Οδηγός γρήγορης έναρξης

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Οδηγός γρήγορης έναρξης"

Transcript

1 Γεια σας. Οδηγός γρήγορης έναρξης

2 Καλώς ορίσατε στο νέο imac σας. Ελάτε να σας ξεναγήσουμε. Αυτός ο οδηγός σάς δείχνει τι υπάρχει στο Mac, σας βοηθά να το διαμορφώσετε και σας προσφέρει συμβουλές για τις εφαρμογές που θα χρησιμοποιείτε καθημερινά.

3 Δύο υποδοχές μικρόφωνου Κάμερα HD FaceTime Στερεοφωνικά ηχεία Κουμπί λειτουργίας Στερεοφωνικά ηχεία Ασύρματο πληκτρολόγιο Magic Mouse

4 Ακουστικά Σύνδεση ακουστικών ή εξωτερικών ηχείωνt SDXC Μεταφορά φωτογραφιών από την κάρτα μνήμης της φωτογραφικής μηχανής σας USB 3 Φόρτιση συσκευών, σύνδεση εξωτερικών συσκευών αποθήκευσης και άλλα Thunderbolt Σύνδεση εξωτερικών οθονών και συσκευών υψηλής απόδοσης Gigabit Ethernet Σύνδεση στο Διαδίκτυο ή σε τοπικό δίκτυο Κουμπί λειτουργίας Καλώδιο τροφοδοσίας AC Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις θύρες και τους συνδέσμους, επισκεφτείτε τη διεύθυνση support.apple.com/kb/ht2494?viewlocale=el_gr.

5 Ας ξεκινήσουμε Πιέστε το κουμπί λειτουργίας για την εκκίνηση του imac. Ο Βοηθός διαμόρφωσης σάς καθοδηγεί σε μερικά απλά βήματα για να ξεκινήσετε. Θα σας καθοδηγήσει να συνδεθείτε στο δίκτυό σας Wi-Fi και να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό χρήστη. Μπορεί ακόμη να μεταφέρει και έγγραφα, , φωτογραφίες, μουσική και ταινίες στο νέο Mac σας από ένα άλλο Mac ή PC. Συνδεθείτε στον Βοηθό διαμόρφωσης με το Apple ID σας. Με αυτόν τον τρόπο θα διαμορφωθεί ο λογαριασμός σας στο Mac App Store και το itunes Store, καθώς και σε εφαρμογές όπως τα Μηνύματα και το FaceTime, ώστε να είναι έτοιμες την πρώτη φορά που θα τις ανοίξετε. Θα διαμορφωθεί επίσης το icloud, ώστε εφαρμογές όπως το Mail, οι Επαφές, το Ημερολόγιο και το Safari να διαθέτουν όλες τις πιο πρόσφατες πληροφορίες σας. Εάν δεν διαθέτετε Apple ID, δημιουργήστε ένα στον Βοηθό διαμόρφωσης. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη μεταφορά αρχείων στο νέο Mac σας, επισκεφτείτε τη διεύθυνση support.apple.com/kb/ht6408?viewlocale=el_gr.

6 Χρήση του Magic Mouse Το Magic Mouse της Apple διαθέτει δύο μπαταρίες τύπου AA και είναι ήδη ζευγοποιημένο με το imac σας μέσω Bluetooth. Συνεπώς, μόλις ενεργοποιήσετε το ποντίκι θα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε αμέσως. Για να ρυθμίσετε τις ταχύτητες παρακολούθησης, κλικ και κύλισης ή να προσθέσετε υποστήριξη δευτερεύοντος κουμπιού, επιλέξτε «Προτιμήσεις συστήματος» από το μενού Apple και μετά κάντε κλικ στο «Ποντίκι». Ακολουθούν μερικές συμβουλές για την πλήρη αξιοποίηση του Magic Mouse. Ενδεικτική λυχνία λειτουργίας Ενεργοποίηση/ Απενεργοποίηση Ενεργοποίηση ποντικιού Σύρετε το κουμπί λειτουργίας στο κάτω μέρος του ποντικιού. Κλικ Κάντε κλικ ή διπλό κλικ οπουδήποτε στην επιφάνεια. Κλικ με δύο κουμπιά Ενεργοποιήστε το «Δευτερεύον κλικ» στις Προτιμήσεις συστήματος για χρήση δεξιού και αριστερού κλικ. Κύλιση 360º Μετακινήστε ένα δάχτυλο πάνω στην επιφάνεια για κύλιση ή μετατόπιση προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. Ζουμ οθόνης Κρατήστε πατημένο το πλήκτρο Control και κάντε κύλιση με ένα δάχτυλο για να μεγεθύνετε στοιχεία στην οθόνη. Σάρωση με δύο δάχτυλα Σαρώστε αριστερά και δεξιά για μετακίνηση μεταξύ σελίδων στο Safari ή για περιήγηση σε φωτογραφίες στις Φωτογραφίες.

7 Γνωρίστε το γραφείο εργασίας σας Το γραφείο εργασίας είναι η τοποθεσία όπου μπορείτε να βρείτε τα πάντα και να κάνετε οτιδήποτε στο Mac σας. Το Dock στο κάτω μέρος της οθόνης είναι ένα μέρος όπου διατηρούνται οι εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνότερα. Εκεί μπορείτε επίσης να ανοίξετε τις Προτιμήσεις συστήματος, με τις οποίες έχετε τη δυνατότητα να προσαρμόσετε το γραφείο εργασίας σας και άλλες ρυθμίσεις. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Finder για να προσπελάσετε όλα τα αρχεία και τους φακέλους σας. Η γραμμή μενού στο επάνω μέρος περιέχει χρήσιμες πληροφορίες για το Mac σας. Για να ελέγξετε την κατάσταση της ασύρματης σύνδεσής σας στο Διαδίκτυο, κάντε κλικ στο εικονίδιο Wi-Fi. Το Mac σας συνδέεται αυτόματα στο δίκτυο που επιλέξατε κατά τη διαμόρφωση. Μπορείτε επίσης να βρείτε οτιδήποτε στο Mac σας και να αναζητήσετε πληροφορίες χρησιμοποιώντας το Spotlight. Μενού «Βοήθεια» Γραμμή μενού Wi-Fi Spotlight Finder Dock Προτιμήσεις συστήματος

8 Βρείτε την εφαρμογή που θέλετε Το Mac διαθέτει υπέροχες εφαρμογές τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιείτε για να αξιοποιείτε στο έπακρο τις φωτογραφίες σας, να δημιουργείτε έγγραφα, να περιηγείστε στον Ιστό και πολλά ακόμη. Χρησιμοποιήστε το Launchpad για να βρείτε εύκολα όλες τις εφαρμογές στο Mac σας. Τακτοποιήστε τις εφαρμογές με όποιον τρόπο θέλετε και ομαδοποιήστε τις σε φακέλους. Βρείτε νέες εφαρμογές στο Mac App Store. Όταν πραγματοποιήσετε λήψη μιας εφαρμογής που σας αρέσει, αυτή εμφανίζεται στο Launchpad. Το Mac App Store σάς επιτρέπει να βλέπετε πότε υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις για τις εφαρμογές και το OS X και μπορεί επίσης να τα ενημερώνει αυτόματα. Φάκελοι Ομαδοποιήστε εφαρμογές μεταφέροντας τη μία επάνω στην άλλη. Άνοιγμα του Launchpad Κάντε κλικ στο εικονίδιο στο Dock. Περιήγηση στο Mac App Store Κάντε κλικ στο εικονίδιο στο Dock.

9 Διατηρήστε τα πάντα ενημερωμένα σε όλες τις συσκευές σας Το icloud σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στη μουσική, τις φωτογραφίες, τα ημερολόγια, τις επαφές, τα έγγραφα και άλλα πολλά από το Mac, τις συσκευές ios, ακόμη και το PC σας. Διατηρεί τα πάντα ενημερωμένα, αυτόματα. Δημιουργήστε ένα έγγραφο Pages, τραβήξτε μια φωτογραφία ή αγοράστε ένα τραγούδι με μια συσκευή και αυτό θα είναι άμεσα διαθέσιμο σε όλες τις άλλες. Με το icloud Drive, μπορείτε να αποθηκεύετε τα αρχεία σας στο icloud και να τα οργανώνετε με όποιον τρόπο θέλετε. Η Οικογενειακή κοινή χρήση κάνει εύκολη την κοινή χρήση στοιχείων που αγοράζουν μέλη της οικογένειάς σας από το itunes Store, το App Store και το ibooks Store. Το icloud σάς βοηθά στον εντοπισμό και την προστασία του Mac σας, αν το χάσετε. Για να επιλέξετε τις δυνατότητες icloud που θέλετε, επιλέξτε «Προτιμήσεις συστήματος» στο Dock και κάντε κλικ στο icloud.

10 Χρησιμοποιήστε μαζί το Mac και τις συσκευές σας ios Όταν συνδέεστε στο icloud στο Mac και τις συσκευές σας ios*, οι συσκευές αντιλαμβάνονται πότε βρίσκονται κοντά η μία στην άλλη και επιτρέπουν τη χρήση εντυπωσιακών δυνατοτήτων. Μπορείτε να πραγματοποιείτε και να λαμβάνετε κλήσεις iphone στο Mac σας, χρησιμοποιώντας το Mac ως ηχείο. Τα μηνύματα SMS που στέλνονται στο iphone εμφανίζονται στην εφαρμογή «Μηνύματα» στο Mac σας, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε όλες τις συζητήσεις. Με το Instant Hotspot, το Mac σας μπορεί να χρησιμοποιεί αυτόματα το προσωπικό hotspot στο iphone σας. Και με το Handoff, μπορείτε να ξεκινήσετε μια δραστηριότητα στο Mac σας και να συνεχίσετε από εκεί όπου σταματήσατε στη συσκευή σας ios και το αντίστροφο. Κλήσεις iphone Πραγματοποιήστε μια κλήση iphone ή στείλτε ένα μήνυμα κειμένου κάνοντας κλικ σε έναν αριθμό τηλεφώνου στο Mac σας. Handoff Όταν μια δραστηριότητα μεταβιβάζεται στο Mac σας, στο Dock εμφανίζεται ένα εικονίδιο εφαρμογής. *Απαιτείται συσκευή με ios 8. Το Mac και η συσκευή ios πρέπει να είναι συνδεδεμένα στον ίδιο λογαριασμό icloud.

11 Safari Το Safari είναι ο καλύτερος τρόπος πλοήγησης στον Ιστό από το Mac σας. Απλώς κάντε κλικ στο Έξυπνο πεδίο αναζήτησης και δείτε εικονίδια για τους αγαπημένους σας ιστότοπους, ή πληκτρολογήστε έναν όρο αναζήτησης ή μια διεύθυνση Ιστού το Safari καταλαβαίνει τη διαφορά και σας κατευθύνει στο σωστό μέρος. Μπορείτε να αποθηκεύετε σελίδες στη Λίστα ανάγνωσης για να τις διαβάζετε αργότερα, καθώς και να βλέπετε Κοινόχρηστους συνδέσμους προς σελίδες που δημοσίευσαν άτομα τα οποία ακολουθείτε στο Twitter και το LinkedIn. Η Προβολή καρτελών οργανώνει όλες τις καρτέλες σας και σας διευκολύνει να εντοπίζετε αυτήν που ψάχνετε. Πλαϊνή στήλη Οι σελιδοδείκτες, η Λίστα ανάγνωσης και οι κοινόχρηστοι σύνδεσμοί σας εμφανίζονται στην Πλαϊνή στήλη. Προβολή αγαπημένων Κάντε κλικ στο Έξυπνο πεδίο αναζήτησης για να εμφανίσετε εικονίδια για τους αγαπημένους σας ιστότοπους. Κοινή χρήση Στείλτε με ευκολία ιστοσελίδες ή μοιραστείτε τις στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης.

12 Mail Το Mail σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε όλους τους λογαριασμούς σας από μία μοναδική θυρίδα εισερχομένων, χωρίς διαφημίσεις. Λειτουργεί με δημοφιλείς υπηρεσίες , όπως τα icloud, Gmail, Yahoo Mail και AOL Mail. Με το Mail Drop, τα μεγάλα συνημμένα στέλνονται αυτόματα στο icloud. Επίσης, η Σήμανση σας επιτρέπει να συμπληρώνετε και να υπογράφετε φόρμες ή να προσθέτετε σημειώσεις σε PDF. Την πρώτη φορά που θα ανοίξετε το Mail, ο Βοηθός διαμόρφωσης σάς βοηθά να ξεκινήσετε. Μία στάση για τα Δείτε όλους τους λογαριασμούς σας στο Mail. Προβολή συζήτησης Δείτε όλα τα μηνύματα σε ένα νήμα συζήτησης. Αναζήτηση Περιορίστε γρήγορα τα αποτελέσματα αναζήτησης για να βρείτε αυτό ακριβώς που ψάχνετε.

13 Ημερολόγιο Παρακολουθήστε το πολυάσχολο πρόγραμμά σας με το Ημερολόγιο. Μπορείτε να δημιουργήσετε ξεχωριστά ημερολόγια ένα για το σπίτι, ένα για το σχολείο και ένα τρίτο για την εργασία. Δείτε όλα τα ημερολόγιά σας σε ένα παράθυρο ή επιλέξτε να βλέπετε μόνο αυτά που θέλετε. Δημιουργήστε και στείλτε προσκλήσεις για γεγονότα και μετά δείτεποιος Προσθήκη γεγονότος Κάντε διπλό κλικ σε ένα ημερολόγιο για να δημιουργήσετε ένα νέο γεγονός. απάντησε. Προσθέστε μια τοποθεσία σε ένα γεγονός και το Ημερολόγιο θα συμπεριλάβει έναν χάρτη, θα υπολογίσει τον χρόνο μετάβασης και θα εμφανίσει ακόμη και την πρόγνωση καιρού. Χρησιμοποιήστε το icloud για αυτόματη ενημέρωση των ημερολογίων σε όλες τις συσκευές σας ή για κοινή χρήση ημερολογίων με άλλους χρήστες του icloud. Επιθεωρητής γεγονότων Το Ημερολόγιο εμφανίζει την τοποθεσία των γεγονότων σε έναν χάρτη και υπολογίζει τον χρόνο μετάβασης. Προβολή ημερολογίου Επιλέξτε την προβολή που προτιμάτε: ημέρα, εβδομάδα, μήνας ή έτος.

14 Μηνύματα Απλώς πραγματοποιήστε είσοδο με το Apple ID σας για να μπορείτε να στέλνετε και να λαμβάνετε τόσο μηνύματα imessage όσο και SMS, συμπεριλαμβανομένων κειμένου, φωτογραφιών, βίντεο και πολλών ακόμη, στους φίλους σας σε Mac, ipad, iphone ή ipod touch. Με το imessage, μπορείτε ακόμη και να ξεκινήσετε μια συζήτηση σε μία συσκευή και να τη Απαντήσεις σε εξέλιξη Οι τρεις τελείες υποδεικνύουν ότι ο φίλος σας πληκτρολογεί απάντηση. συνεχίσετε σε μια άλλη συσκευή. Μπορείτε εύκολα να ξεκινήσετε και να διαχειριστείτε ομαδικές συζητήσεις, όπως να προσθέσετε έναν τίτλο και νέους συμμετέχοντες. Και αν θέλετε να μιλήσετε σε κάποιον πρόσωπο με πρόσωπο, μπορείτε να ξεκινήσετε μια βιντεοκλήση FaceTime* απευθείας από μια συνομιλία στα Μηνύματα. Διαχείριση συνομιλιών Κάντε κλικ στις «Λεπτομέρειες» για να ξεκινήσετε μια κλήση FaceTime ή για να δείτε συνημμένα από τη συνομιλία σας. Αποδεικτικά παράδοσης: Δείτε πότε παραδίδονται τα μηνύματά σας. *Απαιτεί συσκευή με ενεργοποιημένο το FaceTime και για τον καλούντα και για τον παραλήπτη. Δεν διατίθεται σε όλες τις περιοχές.

15 Χάρτες Εξερευνήστε νέους προορισμούς και λάβετε οδηγίες στο Mac σας με τους Χάρτες. Προβάλλετε τοποθεσίες χρησιμοποιώντας τυπικές ή δορυφορικές εικόνες ή χρησιμοποιήστε το Flyover για να «πετάξετε» πάνω από επιλεγμένες πόλεις με φωτορεαλιστικά γραφικά 3Δ. Μπορείτε να αναζητήσετε πληροφορίες για τοπικά σημεία Οδηγίες Οι Χάρτες παρέχουν λεπτομερείς οδηγίες, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών κίνησης. ενδιαφέροντος, όπως εστιατόρια και ξενοδοχεία. Οι Χάρτες εμφανίζουν αριθμούς τηλεφώνου, φωτογραφίες, ακόμη και κριτικές Yelp. Όταν εντοπίσετε τον προορισμό σας, οι Χάρτες παρέχουν αναλυτικές οδηγίες, τις οποίες μπορείτε να στείλετε στο iphone σας για φωνητική πλοήγηση βήμα προς βήμα. Αγαπημένα Οι αγαπημένες τοποθεσίες ωθούνται σε όλες τις συσκευές σας. Αποστολή στο iphone Στείλτε οδηγίες στο iphone σας για φωνητική πλοήγηση καθ' οδόν.

16 Spotlight Το Spotlight είναι ένας εύκολος τρόπος για να βρίσκετε οτιδήποτε στο Mac σας έγγραφα, επαφές, εφαρμογές, μηνύματα και πολλά άλλα. Ανεξάρτητα από το τι κάνετε στο Mac σας, μπορείτε να προσπελάσετε το Spotlight από το εικονίδιο μενού ή χρησιμοποιώντας τη συντόμευση πληκτρολογίου Command-Πλήκτρο διαστήματος. Απλώς ξεκινήστε να πληκτρολογείτε Αποτελέσματα Δείτε τα αποτελέσματα Spotlight στα αριστερά και πραγματοποιήστε κύλιση για να τα εξετάσετε. και το Spotlight θα σας δείχνει μια προηγμένη προεπισκόπηση των αποτελεσμάτων σας. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε το Spotlight για να αναζητάτε πληροφορίες από πηγές όπως το Wikipedia, το Bing, ειδήσεις, οι Χάρτες, ταινίες και πολλά άλλα*, καθώς και να μετατρέπετε νομισματικές τιμές και μονάδες μέτρησης. Προεπισκοπήσεις Αλληλεπιδράστε με προεπισκοπήσεις απευθείας από το Spotlight. *Δεν είναι διαθέσιμες όλες οι δυνατότητες σε όλες τις περιοχές. Εύκολη πρόσβαση Κάντε κλικ στο εικονίδιο Spotlight στη γραμμή μενού ή πατήστε τα πλήκτρα Command-Πλήκτρο διαστήματος.

17 itunes Το itunes σάς διευκολύνει να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική, ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και πολλά ακόμη στο Mac σας. Το itunes περιλαμβάνει το itunes Store, Η βιβλιοθήκη σας Προβάλλετε τη μουσική, τις ταινίες, τις τηλεοπτικές εκπομπές, τα podcast σας και πολλά ακόμη. όπου μπορείτε να βρίσκετε κλασικές ταινίες και τραγούδια ή νέα αγαπημένα. Περιλαμβάνει επίσης το itunes Radio, έναν υπέροχο τρόπο για να ανακαλύπτετε μουσική. Ραδιόφωνο itunes Απολαύστε δωρεάν ραδιοφωνικές ροές, διαμορφωμένες από κορυφαίες μουσικές επιλογές στο itunes Store. itunes Store Ανακαλύψτε και αγοράστε νέα μουσική, ταινίες και άλλα.

18 Φωτογραφίες, imovie και GarageBand Οι Φωτογραφίες, το imovie και το GarageBand σάς παρέχουν υπέροχους τρόπους για τη δημιουργία και την κοινή χρήση των φωτογραφιών, των ταινιών και της μουσικής σας. Οι Φωτογραφίες διατηρούν αυτόματα οργανωμένη τη βιβλιοθήκη σας και σας βοηθούν να δημιουργείτε υπέροχα φωτογραφικά βιβλία, κάρτες και ημερολόγια. Με τη Βιβλιοθήκη φωτογραφιών icloud, μπορείτε να διατηρείτε ολόκληρη τη συλλογή φωτογραφιών και βίντεό σας στο icloud και να έχετε πρόσβαση σε αυτά από όλες τις συσκευές σας. Το imovie σάς βοηθά να μετατρέψετε τα οικιακά σας βίντεο σε υπέροχες ταινίες και τρέιλερ χολιγουντιανού στιλ. Το GarageBand διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε για να μάθετε να παίζετε ένα όργανο, να γράψετε μουσική ή τραγούδια. Φωτογραφίες Οι φωτογραφίες οργανώνονται αυτόματα κατά ημερομηνία και τοποθεσία. Έργα Δημιουργήστε και παραγγείλετε με ευκολία εξατομικευμένα βιβλία, κάρτες και ημερολόγια. Κοινή χρήση Δημοσιεύστε τα αγαπημένα σας στο Facebook ή μοιραστείτε τα μέσω του icloud ή των Μηνυμάτων. Φωτογραφίες

19 Pages, Numbers και Keynote Δημιουργήστε πανέμορφα έγγραφα, υπολογιστικά φύλλα και παρουσιάσεις στο Mac σας. Τα πανέμορφα πρότυπα σάς προσφέρουν ένα ιδανικό σημείο εκκίνησης απλώς προσθέστε τις δικές σας λέξεις και φωτογραφίες. Η προσαρμογή στοιχείων είναι παιχνιδάκι με το θεματικό τμήμα «Μορφή». Μπορείτε ακόμη να ανοίξετε και να επεξεργαστείτε αρχεία Microsoft Office. Παράλληλα, μπορείτε γρήγορα και εύκολα να μοιραστείτε έναν σύνδεσμο προς την εργασία σας μέσω του Mail ή των Μηνυμάτων, απευθείας από τη γραμμή εργαλείων. Προσθήκη γραφικών και άλλων Δημιουργήστε έγγραφα εμπλουτισμένα με πολυμέσα με εικόνες, ταινίες, γραφήματα και πολλά άλλα. Κοινή χρήση Μοιραστείτε εύκολα έναν σύνδεσμο προς τις δημιουργίες σας μέσω του Mail ή των Μηνυμάτων. Τμήμα «Μορφή» Τα εργαλεία σας είναι ένα μόλις κλικ μακριά χάρη στο έξυπνο τμήμα «Μορφή». Σελίδες

20 Σημαντική σημείωση Πριν χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά τον υπολογιστή σας, διαβάστε αυτό το έγγραφο και τις πληροφορίες ασφάλειας στον Οδηγό σημαντικών πληροφοριών για το προϊόν. Μάθετε περισσότερα Μπορείτε να βρείτε επιπλέον πληροφορίες, να παρακολουθήσετε επιδείξεις και να μάθετε ακόμη περισσότερα για τις δυνατότητες του imac στη διεύθυνση Βοήθεια Συχνά, μπορείτε να βρίσκετε απαντήσεις στις ερωτήσεις σας, καθώς και οδηγίες και πληροφορίες αντιμετώπισης προβλημάτων, στη Βοήθεια για το Mac. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Finder, έπειτα κάντε κλικ στη «Βοήθεια» στη γραμμή μενού και μετά επιλέξτε «Βοήθεια για το Mac». Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Safari για να λάβετε βοήθεια στο Διαδίκτυο στη διεύθυνση Βοηθήματα OS X Αν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με το Mac σας, τα Βοηθήματα OS X μπορούν να σας βοηθήσουν να επαναφέρετε το λογισμικό και τα δεδομένα σας από εφεδρικό αντίγραφο Time Machine ή να επανεγκαταστήσετε το OS X και τις εφαρμογές Apple. Εάν το Mac σας ανιχνεύσει πρόβλημα, ανοίγουν αυτόματα τα Βοηθήματα OS X. Εναλλακτικά, μπορείτε να τα ανοίξετε χειροκίνητα επανεκκινώντας τον υπολογιστή σας ενώ κρατάτε πατημένα τα πλήκτρα Command και R. Υποστήριξη Το imac συνοδεύεται από τεχνική υποστήριξη 90 ημερών και εγγύηση ενός έτους για την κάλυψη επισκευών υλισμικού σε κατάστημα λιανικής της Apple ή εξουσιοδοτημένο πάροχο υπηρεσιών της Apple. Επισκεφτείτε τη διεύθυνση για τεχνική υποστήριξη για το imac. Εναλλακτικά, καλέστε τον αριθμό Δεν είναι διαθέσιμες όλες οι δυνατότητες σε όλες τις περιοχές. Εμπορικό σήμα και 2015 Apple Inc. Με επιφύλαξη κάθε δικαιώματος. Designed by Apple in California. Printed in XXXX. GR A

MacBook Pro Βασικές πληροφορίες

MacBook Pro Βασικές πληροφορίες MacBook Pro Βασικές πληροφορίες Περιεχόμενα 4 Κεφάλαιο 1: Καλώς ορίσατε 4 Πείτε «γεια» στο MacBook Pro 5 Κεφάλαιο 2: Το MacBook Pro με μια ματιά 5 Γρήγορη ξενάγηση 6 Περιεχόμενα 7 Επιφάνεια αφής 8 Πληκτρολόγιο

Διαβάστε περισσότερα

Google Apps για το Office 365 για επιχειρήσεις

Google Apps για το Office 365 για επιχειρήσεις Google Apps για το Office 365 για επιχειρήσεις Πραγματοποίηση της μετάβασης Το Office 365 για επιχειρήσεις έχει διαφορετική εμφάνιση από το Google Apps. Για το λόγο αυτό, όταν συνδεθείτε, θα δείτε αυτήν

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart

Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart Προφυλάξεις ασφαλείας Πριν ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας, διαβάστε προσεκτικά αυτές τις προφυλάξεις ασφαλείας. Διαβάστε τον οδηγό "Πληροφορίες ασφαλείας"

Διαβάστε περισσότερα

Δομή. 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση. 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB. 9 Είσοδος Κάρτας SD. 6 Μπροστινή κάμερα

Δομή. 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση. 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB. 9 Είσοδος Κάρτας SD. 6 Μπροστινή κάμερα Γρήγορος Οδηγός, Δομή 1 2 3 4 5 6 7 7 8 6 10 11 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB 9 Είσοδος Κάρτας SD 4 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 10 Πίσω κάμερα 5

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή & Αφαίρεση κάρτας microsιμ

Εισαγωγή & Αφαίρεση κάρτας microsιμ Γρήγορος Οδηγός ομή 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 1 Reset 2 Θήρα Micro USB 3 Προστατευτιό κάλυμμα καρτών 4 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 5 Ακουστικό 6 Μπροστινή κάμερα 7 Πίσω Κάμερα 8 Φλας 13 14 9 Πλήκτρα αυξομείωσης

Διαβάστε περισσότερα

Συγχαρητήρια, εσείς και το MacBook Air σας είστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο.

Συγχαρητήρια, εσείς και το MacBook Air σας είστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο. Συγχαρητήρια, εσείς και το MacBook Air σας είστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο. Γνωρίστε το MacBook Air. www.apple.com/macbookair Ενσωματωμένη κάμερα FaceTime Πραγματοποιήστε βιντεοκλήσεις στα πιο πρόσφατα

Διαβάστε περισσότερα

ομή οθόνη 3 Αισθητήρας εγγύτητας 2 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 9 Φλας 4 Μπροστινή κάμερα 10 Κάμερα 5 Πλήκτρο ενεργοποίησης/κλειδώματος 11 Ηχείο 6 Menu

ομή οθόνη 3 Αισθητήρας εγγύτητας 2 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 9 Φλας 4 Μπροστινή κάμερα 10 Κάμερα 5 Πλήκτρο ενεργοποίησης/κλειδώματος 11 Ηχείο 6 Menu Γρήγορος Οδηγός, ομή 1 2 3 4 5 9 10 6 7 8 11 12 13 1 Πλήκτρο αυξομείωσης έντασης ήχου 8 Επιστροφή στην προηγούμενη 2 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm οθόνη 3 Αισθητήρας εγγύτητας 9 Φλας 4 Μπροστινή κάμερα 10 Κάμερα

Διαβάστε περισσότερα

Αρχίστε εδώ BlackBerry Torch 9800 Smartphone

Αρχίστε εδώ BlackBerry Torch 9800 Smartphone Καλωσήρθατε στο BlackBerry! Γνωρίστε το νέο σας smartphone BlackBerry Torch 9800. Εξερεύνηση πλήκτρων 2010 Research In Motion Limited. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Τα BlackBerry, RIM, Research In Motion,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ WEBCAM STATION EVOLUTION

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ WEBCAM STATION EVOLUTION ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ WEBCAM STATION EVOLUTION ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Κάνοντας κλικ σε έναν τίτλο σε αυτόν τον πίνακα περιεχομένων, θα εμφανιστεί η αντίστοιχη παράγραφος 1. 2. 3. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 3 ΡΥΘΜΙΣΗ ΗΧΟΥ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ 4 ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ Σημειώσεις και ειδοποιήσεις ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ΣΗΜΕΙΩΣΗ υποδεικνύει σημαντικές πληροφορίες που σας βοηθούν να χρησιμοποιείτε καλύτερα τον υπολογιστή σας. ΠΡΟΣΟΧΗ:

Διαβάστε περισσότερα

Συγχαρητήρια, εσείς και το MacBook Pro είστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο.

Συγχαρητήρια, εσείς και το MacBook Pro είστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο. Συγχαρητήρια, εσείς και το MacBook Pro είστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο. Καλώς ορίσατε στο MacBook Pro σας. www.apple.com/gr/macbookpro Ενσωματωμένη κάμερα HD FaceTime Πραγματοποιήστε βιντεοκλήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL

Γρήγορη έναρξη. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL Γρήγορη έναρξη Model: 5800d-1 Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL Πλήκτρα και µέρη 9 ευτερεύουσα κάµερα 10 Πλήκτρο Έντασης/Ζουµ 11 Πλήκτρο πολυµέσων 12 ιακόπτης κλειδώµατος οθόνης και πλήκτρων

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινώντας NSZ-GS7. Network Media Player. Οι εικόνες επί της οθόνης, οι λειτουργίες και οι προδιαγραφές μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Ξεκινώντας NSZ-GS7. Network Media Player. Οι εικόνες επί της οθόνης, οι λειτουργίες και οι προδιαγραφές μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Ξεκινώντας EL Network Media Player NSZ-GS7 Οι εικόνες επί της οθόνης, οι λειτουργίες και οι προδιαγραφές μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Ξεκινώντας: ON/STANDBY Ενεργοποιεί ή απενεργοποιεί τη συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

Συγχαρητήρια, εσείς και το MacBook Pro είστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο.

Συγχαρητήρια, εσείς και το MacBook Pro είστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο. Συγχαρητήρια, εσείς και το MacBook Pro είστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο. Καλώς ορίσατε στο MacBook Pro σας. www.apple.com/gr/macbookpro Ενσωματωμένη κάμερα HD FaceTime Πραγματοποιήστε βιντεοκλήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Wi-Fi R209-Z

Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Wi-Fi R209-Z Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Wi-Fi R209-Z Καλώς ήρθατε στον κόσμο των κινητών επικοινωνιών 1 Καλώς ήρθατε 2 Επισκόπηση συσκευής 3 Γρήγορο ξεκίνημα 5 Εφαρμογή Mobile Wi-Fi Web 6 Επισκόπηση εφαρμογής

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Wi-Fi R207

Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Wi-Fi R207 Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Wi-Fi R207 Καλώς ήρθατε στον κόσμο των κινητών επικοινωνιών 1 Καλώς ήρθατε 2 Επισκόπηση συσκευής 3 Γρήγορο ξεκίνημα 5 Εφαρμογή Mobile Wi-Fi Web 6 Επισκόπηση εφαρμογής

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Wi-Fi R216-Z

Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Wi-Fi R216-Z Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Wi-Fi R216-Z Καλώς ήρθατε στον κόσμο των κινητών επικοινωνιών 1 Καλώς ήρθατε 2 Επισκόπηση συσκευής 3 Γρήγορο ξεκίνημα 5 Εφαρμογή Mobile Wi-Fi Web 6 Επισκόπηση εφαρμογής

Διαβάστε περισσότερα

Ο Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Ο Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Ο Οδηγός γρήγορης εκκίνησης του Microsoft OneNote 2013 έχει διαφορετική εμφάνιση από προηγούμενες εκδόσεις. Γι αυτό το λόγο, δημιουργήσαμε αυτόν τον οδηγό για να ελαχιστοποιήσουμε την καμπύλη εκμάθησης.

Διαβάστε περισσότερα

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR.

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Έναρξη χρήσης Υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον σειριακό αριθμό στην ετικέτα του προϊόντος και χρησιμοποιήστε τον για να δηλώσετε

Διαβάστε περισσότερα

Samsung PC Studio 3.0 Οδηγός χρήστη

Samsung PC Studio 3.0 Οδηγός χρήστη Samsung PC Studio 3.0 Οδηγός χρήστη Πνευματικά Δικαιώματα 2005 Samsung Electronics Co., Ltd. Περιεχόμενα 1. Samsung PC Studio...4 1.1. Απαιτήσεις συστήματος...4 1.2. Χαρακτηριστικά του PC Studio...4 2.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης. Smart TV box

Οδηγός χρήσης. Smart TV box Smart TV box CPU: Τετραπύρηνη έως 1.6 GHz RAM: 2 GB, ROM: 8 GB μνήμη flash Android Jelly Bean 4.2 OS Wi-Fi 802.11b/g/n + LAN RJ45 Τηλεχειριστήριο υπερύθρων Υποστήριξη για κάρτα microsdhc Google Play Υποστήριξη

Διαβάστε περισσότερα

Boot Camp Οδηγός εγκατάστασης και διαμόρφωσης

Boot Camp Οδηγός εγκατάστασης και διαμόρφωσης Boot Camp Οδηγός εγκατάστασης και διαμόρφωσης Περιεχόμενα 3 Εισαγωγή 4 Επισκόπηση εγκατάστασης 4 Βήμα 1: Έλεγχος για ενημερώσεις 4 Βήμα 2: Προετοιμασία του Mac για τα Windows 4 Βήμα 3: Εγκατάσταση των

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομη περιγραφή 5. Για να ξεκινήσετε 6. Οι οθόνες του προγράμματος 8. Εγκατάσταση προγράμματος 6 Δημιουργία κωδικών χρήστη 7

Σύντομη περιγραφή 5. Για να ξεκινήσετε 6. Οι οθόνες του προγράμματος 8. Εγκατάσταση προγράμματος 6 Δημιουργία κωδικών χρήστη 7 Σύντομη περιγραφή 5 Για να ξεκινήσετε 6 Εγκατάσταση προγράμματος 6 Δημιουργία κωδικών χρήστη 7 Οι οθόνες του προγράμματος 8 Αρχική οθόνη 8 Στοιχεία ασθενή 9 Εργασίες - Ραντεβού 10 Εικόνες 11 Ημερολόγιο

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή 6. Δημιουργία λογαριασμού 13. Εγκατάσταση και λειτουργία του Skype 28. Βασικές λειτουργίες 32. Επιλογές συνομιλίας 48

Εισαγωγή 6. Δημιουργία λογαριασμού 13. Εγκατάσταση και λειτουργία του Skype 28. Βασικές λειτουργίες 32. Επιλογές συνομιλίας 48 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Εισαγωγή 6 Δημιουργία λογαριασμού 13 Εγκατάσταση και λειτουργία του Skype 28 Βασικές λειτουργίες 32 Επιλογές συνομιλίας 48 Γενικές ρυθμίσεις Skype 64 Το Skype σε φορητές συσκευές 78 Εγγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Gmail: Η προσέγγιση της Google στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Gmail: Η προσέγγιση της Google στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Gmail: Η προσέγγιση της Google στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (Από την ομάδα εργασίας του Gmail) Το Gmail κάνει το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο εύκολο και αποτελεσματικό.. Οι 10 κυριότεροι λόγοι για να χρησιμοποιήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Movie Maker (Δημιουργία βίντεο)

Movie Maker (Δημιουργία βίντεο) Movie Maker (Δημιουργία βίντεο) - Με πόσους τρόπους μπορούμε να διηγηθούμε μια ιστορία; - Μπορούμε να την πούμε ο ένας στον άλλο. - Μπορούμε να την γράψουμε. - Μπορούμε να τη ζωγραφίσουμε κομμάτι-κομμάτι.

Διαβάστε περισσότερα

MΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΛΩΔΙΟ USB

MΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΛΩΔΙΟ USB ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Περιεχόμενα πακέτου Ξεκινώντας Περιγραφή συσκευής Εισαγωγή κάρτας SIM & MicroSD Συνδέσεις 3G και Wi-Fi Το περιβάλλον Android Εργασία με το Android Επίλυση προβλημάτων για περισσότερες

Διαβάστε περισσότερα

BlackBerry Internet Service. Οδηγός χρήστη

BlackBerry Internet Service. Οδηγός χρήστη BlackBerry Internet Service Οδηγός χρήστη Δημοσίευση: 2014-01-08 SWD-20140108171026083 Περιεχόμενα 1 Γρήγορα αποτελέσματα... 7 Πληροφορίες για τα σχέδια υπηρεσίας ανταλλαγής μηνυμάτων της υπηρεσίας BlackBerry

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8

Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8 Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8 Τα Windows 8.1 και τα Windows RT 8.1 είναι βασισμένα στα Windows 8 και στα Windows RT, για να σας προσφέρουν βελτιώσεις στην εξατομίκευση, την αναζήτηση, τις εφαρμογές,

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή 6 Gmail 8. Υαhoo! Mail 58. Δημιουργία λογαριασμού 58 Αλλαγή κωδικού 68 Επισύναψη αρχείων 69 Φίλτρα 71

Εισαγωγή 6 Gmail 8. Υαhoo! Mail 58. Δημιουργία λογαριασμού 58 Αλλαγή κωδικού 68 Επισύναψη αρχείων 69 Φίλτρα 71 περιεχόμενα Εισαγωγή 6 Gmail 8 Δημιουργία λογαριασμού 8 Δημιουργία επαφών 16 Αποστολή e-mail 24 Aπάντηση και προώθηση 30 Ρυθμίσεις Gmail 32 Ετικέτες 35 Φίλτρα e-mail 47 Πρόσβαση στο Gmail από Outlook 51

Διαβάστε περισσότερα

BlackBerry Desktop Software. Έκδοση: 7.1. Οδηγός χρήσης

BlackBerry Desktop Software. Έκδοση: 7.1. Οδηγός χρήσης BlackBerry Desktop Software Έκδοση: 7.1 Οδηγός χρήσης Δημοσίευση: 2012-06-05 SWD-20120605130440069 Περιεχόμενα Βασικά στοιχεία... 7 Πληροφορίες σχετικά με το BlackBerry Desktop Software... 7 Ρύθμιση του

Διαβάστε περισσότερα

iphone Οδηγός Χρήσης Για λογισμικό ios 5.1

iphone Οδηγός Χρήσης Για λογισμικό ios 5.1 iphone Οδηγός Χρήσης Για λογισμικό ios 5.1 Περιεχόμενα 9 Κεφάλαιο 1: Το iphone με μια ματιά 9 Το iphone συνοπτικά 9 Αξεσουάρ 10 Κουμπιά 13 Εικονίδια κατάστασης 15 Κεφάλαιο 2: Έναρξη 15 Εμφάνιση αυτού του

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Έναρξης. Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352

Εγχειρίδιο Έναρξης. Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352 Εγχειρίδιο Έναρξης Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352 Καλώς ήρθατε στον κόσμο των κινητών επικοινωνιών 1 Καλώς ήρθατε 1 Απαιτήσεις συστήματος 2 Γενική επισκόπηση συσκευής 3 Γρήγορο ξεκίνημα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Χρήστη. Καλώς ήλθατε στο Ηλεκτρονικό Περιβάλλον Μάθησης. http://elearning.kekdiastasi.edu.gr/

Οδηγός Χρήστη. Καλώς ήλθατε στο Ηλεκτρονικό Περιβάλλον Μάθησης. http://elearning.kekdiastasi.edu.gr/ Οδηγός Χρήστη Καλώς ήλθατε στο Ηλεκτρονικό Περιβάλλον Μάθησης http://elearning.kekdiastasi.edu.gr/ Περιεχόµενα 1. ΕΙΣΟ ΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 3 2. ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΑΣ 6 3. ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ 9 4. ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ipad Οδηγός Χρήσης Για λογισμικό ios 4.3

ipad Οδηγός Χρήσης Για λογισμικό ios 4.3 ipad Οδηγός Χρήσης Για λογισμικό ios 4.3 Περιεχόμενα 9 Κεφάλαιο 1: Με μια ματιά 9 Επισκόπηση 10 Κουμπιά 12 Υποδοχή κάρτας micro-sim 13 Οθόνη Αφετηρίας 18 Οθόνη Multi-Touch 20 Πληκτρολόγιο στην οθόνη 27

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτικός οδηγός της ενημέρωσης των Windows 8.1

Αναλυτικός οδηγός της ενημέρωσης των Windows 8.1 Αναλυτικός οδηγός της ενημέρωσης των Windows 8.1 Εγκατάσταση και ενημέρωση των Windows 8.1 Ενημερώστε το BIOS, εφαρμογές, προγράμματα οδήγησης και εκτελέστε το Windows Update Επιλέξτε τον τύπο εγκατάστασης

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακή Εκπαιδευτική Πλατφόρμα, Διαδραστικά Βιβλία και Αποθετήριο Μαθησιακών Αντικειμένων

Ψηφιακή Εκπαιδευτική Πλατφόρμα, Διαδραστικά Βιβλία και Αποθετήριο Μαθησιακών Αντικειμένων Ψηφιακή Εκπαιδευτική Πλατφόρμα, Διαδραστικά Βιβλία και Αποθετήριο Μαθησιακών Αντικειμένων ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΦΩΤΟΔΕΝΤΡΟ Για να αναζητήσετε Μαθησιακά Αντικείμενα στο Φωτόδεντρο χρησιμοποιείστε το πεδίο εισαγωγής

Διαβάστε περισσότερα

Smart TV stick D2. GR Εγχειρίδιο χρήστη. Android HDMI SmartTV dongle

Smart TV stick D2. GR Εγχειρίδιο χρήστη. Android HDMI SmartTV dongle Smart TV stick D2 Android HDMI SmartTV dongle Διπύρηνο έως 1.6 GHz - RAM: 1 GB, ROM: 4 GB - Android JellyBean 4.2 - WiFi 802.11 b/g/n - Υποστήριξη για κάρτα microsdhc - Google Play - Υποστήριξη ασύρματου

Διαβάστε περισσότερα

Marmitek UltraViewPro 1

Marmitek UltraViewPro 1 IP CAMERA SERIES IP Eye Anywhere 10 11 20 21 470 IP RoboCam 10 11 21 541 641 ULTRAVIEW PRO ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1..1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ....1 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2.. 2 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 2 ΚΕΦΑΛΑΙΟ......3 ΧΡΗΣΗ MARMITEK Ultraview

Διαβάστε περισσότερα

Καλώς ορίσατε. Παρακολουθείτε Apple TV.

Καλώς ορίσατε. Παρακολουθείτε Apple TV. Καλώς ορίσατε. Παρακολουθείτε Apple TV. Ο παρών οδηγός περιέχει όλες τις πληροφορίες που θα χρειαστείτε για τη διαμόρφωση και την έναρξη χρήσης του Apple TV. Περιεχόμενα Κεφάλαιο 1: Συνδεθείτε. 7 Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή Επαφών από την κάρτα SIM

Εισαγωγή Επαφών από την κάρτα SIM 1 Εισαγωγή Επαφών από την κάρτα SIM 1. Πατήστε το Πλήκτρο Κεντρικής Σελίδας > > Επαφές. 2. Πατήστε το Πλήκτρο Μενού > Εισαγωγή / Εξαγωγή > Εισαγωγή από κάρτα SIM. Η συσκευή σας ZTE-RACER θα διαβάσει αυτόματα

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Έναρξης Vodafone Mobile Broadband USB Stick. Σχεδιάστηκε για τη Vodafone

Εγχειρίδιο Έναρξης Vodafone Mobile Broadband USB Stick. Σχεδιάστηκε για τη Vodafone Εγχειρίδιο Έναρξης Vodafone Mobile Broadband USB Stick Σχεδιάστηκε για τη Vodafone Καλώς ήρθατε στον κόσμο των κινητών επικοινωνιών 1 2 3 4 5 Καλώς ήρθατε Εγκατάσταση του USB Stick Εκκίνηση εφαρμογής Σύνδεση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ JustAlert SPOTIT. Οδηγίες για την εγκατάσταση της εφαρμογής στο κινητό σας

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ JustAlert SPOTIT. Οδηγίες για την εγκατάσταση της εφαρμογής στο κινητό σας ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ JustAlert SPOTIT Συγχαρητήρια για την επιλογή σας να προμηθευτείτε την υπηρεσία JustAlert SPOTIT Μετά την ενεργοποίηση της υπηρεσίας, θα έχετε δωρεάν πρόσβαση στην προσωπική σας σελίδα

Διαβάστε περισσότερα

support@displaynote.com +44-2890-730-482

support@displaynote.com +44-2890-730-482 Οδηγίες χρήσης Περιεχόμενα Ρύθμιση... 3 Λήψη του λογισμικού... 3 Εγκατάσταση του λογισμικού... 3 Λήψη της εφαρμογής... 4 Ρύθμιση της σύνδεσης... 5 Χρήση του DisplayNote... 6 Δημιουργία λογαριασμού DisplayNote...

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia Asha 503

Οδηγός χρήσης Nokia Asha 503 Οδηγός χρήσης Nokia Asha 503 Τεύχος 1.0 EL Οδηγός χρήσης Nokia Asha 503 Περιεχόμενα Ασφάλεια 4 Έναρξη χρήσης 6 Πλήκτρα και μέρη 6 Τοποθέτηση κάρτας SIM, μπαταρίας και κάρτας μνήμης 6 Φόρτιση της μπαταρίας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Connection Manager

Οδηγός χρήσης Connection Manager Οδηγός χρήσης Connection Manager Τεύχος 1.0 2 Περιεχόμενα Σχετικά με την εφαρμογή διαχείρισης συνδέσεων 3 Ξεκινώντας 3 Άνοιγμα της εφαρμογής διαχείρισης συνδέσεων 3 Προβολή της τρέχουσας κατάστασης σύνδεσης

Διαβάστε περισσότερα

Stellarium Εγχειρίδιο Οδηγιών

Stellarium Εγχειρίδιο Οδηγιών Προϋποθέσεις συστήματος: Windows (XP, Vista, 7) με DirectX 9.x και τελευταίες ServicePack ή MacOS X 10.3.x (ή υψηλότερη), κάρτα γραφικών 3D με υποστήριξη OpenGL, ελάχ. 512 MB RAM, 1 GB διαθέσιμος χώρος

Διαβάστε περισσότερα

BlackBerry Bold 9000 Smartphone Έκδοση: 5.0 Οδηγός χρήσης

BlackBerry Bold 9000 Smartphone Έκδοση: 5.0 Οδηγός χρήσης BlackBerry Bold 9000 Smartphone Έκδοση: 5.0 Οδηγός χρήσης Για να βρείτε την τελευταία έκδοση των οδηγών χρήσης, επισκεφτείτε την τοποθεσία www.blackberry.com/docs/smartphones. SWDT643442-643442-0816084345-019

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Περιβάλλον ηλεκτρονικού υπολογιστή...9 Επιφάνεια εργασίας...12 Διαχείριση αρχείων...15 Ιοί Η/Υ...21 Διαχείριση εκτυπώσεων...

Περιεχόμενα. Περιβάλλον ηλεκτρονικού υπολογιστή...9 Επιφάνεια εργασίας...12 Διαχείριση αρχείων...15 Ιοί Η/Υ...21 Διαχείριση εκτυπώσεων... Περιεχόμενα Περιβάλλον ηλεκτρονικού υπολογιστή...9 Επιφάνεια εργασίας...12 Διαχείριση αρχείων...15 Ιοί Η/Υ...21 Διαχείριση εκτυπώσεων...22 Περιβάλλον ηλεκτρονικού υπολογιστή...23 Επιφάνεια εργασίας...26

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Broadband USB Stick Κ4607-Ζ. Σχεδιάστηκε από τη Vodafone

Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Broadband USB Stick Κ4607-Ζ. Σχεδιάστηκε από τη Vodafone Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Broadband USB Stick Κ4607-Ζ Σχεδιάστηκε από τη Vodafone Καλώς ήρθατε στον κόσμο των κινητών επικοινωνιών 1 Καλώς ήρθατε 2 Εγκατάσταση του USB Stick 4 Windows 7, Windows

Διαβάστε περισσότερα

iphone Οδηγός χρήσης Για λογισμικό ios 4.2 και 4.3

iphone Οδηγός χρήσης Για λογισμικό ios 4.2 και 4.3 iphone Οδηγός χρήσης Για λογισμικό ios 4.2 και 4.3 Περιεχόμενα 9 Κεφάλαιο 1: Το iphone με μια ματιά 9 Πληροφορίες για τον παρόντα οδηγό 9 Σύνοψη του iphone 11 Κουμπιά 14 iphone Εφαρμογές 18 Εικονίδια κατάστασης

Διαβάστε περισσότερα

4η ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ (WORD & ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ)

4η ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ (WORD & ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ) 4η ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ (WORD & ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ) ΠΡΟΟΙΜΙΟ 4 η Ενότητα Στην 4 η Ενότητα ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ (WORD & ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ) έχουμε δημιουργήσει

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήστη. Smart 4

Εγχειρίδιο χρήστη. Smart 4 Εγχειρίδιο χρήστη Smart 4 1. Το κινητό σας 1 1.1 Αφαίρεση του πίσω καλύμματος 1 1.2 Φόρτιση της μπαταρίας 2 1.3 Κάρτα SIM και κάρτα microsd 3 1.4 Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση, επανεκκίνηση και λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

ETB8646 TABLET 8 ANDROID 4.4. Οδηγίες χρήσης

ETB8646 TABLET 8 ANDROID 4.4. Οδηγίες χρήσης ETB8646 TABLET 8 ANDROID 4.4 Οδηγίες χρήσης 1 Περιεχόμενα Καλώς ορίσατε... 3 Σημαντικές υποδείξεις... 3 Πλήκτρα και λειτουργίες... 4 Ι. Ξεκίνημα... 5 1.1 Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση... 5 1.1.1 Ενεργοποίηση...

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Xperia SmartTags NT1/NT2

Οδηγός χρήστη. Xperia SmartTags NT1/NT2 Οδηγός χρήστη Xperia SmartTags NT1/NT2 Περιεχόμενα Εισαγωγή...3 Οδηγός έναρξης...4 Ενεργοποίηση της λειτουργίας NFC...4 Περιοχή εντοπισμού NFC...4 Χρήση του Smart Connect για τη διαχείριση των ετικετών

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήστη Vodafone Smart 4G

Εγχειρίδιο χρήστη Vodafone Smart 4G Εγχειρίδιο χρήστη Vodafone Smart 4G 1. Το κινητό σας 1 1.1 Αφαίρεση του πίσω καλύμματος 1 1.2 Φόρτιση της μπαταρίας 2 1.3 Κάρτα SIM και κάρτα microsd 3 1.4 Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση και Λειτουργία σε

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση του εκτυπωτή από το CD λογισμικού και τεκμηρίωσης

Εγκατάσταση του εκτυπωτή από το CD λογισμικού και τεκμηρίωσης Σελίδα 1 από 6 Οδηγός σύνδεσης Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα Μπορείτε να εγκαταστήσετε το λογισμικό του εκτυπωτή χρησιμοποιώντας το CD λογισμικού στα ακόλουθα λειτουργικά συστήματα: Windows 8.1

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμογές Beltone. εγχειρίδιο χρήστη

Εφαρμογές Beltone. εγχειρίδιο χρήστη Εφαρμογές Beltone εγχειρίδιο χρήστη Εισαγωγή Συγχαρητήρια για τη λήψη της εφαρμογής σας Beltone. Οι εφαρμογές Beltone έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να ενισχύσουν την ακουστική εμπειρία σας και να σας επιτρέψουν

Διαβάστε περισσότερα

BlackBerry Z10 Smartphone. Έκδοση: 10.0.0. Οδηγός χρήσης

BlackBerry Z10 Smartphone. Έκδοση: 10.0.0. Οδηγός χρήσης BlackBerry Z10 Smartphone Έκδοση: 10.0.0 Οδηγός χρήσης Δημοσίευση: 2013-03-22 SWD-20130322143722773 Περιεχόμενα Καλωσορίσατε... 7 BlackBerry 10: νέες εφαρμογές και δυνατότητες... 8 Πρώτα βήματα... 12 Ρύθμιση

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινώντας. 9247677, Τεύχος 2 ΕL. Nokia N73-1

Ξεκινώντας. 9247677, Τεύχος 2 ΕL. Nokia N73-1 Ξεκινώντας 9247677, Τεύχος 2 ΕL Nokia N73-1 Πλήκτρα και τμήματα (μπροστά και πλάι) Αριθμός μοντέλου: Nokia N73-1 Στο εξής θα αναφέρεται ως Nokia N73. 1 Αισθητήρας φωτός 2 Δευτερεύουσα κάμερα με χαμηλότερη

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Εγκατάστασης και Χρήσης Εκπαιδευτικής Εφαρμογής

Εγχειρίδιο Εγκατάστασης και Χρήσης Εκπαιδευτικής Εφαρμογής Εγχειρίδιο Εγκατάστασης και Χρήσης Εκπαιδευτικής Εφαρμογής Εγχειρίδιο Εγκατάστασης και Χρήσης Πίνακας Περιεχομένων. Πριν την εγκατάσταση... 3. Ελάχιστες απαιτήσεις σε εξοπλισμό... 3 2. Εγκατάσταση... 4

Διαβάστε περισσότερα

Βασικές οδηγίες ασύρματης δικτύωσης

Βασικές οδηγίες ασύρματης δικτύωσης Βασικές οδηγίες ασύρματης δικτύωσης Το εγχειρίδιο αυτό σας βοηθά να εγκαταστήσετε μια ασύρματη σύνδεση μεταξύ του εκτυπωτή και των υπολογιστών σας. Ανατρέξτε στον "Οδηγό Δικτύωσης" στις ηλεκτρονικές Οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο εκπαιδευτή

Εγχειρίδιο εκπαιδευτή Εγχειρίδιο εκπαιδευτή Καλώς ήλθατε στο Ηλεκτρονικό Περιβάλλον Μάθησης http://elearning.kekdiastasi.edu.gr/ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. Εισαγωγή... 3 2. Τι είναι η Πλατφόρµα Τηλεκατάρτισης... 4 3. Απαραίτητος

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi AC750. Μοντέλο EX3700

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi AC750. Μοντέλο EX3700 Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi AC750 Μοντέλο EX3700 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Καλώς ορίσατε. Παρακολουθείτε Apple TV.

Καλώς ορίσατε. Παρακολουθείτε Apple TV. Καλώς ορίσατε. Παρακολουθείτε Apple TV. Ο παρών οδηγός περιέχει όλες τις πληροφορίες που θα χρειαστείτε για τη διαμόρφωση και την έναρξη χρήσης του Apple TV. Περιεχόμενα Κεφάλαιο 1: Συνδεθείτε. 8 Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης. (Για Windows και MAC) Ασύρματη κάμερα IP HD περιστροφής / κλισης για εσωτερικούς χώρους v3.14

Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης. (Για Windows και MAC) Ασύρματη κάμερα IP HD περιστροφής / κλισης για εσωτερικούς χώρους v3.14 Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης (Για Windows και MAC) Ασύρματη κάμερα IP HD περιστροφής / κλισης για εσωτερικούς χώρους v3.14 Περιεχόμενα συσκευασίας 1 Εισαγωγή στο υλικό Εξωτερική περιγραφή ΔΙΑΦΟΡΕΣ Μοντέλο

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήστη. Smart 4 turbo

Εγχειρίδιο χρήστη. Smart 4 turbo Εγχειρίδιο χρήστη Smart 4 turbo Ορισμένες υπηρεσίες και εφαρμογές μπορεί να μην είναι διαθέσιμες σε όλες τις χώρες. Για λεπτομέρειες, ρωτήστε στο κατάστημα. Η ονομασία Android είναι εμπορικό σήμα της Google

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Χρήσης : Εφαρμογή Vodafone Mobile Broadband

Οδηγός Χρήσης : Εφαρμογή Vodafone Mobile Broadband : Εφαρμογή Vodafone Mobile Broadband Καλώς ήρθατε Στη νέα εφαρμογή διαχείρισης της υπηρεσίας Vodafone Mobile Broadband! Η νέα εφαρμογή διαχείρισης της υπηρεσίας Vodafone Mobile Broadband αποτελεί το κεντρικό

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Έναρξης Vodafone Mobile Broadband USB Stick. Σχεδιάστηκε για τη Vodafone

Εγχειρίδιο Έναρξης Vodafone Mobile Broadband USB Stick. Σχεδιάστηκε για τη Vodafone Εγχειρίδιο Έναρξης Vodafone Mobile Broadband USB Stick Σχεδιάστηκε για τη Vodafone Καλωσορίσατε στον κόσμο των κινητών επικοινωνιών 1 Καλώς ήρθατε 2 Ρύθμιση του USB Stick 3 Εκκίνηση λογισμικού 4 Γενική

Διαβάστε περισσότερα

Το βιβλίο διευθύνσεων των Windows

Το βιβλίο διευθύνσεων των Windows Το βιβλίο διευθύνσεων των Windows Αν στέλνουμε email συχνά σε κάποιους, τότε για να μην πληκτρολογούμε τις διευθύνσεις τους κάθε φορά, τις αποθηκεύουμε στο Βιβλίο Διευθύνσεων. Έτσι όταν θα θέλουμε να τους

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΥ. Υλοποίηση ψηφιακού κέντρου ενημέρωσης επισκεπτών Δήμος Σάμου Εγχειρίδιο Χρήσης - Παρουσίαση Portal

ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΥ. Υλοποίηση ψηφιακού κέντρου ενημέρωσης επισκεπτών Δήμος Σάμου Εγχειρίδιο Χρήσης - Παρουσίαση Portal ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΥ Υλοποίηση ψηφιακού κέντρου ενημέρωσης επισκεπτών Δήμος Σάμου Εγχειρίδιο Χρήσης - Παρουσίαση Portal ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΔΟΤΕΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑ DOTSOFT Α.Ε. ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΑΡΑΔΟΤΕΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Π.2.4.3 ΑΡΙΘΜΟΣ ΈΚΔΟΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

BlackBerry Q10 Smartphone. Έκδοση: 10.1. Οδηγός χρήστη

BlackBerry Q10 Smartphone. Έκδοση: 10.1. Οδηγός χρήστη BlackBerry Q10 Smartphone Έκδοση: 10.1 Οδηγός χρήστη Δημοσίευση: 2013-05-10 SWD-20130510082922261 Περιεχόμενα Καλωσορίσατε... 8 BlackBerry 10: νέες εφαρμογές και δυνατότητες... 9 Πρώτα βήματα... 13 Τοποθέτηση

Διαβάστε περισσότερα

EVOLVEO StrongPhone WiFi

EVOLVEO StrongPhone WiFi EVOLVEO StrongPhone WiFi Πίνακας Περιεχομένων 1. Τεχνικές προδιαγραφές 2. Έναρξη 3. Ενεργοποίηση 4. Επιλογές και ρυθμίσεις 5. Μηνύματα 1. Τεχνικές προδιαγραφές μεγάλη έγχρωμη οθόνη 2.4 ανάλυση οθόνης 240

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης του PowerSuite

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης του PowerSuite Το PowerSuite είναι η ολοκληρωμένη λύση απόδοσης για τον υπολογιστή σας. Ενσωματώνοντας το RegistryBooster, το DriverScanner και το SpeedUpMyPC σε ένα ενιαίο περιβάλλον εργασίας σάρωσης, το PowerSuite

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΛΕΒΑΔΕΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΦΙΛΟΙ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ» Κατερίνα Κεράστα 2015 Α. Webmail: Gmail

ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΛΕΒΑΔΕΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΦΙΛΟΙ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ» Κατερίνα Κεράστα 2015 Α. Webmail: Gmail ΛΕΒΑΔΕΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΦΙΛΟΙ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ» Κατερίνα Κεράστα 2015 Α Webmail: Gmail Email: Τι είναι ; Email: Βασικές γνώσεις Webmail: Τι είναι ; Gmail Χαρακτηριστικά Gmail Οριζόντιο βασικό μενού επιλογών

Διαβάστε περισσότερα

Αντί προλόγου. 1. Τι είναι το Twitter;

Αντί προλόγου. 1. Τι είναι το Twitter; Περιεχόµενα Αντί προλόγου...7 Πώς να χρησιµοποιήσετε το βιβλίο...13 Κεφάλαιο 1: Πώς δηµιουργώ τον λογαριασµό µου στο Twitter;...15 Κεφάλαιο 2: Πώς µπορώ να συνδεθώ και να αποσυνδεθώ από το Twitter;...37

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμογή Ηλεκτρονικής Υποβολής Δηλώσεων Ε9. Οδηγίες Χρήσης

Εφαρμογή Ηλεκτρονικής Υποβολής Δηλώσεων Ε9. Οδηγίες Χρήσης Εφαρμογή Ηλεκτρονικής Υποβολής Δηλώσεων Ε9 Οδηγίες Χρήσης Πίνακας Περιεχομένων 1. Αρχική οθόνη... 3 2. Αρχική Οθόνη Πιστοποιημένου Χρήστη... 4 2.1. Οριστικοποίηση της Περιουσιακής Εικόνας... 5 2.2. Καρτέλες

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Vodafone 858 Smart

Οδηγός χρήσης Vodafone 858 Smart Οδηγός χρήσης Vodafone 858 Smart Περιεχόμενα 1 Προφυλάξεις ασφαλείας...1 1.1 Νομική σημείωση... 2 2 Μάθετε το Τηλέφωνό σας...5 2.1 Όψη του Τηλεφώνου... 5 2.2 Εγκατάσταση του Κινητού Τηλεφώνου σας... 7

Διαβάστε περισσότερα

1. Τα τμήματα της επιφάνειας εργασίας των Windows

1. Τα τμήματα της επιφάνειας εργασίας των Windows 1. Τα τμήματα της επιφάνειας εργασίας των Windows Εικονίδια συντομεύσεων (αρχείου-φακέλου) Εικονίδια Ανενεργά Ενεργό Επιφάνεια (αρχείου-φακέλου) παράθυρα παράθυρο εργασίας Γραμμή μενού Γραμμή εργαλείων

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX BZ1

ENERGY MUSIC BOX BZ1 ENERGY MUSIC BOX BZ1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box BZ1 Bluetooth. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό ηχείο με τεχνολογία Bluetooth και hands-free

Διαβάστε περισσότερα

GK7211 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Transformer TF201

GK7211 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Transformer TF201 GK7211 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Transformer TF201 Διαχείριση αρχείων... 2 Πώς να μπω στα δεδομένα μου που είναι αποθηκευμένα στο microsd, στην κάρτα SD και τη συσκευή USB;... 2 Πώς να μετακινήσω το

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία η-μαθήματος με τη. 3 ο Μέρος Εισαγωγή πληροφοριών: δημιουργία ιστοσελίδας

Δημιουργία η-μαθήματος με τη. 3 ο Μέρος Εισαγωγή πληροφοριών: δημιουργία ιστοσελίδας Δημιουργία η-μαθήματος με τη χρήση του Moodle 3 ο Μέρος Εισαγωγή πληροφοριών: δημιουργία ιστοσελίδας Δημιουργία η-μαθήματος με τη χρήση του Moodle 3 ο Μέρος Εισαγωγή πληροφοριών: δημιουργία ιστοσελίδας

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου

Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου Bee Group Α.Ε. [Type the company name] [Pick the date] Εγχειρίδιο λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Αρχική Σελίδα... 3 2. Δημιουργία Λογαριασμού... 3 3.

Διαβάστε περισσότερα

PORSCHE DESIGN Smartphone P'9981. Οδηγός χρήσης Έκδοση: 7.0

PORSCHE DESIGN Smartphone P'9981. Οδηγός χρήσης Έκδοση: 7.0 PORSCHE DESIGN Smartphone P'9981 Οδηγός χρήσης Έκδοση: 7.0 SWD-1735726-0109120247-019 Περιεχόμενα Γρήγορη βοήθεια... 5 Γρήγορα αποτελέσματα: Το smartphone σας... 5 Πώς: Top 10... 21 Συμβουλές: Top 10...

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ OPENSMS WWW.OPENSMS.GR

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ OPENSMS WWW.OPENSMS.GR ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ OPENSMS WWW.OPENSMS.GR Τηλέφωνο: 2810-211111 Διαδικασία εισόδου στο opensms Η πρόσβαση στην πλατφόρμα του opensms πραγματοποιείται με την εισαγωγή του Ονόματος χρήστη και του

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη Xperia E1 D2004/D2005

Οδηγός χρήστη Xperia E1 D2004/D2005 Οδηγός χρήστη Xperia E1 D2004/D2005 Περιεχόμενα Οδηγός έναρξης...6 Επισκόπηση...6 Συναρμολόγηση...7 Εκκίνηση της συσκευής σας για πρώτη φορά...8 Γιατί χρειάζομαι λογαριασμό Google ;...9 Φόρτιση της συσκευής

Διαβάστε περισσότερα

Το πρόγραμμα Skype (έκδοση 4.0.0.226)

Το πρόγραμμα Skype (έκδοση 4.0.0.226) Το πρόγραμμα Skype (έκδοση 4.0.0.226) Το Skype είναι ένα πρόγραμμα με το οποίο μπορούμε να μετατρέψουμε τον υπολογιστή μας σε βιντεοτηλέφωνο! Για να είναι ικανοποιητική η ποιότητα του ήχου και πολύ περισσότερο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΡΧΕΙΟΥ ΣΕ ΔΙΣΚΕΤΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΡΧΕΙΟΥ ΑΠΟ ΔΙΣΚΕΤΑ. Από τον κατάλογο που εμφανίζεται επιλέγω: Αποστολή προς Δισκέτα (3,5)

ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΡΧΕΙΟΥ ΣΕ ΔΙΣΚΕΤΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΡΧΕΙΟΥ ΑΠΟ ΔΙΣΚΕΤΑ. Από τον κατάλογο που εμφανίζεται επιλέγω: Αποστολή προς Δισκέτα (3,5) ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΡΧΕΙΟΥ ΣΕ ΔΙΣΚΕΤΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΡΧΕΙΟΥ ΑΠΟ ΔΙΣΚΕΤΑ Τοποθετώ μια δισκέτα στον οδηγό τη δισκέτας του υπολογιστή. Τοποθετώ τη δισκέτα που έχει το αρχείο μου στον οδηγό τη δισκέτας του υπολογιστή.

Διαβάστε περισσότερα

iphone Οδηγός χρήσης Για λογισμικό ios 4.2

iphone Οδηγός χρήσης Για λογισμικό ios 4.2 iphone Οδηγός χρήσης Για λογισμικό ios 4.2 Περιεχόμενα 9 Κεφάλαιο 1: Το iphone με μια ματιά 9 Σύνοψη του iphone 11 Κουμπιά 14 iphone Εφαρμογές 18 Εικονίδια κατάστασης 21 Κεφάλαιο 2: Έναρξη 21 Προβολή του

Διαβάστε περισσότερα

Λογισμικό Διαχείρισης Περιεχομένου

Λογισμικό Διαχείρισης Περιεχομένου Εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή για να εισάγετε, οργανώσετε και να δείτε βίντεο, κατεβάστε το λογισμικό διαχείρισης περιεχομένου (συμβατό μόνο με PC). Επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.fisher-price.com/kidtough

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. 1 Tο βιβλίο... 1. 2 Ξεκίνημα... 7. 3 Σύνταξη και αποστολή ηλεκτρονικής αλληλογραφίας... 27. iii. Ευχαριστίες... ix

Περιεχόμενα. 1 Tο βιβλίο... 1. 2 Ξεκίνημα... 7. 3 Σύνταξη και αποστολή ηλεκτρονικής αλληλογραφίας... 27. iii. Ευχαριστίες... ix Περιεχόμενα Ευχαριστίες... ix 1 Tο βιβλίο... 1 Χωρίς τεχνικούς όρους!...1 Σύντομη παρουσίαση...2 Μερικές συμβάσεις...4 Μία τελευταία λέξη (ή και δύο)...5 2 Ξεκίνημα... 7 Το ελληνικό Outlook 2002 με μια

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΟΤΗΤΑ 6 η OUTLOOK EXPRESS III ΕΙΣΑΓΩΓΗ

ΕΝΟΤΗΤΑ 6 η OUTLOOK EXPRESS III ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΝΟΤΗΤΑ 6 η OUTLOOK EXPRESS III ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ψάχνετε να βρείτε ένα µήνυµα από τα πολλά που έχετε, πώς θα το καταφέρετε αυτό εύκολα και γρήγορα; Θέλετε τα µηνύµατά σας να εµφανίζονται µε βάση την ηµεροµηνία

Διαβάστε περισσότερα

CHEVROLET MYLINK. Συνοπτικός οδηγός

CHEVROLET MYLINK. Συνοπτικός οδηγός CHEVROLET MYLINK Συνοπτικός οδηγός Το Chevrolet MyLink είναι ένα σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας που ενισχύει την οδηγική σας εμπειρία. Λειτουργεί με απλή συνδεσιμότητα, ένα smartphone και μια υπέροχη

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινήστε από αυτό το σηµείο

Ξεκινήστε από αυτό το σηµείο Ξεκινήστε από αυτό το σηµείο Ευθυγράµµιση των κασετών εκτύπωσης χωρίς υπολογιστή Ολοκληρώστε την εγκατάσταση του υλικού εξοπλισµού σύµφωνα µε τα βήµατα που περιγράφονται στο Φυλλάδιο εγκατάστασης. Συνεχίστε

Διαβάστε περισσότερα

Cisco Unified Personal Communicator Έκδοση 8.5

Cisco Unified Personal Communicator Έκδοση 8.5 Frequently Asked Questions Cisco Unified Personal Communicator Έκδοση 8.5 Συχνές ερωτήσεις 2 Βασικά 2 Ρύθμιση 3 Διαθεσιμότητα 6 Επαφές 9 Συνομιλία 12 Κλήσεις 21 Κλήσεις συνδιάσκεψης 29 Φωνητικό ταχυδρομείο

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση κοινωνικών δικτύων Περιήγηση Φωτογραφίες και βίντεο. Εντοπισμός και πλοήγηση. Θέλετε περισσότερα; Ασφάλεια

Χρήση κοινωνικών δικτύων Περιήγηση Φωτογραφίες και βίντεο. Εντοπισμός και πλοήγηση. Θέλετε περισσότερα; Ασφάλεια Moto G εικόνα Με μια ματιά Έναρξη Αρχική οθόνη και εφαρμογές Έλεγχος και προσαρμογή Κλήσεις Επαφές Μηνύματα Εmail Πληκτρολόγηση Χρήση κοινωνικών δικτύων Περιήγηση Φωτογραφίες και βίντεο Μουσική Βιβλία

Διαβάστε περισσότερα

Ανακαλύπτω. Ο υπολογιστής στην πράξη!

Ανακαλύπτω. Ο υπολογιστής στην πράξη! ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΛΕΒΑΔΕΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΦΙΛΟΙ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ» Κατερίνα Κεράστα 2014 Α Μαθαίνω τον υπολογιστή μου Ανακαλύπτω Ο υπολογιστής στην πράξη! Ο υπολογιστής στην πράξη! Επιφάνεια

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤ ΚΟ 1/53

Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤ ΚΟ 1/53 Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤ ΚΟ 1/53 Περιεχόμενα 1. 1. Διαδικασία των Windows 8 2. Απαιτήσεις συστήματος 3. Προετοιμασία 2. 3. 4. 5. με τη 6. 1. Εξατομίκευση 2. Ασύρματο 3.

Διαβάστε περισσότερα

Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Copyright Huawei Technologies Co., Ltd. 2011. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή και η μετάδοση οποιουδήποτε τμήματος της παρούσας, σε οποιαδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 1: Έναρξη...3

Κεφάλαιο 1: Έναρξη...3 F-Secure Anti-Virus for Mac 2014 Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Κεφάλαιο 1: Έναρξη...3 1.1 Τι πρέπει να κάνω μετά την εγκατάσταση;...4 1.1.1 Διαχείριση συνδρομής...4 1.1.2 Άνοιγμα του προϊόντος...4 1.2 Πώς

Διαβάστε περισσότερα