ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε."

Transcript

1

2 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. ΓΝΩΣΗ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΚΕΡΔΗ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΑ ΚΕΡΔΗ ΤΥΧΗ

3 Ημερομηνία Έναρξης: 3 Μαρτίου 1996 Αντικείμενο Παιχνιδιού Το παιχνίδι ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ αφορά στην πρόβλεψη οκτώ (8) ποδοσφαιρικών αγώνων στους οποίους θα σημειωθεί ο μεγαλύτερος αθροιστικά αριθμός τερμάτων από ένα πλήθος τριάντα (30) αγώνων που δημοσιεύονται στο δελτίο και φέρουν αρίθμηση από 1 έως 30. Κάθε διαγωνισμός του παιγνιδιού ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ περιλαμβάνει τριάντα (30) ποδοσφαιρικούς αγώνες. Ως αγώνας είναι δυνατόν να περιληφθεί στον διαγωνισμό ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ και κάθε ημίχρονο αγώνα εξομοιούμενο προς αυτοτελή αγώνα. Πόσο Κοστίζει 0,25 ανά στήλη, που αντιστοιχεί: σε επιλογή αποτελέσματος για οκτώ (8) αγώνες Η ελάχιστη συμμετοχή ορίζεται σε μια (1) στήλη ανά δελτίο. Διαγωνισμοί Διεξάγεται ένας (1) διαγωνισμός ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ κάθε εβδομάδα. Η σύνθεση του δελτίου / αγώνων του εβδομαδιαίου διαγωνισμού αναγράφεται στο Έντυπο Προγράμματος Αγώνων του Στοιχήματος (κουπόνι). Λήξη Συμμετοχής Μισή ώρα πριν την προγραμματισμένη έναρξη του πρώτου χρονικά αγώνα του διαγωνισμού.

4 Ποιοι Κερδίζουν Οι επιτυχίες για την πρόβλεψη των οκτώ (8) αγώνων, ανάλογα με τον αριθμό των σωστών προβλέψεων που περιλαμβάνουν, κατατάσσονται στις παρακάτω τρείς (3) κατηγορίες: Στην πρώτη κατηγορία (Ι) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν και τους 8 αγώνες της νικήτριας στήλης. Στην δεύτερη κατηγορία (ΙΙ) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν επτά (7) από τους οκτώ (8) αγώνες της νικήτριας στήλης. Στην τρίτη κατηγορία (ΙΙΙ) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν έξι (6) από τους οκτώ (8) αγώνες της νικήτριας στήλης. Διανομή Εισπράξεων & Κέρδη ανά Επιτυχία Το συνολικό ποσό που διατίθεται ως κέρδος σε κάθε διαγωνισμό σε όλες τις κατηγορίες των επιτυχιών ορίζεται σε ποσοστό 45% επί των ακαθάριστων εισπράξεων μετά την αφαίρεση της αποζημίωσης των πρακτόρων και κατανέμεται στις τρείς κατηγορίες ως ακολούθως: Ποσοστό 40% διατίθεται για τις επιτυχίες της πρώτης κατηγορίας (Ι). Ποσοστό 33% διατίθεται για τις επιτυχίες της δεύτερης κατηγορίας (ΙΙ). Ποσοστό 27% διατίθεται για τις επιτυχίες της τρίτης κατηγορίας (ΙΙΙ). Σε περίπτωση που δε βρεθεί νικητής σε οποιαδήποτε κατηγορία, τα διανεμόμενα ποσά που αναλογούν μεταφέρονται στην αντίστοιχη κατηγορία του επόμενου διαγωνισμού (ΤΖΑΚ ΠΟΤ).

5 ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΣΤΗΛΗ Ως αποτέλεσμα για την κατάρτιση της νικήτριας στήλης λαμβάνεται το αποτέλεσμα της κανονικής διάρκειας του αγώνα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη το αποτέλεσμα ενδεχόμενης παράτασης. Η νικήτρια στήλη σχηματίζεται από τους οκτώ (8) αγώνες στο αποτέλεσμα των οποίων έχει σημειωθεί ο μεγαλύτερος αθροιστικά αριθμός τερμάτων. Εάν στις τελευταίες θέσεις της νικήτριας στήλης υπάρχει ίσος συνολικός αριθμός τερμάτων μεταξύ δύο ή περισσοτέρων αγώνων, τότε για τη συμπλήρωσή της, προτιμούνται κατά σειρά εκείνοι οι αγώνες, 1. στους οποίους η ομάδα που σημειώνεται δεύτερη (φιλοξενούμενη) στο δελτίο έχει επιτύχει το μεγαλύτερο αριθμό τερμάτων. 2. Εάν και πάλι προκύψει ισοβαθμία, τότε προτιμούνται οι αγώνες εκείνοι, οι οποίοι προηγούνται στην αριθμητική σειρά του δελτίου. Εάν ένας αγώνας δεν διεξαχθεί για οποιοδήποτε λόγο, την προκαθορισμένη ημέρα και η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του ορισθεί σε ημερομηνία, η οποία απέχει περισσότερο από μία (1) ημέρα από τον τελευταίο χρονικά διεξαγόμενο αγώνα του δελτίου, τότε για τη συμπλήρωση της νικήτριας στήλης: Θα γίνει συμπλήρωση/αναπλήρωση του σκορ με το σκορ του πρώτου αγώνα που διεξήχθη στην αύξουσα σειρά του δελτίου. Εάν δεν διεξαχθεί και δεύτερος αγώνας τότε θα γίνει συμπλήρωση/αναπλήρωση του σκορ με το σκορ του επόμενου αγώνα που διεξήχθη στην αύξουσα σειρά του δελτίου και ούτω καθεξής.

6 0-3 3

7 Απλές Στήλες ΔΕΛΤΙΟ Στο έντυπο δελτίο διακρίνουμε τα εξής: Οκτώ (8) Περιοχές Πρόβλεψης Περιοχή Αναγραφής των Αγώνων Περιοχή ΠΡΟΤΟ Σε κάθε Περιοχή Πρόβλεψης υπάρχουν: πεδίο των 30 αριθμών που αντιστοιχούν σε 30 ποδοσφαιρικούς αγώνες περιοχή Κωδικών Συστημάτων πεδίο Άκυρο Συστήματα Πλήρους Ανάπτυξης και μπορούν να συμπληρωθούν: Τυποποιημένα Μεταβλητά Συστήματα (Μειωμένης Ανάπτυξης) Συστήματα Συνδυασμών (Πλήρους ή και Μεταβλητής Ανάπτυξης) Πλήθος συνεχόμενων αριθμών ΠΡΟΤΟ.

8 Περιγραφή δελτίου Στο δελτίο του ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ διακρίνουμε Οκτώ περιοχές προβλέψεων. Περιοχές Συμπλήρωσης Προβλέψεων 1-8 Περιοχή ΚΩΔΙΚΩΝ Περιοχή ΠΡΟΤΟ Πεδίο «ΑΚΥΡΟ»

9 Ηλεκτρονικό Δελτίο (CORONIS) Το εβδομαδιαίο δελτίο ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ όπως φαίνεται στην τερματική μηχανή του πρακτορείου.

10 Τρόπος συμπλήρωσης του δελτίου. Απλές Στήλες- Πλήρη Συστήματα. Σε κάθε μία από τις οκτώ περιοχές πρόβλεψης του δελτίου και δίπλα σε κάθε αγώνα υπάρχουν οι αριθμοί από το 1-30 τους οποίους σημειώνουμε για τις προβλέψεις μας. Εάν θέλουμε να παίξουμε απλές στήλες από 1 έως 8, τότε σημειώνουμε σε κάθε στήλη, τους οκτώ αγώνες που προβλέπουμε ότι θα μπουν τα περισσότερα γκολ συνολικά. Για να παίξουμε ένα πλήρες σύστημα, τότε σημειώνουμε σε κάθε στήλη περισσότερους από οκτώ αγώνες.

11 ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΤΗΛΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΠΛΗΘΟΣ ΣΤΗΛΩΝ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΣΤΗΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ.(Κ.Ε.) Κ.Ε. Κ.Ε. Ι ΙΙ ΙΙΙ ΙΙ ΙΙΙ ΙΙΙ

12 Τυποποιημένα Μεταβλητά Συστήματα. Τα τυποποιημένα συστήματα μειωμένης ανάπτυξης χωρίζονται σε : Αυτόνομα και Συνδυασμών της μορφής ΑΧΒ, ΑΧΒΧΓ έως και ΑΧΒΧΓΧΔΧΕΧΖΧΗΧΘ Για τα τυποποιημένα συστήματα μειωμένης ανάπτυξης υπάρχει ένας πίνακας στην πίσω όψη του δελτίου όπου περιγράφονται: Ο κωδικός τους Ο αριθμός των ζητούμενων αγώνων Το πλήθος των επιλεγμένων αγώνων που θα καλύπτουν Ο αριθμός των στηλών του συστήματος Από τον πίνακα των συστημάτων ο παίκτης επιλέγει το σύστημα που επιθυμεί να παίξει και στην συνέχεια αφού σημειώσει στην περιοχή πρόβλεψης τους αγώνες της επιλογής του στην περιοχή κωδικών γράφει τον αντίστοιχο κωδικό. Με τα τυποποιημένα συστήματα μειωμένης ανάπτυξης δίνουμε την δυνατότητα στον παίκτη να αναπτύσσει σε ένα και μόνο δελτίο συστήματα που απαιτούν: Ειδικές γνώσεις από τους παίκτες Πολύ κόπο για να συμπληρωθούν Πολλά δελτία για την ανάπτυξη τους

13

14 Τρόπος συμπλήρωσης του δελτίου. Τυποποιημένο Σύστημα (Αυτόνομο).

15 Εύρεση επιτυχιών Τυποποιημένου Συστήματος. ΚΩΔΙΚΟΣ 90 ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΣΤΗΛΗ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΕΡΔΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΣΕΩΝ Είτε Είτε 7 Είτε Είτε 6 Είτε Είτε Είτε Ο Ο Ο Χ Χ Χ Χ Χ Χ Χ Χ Χ Χ Χ Χ Χ Χ Χ Χ Ο 5 Χ Χ Χ Χ 6 Χ Χ Χ Χ Ο 7 Χ Χ Χ Χ Ο 8 Χ Χ Χ Χ 9 Χ Χ Χ Χ Ο 10 Χ Χ Χ Χ

16 Τρόπος συμπλήρωσης του δελτίου. Τυποποιημένο Σύστημα (Συνδυασμών). Ζητούμενοι αριθμοί 1,2,3,4,5,6,7 σε πλήρη ανάπτυξη σημειώνονται αντίστοιχα στην στήλη των κωδικών.

17 ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΥΡΕΣΗΣ ΣΤΗΛΩΝ ΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΑΧΒ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟΙ Οι συνολικές στήλες ενός δελτίου με συστήματα συνδυασμών υπολογίζονται πολλαπλασιάζοντας τις στήλες κάθε περιοχής πρόβλεψης με τις στήλες της επόμενης.

18 ΟΜΑΔΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ Υπάρχει η δυνατότητα ομαδικών συμμετοχών (2-25) μέσω της Τ.Μ. Πατώντας στο πεδίο ΟΜΑΔΙΚΟ εμφανίζεται μενού με όλες τις δυνατές επιλογές συμμετοχών που μπορούν να παιχτούν για το συγκεκριμένο δελτίο, με την προϋπόθεση οι στήλες του συγκεκριμένου δελτίου να διαιρούνται σε ακέραιο αριθμό. Το πλήθος των Αποδείξεων που παράγονται θεωρούνται σαν ανεξάρτητες συμμέτοχες και τυχόν κέρδη εξαργυρώνονται ξεχωριστά.

19 Πεδίο Άκυρο Εάν σε κάποια περιοχή πρόβλεψης σημειώσουμε κάτι λάθος δεν χρειάζεται να πετάξουμε το δελτίο. Σημειώνουμε το τετράγωνο ΑΚΥΡΟ και η περιοχή παραλείπεται.

20 Περιοχή ΠΡΟΤΟ: Επιλογές:1,5,10,20,50,100,250,500,1000 Λειτουργούν αθροιστικά Επιτρέπει έως και 1936 συνεχόμενους αριθμούς Παράδειγμα δελτίου παιχνιδιού με επιλογές στο ΠΡΟΤΟ 1, και 5,συμμετέχει με 6 συνεχόμενους αριθμούς, που θα ξεκινούν από έναν τυχαίο αρχικό αριθμό. ΠΡΟΣΟΧΗ: Στην περίπτωση συμπλήρωσης ΠΡΟΠΟ και Συμμετοχή στο ΠΡΟΤΟ στο ίδιο δελτίο παράγονται δύο ξεχωριστά ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ, ένα για κάθε παιχνίδι.

21 Απόδειξη Συμμετοχής Κλήρωση / Διαγωνισμός που συμμετέχει Αναγραφή του Μεταβλητού Διπλή Αναγραφή Barcode Αριθμός Απόδειξης Συμμετοχής Μοναδικός για κάθε Παιχνίδι και Κλήρωση Ημ/νία - Ώρα Κατάθεσης

22 Αποδείξεις Συμμετοχής

23 ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Η συμμετοχή στις κληρώσεις/διαγωνισμούς γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των συμμετεχόντων και συνεπάγεται την πλήρη, απόλυτη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των διατάξεων της σχετικής νομοθεσίας και των όρων και προϋποθέσεων που θέτει κάθε φορά η ΟΠΑΠ ΑΕ. Το δελτίο χρησιμεύει μόνο για την καταχώρηση των προβλέψεων του συμμετέχοντα στο Κεντρικό Μηχανογραφικό Σύστημα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί αποδεικτικό συμμετοχής. Το αποδεικτικό συμμετοχής εκτυπώνεται από τις ειδικές τερματικές μηχανές με την προϋπόθεση της καταβολής από τον συμμετέχοντα του καθορισμένου αντιτίμου.

24 Η ΟΠΑΠ ΑΕ δεν ευθύνεται αν, εξαιτίας οποιουδήποτε λόγου, στοιχεία αποδεικτικού συμμετοχής δεν βρεθούν καταχωρημένα στο Κεντρικό Μηχανογραφικό Σύστημα ή και δεν έχουν διασφαλιστεί σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην κείμενη νομοθεσία. Σε αυτές τις περιπτώσεις ο κάτοχος του αποδεικτικού συμμετοχής δεν δικαιούται καταβολής κέρδους ή αποζημίωσης. Ο συμμετέχων κατά την παραλαβή του αποδεικτικού συμμετοχής οφείλει να ελέγξει ότι περιέχονται σε αυτό όλα τα στοιχεία που αντιστοιχούν στη συγκεκριμένη συμμετοχή του.

25 ΑΚΥΡΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Ο συμμετέχων δικαιούται να ζητήσει την ακύρωση της συμμετοχής του και την επιστροφή του αντιτίμου της αξίας της, μόνο στις περιπτώσεις που επιτρέπεται βάσει των όρων και προϋποθέσεων που έχει θέσει η ΟΠΑΠ ΑΕ. Απαγορεύεται αυστηρά η ακύρωση συμμετοχής με την επίκληση ισχυρισμών περί: - ΛΑΘΟΥΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΩΝ - ΚΑΚΗΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ.

26 ΑΚΥΡΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (συνεχεία) ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ακύρωση συμμετοχής στο ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ γίνεται μόνο μέσω της τερματικής μηχανής (Τ.Μ.) που παίχτηκε και πριν την λήξη του χρόνου αποδοχής δελτίων της κλήρωσης κατάθεσης (ΚΛ/ΚΑΤ). Οι ομαδικές συμμέτοχες όσον αφορά την ακύρωσή τους θεωρούνται σαν μία και δεν μπορούν να ακυρωθούν μεμονωμένα, αλλά όλες μαζί. Αν για οποιοδήποτε λόγο είναι αδύνατη η ακύρωση συμμετοχής μέσω της Τ.Μ., τότε η ακύρωση μπορεί να γίνει μόνο από την Ο.Π.Α.Π. Α.Ε. πάντα όμως εντός του χρονικού διαστήματος που μπορεί να ασκηθεί το δικαίωμα της ακύρωσης. Οι ακυρωθείσες συμμετοχές φυλάσσονται τακτοποιημένες ανά ημερομηνία από τους πράκτορες για 6 μήνες.

27 Η φορολογία των κερδών θα εφαρμόζεται κλιμακωτά ανά στήλη παιχνιδιού, και αφού αφαιρεθεί η αξία της κερδίζουσας στήλης, ως εξής: Κέρδος στήλης* : αφορολόγητο Κέρδος στήλης* 100, : φόρος κερδών 15% (επί του ποσού που υπερβαίνει τα 100 ) Κέρδος στήλης* 500,01 και άνω: φόρος κερδών 20% (επί του ποσού που υπερβαίνει τα 500 ) * μετά την αφαίρεση του ποσού που κατέβαλε ο παίκτης για τη συμμετοχή της στήλης. Επιτρέπεται η πληρωμή κερδών, αμέσως μετά την ολοκλήρωση κάθε κλήρωσης στην οποία συμμετέχει το δελτίο εάν προκύπτει κέρδος, χωρίς να απαιτείται να έχουν ολοκληρωθεί όλες οι κληρώσεις στις οποίες μετέχει το δελτίο. Για να μπορέσει ο παίκτης να χρησιμοποιήσει την κάρτα του την επόμενη ημέρα πρέπει υποχρεωτικά πρώτα να την εξοφλήσει πλήρως. Για τις εξοφλήσεις των καρτών ισχύουν τα ίδια όρια ποσών και οι ίδιες διαδικασίες που αναφέρονται και στην εξόφληση δελτίων.

28 ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΕΡΔΩΝ (συνέχεια) Κατά την πληρωμή των κερδών παρακρατείται άμεσα από την ΟΠΑΠ ΑΕ ο αναλογών φόρος, σύμφωνα με την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία. Μετά την πάροδο τριών (3) μηνών, από την ημερομηνία ολοκλήρωσης της νικήτριας στήλης παύει η αξίωση είσπραξης οποιουδήποτε κέρδους. Αποδεικτικό συμμετοχής που έχει καταστραφεί ή έχουν αλλοιωθεί τα στοιχεία του ή όταν σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση δεν είναι δυνατός ο εντοπισμός και η ανάκτησή τους από το Κ.Μ.Σ., ουδεμία ισχύ έχει και αποκλείεται η αξίωση καταβολής κέρδους και κάθε άλλη αξίωση για αποζημίωση από την ΟΠΑΠ ΑΕ. Η ΟΠΑΠ ΑΕ χορηγεί βεβαίωση εισπραχθέντος κέρδους κατόπιν σχετικής αίτησης. Τα αποδεικτικά συμμετοχής που εξοφλούνται από τα Πρακτορεία θα πρέπει υποχρεωτικά να επιστρέφονται στους παίκτες μαζί με την απόδειξη πληρωμής.

29

30 Απόδειξη Πληρωμής Αίτηση Πληρωμής ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ Κλήρωση Κερδών ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ Καθαρό Σύνολο Κερδών

31 Κανονιστικό πλαίσιο Με την κοινή Υπουργική Απόφαση 2178/ , του υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών και του υπουργού Πολιτισμού, εγκρίθηκε ο «Κανονισμός Οργάνωσης, Λειτουργίας και Διεξαγωγής του παιχνιδιού Προγνωστικά Ποδοσφαίρου <ΠΡΟΠΟ> της ΟΠΑΠ Α.Ε.» Η παραπάνω απόφαση δημοσιεύτηκε στο Τεύχος Β της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως με αριθμό ΦΕΚ 78/

32 ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Από την ιστοσελίδα μας μπορείτε να ενημερώνεστε για διάφορα θέματα όπως δελτία τύπου με επιδοτήσεις και ενημερώσεις σχετικά με τα παιχνίδια. (πληροφορίες παιχνιδιών, εγκύκλιοι, κανονισμοί κτλ) Τηλεφωνικό Κέντρο Εξυπηρέτησης Παικτών & Πρακτόρων : Δωρεάν Πρόγραμμα Διαλογής από την ιστοσελίδα μας Δικτυακή Πύλη πρακτόρων : Τεχνική Υποστήριξη ΚΙΝΟ : Unisystems τηλ και ώρες από έως 22.00

33 Τέλος Παρουσίασης

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. ΓΝΩΣΗ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΚΕΡΔΗ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΑ ΚΕΡΔΗ ΤΥΧΗ Ημερομηνία Έναρξης Η διεξαγωγή του αριθμολαχείου ξεκίνησε στις 16/11/1997 Αντικείμενο Παιχνιδιού Το ΤΖΟΚΕΡ είναι παιχνίδι

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. ΓΝΩΣΗ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΚΕΡΔΗ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΑ ΚΕΡΔΗ ΤΥΧΗ Ημερομηνία Έναρξης Η διεξαγωγή του αριθμολαχείου ξεκίνησε στις 5/12/1990 Αντικείμενο Παιχνιδιού Το ΛΟΤΤΟ είναι ένα

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. ΓΝΩΣΗ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΚΕΡΔΗ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΑ ΚΕΡΔΗ ΤΥΧΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟ 1/3/1959: 1ος διαγωνισμός δελτίου ΠΡΟΠΟ. 15/4/1995: Μηχανογράφηση δελτίου

Διαβάστε περισσότερα

Γενικός κανονισμός οργάνωσης, λειτουργίας και διεξαγωγής των παιχνιδιών της Ο.Π.Α.Π. Α.Ε.

Γενικός κανονισμός οργάνωσης, λειτουργίας και διεξαγωγής των παιχνιδιών της Ο.Π.Α.Π. Α.Ε. Αριθμ. 2167 ( ΦΕΚ Β 78/22.01.2009) Γενικός κανονισμός οργάνωσης, λειτουργίας και διεξαγωγής των παιχνιδιών της Ο.Π.Α.Π. Α.Ε. ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Έχοντας υπόψη τις διατάξεις:

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός των νέων δελτίων

Οδηγός των νέων δελτίων Οδηγός των νέων δελτίων 4-7 Νέα εποχή Η ΟΠΑΠ Α.Ε. στο πλαίσιο της δυναμικής της ανάπτυξης, προχωρά στην αναμόρφωση και ανανέωση των παιχνιδιών της. Με ακόμη πιο λειτουργικό σχεδιασμό, μοντέρνα εμφάνιση

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ KINO»

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ KINO» Περιστέρι, 10.05.2010 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ MARKETING ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. Αρ. Πρωτ.: Α/ 11850 ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ KINO» Αγαπητοί Συνεργάτες, Σας ενημερώνουμε ότι η ΟΠΑΠ Α.Ε. για την

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΑΙ ΚΙΝΟ»

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΑΙ ΚΙΝΟ» ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 13.10.2010 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. Αρ. Πρωτ.:A/ 21990/ 13-10-2010 ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Σύμβαση Προσχώρησης παιγνίου ΤΖΟΚΕΡ. (μέσω Πρακτορείων της ΟΠΑΠ Α.Ε.)

Σύμβαση Προσχώρησης παιγνίου ΤΖΟΚΕΡ. (μέσω Πρακτορείων της ΟΠΑΠ Α.Ε.) Σύμβαση Προσχώρησης παιγνίου ΤΖΟΚΕΡ (μέσω Πρακτορείων της ΟΠΑΠ Α.Ε.) Η ΟΠΑΠ Α.Ε., δυνάμει του άρθρο 27 παρ. 2α` του Ν. 2843/2000 (ΦΕΚ Α` 219) και των όρων της από 15.12.2000 σύμβασης παραχώρησης, που συνάφθηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ. Η Ο.Π.Α.Π. Α.Ε. εισήγαγε στην Ελλάδα τα παιχνίδια στοιχημάτων προκαθορισμένης απόδοσης το έτος 2000, με μεγάλη επιτυχία.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ. Η Ο.Π.Α.Π. Α.Ε. εισήγαγε στην Ελλάδα τα παιχνίδια στοιχημάτων προκαθορισμένης απόδοσης το έτος 2000, με μεγάλη επιτυχία. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Ο.Π.Α.Π. Α.Ε. εισήγαγε στην Ελλάδα τα παιχνίδια στοιχημάτων προκαθορισμένης απόδοσης το έτος 2000, με μεγάλη επιτυχία. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ Τα στοιχήματα ήταν γνωστά ήδη από την

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΛΟΤΤΟ»

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΛΟΤΤΟ» Περιστέρι, 24.06.200 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ MARKETING ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. Αρ. Πρωτ.: A/5859 ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΛΟΤΤΟ» Αγαπητοί Συνεργάτες, Σας ενημερώνουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ KINO»

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ KINO» Περιστέρι, 16.09.2010 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ MARKETING Δ/ΝΣΗ MARKETING/ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. Αρ. Πρωτ.: Α/20276 ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ KINO» Αγαπητοί Συνεργάτες, Σας ενημερώνουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΛΟΤΤΟ»

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΛΟΤΤΟ» Περιστέρι, 02.06.2009 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ MARKETING ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ & ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. Αρ. Πρωτ.: Α/11886 ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΛΟΤΤΟ» Αγαπητοί Συνεργάτες, Σας ενημερώνουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ»

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ» ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 29.4.2010 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ & ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. Αρ. Πρωτ.: Α/ 11080 ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ»

Διαβάστε περισσότερα

Monitor Games BOWLING

Monitor Games BOWLING ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ: BOWLING Αναπαράσταση παιχνιδιού Bowling με δύο εικονικούς παίκτες. Κάθε εικονικός παίκτης έχει δύο ευκαιρίες να ρίξει και τις 10 κορύνες ώστε να πετύχει τη μέγιστη βαθμολογία. Το

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ KINO»

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ KINO» Περιστέρι, 29 /5 /2012 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. Αρ. Πρωτ.: Α/12000 ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ KINO» Αγαπητοί Συνεργάτες, Σας ενημερώνουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΙΓΝΙΟ ΛΑΙΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ

ΠΑΙΓΝΙΟ ΛΑΙΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ ΠΑΙΓΝΙΟ ΛΑΙΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ Σύμβαση Προσχώρησης Η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΑΧΕΙΑ ΑΕ, δυνάμει του Ν.4183/2013 (Κύρωση της από 30.07.2013 Σύμβασης Παραχώρησης), έχει το αποκλειστικό δικαίωμα παραγωγής, λειτουργίας, κυκλοφορίας,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ

ΟΔΗΓΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ ΟΔΗΓΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ Όνομα Παιγνίου: Εθνικό Λαχείο Φορέας Εκμετάλλευσης του παρόντος παιγνίου είναι η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΑΧΕΙΑ ΑΕ Όροι Συμμετοχής Η συμμετοχή στο Παίγνιο του Εθνικού Λαχείου από οποιοδήποτε ενήλικο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΙΓΝΙΟ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ

ΠΑΙΓΝΙΟ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΠΑΙΓΝΙΟ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ Σύμβαση Προσχώρησης Η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΑΧΕΙΑ ΑΕ, δυνάμει του Ν.4183/2013 (Κύρωση της από 30.07.2013 Σύμβασης Παραχώρησης), έχει το αποκλειστικό δικαίωμα παραγωγής,

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙ»

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙ» ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 4/5/2011 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. Αρ. Πρωτ.: Α/11564 ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙ»

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΪΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΪΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΪΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ Όνομα Παιγνίου: Λαϊκό Λαχείο Φορέας Εκμετάλλευσης του παρόντος παιγνίου είναι η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΑΧΕΙΑ Α.Ε. Όροι Συμμετοχής Η συμμετοχή στο παίγνιο του Λαϊκού Λαχείου από οποιοδήποτε ενήλικο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΚΕΡΔΩΝ. Coronis

ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΚΕΡΔΩΝ. Coronis ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΚΕΡΔΩΝ Coronis ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 3 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ... 3 ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ... 5 Εισαγωγή Ο σκοπός του παρόντος εγγράφου είναι να περιγράψει τη διαδικασία πληρωμής κερδών της ΟΠΑΠ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΤΥΠΩΝ ΑΜΟΙΒΑΙΟΥ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑΚΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΤΥΠΩΝ ΑΜΟΙΒΑΙΟΥ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑΚΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΥΠΩΝ ΑΜΟΙΒΑΙΟΥ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑΚΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ Α. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 1. Φορέας Εκμετάλλευσης: Ιπποδρομίες ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (διακριτικός τίτλος «Ιπποδρομίες Α.Ε.») Έδρα: Λ. ΑΘΗΝΩΝ 112 Τ.Κ. 10442 ΑΘΗΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΙΓΝΙΟ ΣΤΙΓΜΙΑΙΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ ΣΚΡΑΤΣ. Σύμβαση Προσχώρησης

ΠΑΙΓΝΙΟ ΣΤΙΓΜΙΑΙΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ ΣΚΡΑΤΣ. Σύμβαση Προσχώρησης ΠΑΙΓΝΙΟ ΣΤΙΓΜΙΑΙΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ ΣΚΡΑΤΣ Σύμβαση Προσχώρησης Η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΑΧΕΙΑ ΑΕ, δυνάμει του Ν.4183/2013 (Κύρωση της από 30.07.2013 Σύμβασης Παραχώρησης), έχει το αποκλειστικό δικαίωμα παραγωγής, λειτουργίας,

Διαβάστε περισσότερα

Αφού έχετε μπει στη σελίδα pamestoixima.gr, πατάτε πάνω αριστερά, την επιλογή

Αφού έχετε μπει στη σελίδα pamestoixima.gr, πατάτε πάνω αριστερά, την επιλογή 1. ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ Διαδικασία Αφού έχετε μπει στη σελίδα pamestoixima.gr, πατάτε πάνω αριστερά, την επιλογή "ΣΤΟΙΧΗΜΑ" και μπορείτε να δείτε τις ενότητες που περιγράφονται παρακάτω. Στην αριστερή μπάρα επιλογών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ ΚΕΡΔΟΥΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ ΚΕΡΔΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ ΚΕΡΔΟΥΣ 1. H ΟΠΑΠ Α.Ε χορηγεί, για φορολογικούς λόγους, βεβαίωση καταβληθέντος κέρδους κατόπιν αιτήσεως του ενδιαφερομένου-δικαιούχου. 2. Δικαιούχος Βεβαίωσης ενός εισπραχθέντος

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΌΣ ΣΤΙΓΜΙΑΊΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΎ ΛΑΧΕΊΟΥ

ΟΔΗΓΌΣ ΣΤΙΓΜΙΑΊΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΎ ΛΑΧΕΊΟΥ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2015 ΟΔΗΓΌΣ ΣΤΙΓΜΙΑΊΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΎ ΛΑΧΕΊΟΥ Όνομα Παιγνίου: Στιγμιαίο Κρατικό Λαχείο Φορέας Εκμετάλλευσης του παρόντος παιγνίου είναι η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΑΧΕΙΑ Α.Ε. Όροι Συμμετοχής Απαγορεύεται η συμμετοχή

Διαβάστε περισσότερα

OΔΗΓΟΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ (ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΛΑΧΕΙΟ)

OΔΗΓΟΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ (ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΛΑΧΕΙΟ) OΔΗΓΟΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ (ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΛΑΧΕΙΟ) 2014 ΟΔΗΓΟΣ ΚΡΑΤΙΚΟY ΛΑΧΕΙΟY ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ (ΠΡΩΤOΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΛΑΧΕΙΟ) Όνοµα Παιγνίου: Κρατικό Λαχείο Κοινωνικής Αντίληψης Φορέας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Στιγμιαίου Κρατικού Λαχείου

Οδηγός Στιγμιαίου Κρατικού Λαχείου Οδηγός Στιγμιαίου Κρατικού Λαχείου Όνομα Παιγνίου: Στιγμιαίο Κρατικό Λαχείο Φορέας Εκμετάλλευσης του παρόντος παιγνίου είναι η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΑΧΕΙΑ Α.Ε. Όροι Συμμετοχής Απαγορεύεται η συμμετοχή στο παίγνιο

Διαβάστε περισσότερα

Το 1ο βήμα ανανέωσης. Νέα οθόνη ΚΙΝΟ. Επίσημη οθόνη στατιστικών ΚΙΝΟ από τον ΟΠΑΠ

Το 1ο βήμα ανανέωσης. Νέα οθόνη ΚΙΝΟ. Επίσημη οθόνη στατιστικών ΚΙΝΟ από τον ΟΠΑΠ ΚΙΝΟ BONUS Το 1ο βήμα ανανέωσης Νέα οθόνη ΚΙΝΟ Επίσημη οθόνη στατιστικών ΚΙΝΟ από τον ΟΠΑΠ Το 2 ο βήμα ανανέωσης Δελτίο με 4 Βήματα για τον «Άπειρο Παίκτη» που παίζει πρώτη φορά Δελτίο με περισσότερες

Διαβάστε περισσότερα

Πάμε Στοίχημα LIVE & οθόνες LIVE odds.

Πάμε Στοίχημα LIVE & οθόνες LIVE odds. Πάμε Στοίχημα LIVE & οθόνες LIVE odds. Το Πάμε Στοίχημα μαζί με το Πάμε Στοίχημα Live είναι το ολοκληρωμένο πακέτο στοιχηματισμού στο πρακτορείο σου! Με το Πάμε Στοίχημα Live να κατέχει το 25% του συνολικού

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ MEGA BOOSTER-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ MEGA BOOSTER-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ MEGA BOOSTER-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ H επιβράβευση αυτή αφορά μόνο pregame στοιχήματα σε 3άδες και πάνω, σε αγορές των πρωταθλημάτων ΕΛΛΑΔΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ, ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ, ΙΣΠΑΝΙΑ 1Η, ΙΤΑΛΙΑ 1Η, ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ MEGA BOOSTER-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ MEGA BOOSTER-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ MEGA BOOSTER-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ H επιβράβευση αυτή αφορά μόνο pregame στοιχήματα σε 3άδες και πάνω, σε αγορές των διοργανώσεων ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ και ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ. εφόσον έχουν απόδοση μεγαλύτερη ή

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΚΡΑΤΣ SUPER ΜΑΓΙΚΑ ΚΕΡΑΣΙΑ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΚΡΑΤΣ SUPER ΜΑΓΙΚΑ ΚΕΡΑΣΙΑ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ. ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΚΡΑΤΣ SUPER ΜΑΓΙΚΑ ΚΕΡΑΣΙΑ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ. 1] Αντικείμενο του Διαγωνισμού. Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Οργανισμός Προγνωστικών Αγώνων Ποδοσφαίρου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3739 της 25ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2003 ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΜΕΡΟΣ III

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3739 της 25ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2003 ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΜΕΡΟΣ III Ν. 34(ΙΠ)/2003 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3739 της 25ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2003 ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΜΕΡΟΣ III Ο περί Κυρώσεως της Συμφωνίας μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο αγορών Πάμε Στοίχημα

Εγχειρίδιο αγορών Πάμε Στοίχημα Εγχειρίδιο αγορών Πάμε Στοίχημα Περιεχόμενα: Ποδόσφαιρο.. σελ. 2 35 Μπάσκετ... σελ. 36-55 Βόλεϊ.. σελ. 56-59 Χάντμπολ.. σελ. 60-68 Μπέιζμπολ... σελ. 69-72 Χόκεϊ επί Πάγου.... σελ. 73 88 Αμερικάνικο Ποδόσφαιρο..

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 30 ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ 8Χ8

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 30 ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ 8Χ8 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 30 ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ 8Χ8 ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΑΡΧΗ Το Lido Soccer θα έχει την ευθύνη της διεξαγωγής του τουρνουά και γι αυτό αναθέτει σε μια 5μελή επιτροπή τη δυνατότητα να συντονίζει, καθώς και να επιλύει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Αγώνων Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων Α και Β Εθνικής κατηγορίας (Super League- Football League) περιόδου

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Αγώνων Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων Α και Β Εθνικής κατηγορίας (Super League- Football League) περιόδου ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Αγώνων Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων Α και Β Εθνικής κατηγορίας (Super League- Football League) περιόδου 2016-2017 Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ έχοντας υπ' όψη: 1. Το Καταστατικό της 2.

Διαβάστε περισσότερα

από την εταιρεία ΗΧΟΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΟΣ A.E. (στο εξής "η Διοργανώτρια").

από την εταιρεία ΗΧΟΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΟΣ A.E. (στο εξής η Διοργανώτρια). Κανονισμός διαγωνισμού υπό τον τίτλο Το Στήθος των Ονείρων Σου Προκήρυξη όρων διαγωνισμού υπό τον τίτλο Το Στήθος των Ονείρων Σου από την εταιρεία ΗΧΟΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΟΣ A.E. (στο εξής "η Διοργανώτρια"). 1. ΤΙΤΛΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ

ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ Οι παρόντες κανονισμοί καταργούν οποιουσδήποτε προηγούμενους κανονισμούς της εταιρείας. ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΥΤΟΙ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ 16 / 05 / 2005 ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΟΡΩΝ 1. Παιχνίδι Στοιχημάτων

Διαβάστε περισσότερα

E.E. Παρ. I(III) 1417 Ν. 13(ΙΗ)/2001 Αρ. 3496, 4.5.2001 Ο περί Κυρώσεως της Συμφωνίας μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Δημοκρατίας

E.E. Παρ. I(III) 1417 Ν. 13(ΙΗ)/2001 Αρ. 3496, 4.5.2001 Ο περί Κυρώσεως της Συμφωνίας μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Δημοκρατίας E.E. Παρ. I(III) 1417 Ν. 13(ΙΗ)/2001 Αρ. 3496, 4.5.2001 Ο περί Κυρώσεως της Συμφωνίας μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Δημοκρατίας της Κύπρου (Παιχνίδια που Διεξάγονται από τον ΟΠΑΠ ΑΕ) Νόμος του

Διαβάστε περισσότερα

ΛΑΪΚΟ ΛΑΧΕΙΟ. Κυκλοφορεί σε 10 σειρές των Λαχνών με αρίθμηση από 1 έως

ΛΑΪΚΟ ΛΑΧΕΙΟ. Κυκλοφορεί σε 10 σειρές των Λαχνών με αρίθμηση από 1 έως ΛΑΪΚΟ ΛΑΧΕΙΟ Κυκλοφορεί σε 10 σειρές των 80.000 Λαχνών με αρίθμηση από 1 έως 80.000. Κάθε Λαχνός σε κάθε σειρά αποτελείται από μία πεντάδα τεμαχίων (στοιχείων) με αρίθμηση Α, Β, Γ, Δ και Ε. Συνολικά κυκλοφορούν

Διαβάστε περισσότερα

Προωθητικό Υλικό και Οδηγίες Τοποθέτησης

Προωθητικό Υλικό και Οδηγίες Τοποθέτησης Προωθητικό Υλικό και Οδηγίες Τοποθέτησης Ιούνιος 205 Επικοινωνία στα σημεία πώλησης Επικοινωνία Λανσαρίσματος 2 Νέα δελτία ΚΙΝΟ για πιο διασκεδαστικό παιχνίδι! Στοχευμένη Επικοινωνία Για άπειρους παίκτες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε.

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ. Οι όροι συνεργασίας μεταξύ της Ελληνικά Λαχεία ΑΕ και των Πρακτορείων της ΟΠΑΠ ΑΕ, περιγράφονται αναλυτικά στη σχετική σύμβαση συνεργασίας,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ

ΟΔΗΓΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ ΟΔΗΓΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ Όνομα Παιγνίου: Εθνικό Λαχείο Φορέας Εκμετάλλευσης του παρόντος παιγνίου είναι η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΑΧΕΙΑ ΑΕ Όροι Συμμετοχής Η συμμετοχή στο Παίγνιο του Εθνικού Λαχείου από οποιοδήποτε ενήλικο

Διαβάστε περισσότερα

ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΕΡΜΑΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ. Έκδοση 2.0 Εμπιστευτικό

ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΕΡΜΑΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ. Έκδοση 2.0 Εμπιστευτικό ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΕΡΜΑΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ Έκδοση 2.0 Εμπιστευτικό Πίνακας Περιεχομένων 1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 3 2 ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΩΝ ΤΜΠ... 4 2.1 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ... 4 2.2 ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. Παράρτημα Α. Τελικό αποτέλεσμα 1 Τελικό αποτέλεσμα (1X2) 1: να κερδίσει η εντός έδρας ομάδα 2: να κερδίσει η εκτός έδρας ομάδα 50,000

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. Παράρτημα Α. Τελικό αποτέλεσμα 1 Τελικό αποτέλεσμα (1X2) 1: να κερδίσει η εντός έδρας ομάδα 2: να κερδίσει η εκτός έδρας ομάδα 50,000 Παράρτημα Α Ισχύει από 27/8/2013 Οι τύποι στοιχημάτων υπόκεινται σε αλλαγές Σημειώσεις, UNDER = LESS, OVER = MORE, ΚΔΑ: Κανονικη Διάρκεια Αγώνα, Odd - Even (Μονά - Ζυγά): το σκορ 0-0 θεωρείται πάντα ζυγό,

Διαβάστε περισσότερα

3. Η Σύμβαση, της οποίας το κείμενο εκτίθεται στον Πίνακα, κυρώνεται Κύρωσης της. ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ (Αρθρο 3)

3. Η Σύμβαση, της οποίας το κείμενο εκτίθεται στον Πίνακα, κυρώνεται Κύρωσης της. ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ (Αρθρο 3) E.E., Παρ. I, 1703 Ν. 168/91 Αρ. 2636, 4.10.91 Ο περί Κυρώσεως της Συμφωνίας περί ΛΟΤΤΟ και ΠΡΟ-ΤΟ Νόμος του 1991 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας σύμφωνα με το

Διαβάστε περισσότερα

3 O Π ΑΝΕΛΛΗΝΙΟ Π ΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SUDOKU 09

3 O Π ΑΝΕΛΛΗΝΙΟ Π ΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SUDOKU 09 www.e-sudoku.gr 1 3O ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SUDOKU 2 MAIOY 2009 Οι παρόντες κανονισμοί συντάχθηκαν λαμβάνοντας υπ όψιν τους επίσημους κανονισμούς του παιχνιδιού καθώς και τους κανονισμούς της World Puzzle

Διαβάστε περισσότερα

Ο Περί Στοιχημάτων Νόμος 106(Ι)/2012. Ποινικές Διατάξεις

Ο Περί Στοιχημάτων Νόμος 106(Ι)/2012. Ποινικές Διατάξεις Ο Περί Στοιχημάτων Νόμος 106(Ι)/2012 Ποινικές Διατάξεις Ο Περί Στοιχημάτων Νόμος 106(Ι)/2012 - Εισαγωγή Ο Περί Στοιχημάτων Νόμος 106(Ι)/12 ρυθμίζει το στοίχημα και θέτει πλήρη απαγόρευση στα τυχερά παιχνίδια.

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. 1 Παρεχόμενες Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες... 2 2 Απόκτηση Κωδικού Πρόσβασης... 3 3 Πλοήγηση στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες...

Περιεχόμενα. 1 Παρεχόμενες Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες... 2 2 Απόκτηση Κωδικού Πρόσβασης... 3 3 Πλοήγηση στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες... Περιεχόμενα 1 Παρεχόμενες Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες... 2 2 Απόκτηση Κωδικού Πρόσβασης... 3 3 Πλοήγηση στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες... 6 1 Παρεχόμενες Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες Μέσω της διαδικτυακής πύλης του

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 Καρδίτσα 12-8-2015 Αριθμ.πρωτ. 824 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 Η Ε.Π.Σ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ έχοντας υπόψη : 1. Την Αθλητική Νομοθεσία που ισχύει σήμερα, 2. Το καταστατικό της

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί Η Τοποθέτηση Των Διαφημιστικών Υλικών Είναι Σημαντική

Γιατί Η Τοποθέτηση Των Διαφημιστικών Υλικών Είναι Σημαντική Πρακτορεία ΟΠΑΠ 1 Γιατί Η Τοποθέτηση Των Διαφημιστικών Υλικών Είναι Σημαντική ΤΟ ΣΚΡΑΤΣ είναι ένα προϊόν το οποίο οι πελάτες των πρακτορείων μας το γνώρισαν και το αγάπησαν τώρα πρέπει να τους πούμε ότι

Διαβάστε περισσότερα

Κανονισμός Πρωταθλήματος. Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Ασφαλιστικών Εταιρειών

Κανονισμός Πρωταθλήματος. Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Ασφαλιστικών Εταιρειών Κανονισμός Πρωταθλήματος Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Ασφαλιστικών Εταιρειών 2016-2017 2016-2017 Περιεχόμενα 01 τόπος διεξαγωγής / Γήπεδα 02 Διαρκεια πρωταθληματος 03 Ώρα προσέλευσης ομάδων 04 Δομή ομάδας 05

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρική Παρουσίαση. Φεβρουάριος 2007

Εταιρική Παρουσίαση. Φεβρουάριος 2007 ΟΠΑΠΑ.Ε Α.Ε. Εταιρική Παρουσίαση Φεβρουάριος 2007 1 Περιεχόµενα ΑνασκόπησηΕταιρίας Πρόσφατες Εταιρικές Εξελίξεις Οικονοµικά Στοιχεία Η Μετοχή Επενδυτική Πρόταση 2 ΑνασκόπησηΕταιρίας 3 ΗΟΠΑΠ Α.Ε. µε µια

Διαβάστε περισσότερα

ΟΠΑΠ Α.Ε. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Προς το Χρηµατιστήριο Αθηνών

ΟΠΑΠ Α.Ε. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Προς το Χρηµατιστήριο Αθηνών ΟΠΑΠ Α.Ε. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Προς το Χρηµατιστήριο Αθηνών Ο Οργανισµός Προγνωστικών Αγώνων Ποδοσφαίρου Α.Ε. (ΟΠΑΠ Α.Ε.) ανακοινώνει, σύµφωνα µε τον Κανονισµό Χ.Α. και την Ε.Κ. 5/204/14.11.2000, ότι την 31 η Μαΐου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Αγώνων Κυπέλλου Επαγγελµατικών Οµάδων Α και Β Εθνικής κατηγορίας (Super League- Football League) περιόδου 2015-2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Αγώνων Κυπέλλου Επαγγελµατικών Οµάδων Α και Β Εθνικής κατηγορίας (Super League- Football League) περιόδου 2015-2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Αγώνων Κυπέλλου Επαγγελµατικών Οµάδων Α και Β Εθνικής κατηγορίας (Super League- Football League) περιόδου 2015-2016 Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ έχοντας υπ' όψη: 1. Το Καταστατικό της 2.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΙΓΝΙΟ ΕΘΝΙΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ

ΠΑΙΓΝΙΟ ΕΘΝΙΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ ΠΑΙΓΝΙΟ ΕΘΝΙΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ Σύμβαση Προσχώρησης Η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΑΧΕΙΑ ΑΕ, δυνάμει του Ν.4183/2013 (Κύρωση της από 30.07.2013 Σύμβασης Παραχώρησης), έχει το αποκλειστικό δικαίωμα παραγωγής, λειτουργίας, κυκλοφορίας,

Διαβάστε περισσότερα

Άρθρο 27 Θέματα Ο.Π.Α.Π.

Άρθρο 27 Θέματα Ο.Π.Α.Π. Ν 2843/2000: Εκσυγχρονισμός των χρηματιστηριακών συναλλαγών, εισαγωγή εταιριών επενδύσεων στην ποντοπόρο ναυτιλία στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών και άλλες διατάξεις ΦΕΚ Α' 219/12.10.2000 Άρθρο 27 Θέματα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΠΑΠ Α.Ε. Εταιρική Παρουσίαση Ιούνιος 2007 ΕΝΩΣΗ ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΕΠΕΝ ΥΤΩΝ

ΟΠΑΠ Α.Ε. Εταιρική Παρουσίαση Ιούνιος 2007 ΕΝΩΣΗ ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΕΠΕΝ ΥΤΩΝ ΟΠΑΠ Α.Ε. Εταιρική Παρουσίαση Ιούνιος 2007 ΕΝΩΣΗ ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΕΠΕΝ ΥΤΩΝ 1 Περιεχόµενα Ανασκόπηση Εταιρίας Πρόσφατες Εταιρικές Εξελίξεις Οικονοµικά Στοιχεία Η Μετοχή Επενδυτική Πρόταση 2 Ανασκόπηση Εταιρίας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Κ. Ε. Ε. Ε. Π. Σ. ΧΑΝΙΩΝ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Κ. Ε. Ε. Ε. Π. Σ. ΧΑΝΙΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Κ. Ε. Ε. Ε. Π. Σ. ΧΑΝΙΩΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015 Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων αφού έλαβε υπ όψη: 1.Το ισχύον καταστατικό 2.Τις διατάξεις του Κ. Α. Π. όπως αυτές θα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 5άδων BAKER ΑΣΜΘ Ο Μέγας Αλέξανδρος ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 5άδων BAKER

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 5άδων BAKER ΑΣΜΘ Ο Μέγας Αλέξανδρος ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 5άδων BAKER Θεσσαλονίκη 23 Μαρτίου 2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 5άδων BAKER ΑΣΜΘ Ο Μέγας Αλέξανδρος 2015-2016 Ο ΑΣΜΘ Μέγας Αλέξανδρος προκηρύσσει την διεξαγωγή Εσωτερικού Πρωταθλήματος Ομάδων τύπου Baker για την περίοδο

Διαβάστε περισσότερα

Όροι διαγωνισμούαντικείμενο του Διαγωνισμού.

Όροι διαγωνισμούαντικείμενο του Διαγωνισμού. Όροι διαγωνισμούαντικείμενο του Διαγωνισμού. 1. Αντικείμενο του Διαγωνισμού. Η εταιρεία με την επωνυμία «VARDAS - ΒΑΡΔΑΣ ΑΕΒΕΕ», στο εξής «Διοργανώτρια Εταιρεία», διοργανώνει ηλεκτρονικά μέσω της σελίδας

Διαβάστε περισσότερα

Κατανόηση προφορικού λόγου

Κατανόηση προφορικού λόγου Κατανόηση προφορικού λόγου Επίπεδο Γ Πρώτη διδακτική πρόταση ΠΡΟΠΟ Ενδεικτική διάρκεια: Ομάδα-στόχος: Διδακτικός στόχος: 1 διδακτική ώρα ενήλικοι μαθητές Γ επιπέδου κατανόηση αθλητικής εκπομπής (τυχερά

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «ΕΣΥ ΤΙ ΜΗΛΟ ΕΙΣΑΙ;»

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «ΕΣΥ ΤΙ ΜΗΛΟ ΕΙΣΑΙ;» ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «ΕΣΥ ΤΙ ΜΗΛΟ ΕΙΣΑΙ;» 1. Αντικείμενο του Διαγωνισμού. H Φώτος Φωτιάδης Διανομείς ΛΤΔ εξ Ελλησπόντου 4, 2220 Λατσιά-Λευκωσία (περαιτέρω ο «Διοργανωτής») προκηρύσσει διαγωνισμό

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «Κάθε μέρα ΣΚΑΪ, κάθε μέρα δώρα»

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «Κάθε μέρα ΣΚΑΪ, κάθε μέρα δώρα» ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «Κάθε μέρα ΣΚΑΪ, κάθε μέρα δώρα» Η ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία «Ραδιοφωνικές και Τηλεπικοινωνιακές Επιχειρήσεις Α.Ε», (εφεξής ο «ΣΚΑΪ»), ΑΦΜ 094439203, Δ.Ο.Υ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4 ΟΥ ΔΙΑΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5 ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ- ΛΥΚΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ 2008

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4 ΟΥ ΔΙΑΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5 ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ- ΛΥΚΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ 2008 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4 ΟΥ ΔΙΑΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5 ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ- ΛΥΚΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ 2008 Άρθρο 1: ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΝΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα δημόσια και ιδιωτικά γυμνάσια και λύκεια

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Ο Όμιλος Σκραμπλ Θεσσαλονίκης προκηρύσσει τον 1o Αγώνα Αναγραμματισμών Θεσσαλονίκης:

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Ο Όμιλος Σκραμπλ Θεσσαλονίκης προκηρύσσει τον 1o Αγώνα Αναγραμματισμών Θεσσαλονίκης: 1 ος ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΑΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ο Όμιλος Σκραμπλ Θεσσαλονίκης προκηρύσσει τον 1o Αγώνα Αναγραμματισμών Θεσσαλονίκης: ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Κυριακή 19 Μαΐου 2019, Ώρα 18:00 ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΛΑΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΙ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΟΙΚΙΝΩΝΙΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΛΑΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΙ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΟΙΚΙΝΩΝΙΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Μετά από 8 χρόνια και 2 επιτυχημένα τουρνουά επιστρέφει και διοργανώνει ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και η ΕΠΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ με την ΑΙΓΊΔΑ της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ και του ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ το

Διαβάστε περισσότερα

Β.ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Β.ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Η «ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε.» ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΑΜΟΙΒΑΙΟ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ (Α ΦΑΣΗ)

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ (Α ΦΑΣΗ) ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Ν. ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΤΟΣ ΙΔΡ.1952 (ΑΤΥΠΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ 1946) ΑΠΟΦ.ΠΡΩΤΟΔ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ 263/1952 & 177/2004 ΤΑΧ.Δ/ΝΣΗ ΛΕΩΦ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

-1- Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι

-1- Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι -1- Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Η Ε.Π.Σ. Κιλκίς αφού έλαβε υπόψη της: 1. Την αθλητική νομοθεσία 2. Τον Κ.Α.Π. 3. Το Καταστατικό της 4. Την 3/ 9-7-2018 απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. Παράρτημα Α

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. Παράρτημα Α Παράρτημα Α Τελευταία ενημέρωση - ισχύουν από 01/11/2015 Οι τύποι στοιχημάτων υπόκεινται σε αλλαγές Σημειώσεις, UNDER = LESS, OVER = MORE, ΚΔΑ: Κανονικη Διάρκεια Αγώνα, Odd - Even (Μονά - Ζυγά): το σκορ

Διαβάστε περισσότερα

Οι κάρτες διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου περιλαμβάνουν όλους τους εντός έδρας αγώνες του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE και τους

Οι κάρτες διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου περιλαμβάνουν όλους τους εντός έδρας αγώνες του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE και τους Οι κάρτες διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 περιλαμβάνουν όλους τους εντός έδρας αγώνες του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE και τους προκριματικούς αγώνες του UEFA EUROPA LEAGUE ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΤΟΧΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ MEDICA ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ MEDICA ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 16-01-2012 ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ MEDICA ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ 1.Το προωθητικό πρόγραμμα MEDICA ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ θα διεξαχθεί από την εταιρία περιορισμένης ευθύνης με την επωνυμία ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟY «ΒΡΕΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ»

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟY «ΒΡΕΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ» ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟY «ΒΡΕΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ» 1. Αντικείμενο του Διαγωνισμού. Η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «ΜΕΤΡΟΜΗΝΤΙΑ Α.Ε.», που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, επί της οδού Κ. Παλαμά αρ. 6Γ, όπως εκπροσωπείται

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρική Παρουσίαση. Απρίλιος 2007

Εταιρική Παρουσίαση. Απρίλιος 2007 ΟΠΑΠΑ.Ε Α.Ε. Εταιρική Παρουσίαση Απρίλιος 2007 1 Περιεχόµενα ΑνασκόπησηΕταιρίας Πρόσφατες Εταιρικές Εξελίξεις Οικονοµικά Στοιχεία Η Μετοχή Επενδυτική Πρόταση 2 ΑνασκόπησηΕταιρίας 3 ΗΟΠΑΠ Α.Ε. µε µια µατιά

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Οργανισμός Προγνωστικών Αγώνων Ποδοσφαίρου ΑΕ, που εδρεύει στην Αθήνα, Λεωφόρο Αθηνών 112 (εφεξής

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣTO ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ YELLOW IN FASHION ΤΗΣ ΜΤΝ ΣΤΟ FACEBOOK

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣTO ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ YELLOW IN FASHION ΤΗΣ ΜΤΝ ΣΤΟ FACEBOOK ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣTO ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ YELLOW IN FASHION ΤΗΣ ΜΤΝ ΣΤΟ FACEBOOK 1. Αντικείμενο του Διαγωνισμού. Η MTN Cyprus Ltd (περαιτέρω ο «Διοργανωτής») προκηρύσσει διαγωνισμό με τίτλο «MTN MADWALK INVITATIONS»

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. 96 Κάρτες αντικειμένων 4 Κάρτες επεξήγησης ενεργειών Οδηγίες. Απεικόνιση Αντικειμένου. Αρνητικος Αριθμός.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. 96 Κάρτες αντικειμένων 4 Κάρτες επεξήγησης ενεργειών Οδηγίες. Απεικόνιση Αντικειμένου. Αρνητικος Αριθμός. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Είναι ώρα για ΠΑΡΤΥ! Έχουμε μουσική, φαγητό, χορό και πολλές Πινιάτες! Γεμίστε τις Πινιάτες με γλυκά και παιχνίδια ή ξεγελάστε τους άλλους γεμίζοντας κρυφά την Πινιάτα με άχρηστα αντικείμενα!

Διαβάστε περισσότερα

1) Τακτικός νικητής: κάτοχος

1) Τακτικός νικητής: κάτοχος Στις 26/4/2017 και ώρα 6:00μμ, πραγματοποιήθηκε κλήρωση για την ανάδειξη των νικητών από τις έγκυρες συμμετοχές του διαγωνισμού για το διάστημα 16/3/2017-15/4/2017 (αριθμός έγκυρων συμμετοχών: 222). Από

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΕΦΟΡΟΥ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ (ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ) ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ.

ΓΕΝΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΕΦΟΡΟΥ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ (ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ) ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ. 08/09/2017 - E2 ΓΕΝΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΕΦΟΡΟΥ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ (ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ) ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ. ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΟΜΠΟ ΔΙΑΣΩΜΑΤΕΙΑΚΟ ΚΥΠΕΛΟ "ALL STARS" -

Διαβάστε περισσότερα

FRANK THÖMMES

FRANK THÖMMES FRANK THÖMMES Οι 365 καλύτερες ασκήσεις και παιχνίδια ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Εισαγωγή Προπονητικός σχεδιασμός 6 Χρόνος και χώρος 8 Ο προπονητής των ερασιτεχνών 10 Ψυχολογία 11 Χρήση του βιβλίου 11 Τμήμα ασκήσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Κυπέλλου Ελλάδος περιόδου

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Κυπέλλου Ελλάδος περιόδου ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Κυπέλλου Ελλάδος περιόδου 2019-2020 Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ έχοντας υπ' όψη: Το Καταστατικό της Τις διατάξεις των Κανονισμών της Την από 19.06.2019 απόφαση της Ε.Ε./Ε.Π.Ο. (Νο 21/19.06.2019)

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Καλλιθέα 28-07-2014 ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ Αριθμός απόφασης: 2289 Ταχ. Δ/νση : Αριστογείτονος 19 Ταχ. Κώδικας : 176 71 -

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ Οδηγίες Τοποθέτησης. Οκτώβριος 2017

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ Οδηγίες Τοποθέτησης. Οκτώβριος 2017 ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ Οδηγίες Τοποθέτησης Οκτώβριος 2017 Σημεία τοποθέτησης διαφημιστικού υλικού ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΒΙΤΡΙΝΑ - ΠΟΡΤΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ Αυτοκόλλητα Βιτρίνας, Αφίσες, Αυτοκόλλητα Πόρτας ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

Τελικός γύρος: C : προπονητή Τ : γυµναστή. AC : βοηθού προπονητή Μ : γιατρού ΣΕΛ. 2 ΑΠΟ 10

Τελικός γύρος: C : προπονητή Τ : γυµναστή. AC : βοηθού προπονητή Μ : γιατρού ΣΕΛ. 2 ΑΠΟ 10 Έκδοση 2009 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΤΗΣ FIVB ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΙΑΙΤΗΣΙΑΣ I. ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Ο σηµειωτής πρέπει να ελέγξει εάν έχουν συµπληρωθεί κατάλληλα οι γραµµές

Διαβάστε περισσότερα

Παροχή Προστασίας Ασφαλίστρου

Παροχή Προστασίας Ασφαλίστρου ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Α ΣΦΑΛΙΣΤΡΟΥ 1. ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΟΙ Αυτό το Συμπληρωματικό Συμβόλαιο αποτελεί μέρος του Βασικού Ασφαλιστηρίου, στο οποίο είναι προσαρτημένο και ισχύει μόνο στην

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Κ.Ο.ΜΠΟ. 2016/17 1) ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Κ.Ο.ΜΠΟ. 2016/17

ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Κ.Ο.ΜΠΟ. 2016/17 1) ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Κ.Ο.ΜΠΟ. 2016/17 ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Κ.Ο.ΜΠΟ. 2016/17 (Περιγραφή και βασικοί κανονισμοί) - Οι χώροι διεξαγωγής θα ανακοινωθούν αργότερα. Ημερομηνία: 21/11/2016 1) ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Α. ΌΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ PANATHINAIKOS F.C. VISA

Α. ΌΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ PANATHINAIKOS F.C. VISA ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ- ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ PANATHINAIKOS F.C. VISA Α. ΌΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ PANATHINAIKOS F.C. VISA 1. Η Τράπεζα Πειραιώς Α.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2017-2018 ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α.Σ.Μ. ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΠΑΘΛΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ 2017-2018 OPEN ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΥΑΔΩΝ Κανονισμός Πρωταθλήματος 1. Έναρξη Τετάρτη

Διαβάστε περισσότερα

1. H σύμφωνα με τους παρόντες όρους (εφεξής «Όροι») διεξαγόμενη ενέργεια «Ώρα

1. H σύμφωνα με τους παρόντες όρους (εφεξής «Όροι») διεξαγόμενη ενέργεια «Ώρα ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 1. H σύμφωνα με τους παρόντες όρους (εφεξής «Όροι») διεξαγόμενη ενέργεια «Ώρα για απόδραση!, διοργανώνεται από την εταιρεία METRO ΑΕΒΕ, Σώρου 1 Μεταμόρφωση, 14410 εφεξής ο «διοργανωτής»

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ & ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ ΦΑΡΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ »

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ & ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ ΦΑΡΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ » Πύργος 27/07/2016 Αρ.πρωτ.:2732 ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦ/ΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΗΛΕΙΑΣ Δ/ΝΣΗ: ΔΡΑΓΑΤΣΑΝΙΟΥ 34 & ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ Τ.Κ : 27100 ΠΥΡΓΟΣ ΤΗΛ : +30 26210 33311 ΦΑΞ : +30 26210 34004 epsilia@otenet.gr ΠΡΟΣ : Την Νομική

Διαβάστε περισσότερα

ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ SUPER LEΑGUE ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : Κ20 / Κ17 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ. Ο αγώνας διεξήχθη (πόλη) : έναρξης : ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΑΤΩΝ : ΓΗΠΕΔΟ : ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ SUPER LEΑGUE ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : Κ20 / Κ17 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ. Ο αγώνας διεξήχθη (πόλη) : έναρξης : ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΑΤΩΝ : ΓΗΠΕΔΟ : ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΩΝ 1, 15125 ΜΑΡΟΥΣΙ FAX: 210 68 57 464 210 68 37 885 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ SUPER LEΑGUE ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : Κ20 / Κ17 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ Ο αγώνας διεξήχθη

Διαβάστε περισσότερα

Taxlive - Επιμόρφωση Λογιστών Λογιστικά Προγράμματα & Υπηρεσίες Λογιστικής Ενημέρωσης

Taxlive - Επιμόρφωση Λογιστών Λογιστικά Προγράμματα & Υπηρεσίες Λογιστικής Ενημέρωσης ΠΟΛ 1161/09.10.2017 ΠΟΛ 1161/09.10.2017 Πρόγραμμα δημοσίων κληρώσεων από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΑΔΕ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ & ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 10 ΕΤΩΝ 2011

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 10 ΕΤΩΝ 2011 Αρ.Πρωτ.: Ημερομηνία: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 10 ΕΤΩΝ 2011 ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ - ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ Πρωτάθλημα ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 10 ΕΤΩΝ Ημερομηνίες πρώτη

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΙΣΠΡΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΛΟΚΩΝ/ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΙΣΠΡΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΛΟΚΩΝ/ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΙΣΠΡΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΛΟΚΩΝ/ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ Αθήνα, 23/6/2014 Αριθ. 403 ΘΕΜΑ: ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΚΛΑΔΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ 4261/2014 Σας γνωρίζουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ FRONTOFFICE

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ FRONTOFFICE ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ FRONTOFFICE Ανοίγουμε την εφαρμογή των ενεργών τίτλων της ΕΚΧΑ. Επιλέγουμε Παραλαβή Δήλωσης από το μενού Γραφείο Κτηματογράφησης. Στο μήνυμα που εμφανίζεται επιλέγουμε YES Πληκτρολογούμε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ «ΜουντιαλοΚρυπτόλεξο»

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ «ΜουντιαλοΚρυπτόλεξο» ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ «ΜουντιαλοΚρυπτόλεξο» 1. Αντικείμενο του Διαγωνισμού. Η Τράπεζα Πειραιώς Α.Ε. (εφεξής ο «Διοργανωτής» ή η «Τράπεζα»), με έδρα την Αθήνα, οδός Αμερικής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΟΡΥ 5Χ5 ΣΑΛΑΣ ΚΩΦΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΟΑΚ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΟΡΥ 5Χ5 ΣΑΛΑΣ ΚΩΦΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΟΑΚ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΟΡΥ 5Χ5 ΣΑΛΑΣ ΚΩΦΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΟΑΚ 2015 Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών Φέρων 6 Office2@hafdeaf..gr www.hafdeaf.gr

Διαβάστε περισσότερα