Ταυτοποιήθηκε ως δράστης 24χρονος ημεδαπός, ο οποίος αναρριχήθηκε στα μπαλκόνια των διαμερισμάτων

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Ταυτοποιήθηκε ως δράστης 24χρονος ημεδαπός, ο οποίος αναρριχήθηκε στα μπαλκόνια των διαμερισμάτων"

Transcript

1 Ταυτοποιήθηκε ως δράστης 24χρονος ημεδαπός, ο οποίος αναρριχήθηκε στα μπαλκόνια των διαμερισμάτων Στα ίχνη ατόμου που διέρρηξε διαμέρισμα και αποπειράθηκε να διαρρήξει ένα ακόμη στην περιοχή της Καλαμαριάς, οδήγησε η συστηματική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς. Πρόκειται για 24χρονο ημεδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για «Διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών». Συγκεκριμένα, ο 24χρονος, ενεργώντας μαζί με συνεργό του, απογευματινές ώρες της , αποπειράθηκαν να διαρρήξουν μπαλκονόπορτα διαμερίσματος στην περιοχή της Καλαμαριάς, πλην όμως έγιναν αντιληπτοί από τη 19χρονη ένοικο και τράπηκαν σε φυγή, ενώ στη συνέχεια αναρριχήθηκαν σε μπαλκόνι έτερου διαμερίσματος στην ίδια περιοχή, το οποίο διέρρηξαν και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (3.000) ευρώ και διάφορα χρυσαφικάκοσμήματα. Η σχηματισθείσα δικογραφία θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

2 Εξιχνιάσθηκε υπόθεση εκβίασης σε βάρος ημεδαπού γιατρού Συνελήφθη 36χρονος αγρότης, ο οποίος αξίωνε εκβιαστικά από τον παθόντα χρηματικό ποσό, ύψους ευρώ Στην υπόθεση εμπλέκονται επίσης ένας 52χρονος επιχειρηματίας και μία 26χρονη υπήκοος Αλβανίας Υπόθεση εκβίασης σε βάρος 46χρονου γιατρού, εξιχνιάσθηκε μετά από συστηματική συλλογή στοιχείων και εν γένει εμπεριστατωμένη έρευνα από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας ένας 36χρονος αγρότης, ως φυσικός αυτουργός της εκβίασης καθώς και μία 26χρονη υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενη για άμεση συνέργεια σε εκβίαση. Στην ίδια υπόθεση εμπλέκεται και ένας 52χρονος επιχειρηματίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απλή συνέργεια σε εκβίαση και δεν συνελήφθη, καθώς δεν συνέτρεχαν οι προϋποθέσεις του αυτοφώρου. Προηγήθηκε διερεύνηση καταγγελίας, σύμφωνα με την οποία, από τα μέσα Δεκεμβρίου 2014 ως τις αρχές Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους, ο 36χρονος συλληφθείς, μετερχόμενος τηλεφωνικές απειλές κατά της ζωής και σωματικής ακεραιότητας του καταγγέλλοντα και της οικογένειά του, απαίτησε κατ επανάληψη το χρηματικό ποσό των ευρώ,

3 μετακυλύοντας την υποχρέωση αποπληρωμής δανείου, το οποίο είχε χορηγήσει στον 52χρονο συνεργό του. Αναλυτικότερα: ο γιατρός, κατά το έτος 2008 πούλησε ένα πλοίο ιδιοκτησίας του σε ναυτιλιακή εταιρεία, έναντι συγκεκριμένου αντιτίμου. Η εταιρεία αδυνατώντας να αποπληρώσει εξολοκλήρου το τίμημα, ναύλωσε το πλοίο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες του 2013, στην εταιρεία του 52χρονου επιχειρηματία, αντί του ποσού των ευρώ. ο εκμισθωτής για να καλύψει την οικονομική υποχρέωση έναντι της ναυτικής εταιρείας, φέρεται να δανείστηκε το ποσό των ευρώ από τον 36χρονο δράστη. Ο φερόμενος δανειστής (36χρονος) πληροφορούμενος δήθεν οικονομική ευρωστία του γιατρού και αντιλαμβανόμενος αδυναμία εξόφλησης του δανείου από τον 52χρονο επιχειρηματία, αξίωσε, αυθαίρετα, από τον καταγγέλλοντα πενταπλάσιο ποσό Αρχές του τρέχοντος μήνα μάλιστα, ο 36χρονος φυσικός αυτουργός, συνοδευόμενος από τον 52χρονο επιχειρηματία και την 26χρονη συνεργό του, μετέβη στον χώρο εργασίας του γιατρού, όπου απαίτησε εκ νέου εκβιαστικά το ποσό των ευρώ. Μετά από αλλεπάλληλες μεταξύ τους διαπραγματεύσεις, συμφωνήθηκε να τους καταβληθεί τμηματικά η υποτιθέμενη οφειλή, αρχής γενομένης από το ποσό των ευρώ, το οποίο ο παθών υποχρεώθηκε να παραδώσει στο πλαίσιο προσυμφωνηθείσας συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε χθες ( ) το μεσημέρι σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

4 Στο πλαίσιο αυτό, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση, κατά την οποία συνελήφθη ο 36χρονος δράστης, ο οποίος παρέλαβε το αιτούμενο ποσό, αλλά και η 26χρονη, η οποία επιτηρούσε το σημείο συνάντησης. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης. Υπόθεση εξάρθρωσης εγκληματικής οργάνωσης που ενέχεται σε εκβιάσεις και εκρήξεις

5

6

7

8

9 Πραγματοποιήθηκε αιφνιδιαστικός αστυνομικός έλεγχος σε καφετέρια όπου διενεργούνταν παράνομα τυχερά παίγνια Συνελήφθησαν συνολικά (5) άτομα Επιπλέον, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 39χρονου ιδιοκτήτη της επιχείρησης Η παράνομη διενέργεια των παιγνίων λάμβανε χώρα σε ειδικά διαμορφωμένο και απομονωμένο χώρο του καταστήματος Μεταξύ άλλων, κατασχέθηκε σύστημα καταγραφής - παρακολούθησης που χρησιμοποιούσαν για να αποφύγουν ενδεχόμενους αστυνομικούς ελέγχους Αιφνιδιαστικό έλεγχο πραγματοποίησαν μεσημεριανές ώρες χθες ( ), σε καφετέρια στην περιοχή του κέντρου, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, με αποτέλεσμα να συλληφθούν πέντε (5) άτομα, εκ των οποίων ο 46χρονος υπεύθυνος της επιχείρησης, μία 39χρονη υπάλληλος του καταστήματος, η οποία διευκόλυνε την παράνομη διενέργεια των παιγνίων και (3) θαμώνες. Σε βάρος των συλληφθέντων, αλλά και του 39χρονου ιδιοκτήτη της επιχείρησης που αναζητείται, σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παράβασης του

10 Νόμου Περί Ρύθμισης Αγοράς Παιγνίων και άλλων διατάξεων και του Νόμου Περί Προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του αστυνομικού ελέγχου, διαπιστώθηκε λειτουργία και διενέργεια παράνομων παιγνίων σε πέντε (5) ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ο οποίος είχε απομονωθεί με χρήση διαχωριστικών. Αξίζει να σημειωθεί ότι, προκειμένου να παρεμποδιστεί ο έλεγχος, έγινε αλλαγή στην προβολή των οθονών και από τυχερά παίγνια, εμφανίζονταν πλέον στις οθόνες των ηλεκτρονικών υπολογιστών, σελίδες του διαδικτύου. Σημειώνεται ότι τόσο ο χώρος του καταστήματος όσο και οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές δεν είχαν πιστοποιηθεί ως προς τη λειτουργία τους από την αρμόδια Αρχή, ενώ επιπλέον δεν έφεραν την προβλεπόμενη, από το νόμο, ειδική σήμανση. Επιπρόσθετα, για την καταγραφή και παρακολούθηση, διαπιστώθηκε ότι δεν χορηγήθηκε η σχετική άδεια από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, καθώς επίσης δεν ήταν αναρτημένη, σε εμφανές σημείο, η προβλεπόμενη σήμανση. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

11 Ανακοίνωση δημοσιοποίησης στοιχείων ταυτότητας, φωτογραφιών και λοιπών στοιχείων, σχετικά με έρευνες που διενεργεί η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.) μετά τη σύλληψη του καταζητούμενου τρομοκράτη Χριστόδουλου Ξηρού Στο πλαίσιο των ερευνών που διενεργεί η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.), μετά τη σύλληψη του καταζητούμενου τρομοκράτη Χριστόδουλου Ξηρού, δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης του Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών, τα ακόλουθα: τα στοιχεία ταυτότητας της ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ Αγγελικής του Παναγιώτη και της Παρασκευής, γεν. 26/07/1992 στο Αίγιο Αχαΐας, η οποία αναζητείται από τις αστυνομικές Αρχές για την εμπλοκή της στην υπόθεση, τριάντα τρεις (33) φωτογραφίες της παραπάνω ημεδαπής, από τις οποίες στην πρώτη απεικονίζεται στο Δελτίο Αστυνομικής της Ταυτότητας, που εκδόθηκε το 2006 και στις υπόλοιπες τριάντα δύο (32) απεικονίζεται σε στιγμιότυπα εικόνων κλειστού κυκλώματος καμερών ασφαλείας, τέλη Δεκεμβρίου του 2014 και αρχές Ιανουαρίου του 2015, αντίστοιχα:

12

13

14 Φωτογραφίες του συλληφθέντα για την εμπλοκή του στην υπόθεση (επ.) KOKA (ον.) HARI του JANI και της SOFIA, γεν. 26/11/1976 στην Αλβανία. Φωτογραφίες καταφανώς πλαστού Δελτίου Ταυτότητας, υπό στοιχεία «ΧΡΥΣΑΚΗΣ Θεοχάρης», στο οποίο υπάρχει φωτογραφία του παραπάνω συλληφθέντα υπηκόου Αλβανίας (επ.) KOKA (ον.) HARI. Το συγκεκριμένο πλαστό Δελτίο Ταυτότητας βρέθηκε και κατασχέθηκε, κατά τη διενέργεια έρευνας σε μονοκατοικία στην Κερατέα Αττικής, όπου διέμενε ο Χριστόδουλος Ξηρός.

15 Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με την σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των διωκομένων αδικημάτων, αλλά και προς ανακάλυψη στοιχείων ταυτότητας λοιπών συνεργών στην εν λόγω υπόθεση. Στο πλαίσιο αυτό παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τη συγκεκριμένη δημοσιοποίηση και κυρίως αν τα παραπάνω πρόσωπα, με τα δημοσιοποιηθέντα ή με άλλα στοιχεία ταυτότητας, έχουν προβεί σε οποιαδήποτε συναλλαγή όπως, εκμίσθωση οχήματος, διαμερίσματος, οικίας, γκαράζ ή άλλου χώρου κ.λ.π., να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης

16 1014 και της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας. Εξιχνιάστηκε άμεσα η ανθρωποκτονία 53χρονου ημεδαπού, μέσα στο σπίτι του στα Ιωάννινα Δράστιδα είναι η 47χρονη αλλοδαπή σύζυγός του, η οποία συνελήφθη Βρέθηκε και κατασχέθηκε το μαχαίρι όπλο του εγκλήματος Εξιχνιάστηκε άμεσα, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων η ανθρωποκτονία 53χρονου ημεδαπού, ο οποίος βρέθηκε νεκρός χθες ( ) το απόγευμα, μέσα στο σπίτι του, στα Ιωάννινα. Δράστιδα είναι η 47χρονη υπήκοος Αλβανίας, σύζυγος του θύματος, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Ειδικότερα, χθες ( ) το απόγευμα, η 47χρονη, κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού, χρησιμοποιώντας μαχαίρι, κατάφερε θανάσιμο χτύπημα στο στήθος του 53χρονου, μέσα στην κουζίνα του σπιτιού, όπου διέμεναν στην πόλη των Ιωαννίνων.

17 Στη συνέχεια, η 47χρονη, προκειμένου να αποκρύψει τα πειστήρια του εγκλήματος και να αποπροσανατολίσει τις έρευνες, έπλυνε και έκρυψε το μαχαίρι που χρησιμοποίησε και ενημέρωσε η ίδια τις αστυνομικές αρχές για την ύπαρξη του πτώματος. Στο πλαίσιο αξιολόγησης του προανακριτικού υλικού, που συγκεντρώθηκε κατά την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψαν σε βάρος της 47χρονης ενοχοποιητικά στοιχεία και συνελήφθη. Κατά την αυτοψία και εξερεύνηση του χώρου, εντοπίστηκε στο φωταγωγό το μαχαίρι που χρησιμοποίησε η 47χρονη για την ανθρωποκτονία, το οποίο και κατασχέθηκε. Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

18 Συνέχεια των ειδικών δράσεων στο πλαίσιο της αστυνόμευσης του Νομού Θεσσαλονίκης Συνελήφθησαν συνολικά δεκαπέντε (15) άτομα για κατοχή ναρκωτικών ποσοτήτων και εκκρεμή διωκτικά έγγραφα Εντοπίσθηκαν στην κατοχή των συλληφθέντων και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ναρκωτικών ουσιών Βεβαιώθηκαν (11) πταισματικές παραβάσεις για παράβαση του Νόμου Περί Εκδιδομένων Επ αμοιβή Προσώπων Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς από τις Διευθύνσεις Αστυνομικών Υπηρεσιών της Γ.Α.Δ.Θ., στοχευμένοι έλεγχοι, με σκοπό την αντιμετώπιση διακίνησης εξαρτησιογόνων ουσιών, τον εντοπισμό και σύλληψη φυγόποινων ατόμων αλλά και προσώπων που εκδίδονται παράνομα σε υπαίθριους χώρους. Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν ελέγχους, κατά τη διάρκεια των οποίων:

19 - Συνελήφθησαν έξι (6) άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες, για παραβάσεις του Νόμου «Περί Εξαρτησιογόνων ουσιών». Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης, κάνναβης και ναρκωτικών δισκίων. - Συνελήφθησαν εννέα (9) άτομα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις και Εντάλματα Σύλληψης. Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις σύλληψης: 28χρονου αλλοδαπού, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο αποφάσεις, με τις οποίες καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης (13) ετών και ποινή φυλάκισης 8 μηνών, για Οπλοκατοχή κατά συναυτουργία και παράβαση Νόμου Περί Εξαρτησιογόνων ουσιών, 31χρονου αλλοδαπού, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ερυθρά Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων της INTERPOL, για απόπειρα ανθρωποκτονίας από κοινού και κατοχή όπλων, η οποία εκδόθηκε κατόπιν αιτήματος των Αλβανικών Αρχών. - Βεβαιώθηκαν έντεκα (11) πταισματικές παραβάσεις, που αφορούν στη Νομοθεσία «Περί εκδιδομένων επ αμοιβή προσώπων». Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

20 Αθήνα, 17/01/2015 [Ώρα 18:30] ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ Α ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗΣ ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗΣ ΥΔΑΤΩΝ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ KENΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Δ.Α. Κιλκίς Επ. Ο Λειψυδρίου Φαναρίου (διάβαση Ξηρόμερου), λόγω καθίζησης του οδοστρώματος. (Το σημείο θα παραμείνει κλειστό επί μακρόν χρονικό διάστημα).

21 Β ΧΡΗΣΗ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΩΝ ΑΛΥΣΙΔΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ KENΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Δ.Α. Πέλλας Επ. Ο. Κερασιάς Χ/Κ Βόρρας, από 20 ο έως 25 ο χλμ. ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Δ.A. Φλώρινας Επ. Ο. Φλώρινας - Καστοριάς (μέσω Βιτσίου), από 18 ο έως 30 ο χλμ. Δ.A. Καστοριάς Επ. Ο. Καστοριάς - Φλώρινας (μέσω Βιτσίου), από 18 ο έως 28 ο χλμ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Δημοσίευση στατιστικών στοιχείων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κατά το έτος 2011.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Δημοσίευση στατιστικών στοιχείων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κατά το έτος 2011. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Λαμία, 20 Μαρτίου 2012 Δημοσίευση στατιστικών στοιχείων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κατά το έτος 2011. Το έτος 2011 καταγράφηκε στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Δραστηριότητα των Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας για το έτος 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Δραστηριότητα των Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας για το έτος 2015 Κοζάνη, 14 Ιανουαρίου 2016 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Δραστηριότητα των Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας για το έτος 2015 Δίνονται στη δημοσιότητα τα στατιστικά στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

Εξαρθρώθηκε εννεαμελής σπείρα που διέπραττε σωρεία κλοπών στην ευρύτερη περιοχή της Πιερίας και της Θεσσαλονίκης

Εξαρθρώθηκε εννεαμελής σπείρα που διέπραττε σωρεία κλοπών στην ευρύτερη περιοχή της Πιερίας και της Θεσσαλονίκης Εξαρθρώθηκε εννεαμελής σπείρα που διέπραττε σωρεία κλοπών στην ευρύτερη περιοχή της Πιερίας και της Θεσσαλονίκης Εξιχνιάστηκαν συνολικά είκοσι επτά (27) περιπτώσεις κλοπών και διαρρήξεων σε Ιερούς Ναούς,

Διαβάστε περισσότερα

Βούλγαρος εξαπατούσε ηλικιωμένους. Συντάχθηκε απο τον/την Administrator Πέμπτη, 05 Ιανουάριος :30

Βούλγαρος εξαπατούσε ηλικιωμένους. Συντάχθηκε απο τον/την Administrator Πέμπτη, 05 Ιανουάριος :30 Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στη Λιβαδειά, ένας 48χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, μέλος οργανωμένης εγκληματικής ομάδας, σκοπός της οποίας ήταν η συστηματική και εξακολουθητική εξαπάτηση πολιτών. Ο εντοπισμός

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Λάρισα, 17 Δεκεμβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Λάρισα, 17 Δεκεμβρίου 2012 Λάρισα, 17 Δεκεμβρίου 2012 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σε συνέχεια του από 13-12-2012 Δελτίου Τύπου, δίνονται στη δημοσιότητα, ύστερα από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Βόλου, τα στοιχεία ταυτότητας και οι

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ. Αθήνα, 8 Ιουλίου 2016 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ. Αθήνα, 8 Ιουλίου 2016 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Αθήνα, 8 Ιουλίου 2016 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Δηλώσεις του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας και του Εκπροσώπου Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας για εξάρθρωση εγκληματικής

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Δημοσίευση στατιστικών στοιχείων συνολικής δραστηριότητας της Ελληνικής Αστυνομίας για το έτος 2011.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Δημοσίευση στατιστικών στοιχείων συνολικής δραστηριότητας της Ελληνικής Αστυνομίας για το έτος 2011. 11-03-2012: Στατιστικά στοιχεία εγκληματικότητας, εγκλημάτων κατά της Οικονομίας, παράνομης διακίνησης μεταναστών, συγκεντρώσεων, αθλητικών εκδηλώσεων, καθώς και απολογισμού της αστυνομικής ανταπόκρισης

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ι Ε ΥΘΥ Ν Τ Η Σ Ε Μ Μ Α Ν ΟΥ Η Λ Π Λ ΟΥ Μ Η Σ Υ Π Ο Σ Τ ΡΑΤ Η ΓΟ Σ

Δ Ι Ε ΥΘΥ Ν Τ Η Σ Ε Μ Μ Α Ν ΟΥ Η Λ Π Λ ΟΥ Μ Η Σ Υ Π Ο Σ Τ ΡΑΤ Η ΓΟ Σ Υ Π ΟΥ Ρ Γ Ε Ι Ο Ε Σ Ω Τ Ε Ρ Ι Κ Ω Ν Κ Α Ι Δ Ι Ο Ι Κ Η Τ Ι Κ Η Σ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Δ Ι Ε ΥΘΥ Ν Σ Η Ο Ι Κ Ο Ν Ο Μ Ι Κ Η Σ Α Σ Τ Υ Ν Ο Μ Ι Α Σ Δ Ι Ε ΥΘΥ Ν Τ Η Σ Ε Μ Μ Α Ν ΟΥ Η

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Έχουν διαθέσει παράνομα στο εμπόριο την τελευταία διετία περίπου 4.500.000 λίτρα πετρέλαιο ναυτιλίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Έχουν διαθέσει παράνομα στο εμπόριο την τελευταία διετία περίπου 4.500.000 λίτρα πετρέλαιο ναυτιλίας Αθήνα, 19 Φεβρουαρίου 2014 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που ενέχεται σε λαθρεμπόριο καυσίμων, κακουργηματική απάτη σε βάρος ναυτιλιακών εταιρειών και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΤΜΗΜΑ Ι. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΑΣ 1 13 ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΝ, ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΜΗ ΔΙΑΛΕΥΚΑΘΕΝΤΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ, ΚΑΤΑ ΒΑΘΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ 2

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΔΔ_ΒΕΡΝΑΡΔΑΚΗΣ_001_ΑδικηματαΠ

ΓΕΔΔ_ΒΕΡΝΑΡΔΑΚΗΣ_001_ΑδικηματαΠ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΠΛΗΘΟΣ ΔΙΑΤΑΞΗ ΦΥΣΗ ΑΔΙΚΗΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ 231 259 ΠΚ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ ΨΕΥΔΗΣ ΒΕΒΑΙΩΣΗ 113 220 ΠΚ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΤ' ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ 69 259 ΠΚ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Προμήθεια σκιάστρων: Νομίμως η επίμαχη προμήθεια ανατέθηκε στον ως. άνω ανάδοχο, καθόσον δεν συνέτρεχε στο πρόσωπό του λόγος

Προμήθεια σκιάστρων: Νομίμως η επίμαχη προμήθεια ανατέθηκε στον ως. άνω ανάδοχο, καθόσον δεν συνέτρεχε στο πρόσωπό του λόγος ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΑΠΑΝΩΝ ΣΤΟ VII ΤΜΗΜΑ ΠΡΑΞΗ 148-2018 Προμήθεια σκιάστρων: Νομίμως η επίμαχη προμήθεια ανατέθηκε στον ως άνω ανάδοχο, καθόσον δεν συνέτρεχε στο πρόσωπό του

Διαβάστε περισσότερα

Διευθυντής Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, Υποστράτηγος Χρήστος Παπαζαφείρης :

Διευθυντής Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, Υποστράτηγος Χρήστος Παπαζαφείρης : 04-11-2016:Παρουσίαση υπόθεσης εξάρθρωσης εγκληματικού δικτύου οργανώσεων, τα μέλη των οποίων διέπρατταν μεγάλο αριθμό κλοπών διαρρήξεων από κατοικίες στην Αττική και άλλες περιοχές της Επικράτειας AΡΧΗΓΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ. των ανθρωποκτονιών (τελ/καν, αποπ/ρες, εξιχ/καν, δράστες) στην επικράτεια τα έτη ΕΞΙΧΝΙΑ ΣΤΗΚΑΝ

ΠΙΝΑΚΑΣ. των ανθρωποκτονιών (τελ/καν, αποπ/ρες, εξιχ/καν, δράστες) στην επικράτεια τα έτη ΕΞΙΧΝΙΑ ΣΤΗΚΑΝ των ανθρωποκτονιών (τελ/καν, αποπ/ρες, εξιχ/καν, δράστες) στην επικράτεια τα έτη - 138 93 231 177 204 25 229 137 124 261 209 231 34 265 150 104 254 192 257 34 291 133 131 264 203 244 34 278 151 134 285

Διαβάστε περισσότερα

Σε πίστωση συντάχθηκε η έκθεση αυτή, που αφού διαβάστηκε καθαρά και μεγαλόφωνα υπογράφηκε, όπως ακολουθεί. ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ

Σε πίστωση συντάχθηκε η έκθεση αυτή, που αφού διαβάστηκε καθαρά και μεγαλόφωνα υπογράφηκε, όπως ακολουθεί. ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΚΘΕΣΗ ΕΝΟΡΚΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑ κατά τις 3 > b ^ \ ϋ Χ Χ -& ί J σήμερα στις Τ 201 ημέρα Κυριακή και ώρα, ενώπιον εμού τ Γραμματέα, παρουσιάστηκε ύστερα από προφορική πρόσκλησή μου παρακάτω μάρτυρας, οποί

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΚΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΒΙΑΣΜΟΥ

ΔΕΙΚΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΒΙΑΣΜΟΥ ΔΕΙΚΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΒΙΑΣΜΟΥ EIGE Νοέμβριος 2017 Δείκτης 1 Ετήσιος αριθμός γυναικών (ηλικίας 18 ετών και άνω) θυμάτων συντροφικής βίας από

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ Ε.Α.Ν.Δ.Α. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΑΣΚΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑ. Εισηγητές

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ Ε.Α.Ν.Δ.Α. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΑΣΚΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑ. Εισηγητές ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ Ε.Α.Ν.Δ.Α. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΑΣΚΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑ Εισηγητές Κων/νος Κακαβούλης Δικηγόρος, υπ. ΔΝ Νικόλαος Κουμουλέντζος Δικηγόρος, υπ. ΔΝ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ 25/05/2018

Διαβάστε περισσότερα

Περιστατικά Cyberbullying που δημοσιεύτηκαν σε Μέσα Ενημέρωσης στην Ελλάδα

Περιστατικά Cyberbullying που δημοσιεύτηκαν σε Μέσα Ενημέρωσης στην Ελλάδα Περιστατικά Cyberbullying που δημοσιεύτηκαν σε Μέσα Ενημέρωσης στην Ελλάδα 52χρόνος ιερέας προσπάθησε να αποπλανήσει 15χρονη Λαρισαία μέσω facebook Ένας 52χρος ιερέας από εκκλησία του εξωτερικού προσπάθησε

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ & ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ (ΥΠ.Ο.Α.Δ.Η.Ε.)

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ & ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ (ΥΠ.Ο.Α.Δ.Η.Ε.) ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ & ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ (ΥΠ.Ο.Α.Δ.Η.Ε.) Διευθυντής: Ταξίαρχος Βασίλειος ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ Υποδιευθυντής: Ταξίαρχος Εμμανουήλ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Έναρξη λειτουργίας: Ιούλιος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ. των ανθρωποκτονιών (τελ/καν, αποπ/ρες, εξιχ/καν, δράστες) στην επικράτεια τα έτη και 2008 (6μηνο) ΕΞΙΧΝΙΑ ΣΤΗΚΑΝ

ΠΙΝΑΚΑΣ. των ανθρωποκτονιών (τελ/καν, αποπ/ρες, εξιχ/καν, δράστες) στην επικράτεια τα έτη και 2008 (6μηνο) ΕΞΙΧΝΙΑ ΣΤΗΚΑΝ των ανθρωποκτονιών (τελ/καν, αποπ/ρες, εξιχ/καν, δράστες) στην επικράτεια τα έτη - και (6μηνο) 138 93 231 177 204 25 229 137 124 261 209 231 34 265 150 104 254 192 257 34 291 133 131 264 203 244 34 278

Διαβάστε περισσότερα

«Συμβολή της Ελληνικής Αστυνομίας στην αντιμετώπιση του φαινομένου της λαθρεμπορίας των αλκοολούχων ποτών»

«Συμβολή της Ελληνικής Αστυνομίας στην αντιμετώπιση του φαινομένου της λαθρεμπορίας των αλκοολούχων ποτών» ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ «Συμβολή της Ελληνικής Αστυνομίας στην αντιμετώπιση του φαινομένου της λαθρεμπορίας των αλκοολούχων ποτών» ΤΖΗΚΑ ΖΩΉ Αστυνόμος A Αθήνα, 04 Ιουνίου

Διαβάστε περισσότερα

Εγκληµατικότητα Α εξαµήνου 2009 Αποτελεσµατικότητα Αστυνοµικών Υπηρεσιών

Εγκληµατικότητα Α εξαµήνου 2009 Αποτελεσµατικότητα Αστυνοµικών Υπηρεσιών Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνοµίας Κλάδος Ασφάλειας και Τάξης ιεύθυνση ηµόσιας Ασφάλειας Εγκληµατικότητα Α εξαµήνου 2009 Αποτελεσµατικότητα Αστυνοµικών Υπηρεσιών Αύγουστος 2009 ΓΕΝΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικές συμβουλές για αποφυγή εξαπάτησης πολιτών εξέδωσε σε ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ. μετά τα απανωτά κρούσματα.

Ειδικές συμβουλές για αποφυγή εξαπάτησης πολιτών εξέδωσε σε ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ. μετά τα απανωτά κρούσματα. Θήρα, Τετάρτη 07/12/2016 Ειδικές συμβουλές για αποφυγή εξαπάτησης πολιτών εξέδωσε σε ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ. μετά τα απανωτά κρούσματα. Με αφορμή περιστατικά εξαπάτησης πολιτών, σε διάφορες περιοχές της

Διαβάστε περισσότερα

Έλεγχος Αγοράς & Πρόσβαση στο φάρµακο - ΕΛΕΓΧΟΙ

Έλεγχος Αγοράς & Πρόσβαση στο φάρµακο - ΕΛΕΓΧΟΙ Δ/Νση ΕΛεγχου ΠΑραγωγης & ΚΥκλοφοριας ΠΡοϊοντων Έλεγχος Αγοράς & Πρόσβαση στο φάρµακο - ΕΛΕΓΧΟΙ Στέλλα Σταµάτη Προϊσταµένη Τµήµατος Ελέγχου Κυκλοφορίας ΠΑρακολουθηση Αγορασ / (TRIGGERS) Αναφορές για ελλείψεις

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ. Ευαγγελία Ανδρουλάκη Χριστίνα Κατάκη Χρήστος Παπαδόπουλος. Επιστημονικά Υπεύθυνη Καθηγήτρια: Χριστίνα Ζαραφωνίτου

ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ. Ευαγγελία Ανδρουλάκη Χριστίνα Κατάκη Χρήστος Παπαδόπουλος. Επιστημονικά Υπεύθυνη Καθηγήτρια: Χριστίνα Ζαραφωνίτου ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ Ευαγγελία Ανδρουλάκη Χριστίνα Κατάκη Χρήστος Παπαδόπουλος ΠΜΣ «Η σύγχρονη εγκληματικότητα και η αντιμετώπισή της» Πάντειο Πανεπιστήμιο Επιστημονικά Υπεύθυνη Καθηγήτρια: Χριστίνα Ζαραφωνίτου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΠΟΡΝΕΙΑ Trafficking Μαστροπεία ανήλικων κοριτσιών. Διάσπαρτες πιάτσες σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας. Οίκοι ανοχής Έχουν καταγραφεί 250 οίκοι ανοχής (μόνο

Διαβάστε περισσότερα

Α Ι Τ Η Σ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

Α Ι Τ Η Σ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ Α Ι Τ Η Σ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ (άρθρο 8 Ν.1599/1986) Η ακρίβεια των στοιχείων που υποβάλλονται µε αυτή τη δήλωση μπορεί να ελεγχθεί µε βάση το αρχείο άλλων υπηρεσιών (άρθρο 8 παρ. 4 Ν. 1599/1986) Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ Δ.Ε.Ε.- ΗΜΕΡΙΔΑ ISEC BALLISTICS

ΟΜΙΛΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ Δ.Ε.Ε.- ΗΜΕΡΙΔΑ ISEC BALLISTICS ΟΜΙΛΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ Δ.Ε.Ε.- ΗΜΕΡΙΔΑ ISEC BALLISTICS Κύριε Πρόεδρε του ΚΕΜΕΑ, Κύριε Διευθυντά του ΚΕΜΕΑ, Ανώτατοι Αξιωματικοί Κυρίες και Κύριοι,, Σας καλωσορίζω στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών και η

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ κας ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ Α Ν Α Φ Ο Ρ Α. Του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής,

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ κας ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ Α Ν Α Φ Ο Ρ Α. Του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής, ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ κας ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ Α Ν Α Φ Ο Ρ Α Του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής, εδρεύοντος στην Αθήνα Αττικής, επί της οδού Φειδιππίδου, αρ. 45-47. ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕΝΗ

Διαβάστε περισσότερα

Εξέλιξη βασικών δεικτών εγκληµάτων:

Εξέλιξη βασικών δεικτών εγκληµάτων: Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνοµίας Κλάδος Ασφάλειας και Τάξης ιεύθυνση ηµόσιας Ασφάλειας Εξέλιξη βασικών δεικτών εγκληµάτων: Ιανουάριος 2010 Εξετάζοντας τους βασικούς δείκτες εγκληµάτων στην Ελλάδα (κατά της

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 134/2013. (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010)

ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 134/2013. (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010) Διαμεσολάβηση 134/2013 Σελίδα 1 Ι. Η καταγγελία ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 134/2013 (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010) Προς 1) Διεύθυνση Δημοτικής Αστυνομίας mp.protocol@cityofathens.gr 2) Διεύθυνση Εμπορίου & Ανάπτυξης

Διαβάστε περισσότερα

Η αστυνοµία έχει συλλάβει 17 από τους τουλάχιστον 22 φερόµενους ως µέλη της, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα στα πλαίσια του αυτόφωρου.

Η αστυνοµία έχει συλλάβει 17 από τους τουλάχιστον 22 φερόµενους ως µέλη της, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα στα πλαίσια του αυτόφωρου. Εγκληµατική οργάνωση Νο 4 Η αστυνοµία έχει συλλάβει 17 από τους τουλάχιστον 22 φερόµενους ως µέλη της, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα στα πλαίσια του αυτόφωρου. Πρόκειται, σύµφωνα µε την σχηµατισθείσα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Εντοπισμός επιχειρήσεων παρασκευής και διακίνησης νοθευμένων ελαιολάδων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Εντοπισμός επιχειρήσεων παρασκευής και διακίνησης νοθευμένων ελαιολάδων Αθήνα 9 Ιουλίου 2015 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Εντοπισμός επιχειρήσεων παρασκευής και διακίνησης νοθευμένων ελαιολάδων Ο ΕΦΕΤ, στο πλαίσιο των ελέγχων που διεξάγει για την καταπολέμηση της νοθείας και την προστασία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Την 7/9/2012, Αττικής ΓΕΡΜΕΝΗ Γεώργιο σταμάτησαν μπροστά από πάγκο μικροπωλητή αλλοδαπού και τον αναποδογύρισαν.

ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Την 7/9/2012, Αττικής ΓΕΡΜΕΝΗ Γεώργιο σταμάτησαν μπροστά από πάγκο μικροπωλητή αλλοδαπού και τον αναποδογύρισαν. ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕ ΠΟΛΕΙΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ Σ 7/9/2012, 30 άτομα πεζή με ποινική επικεφαλής τους Δικογραφία βουλευτές για το συμβάν τηςχρυσής από τη Δ/νση ΑυγήςΗΛΙΟΠΟΥΛΟ Ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ «Καταπολέμηση της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης παιδιών και της παιδικής πορνογραφίας» ΑΡΘΡΟ 1

ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ «Καταπολέμηση της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης παιδιών και της παιδικής πορνογραφίας» ΑΡΘΡΟ 1 ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ «Καταπολέμηση της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης παιδιών και της παιδικής πορνογραφίας» ΑΡΘΡΟ 1 Με τις διατάξεις του παρόντος νόμου εναρμονίζεται η ελληνική νομοθεσία με την Οδηγία

Διαβάστε περισσότερα

Α Ι Τ Η Σ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΗΛΩΣΗ

Α Ι Τ Η Σ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΗΛΩΣΗ Α Ι Τ Η Σ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΗΛΩΣΗ (άρθρο 8 Ν.1599/1986) Η ακρίβεια των στοιχείων που υποβάλλονται µε αυτή τη δήλωση µπορεί να ελεγχθεί µε βάση το αρχείο άλλων υπηρεσιών (άρθρο 8 παρ. 4 Ν. 1599/1986) Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, Αριθ. Πρωτ.: Γ/ΕΞ/3830/ Α Π Ο Φ Α Σ Η 84/2015

Αθήνα, Αριθ. Πρωτ.: Γ/ΕΞ/3830/ Α Π Ο Φ Α Σ Η 84/2015 Αθήνα, 06-07-2015 Αριθ. Πρωτ.: Γ/ΕΞ/3830/06-07-2015 ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Ε ΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ Α Π Ο Φ Α Σ Η 84/2015 (Τµήµα) Η Αρχή Προστασίας εδοµένων Προσωπικού Χαρακτήρα συνεδρίασε σε σύνθεση Τµήµατος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ. Αθήνα, Οκτώβριος 2013

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ. Αθήνα, Οκτώβριος 2013 ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ Αθήνα, Οκτώβριος 2013 ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ «Ευρεία έρευνα για ενεργή εμπλοκή αστυνομικών στην έκνομη δραστηριότητα της Χρυσής Αυγής και τυχόν συμμετοχή τους στη διάπραξη αξιοποίνων πράξεων,

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΥΠΡΟΥ. (Εξετάσεις σύμφωνα με το άρθρο 5 του περί Δικηγόρων Νόμου) ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΥΠΡΟΥ. (Εξετάσεις σύμφωνα με το άρθρο 5 του περί Δικηγόρων Νόμου) ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑ Σ ε λ ί δ α 1 ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΥΠΡΟΥ (Εξετάσεις σύμφωνα με το άρθρο 5 του περί Δικηγόρων Νόμου) ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑ Φεβρουάριος 2018 (Να απαντηθούν τέσσερις από τις έξι ερωτήσεις) (Να ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ΠΛΗΡΩΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ 1

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ 1 ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ 1 Το παρόν ένταλµα έχει εκδοθεί από αρµόδια δικαστική αρχή. Ζητώ τη σύλληψη και την παράδοση του προσώπου που αναφέρεται κατωτέρω µε σκοπό την άσκηση ποινικής δίωξης ή την εκτέλεση

Διαβάστε περισσότερα

Ε Κ Θ Ε Μ Α Δ Ι Κ Α Σ Ι Μ Ο Υ Τ Η Σ 5/2/2015 ΤΡΙΜΕΛΟΥΣ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ (ΕΔΡΑΣ)

Ε Κ Θ Ε Μ Α Δ Ι Κ Α Σ Ι Μ Ο Υ Τ Η Σ 5/2/2015 ΤΡΙΜΕΛΟΥΣ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ (ΕΔΡΑΣ) 292/2011 21/2/2003-6/11/2003 ΒΟΥΛΕΥΜΑ (5η ΑΝΑΒΟΛΗ) 25/2014 16/10/2000 ΒΟΥΛΕΥΜΑ (ΠΡΩΤΟΕΙΣΑΚΤΗ) 71/2011 19/12/2005 ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΚΛΗΣΗ (9η ΑΝΑΒΟΛΗ) 33/2012 18/12/1996 ΕΩΣ 6/3/1997 ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΚΛΗΣΗ (2η ΑΝΑΒΟΛΗ)

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΠΟΡΝΕΙΑ Trafficking Μαστροπεία ανήλικων κοριτσιών. ιάσπαρτες πιάτσες σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας. Οίκοι ανοχής Έχουν καταγραφεί 25 οίκοι ανοχής (μόνο

Διαβάστε περισσότερα

33 η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΕΛΩΝΕΙΩΝ ΤΜΗΜΑ Β - ΔΙΩΞΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ & ΟΠΛΩΝ Ταχ. Δ/νση : Κ. Σερβίας 10 10184 Αθήνα ΠΡΟΣ: ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΕΣ ΑΡΧΕΣ

33 η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΕΛΩΝΕΙΩΝ ΤΜΗΜΑ Β - ΔΙΩΞΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ & ΟΠΛΩΝ Ταχ. Δ/νση : Κ. Σερβίας 10 10184 Αθήνα ΠΡΟΣ: ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΕΣ ΑΡΧΕΣ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ & ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΛΩΝΕΙΩΝ ΚΑΙ Ε.Φ.Κ Αθήνα 27/05/2013 Αρ. Πρωτ.:Δ33Β5020140ΕΞ2013 33 η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ Η ακρίβεια των στοιχείων που υποβάλλονται με αυτή τη δήλωση μπορεί να ελεγχθεί με βάση το αρχείο άλλων υπηρεσιών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ. Προς Δήμο Αγίας Βαρβάρας ΟΝΟΜΑ: ΟΝ. ΠΑΤΕΡΑ: ΟΝ. ΜΗΤΕΡΑΣ: Παροχής Υπηρεσιών Διαδικτύου για ΚΑΤΟΙΚΟΣ: ΟΔΟΣ:.. ΑΡΙΘΜΟΣ:.. τοποθέτηση.

ΑΙΤΗΣΗ. Προς Δήμο Αγίας Βαρβάρας ΟΝΟΜΑ: ΟΝ. ΠΑΤΕΡΑ: ΟΝ. ΜΗΤΕΡΑΣ: Παροχής Υπηρεσιών Διαδικτύου για ΚΑΤΟΙΚΟΣ: ΟΔΟΣ:.. ΑΡΙΘΜΟΣ:.. τοποθέτηση. ΑΙΤΗΣΗ ΕΠΩΝΥΜΟ:. ΟΝΟΜΑ: ΟΝ. ΠΑΤΕΡΑ: ΟΝ. ΜΗΤΕΡΑΣ: ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΥΖΥΓΟΥ: ΚΑΤΟΙΚΟΣ: ΟΔΟΣ:.. ΑΡΙΘΜΟΣ:.. Α.Φ.Μ.. Δ.Ο.Υ ΤΗΛΕΦΩΝΟ:. Προς Δήμο Αγίας Βαρβάρας Παρακαλώ να μου χορηγήσετε άδεια Παροχής Υπηρεσιών

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3791, 31/12/2003 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΝΟΜΟ -----------------------

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3791, 31/12/2003 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΝΟΜΟ ----------------------- ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΝΟΜΟ ----------------------- Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Συνοπτικός τίτλος. Κεφ. 285 26 του 1959 1. Ο παρών Νόμος θα αναφέρεται ως ο περί Αστυνομίας

Διαβάστε περισσότερα

Νομικό πλαίσιο και Λειτουργία...3. Οργανωτική Δομή Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων...6. Στελέχωση...7

Νομικό πλαίσιο και Λειτουργία...3. Οργανωτική Δομή Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων...6. Στελέχωση...7 Εισαγωγή...1 ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ...3 Νομικό πλαίσιο και Λειτουργία...3 Οργανωτική Δομή Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων...6 Στελέχωση...7 ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ...9 Συνοπτική παρουσίαση δραστηριότητας Υπηρεσίας έτους 2012...9

Διαβάστε περισσότερα

Οι δράσεις της Ελληνικής Αστυνοµίας για την αντιµετώπιση της εγκληµατικότητας στο κέντρο της Αθήνας. 19/4/2010 ιεύθυνση ηµόσιας Ασφάλειας 1

Οι δράσεις της Ελληνικής Αστυνοµίας για την αντιµετώπιση της εγκληµατικότητας στο κέντρο της Αθήνας. 19/4/2010 ιεύθυνση ηµόσιας Ασφάλειας 1 Οι δράσεις της Ελληνικής Αστυνοµίας για την αντιµετώπιση της εγκληµατικότητας στο κέντρο της Αθήνας Γεώργιος Γαλιάτσος Αντιστράτηγος Ελληνικής Αστυνοµίας Γενικός Επιθεωρητής Αστυνοµίας Νοτίου Ελλάδας Γρηγόριος

Διαβάστε περισσότερα

Μαρκ Ντιτρού Ο Ψυχοπαθής Παιδεραστής

Μαρκ Ντιτρού Ο Ψυχοπαθής Παιδεραστής Μαρκ Ντιτρού Ο Ψυχοπαθής Παιδεραστής Σήμερα το όνομά του είναι παγκοσμίως γνωστό κι έχει γίνει σχεδόν συνώνυμο της παιδεραστίας. Η εικόνα του έκανε το γύρο του κόσμου αρχικά κατά τη σύλληψή του τον Αύγουστο

Διαβάστε περισσότερα

ΡΟΛΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ

ΡΟΛΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΡΟΛΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ2012 Οφέλη από τη συμμετοχή των εθελοντών στο πρόγραμμα: Καλύτερη ποιότητα ζωής στις γειτονιές μας Ενδυνάμωση

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ. Σύσταση Εθνικού Μηχανισμού Διερεύνησης Περιστατικών Αυθαιρεσίας στα σώματα ασφαλείας και τους υπαλλήλους των καταστημάτων κράτησης

ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ. Σύσταση Εθνικού Μηχανισμού Διερεύνησης Περιστατικών Αυθαιρεσίας στα σώματα ασφαλείας και τους υπαλλήλους των καταστημάτων κράτησης ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ Σύσταση Εθνικού Μηχανισμού Διερεύνησης Περιστατικών Αυθαιρεσίας στα σώματα ασφαλείας και τους υπαλλήλους των καταστημάτων κράτησης Άρθρο 1 Το άρθρο 1 του ν. 3938/2011 αντικαθίσταται ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΥΤΑΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥΠΟΛΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ Ε.Μ.Π Ι. Η λειτουργία μη αδειοδοτημένων ραδιοφωνικών σταθμών στο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΥΤΑΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥΠΟΛΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ Ε.Μ.Π Ι. Η λειτουργία μη αδειοδοτημένων ραδιοφωνικών σταθμών στο ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΥΤΑΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥΠΟΛΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ Ε.Μ.Π. 22.04.2013 Ι. Η λειτουργία μη αδειοδοτημένων ραδιοφωνικών σταθμών στο Ε.Μ.Π. Α. Διοικητικό σκέλος της υπόθεσης 1. Με το 8996/Φ386/4.3.2010

Διαβάστε περισσότερα

Καλλιθέα, 04/11/2016. Αριθμός απόφασης: 3689

Καλλιθέα, 04/11/2016. Αριθμός απόφασης: 3689 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΥΠΟΔ/ΝΣΗ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗΣ ΤΜΗΜΑ Α6 ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗΣ Ταχ. Δ/νση : Αριστογείτονος 19 Ταχ. Κώδικας : 176 71

Διαβάστε περισσότερα

Α Ι Τ Η Σ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΗΛΩΣΗ

Α Ι Τ Η Σ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΗΛΩΣΗ Α Ι Τ Η Σ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΗΛΩΣΗ (άρθρο 8 Ν.1599/1986) Η ακρίβεια των στοιχείων που υποβάλλονται µε αυτή τη δήλωση µπορεί να ελεγχθεί µε βάση το αρχείο άλλων υπηρεσιών (άρθρο 8 παρ. 4 Ν. 1599/1986) Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Ε Κ Θ Ε Μ Α Δ Ι Κ Α Σ Ι Μ Ο Υ Τ Η Σ 5/3/2015 ΤΡΙΜΕΛΟΥΣ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ (ΕΔΡΑΣ)

Ε Κ Θ Ε Μ Α Δ Ι Κ Α Σ Ι Μ Ο Υ Τ Η Σ 5/3/2015 ΤΡΙΜΕΛΟΥΣ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ (ΕΔΡΑΣ) 15/2014 2000 ΕΩΣ 2007 ΒΟΥΛΕΥΜΑ (1η ΑΝΑΒΟΛΗ) 206/2011 1/1/2006 ΕΩΣ 31/8/2006 ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΚΛΗΣΗ (6η ΑΝΑΒΟΛΗ) 128/2011 27/12/2005 ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΚΛΗΣΗ (10η ΑΝΑΒΟΛΗ) 383/2011 23/11/2010 ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΚΛΗΣΗ (2η ΑΝΑΒΟΛΗ)

Διαβάστε περισσότερα

Από τον έλεγχο διαπιστώθηκαν μεταξύ άλλων και τα ακόλουθα:

Από τον έλεγχο διαπιστώθηκαν μεταξύ άλλων και τα ακόλουθα: Αθήνα, 8 Νοεμβρίου 2010 Στον εισαγγελέα έστειλε ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Παύλος Γερουλάνος την τελική έκθεση του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης για το πρόγραμμα «ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Νίκης Αθήνα ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Tηλ.: /4 Fax:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Νίκης Αθήνα ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Tηλ.: /4 Fax: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Νίκης 5-7 10180 Αθήνα ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Tηλ.: 210-3332553/4 Fax: 210-3332559 e-mail: press@minfin.gr Δελτίο Τύπου Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2015 Το Σώμα Δίωξης Οικονομικού

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε.Παρ.Ι(Ι) 1221 Ν. 51(Ι)/97 Αρ. 3156,13.6.97

Ε.Ε.Παρ.Ι(Ι) 1221 Ν. 51(Ι)/97 Αρ. 3156,13.6.97 Ε.Ε.Παρ.Ι(Ι) 1221 Ν. 51(Ι)/97 Αρ. 3156,13.6.97 Ο περί Αποζημίωσης Θυμάτων Βίαιων Εγκλημάτων Νόμος του 1997 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας σύμφωνα με το Άρθρο 52

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, Αριθ. Πρωτ.: Γ/ΕΞ/762/ Α Π Ο Φ Α Σ Η 18/2014

Αθήνα, Αριθ. Πρωτ.: Γ/ΕΞ/762/ Α Π Ο Φ Α Σ Η 18/2014 Αθήνα, 05-02-2014 ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Ε ΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ Αριθ. Πρωτ.: Γ/ΕΞ/762/05-02-2014 Α Π Ο Φ Α Σ Η 18/2014 (Τµήµα) Η Αρχή Προστασίας εδοµένων Προσωπικού Χαρακτήρα συνεδρίασε σε σύνθεση Τµήµατος

Διαβάστε περισσότερα

Ανθρωποκτονίες. Στην επικράτεια και στην Αττική, οι υποθέσεις ανθρωποκτονιών σημείωσαν σημαντικές μειώσεις, σε σύγκριση με τα προηγούμενα δύο έτη.

Ανθρωποκτονίες. Στην επικράτεια και στην Αττική, οι υποθέσεις ανθρωποκτονιών σημείωσαν σημαντικές μειώσεις, σε σύγκριση με τα προηγούμενα δύο έτη. Με βάση τη στατιστική απεικόνιση και την ποσοτική και ποιοτική ανάλυση των δεικτών της εγκληματικότητας, το προηγούμενο έτος 2013, σε σύγκριση με τα έτη 2011 και 2012, παρατηρούνται τα χαμηλότερα επίπεδα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ. των ανθρωποκτονιών (τελ/καν, αποπ/ρες, εξιχ/καν, δράστες) στην επικράτεια τα έτη και 2007 (9µηνο) ΕΞΙΧΝΙΑ ΣΤΗΚΑΝ ΣΥΝΟΛΟ

ΠΙΝΑΚΑΣ. των ανθρωποκτονιών (τελ/καν, αποπ/ρες, εξιχ/καν, δράστες) στην επικράτεια τα έτη και 2007 (9µηνο) ΕΞΙΧΝΙΑ ΣΤΗΚΑΝ ΣΥΝΟΛΟ των ανθρωποκτονιών (τελ/καν, αποπ/ρες, εξιχ/καν, δράστες) στην επικράτεια τα έτη - και (9µηνο) 138 93 231 177 204 25 229 137 124 261 209 231 34 265 150 104 254 192 257 34 291 133 131 264 203 244 34 278

Διαβάστε περισσότερα

Κάθε μέρα που μετακινούμαστε στο δρόμο, ερχόμαστε αντιμέτωποι με τον μεγάλο κίνδυνο των ανασφάλιστων οχημάτων, τα οποία ολοένα και αυξάνονται.

Κάθε μέρα που μετακινούμαστε στο δρόμο, ερχόμαστε αντιμέτωποι με τον μεγάλο κίνδυνο των ανασφάλιστων οχημάτων, τα οποία ολοένα και αυξάνονται. Κάθε μέρα που μετακινούμαστε στο δρόμο, ερχόμαστε αντιμέτωποι με τον μεγάλο κίνδυνο των ανασφάλιστων οχημάτων, τα οποία ολοένα και αυξάνονται. Η INTERAMERICAN σάς ενημερώνει για όσα ισχύουν για τα ανασφάλιστα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ. Αρ. 243 ΠΚ: Παράλειψη βεβαίωσης ταυτότητας

ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ. Αρ. 243 ΠΚ: Παράλειψη βεβαίωσης ταυτότητας ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ Αρ. 243 ΠΚ: Παράλειψη βεβαίωσης ταυτότητας Υπάλληλος που στα καθήκοντά του ανάγεται η έκδοση ή η σύνταξη δημόσιων εγγράφων, αν κατά την έκδοση ή τη σύνταξή τους παραλείπει να βεβαιωθεί για την

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ Η ακρίβεια των στοιχείων που υποβάλλονται με αυτή τη δήλωση μπορεί να ελεγχθεί με βάση το αρχείο άλλων υπηρεσιών (άρθρο 8 παρ. 4, Ν.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΝΤΟΜΟΓΡΑΦΙΕΣ...9 ΠΡΟΛΟΓΟΣ Α ΕΚ ΟΣΗΣ...11 ΠΕΡΙΛΗΨΗ...13 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ...15 ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΝΤΟΜΟΓΡΑΦΙΕΣ...9 ΠΡΟΛΟΓΟΣ Α ΕΚ ΟΣΗΣ...11 ΠΕΡΙΛΗΨΗ...13 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ...15 ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΝΤΟΜΟΓΡΑΦΙΕΣ...9 ΠΡΟΛΟΓΟΣ Α ΕΚ ΟΣΗΣ...11 ΠΕΡΙΛΗΨΗ...13 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ...15 ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α Eισαγωγή 1. Ορισµοί...23 2. Πηγές ποινικής δικονοµίας...24 3. Ποινική δίκη στάδια...26 4. Οι θεµελιώδεις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΠΙOΝ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΥΠΟΜΝΗΜΑ. Του Νικολάου ΜΑΝΙΑΔΑΚΗ του Γεωργίου, κάτοικου Διονύσου Αττικής οδός Ξάνθου αριθμ.

ΕΝΩΠΙOΝ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΥΠΟΜΝΗΜΑ. Του Νικολάου ΜΑΝΙΑΔΑΚΗ του Γεωργίου, κάτοικου Διονύσου Αττικής οδός Ξάνθου αριθμ. ΕΝΩΠΙOΝ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΥΠΟΜΝΗΜΑ Του Νικολάου ΜΑΝΙΑΔΑΚΗ του Γεωργίου, κάτοικου Διονύσου Αττικής οδός Ξάνθου αριθμ.2 Α. Με την υπ αριθμ 7/2018 διάταξη του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗ Α.Ι.Λ. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗ Α.Ι.Λ. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗ Α.Ι.Λ. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ α) Αίτηση, με τρεις πρόσφατες φωτογραφίες στην οποία αναφέρεται η ακριβής διεύθυνση, το είδος του καταστήματος, αίθουσας ή του χώρου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ. του. κανονισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου. σχετικά με την αμοιβαία αναγνώριση των αποφάσεων δέσμευσης και δήμευσης

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ. του. κανονισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου. σχετικά με την αμοιβαία αναγνώριση των αποφάσεων δέσμευσης και δήμευσης ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Βρυξέλλες, 21.12.2016 COM(2016) 819 final ANNEXES 1 to 2 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ του κανονισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου σχετικά με την αμοιβαία αναγνώριση των αποφάσεων δέσμευσης

Διαβάστε περισσότερα

Μοναδικές υπηρεσίες και εξυπηρέτηση

Μοναδικές υπηρεσίες και εξυπηρέτηση Μοναδικές υπηρεσίες και εξυπηρέτηση Πώς θα χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες της Anytime Η ποιότητα, η εξυπηρέτηση και η ασφάλεια της Anytime σάς συνοδεύουν παντού και πάντα. Η Anytime βρίσκεται κοντά σας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Καλλιθέα ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ 5-12-2016 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ Αριθμός απόφασης: 4106 ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗΣ ΤΜΗΜΑ Α1 ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗΣ Ταχ. Δ/νση

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ «ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑΣ» Άρθρο 1. Σκοπός

ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ «ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑΣ» Άρθρο 1. Σκοπός ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ «ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑΣ» Άρθρο 1 Σκοπός 1. Σκοπός του νόμου είναι η καταπολέμηση ιδιαίτερα σοβαρών εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας, που μπορούν να διασαλεύσουν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Αθήνα, 08 Ιουνίου 2017 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Αθήνα, 08 Ιουνίου 2017 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 08 Ιουνίου 2017 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Σας αποστέλλουμε τις κατασχέσεις, που πραγματοποίησε η Γενική Διεύθυνση Τελωνείων & Ε.Φ.Κ. της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, στο πλαίσιο υλοποίησης

Διαβάστε περισσότερα

Δίκαιο των Ανηλίκων. Ενότητα 11: Η επίσημα βεβαιωμένη εγκληματικότητα

Δίκαιο των Ανηλίκων. Ενότητα 11: Η επίσημα βεβαιωμένη εγκληματικότητα ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΚΤΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ Ενότητα 11: Η επίσημα βεβαιωμένη εγκληματικότητα Αγγελική Γ. Πιτσελά, Αν. Καθηγήτρια Εγκληματολογίας - Σωφρονιστικής Άδειες Χρήσης Το

Διαβάστε περισσότερα

Σε κάθε περίπτωση αμφισβητούμενης υπαιτιότητας ή ύπαρξης σωματικών βλαβών να καλείτε την Τροχαία.

Σε κάθε περίπτωση αμφισβητούμενης υπαιτιότητας ή ύπαρξης σωματικών βλαβών να καλείτε την Τροχαία. Τι πρέπει να κάνω σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος; Σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος καλέστε τη Φροντίδα Ατυχήματος στο τηλ. 2109310807 24 ώρες το 24ωρο 365 ημέρες το χρόνο. Ο συνεργάτης μας θα προσέλθει

Διαβάστε περισσότερα

Α Ι Τ Η Σ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΗΛΩΣΗ

Α Ι Τ Η Σ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΗΛΩΣΗ Α Ι Τ Η Σ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΗΛΩΣΗ (άρθρο 8 Ν.1599/1986) Η ακρίβεια των στοιχείων που υποβάλλονται µε αυτή τη δήλωση µπορεί να ελεγχθεί µε βάση το αρχείο άλλων υπηρεσιών (άρθρο 8 παρ. 4 Ν. 1599/1986) Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Α Ι Τ Η Σ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΗΛΩΣΗ

Α Ι Τ Η Σ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΗΛΩΣΗ Α Ι Τ Η Σ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΗΛΩΣΗ (άρθρο 8 Ν.1599/1986) Η ακρίβεια των στοιχείων που υποβάλλονται µε αυτή τη δήλωση µπορεί να ελεγχθεί µε βάση το αρχείο άλλων υπηρεσιών (άρθρο 8 παρ. 4 Ν. 1599/1986) Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ. Για τη λειτουργία του θεσμού της ηλεκτρονικής επιτήρηση υπόδικων,

ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ. Για τη λειτουργία του θεσμού της ηλεκτρονικής επιτήρηση υπόδικων, ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ Για τη λειτουργία του θεσμού της ηλεκτρονικής επιτήρηση υπόδικων, κατάδικων και κρατούμενων σε άδεια και την πιλοτική εφαρμογή του. Έχοντας υπόψη: α) το άρθρο 4 του ν. 4205/2013 Ηλεκτρονική

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ (INTRASOFT ERNATIONAL)

ΝΟΜΟΣ (INTRASOFT ERNATIONAL) 1 Ν 1300/1982: Μέτρα για πρόληψη και καταστολή ζωοκλοπής και ζωοκτονίας (43761) Αρθρο 0 Νόμος 1300 της 13/13.10.82. Μέτρα για την πρόληψηκαι την καταστολή της ζωοκλοπής και ζωοκτονίας.(φεκ Α 129.) Αρθρο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 3 ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ Τοπική Αρμοδιότητα Διάρθρωση Μεθοδολογία και μορφές δράσης... 11

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 3 ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ Τοπική Αρμοδιότητα Διάρθρωση Μεθοδολογία και μορφές δράσης... 11 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 3 ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ... 5. Νομικό πλαίσιο...5 2. Αποστολή....5 3. Τοπική Αρμοδιότητα Διάρθρωση...7 4. Στελέχωση....8 4. Στελέχωση....9 5. Εποπτεία... 6. Μεθοδολογία και μορφές

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ESTA ΦΥΛΟ (ΑΝΤΡΑΣ/ΓΥΝΑΙΚΑ) ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ. ΧΩΡΑ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑΣ Αναφέρατε όλες! ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΕΙΤΕ ΑΡ.ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ

ΑΙΤΗΣΗ ESTA ΦΥΛΟ (ΑΝΤΡΑΣ/ΓΥΝΑΙΚΑ) ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ. ΧΩΡΑ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑΣ Αναφέρατε όλες! ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΕΙΤΕ ΑΡ.ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΑΙΤΗΣΗ ESTA ΠΡΟΣΟΧΗ: ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΕΚΔΟΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 26/8/2006. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ Η ΑΙΤΗΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ

Διαβάστε περισσότερα

κινητής τηλεφωνίας και άλλες διατάξεις»

κινητής τηλεφωνίας και άλλες διατάξεις» Α ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΤΜΗΜΑ ΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΧΕ ΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΝΟΜΩΝ ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕ ΙΟΥ «Ταυτοποίηση των κατόχων και χρηστών εξοπλισµού και υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας

Διαβάστε περισσότερα

Κρήτη: Ο 27χρονος βίασε και σκότωσε την Αμερικανίδα βιολόγο

Κρήτη: Ο 27χρονος βίασε και σκότωσε την Αμερικανίδα βιολόγο Κρήτη: Ο 27χρονος βίασε και σκότωσε την Αμερικανίδα βιολόγο Αποκαλύψεις σοκ από την Αστυνομία που έκανε επίσημη ενημέρωση το μεσημέρι της Τρίτης -Μετά τη δολοφονία πήγε σε νεκροταφείο για να εξαφανίσει

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΕΜΑ: ΟΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ 4322/2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΕΜΑ: ΟΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ 4322/2015 ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ Βέροια 05 Μαΐου 2015 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΕΜΑ: ΟΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ 4322/2015 *************************** Τροποποιήσεις στον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΥΠΡΟΥ. Εξετάσεις σύμφωνα με το Άρθρο 6 του περί Δικηγόρων Νόμου ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ. Να απαντηθούν 4 από τις 6 ερωτήσεις.

ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΥΠΡΟΥ. Εξετάσεις σύμφωνα με το Άρθρο 6 του περί Δικηγόρων Νόμου ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ. Να απαντηθούν 4 από τις 6 ερωτήσεις. ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΥΠΡΟΥ Εξετάσεις σύμφωνα με το Άρθρο 6 του περί Δικηγόρων Νόμου ΙΟΥΝΙΟΣ 2018 ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ Να απαντηθούν 4 από τις 6 ερωτήσεις. Όλες οι απαντήσεις να τεκμηριώνονται με αναφορά στη

Διαβάστε περισσότερα

Τελευταίως παρατηρείται έξαρση του φαινομένου επιθέσεων, βιαιοπραγιών και διενέργειας ελέγχων σε αλλοδαπούς μετανάστες, σε σχέση με τη νομιμότητα της

Τελευταίως παρατηρείται έξαρση του φαινομένου επιθέσεων, βιαιοπραγιών και διενέργειας ελέγχων σε αλλοδαπούς μετανάστες, σε σχέση με τη νομιμότητα της Τελευταίως παρατηρείται έξαρση του φαινομένου επιθέσεων, βιαιοπραγιών και διενέργειας ελέγχων σε αλλοδαπούς μετανάστες, σε σχέση με τη νομιμότητα της εισόδου και διαμονής αυτών στη χώρα καθώς και της ασκήσεως

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α Σ Η 17/2019 (Τμήμα)

Α Π Ο Φ Α Σ Η 17/2019 (Τμήμα) ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Αθήνα, 30-05-2019 Αριθ. Πρωτ.: Γ/ΕΞ/3881/30-05-2019 ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ Α Π Ο Φ Α Σ Η 17/2019 (Τμήμα) Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα συνεδρίασε σε σύνθεση Τμήματος

Διαβάστε περισσότερα

Ε Κ Θ Ε Μ Α Δ Ι Κ Α Σ Ι Μ Ο Υ Τ Η Σ 1/12/2014 ΜΟΝΟΜΕΛΟΥΣ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ (ΕΔΡΑΣ)

Ε Κ Θ Ε Μ Α Δ Ι Κ Α Σ Ι Μ Ο Υ Τ Η Σ 1/12/2014 ΜΟΝΟΜΕΛΟΥΣ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ (ΕΔΡΑΣ) 63/2014 16/2/2014 79/2014 19/3/2014 73/2014 ΑΡ. 1682/2014 - ΠΡΩΤΟΕΙΣΑΚΤΗ ΑΡ. 1604/2014 - ΠΡΩΤΟΕΙΣΑΚΤΗ ΑΡ. 1482/2014 - ΠΡΩΤΟΕΙΣΑΚΤΗ Α.Β.Κ. ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΛΕΣΗΣ ΠΑΡΩΝ ΑΠΩΝ ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ Ε Κ Θ Ε Μ Α Δ Ι Κ Α

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α Σ Η 9/2012

Α Π Ο Φ Α Σ Η 9/2012 Αθήνα, 25-01-2012 Αριθ. Πρωτ.: Γ/ΕΞ/550/25-01-2012 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Ε ΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ Ταχ. /νση: ΚΗΦΙΣΙΑΣ 1-3 115 23 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ.: 210-6475601 FAX: 210-6475628 Α Π Ο Φ Α Σ Η

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Καλλιθέα 08/06/2015 ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ Αριθμός απόφασης: 2400 Ταχ. Δ/νση Ταχ. Kώδικας Τηλέφωνο ΦΑΞ : Αριστογείτονος

Διαβάστε περισσότερα

Κοινωνικές έρευνες-έγκαιρη παρέμβαση-γνωμοδοτικός ρόλος της ΥΕΑ 17

Κοινωνικές έρευνες-έγκαιρη παρέμβαση-γνωμοδοτικός ρόλος της ΥΕΑ 17 Κοινωνικές έρευνες-έγκαιρη παρέμβαση-γνωμοδοτικός ρόλος της ΥΕΑ Προληπτική παρέμβαση Η ποινική δικαιοσύνη ασχολείται με τον ανήλικο παραβάτη κυρίως εφόσον έχει προβεί σε παράβαση του ποινικού κώδικα ή

Διαβάστε περισσότερα

και κρατούσαν τέτοια θύματα για αδικήματα που είχαν σχέση με την πορνεία, χωρίς να εξετάζουν αν υπήρχαν ενδείξεις εμπορίας και διακίνησης ανθρώπων.

και κρατούσαν τέτοια θύματα για αδικήματα που είχαν σχέση με την πορνεία, χωρίς να εξετάζουν αν υπήρχαν ενδείξεις εμπορίας και διακίνησης ανθρώπων. -------------------------------------------------------------------------------------- Έκθεση για την Εμπορία και Διακίνηση Ανθρώπων στην Ελλάδα 2015 --------------------------------------------------------------------------------------

Διαβάστε περισσότερα

Εγκύκλιος Παραγγελία

Εγκύκλιος Παραγγελία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ Τμήμα : Εττοτττείας Δικ. Λειτ. & Στατιστικής. Τηλ. : 210-64.19.326,-351,-171 Φαξ.: 210-64.66.271 e-m ail.: politiko( >eisap.gr Αθήνα, / ί ΐ - Υ & Αρ. Πρωτ.

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4592, (I)/2017 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ

Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4592, (I)/2017 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4592, 13.3.2017 Ν. 22(I)/2017 22(I)/2017 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΟΥ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΥΝ ΥΠΟ ΚΡΑΤΗΣΗ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 2005 ΚΑΙ 2014 Προοίμιο. Επίσημη

Διαβάστε περισσότερα

Όλες τις Περιφέρειες (με την παράκληση να ενημερώσουν τις Περιφερειακές Ενότητες αρμοδιότητάς τους)

Όλες τις Περιφέρειες (με την παράκληση να ενημερώσουν τις Περιφερειακές Ενότητες αρμοδιότητάς τους) ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 8-6 - 2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & Αρ.Πρωτ.Υ7α/ΓΠ 11455 ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΜΗΜΑ Α` Ταχ.Δ/νση

Διαβάστε περισσότερα

Η συμβολή των whistleblowers στην οικονομική ακεραιότητα. Μαρία Στυλιανίδου, Δ.Ν. Μέλος Δ.Σ. της Ε.Α.Α.ΔΗ.ΣΥ.

Η συμβολή των whistleblowers στην οικονομική ακεραιότητα. Μαρία Στυλιανίδου, Δ.Ν. Μέλος Δ.Σ. της Ε.Α.Α.ΔΗ.ΣΥ. Η συμβολή των whistleblowers στην οικονομική ακεραιότητα Μαρία Στυλιανίδου, Δ.Ν. Μέλος Δ.Σ. της Ε.Α.Α.ΔΗ.ΣΥ. I. Εισαγωγή 1.1. Γενικά Η διαφθορά ως ένα σύνθετο φαινόμενο με οικονομικές, κοινωνικές, πολιτιστικές

Διαβάστε περισσότερα

Α Ι Τ Η Σ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΗΛΩΣΗ

Α Ι Τ Η Σ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΗΛΩΣΗ Α Ι Τ Η Σ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΗΛΩΣΗ (άρθρο 8 Ν.1599/1986) Η ακρίβεια των στοιχείων που υποβάλλονται µε αυτή τη δήλωση µπορεί να ελεγχθεί µε βάση το αρχείο άλλων υπηρεσιών (άρθρο 8 παρ. 4 Ν. 1599/1986) Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, Αριθ.Πρωτ.: Γ/ΕΞ/1289/ Α Π Ο Φ Α Σ Η 28/2015

Αθήνα, Αριθ.Πρωτ.: Γ/ΕΞ/1289/ Α Π Ο Φ Α Σ Η 28/2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Ε ΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ Αθήνα, 27-02-2015 Αριθ.Πρωτ.: Γ/ΕΞ/1289/27-02-2015 Ταχ. /νση: ΚΗΦΙΣΙΑΣ 1-3 115 23 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ.: 210-6475600 FAX: 210-6475628 Α Π Ο Φ Α Σ Η

Διαβάστε περισσότερα

6. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗΣ : Μετά την αξιολόγηση των προσφορών ο προσφέρων στον οποίο πρόκειται να γίνει η

6. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗΣ : Μετά την αξιολόγηση των προσφορών ο προσφέρων στον οποίο πρόκειται να γίνει η 6. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗΣ : Μετά την αξιολόγηση των προσφορών ο προσφέρων στον οποίο πρόκειται να γίνει η κατακύρωση, εντός προθεσμίας είκοσι (20) ημερών από την κοινοποίηση έγγραφης ειδοποίησης σ

Διαβάστε περισσότερα

6354/17 ΧΦ/νικ 1 DG D 1 A

6354/17 ΧΦ/νικ 1 DG D 1 A Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Βρυξέλλες, 17 Φεβρουαρίου 2017 (OR. en) Διοργανικός φάκελος: 2016/0396 (NLE) 6354/17 SCH-EVAL 63 SIRIS 27 COMIX 126 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ Αποστολέας: Γενική Γραμματεία

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ. Πρόληψη και καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων και προστασία των θυμάτων αυτής ΑΡΘΡΟ 1

ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ. Πρόληψη και καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων και προστασία των θυμάτων αυτής ΑΡΘΡΟ 1 ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ Πρόληψη και καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων και προστασία των θυμάτων αυτής ΑΡΘΡΟ 1 Με τις διατάξεις του παρόντος νόμου εναρμονίζεται η ελληνική νομοθεσία με την Οδηγία 2011/36/ΕΕ για την

Διαβάστε περισσότερα