ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 1 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 1 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης."

Transcript

1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 20/2018 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 1 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα σήμερα την 29 Ιανουαρίου του έτους 2018 ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00 έχει συνέλθει σε συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Προσοτσάνης, ύστερα από την αριθμ. 856/ πρόσκληση του κ. Προέδρου, η οποία έχει δημοσιευθεί στο Δημοτικό Κατάστημα και έχει επιδοθεί σε καθένα Σύμβουλο και στον Δήμαρχο, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 και 69 του Ν.3852/2010(ΦΕΚ Α 87) και με τις διατάξεις των άρθρων 92, 95, 96 και 97 του Δ.Κ.Κ.(N.3463/2006). Στην συνεδρίαση ήταν παρόντες ο Δήμαρχος κ. Λύσσελης Άγγελος και η υπάλληλος του Δήμου κ. Μαναρίδου Αλεξάνδρα που ορίστηκε ειδικός Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου. Αφού διαπιστώθηκε απαρτία δεδομένου ότι επί συνόλου 27 μελών βρέθηκαν παρόντα τα κατωτέρω μέλη: ΠΑΡΟΝΤΕΣ Δ.Σ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΚΑΙ ΕΚΠΡ.Τ.Κ. 1 ΤΣΕΛΕΓΚΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ) 1 ΚΥΡΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ (ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ) 2 ΓΑΡΑΜΠΕΡΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ 2 ΜΑΤΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ) 3 ΗΛΙΑΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ (ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ) 3 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ(ΓΡΑΜΜΕΝΗΣ) 4 ΚΑΠΑΝΤΖΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 4 ΜΠΟΥΤΙΟΣ ΜΑΡΚΟΣ (ΚΑΛΗΣ ΒΡΥΣΗΣ) 5 ΜΑΡΤΖΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 5 ΤΑΣΚΑΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ (ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ) 6 ΜΕΣΟΝΥΧΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ 6 ΤΣΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ ΑΣΗΜΕΝΙΑ (ΚΟΚΚΙΝΟΓΕΙΩΝ) 7 ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΚΩ/ΝΟΣ 7 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑ (ΜΙΚΡΟΠΟΛΗΣ) 8 ΝΤΕΜΙΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 8 ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΜΑΡΚΟΣ (ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ) 9 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ(ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ) 9 ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (ΑΝΘΟΧΩΡΙΟΥ) 10 ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΟΣ(αποχώρησε πριν τη συζήτηση 5 ου θέματος) 10 ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ (ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΗΣ) 11 ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ (ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ) 11 ΤΣΑΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΜΙΚΡΟΚΑΜΠΟΥ) 12 ΤΣΑΚΜΑΚΙΔΗΣ ΚΟΣΜΑΣ 13 ΤΣΑΟΥΣΗ ΕΛΕΝΗ 14 ΤΣΑΟΥΣΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 15 ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 16 ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ 17 ΣΑΡΙΔΗΣ ΑΛΚΗΣ 18 ΣΜΟΛΟΚΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.) 19 ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑΣ 20 ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣ 21 ΦΑΤΡΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (αποχώρησε πριν τη συζήτηση 5 ου θέματος) ΑΠΟΝΤΕΣ ΑΠΟΝΤΕΣ 1 ΒΟΣΚΟΥ -ΒΛΑΧΟΥ ΙΟΡΔΑΝΑ 1 ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ (ΜΕΓΑΛΟΚΑΜΠΟΣ) 2 ΤΕΡΝΕΚΤΣΗΣ ΙΩΝΝΗΣ 2 ΑΦΕΝΤΟΥΛΗΣ ΙΩΝΝΗΣ (ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ) 3 ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 3 ΜΠΙΑΖΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΜΑΥΡΟΛΕΥΚΗΣ) 4 ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΗΣ ΗΛΙΑΣ 4 ΤΣΑΝΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ (ΠΥΡΓΩΝ) 5 ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 5 ΣΩΤΗΡΙΑΔΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΣΙΤΑΓΡΩΝ ) 6 ΚΙΛΑΤΖΙΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ (ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Δ.Σ) 6 ΚΑΠΑΓΕΡΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ (ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ) 7 ΓΕΦΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΠΕΡΙΧΩΡΑΣ)

2 ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 20/2018 ΘΕΜΑ : «α. Έγκριση σύμβασης διαδημοτικής συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Παρανεστίου και του Δήμου Προσοτσάνης (άρθρο 99 του Ν.3852/2010) Β. Ορισμός μελών του οργάνου παρακολούθησης και εφαρμογής των όρων της σύμβασης» Ο Πρόεδρος αφού ανέγνωσε το 20 ο θέμα της ημερήσιας διάταξης έθεσε υπόψη των μελών του Σώματος το υπ αριθμ. 268/ έγγραφο του Δήμου Παρανεστίου το οποίο έχει ως εξης : «ΘΕΜΑ: ΕΓΚΡΙΣΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 99 ΤΟΥ Ν.3852/2010, ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ Δ.ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ Δ.ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ Έχοντας υπόψη: Ότι το τμήμα Τεχνικών Υπηρεσιών και Περιβάλλοντος, στελεχώνετε μόνο από τρείς (3) Τεχνικούς Υπαλλήλους των παρακάτω ειδικοτήτων : Ηλεκτρολόγο Μηχανικό ΠΕ, Γεωπόνο ΠΕ, Μηχανικό Δομικών Έργων ΤΕ Το άρθρο 99 του Ν. 3852/2010, σύμφωνα με το οποίο επιτρέπεται η απασχόληση προσωπικού, του ενός συμβαλλομένου στον άλλον. Τον Ν.4412/2016 σύμφωνα με τον οποίο, για την Συγκρότηση Επιτροπής Διαγωνισμού Έργων μέχρι του ανώτατου ορίου του ,00 χωρίς ΦΠΑ, απαιτούνται τρία τακτικά μέλη τεχνικών υπαλλήλων Π.Ε-Τ.Ε και τρία αναπληρωματικά μέλη τεχνικών υπαλλήλων Π.Ε-Τ.Ε Το αρ.πρωτ. 6758/ έγγραφο του Δ.Παρανεστίου Το αρ.πρωτ / / έγγραφο του Δ. Προσοτσάνης Ότι για την συγκρότηση Επιτροπή Διαγωνισμού Έργων του Δ.Παρανεστίου, από υπαλλήλους του Δήμου Προσοτσάνης, απαιτείται υπογραφή Σύμβασης Διαδημοτικής Συνεργασίας μεταξύ των δύο Δήμων. Το σχέδιο της Σύμβασης Διαδημοτικής Συνεργασίας του άρθρου 99 του Ν.3852/2010, το οποίο σας επισυνάπτω. Ότι το αντικείμενο της σύμβασης Διαδημοτικής Συνεργασίας είναι η διάθεση Τεχνικού Προσωπικού Π.Ε-Τ.Ε, από τον Δήμο Προσοτσάνης προς τον Δήμο Παρανεστίου, έτσι ώστε ο Δ.Παρανεστίου να έχει την δυνατότητα να συγκροτήσει Επιτροπή Διαγωνισμού Έργων μέχρι του ανώτατου ορίου του ,00 χωρίς ΦΠΑ, σύμφωνα με τον Ν.4412/16. ΕΙΣΗΓΟΥΜΑΙ 1) Να εγκρίνει το σχέδιο της Σύμβαση της Διαδημοτικής Συνεργασίας σύμφωνα με το άρθρο 99 του Ν.3852/2010, μεταξύ του Δ.Παρανεστίου και του Δ.Προσοτσάνης, που αφορά την διάθεση Τεχνικού Προσωπικού Π.Ε-Τ.Ε, από τον Δήμο Προσοτσάνης προς τον Δήμο Παρανεστίου, έτσι ώστε ο Δ.Παρανεστίου να έχει την δυνατότητα να συγκροτήσει Επιτροπή Διαγωνισμού Έργων μέχρι του ανώτατου ορίου του ,00 χωρίς ΦΠΑ, σύμφωνα με τον Ν.4412/16. 2) Να ορίσει τα μέλη του «Οργάνου Παρακολούθησης Εφαρμογής των Όρων της Σύμβασης Διαδημοτικής Συνεργασίας», που αφορούν τον Δήμο Προσοτσάνης, υποχρέωση του οποίου είναι η παρακολούθηση του αντικειμένου της σύμβασης και την εφαρμογή των όρων και προϋποθέσεων της σύμβασης αυτής,» Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Αντιδήμαρχος του Δήμου ο κ. Παυλίδης Πέτρος ο οποίος ανέφερε ότι με βάση το υπ αριθμ / έγγραφο που είχε συντάξει η Προϊσταμένη Δ/νσης της ΤΥΔΠ κ. Δεληγιαννίδου Δέσποινα, οι υπάλληλοι οι οποίοι ορίστηκαν να συμμετέχουν στην Επιτροπή Διαγωνισμού Έργων, μέχρι του ανώτατου ορίου του ,00 χωρίς ΦΠΑ και να εκτελούν τα καθήκοντα της, σύμφωνα με τον Ν.4412/16 είναι οι εξής :

3 Δέσποινα Δεληγιαννίδου, Πολιτικός Μηχανικός Π.Ε. Γιώργος Μαρτιάδης, Πολιτικός Μηχανικός Π.Ε. Μουστακίδου Μαγδαληνη Τ.Ε. Μηχανικός Δομικών Έργων Επίσης αναφέρει ότι ως μέλη του Οργάνου παρακολούθησης εφαρμογής των όρων της Σύμβασης Διαδημοτικής Συνεργασίας προτείνονται οι : ο Αντιδήμαρχος κ. Τερνεκτσής Ιωάννης με αναπληρωτή του τον Αντιδήμαρχο κ. Παυλίδη Πέτρο και ο Αντιδήμαρχος κ. Ηλιάδης Μιχαήλ ως αναπληρωτής της κ. Κουτεκίδου Μεταμόρφης. Στην συνέχεια ο πρόεδρος του Δ.Σ. κάλεσε τα μέλη να αποφασίσουν σχετικά: ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ αφού έλαβε υπόψη του: το αναφερόμενο έγγραφο -εισήγηση του Προϊσταμένου του Δήμου Παρανεστίου κ. Ζαχαρόπουλου Ευστράτιου Το σχέδιο της σύμβασης της διαδημοτικής συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Προσοτσάνης και του Δήμου Παρανεστίου. Το άρθρο 99 του Ν.3852/2010 και μετά από διαλογική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων, Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ε Ι Ο Μ Ο Φ Ω Ν Α 1. Εγκρίνει τη σύναψη σύμβασης διαδημοτικής συνεργασίας, σύμφωνα με το άρθρο 99 του Ν.3852/2010, μεταξύ του Δήμου Προσοτσάνης και του Δήμου Παρανεστίου για τη διάθεση τεχνικού προσωπικού Π.Ε.-Τ.Ε. από το Δήμο Προσοτσάνης προς το Δήμο Παρανεστίου έτσι ώστε ο Δήμος Παρανεστίου να έχει τη δυνατότητα να συγκροτήσει Επιτροπή Διαγωνισμού Έργων μέχρι του ανώτατου ορίου του ,00 χωρίς ΦΠΑ σύμφωνα με τον Ν.4412/ Ο Δήμος Προσοτσάνης στα πλαίσια της αναφερόμενης Σύμβασης διαθέτει τους παρακάτω τρεις (3) υπαλλήλους του, στο Δήμο Παρανεστίου : Δεληγιαννίδου Δέσποινα, Πολιτικό Μηχανικό Π.Ε. Μαρτιάδη Γεώργιο, Πολιτικό Μηχανικό Π.Ε. Μουστακίδου Μαγδαληνή, Μηχανικό Δομικών Έργων Τ.Ε. 3. Ορίζει ως τακτικά μέλη του Δήμου Προσοτσάνης στο Όργανο Παρακολούθησης Εφαρμογής των όρων της Σύμβασης Διαδημοτικής Συνεργασίας τους παρακάτω : τον Αντιδήμαρχο του Δήμου, τον κ. Τερνεκτσή Ιωάννη, με αναπληρωτή του τον Αντιδήμαρχο κ. Παυλίδη Πέτρο τον Αντιδήμαρχο κ. Ηλιάδη Μιχαηλ ως αναπληρωτή της κ. Κουτεκίδου Μεταμόρφης 4. Εξουσιοδοτεί το Δήμαρχο Προσοτσάνης κ. Λύσσελη Άγγελο εκπρόσωπο του Δήμου για την υπογραφή της σύμβασης η οποία περιέχει τα εξής: «Στην Προσοτσάνη σήμερα ημέρα.. /./2018, οι παρακάτω συμβαλλόμενοι: 1. Ο Δήμος Προσοτσάνης, νομίμως εκπροσωπούμενος από τον Δήμαρχο κ. Λύσσελη Άγγελο και 2. Ο Δήμος Παρανεστίου, νομίμως εκπροσωπούμενος από την Δήμαρχο κ. Σωτηριάδου Αλεξάνδρα Μαρίνα. Έχοντας υπόψη:

4 Ότι το τμήμα Τεχνικών Υπηρεσιών και Περιβάλλοντος, στελεχώνετε μόνο από τρείς (3) Τεχνικούς Υπαλλήλους των παρακάτω ειδικοτήτων : Ηλεκτρολόγο Μηχανικό ΠΕ, Γεωπόνο ΠΕ, Μηχανικό Δομικών Έργων ΤΕ Το άρθρο 99 του Ν. 3852/2010, σύμφωνα με το οποίο επιτρέπεται η απασχόληση προσωπικού, του ενός συμβαλλομένου στον άλλον. Τον Ν.4412/2016 σύμφωνα με τον οποίο, για την Συγκρότηση Επιτροπής Διαγωνισμού Έργων μέχρι του ανώτατου ορίου του ,00 χωρίς ΦΠΑ, απαιτούνται τρία τακτικά μέλη τεχνικών υπαλλήλων Π.Ε-Τ.Ε και τρία αναπληρωματικά μέλη τεχνικών υπαλλήλων Π.Ε-Τ.Ε Το αρ.πρωτ. 6758/ έγγραφο του Δ.Παρανεστίου Το αρ.πρωτ / / έγγραφο του Δ. Προσοτσάνης Την αρ.αποφ. /2018 του Δ.Σ του Δ. Προσοτσάνης (ΑΔΑ ), η οποία εγκρίθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης σύμφωνα με το αρ.πρωτ../ έγγραφο της (ΑΔΑ..). Την αρ.αποφ. /2018 του Δ.Σ του Δ. Παρανεστίου (ΑΔΑ.), η οποία εγκρίθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης σύμφωνα με το αρ.πρωτ. / έγγραφο της (ΑΔΑ..). συμφωνούν και συναποδέχονται τα παρακάτω: Η παρούσα σύμβαση Διαδημοτικής Συνεργασίας περιέχει: 1. Προοίμιο 2. Το αντικείμενο της σύμβασης (Άρθρο 1ο) 3. Απασχόληση προσωπικού (Άρθρο 2ο) 4. Τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις των συμβαλλόμενων (Άρθρο 3ο) 5. Το χρονοδιάγραμμα εκτέλεσης της σύμβασης (Άρθρο 4ο) 6. Χρηματοδότηση (Άρθρο 5ο) 7. Παρακολούθηση της σύμβασης (Άρθρο 6ο) 8. Καταγγελία της σύμβασης (Άρθρο 7ο) Προοίμιο Σύμφωνα με το άρθρο 99 του ν. 3852/2010, Δήμοι της ίδιας περιφέρειας ή όμοροι Δήμοι μπορούν να συνάπτουν μεταξύ τους συμβάσεις, με τις οποίες αναλαμβάνουν την άσκηση αρμοδιότητας για λογαριασμό τους ή την υποστήριξη της άσκησής της. Οι συμβάσεις αυτές καλούνται «συμβάσεις διαδημοτικής συνεργασίας». Από την παρούσα σύμβαση διαδημοτικής συνεργασίας θα προκύψουν οικονομικά και κοινωνικά οφέλη λόγω της υποστήριξης της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Παρανεστίου, με πολύπλευρα θετικά αποτελέσματα. Άρθρο 1ο Το αντικείμενο της σύμβασης Αντικείμενο της παρούσας σύμβασης Διαδημοτικής Συνεργασίας είναι η διάθεση Τεχνικού Προσωπικού Π.Ε-Τ.Ε, από τον Δήμο Προσοτσάνης προς τον Δήμο Παρανεστίου, έτσι ώστε ο Δ.Παρανεστίου να έχει την δυνατότητα να συγκροτήσει Επιτροπή Διαγωνισμού Έργων μέχρι του ανώτατου ορίου του ,00 χωρίς ΦΠΑ, σύμφωνα με τον Ν.4412/16. Άρθρο 2ο Απασχόληση Προσωπικού Ο πρώτος εκ των συμβαλλομένων Δ. Προσοτσάνης, διαθέτει στον δεύτερο των συμβαλλομένων Δ.Παρανεστίου, τους παρακάτω τρεις (3) τεχνικούς υπαλλήλους :

5 Δεληγιαννίδου Δέσποινα, Πολιτικό Μηχανικό Π.Ε. Γεώργιο Μαρτιάδη, Πολιτικό Μηχανικό Π.Ε. Μουστακίδου Μαγδαληνή, Μηχανικό Δομικών Έργων Τ.Ε προκειμένου να συμμετέχουν στην Επιτροπή Διαγωνισμού Έργων, μέχρι του ανώτατου ορίου του ,00 χωρίς ΦΠΑ και να εκτελούν τα καθήκοντα της, σύμφωνα με τον Ν.4412/16. Άρθρο 3ο Τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις των συμβαλλόμενων Στα πλαίσια της συνεργασίας αυτής, ο Δήμος Παρανεστίου υποχρεούται να διαθέσει γραφείο, υλικοτεχνική υποδομή και γραμματειακή υποστήριξη, στην παραπάνω Τεχνική Υπάλληλο του Δ.Προσοτσάνης. Ο Δήμος Παρανεστίου αναλαμβάνει την δέσμευση, να μην χρησιμοποιηθεί σε άλλες υπηρεσίες, που δεν έχουν σχέση με τις υποχρεώσεις της Επιτροπής Διαγωνισμού Έργων. Η διάθεση της υπαλλήλου, δεν θα έχει σε καμία περίπτωση την έννοια της απόσπασης, αλλά θα εξυπηρετήσει το Δ. Παρανεστίου. Ο Δήμος Προσοτσάνης υποχρεούται,να διαθέσει στον Δήμο Παρανεστίου, τους παρακάτω τρεις (3) τεχνικούς υπαλλήλους : Δεληγιαννίδου Δέσποινα, Πολιτικό Μηχανικό Π.Ε. Γεώργιο Μαρτιάδη, Πολιτικό Μηχανικό Π.Ε. Μουστακίδου Μαγδαληνή, Μηχανικό Δομικών Έργων Τ.Ε προκειμένου να συμμετέχουν στην σύσταση της Επιτροπής Διαγωνισμού Έργων, μέχρι του ανώτατου ορίου του ,00 χωρίς ΦΠΑ, σύμφωνα με τον Ν.4412/16 Άρθρο 4ο Το χρονοδιάγραμμα εκτέλεσης της σύμβασης. Η εκτέλεση της παρούσας σύμβασης, αρχίζει από την ημερομηνία υπογραφής της, μεταξύ του Δήμου Παρανεστίου και του Δήμου Προσοτσάνης και ολοκληρώνεται στις Άρθρο 5ο Χρηματοδότηση Οι μισθοί της παραπάνω Τεχνικής Υπαλλήλου του Δ.Προσοτσάνης, για τις ημέρες απασχόλησης της στον Δήμο Παρανεστίου, θα εξακολουθήσει να δίδεται από το Δήμο Προσοτσάνης. Τα τυχόν έξοδα μετακίνησης και οι δικαιολογούμενες αποζημιώσεις της παραπάνω Τεχνικής Υπαλλήλου του Δ.Προσοτσάνης, βαρύνουν αποκλειστικά και μόνο το Δήμο Παρανεστίου, τα οποία θα προέρχονται από τα τακτικά έσοδα του Δήμου Παρανεστίου Άρθρο 6 ο Παρακολούθηση της σύμβασης Για την παρακολούθηση του αντικειμένου της σύμβασης και την εφαρμογή των όρων και προϋποθέσεων της σύμβασης αυτής, συγκροτείται όργανο παρακολούθησης εφαρμογής των όρων της Σύμβασης Διαδημοτικής Συνεργασίας, που αποτελείται από τους: 1) εκ μέρους του Δήμου Προσοτσάνης, ο κ. Τερνεκτσής Ιωάννης (Αντιδήμαρχος), με αναπληρωτή τον κ. Παυλίδη Πέτρο (Αντιδήμαρχος).

6 2) εκ μέρους του Δήμου Παρανεστίου, ο κ. Ματζαρίδης Νικόλαος (Αντιδήμαρχος), με αναπληρωτή τον κ. Ελευθεριάδη Χρήστο (Αντιδήμαρχο). 3) η κ. Κουτεκίδου Μεταμόρφη ( πρόεδρος του ΔΣ) του Δήμου Παρανεστίου, με αναπληρωτή τον κ. Ηλιάδη Μιχαήλ ( Αντιδήμαρχος ) του Δήμου Προσοτσάνης. Οι αρμοδιότητες του οργάνου παρακολούθησης είναι οι εξής: Παρακολουθεί το πρόγραμμα υλοποίησης της σύμβασης και συντονίζει τις απαιτούμενες ενέργειες. Τροποποιεί όποτε χρειάζεται το παραπάνω πρόγραμμα, στα πλαίσια της παρούσας και πάντα σε θέματα που δεν αλλοιώνουν τους ουσιώδεις όρους, αλλά αφορούν σε ζητήματα αποτελεσματικότερης διευθέτησης προβλημάτων. Παρακολουθεί την εκπλήρωση των υποχρεώσεων των συμβαλλόμενων μερών και συντάσσει έκθεση σε περίπτωση παράβασης των όρων της σύμβασης. Επιλαμβάνεται τυχόν προβλημάτων ή διαφωνιών που θα προκύψουν κατά την υλοποίηση της σύμβασης. Σε περίπτωση που δεν μπορεί να δώσει λύση απευθύνεται στα οικεία Δημοτικά Συμβούλια. Άρθρο 7 ο Καταγγελία της σύμβασης Ρητά συμφωνείται, ότι στην περίπτωση που ένα από τα συμβαλλόμενα μέρη, δεν εκπληροί ή εκπληροί πλημμελώς τις υποχρεώσεις του, οποιοσδήποτε των λοιπών μπορεί να καταγγείλει τη σύμβαση. Αυτά συμφώνησαν, συνομολόγησαν και συναποδέχθηκαν οι συμβαλλόμενοι και προς απόδειξή τους συντάχθηκε η παρούσα σύμβαση, που αφού διαβάστηκε και βεβαιώθηκε από αυτούς, υπογράφηκε σε τέσσερα (4) πρότυπα, έλαβε δε κάθε συμβαλλόμενο μέρος από δύο. ΟΙ ΣΥΜΒΑΛΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΩΤΗΡΙΑΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΑΡΙΝΑ ΛΥΣΣΕΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ» Η απόφαση αυτή έλαβε αύξοντα αριθμό 20/2018. Αφού συντάχθηκε και αναγνώσθηκε το πρακτικό αυτό υπογράφεται ως κατωτέρω : Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ο Ειδικός γραμματέας Τα Μέλη : ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Άγγελος Λύσσελης

ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ (ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ )

ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ (ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 87/2017 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 5 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 94/2018 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 94/2018 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 94/2018 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 5 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 91/2018 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 91/2018 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 91/2018 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 5 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 147/ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑ (ΜΙΚΡΟΠΟΛΗΣ)

ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 147/ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑ (ΜΙΚΡΟΠΟΛΗΣ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 147/2019 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 13 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 10 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 10 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 186/2017 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 10 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 3 ης Ειδικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 3 ης Ειδικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :47/2017 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 3 ης Ειδικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 13/2017

ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 13/2017 ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 13/2017 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 1 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα σήμερα την 31 η Ιανουαρίου του έτους

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :250/2017 ΑΠΟΝΤΕΣ

ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :250/2017 ΑΠΟΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :250/2017 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 14 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: INFORMATICS DEVELOPMEN T AGENCY Digitally signed by INFORMATICS DEVELOPMENT AGENCY Date: 2016.02.05 13:27:24 EET Reason: Location: Athens ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 018/2016 Απόσπασμα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :45/2017 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :45/2017 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :45/2017 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 3 ης Ειδικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :22/2017 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ************* ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 1 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 99/2018 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 99/2018 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 99/2018 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 6 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :46/2017 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :46/2017 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :46/2017 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 3 ης Ειδικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :270/2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :270/2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :270/2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 15 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ (ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ )

ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ (ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 63/2017 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 4 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 190/2015 Απόσπασμα από το πρακτικό της 10 ης /2015 ΤΑΚΤΙΚΗΣ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη, σήμερα την 31

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 257/2015 Απόσπασμα από το πρακτικό της 16 ης /2015 Τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη, σήμερα την 24 η του μηνός

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :280/2016

ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :280/2016 ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :280/2016 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 16 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα σήμερα την 21 η Δεκεμβρίου του έτους

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :44/2017 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :44/2017 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :44/2017 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 3 ης Ειδικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 7 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 7 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 133/2017 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 7 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ (ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ )

ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ (ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 59.2017 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 4 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 1 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 1 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ Αριθμ.Απόφασης :6 /2018 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 1 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :234/2017 ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΚΑΙ ΕΚΠΡ.Τ.Κ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :234/2017 ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΚΑΙ ΕΚΠΡ.Τ.Κ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :234/2017 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 13 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΚΑΙ ΕΚΠΡ.Τ.Κ.

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΚΑΙ ΕΚΠΡ.Τ.Κ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 15/2018 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 1 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :198/2017 ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΚΑΙ ΕΚΠΡ.Τ.Κ. ΑΠΟΝΤΕΣ ΑΠΟΝΤΕΣ

ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :198/2017 ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΚΑΙ ΕΚΠΡ.Τ.Κ. ΑΠΟΝΤΕΣ ΑΠΟΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :198/2017 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 12 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

15. ΤΣΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΚΟΚΚΙΝΟΓΕΙΑ

15. ΤΣΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΚΟΚΚΙΝΟΓΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 012/2016 Απόσπασμα από το πρακτικό της 1 ης /2016 Τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη, σήμερα την 26 η

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΚΑΙ ΕΚΠΡ.Τ.Κ. ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΚΑΙ ΕΚΠΡ.Τ.Κ. ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 234/2018 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 16 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 107/2018 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 107/2018 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 107/2018 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 6 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

1.ΤΣΕΛΕΓΚΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ) 1.ΚΥΡΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ(ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ) 2.ΒΟΣΚΟΥ ΒΛΑΧΟΥ ΙΩΑΝΝΑ 2.ΤΣΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ ΑΣΗΜΕΝΙΑ(ΚΟΚΚΙΝΟΓΕΙΩΝ)

1.ΤΣΕΛΕΓΚΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ) 1.ΚΥΡΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ(ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ) 2.ΒΟΣΚΟΥ ΒΛΑΧΟΥ ΙΩΑΝΝΑ 2.ΤΣΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ ΑΣΗΜΕΝΙΑ(ΚΟΚΚΙΝΟΓΕΙΩΝ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 94/2017 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 5 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :279/2016

ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :279/2016 ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :279/2016 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 16 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα σήμερα την 21 η Δεκεμβρίου του έτους

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ/ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ: 1. ΦΑΤΡΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (Επικεφαλής ελάσσονος Μειοψηφίας)

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ/ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ: 1. ΦΑΤΡΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (Επικεφαλής ελάσσονος Μειοψηφίας) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ************** ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 071/2016 Απόσπασμα από το πρακτικό της 3 ης /2016 Τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 29/2019 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 29/2019 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 29/2019 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 3 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ/ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ: 1. ΦΑΤΡΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (Επικεφαλής ελάσσονος Μειοψηφίας)

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ/ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ: 1. ΦΑΤΡΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (Επικεφαλής ελάσσονος Μειοψηφίας) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ************** ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 072/2016 Απόσπασμα από το πρακτικό της 3 ης /2016 Τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 2/2019 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 1 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 2/2019 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 1 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 2/2019 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 1 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :287/2016 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 16 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα σήμερα την 21 η Δεκεμβρίου του έτους

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ Πρόεδρος ΔΣ ΠΥΡΓΟΙ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΑΥΡΟΛΕΥΚΗ ΜΕΓΑΛΟΚΑΜΠΟΣ ΣΙΤΑΓΡΟΙ ΚΑΛΗ ΒΡΥΣΗ ΠΕΤΡΟΥΣΑ

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ Πρόεδρος ΔΣ ΠΥΡΓΟΙ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΑΥΡΟΛΕΥΚΗ ΜΕΓΑΛΟΚΑΜΠΟΣ ΣΙΤΑΓΡΟΙ ΚΑΛΗ ΒΡΥΣΗ ΠΕΤΡΟΥΣΑ INFORMATICS DEVELOPMEN T AGENCY ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ Digitally signed by INFORMATICS DEVELOPMENT AGENCY Date: 2014.11.07 11:54:08 EET Reason: Location: Athens ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 205/2014 Απόσπασμα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ (ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ )

ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ (ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 112/2017 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 6 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ (ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ )

ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ (ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 70/2017 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 4 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 205/2015 Απόσπασμα από το πρακτικό της 11 ης /2015 ΤΑΚΤΙΚΗΣ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη, σήμερα την 04

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 102/2018 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 102/2018 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 102/2018 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 6 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

1. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΜΙΚΡΟΠΟΛΗ

1. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΜΙΚΡΟΠΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 011/2015 Απόσπασμα από το πρακτικό της 2 ης /2015 ΤΑΚΤΙΚΗΣ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη, σήμερα την 30 η

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ/ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ: 1. ΦΑΤΡΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (Επικεφαλής ελάσσονος Μειοψηφίας)

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ/ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ: 1. ΦΑΤΡΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (Επικεφαλής ελάσσονος Μειοψηφίας) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ************** ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 062/2016 Απόσπασμα από το πρακτικό της 3 ης /2016 Τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 265/2014 Απόσπασμα από το πρακτικό της 23 ης /2014 Τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη, σήμερα την 23

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ/ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ: 1. ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2. ΔΙΚΤΑΠΑΝΙΔΟΥ ΣΥΜΕΛΑ

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ/ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ: 1. ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2. ΔΙΚΤΑΠΑΝΙΔΟΥ ΣΥΜΕΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ************** ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 102/2016 Απόσπασμα από το πρακτικό της 5 ης /2016 ΤΑΚΤΙΚΗΣ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΚΑΙ ΕΚΠΡ.Τ.Κ. ΑΠΟΝΤΕΣ 11 ΚΑΠΑΓΕΡΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ (ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 236/2018 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΚΑΙ ΕΚΠΡ.Τ.Κ. ΑΠΟΝΤΕΣ 11 ΚΑΠΑΓΕΡΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ (ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 236/2018 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 236/2018 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 16 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ/ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ: 1. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ/ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ: 1. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ************** ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 043/2016 Απόσπασμα από το πρακτικό της 2 ης /2016 Τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ/ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ: ΑΡΙΘΜ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ/ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ: ΑΡΙΘΜ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 039/2015 Απόσπασμα από το πρακτικό της 3 ης /2015 ΤΑΚΤΙΚΗΣ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη, σήμερα την 24 η

Διαβάστε περισσότερα

15. ΤΣΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΚΟΚΚΙΝΟΓΕΙΑ

15. ΤΣΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΚΟΚΚΙΝΟΓΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 007/2016 Απόσπασμα από το πρακτικό της 1 ης /2016 Τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη, σήμερα την 26 η

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα από το πρακτικό της 21 ης /2013 ΤΑΚΤΙΚΗΣ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης όγδοη

Απόσπασμα από το πρακτικό της 21 ης /2013 ΤΑΚΤΙΚΗΣ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης όγδοη Απόσπασμα από το πρακτικό της 21 ης /2013 ΤΑΚΤΙΚΗΣ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης όγδοη Στην Προσοτσάνη, σήμερα 20 η του μηνός Δεκεμβρίου 2013 ημέρα Παρασκευή και ώρα 18.30

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 237/2015 Απόσπασμα από το πρακτικό της 14 ης /2015 Τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη, σήμερα την 30

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 279/2015 Απόσπασμα από το πρακτικό της 17 ης /2015 Ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη, σήμερα την 25 η

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 7 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 7 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 128/2017 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 7 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα από το πρακτικό της 14 ης /2013 ΤΑΚΤΙΚΗΣ συνεδρίασης ΑΔΑ: ΒΛ9ΩΩΞΖ-3ΝΞ του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης

Απόσπασμα από το πρακτικό της 14 ης /2013 ΤΑΚΤΙΚΗΣ συνεδρίασης ΑΔΑ: ΒΛ9ΩΩΞΖ-3ΝΞ του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης Απόσπασμα από το πρακτικό της 14 ης /2013 ΤΑΚΤΙΚΗΣ συνεδρίασης ΑΔΑ: ΒΛ9ΩΩΞΖ-3ΝΞ του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης ΠΑΡ Στην Προσοτσάνη, σήμερα 30 η του μηνός Αυγούστου έτους 2013, ημέρα Παρασκευή

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ (ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ )

ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ (ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 86/2017 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 5 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ/ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ: 1. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ/ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ: 1. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ************** ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 026/2016 Απόσπασμα από το πρακτικό της 2 ης /2016 Τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη,

Διαβάστε περισσότερα

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Σαρίδης Άλκης Προσήλθε κατά την συζήτηση του 6 ου θέματος επί της ημερήσιας διάταξης Ειδικός Γραμματέας: Σαραφίδης Θεοφύλακτος

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Σαρίδης Άλκης Προσήλθε κατά την συζήτηση του 6 ου θέματος επί της ημερήσιας διάταξης Ειδικός Γραμματέας: Σαραφίδης Θεοφύλακτος Απόσπασμα από το πρακτικό της 7 ης /2013 ΤΑΚΤΙΚΗΣ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη, σήμερα 5 η του μηνός Απριλίου έτους 2013, ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:30 μ. μ. το

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 239/2016 Απόσπασμα από το πρακτικό της 12 ης /2016 ΤΑΚΤΙΚΗΣ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης

ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 239/2016 Απόσπασμα από το πρακτικό της 12 ης /2016 ΤΑΚΤΙΚΗΣ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ************** ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 239/2016 Απόσπασμα από το πρακτικό της 12 ης /2016 ΤΑΚΤΙΚΗΣ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ/ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ: 1. ΦΑΤΡΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (Επικεφαλής ελάσσονος Μειοψηφίας)

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ/ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ: 1. ΦΑΤΡΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (Επικεφαλής ελάσσονος Μειοψηφίας) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ************** ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 078/2016 Απόσπασμα από το πρακτικό της 3 ης /2016 Τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΝΤΕΣ Δ.Σ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΚΑΙ ΕΚΠΡ.Τ.Κ. ΤΣΕΛΕΓΚΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.) 1 ΚΥΡΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ (ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ )

ΠΑΡΟΝΤΕΣ Δ.Σ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΚΑΙ ΕΚΠΡ.Τ.Κ. ΤΣΕΛΕΓΚΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.) 1 ΚΥΡΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ (ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 248/2017 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 14 ης Τακτικς Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 5/2017. Της από Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Παρανεστίου.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 5/2017. Της από Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Παρανεστίου. ΠΡΑΚΤΙΚΟ 5/2017 Της από 1-3-2016 Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Παρανεστίου. Στο Παρανέστι και στο Δημοτικό Κατάστημα σήμερα την 1 η Μαρτίου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 16:00 μ.μ., έχει

Διαβάστε περισσότερα

16 ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ 5 ΤΑΣΚΑΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ (ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ) 17 ΣΜΟΛΟΚΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ) 6 ΜΠΙΑΖΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΜΑΥΡΟΛΕΥΚΗΣ)

16 ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ 5 ΤΑΣΚΑΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ (ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ) 17 ΣΜΟΛΟΚΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ) 6 ΜΠΙΑΖΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΜΑΥΡΟΛΕΥΚΗΣ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 134/2018 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 8 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :233/2017

ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :233/2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :233/2017 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 13 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 1 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 1 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ Αριθμ.Απόφασης :7/2018 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 1 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ/ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ: 1. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ/ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ: 1. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ************** ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 044/2016 Απόσπασμα από το πρακτικό της 2 ης /2016 Τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη,

Διαβάστε περισσότερα

15. ΤΣΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΚΟΚΚΙΝΟΓΕΙΑ

15. ΤΣΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΚΟΚΚΙΝΟΓΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 005/2016 Απόσπασμα από το πρακτικό της 1 ης /2016 Τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη, σήμερα την 26 η

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ/ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ: 1. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ/ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ: 1. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ************** ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 046/2016 Απόσπασμα από το πρακτικό της 2 ης /2016 Τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ (ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ )

ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ (ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 141/2017 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 7 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Απόσπασμα από το πρακτικό της 2 ης /2014 ΤΑΚΤΙΚΗΣ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη, σήμερα 17 η του μηνός Φεβρουαρίου έτους 2014,ημέρα Δευτέρα και ώρα 18.30 μμ

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα από το πρακτικό της 13 ης /2016 ΤΑΚΤΙΚΗΣ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης

Απόσπασμα από το πρακτικό της 13 ης /2016 ΤΑΚΤΙΚΗΣ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ************** Απόσπασμα από το πρακτικό της 13 ης / ΤΑΚΤΙΚΗΣ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Στην Προσοτσάνη, σήμερα την 21 η του μηνός Νοεμβρίου του

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 186/2016 Απόσπασμα από το πρακτικό της 9 ης /2016 ΤΑΚΤΙΚΗΣ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης

ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 186/2016 Απόσπασμα από το πρακτικό της 9 ης /2016 ΤΑΚΤΙΚΗΣ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ************** ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 186/2016 Απόσπασμα από το πρακτικό της 9 ης /2016 ΤΑΚΤΙΚΗΣ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ/ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ: 1. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ/ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ: 1. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ************** ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 047/2016 Απόσπασμα από το πρακτικό της 2 ης /2016 Τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 133/2015 Απόσπασμα από το πρακτικό της 8 ης /2015 ΤΑΚΤΙΚΗΣ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη, σήμερα την 16 η

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 165/2015 Απόσπασμα από το πρακτικό της 9 ης /2015 ΤΑΚΤΙΚΗΣ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη, σήμερα την 31 η

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΝΤΕΣ 1.- Βουγιουκλής Ηλίας (Αντιπρόεδρος) 2.- Τερνεκτσής Ιωάννης (Τακτ.Μέλος) 3.-Μιχαηλίδης Κωνσταντίνος (Τακτ.Μέλος) ΠΡΟΣΕΥΣΕΙΣ- ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ

ΑΠΟΝΤΕΣ 1.- Βουγιουκλής Ηλίας (Αντιπρόεδρος) 2.- Τερνεκτσής Ιωάννης (Τακτ.Μέλος) 3.-Μιχαηλίδης Κωνσταντίνος (Τακτ.Μέλος) ΠΡΟΣΕΥΣΕΙΣ- ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ OIKONOMIKH ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό της 27ης /2014 τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη στις

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ (ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ )

ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ (ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 84/2017 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 5 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΚΑΙ ΕΚΠΡ.Τ.Κ.

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΚΑΙ ΕΚΠΡ.Τ.Κ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 235/2018 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 16 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΚΑΙ ΕΚΠΡ.Τ.Κ.

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΚΑΙ ΕΚΠΡ.Τ.Κ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 242/218 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 16 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 285/2015 Απόσπασμα από το πρακτικό της 19 ης /2015 Τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη, σήμερα την 22

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 14/2017 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 1 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα σήμερα την 31 η Ιανουαρίου του έτους

Διαβάστε περισσότερα

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Σαρίδης Άλκης Προσήλθε κατά την συζήτηση του 6 ου θέματος επί της ημερήσιας διάταξης Ειδικός Γραμματέας: Σαραφίδης Θεοφύλακτος

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Σαρίδης Άλκης Προσήλθε κατά την συζήτηση του 6 ου θέματος επί της ημερήσιας διάταξης Ειδικός Γραμματέας: Σαραφίδης Θεοφύλακτος Απόσπασμα από το πρακτικό της 7 ης /2013 ΤΑΚΤΙΚΗΣ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη, σήμερα 5 η του μηνός Απριλίου έτους 2013, ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:30 μ. μ. το

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 1/2017. Της από Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Παρανεστίου.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 1/2017. Της από Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Παρανεστίου. ΠΡΑΚΤΙΚΟ 1/017 Της από 7-1-017 Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Παρανεστίου. Στο Παρανέστι και στο Δημοτικό Κατάστημα σήμερα την 7 η Ιανουαρίου 017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 16:0 μ.μ., έχει

Διαβάστε περισσότερα

Τα πρακτικά τήρησε η υπάλληλος του Δήμου κ. Μαναρίδου Αλεξάνδρα (σε αντικατάσταση της κ. Ναλμπάντη Ελένης η οποία απουσίαζε λόγω ασθένειας )

Τα πρακτικά τήρησε η υπάλληλος του Δήμου κ. Μαναρίδου Αλεξάνδρα (σε αντικατάσταση της κ. Ναλμπάντη Ελένης η οποία απουσίαζε λόγω ασθένειας ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΡΑΜΑΣ ΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ OIKONOMIKH ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό της 8/2018 τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη σήμερα στις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 238/2014 Απόσπασμα από το πρακτικό της 21 ης /2014 Τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη, σήμερα την 12

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ/ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ: 1. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ/ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ: 1. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ************** ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 045/2016 Απόσπασμα από το πρακτικό της 2 ης /2016 Τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΕΦ2ΩΞΖ-ΑΩ7 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

ΑΔΑ: ΒΕΦ2ΩΞΖ-ΑΩ7 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 1/2013 Απόσπασμα από το πρακτικό της 1 ης /2013 ΕΙΔΙΚΗΣ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης Θέμα: Εκλογή Προεδρείου Δημοτικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ. 3. Σιδηρόπουλος Χρυσόστομος(Εκπρ.Τ.Κ. Πτελέας)

ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ. 3. Σιδηρόπουλος Χρυσόστομος(Εκπρ.Τ.Κ. Πτελέας) Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Της αριθ.10/1-3-2017 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Παρανεστίου. Στο Παρανέστι, στο Δημοτικό Κατάστημα και στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, σήμερα την

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ. 3. Σιδηρόπουλος Χρυσόστομος(Εκπρ.Τ.Κ. Πτελέας)

ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ. 3. Σιδηρόπουλος Χρυσόστομος(Εκπρ.Τ.Κ. Πτελέας) Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Της αριθ.10/1-3-2017 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Παρανεστίου. Στο Παρανέστι, στο Δημοτικό Κατάστημα και στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, σήμερα την

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα από το πρακτικό της 7 ης /2013 ΤΑΚΤΙΚΗΣ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη, σήμερα 5 η του μηνός Απριλίου έτους 2013, ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:30 μ. μ. το

Διαβάστε περισσότερα

Τζώρτζης Γεώργιος 24. Αναστασιάδης Ηλίας 0. 1 ΑΠΟΝΤΕΣ Παυλίδης Πέτρος 1. Θεοδωρίδου Χαρίκλεια 2. 1

Τζώρτζης Γεώργιος 24. Αναστασιάδης Ηλίας 0. 1 ΑΠΟΝΤΕΣ Παυλίδης Πέτρος 1. Θεοδωρίδου Χαρίκλεια 2. 1 Απόσπασμα από το πρακτικό της 2 ης /203 ΤΑΚΤΙΚΗΣ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Στην Προσοτσάνη, σήμερα 6 η του μηνός Ιανουαρίου έτους 203, ημέρα Τετάρτη και ώρα 8:30 μ. μ. το Δημοτικό

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. από το πρακτικό της 3 ης /2018 τακτικής συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Προσοτσάνης

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. από το πρακτικό της 3 ης /2018 τακτικής συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Προσοτσάνης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό της 3 ης /2018 τακτικής συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 4/2016. Της από Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Παρανεστίου.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 4/2016. Της από Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Παρανεστίου. ΠΡΑΚΤΙΚΟ 4/2016 Της από 4-4-2016 Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Παρανεστίου. Στο Παρανέστι και στο Δημοτικό Κατάστημα σήμερα την 4 η Απριλίου 2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 16:00 μ.μ., έχει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 27/2015. Της από Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Παρανεστίου.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 27/2015. Της από Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Παρανεστίου. ΠΡΑΚΤΙΚΟ 27/2015 Της από 29-11-2015 Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Παρανεστίου. Στο Παρανέστι και στο Δημοτικό Κατάστημα σήμερα την 29 η Νοεμβρίου 2015, ημέρα Κυριακή και ώρα 16:30 μ.μ.,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. από το πρακτικό της 24/2017 τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Προσοτσάνης

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. από το πρακτικό της 24/2017 τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Προσοτσάνης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ OIKONOMIKH ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό της 24/2017 τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΝΤΕΣ 1.-Αθανασιάδης Θεόδωρος 2.- Ηλίας Βουγιουκλής οι οποίοι δεν ήλθαν αν και κλήθηκαν νόμιμα. Αριθ.Απόφ:93/2014

ΑΠΟΝΤΕΣ 1.-Αθανασιάδης Θεόδωρος 2.- Ηλίας Βουγιουκλής οι οποίοι δεν ήλθαν αν και κλήθηκαν νόμιμα. Αριθ.Απόφ:93/2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ OIKONOMIKH ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό της 15ης /2014 τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη στις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 78/05 Απόσπασμα από το πρακτικό της 6 ης /05 Τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη, σήμερα την 4 η του μηνός

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Τα πρακτικά τηρήθηκαν από την υπάλληλο του Δήμου κ. Μαναρίδου Αλεξάνδρας ( λόγω αναπλήρωσης της τακτικού υπαλλήλου Ναλμπάντη Ελένη)

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Τα πρακτικά τηρήθηκαν από την υπάλληλο του Δήμου κ. Μαναρίδου Αλεξάνδρας ( λόγω αναπλήρωσης της τακτικού υπαλλήλου Ναλμπάντη Ελένη) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ OIKONOMIKH ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό της 16 ης /2017 τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 2/2015. Της από Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Παρανεστίου.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 2/2015. Της από Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Παρανεστίου. ΠΡΑΚΤΙΚΟ 2/2015 Της από 28-1-2015 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Παρανεστίου. Στο Παρανέστι και στο ηµοτικό Κατάστηµα σήµερα την 28 η Ιανουαρίου 2015, ηµέρα Τετάρτη και ώρα 20:00 π.µ.,

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Της αριθ. 2/2013 τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Παρανεστίου.

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Της αριθ. 2/2013 τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Παρανεστίου. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Της αριθ. 2/2013 τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Παρανεστίου. Στο Παρανέστι, στο Δημοτικό Κατάστημα και στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, σήμερα 18 του

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Της αριθ. 5/2012 τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Παρανεστίου.

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Της αριθ. 5/2012 τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Παρανεστίου. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Της αριθ. 5/2012 τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Παρανεστίου. Στο Παρανέστι, στο Δημοτικό Κατάστημα και στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, σήμερα 26 του

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Της αριθ. 21/2014 Τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Παρανεστίου.

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Της αριθ. 21/2014 Τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Παρανεστίου. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Της αριθ. 21/2014 Τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Παρανεστίου. Στο Παρανέστι, στο Δημοτικό Κατάστημα και στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, σήμερα 27 του

Διαβάστε περισσότερα