ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΤΟΥ 2013

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΤΟΥ 2013"

Transcript

1 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΤΟΥ 2013 ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ: Μέχρι την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου και ώρα 21:00 ΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ: Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου, ώρα Αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη», Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

2 Αγαπητοί συνάδελφοι, Νοέμβριος 2013 Σας αποστέλλουμε το ψηφοδέλτιο και το ενημερωτικό έντυπο για τους διακριθέντες εκπροσώπους του ελληνικού αθλητισμού μέσα στο 2013 (το οποίο μπορείτε να βρείτε και στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου: για να σας διευκολύνουμε στην επιλογή των καλυτέρων αθλητών, αθλητριών, ομάδων και προπονητών της χρονιάς. O πίνακας αυτός, την επιμέλεια του οποίου είχε ο συνάδελφος και Ειδικός Γραμματέας του Δ.Σ. Γιάννης Κορακής, έγινε με βάση κυρίως τις προτάσεις των Ομοσπονδιών. Η τελική επιλογή σας για αθλητές, αθλήτριες, ομάδες και προπονητές είναι απόλυτα ελεύθερη και το κείμενο που έχετε στα χέρια σας δεν είναι δεσμευτικό. Έχουν ληφθεί υπόψη οι διοργανώσεις που έγιναν μέχρι και την ημέρα αποστολής του ενημερωτικού υλικού. Το ψηφοδέλτιο πρέπει να έχει επιστραφεί συμπληρωμένο στα γραφεία του Συνδέσμου (Ασκληπιού 3, Αθήνα) μέχρι την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013, στις 21:00. Το ψηφοδέλτιο μπορείτε να το στείλετε με φαξ ( ), ή με επιστολή. Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας, μεταξύ των μελών μας, θα γίνει την ημέρα της τελετής στις 16 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα στο ΣΕΦ (Αίθουσα Μελίνα Μερκούρη). Στην εκδήλωση είναι προσκεκλημένα όλα τα μέλη του ΠΣΑΤ. Παρακαλούμε, όσοι έχετε αλλάξει διεύθυνση κατοικίας ή τηλέφωνο, να μας τα γνωστοποιήσετε. Είναι απαραίτητα για την επικοινωνία μας. Ιδιαιτέρως παρακαλούμε να μας στείλετε, εάν έχετε, το προσωπικό σας . ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Α ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Β ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΤΑΜΙΑΣ: ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΤΑΜΙΑΣ: ΚΟΣΜΗΤΟΡΑΣ: ΕΦΟΡΟΙ: ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ: Σωτήρης Τριανταφύλλου Αντώνης Αντωνόπουλος Γιάννης Καραλής Θοδωρής Νταβέλος Αγγελική Βύζικα Γιάννης Κορακής Κώστας Πιτιακούδης Δημήτρης Κανελλάκης Γιώργος Τραπεζανίδης Χριστίνα Αμερικάνου Κώστας Ντάλτας Γιώργος Μίνος Σωτήρης Παιδάκης

3 ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΤΟ 2013 ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΘΛΗΜΑ 1. ψήφοι 5 2. ψήφοι 4 3. ψήφοι 3 ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΑΘΛΗΜΑ 1. ψήφοι 5 2. ψήφοι 4 3. ψήφοι 3 ΟΜΑΔΕΣ ΑΘΛΗΜΑ 1. ψήφοι 5 2. ψήφοι 4 3. ψήφοι 3 ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ/ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΕΣ ΑΘΛΗΜΑ 1. ψήφοι 5 2. ψήφοι 4 3. ψήφοι 3 ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΑΘΛΗΜΑ 1. ψήφοι 5 2. ψήφοι 4 3. ψήφοι 3 ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΑΘΛΗΜΑ 1. ψήφοι 5 2. ψήφοι 4 3. ψήφοι 3 ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΑΘΛΗΜΑ 1. ψήφοι 5 2. ψήφοι 4 3. ψήφοι 3 ΟΝΟΜΑ ΜΕΛΟΥΣ... Μ.Μ.Ε... ΤΗΛ... ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΙΑΣ.. ΤΗΛ.ΟΙΚΙΑΣ. ΚΙΝΗΤΟ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ : To ψηφοδέλτιο πρέπει να έχει φθάσει στα γραφεία του ΠΣΑΤ έως την 5 η Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 21:00 ( fax , Η βράβευση θα γίνει τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013, στο ΣΕΦ (ώρα 18.00).

4 ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ Αθλητές: ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ ΚΑΒΕΛΑΣΒΙΛΙ Δαυίδ: Κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο σε αρασέ και ζετέ στην κατηγορία των 105κ. στους Μεσογειακούς Αγώνες της Μερσίνης. ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ Θεόδωρος: Πήρε το χάλκινο μετάλλιο σε αρασέ και ζετέ στην κατηγορία των 85κ. στους Μεσογειακούς Αγώνες. ΜΑΡΤΑΣΙΔΗΣ Αντώνης: Ήταν 4 ος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα αθλητών -23 ετών στην Εσθονία, στο σύνολο της κατηγορίας των 77κ., ενώ πήρε ασημένιο στο ζετέ και ήταν 6 ος στο αρασέ. ΣΤΡΟΥΜΠΗΣ Ευστάθιος: Κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο σύνολο της κατηγορίας των 105κ. στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων στην Εσθονία, ενώ πήρε ασημένιο στο ζετέ και χάλκινο στο αρασέ. ΧΟΨΟΝΙΔΗΣ Σπάρτακος: Χρυσό μετάλλιο στο σύνολο (και σε αρασέ και ζετέ) της κατηγορίας των 69κ. στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα αθλητών -15 ετών στη Λιθουανία. ΡΙΖΟΥΛΗΣ Παντελής: Ασημένιο μετάλλιο στο σύνολο (και σε αρασέ και ζετέ) της κατηγορίας των 77κ. στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα παίδων Β (αθλητών -15 ετών) στη Λιθουανία. ΒΟΛΕΪ ΓΙΟΡΝΤΑΝΟΦ Μπόγιαν: Αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης (MVP) στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών Ο διεθνής Βούλγαρος διαγώνιος ήταν ο ηγέτης του Ολυμπιακού στην κατάκτηση του τρεμπλ. ΤΖΟΥΡΙΤΣ Δημήτρης: Ο Έλληνας διεθνής διαγώνιος ήταν από τους πρωταγωνιστές της Τρεντίνο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Ιταλίας. ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΝΟΡΓΑΝΗ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ Λευτέρης: Κατέκτησε την 5 η θέση στον τελικό των κρίκων στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής ανδρών στη Μόσχα. Πήρε επίσης την 1 η θέση στον τελικό του ίδιου οργάνου στους αγώνες για το Παγκόσμιο κύπελλο του Λα Ρος Σιρ-Ιόν της Γαλλίας, στο Κότμπους της Γερμανίας και στη Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας. Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε στους κρίκους στους Μεσογειακούς Αγώνες.

5 ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ Βασίλης: Ήταν 8 ος στον τελικό των παράλληλων ζυγών στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ενόργανης ανδρών στο Βέλγιο. Πήρε τη 2 η θέση στο Παγκόσμιο κύπελλο στο Κότμπους και την 3 η στην ίδια διοργάνωση στο Λα Ρος Σιρ-Ιόν. ΚΟΣΜΙΔΗΣ Λευτέρης: Πήρε την 1 η θέση στον τελικό των ασκήσεων εδάφους στο Παγκόσμιο κύπελλο ενόργανης στη Λιουμπλιάνα και τη 2 η σε αυτό του Κότμπους. Κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες, επίσης στις ασκήσεις εδάφους. ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ ΚΟΚΚΑΛΑΝΗΣ Βύρων: Σε μια σπουδαία γι αυτόν χρονιά, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στις ιστιοσανίδες RS:X ανδρών στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που έγινε στη Γαλλία και το χάλκινο μετάλλιο στην ίδια κλάση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Βραζιλία. ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ OPEN WATER ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ Σπύρος: Σταθερή αξία στο παγκόσμιο αθλητικό χρηματιστήριο ο κορυφαίος Έλληνας κολυμβητής και καλύτερος αθλητής των δύο προηγούμενων ετών διατήρησε τα σκήπτρα του παγκόσμιου πρωταθλητή. Στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βαρκελώνης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 10 χλμ., διάκριση που πέτυχε για δεύτερη συνεχόμενη διοργάνωση. Ο Γιαννιώτης μετείχε και στην τριάδα που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 5 χλμ. Ομαδικό στην ίδια διοργάνωση (μαζί με την Αραούζου και τον Φωκαΐδη). Ήταν, εξάλλου, 6 ος στα 25 χλμ. ατομικό στην ίδια διοργάνωση. ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΧΡΗΣΤΟΥ Απόστολος: Ο 17χρονος πρωταθλητής μας κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 100μ. ύπτιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων νεανίδων στο Ντουμπάι. Επίσης πήρε χάλκινο μετάλλιο στα 50μ ύπτιο στο Ευρωπαϊκό εφήβων νεανίδων στο Πόζναν. Από τους πλέον εξελίξιμους κολυμβητές μας, κατέρριψε στο μίτινγκ του Ζάγκρεμπ τα πανελλήνια ρεκόρ ανδρών του Άρη Γρηγοριάδη στα 50μ. και 100μ. ύπτιο σε πισίνα 25μ., ενώ αναδείχθηκε τρίτος καλύτερος νέος αθλητής στην Ευρώπη από τις Ολυμπιακές Επιτροπές των κρατών της. ΚΟΝΤΙΖΑΣ Μιχάλης: Κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 50μ. ύπτιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων νεανίδων. ΜΥΛΩΝΑΣ Φώτης: Στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων νεανίδων πήρε το χάλκινο μετάλλιο στα 50μ. ελεύθερο. ΣΑΜΙΛΙΔΗΣ Παναγιώτης: Κέρδισε χρυσό μετάλλιο στα 200μ. πρόσθιο και χάλκινο στα 100μ. πρόσθιο στους Μεσογειακούς αγώνες.

6 ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Στέφανος: Πήρε το ασημένιο μετάλλιο στα 200μ. πεταλούδα στους Μεσογειακούς αγώνες και χάλκινο στην Πανεπιστημιάδα. ΒΑΖΑΙΟΣ Ανδρέας: Χάλκινο μετάλλιο στα 200μ. μικτή ατομική στους Μεσογειακούς. ΓΚΟΛΟΜΕΕΒ Κρίστιαν: Χάλκινο μετάλλιο στα 50μ. ελεύθερο στους Μεσογειακούς. ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ Δημήτρης: Χάλκινο μετάλλιο στα 200μ. πρόσθιο στους Μεσογειακούς. ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Διονύσης: Κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο σκιφ στους Μεσογειακούς αγώνες. ΜΑΓΔΑΝΗΣ Παναγιώτης: Πήρε το χάλκινο μετάλλιο στο σκιφ ελαφρών βαρών στους Μεσογειακούς αγώνες, ενώ ήταν στο πλήρωμα του τετραπλού σκιφ ελαφρών βαρών που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Κορέας. ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ Βασίλης: Αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης (MVP) της Ευρωλίγκας, αλλά και του φάιναλ φορ της διοργάνωσης και συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος της Α1. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ Γιώργος: Από τους πρωταγωνιστές της Εθνικής ομάδας παίδων που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό U16. Συμπεριλήφθηκε και στην κορυφαία πεντάδα της διοργάνωσης. ΛΑΣΜΕ Στέφαν: Ο MVP του πρωταθλήματος της Α1, το οποίο κατέκτησε με τον Παναθηναϊκό και μέλος της καλύτερης πεντάδας της Ευρωλίγκας, αλλά και καλύτερος αμυντικός στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ Δημήτρης: Μέλος της καλύτερης πεντάδας της Ευρωλίγκας, κάτοχος του ρεκόρ στα κλεψίματα στην ιστορία της συγκεκριμένης διοργάνωσης. ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ Γιάννης: Επελέγη στα ντραφτ του NBA στον Α γύρο, στο Νούμερο 15 από τους Μιλγουόκι Μπακς. ΠΑΛΗ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ Ανδρέας: Ασημένιο μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες στην κατηγορία των 66κ..

7 ΞΕΝΙΔΗΣ Τιμοφέι: 3 ος στους Μεσογειακούς Αγώνες στην κατηγορία των 84κ.. ΚΑΛΑΝΙΔΗΣ Θεοχάρης: 3 ος στους Μεσογειακούς Αγώνες στην κατηγορία των 55κ.. ΚΑΠΑΘΑΝΑΣΙΔΗΣ Αθανάσιος: Χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα παίδων ελευθέρας πάλης στην κατηγορία των 100κ., τον Ιούνιο στο Μαυροβούνιο. ΠΑΛΗ ΕΛΛΗΝΟΡΩΜΑΪΚΗ ΜΑΤΙΑΣ Βλαδίμηρος: Αναδείχθηκε 7 ος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών, στην κατηγορία των 66κ., στην Ουγγαρία. ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ Αλέξανδρος: Ήρθε 2 ος στην Ολυμπιάδα κωφών στην κατηγορία των 120 κιλών, στη Βουλγαρία. ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ ΓΚΙΩΝΗΣ Παναγιώτης: Κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο απλό ανδρών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Σβέσχατ της Αυστρίας τον Οκτώβριο. Προηγήθηκε η 2 η θέση στο ομαδικό στην ίδια διοργάνωση. Και τα δύο μετάλλια ήταν πρωτοφανείς διακρίσεις στην καριέρα του. Επίσης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα προχώρησε μέχρι την 16άδα στο διπλό ανδρών. ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΣΟΥΛΙΟΣ Ζήσης: Κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα Σκρατς στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πίστας εφήβων νεανίδων της Πορτογαλίας. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ Κωνσταντίνος: Ο διεθνής στράικερ, αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Εθνικής ομάδας ανδρών στην προκριματική φάση του Μουντιάλ, συνέβαλε τα μέγιστα στην πρόκριση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος από τα μπαράζ με τη Ρουμανία, ενώ με τη δική του συμβολή (προηγείται και στον πίνακα των σκόρερ της σούπερ λιγκ) ο Ολυμπιακός πρωταγωνιστεί και πάλι στο πρωτάθλημα και κάνει πολύ καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ διεκδικώντας την πρόκρισή του στη φάση των «16».

8 ΠΟΛΟ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ Γιάννης: Ο διεθνής περιφερειακός του νταμπλούχου Ολυμπιακού αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης (MVP), αλλά και πρώτος σκόρερ (95 γκολ) του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών. ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΜΙΤΑΣ Ευθύμιος: Χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα του Σκητ Ανδρών στους Μεσογειακούς Αγώνες και 4 η θέση στο ίδιο αγώνισμα στο Παγκόσμιο Κύπελλο Σκοποβολής στη Λευκωσία. ΣΤΙΒΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ Κώστας: Ο πρωταθλητής του ΠΓΣ ήταν 4 ος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στο Γκέτεμποργκ, στο επί κοντώ, 10 ος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Α/Γ, 2 ος στην τελική βαθμολογία των αγώνων Diamond League, ενώ κατέρριψε δύο φορές το πανελλήνιο ρεκόρ σε ανοιχτό και κλειστό στίβο. ΤΣΑΤΟΥΜΑΣ Λούης: Πήρε την 5 η θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού, στο μήκος, τη 10 η στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Α/Γ, ενώ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες. ΜΑΣΤΟΡΑΣ Αντώνης: Κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο ύψος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων στο Τάμπερε, ενώ ήταν 4 ος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού. ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ Αλέξανδρος: Κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία +80κ. στους Μεσογειακούς. ΓΚΟΛΤΣΙΟΣ Κωνσταντίνος: Πήρε την 5 η θέση στην κατηγορία -87κ. στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών γυναικών στο Μεξικό. ΧΑΜΑΛΙΔΗΣ Κωνσταντίνος: Κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία - 63κ. στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων ανδρών στη Μολδαβία. Ανέβηκε επίσης στο τρίτο σκαλί του βάθρου στο ευρωπαϊκό εφήβων στην Πορτογαλία ΧΑΣΙΩΤΗΣ Θεόδωρος: Χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία +87κ. στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων ανδρών. ΤΣΑΧΤΣΙΡΛΗΣ Δημήτριος: Ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία +78κ. στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων.

9 ΤΕΝΙΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ Στέφανος: Ο 16χρονος ταλαντούχος τενίστας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στις Ολυμπιακές Ημέρες Ευρωπαϊκής Νεότητας στην Ουτρέχτη, βρίσκεται στο Νο 5 της ευρωπαϊκής κατάταξης στην ηλικία του, ενώ έχει συμμετοχή σε τελικούς και ημιτελικούς τουρνουά της Ευρωπαϊκής και παγκόσμιας ομοσπονδίας για αθλητές έως 16 ετών. ΤΖΟΥΝΤΟ ΗΛΙΑΔΗΣ Ηλίας: Για τρίτο σερί Παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών βρέθηκε στο βάθρο των νικητών. Κατετάγη 3 ος στη διοργάνωση του Ρίο ντε Τζανέιρο και πλέον το όνομά του φιγουράρει στην 5 η θέση της λίστας των πολυμεταλλιούχων ανδρών στα Παγκόσμια πρωταθλήματα. Στο Παγκόσμιο Masters της Ρωσίας βρέθηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου των νικητών, ενώ ήταν χάλκινος στο Γκραν Πρι του Ντίσελντορφ. ΑΖΩΙΔΗΣ Γιώργος: Κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U21 (Σεράγεβο). Υπήρξε μέλος της ομάδας U21 που κατέλαβε την 2 η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Επίσης στο Ευρωπαϊκό κύπελλο της κατηγορίας στο Βερολίνο ήταν 3 ος. ΜΟΥΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Ρομάν: Χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U21 και χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της ίδιας κατηγορίας (Λιουμπλιάνα). Υπήρξε μέλος της ομάδας U21 που κατέλαβε την 2η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Στους Μεσογειακούς Αγώνες κατετάγη 5 ος, ενώ στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο «Iliadis Cup» της Θεσσαλονίκης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. ΝΤΑΝΑΤΣΙΔΗΣ Αλέξης: Χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα U21, ενώ στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της ίδιας κατηγορίας ήταν 5 ος. Υπήρξε μέλος της ομάδας U21 που κατέλαβε την 2 η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα. ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΛΒΑΝΟΣ Αλέξης: Αναδείχθηκε MVP της Α1 Ανδρών μετά από ψηφοφορία των προπονητών και μέλος της καλύτερης επτάδας. Επέστρεψε μετά από 8 χρόνια στην Ελλάδα έπειτα από μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό και οδήγησε την ΑΕΚ στην κατάκτηση του νταμπλ, το πρώτο του συλλόγου σε όλα τα αθλήματα μετά από 35 χρόνια.

10 Αθλήτριες: ΒΟΛΕΪ ΓΙΑΚΟΥΜΗ Δήμητρα: Η κορυφαία παίκτρια (MVP) του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών Ήταν η πρωταγωνίστρια στην κατάκτηση του πρώτου νταμπλ από τον Ολυμπιακό. ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΝΟΡΓΑΝΗ ΜΙΛΛΟΥΣΗ Βασιλική: Ήταν 2 η στον τελικό της δοκού ισορροπίας στο Παγκόσμιο κύπελλο του Κότμπους και 3 η σε αυτό του Λα Ρος Σιρ-Ιόν. Κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, επίσης στη δοκό ισορροπίας στους Μεσογειακούς αγώνες. ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΚΗ ΦΙΛΙΟΥ Βαρβάρα: Πήρε την 4 η θέση στους τελικούς οργάνων, στην κορδέλα, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ρυθμικής στο Κίεβο, ενώ ήταν 8 η στο σύνθετο ομαδικό στην ίδια διοργάνωση. Κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο σύνθετο ατομικό στους Μεσογειακούς αγώνες. ΙΠΠΑΣΙΑ ΩΝΑΣΗ Αθηνά: Κατέκτησε την 7η θέση στον αγώνα της σειράς του Παγκοσμίου κυπέλλου CSI-W 5* στο Όσλο της Νορβηγίας, στην προσπάθεια της για πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης Στην πρώτη συμμετοχή της σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ενηλίκων Υπερπήδησης Εμποδίων, στο Herning της Δανίας, η Ελληνίδα αμαζόνα με τη φοράδα της Camille Z πήρε την 14 η θέση στον τελικό. ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ Βασιλεία: Η 17χρονη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα LASER RDL νεανίδων στην Κροατία. ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ OPEN WATER ΑΡΑΟΥΖΟΥ Κέλλυ (Καλλιόπη): Πήρε δύο 4 ες θέσεις στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βαρκελώνης στα 5 και 10 χλμ. Χάνοντας για λίγα δευτερόλεπτα το μετάλλιο. Κατέκτησε, όμως, τελικά το ασημένιο στα 5 χλμ. Ομαδικού στην ίδια διοργάνωση μαζί με τους Γιαννιώτη και Φωκαΐδη.

11 ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΔΡΑΚΟΥ Νόρα: Κατέκτησε ένα χρυσό μετάλλιο στα 100 ελεύθερο και δύο ασημένια στα 50μ. και στα 100μ. ύπτιο στους Μεσογειακούς αγώνες και φυσικά το ασημένιο με τη σκυταλοδρομία στην ίδια διοργάνωση. ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ Αικατερίνη: Ήταν η πιο πετυχημένη χρονιά για την καριέρα της νεαρής σπουδαίας κωπηλάτριας με πολλές διακρίσεις: Κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο σκιφ ελαφρών βαρών στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα γυναικών στην Κορέα, αλλά και χρυσά μετάλλια (επίσης στο σκιφ ελαφρών βαρών) στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυναικών στη Σεβίλλη, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα για αθλητές και αθλήτριες έως 23 ετών (νέων γυναικών) στο Λιντς της Αυστρίας και στους Μεσογειακούς αγώνες. ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΠΑΝΟΥ Άρτεμις: Μέλος της Εθνικής ομάδας γυναικών που πήρε την πρόκριση στα τελικά του Ευρωμπάσκετ και πρώτη ριμπάουντερ στο NCAA όπου αγωνίζεται με το κολλέγιο Ρόμπερτ Μόρρις. Έχει ήδη κάνει οκτώ συνεχόμενα νταμπλ και έχει γίνει ήδη πρώτη ριμπάουντερ στην ιστορία του κολλεγίου. Μέλος της καλύτερης πεντάδας στο Ευρωπαϊκό νέων γυναικών όπου συμμετείχε με την Εθνική ομάδα. ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΒΟΥΓΙΟΥΚΑ Βάσω: Νέα διάκριση και φέτος για την κορυφαία αθλήτρια της περσινής χρονιάς που κατέκτησε τη 2 η θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυναικών που έγινε στο Ζάγκρεμπ. ΓΚΟΥΝΤΟΥΡΑ Θεοδώρα: 2 η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα νεανίδων που έγινε στο Πόρετς της Κροατίας. ΠΑΛΗ ΠΡΕΒΟΛΑΡΑΚΗ Μαρία: Σταθερή αξία η πρωταθλήτρια του ΕΓΣ, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυναικών, στην κατηγορία των 55κ., στη Γεωργία. Ήταν 1 η, εξάλλου, στους Μεσογειακούς Αγώνες στην ίδια κατηγορία και 9 η στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα γυναικών στην Ουγγαρία. ΠΑΥΛΙΔΟΥ Ευδοξία: Ήταν 3 η στους Μεσογειακούς Αγώνες, στην κατηγορία των 51κ.. ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Αγόρω: 3 η στους Μεσογειακούς Αγώνες, στην κατηγορία των 63κ..

12 ΠΟΛΟ ΠΛΕΥΡΙΤΟΥ Ελευθερία: Αναδείχθηκε πολυτιμότερη παίκτρια (MVP) του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος νεανίδων στην Κωνσταντινούπολη όπου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με την αντίστοιχη εθνική μας ομάδα. ΞΕΝΑΚΗ Ελένη: Ήταν πρώτη σκόρερ στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νεανίδων. ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ Άλκηστις: Η διεθνής πολίστρια του φιναλίστ Ολυμπιακού αναδείχθηκε πολυτιμότερη παίκτρια (MVP) και πρώτη σκόρερ (70 γκολ) του πρωταθλήματος της Α1. ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΚΑΣΟΥΜΗ Αγαθή: Αργυρό μετάλλιο στο αγώνισμα του Πιστολίου 25μ Γυναικών στους Μεσογειακούς Αγώνες. ΣΤΙΒΟΣ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ Αναστασία: Κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στα μ. στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα νέων γυναικών. ΖΩΤΟΥ Δήμητρα: Ήταν 5 η στη σφυροβολία στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα παίδων κορασίδων στο Ντόνετσκ. ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΣΟΛΩΜΟΥ Δέσποινα: Κατέκτησε την 7 η Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βαρκελώνης. θέση στον τελικό του Σόλο στο ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ ΜΟΥΚΑ Ασπασία: Κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία των -73κ. στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων γυναικών στη Μολδαβία, αλλά και το χάλκινο στο Ευρωπαϊκό νεανίδων (στην κατηγορία -68κ. ) στην Πορτογαλία. ΑΣΠΡΟΓΕΡΑΚΑ Ανδριάνα: Ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία -52κ. στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νεανίδων. ΤΣΕΚΟΥΡΑ Αμαλία: Χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία -44κ. στο Ευρωπαϊκό νεανίδων. ΤΖΟΥΝΤΟ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ Βασιλική: Πήρε το χάλκινο μετάλλιο της κατηγορίας των - 78κ. στους Μεσογειακούς Αγώνες.

13 ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ Ιουλιέτα: Κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό κύπελλο της Μπρατσιλάβα. ΤΕΛΤΣΙΔΟΥ Ελισάβετ: Κατέλαβε την 5 η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U21. Επίσης ήταν 7 η στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο U21 που διεξήχθη στο Βερολίνο όπως και στους Μεσογειακούς Αγώνες. ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΜΟΥΡΝΟΥ Λένα: Μόλις 18 χρονών και στην πρώτη της συμμετοχή στην Α1 Γυναικών σε ομάδα που πρωταγωνιστεί, αναδείχθηκε MVP του πρωταθλήματος. Η νεαρή περιφερειακή μέλος και της καλύτερης επτάδαςήταν πρώτη σκόρερ της Ορμής Λουξ και μία από τις βασικές αιτίες που έφτασε μέχρι τον τελικό του πρωταθλήματος. ΧΑΤΖΗΠΑΡΑΣΙΔΟΥ Μαρία: Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η 18χρονη αναδείχθηκε πρώτη σκόρερ της Α1 Γυναικών με την φανέλα του Μέγα Αλέξανδρου Γιαννιτσών με τον εντυπωσιακό μέσο όρο των 9,54 τερμάτων ανά παιχνίδι (πέτυχε συνολικά 124 γκολ σε 13 αγώνες). Ομαδικά αθλήματα και αγωνίσματα: ΒΟΛΕΪ Εθνική Ομάδα Κορασίδων: Κατέκτησε την 5 η θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Μαυροβούνιο. Ήταν 2 η στο Βαλκανικό πρωτάθλημα στο Τεκιρτάγκ της Τουρκίας, ενώ δεν κατάφερε να διακριθεί στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ταϋλάνδης (12 η ). ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Α): Πέτυχε το τρεμπλ, δηλαδή κατέκτησε το 26 ο πρωτάθλημα στην ιστορία του, το 13 ο κύπελλο Ελλάδας (12 ο νταμπλ), καθώς και το σούπερ καπ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γ): Σε μια ιστορική χρονιά για την ομάδα έκανε το νταμπλ, κατακτώντας το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία της και το τρίτο της κύπελλο Ελλάδας (συνεχόμενο). ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΝΟΡΓΑΝΗ Εθνική Ομάδα Γυναικών: Με τις Βάσω Μιλλούση, Μαγδαλένια Τριχοπούλου, Μυρόπη Χριστοφιλάκη και Μαρία Σίμου στη σύνθεσή της κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Μεσογειακούς αγώνες.

14 ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ 470 Ανδρών (ΜΑΝΤΗΣ Παναγιώτης ΚΑΓΙΑΛΗΣ Παύλος): Κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών στη Γαλλία, το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο κύπελλο της ISAF στην Ισπανία και το ασημένιο επίσης στους Μεσογειακούς αγώνες. TORNADO (ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ Ιορδάνης - ΤΡΙΓΚΩΝΗΣ Κώστας): Διατήρησαν τον τίτλο των κορυφαίων στον πλανήτη στην κλάση τους, καθώς αναδείχθηκαν για μια ακόμη χρονιά παγκόσμιοι πρωταθλητές στην Ισπανία, ενώ πήραν το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Αυστρία. ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ ΠΑΠΑΡΟΥΝΑΣ Στέφανος / ΦΑΦΑΛΗΣ Μιχάλης: Πήραν την 6 η θέση στον τελικό των συγχρονισμένων καταδύσεων 3μ. στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών του Ροστόκ. ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ OPEN WATER ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ Σπύρος / ΑΡΑΟΥΖΟΥ Κέλλυ / ΦΩΚΑΪΔΗΣ Αντώνης: Κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο στα 5 χλμ. Ομαδικό στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βαρκελώνης. ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ Εθνική Ομάδα Σκυταλοδρομίας 4x100 ελ. (Γ): Αποτελούμενη από τις Σταυρούλα Καραντάκου, Κριστέλ Βουρνά, Θεοδώρα Γιαρένη, Νόρα Δράκου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους Μεσογειακούς αγώνες. Εθνική Ομάδα Σκυταλοδρομίας 4x100 μικτή (Α): Με τους Ανδρέα Βαζαίο, Στέφανο Δημητριάδη, Παναγιώτη Σαμιλίδη, Κρίστιαν Γκολομέεβ κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους Μεσογειακούς. Εθνική Ομάδα Σκυταλοδρομίας 4x100 ελ. (Α): Με πανελλήνιο ρεκόρ κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Μεσογειακούς αγώνες. Την αποτελούσαν οι Φώτης Κολιόπουλος, Κρίστιαν Γκολομέεβ, Οδυσσέας Μελαδίνης και Χρήστος Κατραντζής. Ολυμπιακός (Α-Γ): Κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας ΟΠΕΝ (ανοιχτής) κατηγορίας για 54 η φορά (18 η σερί) στην ιστορία του. ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ ΚΟΝΣΟΛΑΣ Λευτέρης / ΚΟΝΣΟΛΑΣ Γιώργος / ΜΑΓΔΑΝΗΣ Παναγιώτης / ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ Σπύρος: Στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Changju της Κορέας

15 ανέβηκαν στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου στο τετράπλο σκιφ ελαφρών βαρών. ΚΟΝΣΟΛΑΣ Λευτέρης / ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ Σπύρος: Κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών στους Μεσογειακούς αγώνες. ΠΑΠΑΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ Γιώργος / ΚΟΥΣΚΟΥΡΙΔΑΣ Μιχάλης: Ασημένιο μετάλλιο στη δίκωπο άνευ πηδαλιούχου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων στο Τρακάι της Λιθουανίας. ΜΠΑΣΚΕΤ Ολυμπιακός (Α): Έγραψε μια νέα χρυσή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου, αλλά και του ελληνικού μπάσκετ και του αθλητισμού μας, καθώς αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης για τρίτη φορά συνολικά και δεύτερη συνεχόμενη. Νίκησε στον τελικό του φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας στο Λονδίνο τη Ρεάλ Μαδρίτης (στον ημιτελικό είχε αποκλείσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας). Κατέκτησε και το διηπειρωτικό κύπελλο. Παναθηναϊκός (Α): Έκανε το νταμπλ στην Ελλάδα, καθώς κατέκτησε το 33 ο πρωτάθλημα και το 14 ο κύπελλο στην ιστορία του. Έφτασε μέχρι τους «8» της Ευρωλίγκας όπου αποκλείστηκε στις λεπτομέρειες από τη Μπαρτσελόνα. Εθνική Ομάδα Παίδων: Κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U16 που έγινε στο Κίεβο νικώντας στον «μικρό» τελικό την Ιταλία. ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ ΑΡΒΑΝΙΤΗ Βίκυ / ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ Πένυ: Πήραν την 5 η θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυναικών. Κατέκτησαν, εξάλλου, το ασημένιο μετάλλιο στους Μεσογειακούς αγώνες. ΜΑΝΑΒΗ Δήμητρα / ΠΑΡΙΣΑΚΗ Ιωάννα: 1 η θέση στο Βαλκανικό πρωτάθλημα νεανίδων στα Τίρανα. ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ Εθνική Ομάδα Ανδρών: Πέτυχε τη μεγαλύτερη διάκριση της ελληνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης στο ομαδικό με την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Σβέσχατ. Με τους αθλητές Παναγιώτη Γκιώνη, Καλλίνικο Κρεάνγκα, Κώστα Παπαγεωργίου (βασική τριάδα), Τάσο Ρηνιώτη (αναπληρωματικό) στη σύνθεσή της.

16 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Εθνική Ομάδα Ανδρών: Εδραιώνεται στην ελίτ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου καθώς προκρίθηκε και στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου (Μουντιάλ) της Βραζιλίας επικρατώντας στα μπαράζ της Ρουμανίας (3-1 και 1-1), μετά την κατάκτηση της 2 ης θέσης στον όμιλο της προκριματικής φάσης. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προκρίθηκε για τρίτη φορά συνολικά και δεύτερη συνεχόμενη σε Μουντιάλ. Θα είναι, εξάλλου, η έκτη συμμετοχή της σε μεγάλη διεθνή διοργάνωση και τέταρτη συνεχόμενη (Μουντιάλ 1994, 2010, 2014, Euro 2004 όπου αναδείχθηκε και πρωταθλήτρια Ευρώπης, 2008, 2012). Εθνική Ομάδα κάτω των 20 ετών (Κ-20): Συμμετείχε για πρώτη φορά στην ιστορία της στο Μουντιάλ της κατηγορίας και κατάφερε να προκριθεί στη δεύτερη φάση της διοργάνωσης που διεξήχθη στην Τουρκία. Ολυμπιακός (Α): Επιβεβαίωσε την κυριαρχία του στην Ελλάδα καθώς κατέκτησε και πάλι το νταμπλ φτάνοντας στους 40 τίτλους πρωταθλήματος και στους 26 κυπέλλου. Με πολύ καλή πορεία στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ διεκδικεί την πρόκρισή του στη φάση των «16». ΠΟΛΟ Εθνική Ομάδα Νεανίδων: Ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης. Τα χρυσά κορίτσια μας που ύψωσαν την ελληνική σημαία στον πιο ψηλό ιστό και άκουσαν τον εθνικό μας ύμνο μέσα στην Πόλη αποδεικνύουν (σε συνδυασμό και με το χάλκινο της Νέων Γυναικών στο Παγκόσμιο) ότι το μέλλον στο γυναικείο πόλο, που έχει ήδη τεράστιες διακρίσεις, διαγράφεται λαμπρό. Εθνική Ομάδα Νέων Γυναικών: Κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της συγκεκριμένης ηλικιακής κατηγορίας στο Βόλο. Ολυμπιακός (Α): Έκανε το νταμπλ στην Ελλάδα για 12 η φορά καθώς κατέκτησε το 25 ο του πρωτάθλημα (σύμφωνα με τα αρχεία της ΚΟΕ) και το 15 ο κύπελλο. ΝΟ Βουλιαγμένης (Γ): Αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας για 11 η φορά στην ιστορία της και δεύτερη συνεχόμενη. Έφτασε μέχρι το φάιναλ φορ του ευρωπαϊκού Τσάμπιονς Καπ όπου πήρε την 3 η θέση. Εθνική Ομάδα Ανδρών: Πήρε την 6 η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βαρκελώνης και το χάλκινο μετάλλιο στους Μεσογειακούς αγώνες. Εθνική Ομάδα Γυναικών: Η παγκόσμια πρωταθλήτρια της Σαγκάης το 2011 δεν τα κατάφερε αναλόγως στο Παγκόσμιο της Βαρκελώνης και κατετάγη στην 6 η θέση.

17 ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΣΟΛΩΜΟΥ Δέσποινα / ΠΛΑΤΑΝΙΩΤΗ Ευαγγελία: Πήραν την 7 η θέση στον τελικό του Ντουέτο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βαρκελώνης. Εθνική Ομάδα (Γ): Ήταν 8 η πρωτάθλημα. στον τελικό του Ομαδικού στο Παγκόσμιο ΤΖΟΥΝΤΟ Εθνική Ομάδα Νέων: Κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Ομαδικό στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα U21 στη Λιουμπλιάνα. ΧΑΝΤΜΠΟΛ Εθνική Ομάδα Παίδων: Κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους 10 ους Μεσογειακούς Αγώνες Παίδων του αθλήματος που διεξήχθησαν στην Τυνησία. ΑΕΚ (Α): Κατέκτησε το νταμπλ στους άνδρες για πρώτη φορά στην ιστορία του τμήματος και 35 χρόνια μετά στην ιστορία όλων των τμημάτων του συλλόγου. ΠΑΟΚ (Γ): Αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδος για πρώτη φορά στο γυναικείο χάντμπολ. ΟΦ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ (Γ): Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αναδείχθηκε Κυπελλούχος Ελλάδος στις γυναίκες. ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ ΑΓΓΕΛΗΣ Απόστολος / ΚΥΡΙΑΖΗΣ Δημήτριος: Πήραν την 5η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Roller Ski στο αγώνισμα Ομαδικό Sprint στο Bad Peterstal της Γερμανίας.

18 ΜΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΤΣΙΜΠΛΑΚΑΚΗΣ Μιχαήλ: Κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων στην κατηγορία Masters στη Βιέννη. Για πρώτη φορά στην ιστορία του αθλήματος έχουμε χρυσό νικητή στην κατηγορία των Masters και γενικότερα κατάκτηση χρυσού μεταλλίου ατομικού αγωνίσματος σε ευρωπαϊκό επίπεδο. ΠΑΛΗ GRAPPLING ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΤΑΣΚΟΥΔΗΣ Απόστολος: Αναδείχθηκε χρυσός παγκόσμιος πρωταθλητής στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης στην άμμο ανδρών, στην κατηγορία των 70 κ., στο Μαρόκο. ΝΑΖΑΡΟΒ Γρηγόρης: Ήταν 3 ος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών Grappling - Gi, στην κατηγορία των 77κ., στον Καναδά. ΝΑΒΡΟΖΙΔΗΣ Χρήστος: 4 ος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης στην άμμο ανδρών, στην κατηγορία των 70κ.. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος: 5 ος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης στην άμμο ανδρών, στην κατηγορία των 90κ.. ΚΑΚΑΝΑΤΣΑΣ Γεώργιος: 5 ος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών Grappling - No Gi, στην κατηγορία των 92κ., στην Ουγγαρία. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Μαρία: 6 η στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυναικών Grappling - No Gi, στην κατηγορία των 71κ.. ΣΚΑΚΙ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Ευγένιος: 6 η θέση στο Πανευρωπαϊκό ατομικό σκακιστικό πρωτάθλημα παμπαίδων μέχρι 12 ετών, (Budva - Μαυροβούνιο, 123 συμμετοχές). ΠΑΥΛΙΔΟΥ Αικατερίνη: 1 η θέση στο 8 ο Μεσογειακό ατομικό σκακιστικό πρωτάθλημα γυναικών (Βηρυτός Λίβανος, 26 συμμετοχές). ΠΑΥΛΙΔΗΣ Αναστάσιος: 3 η θέση στο 8 ο Μεσογειακό ατομικό σκακιστικό πρωτάθλημα ανδρών (26 συμμετοχές). ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ Ιωάννης: 2 η θέση στο 5 ο Μεσογειακό ατομικό σκακιστικό πρωτάθλημα Νέων Ανδρών μέχρι 20 ετών (Χανιά, 70 συμμετοχές)

19 ΠΑΠΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Αλέξανδρος: 3 η Θέση στο 5 ο Μεσογειακό ατομικό σκακιστικό πρωτάθλημα Νέων Ανδρών μέχρι 20 ετών, (70 συμμετοχές). ΧΝΑΡΑ Μαρία Δανάη: 1η θέση στο 5 ο Μεσογειακό ατομικό σκακιστικό πρωτάθλημα Νέων Γυναικών μέχρι 20 ετών (70 συμμετοχές). ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ Αναστασία: 1 η θέση στο Παγκόσμιο ατομικό σχολικό σκακιστικό πρωτάθλημα κορασίδων μέχρι 13 ετών (Χαλκιδική, 43 συμμετοχές). ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗΣ Λάμπρος: 7 η θέση στο Παγκόσμιο ατομικό σχολικό σκακιστικό πρωτάθλημα Παίδων μέχρι 13 ετών (78 συμμετοχές). ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΚΑΡΕΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Λουκάς: Κατέκτησε ένα χρυσό μετάλλιο στα 100μ. επιφάνεια και δύο χάλκινα στα 50μ. επιφάνεια και στα 50μ. άπνοια στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών γυναικών στο Καζάν της Ρωσίας. ΜΠΑΛΝΤΟΥΙΝ Ουίλιαμ: Ασημένιο μετάλλιο στα 100 επιφάνεια στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών. ΧΡΗΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ Κατερίνα: Στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων νεανίδων στο Σέτσιν της Πολωνίας κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 200μ. επιφάνεια νεανίδων. Εθνική Ομάδα 4x100μ. επιφάνεια Νεανίδων: Αποτελούμενη από τις Κατερίνα Χρηματοπούλου, Μενεξία Μπαμπακυριάκου, Βασιλεία Αγαπητού και Κωνσταντίνα Καλογεροπούλου πήρε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαίκό πρωτάθλημα νέων νεανίδων στο Σέτσιν. Εθνική Ομάδα 4x200μ. Νεανίδων: Αποτελούμενη από τις Κατερίνα Χρηματοπούλου, Ιωάννα Παναγιωτίδου, Μενεξία Μπαμπακυριάκου και Βασιλεία Αγαπητού κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων νεανίδων. Εθνική Ομάδα 4x3.000μ. Νέων: Πήρε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων νεανίδων. Την αποτελούσαν οι: Γιώργος Παπουτσής, Σταύρος Κουρλάκης, Στάθης Μπίρμπας και Βαγγέλης Σταυρίδης.

20 ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΕΣ ΒΟΛΕΪ ΦΛΩΡΟΣ Δημήτρης / ΚΑΛΜΑΖΙΔΗΣ Ιωάννης: Οι ομοσπονδιακοί τεχνικοί που οδήγησαν την Εθνική κορασίδων στην κατάκτηση της 5 ης θέσης στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. ΚΑΖΑΖΗΣ Δημήτρης: Ο τεχνικός ηγέτης του Ολυμπιακού στους άνδρες που κατέκτησε το τρεμπλ (26 ο, πρωτάθλημα, 13 ο κύπελλο και σούπερ καπ). ΣΩΤΗΡΧΟΣ Τέλης: Ο προπονητής που οδήγησε τη γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού στην κατάκτηση του παρθενικού της πρωταθλήματος, αλλά και στο πρώτο της νταμπλ. ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ OPEN WATER ΓΕΜΕΛΟΣ Νίκος: Ο ομοσπονδιακός τεχνικός και προπονητής του δις παγκόσμιου πρωταθλητή των 10 χλμ. Σπύρου Γιαννιώτη, αλλά και της Κέλλυς Αραούζου και του Αντώνη Φωκαϊδη που μαζί με τον Γιαννιώτη πήραν το ασημένιο στα 5 χλμ. Ομαδικό. ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ ΠΟΣΤΙΛΙΟΝΕ Τζιοβάννι: Ο επικεφαλής τεχνικός στην ομοσπονδία της κωπηλασίας (ΕΚΟΦΝΣ) και υπεύθυνος όλων των κατηγοριών, δηλαδή ο αρχιτέκτονας των νέων μεγάλων παγκόσμιων, ευρωπαϊκών και μεσογειακών διακρίσεων του αθλήματος μέσα στο ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ Γιώργος: Έγινε ο πρώτος Έλληνας προπονητής που κατακτά την Ευρωλίγκα. Γεύτηκε αυτή τη μεγάλη διάκριση στο φάιναλ φορ του Λονδίνου όπου οδήγησε στην κατάκτηση του τροπαίου τον Ολυμπιακό. ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ Αργύρης: Ο προπονητής του Παναθηναϊκού με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα και το κύπελλο Ελλάδας. ΜΑΝΟΥΣΕΛΗΣ Μάνος: Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας παίδων που κατέκτησε το χάλκινο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U16. ΠΑΛΗ ΑΡΚΟΥΔΕΑΣ Παναγιώτης / ΑΡΚΟΥΔΕΑΣ Κώστας: Προπονητές της ασημένιας πρωταθλήτριας Ευρώπης και χρυσής Μεσογειονίκου Μαρίας Πρεβολαράκη.

21 ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ ΒΑΤΣΑΚΛΗΣ Κώστας: Ο προπονητής της Εθνικής ανδρών που την οδήγησε στην σπουδαία διάκριση της κατάκτησης του ασημένιου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Σβέσχατ στην Αυστρία. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΝΤΟΣ Φερνάντο: Οδήγησε την Εθνική μας ομάδα των ανδρών και στην πρόκρισή της στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Με τον αγαπημένο Πορτογάλο προπονητή στον πάγκο του το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μετέχει σε δυο συνεχόμενες μεγάλες διοργανώσεις (Euro 2012 όπου μπήκε στους «8» και Μουντιάλ 2014), από τις τέσσερις συνεχόμενες και έξι συνολικά. ΤΣΑΝΑΣ Κώστας: Ο προπονητής της ομάδας Κ-20, που κατά την περσινή σεζόν την είχε οδηγήσει στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, φέτος την κοουτσάρισε στην αξιοπρεπή παρθενική συμμετοχή της σε Μουντιάλ. ΠΟΛΟ ΜΟΡΦΕΣΗΣ Γιώργος: Ο ομοσπονδιακός προπονητής που οδήγησε την Εθνική ομάδα νεανίδων στο χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης, την Εθνική νέων γυναικών στο χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Βόλου και την Εθνική γυναικών στην 6 η θέση στο Παγκόσμιο της Βαρκελώνης. ΒΛΑΧΟΣ Θοδωρής: Ο προπονητής του νταμπλούχου Ολυμπιακού. ΔΗΜΟΥ Κώστας: Κόουτς της γυναικείας ομάδας του ΝΟ Βουλιαγμένης που κατέκτησε το πρωτάθλημα και πήγε μέχρι το φάιναλ φορ του Τσάμπιονς Καπ. ΣΤΙΒΟΣ ΚΥΤΤΕΑΣ Δημήτρης: Ο προπονητής των διακρίσεων του Κώστα Φιλιππίδη. ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ Δημήτρης: Ο προπονητής του Λούη Τσάτουμα. ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΤΣΕΡΝΕΣΚΑ Ναταλία: Η ομοσπονδιακή τεχνικός και προπονήτρια των ελληνίδων αθλητριών με τα πολύ καλά πλασαρίσματα σε Σόλο, Ντουέτο και Ομαδικό στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βαρκελώνης.

22 ΤΖΟΥΝΤΟ ΗΛΙΑΔΗΣ Νίκος: Ο εθνικός προπονητής που μέσα στο 2013 οδήγησε το ελληνικό τζούντο στην κατάκτηση τεσσάρων μεταλλίων σε παγκόσμια πρωταθλήματα, δύο χρυσών σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αλλά και σε πολλά ακόμη μετάλλια και διακρίσεις σε μεγάλα τουρνουά (Masters, Γκραν Πρι, Μεσογειακούς Αγώνες κ.ά.) όλων των ηλικιακών κατηγοριών. ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ Γιάννης: Διανύει αισίως τον 9 ο χρόνο του στην ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ, την οποία προπονεί από την αρχή της ίδρυσης του τμήματος. Το 2013 ο έμπειρος τεχνικός οδήγησε την ΑΕΚ στην κατάκτηση του νταμπλ, ενώ ήδη το τμήμα έχει 2 πρωταθλήματα και 2 κύπελλα από το 2005 όπου υπάρχει. ΙΑΤΡΟΥΔΗΣ Παναγιώτης: Ο ομοσπονδιακός προπονητής ανάπτυξης οδήγησε την Εθνική Παίδων στη 2 η θέση στους 10 ους Μεσογειακούς Αγώνες της συγκεκριμένης ηλικιακής κατηγορίας του αθλήματος στην Τυνησία.

23 ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ ΣΕ ΠΑΓΚΟ ΚΟΥΛΟΥΜΟΓΛΟΥ Πασχάλης: Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρωσίας, κατέκτησε την πρώτη θέση στα 54κ. εφήβων, με νέο ρεκόρ κόσμου στην ίδια ηλικιακή κατηγορία. Επίσης στη διεθνή συνάντηση Faaza που έγινε στο Ντουμπάι, κατέκτησε την πρώτη θέση στα 54κ. εφήβων με νέο παγκόσμιο ρεκόρ ΜΩΫΣΙΑΔΗΣ Γκρέμισλαβ: Κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο της κατηγορίας 80κ. στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, καταρρίπτοντας παράλληλα και το ρεκόρ Ευρώπης. ΜΠΑΚΟΧΡΗΣΤΟΣ Δημήτρης: Βρέθηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου των νικητών στην κατηγορία των 54κ. του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Επίσης ήταν τρίτος στην κατηγορία των 54κ. ανδρών στο διεθνές μίτινγκ Faaza, με νέο ρεκόρ Ευρώπης. ΓΚΟΥΝΤΑΝΗΣ Νίκος: Ήταν δεύτερος στην κατηγορία των 72κ. κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. ΜΑΜΑΛΟΣ Παύλος: Κατετάγη 3ος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΚΩΣΤΑΚΗΣ Γιάννης: Στα 50μ. πρόσθιο SB2 αναδείχθηκε πρωταθλητής κόσμου (με νέο πανελλήνιο ρεκόρ), ενώ στην ίδια διοργάνωση ήταν τρίτος στα 200μ. ελεύθερο S3 αλλά και στα 50μ. πεταλούδα S3. Επίσης κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ στα 100μ. πρόσθιο SB2 στο 7ο Ανοιχτό Τουρνουά που πραγματοποιήθηκε στη Νάουσα ΜΑΚΡΟΔΗΜΗΤΡΗΣ Αριστείδης: Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Μόντρεαλ κατέκτησε ένα ασημένιο και ένα χάλκινο μετάλλιο. Συγκεκριμένα ήταν δεύτερος στα 100μ. ελεύθερο S2 και τρίτος στα 50μ. ύπτιο S2. ΤΣΑΠΑΤΑΚΗΣ Αντώνης: Δύο χάλκινα μετάλλια κατέκτησε κατά τη διάρκεια του παγκοσμίου πρωταθλήματος «Μόντρεαλ 2013». Ήταν τρίτος στα 200μ. μικτής ατομικής SM5 με πανελλήνιο ρεκόρ τόσο στον τελικό όσο και στον προκριματικό, ενώ ήταν τρίτος και στα 100μ. πρόσθιο SB4 επίσης με πανελλήνιο ρεκόρ. ΤΑΜΠΑΞΗΣ Χρήστος: Στα 50μ. ύπτιο S1 του παγκοσμίου πρωταθλήματος «Μόντρεαλ 2013» κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

24 ΜΠΟΤΣΙΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ Γρηγόρης: Κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο ατομικό κατηγορίας BC3 του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που διεξήχθη στο Γκιμαράες. Ήταν μέλος και της ομάδας ζευγαριών BC3 που βρέθηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου, στην ίδια διοργάνωση. ΣΟΥΛΑΝΗΣ Παναγιώτης: Βρέθηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου των νικητών, στο ατομικό κατηγορίας BC1 του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που έγινε στην Πορτογαλία. ΚΑΝΑΒΑΣ Χρήστος: Κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο ατομικό κατηγορίας BC4 του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που έγινε στο Γκιμαράες, ενώ ήταν μέλος και της ομάδας ζευγαριών BC4 και κατετάγη τρίτο στην ίδια διοργάνωση. ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ ΠΥΛΑΡΙΝΟΣ Γεράσιμος: Στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Μόντρεαλ, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην σπάθη κατηγορίας Α, κερδίζοντας τον «χάλκινο» Παραολυμπιονίκη του Λονδίνου, Τσαν από τον Χονγκ Κονγκ. ΣΤΙΒΟΣ ΒΑΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Γιώργος: Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Λιόν, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στη δισκοβολία ανδρών F36. Στην ίδια διοργάνωση κατέρριψε και το πανελλήνιο ρεκόρ στη σφαιροβολία. Λίγες εβδομάδες νωρίτερα, κατά τη διάρκεια του πανελλήνιου πρωταθλήματος, κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ στη δισκοβολία. ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ Ευστράτιος: Με βολή στα 43.90μ. στη δισκοβολία κατηγορίας 20, κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ κατά τη διάρκεια του πανελλήνιου πρωταθλήματος. ΦΥΛΑΧΤΟΣ Μαρίνος: Ήταν δεύτερος στη δισκοβολία F42 κατά τη διάρκεια του παγκοσμίου πρωταθλήματος «Λιόν 2013». ΣΤΕΦΑΝΟΥΔΑΚΗΣ Μανώλης: Στον ακοντισμό F54/55/56 στέφθηκε «χάλκινος» παγκόσμιος πρωταθλητής. Επίσης κατέκτησε τέσσερα χρυσά μετάλλια και ένα ασημένιο σε συνολικά τρία μίτινγκ (Faaza, Al Ain, Sharjah) στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Στον ακοντισμό μάλιστα σημείωσε επίδοση μεγαλύτερη από αυτή που του χάρισε το χάλκινο μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου ΚΩΣΤΑΚΗΣ Γιώργος: Ήταν τρίτος στο τριπλούν κατ. F46 στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Λιόν, σημειώνοντας μάλιστα και νέο πανελλήνιο ρεκόρ

25 ΚΑΡΑΜΗΝΑΣ Γιώργος: Κατετάγη τρίτος στον ακοντισμό κατ. F53/54 του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Γαλλίας. ΦΕΡΝΑΝΤΕΣ Σεζόν: Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Γαλλίας κατετάγη τρίτος στη σφαίρα F53. ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΣΤΙΒΟΣ ΚΟΡΟΚΙΔΑ Δήμητρα: Στην πρώτη της συμμετοχή σε παγκόσμιο πρωτάθλημα, κατετάγη 2η στο ακόντιο γυναικών κατηγορίας F53 με νέο ρεκόρ Ευρώπης. ΣΤΑΜΑΤΟΥΛΑ Μαρία: Κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στη σφαίρα γυναικών κατά τη διάρκεια του παγκοσμίου πρωταθλήματος «Λιόν 2013». ΚΑΝΤΖΑ Παρασκευή: Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Λιόν κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο μήκος γυναικών F11, σημειώνοντας μάλιστα νέο πανελλήνιο ρεκόρ. Επίσης στο Λονδίνο, στους επετειακούς αγώνες για τη συμπλήρωση ενός έτους από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, ήταν δεύτερη στα 200μ. T11. ΟΜΑΔΙΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΜΠΟΤΣΙΑ Ζευγάρια BC1: Οι Χρήστος Κανάβας, Παναγιώτης Κατσώνης και Νίκο Βασίλι, έφτασαν στην κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που έγινε στην Πορτογαλία. Ζευγάρια BC3: Οι Γρηγόρης Πολυχρονίδης, Νίκος Πανανός και Μαρία Σταυροπούλου κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Γκιμαράες. ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ Ξίφος Μονομαχίας ανδρών: Η ελληνική ομάδα αποτελούμενη από τους Γεράσιμο Πυλαρινό, Πάνο Τριανταφύλλου και Μάνο Μπόγδο κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο ξίφος μονομαχίας στο παγκόσμιο κύπελλο του Μόντρεαλ. ΤΕΝΙΣ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ Άνδρες (διπλό): Το ελληνικό δίδυμο των Γιώργο Λαζαρίδη και Στέφανο Διαμαντή, έφτασε στην κατάκτηση της πρώτης θέσης στο διπλό του Όπεν της Αττάλειας με τη νίκη επί των Λάνγκαν (Αυστρία)/Ουάλιν (Σουηδία), ενώ στο

26 τουρκικό Όπεν έφτασε ως τον τελικό, περιορίστηκε ωστόσο στην δεύτερη θέση. Εθνική ομάδα: Οι Γιώργος Λαζαρίδης, Στέφανος Διαμαντής και Επαμεινώνδας Σταμάτης κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Αττάλειας. Έχασαν σε αγώνα πλέι οφ την άνοδο στο Α` Γκρουπ και έτσι και τη νέα χρονιά θα λάβουν μέρος απευθείας στην τελική φάση του Β` Γκρουπ.

Το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών

Το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών Το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών Παρασκευή 12 Ιουνίου 07:00 Συγχρονισμένη κολύμβηση: Προκριματικά ντουέτου, ελεύθερο πρόγραμμα - Γιάννα Γκεοργκίεβα, Αθανασία Τσόλα. 11:45 Πόλο γυναικών: Ελλάδα - Μεγάλη

Διαβάστε περισσότερα

Παπάγος, 1 Ιανουαρίου 2011 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Α.Π.Ο. ΑΙΓΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ 2011 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

Παπάγος, 1 Ιανουαρίου 2011 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Α.Π.Ο. ΑΙΓΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ 2011 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ Παπάγος, 1 Ιανουαρίου 2011 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Α.Π.Ο. ΑΙΓΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ 2011 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ Η Σκακιστική μας Ακαδημία συνεχίζει και φέτος τα δωρεάν μαθήματα Σκακιού, στην αίθουσα

Διαβάστε περισσότερα

Η Κυπριακή Ολυμπιακή Ομάδα ένα χρόνο πριν το Ρίο Εφικτός ο στόχος συγκρότησης ομάδας 15 αθλητών

Η Κυπριακή Ολυμπιακή Ομάδα ένα χρόνο πριν το Ρίο Εφικτός ο στόχος συγκρότησης ομάδας 15 αθλητών ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, Τ.Θ. 23931, 1687 ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΚΥΠΡΟΣ TΗΛΕΦΩΝΟ: 22449880, TΗΛΕΟΜΟΙΟΤΥΠΟ: 22449890 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: cypnoc@cytanet.com.cy ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ : ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 22449692,

Διαβάστε περισσότερα

Κατηγορίες Σχεδιασμού και Κριτήρια Ένταξης στον Σχεδιασμό της Ε.Α.ΟΜ. ΑμεΑ για τα έτη 2010-2012. Ατομικά Αθλήματα:

Κατηγορίες Σχεδιασμού και Κριτήρια Ένταξης στον Σχεδιασμό της Ε.Α.ΟΜ. ΑμεΑ για τα έτη 2010-2012. Ατομικά Αθλήματα: Κατηγορίες Σχεδιασμού και Κριτήρια Ένταξης στον Σχεδιασμό της Ε.Α.ΟΜ. ΑμεΑ για τα έτη 2010-2012 Ατομικά Αθλήματα: Για τα ατομικά αθλήματα: Στίβος, Κολύμβηση, Σκοποβολή, Άρση Βαρών σε πάγκο, Ποδηλασία,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΠΕΛΕΝΔΡΙΤΟΥ

ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΠΕΛΕΝΔΡΙΤΟΥ ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΠΕΛΕΝΔΡΙΤΟΥ (ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΜΑΤΙΑ) ΔΙΣ ΧΡΥΣΗ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑ 2004-ΠΕΚΙΝΟ 2008 ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΡΕΚΟΡ 50,100,200Μ ΠΡΟΣΘΙΟ Γεννήθηκε στη Λεμεσό στις 25 Αυγούστου 1986 Σε ηλικία

Διαβάστε περισσότερα

Το ποδόσφαιρο! Πώς παίζεται! Το ποδόσφαιρο είναι ένα ομαδικό άθλημα που παίζεται ανάμεσα σε δύο ομάδες των έντεκα παικτών με μία σφαιρική μπάλα. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας διεξάγεται σε ένα ορθογώνιο γήπεδο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ 2009

ΕΚΘΕΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ 2009 ΕΚΘΕΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ 2009 Περιεχόμενα Α). Εισαγωγή. Β). Προπονητές ( Εθνικοί προπονητές περιφερειακοί προπονητές). Γ). Περιφέρεια (περιφερειακοί αγώνες). ). Προκρίσεις Εθνικών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Κοπή της Πίτας και βράβευση των Πρωταθλητών του Ν.Ο.Τ.Κ

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Κοπή της Πίτας και βράβευση των Πρωταθλητών του Ν.Ο.Τ.Κ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Κοπή της Πίτας και βράβευση των Πρωταθλητών του Ν.Ο.Τ.Κ Ευχές για Καλή Χρονιά και αναμνηστικά βραβεία στους πρωταθλητές μοιράσθηκαν στην Κοπή της Πίτας του Ναυταθλητικού Ομίλου Τζιτζιφιών-

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ

ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ 2010 ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ Α ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ: Αθήνα Πειραιάς Νησιά Αιγαίου Εύβοια με έδρα την ΑΘΗΝΑ Β ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΒΟΡΕΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣ ΤΚD Λευκάδας. Ο αθλητικός σύλλογος έχει λάβει μέρος σε πλήθος αθλητικών διοργανώσεων.

ΑΣ ΤΚD Λευκάδας. Ο αθλητικός σύλλογος έχει λάβει μέρος σε πλήθος αθλητικών διοργανώσεων. ΑΣ ΤΚD Λευκάδας Ο αθλητικός σύλλογος ΤΑΕ KWONDO Λευκάδας ιδρύθηκε στις 11-03-1990 με σκοπό την ανάπτυξη του ενδιαφέροντος προς το άθλημα του TAEKWONDO και τη διάδοση αυτού. Ο αθλητικός σύλλογος έχει λάβει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ

ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ 2013 1 Α ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Αθήνα Πειραιάς Νησιά Αιγαίου Εύβοια Β ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Μακεδονία Θράκη Γ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Πελοπόννησος Νησιά Ιονίου Αιτωλοακαρνανία Ήπειρος Ευρυτανία

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Στην Ναυταθλητική Μαρίνα Δήμου Καλλιθέας. ΜΕ 11 ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ 500 ΑΘΛΗΤΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ 25 ο ATHENS EUROLYMP WEEK

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Στην Ναυταθλητική Μαρίνα Δήμου Καλλιθέας. ΜΕ 11 ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ 500 ΑΘΛΗΤΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ 25 ο ATHENS EUROLYMP WEEK Καλλιθέα 20 Μαρτίου 2015 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στην Ναυταθλητική Μαρίνα Δήμου Καλλιθέας ΜΕ 11 ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ 500 ΑΘΛΗΤΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ 25 ο ATHENS EUROLYMP WEEK Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 25 ο Athens Eurolymp

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΝΤΜΠΟΛ Φιλικός αγώνας αγοριών Δημοτικού ΣΧ. ΜΩΡΑΪΤΗ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΥΡΩΝΑ 28-26 ΑΣΕ ΔΟΥΚΑΣ - ΣΧΟΛΗ ΜΩΡΑΪΤΗ 26-22

ΧΑΝΤΜΠΟΛ Φιλικός αγώνας αγοριών Δημοτικού ΣΧ. ΜΩΡΑΪΤΗ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΥΡΩΝΑ 28-26 ΑΣΕ ΔΟΥΚΑΣ - ΣΧΟΛΗ ΜΩΡΑΪΤΗ 26-22 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ 2011-2012 ΧΑΝΤΜΠΟΛ Φιλικός αγώνας αγοριών Δημοτικού ΣΧ. ΜΩΡΑΪΤΗ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΥΡΩΝΑ 28-26 ΑΣΕ ΔΟΥΚΑΣ - ΣΧΟΛΗ ΜΩΡΑΪΤΗ 26-22 ΣΤΙΒΟΣ Πρωτάθλημα Δρόμου σε Ανώμαλο Dδαφος Δήμου Ψυχικού

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ Προσωπικό Γραφείου Αθλητισμού Δρ. Εύρος Δημοσθένους : Λειτουργός Πανεπιστημίου (Υπεύθυνος Γραφείου Αθλητισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ

ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ 2012 1 ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ Α ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ: Αθήνα Πειραιάς Νησιά Αιγαίου Εύβοια με έδρα την ΑΘΗΝΑ Β ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΒΟΡΕΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

13 ων ΔΙΕΘΝΩΝ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ GRAND PRIX ΤΟΥ Ν.Ο.ΧΑΝΙΩΝ

13 ων ΔΙΕΘΝΩΝ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ GRAND PRIX ΤΟΥ Ν.Ο.ΧΑΝΙΩΝ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η 13 ων ΔΙΕΘΝΩΝ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ GRAND PRIX ΤΟΥ Ν.Ο.ΧΑΝΙΩΝ ΠΡΟΣ: Όλα τα Σωματεία που ανήκουν στη δύναμη της ΚΟΕ Χανιά, 19 Ιανουαρίου 2010 Αρ. Πρωτ. 41 Κύριε Πρόεδρε, 1. Ο Ναυτικός

Διαβάστε περισσότερα

Συνοπτική Παρουσίαση Συλλόγου Volley Α.Ο. Παλλήνη

Συνοπτική Παρουσίαση Συλλόγου Volley Α.Ο. Παλλήνη Συνοπτική Παρουσίαση Συλλόγου Volley Α.Ο. Παλλήνη O σύλλογός µας ιδρύθηκε πριν από 24 χρόνια µε σκοπό την προώθηση του αθλήµατος της πετοσφαίρισης και για να προσφέρει στην νεολαία της Παλλήνης µια δηµιουργική

Διαβάστε περισσότερα

110 μετάλλια και πολλές διακρίσεις

110 μετάλλια και πολλές διακρίσεις Ταχυδρόμος, Πανθεσσαλική Εφημερίδα http://www.taxydromos.gr/article.php?id=105072&cat=14 110 μετάλλια και πολλές διακρίσεις 2014-01-05-08:44:58 Mε σημαντικές επιτυχίες έκλεισε το 2013 ο Αθλητικός Σύλλογος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ BOCCIA 2012 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ "ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ" 7-10 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012 ΑΤΟΜΙΚΟ BC1

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ BOCCIA 2012 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 7-10 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012 ΑΤΟΜΙΚΟ BC1 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ BOCCIA 0 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ "ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ" 7-0 ΙΟΥΝΙΟΥ 0 ΑΤΟΜΙΚΟ BC ΟΜΙΛΟΣ Α ΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΡΙΕΚΟΥΚΗΣ 45 9-0 6- ος προκρίνεται ΤΡΙΠΤΟΛΕΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Οι αποστολές της ΚΟΕ 1 οι Μεσογειακοί Αγώνες Παραλίας Πεσκάρα 2015 5 οι Κοινοπολιτειακοί Αγώνες Νέων Σαμόα 2015

Οι αποστολές της ΚΟΕ 1 οι Μεσογειακοί Αγώνες Παραλίας Πεσκάρα 2015 5 οι Κοινοπολιτειακοί Αγώνες Νέων Σαμόα 2015 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, Τ.Θ. 23931, 1687 ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΚΥΠΡΟΣ TΗΛΕΦΩΝΟ: 22449880, TΗΛΕΟΜΟΙΟΤΥΠΟ: 22449890 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: cypnoc@cytanet.com.cy ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ : ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 22449692,

Διαβάστε περισσότερα

27 Φεβρουαρίου 2015 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πολυνίκης όμιλος ο ΝΟΤΚ και το 2014

27 Φεβρουαρίου 2015 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πολυνίκης όμιλος ο ΝΟΤΚ και το 2014 27 Φεβρουαρίου 2015 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πολυνίκης όμιλος ο ΝΟΤΚ και το 2014 Πολυνίκης όμιλος για μια ακόμη χρονιά ο Ναυταθλητικός Όμιλος Τζιτζιφιών Καλλιθέας στην ετήσια εορτή Βράβευσης αθλητών του ΟΠΑΑ Καλλιθέας

Διαβάστε περισσότερα

του Τμήματος Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού

του Τμήματος Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού Κ ατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 2006-2007, το Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού οργάνωσε αρκετές εκδηλώσεις από τις οποίες σημαντικότερες είναι οι παρακάτω με χρονολογική σειρά: του Τμήματος Φυσικής

Διαβάστε περισσότερα

Ημερομηνία δημιουργίας - γέννησης του αθλήματος έχει καταγραφεί η 29 Δεκεμβρίου 1891

Ημερομηνία δημιουργίας - γέννησης του αθλήματος έχει καταγραφεί η 29 Δεκεμβρίου 1891 Η καλαθοσφαίριση ή πιο συχνά μπάσκετ, είναι ένα ομαδικό άθλημα Ημερομηνία δημιουργίας - γέννησης του αθλήματος έχει καταγραφεί η 29 Δεκεμβρίου 1891 Δημιουργός του ήταν ο Καναδός, καθηγητής φυσικής αγωγής

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ 2013-14

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ 2013-14 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ 2013-14 Εικαστικά Ο μαθητής μας Γεώργιος Καμπίρης κατέκτησε το Ασημένιο Μετάλλιο, ανάμεσα σε 25.544 μαθητές από όλο τον κόσμο, στον 21 ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Παιδικής Ζωγραφικής Τόκυο.

Διαβάστε περισσότερα

Ερευνητική εργασία ΘΕΜΑ:ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ερευνητική εργασία ΘΕΜΑ:ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ερευνητική εργασία ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ~ ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΤΟΥΛΑ ~ ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ~ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΩΣΤΑΝΤΗΣ ~ ΑΛΕΞΗΣ ΡΑΠΤΗΣ~ ΘΑΝΟΣ ΠΕΝΝΑΣ ~ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΒΑΣ ~ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΚΟΥΡΟΣ ~

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΜΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΙΤΕΑΣ 30-31 Αυγ 2014

ΠΑΜΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΙΤΕΑΣ 30-31 Αυγ 2014 ΠΑΜΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΙΤΕΑΣ 30-31 Αυγ 2014 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 50m ΥΠΤΙΟ - ΓΥΝΑΙΚΩΝ (25) ΤΕΛΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ 1 1 134404 ΛΙΒΕΡΗ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ-ΜΑΡΙΑ 1997 ΑΝΟΖΑΚ ΝΕΑΝ 00:36.49 9 2 127678

Διαβάστε περισσότερα

Το ΒΗΜΑ, 09/07/2000. Του Ι. ΓΕΩΡΓΑΚΗ

Το ΒΗΜΑ, 09/07/2000. Του Ι. ΓΕΩΡΓΑΚΗ Το ΒΗΜΑ, 09/07/2000 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΤΣΙΜΠΑΝΑΚΟΥ Μια δυνατή επένδυση για χρυσό µετάλλιο στην Αθήνα Η νεάνιδα πρωταθλήτρια Ευρώπης της ελευθέρας πάλης µιλάει για τους στόχους της εν όψει των Ολυµπιακών Αγώνων

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ

ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ Με την έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς του 2008 και θέλοντας να υπάρχει ενημέρωση των συλλόγων αλλά και των προπονητριών, όπως ήδη έχουμε ανακοινώσει στα πρόσφατα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ U59UPU UPU ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ Αρ.Φακ. 70/2β/15 Λευκωσία, 08 Ιουνίου 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ου 97P P ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Σε συνέχεια των προκηρύξεων για τη διεξαγωγή των αγωνισμάτων

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ 2010 (ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΕΦΗΒΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ)

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ 2010 (ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΕΦΗΒΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ) Αθήνα, 12/03/2010 αρ. πρωτ. 1042 Προς Σωματεία Ε.Α.Γ. Συνδέσμους Προπονητών-Κριτών Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ 2010 (ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΕΦΗΒΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ)

Διαβάστε περισσότερα

9 Αυγούστου. HEF s NewsLetter. ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ www.hef.gr / press@hef.gr. 6 ο 2013

9 Αυγούστου. HEF s NewsLetter. ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ www.hef.gr / press@hef.gr. 6 ο 2013 9 Αυγούστου HEF s NewsLetter 2013 ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ www.hef.gr / press@hef.gr 6 ο 2013 Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Η Ιόλη στο μεγάλο τελικό της εφήβων Την καλύτερη της παρουσία έως σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

Αθλητισμός Στην Ημαθία

Αθλητισμός Στην Ημαθία digitalarchive publishing by tag Αθλητισμός Στην Ημαθία Η Βέροια κατέχει σημαντικό ρόλο στον ελληνικό αθλητισμό. Η ποδοσφαιρική ομάδα μετράει πολλές συμμετοχές στην Α Εθνική, ενώ έχει «βγάλει» σπουδαίους

Διαβάστε περισσότερα

11 ων ΔΙΕΘΝΩΝ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ GRAND PRIX ΤΟΥ Ν.Ο.ΧΑΝΙΩΝ

11 ων ΔΙΕΘΝΩΝ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ GRAND PRIX ΤΟΥ Ν.Ο.ΧΑΝΙΩΝ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η 11 ων ΔΙΕΘΝΩΝ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ GRAND PRIX ΤΟΥ Ν.Ο.ΧΑΝΙΩΝ ΠΡΟΣ: Όλα τα Σωματεία που ανήκουν στη δύναμη της ΚΟΕ 1. Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων διοργανώνει τους 11 ους Διεθνείς

Διαβάστε περισσότερα

www.alambra.org.cy ΧΟΡΗΓΟΣ: ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΥΜΠΙΩΝ - ΑΛΑΜΠΡΑΣ

www.alambra.org.cy ΧΟΡΗΓΟΣ: ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΥΜΠΙΩΝ - ΑΛΑΜΠΡΑΣ www.alambra.org.cy Ειρήνης 4, 2563 Αλάμπρα, Λευκωσία, Τηλ: 22522457, Φαξ: 22526402 E-mail: koin.symalambras@cytanet.com.cy, Αρχαιολογικός Οικισμός Αλάμπρας Αιωνόβιο δέντρο, Φραγκοελιά Ειρήνης 4, 2563 Αλάμπρα,

Διαβάστε περισσότερα

Aφιέρωμα Ολυμπιακοί αγώνες 2008 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ. 14 Kωπηλατικά νέα

Aφιέρωμα Ολυμπιακοί αγώνες 2008 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ. 14 Kωπηλατικά νέα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 14 Kωπηλατικά νέα Με σύμμαχο την παράδοση Το οκτώ στην Κίνα θεωρείται ο τυχερός αριθμός. Γι αυτό άλλο οι διοργανωτές των Ολυμπιακών αγώνων του Πεκίνου επέλεξαν να κάνουν την έναρξη των

Διαβάστε περισσότερα

BΡΑΒΕΙΑ 2014. Μαρία Αλεβίζου

BΡΑΒΕΙΑ 2014. Μαρία Αλεβίζου BΡΑΒΕΙΑ 2014 Βραβείο Προέδρου: Βραβείο Minnie Mills: Valedictorian (Ενδοσχολικές εξετάσεις): Valedictorians (Πανελλαδικές εξετάσεις): Salutatorians (Πανελλαδικές εξετάσεις): Βραβείο Κοραλίας Κροκοδείλου:

Διαβάστε περισσότερα

Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2011

Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2011 Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2011 ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ & ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ RS:X, FINN, 470 ΑΝ ΡΩΝ/ΓΥΝΑΙΚΩΝ, LASER STANDARD/RADIAL, STAR, 49er, MATCH RACE, SONAR, 2.4MR Στο αγωνιστικό πρόγραμμα 2011, ορίζονται τέσσερις

Διαβάστε περισσότερα

<<2 ο MEETING ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ>>

<<2 ο MEETING ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ>> 1. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ. Ο κολυμβητικός Όμιλος Νέας Ορεστιάδας σε συνεργασία με τον Δήμο Ορεστιάδας και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ

ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ 2014 1 Α ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Αθήνα Πειραιάς Νησιά Αιγαίου Εύβοια Β ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Μακεδονία Θράκη Γ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Πελοπόννησος Νησιά Ιονίου Αιτωλοακαρνανία Ήπειρος Ευρυτανία

Διαβάστε περισσότερα

**** ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ **** ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015

**** ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ **** ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 **** ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ **** ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 1) ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Διεξάγονται σε ΟΚΤΩ (8 ) ομίλους, σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ 1 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΔΙΕΘΝΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ 2011 Παγκόσμια Πρωταθλήματα 2011 - Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου (22-29/1/2011, Ν. Ζηλανδία) - Παγκόσμιο

Διαβάστε περισσότερα

H KOE βράβευσε τους κορυφαίους Έφηβους και Νεάνιδες 2015 Το βραβείο «Γλαύκος Κληρίδης» στους Παύλο Κοντίδη και Κυριακή Κουττούκη

H KOE βράβευσε τους κορυφαίους Έφηβους και Νεάνιδες 2015 Το βραβείο «Γλαύκος Κληρίδης» στους Παύλο Κοντίδη και Κυριακή Κουττούκη ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, Τ.Θ. 23931, 1687 ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΚΥΠΡΟΣ TΗΛΕΦΩΝΟ: 22449880, TΗΛΕΟΜΟΙΟΤΥΠΟ: 22449890 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: cypnoc@cytanet.com.cy ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ : ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 22449692,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 2015 2016 ΤΜΗΜΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 2015 2016 ΤΜΗΜΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 2015 2016 ΤΜΗΜΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Σε όλους τους Ομίλους, θα πραγματοποιηθούν συνολικά έξι (6) περιφερειακοί ατομικοί γύροι, που θα αποδίδουν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ SONAR. Βασίλης Χριστοφόρου Θοδωρής Αλεξάς Αργύρης Νοτάρογλου

ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ SONAR. Βασίλης Χριστοφόρου Θοδωρής Αλεξάς Αργύρης Νοτάρογλου ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ SONAR Βασίλης Χριστοφόρου Θοδωρής Αλεξάς Αργύρης Νοτάρογλου ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Παρουσίαση Αθλητών Παραολυμπιακή κατηγορία Sonar Το σκάφος Sonar Τεχνικά Χαρακτηριστικά Sonar Πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2016 ΣΧΕΔΙΟ

Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2016 ΣΧΕΔΙΟ Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2016 ΣΧΕΔΙΟ Αγαπητοί φίλοι, Το ΔΣ της ΕΙΟ, λαμβάνοντας υπόψιν τη συνεχιζόμενη οικονομική κρίση της χώρας μας και τη συνεχώς μειούμενη κρατική επιχορήγηση, μετά την εισήγηση του Γραφείου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ

ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ 2015 1 Α ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Αθήνα Πειραιάς Νησιά Αιγαίου Εύβοια Β ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Μακεδονία Θράκη Γ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Πελοπόννησος Νησιά Ιονίου Αιτωλοακαρνανία Ήπειρος Ευρυτανία

Διαβάστε περισσότερα

Μαρία Σαμοθρακίτη(Α.Μ. 8110117)

Μαρία Σαμοθρακίτη(Α.Μ. 8110117) Διοίκηση Έργων και Προγραμμάτων (5 ο Εξάμηνο): Ομάδες και Θέματα Εργασιών Λέκτορας Κωνσταντίνος Ν. Ανδρουτσόπουλος Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας (ΔΕΤ) Στα πλαίσια του μαθήματος της Διοίκησης

Διαβάστε περισσότερα

ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΛΥΚΕΙΟΥ Μ. ΚΟΥΤΣΟΦΤΑ-Α. ΠΑΝΑΓΙΔΗ. 13ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Ποίησης και Διηγήματος

ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΛΥΚΕΙΟΥ Μ. ΚΟΥΤΣΟΦΤΑ-Α. ΠΑΝΑΓΙΔΗ. 13ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Ποίησης και Διηγήματος ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΛΥΚΕΙΟΥ Μ. ΚΟΥΤΣΟΦΤΑ-Α. ΠΑΝΑΓΙΔΗ 3 ος Ετήσιος Διαγωνισμός Δημιουργίας Παιγνιδιών για Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές «ΛΟΓΙΠΑΙΓΝΕΙΟΝ 2011». 1 ο Βραβείο: Μάριος Χατζημιχαήλ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 1 KM & 5 KM ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 20/9/2014 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΕ-ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΔΡΟΜΕΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 1 KM & 5 KM ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 20/9/2014 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΕ-ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΔΡΟΜΕΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ 5 ΧΛΜ POSITION ### Male OSCAR SOSSA 2/11/1971 40-49 Ετών βετεράνων / 40-49 years old male Π Δ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 41 4 ### Male ΧΑΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ 2/1/1986 19-29 Ετών ανδρών / 19-29 years old male Π

Διαβάστε περισσότερα

"Και οι γυναίκες στο πάνθεον"

Και οι γυναίκες στο πάνθεον "Και οι γυναίκες στο πάνθεον" Η ελληνική κωπηλασία σημαιοφόρος των επιτυχιών στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου Η Ελλάδα ξέρει να τραβάει καλό κουπί κι αυτό το απέδειξε περίτρανα και στους 30 ους Ολυμπιακούς

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ «ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ» 2015 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ «ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ» 2015 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ «ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ» 2015 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ Αλατζάς Απόστολος Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Αθλητισμού 1 Πρόταση Περιφερειακής Ενότητας Λέσβου για το 2015 Συμμετέχουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2011-2012. ΜΠΑΣΚΕΤ Πρωτάθλημα Μπάσκετ Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2011-2012. ΜΠΑΣΚΕΤ Πρωτάθλημα Μπάσκετ Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2011-2012 ΜΠΑΣΚΕΤ Πρωτάθλημα Μπάσκετ Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ Α.Ε. ΨΥΧΙΚΟΥ - ΣΧ. ΜΩΡΑΪΤΗ 21-58 ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ - ΣΧ. ΜΩΡΑΪΤΗ 39-32 ΣΧ. ΜΩΡΑΪΤΗ - ΓΚΥΖΗ ΠΟΛΥΓΩΝΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 2015 ΤΡΑΠ ΣΚΗΤ ΔΙΠΛΟ ΤΡΑΠ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 2015 ΤΡΑΠ ΣΚΗΤ ΔΙΠΛΟ ΤΡΑΠ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΥΠΡΟΥ ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, 2025 ΛΕΥΚΩΣΙΑ, ΚΥΠΡΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ / TELEPHONE + 357 22449822 ΦΑΞ / FAX + 357 22449819 CYPRUS SHOOTING SPORT FEDERATION 21 AMFIPOLEOS ST., CY-2025 NICOSIA, CYPRUS

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙA ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑTA ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΟΑΚ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ

ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙA ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑTA ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΟΑΚ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙA ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑTA ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΟΑΚ 2014-2015 Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών Φερών 6 Office2@hafdeaf.gr www.hafdeaf.gr

Διαβάστε περισσότερα

TA ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ Οι προσπάθειες του Γ. Καλαφάτη. ΔΕΚΑΕΤΙΑ 20 Από τον Π.Π.Α.Ο. στον Παναθηναϊκό. ΔΕΚΑΕΤΙΑ 60 Η εποχή της «πράσινης» κυριαρχίας

TA ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ Οι προσπάθειες του Γ. Καλαφάτη. ΔΕΚΑΕΤΙΑ 20 Από τον Π.Π.Α.Ο. στον Παναθηναϊκό. ΔΕΚΑΕΤΙΑ 60 Η εποχή της «πράσινης» κυριαρχίας ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 8 12 14 16 18 20 22 24 26 28 34 40 42 46 48 56 60 62 64 72 76 78 80 Εισαγωγή TA ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ Οι προσπάθειες του Γ. Καλαφάτη Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 20 Από τον Π.Π.Α.Ο. στον Παναθηναϊκό

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΟΕ ΠΑΡΟΥΣΑ Η ΚΥΠΡΟΣ ΝΕΩΝ ΙΝΣΜΠΡΟΥΓΚ/ΑΥΣΤΡΙΑ. 1 οι ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ. Κύπρος συμμετείχε φέτος στους 1ους Χειμερινούς

ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΟΕ ΠΑΡΟΥΣΑ Η ΚΥΠΡΟΣ ΝΕΩΝ ΙΝΣΜΠΡΟΥΓΚ/ΑΥΣΤΡΙΑ. 1 οι ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ. Κύπρος συμμετείχε φέτος στους 1ους Χειμερινούς 1 οι ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΝΕΩΝ ΙΝΣΜΠΡΟΥΓΚ/ΑΥΣΤΡΙΑ ΤΕΥΧΟΣ 2012/1-2 ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΟΕ ΠΑΡΟΥΣΑ Η ΚΥΠΡΟΣ Η Κύπρος συμμετείχε φέτος στους 1ους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων, που πραγματοποιήθηκαν

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ <<ΤΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ>>

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ <<ΤΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ>> ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΛΑΣΣΙΚΗΣ & ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΟΕ & ΤΗΣ Ε.Ο.Υ.Δ.Α.Κ.Τ. ΕΔΡΑ: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΟΔΟΣ: ΠΕΥΚΩΝ & ΕΥΚΑΛΥΠΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Στο Eurosport η Εθνική Νέων και το Μουντιάλ U20. Επιμέλεια football-academies Τρίτη, 18 Ιούνιος 2013

Στο Eurosport η Εθνική Νέων και το Μουντιάλ U20. Επιμέλεια football-academies Τρίτη, 18 Ιούνιος 2013 Το Eurosport είναι τελικώς το κανάλι που θα μεταδώσει τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδας στο Μουντιάλ U20 της Τουρκίας (21 Ιουνίου με 13 Ιουλίου) αντί της ΕΡΤ καθώς και όλη την υπόλοιπη διοργάνωση. Η σπουδαιότερη

Διαβάστε περισσότερα

Υγρός Στίβος - Υδατοσφαίριση (Τελικοί) Τ Τ. Περίοδος 3 * * Συγχρονισµένη Κολύµβηση T T. Στίβος Τ Τ Τ Τ Τ Τ Τ Τ Τ. Τελετή Έναρξης / Λήξης * *

Υγρός Στίβος - Υδατοσφαίριση (Τελικοί) Τ Τ. Περίοδος 3 * * Συγχρονισµένη Κολύµβηση T T. Στίβος Τ Τ Τ Τ Τ Τ Τ Τ Τ. Τελετή Έναρξης / Λήξης * * Πρόγραµµα Αγώνων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ (OAKA) Ολ. Κέντρο Υγρού Στίβου- Κεντρική Πισίνα Ολ. Κέντρο Υγρού Στίβου- Πισίνα Συγχρονισµένης Κολύµβησης Ολυµπιακό Στάδιο Ολ. Κέντρο Υγρού Στίβου- Κολύµβηση

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΡΥΘΜΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡ ΑΠΟ ΠΟΤ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΡΥΘΜΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡ ΑΠΟ ΠΟΤ ΚΑΛΥΤΕΡ ΑΠΟ ΠΟΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΡΥΘΜΟΙ Η ολιγάριθμη Κυπριακή αποστολή, κατάφερε να ξεχωρίσει στους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες Νέων με τη μεστή της παρουσία, επιστρέφοντας στην Κύπρο με έξι μετάλλια. Ανάμεσα σε

Διαβάστε περισσότερα

Εκδηλώσεις Εορτασμού Ολυμπιακής Ημέρας

Εκδηλώσεις Εορτασμού Ολυμπιακής Ημέρας ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, Τ.Θ. 23931, 1687 ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΚΥΠΡΟΣ TΗΛΕΦΩΝΟ: 22449880, TΗΛΕΟΜΟΙΟΤΥΠΟ: 22449890 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: cypnoc@cytanet.com.cy ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ : ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 22449692,

Διαβάστε περισσότερα

16 ο ΤΡΟΠΑΙΟ ΓΛΑΥΚΟΣ ΤΣΕΤΣΕΛΕΙΑ 2015

16 ο ΤΡΟΠΑΙΟ ΓΛΑΥΚΟΣ ΤΣΕΤΣΕΛΕΙΑ 2015 Αρ. Πρωτ: 132 Περιστέρι, 02 Φεβρουαρίου 2015 Προς: - Κ.Ο.Ε. - Τμήμα Μηχανοργάνωσης - Κολυμβητικά Σωματεία (μέλη της Κ.Ο.Ε.) - Ο.Π.Α.Α.Π. - Περιφερειακή Επιτροπή Αττικής - Σύνδεσμο Κριτών Χρονομετρών Κοινοποίηση:-

Διαβάστε περισσότερα

Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2015

Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2015 Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2015 ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ & ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ RSX ΑΝ ΡΩΝ/ΓΥΝΑΙΚΩΝ, FINN, 470 ΑΝ ΡΩΝ/ΓΥΝΑΙΚΩΝ, LASER ΑΝ ΡΩΝ/ΓΥΝΑΙΚΩΝ, NACRA 17, 49er, 49er FX, SONAR, 2.4MR Στο αγωνιστικό πρόγραμμα 2015,

Διαβάστε περισσότερα

- Τα ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΕΓΑΣ ========================================

- Τα ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΕΓΑΣ ======================================== ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΓΩΝΩΝ Πληροφορίες: Δημήτρης Ζαχουλίτης Τηλ. : 210-93.51.777 Fax: 210-93.56.904 Email: competition@segas.gr ========================= Αρ. Πρωτ. : 194 Αθήνα, 7 Ιανουαρίου 2015 Προς:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Πάτρα. 3/10/2009

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Πάτρα. 3/10/2009 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Πάτρα. 3/10/2009 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ /νση: Παν/πολη-Πάτρα Αρ. Πρωτ. Τ.Κ. : 265.00 ΤΗΛ κ FAX : 2610-993055 Προς : Όλα τα µέλη της Πανεπιστηµιακής Κοινότητας

Διαβάστε περισσότερα

Κατηγορίες Δικαιούχων

Κατηγορίες Δικαιούχων Στο παρών κείμενο τονίζονται τα σημαντικότερα σημεία του άρθρου 38 /ΦΕΚ 24 Α/2013 που καθορίζει τον τρόπο εισαγωγής των Αθλητών στη Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Στο τέλος υπάρχει και ένα παράδειγμα που δείχνει

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ Σχολική Μονάδα Συντάκτης Αποδέκτης Κολλέγιο Αθηνών Κολλέγιο Ψυχικού Tμήμα Φυσικής Αγωγής Δημοτικά-Γυμνάσια - Λύκεια Ημερομηνία

Διαβάστε περισσότερα

info@beachsoccer.gr FAX: 210-6818104 Τηλεφωνική Επικοινωνία : Μότσης Κώστας, Ιωάννης Μότσης 6944603545, Φίλιππος Ντόβας 6973171527

info@beachsoccer.gr FAX: 210-6818104 Τηλεφωνική Επικοινωνία : Μότσης Κώστας, Ιωάννης Μότσης 6944603545, Φίλιππος Ντόβας 6973171527 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 12 ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH SOCCER OPEN 2012 21-24 Ιουνίου 2012 Η Πανελλήνια Ένωση Σωματείων Ποδοσφαίρου Άμμου στην προσπάθεια της για ανάπτυξη του αθλήματος του beach soccer στην Ελλάδα

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Τ Ε Λ Ε Σ Μ Α Τ Α

Α Π Ο Τ Ε Λ Ε Σ Μ Α Τ Α Α Π Ο Τ Ε Λ Ε Σ Μ Α Τ Α Π Ρ Ω Τ Α Θ Λ Η Μ Α Τ ΟΣ Σ Τ Ι Β Ο Υ Ε Δ ΚΑΙ Σ Α 2 0 0 7 Β ΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ 2007 ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΓΕΑ/120ΠΕΑ ΕΠΟΠΤΕΙΑ: ΓΕΕΘΑ/ΑΣΑΕΔ 2 ΜΗΚΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΩΡΑ:18:00 ΘΕΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Πόλεις 1 ος 2 ος 3 ος 4 ος 5

Πόλεις 1 ος 2 ος 3 ος 4 ος 5 TO ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ & ΤΗΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ Ο.Α. 2004 Ευάγγελος Αλμπανίδης Αναπληρωτής καθηγητής Η αποτυχημένη η διεκδίκηση η των Ο.Α. του 1996 Εορτασμός των 100 χρόνων από την αναβίωση Προβολή της

Διαβάστε περισσότερα

Γρηγόρης Θ. Παπανίκος Αντιπρόεδρος του ΠΣΑΟΣ & Επίτιμος Καθηγητής Οικονομικών Επιστημών Πανεπιστήμιο Στέρλιγκ (University of Stirling), Η.Β.

Γρηγόρης Θ. Παπανίκος Αντιπρόεδρος του ΠΣΑΟΣ & Επίτιμος Καθηγητής Οικονομικών Επιστημών Πανεπιστήμιο Στέρλιγκ (University of Stirling), Η.Β. Γρηγόρης Θ. Παπανίκος Αντιπρόεδρος του ΠΣΑΟΣ & Επίτιμος Καθηγητής Οικονομικών Επιστημών Πανεπιστήμιο Στέρλιγκ (University of Stirling), Η.Β. Ξένοι Ποδοσφαιριστές και Ευρωπαϊκές Επιδόσεις: Η Περίπτωση του

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ Α -Β -Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ Α -Β -Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ Α -Β -Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ 28/11/2015 - Σ ΑΓΩΝΑΣ 29/11/2015 ΜΕΙΚΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Σωματείο Ονοματεπώνυμο

Διαβάστε περισσότερα

Ο Καρνέζης στα Γιάννενα έφτασε τις 11 συμμετοχές σε πέντε σεζόν με τον Παναθηναϊκό και είναι ο πορτιέρο που έχει καταφέρει να διχάσει!

Ο Καρνέζης στα Γιάννενα έφτασε τις 11 συμμετοχές σε πέντε σεζόν με τον Παναθηναϊκό και είναι ο πορτιέρο που έχει καταφέρει να διχάσει! Ο Καρνέζης στα Γιάννενα έφτασε τις 11 συμμετοχές σε πέντε σεζόν με τον Παναθηναϊκό και είναι ο πορτιέρο που έχει καταφέρει να διχάσει! Ο 27χρονος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού σίγουρα από το βράδυ της

Διαβάστε περισσότερα

Σοφία Μπάτσιου Μάϊος 2012. 1924 : Παγκόσμιοι Αγώνες Κωφών (Γαλλία)

Σοφία Μπάτσιου Μάϊος 2012. 1924 : Παγκόσμιοι Αγώνες Κωφών (Γαλλία) Β έτος ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Σοφία Μπάτσιου Μάϊος 2012 Σημαντικές χρονολογίες 1924 : Παγκόσμιοι Αγώνες Κωφών (Γαλλία) 1952: Αγώνες για τα άτομα που

Διαβάστε περισσότερα

A/A ΜΗΤΡΩΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΝΥΜΟ 1 125 ΑΓΓΕΛΗ-ΚΑΝΤΖΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 2 120 ΑΓΓΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 3 24 ΑΓΓΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ 4 312

A/A ΜΗΤΡΩΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΝΥΜΟ 1 125 ΑΓΓΕΛΗ-ΚΑΝΤΖΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 2 120 ΑΓΓΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 3 24 ΑΓΓΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ 4 312 1 125 ΑΓΓΕΛΗ-ΚΑΝΤΖΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 2 120 ΑΓΓΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 3 24 ΑΓΓΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ 4 312 ΑΓΓΕΛΗ-ΤΖΕΡΠΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 5 393 ΑΛΠΕΡΤΗΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 6 220 ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

"ΟΙΚΟΝΟΜΕΙΑ" 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ 9-10-11-12 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

ΟΙΚΟΝΟΜΕΙΑ 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ 9-10-11-12 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός Κερκύρας 2 Σέρρες 62123 Τηλέφωνο & φαξ 2321025401 www.mgsp.gr paserron@otenet.gr Μπάσκετ - Κολύμβηση - Συγχρονισμένη κολύμβηση Πόλο - Χαντ Μπολ - Χόκεϋ "ΟΙΚΟΝΟΜΕΙΑ" 2015 Σέρρες 19/10/15

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Κλασσική Κολύμβηση - Τεχνική Κολύμβηση Υδατοσφαίριση- Τρίαθλο-Τμήμα δρομέων μεγάλων αποστάσεων

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Κλασσική Κολύμβηση - Τεχνική Κολύμβηση Υδατοσφαίριση- Τρίαθλο-Τμήμα δρομέων μεγάλων αποστάσεων Αρ.Πρ: 201 Iωάννινα 20/11/2013 ΠΡΟΣ: ΚΟΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: 1) Ε ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ. - 2) Π. Ε. Α. Κ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 3) ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΟΕ Κύριε Πρόεδρε, Ο Α.Ο διοργανώνει διασυλλογικό αγώνα,

Διαβάστε περισσότερα

DESIGNED BY NETINFO PLC

DESIGNED BY NETINFO PLC DESIGNED BY NETINFO PLC Τηλ: 22652090 Φαξ: 22652690 Ο πρόεδρος, τα μέλη και το προσωπικό του Κοινοτικού Συμβουλίου Πλατανιστάσας, σας εύχονται Ευτυχισμένο το Νέο Έτος 2011 Κοπή της βασιλόπιτας από τον

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΑ 2007 - ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΧΩΡΟΥ 2x30μ Ε/Ν/Π/Κ ΕΘΝΙΚΟΣ Γ.Σ. - 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2007 ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΑ 2007 - ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΧΩΡΟΥ 2x30μ Ε/Ν/Π/Κ ΕΘΝΙΚΟΣ Γ.Σ. - 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2007 ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΟΥΤΣΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΦΗΒΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΤΟΞΟΥ 30μ Α' ΓΥΡΟΣ Β' ΓΥΡΟΣ ΣΥΝΟΛΟ ΣΥΝ (10) ΣΥΝ (x) 1 ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. 314 305 619 20

Διαβάστε περισσότερα

Λ. Κ. Χ. Ψ. Ο Νεϊμάρ ντα Σύλβα Σάντος Τζούνιορ ή απλώς Νεϊμάρ (Neymar) είναι βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής και γεννήθηκε στο Σάο Πάολο στις 5 Φεβρουαρίου του 1992. Αγωνίζεται με την ομάδα της Σάντος και η

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2009 ΠΙΝΑΚΑΣ Ι

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2009 ΠΙΝΑΚΑΣ Ι ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2009 ΠΙΝΑΚΑΣ Ι Α/Α ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΘΛΗΜΑ ΦΥΛΛΟ ΧΡΥΣΑ ΑΡΓΥΡΑ ΧΑΛΚΙΝΑ ΣΥΝΟΛΟ ΤΡΙΠΤΟΛΕΜΟΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΑΝΔΡΩΝ 4 0 1 5 ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 0 0 0 0 ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Κυριακάτικα πρωϊνά 2012- Παρουσίαση ομιλητών ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΝΝΑΣ ΒΕΡΟΥΛΗ Η Αννα Βερούλη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καβάλα. Σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και είναι καθηγήτρια Φυσικής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ 2015

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ 2015 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ 2015 Μέγας Χορηγός Το Αναλυτικό Πρόγραμμα της Χρονιάς Οι Εφημερίδες τα Ηλεκτρονικά Μέσα Η ΔΟΕ, η ΕΟΕ και οι Αθλητικές Ομοσπονδίες Ο «Αθλητικός Οδηγός

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ ΟΙ Σ.Α.Δ.Φ. ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ Η αναγκαιότητα για την εναρμόνιση της άμεσης φορολογίας των επιχειρήσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΤΜΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ ΤΜΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ A/A ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΦΟΡΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑ ΠΙΘΑΝΗ ΗΜ/ΝΙΑ 1. 3 ο και 4 ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΟΤΣΙΑ Δ.Ο.Π.Α.Φ.Μ.Α.Η. ΜΠΟΤΣΙΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2. 4ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Δ.Ο.Π.Α.Φ.Μ.Α.Η.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΙΜΟΔΟΤΗΣΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ & ΠΙΝΑΚΕΣ ΒΑΘΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2014

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΙΜΟΔΟΤΗΣΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ & ΠΙΝΑΚΕΣ ΒΑΘΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2014 Α. ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΙΜΟΔΟΤΗΣΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ & ΠΙΝΑΚΕΣ ΒΑΘΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2014 Το σύστημα πριμοδότησης και οι πίνακες βαθμών αφορούν προπονητές στίβου με

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ-ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ-ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 2013 Εκμάθηση & Αγωνιστική Κολύμβηση Τεχνική Κολύμβηση ΑΧΕΡΟΝΤΑ 3 ΚΕΚΩΠ ΙΩΑΝΝΙΝΑ Τ.Κ. 45445 ΤΗΛ. 26510-71581 ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ-ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 3 ο SWIMMING CUP IOANNINA

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. 1 www.basketinfo.gr

ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. 1 www.basketinfo.gr ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Ένα 1 από τα σπουδαιότερα αθλήματα που χαρακτηρίζεται για την ομαδικότητά του, είναι το μπάσκετ ή αλλιώς καλαθοσφαίριση. Η δημιουργία του, το έτος 1891, οφείλεται στον καθηγητή Τζ. Νέισμιθ,ο

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί συνάδελφοι, δάσκαλοι και αθλητές,

Αγαπητοί συνάδελφοι, δάσκαλοι και αθλητές, Αγαπητοί συνάδελφοι, δάσκαλοι και αθλητές, Το πρωτάθλημα JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP 2013 με μέγα χορηγό την εταιρία Ολλανδικού εξοπλισμού JOYA FIGHT GEAR, συνεχίζεται με ακόμη περισσότερη δράση, θέαμα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ - ΓΡΑΦΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Ε.Ο.Ε.Σ.Α. ΛΕΜΕΣΟΥ

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ - ΓΡΑΦΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Ε.Ο.Ε.Σ.Α. ΛΕΜΕΣΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΑΡΡΕΝΩΝ 17/3/2015 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΡΟΜΟΣ 80 ΜΕΤΡΩΝ 1 ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΑΓΙΑΣ ΦΥΛΑΞΕΩΣ 2000 9.67 2 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΡΑΦΑΗΛ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ 2000 9.75 3 ΦΡΑΓΚΟΥΔΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Τ Ε Λ Ε Σ Μ Α Τ Α

Α Π Ο Τ Ε Λ Ε Σ Μ Α Τ Α Α Π Ο Τ Ε Λ Ε Σ Μ Α Τ Α Π Ρ Ω Τ Α Θ Λ Η Μ Α Τ ΟΣ Σ Τ Ι Β Ο Υ Ε Δ ΚΑΙ Σ Α 2 0 0 7 Α ΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ 2007 ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΓΕΑ/120ΠΕΑ ΕΠΟΠΤΕΙΑ: ΓΕΕΘΑ/ΑΣΑΕΔ 2 ΣΦΥΡΟΒΟΛΙΑ ΑΝΔΡΩΝ ΩΡΑ:17:00

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Φακ.:1.8.07.8/3 Αρ. Τηλ.:22800764/765/798 Αρ. Φαξ:22809582. 17 Απριλίου 2015

Αρ. Φακ.:1.8.07.8/3 Αρ. Τηλ.:22800764/765/798 Αρ. Φαξ:22809582. 17 Απριλίου 2015 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Αρ. Φακ.:1.8.07.8/3 Αρ. Τηλ.:22800764/765/798 Αρ. Φαξ:22809582 ιευθυντές/ντριες Σχολείων Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής και Επαγγελµατικής Εκπαίδευσης

Διαβάστε περισσότερα

Ιανουάριος. Κτήριο του Κοινοτικού Συμβουλίου. 1 Βασίλης 6 Θεοφάνης, Φώτης 7 Ιωάννης, Πρόδρομος 11 Θεοδόσης 17 Αντώνης

Ιανουάριος. Κτήριο του Κοινοτικού Συμβουλίου. 1 Βασίλης 6 Θεοφάνης, Φώτης 7 Ιωάννης, Πρόδρομος 11 Θεοδόσης 17 Αντώνης Τερσεφάνου 2014 ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΕΡΣΕΦΑΝΟΥ, Ιανουάριος Κτήριο του Κοινοτικού Συμβουλίου 1 Βασίλης 6 Θεοφάνης, Φώτης 7 Ιωάννης, Πρόδρομος 11 Θεοδόσης 17 Αντώνης 18 Θανάσης, Κύριλλος 19 Μακάριος 20 Ευθύμιος

Διαβάστε περισσότερα

Σ.Ε.Γ.Α.Σ - ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Αθήνα, 3 Μαρτίου 2010 Αρμ. Υπάλ: Μαίρη Παναγιώτακη Τηλ: 210 9323976

Σ.Ε.Γ.Α.Σ - ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Αθήνα, 3 Μαρτίου 2010 Αρμ. Υπάλ: Μαίρη Παναγιώτακη Τηλ: 210 9323976 Σ.Ε.Γ.Α.Σ - ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Αθήνα, 3 Μαρτίου 2010 Αρμ. Υπάλ: Μαίρη Παναγιώτακη Αριθμ. Πρωτ. Τηλ: 210 9323976 Προς: Ε.Α.Σ. Τ.Ε. Σ.Ε.Γ.Α..Σ. (Για άμεση ενημέρωση των σωματείων τους ) ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΟΛΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

27 ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σωματικής Διάπλασης & Φίτνες Σάββατο 31 Μαΐου 2014 Νέο Κλειστό Γήπεδο Μελισσίων, Δήμου Πεντέλης

27 ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σωματικής Διάπλασης & Φίτνες Σάββατο 31 Μαΐου 2014 Νέο Κλειστό Γήπεδο Μελισσίων, Δήμου Πεντέλης 27 ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σωματικής Διάπλασης & Φίτνες Σάββατο 31 Μαΐου 2014 Νέο Κλειστό Γήπεδο Μελισσίων, Δήμου Πεντέλης Αθλητικός Νόμος 2725/99, Άρθρο 33, παράγρ., 8: «Απαγορεύεται η συμμετοχή αθλητή/αθλήτριας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ Α - Β - Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ & ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ Δ - Ε ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ Ε.Γ. ΜΙΚΡΑΣ ΑΙΘΟΥΣΑ «Ι. ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ» Θεσσαλονίκη, 28-29 Νοεμβρίου 2015 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ Κ.Χ.18μ. Α/Γ/Ε/Ν/Π/Κ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - 12 & 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2009

ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ Κ.Χ.18μ. Α/Γ/Ε/Ν/Π/Κ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - 12 & 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2009 ΤΣΕΡΚΕΖΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΑΓΚΑΡΙΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΤΟΞΟΥ Α' ΓΥΡΟΣ Β' ΓΥΡΟΣ ΣΥΝΟΛΟ ΣΥΝ (10) ΣΥΝ (9) 1 ΤΣΕΡΚΕΖΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΟΔΥΣΣΕΥΣ ΚΑΒΑΛΑΣ 290 294 584 45 14 2 ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΩΣΗ Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος

ΟΡΓΑΝΩΣΗ Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος ΚΑΥΤΑΤΖΟΓΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ Θύρα 16, Αγ. Δημητρίου Γ Σεπτεμβρίου, ΤΚ 54638 Θες/νικη Τηλ: 2310 212350 & Φαξ: 2310 212373 e-mail : info@etabe.gr Θεσσαλονίκη 28.6.2010 Αρ. Πρωτ. 460 / Β.Ε. Προς ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΧΟΡΗΓΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑΣ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΧΟΡΗΓΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΧΟΡΗΓΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑΣ Παναγιώτης Καμπουρίδης Στάθης Παπαδόπουλος Περιεχόμενα Το σκάφος 470...2 Στόχοι...3 Δυνατότητες & προοπτικές...4 Προβολή Χορηγού...5 Κανονισμοί διαφήμισης...6 Πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα