Κανονισµός Εµποδίων Τροποποιήσεις εν ισχύ από από 1/1/2014

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Κανονισµός Εµποδίων 2014. Τροποποιήσεις εν ισχύ από από 1/1/2014"

Transcript

1 Κανονισµός Εµποδίων 2014 Τροποποιήσεις εν ισχύ από από 1/1/2014

2 Άρθρο Χρήση Βίντεο το βίντεο (επίσηµο βίντεο) πρέπει να παραδοθεί στον Πρόεδρο της Α.Ε. το πολύ µέσα σε 30 από την ανακοίνωση των τελικών αποτελεσµάτων

3 Άρθρο Χρήση Βίντεο είναι αποδεκτά µόνο βίντεο από επίσηµο ή/και διαπιστευµένο ραδιοτηλεοπτικό οργανισµό ή/και εταιρία βιντεοσκόπησης, που έχουν οριστεί από την Οργανωτική Επιτροπή ή την F.E.I.,

4 Άρθρο Χρήση Βίντεο σε καµία περίπτωση δεν είναι αποδεκτά βίντεο καταγραµµένα από οποιαδήποτε άλλη οντότητα

5 Άρθρο Χρήση Βίντεο είναι στην διακριτική ευχέρεια του Προέδρου της Α.Ε. να εξετάσει ή όχι το βίντεο

6 Άρθρο Χρήση Βίντεο για να αλλάξει το αποτέλεσµα η Α.Ε. µετά την εξέταση βίντεο πρέπει το βίντεο να περιέχει αδιάψευστη µαρτυρία ότι η αρχική απόφαση ήταν λανθασµένη

7 Άρθρο Χρήση Βίντεο σε καµία περίπτωση δεν επιτρέπεται να χρησιµοποιηθεί το βίντεο για χρονοµέτρηση της διαδροµής.

8 Άρθρο Χρήση Βίντεο σε καµία περίπτωση δεν επιτρέπεται να χρησιµοποιηθεί το βίντεο για χρονοµέτρηση της διαδροµής.

9 Άρθρο Η αλλαγή του επιτρεπόµενου χρόνου, σε περίπτωση µείωσης, ΕΝ µπορεί να έχει σαν επακόλουθο την προσθήκη βαθµών ποινής σε κάποιο από τους Αθλητές που έχουν ολοκληρώσει την διαδροµή τους.

10 Άρθρο Ο Σχεδιαστής πρέπει να σηµειώνει στο σχεδιάγραµµα της διαδροµής, που αναρτάται πριν το Αγώνισµα, την πορεία όπως την έχει µετρήσει. Η πορεία σχεδιάζεται µε διακεκοµµένη γραµµή (προαιρετική πορεία).

11

12 Άρθρο Εµπόδια Οι προδιαγραφές, που αφορούν στο ύψος και στο πλάτος των εµποδίων, που καθορίζονται στον παρόντα Κανονισµό και στην οριστική Προκήρυξη πρέπει να τηρούνται µε την µεγαλύτερη προσοχή. Εν τούτοις, εάν προκύπτει ότι µία µεγίστη διάσταση ξεπεράστηκε οριακά σαν αποτέλεσµα του χρησιµοποιουµένου υλικού για την κατασκευή ή/και από την θέση του εµποδίου στο έδαφος, δεν θα θεωρηθεί ότι έχει γίνει υπέρβαση των µεγίστων καθορισθέντων διαστάσεων, όµως η µέγιστη επιτρεποµένη απόκλιση είναι 5εκ. στο ύψος και 10εκ. στο πλάτος.

13 Άρθρο Εµπόδια Οι προδιαγραφές, που αφορούν στο ύψος και στο πλάτος των εµποδίων, που καθορίζονται στον παρόντα Κανονισµό και στην οριστική Προκήρυξη πρέπει να τηρούνται µε την µεγαλύτερη προσοχή. Εν τούτοις, εάν προκύπτει ότι µία µεγίστη διάσταση ξεπεράστηκε οριακά σαν αποτέλεσµα του χρησιµοποιουµένου υλικού για την κατασκευή ή/και από την θέση του εµποδίου στο έδαφος, δεν θα θεωρηθεί ότι έχει γίνει υπέρβαση των µεγίστων καθορισθέντων διαστάσεων, υπό την προϋπόθεση ότι έχει γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια, µε το διαθέσιµο υλικό, να µην γίνει υπέρβαση των µεγίστων διαστάσεων όπως ορίζονται στην Προκήρυξη.

14 Άρθρο Για να ονοµασθεί ένα εµπόδιο «λίµνη» θα πρέπει να µην υπάρχει κανένα εµπόδιο ούτε µπροστά, ούτε στην µέση ούτε πίσω από την επιφάνεια του νερού.

15 Άρθρο (συν.) Η επιφάνεια του νερού πρέπει να έχει ελάχιστο πλάτος µεγαλύτερο από 2,00 µέτρα και πρέπει η λίµνη να είναι σκαµµένη µέσα στο έδαφος. Λεπτοµέρειες για την κατασκευή της Λίµνης στο παράρτηµα VII

16 Άρθρο (συν.) Εάν η λίµνη δεν είναι σύµφωνη µε τις προδιαγραφές που περιγράφονται στο παράρτηµα VII, πρέπει να τοποθετηθεί ένα κάθετο εµπόδιο πάνω από την λίµνη όπως περιγράφεται στο Άρθρο

17 Άρθρο Πάνω από την λίµνη µπορεί να τοποθετηθεί µόνο ένα κάθετο εµπόδιο µέχρι το πολύ 1,50µ ύψος µε οποιοδήποτε αριθµό βαλβίδων αλλά µε την χρήση υποστηριγµάτων ασφαλείας εγκεκριµένων από την FEI.

18 Άρθρο (συν.) Το κάθετο εµπόδιο δεν πρέπει να τοποθετηθεί πέρα από 2 µέτρα από τη πλευρά απογείωσης της λίµνης.

19 Άρθρο (συν.) Το εµπόδιο αυτό κρίνεται σαν κάθετο εµπόδιο και όχι σαν λίµνη. Για το λόγο αυτό δεν είναι απαραίτητο να χρησιµοποιηθεί πήχης ή άλλη κατασκευή για να οριστούν τα όρια του από την πλευρά προσγείωσης. Πρέπει να χρησιµοποιηθεί στοιχείο απογείωσης (Άρθρο 211.2)

20 Άρθρο (συν.) Εάν χρησιµοποιηθεί πήχης θα θεωρηθεί µόνον σαν οπτικό βοήθηµα. Αποτυπώµατα πάνω στον πήχη δεν θα επιφέρουν ποινή. Το ίδιο ισχύει και για µετακίνηση του στοιχείου απογείωσης

21 Άρθρο (συν.) Σε κάθετο εµπόδιο, που τοποθετείται πάνω από νερό, επιτρέπεται να χρησιµοποιηθούν µόνο βαλβίδες µε ελάχιστο µήκος 3,50µ

22 Άρθρο (συν.)

23 Άρθρο Με εξαίρεση την περίπτωση του Άρθρου , όταν χρησιµοποιείται νερό κάτω, µπροστά ή πίσω από νερό (το ονοµαζόµενο «Liverpool») το συνολικό πλάτος του εµποδίου (µαζί µε το νερό) δεν µπορεί να υπερβαίνει τα δύο µέτρα. Ανοιχτό νερό µε πλάτος πάνω από δύο µέτρα δεν επιτρέπεται να χρησιµοποιηθεί σαν Liverpool.

24 Άρθρο Χρόνος ιαδροµής Χρόνος διαδροµής καταγραφόµενος σε δευτερόλεπτα και εκατοστά του δευτερολέπτου, είναι ο χρόνος, τον οποίο χρειάζεται Αθλητής για να ολοκληρώσει την διαδροµή, συν τις πιθανές διορθώσεις του χρόνου (Άρθρο 232).

25 Άρθρο Χρόνος ιαδροµής

26 Άρθρο Χρόνος ιαδροµής Ο χρόνος της διαδροµής του Αθλητή αρχίζει να µετράει είτε µόλις περάσει την γραµµή εκκίνησης σύµφωνα µε το Άρθρο ή την στιγµή, που λήγει η αντίστροφη µέτρηση των 45 δευτερολέπτων (Άρθρο ), όποιο από τα δύο συµβεί πρώτο.

27 Άρθρο Χρόνος ιαδροµής Ο χρόνος της διαδροµής του Αθλητή αρχίζει να µετράει είτε µόλις περάσει την γραµµή εκκίνησης σύµφωνα µε το Άρθρο ή την στιγµή, που λήγει η αντίστροφη µέτρηση των 45 δευτερολέπτων (Άρθρο ), όποιο από τα δύο συµβεί πρώτο. Τελειώνει την στιγµή, κατά την οποία ο έφιππος Αθλητής διέρχεται από την γραµµή τερµατισµού προς τη σωστή κατεύθυνση, αφού έχει υπερπηδήσει το τελευταίο εµπόδιο.

28 Άρθρο Χρόνος ιαδροµής Η διαδροµή αρχίζει όταν ο έφιππος Αθλητής διέλθει από την γραµµή εκκίνησης στην ορθή κατεύθυνση, την πρώτη φορά µετά το εναρκτήριο σήµα. Τελειώνει την στιγµή, κατά την οποία ο έφιππος Αθλητής διέρχεται από την γραµµή τερµατισµού προς τη σωστή κατεύθυνση, αφού έχει υπερπηδήσει το τελευταίο εµπόδιο.

29 Άρθρο Το πολύ δύο επί πλέον απλά εµπόδια µπορούν να προστεθούν στην διαδροµή ενός αγώνα διαβάθµισης. Και τα δύο εµπόδια πρέπει να ευρίσκονται στο ιπποδρόµιο κατά την αναγνώριση της διαδροµής ή να κτισθούν από εµπόδια από τον προηγούµενο γύρο ή γύρους. Μπορεί να είναι δύο εµπόδια σε πλάτος, δύο κάθετα ή ένα εµπόδιο σε πλάτος και ένα κάθετο.

30 Άρθρο (συν.) Πρέπει να είναι εµφανώς σηµειωµένο και στο σχεδιάγραµµα και στα εν λόγω εµπόδια εάν το(τα) εµπόδιο(α) µπορούν να υπερπηδηθούν από τις δύο κατευθύνσεις ή µόνον από την µία. Εάν ένα εµπόδιο προηγούµενου γύρου(-ων), υπερπηδάται από την αντίθετη πλευρά στον Αγώνα ιαβάθµισης, τότε το εµπόδιο αυτό θεωρείται ότι είναι το ένα από τα δύο επί πλέον απλά εµπόδια που επιτρέπονται.

31 Άρθρο (συν.) Ένα κάθετο εµπόδιο στον 1ο ή 2ο γύρο µπορεί να µετατραπεί σε εµπόδιο πλάτους ή αντίστροφα στον Αγώνα ιαβάθµισης, οπότε θεωρείται ότι είναι το ένα από τα δύο επί πλέον απλά εµπόδια που επιτρέπονται.

32 Άρθρο κάθετο από την άλλη 14 7

33 Άρθρο κάθετο από την άλλη 14 7

34 Άρθρο οξέρ από την άλλη 14 7

35 Άρθρο οξέρ από την άλλη 14 7

36 Άρθρο κάθετο οξέρ

37 Άρθρο κάθετο οξέρ

38 Άρθρο κάθετο οξέρ

39 Άρθρο οξέρ κάθετο 7

40 Άρθρο οξέρ κάθετο

41 Άρθρο οξέρ κάθετο

42 Άρθρο Όταν αναγνωρίζουν την διαδροµή, η στολή πρέπει να είναι καθαρή και προσεγµένη. Σε κάθε περίπτωση οι Αθλητές πρέπει να φορούν µπότες ιππασίας, άσπρο ή ανοιχτό µπεζ παντελόνι ιππασίας, πουκάµισο µε µακριά ή κοντά µανίκια και λευκή γραβάτα ή φουλάρι. Τα πουκάµισα πρέπει να έχουν λευκό γιακά, τα µακρυµάνικα πουκάµισα πρέπει να έχουν και λευκές µανσέτες.

43 Άρθρο

44 Άρθρο Είναι υποχρεωτικό κάθε άτοµο, όταν ιππεύει, να φοράει σωστά στερεωµένο προστατευτικό καπέλο µε υποσιάγωνο στερέωσης τριών σηµείων.

45 Άρθρο Είναι υποχρεωτικό κάθε άτοµο, όταν ιππεύει, να φοράει σωστά στερεωµένο προστατευτικό καπέλο µε υποσιάγωνο στερέωσης τριών σηµείων. Αθλητής, ο οποίος χάνει το καπέλο του ή λύνεται το υποσιάγωνο κατά την διάρκεια της διαδροµής του πρέπει να το µαζέψει και να το ξαναβάλει και στην περίπτωση του λυµένου υποσιάγωνου να το ξαναδέσει.

46 Άρθρο

47 Άρθρο Ο Αθλητής δεν επιβαρύνεται για την στάση για να ξαναπάρει το καπέλο του και/ή να δέσει το υποσιάγωνο,, ΑΛΛΑ το χρονόµετρο ΕΝ θα σταµατήσει

48 Άρθρο

49 Άρθρο Αθλητής που υπερπηδά ή προσπαθεί να υπερπηδήσει εµπόδιο µε λάθος δεµένο το υποσιάγωνο θα αποκλεισθεί

50 Άρθρο Αθλητής που υπερπηδά ή προσπαθεί να υπερπηδήσει εµπόδιο µε λάθος δεµένο το υποσιάγωνο θα αποκλεισθεί εκτός εάν οι συνθήκες είναι τέτοιες που είναι ανασφαλές για τον Αθλητή να σταµατήσει αµέσως για να ξαναδέσει το υποσιάγωνο

51 Άρθρο Αθλητής που υπερπηδά ή προσπαθεί να υπερπηδήσει εµπόδιο µε λάθος δεµένο το υποσιάγωνο θα αποκλεισθεί εκτός εάν οι συνθήκες είναι τέτοιες που είναι ανασφαλές για τον Αθλητή να σταµατήσει αµέσως για να ξαναδέσει το υποσιάγωνο (π.χ. εάν το υποσιάγωνο λυθεί στο µέσον σύνθετου εµποδίου ή ένα µε δύο βήµατα πριν το εν λόγω εµπόδιο.)

52 Άρθρο

53 Άρθρο Σαν εξαίρεση στον κανόνα αυτό επιτρέπεται στους ενήλικες Αθλητές να βγάλουν το καπέλο τους

54 Άρθρο Σαν εξαίρεση στον κανόνα αυτό επιτρέπεται στους ενήλικες Αθλητές να βγάλουν το καπέλο τους µόνο όταν δέχονται τα ανακρούονται Εθνικοί Ύµνοι, έπαθλα ή όταν

55 Άρθρο Σαν εξαίρεση στον κανόνα αυτό επιτρέπεται στους ενήλικες Αθλητές να βγάλουν το καπέλο τους µόνο όταν δέχονται τα έπαθλα ή όταν ανακρούονται Εθνικοί Ύµνοι, πρέπει να ξαναδέσουν το καπέλο τους πριν τον γύρο του θριάµβου.

56 Άρθρο Masters Νέο Αγώνισµα ένας γύρος µε 4 Αγώνες ιαβάθµισης

57 Άρθρο 270 Μεγίστης Βαθµολογίας

58 Άρθρο 270 Μεγίστης Βαθµολογίας βασικές αλλαγές

59 Άρθρο 270 Μεγίστης Βαθµολογίας βασικές αλλαγές το κουδούνι σηµαίνει το τέλος του ορισµένου χρόνου

60 Άρθρο 270 Μεγίστης Βαθµολογίας βασικές αλλαγές το κουδούνι σηµαίνει το τέλος του ορισµένου χρόνου ο Αθλητής πρέπει να περάσει από τον τερµατισµό (άλλως αποκλείεται)

61 Άρθρο 270 Μεγίστης Βαθµολογίας βασικές αλλαγές το κουδούνι σηµαίνει το τέλος του ορισµένου χρόνου ο Αθλητής πρέπει να περάσει από τον τερµατισµό (άλλως αποκλείεται) η πτώση Αθλητή ή/και Ίππου αποκλείει τον Αθλητή

Αθήνα, 18 Μαΐου 2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΥΠΕΡΠΗΔΗΣΗΣ ΕΜΠΟΔΙΩΝ 2016 ΕΙΣ ΜΝΗΜΗ ΦΡΕΝΤΥ ΣΕΡΠΙΕΡΗ»

Αθήνα, 18 Μαΐου 2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΥΠΕΡΠΗΔΗΣΗΣ ΕΜΠΟΔΙΩΝ 2016 ΕΙΣ ΜΝΗΜΗ ΦΡΕΝΤΥ ΣΕΡΠΙΕΡΗ» Αθήνα, 18 Μαΐου 2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΥΠΕΡΠΗΔΗΣΗΣ ΕΜΠΟΔΙΩΝ 2016 ΕΙΣ ΜΝΗΜΗ ΦΡΕΝΤΥ ΣΕΡΠΙΕΡΗ» Η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας προκηρύσσει τον Αγώνα «ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΥΠΕΡΠΗΔΗΣΗΣ ΕΜΠΟΔΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΠΠΑΣΙΑΣ Τ.Θ. 199 02 ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΤΗΛ. 22990 49350-2 Fax: 22990 49617 Website: www.hef.gr Μαρκόπουλο, 14 Μαρτίου, 2017. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2ου ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ. A.I.A. της Aμαξοδήγησης.

ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ. A.I.A. της Aμαξοδήγησης. ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ A.I.A. της Aμαξοδήγησης. 1. Τι γίνεται στο dressage όταν αφότου χτυπήσει το κουδούνι καθυστερεί να μπεί ή μπαίνει 10 λεπτά νωρήτερα; Α. Αποκλείεται. Β. Χαιρετάει και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΥΠΕΡΠΗΔΗΣΗΣ ΕΜΠΟΔΙΩΝ 2017»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΥΠΕΡΠΗΔΗΣΗΣ ΕΜΠΟΔΙΩΝ 2017» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΥΠΕΡΠΗΔΗΣΗΣ ΕΜΠΟΔΙΩΝ 2017» Η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας προκηρύσσει τον Αγώνα «ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΥΠΕΡΠΗΔΗΣΗΣ ΕΜΠΟΔΙΩΝ 2017». Α. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΟΠΟΣ ΤΕΛΕΣΗΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΕΡΠΗΔΗΣΗΣ ΕΜΠΟΔΙΩΝ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΕΡΠΗΔΗΣΗΣ ΕΜΠΟΔΙΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΕΡΠΗΔΗΣΗΣ ΕΜΠΟΔΙΩΝ 25η έκδοση. Ισχύς από 1η Ιανουαρίου 2014 Ενημέρωση εν ισχύ από 1η Ιανουαρίου 2016 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Α. ΣΒΟΡΩΝΟΥ FEIRFJE16.docx 04/02/2016 FEIRFJE16.docx 04/02/2016

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «M ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΥΠΕΡΠΗΔΗΣΗΣ ΕΜΠΟΔΙΩΝ 2019 ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ ΓΙΑΝΝΗ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «M ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΥΠΕΡΠΗΔΗΣΗΣ ΕΜΠΟΔΙΩΝ 2019 ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ ΓΙΑΝΝΗ 1 Αθήνα, 14 Μαΐου 2019 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «M ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΥΠΕΡΠΗΔΗΣΗΣ ΕΜΠΟΔΙΩΝ 2019 ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ» Η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας προκηρύσσει τον Αγώνα «M ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΥΠΕΡΠΗΔΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ 2017 της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΠΕΝΑ)

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ 2017 της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΠΕΝΑ) ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ 2017 της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΠΕΝΑ) Η Περιφερειακή Επιτροπή Νήσων Αιγαίου («ΠΕΝΑ») αποτελείται από έναν εκπρόσωπο από κάθε σωματείο που ανήκει στην Περιφέρεια Νήσων Αιγαίου

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1. Ορισµός

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1. Ορισµός ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1. Ορισµός Η Λέσχη 4X4 Κοµοτηνής διοργανώνει την πρώτη παιδιά φιλικού χαρακτήρα µε την ονοµασία Wild terrain 08, To Σαββατοκύριακο 29-30 Mαρτίου 2008 στην περιοχή της Κοµοτηνής. 2. Οργανωτική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΠΠΑΣΙΑΣ Τ.Θ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΤΗΛ Fax: Website:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΠΠΑΣΙΑΣ Τ.Θ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΤΗΛ Fax: Website: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΠΠΑΣΙΑΣ Τ.Θ. 199 02 ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΤΗΛ. 22990 49350 2 Fax: 22990 49617 Website: www.hef.gr Μαρκόπουλο, 24 Απριλίου, 2012. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4ων ΑΓΩΝΩΝ ΑΜΑΞΟΔΗΓΗΣΗΣ 2012

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ. Αγώνας: GRAND PRIX ΕΙΟ 2011. Ημερομηνία: 5-6/11/2011. Παραδείσου 18, Μαρούσι Αττικής

ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ. Αγώνας: GRAND PRIX ΕΙΟ 2011. Ημερομηνία: 5-6/11/2011. Παραδείσου 18, Μαρούσι Αττικής Αγώνας: GRAND PRIX ΕΙΟ 2011 Ημερομηνία: 5-6/11/2011 Εγκαταστάσεις: ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΙΠΠΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ Παραδείσου 18, Μαρούσι Αττικής ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ Ο αγώνας διεξάγεται σύμφωνα με τον: - Εθνικό Κανονισμό Ιππασίας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΗΛΙΚΙΑΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΗΛΙΚΙΑΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ομοσπονδία Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών Στίβου (ΟΕΒΑΣ) προκηρύσσει για τις 26 και 27 Αυγούστου του 2017 το πρώτο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΣΥΝΘΕΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ με διοργανωτή τον ΣΕΒΑΣ Αλεξ/πολης και

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ TRIAL ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1.ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ TRIAL 2.ΔΙΑΔΡΟΜΗ 3.ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 4.ΣΗΜΑΝΣΗ (ΧΑΡΑΞΗ)ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ TRIAL ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1.ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ TRIAL 2.ΔΙΑΔΡΟΜΗ 3.ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 4.ΣΗΜΑΝΣΗ (ΧΑΡΑΞΗ)ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ TRIAL ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1.ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ TRIAL 2.ΔΙΑΔΡΟΜΗ 3.ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 4.ΣΗΜΑΝΣΗ (ΧΑΡΑΞΗ)ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ 5.ΤΜΗΜΑΤΑ(ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ) 6.ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ 7.ΕΚΚΙΝΗΣΗ 1 / 14 8.ΒΑΘΜΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ 2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ της Αγωνιστικής Περιφέρειας Κρήτης 2018 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΠΕΝΑ) της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας

Διαβάστε περισσότερα

- 1 - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 16 ου ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ Μαρκόπουλο, 23 /10/2017

- 1 - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 16 ου ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ Μαρκόπουλο, 23 /10/2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 16 ου ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2017 Μαρκόπουλο, 23 /10/2017 Ο Ιππικός Όμιλος «ΡΑΝΤΣΟ ΚΙΛΚΙΣ» προκηρύσσει, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας, τον 16 ο Αγώνα Ανάπτυξης Ιππικής

Διαβάστε περισσότερα

Ένας όρος που χρησιµοποιείται όπως δηλώνεται κατωτέρω, είναι τυπωµένος µε πλάγια γράµµατα, ή σε προοίµια, µε έντονα πλάγια γράµµατα.

Ένας όρος που χρησιµοποιείται όπως δηλώνεται κατωτέρω, είναι τυπωµένος µε πλάγια γράµµατα, ή σε προοίµια, µε έντονα πλάγια γράµµατα. ΟΡΙΣΜΟΙ Ένας όρος που χρησιµοποιείται όπως δηλώνεται κατωτέρω, είναι τυπωµένος µε πλάγια γράµµατα, ή σε προοίµια, µε έντονα πλάγια γράµµατα. Εγκατάλειψη: Μία ιστιοδροµία που µία επιτροπή αγώνων ή µία επιτροπή

Διαβάστε περισσότερα

26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2003 Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ M Α 1. ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2003 ΑΠΟ ΕΩΣ ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ TERRADURA ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΑΙ ΙΑΣ

26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2003 Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ M Α 1. ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2003 ΑΠΟ ΕΩΣ ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ TERRADURA ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΑΙ ΙΑΣ 15 ο TRIAL ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΕΚΑΛΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2003 Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ M Α 1. ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2003 ΑΠΟ 08.00 ΕΩΣ 09.30 ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ TERRADURA 3. ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗΣ & ΙΑΝΟΜΗ ΦΑΚΕΛΩΝ 4. ΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΜΑΪΟΥ ΏΡΑ ΈΝΑΡΞΗΣ: 12:00. Αγώνισµα 9 ο 1700Ευρώ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΜΑΪΟΥ ΏΡΑ ΈΝΑΡΞΗΣ: 12:00. Αγώνισµα 9 ο 1700Ευρώ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ο Ιππικός Όµιλος Μεσογείων διοργανώνει το 3 ο GRAND PRIX I.O.M. στις εγκαταστάσεις του την Παρασκευή 27, το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Μαΐου 2011 µε σύνολο χρηµατικών επάθλων 19.000Ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Λήξη εγγραφών Παρασκευή 31.08.12, ώρα 21.00. Ενηµέρωση αγωνιζοµένων και Κυριακή 09.09.12, ώρα 08.30-09.30

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Λήξη εγγραφών Παρασκευή 31.08.12, ώρα 21.00. Ενηµέρωση αγωνιζοµένων και Κυριακή 09.09.12, ώρα 08.30-09.30 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Λήξη εγγραφών Παρασκευή 31.08.12, ώρα 21.00 Τεχνικός έλεγχος Σάββατο 08.09.12, ώρα 15.00-19.00 στο «Μπαρουτάδικο» Αιγάλεω, Ιερά Οδός 290 200 µ. Μετά την Θηβών µε κατεύθυνση προς Ελευσίνα Ενηµέρωση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (δυνάμει της από 29/1/ απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4 ου ΑΓΩΝΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2014

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4 ου ΑΓΩΝΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4 ου ΑΓΩΝΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2014 Θεσ/νίκη 17/09/2014 H Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας προκηρύσσει την Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014 τoν 4 ο Αγώνα Πανελλήνιοι Αγώνες Ιππικής Αντοχής

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ «CITY PASSING»

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ «CITY PASSING» ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ «CITY PASSING» Συγγραφέας: Οργανωτική Επιτροπή ROBOTEX CYPRUS Πρωτότυπο στα Αγγλικά: raimond.paaru@robotex.ee www.robotex.ee Σελίδα: 1 Πίνακας Περιεχομένων 1 Εισαγωγή... 3 2 Στόχος... 3 3 Δικαίωμα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΠΠΑΣΙΑΣ Τ.Θ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΤΗΛ Fax: Website:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΠΠΑΣΙΑΣ Τ.Θ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΤΗΛ Fax: Website: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΠΠΑΣΙΑΣ Τ.Θ. 199 02 ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΤΗΛ. 22990 49350-2 Fax: 22990 49617 Website: www.hef.gr ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1ου ΑΓΩΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΜΑΞΟΔΗΓΗΣΗΣ 2013 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΙΠΠΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΡΙΤΩΝ ΚΛΑΣΣΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΡΙΤΩΝ ΚΛΑΣΣΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΡΙΤΩΝ ΚΛΑΣΣΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ 1. Ποιος διευθύνει την όλη οργάνωση των αγώνων; Αλυτάρχης 2. Σε ποιες περιπτώσεις μπορούμε να κάνουμε ένσταση; Παράβαση τεχνικών άρθρων-αντικανονική

Διαβάστε περισσότερα

Line Follower v.1.2 Aegean Robotics Competition 2019

Line Follower v.1.2 Aegean Robotics Competition 2019 Κανονισμοί Line Follower 1. Σκοπός 1.1. Σκοπός της δοκιμασίας είναι να κατασκευαστεί ένα ρομπότ που θα ακολουθεί μια μαύρη γραμμή σε λευκό φόντο, με αρκετές εναλλαγές κατεύθυνσης στο μικρότερο δυνατό χρόνο.

Διαβάστε περισσότερα

www.peiraikidiaitisia.wordpress.com

www.peiraikidiaitisia.wordpress.com ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 2 ΤΕΣΤ FIFA Τεστ φυσικής κατάστασης για διαιτητές και βοηθούς διαιτητών Εισαγωγή Το τεστ φυσικής κατάστασης για τους διαιτητές του ποδοσφαίρου και τους βοηθούς διαιτητές, αποτελείται από δύο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ «ENHANCED LINE FOLLOWING»

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ «ENHANCED LINE FOLLOWING» ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ «ENHANCED LINE FOLLOWING» Συγγραφέας: Οργανωτική Επιτροπή ROBOTEX CYPRUS Πρωτότυπο στα Αγγλικά: PRIIT NORAK, www.robotex.ee Σελίδα: 1 Πίνακας Περιεχομένων 1 Εισαγωγή... 3 2 Στόχος... 3 3 Δικαίωμα

Διαβάστε περισσότερα

DRAG DAY MOTO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ. Λήξη εμπρόθεσμων συμμετοχών 17-06-2014 20.00 Γραμματεία

DRAG DAY MOTO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ. Λήξη εμπρόθεσμων συμμετοχών 17-06-2014 20.00 Γραμματεία DRAG DAY MOTO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Λήξη εμπρόθεσμων συμμετοχών 17-06-2014 20.00 Γραμματεία Άνοιγμα πύλης Αεροδρομίου 21-06-2014 11.00 Πύλη Διοικητικός Έλεγχος 21-06-2014 11.00-12.30

Διαβάστε περισσότερα

Line Follower. 1. Σκοπός. 2. Η Δοκιμασία. 3. Το Ρομπότ. Line Follower v.1.1

Line Follower. 1. Σκοπός. 2. Η Δοκιμασία. 3. Το Ρομπότ. Line Follower v.1.1 Διοργάνωση : Line Follower 1. Σκοπός 1.1. Σκοπός της δοκιμασίας είναι να κατασκευαστεί ένα ρομπότ που θα ακολουθεί μια μαύρη γραμμή σε λευκό φόντο, με αρκετές εναλλαγές κατεύθυνσης στο μικρότερο δυνατό

Διαβάστε περισσότερα

1ος Ημιμαραθώνιος Αλμυρού «Almyros City Zerelia Trail» & Λαϊκός Αγώνας Δρόμου ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ:

1ος Ημιμαραθώνιος Αλμυρού «Almyros City Zerelia Trail» & Λαϊκός Αγώνας Δρόμου ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ: 1ος Ημιμαραθώνιος Αλμυρού «Almyros City Zerelia Trail» & Λαϊκός Αγώνας Δρόμου ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ: Link εγγραφών εδώ: https://goo.gl/forms/80anyjmytap91vql2 ΤΟΠΟΣ & ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ Αλμυρός-Δήμος Αλμυρού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΠΑΠ ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ORC - CLUB

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΠΑΠ ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ORC - CLUB ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΠΑΠ ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ORC - CLUB 2012 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ. 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 1.1. Το Πρωτάθλημα διέπεται από τους κανονισμούς όπως αυτοί ορίζονται από τους Διεθνείς Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας

Διαβάστε περισσότερα

Α. - ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΕΙΡΑΣ

Α. - ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΕΙΡΑΣ H Τεχνική Επιτροπή (ΤΕ) του Συνδέσμου Κριτών Αθλητικής Ιππασίας (ΣΚΑΙ) συνεδρίασε και εξέτασε διάφορα θέματα-προβλήματα όπως αυτά αναφέρονται στις εκθέσεις των Προέδρων των Αγώνων Υπερπήδησης Εμποδίων.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΠΠΑΣΙΑΣ Τ.Θ. 19902 ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΤΗΛ. 2299049350-2 Fax: 2299049617 Website: www.hef.gr Μαρκόπουλο, 29 Σεπτεμβρίου, 2013. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΜΑΞΟΔΗΓΗΣΗΣ «ΚΥΠΕΛΛΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Λήξη εμπρόθεσμων συμμετοχών 11-05-2012 20.00 Άνοιγμα πύλης Αεροδρομίου 12-05-2012 08.30 Πύλη Διοικητικός Έλεγχος 12-05-2012 09.00-11.00 Υποχρεωτική Ενημέρωση συμμετεχόντων

Διαβάστε περισσότερα

Παρολυμπιακά Αγωνίσματα Κλασικού Αθλητισμού Σ.Ε.Φ.Α.Α. ΑΘΗΝΩΝ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ - ΕΠ. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΑΛΜΑΤΩΝ - Σ.Ε.Φ.Α.

Παρολυμπιακά Αγωνίσματα Κλασικού Αθλητισμού Σ.Ε.Φ.Α.Α. ΑΘΗΝΩΝ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ - ΕΠ. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΑΛΜΑΤΩΝ - Σ.Ε.Φ.Α. Παρολυμπιακά Αγωνίσματα Κλασικού Αθλητισμού 1 Κατηγορίες αθλητών Προβλήματα όρασης Σωματική αναπηρία Νοητική καθυστέρηση 2 Αθλητές με προβλήματα όρασης F/Τ 11: Από καμία αίσθηση του φωτός και στα δύο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ «CITY PASSING»

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ «CITY PASSING» ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ «CITY PASSING» Συγγραφέας: Οργανωτική Επιτροπή CYPRUS ROBOTEX CHALLENGE Πρωτότυπο στα Αγγλικά: raimond.paaru@robotex.ee www.robotex.ee Σελίδα: 1 Πίνακας Περιεχομένων 1 Εισαγωγή... 3 2 Στόχος...

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΙΠΠΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ Υπερπήδηση Εμποδίων α. Ιπποδρόμιο Αγώνων Το ιπποδρόμιο αγώνων πρέπει να καλύπτει επιφάνεια τουλάχιστον 4 στρέμματα με ελάχιστο μήκος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2018

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2018 Μαρκόπουλο,04/01/2018 Ο Ιππικός Όμιλος «ΡΑΝΤΣΟ ΚΙΛΚΙΣ» προκηρύσσει, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας, τον 2 ο Αγώνα Ανάπτυξης Ιππικής Αντοχής 2018.

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ. Θεματική ενότητα Στίβου

ΝΕΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ. Θεματική ενότητα Στίβου ΝΕΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Θεματική ενότητα Στίβου Ομάδα Νέων Αναλυτικών Προγραμμάτων Φυσικής Αγωγής Φεβρουάριος 2013 Η Μαθησιακή Πορεία Όλα τα παιδιά έχουν ίση και ισότιμη αντιμετώπιση στη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ OPEN ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ RSX Μαΐου 2018

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ OPEN ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ RSX Μαΐου 2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ OPEN ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ RSX 24 28 Μαΐου 2018 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1 Οι αγώνες θα διέπονται από τους κανόνες όπως αυτοί ορίζονται

Διαβάστε περισσότερα

(ME ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ - ΕΛΑΤΕΙΑΣ) ΟΡΓΑΝΩΣΗ

(ME ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ - ΕΛΑΤΕΙΑΣ) ΟΡΓΑΝΩΣΗ 17 ο rally sprint ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ (ME ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ - ΕΛΑΤΕΙΑΣ) ΟΡΓΑΝΩΣΗ Λ.Α.Μ.Α. ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής Σαββατο 5 Νοεμβρίου 2011 Λήξη Εγγραφών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Αναγγελία διοργάνωσης Άρθρο 1 Το έπαθλο με την επωνυμία Serres Offroad Premio 2018, που χαρακτηρίζεται από το παραπάνω λογότυπο, θα περιλαμβάνει τέσσερις αγώνες οι οποίοι θα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ «LINE FOLLOWING»

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ «LINE FOLLOWING» ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ «LINE FOLLOWING» Συγγραφέας: Οργανωτική Επιτροπή ROBOTEX CYPRUS Πρωτότυπο στα Αγγλικά: raimond.paaru@robotex.ee Σελίδα: 1 Πίνακας Περιεχομένων 1 Εισαγωγή... 3 2 Στόχος... 3 3 Δικαίωμα Συμμετοχής...

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Δεκέμβριος 2015

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Δεκέμβριος 2015 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Δεκέμβριος 2015 Κώστας Τσαντίλης, IJ, Θανάσης Παπαντωνίου IRO, N. Παπαγεωργίου NRO με την συμβολή των Παύλου Σκυλίτζη IJ-NRO, Μιχάλη Μιτάκη ΙJ-NRO, Βασίλη Κασκούρα IRO Μέρος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΠΕΡΠΗ ΗΣΗΣ ΕΜΠΟ ΙΩΝ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΠΕΡΠΗ ΗΣΗΣ ΕΜΠΟ ΙΩΝ 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΠΠΑΣΙΑΣ Τ.Θ. 190 03 ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΤΗΛ. 22990 49350-2 Fax: 22990 49617 Website: www.hef.gr Μαρκόπουλο, 20 Νοεµβρίου 2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 67 ΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 5ων ΑΓΩΝΩΝ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2011

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 5ων ΑΓΩΝΩΝ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2011 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 5ων ΑΓΩΝΩΝ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2011 Θεσ/νίκη 27/10/11 H Ελληνική Οµοσπονδία Ιππασίας προκηρύσσει την Κυριακή 13 Νοεµβρίου 2011 τoν 5 ο Αγώνα Ιππικής Αντοχής στις εγκαταστάσεις του Ιππικού Οµίλου

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΜΠΑΛΑ Ξεφουσκώνει η μπάλα (αέρας 0,30 0,325 κιλά ανά τετρ. εκατοστό) (4,26 έως 4,61 psi) (294,3 έως 318,82 mbar) Είναι πλέον έγχρωμη ΣΥΝΕΧΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2019

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2019 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2019 Μαρκόπουλο, 28/1/2019 Ο Αθλητικός Ιππικός Όμιλος Λαμίας JOCKEY CLUB προκηρύσσει, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας, τον 1 ο Διασυλλογικό Αγώνα Ιππικής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1 ΟΥ ΑΓΩΝΑ GRAND PRIX ΙΚΕΜ-CLUB CHEVAL 2013

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1 ΟΥ ΑΓΩΝΑ GRAND PRIX ΙΚΕΜ-CLUB CHEVAL 2013 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1 ΟΥ ΑΓΩΝΑ GRAND PRIX ΙΚΕΜ-CLUB CHEVAL 2013 Το Ιππικό Κέντρο Μακεδονίας CLUB CHEVAL, με την έγκριση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας και υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης, προκηρύσσει το

Διαβάστε περισσότερα

Τα ρόλλερ πρέπει να είναι εµπορικά προϊόντα διαθέσιµα στο δηµόσιο κοινό

Τα ρόλλερ πρέπει να είναι εµπορικά προϊόντα διαθέσιµα στο δηµόσιο κοινό 396 Αγώνες Ρόλλερσκι 396.1 Προσδιορισμός κανονισμών Ρολλερσκι 396.1.1 Οι κανονισµοί που καλύπτονται σε αυτό το κεφάλαιο των ΚΑΧ εστιάζονται στο αθλήµα του ρολλερσκι οι οποίες είναι διαφορετικές στη µεθοδολογία

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ «LINE FOLLOWING»

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ «LINE FOLLOWING» ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ «LINE FOLLOWING» Συγγραφέας: Οργανωτική Επιτροπή CYPRUS ROBOTEX CHALLENGE Πρωτότυπο στα Αγγλικά: raimond.paaru@robotex.ee www.robotex.ee Σελίδα: 1 Πίνακας Περιεχομένων 1 Εισαγωγή... 3 2 Στόχος...

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΕΡΠΗΔΗΣΗ ΕΜΠΟΔΙΩΝ Α.Ι.Α ΕΞΕΤΑΣΤΕΑ ΥΛΗ ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΥΠΕΡΠΗΔΗΣΗ ΕΜΠΟΔΙΩΝ Α.Ι.Α ΕΞΕΤΑΣΤΕΑ ΥΛΗ ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΥΠΕΡΠΗΔΗΣΗ ΕΜΠΟΔΙΩΝ Α.Ι.Α. 2018 ΕΞΕΤΑΣΤΕΑ ΥΛΗ ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ 1. Ποιος είναι υπεύθυνος για το άλογό του ; Ο σταβλίτης και ο προπονητής. Ο κτηνίατρος. Ο αθλητής. Ο αρχηγός ομάδος. 2. Τι στρωμνή χρησιμοποιούμε

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ «FOLKRACE»

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ «FOLKRACE» ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ «FOLKRACE» Συγγραφέας: Οργανωτική Επιτροπή ROBOTEX CYPRUS Σελίδα:1 Πίνακας Περιεχομένων 1. Εισαγωγή... 3 2. Στόχος... 3 3. Η Ομάδα Δικαίωμα Συμμετοχής... 3 4. Η Πίστα... 4 5. Το Ρομπότ... 5

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2019

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2019 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2019 Μαρκόπουλο,27/3/2019 Το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ιππασίας Ρόδου προκηρύσσει, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας, τον 4 ο Αγώνα Ανάπτυξης Ιππικής Αντοχής 2019.

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία

Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία Επιτροπή Υπερελαφρών ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΟΣ ΥΠΑΜ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ & ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ Έκδοση 2014 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 2 2. ΣΚΟΠΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Optimist Ιουλίου 2018 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Optimist Ιουλίου 2018 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Optimist 05-09 Ιουλίου 2018 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1 Οι αγώνες θα διέπονται από τους κανόνες όπως αυτοί ορίζονται στους Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας ISAF 2017 2020 (RRS) 1.2 Των

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 2017

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 2017 ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 2017 Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας προκηρύσσει τη διεξαγωγή των αγώνων Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ατομικής Χρονομέτρησης Δρόμου και Αντοχής Δρόμου την Παρασκευή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 2016

ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 2016 ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 2016 Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας προκηρύσσει τη διεξαγωγή των αγώνων Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ατομικής Χρονομέτρησης Δρόμου και Αντοχής Δρόμου την Τετάρτη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ 2014

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ 2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ 2014 1 Τροχός 2 Τροχός 3 Τροχός 4 Ροντατ 5 Αλμα Συσπείρωση ΕΠΙΠΕΔΟ 1 5 Διαφορετικές Ασκήσεις 1 Τροχός 2 Τροχός 3 Ροντατ 4 Φλικ-Φλακ 5 Αλμα Συσπείρωση ΕΠΙΠΕΔΟ 2 5 Διαφορετικές Ασκήσεις

Διαβάστε περισσότερα

30 th June 4 th July. Προκήρυξη Αγώνα

30 th June 4 th July. Προκήρυξη Αγώνα 30 th June 4 th July Προκήρυξη Αγώνα 1. Οργανωτική Αρχή Ο αγώνας αποτελεί συνδιοργάνωση του Ναυτικού Αθλητικού Οµίλου Καλαµαριάς Θεσσαλονίκης και του Οµίλου Θαλασσίων Αθληµάτων Καβάλας. 2. Κανονισµοί 2.1

Διαβάστε περισσότερα

Από ευτέρα µέχρι και Παρασκευή στα γραφεία της Λέσχης 4x4 Εκάλη, Λεωφ. ιονύσου 5, Εκάλη, Τηλ Fax

Από ευτέρα µέχρι και Παρασκευή στα γραφεία της Λέσχης 4x4 Εκάλη, Λεωφ. ιονύσου 5, Εκάλη, Τηλ Fax Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΛΗΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗΣ ΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΠΙΝΑΚΑ ΕΚΚΙΝΟΥΝΤΩΝ ευτέρα, 20-2-2006 στα γραφεία της Λέσχης 4Χ4 Εκάλη, Λ. ιονύσου 5, 145 65 Εκάλη. Τηλ.: 210 8132569-6972425999/fax

Διαβάστε περισσότερα

ΙΓ' ΜΑΘΗΤΙΑΔΑ Πρώτη Σερρών, Μαϊου 2018 ΣΤΙΒΟΣ. Προκήρυξη Αθλήματος Στίβου

ΙΓ' ΜΑΘΗΤΙΑΔΑ Πρώτη Σερρών, Μαϊου 2018 ΣΤΙΒΟΣ. Προκήρυξη Αθλήματος Στίβου ΣΤΙΒΟΣ Α. Αγωνίσματα Δρόμος 80 μ. Αγοριών Κωδ. 104. Δρόμος 350 μ. Αγοριών Κωδ. 105. Δρόμος 1000 μ. Αγοριών Κωδ. 106. Μαραθώνιος Δρόμος Αγοριών Κωδ. 107. Βάδην Αγοριών Κωδ. 108. Άλμα εις Μήκος Αγοριών Κωδ.

Διαβάστε περισσότερα

Κύπελλο Χριστουγέννων Βάρκιζας 2015

Κύπελλο Χριστουγέννων Βάρκιζας 2015 Κύπελλο Χριστουγέννων Βάρκιζας 2015 (Διασυλλογικός Αγώνας Optimist & Winter Games κατ. T293 -RS:X FREERIDE) 28 29 Δεκεμβρίου 2015 Ο Δ Η Γ Ι Ε Σ Π Λ Ο Υ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ Οι αγώνες θα διεξαχθούν βάσει: o Των κανόνων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Παρασκευή, 10 εκεµβρίου Συµµετοχή: 20 Έπαθλα: , 100, 80, 60, 50, 40, 40, 40, 40, 40

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Παρασκευή, 10 εκεµβρίου Συµµετοχή: 20 Έπαθλα: , 100, 80, 60, 50, 40, 40, 40, 40, 40 1 Μαρκόπουλο, 16 Νοεµβρίου 2010 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 63 ΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΥΠΕΡΠΗ ΗΣΗΣ ΕΜΠΟ ΙΩΝ Η Ελληνική Οµοσπονδία Ιππασίας προκηρύσσει τους 63 ους Πανελληνίους Αγώνες στο άθληµα της Υ- περπήδησης Εµποδίων.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ 2017

ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ 2017 ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ 2017 ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ 9-12 ΕΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Κ Ω Δ Ι Κ Α Σ Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η Σ Τ Ο Υ Ξ Ι Φ Ο Μ Α Χ Ο Υ

Κ Ω Δ Ι Κ Α Σ Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η Σ Τ Ο Υ Ξ Ι Φ Ο Μ Α Χ Ο Υ Κ Ω Δ Ι Κ Α Σ Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η Σ Τ Ο Υ Ξ Ι Φ Ο Μ Α Χ Ο Υ ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ Δ.1 Για όλους τους ολυμπιακούς και προ-ολυμπιακούς αγώνες, ισχύουν μόνον οι κανόνες του Ολυμπιακού Καταστατικού Χάρτη, ιδιαίτερα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. Έναρξη εγγραφών Πέμπτη 18 Μαΐου. Λήξη εμπρόθεσμων εγγραφών : Πέμπτη 25 Μαΐου 24:00

ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. Έναρξη εγγραφών Πέμπτη 18 Μαΐου. Λήξη εμπρόθεσμων εγγραφών : Πέμπτη 25 Μαΐου 24:00 ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη εγγραφών Πέμπτη 18 Μαΐου Λήξη εμπρόθεσμων εγγραφών : Πέμπτη 25 Μαΐου 24:00 Λήξη εκπρόθεσμων εγγραφών: Παρασκευή 26 Μαΐου 24:00 Έλεγχος εξακρίβωσης: Παρασκευή 26 Μαΐου

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ «LINE FOLLOWING»

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ «LINE FOLLOWING» ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ «LINE FOLLOWING» Συγγραφέας: Οργανωτική Επιτροπή CYPRUS ROBOTEX CHALLENGE Πρωτότυπο στα Αγγλικά: raimond.paaru@robotex.ee www.robotex.ee Σελίδα: 1 Πίνακας Περιεχομένων 1 Εισαγωγή... 3 2 Στόχος...

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Α -Β -Γ -Δ -Ε 2009-2012

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Α -Β -Γ -Δ -Ε 2009-2012 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Α -Β -Γ -Δ -Ε 2009-2012 Ισχύουν από τον Ιανουάριο του 2009 1 Άρθρο 1: ΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ (Έκδοση Μάιος 2007)

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ (Έκδοση Μάιος 2007) Κ Ω Δ Ι Κ Α Σ Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η Σ Τ Ο Υ Ξ Ι Φ Ο Μ Α Χ Ο Υ ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ Δ.1 Για όλους τους ολυμπιακούς και προ-ολυμπιακούς αγώνες, ισχύουν μόνον οι κανόνες του Ολυμπιακού Καταστατικού Χάρτη, ιδιαίτερα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΕΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΟΙ»

ΑΓΩΝΕΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΟΙ» ΑΓΩΝΕΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΟΙ» 25-27 Μαρτίου, 2011 ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ (3/3/2011) Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων (ΝΟΧ) και ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ρεθύμνου (ΙΟΡ) διοργανώνουν και προκηρύσσουν από κοινού

Διαβάστε περισσότερα

-Το Αθλητικό Σωματείο Μ.Ο.Ξ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟΙ Μετά από έγκριση της ΑΜΟΤΟΕ διοργανώνει τον. 4ο Αγώνα του Πρωταθλήματος Motocross Βορείου Ελλάδος 2016.

-Το Αθλητικό Σωματείο Μ.Ο.Ξ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟΙ Μετά από έγκριση της ΑΜΟΤΟΕ διοργανώνει τον. 4ο Αγώνα του Πρωταθλήματος Motocross Βορείου Ελλάδος 2016. 4 ος Αγώνας Πρωταθλήματος Motocross ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ 2016 ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΡΘΡΟ 1: ΓΕΝΙΚΑ -Το Αθλητικό Σωματείο Μ.Ο.Ξ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟΙ Μετά από έγκριση της ΑΜΟΤΟΕ διοργανώνει τον 4ο Αγώνα του Πρωταθλήματος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΠΠΑΣΙΑΣ Τ.Θ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΤΗΛ Fax: Website:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΠΠΑΣΙΑΣ Τ.Θ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΤΗΛ Fax: Website: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΠΠΑΣΙΑΣ Τ.Θ. 199 02 ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΤΗΛ. 22990 49350-2 Fax: 22990 49617 Website: www.hef.gr ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ του 2ου ΑΓΩΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΜΑΞΟΔΗΓΗΣΗΣ 2013 ΙΠΠΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Η εφαρµογή των διατάξεων του Κανονισµού 20 θα ισχύσει από την 07:00 της Παρασκευής 30 Σεπτεµβρίου 2011 µέχρι και την ευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 1

Η εφαρµογή των διατάξεων του Κανονισµού 20 θα ισχύσει από την 07:00 της Παρασκευής 30 Σεπτεµβρίου 2011 µέχρι και την ευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 1 «ΙΕΘΝΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΛΑΣΣΙΚΩΝ ΣΚΑΦΩΝ» «ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΡΑ ΟΣΙΑΚΩΝ ΚΑΪΚΙΩΝ» ΣΠΕΤΣΕΣ 2011 30/09/2011-02/10/2011 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ Ο Ναυτικός Όµιλος Ελλάδος προκηρύσσει τον «ιεθνή Αγώνα Κλασσικών Σκαφών και Παραδοσιακών

Διαβάστε περισσότερα

Δίαθλο+1. Πιλοτική κατηγορία για ομάδες Γυμνασίου και Λυκείου. ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Έκδοση 1η 22 Οκτωβρίου Επιμέλεια: Τσατσαρώνης Κωνσταντίνος

Δίαθλο+1. Πιλοτική κατηγορία για ομάδες Γυμνασίου και Λυκείου. ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Έκδοση 1η 22 Οκτωβρίου Επιμέλεια: Τσατσαρώνης Κωνσταντίνος Δίαθλο+1 Πιλοτική κατηγορία για ομάδες Γυμνασίου και Λυκείου ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Έκδοση 1η 22 Οκτωβρίου 2018 Επιμέλεια: Τσατσαρώνης Κωνσταντίνος 1. Συμμετέχοντες Στην κατηγορία Δίαθλο+1 μπορούν να συμμετάσχουν

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ «MAZE SOLVING»

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ «MAZE SOLVING» ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ «MAZE SOLVING» Συγγραφέας: Οργανωτική Επιτροπή ROBOTEX CYPRUS Πρωτότυπο στα Αγγλικά: raimond.paaru@robotex.ee Σελίδα: 1 Πίνακας Περιεχομένων 1 Εισαγωγή... 3 2 Στόχος... 3 3 Δικαίωμα Συμμετοχής...

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ IAAF ΤΟΥ 2013

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ IAAF ΤΟΥ 2013 ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ IAAF ΤΟΥ 2013 Εισαγωγικές σημειώσεις Στο κείμενο αυτό παρουσιάζονται όλες οι τροποποιήσεις που έχουν γίνει στα Τεχνικά Άρθρα (Πέμπτο Μέρος) σε σχέση με την τελευταία

Διαβάστε περισσότερα

12. ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ Η γραµµή τερµατισµού θα είναι µεταξύ ιστών που φέρουν πορτοκαλί σηµαίες στα σηµεία του τερµατισµού.

12. ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ Η γραµµή τερµατισµού θα είναι µεταξύ ιστών που φέρουν πορτοκαλί σηµαίες στα σηµεία του τερµατισµού. Πανελλήνιο Πρωτάθληµα Optimist 07-11 Μαΐου 2013 Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Οµοσπονδία - Ναυτικός Όµιλος Κατερίνης Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας - ήµος Κατερίνης ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1 Οι αγώνες θα διέπονται

Διαβάστε περισσότερα

Πρόκριση εθνικής ομάδας Optimist & Laser 4, Απριλίου 2017 Ε.Ι.Ο Σ.Ε.Α.Ν.Α.Τ.Κ

Πρόκριση εθνικής ομάδας Optimist & Laser 4, Απριλίου 2017 Ε.Ι.Ο Σ.Ε.Α.Ν.Α.Τ.Κ Πρόκριση εθνικής ομάδας Optimist & Laser 4,7 07-11 Απριλίου 2017 Ε.Ι.Ο Σ.Ε.Α.Ν.Α.Τ.Κ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ [DP] ορίζει ένα κανόνα για την παράβαση του οποίου η ποινή ευρίσκεται στη διακριτική απόφαση της Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ «MAZE SOLVING»

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ «MAZE SOLVING» ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ «MAZE SOLVING» Συγγραφέας: Οργανωτική Επιτροπή CYPRUS ROBOTEX CHALLENGE Πρωτότυπο στα Αγγλικά: raimond.paaru@robotex.ee www.robotex.ee Σελίδα: 1 Πίνακας Περιεχομένων 1 Εισαγωγή... 3 2 Στόχος...

Διαβάστε περισσότερα

Παγκόσμιο Ράλλυ FIVA Αφροδίτη 2013 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

Παγκόσμιο Ράλλυ FIVA Αφροδίτη 2013 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Άρθρο 1: EΚΔΗΛΩΣΗ - ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 1.1. Οργάνωση: Αυτό το Ράλλυ Ακριβείας οργανώνεται από τις λέσχες μέλη της Ομοσπονδίας Κλασικού Αυτοκινήτου Κύπρου (ΟΚΑΚ) και υπόκειται στους πιο κάτω κανονισμούς.

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α. Γραμματεία

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α. Γραμματεία Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ Δευτέρα, 5/6/2006 στα γραφεία της Λέσχης 4Χ4 Εκάλη, Λ. Διονύσου 5, 14565 Εκάλη, Τηλ 210-8132569 fax 210 6250892 races@4x4ekaliclub.gr Κιν.6972425999. ΛΗΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΕΛΕΓΧΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Odo Master 43. Οδηγίες χρήσης

Odo Master 43. Οδηγίες χρήσης Οδηγίες χρήσης Odo Master 43 Οδηγίες χρήσης Γενικά χαρακτηριστικά: Το Odo Master 43 είναι ένα πολύ-οδόμετρο υψηλής ακριβείας, κατάλληλο για την μέτρηση αποστάσεων, είτε κατά την εκτέλεση είτε κατά τον

Διαβάστε περισσότερα

«ΣΤ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ» 2015 6 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 - ΩΡΑ 10:30

«ΣΤ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ» 2015 6 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 - ΩΡΑ 10:30 Σελίδα1 «ΣΤ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ» 2015 ΣΤΙΒΟΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ «KIDS ATHLETICS» 6 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 - ΩΡΑ 10:30 ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ Η Οργανωτική Επιτροπή των ΣΤ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΩΝ αποφάσισε

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΘΗΤΙΑΔΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΑ 2017 ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΙΠΠΙΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΜΑΘΗΤΙΑΔΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΑ 2017 ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΙΠΠΙΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΑΘΗΤΙΑΔΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΑ 2017 ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΙΠΠΙΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ - ΣΤΟΧΟΙ Στο πλαίσιο διεξαγωγής της Μαθητιάδας Ηπείρου 2017, θα διεξαχθεί στην πόλη των Ιωαννίνων το αγώνισμα της Ιππικής δεξιοτεχνίας

Διαβάστε περισσότερα

ΦΥΣΙΚΗ Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ - ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

ΦΥΣΙΚΗ Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ - ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΦΥΣΙΚΗ Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ - ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ 1 ο ΦΥΛΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Επιδιώκεται οι μαθητές: 1. Να συζητούν και να προβληματίζονται για τα μετρήσιμα και τα μη μετρήσιμα μεγέθη. 2. Να πειραματιστούν και να καταλήξουν σε

Διαβάστε περισσότερα

1. ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΜΑΪΟΥ 2004 ΑΠΟ 16:00 ΕΩΣ 19:00 ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ ATTART OFF ROAD PARK

1. ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΜΑΪΟΥ 2004 ΑΠΟ 16:00 ΕΩΣ 19:00 ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ ATTART OFF ROAD PARK 1 o TRIAL ΛΕΣΧΗΣ 4WD ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 9 ΜΑΪΟΥ 2004 ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ & ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ M Α 1. ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΜΑΪΟΥ 2004 ΑΠΟ 16:00 ΕΩΣ 19:00 ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ ATTART OFF ROAD PARK

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΥΚΚΟΥ Β ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΣΤΟΛΗ - ΕΜΦΑΝΙΣΗ

ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΥΚΚΟΥ Β ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΣΤΟΛΗ - ΕΜΦΑΝΙΣΗ E1 ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΣΤΟΛΗ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΣΤΟΛΗ - ΕΜΦΑΝΙΣΗ Η μαθητική στολή των μαθητών και μαθητριών του Ενιαίου Λυκείου Κύκκου Β, όπως αυτή έχει καθοριστεί σύμφωνα με τους Κανονισμούς Λειτουργίας των Δημοσίων Σχολείων

Διαβάστε περισσότερα

«ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ»

«ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ Η Επιτροπή Ανοικτής Θάλασσας

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ - 1 -

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ - 1 - ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ - 1 - Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ *ΠΕΡΑΜΑ 08* ΝΙΚ. ΚΟΥΜΙΩΤΗ 13-14 Οκτωβρίου 2012-2 - 1 ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ Ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Περάματος

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΑΡΗΣ - ΒΑΡΚΙΖΑΣ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΑΡΗΣ - ΒΑΡΚΙΖΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΑΡΗΣ - ΒΑΡΚΙΖΑΣ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ 6 ο Κύπελλο «Το Χαμόγελο του Παιδιού» OPTIMIST LASER 4,7 - TECHNO 293 2 3 Απριλίου2016 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ Οι ιστιοδρομίες του αγώνα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ S ΠΡΟΤΥΠΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ S ΠΡΟΤΥΠΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ S ΠΡΟΤΥΠΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ Αυτό το παράρτημα εφαρμόζεται μόνον εάν το ορίζει η προκήρυξη του αγώνα. Αυτές οι Πρότυπες Οδηγίες Πλου μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μια διοργάνωση σε αντικατάσταση εκτυπωμένων

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ www iopor.com e-mail: info @ iopor.com ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ BIC TECHNO- RS:X 21-22/02/2015 Αρτέμιδα υπό την αιγίδα της ΕΙΟ με την αρωγή των ΝΟΑΣ και ΝΟΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ 2014» 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ 2014» 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ Λιμάνι Λαυρίου, Λαύριο 19500 Τηλ/Fax : 22920 69500 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ 2014» 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ Σ Κ Α Φ Ω Ν ΚΛΑΣΗΣ J/24 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΑΣΗΣ J/24 B ΦΑΣΗ 28 30/10/2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ Ο Ιστιοπλοϊκός Όµιλος Αγ. Νικολάου «ΑΙΟΛΟΣ»

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ (VOLLEYBALL)

ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ (VOLLEYBALL) 1 ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ (VOLLEYBALL) Ομαδική δουλειά,στρατηγική,ένταση Το άθλημα της πετοσφαίρισης στους παραλυμπιακούς αγώνες χωρίζoνταν σε δύο είδη : όρθια και καθιστή πετοσφαίριση. Μ αυτόν τον τρόπο συμμετείχαν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΑ - 2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΑ - 2015 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΑ - 2015 Η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας (ΕΟΙ) ενέκρινε για το 2015 ένα πλήρες και φιλόδοξο πρόγραμμα για όλα τα ιππικά αθλήματα που αναπτύσσει και για

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟ ΗΛΑΣΙΑ PHOENIX ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΒΑΣΗ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

ΠΟ ΗΛΑΣΙΑ PHOENIX ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΒΑΣΗ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΟ ΗΛΑΣΙΑ PHOENIX ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΒΑΣΗ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Η Ποδηλασία PHOENIX Λεμεσού με την αιγίδα της ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ διοργανώνει αγώνα Ανάβασης Ατομικής Χρονομέτρησης Ποδηλασίας Δρόμου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΠΠΙΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΠΠΙΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΠΠΙΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ - ΣΤΟΧΟΙ Στο πλαίσιο διεξαγωγής της Μαθητιάδας Ηπείρου 2017, θα διεξαχθεί στην πόλη των Ιωαννίνων το αγώνισμα της Ιππικής δεξιοτεχνίας (Dressage), τη Δευτέρα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2017 ΣΚΑΦΩΝ Platu Σεπτεμβρίου 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2017 ΣΚΑΦΩΝ Platu Σεπτεμβρίου 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2017 ΣΚΑΦΩΝ Platu 25 8-10 Σεπτεμβρίου 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ 1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ Ο Ναυτικός Όμιλος Ελλάδος και η Ελληνική κλάση Platu 25 προκηρύσσουν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2017 για σκάφη

Διαβάστε περισσότερα

1 ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ DUPLICATE ΣΚΡΑΜΠΛ (ΒΕΛΓΙΚΗ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

1 ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ DUPLICATE ΣΚΡΑΜΠΛ (ΒΕΛΓΙΚΗ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1 ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ DUPLICATE ΣΚΡΑΜΠΛ (ΒΕΛΓΙΚΗ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ο Όμιλος Σκραμπλ Θεσσαλονίκης προκηρύσσει το 1o Τουρνουά Duplicate Σκραμπλ (Βελγική Παραλλαγή) Θεσσαλονίκης: ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα