TRANSPORT SHOW 2014 SHOW 2014

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "TRANSPORT SHOW 2014 SHOW 2014"

Transcript

1 2014

2 ΕΚΘΕΣΗ Αθήνα, Νοέμβριος 2013 Αγαπητέ συνεργάτη, Με αίσθημα ευθύνης προς την εταιρεία σας, είμαστε σήμερα σε θέση να σας ανακοινώσουμε ότι την Ανοιξη του 2014 διοργανώνουμε την ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & LOGISTICS. Η έκθεση θα διεξαχθεί από 15 μέχρι 18 Μαΐου 2014* στο εκθεσιακό κέντρο MEC στην Παιανία, το οποίο έχει πρόσφατα ανακαινιστεί παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες προς τους εκθέτες. Η βαθειά γνώση της αγοράς στην οποία απευθυνόμαστε, η πολυετής εμπειρία μας στην οργάνωση μεγάλης κλίμακας εκδηλώσεων, αλλά κυρίως, η δυνατότητά μας να προσελκύσουμε μεγάλο αριθμό ενδιαφερομένων επαγγελματιών επισκεπτών είναι οι παράγοντες που μας οδήγησαν στην οργάνωση της έκθεσης, η οποία, μετά από ένα μακρύ χρονικό διάστημα «εκθεσιακής απραξίας», θα δώσει και πάλι την ευκαιρία μιας αποτελεσματικής προβολής και επικοινωνίας των προϊόντων σας σε χρόνο κατάλληλο τόσο για τους εκθέτες, όσο και για τους επαγγελματίες επισκέπτες, η προσέλευση των οποίων πιστεύουμε ότι θα είναι μαζική. Στις σελίδες που ακολουθούν, παρέχουμε τις απαραίτητες πληροφορίες και απαντούμε στα ερωτήματά σας σχετικά με τη δομή, το χαρακτήρα και τη συμβολή της έκθεσης στη δική σας επιχειρηματική προσπάθεια για ανάκαμψη και σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε. Παραμένουμε επίσης στη διάθεσή σας για κάθε συμπληρωματική πληροφορία ή διευκρίνηση. Με εκτίμηση Για την Εκδόσεις Αγριμανάκη ΑΕ Μανώλης Αγριμανάκης * Ο Διοργανωτής έχει επίσης δεσμεύσει την ημερομηνία 29 Μαΐου 1 Ιουνίου 2014 ως εναλλακτική σε περίπτωση κωλύματος εξαιτίας επικείμενων Ευρωεκλογών και διπλών Δημοτικών Εκλογών.

3 M.E.C. 3 Ο Χαρακτήρας της Εκθεσης Η Εκθεση ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & LOGISTICS, έχει αμιγώς εκθεσιακό χαρακτήρα και απευθύνεται στο ευρύτερο κοινό των απασχολουμένων στη Μεταφορά, στη Διανομή, στην αποθήκη, στο εργοτάξιο κ.λ.π. δηλαδή από τον απλό ελεύθερο επαγγελματία ιδιοκτήτη ενός αυτοκινήτου βαν, μέχρι τις μεγάλες εμπορικές, κατασκευαστικές και μεταφορικές επιχειρήσεις με στόλους φορτηγών ΙΧ ή ΔΧ. Απευθύνεται επίσης στους χιλιάδες μεμονωμένους αυτοκινητιστές, στα στελέχη των εταιρειών Logistics και Διανομής προϊόντων, στους υπευθύνους εξοπλισμού και διαχείρισης αποθηκών και στους νέους που είναι έτοιμοι να εισέλθουν σε μια από τις παραπάνω επαγγελματικές δραστηριότητες. Σκοπός της έκθεσης είναι να παρουσιάσει στους παραπάνω επισκέπτες το σύνολο των επαγγελματικών αυτοκινήτων, από τα πιο ελαφρά vanettes, μέχρι τους τράκτορες και τα βαριά χωματουργικά φορτηγά, να προβάλλει τα καινούργια λεωφορεία, τουριστικά και υπεραστικά, τα συναφή προϊόντα (ανταλλακτικά, εξαρτήματα, λιπαντικά, ελαστικά κ.λ.π.), τα ρυμουλκούμενα οχήματα, καθώς και τα επιτεύγματα της σύγχρονης Τεχνολογίας στους τομείς της ασφάλειας, της τηλεματικής, των υποστηρικτικών προς τις μεταφορές μέσων, των εξοπλισμών αποθηκών κ.α. Σημαντική και ενδιαφέρουσα θα είναι επίσης η παρουσία των επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών στον τομέα της διαμεταφοράς, της εκπαίδευσης, του «fleet management» και των διανομών, των ασφαλειών, των χρηματοδοτήσεων και των Ι.ΚΤΕΟ. Επομένως, ο χαρακτήρας της έκθεσης «SHOW» είναι απόλυτα επαγγελματικός με γνωστούς στο χώρο εκθέτες και απόλυτα επίσης στοχευμένο κοινό επισκεπτών. Για την προσέλκυση μάλιστα του συγκεκριμένου κοινού, ο διοργανωτής υλοποιεί ήδη διευρυμένο πλάνο επικοινωνίας της έκθεσης το οποίο θα κορυφωθεί με την έντονη διαφημιστική προβολή από τα ΜΜΕ.

4 4 ΕΚΘΕΣΗ Επαγγελματικών Αυτοκινήτων, Τεχνολογίας Μεταφορών & Logistics Γιατί Μάιος 2014 Αποφασίσαμε τη διεξαγωγή της έκθεσης το Μάιο του 2014 δίδοντας επαρκή χρόνο προετοιμασίας στους εκθέτες και ιδιαίτερα στις μεγάλες επιχειρήσεις που αυτή την περίοδο ετοιμάζουν το πρόγραμμα της επόμενης χρονιάς, αλλά και σε κάθε άλλο υποψήφιο εκθέτη που από τώρα προγραμματίζει τις παραγγελίες των νέων προϊόντων του, ώστε να λάβει σοβαρά υπόψη του τα οφέλη που θα έχει συμμετέχοντας στην έκθεση. Ακόμη όμως, πιστεύουμε ότι η Ανοιξη του 2014 θα κάνει εμφανή τα πρώτα ουσιαστικά σημάδια της πολυπόθητης ανάκαμψης και ότι το ψυχολογικό κλίμα της αγοράς γενικότερα, θα έχει βελτιωθεί. Επί της ουσίας όμως το «timing» έχει να κάνει με το γεγονός ότι θα «τρέχουν» (με δυνατότητα εκταμίευσης) αρκετά προγράμματα ενισχύσεων και επιδοτήσεων ιδιαίτερα εκείνα που περιλαμβάνονται στα ΕΣΠΑ και στον αναπτυξιακό νόμο και αφορούν εξοπλισμούς και μεταφορικά μέσα επιχειρήσεων Logistics, αλλά και ενισχύσεις των περισσότερων μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Δεν θα πρέπει επίσης να μας διαφεύγει το γεγονός, ότι χιλιάδες ιδιοκτήτες παλαιών επαγγελματικών αυτοκινήτων έχουν πλέον συνειδητοποιήσει την ανάγκη αντικατάστασής τους που δεν έγινε στα χρόνια της (βαθειάς) ύφεσης. Από την άλλη πλευρά, η επιλογή του Μαΐου συμπίπτει με το γεγονός ότι, τότε, οι επιχειρήσεις εισαγωγής και διανομής επαγγελματικών αυτοκινήτων, θα έχουν διαθέσιμα τα τελευταίας τεχνολογίας μοντέλα euro 6, καθώς και αυτοκίνητα (Van, Vanettes και Pick Ups) με επιλογή καυσίμου από τον πελάτη. Θα μπορούσαμε επίσης να προσθέσουμε ότι ο Μάιος είναι ο μήνας που προσφέρεται για την υλοποίηση σημαντικών επιχειρηματικών δράσεων που έχουν αποφασιστεί και η συμμετοχή σας στην έκθεση θεωρούμε, ότι θα αποτελέσει σωστή εμπορική κίνηση προς αυτή την κατεύθυνση. Φυσικά, τον τελευταίο λόγο έχετε εσείς που θα πρέπει έγκαιρα να αποφασίσετε τη συμμετοχή σας στην έκθεση. Το ελπίζουμε

5 M.E.C. 5 Γιατί MEC; Η επιλογή του εκθεσιακού κέντρου MEC στην Παιανία έγινε μετά από έρευνα αγοράς και βασίστηκε σε συγκεκριμένα κριτήρια, κυριότερα από τα οποία ήταν: Η πρόσφατη ανακαίνιση του MEC με παροχή αναβαθμισμένων υπηρεσιών προς τους εκθέτες. Ο διαθέσιμος ενιαίος εκθεσιακός χώρος, ικανός να φιλοξενήσει το σύνολο των εκθετών. Η εύκολη πρόσβαση από κάθε σημείο της Αττικής και με το χαμηλότερο κόστος προσέγγισης. Ιδιαίτερα γνωστό και οικείο σημείο για τους επαγγελματίες των μεταφορών, των εταιρειών Logistics κ.α. αφού η Λ. Λαυρίου είναι γι αυτούς συνήθης δρόμος διέλευσης. Εξασφάλιση περισσότερων διαθέσιμων ημερών προετοιμασίας/αποξήλωσης (6/2), δηλαδή η μίσθωση του χώρου έγινε για 12 ημέρες, δίδοντας στους εκθέτες 6 ημέρες προετοιμασίας περιπτέρων, 4 εκθεσιακές ημέρες και δύο ημέρες αποξήλωσης. Άνετοι χώροι εκδηλώσεων και parking αυτοκινήτων επισκεπτών και εκθετών.

6 6 ΕΚΘΕΣΗ Επαγγελματικών Αυτοκινήτων, Τεχνολογίας Μεταφορών & Logistics Τα Μέσα Ενημέρωσης στην Εκθεση Την έκθεση θα προσκληθούν να επισκεφθούν δημοσιογράφοι του Οικονομικού και του Ειδικού Τύπου, καθώς και τα τηλεοπτικά κανάλια. Προσβλέπουμε σε μια ευρεία δημοσιότητα της έκθεσης γενικότερα, και των προϊόντων της ειδικότερα. Ο κάθε εκθέτης από την πλευρά του, θα μπορεί να αξιοποιήσει την παρουσία των δημοσιογράφων και των Μέσων που εκπροσωπούν, παρέχοντάς τους ενημερωτικό υλικό της επιχείρησης και των προϊόντων/υπηρεσιών της. Προς το σκοπό αυτό, θα λειτουργεί εντός της έκθεσης Press Corner, σημείο ειδικά για τη διάθεση ενημερωτικού υλικού προς τους δημοσιογράφους. Η παρουσίαση των προϊόντων και του κάθε περιπτέρου, ξεχωριστά, θα γίνει από το περιοδικό ΤΡΟΧΟΙ & TIR στο τεύχος μετά την έκθεση (της πρώτης Ιουνίου), καθώς και από τα άλλα περιοδικά επαγγελματικών αυτοκινήτων. Προωθητικές Ενέργειες Οι εκθέτες έχουν μια εξαιρετική ευκαιρία προώθησης των προϊόντων/υπηρεσιών τους πραγματοποιώντας ανάλογες προωθητικές ενέργειες στη διάρκεια της έκθεσης, όπως: -Ειδικές τιμές έκθεσης ή ειδικές προσφορές για τους επισκέπτες της έκθεσης. -Παροχή δώρων ή μειωμένων τιμών για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα μετά την έκθεση. -Διάθεση δώρων ή άλλων παροχών με τη διαδικασία των κληρώσεων. -Διανομή προωθητικού υλικού σε έντυπη ή ψηφιακή μορφή. -Πραγματοποίηση επιδείξεων στο χώρο του περιπτέρου τους (υπό τους όρους και τις προϋποθέσεις του γενικού κανονισμού της έκθεσης). -Πρόσκληση ενδιαφερόμενου επισκέπτη για δοκιμή ή επίδειξη του προϊόντος, μετά την έκθεση στις εγκαταστάσεις του εκθέτη.

7 M.E.C. 7 Παράλληλες Εκδηλώσεις Κατά τη διάρκεια της έκθεσης παρέχεται η δυνατότητα πραγματοποίησης εκδηλώσεων από τις συμμετέχουσες εταιρείες, στην πλήρως εξοπλισμένη αίθουσα που διαθέτει το εκθεσιακό κέντρο MEC. Η αίθουσα είναι μεταβαλλόμενης επιφάνειας 200 έως και 500 τ.μ. ικανή να φιλοξενήσει τους προσκεκλημένους σας. Διατίθεται για την πραγματοποίηση ημερίδας ή εσπερίδας, για την διεξαγωγή σεμιναρίου ενημερωτικού ή τεχνικού, για συνέντευξη Τύπου ή για ένα εταιρικό συμπόσιο. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει έγκαιρα να ενημερώσουν την διοργανώτρια εταιρεία προκειμένου να λάβουν γνώση του κόστους, αλλά και για την κράτηση της αίθουσας την επιθυμητή ημερομηνία και ώρα. Παράλληλες εκδηλώσεις που γνωστοποιούνται έγκαιρα θα τύχουν αναγγελίας και επαρκούς δημοσιότητας από το περιοδικό ΤΡΟΧΟΙ & TIR, καθώς και από το site Σε κάθε περίπτωση, η διοργανώτρια εταιρεία, θα χαρεί να συνεργαστεί μαζί σας για την επιτυχία της εκδήλωσής σας. Test Drive Ειδικά οι εκθέτες Επαγγελματικών Αυτοκινήτων θα έχουν στη διάρκεια της έκθεσης τη δυνατότητα διενέργειας δοκιμών από υποψήφιους πελάτες. Εφόσον το επιθυμούν και έχουν διαθέσιμα οχήματα για test drive, θα πρέπει να συνεννοηθούν με τη διοργανώτρια εταιρεία, η οποία έχει κάνει πρόβλεψη ειδικού χώρου στάθμευσης των οχημάτων αυτών με έξοδο προς τη Λ. Λαυρίου και προς την Αττική Οδό. Ο συγκεκριμένος χώρος εντάσσεται στον εξωτερικό εκθεσιακό χώρο και διατίθεται αποκλειστικά για οχήματα εκθετών με περίπτερα εντός της έκθεσης. Επίσης, οι εκθέτες, εφόσον το επιθυμούν, μπορούν να συνδυάσουν χρονικά τη διεξαγωγή Road Show με την ευκαιρία της έκθεσης ή με αφετηρία την έκθεση. Οι εκθέτες που θα έχουν έγκαιρα προγραμματίσει τη διεξαγωγή test drive θα έχουν την ανάλογη δημοσιότητα (αναγγελία) στο περιοδικό ΤΡΟΧΟΙ & TIR και στο τεύχος που θα κυκλοφορήσει την πρώτη Μαΐου (τεύχος preview της έκθεσης).

8 8 ΕΚΘΕΣΗ Επαγγελματικών Αυτοκινήτων, Τεχνολογίας Μεταφορών & Logistics ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ LOGISTICS Πληροφορίες για το Σχεδιάγραμμα της Έκθεσης (floor plan) και τα περίπτερα Α. Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ στεγασμένος εκθεσιακός χώρος εκτείνεται σε μια ενιαία εντελώς επίπεδη επιφάνεια τ.μ. με πλάτος 36 μ. και μήκος 210 μ. Το ύψος είναι 4,50 έως 4,90 μέτρα, το οποίο περιορίζεται στα 4,30 μέτρα στα σημεία διέλευσης αεραγωγών. Αριστερά του διαδρόμου Δ1 και καθ όλο το μήκος του εκθεσιακού χώρου CV 1 το ύψος περιορίζεται στα 3 μέτρα. Το κίτρινο τμήμα είναι χαμηλότερο (2,68 μ), είναι εκμεταλεύσιμο και μη χρεώσιμο. Κάθε τετραγωνάκι στο εκθεσιακό πλάνο αντιστοιχεί με ένα τετραγωνικό μέτρο. Σε όλο τον στεγασμένο χώρο (CV + T&L Tech) οι οριζόντιες γραμμές είναι αμετάβλητες και ορίζουν τους διαδρόμους. Οι κάθετες γραμμές είναι εντελώς ενδεικτικές για τον ευκολότερο υπολογισμό των χώρων και μετακινούνται ανάλογα με τον χώρο που ο κάθε εκθέτης επιλέγει για το περίπτερό του. Ο Εκθεσιακός χώρος διακρίνεται σε δύο κύριους Τομείς: 1. Τομέας CV (Commercial Vehicles) που περιλαμβάνει το τμήμα CV 1 και CV 2. Ο πρώτος (τομέας CV) προορίζεται να στεγάσει Φορτηγά και τράκτορες, VAN, Vanettes και Pick Ups, Λεωφορεία και Trailers. Διακρίνεται στο τμήμα CV 1 (με το ύψος των 3 μέτρων), όπου τα περίπτερα χωρίζονται μεταξύ τους με δομή (εκθεσιακά panels τοίχοι) και προσφέρονται με τον στάνταρ εξοπλισμό. Τα περίπτερα στο τμήμα CV 2 (για φορτηγά, Λεωφορεία και trailers) ορίζονται με σημάδι επί του πατώματος και χωρίζονται μεταξύ τους με κάθετους διαδρόμους πλάτους ενός (1) μέτρου. 2. Τομέας Τ&L ΤECH (Transport & Logistics Technologies): O δεύτερος τομέας T&L TECH, θα φιλοξενήσει ανταλλακτικά και εξαρτήματα, καύσιμα και λιπαντικά, εξοπλισμούς αποθηκών και μεταφορικών επιχειρήσεων, προϊόντα και εξοπλισμούς εταιρειών Logistics, καταγραφικά και συστήματα τηλεματικής, υπηρεσίες after sale, εκπαίδευσης, Ι.ΚΤΕΟ κ.α. Όλα τα περίπτερα χωρίζονται με εκθεσιακή δομή (panels) έχουν ωφέλιμο ύψος 4,50 μέτρα με εξαίρεση τα περίπτερα αριστερά του διαδρόμου Δ1 (τμήμα CV 1) των οποίων το ύψος είναι τρία (3) μέτρα. Όλα τα περίπτερα στον τομέα T&L TECH προσφέρονται με δομή και με τον στάνταρ εξοπλισμό.

9 M.E.C. 9 Β. Ο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ανοιχτός εκθεσιακός χώρος καλύπτει επιφάνεια 600 τ.μ. προοριζόμενος για εκθέματα μεγάλου ύψους, όπως ανυψωτικά, γερανοφόρα καλαθοφόρα οχήματα, αντλίες μπετού και άλλα εργοταξιακά οχήματα ή μηχανήματα. Παραχωρείται ελεύθερος, χωρίς δομή και κάθε περίπτερο ορίζεται με σημάδι στο έδαφος. Για τυχόν έξτρα παροχές π.χ. τέντα, ηλεκτρικό ρεύμα, γραφείο κ.λ.π. ισχύει ο σχετικός τιμοκατάλογος) Στο παρόν σχεδιάγραμμα (δεξιά αυτής της σελίδας) εμφανίζεται και ο εξωτερικός χώρος. ΕΙΣΟΔΟΙ ΕΞΟΔΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ Όλοι οι επικέπτες εισέρχονται από τις δύο εισόδους του Εκθεσιακού Kέντρου MEC, αφού λάβουν καρτελάκι εισόδου. Εξέρχονται μόνο από την έξοδο 5 που οδηγεί και στον εξωτερικό εκθεσιακό χώρο. Επιτρέπεται επίσης η επανείσοδος επισκέπτη από την έξοδο 5 εφόσον φέρει το καρτελάκι εισόδου. Σε διαφορετική περίπτωση εισέρχεται από τις κύριες εισόδους της έκθεσης. Σημαντικό: Όλοι οι διάδρομοι της έκθεσης, οριζόντιοι και κάθετοι, είναι πανταχόθεν ελεύθεροι και η κυκλοφορία των επισκεπτών είναι αμφίδρομη και ελεύθερη προς κάθε κατεύθυνση.

10 10 ΕΚΘΕΣΗ Επαγγελματικών Αυτοκινήτων, Τεχνολογίας Μεταφορών & Logistics Γιατί εκθέτης στην Ç È ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & LOGISTICS Πολλαπλά, σημαντικά και μετρήσιμα είναι τα οφέλη άμεσα και έμμεσα που θα αποκομίσει ο εκθέτης συμμετέχοντας στην Εκθεση. Ας αναφέρουμε τα κυριότερα: -Δυνατότητα παρουσίασης των νέων προϊόντων σε ένα ευρύ, στοχευμένο κοινό ενδιαφερομένων επαγγελματιών. - Αμεση ζωντανή επαφή και επικοινωνία του εκθέτη με τον υποψήφιο πελάτη και δυνατότητα λήψης παραγγελιών (πωλήσεις). - Διεύρυνση της βάσης δεδομένων (data base) των εν δυνάμει πελατών. -Διανομή ενημερωτικού διαφημιστικού υλικού προς τους επισκέπτες της έκθεσης. -Απόκτηση πραγματικής εμπειρίας και διαμόρφωση γνώμης σχετικής με τα ενδιαφέροντα, τις προτιμήσεις και τις απαιτήσεις των υποψηφίων πελατών. -Στη βραδιά των εγκαινίων (Πέμπτη), θα έχετε την ευκαιρία γνωριμίας με στελέχη μεγάλων επιχειρήσεων και με εκπροσώπους συναφών επαγγελματικών φορέων, οι οποίοι επίσης θα συμμετάσχουν στην έκθεση. Δημιουργία ευνοϊκών συνθηκών για ενίσχυση των Δημοσίων Σχέσεων. -Ισότιμη προβολή, στον ίδιο εκθεσιακό χώρο, διαφορετικών προϊόντων και υπηρεσιών, με ίσες ευκαιρίες για τους εκθέτες στα πλαίσια του υγιούς ανταγωνισμού. -Ενίσχυση του προφίλ της εταιρείας σας και ανάδειξη των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων των προϊόντων/υπηρεσιών. Η συμμετοχή σας στην έκθεση αποτελεί το δυναμικό παρόν της εταιρείας σας στην αγορά. Είναι ένα μήνυμα ανάκαμψης και πρόσκληση για εποικοδομητικές συνέργειες. -Σημαντική προβολή και δημοσιότητα εκθετών και εκθεμάτων από τον ειδικό και οικονομικό Τύπο. Ιδιαίτερης και ευρείας προβολής θα τύχουν προϊόντα και εκθέτριες εταιρείες από το περιοδικό ΤΡΟΧΟΙ & TIR και από τη μεγάλης επισκεψιμότητας ιστοσελίδα -Δυνατότητα επιχορήγησης της δαπάνης συμμετοχής σας στην έκθεση από τα τρέχοντα προγράμματα του ΕΣΠΑ.

11 M.E.C. 11 Επικοινωνία Διαφήμιση της έκθεσης Εντονη και με διάρκεια θα είναι η επικοινωνία και η γενικότερη διαφήμιση της Εκθεσης Επαγγελματικών Αυτοκινήτων, Μεταφορών & Logistics. Στόχος μας είναι το μήνυμα της διεξαγωγής της αφενός να φτάσει στους δυνητικούς επισκέπτες και αφετέρου αυτοί να αποφασίσουν την προσέλευσή τους στο MEC. Τα μέσα που θα επιλεχθούν είναι αυτά της μαζικής ενημέρωσης, δηλαδή η τηλεόραση, το ραδιόφωνο, τα περιοδικά καθώς και επιλεγμένες ιστοσελίδες και social media. Τα μέσα που θα χρησιμοποιηθούν για την επιτυχή στόχευση του συγκεκριμένου target group, είναι τα εξειδικευμένα sites και ο ειδικός περιοδικός τύπος, όπου βέβαια, πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει το περιοδικό ΤΡΟΧΟΙ & TIR και η μεγάλης επισκεψιμότητας ιστοσελίδα όπου σύντομα θα ξεκινήσει η προβολή της έκθεσης και θα κορυφωθεί με τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά spots τις μέρες πριν την έκθεση. Από την πλευρά του διοργανωτή προβλέπονται και άλλες, πρόσθετες επικοινωνιακές ενέργειες για τη διαφήμιση της έκθεσης με σκοπό τη μεγιστοποίηση του αριθμού των επαγγελματιών επισκεπτών.

12 12 ΕΚΘΕΣΗ Επαγγελματικών Αυτοκινήτων, Τεχνολογίας Μεταφορών & Logistics Οι Εκθέτες H Έκθεση Επαγγελματικών Αυτοκινήτων, Τεχνολογίας Μεταφορών & Logistics, απευθύνεται σε ένα διευρυμένο επιχειρηματικό κοινό το οποίο χρησιμοποιεί τα οχήματα για τις δικές του ανάγκες, αλλά ταυτόχρονα συνεργάζεται με μεταφορείς ή επενδύει στον τομέα των Μεταφορών και των Logistics, όπως και το αντίστροφο, δηλαδή επιχειρεί στον τομέα των Μεταφορών και των Logistics και συνεργάζεται με αυτοκινητιστές, διαμεταφορείς, εταιρείες διανομών κ.λ.π. Ετσι, την έκθεση καλούνται να πλαισιώσουν με τα δικά τους περίπτερα οι διανομείς επαγγελματικών αυτοκινήτων, αντιπρόσωποι και εισαγωγείς φορτηγών όλων των κατηγοριών και λεωφορείων τουριστικών, υπεραστικών, σχολικών και άλλων χρήσεων. Δυναμική παρουσία αναμένεται να έχει ο τομέας των συναφών με το επαγγελματικό όχημα προϊόντων και υπηρεσιών, καθώς και οι εκθέτες με τους εξοπλισμούς που απαιτούνται για τη λειτουργία των Μεταφορικών επιχειρήσεων και των εταιρειών Logistics. Με το παραπάνω εισαγωγικό σημείωμα, σας παρουσιάζουμε στη συνέχεια, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που θα φιλοξενηθούν στα περίπτερα της :

13 M.E.C. 13 ΕΚΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Α. ΟΧΗΜΑΤΑ: -Ελαφρά Επαγγελματικά Van, Vanettes και Pick Up - Φορτηγά αυτοκίνητα, μονά (2,3,4 αξόνων) και τράκτορες. -Ρυμουλκούμενα, επικαθήμενα, κιβωτάμαξες, ψυκτικοί θάλαμοι και βυτία. -Εργοταξιακά φορτηγά και ειδικοποιημένα οχήματα. -Λεωφορεία όλων των τύπων: Υπεραστικά, τουριστικά, σχολικά, mini buses και shuttles. -Ηλεκτρικά οχήματα. Β. ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ LOGISTICS: -Ανυψωτικά περονοφόρα - παλετοφόρα. -Ανυψωτικές σκάλες μετακομίσεων. -Υδραυλικές πόρτες φορτηγών, ράμπες αποθηκών. -Κοντέινερ (πωλήσεις μισθώσεις), παλέτες, κιβώτια και άλλες μονάδες συσκευασίας. -Συστήματα διαχείρισης στόλου τηλεματικής. Γ. ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ -Εξαρτήματα και ανταλλακτικά γενικώς. -Εξοπλισμοί Οχημάτων (Ψυκτικά μηχανήματα, αντλίες, καταγραφικά θερμοκρασιών, θερμαντήρες καμπίνας, αποθήκευση ανάλυση δεδομένων ψηφιακών ταχογράφων). -Ελαστικά, Καύσιμα, Λιπαντικά, AdBlue -Καθίσματα φορτηγών & λεωφορείων. -Προϊόντα σήμανσης και ατομικής προστασίας. -Προϊόντα βελτίωσης, επενδύσεις, φωτιστικά, μοντελισμός κ.α. Δ. AUTONOMIA στην Κίνηση -Ανυψωτικές ράμπες λεωφορείων. -Ράμπες πρόσβασης σε mini bus -Συστήματα πρόσβασης, στήριξης αμαξιδίων. -Ειδικές διασκευές αυτοκινήτων. Ε. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: -Σχολές ΣΕΚΑΜ, ΠΕΙ, Οδηγών. -I.KTEO φορτηγών και λεωφορείων -Αυτοκινητόδρομοι εταιρείες παραχώρησης. -Οδική βοήθεια βαρέων οχημάτων. -Εταιρείες και Οργανισμοί Εγκρίσεων τύπου οχημάτων, έκδοσης πιστοποιητικών και εμπειρογνώμονες. -Ναυτιλιακές εταιρείες, Ναυτικά πρακτορεία. -Συνεργεία φορτηγών λεωφορείων, ειδικά συνεργεία. -Τράπεζες, χρηματοδοτήσεις, leasing. -Ασφαλιστικές εταιρείες, Σύμβουλοι επενδυτικών προγραμμάτων, λογιστικά γραφεία. -Επιστημονικοί Φορείς, Ομοσπονδίες και Σωματεία Αυτοκινητιστών. -Ειδικός Τύπος, Βιβλία, Ιστοσελίδες.

14 14 ΕΚΘΕΣΗ Επαγγελματικών Αυτοκινήτων, Τεχνολογίας Μεταφορών & Logistics TΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ (Βλέπε και σχεδιάγραμμα της έκθεσης) Α. Τομέας CV-1 για ελαφριά επαγγελματικά, εξαρτήματα, κ.α. Προσφέρεται με τις γενικές υπηρεσίες του Εκθεσιακού κέντρου MEC (κλιματισμός, φωτισμός, ρευματοληψία, φύλαξη, καθαριότητα, προσβάσεις ΑΜΕΑ, σύστημα πυροπροστασίας, ιατρείο, καφέ μπαρ, εστιατόριο κ.α.). Τα περίπτερα του τομέα CV-1 χωρίζονται μεταξύ τους με δομή και στην τιμή τους περιλαμβάνεται ο στάνταρ εξοπλισμός (δομή, ηλεκτρική παροχή, μοκέτα, γραφείο, καρέκλες και μετόπη με το logo / επωνυμία του εκθέτη). Οι εκθέτες ελαφριών επαγγελματικών μπορούν επίσης να επιλέξουν εκθεσιακό χώρο στον τομέα CV-2 Γενική τιμή 70 ευρώ/τ.μ. Β. Τομέας CV-2 για Οχήματα. Προσφέρεται με τις γενικές υπηρεσίες του Εκθεσιακού κέντρου MEC (κλιματισμός, φωτισμός, ρευματοληψία, φύλαξη, καθαριότητα, προσβάσεις ΑμεΑ, σύστημα πυροπροστασίας, ιατρείο, καφέ μπαρ, εστιατόριο κ.α.) και οριοθετείται με σημάδια στο πάτωμα. Όλα τα περίπτερα βλέπουν προς τους κεντρικούς διαδρόμους πλάτους δύο μέτρων έκαστος. Διάδρομοι πλάτους ενός μέτρου διαχωρίζουν τα περίπτερα των παραπάνω τομέων. Οι διαχωριστικοί αυτοί διάδρομοι συνδέονται με τους δύο κεντρικούς, μεγάλου πλάτους διαδρόμους, κατά μήκος της έκθεσης. Στα περίπτερα αυτά (του τομέα CV-2, Trucks, Buses και Trailers), ο εκθέτης διαμορφώνει όπως επιθυμεί το περίπτερό του, τηρουμένων φυσικά, των όρων του γενικού κανονισμού λειτουργίας της έκθεσης. Για τυχόν δομές, (π.χ. διαμόρφωση γραφείου γραμματείας ή υποδοχής πελατών με διαχωριστικά πάνελς), για ειδικό εξοπλισμό (μοκέτες, έξτρα προβολείς, καθίσματα, προθήκες, γραφεία κ.λ.π.) θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι εκθέτες να συμβουλευτούν τον σχετικό κατάλογο του διοργανωτή Γενική τιμή 70 ευρώ/τ.μ. Για περίπτερα πλέον των 400 μέτρων, τα μέτρα επιπλέον των 400 χρεώνονται προς 60 ευρώ/τ.μ. Γ. Τομέας T&L Tech. (Transport & Logistics Technologies) Περιλαμβάνει περίπτερα με τις γενικές ως άνω υπηρεσίες του εκθεσιακού κέντρου και επιπλέον: Δομή (panels τοίχων), γραφείο και τρεις καρέκλες, μοκέτα, φωτιστικά spots, παροχή ρεύματος, μετόπημε την επιγραφή ή (και) logo του εκθέτη. Για περίπτερα μεγαλύτερα των 24 μέτρων, αυξάνουν ανάλογα τα φωτιστικά spots και ο εκθέτης, εφόσον το επιθυμεί, μπορεί να έχει δεύτερο γραφείο και περισσότερα καθίσματα. Εξοπλισμός πέρα του παραπάνω βασικού χρεώνεται επιπλέον στη βάση του τιμοκαταλόγου έξτρα εξοπλισμού Γενική τιμή 80 ευρώ/τ.μ.

15 M.E.C. 15 Δ. Τομέας Εξωτερικού Εκθεσιακού Χώρου Συνδέεται άμεσα με το στεγασμένο χώρο και με πολλή εύκολη πρόσβαση μέσω αερογέφυρας. Προσφέρεται στους εκθέτες προϊόντων μεγάλου ύψους, όπως ανυψωτικά, γερανοφόρα-καλαθοφόρα οχήματα, ανυψωτικές σκάλες μετακόμισης, ανατρεπόμενες κιβωτάμαξες, πρέσες μπετού κ.α. Τα περίπτερα ορίζονται με σημάδι στο έδαφος και στην τιμή δεν περιλαμβάνεται δομή. Γενική τιμή 40 ευρώ/τ.μ. Επιλογή - κράτηση του περιπτέρου Η επιλογή περιπτέρου γίνεται και κράτηση υπέρ του εκθέτη και οριστικοποιείται μόνο με την καταβολή του 20% της αξίας του, ως προκαταβολή έναντι του συνολικού τιμήματος, περιλαμβανομένου δηλαδή και του ΦΠΑ. Η ημερομηνία καταβολής της προκαταβολής οριστικοποιεί και προσδιορίζει χρονικά την κράτηση του περιπτέρου. Ετσι, ταυτόχρονα, με την οριστικοποίηση της κράτησης, ο διοργανωτής -για λόγους διαφάνειας- εμφανίζει ως πωληθέν το συγκεκριμένο περίπτερο στο σχεδιάγραμμα «floor plan» της έκθεσης, το οποίο σε εύλογο χρόνο, θα αναρτάται και στην ιστοσελίδα Οποιαδήποτε κράτηση περιπτέρου, σημαίνει ανεπιφύλακτη αποδοχή εκ μέρους του εκθέτη των όρων του γενικού κανονισμού λειτουργίας της έκθεσης. Ο κανονισμός είναι ήδη διαθέσιμος και παραδίδεται στον υποψήφιο εκθέτη μαζί με το συμφωνητικό κράτησης του περιπτέρου της έκθεσης, ώστε η επιλογή και κράτηση του περιπτέρου να προϋποθέτει την ενημέρωση του εκθέτη επί των όρων του κανονισμού. Οικονομικός διακανονισμός Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, η κράτηση του περιπτέρου είναι οριστική με την καταβολή του 20% της αξίας του. Το ποσό αυτό καταβάλλεται με την υπογραφή του συμφωνητικού μετρητοίς ή με επιταγή λήξης μέχρι 18 Φεβρουαρίου Το υπόλοιπο ποσό διακανονίζεται ως εξής: Α δόση: Ποσό ίσο με το 40% της αξίας του περιπτέρου καταβαλλόμενο την 19η Φεβρουαρίου 2014 είτε μετρητοίς, είτε με επιταγή λήξεως μέχρι 18 Μαρτίου Β δόση: Ποσό ίσο με το υπολειπόμενο 40% της αξίας του περιπτέρου καταβαλλόμενο μέχρι την 8η Μαΐου 2014, είτε μετρητοίς, είτε με επιταγή λήξεως μέχρι 31 Ιουλίου Ο παραπάνω οικονομικός διακανονισμός αναγράφεται στο σχετικό συμφωνητικό, το οποίο υπογράφεται από τον διοργανωτή της έκθεσης και τον υποψήφιο εκθέτη.

16 ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ Το Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο (MEC) βρίσκεται στη Λεωφόρο Λαυρίου, στην Παιανία Αττικής. Είναι άμεσα προσβάσιμο τόσο μέσω της Λεωφόρου Λαυρίου όσο και μέσω της Αττικής οδού ( Έξοδος 17 Κάντζα ). To MEC είναι επίσης άμεσα και εύκολα προσβάσιμο οδικώς από όλους τους μεγάλους αυτοκινητοδρόμους της Αττικής: Εθνική Οδό ( ΠΑΘΕ ), Περιφερειακή Υμηττού, Αττική Οδό, Λεωφόρο Λαυρίου, Λεωφόρο Μεσογείων, Λεωφόρο Βάρης Κορωπίου. Επιπλέον, ο επισκέπτης έχει στη διάθεσή του το μετρό με το οποίο συνδέονται αστικές συγκοινωνίες με στάση έξω από το MEC και με κόστος εισιτηρίου 1.40 ευρώ. Η είσοδος στην έκθεση είναι δωρεάν για τους έχοντες πρόσκληση. Ελεύθερη, επίσης, είσοδο έχουν ΟΛΟΙ οι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ του ευρύτερου τομέα των Μεταφορών, των Logistics, των αυτοκινήτων και όλων των συναφών προϊόντων και υπηρεσιών, καθώς και οι ελεύθεροι επαγγελματίες μικρομεσαίων επιχειρήσεων ιδιοκτήτες ΦΙΧ αυτοκινήτων. Οι παραπάνω επισκέπτες έστω και αν δεν έχουν πρόσκληση εισέρχονται δωρεάν αφήνοντας στην Γραμματεία Υποδοχής την επαγγελματική τους κάρτα (business card), ή επιδεικνύοντας επαγγελματικό δίπλωμα οδήγησης. Ελεύθερη είναι επίσης η είσοδος στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, του Ειδικού και Οικονομικού Τύπου, των στελεχών και υπηρεσιακών παραγόντων των υπουργείων και άλλων δημόσιων οργανισμών, των μετόχων και λεωφορειούχων των ΚΤΕΛ κ.α. Σε κάθε άλλη περίπτωση ο επισκέπτης θα καταβάλλει εισιτήριο εισόδου 5 (πέντε) ευρώ. Σημείωση: Προσκλήσεις θα λάβουν όλοι οι αναγνώστες του ΤΡΟΧΟΙ & TIR καθώς και όλοι οι εκθέτες στην επιθυμητή ποσότητα, αρκεί να έχουν ενημερώσει έγκαιρα τον οργανωτή ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ Από Μέχρι Πέμπτη 15/05/14 16:00 21:00 Παρασκευή 16/05/14 14:00 21:30 Σάββατο 17/05/14 10:00 22:00 Κυριακή 18/05/14 09:00 22:00 ΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΓΡΙΜΑΝΑΚΗ ΑΕ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ.: , , FAX: troxoikaitir.gr, transportshow.gr

Η Expo Cyprus 2015 θα πραγματοποιηθεί φέτος στους χώρους της Κρατικής Έκθεσης στη Λευκωσία μεταξύ 13 και 17 Μαΐου 2015.

Η Expo Cyprus 2015 θα πραγματοποιηθεί φέτος στους χώρους της Κρατικής Έκθεσης στη Λευκωσία μεταξύ 13 και 17 Μαΐου 2015. Λευκωσία 0..0 Προς: Όλα τα μέλη Θέμα: Διεθνής Έκθεση Κύπρου EXPO CYPRUS 0 Κυρίες / Κύριοι, Η Expo Cyprus 0 θα πραγματοποιηθεί φέτος στους χώρους της Κρατικής Έκθεσης στη Λευκωσία μεταξύ και Μαΐου 0. Η

Διαβάστε περισσότερα

Ίδρυση ηλεκτρονικής επιχείρησης

Ίδρυση ηλεκτρονικής επιχείρησης «ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ (ΜΚΕ) ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» (Ε.Π.Ε.Δ.Β.Μ.) 2007-2013, Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων

Διαβάστε περισσότερα

«ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ»

«ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ» «ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ» Οδηγός ανάπτυξης εξαγωγών Δεκέμβριος 2014 ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ Ευρωπαϊκή Ένωση Ευρωπαϊκό Ταμείο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡ. ΤΕΥΧΟΥΣ 9 - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2008. Νέα εικόνα των καταστημάτων

ΑΡ. ΤΕΥΧΟΥΣ 9 - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2008. Νέα εικόνα των καταστημάτων ΑΡ. ΤΕΥΧΟΥΣ 9 - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2008 Νέα εικόνα των καταστημάτων 3 4-5 6-8 Editorial 9-11 Τα Νέα μας 12-13 Κεντρικό Θέμα 14-16 Εξελίξεις Παροχές Εκπαίδευση 17-19 Ο Όμιλος μας Τίτλος αγγλόφωνης έκδοσης: Leading

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΘΝΙΚΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΣΧΕ ΙΟ ΡΑΣΗΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΘΝΙΚΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΣΧΕ ΙΟ ΡΑΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΘΝΙΚΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΣΧΕ ΙΟ ΡΑΣΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2009 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 3 2. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "ΕΘΝΙΚΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ.5 3. ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΞΑΓΩΓΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΞΑΓΩΓΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ TRADE WITHOUT BORDERS FOR THE COMPANIES OF GREECE - The former Yugoslav Republic of Macedonia INTERREGIONAL AREA ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΞΑΓΩΓΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ Περιεχόμενα 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 3 1.1. Κίνητρα ενασχόλησης με

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτικό Εγχειρίδιο («Οδηγός Εφαρμογής») για τη λειτουργία και τη διαχείριση των «Κυψελών Επιχειρηματικότητας»

Αναλυτικό Εγχειρίδιο («Οδηγός Εφαρμογής») για τη λειτουργία και τη διαχείριση των «Κυψελών Επιχειρηματικότητας» Αναλυτικό Εγχειρίδιο («Οδηγός Εφαρμογής») για τη λειτουργία και τη διαχείριση των «Κυψελών Επιχειρηματικότητας» Επικαιροποιημένη Έκδοση μετά τη λήξη της Πιλοτικής Φάσης Επωνυμία: ENVIROMETRICS ΤΕΧΝΙΚΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο

Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο «ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΈΚΔΟΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΚΤΕΛ ΚΟΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΙΣΠΡΑΞΕΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΡΟΔΟΠΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ,

Διαβάστε περισσότερα

Μια αγορά που αναζητά νέες λύσεις

Μια αγορά που αναζητά νέες λύσεις Μια αγορά που αναζητά νέες λύσεις Συνέντευξη με τον Γιώργο Μπένο, Γενικό Διευθυντή Πωλήσεων & Marketing σελ.12 Προϊόντα προστιθέμενης αξίας σελ.22 Νερό, κάνοντας πράξη την υπεύθυνη διαχείριση σελ.28 Πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ! ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΕΚΘΕΤΩΝ. www.meatdays.gr. Προϊόντα - Τεχνολογίες- Εξοπλισμός - Αγορές

ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ! ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΕΚΘΕΤΩΝ. www.meatdays.gr. Προϊόντα - Τεχνολογίες- Εξοπλισμός - Αγορές ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΕΚΘΕΤΩΝ 2η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ Eιδικό αφιέρωμα Θεματική ενότητα ΟΛΗ Η ΑΓΟΡΑ ΚΡΕΑΤΟΣ, ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ, ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ, ΚΡΕΑΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ & ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ, ΣΕ ΕΝΑ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ & ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Για την επιλογή Διαχειριστή του έργου

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Για την επιλογή Διαχειριστή του έργου ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Για την επιλογή Διαχειριστή του έργου «Παροχή Υπηρεσιών για την Εφαρμογή και Λειτουργία Συστήματος Ελεγχόμενης Στάθμευσης σε Δημοτικές κοινότητες (Α, Γ & Ε ) του

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΟΡΩΝ Αθήνα, 17/04/2013 Αριθ. Πρωτ.: 8303 ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ

Ο ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ Ο ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ Δέσποινα Σ. Γαλανάκη Πτυχίο Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Υποβληθείσα για το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Εισαγωγή στη Διαφήμιση Γιώργος Κοκκίνης Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ. Ανακεφαλαιοποίηση. Κλάδος Αυτοκινήτου. Ενίσχυση Ιδίων Κεφαλαίων με 500 εκατ. ευρώ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ. Ανακεφαλαιοποίηση. Κλάδος Αυτοκινήτου. Ενίσχυση Ιδίων Κεφαλαίων με 500 εκατ. ευρώ ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΣ Β ΤΕΥΧΟΣ 6ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ «Να αναδείξουμε την Εθνική Ασφαλιστική ως την καλύτερη Εταιρία της αγοράς» Ανακεφαλαιοποίηση Ενίσχυση Ιδίων Κεφαλαίων με

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ : 2011-2012 ΜΑΘΗΜΑ : ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. ΤΑΞΗ ΤΜΗΜΑ : Β2β ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ «ΚΡΟΝΟΣ Α.Ε.» ΜΕΛΗ ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ : 2011-2012 ΜΑΘΗΜΑ : ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. ΤΑΞΗ ΤΜΗΜΑ : Β2β ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ «ΚΡΟΝΟΣ Α.Ε.» ΜΕΛΗ ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 2 ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ : 2011-2012 ΜΑΘΗΜΑ : ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΑΞΗ ΤΜΗΜΑ : Β2β ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ «ΚΡΟΝΟΣ Α.Ε.» ΜΕΛΗ ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Γενική Διευθύντρια : ΜΑΡΑΖΙΩΤΗ ΜΑΡΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Λ.ΣΥΓΓΡΟΥ 350 176 80 ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΤΗΛ.:210 9461410 FAX: 21-9404083 E-MAIL : info@interhellas.gr www.interhellas.gr

Λ.ΣΥΓΓΡΟΥ 350 176 80 ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΤΗΛ.:210 9461410 FAX: 21-9404083 E-MAIL : info@interhellas.gr www.interhellas.gr Α Σ Φ Α Λ Ε Ι Ε Σ I N T E R H E L L A S Λ.ΣΥΓΓΡΟΥ 350 176 80 ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΤΗΛ.:210 9461410 FAX: 21-9404083 E-MAIL : info@interhellas.gr www.interhellas.gr ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Β! ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ Εργασία για Ασφαλιστική εταιρεία

Διαβάστε περισσότερα

GREEK EXPORTS FORUM 2013 1

GREEK EXPORTS FORUM 2013 1 GREEK EXPORTS FORUM 2013 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ 3 GREEK EXPORTS CONFERENCE 2013 4 ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ 5 ΑΝΑΛΥΣΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ 6 ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΔΡΑΣΗ B2B MEETINGS WITH BUYERS 11 GREEK EXPORTS AWARDS 2013 12 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο

Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΈΚΔΟΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ Ν. ΑΧΑΪΑΣ Αναθέτουσα Αρχή: ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ Ν. ΑΧΑΪΑΣ Προϋπολογισμός:

Διαβάστε περισσότερα

Προγραμματισμός Δράσης Επιχειρήσεων - Περίπτωση εφαρμογής σε συγκεκριμένη μικρή επιχείρηση παροχής υπηρεσιών

Προγραμματισμός Δράσης Επιχειρήσεων - Περίπτωση εφαρμογής σε συγκεκριμένη μικρή επιχείρηση παροχής υπηρεσιών Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης Τμήμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής Καβάλας Προγραμματισμός Δράσης Επιχειρήσεων - Περίπτωση εφαρμογής σε συγκεκριμένη μικρή επιχείρηση παροχής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΤΛΑΝΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ Α.Ε. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ α Ιουνίου 2013 ΤΕΥΧΟΣ 222

ΑΤΛΑΝΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ Α.Ε. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ α Ιουνίου 2013 ΤΕΥΧΟΣ 222 ΑΤΛΑΝΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ Α.Ε. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ α Ιουνίου 2013 ΤΕΥΧΟΣ 222 1. Ψηφίσθηκαν οι αλλαγές στον Επενδυτικό Νόμο 3908/2011 & στον Αναπτυξιακό 3299/2004 από τη Βουλή των Ελλήνων,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Εισαγωγή... 2 1. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΓΕΝΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΛΑΔΟΥ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ LOGISTICS... 3 2. ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ... 15 2.1. Γενικά Στοιχεία Επιχειρήσεων...15

Διαβάστε περισσότερα

Α.Τ.Ε.Ι.Θ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

Α.Τ.Ε.Ι.Θ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Α.Τ.Ε.Ι.Θ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ: Η διαφήμιση στο διαδίκτυο. Η αποτελεσματικότητα και η δυναμική της απέναντι στα άλλα μέσα διαφήμισης στην Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ & ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ WMS. Μελέτη περίπτωσης: Ο.Ε.Δ.Β

ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ & ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ WMS. Μελέτη περίπτωσης: Ο.Ε.Δ.Β ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ: LOGISTICS (ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ) ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ: ΧΟΝΔΡΟΚΟΥΚΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ, ΑΝ.ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο

Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΈΚΔΟΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΔΡΑΜΑΣ Α.Ε. Αναθέτουσα Αρχή: ΚΟΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΙΣΠΡΑΞΕΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Ο επόμενος; Κοζάνη Καλώς ήλθες. Πόλεμος εταιρειών για τις διαφημίσεις; Το Eurotaxi Hellas και η συνεργασία με τη BP

Ο επόμενος; Κοζάνη Καλώς ήλθες. Πόλεμος εταιρειών για τις διαφημίσεις; Το Eurotaxi Hellas και η συνεργασία με τη BP Κοζάνη Καλώς ήλθες Και η Κοζάνη ανέβηκε στο τραίνο του Eurotaxi Hellas Πόλεμος εταιρειών για τις διαφημίσεις; Το Eurotaxi Hellas και η συνεργασία με τη BP Ο επόμενος; Τιμή: 0 .com 801 111 10 20 για όλη

Διαβάστε περισσότερα

Οργάνωση και Διαχείριση Αποθηκών

Οργάνωση και Διαχείριση Αποθηκών Δρ. Δημήτρης Φωλίνας Οργάνωση και Διαχείριση Αποθηκών ΤΟΜΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ Β ΤΑΞΗ ΕΠΑΛ Copyright Δημήτρης Φωλίνας Τηλ: +30 23510.20940 Φαξ: +30 23510.47860 Email: dfolinas@gmail.com Με επιφύλαξη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2013 ΤΕΥΧΟΣ 54 * After 25 centruries, Greek temple sees the light Ο τίτλος του CNN Travel στο άρθρο παρουσίασης του ηλεκτροφωτισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ Διανέμεται δωρεάν / Μάιος - Ιούνιος 2010 / Τεύχος 62. Κερδώος Ερμής

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ Διανέμεται δωρεάν / Μάιος - Ιούνιος 2010 / Τεύχος 62. Κερδώος Ερμής ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ Διανέμεται δωρεάν / Μάιος - Ιούνιος 2010 / Τεύχος 62 Κερδώος Ερμής Διμηνιαία ενημερωτική έκδοση του Επιμελητηρίου Κυκλάδων / www.e-kyklades.gr Συνέντευξη του Κρίτωνα Αρσένη Συνέντευξη, σελ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΟΙΚΩΝ ΜΟΔΑΣ

ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΟΙΚΩΝ ΜΟΔΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΟΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα