Διαδικτυακή Πφλη Επαγγελματικοφ Προςανατολιςμοφ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Διαδικτυακή Πφλη Επαγγελματικοφ Προςανατολιςμοφ https://www.youtube.com/watch?v=8ce3akvjuyw"

Transcript

1 Διαδικτυακή Πφλη Επαγγελματικοφ Προςανατολιςμοφ

2 3 ο Επιςτημονικό Πεδίο: ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΖΩΗΣ

3 Γεωπονίασ (και ςτο 2 ο Ε.Π.) Σκοπόσ των τμημϊτων Γεωπονύασ εύναι η εκπαύδευςη επιςτημόνων που θα αςχοληθούν με το ςχεδιαςμό, κατϊρτιςη και εφαρμογό μελετών και προγραμμϊτων γεωργικόσ ανϊπτυξησ που θα ςτοχεύουν ςτην αύξηςη τησ γεωργικόσ παραγωγόσ και ςτην ποιοτικό βελτύωςη τησ. Διϊρκεια ςπουδών : 5 ϋτη. Συνολικϊ από 10 τμόματα: Α.Π.Θ. : γενικό ειςαγωγό επιλογό κατεύθυνςησ 3 ϋτοσ. Γεωπονικό Παν, Δ.Π.Θ., Παν. Θεςςαλύασ - επιλογό μϋςα από το μηχανογραφικό ωσ εξόσ:

4 Αγροτικήσ Ανάπτυξησ Αγροτικήσ Οικονομίασ & Ανάπτυξησ (και ςτο 4 ο Ε.Π.) Σκοπόσ των τμημϊτων αυτών εύναι η ςυςτηματικό καλλιϋργεια, προαγωγό και ανϊπτυξη τησ γεωπονικόσ επιςτόμησ με προςανατολιςμό τισ νϋεσ τεχνολογικϋσ εξελύξεισ ςτουσ τομεύσ τησ οικονομικόσ και κοινωνικόσ ανϊπτυξησ και τισ τεχνικϋσ, οικονομικϋσ και κοινωνικϋσ διαδικαςύεσ ανϊπτυξησ του αγροτικού χώρου. Δ.Π.Θ., Γεωπονικό Παν.

5 Βιοτεχνολογίασ (και ςτο 2 Ε.Π.) Σκοπόσ του τμόματοσ εύναι η εκπαύδευςη επιςτημόνων που θα αςχοληθούν με το ςχεδιαςμό, κατϊρτιςη και εφαρμογό προγραμμϊτων γεωργικόσ ζωικόσ ανϊπτυξησ που ςτοχεύουν ςτην αύξηςη τησ παραγωγόσ και ςτην ποιοτικό βελτύωςη τουσ. Γεωπονικό Παν.

6 Επιςτήμησ Φυτικήσ Παραγωγήσ (και ςτο 2 ο Ε.Π.) Σκοπόσ των τμημϊτων εύναι η εκπαύδευςη επιςτημόνων που θα αςχοληθούν με το ςχεδιαςμό και εφαρμογό μελετών και προγραμμϊτων γεωργικόσ ανϊπτυξησ που θα ςτοχεύουν ςτην αύξηςη τησ γεωργικόσ φυτικόσ παραγωγόσ και ςτην ποιοτικό βελτύωςη τησ. Παν. Θεςςαλύασ, Γεωπονικό Παν.

7 Επιςτήμησ Ζωικήσ Παραγωγήσ & Υδατοκαλλιεργειών (και ςτο 2 ο Ε.Π.) Σκοπόσ των τμημϊτων εύναι η εκπαύδευςη επιςτημόνων που θα αςχοληθούν με το ςχεδιαςμό και εφαρμογό μελετών και προγραμμϊτων ζωικόσ παραγωγόσ και υδϊτινου περιβϊλλοντοσ που θα ςτοχεύουν ςτην αύξηςη τησ ζωικόσ παραγωγόσ και ςτην ποιοτικό βελτύωςη τησ. Παν. Θεςςαλύασ, Γεωπονικό

8 Αξιοποίηςησ Φυςικών Πόρων & Γεωργικήσ Μηχανικήσ (και ςτο 2 ο Ε.Π.) Σκοπόσ του τμόματοσ εύναι η εκπαύδευςη επιςτημόνων που κατϋχουν ουςιαςτικϋσ γνώςεισ γεωπονύασ ςε ςυνδυαςμό με τα ειδικϊ επιμϋρουσ αντικεύμενα που αναφϋρονται ςτην ορθολογικό αξιοπούηςη Φυςικών Πόρων, του Περιβϊλλοντοσ, τισ γεωργικϋσ καταςκευϋσ και την γεωργικό Μηχανολογύα. Γεωπονικό Παν.

9 Επιςτήμησ Τροφίμων & Διατροφήσ του Ανθρώπου (και ςτο 2 ο Ε.Π.) Σκοπόσ του τμόματοσ εύναι η εκπαύδευςη επιςτημόνων που κατϋχουν ουςιαςτικϋσ γνώςεισ γεωπονύασ ςε ςυνδυαςμό με το επιςτημονικό υπόβαθρο για την ορθολογικό αντιμετώπιςη επιςτημονικών και τεχνολογικών θεμϊτων που αναφϋρονται ςτο τομϋα των τροφύμων. Γεωπονικό Παν.

10 Βιολογίασ, Μοριακήσ Βιολογίασ & Γενετικήσ (και ςτο 2 Ο Ε.Π.) Σκοπόσ των τμημϊτων εύναι να παρϋχουν τισ απαραύτητεσ γνώςεισ για να αςχοληθούν με τη μελϋτη όλων των ζωντανών οργανιςμών και των παραγόντων που προςδιορύζουν τη φύςη τησ ζωόσ. Ε.Κ.Π.Α., Α.Π.Θ., Κρότησ, Πϊτρασ. Δ.Π.Θ.: Μοριακόσ Βιολογύασ & Γενετικόσ. (ςυνολικϊ 5 τμόματα)

11 Βιολογικών Εφαρμογών &Τεχνολογιών (και ςτο 2 ο Ε.Π.) Σκοπόσ του τμόματοσ εύναι η καλλιϋργεια και προαγωγό τησ επιςτόμησ τησ Βιολογύασ, η θεραπεύα γενικότερα των επιςτημών ζωόσ ςτο περιγραφικό, κυτταρικό και μοριακό επύπεδο, παρϋχοντασ γνώςη και καλλιεργώντασ τη βαςικό και εφαρμοςμϋνη και τεχνολογικό ϋρευνα. Διϊρκεια: 5 ϋτη Παν. Ιωαννύνων

12 Βιοχημείασ & Βιοτεχνολογίασ (και ςτο 2 ο Ε.Π.) Σκοπόσ του τμόματοσ εύναι η εκπαύδευςη επιςτημόνων, ικανών να ερευνούν θϋματα αιχμόσ ςτο τομϋα τησ Βιοχημεύασ και τησ Βιοτεχνολογύασ με την χρόςη ςύγχρονων τεχνικών και να αναπτύςςουν εφαρμογϋσ βαςιςμϋνεσ ςε βιοτεχνολογικϊ εργαλεύα. Παν. Θεςςαλύασ

13 Δαςολογίασ & Φυςικοφ Περιβάλλοντοσ (και ςτο 2 ο Ε.Π.) Σκοπόσ των τμημϊτων εύναι να καταρτύςει επιςτόμονεσ οι οπούοι θα μελετούν, ερευνούν και θα εφαρμόζουν ςύγχρονεσ μεθόδουσ για την ανϊπτυξη, προςταςύα, βελτύωςη, αξιοπούηςη και διαχεύριςη των δαςών και του φυςικού περιβϊλλοντοσ. Α.Π.Θ., Δ.Π.Θ.

14 Διαχείριςησ Περιβάλλοντοσ και Νζων Τεχνολογιών (και ςτο 2 ο Ε.Π.) Σκοπόσ του τμόματοσ εύναι η προαγωγό τησ επιςτόμησ του Περιβϊλλοντοσ με ιδιαύτερη ϋμφαςη ςτη διαχεύριςη του περιβϊλλοντοσ και των φυςικών πόρων. Την κατϊρτιςη επιςτημόνων που να ερευνούν και να εφαρμόζουν ςύγχρονεσ μεθόδουσ για τη βελτύωςη, την προςταςύα και διαχεύριςη φυςικού και ανθρωπογενούσ περιβϊλλοντοσ και τησ χρόςησ ςύγχρονων τεχνολογιών για την αντιμετώπιςη των περιβαλλοντικών προβλημϊτων. Παν. Πϊτρασ

15 Προςχολικήσ Αγωγήσ & Εκπαίδευςησ (ςε όλα τα Ε.Π.) Σκοπόσ των ανωτϋρω τμημϊτων εύναι η κατϊρτιςη επιςτημόνων που θα αςχοληθούν με το ϋργο τησ αγωγόσ παιδιών προςχολικόσ ηλικύασ. Ε.Κ.Π.Α, Δ.Π.Θ., Παν. Πϊτρασ: Εκπαύδευςησ και Αγωγόσ ςτην Προςχολικό Ηλικύα Α.Π.Θ.: Επιςτημών Προςχολικόσ Αγωγόσ & Εκπαύδευςησ Παν. Αιγαύου: Επιςτημών Προςχολικόσ Αγωγόσ και του Εκπαιδευτικού Σχεδιαςμού. Παν. Θεςςαλύασ, Παν. Κρότησ: Παιδαγωγικό Προςχολικόσ Εκπαύδευςησ Παν. Ιωαννύνων, Παν. Δυτ. Μακεδονύασ: Παιδαγωγικό Νηπιαγωγών (ςυνολικϊ από 9 τμόματα )

16 Επιςτήμησ Διαιτολογίασ & Διατροφήσ Σκοπόσ του τμόματοσ εύναι η κατϊρτιςη επιςτημόνων οι οπούοι θα εφαρμόζουν την επιςτόμησ τησ Διαιτολογύασ - Διατροφόσ ςτη βελτύωςη τησ διατροφικόσ κατϊςταςησ και ςτην εκπαύδευςη ομϊδων πληθυςμού υγιών ό αςθενών, αθλουμϋνων καθώσ και ςτην κοινότητα και ςτην Βιομηχανύα τροφύμων. Χαροπόπειο Παν.

17 Επιςτήμησ Τροφίμων & Διατροφήσ (και ςτο 2 Ο Ε.Π.) Σκοπόσ του τμόματοσ εύναι κατϊρτιςη επιςτημόνων η κατϊρτιςη επιςτημόνων οι οπούοι θα εφαρμόζουν την επιςτόμησ τησ Διαιτολογύασ - Διατροφόσ με ιδιαύτερη ϋμφαςη ςτην ςυνεχό βελτύωςη τησ αςφϊλειασ, τησ ποιότητασ και τησ διατροφικόσ αξύασ των τροφύμων. Παν. Αιγαύου

18 Επιςτήμησ Φυςικήσ Αγωγήσ &Αθλητιςμοφ (ςε όλα τα Ε.Π.) Σκοπόσ των τμημϊτων αυτών εύναι να καλλιεργούν και να προϊγουν την επιςτόμη τησ φυςικόσ αγωγόσ και του Αθλητιςμού με την ακαδημαώκό και εφαρμοςμϋνη διδαςκαλύα και ϋρευνα. Ε.Κ.Π.Α., Δ.Π.Θ., Θεςςαλύασ, Α.Π.Θ. (Θεςςαλονύκη & Σϋρρεσ) (ςυνολικϊ 5 τμόματα)

19 Επιςτημών τησ Θάλαςςασ (και ςτο 2 Ο Ε.Π.) Σκοπόσ του τμόματοσ εύναι η κατϊρτιςη επιςτημόνων ικανών να αςχοληθούν με οικολογικϋσ και περιβαλλοντικϋσ μελϋτεσ με τον θαλϊςςιο χώρο, τισ θαλϊςςιεσ εγκαταςτϊςεισ και τισ παρϊκτιεσ καταςκευϋσ. Παν. Αιγαύου

20 Θεάτρου (ςε όλα τα Ε.Π.) Σκοπόσ του τμόματοσ εύναι η ανϊδειξη επιςτημόνων με καλλιτεχνικό παιδεύα, και καλλιτεχνών με κατϊλληλη θεωρητικό υποδομό. Γι αυτό το λόγο και ο χαρακτόρασ των ςπουδών εύναι μικτόσ: επιςτημονικόσ και καλλιτεχνικόσ, θεωρητικόσ και πρακτικόσ. Α.Π.Θ.

21 Ιατρικήσ Σκοπόσ των τμημϊτων Ιατρικόσ εύναι η ανϊδειξη επιςτημόνων ικανών να αςχολούνται με την εφαρμογό μεθόδων για την πρόληψη, διϊγνωςη και θεραπεύα των αςθενειών του ανθρώπου. Επιδιώκουν να προςφϋρουν ςτουσ φοιτητϋσ ολοκληρωμϋνη θεωρητικό και πειραματικό γνώςη του ανθρώπινου οργανιςμού ςτη φυςιολογικό και παθολογικό του κατϊςταςη και να τουσ παρϊςχουν ϊρτια επιςτημονικό κατϊρτιςη για το ιατρικό λειτούργημα που θα αςκόςουν ςτη ςταδιοδρομύα τουσ. Ε.Κ.Π.Α. Α.Π.Θ., Δ.Π.Θ., Θεςςαλύασ, Ιωαννύνων, Πϊτρασ, Κρότησ (ςυνολικϊ 7 τμόματα)

22 Κινηματογράφου (ςε όλα τα Ε.Π.) Σκοπόσ του τμόματοσ εύναι να παρϋχει ςτουσ φοιτητϋσ θεωρητικό κατϊρτιςη, ιςτορικό και επιςτημονικό μελϋτη και πρακτικό εξϊςκηςη για την τϋχνη του κινηματογρϊφου. Α.Π.Θ. (Διϊρκεια ςπουδών: 5 ϋτη )

23 Κτηνιατρικήσ Σκοπόσ των τμημϊτων εύναι η κατϊρτιςη επιςτημόνων, που θα αςχοληθούν: με την προςταςύα τησ υγεύασ των παραγωγικών ζώων και των ζώων ςυντροφιϊσ, με τη βελτύωςη του ζωικού κεφαλαύου και με τη διενϋργεια αςτυκτηνιατρικών ελϋγχων των κτηνοτροφικών προώόντων και των τροφύμων ζωικόσ προϋλευςησ, με ςτόχο την προςταςύα τησ Δημόςιασ Υγεύασ Α.Π.Θ., Παν. Θεςςαλύασ (ςυνολικϊ 2 τμόματα)

24 Ιςτορίασ & Φιλοςοφίασ τησ Επιςτήμησ (ςε όλα τα Ε.Π.) Το τμόμα ϋχει ωσ αντικεύμενο τη φιλοςοφύα και την ιςτορύα των επιςτημών, δηλ. το γνωςτικό πεδύο που αςχολεύται με τισ ιςτορικϋσ και φιλοςοφικϋσ προςεγγύςεισ τησ επιςτόμησ εν γϋνει, αλλϊ και των ςυγκεκριμϋνων επιςτημών: φυςικϋσ επιςτόμεσ, κοινωνικϋσ και ανθρωπιςτικϋσ επιςτόμεσ, επιςτόμεσ τησ ζωόσ, μαθηματικϊ και λογικό. Ε.Κ.Π.Α.

25 Μουςικών Σπουδών (ςε όλα τα Ε.Π.) Σκοπόσ των τμημϊτων Μουςικών Σπουδών εύναι να αναδεύξουν ικανούσ επιςτόμονεσ, ώςτε να αςχοληθούν με τη Μουςικολογύα, τη Μουςικολογικό ϋρευνα και την προώθηςη τησ μουςικόσ εκπαύδευςησ ςτη χώρα μασ. Μακεδονύασ: Μουςικόσ Επιςτόμησ & Τϋχνησ (Διϊρκεια ςπουδών: 4 ϋτη) Ε.Κ.Π.Α., Α.Π.Θ., Ιόνιο: Μουςικών Σπουδών (Διϊρκεια ςπουδών: 5 ϋτη). (ςυνολικϊ 4 τμόματα)

26 Νοςηλευτικήσ Σκοπόσ των τμημϊτων εύναι να εκπαιδεύςει επιςτόμονεσ νοςηλευτϋσ που θα αςχοληθούν με τη φροντύδα τησ υγεύασ του ατόμου, τησ οικογϋνειασ και τησ κοινότητασ. Επύςησ, με θεωρητικό και πρακτικό κατϊρτιςη για την διούκηςη και οργϊνωςη υπηρεςιών υγεύασ, την ϋρευνα και την εκπαύδευςη. Ε.Κ.Π.Α., Παν. Πελοποννόςου (ςυνολικϊ 2 Πανεπιςτημιακϊ τμόματα εκτόσ από τα αντύςτοιχα των ΤΕΙ)

27 Οδοντιατρικήσ Σκοπόσ των ανωτϋρω τμημϊτων εύναι η παροχό γνώςεων ςχετικών με την πρόληψη, την αντιμετώπιςη και την αποκατϊςταςη προβλημϊτων των οδόντων, τησ κοιλότητασ του ςτόματοσ, τησ ςτοματικόσ κοιλότητασ και του ςτοματογναθικού ςυςτόματοσ του ανθρώπου. Ε.Κ.Π.Α., Α.Π.Θ. (ςυνολικϊ 2 τμόματα)

28 Παιδαγωγικό Δημοτικήσ Εκπαίδευςησ (ςε όλα τα Ε.Π.) Σκοπόσ του ανωτϋρω τμημϊτων εύναι η ϋρευνα και παραγωγό γνώςησ ςτισ επιςτόμεσ τησ Αγωγόσ και η εκπαύδευςη προςωπικού για τη ςτελϋχωςη των Δημοτικών Σχολεύων τησ χώρασ. Ε.Κ.Π.Α., Α.Π.Θ., Δ.Π.Θ., Παν. Ιωαννύνων, Παν. Θεςςαλύασ, Παν. Πϊτρασ, Παν. Κρότησ, Παν. Αιγαύου, Παν. Δυτ. Μακεδονύασ (ςυνολικϊ 9 τμόματα) Πφλη Επαγγελματικοφ Προςανατολιςμοφ mysep.gr

29 Περιβάλλοντοσ (και ςτο 2 Ο Ε.Π.) Σκοπόσ του τμόματοσ εύναι η εκπαύδευςη ατόμων ικανών να κατανοούν και να ερμηνεύουν τα τεχνολογικϊ, κοινωνικϊ, ηθικϊ και διαχειριςτικϊ προβλόματα του φυςικού και ανθρωπογενούσ περιβϊλλοντοσ και να ςυμβϊλλουν ςτη λύςη τουσ με μια αντύληψη τησ πολυμϋρειασ και ςυνολικότητασ τουσ. Παν. Αιγαύου

30 Πληροφορική με Εφαρμογζσ ςτην Βιοϊατρική (και ςτο 2 ο Ε.Π.) Σκοπόσ του τμόματοσ εύναι να παρϋχει εξειδικευμϋνεσ γνώςησ ςτα γνωςτικϊ αντικεύμενα των πληροφοριακών ςυςτημϊτων με ϋμφαςη ςτο χώρο τησ ιατρικόσ/ υγεύασ και εφαρμογών ςτην Ιατρικό και την Βιοπληροφορικό. Παν. Θεςςαλύασ.

31 Τεχνών Ήχου και Εικόνασ (ςε όλα τα Ε.Π.) Σκοπόσ του τμόματοσ εύναι η καλλιϋργεια και η παραγωγό τησ οπτικοακουςτικόσ ϋκφραςησ, μϋςω τησ διδαςκαλύασ και τησ ϋρευνασ των εφαρμογών τησ ςύγχρονησ οπτικοακουςτικόσ τεχνολογύασ ςτον ευρύτερο χώρο τησ τϋχνησ και τησ μαζικόσ επικοινωνύασ. Διϊρκεια : 5 ϋτη Ιόνιο Παν.

32 Φαρμακευτικήσ Τα τμόματα Φαρμακευτικόσ ςκοπό ϋχουν να αναδεύξουν επιςτόμονεσ ικανούσ να αςχοληθούν με την παραγωγό, την ϋρευνα, τον πειραματιςμό, τον ϋλεγχο και κυρύωσ με την διϊθεςη φαρμϊκων και φαρμακευτικών ςκευαςμϊτων ςύμφωνα με τισ ιατρικϋσ ςυνταγϋσ. Ε.Κ.Π.Α., Α.Π.Θ., Παν. Πϊτρασ. (ςυνολικϊ 3 τμόματα)

33 Χημείασ (και ςτο 2 ο Ε.Π.) Σκοπόσ των τμημϊτων εύναι παρϋχουν ςτουσ φοιτητϋσ τουσ τισ απαραύτητεσ γνώςεισ ώςτε να αςχοληθούν με τη μελϋτη και ϋρευνα τησ δομόσ, τησ ςύνθεςησ και μεταςχηματιςμού τησ οργανικόσ και ανόργανησ ύλησ. Ε.Π.Κ.Α., Α.Π.Θ., Πϊτρασ, Ιωαννύνων, Κρότησ. (ςυνολικϊ 5 τμόματα)

34 Τμόματα Τ.Ε.Ι.

35 Αιςθητικήσ & Κοςμητολογίασ Η Αιςθητικό αςχολεύται με την πρόληψη και την αποκατϊςταςη δερματικών προβλημϊτων και τη ςυμπτωματικό αποκατϊςταςη ενδοκρινολογικών προβλημϊτων, με τη χρόςη των ενδεδειγμϋνων κατϊ περύπτωςη θεραπευτικών μϋςων. Επύςησ, βελτιώνει και καλύπτει αιςθητικϋσ βλϊβεσ, με εξειδικευμϋνεσ τεχνικϋσ επικϊλυψησ. ΤΕΙ Αθόνασ, Θεςςαλονύκησ (ςυνολικϊ 2 τμόματα)

36 Δαςοπονίασ, Διαχείριςησ Φυςικοφ Περιβάλλοντοσ (και ςτο 2 Ο Ε.Π.) Σκοπόσ των τμημϊτων εύναι η εκπαύδευςη Τεχνολόγων Δαςοπονύασ που θα μελετούν και θα εφαρμόζουν τεχνικϋσ και μεθόδουσ για την προςταςύα, την αύξηςη και την εκμετϊλλευςη του δαςικού πλούτου τησ χώρασ. ΤΕΙ Ανατ. Μακεδονύασ Θρϊκησ, Στερεϊσ Ελλϊδασ, ΤΕΙ Θεςςαλύασ (μόνο ςτο 2 Ε.Π.) (ςυνολικϊ 3 τμόματα)

37 Δημόςιασ Υγείασ Οι ςπουδϋσ ςτην ειςαγωγικό κατεύθυνςη τησ Δημόςιασ Υγεύασ καλύπτουν τισ εφαρμογϋσ τησ Υγιεινόσ και ωσ επιςτόμησ και ωσ τεχνολογύασ ςε όλουσ τουσ τομεύσ που μπορεύ να επηρεϊςουν ϊμεςα ό ϋμμεςα την ανθρώπινη υγεύα και ευημερύα. ΤΕΙ Αθόνασ.

38 Κοινοτικήσ Υγείασ Η ειςαγωγικό κατεύθυνςη Κοινοτικόσ Υγεύασ ϋχει ωσ ςτόχο την εκπαύδευςη ςτελεχών ικανών να ςυμβϊλλουν ςτην προςταςύα και ςτην προαγωγό τησ υγεύασ του ελληνικού πληθυςμού. Το περιεχόμενο ςπουδών καλύπτει το γνωςτικό αντικεύμενο τησ φροντίδας υγείας με ϋμφαςη ςτην πρόληψη τησ αςθϋνειασ, ςτην προαγωγό τησ υγεύασ, και ςτη βελτύωςη τησ ποιότητασ τησ ζωόσ του ατόμου, τησ οικογϋνειασ και τησ κοινότητασ. ΤΕΙ Αθόνασ

39 Διατροφήσ & Διατολογίασ Τα ανωτϋρω τμόματα καλύπτουν το γνωςτικό αντικεύμενο τησ εφαρμογόσ τησ επιςτόμησ τησ διατροφόσ, καθώσ και την ανϊπτυξό τουσ ςτον ϊνθρωπο και ςυγκεκριμϋνα την καλό γνώςη τησ ςύνθεςησ των τροφύμων, την επύδραςη τησ τροφόσ ςτην υγεύα του ανθρώπου και την επύλυςη διαιτητικών προβλημϊτων. ΤΕΙ Θεςςαλονύκησ, ΤΕΙ Θεςςαλύασ, ΤΕΙ Κρότησ. (ςυνολικϊ 3 τμόματα)

40 Εργοθεραπείασ Σκοπόσ του τμόματοσ εύναι να παροχό ςτουσ φοιτητϋσ κατϊλληλων θεωρητικών και πρακτικών γνώςεων, για να μπορούν με τη ςυνεργαςύα γιατρών και ϊλλων ειδικών να προγραμματύζουν, να οργανώνουν και να κατευθύνουν διϊφορεσ δραςτηριότητεσ και εργαςύεσ για ϊτομα με ςωματικϊ ό ψυχικϊ προβλόματα με θεραπευτικό κυρύωσ ςκοπό. ΤΕΙ Αθόνασ.

41 Ιατρικών Εργαςτηρίων Σκοπόσ των τμημϊτων εύναι η κατϊρτιςη ατόμων ικανών να γύνουν εργαςτηριακού ςυνεργϊτεσ του γιατρού ςτισ ειδικότητεσ τησ Μικροβιολογύασ, Αιματολογύασ, Ιςτοςυμβατότητασ, Ανοςολογύασ, Παθολογικόσ Ανατομικόσ, Κυτταρολογύασ, Βιοχημεύασ, Κλινικόσ Χημεύασ, Ενδοκρινολογύασ, Πυρηνικόσ Ιατρικόσ. ΤΕΙ Αθόνασ, Θεςςαλονύκησ, Θεςςαλύασ. (ςυνολικϊ 3 τμόματα)

42 Λαϊκήσ και Παραδοςιακήσ Μουςικήσ (ςε όλα τα Ε.Π.) Σκοπόσ του τμόματοσ εύναι να προϊγει την ανϊπτυξη και τη μετϊδοςη των γνώςεων ςτον τομϋα του λαώκού πολιτιςμού και να παρϋχει ςτουσ ςπουδαςτϋσ τα απαραύτητα εφόδια που εξαςφαλύζουν την ϊρτια κατϊρτιςη τουσ για την επιςτημονικό και επαγγελματικό τουσ ςταδιοδρομύα. ΤΕΙ Ηπεύρου

43 Λογοθεραπείασ Σκοπόσ των τμημϊτων Λογοθεραπεύασ εύναι η εκπαύδευςη των ςπουδαςτών ςτην θεωρητικό και πρακτικό διϊγνωςη για να αςχοληθούν με την αποκατϊςταςη του λόγου και τησ ακοόσ, με την βοόθεια των επιςτημών τησ Βιολογύασ, Φυςικόσ και Ιατρικόσ. ΤΕΙ Ηπεύρου, Δυτικόσ Ελλϊδασ,Πελοποννόςου (ςυνολικϊ 3 τμόματα)

44 Μαιευτικήσ Σκοπόσ των τμημϊτων εύναι η επιςτημονικό και τεχνολογικό κατϊρτιςη των πτυχιούχων του ςε θϋματα: Μαιευτικόσ Γυναικολογύασ, Νεογνολογύασ, Οικογενειακού Προγραμματιςμού, Γενετόςιασ Αγωγόσ, Επαγγελματικόσ Δεοντολογύασ Έρευνασ, Πρόληψησ και Αγωγόσ Υγεύασ. ΤΕΙ Αθόνασ, Θεςςαλονύκησ, Δυτ. Μακεδονύασ. (ςυνολικϊ 3 τμόματα)

45 Μηχανικών Βιοϊατρικήσ Τεχνολογίασ (και ςτο 2 ο Ε.Π.) Σκοπόσ του τμόματοσ αποτελεύ η εκπαύδευςη των φοιτητών ώςτε να γύνουν ικανού να αςχολούνται με το ςχεδιαςμό, καταςκευό, λειτουργύα, ςυντόρηςη, επιςκευό και εποπτεύα τόςο των ιατρικών οργϊνων και ςυςκευών διϊγνωςησ και θεραπεύασ, όςο και των οργϊνων που ςυνεργϊζονται με τουσ ζώντεσ οργανιςμούσ. ΤΕΙ Αθόνασ.

46 Νοςηλευτικήσ Σκοπόσ των τμημϊτων εύναι να παρϋχουν θεωρητικό και πρακτικό εκπαύδευςη ςε ειδικϊ ςτελϋχη που θα εργαςτούν ςτον τομϋα τησ προληπτικόσ ιατρικόσ και τησ αποκατϊςταςησ τησ υγεύασ. ΤΕΙ Αθόνασ, Θεςςαλονύκησ, Ανατ. Μακεδονύασ, Κρότησ, Ηπεύρου, Θεςςαλύασ, Στερεϊσ Ελλϊδασ, Δυτ. Ελλϊδασ. (ςυνολικϊ 8 τμόματα)

47 Οδοντικήσ Τεχνολογίασ Σκοπόσ του τμόματοσ εύναι η εκπαύδευςη των ςπουδαςτών ςτο γνωςτικό αντικεύμενο τησ εφαρμογόσ των επιςτημονικών και τεχνολογικών γνώςεων ςτο πεδύο των Οδοντοπροςθετικών εργαςιών Ακύνητησ και Κινητόσ Προςθετικόσ, καθώσ και των Ορθοδοντικών μηχανημϊτων. ΤΕΙ Αθόνασ.

48 Οινολογίασ & Τεχνολογίασ Ποτών (και ςτο 2 Ο Ε.Π.) Σκοπόσ των τμημϊτων εύναι η εκπαύδευςη ςτελεχών ςε θϋματα: επεξεργαςύα των ςταφυλιών και των ϊλλων προώόντων γεωργικόσ προϋλευςησ, που μπορούν να υποςτούν αλκοολικό ζύμωςη, καθώσ και των προώόντων απόςταξησ των ζυμώςεων αυτών για την παραγωγό ποτών. ΤΕΙ Αθόνασ, Ανατ. Μακεδονύασ- Θρϊκησ (ςυνολικϊ 2 τμόματα)

49 Οπτικήσ & Οπτομετρίασ Σκοπόσ του τμόματοσ εύναι η μελϋτη του Οφθαλμού από ϊποψη Ανατομύασ και Φυςιολογύασ των παθολογικών ατελειών του, η μελϋτη τησ ςυμπεριφορϊσ των οφθαλμικών φακών ςτη διόρθωςη αμετρωπιών και τησ καταςκευόσ τουσ, όςο αφορϊ τα υλικϊ και την επεξεργαςύα των επιφανειών τουσ. ΤΕΙ Αθόνασ, Δυτ. Ελλϊδασ (ςυνολικϊ 2 τμόματα)

50 Ακτινολογίασ και Ακτινοθεραπείασ Σκοπόσ του τμόματοσ εύναι η θεωρητικό και πρακτικό εξϊςκηςη των φοιτητών του ςτισ αρχϋσ και μεθόδουσ ιατρικόσ ακτινογραφύασ, ακτινοθεραπεύασ, ακτινοφυςικόσ και ακτινοπροςταςύασ. ΤΕΙ Αθόνασ

51 Προςχολικήσ Αγωγήσ (ςε όλα τα Ε.Π.) Σκοπόσ των ανωτϋρω τμημϊτων εύναι η επιςτημονικό κατϊρτιςη των φοιτητών ςε θϋματα ανϊπτυξησ και εξϋλιξησ, αγωγόσ και φροντύδασ, ςωματικόσ υγεύασ και ακεραιότητασ βρεφών και νηπύων από τη γϋννηςό τουσ μϋχρι την εύςοδο τουσ ςτο δημοτικό ςχολεύο. ΤΕΙ Αθόνασ, Θεςςαλονύκησ, Ηπεύρου (ςυνολικϊ 3 τμόματα) Πφλη Επαγγελματικοφ Προςανατολιςμοφ mysep.gr

52 Τεχνολόγων Τροφίμων (και ςτο 2 ο Ε.Π.) Σκοπόσ των τμημϊτων εύναι η εκπαύδευςη ςτελεχών πϊνω ςε θϋματα επεξεργαςύασ, ανϊλυςησ, ποιοτικού ελϋγχου και μηχανικόσ τροφύμων, προδιαγραφών και νομοθεςύασ τροφύμων, μελϋτησ και ςχεδιαςμού βιοτεχνιών και βιομηχανικών τροφύμων, καθώσ και των εργαςτηρύων ποιοτικού ελϋγχου τροφύμων. ΤΕΙ Αθόνασ, Θεςςαλονύκησ, Θεςςαλύασ, Ιονύων Νόςων, Πελοποννόςου (ςυνολικϊ 5 τμόματα)

53 Τεχνολόγων Αλιείασ & Υδατοκαλλιεργειών (και ςτο 2 ο, 4 ο Ε.Π.) Σκοπόσ του τμόματοσ εύναι η παροχό ςτουσ φοιτητϋσ του, των βιολογικών, χημικών και φυςικών επιςτημών που αναφϋρονται ςτην αλιεύα υδατοκαλλιϋργεια και μεταπούηςη επεξεργαςύα αλιευμϊτων και ϊλλων υδρόβιων οργανιςμών καθώσ επύςησ ςτην ανϊπτυξη και εφαρμογό μεθόδων παραγωγικόσ διαχεύριςησ εκτύμηςησ και αξιολόγηςησ του περιβϊλλοντοσ των υδϊτινων οικοςυςτημϊτων. ΤΕΙ Δυτ. Ελλϊδοσ

54 Τεχνολογίασ Γεωπόνων (και ςτο 2 ο Ε.Π.) Σκοπόσ των τμημϊτων εύναι η εκπαύδευςη Τεχνολόγων που θα αςχολούνται με την αντιμετώπιςη και την επύλυςη προβλημϊτων που αναφϋρονται ςτη φυτικό παραγωγό, ςτην ζωικό παραγωγό, αγροτικόσ οικονομύασ, ποιοτικού ελϋγχου αγροτικών προώόντων. ΤΕΙ Θεςςαλονύκησ, Κρότησ, Ηπεύρου, Δυτ. Ελλϊδασ, Πελοποννόςου, Θεςςαλύασ, Δυτ. Μακεδονύασ (ςυνολικϊ 7 τμόματα)

55 Φυςικοθεραπείασ Σκοπόσ των τμημϊτων εύναι να παρϋχουν ςτουσ φοιτητϋσ την κατϊλληλη θεωρητικό και πρακτικό εκπαύδευςη, για να μπορούν με τη ςυνεργαςύα των αρμοδύων γιατρών να εφαρμόζουν τεχνικϋσ και μεθόδουσ για την αποκατϊςταςη τησ ομαλόσ λειτουργύασ των οργϊνων και των μελών του ανθρώπινου ςώματοσ, για την ανακούφιςη από πόνουσ και την αποφυγό μόνιμησ ςωματικόσ αναπηρύασ. ΤΕΙ Αθόνασ, Θεςςαλονύκησ, Δυτ. Ελλϊδασ, Στερεϊσ Ελλϊδασ. (ςυνολικϊ 4 τμόματα)

56 Σχολζσ με ιδιαιτερότητεσ 1 Ο Ε.Π. Στρατιωτικϋσ Σχολϋσ (Αξιωματικών Νοςηλευτικόσ, ΣΣΑΣ: Ιατρικόσ, Οδοντιατρικόσ, Κτηνιατρικόσ, Φαρμακευτικόσ,

57 Αναλυτική παρουςίαςη: mysep.gr

58 Νικόλαοσ Φωτίου Εκπαιδευτικόσ Δευτεροβάθμιασ Εκπαίδευςησ

59 Επιμζλεια παρουςίαςησ Νικόλαος Φωτίου Εκπαιδευτικόσ Δευτεροβϊθμιασ Εκπαύδευςησ Πιερύασ επικοινωνύα:

Διαδικτυακή Πφλη Επαγγελματικοφ Προςανατολιςμοφ https://www.youtube.com/watch?v=8ce3akvjuyw

Διαδικτυακή Πφλη Επαγγελματικοφ Προςανατολιςμοφ  https://www.youtube.com/watch?v=8ce3akvjuyw Διαδικτυακή Πφλη Επαγγελματικοφ Προςανατολιςμοφ www.mysep.gr https://www.youtube.com/watch?v=8ce3akvjuyw 3 ο Επιςτημονικό Πεδίο: ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΖΩΗΣ Αγροτικήσ Ανάπτυξησ Αγροτικήσ Οικονομίασ & Ανάπτυξησ

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικτυακή Πφλη Επαγγελματικοφ Προςανατολιςμοφ

Διαδικτυακή Πφλη Επαγγελματικοφ Προςανατολιςμοφ Διαδικτυακή Πφλη Επαγγελματικοφ Προςανατολιςμοφ www.mysep.gr https://www.youtube.com/watch?v=8ce3akvjuyw 2 ο Επιςτημονικό Πεδίο: ΘΕΤΙΚΕΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών Σκοπόσ των

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικτυακή Πφλη Επαγγελματικοφ Προςανατολιςμοφ

Διαδικτυακή Πφλη Επαγγελματικοφ Προςανατολιςμοφ Διαδικτυακή Πφλη Επαγγελματικοφ Προςανατολιςμοφ www.mysep.gr https://www.youtube.com/watch?v=8ce3akvjuyw 2 ο Επιςτημονικό Πεδίο: ΘΕΤΙΚΕΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών Σκοπόσ των

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικτυακι Πφλθ Επαγγελματικοφ Προςανατολιςμοφ

Διαδικτυακι Πφλθ Επαγγελματικοφ Προςανατολιςμοφ Διαδικτυακι Πφλθ Επαγγελματικοφ Προςανατολιςμοφ www.mysep.gr https://www.youtube.com/watch?v=8ce3akvjuyw 5 ο Επιςτθμονικό Πεδίο: ΕΠΙΣΗΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ & ΠΛΗΡΟΥΟΡΙΚΗ Αγροτικισ Ανάπτυξθσ Αγροτικισ Οικονομίασ

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικτυακι Πφλθ Επαγγελματικοφ Προςανατολιςμοφ

Διαδικτυακι Πφλθ Επαγγελματικοφ Προςανατολιςμοφ Διαδικτυακι Πφλθ Επαγγελματικοφ Προςανατολιςμοφ www.mysep.gr https://www.youtube.com/watch?v=8ce3akvjuyw 4 ο Επιςτθμονικό Πεδίο: ΕΠΙΣΗΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ & ΠΛΗΡΟΥΟΡΙΚΗ Αγροτικισ Ανάπτυξθσ Αγροτικισ Οικονομίασ

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικτυακή Πφλη Επαγγελματικοφ Προςανατολιςμοφ https://www.youtube.com/watch?v=8ce3akvjuyw

Διαδικτυακή Πφλη Επαγγελματικοφ Προςανατολιςμοφ  https://www.youtube.com/watch?v=8ce3akvjuyw Διαδικτυακή Πφλη Επαγγελματικοφ Προςανατολιςμοφ www.mysep.gr https://www.youtube.com/watch?v=8ce3akvjuyw 1 ο Επιςτημονικό Πεδίο: ΑΝΘΡΩΠΙΣΙΚΕ, ΝΟΜΙΚΕ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕ ΕΠΙΣΗΜΕ Αγγλικήσ Γλώςςασ & Φιλολογίασ

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικτυακή Πφλη Επαγγελματικοφ Προςανατολιςμοφ https://www.youtube.com/watch?v=8ce3akvjuyw

Διαδικτυακή Πφλη Επαγγελματικοφ Προςανατολιςμοφ  https://www.youtube.com/watch?v=8ce3akvjuyw Διαδικτυακή Πφλη Επαγγελματικοφ Προςανατολιςμοφ www.mysep.gr https://www.youtube.com/watch?v=8ce3akvjuyw 1 ο Επιςτημονικό Πεδίο: ΑΝΘΡΩΠΙΣΙΚΕ, ΝΟΜΙΚΕ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕ ΕΠΙΣΗΜΕ Αγγλικήσ Γλώςςασ & Φιλολογίασ

Διαβάστε περισσότερα

3. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΖΩΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

3. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΖΩΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ 3. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΖΩΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ) ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΗ ΙΔΡΥΜΑ Βάσεις 2017 ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝ. ΘΡΑΚΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΗ ΙΔΡΥΜΑ Βάσεις 2017 ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝ. ΘΡΑΚΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 1 ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΧΟΛΩΝ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ (ΦΕΚ 2995) ΤΗΣ 31 ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017 3. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΖΩΗΣ Σχολές Πόλεις ΑΕΙ/ΤΕΙ Βάσεις ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΕΝΤΟΝΑ ΣΗΜΕΙΩΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ Ή ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝ. ΘΡΑΚΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΤΑ ΕΝΤΟΝΑ ΣΗΜΕΙΩΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ Ή ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝ. ΘΡΑΚΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 1 ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΧΟΛΩΝ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ 31 ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016 ΤΗΣ ΥΠ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΙΟΥ 2017 3. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΗ ΙΔΡΥΜΑ Βάσεις 2017 ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝ. ΘΡΑΚΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΗ ΙΔΡΥΜΑ Βάσεις 2017 ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝ. ΘΡΑΚΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 1 ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΧΟΛΩΝ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ (ΦΕΚ 982) ΤΗΣ 20 ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 3. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΖΩΗΣ Σχολές Πόλεις ΑΕΙ/ΤΕΙ Βάσεις ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΗ ΙΔΡΥΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΕΙΣ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ (90%) ΕΠΙΣΤ. ΠΕΔΙΟ ΙII - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ

ΒΑΣΕΙΣ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ (90%) ΕΠΙΣΤ. ΠΕΔΙΟ ΙII - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΒΑΣΕΙΣ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ (90%) ΕΠΙΣΤ. ΠΕΔΙΟ ΙII - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ Kωδ. Τμήμα/Σχολή Ιδρ. Πόλη Βάση Βάση Διαφ. Επιτ. Θέσεις Θέσεις Διαφ. Τμ. 2016 2015 16/15 2016 2016 2015 16/15 831 Ιατρικό

Διαβάστε περισσότερα

Αλφαβητική κατάταξη τμημάτων πεδία εισαγωγής ΠΕΔΙΑ 1 2 3 4 5 ΑΕΙ. http://kentromeletis.edu.gr. τμήματα 3 ου πεδίου «Επιστήμες Υγείας & Ζωής»

Αλφαβητική κατάταξη τμημάτων πεδία εισαγωγής ΠΕΔΙΑ 1 2 3 4 5 ΑΕΙ. http://kentromeletis.edu.gr. τμήματα 3 ου πεδίου «Επιστήμες Υγείας & Ζωής» ΑΕΙ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ) ΔΠΘ ΑΕΙ 2 3 ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝ. ΑΕΙ 2 3 ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝ. ΑΕΙ 2 3 ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικτυακή Πφλη Επαγγελματικοφ Προςανατολιςμοφ

Διαδικτυακή Πφλη Επαγγελματικοφ Προςανατολιςμοφ Διαδικτυακή Πφλη Επαγγελματικοφ Προςανατολιςμοφ www.mysep.gr https://www.youtube.com/watch?v=8ce3akvjuyw ΧΟΛΕ ΜΕ ΙΔΙΑΙΣΕΡΟΣΗΣΕ Διαδικαςίεσ επιλογήσ: Μελϋτη τησ αντύςτοιχησ προκόρυξησ (τρατού, Αςτυνομύασ,

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός Κωδικός Τμήματος Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα Τμήμα/Σχολή Πανεπιστημίου / ΤΕΙ Εισακτέων 2016

Αριθμός Κωδικός Τμήματος Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα Τμήμα/Σχολή Πανεπιστημίου / ΤΕΙ Εισακτέων 2016 216 215 639 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ & ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ 125 12 5 61 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ & 13 12 ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ 1 719 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Σύστημα Εισαγωγής Υποψηφίων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Νέο Σύστημα Εισαγωγής Υποψηφίων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση Νέο Σύστημα Εισαγωγής Υποψηφίων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση Α. ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ 1ο Επιστημονικό Πεδίο Ανθρωπιστικών, Νομικών και Κοινωνικών Επιστημών α) Αρχαία Ελληνικά Προσανατολισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΙΜΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ (ΚΑΣΤΟΡΙΑ)

ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΙΜΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ (ΚΑΣΤΟΡΙΑ) 3. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΖΩΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ) ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠTΥΞΗΣ, ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ (ΨΑΧΝΑ ΕΥΒΟΙΑΣ) ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΩΝ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΩΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΩΝ 1. ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ (ΕΚΠΑ) Σχολή Επιστημών της Αγωγής Τμήμα Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία Τμήμα Οδοντιατρικής Τμήμα

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Σύστημα Εισαγωγής Υποψηφίων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Νέο Σύστημα Εισαγωγής Υποψηφίων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση Νέο Σύστημα Εισαγωγής Υποψηφίων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση Α. ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΣΠΟΥΔΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 3ο Επιστημονικό Πεδίο Επιστημών Υγείας και Ζωής α) Βιολογία Γενικής Παιδείας [

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Σύστημα Εισαγωγής Υποψηφίων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Νέο Σύστημα Εισαγωγής Υποψηφίων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση Νέο Σύστημα Εισαγωγής Υποψηφίων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση Α. ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ 1ο Επιστημονικό Πεδίο Ανθρωπιστικών, Νομικών και Κοινωνικών Επιστημών α) Αρχαία Ελληνικά Προσανατολισμού

Διαβάστε περισσότερα

Τμήμα ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ 613 ΑΣΤΕΡ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΡΟΔΟΥ (ΑΣΤΕΡ) ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ 614 ΑΣΤΕΚ

Τμήμα ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ 613 ΑΣΤΕΡ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΡΟΔΟΥ (ΑΣΤΕΡ) ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ 614 ΑΣΤΕΚ Κωδικός Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα Τμήμα ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ ΕΤΟΥΣ 2016 ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ 613 ΑΣΤΕΡ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ 90 ΡΟΔΟΥ (ΑΣΤΕΡ) ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ 614 ΑΣΤΕΚ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ 90 (ΑΣΤΕΚ) ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ &

Διαβάστε περισσότερα

ΑΑΕΙ Ελλάδας: Πλήθος Κύπριων υποψηφίων με πρώτη επιλογή ανά Σχολή / Τμήμα.

ΑΑΕΙ Ελλάδας: Πλήθος Κύπριων υποψηφίων με πρώτη επιλογή ανά Σχολή / Τμήμα. ΑΑΕΙ Ελλάδας: Πλήθος Κύπριων υποψηφίων με ανά. 1 617 ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) 159 2 297 ΙΑΤΡΙΚΗΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) 133 3 295 ΙΑΤΡΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) 119 4 403 ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΧΟΛΩΝ/ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΑΕΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ - 2015. Πλήθος Υποψηφίων Σχολή / Τμήμα

ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΧΟΛΩΝ/ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΑΕΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ - 2015. Πλήθος Υποψηφίων Σχολή / Τμήμα ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΧΟΛΩΝ/ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΑΕΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ - 05 ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ Η ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε. ΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ 7 ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ 59 97 ΙΑΤΡΙΚΗΣ 33 3

Διαβάστε περισσότερα

Σχολές-Επιστημονικά Πεδία της Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών

Σχολές-Επιστημονικά Πεδία της Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών Σχολές-Επιστημονικά Πεδία της Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών 1 ο Επιστημονικό Πεδίο: Ανθρωπιστικές, Νομικές & Κοινωνικές Επιστήμες 3 ο Επιστημονικό Πεδίο: Επιστήμες Υγείας & Ζωής 4 ο Επιστημονικό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ. Εκπ. Ίδρυμα Τμήμα ΕΤΟΥΣ 2016 ΑΡΙΘΜΟΣ. Ανώτατο. Κωδικός ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ 613 ΑΣΤΕΡ 90 ΡΟΔΟΥ (ΑΣΤΕΡ)

ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ. Εκπ. Ίδρυμα Τμήμα ΕΤΟΥΣ 2016 ΑΡΙΘΜΟΣ. Ανώτατο. Κωδικός ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ 613 ΑΣΤΕΡ 90 ΡΟΔΟΥ (ΑΣΤΕΡ) Κωδικός Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα Τμήμα ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ ΕΤΟΥΣ 2016 613 ΑΣΤΕΡ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ 90 ΡΟΔΟΥ (ΑΣΤΕΡ) 614 ΑΣΤΕΚ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ 90 ΚΡΗΤΗΣ (ΑΣΤΕΚ) 637 ΑΘΗΝΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Σύστημα Εισαγωγής Υποψηφίων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Νέο Σύστημα Εισαγωγής Υποψηφίων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση Νέο Σύστημα Εισαγωγής Υποψηφίων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση Α. ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΣΠΟΥΔΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 3ο Επιστημονικό Πεδίο Επιστημών Υγείας και Ζωής α) Βιολογία Γενικής Παιδείας [

Διαβάστε περισσότερα

01.ΕΘΝΙΚΟ & ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ OK 60

01.ΕΘΝΙΚΟ & ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ OK 60 ΜΗ ΠΡΑΞΕΙΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΠΡΑΞΕΙΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΙΔΡΥΜΑ/ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΕΙΣΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΗΛΘΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΥ ΑΠΕΣΤΑΛΗΣΑΝ ΑΓΟΝΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΕΣΕΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΘΕΣΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΟ Ε.Τ. 01.ΕΘΝΙΚΟ & ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

3ο Επιστημονικό πεδίο ΑΕΙ ΚΩΔ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΕΙΔΟΣ ΘΕΣΗΣ 2014 2013 ΔΙΑΦ ΔΙΑΦ% 851 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ (ΣΑΝ) 90% ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ 18.256 17.668 588 3.

3ο Επιστημονικό πεδίο ΑΕΙ ΚΩΔ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΕΙΔΟΣ ΘΕΣΗΣ 2014 2013 ΔΙΑΦ ΔΙΑΦ% 851 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ (ΣΑΝ) 90% ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ 18.256 17.668 588 3. 3ο Επιστημονικό πεδίο ΑΕΙ ΚΩΔ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΕΙΔΟΣ ΘΕΣΗΣ 2014 2013 ΔΙΑΦ ΔΙΑΦ% 851 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ (ΣΑΝ) 18.256 17.668 588 3.3% 851 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ (ΣΑΝ) 851 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ (ΣΑΝ)

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ 90% - 2013 & 2012

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ 90% - 2013 & 2012 ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ 90% - 2013 & 2012 ΚΩΔΙΚΟΣ ΜΟΡΙΑ ΜΟΡΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΣΧΟΛΗΣ (2013) (2012) (Μόρια) (%) 127 ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) 20.229 19.709 520 2,6% 127 ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 80 ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 95

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 80 ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 95 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 80 ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 95 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 160 ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ & ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

1 2 3 4 5 6 1o επιστημονικό πεδίο: Ανθρωπιστικών-Νομικών και Κοινωνικών επιστημών ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΑΡΧΕΙΟΝΟΜΙΑΣ, ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΕΙΟΛΟΓΙΑΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ, ΣΛΑΒΙΚΩΝ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

Τμήμα ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ 613 ΑΣΤΕΡ. Κωδικός. Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΡΟΔΟΥ (ΑΣΤΕΡ) ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ 614 ΑΣΤΕΚ

Τμήμα ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ 613 ΑΣΤΕΡ. Κωδικός. Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΡΟΔΟΥ (ΑΣΤΕΡ) ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ 614 ΑΣΤΕΚ Κωδικός Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα Τμήμα ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ ΕΤΟΥΣ 2016 ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ 613 ΑΣΤΕΡ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ 90 ΡΟΔΟΥ (ΑΣΤΕΡ) ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ 614 ΑΣΤΕΚ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ 90 ΚΡΗΤΗΣ (ΑΣΤΕΚ) 637 ΤΕΙ

Διαβάστε περισσότερα

384 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 75 90 1 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 85 100 1

384 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 75 90 1 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 85 100 1 Κωδικός τος 384 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 75 90 1 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 85 100 1 129 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ - ΤΜΗΜΑ Α'

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ - ΤΜΗΜΑ Α' ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ - ΤΜΗΜΑ Α' ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ ΑΚ. ΕΤΟΥΣ 2018-2019 Κωδικός Τμήματος Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα Τμήμα ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ 2017 ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ 2018 384 129 227 233 279 133 137

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ 2013 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 85 ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 75

ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ 2013 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 85 ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 75 ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ 2013 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 75 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 155 ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ & ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Σύστημα Εισαγωγής Υποψηφίων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Νέο Σύστημα Εισαγωγής Υποψηφίων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση Νέο Σύστημα Εισαγωγής Υποψηφίων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση Β. ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΘΕΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ 2ο Επιστημονικό Πεδίο Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών α) Μαθηματικά Προσανατολισμού [x 1,3] β) Φυσική

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ - ΤΜΗΜΑ Α'

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ - ΤΜΗΜΑ Α' Κωδικός Τμήματος ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ 2017 ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ 2018 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ - ΤΜΗΜΑ Α' ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ ΑΚ. ΕΤΟΥΣ 2018-2019 Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα Τμήμα 384 129 227 233 279 133 137

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 80 ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 100

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 80 ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 100 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ 1 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 80 ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 100 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 160 ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ & ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 80 ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 100 ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 160 ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ & ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 110

ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 80 ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 100 ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 160 ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ & ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 110 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 80 ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 100 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 160 ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ & ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Πρόγραμμα Σπουδών του Νηπιαγωγείου. Δρ Ζωή Καραμπατζάκη, Σχολική Σύμβουλος 21 ης Περιφέρειας Π.Α.

Νέο Πρόγραμμα Σπουδών του Νηπιαγωγείου. Δρ Ζωή Καραμπατζάκη, Σχολική Σύμβουλος 21 ης Περιφέρειας Π.Α. Νέο Πρόγραμμα Σπουδών του Νηπιαγωγείου Δρ Ζωή Καραμπατζάκη, Σχολική Σύμβουλος 21 ης Περιφέρειας Π.Α. Γιατύ νϋο Πρόγραμμα; Επειδό η λογικό πορεύα των προγραμμϊτων ςπουδών εύναι η επικαιροπούηςη και η βελτύωςη,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ Εισακτέοι 2013 ΜΕΤΑΒΟΛΗ % Πανεπιστήμιο Τμήμα ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ. Γενική Σειρά ΜΕΤΑΒΟΛΗ.

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ Εισακτέοι 2013 ΜΕΤΑΒΟΛΗ % Πανεπιστήμιο Τμήμα ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ. Γενική Σειρά ΜΕΤΑΒΟΛΗ. Κωδικός τος 409 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΣ 55 100 1 45 82% 476 ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝ. ΘΡΑΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ 85 150 4 65 76% 366 ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 130 225 2 95

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ - ΤΜΗΜΑ Α'

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ - ΤΜΗΜΑ Α' ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ - ΤΜΗΜΑ Α' ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ ΑΚ. ΕΤΟΥΣ 2018-2019 Κωδικός Τμήματος 384 129 227 233 279 133 137 285 273 275 147 403 402 134 219 168 103 780 297 112 139 163 307 Ανώτατο

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ - ΤΜΗΜΑ Α'

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ - ΤΜΗΜΑ Α' ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ - ΤΜΗΜΑ Α' ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ ΑΚ. ΕΤΟΥΣ 2018-2019 Κωδικός Τμήματος Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα Τμήμα ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ 2017 384 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΤΙΡΡΥΠΑΝΣΗΣ ΤΕ - ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ: ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ % 4 ΤΕΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

ΑΝΤΙΡΡΥΠΑΝΣΗΣ ΤΕ - ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ: ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ % 4 ΤΕΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ http://sep4u.gr Εισακτέοι και 412 ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗΣ 70 125-44% 2 294 ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ 70 110-36% 3 506 ΤΕΙ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ 320 175 83% 5 ΤΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΑΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ 80 50 60% 1 ΑΕΑ

ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ 320 175 83% 5 ΤΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΑΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ 80 50 60% 1 ΑΕΑ http://sep4u.gr Εισακτέοι και 701 ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ 180 80 125% 4 ΤΕΙ 105 ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ 210 100 110% 1 773 ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ 380 190

Διαβάστε περισσότερα

Εισακτέοι Πανελλαδικών 2017

Εισακτέοι Πανελλαδικών 2017 ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ 2017 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 80 ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 100 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 160 ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ & ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ ΠΑΛΑΙΟ -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2016

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ ΠΑΛΑΙΟ -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2016 ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 818 ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ ΗΜ. (ΠΑΛΑΙΟ) 9.544 9.848-304 -3,1% ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 818 ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ ΕΣΠ. (ΠΑΛΑΙΟ) 8.336 7.196 1.140

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 90% -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 90% -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015 ΟΝΟΜΑ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 818 ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 90% ΓΕΛ/ΕΠΑΛΒ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ ΗΜ. 9.848 9.337 511 5,5% ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 818 ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 90% ΓΕΛ/ΕΠΑΛΒ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ ΕΣΠ. 7.196 7.154 42 0,6%

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ - ΤΜΗΜΑ Α'

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ - ΤΜΗΜΑ Α' ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΩΝ - ΤΜΗΜΑ Α' ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ ΑΚ. ΕΤΟΥΣ 2018-2019 Κωδικός Τμήματος Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα Τμήμα ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ 2017 ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ 2018 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Τμήμα 2016

Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Τμήμα 2016 Κωδ Τμήμα 2016 384 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 80 ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 95 129 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 160 227 ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ & ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Εισακ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΡΟΔΟΥ (ΑΣΤΕΡ)

Εισακ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΡΟΔΟΥ (ΑΣΤΕΡ) 129 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 170 160 127 ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 223 210 227 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ & ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 124 110 225 ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ 2016 ΑΡΙΘΜΟΣ Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα

ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ 2016 ΑΡΙΘΜΟΣ Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα Κωδικός Τµήµατος 384 129 227 233 279 133 137 285 273 275 147 403 402 134 219 168 103 297 112 139 Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ Τμήμα ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ 2016 ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ 2017 ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΕΙ/ΤΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ 7 Ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ 2017 ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΕΙ/ΤΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ 7 Ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 1 ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ 2017 ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΕΙ/ΤΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ 7 Ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ 2017 2016 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 80 80 ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

www.aoth.edu.gr ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 90% -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015

www.aoth.edu.gr ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 90% -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015 ΙΔΡΥΜΑ ΟΝΟΜΑ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 818 ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 90% ΓΕΛ/ΕΠΑΛΒ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ ΗΜ. 9.848 9.337 511 5,5% ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 818 ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 90% ΓΕΛ/ΕΠΑΛΒ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ ΕΣΠ. 7.196 7.154

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ. Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ. Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα Κωδικός Τμήματος 384 129 227 233 279 133 137 285 273 275 147 403 402 134 219 168 103 297 112 Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ Τμήμα ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ 2016 ΘΕΩΡΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

**************** Η ΤΓΧΡΟΝΗ ΜΟΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΗ ΔΕΤΣΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΤΗ:

**************** Η ΤΓΧΡΟΝΗ ΜΟΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΗ ΔΕΤΣΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΤΗ: Σελίδα1 ΚΑΝΕΛΛΑΣΟΤ ΒΙΒΗ Γ., 2009, «Η ςύγχρονη μουςικό παιδεύα ςτη δευτεροβϊθμια εκπαύδευςη, η περύπτωςη των μουςικών ςχολεύων», Πρακτικά 2 ου επιςτημονικού ςυνεδρίου «Μουςική Παιδεία & Μουςικά Σχολεία:

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Σύστημα Εισαγωγής Υποψηφίων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Νέο Σύστημα Εισαγωγής Υποψηφίων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση Νέο Σύστημα Εισαγωγής Υποψηφίων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση Β. ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΘΕΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ 2ο Επιστημονικό Πεδίο Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών α) Μαθηματικά Προσανατολισμού [x 1,3] β) Φυσική

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΤΕΧΝΩΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝ.

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΤΕΧΝΩΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝ. 384 129 227 233 279 133 137 285 273 275 147 403 402 134 219 168 103 780 297 112 139 163 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΤΕΧΝΩΝ 80 85 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 100

Διαβάστε περισσότερα

5 ο ΓΕΛ ΚΕΡΚΥΡΑΣ. Οδηγός 5 ου ΓΕΛ Κέρκυρας για το σύστημα των Πανελλαδικών 2016 ΟΔΗΓΟΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ Επιμέλεια: Φαγογένης Βασίλης, Μαθηματικός

5 ο ΓΕΛ ΚΕΡΚΥΡΑΣ. Οδηγός 5 ου ΓΕΛ Κέρκυρας για το σύστημα των Πανελλαδικών 2016 ΟΔΗΓΟΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ Επιμέλεια: Φαγογένης Βασίλης, Μαθηματικός 5 ο ΓΕΛ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ 2016 Επιμέλεια: Φαγογένης Βασίλης, Μαθηματικός Το παρόν έντυπο ενημερώθηκε 18.12.2015 Ποια μαθήματα συμπεριλαμβάνει η κάθε ομάδα προσανατολισμού; ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΘΕΤΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ --ΕΠΙΛΟΓΗ 90% ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ-- 2014 & 2013

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ --ΕΠΙΛΟΓΗ 90% ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ-- 2014 & 2013 ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 817 ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ 90% ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ 10.338 10.651-313 -2,9% ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 817 ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ 90% ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΕΣΠΕΡΙΝΑ 8.708 8.136 572 7,0% ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ --ΕΠΙΛΟΓΗ 90% ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ-- 2014 & 2013

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ --ΕΠΙΛΟΓΗ 90% ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ-- 2014 & 2013 ΙΔΡΥΜΑ ΟΝΟΜΑ ΕΙΔΟΣ ΘΕΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 817 ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ 90% ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ 10,338 10,651-313 -2.9% ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 817 ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ 90% ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΕΣΠΕΡΙΝΑ 8,708 8,136

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 90% -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 90% -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015 ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ & ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ), ΠΑΝ.ΜΑΚΕΔ. 72 6 209 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΑΘΗΝΑ), ΕΜΠ 66

ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ & ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ), ΠΑΝ.ΜΑΚΕΔ. 72 6 209 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΑΘΗΝΑ), ΕΜΠ 66 1 617 ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ), ΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 127 2 297 ΙΑΤΡΙΚΗΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ), ΑΠΘ 122 3 295 ΙΑΤΡΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ), ΕΚΠΑ 94 4 119 ΝΟΜΙΚΗΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ), ΑΠΘ 86 5 337 ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ & ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ),

Διαβάστε περισσότερα

12620 ΕΦΗΜΕΡΙ Α TΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

12620 ΕΦΗΜΕΡΙ Α TΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 12620 ΕΦΗΜΕΡΙ Α TΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 85 ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 106 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 170

Διαβάστε περισσότερα

ΑΑΕΙ Ελλάδας: Πλήθος Κύπριων υποψηφίων με πρώτη επιλογή ανά Σχολή / Τμήμα.

ΑΑΕΙ Ελλάδας: Πλήθος Κύπριων υποψηφίων με πρώτη επιλογή ανά Σχολή / Τμήμα. ΑΑΕΙ Ελλάδας: Πλήθος Κύπριων υποψηφίων με ανά. 67 ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ), ΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 27 2 297 ΙΑΤΡΙΚΗΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ), ΑΠΘ 22 3 295 ΙΑΤΡΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ), ΕΚΠΑ 94 4 9 ΝΟΜΙΚΗΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ), ΑΠΘ 86

Διαβάστε περισσότερα

Επιτυχόντες ανά Σχολή περιόδου 2000-2004

Επιτυχόντες ανά Σχολή περιόδου 2000-2004 Επιτυχόντες ανά Σχολή περιόδου 2000-2004 ΣΧΟΛΗ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 12 ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ & ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 2 ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 9 ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ 3 ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ 1 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Σημεύωμα για το Ειδικό Καθεςτώσ τησ Επιχειρηματικότητασ των Νϋων του Επενδυτικού Νόμου 3908/2011, για το ϋτοσ 2011

Ενημερωτικό Σημεύωμα για το Ειδικό Καθεςτώσ τησ Επιχειρηματικότητασ των Νϋων του Επενδυτικού Νόμου 3908/2011, για το ϋτοσ 2011 Ενημερωτικό Σημεύωμα για το Ειδικό Καθεςτώσ τησ Επιχειρηματικότητασ των Νϋων του Επενδυτικού Νόμου 3908/2011, για το ϋτοσ 2011 Με το ειδικό καθεςτώσ ενιςχύςεων τησ Επιχειρηματικότητασ των Νϋων ενιςχύονται

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ ΕΠΙΛΟΓΗ 90% ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 2014 & 2013

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ ΕΠΙΛΟΓΗ 90% ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 2014 & 2013 ΟΝΟΜΑ ΕΙΔΟΣ ΘΕΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 817 ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ 90% ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ 10.338 10.651 313 2,9% ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 817 ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ 90% ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΕΣΠΕΡΙΝΑ 8.708 8.136 572 7,0%

Διαβάστε περισσότερα

Οι κατευθύνσεις είναι τρεις ( 3 ) Θεωρητική Κατεύθυνση Θετική Κατεύθυνση Τεχνολογική Κατεύθυνση

Οι κατευθύνσεις είναι τρεις ( 3 ) Θεωρητική Κατεύθυνση Θετική Κατεύθυνση Τεχνολογική Κατεύθυνση Οι κατευθύνσεις είναι τρεις ( 3 ) Θεωρητική Κατεύθυνση Θετική Κατεύθυνση Τεχνολογική Κατεύθυνση κάθε κατεύθυνση, προετοιμάζει τους μαθητές σε συγκεκριμένα μαθήματα, που είναι απαραίτητα για την εισαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

Τμήματα 1ου Πεδίου με τη μεγαλύτερη αύξηση πρώτων προτιμήσεων Τμήμα Ίδρυμα Νέο Πεδίο

Τμήματα 1ου Πεδίου με τη μεγαλύτερη αύξηση πρώτων προτιμήσεων Τμήμα Ίδρυμα Νέο Πεδίο Τμήματα 1ου Πεδίου με τη μεγαλύτερη αύξηση πρώτων προτιμήσεων Ψυχολογίας - ΕΚΠΑ ΕΚΠΑ 1 1157 929 228 Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής Μακεδ. 1&4 455 350 105 Αθλητισμού Αθλητισμού Μουσικής Επιστήμης

Διαβάστε περισσότερα

Ανακτήθηκε από την Εκπαιδευτική Κλίμακα (http://edu.klimaka.gr/) ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

Ανακτήθηκε από την Εκπαιδευτική Κλίμακα (http://edu.klimaka.gr/) ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ 1 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 80 ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 95 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 160 ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ & ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Νέες αντιστοιχίες τμημάτων

Νέες αντιστοιχίες τμημάτων Νέες αντιστοιχίες τμημάτων Η γνώση του λαβυρίνθου των αντιστοιχιών είναι απαραίτητη για τους υποψηφίους, οι οποίοι στοχεύουν σε μετακινήσεις από μια πόλη σε άλλη αλλά και από ένα τμήμα σε άλλο μέσω μετεγγραφής.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ - ΤΜΗΜΑ Α'

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ - ΤΜΗΜΑ Α' ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ - ΤΜΗΜΑ Α' ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ ΑΚ. ΕΤΟΥΣ 2018-2019 Κωδικός Τμήματος Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα Τμήμα ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ 2017 ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ 2018 384 129 227 233 279 133 137

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ. Πανεπιστήμιο ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ. Γενική Σειρά ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ 2014. Τμήμα. Εισακτέοι 2013

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ. Πανεπιστήμιο ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ. Γενική Σειρά ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ 2014. Τμήμα. Εισακτέοι 2013 Κωδικός τος 384 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 75 90 1 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 85 100 1 129 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ. Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ 2014. Εισακτέοι 2013 ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ. Γενική Σειρά. Τμήμα

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ. Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ 2014. Εισακτέοι 2013 ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ. Γενική Σειρά. Τμήμα 384 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 75 90 1 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 85 100 1 129 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 155 150 1 227

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 85 ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 75

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 85 ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 75 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 85 ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 75 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 155 ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ & ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ 105 ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ 125

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ 2014. Εισακτέοι 2015. Πανεπιστήμιο Τμήμα ΕΠ. ΠΕΔΙΟ ΜΕΤ % ΜΕΤ

ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ 2014. Εισακτέοι 2015. Πανεπιστήμιο Τμήμα ΕΠ. ΠΕΔΙΟ ΜΕΤ % ΜΕΤ % 384 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 80 90-10 -11% 1 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 95 100-5 -5% 1 129 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 85 100 1 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 155 150 1

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 85 100 1 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 155 150 1 384 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 75 90 1 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 85 100 1 129 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 155 150 1 227

Διαβάστε περισσότερα

Παρουςίαςη προςχεδίου π.δ. για την εναρμόνιςη τησ εθνικήσ νομοθεςίασ με την Ευρωπαΰκή Οδηγία 2013/59/ΕΤΡΑΣΟΜ του υμβουλίου

Παρουςίαςη προςχεδίου π.δ. για την εναρμόνιςη τησ εθνικήσ νομοθεςίασ με την Ευρωπαΰκή Οδηγία 2013/59/ΕΤΡΑΣΟΜ του υμβουλίου Παρουςίαςη προςχεδίου π.δ. για την εναρμόνιςη τησ εθνικήσ νομοθεςίασ με την Ευρωπαΰκή Οδηγία 2013/59/ΕΤΡΑΣΟΜ του υμβουλίου Δρ Ελευθερία Καρίνου www.eeae.gr www.eeae.gr Δομή π.δ. Κεφϊλαια: Α. Αντικεύμενο

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΕΙΣ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ-ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ (ΕΥΡΩΠ. ΕΝΩΣΗΣ) -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2016

ΒΑΣΕΙΣ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ-ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ (ΕΥΡΩΠ. ΕΝΩΣΗΣ) -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2016 ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΧΟΛΗΣ ΒΑΣΕΙΣ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ-ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ (ΕΥΡΩΠ. ΕΝΩΣΗΣ) -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2016 ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΕΙΔΟΣ ΘΕΣΗΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΤ/ΤΕΣ ΒΑΘΜΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΒΑΘΜΟΣ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟΥ Σ.Π. ΒΑΘΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΒΑΘΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ 2014. Εισακτέοι 2013 ΜΕΤΑΒΟΛΗ % Πανεπιστήμιο Τμήμα ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ. Γενική Σειρά ΜΕΤΑΒΟΛΗ. http://sep4u.gr.

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ 2014. Εισακτέοι 2013 ΜΕΤΑΒΟΛΗ % Πανεπιστήμιο Τμήμα ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ. Γενική Σειρά ΜΕΤΑΒΟΛΗ. http://sep4u.gr. 384 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 75 90 1 15 20% ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 85 100 1 15 18% 129 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Φ ύ λ ο κ α ι ο μ ά δ ε ς η λ ι κ ι ώ ν Κάτω των 30 ετών 30-44 45-64 65 και άνω Άρρενες Θήλεις Άρρενες Θήλεις Άρρενες Θήλεις Άρρενες Θήλεις

Φ ύ λ ο κ α ι ο μ ά δ ε ς η λ ι κ ι ώ ν Κάτω των 30 ετών 30-44 45-64 65 και άνω Άρρενες Θήλεις Άρρενες Θήλεις Άρρενες Θήλεις Άρρενες Θήλεις Πίνακας 7. Πτυχιούχοι Ανωτάτων Σχολών κατά σχολή και τμήμα, φύλο και ομάδες ηλικιών. Σύνολο Ελλάδος, αστικές και αγροτικές περιοχές. Απογραφή πληθυσμού της 18ης Μαρτίου 2001 Σχολή και τμήμα Αμφοτέρων των

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ΣΠΟΥΔΩΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ 2019

ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ΣΠΟΥΔΩΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ 2019 ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ΣΠΟΥΔΩΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ Α Αγγλικές σπουδές 1 Αγρονόμοι - Τοπογράφοι Αγροτική Ανάπτυξη 22 Αγροτική Οικονομία και Ανάπτυξη 30 Αγωγή και Φροντίδα στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία (Π.Δ.Α.)

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΘΕΣΕΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ 2014 - ΒΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΩΝ (Οικονιμικό Κριτήριο)

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΘΕΣΕΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ 2014 - ΒΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΩΝ (Οικονιμικό Κριτήριο) ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΘΕΣΕΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ 2014 - ΒΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΩΝ (Οικονιμικό Κριτήριο) ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΧΟΛΗΣ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΘΕΣΕΩΝ ΒΑΣΗ (ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑ- ) ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ Τ.Ε.Ι.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΤΝΑΣΟΣΗΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΣΙΚΕ ΣΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΣΩΝ

ΔΤΝΑΣΟΣΗΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΣΙΚΕ ΣΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΣΩΝ ΔΤΝΑΣΟΣΗΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΣΙΚΕ ΣΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΣΩΝ Ιατρική και νζεσ προοπτικζσ Ιατρικό : ϋνα από τα πιο δημοφιλό και αγαπητϊ επαγγϋλματα ςτη χώρα μασ Η εικόνα του γιατρού όμωσ ϋχει αλλϊξει από αυτόν Σε αυτήν τα

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΕΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ 2017

ΒΑΣΕΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ 2017 ΒΑΣΕΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ 2017 ΚΩΔ. ΣΧΟΛΗΣ ΤΜΗΜΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΩΤΟΥ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΛΥΦΘΗΚ ΑΝ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΦΘΗΚ ΑΝ 413 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΑΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΘΗΝΑΣ 10101 10302 9 9 0 417 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

8146 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ (ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ)

8146 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ (ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ) 8146 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ (ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ) ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 80 ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 95 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΘΕΣΕΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ - ΒΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΩΝ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ) - ΑΚ. ΕΤΟΣ 2014-15

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΘΕΣΕΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ - ΒΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΩΝ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ) - ΑΚ. ΕΤΟΣ 2014-15 ΒΑΣΗ ΣΧΟΛΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΘΕΣΕΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ - ΒΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΩΝ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ) - ΑΚ. ΕΤΟΣ 2014-15 (ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑ- ) ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) - ΑΠΘ 0,00 ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΗ ΙΔΡΥΜΑ Βάσεις 2017 ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΗ ΙΔΡΥΜΑ Βάσεις 2017 ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 1 ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΧΟΛΩΝ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ (ΦΕΚ 982) ΤΗΣ 20 ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 2. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΘΕΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ Σχολές Πόλεις ΑΕΙ/ΤΕΙ Βάσεις ΣΧΟΛΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 90% -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 90% -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015 ΟΝΟΜΑ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 818 ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 90% ΓΕΛ/ΕΠΑΛΒ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ ΗΜ. 9.848 9.337 511 5,5% ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 818 ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 90% ΓΕΛ/ΕΠΑΛΒ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ ΕΣΠ. 7.196 7.154 42 0,6%

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΕΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ 2017

ΒΑΣΕΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ 2017 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 129 ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 225 ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ 326 Τ.Ε.Ι. ΑΘΗΝΑΣ 637 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 639 ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 231 1ου 1ου ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

Διαβάστε περισσότερα

Τμήμα 613 ΑΣΤΕ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΡΟΔΟΥ (ΑΣΤΕΡ) 60 75 ΑΣΤΕ 614 ΑΣΤΕ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (ΑΣΤΕΑΝ)

Τμήμα 613 ΑΣΤΕ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΡΟΔΟΥ (ΑΣΤΕΡ) 60 75 ΑΣΤΕ 614 ΑΣΤΕ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (ΑΣΤΕΑΝ) 613 ΑΣΤΕ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΡΟΔΟΥ (ΑΣΤΕΡ) 60 75 ΑΣΤΕ 614 ΑΣΤΕ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (ΑΣΤΕΑΝ) 50 75 ΑΣΤΕ 637 ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ & ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ 100

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 12249 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 768 28 Μαρτίου 2014 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. Βαθμός Προτερ. Φ.253.1/46539/Β6 Καθορισμός αριθμού εισακτέων σπουδαστών στις Σχο

Διαβάστε περισσότερα

Επιτυχόντες ανά Σχολή περιόδου 2005-2009

Επιτυχόντες ανά Σχολή περιόδου 2005-2009 Επιτυχόντες ανά Σχολή περιόδου 2005-2009 ΣΧΟΛΗ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 7 ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ & ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 1 ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 25 ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ 3 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Τμήμα 613 ΑΣΤΕ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΡΟΔΟΥ (ΑΣΤΕΡ) 60 75 ΑΣΤΕ 614 ΑΣΤΕ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (ΑΣΤΕΑΝ)

Τμήμα 613 ΑΣΤΕ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΡΟΔΟΥ (ΑΣΤΕΡ) 60 75 ΑΣΤΕ 614 ΑΣΤΕ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (ΑΣΤΕΑΝ) Κωδικός Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα Τμήμα Εισακτέοι 2013 Γενική Σειρά ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ 2014 Γενική σειρά ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ 613 ΑΣΤΕ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΡΟΔΟΥ (ΑΣΤΕΡ) 60 75 ΑΣΤΕ 614 ΑΣΤΕ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ

Διαβάστε περισσότερα

Τρίπολη Μάιος Γρηγόριος Σπυράκης MPA, Ph.D

Τρίπολη Μάιος Γρηγόριος Σπυράκης MPA, Ph.D Τρίπολη Μάιος 2016 Γρηγόριος Σπυράκης MPA, Ph.D Η ποιότητα τησ νοςοκομειακόσ περύθαλψησ ϋχει προςελκύςει το μεγαλύτερο μϋροσ του ενδιαφϋροντοσ όλων των εμπλεκομϋνων μερών. Υπϊρχουν τϋςςερεισ (4) βαςικού

Διαβάστε περισσότερα

Τμήμα 613 ΑΣΤΕ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΡΟΔΟΥ (ΑΣΤΕΡ) 60 75 ΑΣΤΕ 614 ΑΣΤΕ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (ΑΣΤΕΑΝ)

Τμήμα 613 ΑΣΤΕ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΡΟΔΟΥ (ΑΣΤΕΡ) 60 75 ΑΣΤΕ 614 ΑΣΤΕ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (ΑΣΤΕΑΝ) 613 ΑΣΤΕ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΡΟΔΟΥ (ΑΣΤΕΡ) 60 75 ΑΣΤΕ 614 ΑΣΤΕ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (ΑΣΤΕΑΝ) 50 75 ΑΣΤΕ 637 ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ & ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ 100

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΡΙΑ ΑΠΟ ΜΟΡΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

ΜΟΡΙΑ ΑΠΟ ΜΟΡΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ 413 417 420 414 ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΩΤΟΥ ΜΟΡΙΑ ΑΠΌ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΜΟΡΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΜΟΡΙΑ ΑΠΟ ΜΟΡΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΑΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΥΜΠΡΑΞΕΙΣ Τ.Ε.Ι. ΜΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΗΠΕΙΡΟΣ. Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Τ.Ε.Ι. Ηπείρου. Πανεπιστήμιο Αιγαίου

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΥΜΠΡΑΞΕΙΣ Τ.Ε.Ι. ΜΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΗΠΕΙΡΟΣ. Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Τ.Ε.Ι. Ηπείρου. Πανεπιστήμιο Αιγαίου ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΤΜΗΜΑ E ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

Καθορισμός αριθμού εισακτέων σπουδαστών στα Τμήματα και στις Σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης για το ακαδ. έτος 2012-2013 Γενική σειρά

Καθορισμός αριθμού εισακτέων σπουδαστών στα Τμήματα και στις Σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης για το ακαδ. έτος 2012-2013 Γενική σειρά Καθορισμός αριθμού εισακτέων σπουδαστών στα Τμήματα και στις Σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης για το ακαδ. έτος 2012-2013 Γενική σειρά ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας

Διαβάστε περισσότερα