Όροι συμμετοχής στην Προωθητική Ενέργεια Xmas Activation 2017

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Όροι συμμετοχής στην Προωθητική Ενέργεια Xmas Activation 2017"

Transcript

1 Όροι συμμετοχής στην Προωθητική Ενέργεια Xmas Activation 2017 Η εταιρεία με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΑΧΕΙΑ Α.Ε.», η οποία έχει έδρα στην Αθήνα, Λ. Αθηνών 112 (εφεξής καλούμενη χάριν συντομίας ως «ο Διοργανωτής») διοργανώνει προωθητική ενέργεια, διαγωνισμό & κλήρωση με την ονομασία Xmas Activation 2017 (εφεξής «ο Διαγωνισμός») σε συνεργασία με την εταιρεία με την επωνυμία «ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΩΝ Α.Ε.» που εδρεύει στον Άλιμο Αττικής, επί της οδού Ήρωος Μάτση και Αρχαίου Θεάτρου (εφεξής «ΜSPS»). 1.- Δικαίωμα Συμμετοχής. Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχει κάθε ενήλικο φυσικό πρόσωπο που διαμένει μόνιμα και νόμιμα στην Ελλάδα και θα ακολουθήσει όλα τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω στον όρο (4). Δεν επιτρέπεται η συµµετοχή ατόµων κάτω των 18 ετών. Συµµετοχές ατόµων κάτω των 18 ετών θα θεωρούνται αυτοµάτως άκυρες. Από το Διαγωνισμό αποκλείονται: α) οι εργαζόμενοι του Διοργανωτή και της MSPS και των θυγατρικών ή/και συνδεδεμένων με αυτούς εταιρειών, β) πρόσωπα που εμπλέκονται άμεσα στη διαχείριση του Διαγωνισμού, γ) σύζυγοι και οι συγγενείς όλων των ανωτέρω προσώπων σε πρώτο (α ) και δεύτερο (β ) βαθμό. 2.- Διάρκεια Διαγωνισμού. Ως διάρκεια διεξαγωγής του Διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από την Παρασκευή 15/12/2017 (εφεξής «Έναρξη του Διαγωνισμού») έως και την Κυριακή 31/12/2017 (εφεξής η «Λήξη του Διαγωνισμού»). Οι ημερομηνίες που αναφέρονται στην παρούσα παράγραφο παρατίθενται με την επιφύλαξη των παρακάτω οριζόμενων σχετικά με τη δυνατότητα ανάκλησης, παράτασης ή μείωσης της διάρκειας του Διαγωνισμού. 3.- Μεγάλο Δώρο. Ένας τυχερός νικητής που θα αναδειχθεί με κλήρωση θα κερδίσει ένα αυτοκίνητο FIAT MTJ 95hp LOUNGE. Το δώρο που θα διατεθεί από τον Διοργανωτή στο πλαίσιο του Διαγωνισμού, ορίζεται από αυτόν και αποκλείεται η ανταλλαγή του με άλλο δώρο ή η εξαργύρωσή του με μετρητά. Το δώρο είναι προσωπικό και δεν μεταβιβάζεται. 4.- Τρόπος Συμμετοχής. Ο Διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί σε επιλεγμένα καταστήματα ΟΠΑΠ. Ο κατάλογος των καταστημάτων ΟΠΑΠ που συμμετέχουν, καθώς και η ημέρα & ώρα που θα διεξαχθεί ο Διαγωνισμός σε κάθε ένα από αυτά, αναφέρονται στο συνημμένο Παράρτημα Α. Όσοι επισκεφθούν τα συγκεκριμένα καταστήματα κατά τις ημέρες & ώρες που θα βρίσκεται εκεί η προωθητική ομάδα, θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος στον Διαγωνισμό και να διεκδικήσουν το Μεγάλο Δώρο. Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν αγοράσει από τον πράκτορα και να έχουν παίξει ένα δελτίο ΣΚΡΑΤΣ «Δώρο Χριστουγέννων» (αξίας 2) ή ΣΚΡΑΤΣ «Bonus Χριστουγέννων» (αξίας 5) ή ΣΚΡΑΤΣ « Μετρητά» (αξίας 10) ή να έχουν αγοράσει ένα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΛΑΪΚΟ ΛΑΧΕΙΟ (αξίας 1) / ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΛΑΧΕΙΟ (αξίας 5).

2 Η προωθητική ομάδα καλεί τους ενδιαφερόμενους επισκέπτες να συμμετάσχουν σε ένα παιχνίδι μέσω tablet. Το παιχνίδι έχει τρεις διαδοχικές φάσεις: α) στην πρώτη φάση, ο συμμετέχων δηλώνει το δελτίο / λαχείο ή δελτία/ λαχεία που έπαιξε ή αγόρασε, καθώς και το φύλο του, β) στην δεύτερη φάση, σε συγκεκριμένο χρόνο που είναι 60 δευτερόλεπτα, ο συμμετέχων θα πρέπει να ενώσει τα γράμματα που εμφανίζονται στην οθόνη ώστε να σχηματίσει την φράση «ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ/ΑΣΤΕΡΙ», γ) στην τρίτη φάση εμφανίζεται στην οθόνη η φόρμα συμμετοχής με υποχρεωτικά πεδία για συμπλήρωση, όπου ο συμμετέχων καλείται να συμπληρώσει τα στοιχεία του (όνομα, επίθετο, κινητό τηλέφωνο και ) και να επιλέξει την αποδοχή των όρων για να λάβει μέρος στην κλήρωση. Ως «έγκυρη συμμετοχή» νοείται η συμμετοχή που είναι πλήρης ως προς τα όλα τα παραπάνω υποχρεωτικά στοιχεία συμμετοχής. Εάν κάποιος δεν επιθυμεί να συμμετέχει στην κλήρωση, δεν συμπληρώνει την ειδική φόρμα και η προωθήτρια επιστρέφει την εφαρμογή στην κεντρική οθόνη. Επίσης, εφόσον επιθυμεί να λαμβάνει ενημέρωση από τον Διοργανωτή, δηλώνει ότι συναινεί στην διατήρηση και επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων από τον Διοργανωτή μετά την ολοκλήρωση της προωθητικής ενέργειας για σκοπούς εμπορικής επικοινωνίας και προώθησης. Διευκρινίζονται τα εξής: Κάθε συμμετέχων αποκτά μία συμμετοχή στην κλήρωση για κάθε δελτίο ΣΚΡΑΤΣ «Δώρο Χριστουγέννων» (αξίας 2) ή ΣΚΡΑΤΣ «Bonus Χριστουγέννων» (αξίας 5) ή ΣΚΡΑΤΣ « Μετρητά» (αξίας 10) που έχει αγοράσει και παίξει, καθώς και για κάθε στέλεχος Χριστουγεννιάτικου ή Πρωτοχρονιάτικου Λαχείου. 5.- Ανάδειξη Ενημέρωση Νικητών. Ο νικητής του Διαγωνισμού θα αναδειχθεί με κλήρωση, η οποία θα γίνει την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 11:00 στο γραφείο της Συμβολαιογράφου Αθηνών κας Ευσταθίας Γ. Μυζήθρα Πορτοκαλάκη (Ακαδημίας 91-93, Αθήνα). Η κλήρωση θα γίνει με τη χρήση αυτοματοποιημένου συστήματος και ειδικά σχεδιασμένου λογισμικού που διασφαλίζουν το αδιάβλητο της διαδικασίας και την απουσία ανθρώπινης παρέμβασης. Στην κλήρωση θα λάβουν μέρος όλες οι συμμετοχές που θα συγκεντρωθούν από όλα τα πρακτορεία που συμμετείχαν στην προωθητική ενέργεια. Από την κλήρωση θα αναδειχθεί ο μεγάλος τυχερός που θα κερδίσει το Μεγάλο Δώρο του Διαγωνισμού. Θα κληρωθούν επίσης και επιλαχόντες για την περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με το νικητή ή δεν επαληθευθεί η εγκυρότητα της συμμετοχής του ή η συμμετοχή του ακυρωθεί λόγω παράβασης των παρόντων όρων ή δεν αποδεχθεί το δώρο. 6.- Παραλαβή του Δώρου. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί µε ή τηλεφωνικώς από εκπρόσωπο της MSPS, ενώ ανακοίνωση με το όνομά του θα αναρτηθεί στις ιστοσελίδες και Εάν δεν καταστεί εφικτό να εντοπισθεί εντός δεκαπέντε (30) εργασίμων ημερών, στη θέση του υπεισέρχεται ο πρώτος επιλαχών.

3 Για την παραλαβή του δώρου είναι απαραίτητη η επίδειξη δημόσιου εγγράφου που να αποδεικνύει την ταυτότητα του νικητή, καθώς και η συμπλήρωση και υπογραφή σχετικής δήλωσης αποδοχής. Όλοι οι φόροι, τα τέλη και τα έξοδα που απαιτούνται για την ολοκλήρωση της μεταβίβασης του αυτοκινήτου στον τυχερό νικητή βαρύνουν τον Διοργανωτή. Ο τυχερός νικητής θα παραλάβει το αυτοκίνητο με το κλειδί στο χέρι, περίπου 40 ημέρες μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος της κληρώσεως. 7.- Ευθύνη. Η ευθύνη του Διοργανωτή περιορίζεται αποκλειστικά και μόνο στη διάθεση του Δώρου. Ο Διοργανωτής δεν ευθύνεται για τυχόν πραγματικά ελαττώματα του δώρου. 8.- Υποχρεώσεις Συμμετεχόντων. Κάθε συμμετέχων στο Διαγωνισμό δεσμεύεται ότι δηλώνει αληθή και ακριβή στοιχεία. Ο ιοργανωτής και οι συνεργάτες του πράκτορες ΟΠΑΠ διατηρούν την ευχέρεια να ακυρώνουν συμμετοχές που δεν πληρούν τους παρόντες όρους ή σε περίπτωση που διαπιστώσουν ότι υπάρχουν ενδείξεις χειραγώγησης της διαδικασίας συμμετοχής. 9.- Δημοσιότητα. Οι συμμετέχοντες παρέχουν τη συγκατάθεσή τους και εξουσιοδότηση στον Διοργανωτή για την προβολή του διαγωνισμού και των αποτελεσμάτων του μέσω τηλεόρασης, ραδιοφώνου, έντυπου & ηλεκτρονικού τύπου και διαδικτύου. Επίσης, αποδέχονται ότι ο Διοργανωτής θα έχει το δικαίωμα να δημοσιεύσει φωτογραφικό και οπτικοακουστικό υλικό, περιλαμβανομένου του ονόματός τους, από την παράδοση του δώρου μέσω τηλεόρασης, ραδιοφώνου, έντυπου & ηλεκτρονικού τύπου, internet και μέσων κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς οι ίδιοι να δικαιούνται οποιαδήποτε αμοιβή ή αποζημίωση Δημοσιότητα όρων. Οι παρόντες όροι συμμετοχής έχουν αναρτηθεί στις ιστοσελίδες και Επίσης, θα κατατεθούν στην Συμβολαιογράφο Αθηνών Ευσταθία Μυζήθρα - Πορτοκαλάκη (Ακαδημίας 91-93) και κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να λάβει αντίγραφο με δική του δαπάνη Τροποποίηση Όρων. Ο Διοργανωτής δικαιούται να παρατείνει, να αναβάλει, να ματαιώσει ή/και να επαναλάβει οποτεδήποτε το Διαγωνισμό, καθώς επίσης και να τροποποιήσει οποιονδήποτε από τους παρόντες όρους, συμπεριλαμβανομένης της Διάρκειας του Διαγωνισμού, της ημερομηνίας διεξαγωγής των προωθητικών ενεργειών, της αντικατάστασης του Δώρου με άλλο ανάλογης αξίας και της κληρώσεως, για οποιονδήποτε λόγο και κατά την απόλυτη κρίση του, ενημερώνοντας σχετικά μέσω ανακοίνωσης που θα αναρτηθεί στις ιστοσελίδες και με ημερομηνία ισχύος της ανάκλησης/ τροποποίησης αυτής την ημερομηνία της σχετικής ανακοίνωσης Προσωπικά Δεδομένα. Στο πλαίσιο της διοργάνωσης της προωθητικής ενέργειας, ο Διοργανωτής ως υπόχρεο πρόσωπο σύμφωνα με το νόμο περί προσωπικών δεδομένων, συλλέγει από τους συμμετέχοντες τα εξής στοιχεία: α) ονοματεπώνυμο, β) τηλέφωνο και γ) ηλεκτρονική διεύθυνση ( ), όπως αυτά καταχωρούνται από τους ίδιους στην ειδική ηλεκτρονική εφαρμογή συλλογής στοιχείων.

4 Με τη συμμετοχή στην προωθητική ενέργεια οι συμμετέχοντες συγκατατίθενται στην τήρηση και επεξεργασία (με ή χωρίς τη βοήθεια αυτοματοποιημένων μεθόδων) των προσωπικών τους δεδομένων, όπως αυτά δηλώνονται από αυτούς τους ίδιους, από το Διοργανωτή ή/και από άλλα τρίτα πρόσωπα, στα οποία τυχόν θα ανατεθεί εν όλω ή εν μέρει η εκτέλεση της επεξεργασίας των δεδομένων αυτών, προς το σκοπό της διεξαγωγής της προωθητικής ενέργειας, της ανακήρυξης του νικητή, της δημοσίευσης των αποτελεσμάτων και της παράδοσης του Δώρου. Η τήρηση των ανωτέρω αρχείων με τα προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων θα γίνει σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις του Ν. 2472/1997, όπως ισχύει και τις Αποφάσεις και Οδηγίες της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Μετά την ολοκλήρωση της ενέργειας και την παραλαβή του δώρου, τα προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων θα διαγραφούν. Εξαιρούνται τα στοιχεία των συμμετεχόντων οι οποίοι έχουν συναινέσει για την περαιτέρω χρησιμοποίηση των προσωπικών δεδομένων τους για σκοπούς εμπορικής επικοινωνίας και προώθησης, επιλέγοντας το σχετικό πεδίο (check box) στην οθόνη του tablet. Τα στοιχεία αυτά θα διατηρηθούν και θα τύχουν επεξεργασίας από τον Διοργανωτή και τους βοηθούς εκπληρώσεώς του, αποκλειστικά για το σκοπό εμπορικής επικοινωνίας και προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών του Διοργανωτή. Οι συμμετέχοντες ενημερώνονται ότι, σύμφωνα με τα άρθρα 12 και 13 του Ν. 2472/ 1997, όπως ισχύει, διατηρούν το δικαίωμα να γνωρίζουν εάν δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που τους αφορούν αποτελούν ή αποτέλεσαν αντικείμενο επεξεργασίας (δικαίωμα πρόσβασης), καθώς και το δικαίωμα να προβάλλουν οποτεδήποτε αντιρρήσεις για την επεξεργασία των δεδομένων που τους αφορούν (δικαίωμα αντίρρησης). Για την άσκηση των δικαιωμάτων τους θα απευθύνονται στον Διοργανωτή Ελληνικά Λαχεία Α.Ε. (Λεωφ. Αθηνών 112, Αθήνα, τηλ ). Τα προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων δεν θα διαβιβασθούν σε τρίτους, πέραν από τυχόν πρόσωπα τα οποία, ως εκτελούντες την επεξεργασία κατ εντολή και για λογαριασμό του Διοργανωτή, ενδέχεται να εμπλακούν στην ανάδειξη του Νικητή και στην απόδοση του Δώρου Αποδοχή των Όρων. Οι παρόντες Όροι Διαγωνισμού διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο και κάθε τυχόν διαφορά θα επιλύεται από τα αρμόδια Δικαστήρια των Αθηνών. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων ως παρατίθενται ανωτέρω, ακόμη και αν τροποποιηθούν μελλοντικώς σύμφωνα με τα ανωτέρω οριζόμενα, παραιτουμένου του συμμετέχοντα από την προσβολή της εγκυρότητας των παρόντων ή μελλοντικώς τροποποιημένων Όρων και από την διεκδίκηση οιασδήποτε αποζημιώσεως εξ αυτής της αιτίας. 14. Όροι Στιγμιαίου Λαχείου («ΣΚΡΑΤΣ»). Απαγορεύεται η συμμετοχή στο παίγνιο του Στιγμιαίου Λαχείου σε άτομα κάτω των 18 ετών. Η συμμετοχή στο παίγνιο του Στιγμιαίου Λαχείου από οποιοδήποτε ενήλικο πρόσωπο γίνεται με τη νόμιμη απόκτηση ενός Λαχνού, υπό τον όρο της ταυτόχρονης καταβολής του τιμήματός του. Η συμμετοχή του παίκτη στο παίγνιο συνεπάγεται την εκ μέρους του πλήρη, απόλυτη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των διατάξεων της κείμενης νομοθεσίας, του Κανονισμού Κρατικών Λαχείων, του

5 Ειδικού Κανονισμού, των όρων και προϋποθέσεων που θέτει κάθε φορά η Ε.Ε.Ε.Π. καθώς και των όρων της Σύμβασης Προσχώρησης, που είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα της Ελληνικά Λαχεία Α.Ε. ( Η Ελληνικά Λαχεία Α.Ε. ρυθμίζεται και εποπτεύεται από την Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (Ε.Ε.Ε.Π.), με στοιχεία επικοινωνίας: Ε.Ε.Ε.Π. (Εποπτεύουσα αρχή) Πλατεία Μαυροκορδάτου και Αχαρνών 17, Αθήνα Τηλέφωνο: Fax: Site: Τηλεφωνική γραμμή για την λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικών με τον εθισμό στα παίγνια: 1114 Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια ενέχει κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.

6 POS Code HMΕΡΑ ΗΜ/ΝΙΑ ΩΡΑΡΙΟ ΟΔΟΣ Περιοχή ΤΚ Νόμος Παρασκευή 15/12/17 17:00-19:00 ΒΑΡΒΑΚΗ 27 ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Παρασκευή 15/12/17 19:30-21:30 ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΥΨΕΛΗ ΑΤΤΙΚΗΣ Παρασκευή 15/12/17 16:30-18:30 ΧΕΫΔΕΝ 22 ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Παρασκευή 15/12/17 19:00-21:00 ΦΑΒΙΕΡΟΥ 37 & ΨΑΡΩΝ 18 ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Παρασκευή 15/12/17 16:30-18:30 ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΔΗΛΙΓΙΑΝΝΗ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Παρασκευή 15/12/17 19:00-21:00 ΜΙΧΑΗΛ ΒΟΔΑ 1 & ΛΙΟΣΙΩΝ 34 ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Παρασκευή 15/12/17 09:00-11:00 ΛΟΥΙΖΗΣ ΡΙΑΝΚΟΥΡ 53 ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Παρασκευή 15/12/17 11:30-13:30 ΠΑΝΟΡΜΟΥ 67 ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Παρασκευή 15/12/17 17:00-19:00 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 67 ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Παρασκευή 15/12/17 19:30-21:30 ΝΙΚΟΣΘΕΝΟΥΣ 3 & ΕΥΤΥΧΙΔΟΥ 7 ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Παρασκευή 15/12/17 17:00-19:00 ΣΑΡΚΟΥΔΙΝΟΥ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Παρασκευή 15/12/17 19:30-21:30 ΚΑΣΟΜΟΥΛΗ 31 ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Παρασκευή 15/12/17 17:00-19:00 ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 316 & ΕΒΡΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΤΤΙΚΗΣ Παρασκευή 15/12/17 19:30-21:30 ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟΥ 61 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΑΤΤΙΚΗΣ Παρασκευή 15/12/17 10:00-12:00 ΒΟΥΡΝΟΒΑ 17 & ΛΥΚΟΥΡΓΟΥ ΝΙΚΑΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Παρασκευή 15/12/17 18:30-20:30 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 64 ΝΙΚΑΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Παρασκευή 15/12/17 11:00-13:00 ΓΟΥΝΑΡΗ 7 ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Παρασκευή 15/12/17 13:30-15:30 ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 24 ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Παρασκευή 15/12/17 10:00-12:00 ΧΑΡΟΚΟΠΟΥ 19 ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Παρασκευή 15/12/17 12:30-14:30 ΛΥΚΟΥΡΓΟΥ 76 & ΜΑΝΤΖΑΓΡΙΩΤΑΚΗ 114 ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Παρασκευή 15/12/17 17:30-19:30 ΠΑΝΟΣ 32 ΒΑΡΗ ΑΤΤΙΚΗΣ Παρασκευή 15/12/17 20:00-22:00 ΛΕΩΦ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ 21Α & ΛΑΚΩΝΙΑΣ 1 ΒΟΥΛΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Παρασκευή 15/12/17 17:30-19:30 ΙΑΣΩΝΙΔΟΥ 35 ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Παρασκευή 15/12/17 20:00-22:00 ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 259 & ΥΨΗΛΑΝΤΟΥ 13 ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Παρασκευή 15/12/17 11:00-13:00 ΑΙΜΙΛΙΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 39 ΙΩΝΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Παρασκευή 15/12/17 13:30-15:30 ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ 76 ΙΩΝΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Παρασκευή 15/12/17 17:00-19:00 ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 44 ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΤΤΙΚΗΣ Παρασκευή 15/12/17 19:30-21:30 ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ 56 & ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Παρασκευή 15/12/17 11:00-13:00 ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ 29 ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΤΤΙΚΗΣ Παρασκευή 15/12/17 13:30-15:30 ΓΚΙΝΗ 2 ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΤΤΙΚΗΣ Παρασκευή 15/12/17 17:30-19:30 ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΓΡ. (ΛΕΩΦΟΡΟΣ) 258 ΚΟΡΥΔΑΛΛ ΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Παρασκευή 15/12/17 20:00-22:00 ΑΝΑΠΑΥΣΕΩΣ 65 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΑΤΤΙΚΗΣ Παρασκευή 15/12/17 16:30-18:30 ΚΑΛΠΑΚΙΟΥ 84 & ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 2 ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Παρασκευή 15/12/17 19:00-21:00 ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ 44 ΑΧΑΡΝΑΙ ΑΤΤΙΚΗΣ Σάββατο 16/12/17 16:00-18:00 ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΥ 72 ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Σάββατο 16/12/17 18:30-20:30 ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Σάββατο 16/12/17 16:30-18:30 ΑΧΑΡΝΩΝ 130 ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Σάββατο 16/12/17 19:00-21:00 ΕΥΑΛΚΙΔΟΥ 4 ΠΑΤΗΣΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Σάββατο 16/12/17 17:00-19:00 ΚΑΡΑΒΙΑ ΕΥΓΕΝΙΟΥ 37 ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Σάββατο 16/12/17 19:30-21:30 ΦΙΛΟΛΑΟΥ 126 & ΕΜΠΕΔΟΚΛΕΟΥΣ 64 ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΑΤΤΙΚΗΣ Σάββατο 16/12/17 16:00-18:00 ΓΚΥΖΗ 44 ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Σάββατο 16/12/17 18:30-20:30 ΣΕΒΑΣΤΟΥΠΟΛΕΩΣ 137 ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

7 Σάββατο 16/12/17 10:00-12:00 ΕΘΝΑΡΧΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ 66 & ΚΥΠΡΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΑΤΤΙΚΗΣ Σάββατο 16/12/17 12:30-14:30 ΜΠΟΤΣΑΡΗ Μ. 13 ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΤΤΙΚΗΣ Σάββατο 16/12/17 10:00-12:00 ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ 39 ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Σάββατο 16/12/17 12:30-14:30 ΜΠΑΚΝΑΝΑ 8 & ΤΟΥΡΜΕΡ 22Α ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Σάββατο 16/12/17 11:00-13:00 ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΥ 2 ΚΗΦΙΣΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Σάββατο 16/12/17 13:30-15:30 ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΣ 33 ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΤΤΙΚΗΣ Σάββατο 16/12/17 17:00-19:00 Π.Ε.Ο. Α.Κ. 33 ΧΛΜ ΠΕΡΑΜΟΣ (Μ. ΠΕΥΚΟ) ΑΤΤΙΚΗΣ Σάββατο 16/12/17 19:30-21:30 ΣΙΘΝΙΔΩΝ 76 ΜΕΓΑΡΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Σάββατο 16/12/17 17:30-19:30 ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ 114 &ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΜΟΣΧΑΤΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Σάββατο 16/12/17 20:00-22:00 ΠΛΟΥΤΩΝΟΣ 30& ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΟΥΣ ΔΑΦΝΗ ΑΤΤΙΚΗΣ Σάββατο 16/12/17 10:00-12:00 ΑΡΧΑΙΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ 31 ΑΧΑΡΝΑΙ ΑΤΤΙΚΗΣ Σάββατο 16/12/17 12:30-14:30 ΠΑΡΝΗΘΟΣ 78 & ΣΠΕΤΣΩΝ 34 ΑΧΑΡΝΑΙ ΑΤΤΙΚΗΣ Σάββατο 16/12/17 11:00-13:00 ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ 24 & ΝΑΥΑΡΧΟΥ ΝΟΤΑΡΑ 67 ΙΩΝΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Σάββατο 16/12/17 13:30-15:30 ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ & ΕΛ ΑΛΕΜΑΪΝ 53 ΙΩΝΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Σάββατο 16/12/17 18:00-20:00 ΜΑΡΙΝΟΥ ΑΝΤΥΠΑ 18 ΗΛΙΟΥΠΟΛ Η ΑΤΤΙΚΗΣ Σάββατο 16/12/17 20:30-22:30 ΒΑΡΗΣ (ΛΕΩΦΟΡΟΣ) 40 ΒΟΥΛΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Σάββατο 16/12/17 11:00-13:00 ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ 80 & ΣΗΛΥΒΡΙΑΣ ΣΜΥΡΝΗ ΑΤΤΙΚΗΣ Σάββατο 16/12/17 13:30-15:30 ΟΜΗΡΟΥ 49 ΣΜΥΡΝΗ ΑΤΤΙΚΗΣ Kυριακή 17/12/17 11:00-13:00 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ 34 ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Κυριακή 17/12/17 13:30-15:30 ΤΗΛΕΦΑΝΟΥΣ 4 ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Κυριακή 17/12/17 17:30-19:30 ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ 71 ΧΑΪΔΑΡΙ ΑΤΤΙΚΗΣ Kυριακή 17/12/17 20:00-22:00 ΣΤΡ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ 68 ΧΑΪΔΑΡΙ ΑΤΤΙΚΗΣ Κυριακή 17/12/17 17:30-19:30 ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΟΥ 2 & ΦΑΒΙΕΡΟΥ 2 ΧΑΪΔΑΡΙ ΑΤΤΙΚΗΣ Kυριακή 17/12/17 20:00-22:00 ΣΤΡ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ 97 & ΡΟΔΟΥ 37 ΧΑΪΔΑΡΙ ΑΤΤΙΚΗΣ Kυριακή 17/12/17 19:00-21:00 ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 149 ΜΑΚΡΗ ΑΤΤΙΚΗΣ Kυριακή 17/12/17 13:30-15:30 ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΧΡΙΣΤΟΥ & ΠΛΑΤΩΝΟΣ ΣΠΑΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Κυριακή 17/12/17 16:30-18:30 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 152 & ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 1 ΜΕΓΑΡΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Κυριακή 17/12/17 19:00-21:00 ΣΗΛΥΜΒΡΙΑΣ 3 ΜΕΓΑΡΕΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ Κυριακή 17/12/17 10:00-12:00 ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ (ΛΕΩΦΟΡΟΣ)ΘΕΣΗ: ΒΟΥΡΛΕΖΑ ΛΙΜΗΝ ΜΑΡΚΟΠΟ ΥΛΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ Κυριακή 17/12/17 12:30-14:30 ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ 23 ΜΑΡΚΟΠΟ ΥΛΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Κυριακή 17/12/17 17:00-19:00 ΒΑΣ. ΠΑΥΛΟΥ 94 ΒΟΥΛΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Κυριακή 17/12/17 19:30-21:30 ΚΑΣΟΥ & ΓΕΩΡΓ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 8 ΑΛΙΜΟΣ (ΚΑΛΑΜΑΚΙ ΑΤΤΙΚΗΣ

8 ) Κυριακή 17/12/17 17:30-19:30 ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 144 & ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Κυριακή 17/12/17 17:30-19:30 ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ (ΛΕΩΦΟΡΟΣ) 72 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΑΤΤΙΚΗΣ Κυριακή 17/12/17 20:00-22:00 ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ 7 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΑΤΤΙΚΗΣ Κυριακή 17/12/17 12:30-14:30 ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΝΗΣΩΝ 18 ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Κυριακή 17/12/17 15:00-17:00 ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΕΔΡΗΝΟΥ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Κυριακή 17/12/17 16:30-18:30 ΙΔΟΜΕΝΕΩΣ 90 ΙΛΙΟΝ ΑΤΤΙΚΗΣ Κυριακή 17/12/17 19:00-21:00 ΒΡΙΣΗΙΔΟΣ 47 & ΔΑΝΑΩΝ ΙΛΙΟΝ ( ΛΙΟΣΙΑ) ΑΤΤΙΚΗΣ Κυριακή 17/12/17 10:00-12:00 ΤΣΑΚΑΛΩΦ 21 ΚΟΡΥΔΑΛΛ ΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Κυριακή 17/12/17 12:30-14:30 ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ 103 ΚΟΡΥΔΑΛΛ ΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Κυριακή 17/12/17 11:00-13:00 Ε. ΠΟΥΛΑΚΗ (ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ SMART PARK) - ΘΕΣΗ: ΓΥΑΛΟΣ ΣΠΑΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Κυριακή 17/12/17 18:00-20:00 ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΣΜΥΡΝΗΣ & ΑΘ. ΔΙΑΚΟΥ 11 ΠΕΥΚΗ ΑΤΤΙΚΗΣ Κυριακή 17/12/17 20:30-22:30 ΧΡΥΣΟΥ ΑΙΩΝΟΣ 2 & ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ 42 ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΤΤΙΚΗΣ Δευτέρα 18/12/17 17:00-19:00 ΠΑΠΑΓΟΥ ΑΛ.ΣΤΡ/ΓΟΥ 1 & ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ 84 ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ Δευτέρα 18/12/17 19:30-21:30 ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 60 ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ Δευτέρα 18/12/17 11:00-13:00 ΣΤΡ/ΓΟΥ ΝΙΚ. ΡΟΚΚΑ & ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ 3 ΜΑΝΔΡΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Δευτέρα 18/12/17 13:30-15:30 ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 16 ΜΑΓΟΥΛΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Δευτέρα 18/12/17 17:00-19:00 ΝΕΟΤΗΤΟΣ 5 ΗΡΑΚΛΕΙΟ (ΝΕΟ) ΑΤΤΙΚΗΣ Δευτέρα 18/12/17 19:30-21:30 ΑΝΝΕΩΝ 1 ΦΙΛΑΔΕΛΦ ΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Δευτέρα 18/12/17 17:00-19:00 ΚΥΜΗΣ & ΠΗΝΕΙΟΥ 74 ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Δευτέρα 18/12/17 19:30-21:30 Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 69 ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Δευτέρα 18/12/17 17:00-19:00 ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 5 ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ ΑΤΤΙΚΗΣ Δευτέρα 18/12/17 19:30-21:30 ΣΟΛΩΜΟΥ 27 ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ ΑΤΤΙΚΗΣ Tρίτη 19/12/17 11:00-13:00 ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ 4 ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Τρίτη 19/12/17 13:30-15:30 ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΓΡ. 78 ΝΙΚΑΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Τρίτη 19/12/17 10:00-12:00 ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ 24 ΓΑΛΑΤΣΙ ΑΤΤΙΚΗΣ Τρίτη 19/12/17 12:30-14:30 ΚΟΥΡΤΙΔΟΥ 77 ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Τρίτη 19/12/17 17:30-19:30 ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΛΑΧΟΥ 55 ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Τρίτη 19/12/17 20:00-22:00 ΚΗΦΙΣΙΑΣ (ΛΕΩΦΟΡΟΣ) 108 ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Τρίτη 19/12/17 17:00-19:00 ΑΝΑΠΑΥΣΕΩΣ 17 & ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΟΥΣ 1 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΑΤΤΙΚΗΣ Τρίτη 19/12/17 19:30-21:30 ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ 73 ΠΕΤΡΟΥΠΟ ΛΗ ΑΤΤΙΚΗΣ

9 Τετάρτη 20/12/17 13:00-15:00 ΠΛ.ΟΜΟΝΟΙΑΣ 19 ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Τετάρτη 20/12/17 15:30-17:30 ΜΑΡΝΗ 48 ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Tετάρτη 20/12/17 18:00-20:00 ΛΕΩΦ. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ 57 ΑΧΑΡΝΑΙ ΑΤΤΙΚΗΣ Τετάρτη 20/12/17 20:30-22:30 ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ (ΛΕΩΦΟΡΟΣ) 120 ΑΧΑΡΝΑΙ ΑΤΤΙΚΗΣ Τετάρτη 20/12/17 17:30-19:30 ΧΡ. ΣΜΥΡΝΗΣ 51 ΒΥΡΩΝΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Τετάρτη 20/12/17 20:00-22:00 ΦΟΡΜΙΩΝΟΣ 241 ΒΥΡΩΝΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Τετάρτη 20/12/17 11:00-13:00 ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 82 ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΤΤΙΚΗΣ Τετάρτη 20/12/17 13:30-15:30 ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 315 & ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 2 ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΤΤΙΚΗΣ Πέμπτη 21/12/17 16:30-18:30 ΣΕΒΑΣΤΕΙΑΣ 23 & ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ 40 ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ Πέμπτη 21/12/17 19:00-21:00 ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ Πέμπτη 21/12/17 17:30-19:30 ΕΘΝ.ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ 50 ΚΑΙΣΑΡΙΑΝ Η ΑΤΤΙΚΗΣ Πέμπτη 21/12/17 20:00-22:00 ΕΥΦΡΟΝΙΟΥ 61 & ΔΙΟΧΑΡΟΥΣ 28 ΚΑΙΣΑΡΙΑΝ Η ΑΤΤΙΚΗΣ Πέμπτη 21/12/17 11:00-13:00 ΑΛΚΜΑΝΟΣ 4 ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Πέμπτη 21/12/17 13:30-15:30 ΖΑΚΥΝΘΟΥ 12 ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Πέμπτη 21/12/17 17:00-19:00 ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ 85 ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Πέμπτη 21/12/17 19:30-21:30 ΠΑΤΗΣΙΩΝ 184 ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Πέμπτη 21/12/17 17:00-19:00 ΠΑΤΗΣΙΩΝ 71 & ΛΕΩΦ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΑΘΗΝΑ ATTIKHS Πέμπτη 21/12/17 19:30-21:30 ΠΗΝΕΛΟΠΗΣ ΔΕΛΤΑ 31 & ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Πέμπτη 21/12/17 16:30-18:30 ΠΛΑΤΩΝΟΣ 48 ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Πέμπτη 21/12/17 19:00-21:00 ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΟΥΣ 61 & ΑΓΟΡΑΚΡΙΤΟΥ 39 ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Πέμπτη 21/12/17 17:00-19:00 ΗΡΑΚΛΕΟΥΣ 8 & ΔΕΣΠΩΣ ΣΕΧΟΥ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Πέμπτη 21/12/17 19:30-21:30 ΡΟΥΜΠΕΣΗ 39 ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Πέμπτη 21/12/17 17:00-19:00 ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ 118 ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Πέμπτη 21/12/17 19:30-21:30 ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ & ΕΒΡΟΥ 17 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΑΤΤΙΚΗΣ Πέμπτη 21/12/17 16:30-18:30 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 418 ΠΕΡΑΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Πέμπτη 21/12/17 19:00-21:00 ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ (ΛΕΩΦΟΡΟΣ) 61 ΠΙΚΕΡΜΙ ΑΤΤΙΚΗΣ Πέμπτη 21/12/17 12:00-14:00 ΣΟΥΤΣΟΥ Δ. 9 ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Πέμπτη 21/12/17 14:30-16:30 ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 94 ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Πέμπτη 21/12/17 17:00-19:00 ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 62& ΜΠΡΟΥΣΑΛΗ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟ Σ ΑΤΤΙΚΗΣ Πέμπτη 21/12/17 19:30-21:30 ΓΟΥΝΑΡΗ 197 & ΑΡΧΙΜΗΔΟΥΣ 22 ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Πέμπτη 21/12/17 17:00-19:00 ΑΪΝΣΤΑΪΝ 19 & ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΟΥΣ 23 Α ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΑΤΤΙΚΗΣ Πέμπτη 21/12/17 19:30-21:30 ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 1 & ΜΑΡΙΑΣ ΚΙΟΥΡΙ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΑΤΤΙΚΗΣ Πέμπτη 21/12/17 10:30-12:30 ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΕΩΣ & ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ 16 ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΤΤΙΚΗΣ Πέμπτη 21/12/17 13:00-15:00 ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 4 ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Παρασκευή 22/12/17 13:00-15:00 ΜΑΡΑΣΛΗ 3 ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Παρασκευή 22/12/17 15:30-17:30 ΝΑΥΑΡΧΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗ 22 ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

10 Παρασκευή 22/12/17 16:30-18:30 ΞΕΝΟΚΡΑΤΟΥΣ 50 & ΘΗΡΑΣ 1 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΑΤΤΙΚΗΣ Παρασκευή 22/12/17 19:00-21:00 ΚΑΡΥΑΤΙΔΟΣ 171 & ΑΧΑΙΩΝ 2 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΑΤΤΙΚΗΣ Παρασκευή 22/12/17 10:00-12:00 ΚΥΠΡΟΥ 121 ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Παρασκευή 22/12/17 12:30-14:30 ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ 91 ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Παρασκευή 22/12/17 17:00-19:00 ΣΟΦΟΚΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 17 ΗΛΙΟΥΠΟΛ Η ΑΤΤΙΚΗΣ Παρασκευή 22/12/17 19:30-21:30 ΒΟΥΡΝΑΖΟΥ 14 & ΣΟΥΤΣΟΥ 47 ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Παρασκευή 22/12/17 17:00-19:00 ΘΗΒΩΝ 270 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΑΤΤΙΚΗΣ Παρασκευή 22/12/17 19:30-21:30 ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 166 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΑΤΤΙΚΗΣ Παρασκευή 22/12/17 12:00-14:00 ΒΕΪΚΟΥ 95 KOYKAKI ΑΤΤΙΚΗΣ Σάββατο 23/12/17 17:00-19:00 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 374 ΠΕΡΑΜΟΣ (Μ. ΠΕΥΚΟ) ΑΤΤΙΚΗΣ Σάββατο 23/12/17 19:30-21:30 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 245 ΠΕΡΑΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Σάββατο 23/12/17 17:00-19:00 ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ 30 ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Σάββατο 23/12/17 19:30-21:30 ΜΥΛΩΝ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Σάββατο 23/12/17 16:00-19:00 ΣΥΡΑΚΟΥΣΩΝ 3 ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Σάββατο 23/12/17 19:30-21:30 ΛΑΣΚΑΤΡΑΤΟΥ 8-10 ΠΑΤΗΣΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Σάββατο 23/12/17 12:00-14:00 ΤΡΑΛΛΕΩΝ 127 ΓΑΛΑΤΣΙ ΑΤΤΙΚΗΣ Σάββατο 23/12/17 14:30-16:30 ΑΓΙΑΣ ΓΛΥΚΕΡΙΑΣ 29 ΓΑΛΑΤΣΙ ΑΤΤΙΚΗΣ Σάββατο 23/12/17 18:00-20:00 ΑΧΑΡΝΩΝ 208 ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Σάββατο 23/12/17 20:30-22:30 ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ 116 ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Σάββατο 23/12/17 18:00-20:00 ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ 71 & ΗΝΙΟΧΟΥ ΓΑΛΑΤΣΙ ΑΤΤΙΚΗΣ Σάββατο 23/12/17 20:30-22:30 ΚΑΛΛΙΡΟΗΣ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Σάββατο 23/12/17 17:00-19:00 ΘΗΒΩΝ 68 & ΑΡΙΣΤΟΒΟΥΛΟΥ 15 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΑΤΤΙΚΗΣ Σάββατο 23/12/17 19:30-21:30 ΑΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ 24 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΑΤΤΙΚΗΣ Σάββατο 23/12/17 17:00-19:00 ΣΟΦΟΚΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 36 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΑΤΤΙΚΗΣ Σάββατο 23/12/17 19:30-21:30 ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ 13 & ΥΠΕΡΕΙΔΟΥ 2 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΑΤΤΙΚΗΣ Σάββατο 23/12/17 11:00-13:00 ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ (ΛΕΩΦΟΡΟΣ) 107 ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Σάββατο 23/12/17 13:30-15:30 ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 222 ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Σάββατο 23/12/17 16:30-18:30 ΘΕΣΗ: ΓΕΦΥΡΑΚΙ ΛΟΥΤΣΑΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Σάββατο 23/12/17 19:00-21:00 ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ Γ. 3 ΩΡΩΠΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Σάββατο 23/12/17 11:00-13:00 ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ 3 ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Σάββατο 23/12/17 13:30-15:30 ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 222 ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Σάββατο 23/12/17 10:00-12:00 ΘΟΥΚΥΔΙΔΟΥ 26 ΑΛΙΜΟΣ (ΚΑΛΑΜΑΚΙ ) ΑΤΤΙΚΗΣ Σάββατο 23/12/17 12:30-14:30 ΧΑΡΟΚΟΠΟΥ 95 ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Σάββατο 23/12/17 10:30-12:30 ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΥ 83 ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ Σάββατο 23/12/17 13:00-15:00 ΦΑΙΔΡΑΣ 4 ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

11 Σάββατο 23/12/17 17:00-19:00 ΠΥΛΗΣ 38 ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Σάββατο 23/12/17 19:30-21:30 ΣΠΑΡΤΗΣ & ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ 120 ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Σάββατο 23/12/17 17:00-19:00 ΦΙΛΟΛΑΟΥ 36 ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Σάββατο 23/12/17 19:30-21:30 ΦΡΥΓΙΑΣ 5 ΒΥΡΩΝΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Σάββατο 23/12/17 17:00-19:00 ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ & ΘΗΡΑΣ 56 ΚΟΡΥΔΑΛΛ ΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Σάββατο 23/12/17 19:30-21:30 ΚΟΤΥΛΙΟΥ 1 (ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ) ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΑΤΤΙΚΗΣ Σάββατο 23/12/17 17:00-19:00 ΦΙΛΟΛΑΟΥ 1 ΑΛΙΜΟΣ (ΚΑΛΑΜΑΚΙ ) ΑΤΤΙΚΗΣ Σάββατο 23/12/17 19:30-21:30 ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΟΥΣ 1 & ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΟΛΓΑΣ 10 ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Σάββατο 23/12/17 17:30-19:30 ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ 67 ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Σάββατο 23/12/17 20:00-22:00 ΑΧΑΡΝΩΝ 246 ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Σάββατο 23/12/17 10:00-12:00 ΘΗΒΩΝ 193 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΑΤΤΙΚΗΣ Σάββατο 23/12/17 12:30-14:30 ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 277 & ΣΟΛΩΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΤΤΙΚΗΣ Σάββατο 23/12/17 16:00-18:00 ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 40 (ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΘΡΙΟ Ι21) ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΤΤΙΚΗΣ Σάββατο 23/12/17 18:30-20:30 ΑΓΙΑΣ ΕΛΕΟΥΣΑΣ 62 ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΤΤΙΚΗΣ Σάββατο 23/12/17 17:00-19:00 ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣΗΣ 22 ΖΕΦΥΡΙ ΑΤΤΙΚΗΣ Σάββατο 23/12/17 19:30-21:30 ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ 18 ΑΧΑΡΝΑΙ ΑΤΤΙΚΗΣ Σάββατο 23/12/17 11:00-13:00 ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 2 ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥ Η ΑΤΤΙΚΗΣ Σάββατο 23/12/17 13:30-15:30 ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ 157 ΚΗΦΙΣΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Κυριακή 24/12/17 11:00-13:00 ΑΥΛΩΝΟΣ 41 ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Κυριακή 24/12/17 13:30-15:30 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΘΕΟΤΟΚΗ 1 ΠΑΤΗΣΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Κυριακή 24/12/17 10:30-12:30 ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ Κ. 27 ΣΜΥΡΝΗ ΑΤΤΙΚΗΣ Κυριακή 24/12/17 13:00-15:00 ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΟΥΣ & ΑΓΑΘΟΔΑΙΜΟΝΟΣ 1 ΠΕΤΡΑΛΩΝ Α ΑΤΤΙΚΗΣ Κυριακή 24/12/17 10:00-12:00 ΦΡΕΑΤΤΥΔΟΣ (ΠΗΓΑΔΑ) 1 ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Κυριακή 24/12/17 12:30-14:30 ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΥ 150 ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Κυριακή 24/12/17 17:00-19:00 ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟΥ & ΠΑΤΡΟΚΛΟΥ 1 ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Κυριακή 24/12/17 19:30-21:30 ΟΛΥΜΠΟΥ 65 & ΑΛΦΕΙΟΥ 15 ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Κυριακή 24/12/17 17:30-19:30 ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΘΕΟΛΟΓΟΥ 41 ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ Κυριακή 24/12/17 20:00-22:00 ΚΑΡΑΟΛΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 22 ΒΥΡΩΝΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Κυριακή 24/12/17 10:30-12:30 ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ 20 ΗΡΑΚΛΕΙΟ (ΝΕΟ) ΑΤΤΙΚΗΣ Κυριακή 24/12/17 13:00-15:00 ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ 68 ΗΡΑΚΛΕΙΟ (ΝΕΟ) ΑΤΤΙΚΗΣ Κυριακή 24/12/17 10:30-12:30 ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 236 ΚΗΦΙΣΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Κυριακή 24/12/17 13:00-15:00 ΠΛΑΤΑΝΩΝ 2 & ΕΛΑΙΩΝ 39 ΚΗΦΙΣΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Tρίτη 26/12/17 13:00-15:00 ΑΧΑΡΝΩΝ 8 ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Tρίτη 26/12/17 15:30-17:30 Γ' ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 45 ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Tρίτη 26/12/17 12:00-14:00 ΦΩΚΙΩΝΟΣ ΝΕΓΡΗ 80 & ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

12 Tρίτη 26/12/17 18:00-20:00 ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 212 ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟ Σ ΑΤΤΙΚΗΣ Tρίτη 26/12/17 12:00-14:00 ΠΛ.ΒΑΣ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 12 ΠΑΙΑΝΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Τετάρτη 27/12/17 16:00-18:00 ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 2-4 ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Τετάρτη 27/12/17 18:30-20:30 ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟΥ Ι.233 ΠΑΤΗΣΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Τετάρτη 27/12/17 17:00-19:00 ΑΓΙΟΥ ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Τετάρτη 27/12/17 19:30-21:30 ΣΥΡΑΚΟΥΣΩΝ 110 ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Πέμπτη 28/12/17 17:00-19:00 ΠΑΤΗΣΙΩΝ 212 ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Πέμπτη 28/12/17 18:00-20:00 ΔΗΜΗΤΡΑΣ 39 ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Πέμπτη 28/12/17 20:30-22:30 ΣΤΟΑ ΚΡΙΕΚΟΥΚΗ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Πέμπτη 28/12/17 18:00-20:00 ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΓΡ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΑΤΤΙΚΗΣ Πέμπτη 28/12/17 20:30-22:30 ΒΑΡΝΑΛΗ 19 ΠΕΡΑΜΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Παρασκευή 29/12/17 10:00-12:00 ΙΔΟΜΕΝΕΩΣ 27 & ΑΙΑΚΟΥ 51 ΙΛΙΟΝ ΑΤΤΙΚΗΣ Παρασκευή 29/12/17 12:30-14:30 ΑΛΑΜΑΝΑΣ 76 ΙΛΙΟΝ ( ΛΙΟΣΙΑ) ΑΤΤΙΚΗΣ Παρασκευή 29/12/17 12:30-14:30 ΒΕΡΑΝΖΕΡΟΥ 4 ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Παρασκευή 29/12/17 16:30-18:30 ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ 40 ΑΣΠΡΟΠΥΡ ΓΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Παρασκευή 29/12/17 19:00-21:00 ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (ΛΕΩΦΟΡΟΣ) 58 ΑΣΠΡΟΠΥΡ ΓΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Παρασκευή 29/12/17 16:00-18:00 ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ (ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ) 7 ΑΣΠΡΟΠΥΡ ΓΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Παρασκευή 29/12/17 18:30-20:30 ΚΕΝΤΡ.ΠΛΑΤ.ΓΚΟΡΥΤΣΑΣ (ΑΓΑΛΜΑ ΠΟΝΤΙΩΝ) ΑΣΠΡΟΠΥΡ ΓΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Κυριακή 31/12/17 16:00-18:00 ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 81 ΣΜΥΡΝΗ ΑΤΤΙΚΗΣ Κυριακή 31/12/17 18:30-20:30 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 27 ΣΜΥΡΝΗ ΑΤΤΙΚΗΣ Κυριακή 31/12/17 16:30-18:30 ΚΝΩΣΣΟΥ & ΙΑΣΩΝΟΣ 41 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΑΤΤΙΚΗΣ Κυριακή 31/12/17 19:00-21:00 ΕΒΡΟΥ 26 ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΤΤΙΚΗΣ Κυριακή 31/12/17 17:30-19:30 ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ 31 ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Κυριακή 31/12/17 20:00-22:00 ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΒΡΑΥΡΩΝΟΣ & 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ (3η ΣΤΑΣΗ) ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Κυριακή 31/12/17 11:00-13:00 ΠΛΕΙΩΝΗ 23 ΛΑΥΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

13 POS Code ΗΜΕΡΑ ΩΡΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΟΧΗ Τ.Κ. MUNICIPALITY Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 17:00-19:00 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 25 ΝΕΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 19:30-21:30 ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ 65 ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 17:00-19:00 Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 6 ΠΟΛΙΧΝΗ Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 19:30-21:30 ΚΟΜΝΗΝΩΝ 103Β ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ & ΚΩΛΕΤΤΗ Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 17:30-19:30 (CITY GATE 2oς ΟΡΟΦΟΣ) ΔΥΤΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 20:00-22:00 ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ 81 ΔΥΤΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 17:00-19: Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 19:30-21: Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 20:00-22:00 Λ. ΚΩΝ/ΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ 182 ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΤΣΙΜΙΣΚΗ 116 & ΓΟΥΝΑΡΗ ΚΕΝΤΡΟ ΠΛ. ΜΕΤΑΞΑ - ΓΡ.ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ 6 ΕΠΑΝΟΜΗ Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 17:00-19:00 ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΗ 75 ΠΟΛΙΧΝΗ Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 19:30-21: Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 17:00-19:00 ΠΛΑΤΑΙΩΝ 36 & ΥΨΗΛΑΝΤΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ/ ΕΓΝΑΤΙΑ Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 19:30-21:30 ΣΥΝΔΙΚΑ Π ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ Σάββατο 16.Δεκέμβριος :00 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 70 ΕΥΟΣΜΟΣ Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 13:30-15:30 ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΝ. 36 ΚΟΡΔΕΛΙΟ Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 17:00-19:00 ΜΕΓ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 68 ΤΡΙΛΟΦΟΣ Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 19:30-21:30 ΑΝΘΕΩΝ & ΜΗΔΕΙΑΣ ΓΩΝΙΑ ΠΕΡΑΙΑ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ / ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ / ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ / / / / / ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ / ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ / / / ΘΕΡΜΗΣ / ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ / Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 10:00-12:00 ΔΡΑΓΟΥΜΗ ΙΩΝΟΣ 43 ΕΓΝΑΤΙΑ /

14 Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 12:30-14:30 ΑΝΤΙΓΟΝΙΔΩΝ 21 ΑΝΤΙΓΟΝΙΔΩΝ Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 12:00-14:00 ΚΟΜΝΗΝΩΝ 22 ΠΑΝΟΡΑΜΑ Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 17:00-19:00 ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΝ. 13 ΚΟΡΔΕΛΙΟ Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 19:30-21:30 ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΝ. 88 ΚΟΡΔΕΛΙΟ Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 11:00-13:00 ΜΕΛΙΝΑΣ ΜΕΡΚΟΥΡΗ 8 ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 17:00-19:00 ΟΡΜΥΛΙΑΣ 10 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ & ΟΛΓΑΣ Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 19:30-21:30 ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΛΑΣΤΗΡΑ 67 ΚΡΗΝΗ Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 18:00-20:00 ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 43 ΚΟΥΦΑΛΙΑ Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 10:00-12:00 ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΕΩΣ 49 ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 12:30-14:30 ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ 41 ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 17:00-19:00 Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 104 ΕΥΟΣΜΟΣ Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 19:30-21:30 ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 44 ΕΥΟΣΜΟΣ Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 10:00-12:00 ΦΙΛ.ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ 22 & ΠΟΛΥΒΙΟΥ ΚΡΗΝΗ Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 12:30-14:30 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 16 ΒΑΣ.ΟΛΓΑΣ Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 17:00-19:00 ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 106 ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ / ΠΥΛΑΙΑΣ - ΧΟΡΤΙΑΤΗ / ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ / / ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ / ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ / ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ / ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ / ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ / / ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ /

15 Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 19:30-21:30 Ι. ΓΩΓΟΥΣΗ 49 ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 19:00-21:00 ΤΣΙΑΠΑΝΟΥ 40 ΤΟΥΜΠΑ ΛΑΓΚΑΔΑ /ΠΟΛΗ Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 17:00-19:00 Π.ΤΣΑΛΔΑΡΗ 46 ΧΑΜΗΛΑ Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 19:30-21:30 ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ 8 ΛΑΓΚΑΔΑ ΧΑΜΗΛΑ Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 11:00-13:00 ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ 1 ΕΡΤ Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 13:30-15:30 ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΟΛΓΑΣ 15 ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 17:00-19: Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 19:30-21:30 ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ (προέκταση) ΤΘ 1812 ΕΥΟΣΜΟΣ ΚΑΡΑΟΛΗ & ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (ΜΕΤΑΞΑ) 136 ΕΥΟΣΜΟΣ Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 17:00-19:00 ΕΓΝΑΤΙΑ 29 ΑΝΤΙΓΟΝΙΔΩΝ Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 19:30-21:30 ΦΙΛ. ΔΡΑΓΟΥΜΗ 10 ΜΑΚΕΔ-ΘΡΑΚΗΣ Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 17:30-19:30 ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 74 ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 20:00-22:00 ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 30 ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 17:30-19:30 ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΝ. 107 ΠΟΛΗ Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 20:00-22:00 ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ 58 ΠΕΥΚΑ Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 17:00-19: Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 19:30-21:30 ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ 53 ΚΑΡΑΟΛΗ & ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 232 ΛΑΓΚΑΔΑ ΧΑΜΗΛΑ ΛΑΓΚΑΔΑ /ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΧΑΜΗΛΑ Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 11:00-13:00 ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 80 ΕΥΟΣΜΟΣ / ΠΟΛΗΣ - ΣΥΚΕΩΝ / / / / / / ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ / ΠΟΛΗΣ - ΣΥΚΕΩΝ / ΠΟΛΗΣ - ΣΥΚΕΩΝ / /

16 Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 13:30-15:30 ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΦΛΩΡΟΥ 84 & Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟ Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 11:00-13:00 ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 34 ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 13:30-15:30 ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 34 ΚΟΡΔΕΛΙΟ Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 10:00-12:00 ΒΑΣ.ΟΛΓΑΣ 72Β ΜΠΟΤΣΑΡΗ Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 12:30-14:30 ΒΑΣ. ΟΛΓΑΣ 101 ΜΠΟΤΣΑΡΗ Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 18:00-20:00 ΛΕΩΦ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 34 ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 11:00-13:00 ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ 41 ΑΝΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 13:30-15:30 ΒΟΤΣΗ ΝΑΥΑΡΧΟΥ 33 ΑΝΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 18:00-20:00 ΒΑΣ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 35 ΕΠΑΝΟΜΗ Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 11:00-13:00 (12-2 ζήτησε) ΔΕΛΦΩΝ 94 ΜΠΟΤΣΑΡΗ Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 13:30-15:30 ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ 34 ΜΠΟΤΣΑΡΗ Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 17:00-19:00 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ & Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 35 ΚΟΡΔΕΛΙΟ Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 19:30-21:30 Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ 51 ΚΟΡΔΕΛΙΟ Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 17:00-19:00 ΚΩΝ. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 79 ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 19:30-21:30 ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ 57 ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ / / / ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ / ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ / / /

Όροι συµµετοχής στην Προωθητική Ενέργεια/ Διαγωνισµό & Κλήρωση ΠΟΔΑΡΙΚΟ ΣΤΑ PLAY

Όροι συµµετοχής στην Προωθητική Ενέργεια/ Διαγωνισµό & Κλήρωση ΠΟΔΑΡΙΚΟ ΣΤΑ PLAY Όροι συµµετοχής στην Προωθητική Ενέργεια/ Διαγωνισµό & Κλήρωση ΠΟΔΑΡΙΚΟ ΣΤΑ PLAY Η εταιρεία µε την επωνυµία ΛΟΤΑΡΙΑ Α.Ε. ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ & ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΛΗΡΩΣΕΩΝ ΔΩΡΩΝ η οποία έχει έδρα στην Θεµιστοκλέους

Διαβάστε περισσότερα

Όροι συμμετοχής στον Διαγωνισμό «ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ»

Όροι συμμετοχής στον Διαγωνισμό «ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ» Όροι συμμετοχής στον Διαγωνισμό «ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ» Η εταιρεία με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΑΧΕΙΑ Α.Ε.», η οποία έχει έδρα στην Αθήνα, Λ. Αθηνών 112 (εφεξής καλούμενη χάριν συντομίας

Διαβάστε περισσότερα

Όροι συμμετοχής στον Διαγωνισμό Σκρατς 24 ΜΗΝΕΣ ΤΥΧΗ

Όροι συμμετοχής στον Διαγωνισμό Σκρατς 24 ΜΗΝΕΣ ΤΥΧΗ Όροι συμμετοχής στον Διαγωνισμό Σκρατς 24 ΜΗΝΕΣ ΤΥΧΗ Η εταιρεία με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΑΧΕΙΑ Α.Ε.», η οποία έχει έδρα στην Αθήνα, Λ. Αθηνών 112 (εφεξής καλούμενη χάριν συντομίας ως «Διοργανωτής») διοργανώνει

Διαβάστε περισσότερα

«ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΑΧΕΙΑ Α.Ε.»

«ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΑΧΕΙΑ Α.Ε.» ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η εταιρεία «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΑΧΕΙΑ Α.Ε.» η οποία διοργανώνει τον διαγωνισμό με τίτλο 12 ΜΗΝΕΣ ΤΥΧΗ (εφεξής "ο Διαγωνισμός"), ανακοινώνει ότι οι νικητές του Διαγωνισμού που θα προκύψουν από την κλήρωση

Διαβάστε περισσότερα

Ταχυδρομικοί Κώδικες στους οποίους παρέχεται η Υπηρεσία «Διανομή Φαρμάκων κατ οίκον από τα Φαρμακεία ΕΟΠΥΥ» Αττική

Ταχυδρομικοί Κώδικες στους οποίους παρέχεται η Υπηρεσία «Διανομή Φαρμάκων κατ οίκον από τα Φαρμακεία ΕΟΠΥΥ» Αττική Ταχυδρομικοί Κώδικες στους οποίους παρέχεται η Υπηρεσία «Διανομή Φαρμάκων κατ οίκον από τα Φαρμακεία ΕΟΠΥΥ» Αττική ΚΩΔΙΚΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΩΔΙΚΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΩΔΙΚΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗ 10431 ΑΘΗΝΑ 11141 ΑΘΗΝΑ 11635 ΑΘΗΝΑ 10432

Διαβάστε περισσότερα

Η συμμετοχή συνεπάγεται αυτοδικαίως και αυτομάτως την ανεπιφύλακτη και πλήρη αποδοχή από τους χρήστες των Όρων Συμμετοχής του Διαγωνισμού.

Η συμμετοχή συνεπάγεται αυτοδικαίως και αυτομάτως την ανεπιφύλακτη και πλήρη αποδοχή από τους χρήστες των Όρων Συμμετοχής του Διαγωνισμού. Όροι συμμετοχής στον Διαγωνισμό H δύναμη των Χριστουγέννων 1. Η εταιρία με την επωνυμία ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. που εδρεύει στο Περιστέρι, οδός Λεωφ. Κηφισού 130 (περαιτέρω ο «Διοργανωτής») διοργανώνει προωθητική

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΡΕΝΤΗ ΔΗΜΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΜΟΥ ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΕΩΣ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΡΕΝΤΗ ΔΗΜΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΜΟΥ ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΕΩΣ ΚΕΝΤΡΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Α/Α 10 ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΦΥΛΗΣ ΒΥΡΩΝΑ ΝΙΚΑΙΑΣ ΡΕΝΤΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΑΛΙΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΕΩΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ (ΚΕ.Κ) ΜΕ ΡΟΜΑ ΦΥΛΗΣ ΒΥΡΩΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

Περιοχή Νομός ΤΚ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Περιοχή Νομός ΤΚ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Περιοχή Νομός ΤΚ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗΣ 15341 ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗΣ 15343 ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗΣ 18900 ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗΣ 19012 ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗΣ 15342 ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ ΑΤΤΙΚΗΣ 13562 ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΛΕΓΚΤΗΡΙΩΝ 01/04-30/04/2011

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΛΕΓΚΤΗΡΙΩΝ 01/04-30/04/2011 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΛΕΓΚΤΗΡΙΩΝ 01/04-30/04/2011 ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΛΕΩΦ.ΚΗΦΙΣΙΑΣ 125 ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ: ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 8 Ωράριο Λειτουργίας: 07:30-17:30 ΤΗΛ. - 210 69 13 128 210 69 13 282 ΠΡΩΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ-ΚΤΙΡΙΟ ''ΚΟΣΜΟΣ''

Διαβάστε περισσότερα

4. Η συμμετοχή στην προωθητική ενέργεια και τον Διαγωνισμό είναι δωρεάν και δεν απαιτείται αγορά οποιουδήποτε προϊόντος της Διοργανώτριας.

4. Η συμμετοχή στην προωθητική ενέργεια και τον Διαγωνισμό είναι δωρεάν και δεν απαιτείται αγορά οποιουδήποτε προϊόντος της Διοργανώτριας. Όροι συμμετοχής στον Διαγωνισμό Ready, Kraft Go! 1. H εταιρεία με την επωνυμία «Ανώνυμη Εταιρεία Παραγωγής, Εμπορίας και Αντιπροσωπείας Τυπογραφικών Μελανών και Χρωμάτων ΝΤΡΟΥΚ- ΦΑΡΜΠΕΝ ΕΛΛΑΣ» και το διακριτικό

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΜΕΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΤΟΜΕΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΜΕΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 1ος ΤΟΜΕΑΣ Αγκίστρι Κ. Ψ. ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ Αίγινα Δ/νση: Μπουμπουλίνας και Νοταρά 16, Τ.Κ. 18535 Αμπελάκια Τηλ.: 210-4170500, 4118748 Αντικύθηρα Δραπετσώνα Παιδοψυχιατρικό

Διαβάστε περισσότερα

4. Η συμμετοχή στην προωθητική ενέργεια και τον Διαγωνισμό είναι δωρεάν και δεν απαιτείται αγορά οποιουδήποτε προϊόντος της Διοργανώτριας.

4. Η συμμετοχή στην προωθητική ενέργεια και τον Διαγωνισμό είναι δωρεάν και δεν απαιτείται αγορά οποιουδήποτε προϊόντος της Διοργανώτριας. Όροι συμμετοχής στον Διαγωνισμό Check Back in Time 1. H εταιρεία «ΕΨΑ A.E. Βιομηχανία Αναψυκτικών και Χυμών» (Λεωφ. Δημοκρατίας & Αποστόλου Λάμπη, Αγριά Βόλου 37300, τηλ. 24280-91901), εφεξής η «Διοργανώτρια»,

Διαβάστε περισσότερα

Ταχυδροµικοί Κώδικες στους οποίους παρέχεται η Υπηρεσία «ιανοµή Φαρµάκων κατ οίκον από τα Φαρµακεία ΕΟΠΥΥ» Αττικής

Ταχυδροµικοί Κώδικες στους οποίους παρέχεται η Υπηρεσία «ιανοµή Φαρµάκων κατ οίκον από τα Φαρµακεία ΕΟΠΥΥ» Αττικής Ταχυδροµικοί Κώδικες στους οποίους παρέχεται η Υπηρεσία «ιανοµή Φαρµάκων κατ οίκον από τα Φαρµακεία ΕΟΠΥΥ» Αττικής ΚΩ ΙΚΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΩ ΙΚΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΩ ΙΚΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗ 10431 ΑΘΗΝΑ 11141 ΑΘΗΝΑ 11635 ΑΘΗΝΑ 10432

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΚΑ. Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης. Οργανόγραμμα (Σχέδιο - Έκδοση ) 1. Διοίκηση, Κεντρική Υπηρεσία

ΕΦΚΑ. Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης. Οργανόγραμμα (Σχέδιο - Έκδοση ) 1. Διοίκηση, Κεντρική Υπηρεσία ΕΦΚΑ Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης Οργανόγραμμα (Σχέδιο - Έκδοση 5.15-03-2017) 1. Διοίκηση, Κεντρική Υπηρεσία 2. Περιφερειακά Ελεγκτικά Κέντρα Ασφάλισης (ΠΕΚΑ) 3. Περιφερειακές Υπηρεσίες Συντονισμού

Διαβάστε περισσότερα

Όροι συμμετοχής στην προωθητική ενέργεια Mastercard Viva Promo 2016

Όροι συμμετοχής στην προωθητική ενέργεια Mastercard Viva Promo 2016 Όροι συμμετοχής στην προωθητική ενέργεια Mastercard Viva Promo 2016 Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ»

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙA REAL RADIO TRIVIA CONTEST Α. Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία INTERNETQ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙA REAL RADIO TRIVIA CONTEST Α. Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία INTERNETQ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙA REAL RADIO TRIVIA CONTEST Α. Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία INTERNETQ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ Α.Ε., που εδρεύει στο Νέο Ψυχικό,

Διαβάστε περισσότερα

Καθορισμός των Περιφερειών Σχολικών Συμβούλων Δημοτικής Εκπαίδευσης Αττικής

Καθορισμός των Περιφερειών Σχολικών Συμβούλων Δημοτικής Εκπαίδευσης Αττικής Καθορισμός των Περιφερειών Σχολικών Συμβούλων Δημοτικής Εκπαίδευσης Αττικής Π.Ε. Α Αθήνας 1 η Περιφέρεια Δημοτικής Εκπαίδευσης Αττικής 1 ο Νέας Φιλαδέλφειας 2 ο Νέας Φιλαδέλφειας 3 ο Νέας Φιλαδέλφειας

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ GOODY'S ΔIEYΘYNΣH ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΤΤΙΚΗ ΑΒΑΝΑ Λ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ 230 ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΤΤΙΚΗ ΑΙΓΑΛΕΩ IEPΑ OΔOΣ 284 ΑΙΓΑΛΕΩ

ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ GOODY'S ΔIEYΘYNΣH ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΤΤΙΚΗ ΑΒΑΝΑ Λ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ 230 ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΤΤΙΚΗ ΑΙΓΑΛΕΩ IEPΑ OΔOΣ 284 ΑΙΓΑΛΕΩ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ GOODY S ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ GOODY'S ΔIEYΘYNΣH ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΒΑΝΑ Λ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ 230 ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΓΙΟΣ ΣTEΦΑNOΣ ΛEΩΦ. ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ & ΠΑΡΑΔΡΟΜΟΣ ΕΘΝ. ΟΔΟΥ ΑΘΗΝΩΝ-ΛΑΜΙΑΣ ΑΓ. ΣTEΦΑNOΣ ΑTTIKHΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤO ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤO ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤO ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ Η εταιρεία με την επωνυμία «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΕ», που εδρεύει στο Νέο Φάληρο Αττικής (οδός Εθνάρχου Μακαρίου και Δ. Φαληρέως αρ. 2, T.K. 185 47) (εφεξής οι «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ»),

Διαβάστε περισσότερα

Π Ι Ν Α Κ Α Σ 3. ΑΙΤΗΣΗ (γονέα ή κηδεμόνα)

Π Ι Ν Α Κ Α Σ 3. ΑΙΤΗΣΗ (γονέα ή κηδεμόνα) Π Ι Ν Α Κ Α Σ 3 ΑΙΤΗΣΗ (γονέα ή κηδεμόνα).. /.. / 2017 Αρ. Πρωτ.:. Προς τη Διεύθυνση ΕΠΩΝΥΜΟ:... ΟΝΟΜΑ:... Συγγενική σχέση με το παιδί:..... Τηλέφωνο:.... E mail:.. του Μουσικού Σχολείου..... Παρακαλώ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΟΙΝΟΥ ΟΤΕ TV»

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΟΙΝΟΥ ΟΤΕ TV» ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΟΙΝΟΥ ΟΤΕ TV» Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (εφεξής ο «OTE» ή «Διοργανωτής), που εδρεύει στο Μαρούσι Αττικής,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝ.1 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΤΑ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ:

ΣΥΝ.1 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΤΑ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ: ΣΥΝ.1 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΤΑ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ: 1. Αγρινίου τηλ.: 26410-53595 2. Αθηνών τηλ.: 210-5130758 3. Αλεξανδρούπολης τηλ.: 25510-26448 4. Αλίμου τηλ.: 210-9963561 5. Αμυνταίου τηλ.: 23860-23224

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ (γονέα ή κηδεμόνα)

ΑΙΤΗΣΗ (γονέα ή κηδεμόνα) ΣΥΝ.2 ΑΙΤΗΣΗ (γονέα ή κηδεμόνα).. /.. / 2019 Αρ. Πρωτ.:. Προς τη Διεύθυνση ΕΠΩΝΥΜΟ:... ΟΝΟΜΑ:... Συγγενική σχέση με τον/τη μαθητή/τρια:..... Τηλέφωνο:.... E mail:.. του Μουσικού Σχολείου..... Παρακαλώ

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: «Πρόγραμμα ΔΩΡΕΑΝ εξετάσεων ανασφαλίστων.»

Θέμα: «Πρόγραμμα ΔΩΡΕΑΝ εξετάσεων ανασφαλίστων.» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ & ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ κ. Κ.ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ Τηλέφωνα : 213 2065116, 213 2065421 Τηλεομοιότυπο

Διαβάστε περισσότερα

Καθορισμός των Περιφερειών Σχολικών Συμβούλων Προσχολικής Εκπαίδευσης Αττικής

Καθορισμός των Περιφερειών Σχολικών Συμβούλων Προσχολικής Εκπαίδευσης Αττικής Καθορισμός των Περιφερειών Σχολικών Συμβούλων Προσχολικής Εκπαίδευσης Αττικής 1 η Περιφέρεια Προσχολικής Αγωγής 6ο Αθηνών 7ο Αθηνών 8ο Αθηνών 9ο Αθηνών 10ο Αθηνών 11ο Αθηνών 27ο Αθηνών 39ο Αθηνών 43ο Αθηνών

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΤΑ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ:

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΤΑ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ: ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΤΑ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ: 1. Αγρινίου τηλ.: 26410-53595 2. Αθηνών τηλ.: 210-5130758 3. Αλεξανδρούπολης τηλ.: 25510-26448 4. Αλίμου τηλ.: 210-9963561 5. Αμυνταίου τηλ.: 23860-23224

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΧΥΟΥΣΕΣ ΤΙΜΕΣ ΖΩΝΗΣ

ΙΣΧΥΟΥΣΕΣ ΤΙΜΕΣ ΖΩΝΗΣ ΙΣΧΥΟΥΣΕΣ ΤΙΜΕΣ ΖΩΝΗΣ Τ.Ζ. > 1.500 / m2 Νομαρχία Περιοχή Κατώτατη Ανώτατη Αθηνών Αγία Βαρβάρα 750 1.100 Αθηνών Αγία Παρασκευή 1.400 2.050 Αθηνών Άγιος Δημήτριος 1.000 1.500 Αθηνών Άγιοι Ανάργυροι 1.000

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ Αποστολές έως 5 κιλά (40cm x 25cm x 25cm) 5 Αποστολές από 5 έως 10 κιλά 7 Αποστολές από 10 έως 15 κιλά 10 Αποστολές από 15 έως 20

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Επανακαθορισμός περιοχών μετάθεσης Α/θμιας Εκπ/σης ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΘΕΜΑ: Επανακαθορισμός περιοχών μετάθεσης Α/θμιας Εκπ/σης ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Βαθμός Ασφαλείας: Να διατηρηθεί μέχρι: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ----- ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Π.Ε. & Δ.Ε. ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ COSMΟΤΕ TV Διαγωνισμός για την πρεμιέρα της ταινίας 1968»

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ COSMΟΤΕ TV Διαγωνισμός για την πρεμιέρα της ταινίας 1968» ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ COSMΟΤΕ TV Διαγωνισμός για την πρεμιέρα της ταινίας 1968» Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (εφεξής ο «OTE»

Διαβάστε περισσότερα

Οι μεταβολές του ΕΝΦΙΑ με βάση τις τιμές ζώνης σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας

Οι μεταβολές του ΕΝΦΙΑ με βάση τις τιμές ζώνης σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας Οι μεταβολές του ΕΝΦΙΑ με βάση τις τιμές ζώνης σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας (ποσά σε ευρώ για διαμέρισμα 80 τ.μ., 1ου ορόφου, παλαιότητας 15 ετών το 2018 και 16 ετών το 2019, με πρόσοψη σε έναν

Διαβάστε περισσότερα

Αίθουσα Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού, Αρχιμήδους 2 (8πμ-10μμ) Αίθουσα Συνεδριάσεων στο Καμίνι, Χρ. Καψάλη 14 και Ρεθύμνης 36 (8πμ-10μμ)

Αίθουσα Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού, Αρχιμήδους 2 (8πμ-10μμ) Αίθουσα Συνεδριάσεων στο Καμίνι, Χρ. Καψάλη 14 και Ρεθύμνης 36 (8πμ-10μμ) Χώροι φιλοξενίας Δήμος Αθηναίων Πολιτιστικός Χώρος, Λένορμαν και Αλεξάνδρειας Λέσχη Φιλίας, Αγίου Μελετίου και Ξεναγόρα 6 Λέσχη Φιλίας, Κίου 5, Κυψέλη Γυμναστήριο Ρουφ, Πειραιώς και Εχελίδων 69 Δήμος Βύρωνα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΚΛΗΡΩΣΗ ΜΕ ΔΩΡΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ TOY PUBLIC BLOG

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΚΛΗΡΩΣΗ ΜΕ ΔΩΡΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ TOY PUBLIC BLOG ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΚΛΗΡΩΣΗ ΜΕ ΔΩΡΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ TOY PUBLIC BLOG 1. Η εταιρεία με την επωνυμία «RETAIL WORLD (ΡΙΤΕΪΛ ΓΟΥΟΡΛΝΤ) ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Τ.Κ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΗΜΟΣ E-MAIL ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΦΑΧ Μονάδα Υγείας Χαλανδρίου Τοπικό Ιατρείο Βριλλησίων Τοπικό Ιατρείο Κ.

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Τ.Κ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΗΜΟΣ E-MAIL ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΦΑΧ Μονάδα Υγείας Χαλανδρίου Τοπικό Ιατρείο Βριλλησίων Τοπικό Ιατρείο Κ. Χαλανδρίου Βριλλησίων Κ.Χαλανδρίου Δημοσθένους 8 15234 Χαλάνδρι ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ pedy.chalandriou@yahoo.gr 2106840027 (τηλ. Κέντρο)-2106840028 (γραμματεία) Λ.Πεντέλης 132 15235 Βριλήσσια ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ 210-6137671

Διαβάστε περισσότερα

www.indubio.gr - Για τον Ασκούμενο και Νέο Δικηγόρο ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

www.indubio.gr - Για τον Ασκούμενο και Νέο Δικηγόρο ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ YΠΟΔ/ΝΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΛΕΩΧΑΡΟΥΣ 4 ΤΚ 0562 ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ 2103236931 ΑΞ-ΚΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ 2103227091 ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ FAX 2103314534 ΤΜΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

WIND Βρές το κλειδί για τον παράδεισο της επικοινωνίας

WIND Βρές το κλειδί για τον παράδεισο της επικοινωνίας ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ WIND WIND Βρές το κλειδί για τον παράδεισο της επικοινωνίας Η ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «WEST A.E ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙKH ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ Α.Ε», που εδρεύει στην Πάτρα, Δίον. Λαυράγκα 24, ΤΚ 26 442, (στο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΡΑΝΟΥ 2010

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΡΑΝΟΥ 2010 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΡΑΝΟΥ 2010 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ 15/10/2010 ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ - ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΥ ΜΑΔΥΤΟΥ 30 15/10/2010 ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΟΥΚΑΚΙΟΥ 14ο ΓΥΜΝ. ΚΟΥΚΑΚΙΟΥ ΑΝ. ΖΙΝΝΗ 28 15/10/2010

Διαβάστε περισσότερα

Όροι συμμετοχής στην κλήρωση

Όροι συμμετοχής στην κλήρωση adidas Open Run Όροι συμμετοχής στην κλήρωση ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ 1. Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία adidas Hellas ΑΕ, και έδρα στην Γλυφάδα (Λεωφ. Βουλιαγμένης 112) (εφεξής ο «Διοργανωτής»),

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Διαδικασία εγγραφής επιλογής μαθητών στην Α τάξη Γυμνασίου των Μουσικών Σχολείων για το σχολικό έτος

ΘΕΜΑ: Διαδικασία εγγραφής επιλογής μαθητών στην Α τάξη Γυμνασίου των Μουσικών Σχολείων για το σχολικό έτος Nα διατηρηθεί μέχρι... ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ & ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Π Ι Ν Α Κ Α Σ Α Μ Ο Ι Β Ω Ν Ε Π Ι Δ Ο Σ Ε Ω Ν

Π Ι Ν Α Κ Α Σ Α Μ Ο Ι Β Ω Ν Ε Π Ι Δ Ο Σ Ε Ω Ν Π Ι Ν Α Κ Α Σ Α Μ Ο Ι Β Ω Ν Ε Π Ι Δ Ο Σ Ε Ω Ν ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ ΕΦΕΤΕΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ & ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ & ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Η χιλιομετρική απόσταση υπολογίσθηκε με σημείο

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΚΛΗΡΩΣΗ VDSL DOOR TO DOOR 2017» 1. H ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «COSMOTE ΚΙΝΗΤΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.» και τον δ.τ. «COSMOTE» (εφεξής «COSMOTE» ή Διοργανώτρια) και

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΚΡΑΤΣ SUPER ΜΑΓΙΚΑ ΚΕΡΑΣΙΑ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΚΡΑΤΣ SUPER ΜΑΓΙΚΑ ΚΕΡΑΣΙΑ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ. ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΚΡΑΤΣ SUPER ΜΑΓΙΚΑ ΚΕΡΑΣΙΑ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ. 1] Αντικείμενο του Διαγωνισμού. Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Οργανισμός Προγνωστικών Αγώνων Ποδοσφαίρου

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Οδηγίες τροποποίησης των Αποφάσεων Ένταξης των Πράξεων «ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ»

ΘΕΜΑ: Οδηγίες τροποποίησης των Αποφάσεων Ένταξης των Πράξεων «ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Ταχ. Δ/νση Ταχ. Κώδικας Πληροφορίες Τηλέφωνο Fax Email Λ. Συγγρού 98-100 Αθήνα - 11 741

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΝΟΜΟΣ/ΔΗΜΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΝΟΜΟΣ/ΔΗΜΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΙΣΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 22ας ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΝΟΜΟΣ/ΔΗΜΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Α' ΑΘΗΝΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΧΑΡΟΚΟΠΟΥ 2 & ΣΥΓΓΡΟΥ 196,ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΙΣΟΓΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΛΟΓΩΝ: Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΛΟΓΩΝ: Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΛΟΓΩΝ: Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016 Καλλιθέα, 19/10/2016 ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ (11πμ-4μμ): «ΜΑΪΣΤΡΑΚΙ» ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΡΙΜΠΟΒΟΥ, ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ ΑΧΑΪΑ (11πμ-4μμ): ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΓΟΥΝΑΡΗ 25, ΠΑΤΡΑ (ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΕΛ) ΔΡΑΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ

ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΕΔΡΑ: Πανεπιστημίου 44 & Χαρ. Τρικούπη, 10679 Αθήνα Τηλ: (+30) 210 3380200 - Fax:(+30) 210 3380219 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ: Γούναρη 227, 16674 Άνω Γλυφάδα Τηλ.: (+30) 210 9609961 - Fax: (+30) 210 9609964 ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΣΗΣ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΕΑΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ ΙΩΝΙΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΣΗΣ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΕΑΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ ΙΩΝΙΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΣΗΣ ΤΩΝ τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΕΑΟ ΚΩΔ. YΠΟΚ/ΜΑΤ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΡΜΟΔΙΑ ΠΕΡ. ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΕΑΟ 501 502 503 504 505 506 511 512 513 515 518 519 525 530 531 533 535 536 543

Διαβάστε περισσότερα

Όροι συμμετοχής στην προωθητική ενέργεια. Mastercard Kotsovolos Promo 2016

Όροι συμμετοχής στην προωθητική ενέργεια. Mastercard Kotsovolos Promo 2016 Όροι συμμετοχής στην προωθητική ενέργεια Mastercard Kotsovolos Promo 2016 Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ»

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ «Μήνες είναι θα περάσουν» ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ «Μήνες είναι θα περάσουν» ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ «Μήνες είναι θα περάσουν» ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ 1. Αντικείμενο του Διαγωνισμού. Οι εταιρείες «ΠΡΟΚΤΕΡ & ΓΚΑΜΠΛ ΕΛΛΑΣ M.Ε.Π.Ε.», και «CARE DIRECT S.A» (εφεξής καλούμενες «Διοργανώτριες») διοργανώνουν

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤO ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤO ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤO ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ Η εταιρεία με την επωνυμία «ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΕΞΠΛΟΡΕΡ ΑΕΕΕ», που εδρεύει στον Πειραιά (οδός Εθνάρχου Μακαρίου και Δ. Φαληρέως αρ. 2 Πειραιάς (Νέο Φάληρο), T.K. 185 47) (εφεξής

Διαβάστε περισσότερα

ΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΙΑΡΘΡΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΙΑΡΘΡΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΙΑΡΘΡΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Ι. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ 3.761.810 Ι1. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ 559.467 ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ 1. ΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 56.836 (Έδρα: Αγία Παρασκευή) 2. ΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ (Έδρα:

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Στιγμιαίου Κρατικού Λαχείου

Οδηγός Στιγμιαίου Κρατικού Λαχείου Οδηγός Στιγμιαίου Κρατικού Λαχείου Όνομα Παιγνίου: Στιγμιαίο Κρατικό Λαχείο Φορέας Εκμετάλλευσης του παρόντος παιγνίου είναι η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΑΧΕΙΑ Α.Ε. Όροι Συμμετοχής Απαγορεύεται η συμμετοχή στο παίγνιο

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤΟΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤΟΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤΟΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ Ι. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η εταιρεία με την επωνυμία «ΦΡΗΣΛΑΝΤΚΑΜΠΙΝΑ ΕΛΛΑΣ ΑΕ Ανώνυμη Εμπορική & Βιομηχανική Εταιρεία Γάλακτος Γαλακτοκομικών Προϊόντων και Παιδικών Τροφών», με έδρα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/10/2018

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/10/2018 ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Αθήνα 25 Οκτωβρίου 2018 ΠΡΟΣ: ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΥ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ No 5 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΛΟΓΩΝ Σύμφωνα με τις διατάξεις του καταστατικού,

Διαβάστε περισσότερα

OPOI ΣYMMETOXHΣ ΔIAΓΩNIΣMOY «Στείλε SMS την ευχή σου για τον Παναθηναϊκό Α.Ο και κερδίσε ένα από τα δυο γούρια με το Τριφύλλι για το 2014»

OPOI ΣYMMETOXHΣ ΔIAΓΩNIΣMOY «Στείλε SMS την ευχή σου για τον Παναθηναϊκό Α.Ο και κερδίσε ένα από τα δυο γούρια με το Τριφύλλι για το 2014» OPOI ΣYMMETOXHΣ ΔIAΓΩNIΣMOY «Στείλε SMS την ευχή σου για τον Παναθηναϊκό Α.Ο και κερδίσε ένα από τα δυο γούρια με το Τριφύλλι για το 2014» Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος, που εδρεύει στην οδό Κόνιαρη

Διαβάστε περισσότερα

Τα δρομολόγια της λεωφορειακής γραμμής Χ95 θα εκτελούνται από τον σταθμό ΜΕΤΡΟ «ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ».

Τα δρομολόγια της λεωφορειακής γραμμής Χ95 θα εκτελούνται από τον σταθμό ΜΕΤΡΟ «ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ». Από ώρα 06:00 έως 12:15 περίπου: ΛΕΩΦΟΡΕΙΑΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ (203) (204) Ριζάρη, Βασ. Γεωργίου Β, Σπ. Μερκούρη - συνέχεια η (224) Πατησίων, Λεωφ. Αλεξάνδρας, Μαυρομματαίων - συνέχεια η (Α5) Λεωφ. Μεσογείων, Φειδιππίδου,

Διαβάστε περισσότερα

OPOI ΣYMMETOXHΣ ΔIAΓΩNIΣMOY «Στείλε SMS και κέρδισε κάρτα διαρκείας της ΠΑΕ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ»

OPOI ΣYMMETOXHΣ ΔIAΓΩNIΣMOY «Στείλε SMS και κέρδισε κάρτα διαρκείας της ΠΑΕ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ» OPOI ΣYMMETOXHΣ ΔIAΓΩNIΣMOY «Στείλε SMS και κέρδισε κάρτα διαρκείας της ΠΑΕ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ» Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος, που εδρεύει στην οδό Κόνιαρη 45, διοργανώνει από 12/08/2013 έως και 20/09/2013

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 28 Δεκεμβρίου 2016 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 28 Δεκεμβρίου 2016 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 28 Δεκεμβρίου 2016 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με το ποσό των περίπου 9 εκατ. ευρώ θα χρηµατοδοτηθούν 150 Δήµοι της χώρας, για την εκπόνηση Σχεδίων Βιώσιµης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ). Τη σχετική απόφαση έλαβε

Διαβάστε περισσότερα

Ονοματεπώνυμο: Εξετάσεις: Σχόλια: Διεύθυνση: ΤΚ: Πόλη: Τηλέφωνο: Fax: e-mail: Φάκελος:

Ονοματεπώνυμο: Εξετάσεις: Σχόλια: Διεύθυνση: ΤΚ: Πόλη: Τηλέφωνο: Fax: e-mail: Φάκελος: ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ: Ονοματεπώνυμο: Εξετάσεις: Σχόλια: Διεύθυνση: ΤΚ: Πόλη: Τηλέφωνο: Fax: e-mail: Φάκελος: ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Δ. ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ ΙΑΤΡΙΚΗ Ε.Π.Ε. ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΠΌ: 25/02/2010 ΠΑΤΗΣΙΩΝ 49 10433

Διαβάστε περισσότερα

Ταχ. /νση: Σταδίου 27 Ταχ. Κώδικας: ΑΘΗΝΑ Πληροφορίες: Ι.Χουσιάδα Τηλέφωνο:

Ταχ. /νση: Σταδίου 27 Ταχ. Κώδικας: ΑΘΗΝΑ Πληροφορίες: Ι.Χουσιάδα Τηλέφωνο: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 29 Αυγούστου 2019 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝ. /ΝΣΗ ΟΙΚ. ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟ ΙΟΙΚΗΣΗΣ Αριθµ. Πρωτ.:60871 & ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΕYΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΩΣ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ JEREMIE-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΩΣ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ JEREMIE-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΩΣ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ JEREMIE-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΩΔΙΚΟΣ 101 ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ Σταδίου 40 102 52 ΑΘΗΝΑΙ 103 ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ Ελευθερίου Βενιζέλου 14 106 71 ΑΘΗΝΑΙ 104 ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

«Διαφημιστική»), διοργανώνει το προωθητικό πρόγραμμα με τίτλο. 2] Εξαιρούνται της συμμετοχής στο Πρόγραμμα οι εργαζόμενοι της

«Διαφημιστική»), διοργανώνει το προωθητικό πρόγραμμα με τίτλο. 2] Εξαιρούνται της συμμετοχής στο Πρόγραμμα οι εργαζόμενοι της ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Honda Roadtrips» Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και το διακριτικό τίτλο «ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.Ε.»

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤO ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤO ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤO ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ Η εταιρεία με την επωνυμία «ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΕΞΠΛΟΡΕΡ ΑΕΕΕ», που εδρεύει στον Πειραιά (οδός Εθνάρχου Μακαρίου και Δ. Φαληρέως αρ. 2 Πειραιάς (Νέο Φάληρο), T.K. 185 47) (εφεξής

Διαβάστε περισσότερα

Όροι συμμετοχής διαγωνισμού "Make up your day"

Όροι συμμετοχής διαγωνισμού Make up your day Όροι συμμετοχής διαγωνισμού "Make up your day" 1. Η εκδοτική διαφημιστική εταιρία με την επωνυμία «MEDIAVIEW», η οποία εδρεύει στη Θεσσαλονίκη οδός Εθν. Αμύνης 32Α, (εφεξής: «η Διοργανώτρια»), και εκπροσωπείται

Διαβάστε περισσότερα

Δ2/152263/ Απόφαση Υπ. Παιδείας ΦΕΚ 3437 τ. Β

Δ2/152263/ Απόφαση Υπ. Παιδείας ΦΕΚ 3437 τ. Β 1 Φ1 Εκπαιδευτική Νομοθεσία Δ2/152263/04-12-2012 Απόφαση Υπ. Παιδείας ΦΕΚ 3437 τ. Β Επανακαθορισμός περιοχών μετάθεσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. αποφασίζουμε: 1. Καταργούμε όλες τις προγενέστερες αποφάσεις

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή διαγωνισμού:

Περιγραφή διαγωνισμού: Η εταιρεία ΕΠΑ Αττικης (εφεξής ο «Διοργανωτής») προκηρύσσει διαγωνισμό με την ονομασία «Εσυ Εκανες Like?» (εφεξής καλούμενος χάριν συντομίας ως «Διαγωνισμός»). Όροι συμμετοχής: 1. Δικαίωμα συμμετοχής στον

Διαβάστε περισσότερα

3. Ο Διαγωνισμός θα διαρκέσει από την 7/9/2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12.00 π.μ, έως και την 10/9/2015, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12.00 μ.

3. Ο Διαγωνισμός θα διαρκέσει από την 7/9/2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12.00 π.μ, έως και την 10/9/2015, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12.00 μ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΟΡΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ Η εταιρεία με την επωνυμία «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε.» που εδρεύει στο Ν. Φάληρο του Δήμου Πειραιά στην οδό Εθν. Μακαρίου και Δημ. Φαληρέως αρ. 2 (εφεξής η «ΕΤΑΙΡΙΑ»),

Διαβάστε περισσότερα

9. Οι διαγωνιζόμενοι φέρουν αποκλειστικά την ευθύνη για την πλήρη και ορθή συμπλήρωση και υποβολή των στοιχείων τους.

9. Οι διαγωνιζόμενοι φέρουν αποκλειστικά την ευθύνη για την πλήρη και ορθή συμπλήρωση και υποβολή των στοιχείων τους. ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 1. Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από την Εταιρία με την επωνυμία HD Insurance LTD, που εδρεύει στη Λευκωσία Κύπρου, επί της οδού Σπύρου Κυπριανού αρ. 18, με ΑΦΜ 10289025S, Δ.Ο.Υ. Κύπρου,

Διαβάστε περισσότερα

Α/ Α ΑΔΑ: ΒΟΝΧ4691ΩΓ-ΨΨ0 ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΙΚΑ ΕΤΑΜ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

Α/ Α ΑΔΑ: ΒΟΝΧ4691ΩΓ-ΨΨ0 ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΙΚΑ ΕΤΑΜ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ 6 Τ ΣΥΝΤΞΕΩΝ ΙΚ ΕΤΜ / ΣΦΛΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ 1. Τοπικό Υποκ/μα γ. ναργύρων Μπίμπιζα 18 131 22 - Ίλιον Τοπ. Υποκ/μα γ. ναργύρων Τοπ. Υποκ/μα Άνω Λιοσίων- Καματερού Τοπ. Υποκ/μα χαρνών Τοπ. Υποκ/μα Ιλίου Τοπ.

Διαβάστε περισσότερα

Δ.ΟΥ Ε ΑΘΗΝΩΝ (Ε,Θ) ΑΡΙΣΤΟΓ. 1 & ΓΡΥΠΑΡΗ

Δ.ΟΥ Ε ΑΘΗΝΩΝ (Ε,Θ) ΑΡΙΣΤΟΓ. 1 & ΓΡΥΠΑΡΗ 210 ΔΟΥ ΑTTIKHΣ ΔΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Τ.Κ. ΤΗΛ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ Δ.ΟΥ Α ΑΘΗΝΩΝ (Α,Β,Γ)ΑΝΑΞΑΓΟΡΑ 6-8 Τ.Κ. 10010 210-5272792 Δ.ΟΥ Δ ΑΘΗΝΩΝ (Δ,Η) ΚΩΛΕΤΤΗ 14 Α Τ.Κ. 10010 Δ.ΟΥ Ε ΑΘΗΝΩΝ (Ε,Θ) ΑΡΙΣΤΟΓ. 1 & ΓΡΥΠΑΡΗ 210-9572565

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «#molishorisa»

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «#molishorisa» ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «#molishorisa» 1. Αντικείμενο Διαγωνισμού Η ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία «NRG TRADING HOUSE ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε.», η οποία εδρεύει στο Δήμο Αμαρουσίου,

Διαβάστε περισσότερα

1. Η λεωφ. γραμμή (Α8): Από Λεωφ. Ηρακλείου, δεξιά Λασκαράτου, δεξιά Πατησίων, δεξιά Αγ. λαύρας - συνέχεια η εγκεκριμένη διαδρομή.

1. Η λεωφ. γραμμή (Α8): Από Λεωφ. Ηρακλείου, δεξιά Λασκαράτου, δεξιά Πατησίων, δεξιά Αγ. λαύρας - συνέχεια η εγκεκριμένη διαδρομή. Μερική προσωρινή τροποποίηση των λεωφορειακών γραμμών, γραμμών τρόλεϊ & τραμ λόγω της διεξαγωγής του «8 ου Ημιμαραθωνίου Δρόμου Αθήνας» και των παράλληλων αγώνων την Κυριακή 17/3/2019, σταδιακά και ανάλογα

Διαβάστε περισσότερα

Για την προαναφερόμενη ενέργεια των καταναλωτών δεν είναι απαραίτητη η αγορά κάποιου προϊόντος ή/και υπηρεσίας της WIND.

Για την προαναφερόμενη ενέργεια των καταναλωτών δεν είναι απαραίτητη η αγορά κάποιου προϊόντος ή/και υπηρεσίας της WIND. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ WIND WIND Οι καλύτερες προσφορές τρέχουν μόνο στην Πάτρα - Η ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «WEST A.E ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙKH ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ Α.Ε», που εδρεύει στην Πάτρα, Δίον. Λαυράγκα 24, ΤΚ 26 442, (στο

Διαβάστε περισσότερα

Όροι διαγωνισμούαντικείμενο του Διαγωνισμού.

Όροι διαγωνισμούαντικείμενο του Διαγωνισμού. Όροι διαγωνισμούαντικείμενο του Διαγωνισμού. 1. Αντικείμενο του Διαγωνισμού. Η εταιρεία με την επωνυμία «VARDAS - ΒΑΡΔΑΣ ΑΕΒΕΕ», στο εξής «Διοργανώτρια Εταιρεία», διοργανώνει ηλεκτρονικά μέσω της σελίδας

Διαβάστε περισσότερα

TO Όροι Συμμετοχής στην Προωθητική Ενέργεια Mastercard στο Golden Hall, The Mall Athens και Mediterranean Cosmos 2019

TO Όροι Συμμετοχής στην Προωθητική Ενέργεια Mastercard στο Golden Hall, The Mall Athens και Mediterranean Cosmos 2019 TO Όροι Συμμετοχής στην Προωθητική Ενέργεια Mastercard στο Golden Hall, The Mall Athens και Mediterranean Cosmos 2019 Στο πλαίσιο της διαφημιστικής εκστρατείας για την προβολή της Mastercard και της χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Συμμετοχής Κύμα Εκπτώσεων ΙΟΥΛΙΟΣ 2017

Όροι Συμμετοχής Κύμα Εκπτώσεων ΙΟΥΛΙΟΣ 2017 Όροι Συμμετοχής Κύμα Εκπτώσεων ΙΟΥΛΙΟΣ 2017 Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία Στηλμέτ Υπηρεσίες Ακινήτων Ανώνυμη Εταιρεία που εδρεύει στην Αθήνα Αττικής, επί της Λεωφόρου Μεσογείων αρ. 2-4, και η ατομική

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗ Α/ Α ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΥΘΥΝΗΣ Τ.Κ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΙΓΑΛΕΩ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗ Α/ Α ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΥΘΥΝΗΣ Τ.Κ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗ Α/ Α ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΥΘΥΝΗΣ Τ.Κ 1 ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15341 ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15342 ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15343 ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙ 15231 ΑΝΘΟΥΣΑ 15349 ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 15354 ΧΟΛΑΡΓΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΚΛΗΡΩΣΗ «ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΟΤΕ»

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΚΛΗΡΩΣΗ «ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΟΤΕ» ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΚΛΗΡΩΣΗ «ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΟΤΕ» 1. H ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ» (εφεξής ΟΤΕ ή Διοργανώτρια) που εδρεύει στο Μαρούσι Αττικής (Λεωφ. Κηφισίας

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΠΙΛΕΓΩ NEXANS

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΠΙΛΕΓΩ NEXANS ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΠΙΛΕΓΩ NEXANS Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Nexans Ελλάς Α.Β.Ε.» και έδρα στην Αθήνα Αττικής, στην Λεωφόρο Μεσογείων αρ.

Διαβάστε περισσότερα

Π Ι Ν Α Κ Α Σ Α Μ Ο Ι Β Ω Ν Ε Π Ι Δ Ο Σ Ε Ω Ν

Π Ι Ν Α Κ Α Σ Α Μ Ο Ι Β Ω Ν Ε Π Ι Δ Ο Σ Ε Ω Ν Π Ι Ν Α Κ Α Σ Α Μ Ο Ι Β Ω Ν Ε Π Ι Δ Ο Σ Ε Ω Ν ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ ΕΦΕΤΕΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ & ΠΕΙΡΑΙΩΣ (Η βάση υπολογισμού της χιλιομετρικής απόστασης των περιφερειών Εφετείων Αθήνας-Πειραιά ορίζεται το Εφετείο

Διαβάστε περισσότερα

Έτσι ο κάθε συμμετέχων αφού κάνει like (μ αρέσει) στην παραπάνω σελίδα θα συμπληρώνει τα εξής στοιχεία: ονοματεπώνυμο χρήστη, διεύθυνση και e-mail.

Έτσι ο κάθε συμμετέχων αφού κάνει like (μ αρέσει) στην παραπάνω σελίδα θα συμπληρώνει τα εξής στοιχεία: ονοματεπώνυμο χρήστη, διεύθυνση και e-mail. Όροι 9 ου διαγωνισμού Χειμώνας 2013 1. Αντικείμενο της Κλήρωσης. Η εταιρεία με την επωνυμία «Δ. ΠΑΥΛΙΔΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ» MACE Advertising, που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, Στρ. Καλλιδοπούλου αρ. 5, με Α.Φ.Μ. 999489460,

Διαβάστε περισσότερα

Συντάχθηκε απο τον/την Administrator Δευτέρα, 30 Αύγουστος 2010 08:11 - Τελευταία Ενημέρωση Δευτέρα, 30 Αύγουστος 2010 08:47

Συντάχθηκε απο τον/την Administrator Δευτέρα, 30 Αύγουστος 2010 08:11 - Τελευταία Ενημέρωση Δευτέρα, 30 Αύγουστος 2010 08:47 Ο Οργανισμός Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ο.Ε.Ε.Κ.) ανακοίνωσε ότι θα προσλάβει εκπαιδευτές με ωριαία αντιμισθία για τις ανάγκες των Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.) όλης της

Διαβάστε περισσότερα

Νομός Περιοχή Ειδικότητα

Νομός Περιοχή Ειδικότητα Δίκτυο Ιατρών Νομός Περιοχή Ειδικότητα ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΙΓΙΝΑ ΑΙΓΙΝΑ ΑΙΓΙΟ ΑΙΓΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΑΜΑΛΙΑΔΑ ΑΜΑΛΙΑΔΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΜΦΙΣΣΑ ΑΜΦΙΣΣΑ ΑΡΓΟΣ ΑΡΓΟΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΡΤΑ ΑΡΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

Αυτοί είναι οι θερμαινόμενοι χώροι που λειτουργούν στην Αττική

Αυτοί είναι οι θερμαινόμενοι χώροι που λειτουργούν στην Αττική Αυτοί είναι οι θερμαινόμενοι χώροι που λειτουργούν στην Αττική Έκτακτα μέτρα άμεσης παρέμβασης για την υποστήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων λαμβάνει η Περιφέρεια Αττικής και οι περιφερειακές ενότητες σε

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΝΑΜΙΑ: «25 ΝΕΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ, 25 ΕΓΧΡΩΜΟΙ ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ»

ΜΑΝΑΜΙΑ: «25 ΝΕΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ, 25 ΕΓΧΡΩΜΟΙ ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΜΑΝΑΜΙΑ: «25 ΝΕΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ, 25 ΕΓΧΡΩΜΟΙ ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ» Η εταιρεία NESTLE ΕΛΛΑΣ Α.Ε. με έδρα στο Μαρούσι Αττικής,εφεξής αποκαλούμενη Διοργανώτρια Εταιρεία, διοργανώνει

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

ΦΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΦΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ 1. Ο διαγωνισµός «ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ» διοργανώνεται από την εταιρεία ΤΗΛΕΚΙΝΗΣΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (Αποστόλου

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «Το πιο θρεπτικό ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς!»

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «Το πιο θρεπτικό ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς!» ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «Το πιο θρεπτικό ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς!» 1. Αντικείμενο του Διαγωνισμού. Η ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία «NESTLE ΕΛΛΑΣ Α.Ε.» και έδρα το Μαρούσι Αττικής (οδός

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 1. Η εταιρεία με την επωνυμία «General Motors Ελλάς Α.Ε.», η οποία εδρεύει στον Δήμο Αμαρουσίου, επί της Λεωφόρου Κηφισίας 56 & Δελφών 2, με ΑΦΜ 094139058 της ΔΟΥ Φ.Α.Ε. Αθηνών

Διαβάστε περισσότερα

OPOI ΣYMMETOXHΣ ΔIAΓΩNIΣMOY «ΣΚΑΙ ΤΩΡΑ»

OPOI ΣYMMETOXHΣ ΔIAΓΩNIΣMOY «ΣΚΑΙ ΤΩΡΑ» OPOI ΣYMMETOXHΣ ΔIAΓΩNIΣMOY «ΣΚΑΙ ΤΩΡΑ» Η ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία «ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ», που εδρεύει στο Ν. Φάληρο Αττικής,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ANNITAGR»

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ANNITAGR» ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ANNITAGR» Α. Εισαγωγή Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ Α.Ε» (με έδρα στo Mαρούσι Αττικής,

Διαβάστε περισσότερα

COCA-COLA 3E ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

COCA-COLA 3E ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 1. Αντικείμενο της Προωθητικής Ενέργειας. Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «COCA-COLA 3E ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και διακριτικό τίτλο «Coca-Cola Τρία Έψιλον

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Συναυλίας Thirty Seconds to Mars powered by Vodafone CU

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Συναυλίας Thirty Seconds to Mars powered by Vodafone CU ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Συναυλίας Thirty Seconds to Mars powered by Vodafone CU Η ανώνυµη εταιρεία µε την επωνυµία «Vodafone - Panafon Ανώνυµη Ελληνική Εταιρεία Τηλεπικοινωνιών» (περαιτέρω η VODAFONE ), που εδρεύει

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟY

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟY ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟY 1. Αντικείμενο του Διαγωνισμού. H Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «ΜΕTROMEDIA Α.Ε.», (εφεξής η «Διοργανώτρια Εταιρεία») που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, επί της

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ WIND WIND SUPER ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ WIND WIND SUPER ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ WIND WIND SUPER ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Η ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «WEST A.E ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙKH ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ Α.Ε», που εδρεύει στην Πάτρα, Δίον. Λαυράγκα 24, ΤΚ 26 442, (στο εξής αναφερόμενη και ως «Εταιρεία»),

Διαβάστε περισσότερα

Αντικείμενο του Διαγωνισμού. 2. Δικαίωμα Συμμετοχής στο Διαγωνισμό. 3. Αποκλεισμός Διαγωνιζομένων Από το Διαγωνισμό, (α) (β) (γ)

Αντικείμενο του Διαγωνισμού. 2. Δικαίωμα Συμμετοχής στο Διαγωνισμό. 3. Αποκλεισμός Διαγωνιζομένων Από το Διαγωνισμό, (α) (β) (γ) 1. Αντικείμενο του Διαγωνισμού. Η εταιρεία περιορισμένης ευθύνης με την επωνυμία «Pepsico HBH Ε.Π.Ε.» και έδρα στον Άγ. Στέφανο Αττικής, στο 22ο Χλμ Ε.Ο. Αθηνών Λαμίας (περαιτέρω ο Διοργανωτής) προκηρύσσει

Διαβάστε περισσότερα

Όροι συμμετοχής στην προωθητική ενέργεια ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Mastercard CONTACTLESS PROMO

Όροι συμμετοχής στην προωθητική ενέργεια ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Mastercard CONTACTLESS PROMO Όροι συμμετοχής στην προωθητική ενέργεια ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Mastercard CONTACTLESS PROMO Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ

Διαβάστε περισσότερα

Όροι συμμετοχής σε Πρόγραμμα προωθητικών Ενεργειών με διαδικασία κλήρωσης και τίτλο «ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΔΩΡΑ»

Όροι συμμετοχής σε Πρόγραμμα προωθητικών Ενεργειών με διαδικασία κλήρωσης και τίτλο «ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΔΩΡΑ» Όροι συμμετοχής σε Πρόγραμμα προωθητικών Ενεργειών με διαδικασία κλήρωσης και τίτλο «ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΔΩΡΑ» 1. H ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «WIND ΕΛΛΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.Β.Ε.»

Διαβάστε περισσότερα

Διοργανωτές διαγωνισμού

Διοργανωτές διαγωνισμού Διοργανωτές διαγωνισμού Η εταιρία περιορισμένης ευθύνης με την επωνυμία «Cambo Industries Digital ΙΚΕ», που εδρεύει στην Αθήνα (οδός Ιάκχου 8) (εφεξής καλούμενη ως «Cambo Industries») έχει αναλάβει να

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ. «ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΟΤΕ TV Διαγωνισμός Disney Junior «Η Μικρή Γιατρός»»

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ. «ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΟΤΕ TV Διαγωνισμός Disney Junior «Η Μικρή Γιατρός»» ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΟΤΕ TV Διαγωνισμός Disney Junior «Η Μικρή Γιατρός»» Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (εφεξής ο «OTE» ή

Διαβάστε περισσότερα