TRANSPORT SHOW 2014 SHOW 2014

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "TRANSPORT SHOW 2014 SHOW 2014"

Transcript

1 2014

2 ΕΚΘΕΣΗ Αθήνα, Νοέμβριος 2013 Αγαπητέ συνεργάτη, Με αίσθημα ευθύνης προς την εταιρεία σας, είμαστε σήμερα σε θέση να σας ανακοινώσουμε ότι την Ανοιξη του 2014 διοργανώνουμε την ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & LOGISTICS. Η έκθεση θα διεξαχθεί από 15 μέχρι 18 Μαΐου 2014* στο εκθεσιακό κέντρο MEC στην Παιανία, το οποίο έχει πρόσφατα ανακαινιστεί παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες προς τους εκθέτες. Η βαθειά γνώση της αγοράς στην οποία απευθυνόμαστε, η πολυετής εμπειρία μας στην οργάνωση μεγάλης κλίμακας εκδηλώσεων, αλλά κυρίως, η δυνατότητά μας να προσελκύσουμε μεγάλο αριθμό ενδιαφερομένων επαγγελματιών επισκεπτών είναι οι παράγοντες που μας οδήγησαν στην οργάνωση της έκθεσης, η οποία, μετά από ένα μακρύ χρονικό διάστημα «εκθεσιακής απραξίας», θα δώσει και πάλι την ευκαιρία μιας αποτελεσματικής προβολής και επικοινωνίας των προϊόντων σας σε χρόνο κατάλληλο τόσο για τους εκθέτες, όσο και για τους επαγγελματίες επισκέπτες, η προσέλευση των οποίων πιστεύουμε ότι θα είναι μαζική. Στις σελίδες που ακολουθούν, παρέχουμε τις απαραίτητες πληροφορίες και απαντούμε στα ερωτήματά σας σχετικά με τη δομή, το χαρακτήρα και τη συμβολή της έκθεσης στη δική σας επιχειρηματική προσπάθεια για ανάκαμψη και σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε. Παραμένουμε επίσης στη διάθεσή σας για κάθε συμπληρωματική πληροφορία ή διευκρίνηση. Με εκτίμηση Για την Εκδόσεις Αγριμανάκη ΑΕ Μανώλης Αγριμανάκης * Ο Διοργανωτής έχει επίσης δεσμεύσει την ημερομηνία 29 Μαΐου 1 Ιουνίου 2014 ως εναλλακτική σε περίπτωση κωλύματος εξαιτίας επικείμενων Ευρωεκλογών και διπλών Δημοτικών Εκλογών.

3 M.E.C. 3 Ο Χαρακτήρας της Εκθεσης Η Εκθεση ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & LOGISTICS, έχει αμιγώς εκθεσιακό χαρακτήρα και απευθύνεται στο ευρύτερο κοινό των απασχολουμένων στη Μεταφορά, στη Διανομή, στην αποθήκη, στο εργοτάξιο κ.λ.π. δηλαδή από τον απλό ελεύθερο επαγγελματία ιδιοκτήτη ενός αυτοκινήτου βαν, μέχρι τις μεγάλες εμπορικές, κατασκευαστικές και μεταφορικές επιχειρήσεις με στόλους φορτηγών ΙΧ ή ΔΧ. Απευθύνεται επίσης στους χιλιάδες μεμονωμένους αυτοκινητιστές, στα στελέχη των εταιρειών Logistics και Διανομής προϊόντων, στους υπευθύνους εξοπλισμού και διαχείρισης αποθηκών και στους νέους που είναι έτοιμοι να εισέλθουν σε μια από τις παραπάνω επαγγελματικές δραστηριότητες. Σκοπός της έκθεσης είναι να παρουσιάσει στους παραπάνω επισκέπτες το σύνολο των επαγγελματικών αυτοκινήτων, από τα πιο ελαφρά vanettes, μέχρι τους τράκτορες και τα βαριά χωματουργικά φορτηγά, να προβάλλει τα καινούργια λεωφορεία, τουριστικά και υπεραστικά, τα συναφή προϊόντα (ανταλλακτικά, εξαρτήματα, λιπαντικά, ελαστικά κ.λ.π.), τα ρυμουλκούμενα οχήματα, καθώς και τα επιτεύγματα της σύγχρονης Τεχνολογίας στους τομείς της ασφάλειας, της τηλεματικής, των υποστηρικτικών προς τις μεταφορές μέσων, των εξοπλισμών αποθηκών κ.α. Σημαντική και ενδιαφέρουσα θα είναι επίσης η παρουσία των επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών στον τομέα της διαμεταφοράς, της εκπαίδευσης, του «fleet management» και των διανομών, των ασφαλειών, των χρηματοδοτήσεων και των Ι.ΚΤΕΟ. Επομένως, ο χαρακτήρας της έκθεσης «SHOW» είναι απόλυτα επαγγελματικός με γνωστούς στο χώρο εκθέτες και απόλυτα επίσης στοχευμένο κοινό επισκεπτών. Για την προσέλκυση μάλιστα του συγκεκριμένου κοινού, ο διοργανωτής υλοποιεί ήδη διευρυμένο πλάνο επικοινωνίας της έκθεσης το οποίο θα κορυφωθεί με την έντονη διαφημιστική προβολή από τα ΜΜΕ.

4 4 ΕΚΘΕΣΗ Επαγγελματικών Αυτοκινήτων, Τεχνολογίας Μεταφορών & Logistics Γιατί Μάιος 2014 Αποφασίσαμε τη διεξαγωγή της έκθεσης το Μάιο του 2014 δίδοντας επαρκή χρόνο προετοιμασίας στους εκθέτες και ιδιαίτερα στις μεγάλες επιχειρήσεις που αυτή την περίοδο ετοιμάζουν το πρόγραμμα της επόμενης χρονιάς, αλλά και σε κάθε άλλο υποψήφιο εκθέτη που από τώρα προγραμματίζει τις παραγγελίες των νέων προϊόντων του, ώστε να λάβει σοβαρά υπόψη του τα οφέλη που θα έχει συμμετέχοντας στην έκθεση. Ακόμη όμως, πιστεύουμε ότι η Ανοιξη του 2014 θα κάνει εμφανή τα πρώτα ουσιαστικά σημάδια της πολυπόθητης ανάκαμψης και ότι το ψυχολογικό κλίμα της αγοράς γενικότερα, θα έχει βελτιωθεί. Επί της ουσίας όμως το «timing» έχει να κάνει με το γεγονός ότι θα «τρέχουν» (με δυνατότητα εκταμίευσης) αρκετά προγράμματα ενισχύσεων και επιδοτήσεων ιδιαίτερα εκείνα που περιλαμβάνονται στα ΕΣΠΑ και στον αναπτυξιακό νόμο και αφορούν εξοπλισμούς και μεταφορικά μέσα επιχειρήσεων Logistics, αλλά και ενισχύσεις των περισσότερων μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Δεν θα πρέπει επίσης να μας διαφεύγει το γεγονός, ότι χιλιάδες ιδιοκτήτες παλαιών επαγγελματικών αυτοκινήτων έχουν πλέον συνειδητοποιήσει την ανάγκη αντικατάστασής τους που δεν έγινε στα χρόνια της (βαθειάς) ύφεσης. Από την άλλη πλευρά, η επιλογή του Μαΐου συμπίπτει με το γεγονός ότι, τότε, οι επιχειρήσεις εισαγωγής και διανομής επαγγελματικών αυτοκινήτων, θα έχουν διαθέσιμα τα τελευταίας τεχνολογίας μοντέλα euro 6, καθώς και αυτοκίνητα (Van, Vanettes και Pick Ups) με επιλογή καυσίμου από τον πελάτη. Θα μπορούσαμε επίσης να προσθέσουμε ότι ο Μάιος είναι ο μήνας που προσφέρεται για την υλοποίηση σημαντικών επιχειρηματικών δράσεων που έχουν αποφασιστεί και η συμμετοχή σας στην έκθεση θεωρούμε, ότι θα αποτελέσει σωστή εμπορική κίνηση προς αυτή την κατεύθυνση. Φυσικά, τον τελευταίο λόγο έχετε εσείς που θα πρέπει έγκαιρα να αποφασίσετε τη συμμετοχή σας στην έκθεση. Το ελπίζουμε

5 M.E.C. 5 Γιατί MEC; Η επιλογή του εκθεσιακού κέντρου MEC στην Παιανία έγινε μετά από έρευνα αγοράς και βασίστηκε σε συγκεκριμένα κριτήρια, κυριότερα από τα οποία ήταν: Η πρόσφατη ανακαίνιση του MEC με παροχή αναβαθμισμένων υπηρεσιών προς τους εκθέτες. Ο διαθέσιμος ενιαίος εκθεσιακός χώρος, ικανός να φιλοξενήσει το σύνολο των εκθετών. Η εύκολη πρόσβαση από κάθε σημείο της Αττικής και με το χαμηλότερο κόστος προσέγγισης. Ιδιαίτερα γνωστό και οικείο σημείο για τους επαγγελματίες των μεταφορών, των εταιρειών Logistics κ.α. αφού η Λ. Λαυρίου είναι γι αυτούς συνήθης δρόμος διέλευσης. Εξασφάλιση περισσότερων διαθέσιμων ημερών προετοιμασίας/αποξήλωσης (6/2), δηλαδή η μίσθωση του χώρου έγινε για 12 ημέρες, δίδοντας στους εκθέτες 6 ημέρες προετοιμασίας περιπτέρων, 4 εκθεσιακές ημέρες και δύο ημέρες αποξήλωσης. Άνετοι χώροι εκδηλώσεων και parking αυτοκινήτων επισκεπτών και εκθετών.

6 6 ΕΚΘΕΣΗ Επαγγελματικών Αυτοκινήτων, Τεχνολογίας Μεταφορών & Logistics Τα Μέσα Ενημέρωσης στην Εκθεση Την έκθεση θα προσκληθούν να επισκεφθούν δημοσιογράφοι του Οικονομικού και του Ειδικού Τύπου, καθώς και τα τηλεοπτικά κανάλια. Προσβλέπουμε σε μια ευρεία δημοσιότητα της έκθεσης γενικότερα, και των προϊόντων της ειδικότερα. Ο κάθε εκθέτης από την πλευρά του, θα μπορεί να αξιοποιήσει την παρουσία των δημοσιογράφων και των Μέσων που εκπροσωπούν, παρέχοντάς τους ενημερωτικό υλικό της επιχείρησης και των προϊόντων/υπηρεσιών της. Προς το σκοπό αυτό, θα λειτουργεί εντός της έκθεσης Press Corner, σημείο ειδικά για τη διάθεση ενημερωτικού υλικού προς τους δημοσιογράφους. Η παρουσίαση των προϊόντων και του κάθε περιπτέρου, ξεχωριστά, θα γίνει από το περιοδικό ΤΡΟΧΟΙ & TIR στο τεύχος μετά την έκθεση (της πρώτης Ιουνίου), καθώς και από τα άλλα περιοδικά επαγγελματικών αυτοκινήτων. Προωθητικές Ενέργειες Οι εκθέτες έχουν μια εξαιρετική ευκαιρία προώθησης των προϊόντων/υπηρεσιών τους πραγματοποιώντας ανάλογες προωθητικές ενέργειες στη διάρκεια της έκθεσης, όπως: -Ειδικές τιμές έκθεσης ή ειδικές προσφορές για τους επισκέπτες της έκθεσης. -Παροχή δώρων ή μειωμένων τιμών για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα μετά την έκθεση. -Διάθεση δώρων ή άλλων παροχών με τη διαδικασία των κληρώσεων. -Διανομή προωθητικού υλικού σε έντυπη ή ψηφιακή μορφή. -Πραγματοποίηση επιδείξεων στο χώρο του περιπτέρου τους (υπό τους όρους και τις προϋποθέσεις του γενικού κανονισμού της έκθεσης). -Πρόσκληση ενδιαφερόμενου επισκέπτη για δοκιμή ή επίδειξη του προϊόντος, μετά την έκθεση στις εγκαταστάσεις του εκθέτη.

7 M.E.C. 7 Παράλληλες Εκδηλώσεις Κατά τη διάρκεια της έκθεσης παρέχεται η δυνατότητα πραγματοποίησης εκδηλώσεων από τις συμμετέχουσες εταιρείες, στην πλήρως εξοπλισμένη αίθουσα που διαθέτει το εκθεσιακό κέντρο MEC. Η αίθουσα είναι μεταβαλλόμενης επιφάνειας 200 έως και 500 τ.μ. ικανή να φιλοξενήσει τους προσκεκλημένους σας. Διατίθεται για την πραγματοποίηση ημερίδας ή εσπερίδας, για την διεξαγωγή σεμιναρίου ενημερωτικού ή τεχνικού, για συνέντευξη Τύπου ή για ένα εταιρικό συμπόσιο. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει έγκαιρα να ενημερώσουν την διοργανώτρια εταιρεία προκειμένου να λάβουν γνώση του κόστους, αλλά και για την κράτηση της αίθουσας την επιθυμητή ημερομηνία και ώρα. Παράλληλες εκδηλώσεις που γνωστοποιούνται έγκαιρα θα τύχουν αναγγελίας και επαρκούς δημοσιότητας από το περιοδικό ΤΡΟΧΟΙ & TIR, καθώς και από το site Σε κάθε περίπτωση, η διοργανώτρια εταιρεία, θα χαρεί να συνεργαστεί μαζί σας για την επιτυχία της εκδήλωσής σας. Test Drive Ειδικά οι εκθέτες Επαγγελματικών Αυτοκινήτων θα έχουν στη διάρκεια της έκθεσης τη δυνατότητα διενέργειας δοκιμών από υποψήφιους πελάτες. Εφόσον το επιθυμούν και έχουν διαθέσιμα οχήματα για test drive, θα πρέπει να συνεννοηθούν με τη διοργανώτρια εταιρεία, η οποία έχει κάνει πρόβλεψη ειδικού χώρου στάθμευσης των οχημάτων αυτών με έξοδο προς τη Λ. Λαυρίου και προς την Αττική Οδό. Ο συγκεκριμένος χώρος εντάσσεται στον εξωτερικό εκθεσιακό χώρο και διατίθεται αποκλειστικά για οχήματα εκθετών με περίπτερα εντός της έκθεσης. Επίσης, οι εκθέτες, εφόσον το επιθυμούν, μπορούν να συνδυάσουν χρονικά τη διεξαγωγή Road Show με την ευκαιρία της έκθεσης ή με αφετηρία την έκθεση. Οι εκθέτες που θα έχουν έγκαιρα προγραμματίσει τη διεξαγωγή test drive θα έχουν την ανάλογη δημοσιότητα (αναγγελία) στο περιοδικό ΤΡΟΧΟΙ & TIR και στο τεύχος που θα κυκλοφορήσει την πρώτη Μαΐου (τεύχος preview της έκθεσης).

8 8 ΕΚΘΕΣΗ Επαγγελματικών Αυτοκινήτων, Τεχνολογίας Μεταφορών & Logistics ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ LOGISTICS Πληροφορίες για το Σχεδιάγραμμα της Έκθεσης (floor plan) και τα περίπτερα Α. Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ στεγασμένος εκθεσιακός χώρος εκτείνεται σε μια ενιαία εντελώς επίπεδη επιφάνεια τ.μ. με πλάτος 36 μ. και μήκος 210 μ. Το ύψος είναι 4,50 έως 4,90 μέτρα, το οποίο περιορίζεται στα 4,30 μέτρα στα σημεία διέλευσης αεραγωγών. Αριστερά του διαδρόμου Δ1 και καθ όλο το μήκος του εκθεσιακού χώρου CV 1 το ύψος περιορίζεται στα 3 μέτρα. Το κίτρινο τμήμα είναι χαμηλότερο (2,68 μ), είναι εκμεταλεύσιμο και μη χρεώσιμο. Κάθε τετραγωνάκι στο εκθεσιακό πλάνο αντιστοιχεί με ένα τετραγωνικό μέτρο. Σε όλο τον στεγασμένο χώρο (CV + T&L Tech) οι οριζόντιες γραμμές είναι αμετάβλητες και ορίζουν τους διαδρόμους. Οι κάθετες γραμμές είναι εντελώς ενδεικτικές για τον ευκολότερο υπολογισμό των χώρων και μετακινούνται ανάλογα με τον χώρο που ο κάθε εκθέτης επιλέγει για το περίπτερό του. Ο Εκθεσιακός χώρος διακρίνεται σε δύο κύριους Τομείς: 1. Τομέας CV (Commercial Vehicles) που περιλαμβάνει το τμήμα CV 1 και CV 2. Ο πρώτος (τομέας CV) προορίζεται να στεγάσει Φορτηγά και τράκτορες, VAN, Vanettes και Pick Ups, Λεωφορεία και Trailers. Διακρίνεται στο τμήμα CV 1 (με το ύψος των 3 μέτρων), όπου τα περίπτερα χωρίζονται μεταξύ τους με δομή (εκθεσιακά panels τοίχοι) και προσφέρονται με τον στάνταρ εξοπλισμό. Τα περίπτερα στο τμήμα CV 2 (για φορτηγά, Λεωφορεία και trailers) ορίζονται με σημάδι επί του πατώματος και χωρίζονται μεταξύ τους με κάθετους διαδρόμους πλάτους ενός (1) μέτρου. 2. Τομέας Τ&L ΤECH (Transport & Logistics Technologies): O δεύτερος τομέας T&L TECH, θα φιλοξενήσει ανταλλακτικά και εξαρτήματα, καύσιμα και λιπαντικά, εξοπλισμούς αποθηκών και μεταφορικών επιχειρήσεων, προϊόντα και εξοπλισμούς εταιρειών Logistics, καταγραφικά και συστήματα τηλεματικής, υπηρεσίες after sale, εκπαίδευσης, Ι.ΚΤΕΟ κ.α. Όλα τα περίπτερα χωρίζονται με εκθεσιακή δομή (panels) έχουν ωφέλιμο ύψος 4,50 μέτρα με εξαίρεση τα περίπτερα αριστερά του διαδρόμου Δ1 (τμήμα CV 1) των οποίων το ύψος είναι τρία (3) μέτρα. Όλα τα περίπτερα στον τομέα T&L TECH προσφέρονται με δομή και με τον στάνταρ εξοπλισμό.

9 M.E.C. 9 Β. Ο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ανοιχτός εκθεσιακός χώρος καλύπτει επιφάνεια 600 τ.μ. προοριζόμενος για εκθέματα μεγάλου ύψους, όπως ανυψωτικά, γερανοφόρα καλαθοφόρα οχήματα, αντλίες μπετού και άλλα εργοταξιακά οχήματα ή μηχανήματα. Παραχωρείται ελεύθερος, χωρίς δομή και κάθε περίπτερο ορίζεται με σημάδι στο έδαφος. Για τυχόν έξτρα παροχές π.χ. τέντα, ηλεκτρικό ρεύμα, γραφείο κ.λ.π. ισχύει ο σχετικός τιμοκατάλογος) Στο παρόν σχεδιάγραμμα (δεξιά αυτής της σελίδας) εμφανίζεται και ο εξωτερικός χώρος. ΕΙΣΟΔΟΙ ΕΞΟΔΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ Όλοι οι επικέπτες εισέρχονται από τις δύο εισόδους του Εκθεσιακού Kέντρου MEC, αφού λάβουν καρτελάκι εισόδου. Εξέρχονται μόνο από την έξοδο 5 που οδηγεί και στον εξωτερικό εκθεσιακό χώρο. Επιτρέπεται επίσης η επανείσοδος επισκέπτη από την έξοδο 5 εφόσον φέρει το καρτελάκι εισόδου. Σε διαφορετική περίπτωση εισέρχεται από τις κύριες εισόδους της έκθεσης. Σημαντικό: Όλοι οι διάδρομοι της έκθεσης, οριζόντιοι και κάθετοι, είναι πανταχόθεν ελεύθεροι και η κυκλοφορία των επισκεπτών είναι αμφίδρομη και ελεύθερη προς κάθε κατεύθυνση.

10 10 ΕΚΘΕΣΗ Επαγγελματικών Αυτοκινήτων, Τεχνολογίας Μεταφορών & Logistics Γιατί εκθέτης στην Ç È ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & LOGISTICS Πολλαπλά, σημαντικά και μετρήσιμα είναι τα οφέλη άμεσα και έμμεσα που θα αποκομίσει ο εκθέτης συμμετέχοντας στην Εκθεση. Ας αναφέρουμε τα κυριότερα: -Δυνατότητα παρουσίασης των νέων προϊόντων σε ένα ευρύ, στοχευμένο κοινό ενδιαφερομένων επαγγελματιών. - Αμεση ζωντανή επαφή και επικοινωνία του εκθέτη με τον υποψήφιο πελάτη και δυνατότητα λήψης παραγγελιών (πωλήσεις). - Διεύρυνση της βάσης δεδομένων (data base) των εν δυνάμει πελατών. -Διανομή ενημερωτικού διαφημιστικού υλικού προς τους επισκέπτες της έκθεσης. -Απόκτηση πραγματικής εμπειρίας και διαμόρφωση γνώμης σχετικής με τα ενδιαφέροντα, τις προτιμήσεις και τις απαιτήσεις των υποψηφίων πελατών. -Στη βραδιά των εγκαινίων (Πέμπτη), θα έχετε την ευκαιρία γνωριμίας με στελέχη μεγάλων επιχειρήσεων και με εκπροσώπους συναφών επαγγελματικών φορέων, οι οποίοι επίσης θα συμμετάσχουν στην έκθεση. Δημιουργία ευνοϊκών συνθηκών για ενίσχυση των Δημοσίων Σχέσεων. -Ισότιμη προβολή, στον ίδιο εκθεσιακό χώρο, διαφορετικών προϊόντων και υπηρεσιών, με ίσες ευκαιρίες για τους εκθέτες στα πλαίσια του υγιούς ανταγωνισμού. -Ενίσχυση του προφίλ της εταιρείας σας και ανάδειξη των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων των προϊόντων/υπηρεσιών. Η συμμετοχή σας στην έκθεση αποτελεί το δυναμικό παρόν της εταιρείας σας στην αγορά. Είναι ένα μήνυμα ανάκαμψης και πρόσκληση για εποικοδομητικές συνέργειες. -Σημαντική προβολή και δημοσιότητα εκθετών και εκθεμάτων από τον ειδικό και οικονομικό Τύπο. Ιδιαίτερης και ευρείας προβολής θα τύχουν προϊόντα και εκθέτριες εταιρείες από το περιοδικό ΤΡΟΧΟΙ & TIR και από τη μεγάλης επισκεψιμότητας ιστοσελίδα -Δυνατότητα επιχορήγησης της δαπάνης συμμετοχής σας στην έκθεση από τα τρέχοντα προγράμματα του ΕΣΠΑ.

11 M.E.C. 11 Επικοινωνία Διαφήμιση της έκθεσης Εντονη και με διάρκεια θα είναι η επικοινωνία και η γενικότερη διαφήμιση της Εκθεσης Επαγγελματικών Αυτοκινήτων, Μεταφορών & Logistics. Στόχος μας είναι το μήνυμα της διεξαγωγής της αφενός να φτάσει στους δυνητικούς επισκέπτες και αφετέρου αυτοί να αποφασίσουν την προσέλευσή τους στο MEC. Τα μέσα που θα επιλεχθούν είναι αυτά της μαζικής ενημέρωσης, δηλαδή η τηλεόραση, το ραδιόφωνο, τα περιοδικά καθώς και επιλεγμένες ιστοσελίδες και social media. Τα μέσα που θα χρησιμοποιηθούν για την επιτυχή στόχευση του συγκεκριμένου target group, είναι τα εξειδικευμένα sites και ο ειδικός περιοδικός τύπος, όπου βέβαια, πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει το περιοδικό ΤΡΟΧΟΙ & TIR και η μεγάλης επισκεψιμότητας ιστοσελίδα όπου σύντομα θα ξεκινήσει η προβολή της έκθεσης και θα κορυφωθεί με τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά spots τις μέρες πριν την έκθεση. Από την πλευρά του διοργανωτή προβλέπονται και άλλες, πρόσθετες επικοινωνιακές ενέργειες για τη διαφήμιση της έκθεσης με σκοπό τη μεγιστοποίηση του αριθμού των επαγγελματιών επισκεπτών.

12 12 ΕΚΘΕΣΗ Επαγγελματικών Αυτοκινήτων, Τεχνολογίας Μεταφορών & Logistics Οι Εκθέτες H Έκθεση Επαγγελματικών Αυτοκινήτων, Τεχνολογίας Μεταφορών & Logistics, απευθύνεται σε ένα διευρυμένο επιχειρηματικό κοινό το οποίο χρησιμοποιεί τα οχήματα για τις δικές του ανάγκες, αλλά ταυτόχρονα συνεργάζεται με μεταφορείς ή επενδύει στον τομέα των Μεταφορών και των Logistics, όπως και το αντίστροφο, δηλαδή επιχειρεί στον τομέα των Μεταφορών και των Logistics και συνεργάζεται με αυτοκινητιστές, διαμεταφορείς, εταιρείες διανομών κ.λ.π. Ετσι, την έκθεση καλούνται να πλαισιώσουν με τα δικά τους περίπτερα οι διανομείς επαγγελματικών αυτοκινήτων, αντιπρόσωποι και εισαγωγείς φορτηγών όλων των κατηγοριών και λεωφορείων τουριστικών, υπεραστικών, σχολικών και άλλων χρήσεων. Δυναμική παρουσία αναμένεται να έχει ο τομέας των συναφών με το επαγγελματικό όχημα προϊόντων και υπηρεσιών, καθώς και οι εκθέτες με τους εξοπλισμούς που απαιτούνται για τη λειτουργία των Μεταφορικών επιχειρήσεων και των εταιρειών Logistics. Με το παραπάνω εισαγωγικό σημείωμα, σας παρουσιάζουμε στη συνέχεια, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που θα φιλοξενηθούν στα περίπτερα της :

13 M.E.C. 13 ΕΚΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Α. ΟΧΗΜΑΤΑ: -Ελαφρά Επαγγελματικά Van, Vanettes και Pick Up - Φορτηγά αυτοκίνητα, μονά (2,3,4 αξόνων) και τράκτορες. -Ρυμουλκούμενα, επικαθήμενα, κιβωτάμαξες, ψυκτικοί θάλαμοι και βυτία. -Εργοταξιακά φορτηγά και ειδικοποιημένα οχήματα. -Λεωφορεία όλων των τύπων: Υπεραστικά, τουριστικά, σχολικά, mini buses και shuttles. -Ηλεκτρικά οχήματα. Β. ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ LOGISTICS: -Ανυψωτικά περονοφόρα - παλετοφόρα. -Ανυψωτικές σκάλες μετακομίσεων. -Υδραυλικές πόρτες φορτηγών, ράμπες αποθηκών. -Κοντέινερ (πωλήσεις μισθώσεις), παλέτες, κιβώτια και άλλες μονάδες συσκευασίας. -Συστήματα διαχείρισης στόλου τηλεματικής. Γ. ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ -Εξαρτήματα και ανταλλακτικά γενικώς. -Εξοπλισμοί Οχημάτων (Ψυκτικά μηχανήματα, αντλίες, καταγραφικά θερμοκρασιών, θερμαντήρες καμπίνας, αποθήκευση ανάλυση δεδομένων ψηφιακών ταχογράφων). -Ελαστικά, Καύσιμα, Λιπαντικά, AdBlue -Καθίσματα φορτηγών & λεωφορείων. -Προϊόντα σήμανσης και ατομικής προστασίας. -Προϊόντα βελτίωσης, επενδύσεις, φωτιστικά, μοντελισμός κ.α. Δ. AUTONOMIA στην Κίνηση -Ανυψωτικές ράμπες λεωφορείων. -Ράμπες πρόσβασης σε mini bus -Συστήματα πρόσβασης, στήριξης αμαξιδίων. -Ειδικές διασκευές αυτοκινήτων. Ε. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: -Σχολές ΣΕΚΑΜ, ΠΕΙ, Οδηγών. -I.KTEO φορτηγών και λεωφορείων -Αυτοκινητόδρομοι εταιρείες παραχώρησης. -Οδική βοήθεια βαρέων οχημάτων. -Εταιρείες και Οργανισμοί Εγκρίσεων τύπου οχημάτων, έκδοσης πιστοποιητικών και εμπειρογνώμονες. -Ναυτιλιακές εταιρείες, Ναυτικά πρακτορεία. -Συνεργεία φορτηγών λεωφορείων, ειδικά συνεργεία. -Τράπεζες, χρηματοδοτήσεις, leasing. -Ασφαλιστικές εταιρείες, Σύμβουλοι επενδυτικών προγραμμάτων, λογιστικά γραφεία. -Επιστημονικοί Φορείς, Ομοσπονδίες και Σωματεία Αυτοκινητιστών. -Ειδικός Τύπος, Βιβλία, Ιστοσελίδες.

14 14 ΕΚΘΕΣΗ Επαγγελματικών Αυτοκινήτων, Τεχνολογίας Μεταφορών & Logistics TΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ (Βλέπε και σχεδιάγραμμα της έκθεσης) Α. Τομέας CV-1 για ελαφριά επαγγελματικά, εξαρτήματα, κ.α. Προσφέρεται με τις γενικές υπηρεσίες του Εκθεσιακού κέντρου MEC (κλιματισμός, φωτισμός, ρευματοληψία, φύλαξη, καθαριότητα, προσβάσεις ΑΜΕΑ, σύστημα πυροπροστασίας, ιατρείο, καφέ μπαρ, εστιατόριο κ.α.). Τα περίπτερα του τομέα CV-1 χωρίζονται μεταξύ τους με δομή και στην τιμή τους περιλαμβάνεται ο στάνταρ εξοπλισμός (δομή, ηλεκτρική παροχή, μοκέτα, γραφείο, καρέκλες και μετόπη με το logo / επωνυμία του εκθέτη). Οι εκθέτες ελαφριών επαγγελματικών μπορούν επίσης να επιλέξουν εκθεσιακό χώρο στον τομέα CV-2 Γενική τιμή 70 ευρώ/τ.μ. Β. Τομέας CV-2 για Οχήματα. Προσφέρεται με τις γενικές υπηρεσίες του Εκθεσιακού κέντρου MEC (κλιματισμός, φωτισμός, ρευματοληψία, φύλαξη, καθαριότητα, προσβάσεις ΑμεΑ, σύστημα πυροπροστασίας, ιατρείο, καφέ μπαρ, εστιατόριο κ.α.) και οριοθετείται με σημάδια στο πάτωμα. Όλα τα περίπτερα βλέπουν προς τους κεντρικούς διαδρόμους πλάτους δύο μέτρων έκαστος. Διάδρομοι πλάτους ενός μέτρου διαχωρίζουν τα περίπτερα των παραπάνω τομέων. Οι διαχωριστικοί αυτοί διάδρομοι συνδέονται με τους δύο κεντρικούς, μεγάλου πλάτους διαδρόμους, κατά μήκος της έκθεσης. Στα περίπτερα αυτά (του τομέα CV-2, Trucks, Buses και Trailers), ο εκθέτης διαμορφώνει όπως επιθυμεί το περίπτερό του, τηρουμένων φυσικά, των όρων του γενικού κανονισμού λειτουργίας της έκθεσης. Για τυχόν δομές, (π.χ. διαμόρφωση γραφείου γραμματείας ή υποδοχής πελατών με διαχωριστικά πάνελς), για ειδικό εξοπλισμό (μοκέτες, έξτρα προβολείς, καθίσματα, προθήκες, γραφεία κ.λ.π.) θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι εκθέτες να συμβουλευτούν τον σχετικό κατάλογο του διοργανωτή Γενική τιμή 70 ευρώ/τ.μ. Για περίπτερα πλέον των 400 μέτρων, τα μέτρα επιπλέον των 400 χρεώνονται προς 60 ευρώ/τ.μ. Γ. Τομέας T&L Tech. (Transport & Logistics Technologies) Περιλαμβάνει περίπτερα με τις γενικές ως άνω υπηρεσίες του εκθεσιακού κέντρου και επιπλέον: Δομή (panels τοίχων), γραφείο και τρεις καρέκλες, μοκέτα, φωτιστικά spots, παροχή ρεύματος, μετόπημε την επιγραφή ή (και) logo του εκθέτη. Για περίπτερα μεγαλύτερα των 24 μέτρων, αυξάνουν ανάλογα τα φωτιστικά spots και ο εκθέτης, εφόσον το επιθυμεί, μπορεί να έχει δεύτερο γραφείο και περισσότερα καθίσματα. Εξοπλισμός πέρα του παραπάνω βασικού χρεώνεται επιπλέον στη βάση του τιμοκαταλόγου έξτρα εξοπλισμού Γενική τιμή 80 ευρώ/τ.μ.

15 M.E.C. 15 Δ. Τομέας Εξωτερικού Εκθεσιακού Χώρου Συνδέεται άμεσα με το στεγασμένο χώρο και με πολλή εύκολη πρόσβαση μέσω αερογέφυρας. Προσφέρεται στους εκθέτες προϊόντων μεγάλου ύψους, όπως ανυψωτικά, γερανοφόρα-καλαθοφόρα οχήματα, ανυψωτικές σκάλες μετακόμισης, ανατρεπόμενες κιβωτάμαξες, πρέσες μπετού κ.α. Τα περίπτερα ορίζονται με σημάδι στο έδαφος και στην τιμή δεν περιλαμβάνεται δομή. Γενική τιμή 40 ευρώ/τ.μ. Επιλογή - κράτηση του περιπτέρου Η επιλογή περιπτέρου γίνεται και κράτηση υπέρ του εκθέτη και οριστικοποιείται μόνο με την καταβολή του 20% της αξίας του, ως προκαταβολή έναντι του συνολικού τιμήματος, περιλαμβανομένου δηλαδή και του ΦΠΑ. Η ημερομηνία καταβολής της προκαταβολής οριστικοποιεί και προσδιορίζει χρονικά την κράτηση του περιπτέρου. Ετσι, ταυτόχρονα, με την οριστικοποίηση της κράτησης, ο διοργανωτής -για λόγους διαφάνειας- εμφανίζει ως πωληθέν το συγκεκριμένο περίπτερο στο σχεδιάγραμμα «floor plan» της έκθεσης, το οποίο σε εύλογο χρόνο, θα αναρτάται και στην ιστοσελίδα Οποιαδήποτε κράτηση περιπτέρου, σημαίνει ανεπιφύλακτη αποδοχή εκ μέρους του εκθέτη των όρων του γενικού κανονισμού λειτουργίας της έκθεσης. Ο κανονισμός είναι ήδη διαθέσιμος και παραδίδεται στον υποψήφιο εκθέτη μαζί με το συμφωνητικό κράτησης του περιπτέρου της έκθεσης, ώστε η επιλογή και κράτηση του περιπτέρου να προϋποθέτει την ενημέρωση του εκθέτη επί των όρων του κανονισμού. Οικονομικός διακανονισμός Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, η κράτηση του περιπτέρου είναι οριστική με την καταβολή του 20% της αξίας του. Το ποσό αυτό καταβάλλεται με την υπογραφή του συμφωνητικού μετρητοίς ή με επιταγή λήξης μέχρι 18 Φεβρουαρίου Το υπόλοιπο ποσό διακανονίζεται ως εξής: Α δόση: Ποσό ίσο με το 40% της αξίας του περιπτέρου καταβαλλόμενο την 19η Φεβρουαρίου 2014 είτε μετρητοίς, είτε με επιταγή λήξεως μέχρι 18 Μαρτίου Β δόση: Ποσό ίσο με το υπολειπόμενο 40% της αξίας του περιπτέρου καταβαλλόμενο μέχρι την 8η Μαΐου 2014, είτε μετρητοίς, είτε με επιταγή λήξεως μέχρι 31 Ιουλίου Ο παραπάνω οικονομικός διακανονισμός αναγράφεται στο σχετικό συμφωνητικό, το οποίο υπογράφεται από τον διοργανωτή της έκθεσης και τον υποψήφιο εκθέτη.

16 ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ Το Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο (MEC) βρίσκεται στη Λεωφόρο Λαυρίου, στην Παιανία Αττικής. Είναι άμεσα προσβάσιμο τόσο μέσω της Λεωφόρου Λαυρίου όσο και μέσω της Αττικής οδού ( Έξοδος 17 Κάντζα ). To MEC είναι επίσης άμεσα και εύκολα προσβάσιμο οδικώς από όλους τους μεγάλους αυτοκινητοδρόμους της Αττικής: Εθνική Οδό ( ΠΑΘΕ ), Περιφερειακή Υμηττού, Αττική Οδό, Λεωφόρο Λαυρίου, Λεωφόρο Μεσογείων, Λεωφόρο Βάρης Κορωπίου. Επιπλέον, ο επισκέπτης έχει στη διάθεσή του το μετρό με το οποίο συνδέονται αστικές συγκοινωνίες με στάση έξω από το MEC και με κόστος εισιτηρίου 1.40 ευρώ. Η είσοδος στην έκθεση είναι δωρεάν για τους έχοντες πρόσκληση. Ελεύθερη, επίσης, είσοδο έχουν ΟΛΟΙ οι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ του ευρύτερου τομέα των Μεταφορών, των Logistics, των αυτοκινήτων και όλων των συναφών προϊόντων και υπηρεσιών, καθώς και οι ελεύθεροι επαγγελματίες μικρομεσαίων επιχειρήσεων ιδιοκτήτες ΦΙΧ αυτοκινήτων. Οι παραπάνω επισκέπτες έστω και αν δεν έχουν πρόσκληση εισέρχονται δωρεάν αφήνοντας στην Γραμματεία Υποδοχής την επαγγελματική τους κάρτα (business card), ή επιδεικνύοντας επαγγελματικό δίπλωμα οδήγησης. Ελεύθερη είναι επίσης η είσοδος στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, του Ειδικού και Οικονομικού Τύπου, των στελεχών και υπηρεσιακών παραγόντων των υπουργείων και άλλων δημόσιων οργανισμών, των μετόχων και λεωφορειούχων των ΚΤΕΛ κ.α. Σε κάθε άλλη περίπτωση ο επισκέπτης θα καταβάλλει εισιτήριο εισόδου 5 (πέντε) ευρώ. Σημείωση: Προσκλήσεις θα λάβουν όλοι οι αναγνώστες του ΤΡΟΧΟΙ & TIR καθώς και όλοι οι εκθέτες στην επιθυμητή ποσότητα, αρκεί να έχουν ενημερώσει έγκαιρα τον οργανωτή ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ Από Μέχρι Πέμπτη 15/05/14 16:00 21:00 Παρασκευή 16/05/14 14:00 21:30 Σάββατο 17/05/14 10:00 22:00 Κυριακή 18/05/14 09:00 22:00 ΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΓΡΙΜΑΝΑΚΗ ΑΕ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ.: , , FAX: troxoikaitir.gr, transportshow.gr

ΙΙI. Η Συμμετοχή των εταιρειών στο Ενέργεια Β2Β 2010

ΙΙI. Η Συμμετοχή των εταιρειών στο Ενέργεια Β2Β 2010 ΙΙI. Η Συμμετοχή των εταιρειών στο Ενέργεια Β2Β 2010 Η εκδήλωση «Ενέργεια Β2Β 2010» είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για τις εταιρείες, ιδιαίτερα αυτές που έχουν να παρουσιάσουν νέα προϊόντα, νέα projects,

Διαβάστε περισσότερα

21-24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 Μ.E.C.

21-24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 Μ.E.C. Νέα εποχή! με Εξωστρέφεια! Νέα δυναμική! με Προσαρμογή στις Εξελίξεις! 21-24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 Μ.E.C. Νέα Εποχή! με Νέα Έκθεση! Η Αξιοποίηση των προηγούμενων επιτυχημένων διοργανώσεων στην αγορά των παραδοσιακών

Διαβάστε περισσότερα

Φωτογραφίες από τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις της Παγκρήτιας Έκθεσης, στην Αθήνα.

Φωτογραφίες από τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις της Παγκρήτιας Έκθεσης, στην Αθήνα. 2 Φωτογραφίες από τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις της Παγκρήτιας Έκθεσης, στην Αθήνα. ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 30 Οκτωβρίου έως 5 Νοεμβρίου 2015 Προϊόντα Γεύσεις Υπηρεσίες Πολιτισμός ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

H καλύτερη στιγμή του αυτοκινήτου

H καλύτερη στιγμή του αυτοκινήτου H καλύτερη στιγμή του αυτοκινήτου Αγαπητοί φίλοι & συνεργάτες, Με μεγάλη ανυπομονησία περιμένουν οι επαγγελματίες και οι φίλοι του αυτοκινήτου τη νέα Έκθεση «ΑUΤΟΚΙΝΗΣΗ 2016»! Μετά τις δύο διαδοχικές,

Διαβάστε περισσότερα

a tool for every hand a gift for every occassion a toy for everyone

a tool for every hand a gift for every occassion a toy for everyone a tool for every hand a gift for every occassion a toy for everyone Επίσημος Φορέας Σύνδεσμος Προμηθευτών Ειδών Χαρτοπωλείου, Σχολικών Ειδών, Ειδών Γραφής, Αξεσουάρ και Αναλωσίμων Γραφείου Facts & Figures

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΚΘΕΤΩΝ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΚΘΕΤΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΚΘΕΤΩΝ Αγαπητοί εκθέτες, Αρχικά θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την συμμετοχή σας και να σας ευχηθούμε καλή επιτυχία. Στο κείμενο που ακολουθεί θα βρείτε όλες τις

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Η έκθεση BIKE+EXTREME SPORT SHOW παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα από 29 έως 31 Μαρτίου και συνεχίζουμε δυναμικά. Ο στόχος της έκθεσης είναι οι εκθέτες να παρουσιάσουν στους επισκέπτες το ρόλο

Διαβάστε περισσότερα

K E O Σ Ο Ε Π Ρ Ο Σ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΕΟΣΟΕ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ. ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ αρ: 13 ΘΕΜΑ: Ε-LADI - OINOS 2013

K E O Σ Ο Ε Π Ρ Ο Σ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΕΟΣΟΕ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ. ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ αρ: 13 ΘΕΜΑ: Ε-LADI - OINOS 2013 K E O Σ Ο Ε ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΜΠΕΛΟΟΙΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Λ. ΡΙΑΝΚΟΥΡ 73, 115 23 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ: (210) 6923102 6923291 6928224 FAX: (210) 6981182 e-mail : keosoe@otenet.gr Αριθμ. πρωτ. 59/142 Αθήνα,

Διαβάστε περισσότερα

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Αθήνα, 9 Σεπτεμβρίου 2015 ΘΕΜΑ : ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚ- ΘΕΣΗ TRAVEL TURKEY IZMIR 2015 Αξιότιμε κύριε, αξιότιμη κυρία, Σε συνέχεια των Δελτίων Ενημέρωσης που σας έχω στείλει, θέλω να

Διαβάστε περισσότερα

Θεματολογία: Marketing & Διαχείριση

Θεματολογία: Marketing & Διαχείριση + Θεματολογία: Marketing & Διαχείριση + + 105 ΟΜΙΛΗΤΕΣ 45 ΟΜΙΛΙΕΣ 27 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ 9 ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ International Event με την ΕΜΠΕΙΡΙΑ των: www.medicalmanage.gr ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ΑΘΗΝΩΝ +

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΠΟ 2.300

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΠΟ 2.300 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ INTERNATIONALE GRUENE WOCHE BERLIN ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΠΟ 2.300 Η παγκόσμια σημαντικότερη εκθεσιακή πλατφόρμα των γεωργικών επιχειρήσεων Αγαπητοί συνεργάτες, Η εταιρεία GREAT Greek Exports

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ 1 ης ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΣΕΡΡΩΝ SER-EXPO 2015. Το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ 1 ης ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΣΕΡΡΩΝ SER-EXPO 2015. Το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Σέρρες, 20.07.2015 Αριθμός Πρωτ.: 3694 Π. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ 2, 62122 ΣΕΡΡΕΣ ΤΗΛ.(23210)99711-99739 ΦΑΧ (23210) 99740-99728 ε-μαιλ: eves@otenet.gr www.eves.gr ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΛΕΙΣΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

27-30.09.2013 Ε Ξ Ο Ι Κ Ο Ν Ο Μ Η Σ Η Ε Ν Ε Ρ Γ Ε Ι Α Σ

27-30.09.2013 Ε Ξ Ο Ι Κ Ο Ν Ο Μ Η Σ Η Ε Ν Ε Ρ Γ Ε Ι Α Σ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ Εκθεσιακό Κέντρο Ξιφασκίας (πρώην υτικό Αεροδρόµιο Ελλληνικού, Λεωφ. Ποσειδώνος) 27-30.09.2013 ΘΕΡΜΑΝΣΗ Ε Ξ Ο Ι Κ Ο Ν Ο Μ Η Σ Η Ε Ν Ε Ρ Γ Ε Ι Α Σ 2 η Έκθεση για την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ, και

Διαβάστε περισσότερα

27-30 Νοεμβρίου 2015 Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, Αθήνα

27-30 Νοεμβρίου 2015 Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, Αθήνα 27-30 Νοεμβρίου 2015 Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, Αθήνα Η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» πραγματοποιείται από 27 έως 30 Νοεμβρίου 2015 στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στην Αθήνα για πρώτη φορά. Η Γαστρονομία, ο

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί συνεργάτες, Στο συνημμένο αρχείο που σας στέλνω θα βρείτε την παρουσίαση της έκθεσης Super Market - Mini Market & Περίπτερο 2016.

Αγαπητοί συνεργάτες, Στο συνημμένο αρχείο που σας στέλνω θα βρείτε την παρουσίαση της έκθεσης Super Market - Mini Market & Περίπτερο 2016. From: Stamatis Vrettos [mailto:svrettos@rota.gr] Sent: Tuesday, May 24, 2016 3:10 PM To: 'Stamatis Vrettos' Subject: Έκθεση Super Market - Mini Market & Περίπτερο 2016 Αγαπητοί συνεργάτες,

Διαβάστε περισσότερα

26-29 Μαΐου 2011, Μ.Ε.Κ. Παιανίας Επιστολή Χαιρετισµός Η αναµφισβήτητη επιτυχία της InterAigis 09, της 1 ης ιεθνούς Έκθεσης Πολιτικής Προστασίας. Ασφάλειας, Πυρασφάλειας και Ειδικού Εξοπλισµού Οργανισµών

Διαβάστε περισσότερα

ΣΟ ΜΕΓΑΛΤΣΕΡΟ ΚΟΜΜΩΣΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟ ΣΟΝ ΚΟΜΟ ΓΙΑ ΣΟ 2009

ΣΟ ΜΕΓΑΛΤΣΕΡΟ ΚΟΜΜΩΣΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟ ΣΟΝ ΚΟΜΟ ΓΙΑ ΣΟ 2009 ΣΟ ΜΕΓΑΛΤΣΕΡΟ ΚΟΜΜΩΣΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟ ΣΟΝ ΚΟΜΟ ΓΙΑ ΣΟ 2009 O Πανευρωπαϊκός Διαγωνισμός OMC Europe Cup είναι το μεγαλύτερο σε ενδιαφέρον γεγονός παγκοσμίως για το 2009. Την αποκλειστική διοργάνωση του γεγονότος

Διαβάστε περισσότερα

Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια!

Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια! Οδηγός Marketing Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια! Σας ευχαριστούµε θερµά για την συµµετοχή σας στην Έκθεση Super Market, Mini Market & Περίπτερο 23, 24 και 25

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ. Δημιουργήματα Τέχνης & Παραδοσιακά προϊόντα. 27-28-29 και 30 Νοεμβρίου 2014. Ολυμπιακό ακίνητο της Ξιφασκίας στο Ελληνικό

ΕΚΘΕΣΗ. Δημιουργήματα Τέχνης & Παραδοσιακά προϊόντα. 27-28-29 και 30 Νοεμβρίου 2014. Ολυμπιακό ακίνητο της Ξιφασκίας στο Ελληνικό ΕΚΘΕΣΗ Δημιουργήματα Τέχνης & Παραδοσιακά προϊόντα 27-28-29 και 30 Νοεμβρίου 2014 Ολυμπιακό ακίνητο της Ξιφασκίας στο Ελληνικό 10.000 ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ Στον πολυτελή χώρο του Ολυμπιακού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΓΟΥΜΕΡΑ 6 ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ Τ.κ. 50200 Ελλάδα Τηλ : 24630 27265 http://www.espt.gr Πτολεμαΐδα 7 Μαΐου 2009 ΠΡΟΣ: ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ - ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΘΕΜΑ: Διοργάνωση της Γενικής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΕΡΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε.

ΠΙΕΡΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. ΠΙΕΡΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΙΕΡΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ Α.Ε. Κωδικός : ΚΕ Έκδοση : 1 Ημερομηνία : 26/11/2007 U:\ΤΕΛΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ-ISO\ΤΕΛΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ-ISO\ΠΙΕΡΙΚΗ\Α. ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ ΙΣΧΥ\ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ\ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

Προϋποθέσεις Επιτυχούς Συμμετοχής σε Έκθεση

Προϋποθέσεις Επιτυχούς Συμμετοχής σε Έκθεση Προϋποθέσεις Επιτυχούς Συμμετοχής σε Έκθεση Ενημερωτική Παρουσίαση Ομοσπονδίας Εργοδοτών & Βιομηχάνων 6 Οκτωβρίου 2015 Αντώνης Γιωργάκη 1 Network Brand Services The WTC Cyprus Advantage 2 WORLD TRADE CENTER

Διαβάστε περισσότερα

22-25 Οκτωβρίου 2009 - MEC Παιανίας. Η μεγάλη καινοτομία της 5ης Διεθνούς Έκθεσης ENVIROTECH '09 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ Ο.Τ.Α.

22-25 Οκτωβρίου 2009 - MEC Παιανίας. Η μεγάλη καινοτομία της 5ης Διεθνούς Έκθεσης ENVIROTECH '09 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ Ο.Τ.Α. Η Έκθεση 22-25 Οκτωβρίου 2009 - MEC Παιανίας Η συνάντηση των Ειδικών του Περιβάλλοντος Η 5η Διεθνής Έκθεση «ENVIROTECH 2009» είναι η εκθεσιακή πρόταση των εταιριών LEADEREXPO- LEADERTECH, οι οποίες επί

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ 11-13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014 ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΕΚΘΕΣΗ 11-13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014 ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΘΕΣΗ 11-13 ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 3 Αγαπητοί φίλοι εκθέτες, Σας καλωσορίζουμε στην έκθεση EURO Wedding and more. Η STATUS ΕΚΘΕΣΙΑΚΗ είναι μία εταιρεία οργάνωσης Εκθέσεων και Διαφήμισης με εμπειρία στο χώρο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ. Α. ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ αποκλειστικός χορηγός γεύµατος / δείπνου. 35.000 Ευρώ (+ Φ.Π.Α.)

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ. Α. ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ αποκλειστικός χορηγός γεύµατος / δείπνου. 35.000 Ευρώ (+ Φ.Π.Α.) ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ Α. ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ αποκλειστικός χορηγός γεύµατος / δείπνου 35.000 Ευρώ (+ Φ.Π.Α.) Η εταιρία σας γίνεται αποκλειστικός χορηγός ενός εκ των γευµάτων/δείπνων µε έναν διακεκριµένο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ. ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΟΣ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ στο Hall 9 ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΠΟΛΥΤΕΛΟΥΣ ΞΥΛΙΝΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΜΕ 485 / Τ.Μ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ. ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΟΣ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ στο Hall 9 ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΠΟΛΥΤΕΛΟΥΣ ΞΥΛΙΝΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΜΕ 485 / Τ.Μ. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΟΣ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ στο Hall 9 ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΠΟΛΥΤΕΛΟΥΣ ΞΥΛΙΝΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΜΕ 485 / Τ.Μ. Αγαπητοί συνεργάτες, Η εταιρεία GREAT Greek Exports and Trade με

Διαβάστε περισσότερα

ΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΟΥ. Marketing Guide. Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια!

ΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΟΥ. Marketing Guide. Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια! ΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΟΥ Marketing Guide Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια! 1 Σας ευχαριστούµε θερµά για την συµµετοχή σας στην Έκθεση Mini Market & Περίπτερο 2, 3

Διαβάστε περισσότερα

Σας γνωρίζουμε ότι ο ΟΠΕ προτίθεται να συμμετάσχει στην 17η Διεθνή Εκθεση Vinexpo (Bordeaux, 16-20/6/2012) ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΘΕΣΗΣ

Σας γνωρίζουμε ότι ο ΟΠΕ προτίθεται να συμμετάσχει στην 17η Διεθνή Εκθεση Vinexpo (Bordeaux, 16-20/6/2012) ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΚΛΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΟΙΝΩΝ & ΠΟΤΩΝ Δ/ΝΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΠΟΤΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ 17 th V I N E X P O BORDEAUX, 16-20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013 Aγαπητοί συνεργάτες, Εκατοντάδες ελληνικές επιχειρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Προτάσεις Διαφήμισης & Προβολής

Προτάσεις Διαφήμισης & Προβολής Ενέργειες προώθησης και προβολής Πριν το συνέδριο Παρουσία στο Internet Επίσημος δικτυακός τόπος συνεδρίου. Αναλυτική παρουσίαση των πληροφοριών για το συνέδριο στη διεύθυνση cretacert2008.conferences.gr

Διαβάστε περισσότερα

14-17 Οκτωβρίου 2016 Ναύπακτος Αιτωλοακαρνανίας

14-17 Οκτωβρίου 2016 Ναύπακτος Αιτωλοακαρνανίας 14-17 Οκτωβρίου 2016 Ναύπακτος Αιτωλοακαρνανίας 1ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ Ελλάδα. Ένας τόπος, πολλές επιλογές H «NOSTOS» 1st GREEK ALTERNATIVE TOURISM EXPO 2016 είναι μια

Διαβάστε περισσότερα

Προς: Παραγωγούς Τροφίμων & Ποτών Μέλη Επιμελητηρίου Κυκλάδων

Προς: Παραγωγούς Τροφίμων & Ποτών Μέλη Επιμελητηρίου Κυκλάδων Προς: Παραγωγούς Τροφίμων & Ποτών Μέλη Επιμελητηρίου Κυκλάδων 1 Ερμούπολη, 17 Μαρτίου 2014 Αρ. Πρωτoκόλλου: 4165 ΘΕΜΑ: Παροχές και πρόσθετα οφέλη για τις επιχειρήσεις που θα δηλώσουν συμμετοχή στη διοργάνωση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ H NEA ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΥΛΗ ΤΩΝ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ H NEA ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΥΛΗ ΤΩΝ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ Αγαπητοί συνεργάτες, ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ H NEA ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΥΛΗ ΤΩΝ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ Η εταιρεία GREAT Greek Exports and Trade με χαρά σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στην 2 η Δ.Ε. FOODAFRICA Cairo

Διαβάστε περισσότερα

4. Τιμές: Από τις 10 Σεπτεμβρίου, οι διοργανωτές ανακοίνωσαν μια έκπτωση της τάξης του 20%

4. Τιμές: Από τις 10 Σεπτεμβρίου, οι διοργανωτές ανακοίνωσαν μια έκπτωση της τάξης του 20% 9η ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΗ ΣΜΥΡΝΗ TRAVEL TURKEY 2015 Η Συνεδριακή Έκθεση Travel Turkey İzmir είναι μία από τις πιο σημαντικές συναντήσεις της τουριστικής βιομηχανίας στον κόσμο. Θα λάβει μέρος μεταξύ 10-13

Διαβάστε περισσότερα

ΧΟΝΔ ΡΙΚΗ της ΜΙΚΡΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ 5, 6, 7 και 8 Οκτωβρίου 2012

ΧΟΝΔ ΡΙΚΗ της ΜΙΚΡΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ 5, 6, 7 και 8 Οκτωβρίου 2012 Οργάνωση: 3η ΕΚΘΕΣΗ ΧΟΝΔ ΡΙΚΗ της ΜΙΚΡΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ 5, 6, 7 και 8 Οκτωβρίου 2012 Ολυµπιακό Γήπεδο Τάε Κβον Ντό, Παλαιό Φάληρο 3η ΕΚΘΕΣΗ ΧΟΝΔ ΡΙΚΗ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ Η εταιρεία µας, Line Executive, µετά

Διαβάστε περισσότερα

αφιέρωμαcargo Φωτογραφίες: Ιωσήφ Βατσάκης

αφιέρωμαcargo Φωτογραφίες: Ιωσήφ Βατσάκης Φωτογραφίες: Ιωσήφ Βατσάκης Β Μέρος Χανιά: Μεταφορικές Εταιρείες Το λιμάνι της Σούδας είναι το επίνειο της πόλης των Χανίων, μόλις οκτώ χιλιόμετρα ανατολικά της. Χάρη στη γεωγραφική του θέση και τον προσανατολισμό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 20 2015 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : 05/4942 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 20 2015 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : 05/4942 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πολύγυρος 20 Μαρτίου 2015 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Αριθ. Πρωτ. : 05/4942 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

«ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΔΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΑΒ»

«ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΔΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΑΒ» ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ STRATEGY & MARKETING ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΠΡΟΣ : ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΒ & FRANCHISE ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΕΣ ΤΑΜΕΙΩΝ KOIN : ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

designlab@thessaloniki

designlab@thessaloniki designlab@thessaloniki Το concept Μετά τις δυο πρώτες διοργανώσεις του (2009 και 2010), καθώς και την απολύτως επιτυχημένη, θεματική εμφάνισή του στην 42η xenia, το Design Lab, το σύγχρονο show για το

Διαβάστε περισσότερα

Design Lab@Thessaloniki

Design Lab@Thessaloniki Design Lab@Thessaloniki ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΕΜΠΕΔΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ! ABOUT Το Design Lab έχει πλέον καθιερωθεί ως κομβικό σημείο συνάντησης αρχιτεκτόνων, διακοσμητών και κατασκευαστών

Διαβάστε περισσότερα

«ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ & ΕΥΦΥΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ» Δρ. Ν.Κ. ΓΚΕΪΒΕΛΗΣ Σύμβουλος Διοίκησης Business development ANΚO ΑΕ

«ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ & ΕΥΦΥΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ» Δρ. Ν.Κ. ΓΚΕΪΒΕΛΗΣ Σύμβουλος Διοίκησης Business development ANΚO ΑΕ Δρ. Ν.Κ. ΓΚΕΪΒΕΛΗΣ Σύμβουλος Διοίκησης Business development ANΚO ΑΕ ΕΥΦΥΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ Τομέας Συμβατικής Διακίνησης Επιβατών Τομέας Εμπορευματικών Μεταφορών Τομέας Δημόσιων Μεταφορών ΤΟΜΕΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ. Άργος, 06 Μαρτίου 2015 Αρ.Πρωτ:0876/ Φ.121

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ. Άργος, 06 Μαρτίου 2015 Αρ.Πρωτ:0876/ Φ.121 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Κορίνθου 23-21200 Άργος Πλ. Δερβενακίων Τηλ.: 27510 67216,63023 fax : 27510 24595 E-mail : ebear@otenet.gr Site : www.arcci.gr Άργος, 06 Μαρτίου 2015 Αρ.Πρωτ:0876/

Διαβάστε περισσότερα

12 ΟΜΙΛΙΕΣ 4 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ 2 ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ

12 ΟΜΙΛΙΕΣ 4 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ 2 ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ 12 ΟΜΙΛΙΕΣ 4 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ 2 ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ Η Hμερίδα θα Επικεντρωθεί στην Εκπαίδευση του Φαρμακοποιού και της Ομάδας του σε Θέματα: Management, Marketing, Διαχείρισης, Επικοινωνίας-Συμβουλής Υγείας και

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοίνωση ΕΝΕΡΓΕΙΑ Β2Β Νοεμβρίου 2010

Ανακοίνωση ΕΝΕΡΓΕΙΑ Β2Β Νοεμβρίου 2010 Ανακοίνωση ΕΝΕΡΓΕΙΑ Β2Β 2010 25-27 Νοεμβρίου 2010 I.Τι είναι το Ενέργεια Β2Β Στο πλαίσιο της «Εβδομάδας Ενέργειας 2010» που οργανώνει το ΙΕΝΕ για 4η συνεχή χρονιά, μεταξύ 23 & 27 Νοεμβρίου 2010 και τελεί

Διαβάστε περισσότερα

Επιστημονική Εκδήλωση ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «Σακχαρώδης Διαβήτης»

Επιστημονική Εκδήλωση ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «Σακχαρώδης Διαβήτης» Επιστημονική Εκδήλωση ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «Σακχαρώδης Διαβήτης» 20-22 Μαρτίου 2014 ΑΘΗΝΑ, Ξενοδοχείο HILTON ΑΤΗΕNS Αγαπητές κυρίες, Αγαπητοί κύριοι, Αθήνα, 18 Σεπτεμβρίου 2013 H ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Προτάσεις Διαφήμισης & Προβολής

Προτάσεις Διαφήμισης & Προβολής Προτάσεις Διαφήμισης & Προβολής Ενέργειες προώθησης και προβολής Παρουσία στο Internet Δικτυακός τόπος Αναλυτική παρουσίαση των πληροφοριών για το συνέδριο στη διεύθυνση http://gioncology2007.conferences.gr

Διαβάστε περισσότερα

27 Νοεµβρίου µε 1 Δεκεµβρίου 2013 την Έκθεση ΜΟΝΑΧΟ-ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ 2013 στο διεθνές εκθεσιακό κέντρο του Μονάχου Messe Munchen.

27 Νοεµβρίου µε 1 Δεκεµβρίου 2013 την Έκθεση ΜΟΝΑΧΟ-ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ 2013 στο διεθνές εκθεσιακό κέντρο του Μονάχου Messe Munchen. H εταιρία KLNi Promotion διοργανώνει 27 Νοεµβρίου µε 1 Δεκεµβρίου 2013 την Έκθεση ΜΟΝΑΧΟ-ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ 2013 στο διεθνές εκθεσιακό κέντρο του Μονάχου Messe Munchen. Η έκθεση ΜΟΝΑΧΟ-ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ 2013 αποτελεί µέρος

Διαβάστε περισσότερα

Design Lab Athens 2014

Design Lab Athens 2014 Design Lab Athens 2014 Το Design Lab, έχει καταξιωθεί πλέον ως ένα Σύγχρονο Εργαστήρι Εφαρμοσμένης Δημιουργικότητας, το οποίο «δουλεύει» πάνω σε τρεις θεματικούς άξονες: α) το υλικό ως πηγή έμπνευσης ή

Διαβάστε περισσότερα

Μία Επιστημονική Εκπαιδευτική Εκδήλωση Κυριακή, 1 Ιουνίου 2014, 08:00 έως 19:00 13 Ομιλίες και 1 Στρογγυλό Τραπέζι

Μία Επιστημονική Εκπαιδευτική Εκδήλωση Κυριακή, 1 Ιουνίου 2014, 08:00 έως 19:00 13 Ομιλίες και 1 Στρογγυλό Τραπέζι Μία Επιστημονική Εκπαιδευτική Εκδήλωση Κυριακή, 1 Ιουνίου 2014, 08:00 έως 19:00 13 Ομιλίες και 1 Στρογγυλό Τραπέζι H Επιστημονική Εκπαίδευση του Φαρμακοποιού και της Ομάδας του σε Θέματα: Φυτοθεραπείας

Διαβάστε περισσότερα

14-17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 Μ.E.C.

14-17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 Μ.E.C. Νέα εποχή! με Εξωστρέφεια! Νέα δυναμική! με Προσαρμογή στις Εξελίξεις! 1-1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 201 Μ.E.C. Νέα Εποχή! Νέα Έκθεση! Η νέα μεγάλη έκθεση για τον κλάδο Τροφίμων, Ποτών, Αρτοποιΐας και Ζαχαροπλαστικής

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΕΚΘΕΣΗ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Έντυπο Συμμετοχής Για την καλύτερη συνεργασία μας και την αποφυγή λαθών είναι απαραίτητη η συμπλήρωση του εντύπου που θα βρείτε στο τέλος του προγράμματος χορηγιών.

Διαβάστε περισσότερα

Λιβαδειά 4/10/2012. 4. Η αύξηση της τουριστικής κίνησης από την προσέλευση και διακίνηση εµπορικών αντιπροσώπων και επισκεπτών

Λιβαδειά 4/10/2012. 4. Η αύξηση της τουριστικής κίνησης από την προσέλευση και διακίνηση εµπορικών αντιπροσώπων και επισκεπτών Λιβαδειά 4/10/2012 Σε µια δύσκολη χρονιά, όπως η φετινή για τη χώρα µας και τον επιχειρηµατικό κόσµο, η ιοίκηση του Επιµελητηρίου Βοιωτίας, κόντρα στις αντιξοότητες και το αρνητικό κλίµα της εποχής, αποφάσισε

Διαβάστε περισσότερα

www.musicworldexpo.gr 16-18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ

www.musicworldexpo.gr 16-18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ 16-18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ Αγαπητοί Φίλοι, Με χαρά σας ανακοινώνουμε την οργάνωση της δεύτερης έκθεσης Music World Expo 2015 που θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο στις 16-18 Οκτωβρίου 2015.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ 14 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ 18-21 Μαρτίου 2015 ΑΘΗΝΑ, Ξενοδοχείο HILTON ΑΤΗΕNS Αγαπητές κυρίες, Αγαπητοί κύριοι, Αθήνα, 30 Σεπτεμβρίου 2014 H ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

α. Κύριος Χορηγός Αξία κύριας χορηγίας: ,00 µέχρι τρεις (3) χορηγοί

α. Κύριος Χορηγός Αξία κύριας χορηγίας: ,00 µέχρι τρεις (3) χορηγοί α. Κύριος Χορηγός Αξία κύριας χορηγίας: 15.000,00 µέχρι τρεις (3) χορηγοί Προνόµια χορηγού ικτυακός τόπος συνεδρίου Το λογότυπο του Χορηγού (πλάτους 120 px) θα εµφανίζεται σε κάθε σελίδα του δικτυακού

Διαβάστε περισσότερα

5-6-7 & 8 Οκτωβρίου 2012

5-6-7 & 8 Οκτωβρίου 2012 5-6-7 & 8 Οκτωβρίου 2012 Ολυμπιακό ακίνητο TAE KWON DO Παλαιού Φαλήρου Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία μας, Line Εxecutive, μετά την επιτυχία της έκθεσης με θέμα την Χονδρική της Μικρής

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 25.09.14. Profile Έκθεσης: Σύνολο εκθετών: 6.777 από 98 χώρες. Σύνολο εμπορικών επισκεπτών: 155.000 από 187 χώρες

Αθήνα, 25.09.14. Profile Έκθεσης: Σύνολο εκθετών: 6.777 από 98 χώρες. Σύνολο εμπορικών επισκεπτών: 155.000 από 187 χώρες ΙΑΤΡΟΥ ΛΙΟΥΓΚΑ 8 166 75, ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΘΗΝΑ Τηλ. 210 9630630, 210 9690720 Fax. 210 9603142 E-mail: info@promosolution.net www.promosolution.net ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ ANUGA

Διαβάστε περισσότερα

Ο Ρ Γ Α Ν Ω Σ Η Γ Ε Ν Ι Κ Ε Σ Π Λ Η Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Ε Σ

Ο Ρ Γ Α Ν Ω Σ Η Γ Ε Ν Ι Κ Ε Σ Π Λ Η Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Ε Σ 1 Ο Ρ Γ Α Ν Ω Σ Η Γ Ε Ν Ι Κ Ε Σ Π Λ Η Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Ε Σ Τόπος Συνεδρίου ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ATHENS HILTON Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 46, Αθήνα, 115 28 Τηλέφωνο 210 7281000 Fax 210 7281111 Ημερομηνίες Συνεδρίου Παρασκευή,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ 1 ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ Ημερομηνία αποστολής προκαταρκτικού προγράμματος: 30 Δεκεμβρίου 2014 Ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή με ένα από τα χορηγικά πακέτα:

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΚΘΕΤΗ για Ξενοδοχεία & Επιχειρήσεις

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΚΘΕΤΗ για Ξενοδοχεία & Επιχειρήσεις ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΚΘΕΤΗ για Ξενοδοχεία & Επιχειρήσεις ΕΚΘΕΤΗΣ Υπηρεσίες για Ξενοδοχεία & Επιχειρήσεις Η 1 η ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Περίπτερο. Έτοιμη Κατασκευή: Δομή, 4τ.μ. Αφορά δύο πλάτες τοιχία

Διαβάστε περισσότερα

2 η ΈΚΘΕΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΉΣ ΑΝΆΠΤΥΞΗΣ

2 η ΈΚΘΕΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΉΣ ΑΝΆΠΤΥΞΗΣ 2 η ΈΚΘΕΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΉΣ ΑΝΆΠΤΥΞΗΣ Καλλιεργούμε το μέλλον! Η Σύγχρονη Έκθεση Αγροτικής Παραγωγής 30 ΜΑΪΟΥ - 1 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 MEC ΠΑΙΑΝΊΑΣ 2 η ΈΚΘΕΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΉΣ ΑΝΆΠΤΥΞΗΣ Η 1Η ΈΚΘΕΣΗ FARMER EXPO HELLAS 30 ΜΑΪΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4 ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ 5 ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 5 ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ 6 ΚΑΤΟΨΗ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΥ ΧΩΡΟΥ 7

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4 ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ 5 ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 5 ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ 6 ΚΑΤΟΨΗ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΥ ΧΩΡΟΥ 7 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4 ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ 5 ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 5 ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ 6 ΚΑΤΟΨΗ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΥ ΧΩΡΟΥ 7 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 8 EΝΤΥΠΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 10 2 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Σύγχρονες Μορφές Χρηματοδότησης

Σύγχρονες Μορφές Χρηματοδότησης Σύγχρονες Μορφές Χρηματοδότησης Ενότητα 10: Νέος αναπτυξιακός νόμος Κυριαζόπουλος Γεώργιος Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Άδειες Χρήσης Το παρόν εκπαιδευτικό υλικό υπόκειται σε άδειες χρήσης Creative

Διαβάστε περισσότερα

5-7. Δεκεμβρίου. Διεθνής Έκθεση Τουρισμού. Με τη στήριξη των

5-7. Δεκεμβρίου. Διεθνής Έκθεση Τουρισμού. Με τη στήριξη των Διεθνής Έκθεση Τουρισμού 5-7 Δεκεμβρίου 2014 GREECE Οργάνωση Με την αιγίδα Υποστηρικτής επικοινωνίας Με τη στήριξη των Τηλ.: 210 61.41.164, 61.41.223 Fax: 210 80.24.267 e-mail: info@leaderexpo.gr www.leaderexpo.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΓΑΡΟ OINOΡΑΜΑ 2015 ΖΑΠΠΕΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 7, ΚΥΡΙΑΚΗ 8 & ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΜΕΓΑΡΟ OINOΡΑΜΑ 2015 ΖΑΠΠΕΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 7, ΚΥΡΙΑΚΗ 8 & ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ OINOΡΑΜΑ 2015 ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 7, ΚΥΡΙΑΚΗ 8 & ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ Λεωφόρος Καρέα 41 162 33 Βύρωνας Τηλ.: 210 766 0560 Fax: 210 766 0680 email: info@vinetum.gr www.oenorama.com Φέτος, τα

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση συμμετοχής στην Έκθεση-Ελληνικών Τροφίμων-Ποτών και Λοιπών Προϊόντων «HELLO HELLAS-2015»

Πρόσκληση συμμετοχής στην Έκθεση-Ελληνικών Τροφίμων-Ποτών και Λοιπών Προϊόντων «HELLO HELLAS-2015» Πρόσκληση συμμετοχής στην Έκθεση-Ελληνικών Τροφίμων-Ποτών και Λοιπών Προϊόντων «HELLO HELLAS-2015» Η Novelty Systems Ltd. σας καλεί να συμμετάσχετε στην Έκθεση- Παρουσίαση Ελληνικών Τροφίμων- Ποτών και

Διαβάστε περισσότερα

για την Συμμετοχή σας με Περίπτερο στην Έκθεση Oman Food & Hospitality Σεπτεμβρίου 2016

για την Συμμετοχή σας με Περίπτερο στην Έκθεση Oman Food & Hospitality Σεπτεμβρίου 2016 OIKONOMIKH ΠΡΟΣΦΟΡΑ για την Συμμετοχή σας με Περίπτερο στην Έκθεση Oman Food & Hospitality 20-22 Σεπτεμβρίου 2016 1 Αθήνα, 22 Ιουνίου 2016 Αξιότιμε κύριε / Αιότιμη κυρία Το γραφείο μας, ΚΡΕΜΛΗ ΑΝΝΑ & Συνεργάτες

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 7/9/2016 Αρ. Πρωτ. : Προς: ΔΗΜΟ ΣΤΥΛΙΔΟΣ Υπόψη : ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΓΚΛΕΤΣΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Αθήνα, 7/9/2016 Αρ. Πρωτ. : Προς: ΔΗΜΟ ΣΤΥΛΙΔΟΣ Υπόψη : ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΓΚΛΕΤΣΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Αθήνα, 7/9/2016 Αρ. Πρωτ. : 2834 Προς: ΔΗΜΟ ΣΤΥΛΙΔΟΣ Υπόψη : ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΓΚΛΕΤΣΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Θέμα: Συμμετοχή στο 8ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να

Διαβάστε περισσότερα

ERICSSON GLOBE, Stockholm 12-13-14 Φεβρουαρίου 2016

ERICSSON GLOBE, Stockholm 12-13-14 Φεβρουαρίου 2016 ERICSSON GLOBE, Stockholm 12-13-14 Φεβρουαρίου 2016 Η 3 η Αποκλειστική Έκθεση για την Ελλάδα και την Κύπρο στην καρδιά της Σκανδιναβίας. GREKLAND PANORAMA 2015: 10.890 επισκέπτες! 165 εκθέτες! 35+ προορισμοί!

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 19/02/2015 Αρ. Πρωτ.: 2727. Προς : Εµπορικό & Βιοµηχανικό Επιµελητήριο Πειραιώς Υπόψη: Προέδρου κ. Βασίλη Κορκίδη

Αθήνα, 19/02/2015 Αρ. Πρωτ.: 2727. Προς : Εµπορικό & Βιοµηχανικό Επιµελητήριο Πειραιώς Υπόψη: Προέδρου κ. Βασίλη Κορκίδη Αθήνα, 19/02/2015 Αρ. Πρωτ.: 2727 Προς : Εµπορικό & Βιοµηχανικό Επιµελητήριο Πειραιώς Υπόψη: Προέδρου κ. Βασίλη Κορκίδη Θέµα: Συµµετοχή στο «6ο Agro Quality Festival» & στο «6 ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου & Ελιάς»

Διαβάστε περισσότερα

Σύμβουλοι Επιχειρήσεων

Σύμβουλοι Επιχειρήσεων Σύμβουλοι Επιχειρήσεων Μαϊος 2013 _ περιεχόμενα Το Πρόγραμμα Αναμενόμενα οφέλη για τις επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν Διαδικασία συμμετοχής Ποιοι είμαστε _ Το Πρόγραμμα «Σχέδιο Δράσης στοχευμένων παρεμβάσεων

Διαβάστε περισσότερα

Cyprus Money Show 2016

Cyprus Money Show 2016 ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΕ ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ Cyprus Money Show 2016 ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ To 2016 διοργανώνεται από τον Όμιλο Organotecnica, για 27ο συνεχή χρόνο, το επενδυτικό και χρηματοοικονομικό

Διαβάστε περισσότερα

7-8-9-10 Σεπτεμβρίου 2012

7-8-9-10 Σεπτεμβρίου 2012 ΈΝΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ! 7-8-9-10 Σεπτεμβρίου 2012 Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ΈΝΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ! Το Ι.Ε.Α.Π (Ινστιτούτο Ερευνών και Μελετών για την Αγωγή του Παιδιού), είναι ένας

Διαβάστε περισσότερα

Το πρόγραμμα σχετίζεται με την προώθηση της χρήσης Μέσων Μαζικής Μεταφοράς σε πόλεις μεσαίου μεγέθους πληθυσμού.

Το πρόγραμμα σχετίζεται με την προώθηση της χρήσης Μέσων Μαζικής Μεταφοράς σε πόλεις μεσαίου μεγέθους πληθυσμού. AD PERSONAM ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΟΥ MARKETING ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΧΡΗΣΗΣ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ Το πρόγραμμα σχετίζεται με την προώθηση της χρήσης Μέσων Μαζικής Μεταφοράς σε πόλεις μεσαίου μεγέθους πληθυσμού.

Διαβάστε περισσότερα

Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΟΔΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΟΔΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΟΔΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ Η επιτυχημένη επιχειρηματικότητα Σκοπός Πλαίσιο goal context Στρατηγική Δομή Επιβίωση και ανάπτυξη μέσα σε συνεχείς αναταράξεις Κουλτούρα Η Επιχείρηση πρέπει να έχει Σκοπό

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρική Παρουσίαση. Μάιος 2009

Εταιρική Παρουσίαση. Μάιος 2009 Εταιρική Παρουσίαση Μάιος 2009 Metropolitan Expo Μετοχικό σχήμα 1 2 3 4 5 6 7 8 9 30% 5% 11,67% 11,67% 30% 11,67% 3 Ιστορικό 1 2 3 4 5 6 7 8 9 2006 Κατοχύρωση με διεθνή διαγωνισμό στην Athens Metropolitan

Διαβάστε περισσότερα

BUILDING GREEN. Expo - Conference - Technical Seminars. 5-7 Οκτωβρίου 2012, M.E.C. Expo Center, Αττική

BUILDING GREEN. Expo - Conference - Technical Seminars. 5-7 Οκτωβρίου 2012, M.E.C. Expo Center, Αττική ΔΟΜΗΣΗ - ΕΝΕΡΓΕΙΑ - ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ BUILDING GREEN Expo - Conference - Technical Seminars 5-7 Οκτωβρίου 2012, M.E.C. Expo Center, Αττική 5 η Διεθνής Έκθεση για το Ενεργειακά Αυτόνομο Κτίριο και τον Αστικό Χώρο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Αγαπητοί συνεργάτες, Η εταιρεία GREAT Greek Exports and Trade με χαρά σας προσκαλεί να συμμετέχετε στη Δ.Ε. PLMA World of Private Label, στις 19-20 Μαΐου 2015 στο Άμστερνταμ, Ολλανδία,

Διαβάστε περισσότερα

Α. Γενικά Στοιχεία. Β. Παράρτηµα (παρακαλούµε επισυνάψτε)

Α. Γενικά Στοιχεία. Β. Παράρτηµα (παρακαλούµε επισυνάψτε) Α. Γενικά Στοιχεία 1. Περιφέρεια: Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης Νοµαρχία: Ροδόπης ΟΤΑ: ήµος Ιάσµου 2. Τίτλος έργου: Ωρίµανση Μελετών και ιαδικασιών Προσέλκυσης Επενδυτών ιεθνούς Εµπορευµατικού Σταθµού

Διαβάστε περισσότερα

1 η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ 16-20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ ΕΚΘΕΤΩΝ

1 η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ 16-20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ ΕΚΘΕΤΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ ΕΚΘΕΤΩΝ www.madeingreeceexpo.com Καλωσορίσατε Αγαπητοί συνεργάτες, Η Athens Metropolitan Expo A.E, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (Ε.Β.Ε.Α) και η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων

Διαβάστε περισσότερα

www.dyoforum.gr 16-17 Απριλίου 2016 ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας προληψη

www.dyoforum.gr 16-17 Απριλίου 2016 ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας προληψη www.dyoforum.gr 16-17 Απριλίου 2016 Δηλώστε συμμετοχή στο μεγαλύτερο Eκθεσιακό και Συνεδριακό Forum ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας προληψη Αγαπητοί Συνεργάτες, Με ιδιαίτερη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ Europa Foyer EXECUTIVE ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΤΩΝ ΑΓΟΡΑΣΤΩΝ ΣΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ Europa Foyer EXECUTIVE ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΤΩΝ ΑΓΟΡΑΣΤΩΝ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ Europa Foyer EXECUTIVE ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΤΩΝ ΑΓΟΡΑΣΤΩΝ ΣΑΣ Αγαπητοί συνεργάτες, Η εταιρεία με χαρά σας προσκαλεί να συμμετέχετε στη Δ.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΑΠΟ 2310

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΑΠΟ 2310 Αγαπητοί συνεργάτες, ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΑΠΟ 2310 Η εταιρεία GREAT Trade Exhibitions and Exports - Consulting με χαρά σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στην ολοκληρωμένη ελληνική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑνΕΚ, Ημερίδα 03/04/2014 1

ΕΠΑνΕΚ, Ημερίδα 03/04/2014 1 1 ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΕ ΕΣΠΑ Κατάρτιση ΕΠΑνΕΚ 2014-2020 / Οργανωτική δομή ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ Κοινωνικοί Εταίροι Εμπειρογνώμονες 2 Υφιστάμενη κατάσταση τομέα Ο δυναμικότερος κλάδος της οικονομίας γιατί:

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Αγαπητές φίλες και φίλοι, Αγαπητές φίλες και φίλοι, Θα ήθελα πρώτα απ όλα να σας ευχαριστήσω θερμά που μας τιμάτε με την παρουσία σας στη σημερινή ενημερωτική εκδήλωση-ημερίδα, για την παρουσίαση των νέων διαδικτυακών υπηρεσιών

Διαβάστε περισσότερα

www.dyoforum.gr 16-17 Απριλίου 2016

www.dyoforum.gr 16-17 Απριλίου 2016 www.dyoforum.gr 16-17 Απριλίου 2016 Δηλώστε συμμετοχή στο μεγαλύτερο Eκθεσιακό και Συνεδριακό Forum ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας Αγαπητοί Συνεργάτες, Με ιδιαίτερη χαρά,

Διαβάστε περισσότερα

3 ο Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος και Τυριού Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας 21, 22, 23 Οκτωβρίου 2011. χαράζει το δρόμο της επιχειρηματικότητας ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

3 ο Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος και Τυριού Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας 21, 22, 23 Οκτωβρίου 2011. χαράζει το δρόμο της επιχειρηματικότητας ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 3 ο Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος και Τυριού Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας 21, 22, 23 Οκτωβρίου 2011 χαράζει το δρόμο της επιχειρηματικότητας Ο σημαντικότερος θεσμός για τα γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

the Fresh show! ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΌ ΈΝΤΥΠΟ ΕΚΘΕ ΤΏΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΦΡΟΥΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

the Fresh show! ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΌ ΈΝΤΥΠΟ ΕΚΘΕ ΤΏΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΦΡΟΥΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΦΡΟΥΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ 27 29 4 2017 ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ the Fresh show! Παρουσιάσεις & Νέες Τεχνολογίες Β2Β Επιχειρηματικές Συναντήσεις Ελληνικά & Διεθνή δίκτυα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ INTERNATIONALE GRUENE WOCHE BERLIN ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ GREEK AGORA

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ INTERNATIONALE GRUENE WOCHE BERLIN ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ GREEK AGORA ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ INTERNATIONALE GRUENE WOCHE BERLIN ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ GREEK AGORA Η παγκόσμια σημαντικότερη εκθεσιακή πλατφόρμα των γεωργικών επιχειρήσεων Αγαπητοί συνεργάτες, Η εταιρεία GREAT Trade Exhibitions

Διαβάστε περισσότερα

Google Developers Group

Google Developers Group Η Φετινή Διοργάνωση Ο ενδυναμωμένος και ενιαίος πλέον Εθνικός Εκθεσιακός Φορέας ΔΕΘ - HELEXPO A.E. ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του και παρά τη δύσκολη περίοδο για την επιχειρηματικότητα και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 5/21 Ιανουαρίου 2014

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 5/21 Ιανουαρίου 2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ : ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 5/21 Ιανουαρίου 2014 Από το πρακτικό 5/21-1-2014 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου. Στην Ελαφόνησο σήμερα την 21η του

Διαβάστε περισσότερα

πολυσυνέδριο / έκθεση Money Show Αθήνας 2005. Περιοχή: : Χώρος διεξαγωγής του Money Show, ξενοδοχείο Hilton είγµα: : ιεξήχθησαν 800 συνεντεύξεις

πολυσυνέδριο / έκθεση Money Show Αθήνας 2005. Περιοχή: : Χώρος διεξαγωγής του Money Show, ξενοδοχείο Hilton είγµα: : ιεξήχθησαν 800 συνεντεύξεις ΕΡΕΥΝΑ MONEY SHOW ΑΘΗΝΑΣ 2005 Ταυτότητα της Έρευνας Ηµεροµηνία: : 3 και 4 εκεµβρίου 2005 Εξεταζόµενος Πληθυσµός: : Οι επισκέπτες και συµµετέχοντες στο πολυσυνέδριο / έκθεση Money Show Αθήνας 2005. Περιοχή:

Διαβάστε περισσότερα

1 ο Ελληνοκινεζικό Φεστιβάλ Ελληνικών Προϊόντων Πεκίνο, 11 & 12 Μαΐου 2013

1 ο Ελληνοκινεζικό Φεστιβάλ Ελληνικών Προϊόντων Πεκίνο, 11 & 12 Μαΐου 2013 ΠΡΟΣ: Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραίως Αθήνα, 6 Μαρτίου 2013 1 ο Ελληνοκινεζικό Φεστιβάλ Ελληνικών Προϊόντων Πεκίνο, 11 & 12 Μαΐου 2013 Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών σε συνεργασία με

Διαβάστε περισσότερα

ΙΟΥΝΙΟΥ 2012

ΙΟΥΝΙΟΥ 2012 22-23-24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012 ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ - ΑΘΗΝΑ ΟΛΗ Η ΑΓΟΡΑ ΚΡΕΑΤΟΣ, ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ, ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ ΣΕ ΕΝΑ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ TO KΡΕΑΣ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΤΖΟΓΛΟΥ Χ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ 13/12/2013

ΧΑΤΖΟΓΛΟΥ Χ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ 13/12/2013 ΧΑΤΖΟΓΛΟΥ Χ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ Η Ιστορία Εξάπλωση Καταστημάτων Το σύνολο των καταστημάτων ανέρχεται σε 268 και αυξάνει, καθώς το δίκτυο επεκτείνεται σε όλη τη χώρα. Δίκτυο καταστημάτων 161 46 43 12

Διαβάστε περισσότερα

www.dyoforum.gr 16-17 Απριλίου 2016

www.dyoforum.gr 16-17 Απριλίου 2016 www.dyoforum.gr 16-17 Απριλίου 2016 Δηλώστε συμμετοχή στο μεγαλύτερο Eκθεσιακό και Συνεδριακό Forum ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας Αγαπητοί Συνεργάτες, Με ιδιαίτερη χαρά,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ BUSINESS PLAN

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ BUSINESS PLAN ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ BUSINESS PLAN Business Plan (Γραπτή Τελική Εταιρική Αναφορά) Το business plan (γραπτή αναφορά) είναι η ολοκληρωμένη και αναλυτική αποτύπωση της επιχειρηματικής σας ιδέας με τρόπο που να

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Εξωτερικοί Χώροι Προβολής ΣΥΝΕΔΡ. ΚΕΝΤΡΟ «ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ» ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ «ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΡΙΑΔΗΣ» P EΙΣΟΔΟΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ MLS P ΓΡΑΦΕΙΑ ΔΕΘ

Διαβάστε περισσότερα

Art Thessaloniki International Contemporary Art Fair

Art Thessaloniki International Contemporary Art Fair Αίτηση Συμμετοχής Art Thessaloniki International Contemporary Art Fair 29 Οκτωβρίου - 1 Νοεμβρίου 2015 Προθεσμία Υποβολής Αίτησης: 30 Μαρτίου 2015 Αποστολή Αίτησης στο : apply@artthessaloniki.com ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣTH ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ AGRA, (ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ,ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 4-8/03/2014)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣTH ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ AGRA, (ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ,ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 4-8/03/2014) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣTH ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ AGRA, (ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ,ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 4-8/03/2014) ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΘΕΣΗΣ Η 20 η Διεθνής Έκθεση AGRA 2014 διοργανώνεται ετησίως στον Εκθεσιακό χώρο στο PLOVDIV

Διαβάστε περισσότερα

02-05/2/2017 ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ & ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΕΚΘΕΤΩΝ

02-05/2/2017 ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ & ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΕΚΘΕΤΩΝ 10η ΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ ΚΑΙ ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ 10th INTERNATIONAL FAIR FOR LIVESTOCK & POULTRY 02-05/2/2017 ΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΗΕSSALONIKI INTERNATIONAL EXHIBITION CENTER ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ

Διαβάστε περισσότερα