ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΚΤΩΝ ΜΑΛΙΩΝ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ Α.Ε. Ο.Τ.Α. Δ.Α.ΜΑΛ. Α.Ε.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΚΤΩΝ ΜΑΛΙΩΝ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ Α.Ε. Ο.Τ.Α. Δ.Α.ΜΑΛ. Α.Ε."

Transcript

1 ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΚΤΩΝ ΜΑΛΙΩΝ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ Α.Ε. Ο.Τ.Α. Δ.Α.ΜΑΛ. Α.Ε. ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΥΤΩΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Περιεχόμενα 1. Τεχνική Περιγραφή 2. Προϋπολογισμός 3. Γενική Συγγραφή Υποχρεώσεων 4. Ειδική Συγγραφή Υποχρεώσεων 1. ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Η ΔΑΜΑΛ ΑΕ εν όψει αφενός της ανάγκης εξυπηρέτησης των αναγκών ατομικής υγιεινής των επισκεπτών στις παραλίες εκμετάλλευσης της «Ποταμός, «Σαραντάρι» και «Εσταυρωμένος» με τρόπο πολιτισμένο, αξιοπρεπή, σύγχρονο, καλαίσθητο και ορθολογικό και αφετέρου της ανάγκης προστασίας του περιβάλλοντος και του οικολογικού χαρακτήρα των ακτών, όσο και προσαρμογής στις κείμενες υγειονομικές διατάξεις για την προστασία της Δημόσιας Υγείας σε χώρους συνάθροισης κοινού, σε συνδυασμό με την ανάγκη για την ποιοτική αναβάθμιση της εικόνας του ευρύτερου τουριστικού προϊόντος της περιοχής ενδιαφέρεται για συνεργασία με εξειδικευμένο πάροχο υπηρεσιών, ο οποίος με το δικό του κινητό εξοπλισμό, προσωπικό και τα απαιτούμενα αναλώσιμα να παρέχει υπηρεσίες ατομικής υγιεινής, όπως θα περιγραφούν αναλυτικά παρακάτω σύμφωνα με την σχετική τεχνική έκθεση για το διάστημα από 5/7/2013 έως 19/10/2013. Η ανάθεση των υπηρεσιών θα γίνει με απ ευθείας διαπραγμάτευση μεταξύ της ΔΑΜΑΛ ΑΕ και των ενδιαφερόμενων με κριτήριο το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης επί του ενδεικτικού προϋπολογισμού των υπηρεσιών. Για την Ακτή «Εσταυρωμένος» και «Ποταμός» αντιστοίχως απαιτούνται: 1.Ένα (1) κοντέινερ τουαλετών με ενσωματωμένη στη βάση του τη δεξαμενή λυμάτων. Το κοντέινερ θα είναι ειδικά διασκευασμένο σε χώρο τουαλετών ανδρών γυναικών με ξεχωριστά δωμάτια ανδρών -γυναικών και ξεχωριστή είσοδο και τουλάχιστον 3 θέσεις για το κάθε φύλλο καθώς και νιπτήρα καθαρού νερού στο κάθε δωμάτιο. Το κοντέινερ θα πρέπει να συνοδεύεται με ενσωματωμένη δεξαμενή λυμάτων στην οποία θα οδηγούνται τα λύματα από τις τουαλέτες και τους νιπτήρες ενώ τόσο το νερό που χρησιμοποιείται για την λειτουργία στα καζανάκια όσο και για τους νιπτήρες θα πρέπει να είναι καθαρό νερό και να μην προέρχεται από ανακύκλωση και φιλτράρισμα των λυμάτων. Η ΔΑΜΑΛ Α.Ε. θα προσφέρει στον πάροχο σύνδεση με παροχή νερού οικιακής πίεσης. Επειδή η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος είναι αδύνατη θα πρέπει να είναι ενεργειακά αυτόνομο. 2.Μία χημική τουαλέτα με παιδική λεκάνη για χρήση μικρών παιδιών.

2 3.Μία χημική τουαλέτα τύπου ΑΜΕΑ. Για την ακτή «Σαραντάρι» απαιτούνται: Πέντε χημικές τουαλέτες Τεχνικές προδιαγραφές κοντέινερ τουαλετών ΤΥΠΟΣ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ ΤΟΥΑΛΕΤΩΝ ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΛΥΜΑΤΩΝ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥΑΛΕΤΩΝ Το κοντέινερ θα περιλαμβάνει δύο (2) διαμερίσματα (ανδρών γυναικών) με ξεχωριστή είσοδο. Κάθε διαμέρισμα να διαθέτει τουλάχιστον (3) θέσεις υγιεινής. Στις κυρίες οι θέσεις πρέπει οπωσδήποτε να είναι καθιστικές. Στους κυρίους θα πρέπει τουλάχιστον μία (1) θέση να είναι καθιστική. Επίσης στους κυρίους πρέπει να υπάρχει τουλάχιστον ένα (1) ουρητήριο ορθίων. ΧΡΩΜΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΠΟΡΤΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ WC Κατάλληλη βαφή για να δένει με τον περιβάλλοντα χώρο να δρα θερμομονωτικά πάνω στο τοίχωμα της τουαλέτας, δηλ. να είναι χρώματος ανοικτής απόχρωσης. Κατασκευή τέτοια ώστε να εξασφαλίζεται η στεγανότητα του χώρου εσωτερικά Το άνοιγμα πόρτας εισόδου σε κάθε διαμέρισμα να είναι τουλάχιστον 90 μοίρες. Οι εσωτερικές πόρτες εισόδου σε κάθε τουαλέτα να διαθέτουν τη δυνατότητα κλειδώματος από μέσα και σε περίπτωση ανάγκης η πόρτα να ανοίγει από έξω. Το εξωτερικό κάθε διαμερίσματος να φέρει την απαιτούμενη σήμανση: Γένος ΛΕΚΑΝΗ ΝΙΠΤΗΡΑΣ Οι λεκάνες των τουαλετών θα είναι κατασκευασμένες από πορσελάνη, θα διαθέτουν λεία στεφάνη για άνετο κάθισμα και σκέπασμα. Ο καθαρισμός της λεκάνης για λόγους υγιεινής θα γίνεται αποκλειστικά με καθαρό νερό. Απαγορεύεται η ανακύκλωση αποβλήτων. Κάθε διαμέρισμα θα πρέπει να διαθέτει νιπτήρα. Ο νιπτήρας θα πρέπει να λειτουργεί με αντλία οικονομίας νερού, είτε με αυτοματοποιημένη ενεργοποίηση φωτοκυττάρου.

3 ΣΤΕΓΝΩΜΑ ΧΕΡΙΩΝ ΛΟΙΠΟΣ Το στέγνωμα των χεριών στη διάταξη του νιπτήρα θα πρέπει να πραγματοποιείται με συσκευή παροχής ζεστού αέρα ή με τη χρήση χειροπετστετών. Βάση χαρτιών υγείας σε κάθε καθιστική τουαλέτα ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Το κοντέινερ πρέπει να διαθέτει αυτονομία δικτύων (ηλεκτρικό, αποχέτευση, παροχή καθαρού νερού) αλλά ταυτόχρονα πρέπει να διαθέτει τη δυνατότητα σύνδεσης στα παραπάνω δίκτυα. Τεχνικές προδιαγραφές ατομικών κινητών χημικών τουαλετών ΤΥΠΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΙΝΗΤΕΣ ΧΗΜΙΚΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ H καμπίνα θα περιλαμβάνει μία (1) τουαλέτα ΤΟΥΑΛΕΤΩΝ ΥΛΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΧΡΩΜΑ ΚΑΜΠΙΝΑ ΠΟΡΤΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΛΕΚΑΝΗ Πολυαιθυλένιο υψηλής πυκνότητας και αρίστης ποιότητας με κατάλληλα πρόσμεικτα για αντίσταση στην υπεριώδη ακτινοβολία του ηλίου. Σε περίπτωση εμπρησμού ή πυρκαγιάς, το υλικό δεν πρέπει να αναφλέγεται αλλά να «λιώνει». Επίσης θα πρέπει να διαθέτει κατάλληλα ανοίγματα για τον επαρκή αερισμό της χημικής τουαλέτας. Κατάλληλη βαφή για να δένει με τον περιβάλλοντα χώρο να δρα θερμομονωτικά πάνω στο τοίχωμα της τουαλέτας, ειδικά δε στην σκεπή να είναι ανοικτή η απόχρωση για να διαχέει τον φωτισμό στο εσωτερικό. Κατασκευή τέτοια ώστε να εξασφαλίζεται η στεγανότητα του χώρου, η αντοχή σε κακώσεις και σε μεταβολές της θερμοκρασίας. Θα πρέπει να επιτυγχάνεται ο επαρκής αερισμός με φυσικά ή τεχνητά μέσα. Άνοιγμα πόρτας εισόδου τουλάχιστον 90 μοίρες. Να είναι ανθεκτική και να διαθέτει μηχανισμό κλεισίματος. Να υπάρχει η δυνατότητα κλειδώματος από μέσα και σε περίπτωση ανάγκης να ανοίγει από έξω. Στο εξωτερικό της να φέρει την απαιτούμενη σήμανση: Γένος Ανοικτού τύπου ώστε να αποφεύγεται η απενεργοποίησή της από κακή χρήση. Κατασκευασμένη από ανθεκτικό λείο υλικό με σκέπασμα και άνετο κάθισμα.

4 ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΛΟΙΠΟΣ Χωρητικότητας τουλάχιστον 100Lt που να διαθέτει τουλάχιστον έναν αεραγωγό ώστε να αποφεύγεται η δημιουργία δυσάρεστων οσμών στο εσωτερικό. Βάση χαρτιών υγείας ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Να μην απαιτούνται σταθερές υποδομές (παροχή νερού, αποχέτευση) βεβαίωση πιστοποίησης της εταιρείας κατασκευής ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙ ΚΑ ΑΜΕΑ Ειδική υποδοχή 2 ρολών χαρτιού υγείας Λαβές στήριξης και στις 3 πλευρές Ελατήριο πόρτας για αυτόματο κλείσιμο Δυνατότητα εσωτερικού κλειδώματος Ένδειξη κατειλημμένη Κρεμάστρα Για την διασφάλιση της ποιότητας του παρεχόμενου εξοπλισμού και υπηρεσιών καθώς και για την τήρηση των προδιαγραφών διαχείρισης ο πάροχος θα πρέπει να διαθέτει Πιστοποίηση Συστήματος Ποιότητας ISO 9000 και Πιστοποίηση Συστήματος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO Ειδικότερα για τις ακτές ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ και ΠΟΤΑΜΟΣ ο εξοπλισμός θα αναπτυχθεί σε διάταξη που θα υποδειχθεί από τη ΔΑΜΑΛ ΑΕ ενώ θα πρέπει επίσης να περιφραχθεί με καλαίσθητα κινητά κιγκλιδώματα και να σημανθεί με αντίστοιχα διεθνή σήματα αναγνώρισης και χρήσης κατανοητά σε όλες τις γλώσσες (WC, WC Cap, κ.λ.π.). Τα έξοδα μεταφοράς, εγκατάστασης και απεγκατάστασης του εξοπλισμού βαρύνουν αποκλειστικά τον πάροχο της υπηρεσίας. Σε καθημερινή βάση θα πρέπει να αντλούνται με ειδικό βυτιοφόρο όχημα τα λύματα τόσο από τις χημικές τουαλέτες, όσο και από τα κοντέινερ τουαλετών, και όσες φορές την ημέρα είναι απαραίτητο, ανάλογα με την κίνηση των επισκεπτών, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η απρόσκοπτη λειτουργία αυτών και να διατίθενται σε νόμιμο αποδέκτη. Να καθαρίζεται ο εξοπλισμός καθημερινά όσες φορές είναι απαραίτητο, ανάλογα με την κίνηση των επισκεπτών τις χημικές τουαλέτες με νερό υψηλής πίεσης, καθώς και να πληρώνονται αυτές με καθαρό νερό και ειδικά βιοδιασπώμενα χημικά υγρά για την αποφυγή οσμών καθώς και να είναι εφοδιασμένες συνεχώς με χαρτί υγείας. Επίσης να διατίθενται μόνιμο προσωπικό καθαριστριών ή καθαριστών το οποίο θα βρίσκεται καθημερινά από τις 9:00 έως τις 17:00 στον χώρο των τουαλετών των ακτών «Εσταυρωμένου» και «Ποταμού», το οποίο θα επιμελείται διαρκώς την καθαριότητα και απολύμανση του εσωτερικού των τουαλετών, θα φροντίζει για τον τακτικό εφοδιασμό με χαρτί υγείας, χειροπετσέτες και σαπούνι και θα εξυπηρετεί με ευγένεια τους επισκέπτες, παρέχοντας δε βοήθεια για την χρήση της ειδικής τουαλέτας στους επισκέπτες ΑμεΑ ή σε μικρά ασυνόδευτα παιδιά. Το μόνιμο προσωπικό στους χώρους τουαλετών είναι απαραίτητο καθ όλη την χρονική διάρκεια λειτουργίας των κοντέινερ τουαλετών. Να συντηρείται άμεσα ο εξοπλισμός από τις οποιεσδήποτε βλάβες συνήθους και κοινής χρήσης.

5 2. ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Ενδεικτικός Προϋπολογισμός σε ευρώ Είδος Εργασιών: Εγκατάσταση, λειτουργία, συντήρηση, και καθαρισμό συστημάτων ατομικής υγιεινής στις ακτές που εκμεταλλεύεται η ΔΑΜΑΛ Α.Ε. Χρονικό διάστημα: από 5/7/2013 έως 19/10/2013. ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΙΔΟΣ ΤΕΜ. ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ 5/7/13 ΕΩΣ 19/10/2013 ΤΙΜΗ ΗΜΕΡΑΣ ΣΕ ΣΥΝΟΛΟ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ ΣΑΡΑΝΤΑΡΙ ΠΟΤΑΜΟΣ τουαλέτα ΑμεΑ τουαλέτα παιδιών κοντέινερ τουαλετών με καθαρίστρια τουαλέτα ενηλίκων τουαλέτα ΑμεΑ τουαλέτα παιδιών κοντέινερ τουαλετών με καθαρίστρια ,00 214, ,00 214, , , , , ,00 214, ,00 214, , ,00 ΣΥΝΟΛΟ ,00 ΦΠΑ 23% 3.912,99 ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ,99 3. ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ Α. Αντικείμενο εργασιών Το αντικείμενο εργασίας του παρόχου περιλαμβάνει τη λειτουργία συστημάτων ατομικής υγιεινής, την εγκατάσταση, συντήρηση και την απεγκατάσταση αυτών στους χώρους που θα του υποδειχθούν από την ΔΑΜΑΛ Α.Ε. επί των ακτών

6 Εσταυρωμένος, Σαραντάρι και Ποταμός που εκμεταλλεύεται νόμιμα. Συγκεκριμένα ο πάροχος των ως άνω υπηρεσιών είναι υποχρεωμένος να εγκαταστήσει το δικό του εξοπλισμό που να συμφωνεί με τα ως άνω τεχνικά χαρακτηριστικά, να επιμελείται διαρκώς με δικά του οχήματα, αναλώσιμα, και προσωπικό καθαριότητας την καθαριότητα όλων των εγκατεστημένων συστημάτων ατομικής υγιεινής, την άντληση των λυμάτων από τα κοντέινερ υγιεινής και τις χημικές τουαλέτες, τόσες φορές ημερησίως, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η απρόσκοπτη λειτουργία τους ανάλογα με την κίνηση των επισκεπτών. Β. Τρόπος εκτέλεσης Ο πάροχος των ως άνω υπηρεσιών είναι υποχρεωμένος να εκτελεί όλες τις εργασίες όπως προβλέπονται στην παρούσα Τεχνική έκθεση και την Γενική Συγγραφή υποχρεώσεων με δικά του μέσα, εξοπλισμό και προσωπικό έτσι ώστε οι χώροι τουαλετών να παραμένουν καθαροί καθ όλη την διάρκεια λειτουργίας των ακτών, εάν χρειάζεται δέ λόγω αυξημένης κίνησης επισκεπτών, θα επαναλαμβάνει τις συνήθεις καθημερινές υπηρεσίες του (άντληση λυμάτων, κλπ) τόσες φορές ημερησίως, όσες είναι απαραίτητες. Γ. Νομοθετικό πλαίσιο Ο Ν. 3463/2006 «Κύρωση κώδικα Δήμων & Κοινοτήτων» Ο Ν. 3 52/2010 (.Ε.Κ. Α 7/ ) «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πρόγραμμα Καλλικράτης». Το Π.Δ. 2 /19 0 (.Ε.Κ. Α 11/19 0) «Περί εκτέλεσης έργων και προμηθειών Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης» Το Ν. 3979/ περί ηλεκτρονικής διακυβέρνησης. Την υπ αριθμ 243/2013 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χερσονήσου περί «Παραχώρησης απλής χρήσης τμημάτων αιγιαλού και παραλίας για άσκηση δραστηριοτήτων που εξυπηρετούν τους λουομένους ή την αναψυχή του κοινού για το έτος 2013». Την υπ αριθμ 24/2013 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας περί «Αποδοχής παραχώρησης απλής χρήσης τμημάτων αιγιαλού και παραλίας για άσκηση δραστηριοτήτων που εξυπηρετούν τους λουόμενους ή την αναψυχή του κοινού για το έτος 2013». Την Υ.Α. Γ1/9900/1974 ( ΕΚ 1266/Β/ ) «Περί υποχρεωτικής κατασκευής αποχωρητηρίων», όπως τροποποιήθηκε με τις Υ.Α. Γ1/2400/1975 και Υ.Α. Α1β/2055/ 0 Την Υ.Α Υ1γ/ΓΠ/οικ12 529/2009 ( ΕΚ 2077/Β/ ) «Συμπλήρωση της υπ αριθμ. Α1β/ 577/ 3 Υγειονομικής Διάταξης Την Υ.Α. Υ1γ/ΓΠ/ΟΙΚ 96967/2012 ( ΕΚ 271 /Β/ ) «Υγειονομικοί όροι και προϋποθέσεις λειτουργίας επιχειρήσεων τροφίμων και ποτών και άλλες διατάξεις» Τυχόν σχετικές λοιπές κανονιστικές διατάξεις εκδοθείσες σε εκτέλεση ή κατ εξουσιοδότηση των ανωτέρω νόμων, υπουργικών αποφάσεων, προεδρικών διαταγμάτων πλην των ως άνω αναφερομένων διέπουν την ανάθεση παροχής των ως άνω υπηρεσιών και εκτέλεση αυτών έστω και αν δεν αναφέρονται ρητά παραπάνω. Δ. Συμβατικά στοιχεία

7 1. Η τεχνική έκθεση (Τεχνικές προδιαγραφές υπηρεσιών και εξοπλισμού, ενδεικτικός προϋπολογισμός, ειδική συγγραφή υποχρεώσεων, γενική συγγραφή υποχρεώσεων). 2. Η σχετική προσφορά 3. Η σύμβαση παροχής υπηρεσιών Ε. Γενικοί όροι και προϋποθέσεις Ο πάροχος υποχρεούται : Να εκτελεί κανονικά, απρόσκοπτα και πλήρως τις εργασίες που αναφέρονται στην τεχνική έκθεση και την συγγραφή υποχρεώσεων Να συμμορφώνεται με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις και κάθε προβλεπόμενη διάταξη επι των εργασιών του. Αδικαιολόγητη αποχή από την εργασία επιφέρει παρακράτηση του ποσού ανάλογου των ημερών της αποχής. Η ΔΑΜΑΛ Α.Ε. διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των εργασιών, της τήρησης των όρων της σύμβασης με τα όργανα που ορίζει και επιβάλλει τις σχετικές συστάσεις και κυρώσεις. Η εγκατάσταση του εξοπλισμού και η πλήρης λειτουργία δεν μπορεί να είναι αργότερη από 5 εργάσιμες ημέρες από την υπογραφή της σύμβασης. Τον πάροχο βαρύνουν όλες οι τυχόν νόμιμες κρατήσεις, ενώ ο.π.α. βαρύνει την ΔΑΜΑΛ ΑΕ 4. ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ Α. Εκτέλεση του συμβατικού αντικείμενου Η ΔΑΜΑΛ Α.Ε. θα ορίσει και θα γνωστοποιήσει στον πάροχο τα πρόσωπα που θα επιβλέψουν την εκτέλεση των εργασιών της σύμβασης. Β. Προσωπικό συνεργείο υποχρεώσεις του παρόχου υλικά & μηχανήματα. Ο πάροχος υποχρεούται να διαθέτει το επαρκές και κατάλληλο προσωπικό και τον απαραίτητο εξοπλισμό, για την εκτέλεση της εργασίας, το δε προσωπικό του θα πρέπει να συμπεριφέρεται κόσμια προς τους δημότες και τους επισκέπτες. Σε περίπτωση που αποδεδειγμένα προκύψει παράβαση ανάρμοστης συμπεριφοράς υπαλλήλου του παρόχου η υπηρεσία δύναται να προχωρήσει σε καταλογισμό προστίμου 50 ανά περίπτωση που θα αφαιρείται από την αμοιβή του αναδόχου. Τα ειδικά οχήματα του αναδόχου θα πλένονται σε τακτά χρονικά διαστήματα και θα απολυμαίνονται. Θα κυκλοφορούν δε καθαρά και δεν θα στάζουν υγρά (στεγανά). Γ. Μεταφορικά μέσα - Μηχανικός εξοπλισμός Σε περίπτωση σημαντικής βλάβης του μηχανολογικού εξοπλισμού του παρόχου, κατά τη διάρκεια παροχής εργασιών, προκειμένου ν αποφευχθούν σοβαρές καθυστερήσεις, υποχρεούται να βρει αντίστοιχο εξοπλισμό με τον προσφερόμενο στην προσφορά του, με δική του μέριμνα και δαπάνη. Η εταιρεία δεν θα έχει καμία ανάμειξη, υποχρέωση ή ευθύνη. Δ. ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ Με την κατάθεση της οικονομικής προσφοράς οι ενδιαφερόμενοι προσκομίζουν φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα.

8 Ε. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ Με την κατάθεση της οικονομικής προσφοράς οι ενδιαφερόμενοι προσκομίζουν: τη βεβαίωση πιστοποίησης της εταιρείας κατασκευής των χημικών τουαλετών, την πιστοποίηση Συστήματος Ποιότητας ISO 9000 και την Πιστοποίηση Συστήματος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO Ε. Αμοιβή Τρόπος πληρωμής Η πληρωμή του αναδόχου θα γίνει σε τέσσερις δόσεις ως εξής: ΔΟΣΕΙΣ / ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ 1 η δόση στις 31/7/ η δόση στις 31/8/ η δόση στις 30/9/ η δόση στις 19/10/2013 ΚΑΘΑΡΟ ΠΟΣΟ ΦΠΑ 23% ΤΕΛΙΚΟ ΠΟΣΟ 4.253,00 978, , ,00 978, , ,00 978, , ,00 978, ,99 ΣΥΝΟΛΑ , , ,99 Για την πληρωμή ο πάροχος συντάσσει και υποβάλλει Τιμολόγιο Παροχής Υπηρεσιών το οποίο παραλαμβάνεται από την ΔΑΜΑΛ Α.Ε., κατόπιν η αρμόδια επιτροπή πιστοποιεί την εκτέλεση των ανάλογων εργασιών και στη συνέχεια στέλνεται προς έλεγχο και έγκριση στο Ελεγκτικό Συνέδριο (2 η Υπηρεσία Επιτρόπου Νομού Ηρακλείου). Ο πάροχος είναι πλήρως και αποκλειστικά υπεύθυνος για όλες τις εισφορές, οφειλές, τέλη και άλλες πληρωμές στα ταμεία κοινωνικής ασφάλισης, υγειονομικής περίθαλψης και συντάξεων, επαγγελματικών δημοσίων ή άλλων φορέων όπως ΙΚΑ κλπ. Η συμβατική αμοιβή του περιλαμβάνει λειτουργικά έξοδα, έξοδα μετακινήσεων, πρόσθετα ειδικά & γενικά έξοδα και κάθε δαπάνη ακόμη και μη ρητά κατονομαζόμενη εδώ. Ε. Κυρώσεις 1. Στην περίπτωση που ο πάροχος δεν τηρεί τις προβλεπόμενες προθεσμίες και καθυστερεί την πρόοδο των εργασιών αυτών, ώστε να είναι προφανώς αδύνατη η εμπρόθεσμη εκτέλεση του συνόλου τους, είναι δυνατό να κηρυχθεί έκπτωτος κατά τις διατάξεις του άρθρου 50 του Π.Δ. 2 /19 0 ΕΚ Π/τ'. Α/5,1.19 0). 2. Η προσφερόμενη υπό του παρόχου ανά μονάδα τιμή αναφέρεται στην ολοκληρωμένη εκτέλεση των εργασιών αυτών χωρίς αυτός να δικαιούται καμίας άλλης πληρωμής ή αποζημίωσης για την πλήρη εκτέλεση τους. Στην παραπάνω τιμή περιλαμβάνονται: α) οι δαπάνες λειτουργίας των απαιτούμενων μεταφορικών μέσων και μηχανημάτων β) Οι δαπάνες για το απαιτούμενο προσωπικό του παρόχου και γ) γενικά κάθε δαπάνη που δεν κατονομάζεται ρητά αλλά είναι απαραίτητη για την ολοκληρωμένη εκτέλεση των ως άνω εργασιών. Καμία αξίωση ή αμφισβήτηση θεμελιώνεται εκ των υστέρων σχετικά με τα παραπάνω. 3. Ατυχήματα και ζημιές. Ο πάροχος υποχρεούται να ασφαλίσει το προσωπικό που θα απασχολήσει. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να επιβαρυνθεί η εταιρεία με

9 αποζημιώσεις ατυχημάτων του προσωπικού του παρόχου, καθώς και με αποζημιώσεις για ζημιές που προκλήθηκαν από το προσωπικό του και των μεταφορικών μέσων του σε ξένη ιδιοκτησία. 4. Πρόληψη ατυχημάτων. Ο πάροχος ανεξάρτητα από τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που απορρέουν από τις κείμενες διατάξεις λαμβάνει μέτρα για την πρόληψη ατυχημάτων προς το προσωπικό που χρησιμοποιεί και προς κάθε τρίτο καθώς και για την περιοχή πρώτων βοηθειών προς αυτούς. ΣΤ. Διαφορές διαφωνίες ανωτέρα βία 1. Αν κατά την εκτέλεση της σύμβασης συμβούν γεγονότα ή περιστατικά «ανώτερης βίας», τα οποία σαφώς και αποδεδειγμένα βρίσκονται υπεράνω του ελέγχου και της ευθύνης των συμβατικών υποχρεώσεων του παρόχου, εφ όσον αυτά τα γεγονότα ή περιστατικά παρεμποδίζουν την εκπλήρωση τους, τότε παρέχεται σε αυτόν εύλογη προθεσμία. Το παραπάνω δικαίωμα υφίσταται μόνο στις περιπτώσεις που οι συνέπειες των περιστατικών αυτών δεν ρυθμίζονται από τον νόμο ή τη σύμβαση. 2. Διαφωνίες, διενέξεις και διαφορές που θα ανακύψουν κατά την εκτέλεση της σύμβασης δεν δικαιολογούν την εκ μέρους του παρόχου άρνηση παροχής των υπηρεσιών και εκτέλεσης των καθηκόντων του όπως αυτά προβλέπονται από τον νόμο ή τη σύμβαση. Αν παρότι δεν υφίσταται τέτοιο δικαίωμα, ο πάροχος αρνηθεί την εκτέλεση της σύμβασης η ΔΑΜΑΛ ΑΕ μπορεί να τον κηρύξει έκπτωτο, κατά τις σχετικές διατάξεις του νόμου. Θεωρήθηκε Μάλια 21/6/2013 Μάλια 21/6/2013 Ο Συντάκτης Η Πρόεδρος του Δ.Σ. Γιατρομανωλάκης Νίκος Ζερβάκη Ιωάννα

Περιεχόμενα 1. Τεχνική Περιγραφή 2. Προϋπολογισμός 3. Γενική Συγγραφή Υποχρεώσεων 4. Ειδική Συγγραφή Υποχρεώσεων 1.ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Περιεχόμενα 1. Τεχνική Περιγραφή 2. Προϋπολογισμός 3. Γενική Συγγραφή Υποχρεώσεων 4. Ειδική Συγγραφή Υποχρεώσεων 1.ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ, ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ KAI ΑΠΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΥΤΩΝ Περιεχόμενα 1. Τεχνική

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα από το πρακτικό της συνεδρίασης 20/2015 από (6-07- 2015) της Οικονομικής Επιτροπής (ΟΕ) του Δήμου Μαραθώνος.

Απόσπασμα από το πρακτικό της συνεδρίασης 20/2015 από (6-07- 2015) της Οικονομικής Επιτροπής (ΟΕ) του Δήμου Μαραθώνος. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Email: oedm@marathon.gr Απόσπασμα από το πρακτικό της συνεδρίασης 20/2015 από (6-07- 2015) της Οικονομικής

Διαβάστε περισσότερα

Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Ε Κ Θ Ε Σ Η

Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Ε Κ Θ Ε Σ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ- ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ Ταχ. Δ/νση :10 ης Ιουνίου,αριθ.28 - Τ.Κ. 32005 Τηλ:2267 3 50113 FAX :2267 0 22063 Ε-mail: info@daa.gov.gr Πληροφ. : Α.

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα από το πρακτικό της συνεδρίασης 23/2015 από (30-07- 2015) της Οικονομικής Επιτροπής (ΟΕ) του Δήμου Μαραθώνος.

Απόσπασμα από το πρακτικό της συνεδρίασης 23/2015 από (30-07- 2015) της Οικονομικής Επιτροπής (ΟΕ) του Δήμου Μαραθώνος. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Email: oedm@marathon.gr Απόσπασμα από το πρακτικό της συνεδρίασης 23/2015 από (30-07- 2015) της

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΣΙΦΝΟΥ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΙΦΝΟΥ. Προϋπολογισμός δαπάνης: 100.000,00. Φ.Π.Α. 16% : 16.000,00.

ΔΗΜΟΣ ΣΙΦΝΟΥ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΙΦΝΟΥ. Προϋπολογισμός δαπάνης: 100.000,00. Φ.Π.Α. 16% : 16.000,00. ΔΗΜΟΣ ΣΙΦΝΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΙΦΝΟΥ Προϋπολογισμός δαπάνης: 100.000,00. Φ.Π.Α. 16% : 16.000,00. Σύνολο απαιτούμενης πίστωσης: 116.000,00.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ (ΜΠΛΕ ΚΑΔΟΙ) ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ

ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ (ΜΠΛΕ ΚΑΔΟΙ) ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ Ελληνική Δημοκρατία Νομός Φωκίδας Δήμος Δελφών ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ (ΜΠΛΕ ΚΑΔΟΙ) ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ (χωρίς Φ.Π.Α. 13%): 10.920,00 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ (με

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος, 20-4-2015 ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Αριθμ. πρωτ.: 34782 ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος, 20-4-2015 ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Αριθμ. πρωτ.: 34782 ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος, 20-4-2015 ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Αριθμ. πρωτ.: 34782 ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΤΟΥΑΛΕΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΑΠΟ 11-5-2015 ΕΩΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝ ΕΣΜΟΣ ΗΜΩΝ ΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝ ΕΣΜΟΣ ΗΜΩΝ ΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝ ΕΣΜΟΣ ΗΜΩΝ ΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Θεσσαλονίκη 09/01/2014 «Μελέτη Αποκομιδής απορριμμάτων και καθαρισμός κοινοχρήστων Χώρων και Κτιριακών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΟΙΧΤΟΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΣ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ (ΜΠΛΕ ΚΑΔΟΙ)

ΑΝΟΙΧΤΟΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΣ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ (ΜΠΛΕ ΚΑΔΟΙ) Ελληνική Δημοκρατία Νομός Φωκίδας Δήμος Δελφών ΑΝΟΙΧΤΟΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΣ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ (ΜΠΛΕ ΚΑΔΟΙ) ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ (χωρίς Φ.Π.Α. 13%): 77.000,00

Διαβάστε περισσότερα

Κοινότητες ασοχωρίου, Λιµνοχωρίου, Λιθοτόπου, Χρυσοχωράφων, Ποντισµένου, Κοίµησης, τη ηµοτική Κοινότητα Ηράκλειας και τον οικισµό Σιµώνα).

Κοινότητες ασοχωρίου, Λιµνοχωρίου, Λιθοτόπου, Χρυσοχωράφων, Ποντισµένου, Κοίµησης, τη ηµοτική Κοινότητα Ηράκλειας και τον οικισµό Σιµώνα). ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ---------------------- Ταχ. /νση: Πλ. Μπακογιάννη 2 Ταχ. Κώδικας: 62 400 Τηλέφωνο: 2325 3 50105 Φαξ: 2325 3 50159 e-mail: info@dimosiraklias.gr web: www.dimosiraklias.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος, 17-4-2014 ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Αριθμ.πρωτ.: 44491 ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος, 17-4-2014 ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Αριθμ.πρωτ.: 44491 ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος, 17-4-2014 ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Αριθμ.πρωτ.: 44491 ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΤΟΥΑΛΕΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΑΠΟ 1-6-2014 ΕΩΣ

Διαβάστε περισσότερα

Αφού διαπιστώθηκε νόμιμη απαρτία, όπου σε σύνολο πέντε (5) μελών βρέθηκαν παρόντα τα πέντε (5) μέλη δηλαδή:

Αφού διαπιστώθηκε νόμιμη απαρτία, όπου σε σύνολο πέντε (5) μελών βρέθηκαν παρόντα τα πέντε (5) μέλη δηλαδή: ΔΗΜΟΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΗΜΟΥ Δ.Α.Α. (Δ.Α.Α. Α.Ε.) Ταχ. Δ/νση: ΑΡΑΧΩΒΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ Τ.Κ. 32004 Τηλ.: 2267031630 & 2267031262 Fax : 2267029170 Αράχωβα, 29 Μαΐου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Περαία 27/03/2015 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Περαία 27/03/2015 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Περαία 27/03/2015 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Τίτλος: ιαχείριση απορριµµάτων του ήµου Θερµαϊκού Αριθµός Μελέτης: 25/2015 Προϋπολογισµός:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ ΜΕΛΕΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ ΕΤΟΥΣ 2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ ΜΕΛΕΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ ΕΤΟΥΣ 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ ΜΕΛΕΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ ΕΤΟΥΣ 2015 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ 2. ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 3. ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΜΕΛΕΤΗΣ 4. ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Πειραιάς, 03/06/2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ Ν.Π.Δ.Δ. ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ «ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Πειραιάς, 28/05/2015. Υπηρεσία: «Ασφάλεια του Δημοτικού Θεάτρου που διαχειρίζεται ο ΟΠΑΝ» CPV: 75242000-4 Αρ. Μελέτης: 1028/2015

Πειραιάς, 28/05/2015. Υπηρεσία: «Ασφάλεια του Δημοτικού Θεάτρου που διαχειρίζεται ο ΟΠΑΝ» CPV: 75242000-4 Αρ. Μελέτης: 1028/2015 Πειραιάς, 28/05/2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ Ν.Π.Δ.Δ. ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ Υπηρεσία: «Ασφάλεια του Δημοτικού Θεάτρου που διαχειρίζεται ο ΟΠΑΝ» CPV: 75242000-4

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΘΗΒΩΝ 103, 121 36 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΤΗΛ: 2105752449 FAX: 2105719474 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΩΛΗΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΩΛΗΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΏΝ ΠΩΛΗΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΘΗΒΩΝ 103, 121 36 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΤΗΛ: 2105752449 FAX:

Διαβάστε περισσότερα

Πειραιάς, 05 /06/2015

Πειραιάς, 05 /06/2015 Πειραιάς, 05 /06/2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ Ν.Π.Δ.Δ. ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ «Μελέτη υπηρεσιών ταξιθεσίας και έκδοσης εισιτηρίων για τις ανάγκες των πολιτιστικών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΚΙΛΚΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΙΛΚΙΣ (ΔΕΥΑΚ) ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: 1ο χιλιόμετρο προς Ξηρόβρυση, Τ.Κ. 61100 Κιλκίς ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ: 23410

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ - ΜΕΘΑΝΩΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ-ΜΕΘΑΝΩΝ ΜΕΛΕΤΗ

ΔΗΜΟΣ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ - ΜΕΘΑΝΩΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ-ΜΕΘΑΝΩΝ ΜΕΛΕΤΗ Αρ. Μελέτης 46/2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡ/ΜΟΥ & ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΝΗΣΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΈΡΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΝΗΣΙΩΤΙΚΩΝ ΔΗΜΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝ ΕΣΜΟΣ ΗΜΩΝ ΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝ ΕΣΜΟΣ ΗΜΩΝ ΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝ ΕΣΜΟΣ ΗΜΩΝ ΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ «Αποκομιδή απορριμμάτων και καθαρισμός κοινοχρήστων Χώρων και Κτιριακών εγκαταστάσεων των Κοιμητηρίων της υτικής Θεσσαλονίκης»

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΤΙΡΙΩΝ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΤΙΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΑΡ. ΜΕΛ.: 62/2015 Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΔΗΜΟΣ: ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΤΙΡΙΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Μ Ε Λ Ε Τ Η "ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΔΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ (ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ)" ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ: 699.999,75 ΕΥΡΩ

Μ Ε Λ Ε Τ Η ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΔΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ (ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ) ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ: 699.999,75 ΕΥΡΩ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 06/ 2015 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΜΕΛΕΤΗ: «ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ : «ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΕ Χ.Υ.Τ.Α. ΟΜΟΡΟΥ ΗΜΟΥ» AΡΙΘ.MΕΛΕΤΗΣ 3/2014

ΜΕΛΕΤΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ : «ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΕ Χ.Υ.Τ.Α. ΟΜΟΡΟΥ ΗΜΟΥ» AΡΙΘ.MΕΛΕΤΗΣ 3/2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΗΜΟΣ ΗΡΩΪΚΗΣ ΠΟΛΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΜΕΛΕΤΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ : «ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΕ Χ.Υ.Τ.Α. ΟΜΟΡΟΥ ΗΜΟΥ» AΡΙΘ.MΕΛΕΤΗΣ 3/2014 ΝΑΟΥΣΑ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

15PROC002616390 2015-03-05

15PROC002616390 2015-03-05 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Αρ. Διακήρυξης 3/2015 ΕΡΓΑΣΙΑ : ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΕΝΔ. ΠΡΟΥΠ.: 49.494,00 (Συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος Φ.Π.Α.) ΚΑ: 20.6162.30 Μεταφορά αποβλήτων

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ημερομηνία 04/08/2014 Α. Π. 54831 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Πρόχειρου ανοικτού διαγωνισμού με κριτήριο κατακύρωσης τη μικρότερη προσφερόμενη τιμή για την ανάθεση του έργου καθαρισμού των

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. Διαχείριση Ογκωδών και Αποβλήτων Εκσκαφών, Κατασκευών και Κατεδαφίσεων (Α.Ε.Κ.Κ.) Δήμου Ωραιοκάστρου ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 59.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. Διαχείριση Ογκωδών και Αποβλήτων Εκσκαφών, Κατασκευών και Κατεδαφίσεων (Α.Ε.Κ.Κ.) Δήμου Ωραιοκάστρου ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 59. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ Αριθμός Μελέτης 14 / 2015 Διαχείριση Ογκωδών και Αποβλήτων

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ημερομηνία 05-05-2014 Α.Π. 2302 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Πρόχειρου ανοικτού διαγωνισμού με κριτήριο κατακύρωσης τη μικρότερη προσφερόμενη τιμή για την ανάθεση του έργου καθαρισμού του

Διαβάστε περισσότερα

14PROC002027447 2014-05-06

14PROC002027447 2014-05-06 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΘΕΜΑ:

Διαβάστε περισσότερα