ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΤΟΥ 2013

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΤΟΥ 2013"

Transcript

1 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΤΟΥ 2013 ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ: Μέχρι την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου και ώρα 21:00 ΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ: Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου, ώρα Αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη», Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

2 Αγαπητοί συνάδελφοι, Νοέμβριος 2013 Σας αποστέλλουμε το ψηφοδέλτιο και το ενημερωτικό έντυπο για τους διακριθέντες εκπροσώπους του ελληνικού αθλητισμού μέσα στο 2013 (το οποίο μπορείτε να βρείτε και στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου: για να σας διευκολύνουμε στην επιλογή των καλυτέρων αθλητών, αθλητριών, ομάδων και προπονητών της χρονιάς. O πίνακας αυτός, την επιμέλεια του οποίου είχε ο συνάδελφος και Ειδικός Γραμματέας του Δ.Σ. Γιάννης Κορακής, έγινε με βάση κυρίως τις προτάσεις των Ομοσπονδιών. Η τελική επιλογή σας για αθλητές, αθλήτριες, ομάδες και προπονητές είναι απόλυτα ελεύθερη και το κείμενο που έχετε στα χέρια σας δεν είναι δεσμευτικό. Έχουν ληφθεί υπόψη οι διοργανώσεις που έγιναν μέχρι και την ημέρα αποστολής του ενημερωτικού υλικού. Το ψηφοδέλτιο πρέπει να έχει επιστραφεί συμπληρωμένο στα γραφεία του Συνδέσμου (Ασκληπιού 3, Αθήνα) μέχρι την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013, στις 21:00. Το ψηφοδέλτιο μπορείτε να το στείλετε με φαξ ( ), ή με επιστολή. Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας, μεταξύ των μελών μας, θα γίνει την ημέρα της τελετής στις 16 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα στο ΣΕΦ (Αίθουσα Μελίνα Μερκούρη). Στην εκδήλωση είναι προσκεκλημένα όλα τα μέλη του ΠΣΑΤ. Παρακαλούμε, όσοι έχετε αλλάξει διεύθυνση κατοικίας ή τηλέφωνο, να μας τα γνωστοποιήσετε. Είναι απαραίτητα για την επικοινωνία μας. Ιδιαιτέρως παρακαλούμε να μας στείλετε, εάν έχετε, το προσωπικό σας . ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Α ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Β ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΤΑΜΙΑΣ: ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΤΑΜΙΑΣ: ΚΟΣΜΗΤΟΡΑΣ: ΕΦΟΡΟΙ: ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ: Σωτήρης Τριανταφύλλου Αντώνης Αντωνόπουλος Γιάννης Καραλής Θοδωρής Νταβέλος Αγγελική Βύζικα Γιάννης Κορακής Κώστας Πιτιακούδης Δημήτρης Κανελλάκης Γιώργος Τραπεζανίδης Χριστίνα Αμερικάνου Κώστας Ντάλτας Γιώργος Μίνος Σωτήρης Παιδάκης

3 ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΤΟ 2013 ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΘΛΗΜΑ 1. ψήφοι 5 2. ψήφοι 4 3. ψήφοι 3 ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΑΘΛΗΜΑ 1. ψήφοι 5 2. ψήφοι 4 3. ψήφοι 3 ΟΜΑΔΕΣ ΑΘΛΗΜΑ 1. ψήφοι 5 2. ψήφοι 4 3. ψήφοι 3 ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ/ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΕΣ ΑΘΛΗΜΑ 1. ψήφοι 5 2. ψήφοι 4 3. ψήφοι 3 ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΑΘΛΗΜΑ 1. ψήφοι 5 2. ψήφοι 4 3. ψήφοι 3 ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΑΘΛΗΜΑ 1. ψήφοι 5 2. ψήφοι 4 3. ψήφοι 3 ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΑΘΛΗΜΑ 1. ψήφοι 5 2. ψήφοι 4 3. ψήφοι 3 ΟΝΟΜΑ ΜΕΛΟΥΣ... Μ.Μ.Ε... ΤΗΛ... ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΙΑΣ.. ΤΗΛ.ΟΙΚΙΑΣ. ΚΙΝΗΤΟ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ : To ψηφοδέλτιο πρέπει να έχει φθάσει στα γραφεία του ΠΣΑΤ έως την 5 η Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 21:00 ( fax , Η βράβευση θα γίνει τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013, στο ΣΕΦ (ώρα 18.00).

4 ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ Αθλητές: ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ ΚΑΒΕΛΑΣΒΙΛΙ Δαυίδ: Κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο σε αρασέ και ζετέ στην κατηγορία των 105κ. στους Μεσογειακούς Αγώνες της Μερσίνης. ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ Θεόδωρος: Πήρε το χάλκινο μετάλλιο σε αρασέ και ζετέ στην κατηγορία των 85κ. στους Μεσογειακούς Αγώνες. ΜΑΡΤΑΣΙΔΗΣ Αντώνης: Ήταν 4 ος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα αθλητών -23 ετών στην Εσθονία, στο σύνολο της κατηγορίας των 77κ., ενώ πήρε ασημένιο στο ζετέ και ήταν 6 ος στο αρασέ. ΣΤΡΟΥΜΠΗΣ Ευστάθιος: Κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο σύνολο της κατηγορίας των 105κ. στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων στην Εσθονία, ενώ πήρε ασημένιο στο ζετέ και χάλκινο στο αρασέ. ΧΟΨΟΝΙΔΗΣ Σπάρτακος: Χρυσό μετάλλιο στο σύνολο (και σε αρασέ και ζετέ) της κατηγορίας των 69κ. στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα αθλητών -15 ετών στη Λιθουανία. ΡΙΖΟΥΛΗΣ Παντελής: Ασημένιο μετάλλιο στο σύνολο (και σε αρασέ και ζετέ) της κατηγορίας των 77κ. στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα παίδων Β (αθλητών -15 ετών) στη Λιθουανία. ΒΟΛΕΪ ΓΙΟΡΝΤΑΝΟΦ Μπόγιαν: Αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης (MVP) στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών Ο διεθνής Βούλγαρος διαγώνιος ήταν ο ηγέτης του Ολυμπιακού στην κατάκτηση του τρεμπλ. ΤΖΟΥΡΙΤΣ Δημήτρης: Ο Έλληνας διεθνής διαγώνιος ήταν από τους πρωταγωνιστές της Τρεντίνο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Ιταλίας. ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΝΟΡΓΑΝΗ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ Λευτέρης: Κατέκτησε την 5 η θέση στον τελικό των κρίκων στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής ανδρών στη Μόσχα. Πήρε επίσης την 1 η θέση στον τελικό του ίδιου οργάνου στους αγώνες για το Παγκόσμιο κύπελλο του Λα Ρος Σιρ-Ιόν της Γαλλίας, στο Κότμπους της Γερμανίας και στη Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας. Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε στους κρίκους στους Μεσογειακούς Αγώνες.

5 ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ Βασίλης: Ήταν 8 ος στον τελικό των παράλληλων ζυγών στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ενόργανης ανδρών στο Βέλγιο. Πήρε τη 2 η θέση στο Παγκόσμιο κύπελλο στο Κότμπους και την 3 η στην ίδια διοργάνωση στο Λα Ρος Σιρ-Ιόν. ΚΟΣΜΙΔΗΣ Λευτέρης: Πήρε την 1 η θέση στον τελικό των ασκήσεων εδάφους στο Παγκόσμιο κύπελλο ενόργανης στη Λιουμπλιάνα και τη 2 η σε αυτό του Κότμπους. Κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες, επίσης στις ασκήσεις εδάφους. ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ ΚΟΚΚΑΛΑΝΗΣ Βύρων: Σε μια σπουδαία γι αυτόν χρονιά, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στις ιστιοσανίδες RS:X ανδρών στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που έγινε στη Γαλλία και το χάλκινο μετάλλιο στην ίδια κλάση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Βραζιλία. ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ OPEN WATER ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ Σπύρος: Σταθερή αξία στο παγκόσμιο αθλητικό χρηματιστήριο ο κορυφαίος Έλληνας κολυμβητής και καλύτερος αθλητής των δύο προηγούμενων ετών διατήρησε τα σκήπτρα του παγκόσμιου πρωταθλητή. Στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βαρκελώνης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 10 χλμ., διάκριση που πέτυχε για δεύτερη συνεχόμενη διοργάνωση. Ο Γιαννιώτης μετείχε και στην τριάδα που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 5 χλμ. Ομαδικό στην ίδια διοργάνωση (μαζί με την Αραούζου και τον Φωκαΐδη). Ήταν, εξάλλου, 6 ος στα 25 χλμ. ατομικό στην ίδια διοργάνωση. ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΧΡΗΣΤΟΥ Απόστολος: Ο 17χρονος πρωταθλητής μας κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 100μ. ύπτιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων νεανίδων στο Ντουμπάι. Επίσης πήρε χάλκινο μετάλλιο στα 50μ ύπτιο στο Ευρωπαϊκό εφήβων νεανίδων στο Πόζναν. Από τους πλέον εξελίξιμους κολυμβητές μας, κατέρριψε στο μίτινγκ του Ζάγκρεμπ τα πανελλήνια ρεκόρ ανδρών του Άρη Γρηγοριάδη στα 50μ. και 100μ. ύπτιο σε πισίνα 25μ., ενώ αναδείχθηκε τρίτος καλύτερος νέος αθλητής στην Ευρώπη από τις Ολυμπιακές Επιτροπές των κρατών της. ΚΟΝΤΙΖΑΣ Μιχάλης: Κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 50μ. ύπτιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων νεανίδων. ΜΥΛΩΝΑΣ Φώτης: Στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων νεανίδων πήρε το χάλκινο μετάλλιο στα 50μ. ελεύθερο. ΣΑΜΙΛΙΔΗΣ Παναγιώτης: Κέρδισε χρυσό μετάλλιο στα 200μ. πρόσθιο και χάλκινο στα 100μ. πρόσθιο στους Μεσογειακούς αγώνες.

6 ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Στέφανος: Πήρε το ασημένιο μετάλλιο στα 200μ. πεταλούδα στους Μεσογειακούς αγώνες και χάλκινο στην Πανεπιστημιάδα. ΒΑΖΑΙΟΣ Ανδρέας: Χάλκινο μετάλλιο στα 200μ. μικτή ατομική στους Μεσογειακούς. ΓΚΟΛΟΜΕΕΒ Κρίστιαν: Χάλκινο μετάλλιο στα 50μ. ελεύθερο στους Μεσογειακούς. ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ Δημήτρης: Χάλκινο μετάλλιο στα 200μ. πρόσθιο στους Μεσογειακούς. ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Διονύσης: Κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο σκιφ στους Μεσογειακούς αγώνες. ΜΑΓΔΑΝΗΣ Παναγιώτης: Πήρε το χάλκινο μετάλλιο στο σκιφ ελαφρών βαρών στους Μεσογειακούς αγώνες, ενώ ήταν στο πλήρωμα του τετραπλού σκιφ ελαφρών βαρών που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Κορέας. ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ Βασίλης: Αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης (MVP) της Ευρωλίγκας, αλλά και του φάιναλ φορ της διοργάνωσης και συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος της Α1. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ Γιώργος: Από τους πρωταγωνιστές της Εθνικής ομάδας παίδων που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό U16. Συμπεριλήφθηκε και στην κορυφαία πεντάδα της διοργάνωσης. ΛΑΣΜΕ Στέφαν: Ο MVP του πρωταθλήματος της Α1, το οποίο κατέκτησε με τον Παναθηναϊκό και μέλος της καλύτερης πεντάδας της Ευρωλίγκας, αλλά και καλύτερος αμυντικός στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ Δημήτρης: Μέλος της καλύτερης πεντάδας της Ευρωλίγκας, κάτοχος του ρεκόρ στα κλεψίματα στην ιστορία της συγκεκριμένης διοργάνωσης. ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ Γιάννης: Επελέγη στα ντραφτ του NBA στον Α γύρο, στο Νούμερο 15 από τους Μιλγουόκι Μπακς. ΠΑΛΗ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ Ανδρέας: Ασημένιο μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες στην κατηγορία των 66κ..

7 ΞΕΝΙΔΗΣ Τιμοφέι: 3 ος στους Μεσογειακούς Αγώνες στην κατηγορία των 84κ.. ΚΑΛΑΝΙΔΗΣ Θεοχάρης: 3 ος στους Μεσογειακούς Αγώνες στην κατηγορία των 55κ.. ΚΑΠΑΘΑΝΑΣΙΔΗΣ Αθανάσιος: Χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα παίδων ελευθέρας πάλης στην κατηγορία των 100κ., τον Ιούνιο στο Μαυροβούνιο. ΠΑΛΗ ΕΛΛΗΝΟΡΩΜΑΪΚΗ ΜΑΤΙΑΣ Βλαδίμηρος: Αναδείχθηκε 7 ος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών, στην κατηγορία των 66κ., στην Ουγγαρία. ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ Αλέξανδρος: Ήρθε 2 ος στην Ολυμπιάδα κωφών στην κατηγορία των 120 κιλών, στη Βουλγαρία. ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ ΓΚΙΩΝΗΣ Παναγιώτης: Κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο απλό ανδρών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Σβέσχατ της Αυστρίας τον Οκτώβριο. Προηγήθηκε η 2 η θέση στο ομαδικό στην ίδια διοργάνωση. Και τα δύο μετάλλια ήταν πρωτοφανείς διακρίσεις στην καριέρα του. Επίσης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα προχώρησε μέχρι την 16άδα στο διπλό ανδρών. ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΣΟΥΛΙΟΣ Ζήσης: Κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα Σκρατς στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πίστας εφήβων νεανίδων της Πορτογαλίας. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ Κωνσταντίνος: Ο διεθνής στράικερ, αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Εθνικής ομάδας ανδρών στην προκριματική φάση του Μουντιάλ, συνέβαλε τα μέγιστα στην πρόκριση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος από τα μπαράζ με τη Ρουμανία, ενώ με τη δική του συμβολή (προηγείται και στον πίνακα των σκόρερ της σούπερ λιγκ) ο Ολυμπιακός πρωταγωνιστεί και πάλι στο πρωτάθλημα και κάνει πολύ καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ διεκδικώντας την πρόκρισή του στη φάση των «16».

8 ΠΟΛΟ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ Γιάννης: Ο διεθνής περιφερειακός του νταμπλούχου Ολυμπιακού αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης (MVP), αλλά και πρώτος σκόρερ (95 γκολ) του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών. ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΜΙΤΑΣ Ευθύμιος: Χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα του Σκητ Ανδρών στους Μεσογειακούς Αγώνες και 4 η θέση στο ίδιο αγώνισμα στο Παγκόσμιο Κύπελλο Σκοποβολής στη Λευκωσία. ΣΤΙΒΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ Κώστας: Ο πρωταθλητής του ΠΓΣ ήταν 4 ος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στο Γκέτεμποργκ, στο επί κοντώ, 10 ος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Α/Γ, 2 ος στην τελική βαθμολογία των αγώνων Diamond League, ενώ κατέρριψε δύο φορές το πανελλήνιο ρεκόρ σε ανοιχτό και κλειστό στίβο. ΤΣΑΤΟΥΜΑΣ Λούης: Πήρε την 5 η θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού, στο μήκος, τη 10 η στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Α/Γ, ενώ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες. ΜΑΣΤΟΡΑΣ Αντώνης: Κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο ύψος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων στο Τάμπερε, ενώ ήταν 4 ος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού. ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ Αλέξανδρος: Κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία +80κ. στους Μεσογειακούς. ΓΚΟΛΤΣΙΟΣ Κωνσταντίνος: Πήρε την 5 η θέση στην κατηγορία -87κ. στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών γυναικών στο Μεξικό. ΧΑΜΑΛΙΔΗΣ Κωνσταντίνος: Κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία - 63κ. στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων ανδρών στη Μολδαβία. Ανέβηκε επίσης στο τρίτο σκαλί του βάθρου στο ευρωπαϊκό εφήβων στην Πορτογαλία ΧΑΣΙΩΤΗΣ Θεόδωρος: Χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία +87κ. στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων ανδρών. ΤΣΑΧΤΣΙΡΛΗΣ Δημήτριος: Ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία +78κ. στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων.

9 ΤΕΝΙΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ Στέφανος: Ο 16χρονος ταλαντούχος τενίστας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στις Ολυμπιακές Ημέρες Ευρωπαϊκής Νεότητας στην Ουτρέχτη, βρίσκεται στο Νο 5 της ευρωπαϊκής κατάταξης στην ηλικία του, ενώ έχει συμμετοχή σε τελικούς και ημιτελικούς τουρνουά της Ευρωπαϊκής και παγκόσμιας ομοσπονδίας για αθλητές έως 16 ετών. ΤΖΟΥΝΤΟ ΗΛΙΑΔΗΣ Ηλίας: Για τρίτο σερί Παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών βρέθηκε στο βάθρο των νικητών. Κατετάγη 3 ος στη διοργάνωση του Ρίο ντε Τζανέιρο και πλέον το όνομά του φιγουράρει στην 5 η θέση της λίστας των πολυμεταλλιούχων ανδρών στα Παγκόσμια πρωταθλήματα. Στο Παγκόσμιο Masters της Ρωσίας βρέθηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου των νικητών, ενώ ήταν χάλκινος στο Γκραν Πρι του Ντίσελντορφ. ΑΖΩΙΔΗΣ Γιώργος: Κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U21 (Σεράγεβο). Υπήρξε μέλος της ομάδας U21 που κατέλαβε την 2 η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Επίσης στο Ευρωπαϊκό κύπελλο της κατηγορίας στο Βερολίνο ήταν 3 ος. ΜΟΥΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Ρομάν: Χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U21 και χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της ίδιας κατηγορίας (Λιουμπλιάνα). Υπήρξε μέλος της ομάδας U21 που κατέλαβε την 2η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Στους Μεσογειακούς Αγώνες κατετάγη 5 ος, ενώ στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο «Iliadis Cup» της Θεσσαλονίκης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. ΝΤΑΝΑΤΣΙΔΗΣ Αλέξης: Χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα U21, ενώ στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της ίδιας κατηγορίας ήταν 5 ος. Υπήρξε μέλος της ομάδας U21 που κατέλαβε την 2 η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα. ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΛΒΑΝΟΣ Αλέξης: Αναδείχθηκε MVP της Α1 Ανδρών μετά από ψηφοφορία των προπονητών και μέλος της καλύτερης επτάδας. Επέστρεψε μετά από 8 χρόνια στην Ελλάδα έπειτα από μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό και οδήγησε την ΑΕΚ στην κατάκτηση του νταμπλ, το πρώτο του συλλόγου σε όλα τα αθλήματα μετά από 35 χρόνια.

10 Αθλήτριες: ΒΟΛΕΪ ΓΙΑΚΟΥΜΗ Δήμητρα: Η κορυφαία παίκτρια (MVP) του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών Ήταν η πρωταγωνίστρια στην κατάκτηση του πρώτου νταμπλ από τον Ολυμπιακό. ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΝΟΡΓΑΝΗ ΜΙΛΛΟΥΣΗ Βασιλική: Ήταν 2 η στον τελικό της δοκού ισορροπίας στο Παγκόσμιο κύπελλο του Κότμπους και 3 η σε αυτό του Λα Ρος Σιρ-Ιόν. Κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, επίσης στη δοκό ισορροπίας στους Μεσογειακούς αγώνες. ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΚΗ ΦΙΛΙΟΥ Βαρβάρα: Πήρε την 4 η θέση στους τελικούς οργάνων, στην κορδέλα, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ρυθμικής στο Κίεβο, ενώ ήταν 8 η στο σύνθετο ομαδικό στην ίδια διοργάνωση. Κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο σύνθετο ατομικό στους Μεσογειακούς αγώνες. ΙΠΠΑΣΙΑ ΩΝΑΣΗ Αθηνά: Κατέκτησε την 7η θέση στον αγώνα της σειράς του Παγκοσμίου κυπέλλου CSI-W 5* στο Όσλο της Νορβηγίας, στην προσπάθεια της για πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης Στην πρώτη συμμετοχή της σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ενηλίκων Υπερπήδησης Εμποδίων, στο Herning της Δανίας, η Ελληνίδα αμαζόνα με τη φοράδα της Camille Z πήρε την 14 η θέση στον τελικό. ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ Βασιλεία: Η 17χρονη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα LASER RDL νεανίδων στην Κροατία. ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ OPEN WATER ΑΡΑΟΥΖΟΥ Κέλλυ (Καλλιόπη): Πήρε δύο 4 ες θέσεις στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βαρκελώνης στα 5 και 10 χλμ. Χάνοντας για λίγα δευτερόλεπτα το μετάλλιο. Κατέκτησε, όμως, τελικά το ασημένιο στα 5 χλμ. Ομαδικού στην ίδια διοργάνωση μαζί με τους Γιαννιώτη και Φωκαΐδη.

11 ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΔΡΑΚΟΥ Νόρα: Κατέκτησε ένα χρυσό μετάλλιο στα 100 ελεύθερο και δύο ασημένια στα 50μ. και στα 100μ. ύπτιο στους Μεσογειακούς αγώνες και φυσικά το ασημένιο με τη σκυταλοδρομία στην ίδια διοργάνωση. ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ Αικατερίνη: Ήταν η πιο πετυχημένη χρονιά για την καριέρα της νεαρής σπουδαίας κωπηλάτριας με πολλές διακρίσεις: Κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο σκιφ ελαφρών βαρών στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα γυναικών στην Κορέα, αλλά και χρυσά μετάλλια (επίσης στο σκιφ ελαφρών βαρών) στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυναικών στη Σεβίλλη, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα για αθλητές και αθλήτριες έως 23 ετών (νέων γυναικών) στο Λιντς της Αυστρίας και στους Μεσογειακούς αγώνες. ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΠΑΝΟΥ Άρτεμις: Μέλος της Εθνικής ομάδας γυναικών που πήρε την πρόκριση στα τελικά του Ευρωμπάσκετ και πρώτη ριμπάουντερ στο NCAA όπου αγωνίζεται με το κολλέγιο Ρόμπερτ Μόρρις. Έχει ήδη κάνει οκτώ συνεχόμενα νταμπλ και έχει γίνει ήδη πρώτη ριμπάουντερ στην ιστορία του κολλεγίου. Μέλος της καλύτερης πεντάδας στο Ευρωπαϊκό νέων γυναικών όπου συμμετείχε με την Εθνική ομάδα. ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΒΟΥΓΙΟΥΚΑ Βάσω: Νέα διάκριση και φέτος για την κορυφαία αθλήτρια της περσινής χρονιάς που κατέκτησε τη 2 η θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυναικών που έγινε στο Ζάγκρεμπ. ΓΚΟΥΝΤΟΥΡΑ Θεοδώρα: 2 η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα νεανίδων που έγινε στο Πόρετς της Κροατίας. ΠΑΛΗ ΠΡΕΒΟΛΑΡΑΚΗ Μαρία: Σταθερή αξία η πρωταθλήτρια του ΕΓΣ, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυναικών, στην κατηγορία των 55κ., στη Γεωργία. Ήταν 1 η, εξάλλου, στους Μεσογειακούς Αγώνες στην ίδια κατηγορία και 9 η στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα γυναικών στην Ουγγαρία. ΠΑΥΛΙΔΟΥ Ευδοξία: Ήταν 3 η στους Μεσογειακούς Αγώνες, στην κατηγορία των 51κ.. ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Αγόρω: 3 η στους Μεσογειακούς Αγώνες, στην κατηγορία των 63κ..

12 ΠΟΛΟ ΠΛΕΥΡΙΤΟΥ Ελευθερία: Αναδείχθηκε πολυτιμότερη παίκτρια (MVP) του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος νεανίδων στην Κωνσταντινούπολη όπου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με την αντίστοιχη εθνική μας ομάδα. ΞΕΝΑΚΗ Ελένη: Ήταν πρώτη σκόρερ στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νεανίδων. ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ Άλκηστις: Η διεθνής πολίστρια του φιναλίστ Ολυμπιακού αναδείχθηκε πολυτιμότερη παίκτρια (MVP) και πρώτη σκόρερ (70 γκολ) του πρωταθλήματος της Α1. ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΚΑΣΟΥΜΗ Αγαθή: Αργυρό μετάλλιο στο αγώνισμα του Πιστολίου 25μ Γυναικών στους Μεσογειακούς Αγώνες. ΣΤΙΒΟΣ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ Αναστασία: Κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στα μ. στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα νέων γυναικών. ΖΩΤΟΥ Δήμητρα: Ήταν 5 η στη σφυροβολία στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα παίδων κορασίδων στο Ντόνετσκ. ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΣΟΛΩΜΟΥ Δέσποινα: Κατέκτησε την 7 η Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βαρκελώνης. θέση στον τελικό του Σόλο στο ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ ΜΟΥΚΑ Ασπασία: Κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία των -73κ. στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων γυναικών στη Μολδαβία, αλλά και το χάλκινο στο Ευρωπαϊκό νεανίδων (στην κατηγορία -68κ. ) στην Πορτογαλία. ΑΣΠΡΟΓΕΡΑΚΑ Ανδριάνα: Ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία -52κ. στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νεανίδων. ΤΣΕΚΟΥΡΑ Αμαλία: Χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία -44κ. στο Ευρωπαϊκό νεανίδων. ΤΖΟΥΝΤΟ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ Βασιλική: Πήρε το χάλκινο μετάλλιο της κατηγορίας των - 78κ. στους Μεσογειακούς Αγώνες.

13 ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ Ιουλιέτα: Κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό κύπελλο της Μπρατσιλάβα. ΤΕΛΤΣΙΔΟΥ Ελισάβετ: Κατέλαβε την 5 η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U21. Επίσης ήταν 7 η στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο U21 που διεξήχθη στο Βερολίνο όπως και στους Μεσογειακούς Αγώνες. ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΜΟΥΡΝΟΥ Λένα: Μόλις 18 χρονών και στην πρώτη της συμμετοχή στην Α1 Γυναικών σε ομάδα που πρωταγωνιστεί, αναδείχθηκε MVP του πρωταθλήματος. Η νεαρή περιφερειακή μέλος και της καλύτερης επτάδαςήταν πρώτη σκόρερ της Ορμής Λουξ και μία από τις βασικές αιτίες που έφτασε μέχρι τον τελικό του πρωταθλήματος. ΧΑΤΖΗΠΑΡΑΣΙΔΟΥ Μαρία: Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η 18χρονη αναδείχθηκε πρώτη σκόρερ της Α1 Γυναικών με την φανέλα του Μέγα Αλέξανδρου Γιαννιτσών με τον εντυπωσιακό μέσο όρο των 9,54 τερμάτων ανά παιχνίδι (πέτυχε συνολικά 124 γκολ σε 13 αγώνες). Ομαδικά αθλήματα και αγωνίσματα: ΒΟΛΕΪ Εθνική Ομάδα Κορασίδων: Κατέκτησε την 5 η θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Μαυροβούνιο. Ήταν 2 η στο Βαλκανικό πρωτάθλημα στο Τεκιρτάγκ της Τουρκίας, ενώ δεν κατάφερε να διακριθεί στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ταϋλάνδης (12 η ). ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Α): Πέτυχε το τρεμπλ, δηλαδή κατέκτησε το 26 ο πρωτάθλημα στην ιστορία του, το 13 ο κύπελλο Ελλάδας (12 ο νταμπλ), καθώς και το σούπερ καπ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γ): Σε μια ιστορική χρονιά για την ομάδα έκανε το νταμπλ, κατακτώντας το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία της και το τρίτο της κύπελλο Ελλάδας (συνεχόμενο). ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΝΟΡΓΑΝΗ Εθνική Ομάδα Γυναικών: Με τις Βάσω Μιλλούση, Μαγδαλένια Τριχοπούλου, Μυρόπη Χριστοφιλάκη και Μαρία Σίμου στη σύνθεσή της κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Μεσογειακούς αγώνες.

14 ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ 470 Ανδρών (ΜΑΝΤΗΣ Παναγιώτης ΚΑΓΙΑΛΗΣ Παύλος): Κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών στη Γαλλία, το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο κύπελλο της ISAF στην Ισπανία και το ασημένιο επίσης στους Μεσογειακούς αγώνες. TORNADO (ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ Ιορδάνης - ΤΡΙΓΚΩΝΗΣ Κώστας): Διατήρησαν τον τίτλο των κορυφαίων στον πλανήτη στην κλάση τους, καθώς αναδείχθηκαν για μια ακόμη χρονιά παγκόσμιοι πρωταθλητές στην Ισπανία, ενώ πήραν το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Αυστρία. ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ ΠΑΠΑΡΟΥΝΑΣ Στέφανος / ΦΑΦΑΛΗΣ Μιχάλης: Πήραν την 6 η θέση στον τελικό των συγχρονισμένων καταδύσεων 3μ. στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών του Ροστόκ. ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ OPEN WATER ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ Σπύρος / ΑΡΑΟΥΖΟΥ Κέλλυ / ΦΩΚΑΪΔΗΣ Αντώνης: Κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο στα 5 χλμ. Ομαδικό στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βαρκελώνης. ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ Εθνική Ομάδα Σκυταλοδρομίας 4x100 ελ. (Γ): Αποτελούμενη από τις Σταυρούλα Καραντάκου, Κριστέλ Βουρνά, Θεοδώρα Γιαρένη, Νόρα Δράκου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους Μεσογειακούς αγώνες. Εθνική Ομάδα Σκυταλοδρομίας 4x100 μικτή (Α): Με τους Ανδρέα Βαζαίο, Στέφανο Δημητριάδη, Παναγιώτη Σαμιλίδη, Κρίστιαν Γκολομέεβ κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους Μεσογειακούς. Εθνική Ομάδα Σκυταλοδρομίας 4x100 ελ. (Α): Με πανελλήνιο ρεκόρ κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Μεσογειακούς αγώνες. Την αποτελούσαν οι Φώτης Κολιόπουλος, Κρίστιαν Γκολομέεβ, Οδυσσέας Μελαδίνης και Χρήστος Κατραντζής. Ολυμπιακός (Α-Γ): Κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας ΟΠΕΝ (ανοιχτής) κατηγορίας για 54 η φορά (18 η σερί) στην ιστορία του. ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ ΚΟΝΣΟΛΑΣ Λευτέρης / ΚΟΝΣΟΛΑΣ Γιώργος / ΜΑΓΔΑΝΗΣ Παναγιώτης / ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ Σπύρος: Στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Changju της Κορέας

15 ανέβηκαν στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου στο τετράπλο σκιφ ελαφρών βαρών. ΚΟΝΣΟΛΑΣ Λευτέρης / ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ Σπύρος: Κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών στους Μεσογειακούς αγώνες. ΠΑΠΑΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ Γιώργος / ΚΟΥΣΚΟΥΡΙΔΑΣ Μιχάλης: Ασημένιο μετάλλιο στη δίκωπο άνευ πηδαλιούχου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων στο Τρακάι της Λιθουανίας. ΜΠΑΣΚΕΤ Ολυμπιακός (Α): Έγραψε μια νέα χρυσή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου, αλλά και του ελληνικού μπάσκετ και του αθλητισμού μας, καθώς αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης για τρίτη φορά συνολικά και δεύτερη συνεχόμενη. Νίκησε στον τελικό του φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας στο Λονδίνο τη Ρεάλ Μαδρίτης (στον ημιτελικό είχε αποκλείσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας). Κατέκτησε και το διηπειρωτικό κύπελλο. Παναθηναϊκός (Α): Έκανε το νταμπλ στην Ελλάδα, καθώς κατέκτησε το 33 ο πρωτάθλημα και το 14 ο κύπελλο στην ιστορία του. Έφτασε μέχρι τους «8» της Ευρωλίγκας όπου αποκλείστηκε στις λεπτομέρειες από τη Μπαρτσελόνα. Εθνική Ομάδα Παίδων: Κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U16 που έγινε στο Κίεβο νικώντας στον «μικρό» τελικό την Ιταλία. ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ ΑΡΒΑΝΙΤΗ Βίκυ / ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ Πένυ: Πήραν την 5 η θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυναικών. Κατέκτησαν, εξάλλου, το ασημένιο μετάλλιο στους Μεσογειακούς αγώνες. ΜΑΝΑΒΗ Δήμητρα / ΠΑΡΙΣΑΚΗ Ιωάννα: 1 η θέση στο Βαλκανικό πρωτάθλημα νεανίδων στα Τίρανα. ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ Εθνική Ομάδα Ανδρών: Πέτυχε τη μεγαλύτερη διάκριση της ελληνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης στο ομαδικό με την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Σβέσχατ. Με τους αθλητές Παναγιώτη Γκιώνη, Καλλίνικο Κρεάνγκα, Κώστα Παπαγεωργίου (βασική τριάδα), Τάσο Ρηνιώτη (αναπληρωματικό) στη σύνθεσή της.

16 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Εθνική Ομάδα Ανδρών: Εδραιώνεται στην ελίτ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου καθώς προκρίθηκε και στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου (Μουντιάλ) της Βραζιλίας επικρατώντας στα μπαράζ της Ρουμανίας (3-1 και 1-1), μετά την κατάκτηση της 2 ης θέσης στον όμιλο της προκριματικής φάσης. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προκρίθηκε για τρίτη φορά συνολικά και δεύτερη συνεχόμενη σε Μουντιάλ. Θα είναι, εξάλλου, η έκτη συμμετοχή της σε μεγάλη διεθνή διοργάνωση και τέταρτη συνεχόμενη (Μουντιάλ 1994, 2010, 2014, Euro 2004 όπου αναδείχθηκε και πρωταθλήτρια Ευρώπης, 2008, 2012). Εθνική Ομάδα κάτω των 20 ετών (Κ-20): Συμμετείχε για πρώτη φορά στην ιστορία της στο Μουντιάλ της κατηγορίας και κατάφερε να προκριθεί στη δεύτερη φάση της διοργάνωσης που διεξήχθη στην Τουρκία. Ολυμπιακός (Α): Επιβεβαίωσε την κυριαρχία του στην Ελλάδα καθώς κατέκτησε και πάλι το νταμπλ φτάνοντας στους 40 τίτλους πρωταθλήματος και στους 26 κυπέλλου. Με πολύ καλή πορεία στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ διεκδικεί την πρόκρισή του στη φάση των «16». ΠΟΛΟ Εθνική Ομάδα Νεανίδων: Ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης. Τα χρυσά κορίτσια μας που ύψωσαν την ελληνική σημαία στον πιο ψηλό ιστό και άκουσαν τον εθνικό μας ύμνο μέσα στην Πόλη αποδεικνύουν (σε συνδυασμό και με το χάλκινο της Νέων Γυναικών στο Παγκόσμιο) ότι το μέλλον στο γυναικείο πόλο, που έχει ήδη τεράστιες διακρίσεις, διαγράφεται λαμπρό. Εθνική Ομάδα Νέων Γυναικών: Κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της συγκεκριμένης ηλικιακής κατηγορίας στο Βόλο. Ολυμπιακός (Α): Έκανε το νταμπλ στην Ελλάδα για 12 η φορά καθώς κατέκτησε το 25 ο του πρωτάθλημα (σύμφωνα με τα αρχεία της ΚΟΕ) και το 15 ο κύπελλο. ΝΟ Βουλιαγμένης (Γ): Αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας για 11 η φορά στην ιστορία της και δεύτερη συνεχόμενη. Έφτασε μέχρι το φάιναλ φορ του ευρωπαϊκού Τσάμπιονς Καπ όπου πήρε την 3 η θέση. Εθνική Ομάδα Ανδρών: Πήρε την 6 η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βαρκελώνης και το χάλκινο μετάλλιο στους Μεσογειακούς αγώνες. Εθνική Ομάδα Γυναικών: Η παγκόσμια πρωταθλήτρια της Σαγκάης το 2011 δεν τα κατάφερε αναλόγως στο Παγκόσμιο της Βαρκελώνης και κατετάγη στην 6 η θέση.

17 ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΣΟΛΩΜΟΥ Δέσποινα / ΠΛΑΤΑΝΙΩΤΗ Ευαγγελία: Πήραν την 7 η θέση στον τελικό του Ντουέτο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βαρκελώνης. Εθνική Ομάδα (Γ): Ήταν 8 η πρωτάθλημα. στον τελικό του Ομαδικού στο Παγκόσμιο ΤΖΟΥΝΤΟ Εθνική Ομάδα Νέων: Κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Ομαδικό στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα U21 στη Λιουμπλιάνα. ΧΑΝΤΜΠΟΛ Εθνική Ομάδα Παίδων: Κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους 10 ους Μεσογειακούς Αγώνες Παίδων του αθλήματος που διεξήχθησαν στην Τυνησία. ΑΕΚ (Α): Κατέκτησε το νταμπλ στους άνδρες για πρώτη φορά στην ιστορία του τμήματος και 35 χρόνια μετά στην ιστορία όλων των τμημάτων του συλλόγου. ΠΑΟΚ (Γ): Αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδος για πρώτη φορά στο γυναικείο χάντμπολ. ΟΦ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ (Γ): Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αναδείχθηκε Κυπελλούχος Ελλάδος στις γυναίκες. ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ ΑΓΓΕΛΗΣ Απόστολος / ΚΥΡΙΑΖΗΣ Δημήτριος: Πήραν την 5η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Roller Ski στο αγώνισμα Ομαδικό Sprint στο Bad Peterstal της Γερμανίας.

18 ΜΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΤΣΙΜΠΛΑΚΑΚΗΣ Μιχαήλ: Κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων στην κατηγορία Masters στη Βιέννη. Για πρώτη φορά στην ιστορία του αθλήματος έχουμε χρυσό νικητή στην κατηγορία των Masters και γενικότερα κατάκτηση χρυσού μεταλλίου ατομικού αγωνίσματος σε ευρωπαϊκό επίπεδο. ΠΑΛΗ GRAPPLING ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΤΑΣΚΟΥΔΗΣ Απόστολος: Αναδείχθηκε χρυσός παγκόσμιος πρωταθλητής στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης στην άμμο ανδρών, στην κατηγορία των 70 κ., στο Μαρόκο. ΝΑΖΑΡΟΒ Γρηγόρης: Ήταν 3 ος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών Grappling - Gi, στην κατηγορία των 77κ., στον Καναδά. ΝΑΒΡΟΖΙΔΗΣ Χρήστος: 4 ος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης στην άμμο ανδρών, στην κατηγορία των 70κ.. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος: 5 ος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης στην άμμο ανδρών, στην κατηγορία των 90κ.. ΚΑΚΑΝΑΤΣΑΣ Γεώργιος: 5 ος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών Grappling - No Gi, στην κατηγορία των 92κ., στην Ουγγαρία. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Μαρία: 6 η στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυναικών Grappling - No Gi, στην κατηγορία των 71κ.. ΣΚΑΚΙ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Ευγένιος: 6 η θέση στο Πανευρωπαϊκό ατομικό σκακιστικό πρωτάθλημα παμπαίδων μέχρι 12 ετών, (Budva - Μαυροβούνιο, 123 συμμετοχές). ΠΑΥΛΙΔΟΥ Αικατερίνη: 1 η θέση στο 8 ο Μεσογειακό ατομικό σκακιστικό πρωτάθλημα γυναικών (Βηρυτός Λίβανος, 26 συμμετοχές). ΠΑΥΛΙΔΗΣ Αναστάσιος: 3 η θέση στο 8 ο Μεσογειακό ατομικό σκακιστικό πρωτάθλημα ανδρών (26 συμμετοχές). ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ Ιωάννης: 2 η θέση στο 5 ο Μεσογειακό ατομικό σκακιστικό πρωτάθλημα Νέων Ανδρών μέχρι 20 ετών (Χανιά, 70 συμμετοχές)

19 ΠΑΠΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Αλέξανδρος: 3 η Θέση στο 5 ο Μεσογειακό ατομικό σκακιστικό πρωτάθλημα Νέων Ανδρών μέχρι 20 ετών, (70 συμμετοχές). ΧΝΑΡΑ Μαρία Δανάη: 1η θέση στο 5 ο Μεσογειακό ατομικό σκακιστικό πρωτάθλημα Νέων Γυναικών μέχρι 20 ετών (70 συμμετοχές). ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ Αναστασία: 1 η θέση στο Παγκόσμιο ατομικό σχολικό σκακιστικό πρωτάθλημα κορασίδων μέχρι 13 ετών (Χαλκιδική, 43 συμμετοχές). ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗΣ Λάμπρος: 7 η θέση στο Παγκόσμιο ατομικό σχολικό σκακιστικό πρωτάθλημα Παίδων μέχρι 13 ετών (78 συμμετοχές). ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΚΑΡΕΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Λουκάς: Κατέκτησε ένα χρυσό μετάλλιο στα 100μ. επιφάνεια και δύο χάλκινα στα 50μ. επιφάνεια και στα 50μ. άπνοια στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών γυναικών στο Καζάν της Ρωσίας. ΜΠΑΛΝΤΟΥΙΝ Ουίλιαμ: Ασημένιο μετάλλιο στα 100 επιφάνεια στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών. ΧΡΗΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ Κατερίνα: Στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων νεανίδων στο Σέτσιν της Πολωνίας κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 200μ. επιφάνεια νεανίδων. Εθνική Ομάδα 4x100μ. επιφάνεια Νεανίδων: Αποτελούμενη από τις Κατερίνα Χρηματοπούλου, Μενεξία Μπαμπακυριάκου, Βασιλεία Αγαπητού και Κωνσταντίνα Καλογεροπούλου πήρε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαίκό πρωτάθλημα νέων νεανίδων στο Σέτσιν. Εθνική Ομάδα 4x200μ. Νεανίδων: Αποτελούμενη από τις Κατερίνα Χρηματοπούλου, Ιωάννα Παναγιωτίδου, Μενεξία Μπαμπακυριάκου και Βασιλεία Αγαπητού κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων νεανίδων. Εθνική Ομάδα 4x3.000μ. Νέων: Πήρε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων νεανίδων. Την αποτελούσαν οι: Γιώργος Παπουτσής, Σταύρος Κουρλάκης, Στάθης Μπίρμπας και Βαγγέλης Σταυρίδης.

20 ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΕΣ ΒΟΛΕΪ ΦΛΩΡΟΣ Δημήτρης / ΚΑΛΜΑΖΙΔΗΣ Ιωάννης: Οι ομοσπονδιακοί τεχνικοί που οδήγησαν την Εθνική κορασίδων στην κατάκτηση της 5 ης θέσης στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. ΚΑΖΑΖΗΣ Δημήτρης: Ο τεχνικός ηγέτης του Ολυμπιακού στους άνδρες που κατέκτησε το τρεμπλ (26 ο, πρωτάθλημα, 13 ο κύπελλο και σούπερ καπ). ΣΩΤΗΡΧΟΣ Τέλης: Ο προπονητής που οδήγησε τη γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού στην κατάκτηση του παρθενικού της πρωταθλήματος, αλλά και στο πρώτο της νταμπλ. ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ OPEN WATER ΓΕΜΕΛΟΣ Νίκος: Ο ομοσπονδιακός τεχνικός και προπονητής του δις παγκόσμιου πρωταθλητή των 10 χλμ. Σπύρου Γιαννιώτη, αλλά και της Κέλλυς Αραούζου και του Αντώνη Φωκαϊδη που μαζί με τον Γιαννιώτη πήραν το ασημένιο στα 5 χλμ. Ομαδικό. ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ ΠΟΣΤΙΛΙΟΝΕ Τζιοβάννι: Ο επικεφαλής τεχνικός στην ομοσπονδία της κωπηλασίας (ΕΚΟΦΝΣ) και υπεύθυνος όλων των κατηγοριών, δηλαδή ο αρχιτέκτονας των νέων μεγάλων παγκόσμιων, ευρωπαϊκών και μεσογειακών διακρίσεων του αθλήματος μέσα στο ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ Γιώργος: Έγινε ο πρώτος Έλληνας προπονητής που κατακτά την Ευρωλίγκα. Γεύτηκε αυτή τη μεγάλη διάκριση στο φάιναλ φορ του Λονδίνου όπου οδήγησε στην κατάκτηση του τροπαίου τον Ολυμπιακό. ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ Αργύρης: Ο προπονητής του Παναθηναϊκού με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα και το κύπελλο Ελλάδας. ΜΑΝΟΥΣΕΛΗΣ Μάνος: Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας παίδων που κατέκτησε το χάλκινο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U16. ΠΑΛΗ ΑΡΚΟΥΔΕΑΣ Παναγιώτης / ΑΡΚΟΥΔΕΑΣ Κώστας: Προπονητές της ασημένιας πρωταθλήτριας Ευρώπης και χρυσής Μεσογειονίκου Μαρίας Πρεβολαράκη.

21 ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ ΒΑΤΣΑΚΛΗΣ Κώστας: Ο προπονητής της Εθνικής ανδρών που την οδήγησε στην σπουδαία διάκριση της κατάκτησης του ασημένιου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Σβέσχατ στην Αυστρία. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΝΤΟΣ Φερνάντο: Οδήγησε την Εθνική μας ομάδα των ανδρών και στην πρόκρισή της στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Με τον αγαπημένο Πορτογάλο προπονητή στον πάγκο του το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μετέχει σε δυο συνεχόμενες μεγάλες διοργανώσεις (Euro 2012 όπου μπήκε στους «8» και Μουντιάλ 2014), από τις τέσσερις συνεχόμενες και έξι συνολικά. ΤΣΑΝΑΣ Κώστας: Ο προπονητής της ομάδας Κ-20, που κατά την περσινή σεζόν την είχε οδηγήσει στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, φέτος την κοουτσάρισε στην αξιοπρεπή παρθενική συμμετοχή της σε Μουντιάλ. ΠΟΛΟ ΜΟΡΦΕΣΗΣ Γιώργος: Ο ομοσπονδιακός προπονητής που οδήγησε την Εθνική ομάδα νεανίδων στο χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης, την Εθνική νέων γυναικών στο χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Βόλου και την Εθνική γυναικών στην 6 η θέση στο Παγκόσμιο της Βαρκελώνης. ΒΛΑΧΟΣ Θοδωρής: Ο προπονητής του νταμπλούχου Ολυμπιακού. ΔΗΜΟΥ Κώστας: Κόουτς της γυναικείας ομάδας του ΝΟ Βουλιαγμένης που κατέκτησε το πρωτάθλημα και πήγε μέχρι το φάιναλ φορ του Τσάμπιονς Καπ. ΣΤΙΒΟΣ ΚΥΤΤΕΑΣ Δημήτρης: Ο προπονητής των διακρίσεων του Κώστα Φιλιππίδη. ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ Δημήτρης: Ο προπονητής του Λούη Τσάτουμα. ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΤΣΕΡΝΕΣΚΑ Ναταλία: Η ομοσπονδιακή τεχνικός και προπονήτρια των ελληνίδων αθλητριών με τα πολύ καλά πλασαρίσματα σε Σόλο, Ντουέτο και Ομαδικό στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βαρκελώνης.

22 ΤΖΟΥΝΤΟ ΗΛΙΑΔΗΣ Νίκος: Ο εθνικός προπονητής που μέσα στο 2013 οδήγησε το ελληνικό τζούντο στην κατάκτηση τεσσάρων μεταλλίων σε παγκόσμια πρωταθλήματα, δύο χρυσών σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αλλά και σε πολλά ακόμη μετάλλια και διακρίσεις σε μεγάλα τουρνουά (Masters, Γκραν Πρι, Μεσογειακούς Αγώνες κ.ά.) όλων των ηλικιακών κατηγοριών. ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ Γιάννης: Διανύει αισίως τον 9 ο χρόνο του στην ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ, την οποία προπονεί από την αρχή της ίδρυσης του τμήματος. Το 2013 ο έμπειρος τεχνικός οδήγησε την ΑΕΚ στην κατάκτηση του νταμπλ, ενώ ήδη το τμήμα έχει 2 πρωταθλήματα και 2 κύπελλα από το 2005 όπου υπάρχει. ΙΑΤΡΟΥΔΗΣ Παναγιώτης: Ο ομοσπονδιακός προπονητής ανάπτυξης οδήγησε την Εθνική Παίδων στη 2 η θέση στους 10 ους Μεσογειακούς Αγώνες της συγκεκριμένης ηλικιακής κατηγορίας του αθλήματος στην Τυνησία.

23 ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ ΣΕ ΠΑΓΚΟ ΚΟΥΛΟΥΜΟΓΛΟΥ Πασχάλης: Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρωσίας, κατέκτησε την πρώτη θέση στα 54κ. εφήβων, με νέο ρεκόρ κόσμου στην ίδια ηλικιακή κατηγορία. Επίσης στη διεθνή συνάντηση Faaza που έγινε στο Ντουμπάι, κατέκτησε την πρώτη θέση στα 54κ. εφήβων με νέο παγκόσμιο ρεκόρ ΜΩΫΣΙΑΔΗΣ Γκρέμισλαβ: Κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο της κατηγορίας 80κ. στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, καταρρίπτοντας παράλληλα και το ρεκόρ Ευρώπης. ΜΠΑΚΟΧΡΗΣΤΟΣ Δημήτρης: Βρέθηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου των νικητών στην κατηγορία των 54κ. του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Επίσης ήταν τρίτος στην κατηγορία των 54κ. ανδρών στο διεθνές μίτινγκ Faaza, με νέο ρεκόρ Ευρώπης. ΓΚΟΥΝΤΑΝΗΣ Νίκος: Ήταν δεύτερος στην κατηγορία των 72κ. κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. ΜΑΜΑΛΟΣ Παύλος: Κατετάγη 3ος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΚΩΣΤΑΚΗΣ Γιάννης: Στα 50μ. πρόσθιο SB2 αναδείχθηκε πρωταθλητής κόσμου (με νέο πανελλήνιο ρεκόρ), ενώ στην ίδια διοργάνωση ήταν τρίτος στα 200μ. ελεύθερο S3 αλλά και στα 50μ. πεταλούδα S3. Επίσης κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ στα 100μ. πρόσθιο SB2 στο 7ο Ανοιχτό Τουρνουά που πραγματοποιήθηκε στη Νάουσα ΜΑΚΡΟΔΗΜΗΤΡΗΣ Αριστείδης: Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Μόντρεαλ κατέκτησε ένα ασημένιο και ένα χάλκινο μετάλλιο. Συγκεκριμένα ήταν δεύτερος στα 100μ. ελεύθερο S2 και τρίτος στα 50μ. ύπτιο S2. ΤΣΑΠΑΤΑΚΗΣ Αντώνης: Δύο χάλκινα μετάλλια κατέκτησε κατά τη διάρκεια του παγκοσμίου πρωταθλήματος «Μόντρεαλ 2013». Ήταν τρίτος στα 200μ. μικτής ατομικής SM5 με πανελλήνιο ρεκόρ τόσο στον τελικό όσο και στον προκριματικό, ενώ ήταν τρίτος και στα 100μ. πρόσθιο SB4 επίσης με πανελλήνιο ρεκόρ. ΤΑΜΠΑΞΗΣ Χρήστος: Στα 50μ. ύπτιο S1 του παγκοσμίου πρωταθλήματος «Μόντρεαλ 2013» κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

24 ΜΠΟΤΣΙΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ Γρηγόρης: Κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο ατομικό κατηγορίας BC3 του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που διεξήχθη στο Γκιμαράες. Ήταν μέλος και της ομάδας ζευγαριών BC3 που βρέθηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου, στην ίδια διοργάνωση. ΣΟΥΛΑΝΗΣ Παναγιώτης: Βρέθηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου των νικητών, στο ατομικό κατηγορίας BC1 του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που έγινε στην Πορτογαλία. ΚΑΝΑΒΑΣ Χρήστος: Κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο ατομικό κατηγορίας BC4 του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που έγινε στο Γκιμαράες, ενώ ήταν μέλος και της ομάδας ζευγαριών BC4 και κατετάγη τρίτο στην ίδια διοργάνωση. ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ ΠΥΛΑΡΙΝΟΣ Γεράσιμος: Στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Μόντρεαλ, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην σπάθη κατηγορίας Α, κερδίζοντας τον «χάλκινο» Παραολυμπιονίκη του Λονδίνου, Τσαν από τον Χονγκ Κονγκ. ΣΤΙΒΟΣ ΒΑΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Γιώργος: Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Λιόν, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στη δισκοβολία ανδρών F36. Στην ίδια διοργάνωση κατέρριψε και το πανελλήνιο ρεκόρ στη σφαιροβολία. Λίγες εβδομάδες νωρίτερα, κατά τη διάρκεια του πανελλήνιου πρωταθλήματος, κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ στη δισκοβολία. ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ Ευστράτιος: Με βολή στα 43.90μ. στη δισκοβολία κατηγορίας 20, κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ κατά τη διάρκεια του πανελλήνιου πρωταθλήματος. ΦΥΛΑΧΤΟΣ Μαρίνος: Ήταν δεύτερος στη δισκοβολία F42 κατά τη διάρκεια του παγκοσμίου πρωταθλήματος «Λιόν 2013». ΣΤΕΦΑΝΟΥΔΑΚΗΣ Μανώλης: Στον ακοντισμό F54/55/56 στέφθηκε «χάλκινος» παγκόσμιος πρωταθλητής. Επίσης κατέκτησε τέσσερα χρυσά μετάλλια και ένα ασημένιο σε συνολικά τρία μίτινγκ (Faaza, Al Ain, Sharjah) στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Στον ακοντισμό μάλιστα σημείωσε επίδοση μεγαλύτερη από αυτή που του χάρισε το χάλκινο μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου ΚΩΣΤΑΚΗΣ Γιώργος: Ήταν τρίτος στο τριπλούν κατ. F46 στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Λιόν, σημειώνοντας μάλιστα και νέο πανελλήνιο ρεκόρ

25 ΚΑΡΑΜΗΝΑΣ Γιώργος: Κατετάγη τρίτος στον ακοντισμό κατ. F53/54 του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Γαλλίας. ΦΕΡΝΑΝΤΕΣ Σεζόν: Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Γαλλίας κατετάγη τρίτος στη σφαίρα F53. ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΣΤΙΒΟΣ ΚΟΡΟΚΙΔΑ Δήμητρα: Στην πρώτη της συμμετοχή σε παγκόσμιο πρωτάθλημα, κατετάγη 2η στο ακόντιο γυναικών κατηγορίας F53 με νέο ρεκόρ Ευρώπης. ΣΤΑΜΑΤΟΥΛΑ Μαρία: Κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στη σφαίρα γυναικών κατά τη διάρκεια του παγκοσμίου πρωταθλήματος «Λιόν 2013». ΚΑΝΤΖΑ Παρασκευή: Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Λιόν κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο μήκος γυναικών F11, σημειώνοντας μάλιστα νέο πανελλήνιο ρεκόρ. Επίσης στο Λονδίνο, στους επετειακούς αγώνες για τη συμπλήρωση ενός έτους από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, ήταν δεύτερη στα 200μ. T11. ΟΜΑΔΙΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΜΠΟΤΣΙΑ Ζευγάρια BC1: Οι Χρήστος Κανάβας, Παναγιώτης Κατσώνης και Νίκο Βασίλι, έφτασαν στην κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που έγινε στην Πορτογαλία. Ζευγάρια BC3: Οι Γρηγόρης Πολυχρονίδης, Νίκος Πανανός και Μαρία Σταυροπούλου κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Γκιμαράες. ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ Ξίφος Μονομαχίας ανδρών: Η ελληνική ομάδα αποτελούμενη από τους Γεράσιμο Πυλαρινό, Πάνο Τριανταφύλλου και Μάνο Μπόγδο κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο ξίφος μονομαχίας στο παγκόσμιο κύπελλο του Μόντρεαλ. ΤΕΝΙΣ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ Άνδρες (διπλό): Το ελληνικό δίδυμο των Γιώργο Λαζαρίδη και Στέφανο Διαμαντή, έφτασε στην κατάκτηση της πρώτης θέσης στο διπλό του Όπεν της Αττάλειας με τη νίκη επί των Λάνγκαν (Αυστρία)/Ουάλιν (Σουηδία), ενώ στο

26 τουρκικό Όπεν έφτασε ως τον τελικό, περιορίστηκε ωστόσο στην δεύτερη θέση. Εθνική ομάδα: Οι Γιώργος Λαζαρίδης, Στέφανος Διαμαντής και Επαμεινώνδας Σταμάτης κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Αττάλειας. Έχασαν σε αγώνα πλέι οφ την άνοδο στο Α` Γκρουπ και έτσι και τη νέα χρονιά θα λάβουν μέρος απευθείας στην τελική φάση του Β` Γκρουπ.

Κατηγορίες Σχεδιασμού και Κριτήρια Ένταξης στον Σχεδιασμό της Ε.Α.ΟΜ. ΑμεΑ για τα έτη 2010-2012. Ατομικά Αθλήματα:

Κατηγορίες Σχεδιασμού και Κριτήρια Ένταξης στον Σχεδιασμό της Ε.Α.ΟΜ. ΑμεΑ για τα έτη 2010-2012. Ατομικά Αθλήματα: Κατηγορίες Σχεδιασμού και Κριτήρια Ένταξης στον Σχεδιασμό της Ε.Α.ΟΜ. ΑμεΑ για τα έτη 2010-2012 Ατομικά Αθλήματα: Για τα ατομικά αθλήματα: Στίβος, Κολύμβηση, Σκοποβολή, Άρση Βαρών σε πάγκο, Ποδηλασία,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ 2009

ΕΚΘΕΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ 2009 ΕΚΘΕΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ 2009 Περιεχόμενα Α). Εισαγωγή. Β). Προπονητές ( Εθνικοί προπονητές περιφερειακοί προπονητές). Γ). Περιφέρεια (περιφερειακοί αγώνες). ). Προκρίσεις Εθνικών

Διαβάστε περισσότερα

Συνοπτική Παρουσίαση Συλλόγου Volley Α.Ο. Παλλήνη

Συνοπτική Παρουσίαση Συλλόγου Volley Α.Ο. Παλλήνη Συνοπτική Παρουσίαση Συλλόγου Volley Α.Ο. Παλλήνη O σύλλογός µας ιδρύθηκε πριν από 24 χρόνια µε σκοπό την προώθηση του αθλήµατος της πετοσφαίρισης και για να προσφέρει στην νεολαία της Παλλήνης µια δηµιουργική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Κοπή της Πίτας και βράβευση των Πρωταθλητών του Ν.Ο.Τ.Κ

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Κοπή της Πίτας και βράβευση των Πρωταθλητών του Ν.Ο.Τ.Κ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Κοπή της Πίτας και βράβευση των Πρωταθλητών του Ν.Ο.Τ.Κ Ευχές για Καλή Χρονιά και αναμνηστικά βραβεία στους πρωταθλητές μοιράσθηκαν στην Κοπή της Πίτας του Ναυταθλητικού Ομίλου Τζιτζιφιών-

Διαβάστε περισσότερα

110 μετάλλια και πολλές διακρίσεις

110 μετάλλια και πολλές διακρίσεις Ταχυδρόμος, Πανθεσσαλική Εφημερίδα http://www.taxydromos.gr/article.php?id=105072&cat=14 110 μετάλλια και πολλές διακρίσεις 2014-01-05-08:44:58 Mε σημαντικές επιτυχίες έκλεισε το 2013 ο Αθλητικός Σύλλογος

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣ ΤΚD Λευκάδας. Ο αθλητικός σύλλογος έχει λάβει μέρος σε πλήθος αθλητικών διοργανώσεων.

ΑΣ ΤΚD Λευκάδας. Ο αθλητικός σύλλογος έχει λάβει μέρος σε πλήθος αθλητικών διοργανώσεων. ΑΣ ΤΚD Λευκάδας Ο αθλητικός σύλλογος ΤΑΕ KWONDO Λευκάδας ιδρύθηκε στις 11-03-1990 με σκοπό την ανάπτυξη του ενδιαφέροντος προς το άθλημα του TAEKWONDO και τη διάδοση αυτού. Ο αθλητικός σύλλογος έχει λάβει

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Στην Ναυταθλητική Μαρίνα Δήμου Καλλιθέας. ΜΕ 11 ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ 500 ΑΘΛΗΤΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ 25 ο ATHENS EUROLYMP WEEK

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Στην Ναυταθλητική Μαρίνα Δήμου Καλλιθέας. ΜΕ 11 ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ 500 ΑΘΛΗΤΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ 25 ο ATHENS EUROLYMP WEEK Καλλιθέα 20 Μαρτίου 2015 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στην Ναυταθλητική Μαρίνα Δήμου Καλλιθέας ΜΕ 11 ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ 500 ΑΘΛΗΤΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ 25 ο ATHENS EUROLYMP WEEK Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 25 ο Athens Eurolymp

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ Προσωπικό Γραφείου Αθλητισμού Δρ. Εύρος Δημοσθένους : Λειτουργός Πανεπιστημίου (Υπεύθυνος Γραφείου Αθλητισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ U59UPU UPU ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ Αρ.Φακ. 70/2β/15 Λευκωσία, 08 Ιουνίου 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ου 97P P ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Σε συνέχεια των προκηρύξεων για τη διεξαγωγή των αγωνισμάτων

Διαβάστε περισσότερα

Οι αποστολές της ΚΟΕ 1 οι Μεσογειακοί Αγώνες Παραλίας Πεσκάρα 2015 5 οι Κοινοπολιτειακοί Αγώνες Νέων Σαμόα 2015

Οι αποστολές της ΚΟΕ 1 οι Μεσογειακοί Αγώνες Παραλίας Πεσκάρα 2015 5 οι Κοινοπολιτειακοί Αγώνες Νέων Σαμόα 2015 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, Τ.Θ. 23931, 1687 ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΚΥΠΡΟΣ TΗΛΕΦΩΝΟ: 22449880, TΗΛΕΟΜΟΙΟΤΥΠΟ: 22449890 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: cypnoc@cytanet.com.cy ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ : ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 22449692,

Διαβάστε περισσότερα

Το ΒΗΜΑ, 09/07/2000. Του Ι. ΓΕΩΡΓΑΚΗ

Το ΒΗΜΑ, 09/07/2000. Του Ι. ΓΕΩΡΓΑΚΗ Το ΒΗΜΑ, 09/07/2000 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΤΣΙΜΠΑΝΑΚΟΥ Μια δυνατή επένδυση για χρυσό µετάλλιο στην Αθήνα Η νεάνιδα πρωταθλήτρια Ευρώπης της ελευθέρας πάλης µιλάει για τους στόχους της εν όψει των Ολυµπιακών Αγώνων

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ 2013-14

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ 2013-14 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ 2013-14 Εικαστικά Ο μαθητής μας Γεώργιος Καμπίρης κατέκτησε το Ασημένιο Μετάλλιο, ανάμεσα σε 25.544 μαθητές από όλο τον κόσμο, στον 21 ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Παιδικής Ζωγραφικής Τόκυο.

Διαβάστε περισσότερα

11 ων ΔΙΕΘΝΩΝ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ GRAND PRIX ΤΟΥ Ν.Ο.ΧΑΝΙΩΝ

11 ων ΔΙΕΘΝΩΝ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ GRAND PRIX ΤΟΥ Ν.Ο.ΧΑΝΙΩΝ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η 11 ων ΔΙΕΘΝΩΝ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ GRAND PRIX ΤΟΥ Ν.Ο.ΧΑΝΙΩΝ ΠΡΟΣ: Όλα τα Σωματεία που ανήκουν στη δύναμη της ΚΟΕ 1. Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων διοργανώνει τους 11 ους Διεθνείς

Διαβάστε περισσότερα

27 Φεβρουαρίου 2015 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πολυνίκης όμιλος ο ΝΟΤΚ και το 2014

27 Φεβρουαρίου 2015 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πολυνίκης όμιλος ο ΝΟΤΚ και το 2014 27 Φεβρουαρίου 2015 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πολυνίκης όμιλος ο ΝΟΤΚ και το 2014 Πολυνίκης όμιλος για μια ακόμη χρονιά ο Ναυταθλητικός Όμιλος Τζιτζιφιών Καλλιθέας στην ετήσια εορτή Βράβευσης αθλητών του ΟΠΑΑ Καλλιθέας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ «ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ» 2015 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ «ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ» 2015 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ «ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ» 2015 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ Αλατζάς Απόστολος Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Αθλητισμού 1 Πρόταση Περιφερειακής Ενότητας Λέσβου για το 2015 Συμμετέχουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΟΕ ΠΑΡΟΥΣΑ Η ΚΥΠΡΟΣ ΝΕΩΝ ΙΝΣΜΠΡΟΥΓΚ/ΑΥΣΤΡΙΑ. 1 οι ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ. Κύπρος συμμετείχε φέτος στους 1ους Χειμερινούς

ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΟΕ ΠΑΡΟΥΣΑ Η ΚΥΠΡΟΣ ΝΕΩΝ ΙΝΣΜΠΡΟΥΓΚ/ΑΥΣΤΡΙΑ. 1 οι ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ. Κύπρος συμμετείχε φέτος στους 1ους Χειμερινούς 1 οι ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΝΕΩΝ ΙΝΣΜΠΡΟΥΓΚ/ΑΥΣΤΡΙΑ ΤΕΥΧΟΣ 2012/1-2 ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΟΕ ΠΑΡΟΥΣΑ Η ΚΥΠΡΟΣ Η Κύπρος συμμετείχε φέτος στους 1ους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων, που πραγματοποιήθηκαν

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2011-2012. ΜΠΑΣΚΕΤ Πρωτάθλημα Μπάσκετ Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2011-2012. ΜΠΑΣΚΕΤ Πρωτάθλημα Μπάσκετ Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2011-2012 ΜΠΑΣΚΕΤ Πρωτάθλημα Μπάσκετ Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ Α.Ε. ΨΥΧΙΚΟΥ - ΣΧ. ΜΩΡΑΪΤΗ 21-58 ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ - ΣΧ. ΜΩΡΑΪΤΗ 39-32 ΣΧ. ΜΩΡΑΪΤΗ - ΓΚΥΖΗ ΠΟΛΥΓΩΝΟ

Διαβάστε περισσότερα

Πόλεις 1 ος 2 ος 3 ος 4 ος 5

Πόλεις 1 ος 2 ος 3 ος 4 ος 5 TO ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ & ΤΗΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ Ο.Α. 2004 Ευάγγελος Αλμπανίδης Αναπληρωτής καθηγητής Η αποτυχημένη η διεκδίκηση η των Ο.Α. του 1996 Εορτασμός των 100 χρόνων από την αναβίωση Προβολή της

Διαβάστε περισσότερα

Κατηγορίες Δικαιούχων

Κατηγορίες Δικαιούχων Στο παρών κείμενο τονίζονται τα σημαντικότερα σημεία του άρθρου 38 /ΦΕΚ 24 Α/2013 που καθορίζει τον τρόπο εισαγωγής των Αθλητών στη Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Στο τέλος υπάρχει και ένα παράδειγμα που δείχνει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ SONAR. Βασίλης Χριστοφόρου Θοδωρής Αλεξάς Αργύρης Νοτάρογλου

ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ SONAR. Βασίλης Χριστοφόρου Θοδωρής Αλεξάς Αργύρης Νοτάρογλου ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ SONAR Βασίλης Χριστοφόρου Θοδωρής Αλεξάς Αργύρης Νοτάρογλου ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Παρουσίαση Αθλητών Παραολυμπιακή κατηγορία Sonar Το σκάφος Sonar Τεχνικά Χαρακτηριστικά Sonar Πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 2015 ΤΡΑΠ ΣΚΗΤ ΔΙΠΛΟ ΤΡΑΠ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 2015 ΤΡΑΠ ΣΚΗΤ ΔΙΠΛΟ ΤΡΑΠ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΥΠΡΟΥ ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, 2025 ΛΕΥΚΩΣΙΑ, ΚΥΠΡΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ / TELEPHONE + 357 22449822 ΦΑΞ / FAX + 357 22449819 CYPRUS SHOOTING SPORT FEDERATION 21 AMFIPOLEOS ST., CY-2025 NICOSIA, CYPRUS

Διαβάστε περισσότερα

Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2015

Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2015 Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2015 ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ & ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ RSX ΑΝ ΡΩΝ/ΓΥΝΑΙΚΩΝ, FINN, 470 ΑΝ ΡΩΝ/ΓΥΝΑΙΚΩΝ, LASER ΑΝ ΡΩΝ/ΓΥΝΑΙΚΩΝ, NACRA 17, 49er, 49er FX, SONAR, 2.4MR Στο αγωνιστικό πρόγραμμα 2015,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΤΜΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ ΤΜΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ A/A ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΦΟΡΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑ ΠΙΘΑΝΗ ΗΜ/ΝΙΑ 1. 3 ο και 4 ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΟΤΣΙΑ Δ.Ο.Π.Α.Φ.Μ.Α.Η. ΜΠΟΤΣΙΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2. 4ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Δ.Ο.Π.Α.Φ.Μ.Α.Η.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ 2015

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ 2015 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ 2015 Μέγας Χορηγός Το Αναλυτικό Πρόγραμμα της Χρονιάς Οι Εφημερίδες τα Ηλεκτρονικά Μέσα Η ΔΟΕ, η ΕΟΕ και οι Αθλητικές Ομοσπονδίες Ο «Αθλητικός Οδηγός

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Πάτρα. 3/10/2009

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Πάτρα. 3/10/2009 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Πάτρα. 3/10/2009 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ /νση: Παν/πολη-Πάτρα Αρ. Πρωτ. Τ.Κ. : 265.00 ΤΗΛ κ FAX : 2610-993055 Προς : Όλα τα µέλη της Πανεπιστηµιακής Κοινότητας

Διαβάστε περισσότερα

Σ.Ε.Γ.Α.Σ - ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Αθήνα, 3 Μαρτίου 2010 Αρμ. Υπάλ: Μαίρη Παναγιώτακη Τηλ: 210 9323976

Σ.Ε.Γ.Α.Σ - ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Αθήνα, 3 Μαρτίου 2010 Αρμ. Υπάλ: Μαίρη Παναγιώτακη Τηλ: 210 9323976 Σ.Ε.Γ.Α.Σ - ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Αθήνα, 3 Μαρτίου 2010 Αρμ. Υπάλ: Μαίρη Παναγιώτακη Αριθμ. Πρωτ. Τηλ: 210 9323976 Προς: Ε.Α.Σ. Τ.Ε. Σ.Ε.Γ.Α..Σ. (Για άμεση ενημέρωση των σωματείων τους ) ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΟΛΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2009 ΠΙΝΑΚΑΣ Ι

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2009 ΠΙΝΑΚΑΣ Ι ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2009 ΠΙΝΑΚΑΣ Ι Α/Α ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΘΛΗΜΑ ΦΥΛΛΟ ΧΡΥΣΑ ΑΡΓΥΡΑ ΧΑΛΚΙΝΑ ΣΥΝΟΛΟ ΤΡΙΠΤΟΛΕΜΟΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΑΝΔΡΩΝ 4 0 1 5 ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 0 0 0 0 ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

info@beachsoccer.gr FAX: 210-6818104 Τηλεφωνική Επικοινωνία : Μότσης Κώστας, Ιωάννης Μότσης 6944603545, Φίλιππος Ντόβας 6973171527

info@beachsoccer.gr FAX: 210-6818104 Τηλεφωνική Επικοινωνία : Μότσης Κώστας, Ιωάννης Μότσης 6944603545, Φίλιππος Ντόβας 6973171527 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 12 ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH SOCCER OPEN 2012 21-24 Ιουνίου 2012 Η Πανελλήνια Ένωση Σωματείων Ποδοσφαίρου Άμμου στην προσπάθεια της για ανάπτυξη του αθλήματος του beach soccer στην Ελλάδα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ «ΚΩΣΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ» «Ε ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ 2014»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ «ΚΩΣΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ» «Ε ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ 2014» Α.Σ. ΡΗΓΑΣ Ε ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ 31.5. Σελίδα 1/9 Α.Σ. ΡΗΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, 54638 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ (ΙΒΑΝ): GR2201102110000021148010248 Α.Φ.Μ. : 099412486 / ΣΤ

Διαβάστε περισσότερα

Ο Καρνέζης στα Γιάννενα έφτασε τις 11 συμμετοχές σε πέντε σεζόν με τον Παναθηναϊκό και είναι ο πορτιέρο που έχει καταφέρει να διχάσει!

Ο Καρνέζης στα Γιάννενα έφτασε τις 11 συμμετοχές σε πέντε σεζόν με τον Παναθηναϊκό και είναι ο πορτιέρο που έχει καταφέρει να διχάσει! Ο Καρνέζης στα Γιάννενα έφτασε τις 11 συμμετοχές σε πέντε σεζόν με τον Παναθηναϊκό και είναι ο πορτιέρο που έχει καταφέρει να διχάσει! Ο 27χρονος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού σίγουρα από το βράδυ της

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ ΟΙ Σ.Α.Δ.Φ. ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ Η αναγκαιότητα για την εναρμόνιση της άμεσης φορολογίας των επιχειρήσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΤΡΙΤΗ 8/4/2014 ΩΡΑ ΔΡΟΜΟΙ ΑΛΜΑΤΑ ΡΙΨΕΙΣ

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΤΡΙΤΗ 8/4/2014 ΩΡΑ ΔΡΟΜΟΙ ΑΛΜΑΤΑ ΡΙΨΕΙΣ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΤΡΙΤΗ 8/4/2014 ΩΡΑ ΔΡΟΜΟΙ ΑΛΜΑΤΑ ΡΙΨΕΙΣ 9:00 Τ Ε Λ Ε Τ Η Ε Ν Α Ρ Ξ Η Σ 9:15 80Μ ΕΜΠΟΔΙΑ Θ. ΠΡΟΚΡ. 9:30 100Μ ΕΜΠΟΔΙΑ Α 9:45 300Μ ΕΜΠ ΠΡΟΚΡ. Θ ΠΡΟΚΡ. 9:50 300Μ ΕΜΠ Α ΠΡΟΚΡ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Αθήνα 19/11/2007

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Αθήνα 19/11/2007 Βαθμός Ασφαλείας: Να διατηρηθεί μέχρι: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Αθήνα 19/11/2007 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΔΙΕΞΑΓ. ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ Αρ.Πρωτ. Βαθμ.Προτερ. ΤΜΗΜΑ Α Φ.125/130140/Β6

Διαβάστε περισσότερα

101 water riddles 101 γρίφοι για το νερό

101 water riddles 101 γρίφοι για το νερό www.comeniuswatertour.eu 101 water riddles 101 γρίφοι για το νερό PRIMARY SCHOOL OF KALLIMASIA-CHIOS Tel.+030 22710 51207 Fax +30 22710 51207 GREECE 1) Βρες, οριζόντια και κάθετα,7 λέξεις σχετικές με το

Διαβάστε περισσότερα

**** ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 **** ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

**** ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 **** ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. - Επιτροπή Ανάπτυξης Αθήνα, 27 Ιανουαρίου 2015 Αρμ. Υπάλ: Μαίρη Παναγιωτάκη Αριθμ. Πρωτ. 229 Τηλ: 210 9323976 Προς: Ε.Α.Σ. T.Ε. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. (Για άμεση ενημέρωση των Σωματείων σας) **** ΓΕΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΧΟΡΗΓΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑΣ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΧΟΡΗΓΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΧΟΡΗΓΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑΣ Παναγιώτης Καμπουρίδης Στάθης Παπαδόπουλος Περιεχόμενα Το σκάφος 470...2 Στόχοι...3 Δυνατότητες & προοπτικές...4 Προβολή Χορηγού...5 Κανονισμοί διαφήμισης...6 Πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ - ΓΡΑΦΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Ε.Ο.Ε.Σ.Α. ΛΕΜΕΣΟΥ

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ - ΓΡΑΦΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Ε.Ο.Ε.Σ.Α. ΛΕΜΕΣΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΑΡΡΕΝΩΝ 17/3/2015 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΡΟΜΟΣ 80 ΜΕΤΡΩΝ 1 ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΑΓΙΑΣ ΦΥΛΑΞΕΩΣ 2000 9.67 2 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΡΑΦΑΗΛ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ 2000 9.75 3 ΦΡΑΓΚΟΥΔΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ 2012

ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ 2012 ΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ 2012 Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή τίμησε σε ειδική τελετή που διοργάνωσε στις 29 Ιανουαρίου στο Ολυμπιακό Μέγαρο, τους καλύτερους έφηβους και νεάνιδες όλων των

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ Σύμφωνα με τον νέο αθλητικό σχεδιασμό Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά μετατράπηκε σε ένα σύγχρονο προπονητικό κέντρο που φιλοξενεί και

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ Σύμφωνα με τον νέο αθλητικό σχεδιασμό Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά μετατράπηκε σε ένα σύγχρονο προπονητικό κέντρο που φιλοξενεί και ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΡΗΣ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Διαβάστε περισσότερα

Κυριακάτικα πρωϊνά 2012- Παρουσίαση ομιλητών ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΝΝΑΣ ΒΕΡΟΥΛΗ Η Αννα Βερούλη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καβάλα. Σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και είναι καθηγήτρια Φυσικής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ

ΕΘΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ 12 Η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (Ε.Α.ΟΜ ΑμεΑ) προκηρύσσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Αθλητών με Αναπηρίες στις 1 2 Ιουνίου 12 στο Κεντρικό

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Πρωτ. Πτολεμαϊδα 10 Νοεμ. 2010

Αρ. Πρωτ. Πτολεμαϊδα 10 Νοεμ. 2010 Αρ. Πρωτ. Πτολεμαϊδα 10 Νοεμ. 2010 ΠΡΟΣ: Κολυμβητικούς Συλλόγους της Κ.Ο.Ε. Κύριοι, Η Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία «ΔΕΛΦΙΝΙΑ» ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ σε συνεργασία με το ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ διοργανώνει στις Σάββατο

Διαβάστε περισσότερα

Υ Π Η Ρ Ε Σ Ι Ε Σ Ε Ρ Ε Υ Ν Α Σ Α Γ Ο Ρ Α Σ. Παρουσίαση Αποτελεσμάτων Online Έρευνας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Σεπτέμβριος 2012

Υ Π Η Ρ Ε Σ Ι Ε Σ Ε Ρ Ε Υ Ν Α Σ Α Γ Ο Ρ Α Σ. Παρουσίαση Αποτελεσμάτων Online Έρευνας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Σεπτέμβριος 2012 Υ Π Η Ρ Ε Σ Ι Ε Σ Ε Ρ Ε Υ Ν Α Σ Α Γ Ο Ρ Α Σ Παρουσίαση Αποτελεσμάτων Online Έρευνας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Σεπτέμβριος 2012 Εισαγωγή Το ενδιαφέρον των Ελλήνων για τους φετινούς Ολυμπιακούς καταγράφεται

Διαβάστε περισσότερα

A/A ΕΠΩΝΥΜΟ ONOMA ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Θ.Π. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Α1

A/A ΕΠΩΝΥΜΟ ONOMA ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Θ.Π. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Α1 1 ΑΓΓΕΛΙΝΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 10140005 ΕΠΙΤΥΧΩΝ/ΟΥΣΑ ΕΠΙΤΥΧΩΝ/ΟΥΣΑ 2 ΑΔΑΜΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ 10170005 ΕΠΙΤΥΧΩΝ/ΟΥΣΑ ΕΠΙΤΥΧΩΝ/ΟΥΣΑ 3 ΑΛΕΥΡΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΙΩΑΝΝΗΣ 10140010 ΕΠΙΤΥΧΩΝ/ΟΥΣΑ ΕΠΙΤΥΧΩΝ/ΟΥΣΑ 4 ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Ι ΑΚΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ: Αθλήματα σπορ

Ι ΑΚΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ: Αθλήματα σπορ Ι ΑΚΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ: Αθλήματα σπορ Ενότητα: Αθλητισμός (3 Φύλλα εργασίας) Επίπεδο: Α1, Α2 Κοινό: αλλόγλωσσοι ενήλικες ιάρκεια: 6 ώρες (3 δίωρα) Υλικοτεχνική υποδομή: 1. Για τον διδάσκοντα: 1 υπολογιστής με

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΝΩΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ή ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ Η/Υ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΝΩΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ή ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ Η/Υ Η Επιτροπή Πιστοποίησης, αφού εξέτασε τις συνθήκες των εξετάσεων πιστοποίησης που διεξήχθησαν σύμφωνα με τις διατάξεις της Κ.Υ.Α. 121929/Η/31-07-2014 (Φ.Ε.Κ. 2123/Β /01-08-2014) και έλεγξε την ορθότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ 3. ΚΥΚΛΟΣ ΑΓΩΝΩΝ GRAND PRIX ΣΕ ΚΟΛ/ΡΙΟ 25μ.-50μ. 9 ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΑΓΩΝΩΝ (ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΟΡΙΩΝ-ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ) 16

ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ 3. ΚΥΚΛΟΣ ΑΓΩΝΩΝ GRAND PRIX ΣΕ ΚΟΛ/ΡΙΟ 25μ.-50μ. 9 ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΑΓΩΝΩΝ (ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΟΡΙΩΝ-ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ) 16 Περιεχόμενα ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ 3 ΚΥΚΛΟΣ ΑΓΩΝΩΝ GRAND PRIX ΣΕ ΚΟΛ/ΡΙΟ 25μ.-50μ. 9 ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΑΓΩΝΩΝ (ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΟΡΙΩΝ-ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ) 16 ΘΕΡΙΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΑΓΩΝΩΝ (ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΟΡΙΩΝ-ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ)

Διαβάστε περισσότερα

Προτάσεις για το µέλλον. Σαρασλανίδης Πλούταρχος Αναπληρωτής καθηγητής προπονητικής κλασικού αθλητισµού

Προτάσεις για το µέλλον. Σαρασλανίδης Πλούταρχος Αναπληρωτής καθηγητής προπονητικής κλασικού αθλητισµού Πορεία εµφάνισης Ελλήνων αθλητών σε Πανευρωπαϊκούς αγώνες και συγκριτική πορεία µεσοπρόθεσµης αθλητικής ανάπτυξης µεταξύ της Ελλάδος και οµοειδών ευρωπαϊκών χωρών Προτάσεις για το µέλλον Σαρασλανίδης Πλούταρχος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ 8 /4/2014 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΡΡΕΝΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΑΡΡΕΝΩΝ 8/4/2014 ΔΡΟΜΟΣ 80 ΜΕΤΡΩΝ

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ 8 /4/2014 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΡΡΕΝΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΑΡΡΕΝΩΝ 8/4/2014 ΔΡΟΜΟΣ 80 ΜΕΤΡΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΑΡΡΕΝΩΝ 8/4/2014 ΔΡΟΜΟΣ 80 ΜΕΤΡΩΝ 1 ΣΕΒΑΣΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΛΣΟΣ 1999 9.48 2 ΗΡΟΔΟΤΟΥ ΑΝΤΡΕΑΣ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΛΣΙΑ 1999 9.50 3 ΔΙΟΓΕΝΟΥΣ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΠΦΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΥΣΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΗ RINNAI CORPORATION

ΧΡΥΣΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΗ RINNAI CORPORATION ΧΡΥΣΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΗ RINNAI CORPORATION Σύνοψη του συμβολαίου της Rinnai με τoν Αθήνα 2004 ΧΡΥΣΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗ RINNAI CORPORATION (Σύνοψη του συμβολαίου της Rinnai με τoν Αθήνα 2004 ) 1/4

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα 13 Αυγούστου 2014 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αθήνα 13 Αυγούστου 2014 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Αθήνα 13 Αυγούστου 2014 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η Επιτροπή ιοίκησης της Σχολής Προπονητών της Θεσσαλονίκης, αφού προέβη στον έλεγχο των δικαιολογητικών των υποψηφίων, γνωστοποίησε τα ονόµατα αυτών που γίνονται αποδεκτοί,

Διαβάστε περισσότερα

Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. 14 & 15 Δεκεμβρίου (Κλειστό Στάδιο Βαρέων Αθλημάτων Πάλης, Άνω Λιόσια)

Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. 14 & 15 Δεκεμβρίου (Κλειστό Στάδιο Βαρέων Αθλημάτων Πάλης, Άνω Λιόσια) Δηλώσεις συμμετοχής έως 06/12/2013 Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 14 & 15 Δεκεμβρίου (Κλειστό Στάδιο Βαρέων Αθλημάτων Πάλης, Άνω Λιόσια) Low Kick: Ανδρών Γυναικών & Νέων Ανδρών, Νέων Γυναικών & Εφήβων Νεανίδων Κ1: Ανδρών

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΙΚΗΠΟΣ. Ο πρόεδρος και τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου Δελίκηπου, σας εύχονται Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος 2014

ΔΕΛΙΚΗΠΟΣ. Ο πρόεδρος και τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου Δελίκηπου, σας εύχονται Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος 2014 Τηλ.: 99453428 Φαξ: 22531013 Ο πρόεδρος και τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου Δελίκηπου, σας εύχονται Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΔΕΛΙΚΗΠΟΥ Σωτήρης Νικολάου 99-697386

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΠΟ 27/04 ΕΩΣ 30/04 ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Η εταιρεία Sport Team διοργανώνει το Πασχαλινό Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Easter Cup Sofiko Ranch στο Σοφικό Κορινθίας στις 25-28/04/. Μία

Διαβάστε περισσότερα

Το πρωτάθληµα θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυµναστήριο Παναγίας Αλεξιώτισσας (Λοχαγού Μενούνου και Παπάγου) στη Πάτρα, 22 και 23 Νοεµβρίου 2014.

Το πρωτάθληµα θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυµναστήριο Παναγίας Αλεξιώτισσας (Λοχαγού Μενούνου και Παπάγου) στη Πάτρα, 22 και 23 Νοεµβρίου 2014. Τοπική Επιτροπή υτικής Ελλάδας Παµπελοποννησιακό Στάδιο Τηλ./Fax: 2610 335141 e-mail: tepelop@httf.gr Πάτρα, 17 Οκτωβρίου 2014 Αρ. Πρωτ. 157 Η Τοπική Επιτροπή Ε.Φ.Ο.Επ.Α. ήµο Πατρέων, διοργανώνει, ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή αθλητών με αγωνιστικές διακρίσεις στην τριτοβάθμια εκπαίδευση 2014

Εισαγωγή αθλητών με αγωνιστικές διακρίσεις στην τριτοβάθμια εκπαίδευση 2014 Εισαγωγή αθλητών με αγωνιστικές διακρίσεις στην τριτοβάθμια εκπαίδευση 2014 Με απόφαση του υπουργείου παιδείας καθορίστηκαν οι προϋποθέσεις, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, ο τρόπος, ο τόπος και χρόνος

Διαβάστε περισσότερα

Εσωτερικό ς κανόνισμό ς 2015-2016

Εσωτερικό ς κανόνισμό ς 2015-2016 Εσωτερικό ς κανόνισμό ς 2015-2016 1/7/2015 Κανονισμός μελών Α.Σ.Μ. Γλυφάδας Αγωνιστική περίοδος 2015-2016 1 Μέλη και αθλητές 1.1 Μέλη του συλλόγου μπορούν να είναι και αθλητές του με δικαίωμα συμμετοχής,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. 2. ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Κλειστό Δημοτικό Κολυμβητήριο Καβάλας (καινούριο κλειστό κολυμβητήριο 50μ.)

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. 2. ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Κλειστό Δημοτικό Κολυμβητήριο Καβάλας (καινούριο κλειστό κολυμβητήριο 50μ.) 1 η ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΚΑΒΑΛΑ JUNIOR 2010 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: Ο Ναυτικός Όμιλος Καβάλας με την στήριξη του Δήμου Καβάλας και της Δ.Α.Ν.Ε.Κ. και την υποστήριξη της Π.Ε.Κ. Αν. Μακεδονίας-Θράκης,

Διαβάστε περισσότερα

[ 1956-2006 ] 50 ΧΡΟΝΙΑ Αθλητικός Όμιλος Φιλοθέης

[ 1956-2006 ] 50 ΧΡΟΝΙΑ Αθλητικός Όμιλος Φιλοθέης [ 1956-2006 ] 50 ΧΡΟΝΙΑ Αθλητικός Όμιλος Φιλοθέης ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από την ίδρυση του Αθλητικού Ομίλου Φιλοθέης (Α.Ο.Φ.), του αθλητικού μας συλλόγου με τις μεγάλες

Διαβάστε περισσότερα

5781F Sobakin Oleksandr 1 2004 10 02:37:62

5781F Sobakin Oleksandr 1 2004 10 02:37:62 ΑΓΩΝΙΣΜΑ : x0µ. Ελεύθερο - Ανδρών Μαρίνος Λούκας Ιωαννίδης Σίµος 09 Τουλουµής Νικόλαος 9 Αντωνίου Νικόλας 0:: 0 Κοσιής Κωνσταντίνος Κεφάλας Ζαχαρίας Λοίζου Αδάµος 0 Γαβριήλ Αντρέας 00 9 0::9 9.00 8 Σαρρής

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑ ΜΑΡΙΑ ΙΩΑΝΝΗΣ 486 ΜΟΥΧΤΑΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 439 ΦΛΩΡΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΡΚΟΣ 534 ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΕΛΕΝΗ ΠΑΥΛΟΣ 493

ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑ ΜΑΡΙΑ ΙΩΑΝΝΗΣ 486 ΜΟΥΧΤΑΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 439 ΦΛΩΡΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΡΚΟΣ 534 ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΕΛΕΝΗ ΠΑΥΛΟΣ 493 ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΣΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2014-201 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΩΝ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

http://www.koe.org.gr/images/stories/prokirixi_agonon_kol._2014.doc Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Κ Ο Λ Υ Μ Β Η Τ Ι Κ Ω Ν Α Γ Ω Ν Ω Ν 2 0 1 4

http://www.koe.org.gr/images/stories/prokirixi_agonon_kol._2014.doc Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Κ Ο Λ Υ Μ Β Η Τ Ι Κ Ω Ν Α Γ Ω Ν Ω Ν 2 0 1 4 http://www.koe.org.gr/images/stories/prokirixi_agonon_kol._2014.doc ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθ. πρωτ. 6130 /Ε Αθήνα, Οκτώβριος 2013 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Κ Ο Λ Υ Μ Β Η Τ Ι Κ Ω Ν Α Γ Ω Ν Ω Ν 2 0 1

Διαβάστε περισσότερα

16ο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ

16ο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΔΟΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Νεολαία Δημοκρατικού Συναγερμού Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2013 / Αριθμός Φύλλου 234 16ο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ Η ΝΕΔΗΣΥ σε συνεδρία

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α KOMMA: ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ KOMMA: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ KOMMA: ΣΥΝΟΛΟ. Σειρά Ψηφοδελτίου Υποψήφιοι Κυκλάδων ΑΜΙΓΗ Κυκλάδων.

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α KOMMA: ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ KOMMA: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ KOMMA: ΣΥΝΟΛΟ. Σειρά Ψηφοδελτίου Υποψήφιοι Κυκλάδων ΑΜΙΓΗ Κυκλάδων. ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Σειρά Ψηφοδελτίου Υποψήφιοι ΑΜΙΓΗ 1 Βουτσίνος Μάριος του Ιωάννη

Διαβάστε περισσότερα

Κ άλαμος. ατασκηνώσεις. εκδήλωση. Κορέλλας Δημήτρης

Κ άλαμος. ατασκηνώσεις. εκδήλωση. Κορέλλας Δημήτρης Κ άλαμος Κορέλλας Δημήτρης ατασκηνώσεις Η κατασκήνωση λειτουργεί 30 χρόνια. Είναι οικογενειακή και εκτός από μένα ασχολείται ενεργά η σύζυγος μου Ποθητή και τα τρία παιδιά μου. ΚΟΡΕΛΚΟ θα πει: Κορελ και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΟΜΑΔΑ:100 ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΟΜΑΔΑ:100 ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΟΜΑΔΑ:100 ΣΤΡΑΤ. ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΔΝΣΗ ΠΡ/ΤΕΕ ΒΑΡΗ, 27 Ιουν 13 ΣΧ.'A': ΣΣΕ/Όπλα,ΣΝΔ,ΣΙ/ΙΠΤ,ΣΜΥ/Όπλα ΣΧ.'B': ΣΣΕ/Σώμ.,ΣΙ/Μηχ.ΣΣΑΣ,ΣΑΝ,ΣΜΥ/Σώμ.,ΣΜΥΝ, ΣΤΥΑ, ΣΥΔ, ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

Λευκωσία, 13 Μαΐου 2010 ρα Ζήνα Πουλλή ιευθύντρια Μέσης Εκπαίδευσης Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού

Λευκωσία, 13 Μαΐου 2010 ρα Ζήνα Πουλλή ιευθύντρια Μέσης Εκπαίδευσης Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού Λευκωσία, 13 Μαΐου 2010 ρα Ζήνα Πουλλή ιευθύντρια Μέσης Εκπαίδευσης Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού Αξιότιμη Κυρία, ΘΕΜΑ: Αποτελέσματα Παγκύπριας Ολυμπιάδας Χημείας 2009 2010 για τις τάξεις Α, Β και

Διαβάστε περισσότερα

48 ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ QUBICAAMF

48 ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ QUBICAAMF ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΙ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 29/10/2012(ΔΕΥΤΕΡΑ) - 4/11/2012(ΚΥΡΙΑΚΗ) (Υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μπόουλινγκ) Επιπλέον χρηματικά έπαθλα συνολικής αξίας 1520 Δώρο παιχνίδια μπόουλινγκ σε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΙΚΥ-ΕΤΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΠΡΩΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ (ΜΑΣΤΕΡ) ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΙΚΥ-ΕΤΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΠΡΩΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ (ΜΑΣΤΕΡ) ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΙΚΥ-ΕΤΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΠΡΩΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ (ΜΑΣΤΕΡ) ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ A/A Αρ. Πρωτοκόλλου Ημερομηνία Επώνυμο Όνομα Πατρώνυμο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΠΕΛΕΝΔΡΙΤΟΥ

ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΠΕΛΕΝΔΡΙΤΟΥ ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΠΕΛΕΝΔΡΙΤΟΥ Μήνυμα Καρολίνας Πελενδρίτου για τον εθελοντισμό Εθελοντισμός είναι για εμένα η ευκαιρία να ανταποδίδω στην κοινωνία μέρος της αγάπης και του σεβασμού που μου έχει δείξει ο κόσμος

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ : ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΠΙΘΕΤΟ ΟΝΟΜΑ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ : ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΠΙΘΕΤΟ ΟΝΟΜΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΝΟΜΑ : ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΠΙΘΕΤΟ : ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΗΣ ΟΝ.ΠΑΤΕΡΑ : ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΝ.ΜΗΤΕΡΑΣ : ΝΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜ. ΓΕΝ. : 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1968 ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ : ΚΑΤΕΡΙΝΗ Α] ΤΙΤΛΟΙ ΣΠΟΥ ΩΝ Πτυχιούχος

Διαβάστε περισσότερα

14ο ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΘΗΤΩΝ-ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ (ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ 13ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΑΘΗΤΩΝ-ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ 2015)

14ο ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΘΗΤΩΝ-ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ (ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ 13ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΑΘΗΤΩΝ-ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ 2015) ΕΝΩΣΗ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΕΣΣΘΧ: 26/10.11.2014 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Site: http://theschess.wordpress.com e-mail: saeakeam@hotmail.com Β. ΌΛΓΑΣ 285-546 55 ΤΗΛ : 2310-419 269, ΦΑΞ: 2310-417

Διαβάστε περισσότερα

31 OCT 2 NOV 2014, ROME

31 OCT 2 NOV 2014, ROME 31 OCT 2 NOV 2014, ROME Ekkart Arbeit - Youth program Strength Training Bart Bennema The Journey from Potential to Performance Joans Tawiah Dodoo - Speed: Coaching Philoshophy Wolfgang Killing - Developing

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΑΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΧΩΡΟΥ 18μ Α/Γ/Ε/Ν ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - 15 & 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2007

ΑΓΩΝΑΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΧΩΡΟΥ 18μ Α/Γ/Ε/Ν ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - 15 & 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2007 ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΥΓΕΡΙΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΤΟΞΟΥ Α' ΓΥΡΟΣ Β' ΓΥΡΟΣ ΣΥΝΟΛΟ ΣΥΝ (10) ΣΥΝ (9) 1 ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΚ.Ο.Α.Α.Π.Θ. 272 274 546 21 26 2 ΑΥΓΕΡΙΝΑΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

49o ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ QubicaAMF

49o ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ QubicaAMF 49o ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ QubicaAMF Krasnoyarsk, Ρωσία, 15 Νοεμβρίου - 24 Δεκεμβρίου 2013 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΙ ΤΕΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 10 13 Οκτωβρίου 2013 Τόπος Διεξαγωγής Αγώνων Πέμπτη 10 Οκτωβρίου έως Κυριακή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ Τ.Ε. Σ.Τ.ΕΦ. - Τ.Ε.Ι. ΠΕΙΡΑΙΑ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ Τ.Ε. Σ.Τ.ΕΦ. - Τ.Ε.Ι. ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΕΜΠΤΗ 13:00 15:00 1 Γεώργιος Τσούρνος 2 Νίκος Χοτζεμπέκογλου 3 Χάρης Σωτηρόπουλος 4 Ανδρέας Σακελλαρόπουλος 5 Τιμολέων Μανωλόπουλος 6 Αναστάσιος Μπουρδουβάλης 7 Δημήτρης Δερέκης 8 Γεώργιος Χατζηπαναγιώτου

Διαβάστε περισσότερα

Ενότητα 1: Χαιρετισμοί. Ατομικά Στοιχεία. Οικογένεια

Ενότητα 1: Χαιρετισμοί. Ατομικά Στοιχεία. Οικογένεια 1. Συμπληρώστε τα κενά 1. Γειας σας, κύριε. Τι...; Καλά ευχαριστώ. Εσείς; 2. Πώς...Ελένη; Είμαι θάυμα, Μαρία μου! 3. Καλημέρα Κώστα. Τι...; Έτσι κι έτσι 4. Πώς... ο πατέρας σου; Γιώργος 5. Πώς...λένε;

Διαβάστε περισσότερα

Οι πρώτοι 90 υποψήφιοι που παρουσίασε η Λαϊκή Συσπείρωση για δημοτικό και τοπικά συμβούλια στο Δήμο Τρικκαίων

Οι πρώτοι 90 υποψήφιοι που παρουσίασε η Λαϊκή Συσπείρωση για δημοτικό και τοπικά συμβούλια στο Δήμο Τρικκαίων Οι πρώτοι 90 υποψήφιοι που παρουσίασε η Λαϊκή Συσπείρωση για δημοτικό και τοπικά συμβούλια στο Δήμο Τρικκαίων ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΓΡΟΤΙΣΣΑ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης - Πρόγραμμα Καλλικράτης" ( ΦΕΚ 87/τ. Α /07-072010).

Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης - Πρόγραμμα Καλλικράτης ( ΦΕΚ 87/τ. Α /07-072010). ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Νικήτη 14 Μαΐου 2014 ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Αριθμός Πρωτ: 9634 ΔΗΜΟΣ ΣΙΘΩΝΙΑΣ Ταχ. Δ/νση :630 88 Νικήτη Πληροφορίες: Χολογγούνη Αθανασία Τηλέφωνο : (2375350105 ) FAX : (23750) 23244 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΕΑΕΚ: ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ ΤΕΦΑΑ ΠΘ - ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΚΜ: : 305 ΠΑΤΣΙΑΟΥΡΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ

ΕΠΕΑΕΚ: ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ ΤΕΦΑΑ ΠΘ - ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΚΜ: : 305 ΠΑΤΣΙΑΟΥΡΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΕΠΕΑΕΚ: ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ ΤΕΦΑΑ ΠΘ - ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΚΜ: : 305 ΠΑΤΣΙΑΟΥΡΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Η Πετοσφαίριση ή αλλιώς Βόλεϊ όπως είναι πιο

Διαβάστε περισσότερα

ΧΟΡΗΓΙΚΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ Χ.Α.Ν.Θ. ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

ΧΟΡΗΓΙΚΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ Χ.Α.Ν.Θ. ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΧΟΡΗΓΙΚΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ Χ.Α.Ν.Θ. ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2015 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Τι Είναι η Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης 3 Τομείς Χορηγιών 4 Χορηγός Τομέα Αθλητισμού και Αθλητικών

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 3/12/2013 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Ο Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) ανακοίνωσε σήμερα τα αποτελέσματα της έρευνας PISA 2012.

Αθήνα, 3/12/2013 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Ο Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) ανακοίνωσε σήμερα τα αποτελέσματα της έρευνας PISA 2012. Αθήνα, 3/12/2013 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) ανακοίνωσε σήμερα τα αποτελέσματα της έρευνας PISA 2012. 1 PISA 2012 ΜΕΣΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΧΩΡΩΝ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΩΝ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟ ΗΛΑΣΙΑΣ Παναθηναϊκού Α.Ο.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟ ΗΛΑΣΙΑΣ Παναθηναϊκού Α.Ο. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟ ΗΛΑΣΙΑΣ Παναθηναϊκού Α.Ο. 1 ο Παναθηναικό Κύπελλο ΜΤΒ Το ποδηλατικό τμήμα του Παναθηναϊκού είναι στην ευχάριστη θέση, για πρώτη φορά, να διοργανώσει αγώνα Ορεινής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2015 ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2015 ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΚΑΡΒΕΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ Ε.Κ.Π. ΑΘΗΝΩΝ ΑΜΠΑΤΖΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ Ε.Κ.Π. ΑΘΗΝΩΝ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2015 ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΚΕΦΑΛΙΔΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΦΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ. Α Φάση

ΦΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ. Α Φάση ΦΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ Α Φάση Το κάθε Λύκειο μετέχει με δύο [ 2 ] μαθητές - μαθήτριες σε κάθε αγώνισμα οι οποίοι επιλέγονται από εσωτερική αθλητική δοκιμασία του κάθε σχολείου με βάση την υπ.απόφαση 112843/Γ4/14-10-2005

Διαβάστε περισσότερα

Εργασία Σχολικού Περιεχομένου

Εργασία Σχολικού Περιεχομένου Εργασία Σχολικού Περιεχομένου Πρόλογος Η ιστορία του ντόπινγκ Πολλοί αθλητές χρησιμοποιούν τα αναβολικά και με αυτό εξασφαλίζουν τη νίκη τους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αδικεί τους υπόλοιπους αθλητές

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ Γ.ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ

ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ Γ.ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ Γ.ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ Α. Το ψηφοδέλτιο με τους υποψήφιους Τοπικούς Συμβούλους ανά Τοπική Κοινότητα για τον συνδυασμό «Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Ραδοβυζινών» με τον Γκούζια Μιχάλη.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Εισαγωγή. ΔΕΚΑΕΤΙΑ 20 Ήρθε να ενώσει τους Κωνσταντινουπολίτες «ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ» ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ. ΔΕΚΑΕΤΙΑ 30 Ο πρώτος τίτλος της ιστορίας

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Εισαγωγή. ΔΕΚΑΕΤΙΑ 20 Ήρθε να ενώσει τους Κωνσταντινουπολίτες «ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ» ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ. ΔΕΚΑΕΤΙΑ 30 Ο πρώτος τίτλος της ιστορίας ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 8 12 14 16 18 20 22 24 26 28 34 36 40 42 44 48 52 54 60 66 70 72 76 Εισαγωγή ΔΕΚΑΕΤΙΑ 20 Ήρθε να ενώσει τους Κωνσταντινουπολίτες «ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ» ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 30 Ο πρώτος τίτλος της ιστορίας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ BEACH VOLLEY ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΤΣΙΛΙΑΝΟΣ / ΝΙΚΟΣ ΖΟΥΠΑΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ 2014

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ BEACH VOLLEY ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΤΣΙΛΙΑΝΟΣ / ΝΙΚΟΣ ΖΟΥΠΑΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ 2014 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ BEACH VOLLEY ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΤΣΙΛΙΑΝΟΣ / ΝΙΚΟΣ ΖΟΥΠΑΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ 2014 1 Η ΟΜΑΔΑ Η ομάδα ενώθηκε την αγωνιστική περίοδο 2010-2011 στα πλαίσια του εθνικού σχεδιασμού Beach Volley.

Διαβάστε περισσότερα

3 ο TΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΛΕΥ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΕΤΟΥΣ 2013 ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΠΗΛΙΟΥ

3 ο TΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΛΕΥ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΕΤΟΥΣ 2013 ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΠΗΛΙΟΥ 3 ο TΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΛΕΥ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΕΤΟΥΣ 2013 ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΠΗΛΙΟΥ 1. Εισαγωγή ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 3 ο Τουρνουά Βόλεϊ Κορασίδων Πορταριά Πηλίου Χρονική περίοδος από 26 /12/ 2013 έως 29/12/ 2013. Προχωρώντας μεθοδικά, στοχευμένα,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΥΦΛΩΝ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΥΦΛΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΥΦΛΩΝ 2012 Ο Αθλητικός ύλλογος Συφλών ΗΥΑΙΣΟ ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2001 από άτομα με προβλήματα όρασης και μη με κοινό σημείο αναφοράς ανάμεσά τους την αγάπη για τον αθλητισμό, σε

Διαβάστε περισσότερα

3ο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2013-14 MAIN DRAW

3ο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2013-14 MAIN DRAW 3ο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2013-14 MAIN DRAW Seed SEMIFINAL FINAL WINNER 1 ΤΕΠΑΚ 3 FREDERICK ΤΕΠΑΚ 3-0 ΤΕΠΑΚ 2-1 4 Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου 3-0 2 Πανεπιστήμιο Κύπρου

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΖΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ 2011-2012

ΜΑΖΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ 2011-2012 : ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ 1 ΛΟΛΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ 111 20 0 24,33 0 1 10 166,33 2 ΤΑΤΣΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ 0 20 0 28,50 0 0 20 68,50 3 ΝΕΙΚΟΥ ΕΛΕΝΗ 0 20 0 20,47 5 0 20 65,47 4 ΠΛΙΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 0 20 0 20,01 0 0 10 50,01

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ "ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ'' Εκπρόσωπος: Αγγελική Τριανταφύλλου 1 ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ 109417 2 ΖΟΥΜΠΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ 94744 3 ΚΑΡΑΔΗΜΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΧΡΗΣΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ιατρικής Μπίτουλης Μίλτος. Ιατρικής Τσακάλης Κώστας. Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πιστίλογλου Ελένη

Ιατρικής Μπίτουλης Μίλτος. Ιατρικής Τσακάλης Κώστας. Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πιστίλογλου Ελένη Καραχρυσάφη Σοφία Ιατρικής Μπίτουλης Μίλτος Ιατρικής Τσακάλης Κώστας Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πιστίλογλου Ελένη Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Βασιλούδη Αγγελική Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης

Διαβάστε περισσότερα

25οι ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΝΑΞΟΣ - 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΔΡΩΝ 100 μ. 35-39 1. ΑΦΡΟΥΔΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΕΒΑΣ 13 64

25οι ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΝΑΞΟΣ - 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΔΡΩΝ 100 μ. 35-39 1. ΑΦΡΟΥΔΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΕΒΑΣ 13 64 25οι ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΝΑΞΟΣ - 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΔΡΩΝ 100 μ. 35-39 1. ΑΦΡΟΥΔΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΕΒΑΣ 13 64 2. ΜΠΑΡΟΥΔΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΕΒΑΣ 14 23 3. ΒΟΖΕΝΤΣΟΥΚ ΡΟΥΣΛΑΝ ΝΑΞΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ BEACH VOLLEY ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΤΣΙΛΙΑΝΟΣ / ΝΙΚΟΣ ΖΟΥΠΑΝΗΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ BEACH VOLLEY ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΤΣΙΛΙΑΝΟΣ / ΝΙΚΟΣ ΖΟΥΠΑΝΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ BEACH VOLLEY ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΤΣΙΛΙΑΝΟΣ / ΝΙΚΟΣ ΖΟΥΠΑΝΗΣ ΧΟΡΗΓΙΚΟ ΠΛΑΝΟ 2013 ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ BEACH VOLLEY Το Beach Volley στην Ολυμπιακή του μορφή παίζεται με ομάδες των 2 αθλητών/αθλητριών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Π Ε Ι Ρ Α Ι Α

ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Π Ε Ι Ρ Α Ι Α ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Π Ε Ι Ρ Α Ι Α Προς: - Σ.Ε.Γ.Α.Σ - ΣΩΜΑΤΕΙΑ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΠΕΙΡΑΙΑΣ,25 Απριλίου 2012 Αριθµ. Πρωτ.: 40 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Πειραιά, προκηρύσσει και διοργανώνει,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΙΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΛΥΚΕΙΩΝ 2014 Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος Pierce College Σάββατο, 18 Ιανουάριος 2014

ΑΣΙΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΛΥΚΕΙΩΝ 2014 Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος Pierce College Σάββατο, 18 Ιανουάριος 2014 50μ Ελεύθερο Μαθητών ΤΣΙΦΤΣΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ - 00:25:68 2008 1 ΡΑΠΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Εκπαιδευτήρια Κωστέα Γείτονα 00:25.90 2 ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ Αθηνών Κολλέγιο Ψυχικού 00:26.25 3 ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Εράσμειος Ελληνογερμανική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΙ ΤΕ01.19 ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ

ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΙ ΤΕ01.19 ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΙ ΤΕ01.19 ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΜΟΡΙΑ (βάσει Πινάκων 1 ΦΙΛΙΟΥ ΝΙΚΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 52,781 2 ΚΑΠΑΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΔΗΜΟΣ 43,536 3 ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 43,203 4 ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΗΛΙΑΣ 43,097 5 ΚΑΦΦΕΤΖΑΚΗ

Διαβάστε περισσότερα