Εξερευνήστε το Σάλτσμπουργκ με το πνεύμα του Μότσαρτ να σας ακολουθεί Ανακαλύψτε τα καλύτερα χιονοδρομικά κέντρα των Άλπεων Περιηγηθείτε στα σοκάκια

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Εξερευνήστε το Σάλτσμπουργκ με το πνεύμα του Μότσαρτ να σας ακολουθεί Ανακαλύψτε τα καλύτερα χιονοδρομικά κέντρα των Άλπεων Περιηγηθείτε στα σοκάκια"

Transcript

1 Περιλαμβάνει ημιδιατροφή και εορταστικά δείπνα στις 24/12, 31/12 Αναχωρήσεις: 22/12, 28/12 5 ημέρες Χριστούγεννα & Πρωτοχρονιά στις Άλπεις Παραμυθένιες διαμονές στο Ίγκλς Ζήστε το όνειρο στο παραμυθένιο Ίγκλς! Ένα πανέμορφο μέρος κι εκεί δίνουμε τον απαραίτητο χρόνο να το απολαύσετε, να το εξερευνήσετε και ταυτόχρονα να γίνετε πρωταγωνιστής ενός ονειρεμένου σκηνικού. Παραμυθένιο περιβάλλον για αξέχαστα Χριστούγεννα, σκηνοθετεί το ταξίδι αυτό. Σκοπός μας είναι να γνωρίσουμε τις Αυστριακές Άλπεις και το Τιρόλο με βάση το αριστοκρατικό και γραφικό Ίγκλς. Οι τυχεροί που θα καταφέρουν να πραγματοποιήσουν αυτό το ταξίδι θα βρεθούν σε ένα υπέροχο μοτίβο που το συνθέτουν μουσεία γεμάτα Ιστορία, γοτθικοί καθεδρικοί, επιβλητικές όπερες κ.α. Θα επιδοθούν σε ατελείωτες βόλτες σε πλακόστρωτα σοκάκια και πλατείες αλλά και νυκτερινές περιπλανήσεις σε μπαράκια με ζωντανή μουσική κατά μήκος του ποταμού.

2 Εξερευνήστε το Σάλτσμπουργκ με το πνεύμα του Μότσαρτ να σας ακολουθεί Ανακαλύψτε τα καλύτερα χιονοδρομικά κέντρα των Άλπεων Περιηγηθείτε στα σοκάκια και «νιώστε» λίγο από την λάμψη της Οσκαρικής τανίας «Η Μελωδία της Ευτυχίας» Πάνω από 800 καταστήματα μεταξύ των οποίων διάσημες μπουτίκ, αντικερί, βιβλιοπωλεία, γκαλερί, κοσμηματοπωλεία, ζαχαροπλαστεία είναι διαθέσιμα για εσάς. Δοκιμάστε και αγοράστε τις διάσημες μικρές σοκολατένιες μπάλες από πραλίνα και αμυγδαλόψιχα καθώς και το λικέρ Αmadeus.

3 Σάλτσμπουργκ Το Σάλτσμπουργκ, στα δυτικά της χώρας και σε υψόμετρο 425 μ., είναι το παραμύθι της Αυστρίας. Δίπλα στον ποταμό Salzach, το βλέμμα σας θα «κολλήσει» στο μωσαϊκό του Altstadt, της παλιάς πόλης με τους χαριτωμένους τρούλους και τα καμπαναριά, το εντυπωσιακό κάστρο στην κορυφή του λόφου και τα χιονισμένα βουνά. Σημαντική εμπορική και τουριστική σημασία, έχει για την πόλη και το γεγονός ότι εδώ γεννήθηκε ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ. Η πόλη διαθέτει μια πλούσια εμπορική αγορά, που απευθύνεται σε κάθε βαλάντιο. Στα περισσότερα εμπορικά καταστήματα που απλώνονται στον κεντρικό δρόμο Greidegasse, αλλά και στους γύρω δρόμους, θα βρείτε από πολυτελή κοσμήματα, ρούχα και χειροποίητα παπούτσια, μέχρι οικονομικά τουριστικά σουβενίρ και διακοσμητικά (τα περισσότερα φυσικά με το πρόσωπο του Μότσαρτ). Όσο δελεαστικό κι αν μοιάζει να περάσετε ατέλειωτες ώρες στην γραφική παλιά πόλη του, το Σάλτσμπουργκ έχει να προσφέρει πολλές ακόμη ομορφιές σε εκείνους που έχουν αποφασίσει να εξερευνήσουν κάθε μέρος του. Είναι μια πόλη με μια εκπληκτική καλλιτεχνική σκηνή, υπέροχο φαγητό, περιποιημένα πάρκα και αίθουσες συναυλιών που στηρίζουν τη μουσική παράδοση της πόλης 365 ημέρες το χρόνο. Παλιά πόλη (Altstadt) και πλατεία Residenzplatz Η εντυπωσιακά διατηρημένη παλιά πόλη του Σάλτσμπουργκ, εκτείνεται στην αριστερή όχθη του ποταμού και προσφέρεται για περιπάτους στα στενά δρομάκια, ανάμεσα στα γραφικά κτήρια και στις ζεστές γωνιές που μπορεί κανείς να απολαύσει μία ζεστή σοκολάτα ή έναν καφέ. Στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της πόλης, ακριβώς δίπλα από τον Καθεδρικό ναό και πολύ κοντά στην πλατεία του Μότσαρτ, θα συναντήσετε την πλατεία Residenzplatz, με το το σιντριβάνι που κατασκευάστηκε από τον διάσημο καλλιτέχνη Tomasso di Garona μεταξύ 1656 και Κάστρο Hohensalzburg

4 Το κάστρο Hohensalzburg, βρίσκεται στην κορυφή του μικρού βουνού Festungsberg, προσφέροντας εκπληκτική θέα των Άλπεων, του ποταμού και ολόκληρης τη πόλης. Κατασκευάστηκε το 1077 με εντολή του πρίγκιπα-αρχιεπισκόπου του Σάλτσμπουργκ και είναι ένα από τα μεγαλύτερα μεσαιωνικά κάστρα στην Ευρώπη και ένα από τα καλύτερα διατηρημένα. Το κάστρο ανακαινίστηκε στα τέλη του 19ου αιώνα και έγινε ένα σημαντικό τουριστικό αξιοθέατο με το τελεφερίκ Festungsbahn, το οποίο άνοιξε το 1892 και οδηγεί από την πόλη στο Hasengrabenbastei. Στις αρχές του 20ου αιώνα, χρησιμοποιήθηκε ως φυλακή για Ιταλούς αιχμαλώτους πολέμου κατά τη διάρκεια του Α Παγκοσμίου Πολέμου και για Ναζί τη δεκαετία του Καθεδρικός ναός Ο καθεδρικός ναός του Σάλτσμπουργκ είναι ίσως το πιο σημαντικό μέρος της εκκλησιαστικής αρχιτεκτονικής της πόλης και εκκλησιαστικό κέντρο της. Με υπέροχη πρόσοψη και ωραίο τρούλο, αποτελεί το πιο εντυπωσιακό, πρώιμου μπαρόκ, οικοδόμημα βόρεια των Άλπεων. Ιδρύθηκε από τον Άγιο Rupert το 774, στα ερείπια μιας ρωμαϊκής πόλης και ξαναχτίστηκε το 1181 μετά από μια φωτιά. Εκεί θα δείτε και την κολυμβήθρα όπου βαφτίστηκε ο συνθέτης Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ. Σπίτια-μουσεία του Μότσαρτ Η οικογένεια Μότσαρτ έζησε στον τρίτο όροφο του σπιτιού στην οδό Getreidegasse 9 για 26 χρόνια, από το 1747 έως το Ο διάσημος συνθέτης, Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ, γεννήθηκε εδώ στις 27 Γενάρη του Το ίδρυμα International Mozarteum Foundation, δημιούργησε για πρώτη φορά ένα μουσείο στη γενέτειρα του Μότσαρτ στις 15 Ιουνίου του 1880, το οποίο συστηματικά ανακαινιζόταν και επεκτεινόταν και πλέον έχει γίνει ένας πολιτιστικός χώρος που προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Οι επισκέπτες μπορούν να περιηγηθούν στα δωμάτια Μότσαρτ και να δουν ιστορικά μουσικά όργανα, έγγραφα, αναμνηστικά και τα περισσότερα από τα πορτρέτα του που ζωγραφίστηκαν κατά τη διάρκεια της ζωής του, συμπεριλαμβανομένης της ημιτελούς ελαιογραφίας «Ο Μότσαρτ στο πιάνο», που ζωγράφισε ο κουνιάδος του Μότσαρτ, Joseph Lange, το Αρκετά κοντά, στην οδό 8 Makartplatz, βρίσκεται και μια ακόμη κατοικία του Μότσαρτ, όπου ο μεγάλος συνθέτης και η οικογένειά του έζησαν τα χρόνια Το μεγαλύτερο μέρος του κτηρίου καταστράφηκε από βόμβα το 1944 και στη συνέχεια από το Ίδρυμα Mozarteum. Το αναπαλαιωμένο κτήριο εγκαινιάστηκε επίσημα στις 26 Ιανουαρίου 1996 και σήμερα στεγάζει μια ενδιαφέρουσα έκθεση.

5 Παλάτι και κήποι Mirabell Το παλάτι Mirabell με τους κήπους του, αποτελεί μέρος του Ιστορικού Κέντρου της πόλης του Σάλτσμπουργκ που ανήκει στην Παγκόσμια Κληρονομιά της UNESCO. Χτίστηκε περίπου το 1606, έξω από τα μεσαιωνικά τείχη του Σάλτσμπουργκ, σύμφωνα με ιταλικά και γαλλικά πρότυπα, με εντολή του πρίγκιπα-αρχιεπισκόπου Wolf Dietrich Raitenau, ως κατοικία για την ερωμένη του Salome Alt. Η σημερινή νεοκλασική του εμφάνιση χρονολογείται περίπου από το 1818, όταν το κτήριο αποκαταστάθηκε μετά από πυρκαγιά. Στους εκπληκτικά διαμορφωμένους κήπους του θα δείτε αγάλματα που αναπαριστούν μυθολογικά θέματα και χρονολογούνται από το 1730 και για τέσσερις ομάδες γλυπτών από τον Ιταλό γλύπτη Ottavio Mosto, από το Μουσείο του Σάλτσμπουργκ Το νεότερο μουσείο του Σάλτσμπουργκ, στην πλατεία Μότσαρτ, που άνοιξε το 2007, είναι αφιερωμένο στην ιστορία της πόλης και σε μερικές από τις πιο διάσημες προσωπικότητές του, από τραγουδιστές της όπερας, μέχρι αλχημιστές, συνθέτες και τραπεζίτες. Εκεί θα δείτε επίσης πορτρέτα πριγκίπων που κάποτε κυβερνούσαν την περιοχή, παρουσιάσεις πολυμέσων, κεραμικά κύπελλα και πολλά ακόμη. Το Μουσείο του Σάλτσμπουργκ είναι μια ζωντανή απόδειξη ότι ένα σύγχρονο μουσείο μπορεί να πληροφορεί και ταυτόχρονα να ψυχαγωγεί τους επισκέπτες του. Παλάτι Hellbrunn Το παλάτι Hellbrunn είναι μια βίλα πρώιμου μπαρόκ, κοντά στο Morzg, μια νότια συνοικία της πόλης του Σάλτσμπουργκ. Χτίστηκε μεταξύ 1613 και 1619 από τον πρίγκιπα-αρχιεπίσκοπο του Σάλτσμπουργκ Markus Sittikus von Hohenems και προοριζόταν μόνο για κατοικία τις ημέρες του καλοκαιριού, καθώς ο αρχιεπίσκοπος συνήθως επέστρεφε στο Σάλτσμπουργκ το βράδυ. Θα θαυμάσετε τα ίχνη του πρώην ιταλικού πλούσιου διακόσμου του και κυρίως τους κήπους με τα ιδιαίτερα σιντριβάνια, όπου ο αρχιεπίσκοπος υποδεχόταν τους καλεσμένους του. Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και Τεχνολογίας Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και Τεχνολογίας, είναι στην πραγματικότητα, ένα μεγάλο συγκρότημα μουσείων, που περιλαμβάνει ένα από τα πιο όμορφα ενυδρεία στην Κεντρική Ευρώπη, ένα επιστημονικό κέντρο, έναν ζωολογικό κήπο με ερπετά, ένα τμήμα που είναι αφιερωμένο στο ανθρώπινο σώμα, μια αίθουσα δεινοσαύρων και έναν κόσμο από κρύσταλλο. Το ενυδρείο έχει 36 δεξαμενές με περισσότερα από λίτρα νερού που φιλοξενούν τροπικά ψάρια, ψάρια της Μεσογείου και του Αμαζονίου κ.ά.. Το μουσείο είναι μια πλήρης και σύνθετη εμπειρία που θα συναρπάσει τόσο τους μικρούς, όσο και τους μεγάλους.

6 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ - ΜΟΝΑΧΟ - ΙΓΚΛΣ (ΠΤΗΣΗ ΚΑΙ ΞΕΝΑΓΗΣΗ) Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πρωινή πτήση για την πρωτεύουσα της Βαυαρίας, το Μόναχο. Άφιξη, επιβίβαση στο πούλμαν κι αναχώρηση για μια ξενάγηση του Μονάχου, της πόλης που είναι χτισμένη στις όχθες του Ίζαρ, ενός από τους μεγαλύτερους παραποτάμους στο ρου του Δούναβη. Μετά το Βερολίνο και το Αμβούργο, το Μόναχο είναι η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Γερμανίας. Αποτελεί σημαντικό οικονομικό, βιομηχανικό, αλλά και πολιτιστικό κέντρο της χώρας. Μια πόλη ανάμεσα σε μεγάλες βιομηχανίες υψηλής τεχνολογίας και σε υπαίθριες μπιραρίες, ανάμεσα στην τέχνη, στον πολιτισμό, στη δημιουργικότητα και στις ήσυχες γωνιές, ανάμεσα στο μπαρόκ και το μοντέρνο. Δεν πρόκειται για αντιφάσεις, αλλά για τυπικά χαρακτηριστικά του Μονάχου. Πεζή βόλτα με τον αρχηγό σας στο κέντρο της πόλης κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε μεταξύ άλλων, το εμπορικό κέντρο πέριξ του κόμβου Στάχους, την Όπερα, τον ποταμό Ίζαρ με τις νησίδες, τις πύλες και τους μεσαιωνικούς προμαχώνες του, το επιβλητικό Δημαρχείο με το ρολόι και τις φιγούρες του από το γάμο του Δούκα Γουλιέλμου να μπαινοβγαίνουν, τον καθεδρικό ναό κ.ά. με μια μικρή στάση στην πανέμορφη Χριστουγεννιάτικη Αγορά. Στη συνέχεια αναχώρηση για το Ίγκλς. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

7 2η ΗΜΕΡΑ: ΙΓΚΛΣ - ΙΝΣΜΠΡΟΥΚ (ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ) Πρόγευμα και αναχώρηση για την ολοήμερη εκδρομή μας στην πρωτεύουσα του Τιρόλο, το Ίνσμπρουκ. Στη διαδρομή μας θα σταματήσουμε στο Βάτενς και θα επισκεφτούμε το Εργοστάσιο Κρυστάλλων Σβαρόφσκι. Συνεχίζουμε για το πανέμορφο Ίνσμπρουκ. Άφιξη και περιεκτική ξενάγηση της πόλης, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε μεταξύ άλλων τη Χρυσή Αψίδα του Θριάμβου του Λεοπόλδου Β, το Χόφμπουργκ, τη Χόφκιρχε, τα μπρούντζινα αγάλματα των Αψβούργων και των αξιωματούχων τους. Χρόνος ελεύθερος για καφέ, γεύμα ή για κάποια βόλτα στην πόλη. Προαιρετικά προτείνουμε βόλτα με άμαξες δια μέσου μιας καταπληκτικής διαδρομής!!! Επιστροφή στο Ίγκλς. Διανυκτέρευση. 3η ΗΜΕΡΑ: ΙΓΚΛΣ - ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΙΓΚΛΣ Μεταφορά στο θρυλικό Σάλτσμπουργκ, που το όνομά του σημαίνει «Κάστρο του Αλατιού», καθώς το ορυκτό αλάτι έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην ιστορία της περιοχής. Η επίσκεψή μας στην «Πατρίδα της Μελωδίας» και τη γενέτειρα του Μότσαρτ περιλαμβάνει ολόκληρο το μνημειώδη πυρήνα της πόλης, την περίφημη Γκετραϊντεγκάσε, καθολικές εκκλησίες απαράμιλλης ομορφιάς, το ποτάμι Ζάλτσαχ με τα κομψά του γεφύρια, το κάστρο, τις κατακόμβες, τον παραδοσιακό νερόμυλο με το φούρνο του, ηγεμονικές και επισκοπικές κατοικίες, κτίρια μουσικών θεσμών, αφιερώσεις στον αυστριακό διευθυντή ορχήστρας Χέρμπερτ φον Κάραγιαν ( ), πλατείες με πάγκους και παζάρια κ.ά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

8 4η ΗΜΕΡΑ: ΙΓΚΛΣ (ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΙΤΖΜΠΙΧΕΛ, ΤΣΕΛ ΑΜ ΖΕΕ ΚΑΙ ΣΑΑΛΜΠΑΧ) Μία ημέρα μαγική η σημερινή. Θα γνωρίσουμε τρία διάσημα χιονοδρομικά χωριά του Τιρόλο, το Κιτζμπίχελ, το Τσελ αμ Ζέε και το Σάαλμπαχ. Μέσα από μια θαυμάσια διαδρομή θα φτάσουμε στη μικρή κωμόπολη Κιτζμπίχελ, το πιο φημισμένο χιονοδρομικό του Τιρόλο, σε μια ανοιχτή κοιλάδα που αγναντεύει τις Άλπεις. Πρόκειται για ένα παραμυθένιο χωριό, χτισμένο αμφιθεατρικά από το 16ο και το 17ο αιώνα, μια μαγική εικόνα με τα σπίτια χτισμένα σε τυπική τιρολέζικη αρχιτεκτονική και προσόψεις με έντονα χρώματα, σκεπές σε αυστηρό τιρολέζικο στιλ και ξύλινα μπαλκόνια. Επόμενος σταθμός μας η όμορφη κωμόπολη Τσελ Αμ Ζέε, χτισμένη στην όχθη της γαλάζιας λίμνης Ζελερζέε, μοιάζει με παραμύθι. Δίκαια έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα θέρετρα της Ευρώπης. Περπατήστε στο κέντρο της και θαυμάστε τα παλαιά αρχοντικά τα πανέμορφα σαλέ και απολαύστε τον καφέ ή μια ζεστή σοκολάτα. Και θα ολοκληρώσουμε την ημέρα μας με το Σάαλμπαχ. Φωλιασμένος στις Αυστριακές Άλπεις, αυτός ο προορισμός είναι παράδεισος για τους σκιέρ, αφού διαθέτει ποικίλες πίστες με τέλειο χιόνι. Όμως και τους καλοκαιρινούς μήνες προσφέρεται για πεζοπορία, ορεινή ποδηλασία, τζεοκάσιν (ένα μοντέρνο κυνήγι θησαυρού) ή για εξερεύνηση του ορεινού δάσους από ψηλά, μέσω ενός «μονοπατιού στις κορυφές των δέντρων» που περιλαμβάνει γέφυρες, πλατφόρμες και πύργους. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση. 5η ΗΜΕΡΑ: ΙΓΚΛΣ - ΜΟΝΑΧΟ - ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ Αναχώρηση το πρωί από το Σάλτσμπουργκ με προορισμό μας το Μόναχο. Άφιξη, χρόνος ελεύθερος και αργότερα το απόγευμα θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο της πόλης για την επιστροφή μας στην Αθήνα. Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται περίπου 3-5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

9 ** Super Τιμή ** για τις 11 πρώτες συμμετοχές ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Oι ταξιδιώτες έχουν προκαθορισμένο συνολικό κόστος από την αναχώρησή τους. Γι αυτό και περιλαμβάνονται στην τελική τιμή: Φόροι πόλεων, checkpoints, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά όπου είναι δυνατόν. Δεν πληρώνετε τίποτα από αυτά τοπικά, όπως συνήθως συμβαίνει. ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ Από Αθήνα Από Θεσσαλονίκη* Από Λάρνακα** Όλες οι τιμές για αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη περιλαμβάνουν το αεροπορικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη - Αθήνα - Θεσσαλονίκη Όλες οι τιμές για αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνουν το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα και τους φόρους ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ : 22/ Παρέχεται έκπτωση -80 για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση. ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ : 28/ Παρέχεται έκπτωση -80 για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση. Έως 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις 1059 με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα Αθήνα Λάρνακα Επιβάρυνση μονόκλινου: με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα Αθήνα Λάρνακα Επιβάρυνση μονόκλινου: *Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Απαιτούνται 2 διανυκτερεύσεις στην Αθήνα. Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε παρακάτω την ειδική προσφορά «StopOver Athens» **Αναχωρήσεις από Λάρνακα Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του Stopover Athens" από 50 το άτομο με μεταφορές.

10 ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης. 4 διανυκτερεύσεις στο πανέμορφο Ίγκλς. Πρωινό μπουφέ καθημερινά. Ημιδιατροφή καθημερινά και εορταστικά δείπνα (24/12 και 31/12) Προσοχή οι φόροι των πόλεων και των ξενοδοχείων καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως. Ημερήσια εκδρομή στο Ίνσμπρουκ. Ημερήσια εκδρομή στα Χιονοδρομικά Χωριά Κιτσμπίχελ, Τσελ αμ Ζέε και Σάαλμπαχ. Επίσκεψη στο εργοστάσιο Σβαρόφσκι στο Ίνσμπρουκ (η είσοδος πληρώνεται επιτόπου). Όλες οι μεταφορές, εκδρομές, μετακινήσεις και ξεναγήσεις, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα. Έμπειρος Έλληνας αρχηγός - ξεναγός. Ασφάλεια αστικής ευθύνης. Αναχωρήσεις από Κύπρο Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση ( ζητήστε μας τι περιλαμβάνει) εκτός από Είσοδοι σε μουσεία και άλλα αξιοθέατα. ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων, όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 220. Είσοδοι σε μουσεία, κάστρα και άλλα αξιοθέατα. Η είσοδος στο Εργοστάσιο και Μουσείο Swarowski: 19. Βόλτα με άμαξα: από 45.

Χριστούγεννα & Πρωτοχρονιά στις Άλπεις

Χριστούγεννα & Πρωτοχρονιά στις Άλπεις Περιλαμβάνει ημιδιατροφή και εορταστικά δείπνα στις 24/12, 31/12 Αναχωρήσεις: 22/12, 28/12 5 ημέρες Χριστούγεννα & Πρωτοχρονιά στις Άλπεις Παραμυθένιες διαμονές στο Ίγκλς Ζήστε το όνειρο στο παραμυθένιο

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ. Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι. Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8

ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ. Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι. Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 Με πτήσεις των Βαλτικών Αερογραμμών Λάρνακα Ρίγα BT 658 03:10 06:55 Ρίγα Λάρνακα

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ & ΒΑΥΑΡΙΚΕΣ ΑΛΠΕΙΣ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ & ΒΑΥΑΡΙΚΕΣ ΑΛΠΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ & ΒΑΥΑΡΙΚΕΣ ΑΛΠΕΙΣ Χαιδελβέργη-Μόναχο-Κάστρο Νόισβανσταιν-Ρότενμπουργκ Ομπ Ντερ Τάουμπερ-Νυρεμβέργη-Μπάμπεργκ- Μπαιρόιτ-Βύρτσμπουργκ Αναχωρήσεις: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8,

Διαβάστε περισσότερα

Βιέννη. Δάση Βιέννης - Μάγιερλινγκ - Σάλτσμπουργκ. 4, 5 ημέρες. Αναχωρήσεις : 05, 10, 28/04, 24/05

Βιέννη. Δάση Βιέννης - Μάγιερλινγκ - Σάλτσμπουργκ. 4, 5 ημέρες. Αναχωρήσεις : 05, 10, 28/04, 24/05 Βιέννη Δάση Βιέννης - Μάγιερλινγκ - Σάλτσμπουργκ 4, 5 ημέρες Αναχωρήσεις : 05, 10, 28/04, 24/05 1η μέρα: Αθήνα Βιέννη (ξενάγηση) Πτήση για Βιέννη. Άφιξη και ακολουθεί πανοραμική ξενάγηση στα πιο σπουδαία

Διαβάστε περισσότερα

Επικοινωνήσουμε μαζί μας με για περοσσότερες λεπτομέριες για το ταξίδι αυτό.

Επικοινωνήσουμε μαζί μας με  για περοσσότερες λεπτομέριες για το ταξίδι αυτό. MONAXO- ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ Επικοινωνήσουμε μαζί μας με e-mail loggia@otenet.gr για περοσσότερες λεπτομέριες για το ταξίδι αυτό. ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ - ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΝΟΪΣΒΑΝΣΤΑΪΝ ΟΜΠΕΡΑΜΕΡΓΚΑΟΥ ΑΝΑΧ. : 22,23,26,29,30

Διαβάστε περισσότερα

: 26 2013 ΠΡΑΓΑ-ΚΑΡΛΟΒΙ ΒΑΡΙ

: 26 2013 ΠΡΑΓΑ-ΚΑΡΛΟΒΙ ΒΑΡΙ 1η μέρα: 25 Αυγούστου 2013 ΑΘΗΝΑ- ΠΡΑΓΑ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για τη Χρυσή Πόλη των 100 Πύργων, την Πράγα. Ακολουθεί πεζή ξενάγηση στην παλιά πόλη. Θα δούμε το συγκρότημα κτιρίων που απαρτίζουν

Διαβάστε περισσότερα

Αυστριακές Άλπεις - Τιρόλο Παραµυθένια Χριστούγεννα στο Σάλτσµπουργκ

Αυστριακές Άλπεις - Τιρόλο Παραµυθένια Χριστούγεννα στο Σάλτσµπουργκ ιαµονή στο παραµυθένιο Σάλτσµπουργκ στο κεντρικότατο ξενοδοχείο ΝΗ Salzburg City 4* Αναχώρηση από Αθήνα και από Θεσσαλονίκη Αναχωρήσεις: 24/12 Αυστριακές Άλπεις - Τιρόλο Παραµυθένια Χριστούγεννα στο Σάλτσµπουργκ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο

ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο Φρανκφούρτη-Κρουαζιέρα Ρήνου- Άμστερνταμ-Βόλενταμ-Χάγη-Ντέλφ- Ρότερνταμ-Βρυξέλλες-Μπρούζ- Λουξεμβούργο-Στρασβούργο-Χαιδελβέργη Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΡΒΙΑ ΒΟΣΝΙΑ. Βελιγράδι-Νοβισάντ-Κράλιεβο-Ξύλινη Πόλη-Βίσεγκραντ-Σαράγεβο-Μόσταρ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8

ΣΕΡΒΙΑ ΒΟΣΝΙΑ. Βελιγράδι-Νοβισάντ-Κράλιεβο-Ξύλινη Πόλη-Βίσεγκραντ-Σαράγεβο-Μόσταρ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8 ΣΕΡΒΙΑ ΒΟΣΝΙΑ Βελιγράδι-Νοβισάντ-Κράλιεβο-Ξύλινη Πόλη-Βίσεγκραντ-Σαράγεβο-Μόσταρ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8 Με απευθείας πτήσεις των Σέρβικων Αερογραμμών Λάρνακα Βελιγράδι JU

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ)

ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ) Πράγα 5 μέρες / 4 νύχτες Πρόγραμμα ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ) Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Πράγα. Άφιξη στην χρυσή πόλη και συνάντηση με τον τοπικό ξεναγό μας, επιβίβαση στο

Διαβάστε περισσότερα

Βιέννη - Δάση Μάγιερλιγκ

Βιέννη - Δάση Μάγιερλιγκ Βιέννη - Δάση Μάγιερλιγκ 4, 5 μέρες στην πρωτεύουσα του Βαλς! Διαμονή σε ξενοδοχείο 4* & 5* με μπουφέ πρόγευμα καθημερινά. Πρόγραμμα (4 μέρες) Ημέρα 1 Ημέρα 2 Αθήνα - Βιέννη, ξενάγηση και Ανάκτορα Σένμπρουν

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΑ 3η Πάρκο Φρούσκα Γκόρα - «Άγιο Όρος» Σερβίας - Νόβι Σαντ - Sremski Karlovci

ΗΜΕΡΑ 3η Πάρκο Φρούσκα Γκόρα - «Άγιο Όρος» Σερβίας - Νόβι Σαντ - Sremski Karlovci Βελιγράδι 5 μέρες 25/04, 27/04, 13/06 Η πρωτεύουσα της Σερβίας, το Βελιγράδι, είναι χτισμένη στην συμβολή δύο ποταμών, του Σάββα και του Δούναβη. Μία πόλη γεμάτη αντιθέσεις και ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Η

Διαβάστε περισσότερα

Πράγα Βιέννη Βουδαπέστη

Πράγα Βιέννη Βουδαπέστη Πράγα Βιέννη Βουδαπέστη 8 ΜΕΡΕΣ 20/07, 03 & 17/08 Πρόγραμμα ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ) Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Πράγα. Άφιξη στην χρυσή πόλη και συνάντηση με τον τοπικό

Διαβάστε περισσότερα

BIENNH 4,5,6 ΗΜΕΡΕΣ. Αναχωρήσεις: 23/12, 30/12,04/01

BIENNH 4,5,6 ΗΜΕΡΕΣ. Αναχωρήσεις: 23/12, 30/12,04/01 BIENNH 4,5,6 ΗΜΕΡΕΣ Αναχωρήσεις: 23/12, 30/12,04/01 1ηµέρα: ΑΘΗΝΑ ΒΙΕΝΝΗ (Ξενάγηση Πόλης ) Πτήση για Βιέννη. Άφιξη και ακολουθεί πανοραµική ξενάγηση στα πιο σπουδαία αξιοθέατα. Θα γνωρίσουµε το ρινγκ µε

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ Θεσσαλονίκη-Τέμπη-Καλαμπάκα- Τρίκαλα-Πύλη-Ελάτη-Περτούλι- Μετέωρα-Μέτσοβο-Γρεβενά- Καστοριά-Πρέσπες-Νυμφαίο- Πτολεμαίδα-Κοζάνη-Φλώρινα- Εδεσσα-Νάουσα Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7,

Διαβάστε περισσότερα

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και πτήση για την Θεσσαλονίκη. Άφιξη, παραλαβή και αναχωρούμε για τον Λιθότοπο που βρίσκεται στις όχθες της

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και πτήση για την Θεσσαλονίκη. Άφιξη, παραλαβή και αναχωρούμε για τον Λιθότοπο που βρίσκεται στις όχθες της ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8, 25/8 Με απευθείας πτήσεις της Cyprus Airways Λάρνακα Θεσσαλονίκη CY 426 09:30 11:30 Θεσσαλονίκη Λάρνακα CY 427 12:30 14:30

Διαβάστε περισσότερα

ΡOMANTIKH ΑΛΣΑΤΙΑ-ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ

ΡOMANTIKH ΑΛΣΑΤΙΑ-ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ ΡOMANTIKH ΑΛΣΑΤΙΑ-ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ 4, 5 μέρες Στρασβούργο - Μπάντεν Μπάντεν - Εγκισέμ - Κολμάρ - Ρίκβιρ - λίμνη Τίτιζε - καταρράκτες Triberg - Φρανκφούρτη. Διαμονή στο ξενοδοχείο HILTON STRASBOURG 4* Sup.

Διαβάστε περισσότερα

Ρουµανία- Τρανσυλβανία- Καρπάθια 4 ηµέρες αεροπορικώς Θεοφάνεια

Ρουµανία- Τρανσυλβανία- Καρπάθια 4 ηµέρες αεροπορικώς Θεοφάνεια Ρουµανία- Τρανσυλβανία- Καρπάθια 4 ηµέρες αεροπορικώς Θεοφάνεια Τιµή: 390 Αναχώρηση: 05/01 Περιγραφή Ταξιδιού 1η µέρα: Aθήνα - Βουκουρέστι - Παλάτι Πέλες- Μοναστήρι Σινάια Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο «Ελ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΗ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ! Ζούγκλα Βόρνεο Σιγκαπούρη. Φυλές Νταγιάκ, Εξωτικές παραλίες

ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΗ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ! Ζούγκλα Βόρνεο Σιγκαπούρη. Φυλές Νταγιάκ, Εξωτικές παραλίες ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΗ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ! Ζούγκλα Βόρνεο Σιγκαπούρη Φυλές Νταγιάκ, Εξωτικές παραλίες Αναχώρηση: 24.12 10 ημέρες Ξενοδοχεία 4* sup & 5* Ένα ταξίδι πραγματικά ξεχωριστό και πρωτοποριακό, που

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔΥ - ΒΙΕΝΝΗ

ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔΥ - ΒΙΕΝΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η Ε Κ Δ Ρ Ο Μ Η ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔΥ - ΒΙΕΝΝΗ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΝΑΥΛΩΜΕΝΗ ΠΤΗΣΗ ΑΠΟ / ΠΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 5 νύχτες /6 ημέρες 1η Μέρα: Ηράκλειο - Πράγα/ Ξενάγηση Παλιά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔH - ΒΙΕΝΝΗ

ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔH - ΒΙΕΝΝΗ Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η Ε Κ Δ Ρ Ο Μ Η ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔH - ΒΙΕΝΝΗ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΝΑΥΛΩΜΕΝΗ ΠΤΗΣΗ 5 νύχτες /6 ημέρες 1η Μέρα: Πράγα/ Ξενάγηση Παλιά πόλη Αναχώρηση από Κρήτη νωρίς το πρωί για την πόλη μουσείο

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ Βουκουρέστι 4 ημέρες 23 & 27/12/2016, 05/01/2017 Επικοινωνήσουμε μαζί σας με

ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ Βουκουρέστι 4 ημέρες 23 & 27/12/2016, 05/01/2017 Επικοινωνήσουμε μαζί σας με Βουκουρέστι 4 ημέρες 23 & 27/12/2016, 05/01/2017 Επικοινωνήσουμε μαζί σας με e-mail loggia@otenet.gr για περισσότερες λεπτομέρειες για το ταξίδι αυτό. Child Days Departures Hotels Double room Single room

Διαβάστε περισσότερα

Χριστουγεννιάτικες αγορές στο Λονδίνο

Χριστουγεννιάτικες αγορές στο Λονδίνο Χριστουγεννιάτικες αγορές στο Λονδίνο 4, 5 μέρες στο Λονδίνο για τις Χριστουγεννιάτικες αγορές σας. Πρόγραμμα (4 μέρες) Ημέρα 1 Αθήνα - Λονδίνο (νυχτερινός γύρος πόλης) Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πρωινή

Διαβάστε περισσότερα

ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ & ΦΙΟΡΔ. Στοκχόλμη-Κοπεγχάγη-Γκέιλο-Μπέργκεν- Σόγκνεφιόρδ-Όσλο. Αναχωρήσεις: 17/7, 26/7, 2/8. Με απευθείας πτήσεις της Norwegian Airlines:

ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ & ΦΙΟΡΔ. Στοκχόλμη-Κοπεγχάγη-Γκέιλο-Μπέργκεν- Σόγκνεφιόρδ-Όσλο. Αναχωρήσεις: 17/7, 26/7, 2/8. Με απευθείας πτήσεις της Norwegian Airlines: ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ & ΦΙΟΡΔ Στοκχόλμη-Κοπεγχάγη-Γκέιλο-Μπέργκεν- Σόγκνεφιόρδ-Όσλο Αναχωρήσεις: 17/7, 26/7, 2/8 Με απευθείας πτήσεις της Norwegian Airlines: Λάρνακα Στοκχόλμη DY4402 04:05 07:30 Όσλο Λάρνακα DY1890

Διαβάστε περισσότερα

Μαγιόρκα (Μενόρκα Ίμπιζα)

Μαγιόρκα (Μενόρκα Ίμπιζα) Μαγιόρκα (Μενόρκα Ίμπιζα) Εξασφαλισμένες Αναχωρήσεις Πρόγραμμα γεμάτο ξεναγήσεις, περιηγήσεις, βραδινές βόλτες και δραστηριότητες Βαλεαρίδες: Ένας εξωτικός προορισμός στην Μεσόγειο Το μόνο οργανωμένο πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΧΑ στην ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ με Ανάσταση στα Καρπάθια

ΠΑΣΧΑ στην ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ με Ανάσταση στα Καρπάθια ΠΑΣΧΑ στην ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ με Ανάσταση στα Καρπάθια ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΗ από ΧΑΝΙΑ 7ήμερο πλούσιο πρόγραμμα 11 17 Απριλίου 2017 ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ ΚΑΡΠΑΘΙΑ ΤΡΑΝΣΥΛΒΑΝΙΑ 399!!! 1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 1 η ημέρα, 11/04

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΡΑΝΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΝΗΣΙ ΛΟΚΡΟΥΜ ΜΟΣΤΑΡ

ΤΙΡΑΝΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΝΗΣΙ ΛΟΚΡΟΥΜ ΜΟΣΤΑΡ ΤΙΡΑΝΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΝΗΣΙ ΛΟΚΡΟΥΜ ΜΟΣΤΑΡ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 6/46 ΗΜΕΡΕΣ Περιλαμβάνονται: Μεταφορές/περιηγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3*. Ημιδιατροφή

Διαβάστε περισσότερα

ΓΑΛΛΟΙΤΑΛΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ. Αναχωρήσεις: 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8. Με πτήσεις της Aegean. Λάρνακα Αθήνα Α :10 06:55

ΓΑΛΛΟΙΤΑΛΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ. Αναχωρήσεις: 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8. Με πτήσεις της Aegean. Λάρνακα Αθήνα Α :10 06:55 ΓΑΛΛΟΙΤΑΛΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ Βενετία-Πάντοβα-Βερόνα-Μιλάνο-Κόμο- Λάγκο Ματζόρε-Νίκαια-Σαν Πωλ Ντεβάνς- Κάννες-Εζ-Μόντε Κάρλο-Μονακό-Ράπαλο- Πόρτο Φίνο-Μπολόνια Αναχωρήσεις: 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8 Με πτήσεις

Διαβάστε περισσότερα

5 Μέρες/4νύχτες στην Κωνσταντινούπολη αεροπορικώς σε κεντρικό ξενοδοχείο 4 αστέρων από 9/6 έως 13/6

5 Μέρες/4νύχτες στην Κωνσταντινούπολη αεροπορικώς σε κεντρικό ξενοδοχείο 4 αστέρων από 9/6 έως 13/6 5 Μέρες/4νύχτες στην Κωνσταντινούπολη αεροπορικώς σε κεντρικό ξενοδοχείο 4 αστέρων από 9/6 έως 13/6 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ Η ΓΕΦΥΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ Ένα ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη δεν είναι μόνο μια μοναδική

Διαβάστε περισσότερα

Βερολίνο (Πότσνταμ), 4 ημέρες

Βερολίνο (Πότσνταμ), 4 ημέρες Βερολίνο (Πότσνταμ), 4 ημέρες Διανυκτερεύσεις: Βερολίνο (3) Γενικά Mε την ενοποίηση της Γερμανίας, το 1989, το Βερολίνο πήρε την θέση που του άρμοζε. Πόλη 'αριστοκρατική' με φαρδιές λεωφόρους και μεγαλόπρεπα

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 22/12 26/12

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 22/12 26/12 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 18/12 22/12 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 22/12 26/12 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1Η ΗΜΕΡΑ: ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΔΟΥΝΑΒΗ Συγκέντρωση στο

Διαβάστε περισσότερα

Σιγκαπούρη Ζούγκλα Βόρνεο. Φυλές Νταγιάκ, Εξωτικές παραλίες Ο παράδεισος που αναζητούσατε. Αναχωρήσεις : 28.07, 11.08, 15.09, 20.10, 24.

Σιγκαπούρη Ζούγκλα Βόρνεο. Φυλές Νταγιάκ, Εξωτικές παραλίες Ο παράδεισος που αναζητούσατε. Αναχωρήσεις : 28.07, 11.08, 15.09, 20.10, 24. Σιγκαπούρη Ζούγκλα Βόρνεο Φυλές Νταγιάκ, Εξωτικές παραλίες Ο παράδεισος που αναζητούσατε Αναχωρήσεις : 28.07, 11.08, 15.09, 20.10, 24.11 11 ημέρες Ξενοδοχεία 4*, 4* sup & 5* Ένα ταξίδι πραγματικά ξεχωριστό

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡOΝΙΑ, ΘΕΟΦΑΝΕΙA

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡOΝΙΑ, ΘΕΟΦΑΝΕΙA ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡOΝΙΑ, ΘΕΟΦΑΝΕΙA Μόλις τελείωσα τα προγράµµατα σας Ελπίζω περάσετε ΚΑΛΑ!!! ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ!!! Χρόνια σας Αγαπητοί συνεργάτες, στις Επόμενες σελίδες θα βρείτε τα Day By Day προγράμματα μας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΓΑ 4,5,6ημ. Πράγα-Καστρούπολη- (Δρέσδη) - Κάρλοβυ Βάρυ

ΠΡΑΓΑ 4,5,6ημ. Πράγα-Καστρούπολη- (Δρέσδη) - Κάρλοβυ Βάρυ ΠΡΑΓΑ 4,5,6ημ. Πράγα-Καστρούπολη- (Δρέσδη) - Κάρλοβυ Βάρυ Aναχωρήσεις : 21, 22,23, 26, 30 Δεκεμβρίου 18 02, 03 Ιανουαρίου 19 1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ - ΠΡΑΓΑ(ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΕΩΣ) Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ

ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ Αράχωβα-Δελφοί-Ιτέα-Γραβιά- Γοργοπόταμος-Στυλίδα-Βόλος- Πήλιο-Σκίαθος-Εύβοια-Χαλκίδα- Αθήνα Αναχωρήσεις: 8/7, 15/7, 22/7, 29/7, 5/8, 12/8, 19/8, 26/8 Με απευθείας πτήσεις της

Διαβάστε περισσότερα

Βελιγράδι 4 ημέρες Αναχώρηση 23/12/2016 & 05/01/2017

Βελιγράδι 4 ημέρες Αναχώρηση 23/12/2016 & 05/01/2017 Βελιγράδι 4 ημέρες Αναχώρηση 23/12/2016 & 05/01/2017 Επικοινωνήσουμε μαζί σας με e-mail loggia@otenet.gr για περισσότερες λεπτομέρειες για το ταξίδι αυτό. Child Days Departures Hotels Double Single room

Διαβάστε περισσότερα

Βουδαπέστη Βιέννη Πράγα

Βουδαπέστη Βιέννη Πράγα Βουδαπέστη Βιέννη Πράγα 8 μέρες 29/06, 13 & 27/07, 10/08 Ταξίδι στις ωραιότερες πόλεις της κεντρικής Ευρώπης. Η γοητευτική και ρομαντική Βουδαπέστη, η οποία συνδυάζει αρμονικά το παλιό με το καινούριο,

Διαβάστε περισσότερα

1η Ημέρα: ΗΡΑΚΛΕΙΟ (ή Χανιά) ΠΡΑΓΑ (ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΗ) ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ

1η Ημέρα: ΗΡΑΚΛΕΙΟ (ή Χανιά) ΠΡΑΓΑ (ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΗ) ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ 1η Ημέρα: ΗΡΑΚΛΕΙΟ (ή Χανιά) ΠΡΑΓΑ (ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΗ) ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ Αναχώρηση το πρωί από το αεροδρόμιο με απευθείας πτήση για Πράγα. Άφιξη στην χρυσή πόλη και συνάντηση με τον τοπικό ξεναγό μας.

Διαβάστε περισσότερα

Ντουµπρόβνικ Από Ηράκλειο Κότορ / Μπούτβα / Άγιος Στέφανος / Μόσταρ

Ντουµπρόβνικ Από Ηράκλειο Κότορ / Μπούτβα / Άγιος Στέφανος / Μόσταρ Το διαµάντι της Αδριατικής Ντουµπρόβνικ Από Ηράκλειο Κότορ / Μπούτβα / Άγιος Στέφανος / Μόσταρ 4 ηµέρες 1η ηµέρα: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ (ξενάγηση) Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο «Ν. Καζαντζάκης»

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΒΑΣΚΩΝ- ΝΟΤΙΑ ΓΑΛΛΙΑ

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΒΑΣΚΩΝ- ΝΟΤΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΒΑΣΚΩΝ- ΝΟΤΙΑ ΓΑΛΛΙΑ Με επίσκεψη στην Παναγία της ΛούρδηςΒαρκελώνη-Παμπλόνα-Μπιλμπάο- Σαν Σεμπαστιάν-Μπιαρίτζ- Λούρδη- Τουλούζη- Καρκασόν Αναχωρήσεις: 12/7, 19/7, 26/7, 2/8, 9/8, 16/8,

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΜΟΛΔΑΒΑ 5ήμερη αεροπορική εκδρομή/4 διανυκτερεύσεις 3-7 Ιανουαρίου 2019 Βρείτε την Πράγα στα καλύτερά της, λίγο μετά την έναρξη του νέου χρόνου

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΟΦΙΑ-BANSKO 4&5ΜΕΡΕΣ ΑΝΑΧ:19.20,22,23,24, 25,26, 27,29,30.12 & 2, 3.01.2016

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΟΦΙΑ-BANSKO 4&5ΜΕΡΕΣ ΑΝΑΧ:19.20,22,23,24, 25,26, 27,29,30.12 & 2, 3.01.2016 ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΟΦΙΑ-BANSKO 4&5ΜΕΡΕΣ ΑΝΑΧ:19.20,22,23,24, 25,26, 27,29,30.12 & 2, 3.01.2016 1η ΜΕΡΑ : ΑΘΗΝΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΡΙΛΑΣ - ΣΟΦΙΑ Συγκέντρωση και αναχώρηση με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό για ΣΟΦΙΑ.

Διαβάστε περισσότερα

Πράγα 4,5,6 ημ. Δώρο η εκδρομή στο Κάρλοβυ Βάρυ Καστρούπολη- (Δρέσδη) - Κάρλοβυ Βάρυ

Πράγα 4,5,6 ημ. Δώρο η εκδρομή στο Κάρλοβυ Βάρυ Καστρούπολη- (Δρέσδη) - Κάρλοβυ Βάρυ Head office: 26-28, Mitropoleos str. - 105 63 Athens Tel. (0030) 210 3315621, Fax. (0030) 210 3315623 web site: www.grefis.gr e-mail: info@grefis.gr Πράγα 4,5,6 ημ. Δώρο η εκδρομή στο Κάρλοβυ Βάρυ Καστρούπολη-

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΡΗΤΗΣ. Aναχωρήσεις: 11/7, 18/7, 25/7, 1/8, 8/8, 15/8, 22/8. Με απευθείας πτήσεις της OLYMPIC AIR. Λάρνακα Ηράκλειο OA :50 20:20

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΡΗΤΗΣ. Aναχωρήσεις: 11/7, 18/7, 25/7, 1/8, 8/8, 15/8, 22/8. Με απευθείας πτήσεις της OLYMPIC AIR. Λάρνακα Ηράκλειο OA :50 20:20 ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΡΗΤΗΣ Aναχωρήσεις: 11/7, 18/7, 25/7, 1/8, 8/8, 15/8, 22/8 Με απευθείας πτήσεις της OLYMPIC AIR Λάρνακα Ηράκλειο OA 463 18:50 20:20 Ηράκλειο Λάρνακα OA 462 21:00 22:25 1η μέρα: ΛΑΡΝΑΚΑ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

website:

website: Κολοκοτρώνη 7 Κηφισιά Τ.Κ 145 62 Τηλ. 216 7000 420 email: info@planetholidays.gr website: www.planetholidays.gr ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ 4/5/6ΗΜΕΡΗ 23,23,24,27,29 & 31/12, 02 & 03/01 1 Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση το πρωί για

Διαβάστε περισσότερα

DATE FROM TO CARRIER FLIGHT TIME 20/7 και 3/8 NORWEGIAN AIRLINES. 03:05 06:35 28/7 και 11/8 NORWEGIAN AIRLINES

DATE FROM TO CARRIER FLIGHT TIME 20/7 και 3/8 NORWEGIAN AIRLINES. 03:05 06:35 28/7 και 11/8 NORWEGIAN AIRLINES ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ & ΦΙΟΡΔ ΠΤΗΣΕΙΣ:(Με απευθείας πτήσεις της Norwegian Airlines) DATE FROM TO CARRIER FLIGHT TIME 20/7 και 3/8 ΛΑΡΝΑΚΑ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ NORWEGIAN AIRLINES DY 4402 03:05 06:35 28/7 και 11/8 ΟΣΛΟ ΛΑΡΝΑΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

Πράγα. History. Πράγα, Κάρλοβυ Βάρυ, (Τσέσκυ Κρούμλοβ) Στην καρδιά του Μολδάβα. Ομαδικό ταξίδι - 4, 5 μέρες

Πράγα. History. Πράγα, Κάρλοβυ Βάρυ, (Τσέσκυ Κρούμλοβ) Στην καρδιά του Μολδάβα. Ομαδικό ταξίδι - 4, 5 μέρες Πράγα Ομαδικό ταξίδι - 4, 5 μέρες Πράγα, Κάρλοβυ Βάρυ, (Τσέσκυ Κρούμλοβ) Στην καρδιά του Μολδάβα Prague History Πτήση για την Πράγα - Περιήγηση στην πόλη Πρωτεύουσα της Τσεχίας, την πόλη που μοιάζει με

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΓΑ - Κάρλοβι Βάρυ 3, 4 & 5 ημέρες

ΠΡΑΓΑ - Κάρλοβι Βάρυ 3, 4 & 5 ημέρες ΠΡΑΓΑ - Κάρλοβι Βάρυ 3, 4 & 5 ημέρες Η Πράγα πρωτεύουσα της Τσεχίας, «Χρυσή Πόλη» ή «Πόλη των εκατό πύργων» όπως έχει χαρακτηριστεί, μοναδική & πολύ καλά διατηρημένη ως σήμερα. Η γεωγραφική της θέση, την

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018 ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018 ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018 ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΜΟΛΔΑΒΑ 4ήμερη αεροπορική εκδρομή/3 διανυκτερεύσεις Αναχωρήσεις 8 Νοεμβρίου 2018 6, 13, 14 & 19 Δεκεμβρίου 2018 από 299,00 Ταξίδι

Διαβάστε περισσότερα

Επικοινωνήσουμε μαζί μας με για περοσσότερες λεπτομέριες για το ταξίδι αυτό.

Επικοινωνήσουμε μαζί μας με  για περοσσότερες λεπτομέριες για το ταξίδι αυτό. 17-19 ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ, 3 Μέρες / 2 Διανυχτερεύσεις *ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ Επικοινωνήσουμε μαζί μας με e-mail loggia@otenet.gr για περοσσότερες λεπτομέριες για το ταξίδι αυτό. ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Βιέννη & Βιέννη Σάλτσμπουργκ. Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά - Θεοφάνεια

Βιέννη & Βιέννη Σάλτσμπουργκ. Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά - Θεοφάνεια Βιέννη & Βιέννη Σάλτσμπουργκ ΒΙΕΝΝΗ 5 ημέρες Σάλτσμπουργκ Ι Mπάντεν Ι Mάγιερλινγκ Ι (Μπρατισλάβα) /Γκρατς ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 24,29/12/2014 1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ - ΒΙΕΝΝΗ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΕΩΣ) ΑΝΑΚΤΟΡΟ ΣΕΝΜΠΡΟΥΝ (30 ΧΛΜ)

Διαβάστε περισσότερα

Ρώμη. (Φλωρεντία) Civilization. Ρώμη, Κατακόμβες, Μουσεία Βατικανού, Βασιλική Αγίου Πέτρου, (Φλωρεντία) Ιστορικές Πόλεις. Ομαδικό ταξίδι - 4, 5 μέρες

Ρώμη. (Φλωρεντία) Civilization. Ρώμη, Κατακόμβες, Μουσεία Βατικανού, Βασιλική Αγίου Πέτρου, (Φλωρεντία) Ιστορικές Πόλεις. Ομαδικό ταξίδι - 4, 5 μέρες Ρώμη. (Φλωρεντία) Ομαδικό ταξίδι - 4, 5 μέρες Ρώμη, Κατακόμβες, Μουσεία Βατικανού, Βασιλική Αγίου Πέτρου, (Φλωρεντία) Ιστορικές Πόλεις Fontana di Trevi - Rome Civilization Πτήση για τη Ρώμη - Περιήγηση

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ 5 ΗΜΕΡΕΣ. 1 η Μέρα Ι ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ 5 ΗΜΕΡΕΣ. 1 η Μέρα Ι ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ 5 ΗΜΕΡΕΣ 1 η Μέρα Ι ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την πρωτεύουσα της Καταλονίας, την Βαρκελώνη. Ξεκινάμε αμέσως για την πρώτη μας περιπατητική ξενάγηση στο κέντρο

Διαβάστε περισσότερα

Βελιγράδι Νόβι Σαντ, 4 ημέρες

Βελιγράδι Νόβι Σαντ, 4 ημέρες Βελιγράδι Νόβι Σαντ, 4 ημέρες Διανυκτερεύσεις: Βελιγράδι (3) Γενικά Το όνομα Βελιγράδι σημαίνει "λευκή πόλη". Στην πραγματικότητα όμως η πρωτεύουσα της Σερβίας είναι μια πόλη καταπράσινη, γεμάτη πάρκα,

Διαβάστε περισσότερα

Αυτοκρατορικό Μαρόκο 8 ΜΕΡΕΣ8 ΜΕΡΕΣ

Αυτοκρατορικό Μαρόκο 8 ΜΕΡΕΣ8 ΜΕΡΕΣ Αυτοκρατορικό Μαρόκο 8 ΜΕΡΕΣ8 ΜΕΡΕΣ 1η ΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ ΚΑΖΑΜΠΛΑΝΚΑ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Καζαμπλάνκα μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Άφιξη, συνάντηση με τον αρχηγό σας και ξεκινάμε για την ξενάγηση

Διαβάστε περισσότερα

Κλασική Κολομβία. Καρθαγένη Βίγια ντε Λέιβα Ζιπακίρα (εκκλησία από αλάτι) Μπογκοτά (Μουσείο Χρυσού) Αναχώρηση: 10.08, 20.10, 24.11

Κλασική Κολομβία. Καρθαγένη Βίγια ντε Λέιβα Ζιπακίρα (εκκλησία από αλάτι) Μπογκοτά (Μουσείο Χρυσού) Αναχώρηση: 10.08, 20.10, 24.11 Κλασική Κολομβία Καρθαγένη Βίγια ντε Λέιβα Ζιπακίρα (εκκλησία από αλάτι) Μπογκοτά (Μουσείο Χρυσού) Αναχώρηση: 10.08, 20.10, 24.11 9 ημέρες ΚΛΑΣΙΚΗ ΚΟΛΟΜΒΙΑ Ταξιδεύουμε στην Κολομβία και γνωρίζουμε σε βάθος

Διαβάστε περισσότερα

Μαλαισία Βόρνεο -Σιγκαπούρη

Μαλαισία Βόρνεο -Σιγκαπούρη Μαλαισία Βόρνεο -Σιγκαπούρη Ατομικό ταξίδι Αναχώρηση: 01/04 Ημέρες: 10 Αποκλειστική πρόταση του Versus Travel, που έχει στο ενεργητικό του δεκάδες πραγματοποιήσεων και εκατοντάδες ευχαριστημένων ταξιδιωτών.

Διαβάστε περισσότερα

Βερολίνο Πότσνταµ, 4 ηµέρες

Βερολίνο Πότσνταµ, 4 ηµέρες Βερολίνο Πότσνταµ, 4 ηµέρες Γενικά ιανυκτερεύσεις: Βερολίνο (3) Mε την ενοποίηση της Γερµανίας, το 1989, το Βερολίνο πήρε την θέση που του άρµοζε. Πόλη 'αριστοκρατική' µε φαρδιές λεωφόρους και µεγαλόπρεπα

Διαβάστε περισσότερα

Μαδρίτη - Τολέδο Καλοκαίρι - Νοέµβριος 2017 ιάρκεια: 5 ΗΜΕΡΕΣ τιµή από 429

Μαδρίτη - Τολέδο Καλοκαίρι - Νοέµβριος 2017 ιάρκεια: 5 ΗΜΕΡΕΣ τιµή από 429 Μαδρίτη - Τολέδο Καλοκαίρι - Νοέµβριος 2017 ιάρκεια: 5 ΗΜΕΡΕΣ τιµή από 429 Travel Identity Ατµόσφαιρα εποχής µε µεγαλόπρεπα κτίρια και αναφορές στους µεγάλους βασιλιάδες της χρυσής εποχής της Ισπανίας,

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ. 24-28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 5 Μέρες / 4 Διανυκτερεύσεις ΔΩΡΟ Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΝΑΥΛΩΜΕΝΗ ΠΤΗΣΗ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ!

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ. 24-28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 5 Μέρες / 4 Διανυκτερεύσεις ΔΩΡΟ Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΝΑΥΛΩΜΕΝΗ ΠΤΗΣΗ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ! ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 24-28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 5 Μέρες / 4 Διανυκτερεύσεις ΔΩΡΟ Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΝΑΥΛΩΜΕΝΗ ΠΤΗΣΗ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ! 1η µέρα: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΒΙΕΝΝΗ / ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΕΩΣ Αναχώρηση από το αεροδρόμιο

Διαβάστε περισσότερα

Μαγική Πρωτοχρονιά στο χωριό του Άγιου Βασίλη!!!

Μαγική Πρωτοχρονιά στο χωριό του Άγιου Βασίλη!!! Μαγική Πρωτοχρονιά στο χωριό του Άγιου Βασίλη!!! Ζήστε τη μαγεία των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στη Λαπωνία και Φινλανδία, στους πιο γιορτινούς προορισμούς, στη Χώρα του Αη Βασίλη, στη χώρα που

Διαβάστε περισσότερα

Σουλτανάτο του Ομάν Κάστρα της Ερήμου, Μπαχρέιν, 5 ημέρες

Σουλτανάτο του Ομάν Κάστρα της Ερήμου, Μπαχρέιν, 5 ημέρες Ηράκλειο : Ζωγράφου 12 τηλ. 2810 280040-fax 2810281506 Αθήνα : Σαχτούρη 103 Πειραιάς τηλ. 210 3319761 e-mail : roundtravel@roundtravel.gr www.roundtravel.gr Σουλτανάτο του Ομάν Κάστρα της Ερήμου, Μπαχρέιν,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΓΑ Πράγα-Καστρούπολη-- (Δρέσδη) - Κάρλοβυ Βάρυ

ΠΡΑΓΑ Πράγα-Καστρούπολη-- (Δρέσδη) - Κάρλοβυ Βάρυ Κολοκοτρώνη 7 Κηφισιά Τ.Κ 145 62 Τηλ. 216 7000 420 email: info@planetholidays.gr website: www.planetholidays.gr Η θαυμαστή Μεσαιωνική πόλη ΠΡΑΓΑ Πράγα-Καστρούπολη-- (Δρέσδη) - Κάρλοβυ Βάρυ 4,5,6 ΗΜΕΡΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

9 ημέρες 8 νύχτες Colombo Habarana Dambulla - Kandy Pinawella - Nuwara Eliya Katharagama

9 ημέρες 8 νύχτες Colombo Habarana Dambulla - Kandy Pinawella - Nuwara Eliya Katharagama 9 ημέρες 8 νύχτες Colombo Habarana Dambulla - Kandy Pinawella - Nuwara Eliya Katharagama 1 η 2 η ημέρα Αθήνα Κολόμπο - Νεγκόμπο Αναχώρηση από την Αθήνα και άφιξη στην πρωτεύουσα της Σρι Λάνκα Colombo με

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΚΙΝΑ. Εμπειρία ζωής η επίσκεψη στο θρυλικό πήλινο στρατό! Αναχωρήσεις: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8. Με πτήσεις της EMIRATES

ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΚΙΝΑ. Εμπειρία ζωής η επίσκεψη στο θρυλικό πήλινο στρατό! Αναχωρήσεις: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8. Με πτήσεις της EMIRATES ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΚΙΝΑ Εμπειρία ζωής η επίσκεψη στο θρυλικό πήλινο στρατό! Αναχωρήσεις: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8 Με πτήσεις της EMIRATES Λάρνακα Ντουμπάι EK 110 20:05 01:00+1 Ντουμπάι Πεκίνο EK 306

Διαβάστε περισσότερα

ΤΥΝΗΣΙΑ - ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΥΡΟΣ ΤΩΝ ΟΑΣΕΩΝ 8 ΗΜΕΡΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ : 22/06

ΤΥΝΗΣΙΑ - ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΥΡΟΣ ΤΩΝ ΟΑΣΕΩΝ 8 ΗΜΕΡΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ : 22/06 ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 695 ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 140 ΔΟΣΕΙΣ 5 Χ 111 ΤΥΝΗΣΙΑ - ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΥΡΟΣ ΤΩΝ ΟΑΣΕΩΝ 8 ΗΜΕΡΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ : 22/06 1 Η Ημέρα: ΑΘΗΝΑ-ΤΥΝΙΔΑ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ-ΠΡΑΓΑ-ΒΙΕΝΝΗ-ΜΟΝΑΧΟ ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ 10ΜΕΡΕΣ ΟΔΙΚΩΣ (19,23,24, 25,31.12)

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ-ΠΡΑΓΑ-ΒΙΕΝΝΗ-ΜΟΝΑΧΟ ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ 10ΜΕΡΕΣ ΟΔΙΚΩΣ (19,23,24, 25,31.12) ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ-ΠΡΑΓΑ-ΒΙΕΝΝΗ-ΜΟΝΑΧΟ ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ 10ΜΕΡΕΣ ΟΔΙΚΩΣ (19,23,24, 25,31.12) 1η ΜΕΡΑ : ΑΘΗΝΑ JACODINA ή KRUSEVAC (950 χλμ) Συγκέντρωση και αναχώρηση για JAGODINA. Στάσεις καθοδόν για καφέ και φαγητό.

Διαβάστε περισσότερα

16/8, 19/8, 23/8, 26/8, 30/8. Λάρνακα Βαρσοβία LO :50 06:25. Βαρσοβία Παρίσι LO :25 09:55. Παρίσι Βαρσοβία LO :40 21:55

16/8, 19/8, 23/8, 26/8, 30/8. Λάρνακα Βαρσοβία LO :50 06:25. Βαρσοβία Παρίσι LO :25 09:55. Παρίσι Βαρσοβία LO :40 21:55 ΠΑΡΙΣΙ DISNEYLAND ΠΑΡΚΟ ΑΣΤΕΡΙΞ Αναχωρήσεις: 5/7, 8/7, 12/7, 15/7, 19/7, 22/7, 26/7, 29/7 2/8, 5/8, 9/8, 12/8, 16/8, 19/8, 23/8, 26/8, 30/8 Με πτήσεις των Πολωνικών Αερογραμμών LOT Λάρνακα Βαρσοβία LO

Διαβάστε περισσότερα

8 ΗΜΕΡΕΣ / 7 ΝΥΧΤΕΣ ΜΑΔΡΙΤΗ ΤΟΛΕΔΟ ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

8 ΗΜΕΡΕΣ / 7 ΝΥΧΤΕΣ ΜΑΔΡΙΤΗ ΤΟΛΕΔΟ ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ Γύρος Ισπανίας 8 ΗΜΕΡΕΣ / 7 ΝΥΧΤΕΣ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την εντυπωσιακή πρωτεύουσα της Ισπανίας. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος. Σε συνεννόηση με τον

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΩΤΙΚΗ ΤΑΙΛΑΝΔΗ Με πτήσεις της GULF AIR

ΕΞΩΤΙΚΗ ΤΑΙΛΑΝΔΗ Με πτήσεις της GULF AIR ΕΞΩΤΙΚΗ ΤΑΙΛΑΝΔΗ Με πτήσεις της GULF AIR ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 11/7, 18/7, 6/8, 8/8 Με πτήσεις της GULF AIR Λάρνακα Mπαχρέιν GF 942 13:20 16:35 Μπαχρέιν Μπανγκόκ GF 152 22:20 09:30+1 Μπανγκόκ Μπαχρέιν GF 151 21:30

Διαβάστε περισσότερα

Μόναχο Ροµαντικός ρόµος - Σάλτσµπουργκ Χριστούγεννα 2017

Μόναχο Ροµαντικός ρόµος - Σάλτσµπουργκ Χριστούγεννα 2017 Μόναχο Ροµαντικός ρόµος - Σάλτσµπουργκ Χριστούγεννα 2017 ιάρκεια: 5,6 ΗΜΕΡΕΣ τιµή από 399 Travel Identity Χριστούγεννα & Πρωτοχρονιά στο Μόναχο, την πρωτεύουσα της Βαυαρίας και την τρίτη µεγαλύτερη και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΤΟΥ Τ.Ε.Ι. ΧΑΝΙΩΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 2010 ΙΤΑΛΙΑ ΑΥΣΤΡΙΑ ΤΣΕΧΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ (ΙΝΣΜΠΡΟΥΚ - ΠΡΑΓΑ ΜΟΝΑΧΟ ΒΕΝΕΤΙΑ) 12 ΗΜΕΡΕΣ 23/03/2010 ΕΩΣ 03/04/2010 ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΡΩΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΑΚΗ ΤΟΣΚΑΝΗ

ΡΩΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΑΚΗ ΤΟΣΚΑΝΗ ΡΩΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΑΚΗ ΤΟΣΚΑΝΗ Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8, 25/8 Με απευθείας πτήσεις της Alitalia Λάρνακα Ρώμη AZ 743 05:00 07:15 Ρώμη Λάρνακα AZ 742 23:05 03:10+1 1η μέρα: ΛΑΡΝΑΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΡΩΣΙΑ 7 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΟΣΧΑ-ΑΓ.ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΡΩΣΙΑ 7 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΟΣΧΑ-ΑΓ.ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΡΩΣΙΑ 7 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΟΣΧΑ-ΑΓ.ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Από Αθήνα & από Θεσσαλονίκη 03 09 Σεπτέμβρη 2015 1η Ημέρα ΜΟΣΧΑ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Μόσχα. Άφιξη στην Μόσχα. Κατά την μεταφορά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΓΑ 4 & 5 & 6 ημ. 22, 23, 24, 30 Δεκεμβρίου 17 & 02 Ιανουαρίου 18 5ημερο 23 Δεκεμβρίου 17 6ημερο 27 Δεκεμβρίου 17 & 02 Ιανουαρίου 18 4ημερο

ΠΡΑΓΑ 4 & 5 & 6 ημ. 22, 23, 24, 30 Δεκεμβρίου 17 & 02 Ιανουαρίου 18 5ημερο 23 Δεκεμβρίου 17 6ημερο 27 Δεκεμβρίου 17 & 02 Ιανουαρίου 18 4ημερο GREFIS HOLIDAYS Head office: 26-28, Mitropoleos str. - 105 63 Athens - Greece Tel. (0030) 210 3315621, Fax. (0030) 210 3315623 web site: www.grefis.gr e-mail: info@grefis.gr ΠΡΑΓΑ 4 & 5 & 6 ημ. Πράγα-Καστρούπολη-

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΕΒΕΖΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΕΒΕΖΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΕΒΕΖΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 Με απευθείας πτήσεις της Aegean Airlines Λάρνακα Θεσσαλονίκη OA 553 18:10 20:10 Θεσσαλονίκη Λάρνακα OA 552 20:50 22:40 1η

Διαβάστε περισσότερα

Κολοκοτρώνη 7 Κηφισιά Τ.Κ Τηλ website:

Κολοκοτρώνη 7 Κηφισιά Τ.Κ Τηλ website: Κολοκοτρώνη 7 Κηφισιά Τ.Κ 145 62 Τηλ. 216 7000 420 email: info@planetholidays.gr website: www.planetholidays.gr ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΒΙΕΝΝΗ (Σάλτσμπουργκ) - Mπάντεν - Mάγιερλινγκ (Γκρατς) 4,5,6 ΗΜΕΡΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΑΛΣΑΤΙΑ ΜΕΛΑΣ ΔΡΥΜΟΣ 7 ΗΜΕΡΕΣ

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΑΛΣΑΤΙΑ ΜΕΛΑΣ ΔΡΥΜΟΣ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΑΛΣΑΤΙΑ ΜΕΛΑΣ ΔΡΥΜΟΣ 7 ΗΜΕΡΕΣ Ζυρίχη * Βασιλεία * Κολμάρ * Στρασβούργο * Φράιμπουργκ * Βέρνη * Λωζάννη Γενεύη * Ιντερλάκεν * Λουκέρνη * Ζυρίχη (Σαιντ Μόριτζ, Νταβός) * Καταρράκτες Ρήνου

Διαβάστε περισσότερα

Ηράκλειο : Ζωγράφου 12 τηλ. 2810 280040-fax 2810281506 Αθήνα roundtravel@roundtravel.gr

Ηράκλειο : Ζωγράφου 12 τηλ. 2810 280040-fax 2810281506 Αθήνα roundtravel@roundtravel.gr Ηράκλειο : Ζωγράφου 12 τηλ. 2810 280040-fax 2810281506 Αθήνα : Σαχτούρη 103 Πειραιάς τηλ. 210 3319761 e-mail : roundtravel@roundtravel.gr www.roundtravel.gr BENELUX 14 ΗΜΕΡΕΣ Κόμο * Λουκέρνη * Βασιλεία

Διαβάστε περισσότερα

15-20/03/2015 6 Μέρες / 5 Διανυκτερεύσεις

15-20/03/2015 6 Μέρες / 5 Διανυκτερεύσεις 15-20/03/2015 6 Μέρες / 5 Διανυκτερεύσεις SUPER!!! ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΝΑΥΛΩΜΕΝΗ ΠΤΗΣΗ! 1η Μέρα : ΚΡΗΤΗ - Πράγα ξενοδοχείο Ή προαιρετική ξενάγηση Παλιά πόλη (25ευρώ) Αναχώρηση νωρίς το πρωί για την πόλη

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΚΙΝΑΣ (10 μέρες) ΣΑΓΚΑΗ ΣΙΤΑΝΓΚ ΧΑΝΓΚΤΣΟΟΥ - ΣΙΑΝ - ΠΕΚΙΝΟ

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΚΙΝΑΣ (10 μέρες) ΣΑΓΚΑΗ ΣΙΤΑΝΓΚ ΧΑΝΓΚΤΣΟΟΥ - ΣΙΑΝ - ΠΕΚΙΝΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΚΙΝΑΣ (10 μέρες) ΣΑΓΚΑΗ ΣΙΤΑΝΓΚ ΧΑΝΓΚΤΣΟΟΥ - ΣΙΑΝ - ΠΕΚΙΝΟ Λίμνη Ξιχού - Πήλινος Στρατός- Σινικό Τείχος- Απαγορευμένη Πόλη - Tιέν Aν Mεν Θερινά Ανάκτορα - Ναός του Ουρανού Αναχωρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Επικοινωνήσουμε μαζί μας με για περοσσότερες λεπτομέριες για το ταξίδι αυτό.

Επικοινωνήσουμε μαζί μας με  για περοσσότερες λεπτομέριες για το ταξίδι αυτό. 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 8 Μέρες / 7 Διανυχτερεύσεις Επικοινωνήσουμε μαζί μας με email loggia@otenet.gr για περοσσότερες λεπτομέριες για το ταξίδι αυτό. ΠΤΗΣΗ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ! Ζυρίχη Καταρράκτες Ρήνου Στάιν Αμ Ράιν Μόναχο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΚΔΡΟΜΕΣ PST ΑΥΣΤΡΙΑ. Μπείτε στην Pentagon... βγείτε στον Κόσμο του Ποδοσφαίρου!!! WWW.PENTAGON.GR

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΚΔΡΟΜΕΣ PST ΑΥΣΤΡΙΑ. Μπείτε στην Pentagon... βγείτε στον Κόσμο του Ποδοσφαίρου!!! WWW.PENTAGON.GR ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΥΣΤΡΙΑ Ενδεικτικό Πρόγραμμα #1 Αυστρία (Βιέννη / Σάλτσμπουργκ) 5 ημέρες / 4 διανυκτερεύσεις Ημέρα 1 (Ελλάδα-Βιέννη) Αναχώρηση από την Ελλάδα, άφιξη στη Βιέννη και μεταφορά στο ξενοδοχείο.

Διαβάστε περισσότερα

Duomo: Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά κτίσματα της πόλης

Duomo: Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά κτίσματα της πόλης Η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ιταλίας, που εδώ και χρόνια αποτελεί συνώνυμο της μό δας, έχει πολλές ακόμη «άγνωστες» πτυχές, που προκαλούν τους επισκέπτες να τις ανακαλύψουν. Πέρα από τα επιβλητικά κτήρια,

Διαβάστε περισσότερα

Βερολίνο Πότσνταµ Χριστούγεννα & Πρωτοχρονιά, 5 ηµέρες

Βερολίνο Πότσνταµ Χριστούγεννα & Πρωτοχρονιά, 5 ηµέρες Βερολίνο Πότσνταµ Χριστούγεννα & Πρωτοχρονιά, 5 ηµέρες ιανυκτερεύσεις: Βερολίνο (4) Γενικά Γνωρίστε την πάλαι ποτέ πρωτεύουσα της Γερµανίας στο ταξίδι Βερολίνο Πότσνταµ Χριστούγεννα & Πρωτοχρονιά. Mε την

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ

ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ Αράχωβα Δελφοί-Παρνασσός-Γραβιά- Αγόριανη-Θερμοπύλες-Βόλος-Πήλιο- Σκίαθος-Εύβοια-Χαλκίδα-Αθήνα Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8, 25/8 Με απευθείας πτήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΠΡΑΓΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΠΡΑΓΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΠΡΑΓΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 23/12 26/12 26/12 29/12 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1Η ΗΜΕΡΑ: ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΑΓΑ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ ΜΑΥΡΟ ΘΕΑΤΡΟ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Πράγα. Άφιξη και ξεκινάμε να γνωρίσουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ!! Κωνσταντινούπολη - Βόσπορος - Πριγκιποννήσια και Οικουμενικό Πατριαρχείο

ΠΡΟΣΦΟΡΑ!! Κωνσταντινούπολη - Βόσπορος - Πριγκιποννήσια και Οικουμενικό Πατριαρχείο ΠΡΟΣΦΟΡΑ!! Κωνσταντινούπολη - Βόσπορος - Πριγκιποννήσια και Οικουμενικό Πατριαρχείο 4, 5 μέρες αεροπορικώς Κωνσταντινούπολη - Βόσπορος - Πριγκιποννήσια - Οικουμενικό Πατριαρχείο. Διαμονή στο κεντρικό Eresin

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΠΡΟΣ: ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ NIKIS 23 ATHENS GREECE TK 10557 TEL. 2103225802 2103225175-2103225804 FAX. 2103229933 2103229023 e-mail: circle@otenet.gr web page: www.kyklostravel.gr MEMBER CODE 27-2-1159 ΠΡΟΣ: ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Κόστα Ρίκα. Ατομικό ταξίδι

Κόστα Ρίκα. Ατομικό ταξίδι Κόστα Ρίκα Ατομικό ταξίδι Kόστα Ρίκα Μια χώρα ευλογημένη, με πλούσια βλάστηση, νερά, θαυμάσια τοπία που δημιούργησε η φύση. Πόλεις αποικιακές με ιδιαίτερο χαρακτήρα και χρώμα, λαός φιλόξενος, ζεστός, όμορφος.

Διαβάστε περισσότερα

6 ήμερη ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ στη ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ (- Πίζα Λούκα- Σαν Τζιμινιάνο) 1-6 Απριλίου 2015

6 ήμερη ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ στη ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ (- Πίζα Λούκα- Σαν Τζιμινιάνο) 1-6 Απριλίου 2015 Το Τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών διοργανώνει 6 ήμερη ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ στη ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ (- Πίζα Λούκα- Σαν Τζιμινιάνο) 1-6 Απριλίου 2015 Τιμή κατ άτομο σε δίκλινο τρίκλινο δωμάτιο: ΣΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΣΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΓΑ - Κάρλοβι Βάρυ 4, 5 & 6 ημέρες

ΠΡΑΓΑ - Κάρλοβι Βάρυ 4, 5 & 6 ημέρες ΠΡΑΓΑ - Κάρλοβι Βάρυ 4, 5 6 ημέρες Η Πράγα πρωτεύουσα της Τσεχίας, «Χρυσή Πόλη» ή «Πόλη των εκατό πύργων» όπως έχει χαρακτηριστεί, μοναδική πολύ καλά διατηρημένη ως σήμερα. Η γεωγραφική της θέση, την κατέταξε

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΠΩΝΙΑ Α Τ Ε Λ Ι Ω Τ Η

ΙΑΠΩΝΙΑ Α Τ Ε Λ Ι Ω Τ Η ΙΑΠΩΝΙΑ Α Τ Ε Λ Ι Ω Τ Η Α Ν Α Κ Α Λ Υ Ψ Η Βουνό Φούτζι και λιμνη Χακόνε Κιότο Καμακούρα Universal Studios Ντίσνεϋλαντ TRAVEL & TOURS Α Π Α Ρ Α Μ Ι Λ Λ Η Φ Υ Σ Ι Κ Η Ο Μ Ο Ρ Φ Ι Α ΒΟΥΝΟ ΦΟΥΤΖΙ & ΛΙΜΝΗ ΧΑΚΟΝΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΑΛΛΟΙΤΑΛΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ. Βερόνα-Μιλάνο-Κόμο-Λάγκο Ματζόρε- Νίκαια-Σαν Πωλ Ντεβάνς-Κάννες-Εζ-Μόντε Κάρλο-Μονακό-Ράπαλο-Πόρτο Φίνο- Βενετία

ΓΑΛΛΟΙΤΑΛΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ. Βερόνα-Μιλάνο-Κόμο-Λάγκο Ματζόρε- Νίκαια-Σαν Πωλ Ντεβάνς-Κάννες-Εζ-Μόντε Κάρλο-Μονακό-Ράπαλο-Πόρτο Φίνο- Βενετία ΓΑΛΛΟΙΤΑΛΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ Βερόνα-Μιλάνο-Κόμο-Λάγκο Ματζόρε- Νίκαια-Σαν Πωλ Ντεβάνς-Κάννες-Εζ-Μόντε Κάρλο-Μονακό-Ράπαλο-Πόρτο Φίνο- Βενετία Αναχωρήσεις: 11/7, 18/7, 25/7, 1/8, 8/8, 15/8, 22/8 Με πτήσεις της

Διαβάστε περισσότερα

Bali Singapore. Sol House 4* Ramada Hotel 4*

Bali Singapore. Sol House 4*   Ramada Hotel 4* Σίνα 14 και Ακαδημίας, 106 72 Αθήνα, τηλ.: (+30) 210 3642707 fax: (+30) 210 3648252 Αγ. Σοφίας 10, 54622 Θεσσαλονίκη, τηλ.: (+30) 2310 230555 fax: (+30) 2310 230556 Ε-mail: info@cosmorama.gr Website: www.cosmorama-travel.gr

Διαβάστε περισσότερα

Χριστουγεννιάτικο Όνειρο - Ροβανιέμι 9 Μέρες

Χριστουγεννιάτικο Όνειρο - Ροβανιέμι 9 Μέρες Χριστουγεννιάτικο Όνειρο - Ροβανιέμι 9 Μέρες Γιορτάστε τα Χριστούγεννα με ένα ταξίδι στο Χωριό του Άη Βασίλη. Επισκεφθείτε το, Ταχυδρομείο & Γραφείο του Άη Βασίλη, τον Αρκτικό Κύκλο, το Santa Park. Ζείστε

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ

ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΑΝΑΧΩΡΉΣΕΙΣ ΚΆΘΕ ΔΕΥΤΈΡΑ ΠΡΩΊ & ΒΡΆΔΥ, ΤΕΤΆΡΤΗ ΠΡΩΊ,ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ ΒΡΆΔΥ, ΣΆΒΒΑΤΟ ΠΡΩΊ ΚΑΙ ΑΚΌΜΗ, ΕΚΔΡΟΜΈΣ ΑΠΌ ΤΉΝΟ ΣΕ... ΆΝΔΡΟ, ΣΎΡΟ & ΜΎΚΟΝΟ! 1 Αποκλειστικό πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΙΚΕΛΙΑ ΣΥΡΑΚΟΥΣΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. ΚΑΤΑΝΙΑ - ΤΑΟΡΜΙΝΑ - ΑΚΡΑΓΑΝΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΗ ΑΙΤΝΑ ΝΟΤΟΣ ΑΒΟΛΑ 5μέρες 445 με απ ευθείας πτήσεις από ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΣΙΚΕΛΙΑ ΣΥΡΑΚΟΥΣΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. ΚΑΤΑΝΙΑ - ΤΑΟΡΜΙΝΑ - ΑΚΡΑΓΑΝΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΗ ΑΙΤΝΑ ΝΟΤΟΣ ΑΒΟΛΑ 5μέρες 445 με απ ευθείας πτήσεις από ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΣΙΚΕΛΙΑ ΣΥΡΑΚΟΥΣΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΤΑΝΙΑ - ΤΑΟΡΜΙΝΑ - ΑΚΡΑΓΑΝΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΗ ΑΙΤΝΑ ΝΟΤΟΣ ΑΒΟΛΑ 5μέρες 445 με απ ευθείας πτήσεις από ΗΡΑΚΛΕΙΟ 1η ΗΜΕΡΑ : ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΤΑΝΙΑ - ΤΑΟΡΜΙΝΑ - ΣΥΡΑΚΟΥΣΕΣ Αναχώρηση από την

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΓΑ 4,5 ΗΜΕΡΕΣ. Αναχωρήσεις:22,23/12

ΠΡΑΓΑ 4,5 ΗΜΕΡΕΣ. Αναχωρήσεις:22,23/12 ΠΡΑΓΑ 4,5 ΗΜΕΡΕΣ Αναχωρήσεις:22,23/12 1ηµέρα: ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΑΓΑ ( Stare Mesto/ Nove Mesto) Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο και πτήση για Πράγα. Άφιξη και ξεκινάµε να γνωρίσουµε τη παλιά πόλη της Πράγας. Θα δούµε

Διαβάστε περισσότερα

5 Η ΜΕΡΕΣ, ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ /12/17 03/01/18

5 Η ΜΕΡΕΣ, ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ /12/17 03/01/18 Σίνα 14 και Ακαδημίας, 106 72 Αθήνα. τηλ.: (+30) 210 3642707 fax: (+30) 210 3648252 Αγ. Σοφίας 10, 54622 Θεσσαλονίκη, Τηλ.: (+30) 2310 230555 fax: (+30) 2310 230556 Ε-mail: info@cosmorama.gr Website: www.cosmorama.gr

Διαβάστε περισσότερα