κατά τόπους νομικές Τα επίπεδα εξοπλισμού και τα προαιρετικά χαρακτηριστικά εξοπλισμού ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εκάστοτε αγορά ή τις κατά τόπους νομικές απαιτήσεις. Τα στοιχεία που παρέχονται στο παρόν έντυπο

Διαβάστε περισσότερα

Euro IV (Blue Tec 4) 6 - κύλινδροι - V - κινητήρας. Διάμετρος / διαδρομή

Euro IV (Blue Tec 4) 6 - κύλινδροι - V - κινητήρας. Διάμετρος / διαδρομή Περιγραφή S 411 HD Τεχνικά στοιχεία Μήκος 10.160 mm Φάρδος 2.550 mm Ύψος 3.760 mm Εσωτερικό ύψος διαδρόμου 2.100 mm Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) 1.060 mm Μεταξόνιο 4.985 mm Εμπρόσθιος πρόβολος 2.215 mm Οπίσθιος

Διαβάστε περισσότερα

1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής

1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής Περιγραφή S 417 HDH Τεχνικά στοιχεία Μήκος 14.050 mm Φάρδος 2.550 mm Ύψος 3.860 mm Εσωτερικό ύψος διαδρόμου 2.100 mm Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) 1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός 7.110 mm Μεταξόνιο πίσω 1.350 mm

Διαβάστε περισσότερα

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο. Διαμορφωμένο 04/07/2018. Σύνολο 11.

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο. Διαμορφωμένο 04/07/2018. Σύνολο 11. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο Διαμορφωμένο 04/07/2018 Σύνολο 11.950 με ΦΠΑ /μήνα Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση 11.950 με ΦΠΑ /μήνα Εμφάνιση C3 Hatchback 5 θυρο συμπεριλαμβανόμενα Επίπεδο

Διαβάστε περισσότερα

NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO

NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO NV200 NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO XΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ Μαύρες εξωτερικές χειρολαβές Μαύροι ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέπτες Μαύροι προφυλακτήρες Μεγάλα τάσια τροχών Ζάντες ατσάλινες 14 µε ελαστικά 175/70

Διαβάστε περισσότερα

επιβατικού αυτοκινήτου και ενός 1. ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

επιβατικού αυτοκινήτου και ενός 1. ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΚΙΝΗΣΗΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ-ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ Κ.Α. : 30.7132.001 Πληροφορίες: Χρήστος Σιδηρόπουλος

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA 1 Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) Κωδικός 014B 0258 0290 0294 0420 0440 0442 0475 0485 0520 0538 0580 0620 0666 0682 0893 0968 0B03 0B51 0K11 0L 0P27 0R05 0U01 0U59 0U60 Περιγραφή Βιβλίο "Χρήσης & Συντήρησης"

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ DOBLO CARGO. www.fiatprofessional.gr

ΝΕΟ DOBLO CARGO. www.fiatprofessional.gr ΝΕΟ DOBLO CARGO. www.fiatprofessional.gr ΝΕΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΝΕΟ ΤΙΜΟΝΙ ΜΕ ΗΧΗΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ UCONNECT ΜΕ ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΌ ΚΆΘΙΣΜΑ ΤΡΙΏΝ ΘΈΣΕΩΝ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΠΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Nέα ŠKODA Octavia RS: Η ταχύτερη Octavia που κατασκευάστηκε ποτέ

Nέα ŠKODA Octavia RS: Η ταχύτερη Octavia που κατασκευάστηκε ποτέ Nέα ŠKODA Octavia RS: Η ταχύτερη Octavia που κατασκευάστηκε ποτέ > Καθαρό συναίσθημα Η νέα ŠKODA Octavia RS > Τέλειος συνδυασμός του σπορτίφ χαρακτήρα, με την ευρυχωρία και τη λειτουργικότητα. > Από 0

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή Κωδικός Εικόνα Αξεσουάρ Νέου ALTO. Χρόνος Τοποθέτησης

Περιγραφή Κωδικός Εικόνα Αξεσουάρ Νέου ALTO. Χρόνος Τοποθέτησης Αξεσουάρ Νέου ALTO Εξωτερικό Στυλ Εµπρός κάτω αεροτοµή 990E0-68K02 Έτοιµη για βαφή, δεν απαιτεί προεργασία. 0,5 h Πίσω κάτω αεροτοµή 990E0-68K04 Έτοιµη για βαφή, δεν απαιτεί προεργασία. 0,5 h * εν µπορεί

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

10 Το δεύτερό σας σπίτι. 16 Mazda2 Core. 21 Mazda2 Sport. 22 Δύο φορές μοναδικό.

10 Το δεύτερό σας σπίτι. 16 Mazda2 Core. 21 Mazda2 Sport. 22 Δύο φορές μοναδικό. Mazda2 Mazda2. 5 Αποκτήστε το καλύτερο κι από τους δύο κόσμους. Ευέλικτοι χώροι σε ένα κομψό εξωτερικό. 6 Γνωρίστε τον άλλο σας εαυτό. Προετοιμαστείτε για μια δυναμική οδηγική εμπειρία. 8 Χώροι και ευελιξία

Διαβάστε περισσότερα

500L ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. 1.495hp 1.495hp 1368 1368 XXX ΕΠΙΧΡΩΜΙΩΜΕΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΛΑΒΕΣ ΘΥΡΩΝ STD STD

500L ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. 1.495hp 1.495hp 1368 1368 XXX ΕΠΙΧΡΩΜΙΩΜΕΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΛΑΒΕΣ ΘΥΡΩΝ STD STD 1.495hp 1.495hp 1368 1368 POP POP STAR ΒΕΝΖΙΝΗ ΒΕΝΖΙΝΗ XXX ΕΠΙΧΡΩΜΙΩΜΕΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΛΑΒΕΣ ΘΥΡΩΝ STD STD 008 ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΚΛΕΙ ΩΜΑΤΟΣ ΘΥΡΩΝ STD STD 011 ΤΙΜΟΝΙ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟ ΚΑΘ' ΥΨΟΣ STD

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικά στοιχεία. Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω. Ύψος χώρου οδηγού. Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής

Τεχνικά στοιχεία. Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω. Ύψος χώρου οδηγού. Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής Περιγραφή S 431 DT Τεχνικά στοιχεία Μήκος Φάρδος Ύψος Εσ. ύψος διαδρόμου κάτω Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ. renault. clio ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. drive the change

ΝΕΟ. renault. clio ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. drive the change ΝΕΟ renault clio ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ drive the change ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ CLIO & CLIO SPORT TOURER 1.2 16V 75 ENERGY TCe 90 ENERGY TCe 90 dci 75 ENERGY dci 90 dci 90 EDC ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή S 416 GT HD

Περιγραφή S 416 GT HD Περιγραφή S 416 GT HD Τεχνικά στοιχεία Μήκος Φάρδος Ύψος Εσωτερικό ύψος διαδρόμου Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής Κυβισμός

Διαβάστε περισσότερα

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune Το eetle Dune Το eetle Cabriolet Dune Stage driving. Το eetle Dune και το eetle Cabriolet Dune μετατρέπουν τον δρόμο σε θεαματική πίστα, χάρη στις σπορ αναρτήσεις και το διευρυμένο μετατρόχιο αλλά και

Διαβάστε περισσότερα

Ανοίξτε δρόμο στον μύθο

Ανοίξτε δρόμο στον μύθο Racer Special Stone Ανοίξτε δρόμο στον μύθο Αρχικά ήταν το μέλλον Κομψή, Ιταλίδα, δικύλινδρη, με μια μοναδική ιστορία. Το πάθος, η συγκίνηση και η περιπέτεια χρόνο με το χρόνο δυναμώνουν... Η αναζήτηση

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Τίποτα δεν περιορίζει το στυλ σας στο νέο Kia Picanto. Αυτό το εντυπωσιακό μικρό αυτοκίνητο, παρέχει επίπεδα τεχνολογίας και άνεσης που δεν

Διαβάστε περισσότερα

ŠKODA Rapid SPACEBACK Προϊοντική Παρουσίαση

ŠKODA Rapid SPACEBACK Προϊοντική Παρουσίαση Προϊοντική Παρουσίαση Η Ελληνική Αγορά Αυτοκινήτου Εξέλιξη Ταξινομήσεων 220.548 2013 : 57.000 αυτ/τα 141.499 97.682 58.482 2009 2010 2011 2012 65.000 57.000 2013(est.) 2014(est.) Η Δομή της Ελληνικής Αγοράς

Διαβάστε περισσότερα

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωµα τροποποίησης των προδιαγραφών και του εξοπλισµού λόγω της εξελισσόµενης ανάπτυξης της παραγωγής. Τα χρώµατα και τα δείγµατα των διακοσµητικών του φυλλαδίου µπορεί

Διαβάστε περισσότερα

Το Golf GTI - Το Golf GTD

Το Golf GTI - Το Golf GTD Το Golf GTI - Το Golf GTD ΑΠΛΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ. Το GTI είναι μόνο ένα. Και τώρα, στην έβδομη γενιά του, παραμένει ένα γνήσιο GTI, στην παραμικρή του λεπτομέρεια. Αυτό σημαίνει ότι επιταχύνει ακόμη πιο γρήγορα

Διαβάστε περισσότερα

Επαγγελματίας σε κάθε τομέα: Το Caddy.

Επαγγελματίας σε κάθε τομέα: Το Caddy. Το Caddy Επαγγελματίας σε κάθε τομέα: Το Caddy. Το να μπορείς να δημιουργείς μια αξιόπιστη πρώτη εντύπωση, είναι κάτι ανεκτίμητο. Γι αυτό, η εξωτερική εμφάνιση του Caddy αντανακλά τα υψηλά επίπεδα απόδοσης,

Διαβάστε περισσότερα

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Superb

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Superb SIMPLY CLEVER ŠKODA Superb 4 9 σχεδιασμός 10 13 τεχνολογία 14 17 ασφάλεια 18 25 άνεση Υπάρχουν μέρη όπου συναντώνται το φως και η σκιά, το ύψος και το βάθος, ο χώρος και ο χρόνος. Εκεί όπου το όνειρο γίνεται

Διαβάστε περισσότερα

Νέα ŠKODA octavia Octavia

Νέα ŠKODA octavia Octavia SIMPLY CLEVER Νέα ŠKODA octavia Octavia YEARS SIMPLY CLEVER SINCE 1895 Η αίσθηση της έκπληξης και του θαυμασμού είναι σπάνια μεν, αλλά προκαλεί μεγάλη χαρά. Εάν θέλουμε να μας εκπλήσσουν συνεχώς διάφορα

Διαβάστε περισσότερα

NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO XΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO XΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑ NV200 NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO XΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ Μαύρες εξωτερικές χειρολαβές Μαύροι ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέπτες Μαύροι προφυλακτήρες Μεγάλα τάσια τροχών Ζάντες ατσάλινες 14 µε ελαστικά 175/70

Διαβάστε περισσότερα

ŠKODA FABIA ΝΕΑ SIMPLY CLEVER

ŠKODA FABIA ΝΕΑ SIMPLY CLEVER SIMPLY CLEVER ΝΕΑ ŠKODA FABIA Η ŠKODA AUTO έχει ως βασική προτεραιότητά της τη δημιουργία και την κατασκευή προϊόντων φιλικών προς το περιβάλλον σε όλες τις φάσεις του κύκλου ζωής τους, με έμφαση στην

Διαβάστε περισσότερα

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 6,6 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 6,6 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154 TIVOLI GA ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ & ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΕΚΔΟΣΗ BAE FWD TD FWD A/T FWD FWD A/T ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ 17.900 18.900 20.200 21.800 21.800 23.400 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 16.400

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ VOLKSWAGEN CADDY VAN

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ VOLKSWAGEN CADDY VAN ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ VOLKWAGEN CADDY VAN ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ 27/07/2018 ΕΚΔΟΣΗ CC / P / KW Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική Τιμή προ Φόρων (ΑΠΛΤΠΦ) ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ)

Διαβάστε περισσότερα