ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ Ε.Π.Σ.ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ Ε.Π.Σ.ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ"

Transcript

1 1 ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ Ε.Π.Σ.ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ Κύριε Πρόεδρε, Έχουμε την τιμή να σας κοινοποιήσουμε την ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ των αγώνων Πρωταθλημάτων Α Β Κατηγορίας περιόδου και να σας πληροφορήσουμε σχετικά με την ημερομηνία έναρξης και κλήρωσης των παραπάνω Κατηγοριών. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι ημέρα Πέμπτη και ώρα και θα συμπληρωθούν μία για το πρωτάθλημα και δύο για το Κύπελλο και θα πρέπει να συνοδεύονται με το παράβολο συμμετοχής που έχει καθοριστεί σε 350 για την Α Κατηγορία και σε 300 για την Β Κατηγορία. Το παράβολο για τη δήλωση συμμετοχής στο Κύπελλο είναι 100 για την Α Κατηγορία και 50 για τα σωματεία της Β Κατηγορίας. Σαν ημερομηνία έναρξης των πρωταθλημάτων περιόδου ορίστηκε η 1,2/10/11 για την Α & Β Κατηγορία. Το Παιδικό Πρωτάθλημα και το πρωτάθλημα Junior s θα αρχίσει στα μέσα Οκτωβρίου Η ημερομηνία έναρξης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών είναι η 3/9/11.

2 2 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Η Ε.Π.Σ.Βοιωτίας αφού έλαβε υπόψη: το καταστατικό και του κανονισμούς της Ε.Π.Ο το καταστατικό της Ε.Π.Σ.Β τον ΚΑΠ και τον Π.Κ που ισχύει σήμερα τους κανόνες του παιχνιδιού ( laws of the game ), που ισχύουν διεθνώς και ορίζονται από το Διεθνές Ποδ/κό Συμβούλιο ( IFAB ) και τη FIFA την αριθμ. 19/ απόφαση του Δ.Σ της Ε.Π.Σ.Β Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Ε Ι Τη διοργάνωση αγώνων ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ περιόδου μεταξύ των σωματείων της Α & Β Κατηγορίας και στους οποίους δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα παρακάτω σωματεία: Α Ερασιτεχνικής Κατηγορίας Β Ερασιτεχνικής Κατηγορίας 1. Α.Π.Ο ΠΑΝΑΛΙΑΡΤΟΣ 2. Α.Σ.Α ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ 3. Α.Ο ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ 4. Α.Σ ΠΕΛΟΠΙΔΑΣ Α.Ο ΠΛΑΤΑΙΩΝ 6. Α.Ε.Σ ΕΛΕΩΝΑ 7. Π.Α.Σ ΚΙΘΑΙΡΩΝ 8. Α.Ε ΑΝΑΓ.ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 9. Α.Ε ΠΑΝΓΕΩΡΓΙΚΟΣ 10. ΝΕΟΣ ΠΑΟ ΚΥΡΙΑΚΙΟΥ 11. Α.Ε ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ 12. Α.Π.Ο ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ 13. Γ.Α.Σ ΙΩΝΙΚΟΣ Α.Ο ΠΗΓΑΣΟΣ 15 Α.Σ ΠΑΜΒΑΓΙΑΚΟΣ 16. Α.Ε ΔΗΛΕΣΙΟΥ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Όλες οι υπόλοιπες αναγνωρισμένες ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή. 1. ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ : Η Προκήρυξη αυτή είναι πρόταση για κατάρτιση σύμβασης προσχώρησης μεταξύ της Ε.Π.Σ.Βοιωτίας και των ομάδων που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα αυτό ( άρθρο 7 του ΚΑΠ). Με την αποδοχή της προκήρυξης συντελείται η παραπάνω σύμβαση. Η αποδοχή της προκήρυξης με επιφύλαξη έχει σαν συνέπεια τις κυρώσεις της παρ. 3 του άρθρου 7 του ΚΑΠ.

3 3 2. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΑΓΩΝΩΝ: Με την 19/ απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου μας η ημέρα έναρξης των αγώνων ορίζεται η 1,2/10/11 για την Α Κατηγορία και τη Β Κατηγορία. Το Παιδικό Πρωτάθλημα και το πρωτάθλημα Junior s θα αρχίσει μέσα Οκτωβρίου ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Το σωματείο που έχει δικαίωμα και επιθυμεί να λάβει μέρος στο πρωτάθλημα αυτό, πρέπει μέχρι να υποβάλλει στην Ε.Π.Σ.Βοιωτίας συμπληρωμένη την ειδική έντυπη δήλωση συμμετοχής ( άρθρο 7 του ΚΑΠ ). Ταυτόχρονα με τη δήλωση συμμετοχής τα σωματεία θα πρέπει να έχουν τακτοποιήσει τις πάσης φύσεως οικονομικές εκκρεμότητες με την Ε.Π.Σ.Β, άλλως οι δηλώσεις δεν θα γίνονται δεκτές, με απόφαση του Δ.Σ της Ε.Π.Σ.Β. Επίσης με τη δήλωση συμμετοχής, τα σωματεία θα πρέπει να καταθέσουν υποχρεωτικά, στην Ένωση: βεβαίωση καταλληλότητας του γηπέδου που θα χρησιμοποιήσει, βάσει του άρθρου 8, 9 & 10 του ΚΑΠ, ( συνημμένο ειδικό έντυπο), παραχώρηση του γηπέδου από τον ιδιοκτήτη, ( συνημμένο ειδικό έντυπο), βάσει ΚΥΑ 46596/2004. Συμπληρωμένο ( με όλες και τις ακριβείς διαστάσεις ) σχεδιάγραμμα του γηπέδου ( έδρα ) σας ( συνημμένο ειδικό έντυπο). Όλα τα δικαιολογητικά για την έκδοση του δελτίου Πιστοποίησης προπονητή ( υποχρεωτικά μόνο για τα σωματεία Α Κατηγορίας). Όλα τα δικαιολογητικά για την έκδοση του δελτίου πιστοποίησης υπεύθυνου τεχνικών οδηγιών (υποχρεωτικά μόνο για τα σωματεία Β Κατηγορίας). 4. ΠΑΡΑΒΟΛΟ ( ΔΙΚΑΙΩΜΑ ) ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Κάθε ομάδα είναι υπόχρεη να καταβάλλει δικαίωμα συμμετοχής, το ύψος του οποίου ορίζεται για κάθε κατηγορία: 350 για την Α Κατηγορία & 300 για τη Β Κατηγορία βάσει του άρθρου 7 παρ.3 εδ. γ του ΚΑΠ. και σύμφωνα με την αριθμ. 19/ απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου μας. 5.- ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Κάθε σωματείο υποχρεούται να καταβάλλει το ποσό των 20 ως ετήσια συνδρομή. 6. ΣΤΟΛΕΣ ΟΜΑΔΩΝ - ΕΔΡΑ - ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ: α) Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής ποδ/των στους αγώνες είναι να φορούν σε όλη τη διάρκεια αυτών τη στολή τους, η οποία υποχρεωτικά

4 4 περιλαμβάνει: ΦΑΝΕΛΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΚΙ ΚΑΛΤΣΕΣ ΠΟΔ/ΚΑ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ και ΕΠΙΚΑΛΑΜΙΔΕΣ (άρθρο 14 1 του ΚΑΠ ). β) Το σωματείο που θα δηλώσει συμμετοχή, υποχρεούται να γνωρίσει στην Ε.Π.Σ.Βοιωτίας όλα τα χρώματα με τα οποία θα αγωνίζονται ( άρθρο 14 του ΚΑΠ ), καθώς και το γήπεδο που θα χρησιμοποιηθεί για τους αγώνες του ( άρθρο 8 του ΚΑΠ ). γ) Το Δ.Σ της Ένωσης είναι αρμόδιο για την έγκριση των διαφημίσεων που επιθυμούν να φέρουν οι ποδ/τές. Επισημαίνεται ότι απαγορεύεται η διαφήμιση προϊόντων καπνού και αλκοόλ. δ) Η αρίθμηση στην εμφάνιση ( φανέλα παντελονάκι) των ποδοσφαιριστών στα πρωταθλήματα υποχρεωτικά είναι από ένα 1 ~ δεκαοκτώ 18 ( άρθρο 14 1 εδ.ε του ΚΑΠ). Το Νο 1 και το Νο 15 θα τα χρησιμοποιούν οι τερματοφύλακες. ε) Απαγορεύεται το κάπνισμα στους πάγκους των ομάδων και γενικότερα εντός του αγωνιστικού χώρου (χώρος παιδειάς, αποδυτήρια) και σε περίπτωση παράβασης ο παραβάτης θα αποβάλλεται από τον αγωνιστικό χώρο και θα υπόκειται στις κυρώσεις του Π.Κ της Ε.Π.Ο. στ) Ο διαιτητής του αγώνα υποχρεώνει τη γηπεδούχο ομάδα να αλλάξει στολή, όταν τα χρώματα των δύο αγωνιζομένων ομάδων είναι όμοια ή παρεμφερή και ματαιώνει την ποδ/κή συνάντηση όταν η γηπεδούχος ομάδα αρνείται να εφαρμόσει την υπόδειξή του. Η υπαίτια της ματαίωσης του αγώνα ομάδα τιμωρείται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 21 2α. 7. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ: α) Το πρόγραμμα των αγώνων θα καταρτιστεί μετά από δημόσια κλήρωση των ομάδων που θα είναι αντίπαλες και που θα πραγματοποιηθεί στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Σ.Β. β) Τα γήπεδα τέλεσης των αγώνων θα οριστούν με το πρόγραμμα των αγώνων. γ) Οι γηπεδούχες ομάδες θα οριστούν με το πρόγραμμα των αγώνων. δ) Η ημέρα και η ώρα έναρξης των αγώνων θα οριστούν με το πρόγραμμα των αγώνων. Οι υποχρεώσεις των διαγωνιζόμενων σωματείων για την ώρα προσέλευσης, το κατάλληλο φαρμακευτικό υλικό και των αριθμό των μπαλών του αγώνα, καθορίζονται από το άρθρο 16 του ΚΑΠ. Η ΕΠΣΒ έχει το απόλυτο δικαίωμα, μετά από απόφαση της Γ.Σ της ΕΠΟ, να διοργανώνει και να συντονίζει όλους τους επίσημους και φιλικούς αγώνες αρμοδιότητάς της που διεξάγονται στα γεωγραφικά όριά της ( άρθρο 49 του καταστατικού της ΕΠΣΒ).

5 5 8. ΤΡΟΠΟΣ ΤΕΛΕΣΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ: α) Οι αγώνες θα είναι διπλοί. ( άρθρο 37 του ΚΑΠ) β) Η διάρκεια των αγώνων θα είναι 90 της ώρας, σε δύο ημίχρονα 45 το καθένα ( άρθρο 11 του ΚΑΠ ). 9. ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΓΩΝΩΝ: Οι αλλαγές του προγράμματος θα γίνονται μόνο λόγω ανωτέρας βίας. Τα αιτήματα των σωματείων θα ικανοποιούνται μόνο πριν την ανακοίνωση του προγράμματος, που θα γίνεται κάθε αρχή του μήνα για τον τρέχοντα μήνα, και αν το επιτρέπει το πρόγραμμα. Δηλαδή : Αιτήματα θα συζητούνται εάν έχουν έρθει στην Επιτροπή Πρωτ/τος και Κυπέλλου μέχρι στις 20 κάθε μήνα και το αίτημα να αφορά τον επόμενο μήνα διαφορετικά εφόσον τ ο αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων έχει κοινοποιηθεί στα σωματεία, δεν αλλάζει. 10. ΓΗΠΕΔΑ ΤΕΛΕΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ: Τα γήπεδα των αγώνων ποδοσφαίρου πρέπει να είναι αναγνωρισμένα από την ΕΠΟ ή την Ε.Π.Σ.Βοιωτίας σύμφωνα με τον Κανονισμό Αδειοδότησης Ομάδων της ΕΠΟ, να πληρούν τους όρους ασφαλείας καθώς και τους όρους που προβλέπουν οι διατάξεις του άρθρου 9 του ΚΑΠ και τις διατάξεις των κανόνων του παιχνιδιού (άρθρο 8 του ΚΑΠ ). 11. ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΓΗΠΕΔΟΥ : Ο αγωνιστικός χώρος πρέπει να πληροί τις προδιαγραφές που καθορίζονται στους Κανόνες του Παιχνιδιού ( laws of the Game, άρθρο 1 ). Συνημμένο σχετικό σχεδιάγραμμα Για να χαρακτηριστεί ένα γήπεδο κατάλληλο, εκτός των άλλων, θα πρέπει να έχει και τα εξής ( άρθρο 9 1γ του ΚΑΠ ): Ασφαλή περίφραξη γηπέδου ύψους 2 μέτρων, με κλειδαριές στις πόρτες. Τα κλειδιά θα παραδίδονται στο διαιτητή του αγώνα ή στον Παρατηρητή του αγώνα, ανάλογα. Στα αποδυτήρια των ομάδων και των διαιτητών θα πρέπει να υπάρχει φως, νερό, τουαλέτα, νιπτήρας, ντουζιέρα. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα, να υπάρχει μία λάμπα υγραερίου. Για τις πρώτες βοήθειες υπεύθυνα είναι τα σωματεία ( γιατρός φαρμακευτικό υλικό). Υποχρεωτικά πρέπει να υπάρχουν τρεις (3) πάγκοι ( γηπεδούχου, φιλοξενούμενης και Παρατηρητή-Γιατρού αγώνα) Διαγράμμιση στο χώρου που κινείται ο Προπονητής.

6 6 Η έλλειψη διχτύων στα τέρματα καθιστούν το γήπεδο αντικανονικό καθ όλη την διάρκεια του αγώνα ( άρθρο 9 2 εδ.β του ΚΑΠ). Υπεύθυνο για την καταλληλότητα του γηπέδου είναι το γηπεδούχο σωματείο. 12- ΔΕΛΤΙΟ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΟΛΩΝ ΠΟΔ/ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΔ/ΤΩΝ ( ΆΡΘΡΟ 18 ΚΑΠ) Οι ομάδες σε όλους τους αγώνες τους υποχρεούνται να έχουν μαζί τους και να παραδίδουν στον διαιτητή, διαφορετικά απαγορεύεται η συμμετοχή ποδ/τών: α) το δελτίο ατομικών στοιχείων και μεταβολών ποδ/τη β) δελτίο πιστοποίησης προπονητή(ων) του σωματείου γ) Όλοι οι ποδ/τές που μετέχουν στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα υποχρεούνται να εξεταστούν από τον υγειονομικά σταθμό της ΕΠΣΒ ή από ιατρικά κέντρα ( δημόσια και ιδιωτικά) με τη διαδικασία που έχει επιλέξει η Ε.Π.Ο., διασφαλίζοντας τον προληπτικό έλεγχο της υγείας των ποδ/των, με την προϋπόθεση της υποβολής όλων των αντίστοιχων εξετάσεων όπως αυτές προβλέπονται στο άρθρο 18 2β του ΚΑΠ. Θα αναστέλλεται το δελτίο αθλητικής ιδιότητας ποδ/τη που δεν θα έχει περάσει από τον προληπτικό έλεγχο του κέντρου τηλεμετρίας, με κόστος 15 ανά ποδοσφαιριστή. Μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες εφαρμογής του συστήματος Κάρτας Υγείας εξακολουθεί να ισχύει η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΓΕΙΑΣ ΑΔΕΙΑ ΤΕΛΕΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ: Η διοργανώτρια αρχή, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις που προβλέπονται, είναι υπεύθυνη για την έκδοση της σχετικής άδειας για την τέλεση των αγώνων, εφόσον το γηπεδούχο σωματείο έχει διασφαλίσει την καταλληλότητα του γηπέδου ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΑΓΩΝΩΝ: α) Με την κοινοποίηση του Προγράμματος των αγώνων όλων των τοπικών πρωταθλημάτων, η Επιτροπή Πρωταθλήματος, θα ορίζει και παρατηρητές αγώνων. Σε περίπτωση αδυναμίας, θα ειδοποιεί τον Πρόεδρο της Επιτροπής Παρατηρητών. Σε περίπτωση μη παρουσίας του ορισμένου Παρατηρητή αγώνα, ο Διαιτητής εφαρμόζει το άρθρο 13 4 του ΚΑΠ.

7 7 β) Ο Παρατηρητής αγώνα μαζί με τον διαιτητή θα είναι υπεύθυνος για το κλείδωμα της πόρτας εισόδου του γηπέδου. γ) Μέσα στο γήπεδο, ο Παρατηρητής επιτρέπει να εισέρχονται και να παραμένουν, εφόσον του επιδείξουν την ταυτότητά τους ( αστυνομική ή επαγγελματική), μόνο τα εξής πρόσωπα: Ο γιατρός ( αν υπάρχει) Ένας εκπρόσωπος της κάθε ομάδας Ο προπονητής κάθε ομάδας και ο τυχόν βοηθός του ( μόνο με το ειδικό δελτίο πιστοποίησης ) δ) Οι Παρατηρητές των αγώνων και οι Παρατηρητές διαιτησίας που θα ορίζονται από την Ε.Π.Σ.Β και από την ΕΔ/ΕΠΣΒ αντίστοιχα, θα φέρουν υποχρεωτικά ειδικές κάρτες που θα πιστοποιούν την ιδιότητά τους κατά την διάρκεια των αγώνων και τα έξοδα μετακίνησής τους θα καταβάλλονται με το εξοδολόγιο διαιτητών ΓΗΠΕΔΑ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ : Την ποδοσφαιρική περίοδο , όλες οι ομάδες που θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα Α Κατηγορίας, θα πρέπει υποχρεωτικά να εξασφαλίσουν να αγωνίζονται σε γήπεδα με χλοοτάπητα ή συνθετικό τάπητα, διαφορετικά δεν θα γίνεται δεκτή η δήλωση συμμετοχής τους ΓΗΠΕΔΑ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ: Την ποδοσφαιρική περίοδο , όλες οι ομάδες που θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα Β Κατηγορίας, θα πρέπει υποχρεωτικά να εξασφαλίσουν να αγωνίζονται σε γήπεδα με χλοοτάπητα ή συνθετικό τάπητα, διαφορετικά δεν θα γίνεται δεκτή η δήλωση συμμετοχής τους ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ: α) Οι Αθλητικές Εγκαταστάσεις της Ένωσης, θα παραχωρούνται και για τα τοπικά πρωταθλήματα( πέρα από τα Παιδικά και τα Junior) στις ομάδες που θα ζητήσουν παραχώρηση. Για τους αγώνες Κυπέλλου, θα παραχωρούνται σε όλες τις ομάδες ανεξαρτήτου κατηγορίας ακόμη και νυχτερινές ώρες. β) Όταν τιμωρείται κάποιο σωματείο με την ποινή της στέρησης του δικαιώματος να αγωνίζεται στην έδρα του ( τιμωρία γηπέδου), η εν λόγω ποινή θα εκτίετε στα γήπεδα της Ένωσης ( εκτός αν το τιμωρημένο σωματείο έχει ως έδρα τις Αθλητικές Εγκαταστάσεις της ΕΠΣΒ, που τότε απόφαση θα παίρνει το Δ.Σ της ΕΠΣΒ). γ) Η αποζημίωση των σωματείων, που θα ζητήσουν τις Αθλητικές Εγκαταστάσεις, που αποτελεί τα κοινά έξοδα λειτουργίας και συντήρησης των γηπέδων, θα καταβάλλεται με το εξοδολόγιο διαιτησίας πριν τον αγώνα, εκτός αν υπάρχει διαφορετική συμφωνία μετά από απόφαση του Δ.Σ της ΕΠΣΒ.

8 18.- ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΣΒ: Με την παραχώρηση του γηπέδου στο σωματείο, αυτομάτως εννοείται και παραχώρηση αυτού στη διοργανώτρια, βάσει του άρθρου 8 παρ.5 του ΚΑΠ και να έχει εκδοθεί άδεια λειτουργίας από την αρμόδια Περιφέρεια, βάσει ΚΥΑ 46596/ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ: 8 Το κύπελλο θα είναι ενιαίο σε ολόκληρο το Νομό με τις ομάδες της Β Κατηγορίας σε όλες τις φάσεις να είναι γηπεδούχες. Οι τέσσερις (4) τελευταίες ομάδες θα αγωνιστούν στα γήπεδο της Ένωσης για τους ημιτελικούς και τον τελικό. Α) Σε περίπτωση που θα πρέπει να εξαιρεθούν ομάδες από οποιαδήποτε φάση οι ομάδες αυτές θα προκύψουν μόνο από τα σωματεία της Β Κατηγορίας ( εφόσον υπάρχουν) που έχουν δηλώσει συμμετοχή στο Κύπελλο. Β) Σε περίπτωση που θα πρέπει να διεξαχθούν επιπλέον αγώνες Κυπέλλου ( ώστε να εξελιχθεί ομαλά η συνέχεια των αγώνων του Κυπέλλου), οι αγώνες αυτοί θα προκύψουν μόνο από σωματεία της Δ Εθνικής και της Α Ερασ/κής κατηγορίας. Στους αγώνες Κυπέλλου ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ η υποχρεωτική χρησιμοποίηση δύο ποδοσφαιριστών ηλικίας κάτω των 18 ετών με την έναρξη του αγώνα. Οι ημιτελικοί και ο Τελικός Κυπέλλου θα διεξαχθούν στα γήπεδο της Ένωσης. Ο τελικός Κυπέλλου θα διεξαχθεί το επόμενο έτος ( άρθρο 42 παρ.4 του ΚΑΠ). Ομάδα που παραιτείται από τον τελικό κυπέλλου, τιμωρείται με ποινή αφαίρεσης πέντε (5) βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα και ομάδα που αποχωρεί από τον τελικό μετά την έναρξή του, τιμωρείται με ποινή αφαίρεσης δέκα (10) βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΡΘΡΟΥ 12 ΤΟΥ ΚΑΠ: α) Στα τοπικά πρωταθλήματα της Ένωσης, εφόσον υπάρχει αποχή διαιτητών για οποιοδήποτε λόγο, μερική ή ολική ή εφόσον ο αριθμός των εν ενεργεία διαιτητών δεν επαρκεί για την κάλυψη όλων των αγώνων του προγράμματος της Ένωσης, το Δ.Σ αυτής μπορεί κατά τη διακριτική του ευχέρεια: - Να ζητά η Ε.Δ/ΕΠΣΒ, από την ΚΕΔ/ΕΠΟ τον ορισμό διαιτητών, από άλλο Σύνδεσμο για την κάλυψη όλων ή ορισμένων αγώνων, υποχρεούμενης της ΚΕΔ/ΕΠΟ να ορίσει διαιτητές.

9 9 - Να χρησιμοποιεί, κατ εξαίρεση, φιλάθλους σαν διαιτητές και βοηθούς διαιτητές για τη διεξαγωγή των αγώνων του πρωταθλήματός της με την προϋπόθεση της έγγραφης ανεπιφύλακτης συμφωνίας της πλειοψηφίας των 2/3 των ανά κατηγορία διαγωνιζόμενων σωματείων. Η απόφαση αυτή θα επέλθει από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΒ πριν την έναρξη των πρωταθλημάτων της. Ο παραπάνω τρόπος χρησιμοποίησης φιλάθλων σαν διαιτητές και βοηθοί διαιτητών είναι καθ όλα έγκυρος και η τυχόν άρνηση του σωματείου να κατέλθει να αγωνιστεί σε αγώνα με φιλάθλους- διαιτητές επιφέρει τις προβλεπόμενες από το άρθρο 21 του ΚΑΠ συνέπειες. β) Οι αγώνες πρωταθλημάτων της Ε.Π.Σ.Βοιωτίας, μπορούν να διεξαχθούν με ένα διαιτητή και ένα βοηθό (άρθρο 12 8 ΚΑΠ ). γ) Στην περίπτωση που δεν προσέλθουν δύο διαιτητές, τότε ο αγώνας δεν διεξάγεται. δ) Στην περίπτωση που δεν προσέλθει ούτε ο διαιτητής ούτε και οι βοηθοί διαιτητή τότε ο αγώνας διεξάγεται με την υποχρέωση των αντιπάλων ομάδων να υποδείξουν από τρία πρόσωπα που μετά από κλήρωση να πάρουν τη θέση της τριάδας για να διευθύνει τον αγώνα ( 1 άτομο για διαιτητή και 2 άτομα για βοηθούς διαιτητή). Αν η μία ομάδα που θα αγωνιστεί δεν θελήσει να υποδείξει διαιτητές με το παραπάνω τρόπο, τότε θα διευθύνει υποχρεωτικά τον αγώνα εκείνος ή εκείνοι τον οποίο ή τους οποίους υπέδειξε η αντίπαλη ομάδα. Καμία ένσταση δεν επιτρέπεται κατά ορισμού διαιτητή ή βοηθού διαιτητή που έγινε σύμφωνα με τις παραπάνω διατάξεις. Όλη η διαδικασία θα γίνεται με την επιβεβαίωση του Παρατηρητή αγώνα και Διαιτησίας 21.- ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΑΓΩΝΩΝ - ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ : Σε εφαρμογή του ΚΑΠ και του Κανονισμού Διαιτησίας, η Ένωση θα παρακρατεί από το εξοδολόγιο διαιτησίας, ποσό για την κάλυψη των εξόδων μετακίνησης, Παρατηρητών αγώνων και Διαιτησίας ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΟΜΑΔΩΝ: Για κάθε αποτέλεσμα αγώνων οι διαγωνιζόμενες ομάδες βαθμολογούνται σύμφωνα με το άρθρο 20 του ΚΑΠ.

10 ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ: Η κατάταξη των ομάδων στο βαθμολογικό πίνακα και η επικύρωσή της από το Δ.Σ της Ε.Π.Σ.Βοιωτίας, θα γίνεται σύμφωνα με το άρθρο 20 του ΚΑΠ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ ΕΥΘΥΝΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ (άρθρο 14 Π.Κ ): 1 α.- Οι διαγωνιζόμενες ομάδες οφείλουν να συμμορφώνονται προς τις επιβαλλόμενες σε αυτές υπό των αρμοδίων οργάνων υποχρεώσεις και να υλοποιούν τους επιτασσόμενους σε αυτές όρους και να λαμβάνουν κάθε προληπτικό μέτρο το οποίο από τις συνθήκες απαιτείται για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων. 1 β.- Η γηπεδούχος ομάδα οφείλει να διασφαλίσει στον εν γένει χώρο του γηπέδου την ασφάλεια των ποδοσφαιριστών και των αξιωματούχων της φιλοξενούμενης ομάδας και την τήρησης της τάξης. 2.- Οι ομάδες έχουν την υποχρέωση να προστατεύουν το κύρος και την αξιοπιστία του αθλήματος του ποδοσφαίρου και ευθύνονται σε περίπτωση δυσφήμισής του ως αντικειμενικά υπαίτιες. 3.- Κάθε πράξη ή ενέργεια ατομική ή συλλογική, φυσικών ή νομικών προσώπων που συνδέονται με ομάδα, με την οποία δημιουργείται στο φίλαθλο κοινό και στην εν γένει κοινή γνώμη αίσθημα απαξίωσης και αποστροφής προς το ποδόσφαιρο, με συνέπεια την άρνηση, εκ μέρους του κοινού, παρακολούθησης των αγώνων ποδοσφαίρου και προσέλευσης στα γήπεδα, θα τιμωρείται από τις προβλεπόμενες οικείες διατάξεις του παρόντος κανονισμού, σε περίπτωση δε μη ειδικής πρόβλεψης από τις γενικές διατάξεις των άρθρων 25 και 26. (άρθρο 14, παρ.3 Π.Κ/Ε.Π.Ο). 4.- Πράξεις και ενέργειες που δυσφημούν το άθλημα του ποδ/ρου είναι: α. ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο β. καύση πυρσών και ρήψη βεγγαλικών, κροτίδων ή φωτοβολίδων στον αγωνιστικό ή περιβάλλοντα χώρο ή στις εξέδρες του γηπέδου γ. εκφώνηση υβριστικών συνθημάτων κατά των διαγωνιζομένων ομάδων, των ποδ/των αυτών, των διαιτητών, των παρατηρητών, των αξιωματούχων ομάδων, των διοργανωτριών αρχών και των διοικητικών μελών αυτών, της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και των οργάνων της Πολιτείας. δ. απρεπής και αντιαθλητική συμπεριφορά των παρακολουθούντων τον ποδ/κό αγώνα προσώπων κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του που διαταράσσουν την ομαλή διεξαγωγή του. ε. ανάρτηση πανό με συνθήματα και προσβλητικές εκφράσεις που διεγείρουν την αντίδραση των θεατών του αγώνα με κίνδυνο βίαιων εκδηλώσεων στ. είσοδος φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς πρόκληση επεισοδίων, εάν προκλήθηκε ολιγόλεπτη διακοπή αγώνα.

11 11 ζ. δημόσιες δυσμενείς κρίσεις σε βάρος της ΕΠΟ, διοργανώτριας των αγώνων, των θεσμοθετημένων δικαιοδοτικών οργάνων διαιτησίας, των διαιτητών, της οποιασδήποτε ομάδας, των αθλητών και των αξιωματούχων αυτής, των μελών των Δ.Σ ΠΑΕ, των συμβληθέντων με οποιαδήποτε σχέση με αυτές φυσικών ή νομικών προσώπων, χορηγών, προπονητών, της διεξαγωγής και του κύρους των εθνικών πρωταθλημάτων και των εθνικών αντιπροσωπευτικών ομάδων, όπως ειδικότερα ορίζεται στο άρθρο 25 του Π. Κ. η. η εκφώνηση και αναγραφή σε πανό από τους θεατές του αγώνα, τα συνθήματα ή φράσεις που προσβάλλουν την εθνική συνείδηση ποδ/των, αξιωματούχων ομάδας ή φιλάθλων ή προσβάλλουν τη μνήμη τεθνεώτων. 5.- Επιβαρυντική περίπτωση δυσφήμισης του αθλήματος του ποδ/ρου συντρέχει εάν συμβούν τα ακόλουθα γεγονότα: α. δημιουργία επεισοδίων προ, κατά τη διάρκεια και μετά τον αγώνα μεταξύ φιλάθλων είτε της ίδιας ομάδας μεταξύ τους, είτε μεταξύ των φιλάθλων των διαγωνιζόμενων ομάδων, είτε μεταξύ των φιλάθλων και των ανδρών και γυναικών της αστυνομικής δύναμης ή της ιδιωτικής ασφάλειας, εφόσον έλαβαν χώρα εντός του γηπέδου. β. καταστροφή εγκαταστάσεων του γηπέδου και εν γένει πρόκληση σοβαρών υλικών ζημιών στον εν γένει χώρο του γηπέδου διεξαγωγής του αγώνα 6.- Δεν υπάρχει ευθύνη ομάδας για απρεπή συμπεριφορά θεατών σε αγώνα εφόσον η ομάδα αυτή δεν έχει λάβει και διαθέσει εισιτήρια στους φιλάθλους της ή απρεπής συμπεριφορά φιλάθλων οι οποίοι στέφονται αποκλειστικά και μόνο κατά της ομάδας τους. Εφόσον η ομάδα έχει λάβει και διαθέσει εισιτήρια στους φιλάθλους της η ευθύνη της περιορίζεται στο τμήμα του γηπέδου (εξέδρες) που αντιστοιχούν τα εισιτήρια αυτά. 7.- Η ευθύνη μιας ομάδας περιορίζεται γεωγραφικά στον εν γένει χώρο του γηπέδου και χρονικά στο προ του αγώνα έως μετά τον αγώνα διάστημα, όπως οι έννοιες αυτές καθορίζονται στο άρθρο 1 του ΚΑΠ. 8.- Η ευθύνη μιας ομάδας, όπως περιγράφεται στο παρόν άρθρο, περιλαμβάνει και τους αγώνες που διεξάγονται σε ουδέτερο γήπεδο, ιδιαίτερα δε σε Τελικούς διοργανώσεων. 9.- ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΠΙΚΆ ΠΡΩΤΑΘΛΉΜΑΤΑ Η ΕΥΘΎΝΗ ΤΗΣ ΟΜΆΔΑΣ ΙΣΧΎΕΙ ΚΑΙ ΠΈΡΑ ΤΩΝ ΩΣ ΆΝΩ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΈΝΩΝ ΟΡΊΩΝ ΑΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΣΎΝΔΕΣΗ ΤΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΊΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΏΝΑ, ΚΑΤΆ ΤΗΝ ΚΡΊΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΏΤΡΙΑΣ ΕΠΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ: Αγώνας που αναβλήθηκε ή διακόπηκε εξαιτίας καιρικών συνθηκών, διεξάγεται κατόπιν αποφάσεως της διοργανώτριας Ένωσης μέσα σε (15) ημέρες από την αναβολή ή διακοπή τους στο ίδιο γήπεδο και μόνο εφόσον στο διάστημα των

12 15 ημερών δεν έχει επιβληθεί κύρωση τιμωρίας γηπέδου (άρθρο 21 παρ. 1 του ΚΑΠ) ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΜΙΚΤΩΝ: Ποδοσφαιριστές που έχουν επιλεγεί και κληθεί για τις Μικτές ή σε εκδήλωση κοινωνικού χαρακτήρα, είναι υποχρεωμένες οι ομάδες να τους στέλνουν ( με το προσφορότερο μέσο μετακίνησης ΚΤΕΛ κ.λ.π, καταβάλλοντας η ΕΠΣΒ τα έξοδα μετακίνησης προσκομίζοντας της τα δικαιολογητικά- εισιτήρια) για τις ανάγκες της Ένωσης στα Πανελλήνια πρωταθλήματα Μικτών Ομάδων ( μετά από ειδοποίηση του σωματείου ή του ιδίου του ποδ/τη ο οποίος υποχρεούται να ειδοποιήσει το σωματείο), διαφορετικά θα γίνει εφαρμογή του άρθρου 31 του ΚΑΠ για τους εν λόγω ποδ/τές ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ: 12 Στην Α Κατηγορία θα είναι υποχρεωτική η συμμετοχή στο Παιδικό πρωτάθλημα ή στο πρωτάθλημα Junior s. Σε περίπτωση μη κατάθεσης δήλωσης συμμετοχής στα πρωταθλήματα υποδομής, δεν θα γίνεται δεκτή η δήλωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα Ανδρών. Σε περίπτωση μη καθόδου σε αγώνα υποδομής, ο αγώνας κατακυρώνεται υπέρ του αντιπάλου σωματείου, αφαιρείται ένας (1) βαθμός από την ομάδα Ανδρών και θα επιβάλλεται χρηματική ποινή μέχρι το ποσό των Οι ποδοσφαιριστές που θα αγωνίζονται στα Παιδικά πρωταθλήματα και στα πρωταθλήματα Junior s, θα αγωνίζονται υποχρεωτικά με δελτίο ιδιότητας ποδ/τη και η δήλωση συμμετοχής ορίζεται στο ποσό των 100 για το Παιδικό και 100 για το πρωτάθλημα Junior s. Για να μπορέσει ποδ/της να αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα, θα πρέπει να έχουν περάσει εικοσιτέσσερις ώρες. Ο υπολογισμός του εικοσιτετραώρου αρχίζει από το τελευταίο λεπτό συμμετοχής του ποδ/τη στον πρώτο αγώνα και πρέπει να συμπληρώνεται πριν την έναρξη του δεύτερου αγώνα. Παράβαση της διάταξης αυτής συνεπάγεται απώλεια του δεύτερου αν υποβληθεί ένσταση αντικανονικής συμμετοχής, κατά τα οριζόμενα στο άρθρο 23 του ΚΑΠ, ύστερα από απόφαση του αρμόδιου οργάνου ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΠΙΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΓΩΝΩΝ: Η οικονομική οργάνωση, επιστασία και διαχείριση των αγώνων θα γίνεται σύμφωνα με το άρθρο 26 του ΚΑΠ. Η Ε.Π.Σ.Βοιωτίας παραχωρεί τα δικαιώματα των ποσοστών της, στο γηπεδούχο σωματείο ΕΠΑΘΛΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ:

13 13 Στην πρώτη ομάδα του βαθμολογικού πίνακα κάθε Κατηγορίας, θα απονεμηθεί κύπελλο και 25 μετάλλια ( άρθρο 25 του ΚΑΠ) ΚΥΠΕΛΛΟ ΗΘΟΥΣ: Στην κάθε ομάδα που κανένας ποδ/της και παράγοντας δεν είναι τιμωρημένος κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, θα απονεμηθεί κύπελλο ήθους με την αριθμ. 19/ απόφαση του Δ.Σ της Ε.Π.Σ.Β. Τιμωρημένος θεωρείται ο ποδ/της που δέχτηκε κόκκινη κάρτα, καθώς και τις επιβαλλόμενες ποινές του ΚΑΠ και του Πειθαρχικού Κώδικα ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ: Απαγορεύεται η μετάδοση διαφημίσεων ή ανακοινώσεων αποτελεσμάτων των διεξαγόμενων αγώνων κατά την διάρκεια του αγώνα από τα μεγάφωνα του γηπέδου. Άδεια τηλεοπτικών συνεργείων δίδεται από το γηπεδούχο σωματείο με την έγκριση της Ε.Π.Σ.Β. Σε παράβαση της παραπάνω διάταξης, γίνεται εφαρμογή του άρθρου 29 του ΚΑΠ ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ: α) Για τις ενστάσεις του άρθρου 23 παρ. 1 του ΚΑΠ, το παράβολο ορίζεται κατόπιν αποφάσεως του Δ.Σ της Ε.Π.Σ.Β ( άρθρο 23 6γ του ΚΑΠ )σε: Για αντικανονικότητα του γηπέδου 300 Για αντικανονικό ορισμό διαιτητού ή βοηθών διαιτητού 300 Για αντικανονική διακοπή αγώνα 300 Για αντικανονική συμμετοχή ποδ/τη 300 Για πλαστοπροσωπία ποδ/τη 300 β) Οι διαγωνιζόμενες ομάδες μπορούν να υποβάλλουν - περιοριστικά μόνο με τον αρχηγό τους - τις ενστάσεις τους άρθρου 23 παρ.2 εδ. α του ΚΑΠ. Για τις υπόλοιπες ενστάσεις εφαρμόζεται η διάταξη του άρθρου 23 παρ.5 του ΚΑΠ. γ) Η συζήτηση των ενστάσεων είναι υποχρεωτική, τυχόν παραίτηση της ενιστάμενης ομάδας, είναι ανίσχυρη και δεν λαμβάνεται υπόψη ( άρθρο 23 παρ.7 του ΚΑΠ) ΠΡΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΟΜΑΔΩΝ: Σύμφωνα με απόφαση της Γ.Σ/ΕΠΣΒ στις , Η Α κατηγορία θα αποτελείται από 16 σωματεία. Υποβιβάζονται υποχρεωτικά τέσσερα (4) σωματεία. Η Β Κατηγορία θα αποτελείται από τα υπόλοιπα σωματεία.

14 14 Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:Η Α Κατηγορία αποτελείται από έναν (1) όμιλο με 16 σωματεία Η πρωταθλήτρια ανέρχεται στη Δ Εθνική Ερασιτεχνική Κατηγορία Μετά από αγώνες μπαράζ ή απευθείας, ανάλογα με την αναδιάρθρωση της Δ Εθνικής από την Γ.Σ της ΕΠΟ. Υποβιβάζονται τέσσερα (4) σωματεία υποχρεωτικά. Εφόσον όμως υποβιβαστούν ομάδες ή ομάδα από τη Δ Εθνική Ερασιτεχνική ή δεν προβιβαστεί η πρωταθλήτρια της Α Κατηγορίας, θα υποβιβαστεί ανάλογος αριθμός από τον πίνακα της τελικής κατάταξης μετά την ολοκλήρωση των PLAY OFF και του mini πρωταθλήματος. Ακολουθεί σχεδιασμός PLAY-OFF. ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ PLAY - OFF PLAY - OFF ΠΕΡΙΟΔΟΥ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Α) Ο πρωταθλητής της Α Κατηγορίας ανέρχεται στη Δ Εθνική Ερασιτεχνική Κατηγορία μετά από αγώνες μπαράζ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας γίνεται εφαρμογή του άρθρου 20 του ΚΑΠ. Β) Οι δύο (2) τελευταίοι υποβιβάζονται υποχρεωτικά. Γ) Οι έξι (6) προτελευταίοι θα αγωνιστούν σε mini πρωτάθλημα στο Αθλητικό κέντρο της ΕΠΣΒ. Δ) Υποβιβασμός σε αριθμό ομάδων πέρα των τεσσάρων (4), εξαρτάται από τον προβιβασμό του πρωταθλητή της Α Κατηγορίας ή όχι και τον υποβιβασμό των ομάδων της Δ Εθνικής και πάντα μετά την ολοκλήρωση των PLAY OFF των έξι (6) προτελευταίων και την ειδική βαθμολογία του mini πρωταθλήματος. ΓΙΑ ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΆΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΏΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΠΡΟΚΎΨΟΥΝ ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΕΦΑΡΜΟΓΉ ΤΩΝ ΔΙΑΤΆΞΕΩΝ ΤΟΥ ΚΑΠ ( άρθρο 20 ). ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΟΙ ΈΞΙ (6) ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΊΟΙ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΎΝ ΣΕ MINI ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ, ΜΕΤΆ ΑΠΌ ΚΛΉΡΩΣΗ ΣΕ ΜΟΝΟΎΣ ΑΓΏΝΕΣ, ΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΌ ΚΈΝΤΡΟ ΤΗΣ ΕΠΣΒ. ΑΝΩ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ (4) ΒΑΘΜΩΝ ΔΙΑΦΟΡΑ, Ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΤΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ. Σε περίπτωση απόλυτης ισοβαθμίας ομάδων μετά τους αγώνες του μίνι πρωταθλήματος, επανερχόμαστε στον αρχικό βαθμολογικό πίνακα του

15 15 πρωταθλήματος και η ομάδα που έχει τους περισσότερους βαθμούς κατατάσσεται υψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα. Στην περίπτωση που υπάρχει και πάλι απόλυτη ισοβαθμία τότε επανάληψη σε αγώνα μπαράζ. Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Αποτελείται από τα υπόλοιπα σωματεία χωρισμένα σε δύο ομίλους με αυστηρά γεωγραφικά κριτήρια ( όσο αυτό είναι εφικτό). Ανέρχονται στην Α Κατηγορία τέσσερα (4) σωματεία υποχρεωτικά ( οι δύο πρώτοι του κάθε ομίλου). Η άνοδος περισσότερων σωματείων στην Α Κατηγορία, θα εξαρτηθεί από τον υποβιβασμό ή όχι των ομάδων της Δ Εθνικής. Δηλαδή αν δεν υποβιβαστεί κανένα σωματείο από την Δ Εθνική και ανέβει η πρωταθλήτρια στην Δ Εθνική, οι ομάδες που έχουν τερματίσει τρίτες από κάθε όμιλο, θα δώσουν αγώνα μπαράζ ( με τελικό νικητή) στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΕΠΣΒ, για τον προβιβασμό μίας στην Α Κατηγορία. Θα αποσταλεί Ενημερωτική Συμπληρωματική Προκήρυξη σε σχέση με τα μπαράζ μετά τις Δηλώσεις Συμμετοχής των ομάδων της Β Κατηγορίας ΗΛΙΚΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΟΔ/ΤΩΝ Α Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Είναι υποχρεωτική η συμμετοχή στους αγώνες πρωταθλήματος Α & Β Κατηγορίας, περιόδου , δύο (2) ποδοσφαιριστών ηλικίας κάτω των 18 ετών (γεννηθέντες από 1/1/1994) με την έναρξη του αγώνα ( άρθρο 19 παρ.8 του ΚΑΠ ). Και οι δύο (2) ποδ/τές υποχρεωτικά θα αγωνίζονται σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και σε περίπτωση αλλαγής ή τραυματισμού των, θα αντικαθίστανται μόνο με ποδ/τές ηλικίας κάτω των 18 ετών (γεννηθέντες από 1/1/1994). Σε περίπτωση παράβασης της παραπάνω υποχρέωσης, ο διαιτητής είναι υποχρεωμένος να μην τελέσει τον αγώνα και για την υπαίτια ή υπαίτιες ομάδες θα εφαρμόζονται οι διατάξεις που προβλέπονται στο άρθρο 21 του ΚΑΠ. Ο προσδιορισμός των ηλικιών είναι ο εξής: Οι γεννηθέντες το 1994 και μέχρι την ημερομηνία που δύναται να αγωνίζεται σε ανδρική ομάδα δηλαδή να έχει συμπληρώσει το 14 ο έτος της ηλικίας του.

16 16 Για τους ποδ/τές που ξεπερνούν την ηλικία κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος, δικαιούνται να συμμετέχουν στους αγώνες μέχρι το τέλος του πρωτ/τος περιόδου Το παρόν άρθρο ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ για τους αγώνες Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας ΕΠΙΛΥΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ: Τα μέλη της ΕΠΟ, οι ΠΑΕ, τα σωματεία και τα μέλη αυτών, οι Σύνδεσμοι διαιτητών και οι Ενώσεις αυτών, οι διαιτητές, οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές, οι διαμεσολαβητές μετεγγραφών και εν γένει τα μετέχοντα με οποιοδήποτε τρόπο και με οποιαδήποτε ιδιότητα φυσικά ή νομικά πρόσωπα, στις δραστηριότητες του αθλήματος του ποδοσφαίρου, υποχρεωτικά συμφωνούν και αποδέχονται, ότι καθιστούν αποκλειστικά αρμόδια, για την επίλυση των αναφυομένων διαφορών, που απορρέουν από την μεταξύ τους σχέση, τα από το καταστατικό της ΕΠΟ προβλεπόμενα διαιτητικά, διοικητικά και πειθαρχικά όργανα ( Συμβούλια, Επιτροπές κ.λ.π ), παραιτούμενα του δικαιώματος προσφυγής στα Πολιτικά Δικαστήρια, για τις διαφορές που προκύπτουν μεταξύ ΠΑΕ με ΠΑΕ, ΠΑΕ με Επαγγελματική Ένωση, ΠΑΕ με ΕΠΟ, Επαγγελματική Ένωση με ΕΠΟ, Σωματείου με ΕΠΣ, ΕΠΣ με ΕΠΣ, ΕΠΣ με ΕΠΟ, ποδοσφαιριστή με διαμεσολαβητή, διαμεσολαβητή με ΠΑΕ. Δηλαδή, οι πάσης φύσης αθλητικές διαφορές, επιλύονται αποκλειστικά και μόνο από τα αρμόδια αθλητικά θεσμοθετημένα ποδοσφαιρικά όργανα,που καθορίζονται στο Καταστατικό και τους κανονισμούς της ΕΠΟ, απαγορευμένης σε κάθε περίπτωση προσφυγής στα πολιτικά ή διοικητικά δικαστήρια ( άρθρο 35 του ΚΑΠ) ΑΡΙΘΜΟΣ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΣΒ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ α) Σύμφωνα με την αριθμ. 19/ απόφαση του Δ.Σ της Ε.Π.Σ.Β & της Γ.Σ της Ε.Π.Σ.Β που πάρθηκε βάση του άρθρου 7 του ΚΑΠ, ο αριθμός των ομάδων που θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ.Β την επόμενη αγωνιστική περίοδο καθορίζεται σε: ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ Α Κατηγορία : ένας όμιλος των 16 σωματείων. Β Κατηγορία : τα υπόλοιπα σωματεία ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ: α) Εάν το γηπεδούχο σωματείο δεν εξοφλήσει πριν την έναρξη του αγώνα το σύνολο της δαπάνης διαιτησίας ( αποζημίωση έξοδα μετακίνησης και διαμονής ) ο διαιτητής δεν διεξάγει τον αγώνα. Ο αγώνας αυτός κατακυρώνεται

17 17 υπέρ της αντίπαλης ομάδας και η γηπεδούχος ομάδα τιμωρείται με αφαίρεση δύο (2) βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα και χρηματική ποινή. Μέχρι την εξόφληση της δαπάνης διαιτησίας και της χρηματικής ποινής στη διοργανώτρια, δεν ορίζονται οι αγώνες της ομάδας αυτής, κατακυρώνονται υπέρ της αντιπάλου ομάδας. β) Το γηπεδούχο σωματείο, που θα χρησιμοποιεί ως έδρα του τις Αθλητικές Εγκαταστάσεις της ΕΠΣΒ, υποχρεούται να καταβάλλει τη σχετική δαπάνη μαζί με τη δαπάνη διαιτησίας ( άρθρο 26 2 ). γ) Οι αγώνες που δεν τελέστηκαν, χάνονται υπέρ των αντιπάλων σωματείων και η υπαίτια ομάδα υπόκειται και στη διάταξη του άρθρου 38 της παρούσας Προκήρυξης. δ) Η καταβολή της χρηματικής ποινής, που επιβλήθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων του ΚΑΠ, γίνεται μέσα σε τριάντα (30) ημέρες από την έκδοση της απόφασης, διαφορετικά κάθε αγώνας της ομάδας που οφείλει κατακυρούται υπέρ της αντιπάλου( άρθρο 29 του Π.Κ), και εφόσον το ποσό υπερβαίνει τα 150 ( άρθρο 37 4 του ΚΑΠ και άρθρο 29 4 εδ. ε του Π.Κ.). Το χρονικό διάστημα των είκοσι (20) ημερών ισχύει από την ημέρα της έγγραφης κοινοποίησης της απόφασης. ε) Η ΕΠΟ δικαιούται σε κάθε περίπτωση να παρακρατεί για λογαριασμό της ή για λογαριασμό ενώσεως-μέλους της, κάθε οφειλόμενο ποσό από οποιαδήποτε αιτία από χρήματα του οφειλέτη που από οποιονδήποτε λόγο ευρίσκεται εις χείρας της. στ) Βάσει του άρθρου 12 β του καταστατικού της ΕΠΣΒ σε συνδυασμό με το άρθρο 44 του καταστατικού, κάθε σωματείο υποχρεούται να εξοφλεί όλα τα οφειλόμενα ποσά ( από συνδρομή ή άλλες οικονομικές υποχρεώσεις) από εισοδήματα αξιοποίησης κινητής και ακίνητης περιουσίας του στην ΕΠΣΒ, σε διαφορετική περίπτωση δεν θα γίνεται δεκτή η δήλωση συμμετοχής ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: α. Για τα σωματεία της Α Κατηγορίας είναι υποχρεωτική η πρόσληψη προπονητών κατόχων ταυτοτήτων UEFA, βάσει κανονισμού προπονητών της ΕΠΟ (συνημμένος πίνακας προπονητών που μπορούν να προσφέρουν υπηρεσίες, όπως τον έχει υποβάλλει ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Βοιωτίας). β. Για να μπορεί ο Προπονητής κάθε σωματείου Α Κατηγορίας να εισέρχεται στην τεχνική περιοχή για να εκτελέσει τα καθήκοντά του, θα πρέπει υποχρεωτικά να επιδεικνύει στο διαιτητή το δελτίο πιστοποίησης

18 προπονητή το οποίο εκδίδεται κάθε χρόνο στο όνομα του σωματείου και στο όνομα του Προπονητή από την Ε.Π.Σ.Β., σε διαφορετική περίπτωση θα του απαγορεύεται η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο και στον πάγκο των αναπληρωματικών. γ. Οι προϋποθέσεις για να εκδοθεί το δελτίο πιστοποίησης προπονητή είναι : α) αίτηση του σωματείου στην ΕΠΣΒ β) ταυτότητα προπονητή γ) βεβαίωση μέλος του Συνδέσμου Προπονητών Βοιωτίας δ) δύο έγχρωμες φωτογραφίες ε) υπεύθυνη δήλωση Ν.1599 ότι ο ενδιαφερόμενος δεν εμπίπτει στα κωλύματα τα προβλεπόμενα εκ του καταστατικού της ΕΠΟ, αποδέχεται ανεπιφύλακτα τις διατάξεις του κανονισμού προπονητών του καταστατικού και των κανονισμών της ΕΠΟ. στ) επικυρωμένο αντίγραφο του κατατεθειμένου στην αρμόδια Δ.Ο.Υ ιδιωτικού συμφωνητικού με το σωματείο ( φωτοτυπία δεν γίνεται δεκτή) ζ) καταβολή 50 στην ΕΠΣΒ δ. Οι προϋποθέσεις για να εκδοθεί η ταυτότητα προπονητή είναι : α) αίτηση του ενδιαφερόμενου προς στην ΕΠΣΒΟΙΩΤΙΑΣ β) δύο έγχρωμες φωτογραφίες γ) το πρωτότυπο δίπλωμα προπονητή ποδ/ρου ( φωτοτυπία δεν γίνεται δεκτή) δ) υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599 ότι ο ενδιαφερόμενος όταν κληθεί (εντός τριετίας) θα παρακολουθήσει το αναθεωρητικό σεμινάριο όπως αυτό προβλέπεται από τη σύμβαση αμοιβαίας αναγνώρισης προπονητικών προσόντων. ε) καταβολή 180 στην ΕΠΣΒΟΙΩΤΙΑΣ ε. Για τα σωματεία της Β Κατηγορίας είναι προαιρετική η πρόσληψη προπονητών κατόχων ταυτοτήτων UEFA, βάσει κανονισμού προπονητών της ΕΠΟ (συνημμένος πίνακας προπονητών που μπορούν να προσφέρουν υπηρεσίες, όπως τον έχει υποβάλλει ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Βοιωτίας). ζ. Για να μπορεί ο Προπονητής κάθε σωματείου Β Κατηγορίας να ασκεί τα καθήκοντά του, θα πρέπει υποχρεωτικά να επιδεικνύει στο διαιτητή το δελτίο πιστοποίησης υπεύθυνου τεχνικών οδηγιών το οποίο εκδίδεται κάθε χρόνο στο όνομα του σωματείου και στο όνομα του Προπονητή από την Ε.Π.Σ.Β. η. Οι προϋποθέσεις για να εκδοθεί το δελτίο πιστοποίησης υπεύθυνου τεχνικών οδηγιών ( Προπονητή που δεν έχει δίπλωμα ΟΥΕΦΑ ) είναι : α) αίτηση του σωματείου στην ΕΠΣΒ β) βεβαίωση μέλος του Συνδέσμου Προπονητών Βοιωτίας γ) δύο έγχρωμες φωτογραφίες δ) υπεύθυνη δήλωση Ν.1599 ότι ο ενδιαφερόμενος δεν εμπίπτει στα κωλύματα τα 18

19 προβλεπόμενα εκ του καταστατικού της ΕΠΟ, αποδέχεται ανεπιφύλακτα τις διατάξεις του κανονισμού προπονητών του καταστατικού και των κανονισμών της ΕΠΟ. ε) καταβολή 50 στην ΕΠΣΒ θ. ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ 19 - Για τους ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: Διπλωματούχοι προπονητές δεν έχουν το δικαίωμα να κάθονται στον πάγκο των αναπληρωματικών και την τεχνική περιοχή με ιδιότητα άλλη, εφόσον δεν έχουν παραιτηθεί και καταθέσει το δίπλωμά τους. Σε αντίθετη περίπτωση, εφόσον δηλαδή κάθονται στον πάγκο ή στην τεχνική περιοχή με άλλη ιδιότητα πλην του προπονητή, είτε αυτεπάγγελτα είτε μετά από καταγγελία, υποχρεωτικά ανακαλείται το δίπλωμά τους ( άρθρο 13 παρ. 3 του Κανονισμού Προπονητών Ποδοσφαίρου) - Για τα ΣΩΜΑΤΕΙΑ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ: Τα σωματεία της Α Κατηγορίας που δεν θα προσλάβουν προπονητή κατόχου διπλώματος ΕΠΟ UEFA, θα τους επιβάλλεται χρηματική ποινή από 400 έως ( άρθρο 12 του Κανονισμού Προπονητών) Σε περίπτωση αλλαγής προπονητή θα εκδίδεται νέο δελτίο πιστοποίησης στο όνομα του σωματείου και στο όνομα του νεοπροσληφθέντος προπονητή Υπεύθυνοι για τον απαραίτητο έλεγχο των δελτίων πιστοποίησης προπονητή, ορίζονται οι διαιτητές των αγώνων, σύμφωνα με το άρθρο 18 του ΚΑΠ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΕ ΑΓΏΝΑ (ΜΗ ΚΑΘΟΔΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ): Ομάδα που δεν κατέρχεται να αγωνιστεί η παραιτηθεί από αγώνα ή αγώνες ή αποχωρήσει από το πρωτάθλημα ή παρουσιάζεται στον αγωνιστικό χώρο με λιγότερους του ελάχιστου επιτρεπομένου ορίου ποδοσφαιριστές για την έναρξή του, χωρίς να συντρέχουν λόγοι ανωτέρας βίας, εκτός από την καταβολή κάθε σχετικής δαπάνης, τιμωρείται με απώλεια των αγώνων και χρηματική ποινή για κάθε αγώνα. Αφαιρούνται επίσης δύο (2) βαθμοί από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου και δύο (2) βαθμοί από τον πίνακα βαθμολογίας της επόμενης περιόδου για κάθε αγώνα που η ομάδα δεν παρουσιάζεται κανονικά, παραιτείται ή δηλώνει αποχώρηση από το πρωτάθλημα. Η αφαίρεση των δύο (2) βαθμών ισχύει για μεχρι τρεις (3) αγώνες σε κάθε πρωτάθλημα (άρθρο 17 2 του ΚΑΠ) ΜΗ ΤΕΛΕΣΗ ΑΓΩΝΑ: Αγώνας που δεν τελέστηκε ή που δεν έληξε με υπαιτιότητα της μιας ή και των δύο ομάδων, προσμετράται για την έκτιση ποινών μόνον της ανυπαίτιας ομάδας και τιμωρείται ως εξής:

20 20 α) με απώλεια του αγώνα, με αφαίρεση δύο (2) βαθμών από τον πίνακα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου, με αφαίρεση δύο (2) βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα και χρηματική ποινή σε βάρος της υπαίτιας ομάδας αν ο αγώνας δεν αρχίσει. β) με αφαίρεση τριών (3) βαθμών από το τρέχον και δύο (2) βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα από την υπαίτια ομάδα, αν ο αγώνας διακοπεί πριν από την κανονική λήξη του. γ) με αφαίρεση δέκα (10) βαθμών από το τρέχον και πέντε (5) βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα, καθώς και χρηματική ποινή για την ομάδα που θα αποχωρήσει από τον αγώνα μετά την έναρξή του. δ) Ομάδα η οποία είναι υπαίτια μη διεξαγωγής ενός αγώνα, βάσει των σχετικών άρθρων του ΚΑΠ και 34, 37 και 39 της παρούσας Προκήρυξης, αναιτιολόγητα κατά την κρίση της διοργανώτριας, συνεπάγεται, πέρα από τις κυρώσεις του άρθρου 21 του ΚΑΠ και πρόστιμο για τον πρώτο αγώνα 200, για τον δεύτερο αγώνα 300 και για τον τρίτο αγώνα 500, ποσά που μπαίνουν στο ταμείο παροχής βοήθειας τραυματισθέντων ποδ/των ( βάσει του άρθρου 17 παρ.4 του ΚΑΠ) ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: Φαρμακείο και φορείο υποχρεωτικά όλα τα σωματεία καθώς και μια μάσκα οξυγόνου που έχει παραχωρηθεί από την Ε.Π.Σ.Β. Το γηπεδούχο σωματείο είναι υπεύθυνο, βάσει του άρθρου 8 παρ. 2 του ΚΑΠ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ - ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ (άρθρο 19 3 εδ.δ του ΚΑΠ) : Κατά τους αγώνες των τοπικών κατηγοριών είναι υποχρεωτική η συμμετοχή στην ενδεκάδα κάθε ομάδας και καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα (7) ποδοσφαιριστών που έχουν δικαίωμα να αγωνίζονται σε Ελληνικές Εθνικές ομάδες. Επιτρέπεται η αναγραφή στο Φ.Α μέχρι δύο (2) κοινοτικών ποδ/των και η συμμετοχή στον αγώνα. Όμοια επιτρέπεται η αναγραφή στο Φύλλο αγώνα μέχρι δύο (2) αλλοδαπών ποδ/των ανεξαρτήτως ηλικίας και η συμμετοχή τους στον αγώνα. Τέλος στην ενδεκάδα του αγώνα μπορούν να συμμετάσχουν έως τέσσερις (4) συνολικά κοινοτικοί ποδ/τές, εφόσον η αγωνιζόμενη ομάδα δεν διαθέτει για τη συμπλήρωση του Φ.Α τον παραπάνω προβλεπόμενο αριθμό αλλοδαπών ποδ/των. Αντίστροφα η έλλειψη κοινοτικών δεν συμπληρώνεται με αλλοδαπούς ποδ/τές ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΠΟΔ/ΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΝ (άρθρο 25 του Π.Κ ):

21 Ως δυσφήμιση ποδ/κών αρχών και οργάνων θεωρούνται οι με οποιονδήποτε τρόπο δημόσιες δυσμενείς κρίσεις σε βάρος της διοργανώτριας των αγώνων, των θεσμοθετημένων δικαιοδοτικών οργάνων, των οργάνων διαιτησίας και γενικώς των διαιτητών, καθώς επίσης και οποιασδήποτε ομάδας και των αξιωματούχων αυτής από τις ΠΑΕ και πρόσωπα, φυσικά ή νομικά, που με οποιονδήποτε τρόπο συνδέονται με αυτές ή τις εκπροσωπούν και έρθουν σε γνώση της διοργανώτριας με οποιοδήποτε τρόπο. ( άρθρο 25 του Π.Κ ). Στους παραβάτες επιβάλλονται οι ακόλουθες ποινές: α) χρηματική ποινή από 200 έως β) αποκλεισμός δύο (2) αγωνιστικών ημερών γ) απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο τουλάχιστον δύο (2) μηνών δ) απαγόρευσης συμμετοχής σε οποιαδήποτε δραστηριότητα σχετίζεται με το ποδ/ρο για τουλάχιστον δύο (2) μήνες. ε) οι προαναφερόμενες ποινές δύναται να επιβληθούν σωρευτικά. Στις ως άνω περιπτώσεις των παραγράφων 1 έως και 5, εάν υπαίτια είναι ομάδα, επιβάλλονται ποινές ανάλογα με την βαρύτητα του παραπτώματος: α) διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές, β) αφαίρεσης βαθμών και γ) υποβιβασμός ομάδας (άρθρο 25 παρ.6 Π.Κ/Ε.Π.Ο). Αν το παράπτωμα ποδ/τη συνιστά δυσφήμιση του ποδ/ρου ή έχει ως αποτέλεσμα την πρόκληση βαρέων σωματικών βλαβών των : συμπαίκτη, θεατή, προπονητή, διαιτητή, βοηθών διαιτητή, παρατηρητή ή γιατρό, οι ποινές αυτού επιβάλλονται σωρευτικά σύμφωνα με τις οι ποινές του άρθρου 10 παρ. στ & ζ και άρθρου 26 παρ.4 του Π.Κ. Η ανάκληση, δημοσιευμένη στο ίδιο μέσο, αποδεικνύεται με προσκόμιση στη διοργανώτρια από τον παραβάτη συγκεκριμένων αποδεικτικών στοιχείων. Σε περίπτωση μη ανάκλησης οι παραβάτες θα καλούνται από την Π.Ε σε απολογία και θα τους επιβάλλονται ποινές των περιπτώσεων που ακολουθούν.( άρθρο 25 παρ.1 α ) 44.- ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ Ε.Π.Ο ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (άρθρο 26 παρ.5 Π.Κ/Ε.Π.Ο). 21 Όλες οι Ενώσεις και τα σωματεία της δύναμής τους, τα μέλη των επιτροπών των Ενώσεων, το υπαλληλικό προσωπικό, οι ποδοσφαιριστές τους, οι διαιτητές, προπονητές, γιατροί, οι φίλαθλοι και γενικά οποιοδήποτε πρόσωπο με οποιαδήποτε ιδιότητα μετέχει στη δραστηριότητα των Ενώσεων και των σωματείων τους, έχουν υποχρέωση να τηρούν τους κανόνες του φιλάθλου πνεύματος και να συμμορφώνονται με το Καταστατικό, τους Κανονισμούς, τις οδηγίες και εγκυκλίους της Ε.Π.Ο. Οι παραβάτες, σχετικά με τις υποχρεώσεις που απορρέουν από την ιδιότητα που έχουν, τιμωρούνται με: α) χρηματική ποινή από 200 έως β) απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο τουλάχιστον για ένα (1) έτος

22 γ) απαγόρευση συμμετοχής σε οποιαδήποτε δραστηριότητα σχετίζεται με το ποδ/ρο για τουλάχιστον τρία (3) έτη δ) υποβιβασμός στην επόμενη κατηγορία ε) ποινή αποκλεισμού σωματείου μέχρι ένα (1) έτος στ) οι προαναφερόμενες ποινές δύναται να επιβληθούν σωρευτικά. Στις ως άνω περιπτώσεις των παραγράφων 1 έως και 4, εάν υπαίτια είναι ομάδα, επιβάλλονται ποινές ανάλογα με την βαρύτητα του παραπτώματος: α) διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές, β) αφαίρεσης βαθμών και γ) υποβιβασμός ομάδας (άρθρο 26 παρ.5 Π.Κ/Ε.Π.Ο) ΑΡΝΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ Σωματείο που δεν κατέρχεται να αγωνιστεί για δύο (2) συνεχείς αγωνιστικές περιόδους στο οικείο πρωτάθλημα, με τη θέλησή του και όχι λόγω ανωτέρας βίας, διαγράφεται με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της οικείας Ε.Π.Σ.( άρθρο 36 2 του ΚΑΠ και άρθρο 16 του καταστατικού της ΕΠΣΒ) ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Η ΕΠΣΒ έχει το απόλυτο δικαίωμα μετά από απόφαση της Γ.Σ της ΕΠΟ να διοργανώνει και να συντονίζει όλους τους επίσημους και φιλικούς αγώνες αρμοδιότητάς της ( των αναγνωρισμένων σωματείων ) που διεξάγονται στα γεωγραφικά όριά της καθώς και των διαφόρων τουρνουά ( άρθρο 49 καταστατικού της ΕΠΣΒ) ΑΔΕΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΚΑΝΑΛΙΩΝ: Για την ποδοσφαιρική περίοδο , η Ε.Π.Σ.Βοιωτίας παραχωρεί τα τηλεοπτικά δικαιώματα στα σωματεία της ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ Όλες οι αποφάσεις των Πειθαρχικών Επιτροπών και των Δ.Σ των ερασιτεχνικών ενώσεων προσβάλλονται σε δεύτερο βαθμό ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων της Ε.Π.Ο, εφόσον: α) αφορούν ποινές αγωνιστικού αποκλεισμού ποδ/των ή αξιωματούχων άνω των τριών (3) αγωνιστικών ημερών. β) αποκλεισμό έδρας της ομάδας άνω των δύο (2) αγωνιστικών γ) αποφάσεις που εκδίδονται κατά του κύρους του αγώνα ΤΕΛΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ: Η διεξαγωγή των αγώνων του πρωταθλήματος αυτού, γίνεται σύμφωνα με τις διατάξεις του ΚΑΠ και της προκήρυξης αυτής και για κάθε τι που δεν προβλέπεται, θα αποφασίζει το Δ.Σ της Ε.Π.Σ.Βοιωτίας σύμφωνα με τις διατάξεις του καταστατικού της και του καταστατικού και των κανονισμών της Ε.Π.Ο ΑΠΟΔΟΧΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΕΠΟ ΚΑΙ ΕΠΣΒ: Όλα τα σωματεία αποδέχονται ανεπιφύλακτα το Καταστατικό της Ε.Π.Ο και της Ε.Π.Σ.Βοιωτίας και τους εκδιδόμενους κανονισμούς και αποφάσεις. Με τιμή

23 Για το Δ.Σ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΥΑΓ.ΤΟΠΟΛΙΑΤΗΣ 23 Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΛΟΥΚΑΣ ΚΟΥΤΡΙΑΡΗΣ Δελτία Ερασιτεχνικών Σωματείων Οι αλλοδαποί (κοινοτικοί και μη), που πραγματοποιούν πρώτη εγγραφή σε ερασιτεχνικό σωματείο, πρέπει απαραιτήτως να υποβάλλουν, μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά, βεβαίωση της Ομοσπονδίας της χώρας τους ότι δεν είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα της. Να γραφεί για το -1 όταν δεν κατεβαίνει ένα σωματείο στο Παιδικό ή τζούνιορ

24 Προϋπόθεση για δεκτή δήλωση οπωσδήποτε προπονητές. 24 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Γ.Σ /ΕΠΣΒ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΓΆΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΆΤΩΝ ΠΕΡΙΌΔΟΥ ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ: ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Θα αναστέλλεται το δελτίο αθλητικής ιδιότητας ποδ/τη που δεν θα έχει περάσει από τον προληπτικό έλεγχο του κέντρου τηλεμετρίας, με κόστος 15 ανά ποδοσφαιριστή. 2. ΗΛΙΚΙΕΣ ΝΕΑΡΩΝ ΠΟΔ/ΤΩΝ: Θα είναι υποχρεωτική η συμμετοχή στους αγώνες πρωταθλήματος Α & Β κατηγορίας, τριών (3) ποδ/των ηλικίας κάτω των 20 ετών, με την έναρξη του αγώνα. 3. ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ: Η Α κατηγορία θα αποτελείται από 16 σωματεία. Τέσσερα από αυτά διεκδικούν την άνοδο ( με τη διαδικασία των play off ) και προβιβάζεται η μία (1). Οκτώ από αυτά προσπαθούν να διατηρηθούν στην Α κατηγορία και υποβιβάζονται έξι (6). Η Β Κατηγορία θα αποτελείται από τα υπόλοιπα σωματεία. Εάν ο αριθμός των ομάδων είναι πάνω από 30, θα διαμορφωθούν τρεις όμιλοι των περίπου 10 σωματείων. Προβιβάζονται στην Α Κατηγορία δύο (2) σωματεία ( μετά από διαδικασία των play off ) από κάθε όμιλο. Εάν ο αριθμός των ομάδων είναι κάτω από 30, θα διαμορφωθούν δύο όμιλοι. Προβιβάζονται τρία (3) σωματεία ( με τη διαδικασία των play off ) από κάθε όμιλο. 4. ΠΑΙΔΙΚΟ ή JUNIOR S: Υποχρεωτικό στην Α Κατηγορία. Προαιρετικό στην Β Κατηγορία με τα πιο κάτω μπόνους από την Ένωση: α) Δωρεάν οι διαιτησίες στο Παιδικό ή Junior s. β) Δώρο στην ομάδα, τρεις διαιτησίες στην μεγάλη ομάδα, που με την ολοκλήρωση του Παιδικού ή του Junior s πρωταθλήματος η συμμετοχή του είναι καθολική ( έχει κατέβει σε όλους τους αγώνες ). 5. ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: Υποχρεωτικά στην Α Κατηγορία η πρόσληψη προπονητή κατόχου διπλώματος UEFA. Προαιρετικά στη Β Κατηγορία με την προϋπόθεση αυτός που κάνει χρέη προπονητή να είναι πτυχιούχος της σχολής προπονητών UEFA ή καθηγητής ΤΕΦΑΑ.

25 25 Οι κατηγορίες των προπονητών καθώς και αναλυτική κατάσταση εκείνων που μπορούν να προσφέρουν υπηρεσίες, θα ανακοινωθούν στα ΜΜΕ αλλά και με επιστολή προς όλα τα σωματεία. Όλες οι παραπάνω αποφάσεις με περισσότερες διευκρινήσεις θα συμπεριληφθούν στην Προκήρυξη των πρωταθλημάτων της περιόδου

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 Καρδίτσα 12-8-2015 Αριθμ.πρωτ. 824 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 Η Ε.Π.Σ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ έχοντας υπόψη : 1. Την Αθλητική Νομοθεσία που ισχύει σήμερα, 2. Το καταστατικό της

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17. Αριθ.Πρωτ. 457 Βόλος 6/10/2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΠΣΘ

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17. Αριθ.Πρωτ. 457 Βόλος 6/10/2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΠΣΘ ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17 Αριθ.Πρωτ. 457 Βόλος 6/10/2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΠΣΘ ΠΑΙΔΩΝ - ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΠΡΟ-ΤΖΟΥΝΙΟΡ-ΜΙΝΙ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015 Η

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Κ Α Τ Η Γ Ο Ρ Ι Α Σ Ε. Π. Σ. ΧΑΝΙΩΝ

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Κ Α Τ Η Γ Ο Ρ Ι Α Σ Ε. Π. Σ. ΧΑΝΙΩΝ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Β Κ Α Τ Η Γ Ο Ρ Ι Α Σ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2013-2014 Ε. Π. Σ. ΧΑΝΙΩΝ Η Ε. Π. Σ Χανίων αφού έλαβε υπ όψη: 1.Το καταστατικό της. 2.Τις διατάξεις του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου όπως τροποποιήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

Κ Α Ν Ο Ν Ι Σ Μ Ο Σ Π Ρ Ο Π Ο Ν Η Τ Ω Ν Π Ο Δ Ο Σ Φ Α Ι Ρ Ο Υ Ε. Π. Ο.

Κ Α Ν Ο Ν Ι Σ Μ Ο Σ Π Ρ Ο Π Ο Ν Η Τ Ω Ν Π Ο Δ Ο Σ Φ Α Ι Ρ Ο Υ Ε. Π. Ο. Κ Α Ν Ο Ν Ι Σ Μ Ο Σ Π Ρ Ο Π Ο Ν Η Τ Ω Ν Π Ο Δ Ο Σ Φ Α Ι Ρ Ο Υ Ε. Π. Ο. 2013 Π ε ρ ι ε χ ό μ ε ν α Προοίμιο... 1 ΑΡΘΡΟ 1 Προπονητής... 1 ΑΡΘΡΟ 2 ΑΡΘΡΟ 3 Δικαίωμα άσκησης του επαγγέλματος του προπονητή

Διαβάστε περισσότερα

Ε Τ Ο Σ Δικτυακός Τόπος: www.epsxanthis.gr E-mail : epsxanthi@cyta.gr

Ε Τ Ο Σ Δικτυακός Τόπος: www.epsxanthis.gr E-mail : epsxanthi@cyta.gr Ε Τ Ο Σ Ι Δ Ρ Υ Σ Η Σ 11 99 77 88 Δικτυακός Τόπος: www.epsxanthis.gr E-mail : epsxanthi@cyta.gr Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ αφού έλαβε υπόψη της: 1. - Το Καταστατικό της και

Διαβάστε περισσότερα

Κ Α Ν Ο Ν Ι Σ Μ Ο Σ Α Γ Ω Ν Ω Ν Π Ρ Ω Τ Α Θ Λ Η Μ Α Τ Ω Ν ( Κ. Α. Π. ) Ε Ρ Α Σ Ι Τ Ε Χ Ν Ι Κ Ω Ν Ο Μ Α Δ Ω Ν

Κ Α Ν Ο Ν Ι Σ Μ Ο Σ Α Γ Ω Ν Ω Ν Π Ρ Ω Τ Α Θ Λ Η Μ Α Τ Ω Ν ( Κ. Α. Π. ) Ε Ρ Α Σ Ι Τ Ε Χ Ν Ι Κ Ω Ν Ο Μ Α Δ Ω Ν Κ Α Ν Ο Ν Ι Σ Μ Ο Σ Α Γ Ω Ν Ω Ν Π Ρ Ω Τ Α Θ Λ Η Μ Α Τ Ω Ν ( Κ. Α. Π. ) Ε Ρ Α Σ Ι Τ Ε Χ Ν Ι Κ Ω Ν Ο Μ Α Δ Ω Ν ΙΟΥΝΙΟΣ 2015 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Προοίμιο...1 Άρθρο 1 Ορισμοί...1 Άρθρο 2 Έκταση εφαρμογής...2

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ Λ. ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 5 15351 ΠΑΛΛΗΝΗ ΤΗΛ: 210.60.32.948 210.60.32.909 /FAX: 210.60.30.924 Αρ. πρωτ.1024 Προς Όλα τα σωματεία μας Παλλήνη 30/07/2015 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ Κύριε Πρόεδρε,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 20 ΕΤΩΝ SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 20 ΕΤΩΝ SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 20 ΕΤΩΝ SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2014 2015 1 Περιεχόμενα Προκήρυξης Πρωταθλήματος Κ20 Ενότητα Α: Διοργάνωση Πρωταθλήματος Άρθρο 1. Εφαρμοζόμενες Διατάξεις

Διαβάστε περισσότερα

Κ Α Ν Ο Ν Ι Σ Μ Ο Σ Α Γ Ω Ν Ω Ν Π Ο Δ Ο Σ Φ Α Ι Ρ Ο Υ ( Κ.Α.Π.) Ε Ρ Α Σ Ι Τ Ε Χ Ν Ι Κ Ω Ν Π Ρ Ω Τ Α Θ Λ Η Μ Α Τ Ω Ν

Κ Α Ν Ο Ν Ι Σ Μ Ο Σ Α Γ Ω Ν Ω Ν Π Ο Δ Ο Σ Φ Α Ι Ρ Ο Υ ( Κ.Α.Π.) Ε Ρ Α Σ Ι Τ Ε Χ Ν Ι Κ Ω Ν Π Ρ Ω Τ Α Θ Λ Η Μ Α Τ Ω Ν Κ Α Ν Ο Ν Ι Σ Μ Ο Σ Α Γ Ω Ν Ω Ν Π Ο Δ Ο Σ Φ Α Ι Ρ Ο Υ ( Κ.Α.Π.) Ε Ρ Α Σ Ι Τ Ε Χ Ν Ι Κ Ω Ν Π Ρ Ω Τ Α Θ Λ Η Μ Α Τ Ω Ν ΙΟΥΝΙΟΣ 2013 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Προοίμιο...1 Άρθρο 1 Ορισμοί...1 Άρθρο 2 Έκταση εφαρμογής...3

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 30 ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ 8Χ8

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 30 ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ 8Χ8 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 30 ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ 8Χ8 ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΑΡΧΗ Το Lido Soccer θα έχει την ευθύνη της διεξαγωγής του τουρνουά και γι αυτό αναθέτει σε μια 5μελή επιτροπή τη δυνατότητα να συντονίζει, καθώς και να επιλύει

Διαβάστε περισσότερα

info@beachsoccer.gr FAX: 210-6818104 Τηλεφωνική Επικοινωνία : Μότσης Κώστας, Ιωάννης Μότσης 6944603545, Φίλιππος Ντόβας 6973171527

info@beachsoccer.gr FAX: 210-6818104 Τηλεφωνική Επικοινωνία : Μότσης Κώστας, Ιωάννης Μότσης 6944603545, Φίλιππος Ντόβας 6973171527 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 12 ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH SOCCER OPEN 2012 21-24 Ιουνίου 2012 Η Πανελλήνια Ένωση Σωματείων Ποδοσφαίρου Άμμου στην προσπάθεια της για ανάπτυξη του αθλήματος του beach soccer στην Ελλάδα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 20 ΕΤΩΝ SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2010-2011 1 Περιεχόμενα Προκήρυξης Πρωταθλήματος Κ20 Ενότητα Α: Διοργάνωση Πρωταθλήματος Άρθρο 1. Εφαρμοζόμενες ιατάξεις

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ Κ Α Ν Ο Ν Ι Σ Μ Ο Σ Π Ρ Ο Π Ο Ν Η Τ Ω Ν Π Ο Δ Ο Σ Φ Α Ι Ρ Ο Υ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ Κ Α Ν Ο Ν Ι Σ Μ Ο Σ Π Ρ Ο Π Ο Ν Η Τ Ω Ν Π Ο Δ Ο Σ Φ Α Ι Ρ Ο Υ Κ Α Ν Ο Ν Ι Σ Μ Ο Σ Π Ρ Ο Π Ο Ν Η Τ Ω Ν Π Ο Δ Ο Σ Φ Α Ι Ρ Ο Υ Μ Α Ι Ο Σ / Ι Ο Υ Ν Ι Ο Σ 2015 Π ε ρ ι ε χ ό μ ε ν α Προοίμιο... 1 ΑΡΘΡΟ 1 Προπονητής... 1 ΑΡΘΡΟ 2 ΑΡΘΡΟ 3 Δικαίωμα άσκησης του επαγγέλματος

Διαβάστε περισσότερα

Κ Α Ν Ο Ν Ι Σ Μ Ο Σ Α Γ Ω Ν Ω Ν Π Ο Δ Ο Σ Φ Α Ι Ρ Ο Υ ( Κ.Α.Π.) Ε Π Α Γ Γ Ε Λ Μ Α Τ Ι Κ Ω Ν Π Ρ Ω Τ Α Θ Λ Η Μ Α Τ Ω Ν

Κ Α Ν Ο Ν Ι Σ Μ Ο Σ Α Γ Ω Ν Ω Ν Π Ο Δ Ο Σ Φ Α Ι Ρ Ο Υ ( Κ.Α.Π.) Ε Π Α Γ Γ Ε Λ Μ Α Τ Ι Κ Ω Ν Π Ρ Ω Τ Α Θ Λ Η Μ Α Τ Ω Ν Κ Α Ν Ο Ν Ι Σ Μ Ο Σ Α Γ Ω Ν Ω Ν Π Ο Δ Ο Σ Φ Α Ι Ρ Ο Υ ( Κ.Α.Π.) Ε Π Α Γ Γ Ε Λ Μ Α Τ Ι Κ Ω Ν Π Ρ Ω Τ Α Θ Λ Η Μ Α Τ Ω Ν ΙΟΥΝΙΟΣ 2013 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Προοίμιο...1 Άρθρο 1 Ορισμοί...1 Άρθρο 2 Έκταση

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ (Ε.Ο.Κ.) Αριθ. Πρωτ. 60 Καλαμάτα 05 / 02 / 2008. Π ρ ο κ η ρ ή σ ε ι

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ (Ε.Ο.Κ.) Αριθ. Πρωτ. 60 Καλαμάτα 05 / 02 / 2008. Π ρ ο κ η ρ ή σ ε ι ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ CENTRAL & SOUTH ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ & ΝΟΤΙΑΣ PELOPONNISE UNION ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ OF BASKETBAL CLUBS ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 34-241 00 ΚΑΛΑΜΑΤΑ ARISTOTELOUS 34 241 00 KALAMATA ΤΗΛ. ΦΑΞ (27210-)93433

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ (Κ.Α.Π.) ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΙΟΥΝΙΟΣ 2014 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Προοίµιο...1 Άρθρο 1 Ορισµοί...1 Άρθρο 2 Έκταση εφαρµογής...3 Άρθρο 3 Κατηγορίες ερασιτεχνικών πρωταθληµάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΡΘΡΟ 1 Προπονητής Προπονητής κατά την έννοια των διατάξεων του παρόντος είναι κάθε πρόσωπο που έχει τα απαιτούµενα από τον κανονισµό αυτό προσόντα και δικαιούται κατά

Διαβάστε περισσότερα

Κ ΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Π ΡΟΠΟΝΗΤΩΝ Π Ο ΟΣΦΑΙΡΟΥ

Κ ΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Π ΡΟΠΟΝΗΤΩΝ Π Ο ΟΣΦΑΙΡΟΥ Κ ΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Π ΡΟΠΟΝΗΤΩΝ Π Ο ΟΣΦΑΙΡΟΥ Ι ΟΥΝΙΟΣ 2009 1 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ Προοίµιο Ο παρών κανονισµός εκδίδεται σύµφωνα µε το άρθρο 2 παρ. 2 του καταστατικού της Ε.Π.Ο. και προβλέπει για

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17 ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17 Αριθμ. Πρωτ. 298 Βόλος 27-6- 2014 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Ε.Π.Σ.Θ. ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015 Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ ( Κ. Α. Π.) ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ ( Κ. Α. Π.) ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ ( Κ. Α. Π.) ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΙΟΥΝΙΟΣ 2007 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Προοίµιο...3 Άρθρο 1 Ορισµοί... 3 Άρθρο 2 Έκταση εφαρµογής... 5 Άρθρο 3 Κατηγορίες ερασιτεχνικών πρωταθληµάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ

ΕΝΩΣΗ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ ΕΝΩΣΗ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ Ταχ. /νση: Αθλητικό Κέντρο Ε.Π.Σ. Πιερίας, Τ.Κ.: 60100 Ν. Έφεσος, Τ.Θ.: 135 Τηλέφωνο: +30-2351027565, (Fax) : +30-2351038165 www.epspierias.gr, e-mail: epspierias@epspierias.gr

Διαβάστε περισσότερα

Κ Α Ν Ο Ν Ι Σ Μ Ο Σ Π Ρ Ο Π Ο Ν Η Τ Ω Ν Π Ο Ο Σ Φ Α Ι Ρ Ο Υ Ε. Π. Ο.

Κ Α Ν Ο Ν Ι Σ Μ Ο Σ Π Ρ Ο Π Ο Ν Η Τ Ω Ν Π Ο Ο Σ Φ Α Ι Ρ Ο Υ Ε. Π. Ο. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ Ε.Π.Ο. 2 0 1 4 Περιεχόµενα Προοίµιο... 1 ΑΡΘΡΟ 1 Προπονητής... 1 ΑΡΘΡΟ 2 ΑΡΘΡΟ 3 ικαίωµα άσκησης του επαγγέλµατος του προπονητή από ηµεδαπούς... 1 ικαίωµα άσκησης του

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Πρωτ.: 879 Κιλκίς 15/07/2015. Προς Όλα τα Σωµατεία Α1 Α και Β Ερασιτεχνικής Κατηγορίας, Στις έδρες τους

Αρ. Πρωτ.: 879 Κιλκίς 15/07/2015. Προς Όλα τα Σωµατεία Α1 Α και Β Ερασιτεχνικής Κατηγορίας, Στις έδρες τους Αρ. Πρωτ.: 879 Κιλκίς 15/07/2015 Προς Όλα τα Σωµατεία Α1 Α και Β Ερασιτεχνικής Κατηγορίας, Στις έδρες τους Κε Πρόεδρε, Σας γνωρίζουµε ότι σύµφωνα µε την 14/ 30-6-2015 απόφαση του Διοικητικού µας Συµβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17 ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17 Αριθμ. Πρωτ. Βόλος 21-7- 2014 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Ε.Π.Σ.Θ. ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015 Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ ( Κ. Α. Π.) ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ ( Κ. Α. Π.) ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ ( Κ. Α. Π.) ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΙΟΥΝΙΟΣ 2008 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Προοίµιο... 3 Άρθρο 1 Ορισµοί... 3 Άρθρο 2 Έκταση εφαρµογής... 5 Άρθρο 3 Κατηγορίες επαγγελµατικών πρωταθληµάτων

Διαβάστε περισσότερα

Π ΕΙΘΑΡΧΙΚΟΣ Κ Ω ΙΚΑΣ Ε. Π. Ο.

Π ΕΙΘΑΡΧΙΚΟΣ Κ Ω ΙΚΑΣ Ε. Π. Ο. Π ΕΙΘΑΡΧΙΚΟΣ Κ Ω ΙΚΑΣ Ε. Π. Ο. ΙΟΥΝΙΟΣ 2009 Περιεχόµ ενα Προοίµιο... 1 Άρθρο 1 Ορισµοί... 1 Άρθρο 2 Έκταση εφαρµογής... 3 Άρθρο 3 Γενική Αρχή... 4 Άρθρο 4 Υπαιτιότητα Απόπειρα Συµµετοχή... 5 Άρθρο 5 Ποινές

Διαβάστε περισσότερα

ΙΕΡΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΙΕΡΑΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΙΕΡΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΙΕΡΑΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΙΕΡΑΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ 1. ΣΤΟΧΟΣ Το ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΤΗΤΑΣ διοργανώνει τουρνουά ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ με την Αιγίδα της ΙΕΡΑΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ και στόχος του είναι η ψυχαγωγία και η άθληση των παιδιών

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ (Κ.Α.Π.) ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΙΟΥΝΙΟΣ 2014 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Προοίµιο...1 Άρθρο 1 Ορισµοί...1 Άρθρο 2 Έκταση εφαρµογής...3 Άρθρο 3 Κατηγορίες επαγγελµατικών πρωταθληµάτων

Διαβάστε περισσότερα

Π Ε Ι Θ Α Ρ Χ Ι Κ Ο Σ Κ Ω Δ Ι Κ Α Σ Ε. Π. Ο.

Π Ε Ι Θ Α Ρ Χ Ι Κ Ο Σ Κ Ω Δ Ι Κ Α Σ Ε. Π. Ο. Π Ε Ι Θ Α Ρ Χ Ι Κ Ο Σ Κ Ω Δ Ι Κ Α Σ Ε. Π. Ο. ΙΟΥΝΙΟΣ 2013 Π ε ρ ι ε χ ό μ ε ν α Προοίμιο... 1 Άρθρο 1 Ορισμοί... 1 Άρθρο 2 Έκταση εφαρμογής... 3 Άρθρο 3 Γενική Αρχή... 4 Άρθρο 4 Υπαιτιότητα Απόπειρα Συμμετοχή...

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΝΟΤΑΡΑ 48- ΚΟΡΙΝΘΟΣ Τ.Κ.: 20100 Τηλ.: 27410 22258 FAX: 27410 23748 ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ Νο: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 2014-2015 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:... ΟΜΙΛΟΣ:... Στο γήπεδο: Ημερομηνία:.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2014-2015 ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ

ΕΤΗΣΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2014-2015 ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΕΤΗΣΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2014-2015 ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ Πίνακας περιεχομένων Στόχος Πρωταθλήματος...3 Κατηγορίες Τμημάτων...4 Τρόπος Διεξαγωγής...4 Γήπεδα-Χώροι Διεξαγωγής Αγώνων...4 Ημέρες Ώρες Τέλεσης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑTA ΤΗΣ

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑTA ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑTA ΤΗΣ Ε.Π.Σ.Β. Τα τελευταία χρόνια έχουµε και έχετε διαπιστώσει ότι τα πρωταθλήµατα Α & Β Κατηγορίας έχουν ατονήσει, µε αποτέλεσµα τις τελευταίες αγωνιστικές να έχουµε πολλούς

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ Α, Β & Γ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ Α, Β & Γ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 -1- Ε.Π.Σ. ΕΥΒΟΙΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ Α, Β & Γ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 Η Ε.Π.Σ. ΕΥΒΟΙΑΣ αφού έλαβε υπόψη: 1.- Την Αθλητική Νομοθεσία όπως ισχύει σήμερα, 2.- Το Καταστατικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Αγώνων Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων Α και Β Εθνικής κατηγορίας (Super League-Football League) περιόδου 2014-2015

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Αγώνων Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων Α και Β Εθνικής κατηγορίας (Super League-Football League) περιόδου 2014-2015 1 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Αγώνων Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων Α και Β Εθνικής κατηγορίας (Super League-Football League) περιόδου 2014-2015 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ 2014-2015

Διαβάστε περισσότερα

9. ΕΣΠΕΡΟΣ 9.ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. Α ΦΑΣΗ (02-03 Νοεμβρίου 2013 30-31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

9. ΕΣΠΕΡΟΣ 9.ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. Α ΦΑΣΗ (02-03 Νοεμβρίου 2013 30-31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 ΜΙΝΙ (γεν. 2001) Το τουρνουά Τα 18 (δεκαοκτώ) σωματεία που δήλωσαν συμμετοχή χωρίζονται σε δυο ομίλους, των εννέα (09) ομάδων, κυρίως με βάση γεωγραφικά κριτήρια ανάλογα με την έδρα τους. ΟΜΙΛΟΣ Α ΟΜΙΛΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ

ΕΘΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ 12 Η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (Ε.Α.ΟΜ ΑμεΑ) προκηρύσσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Αθλητών με Αναπηρίες στις 1 2 Ιουνίου 12 στο Κεντρικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ Α, Β & Γ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ Α, Β & Γ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 -1- Ε.Π.Σ. ΕΥΒΟΙΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ Α, Β & Γ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 Η Ε.Π.Σ. ΕΥΒΟΙΑΣ αφού έλαβε υπόψη: 1.- Την Αθλητική Νομοθεσία όπως ισχύει σήμερα, 2.- Το Καταστατικό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 2016

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 2016 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: ΠΕΙΡΑΙΑΣ: ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 2016 Σύμφωνα με τις διατάξεις των ισχυόντων Αθλητικών Νόμων (2725/1999,3057/2002, 3264/2004 και 4049/12),των Καταστατικών

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2015

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2015 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2015 1. ΟΡΙΣΜΟΣ Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Cyprus Beach Volley 2015, είναι η επίσημη διοργάνωση Beach Volley για το 2015 που

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Αγώνων Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων Α και Β Εθνικής κατηγορίας (Super League-Football League) περιόδου 2014-2015

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Αγώνων Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων Α και Β Εθνικής κατηγορίας (Super League-Football League) περιόδου 2014-2015 1 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Αγώνων Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων Α και Β Εθνικής κατηγορίας (Super League-Football League) περιόδου 2014-2015 Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ έχοντας υπ όψη: 1. Το Καταστατικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ «Ε.Ο.ΠΕ» εναρμονισμένο στους ν. 2725/99 & 3057/02

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ «Ε.Ο.ΠΕ» εναρμονισμένο στους ν. 2725/99 & 3057/02 ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ «Ε.Ο.ΠΕ» εναρμονισμένο στους ν. 2725/99 & 3057/02 ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α Άρθρο 1ο Διατάξεις Πειθαρχικού Δικαίου Όλα τα αθλητικά πειθαρχικά παραπτώματα, αλλά και

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΜΠΙΛΙΑΡ ΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΜΠΙΛΙΑΡ ΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΜΠΙΛΙΑΡ ΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ 16 Ιουλίου 2012 Οµοσπονδία Μπιλιάρδου Κύπρου CYPBF Σελίδα - 2 - από 14 Contents Κανονισμοί... - 3 - Γενικές οδηγίες για της αγωνιστικές

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Σ.Ε.Σ.Α.Ε.

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Σ.Ε.Σ.Α.Ε. ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Σ.Ε.Σ.Α.Ε. ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΜΕΧΡΙ 12 ΠΑΙΚΤΕΣ (7 ΒΑΣΙΚΟΙ ΚΑΙ 5 ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ) ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Κανόνες Παιχνιδιού 2010/2011

Κανόνες Παιχνιδιού 2010/2011 Κανόνες Παιχνιδιού 2010/2011 Σηµείωση: Στην παρούσα έκδοση έχουν προστεθεί διατάξεις από τους ισχύοντες Κ.Α.Π. / Ε.Π.Ο. 2 FEDERATION INTERNATIONALE DE FOOTBALL ASSOCIATION (FIFA) ΙΕΘΝΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΠΟ

Διαβάστε περισσότερα

28/04 ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΕΩΣ. ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ: Παιδικό (1998-1999) Παμπαιδικό (2000-2001) Τζούνιορ (2002-2003) Προτζούνιορ (2003-2004)

28/04 ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΕΩΣ. ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ: Παιδικό (1998-1999) Παμπαιδικό (2000-2001) Τζούνιορ (2002-2003) Προτζούνιορ (2003-2004) ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ: Παιδικό (1998-1999) Παμπαιδικό (2000-2001) Τζούνιορ (2002-2003) Προτζούνιορ (2003-2004) Τηλ. 210 9946964 / 2130056624 Φαξ. 2130056625 e-mail : teamsporteam@gmail.com www.sportteam.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑ ΩΝ ΠΑΙ ΩΝ & ΝΕΩΝ 2014-2015

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑ ΩΝ ΠΑΙ ΩΝ & ΝΕΩΝ 2014-2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑ ΩΝ ΠΑΙ ΩΝ & ΝΕΩΝ 2014-2015 Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ έχοντας υπόψη: 1. Το Καταστατικό της 2. Τις ιατάξεις των Κανονισµών της 3. Την

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΕΡΙΟ ΟΥ 2014-2015 ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΛΑ ΟΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΕΡΙΟ ΟΥ 2014-2015 ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΛΑ ΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΕΡΙΟ ΟΥ 2014-2015 ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΛΑ ΟΣ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΛΑ ΟΣ αφού έλαβε υπ όψη της: α) το Καταστατικό της β) τις

Διαβάστε περισσότερα

Κανονισμός. Αγωνιστική περίοδος

Κανονισμός. Αγωνιστική περίοδος Κανονισμός Αγωνιστική περίοδος 2014-2015 1. ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ Οι παρακάτω βασικές αρχές του RespectCUP είναι απαράβατοι κανόνες οδηγίες που διέπουν το τουρνουά και ισχύουν σε όλη την διάρκεια της αγωνιστικής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2014-2015 Περιεχόμενα Άρθρο 1. Εφαρμοζόμενες Διατάξεις Άρθρο 2. Προκήρυξη Πρωταθλήματος Άρθρο 3. Δικαίωμα Συμμετοχής Άρθρο 4. Δήλωση Συμμετοχής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ Αγωνιστικής Περιόδου 2007-2008

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ Αγωνιστικής Περιόδου 2007-2008 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Σελίδα 1 Αριθ.πρωτ. 7487 Αθήνα, 12 Ιουλίου 2007 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ Αγωνιστικής Περιόδου 2007-2008 Σύμφωνα με τις διατάξεις του

Διαβάστε περισσότερα

Εσωτερικό ς κανόνισμό ς 2015-2016

Εσωτερικό ς κανόνισμό ς 2015-2016 Εσωτερικό ς κανόνισμό ς 2015-2016 1/7/2015 Κανονισμός μελών Α.Σ.Μ. Γλυφάδας Αγωνιστική περίοδος 2015-2016 1 Μέλη και αθλητές 1.1 Μέλη του συλλόγου μπορούν να είναι και αθλητές του με δικαίωμα συμμετοχής,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ ΤΕMPO FOOTBALL CUP ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΟ 2014-2015. τουρνουά υποδομών ποδοσφαίρου

ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ ΤΕMPO FOOTBALL CUP ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΟ 2014-2015. τουρνουά υποδομών ποδοσφαίρου ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ ΤΕMPO FOOTBALL CUP ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΟ 2014-2015 τουρνουά υποδομών ποδοσφαίρου * Η πρώτη κλωτσιά στην κοιλιά μιας μάνας, ο ενθουσιασμός των γονιών, η γραφική, κλισέ, χαρούμενη ατάκα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ. Κανονισμός Ιδιότητας και Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ. Κανονισμός Ιδιότητας και Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Κανονισμός Ιδιότητας και Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών ΙΟΥΝΙΟΣ 2015 Περιεχόμενα ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ... 4 I. ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ... 5 ΟΡΙΣΜΟΙ...

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 6Χ6 : PALLINI CLUB, ΑΜΑΖΩΝΟΣ 4, ΠΑΛΛΗΝΗ :45 ΕΥΡΩ / ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 6Χ6 : PALLINI CLUB, ΑΜΑΖΩΝΟΣ 4, ΠΑΛΛΗΝΗ :45 ΕΥΡΩ / ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 6Χ6 1.ΟΝΟΜΑΣΙΑ :1 ο EXPRESS ΤΟΥΡΝΟΥΑ 2.ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ :1 ΜΗΝΑΣ ΕΝΑΡΞΗ, 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011 ΛΗΞΗ, 14 ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 3.ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ : PALLINI CLUB, ΑΜΑΖΩΝΟΣ 4, ΠΑΛΛΗΝΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ CYPRUS BASKETBALL FEDERATION

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ CYPRUS BASKETBALL FEDERATION ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ CYPRUS BASKETBALL FEDERATION Ολυμπιακό Μέγαρο Κύπρου, Αμφιπόλεως 21, Στρόβολος, Τ.Θ. 24999, 1306 Λευκωσία. Τηλ. +357 22449830, Φαξ. +357 22449835/6 Olympic House, 21

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ «Ε.Ο.ΠΕ»

ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ «Ε.Ο.ΠΕ» ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ «Ε.Ο.ΠΕ» Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, έχοντας υπ όψιν της τη διάταξη του άρθρου 27 ν.2725/99, τις διατάξεις

Διαβάστε περισσότερα

Ταταύλα ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ

Ταταύλα ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ «ΤΑΤΑΥΛΑ Ping-Pong OPEN 2015» Ο AO ΤΑΤΑΥΛΑ, σε συνεργασία με τον Π.Ο.Φ.Επ.Α και υπό την αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α, προκηρύσσει το 4 ο ανοικτό πρωτάθλημα «ΤΑΤΑΥΛΑ Ping-Pong OPEN 2015», για

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α1 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α 1. Σε περίπτωση κατά την οποία δεν χορηγηθεί από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού το προβλεπόμενο στην διάταξη

Διαβάστε περισσότερα

Serve It Smash It Win It Love It

Serve It Smash It Win It Love It ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 2 ο TENNIS4U Junir Tennis Open 2015 Το TENNIS4U.gr προκηρύσσει το 2 ο Tennis 4u Junir Tennis Open Απρίλιος 2015. Έναρξη Αγώνων Η έναρξη των αγώνων θα γίνει από Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Διαβάστε περισσότερα

OPOI ΣYMMETOXHΣ ΔIAΓΩNIΣMOY «Στείλε SMS και κέρδισε κάρτα διαρκείας της ΠΑΕ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ»

OPOI ΣYMMETOXHΣ ΔIAΓΩNIΣMOY «Στείλε SMS και κέρδισε κάρτα διαρκείας της ΠΑΕ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ» OPOI ΣYMMETOXHΣ ΔIAΓΩNIΣMOY «Στείλε SMS και κέρδισε κάρτα διαρκείας της ΠΑΕ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ» Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος, που εδρεύει στην οδό Κόνιαρη 45, διοργανώνει από 12/08/2013 έως και 20/09/2013

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ BEACH VOLLEYBALL

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ BEACH VOLLEYBALL ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ BEACH VOLLEYBALL ΠΑΝΕΛΛΗΝΙA ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ BEACH VOLLEY 2014 Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης OAKA Ανοιχτό Κολυμβητήριο Σπύρου Λούη, 151 23 Μαρούσι 210.68.01.992

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ OΠΑΠ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΤΡΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ OΠΑΠ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΤΡΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 10 Μαρτίου 2015 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ OΠΑΠ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΤΡΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014 2015 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Συμμετοχή 2. Προσέλευση στους αγώνες 3. Μηδενισμός ομάδων 4. Σύστημα και όροι

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ, ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΣΜΕΥΣΕΩΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ, ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΣΜΕΥΣΕΩΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ, ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΣΜΕΥΣΕΩΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α Ιδιότητα ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή - Αριθµός ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών ανά σωµατείο ΑΡΘΡΟ 1 Ιδιότητα ερασιτέχνη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΠΟ 27/04 ΕΩΣ 30/04 ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Η εταιρεία Sport Team διοργανώνει το Πασχαλινό Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Easter Cup Sofiko Ranch στο Σοφικό Κορινθίας στις 25-28/04/. Μία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΚΡΗΤΗΣ OPTIMIST & LASER 4,7 ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΣΑΠΑΛΑ 21 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΚΡΗΤΗΣ OPTIMIST & LASER 4,7 ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΣΑΠΑΛΑ 21 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΚΡΗΤΗΣ OPTIMIST & LASER 4,7 ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΣΑΠΑΛΑ 21 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΙΟΥ ΧΙΟΣ ΕΛΛΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ «ΑΣ ΑΛΦΑ OPEN 2015»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ «ΑΣ ΑΛΦΑ OPEN 2015» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ «ΑΣ ΑΛΦΑ OPEN 2015» Ο ΑΣ ΑΛΦΑ, σε συνεργασία με τον Π.Ο.Φ.Επ.Α. και υπό την αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α., προκηρύσσει το 1 ο ανοικτό πρωτάθλημα «ΑΣ ΑΛΦΑ», για ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ το

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP 2015 ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP 2015 ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP 2015 ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 Αγαπητοί συνάδελφοι, προπονητές, Για έβδομη συνεχή χρονιά, το Fight Club Galatsi και η Theofanous Elite Team είναι συνεπής στο ραντεβού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ «ΚΩΣΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ» «Ε ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ 2014»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ «ΚΩΣΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ» «Ε ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ 2014» Α.Σ. ΡΗΓΑΣ Ε ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ 31.5. Σελίδα 1/9 Α.Σ. ΡΗΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, 54638 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ (ΙΒΑΝ): GR2201102110000021148010248 Α.Φ.Μ. : 099412486 / ΣΤ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΘΕΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α 2010

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΘΕΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α 2010 Ρόδος 24 / 3 / 2010 Αριθ. Πρωτ.. Προς: Σωματεία Δωδ/σου Κοιν: ΣΕΓΑΣ - Γρ.Ανάπτυξης Σύνδεσμο Κριτών ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΘΕΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α 2010 Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδ/σου,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ (Έκδοση Μάιος 2007)

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ (Έκδοση Μάιος 2007) Κ Ω Δ Ι Κ Α Σ Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η Σ Τ Ο Υ Ξ Ι Φ Ο Μ Α Χ Ο Υ ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ Δ.1 Για όλους τους ολυμπιακούς και προ-ολυμπιακούς αγώνες, ισχύουν μόνον οι κανόνες του Ολυμπιακού Καταστατικού Χάρτη, ιδιαίτερα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Εγκεκριμένο Προσωπικό... 2. Ημερήσια αποζημίωση για Αγώνες Εσωτερικού... 2. Οδοιπορικά για αγώνες εσωτερικού και συνεδριάσεις...

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Εγκεκριμένο Προσωπικό... 2. Ημερήσια αποζημίωση για Αγώνες Εσωτερικού... 2. Οδοιπορικά για αγώνες εσωτερικού και συνεδριάσεις... ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Εγκεκριμένο Προσωπικό........ 2 Ημερήσια αποζημίωση για Αγώνες Εσωτερικού.... 2 Οδοιπορικά για αγώνες εσωτερικού και συνεδριάσεις.... 2 Επιχορηγήσεις για διοργάνωση αγώνων εσωτερικού.... 2

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΕΣΚΑΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟ ΟΥ 2014-15

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΕΣΚΑΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟ ΟΥ 2014-15 - 1 - Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε. ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ & ΕΥΒΟΙΑΣ ΠΙΝ ΑΡΟΥ & ΘΙΣΒΗΣ 2 ΘΗΒΑ 322 00 ΤΗΛ:22620-25959 ΦΑΞ:22620-25936 Αρ.Πρωτ:375 Ηµερ.23/7/2014 ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΕΣΚΑΣΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ (ΚΕ.Δ.Ε.Α.) ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ (ΚΕ.Δ.Ε.Α.) ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ (ΚΕ.Δ.Ε.Α.) ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 4 η ΕΚΔΟΣΗ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2013 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Άρθρο 1. Εγκαταστάσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΠΑΘΛΟΥ DRIFT & φιλικός αγώνας GP

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΠΑΘΛΟΥ DRIFT & φιλικός αγώνας GP ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 2 ος αγώνας ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΠΑΘΛΟΥ DRIFT & φιλικός αγώνας GP ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤ ΣΕΡΡΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΑΜΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη Εγγραφών Δευτέρα 15.08.13 ώρα 18:00 Λήξη

Διαβάστε περισσότερα

JUNIOR S B (γεν. 2004-06)

JUNIOR S B (γεν. 2004-06) JUNIOR S B (γεν. 2004-06) ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ. Για την εύρυθμη και ομαλή διεξαγωγή του τουρνουά συγκροτείται Επιτροπή Πρωταθλήματος που αποτελείται από δύο μέλη του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ., δύο μέλη

Διαβάστε περισσότερα

Το προπονητικό camp θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Ρόδου και οι αγώνες στην θαλάσσια περιοχή Ενυδρείου της Ρόδου.

Το προπονητικό camp θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Ρόδου και οι αγώνες στην θαλάσσια περιοχή Ενυδρείου της Ρόδου. Ημερονηνία: 09/12/2009 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΥ CAMP ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟ «ΕΜ. ΡΟΥΣΑΚΗΣ» ΜΕ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ OPTI MIST, LASER RDL ΚΑΙ LASER 4.7 ΣΤΗ ΡΟΔΟ

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Π.Σ. ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ

Ε.Π.Σ. ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ 10 μέχρι 30.11 & 3 μέχρι 33 ΕΝΤΥΠΟ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΜΕΤΑΒΟΛΩΝ ΠΡΟΣΟΧΗ: Στο νέο έντυπο της αίτησης μεταβολών εμπεριέχεται πλέον, η δήλωση συναίνεσης

Διαβάστε περισσότερα

Κ Α Ν Ο Ν Ι Σ Μ Ο Σ Ι Α Ι Τ Η Σ Ι Α Σ ΙΟΥΝΙΟΣ

Κ Α Ν Ο Ν Ι Σ Μ Ο Σ Ι Α Ι Τ Η Σ Ι Α Σ ΙΟΥΝΙΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2007 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΟΙΜΙΟ...5 ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ ΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΟΡΓΑΝΑ ΑΡΜΟ ΙΟΤΗΤΕΣ...5 ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α ΓΕΝΙΚΕΣ ΙΑΤΑΞΕΙΣ...5 ΑΡΘΡΟ 1 ΓΕΝΙΚΗ ΑΡΜΟ ΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ Ε.Π.Ο.... 5 ΚΕΦΑΛΑΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟΛΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ SUPER LEAGUE. Άρθρο 1 Γενικά

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟΛΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ SUPER LEAGUE. Άρθρο 1 Γενικά ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟΛΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ SUPER LEAGUE Άρθρο 1 Γενικά 1. Ο Κανονισμός Στολών ορίζει τα κριτήρια έγκρισης της ποδοσφαιρικής στολής καθώς και τις προϋποθέσεις για τη διαφήμιση των χορηγών του συλλόγου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Η Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε) προκηρύσσει το

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Η Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε) προκηρύσσει το Προς ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΤΑΒΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε) προκηρύσσει το 2 ο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ Kim e Liu «Ευ αγωνίζεσθαι» ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΤΟΠΟΣ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ: Οι αγώνες θα διεξαχθούν

Διαβάστε περισσότερα

«1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN)

«1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN) «1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN) 21 27/ 06 / 15 Το Καβούρι Tennis Club, προκηρύσσει το «Δ τουρνουά Διπλών Ανδρών / Γυναικών, 1 Ο KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES». Το οποίο εντάσσεται

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ της ΟΤΟΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ «ΟΤΟΕ TENNIS OPEN 2014» ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ TENNIS CLUB 2 31 ΜΑΪΟΥ 2014

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ της ΟΤΟΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ «ΟΤΟΕ TENNIS OPEN 2014» ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ TENNIS CLUB 2 31 ΜΑΪΟΥ 2014 ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ της ΟΤΟΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ «ΟΤΟΕ TENNIS OPEN 2014» ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ TENNIS CLUB 2 31 ΜΑΪΟΥ 2014 Απρίλιος 2014 Χώρος και οργάνωση Έδρα ΔΗΜ. ΑΘΛ. ΕΓΚ. ΑΥΛΑΚΙΟΥ (ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ), Τ.Κ. 19003 Τηλέφωνα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ Π Ε Ρ Ι Ο Δ Ο Ι Κ Α Τ Α Θ Ε Σ Η Σ : 1.9.2014 μέχρι 31.12.2014 & 1.2.2015 μέχρι 15.5.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ Π Ε Ρ Ι Ο Δ Ο Ι Κ Α Τ Α Θ Ε Σ Η Σ : 1.9.2014 μέχρι 31.12.2014 & 1.2.2015 μέχρι 15.5. ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ Μάρκου Σιακαβάρα 8α / Κοζάνη / 50100 / epskozanis.gr / info@epskozanis.gr / Tηλ: 24610 34671-23503 / Φ: 2461039133 ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Προκήρυξη Πανελληνίων Αγώνων Ρυθμικής Γυμναστικής Γενικών Λυκείων και ΕΠΑ.Λ. Ελλάδας, σχ. Έτους 2014-2015»

ΘΕΜΑ: «Προκήρυξη Πανελληνίων Αγώνων Ρυθμικής Γυμναστικής Γενικών Λυκείων και ΕΠΑ.Λ. Ελλάδας, σχ. Έτους 2014-2015» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ----- ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ & ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΩΝ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΡΟΔΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2015

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΩΝ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΡΟΔΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2015 ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΩΝ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΡΟΔΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2015 Ρόδος, Μάρτιος 2015 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ Ο Αθλητικός Σύλλογος Ιστιοπλόων Ανοικτής Θάλασσας Ρόδου (ΑΣΙΑΘΡ) προκηρύσσει την

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ VOLLEYLEAGUE ΟΠΑΠ 2011 2012 1 Περιεχόμενα: 1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 2. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ - ΚΛΗΡΩΣΗ 3. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ 4. ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΠΑΘΛΑ 5. ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ 6. ΜΠΑΛΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Κύπελλο Βορείου Αιγαίου 2015 Προκήρυξη

Κύπελλο Βορείου Αιγαίου 2015 Προκήρυξη Κύπελλο Βορείου Αιγαίου 2015 8 έως 13 Αυγούστου 2015 Porto Carras Resort Χαλκιδική 1 Διοργανωτής 1.1 Ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης διοργανώνει το Κύπελλο Βορείου Αιγαίου 2015 υπό την αιγίδα της Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

Σμύρνης 14, Ζωγράφου 15772 Τηλ.: 2107794375 E-mail: foinikas.liatsis@gmail.com. Προκήρυξη

Σμύρνης 14, Ζωγράφου 15772 Τηλ.: 2107794375 E-mail: foinikas.liatsis@gmail.com. Προκήρυξη Προκήρυξη Παράλληλα με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατάβασης (DHI), το σωματείο Π.Α.Ο. ΦΟΙΝΙΚΑΣ και η Ένωση Ποδηλατιστών Γρεβενών διοργανώνουν αγώνα κατάβασης open. Γενικό Πρόγραμμα Αγώνα: Σάββατο 11/10/2014

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ. Τμήμα: Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΙΝΙ (γεν. 2002) ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΟΜΙΛΩΝ.

ΠΡΟΜΙΝΙ (γεν. 2002) ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΟΜΙΛΩΝ. ΠΡΟΜΙΝΙ (γεν. 2002) ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ. Για την εύρυθμη και ομαλή διεξαγωγή του τουρνουά συγκροτείται η Επιτροπή Πρωταθλήματος. Αυτή αποτελείται από δύο μέλη του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ., δύο μέλη

Διαβάστε περισσότερα

Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. 14 & 15 Δεκεμβρίου (Κλειστό Στάδιο Βαρέων Αθλημάτων Πάλης, Άνω Λιόσια)

Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. 14 & 15 Δεκεμβρίου (Κλειστό Στάδιο Βαρέων Αθλημάτων Πάλης, Άνω Λιόσια) Δηλώσεις συμμετοχής έως 06/12/2013 Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 14 & 15 Δεκεμβρίου (Κλειστό Στάδιο Βαρέων Αθλημάτων Πάλης, Άνω Λιόσια) Low Kick: Ανδρών Γυναικών & Νέων Ανδρών, Νέων Γυναικών & Εφήβων Νεανίδων Κ1: Ανδρών

Διαβάστε περισσότερα

Ετήσια Συνέλευση Εργασιών του Διεθνούς Ποδοσφαιρικού Συμβουλίου (IFAB), 2 Οκτωβρίου 2012 αποφάσεις και οδηγίες

Ετήσια Συνέλευση Εργασιών του Διεθνούς Ποδοσφαιρικού Συμβουλίου (IFAB), 2 Οκτωβρίου 2012 αποφάσεις και οδηγίες ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ FIFA Εγκύκλιος αρ. 1322 Ζυρίχη, 25 Οκτωβρίου 2012 SG/bru Ετήσια Συνέλευση Εργασιών του Διεθνούς Ποδοσφαιρικού Συμβουλίου (IFAB), 2 Οκτωβρίου 2012 αποφάσεις και οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ: 1.10.2015 μέχρι 30.11.2015 & 1.3.2016 μέχρι 31.3.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ: 1.10.2015 μέχρι 30.11.2015 & 1.3.2016 μέχρι 31.3. ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Ν. ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΤΟΣ ΙΔΡ.1952 (ΑΤΥΠΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ 1946) ΑΠΟΦ.ΠΡΩΤΟΔ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ 263/1952 & 177/2004 ΤΑΧ.Δ/ΝΣΗ ΛΕΩΦ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΚΕΦΕ «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ»

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΚΕΦΕ «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ» ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ» ΤΕΡΜΑ ΠΑΤΡ. ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ & ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ,153 10 ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΤΗΛ.: 210 650 3000, FAX: 210 6510649 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΛΛΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΛΛΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΛΛΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Τ.Θ. 128, 58200 ΕΔΕΣΣΑ Τηλ. - Fax 0381-25088 e-mail: parapede@otenet.gr Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία

Διαβάστε περισσότερα

Πανευρωπαϊκό τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου.

Πανευρωπαϊκό τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου. Στο ξενοδοχείο PHAEDRA BEACH, το οποίο αποτελεί ένα από τα ωραιότερα ξενοδοχεία της Κρήτης, στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του ARENA SPORTS CENTER και στο δημοτικό γήπεδο ΜΑΛΙΩΝ με φυσικό χλοοτάπητα, θα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΩΝ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΡΟΔΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2014

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΩΝ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΡΟΔΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2014 ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΩΝ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΡΟΔΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2014 Ρόδος, Απρίλιος 2014 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ Ο Αθλητικός Σύλλογος Ιστιοπλόων Ανοικτής Θάλασσας Ρόδου (ΑΣΙΑΘΡ) προκηρύσσει

Διαβάστε περισσότερα

3 ο TΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΛΕΥ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΕΤΟΥΣ 2013 ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΠΗΛΙΟΥ

3 ο TΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΛΕΥ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΕΤΟΥΣ 2013 ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΠΗΛΙΟΥ 3 ο TΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΛΕΥ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΕΤΟΥΣ 2013 ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΠΗΛΙΟΥ 1. Εισαγωγή ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 3 ο Τουρνουά Βόλεϊ Κορασίδων Πορταριά Πηλίου Χρονική περίοδος από 26 /12/ 2013 έως 29/12/ 2013. Προχωρώντας μεθοδικά, στοχευμένα,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ... Αθήνα 22/4/2015 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β ΑΝΔΡΩΝ «2015»

ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ... Αθήνα 22/4/2015 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β ΑΝΔΡΩΝ «2015» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ... Αθήνα 22/4/2015 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β ΑΝΔΡΩΝ «2015» Σε εκτέλεση των προκηρυχθέντων από την Γενική Προκήρυξη Πρωταθλημάτων Υδατοσφαίρισης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙ ΙΚΟΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Α1 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 2014-2015 ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α' ΓΕΝΙΚΕΣ ΙΑΤΑΞΕΙΣ Άρθρο 1ο ΠΑΡΑΠΤΩΜΑΤΑ - ΑΡΜΟ ΙΟΤΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΠΟΙΝΩΝ ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΤΙΣΗΣ ΠΟΙΝΩΝ 1. Τα αθλητικά

Διαβάστε περισσότερα