REPORT GREEN TOURISM CAMPAIGN Για πρώτη φορά ο Πράσινος Τουρισμός της Ελλάδας παρουσιάζεται δυναμικά στις μεγαλύτερες αγορές της Ευρώπης:

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "REPORT GREEN TOURISM CAMPAIGN Για πρώτη φορά ο Πράσινος Τουρισμός της Ελλάδας παρουσιάζεται δυναμικά στις μεγαλύτερες αγορές της Ευρώπης:"

Transcript

1 REPORT GREEN TOURISM CAMPAIGN Για πρώτη φορά ο Πράσινος Τουρισμός της Ελλάδας παρουσιάζεται δυναμικά στις μεγαλύτερες αγορές της Ευρώπης: World Travel Market, London, Green Tourism Conference, Stockholm, Gallerian Mall, Stockholm, Reiselivsmessen, Oslo, MATKA, Helsinki, Ferie For Alle, Henring, ITB, Berlin, Μεγάλοι Χορηγοί Καμπάνιας: ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: L.B. North Events Ltd.4 Prometheus Street, Executive Center, 3rd Floor, 1065 Nicosia, Cyprus e.com, e.com, Greece Enquiries: Tel , Exclusive Representative for Dodecanese Region: Praxis Plus, Tel , Fax: ,

2 Η περιοδεία για την προώθηση του Πράσινου Τουρισμού της Ελλάδας βρήκε ένθερμους υποστηρικτές στις αγορές της Ευρώπης. H πρωτοβουλία της North Events για την συσπείρωση όλων των Green Key ξενοδοχειακών μονάδων και μαρίνων με Γαλάζιες Σημαίες στην πρώτη καμπάνια για την ενίσχυση του ειδικού αυτού κλάδου του τουρισμού γνώρισε σημαντική ανταπόκριση και επιτυχία. Η τουριστική αγορά και οι αντιδράσεις κοινού και παραγόντων στελεχών. H North Events ολοκλήρωσε με επιτυχία όλες τις φετινές παρουσιάσεις με περίπτερο stand για τον Πράσινο Τουρισμό της Ελλάδας, στις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις τουρισμού της Ευρώπης αλλά και σε διοργανώσεις με δική της πρωτοβουλία, όπως το 1 ο Συνέδριο για τον Πράσινο Τουρισμό στην Στοκχόλμη και η προώθηση στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της πόλης το Gallerian. Στόχος ήταν η Ελλάδα να παρουσιάσει ένα μεγάλο σε σημασία κομμάτι του σύγχρονου ελληνικού τουριστικού προϊόντος με κύριο παρανομαστή την βιώσιμη πράσινη ευαισθητοποίηση του κλάδου σε θέματα διατήρησης και σεβασμού περιβάλλοντος. Οι ξένοι επισκέπτες ανταποκρίθηκαν πολύ θερμά, και στην συντριπτική πλειοψηφία τους εξέφρασαν την έκπληξή τους ότι η χώρα μας έχει να παρουσιάσει σημαντικά βήματα στον «πράσινο» τουρισμό. Τα θετικά σχόλια και συγχαρητήρια που αποκομίσαμε εφέτος με την ολοκλήρωση της περιοδείας μας αποτελούν το έναυσμα για να συνεχίσουμε τις παρουσιάσεις μας σε μεγάλες διοργανώσεις και σε επισκέπτες από αγορές που έχουν πράσινη συνείδηση και είναι ευαισθητοποιημένοι σε θέματα βιώσιμης ανάπτυξης. Τα αντίτυπα του περιοδικού Green Tourism in Greece διανεμήθηκαν σε πάρα πολλούς ενδιαφερόμενους επισκέπτες όπως και χάρτες με τις Γαλάζιες Σημαίες της Ελλάδας σε Μαρίνες και ακτές της χώρας. Όλοι οι επισκέπτες εξέφρασαν το έντονο ενδιαφέρον τους να επισκεφθούν τα προτεινόμενα Green Key ξενοδοχεία (και Μαρίνες με Γαλάζιες Σημαίες) σκεπτόμενοι ότι θέματα πράσινης πολιτικής είναι πολύ σημαντικό να εφαρμόζονται ειδικά σε αγορές που έχουν μεγάλη τουριστική παράδοση και δέχονται όγκο εκατομμυρίων τουριστών κάθε έτος. Γενική Αποτίμηση. Στην αποτίμησή μας σημειώνουμε ότι αν και είναι η πρώτη φορά που συντονίζεται μία ολοκληρωμένη καμπάνια για την προώθηση του πράσινου τουρισμού η ανταπόκριση του κοινού όσο και των επαγγελματιών του κλάδου ήταν εξαιρετικά θετική. Η προσπάθεια όμως για την συνεχή ενημέρωση του υποψήφιου επισκέπτη δεν πρέπει να σταματά με τις παρουσιάσεις σε διεθνείς εκθέσεις ή διοργανώσεις. Η σταθερή παρουσίαση του πράσινου τουριστικού κλάδου της Ελλάδας μπορεί να αποτελέσει ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο για την προσέλκυση ποιοτικότερου τουρισμού στην χώρα μας ενώ παράλληλα να συντελέσει στην ενίσχυση του σύγχρονου τουριστικού μας προφίλ με τουριστικές υπηρεσίες που σέβονται τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Η πράσινη, βιώσιμη ανάπτυξη για την βιομηχανία του τουρισμού είναι το μέλλον.

3 Ημ/νία: Πρώτη Παρουσίαση των Green Key ξενοδοχείων και των Γαλάζιων Σημαίων της Ελλάδας στην WTM London, Μεγάλη επιτυχία και ανταπόκριση μία πρωτιά για την Ελλάδα που στηρίζει και προωθεί τον πράσινο τουρισμό Η καμπάνια για τα Green Key ξενοδοχεία της Ελλάδας, όπως και για τις Γαλάζιες Σημαίες στις Μαρίνες, ξεκίνησε από την World Travel Market του Λονδίνου στην οποία η ανταπόκριση όσο και η έκπληξη των επισκεπτών, ήταν έκδηλη. Μεγάλα στελέχη της Βρετανικής τουριστικής βιομηχανίας και tour operator σχολίασαν θετικά την πρωτοβουλία και σημείωσαν ότι ο πράσινος τουρισμός είναι αναμφισβήτητα μία από τις σημαντικότερες τάσεις της αγοράς, όπως μετουσιώνεται στις οικολογικές ευαισθησίες του σύγχρονου επισκέπτη. Σημαντικό σημείο αναφοράς είναι ότι καμία άλλη χώρα στο παρελθόν δεν έχει επιχειρήσει να παρουσιάσει συνολικά το «πράσινο» τουριστικό προφίλ της όπως η Ελλάδα, και το γεγονός αυτό απέσπασε τα θετικότερα σχόλια και συγχαρητήρια. Η παρουσίαση έγινε με stand μέσα από το περίπτερο του ΕΟΤ, όπου και διανεμήθηκαν τα περιοδικά Green Tourism in Greece με όλα τα Green Key ξενοδοχεία της Ελλάδας και τις Γαλάζιες Σημαίες των μαρίνων, πλούσια ρεπορτάζ από την BIO KOUZINA, συνεντεύξεις και άρθρα από στελέχη της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας κ.α., ενώ επίσης για πρώτη φορά διανεμήθηκαν χάρτες με όλες τις Γαλάζιες Σημαίες στην Ελλάδα σε όλους τους επισκέπτες της έκθεσης. Μεγάλοι χορηγοί της καμπάνιας είναι οι TUI Fritidsresor, o Apollo Kuoni, η SAS Scandinavian Airlines, και ο ΕΟΤ.

4 Ημ/νία: Το 1ο Συνέδριο για τον Πράσινο Τουρισμό της Ελλάδας στην Στοκχόλμη, Για πρώτη φορά οι μεγαλύτεροι tour operators και παράγοντες της τουριστικής βιομηχανίας της Σουηδίας συζητούν ανοικτά τις προοπτικές. Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 1ο Συνέδριο για τον Πράσινο Τουρισμό της Ελλάδας στην Στοκχόλμη, στις Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε στο πρώτο συνεδριακό κέντρο της Σουηδίας που βραβεύτηκε με το eco label Green Key, το 7A Odenplan. Ο επίσημος χαιρετισμός του συνεδρίου έγινε από τον Πρόεδρο του ΕΟΤ, Κωνσταντίνο Ζήκο, και ακολούθησαν με σχετικές ομιλίες και παρουσιάσεις οι: Σταύρος Σταυράκος, Εμπορικός Ακόλουθος της Ελληνικής Πρεσβείας στην Στοκχόλμη, Sophie Bachet, Γενική Διευθύντρια του Διεθνούς Προγράμματος «Γαλάζιες Σημαίες» από τον οργανισμό Foundation for Environmental Education, Martin Karlsson Διευθύνων Σύμβουλος Håll Sverige Rent για το πρόγραμμα Green Key Σουηδίας, Λεωνίδας Κόλλας, Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας της Φύσης για τις Γαλάζιες Σημαίες, και Διονυσία Παπαδοπούλου Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας της Φύσης και συντονίστρια του προγράμματος Green Key για την Ελλάδα. Επάνω: Στιγμιότυπα από το 1 ο Συνέδριο για τον Πράσινο Τουρισμό της Ελλάδας στην Στοκχόλμη, με ομιλητές σημαντικούς εκπροσώπους του τουριστικού κλάδου της Σκανδιναβίας. Αριστερά: Ελληνικά εδέσματα για όλους τους σύνεδρους και καλεσμένους της εκδήλωσης. Μεγάλος Χορηγός η εταιρία FONTANA.

5 Ημ/νία: ( συνέχεια) Το δεύτερο μέρος του συνεδρίου ξεκίνησε με προβολή video από το SANI RESORT ως εξαιρετικό παράδειγμα και case study ελληνικής ξενοδοχειακής επιχείρησης που αναπτύσσει και εφαρμόζει καινοτόμες πράσινες πολιτικές, για να συνεχίσει με παρουσιάσεις και ομιλίες από τους σημαντικότερους tour operators που φέρνουν τουρισμό στην Ελλάδα. Ο Fredrik Lindblom, Διευθυντής Βιώσιμης Ανάπτυξης για την TUI Nordic, η Kajsa Moström Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Apollo Kuoni καθώς και ο Lars Andersén Resare, Γενικός Διευθυντής Περιβάλλοντος CSR & Crisis από την SAS Scandinavian Airlines παρουσίασαν τις πράσινες πρακτικές των εταιριών τους και τα επόμενα βήματα για την ενίσχυση της βιώσιμης ανάπτυξης του κλάδου τους. Απασχόλησε σημαντικά το θέμα του αποτυπώματος του άνθρακα για κάθε τουρίστα που επισκέπτεται έναν τουριστικό προορισμό και στο πλαίσιο αυτό προτάθηκε από όλους μία στενότερη συνεργασία με τους ελληνικούς φορείς (ιδιώτες και τοπικής αυτοδιοίκησης). Και οι τρεις ομιλητές παρατήρησαν ότι προβλήματα στην χώρα μας, όπως για παράδειγμα η αποκομιδή σκουπιδιών και άλλα παρόμοια ευαίσθητα ζητήματα, χρήζουν συνεργασίας και από τις δύο πλευρές με στόχο την βελτιστοποίηση τουριστικών υπηρεσιών προς τον ευαισθητοποιημένο «πράσινο» επισκέπτη. Ομιλητές στο συνέδριο, επισκόπηση παρουσιάσεων από τον Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ, την TUI Nordic, την Apollo Kuoni, την SAS, την Keep Sweden Tidy, την FEE και λοιπών εκπροσώπων της τουριστικής βιομηχανίας.

6 Ημ/νία: ( συνέχεια) Ο συντονισμός του συνεδρίου πραγματοποιήθηκε από τον Andreas Nasman, μία εξέχουσα προσωπικότητα του τουρισμού στην Σουηδία, και φιλέλληνας, ο οποίος με την πλούσια δράση του έχει κερδίσει την εκτίμηση και εμπιστοσύνη του επιχειρηματικού κόσμου στην Σουηδία, ως Γενικός Διευθυντής του Γραφείου Τουρισμού της Δανίας στην Σουηδία, πρώην Γενικός Διευθυντής του Γραφείου Τουρισμού της Νορβηγίας και πρώην διοικητικό στέλεχος της Frtitidsresor (TUI )Marketing. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν περίπου 45 προσωπικότητες του τουριστικού κλάδου της Σουηδίας, καθώς και δημοσιογράφοι του τουρισμού από τις μεγαλύτερες σε κυκλοφορία εφημερίδες και περιοδικά. Ενδεικτικά αναφέρουμε τους Anders Flanking, Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Περιβάλλοντος της Σουηδίας, Gabriella Vildelin, αρχισυντάκτρια της TTG Nordic, Gregory Plata δημοσιογράφος της εφημερίδας Dagens Nyheter, Lee Martin δημοσιογράφος και Veronica Linarfve αρχισυντάκτρια του περιοδικού Escape 360, Susanne Wixe δημοσιογράφος της εφημερίδας Aftonbladet, Urban Lindstedt δημοσιογράφος του TravelNews, Jacke Mentzas διευθύνων σύμβουλος της Airtours, Lena Pålsson managing partner της GoSlow Travel, κ.α. Το ελληνικό βιολογικό πρωινό που προσφέρθηκε στους σύνεδρους ήταν μία ευγενική χορηγία της εταιρίας FONTANA, της μεγαλύτερης εταιρίας παραγωγής και διακίνησης ελληνικών προϊόντων στην Σουηδία. Σε όλους τους προσκεκλημένους διανεμήθηκε έντυπο υλικό του ΕΟΤ ο οποίος ήταν και ο μεγάλος χορηγός του συνεδρίου, το περιοδικό Green Tourism in Greece και χάρτες με Γαλάζιες Σημαίες στην Ελλάδα. Σχετικό video παρουσίασης του συνεδρίου διαθέσιμο στον σύνδεσμο: Παρουσίαση του περιοδικού ηλεκτρονική: Επάνω: Εξώφυλλο περιοδικού Green Tourism in Greece. Αριστερά: Διονυσία Παπαδοπούλου με Λεωνίδα Κόλλα από την ΕΕΠΦ.

7 Ημ/νία: Δυναμική Προώθηση του Πράσινου Τουρισμού στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Στοκχόλμης, Gallerian, Χιλιάδες Σουηδοί επισκέπτες ενημερώθηκαν για τις πράσινες τουριστικές επιχειρήσεις της Ελλάδας (Green Key Hotels, Blue Flag Marinas) Τις επόμενες δύο ημέρες του Συνεδρίου, Παρασκευή 23 και Σάββατο 24 Νοεμβρίου, η καμπάνια για τον πράσινο τουρισμό της Ελλάδας μεταφέρθηκε στο εμπορικό κέντρο Gallerian της Στοκχόλμης, το μεγαλύτερο σε κίνηση επισκεπτών της πρωτεύουσας. Η προώθηση έγινε με περίπτερο στην κεντρική είσοδο του κέντρου από όπου όλοι οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από το προσωπικό για τα Green Key ξενοδοχεία της Ελλάδας και για τις Γαλάζιες Σημαίες των μαρίνων και ακτών της χώρας μας. Διανεμήθηκε έντυπο υλικό του ΕΟΤ, τα περιοδικά Green Tourism in Greece (η πρώτη και μοναδική έκδοση για τον πράσινο τουρισμό της Ελλάδας), και χάρτες με όλες τις Γαλάζιες Σημαίες της Ελλάδας. Υπολογίζεται ότι για τις ημέρες της προώθησης, Παρασκευή και Σάββατο, περίπου Σουηδοί επισκέφτηκαν το εμπορικό κέντρο Gallerian. Περίπτερο για την προώθηση του ελληνικού Πράσινου Τουρισμού στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Στοκχόλμης, στην κεντρική είσοδο του πολυκαταστήματος GALLERIAN.

8 Ημ/νία: Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η έκθεση τουρισμού της Νορβηγίας, ! Δυναμική παρουσίαση από Χανιά, Ρέθυμνο, ΠΡΟΤΟΥΡ Ρόδος αλλά και από την πρωτοεμφανιζόμενη Ένωση Ξενοδόχων Λέσβου, μέσα από την μοναδική ελληνική συμμετοχή στο περίπτερο της North Events. Ολοκληρώθηκε η έκθεση τουρισμού της Νορβηγίας REISELIVSMESSEN στην Telenor Arena στις Η έκθεση, όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν και οι τοπικές εφημερίδες, έσπασε ρεκόρ επισκεπτών και συγκέντρωσε το ενδιαφέρον χιλιάδων Νορβηγών. Σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά της έκθεσης οι συνολικοί επισκέπτες έφθασαν τους εκ των οποίων οι ήταν επαγγελματίες του κλάδου του τουρισμού. Περισσότερες πληροφορίες και τηλεοπτική κάλυψη για την έκθεση, με αναφορές και για την μοναδική ελληνική συμμετοχή από την North Events, στους παρακάτω συνδέσμους: NRK TV: oestlandssendingen/dkoa / #t=13m27s BUDSTIKKA: besokte reiselivsmessen DAGBLADET: Το τηλεοπτικό κανάλι NRK TV καλύπτει πλάνα από το περίπτερο της North Events για την Ελλάδα, όπου παρουσιάστηκαν και οι Green Key μονάδες και οι Μαρίνες με Γαλάζιες Σημαίες. Επάνω Δεξιά : Ένα από τα σημεία διανομής για την έκδοση Kalimera Hellas 2013 Και για τον οδηγό Green Tourism in Greece για τα Green Key ξενοδοχεία και Blue Flag μαρίνες. Αριστερά: Η παρουσιάστρια ειδήσεων του καναλιού NRK με πρώτο πλάνο το περίπτερο της North Events για την Ελλάδα.

9 Ημ/νία: ( συνέχεια) Στο περίπτερο της North Events η Κρήτη παρουσιάστηκε δυναμικά με συνεκθέτες από τα Χανιά και το Ρέθυμνο: Giannoulis Hotels & Resorts, Kalyves Beach Hotel, Kiani Beach Resort, Almyrida Beach Resort, Bio Suites Hotel, Atrion Hotel, Rethymno Mare Resort, The Peninsula, Atlantis Beach Hotel, Kriti Beach Hotel, Kyma Beach Hotel, Rethymnotels: Minos Mare, Minos Mare Royal, Theartemis Palace, Hotel Ideon, Sentido Aegean Pearl, Sentido Pearl Beach, Aquila Hotels & Resorts και Macaris Suites & Spa. Η πρωτοεμφανιζόμενη σε έκθεση της Σκανδιναβίας, Ένωση Ξενοδόχων Λέσβου αποκόμισε και εκείνη θερμή υποδοχή από τους Νορβηγούς, και σημαντικό ενδιαφέρον να επισκεφθούν την Λέσβο φέτος το καλοκαίρι. Από την Ένωση Ξενοδόχων Λέσβου συμμετείχαν τα παρουσιαζόμενα ξενοδοχεία Alma Hotel, Heliotrope Hotels, Sunrise Resort Hotel, Aegean Sun Hotel, Clara Hotel, Hotel Panselinos, Hotel Pasirhae, Hotel Silver Bay, Hotel Vicky I & II, Malemi Organic Hotel, Panorama Hotel και Sunrise Apts. Η Ρόδος παρουσιάστηκε από τον Οργανισμό Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού (ΠΡΟΤΟΥΡ), με μεγάλη ανταπόκριση από τους Νορβηγούς επισκέπτες. Στο περίπτερο της North Events πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα και η εκστρατεία για την προώθηση του πράσινου τουρισμού της χώρας μας Green Tourism in Greece, για τα Green Key ξενοδοχεία, τις Γαλάζιες Σημαίες για ακτές και μαρίνες, με κύριους χορηγούς και υποστηρικτές της ενέργειας τον ΕΟΤ, την TUI Nordic, Apollo Kuoni και SAS Scandinavian Airlines. Υπενθυμίζεται ότι εθνικός διαχειριστής των προγραμμάτων Green Key και Γαλάζιων Σημαίων είναι η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης. Για τους σκοπούς της καμπάνιας διανεμήθηκαν δωρεάν χιλιάδες περιοδικά από τον ομώνυμο οδηγό Green Tourism in Greece καθώς και χάρτες με τις Γαλάζιες Σημαίες της Ελλάδας. Γενική Άποψη του περιπτέρου με μία πλευρά στο κεντρικό τοιχίο αφιερωμένη για τον Πράσινο Τουρισμό. Δυναμική προώθηση των Green Key Μονάδων και των Μαρίνων με Γαλάζιες Σημαίες σε όλους τους Νορβηγούς επισκέπτες. Εξαιρετικά σημαντική και η συμβολή του μεγαλύτερου tour operator που φέρνει τουρισμό στην Ελλάδα από την Νορβηγία, ο Apollo Kuoni. O Apollo Kuoni ενίσχυσε με την παρουσία του τις πωλήσεις για τους παρουσιαζόμενους προορισμούς και ξενοδοχεία, και διένειμε πλούσιο ενημερωτικό υλικό και έκανε μεγάλες προσφορές που προσέλκυσαν το κοινό.

10 Ημ/νία: ( συνέχεια) Ομοίως εξαντλήθηκαν όλες σχεδόν οι εκδόσεις του περιοδικού Kalimera Hellas της North Events με τους παρουσιαζόμενους Apollo Kuoni, Amphitrion Travel, Copelouzos Real Estate Development, Mitsis Hotels, Lindian Village, Dolphin Bay Family Beach Resort, Sensimar Royal Blue Resort & Spa, Elysium Resort & Spa, Rodos Palladium Leisure & Wellness, Irene Palace Hotel, Aegean Houses, Blue Bay Hotel, Δήμος Πάρου, Ένωση Ξενοδόχων Λέσβου, Οργανισμός Τουριστικής Προβολής και Μάρκετινγκ Χαλκιδικής και η Περιφερειακή Ενότητα Ευβοίας. Στιγμιότυπα από την προώθηση του Πράσινου Τουρισμού στην έκθεση Reiselivsmessen 2013.

11 Ημ/νία: Δεσπόζουσα ελληνική συμμετοχή από την North Events στην μεγάλη έκθεση τουρισμού της Φινλανδίας, ΜΑΤΚΑ, ! Υπέρβαση προσδοκιών από το μεγάλο περίπτερο της North Events που με την συνεργασία της εταιρίας ελληνικών προϊόντων ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ έκανε την δυναμικότερη εμφάνιση, σε όφελος των συνεκθετών για ξενοδοχεία των Χανίων, και του Ρεθύμνου. Επίσης ο Σύλλογος Ξενοδόχων Ρεθύμνου παρέθεσε δείπνο εργασίας για τα στελέχη του tour operator Apollo Kuoni και για τους συνεκθέτες, σε κεντρικό εστιατόριο του Ελσίνκι. Η διεθνής έκθεση τουρισμού της Φινλανδίας, MATKA Travel Fair στο Ελσίνκι έκλεισε τις πόρτες της για το 2013 σημειώνοντας τεράστια επιτυχία για την και εφέτος ελληνική συμμετοχή από την North Events, η οποία φιλοξένησε στο περίπτερό της, μεταξύ άλλων, την Ένωση Ξενοδόχων Χανίων, καθώς και σημαντικούς εκπροσώπους από την Ένωση Ξενοδόχων Ρεθύμνου και άλλους σημαντικούς συνεκθέτες από τον ελληνικό ξενοδοχειακό κλάδο. Η πολύ σημαντική συνεργασία με την εταιρία Gavrielides Oy η μεγαλύτερη στην χώρα της Φινλανδίας που διαθέτει αποκλειστικά ελληνικά προϊόντα (label FILOS ) ήταν ένα από τα βασικά συστατικά επιτυχίας που εξασφάλισε αποκλειστικά η North Events ως μοναδικός διοργανωτής του περιπτέρου των 120 συνολικά τετραγωνικών, πάντα κάτω από την ομπρέλα του Kalimera Kreikka (Καλημέρα Ελλάδα). Καθημερινά σερβίρονταν ελληνικά πρωινά, πραγματοποιούνταν γευστικές δοκιμές και παρουσιάσεις ελληνικών πιάτων, μουσικά συγκροτήματα και ελληνικοί παραδοσιακοί χοροί κατενθουσίασαν τους Φιλανδούς. Γενική Άποψη του περιπτέρου Kalimera Kreikka. Δεξιά: Σημείο Διανομής περιοδικού Green Tourism in Greece. Μέσα από το περίπτερο Kalimera Kreikka της North Events αναλυτικότερα συμμετείχαν οι: Giannoulis Hotels & Resorts, Kalyves Beach Hotel, Kiani Beach Resort, Almyrida Beach Resort, Bio Suites Hotel, Atrion Hotel, Rethymno Mare Resort, The Peninsula, Atlantis Beach Hotel, Kriti Beach Hotel, Kyma Beach Hotel, Rethymnotels: Minos Mare, Minos Mare Royal, Theartemis Palace, Hotel Ideon, Sentido Aegean Pearl, Sentido Pearl Beach, Aquila Hotels & Resorts, Porto Platanias Beach Resort & Spa, Blue GR Mamidakis Hotels, και Creta Maris.

12 Ημ/νία: ( συνέχεια) Η παράλληλη εκστρατεία για την προώθηση του Πράσινου Τουρισμού, ως αναπόσπαστο στοιχείο της βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης της χώρας μας στην Φινλανδία, γνώρισε επίσης σημαντική ανταπόκριση. Η καμπάνια Green Tourism in Greece, για τα Green Key ξενοδοχεία, τις Γαλάζιες Σημαίες για μαρίνες, με κύριους χορηγούς και υποστηρικτές της ενέργειας τον ΕΟΤ, την TUI Nordic, Apollo Kuoni και SAS Scandinavian Airlines βρήκε πρόσφορο έδαφος επικοινωνίας, καθότι οι Φιλανδοί αποτελούν από τους πλέον ευαισθητοποιημένους λαούς σε θέματα πράσινης πολιτικής. Υπενθυμίζεται ότι εθνικός διαχειριστής των προγραμμάτων Green Key και Γαλάζιων Σημαίων είναι η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης. Για τους σκοπούς της καμπάνιας διανεμήθηκαν δωρεάν χιλιάδες περιοδικά από τον ομώνυμο οδηγό Green Tourism in Greece καθώς και δωρεάν χάρτες με τις Γαλάζιες Σημαίας της Ελλάδας. Ομοίως εξαντλήθηκαν τα φινλαδικά περιοδικά Kalimera Kreikka της North Events με παρουσιαζόμενους τους Apollo Kuoni, Amphitrion Travel, Copelouzos Real Estate Development, Mitsis Hotels, Lindian Village, Dolphin Bay Family Beach Resort, Sensimar Royal Blue Resort & Spa, Elysium Resort & Spa, Rodos Palladium Leisure & Wellness, Irene Palace Hotel, Aegean Houses, Blue Bay Hotel, Δήμος Πάρου, Ένωση Ξενοδόχων Λέσβου, Οργανισμός Τουριστικής Προβολής και Μάρκετινγκ Χαλκιδικής, ο Δήμος Πάρου και η Περιφερειακή Ενότητα Ευβοίας. Για όλους τους παραπάνω διαφημιζόμενους πραγματοποιήθηκε και ξεχωριστή εντυποδιανομή με εξυπηρέτηση από το περίπτερο της North Events.

13 Η Έκθεση της Δανίας, FERIE FOR ALLE, πήρε τα σκήπτρα του πιο «ενθουσιώδους» για την Ελλάδα κοινού από κάθε άλλη έκθεση της Σκανδιναβίας, Η North Events με πολύ επιτυχημένη παρουσίαση, με το περίπτερο Kalimera Graekenland και μεγάλο διαγωνισμό κληρώσεις δώρα για τους Δανούς επισκέπτες! Η FERIE FOR ALLE στο Χέρνινγκ της Δανίας, πραγματοποιήθηκε στις Φεβρουαρίου με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία, και σημαντική προσέλευση κόσμου, με πάνω από επισκέπτες! Η εκθεσιακή αυτή διοργάνωση κρατάει γερά το προβάδισμα από κάθε άλλη τουριστική έκθεση στην Δανία, και είναι η καλύτερη και δυναμικότερη έκθεση της χώρας. Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν τις επόμενες ημ/νίες για το 2014: Στο περίπτερο Kalimera Graekenland της North Events, παρουσιάστηκαν προτεινόμενα ελληνικά ξενοδοχεία και προορισμοί, διανεμήθηκε πλούσιο ενημερωτικό και διαφημιστικό υλικό, και πραγματοποιήθηκε εκτενή ενημέρωση από τους παρουσιαζόμενους συνεκθέτες. Διανομή έγινε και για την τοπική έκδοση του περιοδικού Kalimera Graekenland το οποίο εκδίδει και διανέμει δωρεάν η North Events, από το 2009 σε μεγάλες διοργανώσεις, τουριστικά γραφεία και δημοσιογράφους της Δανίας, σε τοπική πάντα γλώσσα, όπως αντίστοιχα έγινε ενημέρωση και εντυποδιανομή για την καμπάνια Green Tourism in Greece για τις Green Key μονάδες και Μαρίνες με Γαλάζιες Σημαίες. Επίσημα Στοιχεία Έκθεσης από τον Διοργανωτή: Επισκέπτες Επαγγελματίες, travel trade professionals Εκθέτες 202 εκπρόσωποι από ΜΜΕ του τουρισμού Κεντρική θέση του περιπτέρου, εξασφάλιση βέλτιστης διέλευσης κοινού. Στιγμιότυπα.

14 Σημαντική Είδηση: Για την επόμενη διοργάνωση το 2014, η North Events είναι σε συνομιλίες με τους διοργανωτές της έκθεσης για την λειτουργία του κεντρικού εστιατορίου της Ferie For Alle με ελληνικά πιάτα και κουζίνα. Το εστιατόριο της έκθεσης λειτουργεί τα 3 τελευταία χρόνια με ισπανική κουζίνα. Η επίτευξη μίας πιθανής συμφωνίας για να λειτουργήσει ελληνικό εστιατόριο το 2014 θα είναι μία πολύ μεγάλη επιτυχία για την προβολή και προώθηση της χώρας μας. Γαστρονομία και τουρισμός είναι δύο αναπόσπαστα στοιχεία στην επικοινωνία του ελληνικού τουριστικού προϊόντος που πρέπει να «βαδίζουν» μαζί. Πλήθος κόσμου στο περίπτερο της North Events, FERIE FOR ALLE, Ο κόσμος έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για την Ελλάδα, οι περισσότεροι έχουν ήδη επισκεφθεί την χώρα μας και εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους να την επισκεφθούν και εφέτος. Οι Δανοί αποτελούν τους πιο ενθουσιώδεις επισκέπτες της Ελλάδας. Οι περισσότεροι έσπευσαν να ζητήσουν ενημέρωση και προσφορές, και ήταν πρόθυμοι να δώσουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους.

15 Η μεγάλη επιτυχία στην παρουσίαση του περιπτέρου, οφείλονταν και στην εξαιρετικά καλή θέση του περιπτέρου, με πρόσβαση από δύο κεντρικές εισόδους, και με τέσσερις ανοικτές πλευρές, διευκολύνοντας έτσι τους επισκέπτες, αλλά και τονίζοντας την ελληνική παρουσία που ήταν (λόγω της κεντρικής ψηλής κατασκευής) αναγνωρίσιμη από μεγάλη απόσταση. Για την ενίσχυση της κίνησης όλες τις ημέρες της έκθεσης, η North Events διοργάνωση μεγάλο διαγωνισμό με τρεις συνεχείς καθημερινές κληρώσεις, και έπαθλα δωρεάν διαμονές που προσέφεραν ξενοδόχοι και καταλύματα. Γευστικές δοκιμές έγιναν για το διάσημο ελληνικό «ΜΕΤΑΧΑ» αλλά και Ούζο το οποίο πολύ ευχάριστα θύμισε στους Δανούς «αρώματα και γεύσεις» Ελλάδας. Η επιτυχία των καθημερινών κληρώσεων ήταν τέτοια, που συγκεντρώθηκαν περισσότερες από διευθύνσεις και στοιχεία επικοινωνίας από Δανούς που ζήτησαν να λαμβάνουν ενημέρωση για διακοπές στην Ελλάδα. Ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο που συνετέλεσε στην για ακόμη μία φορά επιτυχία της FERIE FOR ALLE, είναι η διάθεση ειδικών τιμών από τους διοργανωτές για κάθε ημέρα της έκθεσης. Έτσι λοιπόν ειδικές ημέρες και τιμές για τους senior (μεγαλύτερης ηλικίας), ειδικές ημέρες και τιμές για οικογένειες με παιδιά αλλά και για ζευγάρια. Η πολιτική αυτή προσελκύει ακόμη περισσότερο κόσμο και βρίσκει μεγάλη απήχηση στους Δανούς που «συρρέουν» κάθε έτος στην έκθεση κατά χιλιάδες. Συνεκθέτες στο περίπτερο της North Events ήταν οι: Rethymno Mare Resort, The Peninsula, Rethymnotels: Minos Mare, Minos Mare Royal, Theartemis Palace, Hotel Ideon, Sentido Aegean Pearl, Sentido Pearl Beach, Aquila Hotels & Resorts, Giannoulis Hotels & Resorts, Kalyves Beach Hotel, Kiani Beach Resort, Almyrida Beach Resort, Bio Suites Hotel, Minoa Palace Resort & Spa, Nana Beach Resort και η Ένωση Ξενοδόχων Λέσβου με τα ξενοδοχεία Alma Hotel, Heliotrope Hotels, Sunrise Resort Hotel, Aegean Sun Hotel, Clara Hotel, Hotel Panselinos, Hotel Pasirhae, Hotel Silver Bay, Hotel Vicky I & II, Malemi Organic Hotel, Panorama Hotel και Sunrise Apts, η Ένωση Ξενοδόχων Σητείας, τα Aquila Hotels & Resorts, η ΠΡΟΤΟΥΡ (Οργανισμός Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού) και το Atrion Hotel. Ο μεγάλος διαγωνισμός που έτρεχε καθημερινά με 3 ημερήσιες κληρώσεις για δωρεάν διαμονή σε τουριστικά θέρετρα της Ελλάδας είχε τεράστια επιτυχία και συμμετοχή.

16 Ημ/νία: Η «πράσινη» πλευρά του ελληνικού τουρισμού στην έκθεση ITB του Βερολίνου, Η περιοδεία του πράσινου τουρισμού, για τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις Green Key και τις Μαρίνες με Γαλάζιες Σημαίες, παρουσιάζονται από εχθές στην μεγάλη έκθεση τουρισμού του Βερολίνου, ITB, στην καμπάνια Green Tourism in Greece. Η παρουσίαση για τον πράσινο τουρισμό κέρδισε επαίνους και συγχαρητήρια από πολλούς εκπροσώπους της τουριστικής βιομηχανίας της Γερμανίας την πρώτη ημέρα της έκθεσης, Τετάρτη 6 Μαρτίου Ιδιαίτερα θετικά σχόλια για την πρωτοβουλία αυτή για την προώθηση του ελληνικού πράσινου τουρισμού, έκανε ο κος Χανς Γιόαχιμ Φούχτελ, υφυπουργός Εργασίας της Γερμανίας, ο οποίος επιφορτισμένος με θέματα που αφορούν την Ελλάδα ανέφερε σε σχετική δήλωσή του ότι τέτοιες πρωτοβουλίες είναι εξαιρετικά σημαντικές και ότι οι ελληνικές επιχειρήσεις και φορείς οφείλουν να συνεχίσουν την προσπάθεια ανάδειξης του ιδιαίτερου αυτού κλάδου με γνώμονα την βιώσιμη και πράσινη ανάπτυξη. Αριστερά: ο κος Λεωνίδας Μπαμπάνης, γενικός διευθυντής της North Events, Δεξιά: ο κος Χανς Γιοαχιμ Φούχτελ, υφυπουργός Εργασίας της Γερμανίας Η γερμανική εφημερίδα FVW, η μοναδική επίσημη εφημερίδα της έκθεσης φιλοξενεί σε δεξιά σελίδα φωτογραφία από το περίπτερο της North Events για τον Πράσινο Τουρισμό και τίτλο «Η Ελλάδα ξεκινά την μεγάλη επιστροφή της». Ο κος Λεωνίδας Μπαμπάνης, διευθυντής της North Events, παρέθεσε συνέντευξη στο κρατικό ραδιοφωνικό σταθμό του Βερολίνου, ο οποίος ενδιαφέρθηκε ιδιαίτερα για την πρωτοβουλία και προέβαλε την κινητοποίηση ως μία νέα πτυχή του σύγχρονου ελληνικού τουριστικού προϊόντος. Η καμπάνια Green Tourism in Greece για την ανάδειξη των Green Key ξενοδοχειακών μονάδων της χώρας μας όπως και των Μαρίνων με Γαλάζιες Σημαίες, οργανώνεται από την εταιρία επικοινωνίας North Events, και έχει ήδη παρουσιαστεί με stand στις διεθνείς εκθέσεις τουρισμού της Δανίας FERIE FOR ALLE ( ), της Φινλανδίας MATKA ( ) και της Νορβηγίας REISELIVSMESSEN ( ). Μεγάλοι χορηγοί της καμπάνιας είναι οι TUI Fritidsresor, o Apollo Kuoni, η SAS Scandinavian Airlines, και ο ΕΟΤ.

17 Ημ/νία: ( συνέχεια) Η παρουσίαση στην έκθεση του Βερολίνου ITB ( ) γίνεται με stand συνεκθέτη μέσα από το περίπτερο του ΕΟΤ, με διανομή του πρώτου περιοδικού που παρουσιάζει όλες τις Green Key μονάδες και μαρίνες με Γαλάζιες Σημαίες, με διάθεση χαρτών της Ελλάδας με αναλυτικά όλες τις ακτές και μαρίνες που φέρουν διάκριση Γαλάζιας Σημαίας, και εξυπηρέτηση κοινού από ένα άτομο προσωπικό. Δεξιά: η υπουργός Τουρισμού, Όλα Κεφαλογιάννη με τον κ Λεωνίδα Μπαμπάνη (αριστερά) επισκέφθηκε το περίπτερο Green Tourism in Greece και έδωσε θερμά συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία της καμπάνιας σημειώνοντας ότι τέτοιες κινήσεις συμπορεύονται με την νέα στρατηγική του ελληνικού τουρισμού για πράσινη ανάπτυξη στον τομέα του τουρισμού. Στόχος της καμπάνιας είναι η ανάδειξη του πράσινου τουρισμού της χώρας μας στις σημαντικότερες αγορές της Ευρώπης, και παράλληλα η καλλιέργεια «πράσινης» συνείδησης για τους επισκέπτες μας την επερχόμενη τουριστική σαιζόν. Link δημοσιεύσεων στον ηλεκτρονικό τύπο στην Ελλάδα: tourism in greece itb x.html#.ut2wgdb07qg tourism.blogspot.gr/2013/03/itb_10.html Υπενθυμίζεται ότι εθνικός διαχειριστής των προγραμμάτων Green Key και Γαλάζιων Σημαίων είναι η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης, ενώ οργανωτής της καμπάνιας «Green Tourism in Greece» είναι η εταιρεία North Events, που δραστηριοποιείται στις σκανδιναβικές αγορές, προβάλλοντας συστηματικά τον ελληνικό τουρισμό, πολιτισμό και γαστρονομία.

η άλλη Ελλάδα Η Διεθνής Καμπάνια για την Προώθηση Eco & Alternative Tourism, 2014 Οικολογικός και Εναλλακτικός Τουρισμός

η άλλη Ελλάδα Η Διεθνής Καμπάνια για την Προώθηση Eco & Alternative Tourism, 2014 Οικολογικός και Εναλλακτικός Τουρισμός η άλλη Ελλάδα Οικολογικός και Εναλλακτικός Τουρισμός Η Διεθνής Καμπάνια για την Προώθηση Eco & Alternative Tourism, 2014 ΒΙΩΣΙΜΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΈΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΈΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΈΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Στην Πρωτεύουσα της Σκανδιναβίας την Στοκχόλμη Η 4 η GREKLAND PANORAMA στην 1 η MEDITERRANEAN PANORAMA Ημέρες Κοινού: Εκθεσιακό Κέντρο Stockholmsmässan: 18-19

Διαβάστε περισσότερα

REPORT: 1 η Έκθεση GRECKA PANORAMA I CYPR Δεκ. 2015

REPORT: 1 η Έκθεση GRECKA PANORAMA I CYPR Δεκ. 2015 REPORT: 1 η Έκθεση GRECKA PANORAMA I CYPR 11-12-13 Δεκ. 2015 Αποκλειστικός Διοργανωτής North Events www.panoramagreece.com Ολοκληρώθηκε η πρώτη έκθεση σταθμός για την Ελλάδα στην Πολωνία! Δύο ημέρες δυνατής

Διαβάστε περισσότερα

TORWAR ARENA, Warsaw 11-12-13 Δεκεμβρίου 2015

TORWAR ARENA, Warsaw 11-12-13 Δεκεμβρίου 2015 TORWAR ARENA, Warsaw 11-12-13 Δεκεμβρίου 2015 Η 1η Αποκλειστική Έκθεση για την Ελλάδα και την Κύπρο στην Πολωνία Υπό την αιγίδα: 1 η Έκθεση GRECKA PANORAMA I CYPR Βαρσοβία, Πολωνία, TORWAR ARENA 11-12-13

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ: Stockholmsmässan ΗΜΕΡΕΣ ΕΚΘΕΣΗΣ: Φεβρουαρίου 2018 ΗΜΕΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ*: 16 Φεβρουαρίου 2018*

ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ: Stockholmsmässan ΗΜΕΡΕΣ ΕΚΘΕΣΗΣ: Φεβρουαρίου 2018 ΗΜΕΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ*: 16 Φεβρουαρίου 2018* Με κεντρική θέση και ρόλο για την Ελλάδα! ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ: Stockholmsmässan ΗΜΕΡΕΣ ΕΚΘΕΣΗΣ: 17-18 Φεβρουαρίου 2018 ΗΜΕΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ*: 16 Φεβρουαρίου 2018* * Προς ανακοίνωση χώρου και προγράμματος www.panoramaworldfestival.com

Διαβάστε περισσότερα

TORWAR Arena, Βαρσοβία 11-12-13 Δεκεμβρίου 2015

TORWAR Arena, Βαρσοβία 11-12-13 Δεκεμβρίου 2015 TORWAR Arena, Βαρσοβία 11-12-13 Δεκεμβρίου 2015 Η 1 η Αποκλειστική Έκθεση για την Ελλάδα & την Κύπρο στην Πολωνία Τουρισμός & Γαστρονομία www.panoramagreece.com Υπό την αιγίδα: Η 1 η ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ERICSSON GLOBE, Stockholm 12-13-14 Φεβρουαρίου 2016

ERICSSON GLOBE, Stockholm 12-13-14 Φεβρουαρίου 2016 ERICSSON GLOBE, Stockholm 12-13-14 Φεβρουαρίου 2016 Η 3 η Αποκλειστική Έκθεση για την Ελλάδα και την Κύπρο στην καρδιά της Σκανδιναβίας. GREKLAND PANORAMA 2015: 10.890 επισκέπτες! 165 εκθέτες! 35+ προορισμοί!

Διαβάστε περισσότερα

TORWAR ARENA, Warsaw 11-12-13 Δεκεμβρίου 2015

TORWAR ARENA, Warsaw 11-12-13 Δεκεμβρίου 2015 TORWAR ARENA, Warsaw 11-12-13 Δεκεμβρίου 2015 Η 1η Αποκλειστική Έκθεση για την Ελλάδα και την Κύπρο στην Πολωνία Υπό την αιγίδα: 1 η Έκθεση GRECKA PANORAMA I CYPR Βαρσοβία, Πολωνία, TORWAR ARENA 11-12-13

Διαβάστε περισσότερα

H 1η ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ EΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑΣ. 14-16 febroyarioy 2014. stokxolmh ANNEXET GLOBE ARENAS

H 1η ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ EΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑΣ. 14-16 febroyarioy 2014. stokxolmh ANNEXET GLOBE ARENAS H 1η ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ EΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑΣ 14-16 febroyarioy 2014 stokxolmh ANNEXET GLOBE ARENAS NORTH EVENTS ΠΡΟΦΙΛ Η North Events είναι η μοναδική εταιρία marketing και

Διαβάστε περισσότερα

Πολωνία, Βαρσοβία Δεκεμβρίου 2017, Εθνικό Στάδιο PGE NARODOWY

Πολωνία, Βαρσοβία Δεκεμβρίου 2017, Εθνικό Στάδιο PGE NARODOWY ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΛΩΝΙΑΣ Η 3 η GRECKA PANORAMA Η μοναδική έκθεση για τον Ελληνικό τουρισμό www.greckapanorama.com Και η THE GREEK FOOD SHOW Η 2 η διοργάνωση για την Ελληνική γαστρονομία και τα Ελληνικά προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Πολωνία, Βαρσοβία Δεκεμβρίου 2017, Εθνικό Στάδιο PGE NARODOWY

Πολωνία, Βαρσοβία Δεκεμβρίου 2017, Εθνικό Στάδιο PGE NARODOWY ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΛΩΝΙΑΣ Η 3 η GRECKA PANORAMA Η μοναδική έκθεση για τον Ελληνικό τουρισμό www.greckapanorama.com Και η THE GREEK FOOD SHOW Η 2 η διοργάνωση για την Ελληνική γαστρονομία και τα Ελληνικά προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Πολωνία, Βαρσοβία Δεκεμβρίου 2017, Εθνικό Στάδιο PGE NARODOWY

Πολωνία, Βαρσοβία Δεκεμβρίου 2017, Εθνικό Στάδιο PGE NARODOWY ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΛΩΝΙΑΣ Η 3 η GRECKA PANORAMA Η μοναδική έκθεση για τον Ελληνικό τουρισμό www.greckapanorama.com Και η THE GREEK FOOD SHOW Η 2 η διοργάνωση για την Ελληνική γαστρονομία και τα Ελληνικά προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΚΘΕΤΗ για Ξενοδοχεία & Επιχειρήσεις

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΚΘΕΤΗ για Ξενοδοχεία & Επιχειρήσεις ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΚΘΕΤΗ για Ξενοδοχεία & Επιχειρήσεις ΕΚΘΕΤΗΣ Υπηρεσίες για Ξενοδοχεία & Επιχειρήσεις Η 1 η ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Περίπτερο. Έτοιμη Κατασκευή: Δομή, 4τ.μ. Αφορά δύο πλάτες τοιχία

Διαβάστε περισσότερα

Έκθεση Τουριστικών Ειδών, Δώρων, Λαϊκής Τέχνης, Μόδας & Αξεσουάρ

Έκθεση Τουριστικών Ειδών, Δώρων, Λαϊκής Τέχνης, Μόδας & Αξεσουάρ Έκθεση Τουριστικών Ειδών, Δώρων, Λαϊκής Τέχνης, Μόδας & Αξεσουάρ ΚΡΗΤΗ, ΡΟΔΟΣ, ΚΕΡΚΥΡΑ, ΚΥΠΡΟΣ Κρήτη 19-22 Ιανουαρίου 2018 Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης Ρόδος 2 4 Φεβρουαρίου 2018 AKTI Imperial Hotel

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργασία We do local και Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος. Παρουσίαση του We do local σε εκδήλωση του Meeting Point Hellas

Συνεργασία We do local και Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος. Παρουσίαση του We do local σε εκδήλωση του Meeting Point Hellas Συμμετοχή Δύο Νέων Εταιρειών Απρίλιος 2015: Στην Μετοχική σύνθεση της εταιρείας Τοπική Παραγωγή & Φιλοξενία ΑΕ προστίθενται άλλες δύο εταιρείες: ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ ΑΕ με εκπρόσωπο της τον κο Καλαιτζιδάκη Δημήτρη

Διαβάστε περισσότερα

5-7. Δεκεμβρίου. Διεθνής Έκθεση Τουρισμού. Με τη στήριξη των

5-7. Δεκεμβρίου. Διεθνής Έκθεση Τουρισμού. Με τη στήριξη των Διεθνής Έκθεση Τουρισμού 5-7 Δεκεμβρίου 2014 GREECE Οργάνωση Με την αιγίδα Υποστηρικτής επικοινωνίας Με τη στήριξη των Τηλ.: 210 61.41.164, 61.41.223 Fax: 210 80.24.267 e-mail: info@leaderexpo.gr www.leaderexpo.gr

Διαβάστε περισσότερα

Kalimera... ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΌ ΔΕΛΤΙΌ ΙΌΥΛΙΌΣ Ξενοδοχείο Atlantica Bay

Kalimera... ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΌ ΔΕΛΤΙΌ ΙΌΥΛΙΌΣ Ξενοδοχείο Atlantica Bay Ξενοδοχείο Atlantica Bay Το ξενοδοχείο Atlantica Bay είναι το νεότερο μέλος του προγράμματος Κυπριακό Πρόγευμα. Το πρόγραμμα εφαρμόστηκε επιτυχώς στο Atlantica Bay, καθώς η ενθουσιώδης διοίκηση και η αφοσιωμένη

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλο ενδιαφέρον από buyers για συμμετοχή στην Διεθνή Έκθεση Greek Tourism Expo

Μεγάλο ενδιαφέρον από buyers για συμμετοχή στην Διεθνή Έκθεση Greek Tourism Expo Μεγάλο ενδιαφέρον από buyers για συμμετοχή στην Διεθνή Έκθεση Greek Tourism Expo Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της αγοράς βρίσκεται η νέα διεθνής έκθεση του τουρισμού Greek Tourism Expo 2014 η οποία

Διαβάστε περισσότερα

REPORT: 1 η Έκθεση GREKLAND PANORAMA

REPORT: 1 η Έκθεση GREKLAND PANORAMA REPORT: 1 η Έκθεση GREKLAND PANORAMA Η 1 η μοναδική, αποκλειστική έκθεση για την Ελλάδα στην Σκανδιναβία. Organized by North Events www.panoramagreece.com Τουρισμός, γαστρονομία και πολιτισμός. Ολόκληρη

Διαβάστε περισσότερα

To We do local στο Hράκλειο!

To We do local στο Hράκλειο! To We do local στο Hράκλειο! Το We do local στα πλαίσια ενημέρωσης όλων των παραγόντων του τουριστικού κλάδου της Κρήτης για το νέο αυτό εγχείρημα καθώς και της προσπάθειας που καταβάλει για την διασύνδεση

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΕΚΘΕΣΗΣ GREEK PANORAMA Alternative Tourism & Gastronomy Η Μοναδική Έκθεση για τον Εναλλακτικό Τουρισμό στην Ελλάδα! Αθήνα, Ζάππειο Μέγαρο, 14-16 Νοεμβρίου 2019 - Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Υπουργείου

Διαβάστε περισσότερα

Εκθεσιακός Τουρισμός

Εκθεσιακός Τουρισμός Εκθεσιακός Τουρισμός Περιεχόμενα Γενικά Διακρίσεις των Εκθέσεων Χαρακτηριστικά του εκθεσιακού τουρισμού Οφέλη των προορισμών Η αγορά του εκθεσιακού τουρισμού Η διοργάνωση της έκθεσης Διεθνείς τουριστικές

Διαβάστε περισσότερα

Το ταξίδι των ευκαιριών ξεκινά!

Το ταξίδι των ευκαιριών ξεκινά! Το ταξίδι των ευκαιριών ξεκινά! Τι είναι η ΜΙΤΕ; Η MITE διοργανώνεται στην Αθήνα και επιδιώκει να επιτευχθεί η μεγαλύτερη συνάντηση ανθρώπων από την τουριστική βιομηχανία της Νοτιοανατολικής Μεσογείου.Η

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ Ιερισσός, 24/02/2015 Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η παρουσία του Δήμου Αριστοτέλη στις Τουριστικές Εκθέσεις SAJAM TURIZMA 2015 στο Βελιγράδι

Διαβάστε περισσότερα

The Boutique Hotel Workshop Tour. Το κορυφαίο εκπαιδευτικό event για Ξενοδόχους και Αρχιτέκτονες, σε 9 σημαντικούς Ελληνικούς προορισμούς

The Boutique Hotel Workshop Tour. Το κορυφαίο εκπαιδευτικό event για Ξενοδόχους και Αρχιτέκτονες, σε 9 σημαντικούς Ελληνικούς προορισμούς Το κορυφαίο εκπαιδευτικό event για Ξενοδόχους και Αρχιτέκτονες, σε 9 σημαντικούς Ελληνικούς προορισμούς BY At a glance 1500+ Επισκέπτες Δυναμικό πλάνο επικοινωνίας στον Τουρισμό 9 σημαντικοί Προορισμοί

Διαβάστε περισσότερα

Η ERMIA Hotels & Resorts είναι εταιρία παροχής υπηρεσιών στον ξενοδοχειακό χώρο.

Η ERMIA Hotels & Resorts είναι εταιρία παροχής υπηρεσιών στον ξενοδοχειακό χώρο. Your key to success Η ERMIA Hotels & Resorts είναι εταιρία παροχής υπηρεσιών στον ξενοδοχειακό χώρο. Διατηρώντας τα χαρακτηριστικά της επιχείρησής σας, επικεντρωνόμαστε στην αύξηση των πωλήσεών σας, στην

Διαβάστε περισσότερα

Φωτογραφίες από τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις της Παγκρήτιας Έκθεσης, στην Αθήνα.

Φωτογραφίες από τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις της Παγκρήτιας Έκθεσης, στην Αθήνα. 2 Φωτογραφίες από τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις της Παγκρήτιας Έκθεσης, στην Αθήνα. ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 30 Οκτωβρίου έως 5 Νοεμβρίου 2015 Προϊόντα Γεύσεις Υπηρεσίες Πολιτισμός ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Ta Νέα Μέλη του We do local!

Ta Νέα Μέλη του We do local! Ta Νέα Μέλη του We do local! Ν.Ηρακλείου Ν. Χανίων F/B ELYROS Ν.Ρεθύμνης Οι Nέοι Υποστηρικτές του We do local! To We do local στο Ρέθυμνο! Το We do local στα πλαίσια ενημέρωσης όλων των παραγόντων του

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ «ΣΗΜΑ Α.Ε. BEE GROUP Α.Ε.»

ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ «ΣΗΜΑ Α.Ε. BEE GROUP Α.Ε.» Θέμα: Δράσεις δημοσιότητας και προβολής, εμπλοκή τοπικών τουριστικών φορέων και οφέλη στα πλαίσια του έργου «Τουριστική Προβολή Ικαρία - Φούρνοι» Ο Δήμος Ικαρίας χρηματοδοτήθηκε από το ΕΣΠΑ και υλοποιεί

Διαβάστε περισσότερα

e-newsletter 2016/01 1 ο Ενημερωτικό Δελτίο 2016 Επιμέλεια & Σύνταξη από το Τμήμα Marketing του LTO, εκ μέρους του Δ.Σ. του Οργανισμού.

e-newsletter 2016/01 1 ο Ενημερωτικό Δελτίο 2016 Επιμέλεια & Σύνταξη από το Τμήμα Marketing του LTO, εκ μέρους του Δ.Σ. του Οργανισμού. e-newsletter 2016/01 1 ο Ενημερωτικό Δελτίο 2016 Επιμέλεια & Σύνταξη από το Τμήμα Marketing του LTO, εκ μέρους του Δ.Σ. του Οργανισμού. ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ Δ.Σ. Αγαπητά Μέλη, σας ευχόμαστε το 2016 να είναι μια

Διαβάστε περισσότερα

«Grow Greek Tourism Online»: εκπαιδευτικό σεµινάριο ψηφιακού µάρκετινγκ της Google στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο φιλοξένησε το επιτυχηµένο σεµινάριο της πρωτοβουλίας Grow Greek Tourism

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΘΗΡΑΣ

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΘΗΡΑΣ Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο Θήρας ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΘΗΡΑΣ 1) ΘΕΜΑ : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΔΗΜΟΥ ΘΗΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2016 Η Σαντορίνη είναι κατά κοινή ομολογία ένας από τους δημοφιλέστερους

Διαβάστε περισσότερα

Πρόταση Χορηγίας. Αγαπητοί κύριοι,

Πρόταση Χορηγίας. Αγαπητοί κύριοι, Πρόταση Χορηγίας Αγαπητοί κύριοι, Με την επιστολή αυτή, θέλουµε να σας ενηµερώσουµε για το χορηγικό πρόγραµµα της 15 ης έκθεσης «Κρήτη η Μεγάλη Συνάντηση & Τοπικές Γεύσεις Ελλάδας» που θα πραγµατοποιηθεί

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ. Άργος, 06 Μαρτίου 2015 Αρ.Πρωτ:0876/ Φ.121

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ. Άργος, 06 Μαρτίου 2015 Αρ.Πρωτ:0876/ Φ.121 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Κορίνθου 23-21200 Άργος Πλ. Δερβενακίων Τηλ.: 27510 67216,63023 fax : 27510 24595 E-mail : ebear@otenet.gr Site : www.arcci.gr Άργος, 06 Μαρτίου 2015 Αρ.Πρωτ:0876/

Διαβάστε περισσότερα

Η 2 η GRECKA PANORAMA Η μοναδική έκθεση για τον Ελληνικό τουρισμό

Η 2 η GRECKA PANORAMA Η μοναδική έκθεση για τον Ελληνικό τουρισμό Η 2 η GRECKA PANORAMA Η μοναδική έκθεση για τον Ελληνικό τουρισμό Και η THE GREEK FOOD SHOW Η 1 η διοργάνωση για την Ελληνική γαστρονομία και τα Ελληνικά προϊόντα Πολωνία, Βαρσοβία 3-4 Δεκεμβρίου 2016,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 5/21 Ιανουαρίου 2014

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 5/21 Ιανουαρίου 2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ : ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 5/21 Ιανουαρίου 2014 Από το πρακτικό 5/21-1-2014 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου. Στην Ελαφόνησο σήμερα την 21η του

Διαβάστε περισσότερα

ιαφήµιση, ηµόσιες Σχέσεις και Προώθηση Πωλήσεων στον Τουρισµό

ιαφήµιση, ηµόσιες Σχέσεις και Προώθηση Πωλήσεων στον Τουρισµό Καραβελίδου έσποινα, προπτυχιακή σπουδάστρια Παρουσίαση Πτυχιακής Εργασίας ιαφήµιση, ηµόσιες Σχέσεις και Προώθηση Πωλήσεων στον Τουρισµό Υπεύθυνη καθηγήτρια: κ. Μαγαλιού Βικτόρια ιαφήµιση στον τουρισµό

Διαβάστε περισσότερα

Ο διοργανωτής.

Ο διοργανωτής. Ta καλύτερα ξενοδοχεία θα είναι και πάλι εδώ 24-25 Νοεμβρίου 2016 Ο διοργανωτής Η SWOT δραστηριοποιείται στο χώρο του τουρισμού και εξειδικεύεται στη Διαχείριση & Οργάνωση Τουριστικών Επιχειρήσεων, στην

Διαβάστε περισσότερα

Cyprus Destination Partnership

Cyprus Destination Partnership Κ Υ Π Ρ Ι Α Κ Ο Σ Σ Υ Ν Δ Ε Σ Μ Ο Σ Α Ε Ι Φ Ο Ρ Ο Υ Τ Ο Υ Ρ Ι Σ Μ Ο Υ Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Τ Ι Κ Ο Δ Ε Λ Τ Ι Ο Μ Α Ι Ο Σ 2 0 1 5 CSTI is affiliated to the «Βιώσιμη ανάπτυξη σημαίνει ανάπτυξη που ικανοποιεί τις

Διαβάστε περισσότερα

BOUTIQUE. Hospitality Management Company HOTELS FORUM. February 13, 2019

BOUTIQUE. Hospitality Management Company HOTELS FORUM. February 13, 2019 BOUTIQUE Hospitality Management Company HOTELS FORUM February 13, 2019 H SWOT 3o Boutique Hotels Forum Η SWOT Hospitality Management Company είναι εταιρεία Διαχείρισης & Ανάπτυξης Τουριστικών Επιχειρήσεων

Διαβάστε περισσότερα

1 ο Travel & Hospitality Επιταχυντή Νεοφυών Επιχειρήσεων στην Ελλάδα!

1 ο Travel & Hospitality Επιταχυντή Νεοφυών Επιχειρήσεων στην Ελλάδα! Δημιουργούμε τον 1 ο Travel & Hospitality Επιταχυντή Νεοφυών Επιχειρήσεων στην Ελλάδα! 10 Απριλίου 2019 Capsule T όπου Τ, τουρισμός, τεχνολογία, ταξίδι! q O πρώτος επιταχυντής στην Ελλάδα με επίκεντρο

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΝΟΣ Ν. ΚΟΝΣΟΛΑΣ Βουλευτής Ν. Δωδεκανήσου ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΜΑΝΟΣ Ν. ΚΟΝΣΟΛΑΣ Βουλευτής Ν. Δωδεκανήσου ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΟΣ Ν. ΚΟΝΣΟΛΑΣ Βουλευτής Ν. Δωδεκανήσου ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 29-30 Νοεμβρίου 2016 5o ΑΡΑΒΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ (5th Arab-Hellenic Economic Forum) 3 η Συνεδρία: Επενδυτικές Ευκαιρίες στα

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνολογία VIRTUAL REALITY - 360 Stereoscopic Τεχνολογία Εικονικής Πραγματικότητας VR -360 Ο υποψήφιος επισκέπτης έχει πλέον την δυνατότητα «να δοκιμάσει πριν αγοράσει», και αυτό συνεπάγεται ένα τεράστιο

Διαβάστε περισσότερα

To We do local στον Άγιο Νικόλαο!

To We do local στον Άγιο Νικόλαο! To We do local στον Άγιο Νικόλαο! Το We do local στα πλαίσια ενημέρωσης όλων των παραγόντων του τουριστικού κλάδου της Κρήτης για το νέο αυτό εγχείρημα καθώς και της προσπάθειας που καταβάλει για την διασύνδεση

Διαβάστε περισσότερα

ΟLYMPIA ΝΑΤΙΟΝΑL HALL

ΟLYMPIA ΝΑΤΙΟΝΑL HALL Έχουµε την τιµή να σας πληροφορήσουµε ότι η Εταιρεία µας Butterfly Communication επεκτείνοντας την παρουσία της στο χώρο των εκθέσεων, εξασφάλισε την συνεργασία της µε την εταιρεία GREEK AGORA EXPO LTD

Διαβάστε περισσότερα

FORUM & EXHIBITION 17 & 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΑΪΣ

FORUM & EXHIBITION 17 & 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΑΪΣ To ΔΕΠΑΝ, το Δίκτυο Πόλεων για την Ανάπτυξη και η PALLADIAN συνδιοργανώνουν το 2nd CITY CONNECT: FORUM & EXHIBITION, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 και το Σάββατο 18 Μαρτίου 2017 στο Πολιτιστικό

Διαβάστε περισσότερα

H συμβολή του ΣΕΤΕ & της Marketing Greece στην ανάπτυξη του Συνεδριακού τουρισμού στην Ελλάδα. Στρατηγική & άξονες δράσεις.

H συμβολή του ΣΕΤΕ & της Marketing Greece στην ανάπτυξη του Συνεδριακού τουρισμού στην Ελλάδα. Στρατηγική & άξονες δράσεις. H συμβολή του ΣΕΤΕ & της Marketing Greece στην ανάπτυξη του Συνεδριακού τουρισμού στην Ελλάδα. Στρατηγική & άξονες δράσεις. 1 Το MICE παρουσιάζει σχετικά μικρό βαθµό εποχικότητας % 2010 Ιαν 2 Φεβ Μαρ 5

Διαβάστε περισσότερα

29 η Eνημέρωση Μελών Σ.Ε.Τ

29 η Eνημέρωση Μελών Σ.Ε.Τ 29 η Eνημέρωση Μελών Σ.Ε.Τ Oκτωβρίου - Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 Α.Π 798/2012 T ο 2012 είναι για πολλού επαγγελματίε του Τολού μια χρονιά που θα ήθελαν να ξεχάσουν. Οι οικονομικέ συνθήκε στην Ελλάδα

Διαβάστε περισσότερα

27-30 Νοεμβρίου 2015 Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, Αθήνα

27-30 Νοεμβρίου 2015 Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, Αθήνα 27-30 Νοεμβρίου 2015 Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, Αθήνα Η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» πραγματοποιείται από 27 έως 30 Νοεμβρίου 2015 στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στην Αθήνα για πρώτη φορά. Η Γαστρονομία, ο

Διαβάστε περισσότερα

Πως ξεκίνησε. Το 2012 θα βρισκόμαστε στο εξωτερικό με παγκόσμιο domain που ήδη είναι έτοιμο προς λειτουργία.

Πως ξεκίνησε. Το 2012 θα βρισκόμαστε στο εξωτερικό με παγκόσμιο domain που ήδη είναι έτοιμο προς λειτουργία. Πως ξεκίνησε 2004: Η ιδέα αφορούσε στη προώθηση των απαιτήσεων της τήρησης της νομοθεσίας 2007: Στη συνέχεια ήταν η προώθηση των συστημάτων περιβαλλοντικής διαχείρισης 2011: Σήμερα αποτελεί μια ολοκληρωμένη

Διαβάστε περισσότερα

REPORT: 2 η Έκθεση GREKLAND PANORAMA 13-14-15 Φεβρ. 2015

REPORT: 2 η Έκθεση GREKLAND PANORAMA 13-14-15 Φεβρ. 2015 REPORT: 2 η Έκθεση GREKLAND PANORAMA 13-14-15 Φεβρ. 2015 Organized by North Events www.panoramagreece.com Ολοκληρώθηκε η έκθεση σταθμός για την Ελλάδα στην Σκανδιναβία. Δύο μέρες γεμάτες εικόνες, γεύσεις

Διαβάστε περισσότερα

1ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

1ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ 1ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ H «NOSTOS» GREEK ALTERNATIVE TOURISM EXPO 2016 είναι μια έκθεση εξ ολοκλήρου αφιερωμένη στον τομέα του εναλλακτικού τουρισμού, ο οποίος και αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα

Social Media Marketing Presentation

Social Media Marketing Presentation ΚΑΠΑ ΣΙΓΜΑ ΔΕΛΤΑ Α.Ε Σητείας 8 & Μεσολογγίου, 14451 Μεταμόρφωση Αττικής Τηλέφωνο: 210 211 7676 E-mail: socialmedia@ksd.gr Social Media Marketing Presentation Σκοπός Το e-word-of-mouth είναι ο πιο αποδοτικός

Διαβάστε περισσότερα

Χαιρετισµός του Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Ιωάννη Σγουρού στη ενηµερωτική εκδήλωση της Marketing Greece 14.6.13

Χαιρετισµός του Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Ιωάννη Σγουρού στη ενηµερωτική εκδήλωση της Marketing Greece 14.6.13 Χαιρετισµός του Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Ιωάννη Σγουρού στη ενηµερωτική εκδήλωση της Marketing Greece 14.6.13 Αξιότιµοι: κα Υπουργέ, κ. Περιφερειάρχη, κ. ήµαρχε, κκ. εκπρόσωποι Τουριστικών Φορέων, κυρίες

Διαβάστε περισσότερα

Η 3 η GRECKA PANORAMA Η μοναδική έκθεση για τον Ελληνικό τουρισμό

Η 3 η GRECKA PANORAMA Η μοναδική έκθεση για τον Ελληνικό τουρισμό Η 3 η GRECKA PANORAMA Η μοναδική έκθεση για τον Ελληνικό τουρισμό Και η THE GREEK FOOD SHOW Η 2 η διοργάνωση για την Ελληνική γαστρονομία και τα Ελληνικά προϊόντα Πολωνία, Βαρσοβία 2-3 Δεκεμβρίου 2017,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΑΪΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΑΪΣ Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ H ΔΕΠΑΝ, το Δίκτυο Πόλεων για την Ανάπτυξη και η PALLADIAN CONFERENCES συνδιοργανώνουν το CITY CONNECT: FORUM & EXHIBITION, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΕΚ ΗΛΩΣΕΩΝ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΕΚ ΗΛΩΣΕΩΝ 24 η ιεθνής Έκθεση Τουρισμού 30 Οκτωβρίου 2 Νοεμβρίου 2008 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΕΚ ΗΛΩΣΕΩΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΠΟΣ ΩΡΑ ΕΚ ΗΛΩΣΗ Τετάρτη 29/10 Αίθουσα CORONA 19:00 21:00 είπνο εργασίας για Νομάρχες και Γενικούς Γραμματείς

Διαβάστε περισσότερα

Ποσοτική Έρευνα στο Κοινό του Money Show 2013 στην Αθήνα. ή ς 42-44, 161 21 ή.210-7455900, Fax 210-7488713 E-mail: hrh@otenet.gr, http://www.hrh.

Ποσοτική Έρευνα στο Κοινό του Money Show 2013 στην Αθήνα. ή ς 42-44, 161 21 ή.210-7455900, Fax 210-7488713 E-mail: hrh@otenet.gr, http://www.hrh. Ποσοτική Έρευνα στο Κοινό του Money Show 2013 στην Αθήνα ή ς 42-44, 161 21 ή.210-7455900, Fax 210-7488713 E-mail: hrh@otenet.gr, http://www.hrh.gr Εισαγωγή / Στόχος της Έρευνας Στα πλαίσια της μεγαλύτερης

Διαβάστε περισσότερα

Το κλίμα αυξημένης αβεβαιότητας «παγώνει» την τουριστική αγορά

Το κλίμα αυξημένης αβεβαιότητας «παγώνει» την τουριστική αγορά Το κλίμα αυξημένης αβεβαιότητας «παγώνει» την τουριστική αγορά «Έπεσαν» οι προκρατήσεις για την Ελλάδα την επίμαχη πολιτική περίοδο Περισσότερα κονδύλια για τουριστική προβολή και επιστροφή στην κλασσική

Διαβάστε περισσότερα

Εκδρομές-Μετακινήσεις μαθητών Δημόσιων και Ιδιωτικών σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης εντός και εκτός της χώρας

Εκδρομές-Μετακινήσεις μαθητών Δημόσιων και Ιδιωτικών σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης εντός και εκτός της χώρας Εκδρομές-Μετακινήσεις μαθητών Δημόσιων και Ιδιωτικών σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης εντός και εκτός της χώρας Δείτε την νέα εγκύκλιο του υπουργείου παιδείας για τις σχολικές εκδρομές ΣΧΕΤΙΚΟ http://esosgr/δημοσια-εκπαιδευση/δευτεροβάθμια/item/26565-εκδρομεσ-μαθητων-η-απόφασ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΩ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΩ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΩ ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2015 ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2015 ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ: Αρθρ. 30 του Ν. 3498/2006 Εγκύκλιος 15566/2011 του

Διαβάστε περισσότερα

GREEKGUIDE.COM OUR EXPERIENCE. YOUR TRIP. ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ GREEKGUIDE.COM

GREEKGUIDE.COM OUR EXPERIENCE. YOUR TRIP. ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ GREEKGUIDE.COM ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ GREEKGUIDE.COM ΣΕΛ. 3 // ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ GREEKGUIDE.COM ΤI EINAI; To GREEKGUIDE.COM είναι ένα ισχυρό τουριστικό brand που στεγάζει κάτω από την ομπρέλα του: Website Ταξιδιωτικά mobile apps για

Διαβάστε περισσότερα

Ο διοργανωτής.

Ο διοργανωτής. Ta καλύτερα ξενοδοχεία θα είναι και πάλι εδώ 24-25 Νοεμβρίου 2016 Ο διοργανωτής Η SWOT δραστηριοποιείται στο χώρο του τουρισμού και εξειδικεύεται στη Διαχείριση & Οργάνωση Τουριστικών Επιχειρήσεων, στην

Διαβάστε περισσότερα

6 η ιεθνής Έκθεσης Συνεδριακού Τουρισµού IMEX 2008 (Frankfurt a.m., 22-24.04.2008)

6 η ιεθνής Έκθεσης Συνεδριακού Τουρισµού IMEX 2008 (Frankfurt a.m., 22-24.04.2008) ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ THΣ EΛΛΑ ΟΣ ΣΤΟ ΝΤΥΣΣΕΛΝΤΟΡΦ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ Ντύσσελντορφ, 05 Μαΐου 2008 6 η ιεθνής Έκθεσης Συνεδριακού Τουρισµού IMEX 2008 (Frankfurt a.m., 22-24.04.2008) Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΑ. Διεθνές Πολυθεματικό Φαρμακευτικό Συνέδριο. Athenaeum Intercontinental. Athenaeum Intercontinental

ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΑ. Διεθνές Πολυθεματικό Φαρμακευτικό Συνέδριο. Athenaeum Intercontinental. Athenaeum Intercontinental 1-2 Οκτωβρίου 2016 ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΑ Διεθνές Πολυθεματικό Φαρμακευτικό Συνέδριο & Ελληνορωσικό Forum Business to Business Υπό την Αιγίδα του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου Επίσημη Συμμετοχή Ελληνική Ενδοκρινολογική

Διαβάστε περισσότερα

REPORT: 2 η Έκθεση GRECKA PANORAMA Δεκ. 2016

REPORT: 2 η Έκθεση GRECKA PANORAMA Δεκ. 2016 REPORT: 2 η Έκθεση GRECKA PANORAMA 02-03-04 Δεκ. 2016 Αποκλειστικός Διοργανωτής North Events www.greckapanorama.pl «Έλαμψε» η Ελλάδα στην καρδιά της Πολωνίας! Ξεπέρασαν τους 7.000 οι επισκέπτες στην 2η

Διαβάστε περισσότερα

Fam trips. Fam Trip Βόλος Πήλιο

Fam trips. Fam Trip Βόλος Πήλιο Fam trips Το Γραφείο ΕΟΤ Αυστρίας Ουγγαρίας, διοργανώνει σε συνεργασία με αεροπορικές εταιρείες στην Αυστρία, με διοργανωτές ταξιδιών (Τ.Ο.ς), και τους κατά τόπους τουριστικούς φορείς στην Ελλάδα με το

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΟΠΟΙ ΧΟΡΗΓΙΑΣ. Το όνομα της χορηγού Εταιρείας θα τυπωθεί στο Τελικό Πρόγραμμα.

ΤΡΟΠΟΙ ΧΟΡΗΓΙΑΣ. Το όνομα της χορηγού Εταιρείας θα τυπωθεί στο Τελικό Πρόγραμμα. ΤΡΟΠΟΙ ΧΟΡΗΓΙΑΣ Οι ενδιαφερόμενες Εταιρείες μπορούν να συμμετάσχουν ανεξάρτητα ή και σε συνδυασμό με ένα ή και περισσότερους από τους κατωτέρω τρόπους Χορηγίας: 1. ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ Η Έκθεση θα λάβει

Διαβάστε περισσότερα

...και δώρο. 8ήμερες καλοκαιρινές. www.thelodiakopes.gr. στισ καλυτερεσ τιμεσ. στα καλύτερα 5*, 4* και 3* sup. ξενοδοχεία me hμιδιατροφη

...και δώρο. 8ήμερες καλοκαιρινές. www.thelodiakopes.gr. στισ καλυτερεσ τιμεσ. στα καλύτερα 5*, 4* και 3* sup. ξενοδοχεία me hμιδιατροφη 8ήμερες καλοκαιρινές στα καλύτερα 5*, 4* και 3* sup. ξενοδοχεία me hμιδιατροφη στισ καλυτερεσ τιμεσ...και δώρο 3ήμερες ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...όσους πραγματοποιήσουν την κράτηση των διακοπών τους έως 30/06/2011

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΠΟ 2.300

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΠΟ 2.300 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ INTERNATIONALE GRUENE WOCHE BERLIN ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΠΟ 2.300 Η παγκόσμια σημαντικότερη εκθεσιακή πλατφόρμα των γεωργικών επιχειρήσεων Αγαπητοί συνεργάτες, Η εταιρεία GREAT Greek Exports

Διαβάστε περισσότερα

Τ.Ε.Ι. ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣXOΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

Τ.Ε.Ι. ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣXOΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ Τ.Ε.Ι. ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣXOΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ Τ Α Ξ Ι Δ Ι Ω Τ Ι Κ Ε Σ Π Ω Λ Η Σ Ε Ι Σ Κ Α Ι Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α Δ Ι Α Ν Ο Μ Η Σ Δ Ι Δ Α Σ Κ Ω Ν : Δ

Διαβάστε περισσότερα

FORUM & EXHIBITION ΠΕΜΠΤΗ 4 MAΪΟΥ 2017 ΞΕΝΟ ΟΧΕΙΟ WYNDHAM GRAND ATHENS

FORUM & EXHIBITION ΠΕΜΠΤΗ 4 MAΪΟΥ 2017 ΞΕΝΟ ΟΧΕΙΟ WYNDHAM GRAND ATHENS ΠΕΜΠΤΗ 4 MAΪΟΥ 2017 ΞΕΝΟ ΟΧΕΙΟ WYNDHAM GRAND ATHENS F O R U M & E X H I B I T I O N 4 M A ΪΟΥ 2 017 Το ΔΕΠΑΝ, το Δίκτυο Πόλεων για την Ανάπτυξη και η PALLADIAN συνδιοργανώνουν το 2nd CITY CONNECT:, το

Διαβάστε περισσότερα

Προτάσεις Διαφήμισης & Προβολής

Προτάσεις Διαφήμισης & Προβολής Ενέργειες προώθησης και προβολής Πριν το συνέδριο Παρουσία στο Internet Επίσημος δικτυακός τόπος συνεδρίου. Αναλυτική παρουσίαση των πληροφοριών για το συνέδριο στη διεύθυνση cretacert2008.conferences.gr

Διαβάστε περισσότερα

διοργάνωση: εφημερίδα Ενημερωθείτε σωστά & ασφαλιστείτε!

διοργάνωση: εφημερίδα Ενημερωθείτε σωστά & ασφαλιστείτε! Ενημερωθείτε σωστά & ασφαλιστείτε! Φεβρουάριος 2011 ενημέρωση #02 Η μηνιαία free press «ασφαλίζομαι», διοργανώνει ημερίδες για την ιδιωτική ασφάλιση με στόχο να συμβάλει ουσιαστικά στην ενημέρωση του ευρύτερου

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΕΤΕ. Αθήνα,21 Οκτωβρίου Κυρίες και κύριοι,

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΕΤΕ. Αθήνα,21 Οκτωβρίου Κυρίες και κύριοι, ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΕΤΕ Αθήνα,21 Οκτωβρίου 2014 Κυρίες και κύριοι, Είναι ευτυχής συγκυρία που το φετινό Συνέδριο διεξάγεται κοντά στην ολοκλήρωση μίας τουριστικής περιόδου που κατά γενική

Διαβάστε περισσότερα

το Μέλλον είναι εδώ...

το Μέλλον είναι εδώ... το Μέλλον είναι εδώ... Southgate Office Village, Block D, Ground Floor 286 Chase Road, London N14 6HF Αποκτήστε μόνιμο γραφείο προώθησης εξαγωγών στο Λονδίνο Ενδυναμώστε την εταιρική σας εικόνα Παρουσιάστε

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΑΦΕIΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Παρουσίαση HAPCO-EFAPCO

ΓΡΑΦΕIΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Παρουσίαση HAPCO-EFAPCO ΓΡΑΦΕIΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Παρουσίαση HAPCO-EFAPCO Δημιουργία νέων προοπτικών για την πόλη ΓΡΑΦΕIΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Δέσποινα Αμαραντίδου, Πρόεδρος Γιατί Convention Bureau

Διαβάστε περισσότερα

Τα βραβεία. Τα βραβεία περιλαμβάνουν το ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ: Top Greek Hotel 2017 και 4 βασικές κατηγορίες:

Τα βραβεία. Τα βραβεία περιλαμβάνουν το ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ: Top Greek Hotel 2017 και 4 βασικές κατηγορίες: Τα βραβεία Στόχος των βραβείων Greek Hospitality Awards 2017 είναι να αναδείξει ξενοδοχειακές επιχειρήσεις της χώρας που πρωτοπορούν η κάθε μία στο είδος της. Τα βραβεία περιλαμβάνουν το ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ:

Διαβάστε περισσότερα

14-17 Οκτωβρίου 2016 Ναύπακτος Αιτωλοακαρνανίας

14-17 Οκτωβρίου 2016 Ναύπακτος Αιτωλοακαρνανίας 14-17 Οκτωβρίου 2016 Ναύπακτος Αιτωλοακαρνανίας 1ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ Ελλάδα. Ένας τόπος, πολλές επιλογές H «NOSTOS» 1st GREEK ALTERNATIVE TOURISM EXPO 2016 είναι μια

Διαβάστε περισσότερα

Ετήσια εκδήλωση Πρεσβείας Πεκίνου προς τιμήν των οικονομικών και εμπορικών συνεργατών της Ελλάδας στην Κίνα

Ετήσια εκδήλωση Πρεσβείας Πεκίνου προς τιμήν των οικονομικών και εμπορικών συνεργατών της Ελλάδας στην Κίνα ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΠΕΚΙΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ Ετήσια εκδήλωση Πρεσβείας Πεκίνου προς τιμήν των οικονομικών και εμπορικών συνεργατών της Ελλάδας στην Κίνα Πεκίνο 4/11/08 Με

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΚΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΩΝ ΜΕ ΤΗ ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΗΜΑΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΚΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΩΝ ΜΕ ΤΗ ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΚΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΩΝ ΜΕ ΤΗ ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΗΜΑΙΑ 2009 Τετρακόσιες Είκοσι Πέντε (425) ακτές και Οκτώ (8) μαρίνες κέρδισαν εφέτος το βραβείο ποιότητας ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ Ανακοινώθηκαν

Διαβάστε περισσότερα

Kalimera... ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΙΟΥΛΙΟΣ 2018

Kalimera... ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΙΟΥΛΙΟΣ 2018 1 Το πρόγραμμα Κυπριακό Πρόγευμα έχει δημιουργηθεί από τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού (ΚΟΤ) το Travel Foundation UK και τον Κυπριακό Σύνδεσμο Αειφόρου Τουρισμού (CSTI) μέσω του προγράμματος Cyprus Destination

Διαβάστε περισσότερα

29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ-02 ΜΑΪΟΥ 2010

29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ-02 ΜΑΪΟΥ 2010 Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ-02 ΜΑΪΟΥ 2010 ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Agro-Festival

Διαβάστε περισσότερα

το Μέλλον είναι εδώ...

το Μέλλον είναι εδώ... το Μέλλον είναι εδώ... Southgate Office Village, Block D, Ground Floor 286 Chase Road, London N14 6HF Αποκτήστε μόνιμο γραφείο προώθησης εξαγωγών στο Λονδίνο Ενδυναμώστε την εταιρική σας εικόνα Παρουσιάστε

Διαβάστε περισσότερα

3 Rd FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE

3 Rd FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE 3 Rd FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE η Palladian Conferences, σε συνεργασία με το FnB Daily, διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά το FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Tρίτη 25

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση Πτυχιακής Εργασίας

Παρουσίαση Πτυχιακής Εργασίας Παρουσίαση Πτυχιακής Εργασίας Παρουσίαση και ανάλυση των σηµαντικότερων ιεθνών Εκθέσεων Τουρισµού παγκοσµίως Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυµα Θεσσαλονίκης Σχολή ιοίκησης & Οικονοµίας Τµήµα Τουριστικών

Διαβάστε περισσότερα

Ο Σχεδιασμός και η Εκπόνηση Προγραμμάτων Πώλησης Υπηρεσιών γύρω από Επαγγελματίες Αθλητές είναι τομέας δράσης της Sports Consulting.

Ο Σχεδιασμός και η Εκπόνηση Προγραμμάτων Πώλησης Υπηρεσιών γύρω από Επαγγελματίες Αθλητές είναι τομέας δράσης της Sports Consulting. Η εταιρία Εταιρία Η εταιρία Έρευνας & Ανάλυσης Valuation & Research Specialists ( VRS ) ιδρύθηκε το έτος 2002 και δραστηριοποιείται στην παροχή εξειδικευμένων χρηματοοικονομικών υπηρεσιών σε εταιρικούς

Διαβάστε περισσότερα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑ 15/10/2009

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑ 15/10/2009 ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑ 15/10/2009 ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ= ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΜΟΡΦΗ ΕΝΟΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ Η ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΣΥΝΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Πρόταση Χορηγού Επικοινωνίας

Πρόταση Χορηγού Επικοινωνίας Η Κρήτη φιλοξενεί περήφανα τον 1ο διεθνήαγώνατουworld Cycling Tour 2011-2012, που διεξάγεται σε 8 χώρες από τη UCI, www.uciworldcyclingtour.com Πρόταση Χορηγού Επικοινωνίας Προφίλ Διοργάνωσης σε Αριθμούς

Διαβάστε περισσότερα

«ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Ο ρόλος του Κράτους και της Αυτοδιοίκησης Η περίπτωση της Σουηδίας»

«ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Ο ρόλος του Κράτους και της Αυτοδιοίκησης Η περίπτωση της Σουηδίας» «ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Ο ρόλος του Κράτους και της Αυτοδιοίκησης Η περίπτωση της Σουηδίας» Εισηγητής: Νίκος Παπαδόπουλος MP of SWEDEN Γενικά Χαρακτηριστικά της Σουηδίας Πληθυσμός 10.500.000 κάτοικοι Το 84%

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ GRIECHENLAND FESTIVAL ΠΡΟΦΙΛ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ GRIECHENLAND FESTIVAL ΠΡΟΦΙΛ ΦΕΣΤΙΒΑΛ Αγαπητοί συνεργάτες, ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ GRIECHENLAND FESTIVAL Η εταιρεία με χαρά σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στο GRIECHENLAND FESTIVAL, που διοργανώνεται για 1η φορά στο Ντύσσελντορφ από 30 Μαρτίου

Διαβάστε περισσότερα

Πάσχα 2013 στη Ρόδο 4ηµέρες 03-06/05/2013( ΩΡΕΑΝ DAYUSE ΣΤΟ RODOS PALACE) ΠΑΚΕΤΟ ΙΑΚΟΠΩΝ

Πάσχα 2013 στη Ρόδο 4ηµέρες 03-06/05/2013( ΩΡΕΑΝ DAYUSE ΣΤΟ RODOS PALACE) ΠΑΚΕΤΟ ΙΑΚΟΠΩΝ Πάσχα 2013 στη Ρόδο 4ηµέρες 03-06/05/2013( ΩΡΕΑΝ DAYUSE ΣΤΟ ) ΞΕΝΟ ΟΧΕΙΟ ΠΕΡΙΟΧΗ ΙΑΤΡΟΦΗ ΤΙΜΗ ΕΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙ Ι 2-12 ΕΤΩΝ FAMILY ROOMS ATHENA 3* ΠΟΛΗ ΠΡΩΪΝΟ 225 165 DIONYSOS 4* ΙΞΙΑ ΠΡΩΪΝΟ 225 165 695 AMPHITRYON

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγικό σημείωμα Οργανωτικής Επιτροπής

Εισαγωγικό σημείωμα Οργανωτικής Επιτροπής ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ Εισαγωγικό σημείωμα Οργανωτικής Επιτροπής Αγαπητοί κύριοι, Με ιδιαίτερη χαρά σας αναγγέλλουμε ότι η Μεσογειακή Εταιρεία Αμφιβληστροειδούς και η Οφθαλμολογική Μονάδα ημερήσιας Νοσηλείας

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή στον Επαγγελματικό Τουρισμό

Εισαγωγή στον Επαγγελματικό Τουρισμό Εισαγωγή στον Επαγγελματικό Τουρισμό Γενικά Ο επαγγελματικός τουρισμός αποτελεί τμήμα ενός ευρύτερου συνόλου, αυτού των εναλλακτικών μορφών τουρισμού Οι εναλλακτικές μορφές, υιοθετήθηκαν για να δημιουργηθούν

Διαβάστε περισσότερα

Προς: Παραγωγούς Τροφίμων & Ποτών Μέλη Επιμελητηρίου Κυκλάδων

Προς: Παραγωγούς Τροφίμων & Ποτών Μέλη Επιμελητηρίου Κυκλάδων Προς: Παραγωγούς Τροφίμων & Ποτών Μέλη Επιμελητηρίου Κυκλάδων 1 Ερμούπολη, 17 Μαρτίου 2014 Αρ. Πρωτoκόλλου: 4165 ΘΕΜΑ: Παροχές και πρόσθετα οφέλη για τις επιχειρήσεις που θα δηλώσουν συμμετοχή στη διοργάνωση

Διαβάστε περισσότερα

1η PRIVATE LABEL. 1-3 Οκτωβρίου 2010. Διεθνής Έκθεση Προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας. HELEXPO PALACE, Αθήνα

1η PRIVATE LABEL. 1-3 Οκτωβρίου 2010. Διεθνής Έκθεση Προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας. HELEXPO PALACE, Αθήνα 1η PRIVATE LABEL Διεθνής Έκθεση Προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας 1-3 Οκτωβρίου 2010 HELEXPO PALACE, Αθήνα Ο κλάδος της Private Label στην Ελλάδα βρίσκεται ακόμη σε πρώιμο στάδιο σε σχέση με άλλες Ευρωπαϊκές

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγικό σημείωμα. Αγαπητές κυρίες, κύριοι

Εισαγωγικό σημείωμα. Αγαπητές κυρίες, κύριοι Εισαγωγικό σημείωμα Αγαπητές κυρίες, κύριοι Σας αποστέλλουμε την πρόταση χορηγίας για το 33 ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης & Εκπαίδευσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη (πρώην ΔΕΒΕ), το

Διαβάστε περισσότερα

25 & 26 Νοεμβρίου - Ζάππειο Μέγαρο

25 & 26 Νοεμβρίου - Ζάππειο Μέγαρο 25 & 26 Νοεμβρίου - Ζάππειο Μέγαρο Εισαγωγή Η έκθεση με μια ματιά Στατιστικά Επισκεπτών Στοιχεία Εκθετών Διαφημιστική Καμπάνια Παράλληλες εκδηλώσεις 2 Έχοντας διανύσει μια επιτυχημένη πορεία επτά χρόνων

Διαβάστε περισσότερα

Newsletter We do local

Newsletter We do local Newsletter We do local Τοπική Παραγωγή & Φιλοξενία Α.Ε. Προωθητικές Ενέργειες 11 Φεβρουαρίου 2015 Έκθεση ΜΑΤΚΑ Ελσίνκι, Φινλανδία 15-18.01.2015 Για πρώτη φορά το We do local παρουσιάστηκε στο εξωτερικό

Διαβάστε περισσότερα