TRANSPORT SHOW 2014 SHOW 2014

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "TRANSPORT SHOW 2014 SHOW 2014"

Transcript

1 2014

2 ΕΚΘΕΣΗ Αθήνα, Νοέμβριος 2013 Αγαπητέ συνεργάτη, Με αίσθημα ευθύνης προς την εταιρεία σας, είμαστε σήμερα σε θέση να σας ανακοινώσουμε ότι την Ανοιξη του 2014 διοργανώνουμε την ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & LOGISTICS. Η έκθεση θα διεξαχθεί από 15 μέχρι 18 Μαΐου 2014* στο εκθεσιακό κέντρο MEC στην Παιανία, το οποίο έχει πρόσφατα ανακαινιστεί παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες προς τους εκθέτες. Η βαθειά γνώση της αγοράς στην οποία απευθυνόμαστε, η πολυετής εμπειρία μας στην οργάνωση μεγάλης κλίμακας εκδηλώσεων, αλλά κυρίως, η δυνατότητά μας να προσελκύσουμε μεγάλο αριθμό ενδιαφερομένων επαγγελματιών επισκεπτών είναι οι παράγοντες που μας οδήγησαν στην οργάνωση της έκθεσης, η οποία, μετά από ένα μακρύ χρονικό διάστημα «εκθεσιακής απραξίας», θα δώσει και πάλι την ευκαιρία μιας αποτελεσματικής προβολής και επικοινωνίας των προϊόντων σας σε χρόνο κατάλληλο τόσο για τους εκθέτες, όσο και για τους επαγγελματίες επισκέπτες, η προσέλευση των οποίων πιστεύουμε ότι θα είναι μαζική. Στις σελίδες που ακολουθούν, παρέχουμε τις απαραίτητες πληροφορίες και απαντούμε στα ερωτήματά σας σχετικά με τη δομή, το χαρακτήρα και τη συμβολή της έκθεσης στη δική σας επιχειρηματική προσπάθεια για ανάκαμψη και σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε. Παραμένουμε επίσης στη διάθεσή σας για κάθε συμπληρωματική πληροφορία ή διευκρίνηση. Με εκτίμηση Για την Εκδόσεις Αγριμανάκη ΑΕ Μανώλης Αγριμανάκης * Ο Διοργανωτής έχει επίσης δεσμεύσει την ημερομηνία 29 Μαΐου 1 Ιουνίου 2014 ως εναλλακτική σε περίπτωση κωλύματος εξαιτίας επικείμενων Ευρωεκλογών και διπλών Δημοτικών Εκλογών.

3 M.E.C. 3 Ο Χαρακτήρας της Εκθεσης Η Εκθεση ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & LOGISTICS, έχει αμιγώς εκθεσιακό χαρακτήρα και απευθύνεται στο ευρύτερο κοινό των απασχολουμένων στη Μεταφορά, στη Διανομή, στην αποθήκη, στο εργοτάξιο κ.λ.π. δηλαδή από τον απλό ελεύθερο επαγγελματία ιδιοκτήτη ενός αυτοκινήτου βαν, μέχρι τις μεγάλες εμπορικές, κατασκευαστικές και μεταφορικές επιχειρήσεις με στόλους φορτηγών ΙΧ ή ΔΧ. Απευθύνεται επίσης στους χιλιάδες μεμονωμένους αυτοκινητιστές, στα στελέχη των εταιρειών Logistics και Διανομής προϊόντων, στους υπευθύνους εξοπλισμού και διαχείρισης αποθηκών και στους νέους που είναι έτοιμοι να εισέλθουν σε μια από τις παραπάνω επαγγελματικές δραστηριότητες. Σκοπός της έκθεσης είναι να παρουσιάσει στους παραπάνω επισκέπτες το σύνολο των επαγγελματικών αυτοκινήτων, από τα πιο ελαφρά vanettes, μέχρι τους τράκτορες και τα βαριά χωματουργικά φορτηγά, να προβάλλει τα καινούργια λεωφορεία, τουριστικά και υπεραστικά, τα συναφή προϊόντα (ανταλλακτικά, εξαρτήματα, λιπαντικά, ελαστικά κ.λ.π.), τα ρυμουλκούμενα οχήματα, καθώς και τα επιτεύγματα της σύγχρονης Τεχνολογίας στους τομείς της ασφάλειας, της τηλεματικής, των υποστηρικτικών προς τις μεταφορές μέσων, των εξοπλισμών αποθηκών κ.α. Σημαντική και ενδιαφέρουσα θα είναι επίσης η παρουσία των επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών στον τομέα της διαμεταφοράς, της εκπαίδευσης, του «fleet management» και των διανομών, των ασφαλειών, των χρηματοδοτήσεων και των Ι.ΚΤΕΟ. Επομένως, ο χαρακτήρας της έκθεσης «SHOW» είναι απόλυτα επαγγελματικός με γνωστούς στο χώρο εκθέτες και απόλυτα επίσης στοχευμένο κοινό επισκεπτών. Για την προσέλκυση μάλιστα του συγκεκριμένου κοινού, ο διοργανωτής υλοποιεί ήδη διευρυμένο πλάνο επικοινωνίας της έκθεσης το οποίο θα κορυφωθεί με την έντονη διαφημιστική προβολή από τα ΜΜΕ.

4 4 ΕΚΘΕΣΗ Επαγγελματικών Αυτοκινήτων, Τεχνολογίας Μεταφορών & Logistics Γιατί Μάιος 2014 Αποφασίσαμε τη διεξαγωγή της έκθεσης το Μάιο του 2014 δίδοντας επαρκή χρόνο προετοιμασίας στους εκθέτες και ιδιαίτερα στις μεγάλες επιχειρήσεις που αυτή την περίοδο ετοιμάζουν το πρόγραμμα της επόμενης χρονιάς, αλλά και σε κάθε άλλο υποψήφιο εκθέτη που από τώρα προγραμματίζει τις παραγγελίες των νέων προϊόντων του, ώστε να λάβει σοβαρά υπόψη του τα οφέλη που θα έχει συμμετέχοντας στην έκθεση. Ακόμη όμως, πιστεύουμε ότι η Ανοιξη του 2014 θα κάνει εμφανή τα πρώτα ουσιαστικά σημάδια της πολυπόθητης ανάκαμψης και ότι το ψυχολογικό κλίμα της αγοράς γενικότερα, θα έχει βελτιωθεί. Επί της ουσίας όμως το «timing» έχει να κάνει με το γεγονός ότι θα «τρέχουν» (με δυνατότητα εκταμίευσης) αρκετά προγράμματα ενισχύσεων και επιδοτήσεων ιδιαίτερα εκείνα που περιλαμβάνονται στα ΕΣΠΑ και στον αναπτυξιακό νόμο και αφορούν εξοπλισμούς και μεταφορικά μέσα επιχειρήσεων Logistics, αλλά και ενισχύσεις των περισσότερων μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Δεν θα πρέπει επίσης να μας διαφεύγει το γεγονός, ότι χιλιάδες ιδιοκτήτες παλαιών επαγγελματικών αυτοκινήτων έχουν πλέον συνειδητοποιήσει την ανάγκη αντικατάστασής τους που δεν έγινε στα χρόνια της (βαθειάς) ύφεσης. Από την άλλη πλευρά, η επιλογή του Μαΐου συμπίπτει με το γεγονός ότι, τότε, οι επιχειρήσεις εισαγωγής και διανομής επαγγελματικών αυτοκινήτων, θα έχουν διαθέσιμα τα τελευταίας τεχνολογίας μοντέλα euro 6, καθώς και αυτοκίνητα (Van, Vanettes και Pick Ups) με επιλογή καυσίμου από τον πελάτη. Θα μπορούσαμε επίσης να προσθέσουμε ότι ο Μάιος είναι ο μήνας που προσφέρεται για την υλοποίηση σημαντικών επιχειρηματικών δράσεων που έχουν αποφασιστεί και η συμμετοχή σας στην έκθεση θεωρούμε, ότι θα αποτελέσει σωστή εμπορική κίνηση προς αυτή την κατεύθυνση. Φυσικά, τον τελευταίο λόγο έχετε εσείς που θα πρέπει έγκαιρα να αποφασίσετε τη συμμετοχή σας στην έκθεση. Το ελπίζουμε

5 M.E.C. 5 Γιατί MEC; Η επιλογή του εκθεσιακού κέντρου MEC στην Παιανία έγινε μετά από έρευνα αγοράς και βασίστηκε σε συγκεκριμένα κριτήρια, κυριότερα από τα οποία ήταν: Η πρόσφατη ανακαίνιση του MEC με παροχή αναβαθμισμένων υπηρεσιών προς τους εκθέτες. Ο διαθέσιμος ενιαίος εκθεσιακός χώρος, ικανός να φιλοξενήσει το σύνολο των εκθετών. Η εύκολη πρόσβαση από κάθε σημείο της Αττικής και με το χαμηλότερο κόστος προσέγγισης. Ιδιαίτερα γνωστό και οικείο σημείο για τους επαγγελματίες των μεταφορών, των εταιρειών Logistics κ.α. αφού η Λ. Λαυρίου είναι γι αυτούς συνήθης δρόμος διέλευσης. Εξασφάλιση περισσότερων διαθέσιμων ημερών προετοιμασίας/αποξήλωσης (6/2), δηλαδή η μίσθωση του χώρου έγινε για 12 ημέρες, δίδοντας στους εκθέτες 6 ημέρες προετοιμασίας περιπτέρων, 4 εκθεσιακές ημέρες και δύο ημέρες αποξήλωσης. Άνετοι χώροι εκδηλώσεων και parking αυτοκινήτων επισκεπτών και εκθετών.

6 6 ΕΚΘΕΣΗ Επαγγελματικών Αυτοκινήτων, Τεχνολογίας Μεταφορών & Logistics Τα Μέσα Ενημέρωσης στην Εκθεση Την έκθεση θα προσκληθούν να επισκεφθούν δημοσιογράφοι του Οικονομικού και του Ειδικού Τύπου, καθώς και τα τηλεοπτικά κανάλια. Προσβλέπουμε σε μια ευρεία δημοσιότητα της έκθεσης γενικότερα, και των προϊόντων της ειδικότερα. Ο κάθε εκθέτης από την πλευρά του, θα μπορεί να αξιοποιήσει την παρουσία των δημοσιογράφων και των Μέσων που εκπροσωπούν, παρέχοντάς τους ενημερωτικό υλικό της επιχείρησης και των προϊόντων/υπηρεσιών της. Προς το σκοπό αυτό, θα λειτουργεί εντός της έκθεσης Press Corner, σημείο ειδικά για τη διάθεση ενημερωτικού υλικού προς τους δημοσιογράφους. Η παρουσίαση των προϊόντων και του κάθε περιπτέρου, ξεχωριστά, θα γίνει από το περιοδικό ΤΡΟΧΟΙ & TIR στο τεύχος μετά την έκθεση (της πρώτης Ιουνίου), καθώς και από τα άλλα περιοδικά επαγγελματικών αυτοκινήτων. Προωθητικές Ενέργειες Οι εκθέτες έχουν μια εξαιρετική ευκαιρία προώθησης των προϊόντων/υπηρεσιών τους πραγματοποιώντας ανάλογες προωθητικές ενέργειες στη διάρκεια της έκθεσης, όπως: -Ειδικές τιμές έκθεσης ή ειδικές προσφορές για τους επισκέπτες της έκθεσης. -Παροχή δώρων ή μειωμένων τιμών για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα μετά την έκθεση. -Διάθεση δώρων ή άλλων παροχών με τη διαδικασία των κληρώσεων. -Διανομή προωθητικού υλικού σε έντυπη ή ψηφιακή μορφή. -Πραγματοποίηση επιδείξεων στο χώρο του περιπτέρου τους (υπό τους όρους και τις προϋποθέσεις του γενικού κανονισμού της έκθεσης). -Πρόσκληση ενδιαφερόμενου επισκέπτη για δοκιμή ή επίδειξη του προϊόντος, μετά την έκθεση στις εγκαταστάσεις του εκθέτη.

7 M.E.C. 7 Παράλληλες Εκδηλώσεις Κατά τη διάρκεια της έκθεσης παρέχεται η δυνατότητα πραγματοποίησης εκδηλώσεων από τις συμμετέχουσες εταιρείες, στην πλήρως εξοπλισμένη αίθουσα που διαθέτει το εκθεσιακό κέντρο MEC. Η αίθουσα είναι μεταβαλλόμενης επιφάνειας 200 έως και 500 τ.μ. ικανή να φιλοξενήσει τους προσκεκλημένους σας. Διατίθεται για την πραγματοποίηση ημερίδας ή εσπερίδας, για την διεξαγωγή σεμιναρίου ενημερωτικού ή τεχνικού, για συνέντευξη Τύπου ή για ένα εταιρικό συμπόσιο. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει έγκαιρα να ενημερώσουν την διοργανώτρια εταιρεία προκειμένου να λάβουν γνώση του κόστους, αλλά και για την κράτηση της αίθουσας την επιθυμητή ημερομηνία και ώρα. Παράλληλες εκδηλώσεις που γνωστοποιούνται έγκαιρα θα τύχουν αναγγελίας και επαρκούς δημοσιότητας από το περιοδικό ΤΡΟΧΟΙ & TIR, καθώς και από το site Σε κάθε περίπτωση, η διοργανώτρια εταιρεία, θα χαρεί να συνεργαστεί μαζί σας για την επιτυχία της εκδήλωσής σας. Test Drive Ειδικά οι εκθέτες Επαγγελματικών Αυτοκινήτων θα έχουν στη διάρκεια της έκθεσης τη δυνατότητα διενέργειας δοκιμών από υποψήφιους πελάτες. Εφόσον το επιθυμούν και έχουν διαθέσιμα οχήματα για test drive, θα πρέπει να συνεννοηθούν με τη διοργανώτρια εταιρεία, η οποία έχει κάνει πρόβλεψη ειδικού χώρου στάθμευσης των οχημάτων αυτών με έξοδο προς τη Λ. Λαυρίου και προς την Αττική Οδό. Ο συγκεκριμένος χώρος εντάσσεται στον εξωτερικό εκθεσιακό χώρο και διατίθεται αποκλειστικά για οχήματα εκθετών με περίπτερα εντός της έκθεσης. Επίσης, οι εκθέτες, εφόσον το επιθυμούν, μπορούν να συνδυάσουν χρονικά τη διεξαγωγή Road Show με την ευκαιρία της έκθεσης ή με αφετηρία την έκθεση. Οι εκθέτες που θα έχουν έγκαιρα προγραμματίσει τη διεξαγωγή test drive θα έχουν την ανάλογη δημοσιότητα (αναγγελία) στο περιοδικό ΤΡΟΧΟΙ & TIR και στο τεύχος που θα κυκλοφορήσει την πρώτη Μαΐου (τεύχος preview της έκθεσης).

8 8 ΕΚΘΕΣΗ Επαγγελματικών Αυτοκινήτων, Τεχνολογίας Μεταφορών & Logistics ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ LOGISTICS Πληροφορίες για το Σχεδιάγραμμα της Έκθεσης (floor plan) και τα περίπτερα Α. Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ στεγασμένος εκθεσιακός χώρος εκτείνεται σε μια ενιαία εντελώς επίπεδη επιφάνεια τ.μ. με πλάτος 36 μ. και μήκος 210 μ. Το ύψος είναι 4,50 έως 4,90 μέτρα, το οποίο περιορίζεται στα 4,30 μέτρα στα σημεία διέλευσης αεραγωγών. Αριστερά του διαδρόμου Δ1 και καθ όλο το μήκος του εκθεσιακού χώρου CV 1 το ύψος περιορίζεται στα 3 μέτρα. Το κίτρινο τμήμα είναι χαμηλότερο (2,68 μ), είναι εκμεταλεύσιμο και μη χρεώσιμο. Κάθε τετραγωνάκι στο εκθεσιακό πλάνο αντιστοιχεί με ένα τετραγωνικό μέτρο. Σε όλο τον στεγασμένο χώρο (CV + T&L Tech) οι οριζόντιες γραμμές είναι αμετάβλητες και ορίζουν τους διαδρόμους. Οι κάθετες γραμμές είναι εντελώς ενδεικτικές για τον ευκολότερο υπολογισμό των χώρων και μετακινούνται ανάλογα με τον χώρο που ο κάθε εκθέτης επιλέγει για το περίπτερό του. Ο Εκθεσιακός χώρος διακρίνεται σε δύο κύριους Τομείς: 1. Τομέας CV (Commercial Vehicles) που περιλαμβάνει το τμήμα CV 1 και CV 2. Ο πρώτος (τομέας CV) προορίζεται να στεγάσει Φορτηγά και τράκτορες, VAN, Vanettes και Pick Ups, Λεωφορεία και Trailers. Διακρίνεται στο τμήμα CV 1 (με το ύψος των 3 μέτρων), όπου τα περίπτερα χωρίζονται μεταξύ τους με δομή (εκθεσιακά panels τοίχοι) και προσφέρονται με τον στάνταρ εξοπλισμό. Τα περίπτερα στο τμήμα CV 2 (για φορτηγά, Λεωφορεία και trailers) ορίζονται με σημάδι επί του πατώματος και χωρίζονται μεταξύ τους με κάθετους διαδρόμους πλάτους ενός (1) μέτρου. 2. Τομέας Τ&L ΤECH (Transport & Logistics Technologies): O δεύτερος τομέας T&L TECH, θα φιλοξενήσει ανταλλακτικά και εξαρτήματα, καύσιμα και λιπαντικά, εξοπλισμούς αποθηκών και μεταφορικών επιχειρήσεων, προϊόντα και εξοπλισμούς εταιρειών Logistics, καταγραφικά και συστήματα τηλεματικής, υπηρεσίες after sale, εκπαίδευσης, Ι.ΚΤΕΟ κ.α. Όλα τα περίπτερα χωρίζονται με εκθεσιακή δομή (panels) έχουν ωφέλιμο ύψος 4,50 μέτρα με εξαίρεση τα περίπτερα αριστερά του διαδρόμου Δ1 (τμήμα CV 1) των οποίων το ύψος είναι τρία (3) μέτρα. Όλα τα περίπτερα στον τομέα T&L TECH προσφέρονται με δομή και με τον στάνταρ εξοπλισμό.

9 M.E.C. 9 Β. Ο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ανοιχτός εκθεσιακός χώρος καλύπτει επιφάνεια 600 τ.μ. προοριζόμενος για εκθέματα μεγάλου ύψους, όπως ανυψωτικά, γερανοφόρα καλαθοφόρα οχήματα, αντλίες μπετού και άλλα εργοταξιακά οχήματα ή μηχανήματα. Παραχωρείται ελεύθερος, χωρίς δομή και κάθε περίπτερο ορίζεται με σημάδι στο έδαφος. Για τυχόν έξτρα παροχές π.χ. τέντα, ηλεκτρικό ρεύμα, γραφείο κ.λ.π. ισχύει ο σχετικός τιμοκατάλογος) Στο παρόν σχεδιάγραμμα (δεξιά αυτής της σελίδας) εμφανίζεται και ο εξωτερικός χώρος. ΕΙΣΟΔΟΙ ΕΞΟΔΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ Όλοι οι επικέπτες εισέρχονται από τις δύο εισόδους του Εκθεσιακού Kέντρου MEC, αφού λάβουν καρτελάκι εισόδου. Εξέρχονται μόνο από την έξοδο 5 που οδηγεί και στον εξωτερικό εκθεσιακό χώρο. Επιτρέπεται επίσης η επανείσοδος επισκέπτη από την έξοδο 5 εφόσον φέρει το καρτελάκι εισόδου. Σε διαφορετική περίπτωση εισέρχεται από τις κύριες εισόδους της έκθεσης. Σημαντικό: Όλοι οι διάδρομοι της έκθεσης, οριζόντιοι και κάθετοι, είναι πανταχόθεν ελεύθεροι και η κυκλοφορία των επισκεπτών είναι αμφίδρομη και ελεύθερη προς κάθε κατεύθυνση.

10 10 ΕΚΘΕΣΗ Επαγγελματικών Αυτοκινήτων, Τεχνολογίας Μεταφορών & Logistics Γιατί εκθέτης στην Ç È ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & LOGISTICS Πολλαπλά, σημαντικά και μετρήσιμα είναι τα οφέλη άμεσα και έμμεσα που θα αποκομίσει ο εκθέτης συμμετέχοντας στην Εκθεση. Ας αναφέρουμε τα κυριότερα: -Δυνατότητα παρουσίασης των νέων προϊόντων σε ένα ευρύ, στοχευμένο κοινό ενδιαφερομένων επαγγελματιών. - Αμεση ζωντανή επαφή και επικοινωνία του εκθέτη με τον υποψήφιο πελάτη και δυνατότητα λήψης παραγγελιών (πωλήσεις). - Διεύρυνση της βάσης δεδομένων (data base) των εν δυνάμει πελατών. -Διανομή ενημερωτικού διαφημιστικού υλικού προς τους επισκέπτες της έκθεσης. -Απόκτηση πραγματικής εμπειρίας και διαμόρφωση γνώμης σχετικής με τα ενδιαφέροντα, τις προτιμήσεις και τις απαιτήσεις των υποψηφίων πελατών. -Στη βραδιά των εγκαινίων (Πέμπτη), θα έχετε την ευκαιρία γνωριμίας με στελέχη μεγάλων επιχειρήσεων και με εκπροσώπους συναφών επαγγελματικών φορέων, οι οποίοι επίσης θα συμμετάσχουν στην έκθεση. Δημιουργία ευνοϊκών συνθηκών για ενίσχυση των Δημοσίων Σχέσεων. -Ισότιμη προβολή, στον ίδιο εκθεσιακό χώρο, διαφορετικών προϊόντων και υπηρεσιών, με ίσες ευκαιρίες για τους εκθέτες στα πλαίσια του υγιούς ανταγωνισμού. -Ενίσχυση του προφίλ της εταιρείας σας και ανάδειξη των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων των προϊόντων/υπηρεσιών. Η συμμετοχή σας στην έκθεση αποτελεί το δυναμικό παρόν της εταιρείας σας στην αγορά. Είναι ένα μήνυμα ανάκαμψης και πρόσκληση για εποικοδομητικές συνέργειες. -Σημαντική προβολή και δημοσιότητα εκθετών και εκθεμάτων από τον ειδικό και οικονομικό Τύπο. Ιδιαίτερης και ευρείας προβολής θα τύχουν προϊόντα και εκθέτριες εταιρείες από το περιοδικό ΤΡΟΧΟΙ & TIR και από τη μεγάλης επισκεψιμότητας ιστοσελίδα -Δυνατότητα επιχορήγησης της δαπάνης συμμετοχής σας στην έκθεση από τα τρέχοντα προγράμματα του ΕΣΠΑ.

11 M.E.C. 11 Επικοινωνία Διαφήμιση της έκθεσης Εντονη και με διάρκεια θα είναι η επικοινωνία και η γενικότερη διαφήμιση της Εκθεσης Επαγγελματικών Αυτοκινήτων, Μεταφορών & Logistics. Στόχος μας είναι το μήνυμα της διεξαγωγής της αφενός να φτάσει στους δυνητικούς επισκέπτες και αφετέρου αυτοί να αποφασίσουν την προσέλευσή τους στο MEC. Τα μέσα που θα επιλεχθούν είναι αυτά της μαζικής ενημέρωσης, δηλαδή η τηλεόραση, το ραδιόφωνο, τα περιοδικά καθώς και επιλεγμένες ιστοσελίδες και social media. Τα μέσα που θα χρησιμοποιηθούν για την επιτυχή στόχευση του συγκεκριμένου target group, είναι τα εξειδικευμένα sites και ο ειδικός περιοδικός τύπος, όπου βέβαια, πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει το περιοδικό ΤΡΟΧΟΙ & TIR και η μεγάλης επισκεψιμότητας ιστοσελίδα όπου σύντομα θα ξεκινήσει η προβολή της έκθεσης και θα κορυφωθεί με τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά spots τις μέρες πριν την έκθεση. Από την πλευρά του διοργανωτή προβλέπονται και άλλες, πρόσθετες επικοινωνιακές ενέργειες για τη διαφήμιση της έκθεσης με σκοπό τη μεγιστοποίηση του αριθμού των επαγγελματιών επισκεπτών.

12 12 ΕΚΘΕΣΗ Επαγγελματικών Αυτοκινήτων, Τεχνολογίας Μεταφορών & Logistics Οι Εκθέτες H Έκθεση Επαγγελματικών Αυτοκινήτων, Τεχνολογίας Μεταφορών & Logistics, απευθύνεται σε ένα διευρυμένο επιχειρηματικό κοινό το οποίο χρησιμοποιεί τα οχήματα για τις δικές του ανάγκες, αλλά ταυτόχρονα συνεργάζεται με μεταφορείς ή επενδύει στον τομέα των Μεταφορών και των Logistics, όπως και το αντίστροφο, δηλαδή επιχειρεί στον τομέα των Μεταφορών και των Logistics και συνεργάζεται με αυτοκινητιστές, διαμεταφορείς, εταιρείες διανομών κ.λ.π. Ετσι, την έκθεση καλούνται να πλαισιώσουν με τα δικά τους περίπτερα οι διανομείς επαγγελματικών αυτοκινήτων, αντιπρόσωποι και εισαγωγείς φορτηγών όλων των κατηγοριών και λεωφορείων τουριστικών, υπεραστικών, σχολικών και άλλων χρήσεων. Δυναμική παρουσία αναμένεται να έχει ο τομέας των συναφών με το επαγγελματικό όχημα προϊόντων και υπηρεσιών, καθώς και οι εκθέτες με τους εξοπλισμούς που απαιτούνται για τη λειτουργία των Μεταφορικών επιχειρήσεων και των εταιρειών Logistics. Με το παραπάνω εισαγωγικό σημείωμα, σας παρουσιάζουμε στη συνέχεια, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που θα φιλοξενηθούν στα περίπτερα της :

13 M.E.C. 13 ΕΚΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Α. ΟΧΗΜΑΤΑ: -Ελαφρά Επαγγελματικά Van, Vanettes και Pick Up - Φορτηγά αυτοκίνητα, μονά (2,3,4 αξόνων) και τράκτορες. -Ρυμουλκούμενα, επικαθήμενα, κιβωτάμαξες, ψυκτικοί θάλαμοι και βυτία. -Εργοταξιακά φορτηγά και ειδικοποιημένα οχήματα. -Λεωφορεία όλων των τύπων: Υπεραστικά, τουριστικά, σχολικά, mini buses και shuttles. -Ηλεκτρικά οχήματα. Β. ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ LOGISTICS: -Ανυψωτικά περονοφόρα - παλετοφόρα. -Ανυψωτικές σκάλες μετακομίσεων. -Υδραυλικές πόρτες φορτηγών, ράμπες αποθηκών. -Κοντέινερ (πωλήσεις μισθώσεις), παλέτες, κιβώτια και άλλες μονάδες συσκευασίας. -Συστήματα διαχείρισης στόλου τηλεματικής. Γ. ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ -Εξαρτήματα και ανταλλακτικά γενικώς. -Εξοπλισμοί Οχημάτων (Ψυκτικά μηχανήματα, αντλίες, καταγραφικά θερμοκρασιών, θερμαντήρες καμπίνας, αποθήκευση ανάλυση δεδομένων ψηφιακών ταχογράφων). -Ελαστικά, Καύσιμα, Λιπαντικά, AdBlue -Καθίσματα φορτηγών & λεωφορείων. -Προϊόντα σήμανσης και ατομικής προστασίας. -Προϊόντα βελτίωσης, επενδύσεις, φωτιστικά, μοντελισμός κ.α. Δ. AUTONOMIA στην Κίνηση -Ανυψωτικές ράμπες λεωφορείων. -Ράμπες πρόσβασης σε mini bus -Συστήματα πρόσβασης, στήριξης αμαξιδίων. -Ειδικές διασκευές αυτοκινήτων. Ε. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: -Σχολές ΣΕΚΑΜ, ΠΕΙ, Οδηγών. -I.KTEO φορτηγών και λεωφορείων -Αυτοκινητόδρομοι εταιρείες παραχώρησης. -Οδική βοήθεια βαρέων οχημάτων. -Εταιρείες και Οργανισμοί Εγκρίσεων τύπου οχημάτων, έκδοσης πιστοποιητικών και εμπειρογνώμονες. -Ναυτιλιακές εταιρείες, Ναυτικά πρακτορεία. -Συνεργεία φορτηγών λεωφορείων, ειδικά συνεργεία. -Τράπεζες, χρηματοδοτήσεις, leasing. -Ασφαλιστικές εταιρείες, Σύμβουλοι επενδυτικών προγραμμάτων, λογιστικά γραφεία. -Επιστημονικοί Φορείς, Ομοσπονδίες και Σωματεία Αυτοκινητιστών. -Ειδικός Τύπος, Βιβλία, Ιστοσελίδες.

14 14 ΕΚΘΕΣΗ Επαγγελματικών Αυτοκινήτων, Τεχνολογίας Μεταφορών & Logistics TΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ (Βλέπε και σχεδιάγραμμα της έκθεσης) Α. Τομέας CV-1 για ελαφριά επαγγελματικά, εξαρτήματα, κ.α. Προσφέρεται με τις γενικές υπηρεσίες του Εκθεσιακού κέντρου MEC (κλιματισμός, φωτισμός, ρευματοληψία, φύλαξη, καθαριότητα, προσβάσεις ΑΜΕΑ, σύστημα πυροπροστασίας, ιατρείο, καφέ μπαρ, εστιατόριο κ.α.). Τα περίπτερα του τομέα CV-1 χωρίζονται μεταξύ τους με δομή και στην τιμή τους περιλαμβάνεται ο στάνταρ εξοπλισμός (δομή, ηλεκτρική παροχή, μοκέτα, γραφείο, καρέκλες και μετόπη με το logo / επωνυμία του εκθέτη). Οι εκθέτες ελαφριών επαγγελματικών μπορούν επίσης να επιλέξουν εκθεσιακό χώρο στον τομέα CV-2 Γενική τιμή 70 ευρώ/τ.μ. Β. Τομέας CV-2 για Οχήματα. Προσφέρεται με τις γενικές υπηρεσίες του Εκθεσιακού κέντρου MEC (κλιματισμός, φωτισμός, ρευματοληψία, φύλαξη, καθαριότητα, προσβάσεις ΑμεΑ, σύστημα πυροπροστασίας, ιατρείο, καφέ μπαρ, εστιατόριο κ.α.) και οριοθετείται με σημάδια στο πάτωμα. Όλα τα περίπτερα βλέπουν προς τους κεντρικούς διαδρόμους πλάτους δύο μέτρων έκαστος. Διάδρομοι πλάτους ενός μέτρου διαχωρίζουν τα περίπτερα των παραπάνω τομέων. Οι διαχωριστικοί αυτοί διάδρομοι συνδέονται με τους δύο κεντρικούς, μεγάλου πλάτους διαδρόμους, κατά μήκος της έκθεσης. Στα περίπτερα αυτά (του τομέα CV-2, Trucks, Buses και Trailers), ο εκθέτης διαμορφώνει όπως επιθυμεί το περίπτερό του, τηρουμένων φυσικά, των όρων του γενικού κανονισμού λειτουργίας της έκθεσης. Για τυχόν δομές, (π.χ. διαμόρφωση γραφείου γραμματείας ή υποδοχής πελατών με διαχωριστικά πάνελς), για ειδικό εξοπλισμό (μοκέτες, έξτρα προβολείς, καθίσματα, προθήκες, γραφεία κ.λ.π.) θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι εκθέτες να συμβουλευτούν τον σχετικό κατάλογο του διοργανωτή Γενική τιμή 70 ευρώ/τ.μ. Για περίπτερα πλέον των 400 μέτρων, τα μέτρα επιπλέον των 400 χρεώνονται προς 60 ευρώ/τ.μ. Γ. Τομέας T&L Tech. (Transport & Logistics Technologies) Περιλαμβάνει περίπτερα με τις γενικές ως άνω υπηρεσίες του εκθεσιακού κέντρου και επιπλέον: Δομή (panels τοίχων), γραφείο και τρεις καρέκλες, μοκέτα, φωτιστικά spots, παροχή ρεύματος, μετόπημε την επιγραφή ή (και) logo του εκθέτη. Για περίπτερα μεγαλύτερα των 24 μέτρων, αυξάνουν ανάλογα τα φωτιστικά spots και ο εκθέτης, εφόσον το επιθυμεί, μπορεί να έχει δεύτερο γραφείο και περισσότερα καθίσματα. Εξοπλισμός πέρα του παραπάνω βασικού χρεώνεται επιπλέον στη βάση του τιμοκαταλόγου έξτρα εξοπλισμού Γενική τιμή 80 ευρώ/τ.μ.

15 M.E.C. 15 Δ. Τομέας Εξωτερικού Εκθεσιακού Χώρου Συνδέεται άμεσα με το στεγασμένο χώρο και με πολλή εύκολη πρόσβαση μέσω αερογέφυρας. Προσφέρεται στους εκθέτες προϊόντων μεγάλου ύψους, όπως ανυψωτικά, γερανοφόρα-καλαθοφόρα οχήματα, ανυψωτικές σκάλες μετακόμισης, ανατρεπόμενες κιβωτάμαξες, πρέσες μπετού κ.α. Τα περίπτερα ορίζονται με σημάδι στο έδαφος και στην τιμή δεν περιλαμβάνεται δομή. Γενική τιμή 40 ευρώ/τ.μ. Επιλογή - κράτηση του περιπτέρου Η επιλογή περιπτέρου γίνεται και κράτηση υπέρ του εκθέτη και οριστικοποιείται μόνο με την καταβολή του 20% της αξίας του, ως προκαταβολή έναντι του συνολικού τιμήματος, περιλαμβανομένου δηλαδή και του ΦΠΑ. Η ημερομηνία καταβολής της προκαταβολής οριστικοποιεί και προσδιορίζει χρονικά την κράτηση του περιπτέρου. Ετσι, ταυτόχρονα, με την οριστικοποίηση της κράτησης, ο διοργανωτής -για λόγους διαφάνειας- εμφανίζει ως πωληθέν το συγκεκριμένο περίπτερο στο σχεδιάγραμμα «floor plan» της έκθεσης, το οποίο σε εύλογο χρόνο, θα αναρτάται και στην ιστοσελίδα Οποιαδήποτε κράτηση περιπτέρου, σημαίνει ανεπιφύλακτη αποδοχή εκ μέρους του εκθέτη των όρων του γενικού κανονισμού λειτουργίας της έκθεσης. Ο κανονισμός είναι ήδη διαθέσιμος και παραδίδεται στον υποψήφιο εκθέτη μαζί με το συμφωνητικό κράτησης του περιπτέρου της έκθεσης, ώστε η επιλογή και κράτηση του περιπτέρου να προϋποθέτει την ενημέρωση του εκθέτη επί των όρων του κανονισμού. Οικονομικός διακανονισμός Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, η κράτηση του περιπτέρου είναι οριστική με την καταβολή του 20% της αξίας του. Το ποσό αυτό καταβάλλεται με την υπογραφή του συμφωνητικού μετρητοίς ή με επιταγή λήξης μέχρι 18 Φεβρουαρίου Το υπόλοιπο ποσό διακανονίζεται ως εξής: Α δόση: Ποσό ίσο με το 40% της αξίας του περιπτέρου καταβαλλόμενο την 19η Φεβρουαρίου 2014 είτε μετρητοίς, είτε με επιταγή λήξεως μέχρι 18 Μαρτίου Β δόση: Ποσό ίσο με το υπολειπόμενο 40% της αξίας του περιπτέρου καταβαλλόμενο μέχρι την 8η Μαΐου 2014, είτε μετρητοίς, είτε με επιταγή λήξεως μέχρι 31 Ιουλίου Ο παραπάνω οικονομικός διακανονισμός αναγράφεται στο σχετικό συμφωνητικό, το οποίο υπογράφεται από τον διοργανωτή της έκθεσης και τον υποψήφιο εκθέτη.

16 ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ Το Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο (MEC) βρίσκεται στη Λεωφόρο Λαυρίου, στην Παιανία Αττικής. Είναι άμεσα προσβάσιμο τόσο μέσω της Λεωφόρου Λαυρίου όσο και μέσω της Αττικής οδού ( Έξοδος 17 Κάντζα ). To MEC είναι επίσης άμεσα και εύκολα προσβάσιμο οδικώς από όλους τους μεγάλους αυτοκινητοδρόμους της Αττικής: Εθνική Οδό ( ΠΑΘΕ ), Περιφερειακή Υμηττού, Αττική Οδό, Λεωφόρο Λαυρίου, Λεωφόρο Μεσογείων, Λεωφόρο Βάρης Κορωπίου. Επιπλέον, ο επισκέπτης έχει στη διάθεσή του το μετρό με το οποίο συνδέονται αστικές συγκοινωνίες με στάση έξω από το MEC και με κόστος εισιτηρίου 1.40 ευρώ. Η είσοδος στην έκθεση είναι δωρεάν για τους έχοντες πρόσκληση. Ελεύθερη, επίσης, είσοδο έχουν ΟΛΟΙ οι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ του ευρύτερου τομέα των Μεταφορών, των Logistics, των αυτοκινήτων και όλων των συναφών προϊόντων και υπηρεσιών, καθώς και οι ελεύθεροι επαγγελματίες μικρομεσαίων επιχειρήσεων ιδιοκτήτες ΦΙΧ αυτοκινήτων. Οι παραπάνω επισκέπτες έστω και αν δεν έχουν πρόσκληση εισέρχονται δωρεάν αφήνοντας στην Γραμματεία Υποδοχής την επαγγελματική τους κάρτα (business card), ή επιδεικνύοντας επαγγελματικό δίπλωμα οδήγησης. Ελεύθερη είναι επίσης η είσοδος στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, του Ειδικού και Οικονομικού Τύπου, των στελεχών και υπηρεσιακών παραγόντων των υπουργείων και άλλων δημόσιων οργανισμών, των μετόχων και λεωφορειούχων των ΚΤΕΛ κ.α. Σε κάθε άλλη περίπτωση ο επισκέπτης θα καταβάλλει εισιτήριο εισόδου 5 (πέντε) ευρώ. Σημείωση: Προσκλήσεις θα λάβουν όλοι οι αναγνώστες του ΤΡΟΧΟΙ & TIR καθώς και όλοι οι εκθέτες στην επιθυμητή ποσότητα, αρκεί να έχουν ενημερώσει έγκαιρα τον οργανωτή ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ Από Μέχρι Πέμπτη 15/05/14 16:00 21:00 Παρασκευή 16/05/14 14:00 21:30 Σάββατο 17/05/14 10:00 22:00 Κυριακή 18/05/14 09:00 22:00 ΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΓΡΙΜΑΝΑΚΗ ΑΕ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ.: , , FAX: info@agrimanaki.com, info@troxoikaitir.gr troxoikaitir.gr, transportshow.gr

Αγαπητοί Φίλοι και Συνεργάτες,

Αγαπητοί Φίλοι και Συνεργάτες, 2 Αγαπητοί Φίλοι και Συνεργάτες, H έκθεση θεσμός με πρωταγωνιστή το αυτοκίνητο Η «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2018», η έκθεση θεσμός στο χώρο του αυτοκινήτου, θα πραγματοποιηθεί όπως και τα προηγούμενα έτη, στο πρώην ΔΥΤΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Aγαπητοί φίλοι & συνεργάτες

Aγαπητοί φίλοι & συνεργάτες autotec expo 2 8 Aγαπητοί φίλοι & συνεργάτες AUTOTEC EXPO Η Autotec είναι γεγονός. Η μεγαλύτερη εγχώρια έκθεση του aftermarket κλάδου του επιβατικού-φορτηγού αυτοκινήτου, θα πραγματοποιηθεί από 27 έως

Διαβάστε περισσότερα

ΙΙI. Η Συμμετοχή των εταιρειών στο Ενέργεια Β2Β 2010

ΙΙI. Η Συμμετοχή των εταιρειών στο Ενέργεια Β2Β 2010 ΙΙI. Η Συμμετοχή των εταιρειών στο Ενέργεια Β2Β 2010 Η εκδήλωση «Ενέργεια Β2Β 2010» είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για τις εταιρείες, ιδιαίτερα αυτές που έχουν να παρουσιάσουν νέα προϊόντα, νέα projects,

Διαβάστε περισσότερα

Διοργάνωση: Line Εxecutive

Διοργάνωση: Line Εxecutive 15.000 Προσκλήσεις σε επαγγελματίες του κλάδου (Ζαχαροπλαστεία, Αρτοποιεία, Κάβες, Παντοπωλεία, Κρεοπωλεία, S/Μ, Μ/Μ, Καπνοπωλεία, Είδη δώρων και λαϊκής τέχνης, κλπ.) Διοργάνωση: Line Εxecutive ΠΡΟΩΘΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

21-24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 Μ.E.C.

21-24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 Μ.E.C. Νέα εποχή! με Εξωστρέφεια! Νέα δυναμική! με Προσαρμογή στις Εξελίξεις! 21-24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 Μ.E.C. Νέα Εποχή! με Νέα Έκθεση! Η Αξιοποίηση των προηγούμενων επιτυχημένων διοργανώσεων στην αγορά των παραδοσιακών

Διαβάστε περισσότερα

Η μεγάλη έκθεση Αθλητισμού

Η μεγάλη έκθεση Αθλητισμού Η μεγάλη έκθεση Αθλητισμού Δύο μεγάλες εκθέσεις ενώνουν τις δυνάμεις τους στον Ημιμαραθώνιο Αθήνας Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, Με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης απέναντι στους δεκάδες χιλιάδες καταναλωτές

Διαβάστε περισσότερα

Φωτογραφίες από τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις της Παγκρήτιας Έκθεσης, στην Αθήνα.

Φωτογραφίες από τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις της Παγκρήτιας Έκθεσης, στην Αθήνα. 2 Φωτογραφίες από τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις της Παγκρήτιας Έκθεσης, στην Αθήνα. ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 30 Οκτωβρίου έως 5 Νοεμβρίου 2015 Προϊόντα Γεύσεις Υπηρεσίες Πολιτισμός ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

11-19 NOEMΒΡΙΟΥ AIΘΟΥΣΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ (ΠΡΩΗΝ ΔΥΤ. ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ) Οδηγεί στις εξελίξεις! ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

11-19 NOEMΒΡΙΟΥ AIΘΟΥΣΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ (ΠΡΩΗΝ ΔΥΤ. ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ) Οδηγεί στις εξελίξεις! ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 2017 11-19 NOEMΒΡΙΟΥ AIΘΟΥΣΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ (ΠΡΩΗΝ ΔΥΤ. ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ) Οδηγεί στις εξελίξεις! ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟ ΙΚΩΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙ Α www.autokinisiexpo.gr Αυτοκίνηση FISIKON

Διαβάστε περισσότερα

H καλύτερη στιγμή του αυτοκινήτου

H καλύτερη στιγμή του αυτοκινήτου H καλύτερη στιγμή του αυτοκινήτου Αγαπητοί φίλοι & συνεργάτες, Με μεγάλη ανυπομονησία περιμένουν οι επαγγελματίες και οι φίλοι του αυτοκινήτου τη νέα Έκθεση «ΑUΤΟΚΙΝΗΣΗ 2016»! Μετά τις δύο διαδοχικές,

Διαβάστε περισσότερα

a tool for every hand a gift for every occassion a toy for everyone

a tool for every hand a gift for every occassion a toy for everyone a tool for every hand a gift for every occassion a toy for everyone Επίσημος Φορέας Σύνδεσμος Προμηθευτών Ειδών Χαρτοπωλείου, Σχολικών Ειδών, Ειδών Γραφής, Αξεσουάρ και Αναλωσίμων Γραφείου Facts & Figures

Διαβάστε περισσότερα

διοργάνωση: εφημερίδα Ενημερωθείτε σωστά & ασφαλιστείτε!

διοργάνωση: εφημερίδα Ενημερωθείτε σωστά & ασφαλιστείτε! Ενημερωθείτε σωστά & ασφαλιστείτε! Φεβρουάριος 2011 ενημέρωση #02 Η μηνιαία free press «ασφαλίζομαι», διοργανώνει ημερίδες για την ιδιωτική ασφάλιση με στόχο να συμβάλει ουσιαστικά στην ενημέρωση του ευρύτερου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Η έκθεση BIKE+EXTREME SPORT SHOW παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα από 29 έως 31 Μαρτίου και συνεχίζουμε δυναμικά. Ο στόχος της έκθεσης είναι οι εκθέτες να παρουσιάσουν στους επισκέπτες το ρόλο

Διαβάστε περισσότερα

K E O Σ Ο Ε Π Ρ Ο Σ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΕΟΣΟΕ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ. ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ αρ: 13 ΘΕΜΑ: Ε-LADI - OINOS 2013

K E O Σ Ο Ε Π Ρ Ο Σ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΕΟΣΟΕ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ. ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ αρ: 13 ΘΕΜΑ: Ε-LADI - OINOS 2013 K E O Σ Ο Ε ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΜΠΕΛΟΟΙΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Λ. ΡΙΑΝΚΟΥΡ 73, 115 23 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ: (210) 6923102 6923291 6928224 FAX: (210) 6981182 e-mail : keosoe@otenet.gr Αριθμ. πρωτ. 59/142 Αθήνα,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΚΘΕΤΩΝ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΚΘΕΤΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΚΘΕΤΩΝ Αγαπητοί εκθέτες, Αρχικά θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την συμμετοχή σας και να σας ευχηθούμε καλή επιτυχία. Στο κείμενο που ακολουθεί θα βρείτε όλες τις

Διαβάστε περισσότερα

Παρακαλούμε, εφόσον ενδιαφέρεσθε, να μας υποβάλετε προσφορά : Κόρινθος 15 Ιουνίου 2018 Αρ. Πρωτ Προς:

Παρακαλούμε, εφόσον ενδιαφέρεσθε, να μας υποβάλετε προσφορά : Κόρινθος 15 Ιουνίου 2018 Αρ. Πρωτ Προς: ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Ταχ. Δ/νση: Ερμού 2-ΚΟΡΙΝΘΟΣ Ταχ. Κώδ.: 20100 Πληροφορίες: Σ.Κοροβήλος Τηλέφωνα: 27410 24464 Fax: 27410 21173,85422 Web: www.kek-korinthias.gr Email : anaptyxiaki@korinthiacc.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ GRIECHENLAND FESTIVAL ΠΡΟΦΙΛ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ GRIECHENLAND FESTIVAL ΠΡΟΦΙΛ ΦΕΣΤΙΒΑΛ Αγαπητοί συνεργάτες, ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ GRIECHENLAND FESTIVAL Η εταιρεία με χαρά σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στο GRIECHENLAND FESTIVAL, που διοργανώνεται για 1η φορά στο Ντύσσελντορφ από 30 Μαρτίου

Διαβάστε περισσότερα

ENHMEΡΩΤΙΚΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ ΕΚΘΕΤΩΝ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ENHMEΡΩΤΙΚΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ ΕΚΘΕΤΩΝ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ENHMEΡΩΤΙΚΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ ΕΚΘΕΤΩΝ o o 3 3 ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 2016 Εκθέτες Οι εταιρίες που συμμετέχουν στο 3ο Youtruck Fiesta, καλύπτουν το ευρύ φάσμα του κλάδου των επαγγελματικών οχημάτων, αλλά και εταιρίες

Διαβάστε περισσότερα

2ο Επιστημονικό Συνέδριο Φαρμακευτικής Φροντίδας 117 ΟΜΙΛΗΤΕΣ 41 ΟΜΙΛΙΕΣ 20 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ 7 ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ:

2ο Επιστημονικό Συνέδριο Φαρμακευτικής Φροντίδας 117 ΟΜΙΛΗΤΕΣ 41 ΟΜΙΛΙΕΣ 20 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ 7 ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: η Διημερίδα Έκθεση ο Επιστημονικό Συνέδριο Φαρμακευτικής Φροντίδας International Event 4 Θεματικοί Πυλώνες: Marketing και Διαχείριση Εξελίξεις στο Επάγγελμα Φαρμακευτική Φροντίδα Καινοτομία και Τεχνολογία

Διαβάστε περισσότερα

κλειστό κολυμβητήριο «Σπύρος Λούης» στο ΟΑΚΑ

κλειστό κολυμβητήριο «Σπύρος Λούης» στο ΟΑΚΑ κλειστό κολυμβητήριο «Σπύρος Λούης» στο ΟΑΚΑ 15.000 Προσκλήσεις σε επαγγελματίες του κλάδου (Ζαχαροπλαστεία, Αρτοποιεία, Κάβες, Παντοπωλεία, Κρεοπωλεία, S/Μ, Μ/Μ, Καπνοπωλεία, Είδη δώρων και λαϊκής τέχνης,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ Δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται με συμπλήρωση και αποστολή της Δήλωσης Συμμετοχής στην ΦΘΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε.. Για διευκόλυνσή σας, μπορείτε να στείλετε την αίτησή

Διαβάστε περισσότερα

1ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

1ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ 1ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ H «NOSTOS» GREEK ALTERNATIVE TOURISM EXPO 2016 είναι μια έκθεση εξ ολοκλήρου αφιερωμένη στον τομέα του εναλλακτικού τουρισμού, ο οποίος και αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα

17-20 ΝΟΕ MEC Π Α Ι Α Ν Ι Α ΤΟ PREMIUM ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

17-20 ΝΟΕ MEC Π Α Ι Α Ν Ι Α ΤΟ PREMIUM ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 17-20 ΝΟΕ 2 0 1 7 MEC Π Α Ι Α Ν Ι Α ΤΟ PREMIUM ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 100% HOTEL SHOW GENERAL PRESENTATION 100% HOTEL SHOW GENERAL PRESENTATION 170 + 2.000 + ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Αθήνα, 9 Σεπτεμβρίου 2015 ΘΕΜΑ : ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚ- ΘΕΣΗ TRAVEL TURKEY IZMIR 2015 Αξιότιμε κύριε, αξιότιμη κυρία, Σε συνέχεια των Δελτίων Ενημέρωσης που σας έχω στείλει, θέλω να

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΜΗΣΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Μαΐου τηλ.:

ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΜΗΣΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Μαΐου τηλ.: ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΜΗΣΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ 8-11 Μαΐου 2014 τηλ.: 210 6857046 ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ DOMICATEC Μετά την επιτυχημένη, κατά κοινή ομολογία εκθετών και κοινού, διεξαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΠΟ 2.300

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΠΟ 2.300 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ INTERNATIONALE GRUENE WOCHE BERLIN ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΠΟ 2.300 Η παγκόσμια σημαντικότερη εκθεσιακή πλατφόρμα των γεωργικών επιχειρήσεων Αγαπητοί συνεργάτες, Η εταιρεία GREAT Greek Exports

Διαβάστε περισσότερα

Θεματολογία: Marketing & Διαχείριση

Θεματολογία: Marketing & Διαχείριση + Θεματολογία: Marketing & Διαχείριση + + 105 ΟΜΙΛΗΤΕΣ 45 ΟΜΙΛΙΕΣ 27 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ 9 ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ International Event με την ΕΜΠΕΙΡΙΑ των: www.medicalmanage.gr ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ΑΘΗΝΩΝ +

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί συνεργάτες, Στο συνημμένο αρχείο που σας στέλνω θα βρείτε την παρουσίαση της έκθεσης Super Market - Mini Market & Περίπτερο 2016.

Αγαπητοί συνεργάτες, Στο συνημμένο αρχείο που σας στέλνω θα βρείτε την παρουσίαση της έκθεσης Super Market - Mini Market & Περίπτερο 2016. From: Stamatis Vrettos [mailto:svrettos@rota.gr] Sent: Tuesday, May 24, 2016 3:10 PM To: 'Stamatis Vrettos' Subject: Έκθεση Super Market - Mini Market & Περίπτερο 2016 Αγαπητοί συνεργάτες,

Διαβάστε περισσότερα

27-30 Νοεμβρίου 2015 Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, Αθήνα

27-30 Νοεμβρίου 2015 Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, Αθήνα 27-30 Νοεμβρίου 2015 Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, Αθήνα Η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» πραγματοποιείται από 27 έως 30 Νοεμβρίου 2015 στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στην Αθήνα για πρώτη φορά. Η Γαστρονομία, ο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Αγαπητοί συνεργάτες, Η εταιρεία με χαρά σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στην Δ.Ε. FREE FROM FOOD EXPO που για το 2017 θα πραγματοποιηθεί από τις 8 έως 9 Ιουνίου 2017 στο εκθεσιακό κέντρο

Διαβάστε περισσότερα

ΣΟ ΜΕΓΑΛΤΣΕΡΟ ΚΟΜΜΩΣΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟ ΣΟΝ ΚΟΜΟ ΓΙΑ ΣΟ 2009

ΣΟ ΜΕΓΑΛΤΣΕΡΟ ΚΟΜΜΩΣΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟ ΣΟΝ ΚΟΜΟ ΓΙΑ ΣΟ 2009 ΣΟ ΜΕΓΑΛΤΣΕΡΟ ΚΟΜΜΩΣΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟ ΣΟΝ ΚΟΜΟ ΓΙΑ ΣΟ 2009 O Πανευρωπαϊκός Διαγωνισμός OMC Europe Cup είναι το μεγαλύτερο σε ενδιαφέρον γεγονός παγκοσμίως για το 2009. Την αποκλειστική διοργάνωση του γεγονότος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ. Άργος, 06 Μαρτίου 2015 Αρ.Πρωτ:0876/ Φ.121

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ. Άργος, 06 Μαρτίου 2015 Αρ.Πρωτ:0876/ Φ.121 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Κορίνθου 23-21200 Άργος Πλ. Δερβενακίων Τηλ.: 27510 67216,63023 fax : 27510 24595 E-mail : ebear@otenet.gr Site : www.arcci.gr Άργος, 06 Μαρτίου 2015 Αρ.Πρωτ:0876/

Διαβάστε περισσότερα

Προϋποθέσεις Επιτυχούς Συμμετοχής σε Έκθεση

Προϋποθέσεις Επιτυχούς Συμμετοχής σε Έκθεση Προϋποθέσεις Επιτυχούς Συμμετοχής σε Έκθεση Ενημερωτική Παρουσίαση Ομοσπονδίας Εργοδοτών & Βιομηχάνων 6 Οκτωβρίου 2015 Αντώνης Γιωργάκη 1 Network Brand Services The WTC Cyprus Advantage 2 WORLD TRADE CENTER

Διαβάστε περισσότερα

Έκθεση Τουριστικών Ειδών, Δώρων, Λαϊκής Τέχνης, Μόδας & Αξεσουάρ

Έκθεση Τουριστικών Ειδών, Δώρων, Λαϊκής Τέχνης, Μόδας & Αξεσουάρ Έκθεση Τουριστικών Ειδών, Δώρων, Λαϊκής Τέχνης, Μόδας & Αξεσουάρ ΚΡΗΤΗ, ΡΟΔΟΣ, ΚΕΡΚΥΡΑ, ΚΥΠΡΟΣ Κρήτη 19-22 Ιανουαρίου 2018 Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης Ρόδος 2 4 Φεβρουαρίου 2018 AKTI Imperial Hotel

Διαβάστε περισσότερα

26-29 Μαΐου 2011, Μ.Ε.Κ. Παιανίας Επιστολή Χαιρετισµός Η αναµφισβήτητη επιτυχία της InterAigis 09, της 1 ης ιεθνούς Έκθεσης Πολιτικής Προστασίας. Ασφάλειας, Πυρασφάλειας και Ειδικού Εξοπλισµού Οργανισµών

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 2 & 3 Φεβρουαρίου 2019

Αθήνα, 2 & 3 Φεβρουαρίου 2019 0η Διημερίδα + Έκθεση Αθήνα, & 3 Φεβρουαρίου 0 OTC FORUM ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΘΕΜΑΤΙΚΟΙ ΠΥΛΩΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ FORUM ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ MANAGEMENT & MARKETING ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΓΟΥΜΕΡΑ 6 ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ Τ.κ. 50200 Ελλάδα Τηλ : 24630 27265 http://www.espt.gr Πτολεμαΐδα 7 Μαΐου 2009 ΠΡΟΣ: ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ - ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΘΕΜΑ: Διοργάνωση της Γενικής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΕΡΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε.

ΠΙΕΡΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. ΠΙΕΡΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΙΕΡΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ Α.Ε. Κωδικός : ΚΕ Έκδοση : 1 Ημερομηνία : 26/11/2007 U:\ΤΕΛΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ-ISO\ΤΕΛΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ-ISO\ΠΙΕΡΙΚΗ\Α. ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ ΙΣΧΥ\ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ\ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

14-17 Οκτωβρίου 2016 Ναύπακτος Αιτωλοακαρνανίας

14-17 Οκτωβρίου 2016 Ναύπακτος Αιτωλοακαρνανίας 14-17 Οκτωβρίου 2016 Ναύπακτος Αιτωλοακαρνανίας 1ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ Ελλάδα. Ένας τόπος, πολλές επιλογές H «NOSTOS» 1st GREEK ALTERNATIVE TOURISM EXPO 2016 είναι μια

Διαβάστε περισσότερα

Tο περιοδικό που σε μεταφέρει στο μέλλον! MEDIA KIT

Tο περιοδικό που σε μεταφέρει στο μέλλον! MEDIA KIT Tο περιοδικό που σε μεταφέρει στο μέλλον! 2019 MEDIA KIT Το εξειδικευμένο περιοδικό που επιλέγει ο σύγχρονος αυτοκινητιστής για την ενημέρωσή του Το περιοδικό Επαγγελματικό Όχημα by YouΤruck είναι ένα

Διαβάστε περισσότερα

Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια!

Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια! Οδηγός Marketing Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια! Σας ευχαριστούµε θερµά για την συµµετοχή σας στην Έκθεση Super Market, Mini Market & Περίπτερο 23, 24 και 25

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ 11-13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014 ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΕΚΘΕΣΗ 11-13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014 ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΘΕΣΗ 11-13 ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 3 Αγαπητοί φίλοι εκθέτες, Σας καλωσορίζουμε στην έκθεση EURO Wedding and more. Η STATUS ΕΚΘΕΣΙΑΚΗ είναι μία εταιρεία οργάνωσης Εκθέσεων και Διαφήμισης με εμπειρία στο χώρο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ. Α. ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ αποκλειστικός χορηγός γεύµατος / δείπνου. 35.000 Ευρώ (+ Φ.Π.Α.)

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ. Α. ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ αποκλειστικός χορηγός γεύµατος / δείπνου. 35.000 Ευρώ (+ Φ.Π.Α.) ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ Α. ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ αποκλειστικός χορηγός γεύµατος / δείπνου 35.000 Ευρώ (+ Φ.Π.Α.) Η εταιρία σας γίνεται αποκλειστικός χορηγός ενός εκ των γευµάτων/δείπνων µε έναν διακεκριµένο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Αγαπητοί συνεργάτες, Η εταιρεία GREAT Greek Exports and Trade με χαρά σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στην 2 η Δ.Ε. PROWINE ASIA που θα λάβει χώρα από τις 8-11 Μαΐου 2017 στο Συνεδριακό

Διαβάστε περισσότερα

1η ΗΜΕΡΙΔΑ Αύριο Ένα Νέο Επάγγελμα

1η ΗΜΕΡΙΔΑ Αύριο Ένα Νέο Επάγγελμα 1η ΗΜΕΡΙΔΑ Αύριο Ένα Νέο Επάγγελμα Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2017 Ομιλίες και 1 Στρογγυλό Τραπέζι 09:00 έως 19:00 ΘΕΑΤΡΟΝ Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος Πειραιώς 254, 177 78 Ταύρος Διοργάνωση Με την

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ 1 ης ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΣΕΡΡΩΝ SER-EXPO 2015. Το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ 1 ης ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΣΕΡΡΩΝ SER-EXPO 2015. Το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Σέρρες, 20.07.2015 Αριθμός Πρωτ.: 3694 Π. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ 2, 62122 ΣΕΡΡΕΣ ΤΗΛ.(23210)99711-99739 ΦΑΧ (23210) 99740-99728 ε-μαιλ: eves@otenet.gr www.eves.gr ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΛΕΙΣΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Προς: Παραγωγούς Τροφίμων & Ποτών Μέλη Επιμελητηρίου Κυκλάδων

Προς: Παραγωγούς Τροφίμων & Ποτών Μέλη Επιμελητηρίου Κυκλάδων Προς: Παραγωγούς Τροφίμων & Ποτών Μέλη Επιμελητηρίου Κυκλάδων 1 Ερμούπολη, 17 Μαρτίου 2014 Αρ. Πρωτoκόλλου: 4165 ΘΕΜΑ: Παροχές και πρόσθετα οφέλη για τις επιχειρήσεις που θα δηλώσουν συμμετοχή στη διοργάνωση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ CMT 2019

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ CMT 2019 Αγαπητοί συνεργάτες, ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ CMT 2019 Η εταιρεία GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στη 51 η Διεθνή έκθεση Τουρισμού CMT 2019 για τη διαμόρφωση

Διαβάστε περισσότερα

Η εταιρεία μας λειτουργεί 40 χρόνια με συνέπεια και επαγγελματισμό στις. Οι βασικές αρχές που την χαρακτηρίζουν, είναι η εστίαση στις ανάγκες του

Η εταιρεία μας λειτουργεί 40 χρόνια με συνέπεια και επαγγελματισμό στις. Οι βασικές αρχές που την χαρακτηρίζουν, είναι η εστίαση στις ανάγκες του ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ Η εταιρεία μας λειτουργεί 40 χρόνια με συνέπεια και επαγγελματισμό στις εθνικές μεταφορές και τον τομέα των υπηρεσιών Logistics. Οι βασικές αρχές που την χαρακτηρίζουν, είναι η εστίαση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ. Δημιουργήματα Τέχνης & Παραδοσιακά προϊόντα. 27-28-29 και 30 Νοεμβρίου 2014. Ολυμπιακό ακίνητο της Ξιφασκίας στο Ελληνικό

ΕΚΘΕΣΗ. Δημιουργήματα Τέχνης & Παραδοσιακά προϊόντα. 27-28-29 και 30 Νοεμβρίου 2014. Ολυμπιακό ακίνητο της Ξιφασκίας στο Ελληνικό ΕΚΘΕΣΗ Δημιουργήματα Τέχνης & Παραδοσιακά προϊόντα 27-28-29 και 30 Νοεμβρίου 2014 Ολυμπιακό ακίνητο της Ξιφασκίας στο Ελληνικό 10.000 ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ Στον πολυτελή χώρο του Ολυμπιακού

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ 5-7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ 5-7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΦΊΛ ΈΚΘΕΣΗΣ Η Διεθνής Έκθεση και Συνέδριο του Beauty Festival βρίσκεται στην 23η συνεχή φορά διοργάνωσης του και κάθε φορά αυξάνεται αισθητά η επισκεψιμότητα και η φήμη του. Σκοπός

Διαβάστε περισσότερα

Φετινή καινοτομία: Η Athens Half Marathon Expo 2018 στο Ωδείο Αθηνών. Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

Φετινή καινοτομία: Η Athens Half Marathon Expo 2018 στο Ωδείο Αθηνών. Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, Tέσσερα χρόνια έχουν περάσει από την πρώτη διοργάνωση της Athens Half Marathon Expo και ωστόσο, κάθε φορά που πλησιάζει η επόμενη, την περιμένουμε με τον ίδιο ενθουσιασμό

Διαβάστε περισσότερα

Σας γνωρίζουμε ότι ο ΟΠΕ προτίθεται να συμμετάσχει στην 17η Διεθνή Εκθεση Vinexpo (Bordeaux, 16-20/6/2012) ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΘΕΣΗΣ

Σας γνωρίζουμε ότι ο ΟΠΕ προτίθεται να συμμετάσχει στην 17η Διεθνή Εκθεση Vinexpo (Bordeaux, 16-20/6/2012) ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΚΛΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΟΙΝΩΝ & ΠΟΤΩΝ Δ/ΝΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΠΟΤΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ 17 th V I N E X P O BORDEAUX, 16-20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013 Aγαπητοί συνεργάτες, Εκατοντάδες ελληνικές επιχειρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

22-25 Οκτωβρίου 2009 - MEC Παιανίας. Η μεγάλη καινοτομία της 5ης Διεθνούς Έκθεσης ENVIROTECH '09 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ Ο.Τ.Α.

22-25 Οκτωβρίου 2009 - MEC Παιανίας. Η μεγάλη καινοτομία της 5ης Διεθνούς Έκθεσης ENVIROTECH '09 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ Ο.Τ.Α. Η Έκθεση 22-25 Οκτωβρίου 2009 - MEC Παιανίας Η συνάντηση των Ειδικών του Περιβάλλοντος Η 5η Διεθνής Έκθεση «ENVIROTECH 2009» είναι η εκθεσιακή πρόταση των εταιριών LEADEREXPO- LEADERTECH, οι οποίες επί

Διαβάστε περισσότερα

«ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΔΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΑΒ»

«ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΔΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΑΒ» ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ STRATEGY & MARKETING ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΠΡΟΣ : ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΒ & FRANCHISE ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΕΣ ΤΑΜΕΙΩΝ KOIN : ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

2η ΕΚΘΕΣΗ ΤΑΞΙ ΙΩΝ & ΙΑΚΟΠΩΝ. 4-6 Μαΐου. Ηelexpo Maroussi - Αθήνα

2η ΕΚΘΕΣΗ ΤΑΞΙ ΙΩΝ & ΙΑΚΟΠΩΝ. 4-6 Μαΐου. Ηelexpo Maroussi - Αθήνα 2018 2η ΕΚΘΕΣΗ ΤΑΞΙ ΙΩΝ & ΙΑΚΟΠΩΝ 4-6 Μαΐου Ηelexpo Maroussi - Αθήνα 2018 2 Περιεχόµενα 4-6 Μαΐου 2018 διακοπές για όλους 02 όλη η Ελλάδα στο Μαρούσι 03 παράλληλες εκδηλώσεις 05 επισκέπτες 05 πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 20 2015 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : 05/4942 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 20 2015 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : 05/4942 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πολύγυρος 20 Μαρτίου 2015 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Αριθ. Πρωτ. : 05/4942 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ EXECUTIVE ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΤΩΝ ΑΓΟΡΑΣΤΩΝ ΣΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ EXECUTIVE ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΤΩΝ ΑΓΟΡΑΣΤΩΝ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ EXECUTIVE ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΤΩΝ ΑΓΟΡΑΣΤΩΝ ΣΑΣ Αγαπητοί συνεργάτες, Η εταιρεία με χαρά σας προσκαλεί να συμμετέχετε στη Δ.Ε. PLMA World of Private Label, από τις 21 έως τις

Διαβάστε περισσότερα

27 Νοεµβρίου µε 1 Δεκεµβρίου 2013 την Έκθεση ΜΟΝΑΧΟ-ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ 2013 στο διεθνές εκθεσιακό κέντρο του Μονάχου Messe Munchen.

27 Νοεµβρίου µε 1 Δεκεµβρίου 2013 την Έκθεση ΜΟΝΑΧΟ-ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ 2013 στο διεθνές εκθεσιακό κέντρο του Μονάχου Messe Munchen. H εταιρία KLNi Promotion διοργανώνει 27 Νοεµβρίου µε 1 Δεκεµβρίου 2013 την Έκθεση ΜΟΝΑΧΟ-ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ 2013 στο διεθνές εκθεσιακό κέντρο του Μονάχου Messe Munchen. Η έκθεση ΜΟΝΑΧΟ-ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ 2013 αποτελεί µέρος

Διαβάστε περισσότερα

27-30.09.2013 Ε Ξ Ο Ι Κ Ο Ν Ο Μ Η Σ Η Ε Ν Ε Ρ Γ Ε Ι Α Σ

27-30.09.2013 Ε Ξ Ο Ι Κ Ο Ν Ο Μ Η Σ Η Ε Ν Ε Ρ Γ Ε Ι Α Σ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ Εκθεσιακό Κέντρο Ξιφασκίας (πρώην υτικό Αεροδρόµιο Ελλληνικού, Λεωφ. Ποσειδώνος) 27-30.09.2013 ΘΕΡΜΑΝΣΗ Ε Ξ Ο Ι Κ Ο Ν Ο Μ Η Σ Η Ε Ν Ε Ρ Γ Ε Ι Α Σ 2 η Έκθεση για την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ, και

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ 1ST GOURMET LIVE EXHIBITION. &delicacies ΜΑÏΟΥ 2016 LAB ATTOIR ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ 1ST GOURMET LIVE EXHIBITION. &delicacies ΜΑÏΟΥ 2016 LAB ATTOIR ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ &delicacies Η έκθεση οργανώθηκε με επίκεντρο τους αριστοτέχνες παραγωγούς προϊόντων ελιάς, ελαιολάδου και προϊόντων delicatessen, και με επιβεβαιωμένους ξένους αγοραστές (Hosted Buyers)

Διαβάστε περισσότερα

αφιέρωμαcargo Φωτογραφίες: Ιωσήφ Βατσάκης

αφιέρωμαcargo Φωτογραφίες: Ιωσήφ Βατσάκης Φωτογραφίες: Ιωσήφ Βατσάκης Β Μέρος Χανιά: Μεταφορικές Εταιρείες Το λιμάνι της Σούδας είναι το επίνειο της πόλης των Χανίων, μόλις οκτώ χιλιόμετρα ανατολικά της. Χάρη στη γεωγραφική του θέση και τον προσανατολισμό

Διαβάστε περισσότερα

ΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΟΥ. Marketing Guide. Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια!

ΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΟΥ. Marketing Guide. Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια! ΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΟΥ Marketing Guide Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια! 1 Σας ευχαριστούµε θερµά για την συµµετοχή σας στην Έκθεση Mini Market & Περίπτερο 2, 3

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΣΤΟΣ ΣΕ ΕΥΡΩ (ΠΛΕΟΝ 24% ΦΠΑ) ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ * 5.500,00

ΚΟΣΤΟΣ ΣΕ ΕΥΡΩ (ΠΛΕΟΝ 24% ΦΠΑ) ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ * 5.500,00 ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΟΣΤΟΣ ΣΕ ΕΥΡΩ (ΠΛΕΟΝ 24% ΦΠΑ) ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ * 5.500,00 ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΔΙΑΛΕΞΗ * 3.500,00 ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 3.000,00

Διαβάστε περισσότερα

Προτάσεις Διαφήμισης & Προβολής

Προτάσεις Διαφήμισης & Προβολής Ενέργειες προώθησης και προβολής Πριν το συνέδριο Παρουσία στο Internet Επίσημος δικτυακός τόπος συνεδρίου. Αναλυτική παρουσίαση των πληροφοριών για το συνέδριο στη διεύθυνση cretacert2008.conferences.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΜΕ ΤΗΝ GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE ΜΙΑ ΑΡΙΣΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΤΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΜΕ ΤΗΝ GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE ΜΙΑ ΑΡΙΣΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΤΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΡΙΣΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΤΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Αγαπητοί συνεργάτες, ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΜΕ 515 / Τ.Μ. ΟΜΑΔΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕ 2500 / ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Αγαπητοί συνεργάτες, Η εταιρεία με χαρά σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στην Δ.Ε. FREE FROM FOOD EXPO που θα πραγματοποιηθεί 16-17 Mαϊου 2018 στο εκθεσιακό κέντρο της Στοκχόλμης, Σουηδία.

Διαβάστε περισσότερα

www.musicworldexpo.gr 16-18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ

www.musicworldexpo.gr 16-18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ 16-18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ Αγαπητοί Φίλοι, Με χαρά σας ανακοινώνουμε την οργάνωση της δεύτερης έκθεσης Music World Expo 2015 που θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο στις 16-18 Οκτωβρίου 2015.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ. ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΟΣ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ στο Hall 9 ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΠΟΛΥΤΕΛΟΥΣ ΞΥΛΙΝΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΜΕ 485 / Τ.Μ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ. ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΟΣ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ στο Hall 9 ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΠΟΛΥΤΕΛΟΥΣ ΞΥΛΙΝΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΜΕ 485 / Τ.Μ. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΟΣ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ στο Hall 9 ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΠΟΛΥΤΕΛΟΥΣ ΞΥΛΙΝΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΜΕ 485 / Τ.Μ. Αγαπητοί συνεργάτες, Η εταιρεία GREAT Greek Exports and Trade με

Διαβάστε περισσότερα

CEO & CSR Money Conference CSR 2.0: Η εποχή της Εταιρικής Αειφορίας 1

CEO & CSR Money Conference CSR 2.0: Η εποχή της Εταιρικής Αειφορίας 1 CEO & CSR Money Conference 2010 - CSR 2.0: Η εποχή της Εταιρικής Αειφορίας 1 ΧΟΡΗΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΧΟΡΗΓΩΝ... 3 Α. FOUNDING SPONSOR ( 45.000)... 3 Β. PLATINUM SPONSOR ( 30.000)... 5 Γ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ H NEA ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΥΛΗ ΤΩΝ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ H NEA ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΥΛΗ ΤΩΝ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ Αγαπητοί συνεργάτες, ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ H NEA ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΥΛΗ ΤΩΝ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ Η εταιρεία GREAT Greek Exports and Trade με χαρά σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στην 2 η Δ.Ε. FOODAFRICA Cairo

Διαβάστε περισσότερα

ΧΟΝΔ ΡΙΚΗ της ΜΙΚΡΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ 5, 6, 7 και 8 Οκτωβρίου 2012

ΧΟΝΔ ΡΙΚΗ της ΜΙΚΡΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ 5, 6, 7 και 8 Οκτωβρίου 2012 Οργάνωση: 3η ΕΚΘΕΣΗ ΧΟΝΔ ΡΙΚΗ της ΜΙΚΡΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ 5, 6, 7 και 8 Οκτωβρίου 2012 Ολυµπιακό Γήπεδο Τάε Κβον Ντό, Παλαιό Φάληρο 3η ΕΚΘΕΣΗ ΧΟΝΔ ΡΙΚΗ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ Η εταιρεία µας, Line Executive, µετά

Διαβάστε περισσότερα

4. Τιμές: Από τις 10 Σεπτεμβρίου, οι διοργανωτές ανακοίνωσαν μια έκπτωση της τάξης του 20%

4. Τιμές: Από τις 10 Σεπτεμβρίου, οι διοργανωτές ανακοίνωσαν μια έκπτωση της τάξης του 20% 9η ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΗ ΣΜΥΡΝΗ TRAVEL TURKEY 2015 Η Συνεδριακή Έκθεση Travel Turkey İzmir είναι μία από τις πιο σημαντικές συναντήσεις της τουριστικής βιομηχανίας στον κόσμο. Θα λάβει μέρος μεταξύ 10-13

Διαβάστε περισσότερα

Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου :00 έως 19:00 ΘΕΑΤΡΟΝ Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος Πειραιώς 254, Ταύρος

Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου :00 έως 19:00 ΘΕΑΤΡΟΝ Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος Πειραιώς 254, Ταύρος Διοργάνωση Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 20 09:00 έως 19:00 ΘΕΑΤΡΟΝ Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος Πειραιώς 254, 177 78 Ταύρος Με την Υποστήριξη των Ενδυναμώνουμε την Επικοινωνία Υγείας www.elearning-pharmamanage.gr

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες προς συμμετέχοντες

Οδηγίες προς συμμετέχοντες Οδηγίες προς συμμετέχοντες Γενικές Πληροφορίες 3 1. Τόπος Η 1η Έκθεση Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας διοργανώνεται από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης στην

Διαβάστε περισσότερα

designlab@thessaloniki

designlab@thessaloniki designlab@thessaloniki Το concept Μετά τις δυο πρώτες διοργανώσεις του (2009 και 2010), καθώς και την απολύτως επιτυχημένη, θεματική εμφάνισή του στην 42η xenia, το Design Lab, το σύγχρονο show για το

Διαβάστε περισσότερα

Design Lab@Thessaloniki

Design Lab@Thessaloniki Design Lab@Thessaloniki ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΕΜΠΕΔΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ! ABOUT Το Design Lab έχει πλέον καθιερωθεί ως κομβικό σημείο συνάντησης αρχιτεκτόνων, διακοσμητών και κατασκευαστών

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΕΚΘΕΣΗ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Έντυπο Συμμετοχής Για την καλύτερη συνεργασία μας και την αποφυγή λαθών είναι απαραίτητη η συμπλήρωση του εντύπου που θα βρείτε στο τέλος του προγράμματος χορηγιών.

Διαβάστε περισσότερα

«ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ & ΕΥΦΥΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ» Δρ. Ν.Κ. ΓΚΕΪΒΕΛΗΣ Σύμβουλος Διοίκησης Business development ANΚO ΑΕ

«ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ & ΕΥΦΥΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ» Δρ. Ν.Κ. ΓΚΕΪΒΕΛΗΣ Σύμβουλος Διοίκησης Business development ANΚO ΑΕ Δρ. Ν.Κ. ΓΚΕΪΒΕΛΗΣ Σύμβουλος Διοίκησης Business development ANΚO ΑΕ ΕΥΦΥΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ Τομέας Συμβατικής Διακίνησης Επιβατών Τομέας Εμπορευματικών Μεταφορών Τομέας Δημόσιων Μεταφορών ΤΟΜΕΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Επιστημονική Εκδήλωση ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «Σακχαρώδης Διαβήτης»

Επιστημονική Εκδήλωση ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «Σακχαρώδης Διαβήτης» Επιστημονική Εκδήλωση ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «Σακχαρώδης Διαβήτης» 20-22 Μαρτίου 2014 ΑΘΗΝΑ, Ξενοδοχείο HILTON ΑΤΗΕNS Αγαπητές κυρίες, Αγαπητοί κύριοι, Αθήνα, 18 Σεπτεμβρίου 2013 H ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Λιβαδειά 4/10/2012. 4. Η αύξηση της τουριστικής κίνησης από την προσέλευση και διακίνηση εµπορικών αντιπροσώπων και επισκεπτών

Λιβαδειά 4/10/2012. 4. Η αύξηση της τουριστικής κίνησης από την προσέλευση και διακίνηση εµπορικών αντιπροσώπων και επισκεπτών Λιβαδειά 4/10/2012 Σε µια δύσκολη χρονιά, όπως η φετινή για τη χώρα µας και τον επιχειρηµατικό κόσµο, η ιοίκηση του Επιµελητηρίου Βοιωτίας, κόντρα στις αντιξοότητες και το αρνητικό κλίµα της εποχής, αποφάσισε

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοίνωση ΕΝΕΡΓΕΙΑ Β2Β Νοεμβρίου 2010

Ανακοίνωση ΕΝΕΡΓΕΙΑ Β2Β Νοεμβρίου 2010 Ανακοίνωση ΕΝΕΡΓΕΙΑ Β2Β 2010 25-27 Νοεμβρίου 2010 I.Τι είναι το Ενέργεια Β2Β Στο πλαίσιο της «Εβδομάδας Ενέργειας 2010» που οργανώνει το ΙΕΝΕ για 4η συνεχή χρονιά, μεταξύ 23 & 27 Νοεμβρίου 2010 και τελεί

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 25.09.14. Profile Έκθεσης: Σύνολο εκθετών: 6.777 από 98 χώρες. Σύνολο εμπορικών επισκεπτών: 155.000 από 187 χώρες

Αθήνα, 25.09.14. Profile Έκθεσης: Σύνολο εκθετών: 6.777 από 98 χώρες. Σύνολο εμπορικών επισκεπτών: 155.000 από 187 χώρες ΙΑΤΡΟΥ ΛΙΟΥΓΚΑ 8 166 75, ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΘΗΝΑ Τηλ. 210 9630630, 210 9690720 Fax. 210 9603142 E-mail: info@promosolution.net www.promosolution.net ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ ANUGA

Διαβάστε περισσότερα

Το Περιοδικό «Pharmacy Management & Επικοινωνία» Φαρµακείο: ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Περιοδικό «Pharmacy Management & Επικοινωνία» Φαρµακείο: ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Το Περιοδικό «Pharmacy Management & Επικοινωνία» ιοργανώνει Την 1 η Ηµερίδα Φαρµακοποιών Φαρµακείο: ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Με την Υποστήριξη και Συνεργασία των Εταιρειών, που ραστηριοποιούνται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΑΪΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΑΪΣ Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ H ΔΕΠΑΝ, το Δίκτυο Πόλεων για την Ανάπτυξη και η PALLADIAN CONFERENCES συνδιοργανώνουν το CITY CONNECT: FORUM & EXHIBITION, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ 6-8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ 6-8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ 6-8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019 1 Προφίλ Έκθεσης Η Διεθνής Έκθεση και Συνέδριο του Beauty Festival βρίσκεται στην 22 η συνεχή φορά διοργάνωσης του και κάθε φορά αυξάνεται αισθητά η επισκεψιμότητα

Διαβάστε περισσότερα

Μία Επιστημονική Εκπαιδευτική Εκδήλωση Κυριακή, 1 Ιουνίου 2014, 08:00 έως 19:00 13 Ομιλίες και 1 Στρογγυλό Τραπέζι

Μία Επιστημονική Εκπαιδευτική Εκδήλωση Κυριακή, 1 Ιουνίου 2014, 08:00 έως 19:00 13 Ομιλίες και 1 Στρογγυλό Τραπέζι Μία Επιστημονική Εκπαιδευτική Εκδήλωση Κυριακή, 1 Ιουνίου 2014, 08:00 έως 19:00 13 Ομιλίες και 1 Στρογγυλό Τραπέζι H Επιστημονική Εκπαίδευση του Φαρμακοποιού και της Ομάδας του σε Θέματα: Φυτοθεραπείας

Διαβάστε περισσότερα

PARTICIPATING OPTIONS

PARTICIPATING OPTIONS Ι5 >Ι8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΟΙ9 MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ PARTICIPATING OPTIONS Take a Stand to the right section Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του IOO% Hotel Show συνεχίζεται και εξελίσσεται: Ο επισκέπτης της έκθεσης έχει

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση συμμετοχής στην Έκθεση-Ελληνικών Τροφίμων-Ποτών και Λοιπών Προϊόντων «HELLO HELLAS-2015»

Πρόσκληση συμμετοχής στην Έκθεση-Ελληνικών Τροφίμων-Ποτών και Λοιπών Προϊόντων «HELLO HELLAS-2015» Πρόσκληση συμμετοχής στην Έκθεση-Ελληνικών Τροφίμων-Ποτών και Λοιπών Προϊόντων «HELLO HELLAS-2015» Η Novelty Systems Ltd. σας καλεί να συμμετάσχετε στην Έκθεση- Παρουσίαση Ελληνικών Τροφίμων- Ποτών και

Διαβάστε περισσότερα

13 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

13 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ 13 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ 27-31 Μαρτίου 2013 ΑΘΗΝΑ, Ξενοδοχείο HILTON ΑΤΗΕNS Αγαπητές κυρίες, Αγαπητοί κύριοι, Αθήνα, 6 Σεπτεμβρίου 2012 H ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ επιθυμεί να σας ενημερώσει

Διαβάστε περισσότερα

14-17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 Μ.E.C.

14-17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 Μ.E.C. Νέα εποχή! με Εξωστρέφεια! Νέα δυναμική! με Προσαρμογή στις Εξελίξεις! 1-1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 201 Μ.E.C. Νέα Εποχή! Νέα Έκθεση! Η νέα μεγάλη έκθεση για τον κλάδο Τροφίμων, Ποτών, Αρτοποιΐας και Ζαχαροπλαστικής

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. 5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ & ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. 5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ & ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ & ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ Το παρόν έντυπο αφορά τους εκθέτες και τους εμπλεκόμενους φορείς της 5ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ. Στο παρόν έντυπο θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για την παραλαβή

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ιερή Πόλη Μεσολογγίου Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου 29 Μαΐου 2017 Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Πολιτισμού Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Η 2

Διαβάστε περισσότερα

Εκθεσιακός Τουρισμός

Εκθεσιακός Τουρισμός Εκθεσιακός Τουρισμός Περιεχόμενα Γενικά Διακρίσεις των Εκθέσεων Χαρακτηριστικά του εκθεσιακού τουρισμού Οφέλη των προορισμών Η αγορά του εκθεσιακού τουρισμού Η διοργάνωση της έκθεσης Διεθνείς τουριστικές

Διαβάστε περισσότερα

12 ΟΜΙΛΙΕΣ 4 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ 2 ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ

12 ΟΜΙΛΙΕΣ 4 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ 2 ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ 12 ΟΜΙΛΙΕΣ 4 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ 2 ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ Η Hμερίδα θα Επικεντρωθεί στην Εκπαίδευση του Φαρμακοποιού και της Ομάδας του σε Θέματα: Management, Marketing, Διαχείρισης, Επικοινωνίας-Συμβουλής Υγείας και

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΣΤΟΣ ΣΕ ΕΥΡΩ (ΠΛΕΟΝ 24% ΦΠΑ) ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΚΟΣΤΟΣ ΣΕ ΕΥΡΩ (ΠΛΕΟΝ 24% ΦΠΑ) ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΟΣΤΟΣ ΣΕ ΕΥΡΩ (ΠΛΕΟΝ 24% ΦΠΑ) ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ 6.000,00 ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΔΙΑΛΕΞΗ 4.000,00 ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 3.000,00 ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Αποκλειστικοί Αντιπρόσωποι για την Ελλάδα

Αποκλειστικοί Αντιπρόσωποι για την Ελλάδα Αγαπητοί συνεργάτες, ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ BIT 2019 Η εταιρεία σαν αποκλειστικός αντιπρόσωπος για την Ελλάδα σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στη Διεθνή έκθεση Τουρισμού BIT International

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ 14 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ 18-21 Μαρτίου 2015 ΑΘΗΝΑ, Ξενοδοχείο HILTON ΑΤΗΕNS Αγαπητές κυρίες, Αγαπητοί κύριοι, Αθήνα, 30 Σεπτεμβρίου 2014 H ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΚΘΕΤΗ για Ξενοδοχεία & Επιχειρήσεις

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΚΘΕΤΗ για Ξενοδοχεία & Επιχειρήσεις ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΚΘΕΤΗ για Ξενοδοχεία & Επιχειρήσεις ΕΚΘΕΤΗΣ Υπηρεσίες για Ξενοδοχεία & Επιχειρήσεις Η 1 η ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Περίπτερο. Έτοιμη Κατασκευή: Δομή, 4τ.μ. Αφορά δύο πλάτες τοιχία

Διαβάστε περισσότερα

Cyprus Money Show 2016

Cyprus Money Show 2016 ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΕ ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ Cyprus Money Show 2016 ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ To 2016 διοργανώνεται από τον Όμιλο Organotecnica, για 27ο συνεχή χρόνο, το επενδυτικό και χρηματοοικονομικό

Διαβάστε περισσότερα