ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ IΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ IΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ"

Transcript

1 ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ IΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 1. Το πρόβλημα που δημιουργείται με την εγγραφή άνεργων ατόμων σε κλάδους σπουδών που δεν περιλαμβάνονται στο μητρώο του Γραφείου Εξευρέσεως Εργασίας. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση των βουλευτών κ. Χαράλαμπου Θεοπέμπτου και Άγγελου Βότση). ( ). (Αρ. Φακ ). 2. Τα προβλήματα των αποδήμων σε σχέση με το συνταξιοδοτικό-ασφαλιστικό και η ανάγκη εξεύρεσης τρόπων επίλυσής τους. ( ). (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 3. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αυτιστικά χαρακτηριστικά, η ανάγκη στήριξης των οικογενειών τους και η δημιουργία κατάλληλων υποδομών φροντίδας και εκπαίδευσης. (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενοι φάκελοι και ). 4. Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Κέντρα Φιλοξενίας Ενήλικων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες και η ανάγκη εξεύρεσης τρόπων αντιμετώπισής τους. (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 5. Ενημέρωση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων για την πρόθεση της κυβέρνησης να τερματίσει τη λειτουργία Στεγών Ηλικιωμένων και Βρεφοκομικών Σταθμών του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων. Κούτρα Κουκουμά, Ελένης Μαύρου και Γιώργου Κ. Γεωργίου). (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 6. Η ανάγκη δημιουργίας Κέντρων Φιλοξενίας Ενήλικων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες ή οικονομικής ενίσχυσης των υφιστάμενων κέντρων για φιλοξενία των ατόμων με ψυχιατρικά προβλήματα και τα οποία έχουν συμπληρώσει το 21 ο έτος της ηλικίας τους. Κούτρα Κουκουμά, Ελένης Μαύρου, Μαρίνου Μουσιούττα και Ευθύμιου Δίπλαρου). (Αρ. Φακ ).

2 (Προηγούμενος Αρ. Φακ ) Ενημέρωση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων για τα αποτελέσματα της Αναλογιστικής Μελέτης για τη βιωσιμότητα του Ταμείου Κοινωνικών Ασφαλίσεων, τις προοπτικές του και την ανάγκη για περαιτέρω αλλαγές. (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ) Αλλαγή στους εισηγητές. Βλέπε Σημείωμα ημερ. 27/9/2016. Ενημέρωση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων για τα αποτελέσματα της Αναλογιστικής Μελέτης για τη βιωσιμότητα του Ταμείου Κοινωνικών Ασφαλίσεων, τις προοπτικές του και την ανάγκη για περαιτέρω αλλαγές. (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 8. Η ανάγκη δημιουργίας ειδικής νομοθεσίας στην οποία να περιλαμβάνονται πρόνοιες για οικονομική στήριξη των ΑμεΑ, ανεξαρτήτως των κριτηρίων της νομοθεσίας που αφορά το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα ιδιαίτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα άτομα αυτά. (Αρ. Φακ ). 9. Η μακροχρόνια ανεργία, τα προβλήματα που δημιουργούνται και η ανάγκη λήψης μέτρων για αντιμετώπισή της και για στήριξη των μακροχρόνια ανέργων. (Αρ. Φακ ). 10. Η ανάγκη εκπόνησης σχεδίων/μέτρων στήριξης των ανέργων και χαμηλόμισθων νέων ζευγαριών. (Αρ. Φακ ). 11. Οι στρεβλώσεις στη νομοθεσία περί Επιδόματος Τέκνου και η ανάγκη αναπροσαρμογής των εισοδηματικών κριτηρίων με βάση τη σύνθεση της οικογένειας καθώς και λήψης μέτρων για άμεση στήριξη των οικογενειών αυτών. (Αρ. Φακ ). 12. Ενημέρωση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων για την έκθεση της Κύπρου προς τον ΟΗΕ σε σχέση με την εφαρμογή

3 3 της Σύμβασης για τα Δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρία. (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 13. Ενημέρωση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων για τις καταγγελίες στην Αρχή Ισότητας σε σχέση με διακρίσεις λόγω εγκυμοσύνης ή μητρότητας στο χώρο εργασίας. ( ). (Αρ. Φακ ). 14. Ο εκσυγχρονισμός του περί Κοινωνικών Ασφαλίσεων Νόμου και συγκεκριμένα του Άρθρου 41, ώστε να αποτρέπεται η άνιση μεταχείριση πολιτών που διεκδικούν συντάξεις χηρείας λόγω μακρόχρονων και σταθερών συμβιωτικών σχέσεων πέραν του γάμου. Κούτρα Κουκουμά, Ελένης Μαύρου και Γιώργου Περδίκη). (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 15. Τα πιθανά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αυτοτελώς εργαζόμενοι με την οικονομική κρίση και το αυξανόμενο ποσοστό ανεργίας. (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 16. Η ανάγκη κατοχύρωσης των επαγγελματικών προσόντων στην αγορά εργασίας στην Κύπρο. (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 17. Η άρνηση των ασφαλιστικών εταιρειών να ασφαλίζουν τα αυτοκίνητα των ηλικιωμένων ατόμων και τα ψηλά ασφάλιστρα που απαιτούν για να προχωρήσουν στην ασφάλισή τους. (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενοι Αρ. Φακ , , ). 18. Η ψηλή ανεργία και τα κοινωνικά προβλήματα που δημιουργούνται. (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενοι Αρ. Φακ , , ).

4 4 19. Η διαχείριση και η εποπτεία των ταμείων προνοίας υπό τις νέες συνθήκες που δημιούργησε η κρίση των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων. (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενοι Αρ. Φακ & ). 20. Η δημιουργία αποθεματικού ταμείου στο Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων και η ανάγκη ετοιμασίας κανονισμών για τον καθορισμό επενδυτικής πολιτικής. (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 21. Η ανάγκη δημιουργίας εθνικού προγράμματος για την εφαρμογή του ευρωπαϊκού κοινωνικού μοντέλου για άτομα με αναπηρίες στη χώρα μας: Πολιτικές δράσης, μέτρα στήριξης, καταρτισμός Μητρώου Αναπήρων και έκδοση κάρτας αναπήρων. (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενοι Αρ. Φακ , , & ). 22. Τα προβλήματα των πολυτέκνων και η ανάγκη αντιμετώπισης του δημογραφικού προβλήματος εκ μέρους της πολιτείας και της κοινωνίας. (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενοι Αρ. Φακ & ). 23. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα παραπληγικά άτομα. (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενοι Αρ. Φακ & ). 24. Η ανάγκη διαφοροποίησης των κριτηρίων για παραχώρηση κοινωνικής σύνταξης ή άλλου επιδόματος σε επαναπατρισθέντες από τρίτες χώρες και ιδιαίτερα από χώρες της Αφρικής. (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενοι Αρ. Φακ & ). 25. Η εργοδότηση στο δημόσιο και ημιδημόσιο τομέα με τη μέθοδο της μίσθωσης υπηρεσιών και τα προβλήματα που δημιουργούνται. (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενοι Αρ. Φακ & ).

5 5 26. Τα προβλήματα που δημιουργούνται στην παραπομπή ανέργων για πλήρωση κενών θέσεων στο δημόσιο τομέα και η ανάγκη αλλαγής ή εκσυγχρονισμού του συστήματος. Κούτρα Κουκουμά, Ελένης Μαύρου και Μαρίνου Μουσιούττα). (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενοι Αρ. Φακ & ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 27. Ενημέρωση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων για την υλοποίηση Εθνικού Σχεδίου Δράσης Οικογενειακής Πολιτικής. (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 28. Η συμβολή των Σχεδίων Απασχόλησης στην αντιμετώπιση του προβλήματος της ανεργίας. (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 29. Η ανάγκη εξεύρεσης τρόπων θεσμοθέτησης της ελληνικής γλώσσας ως απαραίτητο προσόν για εργοδότηση προσωπικού στους τομείς των υπηρεσιών και άλλων συναφών κλάδων. (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 30. Η ανάγκη υιοθέτησης κώδικα πρόληψης και αντιμετώπισης της σεξουαλικής παρενόχλησης στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Κούτρα Κουκουμά, Ελένης Μαύρου και Μαρίνου Μουσιούττα). (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 31. Ο έλεγχος της εφαρμογής του ευρωπαϊκού πρότυπου CE σε εγκαταστάσεις και προϊόντα και τα προβλήματα ασφάλειας που προκύπτουν. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση των βουλευτών κ. Κυριάκου Χατζηγιάννη και Κώστα Κωνσταντίνου). (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 32. Ενημέρωση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων σε σχέση με την πιθανή πρόθεση του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων για συμμετοχή του Ταμείου Κοινωνικών Ασφαλίσεων στην κατασκευή έργων ανάπτυξης του δημοσίου.

6 (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 33. Τα κριτήρια και η διαδικασία πρόσληψης των έκτακτων εργατών πυρόσβεσης. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση του βουλευτή κ. Μαρίνου Μουσιούττα). (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ) Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στις Βρετανικές Βάσεις και τρόποι αντιμετώπισής τους. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση του βουλευτή κ. Άγγελου Βότση). (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 35. Ενημέρωση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων για τα ωφελήματα που παρέχει η Κάρτα Ηλικιωμένων και προοπτικές αναβάθμισής της. (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 36. Η ανάγκη αλλαγής της λειτουργίας των ταμείων προνοίας έτσι ώστε να λειτουργεί ως δεύτερος πυλώνας της συνταξιοδότησης. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση των βουλευτών κ. Μάριου Μαυρίδη και Νίκου Νουρή). (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 37. Η δυνατότητα αναβάθμισης της κοινωνικής κάρτας και συμπερίληψης των ανέργων και άλλων ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού στους δικαιούχους. (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 38. Ενημέρωση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων σε σχέση με την έρευνα της Επιτροπής Ισότητας των Φύλων για την εφαρμογή των Ευρωπαϊκών Οδηγιών για την ισότητα στην απασχόληση στην Ευρωπαϊκή Ένωση. (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 39. Η αναλογική καταβολή της Σύνταξης Χηρείας στις περιπτώσεις που ο ή η σύζυγος που έχει αποβιώσει είχε συνάψει δύο ή περισσότερους γάμους.

7 (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ) Ενημέρωση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων για την επίδραση του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων λιανικού εμπορίου και τρόποι αντιμετώπισης των προβλημάτων που δημιουργούνται. Κούτρα Κουκουμά, Ελένης Μαύρου, Μαρίνου Μουσιούττα και Άγγελου Βότση). (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ) 41. Η καθυστέρηση που παρουσιάζεται στη λειτουργία του Συστήματος Αξιολόγησης της Αναπηρίας και της Λειτουργικότητας. (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). Αλλαγή στον τίτλο και στους εισηγητές έπειτα από απόφαση της επιτροπής στη συνεδρία της ημερ. 08/11/2016. Βλέπε Σημείωμα ημερ. 14/11/2016. Οι αδυναμίες, τα προβλήματα και οι καθυστερήσεις που παρουσιάζονται σε σχέση με τη λειτουργία του Συστήματος Αξιολόγησης της Αναπηρίας και της Λειτουργικότητας. Κούτρα Κουκουμά, Ελένης Μαύρου και Γιώργου Περδίκη). (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 42. Τα κριτήρια παραχώρησης ανεργιακού επιδόματος και η εκμετάλλευση που πιθανώς να τυγχάνει το επίδομα αυτό από αλλοδαπούς και Κύπριους. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση των βουλευτών κ. Μάριου Μαυρίδη, Μαριέλλας Αριστείδου και Σόλωνα Κασίνη). (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 43. Ενημέρωση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων για τα Ευρωπαϊκά και τα Διεθνή Πρότυπα για την προσβασιμότητα Ατόμων με Αναπηρίες. Κούτρα Κουκουμά, και Ελένης Μαύρου). (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 44. Ενημέρωση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων για τη διαδικασία που ακολουθείται από τις Υπηρεσίες Κοινωνικών Ασφαλίσεων προκειμένου να εξακριβωθεί εάν κάποιος είναι όντως άνεργος. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση των βουλευτών κ. Μάριου Μαυρίδη, Μαριέλλας Αριστείδου και Σόλωνα Κασίνη).

8 (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ) Το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο και ο Προϋπολογισμός της Πρωτοβουλίας «Ανεργία των Νέων». (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 46. Η επιδότηση της απασχόλησης των εποχικών ωρομίσθιων εργατών αντί της απόλυσης. Κούτρα Κουκουμά, Ελένης Μαύρου και Γιώργου Περδίκη). (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 47. Τα αποτελέσματα των προσπαθειών του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων για την αναχαίτιση της αδήλωτης εργασίας. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση των βουλευτών κ. Μάριου Μαυρίδη, Αντρέα Φακοντή, Σκεύης Κούτρα Κουκουμά, Ελένης Μαύρου και Νίκου Νουρή). (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 48. Η εφαρμογή των προνοιών της νομοθεσίας για θέματα ασφάλειας και υγείας στην εργασία κάτω από τις δοσμένες δύσκολες συνθήκες. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση των βουλευτών κ. Νίκου Νουρή, Μάριου Μαυρίδη και Γιώργου Περδίκη). (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 49. Η απόφαση της κυβέρνησης για αλλαγή των διαδικασιών και της εφαρμογής των σχετικών άρθρων του περί Κοινωνικών Ασφαλίσεων Νόμου, αναφορικά με την εξέταση των αιτήσεων και των ιεραρχικών προσφυγών που αφορούν τη σύνταξη ανικανότητας και τα προβλήματα που δημιουργούνται. Κούτρα Κουκουμά, Ελένης Μαύρου και Γιώργου Περδίκη). (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 50. Ενημέρωση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των Ατόμων με Αναπηρία (ΑμεΑ) όσον αφορά την υιοθεσία παιδιών. Κούτρα Κουκουμά, Ελένης Μαύρου και Γιώργου Περδίκη). (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 51. Πιθανά προβλήματα που έχουν προκύψει για τα άτομα με αναπηρίες μετά την εφαρμογή του Μνημονίου και την αναστολή ή μείωση των επιδομάτων τους. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση του βουλευτή κ. Γιώργου Περδίκη).

9 (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ) Τα πιθανά προβλήματα που δημιουργούνται στην ασφάλεια και στην υγεία των εργαζομένων και των πολιτών σε σχέση με τους χώρους φύλαξης, διακίνησης, επεξεργασίας και χρήσης υλικών και αντικειμένων που συνδέονται με τις εργασίες των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο έδαφος και στις θαλάσσιες περιοχές της ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας και έχουν σχέση με δραστηριότητες που γίνονται από οποιουσδήποτε φορείς και αφορούν τους υδρογονάνθρακες. Κούτρα Κουκουμά, Ελένης Μαύρου και Γιώργου Κ. Γεωργίου). (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 53. Η πρόθεση για μαζικές απολύσεις από εταιρεία στις Βρετανικές Βάσεις. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση του βουλευτή κ. Γιώργου Περδίκη). (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 54. Ενημέρωση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων για την Έκθεση της Επιτροπής για τα Κοινωνικά Δικαιώματα του Συμβουλίου της Ευρώπης και η ανάγκη συμμόρφωσης στις παρατηρήσεις που αφορούν την Κύπρο. (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 55. Ενημέρωση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων για τα αποτελέσματα της νέας Στρατηγικής για την Ασφάλεια και Υγεία στην Εργασία (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 56. Η ανάγκη διασφάλισης των οφειλόμενων μισθών και άλλων ωφελημάτων των εργαζομένων στις περιπτώσεις διάλυσης ή τελούσας υπό διαχείριση επιχείρησης. Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και των βουλευτών κ. Νίκου Νουρή, Χριστάκη Τζιοβάνη, Γιώργου Κ. Γεωργίου και Κωστή Ευσταθίου). (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 57. Ενημέρωση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων για τους κανονισμούς που ρυθμίζουν τη μετακίνηση εργοδοτουμένων αορίστου χρόνου στη Δημόσια και Εκπαιδευτική Υπηρεσία. Κούτρα Κουκουμά, Ελένης Μαύρου, Άγγελου Βότση, Μαρίνου Μουσιούττα, Γιώργου Περδίκη και Γεώργιου Προκοπίου).

10 10 (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 58. Η υψηλή ανεργία στους νέους, η εφαρμογή / υλοποίηση του εθνικού προγράμματος «Εγγύηση για τη νεολαία», τα αποτελέσματα από την εφαρμογή / υλοποίησή του και η πιθανότητα αλλαγής ή βελτίωσής του. (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 59. Η συμφιλίωση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής σε σχέση με το Στρατηγικό Σχεδιασμό για την Ισότητα των Φύλων. (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 60. Η πορεία υλοποίησης της νομοθεσίας για το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα, τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν και η ανάγκη τροποποίησής της, προκειμένου να υπάρξει πραγματικό δίκτυ προστασίας των ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού. (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 61. Ενημέρωση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων για τη μελέτη της Αρχής Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού αναφορικά με τις προβλέψεις απασχόλησης στην Κυπριακή Οικονομία (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 62. Η ανάγκη εκσυγχρονισμού του επιδόματος φροντίδας που δίνεται στα τετραπληγικά άτομα με σκοπό την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των ατόμων αυτών. Κούτρα Κουκουμά, Ελένης Μαύρου, Μαρίνου Μουσιούττα, Γιώργου Περδίκη, Στέλλας Κυριακίδου και Κωστή Ευσταθίου). (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 63. Το δικαίωμα των εκτάκτων υπαλλήλων για ιδιωτική απασχόληση στη Δημόσια και Εκπαιδευτική Υπηρεσία. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση του βουλευτή κ. Γιώργου Περδίκη). (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 64. Η κατάργηση του επαγγελματικού σχεδίου των νεοεισερχόμενων δημοσίων υπαλλήλων από το 2012 και η δέσμευση της εκτελεστικής εξουσίας για δημιουργία

11 11 Ταμείου Προνοίας ως αντιστάθμισμα. (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 65. Τα προβλήματα που δημιουργούνται στους εργαζόμενους από τη μονομερή απόφαση των Βρετανικών Βάσεων για αλλαγή των συμφωνημένων όρων των Συλλογικών Συμβάσεων. Κούτρα Κουκουμά, Ελένης Μαύρου και Άγγελου Βότση). (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 66. Τα προβλήματα των μονογονεϊκών οικογενειών και η ανάγκη λήψης μέτρων από το κράτος για στήριξή τους. Κούτρα Κουκουμά, Ελένης Μαύρου, Μαρίνου Μουσιούττα και Γιώργου Περδίκη). (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 67. Η καθυστέρηση που παρατηρείται στην ίδρυση και λειτουργία Ταμείου Ασφαλιστικών Εργατικών Αποζημιώσεων, όπως προνοεί ο σχετικός νόμος και τα προβλήματα που πιθανόν να δημιουργούνται στους εργαζόμενους. (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 68. Το αίτημα των ατόμων με χρόνια ιατρικά προβλήματα για παραχώρηση πρόωρης σύνταξης. (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 69. Το πλαίσιο αρχών που διέπει τις μεταθέσεις του Γενικού Διοικητικού Προσωπικού και ενδεχόμενα προβλήματα που δημιουργούνται. Κούτρα Κουκουμά, Ελένης Μαύρου και Άγγελου Βότση). (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 70. Τα προβλήματα που δημιουργούνται από την απασχόληση των εκτάκτων επαγγελματιών υγείας και η ανάγκη εξεύρεσης λύσεων. Κούτρα Κουκουμά, Ελένης Μαύρου, Νίκου Νουρή και Μαρίνου Σιζόπουλου). (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ).

12 Η ανάγκη μεταφοράς και λειτουργίας του Ανώτερου Ξενοδοχειακού Ινστιτούτου Κύπρου στην Πάφο. Κούτρα Κουκουμά, Ελένης Μαύρου, Κώστα Κωνσταντίνου, Χαράλαμπου Πιττοκοπίτη και Ηλία Μυριάνθους). (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 72. Τα προβλήματα που προκύπτουν από το καθεστώς εργοδότησης και την εναλλαξιμότητα του προσωπικού του Κυβερνητικού Τυπογραφείου. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση των βουλευτών κ. Άριστου Δαμιανού, Μαρίνου Μουσιούττα και Γιώργου Περδίκη). (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 73. Η ανάγκη δημιουργίας Κάρτας Νέων, η οποία θα παραχωρείται στους άνεργους νέους μας. (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 74. Οι καταγγελίες των συνεργατών της Αρχής Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (ΑΝΑΔ) για μη καταβολή των Κοινωνικών Ασφαλίσεων και το εργασιακό τους καθεστώς. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση των βουλευτών κ. Γιώργου Περδίκη, Αντρέα Φακοντή, Σκεύης ( ). (Αρ. Φακ ). 75. Η αναγκαιότητα της αύξησης της άδειας μητρότητας μέσα στις νέες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες. Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και των βουλευτών κ. Παύλου Μυλωνά, Μιχάλη Γιωργάλλα και Γεώργιου Παπαδόπουλου). ( ). (Αρ. Φακ ). 76. Ενημέρωση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων για την πορεία υλοποίησης της στρατηγικής «Ευρώπη 2020». Κούτρα Κουκουμά, Ελένης Μαύρου και Μάριου Μαυρίδη). ( ). (Αρ. Φακ ). 77. Ενημέρωση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων για το νέο θεματολόγιο δεξιοτήτων για την Ευρώπη που τέθηκε σε εφαρμογή στις 20 Ιουνίου ( ). (Αρ. Φακ ). 78. Ενημέρωση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών

13 13 Ασφαλίσεων για την πορεία υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Πυλώνα Κοινωνικών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Κούτρα Κουκουμά, Ελένης Μαύρου και Μάριου Μαυρίδη). ( ). (Αρ. Φακ ). 79. Η ασφάλεια του προσωπικού των Κεντρικών Φυλακών και νοσηλευτών μετά από βίαια επεισόδια σε βάρος τους. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση των βουλευτών κ. Ειρήνης Χαραλαμπίδου, Ελένης Μαύρου και Σκεύης Κούτρα Κουκουμά). ( ). (Αρ. Φακ ). 80. Η πολιτική πρόνοιας και επιδομάτων σε σχέση με το αυξημένο ποσοστό των παιδιών στην Κύπρο που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας και πιθανοί τρόποι αντιμετώπισής του. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση του βουλευτή κ. Μαρίνου Μουσιούττα). ( ). (Αρ. Φακ ). 81. Ενημέρωση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων για την πορεία εφαρμογής του Σχεδίου για τη Δημιουργία και Λειτουργία Μικρών Μονάδων για Σκοπούς Αυτοεργοδότησης Ατόμων με Αναπηρία. ( ). (Αρ. Φακ ). 82. Η καθυστέρηση που παρατηρείται στην καταβολή του ανεργιακού επιδόματος και άλλων επιδομάτων του Ταμείου Κοινωνικών Ασφαλίσεων, τα προβλήματα που δημιουργούνται στους δικαιούχους και η ανάγκη λήψης μέτρων για αντιμετώπισή τους. Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και των βουλευτών κ. Χριστάκη Τζιοβάνη και Νίκου Κέττηρου). ( ). (Αρ. Φακ ). 83. Η καθυστέρηση που παρατηρείται στην εξέταση των αιτήσεων για την παροχή επιδόματος φροντίδας σε ηλικιωμένους και άτομα με αναπηρία, ο τρόπος υπολογισμού του εν λόγω επιδόματος και τα προβλήματα που παρουσιάζονται σε δικαιούχους και φροντιστές λόγω του τρόπου καταβολής του. ( ). (Αρ. Φακ ). 84. Η ανάγκη κατάργησης ή τροποποίησης της πρόνοιας για μείωση της σύνταξης γήρατος για ορισμένες ομάδες συνταξιούχων. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση των βουλευτών κ. Γιώργου Περδίκη και Αντρέα Φακοντή). ( ). (Αρ. Φακ ). 85. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι φροντίστριες του καταλόγου των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας.

14 (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση του βουλευτή κ. Γιώργου Περδίκη). ( ). (Αρ. Φακ ) Τα προβλήματα που δημιουργούνται στα άτομα με αναπηρίες λόγω του ηλικιακού περιορισμού που τίθεται στο Σχέδιο Παροχής Επιδόματος Βαριάς Κινητικής Αναπηρίας. Κούτρα Κουκουμά, Ελένης Μαύρου και Γιώργου Περδίκη). ( ). (Αρ. Φακ ). 87. Ενημέρωση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων για την αναδιοργάνωση των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας μετά και την εφαρμογή της νομοθεσίας για το ΕΕΕ. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση του βουλευτή κ. Ηλία Μυριάνθους). ( ). (Αρ. Φακ ). 88. Η ανάγκη παραχώρησης φορολογικών κινήτρων με σκοπό την στήριξη του δεύτερου και τρίτου πυλώνα συνταξιοδότησης. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση του βουλευτή κ. Μάριου Μαυρίδη). ( ). (Αρ. Φακ ). 89. Τα προβλήματα που δημιουργούνται στους πιστοποιούντες υπαλλήλους και άλλες κατηγορίες εργαζομένων οι οποίοι δεν ήταν εγγεγραμμένοι ως αυτοτελώς εργαζόμενοι μετά την πρόσφατη απόφαση της Κυβέρνησης, η οποία τους καλεί να εγγραφούν ως αυτοτελώς εργαζόμενοι. ( ). (Αρ. Φακ ). 90. Τα προβλήματα που δημιουργούνται στους εργαζόμενους που εργοδοτούνται από τον/την αυτοτελώς εργαζόμενο/η σύζυγο λόγω του ότι εκπίπτουν του δικαιώματος σε βασικά ωφελήματα του Ταμείου Κοινωνικών Ασφαλίσεων και τη ανάγκη τροποποίησης της σχετικής νομοθεσίας. ( ). (Αρ. Φακ ). 91. Αξιολόγηση του Εθνικού Μεταρρυθμιστικού Πλαισίου για την Κύπρο. ( ). (Αρ. Φακ ). 92. Η ψυχική υγεία στον εργασιακό χώρο. ( ). (Αρ. Φακ ). 93. Συζήτηση της Έκθεσης της Επιτρόπου Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού αναφορικά με την προϋπόθεση διαμονής για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα στις

15 15 περιοχές που ελέγχονται από την Κυβέρνηση της Δημοκρατίας για την παροχή επιδομάτων κοινωνικής πρόνοιας και η ανάγκη για υιοθέτηση των εισηγήσεων της. ( ). (Αρ. Φακ )

ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ IΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ IΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ IΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 1. Το πρόβλημα που δημιουργείται με την εγγραφή άνεργων ατόμων σε κλάδους σπουδών που δεν περιλαμβάνονται

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Α 38 η συνεδρίαση

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Α 38 η συνεδρίαση ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Α 38 η συνεδρίαση Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων ανακοινώνει στα αξιότιμα μέλη ότι η ημερήσια διάταξη της συνεδρίας της Βουλής για την Παρασκευή,

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Γ. 28 η συνεδρίαση

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Γ. 28 η συνεδρίαση ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Γ 28 η συνεδρίαση Συνοδευτικό έγγραφο της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίας της Βουλής για την Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2019, στις 11.00 το πρωί, στο

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Γ. 28 η συνεδρίαση. Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων ανακοινώνει στα αξιότιμα μέλη ότι η

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Γ. 28 η συνεδρίαση. Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων ανακοινώνει στα αξιότιμα μέλη ότι η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Γ 28 η συνεδρίαση Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων ανακοινώνει στα αξιότιμα μέλη ότι η ημερήσια διάταξη της συνεδρίας της Βουλής για την Παρασκευή,

Διαβάστε περισσότερα

Συνεδρία Βουλής ημερομηνίας 16 Νοεμβρίου ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β : Κατάθεση νομοσχεδίων και εγγράφων. Κατατέθηκαν

Συνεδρία Βουλής ημερομηνίας 16 Νοεμβρίου ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β : Κατάθεση νομοσχεδίων και εγγράφων. Κατατέθηκαν Συνεδρία Βουλής ημερομηνίας 16 Νοεμβρίου 2018 ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β : Κατάθεση νομοσχεδίων και εγγράφων 1. Ο περί Συμπληρωματικού του Ενιαίου Φορέα Εξώδικης Επίλυσης Διαφορών Χρηματοοικονομικής Φύσης Νόμος (Αρ. 1)

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΟΜΙΚΩΝ Ι ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΟΜΙΚΩΝ Ι ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΟΜΙΚΩΝ Ι ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 1. Η ανάγκη αναθεώρησης της νομοθεσίας που διέπει το πόθεν έσχες, μετά τη σχετική απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου. (21.9.2011) (Αρ.

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Α 38 η συνεδρίαση. Συνοδευτικό έγγραφο της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίας της Βουλής για την

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Α 38 η συνεδρίαση. Συνοδευτικό έγγραφο της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίας της Βουλής για την ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Α 38 η συνεδρίαση Συνοδευτικό έγγραφο της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίας της Βουλής για την Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017, στις 10.00 π.μ., στο οποίο

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Δ 6 η συνεδρίαση. Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων ανακοινώνει στα αξιότιμα μέλη ότι η

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Δ 6 η συνεδρίαση. Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων ανακοινώνει στα αξιότιμα μέλη ότι η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Δ 6 η συνεδρίαση Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων ανακοινώνει στα αξιότιμα μέλη ότι η ημερήσια διάταξη της συνεδρίας της Βουλής για την Παρασκευή,

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ

ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ Λευκωσία, 17 Δεκεμβρίου 2013 ΠΡΟΣ: ΑΠΟ: ΘΕΜΑ: Όλα τα Μέλη Τμήμα Εργασιακών Σχέσεων ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ Κύριε, Το Τμήμα Εργασιακών Σχέσεων σας πληροφορεί ότι τη Τετάρτη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ IΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ IΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ IΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 1. Τα προβλήματα και οι προοπτικές του κυπριακού τουρισμού. (21.6.2016). (Αρ. Φακ. 23.04.033.066-2016).

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ IΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ IΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ IΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 1. Οι συνέπειες των πρόσφατων καταστροφικών πυρκαγιών. Μέτρα πρόληψης και αποκατάστασης. (Αυτεπάγγελτη εξέταση με απόφαση των Κοινοβουλευτικών

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Β. 24 η συνεδρίαση

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Β. 24 η συνεδρίαση ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Β 24 η συνεδρίαση Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων ανακοινώνει στα αξιότιμα μέλη ότι η ημερήσια διάταξη της συνεδρίας της Βουλής για την Παρασκευή,

Διαβάστε περισσότερα

«Η προώθηση της Κοινωνικής Ενσωμάτωσης και Απασχόλησης των Ατόμων με Αναπηρίες» ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ

«Η προώθηση της Κοινωνικής Ενσωμάτωσης και Απασχόλησης των Ατόμων με Αναπηρίες» ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ «Η προώθηση της Κοινωνικής Ενσωμάτωσης και Απασχόλησης των Ατόμων με Αναπηρίες» ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ Άτομο με ΣΠΑΝΙΟ ΝΟΣΗΜΑ= Άτομο με ΑΝΑΠΗΡΙΑ; Νόσημα= πάθηση, αρρώστια, ασθένεια

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Α. 29 η συνεδρίαση

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Α. 29 η συνεδρίαση ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Α 29 η συνεδρίαση Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων ανακοινώνει στα αξιότιμα μέλη ότι η ημερήσια διάταξη της συνεδρίας της Βουλής για την Παρασκευή,

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Γ 7 η συνεδρίαση

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Γ 7 η συνεδρίαση ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Γ 7 η συνεδρίαση Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων ανακοινώνει στα αξιότιμα μέλη ότι η ημερήσια διάταξη της συνεδρίας της Βουλής για την Παρασκευή,

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά της Βουλής των Αντιπροσώπων

Πρακτικά της Βουλής των Αντιπροσώπων Πρακτικά της Βουλής των Αντιπροσώπων I ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΟΔΟΣ Συνεδρίαση 9 ης Ιουνίου 2016 Ώρα έναρξης: 4.20 μ.μ. Αρ. 2 ΠΡΟΕΔΡΟΣ: (Δ. ΣΥΛΛΟΥΡΗΣ) Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, Κηρύσσω την

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΩΣ ΣΧΕΔΙΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ IΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΩΣ ΣΧΕΔΙΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ IΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΩΣ ΣΧΕΔΙΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ IΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 1. Δημοσιονομική Έκθεση για το έτος 2015. (31.3.2016). (Αρ. Φακ. 23.04.033.054-2016).

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Γ. 18 η συνεδρίαση. Συνοδευτικό έγγραφο της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίας της Βουλής για

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Γ. 18 η συνεδρίαση. Συνοδευτικό έγγραφο της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίας της Βουλής για ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Γ 18 η συνεδρίαση Συνοδευτικό έγγραφο της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίας της Βουλής για την Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019, στις 11.00 π.μ., στο οποίο

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ Ι ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Ε. 32 η συνεδρίαση

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ Ι ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Ε. 32 η συνεδρίαση ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ Ι ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Ε 32 η συνεδρίαση Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων ανακοινώνει στα αξιότιμα μέλη ότι η ημερήσια διάταξη της συνεδρίας της Βουλής για την Πέμπτη,

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Γ. 19 η συνεδρίαση. Συνοδευτικό έγγραφο της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίας της Βουλής για

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Γ. 19 η συνεδρίαση. Συνοδευτικό έγγραφο της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίας της Βουλής για ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Γ 19 η συνεδρίαση Συνοδευτικό έγγραφο της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίας της Βουλής για την Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2019, στις 11.00 π.μ., στο οποίο

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ 1. Ο περί Πανεπιστημίου Κύπρου (Τροποποιητικός) (Αρ. 2) Νόμος του Αλληλεγγύης). (Αρ. Φακ ).

ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ 1. Ο περί Πανεπιστημίου Κύπρου (Τροποποιητικός) (Αρ. 2) Νόμος του Αλληλεγγύης). (Αρ. Φακ ). ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΩΝ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤHN ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 8 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018, 29 η συνεδρίαση Αναφορές του Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Α. 29 η συνεδρίαση

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Α. 29 η συνεδρίαση ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Α 29 η συνεδρίαση Συνοδευτικό έγγραφο της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίας της Βουλής για την Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017, στις 11.00 π.μ., στο οποίο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Β 29 η συνεδρίαση

ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Β 29 η συνεδρίαση ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Β 29 η συνεδρίαση Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων ανακοινώνει στα αξιότιμα μέλη ότι η ημερήσια διάταξη της συνεδρίας της Βουλής

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Γ. 18 η συνεδρίαση

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Γ. 18 η συνεδρίαση ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Γ 18 η συνεδρίαση Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων ανακοινώνει στα αξιότιμα μέλη ότι η ημερήσια διάταξη της συνεδρίας της Βουλής για την Παρασκευή,

Διαβάστε περισσότερα

Η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Νομικών θα συνεδριάσει ΕΚΤΑΚΤΩΣ την Τρίτη, 9 Ιουλίου 2019 στις το πρωί με την ακόλουθη ημερήσια διάταξη:

Η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Νομικών θα συνεδριάσει ΕΚΤΑΚΤΩΣ την Τρίτη, 9 Ιουλίου 2019 στις το πρωί με την ακόλουθη ημερήσια διάταξη: Η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Νομικών θα συνεδριάσει ΕΚΤΑΚΤΩΣ την Τρίτη, 9 Ιουλίου 2019 στις 11.00 το πρωί με την ακόλουθη ημερήσια διάταξη: ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β: (Νομοθετική εργασία). 11.00 π.μ. 1. Ο περί Μεταβιβάσεως

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Γ 16 η συνεδρίαση. Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων ανακοινώνει στα αξιότιμα μέλη ότι η

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Γ 16 η συνεδρίαση. Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων ανακοινώνει στα αξιότιμα μέλη ότι η 2 η ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Γ 16 η συνεδρίαση Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων ανακοινώνει στα αξιότιμα μέλη ότι η ημερήσια διάταξη της συνεδρίας της

Διαβάστε περισσότερα

10.00 π.μ., έχει ως ακολούθως:

10.00 π.μ., έχει ως ακολούθως: ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Γ 29 η συνεδρίαση Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων ανακοινώνει στα αξιότιμα μέλη ότι η ημερήσια διάταξη της συνεδρίας της Βουλής για την Παρασκευή,

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Γ. 23 η συνεδρίαση. Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων ανακοινώνει στα αξιότιμα μέλη ότι η

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Γ. 23 η συνεδρίαση. Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων ανακοινώνει στα αξιότιμα μέλη ότι η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Γ 23 η συνεδρίαση Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων ανακοινώνει στα αξιότιμα μέλη ότι η ημερήσια διάταξη της συνεδρίας της Βουλής για την Παρασκευή,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ π.μ. Γ. Διορισμός μέλους του Δημοσιονομικού Συμβουλίου. (Σχετική επιστολή ημερομηνίας 5 Ιουνίου 2019 επισυνάπτεται).

ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ π.μ. Γ. Διορισμός μέλους του Δημοσιονομικού Συμβουλίου. (Σχετική επιστολή ημερομηνίας 5 Ιουνίου 2019 επισυνάπτεται). ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ H ημερήσια διάταξη της συνεδρίας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών και Προϋπολογισμού που έχει οριστεί ΕΚΤΑΚΤΩΣ για την Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019 στις 10.00 το πρωί ΑΝΑΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ως

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΚΡΕΜΟΥΝΤΑ NOMΟΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΝΟΜΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ-ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΩΝ-ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΩΝ-ΠΑΘΟΝΤΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΕΚΚΡΕΜΟΥΝΤΑ NOMΟΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΝΟΜΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ-ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΩΝ-ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΩΝ-ΠΑΘΟΝΤΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΚΚΡΕΜΟΥΝΤΑ NOMΟΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΝΟΜΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ-ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΩΝ-ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΩΝ-ΠΑΘΟΝΤΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 1. Ο περί Παγκύπριας Ένωσης Προσφύγων (Σύσταση, Σκοποί, Λειτουργία,

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Β 35 η συνεδρίαση

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Β 35 η συνεδρίαση ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Β 35 η συνεδρίαση Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων ανακοινώνει στα αξιότιμα μέλη ότι η ημερήσια διάταξη της συνεδρίας της Βουλής για την Παρασκευή,

Διαβάστε περισσότερα

2 Η ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ H έναρξη της συνεδρίας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών και Προϋπολογισμού που έχει οριστεί για τη Δευτέρα, 8 Ιουλίου 2019, ορίζεται για τις 9.00 π.μ. αντί για τις 11.00 π.μ.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ π.μ. Β. Διορισμός μέλους του Δημοσιονομικού Συμβουλίου. (Σχετική επιστολή ημερομηνίας 5 Ιουνίου 2019 επισυνάπτεται).

ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ π.μ. Β. Διορισμός μέλους του Δημοσιονομικού Συμβουλίου. (Σχετική επιστολή ημερομηνίας 5 Ιουνίου 2019 επισυνάπτεται). ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ H ημερήσια διάταξη της συνεδρίας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών και Προϋπολογισμού που έχει οριστεί για τη Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019 στις 9.00 το πρωί ΑΝΑΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ως ακολούθως:

Διαβάστε περισσότερα

Νομοθεσίες που ψηφίστηκαν στο πλαίσιο των Μέτρων Δημοσιονομικής Εξυγίανσης και αφορούν Μισθοδοσία, Συντάξεις και Κοινωνικές Ασφαλίσεις

Νομοθεσίες που ψηφίστηκαν στο πλαίσιο των Μέτρων Δημοσιονομικής Εξυγίανσης και αφορούν Μισθοδοσία, Συντάξεις και Κοινωνικές Ασφαλίσεις Νομοθεσίες που ψηφίστηκαν στο πλαίσιο των Μέτρων Δημοσιονομικής Εξυγίανσης και αφορούν Μισθοδοσία, Συντάξεις και Κοινωνικές Ασφαλίσεις Α/Α 1 Οι περί Έκτακτης Εισφοράς Αξιωματούχων, Ν. 112(Ι)/2011 01/09/11

Διαβάστε περισσότερα

Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Τμήμα Κοινωνικής Ενσωμάτωσης Ατόμων με Αναπηρίες

Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Τμήμα Κοινωνικής Ενσωμάτωσης Ατόμων με Αναπηρίες Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Τμήμα Κοινωνικής Ενσωμάτωσης Ατόμων με Αναπηρίες (τα επιδόματα του συγκεκριμένου τμήματος παρέχονται στους ασθενείς ανεξαρτήτως των εισοδηματικών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΜΥΝΑΣ IΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΜΥΝΑΣ IΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΜΥΝΑΣ IΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 1. Ενημέρωση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Άμυνας για το πεδίο βολής Τσερίου. (Αρ. Φακ. 23.04.033.151-2016). (Προηγούμενος Αρ. Φακ.

Διαβάστε περισσότερα

2018, στις π.μ., έχει ως ακολούθως:

2018, στις π.μ., έχει ως ακολούθως: ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Β 32 η συνεδρίαση Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων ανακοινώνει στα αξιότιμα μέλη ότι η ημερήσια διάταξη της συνεδρίας της Βουλής για την Παρασκευή,

Διαβάστε περισσότερα

(Αρ. Φακ ). (Αναπομπή).

(Αρ. Φακ ). (Αναπομπή). ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Β ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΩΝ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΗΣ 1 η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 11 η συνεδρίαση Ομιλία του Υπουργού Οικονομικών

Διαβάστε περισσότερα

Αναπηρία, Ημερήσιας Φροντίδας Παιδιών), τα οποία υπάγονται στα αντίστοιχα Επαρχιακά Γραφεία.

Αναπηρία, Ημερήσιας Φροντίδας Παιδιών), τα οποία υπάγονται στα αντίστοιχα Επαρχιακά Γραφεία. Κοινωνική Ευημερία Οι Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας, ως ο κατεξοχήν δημόσιος φορέας στον τομέα της κοινωνικής προστασίας και καταπολέμησης του κοινωνικού αποκλεισμού, έχουν ως αποστολή την παροχή υπηρεσιών

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΝΟΜΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΜΥΝΑΣ IA ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΝΟΜΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΜΥΝΑΣ IA ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΝΟΜΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΜΥΝΑΣ IA ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 1. Ο περί Εκτάκτου Εισφοράς για την Άμυνα της Δημοκρατίας (Τροποποιητικός) Νόμος του 2008. (Πρόταση νόμου του βουλευτή

Διαβάστε περισσότερα

Νομοθεσίες που ψηφίστηκαν στο πλαίσιο των Μέτρων Δημοσιονομικής Εξυγίανσης και αφορούν Μισθοδοσία, Συντάξεις και Κοινωνικές Ασφαλίσεις

Νομοθεσίες που ψηφίστηκαν στο πλαίσιο των Μέτρων Δημοσιονομικής Εξυγίανσης και αφορούν Μισθοδοσία, Συντάξεις και Κοινωνικές Ασφαλίσεις Νομοθεσίες που ψηφίστηκαν στο πλαίσιο των Μέτρων Δημοσιονομικής Εξυγίανσης και αφορούν Μισθοδοσία, Συντάξεις και Κοινωνικές Ασφαλίσεις Α/Α 1 Οι περί Έκτακτης Εισφοράς Αξιωματούχων, Ν. 112(Ι)/2011 01/09/11

Διαβάστε περισσότερα

2018, στις 4.00 μ.μ., έχει ως ακολούθως:

2018, στις 4.00 μ.μ., έχει ως ακολούθως: ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Β 30 η συνεδρίαση Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων ανακοινώνει στα αξιότιμα μέλη ότι η ημερήσια διάταξη της έκτακτης συνεδρίας

Διαβάστε περισσότερα

(Αρ. Φακ ). (Αναπομπή). (Αρ. Φακ ). (Αναπομπή). ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ 3. Ο περί Διοικητικής Συνεργασίας στον Τομέα της

(Αρ. Φακ ). (Αναπομπή). (Αρ. Φακ ). (Αναπομπή). ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ 3. Ο περί Διοικητικής Συνεργασίας στον Τομέα της ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΩΝ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤHN ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018, 25 η συνεδρίαση κ. Δημήτρη Συλλούρη στο θάνατο του πρώην βουλευτή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 16/2017 ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΗΔΗΚΕΚ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΓΕΣΥ

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 16/2017 ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΗΔΗΚΕΚ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΓΕΣΥ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 16/2017 ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΗΔΗΚΕΚ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΓΕΣΥ Το αίτημα για ένα καθολικό γενικό σχέδιο υγείας το οποίο να παρέχει πλήρη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σ όλο τον πληθυσμό αποτέλεσε

Διαβάστε περισσότερα

Περιφερειακή Στρατηγική για την κοινωνική ένταξη (ΠΕΣΚΕ) Μονάδα Α1 Προγραμματισμού & Αξιολόγησης Προγράμματος

Περιφερειακή Στρατηγική για την κοινωνική ένταξη (ΠΕΣΚΕ) Μονάδα Α1 Προγραμματισμού & Αξιολόγησης Προγράμματος Περιφερειακή Στρατηγική για την κοινωνική ένταξη (ΠΕΣΚΕ) Μονάδα Α1 Προγραμματισμού & Αξιολόγησης Προγράμματος Δημήτρης Κοντογιαννόπουλος τι είναι η ΠΕΣΚΕ; προώθηση κοινωνικής ένταξης καταπολέμηση της φτώχειας

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΝΟΜΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ I ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΝΟΜΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ I ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΝΟΜΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ I ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 1. Ο περί Προστασίας της Μητρότητας (Τροποποιητικός) Νόμος του 2006. (Αρ. Φακ. 23.02.060.2006)

Διαβάστε περισσότερα

Σχέδια Για Την Εργοδότηση Ανέργων - Μάιος 2013

Σχέδια Για Την Εργοδότηση Ανέργων - Μάιος 2013 Σχέδια Για Την Εργοδότηση Ανέργων - Μάιος 2013 ΣΧΕΔΙΟ 1 ΠΑΡΟΧΗ ΚΙΝΗΤΡΩΝ ΓΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣΗ ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΤΗΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ - ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ Σύντομη Περιγραφή του Σχεδίου: Το Σχέδιο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ 1. Ο περί Δήμων (Τροποποιητικός) Νόμος του (Αρ. Φακ ). ανάδειξη των συμβουλίων των δήμων.)

ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ 1. Ο περί Δήμων (Τροποποιητικός) Νόμος του (Αρ. Φακ ). ανάδειξη των συμβουλίων των δήμων.) ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΩΝ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤHN ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018 5 η συνεδρίαση Αναφορά του Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ

ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ- ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ Επίδομα Ανεργίας Επίδομα Ασθενείας Επίδομα Μητρότητας Βοηθήματα Τοκετού και Γάμου Επίδομα Σωματικής Βλάβης

Διαβάστε περισσότερα

Προτάσεις σε σχέση με τη φορολογική ρύθμιση συνταξιοδοτικών σχεδίων

Προτάσεις σε σχέση με τη φορολογική ρύθμιση συνταξιοδοτικών σχεδίων Προτάσεις σε σχέση με τη φορολογική ρύθμιση συνταξιοδοτικών σχεδίων Νοέμβριος, 2014 ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ Ο Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Εταιρειών Κύπρου (ΣΑΕΚ) είναι ο αναγνωρισμένος φορέας

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Δ 3 η συνεδρίαση. Συνοδευτικό έγγραφο της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίας της Βουλής για την

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Δ 3 η συνεδρίαση. Συνοδευτικό έγγραφο της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίας της Βουλής για την ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Δ 3 η συνεδρίαση Συνοδευτικό έγγραφο της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίας της Βουλής για την Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2019, στις 11.00 π.μ., στο οποίο

Διαβάστε περισσότερα

3. Ο περί Φόρου Προστιθέμενης Αξίας Κατάθεση:

3. Ο περί Φόρου Προστιθέμενης Αξίας Κατάθεση: ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΝΟΜΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ,ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. 1. Ο περί Επιτρόπου Προστασίας Καταναλωτών Νόμος του 2009. (Πρόταση νόμου

Διαβάστε περισσότερα

Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας

Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας Οι Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας, ως ο κατεξοχήν δημόσιος φορέας στον τομέα της κοινωνικής προστασίας και καταπολέμησης του κοινωνικού αποκλεισμού, έχουν ως αποστολή την

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά της Βουλής των Αντιπροσώπων

Πρακτικά της Βουλής των Αντιπροσώπων Πρακτικά της Βουλής των Αντιπροσώπων Ι ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - EKTAKTH ΣΥΝΟΔΟΣ Συνεδρίαση 2 ας Ιουνίου 2016 Ώρα έναρξης: 4.05 μ.μ. Αρ. 1 (Α. ΑΔΑΜΟΥ) Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, Ενεργώντας σύμφωνα με τις

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Γ. Συνοδευτικό έγγραφο της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίας της Βουλής για

ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Γ. Συνοδευτικό έγγραφο της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίας της Βουλής για ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Γ 26 η συνεδρίαση Συνοδευτικό έγγραφο της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίας της Βουλής για την Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2019, στις 11.00

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ 1. Ο περί της Ποιότητας του Νερού Ανθρώπινης. (Αρ. Φακ ). περί της Ποιότητας του Νερού Ανθρώπινης

ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ 1. Ο περί της Ποιότητας του Νερού Ανθρώπινης. (Αρ. Φακ ). περί της Ποιότητας του Νερού Ανθρώπινης ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΩΝ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤHN ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018, 24 η συνεδρίαση Αναφορά του Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ IΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ IΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ IΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 1. Οι συνέπειες των πρόσφατων καταστροφικών πυρκαγιών. Μέτρα πρόληψης και αποκατάστασης. (Αυτεπάγγελτη εξέταση με απόφαση των Κοινοβουλευτικών

Διαβάστε περισσότερα

11.00 π.μ. Α. Ενημέρωση της Επιτροπής από τον Υπουργό Οικονομικών αναφορικά με το Σχέδιο Εστία. (Συνέχιση της συζήτησης).

11.00 π.μ. Α. Ενημέρωση της Επιτροπής από τον Υπουργό Οικονομικών αναφορικά με το Σχέδιο Εστία. (Συνέχιση της συζήτησης). H Κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών και Προϋπολογισμού θα συνεδριάσει ΕΚΤΑΚΤΩΣ την Πέμπτη, 4 Ιουλίου 2019 στις 11.00 το πρωί με την ακόλουθη ημερήσια διάταξη: 11.00 π.μ. Α. Ενημέρωση της Επιτροπής από

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Β 26 η συνεδρίαση. Συνοδευτικό έγγραφο της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίας της Βουλής για την

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Β 26 η συνεδρίαση. Συνοδευτικό έγγραφο της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίας της Βουλής για την ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Β 26 η συνεδρίαση Συνοδευτικό έγγραφο της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίας της Βουλής για την Παρασκευή, 4 Μαΐου 2018, στις 11.00 π.μ., στο οποίο

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Α 36 η συνεδρίαση

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Α 36 η συνεδρίαση ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Α 36 η συνεδρίαση Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων ανακοινώνει στα αξιότιμα μέλη ότι η ημερήσια διάταξη της συνεδρίας της Βουλής για την Παρασκευή,

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΝΟΜΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ IA ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΝΟΜΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ IA ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΝΟΜΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ IA ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 1. Ο περί Εξοικονομήσεως Νερού (Ειδικά Μέτρα) (Τροποποιητικός) Νόμος του 2009. (Πρόταση νόμου

Διαβάστε περισσότερα

Δικαιώματα & Υπηρεσίες για τα Άτομα με Νοητική Αναπηρία

Δικαιώματα & Υπηρεσίες για τα Άτομα με Νοητική Αναπηρία Δικαιώματα & Υπηρεσίες για τα Άτομα με Νοητική Αναπηρία Ελένη Δημητρίου Ψυχολόγος Λειτουργός Έγκαιρης Παιδικής Παρέμβασης Επιτροπή Προστασίας των Δικαιωμάτων των Ατόμων με Νοητική Αναπηρία Επιτροπή Προστασίας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΟ. ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Β 28 η συνεδρίαση

ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΟ. ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Β 28 η συνεδρίαση ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΟ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Β 28 η συνεδρίαση Συνοδευτικό έγγραφο της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίας της Βουλής για την Παρασκευή, 1 η Ιουνίου 2018, στις 11.00

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμογές Άσκησης Κοινωνικής Πολιτικής από την Τοπική Αυτοδιοίκηση της Ιταλίας

Εφαρμογές Άσκησης Κοινωνικής Πολιτικής από την Τοπική Αυτοδιοίκηση της Ιταλίας Εφαρμογές Άσκησης Κοινωνικής Πολιτικής από την Τοπική Αυτοδιοίκηση της Ιταλίας ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Κωνσταντίνος Αργυρός, Δημοτικός Σύμβουλος Rivalta Τορίνο, Ιταλία Ελευθέριος

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΝΟΜΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΥΓΕΙΑΣ Ι ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΝΟΜΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΥΓΕΙΑΣ Ι ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΝΟΜΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΥΓΕΙΑΣ Ι ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 1. Ο περί Εγγραφής Ιατρών (Τροποποιητικός) Νόμος του 2003. (Πρόταση νόμου των βουλευτών κ. Ζαχαρία Κουλία, βουλευτή

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωμα για τη λειτουργία Ταμείων Προνοίας ή Σχεδίων Σύνταξής ή Ταμείων Σύνταξης στα ΝΠΔΚ

Σημείωμα για τη λειτουργία Ταμείων Προνοίας ή Σχεδίων Σύνταξής ή Ταμείων Σύνταξης στα ΝΠΔΚ Σημείωμα για τη λειτουργία Ταμείων Προνοίας ή Σχεδίων Σύνταξής ή Ταμείων Σύνταξης στα ΝΠΔΚ 1) Ταμεία Σύνταξης Με την εφαρμογή του αναλογικού σχεδίου των Κ.Α. το 1980 ο ευρύτερος Δημόσιος Τομέας ακολουθώντας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΥΓΕΙΑΣ IΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΥΓΕΙΑΣ IΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΥΓΕΙΑΣ IΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 1. Προβλήματα στην ιατρική παρακολούθηση των εφήβων και ενηλίκων με συγγενείς καρδιοπάθειες. (Αυτεπάγγελτη εξέταση με απόφαση της Κοινοβουλευτικής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΑΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΙΣΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ IΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΑΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΙΣΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ IΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΑΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΙΣΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ IΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 1. Το δικαίωμα των παιδιών να είναι μαζί τους οι γονείς τους όταν γίνονται

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΚΡΕΜΟΥΝΤΑ NOMΟΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΝΟΜΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ-ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΩΝ-ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΩΝ-ΠΑΘΟΝΤΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΕΚΚΡΕΜΟΥΝΤΑ NOMΟΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΝΟΜΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ-ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΩΝ-ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΩΝ-ΠΑΘΟΝΤΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΚΚΡΕΜΟΥΝΤΑ NOMΟΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΝΟΜΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ-ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΩΝ-ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΩΝ-ΠΑΘΟΝΤΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 1. Ο περί Παγκύπριας Ένωσης Προσφύγων (Σύσταση, Σκοποί, Λειτουργία,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΟΣ 1 ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟ ΟΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ 1 ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟ ΟΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΥΠΡΟΣ 1 ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟ ΟΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Το συνταξιοδοτικό σύστηµα στην Κύπρο είναι σχεδόν αποκλειστικά δηµόσιο και ο ρόλος του ιδιωτικού τοµέα περιορισµένος. Το θεσµοθετηµένο βάσει

Διαβάστε περισσότερα

Ερευνητικό Kέντρο Ισότητας Φύλου. Παρουσίαση αποτελεσμάτων έρευνας με τίτλο Η έμφυλη διάσταση της ανεργίας: Απόψεις και στάσεις των νέων

Ερευνητικό Kέντρο Ισότητας Φύλου. Παρουσίαση αποτελεσμάτων έρευνας με τίτλο Η έμφυλη διάσταση της ανεργίας: Απόψεις και στάσεις των νέων Ερευνητικό Kέντρο Ισότητας Φύλου Παρουσίαση αποτελεσμάτων έρευνας με τίτλο Η έμφυλη διάσταση της ανεργίας: Απόψεις και στάσεις των νέων Δευτέρα 22 Μαΐου, Κεντρικά Γραφεία Τράπεζας Κύπρου, Αγία Παρασκευή,

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Β 27 η συνεδρίαση

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Β 27 η συνεδρίαση ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Β 27 η συνεδρίαση Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων ανακοινώνει στα αξιότιμα μέλη ότι η ημερήσια διάταξη της συνεδρίας της Βουλής για την Παρασκευή,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΑΕΔ για νέες προσλήψεις (Ιανουάριος 2013)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΑΕΔ για νέες προσλήψεις (Ιανουάριος 2013) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΑΕΔ για νέες προσλήψεις (Ιανουάριος 2013) Στα πλαίσιο της τρέχουσας οικονομικής συγκυρίας, όπου σημαντικά ζητούμενα αποτελούν τόσο η συγκράτηση των ποσοστών ανεργίας, όσο και η υποστήριξη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ IΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ IΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ IΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 1. Αναγκαιότητα δημιουργίας Γεωργικής Τεχνικής Σχολής στην Πάφο. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση του βουλευτή

Διαβάστε περισσότερα

Συμπληρωματική έκθεση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εργασίας και. Κοινωνικών Ασφαλίσεων για τους κανονισμούς «Οι περί Ταμείου Προνοίας

Συμπληρωματική έκθεση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εργασίας και. Κοινωνικών Ασφαλίσεων για τους κανονισμούς «Οι περί Ταμείου Προνοίας Συμπληρωματική έκθεση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων για τους κανονισμούς «Οι περί Ταμείου Προνοίας των Τακτικών Εργατών της Αρχής Λιμένων Κύπρου Κανονισμοί του 2013»

Διαβάστε περισσότερα

Η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Νομικών θα συνεδριάσει την Τετάρτη, 23 Μαΐου 2018 στις 8.00 το πρωί, με την ακόλουθη ημερήσια διάταξη:

Η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Νομικών θα συνεδριάσει την Τετάρτη, 23 Μαΐου 2018 στις 8.00 το πρωί, με την ακόλουθη ημερήσια διάταξη: 1 Η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Νομικών θα συνεδριάσει την Τετάρτη, 23 Μαΐου 2018 στις 8.00 το πρωί, με την ακόλουθη ημερήσια διάταξη: 8.00 π.μ. Α. ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ: (Προγραμματισμός των εργασιών της επιτροπής).

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ IΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ IΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ IΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 1. Οι συνέπειες των πρόσφατων καταστροφικών πυρκαγιών. Μέτρα πρόληψης και αποκατάστασης. (Αυτεπάγγελτη εξέταση

Διαβάστε περισσότερα

Α. ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΡΟΣ Α

Α. ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΡΟΣ Α H Κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών και Προϋπολογισμού θα συνεδριάσει τη Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2017 στις 9.30 το πρωί, με την ακόλουθη ημερήσια διάταξη: Α. ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΡΟΣ Α 1 9.30 π.μ. 1.

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Δ 6 η συνεδρίαση. Συνοδευτικό έγγραφο της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίας της Βουλής για την

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Δ 6 η συνεδρίαση. Συνοδευτικό έγγραφο της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίας της Βουλής για την ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Δ 6 η συνεδρίαση Συνοδευτικό έγγραφο της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίας της Βουλής για την Παρασκευή, 1 η Νοεμβρίου 2019, στις 11.00. π.μ., στο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ, ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΜΑΤΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΟΡΩΝ ΥΕΚΚΑ ΓΕΝΙΚΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ 2016, ΣΤΙΣ π.μ.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ 2016, ΣΤΙΣ π.μ. ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ 2016, ΣΤΙΣ 11.00 π.μ. 15 η συνεδρίαση ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ: Νομοθετική εργασία ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ 1. Ο περί Διενέργειας

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. Ι(IΙ) Αρ. 4305, Ν. 30(IΙ)/2016

Ε.Ε. Παρ. Ι(IΙ) Αρ. 4305, Ν. 30(IΙ)/2016 659 Ε.Ε. Παρ. Ι(IΙ) Αρ. 4305, 15.3.2016 Ν. 30(IΙ)/2016 Ο περί Προϋπολογισμού του Οργανισμού Χρηματοδοτήσεως Στέγης του 2016 Νόμος του 2016 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 2018-2019 Προσοχή: Η αίτηση βασίζεται στους Κανόνες Μοριοδότησης Κοινωνικοοικονομικής Κατάστασης, που είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΜΑΤΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΟΡΩΝ ΥΕΚΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΩΝ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤHN ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018, 33 η συνεδρίαση

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΩΝ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤHN ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018, 33 η συνεδρίαση ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΩΝ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤHN ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018, 33 η συνεδρίαση ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ: Νομοθετική εργασία ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ 1. Σχέδιο

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Γ. 22 η συνεδρίαση. Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων ανακοινώνει στα αξιότιμα μέλη ότι η

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Γ. 22 η συνεδρίαση. Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων ανακοινώνει στα αξιότιμα μέλη ότι η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Γ 22 η συνεδρίαση Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων ανακοινώνει στα αξιότιμα μέλη ότι η ημερήσια διάταξη της συνεδρίας της Βουλής για την Παρασκευή,

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΡΟΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ

ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΡΟΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΡΟΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ 1 Ποιος δικαιούται να υποβάλει αίτηση για ΕΕΕ; πολίτης της Δημοκρατίας πολίτης της Ένωσης* υπήκοος τρίτης χώρας*, ο οποίος έχει καθεστώς

Διαβάστε περισσότερα

Βρυξέλλες, COM(2017) 632 final ANNEX 3 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

Βρυξέλλες, COM(2017) 632 final ANNEX 3 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Βρυξέλλες, 26.10.2017 COM(2017) 632 final ANNE 3 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ της έκθεσης της Επιτροπής προς το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και το Συμβούλιο σχετικά με τους κανόνες που θεσπίστηκαν από την αρμόδια

Διαβάστε περισσότερα

και Πολιτική Απασχόλησης

και Πολιτική Απασχόλησης Αγορά Εργασίας και Πολιτική Απασχόλησης Μαρίνα Ρήγου Παπαμηνά Παρατηρητήριο Αγοράς Εργασίας, Τμήμα Εργασίας, ΥΕΠΚΑ Οργανόγραμμα Τμήματος Τμήμα Εργασίας Υπηρεσία Αλλοδαπών Συντονισμός ΔΥΑ, Μηχανογραφική

Διαβάστε περισσότερα

Πρόοδος στην Υλοποίηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Απασχόληση, Ανθρώπινο Κεφάλαιο και Κοινωνική Συνοχή»

Πρόοδος στην Υλοποίηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Απασχόληση, Ανθρώπινο Κεφάλαιο και Κοινωνική Συνοχή» Πρόοδος στην Υλοποίηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Απασχόληση, Ανθρώπινο Κεφάλαιο και Κοινωνική Συνοχή» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2007-2013 23 Ιουνίου 2011 Αλέξανδρος Αλεξάνδρου Προϊστάμενος Μονάδας

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. Αρχή Ισότητας Κύπρου Ετήσια Έκθεση Γράφημα 1. H ροή των καταγγελιών ανά έτος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. Αρχή Ισότητας Κύπρου Ετήσια Έκθεση Γράφημα 1. H ροή των καταγγελιών ανά έτος ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Από τη σύστασή της, τον Μάϊο του 2004, μέχρι και το τέλος του 2012, η Αρχή Ισότητας έλαβε συνολικά 867 καταγγελίες. Οι καταγγελίες που υποβλήθηκαν κατά το 2012 ανήλθαν στις 106, αριθμός

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ Ι ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΟΔΟΣ. 7 η συνεδρίαση

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ Ι ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΟΔΟΣ. 7 η συνεδρίαση ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ Ι ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΟΔΟΣ 7 η συνεδρίαση Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων ανακοινώνει στα αξιότιμα μέλη ότι η ημερήσια διάταξη της συνεδρίας της Βουλής για την

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 2018-2019 Προσοχή: Η αίτηση βασίζεται στους Κανόνες Μοριοδότησης Κοινωνικοοικονομικής Κατάστασης, που είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου.

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Γ. 27 η συνεδρίαση. Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων ανακοινώνει στα αξιότιμα μέλη ότι η

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Γ. 27 η συνεδρίαση. Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων ανακοινώνει στα αξιότιμα μέλη ότι η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Γ 27 η συνεδρίαση Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων ανακοινώνει στα αξιότιμα μέλη ότι η ημερήσια διάταξη της συνεδρίας της Βουλής για την Παρασκευή,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΕΝΟΙΚΙΩΝ. Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΕΝΟΙΚΙΩΝ. Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΕΝΟΙΚΙΩΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΠΑΡΟΧΗ ΣΤΕΓΑΣΗΣ (Παροχή ενοικίου και τόκων στεγαστικού δανείου - Άρθρα 16-17, Νόμος 109(Ι)/2014) Για τον καθορισμό του ύψους του επιδόματος ενοικίου λαμβάνεται

Διαβάστε περισσότερα

Έγκυος; Λεχώνα; Νέα μητέρα;

Έγκυος; Λεχώνα; Νέα μητέρα; Έγκυος; Λεχώνα; Νέα μητέρα; Γνωρίζεις τα δικαιώματά σου; Αρχή Ισότητας Γραφείο Επιτρόπου Διοικήσεως και Προστασίας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ Η Αρχή Ισότητας συστάθηκε το 2004 και λειτουργεί στο

Διαβάστε περισσότερα

Εθνικό ίκτυο Ενάντια στη Φτώχεια Κύπρου (Ε ΕΦ-Κύπρος)

Εθνικό ίκτυο Ενάντια στη Φτώχεια Κύπρου (Ε ΕΦ-Κύπρος) Εθνικό ίκτυο Ενάντια στη Φτώχεια Κύπρου (Ε ΕΦ-Κύπρος) Χαιρετισµός της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κας Ζέτας Αιµιλιανίδου στο 2 ο Ετήσιο Συνέδριο ενάντια στη Φτώχεια και τον Κοινωνικό Αποκλεισµό,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΩΝ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤHN ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 4 ΜΑΙΟΥ

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΩΝ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤHN ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 4 ΜΑΙΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΩΝ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤHN ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 4 ΜΑΙΟΥ 2018, 26 η συνεδρίαση Αναφορά του Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων κ.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ. H ημερήσια διάταξη της συνεδρίας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών και

ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ. H ημερήσια διάταξη της συνεδρίας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών και ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ H ημερήσια διάταξη της συνεδρίας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών και Προϋπολογισμού που έχει οριστεί για τη Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017 στις 9.30 το πρωί ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ως ακολούθως:

Διαβάστε περισσότερα