SHOUD 7 "Δέσµευση Με Τον Εαυτό Σας" -παρουσίαση του ADAMUS, που επικοινωνεί µε το Geoffrey Hoppe

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "SHOUD 7 "Δέσµευση Με Τον Εαυτό Σας" -παρουσίαση του ADAMUS, που επικοινωνεί µε το Geoffrey Hoppe"

Transcript

1 SHOUD 7 "Δέσµευση Με Τον Εαυτό Σας" -παρουσίαση του ADAMUS, που επικοινωνεί µε το Geoffrey Hoppe Παρουσιάστηκε στον Πορφυρό Κύκλο 3 Μαρτίου Είµαι αυτό το Είµαι, και χαίροµαι να είµαι, ο Adamus της Κυρίαρχης Περιοχής. Είµαι εδώ. Είµαι εδώ. Είχα κάποιες δυσκολίες να µπω µέσα σε αυτήν την βιολογία, ακόµα και µέσα σε αυτό το δωµάτιο σήµερα. Ω!, όχι επειδή υπάρχει αντίσταση, υπάρχει πολύς ενθουσιασµός, και σε εκείνον τον ενθουσιασµό λίγη ανησυχία. Ευτυχισµένα γενέθλια, άλλη µια φορά (στη Linda). Ο Cauldre είναι εδώ, κάπως, σήµερα. Έπρεπε να του ζητήσω να µείνει λίγο πιό πέρα, επειδή το ξέρω επρόκειτο να αντισταθεί σε κάποια από αυτά που πρόκειται να µιλήσουµε σήµερα. Έτσι θα µπορούσατε να πείτε ότι έχει κάποιο είδος ενεργειακής κουβέρτας γύρω του. Λοιπόν, η αγαπητή Linda Eesa είναι εδώ, παρούσα, κορίτσι των γενεθλίων σήµερα. Ήταν πραγµατικά τις προάλλες, αλλά γιορτάζουµε πάλι σήµερα. Ο Crash (Dave Schemel) είναι εδώ, τραβώντας φωτογραφίες. Είστε εδώ, και εκείνοι που παρακολουθούν on-line είναι επίσης εδώ σήµερα. Λοιπό ας πάρουµε µια βαθιά αναπνοή σε αυτόν τον χώρο... βαθιά αναπνοή σε αυτόν τον όµορφο χώρο. Η Aandrah, ο On είναι εδώ (η Norma και ο Garret). Γιατί Είστε Εδώ; Λοιπόν, θα µπορούσατε να µε ακολουθήσετε µε το µικρόφωνο για µια στιγµή; LINDA: Ω!, µετά χαράς!

2 ADAMUS: Ναι, ναι. LINDA: Ω!, χαρά µου! ADAMUS: Έτσι... ναι, ουχ-ωχ, άκουσα. Ουχ-ωχ! Λοιπόν γιατί είστε εδώ Tori; LINDA: Ω!. ADAMUS: Γιατί είστε εδώ; TORI: Επειδή ξυπνάω ADAMUS: Ωραία! Ωραία, ωραία! LINDA: Ωωω. (κάποια επιδοκιµασία) ADAMUS: Ωραία. Τέλεια. Και πώς αισθάνεστε εκείνο το ξύπνηµα ; LINDA: Μπορείτε πραγµατικά να το κρατήσετε (δίνει το µικρόφωνο στην Tori). TORI: Εντάξει. (γέλιο) Αισθάνοµαι σαν να είναι κάτι που περίµενα από πάντα. ADAMUS: Ναι. Κάποια αντίσταση; TORI: Ναι. ADAMUS: Ναι. Πολλή. Ποια είναι η αντίσταση; TORI: Όντας άνετη µε τον τρόπο που τα πράγµατα ήταν για µένα στο µυαλό µου.

3 ADAMUS: Ναι. Έξοδος από το µυαλό σας. TORI: ναι. ADAMUS: Δύσκολο να το κάνεις TORI: σίγουρα. ADAMUS: Πραγµατικά, πραγµατικά εύκολο να το κάνεις, αλλά... TORI: Αλλά επιθυµώ να το κάνω δύσκολο στον εαυτό µου. ADAMUS:... τόση πολλή αντίσταση. Τόση πολλή αντίσταση. Γιατί είστε εδώ σε αυτήν την διάρκεια ζωής; TORI: Για να διασκεδάζω. ADAMUS: Πραγµατικά; TORIΑ: ναι. ADAMUS: Όντως; TORI: ναι. ADAMUS: Ωραία. Ποιό είναι το πιο διασκεδαστικό πράγµα που έχεις κάνει στον περασµένο χρόνο; LINDA: Η µαµά της είναι εδώ. Δεν µπορεί να πει (γέλιο)

4 ADAMUS: Φυσικά, η µητέρα της το έκανε επίσης. TORI: Η µαµά τα ξέρει όλα. Αυτή είναι µια πραγµατικά δύσκολη ερώτηση για να την απαντήσεις. Υπάρχουν πραγµατικά πολλά πράγµατα. Πιθανώς απλά δηµιουργικές ανακαλύψεις που είχα µέσα στον εαυτό µου. Έχω αλλάξει πιθανώς τη δηµιουργική κατεύθυνσή µου τουλάχιστον τρεις φορές στο προηγούµενο έτος. ADAMUS: Αναδιαµόρφωση του εαυτού σου. TORI: ναι. ADAMUS: Ναι, και η διαδικασία αναδιαµόρφωσης, όπως οι περισσότεροι από σας πρέπει να ξέρουν, είναι όχι µόνο µια πάλαι-ποτέ διαπραγµάτευση. Συνεχίζει να συµβαίνει. TORI: Όχι. ADAMUS: Ναι. Θέλετε να κάνετε λίγη ακόµη αναδιαµόρφωση; TORI: ναι. ADAMUS: Σήµερα; ΔΑΚΤΥΛΙΑ: ναι. ADAMUS: Άριστα. Ας τη κάνουµε, αργότερα TORI: εντάξει. ADAMUS: Ωραία. Σας ευχαριστούµε. Σας ευχαριστούµε. TORI: Σας ευχαριστώ.

5 ADAMUS: ναι. Επόµενο. Λοιπόν η ερώτηση είναι γιατί είστε εδώ, και πρέπει να πάµε στον φίλο µας τον κλόουν. LINDA: Σας ευχαριστώ. Διαβάζετε το µυαλό µου. ADAMUS: Σας ευχαριστούµε. Με συγχωρείτε. Το κάνω. Ω!, δεν είναι απαραίτητο να κινηθείτε για... ω! παρακαλώ, παρακαλώ. Μην κινείστε για µένα. Ναι, γιατί είστε εδώ; LINDA: Ω!, προχωρήστε Σηκωθείτε. ADAMUS: ναι. Έτσι καθένας θα µπορούσε να δει το θαυµάσιό σας... όταν λέω µεταµφιεστείτε, δεν εννοώ όπως αυτό (τα ενδύµατα του Cauldre). Εννοώ σαν αυτό! (το κοστούµι του κλόουν) Ναι!(κάποια επιδοκιµασία) LULU: Είµαι εδώ για να γελώ µε σας. ADAMUS: Για να γελάτε µε µένα LULU: Και µε τον καθένα. ADAMUS: Ωραία, επειδή τόσο συχνά αυτοί δεν πιάνουν τα αστεία µου (γέλιο) LULU: Όχι. ADAMUS: Πραγµατικά δεν τα πιάνουν. LULU: Επειδή είναι αρκετά κακοί! ADAMUS: Πρέπει να γελάσω µε τον εαυτό µου. Όντως κουβαλάω τους αγγελικούς φίλους µου. Γελούν µερικές φορές. Αλλά, ναι. Σας ευχαριστούµε. LULU: Μου αρέσει αυτό. Μου αρέσει το γέλιο. ADAMUS: Ναι, το γέλιο είναι καλό.

6 LULU: Και η ζωή είναι ένα αστείο. ADAMUS: Η ζωή είναι ένα αστείο. LULU: Ένα αστείο. ADAMUS: Είναι απολύτως, και θα µπορούσατε να γράψετε ένα βιβλίο. Ναι, ναι. LULU: Ναι, άρχισα ήδη τρία από αυτά. ADAMUS: Ωραία, ωραία. LULU: Κανένα από αυτά δεν τελείωσε (αυτή γελάει νευρικά) ADAMUS: Κανένα από αυτά δεν τελείωσε. Αυτό είναι εντάξει. LULU: σωστά. ADAMUS: Αλλά η ζωή είναι ένα αστείο, και οι άνθρωποι την αντιµετωπίζουν τόσο σοβαρά. Είµαι ευτυχής που είστε ζωηρόχρωµη, χαµογελαστή, που λάµπετε το φως σας για να το κοιτάζει ο καθένας εδώ στο δωµάτιο. Ωραία. LULU: Σας ευχαριστώ. ADAMUS: Σας ευχαριστούµε. Εντάξει, Linda. Η ερώτηση, γιατί είστε εσείς εδώ; Εσείς επιλέγετε τον επόµενο. LINDA: εντάξει. ADAMUS: Εσείς επιλέγετε.

7 LINDA: Μπορώ να είµαι τρελή; ADAMUS: Ναι. Γιατί είστε εδώ; MARTY: Για να διευρύνοµαι σαν mofo. * (γέλιο) [ * Η λέξη "mofo" είναι ένας αµερικανικός όρος, λαϊκός ιδιωµατισµός που σηµαίνει κάτι παρόµοιο µε το "παλιο-γάιδαρος." (σ.τ.µ. ή παλιο-µαλάκας) Προορίζεται συνήθως για να χρησιµοποιείται µε έναν φιλικό, µη-καταχρηστικό τρόπο ] ADAMUS: (γέλιο) θα µπορούσατε να σταθείτε και να το πείτε αυτό στην κάµερα; MARTY: Διευρύνοµαι σαν mofo! ADAMUS:Διευρύνεσαι σαν mofo. Τώρα, δεν ήµουν στη Γη για εκατοντάδες και εκατοντάδες ετών. Τι... MARTY: Ω! µην µου το κάνετε! Ελάτε! ADAMUS:... είναι ακριβώς το mofo;! (γέλιο) MARTY: Με κάνατε να βρίσω µια στιγµή πριν! ADAMUS: Είναι κάποιος τύπος ζώου; Είναι κάτι που τρώτε; LINDA: Ναι, ναι. Αυτό είναι, είναι κάποιο ζώο. Ναι. ADAMUS: Είναι ένα δώρο που δίνετε στους άλλους; Mofo. Παρακαλώ καθορίστε το. MARTY: Ένα ζώο των Shaumbra. Ναι.

8 ADAMUS: Ένα ζώο των Shaumbra. MARTY: Είναι το Pakauwah µου! ADAMUS: Mofo. Το Pakauwah σας είναι ένα mofo (γέλιο) MARTY: ναι. ADAMUS: Με τι µοιάζει ; MARTY: Ουµ... καλά, έχετε δει ένα Snuffleupagus(σ.τ.µ χρακτήρας των Muppets Show); (γέλιο) είναι παρόµοιο, ξάδελφος. ADAMUS: παρόµοιο. Καταλαβαίνω. MARTY: Ναι. Παρόµοιος ξάδελφος µε αυτό. ADAMUS: Αλλά "το να επεκτείνεσαι µε µεγάλο πάθος "είναι αυτό µε το οποίο µεταφράζω τις λέξεις σας για... MARTY: Ναι. Ναι. ADAMUS:... για εκείνους που δεν καταλαβαίνουν. Ωραία. Και πώς η πηγαίνει επέκτασή σας ; MARTY: Ω! Σαν mofo! ADAMUS: Ω χο! Σαν mofo! (πολλά γέλια) MARTY: Σαν mofo!

9 ADAMUS: Τώρα, µην ξέροντας τι είναι mofo, και όταν λέτε, "Ω, σαν mofo," δεν είµαι πραγµατικά βέβαιος. Είναι καλό αυτό; MARTY: Ω!, αυτό είναι πολύ καλό. ADAMUS: Υπάρχει καθόλου κακό σε αυτό; MARTY: Ναι. Ω! ναι. ADAMUS: ναι. Είναι κάτι που δεν περιµένατε να συµβεί; MARTY: Απο-κωλο- λύτως! ADAMUS: Αυτό είναι mofo! (γέλιο) Αυτό, σε µένα - πρόκειται να γράψω έναν νέο ορισµό - "Αυτό που δεν περιµένατε ταξιδεύοντας κάτω στον σωλήνα των πιθανοτήτων, και έπειτα κάτι mofo-ειδές συµβαίνει σε σας." MARTY: Ω! ναι. Ω! ναι. ADAMUS: ναι. Λοιπόν mofo - είναι ένα ουσιαστικό, ένα ρήµα, ένα επίθετο; Τι είναι; MARTY: ναι. ADAMUS: Ναι! γέλιο) Οτιδήποτε το θέλετε να είναι. Ωραία. Και είµαι ευτυχής που η επέκτασή σας πηγαίνει καλά. Είστε έτοιµος για λίγη περισσότερη διεύρυνση σήµερα; MARTY: Απο-κωλο- λύτως. ADAMUS: Πρέπει να πάτε στο πίσω δωµάτιο. Το πίσω δωµάτιο είναι για την διεύρυνση του mofo. MARTY: Ω! δικέ µου! (γέλιο) Πρόκειται να είναι µεγάλο και ακατάστατο;

10 ADAMUS: Έξω εδώ πρόκειται να έχουµε τη διεύρυνση µε χάρη. Και έχω ένα αστείο συναίσθηµα ότι το mofo είναι πιθανώς η αντίθεση του χαριτωµένου. Αλήθεια; LINDA: Ξέρετε, θα είναι φοβερό όταν κάνει κάποιος κάνει µια αναζήτηση στο Google για το mofo και αυτό τους φέρει στον Πορφυρό Κύκλο (γέλιο) MARTY: Έχουµε το makyo! Έχουµε το mofo! ADAMUS: Αυτό δεν είναι πρόβληµά µου! (γέλιο) αυτό είναι πρόβληµα σας, αγαπητή, και πρόβληµά σας, Michelle. Ω! ναι, ναι, mofo. LINDA: Ίσως έτσι είναι το πώς πρέπει να το ονοµάσουµε... ADAMUS: Νόµιζα ότι ήµασταν πνευµατικοί πειρατές, αλλά µαθαίνω ότι είµαστε όλοι ένα µάτσο mofos. LINDA: Να πως πρέπει να ονοµάσουµε αυτό το επεισόδιο, "Mofos." Ναι, ναι, ναι. Και έπειτα στο YouTube θα ψάξουν " mofo" και θα εµφανιστεί ADAMUS: Ωραία. Σας ευχαριστούµε. LINDA: Ναι! ADAMUS: Ναι, είναι ο τρόπος, που ο Cauldre µου λέει... LINDA: Αυτό είναι δηµιουργικό. Σας ευχαριστούµε. MARTY:... ένας τρόπος να έχεις περισσότερα χτυπήµατα στο διαδίκτυο. Ναι. LINDA: Ναι! ADAMUS: ναι. Καλά.

11 LINDA: Ναι! Αυτό ακούγεται χρήσιµο. ADAMUS: Υποθέτω ότι πολλοί άνθρωποι κάνουν αναζητήσεις για το mofo. Λοιπόν, επόµενο. LINDA: Νέοι, πιθανώς. ADAMUS: Λοιπόν γιατί είσαι εδώ Paul; PAUL: Είµαι εδώ πάντα για να περνάω καλά. ADAMUS: Ωραία. Διασκεδάζετε; PAUL: Περνάω καλά. ADAMUS: Σε αυτήν την διάρκεια ζωής είστε εδώ για να περνάτε καλά, ή για να περνάτε καλά εδώ σε αυτήν την συνάντηση ; PAUL: Περνάω καλά στην ζωή µου. ADAMUS: Πραγµατικά; PAUL: Πραγµατικά. ADAMUS: Αυτό είναι τέλειο. Τέλειο. Και σας θέλω απλά να αισθανθείτε για µια στιγµή λίγο - όχι, πολύ - την σηµαντική εξέλιξη, επειδή, καλά, δεν συγκρίνοµαι µε τον Τοβία ή κάτι τέτοιο, αλλά πίσω στα χρόνια του Τοβία δεν νοµίζω ότι πάρα πολλοί από σας θα είχαν σηκωθεί επάνω και θα έλεγαν, "περνάω καλά στην ζωή µου, ακούς mofo." (γέλιο) LINDA: Πρόκειται να βγει ένα άσχηµο κείµενο (περισσότερο γέλιο) ADAMUS: Νοµίζω ότι η αγαπητή Jean πρόκειται να πρέπει να ειδοποιήσει όλους τους µεταφραστές απόψε για τον ορισµό του mofo, και θα µε ενδιέφερε να το δω. Ίσως θα µπορούσαµε να τιτλοφορήσουµε αυτό το Shoud "Mofo." (γέλιο)"shaumbra Mofo." Ναι. Ναι.

12 PAUL: Θέλω να δω τι κάνει αυτή µε αυτό το βίντεο. ADAMUS: Επίσης και γω. Ναι. Λοιπόν σας ευχαριστούµε. Περνάτε καλά; Περνάτε θαυµάσια στην ζωής σας; PAUL: Ναι. ADAMUS: Ωραία. Ωραία. SHAUMBRA 3: Πηγαίνω στην Χαβάη τη Δευτέρα επίσης. ADAMUS: Πηγαίνετε στην Χαβάη. Ωραία. Τώρα, αισθανθείτε την ενέργεια. Ω!, πρέπει... πρέπει να ρωτήσω εδώ. Ξέρετε ότι πρόκειται να σας ρωτήσω, Kerri. LINDA: Ω! Καµία ανάπαυση για τον κακεντρεχή! ADAMUS: Γιατί είστε εδώ Kerri; Γιατί είστε εδώ; LINDA: Καµιά ανάπαυση για τον κακεντρεχή. ADAMUS: Και το έκανα επίσης επειδή έχουµε την κάµερα ακριβώς εδώ. Ακριβώς εδώ. Γιατί είστε εδώ; KERRI: Όχι εγώ ποτέ,... θα µπορούσα να κρυφτώ αν προσπαθούσα; Είµαι εδώ επειδή τι άλλο, στο διάολο, έχω να κάνω; (γέλιο) Με συγχωρείτε για αυτό. ADAMUS: Καλά... δεν µε ενοχλεί KERRI: Δεν είναι σαν να µπορώ να πάω για µπόουλινγκ! Δεν περνάω καλά.

13 ADAMUS: Δεν µε ενοχλεί. Μου έχει ειπωθεί να µην λέω κακές λέξεις, αλλά εσείς µπορείτε να λέτε... KERRI: Με συγχωρείς Linda. ADAMUS: Τι ήταν αυτό που είπατε; KERRI: Γαµώ το"; Ω!, δεν είναι σαν να πρόκειται να περνάω καλά µε το µπόουλιγκ. ADAMUS: ναι. Λοιπόν, δεν έχετε τίποτ' άλλο να κάνετε. Πραγµατικά; KERRI: Όχι, έχω, ελάτε. ADAMUS: Υπάρχουν πολλά από την άλλη πλευρά. Χρειαζόµαστε πολλά... KERRI Είµαι εδώ για την ανάληψη, κατάρα! ADAMUS: Ανάληψη. Ωραία. KERRI: Ναι! Γειά σου;! ADAMUS: Πρόκειται να σας ρωτήσω για τρίτη φορά τώρα, αφού µου είπατε ψέµατα δύο φορές (γέλιο) Γιατί είστε εδώ; KERRI: Για να σας δώσω σκατά (σ.τ.µ shit). ADAMUS: Για να δείτε(σ.τ.µ See);! (πολλά γέλια) Ξέρετε... KERRI: (τραγούδι) Κανένας δεν το κάνει καλύτερα. Με κάνει να αισθάνοµαι ευτυχισµένη όλη την ώρα.

14 ADAMUS:... µε ακολουθούν από ζωή σε ζωή... (περισσότερο γέλιο) KERRI: "Ποιος ακολουθεί ποιον;" είναι η αληθινή ερώτηση (γέλιο) ADAMUS:... µε ακολουθούν από ζωή σε ζωή, ναι, και εσείς είστε αυτοί, πίσω στις Μυστηριακές Σχολές, συνηθίζατε να µε καλείτε Count. Count ST Ζερµαίν. (Γαλλική προφορά) LINDA: Ποια ήταν εκείνη η λέξη; ADAMUS: Count. LINDA: Count; Ω!, Count. ADAMUS: Και θα το χρησιµοποιούσατε αυτό κατά πρόσωπό µου, αλλά έπειτα πίσω στις οµιλίες µου µε τους άλλους - θα µπορούσατε να φανταστείτε την αγαπητή Kerri να µιλάει στους άλλους; - και να λέει, "ναι, τον φωνάζω Count,(σ.τ.µ.Count=µετρώ) επειδή µετρώ τις ηµέρες που αφήνει και πηγαίνει για κάποιο ταξίδι ή κάποια έξοδο. Οπότε µετρώ." KERRI: Με έχετε όλη λάθος (γέλιο) ADAMUS: Ω όχι, αγαπητή µου. Ωχχχχ όχι! Ό-ο-ο-ο-οχ-ι! Αλλά όντως περνάµε ωραία. Και µέρος αυτού... θα µπορούσα να είµαι τίµιος; KERRI: Να είστε τίµιος. ADAMUS: Ωραία. Πραγµατικά; KERRI: ναι. ADAMUS: Τρίτη φορά... KERRI: Βγάλτε το!

15 ADAMUS: Ωραία. Λοιπόν έχετε απίστευτη δύναµη, απίστευτο φως, αλλά είναι όλο combobulated. * Όλα είναι... είναι το mofo µια καλή λέξη για αυτό; Είναι όλα combobulated. [* [λαϊκό ιδίωµα που σηµαίνει "συγχυσµένος και άνω-κάτω" ] KERRI: Λέω επανωτό πήδηµα, προσωπικά (γέλιο) ADAMUS: ναι. Δείτε δεν το λέω εγώ... LINDA: Δεν της δίνω το µικρόφωνο πάλι! (γέλιο) Όχι! Όχι! Όχι! ADAMUS: Αλλά - δεν είστε η µοναδική, έχετε απλά έναν διαφορετικό τρόπο να το εκφράζετε- τίποτε άλλο παρά αυτήν την ενέργεια. Όλο αυτό τείνει να γίνει αλαλούµ, κολληµένο, καθηλωµένο µαζί, διανοητικό, και έπειτα πρέπει να σας στείλουµε µακριά για εργασία µε τηνaandrah για να σας ξεκολλήσουµε, για να πάρετε µερικές αναπνοές πίσω, για να πάτε πίσω στους πραγµατικούς φυσικούς ρυθµούς σας έτσι που να είναι ο άγγελος, όχι ο άνθρωπος,έτσι που να είναι το "Εγώ Είµαι" όχι το "εγώ δεν µπορώ να είµαι." Ναι, και, αγαπητή Kerri - και δεν το κατευθύνω αυτό σε σένα, χα! (γέλιο) - τόσο πολύ ταλέντο. Όλοι σας µε τόσο πολύ ταλέντο. Τόσες πολλές ζωές. Λοιπόν... (ο υψηλός αέρας προκαλεί έναν σφύριγµα) LINDA: Ποιος σφυρίζει; ADAMUS: Τόσες πολλές ζωές µελέτης, παιγνιδιού, µαχών, πράξεων, δηµιουργίας, κατασκευών, αρχηγίας, ύπαρξης. Και έπειτα µπαίνετε σε αυτήν την διάρκεια ζωής -καταλαβαίνετε, σε αυτήν την ζωή της ανάληψης - και ξαφνικά γίνεστε πράοι. Κρύβεστε. Εσείς... LINDA: Η Kerri δεν κρύβεται. ADAMUS: Aχ! Aχ! Πόσοι σκέφτονται Kerri... (ο Adamus σταµατά και καγχάζει) Cauldre βγες από το ντουλάπι να σώσεις την Kerri! (γέλιο)"μην πας εκεί Adamus!" Ο Adamus πρόκειται να πάει εκεί! Εδώ πηγαίνουµε! (πολλά γέλια) αντίο Cauldre! Πρίγκιπα Valiant, αντίο. Ανεβείτε στο άλογό σας. Whish!

16 Πόσοι πολλοί,σκέψου Kerri,κρύβονται; (µερικοί σηκώνουν τα χέρια τους) Πόσοι πολλοί,σκέψου Kerri δεν κρύβονται; (άλλοι σηκώνουν τα χέρια τους) πόσοι φοβούνται να σηκώσουν τα χέρια τους επειδή η Kerri θα τους δει (γέλιο) Kerri - όλοι σας - όλοι σας κρύβεστε, καθένας από σας ένοχος, ένοχος µέχρις ενός ορισµένου βαθµού ή παραπάνω. Ξέρω ποιοι είστε. Ξέρω τι µπορείτε να κάνετε. Αλλά τα βάζετε αυτά... ας επιστρέψουµε στη συζήτησή µας από τον περασµένο µήνα. Ζείτε στο σωλήνα. Ξέρετε, στο σωλήνα δεν πρόκειται να κάνετε καταπληκτικά και θαυµάσια πράγµατα. Στο σωλήνα, πρόκειται ακριβώς να είστε ένας άλλος άνθρωπος που έχει µια άλλη ζωή µε µια ασηµάδευτη ταφόπετρα. Χους, λυπηρό. LINDA: Ω!, φαίνεστε τόσο λυπηµένος. ADAMUS: Ταφόπετρα. Ταφόπλακα. Ταφόπετρα. Λοιπόν είµαστε εδώ για να κάνουµε λίγη από εκείνη την ενέργεια να προχωρήσει. Το κάνουµε µέσα από το γέλιο. Το κάνουµε µέσα από το κατσάδιασµα. Το κάνουµε µέσω του mofo-ing. LINDA: (απευθυνόµενος σε µια νέα έφηβη) Σας έχει πειράξει αυτή η γλώσσα; (Αυτή απαντά "όχι.") Όχι; Δεν σας έχει πειράξει; ADAMUS: Όχι, όχι, όχι, όχι. LINDA: εντάξει. Γιατί ο Adamus Είναι Εδώ ADAMUS: Λοιπόν επιτρέψτε µου να σας πω γιατί είµαι εγώ εδώ (κάποιος ρωτά "Γιατί είστε εδώ;") Ωραία. Γιατί είµαι εγώ εδώ; Καλή ερώτηση. Χαίροµαι που ρωτάτε. Είµαι εδώ επειδή µου το ζητήσατε να είµαι. LINDA: Ω! ναι. ADAMUS: Είναι από δικό σας λάθος(καγχασµός) Με ζητήσατε να είµαι εδώ. Είµαι εδώ επειδή έχετε κουβαλήσει τεράστια συνείδηση. Έχετε κουβαλήσει τεράστια συνείδηση του Σπόρου του Χριστού σε αυτόν τον πλανήτη. Τον σπείρατε πολύ-πολύ χρόνο πριν στο έδαφος, στον

17 αέρα, στη µαζική συνείδηση. Την δώσατε στον εαυτό σας προτού καν έλθετε ποτέ ποτέ εδώ. - Οι περισσότεροι από σας - ήσασταν ολόγυρα στα χρόνια του Yeshua. Ήσασταν µέρος ολόκληρης εκείνης της απελευθέρωσης που πραγµατοποιήθηκε στο χρόνο. Ήσασταν εδώ για να φέρετε αυτό που έχετε ονοµάσει συνήθως Νέα Εποχή, και εδώ είµαστε µέσα της. Είµαι εδώ επειδή είπατε ότι αυτή πρόκειται να είναι Η ζωή. Ο Τοβίας ήταν εδώ για τον ίδιο λόγο. Είπατε, "Αυτή πρόκειται να είναι Η ζωή." Ξέρατε, στη λαµπρότητά σας, στην απόλυτη λαµπρότητά σας, ότι υπήρχε µια δυνατότητα να κωλύσετε, σίγουρα υπήρχε η δυνατότητα, να γίνετε διανοητικοί, τα αποτελέσµατα της µαζικής συνείδησης, σαν µια βαριά αιθαλοµίχλη, σαν ένα παχύ κάλυµµα, επρόκειτο να σας κρατήσουν σε καταστολή. Έτσι είµαι εδώ για να βοηθήσω να περάσετε µέσα από αυτό. Να το κάνετε µέσα από το γέλιο, να το κάνετε µέσω της ταραχής, µέσα από το να είστε αναγκασµένοι, ενδεχοµένως µερικές φορές ξύνοντας λίγο τις πληγές. Μου αρέσει όταν οι Shaumbra θυµώνουν µαζί µου, επειδή - αληθινό γεγονός - κάθε φορά που το κάνουν, εντός µιας χρονικής περιόδου γελούν µε τους εαυτούς τους και συνειδητοποιούν ότι είµαι εδώ για να σας κρατήσω σε κίνηση µέσα σε αυτό. Είµαι εδώ επειδή έχουν υπάρξει τόσες πολλές πνευµατικές τάξεις, πνευµατικά σχολεία, πνευµατικές προσφορές, θρησκείες, υποτιθέµενα ιερά βιβλία, και όλα τα άλλα για αιώνες χρόνου, και όντως δεν έχουµε αποφοιτήσει πολλούς ανθρώπους. Κατά τη διάρκεια όλης της ανθρωπότητας, στα εκατοµµύρια των ετών οι άνθρωποι υπήρχαν σε αυτόν τον πλανήτη (πτυχιούχοι). Αυτός είναι ένας χαµηλός, χαµηλός αριθµός. Χαµηλός αριθµός. Είµαι εδώ επειδή σας θέλω να αποφοιτήσετε, και θα κάνω οτιδήποτε χρειαστεί. Θα πάρω τα χρήµατά σας, (γέλιο) πρόθυµα. Μιλάω για το ότι, έχετε παρατηρήσει ότι ο Cauldre δεν βάζει τίποτα στις τσέπες πια; Θα βάλω έναν καθρέφτη στο πρόσωπό σας. Θα έρθω µερικές φορές στα όνειρά σας, θα έχω µακροσκελείς συζητήσεις µε σας. Μερικές φορές έρχοµαι στα όνειρά σας ποζάροντας ως δαίµονας, κακός τύπος, για να σας βάλω σε κίνηση ακόµη και στην κατάσταση του ονείρου, επειδή έχετε µια τάση να εγκαθίστασθε µονίµως ακόµα και τότε. Όλοι θέλετε ευχάριστα όνειρα. Δεν πρόκειται να τα έχετε την στιγµή αυτή. Δεν πρόκειται. Μετακινείστε πάρα πολύ. Συµβαίνουν πάρα πολλά σε αυτόν τον πλανήτη. Είµαι εδώ να αποφοιτήσω µερικούς, ενδεχοµένως περισσότερους από µερικούς, ενδεχοµένως, όλους σας. Αλλά, τελικά, εξαρτάται από σας. Έχω πει στον Cauldre και σε µερικές από τις άλλες οµάδες, "Μόλις πέντε ή δέκα. Αυτό είναι όλο. Ακριβώς πέντε ή δέκα που θα επιτρέψουν στους εαυτούς τους να αναληφθούν σε αυτήν την διάρκεια ζωής "- ανάληψη που ορίζεται ως ενσωµάτωση όλου του εαυτού, συµπεριλαµβανοµένων όλων αυτών των πτυχών, όλων αυτών των προηγούµενων ζωών, συµπεριλαµβανοµένης της ψυχής σας συµπεριλαµβανόµενου του σώµατος και του µυαλού σας, ενσωµατώνοντας εκείνα - "και µένοντας εδώ, και ζώντας εδώ."

18 Δώστε µου πέντε από σας, ακριβώς πέντε, επειδή εκείνοι οι πέντε πρόκειται να κάνουν περισσότερα για τους υπόλοιπους από σας από ότι µπόρεσα ενδεχοµένως να κάνω εγώ. Εκείνα τα πέντε άτοµα πρόκειται να είναι παραδείγµατα που µπορούν να µιλήσουν για το πώς είχαν µια ζωή mofo και εξελίχθηκαν. Και εκείνα τα πέντε, θα αγαπούσα να τους έχω να στέκονται επάνω εδώ - ή δέκα ή είκοσι ή χίλιοι - αλλά να τους έχω να στέκονται επάνω εδώ και να λένε, "ήταν πραγµατικά πραγµατικά εύκολο. Το δυσκόλευα όλη την ώρα. Ήταν πραγµατικά καταπληκτικό, αλλά ήµουν τόσο φοβισµένος να κάνω εκείνο το βήµα, να κάνω εκείνο το τελευταίο βήµα, τόσο φοβισµένος, επειδή θα έπρεπε να τα παρατήσω όλα, "και το κάνετε. Και το κάνετε. "Τόσο φοβισµένος επειδή ανησυχούσα για το πώς θα είχε επιπτώσεις στους άλλους. Τόσο φοβισµένος επειδή δεν ήξερα εάν αυτό όλο ήταν ένα µάτσο makyo, δεν ήξερε εάν έπαιρνα εκείνο το βήµα εάν θα έβγαινα εκτός ύπαρξης, εάν θα πήγαινα στην κόλαση, εάν θα πήγαινα σε κάποιον εξωγήινο πλανήτη." Και εκείνη η οµάδα που πρόκειται να παραταχθεί, επάνω εδώ, πρόκειται να πει, "Ξέρετε τι; Παίρνετε µια βαθιά αναπνοή... παίρνετε µια καλή βαθιά αναπνοή, εµπιστεύεστε τόσο βαθιά τον εαυτό σας που τίποτα άλλο δεν έχει σηµασία - τίποτα, τίποτα άλλο δεν έχει σηµασία- και απλά το κάνετε." Και θυµάστε πώς ήταν όταν µαθαίνατε να κολυµπάτε, και υπήρχε µια λίµνη, και το νερό ήταν κρύο και υπήρχαν πιθανώς τα piranhas σε αυτό, και οι φίλοι σας πήδηξαν µέσα, και εσείς καθίσατε στην άκρη και απλά δεν θα µπορούσατε να το κάνετε; Το µυαλό σας άρχισε να πηγαίνει σε όλα τα πιθανά τραύµατα, σε όλα τα πράγµατα - πόσο κρύο θα ήταν, ίσως να πνιγόσασταν, ίσως θα µεταφερόσαστε µακριά από ένα από αυτά τα ψάρια, ίσως φοβερά πράγµατα θα συνέβαιναν - και έπειτα κάποιος τελικά σοφός ήρθε και σας έσπρωξε µέσα. Και έπειτα είπατε, "καλά, δεν ήταν και τόσο άσχηµο. Ναι, είναι λίγο κρύο. Είναι λίγο κρύο, και ήπια µια ή δύο γουλιές νερό. Αλλά θεέ µου, το σώµα µου ήξερε πώς να τις ξεφορτωθεί. Και, ξέρετε, υπάρχει πολλή διασκέδαση µέσα εδώ." Λοιπόν, αγαπητοί µου φίλοι, να γιατί είµαι εδώ. Δώστε µου πέντε, δέκα, ενδεχοµένως χιλιάδες - ενδεχοµένως, ενδεχοµένως - που µπορούν να είναι εδώ να πούν στους άλλους, "Το Είµαι Αυτό Το Είµαι. Καταλαβαίνω τελικά τι σηµαίνει αυτό." Πέστε το στους άλλους, "ξέρετε, είναι ενδιαφέρον, µπορείτε πραγµατικά να κάνετε αυτήν την ανάληψη, αυτήν την ολοκλήρωση, αυτό το να έλθεις στον εαυτό σου, και είναι πραγµατικά αστείο επειδή δεν χάνετε ούτε ένα πράγµα εκτός από αυτά που πραγµατικά δεν χρειαζόσασταν αρχικά, και δεν χρειάζεστε τα περισσότερα από αυτά που είχατε αρχικά." Έτσι, αγαπητοί Shaumbra, να γιατί είµαι εδώ. Όταν φύγω - χµ, µην µετρήστε το χρόνο - όταν φύγω... KERRI: Αλλά σας αγαπώ. ADAMUS: Ξέρω, και για καλό λόγο (γέλιο)

19 Όταν φύγω - και θα µπορούσε να είναι σε µερικά σύντοµα χρόνια - όταν εγώ φύγω, τι πρόκειται να κάνω έπειτα; Χµ; Πρόκειται να συνεργαστώ ακριβώς µε εκείνη την οµάδα που έχει επιλέξει την ανάληψη, επειδή υπάρχουν µερικές προκλήσεις που µένουν στο φυσικό σώµα µετά από την ανάληψη. Λοιπόν ο Kuthumi και εγώ πρόκειται να συνεργαστούµε µε εκείνη την οµάδα - πέντε, δέκα, είκοσι, χίλιους - εντούτοις πολλοί πρόκειται να είναι. Λοιπόν, αγαπητοί φίλοι, να γιατί είµαι εδώ. Θέλω να αποφοιτήσω... θέλω µερικοί από σας να είναι αληθινοί ζώντες Δάσκαλοι να το κουβαλούν µαζί τους, να καταλαβαίνουν το Εγώ Είµαι. Κατά τα τελευταία κάνα δυο χρόνια, έχουµε χάσει κάµποσους. Χάσαµε κάµποσους. Δεν ήταν το σωστό πράγµα για αυτούς, δεν τους άρεσε ο τρόπος που διοργανώναµε τις πνευµατικές mofoσυνεδριάσεις µας. Αυτοί... EDITH: Νόµιζα ότι είχαµε αναληφθεί ήδη. ADAMUS: Έχετε αναληφθεί, αγαπητή µου, αλλά πότε πρόκειται να το ενεργήσετε και να το είστε και να το ζήσετε ; EDITH: Το ενεργώ πάντα. ADAMUS: Ναι, δεν µιλώ µόνο σε σας, αλλά στον καθένα, επειδή εφ' όσον υπάρχει δράµα και τραύµα και χωρισµός από το σώµα και από το µυαλό και από το πνεύµα, εσείς έχετε αναληφθεί, αλλά πρόκειται τώρα να επιτρέψετε στον εαυτό σας να το ζήσει; Είστε απολύτως σωστή, έγινε ήδη. Αλλά περνάτε από αυτό, τώρα, από την εµπειρία του πώς ήταν αυτό. Ναι. Καταλαβαίνετε; EDITH: Ναι, ξέρω ότι αυτό είναι αυτό που κάνουµε τώρα. ADAMUS: ναι. EDITH: Άλαλοι όπως είµαστε. ADAMUS: Όχι άλαλοι! Όχι... που είναι το µικρόφωνο; Όχι άλαλοι. (Ο David το κρατά ) Aχ. Πού είναι η Linda; (κάποιο γέλιο) Ένα λεπτό, θα πάω να την φέρω. (ο Adamus βαδίζει κάτω στο διάδροµο αλλά αρχίζει να κρυφογελά όταν τον εµποδίζει ο David)

20 Λοιπόν, αγαπητοί Shaumbra, Edith έφερες στο προσκήνιο ένα καλό σηµείο. Φέρνεις επάνω ένα πολύ καλό σηµείο, επειδή έχεις αναληφθεί, έτσι που δεν υπάρχει πραγµατικά τίποτα που πρέπει να κάνεις. Αλλά ακόµα, είστε σε αυτό το... (κάποιος φτερνίζεται) Στην υγειά σου! Είστε σε έναν τύπο - νοοτροπίας είναι ο καλύτερος τρόπος για να ειπωθεί - σε έναν τύπο συνείδησης που ακόµα σκέφτεστε ότι πρέπει να κερδίσετε το - όχι µόνο εσείς, µιλώ σε όλους τους Shaumbra - ότι πρέπει να κερδίσετε τον δρόµο σας προς τα εκεί. Αυτοί που στέκονται επάνω µπροστά, που τελικά το έχουν, που δεν ανησυχούν ποτέ για τα χρήµατα πια, για την υγεία ή τις σχέσεις τους ή οτιδήποτε από αυτά, είναι αυτοί που πρόκειται να πουν, "ναι, είναι αληθινό! Αναλήφθηκα ήδη, αλλά ενεργούσα σαν να µην είχα αναληφθεί. Περνούσα από την εµπειρία του πώς επρόκειτο να είναι το να φτάσεις στην ανάληψη, και νόµιζα ότι δεν είχα πραγµατικά κάποια επιλογή για το πώς επρόκειτο να την βιώσω." Το γεγονός είναι, πράγµατι, ότι εσείς έχετε όντως µια επιλογή. Θέλετε να το κάνετε ως συγγραφέας; Θέλετε να το κάνετε ως κλόουν; Θέλετε να το κάνετε ως ιερό πρόσωπο; Θέλετε όντως να το κάνετε απλά διασκεδάζοντας, απολαµβάνοντας τη ζωή; Καταλαβαίνετε. Λοιπόν ας πάρουµε µια βαθιά αναπνοή µε αυτό. Λοιπόν κοιτάζω στα µάτια σας. Ναι, κοιτάζω στα µάτια σας και όλους σας - σχεδόν όλους... (σκύβει κοιτάζοντας αδιάκριτα στα µάτια των ανθρώπων)... ε!, όλοι σας, όλοι σας κάνετε πραγµατικά αρκετά καλά να εξετάζετε από τί περνάτε. Ναι, µην ταλαιπωρήστε, πραγµατικά. Πραγµατικά. Και το λέω ξέροντας ότι τόσοι πολλοί που κατά κάποιον τρόπο ήταν µε µας έχουν εγκαταλειφθεί. Μερικοί έχουν περάσει στην άλλη πλευρά. Πέθαναν. Μπουµ. Χαχ, µου αρέσει να γελώ για τον θάνατο. Χα, χα, χα, χα, χα (µόνο µερικοί στο ακροατήριο αποκρίνονται λέγοντας "χα, χα, χα") Δεν είναι πολύ να πειστικό. LINDA: Ναι, αυτό είναι πραγµατικά αστείο. ADAMUS: Πρόκειται να µιλήσω για το θάνατο µόλις σε µια στιγµή. Όχι, αγαπώ το θάνατο. Είναι αστείο, πραγµατικά. Λοιπόν σας εξετάζω και µην ταλαιπωρήστε. Πραγµατικά, το κάνετε αρκετά καλά. Το κάνετε πραγµατικά καλά. Μπορείτε να χαµογελάσετε. Μπορείτε να γελάσετε. Ναι. Θα µπορούσατε να µου δώσετε ένα φιλί εν τούτοις; (Η Michelle του δίνει ένα φιλί) Aχχχ. Γχουου! Λοιπόν είναι µάλλον δύσκολο, µάλλον προκλητικό να περάσετε από αυτό, όπως ξέρετε. Όπως ξέρετε. Αλλά δεν είναι µεγαλειώδες ; Δεν είναι µεγαλειώδες ; Δεν είναι καταπληκτικό; ναι. Αυτό το ακροατήριο, "Eχ, ουχχ, εχχ." (γέλιο)"βέβαια. Θα πούµε ναι τώρα, αλλά το εννοούµε πραγµατικά;"

21 Δεν είναι καταπληκτικό, δεν είναι όµορφο να είσαι εδώ στη Γη; Είναι απόλυτο... (Ο Adamus σκάει φιλιά στους online θεατές) Ναι, για σας επίσης. Δεν είναι απολύτως καταπληκτικό; SUZY: Ναι. Ναι είναι. Θάνατος ADAMUS: Λοιπόν ας τον µετρήσουµε. Ας τον µετρήσουµε. Επιτρέψτε µου να µιλήσω για το θάνατο πρώτα. Γελώ µε το θάνατο. Χα, χα. Και φέρνω στο προσκήνιο τον θάνατο σήµερα, και, επ' ευκαιρία εάν οποιοιδήποτε από σας σκέφτονται ότι πηδάω γύρω από το ένα θέµα στο άλλο χωρίς οποιαδήποτε λογική ροή, ότι δεν µπορώ ποτέ να καθίσω στην καρέκλα, έχετε δίκιο (γέλιο) Απολύτως. Γιατί το κάνω αυτό; KERRI: Θέλετε να τα ανακατατάξετε. ADAMUS: Να τα ανακατατάξω. Μου αρέσει αυτό... επειδή είµαι ένα mofo! Ποιος το είπε αυτό; Ποιος το είπε αυτό; (γέλιο) Για να τα ανακατατάξω. Αντιλαµβάνεστε ότι εάν έκανα τον παλαιό τρόπο της διδασκαλίας µε το εγχειρίδιο και ακριβώς όλα να ακολουθούσαν ακόµη και ένα συµπαθητικό σχέδιο, τι ροχαλητό θα υπήρχε. *Τί ροχαλητό. Εάν απλά καθόµουν στην καρέκλα εδώ και άφηνα τον Cauldre να αναπαύει την φτωχή πλάτη του και τα πόδια, τι ροχαλητό. Οπότε διασκεδάζουµε. Τα αναµιγνύουµε. Και τι θα έκαναν τα άτοµα στην κάµερα εάν απλά ήµουν... και τα άτοµα που ασχολούνται πίσω. Βλέπετε, βοηθώ το πρόβληµα της ανεργίας (γέλιο) Οπότε τα αναµιγνύουµε Γέλιο. Γελάστε όλοι όσοι θέλετε, επειδή θα µιλήσουµε για το θάνατο για µια στιγµή. Θέλω να το φέρω στο προσκήνιο Ο θάνατος, όπως έχω πει πριν, είναι ένα πολύ φυσικό πράγµα. Είναι ένα καλό πράγµα. Τον προγραµµατίσατε.εσείς, σαν, να τον θέσατε σε εφαρµογή. Γιατί; Διαφορετικά θα µένατε κολληµένοι σε αυτήν την θέση, και υπάρχουν περισσότερα να κάνετε. Υπάρχουν περισσότερα να δείτε. Υπάρχουν περισσότερα να δηµιουργήσετε. Έτσι ήρθατε κάτω εδώ και είπατε, "Είναι καλύτερα να έχουµε τη στρατηγική της εξόδου µας," όπως κάνουν οι καλοί επιχειρηµατίες "Καλύτερα να έχουµε τη στρατηγική για την έξοδό µας. Τι θα είναι

22 αυτό; Λήξη! Έξω από το φυσικό σώµα." Εύκολο πράγµα να το κάνεις. Είναι ένα λυπηρό πράγµα την στιγµή αυτή εν τούτοις. Εγώ... επ 'ευκαιρία τον προσεχή µήνα - αυτό το µήνα, τον προσεχή µήνα - θα κάνουµε µια διαδικασία στο DreamWalker Death, και θα είναι... LINDA: πραγµατικά. ADAMUS: Θα είναι µια επίδειξη κωµωδίας (γέλιο) Σοβαρά. Πρέπει να είναι! Πρέπει να είναι! Πώς αλλιώς θα µπορούσαµε να ακολουθήσουµε στο DreamWalker Death- ένα από τα σχολεία που έκανα - χωρίς να είναι µια πράξη κωµωδίας; (Η Linda κάνει µια γκριµάτσα και ο Adamus γελά µε συγκρατηµένα γέλια, κάποιο γέλιο στο ακροατήριο) καταλαβαίνετε; Είναι αστείο ήδη. Λοιπόν θάνατος. Ο θάνατος είναι... είναι πάρα πολύ κακός ο τρόπος µε τον οποίο συµβαίνει τώρα. Ενδεχοµένως, θα βοηθήσετε να το αλλάξετε αυτό, την συνείδηση γύρω από το θάνατο. Οι άνθρωποι αρρωσταίνουν, ή την στιγµή αυτή χάνουν το µυαλό τους, αλλά όχι σε µια επάγρυπνη κατάσταση του είναι. Μπορείτε να χάσετε το µυαλό σας. Μπορείτε να πάτε πέρα από το µυαλό σας και να είστε πολύ συνειδητοί από το τί άλλο υπάρχει έξω εκεί ενώ έχετε επίγνωση του τί συµβαίνει εδώ. Έτσι τους παίρνει επτά, δέκα χρόνια για να πεθάνουν. Και δεν το λέω αυτό χωρίς συµπόνια, αλλά αυτό είναι ένα µακρύ χρονικό διάστηµα για να τεθεί εκείνο το φορτίο σε άλλους ανθρώπους και σε σας και στην ψυχή σας. Υπάρχουν πραγµατικά πολύ λίγα για να µαθευτούν σε αυτό το χρονικό διάστηµα, και αυτό είναι επίπονο και είναι υποβιβαστικό. Ω! Θεέ µου, θέλετε κάποιον που πρέπει να σας καθαρίζει και να σας ταΐζει προτού να φύγετε; (το ακροατήριο λέει "όχι") όχι, δεν το νοµίζω. Δεν σκέφτοµαι έτσι Λοιπόν αφορά τον θάνατο µε αξιοπρέπεια, θάνατος για το να µάθετε πώς να περπατήσετε έξω όταν είστε έτοιµοι. Όχι όταν έχετε ένα µάτσο συναισθηµατικές κουράδες και θέλετε απλά να κατεβείτε από τον πλανήτη,αλλά όταν είστε πραγµατικά έτοιµοι να φύγετε. Και αργά ή γρήγορα θα φύγετε, είτε αναληφθείτε σε αυτήν την διάρκεια ζωής ή όχι. Ίσως να αποφασίσετε να µείνετε εδώ 200 χρόνια προτού να φύγετε. Πεντακόσια. Αυτά είναι πολλά χρόνια. Αυτά είναι πολλά χρόνια. Αλλά, αγαπητοί Shaumbra, ο λόγος για τον οποίο φέρνω στο προσκήνιο τον θάνατο, είναι... υπάρχει ένα µεγάλο σύννεφο θανάτου παντού γύρω από τη Γη αµέσως τώρα. Είναι παντού γύρω από τη Γη. Είναι ένα ζήτηµα στη µαζική συνείδηση. Πιθανώς αυτό είναι το ζήτηµα που επικρατεί περισσότερο στη µαζική συνείδηση. Θεωρείστε την µαζική συνείδηση σαν αυτό το µεγάλο παχύ καφετί είδος άσχηµου σύννεφου γύρω από τη Γη. Ο θάνατος είναι ίσως η πιό επικρατούσα ενέργεια σε αυτή αµέσως τώρα. Γιατί; KATHLEEN: φόβος.

23 ADAMUS: Σας ευχαριστούµε. Φόβος. Φόβος. Πολλές από τις χώρες στον κόσµο έχουν έναν πληθυσµό που γερνάει, αρχίζετε να σκέφτεστε περισσότερο για το θάνατο από όσο σκεφτόσασταν στο παρελθόν. Φόβος, σενάρια για το τέλος του κόσµου, και αυτό επίσης που συµβαίνει είναι ότι πολλά όντα που θάφτηκαν στο έδαφος... Δεν συµπαθώ τον ενταφιασµό, επ' ευκαιρία. Φιού!. Χµ. Κάψτε το, αποτεφρώστε το, κονιορτοποιείστε το, αφήστε το (η Linda κουνάει το κεφάλι της, λίγο γέλιο από τους ανθρώπους ), επειδή δεν έχω ενδιαφέρον για τα κρεµατόρια. Όταν θάβετε κάποιον στο έδαφος, πολλή από την ενέργεια του παραµένει εκεί. Το καθιστά δυσκολότερο για αυτούς να ενσαρκωθούν, αν και το κάνουν, και έπειτα γίνεται πραγµατικά ένα ανακάτεµα. Το καθιστά δυσκολότερο για τη Γη, που κληρονοµείτε τώρα από τη Gaia, να ρυθµιστούν και να αντιµετωπιστούν όλες οι ενέργειες. Είναι αληθινά περιβαλλοντικά απορρίµµατα. Είναι αληθινά µια ρύπανση - ενεργειακή ρύπανση - όταν έχετε όλους αυτούς τους θαµµένους οργανισµούς στο έδαφος. Αλλά βγαίνουν την στιγµή αυτή, πολλοί από αυτούς. Λοιπόν υπάρχει ολόκληρη αυτή η συνείδηση του θανάτου που συνδέεται µε αυτήν, συν ακριβώς ο φόβος - οι πόλεµοι, η τροµοκρατία, όλα τα άλλα που συνεχίζονται, άνθρωποι που φοβούνται την πείνα, που φοβούνται τον καιρό, πράγµα το οποίο αυτοί πιθανώς θα πρέπει - αλλά υπάρχουν όλα αυτά που συµβαίνουν. Έτσι πρόκειται να υπάρχει µια µεγάλη εστίαση εδώ, θα έλεγα στους επόµενους µήνες του χρόνου, κοιτάζοντας κάτω στο σωλήνα της µαζικής συνείδησης, ότι πρόκειται να υπάρχει πολύ - περισσότερο από το συνηθισµένο - ενδιαφέρον για το θάνατο. Τι σηµαίνει αυτό; Καλά, σηµαίνει ότι το Hollywood αναµιγνύεται, περισσότερες ταινίες για το θάνατο, περισσότερες ταινίες για την µετά θάνατον ζωή. Βοηθώ να γραφτεί ένα χειρόγραφο σε µια ταινία από αυτές την στιγµή αυτή. Δεν µπορούµε να δηµοσιεύσουµε το όνοµα επειδή δεν έχουµε αποφασίσει ακόµα, αλλά κάνουµε µια ταινία για το θάνατο, για τις άλλες σφαίρες, τις κοντινές στην Γη Σφαίρες. Ναι. Λοιπόν ξέρω, σκέφτεστε εδώ, αγαπητή Linda Eesa, "Αυτόw είναι τόσο καταπληκτικόw. Αυτόw µπορεί... " LINDA: Καταπληκτικό! Είµαι τόσο ψυχική! (γέλιο) Αναγνώστης του µυαλού! ADAMUS: "Αυτός µπορεί να κάνει αυτά τα Shouds. Μπορεί να πίνει κρασί και να δειπνεί σε όλη την Ευρώπη, και µπορεί να βοηθάει να γραφτεί µια ταινία." Καταπληκτικό, έτσι δεν είναι. LINDA: Καταπληκτικό! ADAMUS: Και ξέρετε κάτι, αγαπητοί Shaumbra; Και σεις µπορείτε επίσης. Αυτό που κάνω ίσως κι εσείς µπορείτε να το κάνετε. Να κλέβετε τις λέξεις του Yeshua. Εντάξει, αυτό που κάνω µπορείτε να το κάνετε καλύτερα (καγχάζοντας)

24 Λοιπόν ο θάνατος πρόκειται να είναι ένα µεγάλο ζήτηµα, πολλή εστίαση σε αυτόν. Και, φυσικά, πολλοί τσαρλατάνοι πρόκειται να αναµιχθούν όσο ποτέ. Περισσότερα φαντάσµατα και πνεύµατα κρέµονται ολόγυρα περισσότερα από ποτέ πριν, και εσείς πρόκειται να τα αισθανθείτε. Υπάρχει περισσότερη δραστηριότητα θανάτου που πραγµατοποιείται αµέσως τώρα, πολλοί από σας το αισθάνεστε. Ο θάνατος µπαίνει στα όνειρά σας. Είναι, και σας φοβίζει σαν κόλαση µερικές φορές, επειδή έπειτα αρχίζετε να σκέφτεστε για τη θνησιµότητά σας. Δεν είναι για το περιεχόµενο των ονείρων. Δεν είναι για σας. Δεν είναι για το ότι εσείς πεθαίνετε. Αισθάνεστε απλά αυτήν την ενέργεια του θανάτου, και θα έρθει σε σας στο όνειρο. Και ξέρετε τι να κάνετε όταν σας έλθει στο όνειρο; Γελάτε µε αυτό! Χα, χα, χα, χα, χα. Χα, χα! Aχχ... (κανένας δεν γελά) Ξέρετε, ο θάνατος είναι ένα ενδιαφέρον θέµα. Καθένας τον φοβάται. Πόσοι άνθρωποι πρόκειται να πάνε σε ένα εργαστήριο θανάτου, πραγµατικά; Όχι πολλοί. Ναι. Μερικοί από σας τρελοί, αλλά κανένας δεν επιθυµεί πραγµατικά να µιλήσει για αυτόν. Κανένας δεν επιθυµεί πραγµατικά να πάει σε εκείνο το θέµα. Είναι ένα όµορφο πράγµα. Είναι πραγµατικά Όταν φτάνετε στην άλλη πλευρά, είναι ένα όµορφο πράγµα. Από την ανθρώπινη προοπτική, είναι πραγµατικά µίζερο. Υπάρχει τόσο πολλή παραπληροφόρηση, ή έλλειψη πληροφοριών, ή πυρ και θείον εξ ουρανού, ή ενοχή που συνδέεται µε αυτόν. Όταν µπορείτε να το απελευθερώσετε- όταν το απελευθερώνετε, αγαπητοί Shaumbra, - τον φόβο του θανάτου, έχετε κάνει µακρύ δρόµο στο να καταστήσετε τη ζωή να αξίζει. Είστε πραγµατικά µακριά. Όταν απελευθερώνετε αυτόν τον φόβο του θανάτου, θα συνειδητοποιήσετε ότι είναι σαν ένα κοµµάτι του κέικ. Μπορεί να επιλεχτεί. Μπορείτε να προσχεδιάσετε τον εορτασµό από την άλλη πλευρά. Έχουµε τους προµηθευτές από την άλλη πλευρά που βοηθούν, και εσείς δεν είναι απαραίτητο να τους πληρώσετε τίποτα! Επιλέγετε ακριβώς αυτό που θέλετε, και θα είναι εκεί. Θα έχουν ένα µεγάλο πάρτι για σας. Ή θα σας αφήσουν µόνο, ή µπορείτε να καθίσετε. Θα είµαι εκεί. Αληθινά, για καθέναν από σας. Θα είµαι εκεί όταν φθάσετε εκεί. Και πρόκειται να γελάω και να γελάω. Ενδεχοµένως, θα γελάτε επίσης και σεις, επειδή θα είναι πραγµατικό αδέξιο εάν δεν γελάτε (γέλιο)γουου! Αυτό συµβαίνει µερικές φορές, δεν είναι καλό! Αλλά γελούν αργά ή γρήγορα. αργά ή γρήγορα. (Συγκρατηµένα γέλια του Adamus) Έτσι, αγαπητοί Shaumbra, ο θάνατος είναι στο πρόσωπό σας. Δεν αφορά σας. Αφορά την συνείδηση του πλανήτη. Είναι για ολόκληρη αυτήν την ερώτηση του αν θα συνεχίσει άραγε αυτός ο πλανήτης να εξελίσσεται, να φωτίζεται και να γίνεται συνειδητός λόγω υµών και άλλων όπως εσείς που βοηθούν να το κάνουν αυτό; Η υψηλότερη συνείδηση αυτού του πλανήτη θα πάει µακριά στη Νέα Γη, θα εγκαταλείψει αυτήν την περιοχή; Αυτό όλο θέτει αυτές τις ερωτήσεις. Αυτό θέτει ερωτήσεις των νέων που έρχονται για πρώτη φορά. Αυτοί ποτέ δεν βίωσαν τον θάνατο, και µερικοί από αυτούς έχουν πεθάνει - πρωτάρηδες, τα Κρυστάλλινα Παιδιά. Οι ενέργειες είναι τόσο έντονες εδώ, και δεν έχει σηµασία από πόση εκπαίδευση περνάνε, όταν προσγειώνονται εδώ,

25 όταν φτάνουν εδώ, αυτό είναι πέρα από αυτό που θα µπορούσαν ενδεχοµένως να έχουν φανταστεί. Η ένταση, η πίεση, η τρέλα, η έλλειψη πραγµατικής ροής στην καρδιά, οι περιορισµοί, οι νόµοι - δεν µπορούν να πιστέψουν τους νόµους. Μερικοί από αυτούς είχαν πει ότι θα ήθελαν να πάνε στη νοµική σχολή. Έφτασαν εδώ. Έριξαν µια µατιά στους δικηγόρους - ω! λυπάµαι, δεν θα έπρεπε να το πω-... µερικοί από σας είναι δικηγόροι, αλλά καλοί δικηγόροι - οι νόµοι, οι παλαιές επικαλύψεις, και έτσι βγαίνουν από την ζωή. Οπότε είναι ο πρώτος θάνατός τους. Αυτή ήταν µια εµπειρία για αυτούς, όπως ήταν και για σας. Θυµάστε τον πρώτο θάνατό σας, τον βιολογικό θάνατο µετά από την πρώτη φυσική γέννησή σας; (µερικοί στο ακροατήριο λένε "όχι") καλά θα µπορούσατε. Θέλετε να προσπαθήσετε; Πάρτε µια βαθιά αναπνοή. Μετά την πρώτη φυσική γέννησή σας, η οποία ήταν ενδιαφέρουσα - αισθανθήκατε κάπως παγιδευµένοι, είχατε δυσκολίες να προσαρµοστείτε σε όλες τις ενέργειες του πλανήτη τότε πίσω στον χρόνο - πώς ήταν ο πρώτος θάνατός σας ; Μια λέξη. Αρχίζει µε "α." (κάποιος λέει "απελευθέρωση") ή µε ένα "λ." ναι. Λύτρωση. Απελευθέρωση. Απελευθέρωση. Και αληθινά ήταν µια ανακούφιση. "Οααα! Ήταν έντονο." Αλλά ακριβώς όπως αυτοί που ανεβαίνουν στο καταδυόµενο τρενάκι του λούνα παρκ και τρελαίνονται από φόβο, τι κάνουν; (το ακροατήριο λέει "πάµε πίσω!") "Ω! ναι! Ας πηδήξουµε έξω από το αεροπλάνο!"(κάποιο γέλιο) Ένα τέλεια καλό αεροπλάνο χωρίς τη µηχανή, και έπειτα εσείς πηδάτε. Τους φοβίζει κάθε φορά. Αλλά τι κάνουν; Επιστρέφουν επάνω, τις περισσότερες φορές, εκτός αν το αλεξίπτωτο δεν ανοίξει. Λοιπόν, αγαπητοί Shaumbra, θάνατος,πρόκειται να είναι ένα ζήτηµα. Πρόκειται να τον αισθανθείτε. Δεν αφορά το θάνατό σας. Παρακαλώ καταλάβετε το αυτό. Παρακαλώ καταλάβετε το αυτό. Θα κάνουµε αυτήν την πρόσθετη τάξη για τον θάνατο, και ιδιαίτερα πρόκειται να εστιάσουµε στην προετοιµασία της µετάβασής σας - όταν εσείς το θελήσετε. Δείτε, την στιγµή αυτή δεν είστε βέβαιοι. "Δεν είµαι βέβαιος πότε πρόκειται να αφήσω αυτόν τον πλανήτη." Ξέρετε, είναι στις ειδήσεις όλη την ώρα. Τίς προάλλες ένας δηµοφιλής - τ ονοµάζετε αστέρι της ροκ, τίποτα άλλο παρά ένας µουσικός, κάπως - πέθανε. Davy Jones. Μπουµ! Απλά πήγε από την άλλη πλευρά. Οπότε τι κάνει αυτό; Παίρνει τον καθένα να κάνει- "Aχ! Πότε πρόκειται να συµβεί σε µένα;! Μήπως πρόκειται να συµβεί στη µέση του προγεύµατός µου - πσιού! - να πεθάνω;" Ξέρετε για τι πράγµα ελπίζετε ; Ότι θα συµβεί στο µέσο της νύχτας και δεν θα ξέρετε καν. Σωστά. Ναι, και δεν θα κάνετε άνω κάτω τον εαυτό σας. (Συγκρατηµένα γέλια του Adamus)

26 Μέτρηση των Ενεργειών Λοιπόν, αγαπητοί Shaumbra, πάρτε µια βαθιά αναπνοή. Πρόκειται να µετρήσουµε κάποια ενέργεια σήµερα. Λέω ότι φαίνεστε καλά. Αισθάνεστε καλά. Πολύ καλύτερα, πιό νεανικοί, και πιο θυµωµένοι από αυτό που ήσασταν µερικά χρόνια πριν! Τόσο καλοί! (το ακροατήριο λέει "ναι!") Ναι! Πιό εγκάρδιοι! Πιό εγκάρδιοι! Ξέρετε, επιθυµώ να δω το θυµό. Είναι προσδιορισµός. Βγαίνει κάποια ενέργεια. Σε µερικές από τις Μυστηριακές Σχολές, θα είχαµε ακριβώς τους ανθρώπους να πάνε να ουρλιάζουν στο φεγγάρι απλά για να το βγάλουν έξω, να γαβγίζουν και να κραυγάζουν και να στριγκλίζουν µόνο και µόνο για να το βγάλουν έξω, για να σας βγάλουµε από εκείνο το κρύψιµο. Έτσι πρόκειται να εξετάσουµε µερικές ενέργειες σήµερα. Παρακαλώ µπορείτε να βρείτε έναν παρτενέρ; Παρακαλώ βρείτε έναν παρτενέρ και σταθείτε επάνω. Παρτενέρ. Παρτενέρ. Αυτό σηµαίνει ένα άλλο πρόσωπο (γέλιο) Γενικά, αυτό δεν σηµαίνει τον εαυτό σας. Για εκείνους που παρακολουθούν on-line, παρακαλώ, εάν είστε µε άλλους, βρείτε έναν παρτενέρ. Εάν είστε µόνοι, φανταστείτε έναν παρτενέρ. Είµαι βέβαιος ότι οι περισσότεροι από σας είναι... έι! - µην µιλάτε στην τάξη µου όταν µιλώ εγώ. Μπορείτε να γελάσετε, δεν µπορείτε να µιλήσετε. (ο Adamus δοκιµάζει τα καπέλα) Πάρα πολύ µικρό. Μπορώ να δοκιµάσω το δικό σας; Σας ευχαριστούµε. Αυτός έχει µεγάλο κεφάλι, έτσι δεν είναι; (αναφερόµενος στον Cauldre) Σας ευχαριστούµε. Λοιπόν, αγαπητοί Shaumbra, είµαι βέβαιος ότι όλοι είστε εξοικειωµένοι µε την κινησιολογία - δοκιµή των µυών - και λειτουργεί πραγµατικά. Λειτουργεί πραγµατικά. Έτσι πρόκειται να κάνουµε λίγο σήµερα. Έχετε έναν παρτενέρ. Αποφασίστε ποιος πρόκειται να είναι ο δοκιµαστής και ο δοκιµαζόµενος. (κάποιο γέλιο) Με άλλα λόγια, το ένα άτοµο θα δοκιµάσει στο άλλο. LINDA: Δοκιµαζόµενοι;

27 ADAMUS: Δοκιµή... Είπα δοκιµαζόµενος. Μην µιλάτε στην τάξη µου. Σας ευχαριστούµε. Αυτή είναι σοβαρή εργασία. (Συγκρατηµένα γέλια του Adamus µε το πορφυρό καπέλο που φορά, γέλιο) Λοιπόν, αγαπητοί Shaumbra... (δίνει το καπέλο στη Linda) Ω!, θα το επιστρέψετε αυτό στη νέα κυρία; LINDA: Ναι. Είναι τόσο χαριτωµένη. ADAMUS: Τώρα, αυτός που δοκιµάζεται, εσείς πρόκειται να βάλετε και τα δύο χέρια έξω. Βάλτε τα... Πρόκειται να το δείξω πρώτα. Ανεχτείτε µε µια στιγµή, καθώς πηγαίνω στην σκηνή της επίδειξης. (κουβαλάει µια καρέκλα και στέκεται σε αυτήν) Σας ευχαριστούµε. Λοιπόν πρόκειται να βάλετε τα χέρια σας έξω µπροστά από σας (δείχνει), και ο άλλος, αφού δώσω τη λέξη κλειδί, ο άλλος πρόκειται να πιέσει προς τα κάτω (γυρίζοντας στη Linda) Εάν θα θέλατε... δικιά µου, έχετε γίνει κοντύτερη αφότου αρχίσαµε (κάποιο γέλιο) LINDA: Εδώ, επιτρέψτε µου να ανεβώ σε µια καρέκλα. ADAMUS: Σας ευχαριστούµε. Σας ευχαριστούµε. Σας ευχαριστούµε. LINDA: Πρόκειται να το κάνουµε αυτό πλευρά µε πλευρά ή τι; ADAMUS: ναι. Ω! εσείς φοράτε εκείνες τις µπότες (πατάει πάνω στην καρέκλα) Εντάξει. Και χρειαζόµαστε λίγη περισσότερη απόσταση. (περπατάει προς τα πίσω από την καρέκλα) έτσι... LINDA: Διασκεδάζετε µε το µπόι µου; ADAMUS: Κάπως έτσι. Παλάµες κάτω, και πρόκειται να δώσω µια λέξη κλειδί, και αυτός που δοκιµάζεται πρόκειται να εισπνεύσει και να το αισθανθεί. Και έπειτα ο άλλος - ο παρτενέρ σας - πρόκειται να πιέσει προς τα κάτω τα χέρια του για να δει το ποσό της αντίστασης. Ναι. Λοιπόν τί µας δείχνει αυτό ; Καλά, καθώς περνάµε από µερικές από τις λέξεις κλειδιά, θα δείτε εάν έχετε την καλή ισχυρή ενέργεια µε εκείνη την λέξη, ή αδύνατη ενέργεια. Παρακαλώ µην βλάψτε το άλλο άτοµο από καµιά άποψη.

28 Λοιπόν εντάξει, ετοιµαστείτε. Τα χέρια έξω παρακαλώ, για αυτόν που δοκιµάζεται, και ο άλλος που κάνει τη δοκιµή, να είναι έτοιµος. Πρόκειται να πω τη λέξη και έπειτα θα την εισπνεύσετε, θα της δώσετε περίπου τρία δευτερόλεπτα, και θα κάνετε έπειτα τη δοκιµή. Έτσι η πρώτη λέξη είναι "Νέα Ενέργεια." Εισπνεύστε την. Και κάνετε τώρα την δοκιµή. (µικρή διακοπή) Καλά. Άριστα. Άριστα. Καλά. Καλύτερα από ότι νόµιζα. Άριστα. Σας ευχαριστούµε. Εντάξει. Τώρα πάρτε µια βαθιά αναπνοή. Θα το κάνουµε πάλι. Δοκιµάζουν τα ίδια άτοµα και δοκιµάζεται το ίδιο άτοµο, και έπειτα θα αντιστρέψουµε τους ρόλους σε ένα λεπτό. Η επόµενη λέξη είναι... πάρτε µια βαθιά αναπνοή... "η βιολογία σας." "Η φυσική ύπαρξή σας." Πάρτε µια βαθιά αναπνοή. Αισθανθείτε το. Τώρα δοκιµάστε. Δοκιµάστε. Δοκιµάστε. (µικρή διακοπή) Ωραία. Τώρα εφαρµόστε λίγο περισσότερη πίεση εκεί. Μην είστε λαπάδες. Εφαρµόστε πίεση (γέλιο) Σπάστε το χέρι τους εάν χρειάζεται! Ωραία, τώρα, και κάνω µια επισκόπηση εδώ, αλλά δεν υπήρξε τόση ενέργεια ή σταθερότητα όσο µε την πρώτη λέξη. Λοιπόν, εντάξει, πάρτε µια βαθιά αναπνοή. Τινάξτε τα χέρια σας έξω για λίγο. Κάνετε να κυκλοφορήσει το αίµα σε αυτά. Εντάξει τώρα... και θυµηθείτε τις παλάµες κάτω. Λοιπόν, η επόµενη λέξη - το ίδιο πρόσωπο είναι σε δοκιµασία και ίδιο πρόσωπο δοκιµάζει - επόµενη λέξη είναι η "Η διανοητική ισορροπία σας." (κάποιο γέλιο) καλά, µπορούµε απλά να σταµατήσουµε αυτήν την δοκιµή αµέσως. Αυτό δεν αξίζει καν mofo! (γέλιο) Τώρα, εκείνοι οι άνθρωποι που παρακολουθούν on-line που θέλουν πραγµατικά να είναι σοβαροί µε αυτό - δεν ξέρω γιατί - αλλά ας το κάνουµε πάλι.

29 Πάρτε µια βαθιά αναπνοή... "η διανοητική ισορροπία σας." Εντάξει. Εισπνεύστε και δοκιµάστε. (µικρή διακοπή) Δεν είπα παραδοθείτε (γέλιο) είπα δοκιµάστε! Δεν είπα αφήστε απλά να πέσουν τα χέρια σας. Είπα λάθος πράγµα; Είπα απλά αφήστε τα ; Εντάξει. Ας κάνουµε µια φορά ακόµη. Πάρτε µια βαθιά αναπνοή. Πάρτε µια βαθιά αναπνοή... Αυτή... βαθιά αναπνοή... "Adamus." "Adamus." (κάποιος λέει "Ω!") Τι;! "Adamus." Πάρτε µια βαθιά αναπνοή... (µέρη) "Adamus." Δοκιµάστε το. Σπρώξτε σκληρά. Ελάτε. Σπρώξτε σκληρά. Γιατί µερικοί από σας φοβούνται να σπρώξουν σκληρά; Ωραία. Εντάξει, και µια φορά ακόµη. Τώρα πάρτε µια βαθιά αναπνοή και πραγµατικά αισθανθείτε το. Ας το αισθανθούµε. Κανένας άλλος θόρυβος στο δωµάτιο. Χρειάζοµαι ένα µακρύ ραβδί ή κάτι που µπορώ... Πάρτε µια βαθιά αναπνοή και κλείστε τα µάτια σας - για εκείνους που δοκιµάζονται - κλείστε τα µάτια σας και αισθανθείτε το. Σηµαντικό. "Η δέσµευσή σας µε τον εαυτό σας." Εισπνεύστε το. "Η δέσµευσή σας µε τον εαυτό σας." Εισπνεύστε το. Εντάξει και κάνετε την δοκιµή. (µικρή διακοπή) Ενδιαφέρον. Ενδιαφέρον. Ωραία. Πάρτε µια βαθιά αναπνοή και δώστε µια χειραψία στον εαυτό σας (επιδοκιµασία ακροατηρίου). Τώρα πρόκειται να αντιστρέψουµε τους ρόλους. Παραµείνετε µε τον ίδιο συνεργάτη, αλλάξτε ρόλους. Αλλάξτε ρόλους. Ναι, τινάξτε έξω τα χέρια σας. Ξέρω είναι η πιο πολλή άσκηση που έχετε κάνει στους δύο µήνες (γέλιο) Πιείτε µια γουλιά νερό εάν χρειάζεστε. Ξέρω ότι είναι επίµονο. Ξέρω ότι είστε όλος ιδρώτα. Πρέπει να ανοίξουµε την πίσω πόρτα εδώ. Κάνει ζέστη µε όλη αυτήν την φυσική εργασία. Αληθινά, ας ανοίξουµε εκείνη την πίσω πόρτα. Καταπληκτικά. Πραγµατικά δούλεψε ιδρώτας εδώ. Πρέπει να κάνουµε ένα βίντεο βίντεο ασκήσεων. Εντάξει. Πάρτε µια βαθιά αναπνοή. Πάρτε µια βαθιά αναπνοή.

30 Εντάξει, πρόκειται να αντιστρέψουµε τους ρόλους. Τώρα, ξέρετε τι να κάνετε (το ακροατήριο αποκρίνεται στο δροσερό αέρα που φυσά) Γχουου ουιιι! Γχουου ουιιι! Πρόκειται να αντιστρέψουµε τους ρόλους εδώ (αποκρινόµενος σε ένα µη ακουόµενο σχόλιο) Καλά, ρωτήσατε. Εγώ ρώτησα. Λοιπόν, εντάξει, τώρα, για εκείνους που δοκιµάζονται, πρόκειται να σας δώσω µια λέξη. Εισπνεύστε το, και µετά ο δοκιµαστής... βάλε κάποια δύναµη δοκιµαστή! Χρησιµοποιήστε κάποια δύναµη. Χρησιµοποιήστε κάποια πραγµατική δύναµη. Πρόκειται να ασκήσετε πίεση προς τα κάτω. Λοιπόν η πρώτη λέξη είναι "ανθρώπινη συνείδηση." Εισπνεύστε το. "Ανθρώπινη συνείδηση." Εισπνεύστε το, και έπειτα δοκιµάστε. (µικρή διακοπή) Ενδιαφέρον. Ενδιαφέρον. Ενδιαφέρον. Η ανθρώπινη συνείδηση δεν τα πάει και τόσο καλά. Ας κάνουµε ακόµη ένα ενδιαφέρον. Βαθιά αναπνοή, καµία οµιλία. Μόνο να γελάσετε και να περάσετε τα χρήµατα µπροστά επιτρέπονται (κάποιο γέλιο) Πάρτε µια βαθιά αναπνοή. Επόµενη λέξη. Τώρα πραγµατικά αισθανθείτε το. Πραγµατικά αισθανθείτε το. Αυτό είναι κάτι δύσκολο. Έι!, διασκεδαστικό. "Θεός." "Θεός." Αισθανθείτε το µέσα. Αναπνεύστε. "Θεός." (µικρή διακοπή) Καταπληκτική επιτυχία, είτε έχουµε µερικούς πολύ ισχυρούς δοκιµαστές είτε µερικές πραγµατικά όχι τόσο καλές ενέργειες για τη µαζική συνείδηση και τον Θεό. Ας το κάνουµε πάλι. Ας το κάνουµε πάλι. Πάρτε µια βαθιά αναπνοή. Παρακαλώ, σιωπή.σιωπή. Ειδάλλως θα πρέπει να σας παγώσω σε ένα κρύσταλλο.

31 Επόµενη λέξη. Για σας, η επόµενη λέξη είναι "το σώµα σας." "Η βιολογία σας." Εισπνεύστε το. Αισθανθείτε το σώµα σας, το επίπεδό σύνδεσης σας και εµπιστοσύνης µε το σώµα σας, και δοκιµάστε. Και δοκιµάστε. Πού είστε µε το σώµα σας; (µικρή διακοπή) Ενδιαφέρον. Ωραία. Ωραία. Επόµενο. Βαθιά αναπνοή. Βαθιά αναπνοή. Εντάξει επόµενο. Ετοιµαστείτε. Ετοιµαστείτε να δοκιµαστείτε στη "διανοητική ισορροπία σας." (κάποιο γέλιο) Πάρτε µια βαθιά αναπνοή και δοκιµάστε. Και δοκιµάστε (περισσότερο γέλιο) Δεν είπα γυρίστε ανάποδα. Είπα δοκιµάστε. (Η Linda γελά) Προφανώς, κάτι πήγε στραβά µε αυτό, προφανώς, επειδή υποτίθεται ότι πρέπει να βάλετε αντίσταση. Ας δοκιµάσουµε πάλι (γέλιο) "Διανοητική ισορροπία." Λοιπόν... Ας δοκιµάσουµε πάλι. "Διανοητική ισορροπία." "Διανοητική ισορροπία." "Η δική σας διανοητική ισορροπία." "Η γείωσή σας." "Η αταραξία και η ηρεµία σας µε τον εαυτό σας." Και δοκιµάστε. Δοκιµάστε. (µικρή διακοπή) Εντάξει. Εντάξει. Έχω µερικούς σηµειωτές των σκορ - αγγελικούς σηµειωτές των σκορ - γύρω στο δωµάτιο. Γουου! Γελάνε καλά. Και ένα ακόµη. Ένα περισσότερο - κάποιο σοβαρό, σηµαντικό... (κάποιος λέει "Adamus;") (γέλιο) ναι. Το σηµαντικό είναι - βάλτε τα χέρια σας έξω και ετοιµαστείτε - "Η δέσµευσή σας µε τον εαυτό σας." "Η δέσµευσή σας µε τον εαυτό σας." Δοκιµάστε. (µικρή διακοπή)

32 "Η δέσµευσή σας µε τον εαυτό σας." Ενδιαφέρον. Μπορείτε να καθίσετε. Σας ευχαριστώ για τη συµµετοχή. Ποτέ µια ανιαρή στιγµή στον Πορφυρό Κύκλο. Ετοιµαστείτε µε το µικρόφωνο. LINDA: Είµαι έτοιµη. ADAMUS: Και µπορείτε να επιλέξετε τους εθελοντές µας. LINDA: Εθελοντές, εντάξει. ADAMUS: Λοιπόν τι µάθατε; Τι µάθατε; Η Linda πηγαίνει να επιλέξει µερικούς εθελοντές. Τι µάθατε; LINDA: Ω! Μπορείτε να το κάνετε! Ελάτε πια! SHAUMBRA 1 (γυναίκα): Ω! όχι, δεν µπορώ να ακολουθήσω αυτές τις πράξεις. KERRI: Σταµάτα να κρύβεσαι. LINDA: Ελάτε λοιπόν. Κρύβετε. Είστε όµορφη Μπορείτε να το κάνετε ADAMUS: Τί µάθατε; Απλό. Πάρτε µια βαθιά αναπνοή. SHAUMBRA 1: Ίσως δεν είµαι σε µια τόσο κακή φόρµα όσο νόµιζα. LINDA: Ναι! ADAMUS: Aχ! Aχ! Ωραία, ωραία, ωραία. Και ποιο ήταν το καλύτερο που κάνατε; Ποιό ήταν...

33 SHAUMBRA 1: Αισθάνθηκα πραγµατικά αρκετά ισχυρή µε... ADAMUS: Ναι; SHAUMBRA 1: ναι. ADAMUS: Και που ήταν η χειρότερη λέξη ή ενέργεια; Με ποιό είχατε τα δυσκολότερα; LINDA: Adamus. (γέλιο) SHAUMBRA 1: Δεν ξέρω. Ποια ήταν η πιό αδύναµη; (ρωτάει τον παρτενέρ της)"διανοητική ισορροπία;" Εντάξει. ADAMUS: Ωραία "διανοητική ισορροπία.". Ένα άλλο ζευγάρι, Linda. LINDA: Εντάξει, εδώ πηγαίνουµε ADAMUS: Άλλο ζευγάρι. Ναι. Τι µάθατε; HOLLY: Μπορώ να θέσω τις προτεραιότητές µου. ADAMUS: Ναι. Καλά. Καλά. Σε ποια περιοχή αισθανθήκατε πιό αδύναµα µέσα; HOLLY: Ω!, "Θεός." ADAMUS: "Θεός." ναι. Ω!, "Θεός." HOLLY: Καµία ερώτηση. ADAMUS: απολύτως. Απολύτως, και πρέπει πιθανώς να είναι. Ο Θεός δεν είναι πραγµατικός. Ο Θεός δεν υπάρχει. Ο Θεός είναι - λυπάµαι - ο Θεός είναι µια ανθρώπινη έννοια. Αληθινά είναι. Ο

34 Θεός, ο Αλλάχ, όλα τα υπόλοιπα από αυτά - ανθρώπινες έννοιες ελέγχου, ανθρώπινες έννοιες ψεύτικης ελπίδας, ανθρώπινες έννοιες κάτι έξω από τον εαυτό σας. Μισώ το Θεό. Όντως. Ναι. (κάποιος λέει "Όλοι είµαστε Θεοί") ADAMUS: Aχ! Aχ! Aχ αχ! Υπάρχει ένα σηµαντικό πράγµα. LINDA: Ω!, χρειάζεται αυτή το µικρόφωνο; ADAMUS: Όχι ακόµα. Όχι ενώ θίγω το θέµα µου, επειδή ειδάλλως δεν θα φτάσω ποτέ σε αυτό (γέλιο) Όχι, εννοώντας... LINDA: Ωχχχχχχ! ADAMUS: Όχι, διαφορετικά... LINDA: Ωχχχχχχ! (το ακροατήριο κάνει µπουου) ADAMUS: Αυτό δεν είναι το Rocky Horror Picture Show (γέλιο) LINDA: Σχεδόν! ADAMUS: Διαφορετικά, θα πηγαίνω ασθµαίνων, δεν θα έφτανα ποτέ στο σηµείο. Ωραία. Ωραία. Είστε Θεός, αλλά υπάρχει "Θεός," ο Θεός της µαζικής συνείδησης - και όλοι σας το ξέρετε αυτό - ο παλαιός άσπρος τύπος µε µια γενειάδα επάνω στον ουρανό,δεν έχει ιδέα,πρέπει να στείλει το γιο του κάτω εδώ. Δείτε τι συνέβη στο γιο του. Λοιπόν ο Θεός δεν είναι τόσο έξυπνος. Εσείς Είστε Θεός (κάποιος γελά) Αυτός δεν είναι!εννοώ, είναι πραγµατικά µια αποτυχηµένη αποστολή. Μόνο δύο γελούν. LINDA: Είναι Σαρακοστή. Δεν είναι τόσο αστείο (περισσότερο γέλιο) ADAMUS: Όχι, αυτό είναι αστείο! Ο Θεός είναι αστείος! Ο Θεός είναι... υποθέτουµε ότι ο Θεός είναι µια κατασκευασµένη από τον άνθρωπο έννοια, και είναι πραγµατικά κατασκευασµένη από τον άνθρωπο. κατασκευασµένη από τον άνθρωπο εκατό τοις εκατό. Είναι µια παλαιά έννοια, και είναι κατά κάποιον τρόπο επεξεργασµένη για πολύ χρόνο. Νοµίζω ότι έρχεται στο τέλος του κύκλου της αυτή η έννοια, ολοκλήρωση.

SHOUD 9 "Η Διαύγεια Φέρνει Αποτελέσµατα" - Παρουσίαση του ADAMUS, που επικοινωνεί µε τον Geoffrey Hoppe

SHOUD 9 Η Διαύγεια Φέρνει Αποτελέσµατα - Παρουσίαση του ADAMUS, που επικοινωνεί µε τον Geoffrey Hoppe TO ΥΛΙΚΟ του ΠΟΡΦΥΡΟΥ ΚΥΚΛΟΥ Η Σειρά e2012 SHOUD 9 "Η Διαύγεια Φέρνει Αποτελέσµατα" - Παρουσίαση του ADAMUS, που επικοινωνεί µε τον Geoffrey Hoppe Παρουσιάστηκε στον Πορφυρό Κύκλο 5 Μαΐου..2012 www.crimsoncircle.com

Διαβάστε περισσότερα

SHOUD 11 "Ακτινοβόλος Παρουσία" - Παρουσίαση του ADAMUS, που επικοινωνεί µε τον Geoffrey Hoppe

SHOUD 11 Ακτινοβόλος Παρουσία - Παρουσίαση του ADAMUS, που επικοινωνεί µε τον Geoffrey Hoppe SHOUD 11 "Ακτινοβόλος Παρουσία" - Παρουσίαση του ADAMUS, που επικοινωνεί µε τον Geoffrey Hoppe Παρουσιάστηκε στον Πορφυρό Κύκλο 7 Ιουλίου..2012 www.crimsoncircle.com Σηµείωση:

Διαβάστε περισσότερα

SHOUD 12 "Περνώντας την Ατλάντεια Γραµµή" - παρουσίαση του ADAMUS, που επικοινωνεί µε τον Geoffrey Hoppe

SHOUD 12 Περνώντας την Ατλάντεια Γραµµή - παρουσίαση του ADAMUS, που επικοινωνεί µε τον Geoffrey Hoppe Η Σειρά e2012 SHOUD 12 "Περνώντας την Ατλάντεια Γραµµή" - παρουσίαση του ADAMUS, που επικοινωνεί µε τον Geoffrey Hoppe Παρουσιάστηκε στον Πορφυρό Κύκλο 4 Αυγούστου..2012 www.crimsoncircle.com < http://www.crimsoncircle.com/>

Διαβάστε περισσότερα

Οι Πνευματικές Δυνάμεις στο Σύμπαν

Οι Πνευματικές Δυνάμεις στο Σύμπαν Οι Πνευματικές Δυνάμεις στο Σύμπαν ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝ, μέχρι και στα δικά σας περίχωρα του Γαλαξία, υπάρχουν πολλές πνευματικές δυνάμεις που εργάζονται για τον Δημιουργό. Υπάρχουν εμπνευσμένα

Διαβάστε περισσότερα

Παραμύθια. που γράφτηκαν από εκπαιδευόμενους / ες του πρώτου επιπέδου κατά τη σχολική χρονιά 2013-2014 στο 1ο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Λάρισας

Παραμύθια. που γράφτηκαν από εκπαιδευόμενους / ες του πρώτου επιπέδου κατά τη σχολική χρονιά 2013-2014 στο 1ο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Λάρισας Παραμύθια που γράφτηκαν από εκπαιδευόμενους / ες του πρώτου επιπέδου κατά τη σχολική χρονιά 2013-2014 στο 1ο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Λάρισας Εισαγωγή Κατά τη σχολική χρονιά 2013-2014 οι εκπαιδευόμενοι

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕ ΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝ ΡΕΟΥ. ΣΤΗΝ 11η ΣΥΝΟ Ο ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ

ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕ ΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝ ΡΕΟΥ. ΣΤΗΝ 11η ΣΥΝΟ Ο ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕ ΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝ ΡΕΟΥ ΣΤΗΝ 11η ΣΥΝΟ Ο ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Συντρόφισσες και σύντροφοι, φίλες και φίλοι, αγαπητέ Γιαννάκη, αγαπητέ Martin, σε ευχαριστώ

Διαβάστε περισσότερα

Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας. Πνευματική Ανατομική. Μάθημα 3ο ~ 16.12.2015 Εργασία με το Κόλον

Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας. Πνευματική Ανατομική. Μάθημα 3ο ~ 16.12.2015 Εργασία με το Κόλον Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας Πνευματική Ανατομική Μάθημα 3ο ~ 16.12.2015 Εργασία με το Κόλον Άννα: Κάνουμε δήλωση πρόθεσης για το σώμα μας. Ας φέρουμε τα χέρια στην καρδιά ακουμπώντας στην καρδιά. Τιμώ

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗΣ

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗΣ ΠΡΟΛΟΓΟΣ Ο όρος διαλεκτική γεννιέται από τους περίφημους Διάλογους του Πλάτωνα και διαμέσου της ιστορίας της φιλοσοφικής σκέψης υφίσταται σημαντικές μεταβολές, σημαίνοντας από μέθοδο της διαίρεσης, λογική

Διαβάστε περισσότερα

Αλέξανδρος Δελμούζος (1880 1956) Σκληρός, Δελμούζος, Τριανταφυλλίδης, το 1907 στην Ιένα. 1. Οδοιπορικό

Αλέξανδρος Δελμούζος (1880 1956) Σκληρός, Δελμούζος, Τριανταφυλλίδης, το 1907 στην Ιένα. 1. Οδοιπορικό Αλέξανδρος Δελμούζος (1880 1956) Σκληρός, Δελμούζος, Τριανταφυλλίδης, το 1907 στην Ιένα 1. Οδοιπορικό Ο Αλέξανδρος Δελμούζος γεννήθηκε στα Σάλωνα στα 1880. Πόλη γνωστή στο πανελλήνιο από την Πενταγιώτισσα,

Διαβάστε περισσότερα

Βουλευτικές Εκλογές 2011

Βουλευτικές Εκλογές 2011 Πολίτης ή πελάτης; Είναι αλήθεια, ότι το πολιτικό σύστημα αποτυγχάνει σημαντικά να ανταποκριθεί στις σημερινές προκλήσεις. Το ρουσφέτι, η αναξιοκρατία, η συναλλαγή και τα παζάρια, απαξιώνουν την πολιτική.

Διαβάστε περισσότερα

O ΙΕΡΟΚΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΑΡΧΙΚΟ ΣΩΜΑ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΕΙΟ ΧΩΡΟ

O ΙΕΡΟΚΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΑΡΧΙΚΟ ΣΩΜΑ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΕΙΟ ΧΩΡΟ O ΙΕΡΟΚΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΑΡΧΙΚΟ ΣΩΜΑ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΕΙΟ ΧΩΡΟ Του Αλέκου Χαραλαµπόπουλου - Ιεροκλή, µάζεψε το υνί και φέρτο στην αποθήκη, εγώ πάω τα άλογα στον σταύλο, είπε η Ναυσικά, η γυναίκα του Ιεροκλή. - Ναυσικά,

Διαβάστε περισσότερα

Ο αρτινός συγγραφέας Γιάννης Καλπούζος, μιλάει στην «Γ», με την ευκαιρία της έκδοσης του νέου του βιβλίου

Ο αρτινός συγγραφέας Γιάννης Καλπούζος, μιλάει στην «Γ», με την ευκαιρία της έκδοσης του νέου του βιβλίου Παρασκευή, 28 Μαρτίου 2014 03:54 Ζητούμενο είναι να τεθεί ο προβληματισμός και να προκύψει η αναζήτηση Γράφτηκε από τον Κώστας Γκέτσης Ο αρτινός συγγραφέας Γιάννης Καλπούζος, μιλάει στην «Γ», με την ευκαιρία

Διαβάστε περισσότερα

Ευάγγελος Αυδίκος Η αµηχανία µπροστά στον τοίχο: το Πρόγραµµα και οι κοινότητες των Τσιγγάνων Γεια σας. Εγώ είµαι καινούργιος στη Θεσσαλία οι εκατέρωθέν µου καθήµενοι προϋπήρξαν εµού. Να ξεκινήσω, λοιπόν,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3 ο ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ. 3.1 Εισαγωγή

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3 ο ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ. 3.1 Εισαγωγή ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3 ο ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ 3.1 Εισαγωγή Η Ελληνική Προεδρία πραγµατοποιείται σε µια κρίσιµη, για την Ευρωπαϊκή Ένωση, περίοδο. Μια Ένωση που προετοιµάζει την µεγαλύτερη διεύρυνση στην

Διαβάστε περισσότερα

3 Ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΖΟΥΜΠΛΙΟΥ ΡΑΛΛΕΙΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΘΗΛΕΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΤΙΤΛΟΣ: «ΖΩ- ΓΡΑΦΙΖΩ» Μια ηλιαχτίδα μπήκε από το

3 Ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΖΟΥΜΠΛΙΟΥ ΡΑΛΛΕΙΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΘΗΛΕΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΤΙΤΛΟΣ: «ΖΩ- ΓΡΑΦΙΖΩ» Μια ηλιαχτίδα μπήκε από το 3 Ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΖΟΥΜΠΛΙΟΥ ΡΑΛΛΕΙΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΘΗΛΕΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΤΙΤΛΟΣ: «ΖΩ- ΓΡΑΦΙΖΩ» Μια ηλιαχτίδα μπήκε από το παράθυρο, διέλυσε το σκοτάδι και έπεσε στο χέρι μου. Χάζεψα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΥΠ.ΓΕΩΡΓΙΑΣ 4.9.2001

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΥΠ.ΓΕΩΡΓΙΑΣ 4.9.2001 ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΥΠ.ΓΕΩΡΓΙΑΣ 4.9.2001 ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Κωνσταντίνος Γείτονας): Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κ. Μπασιάκος έχει το λόγο. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ: Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ. Θράκη - Θεσσαλονίκη

ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ. Θράκη - Θεσσαλονίκη μάθημα τάξη τόπος ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Γ Λυκείου Θράκη - Θεσσαλονίκη ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΝΕΩΝ 2015 Απ' τη συμμετοχή μου στη δράση "Μαθητικές Διαδρομές" (εκπαιδευτική εκδρομή στη Θεσσαλονίκη) κέρδισα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΕΑΕΚ 2. http://autismanadomisi.uoa.gr Ι ΡΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙ Ι «H ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ (ΕΙ ΙΚΩΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ) N. MAΚΡΗ, ATTΙΚΗΣ TK 190 05

ΕΠΕΑΕΚ 2. http://autismanadomisi.uoa.gr Ι ΡΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙ Ι «H ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ (ΕΙ ΙΚΩΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ) N. MAΚΡΗ, ATTΙΚΗΣ TK 190 05 Αναβάθµιση του θεσµού της Εκπαίδευσης ατόµων µε αυτισµό στην Α/βάθµια και Β/βάθµια Εκπαίδευση. Μέτρο 1.1 Βελτίωση των συνθηκών ένταξης στο εκπαιδευτικό σύστηµα Ατόµων Ειδικών Κατηγοριών Ενέργεια 1.1.4

Διαβάστε περισσότερα

Φλωρεντία, 10 Δεκεμβρίου 1513 Προς τον: ΦΡΑΓΚΙΣΚΟ ΒΕΤΤΟΡΙ, Πρέσβη της Φλωρεντίας στην Αγία Παπική Έδρα, Ρώμη. Εξοχώτατε Πρέσβη,

Φλωρεντία, 10 Δεκεμβρίου 1513 Προς τον: ΦΡΑΓΚΙΣΚΟ ΒΕΤΤΟΡΙ, Πρέσβη της Φλωρεντίας στην Αγία Παπική Έδρα, Ρώμη. Εξοχώτατε Πρέσβη, (Ο Νικολό Μακιαβέλι, μέσα από μία επιστολή του, περιγράφει την ζωή του στο κτήμα του, στο οποίο είχε αποτραβηχτεί, μετά το 1513 που οι Μεδίκοι ανακατέλαβαν την εξουσία.) Φλωρεντία, 10 Δεκεμβρίου 1513 Προς

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαιδευτική Προσέγγιση Ψηφιδωτού «Θησέας και μινώταυρος» για παιδιά προσχολικής ηλικίας

Εκπαιδευτική Προσέγγιση Ψηφιδωτού «Θησέας και μινώταυρος» για παιδιά προσχολικής ηλικίας Εκπαιδευτική Προσέγγιση Ψηφιδωτού «Θησέας και μινώταυρος» για παιδιά προσχολικής ηλικίας Υπεύθυνη Καθηγήτρια : Χρυσάνθη Μαυροπούλου-Τσιούμη Μεταπτυχιακή φοιτήτρια Θεολογικών Σπουδών : Ελένη Καρβουνάρη

Διαβάστε περισσότερα

Ο Στρατηγικός Ρόλος της Αστυνοµίας στις Σύγχρονες Απαιτήσεις της Ελληνικής Κοινωνίας

Ο Στρατηγικός Ρόλος της Αστυνοµίας στις Σύγχρονες Απαιτήσεις της Ελληνικής Κοινωνίας ιάλεξη του Καθηγητή Νίκου Λυγερού στην Ηµερίδα της Πανελλήνιας Οµοσπονδίας Αξιωµατικών Αστυνοµίας Ο Στρατηγικός Ρόλος της Αστυνοµίας στις Σύγχρονες Απαιτήσεις της Ελληνικής Κοινωνίας Αθήνα, 05/12/2008

Διαβάστε περισσότερα

Π A Γ KOΣ MIA HMEPA Π OIHΣ H Σ. Ο YΣΣEAΣ EΛYTHΣ (1911-1996) Nοµπελ Λογοτεχνιασ 1979

Π A Γ KOΣ MIA HMEPA Π OIHΣ H Σ. Ο YΣΣEAΣ EΛYTHΣ (1911-1996) Nοµπελ Λογοτεχνιασ 1979 Ο YΣΣEAΣ EΛYTHΣ (1911-1996) Nοµπελ Λογοτεχνιασ 1979 Ο καηµός του θανάτου τόσο µε πυρπόλησε, που η λάµψη µου επέστρεψε στον ήλιο. Κείνος µε πέµπει τώρα µέσα στην τέλεια σύνταξη της πέτρας και του αιθέρος,

Διαβάστε περισσότερα

ΦΥΛΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ για το εκπαιδευτικό σενάριο: ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ

ΦΥΛΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ για το εκπαιδευτικό σενάριο: ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ ΦΥΛΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ για το εκπαιδευτικό σενάριο: ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ Σελίδα 1. Στόχος σ' αυτήν τη δραστηριότητα είναι να διερευνήσεις πού οφείλονται: Οι εκλείψεις, τόσο της Σελήνης όσο και του Ηλίου. Πριν όµως συνεχίσεις,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 15/10/2005. Η Αλκη Ζέη για την ιδώ Σωτηρίου: Η θεία µου η ιδώ αγαπηµένη των Τούρκων

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 15/10/2005. Η Αλκη Ζέη για την ιδώ Σωτηρίου: Η θεία µου η ιδώ αγαπηµένη των Τούρκων ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 15/10/2005 Η Αλκη Ζέη για την ιδώ Σωτηρίου: Η θεία µου η ιδώ αγαπηµένη των Τούρκων Της ΙΩΑΝΝΑΣ ΚΛΕΦΤΟΓΙΑΝΝΗ Η φωτογραφία του έξυπνου, χαµογελαστού προσώπου της ιδώς Σωτηρίου µε τον κλασικό

Διαβάστε περισσότερα

Φάλουν Ντάφα ιαλέξεις πάνω στον Νόµο του Φο. 1997 ιαλέξεις στις Ηνωµένες Πολιτείες

Φάλουν Ντάφα ιαλέξεις πάνω στον Νόµο του Φο. 1997 ιαλέξεις στις Ηνωµένες Πολιτείες 1 Φάλουν Ντάφα ιαλέξεις πάνω στον Νόµο του Φο 1997 ιαλέξεις στις Ηνωµένες Πολιτείες Λι Χονγκτζί Ελληνική µετάφραση από τα Αγγλικά Ιανουάριος 2008 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ιδάσκοντας τον Φα στη Νέα Υόρκη... 1 ιδάσκοντας

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΙ ΙΚΟΤΗΤΕΣ

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΙ ΙΚΟΤΗΤΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΙ ΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΥΤΕΡΑ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2003 Ώρα έναρξης: 14:00 ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΝΕΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥΠΟΛΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥΝΑΚΟΣ.,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ, ΜΙΑ ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ, ΜΙΑ ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ, ΜΙΑ ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ Τα τελευταία χρόνια σημειώθηκε στην χώρα μας αισθητή άνοδος του βιοτικού επιπέδου και της κοινωνικής ευμάρειας. Παράλληλα όμως αυξήθηκαν τα προβλήματα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΙΔΑΣΚΑΛΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΕΛΜΟΥΖΟΣ» «ΠΑΙΔΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ» ΔΙΔΑΣΚΩΝ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΙΔΑΣΚΑΛΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΕΛΜΟΥΖΟΣ» «ΠΑΙΔΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ» ΔΙΔΑΣΚΩΝ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΙΔΑΣΚΑΛΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΕΛΜΟΥΖΟΣ» «ΠΑΙΔΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ» ΔΙΔΑΣΚΩΝ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ Μετεκπαιδευόμενη δασκάλα: ΔΟΥΚΑ ΙΟΥΛΙΑ-ΔΗΜΗΤΡΑ Ακαδημαϊκό

Διαβάστε περισσότερα

Μια νύχτα που σκάλιζα τα πράγµατά µου βρήκα ένα σηµείω-

Μια νύχτα που σκάλιζα τα πράγµατά µου βρήκα ένα σηµείω- ÚfiÏÔÁÔ Μια νύχτα που σκάλιζα τα πράγµατά µου βρήκα ένα σηµείω- µα του πατέρα µου µεταξύ άλλων µουσικολόγου, µουσικοσυνθέτη, συγγραφέα και διανοούµενου το οποίο θεώρησα αναγκαίο να παραθέσω εδώ. Άλλωστε,

Διαβάστε περισσότερα

Η ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Η ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ Η ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ Αστρονομία (από το άστρο + νόμος) είναι η επιστήμη που μελετά όλα τα ουράνια αντικείμενα πέρα από τη Γη και το άμεσο περιβάλλον της, και συγκεκριμένα τη Σελήνη, τον Ήλιο

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΛΑΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΣΜΟ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΛΑΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΣΜΟ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΛΑΝΑΣ ΟΚΙΜΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΣΜΟ 1 2 Το θέµα µας είναι ο Αναρχισµός. Τι είναι ο Αναρχισµός; Μια διδασκαλία για την πολιτική. Σαν πολιτική διδασκαλία διαθέτει απόψεις για το πολιτικό πρόβληµα, για

Διαβάστε περισσότερα

Mona Perises. Όμ Άλι, το γλυκό της ζωής Μυθιστορηματική βιογραφία Μέρος πρώτο

Mona Perises. Όμ Άλι, το γλυκό της ζωής Μυθιστορηματική βιογραφία Μέρος πρώτο Mona Perises Όμ Άλι, το γλυκό της ζωής Μυθιστορηματική βιογραφία Μέρος πρώτο ISBN: 978-618-81894-1-6 Mona Perises 2003 2013 Ελλάδα Αλεξάνδρεια, Αίγυπτος Ελλάδα Η Μάγια είναι μια 42χρονη γυναίκα, που μετά

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑ ΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΥΨΗΛΑΝΤΗ 1 35100 ΛΑΜΙΑ. Λαµία 28-6-2013 ΠΡΟΣ: Μ.Μ.Ε.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑ ΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΥΨΗΛΑΝΤΗ 1 35100 ΛΑΜΙΑ. Λαµία 28-6-2013 ΠΡΟΣ: Μ.Μ.Ε. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑ ΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΥΨΗΛΑΝΤΗ 1 35100 ΛΑΜΙΑ Λαµία 28-6-2013 ΠΡΟΣ: Μ.Μ.Ε. ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Τακτική Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συµβουλίου µε ενηµέρωση από τον

Διαβάστε περισσότερα

Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ( 1 )

Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ( 1 ) Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ( 1 ) του Κ.Γκ.Γιούνγκ Με έχουν ρωτήσει αρκετές φορές τι πιστεύω για το θάνατο, γι αυτό το τελείωμα της ανθρώπινης ύπαρξης. Ο θάνατος είναι απλά γνωστός ως το τέλος. Είναι η τελεία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ & ΨΥΛΛΑ 2 105 57 ΑΘΗΝΑ Τηλ 213.16.16.900 Fax 2103246165 Email: adedy@adedy.gr, adedy1@adedy.gr

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ & ΨΥΛΛΑ 2 105 57 ΑΘΗΝΑ Τηλ 213.16.16.900 Fax 2103246165 Email: adedy@adedy.gr, adedy1@adedy.gr ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ & ΨΥΛΛΑ 2 105 57 ΑΘΗΝΑ Τηλ 213.16.16.900 Fax 2103246165 Email: adedy@adedy.gr, adedy1@adedy.gr Τοποθέτηση στη Βουλή της Αντιπροέδρου της Α..Ε..Υ., έσποινας Σπανού για το

Διαβάστε περισσότερα

...ακολουθώντας τη ροή... ένα ημερολόγιο εμψύχωσης

...ακολουθώντας τη ροή... ένα ημερολόγιο εμψύχωσης ...ακολουθώντας τη ροή... ένα ημερολόγιο εμψύχωσης Κυριακή 9 Αυγούστου 2015 Αγαπητό μου ημερολόγιο Δυσκολεύομαι να προσαρμοστώ, από χθες που έχουμε έρθει στη κατασκήνωση ασχολούμαστε με τη γνωριμία με

Διαβάστε περισσότερα

Υποψήφιοι Σχολικοί Σύμβουλοι 1986 2005

Υποψήφιοι Σχολικοί Σύμβουλοι 1986 2005 Υποψήφιοι Σχολικοί Σύμβουλοι 1986 25 Για τους /τις εκπαιδευτικούς που υπέβαλαν αίτηση υποψηφιότητας για τη θέση Σχολικού Συμβούλου υπάρχουν μας διατέθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΥΠΕΠΘ, για τα έτη

Διαβάστε περισσότερα

http://keimena.ece.uth.gr Εργαστήριο Λόγου και Πολιτισµού του Πανεπιστηµίου Θεσσαλίας

http://keimena.ece.uth.gr Εργαστήριο Λόγου και Πολιτισµού του Πανεπιστηµίου Θεσσαλίας Σελ. 1/10 Τελικά, τα αγόρια κλαίνε; Έµφυλες ταυτότητες στη λογοτεχνία για µικρές ηλικίες: µία πρώτη προσέγγιση Αναστασία Οικονοµίδου Λέκτορας στην Παιδική Λογοτεχνία Τ.Ε.Ε.Π.Η., ηµοκρίτειο Πανεπιστήµιο

Διαβάστε περισσότερα

Η υιοθεσία στην Ελλάδα

Η υιοθεσία στην Ελλάδα Έρευνα του news.gr Δημοσίευση: 07:31 25/02/2013 Η υιοθεσία στην Ελλάδα Της Μαρίας Θανοπούλου Άτεκνα ζευγάρια "στριμώχνουν" τα όνειρα και την ελπίδα τους να αποκτήσουν ένα παιδί σε μια μακρά λίστα αναμονής

Διαβάστε περισσότερα

ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΛΤΙΟ ΙΟΥΝΙΟΥ 2007

ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΛΤΙΟ ΙΟΥΝΙΟΥ 2007 ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΛΤΙΟ ΙΟΥΝΙΟΥ 2007 ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Κατά τη συνεδρίαση της 6ης Ιουνίου 2007, το ιοικητικό Συµβούλιο της αποφάσισε να αυξήσει το ελάχιστο επιτόκιο προσφοράς για τις πράξεις κύριας αναχρηµατοδότησης

Διαβάστε περισσότερα

και άσε τον Κύριο να βρει ποιοί είναι σι δικοί του. Και τώρα, σ' αυτό το παλτό κάστρο του δάσους, οι κόρες του, που μόλις γίνανε γυναίκες,

και άσε τον Κύριο να βρει ποιοί είναι σι δικοί του. Και τώρα, σ' αυτό το παλτό κάστρο του δάσους, οι κόρες του, που μόλις γίνανε γυναίκες, " Στην ηρωική εποχή, που την Ισπανία κυβερνούσαν ο Φερδινάνδος και η Ισαβέλλα, και αυτούς κυβερνούσε ο Τορκουεμάδα με τον λεπτοφυή του εγκέφαλο, σαν Μεγάλος Ιεροεξεταστής της Ισπανίας, σ ένα μεγάλο κάστρο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 1420-1820

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 1420-1820 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 1420-1820 Διαταράξεις της µνήµης στην Ακρόπολη Στην Ακρόπολη των Αθηνών, την άνοιξη του 1936, ο Ζίγκµουντ Φρόυντ διαπίστωνε έκπληκτος ότι η πόλη πράγµατι υπήρχε και ότι

Διαβάστε περισσότερα

«Το στίγµα του Εφιάλτη»

«Το στίγµα του Εφιάλτη» /νση ευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής, 2008-2009 (Ειδική διάκριση) «Το στίγµα του Εφιάλτη» Κοµµάτια Από Τα Κοµµάτια Της Ζωής Μου Ειρήνη Παραχεράκη Λύκειο «Εκπαιδευτήρια Κωστέα Γείτονα» Τηλ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΑΤΩΝΑΣ. 427 π.χ. - 347 π.χ.

ΠΛΑΤΩΝΑΣ. 427 π.χ. - 347 π.χ. ΠΛΑΤΩΝΑΣ 427 π.χ. - 347 π.χ. Έργα Ίωνας, Ευθύφρων, Απολογία, Κρίτων, Φαίδων, Χαρµίδης, Λάχης, Γοργίας, Κρατύλος, Ευθύδηµος, Μένων, Συµπόσιον, Φαίδρος, Πολιτεία, Θεαίτητος, Παρµενίδης, Σοφιστής, Πολιτικός,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙΣ ΕΝΑ ΚΕΡΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΙΕΣΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙΣ ΕΝΑ ΚΕΡΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΙΕΣΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙΣ ΕΝΑ ΚΕΡΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΙΕΣΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ...11 ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟ...23 ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΡΙΤΟ...37 ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΕΤΑΡΤΟ...57 ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΕΜΠΤΟ...74 ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΚΤΟ...91

Διαβάστε περισσότερα

Υγρά και Εμφάνιση δοντιών (Π.Ε. ΧΑΤΖΗΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ)

Υγρά και Εμφάνιση δοντιών (Π.Ε. ΧΑΤΖΗΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ) Υγρά και Εμφάνιση δοντιών (Π.Ε. ΧΑΤΖΗΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ) Το γενικό ερώτημα που διερευνήσαμε ήταν κατά πόσο τα υγρά επηρεάζουν την εμφάνιση των δοντιών μας. Αφού εντοπίσαμε τις μεταβλητές μας, (είδος υγρού, θερμοκρασία

Διαβάστε περισσότερα

Σκοτεινές Ομάδες, Σέκτες, Τάγματα & Αδελφότητες. Συντάχθηκε απο τον/την Νεφέλη

Σκοτεινές Ομάδες, Σέκτες, Τάγματα & Αδελφότητες. Συντάχθηκε απο τον/την Νεφέλη Τι είναι; Ξεκινώντας, θα ήθελα να διευκρινίσω και να τονίσω ότι δεν είναι όλα τα Τάγματα, Ομάδες, Αδελφότητες και Σέκτες ίδια. Υπάρχουν αρκετά, που έχουν ιδρυθεί εδώ και αρκετά χρόνια (μερικά έως και αιώνες)

Διαβάστε περισσότερα

Ένας περίπατος στη Μονή Καισαριανής

Ένας περίπατος στη Μονή Καισαριανής Ένας περίπατος στη Μονή Καισαριανής Ένας περίπατος στη Μονή Καισαριανής Το Μάιο του 2008 το Υπουργείο Πολιτισμού εγκαινίασε το θεσμό «Περιβάλλον και Πολιτισμός» με στόχο την ανάδειξη των άρρηκτων δεσμών

Διαβάστε περισσότερα

Ας προσπαθήσουμε να δούμε ποιες είναι αυτές, μία προς μία, εξετάζοντας τις πιο εξόφθαλμες και αναντίρρητες από αυτές.

Ας προσπαθήσουμε να δούμε ποιες είναι αυτές, μία προς μία, εξετάζοντας τις πιο εξόφθαλμες και αναντίρρητες από αυτές. Η κατάσταση της χώρας είναι γνωστή. Την ξέρουν κι οι πέτρες. Ναι, έχουμε οικονομική κρίση ναι, η κατάσταση όσο πάει και χειροτερεύει Το ζήτημα, όμως, είναι να καταλάβουμε όλοι, τι πραγματικά συμβαίνει.

Διαβάστε περισσότερα

2. Γιατί η Υπέρυθρη Θέρµανση είναι ο πλέον φυσικός και υγιεινός τρόπος θέρµανσης;

2. Γιατί η Υπέρυθρη Θέρµανση είναι ο πλέον φυσικός και υγιεινός τρόπος θέρµανσης; Εισαγωγή στην Υπέρυθρη Θέρµανση 1. Τι είναι η Υπέρυθρη Θέρµανση; Η Υπέρυθρη Θέρµανση είναι µια καινοτόµος τεχνολογία εκποµπής υπέρυθρης θερµότητας, στο ίδιο µήκος κύµατος µε αυτή που εκπέµπει ο ήλιος,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ ΜΑΘΗΜΑ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΟΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ ΜΑΘΗΜΑ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ ΜΑΘΗΜΑ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ (ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

Γραφείο Τύπου Αθήνα, 10 Μαρτίου 2015

Γραφείο Τύπου Αθήνα, 10 Μαρτίου 2015 Γραφείο Τύπου Αθήνα, 10 Μαρτίου 2015 ΣΗΜΕΙΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΣΤΟ ΙΛΙΟΝ Συντρόφισσες

Διαβάστε περισσότερα

Ομιλία του Υφυπουργού Ανάπτυξης κου Θανάση Σκορδά στο CapitalVision 2012

Ομιλία του Υφυπουργού Ανάπτυξης κου Θανάση Σκορδά στο CapitalVision 2012 Ομιλία του Υφυπουργού Ανάπτυξης κου Θανάση Σκορδά στο CapitalVision 2012 Κυρίες, κύριοι, Η έννοια της ανάπτυξης είναι τόσο πολυφορεμένη στο σύγχρονο πολιτικό λεξιλόγιο, που αν δεν δώσουμε, ο καθένας από

Διαβάστε περισσότερα

Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς - Πυρήνας Αντάρτικου Πόλης

Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς - Πυρήνας Αντάρτικου Πόλης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς - Πυρήνας Αντάρτικου Πόλης ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ Προς τον αναρχικό χώρο i) Το κάλεσμα Κάθε κάλεσμα δράσης, όπως ο «Μαύρος Δεκέμβρης», είναι μία απόπειρα συντονισμού των δυνάμεων μας. Είναι

Διαβάστε περισσότερα

Πολύ συχνά λαμβάνω email με τις εξής ερωτήσεις:

Πολύ συχνά λαμβάνω email με τις εξής ερωτήσεις: Πολύ συχνά λαμβάνω email με τις εξής ερωτήσεις: 4. Μπορείτε να με συστήσετε σε κάποιον που να γνωρίζει την Τέχνη για να με αναλάβει; 5. Μένω. γνωρίζετε κάποιον στην περιοχή μου που να μπορεί να με διδάξει;

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΙΑ ΕΥΑΓ.ΜΠΑΣΙΑΚΟΥ, ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΙΣΗΓΗΤΗ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ

ΟΜΙΛΙΑ ΕΥΑΓ.ΜΠΑΣΙΑΚΟΥ, ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΙΣΗΓΗΤΗ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΟΜΙΛΙΑ ΕΥΑΓ.ΜΠΑΣΙΑΚΟΥ, ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΙΣΗΓΗΤΗ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 19.12.2000 _ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Κωνσταντίνος Γείτονας)_: Εδώ ήταν. Μισό λεπτό, κύριε Μπασιάκο, γιατί

Διαβάστε περισσότερα

Όταν το μάθημα της πληροφορικής γίνεται ανθρωποκεντρικό μπορεί να αφορά και την εφηβεία.

Όταν το μάθημα της πληροφορικής γίνεται ανθρωποκεντρικό μπορεί να αφορά και την εφηβεία. Όταν το μάθημα της πληροφορικής γίνεται ανθρωποκεντρικό μπορεί να αφορά και την εφηβεία. Στόχος μας : να χρησιμοποιήσουμε τον υπολογιστή και το διαδίκτυο για να αντλήσουμε σωστές πληροφορίες, να τις επεξεργαστούμε

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ακολουθεί ολόκληρη η τοποθέτηση - παρέμβαση του Υπουργού Δ.Μ.&Η.Δ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ακολουθεί ολόκληρη η τοποθέτηση - παρέμβαση του Υπουργού Δ.Μ.&Η.Δ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 18 Ιουνίου 2013 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

Διαβάστε περισσότερα

Τρέχω στο μπάνιο και βγάζω όλη τη μακαρονάδα.

Τρέχω στο μπάνιο και βγάζω όλη τη μακαρονάδα. 6 ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΤΡΈΦΩ ΑΠΌ ΤΟ ΣΧΟΛΕΊΟ, έχω τα χάλια μου. Με το που μπαίνω στο σπίτι, ακούω ήχο από κατσαρολικά. Η μαμά είναι ακόμα στη δουλειά. Τότε ποιος; Η εικόνα του μπαμπά μπροστά από την κουζίνα είναι αρκετή

Διαβάστε περισσότερα

Τι έγινε και γιατί έγινε

Τι έγινε και γιατί έγινε Τεύχος 21ο Οκτώβριος - Νοέμβριος - Δεκέμβριος 2009 Ένα χρόνο πριν, το ΔΕΚΕΜΒΡΗ του 2008, ένα πρωτοφανές φαινόμενο συντάραξε την ελληνικήκοινωνία. Κάποιοι μίλησαν για εξέγερση, κάποιοι άλλοι για επεισόδια

Διαβάστε περισσότερα

Τζέλιος Κ. Δημήτριος

Τζέλιος Κ. Δημήτριος Τζέλιος Κ. Δημήτριος Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Άργος Ορεστικό Καστοριάς όπου πέρασε τη σχολική του ζωή. Σαν μαθητής δεν συμπάθησε ιδιαίτερα τον δογματικό θεσμό του σχολείου, ενώ μέσα του είχε έντονη την

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικό εργαλείο. για την ταυτοποίηση πρώτου επιπέδου των θυμάτων παράνομης διακίνησης και εμπορίας. τη σεξουαλική εκμετάλλευση

Πρακτικό εργαλείο. για την ταυτοποίηση πρώτου επιπέδου των θυμάτων παράνομης διακίνησης και εμπορίας. τη σεξουαλική εκμετάλλευση Πρακτικό εργαλείο για την ταυτοποίηση πρώτου επιπέδου των θυμάτων παράνομης διακίνησης και εμπορίας με σκοπό τη σεξουαλική εκμετάλλευση Ιούνιος 2013 Στα πλαίσια της επαγγελματικής σας ιδιότητας ενδέχεται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΩ ΟΛΟΤΑΧΩΣ! ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΠΡΟΣΩ ΟΛΟΤΑΧΩΣ! ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 1 Απόστολος Πιερρής ΠΡΟΣΩ ΟΛΟΤΑΧΩΣ! ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ πόλιν δὲ μικρὰν καὶ ἄδοξον παραλαβὼν ἔνδοξον καὶ μεγάλην ἀπεργάσασθαι 14 Ιανουαρίου 2015 2 Η χώρα έχει ναυαγήσει.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΧΑΝΙΟΥ ΤΟΥ ΙΜΠΡΑΗΜ ΚΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥ: 12234

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΧΑΝΙΟΥ ΤΟΥ ΙΜΠΡΑΗΜ ΚΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥ: 12234 12234 Ένας δηµόσιος χώρος αποτελεί ένα κύτταρο στο δοµηµένο ιστό της πόλης. Δεν πρέπει µόνο να είναι ευδιάκριτος αλλά και να εντάσσεται πλήρως. Οφείλει να ανασυντάσσει την εικόνα της πόλης η οποία είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΒΙΒΛΙΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΒΙΒΛΙΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΒΙΒΛΙΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Κεφάλαιο 1: ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΕ 1.1. Ύψος του φιλέ Κεφάλαιο 2: ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ 2.1. Παίκτης µε τεχνητό πόδι

Διαβάστε περισσότερα

ΓΑΝΤΑ ΧΑΝΤΑΜ Β ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ. Διήγημα με τίτλο: «Τι σημαίνει ελευθερία;»

ΓΑΝΤΑ ΧΑΝΤΑΜ Β ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ. Διήγημα με τίτλο: «Τι σημαίνει ελευθερία;» 2 O ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΓΑΝΤΑ ΧΑΝΤΑΜ Β ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ 5 ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Διήγημα με τίτλο: «Τι σημαίνει ελευθερία;» 1 ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ; Όταν παλεύεις για την ελευθερία σου είναι κάτι ωραίο, όταν πεθαίνεις

Διαβάστε περισσότερα

Ευρετήριο πινάκων. Ασκήσεις και υπομνήματα

Ευρετήριο πινάκων. Ασκήσεις και υπομνήματα Ευρετήριο πινάκων Ασκήσεις και υπομνήματα Ανάγνωση, για να ταυτιστεί και να προβάλει τα συναισθήματά του Ανακαλύψτε την προέλευση των πιστεύω σας Απαλή μουσική ως φάρμακο για τις εντάσεις και την απογοήτευση

Διαβάστε περισσότερα

Κατερίνα Παναγοπούλου: Δημιουργώντας κοινωνικό κεφάλαιο την εποχή της κρίσης

Κατερίνα Παναγοπούλου: Δημιουργώντας κοινωνικό κεφάλαιο την εποχή της κρίσης Κατερίνα Παναγοπούλου Πρέσβυς της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης, πρόεδρος του σωματείου γυναικών «Καλλιπάτειρα». Πρώτο βραβείο «Γυναίκα και Αθλητισμός» 2012 για την Ευρώπη. Δημιουργώντας κοινωνικό

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΚΟΣ. Μαρία και Ιωσήφ

Ο ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΚΟΣ. Μαρία και Ιωσήφ Ο ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΚΟΣ Μαρία και Ιωσήφ Αυτή είναι η ιστορία του Ιησού και του αδελφού του Χριστού, του πώς γεννήθηκαν, του πώς έζησαν και του πώς ο ένας από αυτούς πέθανε. Ο θάνατος του άλλου δεν αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα

Απλές λύσεις για άµεση έξοδο από την κρίση. Μέσα σε λίγες ηµέρες µπορεί να σωθεί η Ελλάδα. Αρκεί να ξυπνήσουν οι Έλληνες και να δουν τι συµβαίνει.

Απλές λύσεις για άµεση έξοδο από την κρίση. Μέσα σε λίγες ηµέρες µπορεί να σωθεί η Ελλάδα. Αρκεί να ξυπνήσουν οι Έλληνες και να δουν τι συµβαίνει. Απλές λύσεις για άµεση έξοδο από την κρίση Μέσα σε λίγες ηµέρες µπορεί να σωθεί η Ελλάδα. Αρκεί να ξυπνήσουν οι Έλληνες και να δουν τι συµβαίνει. Στα χιλιάδες χρόνια της ιστορίας της η Ελλάδα έχει γεµίσει

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΣΤΑΣ ΣΥΡΓΟΥΔΗΣ_επιµόρφωση β 2013. ΜΑΘΗΜΑ: Γλώσσα Γ τάξης, ανθολόγιο «Ο ωραίος Δαρείος», της Σοφίας Ζαραµπούκα.

ΚΩΣΤΑΣ ΣΥΡΓΟΥΔΗΣ_επιµόρφωση β 2013. ΜΑΘΗΜΑ: Γλώσσα Γ τάξης, ανθολόγιο «Ο ωραίος Δαρείος», της Σοφίας Ζαραµπούκα. 6 η Δραστηριότητα ΤΑΞΗ: Γ ΜΑΘΗΜΑ: Γλώσσα Γ τάξης, ανθολόγιο «Ο ωραίος Δαρείος», της Σοφίας Ζαραµπούκα. ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: Εργαστήριο υπολογιστών µε σύνδεση στο διαδίκτυο, βιντεοπροβολέας, εκτυπωτής. ΣΤΟΧΟΙ: να

Διαβάστε περισσότερα

Άδειο που φαίνεται το σπίτι ε, σκύλε; Εσύ κοίτα να κάτσεις ήσυχος σε τούτα δω τα βράχια, Γουίλο.

Άδειο που φαίνεται το σπίτι ε, σκύλε; Εσύ κοίτα να κάτσεις ήσυχος σε τούτα δω τα βράχια, Γουίλο. 1 Θα κάτσω στη θέση μου εδώ πάνω στον λόφο, πίσω απ το σπίτι. Θα περιμένω. Και θα βλέπω. Φύλλο δεν κουνιέται κει κάτω. Γυμνή που φαίνεται στο χιόνι η κοιλάδα. Μόνο το σπίτι, γκρίζο και μονάχο δίπλα στο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: ΚΟΙΝ: ΘΕΜΑ: Ενηµερωτικό σηµείωµα για το πρόβληµα της παράνοµης υλοτοµίας και ειδικά αυτό της καυσοξύλευσης

ΠΡΟΣ: ΚΟΙΝ: ΘΕΜΑ: Ενηµερωτικό σηµείωµα για το πρόβληµα της παράνοµης υλοτοµίας και ειδικά αυτό της καυσοξύλευσης 1 Ιωάννης Κέκερης ασοπόνος Επίτιµος Πρόεδρος Ένωσης ασοπόνων Μακεδονίας Θράκης Μέλος.Σ. Πανελλήνιας Ένωσης ασοπόνων και ιαχειριστών Φυσικού Περιβάλλοντος ΠΡΟΣ: ΚΟΙΝ: Αρναία 16/12/2012 Κα Πρόεδρο Ειδικής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΑΦΡΙΕΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: ΝΑΝΣΥ ΣΑΚΚΑ

ΕΛΑΦΡΙΕΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: ΝΑΝΣΥ ΣΑΚΚΑ ΘΕΜΑ: ΕΛΑΦΡΙΕΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: ΝΑΝΣΥ ΣΑΚΚΑ Ο σίδηρος παρά το γεγονός, ότι αποτελεί υλικό γνωστό ήδη από τους προϊστορικούς χρόνους, άρχισε να χρησιµοποιείται ευρέως και ουσιαστικά σε αρχιτεκτονικές

Διαβάστε περισσότερα

Κύριε υπουργέ και όσοι υπάλληλοι βαθμολογούνται κάτω από τη βάση θα απολύονται;

Κύριε υπουργέ και όσοι υπάλληλοι βαθμολογούνται κάτω από τη βάση θα απολύονται; Συνέντευξη Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Κυριάκου Μητσοτάκη, στην εφημερίδα «Ελευθερία» και στο δημοσιογράφο Φιλήμων Καραμίτσο Με το ξέσπασμα της κρίσης τα τελευταία

Διαβάστε περισσότερα

Έλλειψη εσωτερικής ελευθερίας

Έλλειψη εσωτερικής ελευθερίας Έλλειψη εσωτερικής ελευθερίας Ανωριμότητα Προκαταλήψεις- Στερεότυπα Απουσία ανθρωπιστικής παιδείας Ημιμάθεια Έλλειψη έμπρακτης χριστιανικής ζωής ΣΤΟΧΟΙ Να αρχίσουν να αναγνωρίζουν και να εκφράζουν τα δικά

Διαβάστε περισσότερα

AMEA_ENOTHTA_3 2/12/2008 16:48 ÂÏ 1

AMEA_ENOTHTA_3 2/12/2008 16:48 ÂÏ 1 AMEA_ENOTHTA_3 2/12/2008 16:48 ÂÏ 1 AMEA_ENOTHTA_3 2/12/2008 16:48 ÂÏ 64 AMEA_ENOTHTA_3 2/12/2008 16:48 ÂÏ 65 «Επικοινωνία και Αυτισµός» Συντονίστρια: Κορίνα θεοδωρακάκη ηµοσιογράφος ρ/σ ΛΑΜΨΗ 92,3 ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΧΙΙΙ Επιτροπή Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας

ΧΙΙΙ Επιτροπή Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας ΧΙΙΙ Επιτροπή Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας Στο Προτεινόμενο Σχέδιο Αξιολόγησης ο ρόλος της Επιτροπή Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας (Ε.Ε.Υ) είναι ιδιαίτερα σημαντικός. Οι αρμοδιότητες της Ε.Ε.Υ έχουν αναβαθμιστεί ιδιαίτερα

Διαβάστε περισσότερα

1 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 11 Εξήντα δευτερόλεπτα. Τόσο είμαστε υποχρεωμένοι να σταθούμε πάνω στις μεταλλικές μας πλάκες προτού ο ήχος ενός σήμαντρου μας ελευθερώσει. Αν βγεις από τον κύκλο πριν περάσει το λεπτό, νάρκες

Διαβάστε περισσότερα

* Από την αγγλική λέξη «boss», αφεντικό. ** «Core houses» στο πρωτότυπο, μικρά ισόγεια σπίτια ανθεκτικής κατασκευής με πρόβλεψη επέκτασης. (Σ.τ.Ε.

* Από την αγγλική λέξη «boss», αφεντικό. ** «Core houses» στο πρωτότυπο, μικρά ισόγεια σπίτια ανθεκτικής κατασκευής με πρόβλεψη επέκτασης. (Σ.τ.Ε. ΖΟΥΛΟΥ 13 1 «ΦΟΒΑΣΑΙ, ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ;... Για λέγε, φοβάσαι;» Ο Άλι δεν απαντούσε πολλά φίδια στο στόμα. «Βλέπεις τι συμβαίνει, μικρέ Ζουλού; Βλέπεις;» Όχι, δεν έβλεπε τίποτα. Τον είχαν αρπάξει από τα μαλλιά

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥ ΩΝ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ. ιπλωµατική Εργασία.

ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥ ΩΝ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ. ιπλωµατική Εργασία. ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥ ΩΝ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ιπλωµατική Εργασία «Η ΙΑ ΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ» του ΤΣΟΛΑΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ Επιβλέπων Καθηγητής:

Διαβάστε περισσότερα

Συµπεράσµατα από την ανάλυση συχνοτήτων στη Γεωµετρία Α Λυκείου. Για το 1 ο θέµα που αφορά τη θεωρία:

Συµπεράσµατα από την ανάλυση συχνοτήτων στη Γεωµετρία Α Λυκείου. Για το 1 ο θέµα που αφορά τη θεωρία: Συµπεράσµατα από την ανάλυση συχνοτήτων στη Γεωµετρία Α Λυκείου Για το 1 ο θέµα που αφορά τη θεωρία: Η µεγάλη πλειοψηφία των διδασκόντων (73,5) δεν επιλέγει ως ερώτηµα την διατύπωση ορισµών εκ µέρους των

Διαβάστε περισσότερα

Οι Αστερισμοί και πώς να τους βρίσκουμε με το Επιπεδόσφαιρο. Άρης Μυλωνάς

Οι Αστερισμοί και πώς να τους βρίσκουμε με το Επιπεδόσφαιρο. Άρης Μυλωνάς Οι Αστερισμοί και πώς να τους βρίσκουμε με το Επιπεδόσφαιρο Άρης Μυλωνάς Ερασιτέχνης Αστρονόμος Σήμερα οι άνθρωποι σπάνια βρίσκονται κάτω από σκοτεινό νυκτερινό ουρανό. Μερικοί δεν γνωρίζουν καν ότι υπάρχει

Διαβάστε περισσότερα

Το δικαίωμα της αντίστασης στο Βυζάντιο

Το δικαίωμα της αντίστασης στο Βυζάντιο Το δικαίωμα της αντίστασης στο Βυζάντιο Ευάγγελος Χρυσός Καθηγητής Βυζαντινής Ιστορίας Πανεπιστήμιο Αθηνών, Διευθυντής ΚΒΕ/ΕΙΕ υρίες και κύριοι, πρέπει κατ' αρχήν να σας αποκαλύψω ότι την ίδέα γι'αυτή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΩΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ. Γενικές πληροφορίες Πού βρίσκομαι;

ΠΡΩΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ. Γενικές πληροφορίες Πού βρίσκομαι; ΠΡΩΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Γενικές πληροφορίες Πού βρίσκομαι; Ονομάζομαι Ροβήρος Άνθρωπος και είμαι ιδιοκτήτης σούπερ μάρκετ. Αυτή είναι η κύρια ιδιότητά μου ή, τέλος πάντων, γι αυτό θέλω να με θυμούνται οι επόμενες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΩΣΧΟΛΙΚΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ. Νικόστρατος Ένα ξεχωριστό καλοκαίρι. Κωνσταντίνα Αντωνοπούλου Α2 Γυμνασίου

ΕΞΩΣΧΟΛΙΚΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ. Νικόστρατος Ένα ξεχωριστό καλοκαίρι. Κωνσταντίνα Αντωνοπούλου Α2 Γυμνασίου ΕΞΩΣΧΟΛΙΚΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ Νικόστρατος Ένα ξεχωριστό καλοκαίρι Κωνσταντίνα Αντωνοπούλου Α2 Γυμνασίου Λογοτεχνικό Εξωσχολικό Ανάγνωσμα Περιόδου Χριστουγέννων Τίτλος βιβλίου: «Νικόστρατος Ένα ξεχωριστό

Διαβάστε περισσότερα

Λόγος Επίκαιρος. Αυτοί που είπαν την αλήθεια, τι κατάλαβαν από τη ζωή; ΛΕΝΕ!!! Και αυτοί που δεν την είπαν, τι κατάλαβαν από τη ζωή; ΛΕΜΕ!!!

Λόγος Επίκαιρος. Αυτοί που είπαν την αλήθεια, τι κατάλαβαν από τη ζωή; ΛΕΝΕ!!! Και αυτοί που δεν την είπαν, τι κατάλαβαν από τη ζωή; ΛΕΜΕ!!! Λόγος Επίκαιρος Αυτοί που είπαν την αλήθεια, τι κατάλαβαν από τη ζωή; ΛΕΝΕ!!! Και αυτοί που δεν την είπαν, τι κατάλαβαν από τη ζωή; ΛΕΜΕ!!! Αν ο Χριστός και η αλήθεια Του είναι "απάτη", μην διαβάζεις αυτά

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ (Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής. Ευχαριστώ και το συνάδελφο γιατί θέτει ένα θέμα το οποίο βέβαια, όπως

ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ (Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής. Ευχαριστώ και το συνάδελφο γιατί θέτει ένα θέμα το οποίο βέβαια, όπως ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ (Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης): Ευχαριστώ πολύ, κυρία Πρόεδρε. Ευχαριστώ και το συνάδελφο γιατί θέτει ένα θέμα το οποίο βέβαια, όπως ξέρει, έχει απαντηθεί στη Βουλή το προηγούμενο

Διαβάστε περισσότερα

Τοποθέτηση Δημάρχου Γ. Πατούλη. για τεχνικό πρόγραμμα 2010

Τοποθέτηση Δημάρχου Γ. Πατούλη. για τεχνικό πρόγραμμα 2010 Τοποθέτηση Δημάρχου Γ. Πατούλη για τεχνικό πρόγραμμα 2010 Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι Η διοίκηση του Δήμου φέρνει σήμερα προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Αμαρουσίου για

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ''ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ Τ.Ε.Ι. ΗΠΕΙΡΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ'' ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΤΑΛΑΟΥΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Τίτλος Ειδικού Θεματικού Προγράμματος: «Διοίκηση, Οργάνωση και Πληροφορική για Μικρο-μεσαίες Επιχειρήσεις»

Τίτλος Ειδικού Θεματικού Προγράμματος: «Διοίκηση, Οργάνωση και Πληροφορική για Μικρο-μεσαίες Επιχειρήσεις» ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΒΑΣΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΙΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ Τίτλος Ειδικού Θεματικού Προγράμματος: «Διοίκηση, Οργάνωση και Πληροφορική για Μικρο-μεσαίες

Διαβάστε περισσότερα

συνήλθε στην Αίθουσα των συνεδριάσεων του Βουλευτηρίου η Βουλή σε ολομέλεια για να συνεδριάσει υπό την προεδρία του Ε Αντιπροέδρου αυτής κ.

συνήλθε στην Αίθουσα των συνεδριάσεων του Βουλευτηρίου η Βουλή σε ολομέλεια για να συνεδριάσει υπό την προεδρία του Ε Αντιπροέδρου αυτής κ. ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΟΥΛΗΣ ΙΕ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΥΝΟΔΟΣ Β ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ϞΔ Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014 Αθήνα, σήμερα στις 24 Φεβρουαρίου 2014, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18.08 συνήλθε στην

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΝΑ ΤΕΝΕΖΗ. ΑΝΤΙΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, ΜΗΤΕΡΑ (Θεατρικό μονόπρακτο)

ΑΝΝΑ ΤΕΝΕΖΗ. ΑΝΤΙΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, ΜΗΤΕΡΑ (Θεατρικό μονόπρακτο) Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2013 ΑΝΝΑ ΤΕΝΕΖΗ ΑΝΤΙΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, ΜΗΤΕΡΑ (Θεατρικό μονόπρακτο) Κυρίες και κύριοι, Καλωσορίσατε σε μια ακόμα εκπομπή του «Πάμε πακέτο». Ευχαριστούμε που είστε μαζί μας, που μας βοηθάτε

Διαβάστε περισσότερα

Παραμονή Παγκόσμιας Ημέρας Αντικαταναλωτισμού*, 28 Νοεμβρίου 2008

Παραμονή Παγκόσμιας Ημέρας Αντικαταναλωτισμού*, 28 Νοεμβρίου 2008 Ο ΑΦΡΑΓΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΟΛΟΓΟΣ Παραμονή Παγκόσμιας Ημέρας Αντικαταναλωτισμού*, 28 Νοεμβρίου 2008 Η χρονική συγκυρία δε θα μπορούσε να είναι καλύτερη. Πέντε λεπτά μετά τις έξι το απόγευμα της τελευταίας μου

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ Μ.Μ.Ε. ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2005 ΥΠΟΥΡΓΟΣ: Καληµέρα, χρόνια πολλά, δεν τα έχουµε

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΙΜΕΝΟ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΧΟΜΕΝΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΚΕΙΜΕΝΟ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΧΟΜΕΝΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΧΟΜΕΝΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ Δεν υπήρξε ένοπλη επαναστατική ενέργεια ίσως τα τελευταία είκοσι

Διαβάστε περισσότερα

Σοφία Γιουρούκου, Ψυχολόγος Συνθετική Ψυχοθεραπεύτρια

Σοφία Γιουρούκου, Ψυχολόγος Συνθετική Ψυχοθεραπεύτρια Σοφία Γιουρούκου, Ψυχολόγος Συνθετική Ψυχοθεραπεύτρια Η αντίδραση στο άγχος είναι μία φυσιολογική, ζωτική αντίδραση στην απειλή. Το άγχος είναι ένα συναίσθημα δυσθυμίας που προέρχεται από την υποκειμενική

Διαβάστε περισσότερα

Το πόνημα μου αυτό γράφτηκε σε στιγμές αγανάκτησης γι αυτά που συμβαίνουν στον τόπο μας.

Το πόνημα μου αυτό γράφτηκε σε στιγμές αγανάκτησης γι αυτά που συμβαίνουν στον τόπο μας. ΠΡΟΛΟΓΟΣ Το πόνημα μου αυτό γράφτηκε σε στιγμές αγανάκτησης γι αυτά που συμβαίνουν στον τόπο μας. Πρόλογος Εδώ και δύο χρόνια, περίπου, ζούμε τον εφιάλτη της χρεοκοπίας. Σήμερα όμως, η χώρα μας έχει φτάσει

Διαβάστε περισσότερα

προβλήματα, εγώ θέλω να είμαι συγκεκριμένος. Έχω μπροστά μου και σας την αναφέρω την

προβλήματα, εγώ θέλω να είμαι συγκεκριμένος. Έχω μπροστά μου και σας την αναφέρω την ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ:...Αγαπητοί συνάδελφοι, η πραγματικότητα ποια είναι; Είναι ότι από τη θέσπιση του Συντάγματος του 75 και του αντίστοιχου εκτελεστικού νόμου 998/1979 έχουμε πάνω από εξήντα νομοθετικές

Διαβάστε περισσότερα

289 ον Σύστημα Αεροπροσκόπων Αγίας Φύλας ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΑΛΚΙΝΟΥ ΤΡΙΦΥΛΛΟΥ

289 ον Σύστημα Αεροπροσκόπων Αγίας Φύλας ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΑΛΚΙΝΟΥ ΤΡΙΦΥΛΛΟΥ 289 ον Σύστημα Αεροπροσκόπων Αγίας Φύλας ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΑΛΚΙΝΟΥ ΤΡΙΦΥΛΛΟΥ 1 2 ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ Φτιάξε ένα κατάλογο με τα πράγματα που θέλεις να κάνεις στην Ομάδα και συζήτησε με τον Αρχηγό

Διαβάστε περισσότερα