ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ VERSUS CLUB VERSUS CAFÉ:

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ VERSUS CLUB VERSUS CAFÉ:"

Transcript

1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, Στον ηλεκτρικό σταθμό του Πειραιά, 18531, Πειραιάς Τηλ: , Φαξ: ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα Τηλ: , 156, 581, 586, 796, Φαξ: WEBSITE: ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ VERSUS CLUB VERSUS CAFÉ: Λεωφ. Συγγρού 61, 5ος & 6ος όροφος, Τηλέφωνο επικοινωνίας: εσωτ. 217 Ένας μοναδικός πολυχώρος ΔΩΡΕΑΝ για τους ταξιδιώτες μας Ένα 15ήμερο ταξίδι ζωής, δύο γεμάτες εβδομάδες μόνο στη Ρωσία, όπως πρέπει, για να γνωρίσουμε την Ανατολή της χώρας αυτής. Η Ρωσική Άπω Ανατολή αξίζει την προσοχή μας και το χρόνο μας. Διανύουμε με τραίνο την ανατολική Σιβηρία (3.500 σιδηροδρομικά χιλιόμετρα από το Ιρκούτσκ στο Χαμπαρόφσκ), την πιο άγρια, άγνωστη και δυσπρόσιτη περιοχή της, τη λιγότερο τουριστική και την πιο αραιοκατοικημένη. Κατ' αυτόν τον τρόπο βλέπουμε την άγρια φυσική ομορφιά, τη ζωή απομονωμένων κοινοτήτων, την τάιγκα και τους κατοίκους της. Ο Υπερσιβηρικός, σαν εμπειρία και ταξιδιωτική πρόκληση, είναι το τραίνο, το ταξίδι με το τραίνο και η επαφή με την ενδοχώρα, όχι το αεροπορικό πέρασμα από τις μεγάλες ρωσικές πόλεις. Ο Υπερσιβηρικός είναι το σφύριγμα του τραίνου, τα μικρά χωριά, οι μικροπωλητές που μας πλησιάζουν, οι εντυπωσιακοί σταθμοί των πόλεων, οι συζητήσεις στο εστιατόριο του τραίνου... Σε αυτές τις δύο εβδομάδες, το Versus σας προτείνει μια άποψη της Ρωσίας που δεν έχετε φανταστεί, ένα οδοιπορικό αναζήτησης, περιπέτειας και πρόκλησης για κάθε συνειδητοποιημένο ταξιδιώτη. Ένα οδοιπορικό που καταλήγει στην χερσόνησο της Καμτσάτκα, που μας προσελκύει με τη μοναδική γεωλογική της δραστηριότητα, τα δεκάδες ενεργά ηφαίστεια, με την ελάχιστη ανθρώπινη παρέμβαση, το μακρινό λιμάνι του Πετροπαβλόφσκ και την ασύγκριτη εμπειρία της υπερπτήσης με ελικόπτερα πάνω από τους κρατήρες των ηφαιστείων.

2 ΜΟΝΟ ΣΤΟ VERSUS Explloriing Trans Siiberiian Raiillway Ένα μοναδικό πρόγραμμα σε μια από τις λιγότερο ταξιδεμένες περιοχές του πλανήτη. Ταξίδι εξερεύνησης! Ταξίδι αποκάλυψης! Highlights, Δυνατά σημεία του προγράμματος: Το πληρέστερο πρόγραμμα στη Ρωσική Άπω Ανατολή. Με τον Υπερσιβηρικό πραγματοποιούμε την περίφημη διαδρομή Ιρκούτσκ Ουλάν Ουντέ αλλά και την διήμερη διαδρομή Ουλάν Ουντέ Χαμπαρόφσκ, για να νιώσουμε τη μαγεία του. «Έξυπνες πτήσεις» Χαμπαρόφσκ Πετροπαβλόφσκ Βλαδιβοστόκ χωρίς πισωγυρίσματα. Πετάμε με ελικόπτερο πάνω από τη χερσόνησο Καμτσάτκα Ειδικές διαλέξεις μέσα στο τρένο. Όλες οι ημέρες στην Σιβηρία για να την εξερευνήσουμε όσο πρέπει. Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός Versus Travel στα ελληνικά. ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΙΔΙΙΩΤΙΙΚΟΙΙ ΟΔΗΓΟΙΙ VERSUS Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

3 Με γνώμονα τα προηγούμενα ταξίδια μας στη Σιβηρία, φέτος, το καλοκαίρι του 2014, σας προτείνουμε ένα πληρέστατο πρόγραμμα που βασίζεται στην προηγούμενη εμπειρία μας, την επιτόπια έρευνα, αλλά και τις δικές σας προτάσεις. Κατ' αρχήν κινούμαστε πάνω στον βασικό σιδηροδρομικό άξονα της Σιβηρίας, πάνω στην κλασική Ρωσική διαδρομή. Διαλέγουμε να διανύσουμε περίπου χιλιόμετρα με το τραίνο, από το Ιρκούτσκ μέχρι το Χαμπαρόφσκ, κάνοντας στάσεις για περιήγηση, τόσο στο Ιρκούτσκ και τη Βαϊκάλη, όσο και στο Ουλάν Ουντέ, πρωτεύουσα της βουδιστικής μειονότητας της Σιβηρίας - μια μικρή "Μογγολία" στη Ρωσική Σιβηρία. Το δυνατό χαρτί όμως αυτού του ταξιδιού είναι ότι διατρέχουμε το πιο άγριο μέρος της Σιβηρίας, την Ανατολική Σιβηρία. Σε αυτή την πορεία μας, βλέπουμε αναλυτικά και δύο από τις ομορφότερες πόλεις της Ρωσικής Άπω Ανατολής, το Χαμπαρόφσκ και το Βλαδιβοστόκ. Αποκορύφωμα της εκδρομής μας είναι η Χερσόνησος Καμτσάτκα, η γη των ηφαιστείων, ένα μακρινό ταξιδιωτικό όνειρο για τους περισσότερους, μυθικός προορισμός και πέρασμα για θαλασσοπόρους και εξερευνητές. Επισκεφθείτε το Ιρκούτσκ, το "μαργαριτάρι της Σιβηρίας", την "Αθήνα της Σιβηρίας" Απολαύστε το υπέροχο ορεινό σκηνικό που πλαισιώνει τη λίμνη Βαϊκάλη Κάντε την υπέροχη διαδρομή του Υπερσιβηρικού ακολουθώντας τις όχθες της λίμνης Βαϊκάλης Περιηγηθείτε στην Ουλάν Ουντέ, το Βουδιστικό κέντρο της σύγχρονης Ρωσίας Γνωρίστε την καθημερινή ζωή και τις παραδόσεις των κατοίκων του χωριού Ναντέινο Νοιώστε τη μαγεία του Υπερσιβηρικού διανύοντας τη διαδρομή Ουλάν Ουντέ - Χαμπαρόφσκ Εξερευνήστε την όμορφη πόλη της Άπω Ανατολής, το Χαμπαρόβσκ, που είναι κτισμένο στις όχθες του Αμούρ Πετάξτε με ελικόπτερα πάνω από τα συγκλονιστικά ηφαίστεια της Καμτσάτκας Ανακαλύψτε το Βλαδιβοστόκ, την πόλη-λιμάνι στο απώτατο άκρο της Σιβηρίας

4 Περιπλάνηση και Εξερεύνηση Ένα ταξίδι ζωής με διάρκεια 15 μέρες, δύο γεμάτες εβδομάδες μόνο στη Ρωσία, όπως πρέπει, για να γνωρίσουμε την Ανατολή της χώρας αυτής. Η Ρωσική Άπω Ανατολή αξίζει την προσοχή μας και το χρόνο μας. Διανύουμε με τρένο την ανατολική Σιβηρία ( 3500 σιδηροδρομικά χιλιόμετρα από το Ιρκούτσκ στο Χαμπαρόφσκ), την πιο άγρια, άγνωστη και δυσπρόσιτη περιοχή της, τη λιγότερο τουριστική και την πιο αραιοκατοικημένη. Κατ 'αυτό τον τρόπο βλέπουμε την άγρια φυσική ομορφιά, τη ζωή απομονωμένων κοινοτήτων, την τάιγκα και τους κατοίκους της. Ο Υπερσιβηρικός, σαν εμπειρία και ταξιδιωτική πρόκληση, είναι το τρένο, το ταξίδι με το τρένο και η επαφή με την ενδοχώρα, όχι το αεροπορικό πέρασμα από τις μεγάλες ρωσικές πόλεις. Ο Υπερσιβηρικός είναι οι δεκάδες σταθμοί, τα μικρά χωριά, το σφύριγμα του τρένου, οι μικροπωλητές που μας πλησιάζουν, οι εντυπωσιακοί σταθμοί των πόλεων, οι συζητήσεις στο εστιατόριο του τρένου... Σε αυτές τις δύο εβδομάδες, το Versus σας προτείνει μια άποψη της Ρωσίας που δεν έχετε φανταστεί, ένα οδοιπορικό αναζήτησης, περιπέτειας και πρόκλησης για κάθε συνειδητοποιημένο ταξιδιώτη. Ένα οδοιπορικό που καταλήγει στην χερσόνησο της Καμτσάτκα που μας προσελκύει με την μοναδική γεωλογική της δραστηριότητα, τα δεκάδες ενεργά ηφαίστεια, με την ελάχιστη ανθρώπινη παρέμβαση, το μακρινό λιμάνι του Πετροπαβλόφσκ και την ασύγκριτη εμπειρία της υπερπτήσης με ελικόπτερα πάνω από τους κρατήρες των ηφαιστείων.

5 Υπερσιβηρικός Σιδηρόδρομος Η κατασκευή του βασικού άξονα (Μόσχα - Βλαδιβοστόκ) άρχισε το 1891 και ολοκληρώθηκε το Το έργο κόστισε 1,5 δισ. ρούβλια, ποσό τεράστιο για την εποχή. Ξεπεράστηκε μόνον από τις συνολικές στρατιωτικές δαπάνες της Ρωσίας στον Α Παγκόσμιο Πόλεμο. Τα σχέδια και τη χρηματοδότηση του Υπερσιβηρικού Σιδηροδρόμου ενέκρινε προσωπικώς ο τσάρος Αλέξανδρος Β στην Αγία Πετρούπολη. Ανέθεσε την επίβλεψη στον γιο του Αλέξανδρο Γ, ενώ επικεφαλής του προγράμματος διορίστηκε το 1889 ο Σεργκέι Βίτε, υπουργός Οικονομικών και υπεύθυνος Σιδηροδρομικών Υποθέσεων. Η κατασκευή άρχισε ταυτόχρονα στα δύο άκρα. Στα εργοτάξια χρησιμοποιήθηκαν κυρίως ρώσοι στρατιώτες και βαρυποινίτες καταδικασμένοι σε καταναγκαστικά έργα. Αμφότεροι έμειναν απλήρωτοι, ενώ δεκάδες έχασαν τη ζωή τους λόγω των άθλιων συνθηκών εργασίας. Από την Αγία Πετρούπολη ο Υπερσιβηρικός διακλαδώνεται με τον κεντρικό ιστό των ρωσικών σιδηροδρόμων, διαθέτοντας ανταποκρίσεις για εκατοντάδες πόλεις της Ρωσίας, της Ευρώπης και της Ασίας. Άλλες τέσσερις βασικές γραμμές συνδέονται με τον Υπερσιβηρικό: οι Σιδηρόδρομοι Ανατολικής Κίνας, ο Υπερμαντζουρικός, ο Υπερμογγολικός και η σχετικά πρόσφατη Κεντρική Γραμμή Βαϊκάλης- Αμούρ, η οποία ολοκληρώθηκε το Η ηλεκτροδότηση της γραμμής άρχισε το 1929 και ολοκληρώθηκε το Ο Υπερσιβηρικός αποτελεί το βασικό μέσο συγκοινωνίας στο εσωτερικό της Ρωσίας, ενώ μεταφέρει και το 30% των ρωσικών εξαγωγών. Σήμερα εντάσσεται σε ευρύτερο σιδηροδρομικό δίκτυο το οποίο συνδέει τη Μόσχα και την ευρωπαϊκή Ρωσία με τις ρωσικές επαρχίες της Απω Ανατολής, αλλά και τη Μογγολία, την Κίνα και τη Θάλασσα της Ιαπωνίας.

6 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ - ΙΡΚΟΥΤΣΚ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για το Ιρκούτσκ, το "μαργαριτάρι της Σιβηρίας", και μητρόπολη της Νότιας Σιβηρίας, που βρίσκεται στο σταυροδρόμι Ρωσίας, Κίνας και Μογγολίας, κοντά στις όχθες της λίμνης Βαϊκάλης. 2η ΗΜΕΡΑ: ΙΡΚΟΥΤΣΚ Άφιξη στο Ιρκούτσκ. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Στην "Αθήνα της Σιβηρίας", όπως επονομάζεται η πόλη λόγω της μεγάλης πολιτιστικής της ανάπτυξης, χαρακτηριστικά είναι τα ξύλινα σπίτια με την περίτεχνη διακόσμηση στα παράθυρα, που θυμίζουν κάποια άλλη εποχή. Θα επισκεφθούμε το υπαίθριο μουσείο παραδοσιακής αρχιτεκτονικής και θα δούμε μεταξύ άλλων την Εκκλησία του Σωτήρος, το μουσείο των Δεκεμβριστών, την κεντρική πλατεία της πόλης, το μοναστήρι Ζναμένσκυ, τη λεωφόρο Γκαγκάριν κ.ά. Κοζάκοι κυνηγοί είχαν ιδρύσει γύρω στο 1650 έναν μικρό οικισμό στις όχθες του ποταμού Ανγκαρά, "το μονάκριβο παιδί της μάνας Βαϊκάλης". Ο οικισμός αυτός χάρη στην ευνοϊκή γεωγραφική του θέση εξελίχθηκε στο σημαντικότερο διαμετακομιστικό κέντρο για το εμπόριο γουναρικών και χρυσού της Ανατολικής Σιβηρίας και απέκτησε μεγάλη οικονομική και πολιτιστική ανάπτυξη. Είναι το μοναδικό αστικό κέντρο της Σιβηρίας με ιδιαίτερη προσωπικότητα και χάρη. Ταυτόχρονα όμως είναι φορτισμένο με μνήμες που παραπέμπουν στον προσδιορισμό του ως πόλη εξορίας. Εδώ ο τσάρος Νικόλαος Α εξόρισε τους ηγέτες της αποτυχημένης εξέγερσης των Δεκεμβριστών του 1825 και ανάλογη υπήρξε η συνέχεια επί Στάλιν, όταν ολόκληρη η Σιβηρία στιγματίστηκε από τα γκουλάγκ, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης διαφωνούντων, που μέσα από εξαντλητικές και απάνθρωπες συνθήκες εργασίας και ακραίες καιρικές συνθήκες, αποτέλεσαν έναν προορισμό χωρίς επιστροφή. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση. 3η ΗΜΕΡΑ: ΙΡΚΟΥΤΣΚ - ΛΙΣΤΒΙΑΝΚΑ - ΛΙΜΝΗ ΒΑΪΚΑΛΗ - ΙΡΚΟΥΤΣΚ Με το ξεκίνημα της ημέρας θα επισκεφθούμε την κωμόπολη Λιστβιάνκα και τη λίμνη Βαϊκάλη. Για περισσότερα από 30 εκατομμύρια χρόνια η λίμνη Βαϊκάλη εξελίσσεται με το δικό της μοναδικό τρόπο, αποτελώντας έναν ξεχωριστό κόσμο με κρυμμένα μυστικά στα βάθη της και αξέχαστες ομορφιές στις όχθες της. Η λίμνη έχει έκταση km 2, μήκος 636 km και πλάτος 48 km. Το μέσο βάθος της είναι 730 m και το μέγιστο m, είναι δηλαδή η βαθύτερη λίμνη στον κόσμο. Περιέχει km 3 γλυκό νερό, δηλαδή το 20% των αποθεμάτων επιφανειακών γλυκών νερών του πλανήτη. Την τροφοδοτούν 336 ποταμοί, αλλά μόνο ένας, ο Ανγκαρά, τροφοδοτείται από αυτήν. Μέσα στη λίμνη υπάρχουν 30 νησιά και το μεγαλύτερο από αυτά, το Ολγκόν, λέγεται ότι ήταν η πατρίδα του Τζένκιγκς Χαν. Η λίμνη αποτελεί καταφύγιο για απίστευτη ποικιλία χλωρίδας και πανίδας πιθανώς μέχρι και διαφορετικά είδη, εκ των οποίων περισσότερα από τα μισά δεν υπάρχουν πουθενά αλλού στον κόσμο, όπως οι φώκιες της Βαϊκάλης, το μόνο είδος φώκιας γλυκού νερού στον κόσμο. Η Βαϊκάλη πλαισιώνεται από ένα καταπληκτικό ορεινό σκηνικό και τυλίγεται από

7 πυκνά δάση κωνοφόρων, ενώ στα ήρεμα νερά της καθρεφτίζονται γραφικά ψαροχώρια που συνθέτουν ένα τοπίο μαγευτικό. Θα δούμε τον Βράχο των Σαμάνων, θα επισκεφθούμε το μουσείο και το ενυδρείο της λίμνης που φιλοξενεί ενδημικά της είδη. Αν οι συνθήκες το επιτρέπουν θα κάνουμε μία βόλτα με πλοιάριο στη λίμνη για να απολαύσουμε από τα νερά της τα υπέροχα τοπία της. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την ανοιχτή αγορά με τις γυναίκες που πωλούν κυρίως ψάρια, όπως το omul, ενδημικό ψάρι της λίμνης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο Ιρκούτσκ. Διανυκτέρευση. 4η ΗΜΕΡΑ: ΙΡΚΟΥΤΣΚ - ΟΥΛΑΝ ΟΥΝΤΕ, ΥΠΕΡΣΙΒΗΡΙΚΟΣ Σήμερα το πρωί θα μεταβούμε στον σιδηροδρομικό σταθμό και θα επιβιβαστούμε στον Υπερσιβηρικό σιδηρόδρομο. Το ταξίδι μας με το θρυλικό τρένο ξεκινάει και ένα ακόμα ταξιδιωτικό όνειρο αρχίζει σιγά σιγά να παίρνει σάρκα και οστά. Άλλωστε αυτό είναι το πιο όμορφο κομμάτι του Υπερσιβηρικού, ακολουθώντας τις όχθες της λίμνης Βαϊκάλης και χαρίζοντάς μας υπέροχες εικόνες και εμπειρίες. Άφιξη στην Ουλάν Ουντέ, την πρωτεύουσα της Δημοκρατίας της Μπουριατίας. 5η ΗΜΕΡΑ: ΟΥΛΑΝ ΟΥΝΤΕ Σήμερα το πρωί θα περιηγηθούμε στην πόλη και στο ιστορικό της κέντρο, θα δούμε την κεντρική πλατεία, την ορθόδοξη εκκλησία, το υπαίθριο Εθνολογικό μουσείο και την αγορά της. Η Ουλάν Ουντέ αποτελεί το Βουδιστικό κέντρο της σύγχρονης Ρωσίας. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε το βουδιστικό μοναστήρι Ιβολγκίνσκ Ντατσάν για να ξεκινήσουμε τη μύησή μας στον βουδισμό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση. 6η ΗΜΕΡΑ: ΟΥΛΑΝ ΟΥΝΤΕ - ΝΑΝΤΕΪΝΟ ΧΑΜΠΑΡΟΒΣΚ (ΥΠΕΡΣΙΒΗΡΙΚΟΣ) Σήμερα θα γνωρίσουμε τη ζωή της υπαίθρου. Θα επισκεφθούμε παραδοσιακά σπίτια στο χωριό Ναντέινο, θα απολαύσουμε τη λαϊκή μουσική, θα συμμετάσχουμε στη ζωή και τις παραδόσεις των κατοίκων. Επιστρέφουμε στην Ουλάν Ουντέ το απόγευμα και μεταβαίνουμε στον σιδηροδρομικό σταθμό. Διανυκτέρευση στο τρένο. 7η ΗΜΕΡΑ: ΥΠΕΡΣΙΒΗΡΙΚΟΣ Η εμπειρία του ταξιδιού με το τρένο είναι μοναδική. Οι δεκάδες σταθμοί, τα μικρά χωριά, το σφύριγμα του τρένου αποτυπώνονται στην μνήμη μας για πάντα. Συζητήσεις και παρουσιάσεις από τον αρχηγό μας θα μας φέρουν ακόμα πιο κοντά στην ιστορία και την κουλτούρα της Σιβηρίας. Διανυκτέρευση στο τρένο. 8η ΗΜΕΡΑ: ΥΠΕΡΣΙΒΗΡΙΚΟΣ Το ταξίδι που θα μας μείνει αξέχαστο συνεχίζεται για να χορτάσουμε εικόνες απαράμιλλης ομορφιάς. Οι μικροπωλητές που μας πλησιάζουν σε κάθε σταθμό, οι συζητήσεις στα εστιατόρια του τρένου, οι εντυπωσιακοί σταθμοί των πόλεων διανθίζουν αυτό το οδοιπορικό αναζήτησης. Διανυκτέρευση στο τρένο.

8 9η ΗΜΕΡΑ: ΧΑΜΠΑΡΟΒΣΚ Πρωινή άφιξη στο Χαμπαρόβσκ και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Ακολουθεί ξενάγηση στην όμορφη αυτή πόλη της Άπω Ανατολής, που είναι κτισμένη στις όχθες του ποταμού Αμούρ. Η πόλη ιδρύθηκε το 1858 ως ένα προκεχωρημένο στρατιωτικό φυλάκιο των Ρώσων στην ανατολική Σιβηρία, όμως ο Υπερσιβηρικός Σιδηρόδρομος έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη μετέπειτα ανάπτυξή του. Σήμερα είναι ένα αστικό κέντρο με επιβλητικά κτίρια του 19ου αι. που ξεφεύγουν από τα πολεοδομικά πρότυπα των άλλων πόλεων της Σιβηρίας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση. 10η ΗΜΕΡΑ: ΧΑΜΠΑΡΟΒΣΚ - ΠΕΤΡΟΠΑΒΛΟΦΣΚ (ΚΑΜΤΣΑΤΚΑ) Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για τη χερσόνησο της Καμτσάτκας και την πόλη Πετροπαβλόσκ. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση. 11η ΗΜΕΡΑ: ΠΕΤΡΟΠΑΒΛΟΦΣΚ (Πτήση με ελικόπτερα) Η σημερινή μας ημέρα περιλαμβάνει εκδρομή με ελικόπτερα στην κοιλάδα των Γκέιζερς και στην καλντέρα του ηφαιστείου Ουζόν. Θα πετάξουμε γύρω από τα ηφαίστεια Karymsky (1.486 m) και Small Semyachik (1.560 m). Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας το απόγευμα. Διανυκτέρευση. Σημείωση: Το πρόγραμμα στο Πετροπαβλόφσκ διαμορφώνεται ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες και η πτήση με τα ελικόπτερα πιθανόν να γίνει την επομένη Ημέρα (καιρού πάντα επιτρέποντος). 12η ΗΜΕΡΑ: ΠΕΤΡΟΠΑΒΛΟΦΣΚ Κατά τη διάρκεια της ξενάγησής μας στο Πετροπαβλόφσκ θα δούμε τα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης και θα έχουμε χρόνο ελεύθερο για να την απολαύσουμε. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση. 13η ΗΜΕΡΑ: ΠΕΤΡΟΠΑΒΛΟΦΣΚ - ΒΛΑΔΙΒΟΣΤΟΚ Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το Βλαδιβοστόκ, την πόλη-λιμάνι στο απώτατο άκρο της Σιβηρίας. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση. 14η ΗΜΕΡΑ: ΒΛΑΔΙΒΟΣΤΟΚ Πρωινή ξενάγηση της πόλης κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε τα κυριότερα αξιοθέατά της και θα επισκεφθούμε τα μουσεία S-56 Submarine και Arsenyev. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση. 15η ΗΜΕΡΑ: ΒΛΑΔΙΒΟΣΤΟΚ - ΑΘΗΝΑ Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Αθήνα. Άφιξη αυθημερόν. Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται περίπου 3 5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση

9 ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Κάντε την κράτηση σας έως 24/06/14 και ταξιδέψτε απολαμβάνοντας ιδιαίτερα χαμηλές τιμές που μόνο το Versus Travel μπορεί να σας εγγυηθεί, σε συνδυασμό με υψηλές παροχές υπηρεσιών & εξασφαλισμένες αναχωρήσεις. Ωφεληθείτε έτσι έως από το ζευγάρι από τις κανονικές τιμές της περιόδου. Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων που μπορεί και να εξαντληθούν και πριν από την παραπάνω ημερομηνία. *** Η έκπτωση έχει συνυπολογιστεί στις αναγραφόμενες τιμές Για τις πρώτες 11 συμμετοχές Άτομο σε Δίκλινο Επιβάρυνση Μονόκλινου Άτομο σε Δίκλινο Για τις επόμενες συμμετοχές Επιβάρυνση Μονόκλινου Η τιμή περιλαμβάνει εισιτήριο τρένου, στην 2 η κατηγορία, και αυτό γιατί δεν είναι γνωστό ακόμα αν το τραίνο μας θα έχει βαγόνι 1 ης κατηγορίας και πόσες θέσεις σε αυτή την κατηγορία θα διαθέτει. Αυτό γίνεται γνωστό 45 ημέρες πριν την αναχώρηση του τραίνου. Η επιβάρυνση για την 1 η κατηγορία, είναι 200 το άτομο, και εφόσον είναι διαθέσιμη θα την παρέχουμε. Θα πρέπει όμως να μας ενημερώσετε με την κράτησή σας Η πτήση με ελικόπτερα, δεν περιλαμβάνεται στην παραπάνω τιμή και στοιχίζουν: το άτομο. Έως 18 άτοκες μηνιαίες δόσεις Το Versus travel ενηλικιώνεται. Κλείνουμε τα 18 χρόνια και το γιορτάζουμε!! Με 18 άτοκες δόσεις Μετά από απαίτηση των ταξιδιωτών του, στο Versus Club, διακρίνοντας στα μάτια τους τον ίδιο ζήλο για εξερεύνηση που υπάρχει και στα δικά μας, παρέχουμε σε όλα τα ταξίδια μας άνω των 2500 ( συμπεριλαμβανομένων των φόρων ), αλλά και σε επιλεγμένα οικονομικότερα, 18 άτοκες δόσεις. Σε όλα τα υπόλοιπα ταξίδια μας ακόμα και στα ταξίδια στην Ελλάδα παρέχουμε 12 άτοκες δόσεις. Επικοινωνήστε με τους ταξιδιωτικούς μας συμβούλους, και ενημερωθείτε έγκαιρα σχετικά με το πρόγραμμα των 18 άτοκων δόσεων και για το ποιες κάρτες συμμετέχουν σε αυτό. Η Προσφορά ισχύει για ταξίδια συνολικής αξίας άνω των το άτομο (συμπεριλαμβανομένων και των φόρων και λοιπών εξόδων). ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό Ξενοδοχεία 4* ή τα καλύτερα που υπάρχουν σε κάθε περιοχή Ημιδιατροφή εκτός από το τραίνο όπου τα γεύματα πληρώνονται επί τόπου! Μεταφορές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα Τοπικός ξεναγός Έλληνας έμπειρος αρχηγός Ασφάλεια αστικής ευθύνης Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός βιβλίο στα Ελληνικά Versus Travel

10 ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ Φόροι, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων. (760 ) Η πτήση με τα ελικόπτερα που κοστίζει επιπλέον: ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ: Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα. Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν. Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1000 κατ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων. Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση. 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως 12). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ. Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε. Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας. Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας οφείλουν να επικοινωνούν κατ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.

11 ΠΟΣΟ ΚAΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟ VERSUS TRAVEL Οιι λόγοιι γιια τους οποίους το ταξίδιι σας πρέπειι να είναιι Versus Μεγάλοι Κατάλογοι Βιβλία και Ταξιδιωτικοί Οδηγοί Ενάντια στην τάση της αντίληψης ότι η επένδυση σε καταλόγους - βιβλία κλπ. για τη μικρή Ελληνική αγορά είναι άσκοπη και μη επικερδής, εκδίδουμε μεγάλους καταλόγους - βιβλία για να βοηθήσουμε τους πελάτες να επιλέξουν το ταξίδι τους. Μετά τον κατάλογο "Exploring the World" 210 σελίδων που παρουσιάσαμε στην εκδήλωσή μας στο Ledra Marriott με ταξίδια ιδιαίτερα, περιπετειώδη, εξερευνητικά και τον κατάλογο για τα Οργανωμένα ταξίδια μας "Καλώς ήρθατε στον πλανήτη μας" 240 σελίδων που παρουσιάστηκε στην εκδήλωσή μας στο Ζάππειο με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 15 χρόνων μας, εκδώσαμε για πρώτη φορά στα Ελληνικά δεδομένα, έναν κατάλογο 200 σελίδων με κλασσικά και πρωτοποριακά Ατομικά Ταξίδια σε ολόκληρο τον πλανήτη, αποδεικνύοντας ότι το Ατομικό Ταξίδι πρέπει να είναι Versus. Επίσης εκδίδουμε ταξιδιωτικούς οδηγούς στα Ελληνικά για περισσότερους από 52 προορισμούς που δίνονται δωρεάν στους ταξιδιώτες μας. Εξειδικευμένα τμήματα Το Versus Travel διαθέτει εξειδικευμένα τμήματα για Οργανωμένα και Ατομικά Ταξίδια σε όλο τον κόσμο (Ευρώπη, Ασία, Αφρική, Βόρεια και Νότια Αμερική, Αυστραλία Ωκεανία) για ταξίδια στη Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή: το ιδιαίτερο τμήμα Mediterraneo Plus για ταξίδια στην Ελλάδα: το τμήμα Experience Greece για Κρουαζιέρες με τα πιο έμπειρα στελέχη της αγοράς για Γαμήλια Ταξίδια: το τμήμα Versus Romantic για Εξερευνητικά Ταξίδια και Ειδικές αποστολές: το τμήμα Exploring the World για επαγγελματικά, εταιρικά ταξίδια κινήτρων, ταξίδια συλλόγων: το τμήμα Versus Business για "πολυτελή" ταξίδια: το τμήμα Versus Exclusive για ταξίδια περιπέτειας και καταδύσεων: το τμήμα Adventure and Diving, με τους πιο ειδικούς του χώρου, που απευθύνεται στους ταξιδιώτες που λατρεύουν την περιπέτεια, τη δράση και τις καταδύσεις και ψάχνουν παρέα να τα ζήσουν. Από το πιο κοντινό και οικείο Αιγαιοπελαγίτικο νησί έως την Κρουαζιέρα στην Ανταρκτική, η Εταιρεία μας καλύπτει με επιτυχία όλο το φάσμα των τουριστικών υπηρεσιών. Άτοκες δόσεις Το ταξιδιωτικό σας όνειρο γίνεται ακόμα πιο προσιτό με τη δυνατότητα αποπληρωμής όλων των ταξιδιών μας με άτοκες δόσεις (έως και 12). Κάναμε την ποιότητα συνήθεια Μπορεί να μας λένε ρομαντικούς, αλλά ίσως γι αυτό παραμένουμε γνήσιοι και δεν παρεκκλίνουμε από τις αρχές που θέσαμε με τη γέννηση του Versus Travel. Διαθέτουμε τους καλύτερους και πιο εξειδικευμένους αρχηγούς της Ελληνικής αγοράς και επιπλέον δημιουργούμε ένα φυτώριο νέων αρχηγών με εξαμηνιαία εκπαιδευτικά σεμινάρια στο χώρο των Γραφείων μας, κάτι που έλειπε από την Ελληνική αγορά. Τα προγράμματά μας είναι γεμάτα και ολοκληρωμένα. Προσφέρουμε αποδεδειγμένα τα καλύτερα ξενοδοχεία και τις καλύτερες τοπικές υπηρεσίες. Ποιότητα και Εμπορικότητα μαζί Πολεμάμε με πάθος για την πιο ανταγωνιστική τιμή. Αυτό το οφείλουμε στους πελάτες μας, λόγω της τεράστιας συμμετοχής τους στα ταξίδια μας, που γίνεται και η διαπραγματευτική μας δύναμη για τις αεροπορικές εταιρείες και τους τοπικούς προμηθευτές. Θα διαπιστώσετε ότι πολλές φορές οι τιμές μας για τα ίδια ταξίδια μειώνονται (πάντα με τις ποιοτικότερες υπηρεσίες). Εμείς δεν "κουτσουρεύουμε" τα προγράμματά μας προκειμένου να έχουμε καλύτερες τιμές, όπως προστάζει η "νέα μόδα". Επιλέξαμε τον άλλο δρόμο: πλουσιότερα προγράμματα και καλύτερες τιμές. Έτσι έχουμε συνηθίσει και έτσι πράττουμε. Δημιουργήσαμε το Versus Club Η ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ: Όλοι εμείς να είμαστε μαζί, γιατί μοιραζόμαστε την ίδια αρχή: το ταξίδι είναι το πάθος μας. Είναι το νέο "σπίτι" για όλους εμάς τους αθεράπευτους ταξιδιώτες, που του βάλαμε το θεμέλιο λίθο το

12 Δεκέμβριο του 2010 στο Ledra Marriott, αλλά που του δίνουμε συνεχώς πνοή με πολλές και διάφορες εκδηλώσεις. Στο Club μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι ταξιδιώτες που θεωρούν το ταξίδι κομμάτι της ζωή τους. Η συμμετοχή είναι δωρεάν - απλά πρέπει να κάνουν αίτηση εγγραφής και να λάβουν την ειδική κάρτα μέλους. Τα Γραφεία μας και ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ VERSUS CLUB VERSUS CAFÉ Διαθέτουμε δυο Γραφεία - ένα στο Σύνταγμα και ένα στον Πειραιά πλήρως επανδρωμένα και έτοιμα να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε ταξιδιωτικό σας όνειρο. Επίσης λειτουργεί με τεράστια πλέον επιτυχία ο 300 τετραγωνικών μέτρων ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ VERSUS CLUB VERSUS CAFÉ, το "Ταξιδιωτικό μας Καφενείο", δίπλα στο Μετρό του Φιξ (Λεωφόρος Συγγρού 61). Εκεί γίνονται παρουσιάσεις ταξιδιών και προορισμών, θεματικές βραδιές, βραδιές ποίησης, διαλέξεις ιστορίας, θρησκειολογίας κλπ. Ο χώρος αυτός είναι ανοικτός για τα μέλη του Versus Club. Στο "Ταξιδιωτικό Καφενείο" συναντώνται τα μέλη μας, ανταλλάσσουν απόψεις για τις ταξιδιωτικές τους εμπειρίες και φιλοδοξίες και όχι μόνο. Εκτός από βιβλιοθήκη, διαθέτει όλα τα στοιχεία για ατμοσφαιρικές συναντήσεις της Λέσχης μας με θέα την Ακρόπολη και το Λυκαβηττό. Ενημερωτικές συγκεντρώσεις πριν από κάθε εκδρομή Έχουμε δημιουργήσει ειδικό χώρο στα Γραφεία μας, όπου γίνονται οι ενημερωτικές συγκεντρώσεις πριν από κάθε εκδρομή. Εκεί οι ταξιδιώτες συναντούν τον αρχηγό τους, ο οποίος τους δίνει "οδηγίες πλεύσης". Έμπειροι Ταξιδιωτικοί Σύμβουλοι Το Versus Travel διαθέτει έμπειρους ταξιδιωτικούς συμβούλους. Το τμήμα πωλήσεων έχει επανδρωθεί με άτομα που όχι μόνο γνωρίζουν πολύ καλά τους διάφορους προορισμούς, αλλά και διαρκώς ενημερώνονται για τα νέα προϊόντα και για την εξέλιξη των κλασσικών. Έχετε τη σιγουριά ότι σας ενημερώνουν οι καλύτεροι της αγοράς. Η μεγαλύτερη "πραγματοποιησιμότητα" εκδρομών Στην τουριστική αγορά τα γραφεία - οργανωτές ταξιδιών έχουν φοβίσει τους ταξιδιώτες με τις ακυρώσεις αναχωρήσεων και μάλιστα την τελευταία στιγμή. Το Versus Travel, με τη δύναμη που του δίνει η μεγάλη συμμετοχή, η αγάπη και η στήριξη των πιστών του ταξιδιωτών, έχει συντριπτικά τα μικρότερα ποσοστά ακύρωσης εκδρομών. Έτσι, έχουμε αναχωρήσεις κάθε βδομάδα για Κούβα, κάθε βδομάδα ή κάθε δεύτερη βδομάδα για Περού, Χιλή, Βραζιλία, Αργεντινή, Μεξικό, Ινδία, Κίνα, Ινδοκίνα, Μαλαισία, Κένυα, Νότια Αφρική, ΗΠΑ και αλλού. Πραγματοποιούμε εβδομαδιαίες αναχωρήσεις κατά την καλοκαιρινή περίοδο για τη Σκανδιναβία, τη Ρωσία και τις Χώρες της Βαλτικής. Πραγματοποιούμε όλο το χρόνο αναχωρήσεις για Πράγα, Κωνσταντινούπολη, Βερολίνο, Βουδαπέστη, Βιέννη, Ρουμανία, Πορτογαλία, Αγγλία, Γαλλία, Ισπανία και άλλους Ευρωπαϊκούς προορισμούς. Πρώτοι με διαφορά Το Versus Travel είναι με χειροπιαστά νούμερα ο πρώτος και με μεγάλη διαφορά Tour Operator της Ελληνικής αγοράς στον αριθμό των ταξιδιωτών από την Ελλάδα σε προορισμούς εκτός Ευρώπης, αλλά πλέον και σε παρά πολλούς Ευρωπαϊκούς προορισμούς, μεταφέροντας και σε αυτούς το "μικρόβιο" της ποιότητας Versus. Αυτό πιστοποιούν οι βραβεύσεις και διακρίσεις μας από την Qatar Airways, από την Iberia, από τη Hatta, καθώς και από πολλούς τουριστικούς οργανισμούς διαφόρων χωρών. Διερεύνηση Προορισμών Δεν αρκούμαστε να χαράζουμε γραμμές στο χάρτη, θέλουμε να τις διερευνούμε προσωπικά. Ταξιδεύουμε συνεχώς, ελέγχουμε μόνοι μας ξενοδοχεία και υπηρεσίες σε σημεία που δεν τα βάζει ο νου σας και δεν καταφεύγουμε στην εύκολη οδό αναζήτησης πληροφοριών αποκλειστικά και μόνο από το Internet. Έξω από τις "πολυφορεμένες Διαδρομές" Έχουμε καταναλώσει άπειρες ώρες να μελετάμε και να ταξιδεύουμε, ψάχνοντας πραγματικούς ανέγγιχτους παραδείσους και όχι τουριστικοποιημένες περιοχές ή έτοιμες συνταγές φτιαγμένες για αμερικάνους ή βορειοευρωπαίους. Δημιουργούμε τα προϊόντα εμείς, ξέροντας τι είναι αυτό που αρέσει στον Έλληνα ταξιδιώτη και τι αναζητά από το ταξίδι του, χωρίς να αντιγράφουμε τα εύκολα και πεπατημένα. Ενημερωμένο Site στο Internet Αναπτύξαμε πρωτοποριακό, πλούσιο, ενημερωτικό site και σύστημα online κρατήσεων στο Internet με πληροφορίες για τους προορισμούς και διεξοδική παρουσίαση των εκδρομών μας, καθώς και άλλων καινοτόμων ιδεών.

13 Σχολείο και πηγάδι στην Αφρική Αποφασίσαμε να προσφέρουμε ένα ποσό από κάθε κράτηση ταξιδιού των πελατών μας, ώστε να φτιάξουμε όλοι μαζί οι πελάτες και εμείς - ένα δημοτικό σχολείο και ένα πηγάδι στο χωριό Konkon, σε μία από τις πιο φτωχές και απομακρυσμένες περιοχές της Γκάνας στην Αφρική. Από το πρόγραμμα αυτό θα ωφεληθούν 700 παιδιά κορίτσια και 250 αγόρια - που χωρίς πρόσβαση στην εκπαίδευση δεν έχουν καμία ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον, αλλά και όλο το χωριό που θα έχει πρόσβαση σε καθαρό πόσιμο νερό. Το σχολείο αυτό είναι ήδη σε κατασκευή και μπορείτε να δείτε την πρόοδο των εργασιών στο site μας στο Internet. Ασφάλεια και Εμπιστοσύνη Τόσο στα οργανωμένα όσο και στα ατομικά ταξίδια, οι ταξιδιώτες του Versus νοιώθουν την ασφάλεια ενός μεγάλου Ταξιδιωτικού Οργανισμού που είναι διαρκώς δίπλα τους πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το πέρας του ταξιδιού τους. VERSUS TRAVEL Μαζί γνωρίζουμε τη γη, μαζί σχεδιάζουμε το ταξίδι!!!

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, Στον ηλεκτρικό σταθμό του Πειραιά, 18531, Πειραιάς Τηλ: 2104101601, Φαξ: 2104101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα Τηλ:

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, στον Ηλεκτρικό Σταθμό του Πειραιά 18531, Πειραιάς. Τηλ. 210 4101601. Φαξ: 210 4101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, Στον ηλεκτρικό σταθμό του Πειραιά, 18531, Πειραιάς. Τηλ. 2104101601, Φαξ: 2104101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα Τηλ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ VERSUS CLUB VERSUS CAFÉ:

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ VERSUS CLUB VERSUS CAFÉ: ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, Στον ηλεκτρικό σταθμό του Πειραιά, 18531, Πειραιάς. Τηλ. 2104101601, Φαξ: 2104101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα Τηλ.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, στον Ηλεκτρικό Σταθμό του Πειραιά 18531, Πειραιάς. Τηλ. 210 4101601. Φαξ: 210 4101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΞΙ ΙΩΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ VERSUS CLUB:

ΤΑΞΙ ΙΩΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ VERSUS CLUB: ΑΘΗΝΑ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, T.K.10557 Τηλ. 2103232800 Fax: 210 3232450 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Καλαποθάκη 7-9, ίπλα στην Πλατεία Αριστοτέλους, T.K.546 24 Τηλ. 2310 230001 Fax: 2310 230777 Email: info@versus-travel.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, στον Ηλεκτρικό Σταθμό του Πειραιά 18531, Πειραιάς. Τηλ. 210 4101601. Φαξ: 210 4101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙ Α:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙ Α: ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, στον Ηλεκτρικό Σταθμό του Πειραιά 18531, Πειραιάς. Τηλ. 210 4101601 Φαξ: 210 4101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα Τηλ.

Διαβάστε περισσότερα

730 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΡΟΙ

730 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, Στον ηλεκτρικό σταθμό του Πειραιά, 18531, Πειραιάς. Τηλ. 2104101601 Φαξ: 2104101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα Τηλ.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, στον Ηλεκτρικό Σταθμό του Πειραιά 18531, Πειραιάς. Τηλ. 210 4101601 Φαξ: 210 4101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα Τηλ.

Διαβάστε περισσότερα

Άμστερνταμ με κρουαζιέρα στα κανάλια & εκδρομή στα γραφικά χωριουδάκια Μάρκεν και Βόλενταμ

Άμστερνταμ με κρουαζιέρα στα κανάλια & εκδρομή στα γραφικά χωριουδάκια Μάρκεν και Βόλενταμ Άμστερνταμ με κρουαζιέρα στα κανάλια & εκδρομή στα γραφικά χωριουδάκια Μάρκεν και Βόλενταμ Αναχώρηση: 14.07 οι αναχωρήσεις Αυγούστου αναμένονται 5 Ημέρες Εκδρομή στα χωριά ΒΟΛΕΝΤΑΜ & ΜΑΡΚΕΝ Κρουαζιέρα

Διαβάστε περισσότερα

Στις ημέρες της καλύτερης θέασης των ανθισμένων κερασιών ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΑΞΙΑΣ 300 ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΙΑΠΩΝΙΑ

Στις ημέρες της καλύτερης θέασης των ανθισμένων κερασιών ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΑΞΙΑΣ 300 ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΙΑΠΩΝΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, Στον ηλεκτρικό σταθμό του Πειραιά, 18531, Πειραιάς. Τηλ. 2104101601 Φαξ: 2104101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα Τηλ.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, στον Ηλεκτρικό Σταθμό του Πειραιά 18531, Πειραιάς. Τηλ. 210 4101601 Φαξ: 210 4101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα Τηλ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ VERSUS CLUB VERSUS CAFÉ:

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ VERSUS CLUB VERSUS CAFÉ: ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα Τηλ. 2103232800, 156, 581, 586, 796 Φαξ: 210 3232450 ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, Στον ηλεκτρικό σταθμό του Πειραιά, 18531,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ VERSUS CLUB VERSUS CAFÉ:

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ VERSUS CLUB VERSUS CAFÉ: ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα Τηλ. 2103232800, 156, 581, 586, 796 Φαξ: 210 3232450 ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, Στον ηλεκτρικό σταθμό του Πειραιά, 18531,

Διαβάστε περισσότερα

Πράγα - Βιέννη - Μάγιερλινγκ Πράγα, Τσέσκυ Κρουμλόφ, Κρεμς, Βιέννη, Μάγιερλινγκ, Μπάντεν, Κάρλοβυ Βάρυ

Πράγα - Βιέννη - Μάγιερλινγκ Πράγα, Τσέσκυ Κρουμλόφ, Κρεμς, Βιέννη, Μάγιερλινγκ, Μπάντεν, Κάρλοβυ Βάρυ Πράγα - Βιέννη - Μάγιερλινγκ Πράγα, Τσέσκυ Κρουμλόφ, Κρεμς, Βιέννη, Μάγιερλινγκ, Μπάντεν, Κάρλοβυ Βάρυ Αναχωρήσεις: 28.07, 11.08, 14.08 (7 Ημ.), 18.08, 25.08 6, 7 Ημέρες Επίσκεψη στη μεσαιωνική πόλη της

Διαβάστε περισσότερα

Βαρκελώνη - Μαγιόρκα

Βαρκελώνη - Μαγιόρκα Βαρκελώνη - Μαγιόρκα Αναχωρήσεις: 01.08, 09.08 8 Ημέρες 4 ιανυκτερεύσεις και δύο ξεναγήσεις στη Βαρκελώνη + μία ελεύθερη ημέρα! 3 ιανυκτερεύσεις και μία ολοήμερη εκδρομή-γύρο του νησιού στη Μαγιόρκα Πτήση

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, στον Ηλεκτρικό Σταθμό του Πειραιά 18531, Πειραιάς. Τηλ. 210 4101601 Φαξ: 210 4101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα Τηλ.

Διαβάστε περισσότερα

Μόνο στο Versus. Ξενοδοχεία 5* στο Βιετνάμ και γεύματα μέσα στα ξενοδοχεία. Μόνο στο Versus. Επίσκεψη στο Εθνολογικό Μουσείο στο Ανόι.

Μόνο στο Versus. Ξενοδοχεία 5* στο Βιετνάμ και γεύματα μέσα στα ξενοδοχεία. Μόνο στο Versus. Επίσκεψη στο Εθνολογικό Μουσείο στο Ανόι. Μόνο στο Versus Ξενοδοχεία 5* στο Βιετνάμ και γεύματα μέσα στα ξενοδοχεία Μόνο στο Versus Επίσκεψη στο Εθνολογικό Μουσείο στο Ανόι Ινδοκίνα Μια χερσόνησος ανάμεσα στον Κινεζικό κολοσσό και την απέραντη

Διαβάστε περισσότερα

Το μαγευτικό νησί της Κύπρου είναι το τρίτο μεγαλύτερο νησί της Μεσογείου, μετά τη Σικελία και τη Σαρδηνία. Η Αφροδίτη δεν διάλεξε στην τύχη ανάμεσα

Το μαγευτικό νησί της Κύπρου είναι το τρίτο μεγαλύτερο νησί της Μεσογείου, μετά τη Σικελία και τη Σαρδηνία. Η Αφροδίτη δεν διάλεξε στην τύχη ανάμεσα Το μαγευτικό νησί της Κύπρου είναι το τρίτο μεγαλύτερο νησί της Μεσογείου, μετά τη Σικελία και τη Σαρδηνία. Η Αφροδίτη δεν διάλεξε στην τύχη ανάμεσα στα τόσα νησιά της Μεσογείου να μετοικήσει από τον Όλυμπο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, Στον ηλεκτρικό σταθμό του Πειραιά, 18531, Πειραιάς. Τηλ. 2104101601, Φαξ: 2104101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα

Διαβάστε περισσότερα

Κίνα Κλασσική, Υδάτινες πόλεις

Κίνα Κλασσική, Υδάτινες πόλεις Αναχώρηση και από Θεσσαλονίκη: 29.07, 03.08, 12.08 Κίνα Κλασσική, Υδάτινες πόλεις Πεκίνο, Χανγκτσόου, Σαγκάη Υδάτινες πόλεις (Ξιτάνγκ, Σουτσόου) Αναχωρήσεις: 07.07, 15.07, 22.07, 29.07, 03.08, 05.08, 12.08,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ: Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΙΔΡΥΣΗ, ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Α.Τ.Ε.Ι ΚΡΗΤΗΣ

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ: Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΙΔΡΥΣΗ, ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Α.Τ.Ε.Ι ΚΡΗΤΗΣ Α.Τ.Ε.Ι ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ: Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΙΔΡΥΣΗ, ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΡΑΠΕΖΩΝ Ο Ρ Ο Ι Σ Υ Μ Μ Ε Τ Ο Χ Η Σ Διαβάστε προσεκτικά τους κατωτέρω αναφερόμενους Γενικούς Όρους Συμμετοχής στα οργανωμένα ταξίδια του γραφείου μας, που συμφωνούν με την Κοινοτική Οδηγία 90/314. Η καθ οιονδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

3 ο ΓΕΛ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Α ΛΥΚΕΙΟΥ Β ΤΕΤΡΑΜΗΝΟΥ

3 ο ΓΕΛ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Α ΛΥΚΕΙΟΥ Β ΤΕΤΡΑΜΗΝΟΥ 3 ο ΓΕΛ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Α ΛΥΚΕΙΟΥ Β ΤΕΤΡΑΜΗΝΟΥ ΘΕΜΑ: ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ : 2013-14 0 3 ο ΓΕΛ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Α ΛΥΚΕΙΟΥ Β

Διαβάστε περισσότερα

Ευρώπη με πούλμαν. Σελ 58 Βυζαντινή Οχρίδα & κρουαζιέρα στη Λίμνη Βουλγαρία πολυτελείας Κροατία- Μαυροβούνιο Βοσνία Σερβία ΝΕΟ Αλπικό Πανόραμα ΝΕΟ

Ευρώπη με πούλμαν. Σελ 58 Βυζαντινή Οχρίδα & κρουαζιέρα στη Λίμνη Βουλγαρία πολυτελείας Κροατία- Μαυροβούνιο Βοσνία Σερβία ΝΕΟ Αλπικό Πανόραμα ΝΕΟ 2013 KEEP CALM and TRAVEL ON εκδρομές ΚΑΙ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ σε όλο τον κόσμο! Μακρινά & εξωτικά ταξίδια Οργανωμένα Ευρώπης ΓΑΜΗΛΙΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ καλό καλοκαίρι Ευρώπη με αεροπλάνο Σελ 10 Οι Κέλτικοι Μύθοι της

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΑ 2. Αποσπάσματα από την ομιλία του υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης στα εγκαίνια της Philoxenia 2008

ΗΜΕΡΑ 2. Αποσπάσματα από την ομιλία του υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης στα εγκαίνια της Philoxenia 2008 ΗΜΕΡΑ 2 www.traveldailynews.gr ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2008 ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Στις 09:00 1ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Τουρισμού (Αιθ. 6, Σ.Κ. «Ιω. Βελλίδης») Στις 10:00 Στρογγυλό Τραπέζι της Ρωσικής Αποστολής (Αγ. Πετρούπολη)

Διαβάστε περισσότερα

Προορισμός και ανταγωνιστικότητα στον τομέα της κρουαζιέρας

Προορισμός και ανταγωνιστικότητα στον τομέα της κρουαζιέρας Προορισμός και ανταγωνιστικότητα στον τομέα της κρουαζιέρας Ιωάννης Μπρας HND CE, BEng (Hons) SEA, MSc EPM, MTEΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ & ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΕ Περίληψη Το λιμάνι του Ηρακλείου

Διαβάστε περισσότερα

Μελέτη για την Ανάπτυξη της Ρωσικής Αγοράς Τουρισµού στην Κύπρο

Μελέτη για την Ανάπτυξη της Ρωσικής Αγοράς Τουρισµού στην Κύπρο Μελέτη για την Ανάπτυξη της Ρωσικής Αγοράς Τουρισµού στην Κύπρο Τελική Έκθεση Αποτελεσµάτων Ετοιµάστηκε για τον Κυπριακό Οργανισµό Τουρισµού Αύγουστος 2006 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΠΙΤΕΛΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ...I ΟΡΟΙ ΕΝΤΟΛΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Προορισµός Hµ Αναχωρήσεις Ξενοδοχείο 2κλ/νο 1κλ/ν Παιδί. Date 09.09.2013 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ TIMEΣ ΚΑΤ ΑΤΟΜΟ. 28η Οκτ. 25-28/10/13 & 26-29/10/13 24-28/10/13

Προορισµός Hµ Αναχωρήσεις Ξενοδοχείο 2κλ/νο 1κλ/ν Παιδί. Date 09.09.2013 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ TIMEΣ ΚΑΤ ΑΤΟΜΟ. 28η Οκτ. 25-28/10/13 & 26-29/10/13 24-28/10/13 Ginis Vacances S.A - Travel Organization Athens: 23-25 Ermou st. 10563, Greece Tel: (0030) 211 211 2111, 210 3250401-5, Fax: 2103237703 e-mail: ginis@ginis.gr / http://www.ginis.gr Date 09.09.2013 Αν έχεις

Διαβάστε περισσότερα