γ) τυχόν συµϖληρωµατικές ϖληροφορίες και διευκρινίσεις ϖου θα ϖαρασχεθούν αϖό την αναθέτουσα αρχή εϖί όλων των ανωτέρω 2. Οι ενδιαφερόµενοι µϖορούν να

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "γ) τυχόν συµϖληρωµατικές ϖληροφορίες και διευκρινίσεις ϖου θα ϖαρασχεθούν αϖό την αναθέτουσα αρχή εϖί όλων των ανωτέρω 2. Οι ενδιαφερόµενοι µϖορούν να"

Transcript

1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αγρίνιο Αριθµ. Πρωτ ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ δ ι α κ η ρ ύ σ ε ι τη µε συνοϖτικό διαγωνισµό εϖιλογή αναδόχου για τη διενέργεια της συµϖληρωµατικής ϖροµήθειας ηλεκτρονικού εξοϖλισµού και αναλωσίµων εκτυϖωτών και συσκευών fax, συνολικού ενδεικτικού ϖροϋϖολογισµού ,68 Ευρώ µε ΦΠΑ 24% ϖου θα διεξαχθεί σύµφωνα µε: α) τις διατάξεις του Ν. 4412/2016 και ιδίως των άρθρων 116 και 117 β) τις διατάξεις του άρθρου 209 του Ν.3463/2006 γ) την υϖ αριθ. 309/2016 αϖόφαση της Οικονοµικής Εϖιτροϖής µε την οϖοία διατέθηκε η ϖίστωση, αϖοφασίστηκε η διενέργεια συνοϖτικού διαγωνισµού για την εκτέλεση της ϖροµήθειας, εγκρίθηκαν οι τεχνικές ϖροδιαγραφές και καθορίστηκαν οι όροι του διαγωνισµού και δ) τους όρους της ϖαρούσας και καλεί τους ενδιαφερόµενους οικονοµικούς φορείς να υϖοβάλουν ϖροσφορά για την ανάδειξη αναδόχου διενέργειας της ανωτέρω ϖροµήθειας. Άρθρο 1: Αναθέτουσα Αρχή - Στοιχεία εϖικοινωνίας Αναθέτουσα αρχή: ήµος Αγρινίου Οδός: Παλαµά & Μαβίλη 6 Αγρίνιο Ταχ.Κωδ.: Τηλ.: FAX: dagrpromithion@agrinio.gr Κωδικός NUTS: GR 231-Aitoloakanania Ιστοσελίδα: Ο διαγωνισµός θα διενεργηθεί στα γραφεία της /νσης Προγραµµατισµού Οργάνωσης και Πληροφορικής (οδός αγκή 27 Αγρίνιο ), τη, Τρίτη , ώρα 11:00 ϖ.µ., ενώϖιον της αρµόδιας Εϖιτροϖής ιαγωνισµού της /νσης. Εφόσον οι ανωτέρω υϖηρεσίες µεταστεγασθούν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ανάθεσης ή εκτέλεσης της ϖροµήθειας, υϖοχρεούνται να δηλώσουν άµεσα τα νέα τους στοιχεία στους ενδιαφερόµενους/ϖροσφέροντες ή στον ανάδοχο. Άρθρο 2: Παραλαβή εγγράφων σύµβασης και τευχών 1. Τα έγγραφα της σύµβασης κατά την έννοια της ϖεριϖτ. 14 της ϖαρ. 1 του άρθρου 2 του ν. 4412/2016 για τον ϖαρόντα διαγωνισµό είναι κατ ελάχιστον τα ακόλουθα: α) η ϖαρούσα διακήρυξη, β)οι αρίθµ. 11/2016 & 12/2016 τεχνικές ϖροδιαγραφές της /νσης Προγραµµατισµού Οργάνωσης & Πληροφορικής.

2 γ) τυχόν συµϖληρωµατικές ϖληροφορίες και διευκρινίσεις ϖου θα ϖαρασχεθούν αϖό την αναθέτουσα αρχή εϖί όλων των ανωτέρω 2. Οι ενδιαφερόµενοι µϖορούν να λάβουν γνώση των εγγράφων της σύµβασης αϖό το Τµήµα Προµηθειών της /νσης Οικονοµικών Υϖηρεσιών (Παλαµά και Μαβίλη 6-3 ος όροφος ) κατά τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες. Εϖίσης είναι δυνατή η µε ηλεκτρονικό µέσο ελεύθερη, άµεση και ϖλήρης ϖρόσβαση των ενδιαφεροµένων στα έγγραφα της σύµβασης, αϖό την ιστοσελίδα του ήµου Άρθρο 3: Αντικείµενο του διαγωνισµού 1. Ο διαγωνισµός αφορά την ϖροµήθεια ηλεκτρονικού εξοϖλισµού και τη συµϖληρωµατική ϖροµήθεια αναλωσίµων εκτυϖωτών και συσκευών fax όϖως ϖεριγράφεται στις αρίθµ. 11/2016 και 12/2016 τεχνικές ϖροδιαγραφές ϖου αϖοτελούν αναϖόσϖαστο τµήµα της ϖαρούσας. 2. Γίνονται δεκτές ϖροσφορές για µέρος ή για το σύνολο του αντικειµένου της σύµβασης. Συγκεκριµένα γίνονται δεκτές ϖροσφορές για το σύνολο των ειδών ανά ΟΜΑ Α όϖως αυτές αναφέρονται στο άρθρο 4 της ϖαρούσης 3. Εϖισηµαίνεται ότι, για λόγους διαφάνειας και ίσης µεταχείρισης αυτών ϖου συµµετέχουν στον διαγωνισµό, το φυσικό και οικονοµικό αντικείµενο της σύµβασης δεν ϖρέϖει να µεταβάλλεται ουσιωδώς κατά τη διάρκεια εκτέλεσής της, κατά τα οριζόµενα στην ϖαρ. 4 του άρθρο 132 του Ν.4412/2016. υνατότητα µεταβολής υφίσταται, µόνο υϖό τις ϖροϋϖοθέσεις του άρθρου 132 του Ν.4412/2016. Άρθρο 4: Προϋϖολογισµός της σύµβασης Ο συνολικός ϖροϋϖολογισµός της σύµβασης ανέρχεται σε ,68 Ευρώ και αναλύεται σε: ΟΜΑ Α 1: Προµήθεια ηλεκτρονικού εξοϖλισµού (CPV: , & ) Αναλυτικά τα είδη και τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά αναφέρονται στην αρίθµ. 11/ Τεχνική Περιγραφή του Τµήµατος Τεχνολογιών Πληροφορικής και Εϖικοινωνιών της /νσης Προγραµµατισµού Οργάνωσης & Πληροφορικής. Ο ενδεικτικός ϖροϋϖολογισµός ανέρχεται στο ϖοσό των 4.032,00Ευρώ ϖλέον του αναλογούντος ΦΠΑ 24% ήτοι 4.999,68Ευρώ και θα βαρύνει τον Κ.Α του ϖροϋϖολογισµού έτους ΟΜΑ Α2:Προµήθεια αναλωσίµων για εκτυϖωτές και συσκευές fax ( CPV : ) Αναλυτικά τα είδη και τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά αναφέρονται στην αρίθµ. 12/2016 Τεχνική Περιγραφή της /νσης Προγραµµατισµού Οργάνωσης & Πληροφορικής. Ο ενδεικτικός ϖροϋϖολογισµός ανέρχεται στο ϖοσό των Ευρώ ϖλέον του αναλογούντος ΦΠΑ 24% ήτοι ,00Eυρώ και θα βαρύνει τον Κ.Α του ϖροϋϖολογισµού έτους Άρθρο 5: Χρηµατοδότηση της σύµβασης - Πληρωµή Αναδόχου 1. Η ϖαρούσα σύµβαση χρηµατοδοτείται αϖό ίδια έσοδα του ήµου και βαρύνει τους Κ.Α. Εξόδων και του ϖροϋϖολογισµού του ήµου έτους 2016 (ΠΑΥ Β /2016 & Β /2016 ) 2. Υϖόκειται στις κρατήσεις ϖου ϖροβλέϖονται αϖό τη νοµοθεσία, ϖεριλαµβανοµένης της κράτησης ύψους 0,06 % υϖέρ των λειτουργικών αναγκών της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής ηµοσίων Συµβάσεων, σύµφωνα µε το άρθρο 4 ϖαρ 3 του Ν 4013/ Ο Φ.Π.Α. βαρύνει το ήµο.

3 4. Οι ϖληρωµή του αναδόχου/ αναδόχων θα γίνει µετά την οριστική ϖαραλαβή των ειδών και σύµφωνα µε το άρθρο 200 του Ν.4412/2016. Η ϖληρωµή θα γίνεται σε Ευρώ. Άρθρο 6: Κριτήριο Ανάθεσης Ανάδειξη Αναδόχου Κριτήριο για την ανάθεση της σύµβασης είναι η ϖλέον συµφέρουσα αϖό οικονοµική άϖοψη ϖροσφορά αϖοκλειστικά βάσει τιµής (χαµηλότερη τιµή), όϖως ορίζεται στα άρθρα 86 του Ν.4412/2016. Άρθρο 7: Ηµεροµηνία λήξης της ϖροθεσµίας ϖαραλαβής των ϖροσφορών Τόϖος διενέργειας του διαγωνισµού Ως ηµεροµηνία λήξης της ϖροθεσµίας ϖαραλαβής των ϖροσφορών στον διαγωνισµό, ορίζεται η , ηµέρα Τρίτη. Ώρα λήξης της υϖοβολής ϖροσφορών ορίζεται η 11:00 ϖ.µ. Μετά τη λήξη της ϖαραλαβής ϖροσφορών θα ξεκινήσει η διαδικασία αϖοσφράγισης, ενώϖιον της Εϖιτροϖής ιαγωνισµού. Ο διαγωνισµός θα διεξαχθεί στα Γραφεία της /νσης Προγραµµατισµού, Οργάνωσης & Πληροφορικής ( αγκλή 27 Αγρίνιο). Αν, για λόγους ανωτέρας βίας, δεν διενεργηθεί η αϖοσφράγιση κατά την ορισθείσα ηµέρα, η αϖοσφράγιση και η καταληκτική ηµεροµηνία αντίστοιχα µετατίθενται σε οϖοιαδήϖοτε άλλη ηµέρα, µε αϖόφαση της Οικονοµικής Εϖιτροϖής. Η αϖόφαση αυτή κοινοϖοιείται εγγράφως, 2 τουλάχιστον εργάσιµες ηµέρες ϖριν τη νέα ηµεροµηνία, σε όσους οικονοµικούς φορείς έλαβαν τα έγγραφα της σύµβασης, και αναρτάται στο ΚΗΜ ΗΣ και στην ιστοσελίδα του ήµου. Αν και στη νέα αυτή ηµεροµηνία δεν καταστεί δυνατή η αϖοσφράγιση των ϖροσφορών, µϖορεί να ορισθεί και νέα ηµεροµηνία, εφαρµοζοµένων κατά τα λοιϖά των διατάξεων των δύο ϖροηγούµενων εδαφίων. Άρθρο 8: Υϖοβολή φακέλου ϖροσφοράς 1. Οι φάκελοι των ϖροσφορών υϖοβάλλονται µέσα στην ϖροθεσµία του άρθρου 7 είτε (α) µε κατάθεσή τους στην Εϖιτροϖή ιαγωνισµού είτε (β) µε συστηµένη εϖιστολή ϖρος την αναθέτουσα αρχή είτε (γ) µε κατάθεσή τους στο ϖρωτόκολλο της αναθέτουσας αρχής. Σε ϖερίϖτωση ταχυδροµικής αϖοστολής ή κατάθεσης στο ϖρωτόκολλο, οι φάκελοι ϖροσφοράς γίνονται δεκτοί εφόσον έχουν ϖρωτοκολληθεί στο ϖρωτόκολλο της αναθέτουσας αρχής ϖου διεξάγει τον διαγωνισµό, το αργότερο µέχρι την ηµεροµηνία και ώρα του διαγωνισµού, όϖως ορίζονται στο άρθρο 7 της ϖαρούσας. Η αναθέτουσα αρχή δεν φέρει ευθύνη για τυχόν ελλείψεις του ϖεριεχοµένου των ϖροσφορών ϖου αϖοστέλλονται ταχυδροµικά ούτε για καθυστερήσεις στην άφιξή τους. εν θα ϖαραληφθούν φάκελοι ή άλλα έγγραφα αϖό οϖοιοδήϖοτε ταχυδροµικό κατάστηµα, ακόµα κι αν η αναθέτουσα αρχή ειδοϖοιηθεί εγκαίρως. 2. Οι ϖροσφορές είναι έγγραφες και υϖοβάλλονται µέσα σε σφραγισµένο φάκελο, στον οϖοίο ϖρέϖει να αναγράφονται ευκρινώς τα στοιχεία του ϖροσφέροντος και τα ακόλουθα: Προς τον Πρόεδρο της Εϖιτροϖής ιαγωνισµού ΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ιεύθυνση Προγραµµατισµού Οργάνωσης και Πληροφορικής ΠΡΟΣΦΟΡΑ για την ϖροµήθεια ηλεκτρονικού εξοϖλισµού και αναλωσίµων εκτυϖωτών και συσκευών fax για τις Υϖηρεσίες του ήµου. Ηµεροµηνία λήξης ϖροθεσµίας υϖοβολής ϖροσφορών Με την ϖροσφορά υϖοβάλλονται τα ακόλουθα:

4 α) ξεχωριστός σφραγισµένος φάκελος, µε την ένδειξη «ικαιολογητικά Συµµετοχής» κατά τα οριζόµενα στο άρθρο 9. β) ξεχωριστός σφραγισµένος φάκελος, µε την ένδειξη «Τεχνική Προσφορά», ο οϖοίος ϖεριέχει τα τεχνικά στοιχεία της ϖροσφοράς, κατά τα οριζόµενα στο άρθρο 9. Αν τα τεχνικά στοιχεία της ϖροσφοράς δεν είναι δυνατόν, λόγω µεγάλου όγκου, να τοϖοθετηθούν στον κυρίως φάκελο, τότε αυτά συσκευάζονται χωριστά και ακολουθούν τον κυρίως φάκελο µε τις ίδιες ενδείξεις και γ) ξεχωριστός σφραγισµένος φάκελος, µε την ένδειξη «Οικονοµική Προσφορά», ο οϖοίος ϖεριέχει τα οικονοµικά στοιχεία της ϖροσφοράς, κατά τα οριζόµενα στο άρθρο 9. Οι τρεις ως άνω ξεχωριστοί σφραγισµένοι φάκελοι φέρουν εϖίσης τις ενδείξεις του κυρίως φακέλου της ϖαρ Οι ϖροσφορές και τα ϖεριλαµβανόµενα σε αυτές στοιχεία συντάσσονται στην ελληνική γλώσσα ή συνοδεύονται αϖό εϖίσηµη µετάφρασή τους στην ελληνική γλώσσα. Στα αλλοδαϖά δηµόσια έγγραφα και δικαιολογητικά εφαρµόζεται η Συνθήκη της Χάγης της , ϖου κυρώθηκε µε το ν. 1497/1984 (Α` 188). 5. Προσφορές ϖου ϖεριέρχονται στην αναθέτουσα αρχή µε οϖοιοδήϖοτε τρόϖο ϖριν αϖό την ηµεροµηνία υϖοβολής του άρθρου 7 της ϖαρούσας, δεν αϖοσφραγίζονται, αλλά ϖαραδίδονται στην Εϖιτροϖή ιαγωνισµού κατά τα οριζόµενα στο άρθρο Για τυχόν ϖροσφορές ϖου υϖοβάλλονται εκϖρόθεσµα, η Εϖιτροϖή ιαγωνισµού σηµειώνει στο ϖρακτικό της την εκϖρόθεσµη υϖοβολή (ακριβή ώρα ϖου ϖεριήλθε η ϖροσφορά στην κατοχή της) και τις αϖορρίϖτει ως µη κανονικές. 7. Οι ϖροσφορές υϖογράφονται και µονογράφονται ανά φύλλο αϖό τον οικονοµικό φορέα ή, σε ϖερίϖτωση νοµικών ϖροσώϖων, αϖό το νόµιµο εκϖρόσωϖο αυτών. 8. Η ένωση οικονοµικών φορέων υϖοβάλλει κοινή ϖροσφορά, η οϖοία υϖογράφεται υϖοχρεωτικά, είτε αϖό όλους τους οικονοµικούς φορείς ϖου αϖοτελούν την ένωση, είτε αϖό εκϖρόσωϖό τους νοµίµως εξουσιοδοτηµένο. Στην ϖροσφορά αϖαραιτήτως ϖρέϖει να ϖροσδιορίζεται η έκταση και το είδος της συµµετοχής του (συµϖεριλαµβανοµένης της κατανοµής αµοιβής µεταξύ τους) κάθε µέλους της ένωσης, καθώς και ο εκϖρόσωϖος/συντονιστής αυτής. Άρθρο 9: Περιεχόµενο φακέλου ϖροσφοράς Ο φάκελος ϖροσφοράς (ϖροσφορά) των διαγωνιζοµένων ϖεριλαµβάνει, εϖί ϖοινή αϖοκλεισµού, τους ϖαρακάτω φακέλους οι οϖοίοι ϖεριέχουν : 1. Το φάκελο «ικαιολογητικά Συµµετοχής» ϖου, εϖί ϖοινή αϖοκλεισµού, ϖεριέχει τα ακόλουθα: α) υϖεύθυνη δήλωση του άρθρου 15 της ϖαρούσας β) τα κατά ϖερίϖτωση νοµιµοϖοιητικά έγγραφα σύστασης και νόµιµης εκϖροσώϖησης του οικονοµικού φορέα (όϖως καταστατικά, ϖιστοϖοιητικά µεταβολών, αντίστοιχα ΦΕΚ, συγκρότηση.σ. σε σώµα, σε ϖερίϖτωση Α.Ε., κλϖ., ανάλογα µε τη νοµική µορφή του διαγωνιζοµένου). Αϖό τα ανωτέρω έγγραφα ϖρέϖει να ϖροκύϖτουν η νόµιµη σύσταση του νοµικού ϖροσώϖου, όλες οι σχετικές τροϖοϖοιήσεις των καταστατικών, το/τα ϖρόσωϖο/α ϖου δεσµεύει/ουν νόµιµα την εταιρία κατά την ηµεροµηνία διενέργειας του διαγωνισµού (νόµιµος εκϖρόσωϖος, δικαίωµα υϖογραφής κλϖ.) καθώς και η θητεία του/των ή/και των µελών του διοικητικού οργάνου και γ) ϖαραστατικό εκϖροσώϖησης, αν οι οικονοµικοί φορείς συµµετέχουν µε αντιϖρόσωϖο τους. Οι ενώσεις οικονοµικών φορέων ϖου υϖοβάλλουν κοινή ϖροσφορά, υϖοβάλλουν τα ϖαραϖάνω κατά ϖερίϖτωση δικαιολογητικά της υϖοϖεριϖτ. (β), για κάθε οικονοµικό φορέα ϖου συµµετέχει στην ένωση. Στην υϖεύθυνη δήλωση ϖου υϖοβάλλει η ένωση

5 οικονοµικών φορέων ϖροσδιορίζεται η έκταση και το είδος της συµµετοχής του κάθε µέλους της ένωσης (συµϖεριλαµβανοµένης της κατανοµής αµοιβής µεταξύ τους), καθώς και ο εκϖρόσωϖος/συντονιστής αυτής 2. Το φάκελο «Τεχνική Προσφορά» ϖου θα ϖεριέχει ακόλουθα : α) Τεχνική Περιγραφή των ϖροσφερόµενων ειδών σύµφωνα µε τα αναφερόµενα στις αρίθµ. 11/2016 και 12/2016 Τεχνικές Περιγραφές και εάν κριθεί αϖαραίτητο αϖό την Εϖιτροϖή ιαγωνισµού δείγµα των ϖροσφερόµενων ειδών σε τακτό διάστηµα ϖου θα καθοριστεί αϖό την Εϖιτροϖή ιαγωνισµού. Στην τεχνική ϖεριγραφή για την ΟΜΑ Α 2 θα αναγράφεται ο αριθµός σελίδων ϖου εκτυϖώνει κάθε αναλώσιµο. 3. Το φάκελο «Οικονοµική Προσφορά» ϖου θα ϖεριέχει τα ακόλουθα : α) Οικονοµική Προσφορά για τα ϖροµηθευόµενα είδη. Άρθρο 10: Σύστηµα υϖοβολής οικονοµικών ϖροσφορών 1. Οι ενδιαφερόµενοι µϖορούν να υϖοβάλουν ϖροσφορά για το σύνολο ή για µία αϖό τις δύο οµάδες των ειδών όϖως ορίζονται στο άρθρο 4 της ϖαρούσας διακήρυξης. Η ϖροσφορά ϖρέϖει, µε ϖοινή αϖοκλεισµού, να καλύϖτει όλα τα είδη ανά οµάδα. 2. Η τιµή των υϖό ϖροµήθεια ειδών δίνεται ανά µονάδα(αριθµητικώς και ολογράφως), όϖως καθορίζεται στα έγγραφα της σύµβασης. Στην τιµή ϖεριλαµβάνονται οι υϖέρ τρίτων κρατήσεις, ως και κάθε άλλη εϖιβάρυνση, σύµφωνα µε την κείµενη νοµοθεσία, µη συµϖεριλαµβανοµένου Φ.Π.Α., για ϖαράδοση του υλικού στον τόϖο και µε τον τρόϖο ϖου ϖροβλέϖεται στα έγγραφα της σύµβασης. Ειδικά για την ΟΜΑ Α 2 (αναλώσιµα εκτυϖωτών και fax ) στην οικονοµική ϖροσφορά θα αναφέρεται : α. το κόστος του τεµαχίου, το οϖοίο θα ϖρέϖει να είναι εντός του ϖροϋϖολογισµού της µελέτης και το συνολικό ϖοσό της ϖροσφοράς ανά οµάδα(αριθµητικώς και ολογράφως) και το ϖοσοστό ΦΠΑ εϖί τοις % στο οϖοίο υϖάγεται το είδος. β. το κόστος εκτύϖωσης ανά σελίδα εκτύϖωσης µε κάλυψη 5%(ISO/IEC 19752) για κάθε είδος αναλωσίµου, το οϖοίο είναι και αυτό ϖου θα ληφθεί υϖόψη για την κατάταξη των οικονοµικών ϖροσφορών. 3. Η ϖροσφερόµενη τιµή δίνεται σε ευρώ 4. Κάθε διαγωνιζόµενος µϖορεί να υϖοβάλει µόνο µία οικονοµική ϖροσφορά. 5. εν εϖιτρέϖεται η υϖοβολή εναλλακτικών ϖροσφορών. 6. εν εϖιτρέϖεται η υϖοβολή αντιϖροσφορών. Άρθρο 11: Παραλαβή ϖροσφορών Στάδια αϖοσφράγισης αξιολόγησης Κατακύρωση 1. Παραλαβή και εξέταση των φακέλων ϖροσφοράς α) Η έναρξη υϖοβολής των ϖροσφορών ϖου κατατίθενται κατά την καταληκτική ηµεροµηνία στην Εϖιτροϖή ιαγωνισµού, σε δηµόσια συνεδρίαση, κηρύσσεται αϖό τον Πρόεδρο αυτής, µισή ώρα ϖριν αϖό την ώρα λήξης της ϖροθεσµίας του άρθρου 7 της ϖαρούσας. Η ϖαραλαβή µϖορεί να συνεχισθεί και µετά την ώρα λήξης, αν η υϖοβολή, ϖου έχει εµϖρόθεσµα αρχίσει, συνεχίζεται χωρίς διακοϖή λόγω του ϖλήθους των ϖροσελθόντων ενδιαφεροµένων οικονοµικών φορέων. Η λήξη της ϖαραλαβής κηρύσσεται εϖίσης αϖό τον Πρόεδρο της Εϖιτροϖής ιαγωνισµού, µε ϖροειδοϖοίηση ολίγων λεϖτών της ώρας και µετά την κήρυξη της λήξης δεν γίνεται δεκτή άλλη ϖροσφορά.

6 Ο Πρόεδρος της Εϖιτροϖής ιαγωνισµού εϖικοινωνεί εν συνεχεία αµέσως µε το ϖρωτόκολλο της αναθέτουσας αρχής για να διαϖιστώσει αν έχουν υϖοβληθεί ϖροσφορές κατά το άρθρο 8 της ϖαρούσας (σηµειώνεται ότι τόσο στο ϖρωτόκολλο όσο και στον φάκελο αναγράφεται η ώρα και ηµέρα υϖοβολής και η σχετική καταχώρηση στο φάκελο µονογράφεται αϖό τον υϖεύθυνο υϖάλληλο) και σε καταφατική ϖερίϖτωση µεταβαίνει µέλος της, κατ εντολή του Προέδρου της και ϖαραλαµβάνει τις ϖροσφορές για να τηρηθεί η υϖόλοιϖη διαδικασία του διαγωνισµού. Η υϖοβολή µόνο µίας ϖροσφοράς δεν αϖοτελεί κώλυµα για τη συνέχιση της διαδικασίας του διαγωνισµού και την ανάθεση της σύµβασης. β) Η Εϖιτροϖή ιαγωνισµού ϖροβαίνει στην έναρξη της διαδικασίας αϖοσφράγισης των ϖροσφορών την ηµεροµηνία και ώρα ϖου ορίζεται στο άρθρο 7. Η αϖοσφράγιση διενεργείται δηµόσια, ϖαρουσία των ϖροσφερόντων ή των νοµίµως εξουσιοδοτηµένων εκϖροσώϖων τους, οι οϖοίοι λαµβάνουν γνώση των λοιϖών συµµετεχόντων στη διαδικασία και των στοιχείων ϖου υϖoβλήθηκαν αϖό αυτούς, σύµφωνα µε το άρθρο 21 του Ν.4412/ Στάδια αϖοσφράγισης και αξιολόγησης ϖροσφορών α) Αϖοσφραγίζεται ο κυρίως φάκελος ϖροσφοράς, ο φάκελος των δικαιολογητικών συµµετοχής, καθώς και ο φάκελος της τεχνικής ϖροσφοράς, µονογράφονται δε και σφραγίζονται αϖό την Εϖιτροϖή ιαγωνισµού όλα τα δικαιολογητικά ϖου υϖοβάλλονται κατά το στάδιο αυτό και η τεχνική ϖροσφορά, ανά φύλλο. Η Εϖιτροϖή ιαγωνισµού καταχωρεί όσους υϖέβαλαν ϖροσφορές, καθώς και τα υϖοβληθέντα αυτών δικαιολογητικά και τα αϖοτελέσµατα του ελέγχου αυτών σε ϖρακτικό, το οϖοίο υϖογράφεται αϖό τα µέλη του οργάνου. Οι φάκελοι των οικονοµικών ϖροσφορών δεν αϖοσφραγίζονται, αλλά µονογράφονται και σφραγίζονται αϖό το ϖαραϖάνω όργανο και τοϖοθετούνται σε ένα νέο φάκελο ο οϖοίος εϖίσης σφραγίζεται και υϖογράφεται αϖό το ίδιο όργανο και φυλάσσεται, ϖροκειµένου να αϖοσφραγισθεί σε µεταγενέστερη ηµεροµηνία και ώρα. β) Στη συνέχεια η Εϖιτροϖή ιαγωνισµού ϖροβαίνει στην αξιολόγηση της τεχνικής ϖροσφοράς, σύµφωνα µε τους όρους της ϖαρούσας και συντάσσει ϖρακτικό για την αϖοδοχή ή την αϖόρριψη των τεχνικών ϖροσφορών και τους λόγους αϖοκλεισµού τους. γ) Οι κατά τα ανωτέρω σφραγισµένοι φάκελοι µε τα οικονοµικά στοιχεία των ϖροσφορών, µετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης των λοιϖών στοιχείων των ϖροσφορών, αϖοσφραγίζονται κατά την ηµεροµηνία και ώρα ϖου θα ορισθεί αϖό την Εϖιτροϖή ιαγωνισµού και θα ανακοινωθεί στους συµµετέχοντες και ακολουθεί σχετική ανακοίνωση τιµών, η οϖοία καταχωρείται σε σχετικό ϖρακτικό, µαζί µε τους λόγους αϖόρριψης όσων ϖροσφορών κρίνονται αϖορριϖτέες. Για όσες ϖροσφορές δεν κρίθηκαν αϖοδεκτές κατά τα ϖροηγούµενα ως άνω στάδια α' και β' οι φάκελοι της οικονοµικής ϖροσφοράς δεν αϖοσφραγίζονται, αλλά εϖιστρέφονται. Η κατά τα ανωτέρω αϖοσφράγιση του φακέλου των δικαιολογητικών συµµετοχής, των τεχνικών ϖροσφορών και των οικονοµικών ϖροσφορών µϖορούν να γίνουν σε µία δηµόσια συνεδρίαση, κατά την κρίση της Εϖιτροϖής ιαγωνισµού. δ) Τα αϖοτελέσµατα των ανωτέρω σταδίων εϖικυρώνονται µε αϖόφαση της Οικονοµικής Εϖιτροϖής του ήµου, η οϖοία κοινoϖοιείται µε εϖιµέλεια αυτής στους ϖροσφέροντες. Κατά της ανωτέρω αϖόφασης χωρεί ένσταση, σύµφωνα µε το άρθρο 127 του Ν.4412/2016. ε) Εϖισηµαίνεται ότι σε ϖερίϖτωση ϖου οι ϖροσφορές έχουν την ίδια ακριβώς τιµή (ισότιµες), η αναθέτουσα αρχή εϖιλέγει τον (ϖροσωρινό) ανάδοχο µε κλήρωση µεταξύ των οικονοµικών φορέων ϖου υϖέβαλαν ισότιµες ϖροσφορές. Η κλήρωση

7 γίνεται ενώϖιον της Εϖιτροϖής ιαγωνισµού και ϖαρουσία των οικονοµικών φορέων ϖου υϖέβαλαν τις ισότιµες ϖροσφορές. 3. Πρόσκληση υϖοβολής δικαιολογητικών - Κατακύρωση Πρόσκληση για υϖογραφή σύµβασης α) Μετά την αξιολόγηση των ϖροσφορών, η αναθέτουσα αρχή ειδοϖοιεί εγγράφως τον ϖροσφέροντα, στον οϖοίο ϖρόκειται να γίνει η κατακύρωση («ϖροσωρινό ανάδοχο»), να υϖοβάλει εντός ϖροθεσµίας 10 ηµερών αϖό την κοινοϖοίηση της ϖρόσκλησης, τα δικαιολογητικά, ϖου καθορίζονται στο άρθρο 16 της ϖαρούσας. Τα δικαιολογητικά ϖροσκοµίζονται σε σφραγισµένο φάκελο, ο οϖοίος ϖαραδίδεται στην Εϖιτροϖή ιαγωνισµού. Αν δεν ϖροσκοµισθούν τα ϖαραϖάνω δικαιολογητικά ή υϖάρχουν ελλείψεις σε αυτά ϖου υϖοβλήθηκαν, ϖαρέχεται ϖροθεσµία στον ϖροσωρινό ανάδοχο να τα ϖροσκοµίσει ή να τα συµϖληρώσει εντός 5 ηµερών αϖό την κοινοϖοίηση σχετικής έγγραφης ειδοϖοίησης σε αυτόν. i) Αν κατά τον έλεγχο των ϖαραϖάνω δικαιολογητικών διαϖιστωθεί ότι τα στοιχεία ϖου δηλώθηκαν µε την υϖεύθυνη δήλωση του άρθρου 79 ϖαρ. 2 ν. 4412/2016 είναι ψευδή ή ανακριβή, ή ii) αν δεν υϖοβληθούν στο ϖροκαθορισµένο χρονικό διάστηµα τα αϖαιτούµενα ϖρωτότυϖα ή αντίγραφα, των ϖαραϖάνω δικαιολογητικών, ή iii) αν αϖό τα δικαιολογητικά ϖου ϖροσκοµίσθηκαν νοµίµως και εµϖροθέσµως, δεν αϖοδεικνύονται οι όροι και οι ϖροϋϖοθέσεις συµµετοχής σύµφωνα µε τα άρθρα 12, 13 και 14 της ϖαρούσας, ο ϖροσωρινός ανάδοχος κηρύσσεται έκϖτωτος και η κατακύρωση γίνεται στον ϖροσφέροντα ϖου υϖέβαλε την αµέσως εϖόµενη ϖλέον συµφέρουσα αϖό οικονοµική άϖοψη ϖροσφορά τηρουµένης της ανωτέρω διαδικασίας. Αν κανένας αϖό τους ϖροσφέροντες δεν υϖέβαλε αληθή ή ακριβή δήλωση, ή αν κανένας αϖό τους ϖροσφέροντες δεν ϖροσκοµίζει ένα ή ϖερισσότερα αϖό τα αϖαιτούµενα δικαιολογητικά, ή αν κανένας αϖό τους ϖροσφέροντες δεν αϖοδείξει ότι ϖληροί τα κριτήρια ϖοιοτικής εϖιλογής του άρθρου 14, η διαδικασία ανάθεσης µαταιώνεται. Η διαδικασία ελέγχου των ϖαραϖάνω δικαιολογητικών ολοκληρώνεται µε τη σύνταξη ϖρακτικού αϖό την Εϖιτροϖή ιαγωνισµού και τη διαβίβαση του φακέλου στην Οικονοµική Εϖιτροϖή για τη λήψη αϖόφασης, είτε για την κατακύρωση της σύµβασης, είτε για την κήρυξη του ϖροσωρινού αναδόχου ως εκϖτώτου είτε για τη µαταίωση της διαδικασίας. β) Η Οικονοµική Εϖιτροϖή είτε κατακυρώνει, είτε µαταιώνει τη σύµβαση, σύµφωνα µε τις διατάξεις των άρθρων 105 και 106 του Ν. 4412/2016. Η αναθέτουσα αρχή κοινοϖοιεί την αϖόφαση κατακύρωσης, µαζί µε αντίγραφο όλων των ϖρακτικών της διαδικασίας ελέγχου και αξιολόγησης των ϖροσφορών, σε κάθε ϖροσφέροντα εκτός αϖό τον ϖροσωρινό ανάδοχο µε κάθε ϖρόσφορο τρόϖο, όϖως µε τηλεοµοιοτυϖία, ηλεκτρονικό ταχυδροµείο, εϖί αϖοδείξει. Όσοι υϖέβαλαν ϖαραδεκτές ϖροσφορές λαµβάνουν γνώση των δικαιολογητικών του ϖροσωρινού αναδόχου. γ) Μετά την άϖρακτη ϖάροδο των ϖροθεσµιών άσκησης των ϖροβλεϖόµενων αϖό τις κείµενες διατάξεις βοηθηµάτων και µέσων στο στάδιο της ϖροδικαστικής και δικαστικής ϖρoστασίας και αϖό τις αϖοφάσεις αναστολών εϖί αυτών, ο ϖροσωρινός ανάδοχος υϖοβάλει εϖικαιροϖοιηµένα τα δικαιολογητικά του άρθρου 16 της ϖαρούσας µετά αϖό σχετική ϖρόσκληση της αναθέτουσας αρχής. Τα στοιχεία ελέγχονται αϖό την Εϖιτροϖή ιαγωνισµού και, εφόσον διαϖιστωθεί ότι δεν έχουν εκλείψει οι ϖροϋϖοθέσεις συµµετοχής των άρθρων 12, 13 και τα κριτήρια ϖοιοτικής

8 εϖιλογής του άρθρου 14, κοινοϖοιείται η αϖόφαση κατακύρωσης στον ϖροσωρινό ανάδοχο και καλείται να ϖροσέλθει σε ορισµένο τόϖο και χρόνο για την υϖογραφή του συµφωνητικού, εντός 10 ηµερών αϖό την κοινοϖοίηση σχετικής έγγραφης ειδικής ϖρόσκλησης, ϖροσκοµίζοντας, και την αϖαιτούµενη εγγυητική εϖιστολή καλής εκτέλεσης. δ) Η υϖογραφή του συµφωνητικού έχει αϖοδεικτικό χαρακτήρα. Εάν ο ανάδοχος δεν ϖροσέλθει να υϖογράψει το συµφωνητικό, µέσα στην ϖροθεσµία ϖου ορίζεται στην ειδική ϖρόκληση, κηρύσσεται έκϖτωτος και η κατακύρωση γίνεται στον ϖροσφέροντα ϖου υϖέβαλε την αµέσως εϖόµενη ϖλέον συµφέρουσα αϖό οικονοµική άϖοψη ϖροσφορά. Αν κανένας αϖό τους ϖροσφέροντες δεν ϖροσέλθει για την υϖογραφή του συµφωνητικού, η διαδικασία ανάθεσης µαταιώνεται. Άρθρο 12: ικαιούµενοι συµµετοχής στον διαγωνισµό 1. ικαίωµα συµµετοχής έχουν φυσικά ή νοµικά ϖρόσωϖα, ή ενώσεις αυτών ϖου δραστηριοϖοιούνται σε αντικείµενο σχετικό µε τα υϖό ϖροµήθεια είδη και ϖου είναι εγκατεστηµένα σε: α) σε κράτος-µέλος της Ένωσης, β) σε κράτος-µέλος του Ευρωϖαϊκού Οικονοµικού Χώρου (Ε.Ο.Χ.), γ) σε τρίτες χώρες ϖου έχουν υϖογράψει και κυρώσει τη Σ Σ, στο βαθµό ϖου η υϖό ανάθεση δηµόσια σύµβαση καλύϖτεται αϖό τα Παραρτήµατα 1, 2, 4 και 5 και τις γενικές σηµειώσεις του σχετικού µε την Ένωση Προσαρτήµατος I της ως άνω Συµφωνίας, καθώς και δ) σε τρίτες χώρες ϖου δεν εµϖίϖτουν στην ϖερίϖτωση γ της ϖαρούσας ϖαραγράφου και έχουν συνάψει διµερείς ή ϖολυµερείς συµφωνίες µε την Ένωση σε θέµατα διαδικασιών ανάθεσης δηµοσίων συµβάσεων. 2. Οι ενώσεις οικονοµικών φορέων συµµετέχουν υϖό τους όρους των ϖαρ. 2, 3 και 4 του άρθρου 19 του Ν. 4412/2016. εν αϖαιτείται αϖό τις εν λόγω ενώσεις να ϖεριβληθούν συγκεκριµένη νοµική µορφή για την υϖοβολή ϖροσφοράς. Σε ϖερίϖτωση ϖου η ένωση αναδειχθεί ανάδοχος η νοµική της µορφή ϖρέϖει να είναι τέτοια ϖου να εξασφαλίζεται η ύϖαρξη ενός και µοναδικού φορολογικού µητρώου για την ένωση (ϖχ κοινοϖραξία). 3. Οικονοµικός φορέας συµµετέχει είτε µεµονωµένα είτε ως µέλος ένωσης. Άρθρο 13: Λόγοι αϖοκλεισµού Κάθε ϖροσφέρων αϖοκλείεται αϖό τη συµµετοχή σε διαδικασία σύναψης σύµβασης, εφόσον συντρέχει στο ϖρόσωϖό του (αν ϖρόκειται για µεµονωµένο φυσικό ή νοµικό ϖρόσωϖο) ή σε ένα αϖό τα µέλη του (αν ϖρόκειται ϖερί ένωσης οικονοµικών φορέων ) ένας αϖό τους λόγους των ϖαρακάτω ϖεριϖτώσεων: 1. Όταν υϖάρχει εις βάρος του τελεσίδικη καταδικαστική αϖόφαση για έναν αϖό τους ακόλουθους λόγους: α) συµµετοχή σε εγκληµατική οργάνωση, όϖως αυτή ορίζεται στο άρθρο 2 της αϖόφασης-ϖλαίσιο 2008/841/ ΕΥ του Συµβουλίου της 24ης Οκτωβρίου 2008, για την καταϖολέµηση του οργανωµένου εγκλήµατος(εε L 300 της σ.42), β) δωροδοκία, όϖως ορίζεται στο άρθρο 3 της σύµβασης ϖερί της καταϖολέµησης της διαφθοράς στην οϖοία ενέχονται υϖάλληλοι των Ευρωϖαϊκών Κοινοτήτων ή των κρατών-µελών της Ένωσης (ΕΕ C 195 της , σ. 1) και στην ϖαράγραφο 1 του άρθρου 2 της αϖόφασης-ϖλαίσιο 2003/568/ ΕΥ του Συµβουλίου της 22ας Ιουλίου 2003, για την καταϖολέµηση της δωροδοκίας στον ιδιωτικό τοµέα (ΕΕ L 192 της , σ. 54), καθώς και όϖως ορίζεται στην κείµενη νοµοθεσία ή στο εθνικό δίκαιο του οικονοµικού φορέα,

9 γ) αϖάτη, κατά την έννοια του άρθρου 1 της σύµβασης σχετικά µε την ϖροστασία των οικονοµικών συµφερόντων των Ευρωϖαϊκών Κοινοτήτων (ΕΕ C 316 της , σ. 48), η οϖοία κυρώθηκε µε το ν. 2803/2000 (Α 48), δ) τροµοκρατικά εγκλήµατα ή εγκλήµατα συνδεόµενα µε τροµοκρατικές δραστηριότητες, όϖως ορίζονται, αντιστοίχως, στα άρθρα 1 και 3 της αϖόφασης- ϖλαίσιο 2002/475/ ΕΥ του Συµβουλίου της 13ης Ιουνίου 2002, για την καταϖολέµηση της τροµοκρατίας (ΕΕ L 164 της , σ. 3) ή ηθική αυτουργία ή συνέργεια ή αϖόϖειρα διάϖραξης εγκλήµατος, όϖως ορίζονται στο άρθρο 4 αυτής, ε) νοµιµοϖοίηση εσόδων αϖό ϖαράνοµες δραστηριότητες ή χρηµατοδότηση της τροµοκρατίας, όϖως αυτές ορίζονται στο άρθρο 1 της Οδηγίας 2005/60/ΕΚ του Ευρωϖαϊκού Κοινοβουλίου και του Συµβουλίου της 26ης Οκτωβρίου 2005, σχετικά µε την ϖρόληψη της χρησιµοϖοίησης του χρηµατοϖιστωτικού συστήµατος για τη νοµιµοϖοίηση εσόδων αϖό ϖαράνοµες δραστηριότητες και τη χρηµατοδότηση της τροµοκρατίας (ΕΕ L 309 της , σ. 15), η οϖοία ενσωµατώθηκε στην εθνική νοµοθεσία µε το ν. 3691/2008 (Α 166), στ) ϖαιδική εργασία και άλλες µορφές εµϖορίας ανθρώϖων, όϖως ορίζονται στο άρθρο 2 της Οδηγίας 2011/36/ΕΕ του Ευρωϖαϊκού Κοινοβουλίου και του Συµβουλίου της 5ης Αϖριλίου 2011, για την ϖρόληψη και την καταϖολέµηση της εµϖορίας ανθρώϖων και για την ϖροστασία των θυµάτων της, καθώς και για την αντικατάσταση της αϖόφασης-ϖλαίσιο 2002/629/ ΕΥ του Συµβουλίου (ΕΕ L 101 της , σ. 1), η οϖοία ενσωµατώθηκε στην εθνική νοµοθεσία µε το ν. 4198/2013 (Α 215 ). Ο οικονοµικός φορέας αϖοκλείεται εϖίσης όταν το ϖρόσωϖο εις βάρος του οϖοίου εκδόθηκε τελεσίδικη καταδικαστική αϖόφαση είναι µέλος του διοικητικού, διευθυντικού ή εϖοϖτικού οργάνου του εν λόγω οικονοµικού φορέα ή έχει εξουσία εκϖροσώϖησης, λήψης αϖοφάσεων ή ελέγχου σε αυτό. Η υϖοχρέωση του ϖροηγούµενου εδαφίου αφορά ιδίως: αα) στις ϖεριϖτώσεις εταιρειών ϖεριορισµένης ευθύνης (Ε.Π.Ε.) και ϖροσωϖικών εταιρειών (Ο.Ε. και Ε.Ε.), τους διαχειριστές, ββ) στις ϖεριϖτώσεις ανωνύµων εταιρειών (Α.Ε.), τον ιευθύνοντα Σύµβουλο, καθώς και όλα τα µέλη του ιοικητικού Συµβουλίου. 2. Όταν ο ϖροσφέρων έχει αθετήσει τις υϖοχρεώσεις του όσον αφορά στην καταβολή φόρων ή εισφορών κοινωνικής ασφάλισης και αυτό έχει διαϖιστωθεί αϖό δικαστική ή διοικητική αϖόφαση µε τελεσίδικη και δεσµευτική ισχύ, σύµφωνα µε διατάξεις της χώρας όϖου είναι εγκατεστηµένος ή την εθνική νοµοθεσία ή/και η αναθέτουσα αρχή µϖορεί να αϖοδείξει µε τα κατάλληλα µέσα ότι ο ϖροσφέρων έχει αθετήσει τις υϖοχρεώσεις του όσον αφορά την καταβολή φόρων ή εισφορών κοινωνικής ασφάλισης. Αν ο ϖροσφέρων είναι Έλληνας ϖολίτης ή έχει την εγκατάστασή του στην Ελλάδα, οι υϖοχρεώσεις του ϖου αφορούν τις εισφορές κοινωνικής ασφάλισης καλύϖτουν τόσο την κύρια όσο και την εϖικουρική ασφάλιση. εν αϖοκλείεται ο ϖροσφέρων, όταν έχει εκϖληρώσει τις υϖοχρεώσεις του είτε καταβάλλοντας τους φόρους ή τις εισφορές κοινωνικής ασφάλισης ϖου οφείλει, συµϖεριλαµβανοµένων, κατά ϖερίϖτωση, των δεδουλευµένων τόκων ή των ϖροστίµων είτε υϖαγόµενος σε δεσµευτικό διακανονισµό για την καταβολή τους. 3. Κατ εξαίρεση, για εϖιτακτικούς λόγους δηµόσιου συµφέροντος, όϖως δηµόσιας υγείας ή ϖροστασίας του ϖεριβάλλοντος δεν εφαρµόζονται οι ϖαράγραφοι 1 και 2. Κατ εξαίρεση, όταν ο αϖοκλεισµός είναι σαφώς δυσανάλογος, ιδίως όταν µόνο µικρά ϖοσά των φόρων ή των εισφορών κοινωνικής ασφάλισης δεν έχουν καταβληθεί ή όταν ο ϖροσφέρων ενηµερώθηκε σχετικά µε το ακριβές ϖοσό ϖου οφείλεται λόγω αθέτησης των υϖοχρεώσεών του όσον αφορά στην καταβολή φόρων ή εισφορών κοινωνικής ασφάλισης σε χρόνο κατά τον οϖοίο δεν είχε τη δυνατότητα να λάβει

10 µέτρα, σύµφωνα µε το τελευταίο εδάφιο της ϖαρ. 2 του άρθρου 73 ν. 4412/2016, ϖριν αϖό την εκϖνοή της ϖροθεσµίας υϖοβολής ϖροσφοράς, δεν εφαρµόζεται η ϖαράγραφος Η αναθέτουσα αρχή αϖοκλείει οικονοµικό φορέα σε οϖοιοδήϖοτε χρονικό σηµείο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας σύναψης σύµβασης, όταν αϖοδεικνύεται ότι αυτός βρίσκεται λόγω ϖράξεων ή ϖαραλείψεων αυτού είτε ϖριν είτε κατά τη διαδικασία, σε µία αϖό τις ϖεριϖτώσεις των ϖαραγράφων 1 και Οικονοµικός φορέας ϖου εµϖίϖτει σε µια αϖό τις καταστάσεις ϖου αναφέρονται στην ϖαράγραφο 1 µϖορεί να ϖροσκοµίζει στοιχεία ϖροκειµένου να αϖοδείξει ότι τα µέτρα ϖου έλαβε εϖαρκούν για να αϖοδείξουν την αξιοϖιστία του, ϖαρότι συντρέχει ο σχετικός λόγος αϖοκλεισµού. Εάν τα στοιχεία κριθούν εϖαρκή, ο εν λόγω οικονοµικός φορέας δεν αϖοκλείεται αϖό τη διαδικασία σύναψης σύµβασης. Τα µέτρα ϖου λαµβάνονται αϖό τους οικονοµικούς φορείς αξιολογούνται σε συνάρτηση µε τη σοβαρότητα και τις ιδιαίτερες ϖεριστάσεις του ϖοινικού αδικήµατος ή του ϖαραϖτώµατος. Αν τα µέτρα κριθούν ανεϖαρκή, γνωστοϖοιείται στον οικονοµικό φορέα το σκεϖτικό της αϖόφασης αυτής. Οικονοµικός φορέας ϖου έχει αϖοκλειστεί, µε τελεσίδικη αϖόφαση, αϖό τη συµµετοχή σε διαδικασίες σύναψης σύµβασης ή ανάθεσης ϖαραχώρησης δεν µϖορεί να κάνει χρήση της ανωτέρω δυνατότητας κατά την ϖερίοδο του αϖοκλεισµού ϖου ορίζεται στην εν λόγω αϖόφαση στο κράτος - µέλος στο οϖοίο ισχύει η αϖόφαση 6. Η αϖόφαση για την διαϖίστωση της εϖάρκειας ή µη των εϖανορθωτικών µέτρων κατά την ϖροηγούµενη ϖαράγραφο εκδίδεται σύµφωνα µε τα οριζόµενα στις ϖαρ. 8 και 9 του άρθρου 73 του ν. 4412/ Οικονοµικός φορέας ϖου του έχει εϖιβληθεί, µε την κοινή υϖουργική αϖόφαση του άρθρου 74 του ν. 4412/2016, η ϖοινή του αϖοκλεισµού αϖοκλείεται αυτοδίκαια και αϖό την ϖαρούσα διαδικασία σύναψης δηµοσίων (διαγωνισµό). Άρθρο 14: Πρότυϖα διασφάλισης ϖοιότητας Για την ΟΜΑ Α 2 και για τα συµβατά ή ανακατασκευασµένα αναλώσιµα, στην τεχνική ϖροσφορά θα αναφέρεται το εργοστάσιο ϖαραγωγής των υλικών, το οϖοίο θα ϖρέϖει να διαθέτει ISO Συνεϖώς είναι αϖαραίτητη η ϖροσκόµιση αφενός βεβαίωσης του νόµιµου εκϖροσώϖου του εργοστασίου σχετικά µε την αϖοδοχή ανάληψης της ϖαραγωγής των αναλωσίµων, αφετέρου αντιγράφου του ανωτέρω ϖιστοϖοιητικού (ISO 9001) του εργοστασίου. Άρθρο 15: Υϖεύθυνη ήλωση του ν. 1599/1986 (Α 75) σύµφωνα µε την ϖαρ. 2 του άρθρου 79 ν. 4412/2016 Κατά την υϖοβολή ϖροσφορών οι οικονοµικοί φορείς υϖοβάλλουν ενηµερωµένη υϖεύθυνη δήλωση του ν. 1599/1986 (Α 75) σύµφωνα µε την ϖαρ. 2 του άρθρου 79 ν. 4412/2016, ως ϖροκαταρκτική αϖόδειξη ϖρος αντικατάσταση των ϖιστοϖοιητικών ϖου εκδίδουν δηµόσιες αρχές ή τρίτα µέρη, εϖιβεβαιώνοντας ότι ο εν λόγω οικονοµικός φορέας ϖληροί τις ακόλουθες ϖροϋϖοθέσεις: α) δεν βρίσκεται σε µία αϖό τις καταστάσεις του άρθρου 13 της ϖαρούσας, β) ϖληροί τα σχετικά κριτήρια εϖιλογής τα οϖοία έχουν καθοριστεί, σύµφωνα µε το άρθρο 14 της ϖαρούσας, Σε οϖοιοδήϖοτε χρονικό σηµείο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, µϖορεί να ζητηθεί αϖό τους ϖροσφέροντες να υϖοβάλλουν όλα ή ορισµένα δικαιολογητικά της εϖόµενης ϖαραγράφου, όταν αυτό αϖαιτείται για την ορθή διεξαγωγή της διαδικασίας. Στην ϖερίϖτωση υϖοβολής ϖροσφοράς αϖό ένωση οικονοµικών φορέων, η υϖεύθυνη δήλωση του άρθρου 79 ϖαρ. 2, υϖοβάλλεται χωριστά αϖό κάθε µέλος της ένωσης.

11 Άρθρο 16: ικαιολογητικά µειοδότη 1. ικαιολογητικά α. Το δικαίωµα συµµετοχής και οι όροι και ϖροϋϖοθέσεις συµµετοχής όϖως ορίστηκαν στα άρθρα 12 και 13 της ϖαρούσας, κρίνονται κατά την ηµεροµηνία λήξης της ϖροθεσµίας υϖοβολής των ϖροσφορών του άρθρου 7, κατά την υϖοβολή των δικαιολογητικών σύµφωνα µε το άρθρο 11.3 (α) και κατά την σύναψη της σύµβασης σύµφωνα µε το άρθρο 11.3 (β) της ϖαρούσας. β. Αν στις ειδικές διατάξεις ϖου διέϖουν την έκδοσή τους δεν ϖροβλέϖεται χρόνος ισχύος των δικαιολογητικών, θεωρούνται έγκυρα εφόσον φέρουν ηµεροµηνία έκδοσης εντός των έξι µηνών ϖου ϖροηγούνται της ηµεροµηνίας του άρθρου 7. γ. Οι ένορκες βεβαιώσεις ϖου τυχόν ϖροσκοµίζονται για αναϖλήρωση δικαιολογητικών ϖρέϖει εϖίσης να φέρουν ηµεροµηνία εντός των έξι µηνών ϖου ϖροηγούνται της ηµεροµηνίας του άρθρου 7. δ. Η ϖλήρωση των αϖαιτήσεων του άρθρου 12 και 13 ϖρέϖει να ικανοϖοιείται αϖό όλα τα µέλη της ένωσης. ε. Οι οικονοµικοί φορείς δεν υϖοχρεούνται να υϖοβάλουν δικαιολογητικά, όταν η αναθέτουσα αρχή ϖου έχει αναθέσει τη σύµβαση διαθέτει ήδη τα δικαιολογητικά αυτά 2. ικαιολογητικά µη συνδροµής λόγων αϖοκλεισµού του άρθρου 13 Για την αϖόδειξη της µη συνδροµής των λόγων αϖοκλεισµού του άρθρου 13 οι οικονοµικοί φορείς ϖροσκοµίζουν αντίστοιχα τα ϖαρακάτω δικαιολογητικά: α. για την ϖαράγραφο 1 του άρθρου 13 της ϖαρούσας: αϖόσϖασµα του σχετικού µητρώου (ϖοινικού µητρώου) ή, ελλείψει αυτού, ισοδύναµου εγγράφου ϖου εκδίδεται αϖό αρµόδια δικαστική ή διοικητική αρχή του κράτους-µέλους ή της χώρας καταγωγής ή της χώρας όϖου είναι εγκατεστηµένος ο εν λόγω οικονοµικός φορέας, αϖό το οϖοίο ϖροκύϖτει ότι ϖληρούνται αυτές οι ϖροϋϖοθέσεις. Η υϖοχρέωση ϖροσκόµισης του ως άνω αϖοσϖάσµατος αφορά και τα ϖρόσωϖα του τελευταίου εδαφίου της ϖαραγράφου 1 του άρθρου 13. β. για την ϖαράγραφο 2 του άρθρου 13: ϖιστοϖοιητικό ϖου εκδίδεται αϖό την αρµόδια αρχή του οικείου κράτους - µέλους ή χώρας, ϖερί του ότι έχουν εκϖληρωθεί οι υϖοχρεώσεις του οικονοµικού φορέα, όσον αφορά στην καταβολή φόρων (φορολογική ενηµερότητα) και στην καταβολή των εισφορών κοινωνικής ασφάλισης (ασφαλιστική ενηµερότητα), σύµφωνα µε την ισχύουσα νοµοθεσία του κράτους εγκατάστασης ή την ελληνική νοµοθεσία αντίστοιχα. Για τους οικονοµικούς φορείς ϖου είναι εγκατεστηµένοι στην Ελλάδα τα σχετικά δικαιολογητικά είναι: (i) φορολογική ενηµερότητα ϖου εκδίδεται αϖό το Υϖουργείο Οικονοµικών για τον οικονοµικό φορέα, (ιι) ασφαλιστική ενηµερότητα ϖου εκδίδεται αϖό την αρµόδια κατά ϖερίϖτωση Αρχή και αφορά τόσο την κύρια όσο και την εϖικουρική ασφάλιση. Η ασφαλιστική ενηµερότητα καλύϖτει τις ασφαλιστικές υϖοχρεώσεις του ϖροσφέροντος οικονοµικού φορέα ως φυσικό ή νοµικό ϖρόσωϖο για το ϖροσωϖικό τους µε σχέση εξαρτηµένης εργασίας, συµϖεριλαµβανοµένων, όσον αφορά τα νοµικά ϖρόσωϖα, και των εκ των µελών της διοίκησής τους εργαζοµένων µε οϖοιαδήϖοτε σχέση εργασίας σε αυτήν. γ. αν το κράτος-µέλος ή χώρα δεν εκδίδει τα υϖό των ϖερ. (α) και (β) τέτοιου είδους έγγραφα ή ϖιστοϖοιητικά ή όϖου τα έγγραφα ή τα ϖιστοϖοιητικά αυτά δεν καλύϖτουν όλες τις ϖεριϖτώσεις υϖό 1 και 2 του άρθρου 13, το έγγραφο ή το ϖιστοϖοιητικό µϖορεί να αντικαθίσταται αϖό ένορκη βεβαίωση ή, στα κράτη - µέλη ή

12 στις χώρες όϖου δεν ϖροβλέϖεται ένορκη βεβαίωση, αϖό υϖεύθυνη δήλωση του ενδιαφεροµένου ενώϖιον αρµόδιας δικαστικής ή διοικητικής αρχής, συµβολαιογράφου ή αρµόδιου εϖαγγελµατικού ή εµϖορικού οργανισµού του κράτους µέλους ή της χώρας καταγωγής ή της χώρας όϖου είναι εγκατεστηµένος ο οικονοµικός φορέας. Οι αρµόδιες δηµόσιες αρχές ϖαρέχουν, όϖου κρίνεται αναγκαίο, εϖίσηµη δήλωση στην οϖοία αναφέρεται ότι δεν εκδίδονται τα έγγραφα ή τα ϖιστοϖοιητικά της ϖαρούσας ϖαραγράφου ή ότι τα έγγραφα αυτά δεν καλύϖτουν όλες τις ϖεριϖτώσεις ϖου αναφέρονται στα υϖό 1 και 2 του άρθρου 13 της ϖαρούσας. Αν διαϖιστωθεί µε οϖοιονδήϖοτε τρόϖο ότι, στην εν λόγω χώρα εκδίδονται τα υϖόψη ϖιστοϖοιητικά, η ϖροσφορά του διαγωνιζόµενου αϖορρίϖτεται. 3. Πρωτότυϖα /εϖικυρωµένα δικαιολογητικά Σχετικά µε την κατάργηση της υϖοχρέωσης υϖοβολής ϖρωτοτύϖων ή εϖικυρωµένων αντιγράφων εγγράφων σε διαγωνισµούς δηµοσίων συµβάσεων διευκρινίζονται τα εξής: 1. Αϖλά αντίγραφα δηµοσίων εγγράφων Γίνονται υϖοχρεωτικά αϖοδεκτά ευκρινή φωτοαντίγραφα των ϖρωτοτύϖων ή των ακριβών αντιγράφων των δηµοσίων εγγράφων, ϖου έχουν εκδοθεί αϖό τις υϖηρεσίες και τους φορείς της ϖερίϖτωσης α' της ϖαρ. 2 του άρθρου 1 του νόµου 4250/2014. Σηµειωτέον ότι η ϖαραϖάνω ρύθµιση δεν καταλαµβάνει τα συµβολαιογραφικά έγγραφα (λ.χ. ϖληρεξούσια, ένορκες βεβαιώσεις κ.ο.κ.), για τα οϖοία συνεχίζει να υφίσταται η υϖοχρέωση υϖοβολής κεκυρωµένων αντιγράφων. 2. Αϖλά αντίγραφα αλλοδαϖών δηµοσίων εγγράφων Εϖίσης, γίνονται αϖοδεκτά ευκρινή φωτοαντίγραφα αϖό αντίγραφα εγγράφων ϖου έχουν εκδοθεί αϖό αλλοδαϖές αρχές, υϖό την ϖροϋϖόθεση ότι αυτά είναι νοµίµως εϖικυρωµένα αϖό την αρµόδια αρχή της χώρας αυτής, και έχουν εϖικυρωθεί αϖό δικηγόρο, σύµφωνα µε τα οριζόµενα στο άρθρο 36 ϖαρ. 2 β) του Κώδικα ικηγόρων (Ν 4194/2013). Σηµειώνεται ότι δεν θίγονται και εξακολουθούν να ισχύουν, οι αϖαιτήσεις υϖοβολής δηµοσίων εγγράφων µε συγκεκριµένη εϖισηµείωση (APOSTILLE), οι οϖοίες αϖορρέουν αϖό διεθνείς συµβάσεις της χώρας (Σύµβαση της Χάγης) ή άλλες διακρατικές συµφωνίες (βλ. και σηµείο 6.2.) 3. Αϖλά αντίγραφα ιδιωτικών εγγράφων Γίνονται υϖοχρεωτικά αϖοδεκτά ευκρινή φωτοαντίγραφα αϖό αντίγραφα ιδιωτικών εγγράφων τα οϖοία έχουν εϖικυρωθεί αϖό δικηγόρο, σύµφωνα µε τα οριζόµενα στο άρθρο 36 ϖαρ. 2 β) του Κώδικα ικηγόρων (Ν 4194/2013), καθώς και ευκρινή φωτοαντίγραφα αϖό τα ϖρωτότυϖα όσων ιδιωτικών εγγράφων φέρουν θεώρηση αϖό υϖηρεσίες και φορείς της ϖερίϖτωσης α' της ϖαρ. 2 του άρθρου 1 του νόµου 4250/ Πρωτότυϖα έγγραφα και εϖικυρωµένα αντίγραφα Γίνονται υϖοχρεωτικά αϖοδεκτά και ϖρωτότυϖα ή νοµίµως εϖικυρωµένα αντίγραφα των δικαιολογητικών εγγράφων, εφόσον υϖοβληθούν αϖό τους διαγωνιζόµενους. Άρθρο 17: Χρόνος ισχύος ϖροσφορών Κάθε υϖοβαλλόµενη ϖροσφορά δεσµεύει τον συµµετέχοντα στον διαγωνισµό κατά τη διάταξη του άρθρου 97 του Ν. 4412/2016, για διάστηµα 4 µηνών, αϖό την ηµεροµηνία υϖοβολής των ϖροσφορών. Άρθρο 18: Εγγυήσεις Οι εγγυήσεις εκδίδονται αϖό ϖιστωτικά ιδρύµατα ή άλλα νοµικά ϖρόσωϖα ϖου λειτουργούν νόµιµα στην Ελλάδα ή σε άλλο κράτος µέλος της Ευρωϖαϊκής Ένωσης ή του Ευρωϖαϊκού Οικονοµικού Χώρου ή στα κράτη-µέλη της Συµφωνίας ηµοσίων

13 Συµβάσεων του Παγκόσµιου Οργανισµού Εµϖορίου (Ν 2513/97) και έχουν, σύµφωνα µε το νόµο αϖό τον οϖοίο διέϖονται, το δικαίωµα αυτό. Οι εγγυήσεις µϖορεί να εκδίδονται και αϖό το ΕΤΑΑ-ΤΣΜΕ Ε. Ως εγγύηση µϖορεί να κατατεθεί και γραµµάτιο σύστασης ϖαρακαταθήκης υϖέρ του ήµου Αγρινίου στο Ταµείο Παρακαταθηκών και ανείων. Οι εγγυητικές εϖιστολές ϖου είναι γραµµένες σε ξένη γλώσσα ϖρέϖει να συνοδεύονται αϖό εϖίσηµη µετάφραση στην ελληνική. Εϖίσηµη θεωρείται η µετάφραση ϖου ϖληροί τους όρους του άρθρου 13 της διακήρυξης. εν εϖιτρέϖεται η κατάθεση εγγυήσεων ϖου έχουν εκδοθεί σε συνάλλαγµα. Σε ϖερίϖτωση ένωσης ϖροµηθευτών, η εγγύηση εκδίδεται στο όνοµα όλων των µελών της ένωσης και ϖεριλαµβάνει τον όρο ότι καλύϖτει τις υϖοχρεώσεις όλων των µελών. Οι συµµετέχοντες ϖρέϖει να καταθέσουν τις ϖαρακάτω εγγυητικές εϖιστολές: 1. Εγγύηση συµµετοχής στο διαγωνισµό δεν αϖαιτείται. 2. Εγγύηση καλής εκτέλεσης της σύµβασης. Ο ϖροσφέρων στον οϖοίο θα γίνει η κατακύρωση της ϖροµήθειας, υϖοχρεούται να καταθέσει ϖρο ή κατά την υϖογραφή της σύµβασης εγγύηση καλής εκτέλεσης, για ϖοσό ίσο µε το 5% της συνολικής συµβατικής αξίας χωρίς τον ΦΠΑ. Το ϖεριεχόµενο της εγγύησης διαµορφώνεται κατά τον τρόϖο ϖου ορίζει η ϖαράγραφος 4 του άρθρου 72 του Ν 4412/2016 (Α/147/ ). Άρθρο 19: Ενστάσεις Κατά των ϖράξεων της αναθέτουσας αρχής χωρεί ένσταση. Η ϖροθεσµία άσκησής της είναι ϖέντε (5) ηµέρες αϖό την κοινοϖοίηση της ϖροσβαλλόµενης ϖράξης στον ενδιαφερόµενο οικονοµικό φορέα. Η ένσταση υϖοβάλλεται ενώϖιον της Οικονοµικής Εϖιτροϖής του ήµου, η οϖοία αϖοφασίζει, ύστερα αϖό γνώµη της Εϖιτροϖής αξιολόγησης ενστάσεων (συγκροτήθηκε µε την υϖ αριθ. 251/2016 Αϖόφαση του ηµοτικού Συµβουλίου ), εντός ϖροθεσµίας δέκα (10) ηµερών, µετά την άϖρακτη ϖάροδο της οϖοίας τεκµαίρεται η αϖόρριψη της ένστασης. Για το ϖαραδεκτό της άσκησης ένστασης, αϖαιτείται, µε την κατάθεση της ένστασης, η καταβολή ϖαραβόλου υϖέρ του ηµοσίου ϖοσού ίσου µε το ένα τοις εκατό (1%) εϖί της εκτιµώµενης αξίας της σύµβασης. Το ϖαράβολο εϖιστρέφεται µε ϖράξη της Οικονοµικής Εϖιτροϖής του ήµου, αν η ένσταση γίνει δεκτή. Κατά της διακήρυξης ή λοιϖών εγγράφων της σύµβασης του άρθρου 2 της ϖαρούσας, χωρεί ένσταση η οϖοία υϖοβάλλεται στην Οικονοµική Εϖιτροϖή του ήµου µέχρι ϖέντε (5) ηµέρες ϖριν αϖό την καταληκτική ηµεροµηνία υϖοβολής ϖροσφορών. Εϖί της ένστασης αϖοφασίζει η Οικονοµική Εϖιτροϖή του ήµου, ύστερα αϖό γνώµη της Εϖιτροϖής αξιολόγησης ενστάσεων, εντός ϖροθεσµίας δέκα (10) ηµερών, µετά την άϖρακτη ϖάροδο της οϖοίας τεκµαίρεται η αϖόρριψη της ένστασης. Για το ϖαραδεκτό της άσκησης ένστασης, αϖαιτείται, µε την κατάθεση της ένστασης, η καταβολή ϖαραβόλου υϖέρ του ηµοσίου ϖοσού ίσου µε το ένα τοις εκατό (1%) εϖί της εκτιµώµενης αξίας της σύµβασης. Το ϖαράβολο εϖιστρέφεται µε ϖράξη της αναθέτουσας αρχής, αν η ένσταση γίνει δεκτή. Άρθρο 20: Γλώσσα διαδικασίας 1 Τα έγγραφα της σύµβασης συντάσσονται υϖοχρεωτικά στην ελληνική γλώσσα και ϖροαιρετικά και σε άλλες γλώσσες, συνολικά ή µερικά. Σε ϖερίϖτωση ασυµφωνίας µεταξύ των τµηµάτων των εγγράφων της σύµβασης ϖου έχουν συνταχθεί σε ϖερισσότερες γλώσσες, εϖικρατεί η ελληνική έκδοση. Τυχόν ενστάσεις υϖοβάλλονται στην ελληνική γλώσσα.

14 2 Οι ϖροσφορές και τα ϖεριλαµβανόµενα σε αυτές στοιχεία, καθώς και τα αϖοδεικτικά έγγραφα συντάσσονται στην ελληνική γλώσσα ή συνοδεύονται αϖό εϖίσηµη µετάφρασή τους στην ελληνική γλώσσα. Στα αλλοδαϖά δηµόσια έγγραφα και δικαιολογητικά εφαρµόζεται η Συνθήκη της Χάγης της , ϖου κυρώθηκε µε το ν. 1497/1984 (Α' 188). Ειδικότερα, όλα τα δηµόσια έγγραφα ϖου αφορούν αλλοδαϖούς οικονοµικούς φορείς και ϖου θα κατατεθούν αϖό τους ϖροσφέροντες στην ϖαρούσα διαδικασία, θα είναι νόµιµα εϖικυρωµένα, και η µετάφραση των εν λόγω εγγράφων µϖορεί να γίνει είτε αϖό τη µεταφραστική υϖηρεσία του ΥΠ.ΕΞ., είτε αϖό το αρµόδιο ϖροξενείο, είτε αϖό δικηγόρο κατά την έννοια των άρθρων 454 του Κ.Πολ.. και 36 του Κώδικα ϖερί ικηγόρων, είτε αϖό ορκωτό µεταφραστή της χώρας ϖροέλευσης, αν υφίσταται στη χώρα αυτή τέτοια υϖηρεσία. 3 Εϖιτρέϖεται αντίστοιχα η κατάθεση οιουδήϖοτε δηµόσιου εγγράφου και δικαιολογητικού ϖου αφορά αλλοδαϖή Εϖιχείρηση µε τη µορφή εϖικυρωµένης φωτοτυϖίας ϖροερχόµενης είτε αϖό το νόµιµο εϖικυρωµένο έγγραφο αϖό το αρµόδιο Προξενείο της χώρας του ϖροσφέροντος, είτε αϖό το ϖρωτότυϖο έγγραφο µε την σφραγίδα Apostile σύµφωνα µε την συνθήκη της Χάγης της Η εϖικύρωση αυτή ϖρέϖει να έχει γίνει αϖό δικηγόρο κατά την έννοια των άρθρων 454 του Κ.Π.. και 36 του Κώδικα ϖερί ικηγόρων. 4 Ενηµερωτικά και τεχνικά φυλλάδια και άλλα έντυϖα-εταιρικά ή µη µε ειδικό τεχνικό ϖεριεχόµενο µϖορούν να υϖοβάλλονται σε άλλη γλώσσα, χωρίς να συνοδεύονται αϖό µετάφραση στην ελληνική. 5 Η ϖροφορική εϖικοινωνία µε την αναθέτουσα αρχή, καθώς και µεταξύ αυτής και του αναδόχου, θα γίνονται υϖοχρεωτικά στην ελληνική γλώσσα. Ο ανάδοχος είναι υϖοχρεωµένος να διευκολύνει την εϖικοινωνία των αλλοδαϖών υϖαλλήλων του µε την αναθέτουσα αρχή, µε τον ορισµό και την ϖαρουσία διερµηνέων. Άρθρο 21: Εφαρµοστέα νοµοθεσία Για τη δηµοϖράτηση και την εκτέλεση της σύµβασης εφαρµόζονται οι διατάξεις των ϖαρακάτω νοµοθετηµάτων: - του Ν. 4412/2016 «ηµόσιες Συµβάσεις Έργων, Προµηθειών και Υϖηρεσιών (ϖροσαρµογή στις Οδηγίες 201/24/Ε και 2014/25/ΕΕ)» (Α 147), - του Ν.3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αϖοκεντρωµένης ιοίκησης - Πρόγραµµα Καλλικράτης» (ΦΕΚ 87/ τεύχος Α') - του Ν.3463/2006 «Κύρωση του Κώδικα ήµων και Κοινοτήτων» (ΦΕΚ 114/ τεύχος Α') - του Ν.4250/2014 «ιοικητικές Αϖλουστεύσεις - Καταργήσεις, Συγχωνεύσεις Νοµικών Προσώϖων και Υϖηρεσιών του ηµοσίου Τοµέα-Τροϖοϖοίηση ιατάξεων του ϖ.δ. 318/1992 (Α 161) και λοιϖές ρυθµίσεις» (Α 74 ) και ειδικότερα το άρθρο 1 αυτού, - του ν. 4129/2013 (Α 52) «Κύρωση του Κώδικα Νόµων για το Ελεγκτικό Συνέδριο». - του ν. 4013/2011 (Α 204) «Σύσταση ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής ηµοσίων Συµβάσεων και Κεντρικού Ηλεκτρονικού Μητρώου ηµοσίων Συµβάσεων». - του ν. 3861/2010 (Α 112) «Ενίσχυση της διαφάνειας µε την υϖοχρεωτική ανάρτηση νόµων και ϖράξεων των κυβερνητικών, διοικητικών και αυτοδιοικητικών οργάνων στο διαδίκτυο "Πρόγραµµα ιαύγεια" και άλλες διατάξεις». - οι σε εκτέλεση των ανωτέρω διατάξεων εκδοθείσες κανονιστικές ϖράξεις, καθώς και λοιϖές διατάξεις ϖου αναφέρονται ρητά ή αϖορρέουν αϖό τα οριζόµενα στα συµβατικά τεύχη της ϖαρούσας καθώς και το σύνολο των διατάξεων του ασφαλιστικού, εργατικού, ϖεριβαλλοντικού και φορολογικού δικαίου και γενικότερα κάθε διάταξη (Νόµος, Π.., Υ.Α.) και ερµηνευτική εγκύκλιος ϖου διέϖει την ανάθεση

15 και εκτέλεση του έργου της ϖαρούσας σύµβασης, έστω και αν δεν αναφέρονται ρητά. Νόµοι, Π και υϖουργικές αϖοφάσεις ϖου εκδίδονται µετά την έναρξη της διαδικασίας σύναψης της σύµβασης σύµφωνα µε το άρθρο 120 του Ν.4412/2016, δεν αϖοτελούν µέρος του εφαρµοστέου θεσµικού ϖλαισίου της Άρθρο 22: ηµοσιότητα - αϖάνες δηµοσίευσης Το ϖλήρες κείµενο της ιακήρυξης δηµοσιεύεται στο ΚΗΜ ΗΣ και φέρει κωδικό Α ΑΜ. Περίληψη της ϖαρούσας διακήρυξης θα δηµοσιευτεί άϖαξ σε δύο τοϖικές και µία εβδοµαδιαία τοϖική εφηµερίδα, θα τοιχοκολληθεί στον ϖίνακα ανακοινώσεων του ήµου και θα αναρτηθεί στο διαδίκτυο ( και gr) σύµφωνα µε τις διατάξεις του Ν.3861/2010 (ΦΕΚ112/Α/ ) για την «Ενίσχυση της διαφάνειας µε την υϖοχρεωτική ανάρτηση νόµων και ϖράξεων των κυβερνητικών, διοικητικών και αυτοδιοικητικών οργάνων στο ιαδίκτυο Πρόγραµµα ιαύγεια». Άρθρο 23: Σειρά ισχύος εγγράφων της σύµβασης Τα έγγραφα της σύµβασης µε βάση τα οϖοία θα εκτελεσθεί η ϖροµήθειαα είναι τα αναφερόµενα ϖαρακάτω. Σε ϖερίϖτωση ασυµφωνίας των ϖεριεχοµένων σε αυτά όρων, η σειρά ισχύος καθορίζεται ως κατωτέρω. 1. Το συµφωνητικό 2. Η ϖαρούσα διακήρυξη 3. Οι τεχνικές ϖροδιαγραφές των αρίθµ. 11/2016 & 12/2016 Τεχνικών Περιγραφών. Άρθρο 24: Παροχή διευκρινίσεων για τη διαδικασία σύναψης σύµβασης Εφόσον έχουν ζητηθεί εγκαίρως, οι αναθέτουσες αρχές ϖαρέχουν σε όλους τους ϖροσφέροντες ϖου συµµετέχουν στη διαδικασία σύναψης σύµβασης συµϖληρωµατικές ϖληροφορίες σχετικά µε τις ϖροδιαγραφές και οϖοιαδήϖοτε σχετικά δικαιολογητικά, το αργότερο 5 ηµέρες ϖριν την ηµεροµηνία λήξης ϖαραλαβής των ϖροσφορών, ήτοι 30/11/2016. Άρθρο 25: Τεκµήριο αϖό τη συµµετοχή στη διαδικασία σύναψης σύµβασης Η υϖοβολή ϖροσφοράς στον διαγωνισµό αϖοτελεί τεκµήριο ότι ο διαγωνιζόµενος έχει λάβει ϖλήρη γνώση αυτής της διακήρυξης και των λοιϖών εγγράφων της σύµβασης και γνωρίζει ϖλήρως τις συνθήκες εκτέλεσης της ϖροµήθειας. Άρθρο 26: Χρόνος, τόϖος και διάρκεια εκτέλεσης της ϖροµήθειας Τα υϖό ϖροµήθεια είδη θα ϖαραδοθούν στο σύνολό τους εντός 20 ηµερών αϖό την υϖογραφή της σύβασης. Άρθρο 27 : Λοιϖές διατάξεις Κατά τα λοιϖά ισχύουν οι διατάξεις του Ν. 412/2016. Ο ΑΝΤΙ ΗΜΑΡΧΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΟΥΝΤΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Σπάρτη 21/07/2017 ΝΟΜΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ Αριθ. Πρωτ: ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΡΤΗΣ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ. Ο Δήμαρχος Σπάρτης

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Σπάρτη 21/07/2017 ΝΟΜΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ Αριθ. Πρωτ: ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΡΤΗΣ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ. Ο Δήμαρχος Σπάρτης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Σπάρτη 21/07/2017 ΝΟΜΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ Αριθ. Πρωτ: 19601 ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΡΤΗΣ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ Ο Δήμαρχος Σπάρτης προκηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό για την επιλογή αναδόχου

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ Προσκαλείστε να υποβάλλετε σε σφραγισμένο φάκελο ή ηλεκτρονικά τα αναφερόμενα παρακάτω δικαιολογητικά όπως αυτά προβλέπονται στο άρθρο 80 του Ν. 4412/2016. α. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΘΕΣΗΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΑΝΥΨΩΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΕΞΕΔΡΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΘΕΣΗΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΑΝΥΨΩΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΕΞΕΔΡΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗ Π 108/01.02.2017 (ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ 1 ) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΘΕΣΗΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΑΝΥΨΩΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΕΞΕΔΡΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 2017-18 Το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ & ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ.ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ & ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ & ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ.ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ & ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ & ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ.ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ & ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΔΗΜΟΣ: Ηρακλείου ΤΙΤΛΟΣ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ (ΑΔΡΑΝΗ-ΥΛΙΚΑΚΟΝΙΑΜΑΤΩΝ)-(ΠΑΚΙΔΙΩΝ-

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΝΟΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΔΗΜΟΣ ΘΑΣΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΝΟΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΔΗΜΟΣ ΘΑΣΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΝΟΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΔΗΜΟΣ ΘΑΣΟΥ Προμήθεια κάδων απορριμμάτων Δήμου Θάσου Διακήρυξη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΘΕΣΗΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΘΕΣΗΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗ Π 202 / 07-03-2017 (ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ 1 ) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΘΕΣΗΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ Έχοντας υπόψη: 1. Toν υπ αρ. 3966 / 24.5.2011 [ΦΕΚ A 118 / 24.5.2011] νόμο του

Διαβάστε περισσότερα

17PROC

17PROC ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ: ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ: ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ Αρ. Πρωτ. 4243 Ορχομενός 28/04/2017 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ: 1430/17 Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ: 1430/17 Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ * * * * * * ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Θήβα: 20.10.2017 Αρ. Πρωτ. : 23916 ΑΠΟΦΑΣΗ: 1430/17 Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ Έχοντας υπόψη: Τις διατάξεις του Ν. 3463/06 «Κώδικας

Διαβάστε περισσότερα

18PROC

18PROC 18PROC002928230 2018-04-11 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 391/11.04.2018 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΘΑΣΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΘΑΣΟΥ Κ.Α.Ε.: 70.6661.0001 & 70.6662.0001

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ. δ ι α κ η ρ ύ σ ε ι

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ. δ ι α κ η ρ ύ σ ε ι ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ: ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ: ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ Αρ. Πρωτ. 3597 Ορχομενός 10/04/2017 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Α.Μ.Θ. ΘΑΣΟΣ ΔΗΜΟΣ ΘΑΣΟΥ ΑΡΙΘ ΠΡΩΤ 449 ΘΑΣΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ Α.Ε.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Α.Μ.Θ. ΘΑΣΟΣ ΔΗΜΟΣ ΘΑΣΟΥ ΑΡΙΘ ΠΡΩΤ 449 ΘΑΣΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ Α.Ε. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Α.Μ.Θ. ΘΑΣΟΣ 06-06-2017 ΔΗΜΟΣ ΘΑΣΟΥ ΑΡΙΘ ΠΡΩΤ 449 ΘΑΣΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ Α.Ε. ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΘΑΣΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ. δ ι α κ η ρ ύ σ σ ε ι

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ. δ ι α κ η ρ ύ σ σ ε ι ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ Πολύγυρος 30/01/2017 Αρ. Πρωτ. 915/30.01.2017 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ δ ι α κ η ρ ύ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ. δ ι α κ η ρ ύ σ σ ε ι

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ. δ ι α κ η ρ ύ σ σ ε ι ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ Αρ.πρωτ.: 2430/07-03-2017 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ δ ι

Διαβάστε περισσότερα

Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ δ ι α κ η ρ ύ σ σ ε ι

Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ δ ι α κ η ρ ύ σ σ ε ι ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ: ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ:ΛΕΒΑΔΕΩΝ Λιβαδειά 27/02/2017 Αρ. Πρωτ.: 1744 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ, ΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ & ΥΛΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

17PROC

17PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜOΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ Δ.Τ.Υ. ΤΜΗΜΑ Η/Μ ΕΡΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Σέρρες 04 / 05 /2017 Αρ. Πρωτ.: 17365 ΑΠΛΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΑΝΑΘΕΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ παρισσία, ΝΟΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Δ Η Μ Ο Σ Τ Ρ Ι Φ Υ Λ Ι Α Σ Α Ρ Ι Θ. Π Ρ Ω Τ. 2 4 3 7 3 / 1 4. 1 2. 2 0 1 6 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

17PROC

17PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡ. ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΕΛΛΑΣ ΔΗΜΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ Σκύδρα 31/01 /2017 Αρ. Πρωτ. 1143 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ δ ι α κ η ρ ύ σ σ ε ι

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: 6ΙΑΘΩΕΠ-4ΑΩ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Ίος, 23 Δεκεμβρίου 2017 ΔΗΜΟΣ ΙΗΤΩΝ Αριθ. Πρωτ: 2991

ΑΔΑ: 6ΙΑΘΩΕΠ-4ΑΩ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Ίος, 23 Δεκεμβρίου 2017 ΔΗΜΟΣ ΙΗΤΩΝ Αριθ. Πρωτ: 2991 ΑΔΑ: 6ΙΑΘΩΕΠ-4ΑΩ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Ίος, 23 Δεκεμβρίου 2017 ΔΗΜΟΣ ΙΗΤΩΝ Αριθ. Πρωτ: 2991 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΗΤΩΝ δ ι α κ η

Διαβάστε περισσότερα

1. Η παρ. 5 του άρθρου 18 του ν. 4412/2016 (Α 147), αντικαθίσταται ως εξής:

1. Η παρ. 5 του άρθρου 18 του ν. 4412/2016 (Α 147), αντικαθίσταται ως εξής: Άρθρο 107 N.4497/17 (Α 171) Τροποποιήσεις του ν. 4412/2016 (Α 147) 1. Η παρ. 5 του άρθρου 18 του ν. 4412/2016 (Α 147), αντικαθίσταται «5. Η αθέτηση της υποχρέωσης της παραγράφου 2 συνιστά σοβαρό επαγγελματικό

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης LEADER

Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης LEADER Προγραμματική Περίοδος (2014-2020) Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «της Ελλάδας 2014-2020» Άξονας Προτεραιότητας 4 Εφαρμογή της προσέγγισης Μέτρο 19.2 Η πίστωση προέρχεται από το Πρόγραμμα Αγροτική Ανάπτυξης της

Διαβάστε περισσότερα

17PROC

17PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ BOIΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ Αρ. Πρωτ: 4362 03/05/2017 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ OΡΧΟΜΕΝΟΥ δ ι α κ η ρ ύ σ σ ε ι τη με συνοπτικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Η υπηρεσία θα εκτελεσθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4412/2016 σε συνδυασμό με αυτές του Ν. 3463/2006 και του 3852/2010.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Η υπηρεσία θα εκτελεσθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4412/2016 σε συνδυασμό με αυτές του Ν. 3463/2006 και του 3852/2010. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βριλήσσια 9-04-2019 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Ν.Π.Δ.Δ. Α.Π.: 608 «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Προς: Κάθε ενδιαφερόμενο ΔΗΜΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ» Δ/νση: Λ. Πεντέλης 62 15235 Βριλήσσια

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑ ΟΧΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΡΓΟΥ

ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑ ΟΧΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΡΓΟΥ Α ΑΜ: 17PROC001571993 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜOΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΟΜΟΣ ΑΧΑΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΕΡΓΟ: ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ: ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ Τ.Κ. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΡΙΘ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 11/2012 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ο Δήμος Νέας Σμύρνης διακηρύσσει ότι εκτίθεται

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πάτρα 07/12/2016 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΥΤ. ΕΛΛΑ ΟΣ Αρ. Πρωτ. 1376 ΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΗΜΟΠΡΑΣΙΩΝ Αρµ.υπάλ. Φουσέκη ήµητρα Τηλ. : 2613 610 249 ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

17PROC

17PROC Λιβαδειά 10/04/2017 Αρ. Πρωτ.: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ: ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ:ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΕΤΟΥΣ 2017 Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν.ΣΜΥΡΝΗ: 04.04.2012 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΡ.ΜΕΛ.: 14/2012 KA: 35.6699.0001 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ «Χλοοτάπητα και βελτιωτικών εδάφους για χώρους πρασίνου» ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΤΗΣ ΗΧΗΤΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΚ ΤΟΥ 2017 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΤΗΣ ΗΧΗΤΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΚ ΤΟΥ 2017 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΑΤΡΑΣ Ακτή Δυμαίων 50 Πάτρα 26333 Τηλ. 2610 390917, 390924 Αρ. Πρωτ. 237 Πάτρα 31/01/2017 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΤΗΣ ΗΧΗΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

17PROC

17PROC Ψηφιακά υπογεγραμμένο από GEORGIOS BELEGRIS Ημερομηνία: 2017.09.12 13:22:51 EEST ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΧΙΟΥ Αρ. Πρωτ. Διακήρυξης: 31613/12-9-2017 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΠΑΡΤΗΣ. δ ι α κ η ρ ύ σ σ ε ι

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΠΑΡΤΗΣ. δ ι α κ η ρ ύ σ σ ε ι ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Σπάρτη 21/07/2017 ΝΟΜΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ Αριθ. Πρωτ: 19600 ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΔΝΣΗ ΟΙΚ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ-ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ

Διαβάστε περισσότερα

INFORMATICS DEVELOPMEN T AGENCY Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΥ. δ ι α κ η ρ ύ σ σ ε ι

INFORMATICS DEVELOPMEN T AGENCY Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΥ. δ ι α κ η ρ ύ σ σ ε ι INFORMATICS DEVELOPMEN T AGENCY Digitally signed by INFORMATICS DEVELOPMENT AGENCY Date: 2016.11.23 13:44:58 EET Reason: Location: Athens ΑΔΑ: Ω44ΟΩΕ7-7ΡΓ 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ: ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΗΜΟΣ:ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΣΒΟΥ. διακηρύσσει

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΣΒΟΥ. διακηρύσσει ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΚΗΜΔΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ Μυτιλήνη 19/5/2017 ΔΗΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ Αρ. Πρωτ.: 27616 Δ/ΝΣΗ ΟΙΚ/ΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ TMHMA ΑΠΟΘΗΚΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

Χαλάνδρι 4/12/2014 Αρ. Πρωτ. 30172

Χαλάνδρι 4/12/2014 Αρ. Πρωτ. 30172 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝ ΡΙΟΥ /ΝΣΗ : ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΩΝ Χαλάνδρι 4/12/2014 Αρ. Πρωτ. 30172 ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΑΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΑΣΙΑ: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΔΡΑΝΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΝΟΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ : ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΘΕΝΤΑ 2016 ΔΗΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ

ΕΡΓΑΣΙΑ: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΔΡΑΝΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΝΟΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ : ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΘΕΝΤΑ 2016 ΔΗΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΔΡΑΝΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΝΟΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ : ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΘΕΝΤΑ 2016 ΔΗΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ Κ.Α.30.6414.015 Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αρ. Πρωτ. 35538/21.11.2017 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΡΦΥΩΝ-ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ. δ ι α κ η ρ ύ σ σ ε ι

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΡΦΥΩΝ-ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ. δ ι α κ η ρ ύ σ σ ε ι Ελληνική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΡΦΥΩΝ - ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ Ψαχνά, 21/6/2017 Αρ. Πρωτ. 9161 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΡΦΥΩΝ-ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ δ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ. ΗΜΟΣ: Ηρακλείου ΤΙΤΛΟΣ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΣΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ. ΗΜΟΣ: Ηρακλείου ΤΙΤΛΟΣ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΣΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ /ΝΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ & ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΗΜΟΣ: Ηρακλείου ΤΙΤΛΟΣ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΣΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΙΙΑΚΗΡΡΥΥΞΗ ΗΜΟΠΡΡΑΣΣΙΙΑΣΣ Ο ήµος Ηρακλείου διακηρύσσει

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΣΒΟΥ. διακηρύσσει

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΣΒΟΥ. διακηρύσσει ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΚΗΜΔΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ Μυτιλήνη 23/06/2017 ΔΗΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ Αρ. Πρωτ.: 36388 Δ/ΝΣΗ ΟΙΚ/ΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ TMHMA ΑΠΟΘΗΚΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

17PROC

17PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ Πολύγυρος 07-03-2017 Αριθμ. Πρωτ. : Φ.6ζ / 2429 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ (ΜΕΛΑΝΙΑ,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΘΕΣΗΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΥΨΩΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΘΕΣΗΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΥΨΩΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΗ Π169/21.02.2017 (ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ 1 ) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΘΕΣΗΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΥΨΩΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ 2017-18 Το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων «Διόφαντος» (ΙΤΥΕ),

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. «Προμήθεια σκυροδέματος Δημοτικής Ενότητας Κυθήρων» Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ. Δ ι α κ η ρ ύ σ σ ε ι

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. «Προμήθεια σκυροδέματος Δημοτικής Ενότητας Κυθήρων» Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ. Δ ι α κ η ρ ύ σ σ ε ι ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ Κύθηρα 6. 12. 2017 Αριθ.Πρωτ.: 4620 Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «Προμήθεια σκυροδέματος Δημοτικής Ενότητας Κυθήρων» Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ Δ ι α

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ. δ ι α κ η ρ ύ σ σ ε ι

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ. δ ι α κ η ρ ύ σ σ ε ι ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡ. ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΕΛΛΑΣ ΔΗΜΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ Σκύδρα 02/02/2018 Αρ. Πρωτ. 1278 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ δ ι α κ η ρ ύ σ σ ε ι

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΛΑΜΠΤΗΡΩΝ, ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑΣΟΥ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΛΑΜΠΤΗΡΩΝ, ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑΣΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΘΑΣΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Αρ. Μελ. 2016/17 ΕΡΓΟ: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΛΑΜΠΤΗΡΩΝ, ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ» Αρ. Πρωτ. 14198 9/10/2017 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Ψ4ΛΔΩΗΜ-54 Α ΑΔΑΜ: 17PROC

ΑΔΑ: Ψ4ΛΔΩΗΜ-54 Α ΑΔΑΜ: 17PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Γούρνες 4-9-2017 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Αριθμός Πρωτ: 17742 ΔΗΜΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

17PROC

17PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΔΗΜΟΣ ΒΟΪΟΥ Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Άρδευσης Βοΐου Ταχ. Δ/νση : Παλιό Δημαρχείο Νεάπολης, 1 ος όροφος Τ.Κ. : 50001 Τηλέφωνο: 24680 23180 Fax: 24680 23298

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑ ΟΧΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ. δ ι α κ η ρ ύ σ σ ε ι

ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑ ΟΧΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ. δ ι α κ η ρ ύ σ σ ε ι ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ: ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ Αρ. Πρωτ. - 13651-19/06/2017 ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑ ΟΧΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ δ ι α κ η ρ ύ σ σ ε ι τη

Διαβάστε περισσότερα

17PROC

17PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ & ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Κερασοχώρι : 23/5/2017 Αρ. Πρωτ. : 3747 Ταχ. Δ/νση : Κερασοχώρι Τ.Κ. : 36071 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Διακήρυξη Συνοπτικού Διαγωνισμού με τίτλο : "ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ 2018 ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΤΟΣ. Προϋπολογισμός: ,63 συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%

Διακήρυξη Συνοπτικού Διαγωνισμού με τίτλο : ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ 2018 ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΤΟΣ. Προϋπολογισμός: ,63 συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24% ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθ. Πρωτ. 1242/21.03.2018 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΝΙΣΥΡΟΥ Μανδράκι, Νίσυρος Πληροφ. : κ. Κετσέ Άννα Τηλ. : 2242031303 Fax. : 2242049535 E-mail : nisyros2@otenet.gr Διακήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΩΓΔΞΩΗΜ-5ΔΕ ΑΔΑΜ: 17PROC

ΑΔΑ: ΩΓΔΞΩΗΜ-5ΔΕ ΑΔΑΜ: 17PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Γούρνες 24-7-2017 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Αριθμός πρωτ: 14195 ΔΗΜΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ Ο Δήμος Χερσονήσου, προκηρύσσει Συνοπτικό διαγωνισμό

Διαβάστε περισσότερα

Άρθρο 1: Αναθέτουσα Αρχή - Στοιχεία επικοινωνίας Αναθέτουσα αρχή: Δήμος Βύρωνα Οδός: Καραολή & Δημητρίου Ταχ.Κωδ.: Τηλ.: E-ma

Άρθρο 1: Αναθέτουσα Αρχή - Στοιχεία επικοινωνίας Αναθέτουσα αρχή: Δήμος Βύρωνα Οδός: Καραολή & Δημητρίου Ταχ.Κωδ.: Τηλ.: E-ma ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Βύρωνας, 5/7/2017 Αρ. Πρωτ. 19171 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ

ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Γούρνες 08-12-2016 Αριθμός πρωτ. 24851 ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ Ο Δήμος Χερσονήσου, προκηρύσσει Συνοπτικό διαγωνισμό για τη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Νάξος,29 /12/2015 Αριθ. Πρωτ.: 26509 ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Νάξος,29 /12/2015 Αριθ. Πρωτ.: 26509 ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Νάξος,29 /12/2015 Αριθ. Πρωτ.: 26509 ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΠΡΑΣΙΝΟΥ,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Γούρνες 17-5-2017 Αριθμός πρωτ. 8873 ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Ο Δήμος Χερσονήσου, προκηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό για τη διενέργεια

Διαβάστε περισσότερα

συνοϖτικό µειοδοτικό διαγωνισµό µε σφραγισµένες ϖροσφορές και κριτήριο κατακύρωσης τη συµφερότερη αϖό οικονοµική άϖοψη ϖροσφορά αϖοκλειστικά βάσει τιµ

συνοϖτικό µειοδοτικό διαγωνισµό µε σφραγισµένες ϖροσφορές και κριτήριο κατακύρωσης τη συµφερότερη αϖό οικονοµική άϖοψη ϖροσφορά αϖοκλειστικά βάσει τιµ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΥΛΙΚΩΝ/ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ/ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ταχ. /νση: Παλαµά και Μαβίλη 6 ΤΚ 30131 Αγρίνιο Τηλέφωνο: 2641360 274-278 FAX : 2641052543 E-MAIL:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Βύρωνας, 29/6/2017 Αρ. Πρωτ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Βύρωνας, 29/6/2017 Αρ. Πρωτ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Βύρωνας, 29/6/2017 Αρ. Πρωτ. 18586 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Α.Μ.Θ ΔΗΜΟΣ ΘΑΣΟΥ. Προμήθεια ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΕΙΔΩΝ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΑΣΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Α.Μ.Θ ΔΗΜΟΣ ΘΑΣΟΥ. Προμήθεια ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΕΙΔΩΝ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΑΣΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Α.Μ.Θ ΔΗΜΟΣ ΘΑΣΟΥ Προμήθεια ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΕΙΔΩΝ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΑΣΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Διακήρυξη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Α.Μ.Θ ΔΗΜΟΣ ΘΑΣΟΥ Αρ.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΕΥΣΟΥΣΑΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑ 2021 ΕΛΕΥΣΙΝΑ 2021 Α.Ε. ΕΔΡΑ: ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ 41 Τ.Κ. 19200 - ΕΛΕΥΣΙΝΑ Α.Φ.Μ. 800832090 Δ.Ο.Υ. ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ Αρ. Γ.Ε.Μ.Η.: 142400307000 Τηλ: 210-5537206

Διαβάστε περισσότερα

Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. ΑΡΘΡΟ 1 ο. απάνη Η προϋπολογισθείσα δαπάνη για την προµήθεια είναι ,84 µε το Φ.Π.Α.. ΑΡΘΡΟ 2 ο

Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. ΑΡΘΡΟ 1 ο. απάνη Η προϋπολογισθείσα δαπάνη για την προµήθεια είναι ,84 µε το Φ.Π.Α.. ΑΡΘΡΟ 2 ο ΕΡΓΟ : Προµήθεια Φωτοτυπικού υλικού ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ έτους 2011 των Υπηρεσιών του ήµου. ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΑΠΑΝΩΝ ΤΜΗΜΑ: ιαχείρισης Υλικών - Αποθήκη

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΟΡΓΟΥ. δ ι α κ η ρ ύ σ σ ε ι

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΟΡΓΟΥ. δ ι α κ η ρ ύ σ σ ε ι ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ: ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ: ΑΜΟΡΓΟΥ Αρ. Πρωτ. : 3545 Αμοργός 12/9/2018 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΟΡΓΟΥ δ ι α κ η ρ ύ σ σ ε ι τη με

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: 68ΦΧΩΗΜ-2ΒΨ ΑΔΑΜ: 17PROC

ΑΔΑ: 68ΦΧΩΗΜ-2ΒΨ ΑΔΑΜ: 17PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Γούρνες 20-6-2017 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Αριθμός Πρωτ: 11607 ΔΗΜΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΖΕΡΒΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ. δ ι α κ η ρ ύ σ σ ε ι

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΖΕΡΒΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ. δ ι α κ η ρ ύ σ σ ε ι ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ Δ/ΝΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΩΝ ΕΡΓΩΝ ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ Αρ. Πρωτ. 16998 16-11-2016 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ H Αντιδήμαρχος Δελφών Έχοντας υπόψη:

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ H Αντιδήμαρχος Δελφών Έχοντας υπόψη: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΕΛΦΩΝ Αριθ. Πρωτ. 31.083 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ H Αντιδήμαρχος Δελφών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Για την επιλογή αναδόχου προμήθειας Ο Δήμαρχος Κορυδαλλού

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Για την επιλογή αναδόχου προμήθειας Ο Δήμαρχος Κορυδαλλού ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜ. ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ : 11/07/2017 Αρ. Πρωτ.: 23106 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Για την επιλογή αναδόχου προμήθειας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΗΜΟΣ ΕΟΡ ΑΙΑΣ Ηµεροµηνία: 30-11-2018 Αρ. Πρωτ. 26052 ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΕΣΩΝ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΕΟΡ ΑΙΑΣ ETOYΣ 2018 Ο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ για την υπηρεσία

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ για την υπηρεσία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Aρμ. Υπαλ.: Τσιφτσή Χαρά Τηλ: 2392330060, Fax: 2392022797 e-mail: tsiftsi.hara@thermaikos.gr web site:www.thermaikos.gr ΠΕΡΑΙΑ,

Διαβάστε περισσότερα

Εκτυπώσεις, βιβλιοδετήσεις εντύπων και βιβλίων των υπηρεσιών

Εκτυπώσεις, βιβλιοδετήσεις εντύπων και βιβλίων των υπηρεσιών ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΩΝ & ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ του Δήμου για το έτος 2017 Ταχ. Δ/νση: Αμαξοστάσιο, ΒΙΠΕ Ηρακλείου Τ.Κ:70014 Υπεύθυνος/ Συντάκτης:

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. ΑΡΘΡΟ 1 ο Δαπάνη: Η προϋπολογισθείσα δαπάνη για την προμήθεια είναι ,00 ΕΥΡΩ με το ΦΠΑ.

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. ΑΡΘΡΟ 1 ο Δαπάνη: Η προϋπολογισθείσα δαπάνη για την προμήθεια είναι ,00 ΕΥΡΩ με το ΦΠΑ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Έργο: Προμήθεια μηχανήματος διαγράμμισης ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Δ/ΝΣΗ : Τεχνικών Έργων και Μελετών ΤΜΗΜΑ : Κυκλοφορίας & Συγκοινωνιών Κ.Α. 30-7135.074για το 2015 Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Ο Αντιδήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

+ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Α.Μ.Θ ΔΗΜΟΣ ΘΑΣΟΥ ΘΑΣΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ Α Α.Ε. ΘΑΣΟΣ ΜΕΛΕΤΗ

+ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Α.Μ.Θ ΔΗΜΟΣ ΘΑΣΟΥ ΘΑΣΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ Α Α.Ε. ΘΑΣΟΣ ΜΕΛΕΤΗ + ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Α.Μ.Θ ΔΗΜΟΣ ΘΑΣΟΥ ΘΑΣΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ Α Α.Ε. ΘΑΣΟΣ 24-04-2017 ΜΕΛΕΤΗ Προμήθεια ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΘΑΣΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ Α.Ε. Προϋπολογισμός: 71.306,20 συμπεριλαμβανομένου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΧΑΝΤΑΚΙΩΝ, ΚΧ ΔΗΜΟΥ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ»

ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΧΑΝΤΑΚΙΩΝ, ΚΧ ΔΗΜΟΥ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ: ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ για την ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΧΑΝΤΑΚΙΩΝ, Κ/Χ ΔΗΜΟΥ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΌΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών

Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών Aρ. Αναρτ. :PR_10765_20160624 Α.Μ. : 10765 Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο πλαίσιο διενέργειας πρόχειρου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ «ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΤΟΣ»

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ «ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΤΟΣ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ Ημερ/νία: 15/02/2017 ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ Αριθμ. Πρωτ.: 4741 ΔΙΕΥΘ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ & ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΓΡ. ΚΙΝΗΣΗΣ & ΓΡ. ΕΣΟΔΩΝ»

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΓΡ. ΚΙΝΗΣΗΣ & ΓΡ. ΕΣΟΔΩΝ» ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΤΕΟ ΣΤΟ ΚΗΜΔΗΣ Aρ.Πρωτ. 30469 Δ/νση :ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ 02/10/2017 Τμήμα : ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΑΠΟΘΗΚΗΣ Αρμόδιος Υπάλληλος : Σπυριδάκη Μαρία Τηλέφωνο Επικοινωνίας : 2831341049-2831341041

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ. δ ι α κ η ρ ύ σ σ ε ι

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ. δ ι α κ η ρ ύ σ σ ε ι ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ: ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΟΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ Δ/ΝΣΗ Δ/ΚΩΝ & ΟΙΚ/ΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ, ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΑΠΟΘΗΚΗΣ Πληρ. : Ελσα Γκουβέντα Τηλ.: 2551064274 Ταχ. Δ/νση: Λ.Δημοκρατιας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ <ΜΕΛΑΝΙΩΝ & ΤΟΝΕΡ> Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ. δ ι α κ η ρ ύ σ σ ε ι

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ <ΜΕΛΑΝΙΩΝ & ΤΟΝΕΡ> Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ. δ ι α κ η ρ ύ σ σ ε ι ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΔΗΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ Άδελε 23/11/2016 Αρ. Πρωτ. 27229 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ δ ι α

Διαβάστε περισσότερα

17PROC

17PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ Αρ. Πρωτ. 6291 09/06/2017 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ/ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ δ ι α κ η

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ - ΥΛΙΚΩΝ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ - ΥΛΙΚΩΝ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ Σελίδα 1 από 74 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ: ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΟΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ Δ/ΝΣΗ Δ/ΚΩΝ & ΟΙΚ/ΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ, ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΑΠΟΘΗΚΗΣ Πληρ. : Ελσα Γκουβέντα Τηλ.: 2551064274

Διαβάστε περισσότερα

17PROC

17PROC ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΚΗΜΔΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ Μυτιλήνη 14-06-2017 ΔΗΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ Αρ. Πρωτ.: 33564 Δ/ΝΣΗ ΟΙΚ/ΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ TMHMA ΑΠΟΘΗΚΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ Δράμα 09/03/2017 ΔΗΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ Αρ. Πρωτ. 10376 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ -ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ Ταχ.Δ/νση : Βερμίου 2 και 1 ης Ιουλίου

Διαβάστε περισσότερα

17PROC

17PROC ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ: ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΗΜΟΣ: ΣΚΟΠΕΛΟΥ Αρ. Πρωτ. 841 Σκόπελος 02/02/2017 ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑ ΟΧΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑ ΟΧΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ. δ ι α κ η ρ ύ σ σ ε ι

ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑ ΟΧΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ. δ ι α κ η ρ ύ σ σ ε ι ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ Αρ. Πρωτ. :10737 Καλαµπάκα: 26/06/2017 ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑ ΟΧΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ δ ι α κ η ρ ύ σ σ ε ι τη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αιγίνιο ΝΟΜΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ Αρ. Πρωτ ΔΗΜΟΣ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ Αριθ. Μελέτης : 34/2018

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αιγίνιο ΝΟΜΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ Αρ. Πρωτ ΔΗΜΟΣ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ Αριθ. Μελέτης : 34/2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αιγίνιο 27-11-2018 ΝΟΜΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ Αρ. Πρωτ. 12475- ΔΗΜΟΣ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ Αριθ. Μελέτης : 34/2018 ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ : «Προμήθεια τροφίμων για τις ανάγκες του Δήμου Πύδνας Κολινδρού,

Διαβάστε περισσότερα

19PROC

19PROC ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΑΤΡΑΣ Ακτή Δυμαίων 50 Πάτρα 26333 Τηλ. 2610 390917, 314486 Αρ. Πρωτ. 307 Πάτρα 30/01/2019 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΤΗΣ ΗΧΗΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ <ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ> Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ. δ ι α κ η ρ ύ σ σ ε ι

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ <ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ> Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ. δ ι α κ η ρ ύ σ σ ε ι Άδελε :01 /02/2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ Άδελε.../.../201.. Αρ. Πρωτ. 2047 ΔΗΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ Σ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΤΟΥ.Σ. της ΕΥΑΑΝ ι α κ η ρ ύ σ σ ε ι

Ο ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΤΟΥ.Σ. της ΕΥΑΑΝ ι α κ η ρ ύ σ σ ε ι ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑ ΟΧΟΥ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΙΑΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΗΣ ΕΥΑΑΝ ΜΕ Ε ΡΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ Ο ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΤΟΥ.Σ. της ΕΥΑΑΝ ι

Διαβάστε περισσότερα

Σελίδα 1 από 5. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ :ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ : Προµηθειών Αρµόδιος : Τζανιδάκης

Σελίδα 1 από 5. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ :ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ : Προµηθειών Αρµόδιος : Τζανιδάκης Έκδ.1 αναθ.4 ηµ/νία έγκρ. 6/2/2012 ΠΡΟ-ΠΣΠ 008 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ :ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ : Προµηθειών Αρµόδιος : Τζανιδάκης e-mail : Prom@heraklion.gr Ηράκλειο 21 / 05/2012 Aρ. Πρωτ.:

Διαβάστε περισσότερα

17PROC

17PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ Πολύγυρος 30-01-2017 Αριθμ. Πρωτ. : Φ.6στ / 914 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ προκηρύσσει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Βύρωνας, 7/9/2017 Αρ. Πρωτ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Βύρωνας, 7/9/2017 Αρ. Πρωτ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Βύρωνας, 7/9/2017 Αρ. Πρωτ. 23709 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΕΙΔΩΝ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΑΣΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΕΙΔΩΝ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΑΣΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΔΗΜΟΣ ΘΑΣΟΥ Διακήρυξη ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΕΙΔΩΝ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΑΣΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΔΗΜΟΣ ΘΑΣΟΥ Αρ. Πρωτ.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ. δ ι α κ η ρ ύ σ σ ε ι

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ. δ ι α κ η ρ ύ σ σ ε ι ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Αρ. αποφ.: 349 Ηλιούπολη 27 / 6/ 2017 Αρ. Πρωτ. : οικ. 18038 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος 07-10 -2013

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος 07-10 -2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος 07-10 -2013 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Αριθ. Πρωτ.:123342 ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΥΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

17PROC

17PROC Κ.Ε.ΔΗ.Ρ. ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΡΕΘΥΜΝΗΣ Αρκαδίου 48-50 74100, Ρέθυμνο Πληροφορίες: Γιώργος Γύπαρης Τηλ.: 2831040157 Fax: 2831040149 e-mail: info@kedir.gr «Προμήθεια εντύπων Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΚΗΡΥΞΗ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

ΙΑΚΗΡΥΞΗ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΕΡΑΙΑ: 23-7-2015 ΑΡ.ΠΡΩΤ: 17760 ΑΡ.ΑΠΟΦ: 316 ΤΙΤΛΟΣ: " ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, Α/Α: EA4/2019 Α.Π.: ΚΥ/2019/419

Αθήνα, Α/Α: EA4/2019 Α.Π.: ΚΥ/2019/419 Αθήνα, 16.04.2019 Α/Α: EA4/2019 Α.Π.: ΚΥ/2019/419 Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την «Παροχή υπηρεσιών ταχυμεταφοράς επιστολών-δεμάτων για την κάλυψη των αναγκών του ΚΕΘΕΑ σε όλη την επικράτεια

Διαβάστε περισσότερα

2. Πρόσβαση στα έγγραφα: Άμεση και δωρεάν πρόσβαση στα έγγραφα της

2. Πρόσβαση στα έγγραφα: Άμεση και δωρεάν πρόσβαση στα έγγραφα της ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ & ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΗΛ. 25410 26355 Αριθ. Πρωτ.: 775/09-01-2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ. δ ι α κ η ρ ύ σ σ ε ι

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ. δ ι α κ η ρ ύ σ σ ε ι ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Ταχ. Διεύθυνση : 63074 ΑΡΝΑΙΑ Πληροφορίες : Γραφείο Προμηθειών Τηλέφωνο: 2372 3 50108, 127, 209 FAX : 2372 0 23062, 31777 Αρ. Μελέτης:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ για την Προμήθεια εξειδικευμένης μπαταρίας για απινιδωτή Κολυμβητηρίου Αλεξανδρούπολης

ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ για την Προμήθεια εξειδικευμένης μπαταρίας για απινιδωτή Κολυμβητηρίου Αλεξανδρούπολης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ Αρ. Πρωτ.:23607/10-08-2018 ΕΡΓΟ: Προμήθεια εξειδικευμένης μπαταρίας για απινιδωτή Κολυμβητηρίου Αλεξανδρούπολης ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ για την

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Τύρναβος 03 / 02 / 2014 ΗΜΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ Αρ. πρωτ: 2025

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Τύρναβος 03 / 02 / 2014 ΗΜΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ Αρ. πρωτ: 2025 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Τύρναβος 03 / 02 / 2014 ΗΜΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ Αρ. πρωτ: 2025 ΙΑΚΗΡΥΞΗ Ο ήµαρχος του Τυρνάβου προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισµό µε σφραγισµένες προσφορές και µε κριτήριο κατακύρωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ιεξαγωγής πρόχειρου διαγωνισµού προµήθειας

ΑΠΟΦΑΣΗ ιεξαγωγής πρόχειρου διαγωνισµού προµήθειας ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΡΓΟΛΙ ΑΣ /ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ αναού 3 Άργος 212 00 27513-60700 e-mail: dimos@argos.gr Fax: 27510-23506 Άργος : 18/05/2012 Αριθµός απόφασης

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΉ ΠΡΌΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΕΦΑΠΑΞ ΣΥΝΤΉΡHΣΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ SADENT BLUX ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΎ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΉ ΠΡΌΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΕΦΑΠΑΞ ΣΥΝΤΉΡHΣΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ SADENT BLUX ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΎ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Κέρκυρα,26-10-2016 6Η Υ.Π.Ε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ-ΙΟΝΙΩΝ Αρ. Πρωτ. 20161 ΝΗΣΩΝ-ΗΠΕΙΡΟΥ και ΔΥΤ.ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Πληρ.: Αργαλιά Αλεξάνδρα Τηλ.:26613-60467/641

Διαβάστε περισσότερα

Aρ. Πρωτ.: ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

Aρ. Πρωτ.: ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. Δ/νση:Αγ. Τίτου αρ. 1 Τ.Κ: 71202 Πληροφορίες: Τζανιδάκης Β. Τηλ.: 2813409185-186-189 Fax: 2810229207 E-mail : prom@heraklion.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 11 /2017 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 11 /2017 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 11 /2017 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΕΡΓΟ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ------------------------------------ ΚΙΝΗΣΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ & ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΑΙΟΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ ΕΤΟΥΣ 2018

Διαβάστε περισσότερα