SHOUD 7 "Δέσµευση Με Τον Εαυτό Σας" -παρουσίαση του ADAMUS, που επικοινωνεί µε το Geoffrey Hoppe

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "SHOUD 7 "Δέσµευση Με Τον Εαυτό Σας" -παρουσίαση του ADAMUS, που επικοινωνεί µε το Geoffrey Hoppe"

Transcript

1 SHOUD 7 "Δέσµευση Με Τον Εαυτό Σας" -παρουσίαση του ADAMUS, που επικοινωνεί µε το Geoffrey Hoppe Παρουσιάστηκε στον Πορφυρό Κύκλο 3 Μαρτίου Είµαι αυτό το Είµαι, και χαίροµαι να είµαι, ο Adamus της Κυρίαρχης Περιοχής. Είµαι εδώ. Είµαι εδώ. Είχα κάποιες δυσκολίες να µπω µέσα σε αυτήν την βιολογία, ακόµα και µέσα σε αυτό το δωµάτιο σήµερα. Ω!, όχι επειδή υπάρχει αντίσταση, υπάρχει πολύς ενθουσιασµός, και σε εκείνον τον ενθουσιασµό λίγη ανησυχία. Ευτυχισµένα γενέθλια, άλλη µια φορά (στη Linda). Ο Cauldre είναι εδώ, κάπως, σήµερα. Έπρεπε να του ζητήσω να µείνει λίγο πιό πέρα, επειδή το ξέρω επρόκειτο να αντισταθεί σε κάποια από αυτά που πρόκειται να µιλήσουµε σήµερα. Έτσι θα µπορούσατε να πείτε ότι έχει κάποιο είδος ενεργειακής κουβέρτας γύρω του. Λοιπόν, η αγαπητή Linda Eesa είναι εδώ, παρούσα, κορίτσι των γενεθλίων σήµερα. Ήταν πραγµατικά τις προάλλες, αλλά γιορτάζουµε πάλι σήµερα. Ο Crash (Dave Schemel) είναι εδώ, τραβώντας φωτογραφίες. Είστε εδώ, και εκείνοι που παρακολουθούν on-line είναι επίσης εδώ σήµερα. Λοιπό ας πάρουµε µια βαθιά αναπνοή σε αυτόν τον χώρο... βαθιά αναπνοή σε αυτόν τον όµορφο χώρο. Η Aandrah, ο On είναι εδώ (η Norma και ο Garret). Γιατί Είστε Εδώ; Λοιπόν, θα µπορούσατε να µε ακολουθήσετε µε το µικρόφωνο για µια στιγµή; LINDA: Ω!, µετά χαράς!

2 ADAMUS: Ναι, ναι. LINDA: Ω!, χαρά µου! ADAMUS: Έτσι... ναι, ουχ-ωχ, άκουσα. Ουχ-ωχ! Λοιπόν γιατί είστε εδώ Tori; LINDA: Ω!. ADAMUS: Γιατί είστε εδώ; TORI: Επειδή ξυπνάω ADAMUS: Ωραία! Ωραία, ωραία! LINDA: Ωωω. (κάποια επιδοκιµασία) ADAMUS: Ωραία. Τέλεια. Και πώς αισθάνεστε εκείνο το ξύπνηµα ; LINDA: Μπορείτε πραγµατικά να το κρατήσετε (δίνει το µικρόφωνο στην Tori). TORI: Εντάξει. (γέλιο) Αισθάνοµαι σαν να είναι κάτι που περίµενα από πάντα. ADAMUS: Ναι. Κάποια αντίσταση; TORI: Ναι. ADAMUS: Ναι. Πολλή. Ποια είναι η αντίσταση; TORI: Όντας άνετη µε τον τρόπο που τα πράγµατα ήταν για µένα στο µυαλό µου.

3 ADAMUS: Ναι. Έξοδος από το µυαλό σας. TORI: ναι. ADAMUS: Δύσκολο να το κάνεις TORI: σίγουρα. ADAMUS: Πραγµατικά, πραγµατικά εύκολο να το κάνεις, αλλά... TORI: Αλλά επιθυµώ να το κάνω δύσκολο στον εαυτό µου. ADAMUS:... τόση πολλή αντίσταση. Τόση πολλή αντίσταση. Γιατί είστε εδώ σε αυτήν την διάρκεια ζωής; TORI: Για να διασκεδάζω. ADAMUS: Πραγµατικά; TORIΑ: ναι. ADAMUS: Όντως; TORI: ναι. ADAMUS: Ωραία. Ποιό είναι το πιο διασκεδαστικό πράγµα που έχεις κάνει στον περασµένο χρόνο; LINDA: Η µαµά της είναι εδώ. Δεν µπορεί να πει (γέλιο)

4 ADAMUS: Φυσικά, η µητέρα της το έκανε επίσης. TORI: Η µαµά τα ξέρει όλα. Αυτή είναι µια πραγµατικά δύσκολη ερώτηση για να την απαντήσεις. Υπάρχουν πραγµατικά πολλά πράγµατα. Πιθανώς απλά δηµιουργικές ανακαλύψεις που είχα µέσα στον εαυτό µου. Έχω αλλάξει πιθανώς τη δηµιουργική κατεύθυνσή µου τουλάχιστον τρεις φορές στο προηγούµενο έτος. ADAMUS: Αναδιαµόρφωση του εαυτού σου. TORI: ναι. ADAMUS: Ναι, και η διαδικασία αναδιαµόρφωσης, όπως οι περισσότεροι από σας πρέπει να ξέρουν, είναι όχι µόνο µια πάλαι-ποτέ διαπραγµάτευση. Συνεχίζει να συµβαίνει. TORI: Όχι. ADAMUS: Ναι. Θέλετε να κάνετε λίγη ακόµη αναδιαµόρφωση; TORI: ναι. ADAMUS: Σήµερα; ΔΑΚΤΥΛΙΑ: ναι. ADAMUS: Άριστα. Ας τη κάνουµε, αργότερα TORI: εντάξει. ADAMUS: Ωραία. Σας ευχαριστούµε. Σας ευχαριστούµε. TORI: Σας ευχαριστώ.

5 ADAMUS: ναι. Επόµενο. Λοιπόν η ερώτηση είναι γιατί είστε εδώ, και πρέπει να πάµε στον φίλο µας τον κλόουν. LINDA: Σας ευχαριστώ. Διαβάζετε το µυαλό µου. ADAMUS: Σας ευχαριστούµε. Με συγχωρείτε. Το κάνω. Ω!, δεν είναι απαραίτητο να κινηθείτε για... ω! παρακαλώ, παρακαλώ. Μην κινείστε για µένα. Ναι, γιατί είστε εδώ; LINDA: Ω!, προχωρήστε Σηκωθείτε. ADAMUS: ναι. Έτσι καθένας θα µπορούσε να δει το θαυµάσιό σας... όταν λέω µεταµφιεστείτε, δεν εννοώ όπως αυτό (τα ενδύµατα του Cauldre). Εννοώ σαν αυτό! (το κοστούµι του κλόουν) Ναι!(κάποια επιδοκιµασία) LULU: Είµαι εδώ για να γελώ µε σας. ADAMUS: Για να γελάτε µε µένα LULU: Και µε τον καθένα. ADAMUS: Ωραία, επειδή τόσο συχνά αυτοί δεν πιάνουν τα αστεία µου (γέλιο) LULU: Όχι. ADAMUS: Πραγµατικά δεν τα πιάνουν. LULU: Επειδή είναι αρκετά κακοί! ADAMUS: Πρέπει να γελάσω µε τον εαυτό µου. Όντως κουβαλάω τους αγγελικούς φίλους µου. Γελούν µερικές φορές. Αλλά, ναι. Σας ευχαριστούµε. LULU: Μου αρέσει αυτό. Μου αρέσει το γέλιο. ADAMUS: Ναι, το γέλιο είναι καλό.

6 LULU: Και η ζωή είναι ένα αστείο. ADAMUS: Η ζωή είναι ένα αστείο. LULU: Ένα αστείο. ADAMUS: Είναι απολύτως, και θα µπορούσατε να γράψετε ένα βιβλίο. Ναι, ναι. LULU: Ναι, άρχισα ήδη τρία από αυτά. ADAMUS: Ωραία, ωραία. LULU: Κανένα από αυτά δεν τελείωσε (αυτή γελάει νευρικά) ADAMUS: Κανένα από αυτά δεν τελείωσε. Αυτό είναι εντάξει. LULU: σωστά. ADAMUS: Αλλά η ζωή είναι ένα αστείο, και οι άνθρωποι την αντιµετωπίζουν τόσο σοβαρά. Είµαι ευτυχής που είστε ζωηρόχρωµη, χαµογελαστή, που λάµπετε το φως σας για να το κοιτάζει ο καθένας εδώ στο δωµάτιο. Ωραία. LULU: Σας ευχαριστώ. ADAMUS: Σας ευχαριστούµε. Εντάξει, Linda. Η ερώτηση, γιατί είστε εσείς εδώ; Εσείς επιλέγετε τον επόµενο. LINDA: εντάξει. ADAMUS: Εσείς επιλέγετε.

7 LINDA: Μπορώ να είµαι τρελή; ADAMUS: Ναι. Γιατί είστε εδώ; MARTY: Για να διευρύνοµαι σαν mofo. * (γέλιο) [ * Η λέξη "mofo" είναι ένας αµερικανικός όρος, λαϊκός ιδιωµατισµός που σηµαίνει κάτι παρόµοιο µε το "παλιο-γάιδαρος." (σ.τ.µ. ή παλιο-µαλάκας) Προορίζεται συνήθως για να χρησιµοποιείται µε έναν φιλικό, µη-καταχρηστικό τρόπο ] ADAMUS: (γέλιο) θα µπορούσατε να σταθείτε και να το πείτε αυτό στην κάµερα; MARTY: Διευρύνοµαι σαν mofo! ADAMUS:Διευρύνεσαι σαν mofo. Τώρα, δεν ήµουν στη Γη για εκατοντάδες και εκατοντάδες ετών. Τι... MARTY: Ω! µην µου το κάνετε! Ελάτε! ADAMUS:... είναι ακριβώς το mofo;! (γέλιο) MARTY: Με κάνατε να βρίσω µια στιγµή πριν! ADAMUS: Είναι κάποιος τύπος ζώου; Είναι κάτι που τρώτε; LINDA: Ναι, ναι. Αυτό είναι, είναι κάποιο ζώο. Ναι. ADAMUS: Είναι ένα δώρο που δίνετε στους άλλους; Mofo. Παρακαλώ καθορίστε το. MARTY: Ένα ζώο των Shaumbra. Ναι.

8 ADAMUS: Ένα ζώο των Shaumbra. MARTY: Είναι το Pakauwah µου! ADAMUS: Mofo. Το Pakauwah σας είναι ένα mofo (γέλιο) MARTY: ναι. ADAMUS: Με τι µοιάζει ; MARTY: Ουµ... καλά, έχετε δει ένα Snuffleupagus(σ.τ.µ χρακτήρας των Muppets Show); (γέλιο) είναι παρόµοιο, ξάδελφος. ADAMUS: παρόµοιο. Καταλαβαίνω. MARTY: Ναι. Παρόµοιος ξάδελφος µε αυτό. ADAMUS: Αλλά "το να επεκτείνεσαι µε µεγάλο πάθος "είναι αυτό µε το οποίο µεταφράζω τις λέξεις σας για... MARTY: Ναι. Ναι. ADAMUS:... για εκείνους που δεν καταλαβαίνουν. Ωραία. Και πώς η πηγαίνει επέκτασή σας ; MARTY: Ω! Σαν mofo! ADAMUS: Ω χο! Σαν mofo! (πολλά γέλια) MARTY: Σαν mofo!

9 ADAMUS: Τώρα, µην ξέροντας τι είναι mofo, και όταν λέτε, "Ω, σαν mofo," δεν είµαι πραγµατικά βέβαιος. Είναι καλό αυτό; MARTY: Ω!, αυτό είναι πολύ καλό. ADAMUS: Υπάρχει καθόλου κακό σε αυτό; MARTY: Ναι. Ω! ναι. ADAMUS: ναι. Είναι κάτι που δεν περιµένατε να συµβεί; MARTY: Απο-κωλο- λύτως! ADAMUS: Αυτό είναι mofo! (γέλιο) Αυτό, σε µένα - πρόκειται να γράψω έναν νέο ορισµό - "Αυτό που δεν περιµένατε ταξιδεύοντας κάτω στον σωλήνα των πιθανοτήτων, και έπειτα κάτι mofo-ειδές συµβαίνει σε σας." MARTY: Ω! ναι. Ω! ναι. ADAMUS: ναι. Λοιπόν mofo - είναι ένα ουσιαστικό, ένα ρήµα, ένα επίθετο; Τι είναι; MARTY: ναι. ADAMUS: Ναι! γέλιο) Οτιδήποτε το θέλετε να είναι. Ωραία. Και είµαι ευτυχής που η επέκτασή σας πηγαίνει καλά. Είστε έτοιµος για λίγη περισσότερη διεύρυνση σήµερα; MARTY: Απο-κωλο- λύτως. ADAMUS: Πρέπει να πάτε στο πίσω δωµάτιο. Το πίσω δωµάτιο είναι για την διεύρυνση του mofo. MARTY: Ω! δικέ µου! (γέλιο) Πρόκειται να είναι µεγάλο και ακατάστατο;

10 ADAMUS: Έξω εδώ πρόκειται να έχουµε τη διεύρυνση µε χάρη. Και έχω ένα αστείο συναίσθηµα ότι το mofo είναι πιθανώς η αντίθεση του χαριτωµένου. Αλήθεια; LINDA: Ξέρετε, θα είναι φοβερό όταν κάνει κάποιος κάνει µια αναζήτηση στο Google για το mofo και αυτό τους φέρει στον Πορφυρό Κύκλο (γέλιο) MARTY: Έχουµε το makyo! Έχουµε το mofo! ADAMUS: Αυτό δεν είναι πρόβληµά µου! (γέλιο) αυτό είναι πρόβληµα σας, αγαπητή, και πρόβληµά σας, Michelle. Ω! ναι, ναι, mofo. LINDA: Ίσως έτσι είναι το πώς πρέπει να το ονοµάσουµε... ADAMUS: Νόµιζα ότι ήµασταν πνευµατικοί πειρατές, αλλά µαθαίνω ότι είµαστε όλοι ένα µάτσο mofos. LINDA: Να πως πρέπει να ονοµάσουµε αυτό το επεισόδιο, "Mofos." Ναι, ναι, ναι. Και έπειτα στο YouTube θα ψάξουν " mofo" και θα εµφανιστεί ADAMUS: Ωραία. Σας ευχαριστούµε. LINDA: Ναι! ADAMUS: Ναι, είναι ο τρόπος, που ο Cauldre µου λέει... LINDA: Αυτό είναι δηµιουργικό. Σας ευχαριστούµε. MARTY:... ένας τρόπος να έχεις περισσότερα χτυπήµατα στο διαδίκτυο. Ναι. LINDA: Ναι! ADAMUS: ναι. Καλά.

11 LINDA: Ναι! Αυτό ακούγεται χρήσιµο. ADAMUS: Υποθέτω ότι πολλοί άνθρωποι κάνουν αναζητήσεις για το mofo. Λοιπόν, επόµενο. LINDA: Νέοι, πιθανώς. ADAMUS: Λοιπόν γιατί είσαι εδώ Paul; PAUL: Είµαι εδώ πάντα για να περνάω καλά. ADAMUS: Ωραία. Διασκεδάζετε; PAUL: Περνάω καλά. ADAMUS: Σε αυτήν την διάρκεια ζωής είστε εδώ για να περνάτε καλά, ή για να περνάτε καλά εδώ σε αυτήν την συνάντηση ; PAUL: Περνάω καλά στην ζωή µου. ADAMUS: Πραγµατικά; PAUL: Πραγµατικά. ADAMUS: Αυτό είναι τέλειο. Τέλειο. Και σας θέλω απλά να αισθανθείτε για µια στιγµή λίγο - όχι, πολύ - την σηµαντική εξέλιξη, επειδή, καλά, δεν συγκρίνοµαι µε τον Τοβία ή κάτι τέτοιο, αλλά πίσω στα χρόνια του Τοβία δεν νοµίζω ότι πάρα πολλοί από σας θα είχαν σηκωθεί επάνω και θα έλεγαν, "περνάω καλά στην ζωή µου, ακούς mofo." (γέλιο) LINDA: Πρόκειται να βγει ένα άσχηµο κείµενο (περισσότερο γέλιο) ADAMUS: Νοµίζω ότι η αγαπητή Jean πρόκειται να πρέπει να ειδοποιήσει όλους τους µεταφραστές απόψε για τον ορισµό του mofo, και θα µε ενδιέφερε να το δω. Ίσως θα µπορούσαµε να τιτλοφορήσουµε αυτό το Shoud "Mofo." (γέλιο)"shaumbra Mofo." Ναι. Ναι.

12 PAUL: Θέλω να δω τι κάνει αυτή µε αυτό το βίντεο. ADAMUS: Επίσης και γω. Ναι. Λοιπόν σας ευχαριστούµε. Περνάτε καλά; Περνάτε θαυµάσια στην ζωής σας; PAUL: Ναι. ADAMUS: Ωραία. Ωραία. SHAUMBRA 3: Πηγαίνω στην Χαβάη τη Δευτέρα επίσης. ADAMUS: Πηγαίνετε στην Χαβάη. Ωραία. Τώρα, αισθανθείτε την ενέργεια. Ω!, πρέπει... πρέπει να ρωτήσω εδώ. Ξέρετε ότι πρόκειται να σας ρωτήσω, Kerri. LINDA: Ω! Καµία ανάπαυση για τον κακεντρεχή! ADAMUS: Γιατί είστε εδώ Kerri; Γιατί είστε εδώ; LINDA: Καµιά ανάπαυση για τον κακεντρεχή. ADAMUS: Και το έκανα επίσης επειδή έχουµε την κάµερα ακριβώς εδώ. Ακριβώς εδώ. Γιατί είστε εδώ; KERRI: Όχι εγώ ποτέ,... θα µπορούσα να κρυφτώ αν προσπαθούσα; Είµαι εδώ επειδή τι άλλο, στο διάολο, έχω να κάνω; (γέλιο) Με συγχωρείτε για αυτό. ADAMUS: Καλά... δεν µε ενοχλεί KERRI: Δεν είναι σαν να µπορώ να πάω για µπόουλινγκ! Δεν περνάω καλά.

13 ADAMUS: Δεν µε ενοχλεί. Μου έχει ειπωθεί να µην λέω κακές λέξεις, αλλά εσείς µπορείτε να λέτε... KERRI: Με συγχωρείς Linda. ADAMUS: Τι ήταν αυτό που είπατε; KERRI: Γαµώ το"; Ω!, δεν είναι σαν να πρόκειται να περνάω καλά µε το µπόουλιγκ. ADAMUS: ναι. Λοιπόν, δεν έχετε τίποτ' άλλο να κάνετε. Πραγµατικά; KERRI: Όχι, έχω, ελάτε. ADAMUS: Υπάρχουν πολλά από την άλλη πλευρά. Χρειαζόµαστε πολλά... KERRI Είµαι εδώ για την ανάληψη, κατάρα! ADAMUS: Ανάληψη. Ωραία. KERRI: Ναι! Γειά σου;! ADAMUS: Πρόκειται να σας ρωτήσω για τρίτη φορά τώρα, αφού µου είπατε ψέµατα δύο φορές (γέλιο) Γιατί είστε εδώ; KERRI: Για να σας δώσω σκατά (σ.τ.µ shit). ADAMUS: Για να δείτε(σ.τ.µ See);! (πολλά γέλια) Ξέρετε... KERRI: (τραγούδι) Κανένας δεν το κάνει καλύτερα. Με κάνει να αισθάνοµαι ευτυχισµένη όλη την ώρα.

14 ADAMUS:... µε ακολουθούν από ζωή σε ζωή... (περισσότερο γέλιο) KERRI: "Ποιος ακολουθεί ποιον;" είναι η αληθινή ερώτηση (γέλιο) ADAMUS:... µε ακολουθούν από ζωή σε ζωή, ναι, και εσείς είστε αυτοί, πίσω στις Μυστηριακές Σχολές, συνηθίζατε να µε καλείτε Count. Count ST Ζερµαίν. (Γαλλική προφορά) LINDA: Ποια ήταν εκείνη η λέξη; ADAMUS: Count. LINDA: Count; Ω!, Count. ADAMUS: Και θα το χρησιµοποιούσατε αυτό κατά πρόσωπό µου, αλλά έπειτα πίσω στις οµιλίες µου µε τους άλλους - θα µπορούσατε να φανταστείτε την αγαπητή Kerri να µιλάει στους άλλους; - και να λέει, "ναι, τον φωνάζω Count,(σ.τ.µ.Count=µετρώ) επειδή µετρώ τις ηµέρες που αφήνει και πηγαίνει για κάποιο ταξίδι ή κάποια έξοδο. Οπότε µετρώ." KERRI: Με έχετε όλη λάθος (γέλιο) ADAMUS: Ω όχι, αγαπητή µου. Ωχχχχ όχι! Ό-ο-ο-ο-οχ-ι! Αλλά όντως περνάµε ωραία. Και µέρος αυτού... θα µπορούσα να είµαι τίµιος; KERRI: Να είστε τίµιος. ADAMUS: Ωραία. Πραγµατικά; KERRI: ναι. ADAMUS: Τρίτη φορά... KERRI: Βγάλτε το!

15 ADAMUS: Ωραία. Λοιπόν έχετε απίστευτη δύναµη, απίστευτο φως, αλλά είναι όλο combobulated. * Όλα είναι... είναι το mofo µια καλή λέξη για αυτό; Είναι όλα combobulated. [* [λαϊκό ιδίωµα που σηµαίνει "συγχυσµένος και άνω-κάτω" ] KERRI: Λέω επανωτό πήδηµα, προσωπικά (γέλιο) ADAMUS: ναι. Δείτε δεν το λέω εγώ... LINDA: Δεν της δίνω το µικρόφωνο πάλι! (γέλιο) Όχι! Όχι! Όχι! ADAMUS: Αλλά - δεν είστε η µοναδική, έχετε απλά έναν διαφορετικό τρόπο να το εκφράζετε- τίποτε άλλο παρά αυτήν την ενέργεια. Όλο αυτό τείνει να γίνει αλαλούµ, κολληµένο, καθηλωµένο µαζί, διανοητικό, και έπειτα πρέπει να σας στείλουµε µακριά για εργασία µε τηνaandrah για να σας ξεκολλήσουµε, για να πάρετε µερικές αναπνοές πίσω, για να πάτε πίσω στους πραγµατικούς φυσικούς ρυθµούς σας έτσι που να είναι ο άγγελος, όχι ο άνθρωπος,έτσι που να είναι το "Εγώ Είµαι" όχι το "εγώ δεν µπορώ να είµαι." Ναι, και, αγαπητή Kerri - και δεν το κατευθύνω αυτό σε σένα, χα! (γέλιο) - τόσο πολύ ταλέντο. Όλοι σας µε τόσο πολύ ταλέντο. Τόσες πολλές ζωές. Λοιπόν... (ο υψηλός αέρας προκαλεί έναν σφύριγµα) LINDA: Ποιος σφυρίζει; ADAMUS: Τόσες πολλές ζωές µελέτης, παιγνιδιού, µαχών, πράξεων, δηµιουργίας, κατασκευών, αρχηγίας, ύπαρξης. Και έπειτα µπαίνετε σε αυτήν την διάρκεια ζωής -καταλαβαίνετε, σε αυτήν την ζωή της ανάληψης - και ξαφνικά γίνεστε πράοι. Κρύβεστε. Εσείς... LINDA: Η Kerri δεν κρύβεται. ADAMUS: Aχ! Aχ! Πόσοι σκέφτονται Kerri... (ο Adamus σταµατά και καγχάζει) Cauldre βγες από το ντουλάπι να σώσεις την Kerri! (γέλιο)"μην πας εκεί Adamus!" Ο Adamus πρόκειται να πάει εκεί! Εδώ πηγαίνουµε! (πολλά γέλια) αντίο Cauldre! Πρίγκιπα Valiant, αντίο. Ανεβείτε στο άλογό σας. Whish!

16 Πόσοι πολλοί,σκέψου Kerri,κρύβονται; (µερικοί σηκώνουν τα χέρια τους) Πόσοι πολλοί,σκέψου Kerri δεν κρύβονται; (άλλοι σηκώνουν τα χέρια τους) πόσοι φοβούνται να σηκώσουν τα χέρια τους επειδή η Kerri θα τους δει (γέλιο) Kerri - όλοι σας - όλοι σας κρύβεστε, καθένας από σας ένοχος, ένοχος µέχρις ενός ορισµένου βαθµού ή παραπάνω. Ξέρω ποιοι είστε. Ξέρω τι µπορείτε να κάνετε. Αλλά τα βάζετε αυτά... ας επιστρέψουµε στη συζήτησή µας από τον περασµένο µήνα. Ζείτε στο σωλήνα. Ξέρετε, στο σωλήνα δεν πρόκειται να κάνετε καταπληκτικά και θαυµάσια πράγµατα. Στο σωλήνα, πρόκειται ακριβώς να είστε ένας άλλος άνθρωπος που έχει µια άλλη ζωή µε µια ασηµάδευτη ταφόπετρα. Χους, λυπηρό. LINDA: Ω!, φαίνεστε τόσο λυπηµένος. ADAMUS: Ταφόπετρα. Ταφόπλακα. Ταφόπετρα. Λοιπόν είµαστε εδώ για να κάνουµε λίγη από εκείνη την ενέργεια να προχωρήσει. Το κάνουµε µέσα από το γέλιο. Το κάνουµε µέσα από το κατσάδιασµα. Το κάνουµε µέσω του mofo-ing. LINDA: (απευθυνόµενος σε µια νέα έφηβη) Σας έχει πειράξει αυτή η γλώσσα; (Αυτή απαντά "όχι.") Όχι; Δεν σας έχει πειράξει; ADAMUS: Όχι, όχι, όχι, όχι. LINDA: εντάξει. Γιατί ο Adamus Είναι Εδώ ADAMUS: Λοιπόν επιτρέψτε µου να σας πω γιατί είµαι εγώ εδώ (κάποιος ρωτά "Γιατί είστε εδώ;") Ωραία. Γιατί είµαι εγώ εδώ; Καλή ερώτηση. Χαίροµαι που ρωτάτε. Είµαι εδώ επειδή µου το ζητήσατε να είµαι. LINDA: Ω! ναι. ADAMUS: Είναι από δικό σας λάθος(καγχασµός) Με ζητήσατε να είµαι εδώ. Είµαι εδώ επειδή έχετε κουβαλήσει τεράστια συνείδηση. Έχετε κουβαλήσει τεράστια συνείδηση του Σπόρου του Χριστού σε αυτόν τον πλανήτη. Τον σπείρατε πολύ-πολύ χρόνο πριν στο έδαφος, στον

17 αέρα, στη µαζική συνείδηση. Την δώσατε στον εαυτό σας προτού καν έλθετε ποτέ ποτέ εδώ. - Οι περισσότεροι από σας - ήσασταν ολόγυρα στα χρόνια του Yeshua. Ήσασταν µέρος ολόκληρης εκείνης της απελευθέρωσης που πραγµατοποιήθηκε στο χρόνο. Ήσασταν εδώ για να φέρετε αυτό που έχετε ονοµάσει συνήθως Νέα Εποχή, και εδώ είµαστε µέσα της. Είµαι εδώ επειδή είπατε ότι αυτή πρόκειται να είναι Η ζωή. Ο Τοβίας ήταν εδώ για τον ίδιο λόγο. Είπατε, "Αυτή πρόκειται να είναι Η ζωή." Ξέρατε, στη λαµπρότητά σας, στην απόλυτη λαµπρότητά σας, ότι υπήρχε µια δυνατότητα να κωλύσετε, σίγουρα υπήρχε η δυνατότητα, να γίνετε διανοητικοί, τα αποτελέσµατα της µαζικής συνείδησης, σαν µια βαριά αιθαλοµίχλη, σαν ένα παχύ κάλυµµα, επρόκειτο να σας κρατήσουν σε καταστολή. Έτσι είµαι εδώ για να βοηθήσω να περάσετε µέσα από αυτό. Να το κάνετε µέσα από το γέλιο, να το κάνετε µέσω της ταραχής, µέσα από το να είστε αναγκασµένοι, ενδεχοµένως µερικές φορές ξύνοντας λίγο τις πληγές. Μου αρέσει όταν οι Shaumbra θυµώνουν µαζί µου, επειδή - αληθινό γεγονός - κάθε φορά που το κάνουν, εντός µιας χρονικής περιόδου γελούν µε τους εαυτούς τους και συνειδητοποιούν ότι είµαι εδώ για να σας κρατήσω σε κίνηση µέσα σε αυτό. Είµαι εδώ επειδή έχουν υπάρξει τόσες πολλές πνευµατικές τάξεις, πνευµατικά σχολεία, πνευµατικές προσφορές, θρησκείες, υποτιθέµενα ιερά βιβλία, και όλα τα άλλα για αιώνες χρόνου, και όντως δεν έχουµε αποφοιτήσει πολλούς ανθρώπους. Κατά τη διάρκεια όλης της ανθρωπότητας, στα εκατοµµύρια των ετών οι άνθρωποι υπήρχαν σε αυτόν τον πλανήτη (πτυχιούχοι). Αυτός είναι ένας χαµηλός, χαµηλός αριθµός. Χαµηλός αριθµός. Είµαι εδώ επειδή σας θέλω να αποφοιτήσετε, και θα κάνω οτιδήποτε χρειαστεί. Θα πάρω τα χρήµατά σας, (γέλιο) πρόθυµα. Μιλάω για το ότι, έχετε παρατηρήσει ότι ο Cauldre δεν βάζει τίποτα στις τσέπες πια; Θα βάλω έναν καθρέφτη στο πρόσωπό σας. Θα έρθω µερικές φορές στα όνειρά σας, θα έχω µακροσκελείς συζητήσεις µε σας. Μερικές φορές έρχοµαι στα όνειρά σας ποζάροντας ως δαίµονας, κακός τύπος, για να σας βάλω σε κίνηση ακόµη και στην κατάσταση του ονείρου, επειδή έχετε µια τάση να εγκαθίστασθε µονίµως ακόµα και τότε. Όλοι θέλετε ευχάριστα όνειρα. Δεν πρόκειται να τα έχετε την στιγµή αυτή. Δεν πρόκειται. Μετακινείστε πάρα πολύ. Συµβαίνουν πάρα πολλά σε αυτόν τον πλανήτη. Είµαι εδώ να αποφοιτήσω µερικούς, ενδεχοµένως περισσότερους από µερικούς, ενδεχοµένως, όλους σας. Αλλά, τελικά, εξαρτάται από σας. Έχω πει στον Cauldre και σε µερικές από τις άλλες οµάδες, "Μόλις πέντε ή δέκα. Αυτό είναι όλο. Ακριβώς πέντε ή δέκα που θα επιτρέψουν στους εαυτούς τους να αναληφθούν σε αυτήν την διάρκεια ζωής "- ανάληψη που ορίζεται ως ενσωµάτωση όλου του εαυτού, συµπεριλαµβανοµένων όλων αυτών των πτυχών, όλων αυτών των προηγούµενων ζωών, συµπεριλαµβανοµένης της ψυχής σας συµπεριλαµβανόµενου του σώµατος και του µυαλού σας, ενσωµατώνοντας εκείνα - "και µένοντας εδώ, και ζώντας εδώ."

18 Δώστε µου πέντε από σας, ακριβώς πέντε, επειδή εκείνοι οι πέντε πρόκειται να κάνουν περισσότερα για τους υπόλοιπους από σας από ότι µπόρεσα ενδεχοµένως να κάνω εγώ. Εκείνα τα πέντε άτοµα πρόκειται να είναι παραδείγµατα που µπορούν να µιλήσουν για το πώς είχαν µια ζωή mofo και εξελίχθηκαν. Και εκείνα τα πέντε, θα αγαπούσα να τους έχω να στέκονται επάνω εδώ - ή δέκα ή είκοσι ή χίλιοι - αλλά να τους έχω να στέκονται επάνω εδώ και να λένε, "ήταν πραγµατικά πραγµατικά εύκολο. Το δυσκόλευα όλη την ώρα. Ήταν πραγµατικά καταπληκτικό, αλλά ήµουν τόσο φοβισµένος να κάνω εκείνο το βήµα, να κάνω εκείνο το τελευταίο βήµα, τόσο φοβισµένος, επειδή θα έπρεπε να τα παρατήσω όλα, "και το κάνετε. Και το κάνετε. "Τόσο φοβισµένος επειδή ανησυχούσα για το πώς θα είχε επιπτώσεις στους άλλους. Τόσο φοβισµένος επειδή δεν ήξερα εάν αυτό όλο ήταν ένα µάτσο makyo, δεν ήξερε εάν έπαιρνα εκείνο το βήµα εάν θα έβγαινα εκτός ύπαρξης, εάν θα πήγαινα στην κόλαση, εάν θα πήγαινα σε κάποιον εξωγήινο πλανήτη." Και εκείνη η οµάδα που πρόκειται να παραταχθεί, επάνω εδώ, πρόκειται να πει, "Ξέρετε τι; Παίρνετε µια βαθιά αναπνοή... παίρνετε µια καλή βαθιά αναπνοή, εµπιστεύεστε τόσο βαθιά τον εαυτό σας που τίποτα άλλο δεν έχει σηµασία - τίποτα, τίποτα άλλο δεν έχει σηµασία- και απλά το κάνετε." Και θυµάστε πώς ήταν όταν µαθαίνατε να κολυµπάτε, και υπήρχε µια λίµνη, και το νερό ήταν κρύο και υπήρχαν πιθανώς τα piranhas σε αυτό, και οι φίλοι σας πήδηξαν µέσα, και εσείς καθίσατε στην άκρη και απλά δεν θα µπορούσατε να το κάνετε; Το µυαλό σας άρχισε να πηγαίνει σε όλα τα πιθανά τραύµατα, σε όλα τα πράγµατα - πόσο κρύο θα ήταν, ίσως να πνιγόσασταν, ίσως θα µεταφερόσαστε µακριά από ένα από αυτά τα ψάρια, ίσως φοβερά πράγµατα θα συνέβαιναν - και έπειτα κάποιος τελικά σοφός ήρθε και σας έσπρωξε µέσα. Και έπειτα είπατε, "καλά, δεν ήταν και τόσο άσχηµο. Ναι, είναι λίγο κρύο. Είναι λίγο κρύο, και ήπια µια ή δύο γουλιές νερό. Αλλά θεέ µου, το σώµα µου ήξερε πώς να τις ξεφορτωθεί. Και, ξέρετε, υπάρχει πολλή διασκέδαση µέσα εδώ." Λοιπόν, αγαπητοί µου φίλοι, να γιατί είµαι εδώ. Δώστε µου πέντε, δέκα, ενδεχοµένως χιλιάδες - ενδεχοµένως, ενδεχοµένως - που µπορούν να είναι εδώ να πούν στους άλλους, "Το Είµαι Αυτό Το Είµαι. Καταλαβαίνω τελικά τι σηµαίνει αυτό." Πέστε το στους άλλους, "ξέρετε, είναι ενδιαφέρον, µπορείτε πραγµατικά να κάνετε αυτήν την ανάληψη, αυτήν την ολοκλήρωση, αυτό το να έλθεις στον εαυτό σου, και είναι πραγµατικά αστείο επειδή δεν χάνετε ούτε ένα πράγµα εκτός από αυτά που πραγµατικά δεν χρειαζόσασταν αρχικά, και δεν χρειάζεστε τα περισσότερα από αυτά που είχατε αρχικά." Έτσι, αγαπητοί Shaumbra, να γιατί είµαι εδώ. Όταν φύγω - χµ, µην µετρήστε το χρόνο - όταν φύγω... KERRI: Αλλά σας αγαπώ. ADAMUS: Ξέρω, και για καλό λόγο (γέλιο)

19 Όταν φύγω - και θα µπορούσε να είναι σε µερικά σύντοµα χρόνια - όταν εγώ φύγω, τι πρόκειται να κάνω έπειτα; Χµ; Πρόκειται να συνεργαστώ ακριβώς µε εκείνη την οµάδα που έχει επιλέξει την ανάληψη, επειδή υπάρχουν µερικές προκλήσεις που µένουν στο φυσικό σώµα µετά από την ανάληψη. Λοιπόν ο Kuthumi και εγώ πρόκειται να συνεργαστούµε µε εκείνη την οµάδα - πέντε, δέκα, είκοσι, χίλιους - εντούτοις πολλοί πρόκειται να είναι. Λοιπόν, αγαπητοί φίλοι, να γιατί είµαι εδώ. Θέλω να αποφοιτήσω... θέλω µερικοί από σας να είναι αληθινοί ζώντες Δάσκαλοι να το κουβαλούν µαζί τους, να καταλαβαίνουν το Εγώ Είµαι. Κατά τα τελευταία κάνα δυο χρόνια, έχουµε χάσει κάµποσους. Χάσαµε κάµποσους. Δεν ήταν το σωστό πράγµα για αυτούς, δεν τους άρεσε ο τρόπος που διοργανώναµε τις πνευµατικές mofoσυνεδριάσεις µας. Αυτοί... EDITH: Νόµιζα ότι είχαµε αναληφθεί ήδη. ADAMUS: Έχετε αναληφθεί, αγαπητή µου, αλλά πότε πρόκειται να το ενεργήσετε και να το είστε και να το ζήσετε ; EDITH: Το ενεργώ πάντα. ADAMUS: Ναι, δεν µιλώ µόνο σε σας, αλλά στον καθένα, επειδή εφ' όσον υπάρχει δράµα και τραύµα και χωρισµός από το σώµα και από το µυαλό και από το πνεύµα, εσείς έχετε αναληφθεί, αλλά πρόκειται τώρα να επιτρέψετε στον εαυτό σας να το ζήσει; Είστε απολύτως σωστή, έγινε ήδη. Αλλά περνάτε από αυτό, τώρα, από την εµπειρία του πώς ήταν αυτό. Ναι. Καταλαβαίνετε; EDITH: Ναι, ξέρω ότι αυτό είναι αυτό που κάνουµε τώρα. ADAMUS: ναι. EDITH: Άλαλοι όπως είµαστε. ADAMUS: Όχι άλαλοι! Όχι... που είναι το µικρόφωνο; Όχι άλαλοι. (Ο David το κρατά ) Aχ. Πού είναι η Linda; (κάποιο γέλιο) Ένα λεπτό, θα πάω να την φέρω. (ο Adamus βαδίζει κάτω στο διάδροµο αλλά αρχίζει να κρυφογελά όταν τον εµποδίζει ο David)

20 Λοιπόν, αγαπητοί Shaumbra, Edith έφερες στο προσκήνιο ένα καλό σηµείο. Φέρνεις επάνω ένα πολύ καλό σηµείο, επειδή έχεις αναληφθεί, έτσι που δεν υπάρχει πραγµατικά τίποτα που πρέπει να κάνεις. Αλλά ακόµα, είστε σε αυτό το... (κάποιος φτερνίζεται) Στην υγειά σου! Είστε σε έναν τύπο - νοοτροπίας είναι ο καλύτερος τρόπος για να ειπωθεί - σε έναν τύπο συνείδησης που ακόµα σκέφτεστε ότι πρέπει να κερδίσετε το - όχι µόνο εσείς, µιλώ σε όλους τους Shaumbra - ότι πρέπει να κερδίσετε τον δρόµο σας προς τα εκεί. Αυτοί που στέκονται επάνω µπροστά, που τελικά το έχουν, που δεν ανησυχούν ποτέ για τα χρήµατα πια, για την υγεία ή τις σχέσεις τους ή οτιδήποτε από αυτά, είναι αυτοί που πρόκειται να πουν, "ναι, είναι αληθινό! Αναλήφθηκα ήδη, αλλά ενεργούσα σαν να µην είχα αναληφθεί. Περνούσα από την εµπειρία του πώς επρόκειτο να είναι το να φτάσεις στην ανάληψη, και νόµιζα ότι δεν είχα πραγµατικά κάποια επιλογή για το πώς επρόκειτο να την βιώσω." Το γεγονός είναι, πράγµατι, ότι εσείς έχετε όντως µια επιλογή. Θέλετε να το κάνετε ως συγγραφέας; Θέλετε να το κάνετε ως κλόουν; Θέλετε να το κάνετε ως ιερό πρόσωπο; Θέλετε όντως να το κάνετε απλά διασκεδάζοντας, απολαµβάνοντας τη ζωή; Καταλαβαίνετε. Λοιπόν ας πάρουµε µια βαθιά αναπνοή µε αυτό. Λοιπόν κοιτάζω στα µάτια σας. Ναι, κοιτάζω στα µάτια σας και όλους σας - σχεδόν όλους... (σκύβει κοιτάζοντας αδιάκριτα στα µάτια των ανθρώπων)... ε!, όλοι σας, όλοι σας κάνετε πραγµατικά αρκετά καλά να εξετάζετε από τί περνάτε. Ναι, µην ταλαιπωρήστε, πραγµατικά. Πραγµατικά. Και το λέω ξέροντας ότι τόσοι πολλοί που κατά κάποιον τρόπο ήταν µε µας έχουν εγκαταλειφθεί. Μερικοί έχουν περάσει στην άλλη πλευρά. Πέθαναν. Μπουµ. Χαχ, µου αρέσει να γελώ για τον θάνατο. Χα, χα, χα, χα, χα (µόνο µερικοί στο ακροατήριο αποκρίνονται λέγοντας "χα, χα, χα") Δεν είναι πολύ να πειστικό. LINDA: Ναι, αυτό είναι πραγµατικά αστείο. ADAMUS: Πρόκειται να µιλήσω για το θάνατο µόλις σε µια στιγµή. Όχι, αγαπώ το θάνατο. Είναι αστείο, πραγµατικά. Λοιπόν σας εξετάζω και µην ταλαιπωρήστε. Πραγµατικά, το κάνετε αρκετά καλά. Το κάνετε πραγµατικά καλά. Μπορείτε να χαµογελάσετε. Μπορείτε να γελάσετε. Ναι. Θα µπορούσατε να µου δώσετε ένα φιλί εν τούτοις; (Η Michelle του δίνει ένα φιλί) Aχχχ. Γχουου! Λοιπόν είναι µάλλον δύσκολο, µάλλον προκλητικό να περάσετε από αυτό, όπως ξέρετε. Όπως ξέρετε. Αλλά δεν είναι µεγαλειώδες ; Δεν είναι µεγαλειώδες ; Δεν είναι καταπληκτικό; ναι. Αυτό το ακροατήριο, "Eχ, ουχχ, εχχ." (γέλιο)"βέβαια. Θα πούµε ναι τώρα, αλλά το εννοούµε πραγµατικά;"

21 Δεν είναι καταπληκτικό, δεν είναι όµορφο να είσαι εδώ στη Γη; Είναι απόλυτο... (Ο Adamus σκάει φιλιά στους online θεατές) Ναι, για σας επίσης. Δεν είναι απολύτως καταπληκτικό; SUZY: Ναι. Ναι είναι. Θάνατος ADAMUS: Λοιπόν ας τον µετρήσουµε. Ας τον µετρήσουµε. Επιτρέψτε µου να µιλήσω για το θάνατο πρώτα. Γελώ µε το θάνατο. Χα, χα. Και φέρνω στο προσκήνιο τον θάνατο σήµερα, και, επ' ευκαιρία εάν οποιοιδήποτε από σας σκέφτονται ότι πηδάω γύρω από το ένα θέµα στο άλλο χωρίς οποιαδήποτε λογική ροή, ότι δεν µπορώ ποτέ να καθίσω στην καρέκλα, έχετε δίκιο (γέλιο) Απολύτως. Γιατί το κάνω αυτό; KERRI: Θέλετε να τα ανακατατάξετε. ADAMUS: Να τα ανακατατάξω. Μου αρέσει αυτό... επειδή είµαι ένα mofo! Ποιος το είπε αυτό; Ποιος το είπε αυτό; (γέλιο) Για να τα ανακατατάξω. Αντιλαµβάνεστε ότι εάν έκανα τον παλαιό τρόπο της διδασκαλίας µε το εγχειρίδιο και ακριβώς όλα να ακολουθούσαν ακόµη και ένα συµπαθητικό σχέδιο, τι ροχαλητό θα υπήρχε. *Τί ροχαλητό. Εάν απλά καθόµουν στην καρέκλα εδώ και άφηνα τον Cauldre να αναπαύει την φτωχή πλάτη του και τα πόδια, τι ροχαλητό. Οπότε διασκεδάζουµε. Τα αναµιγνύουµε. Και τι θα έκαναν τα άτοµα στην κάµερα εάν απλά ήµουν... και τα άτοµα που ασχολούνται πίσω. Βλέπετε, βοηθώ το πρόβληµα της ανεργίας (γέλιο) Οπότε τα αναµιγνύουµε Γέλιο. Γελάστε όλοι όσοι θέλετε, επειδή θα µιλήσουµε για το θάνατο για µια στιγµή. Θέλω να το φέρω στο προσκήνιο Ο θάνατος, όπως έχω πει πριν, είναι ένα πολύ φυσικό πράγµα. Είναι ένα καλό πράγµα. Τον προγραµµατίσατε.εσείς, σαν, να τον θέσατε σε εφαρµογή. Γιατί; Διαφορετικά θα µένατε κολληµένοι σε αυτήν την θέση, και υπάρχουν περισσότερα να κάνετε. Υπάρχουν περισσότερα να δείτε. Υπάρχουν περισσότερα να δηµιουργήσετε. Έτσι ήρθατε κάτω εδώ και είπατε, "Είναι καλύτερα να έχουµε τη στρατηγική της εξόδου µας," όπως κάνουν οι καλοί επιχειρηµατίες "Καλύτερα να έχουµε τη στρατηγική για την έξοδό µας. Τι θα είναι

22 αυτό; Λήξη! Έξω από το φυσικό σώµα." Εύκολο πράγµα να το κάνεις. Είναι ένα λυπηρό πράγµα την στιγµή αυτή εν τούτοις. Εγώ... επ 'ευκαιρία τον προσεχή µήνα - αυτό το µήνα, τον προσεχή µήνα - θα κάνουµε µια διαδικασία στο DreamWalker Death, και θα είναι... LINDA: πραγµατικά. ADAMUS: Θα είναι µια επίδειξη κωµωδίας (γέλιο) Σοβαρά. Πρέπει να είναι! Πρέπει να είναι! Πώς αλλιώς θα µπορούσαµε να ακολουθήσουµε στο DreamWalker Death- ένα από τα σχολεία που έκανα - χωρίς να είναι µια πράξη κωµωδίας; (Η Linda κάνει µια γκριµάτσα και ο Adamus γελά µε συγκρατηµένα γέλια, κάποιο γέλιο στο ακροατήριο) καταλαβαίνετε; Είναι αστείο ήδη. Λοιπόν θάνατος. Ο θάνατος είναι... είναι πάρα πολύ κακός ο τρόπος µε τον οποίο συµβαίνει τώρα. Ενδεχοµένως, θα βοηθήσετε να το αλλάξετε αυτό, την συνείδηση γύρω από το θάνατο. Οι άνθρωποι αρρωσταίνουν, ή την στιγµή αυτή χάνουν το µυαλό τους, αλλά όχι σε µια επάγρυπνη κατάσταση του είναι. Μπορείτε να χάσετε το µυαλό σας. Μπορείτε να πάτε πέρα από το µυαλό σας και να είστε πολύ συνειδητοί από το τί άλλο υπάρχει έξω εκεί ενώ έχετε επίγνωση του τί συµβαίνει εδώ. Έτσι τους παίρνει επτά, δέκα χρόνια για να πεθάνουν. Και δεν το λέω αυτό χωρίς συµπόνια, αλλά αυτό είναι ένα µακρύ χρονικό διάστηµα για να τεθεί εκείνο το φορτίο σε άλλους ανθρώπους και σε σας και στην ψυχή σας. Υπάρχουν πραγµατικά πολύ λίγα για να µαθευτούν σε αυτό το χρονικό διάστηµα, και αυτό είναι επίπονο και είναι υποβιβαστικό. Ω! Θεέ µου, θέλετε κάποιον που πρέπει να σας καθαρίζει και να σας ταΐζει προτού να φύγετε; (το ακροατήριο λέει "όχι") όχι, δεν το νοµίζω. Δεν σκέφτοµαι έτσι Λοιπόν αφορά τον θάνατο µε αξιοπρέπεια, θάνατος για το να µάθετε πώς να περπατήσετε έξω όταν είστε έτοιµοι. Όχι όταν έχετε ένα µάτσο συναισθηµατικές κουράδες και θέλετε απλά να κατεβείτε από τον πλανήτη,αλλά όταν είστε πραγµατικά έτοιµοι να φύγετε. Και αργά ή γρήγορα θα φύγετε, είτε αναληφθείτε σε αυτήν την διάρκεια ζωής ή όχι. Ίσως να αποφασίσετε να µείνετε εδώ 200 χρόνια προτού να φύγετε. Πεντακόσια. Αυτά είναι πολλά χρόνια. Αυτά είναι πολλά χρόνια. Αλλά, αγαπητοί Shaumbra, ο λόγος για τον οποίο φέρνω στο προσκήνιο τον θάνατο, είναι... υπάρχει ένα µεγάλο σύννεφο θανάτου παντού γύρω από τη Γη αµέσως τώρα. Είναι παντού γύρω από τη Γη. Είναι ένα ζήτηµα στη µαζική συνείδηση. Πιθανώς αυτό είναι το ζήτηµα που επικρατεί περισσότερο στη µαζική συνείδηση. Θεωρείστε την µαζική συνείδηση σαν αυτό το µεγάλο παχύ καφετί είδος άσχηµου σύννεφου γύρω από τη Γη. Ο θάνατος είναι ίσως η πιό επικρατούσα ενέργεια σε αυτή αµέσως τώρα. Γιατί; KATHLEEN: φόβος.

23 ADAMUS: Σας ευχαριστούµε. Φόβος. Φόβος. Πολλές από τις χώρες στον κόσµο έχουν έναν πληθυσµό που γερνάει, αρχίζετε να σκέφτεστε περισσότερο για το θάνατο από όσο σκεφτόσασταν στο παρελθόν. Φόβος, σενάρια για το τέλος του κόσµου, και αυτό επίσης που συµβαίνει είναι ότι πολλά όντα που θάφτηκαν στο έδαφος... Δεν συµπαθώ τον ενταφιασµό, επ' ευκαιρία. Φιού!. Χµ. Κάψτε το, αποτεφρώστε το, κονιορτοποιείστε το, αφήστε το (η Linda κουνάει το κεφάλι της, λίγο γέλιο από τους ανθρώπους ), επειδή δεν έχω ενδιαφέρον για τα κρεµατόρια. Όταν θάβετε κάποιον στο έδαφος, πολλή από την ενέργεια του παραµένει εκεί. Το καθιστά δυσκολότερο για αυτούς να ενσαρκωθούν, αν και το κάνουν, και έπειτα γίνεται πραγµατικά ένα ανακάτεµα. Το καθιστά δυσκολότερο για τη Γη, που κληρονοµείτε τώρα από τη Gaia, να ρυθµιστούν και να αντιµετωπιστούν όλες οι ενέργειες. Είναι αληθινά περιβαλλοντικά απορρίµµατα. Είναι αληθινά µια ρύπανση - ενεργειακή ρύπανση - όταν έχετε όλους αυτούς τους θαµµένους οργανισµούς στο έδαφος. Αλλά βγαίνουν την στιγµή αυτή, πολλοί από αυτούς. Λοιπόν υπάρχει ολόκληρη αυτή η συνείδηση του θανάτου που συνδέεται µε αυτήν, συν ακριβώς ο φόβος - οι πόλεµοι, η τροµοκρατία, όλα τα άλλα που συνεχίζονται, άνθρωποι που φοβούνται την πείνα, που φοβούνται τον καιρό, πράγµα το οποίο αυτοί πιθανώς θα πρέπει - αλλά υπάρχουν όλα αυτά που συµβαίνουν. Έτσι πρόκειται να υπάρχει µια µεγάλη εστίαση εδώ, θα έλεγα στους επόµενους µήνες του χρόνου, κοιτάζοντας κάτω στο σωλήνα της µαζικής συνείδησης, ότι πρόκειται να υπάρχει πολύ - περισσότερο από το συνηθισµένο - ενδιαφέρον για το θάνατο. Τι σηµαίνει αυτό; Καλά, σηµαίνει ότι το Hollywood αναµιγνύεται, περισσότερες ταινίες για το θάνατο, περισσότερες ταινίες για την µετά θάνατον ζωή. Βοηθώ να γραφτεί ένα χειρόγραφο σε µια ταινία από αυτές την στιγµή αυτή. Δεν µπορούµε να δηµοσιεύσουµε το όνοµα επειδή δεν έχουµε αποφασίσει ακόµα, αλλά κάνουµε µια ταινία για το θάνατο, για τις άλλες σφαίρες, τις κοντινές στην Γη Σφαίρες. Ναι. Λοιπόν ξέρω, σκέφτεστε εδώ, αγαπητή Linda Eesa, "Αυτόw είναι τόσο καταπληκτικόw. Αυτόw µπορεί... " LINDA: Καταπληκτικό! Είµαι τόσο ψυχική! (γέλιο) Αναγνώστης του µυαλού! ADAMUS: "Αυτός µπορεί να κάνει αυτά τα Shouds. Μπορεί να πίνει κρασί και να δειπνεί σε όλη την Ευρώπη, και µπορεί να βοηθάει να γραφτεί µια ταινία." Καταπληκτικό, έτσι δεν είναι. LINDA: Καταπληκτικό! ADAMUS: Και ξέρετε κάτι, αγαπητοί Shaumbra; Και σεις µπορείτε επίσης. Αυτό που κάνω ίσως κι εσείς µπορείτε να το κάνετε. Να κλέβετε τις λέξεις του Yeshua. Εντάξει, αυτό που κάνω µπορείτε να το κάνετε καλύτερα (καγχάζοντας)

24 Λοιπόν ο θάνατος πρόκειται να είναι ένα µεγάλο ζήτηµα, πολλή εστίαση σε αυτόν. Και, φυσικά, πολλοί τσαρλατάνοι πρόκειται να αναµιχθούν όσο ποτέ. Περισσότερα φαντάσµατα και πνεύµατα κρέµονται ολόγυρα περισσότερα από ποτέ πριν, και εσείς πρόκειται να τα αισθανθείτε. Υπάρχει περισσότερη δραστηριότητα θανάτου που πραγµατοποιείται αµέσως τώρα, πολλοί από σας το αισθάνεστε. Ο θάνατος µπαίνει στα όνειρά σας. Είναι, και σας φοβίζει σαν κόλαση µερικές φορές, επειδή έπειτα αρχίζετε να σκέφτεστε για τη θνησιµότητά σας. Δεν είναι για το περιεχόµενο των ονείρων. Δεν είναι για σας. Δεν είναι για το ότι εσείς πεθαίνετε. Αισθάνεστε απλά αυτήν την ενέργεια του θανάτου, και θα έρθει σε σας στο όνειρο. Και ξέρετε τι να κάνετε όταν σας έλθει στο όνειρο; Γελάτε µε αυτό! Χα, χα, χα, χα, χα. Χα, χα! Aχχ... (κανένας δεν γελά) Ξέρετε, ο θάνατος είναι ένα ενδιαφέρον θέµα. Καθένας τον φοβάται. Πόσοι άνθρωποι πρόκειται να πάνε σε ένα εργαστήριο θανάτου, πραγµατικά; Όχι πολλοί. Ναι. Μερικοί από σας τρελοί, αλλά κανένας δεν επιθυµεί πραγµατικά να µιλήσει για αυτόν. Κανένας δεν επιθυµεί πραγµατικά να πάει σε εκείνο το θέµα. Είναι ένα όµορφο πράγµα. Είναι πραγµατικά Όταν φτάνετε στην άλλη πλευρά, είναι ένα όµορφο πράγµα. Από την ανθρώπινη προοπτική, είναι πραγµατικά µίζερο. Υπάρχει τόσο πολλή παραπληροφόρηση, ή έλλειψη πληροφοριών, ή πυρ και θείον εξ ουρανού, ή ενοχή που συνδέεται µε αυτόν. Όταν µπορείτε να το απελευθερώσετε- όταν το απελευθερώνετε, αγαπητοί Shaumbra, - τον φόβο του θανάτου, έχετε κάνει µακρύ δρόµο στο να καταστήσετε τη ζωή να αξίζει. Είστε πραγµατικά µακριά. Όταν απελευθερώνετε αυτόν τον φόβο του θανάτου, θα συνειδητοποιήσετε ότι είναι σαν ένα κοµµάτι του κέικ. Μπορεί να επιλεχτεί. Μπορείτε να προσχεδιάσετε τον εορτασµό από την άλλη πλευρά. Έχουµε τους προµηθευτές από την άλλη πλευρά που βοηθούν, και εσείς δεν είναι απαραίτητο να τους πληρώσετε τίποτα! Επιλέγετε ακριβώς αυτό που θέλετε, και θα είναι εκεί. Θα έχουν ένα µεγάλο πάρτι για σας. Ή θα σας αφήσουν µόνο, ή µπορείτε να καθίσετε. Θα είµαι εκεί. Αληθινά, για καθέναν από σας. Θα είµαι εκεί όταν φθάσετε εκεί. Και πρόκειται να γελάω και να γελάω. Ενδεχοµένως, θα γελάτε επίσης και σεις, επειδή θα είναι πραγµατικό αδέξιο εάν δεν γελάτε (γέλιο)γουου! Αυτό συµβαίνει µερικές φορές, δεν είναι καλό! Αλλά γελούν αργά ή γρήγορα. αργά ή γρήγορα. (Συγκρατηµένα γέλια του Adamus) Έτσι, αγαπητοί Shaumbra, ο θάνατος είναι στο πρόσωπό σας. Δεν αφορά σας. Αφορά την συνείδηση του πλανήτη. Είναι για ολόκληρη αυτήν την ερώτηση του αν θα συνεχίσει άραγε αυτός ο πλανήτης να εξελίσσεται, να φωτίζεται και να γίνεται συνειδητός λόγω υµών και άλλων όπως εσείς που βοηθούν να το κάνουν αυτό; Η υψηλότερη συνείδηση αυτού του πλανήτη θα πάει µακριά στη Νέα Γη, θα εγκαταλείψει αυτήν την περιοχή; Αυτό όλο θέτει αυτές τις ερωτήσεις. Αυτό θέτει ερωτήσεις των νέων που έρχονται για πρώτη φορά. Αυτοί ποτέ δεν βίωσαν τον θάνατο, και µερικοί από αυτούς έχουν πεθάνει - πρωτάρηδες, τα Κρυστάλλινα Παιδιά. Οι ενέργειες είναι τόσο έντονες εδώ, και δεν έχει σηµασία από πόση εκπαίδευση περνάνε, όταν προσγειώνονται εδώ,

25 όταν φτάνουν εδώ, αυτό είναι πέρα από αυτό που θα µπορούσαν ενδεχοµένως να έχουν φανταστεί. Η ένταση, η πίεση, η τρέλα, η έλλειψη πραγµατικής ροής στην καρδιά, οι περιορισµοί, οι νόµοι - δεν µπορούν να πιστέψουν τους νόµους. Μερικοί από αυτούς είχαν πει ότι θα ήθελαν να πάνε στη νοµική σχολή. Έφτασαν εδώ. Έριξαν µια µατιά στους δικηγόρους - ω! λυπάµαι, δεν θα έπρεπε να το πω-... µερικοί από σας είναι δικηγόροι, αλλά καλοί δικηγόροι - οι νόµοι, οι παλαιές επικαλύψεις, και έτσι βγαίνουν από την ζωή. Οπότε είναι ο πρώτος θάνατός τους. Αυτή ήταν µια εµπειρία για αυτούς, όπως ήταν και για σας. Θυµάστε τον πρώτο θάνατό σας, τον βιολογικό θάνατο µετά από την πρώτη φυσική γέννησή σας; (µερικοί στο ακροατήριο λένε "όχι") καλά θα µπορούσατε. Θέλετε να προσπαθήσετε; Πάρτε µια βαθιά αναπνοή. Μετά την πρώτη φυσική γέννησή σας, η οποία ήταν ενδιαφέρουσα - αισθανθήκατε κάπως παγιδευµένοι, είχατε δυσκολίες να προσαρµοστείτε σε όλες τις ενέργειες του πλανήτη τότε πίσω στον χρόνο - πώς ήταν ο πρώτος θάνατός σας ; Μια λέξη. Αρχίζει µε "α." (κάποιος λέει "απελευθέρωση") ή µε ένα "λ." ναι. Λύτρωση. Απελευθέρωση. Απελευθέρωση. Και αληθινά ήταν µια ανακούφιση. "Οααα! Ήταν έντονο." Αλλά ακριβώς όπως αυτοί που ανεβαίνουν στο καταδυόµενο τρενάκι του λούνα παρκ και τρελαίνονται από φόβο, τι κάνουν; (το ακροατήριο λέει "πάµε πίσω!") "Ω! ναι! Ας πηδήξουµε έξω από το αεροπλάνο!"(κάποιο γέλιο) Ένα τέλεια καλό αεροπλάνο χωρίς τη µηχανή, και έπειτα εσείς πηδάτε. Τους φοβίζει κάθε φορά. Αλλά τι κάνουν; Επιστρέφουν επάνω, τις περισσότερες φορές, εκτός αν το αλεξίπτωτο δεν ανοίξει. Λοιπόν, αγαπητοί Shaumbra, θάνατος,πρόκειται να είναι ένα ζήτηµα. Πρόκειται να τον αισθανθείτε. Δεν αφορά το θάνατό σας. Παρακαλώ καταλάβετε το αυτό. Παρακαλώ καταλάβετε το αυτό. Θα κάνουµε αυτήν την πρόσθετη τάξη για τον θάνατο, και ιδιαίτερα πρόκειται να εστιάσουµε στην προετοιµασία της µετάβασής σας - όταν εσείς το θελήσετε. Δείτε, την στιγµή αυτή δεν είστε βέβαιοι. "Δεν είµαι βέβαιος πότε πρόκειται να αφήσω αυτόν τον πλανήτη." Ξέρετε, είναι στις ειδήσεις όλη την ώρα. Τίς προάλλες ένας δηµοφιλής - τ ονοµάζετε αστέρι της ροκ, τίποτα άλλο παρά ένας µουσικός, κάπως - πέθανε. Davy Jones. Μπουµ! Απλά πήγε από την άλλη πλευρά. Οπότε τι κάνει αυτό; Παίρνει τον καθένα να κάνει- "Aχ! Πότε πρόκειται να συµβεί σε µένα;! Μήπως πρόκειται να συµβεί στη µέση του προγεύµατός µου - πσιού! - να πεθάνω;" Ξέρετε για τι πράγµα ελπίζετε ; Ότι θα συµβεί στο µέσο της νύχτας και δεν θα ξέρετε καν. Σωστά. Ναι, και δεν θα κάνετε άνω κάτω τον εαυτό σας. (Συγκρατηµένα γέλια του Adamus)

26 Μέτρηση των Ενεργειών Λοιπόν, αγαπητοί Shaumbra, πάρτε µια βαθιά αναπνοή. Πρόκειται να µετρήσουµε κάποια ενέργεια σήµερα. Λέω ότι φαίνεστε καλά. Αισθάνεστε καλά. Πολύ καλύτερα, πιό νεανικοί, και πιο θυµωµένοι από αυτό που ήσασταν µερικά χρόνια πριν! Τόσο καλοί! (το ακροατήριο λέει "ναι!") Ναι! Πιό εγκάρδιοι! Πιό εγκάρδιοι! Ξέρετε, επιθυµώ να δω το θυµό. Είναι προσδιορισµός. Βγαίνει κάποια ενέργεια. Σε µερικές από τις Μυστηριακές Σχολές, θα είχαµε ακριβώς τους ανθρώπους να πάνε να ουρλιάζουν στο φεγγάρι απλά για να το βγάλουν έξω, να γαβγίζουν και να κραυγάζουν και να στριγκλίζουν µόνο και µόνο για να το βγάλουν έξω, για να σας βγάλουµε από εκείνο το κρύψιµο. Έτσι πρόκειται να εξετάσουµε µερικές ενέργειες σήµερα. Παρακαλώ µπορείτε να βρείτε έναν παρτενέρ; Παρακαλώ βρείτε έναν παρτενέρ και σταθείτε επάνω. Παρτενέρ. Παρτενέρ. Αυτό σηµαίνει ένα άλλο πρόσωπο (γέλιο) Γενικά, αυτό δεν σηµαίνει τον εαυτό σας. Για εκείνους που παρακολουθούν on-line, παρακαλώ, εάν είστε µε άλλους, βρείτε έναν παρτενέρ. Εάν είστε µόνοι, φανταστείτε έναν παρτενέρ. Είµαι βέβαιος ότι οι περισσότεροι από σας είναι... έι! - µην µιλάτε στην τάξη µου όταν µιλώ εγώ. Μπορείτε να γελάσετε, δεν µπορείτε να µιλήσετε. (ο Adamus δοκιµάζει τα καπέλα) Πάρα πολύ µικρό. Μπορώ να δοκιµάσω το δικό σας; Σας ευχαριστούµε. Αυτός έχει µεγάλο κεφάλι, έτσι δεν είναι; (αναφερόµενος στον Cauldre) Σας ευχαριστούµε. Λοιπόν, αγαπητοί Shaumbra, είµαι βέβαιος ότι όλοι είστε εξοικειωµένοι µε την κινησιολογία - δοκιµή των µυών - και λειτουργεί πραγµατικά. Λειτουργεί πραγµατικά. Έτσι πρόκειται να κάνουµε λίγο σήµερα. Έχετε έναν παρτενέρ. Αποφασίστε ποιος πρόκειται να είναι ο δοκιµαστής και ο δοκιµαζόµενος. (κάποιο γέλιο) Με άλλα λόγια, το ένα άτοµο θα δοκιµάσει στο άλλο. LINDA: Δοκιµαζόµενοι;

27 ADAMUS: Δοκιµή... Είπα δοκιµαζόµενος. Μην µιλάτε στην τάξη µου. Σας ευχαριστούµε. Αυτή είναι σοβαρή εργασία. (Συγκρατηµένα γέλια του Adamus µε το πορφυρό καπέλο που φορά, γέλιο) Λοιπόν, αγαπητοί Shaumbra... (δίνει το καπέλο στη Linda) Ω!, θα το επιστρέψετε αυτό στη νέα κυρία; LINDA: Ναι. Είναι τόσο χαριτωµένη. ADAMUS: Τώρα, αυτός που δοκιµάζεται, εσείς πρόκειται να βάλετε και τα δύο χέρια έξω. Βάλτε τα... Πρόκειται να το δείξω πρώτα. Ανεχτείτε µε µια στιγµή, καθώς πηγαίνω στην σκηνή της επίδειξης. (κουβαλάει µια καρέκλα και στέκεται σε αυτήν) Σας ευχαριστούµε. Λοιπόν πρόκειται να βάλετε τα χέρια σας έξω µπροστά από σας (δείχνει), και ο άλλος, αφού δώσω τη λέξη κλειδί, ο άλλος πρόκειται να πιέσει προς τα κάτω (γυρίζοντας στη Linda) Εάν θα θέλατε... δικιά µου, έχετε γίνει κοντύτερη αφότου αρχίσαµε (κάποιο γέλιο) LINDA: Εδώ, επιτρέψτε µου να ανεβώ σε µια καρέκλα. ADAMUS: Σας ευχαριστούµε. Σας ευχαριστούµε. Σας ευχαριστούµε. LINDA: Πρόκειται να το κάνουµε αυτό πλευρά µε πλευρά ή τι; ADAMUS: ναι. Ω! εσείς φοράτε εκείνες τις µπότες (πατάει πάνω στην καρέκλα) Εντάξει. Και χρειαζόµαστε λίγη περισσότερη απόσταση. (περπατάει προς τα πίσω από την καρέκλα) έτσι... LINDA: Διασκεδάζετε µε το µπόι µου; ADAMUS: Κάπως έτσι. Παλάµες κάτω, και πρόκειται να δώσω µια λέξη κλειδί, και αυτός που δοκιµάζεται πρόκειται να εισπνεύσει και να το αισθανθεί. Και έπειτα ο άλλος - ο παρτενέρ σας - πρόκειται να πιέσει προς τα κάτω τα χέρια του για να δει το ποσό της αντίστασης. Ναι. Λοιπόν τί µας δείχνει αυτό ; Καλά, καθώς περνάµε από µερικές από τις λέξεις κλειδιά, θα δείτε εάν έχετε την καλή ισχυρή ενέργεια µε εκείνη την λέξη, ή αδύνατη ενέργεια. Παρακαλώ µην βλάψτε το άλλο άτοµο από καµιά άποψη.

28 Λοιπόν εντάξει, ετοιµαστείτε. Τα χέρια έξω παρακαλώ, για αυτόν που δοκιµάζεται, και ο άλλος που κάνει τη δοκιµή, να είναι έτοιµος. Πρόκειται να πω τη λέξη και έπειτα θα την εισπνεύσετε, θα της δώσετε περίπου τρία δευτερόλεπτα, και θα κάνετε έπειτα τη δοκιµή. Έτσι η πρώτη λέξη είναι "Νέα Ενέργεια." Εισπνεύστε την. Και κάνετε τώρα την δοκιµή. (µικρή διακοπή) Καλά. Άριστα. Άριστα. Καλά. Καλύτερα από ότι νόµιζα. Άριστα. Σας ευχαριστούµε. Εντάξει. Τώρα πάρτε µια βαθιά αναπνοή. Θα το κάνουµε πάλι. Δοκιµάζουν τα ίδια άτοµα και δοκιµάζεται το ίδιο άτοµο, και έπειτα θα αντιστρέψουµε τους ρόλους σε ένα λεπτό. Η επόµενη λέξη είναι... πάρτε µια βαθιά αναπνοή... "η βιολογία σας." "Η φυσική ύπαρξή σας." Πάρτε µια βαθιά αναπνοή. Αισθανθείτε το. Τώρα δοκιµάστε. Δοκιµάστε. Δοκιµάστε. (µικρή διακοπή) Ωραία. Τώρα εφαρµόστε λίγο περισσότερη πίεση εκεί. Μην είστε λαπάδες. Εφαρµόστε πίεση (γέλιο) Σπάστε το χέρι τους εάν χρειάζεται! Ωραία, τώρα, και κάνω µια επισκόπηση εδώ, αλλά δεν υπήρξε τόση ενέργεια ή σταθερότητα όσο µε την πρώτη λέξη. Λοιπόν, εντάξει, πάρτε µια βαθιά αναπνοή. Τινάξτε τα χέρια σας έξω για λίγο. Κάνετε να κυκλοφορήσει το αίµα σε αυτά. Εντάξει τώρα... και θυµηθείτε τις παλάµες κάτω. Λοιπόν, η επόµενη λέξη - το ίδιο πρόσωπο είναι σε δοκιµασία και ίδιο πρόσωπο δοκιµάζει - επόµενη λέξη είναι η "Η διανοητική ισορροπία σας." (κάποιο γέλιο) καλά, µπορούµε απλά να σταµατήσουµε αυτήν την δοκιµή αµέσως. Αυτό δεν αξίζει καν mofo! (γέλιο) Τώρα, εκείνοι οι άνθρωποι που παρακολουθούν on-line που θέλουν πραγµατικά να είναι σοβαροί µε αυτό - δεν ξέρω γιατί - αλλά ας το κάνουµε πάλι.

29 Πάρτε µια βαθιά αναπνοή... "η διανοητική ισορροπία σας." Εντάξει. Εισπνεύστε και δοκιµάστε. (µικρή διακοπή) Δεν είπα παραδοθείτε (γέλιο) είπα δοκιµάστε! Δεν είπα αφήστε απλά να πέσουν τα χέρια σας. Είπα λάθος πράγµα; Είπα απλά αφήστε τα ; Εντάξει. Ας κάνουµε µια φορά ακόµη. Πάρτε µια βαθιά αναπνοή. Πάρτε µια βαθιά αναπνοή... Αυτή... βαθιά αναπνοή... "Adamus." "Adamus." (κάποιος λέει "Ω!") Τι;! "Adamus." Πάρτε µια βαθιά αναπνοή... (µέρη) "Adamus." Δοκιµάστε το. Σπρώξτε σκληρά. Ελάτε. Σπρώξτε σκληρά. Γιατί µερικοί από σας φοβούνται να σπρώξουν σκληρά; Ωραία. Εντάξει, και µια φορά ακόµη. Τώρα πάρτε µια βαθιά αναπνοή και πραγµατικά αισθανθείτε το. Ας το αισθανθούµε. Κανένας άλλος θόρυβος στο δωµάτιο. Χρειάζοµαι ένα µακρύ ραβδί ή κάτι που µπορώ... Πάρτε µια βαθιά αναπνοή και κλείστε τα µάτια σας - για εκείνους που δοκιµάζονται - κλείστε τα µάτια σας και αισθανθείτε το. Σηµαντικό. "Η δέσµευσή σας µε τον εαυτό σας." Εισπνεύστε το. "Η δέσµευσή σας µε τον εαυτό σας." Εισπνεύστε το. Εντάξει και κάνετε την δοκιµή. (µικρή διακοπή) Ενδιαφέρον. Ενδιαφέρον. Ωραία. Πάρτε µια βαθιά αναπνοή και δώστε µια χειραψία στον εαυτό σας (επιδοκιµασία ακροατηρίου). Τώρα πρόκειται να αντιστρέψουµε τους ρόλους. Παραµείνετε µε τον ίδιο συνεργάτη, αλλάξτε ρόλους. Αλλάξτε ρόλους. Ναι, τινάξτε έξω τα χέρια σας. Ξέρω είναι η πιο πολλή άσκηση που έχετε κάνει στους δύο µήνες (γέλιο) Πιείτε µια γουλιά νερό εάν χρειάζεστε. Ξέρω ότι είναι επίµονο. Ξέρω ότι είστε όλος ιδρώτα. Πρέπει να ανοίξουµε την πίσω πόρτα εδώ. Κάνει ζέστη µε όλη αυτήν την φυσική εργασία. Αληθινά, ας ανοίξουµε εκείνη την πίσω πόρτα. Καταπληκτικά. Πραγµατικά δούλεψε ιδρώτας εδώ. Πρέπει να κάνουµε ένα βίντεο βίντεο ασκήσεων. Εντάξει. Πάρτε µια βαθιά αναπνοή. Πάρτε µια βαθιά αναπνοή.

30 Εντάξει, πρόκειται να αντιστρέψουµε τους ρόλους. Τώρα, ξέρετε τι να κάνετε (το ακροατήριο αποκρίνεται στο δροσερό αέρα που φυσά) Γχουου ουιιι! Γχουου ουιιι! Πρόκειται να αντιστρέψουµε τους ρόλους εδώ (αποκρινόµενος σε ένα µη ακουόµενο σχόλιο) Καλά, ρωτήσατε. Εγώ ρώτησα. Λοιπόν, εντάξει, τώρα, για εκείνους που δοκιµάζονται, πρόκειται να σας δώσω µια λέξη. Εισπνεύστε το, και µετά ο δοκιµαστής... βάλε κάποια δύναµη δοκιµαστή! Χρησιµοποιήστε κάποια δύναµη. Χρησιµοποιήστε κάποια πραγµατική δύναµη. Πρόκειται να ασκήσετε πίεση προς τα κάτω. Λοιπόν η πρώτη λέξη είναι "ανθρώπινη συνείδηση." Εισπνεύστε το. "Ανθρώπινη συνείδηση." Εισπνεύστε το, και έπειτα δοκιµάστε. (µικρή διακοπή) Ενδιαφέρον. Ενδιαφέρον. Ενδιαφέρον. Η ανθρώπινη συνείδηση δεν τα πάει και τόσο καλά. Ας κάνουµε ακόµη ένα ενδιαφέρον. Βαθιά αναπνοή, καµία οµιλία. Μόνο να γελάσετε και να περάσετε τα χρήµατα µπροστά επιτρέπονται (κάποιο γέλιο) Πάρτε µια βαθιά αναπνοή. Επόµενη λέξη. Τώρα πραγµατικά αισθανθείτε το. Πραγµατικά αισθανθείτε το. Αυτό είναι κάτι δύσκολο. Έι!, διασκεδαστικό. "Θεός." "Θεός." Αισθανθείτε το µέσα. Αναπνεύστε. "Θεός." (µικρή διακοπή) Καταπληκτική επιτυχία, είτε έχουµε µερικούς πολύ ισχυρούς δοκιµαστές είτε µερικές πραγµατικά όχι τόσο καλές ενέργειες για τη µαζική συνείδηση και τον Θεό. Ας το κάνουµε πάλι. Ας το κάνουµε πάλι. Πάρτε µια βαθιά αναπνοή. Παρακαλώ, σιωπή.σιωπή. Ειδάλλως θα πρέπει να σας παγώσω σε ένα κρύσταλλο.

31 Επόµενη λέξη. Για σας, η επόµενη λέξη είναι "το σώµα σας." "Η βιολογία σας." Εισπνεύστε το. Αισθανθείτε το σώµα σας, το επίπεδό σύνδεσης σας και εµπιστοσύνης µε το σώµα σας, και δοκιµάστε. Και δοκιµάστε. Πού είστε µε το σώµα σας; (µικρή διακοπή) Ενδιαφέρον. Ωραία. Ωραία. Επόµενο. Βαθιά αναπνοή. Βαθιά αναπνοή. Εντάξει επόµενο. Ετοιµαστείτε. Ετοιµαστείτε να δοκιµαστείτε στη "διανοητική ισορροπία σας." (κάποιο γέλιο) Πάρτε µια βαθιά αναπνοή και δοκιµάστε. Και δοκιµάστε (περισσότερο γέλιο) Δεν είπα γυρίστε ανάποδα. Είπα δοκιµάστε. (Η Linda γελά) Προφανώς, κάτι πήγε στραβά µε αυτό, προφανώς, επειδή υποτίθεται ότι πρέπει να βάλετε αντίσταση. Ας δοκιµάσουµε πάλι (γέλιο) "Διανοητική ισορροπία." Λοιπόν... Ας δοκιµάσουµε πάλι. "Διανοητική ισορροπία." "Διανοητική ισορροπία." "Η δική σας διανοητική ισορροπία." "Η γείωσή σας." "Η αταραξία και η ηρεµία σας µε τον εαυτό σας." Και δοκιµάστε. Δοκιµάστε. (µικρή διακοπή) Εντάξει. Εντάξει. Έχω µερικούς σηµειωτές των σκορ - αγγελικούς σηµειωτές των σκορ - γύρω στο δωµάτιο. Γουου! Γελάνε καλά. Και ένα ακόµη. Ένα περισσότερο - κάποιο σοβαρό, σηµαντικό... (κάποιος λέει "Adamus;") (γέλιο) ναι. Το σηµαντικό είναι - βάλτε τα χέρια σας έξω και ετοιµαστείτε - "Η δέσµευσή σας µε τον εαυτό σας." "Η δέσµευσή σας µε τον εαυτό σας." Δοκιµάστε. (µικρή διακοπή)

32 "Η δέσµευσή σας µε τον εαυτό σας." Ενδιαφέρον. Μπορείτε να καθίσετε. Σας ευχαριστώ για τη συµµετοχή. Ποτέ µια ανιαρή στιγµή στον Πορφυρό Κύκλο. Ετοιµαστείτε µε το µικρόφωνο. LINDA: Είµαι έτοιµη. ADAMUS: Και µπορείτε να επιλέξετε τους εθελοντές µας. LINDA: Εθελοντές, εντάξει. ADAMUS: Λοιπόν τι µάθατε; Τι µάθατε; Η Linda πηγαίνει να επιλέξει µερικούς εθελοντές. Τι µάθατε; LINDA: Ω! Μπορείτε να το κάνετε! Ελάτε πια! SHAUMBRA 1 (γυναίκα): Ω! όχι, δεν µπορώ να ακολουθήσω αυτές τις πράξεις. KERRI: Σταµάτα να κρύβεσαι. LINDA: Ελάτε λοιπόν. Κρύβετε. Είστε όµορφη Μπορείτε να το κάνετε ADAMUS: Τί µάθατε; Απλό. Πάρτε µια βαθιά αναπνοή. SHAUMBRA 1: Ίσως δεν είµαι σε µια τόσο κακή φόρµα όσο νόµιζα. LINDA: Ναι! ADAMUS: Aχ! Aχ! Ωραία, ωραία, ωραία. Και ποιο ήταν το καλύτερο που κάνατε; Ποιό ήταν...

33 SHAUMBRA 1: Αισθάνθηκα πραγµατικά αρκετά ισχυρή µε... ADAMUS: Ναι; SHAUMBRA 1: ναι. ADAMUS: Και που ήταν η χειρότερη λέξη ή ενέργεια; Με ποιό είχατε τα δυσκολότερα; LINDA: Adamus. (γέλιο) SHAUMBRA 1: Δεν ξέρω. Ποια ήταν η πιό αδύναµη; (ρωτάει τον παρτενέρ της)"διανοητική ισορροπία;" Εντάξει. ADAMUS: Ωραία "διανοητική ισορροπία.". Ένα άλλο ζευγάρι, Linda. LINDA: Εντάξει, εδώ πηγαίνουµε ADAMUS: Άλλο ζευγάρι. Ναι. Τι µάθατε; HOLLY: Μπορώ να θέσω τις προτεραιότητές µου. ADAMUS: Ναι. Καλά. Καλά. Σε ποια περιοχή αισθανθήκατε πιό αδύναµα µέσα; HOLLY: Ω!, "Θεός." ADAMUS: "Θεός." ναι. Ω!, "Θεός." HOLLY: Καµία ερώτηση. ADAMUS: απολύτως. Απολύτως, και πρέπει πιθανώς να είναι. Ο Θεός δεν είναι πραγµατικός. Ο Θεός δεν υπάρχει. Ο Θεός είναι - λυπάµαι - ο Θεός είναι µια ανθρώπινη έννοια. Αληθινά είναι. Ο

34 Θεός, ο Αλλάχ, όλα τα υπόλοιπα από αυτά - ανθρώπινες έννοιες ελέγχου, ανθρώπινες έννοιες ψεύτικης ελπίδας, ανθρώπινες έννοιες κάτι έξω από τον εαυτό σας. Μισώ το Θεό. Όντως. Ναι. (κάποιος λέει "Όλοι είµαστε Θεοί") ADAMUS: Aχ! Aχ! Aχ αχ! Υπάρχει ένα σηµαντικό πράγµα. LINDA: Ω!, χρειάζεται αυτή το µικρόφωνο; ADAMUS: Όχι ακόµα. Όχι ενώ θίγω το θέµα µου, επειδή ειδάλλως δεν θα φτάσω ποτέ σε αυτό (γέλιο) Όχι, εννοώντας... LINDA: Ωχχχχχχ! ADAMUS: Όχι, διαφορετικά... LINDA: Ωχχχχχχ! (το ακροατήριο κάνει µπουου) ADAMUS: Αυτό δεν είναι το Rocky Horror Picture Show (γέλιο) LINDA: Σχεδόν! ADAMUS: Διαφορετικά, θα πηγαίνω ασθµαίνων, δεν θα έφτανα ποτέ στο σηµείο. Ωραία. Ωραία. Είστε Θεός, αλλά υπάρχει "Θεός," ο Θεός της µαζικής συνείδησης - και όλοι σας το ξέρετε αυτό - ο παλαιός άσπρος τύπος µε µια γενειάδα επάνω στον ουρανό,δεν έχει ιδέα,πρέπει να στείλει το γιο του κάτω εδώ. Δείτε τι συνέβη στο γιο του. Λοιπόν ο Θεός δεν είναι τόσο έξυπνος. Εσείς Είστε Θεός (κάποιος γελά) Αυτός δεν είναι!εννοώ, είναι πραγµατικά µια αποτυχηµένη αποστολή. Μόνο δύο γελούν. LINDA: Είναι Σαρακοστή. Δεν είναι τόσο αστείο (περισσότερο γέλιο) ADAMUS: Όχι, αυτό είναι αστείο! Ο Θεός είναι αστείος! Ο Θεός είναι... υποθέτουµε ότι ο Θεός είναι µια κατασκευασµένη από τον άνθρωπο έννοια, και είναι πραγµατικά κατασκευασµένη από τον άνθρωπο. κατασκευασµένη από τον άνθρωπο εκατό τοις εκατό. Είναι µια παλαιά έννοια, και είναι κατά κάποιον τρόπο επεξεργασµένη για πολύ χρόνο. Νοµίζω ότι έρχεται στο τέλος του κύκλου της αυτή η έννοια, ολοκλήρωση.

King James Bible Greek New Testament Word List

King James Bible Greek New Testament Word List King James Bible Greek New Testament Word List Extracted From The Supercomputer-Compiled Textus Receptus CSR9 By Dr. Michael J. Bisconti Copyright 2013 Dr. Michael J. Bisconti The King James Bible Greek

Διαβάστε περισσότερα

Η Σειρά e2012. Παρουσιάστηκε στον Πορφυρό Κύκλο

Η Σειρά e2012. Παρουσιάστηκε στον Πορφυρό Κύκλο Should1 : 6/08/2011 ''Ζώντας την Συνειδητότητά Σας'' Η Σειρά e2012 SHOUD 1: "Ζώντας την Συνειδητότητά Σας" - Παρουσίαση του ADAMUS, που επικοινωνεί µε τον Geoffrey Hoppe Παρουσιάστηκε στον Πορφυρό Κύκλο

Διαβάστε περισσότερα

SHOUD 2: "Νέο Σκέπτεσθαι" - Παρουσίαση του ADAMUS, που επικοινωνεί µε τον Geoffrey Hoppe

SHOUD 2: Νέο Σκέπτεσθαι - Παρουσίαση του ADAMUS, που επικοινωνεί µε τον Geoffrey Hoppe SHOUD 2: "Νέο Σκέπτεσθαι" - Παρουσίαση του ADAMUS, που επικοινωνεί µε τον Geoffrey Hoppe Παρουσιάστηκε στον Πορφυρό Κύκλο 1 Οκτωβρίου..2011 www.crimsoncircle.com < http://www.crimsoncircle.com > Είµαι

Διαβάστε περισσότερα

MS number : MS. 1214. Former MS numbers : None. Summary content : Octateuch (incomplete) Date : 12 November 1103. Material : Parchment

MS number : MS. 1214. Former MS numbers : None. Summary content : Octateuch (incomplete) Date : 12 November 1103. Material : Parchment MS number : MS. 1214 Former MS numbers : None Summary content : Octateuch (incomplete) Date : 12 November 1103 Material : Parchment Folios : ff. 412 Dimensions : 334 x 246 Gatherings : 36 x 8 (288), 6

Διαβάστε περισσότερα

APOSTOLIS AIVALIS. Innovation & Strategy Mentor. facebook.com/tolisaivalis. linkedin.com/in/aivalis. twitter.com/aivalis (@aivalis) about.

APOSTOLIS AIVALIS. Innovation & Strategy Mentor. facebook.com/tolisaivalis. linkedin.com/in/aivalis. twitter.com/aivalis (@aivalis) about. APOSTOLIS AIVALIS Innovation & Strategy Mentor facebook.com/tolisaivalis linkedin.com/in/aivalis twitter.com/aivalis (@aivalis) about.me/αivalis STRATEGY Online Marketing & Communication REALITY Σιγά

Διαβάστε περισσότερα

Greek 111. Sept. 7, Wed.: Alphabet ἀλφάβητος (ἄλφα βῆτα = A B C s)

Greek 111. Sept. 7, Wed.: Alphabet ἀλφάβητος (ἄλφα βῆτα = A B C s) Rick Griffiths MWF 9:00 Converse 302 Converse 102D; 542-5368 FTGRIFFITHS@AMHERST.EDU Monday 4:00-6:00 and by appointment Reading Greek: Text and Vocabulary (second edition) (ISBN 9780521698511) Reading

Διαβάστε περισσότερα

Summer Greek. Lesson 3. NOUNS GENDER (does not refer to fe/male) masculine feminine neuter NUMBER singular plural. NOUNS -Case.

Summer Greek. Lesson 3. NOUNS GENDER (does not refer to fe/male) masculine feminine neuter NUMBER singular plural. NOUNS -Case. A Summer Greek Lesson 3 Ω Parts of Speech NOUN- person, place, thing, quality, idea, or action ARTICLE Indefinite = a / an ; Definite = the ADJECTIVE- describes a noun (includes in/definite articles) PRONOUN-word

Διαβάστε περισσότερα

A week long excursion into the language of the ancient Greeks. a. The Alphabet (with pronunciation guide)

A week long excursion into the language of the ancient Greeks. a. The Alphabet (with pronunciation guide) GREEK WEEK A week long excursion into the language of the ancient Greeks a. The Alphabet (with pronunciation guide) b. Some scientific terms: the family of -ologies c. The Dieties of Mount Olympus d. Exercises

Διαβάστε περισσότερα

The Greek Braille System

The Greek Braille System The Greek Braille System 1. Braille codes for the Greek lowercase (small) Alphabet characters UNICODE Greek Braille Braille dots Description Description in English in Greek 03B1 α A 1 άλφα GREEK SMALL

Διαβάστε περισσότερα

1. The Greek Language and Its Dialects

1. The Greek Language and Its Dialects I n t r o d u c t i o n 1. The Greek Language and Its Dialects The Greek language belongs to the Indo-European family of languages. The name Indo-European indicates the geographic area where these languages

Διαβάστε περισσότερα

ÍNDICE PRIMERAPARTE. Δεύτερo Μάθημα (Segundalección):Εμείςείμαστε. Presentedeindicativodelverboείμαι.Artículo.Sustantivos... 27

ÍNDICE PRIMERAPARTE. Δεύτερo Μάθημα (Segundalección):Εμείςείμαστε. Presentedeindicativodelverboείμαι.Artículo.Sustantivos... 27 ÍNDICE ÍNDICE Introdución... 9 Prólogoalanuevaversión... 13 PRIMERAPARTE Πρώτo Μάθημα (Primeralección):Γειασας. Elalfabeto.Gruposvocálicosyconsonánticos.Signosortográficos. Elacento... 17 Δεύτερo Μάθημα

Διαβάστε περισσότερα

Μελέτη Περίπτωσης: TUI Destinations Επιτυχηµένη εφαρµογή αποτελεσµατικών destination e-business Μοντέλων στο Τουρισµό σε 7 και πλέον χώρες

Μελέτη Περίπτωσης: TUI Destinations Επιτυχηµένη εφαρµογή αποτελεσµατικών destination e-business Μοντέλων στο Τουρισµό σε 7 και πλέον χώρες Μελέτη Περίπτωσης: TUI Destinations Επιτυχηµένη εφαρµογή αποτελεσµατικών destination e-business Μοντέλων στο Τουρισµό σε 7 και πλέον χώρες Thomas Giotitsas - Key Account & Project Manager tgiotitsas@impact.gr

Διαβάστε περισσότερα

THE SINGING GRAMMARIAN

THE SINGING GRAMMARIAN ENDORSEMENTS I struggled memorizing paradigms when I learned Greek. Now as a lecturer I struggle motivating my students to engage in the tedious and mindnumbing work of memorizing paradigm after paradigm.

Διαβάστε περισσότερα

Πλήρης και λεπτομερής τεχνική γνωστοποίηση των cookies

Πλήρης και λεπτομερής τεχνική γνωστοποίηση των cookies Πλήρης και λεπτομερής τεχνική γνωστοποίηση των cookies Ιστοσελίδα που ελέχτηκε: Ημερομηνία ελέγχου: Ελεγκτής: http://investor.lundbeck.c/ http://www.lundbeck.c/ 2015-08-08 Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.c/

Διαβάστε περισσότερα

*Μικροί Εκπαιδευτές. για το Διαδίκτυο. Δράση 3

*Μικροί Εκπαιδευτές. για το Διαδίκτυο. Δράση 3 *Μικροί Εκπαιδευτές για το Διαδίκτυο Δράση 3 * * Καλημέρα Σωτήρα * σου μιλάει η πέμπτη, * τάξη του δημοτικού σχολείου Σωτήρας. * πολύ μας υποτίμησες, εμείς μονάχα λίγο. * Σκεφτήκαμε Σωτήρα να σου πούμε

Διαβάστε περισσότερα

A Comparative Textual Analysis

A Comparative Textual Analysis A Comparative Textual Analysis of P4 and P64 + 67 Tommy Wasserman Abstract: In a 1997 article T. C. Skeat suggested that P4 comes from the same fourgospel codex as P64 + 67. Subsequently, Peter Head and

Διαβάστε περισσότερα

ἐγώ io / I σύ tu / you μοῦ, ἐμοῦ di me / of me σοῦ di te / of you μοῖ, ἐμοί a me / to me σοί a te / to you μέ, ἐμέ me / me σέ te / you

ἐγώ io / I σύ tu / you μοῦ, ἐμοῦ di me / of me σοῦ di te / of you μοῖ, ἐμοί a me / to me σοί a te / to you μέ, ἐμέ me / me σέ te / you ALFABETO / ALPHABET nome / name suono / sound come nella parola / as in Α α alpha a gatto / father Β β beta b bene / bravery Γ γ gamma g gossip Δ δ delta d dente / drop Ε ε epsilon e breve / short e detto

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΠΤΥΞΗ WEB ΚΑΙ MOBILE ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

ΑΝΑΠΤΥΞΗ WEB ΚΑΙ MOBILE ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ WEB ΚΑΙ MOBILE ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ Θεοδόσης Σουργκούνης Αντώνης Χρυσόπουλος Στέλιος Μόσχογλου Decode, ISSEL Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Διαβάστε περισσότερα

Google AdWords για βίντεο με TrueView.Πληρώστε

Google AdWords για βίντεο με TrueView.Πληρώστε Google AdWords για βίντεο με TrueView.Πληρώστε για τα άτομα που επιθυμείτε. Μέγεθος και πεδίο δράσης του YouTube. #1 Ιστότοπος βίντεο στο Διαδίκτυο #2 Η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης (μετά το Google) #3

Διαβάστε περισσότερα

From Zero to the National Greek Exam: An Introduction for Everyone

From Zero to the National Greek Exam: An Introduction for Everyone From Zero to the National Greek Exam: An Introduction for Everyone a workshop at the American Classical League 64 th Annual Institute, Minneapolis, MN Saturday June 25, 2011 2:00-3:30 Wilfred E. Major

Διαβάστε περισσότερα

Greek Orthodox Cathedral of the Annunciation

Greek Orthodox Cathedral of the Annunciation Greek Orthodox Cathedral of the Annunciation - - Volume 42 Issue 3 May 2015 THE FORGOTTEN FEAST DAY By Father Paul A. Kaplanis - - - 1 Continues on page 2 - - - - - - - - - 2 WHERE NO MEN HAD GONE BEFORE

Διαβάστε περισσότερα

Βιογραφικό Σημείωμα. Προσωπικά Στοιχεία / Στοιχεία Επικοινωνίας. Ακαδημαϊκά / Ερευνητικά ενδιαφέροντα. Εκπαίδευση / Σπουδές. Εργασιακή Εμπειρία

Βιογραφικό Σημείωμα. Προσωπικά Στοιχεία / Στοιχεία Επικοινωνίας. Ακαδημαϊκά / Ερευνητικά ενδιαφέροντα. Εκπαίδευση / Σπουδές. Εργασιακή Εμπειρία Βιογραφικό Σημείωμα Υπόψην κ Τσάπος Ιωάννης Προσωπικά Στοιχεία / Στοιχεία Επικοινωνίας Ονοματεπώνυμο: Γιαννακούλη Βενετία Δ/νση Κατοικίας: Αυγής 42, Νέα Κηφισιά, 14564 Αθήνα Ημ/νία Γέννησης: 23/10/1981

Διαβάστε περισσότερα

www.mysalsa.gr Online Salsa & Latin Guide Media Kit 2014-2015 www.mysalsa.gr info@mysalsa.gr 2310 836 305

www.mysalsa.gr Online Salsa & Latin Guide Media Kit 2014-2015 www.mysalsa.gr info@mysalsa.gr 2310 836 305 www.mysalsa.gr info@mysalsa.gr 2310 836 305 Οι υπηρεσίες που παρέχουμε στο κοινό μας. Πάρτυ, Event & Φεστιβάλ Salsa & Latin DJs Άρθρα Salsa Salsa Video Clips, μαθήματα & Show Salsa Καλλιτέχνες Salsa Top

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρήσεις 2.0 & η Νέα Επιχειρηματικότητα EIΣΑΓΩΓΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ. Εισηγητής: Βασίλης Δαγδιλέλης

Επιχειρήσεις 2.0 & η Νέα Επιχειρηματικότητα EIΣΑΓΩΓΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ. Εισηγητής: Βασίλης Δαγδιλέλης EIΣΑΓΩΓΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ Εισηγητής: Βασίλης Δαγδιλέλης Σύντομο ιστορικό Διδάσκεται για πρώτη φορά το έτος 2010-2011 από το Βασίλη Δαγδιλέλη, Αναπληρωτή Καθηγητή του ΕΚΠ 2 Στόχοι και σκοποί Τι θα γνωρίζουν οι

Διαβάστε περισσότερα

Bible Greek. Basic Grammar of the Greek New Testament. Dr. John Pappas. Scofield Seminary Press (c) Dr. John Pappas

Bible Greek. Basic Grammar of the Greek New Testament. Dr. John Pappas. Scofield Seminary Press (c) Dr. John Pappas Bible Greek Basic Grammar of the Greek New Testament Dr. John Pappas Scofield Seminary Press (c) Dr. John Pappas Copyright by John Peter Pappas 2008 Scofield Seminary Press Table of Contents THE METHOD...

Διαβάστε περισσότερα

Lecture 2: The Dialects

Lecture 2: The Dialects Lecture 2: The Dialects 1. Introduction Homer s language a very odd mixture of dialects and time-periods Explanation given by Parry and Lord: he was an oral poet Oral poetry has different constraints from

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ

ΚΟΙΝΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΑΡΧΗ ΣΕΛΙΔΑΣ 1 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΚΟΙΝΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ 17 Ιουνίου 2015 ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

φ Φ λ Λ ἀδελφός, ὁ α Α (Lesson: 2) (Lesson: 1) (Lesson: 1) (Lesson: 1) β Β μ Μ χ Χ δοῦλος, ὁ (Lesson: 1) (Lesson: 1) (Lesson: 2) (Lesson: 1) καρπός, ὁ

φ Φ λ Λ ἀδελφός, ὁ α Α (Lesson: 2) (Lesson: 1) (Lesson: 1) (Lesson: 1) β Β μ Μ χ Χ δοῦλος, ὁ (Lesson: 1) (Lesson: 1) (Lesson: 2) (Lesson: 1) καρπός, ὁ α Α λ Λ φ Φ ἀδελφός, ὁ (Lesson: 2) β Β μ Μ χ Χ δοῦλος, ὁ (Lesson: 2) γ Γ ν Ν ψ Ψ καρπός, ὁ (Lesson: 2) δ ξ Ξ ω Ω λόγος, ὁ (Lesson: 2) ε Ε ο Ο ἅγω γινώσκω (Lesson: 2) (Lesson: 3) ζ Ζ π Π ἀκούω γράφω (Lesson:

Διαβάστε περισσότερα

Bible Greek. Basic Grammar of the Greek New Testament. John Pappas

Bible Greek. Basic Grammar of the Greek New Testament. John Pappas Bible Greek Basic Grammar of the Greek New Testament John Pappas A companion book for the Bible Greek Vpod Internet Video Instruction Program biblegreekvpod.com Copyright by John Peter Pappas, Th.M, Th.D

Διαβάστε περισσότερα

ΕΜΜΕΛΗΣ ΑΠΑΓΓΕΛΙΑ. Γεωργίου Ε. Χατζηχρόνογλου

ΕΜΜΕΛΗΣ ΑΠΑΓΓΕΛΙΑ. Γεωργίου Ε. Χατζηχρόνογλου Proceedings of the 1st International Conference of the ASBMH page 224 ΕΜΜΕΛΗΣΑΠΑΓΓΕΛΙΑ ΓεωργίουΕ.Χατζηχρόνογλου Ανάμεσαστηναπλήανάγνωσηπεζούλόγουήτηναπαγγελίααφ ενόςκαι στηνπλούσιαμελωδίααφ ετέρου,στέκεταιμετέωρη,επισφαλήςκαι

Διαβάστε περισσότερα